blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DILEMMA 6

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers zo, april 07, 2019 12:11

DILEMMA 6

Vervolg van Dilemma 5

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Bij den John aangekomen, bestel ik een trappist.

“We zitten al aan twintig deelnemers” zeg hij.

“Proficiat John” zeg ik. Na een paar minuutjes zeg ik aan John. “John mag ik je eens wat vragen?”

‘Tuurlijk” zeg hij.

“Op welk type vrouw val jij eigenlijk John?” Die kijkt me verbouwereerd aan, aarzelt even en zegt dan. “bij mij moet er een stevige pak aan zijn, geen mager geval zoals jouw Petra, maar een kloeke dame, niet al te dik maar toch stevig uit de kluiten gewassen.” “Ok” zeg ik, “gesnapt. Ik heb zo’n vermoeden dat ik binnenkort nog een verrassing voor je heb.” En ik verlaat het café. John kijkt me verbaasd na.

Een dag later bel ik Anna op rond elf uur in de voormiddag. Ik vraag haar of ze de dag erna, zaterdag iets te doen heeft. Die zegt dat ze de hele dag beschikbaar is. Ik zeg haar dat ze tegen een uur of één bij den John, waar we al samen even iets gedronken hadden, moet zijn. (zei Dilemma 5).

“Ok” zegt ze. “En hou je tepelklemmen en butt plug maar in.” Nogmaals “ok.”

“Heb je nog gespeeld met Petra gisteren, nadat ik weg was ?”

“Ja, bijna heel de nacht” bekent ze.

“Anna zeg ik, vanaf nu tot ik je zeg dat het terug mag, mag je geen seks meer met Petra hebben. Als Petra vraagt waarom, dan vertel je haar dat ik het haar persoonlijk zal komen uitleggen.” Weerom zeg ze “ok.”

“Tot morgen” zeg ik en haak in.

Ik loop nog snel even naar de dichtstbijzijnde elektro winkel en koop me de allerkleinste webcam die ze in huis hebben. Ik laat me grondig uitleggen hoe dat ding precies werkt. De cam stuurt zijn beelden via wifi rechtstreeks naar mijn GSM, op voorwaarde dat die aan staat en niet verder dan dertig meter van mekaar verwijdert zijn. Ik koop dan maar om zeker te zijn en power bank erbij. Geen risico meer op een platte batterij voor mijn GSM. Thuis gekomen ontdoe ik alles van zijn verpakking en laat de power bank zich opladen. Eens het ding opgeladen en ingesteld pak ik de spullen bij mekaar en neem mijn jas om te vertrekken. Tegen Marianne, mijn vrouw zeg ik dat ik naar John op café ga.

Onderweg naar den John toe, overdenk ik het plannetje dat stilletjes aan in mijn geest gerijpt was. Petra en Anna konden het goed met mekaar vinden. Als ik er niet bij ben, bij die twee, doen die niets anders meer dan elkaar op alle mogelijke manieren aflikken. Feitelijk was ik zelfs een tikkeltje jaloers en wou ik vermijden dat Anna een te groot beslag op Petra zou leggen. Ik had de geile blikken van John gezien toen in met Anna bij hem was en mijn idee was dat ik die twee aan elkaar wou koppelen. Op die manier, verdween Anna gedeeltelijk uit mijn vaarwater en had ik meer greep op Petra. Zo niet, zou het wel eens kunnen dat Anna, die niet onbemiddeld is, de financiële zorgen van Petra op zich zou nemen. Dan zou mijn plannetje met Petra ferm in duigen kunnen vallen. Met de webcam was ik van plan om alles in het zaaltje van het café den John te filmen. De hele privéparty die we gepland hadden, zodoende zou geen van de deelnemers uit de biecht praten. Maar ook wou ik John filmen als hij met Anna morgen naar boven zou gaan. Mijn intentie was om morgen zaterdag, John samen met Anna naar het zaaltje op het eerste te sturen, om zo gezegd het zaaltje voor Petra te inspecteren en hopelijk met seksuele gevolgen voor hen beiden. Dat geheel wou ik ook filmen natuurlijk, want ondanks het feit dat John een goeie vriend van mij is, is hij ook nog steeds getrouwd met éne Rosita. Ze zijn al wel een aantal maanden uiteen, maar nog officieel getrouwd. Met andere woorden. Dat filmpje zou mij een drukkingsmiddel geven in geval van nood. Bovendien is het zo, dat Anna nogal een hardhandige aanpak had. Gewoonweg ruw, met slagen tegen haar borsten en op haar kont. Ik doe dat wel graag maar ik kick daar niet op. Anna blijkbaar wel. Ik had ook gezien hoe John nogal ruw omsprong met Petra die van een echt ruwe behandeling niet zo’n grote fan was. Ik loop bij den John in zijn café binnen.

“Ik ga de even naar boven om het zaaltje te inspecteren John, want woensdag over acht dagen is het zo ver.”

“Ok” gromt den John. Ik loop naar boven en plaats de meegebrachte webcam tussen de twee vensters vooraan. Zo komt het licht van achteren. Ik kijk even op mijn GSM en merk dat ik een totaalbeeld van de hele ruimte heb. Ik stel de cam iets meer gefocust in zodat meer gedetailleerd de speciale bank in het midden in beeld komt. Ik loop terug naar de trap, kijk nog even achterom en zie dat van de geplaatste cam niets te zien is. Tevens merk ik dat John in elke poot van de bank een oog ingedraaid heeft. Ik glimlach en loop naar beneden. Daar geniet ik van een goeie trappist.

“John” zeg ik, “morgen breng ik jou opnieuw een cadeautje. Weet je nog, die dame waarmee ik achter in je zaak ben gaan zitten een paar dagen terug? Ze is zeker bijna een halve kop groter dan ik. Ze komt morgen tegen één uur naar hier. Zie maar dat je netjes gewassen bent en een proper onderbroekje aan hebt” zeg ik al lachend. John kijkt me ongelovig aan. Wacht maar tot morgen. Ik vertel hem ook dat ik boven de babyfoon geïnstalleerd had, zodat hij tijdens de privé party met het tweede toestel dat ik hem overhandig, beneden in het café alles zou kunnen horen wat er zich boven afspeelt. Dan neem ik mijn GSM en bel Petra.

“Hoi Petra”, ik hoor achtergrond geluiden, “waar zit je ergens?”

“Buiten in het park,” zegt ze, “ik ben aan het wandelen met Jochen.”

“Blijf even daar, ik kom af.” Ik sta op, reken mijn trappist af bij John en loop naar buiten. Na een tiental minuutjes wandelen, vind ik Petra op een bankje in het park. Ze schommelt zachtjes met de kinderwagen van Jochen. Ik plof naast haar neer op de bank nadat ik haar drie beleefdheidszoenen gegeven had. Het is nog wel redelijk koud, maar het zonnetje priemt al door de wolken.

“Petra” begin ik, “ik heb Anna verboden om nog met jou seks te hebben tot morgenavond.”

“Ah ja?” Vraagt ze verwonderd, “waarom dat ?” Ik leg haar uit dat ik ze wil koppelen aan John van het café. “Jij bent wel bi en Anna is dat ook, maar na verloop van tijd, ga jij, noch Anna tevreden blijven met jullie dagelijks gevrij. Ik denk dat Anna goed bij John zou kunnen passen. John is nogal ruw in zijn gedragingen en Anna houdt daarvan.”

“Je zou wel eens kunnen gelijk hebben, Rick” zegt ze.

“We zullen zien,” zeg ik. “Morgen tegen één uur, breng ik ze samen.” “We zien dan wel.” “Maar jij Petra, zou mij en Anna een grote dienst kunnen bewijzen.” Petra kijkt me vragend aan. “Vertel Anna straks als je thuis komt, dat wij beiden over haar overlegd hebben en tot een bepaalde gezamenlijke conclusie zijn gekomen. Dat ons overleg de reden is dat zij morgen om één uur bij den John moet zijn. De voorwaarde is wel en dat moet je haar straks heel duidelijk maken, dat ze precies doet wat ik haar morgen beveel.”

“Wat ben je van plan,” vraagt Petra.

“Simpel”, zeg ik, “ik doe John morgen een Viagra nemen en vraag hem om Anna hard en gemeen te neuken, zowel in kut, kont als mond. Kom trouwens morgen ook maar naar het café en breng Jochen gerust mee. Kom tegen half twee, zeker niet vroeger dan kwart na één.”

“Komt in orde” zegt Petra. “Mag ik weten waarom?” Ik vertel haar dat ik een verrassing heb, maar dat ze er met niemand mag over praten. Ik leg haar uit, dat ik om geen problemen te hebben na onze geplande privé party, ik stiekem in het zaaltje een webcam geïnstalleerd heb. Mocht iemand van de ‘gasten’ ooit problemen veroorzaken, in welke vorm ook, dan heb ik die op beeld, laat ik dat hem zien en het logische gevolg is dat die persoon zo wie zo zijn smoel houdt.

“Niemand, Anna niet, John niet, maar ook niemand anders mag weten dat wij via die cam alles opnemen. Dat is ons beider geheim en tevens een soort verzekering tegen eventueel onheil.” Petra geeft me een zoen op mijn kaak en zegt.

“jij denkt toch ook aan alles.”

“Ik probeer dat te doen, ja” zeg ik bescheiden.

Ik bekijk ondertussen Petra. Die heeft hoge laarzen aan, blote benen, een kort jeans rokje en vestje me daaronder een pull met rolkraag. Ze was op wandel met Jochen en dus waarschijnlijk niet van plan geweest om iets seksueel uit te spoken. Petra bekijkt mij en ziet mijn geile blikken over mijn lichaam gaan. Plots vraagt ze.

“Wil je dat ik je pijp Rick.” Ik hou van haar directe aanpak.

“Petra, hoe graag ik dat ook zou willen en hoe schitterend jij dat ook doet, maar pijpen hoeft nu niet. Blijf maar rustig zitten, heb je een slipje aan?”

“Ja” zegt ze, “ik heb altijd maar schrik dat die butt plug uit mijn kontje valt, daarom draag ik een slipje.”

“Doe je slipje en je butt plug uit” zeg ik haar. Ze doet dat prompt. We zitten in een nogal afgelegen hoekje van het park. Ik kniel voor haar neer. Petra schuift wat onderuit. Tegelijk manoeuvreert ze de kinderwagen zo, dat ik toch een beetje aan het zicht onttrokken word. Ik steek mijn wijsvinger en middenvinger van mijn rechter hand tegelijk in haar kontje? Een korte “Ho… oh…” ontsnapt uit haar mond. Met de duim van die hand ga ik in haar kutje. Mijn mond zet ik over haar kittelaar. Ik zuig hard. Met mijn duim in haar kutje wrijf ik door de tussenwand over de toppen van mijn wijsvinger en middenvinger. Mijn tong kronkelt over haar kittelaar. Ze behandelt die zelf ook nogal ruw, en dat doe ik nu ook. Ik nijp mijn duim op de vingertoppen van de twee vingers in haar kontje en beweeg het geheel diep in en bijna helemaal uit haar. Ondertussen lik ik met mijn tong vanaf mijn hand tot op haar clitoris. Telkens als mijn tong onderaan zit, probeer ik die samen met mijn duim mee in haar kutje te duwen. Dan doe ik een lange haal naar boven. Petra begint te zuchten. Dan kronkel ik met mijn tong over haar kittelaar en tegelijk zuig ik die zo ver mogelijk naar binnen in mijn mond.

Petra kreunt. Ze heeft één hand onder haar trui en trekt hevig aan het kettinkje van de tepelklemmen. Haar andere hand rust op mijn achterhoofd. Haar beide dijen klemmen op mijn oren. Ik zuig nog harder en harder en hoor Petra, op het moment dat ik mijn drie vingers van mijn rechter hand diep in haar duw, klaarkomen met een lange zucht. Ze schokt op de bank en probeert zo stil mogelijk klaar te komen. Ik verminder mijn gezuig en geef nog enkel voorzichtige likjes op de plekjes rond haar clitoris. Het lijkt wel of Petra de vogeltjes in de bomen van het park niet wou opschrikken door haar klaarkomen.

Ik trek mijn hoofd terug, neem een zakdoek en wrijf de kut sappen van Petra van mij gezicht en uit mijn snor. Ik sta recht een geef Petra een lekkere langdurige tongzoen. Dan draai ik me en laat me naast haar op de bank zakken. Net op tijd, want iets verder komt er een koppel wandelaars aan. Petra laat zich schuin tegen mij zakken en zegt. “Rick, ik weet niet wat het is, Anna likt me formidabel goed, maar als jij het doet, dan lijkt het gelik van Anna eerder mechanisch, terwijl jij net het zo passioneel doet. Dat geeft een heel ander gevoel.”

“Het verschil tussen hongerige, hevige seks of passionele seks, is er gewoon niet Petra, op één ding na en dat is dat in passionele seks, het element liefde in verweven zit.” zeg ik filosofisch. Petra drukt zich nog harder tegen mij aan. Bij mezelf denk ik ‘tjonge Rick, je bent een eind in de zestig en je zit hier in een park met een jonge vrouw van eind in de twintig die je zonet gebeft hebt en die je dochter of zelfs je kleindochter zou kunnen zijn.’ Het leven kan mooi zijn.

We blijven beiden nog een tijdje op de bank zitten en dan maken we een wandeling doorheen het park. Aan het eind van de wandeling nemen we afscheid met een stevige knuffel en met “zoals afgesproken….” en “tot morgen.” Ik wandel dan naar huis. Een dag later wandel om kwart voor één het café van John binnen. John kijkt me hoopvol aan. “Nog even geduld John” zeg ik en bestel een trappist. Die laat ik me smaken. Buiten John en mezelf zit er nog een koppel vooraan aan een tafeltje aan ‘t venster. Dat is buiten gehoorsafstand. Dan komt Anna binnen. Ze zet zich naast mij op een barkruk aan de toog. John bekijkt haar met fonkelende ogen. Anna slaat haar ogen neer. Ik nip nog even van mijn trappist en zeg.

“John en Anna, luister even naar mij, zonder mij te onderbreken. Ik wil dat jullie precies uitvoeren wat ik als opdracht geef. Daarna beslissen jullie zelf over eventueel vervolg.” “John” zeg ik, “ik ga je binnen vijf minuten vervangen als cafébaas en jij gaat met Anna naar boven om zogezegd het zaaltje van de geplande privé party te inspecteren. Anna, jij weet dat je alleen met mij of met Petra seks mocht hebben. Wel vanaf deze avond mag je dat eveneens hebben met John als je daarvoor kiest. En hij er ook voor kiest natuurlijk. Petra en ik hebben het al besproken. Jij hebt Petra al gezien, John”. Ik vertel er niet bij omwille van Anna dat hij haar ook geneukt heeft.

“Wij beiden zijn tot het besluit gekomen dat jij Anna, perfect bij John past en omgekeerd. Ik ken John redelijk goed Anna en Petra en ik kennen jou ondertussen ook redelijk goed. Dus luister goed Anna, jij gaat zo dadelijk met John naar boven en doet alles wat hij je beveelt, zonder tegenspreken. En jij John, hoeft enkel je gewone zelf te zijn. Je bent een beer van een vent en soms nogal aan de ruwe kant, daar houdt Anna van. Dus ik wil John dat jij boven, Anna in haar keel neukt, in haar kut en in haar kont. Je hebt hier een hele voorraad Viagra liggen voor de privé party, gebruik er één blauw pilletje van en neuk haar hard in alle gaatjes die ze heeft. Je neukt haar bont en blauw, je slaat op haar kont of tegen haar borsten zoveel je wil, je behandelt haar zo ruw je wil. Anna heeft een butt plug in en tepelklemmen op. Daar doe je mee wat je wil. Er zijn slechts twee voorwaarden; ten eerste, je mag zo hard en ruw met haar omgaan als je wil, maar ik wil nadien geen enkele permanente beschadiging vaststellen en ten tweede, telkens je je lul in haar steekt, het maakt niet uit waar precies ook in haar mondje, ik wil dat je altijd een condoom om hebt.”

Zowel John als Anna, staarden me vol ongeloof aan. Het is alsof ze verlamd zijn.

“Allé hup” zeg ik “naar boven.” John reageert als eerste en komt vanachter zijn toog. Hij gaat naast Anna staan en steekt zijn hand uit. Anna heeft al die tijd, met neergeslagen ogen doodstil op haar barkruk gezeten.

“Kom je?” Vraagt John, Anna aarzelt en kijkt me aan.

“Doe maar meisje” zeg ik. Anna legt één hand in de berenklauw van John, glijdt van haar barkruk en volgt John de trap naast de toog op naar boven. Ik drink mijn trappist uit en plaats me achter de toog. Dan schenk ik me een tweede trappist uit en vergeet die gemakshalve bij op mijn rekening te zetten.

Ik pak de babyfoon en luister. Ik stel die nogal zacht in zodat het hele café niet kan mee horen en hou het toestel tegen mijn oor. Ondertussen zet ik met mijn andere hand mijn smartphone aan en leg die voor mij op de toog. Veiligheidshalve steek ik ook de power bank in de telefoon. Nu heb ik geluid en beeld van wat boven gebeurd. Ik hoor John zeggen tegen Anna.

“Doe al je kleding uit.” Hij begint zichzelf ook uit te kleden. Als Anna helemaal naakt is, zie ik haar naar John kijken. Zoals al gezegd, hij is tegen de twee meter groot, sterk behaard en weegt zeker honderd veertig of meer kilo's. Een echte beer van een vent. Anna kijkt vol bewondering naar hem op. Ik zie John een Viagra pilletje nemen en met een slok water van een fles plat water die hij in het naar boven gaan meegepakt had, het pilletje doorspoelen.

“Ga op je rug op de bank liggen teef” zegt John. Dan zie ik John een mega pak condooms openscheuren en een condoom over zijn al stijve leuter afrollen. Anna ligt op haar rug in de lengterichting op de bank. John pakt haar bij de oksels vast en trekt haar wat dichter naar zich toe. Anna hoofd valt daardoor achterover, over de rand van de bank. John trekt nog een paar keer aan zijn pik en schuift die dan in één beweging in haar keel. Hij had dat al eens bij Petra gedaan, die dat dan wel niet zo leuk vond, en nu bij Anna deed hij het weer, hij begon aan een stevig tempo Anna in de keel te neuken. Anna kokhalst meermaals, maar John houdt hier geen rekening mee en neukt rustig verder. Zijn ballen kletsen op voorhoofd en de neus en ogen van Anna.

“Vinger jezelf” hoor ik John zeggen. Gedwee begint Anna zich te vingeren. Met één hand houdt ze haar kut lipjes open en met de andere wrijft ze met drie gestrekte vingers over haar klitje. Op dat moment komt Petra de zaak binnen en komt voor mij aan de toog zitten.

“Waar is Jochen,” vraag ik.

“Bij Mieke van het gelijkvloers,” zegt ze. “Heb haar verteld dat ik een noodgeval had.” Het koppel aan het venster vooraan doet teken dat ze nog iets willen. Ik draai de smartphone naar Petra en duw de babyfoon in haar hand. Die begint te luisteren en gefascineerd te kijken naar het beeldscherm. Ik ga ondertussen de bestelling bij het koppel opnemen en bezorg ze even later hun twee koffies. Dan ga ik naast Petra aan de toog staan en kijken we beiden naar het beeld op de telefoon. Ik zie nog net hoe John de butt plug uit Anna’s kont trekt, in één ruk. Niets zachtaardig of zo, gewoon met één enkele ruk. Mijn hoofd leunt tegen dat van Petra zodat ik kan meeluisteren. Dan zien we beiden, dat John een volgespoten condoom van zijn lul rukt en een nieuwe omdoet.

“Ik heb John Viagra doen nemen” fluister ik Petra in het oor. John plaatst zich aan de kant van het kontje van Anna. Zijn nog steeds stijve pik ramt hij in één keer diep in het kontje van Anna.

“Oei, dat is gemeen” fluistert Petra. John begint nu zijn joekel van een lul in en uit Anna’s kontje te rammen. Niet eerst traag of zo, maar gewoon vanaf de eerste beweging tot aan de wortel diep in haar kont er bijna helemaal terug uit en weer met geweld zo diep hij kon in haar aars. Zijn ballen kletsen nu tegen de onderkant van Anna’s billen.

“Die gaat morgen niet goed kunnen gaan zitten,” fluister op mijn beurt in Petra’s oor. Na een twintigtal felle neukbewegingen, trekt John zijn pik terug en ramt die opeens in het kutje van Anna. Die was al heel de tijd haar kutje aan het vingeren en nu ramt John zijn lange piemel ineens tot tegen haar baarmoeder. Hij herhaalt die beweging een paar keer in en uit haar kut en dan ramt hij opnieuw diep in haar kontje, dat doet hij nu een keer of vier en plof dan zijn pik terug in haar kutje. Dat herhaalt hij meermaals. Een paar keer in de kut en dan in de kont en om en om. Op een bepaald moment steekt hij zijn leuter diep in haar kont en houdt stil. Eén arm grijpt naar boven en zijn berenpoot omklemt de hals van Anna. Alsof hij haar wil verstikken. Met zijn andere hand begint hij tegen de zijkant van de dikke borsten van Anna te kletsen. Harde felle meppen volgen mekaar op. Bij elke klets schudt heel het lichaam van Anna door mekaar. John begint terug met zijn lul in en uit het kontje van Anne te neuken. Hij laat haar keel los en mept nu keihard met beide handen tegelijk tegen de meloenen van Anna. Die vingert zich fel verder. John’s drijft zijn tempo op. De kletsen tegen de borsten versnellen. Anna gilt het uit. Een mengeling van pijn en genot gillen door het zaaltje. Ik kijk verschrikt naar het koppel vooraan. Die horen niets omdat qua geluid het zaaltje heel goed geïsoleerd is. Er worden daar immers regelmatig mini-rock-concertjes gegeven.

Ik kijk terug naar het beeldscherm net op tijd om te zien hoe Anna, gillend en roepend klaar komt. Ze schreeuwt het uit. Haar vingers martelen haar clitje. John mept nog steeds op die extreem dikke borsten. Dan opeens houdt hij stil, als zijn lul helemaal in haar kontje begraven is. Ik zie John met een langdurig gegrom klaarkomen terwijl Anna’s klaarkomen nog aan het weg ebben is. John pakt Anna opnieuw onder de oksels vast en tilt haar als een pluimpje op. Zijn lul met condoom en al schiet uit haar kontje. Hij zet haar voor zich neer op haar kont. Hij neemt het hoofd van Anna tussen zijn kolenschoppen van handen vast en begint haar hard en ruw te tongen. Anna slaat haar armen rond het middel van John. John staat daar al een kolos voor Anna, tongt haar wild verder terwijl zijn piemel verslapt en in het topje van de condoom een boel sperma te zien is. Dat condoom hangt uitgerekt naar beneden vanaf zijn eikel. Ik zie dat John stopt met tongen, naar de fles plat water grijpt en die aan Anna aanbiedt. Anna drinkt met gulzige slokken. Dan neemt John de fles over en doet net hetzelfde.

John rolt het gevulde condoom van zich af trekt opnieuw een nieuw condoom over zijn pik. Hij geeft weer een paar rukken aan zijn lul en die wordt zienderogen terug stijf. Het effect van Viagra, denk ik. Hij duwt Anna ruw met haar gezicht op de bank. Hij dikke prammen worden geplet op de bank. Hij zet zich achter haar. Hij drukt met één hand Anna’s hoofd vast op de bank, en duwt dan weer zijn pik met één ruk in haar kutje. Anna ligt vast gepind aan de bank en John pakt haar doodleuk op zijn hondjes. Nu beperkt hij zich wel tot haar kutje en ramt stevig door.

Het koppel aan de venster wil afrekenen. Ik geef hen de rekening en breng nadien het wisselgeld. Terug aan de toog gekomen zie ik John nog steeds in en uit de kut van de vastgeklemde Anna rammen.

“Ik krijg hier goesting van” zegt Petra.

“Ik ook” zeg ik. Het koppel heeft ondertussen de zaak verlaten. “Kom hier achter de toog staan Petra.” Die doet dat direct. Ik grijp onder haar jeans rokje en voel haar slipje. Ik knoop mijn gulp open, haal mijn lul buiten, met mijn andere hand trek ik haar slipje opzij, tast naar de ingang van haar grotje en duw mijn pik opwaarts in haar. Beiden kijken we naar de neukende John op het schermpje. Ik neuk Petra half staande half hangende achter de toog.

“We moeten snel zijn” zegt Petra. Ik neuk Petra sneller en harder. Ze kreunt. Na een aantal minuten, terwijl we op het schermpje John en Anna opnieuw zien klaarkomen, schiet ik mijn zaad diep in Petra. Zij is niet klaargekomen en ik fluister dan ook in haar oor.

“Je hebt van mij nog iets te goed.”

“Niks van” zegt Petra, “dit is ter compensatie voor gisteren in het park.” Ik stop mijn piemel terug in mijn broek nadat ik die aan een Kleenex afgeveegd had. Petra fatsoeneert zichzelf ook een gaat terug aan de voorkant van de toog zitten. Ik zet de babyfoon uit en de GSM. Ik steek de GSM in mijn achterzak. Net op tijd om John van de trap te zien komen. Ik gun hem zijn plaats achter de toog terug en ga naast Petra aan de voorkant van de toog zitten. Ik drink van mijn trappist. John schenkt Petra een Cola uit. Na een paar minuten zien we Anna met pijnlijke bewegingen van de trap komen. Heel voorzichtig komt ze naar beneden.

“Hoe was het” vraag ik John, waarop die bromt. “Niet slecht, niet slecht.” Iets later, staat Anna beneden. Ze lijkt geradbraakt. Ik zeg tegen Petra.

“Neem Anna mee naar huis en verzorg ze op de manier dat je goed denkt, met een zalfje of een likje hier en daar,” voeg ik er lachend aan toe. Anna kijkt me niet aan. In Petra’s oor fluister ik. “Zorg goed voor haar en bel me morgen nadat je van Anna weet hoe ze het ervaren heeft.” Petra knikt. Petra omarmt Anna en samen strompelen ze naar buiten.

Eens beide dames buiten zijn, zegt John. “Die Anna kan wat hebben, ik ben benieuwd of die mij nog terug wil zien.”

“John” zeg ik, “ze is nu in goede handen bij Petra, geef ze een paar dagen tijd en dan komt ze zeker terug naar jou.” John kijkt me twijfelend aan. Ik glimlach, betaal mijn rekening en ga naar huis.

Sensuele groeten, Rick

Rick D'Anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(0)