blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DILEMMA 7

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers zo, april 14, 2019 13:27

DILEMMA 7

Vervolg van Dilemma 6

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Eens beide dames buiten zijn, zegt John. ”die Anna kan wat hebben, ik ben benieuwd of die mij nog terug wil zien.”

“John” zeg ik, “ze is nu in goede handen bij Petra, geef ze een paar dagen tijd en dan komt ze zeker terug naar jou.” John kijkt me twijfelend aan. Ik glimlach, betaal mijn rekening en ga naar huis.

De dag erna is het zondag. Rustdag dus die ik gewoonlijk met mijn familie en hoofdzakelijk met mijn kleinkinderen doorbreng. Er in de loop van de namiddag, vind ik een stiekem moment om Petra te bellen.

“Hoi” zegt ze aan de telefoon. “Hoe is het met Anna?” Vraag ik.

“Ik weet het niet zo goed” zegt Petra. “Ik heb haar gisteren in bed gelegd op haar kamer, ze was doodmoe. Ik heb haar een tijd lang heel zachtjes gemasseerd met een Arnica-gel. Alle plekjes op haar lichaam heb ik ingesmeerd. Die John is nogal te keer gegaan, er stonden rode striemen rond haar hals, haar borsten zagen bloedrood, op sommige plekken zelfs bijna purper, haar kont zag helemaal purper. Ze heeft geen woord meer gezegd, Rick, als ik bij haar de gel helemaal ingesmeerd had, is ze gewoon in slaap gevallen. Deze morgen ben ik terug gaan kijken, Anna had mij een sleutel van haar appartement gegeven. Rond een uur of tien was dat, ze was wakker, maar lag starend, bijna wezenloos in haar bed. Ik heb haar een tasje thee gegeven, ben naar beneden gehold om Jochen bij Mieke van het gelijkvloers te deponeren. Ben terug naar Anna gegaan en bij haar in bed gekropen. Ik ben haar beginnen likken op alle plekjes van haar lichaam, niks overgeslagen. Elk plekje dat ietwat rood zag heb ik gekust en gelikt. Zo zachtjes mogelijk. Ik heb haar borsten gelikt, haar dikke kont gestreeld en gelikt, haar kontgaatje gekust, en ik heb haar zelf traag en zachtjes klaar gelikt. Ze genoot er wel van, maar ze bleef passief, ze liet alles over zich heen komen alsof ze er zelf niet bij was. Ze is nu nog niet uit haar bed en ligt er als een zombie bij. Ik had haar wat boterhammetjes gemaakt en nog wat thee. Ik ben daarnet terug gaan kijken en ze had alles wel op, maar lag er nog steeds als een pop bij. Ik heb geprobeerd met haar wat te babbelen, maar er komt niks uit. Straks ga ik nog eens kijken.”

“Goed Petra “ zeg ik, “hou me op de hoogte, maar nu kan ik hier niet weg, morgen kom ik langs.” Af en toe moet je het lot een beetje helpen, is mij aangeleerd, maar in dit geval begon ik met toch zorgen over Anna te maken. Had ik overdreven door Anna aan John te koppelen? Misschien had ik meer kwaad dan goed gedaan. Ik besluit dat het een probleem voor morgen, maandag is en niet voor nu. Dus ik geniet verder van mijn kleinkinderen en van mijn zondag.

De dag erna, maandag, sta ik op de middag voor de deur van Petra en Anna. Petra laat me binnen. Ik heb zelf wel een sleutel van de voordeur van het huis dat ik in de vorm van drie appartementen verhuur (zie Dilemma 1), maar ik heb er een gewoonte van gemaakt om de privacy van de huurders te respecteren en dus steeds aan te bellen.

Petra zegt. “Anna ligt nog steeds in haar bed, al van zaterdag in de latere namiddag tot nu. Ze heeft zelfs deze morgen een hele week ziekteverlof genomen. Ik heb haar deze morgen wel koffie en een klein ontbijt op haar bed gebracht. Dat heb ik daarnet afgeruimd en ze had alles opgegeten, maar ze ligt nog steeds wezenloos in haar bed, voor zich uit te staren.”

“Kom, we gaan naar Anna’s slaapkamer” zeg ik.

Anna ligt in het midden van een groot dubbel bed onder een donsdeken. Enkel haar hoofd is zichtbaar. Ze ziet ons beide binnenkomen. Petra gaat links en ik rechts van Anna op de rand van het bed zitten. Ik geef Anna een kusje op haar voorhoofd en vraag

“Hé Anna, hoe gaat het met je?” Ze kijkt me met een blik op oneindig aan maar antwoordt niet. Na een paar ogenblikken, murmelt ze. “Ga weg, laat me gerust.”

Ik sta op het punt om inderdaad weg te gaan, maar ik aarzel. In mezelf overloop ik de situatie. Anna ligt hier als een zombie, te liggen. Ze is vorige zaterdag op een heel brutale manier hevig door John van het café geneukt. Gewoonweg gebruikt en in al haar openingen hardhandig genomen. Ik was in de overtuiging dat zij dat wel kon hebben en eigenlijk heel geil zou vinden (zie de vorige Dilemma’s). Dat is de reden waarom ik Anna aan John gekoppeld had. John is immers een bruut van een vent en die had zich zaterdag wel van zijn bruutste kant laten zien. Naar mijn bescheiden mening, was Anna gewoon boos op mij omdat ik haar aan die bruut gekoppeld had, boos op John omdat die haar zo gewelddadig misbruikt had en boos op zichzelf omdat ze het hele gebeuren ontzettend geil gevonden had. Ze wist natuurlijk niet dat Petra en ik alles van nabij via de camcorder gezien hadden. Ik besluit ‘de koe bij de horen te vatten’. Ik zeg tegen Anna.

“Je hebt het recht om heel boos om mij te zijn, want ik heb je bij John gebracht omdat ik overtuigd was en Petra ook trouwens dat jullie heel goed bij mekaar zouden passen, je hebt ook het recht om heel boos op John te zijn omdat die jou als een gebruiksvoorwerp behandelt heeft nadat ik hem dat trouwens gevraagd had. Dubbele reden om boos op mij te zijn dus. Maar ik denk dat je vooral boos op jezelf dient te zijn”. Anna kijkt me aan. “Ik ben heel kwaad op jou” zegt Anna.

“Anna” zeg ik, “je mag me haten en vervloeken zoveel je wil maar het gaat niets uithalen. Het enige wat jij moet doen, is leren aanvaarden wie, wat en hoe je bent“ zeg ik op een nogal kwade manier.

“Sta eens recht” zeg ik tegen Petra.” Die springt direct van het bed. Ik sta ook recht en trek ineens in één ruk het hele donsdeken van het bed af. Anna ligt volledig naakt, met gekruiste armen onder haar dikke borsten naar mij te kijken. Ze kijkt me heel boos aan. “Lik haar kutje” zeg ik tegen Petra. Ze schuift zich tussen de benen van Anna die met enige tegenzin haar benen iets spreidt. Petra begint met haar tong liefdevol het mooi geschoren kutje van Anna te likken. Ik blijf rechtstaan en bekijk de twee vrouwen, ééntje met gespreide benen en gekruiste armen en eentje in het verlengde op haar buik met haar hoofd dat op en neer over het kutje van Anna gaat. Ik zwijg en laat Petra een tijdlang haar gang gaan. Na enige tijd zie ik de tepels van Anna verstijven, Petra ziet het ook en omvat liefdevol beide machtige borsten. De ademhaling van Anna versnelt. Ik wacht nog even.

“Stop even Petra” zeg ik. Die heft haar hoofd op en kijkt me met glimmende mond afwachtend aan. Anna kijkt mij zo mogelijk nog bozer aan als tevoren. “Kijk nu eens naar Anna” vraag ik aan Petra “ligt daar geen prachtige vrouw?” Petra knikt.

“En een lekkere ook” voegt ze eraan toe. Petra’s handen rusten nu stil op de borsten van Anna. Anna kijkt al iets minder boos. Ik ga terug op het bed zitten naast het naakte lichaam van Anna.

“Vind je wat Petra met je doet lekker?” Vraag ik. Anna knikt. Ik leg mijn beide handen op de bolling van haar schouders en duw haar een beetje dieper in de kussens. Ik kijk Anna recht in de ogen en zeg “toen John je zaterdag in je kont of in je keel neukte vond je dat geiler of minder geil dan wat Petra nu met je doet?” Anna zwijgt en kijkt angstig. “Wees eerlijk tegen mij Anna, was dat geiler of minder geil?” Hoor ik mezelf op een kwade toon tegen Anna zeggen. In Anna’s ogen zie ik een paar tranen opwellen. “Geiler of minder geil” roep ik terwijl ik haar een beetje door mekaar schud. Tranen lopen ondertussen over Anna’s gezicht, ze begint te snikken. “Geiler of niet?” Vraag ik nogmaals. Na enige ogenblikken fluistert ze aarzelend

“…veel geiler.” En ze begint hard en onbeheerst te snikken. Heel haar gelaat is nu nat van haar tranen. Ik laat haar schouders los en zeg tegen Petra “lik verder en laat haar klaarkomen.” Petra kwijt zich plichtsbewust van haar taak en laat haar tong terug over het kutje van Anna dartelen. Ik bewonder het schouwspel, maar raak geen van beide dames aan. De handen van Petra kneden liefdevol de formidabel grote borsten van Anna. Die heeft haar handpalmen nu bovenop de knedende handen van Petra gelegd. Petra likt het kutje van Anna als nooit tevoren. Geen plekje laat ze onberoerd. Ik overschouw het geheel en streel ondertussen de haren van Anna. Haar snikken bedaart langzaam en geleidelijk aan geeft ze zich over aan de lusten die Petra bij haar opwekt. Na een paar minuten begint Anna te kreunen. Ik was wat hoger naast Anna gaan zitten en streel haar hoofd. Met één hand begint ze over mijn jeans te strelen. Daar bevond zich ondertussen een ferme bobbel. Ik neem evenwel haar hand en leg die terug bovenop de zacht knedende hand van Petra op haar borst. Petra geeft zich volledig. Ze likt nu alsof haar leven ervan afhangt. Ze kneedt de borsten wilder en wilder. Ze zuigt regelmatig op de clit van Anna en na een paar minuten zie ik haar op de zuigende mond van Petra klaarkomen. Ze kreunt en zucht en laat zichzelf helemaal gaan. Ik voel ze genieten van haar orgasme. Petra’s bewegingen worden trager tot ze stilvallen en Petra haar hoofd bovenop de venusheuvel van Anna legt. Heel haar gelaat glinstert van de liefdessappen van Anna. Na een paar minuten zeg ik.

“Anna, ga je douchen” en tegen Petra “ga met Anna mee, help haar, kleed haar nadien aan en kom dan naar de woonkamer. Petra springt op, grijpt een hand van Anna, trekt die overeind en zonder dat ze kan protesteren, trekt ze Anna aan haar hand richting badkamer. Ik sta op, loop naar de woonkamer en steek een sigaretje op. Ik wacht geduldig af.

Na een kwartiertje, komen Anna en Petra hand in hand de living binnen. Ik was aan de eetkamertafel gaan zitten omdat daarop de asbak stond. Anna en Petra gaan tegenover mij ook aan de tafel zitten. Anna ziet er toch niet meer als een zombie uit. Petra loopt nog even naar Anna’s keuken om voor ons alle drie een cola te gaan halen. Zodra ze terug ik, steek ik van wal.

“Anna” zeg ik, “je bent bijna vijftig en tot voor een paar dagen heb je als vrouw een ‘klote’ seks leven gehad. Weinig of geen passie, je hebt veel gewerkt, maar echt gelukkig ben je volgens mij nooit geweest. Samengevat, een saai monotoon leven op alle gebied.” “Tot voor een paar dagen, had je nooit iemand gepijpt. Had je nooit een kut gelikt, nooit een allesomvattend en zinderend orgasme gehad. Door ons gesprek toen bij John in zijn café, heb je me voor blok gezet toen je zei dat je naar mijn vrouw wou stappen omdat ik iets met Petra had. Ik ben je zeer dankbaar dat je dat niet gedaan hebt. Ondertussen heb je Petra leren kennen en geef toe zoals zij jou al gelikt heeft, dat gaan er weinigen haar nadoen.” Petra glimlacht.

“Toch” ga ik verder “ben jij nog Petra lesbisch, maar zoals de meeste vrouwen, een stukje bi. Ik heb je ondertussen een paar keer mogen neuken en ik vond dat fantastisch, maar ik heb je ook als vrouw beter leren kennen.” Anna, maakt aanstalten om iets te zeggen, maar ik steek mijn hand op en zeg “laat me uitspreken aub.” Anna zwijgt. “Anna, je bent een brok natuur en ik weet ook wel dat ik een heel groot risico nam, door je aan John te koppelen. Ik ken John redelijk goed. John heeft je op mijn vraag heel hard aangepakt vorige zaterdag maar als je heel eerlijk met jezelf en tegen Petra en mij bent, dan geef je nu toe, dat John jou, de meest waanzinnige, de meest geile en de meest allesomvattende seks gegeven heeft die er maar kan zijn. Zoiets ga je nooit met iemand anders kunnen beleven.” Anna wil protesteren. Met een handgebaar doe ik ze weer zwijgen en ik vis mijn smartphone uit mijn broekzak. Ik zoek het filmpje dat ik zaterdag van John en Anna opgenomen had, op en laat het afspelen. Ik draai de GSM in haar richting en Anna begint met grote ogen naar het filmpje te kijken. Geluid is er nu niet bij, maar Anna ziet John haar in al haar gaatjes op een grove en harde manier neuken. Maar vooral ziet ze ook zichzelf een drietal keer onbeheerst en intens klaarkomen. Alsof de aarde beefde. Anne kijkt voorovergebogen aandachtig naar het filmpje, ze heeft haar handen samengevouwen tussen haar billen die nu in een jeans zitten, tegen haar kutje gedrukt. Met een rood hoofd blijft ze kijken. Tot het moment dat ze aanstalten maakten om naar beneden te komen na hun ‘festiviteiten’ van zaterdag. Ik stop het filmpje en steek de GSM terug weg.

“Dat” zeg ik, “ben jij. En daar heb je het nu moeilijk mee. Het is een beetje zoals een homo of lesbienne die niet uit de kast durft komen. Jij bent gewoonweg een heel onderdanige vrouw als het op seks aankomt. Zelfs na de eerste keer met Petra, ben je automatisch jezelf naar Petra toe onderdanig gaan opstellen en die is een klein twintig jaar jonger dan jij. Bovendien” ga ik verder, “heb je gevoelens voor John en hij voor jou. Zowel Petra als ikzelf heb wel gezien hoe jullie naar mekaar kijken. Je hoeft het niet te bevestigen, maar ontkennen heeft geen zin.” Ik pauzeer even om alles goed te laten doordringen.

“Voor de buitenwereld, op je werk en verder in het dagdagelijkse leven men je een prompte dame, altijd netjes gekleed, een beetje conservatief, op het eerste gezicht preuts en terughoudend. Dat ben jij ook, helemaal. Daar zou ik niets aan veranderen als ik jou was. Maar binnenskamers, alleen met John bijvoorbeeld, verander je in een onderdanige lustslavin. Je geilt enorm om John’s ruwe aanpak. Je wilt hard en gemeen geneukt worden en dat geeft je orgasmes die je op geen enkele andere manier gaat vinden. Je houdt ervan dat iemand tegen te borsten slaat, of hard op je kont kletst en je ondertussen gewelddadig neukt. Zo ben jij ook. En dat aspect van je moet je leren aanvaarden, daar is niets mis mee. Ik denk niet dat je een ‘pijnslavin’ bent Anna, iemand die met naalden en elektro shocks of zo moet gepijnigd worden, dat is volgens mij niet jouw stijl. Maar je kunt wel heel wat verdragen. Ik raad je aan om samen met John jouw grenzen op dat vlak op te zoeken. Gebruik daarvoor een stopwoord. Of nog beter, drie woorden; groen, oranje en rood. Rood als een grens overschreden wordt, oranje als die grens van wat je kunt hebben benaderd wordt en groen als hij iets uitspookt dat je mateloos opwindend vindt. Dat zijn dingen uit de BDSM-wereld die nuttig zijn. Je kunt op internet trouwens een sub lijst vinden, die jullie samen kunnen invullen en dan weet John ineens wat hij met jou allemaal kan aanvangen. Alles wat je moet doen is die lijst eerlijk invullen en met John samen nadien overlopen. Je moet ook weten dat zo’n lijst evolutief is en als je die een paar jaar na mekaar invult en ze dan nadien vergelijkt, dan stel je vast dat dingen die je in begin aangaf als heel geil om te doen, na verloop van tijd, veel minder geil opgegeven worden en omgekeerd. Daarom moet je op de lijst per item ook van één tot vijf opgeven wat je heel erg wil met een vijf en helemaal niet wil, met een één. Petra hier” vervolg ik, “is ook een lustslavin, ze ondergaat graag en luistert graag en wil natuurlijk veel lust, maar ze wil helemaal geen pijn of kletsen krijgen. Zij wil enkel veel lust. In dat opzicht zijn jullie allebei hetzelfde, alleen dat er bij jou Anna, het aspect gewelddadigheid en bruutheid bijkomt. John is daar voor jou de ideale persoon.”

Ik pauzeer weer even en steek een nieuw sigaretje op. Ik wacht en kijk beide dames aan, die mijn betoog met grote ogen aanhoort hadden. Na enige tijd, fluistert Anna. “Vorige zaterdag was qua geilheid en genot voor mij inderdaad onvoorstelbaar goed. Ik kon nadien wel bijna niet meer gaan en ik was helemaal van de kaart, maar het was wel ongelofelijk goed.” Ik kijk haar glimlachend aan.

“Anna” zeg ik, “ik ga je nooit meer neuken, tenzij John het mij vraagt. Je mag met John doen wat je wil en je mag je zoveel door Petra laten verwennen als je maar wil, maar nu moet je doen wat ik je zeg.” Anna kijkt me vragend aan.

“Je gaat nu naar John, onmiddellijk en je vraagt hem vergiffenis omdat je vanaf zaterdag tot nu niets meer van je hebt laten horen en dat je dat nooit meer zult doen. Vertel hem van de woorden ‘groen, oranje en rood’ en vraag hem die in het vervolg te gebruiken. En vanaf dan is John jouw Meester en gehoorzaam je hem onmiddellijk, altijd en zonder tegenspreken. Je vraagt hem ook om vooraf een straf te bepalen voor het geval je toch ongehoorzaam zou zijn.” Anna kijkt me ongelovig aan. Petra kijkt naar Anna.

“Ik zei, nu!” Zeg ik tegen Anna. Die staat recht, grijpt haar handtas gaat naar de hall en vertrekt.

“Wij sluiten hier wel af” roept Petra haar na. Dan vraagt ze aan mij “en wat gaan wij doen?” Met een geile blik in haar ogen.

“Wij,” zeg ik, “wij gaan shoppen.” Petra kijkt een beetje sip. Beiden verlaten we het pand nadat Petra eerst nog even bij haar onderburen gecheckt had of alles ok was met haar zoontje. Ik hou de deur van mijn auto voor haar open en weg zijn wij. Ik rij naar Nederland. In Hulst parkeer ik mijn wagen en we lopen samen naar één van de nog overgebleven seks shops.

“Wat komen we hier doen?” Vraagt Petra.

“Petra”, zeg ik, “ik probeer een realistische persoon te zijn. Het drong tot mij door, toen we daarstraks het filmpje van John en Anna bekeken dat mijn ‘familiejuweel’,” waarmee ik mijn piemel bedoelde, er best mag zijn. Hij is een stuk dikker dan die van John, maar toch niet zo lang. Ik ben er best tevreden mee, met mijn pik, maar ik weet ook wel dat er dikkere en langere formaten bestaan.”

“Maak je toch geen zorgen Rick” zeg Petra “ik ben er meer dan tevreden mee.” Ik glimlach.

“Weet ik meisje” zeg ik, maar toch denk ik dat ik in de goeie middelmaat zit, maar ik het kader van onze privé party, zou het wel eens kunnen dat er een ‘gast’ tussen zit, die veel zwaarder geschapen is dan ik, zowel in de lengte als in de dikte. Het zou stom zijn om daar niet op voorbereid te zijn. Daarmee bedoel ik, dat jij hier twee vibrators mag uitkiezen die gewoonweg dikker dan mijn lul moeten zijn en een stuk langer.” Petra schiet in actie en schuimt het rek met de vibrators af. Ze bestudeert de verschillende modellen en uiteindelijk komt ze met twee modellen af. Allebei transparant, purper kleurig met bobbeltjes erop. De ene is maar iets dikker dan mijn pik, maar de andere een heel stuk. Pols dik eigenlijk.

“Die twee nemen we” zeg ik tegen de winkelbediende, “maar kun je die wel uit de verpakking halen, er batterijen insteken en demonstreren aub.” De man achter de winkeltoog gaat aan de slag. Ondertussen kijken we nog wat rond en ik kies nog een kleine dunne, zilverkleurige vibrator die ik ook op de toog leg.

“Die trilt alleen maar” zegt de winkelbediende. Tegelijk zet hij beide grote vibrators aan en hij houdt ze verticaal. Beide trillen stevig door en er zit een soort spiraal binnenin die de vibrator als een soort rechtopstaande slang laat dansen. Die dingen verdikken en worden terug dunner door de draaiende schroef binnenin. Ik reken af terwijl Petra de drie dingen in haar handtas laat verdwijnen. Ik puf even, want die dingen zijn ‘pokke-duur’, maar het is voor het goede doel, dus wij terug op weg naar Antwerpen. We zitten nog geen seconde op de expresweg of Petra, stroopt haar slipje vanonder haar rok en neemt de kleine zilveren vibrator ter hand. Ze zakt wat onderuit en begint haar klit met het ding te bewerken. Auto rijden wordt ineens een hele opgave. Nog voor we de Kennedy-tunnel induiken, is ze twee keer klaargekomen. Ik stop voor haar deur. Zij stopt de kleine vibrator terug in haar handtas en vraagt, “kom je niet mee binnen?”

“Nee meid”, zeg ik, “vandaag niet, vandaag zou ik willen dat je die drie dingen grondig op jezelf uitprobeert. Gebruik wat vaseline, maar probeer ze alle drie in alle gaatjes die je hebt. Morgen kom ik inspecteren wat je er allemaal mee kunt.” Petra kijkt een beetje teleurgesteld, maar stapt uit de auto zwaait nog met haar hand en ik rij weg. Ik besluit nog even bij John binnen te springen om te horen hoe het tussen hem en Anna gaat.

Ik kom het café van John binnen en dat is helemaal leeg, op John na. Die staat midden achter zijn toog en leunt met gespreide armen op zijn toog. Nogal een rare houding die ik van hem niet gewoon ben. Ik ga midden voor hem op een barkruk zitten en vraag een trappist. John beweegt niet en hij zegt niets. Ik kijk hem onbegrijpend aan. Dan hoor ik gesmak van achter de toog. Ik richt me een stuk op en zie tussen de verschillende tapkranen door een hoofd ter hoogte van het kruis van John. Dat hoofd draait een beetje en kijkt me aan. Anna zit op haar knieën John gewoon te pijpen. Ze stopt even en kijkt omhoog, met één hand rond John zijn lul. Ze glimlacht en zegt; “hoi Rick.” Dan draait ze haar hoofd terug richting John en pijpt hem driftig verder. Ik zeg; “laat die trappist maar zitten John, ik kom die later we eens drinken" en ik verlaat het café.

Thuis gekomen, loop ik naar mijn bureau, kruip achter mijn PC om mijn mails te checken, maar ik kan me niet concentreren. Het is ‘kantje, boordje’ geweest, maar ik denk dat we het lot toch een zetje in de goeie richting gegeven hebben. Met het vooruitzicht morgen Petra met haar vibrators bezig te zien, dut ik langzaam in. De dag erna, dinsdag, loop ik tegen de middag terug bij Petra binnen. Die ontvangt me glunderend.

“Hoi Rick, ongelofelijk bedankt voor die cadeautjes van gisteren, ik heb me formidabel geamuseerd.”

“Waar is Jochen” vraag ik.

“Die zit beneden bij Mieke” vertelt Petra. “Mieke heeft een hele week verlof genomen omdat haar dochtertje, Lizzy sinds zaterdag wat ziekjes was. Maar die in nu al wat beter en die heeft niet liever dan dat onze Jochen bij hen op bezoek komt.”

“Haal die dingen die we gisteren kochten even boven water” vraag ik. Petra glimlacht en wenkt me naar de woonkamer. Op de salontafel liggen de kleine zilveren en de twee dikkere vibrators. “Laat eens zien wat je er al allemaal mee kunt” vraag ik haar.

“Met heel veel plezier” zegt Petra. “Ik ben er gisteren heel de avond mee aan de slag geweest. Maar, vandaag nog niet omdat ik wist dat jij ging komen.” Die opmerking gaf mij een goed gevoel en streelde mijn ego. Ik zet me in de enkel-zit. Petra heeft in haar salon een drie-zit, een twee-zit en één enkel-zit staan rond haar salontafel. Zij zet zit midden op de drie zit. In een mum van tijd, heeft ze haar T-shirt over haar hoofd getrokken, haar jeans en slip afgerold en zit ze volledig naakt voor op die drie-zit. Ze heeft zoals ik eerder gevraagd had, haar tepelklemmen op en ik zie een butt plug in haar kontje zitten. Die trekt ze er voorzichtig uit en legt die op de salontafel. Ze neemt de drie vibrators vast en legt die naast haar op haar drie-zit. Ze schuift wat onderuit zodat haar kontje net over de rand van de zitting ligt.

Ze neemt eerst de kleine zilveren vibrator, neemt met haar andere hand één borst vast en begint haar klit met het zilveren ding te bewerken. Ze glijdt met het zilveren brommertje links en rechts van haar klitje. Af en toe duwt ze de kleine vibrator even in haar kutje om hem nadien in de lengterichting over haar klitje te schuiven. Petra ligt met gesloten ogen te genieten. Ze kneedt ondertussen traag haar ene borst. Het kettinkje dat de twee tepelklemmen verbind, zwiept over en weer. Na een paar minuten laat ze haar borst los. Ze blijft met de kleine zilveren vibrator die rustig verder bromt, over haar klitje wrijven. Met de vrije hand, neemt ze de dunste van de twee grote vibrators. Ze zet hem aan. Die begint ook te brommen en licht kronkelend te bewegen. Ik bekijk het tafereel vanop een meter of twee afstand en zie haar kutlipjes ondertussen beginnen glinsteren van het vocht. Petra zet de dikke vibrator van zo’n vier à vijf centimeter doorsnee tegen de monding van haar kutje. Ze schuift het brommende en kronkelende ding traag in haar liefdesgrot. Ze zucht. Traag duwt ze door. Bijna heel de vibrator verdwijnt in haar. Zeker meer dan twintig centimeter. Met de kleine zilveren blijft ze gewoon verder haar klitje stimuleren. De dikkere houdt ze gewoon diep in haar. Ik zie dat een orgasme nadert. Ik heb al een paar keer de eer en het genoegen gehad om Petra te zien klaarkomen en eigenlijk is de manier waarop soms hetzelfde, maar soms ook heel verschillend. Nu is het precies of ze bouwt zichzelf nu een ‘traag’ orgasme op. De bewegingen met de zilveren vibrator worden wel heviger, maar de dikkere houdt ze gewoon met twee vingers tegen de achterkant, heel diep in haar kutje. Haar zuchten wordt feller. Haar lichaam begint kleine schokjes ter vertonen. De twee vibrators blijven op een constant tempo verder zoemen. Ik bedacht dat ik haar een pak reserve batterijen cadeau zou moeten geven.

Nog steeds heeft Petra haar ogen stijf toe. De kleine zilveren vibrator van zo’n kleine tien centimeter lengte en één à twee doorsnee, danst als het ware een dans van lust over haar kittelaar. Petra zucht, af en toe beweegt ze haar hoofd van links naar rechts in krachtige, korte nogal schokkerige bewegingen. Zoals iemand die slaapt en in een nachtmerrie verzeild geraakt is. Ik zie zweetdruppeltjes op haar voorhoofd parelen. De dikkere vibrator blijft diep in haar kutje bewegen. Daar zie ik niets van. Hij bromt rustig verder. Een kleine ‘oh…’ komt uit haar mond. Dan weer een zucht, dan weer ademt ze fel door haar neus. Ze snuift fel in en uit. Dan weer ‘oh’ nu iets langgerekter. Haar lichaam ligt nu voor mij op de zetel te kleine schokjes te vertonen. “Oh… ho… god” zegt ze. Wat die er ineens bij komt doen weet ik niet. Een heel diepe zucht volgt, dan langgerekte “ah… ha… ah…” alsof iemand haar pijn doet. Dan volgen de “oh ’s en de ‘ah’s” zich in staccato op tot op het moment dat die zich vermengen in een, naar mijn gevoel langgerekte “Oh…!” Die eindeloos lijkt te duren. Ik dacht even dat ze er zou in blijven. Het leek wel of ze minutenlang klaar kwam.

De kleine zilveren neemt ze weg van haar klit en ze nijpt nu haar benen tegen mekaar. Ze laat het zilveren ding op de zitting van de zetel vallen en neemt met de vrijgekomen hand terug een borst vast die ze nu zachtjes streelt. Ik heb het hele schouwspel met grote ogen, woordeloos bekeken. Maar nog is het niet gedaan. Na een paar minuten nagenieten van het; ik zou bijna zeggen ‘sereen orgasme’ opent ze haar benen een beetje. Ze blijft haar borst zachtjes strelen en met de twee vingers waarmee ze de dikkere vibrator in haar kutje hield, laat ze nu dat brommende ding traag bijna helemaal uit haar kutje glijden. Als hij er bijna helemaal uit is, duwt ze hem traag terug naar binnen. Dan weer bijna helemaal eruit en opnieuw heel traag naar binnen. Als de vibrator terug heel diep in haar zit, zie ik dat er nectar uit haar kutje op de vloer druppelt. De geilheid van dat beeld is onbeschrijfelijk. Petra herhaalt de uit en in bewegingen nog steeds heel traag terwijl ze op het moment dat de vibrator er bijna helemaal uit is en op het moment dat hij er bijna helemaal in zit, telkens er kort moment het ding stil houdt. Iedere keer dat de genotsstaaf uit haar kutje gegleden komt, glimt die meer en meer van haar sappen. Ik heb het aantal keren niet geteld, maar na zeker meer dan dertig in en uit bewegingen, zet ze ineens de kop van de vibrator tegen haar kontgaatje.

Op het zelfde trage ritme beweegt ze nu de hele staaf dieper en dieper in haar kontje. Eens hij bijna helemaal in haar verdwenen is, houdt ze hem ze heel stil diep in haar. De kleine zilveren vibrator ligt ergens naast haar op de zetel doelloos te brommen. Met de hand waarmee ze haar borst aan het strelen was, tast ze nu naar de andere dikste vibrator. Ze opent haar ogen nog steeds niet. Eens ze de polsdikke vibrator op de tast gevonden heeft, duwt ze het schakelaartje blindelings op ‘on’ en begint dat ding ook te brommen. Ik denk niet dat er een dikkere vibrator bestaat als deze, maar wie ben ik, zeker geen expert op dat gebied.

Petra zet deze tarzan tegen haar kutje. Het ding draait en kronkelt. Het is alsof deze zwaarder bromt. Ze heeft hem vast als de steel van een tennisracket en duwt het monster heel traag, millimeter voor millimeter in haar kutje. De lippen van haar mond krullen zich in een o. Ze blaast alsof ze een bevalling ondergaat. Als het ding er een centimeter of vier in zit, spert ze haar ogen open. Ze blaast haar longen leeg via haar getuite mond. Ze duwt door. Haar buitenste kutlippen spannen zich rond de dikke staaf. De blik in haar ogen wordt intenser. Ze duwt verder. De monster-lul verdwijnt dieper en dieper in haar liefdesgrot. Ze snuift naar adem. Toch duwt ze verder. Ze houdt de andere vibrator diep in haar kontje. Ze duwt nog verder. Het monsterding schuift nog dieper in haar. Met open mond en opengesperde ogen staar ik naar het schouwspel.

Petra duwt de monsterlijke kunstlul van zeker vijfentwintig centimeter lang bijna helemaal in haar kut. Zo blijft ze stil liggen. De vibrator in haar kutje en die in haar kontje blijven lustig door brommen. Ze houdt ze allebei stil, diep in haar. Na een paar minuten begint ze de dikste, die in haar kutje zit, traag uit haar kutje te trekken. Eens er bijna helemaal uit, duwt ze nu iets sneller het ding weer helemaal naar binnen. Ik wist niet dat een vrouw zo’n dik en zo’n lang ding in zich kon hebben. Een doorsnee lange, dikke neger-pik van op de pornosites die ik af en toe bezocht verdwijnt in het niet tegenover deze monsterlijke vibrator. Het monster schuift nu traag helemaal in en terug bijna helemaal uit Petra’s goddelijk kutje.

Die in haar kontje blijft ze doodstil diep in haar houden. Ik laat haar rustig verder doen maar sta ondertussen wel recht en in een mum van tijd, vliegen mijn klederen in het rond. Ik ga naast haar in mijn blootje op de drie-zit zitten. Petra kijkt me met een vertrokken gezicht aan. Ik grijp naar de kleine zilveren vibrator die nog steeds ligt te brommen. Ik zet het ding pardoes op haar klitje. “Oh” zucht ze. Ze kijkt me nu dankbaar aan. Met haar lippen nu stijf op mekaar en een verbeten blik van de inspanning, houdt ze de vibrator in haar kontje stil en schuift ze de dikste in haar kutje op een gezapig tempo in en uit. Dat gaat heel vlotjes. Telkens die dikke vibrator op zijn verste punt naar binnen zit, stopt ze heel even, blaast dan tegelijk met het naar buiten trekken in een heel lange zucht alle adem uit haar longen naar buiten.

Ik laat de kleine zilveren over haar klitje rollen. Ik zou graag haar klitje in mijn mond opzuigen, maar daar is nu geen plaats voor. Petra begint de dikke nu veel sneller in en uit haar kutje te schuiven. Ik lig half naast haar met de kleine zilveren haar klitje te bespelen. Mijn piemel staat stokstijf van de geile aanblik. Een mens zou complexen krijgen als hij zijn piemel in grootste toestand vergelijkt met die twee monster-lullen van vibrators. Maar piemeltje zal moeten wachten ondanks het voorvocht dat al uit het spleetje op de eikel naar buiten sijpelt. Petra duwt nu ruw de dikste vibrator in en uit haar kut. Het tempo stijgt. Haar bewegingen worden wilder en wilder. De kleine zilveren dartelt verder over haar klitje. Bij haar eerste orgasme van daarnet, kwam ze bijna sereen en kalm klaar, nu kondigt zich een gigantische ontploffing aan. Ze begint te gillen, schreeuwt Ja, oh ja… oh God ja! Ho… ha…ja… ja… ho, ja! Ho… God ja! Ze jammert, van alle verschillende geluiden borrelen op uit haar diepste ik. Ze gilt, ze gromt, ze blaast, ze snuift hevig lucht naar binnen en blaast die krachtdadig uit, ze vloekt, gilt weer “ ho, ja!” het is alsof een vulkaan zich volledig leeg, uitbarst.

Met heel haar lichaam schokt en rilt ze. Haar prachtige lijf steunt nog enkel op haar schouders, spant zich in een boog op vanaf haar voeten op het tapijt. Het vocht spuit uit haar geile kut. Haar hand is kleddernat van haar sappen. Ze spuit geil als een waanzinnige. Ze gilt nogmaals, en nogmaals en nogmaals maar nu iets minder hard. Haar rug valt terug in de kussens.

Ik laat de kleine zilveren vibrator nu enkel nog over de bovenkant van haar venusheuvel strelen, maar niet meer tegen haar klitje. Het ding is nutteloos geworden. De vibrator in haar kontje zit er nog steeds quasi helemaal in. Die in haar kutje houdt ze nu zo diep mogelijk in. Ik gooi de zilveren gewoon weg op de zetel, ik zeg “nog even zo houden Petra”.

Ik spring recht, neem mijn lul in mijn linker hand, ben linkshandig, ga tussen de knieën van Petra staan en begin als gek aan mijn pik te trekken. Petra kijkt gefascineerd naar mijn pik. Ze beweegt de monster vibrator terug een beetje traag in en uit. Ik ruk als een bezetene aan mijn lul. Het beeld van Petra met twee massieve dildo’s in haar is zo geil dat het niet lang duurt of mijn sperma schiet in hete stralen over haar heen. Op haar buik, haar borsten, zelfs tot in haar gezicht. Ik zie een druppel van haar kaak in de richting van haar oor rollen. Nog nooit heb ik zoveel gespoten. Met gebogen hoofd, kijkende naar het mooie, geile lichaam van Petra sta ik na te hijgen. Ik draai me naast haar en ga naast haar in de zetel liggen. Ik trek haar tegen mij en geef haar een kus bovenop haar kruin. Ze kirt.

We liggen beiden zo in elkaars armen uit te puffen. Petra laat beide vibrators die in haar zitten los en legt haar arm over me heen. Mijn lul ligt nat op mijn onderbuik. Het sperma van haar buik en borsten lekt tussen onze lichamen als lijm alsof het ons aan elkaar wil lijmen. Ik til met één hand haar hoofdje op en geef haar een kus op haar mond. Mijn tong streelt even haar lippen en heel even voel ik haar tong hetzelfde doen. We blijven liggen, als het ware aan elkaar gelijmd, in stille omarming. Allebei naakt, zwetend, na hijgend. Ons beider hartslag zakt gelijkmatig naar een meer men meer rustig tempo.

Opeens hoor ik een kleine bonk. De dildo uit haar kontje is op de grond gevallen.

“Oei, sorry” zegt Petra. Het ding bromt op het tapijt verder.

“Ik ga je extra batterijen moeten bezorgen” zeg ik haar. Ze grinnikt. Ik zet met één hand de monster vibrator die nog steeds in haar kutje zit, af en laat hem zitten.

Ik denk dat we zeker een dik half uur zijn blijven liggen op die manier. We plakken aan mekaar. Geen van beide heeft zin, om zich van de ander los te maken. Na enige tijd fluistert Petra.

“Ik zou eigenlijk Jochen bij mijn onderburen moeten gaan ophalen.”

“Nog eventjes” zeg ik. En we blijven nog een kleine tien minuten innig verstrengeld op de zetel liggen. Dan trekt Petra met een grote zucht de dikke vibrator uit haar kutje en lopen we naar de badkamer, spoelen ons alle twee proper, zoeken onze kleding op en kleden ons aan. We lopen alle twee naar beneden om Jochen te gaan ophalen. Karel en Mieke verwelkomen ons alle twee. Mieke heeft een mysterieuze glimlach op haar gelaat. Ze overhandigt de Maxi-Cosi met Jochen, die erin te slapen ligt, aan Petra, die er direct terug mee naar haar appartement op het eerste gaat.

“Kom even binnen,” zegt Karel. Hoe kon ik nu weten dat, dat korte zinnetje een heel nieuwe wending aan onze toekomst zou geven.

Sensuele groeten, Rick

Rick D'Anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(0)