blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DE AANZET 1

DjangGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 23, 2019 11:37

DE AANZET 1

Mijn broer Ronny en zijn vrouw Vera zijn op vakantie en hebben mij gevraagd om op hun huis te passen. Prima als je elkaar kan helpen en zo heb ik gelijk ook een soort vakantie. Nu heeft Vera ook een zus, Sandra. Sandra is twee jaar jonger net als ik, rond de vijfendertig jaar. Nu wil het dat Ronny en ik van erg veel van lol houden wat dus soms op feesten extra wordt versterkt door de eventuele drank. Zo hebben we dus een keer Sandra zo gek gekregen dat ze echt begon te geloven dat ik verkikkerd op haar was. Waarom ook niet? Ik ben alleen en Sandra is niet de lelijkste. Integendeel, ze is erg leuk. Alleen een beetje vol qua lichaamsbouw maar ze kan het wel hebben met haar 1,80 meter. Nu heeft Sandra ook kinderen en is ze getrouwd wat niet zo soepel verloopt. Ronny heeft weleens gezegd. Als jij, ik dus, alleen met haar bent dan rukt ze de kleren van je lijf. Ze is helemaal gek op je. En ik zweer dat als jij binnenkomt dat zij begint te soppen. Ze geilt op je Jonas! Ook ik maak wel eens opmerking naar Sandra als van, hallo schoonheid, lekker ding, hou je nog van me of jammer van je kinderen want anders...” Dan begint ze te blozen en roept ze op een venijnige toon.

“Hou op joh!” Dan hebben wij, Ronny en ik weer de grootste lol. Het is vrijdag rond het middaguur en ik krijg een sms’je van Sandra met de melding. - Ben klaar met schoonmaken. Heb je vanavond zin in een lekkere hap?- Ik sms terug. - Alles weer blinkend? Vanavond oké. Van jouw wil ik altijd wel een lekkere hap. - Direct krijg ik een sms terug. – Viezerd -. Ik kan het niet laten om terug te sms’en. - JA en jij? Kunnen we eindelijk samen bad in hahaha. Zie je vanavond.

Dan is het stil en ga ik verder met mijn werk. De avond komt sneller dan verwacht. Weekend heerlijk. Ik heb geen plannen dus we zien wel. Thuisgekomen kijk ik enigszins verbaasd naar het aanrecht. Ik was vergeten dat Sandra een hap eten zou maken voor me. Wat ik hier ruik bevalt me wel, zo heerlijk; maar waar staat het. Ik open de koelkast en gelijk zie ik dat er een grote schaal in de oven staat. Mm…, denk ik bij mezelf, eerst douchen. Het is toch wel fijn als zo iemand als Sandra thuis langs komt. Ze is altijd te vinden voor opruimen en poetsen. Bij haar thuis ook zover ik me kan herinneren en dan op de vrijdag bij Ronny en Vera. Misschien moet ik haar ook eens vragen om het bij mij thuis te doen. Als ze dat wil en kan natuurlijk.

Al denkend loop ik de slaapkamer in en trek mijn shirt en broek uit. Eerst de douche aanzetten voor ik helemaal uit de kleren ga. Het water moet hier eerst op temperatuur komen. Zonder verder nadenken loop ik in mijn onderbroek de badkamer.

“Ahhh”, galmt het door de badkamer en ik schrik me een. Sandra zit in bad met een tiet in haar hand en de andere hand tussen haar benen. Snel draai ik me om.

“Wat doe jij hier,” roep ik!

“Had je niet kunnen kloppen,” roept Sandra die gelijk en een badlaken het bad intrekt!

“Ik had je niet gehoord of gezien,” roep ik met mijn rug naar haar toe. We roepen nog het een en ander naar elkaar van stom en gek, sorry en excuus. Dan komt Sandra omhoog uit bad en laat ook nog eens het badlaken vallen. In een spiegel zie ik haar helemaal naakt achter me staan. Glimmend van het water en zeep bukt ze om de handdoek op te rapen. En dan gebeurt het dat ze uitglijdt.

“Auw go…,” roept ze hard, “ook dat nog!”

“Laat me je helpen,” zeg ik en draai me gelijk om.

“Weg viezerd,” roept ze hard en ze probeert mij weg te duwen! Bij het duwen komt ze tegen mijn lul die gelukkig nog in mijn short zit. Even kijkt ze verbaast en dan pakt ze snel de handdoek van mij aan. “Dank je,” roept ze met een rood hoofd. “Kon je alles goed zien?”

“Ja hoor,” zeg ik oprecht. “Alles zag er goed uit”.

“Wat! Roept ze weer.

“Ja,” zeg ik lachend en stap de badkamer uit, “jij vraagt het toch. Ik ga wel eerst een hapje eten tot jij klaar ben”. Ik trek mijn spijkerbroek aan en loop de trap af. Na tien minuten komt Sandra netjes aangekleed beneden.

“Schep voor mij ook maar op,” zegt ze als de oven piept. “Er is toch niemand om voor naar huis te gaan”. Na het eten, wat echt heerlijk was schenk ik een kopje koffie in voor ons beide.

“Terwijl de koffie afkoelt ga ik even snel douchen,” zeg ik en zet de twee mokken neer.” “Kijk je uit dat je niet uitglijdt,” zegt Sandra lachend.

“Anders kom jij me toch helpen,” zeg ik terug en draai me om. In de spiegel boven de haard zie ik dat ze me nakijkt. Pfff, denk ik, ze kan weer lachen. Maar was ze nou met zichzelf aan het spelen schiet het ineens door me hoofd als de beelden van het laatste uurtje weer voorbij schuiven. Ach, en wat dan nog, zet ik mezelf weer terug. Laat haar lekker gaan. Met zo'n kerel als zij heeft snap ik zo al niet waarom ze bij hem blijft. Na een kwartiertje douchen en gepoedeld te hebben loop ik de woonkamer weer in.

“Zo ben jij ook weer schoon,” zegt Sandra lachend. “Drink je koffie maar snel op dan schenk ik de volgende in”. Met een teug drink ik de mok leeg waarna Sandra hem meeneemt om de volgende ronde in te schenken.

“Er was niemand thuis zei je toch,” vraag ik en kijk haar op mijn beurt na,” en je kinderen dan?”

“Die bleven bij andere kinderen spelen en logeren,” antwoordt ze met een kleine glinstering in haar ogen.

“Het valt niet mee hé,” zeg ik half vragend en een arm om haar schouder sla nadat ik bij haar ben gaan staan. “Hoe is het nu tussen jullie twee?” Ik had beter niets kunnen vragen want de waterlanders lopen direct over haar wangen. Ze vertelt een heel verhaal over de scheiding die dus net twee weken loopt. En zoals gebruikelijk in haar hele huwelijk ook al niet echt soepel. Na flink gebrul en gesnotter gaan we met onze bekers in de hand naast elkaar op de bank zitten. De rest van de avond verloopt rustig en gaandeweg, onder het genot van een wijntje met wat knabbels kom ik erachter dat ze ruzie had over de scheidingspapieren die bij de post zaten. Zo praten we over van alles en nog wat totdat de tweede fles wijn voor de helft leeg is.

“Gaan we naar bed,” vraagt ze al gapend?

“Blijf je hier slapen,” vraag ik, “of moet ik je thuis neerzetten?”

“Nee, neen alsjeblieft niet,” zegt ze. “En met de vijf glaasjes wijn van jou mag jij ook niet meer rijden”.

“Dat is zo,” zeg ik en zet de tv uit.

“Kom,” zeg ze weer. “We gaan naar bed”.

“Ga je met mij mee naar bed,” zeg ik lachend en dubbelzinnig erachteraan, “of slaap je heel alleen in het logeerbed”.

“Ja,” zegt ze lachend. Met zijn tweeën bijna naast elkaar lopen we naar boven. Zonder verder nadenken lopen we allebei de slaapkamer in en vallen op het bed. De volgende ochtend worden we allebei wakker. Sandra ligt met een been over mijn been en met haar hoofd half op mijn borst.

“Oh shit Jan,” zeg Sandra verschrikt als ze onder de lakens kijkt. “We hebben het gedaan. We hebben geen ondergoed aan”.

“Eerlijk gezegd,” antwoord ik terwijl Sandra zo snel mogelijk uit het bed probeert te komen, “weet ik het niet meer”. “En eigenlijk interesseert het me ook niet”.

“Mij wel,” roept ze nog steeds verschrikt. “Ik ben nog steeds getrouwd. Ik kan er geen gedonder bij hebben”.

“Ik wil ook geen gedonder,” zeg ik half lachend. “En weet je. Ik ben nog nooit zo lekker wakker geworden als nu”.

“Wat!”, roept ze?!

“Sandra,” zeg ik en trek haar weer het bed in. “Luister. Stel dat we het hebben gedaan. Wat kan je eraan veranderen. Niets!”

“Nee maar… jij…” ik, huilt ze bijna. “Ik ben vet. Ik schaam me en wat zal hij wel niet denken!”

“Sandra,” zeg ik weer, “je bent niet vet”.

“Hou op met liegen,” roept ze ertussen door.

“Je bent stevig”, ga ik verder. “En waarom zou je niet doen wat jij wil. Je huwelijk is nooit goed geweest en hij moet gewoon ophoepelen!”

“Ja maar,” gaat Sandra verder en weer wil ze weg kruipen!

“Sttt,” zeg ik en leg een hand op haar mond en ik haar gelijk aan haar arm weer terug trek. “We hebben nu genoeg gezien van elkaar. Gisterenavond en nu weer”.

“Wat bedoel je,” mompelt ze tussen mijn vingers door?!

“Ik bedoel,” zeg ik en vinger voor vinger van haar mond haal. “Dat we nu we toch zo liggen er beter voor kunnen zorgen dat we er ook een leuke herinnering aan over houden. Met een vragend gezicht en kleine glinsteringen van de tranen in haar ogen kijkt ze me aan. “We kunnen…” zeg ik en geef haar een stevige kus op de mond, een betere herinnering aan deze nacht geven”. Ik kus haar nog eens recht op de mond en blijf vlak boven haar gezicht recht in haar ogen kijken. Ze slikt en komt iets omhoog met haar gezicht en geeft me een kus terug. Gelijk beantwoord ik die kus weer. Het kussen gaat steeds sneller en eindigt in een hevige tongzoen. Dan ineens gaat mijn telefoon. “Shit, ik moet opnemen”.

“He,” zucht Sandra, “na al die jaren moet jij nu opnemen”.

“Dat was de eerste oproep,” zeg ik en bel snel terug. Snel geef ik haar nog een zoen en stap het bed uit. Ik moet inderdaad komen. Na een paar minuten ben ik gereed om te vertrekken. “We halen het in,” zeg ik, geef Sandra nog een zoen en trek de deur achter me dicht. Voor mijn werk bij het rijk heb ik een soort van oproepdienst voor noodgevallen. Op mijn werk hoor ik het een en ander. Het komt erop neer dat ik met mijn ploeg, die inmiddels ook zijn opgeroepen zo snel mogelijk weg moet naar Duitsland. De hele week zullen we dan daar blijven. Snel sms ik Sandra wat er gaande is qua planning en ik haar niet meer zie dan pas volgende week.

Inmiddels is het vrijdag, een weekje later. In een kleine pauze sms ik Sandra dat ik morgenavond laat thuis kom. Bijna direct erna krijg ik een sms terug. - Zal wat lekkers neerzetten. Zie je wel. - Zoals altijd kan ik het niet laten om een opmerking terug te sturen. - Ik pak je nog wel terug - is weer het sms van haar. Mijn laatste sms groet ik haar en sluit af met. - Ben benieuwd hoe je me pakt hahaha - Na flink doorzetten met werk lukt het uiteindelijk toch om de vrijdagavond laat met mijn ploeg naar huis te gaan. Zaterdagochtend wordt ik ineens ruw wakker gemaakt door twee schreeuwende kinderen. Het zijn de twee van Sandra, die lachend in de deuropening staat.

“Hoi Jonas,” roepen ze in koor!

“Lekker geslapen Jonas,” vraagt Sandra lachend. “Wil je een ontbijtje?”

“Ja ik heb heerlijk geslapen,” zeg ik lachend. “Maar niet zo lekker als vorige week”.” “Hou op joh,” zeg ze gelijk weer op haar bekende venijnige toon. “De kinderen!”

“Ja, lekker een ontbijt,” zeg ik lachend en even de kinderen kietel.” Op bed?”

“Jij wel,” zegt ze lachend en neemt de oudste mee om zogenaamd te helpen. Na een minuut of tien komt Dilon, de oudste weer boven met een dienblad.

“Ontbijt op bed,” roept hij vrolijk. Ik neem het blad over en hij komt naast me aan de andere kant van zijn broertje zitten. Sandra lacht en zegt dat ze even de was eruit gaat halen. Ze had gisteren de wasmachine aangezet voordat ze weg was gegaan. De jongens blijven even bij me zitten en zijn het na twee minuten ook zat. Sandra hoort dat ze zitten te klieren en roept van de zolder dat ze ook buiten kunnen spelen. Direct springen ze op en lopen weg naar beneden. Met een klap van de voordeur die dichtslaat zijn ze buiten. Drie minuten later komt Sandra naar beneden en komt half liggend naast me op het bed. “Is het lekker,” vraagt ze?

“Ja heerlijk,” zeg ik en met een draai zet ik het blad weg op het tafeltje naast het bed. “Wat zou ik zonder zo lekker ontbijt anders moeten.”

“Mm… “ zegt Sandra kijkend naar mijn billen in mijn short, “ik weet het wel!”

“Oh ja,” zeg ik lachend en geef een zoen op haar wang. “Hoi, die had je nog te goed van daarnet”.

“Ik heb nog meer tegoed,” zegt ze zacht en kust mij recht op mijn mond.

“Je kids,” zeg ik en haar iets van me afduw.

“Nee,” zegt ze terug en me weer een zoen geeft. “Die lopen voorlopig buiten.”

“Vanwaar die omzwaai ineens,” vraag ik duidend op haar zoenen?

“Oh Jonas,” zegt ze tussen de kleine kusjes door, “ik vind je al tijden leuk maar ik kan toch niet aanpappen met jou als mijn bijna ex erbij zit?! En vorige week heb jij mij laten zien dat jij mij ook leuk vindt”.

“Ja Sandra,” zeg ik, “ik vind jou ook leuk. Al die pesterijen waren eigenlijk om het te verbergen. Ik dacht altijd dat het onbereikbaar was”.

“Oh Jonas na al die tijden,” zucht ze weer. “Toch?”

“Laten we geen tijd verspillen,” zeg ik en pers mijn lippen op de hare. Met een lange tongzoen en gewrijf over onze lijven trekt ze ineens de lakens van me af en draait boven op me.

“Als we dan toch liggen te vrijen dan maar goed ook,” zeg ze en rolt weer van me af. Ik draai half op haar en wrijf met mijn hand over haar buik. “Niet aan mijn spekjes komen,” zucht ze half lachend.

“Ik zit niet aan jouw spekjes,” zeg ik en wrijf verder met mijn hand naar haar bovenbeen. Onder het rokje van haar heeft ze een legging die ik zacht omlaag trek.

“Oh Jonas,” zucht ze diep als ik met mijn hand over haar broekje glij richting de rand bij haar lies. “Ik bedenk me ineens dat ik zo een afspraak heb”.

“He verdorie,” zeg ik en haal mijn hand terug om over haar buik naar haar stijve tepels te gaan. Twee puntjes in haar shirt laten zien waar ze zitten. Even kus ik ze om dan verder met mijn hand er over te draaien. “Nee Jonas. Ik moet zo echt weg,” zucht ze diep. “Nu moet ik het weer verpesten. Oh Jonas dit is zo klote”.

“Blijf lief”, zeg ik en kus in haar halst, “blijf toch en geniet”.

“Nee, neen” zegt ze en pakt mijn pik door mijn broek. “Ik moet echt weg”.

“Nou, lekker is dat,” zeg ik. “Eerst wel en dan weer weg en mij zo laten liggen”.

“Ik help je ervan af,” zegt ze; en gelijk schuift ze omlaag. “Ik zal jou verwennen en dan ben ik weg”. Met een ruk aan mijn boxershort en mijn stijve lul verdwijnt in haar mond. “Oh San wat lekker, kreun ik zacht als ik voel hoe ze rond mijn eikel draait met haar tong, “oh…ho… wat lekker”.

“Ssstt,” zegt ze en even over mijn eikel likt. “Geniet ervan”.

“Oh ja… ah…” kreun ik en pak haar bij de haren. “Oh… lekker San oh… ja. Met haar hoofd in mijn handen geef ik het ritme aan. Steeds dieper en met meer gesmak gaat ze over mijn lul heen en weer. En tussendoor trekt ze aan mijn stijve of ze kneedt even mijn zak. Dan na een paar minuten komt er ineens een krachtige ontlading en spuit ik in haar mond.

Ah… ah… ha… San,” hijg ik en laat haar los. “Wat lekker”.

“Ja, vond je het lekker,” vraag ze naar een bekende weg en veegt haar mond schoon. “Je zat op hoog zaad Jonas”.

“Ja het was even geleden maar wat heerlijk,” zeg ik en veeg wat van haar lange haar uit haar gezicht, “maar moet je echt weg?”

“Ja Jonas,” zegt ze en brengt nog even haar haren een beetje in model. “Morgen ben ik de hele dag bij je. Als je het wat lijkt?”

“Dacht het wel,” zeg ik met een glimlach. “Trek je wat makkelijks aan?” Ze kijkt me aan en zwaait even.

“Ja doei,” zegt ze dan ineens lachend en verdwijnt richting beneden. De voordeur gaat open en snel roept ze nog een keer gedag om dan met de kinderen te vertrekken.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.
Morgen het vervolg  • Reacties(0)