Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Megamastos - NATASHA.

ZeosGeplaatst door My 4Fingers ma, december 26, 2016 15:21:27

Megamastos - NATASHA.

Ik ben freelance IT-consultant en in mijn vrije tijd maak ik tekeningen en illustraties. Ik werk aan een stripverhaal, Megamastos genaamd. Daarin probeer ik op een humoristische wijze de draak te steken met de invloed van blote borsten op onze moderne maatschappij. Natuurlijk vind ik als man blote borsten lekker om naar te kijken en mee te spelen. Maar het is best grappig hoe sommige media er een topic van maken. Elke mediagebeurtenis vormt een inspiratiebron om er een erotische tekening van te maken. Ik baseer mij op foto’s op het internet om mijn virtuele personages te tekenen. Mooie vrouwen tekenen is aartsmoeilijk zonder levend model. Maar deze hobby levert niet voldoende op om een echt blootmodel te betalen.

Het vele werk in de IT en mijn tekenwerk - dat steeds meer opdrachten oplevert - vraagt organisatie en op een dag plaatste ik een zoekertje voor een boekhouder. Dat zou pas een goede investering zijn. Er kwam een vrouw op af. Niet zomaar een saaie zakelijke boekhoudster, maar een sensuele verschijning. Wat een vrouw! Jong, dynamisch en super aantrekkelijk. Kort blond haar, een stralende glimlach en een opgewektheid die je als man doet smelten. Ik kom wel regelmatig in contact met vrouwen in de IT, maar Natasha was toch bijzonder. Ik had toch geen zoekertje geplaatst voor een model?

Na een uurtje zakelijk overleg plegen kwamen we tot een overeenkomst. Haar prijs klonk aantrekkelijk en ik voelde dat ze zelfs interesse had in het project Megamastos. Normaal deed dat niets ter zake, want cijfers zijn cijfers. Maar ze vond mijn tekeningen van half naakte tot naakte vrouwen wel leuk. Erotisch, licht pornografisch, maar niet platvloers of gemeen. Volgens haar is humor belangrijk in erotisch werk. En ik had er onmiddellijk een supporter bij. Ze vond het ook wel jammer dat ik mij baseerde op foto’s. Omdat die meestal bewerkt zijn of een onnatuurlijke uitstraling hebben.

Na drie maand groeide het vertrouwen tussen ons en onze band werd intenser. We voelden ons goed bij elkaar en er werd niet enkel over cijfers gesproken. Ik had al opgemerkt dat Natasha mij al een paar keer had vastgenomen bij mijn hand of arm en die aanraking was gewoon zalig. Ik merkte wel dat ze ook wel verder zouden willen gaan, maar we hielden het puur zakelijk. Natasha maakte me gewoon gek. Haar energie dreef mij zelfs tot het uiterste en ik had plots veel inspiratie. We maakten samen grapjes over de mediagekte over blote borsten en we ontdekten een zekere vorm van gelijkgestemdheid. Alleen gaf Natasha haar visie van een jonge vrouw op blote borsten.

Op een dag sloeg de vonk over. Het was vrijdagnamiddag en dan sluit ik de boeken. Ik had haar uitgenodigd om te blijven avondeten. Niet als boekhoudster, maar als Natasha. Ze droeg een prachtige elegante rode avondjurk met stijlvolle hakken. Ik had me een bruine geklede jeans aangetrokken, met een wit ruim zittend hemd en cognac-kleurige schoenen. Een sfeervol deuntje van Goose, mijn open haard die brandde, een koude gure wind buiten gepaard met regenbuien... alles was aanwezig om er een gezellige avond van te maken. Met Natasha...

De bel ging en daar stond mijn heldin in de deuropening. Op de achtergrond het slechte weer en de vele bossen en weilanden die ons op een verlaten eiland deden wanen. Ze droeg een half lange regenjas en zonder het te beseffen zaten we plots in het salon, gezellig te babbelen. De haard brandde al enkele uren en het was gezellig warm. Ik had niet kunnen verhinderen dat de geur van chocolade door het huis walmde, omwille van het dessert; mousse van chocolade. Ze glimlachte toen ik toegaf dat die verrassing er geen meer was.

Ik zag aan haar blik dat ze opgewonden was. Natasha is gek op pastagerechten en ik had een speciale spaghettisaus klaargemaakt. Een heerlijke rode Saint Amour was een hint, die ze meteen begreep. Ik was aangenaam verrast dat ze een kunstliefhebster is en de cocktail van alle elementen in mijn huis en het diner haar zintuigen prikkelden. Onze humor was de saus op het gerecht gevuld met wederzijdse passie. Plots verklapte ik haar dat ik haar niet meer wou verliezen. Ze keek me verbaasd aan, glimlachte en legde haar hand op mijn knie. Toen glimlachte ze en stelde me gerust.

Ons aperitief eindigde in een intense tongzoen. Het diner zou nog moeten beginnen, onze honger was al gestild. Smaken mengden zich in onze mond, haar tong smaakte overheerlijk. Het zoenen werd intenser en ik likte aan haar oorlelletje. Ze zuchtte diep. Onbewust maakte ze enkele knopjes los van mijn hemd. Haar zachte hand zocht meteen een weg naar mijn borst.

Terwijl ze mijn borst zoenend verkende, voelde ik haar andere hand over mijn kruis gaan. Mijn god, dat gaf me een bedwelmend gevoel, waardoor ik geen besef meer had van tijd. Ik wou dat dit nooit meer stopte. Mijn dikke vriend was keihard, hij was nog nooit zo hard geweest. Ik liet mijn hand onder haar jurk glijden, langs de binnenkant van haar lange benen. Ze spreidde die spontaan en nam mijn hand vast, trok die dieper onder haar jurk, tot ik haar natte schaamlippen voelde. Geen slip! Ondertussen had ze mijn gulp open gemaakt en zocht ze zenuwachtig mijn stijve pik. Maar ik droeg een boxer en dat was niet zo gemakkelijk. Normaal loop ik bloot rond in huis, maar toen voelde die kledij ongemakkelijk.

Ik stond op en mijn kruis kwam ter hoogte van haar mond. Ze maakte mijn broekriem los, trok mijn broek open en liet die omlaag strijken. Het duurde niet lang of mijn boxer volgde en daar floepte mijn keiharde piet tevoorschijn. Ze kirde van bewondering en zuchtte diep en mompelde: “Mijn god, trek alles uit lieverd.” Daar stond ik dan, poedelnaakt, vóór haar. De warmte van de haard voelde ik op mijn billen. Mijn kleren verspreid op het parket. Natasha had nog haar jurk aan. Het voelde eigenaardig, maar eigenlijk vond ik wel geil.

“Waarom draag jij nog kleren,” vroeg ze zich luidop af.

Toen haar tong capriolen maakte over mijn ballen, masseerde ze mijn keiharde stam. Mijn eikel had ze al ontbloot. Die kon nooit meer overtrokken worden met mijn voorhuid, zo hard stond mijn vriend. Ze liet mijn penis opwippen door er eerst op te duwen en hem dan los te laten. Ze giechelde. Toen volgde er een lekker hapje. Mijn eikel verdween in haar mond, ze bracht een smullend geluid uit. Een lustprikkel deed mijn hele lijf zinderen van genot. Ik voelde haar zuigkracht. Haar zachte hand kneep hard en masseerde zorgvuldig.

Er kwam bijna geen einde aan. Ik stond daar, mijn ogen dicht van genot, bedwelmd van prikkels, een spontane zaadlozing tegenhoudend. Alsof ze mijn gedachten kon lezen, stopte ze met me te pijpen en maakte ze het riempje van haar jurk los. Ik ging naast haar zitten en opende de rits achteraan aan de rug van haar kleed. Ze ging rechtop staan en liet haar kleed uitzakken. Ik zat neer en aanschouwde een prachtige vrouw. Mooie donkere BH, nylons, hakken. Natasha had haar schaamhaar in een streepje geschoren en haar mooie roze schaamlippen vielen me op. Glimmend. Ik omarmde haar slanke bovenbenen en drukte mijn mond tegen haar schaamstreek. Ze zuchtte. De geur van haar vagina bedwelmde mij. Ik werd gek. Zoenend verkende ik de binnenkant van haar bovenbenen. Opzettelijk liet ik haar vagina onberoerd.

Natasha ging in de sofa liggen, haar lange benen gespreid. Buiten regende het hard, het werd zelf donker. Het gelige licht van de haard zorgde voor een speciale sfeer. We houden van natuurelementen. Puur natuur. Mijn tongpunt plaagde haar clitoris. Hard, zacht, gezwollen, schattig en zo lekker. Ze kreunde zacht, schokjes dreven haar naar een kort hoogtepunt. De diepe honingsmaak, sappig vlees. Haar schaamlippen proefden zoals een vrucht. Mijn armen liet ik rond haar benen klemmen, ik ging verder. Ze hunkerde naar mijn pik.

We gingen in een soixante-neuf liggen. Lekker aperitiefhapje. Smullend van genot. Ik zag tussen mijn benen door haar mond zuigend van goesting mijn eikel verslinden. Haar borsten maakten capriolen. Ik bleef haar schaamlippen likken, tot ze kreunend smeekte om meer. Dan plaagde ik haar clitoris. Soms druppelde er schaamvocht op mijn kin. De smaak werd nog intenser. Ik had nooit gedacht dat we zover zouden gaan. Zweet, de geur van voorvocht, schaamvocht, parfum, chocolade. Heerlijke cocktail. Passie voor elkaars smaak werd versterkt. Wilden we allebei nog verder gaan, dieper?

De klok liet zien dat we meer dan twee uur aan het vrijen waren. We hadden niets anders gedaan dan gelikt, gezogen, geproefd. We gingen naast elkaar zitten, en begonnen weer te tongzoenen. Ze begon mij weer af te trekken. Ik vingerde haar, terwijl haar ene been over het mijne lag. Ondertussen had ik haar bovenstukje uit gedaan en had haar heerlijke borsten ontbloot. Ik haar tepels met mijn tong. Natasha had lekkere borsten. Heerlijke bolletjes om in te knijpen en aan te zuigen. Onze fantasie was een maand geleden begonnen met voorzichtige gesprekken over borsten, en eindigde nu in een hartstochtelijk verwennen ervan. We hielden ervan. Zij was er trots op.

Een korte pauze. Alles ging langzamer. Alsof we van plan waren een hele nacht door te gaan. Nippend van ons glas wijn keken we elkaar aan en we wilden intiemer zijn, zonder het te zeggen. We twijfelden. Ik vertelde haar dat ik door mijn onvruchtbaarheid single gebleven was en Natasha vertrouwde mij toe dat ze sinds haar laatste relatiebreuk van geen mannen meer moest weten. Ze had een goede band met haar vriendin en ze wou zelfs een relatie. Waarom waren we dan zo gek van elkaar? Een stilte overviel ons. Mijn pik was iets slapper geworden ik likte smekend aan mijn vinger. Ze glimlachte.

“Is mijn poesje lekker?” vroeg ze met een veelbelovende blik. Ze graaide hem vast en begon hem weer stijf te strelen. “Is mijn grote jongen moe?” vroeg ze lief. Het was alsof we samen een besluit hadden genomen, in enkele minuten.

Ze boog voorover en begon mij weer te pijpen. Intenser. In enkele tellen was hij weer keihard. Het voelde anders. Alsof ze iets wou dat nog intenser was. Voor ik het besefte lag ze op haar rug, benen gespreid. Ik duwde mijn dikke eikel tussen haar schattige schaamlippen in en ze keek mij aan met een zwoele blik. Flauw van geilheid, verlangend. “Ik wil het schat,” bracht ze smachtend uit. Terwijl hij langzaam naar binnen gleed, kreunde ze van genot. Sappig, warm, uitnodigend. Haar vagina slurpte hem naar binnen. Zo intens. Dichter konden we niet bij elkaar komen. Langzaam begon ik hem in en uit haar vagina te bewegen. Ze omhelsde mij intens en we neukten, neukten en neukten als gek. Ze gaf aan dat hij perfect in haar past en ze genoot van zijn dikte.

Plots slaakte ze een gesmoorde gil. Geilheid, genot en verrukking. Ik had haar plekje geraakt. Ze trilde van genot en smeekte om in haar te spuiten. Ik zag de golvingen in haar lekkere borsten, haar puntige tepels die uitnodigend smeekten om gelikt te worden. Ik zoende haar en tongend kwamen we allebei klaar. Ik voelde een gloed in mijn onderbuik, zaad stuwde naar buiten. Mijn ogen sloten zich, mijn torso kromp ineen. Schokkend, kreunend en tongzoenend vermengden onze sappen zich. Verenigt.

We lagen in elkaar verstrengeld. Sperma op haar benen, op de sofa. Mijn eikel was schoongelikt. Ik proefde zout wanneer ik haar tongzoende. We hadden geneukt. We wilden nog meer. We hadden nog ons hele leven. Er werden plannen gesmeed. Elk hoekje van mijn tuin, stallingen, huis en garage zouden we dopen. We zouden in ons blootje gaan samenwonen. Samen zouden we verhalen verzinnen voor mijn stripreeks Megamastos. Sommige avonturen op onze landelijke hoeve zouden we posten op een blog bij 4fingers.be. Foto’s zoeken zou tot het verleden behoren, Natasha zou voor mij poseren en samen zouden we zelfs investeren in echte bloot-modellen. En haar vriendin mag - als het klikt - bij ons intrekken.

We sloten het aperitiefje van drie uur af en hongerig gingen we poedelnaakt aan tafel zitten voor een festijn van pasta en chocolade. We klonken op Megamastos en onze toekomst samen.

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1719

Tatjanie viert een natte kerst

ZeosGeplaatst door My 4Fingers ma, december 24, 2012 23:28:18

Tatjana viert een natte kerst

Tatjana en Natasha zijn jeugdvriendinnen die elkaar na twaalf jaar terug hebben ontmoet. De aantrekkelijke blondines hebben veel bij te praten en ze beslissen om samen kerstavond te vieren. Ze hebben een druk professioneel leven en samen die avond voorbereiden lijkt hen een prima moment om elkaar terug te ontdekken.

Het is vijf uur, het sneeuwt en de open haard brandt. Een gezellige sfeer brengt de twee dames in een feeststemming. Ze hebben besloten om vooral veel energie in hun samen zijn te steken, het hoofdmenu is heel simpel: pizza. Ze zijn er allebei gek op en omdat ze elkaar niet zo vaak zien is dit een ideaal moment om er nog eens van te proeven.

Tatjana heeft haar mooiste jurk aangetrokken. Bordeaux -kleurige lingerie, nylons en hakken geven haar een feestelijk gevoel. Haar lichaam, waar ze trots en fier op is, mag ook wel mooi verpakt zijn. Natasha heeft een zwart topje aan en een korte rok met zwarte nylons. Zwarte lingerie brengt haar in de juiste stemming. Ook schoenen zijn bij haar erg belangrijk en ze heeft voor de gelegenheid eens stiletto’s aangetrokken. Gouden en zilveren armbanden werken af. Ook Natasha is erg fier op haar lichaam en vindt de verpakking vanavond erg belangrijk.

De vrolijke en temperamentvolle dertigers vertellen gretig over hun studentenleven op kot in Brussel, het feit dat ze vroeger als tweelingzussen werden aanzien, de hilarische vergissingen van mannen bij hun afspraakjes en vooral de aandacht rond hun volle ronde en stevige boezem en lange slanke benen.

Ere weerklinkt gegiechel, gelach en geklets vanuit de ruime open keuken, terwijl Jazzmuziek de woonkamer vult.

Eén ding is Tatjana vergeten: de kerstboom kronen. Dit werd steeds uitgesteld en ze hebben besloten om dit samen tijdens het aperitief te doen. Ze beginnen met een glaasje Cava en pralines. Tatjana is gek op pralines en ze heeft voor de gelegenheid speciale smaken laten maken in haar favoriete pralinezaak. Ze zijn gek van Fondant. Natasha fronst door de speciale smaak ervan. Ze glimlacht...

Een tijdje later staan ze rond de kerstboom. Enkele kerstballen zijn opgehangen, de lichtjes flikkeren en de chocolade en Cava begint te werken. De haard brandt stevig en bij de blonde stoeipoezen gaat er ook iets gloeien. Hun stoute trekjes komen naar boven. De jurk gaat uit, het topje volgt. Ze voelen zich lekker.

Natasha doet haar BH uit en hangt die netjes in de kerstboom. Tatjana lacht en doet hetzelfde.

In een mum van tijd zitten de twee dames in hun slipje en nylons in de zetel. Het geile feest kan beginnen.

Ze zijn alleen, het is bar koud buiten, de haard is lekker warm en ze willen nog eens stevig genieten van hun lekkere borsten: vol, stevig, puntig en zo aanlokkelijk om aan te zuigen en likken. Hun lange benen gaan over elkaar, even open, dan weer dicht. Ze lachen, giechelen, zijn ondeugend en kussen elkaar. Ze weten niet wat er gebeurt. Handen en vingers glijden, voelen, zoeken en betasten. Een vinger zoekt natte plekjes op.

Ze zijn bloedgeil...

Het wordt een natte Kerst.

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post927

De avonturen van Lars de tekenaar

ZeosGeplaatst door My 4Fingers di, september 04, 2012 00:37:43

De avonturen van Lars de tekenaar – werk-overspel-hetero

Wederdienst.

Lars is een vrolijke blonde atletische dertiger, freelance illustrator en door zijn nonchalante looks een vrouwenmagneet. De gerespecteerde vrijgezel doet gewoon zijn ding en geniet van het leven. Hij is een succesvol illustrator voor animatiestudio’s en mediahuizen. Als zelfstandige neemt hij zijn tijd om te experimenteren met tekenstijlen en technieken. Observeren van objecten, fauna en flora doet hij bijna onbewust.

Lars is op zoek naar een model om in het openbaar te poseren. Op het internet vindt hij allerlei zoekertjes van vrouwen die willen poseren tegen betaling, vanaf vijftig euro tot tweehonderd euro. Als hij dan een afspraak maakt, komen ze niet opdagen of gaat het eigenlijk om een web site met nep aankondigingen.

De modellen die hij op de avondschool leerde kennen voelen er niet veel voor om langdurig in hun blootje in een park of gebouw model te staan. Hij neemt uiteindelijk contact op met de lerares bij wie hij avondles volgde en zij stelt voor om een model te zoeken voor hem.

“Ik sta in het krijt bij jou, lieverd,” zegt ze met haar zachte hese stem.

Ze is in de veertig, gehuwd en moeder van twee kinderen. Hij denkt terug aan de avond dat ze voor hem poseerde.

“Haar lekker ruikend en verzorgd lichaam, haar mooie kleine puntige borsten, haar vagina om van te smullen,” denkt Lars en krijgt weer een erectie.

Ze hebben nog seks met elkaar, pure ongezouten seks. Lars begeert haar zoals ze zou willen.

Na een dag of twee krijgt hij een oproep van haar en ze geeft de plaats en tijdstip aan waar ze een model zou naartoe sturen. Hij is op dat ogenblik thuis op zijn bed, kijkt naar een seksfilm en is bezig te masturberen. Hij wordt geil van haar hese stem.

“Hoe moet ik je bedanken,” zegt hij.

“Wat ben je aan het doen?” vraagt ze voorzichtig, hij hoort haar lachen.

Na een stilte hoort hij haar nog zeggen.

“Binnen een kwartiertje ben ik bij jou,” en ze haakt in.

Lars zet de film uit, neemt een douche en kan zijn lid bijna niet meer onder controle houden. Zijn glimmende eikel is volledig bloot, zijn stam staat beenhard en de minuten tikken weg.

“Met Greet weet je nooit,” zucht hij. Hun relatie is spannend, zo spannend zoals zijn penis nu. Hij lacht.

De bel gaat, hij opent de deur van het sas van het flatgebouw en na enkele minuten gaat de deur van zijn flat open. Ze draagt een stijlvol mantelpak, haar lange donkerbruine lokken en stralende glimlach doen Lars niet denken aan een lerares tekenen, maar aan een rol die ze speelt als geile secretaresse.

Hun passie laait weer op en bereikt in vijf minuten een hoogtepunt. Ze moeten wel, hun relatie is geheim en passioneel. Dat is wat ze wil en wat Lars het liefste doet. Terwijl ze haar jas, rok en bloes over de stoel hangt, trekt hij zich af op het bed, hij weet dat ze daar super geil van wordt. Ze ontbloot haar borsten, laat haar slipje uitglijden en in haar nylons en pumps komt ze naast hem op het bed liggen. Ze spreidt haar benen, draait haar bekken en voor ze kan zeggen hoe graag ze dit wil, likt hij reeds aan haar liezen. Haar mond gaat half open, haar wenkbrauwen fronsen, haar aandacht is gericht op zijn mond die haar lekker plekje opzoekt.

“Oh! Lars, lieverd... ik heb het zo nodig,” kreunt ze smekend. “Vlug, lieverd, ik heb maar een kwartiertje.”

Lars zijn tong verdwijnt tussen haar schaamlippen, hij kust, likt, zuigt en blaast op de gevoelige plekjes die hij alleen weet zijn. Ze is zo geil dat ze bijna onmiddellijk klaarkomt. Zijn mond is nat. De smaak van haar poesje verslaaft Lars, hij raakt in een roes van de geur en bijna automatisch knielt hij vóór het bed, trekt haar benen naar zijn schouders toe en stoot zijn eikel tussen haar glimmende schaamlippen. “Neuk me, lieverd, godverdomme...ooo ja,” kreunt ze.

Lars stoot langzaam naar binnen, trekt traag terug en voelt haar sappen langs zijn stam. Soppend geluid wordt hoorbaar wanneer hij het tempo opdrijft. Hij wordt nog meer opgewonden van het beeld van zijn penis die steeds dieper in haar glijdt. Haar hese stem maakt hem nog heftiger, hij kreunt diep, zijn buikspieren trekken ongecontroleerd samen en lacht wanneer hij zijn zaad diep in haar spuit.

“Wat ‘n geluk dat je onvruchtbaar bent hé lieverd... grapje.. schat,” zucht ze.

“Nja, zo ben ik nog nuttig hé,” grijnst hij.

“Bekijk het van de positieve kant, je likt en neukt geweldig schat, je hebt een lijf om van te snoepen,” gaat ze zuchtend verder terwijl ze haar verder aankleedt.

Na vijf minuten staat ze aan de deur van zijn flat, kijkt hem aan en zoent hem op de mond. “Mijn adonis!” fluistert ze en verdwijnt naar beneden.

“Vergeet je afspraak niet hé schat.”

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post873

Tatjana sticht 'Club D'

ZeosGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 29, 2012 21:01:51

Tatjana sticht 'Club-D'

De aantrekkelijke Tatjana heeft op haar dertigste al heel wat pikante avonturen beleefd en probeert het nu deftig te houden in het openbaar. De ruim denkende natuurlijke blondine bouwde haar carrière op van studentencallgirl tot seksuologe en elke opgeleverde euro investeerde ze goed overwogen.

Als zelfstandige verdient ze vandaag genoeg geld met huis aan huis bezoeken. Vooral haar onderzoek rond naturisme bij twintigers en haar visie op de toekomst heeft haar reeds een artikel in een internationaal tijdschrift opgeleverd. De Brugse schone - met Russische roots - is bekend geworden omwille van haar gedurfde aanpak gebaseerd op eigen ervaringen. Soms durft ze nog eens uit de bol gaan en dan stijgt de temperatuur met tien graden, zeker wanneer ze twee vriendinnen tegen het lijf loopt.

Het zomert volop en Brugge herleeft. De mensen zijn goed gezind maar Tatjana ’s buren niet. De sensuele blondine verhuist naar het platteland. Tatjana ’s tante is in Zuid-Frankrijk gaan wonen en zodoende mag haar nichtje in haar ruime villa verblijven. Het grote witte huis staat te midden van de West-Vlaamse Polders en wordt omzoomd door hoge bomen, bossen en weilanden.

Vroeger was het een escortebureau, nu een gewone landelijke villa. Vroeger toen er callgirls en hoertjes werkten, kwam Tatjana regelmatig in contact met het eeuwenoude beroep. Daar leerde ze respect krijgen voor de dames van lichte zeden en begrip voor de risico's waarmee ze geconfronteerd worden tijdens het uitoefenen van hun beroep. Er groeide zelfs vriendschap met een callgirl: Natasha. De studente verdiende bij om haar studies te betalen, net zoals Tatjana. Maar ze gingen elk hun eigen weg, tot vandaag.

Natasha komt Tatjana helpen met de verhuis, nadat ze elkaar tijdens het shoppen in Brugge tegen het "lijf" liepen. Ze zijn leeftijdgenotes en wat nog meer op valt is dat ze heel goed op elkaar gelijken: uiterlijk dan.

Terwijl de verhuisfirma haar spullen in de verhuiswagen laadt, zijn Tatjana en Natasha bezig met het verhuizen van Tatjana 's delicate zaken: lingerie en schoenen. De twee stoere kerels brengen alles via het raam op een lift en laden alles beneden in de vrachtruimte. De ene is rond de dertig en de andere rond de vijfentwintig. Ze zien er gespierd uit en hebben allebei zin voor humor, want de ene vult de andere aan terwijl ze constant grappen maken. Ze dragen een spijkerbroekshort en Marcelleke.

Tatjana huppelt voortdurend rond in haar flat en laveert langs de twee kerels die zwetend kasten en meubels versleuren. Het is dertig graden en tijd voor een drankje. Natasha haalt twee biertjes uit de keuken, Tatjana komt er bij staan. Ze dragen allebei een luchtig zomerkleedje met hun favoriete lingerie eronder. Het biertje is niet koud genoeg omdat de koelkast een tijdje afligt en Tatjana besluit om bij de onderburen ijsblokjes te halen; Natasha zou een emmer koud water klaarzetten. De twee kerels kijken toe hoe de twee blondines zich uitsloven om hen te verwennen.

Natasha laat haar zomerkleedje uitzakken en huppelt in lingerie met de emmer naar de keuken.

"Mijn kleed mag niet nat worden, hé jongens," giechelt ze.

Geile blikken tasten haar kontje af wanneer ze met haar rug naar hen toe gaat staat. Ondertussen is Tatjana erbij komen staan en legt de plakken ijsblokjes op tafel, trekt ook haar kleedje uit en help vervolgens Natasha met het vullen van de emmer op tafel met bierflessen en ijsblokjes. De twee kerels hun ogen uit hun kop wanneer ze allebei hun ferme boezem ontbloten door hun BH uit te trekken.

"Ziezo jongens, laat die eerst wat afkoelen, later zal 't des te beter smaken hé," giechelt Tatjana.

De twee mannen hun blik verflauwt bij het zien van vier grote volle puntige borsten die zacht wippen en wiegen. De dames doen verder met hun werk; in hun slipje.

Grommend van lust hervatten de twee kerels hun werk en in geen tijd is de vrachtwagen geladen.

"Het bier is koud heren!" roept Tatjana uit het raam en ze ziet de opgetogen blikken van de buurtbewoners die naar haar opwippende borsten kijken. In enkele tellen staan de werkmannen boven en kijken verlekkerd naar de twee blondines die hen elk een koud flesje bier overhandigen. Weelderige lange blonde haren zwieren sierlijk rond hun ontblote bovenlichaam, hun klein slipje trekt de aandacht van de mannen naar hun rond kontje. De kerels trekken hun marcelleke uit en tonen fier hun torso. Zweet, een lijfgeur vol testosteron en strakke spieren brengen Tatjana en Natasha in vervoering. Wanneer hun biertje uit is, stellen de dames voor om mee te rijden met de vrachtwagen om hen de weg te tonen.

"Er is nog genoeg plaats tussen ons vooraan," zegt de ene.

De flat wordt afgesloten, het gevolg daalt af en wanneer de twee kerels in hun vrachtwagen stappen, maken Tatjana en Natasha een praatje met de buren.

"We komen zo terug, eerst die vracht gaan afleveren. Tot straks."

Op hun teenslippers en met enkel een slipje aan klimmen ze in de vrachtwagen. De buren genieten van het zicht van twee hete blondines die bijna volledig bloot vooraan in een verhuiswagen zitten en hun opwippende borsten in publiek tonen.

"Ze zijn toch speciaal hé," besluit de bakker die naast de flat woont.

Onderweg beleven de twee kerels de tijd van hun leven. Opnieuw worden de marcellekes uitgetrokken en het viertal zit nu met ontbloot bovenlijf in de vrachtwagen. Gelukkig rijden ze door landelijke wegen, anders zouden ze zeker worden tegengehouden door de politie. Tenminste, dat denken ze. De mannen geven hun ogen de kost en lonken gedurig naar de blondjes hun stevige borsten, schattige tepeltjes, lange benen en het kleine slipje dat hun lekkerste plekje verbergt. Tatjana begrijpt dat de mannen iets verdienen en ze laat haar hand op de chauffeur zijn kruis rusten.

"Kom, lieverd, haal hem er eens uit," grinnikt ze lief en ritst zijn gulp open.

De kerel gromt tevreden, hij is verdoofd door hun verrassende tactiek en kijkt sprakeloos toe hoe hij en zijn collega verwend worden door Tatjana en Natasha. Terwijl ze langs de hete asfaltwegen rijden, masseren de twee blondjes hun penis. "Af en toe eens lekker trekken kan verfrissend zijn niet?" giechelt Natasha.

Maar ze horen een sirene van een politievoertuig. Het is een anonieme wagen die Tatjana in de achteruitkijkspiegel kan zien. Daarbij ligt ze bijna op de schoot van de bestuurder, zijn penis vlak onder haar mond.

"Het is Sandra," reageert ze rustig.

"Sandra?" vraagt Natasha. "Dè Sandra?"

"Yep, laat ze maar komen," grijnst Tatjana.

De twee kerels foefelen hun penis terug in hun broek, Tatjana en Natasha grinniken bij het zien van zoveel paniek. De politiewagen doet de vrachtwagen stoppen. Een knappe brunette stapt uit en ze is in burger. Een spijkerbroek met een witte bloes. Wanneer ze Tatjana en Natasha ziet zitten moet ze lachen.

"'t Is toch niet waar zeker," mompelt ze en doet teken aan de chauffeur om zijn portier te openen.

Deze heeft op tijd zijn broek dicht geritst en met rode wangen begint hij uit te leggen dat ze kost wat kost in hun blootje wilden meerijden, maar wordt door Sandra onderbroken.

"'t Is al goed, 'k heb al gezien wie het zijn. Je mag doorrijden," zegt ze en knipoogt naar Tatjana. "Maar hou het deftig hé, ik heb al een klacht binnengekregen. Eén is al genoeg. Trouwens, kan ik soms helpen met lossen? Mijn dienst zit erop."

De twee kerels kijken elkaar verbaasd aan. Ondertussen hebben ze nog geen woord gezegd, alleen erg genoten van de lekkernijen van de twee blondines.

"O, dat zou fijn zijn, schatje, een paar extra handen zou goed zijn," reageert Tatjana.

"OK, je ziet me ginder wel. Ik trek mijn werkkleren aan, alé, uit...je weet wel wat ik bedoel hé," lacht Sandra en stapt naar het politievoertuig met blauw zwaailicht op.

"Ik begrijp er helemaal iets van," zucht de ene kerel en wrijft het zweet van zijn voorhoofd.

"Ik ook niet," zegt de ander. "Kom, we rijden verder."

Het politievoertuig rijdt verder tot het uit het zicht verdwenen is en na een tijdje komen ze aan. Het domein wordt overgoten door de zon, schaduwpartijen, bos, struiken en lavendel. De vrachtwagen hobbelt over de oneffen oprijlaan, de werkmannen kijken gebiologeerd naar Tatjana 's en Natasha 's blote borsten die sensueel wippen en wiegen. In de verte zien ze het politievoertuig staan en de chauffeur verliest bijna de controle over het stuur wanneer hij in de verte een halfnaakte vrouw ziet lopen. Hij wrijft in zijn ogen en slikt. Ook zijn makker lacht van verbazing.

"Ik droom," zucht hij.

De vrachtwagen staat stil, ze stappen uit en Sandra vervoegt zich bij het viertal. De kerels kijken hun ogen uit hun kop wanneer ze het aantrekkelijke lichaam zien van Sandra. Lange kastanjebruine lokken hangen over haar schouders en verbergen haar eveneens D cup borsten met meegebruinde donkere tepels. Haar klein buikje is schattig en haar licht gespierde benen verraden een sportieve vrouw. Haar gebruinde huid contrasteert tegen de blekere gave huid van Tatjana en Natasha. Ze draagt een donkerblauw slipje, de twee blondines een wit. Voor de rest worden de twee kerels omringd door zes volle borsten die wiegend en wippend hun aandacht vragen. Doordat ze toevallig dezelfde cup hebben is het effect nog sterker.

"Kom, lieverds, maak het jullie comfortabel en trek maar alles uit, dat werkt beter," begint Tatjana opgewekt.

De drie hete dames laten hun slipje uitglijden en ontbloten hun paradijs waar de mannen zo naar verlangen. Hun schaamhaar is een streepje of driehoekje geschoren. Schaamlippen gaan uiteen van lust, het verlangen om een stijve penis te zien groeit bij de drie dames.

De twee mannen aarzelen niet en hun broek en boxer vliegt in de vrachtwagen. De drie dames genieten van hun zwiepende piet die guitig meebeweegt bij elke stap die ze zetten. Doordat het er stil en afgelegen bijligt, ontstaat er een prikkelende erotische sfeer die de beide mannen in extase brengen. Doordat ze gedurig omringd worden door vrouwelijk bloot stijgt hun adrenaline- en testosterongehalte en komen oerinstincten naar boven die hen drijven naar primaire behoefte tot voortplanting. Kortom, ze krijgen een flinke erectie, ook al hebben de mannen elkaar nog nooit naakt gezien. Tatjana, Natasha en Sandra hebben plezier om hen in vol ornaat te zien sleuren met de meubels, terwijl zij de lichtere stukken uitladen.

Wanneer alles overgezet is en op zijn plaats staat in de ruime villa, heeft Natasha reeds een verfrissende vloeistof voorzien: de jacuzzi.

De mannen hun werkschoenen vliegen uit en stappen poedelnaakt bij de drie dames in het bubbelende water. Dit hebben ze nog nooit meegemaakt en ze betasten borsten, likken en zuigen aan tepels, terwijl ze afwisselend afgetrokken worden door de drie dames. Ze gaan op de rand van de jacuzzi zitten en pronken met hun stijve penis. Tongen glijden over hun eikel, ballen worden geneed, er wordt gepijpt en last but not least: de dames gaan op de rand zitten, spreiden hun benen en genieten van mannelijke hitsige tongen die hun schaamlippen beroert.

Twee vrouwen laten zich beffen, terwijl de derde zichzelf bevredigt. Dan wordt er gewisseld. Het feestje gaat door tot een van de mannen aangeeft dat er een schot zal gelost worden. Een heftig gekreun weerklinkt, ook de tweede kerel kan zich niet meer houden en hun zaad wordt in twee krachtige stralen naar buiten gespoten. Ze grommen van deugd, proberen hun erectie nog te verlengen, maar moeten uiteindelijk toezien hoe hun penis weer krimpt tot een kleine worst. Tatjana, Natasha en Sandra kijken geamuseerd toe hoe ze zich afdrogen, hun kleren terug aantrekken en bevredigd afscheid nemen. Er zal geen factuur volgen...

Sandra besluit om nog wat te blijven en hen naar de flat van Tatjana te voeren. Haar bikini en schoenen wachten nog om opgehaald te worden.

Tatjana, Natasha en Sandra willen nog meer van die fijne momenten beleven en stichten een club onder de naam: Club-D. Het clubhuis wordt deze villa.

Meteen werd haar nieuw verblijf bevestigd door de politie.

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post860

Tatjana geeft EHBO

ZeosGeplaatst door My 4Fingers za, juli 21, 2012 19:47:48

Tatjana geeft E.H.B.O. - werk

De aantrekkelijke Tatjana heeft op haar dertigste al heel wat pikante avonturen beleefd en probeert het nu deftig te houden in het openbaar. De ruim denkende natuurlijke blondine bouwde haar carrière op van studentencallgirl tot seksuoloog en elke opgeleverde euro investeerde ze goed overwogen.

Als zelfstandige verdient ze vandaag genoeg geld met huis aan huis bezoeken. Vooral haar onderzoek rond naturisme bij twintigers en haar visie op de toekomst heeft haar reeds een artikel in een internationaal tijdschrift opgeleverd. De Brugse schone - met Russische roots - is bekend geworden omwille van haar gedurfde aanpak gebaseerd op eigen ervaringen.

Op een typisch Vlaamse regenachtige zomeravond rijdt de sensuele seksdokter in haar Mini Cooper door de Brugse binnenstad.

Een wit topje, kleurrijke zomerrok tot net boven de knie, hakken en fijne lingerie van haar favoriete merk MarieLin, zouden voldoende moeten zijn om de frisse temperaturen te trotseren. Een handtas met de nodige “tools” ligt op de passagierszetel. Een lichte regenjas op de achterbank is voor noodgevallen.

Het is bijna zeven uur en ze bezoekt een student die te kampen heeft met een laag seksueel zelfbeeld. Zijn vrienden hebben Tatjana gecontacteerd en hopen dat ze hem op andere gedachten kan brengen. Uit respect voor hun vriend zijn ze niet aanwezig op de afspraak, maar ze hopen natuurlijk dat ze Tatjana ooit eens zullen te zien krijgen.

Een bloedmooie blondine belt enkele keren aan bij een herenhuis in een typisch klein steegje zoals er zoveel zijn in de historische binnenstad. Haar lange slanke benen worden geaccentueerd door haar fleurige rok en glimmende hakken. Het gure weer staat in sterk contrast met de zomerse en hete uitstraling van de aantrekkelijke vrouw. Haar lang golvend haar wappert in de wind die plagend door het donker steegje blaast.

Had ik maar mijn regenjas aangetrokken...Kom, maak open die deur.

Uiteindelijk knipt het licht aan in de gang en de deur opent zich met een schurend geluid dat sterk weergalmt door het donker steegje.

“Sorry, ik had de bel niet gehoord,” brengt een jonge kerel uit die Tatjana met zijn donkere ogen en verkennende blik in zich opneemt.

“Oh, is niet zo erg,” reageert ze beleefd en Tatjana stelt zich voor.

De jongeman heet Björn en ze volgt hem via de trap naar boven. Hij draagt een spijkerboek en een shirt van een of andere voetbalploeg, is blootsvoets en hij ruikt naar een parfum dat Tatjana doet denken aan een of ander exotisch strand. Aan zijn pols draagt hij een lederen bandje en enkele plastieken riempjes van enkele popconcerten. Zijn lang zwart haar ruikt naar een fruitige shampoo en het lijkt er op dat hij net vanonder de douche komt.

Wanneer hij Tatjana laat voorgaan in zijn ruime kamer, vertelt hij dat dit een huis is van zijn nonkel en hier samenwoont met zijn nicht. Ze studeren aan het K.H.B.O. en wonen in de Vlaamse Ardennen. Ze merkt op dat Björn groot en slank is en het verbaast haar dat net zo’n jonge aantrekkelijke kerel een complex heeft.

Er klinkt R&B op de achtergrond, op het desktop van zijn laptop valt de foto op van een jonge vrouw.

“Dit is Julie, mijn ex-liefje,” legt hij uit en schenkt Tatjana een plat water in. Hijzelf neemt iets sterkers, een Whiskey Cardu. Tatjana fronst.

Het ruikt hier nochtans niet naar alcohol. Misschien wil hij indruk maken. Typisch hé.

Glimlachend kijkt ze zwijgzaam rond en neemt de ruimte in haar op, kijkt Björn aan en probeert een eerste beeld van hem te schetsen. Hij wil de laptop dichtklappen, maar Tatjana komt tussen.

“Mag ik haar nog eens zien?” zegt ze en komt naast hem staan, terwijl hij zijn rommelig bureau opruimt.

“Ze is heel knap. Vooral haar Cleopatra snit bevalt me wel, haar groene ogen zijn echt prachtig. Ik denk dat jullie nog van elkaar houden, niet?” gaat ze glimlachend verder, hopend dat haar vermoeden klopt.

“Ja, eigenlijk wel,” brengt hij sip uit, maar vertouwt haar toe dat het nog maar net uit is tussen hen en hijzelf de relatie heeft stopgezet.

“Waarom? Hoe lang waren jullie samen?”

Tatjana gaat in de zetel zitten, Björn komt naast haar zitten met zijn benen uit elkaar, handen rustend op zijn kruis en hoofd naar beneden gericht. Haar lange benen vallen nu erg op en haar rok schuift wat omhoog, waardoor haar slipje bijna zichtbaar is.

Ze brengt haar ene been over het andere. In haar topje zijn de contouren van haar lichte BH zichtbaar. Haar lange blonde haar ligt over haar schouders gedrapeerd. Björn kijkt haar snel aan en kijkt dan weer weg. Tatjana glimlacht.

“Net één maand,” begint hij. “Seksueel ging het niet zo goed. Julie is een nymfomane, denk ik. Normaal heb ik een goede conditie, gezien het feit dat ik voetbal, maar over mijn bedprestaties maak ik me zorgen. Ik kon niet meer volgen en merkte dat ze meer en meer wilde, steeds verder, intenser en vooral frequenter,” zucht hij en brengt zijn hoofd naar achter, rustend op de hoofdsteun van de zetel.

Tatjana neemt begripvol zijn lichaamssignalen op en merkt een oprechtheid op.

'Ik ben ook zo. Zouden mijn seks vrienden daar ook zo mee worstelen? Nee toch? Hij is erg knap, lief en rustig. Misschien moet ik eens praten met Julie?'

“Ik moet die vraag stellen, masturbeer jij vaak?”

“Ja, elke dag. Is dat normaal?” vraagt hij met opengesperde ogen, zijn hoofd komt plots recht.

“Natuurlijk, op jouw leeftijd is dat heel normaal,” zegt ze met een glimlach. “Misschien masturbeer je iets te vaak, waardoor je uw fantasiebeeld te sterk laat primeren. Aan wat of wie denk je als je masturbeert? Je hoeft het niet te vertellen hoor?”

“Aan...” aarzelt hij. “Ik heb seks met meerdere vrouwen tegelijk,” brengt hij met een zucht uit.

“En is Julie er ook bij?”

“Ja, met ….” weer aarzelt hij en kijkt weg van Tatjana. “Met mijn...”

“Je nicht?”

“Yep,” besluit hij met een diepe zucht en kijkt Tatjana aan met een blik vol vertrouwen en angst.

“Op zich is dat niet abnormaal, zolang het maar fantasie blijft,” antwoordt ze aarzelend. “Hebben jij en je nicht seks in dit huis?”

Nu wordt het stil, ze horen een groep fietsers door de straat hobbelen, de muziek klinkt plots schijnbaar luider, Björn aarzelt.

“Ja, soms. Ann-Sofie schaamt er zich niet voor, ik wel, na de seks,” zucht hij.

“Gebruiken jullie een condoom?”

“Nee, ik ben gesteriliseerd,” brengt hij uit. “Dokters vonden een zeldzaam virus dat mijn zaad zou vernietigen. Uit voorzorg hebben ze mijn zaadleiders doorgeknipt,” zegt hij rustig en alsof hij opgelucht is.

“Tja, in dit geval kan het echt geen kwaad hoor. Het is goed dat je er met mij over praat. Heeft je nicht een vriend?”

“Nee, als ze er een had zou ze zeker geen seks met me hebben,” gaat hij opgelucht verder. “En nu? Hoe moet nu verder?”

Tatjana denkt na, staat op, wandelt door zijn kamer, kijkt hem aan, kijkt nadien naar de foto van zijn ex-liefje en vraagt tenslotte een foto van zijn nicht. Björn staat recht en haalt een foto uit de schuif. Tatjana staat perplex. Ann-Sofie trekt erg goed op Julie. Beide hebben ze pekzwart haar, heldere ogen en eenzelfde stijl van kledij.

“Als ik mijn liefje niet zag, had ik seks met mijn nicht,” brengt hij met een opluchting in zijn stem uit.

“Ik begrijp het al. Ik denk dat jij aan seks verslaafd bent, jongeman. Neem dit niet verkeerd op hé, ik bedoel het positief,” besluit Tatjana en ze gaat terug zitten, haar ene been over het andere. Björn neemt weer plaats naast haar en kijkt nu veel opgewekter.

“Heb je nu een erectie?” begint Tatjana verassend en ze kijkt Björn recht in de ogen. “Wees eerlijk hé,” glimlacht ze.

“Ja, ik heb nog een probleem,” gaat hij zuchtend verder en opent zijn rits.

Tatjana kijkt gebiologeerd toe hoe hij zijn enorme penis uit zijn broek plooit en die half stijf heen en weer slaat. Langzaam wordt hij stijver en groeit uit tot een ferm lid. Hij hapt naar adem en zegt met trillende stem. “Als ik wil neuken, hebben ze soms pijn.”

“Dat kan ik geloven,” zegt Tatjana met een zucht en opent haar mond van verbazing wanneer Björn ’s penis uitgroeit tot een dikke bruine stam met donkerroze eikel, die net iets smaller is dan de stam. Zijn voorhuid is overgehaald en voorvocht glimt in het felle licht van een halogeenlamp aan de muur.

“Mag ik even?” vraagt Tatjana grinnikend en reikt haar fijne hand uit naar zijn lid dat bijna vanzelf omhoog blijft staan.

De opgewonden seksuoloog klemt haar fijne vingers rond zijn stam en knijpt er zacht in. Björn kreunt zachtjes met een flauwe blik. Hij glimlacht wanneer ze zacht masseert en tenslotte loslaat.

“Hij is enorm hard. Jongeman, je hebt een penis uit de duizend om meerdere vrouwen te plezieren, maar je moet inderdaad rekening houden dat het bij penetratie pijn kan doen,” zucht ze. “Op zich toch geen probleem? Of wilde je ex-liefje daarom geen seks meer?”

“Misschien,” zucht hij terwijl hij met zijn penis speelt. “Pijpen was zalig, tot het neuken eraan kwam. Dan werd hij slap, ik begreep niet waarom. Ik wilde hem bij haar naar binnen schuiven... zalig,” kreunt hij met gesloten ogen.

“Maar daar liep het mis. En je nicht wil je helpen door samen met jou te oefenen?”

“Juist,” zucht Björn en probeert tevergeefs zijn penis stijf te houden.

“Waarom wil je dat hij stijf blijft?”

“Eh, vrouwen vinden dat toch leuk, niet?”

“Ja, best opwindend, maar we vinden het nog leuker om hem stijf te zien worden door ons toedoen, begrijp je? Misschien had je niet genoeg geduld bij Julie en verwacht je veel te veel van jezelf? En Ann-Sofie? Hoe gaat het bij haar?”

Björn laat zijn penis slap op zijn broek rusten, er druipt wat voorvocht uit. Tatjana kijkt glimlachend toe hoe hij gehoorzaam antwoordt op haar vraag en zijn lid soms zacht opwippend op zijn broeksriem rust.

“Bij haar was het ook niet veel zaaks,” brengt hij met een flauwe grijns uit. “Uiteindelijk zou ze het laten bij lekker pijpen en niks meer.”

“Waarom? Misschien kunnen jullie gewoon samen masturberen, zonder echt contact te hebben? Op zich komt het niet veel voor dat een neef en nicht samen neuken hoor, als ik eerlijk mag zijn. En pijpen, tja, da is onschuldig,” giechelt Tatjana. “En, lekker,” gaat ze grijnzend verder. “Maar met je nicht? Misschien zal ik eens…? Mag ik?”

Björn kijkt toe hoe zijn penis weer tot leven komt en flauw naar boven krommend rechtop komt te staan. Wanneer hij hem wil masseren neemt Tatjana plots over en kijkt hem aan.

“Kijk eens aan, hij vindt me aardig,” grinnikt ze.

Björn ’s hand raakt Tatjana ’s knie aan. Tatjana masseert zacht en regelmatig Björn ’s penis die langzaam stijver wordt.

“Ik stel voor dat je de experimenten met je nicht stopzet, je relatie met je liefje laat varen en eerst wat zelfvertrouwen opdoet. Ze komt heus wel terug als ze er klaar voor is. Ze moet misschien eerst eens bij iemand anders neuken om te voelen hoe het bij jou was? Jij bent een kerel uit de duizend en wees gerust, er zijn dames genoeg die met jou willen vrijen hoor,” sluit ze giechelend af en likt met haar tong vanaf zijn rits tot net onder zijn eikel. Björn kreunt.

“O! Hij wordt een grote kerel,” zucht ze piepend.

Terwijl ze masseert, likt ze zorgvuldig rondom zijn eikel. Ze koestert zijn massieve en krachtige penis als een goddelijke vlezige dildo. Tatjana geniet van de zoute smaak en waardeert het verzorgde en lekker smakende en ruikende lichaam van Björn.

Smullende geluiden weerklinken, gesmek neemt toe en wanneer Björn ’s penis uitgegroeid is tot een priemende joekel, gaat ze rechtop staan, laat haar rok uitzakken, trekt haar topje uit en komt ze bovenop Björn zitten. Haar slipje en BH houd ze nog even aan. Hakken liggen reeds op de grond, zijn eikel duwt tegen haar slipje. Björn trekt zijn shirt uit en verrast Tatjana op een stevige torso.

Oh mijn god...Wat ‘n lijf... En zijn handen, oh nee!

Nog voor ze het beseft hebben zijn handen haar BH ingepalmd, worden de haakjes losgemaakt en floept het stuk textiel open.

Langzaam zakt de BH weg en Björn ’s ogen en mond gaan open wanneer haar grote volle spitse borsten worden ontbloot.

“Amai! Je tieten... O mijn God,” kreunt hij en begint ze heftig te masseren.

“Nee,” zucht ze heftig. “Niet zo hard joh, straks heb ik er geen meer,” giechelt ze vervolgens. “Zachter, kerel, zachtjes.”

Hij gehoorzaamt en Tatjana geniet niet alleen van de lekkere seks, maar ook van het feit dat ze een jonge onstuimige kerel aan het temmen is en sekslessen geeft. Haar droom...

”Je doet het uitstekend,” kreunt ze vol overtuiging en als beloning laat ze haar slipje uitzakken. Ze neemt zijn penis vast en brengt zijn eikel tot tegen haar schaamlippen. “Nu heel zachtjes duwen, mijn beste stier,” grinnikt ze en geniet van het gevoel wanneer zijn dikke stam haar schaamlippen uiteendrijft.

“Niet te diep...Oh, ja, da is beter.”

“Laat mij maar bewegen, omdat hij zo...godverdomme groot en dik is,” kreunt ze en beweegt haar bekken sensueel en ritmisch.

Björn leert snel en begrijpt wat Tatjana wil. Hij geniet van haar borsten die hypnotiserend opwippen, wiegen. Af en toe buigt hij naar voor, bijt met zijn lippen op haar kleine puntige tepels en likt haar gezwollen borsten rondom rond af zoals hij een lekkere vrucht proeft. Tatjana geniet van de prikkels die dit teweeg brengen en kreunt zacht om meer. Hij zuigt pulserend aan haar tepels, streelt met zijn grote harde vingers haar borsten, terwijl hij geniet van haar heet schaamvlees dat rond zijn penis in beweging is. Tatjana leidt, langzaam maar zeker vult haar leerling zich met een ongeziene zelfzekerheid en bloeit open tot een adonis.

Een half uur gaat vlug voorbij, Tatjana zit nog steeds bovenop Björn en beleeft het ene orgasme na het andere, terwijl zijn penis nog steeds beenhard naar boven priemt.

“Oh mijn God, wat ben jij een denkhengst! Welkom in mijn seksclubje, lieverd,” zucht ze lief.

Björn kreunt plotseling heel diep, zijn onderbuik trekt samen, Tatjana blijft zitten en voelt het hete zaad in haar vagina vloeien. Er druppelt sperma langsheen zijn schacht naar buiten. Tatjana laat zijn lid eruit floepen en kijkt hoeveel zaad er uitvloeit. Ze likt zijn eikel schoon en geniet nog van zijn grote dikke slang die iets minder stijf heen en weer kronkelt.

“Zie je wel dat je ‘t kan! Hopelijk heb ik je goed geholpen? Mijn eerste advies is altijd gratis,” besluit ze met een piepende hese stem vol voldoening.

Tatjana verdwijnt in haar knalgele bolide terug naar huis.

Björn belt naar zijn maat: “Zeg, ‘t is in orde. Lekker geneukt! Bedankt hé voor de tips. Ze heeft de lekkerste tieten die ik ooit gezien heb. En da kutje, man, man, man. Morgen is ‘t aan jou, hahahaha. Zwanger? Maak je geen zorgen, ‘n geluk dat ik gesteriliseerd ben.”

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post854

Witkapje en de Griekse Adonis

ZeosGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 26, 2012 16:54:23

Witkapje (2) De Griekse adonis (sprookje)

Witkapje en Xantitia zijn gelukkig in hun kasteel. Zolang ze daar wonen zal niemand hen ontdekken en kunnen ze hun wereld van witte magie en erotiek verder uitbouwen. Er is genoeg voedsel aanwezig in het uitgestrekt bos rond het kasteel en er stroomt een riviertje doorheen. Ze hebben hun taken verdeeld en nadat ze in het vorige verhaal ontdekt hebben dat ze erg veel voelen voor elkaar, gaat er geen dag voorbij zonder seks gehad te hebben, op hun manier. Ze zouden door de bevolking als heksen worden beschouwd en op de brandstapel eindigen. Omdat ze in een erg warm klimaat leven, lopen beide vrouwen altijd naakt rond en genieten van elkaars lekkernijen.

Het is middag, ze hebben lekker gegeten en liggen te luieren in de schaduw aan de voet van één van de vier hoge uitkijktorens. Vogels fluiten, krekels tsjilpen, een warme wind ruist door de donkergroene kruinen, witte wolken en een diepblauwe lucht brengen Xantitia en Witkapje in een rustige stemming.

Xantitia ligt op haar rug in het gras en kneedt haar grote stevige borsten, haar benen liggen wijd open, Witkapje likt en proeft van Xantitia 's sappige schaamlippen. Er weerklinkt gegiechel, lieve woordjes worden gefluisterd, zacht gekreun wisselt af met gehijg. Een klagende toon bij Xantitia luidt een diep en krachtig orgasme in, Witkapje wacht even, kijkt haar aan en ze gaat boven het gezicht van Xantitia zitten zodat haar vagina boven de mond van Xantitia komt. Even het hoogtepunt uitstellen, ze hebben nog veel tijd om klaar te komen... Nu is Witkapje aan de beurt en ze geniet intens van de tong van Xantitia die haar roze schaamlippen streelt. Dit gaat zo door, eindeloos, zorgeloos, intens... tot een krachtig hoogtepunt hun lusten blust. Nadien wandelen ze poedelnaakt door het kasteel om hun werk verder te zetten. Het kasteel is kraaknet binnenin, het ruikt er naar sterke kruiden, fakkels zorgen voor een gelig warm licht, in de wapenzaal zijn ze allebei met de wapens aan het oefenen: Xantitia is een meester in gevechtstechnieken en leert Witkapje zichzelf verdedigen. Uiteindelijk eindigen de twee lekkere vrouwen tegen de muur en zuigen ze aan elkaars tepels. Opnieuw wordt er gelikt en gestreeld... een intense zoen brengt hen weer dicht bij elkaar.

Op een dag merkt Xantitia op dat één bepaald kruid ontbreekt: zwarte klaverblaadjes. Het is nodig om hun toverdrank te bereiden om eeuwig jong te blijven. Eén belangrijke bijwerking is dat ze onvruchtbaar worden zolang ze de drank drinken. Maar daar treuren ze niet om zolang ze maar niet buiten het domein komen. Witkapje stelt voor om alleen naar de rand van het domein te trekken en het kruid te gaan zoeken. Er moet immers iemand in het kasteel blijven. Ondertussen is de drank nog actief, tegen middernacht zou die uitgewerkt zijn. Xantitia stemt ermee in en Witkapje vertrekt met een kort mes en buideltje naar de rand van het domein. Ze draagt enkel gevlochten laarzen. Ook haar wit kapje blijft in haar goudblonde haren gevlochten zitten, het is haar geluksbrenger. Haar kleine puntige tepels steken scherp af tegen haar grote gave bleke borsten. Ze is bloedmooi en Xantitia geeft ze een diepe innige tongkus om haar te sterken. De gebruinde Xantitia streelt nog even Witkapjes blonde schaamhaartjes, als teken dat ze haar straks nog eens lekker zal verwennen.

Witkapje trekt strijdvaardig door het dichte bos terwijl ze de geheime tekens langs de bomen en dicht struikgewas in het oog houdt om niet in de vele valkuilen te trappen. Soms kijkt ze de camouflage van de kuilen na om vijanden te misleiden. Haar bleke huid valt op tegen de groene en bruine tinten in het bos. Haar grote volle borsten wippen schattig op het ritme van haar stappen, haar benen worden soms gestreeld door zachte planten, haar blonde haren blijven soms haken rond fijne twijgen van bomen. Als een volleerd avonturierster baant ze een weg door het dichte spookachtige bos. De gedachte dat ze als een kwetsbare jonge vrouw naakt door een bedreigend bos sluipt, windt haar op. Ze beeldt zich in dat een sterke Xantitia haar in haar sterke armen klemt. Soms verlangt ze, zoals Xantitia, naar een penetratie van een dikke stevige penis van één of andere stoere ridder of krijger.

Ze wordt natter door die gedachte en op een open plek zoekt ze een zachte plaats om even te gaan zitten. Het mes en buideltje wordt op de grond gezet, een dikke laag varens doet dienst als bed waarop Witkapje gaat liggen. Ze kijkt naar de eindeloos lange boomstammen die verdwijnen in de blauwe lucht. Haar vingers gaan trillend van geilheid naar haar nat plekje, ze prikkelt haar gespannen klit, zuchtend geniet ze van de golvingen doorheen haar naakte lichaam, haar twee vingers gaan dieper, ze kreunt intens. Ze hoort niets meer, ze voelt haar hartslag in haar hals, een sterke golf welt op in haar onderbuik en ze kan nog net het klaarkomen vermijden. Haar borsten zijn gespannen, tepeltjes priemen naar boven en worden intens bespeeld. Over wat fantaseert de blonde schone?

Witkapje hoort niet dat er iemand verderop het schouwspel in de gaten houdt. Het is een dappere zeerover die reeds diep in hun bos gedrongen is en nu de bloedmooie naakte Witkapje met zichzelf ziet spelen.

Na jaren op zee gevaren te hebben, is hun schip gestrand en zijn ze op zoek naar voedsel en een schuiloord. Hij is de enige van drie overlevenden en ze hebben zich opgesplitst. Hij draagt een grote zwarte versleten hoed, heeft een haak en een immens zwaard. Zijn grote hoge laarzen moet hij keurig neerzetten om geen geluid te maken terwijl hij haar besluipt. Het is lang geleden dat hij nog een vrouw gezien heeft en zijn lid vult zich met bloed. Terwijl hij aandachtig kijkt hoe haar fijne vingers zich tussen haar glimmende schaamlippen schuiven en haar puntige tepeltjes de grote rondingen van haar fluweel witte borsten accentueren, krult hij zijn immense dikke penis uit zijn broek en langzaam trekt hij zich af. Het voelt heerlijk om nog zo'n krachtige erectie gevoeld te hebben en hij moet gesmoord grommen van deugd wanneer zijn eikel ontbloot wordt. De gedachte dat zijn trouwe makker straks in haar malse poesje mag boren en het opwippen van haar blote tieten terwijl ze weer bijna klaarkomt, doen hem reeds een eerste keer klaarkomen. Het zaad spuit met een krachtige straal naar buiten en hij krult ineen van woede...nu al!

Hij besluit om haar een lesje te leren en stormt op haar af. Witkapje veert half verdwaasd van geilheid rechtop en kan nog net zijn hand ontwijken die naar haar polsen wil grijpen om haar vast te pakken. Ze staat recht en loopt achteruit, maar botst tegen een dikke eik. Hij nadert snel en ze ziet zijn druipende penis nog steeds rechtop staan. In zijn ene hand heeft hij zijn zwaard vast, in zijn andere hand klemt hij zijn dikke penis vast terwijl hij een masserende beweging maakt.

"Ik zal je pakken, verdomme!" gromt hij. Zijn ene oog kijkt afwisselend naar haar borsten en venusheuvel, uit zijn mondhoeken druipt speeksel van lust.

Haar tieten gaan langzaam op en neer van de intense ademhaling, haar schattige tepeltjes trekken zijn aandacht.

"Kom, lief kind, laat me eens lekker zuigen aan die lekkere borsten vol melk van je," grijnst hij.

Wanneer hij heel dicht bij haar komt, knielt ze neer en doet alsof ze hem zal aftrekken. Gretig steekt hij zijn lid vooruit en laat die opwippen.

"Zie je, ik kan je nog eens diep neuken," gromt hij.

Hij sluit zijn oog en wacht op het moment dat Witkapje zijn harde stam vastgrijpt. "Ha, ja, trek maar liefje, smul er maar van, straks zal ik je..."

Maar een ijzige kreet weerklinkt door het bos. Witkapje heeft een diepe snede gemaakt in de stam van zijn penis en het bloed druppelt eruit. Voor hij beseft wat er gebeurd is, loopt Witkapje met haar mes, buideltje en het zwaard van de zeerover weg doorheen het bos. Haar borsten wippen sterk op, haar benen nemen grote passen, ze hijgt, zuchtend houdt ze de tekens op de bomen en in de struiken in de gaten en baant zich een weg naar de rand van het bos. In de verte hoort ze de brullende zeerover de achtervolging inzetten. Nog enkele bochten langs dikke eiken en ze is aan de rand van het bos, dan een landweg in en hopelijk is er iemand thuis in het bouwvallige huisje in de verte. Daar woont misschien iemand die haar kan helpen.

Gelukkig kent ze de weg uit haar hoofd en hoopt dat de zeerover in een kuil zal vallen. Maar hij komt dichter bij en elke richting die Witkapje neemt, wordt door hem nauwkeurig gevolgd. Zo kan hij nooit in de vallen trappen en terwijl ze rent, denkt ze na. Plots maakt ze een lenige en schichtige sprong naar links en hij wijkt van het pad af. Met één been kan hij zich nog afzetten op de rand van de kuil, maar zijn andere voet glijdt af en hij tuimelt erin. Witkapje hoort een kreet van angst en pijn en stopt even met rennen. Ze nadert voorzichtig de valkuil en hoort de zeerover spartelen. Haar borstkas zet heftig in en uit van de diepe ademhaling, ze wrijft over enkele schrammen op haar armen en benen. Wanneer het stil geworden is in de kuil, loopt ze weer weg en spoedig komt ze aan bij het oude huisje. Er komt rook uit de schouw en ze klopt aan. Een jonge kerel doet open en schrikt zich een bult wanneer hij Witkapje ziet staan. Even gluurt hij naar haar jonge volle borsten, haar schaamstreek en mooie elegante benen om haar tenslotte strak aan te kijken. Hij heeft blond krullend haar en lijkt sterk op een Griekse god. Zijn brede schouders en gespierde benen maken indruk op Witkapje, maar ze heeft geen tijd en wil geholpen worden.

"Kom binnen, schoonheid," begint hij op een rustige toon. "Waarom ben je naakt? Ben je uw kleren verloren? Heb je honger?" Vraagt hij terwijl hij een laken zoekt in de kleine ruimte. Hij draagt rond zijn middel een uit dierenhuid gemaakte broek en lijkt sterk op een gladiator.

"Je moet me vlug helpen, ik ben achtervolgd door een zeerover en hij wilde me..."

De kerel kijkt haar ongelovig aan en reikt haar het laken aan.

"O dat is lief van je," zucht Witkapje en ze kijkt uit het raam terwijl ze het laken over haar schouders drapeert. Het liefst zou ze naakt blijven...ze bloost.

"Hier ben je veilig, waar woon je?" gaat hij vriendelijk verder. Maar Witkapje verklapt niet waar ze vandaan komt.

"Ik woon eh...ik ben verdwaald," zucht ze.

"Ik zie het al, je mag hier wat blijven hoor, ik zal goed voor je zorgen," stelt hij op een rustige toon voor en legt zijn hand op haar schouder.

Witkapje betast zijn kruis en voelt een dikke knobbel, ze glimlacht en zijn ogen fonkelen, maar hij onderneemt niets. Ze laat het laken op de zitbank vallen en geeft hem uitzicht op haar grote volle jonge borsten. Ze is opgelucht en ervan overtuigd dat de zeerover dood is en iemand haar kan beschermen om het zwarte klaverkruid te helpen zoeken... misschien zouden Xantitia en zijzelf het nog goed kunnen gebruiken. Ze maakt zijn kledij los rond zijn middel en wil verder kennis maken..."Ik ben..."

Er wordt hard op de deur geklopt en een grauwe kreet weerklinkt. "Laat me binnen!!! Hoor je me!!!"

"Vlug, naar boven," brengt de kerel uit en Witkapje huppelt de trap op. Hij neemt zijn dolk en komt Witkapje achterna. Uit één van de ramen merkt Witkapje de zeerover op die hevig bloedend uit zijn been rond het huis rent. Even is de zeerover weg maar komt terug met een brandende toorts.

"Verdorie, hij is in mijn werkplaats geweest!" kermt de dappere kerel gesmoord.

De gewonde rover gooit de toorts op het strooien dak van het bouwvallige huisje en het vat direct vuur. "Naar beneden," beveelt hij en Witkapje en de jonge kerel vluchten de trap af. Ondertussen heeft de zeerover in een furie van pijn en woede de deur ingebeukt met een paal en staat hij hen op te wachten.

"Aha! Ik dacht het al," gromt hij. "Het lekker diertje heeft haar prinsje gevonden. Jullie kunnen kiezen, ofwel worden jullie geroosterd ofwel maak ik eerst je prins kapot en neuk ik je als een jachttrofee. Ik kies voor dat laatste," buldert hij en neemt zijn pistool.

"O nee!!!" gilt Witkapje.

De zeerover vuurt een schot af en raakt de blonde adonis in zijn schouder. De kerel valt achterover en Witkapje wil hem helpen maar ze wordt weggetrokken door de woedende zeerover. Hij sleurt haar naar buiten en ze kan zich onmogelijk losrukken uit zijn stevige greep. "Ik heb nog één kogeltje, lief kind, als je durft weg te lopen, knal ik je mooi lijfje neer, hoor je me!" zegt hij dreigend. Het dak kraakt hevig en er komt een deel naar beneden. De zeerover bindt Witkapje vast aan een houten karwiel en geniet van haar naakt kronkelend lichaam dat zich wil losrukken. Zijn penis ziet er bebloed en vies uit, maar staat terug rechtop.

"Nu neem ik je in al mijn kracht, ooo jaaa!" gromt hij.

"Wacht nog even," klinkt het plots vanuit de deuropening van het brandend en rokend huisje. "Ik ben er ook nog!" brult de blonde kerel en hij houdt zijn schouder vast met zijn ene hand.

"O hemel, je leeft nog!" zucht Witkapje opgelucht en ze valt bijna flauw.

De zeerover stormt op hem af en richt weer zijn pistool, maar de goddelijke kerel gooit zijn dolk die de zeerover niet heeft opgemerkt. Het lemmet boort zich in de keel van de zeerover en hij verliest zijn wapen, wil de blonde held naar de keel grijpen, maar krijgt een stevige vuist in zijn aangezicht en valt achterover. De taaie rover kruipt terug recht en probeert nog één keer uit te halen. Dan wordt het zwart voor zijn ogen. Tanden vliegen eruit, zijn neus verliest bloed en hij belandt in de vuurzee die reeds ontstaan is in het huisje. Een zware balk belandt nog eens boven op hem en hij blijft roerloos liggen. Het vuur neemt hem mee... Het huisje van de moedige kerel wordt herleid tot een brandende toorts. Witkapje kijkt hem met lede ogen aan, naakt, machteloos, met een schuldgevoel en vastgebonden aan het karwiel.

Hij maakt de bloedmooie vrouw los en ze valt hem in de armen. Haar lippen vinden zijn hals, haar borsten drukken tegen zijn gespierde borstkas. "Wie ben jij?"

"Ik ben Gondor, houthakker en ik dien de gravin Gertruide in het land van Venus," zegt hij zacht. "Wie ben jij nu eigenlijk?"

Enkele momenten later bevinden we ons terug in het bos van Xantitia, het buideltje staat bol van de zwarte klaverkruiden, het mes ligt ernaast. We horen gedempte stemmen, gelach, lieve woordjes en uiteindelijk weerklinkt gezucht en gehijg vanonder dicht struikgewas.

Gondor ligt op zijn rug te genieten hoe Witkapje intens likt en zuigt aan zijn grote dikke penis. Haar tong maakt capriolen rond het topje van zijn eikel en hij gromt van genot. Ze is hem eeuwig dankbaar.

Giechelend van geilheid gaat ze op hem zitten en kreunt diep wanneer zijn lid zich met een soppend geluid in haar sappig poesje boort en hij als tegenprestatie haar jonge volle borsten kneedt. Zijn gespierd lijf is als een schip van kracht en energie, dat bestuurd wordt door het bloedmooie Witkapje op een zee van lust.

Ze lacht intens wanneer ze zijn warm zaad voelt spuiten in haar lichaam...

Hoe zal Xantitia reageren wanneer Witkapje deze extra buit meebrengt?

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post754

Tatjana gaat winkelen

ZeosGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 02, 2012 23:38:11

Geile Tatjana in de supermarkt. - werk

De rondborstige Tatjana is een vrolijke en sociale blondine met Italiaans –Russisch bloed, geboren en opgegroeid in de middeleeuwse stad Brugge. Na haar studies als seksuoloog werkt ze als assistente op de afdeling klinische seksuologie van een academisch ziekenhuis en screent ze patiënten. De opmerkelijke schoonheid is een beetje naïef, lief en ondeugend op een onschuldige manier. Haar fantasieën op het werk en daarbuiten brengen de jonge vrouw soms in netelige situaties, op zoek naar de ultieme plaats voor een lekker orgasme.

Het is zaterdagvoormiddag. Dan gaat Tatjana altijd winkelen in de grote supermarkt in de Brugse stadsrand. Vandaag draagt ze een lange dikke wollen trui tot aan de knie, met ritssluiting vooraan, nylons en knielaarzen. In de rekken met damesondergoed komt ze op een geil idee. Ze kijkt rond en merkt dat de toegangsdeuren naar de stapelruimtes open staan. Ze wandelt er doodleuk binnen en kijkt nog even om: niemand heeft iets gemerkt. Op zoek naar avontuur en bezeten van spanning om niet betrapt te worden neemt ze de nieuwe omgeving in zich op.

Het is er stil. Ze kijkt zenuwachtig rond en wanneer ze er zich van verzekerd heeft dat de kust veilig is, opent ze de rits van haar trui. Ze bevindt zich tussen kartonnen dozen die gestapeld zijn op paletten. Niemand kan haar zien en de spanning om iets stiekem te doen heeft haar altijd opgewonden. Opgewarmd van geilheid, legt ze haar trui op één van de houten kratten met bananen. Ze gloeit bij de gedachte dat ze in lingerie en laarzen midden op de dag in een warenhuis staat en ze hoopt om straks in haar fantasie betrapt te worden.

Ze gaat op de rand van de houten krat zitten en maakt haar BH los. Rondkijkend of de kust veilig is, laat ze het stuk textiel uitglijden en legt het bij haar trui. Ze sluit haar ogen en vindt het lekker om in haar grote volle spitse tieten te knijpen.

“Kon ik ze maar likken,” zucht ze stilletjes.

Haar lange benen zijn gespreid en net wanneer ze haar vingers in haar slipje wil schuiven, hoort ze een vorklift starten. Het voertuig komt naar de pallet met dozen gereden en Tatjana kan haar trui en BH niet meer redden. Ze moet wegsluipen achter een andere stapel. Gehuld in een klein slipje, knielaarzen en nylons zit ze verscholen te wachten. De topless blondine vloekt binnensmonds en bedekt in een reflex haar blote tieten.

"Kom Paul, die kratten moeten nog naar Sint Michiels," roept een andere arbeider en wenkt naar de bestuurder van de vorklift. Haar lekker plannetje is mislukt.

"Verdorie, hoe kom ik hier nu weg!" Kreunt ze zachtjes in paniek. Met lede ogen ziet ze hoe de twee arbeiders de krat ontdekken met haar trui en BH erop.

“Awel, wa is da hier?” lacht de ene arbeider terwijl hij haar BH vastgrijpt en in de hoogte steekt. Hij houdt de BH tegen zijn borst en buldert: “wa laten ze hier toch allemaal slingeren hé, da’s de maat van mijn vrouw,” giert hij.

“Stoefer,” reageert de ander en samen inspecteren ze de BH van Tatjana, die enkele meter verder alles in de gaten houdt.

“Kom Albert, laat maar liggen. Anders worden we nog beticht van diefstal.”

Tatjana ziet de arbeiders verdwijnen en het wordt weer stil in de laad- en losplaats. Kreunend van spanning komt ze vanachter de dozen geslopen. Langs de winkelruimte kan ze zo niet naar buiten. Vroeger zou ze dat gedurfd hebben, ondertussen weet ze wel beter.

“Misschien langs de poort die open staat?” Bedenkt ze zich.

Wanneer ze door de ruimte stapt, maken haar hakken te veel lawaai. Ze besluit haar laarzen uit te trekken en bukt zich lenig en diep - met bijna gestrekte benen -voorover. Haar slipje schuift plots tussen haar natte schaamlippen en ze geniet van die prikkel. Net vóór ze zuchtend het nat geworden slipje wil terugschuiven hoort ze voetstappen.

“Amai! Gij hebt e ferm mosselke, meiske,” hoort ze achter haar.

Geschrokken draait ze zich om, haar grote volle tieten wippen op, in een reflex bedekt ze haar kruis en vervolgens haar boezem. Getuite lippen drukken verbazing, opwinding en nieuwsgierigheid uit.

“Ge moe nie verlegen zijn, meiske, ik ben de kwaadste nie zunne,” grijnst hij en tast naar zijn kruis. De jonge kerel heeft lang blond krullend haar, is atletisch gebouwd en in zijn marcelleke met strakke werkbroek komt hij erg aantrekkelijk over bij Tatjana. Hij straalt iets seksueel lekker uit, ook al is hij in werkplunje. Zijn stoppelbaard, grijns en witte tanden verraden iets mannelijks. Ze laat haar blote tieten in volle glorie zien en neemt het beeld van de kerel in haar op. Een ontsnappingsplan flitst door haar hoofd. Eigenlijk had ze liever een jonge vrouw zien staan, maar dit valt nog best mee.

“Mijn BH en trui liggen ginder op die krat in de vrachtwagen, ik had ze daarop gelegd omdat ik...” begint ze.

“Ik pak ze wel efkes,” grinnikt de kerel, stapt naar de laadruimte van de vrachtwagen zonder zijn blik op haar borsten te verbreken, neemt haar kleren en wanneer Tatjana ze wil aannemen doet hij haar een voorstel.

“Ik moet streng zijn, er kan altijd iets gestolen zijn hé, dus ik moet er zeker van zijn.

Misschien is die lingerie niet van jou?” Zegt hij met een deugnietblik in zijn ogen. Tatjana houdt daarvan...

“Ooo, je wil het controleren?”

“Yep. Ik ken da merk, ‘t wordt hier ook verkocht,” zucht hij en kijkt naar het etiket van haar BH. “Mmm, het nummer komt me nie bekend voor, mag ik je broekje ook even?”

“Meneer is specialist?” kreunt Tatjana van waardering voor zijn spitsvondigheid en laat haar slipje enkele centimeters zakken. Ze staart hem aan en ziet zijn hongerige blik van haar blote tieten naar haar slipje verplaatsen. Uit zijn lichaamstaal kan ze opmaken dat zijn lid kronkelt van lust.

“Wacht, nie hier hé, kom mee,” zegt hij gespeeld streng en wenkt Tatjana om hem te volgen naar een klein kantoortje in de hoek van de laadplaats.

Haar heupen wiegen, haar grote tieten wippen heel zachtjes op door hun volheid en zwaarte, hij lonkt naar haar kleine schattige puntige tepeltjes, roze tepelhoven, de kleine haartjes die vanachter haar slipje gluren en vooral naar haar lange benen die samenkomen op een warm heet plekje. Hij zou er aan willen zuigen. Wanneer ze in het kleine donkere kantoortje zijn, sluit hij de deur. De ruimte wordt afgeschermd van de buitenwereld door een grote reclameposter tegen het glas. Hij voelt spontaan zijn ontblote eikel tegen zijn boxer schuiven.

“Kom meiske, efkes je broekje checken,” glundert hij en Tatjana laat haar slipje zakken, behoedzaam, traag en sensueel prikkelend. Centimeter voor centimeter wordt haar venusheuvel zichtbaar, haar schaamlippen zien het daglicht, haar keurig geschoren poesje piept tevoorschijn. Ze bukt, laat het klein broekje langs haar ene been uitschuiven en wanneer hij het stuk textiel in zijn hand houdt, ruikt hij eraan.

“Ooh, mijn god, da’s lekker!” gromt hij met een diepe ruwe en geile stem.

Tatjana is bloedgeil van de kerel, hij straalt pure seks uit, ontsnappen is niet aan de orde nu. Ze heeft graag mannen die het oerinstinct laten gelden, een uitstervend ras volgens haar. In enkele seconden ligt zijn broek op zijn enkels, is zijn boxer omlaag en masseert Tatjana zijn dikke staalharde penis. Het is lang geleden dat ze nog eens een knuppel vastgenomen heeft die lust uitstraalt, die kloppend vraagt naar penetratie, geen vragen, gewoon oerzuivere seks. Hij ruikt naar het strand, zijn parfum bedwelmt haar. Zijn gespierde bovenbenen zijn kenmerkend voor een voetballer. Nog voor ze het beseft, staat ze met gespreide benen vóór hem, haar handen rustend op de gammele tafel, haar gezicht naar de muur gericht, kijkend naar een centerfold-pagina van Playboy. Haar nat poesje is zijn prooi, wacht gespannen af naar een gepaste straf voor haar ondeugd...

Ze voelt zijn stevige hand rond haar volle tieten grijpen, zijn andere hand haar lies vastnemen en dan komt het moment van de waarheid. Behoedzaam laat hij zijn eikel tussen haar natte lipjes glijden, traag duwt hij zijn penis naar binnen, grommend van lust uit hij zijn goesting om haar te neuken als straf.

Ze aanvaardt de straf, bloedgeil, blij van haar zonde, verlangend naar lekkere seks...

Hun fantasie wordt gelijkgestemd, ze zuchten in koor, synchroon verlangen ze naar die geile stoten van lust, warm vochtig vlees, penetratie zoals het hoort. Zweetdruppeltjes verraden lust, inspanning en lichamelijk genot. Haar voorgevoel dat de kerel een gezonde seksdrift heeft en blijkbaar ervaring om een vrouw zoals Tatjana te neuken, zonder haar een gevoel te geven van een slet of hoer te zijn, maken haar nog geiler. Hij is een onbekende met een bekende seksdrift. Voor hij zou kunnen klaarkomen, doet ze teken om te stoppen. Bliksemsnel draait ze zich om en gaat op haar knieën zitten om zijn stijve penis in haar hand te nemen. Ze likt zijn ballen, knabbelend aan zijn stam, baant haar sensuele mond een weg naar de onderkant van zijn eikel. Hij kreunt diep van onderdrukking wat nog komen zal. Ze voelt de spanning in zijn lid, ze heeft nog enkele seconden. Misschien twintig? Tot haar grote vreugde heeft hij de techniek om zich te beheersen, iets wat ze niet vaak meemaakt. Ze wordt nog geiler van verrassing, ze zweeft op wolkjes, bloedheet van honger naar seks.

“Hij is een seksbeest, ongetwijfeld,” denkt ze en krijgt een sterke drang naar die zoute smaak.

Zijn eikel verdwijnt in haar schattig mondje, haar volle lippen omsluiten zijn eikel. Hij smaakt naar zout, puur, zuiver, naar de smaak van een verzorgde kerel met respect voor zijn lid. Net op het ogenblik dat zijn penis een beetje opspant, kreunt hij diep. Dat luidt zijn hoogtepunt in.

Ze gaat op de tafel zitten, opent haar benen zo wijd ze kan en ontvangt zijn harde paal als een noodzakelijk kwaad. Zijn mond betast haar grote volle tieten, zijn grote natte tong vindt haar tepeltjes, hij zuigt, likt en bijt, genietend van haar ferme tieten.

“Wat zijn ze prachtig en lekker vol melk, m…,” kermt hij en uiteindelijk geeft hij zich over. Diep stotend van lust vult hij haar poesje met warm zaad, het witte vocht druipt eruit, druppels vallen op de grond. Ze smeekt naar nog... Haar nylons ontvangen spermavlekken, haar laarzen dragen sporen van stomende seks. Het geeft niks, ze slaakt een diepe kreun van voldoening. Wat ‘n straf!

Hoe dit verhaal verder gaat, is van geen belang en doet afbreuk aan dit geile avontuur. Tatjana komt nog regelmatig rond hetzelfde uur op dezelfde plek haar geile fantasie beleven. De kerel blijkt de verantwoordelijke te zijn van de laad- en losplaats. De figuurlijke betekenis van de naam van deze ruimte spreekt boekdelen...

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post713

Shoppen met Tatjana

ZeosGeplaatst door My 4Fingers di, september 20, 2011 17:51:18

Shoppen met Tatjana

Zie ook de verhalen “Lekkere pralines” en “Het politieverhoor” van Geile Tatjana.

De rondborstige Tatjana is een vrolijke en sociale blondine met Italiaans -Russisch bloed en geboren en opgegroeid in de middeleeuwse stad Brugge. Na haar studies als seksuoloog doet ze interim -jobs om haar levensstandaard te bekostigen: ze is verslaafd aan lingerie en schoenen. Tatjana heeft geen nood aan een vaste relatie, is een fervent naturist en beschouwt seks als een dagelijkse onmisbare energiebron. De opmerkelijke schoonheid is een beetje naïef, lief en ondeugend maar op een onschuldige manier. Als tiener speelde ze graag doktertje; nu nog steeds...

Vandaag gaat Tatjana lekker shoppen in de buurt waar ze woont - hartje Brugge. Sinds haar geile avonturen gisteren in het park om de hoek en bij de pralinezaak hebben de buurtbewoners haar uiterlijk al leren kennen. Nadien heeft ze een gepaste "uitbrander" in bed gekregen van haar seksvriendin Sandra, die haar onzedig gedrag heeft "beteugeld", nadat ze op de dienst zedenrecherche een klacht had ontvangen dat een naakte blondine door het park liep en in de winkelstraat een pralinezaak binnenstapte. Sandra treedt op om de indruk naar de burger te behouden dat naaktloperij noch steeds zal beteugeld worden. Eigenlijk wordt Sandra bloedgeil van Tatjana 's experimenten en vormt dit de basis van hun lekker seksleven.

Tatjana profiteert vandaag van het warme weer na de zware onweersbui van gisteren en vandaag is de lucht nog steeds onstabiel. Misschien heeft onze blondine vandaag ook last van een onstabiele geile bui. Het is tegen tienen en na een verkwikkende douche trekt ze een slipje aan van het laatste bordeauxkleurig setje van vorige week, kiest ze voor korte donkerrode zomerlaarzen en na wat twijfelen stopt ze het bovenstukje in haar kleine handtas en stapt opgewekt de deur uit van haar flat op de bovenste verdieping. Het zalige bloot gevoel van haar borsten maakt haar extra geil. Dit is wat ze graag doet. In de trappenhal ontmoet ze haar bejaarde onderbuur, een dame die haar doet denken aan haar overleden grootmoeder.

"Meiske, zie da ge geen koede vangt hé, ge zijt zo bloot vanboven" kijft ze met een opgewekte stem.
"Neen, nee Marieke, ik let wel op, ge kent mij hé," weerklink het in de hall en Tatjana verdwijnt in het straatbeeld.
Met een flinke tred stapt ze door de mensenstroom die op deze zaterdagmorgen sterk aanwezig is. Het is verderop marktdag en dan is er veel volk in Brugge. Haar grote volle spitse borsten wippen zacht en sensueel op en neer, haar billen vertonen golvingen, ze lacht en geniet van de belangstelling voor haar lichaam. Ondertussen is ze de blikken al gewoon, het voelt bij haar alsof ze toch gekleed is. Af en toe hoort ze gefluit van mannen, een mompelende opmerking van vrouwen en soms een compliment van anderen. “Wow, mag ik eens voelen!” En, “helaba, hete griet! Mag ik je nummer?” Of, domweg. “Schandalig!”

Bij al die aandacht heeft ze heeft soms de neiging om eens aan haar blote borsten of in haar slipje te voelen, maar dat zou pas provoceren zijn. Tot hier kent ze haar fatsoen. Ze stapt de hoek om en na enkele minuten duwt ze de deur open van haar vaste stek: lingeriezaak MarieLin. Angélique, de zaakvoerster, kent de sensuele en beeldschone blondine al enkele jaren en Tatjana heeft bij haar ooit haar als interim gewerkt.
In de zaak is Angélique bezig met twee jonge dames die in hun lingerie en blootsvoets door de winkel zweven. Ze giechelen wanneer ze Tatjana topless zien binnenkomen en Angélique innig omhelzen, alsof ze boezemvriendinnen zijn. De ene vrouw heeft gitzwart piekhaar en een diep gebruinde huid. De andere heeft halflang blond haar en opvallend blauwe ogen.

"Wow, jij hebt wel lef zeg," begint de eerste.
"Dat zou ik nie durven, zunne," zegt de ander.

"Wel dames, dit is Tatjana, ze durft alles," zegt Angélique alsof ze een ster aankondigt.
"Je hebt wel mooie grote tieten," durft de ene reageren, waarop de ander repliceert: "De mijne zijn ook mooi," en ze maakt haar bovenstukje los en gooit het op een stoel.
"Phoe, ik durf dat ook," reageert de ene weer en doet net hetzelfde.
Angélique lacht uitbundig. "Wel Tatjana, blijf je niet tè lang, want anders gaan deze dames zonder lingerie naar buiten."
Er ontstaat een gezellige sfeer, Tatjana haalt een klein doosje met pralines uit haar handtas. Ze zouden een heerlijke smaak hebben. Angélique is blij, bijna geëmotioneerd en trakteert de twee jonge vrouwen eveneens met een praline. Wanneer ze proeven kijken ze elkaar vreemd aan, ze glunderen en aarzelen even, tot de blonde vrouw uiteindelijk durft te zeggen: “Ze smaken naar...een...hihihi...kutje.” Algemeen gegiechel, de sfeer wordt erotisch geladen. De vier vrouwen willen eigenlijk dat er nu niemand meer zou binnenkomen, maar de winkel is nog twee uur open. Angélique stelt beide dames voor aan Tatjana.

"Dit zijn An en Trees, ze werken bij MarieLin, waarvan dit de winkel is die bij het lingeriehuis hoort. An is ontwerpster, Trees is marketing specialiste. Roos, de zaakvoerster van MarieLin is mijn zus," glimlacht Angélique fier.
"Moh, alé gij, tof!" reageert Tatjana uitbundig. "En waar is MarieLin gevestigd? Ik zoek eigenlijk werk."
"Werk? Als wat?" vraagt An, die heel geïnteresseerd naar het broekje van Tatjana kijkt.
"Ik ben eigenlijk seksuoloog van opleiding, maar vind daarin nie echt werk."
"Kan ik me nie voorstellen. In de sekswereld is er toch altijd werk?" giechelt Trees, die een nieuw broekje aantrekt zoals Tatjana draagt, bovenop het hare.
"Ik zou je eigen slipje uittrekken en het nieuwe aandoen, als ik jou was, Trees" zegt Angélique nadenkend.
"Nee joh, ik ga da nie vuil maken hé," reageert Trees.
"Trek het mijne dan aan hé," giechelt Tatjana en laat haar slipje uitglijden over haar lange benen.
"Je hebt prachtige benen, Tatjana. Ik ben echt jaloers zunne," grinnikt Trees en doet ook haar slipje uit en trekt dat van Tatjana aan.

"We zoeken toch een model?" vraagt An zich luidop af tegen Trees.
"Tja, die kosten veel geld."
"Wel dames, Tatjana is volgens mij een mooi model hé," verdedigt Angélique. "Kijk es hoe mooi ze is, vooral bloot, zoals ze nu is," grinnikt ze.
An en Trees kijken elkaar glimlachend aan. Trees kijkt in de spiegel en draait met haar kontje, trekt het slipje van Tatjana uit en geeft het terug. "Angélique, ik koop het setje."
"Geef eens hier, ik ga 't ook eens passen," probeert An en trekt het ook aan, ondertussen heeft ze haar eigen broekje ook uitgedaan.
"Da heeft hier nogal succes hé," lacht Angélique, die nu ook te horen krijgt dat An ook een setje mee naar huis neemt. "Je hebt een goeie smaak Tatjana, het merk MarieLin past bij jou!"
"Wel, Tatjana, heb je zin om deze week eens langs te komen bij MarieLin? Als het klikt tussen jou en Tinneke, onze fotograaf, denk ik dat je een job hebt bij ons," stelt An voor, terwijl ze in haar blootje door de winkel wandelt en pikante lingerie doorzoekt.

Ook Trees en Tatjana lopen naakt rond, terwijl Angélique even door de vitrine naar buiten kijkt om te zien of er nog veel volk zou komen. Nog een uur zou de zaak open moeten blijven en de zaakvoerster twijfelt.
"Laat ze maar binnenkomen," begint Tatjana. "Mij stoort het niet hoor."
"Stel dat hier ne vent binnen komt, ik trek vlug iets aan," reageert An.
"Ik nie, ik volg Tatjana," zegt Trees die met fonkelende ogen de aantrekkelijke blondine aankijkt.
"Zeg dames, boven heb ik nog setjes liggen die gisteren binnengekomen zijn...Misschien?"
"O, dat pak die ik nog heb doorgestuurd! Foei! Je hebt ze nog niet uitgepakt," grinnikt An plagend.
"Wel, dan helpen we haar een handje hé dames," gaat Tatjana erop in en wenkt naar Trees en An om naar boven te gaan.
"Jij kent hier ook de weg?" vraagt Trees.
"Ja, ja, ze heeft hier nog gewerkt als interim," reageert Angélique. "Dat waren tijden se," grijnst ze. "Weet je nog toen Chris langskwam?"
"O, ja, mm..." reageert Tatjana. "Ik neuk 'm nog elke week."
"Olala!" reageert An. "Heftige meid hoor!"
"Ben jij dan voor de venten?" brengt Trees zichtbaar beteuterd uit.
"Haha, Trees, betrapt!"

De dames gaan de trap op naar boven, Tatjana voorop, Trees erachter en An als laatste, alle drie in hun blootje. Wippende tieten, golvende kontjes, giechelende stemmetjes, stijve tepels. Het duurt niet lang of er weerklinkt gegiebel, geluiden van dozen die geopend worden, plastiek dat kreukt en af en toe een stille pauze met een zucht en kreun.
Ondertussen komt een oude dame binnen in de zaak en Angélique sluit de deur naar de trap. Tatjana 's handtas, de kleren van Trees en An en twee paar pumps en nylons slingeren nog in de winkel rond.
"Oejoejoei! Wa's da hier," grinnikt de dame, een vaste klant van Angélique. "Feestje?"
De feestgeluiden zijn nog hoorbaar tot beneden en Angélique zegt met schaamrood op haar wangen dat drie jonge vrouwen, vriendinnen, op bezoek zijn.
"De jeugd hé," grinnikt ze met een handgebaar.
"Och, 't stoort nie hoor, ik ben ook jong geweest hé," reageert de dame met een grijns.
Na een kwartiertje gaat ze naar buiten en Angélique sluit de winkel een half uur vroeger. Ze kan het niet meer houden en stapt de trap op naar boven. Maar eens bovenaan de trap hoort ze zacht gezucht, gesmoord gegiechel en gefluister. "O, ja, mm…, lekker! Hé, da 's fijn, nog eens? Iets verder, ja…, mm… O, Jezus, niet zo diep schatje!"

Ze duwt de deur op een kier en gluurt naar binnen. Tatjana ligt op een grote brede ligbank met gespreide benen. Trees likt haar poesje teder en behoedzaam, An zuigt intens maar toch smakelijk aan Tatjana 's kleine tepeltjes. Haar vingers glijden langs de onderzijde van haar grote volle puntige borsten, haar andere hand bewerkt haar eigen schaamlippen.
Ook Trees, die nu heel lief haar tong tussen Tatjana 's schaamlippen duwt, kreunt zacht wanneer ze zichzelf bevredigt.
"Wat zijn jullie zo lief," zucht Tatjana. "Beschouw het als een ingangsexamen," grapt An, die nu de andere spitse tepel van Tatjana aanvalt met haar tong en vingers.
Angélique twijfelt, of ze de jonge vrouwen zou storen. Eigenlijk zou ze na afsluiten van de zaak haar zwarte vriend Jeke gaan opzoeken, want ze had zin in zijn enorme penis. Ze kijkt nog even hoe Tatjana ingelijfd wordt door An en Trees. Stilletjes glijdt haar hand onder haar rok en bereikt haar natte schaamlippen. Ze wordt er bloedgeil van.
"Lieverdjes, ik ga...O! Nog... ja... O, hemeltje." Kreunt Tatjana. Haar bekken schokt, haar grote borsten wippen heftig, haar lange benen slaan wild open en dicht, Trees kan nog net haar hoofd wegtrekken.

An en Trees zuigen zacht aan Tatjana 's tepeltjes, de blondine haar handen zitten tussen haar benen terwijl ze een diepe kreun slaakt. Kronkelend fluistert ze de namen van de twee jonge vrouwen die in de ban geraakten van Tatjana 's schoonheid, lef en temperament. Wanneer Tatjana rustig ademt, glimlacht en lief hun borsten streelt, terwijl Trees en An nog steeds aan haar grote puntige borsten likt, worden plannen gesmeed om haar in MarieLin aan te kunnen werven. Ondertussen is Angélique terug naar beneden geslopen en heeft een briefje op de handtas van Tatjana gelegd met de boodschap:
"Ben al weg. Jullie waren zo lekker bezig! Ik ga met Jeke spelen, mmm! xxx. ps: de deur gewoon dichttrekken."

"Hou je van verre reizen?" begint An rustig.
"O, ja, heerlijk. Waarom?"
"Mm… je zult wel zien als je met Tinneke op stap gaat," grinnikt Trees. "Ze lijkt op jou, even lekkere tieten, lange benen, grandioos!"
"Kom, we moeten gaan," beseft Trees plots en An ontwaakt als het ware uit een roes. Ook Tatjana is wat geil en suf en uiteindelijk slenteren de drie vrouwen, alsof ze uit een lekkere droom ontwaken, de trap af, zich afvragend waar Angélique naartoe is.
"O, wat lief," denkt Tatjana wanneer ze de nota van Angélique leest. Ze gooit onzichtbaar een zoen en geniet van het tafereel wanneer An en Trees hun lingerie aantrekken en hun kledij opgevouwen achterlaten achter de toonbank van de zaak. De drie vrouwen zouden vertrekken in hun lingerie en laarzen, alleen Tatjana houdt ervan om in haar blote tieten te lopen. Opgewonden wandelen ze door het straatbeeld, met Tatjana in het midden, met hun handtas over de schouder, glimlachend, giechelend. Tatjana wacht op een uitnodiging bij MarieLin.
“En wat als de politie ons zo ziet?” vraagt Trees bezorgd.
“Wees gerust, daar heb ik mijn connecties voor,” grinnikt Tatjana.
“Hoezo?” vraagt An.
“Dat zal ik jullie eens uitleggen bij MarieLin. Maar, daar ga ik de lezer niet mee lastig vallen, want zij weten al hoe ik dat op los."

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post646

Lekkere pralines (deel 2)

ZeosGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 04, 2011 01:30:32

Lekkere pralines 2.2

In deel 1 werd de sensuele blondine - op weg naar haar favoriete pralinezaak -bestolen van haar boven kledij door twee kwajongens, wanneer ze in een geile bui op een afgelegen plaats een eenzaam opwindend moment beleefde.

Nu is ze genoodzaakt om half naakt verder te gaan. Ze wil haar belofte nakomen om haar seksvriendin te verwennen met lekkere artisanale pralines, gemaakt door de smakenexpert Shirley.

De beeldschone blondine is terug in het park aangekomen en ziet de eens zo zonovergoten natuur van daarnet aftekenen tegen de egaal grijze lucht van het naderende onweer.

Planten worden groener, het ruisen van de bomen wordt intenser, af en toe steekt een korte rukwind op waardoor struiken kortstondig heftig bewegen. Dan wordt het weer rustig. De natuur bereidt zich voor op een ontlading.

Als fervente naturist voelt Tatjana de invloed van de natuur op haar lichaam en gemoed. Een nabijgelegen perk van lavendel brengt haar in een heerlijke zuiderse roes. Ze houdt erg van de natuur en het is alsof ze zich thuis voelt. Ook zij is toe aan een ontlading.

Haar armen hangen ontspannen naast haar lichaam alsof ze een wandeling maakt doorheen een ongerept gebied. Ze voelt haar grote boezem zacht opwippen en wiegen bij elke stap die ze zet. Een geluksgevoel overmeestert haar en het is alsof de natuur haar begeleidt.

Als een godin wandelt ze ongestoord door het park. Op haar pad kruist ze een oude man die haastig op zoek is naar een schuilplaats voor de nakende bui. Hij kijkt vreemd op wanneer hij een halfnaakte vrouw ziet lopen en denkt bij zichzelf dat er misschien weer een verborgen camera mee gemoeid is. Onverschillig stapt hij verder, terwijl hij haar nog even nakijkt.

Ook twee fietsende studenten - een jongen en een meisje - giechelen bij het zien van het ongewoon beeld van Tatjana in het park. "Ik heb nog een regenkapje," reageert het meisje uitbundig. "Lekkere tieten," grinnikt de jongeman en rijdt bijna het meisje aan. Ze rijden rustig verder in het park.

Het begint te druppelen, een eerste bliksem klieft door de donkergrijze lucht, een harde donderslag luidt het onheil in. Tatjana blijft rustig en geniet van die spanning die een onweer met zich meebrengt: ook haar geil lichaam is in spanning. Ze verlaat het park en wandelt de winkelstraat in. Het regent harder, mensen vluchten weg. Niemand merkt haar nog op in het chaotisch straatbeeld. Het warme regenwater doet haar lange blonde haar samenklitten tot dikkere bundels, haar licht getinte huid glimt, het wit kanten slipje wordt zwaarder, haar slippers maken een soppend geluid. Nog een tiental meter tot aan de pralinezaak.

Ze geniet van het regenwater dat haar hete lichaam koelt, de confrontatie van haar naaktheid met het drukke leven in een stad, de schijnbare onverschilligheid van de mensen die haar kort aankijken en hun mening voor zich houden. Soms hoort ze een opgehitste kerel een seksistische opmerking maken, terwijl ze fantaseert hoe lekker hard zijn penis kronkelt in zijn broek. Ze zou zo graag zijn harde jongen bevrijden uit het donker.

Ze strijkt met haar beide handen door haar natte haar, haar grote borsten plooien zich in een nog sensueler vorm, haar naakte bovenlichaam valt des te meer op: opwippende blote tieten doen een jongeman bijna struikelen over een bloembak. Ze helpt hem terug recht en zijn mond komt gevaarlijk dicht in de buurt van haar kleine harde tepeltjes. Stoutmoedig likt hij kort aan haar borst en kijkt haar daarna strak aan.

"Vond je 't lekker, geile meid?" reageert hij met gesmoorde stem. "Ik zou je diep moeten neuken, meid," gromt hij met zijn tanden op elkaar, waarna hij zijn weg voortzet. Tatjana glimlacht en zegt niets. De jonge kerel heeft haar nog heter gemaakt. Ze heeft zin om haar slipje uit te trekken en hem achterna te hollen in de gietende regen, maar Shirley wacht. Ze is er bijna en de straat is nu helemaal blank van de regen. Ze is alleen in de straat.

Shirley kijkt angstig naar buiten vanuit haar atelier. In de winkel is niemand meer aanwezig, ze ruimt wat op en zal dan de voordeur afsluiten voor een middagpauze van ruim een uur.

Een donderslag buldert door de straten, de regen beukt op het dakvenster boven het werkblad. De jonge vrouw wrijft met een hand door haar gitzwarte haren, haar knalgroene ogen lichten op bij elke bliksemschicht.

De warme zwoele lucht doet haar zomerkleed tegen haar diepgebruinde huid kleven: ze zou het willen uittrekken en naakt rondlopen: niemand kan haar toch niet zien in de zaak, wanneer deze gesloten is, het vitrinelicht uit is en de blinden naar beneden zijn om de zonnestralen buiten te houden.

Zuchtend verlangt ze naar Tatjana, want de blondine heeft een sterke invloed op haar: het is alsof ze iets uitstraalt dat haar warm maakt, zelfs haar ex-vriend heeft het uitgemaakt wanneer hij merkte dat ze betoverd leek door haar verschijning.

Vandaag zou ze 't haar vertellen. De pralines zijn klaar: een smaak die Tatjana in vervoering zou brengen.

De bel gaat en ze kijkt kwaad op: nu nog? Ik wil sluiten verdorie! Woest stapt ze in de winkel en haar grote groene fonkelende kijkers vullen zich met het half naakte glimmende lichaam van de vrouw die haar fantasie prikkelt. Haar fijne mond valt open, ze glimlacht alsof een jong meisje een mooie pop ziet liggen en brengt daarna twee handen voor haar mond van verbazing.

"Jij!"

"Hoi, lieve Shirley, alles goed? Lekker weertje hé," piept de sensuele blondine en stapt vrolijk naar de toonbank, duwt met haar handen haar blote borsten een ietwat naar boven en dwingt Shirley om ernaar te kijken.

Shirley stapt met grote schreden naar de deur, sluit die af, doet het vitrinelicht uit en laat de blinden zakken.

"Wel heb je ooit?" zucht ze en betast Tatjana 's naakte schouders. "Kom mee, ik haal een handdoek."

Tatjana huppelt achter haar aan, vangt de handdoek op die Shirley haar toewerpt, begint haar lichaam af te drogen en kijkt verbaasd naar Shirley die haar zomerkleed losmaakt en in lingerie - een bordeauxkleurig setje - de doos met pralines presenteert.

"Proef maar!"

"O! Wat lief! Zijn ze dat?" zucht ze opgetogen en neemt er eentje uit, plooit het rode papiertje open en laat de zwarte praline in haar mond verdwijnen.

Haar ogen sluiten zich, haar handen glijden over haar bovenbenen waardoor haar grote borsten tussen haar bovenarmen geklemd worden, met getuite lippen brengt ze een waarderend geluid uit en kreunt zacht: "Lekker!"

Shirley smelt...

"Het is alsof... Nee, kan niet! Mm… Toch... Ja, ja, ik smaak... Een..." kreunt ze zacht en spreekt uit wat ze vermoedt. "...kutje?" Vraagt ze voorzichtig.

“Helemaal juist,” glundert Shirley. “Ik dacht wel dat je ‘t lekker zou vinden,” grinnikt ze en doet haar bovenstukje uit. Ze ontploft bijna om Tatjana zo sensueel te zien proeven, wat is ze geil als die blondine in haar buurt komt.

“Ziezo, nu staan we gelijk hé,” gaat ze met een trillende stem verder en ze staat bijna tegen Tatjana aan, haar handen nog tien centimeter van haar borsten verwijderd.

“Hoe heb je die smaak nagebootst?”

“Gewoon, honing als basis en dan wat zure smaken om af te werken. Tja, ik kan die nog persoonlijker maken, als je wil.”

“Hoe bedoel je? Nee! Bedoel je... Oh, stoute meid,” giechelt Tatjana en laat haar nat slipje over haar lange bruine benen zakken, stapt er sierlijk uit en gaat met gespreide benen op de werktafel zitten.

“Ik dacht het al, eigenlijk verlangde ik er al naar,” kreunt ze zacht en lief, met een hese bijklank die een bloedgeile vrouw verraad. “Kom, lieverd, ik ben erg geil... Je bent een echte expert,” fluistert de blondine zacht en neemt Shirley bij haar handen, plaatst die op haar blote borsten en sluit haar ogen.

“Mag ik nog een lekkere praline?” zucht ze.

Shirley neemt een praline, brengt die half in haar mond en laat Tatjana de andere helft afbijten. Eén seconde later zijn hun tongen in elkaar verstrengeld.

Shirley laat haar slipje uitzakken, buigt door haar benen en gehurkt gaat ze met

Haar hoofd tussen de benen van Tatjana, likkend aan haar liezen, haar schaamplekje

Plagend verkennen. De geile blondine maakt een holle rug zoals een kat, leunt op haar ellebogen. Shirley neemt een praline, brengt die half in haar mond en laat Tatjana de andere helft afbijten. Eén seconde later zijn hun tongen in elkaar verstrengeld.

Shirley laat haar slipje uitzakken, zakt door haar benen en gehurkt buigt ze haar hoofd tussen de benen van Tatjana, likkend aan haar liezen, haar schaamplekje plagend verkennend, terwijl ze zichzelf stimuleert.

Het regent verschrikkelijk hard, bliksems kraken de wolken open, donderslagen doen ramen daveren. Twee geile vrouwen - alsof ze deel uitmaken van een geheime gilde en innig verbonden – bevinden zich in een wereld vol smaken en lekkere prikkels, waar op een ander ritme geleefd en genoten wordt.

De geile blondine maakt een holle rug zoals een kat, gaat leunend op haar onderarmen achterover op de werktafel liggen, haar grote volle tieten wippen zacht op en neer en geven aan hoe sterk de lustschokjes door haar geile lijf schieten, veroorzaakt door de tong van Shirley. Wanneer de hete blondine even naar Shirley gluurt, die plots haar blik op Tatjana 's aangezicht richt, kijken ze elkaar recht in de ogen. In het bliksemlicht gloeien de groene ogen van Shirley griezelig op, haar mond is nat van het geil van de sensuele blondine.

Shirley 's lange zwarte haren glijden prikkelend over het buikje van de zacht kreunende blondine die nu toekijkt hoe de jonge vrouw met gitzwarte haren haar volle tieten likkend aftast. Tatjana werpt haar hoofd naar achteren, slaakt een geile kreun en geniet van de loomheid die in haar lichaam heerst van opwinding.

Alleen een vrouw weet hoe ze een tepel moet verwennen, hoe ze plagend een borst

Kan doen zwellen van lust. Tatjana giechelt, kreunt en zucht van genot. Uiteindelijk verdwijnt één van haar schattige roze tepeltjes in de mond van Shirley, die er nu zacht aan zuigt.

"O! Ja, lekker... Niet zo zacht, je mag wat harder," fluistert ze bijna piepend van opwinding.

"Mm…, wat zijn ze zo lief en schattig...ze smaken ook heerlijk," fluistert Shirley.

"Net zoals jouw poesje... Ik weet hoe ik de smaak van de pralines kan verbeteren, je zal kunnen proeven van je eigen kutje," gaat ze verder terwijl ze Tatjana 's borsten verwendt.

"Ik heb kleine borsten en droom ervan om zo'n grote te hebben zoals jij."

"Laat me eens kijken," zucht Tatjana en gaat rechtop zitten, schuift van de werktafel af en gaat vóór Shirley staan. Ze kneedt de kleine spitse borsten van de jonge vrouw en likt aan haar grote donkerbruine tepelhoven.

"Grote tieten is ook niet alles hoor, weet je wel hoe zwaar die wegen? Jouw borsten

mogen best gezien worden, ik vind ze eigenlijk wel schattig," gaat Tatjana lief verder terwijl ze hen zacht kneedt. "Maar er is nog een beter plekje," zucht ze en buigt nu ook door haar benen.

"Kom mee, in de kamer hiernaast staat een grote zetel," zegt Shirley en neemt Tatjana bij de hand.

Een bliksem verlicht het atelier. De donderslag komt nu veel later, het onweer neemt af. Wanneer het tikkend geluid van de regen op het dakvenster afneemt, wordt zacht gekreun, soppende geluidjes, fluisterende stemmen en gegiechel hoorbaar. Blonde en zwarte haren vullen het zitvlak van de zetel, benen liggen gespreid, handen strelen en plagen, zoenende lippen laten een speekselspoor achter.

Genietend van elkaar gaat de tijd voorbij. Tatjana, de blonde en sensuele seksuoloog, beseft dat ze een eigenaardige aantrekkingskracht heeft op vrouwen.

Ze kijkt toe hoe Shirley geniet van haar grote volle borsten, haar poesje en lange benen. Tatjana is graag een lustobject en ze geniet ervan. Misschien wordt het stilaan tijd om een verbond te stichten, misschien wel een geheime gilde van vrouwen met een uitgesproken smaak.

De smaak van lekkere pralines...

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post610

Lekkere pralines

ZeosGeplaatst door My 4Fingers do, juli 14, 2011 23:01:37

Tatjana 1.2

De rondborstige Tatjana is een vrolijke en sociale blondine met Italiaans -Russische bloed en geboren en opgegroeid in de middeleeuwse stad Brugge. Na haar studies als seksuoloog doet ze interim -jobs om haar levensstandaard te bekostigen: ze is verslaafd aan lingerie en schoenen. Tatjana heeft geen nood aan een vaste relatie, is een fervent naturist en beschouwt seks als een dagelijkse onmisbare energiebron. Haar seksvriend en -vriendin aanvaarden de temperamentvolle blondine zoals ze is: een beetje naïef, lief en ondeugend maar op een onschuldige manier. Als tiener speelde ze graag doktertje; nu nog steeds...

Vandaag is het een plakkerige en zwoele lentedag en op de wekkerradio hoort ze de weerman na het nieuws van tien uur zware onweer voorspellen. Ze heeft vrij vandaag en vanmiddag komt haar vriendin langs om bij te praten. Ze wil haar graag verwennen met een glas Cava en artisanale pralines van bij de speciaalzaak in de straat. Ze moet dus nog even een boodschap doen, daarna blijft ze lekker op haar dakterras met grasmatten, bangkeraï en heel veel planten.

Ze dartelt naakt rond en twijfelt nog welk lingeriesetje ze vandaag zal aantrekken. Haar bed ligt vol slipjes en dito bovenstukjes, ze haalt uiteindelijk een topje met spaghettibandjes boven en draait rondjes voor de spiegel.

Haar grote borsten lijken uit het topje te willen springen, een streepje blond schaamhaar licht schattig op in het zonlicht in de slaapkamer.

Opgewonden trekt ze het topje terug uit, kreunt zacht van opluchting - na het wegvallen van het gespannen gevoel - en staat nu weer met getuite lippen naakt voor de spiegel haar grote volle borsten lieflijk zacht te kneden.

Dan kiest ze een braaf maar toch heel kort donkerblauw rokje uit en besluit om strandslippers te dragen op deze zwoele dag. Ze geniet nog even na van het spiegelbeeld van een zelfzekere vrouw met licht getinte huid, lange blonde haren die bijna tot aan haar rug reiken, lange benen en lekkere grote volle borsten met kleine roze tepelhoven en donkerroze puntige tepeltjes die haar lief aankijken. Ze maakt een bedenking...Mm, ik zou er zelf willen aan likken. Dank u, moeder natuur!

Maar zo kan ze toch echt de straat niet op en tegen haar zin trekt ze toch het topje aan en kreunt bij het verlangen om het terug uit te trekken.

Het is al half elf. Tegen twaalf komt Sandra langs en ze denkt even wat ze ondertussen nog kan doen. De spaghettisaus is al klaar, de Cava ligt in de koelkast, nu nog enkel de pralines. Misschien nog even zonnen in het Minnewaterpark: ze kent een lekker plekje waar ze alleen kan zijn. Daarna gaat ze langs bij Shirley van de pralinezaak en tegen dan zal haar vriendin toekomen. Ze werkt bij de zedenrecherche en vandaag heeft ze kantoorwerk, dus zal ze op tijd zijn.

Plan goedgekeurd; ze neemt haar kleine handtas met fijne schouderriem en vertrekt naar het park.

In het park is het erg kalm. Mensen zijn gaan werken, het is school en het zijn vooral oudere mensen die hun inkopen doen en dan wegvluchten van de hitte naar hun huis. Tatjana wandelt rustig door het park en geniet van de geur van bloemen, planten en de sfeer die de natuur uitstraalt. Een jogger kruist haar pad en werpt een lustige blik naar haar boezem, die ondanks haar kort topje, toch goed moet opvallen. Haar kort rokje en slippers voelen lekker aan en geven haar een vakantiegevoel. De jogger stopt even, doet alsof hij een korte tussenstop wil houden en probeert indruk te maken op Tatjana.

“Lekker weertje hé,” begint hij met guitige oogjes, die weer in de richting van haar boezem turen. “Zo heet!”

“Tja, dan moet je niet gaan joggen hé,” lacht ze. “Misschien moet je iets uittrekken,” gaat ze plagend verder.

“Oh! Goed idee, als jij ook iets uittrekt,” grinnikt hij.

“Mm…, even denken. Wat had je dan graag gehad dat ik uittrek?”

Stilte. Hij heeft het door.

Ofwel gedraagt hij zich als een overjaarse puber. Ofwel loopt hij weer rustig verder en doet alsof er niets gebeurd is. Mocht hij toch suggereren wat ze denkt, dan zou ze het zeker doen, maar niet hier in het park. Zo is ze niet.

Hij neemt afscheid en loopt gewoon verder.

Tatjana glimlacht opgewonden, ze had eigenlijk wel graag eens een onderzoekje willen doen. Lengte van de penis in volle erectie, na klaarkomen, zijn uithouding, hoeveelheid zaad, zijn fantasie als hij masturbeert, of wanneer zij hem aftrekt...Ze denkt terug aan de tijd toen ze studeerde en alle jonge mannen onderzocht op kot. Ze kickte op het spuiten van een penis. Maar Chris, haar seksvriend sinds haar twintigste, is anders, helemaal anders.

Wanneer hij haar streelt, opwarmt en prikkelt en ze haar ogen sluit, lijkt hij erg op Sandra. Hoe hij haar tepels likt, haar poesje verwent...zonder penetratie. Zijn penis is voor haar de ideale dildo. Als ze Sandra haar borsten kneedt, is het alsof ze haar eigen borsten verwent. Ze zijn bijna even groot en samen delen ze de voordelen en nadelen van een grote boezem.

Tatjana mijmert en ze schrikt hoe ver ze al gewandeld heeft. Ze is opgewonden, om niet te zeggen, geil. De hitte, die lekkere herinneringen, de gedachte om straks Sandra te voelen...vlug naar dat plekje waar niemand haar kan zien. Haar topje knelt en spant, alsof het wil kapotscheuren van spanning.

Ze gaat door een poortje naast een leegstaand pand, volgt een donker en smal steegje tussen donkere vervallen woningen en de griezelige sfeer, de warme plakkerige atmosfeer en de geur van mos, varens en vochtig hout brengen haar in een fantasiewereld. Uiteindelijk komt ze op het plekje dat erg goed lijkt op een verlicht podium middenin oude historische gevels.

De zon wordt getemperd door de hoge kruinen van de berken en vormen een reuzenzonnebank, in het hartje Brugge.

Maar ze heeft een probleem: handdoekje vergeten. Ze kijkt rond en hoort alleen de geluiden van een rustige stad die kreunt onder de hitte. Niemand kan haar hier zien omwille van de hoge oude vervallen gevels.

Ze trekt haar topje uit. Eindelijk, zucht ze. Het wordt binnenste buiten gevouwen en als een doekje gebruikt. Wanneer ze gaat zitten, heeft ze nog een probleem. Op wat kan ze gaan liggen? Ze staat weer recht, laat haar blauw rokje uitzakken en gebruikt dit om haar schouders op te laten rusten. Met een holle rug ligt ze nu op haar topje en rokje te genieten van de warmte op haar blote borsten. Haar wit kanten slipje licht op zoals een neonlicht. Haar lange blonde haren liggen als een waaier op het weinige gras dat er is. Af en toe komt haar rug wat platter en raakt de frisse vochtige bodem. Haar warm lichaam schrikt dan kort en heftig en weer maakt ze een holle rug.

Na een tijdje begint ze weer te dromen, fantaseren en wordt ze weer lekker geil. Ze kneedt haar grote volle borsten, knijpt in haar kleine spitse tepeltjes en rekt ze liefelijk een beetje uit. Ze wordt bloedgeil. Ook haar slipje begint te knellen. Ze voelt Sandra ’s tong over haar buik glijden, haar tepels tegen haar benen, haar lekkere geur...Dan Chris die aan haar borsten likt en ze vervolgens kneedt met de ideale kracht. Haar nu al grote borsten zwellen lichtjes op en worden puntiger. Lichtroze tepelhoven trekken samen, donkerroze bolletjes verschijnen in het zonlicht. Tatjana hijgt zachtjes...Haar lange benen gaan dreigend open.

Maar, vanuit één van de kleine raampjes kijken vier mannenogen mee naar het erotisch schouwspel. Het zijn Stijn en Lars, twee harde jongens uit de buurt die graag kattenkwaad uithalen en op hun twintigste al meer politie gezien hebben dan leerkrachten.

Maar ze hebben veel vrouwelijke aanhangers omwille van hun uiterlijk en gedrag. Meiden die seks, drugs en hardcore belangrijk vinden. Tatjana bevindt zich op hun territorium en ze volgen haar al een tijdje.

Vandaag zouden ze toeslaan.

"De vijand verdrijven," dat vertelde de meiden hun toch. Maar Stijn en Lars kennen elkaar als voetballers en hebben al veel samen onder de douche gestaan. Ze zuchten en hijgen stilletjes terwijl ze zich aftrekken tijdens deze gratis peepshow die Tatjana geeft.

“Wat ‘n lekkere tieten joh” kreunt Stijn zacht. “Zo groot en vol en die tepeltjes. Verdomme, ik zou ze graag leegzuigen.”

“Zwijg gast, ik kom bijna!” hijgt Lars en knijpt hard in zijn stam. “Hoe, ha, ha, ja, net op tijd,” kreunt hij.

“Jammer dat ze weg moet gejaagd worden, zonde! zo’n lekker wijf. Die benen...ik zou graag eens dat plekje likken waar die samenkomen.” zucht Lars.

“Onnozelaar, bek toe!” kreunt Stijn en kan op zijn beurt een vroegtijdige ontlading tegenhouden.

Plots stopt Stijn met zich af te trekken en tikt op de schouder van Lars, die nu erg gespannen naar zijn vochtige eikel kijkt.

Lars zijn penis blijft licht gekromd naar boven staan en er druipt al een druppeltje sperma uit.

“Kijk!” fluistert hij. “Wat gaat ze nu doen! O! Nee!”.

Vier ogen zien hoe Tatjana haar slipje liggend probeert uit te trekken en kronkelend met haar schouders haar topje door het vochtige gras draait. Zuchtend staat ze recht, kijkt hoe vuil het wel is en hangt het over een stuk afgebroken muur te drogen in de zon. Ook haar rokje volgt dezelfde weg en stil vloekend kijkt ze even rond of de kust nog veilig is.

“Kijk die tieten eens! Oh, man, man...lekker! Nog lekkerder dan die van Pamela Anderson,” kreunt Lars.

“Ja man...onze meiden de hunne zijn maar speelgoed daartegen,” zucht Stijn moedeloos.

Ze knijpen in hun penis, maar het wordt moeilijk om het nog lang tegen te houden. Hun voorhuid ligt over hun eikel om erger te voorkomen en te kunnen afwachten. Maar, Tatjana is overtuigd dat er niemand meekijkt. Ze laat haar slipje uitglijden, vangt het op en hangt het over haar arm. Ze kijkt op haar polshorloge en ziet dat ze nog wat tijd heeft. Nu is ze volledig naakt, op haar pumps na. Het zonlicht werpt een helder licht op haar licht getinte huid. Haar schaamhaartjes, keurig in een driehoekje geschoren geven een lichte kleur af, ze is overal blond. Haar kleine gespannen tepeltjes zijn nu puntjes die haar grote volle borsten nog beter laten uitkomen.

Ze stapt naar een andere muur in de schaduw en leunt er met haar linkerhand tegen, spreid haar lange benen en zoekt met haar rechterhand haar vagina op. Terwijl ze dit doet, wiegen haar volle borsten prikkelend heen en weer. In haar lange benen spannen spieren zich op. Wanneer ze haar rog hol maakt en haar bekken licht naar boven draait, kijken de twee kwajongens recht naar haar donkerroze schaamlippen.

Bijna gelijktijdig laten ze van verbazing hun penis los, hun voorhuid schuift over hun eikel van opwinding en wanneer die bloot komt te liggen, schiet een lustprikkel door hun onderbuik die het kanon in werking zet: onomkeerbaar.

Kort na elkaar spuit een salvo zaad tegen de muur onder de verbrokkelde vensterbank, gevolgd door een derde straal.

Ze kreunen gesmoord, willen schreeuwen van deugd en frustratie, maar mogen zichzelf niet verraden.

Ze kijken met lede ogen toe hoe Tatjana zuchtend van genot haar vinger tussen haar glimmende schaamlippen schuift. Nu vloeken de twee nog harder

“Kutwijf!” reageert Stijn die zijn penis druipend in zijn boxer stopt. Lars doet hetzelfde en hijgt: “Dat betekend, oorlog!”

“Nee joh, wacht. Hier blijven, ik heb een beter plan. Kom volgt mij,” anticipeert Lars.

Kwaad sluipen ze naar beneden en Lars mompelt stilletjes: "Gedaan met het mondje van Nore te vullen vanavond, godverdomme!"

"Bek toe! Straks hoort ze ons nog, kom volg me," fluistert Stijn bijna onhoorbaar voor Lars.

Tatjana zucht van lust en verlangen, kreunt zachtjes van genot en stopt dan met verwennen met de bedenking dat Sandra straks komt en ze in levende lijve nog beter aanvoelt dan in haar fantasie van nu. Ze heeft nog een half uurtje om de pralinezaak te passeren en naar huis te gaan.

"Straks komt er nog meer en lekkerder," denkt ze en trekt terug haar slipje aan.

Wanneer ze haar topje en rokje wil nemen merkt ze dat die verdwenen zijn. "Verdorie, ik heb die toch over dat muurtje gelegd?"

Op haar pumps en in haar slipje speurt ze voorzichtig de plaats af rond de muur, terwijl ze haar blote borsten met één arm afschermt. Niets te zien, ze wordt zenuwachtig, huppelt nu de hele binnenplaats af terwijl ze voorzichtig distels, struiken en bouwafval ontwijkt. Ze gebruikt haar beide armen om haar evenwicht te houden en haar grote volle borsten wippen en wiegen nu open en bloot voor eventuele toeschouwers in de donkere vervallen huisjes.

Of is er niemand meer?

Tatjana heeft een dilemma. Ze kan Sandra niet bellen om hulp, want dan krijgt ze een gezeur te horen over openbare zedenschennis en naaktloperij. Als ze haar niet belt en bijna poedelnaakt naar huis stapt, gaat ze zeker opvallen en zal er misschien een klacht ingediend worden?

Tatjana denkt koortsachtig na. Ze gaat uit het zicht in één van de huisjes, zodat die geheimzinnige dief haar niet kan zien. Zou het die jogger zijn die haar gekruist heeft in het park? Misschien heeft hij haar gevolgd en is er nu vandoor. Of zit hij hier nog te gluren? Eigenlijk vind ze het wel lekker om begluurd te worden, maar nu heeft ze andere zorgen: Sandra.

Ze kiest voor de optie met de minste kans op een klacht of proces verbaal. Gewoon terug naar huis en geen pralines.

Dan moet ze door het park, de hoek om door een korte straat met een café. Op dit uur zitten zeker mannen een pint te drinken en ze kan de gevolgen wel raden. Hoewel? Eigenlijk wel best geil. Mannen dienen zeker geen klacht in, denkt ze. Maar met hoeveel zullen ze zijn?

De beeldschone en rondborstige blondine glimlacht, op een moment dat ze in haar blote tieten en met een klein slipje aan midden in een bouwwerf staat.

Misschien kan Shirley van de pralinezaak haar aan een kleedje helpen? Dan moet ze ook het park door, maar niet langs dat café. Enkel een klein winkelcentrum is nog een moeilijk te nemen hindernis?

Ze zucht diep en belt naar Shirley.

“Hallo Shirley? Tatjana hier. Ik kan niet langskomen om mijn bestelling pralines. Ja, ik weet dat je uw best hebt gedaan om ze erg lekkere te maken, lieverd,” begint ze stil, zodat niemand haar kan horen.

“Waarom spreek je zo stil? Waar ben je? Ik wilde er enkele proeven, samen met jou, net vóór sluitingstijd, weet je?”

Tatjana kreunt zacht, denkt even na en antwoordt: “Goed dan, ik ga vlug komen. Is er veel volk in de zaak?”

“Nu even niet. Waarom? Je doet zo raar?”

“Tot straks, lieverd.” zuchtend klapt ze haar GSM dicht en speurt de omgeving af, op zoek naar die geheimzinnige dief.

Dan vertrekt ze richting Minnewaterpark, sluipend en op haar hoede, haar blote borsten bedekt met één arm.

Wat gaat ze onderweg nog beleven?

Zal ze het verborgen kunnen houden voor Sandra?

Krijgt ze een P.V. wegens openbare zedenschennis?

Hoe loopt het af in de pralinezaak?

Wordt vervolgd... Bij positieve en oprechte reacties op dit verhaal!

Ik bijt niet en zal geen misbruik maken van jullie e-mailadres.

Het is interessant om te weten of je een man of vrouw bent en hoe je tegenover dit verhaal staat.

Zeos  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post596
Volgende »