Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

EINDELOZE DIEPTE

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 13, 2017 21:58:28

EINDELOZE DIEPTE

Ze is hier. Hier bij me. Ik voel het. Het is donker, maar ik wéét dat ze er is. Inktzwart is de nacht en dik als stroop is de lucht. Geen geluid, geen zicht. Doodstil, bijna als een in een vacuüm. Ik probeer te luisteren, maar ik hoor niets anders dan het ruisen van mijn bloed. Mijn hartslag. Ze is in de buurt. Zo dichtbij. Dat kan niet anders.

Plotseling is daar een zacht gefluister in mijn oor: “Schatje, hm…”.

Als een zuchtje wind dat door mijn haar strijkt, als een warme ademstoot op mijn lippen. Mijn adem stokt en ik wil meer van haar stem horen. Haar horen praten, haar horen zeggen dat ze naar me verlangt, haar horen kreunen van genot. Het blijft bij dat ene woord. Dan niets meer.

Ik merk dat mijn bloed sneller begint te stromen. Opwinding. Verwachting. Mijn ademhaling versnelt bijna onmerkbaar. Haar gefluister klinkt nog lang na in mijn hoofd. Ik lig doodstil, bang om ook maar iets van haar te missen. Op mijn rug. Op bed. Naakt. Het is het bed waarin zij en ik al zoveel hebben gedeeld. Lange zwoele en korte heftige nachten. Wat wordt deze? De keus is dit keer aan haar.

De tijd staat stil. Het is warm. Ik ben warm. Van inspanning? Nee. Hm... Dan, terwijl ik me dit lig af te vragen, stokt mijn adem nogmaals. Onverwacht. Ik voel dat ze met haar lippen over mijn linkerbeen een spoor trekt. Omhoog. Kussend. Likkend. Tergend langzaam en vederlicht. Een zachte kreun ontsnapt me en mijn hart slaat een aantal slagen over. Ik voel dat haar vingers een brandend spoor achterlaten, daar waar ze de huid van mijn benen heeft aangeraakt.

Het wordt heet. Ik word heet. Een zweetdruppel glijdt kriebelend langs mijn slaap en verdwijnt tussen alle andere in mijn nek. Haar mond, haar tong… mijn bloed raast nu door mijn lijf. Ondraaglijke spanning. Trillende lippen glijden over mijn buik. Ze zijn vochtig. Ik voel het. Ik ben vochtig. Ik voel het. Zij ook. Dat wéét ik.

De spieren in mijn buik schokken onder haar aanraking. Ongewild. Zonder daarvan iets te zien, voel ik de rest van haar aanwezigheid boven me. Haar benen glijden tussen de mijne en ik kan niets anders doen dan haar toelaten. Het liefst zou ik mijn benen om de hare willen slaan, maar dat laat ze niet toe. Niet nu. Ze is onvermurwbaar.

Haar vingers glijden traag, zo vreselijk traag over de gevoelige huid van de binnenkant van mijn armen. Een marteling. Pijnlijk verlangen. Ik voel haar lange haar steeds op andere plaatsen over mijn inmiddels overgevoelige lichaam strijken. Mijn ademhaling klinkt nu hoorbaar versneld. De hare ook. Ik ruik haar zoete warme adem, haar lichaam. Mijn geest begint te dwalen in verlangen haar mond op de mijne te voelen. Haar tong in mijn mond te voelen. In me te voelen. Zo dichtbij. Stilte? Nee. De nacht probeert de kamer weer in te glijden, maar wordt verstoord door versnelde ademhaling. Gehijg. Hoe lang al? Ik heb werkelijk geen idee. Haar vingers, mond en haar voel ik niet meer. Onbeweeglijk.

Ik kreun uit machteloosheid. Onrust bekruipt me en mijn hart bonst tegen mijn ribben. Mijn mond is droog en ik wil haar. Helemaal. Dan hoor ik haar zachtjes lachen. Ze wéét het. Om waanzinnig van te worden. Dan voel ik haar zoekende vingers plotseling overal op mijn lichaam. Koortsachtig voelend, knedend, knijpend, wrijvend. Ik kronkel, spartel en schreeuw het uit. Fel oplaaiende, brandende chaos. Ze laat zich languit op me vallen en ik voel hoe ze mijn gebonden lichaam meedogenloos gebruikt. Genotzuchtig, onverzadigbaar en ik val met haar mee, de eindeloze diepte in…

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1746

IK VERTEL ALLES

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 14, 2015 14:22:40

IK VERTEL ALLES

Zoals jullie mij kennen ben ik een vrouw; maar om ‘alles’ te kunnen vertellen ‘speel’ ik nu eventjes voor lieve begripvolle man. Dank u 私の指

Eind maart vertelde één van de meiden dat ze een nieuwe baan heeft waar ze meer kan verdienen en dat ze wil gaan samenwonen met haar vriendje. De opzegtermijn en de nog uit te keren vakantiedagen liepen bijna gelijk, dus aan het einde van de week zou ze weggaan. Het is moeilijk personeel te krijgen en Gertie werkte al een tijd bij me. Via het arbeidsbureau of met een advertentie ‘personeel gezocht’ op het raam kon ik toch wel weer een nieuwe krijgen?

Zaterdagmiddag tegen 13:00 uur kwam er een oosters uitziend meisje binnenlopen en vroeg of ze de baas kon spreken, ze wilde reageren op de advertentie op de etalage. Jolien kwam binnen op mijn kantoor en vertelde dat er een leuke meid stond die wilde werken.

‘Stuur maar door,” zei ik en keek op de monitor die voor me stond. Ik kon haar niet goed zien, het zijn ook zwart-wit camera’s. Opeens stond ze voor me, ‘Jezus die zag er lekker uit.’

“Dag” zei ik, “ik ben Ronald Verbeeck” en stak mijn hand naar haar uit.

“Dag, ik ben Chikako, ik zag uw advertentie op de etalage hangen en ik wil graag werken”, sprak ze in gewoon Nederlands.

“Nou, ga maar zitten en vertel maar eens wat je tot nu toe allemaal gedaan hebt.”

Ze vertelde dat ze net 18 was, geboren in Japan maar al na een half jaar met haar ouders naar Nederland gekomen was. Haar ouders hadden een restaurant gekocht in het Antwerpse en zij was dus eigenlijk als normale Vlaamse opgegroeid. Ze was wel iedere week naar Japanse les geweest, sprak thuis ook Japans maar had daar moeite mee. Het restaurant van haar ouders liep niet meer zo best, er was zoveel concurrentie bijgekomen en nog steeds vonden haar ouders dat ze een exclusief restaurant moesten hebben. Hoge prijzen, super bediening etc.

Chikako hielp mee in het restaurant als het druk was of als er ander personeel vrij was, ze moest dan wel de juiste kleding aan en zo af en toe handtastelijkheden toestaan van ‘mannen’ die vader belangrijk vond. Toen ze een keertje laat thuis was gekomen omdat ze met een vriendje van school was meegegaan had vader haar onder handen genomen en flink geslagen. Ze had in het restaurant moeten zijn, Abbas was geweest (zo’n patser met veel geld die iedere keer probeerde aan haar borsten te komen) en hij was kwaad weggelopen. Abbas zou vader geld willen geven zodat het restaurant open kon blijven, maar nu ze er niet geweest was zou het waarschijnlijk niet doorgaan. Wat het met haar te maken had wist ze niet, maar vader zei simpel dat ze de kleren van het restaurant moest aantrekken en met haar mee moest naar mijnheer Abbas.”

Chikako kreeg een beetje tranen in haar ogen.

“Nou” zei ik, “wanneer kun je op proef komen werken, dat meisje wat je net binnenliet is vandaag voor het laatst.”

“Nou” zei ze, “mag ik het nu proberen, ik kan wel met een kassa omgaan, ik weet wat bediening is en ik wil zo graag een baantje. Ik woon voorlopig bij een vriendinnetje in Mechelen, ik wil niet meer naar huis en ik moet gewoon geld verdienen”.

Nou is het op zaterdag altijd druk, er worden niet alleen veel sigaretten en kranten verkocht, maar er wordt ook veel gegokt. Lotto, Toto, Krassen, ik heb het allemaal. De twee meiden die alleen op zaterdag werken hebben er al problemen mee het allemaal goed te laten verlopen. Chikako zou dus niet echt kunnen laten zien of ze het wel aankon, dus besloot ik het haar maar te laten proberen. Ik moest toch een nieuwe meid hebben, deze zag er lekker uit en ik wilde eigenlijk gewoon eens kijken hoe de klanten op haar zouden reageren.

“Kom op! Ik geef je een kans,” sprak ik dapper, “doe je jas uit, die kun je daar achter ophangen, daar is ook het toilet en kom zo meteen maar even terug dan vraag ik Gertie of ze jou wil laten zien wat er allemaal gebeurd.”

Ik liep de winkel in, vroeg Gertie of ze even wilde komen en legde haar uit wat ik met Chikako had besproken.

“t Is wel een lekkertje hè, jij vindt Oosterse meiden toch altijd leuk, nou dit is er eentje hoor Ronald.”

“Ik weet niet of ze het wel kan,” legde ik aan Gertie uit, “ze heeft bij haar vader in het restaurant gewerkt en dit is toch wel anders.”

“Ik laat haar wel wat dingen zien en vertel je vanavond wel of ze een beetje slim is. Kunnen we tijdens mijn afscheid eens kijken of ze ook een beetje sociaal is. We drinken toch wel wat op mijn afscheid?”

“Tuurlijk, ik ga weer naar kantoor” en liep terug.

In mijn kantoor zat Chikako te wachten en inderdaad, wat een lekker lijfje had dit kind. “Ik ben er klaar voor” zei ze en ik dacht ‘ik ook’. Gertie kwam binnen en nam Chikako meer naar de winkel. Ik kreeg er een stijve van, wat een kind; maar ja werken moest ze ook kunnen. Ik ging door met de administratie, en ging even boodschappen doen. Je moet toch inkopen doen als je alleen woont.

“Wat heb jij nou weer in huis gehaald?” Vroeg de slager “gaan we concurreren? Zo’n meid heb je alleen maar voor het mooi, werken kunnen ze niet!”

“Nou, ik zie wel, Gertie is er vanavond voor het laatst, ik moet er toch eentje bij hebben en ze kan direct beginnen. Kom vanavond maar even een biertje drinken”.

Nadat de winkel dicht was en de kassa’s waren opgemaakt gingen we een biertje drinken, bloemen voor Gertie een leuk cadeautje en een ‘rijtje loten’ van mij. We waren leuk aan het babbelen en ik zag Chikako op een kruk gaan zitten. Wat een superkleine slip had die aan. Strak maar vooral ook ‘lekker’.

De slager was nog even binnen en daarna ging iedereen zijn weg. Chikako vroeg of ze mocht blijven werken en ik vroeg haar nog even te blijven. Gertie had me verteld dat het wel zou lukken, ze wil heel graag, is vriendelijk enne... ach... je weet wel Ronald.

Het rolluik ging dicht en ik ging terug naar kantoor. Chikako zat nog steeds op de kruk en vroeg me of ik nog wat wilde drinken.

“Neem zelf ook wat lekkers” zei ik, “ik drink geen alcohol” was het antwoord. Ze stond op, ging naar de koelkast en kwam met een cola en een biertje terug.

“Mag ik maandag beginnen?” Vroeg Chikako terwijl ze zich naar me toedraaide.

“Ja, laten we het proberen, maar vertel me nou eens waarom je vanmiddag in eens tranen in je ogen had.”

“Ik vertel het liever niet, het was niet leuk, maar ik moet naar m’n vader luisteren, dat is de traditie bij ons.” Ze begon wat op de kruk te draaien en ik zei “is die mijnheer met die moeilijke naam vervelend geweest?”

“Ja, toen m’n vader en ik bij mijnheer Abbas binnen kwam, moest ik direct mee naar de bibliotheek. De bibliotheek bleek een grote ruimte, vijf stoelen, twee grote tafels en alle wanden bedekt met boeken. Mijnheer Abbas en mijn vader spraken met elkaar, ik kon het niet goed horen maar ik begreep dat ik daar die avond moest blijven. Ik snapte niet wat de bedoeling was tot mijn vader naar me toekwam.”

“Mijnheer Abbas is erg beledigd dat je niet in het restaurant was vanavond, hij vindt het niet goed dat je een vriendje hebt. Je moet doen wat hij zegt, anders is het restaurant verleden tijd. Ik ga weg en kom je morgen weer ophalen.”

“Mijn vader ging weg en ik was ineens alleen in de bibliotheek, wachtend wat zou gaan gebeuren.”

Nou, mijn verbeelding werkt nog naar behoren en de rest ook dus zei ik. “Vertel het maar niet, wat heb ik er aan om jouw ellende te horen.”

“Nee, de luiken zijn dicht, ik vertel het u, ik heb het nog aan niemand anders kunnen vertellen. Mijn vriendinnetje heeft een Nederlandse vriend, haar moeder is Japans, haar vader is Vlaming. Zij snapt het niet waarom ik het gedaan heb, waarom ik gebleven ben. Mag ik het vertellen?”

Als je als ‘vader’ bent voor je meiden, en dat ben ik, dacht ik dat het maar moest laten gebeuren. Niemand zag dat er nog mensen in de winkel waren.

“Ik was een tijdje alleen in de bibliotheek, ik keek naar alle mooie boeken die er stonden, allemaal Japans. Het was er heel erg stil, ik voelde me na een kwartiertje wel weer op m’n gemak, alleen waarom moest ik hier blijven? Het leek me duidelijk. Mijnheer Abbas kon nu, zonder dat iemand anders dat zag, aan m’n borsten zitten, me waarschijnlijk uitkleden en met me willen neuken. Als dat zou helpen voor het behouden van het restaurant, so what. Ik was al lang aan de pil, was met m’n vriendje al vaker naar bed geweest dus als dat nou echt moest, dan zou ik me gedragen als dochter van mijn vader.

Opeens ging het licht in de bibliotheek uit, pikkedonker was het. Het duurde toch wel zo’n tien minuten voordat de deur openging. Niet mijnheer Abbas stond in de deuropening, maar zijn dochter. Ze deed de deur weer dicht, weer donker. Daarna het licht aan. Ik had pijn in m’n ogen van het felle licht wat er nu was. Baibre kwam naar me toe en zei simpel.

“Ik moet je klaarmaken voor mijn vader.” Baibre en ik hebben samen op school gezeten, zij twee klassen hoger dan ik. Het verschil tussen ons is dat ik Nederlands denk en zij Japans. Ze is hier pas tien jaar.

“Wat wil je vader van me” vroeg ik Baibre.

“Alles”, antwoordde ze simpel. “En met alles bedoel ik ook werkelijk alles. Je zult vanavond worden gestraft omdat je vanavond niet in het restaurant aanwezig was, je zult worden gestraft omdat je een vriendje hebt en je zult worden genomen omdat mijn vader het restaurant van jouw vader financieel steunt.”

“Waarom?” Schreeuwde ik uit.

“Daarom, je bent een meisje, een lekker meisje en Papa zegt dat jij straf verdient. Help me, ik vind het ook niet leuk. Ik moet je voorbereiden op alles wat kan gebeuren. Kleed je uit!”

“Waarom help je me niet om weg te gaan, help me vluchten!”

“Neen, dat kan niet, ik ben de dochter van Abbas, ik moet gehoorzamen en jij nu ook.” Ik begon langzaam m’n blouse open te knopen toen Baibre zei “nog twee minuten en je bent bloot!”

Ze sprak ineens heel anders en ik snapte werkelijk niet waarom. Ik haastte me om alles uit te doen en legde de kleren op een stoel.

“Dat had je beter niet kunnen doen, ze zien alles. Die stoelen zijn niet van jou. Dat zal je straks wel merken! Draai je om, laat me alles bekijken.”

Ik draaide alle kanten op en Baibre kwam naar me toe. “Ga met je rug op die tafel liggen en lig stil!”

Zo goed en kwaad als dat kon ging ik liggen en Baibre kwam naar me toe. Ze begon in m’n borsten te knijpen en streelde m’n haar. “Hm…” zei ze, “niet slecht”.

Daarna ging ze verder, drukte met haar handen m’n benen wat uit elkaar en zei “waarom heb je haar op je kut, Papa wil een kaal kutje, ik moet je scheren.”

Nu had ik het wel gehad. Ik wilde eigenlijk de rest niet meer weten, moest plassen en vroeg, “waarom stop je niet met je verhaal, al die ellende, waarom vertel je het mij?” Ik ging de deur al uit en Chikako zei eigenlijk heel simpel.

“Ik zei al dat ik het nog niemand kon vertellen, ik wil hier graag werken, u moet weten wat er gebeurd is, het helpt me een beetje als ik het eens kan vertellen, snapt u dat?”

Ik ging naar het toilet en dacht ‘ik snap het niet, maar waar ik mee aan het pissen ben wel’ fuck! Ik had een gigantische paal in m’n broek, begon voor me zelf te bedenken wat Chikako allemaal beleefd zou hebben en had eigenlijk een gevoel van ontkenning en toch…

Toen ik terug kwam, met weer een flesje bier in m’n hand vroeg ze me of ik ook een wijntje had.

“Je drinkt toch geen alcohol zei je straks.”

“Nee, eigenlijk niet maar één glaasje helpt misschien een beetje u alles te vertellen.”

“Ik breng je zo naar je vriendin, het wordt al laat.”

“Eerst m’n wijntje drinken, dan mag u me wegbrengen als u dat wilt. Ik kan toch ook de bus nemen.”

Toch zo langzamerhand geil wordend vroeg ik; ”Oké, hoe ging het verder met Baibre?” “Het was simpel, ik had feitelijk geen keuze maar toch mocht ik nog kiezen, een tafel of een stoel. Baibre legde uit dat ik met m’n rug op de tafel moest liggen, met m’n billen aan de voorkant van de tafel zodat m’n kutje duidelijk zichtbaar was, m’n benen werden vastgebonden, m’n handen werden boven m’n hoofd werden vastgebonden. Als ik voor de stoel koos werden m’n handen vastgebonden naast me, moest ik m’n benen over de leuning leggen en was ik ook weer machteloos. Welke keuze ik maakte, ik kreeg een blinddoek over m’n ogen, zou roerloos liggen en daarna alles moeten ondergaan wat ‘ze’ met me van plan waren. Ik vroeg Baibre waarvoor zij zou kiezen, waarop ze antwoordde dat zij haar vader altijd gehoorzaamde, maar dat de stoel het beste was.”

“Je ligt dan het meest open, dan heb je minder pijn straks.”

Ik gehoorzaamde en koos de stoel. Ik ging zitten en m’n armen legde ik naast de stoel. Baibre bond ze vast aan de poten. Daarna zei ze “benen wijd, op de leuning leggen.”

Ik deed wat ze zei en voelde dat ik echt ‘open stond’. Het kussentje achter m’n rug betekende nu ook dat mijn billen een beetje openstonden. Ze bond mijn enkels vast en ging met een vinger door m’n spleetje heen. “Goed zo, je bent al best een beetje nat, ik doe je nu een blinddoek voor. Als het straks is afgelopen help ik je, ik blijf in de kamer maar ik mag niets meer zeggen, mag je niet helpen. Jij ondergaat de straf die je verdiend hebt. Sterkte.”

Ik had het zo langzamerhand niet meer, dit meisje, er lekker en pril uitziend net alsof het nog maagd was, bleek waarschijnlijk zwaar misbruikt te zijn. Eigenlijk wilde ik alles nu horen, maar zei toch “ik breng je weg, het is al 20:30 uur, ik moet ook naar huis.” Chikako keek me op een bepaalde manier aan die ik nog niet van haar gezien had (ik kende haar ook nog maar een paar uurtjes).

“Op u wacht thuis niemand, volgens Gertie woont u alleen. Mag ik mijn verhaal bij u thuis verder vertellen, ik wil het graag vertellen. Ik kom wel naar huis, ik ken iemand met een scooter die me wel wegbrengt. Mag ik alsjeblieft mee, ik kook wel wat, dat kan ik goed hoor.”

Mijn verstand zei ‘neen’, mijn pik zei ‘ja!’ Die zei dat ze mee mocht gaan. Maar mijn verstand gebood haar wel dat ze naar huis moest vanavond.

“Geen probleem” zei ze terwijl ze opstond. Ze stond ineens dicht bij me, gaf me een kus op m’n wang en zei alleen maar “dank u.”

We deden de lichten uit in de winkel, rolluik omhoog, alarm aan en verlieten het centrum We liepen naar de auto en Chikako vroeg waar ik woonde. Ik vertelde haar dat mijn ex was weggegaan en ik daar dus nog steeds woonde, een leuke woning die wat aangepast was.

“Ik ben benieuwd, de woningen waar mannen alleen wonen zijn, tenminste dat zeggen ze altijd, rommelhokken. Dat verwacht ik van u niet.”

Tijdens de rit naar huis spraken we niet, ik dacht alleen maar hoe het verder zou zijn gegaan en mijn gedachten gingen zo ver dat ik wel met mijnheer Abbas in die kamer had willen staan, een willoos meisje in een stoel zien zitten waarmee je “alles” mocht of kon doen. Chikako moet m’n gedachten hebben geraden.

“Straks vertel ik alles, werkelijk alles aan Ronald Verbeeck”

私の指

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1413

De pocket

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers zo, september 22, 2013 11:00:02

De pocket

Ik haalde de laatste stoptrein van Antwerpen naar Brussel ruim op tijd. Ik had geen zin om gestoord te worden tijdens mijn reis en aangezien ik de conducteur bij de machinist zag instappen, liep ik over het perron naar de laatste coupe van het tweede treinstel. Ondertussen keek ik door de smerige treinvensters naar binnen. Bijna niemand in de trein en naarmate ik verder naar achteren liep werd het leger en leger. Heerlijk rustig na een zware dag. Stilte. Ik opende de deur van de treincoupé en nam plaats in mijn favoriete plek, meteen links achter de deur op een zogenaamde tweezitter vanwaar ik heel het coupé kon overzien. Ik zakte onderuit en legde mijn hoofd tegen het raam, sloot mijn ogen en genoot van de stilte die in een trein zo zeldzaam is. Ik dommelde een beetje weg, tot ik het sissen van de deur hoorde. Ik keek niet op, maar dacht, 'verdomme, hopelijk niet zo’n halfgare student die zijn walkman zo hard zet dat ik kan horen wat hij speelt!' Tja, ik heb nooit beweerd dat ik geen ongegronde vooroordelen heb. Maar verder besteedde ik er geen aandacht aan.

De fluit van de conducteur klonk, immens ver weg. Deuren sisten en sloten. Met het typische gepiep en gekraak zette de trein zich in beweging. Ik ging even verzitten om mijn hoofd niet tegen het raam te laten bonken door het schudden van de trein en keek bij de gelegenheid even snel de coupé door, om te zien wie er zo bruut was geweest mijn rust te verstoren.

Mijn agressieve hersenspinsels werden heel snel verdreven toen ik zag wie er in de coupe was komen zitten. Twee banken verder aan de rechterkant had ik frontaal zicht op een jonge vrouw van ongeveer 30 jaar, met een geweldig mooi, bijna zwart, lang, golvend kapsel tot aan haar middel. Ze las een pocketboek en droeg het haar daarom aan een kant van haar hoofd naar voren om te voorkomen dat het in haar gezicht viel. Helaas droeg ze het aan mijn kant zodat ik van haar gezicht slechts weinig zag. Verder een hele wijde zwarte trui met een boothals en een lange zwarte wikkelrok. Al dat zwart maakte haar mysterieus, haar kleding nonchalant, haar houding zelfverzekerd. Een feest voor mijn ogen, alleen al om haar te zien lezen.

Nu en dan sloeg ze een bladzijde om en dan bewoog ze even, verder zat ze helemaal stil. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze trok me aan, prikkelde mijn fantasie. Ze ging verzitten. Draaide in mijn richting. Ik kon de omslag van het boek zien dat ze las. Bloedrood, met in het midden een zwart-wit foto van een vrouw liggend voor en kachel die opkeek naar de lens van de fotograaf. Van de titel kon ik alleen lezen, 'Het korte eroti…" verder kon ik het niet lezen. Op de achterflap een klein kleurenfotootje, vast en zeker van de schrijver met een stuk tekst.

Even keek ze op van boven haar boek, en keek me daarbij recht aan. Ik voelde me betrapt, en werd vuurrood. Maar zijn gaf een glimlach prijs die alles goed maakte en me helemaal deed verzinken in mijn fantasie. Haar ogen waren opvallend licht. Lichtblauw, bijna grijs, en pasten eigenlijk niet bij haar voorkomen. Dat maakte haar alleen nog mysterieuzer. Toch wilde ik niet meer van deze vrouw weten, ik wilde haar alleen bekijken. Ze was zó mooi, dat zelfs de minste kennis over haar het perfecte beeld alleen maar zou verstoren. Zij verdiepte zich weer in haar boek, ik verdiepte me weer in haar verschijning. Maar ze had in de gaten gekregen dat ik zat te staren, dat was wel duidelijk.

Geleidelijk kwam in het stilleven meer beweging. Ik realiseerde me na enige tijd bewust dat ze niet meer stil zat, in tegendeel. Het begon er op te lijken dat ze quasi per ongeluk steeds een andere houding aannam zodat ik telkens gewezen werd op een volgend nog mooier deel van haar prachtige lichaam. Bovendien kreeg ook zij blosjes op haar bleke wangen. Ik was dus niet de enige die onrustig was geworden. Waarom? Omdat ze wist dat ik haar in het oog hield? Neen. Ik concludeerde dat de inhoud van haar boek de oorzaak van haar onrust was. Ze werd steeds onrustiger, getuige het feit dat ze steeds korter in de zelfde houding bleef zitten. Uiteindelijk zat ze niet meer stil, maar schuifelde opgewonden over de bank, ze kon haar draai duidelijk niet vinden. Haar lippen gingen een klein beetje van elkaar. Van het boek draaide ze de laatste pagina om en ze legde het naast zich op de bank, buiten mijn gezichtsveld. Vanaf de bank tegenover haar haalde ze een kleine zwarte handtas. Daarmee verdween ze richting toilet aan het andere einde van de wagon. Ik kon het niet nalaten haar na te kijken en haar mooie silhouet te bewonderen.

Ze was lang weg. Te lang om een plasje te doen en haar make-up bij te werken. Ik was brutaal genoeg om naar haar te kijken toen ze door de deur de coupé in kwam en mijn kant uit liep. Uiteraard ging ze weer op haar eigen plek zitten, maar tot die tijd keek ik hoe ze liep, hoe haar borsten bewogen en hoe haar hele lijf leek te gloeien. Naar mate ze dichterbij kwam leek het zowaar warmer te worden. Het was maar goed dat ze mij negeerde en weer op haar eigen plek ging zitten, ik had me vast en zeker verbrand als ze mij had aangeraakt en de blos op mijn gezicht zou verraden hoe opgewonden ik van haar was. Ze ging nu gemakkelijk zitten. Onderuitgezakt, voeten op de bank voor zich en haar gezicht naar het raam gericht. Iedereen weet dat je buiten niets ziet gedurende een nachtelijke reis, zeker niet als binnen in de coupé alle lampen branden. De trein minderde vaart en stopte in Duffel. Niemand stapte in of uit in onze coupé. Ik kon niet zeggen dat ik het erg vond. Toen het voertuig zich weer in beweging zette kwam mijn reisgenote ook weer in beweging. Haar rechterhand wreef over haar buik, en dook onder haar trui. Onmiskenbaar op zoek naar haar tepel waar ze zacht en vooral langzaam mee begon te spelen. Onzichtbaar onder haar trui en toch zichtbaar. Ze sloot haar ogen, maar niet voordat ze zich er discreet van vergewist had dat ik haar nog observeerde. Door haar beweging zakje haar trui langzaam maar zeker over haar schouder en legde die bloot. Geen BH bandje, handig in dat geval. Haar linker hand streelde aanvankelijk haar dijbeen, maar kroop voorzichtig in de richting van haar kruis. Het strelen van haar benen en de binnenkant van haar dijen zorgde er voor dat haar wikkelrok open viel. Ze droeg zelf ophoudende kousen op een romig witte huid. Haar hand ging nu gericht richting kruis en trok de rok opzij, alsof ze me een beter uitzicht gunde. De tijd vergleed samen met de vele kleine en grote stations waar de trein iedere keer een paar minuten stopte. Het werd nog beter toen ze haar linkerbeen optrok en tegen de armleuning van de bank zette. Ik keek rechtstreeks tegen haar slip aan. Vier vingers gleden achter de zwarte kant en vonden duidelijk haar klitje.

Haar bewegingen werden wilder en ze deed ook geen moeite meer haar trui over haar borsten te laten vallen. Met het masseren van haar borsten kwam dan de ene en dan de ander bloot en had ik de gelegenheid haar kleine, harde, donkerroze tepels te bewonderen. Ze plukte ze zachtjes, draaide ze om beurten voorzichtig, om er vervolgens zacht aan te trekken tot ze uit haar vingers glipten. De huid om haar kutje heen ging glimmen door het sap dat ze uitsmeerde terwijl ze zich vingerde. Haar duim haakte achter de elastische band en trok het slipje onderuit, waardoor ik uitzicht kreeg op een 'middenstreepje' op haar heuveltje. Er gingen vingers in haar kutje en haar klitje werd snel gemasseerd. Ze raakte duidelijk in een soort roes en liet zicht achterover zakken om vervolgens ongegeneerd plat op de bank te gaan liggen. Ze begon hoorbaar zwaarder te ademen en slaakte af en toe en kreetje. Ze masturbeerde ritmisch en doelbewust, en juist toen ze haar hoogtepunt bereikte, dook de trein hard in de remmen. Haar orgasme overstemde echter het piepen van de remmen, en duurde niet zo lang.

Toen de trein stilstond kwam ze vlug overeind, alle kleding viel onmiddellijk in de plooi en ze keek me verleidelijk aan.

“Ik moet er hier uit.” Zei ze met een Vilvoord 's accent.

Ik schrok, want ze wist dus dat ik alles had gezien. Ik was zo in haar vertoning opgegaan dat ik ook mijn hand onder mijn mini rokje had laten dwalen. Ze pakte snel haar spullen en liep vlug de coupé uit. Terwijl ze mij voorbij liep gooide ze de pocket in mijn schoot. Half versuft keek ik nog even door het raam naar buiten en kreeg ik een kushandje toegeworpen dat ik mijn leven lang niet zal vergeten.

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1048

Sami en het danseresje

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers di, november 06, 2012 00:03:51

Sami en het danseresje.

Zoals zo vaak de laatste tijd zat ik weer de hele dag in het park. Een handdoek, een fles water en een paar broodjes gezond, heerlijk. Ik kon echt genieten zo een hele dag alleen, en dan maar naar de mensen om me heen kijken. Ik kende bijna iedereen om me heen, maar dan wel alleen van gezicht. De zeer gelukkige pa en ma met hun pas geboren kindje. De zeer ongelukkige pa en ma met hun twee ongelooflijk vervelende zoontjes die zich gedroegen als twee schreeuwende hyperventilerende debielen. En dan de Duitsers. Zo noem ik ze in ieder geval. Te dik en de hele middag bezig. Met eten natuurlijk. En niet gewoon een appel of een wortel zoals ik, nee, complete maaltijden, hele bergen eten ze met zijn tweeën. Ik ben altijd weer met stomheid geslagen als weer eens alles op is, je ziet ze dan zoeken en zoeken. Ik hoor ze dan tegen elkaar zeggen. "Alles is op, gaan we naar huis?"

En dan de verliefde stelletjes, hele hordes komen en gaan ook weer. Ze hebben geen rust dat zie je. Langer dan een half uur blijven ze nooit. Ik heb geen idee waarom. Tja, en dan de jongens en mannen alleen. Ik probeer zo weinig mogelijk naar ze te kijken want ze denken gelijk dat ze kans maken. Niet dus. Waarom weet ik niet, maar ik en een jongen? Toen. Ik mocht er niet aan denken. Mijn favoriete categorie zijn natuurlijk de meisjes. Lekkere, sexy meiden. Het klinkt misschien gek maar meisjes en vrouwen komen bijna nooit alleen of in ieder geval heel zelden. Zo ook deze middag. Het was al twintig na vijf en alle papa en mama 's waren al weg of ze waren bezig met pakken. Mijn oog viel op twee jonge meiden die niet ver van mij langs de bosrand kwamen zitten.

Ik lag met mijn rug tegen een boom met mijn zonnebril op. De twee meiden gingen precies tegenover mij zitten zodat ik ze goed kon bespieden. Ik schat ze een jaar of twintig. Allebei prachtig lang blond haar. De een sluik en de ander had wat krullen. Ze waren ook lekker sexy gekleed, althans dat vond ik.

Die met die sluikse haren droeg een wit rokje en een topje dat haar buikje royaal vrij liet. Ze had een mooie kleine navel en was opvallend mooi bruin. Ze droeg een kleine zonnebril waar ze meer overheen keek dan erdoor. Haar benen waren opvallend gespierd en ik kon de lekkere donshaartjes op haar benen zien door de mooie lichtval. Het rokje was nogal strak waardoor haar kontje goed zichtbaar was. Mooi strak.

Haar vriendinnetje droeg een spijkerbroek en een wit T-shirt. Voor mij de ultieme sexy kleren voor vrouwen. Het was een oude afgedragen spijkerbroek en het T-shirt was iets te groot. Volgens mij droeg ze geen bh want ik zag haar tietjes behoorlijk bewegen. Ook zij had een lekker strak kontje. Heerlijk sexy in een strakke spijkerbroek. Ik voelde dat mijn tepeltjes hard begonnen te worden en mijn poesje begon te gloeien. Af en toe keek het meisje met die lekkere strakke spijkerbroek in mijn richting, maar ik bleef muisstil liggen. Het duurde een hele tijd voor ze geïnstalleerd waren. Handdoekje, radiootje, frisdrankje en... Zonnebrandolie!

Het was ondertussen al omstreeks zeventien uur dertig, zouden ze nu nog gaan zonnen? Het zou wel kunnen want het duurde niet meer lang en de zon bereikte hun plaats. Ik begon mij al te verheugen op die twee meiden in bikini. Eindelijk zaten ze dan, nou ja zitten? Liggen, dan weer zitten, dan weer half zitten en half liggen, dan weer staan en alles daartussen. Ik zat mij daar echt een beetje te amuseren met die twee spring in het veldjes. En kwebbelen? Aan de lopende band, ongelooflijk wat moesten zij elkaar al lang niet meer gezien hebben. Opeens viel mij op dat ze af en toe in mijn richting keken. Dan een van beide en dan weer alle twee. Ze hadden van die lieve guitige gezichtjes die de hele dag leken te lachen. Plots sprongen ze alle twee op en begonnen te dansen op zo'n MNM plaatje.

Voorzichtig keek ik even om me heen en zag tot mijn verbazing dat we bijna helemaal alleen waren. Een stukje verderop zaten nog twee oudjes op een bankje, maar die maakten eveneens aanstalten om te gaan vertrekken. De twee vriendinnen stonden met hun handen in de lucht te dansen terwijl ze me hun kontjes draaiden. Wat een lekker uitzicht had ik vandaag. Ik draaide mij nog even om, om te kijken of de twee oudjes er nog waren. Maar nee hoor die waren ook al vertrokken.

"Lekker alleen met die twee meiden" dacht ik toen ik me weer terug naar de twee meiden wilde draaien.

Ik schrok toen een van beiden plots voor mijn neus stond.

"Oh, sorry" zei ze met een lieve zachte stem en keek me lachend aan. Het was het meisje met de spijkerbroek. En zo vlak bij me zag ik hoe mooi haar gezicht was. "Heb ik je laten schrikken?"

"Ja, maar ik lette even niet op, ik dacht even aan iets anders. Maar, kan ik je ergens mee helpen" zei ik.

"Ja, heb jij verstand van fototoestellen of zo" vroeg ze en kwam naast me zitten. Ze beroerde met haar knie even mijn bovenbeen wat mij direct opviel.

"Wel… ik heb er wel een beetje verstand van hoor, maar ik ben geen techneut. Laat maar eens zien dat toestel"

"Fantastisch. Kun je misschien even meelopen, als die het doet mag je gelijk wat foto's maken van ons. Als je wil natuurlijk" vulde ze snel aan.

"Heel graag zelfs, ik zit me toch maar een beetje te vervelen hier." Ik stond op en liep met het meisje naar hun plaats. Daar aangekomen stak het andere meisje gelijk haar hand uit en stelde zich voor. "Hoi, ik ben Miranda maar iedereen noemt mij Mira"

"Hallo" zei ik. "Ik ben 私の指 , maar iedereen noemt mij Sami, en als je Bami durft zeggen moet ik je naar voorouderlijk gebruik vermoorden."

De twee vriendinnen rolden door het gras van het lachen en ik moest er zelf ook nog wel om lachen. "En wie ben jij?" Vroeg ik aan het meisje met de mooie krullen in d'r haar.

"Oh sorry, ik ben Muon, tja en daar kan ik weer niets aan doen. Dan moet je bij mijn ouders zijn, dat zijn van die hippies, aan moorden zullen die wel niet gedacht hebben."

"Wat een leuke naam, ik heb hem wel eens eerder gehoord in Amerikaanse films

"Dank je, hij is inderdaad wel apart, ik vind hem zelf ook wel mooi. Hier is het fototoestel, wij krijgen het niet aan de praat. Het is zo een digitaal ding" zei Muon.

Ik nam hem aan en zag gelijk dat de keuzeschakelaar aan de achterkant verkeerd stond.

"Oh, ik zie het al, deze moet op "picture" staan. Zo nu moet het werken." Ik gaf de camera terug aan Muon die mij met grote ogen aan keek. "Is dat alles" zei ze een beetje verlegen.

"Tja!" Zei ik een beetje overdreven trots en gelijk toch enigszins verlegen.

"Dan kun je gelijk een paar foto"s maken, als je wilt natuurlijk?"

"Ja, kom maar hier dan schiet ik wel een paar leuke foto's".

Ze gaf de camera weer aan mij. Ik pakte hem vast en raakte haar vingers aan. Ze keek me aan en glimlachte even.

"Ga maar bij die boom staan, eentje links en eentje rechts"

"Ja leuk" zeiden ze en liepen naar de boom. Het zag er best leuk uit die twee witte kopjes achter die boom vandaan. Ik schoot een paar foto's en vroeg hen toen voor de boom te gaan staan. Een beetje houterig gingen ze naast elkaar staan en wisten niet wat ze met hun handen moesten doen.

"Dames, dat kan wat losser hoor. Misschien moet ik maar een beetje sturen. Mira, leg allebei je handen op de schouder van Muon en leg je kin op je handen, maar wel deze kant opkijken. Ja goed zo". Ze deden alles wat ik zij.

"Draai nu iets naar elkaar en kijk elkaar aan. Mira leg jij je linkerhand op de schouder van Muon en Muon leg jij je hand op de buik van Mira." En weer deden ze wat ik vroeg. Ik keek door het vizier en kreeg er lekkere warme gevoelens van, wat een prachtmeiden. Lekker slank, precies waar ik van houd. Niet te groot, lang haar en totaal onbevangen. Wat had Mira een mooie platte buik, en zo lekker bruin waren ze allebei. Ik wou dat ik mijn hand op Mira d'r buikje mocht houden. Ik vergaapte mij door het vizier van de camera en gaf de ene na de andere opdracht die ze allemaal zonder vragen uitvoerden. Ik werd wat overmoedig.

"Kijk elkaar aan en doe net of jullie elkaar willen zoenen." Tot mijn schrik begonnen ze echt met elkaar te zoenen. Ik stopte met fotograferen en keek met open mond toe. Ik was al wat gewend maar dit had ik nooit verwacht. Langzaam liep ik naar hen toe. Toen ik bij hen was stopten ze even en keken mij aan.

"Ga maar door met foto"s maken hoor" zeiden ze en glimlachten even naar me.

Ik zette de camera weer voor mijn oog en maakte een foto. Mira stopte met zoenen en sloot haar ogen. Haar mond stond iets open. Muon begon te tongzoenen, maar Mira liet het over zich heen komen. Muon likte haar lippen en kuste haar. Toen drong ze binnen in de mond van Mira en zoog op haar onderlip. Nog nooit had ik zoiets geils gezien. Ik werd er duizelig van. Mijn poesje was op slag kletsnat en mijn tepels priemden door mijn T-shirt. Ik maakte misschien wel dertig foto's en had het gevoel dat het er nog niet genoeg waren. Muon pakte het hoofd van Mira met haar beide handen vast en zoende er op los. Mira begon nu ook actief te zoenen. Ik zag haar tong nu verdwijnen in de natte mond van haar vriendin. Plots zag ik dat Mira haar handen onder het T-shirt van Muon had. Ze was de borstjes van haar vriendin aan het kneden en ik kon Muon nu ook horen kreunen.

"Wat een geile donderstenen zijn jullie". Ze maakten zich los uit hun kus en keken mij even aan.

"Sorry" zei Mira "maar ik moet gaan, ik moet op tijd thuis zijn maar jij kunt toch nog even blijven?" zei ze tegen Muon. Muon keek haar even aan en keek toen naar mij. "Ja, kunnen we nog wat foto's maken" riep Muon tegen Mira terwijl ze mij aankeek. Mira was al begonnen alles in te pakken.

"Wacht maar dat doe ik wel" zei Muon. "Ga jij je fiets maar even halen."

Vrolijk huppelde Mira weg en kwam nog geen minuut later terug. "Zijn jullie eindelijk klaar" grapte ze. Gelijk kreeg ze een flinke klap op haar kontje.

"Dat had je verdiend en ik vond het nog lekker ook" gooide Muon eruit. "Zie ik je morgen weer?"

"Ja is goed, zo tegen de middag."

"Goed, Sami het was leuk je ontmoet te hebben, ik hoop dat ik je nog eens zie."

"Dat denk ik zeker" zei ik en met een noodgang stoof ze weg op haar fiets.

"Zullen we een stukje gaan lopen?" vroeg Muon met een lieve stem.

"Ja, lijkt mij wel fijn". Langzaam slenterden we het pad af tot we bij een kapot bankje kwamen. Er was alleen nog maar een zitting, de rug leuning was eraf gesloopt.

"Hier kun je nog wat foto"s van me maken."

"Hoeveel foto's kun je hier eigenlijk mee maken" wilde ik weten.

"Oh, zeker vierhonderd, dus je kunt nog even vooruit." Ze ging op de bank zitten met haar handen op haar knieën. Ik ging wat door mijn knieën en maakte een foto. Toen trok Muon haar benen omhoog en zette haar voeten naast zich op de bank. Nu zat ze met gespreide benen voor me. Ik maakte een foto en staarde naar haar kruis. Wat een geil gezicht in een spijkerbroek. Ik begon een beetje te transpireren van opwinding. Seks wilde ik met Muon, lekkere meidenseks.

Intussen was Muon op haar rug gaan liggen. Langzaam ging ik dichterbij terwijl ik de ene na de andere foto maakte. Ze zag er mooi en teder uit zoals ze daar lag. Terwijl ze in de camera keek legde ze een hand op haar buik. Langzaam trok ze haar T-shirt iets omhoog en kon ik net haar naveltje zien. Langzaam liet ik de camera zakken. "Ga je speciaal voor mij een show geven?" vroeg ik zacht.

"Wie weet" zei Muon. Ik stond nu naast haar en zette mijn linker voet over het bankje heen. Nu stond ik met gespreide benen over haar heen. Langzaam liet ik mij zakken en ging op haar bovenbenen zitten.

"Maak nog een foto van me" zei ze een beetje hees. Ik maakte weer een foto. Ze nam haar T-shirt en begon het langzaam omhoog te trekken. Mijn adem stokte. Net onder haar borsten stopte ze.

"Hoor jij ook onweer?" vroeg ze en ik keek omhoog.

"Shit, hier komen we nooit meer op tijd weg."

"Kom" riep Muon. "Ik weet een plekje waar we kunnen schuilen hier vlakbij." We sprongen op terwijl de eerste dikke druppels neerkletterden. Zo hard als ik kon rende ik achter Muon aan. "Is het nog ver?"

"Nee hier achter die bomen." Er stond een klein gebouw achter de bomen en een hekwerk van wel twee meter hoog.

"Daar komen we nooit overheen"

"Nee, dat niet" lachte ze. "Maar wel onderdoor." Muon liet zich op de grond ploffen en kroop onder de draad door. Ze stond op en ik zag dat ze helemaal onder de modder zat.

"Wel, dat is ook lekker" riep ik terwijl ik voelde dat ik al klets nat was van de regen. "Maakt niet, die wassen we wel uit". Zo snel ik kon kroop ik onder de draad door en rende het gebouwtje binnen. Het bleek een sauna te zijn met een jakuzi erin.

"Wauw hé, van wie is dit allemaal?" Verbaasd stond ik rond te kijken.

"Dit is van vrienden van mijn ouders." Ik keek haar verbaasd aan maar zei niets. "Je hoeft niet bang te zijn hoor, ze zijn voor een maand naar Australië en ik moet hier een beetje opletten." Nog steeds verbaasd stond ik rond te kijken toen Muon plots zei. "Geef me je T-shirt en broek maar dan was ik het even uit".

Even twijfelde ik. Maar toen ik mij omdraaide had zij haar T-shirt al uitgetrokken. Ze had prachtige ronde borstjes en haar armen en buikje waren heel gespierd.

"Doe jij aan bodybuilding?" Vroeg ik haar en staarde naar haar tietjes.

"Ja, een beetje, we zijn namelijk balletdanseressen. Bedoel je dat je dat kunt zien?" "Nou en of, dat ziet er lekker strak uit." Ze stond vlak voor me en kwam heel langzaam dichterbij. Ze keek me recht in de ogen. Haar gezichtsuitdrukking was plots veranderd. Haar hele lichaam leek onder spanning te staan. Terwijl ze dichterbij kwam keek ze afwisselend recht in mijn ogen en dan weer naar mijn mond. Ik verlangde verschrikkelijk naar haar natte warme mond. Vlak voordat we elkaar raakten, stoot ze haar ogen en draaide haar hoofd iets. Zachtjes raakten onze monden elkaar. Langzaam voelde ik haar tong langs mijn lippen gaan. Af en toe kwam ze tussen mijn lippen waarop ik mijn mond iets opende. Nu likte ze mijn lippen met haar hele tong en zoog zachtjes op mijn onderlip. Ik raakte helemaal in extase van dit geile meisje. Met een ruk trok ze mijn T-shirt uit mijn broek en deed het toen langzaam omhoog. Met haar armen duwde ze mijn armen omhoog en ik strekte ze boven mijn hoofd. Langzaam gleed het T- shirt over mijn hoofd en voordat ik iets kon zien voelde ik haar borstje tegen de mijne drukken.

"Wat een lekkere tieten heb je" bracht ik nog net verstaanbaar uit.

Ze antwoordde niet en trok mijn T-shirt nu helemaal uit. We waren even groot wat alles wat makkelijker maakte. Met haar beide handen nam ze mijn hoofd in haar handen en duwde haar tong in mijn mond. Ze had inderdaad een lekkere natte, sensuele mond. Haar tong smaakte zoet, zoet als honing leek het wel. Haar handen begonnen af te dwalen en gingen via mijn hals, schouders en armen omlaag. Via mijn heupen ging ze naar mijn kont. Met best veel geweld kneep ze in mijn billen. Haar mond maakte zich los uit onze tongzoen. Met haar tong trok ze een nat spoor langs mijn kin naar beneden. Mijn borsten waren opgezwollen en hard van de regen en opwinding, en mijn tepels stonden lekker rechtop. Bij mijn borsten aangekomen begon ze deze teder te kussen en te likken.

Haar haren roken heerlijk na de regenbui. Ik nam haar hoofd in mijn handen en stuurde haar naar mijn verlangend tepeltje. Ze nam zoveel van mijn borst als ze kon in haar mond en begon hard te zuigen. Van genot legde ik het hoofd in mijn nek en voelde de natte haren op mijn rug. Met haar hand nam ze mijn andere tepel tussen haar vingers en draaide er voorzichtig mee. Er gingen rillingen van genot over mijn rug tot in de puntjes van mijn gespannen tieten. Haar tong begon rondjes over mijn tepelbed te draaien en probeerde de harde kern te mijden. De hand die mijn ander tepeltje had verwend gleed omlaag over mijn heup. Na nog eens flink in mijn bil geknepen te hebben taste ze mij plots in mijn kruis. Ze kwam recht en hijgde van opwinding. "Ik wil je kut likken" zei ze haast wanhopig.

Ik duwde haar naar achteren, daar stond een bankje. Voorzichtig duwde ik haar neer zodat haar hoofd aan het uiteinde van de bank kwam te liggen. Zo snel ik kon trok ik mijn spijkerbroek uit en gooide mijn string op de grond. Helemaal naakt stond ik voor haar en voelde mij verschrikkelijk geil. Bij het uiteinde aan gekomen ging ik met mijn kont naar haar toe staan en boog iets voorover. Ik spreidde mijn benen en ging een beetje achteruit zodat mijn hete en natte kut boven haar gezicht kwam. Gelijk begon ze mijn lipjes en de binnenkant van mijn dijen te kussen en te likken.

Wat was dit weer heerlijk geil. Ze zette heel haar mond over mijn poes en ik voelde haar tong diep in mij dringen. Ik kreeg een duizelig gevoel in mijn hoofd en ging bijna door mijn knieën van genot. Uiterst teder behandelde ze mijn schaamlippen en af en toe heel even mijn klitje. Ik voelde een hevig orgasme komen en riep, "oh, ja, ga door, ja, ik ga komen, doe mijn klitje, ja".

Gelijk begon ze op mijn klitje te zuigen en het lekker te bewerken met haar natte tong. Ik begon ongecontroleerde bewegingen met mijn heupen en de rest van mijn lichaam te maken. Ik hield het niet meer en schreeuwde het uit van genot. Het orgasme was overweldigend en deed mijn hele lijf tegelijk trillen en spannen. Met beide handen kneep ik hard in mijn borsten en liet het orgasme in al zijn hevigheid door mijn lichaam razen.

Toen ik weer een beetje in mijn normale doen was, ging ik op het bankje zitten. Muon zat naast mij en streek zacht en lief door mijn nog steeds natte haren.

Ik keek haar aan en zei een beetje lachend "Waar ben ik hier?"

"Wow! Zeg, wat kom jij lekker geil klaar, wat een orgasme". Teder kuste ik haar lippen en keek in haar mooie ogen.

"Dank je wel lieverd, dit had ik echt nodig".

Ik duwde haar achterover, greep haar benen en rolde haar bijna op haar hoofd. Zelf stapte ik met een been over de bank zodat ik met een been aan elke kant van de bank zat. Muon lag nu met haar hoofd tussen mijn knieën en haar kontje lag tegen mijn borsten.

"Hé, wat gebeurt er nou allemaal" riep ze nog.

Snel maakte ik de knoop van haar spijkerbroek los en begon hem uit te trekken. Ik gooide haar broek op de grond en zag dat ze geen slipje aan had. Ik keek recht in die roze grot. Wat had ze een stel lekkere schaamlippen. Niet dik, maar ze stonden wel iets open. Ik zag haar vocht glinsteren en boog naar voren. Heel zachtjes likte ik langs haar poesje dat opvallend rood was. Zacht kreunde ze. Met mijn beide handen trok ik haar poesje open en begroef er mijn mond helemaal in. Wat een lekker poesje en wat een lekker vocht. Met mijn tong diep in haar spleetje begon ik haar te neuken.

Nu kreunde ze harder en ging onregelmatig ademhalen. Ik zag haar buikje snel bewegen en ze was zelf met haar tepeltjes aan het spelen. Ik trok mijn tong terug en begon haar hele poesje te likken. Wat was ze heerlijk nat tussen haar lekker gespierde benen. Ze stond op het punt om klaar te komen. Volgens haar gezicht en bewegingen was ze helemaal in trance. "Ik kom, ik kom, lik mijn klitje, lik me, oh ja, lik mijn klitje."

Ik zoog hard op haar klitje en liet er mijn tong langs gaan. Ze begon met haar heupen te schokken en haar kutje maakte lekkere soppende geluiden. Onder mijn tong gleed ze in een luidruchtig orgasme. "Oh, ja, oh wat lekker, ja!"

Nadat ze uitgehijgd was, kwam ze voor mij zitten en omsloot mijn middel met haar benen. Ze duwde haar hele body hard tegen mij aan en kuste mijn schouder.

"Daar was ik nou net aan toe" fluisterde ze zacht in mijn oor.

Ik moest er om glimlachen, ik weet niet precies waarom, ik denk dat ik vertederd was van die opmerking. Ze trok plots terug. "Je lacht me uit?"

"Ik? Ik zou het niet in mijn hoofd halen. Nee, ik was gewoon even onder de indruk van je opmerking." Ik krijg plots een hele goede ingeving, "kom, we gaan lekker samen in de jakuzi, lekker in het water seksen".

Met een grote zwaai draaide ze haar been voor mijn neus door en liep naar het bad. Wat een lekker geil figuurtje, dat kontje, die taille en die spieren. Haar hele lichaam zat lekker strak in de spieren, heerlijk.

"Hé dromer, kom hier dan hoef je niet alleen te staren, dan mag je ook voelen".

"Je hebt ook zo'n lekker figuurtje, hoe moet ik nou aan iets anders denken als jij met dat lekkere kontje loopt te draaien."

"Ik? Met mijn kontje draaien! Ik heb helemaal geen kontje."

Het was mij gelijk duidelijk dat ze er problemen mee had dat ze zo'n strak en gespierd lijf had.

"Laat het maar aan mij over om aan te geven wat ik lekker en mooi vindt". Langzaam spreidde ik mijn benen en gaf haar uitzicht op mijn poesje. "Vind je mijn poesje mooi?"

"Mooi is geen goed woord, ik word er ontzettend geil van als ik ernaar kijk."

"En dat heb ik nou ook bij jou". "Hoe vind je mijn tieten?"

"Ook mooi, en nu ga je mij vertellen dat jij die van mij mooi vind?"

"Nee" zei ik en liep naar haar toe. Ze zat op de rand van het bad en keek me een beetje zielig aan. Ik knielde voor haar neer. "Nee, ik ga je niet vertellen dat je geile tieten hebt, ik laat je merken dat je geile tieten hebt." Door een goed geplaatst duwtje van mij kieperde Muon achterover in bad. Geschrokken riep ze "Wat doe je nou?".

"Oh?" lachte ik. "Heb je dat niet gemerkt?. Ik heb je net in bad geduwd." Nu kon ze de humor ook wel zien en begon te lachen. Erger nog, ze kreeg er de slappe lach van.

Op haar knieën zat ze in bad en hield haar buikje vast alsof het pijn deed om te lachen. Ik ging achter haar zitten en hield nu haar buikje vast.

"Doet het pijn" overdreef ik maar ze kwam niet uitgelachen.

"Als je niet stopt met lachen krijg je straf." Ze krijste het uit.

"OK, dan moet je maar voelen". Ik ging op de rand van het bad zitten en legde haar over mijn knieën. Haar heerlijke sexy kontje lag nu voor me, ik wilde haar wat plagen, gewoon een paar tikjes voor haar billen. Maar plots kon ik dat niet meer. Helemaal vertederd was ik weer van die kont. Ik boog voorover en met het puntje van mijn tong beroerde ik haar bil. Het lachen verstomde. Met mijn handen begon ik ze te kneden. Zo een lekker kontje had ik nog nooit onder handen gehad. Ik trok haar billen iets van elkaar en kon haar poepgaatje zien. Ik maakte mijn vinger nat met wat spuug en wreef over haar gaatje. Meteen drukte ze haar kont omhoog. Weer boog ik naar voren en beroerde met mijn tong het gaatje.

"Lekker" fluisterde Muon. Heel zachtjes draaide ik er rondjes over. Muon zuchtte zachtjes. Ik schoof haar iets door waardoor ik haar poesje ook kon zien. Ze was er lekker nat van geworden, haar gleufje glom in het spaarzame licht. Met mijn wijsvinger ging ik door haar spleetje en stopte daarna mijn vinger in mijn mond. Haar geile vocht smaakte heerlijk zoet. "Ga staan" beval ik.

Met mijn rug ging ik tegen de rand van het bad zitten en manoeuvreerde haar boven mijn gezicht. Ze ging iets door haar knieën en duwde haar nat poesje op mijn mond. "Lik me maar droog." Haar vocht smaakte nu nog zoeter en ik likte er op los. Ze steunde met haar handen op haar knieën zodat ik ook nog bij haar tieten kon.

Met mijn duim en wijsvinger nam ik haar tepels vast en trok er zachtjes aan. Ik keek Muon recht in haar ogen terwijl ik haar befte en met haar tepels speelde. Af en toe sloot ze haar ogen en kreunde ze. Plots ging ze met haar voeten op de rand van het bad staan. Aan iedere kant van mijn hoofd een voet. Ze stond nu hoog boven mij en ik keek tegen haar poesje aan. Toen zakte ze door haar knieën en kwam met haar kontje boven mijn gezicht. "Doe mijn kontje" zij ze hees en zacht.

Doordat ze met gespreide benen en helemaal gehurkt zat stonden haar billen open.

Haak poepgaatje was daardoor helemaal vrij. Ik strekte mijn nek iets en beroerde haar gaatje met het puntje van mijn tong.

"Ah, ja, lik mijn gaatje, ja lekker, lik mijn gaatje." Zacht liet ik mijn tong over het gaatje gaan en begon langzaam de druk iets te verhogen. Ik stond op en ging op mijn knieën in het bad achter haar zitten. Voorzichtig duwde ik haar kontje iets omhoog. Ze stond nu met haar hoofd tussen haar knieën voorover gebogen. Het lange blonde haar raakte de grond. Haar billen stonden nog steeds open. Ik begon haar poepgaatje weer te likken en liet flink wat spuug op haar gaatje lopen via het puntje van mijn tong.

"Oh ja, neuk mijn kontje, ja doe maar" zei ze zacht. Ik ging recht staan achter haar en drukte mijn wijsvinger zacht tegen haar poepgaatje. Muon reageerde door haar benen nog iets te spreiden zodat het nog makkelijker werd om haar te penetreren. "O! Wat lekker" zuchtte ze toen het topje van mijn vinger naar binnen drong. Langzaam drukte ik door. "Dieper, dieper" beval Muon mij.

Ik voelde haar warme binnenkant mijn vinger omsluiten. Wat een ongelofelijk geil gezicht was dit. Ik drukte nu hard door tot mijn vinger helemaal in haar kont zat. "Oh wat lekker, neuk me, neuk me in mijn kontje, ja". Langzaam trok ik mijn vinger uit haar kontje om hem er gelijk weer in te stoppen. Mijn poesje werd weer kletsnat. Met grote halen neukte ik haar kont. "Oei!" kreunde ze.

"Ga maar op het bankje liggen, ik wil je poes likken" zei ik tegen haar, en zonder een woord deed ze wat ik vroeg. Ze lag met haar kont nog net op het bankje. Ik ging bij haar voeten zitten en legde mijn handen op haar knieën, voorzichtig duwde ik ze uit elkaar. Haar poesje was drijfnat en toen ik dichterbij kwam zag ik het geile vocht op haar gezwollen lippen. Met het puntje van mijn tong beroerde ik de binnenkant van haar dijen en haar benen spreiden als vanzelf helemaal. Haar natte kut ging hierdoor iets open staan en ik moest mijzelf beheersen om niet meteen mijn gezicht in haar kutje te stoppen. Nog steeds met het puntje van mijn tong ging ik richting haar spleetje, maar vlakbij ging ik er voorzichtig omheen. Tussen haar kontgaatje en haar kutje draaide ik rondjes en raakte haar beide gaatjes heel even aan om daarna weer verder te gaan over haar andere dijbeen.

Ik stopte en keek over haar platte buik naar haar gezicht.

"Ga door, lik me dan, lik me."

"Ik wil je tongzoenen" ik likte met mijn tong door haar spleet en ging toen snel naar haar mond, ze sloot haar ogen en opende haar gretige mond, ik perste mijn tong in haar mond en ik voelde hoe ze haar eigen geile vocht van mijn tong begon te likken. Wat een geil teefje was dit toch, ze kreunde en steunde bij iedere aanraking.

Onder het tongen liet ik mijn hand over haar kutje gaan en duwde voorzichtig een vinger naar binnen.

Ze was kletsnat en het leek of mijn vinger naar binnen gezogen werd. Ze begon me nu zeer vurig te tongen wat ik opvatte als een aanmoediging om door te gaan met vingeren van haar natte kut. Iets overmoedig duwde ik nu twee vingers in haar hete grot waardoor ze nog heftiger ging zoenen en bewegen. Voorzichtig maakte ik mij los uit haar zwoele mondje en ging naast haar op mijn knieën zitten. Ik legde mijn hand op haar onderbuik en begon haar kutje voorzichtig te neuken met twee vingers.

De bewegingen van haar onderlichaam verraden haar opgewonden status. Ik keek naar haar gezicht maar haar ogen waren gesloten en haar mond was ver open gesperd, ze kreunde zachtjes en haar ademhaling was zwaar en onregelmatig. Ik boog voorover en likte even over haar klitje terwijl ik een derde vinger in haar kut duwde. Met langzame halen ging ik door met neuken en ondertussen bewonderde ik haar mooie strakke lichaam.

"Ik wil alles" zei ze plots zonder haar ogen te openen. "Ik wil je hele hand, ik wil je vuist in mijn kut, ik wil dat je me neukt met je vuist" fluisterde ze schor en hijgend. Ik trok mijn hand uit haar kut en spitste mijn vingers door de vingertoppen tegen elkaar te zetten en mijn duim naar binnen te vouwen. Voorzichtig zette ik mijn vingers tegen haar natte kutje en begon langzaam rondjes te draaien zodat ik haar gaatje wat makelijker binnen kon dringen. Langzaam verdween het topje van mijn middelvinger in haar kut, en de tweede, en de derde. Nu zaten alle vier mijn vingertoppen in haar natte poes en verhoogde ik langzaam de druk. Wat een natte kut had ze, zonder glijmiddel een kut vuistneuken dat had ik nog niet meegemaakt. Muon begon te hijgen en te kreunen toen mijn vingers tot aan mijn knokkels waren verdwenen. Met het puntje van mijn tong begon ik haar klitje te likken en bleef rustig doorduwen tot mijn hand helemaal was verdwenen in haar lichaam.

Wat een gezicht, mijn hand helemaal in het lichaam van dit beeldschone meisje, ik werd er zo ontzettend geil van. Muon ging steeds sneller ademen wat betekende dat ze klaar ging komen. Ik begon haar steeds sneller te beffen en te neuken en haar lichaam ging steeds sneller en ongecontroleerd bewegen. Hard hijgend en schokkend met haar onderlichaam kwam ze heftig en langdurig klaar. Haar geile sappen stroomden langs mijn hand toen ik haar terugtrok uit haar kut die iets bleef openstaan. Langzaam en heel zachtjes likte ik haar schaamlippen schoon terwijl ze lag uit te hijgen. Plots ging ze recht zitten en zei.

"Wat doe je morgen?"

"Ik? Ik denk dat ik morgen seks wil met jou en je vriendinnetje."

"Oh, zie dat maar als geregeld, ik verheug me nu al op morgen."

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post902

De wodkavrouw

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 20, 2012 23:56:54

De wodkavrouw

Het was een herfstachtige middag en ik kwam net uit school. Omdat het zo koud was, besloot ik voor het naar huis gaan, nog even een wodka te drinken in een populaire kroeg, op de Grote Markt. Het waren gure, koude dagen. Mensen kwamen alleen buiten om hun boodschappen te doen en de terrasjes zagen er verlaten uit. Ik liep er langs en het gaf me een leeg gevoel. De hele zomer hadden hier mensen gezeten met een pintje en nu? Niemand te bekennen.

Ik liep snel door over het marktplein en kwam bij een kroeg uit, die ik enige jaren geleden wel vaker bezocht had. Ik stapte naar binnen en zuchtte opgelucht toen bleek dat het niet druk was. In de hoek waren een paar getatoeëerde kerels in houthakkershemd en gescheurde spijkerbroek aan het biljarten en een paar van hen groetten mij beleefd. Ik nam plaats aan de bar en bestelde mijn wodka om dan ook maar snel weer naar huis te kunnen. Ik had immers nog een vrij lange reis voor de boeg. Langzaam nipte ik aan mijn wodka en hoewel het alcoholgehalte nog niet bepaald hoog was, voelde ik me wel een beetje loom worden.

Ik keek om me heen of er nog interessante mensen waren, maar óók de gezellige cafeetjes hadden blijkbaar te lijden onder het weer. Ach, waarschijnlijk was het gewoon nog te vroeg. Huisvaders waren aan het werk en zouden waarschijnlijk die avond de stress van zich af komen drinken. Ik was diep in gedachten verzonken toen ik een vrouwenstem ook een wodka hoorde bestellen. Dat trok mijn aandacht.

Een vrouw op deze tijd in de kroeg, die hetzelfde als ik bestelde. Ik wierp nonchalant een blik naar haar en keek toen in de mooiste blauwe ogen die ik ooit had gezien. De vrouw glimlachte naar mij en keek rond waar ze zou gaan zitten. Toen keek ze mij nog eens aan.

"Sta je me toe om naast je te komen zitten?"

Ik was een beetje beduusd door dat vrouwelijk schoon dat mij zo spontaan aansprak, dus ik stamelde.

"Ja, natuurlijk"

De dame nam plaats en ik zag nu pas dat ze er wel erg goed uit zag. Ze droeg hoge zwarte laarzen, netkousen en een zwart kort rokje. Haar bovenlichaam was bedekt met een wit strak truitje. Ik bekeek haar van top tot teen en toen ik merkte dat zij mijn blik volgde, keek ik vol schaamte vlug de andere kant op.

"Pardon," mompelde ik en ik voelde me rood worden.

"Geeft niets, hoor," zei de vrouw,"ik ben het wel gewend."

Haar stem wist me zo op mijn gemak te stellen, dat ik mijn schaamte spontaan weer was vergeten. Ik keek haar weer aan.

Het licht van de biljarttafel scheen goddelijk op haar halflange blonde haren. Zij sloeg al snel haar laatste slok wodka achterover en ik bood aan om haar tweede glaasje te betalen. Dat vond ze best en ook glas nummer twee was al snel leeg. Intussen raakte ik gezellig met haar aan de praat. We spraken heel open met elkaar over van alles.

Ze bleek 34 jaar te zijn en in de binnenstad te wonen. Ze had op dit moment geen relatie. Hoe ze heette, ben ik nooit te weten gekomen.

Op een gegeven moment kwam het onderwerp 'seks' ter sprake. Zij wist me te vertellen dat ze lesbisch was en vooral op jongere meiden viel.

"En hoe zit het met jou?" Liet ze daar meteen aan volgen.

Die vraag had ik wel verwacht, maar ik wist niet zo goed wat ik erop moest antwoorden.

"Ik ben daar nog niet zo uit..." wist ik eruit te brengen,"ik heb nog geen ervaring met mannen en ook niet met vrouwen."

Dat leek zij wel interessant te vinden, want ze kwam dichter bij me zitten. Ik voelde haar bijna ademen en ik rook dat ze een parfum van Gabriela Sabatini op had. Na ons zoveelste glaasje wodka, waren we allebei nogal aangeschoten geraakt en het café was zo goed als leeg. Wij waren de enigen die over gebleven waren met de barman. Deze was echter druk bezig met opruimen achterin, zodat ik min of meer het rijk alleen had met deze prachtige vrouw. Dat verhoogde de spanning behoorlijk.

Enerzijds vond ik het spannend, anderzijds voelde ik me zeer ongemakkelijk. Toen viel er een stilte tussen mij en deze vrouw. Ik wist beslist niet wat ik ermee aan moest. Wat wilde zij nou? Het leek mij maar beter om op te stappen,dus ik zei maar vlug.

"Oh,is het al zo laat? Ik moet nodig weg."

Ik stond op het punt om van mijn barkruk te stappen,maar zij legde haar hand op mijn been.

"Blijf." Ze keek me heel verleidelijk aan en fluisterend. "Alsjeblieft?"

Ik kon deze blik niet weerstaan. Ze gooide haar haren achterover en kwam met haar gezicht dicht bij het mijne. Ik bleef als verstijfd zitten met gesloten ogen en liet me overvallen. Ik voelde hoe zij steeds dichterbij kwam en toen ik haar adem in mijn gezicht voelde, wist ik dat ze me elk moment kon gaan zoenen. En ja hoor, daar proefde ik haar zachte lippen. Ze rook helemaal naar wodka, maar omdat ik zelf ook aardig wat op had, merkte ik daar niets van. Ik opende mijn mond een stukje en liet haar tong gewillig bij mij naar binnen gaan. Vanaf dat moment werd ik wat meer ontspannen. Ik stak mijn hand onder haar rokje en toen voelde ik dat ze geen slip aan had. Daar schrok ik een beetje van en ik trok mijn hand snel terug. Maar toen keek zij mij zo lief aan dat ik rustig door ging. Helaas duurde dit fijne moment maar even, want toen hoorden we stemmen aan komen lopen.

De barman kwam weer terug.

"En dames, is het nog gezellig hier?" Ik grinnikte maar wat en de vrouw zei dat het heel gezellig was. De barman vertrok echter niet weer en de vrouw fluisterde in mijn oor dat ik even na haar naar het toilet moest komen. Ze gleed van haar barkruk af en liep richting het toilet. Voor ze om de hoek verdween gaf ze mij nog een knipoog en ik wist dat het goed zat. Om mezelf wat losser te maken, bestelde ik mijn zoveelste wodka voor die middag en hoewel het al laat was, en ik al lang thuis had moeten zijn, bekommerde ik me niet om de tijd of om anderen.

Toen ik mijn wodka eenmaal op had, liep ik licht wankelend ook naar de toiletten. Nu wist ik wat ze bedoelden als ze zeiden dat drank je meer moed gaf. Ik was van plan om alle remmen los te gooien en deze mooie vrouw te laten genieten als nooit tevoren. Ik liep het toilet in en toen zag ik haar zitten op de wastafels. Ze keek me ontzettend sexy aan en ik had meteen zin in haar. Ik begon haar heftig te zoenen en al snel volgden de eerste kledingstukken.

Veel mensen mogen het gênant vinden om voor de spiegels te vrijen, maar ik vond dat juist zeer opwindend. Heel langzaam knoopte ik haar beha los en keek in de spiegel hoe dat in zijn werk ging. Ik trok langzaam de bandjes van haar schouders om de spanning te verhogen. Ik zoende haar op haar schouders en ik hoorde haar sneller ademhalen. Ik ging toen met mijn tong naar haar hals en kwam weer bij haar mond uit. Ze smaakte ontzettend lekker. Ze smaakte nog helemaal naar wodka. Net alsof ze het niet gedronken had, maar alsof ze er een bad in had genomen. Ik wreef met mijn handen over haar benen en ik ging weer met mijn één hand onder haar rokje. Met de andere hand hield ik de wastafel vast, want door de drank was ik een beetje aangeschoten en ik kon het nu niet hebben dat ik om zou vallen. Ze genoot enorm van alles wat ik bij haar deed, dus ik besloot het ook voort te zetten. Ik zoende haar over haar hele bovenlichaam en liefkoosde ieder plekje om er zeker van te zijn dat ik niks over sloeg. Ze had een perfect lichaam. Net alsof een beeldhouwer eraan had gewerkt. Het was precies in de juiste verhouding. Ze had mooie vrouwelijke, ronde vormen. Toen ik haar bovenlichaam kende, besloot ik dat het tijd was voor haar onderlichaam.

Ik knoopte het rokje langzaam los en toen had ze nog slechts haar kousen en laarzen aan. Sensueel schopte ze haar laarzen uit en stak verleidelijk haar linkerbeen vooruit. Ik wist onmiddellijk wat de bedoeling was en ik rolde haar kous langzaam af, terwijl ik haar verlangend aan keek.

Toen de linkerkous eenmaal uit was, was de rechterkous aan de beurt en toen ik die uit had, zoende ik haar over haar hele rechterbeen. Van haar enkel tot ik bij haar gevoelige plekje was aan gekomen.

Ik wist niet zo goed wat ik bij haar moest doen, omdat ik geen ervaring had, maar zij duwde mijn hoofd richting haar kruis en vroeg me om haar te beffen.

Wat dat was wist ik wel en langzaam en voorzichtig begon ik haar daaronder te verwennen. Aan haar ademhaling hoorde ik dat ik het goed deed en zij klemde haar handen om mijn hoofd. Ze duwde mijn hoofd zo dicht mogelijk in haar kruis en ik ging steeds sneller. Uiteindelijk voelde ik haar helemaal samenknijpen en haar handen woelden door mijn haren. Ik hoorde haar zachtjes kreunen, maar uiteindelijk hield ze het niet meer en knalde er; "Oh ja, ik kom!" uit.

Na een diepe ademhaling van haar kwam ik weer omhoog en ik had nogal wat lichaamssappen van haar in mijn gezicht gekregen. Zij veegde dat er snel af met een tissue en gebaarde dat het nu haar beurt was. Nu zou zij mij aan mijn hoogtepunt helpen.

Toen hoorden we ineens stemmen aan komen en wij vluchtten vlug samen een WC hokje in. Zij liet haar beha liggen, die wist 'k nog net weg te grissen, voor de lachende vrouwenstemmen binnen kwamen.

Ik keek op mijn horloge en het bleek al 19:00 te zijn. De eerste klanten kwamen in de kroeg. De dames bleven nogal lang in de toiletruimte. Ik hoorde doosjes dichtklappen, dus ik nam aan dat ze hun make-up aan het bijwerken waren. Ik keek de vrouw aan, die ik zojuist een orgasme had bezorgd en zij keek mij geil aan. Ik zag aan haar dat ze geen zin had om te wachten tot die andere dames uit de toiletruimte waren en we besloten om zo stil mogelijk onze vrijpartij voort te zetten in het krappe toilethokje.

Voor het gemak deden we de toiletbril wel even omlaag en daar gingen we dan. We zoenden elkaar weer innig en zij trok mijn slip uit, het enige kledingsstuk wat ik nog aan had. Ze zoende mij over mijn hele lichaam en kwam toen weer omhoog. Langzaam stak ze twee vingers bij mij naar binnen en ik voelde me erg heet en nat worden. Ik zuchtte nogal, maar ondanks dat ik zo stil mogelijk moest zijn, vond ik het toch een zeer spannende vrijpartij. Wat als we betrapt werden? De dames waren nog steeds op in de toiletruimte en het leek er ook niet op dat ze al snel zouden vertrekken. Ze stonden luid te lachen en elkaar over hun mislukte dates te vertellen. Ondertussen beroerden die twee vingers van mijn liefdespartner mijn gevoelige plekje nog steeds en ik voelde dat ik bijna tot een hoogtepunt zou komen. Terwijl ik gevingerd werd, zoende de mooie blondine mij vol op de mond, wat alles tot een volmaakt geheel maakte. We stonden wel een beetje klungelig in het toilet, maar het ging en we genoten allebei intens. Dat was het belangrijkste. Al snel kwam ook ik tot mijn hoogtepunt en om te voorkomen dat ik het uit zou gillen, legde de vrouw haar hand op mijn mond. Ze keek me heel lief aan en ik wist dat dit het meest geweldige orgasme was dat ik ooit had gehad. Je vrijpartner aankijken op het hoogtepunt, dat is een geweldig moment.

Toen werd 't tijd om ons weer aan te kleden en omdat de giechelige dames nog steeds de toiletruimte niet verlaten hadden, moest dat ook in het kleine toilet hokje geschieden. Omdat wij allebei moeilijk onze eigen kleren aan konden doen, deden we elkanders kleren aan. Dat ging net zo sensueel als de manier waarop onze kleren uitgegaan waren. Als eerste knoopte ik haar beha weer langzaam vast en zoende haar weer op de mond. Toen deed zij mijn beha vast en om en om deden wij een kledingsstuk bij elkaar aan. Dat was bijna net zo spannend als de vrijpartij was geweest. Toen we eindelijk klaar waren, liepen we nonchalant het toilethokje uit en vol verbazing werden wij door de giecheltantes aangegaapt. Wij trokken ons er lekker niks van aan. Wij hadden intens genoten en daar kunnen geen roddeltantes tegenop.

Ik heb de vrouw nog één keer gezien. Wij zijn niet weer zover gegaan als de eerste keer, maar ik had wel het voorrecht om met mijn voet onder haar rokje te mogen gaan toen wij genoten van een wijntje in de hoek van het café. Op die manier had ik haar nog eens voor de laatste keer laten klaarkomen en toen was het voorgoed over tussen ons.

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post750

Jacques en Zora

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers do, mei 19, 2011 23:52:51

Jacques en Roza

Ik had met Roza afgesproken dat ze een paar weken mee op vakantie zou gaan. Gisteravond is ze aangekomen en ik heb haar van het vliegveld opgehaald. Sexy opgemaakt en gekleed in een minuscuul rokje, geil topje met blote buik, heel hoge hakken staat ze naar mij te zwaaien in de ontvangsthal. Ze trekt niet alleen mijn aandacht maar ook van alle mannen die zich op dat moment in de hal bevinden.

Op onze camping is niet zo veel plaats meer vrij maar ik heb gelukkig een plekje voor haar tentje weten te reserveren schuin tegenover mij. Ze staat dan wel tussen een groepje Franse en Italiaanse jongens die daar al een paar weken hun tentjes hebben opgeslagen.

Als we op de camping aankomen, veroorzaakt ze met haar opwindende verschijning gelijk al heel wat onrust onder de boys maar dat vindt ze over het algemeen juist wel leuk.

Ik help haar met het opzetten van de tent, drink gezellig nog een wijntje en ga die avond vroeg naar bed.

De volgende dag verteld Roza dat ze door de jongens uitgenodigd is om mee te gaan naar hun favoriete strandje. Ik vraag me af of het wel verantwoord is met al die vreemde jongens en besluit na wat gepraat om voor de veiligheid mee te gaan.

Ik moet zeggen dat ze een heerlijk stukje strand hebben uitgekozen. Er zijn wat grillige, hoge rotsen en wat spelonkachtige gangen waar je ook heerlijk koel in de schaduw kan zitten.

Jacques, één van de Franse jongens, vertelt mij trots dat hij hier vorig jaar vaak gezwommen heeft en dat hier zelden andere mensen komen. Roza heeft haar topje al uit en rent, alleen nog gekleed in dat minuscule tanga slipje in de richting van de zee, haar puntige siliconen borsten priemend naar voren. Yahoo! Wat is het toch een geil sletje denk ik bij mezelf, alle jongens rennen achter haar aan om vooral maar niets te hoeven missen. Ik blijf met mijn rug tegen de rotsen zitten en houd de wacht over de kleren en tassen. In zee wordt lekker gepoedeld en gespetterd. Roza heeft geen gebrek aan belangstelling, allemaal draaien ze om haar heen als vliegen rond de honingpot.

Jacques komt terug naar mij als hij mij zo alleen ziet zitten zou hij me willen versieren? Nee, het is echte belangstelling, hij komt naast me zitten en we praten gezellig.

In zee wordt er wild gedold en proberen een paar jongens Roza met haar hoofd onder water te duwen. Jacques ziet het ook en hij vertelt me dat alle jongens hevig geilen op Roza maar dat was mij natuurlijk al lang duidelijk. Hij zegt dat er een weddenschap op is afgesloten wie haar het eerste in bed krijgt.

Voorlopig zie ik dat in zee alle jongens nog door haar afgestoten worden maar ik weet dat dit bij het spel van aantrekken en afstoten hoort, dus dat zegt nog niets.

Ik vraag aan Jacques of hij mijn rug eventjes met zonnebrand wil insmeren. Hij bloost en spuit wat zonnecrème uit het ronde langwerpige flesje op zijn hand, we kijken er naar en dan moeten we allebei lachen.

Het is net een pik waar een klodder sperma uitkomt, hij bloost nog meer maar dan begint hij maar gouw te smeren. Ik zie dat hij een gigantische paal in zijn broek heeft, heel even heb ik de nijging om er aan te komen maar ik kan me nog net inhouden.

In zee zie ik dat nu toch één van de jongens gelukt is om Roza te omhelzen, ze staan even te zoenen en dan gooit Roza hem toch weer achterover het water in. De andere jongens jouwen hem uit en proberen op een luchtbed te kruipen.

"Heb je een vriendin?" Vraag ik Jacques.

"Sinds een paar maanden," antwoordt hij, helaas mocht ze van haar ouders niet met mij mee op vakantie.

"Neuken jullie wel?" Vraag ik brutaal weg. Hij draait er eerst een beetje omheen maar dan komt er toch eindelijk uit dat ook dat niet van haar ouders mag.

Het is zelfs zo, vertelt hij later dat hij het nog nooit met een meisje gedaan heeft.

Ik moet er een beetje om grinniken maar Jacques zegt.

"Jij heb lekker praten, jij komt uit België maar je hebt er geen idee van hoe streng die ouders hier zijn."

"Misschien win je de weddenschap wel en wil Roza wel met je neuken," zeg ik bemoedigend.

"Denk je dat ze mij ziet zitten?" Vraagt hij verlegen.

Ik beloof dat ik een goed woordje voor hem zal doen.

Als dank geeft hij me enthousiast een kusje maar tot zijn verbazing en schrik maak ik er een natte tongzoen van. Ik neem het initiatief helemaal over, omhels hem en lig eventjes heerlijk met hem te tongen. Met één hand ga ik naar zijn broekje en ik voel dat er nog steeds een harde paal in zit. Ik maak mijn mond van hem los en met mijn hand nog steeds om zijn stijve pik zeg ik.

"Ze weet niet wat ze mist, dat vriendinnetje van jou." Ik vind hem leuk, deze verlegen jongen, hij is denk ik het aardigste van het hele stel. En wat een lekkere lul heeft hij, zal ik hem even afrukken? Vooruit dan maar, denk ik bij mezelf, het is toch een kleine moeite. Ik vraag hem mee te komen de grot in. Als we in het donker staan trek ik zijn broekje naar beneden en pak met twee handen zijn stormram vast. Lekker ding! Ik houd één hand onder zijn ballen en met de ander ruk ik hem ritmisch af. Hij gaat er helemaal hemels van kijken, de schat, en hij kreunt zachtjes. Als hij met zijn hand mijn broekje in wil glippen weer ik hem af.

"Nee, het gaat nu helemaal om jou." Hij gaat steeds harder hijgen en ik voel dat hij gaat komen. Ik maak van één hand een kommetje om zijn sap op te vangen.

Een harde schreeuw, hij komt, hij spuit, hij kreunt, hij schokt, hij vloekt.

Met een gelukzalige blik kijkt hij me dankbaar aan en ik vang al zijn geil op in mijn hand. Als ik nog wat na ruk blijft het maar komen. Het witte sap blijft maar uit zijn staaf stromen, ik heb nog nooit zo veel sperma bij elkaar gezien. Daar kan je een complete meisjesschool mee zwanger maken, denk ik bij mezelf.

"Het was zeker lang geleden? Je had zo veel opgespaard!"

"Valt wel mee," zegt hij verlegen, gisteren heb ik me nog op jou afgetrokken, maar ik produceer gewoon erg veel denk ik.

"Oh, geile schooiers, dus jullie liggen je af te rukken als je door een kier in je tent naar mij ligt te gluren zeg ik quasi verontwaardigt."

We horen lawaai op het strand en keren gouw terug naar de ingang van de grot. Roza rent voorop en alle jongens proberen haar te pakken. Als ze bij ons is laat ze zich in het zand vallen en een paar jongen vallen speels bovenop haar.

"Wat een geile beren," roept ze naar mij, "die denken maar aan één ding!"

"Ja, en ik weet wat dat ene ding is, jouw kutje! Ik zal je trouwens zo eens vertellen wat ik over ze gehoord heb, maar eerst wil ik wat eten. Er is wijn, er is koel sap, en allemaal lekkere hapjes."

Ze hebben allemaal erg hun best gedaan, we spreiden al het lekkers uit op een groot kleed en gaan er in een kring omheen zitten met een radio zachtjes aan. Ik begin de jongens eigenlijk allemaal wel aardig te vinden, heel anders dan in het begin op de camping. Sommigen zijn wel echte opscheppertjes maar niet onaardig. Roza heeft het gelukzalige gezicht van Jacques gezien en vraagt aan mij in het Vlaams.

"Hebben jullie soms geneukt?"

"Nee hoor, alleen wat handwerk," antwoord ik. Dan wil Roza natuurlijk weten wat ik gehoord heb over de jongens en ik vertel in het Vlaams over de weddenschap.

Ze moet erg lachen en zegt dat ze eigenlijk zin heeft in één van de jongens maar nog geen keus gemaakt heeft. Na een tijdje zegt Roza.

"Eigenlijk ook niet eerlijk van die weddenschap, de winnaar heeft eigenlijk twee prijzen. Hij mag met mij neuken en krijgt nog geld toe ook." Ik moet lachen.

"Eigenlijk verdien jij dat geld veel meer hè?"

We gaan gezellig door met eten, Roza en ik zitten er nog steeds topless bij en de boys hebben grote moeite om niet constant naar onze uitdagende tieten te kijken. Er zijn een paar met constant een bobbel in hun broek.

Ik zie aan Roza 's gezicht dat ze ergens op zit te broeden.

"Weet je, zegt ze uiteindelijk, ik kan toch geen keus maken, dus ik denk dat ik ze allemaal maar neem."

Ik kijk haar verbijsterd aan."Weet je dat zeker?"

"Ja, maar dan maken we er een ander soort wedstrijd van, de pot is voor mij en alleen die jongens die mij tot een orgasme brengen krijgen hun geld terug."

Met al die wijn die hier vloeit vraag ik mezelf inderdaad ook af of die jongens nog wat presteren. Alleen Jacques en nog een andere jongen drinken niet omdat ze terug moeten rijden dus die hebben volgens mij nog de meeste kans om hun geld terug te krijgen. Ik hoop trouwens dat er genoeg condooms zijn.

Roza neemt in het Engels het woord en vraagt of iedereen die een condoom bij zich heeft die op het midden van het laken wil gooien. De jongens kijken verbaasd maar gaan toch in hun spulletjes zoeken en langzaam wordt het een aardig hoopje.

Met die van onszelf er bij is het ruimschoots voldoende om een veilige gangbang op te zetten. Het is een bonte verzameling van pakjes, de jongens worden er erg lacherig van en vragen zich af wat er gaat gebeuren. Dan vertelt Roza dat ze gehoord heeft van de weddenschap en ze wil dat het verzamelde geld er naast komt te liggen. De jongen met de grootste mond trekt met een groot gebaar zijn portefeuille en gooit een bundeltje geld naast de condooms.

"Omdat ik niet kan kiezen en jullie allemaal lief vind wil ik met jullie allemaal vrijen," zegt ze. "Maar jullie moeten wel bewijzen dat je het goed kan, want, ik heb jullie vandaag wel op horen scheppen, maar ik moet het eerst nog maar allemaal zien dat je jezelf en mij tot een orgasme kan brengen. Is dat niet het geval dan krijg je uw geld niet terug en is het van mij. De boys zijn opgetogen over het voorstel en volledig overtuigd van hun kunnen.

De jongen die al het geld had wil als eerste met haar mee. De achterblijvers moedigen hem aan. Hij pakt een condoom en loopt achter Roza aan de grot in waar ze in een schemerachtig gedeelte een luchtbed op de grond heeft gelegd. Hij rolt het condoom om zijn half stijve en rukt er nog wat aan om hem harder te krijgen. Roza ligt op het luchtbed met opengesperde kut op hem te wachten. Het is een vreselijk geil gezicht dus daar kan het niet aan liggen maar echt staan wil hij niet.

Hij duwt hem toch maar bij haar naar binnen en begint zonder voorspel te rijden maar ik zie zo al dat dit niets wordt. Inderdaad moet hij zelf helaas na enkele pogingen toegeven dat het niet gaat en hij geeft het op.

De volgende staat al klaar met een mooie dikke boomstam. Hij penetreert Roza die een geil gilletje van genot geeft en dan gaat hij haar grote borsten verwennen. Hij is er vreselijk opgewonden van en gehaast begint hij haar te neuken. Roza geniet er echt van want ze doet met enthousiasme mee en moedigt hem aan met haar gekreun en gehijg. Helaas, de jongen is zo gretig en geil dat het tot vroegtijdige zaadlozing komt en hij Roza onbevredigd achter moet laten.

Zo krijgen ze allemaal een beurt en als laatste komt Jacques. Al met al is het niet veel jongens gelukt er iets echt spectaculairs van te maken of het nou door de drank komt of door hun gebrek aan ervaring, dat weet ik niet maar slechts één kwam samen met haar tot een heerlijk orgasme.

Jacques komt verlegen lachend naar binnen. Hij laat zijn broek zakken en ik zie weer die heerlijke pik die ik al eerder vandaag heb mogen verwennen vandaag. Roza doet haar benen al weer wijd maar zo ver is hij nog lang niet. Jacques begint als een waar kunstenaar aan een heerlijk voorspel.

Hij kust haar op de mond, op haar borsten en haar natte kutje en dan begint hij haar overal te strelen. Hij is werkelijk de eerste die er nou eens de tijd voor neemt om haar te verwennen en op te warmen. Roza geniet met volle teugen van deze aandacht en begint ook een beetje aan zijn paal te rommelen.

Het is echt een lekker stel en ik kan maar met moeite mezelf in bedwang houden om niet mee te gaan doen. Maar dat kan ik natuurlijk niet maken, ik was bijna vergeten dat het hier om een echt potje prijs neuken ging.

Hij is bij haar binnengedrongen en het paar beweegt zich nu gracieus in een vloeiende beweging alsof het een ballet voorstelling is. Het is werkelijk heerlijk om naar ze te kijken en te luisteren want de soppende, kreunende, hijgende geluiden vullen de grot en weerkaatsen van alle kanten. Ze stuwen elkaar in volmaakte harmonie op naar een geweldig hoogtepunt waarvan ik nu al kan voorspellen dat het volkomen simultaan zal zijn. Want dit stel voelt volmaakt aan en het is alsof ze versmolten zijn tot één lichaam.

Krijsend komen ze beide klaar maar Roza kan en wil meer en Jacques 's pik blijft stijf genoeg om haar een tweede en een derde hoogtepunt te bezorgen. Ik bedenk dat als dit Jacques 's eerste keer is hij wel een echt natuur talent is.

Bij mijn eerste vriendje ging het minder.

Verliefd blijven ze een tijdje in elkaar verstrengeld liggen en ik hoor Roza al fluisterend een afspraakje maken voor een volgende keer.

Jacques wil niets liever, als dat vriendinnetje van hem eenmaal zo ver is zal ze niet weten wat ze mee maakt!

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post580

De doorstart van mijn seksleven

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers wo, november 03, 2010 00:41:55

De doorstart van mijn seksleven.

Het seksleven van mijn huwelijk was niet meer wat het geweest was. Vroeger hadden we wilde sekspartijen in de slaapkamer, de keuken, de zitkamer; overal waar je maar kon verzinnen. Nu werkt hij alleen maar en ik zit thuis met de kinderen.

Ik ben nu veertig een beetje te klein maar alles in proportie, mooie ronde borsten en op straat kijken mannen vaak naar me om. Dus het kan niet aan mijn lichaam liggen.

Op een dag zat ik dromerig uit het raam te staren terwijl mijn man de krant zat te lezen. Hij vroeg me wat er was. Afwezig antwoordde ik dat er niets was. Hij stond ineens op. "Nu is het genoeg geweest. We gaan er wat aan doen" zei hij kwaad. Verschrikt keek ik hem aan. "Wat waaraan doen?"

"Ons seksleven" antwoordde hij en liep de deur uit. Verbaasd bleef ik achter.

Die avond kwam hij laat thuis en zei geen woord over waar hij geweest was.

Ik wist niet wat ik moest denken. Zou hij naar iemand anders geweest zijn om zijn mannelijke lusten te ontladen? Ik liep de kamer uit en ging naar bed.

Midden in de nacht schrok ik wakker. Mijn man had mijn handen vast en was bezig mijn handen met een zijden doek aan het bed te binden. Ik deed net of ik sliep. Wat zou hij van plan zijn?

Toen mijn handen vastgebonden waren ging hij weer liggen. Ik snapte er niets van. Toen werd er zachtjes op het raam geklopt. Mijn man liep naar de voordeur en ik hoorde dat hij iemand binnen liet. Angstig deed ik mijn ogen open en in het schemerige licht in de slaapkamer zag ik een man binnenlopen met mijn man.

De onbekende man had een strakke zwarte broek aan, en een ontbloot bovenlichaam. Ik keek naar zijn gezicht en zag dat hij een zwart masker op had waardoor alleen zijn mond te zien was. Er werd geen woord gezegd terwijl man een klein lampje aandeed en op de stoel voor het bed ging zitten. De geblinddoekte man liep rond het bed en bekeek mijn lichaam. Hij boog voorover en schoof mijn nachtjapon omhoog zodat mijn borsten en onderlichaam ontbloot werden.

Ik was nog steeds angstig maar ik begon ook ontzettend heet te worden. De man spreidde mijn benen en begon mijn benen te strelen. Het was zo'n lekker gevoel, mijn bekken begon ritmisch te bewegen.

"Omhoog, hoger" wilde ik schreeuwen. Ik wilde zijn handen in mijn kut voelen, maar hij ging niet hoger dan mijn dijen. Met zijn andere hand pakte hij mijn borst vaste en streelde mijn tepel. Eerst zacht, daarna begon hij ze hard te kneden. Ik voelde mijn tepels hard worden. Ik keek naar zijn kruis en zag een grote bult.

Dit zal hij toch ook niet al te lang vol kunnen houden dacht ik. Hij kwam op zijn knieën tussen mijn benen op het bed zitten. Ik tilde mijn bekken omhoog zodat mij vagina zo dicht mogelijk bij zijn penis zou zijn. Hij schoof zijn hand langs mijn natte gleuf en raakte mijn clitoris aan. Ik wilde het uitschreeuwen, "Neem me! NEEM ME!" Terwijl hij mij aankeek trok hij zijn hand terug. Zijn hand glinsterde door mijn vaginale vocht.

Langzaam en sensueel likte hij de rug van zijn hand en smeerde zijn gespierde bovenlichaam in met mijn vocht.

Hij deed zijn broek open en mijn verwachtingen kwamen uit. Zijn penis was zo groot en zo hard dat ik bijna door alleen te kijken klaar kwam. Ik probeerde mijn handen van het bed los te maken, maar ze waren goed vastgebonden. Ik kermde, kreunde en schold mijn man uit om me los te maken. Ik was zo verschrikkelijk geil dat ik dacht dat ik het niet meer hield. Ik deed mijn ogen open en zag dat mijn man in de stoel aan het masturberen was. O! Wat werd ik daarvan opgewonden.

De man verschoof zijn knieën zodat hij aan beide kanten van mijn lichaam een knie had. Zijn penis was nu dicht bij mijn gezicht. Zijn eikel was zo ongelooflijk mooi. Dikke aders omringde zijn immense penis. Met zijn handen pakte hij mijn gezicht vast en schoof zijn penis langzaam in mijn mond. O, wat heerlijk.

Zijn penis vulde mijn mond. Mijn tong omhelsde zijn eikel. Ik keek omhoog om te zien of hij genoot. Hij gooide zijn hoofd achterover zodat zijn gespierde borst nog groter werd en duwde zijn penis nog dieper in mijn mond.

Opeens trok hij terug. Hij spreidde mijn benen hardhandig en duwde zijn grote paal in mij. Ik heb nog nooit zoiets fantastisch gevoeld.

"Harder" riep ik "harder". En dat deed hij.

Zijn penis gloeide binnen in mij. Het leek alsof het overal was.

"Oh. Oh! Ik kom! Ik kom klaar. Harder, harder. Ja! Ja! Ja!"

Het was zo'n heerlijk gevoel. Hij ging weer op zijn knieën zitten en nam zijn penis in zijn hand. Hard begon hij te masturberen en binnen een paar seconden spoot hij zijn sperma in mijn gezicht. Met mijn tong probeerde ik het van mijn gezicht te likken. Het was alsof ik echt alles in me wilde.

Ik was nog zo aan het genieten dat ik niet eens merkte dat de man weg was gegaan. Ik deed mijn ogen open en daar stond mijn man met een keiharde penis naar mij te kijken.

"Was dat lekker" vroeg hij?

"Ja" kermde ik.

Mijn man spreidde mijn benen en duwde zijn erectie diep in me. En ik genoot weer...

Sindsdien is ons seksleven erg heet. Niks gaat ons te ver. We hebben zelfs regelmatig groepsseks, gewoon met vrienden.

Maar daar schrijf ik een andere keer over.

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post436

De wens

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers di, juli 20, 2010 23:45:22

De wens

Gisteravond had ik afgesproken met een goede vriendin, Boyé, om een avondje lekker bij te kletsen. Zij bracht de wijn mee, ik zorgde voor wat lekkers en maakte het een beetje gezellig met muziek en kaarsen. Het was goed om haar weer te zien, ze zag er mooi uit in haar groene truitje dat haar nek en schouders vrij liet. Ik heb haar altijd al aantrekkelijk gevonden en er was eigenlijk ook altijd al een spanning tussen ons. We plagen elkaar vaak, geven elkaar massages en kussen elkaar op de mond. Zo ook gisteravond, na een paar glazen wijn besloten we een kaartspelletje te spelen, waarbij de verliezer een wens moet uitvoeren van de winnaar.

Ik won het eerste potje kaarten en vroeg een massage.

Na mijn truitje uitgetrokken te hebben ging ik met mijn buik op bed liggen. Ze sloeg haar benen om me heen en ging achter mijn kont zitten. Zachtjes druppelde ze wat bodymilk op mijn rug, de koude druppels masseerde ze behendig weg met haar warme handen. Naar mijn genoegen besloot ze dat mijn bh in de weg zat en knoopte deze los. Haar handen gleden naar mijn zij en raakten de aanzet van mijn borsten heel vluchtig aan. Er gleed een rilling over mijn rug, zou ze dat expres gedaan hebben? Maar mijn gedachten werden weer afgeleid doordat haar duim onder de band van mijn broek gleed en de koele huid van mijn billen streelde. Ze maakte me gek, maar net op het moment dat ik me om wilde draaien, voelde ik haar lippen een kusje zacht in mijn nek drukken.

“Tijd voor het vervolg van het spelletje."

Ik besloot haar het tweede potje kaarten te laten winnen en verheugde me er al op mijn handen over haar huid te laten gaan, haar net zo te plagen als zij bij mij had gedaan. Maar, toen ze een wens mocht doen vroeg ze niet om een massage, zoals we eigenlijk altijd deden, maar pakte de telefoon en belde iemand. Toen ze ophing melde ze me dat haar wens er zo aankwam en schonk me nog een glas rode wijn in. De wijn steeg al naar mijn hoofd en ik was erg nieuwsgierig. Ik hoefde niet lang te wachten op de deurbel. Zij deed de deur open en kwam terug met een hele mooie jongen, die ik nog nooit gezien had.

“Dit is Ali, ik wil graag dat je seks met hem hebt, terwijl ik toekijk.”

Ik keek haar vol ongeloof aan, maar haar ogen glinsterden vol opwinding.

Ali stond al achter mij en zoende me in mijn nek. Dit was haar wens en Ali was zeker aantrekkelijk, dus waarom zou ik eigenlijk niet meedoen?

Ik draaide me om en zoende Ali op zijn mond. Onze tongen vonden elkaar en we gingen helemaal in elkaar op. Ondanks het feit dat hij een totaal vreemde voor mij was, voelde hij ontzettend vertrouwd en begon ik al snel opgewonden te raken.

Zijn handen dwaalden over mijn rug, verkenden al mijn spieren, die eerder nog zo heerlijk gemasseerd werden door Boyé. Boyé zat op de sofa. Haar handen volgden die van hem, maar dan op haar eigen lichaam. Haar vingers volgden en masseerden haar eigen spieren, dwaalden af naar haar borsten en trokken zachtjes aan haar tepels. Ik zag de geilheid in haar ogen en mijn handen gleden onder Ali zijn truitje. Hij was licht gespierd en zijn rug voelde lekker warm aan.

Met zijn grote handen omsloot hij mijn middel, tilde me op en legde me voorzichtig op mijn rug op bed.

Boyé volgde ons en vlijde zich in de kussens van mijn grote bed, vanwaar ze ons beter kon zien. Op het moment dat Ali mijn truitje uit trok, trok ook zij haar truitje uit en ik keek naar haar mooie stel borsten dat vrij kwam. Ze droeg geen bh. Mijn ademhaling ging meteen sneller, vooral ook omdat Ali nu ook mijn bh uitdeed en ik de koele lucht langs mijn tepels voelde strijken. Een warme tong likte een van mijn stijf geworden tepels, ik sloot mijn ogen, kromde mijn rug. Beide borsten werden gezoend, gestreeld en gelikt, ik kreunde van genot en was even helemaal van de wereld. Op het moment dat ik mijn ogen opendeed, verlangend naar de aanblik van Boyé met haar prachtige lichaam, zat zij er opeens niet meer. Ik wilde mijn hoofd draaien, de kamer doorkijken om te zien waar ze gebleven was, maar Ali eiste mijn mond alweer op en ik verloor me in een hete tongzoen.

Plotseling voelde ik haar, twee koele handen die van achteren mijn borsten omsloten, haar buik drukte ze tegen mijn onderrug en ik voelde hoe hard haar tepels geworden waren. Ik draaide mijn hoofd en proefde van haar mond, de smaak van de rode wijn waar ze net een slok van had genomen.

Zonder dat ik het in de gaten had, ik was helemaal dronken van de zoen met Boyé, die ik na al die tijd eindelijk had mogen proeven, had Ali mijn broek open gemaakt en schoof deze over mijn ronde billen naar Ali beneden.

Ik deed hetzelfde met Boyé ’s broek, raakte met mijn duim lichtjes haar venusheuvel, zogenaamd per ongeluk. Ze kreunde zacht, bijna onhoorbaar in mijn oor.

Ali had zich teruggetrokken en kleedde zichzelf uit terwijl hij keek naar Boyé en mij. We zoenden, streelden elkaar en likten elkaars lichaam van top tot teen. Haar handen kamden door mijn haren en grepen zich vast toen ik met mijn vingers over haar zachte en warme schaamlippen gleed. Met mijn mond trok ik haar slipje naar beneden en vervolgde de weg die ik zojuist met mijn handen gegaan was nu met mijn tong. Ik proefde de zilte smaak van haar natte poes en liet een vinger diep in haar glijden.

Dit ging veel te gemakkelijk, zo opgewonden was ze en ik besloot nog twee vingers in haar te stoten. Haar bekken draaide mee met de bewegingen die mijn hand maakte en ze drukte haar gezwollen klit tegen mijn tong. Ik zoog eraan, voldeed aan haar verlangens zonder haar nog langer te plagen.

Blijkbaar kon Ali niet langer toekijken, want ik voelde dat hij achter mij was komen staan en zijn vingers aan de binnenkant van mijn string over mijn kontgaatje naar mijn vagina liet gaan. Hij volgde mijn voorbeeld en liet twee vingers in mijn schede glijden, terwijl ik nog bezig was met het vingeren en zuigen van Boyé ’s heerlijke, vochtige kutje.

Tot Boyé ’s ongenoegen werd ik ernstig afgeleid toen mijn string naar beneden geduwd werd en ik een stijve pik van achter in mijn natte poes voelde komen.

Hij stootte in een keer naar binnen en ik draaide me in ademnood van Boyé af. Zij pakte mijn hoofd en duwde het weer tegen zich aan, daarmee aangevend dat ze wilde dat ik doorging. Ik was gelukkig al snel gewend aan Ali ’s grote pik en harde stoten en gebruikte mijn opbouwende geilheid om me op Boyé ’s warme poesje te storten. Ik stootte met nog een vinger in haar en likte het vocht op dat ik langs mijn vingers voelde stromen.

Ali pakte mij stevig vast bij mijn heupen drukte mijn kont tegen zijn heupen aan zodat hij zijn pik zo ver mogelijk in mij kon duwen. Ik voelde hem diep in mij en dat wond mij ontzettend op. Zijn vingers reikten voor me langs op zoek naar mijn klit. Ik had niet veel nodig in deze hele opwindende situatie en na een paar diepe stoten van hem kwam ik kreunend in Boyé ’s lekkere kutje klaar. Mijn spieren klemden zich stevig om Ali ’s pik en ik merkte dat hij zich daardoor ook niet langer in kon houden en zijn zaad diep in mij spoot.

Boyé kreunde dat zij nu ook klaar wilde komen. Met mijn laatste restje energie zoog ik aan haar klit en duwde mijn vingers diep in haar. Gelukkig had ook zij niet veel meer nodig en ik voelde haar kutspieren om mijn vingers heen samentrekken en nog eens samentrekken. Bij het derde orgasme drukte zij mijn hele gezicht strak tegen haar speelplein waardoor ik zelfs in ademnood kwam.

Gelukkig viel ze hierna als een lappenpop achterover.

Speels likte ik nog een keer zachtjes over haar nu veel te gevoelige klitje en viel toen met mijn hoofd op haar buik uitgeput neer.

Ali lag achter mij, met zijn hand op mij heup. Ik voelde het warme vocht langs mijn benen naar beneden lopen en sloot voldaan mijn ogen.

Wat een heerlijke wens en de avond was nog niet eens voorbij…

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post354

Oh! Anja!

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers vr, juli 16, 2010 00:43:36

Oh! Anja!

Het was niet normaal meer, dat besefte ik maar al te goed. Als mijn man mij hier zou zien zou ik ongetwijfeld heel wat uit moeten leggen. Toch kwam ik er niet toe om rechtsomkeer te maken. Voor alle zekerheid keek ik nog eens naar het naambordje boven de belknop.

-Anja- Stond er in sierlijke letters.

Hier was het, hier woonde mijn nieuwe collega. Het was zondagmiddag en ik was door Anja uitgenodigd.

Ik aarzelde, wilde ik dit wel? Natuurlijk wil je dit, commandeerde ik mezelf en terwijl dacht ik terug aan de nacht van woensdag op donderdag. In het holst van de nacht had ik toen naast mijn slapende man gelegen, met mijn nachtjaponnetje tot boven mijn borsten opgerold. Terwijl ik mijn fantasie de vrije loop had gelaten, had ik mijn harde tepeltjes tussen duimen en wijsvingers gerold. Mijn strelende vingers, samen met mijn op hol geslagen fantasie, hadden ervoor gezorgd dat ik heerlijk opgewonden raakte.

Ik was verbaasd over mezelf, want in de vijfendertig jaren die achter mij lagen, had ik dit soort fantasie nooit gekend.

Mijn fantasie had namelijk helemaal om mijn nieuwe collega Anja gedraaid. Haast ongelooflijk was het, wat zij in mij had weten los te maken. Toen ik mijn rechterhand naar mijn hunkerende mutsje had gebracht en mijn vingers rondjes liet tekenen op mijn tintelende klitje, had ik mijzelf ingebeeld, hoe Anja’s sensuele lippen zich om mijn knobbeltje sloten. Wanneer ik even later mijn wijsvinger diep in mijn schede had geschoven, was mijn fantasie zo sterk geweest, dat het mij geen enkele moeite had gekost om mij voor te stellen hoe Anja’s warme tong zich diep in mijn kutje boorde.

Heel even was de vraag door mijn hoofd geflitst of ik nu plotseling lesbisch was geworden, maar even snel had ik die gedachte weer naar de achtergrond verdrongen. Terwijl ik mijn linkerhand beurtelings mijn borsten had laten strelen, was ik met twee vingers van mijn rechterhand in en uit mijn poesje beginnen soppen. Daarbij had ik met mijn tong langsheen mijn lippen gelikt, mezelf voorstellend hoe Anja mij ondertussen onstuimig en hartstochtelijk zoende.

“Oh Anja.” Fluisterend was haar naam aan mijn lippen ontsnapt toen ik weldra mijn hoogtepunt voelde naderen. Eerlijk is eerlijk, het was zeker niet de eerste keer dat ik de hand aan mezelf sloeg, maar door mijn op hol geslagen fantasie, voor het eerst in mijn leven een fantasie om een andere vrouw nog wel, had mijn gevoel van geilheid naar een ongekende hoogte doen klimmen. Heel mijn lijf had gesidderd als nooit voorheen en ik had stevig op mijn onderlip moeten bijten om het niet uit te schreeuwen van genot. Ja, Anja had bij mij dingen weten los te maken waarvan ik zelfs niet wist dat ik ze in mij had.

Sinds drie weken werkten wij samen op het directiesecretariaat van ons bedrijf. Mijn nieuwe collega was in alle opzichten een meevaller. Anja was slechts een jaar jonger dan ik. Zij was absoluut aangenaam in de omgang en erg snel van aannemen. Zij zou op zeer korte tijd ingewerkt zijn, dat was duidelijk. Maar daarnaast was zij zonder meer ook een mooie verschijning. Omdat wij slechts met twee werkten in ons kantoor had ik ruim de gelegenheid om haar zo ongemerkt als mogelijk te bekijken.

Wat ik zag beviel mij uitermate. Anja was echt een grote vrouw, met lange benen, meestal in jeans gehuld. Benen waaraan geen einde leek te komen. Zij was niet mager, maar zeker ook niet fors gebouwd. Nee, alles aan haar was precies in de juiste proporties. Haar lange asblonde haren hield zij achteraan bijeengebonden in een knot. Iets wat haar, in combinatie met haar bril, echt beeldig stond. Het gaf haar gelaatsuitdrukking iets ernstigs en streng tegelijk. Doch de kuiltjes in haar wangen als zij glimlachte toonden dan weer een beeld van gemoedelijkheid en zachtheid.

Wat ook heel bijzonder was, dat waren haar billen. Die waren helemaal niet rond en breed zoals bij de meeste dames, maar stonden strak en rechtlijnig bovenop haar lange sierlijke bovenbenen. Die billen van haar! Voor mij hadden die eerder iets mannelijks, stevig en gespierd.

Maar wat mij nog het meest trof, en waar ik eigenlijk niet zo goed raad mee wist, was de uitdrukking in haar ogen telkens zij haar bril even aflegde. Haar blik kreeg dan iets onwezenlijks en geheimzinnigs. Als zij mij aankeek zonder die bril op, dan verdronk ik als het ware in die grijsblauwe kijkers van haar. Hoe schalks en lief haar blik dan ook was, telkens opnieuw werd ik daardoor onzeker. Onzeker om mijn heterobestaan tot hier toe.

Ik wist nauwelijks wat er met mij gebeurde, maar beetje bij beetje werd het me duidelijk dat mijn nieuwe collega bezig was om stormenderhand bezit te nemen van een groot deel van mijn gedachten en gevoelens.

De eerste dagen had ik mij daartegen nog verzet, maar dat hield ik niet vol. Stilaan besefte ik wat er met mij aan het gebeuren was en uiteindelijk gaf ik het voor mezelf ook toe. Ik was verliefd, verliefd op Anja.

Tussen het werk door was er tijd en ruimte genoeg om gezellig kletsend elkaar wat beter te leren kennen. Het spreekt vanzelf dat wij ook al snel weetjes uitwisselden over ons privéleven.

Zo vertelde ik haar ondertussen al, dat ik gehuwd was met Frank, maar dat ons huwelijk helaas kinderloos was gebleven tot hiertoe.

Toen haar privé ter sprake kwam, vertelde Anja dat zij sinds twee maanden opnieuw alleen was. Ik geloofde mijn oren nauwelijks toen ze zei dat zij zes jaar had samengewoond met een andere vrouw… Anja viel op vrouwen! Bovendien was zij helemaal vrij!

Het gelukzalige gevoel dat mij overviel kon ik nauwelijks verbergen. Ik geloof zelfs dat Anja mij door had, want de rest van de dag merkte ik af en toe op hoe naar me zat te kijken…meestal zonder haar bril op!

Op vrijdagmiddag polste Anja naar mijn plannen voor zondag. Ik vertelde dat ik niets speciaals in gedachten had en dat ik alleen thuis zou zijn, omdat Frank met zijn wielerclub naar de Ardennen trok voor een dagtrip.

“Waarom kom je zondagmiddag niet naar mij? Ik zit toch ook maar alleen.” Vroeg ze. Ik aarzelde.

“Komaan Tania, zeg nou gewoon ja. Misschien kunnen we samen de stad in gaan. Het lijkt me leuk om elkaar op die manier nog wat beter te leren kennen.”

Een hele namiddag met Anja op stap, het idee stond mij wel aan. In gedachten zag ik ons al arm in arm langs de etalages lopen, dicht tegen elkaar aan en af en toe verpozen op een terrasje. Ach, Frank hoefde hier ten slotte voorlopig niets van te weten dacht ik bij mezelf.

“Oké Anja, mij lijkt het ook best leuk.” Ik zei het zo natuurlijk mogelijk, maar inwendig was ik hopeloos in dagdromen verloren.

Zo kwam het dat ik zondagmiddag, netjes opgetut, bij Anja aan de bel stond. Ik drukte op het knopje en een luide dingdong weerklonk van achter de deur. Lang hoefde ik niet te wachten voordat Anja de deur opende.

“He Tania!” begroette ze mij enthousiast en meteen gaf zij me een smakkerd op elke wang. En ik?

Ik kon het eerste moment niets zinnigs zeggen, ik was te verbaasd. Ik had verwacht Anja aan te treffen, gekleed in een zomers kleedje of zoiets, maar dit nooit. Ik bekeek haar van top tot teen. Anja zag het.

“Bevalt het je, wat je ziet?”vroeg zij lachend.

“Nou en of Anja!” stamelde ik. Wat ze droeg was mooi en uitdagend tegelijk. Het accentueerde haar figuur schitterend.

Boven op haar loshangende haren stond een soort westernhoedje in een lichtblauwe kleur. Verder droeg zij alleen maar een zwarte bikini, maar wat voor een?

Het bovenstukje bestond uit twee driehoekige lapjes stof, die op hun plaats werden gehouden door fijne lederen bandjes. Op het linker lapje was in een goudgele kleur een sheriff ster geborduurd. De bijpassende slip was ook al bijzonder. Net onder de bovenrand zat een smalle lederen riem, versierd met een fraaie gesp, in dezelfde kleur als de sheriffster op haar borststukje. Anja wist wat bij haar figuur paste. Ze leek wel een plaatsje, zo weggelopen van de scheurkalender die ophing in de werkplaats van onze technische dienst op de firma.

“Kom binnen” zei ze en trok mij bij de hand over de drempel. Ze sloot de deur achter me.

“Zou je het erg vinden als we niet naar de stad zouden gaan?” vroeg Anja. “Bij dit weer zou ik liever luilekker liggen zonnen op het terras.”

“Mij best” zei ik, “alleen ben ik daar niet op voorzien.”

“Geen probleem meid, ik heb nog wel wat spulletjes waar je uit kan kiezen.” De lichtgroene bikini die Anja mij aanreikte paste bijna perfect.

Op het terras hielpen wij elkaar bij het inwrijven van de zonnebrandolie, waarna we ons neerlegden op de ligstoelen die Anja alvast had klaargezet. We babbelden wat, bij het genot van een glaasje witte wijn. Bij het tweede glaasje was ik blijkbaar even ingedommeld.

Toen ik wakker werd, voelde ik hoe Anja’s hand zachtjes over mijn buik streelde. Ik besloot nog even te doen alsof en hield mijn ogen gesloten. Die streling van Anja’s lange vingers was heel prettig. Alleen al door die streling van mijn blote huid kwamen gevoelens in mij naar boven die ik nooit eerder aan een vrouw had gelinkt. Het lukte mij zelfs niet om mij daartegen te verzetten en eigenlijk wilde ik dat ook niet. Ik voelde mijn tepels verstijven. Ik vermoede zelfs dat Anja dat zou kunnen zien, zo drukten mijn puntjes tegen de dunne stof van het bikinitopje aan.

Ondertussen voelde ik ook de onmiskenbare tinteling in mijn onderbuik opkomen. Toen ik mijn ogen opende keek ik recht in Anja’s lachende ogen. “Kan ik je vertrouwen Tania?” vroeg Anja, “ik wil je iets vertellen.”

“Ja hoor vertel maar.”

“Beloof je mij dat je me niet zult uitlachen?” blijkbaar twijfelde Anja nog. “Nee Anja, ik zal je niet uitlachen.”antwoordde ik, benieuwd naar wat zij wilde zeggen.

“Eigenlijk is het een beetje gênant Tania, en weet ik niet hoe je zal reageren.”

“Komaan, voor de dag er mee. Zo erg kan het toch niet zijn” zei ik ongeduldig.

“Je bent een mooie vrouw Tania, weet je dat?”

“Dank je wel hoor. Jij ook, zeker weten Anja!” Was dat alles wat ze zeggen wilde?

“Wat ik eigenlijk wil zeggen is…”ze aarzelde even, “is dat ik al minstens vier nachten van je heb liggen dromen.”

“Van mij liggen dromen? Hoe bedoel je dat zo?”

“Wel ja, gewoon van je gedroomd.” Weer aarzelde zei, “Eigenlijk gingen mijn dromen meer over ons. Erg hé? Ik houd van je Tania, laat dat duidelijk zijn. In mijn dromen zijn wij steeds samen. Samen, maar dan in de ruimste zin van het woord. Ik weet dat het niet kan en dat het ook niet mag. Jij bent immers getrouwd. Maar ik wil eerlijk tegenover jou zijn. Als je nu boos op me bent en weg wilt gaan, dan zal ik dat begrijpen.”

“Stt…!” onderbrak ik haar en ik legde een vinger op haar lippen.

“Ik ben helemaal niet boos op je, maar juist heel erg blij.” Anja was ook verliefd op mij, mijn hart sloeg een tikje over.

Anja keek mij met haar grijze ogen indringend aan.

“Bedoel je dat jij…?”

“Ja Anja, ik ben ook verliefd op jou.” Het hoge woord was eruit. Nu was er geen weg terug meer.

Anja boog voorover en drukte een kusje op mijn voorhoofd, voor ze vroeg. “Heb jij dan ook al over ons gedroomd, lieverd? “

"Nee, dat niet…”, nu was het mijn beurt om te blozen. “Ik heb eerder over ons gefantaseerd.”

“Gefantaseerd?”

“Ja” even twijfelde ik nog. Durfde ik mijn diepste geheim haar wel toe te vertrouwen?.

“Ja Anja, in mijn dromen had ik heerlijke seks met jou” flapte ik eruit, voor ik mij zou bedenken.

“Oh Tania, wat een toeval.”Anja zei het haast fluisterend.

“Je weet niet half hoe gelukkig je me maakt door me dit toe te vertrouwen. En? Zou je het ook echt willen, vrijen met mij?”

“Ja Anja. Al weet ik niet of ik wel durf, ten slotte heb jij ervaring zat en weet ik totaal niets van de liefde tussen twee vrouwen. Eigenlijk ben ik een beetje bang om je te ontgoochelen.”

“Kom hier lieve schat!” De daad bij het woord voegend boog zij nog verder voorover en voor ik het besefte drukte zij haar lippen op de mijne.

Wat voelden Anja’s lippen heerlijk zacht en warm aan. Toen haar tongpuntje langs mijn lippen voelde strelen, opende ik aarzelend mijn mond.

Meteen drong haar tong diep bij me naar binnen en draaide heerlijke rondjes rond die van mij. Alhoewel het de allereerste tong van een vrouw was die mijn mond verkende, zoog ik toch spontaan hard op de hare.

De volgende minuten waren wij verbonden door een ongelooflijke hete tongzoen, terwijl onze handen elkaars lichaam al strelend verkenden.

Ik werd helemaal week van hartstocht en was helemaal verloren. Wat was mijn verlangen groot om mijn fantasie waarheid te zien worden, wat verlangde ik hartstochtelijk naar haar. Mijn angst voor het onbekende smolt zienderogen. Toen Anja plots een einde maakte aan onze innige kus, was ik helemaal klaar voor een volgende stap. Het was alsof mijn collega mijn gedachten kon lezen.

“Kom” zei ze eenvoudig.

Ze nam mij bij de hand en trok me mee naar de slaapkamer. Daar was het lekker koel, maar nadat Anja dat gek hoedje van haar op de kast had gegooid en haar armen om mij heen sloeg, was het alsof de temperatuur in haar kamer met tien graden tegelijk steeg.

Ze trok mij stevig tegen haar aan. Ons geflirt op het terras had haar ook niet onberoerd gelaten, want ik voelde de indruk van haar keiharde tepels op mijn eigen borsten. Ja, Anja was er minstens even erg aan toe als ikzelf.

Toen onze lippen elkaar opnieuw vonden was onze kus er ditmaal eentje boordevol passie en verlangen. Beetje bij beetje werd ik door Anja achterover gedrukt in de richting van haar grote bed. Toen ik dreigde om te vallen, hield ik haar stevig vast. Weldra plofte ik achterover op haar zachte bedsprei met Anja bovenop mij.

Langzaam en strelend liet ik mijn handen langs haar rug naar omlaag glijden tot ik haar billen bereikte. Die sterke gespierde billen, waar ik tijdens het werk al zo vaak had willen overheen aaien, lagen nu zomaar losjes onder mijn handen. Zacht begon ik haar bolle wangetjes te kneden. Wat waren ze strak en ik kon haar spieren zo voelen. Zeker toen zij zich op haar knieën naast me wat oprichtte.

Zonder een einde te maken aan onze hete kus schoof Anja handig haar handen tussen ons in. Meteen voelde ik door het dunne stofje van de bikini hoe haar vingers voorzichtig mijn borsten verkenden. Maar, al gauw koos mijn collega voor het stevigere werk. Nam ze mijn boezem stevig onder handen. Ja, Anja wist wat ze deed en mijn tepels werden harder dan ooit. Het voelde zo heerlijk aan, die vrouwenhanden die mijn borsten verwenden, dat ik zachtjes kreunde en mijn onderlijf naar omhoog duwde, tegen Anja’s buik aan. Dan trok Anja haar mond terug en fluisterend vroeg ze, “Durf je mij vertrouwen, Tania?”

“Ja, helemaal” antwoordde ik naar waarheid. Mijn aanvankelijke schroom had plaats gemaakt voor een hunkerend verlangen naar meer. Ik wilde niets liever dan dat Anja mij zou inwijden in de geheimen van de voor mij nog onbekende kant van de liefde. Anja’s ogen straalden.

“Ik wil je alles leren Tania, alles. Ik wil je laten genieten."

Genieten deed ik nu al, en of. Ik was zo opgewonden dat ik helemaal niet meer aan ophouden kon denken.

“Ik zou heel graag willen dat jij je volledig op je eigen genot concentreert, zodat je eerste keer voor altijd speciaal blijft. Daarna zien we wel. Oké?”

Ik knikte alleen maar waarop Anja een zijden sjaaltje uit het nachtkastje nam en mij daarmee blinddoekte.

“Zo, nu kan jij alleen zijn met je jezelf. Laat je leiden door je gevoel en geniet! Ik wil je heerlijk verwennen. Beloof je me dat jij je handjes voorlopig thuis zal houden Tania?”

“Belooft” prevelde ik.

Dit was spannend, maar Anja wist vast wel wat ze deed en ik was bereid om alles van haar te leren. Ik schoof op naar het midden van haar bed en comfortabel achterover liggend wachtte ik op wat komen zou.

Lang hoefde ik niet te wachten, want weldra voelde ik Anja over me heen kruipen. Op haar knieën zat zij schrijlings over me heen. De zachte huid van haar dijen voelde warm aan op mijn blote vel.

Dan voelde ik Anja’s lange loshangende haren langs mijn wangen strelen en kort daarop voelde ik opnieuw haar lippen op de mijne. Haar vochtige tong zocht een weg naar binnen dus opende ik mijn mond. We zoenden elkaar dat het een lieve lust was. Kreunend van opwinding duwde ik mijn bovenlichaam van het bed omhoog.

Anja maakte hiervan handig gebruik om haar handen onder mijn rug te schuiven en zonder moeite maakten haar vingers het haakje van mijn bovenstukje los. Ik stak mijn armen in de lucht en meteen daarop schoof Anja het lapje stof van mijn borsten weg. Anja hield mijn armen nog even omhoog terwijl zij om beurt de binnenkant ervan likte. Dan gleden haar handen langzaam naar omlaag tot zei de buitenkant van mijn borsten bereikten.

“Oh Tania! Wat een zalige heuveltjes heb jij!”

Het stelde mij gerust. Ik kon helemaal niet zien wat mijn lieve collega met mij deed, maar het feit dat zij mijn boezem mooi leek te vinden gaf mij vertrouwen. Ik drukte mijn bovenlijf opnieuw omhoog, precies of ik haar mijn tweeling wou aanbieden.

De gretigheid waarmee Anja met haar handen mijn borsten omsloot bevestigde mij opnieuw, dat haar verlangen minstens even groot moest zijn als dat van mij. Haar lange vingers klauwden stevig in mijn al flink gezwollen borsten en ik kon voelen hoe mijn nippeltjes stijf naar omhoog priemden, telkens zij er zachtjes aan plukte.

“Hm…,” ik kreunde zachtjes en leunend op mijn ellebogen, drukte ik mijn bovenlichaam nog hoger van het bed omhoog. Ik gaf mij helemaal over aan de nieuwe sensatie die door mijn hele lijf gierde. Het gevoel van opwinding dat ik tijdens mijn fantasie en het spelen met mezelf had ervaren, was nu realiteit, maar dan zoveel keren sterker. En dat allemaal door toedoen van Anja.

De zachtheid, maar ook de vastberadenheid waarmee zij mijn borsten bewerkte was zo anders en zo nieuw, dat ik mezelf niet meer onder controle had. Terwijl ik daar geblinddoekt achterover lag en overal de zachte warmte van Anja’s zachte huid kon voelen, kon ik niet meer terug.

Ik wilde meer, ik wilde alles… Alles van en met Anja.

Anja wist duidelijk wat mijn lichaam verlangde en nodig had. Ik besloot om al haar handelingen zo goed mogelijk in mij op te nemen. Ik wilde immers geen modder figuur slaan straks. Nu al wist ik zeker, dat het geen zij mij nu gaf, ik haar wat graag en even liefdevol terug zou schenken.

Opnieuw kreunde ik even toen Anja onverwacht mijn tepels tussen duimen en wijsvingers rolde. Dan gleden haar vingers van mijn borsten en ze kroop van mij af. Meteen daarna voelde ik haar handen langs de binnenkant van mijn dijen strelen. Ik begreep wat de lieve schat van mij verwachtte en ik deed mijn benen uit elkaar. Direct knielde Anja er tussen. Ik kon voelen hoe zij voorover boog en met haar lange haren ‘borstelde’ zij als het ware mijn tietjes.

Dan voelde ik de zachte indruk van haar borsten op mijn buik en weldra likte haar warme tong rondom mijn rechter nippel. Anja’s tong maakte mijn tepels behoorlijk vochtig, waarna zij er krachtig overheen begon te blazen. Alweer was ik ten prooi aan een nieuwe sensatie en terwijl zij deze handeling bleef herhalen gleden haar handen ondertussen in de richting van mijn heupen. Haar vingers haakten achter het elastiekje van het bikinibroekje. Toen ik mij op mijn hielen steunend wat naar omhoog drukte, richtte zij zich ook wat op en behendig schoof zij het slipje over mijn billen naar omlaag. Ik besefte dat Anja nu mij hele vrouwelijkheid naakt voor zich zag. Toch schaamde ik mij niet, integendeel. Meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, hunkerde ik er naar om door een vrouw te worden bemind. Niet zomaar een vrouw, nee, mijn nieuwe collega Anja, op wie ik de laatste weken heimelijk verliefd was geworden. Zij die mij nu liet ervaren dat haar liefde wederzijds was. Mijn hart liep over van blijdschap en ik genoot intens.

Plots voelde ik Anja’s lippen op mijn rechtertepel. Terwijl zij mijn borst met beide handen tot een peertje uit rok, zoog zij zo hard als zij kon. Zoveel als mogelijk zoog zij van mijn malse vlees naar binnen. Haar tong raasde daarbij in een hels tempo heen en weer over mijn tepel. Nooit ervoer ik zo een zalige behandeling en ongekend felle scheuten van genot gierden door mijn hele lijf. Toen zij daarna ook mijn linkerborst dezelfde behandeling gaf lag ik kronkelend van geilheid onder haar. Terwijl ik met mijn poesje langs haar dij probeerde te schuren voelde ik pas hoe vochtig mijn hele schaamstreek ondertussen al wel was. Ook Anja moest dat hebben gevoeld, want zij liet mijn borsten weer vrij. Dan dwong zij me om mijn benen weer gespreid op het bed neer te leggen. Wat had ik graag toegekeken bij wat mijn lieve collega allemaal met me deed, maar door de blinddoek kon dat natuurlijk niet. Ik kon alleen maar voelen, dus concentreerde ik mij daar opnieuw op. Ik voelde hoe Anja opnieuw voorover boog en een laatste likje plaatste op de topjes van mijn tepels.

Dan daalde haar tong al likkend langs mijn buik naar omlaag. Plots plofte zij het puntje van haar tong in mijn nagelbuik. De tinteling die door mijn onderbuik op en neer golfde was zo intens dat mijn hele lijf zich spande en wild klauwde ik mijn handen in de bedsprei. Krampachtig probeerde ik om de golven van onweerstaanbaar genot die door mijn buik gierden, en een naderend orgasme aankondigden, te onderdrukken. Iets wat echter slechts gedeeltelijk lukte. Dit soort krachtige erotische prikkels had mijn echtgenoot mij nog nooit weten te bezorgen. Ach, mijn man…

Het was voor het eerst sinds Anja bezig was mij te verwennen, dat hij in mijn gedachten kwam en meteen bekoelde mijn geile opwinding eventjes. Stel je voor zeg dat Frank mij hier zo zou zien liggen kronkelen van geilheid, ik mocht er niet aan denken. In vergelijking met de tedere verwennerij van Anja schoot mijn man hopeloos te kort, realiseerde ik mij.

Meer tijd op daar bij stil te staan kreeg ik echter niet. Die lieve Anja had ondertussen met haar likkende tong mijn venusheuvel bereikt. Ik prees mij gelukkig dat ik juist die ochtend, wellicht in een vooruitziende bui, mijn haartjes behoorlijk kort had geknipt. Daardoor kon Anja nu ongehinderd langs mijn fel gezwollen schaamlippen likken. Voor het eerst in mijn leven streek er een likkende vrouwentong langsheen mijn mutsje. Het voelde fantastisch heerlijk aan! Ik voelde hoe mijn schaamlippen zich nog verder ontsloten en helemaal vochtig werden. Dan liet Anja haar tong, al dansend van links naar rechts, langsheen mijn hele poesje van beneden naar boven klimmen, tot het puntje van haar tong mijn kloppende klitje bereikte. Wild schuurde haar geoefende tong op en neer langs mijn al zo getergde knopje. ‘Handen thuis’ had de lieve schat gezegd, maar nu kon ik dat niet langer. Helemaal wild van verlangen klauwden mijn vingers in haar schouders. Dan schoof ik mijn handen achter haar hoofd en terwijl ik met mijn vingers door haar lange zachte haren woelde, duwde ik tegelijk haar hoofd stevig tegen mijn smachtende schoot aan. Gelukkig liet Anja begaan. Sterker nog, het leek alsof zij hierop had gewacht, want plots waren haar handen onder mijn billen.

Schijnbaar moeiteloos tilde zij mijn heupen op van het bed en ik voelde hoe zij haar dijen onder mijn billen schoof. Ik besefte dat mijn hongerige kutje zich nu, open en bloot, vlak voor ogen moest bevinden. Meteen daarop voelde ik de lippen van mijn lieve minnares zich rond mijn klitje sluiten. Sabbelend en zuigend maakte zij mij haast gek van verlangen. Net toen ik dacht dat ik het niet langer meer uithield, stopte zij.

Haar vochtige lippen streelden nog eventjes langs mijn schaamlippen, maar dan voelde ik hoe zij plots haar tong heerlijk diep in mijn kokende schachtje boorde. Terwijl Anja’s tong verkennende rondjes draaide langsheen de schubbetjes van mijn vulva, gooide ik mijn benen hoog de lucht in. Ik spreidde mijn benen zo ver als ik maar kon, om haar zo veel mogelijk de ruimte te geven, terwijl ik met mijn hielen steun zocht op haar rug. Toen de lieve schat dan langzaam haar tong in en uit mijn kutje begon te bewegen, kon ik het niet langer stil houden.

Vanaf dan zuchtte en kreunde ik haast onophoudelijk. Beetje bij beetje verhoogde Anja het tempo van haar in en uit flitsende tong en toen zij haar handen opnieuw naar mijn borsten bracht, begon zij met haar vingers in hetzelfde ritme als haar pulserende tong, mijn borsten te kneedden. Ik kromde mijn rug nog meer en gromde het uit van genot. Hierdoor aangemoedigd bewerkte Anja mijn speentjes nu haast gewelddadig. Normalerwijze zou ik zulke behandeling als erg pijnlijk hebben ervaren, maar zoals mijn tweeling nu keihard stond van de geile stuwing binnenin, was dat bruter werk van Anja’s handen juist een extra stimulans.

De kreten, zuchten en kreunen van genot ontsnapten onophoudelijk aan mijn lippen en galmden door de kamer.

Voor haar was dat waarschijnlijk net het signaal waarop zij had gewacht, want nog sneller en onvermoeibaar pompte zij haar tong telkens opnieuw diep mijn kutje in.

Dit hield ik niet lang. Dat besefte ik al te goed en ik voelde mezelf steeds hoger klimmen op de ladder van het genot. Stijl bergopwaarts naar een ongekend hoogtepunt.

Ik spande mijn spieren instinctief en trilde als een espenblad. Dan kwam ik, met eerst een kleine hete kramp als voorbode. Wat volgde was het beste en meest langgerekte hoogtepunt dat ik in mijn hele leven had gekend. Schokkend en schuddend lag ik minutenlang onder mijn lieve collega te kronkelen, en al die tijd bleef die lieve schat mijn poesje likken en mijn borsten kneedden.

Zalig gewoon!

Toen de storm die doorheen mijn lichaam was gegaan over was, kroop Anja onder mijn billen vandaan. Ze wierp zich als het ware bovenop mij en snel maakte zij mijn blinddoek los. Terwijl ik een ondeugende fonkeling in haar ogen zag, vroeg ze: “Kon het ermee door, lieve Tania?”

“Gekke meid” antwoordde ik, “Je hebt me net het lekkerste orgasme uit mijn hele leven bezorg.”

“Lief van je om dat te zeggen schatje, maar overdrijven hoeft echt niet hoor.” “Ik overdrijf niet Anja” zei ik beslist. “Kom hier jij!”

Meteen trok haar helemaal bovenop mij en fluisterde in haar oor: “Laat het me bewijzen lieverd, als je me niet gelooft.”

“Natuurlijk geloof ik Tania, maar tegen dat bewijzen zeg ik geen nee.”

De kuiltjes in haar wangen die haar glimlach begeleidde, terwijl ze deze laatste woorden sprak, spraken boekdelen.

Innig en hartstochtelijk was de kus die volgde. Heerlijk lang zoenden wij, en allebei wisten we wat de kus voor de ander betekende. Wij voelden hoe we elkaar begrepen. Voor mij was de kus een uiting van dankbaarheid om wat Anja mij net had gegeven. Voor haar was het een kus waaruit haar hunker en verlangen sprak.

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post351

Mijn eerste geld

ZomerstormGeplaatst door My 4Fingers vr, mei 14, 2010 00:29:12

Mijn eerste geld

Mijn naam is 私の指. Ik ben 18 jaar geleden geboren uit Aziatische ouders. Ik ben niet groot, 1,60 m, heb lang sluik zwart haar, een lichtbruine huid, kleine borstjes, mooie, slanke benen, een lekker kontje en een heet, kaal kutje.

Van mijn zus, デウィ走った, die twee jaar ouder is, heb ik gehoord dat mannen van 30 en 40 graag seks hebben met jonge Aziatische meisjes vanwege onze strakke hete kutjes en ons plezier in seks. Ik merk het zelf ook. Als ik in de disco ben, in een superkort rokje, doorkijkbloesje, een beetje sexy opgemaakt, willen alle dertigers en veertigers met me dansen. Ze leggen hun handen op mijn kontje, drukken zich met hun onderlichaam tegen me aan, ik voel hun pik stijf worden. Ik vind het best een lekker gevoel, mijn kutje wordt nat en mijn tepeltjes worden stijf.

Mijn zus heeft ook gezegd dat ik met mijn geile lijfje veel geld kan verdienen.

Vanavond word ik dikwijls ten dans gevraagd door Mark, een knappe man van een jaar of 40. Hij legt telkens zijn handen op mijn kontje en drukt zijn stijve pik tegen me aan. Ik word daar best geil van, dat merkt hij best. Hij knijpt in mijn kontje en wrijft zijn pik tegen me aan. Als we samen iets drinken, legt hij zijn hand op mijn been, streelt mijn been tot aan mijn tanga. Hij moet gevoeld hebben dat ik nat ben, want hij vraagt: “Ben je geil? Je lijkt me een lekker sletje. Ga je met me mee, dan kunnen we samen lekkere dingen doen?''

Dat wil ik graag, maar dan moet ik デウィ走った even bellen. In het weekend slaap ik bij haar. Ik mag best heel laat thuiskomen, maar dan wil ze het wel even weten. Ik hoop dat ze thuis is want ze heeft heel dikwijls afspraakjes.

デウィ走った was thuis. Ik mocht best met Frank mee, maar dan moest hij me 250 € betalen en hij mocht me alleen neuken met een condoom. Ze wilde ook zijn telefoonnummer en adres. Ik gaf hem de telefoon. Hij gaf zijn telefoonnummer en adres.

Toen zeiデウィ走った: “Je mag alles met haar doen, als je haar maar heel intens laat genieten. Ik wil een tophoertje van haar maken, ze heeft een lekker lijfje en talent. Veel plezier en ik kom haar over twee en een half uur ophalen.”

In de auto, op weg naar zijn huis, vertelde ik dat ik regelmatig met mijn kutje speelde, dat ik wel eens een jongen gepijpt had, dat ik met デウィ走った naar seksfilms keek waarin gepijpt, gebeft, geneukt wed, ook aan groepsseks werd gedaan, dat ik daar altijd heel geil van werd en dat het me heerlijk leek.

Aan zijn bobbel zag ik dat Frank er opgewonden van werd. In zijn huis in een buitenwijk nam Frank me mee naar zijn speelkamer. Zo noemde hij die. Op die kamer stond een groot bed, op het plafond boven het bed en aan weerskanten van de muren naast het bed waren veel spiegels. Door de rode lampjes leek het wel een hoerenkamer. Aan de muur hingen foto's van naakte meisjes. Toen ik even op het bed ging zitten, kon ik mezelf van alle kanten zien. Ik vond dat ik er lekker uitzag. Mark pakte me stevig vast, trok me tegen zich aan en kuste me op mijn mond.

”Ik ga me even douchen, dat mag jij ook doen, daar, achter die deur is nog een douche. In de kast hangen badjassen. Ik ben over een kwartiertje terug. Zal ik champagne voor je meebrengen?”

Op bed kleedde ik me uit. Van alle kanten lachten mijn kontje, mijn kutje, mijn borstjes, mijn benen, mijn gezicht me toe. Ik werd geil van mezelf. Ik ging gauw naar de douche. Het warme water was lekker, vooral die harde stroom op mijn kutje en borsten.

Er stonden allerlei lekkere geurtjes. Ik zocht er een uit, de lak van mijn teen en vingernagels was nog o.k. Ik stiftte mijn lippen vuurrood, bracht mascara aan bij mijn ogen. In de spiegel zag ik lekker sexy uit.

Ik zocht een badjas uit en ging op het bed liggen. Weer kon ik me van alle kanten bekijken. Na een paar minuten kwam Frank binnen, met een glas champagne voor mij en een biertje voor zichzelf. Hij droeg ook een badjas. Hij gaf me een envelop, er zat 250 € in.

We dronken wat. Frank trok me overeind, hielp me uit mijn badjas en begon me over mijn hele lichaam te strelen. Ik voelde mijn tepels stijf worden en in mijn kutje voelde ik tintelingen.

”Mooie haren, een lekker zacht huidje, een zalig kontje, geile borstjes, sexy benen, een heet kutje. Ik geil op je, lekker sletje, voel maar.”

Hij duwde zijn stijve pik tegen me aan. Ik deed, zijn badjas uit en keek naar zijn recht vooruitstekende, grote stijve pik en zijn grote ballen. Ik pakte zijn pik vast en wilde hem gaan aftrekken.

”Wacht even, ik wil eerst dat jij geniet.” Hij legde me op bed, begon mijn borsten te likken, zoog aan mijn tepels en beet er zachtjes op.

Jee, wat lekker. Ik voelde mijn kutje nat worden. Hij kuste mijn voorhoofd, mijn ogen, mijn oren, mijn mond, mijn hals, ging weer terug naar mijn borsten. Likkend ging hij naar beneden, mijn navel, mijn buik. Hij spreidde mijn benen en beroerde mijn kutje met zijn lippen. Hij duwde zijn tong in mijn vagina, likte mijn schaamlippen, likte mijn kittelaar en begon erop te zuigen. Mijn kut explodeerde zowat, ik voelde mijn geil uit mijn kut stromen. Ik duwde mijn kut tegen zijn mond, dit was zo lekker. Ik begreep dat ik heel diep klaarkwam en ik wilde niet dat dit intense genot ophield. Hij maakte zijn vinger nat met mijn kutgeil en liet zijn vinger voorzichtig in mijn aars glijden, vingerde mijn anus. Mijn seksgenot werd zo mogelijk nog groter. Mijn geil spoot nu mijn kut uit. Ik lag te kronkelen met mijn onderlijf en gilde het uit van genot. Hij stopte. Ik zag dat zijn hele gezicht vol zat met mijn geil. Een supergeil gezicht.

Hij ging naar een kast en haalde er een paar speeltjes uit. Een om mijn kutje te stimuleren en een om mijn anus te verwennen. Hij stopte twee balletjes in mijn kut en met een apparaatje liet hij die in mijn kut vibreren. Hij stopt ook een balletje in mijn anus en liet dat ook vibreren. Mijn kittelaar, mijn g-spot, mijn anus brandden en golven van genot overspoelden me.

“Je hebt nog een gaatje dat niet gevuld is.”

Frank hield zijn stijve pik voor mijn mond, gretig hapte ik die naar binnen en zoog er op in het ritme van de scheuten van genot in mijn onderlijf. Ik likte zijn ballen en hij neukte me hard en diep in mijn keel.

Ik kwam doorlopend klaar en genoot intens van die stotende pik. Ik voelde hem nog harder worden tot ik zijn zaad omhoog voelde komen. Vijf, zes stralen sperma spoot hij in mij keel en ik dronk het, slikte het met veel plezier.

Frank was briesend klaargekomen, hij likte de spermaresten van mijn lippen, pakte een handdoek en veegde zijn pik schoon. Hij haalde de speeltjes uit mijn kut en kont en maakte ook mijn kut en kont schoon. Onder de kraan spoelde hij de speeltjes af, droogde ze af.

“Doe even je badjas aan, dat doe ik ook.” We knoopten onze badjassen niet dicht zodat we zicht hielden op elkaars geslacht.

“We pauzeren even en drinken wat. Daarna wil ik je in je hete, strakke kutje neuken.”

Hij legde de speeltjes weer in de kast en liet me een vibrator zien.

“Door deze vibrator worden je kut, je kittelaar en je anus gestimuleerd, die moet je straks, als je nog steeds geil bent, maar eens proberen.”

Hij zette een geile DVD op, daarop werd flink geneukt. Ik zag dat zijn pik weer stijf werd en ik voelde mijn kutje weer nat worden. Omdat hij ongegeneerd met zijn pik speelde, vond ik dat ik ook best met mijn kutje en mijn borsten mocht spelen. Hij keek gefascineerd toe en het wond hem duidelijk op. Met mijn van geil druipende vinger bevochtigde ik mijn tepels, stak mijn vinger weer in mijn kut, mijn weer drijfnatte vinger hield ik voor zijn mond. Begerig likte hij mijn vinger af.

“Nu wil ik je neuken, je bent een heerlijk geil sletje, een seksgodinnetje. Ik heb begrepen dat je nog nooit echt geneukt hebt. Ik zal voorzichtig beginnen, maar daarna neuk ik je suf. Je zult er van genieten.”

Hij gooide zijn badjas uit, deed een condoom om en schoof zijn dikke, stijve pik een klein stukje in mijn kut. Ik was zo geil dat mijn kut openstond en dreef van het vocht. Voorzichtig gleed zijn pik wat verder, verder en verder tot hij tot aan zijn ballen in mijn kut zat. Mijn kut zat heel strak om zijn stijve en dat voelde heel erg lekker. Toen hij begon te neuken, eerst langzaam, daarna steeds harder en wilder, werd ik wild van puur seksgenot. Toen hij ook nog met zijn twee wijsvingers mijn anus neukte, kreeg ik een heel diep orgasme, dat minuten duurde.

Ik voelde zijn pik nog dikker worden, met een dierlijke kreet kwam hij klaar. Ik vond het jammer dat hij een condoom omhad, graag had ik die warme stralen sperma tegen mijn baarmoeder en in mijn kut gevoeld.

“Wat een heet strak kutje. Ik wil je gauw nog een keer ontmoeten.”

“Krijg ik dan weer 250 €?”

“Je kunt nog veel meer verdienen op een avond, ik heb een heel stel vrienden die jou ook best zouden willen neuken.”

De bel ging, dat zou デウィ走った wel zijn.

“Ga jij maar onder de douche, dan praat ik even met je zus.”

Toen ik terugkwam in de kamer zei Frank.

“Ik hoop je gauw terug te zien en デウィ走った met jou wil ik ook wel een afspraakje.” デウィ走った schonk hem een warme glimlach. In de auto zei デウィ走った dat Frank me geweldig had gevonden en ze vroeg wat ik ervan gevonden had. Ik zei haar dat ik minstens tien keer klaargekomen was en dat ik nu wist dat seks heerlijk is.

“Bovendien heb je 250 € verdiend. Ik denk dat je best meer van dit soort afspraakjes wil.”

“Ja. Natuurlijk.”

“Denk je dat je ook met meer mannen tegelijk op een avond wil seksen?”

“Lijkt me best geil.”

“Frank heeft vrienden, en ik kan ook wel mannen voor je vinden. Realiseer je u trouwens je een hoertje bent als je seks hebt voor geld?”

“Dat wil ik juist graag.”

“Misschien kunnen we ook samen naar geile feestjes gaan?”

“Ben jij ook een hoer dan?”

“Hoe denk je dat ik anders mijn dure appartement en mijn dure kleren kan betalen.”

We vielen in elkaars armen.

“We openen morgen een bankrekening voor je. Verder gaan we hoerige kleren voor je kopen en seksspeeltjes. Maar nu gaan we vieren dat we collegaatjes worden.”

私の指  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post309
Volgende »