Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

AMALIA EN SHAKUNTALA

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers ma, november 17, 2014 17:54:57

AMALIA EN SHAKUNTALA: een lesbisch sprookje

Lang geleden, in een tijd dat 4F verhalen nog zonder tekstverwerker en met één hand werden geschreven, leefde er in een klein maar welvarend koninkrijk een ondeugende prinses, Amalia genaamd. Samen met haar vader en haar zusje (haar moeder was is in het kraambed van haar jongere zus gestorven) bewoonde ze een kasteel omringd door een immense tuin, waar eekhoorntjes en hertjes verstoppertje speelden. Het kasteel zelf was een labyrint van kamers en gangen. Amalia groeide er op tot een wonderschone maagd met weelderige blonde lokken en een even weelderige boezem, die menige ridder slapeloze nachten bezorgde.

Deze prinses kreeg op haar achttiende verjaardag van haar koninklijke pa een Indisch kamermeisje, luisterend naar de naam Shakuntala.

Shakuntala was een kop kleiner dan Amalia, had een gave karamelkleurige huid en diepbruine antilopenogen. Maar het mooist aan haar was het inktzwart haar dat bijna tot de navel reikte en waarin bij fel zonlicht paarsblauwe vonken dansten. Amalia bloosde van blijdschap om dit bijzondere verjaardagscadeau en gaf haar pa een smakkerd dat zijn kroon er scheef van zakte. Ze kon haar ogen geen seconde van Shakuntala afhouden, als was ze een wijfjeskoekoek die na een troosteloze winter voor ‘t eerst de mango weer in knop ziet komen. Ze nam Shakuntala bij de hand en, zodra de hofetiquette het toeliet, troonde ze haar mee naar haar kamer.

“Kam mijn haren”, lachte Amalia terwijl ze Shakuntala een borstel met ivoren handvat reikte. Shakuntala gehoorzaamde prompt en toen ze met de kam in aanslag vlakbij kwam staan werd Amalia’s neus gestreeld door het exotische parfum van kruidnagel en sandelhout uit de sari van haar nieuwe kamermeisje. Haar hart ging er sneller van kloppen, zozeer dat ze alle strenge lessen over de omgang met huispersoneel volkomen vergat. Ze slaakte een diepe zucht, trok Shakuntala tegen zich aan en plette met gloeiende wang het halssnoer van lotusvezels dat in de scheiding van Shakuntala’ s borsten hing. Shakuntala liet lachend begaan, want de aantrekking was wederzijds. Ze vatte Amalia’s zachte hand en drukte er een kusje op.

“Wat een mooie hand”, zuchtte ze, “die lieve nageltjes aan je charmante vingers hebben de kleur van de dageraad.”

Ze kregen het beiden erg warm, zeker toen Shakuntala Amalia’s hand voorzichtig tussen de plooien van haar sari leidde in de richting van haar fiere borstjes, hard en rond als pas gerijpte granaatappeltjes. Shakuntala dartelde met haar lippen over Amalia’s onderlip, een bijtje gelijk die aan een pas ontloken bloem, intact en delicaat, de eerste nectar wil ontstelen.

Hun omhelzing werd snel vuriger en gedurfder. Hun tongen vonden elkaar, handen gleden onbeschroomd over zacht glooiende heuvels en vrouwelijk donkere dalen, kleren kwamen los en het duurde niet lang of Amalia’s jurk en Shakuntala’ s sari gleden zusterlijk naast elkaar op de grond.

Amalia had wel eens met haar zusje doktertje gespeeld, maar de jonge Indische schone die nu naakt voor haar stond was toch van een heel andere orde.

“Kom hier,” fluisterde ze schor, “dat ik je twee rode lotusbloemen van voetjes op mijn knieën leg om ze te knijpen, mooie meid met de palmendijen.”

“O Amalia,” kreunde Shakuntala, “je hebt vast veel ervaring met vrouwen.”

“Integendeel,” antwoordde de prinses, “je bent de allereerste die ik in mijn armen sluit.” Shakuntala kirde verrukt: “O Amalia, is dat zo? Ja, ik wil je wel geloven. Jeugdige bloem die nooit beroken werd en me met haar charmes bedwelmd. Knopje van me, dat nooit door een nagel werd geknipt. Glanzende parel van me die nog nimmer werd doorboord.” En bij elk van die lieve woordjes drukte ze een vurige zoen op Amalia’s lippen, ogen en hals. Amalia sidderde bij dit honingzoet gefluister in haar oor en drukte haar nieuwe liefde nog vaster tegen zich aan.

Shakuntala, ervaren in de vrouwenliefde, merkte hoe een intense liefdeskoorts zich van Amalia meester maakte.

“Kom Amalia,” fluisterde ze, “laat varen al je schroom. Kom hier met je geparfumeerde leden, delicaat als jasmijn pas uit de knop, strek ze maar uit in deze zachte, diepe kussens. Open je zoete dijen, kind. Wat zijn je billen lang en lenig, het lijken olifantenslurven, maar dan week en krachteloos als gekneusde lotusbloemen op half verdorde stengels. Kom, ik zal je de dans van de twee feniksvrouwtjes leren.”

Daar lag Amalia; gestrekt op de rug, de ogen gesloten, naakt en open, overgeleverd aan de gretige handen van haar liefdeslerares. Het duurde niet lang of Shakuntala ging met gespreide dijen boven op haar liggen, en wel zo dat beide venusheuvels elkaar raakten. Zachtjes begon ze op en neer te rijden, haar genotsknopje tegen dat van Amalia. De beide lichamen vonden elkaars ritme en intenser werd het liefdesspel. Shakuntala gaf dwingend de maat, steeds sneller en woester wrijvend, gelijk een bronstige olifant die door de bergen dwaalt. Wie had ooit zoveel kracht in dat tengere lijf kunnen vermoeden? Amalia kwam schokkend klaar en bleef hijgend en bezweet het beuken van Shakuntala ondergaan tot die eveneens met het orgasmekreetje ‘siiit’ haar hoogtepunt bereikte.

In zoete omhelzing lagen ze na te genieten. Shakuntala legde haar hand op de natte poes van Amalia en keek haar diep in de ogen. Plagerig liet ze haar vingers langs en in Amalia’s spleetje glijden en Amalia opende gedwee haar dijen.

“Ik lees in je ogen dat je trek hebt in meer,” zei Shakuntala met een glimlach. “Kom, ik leer je een spel dat uit China komt en dat daar ‘spiegeltje opblinken’ heet. Je weet misschien dat de traditionele Chinese spiegels niet van spiegelglas zijn maar van brons. Wel, brons moet gedurig opgeblonken worden om mooi te reflecteren. Wel, zo is het ook met onze lipjes.” Ze schoof enkele grote kussens onder de rug van Amalia, zodat die zich half op kon richten. Daarop ging ze met gespreide benen vlak voor haar zitten. Hun benen haakten in elkaar en Shakuntala bracht haar bekken steeds verder naar voor, totdat hun vochtige schaamlipjes elkaar tenslotte raakten. En weer begon het spel van wrijven en stoten. Zie hoe Amalia zich aan dit spiegeltje blinken overgeeft:

Haar borst gaat op en neer in zware adem

Haar gelaat in een net van vocht gevangen

Aan haar oor een loshangende acacia bloem

Met één hand houd ze haar volle haardos vast

Waaruit de knoop is losgeraakt

“O Shakuntala, wat was dat zalig” snikte Amalia toen ze beiden haast tezelfdertijd hun hoogtepunt hadden bereikt en opnieuw in elkaars armen lagen na te hijgen. “Nooit, nooit laat ik je nog gaan.”

In de daaropvolgende dagen en weken brak er voor de beide tortelduifjes een heerlijke tijd aan. In dit enorme kasteel vonden ze genoeg kamers om onbespied spiegeltjes te blinken en ook de grote tuin bood vele opwindende schuilplekjes. Helaas, Amalia werd overmoedig en lette niet meer op of ze werd gevolgd voor ze met Shakuntala de tuin in trok. En dus gebeurde het onvermijdelijke: haar zusje zag op een dag kans om hun liefdesspel te begluren. Dat het net haar zusje zijn moest, een wicht dat steeds haar hart op de tong had en bij wie een geheim niet langer in haar borst bleef dan een druppeltje dauw op een schraal plukje gras. Het duurde dan ook niet lang voor dit de koning ter oor kwam.

“Maar meisje toch,” gromde haar pa bitter, “je hebt een keus aan de sappigste dadels en je vult je buik met tamarinde. Je moet onder de schare ridders die hier dagelijks in en uit lopen toch wel een leuke kerel weten te vinden die je kan koesteren en verwennen, mijn kind. Kijk eens goed rond, en laat me in de komende weken weten naar wie je hart uitgaat. Want het wordt hoog tijd dat jij gaat trouwen.”

“Goed, ik zal er over nadenken, pa” antwoordde Amelia, niet van harte, maar de wil van de vorst was wet.

Met een bedrukt gezicht ging ze terug naar haar kamer. Zie haar treurig door de eindeloze gangen slenteren:

Een buste met borsten die hun fierheid verloren

Schouders ineengezakt, de taille vermagerd

Zo ziet men haar, beklagenswaardig en begerenswaardig tegelijk,

In de kwellingen van de liefde, zoals de madhavi

Geplaagd door de wind die haar bladeren uitdroogt.

Daar zat ze nu, alleen op haar kille en eenzame kamer, want inmiddels had Shakuntala het bevel gekregen om het grondgebied te verlaten en was ze het land uitgezet. Ze liet haar tranen de vrije loop en wilde zich al snikkend op haar bed storten toen ze plots op haar kussen een lotusblad zag liggen, teder en zacht als de hals van een papegaai. Met een nagel was er een boodschap in gegrift, die enkel van Shakuntala kon komen.

“Geloof me,” stond er in gegrift, “zeg aan je pa dat je de ridder zal trouwen die de draak verslaat, en alles komt goed.”

Nu werd dit koninkrijkje inderdaad geteisterd door een gemene draak, in de volksmond Fiscus genaamd, die overal waar hij kwam de helft van het zuur verdiende loon van de werkende mens opslokte. Het volk zuchtte en kreunde onder die gesel en had de koning al herhaaldelijk om redding gesmeekt. Dus toen de koning enkele weken later opnieuw over trouwen begon, beloofde Amelia dat ze met de ridder zou trouwen die de draak Fiscus kon verslaan. De ene na de andere ridder diende zich aan, maar weinigen kwamen terug, en zij die het avontuur overleefden deden dit met achterlating van een arm of een been. Zelfs de meest koene ridder van allen, Nicolaas Van Achterdochtighem, die in de volksmond bekend stond als NVA naar de initialen op zijn hemdboordje, moest zich na honderd dagen met verschroeide haren en geblutst harnas gewonnen geven. Geen ridder waagde het daarna nog om de draak Fiscus te trotseren en de koning begon al te vrezen dat zijn dochter nooit van straat zou raken.

Tot op een mooie dag al zingend en klingelend een onbekende witte ridder uit het bos kwam aangereden, de afgehakte kop van Fiscus achter zich aan slepend.

“Eindelijk,” riep de koning opgelucht. Hij vatte zijn dochter die naast hem op het bordes was komen staan bij de schouders en zei met een aandrang die geen tegenspraak duldde.

“Amalia, die ridder zal jij trouwen en wel nog voor de zon weer ondergaat, op mijn woord van eer.”

“Ja pa,” zuchtte Amalia gelaten. De ridder zette zijn helm af en zichtbaar werd een weelde aan inktzwarte lokken waarin paarsblauwe vonken dansten: Shakuntala! De koning deinsde achteruit, maar kon niet terug komen op zijn duur gezworen eed en nog voor de nacht viel werden Amalia en Shakuntala in de echt verbonden.

“Vertel me nu eens,” zei Amalia toen ze beiden eindelijk naakt naast elkaar in het huwelijksbed lagen, “hoe jij er in bent geslaagd om die lelijke draak Fiscus de baas te worden, daar waar zoveel koene ridders in het zand moesten bijten.”

“Simpel,” antwoordde Shakuntala, “Fiscus was een mannelijke draak. En ik mag dan op vrouwen vallen, ik weet heus wel hoe ik de aandacht van mannen kan trekken zodat ze hun verdediging verwaarlozen. Maar in de strijd is mijn spiegeltje door zijn roet-adem wel erg dof geworden.”

Amalia lachte en trok haar kersverse bruid tegen zich aan: “Kom hier mijn schat, zodat ik dat spiegeltje van jou eens flink kan opblinken.”

En zo leefden ze nog jaren lang en gelukkig en adopteerden vele kindertjes. En vele lesbische paartjes met hen, want de koning had een groot moreel gezag, niet alleen in eigen land maar ook in de landen rondom hem, zodat een huwelijk tussen minnende van hetzelfde geslacht al spoedig in alle beschaafde landen wettelijk mogelijk werd en als de normaalste zaak van de wereld werd beschouwd.

Heer Halewijn

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1302

ORPHEUS OP OMEGLE

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 21, 2014 19:44:43

ORPHEUS OP OMEGLE

Je chat nu met een willekeurige vreemdeling op Omegle! Zeg hi!

Jullie spreken dezelfde taal. Jullie houden beiden van flirten.

Vreemde: man

Jij: vr 35 leeftijd?

Vreemde: 36

Vreemde: ik word 37 over 3 weken

Vreemde: waar hebben we het over?

Jij: mmm, ik merk dat we beiden wel van een kleine flirt houden ;-)

Vreemde: wie niet?

Vreemde: vertel me over jezelf aub

Jij: wel, ik moet je om te beginnen vertellen

Jij: dat ik niet val op kerels die denken dat ze me kunnen opwinden

Jij: door met hun lul voor een cam te zwaaien

Jij: ik wil verleid worden met woorden

Vreemde: wel, zo’n kerel ben ik niet schat

Vreemde: ik heb zelfs geen camera lol

Jij: speel je het spel mee dan?

Vreemde: en of, wat je maar wil schat

Jij: hou je van poëzie?

Vreemde: ik ben er dol op

Vreemde: do not go Gentle, into that goodnight

Vreemde: het is mijn favoriet gedicht

Vreemde: al kan ik me niet meer herinneren van wie het is

Vreemde: het is een lang gedicht. Over zijn stervende vader. Triest, maar wel bijzonder.

Vreemde: tussen haakjes, ik ben Joey. Hoe heet jij?

Jij: Jolita

Vreemde: lol echt? Dat is leuk

Vreemde: waar kom je vandaan Jolita

Jij: Europa, en jij?

Vreemde: New York

Vreemde: vertel me wat meer over jezelf. Beschrijf jezelf als je kan.

Jij: ik ben Aziatische, lang zwart haar, niet erg groot, eerder slank, behalve in de heupen

Vreemde: klinkt erg leuk

Vreemde: maar eerlijk gezegd, bijna te mooi om waar te zijn

Jij: dank je, hoe zie jij er uit?

Vreemde: ongeveer 5 »9 160 pond Italiaans/Duits/Iers 5 tattoos

Vreemde: donker haar, donkere ogen

Jij: dat klinkt ook lang niet slecht ;-)

Vreemde: men zegt dat ik een leuk gezicht heb en een goed lijf

Vreemde: maar ik ben daar niet zo mee begaan

Jij: waar ben je dan mee begaan?

Vreemde: ik was 10 jaar bij de US marines, daar heb ik mijn goede vorm aan te danken

Vreemde: maar ik ben niet ijdel of arrogant

Vreemde: een gewone kerel neem ik aan

Vreemde: ik kan nog steeds niet beslissen of je werkelijk zo bent of niet hehehe

Jij: zie je me aan voor een dikke oude taart?

Vreemde: nee

Vreemde: maar je kan om het even wie zijn

Vreemde: maar om één of andere reden geloof ik je toch

Jij: dank je, ik geloof je ook

Jij: wat heb je aan?

Vreemde: boxer shorts

Vreemde: en weinig anders

Vreemde: het is hier warm

Jij: ik draag een rode bloes en een halflange rok

Jij: zwart

Vreemde: klinkt erg sexy

Vreemde: ben je nu aan het werk?

Jij: nee, in de weekends heb ik vrij

Jij: het is hier zaterdagmorgen

Vreemde: wat doe je precies als ik vragen mag?

Jij: kantoorwerk, jij?

Vreemde: ik heb een zaak met mijn broer

Vreemde: ik werk voor mezelf

Vreemde: ik zou nooit in een kantoor kunnen aarden, zou tegen de muren op lopen

Vreemde: maar jij ziet er zeker schattig uit als je aan het werk bent

Jij: het gaat best, het is een 9 tot 5 job

Jij: en ‘s avonds hou ik er van om poëzie te vertalen

Vreemde: je lijkt me een unieke vrouw

Jij: eerder gemiddeld, denk ik, ik doe niet veel aan sport

Jij: ik hou ervan om te wandelen in de bossen rond mijn huis

Vreemde: dat klinkt leuk

Vreemde: heb je kinderen? Familie?

Jij: gelukkig getrouwd, maar geen kinderen

Vreemde: als ik te nieuwsgierig ben moet je het maar zeggen

Jij: ik vind het ok zolang je mijn privacy respecteert

Vreemde: dank je

Vreemde: en je hebt geluk, want ik ben waarschijnlijk de meest respectvolle kerel op internet

Jij: te veel hitsige knapen hier

Vreemde: ze zijn jong

Vreemde: ze weten niet wat ze doen

Vreemde: ik ben geïnteresseerd in de poëzie die je leest

Vreemde: je lijkt me een geweldige leuke meid

Jij: dank je, je bent ook het vriendelijkste wezen dat ik tot hiertoe op omegle heb ontmoet

Jij: heb je een vriendin?

Vreemde: ik had een vriendin, we waren 8 jaar samen, maar we gingen uiteen

Jij: wat jammer

Vreemde: we blijven vrienden

Vreemde: ‘t is moeilijk uit te leggen

Vreemde: maar ik moest haar laten gaan

Jij: je hoeft me niets uit te leggen als je dat niet wil

Vreemde: wat soort flirt wil je eigenlijk?

Jij: ik hou ervan om langzaam op te bouwen

Jij: zoals Orpheus, het gedicht van Laszlo Lator dat ik net gelezen heb

Jij: ik zou het met je door willen nemen en tussendoor wat vragen stellen

Vreemde: lijkt me leuk

Jij: het begint als volgt:

Jij: wat trok me in je aan – het antwoord

Heb ik in Hades tevergeefs gezocht

Jij:

Jij: wat trekt je het meest aan in een meid?

Vreemde: ik? Ik hou van een vrije geest

Vreemde: ik was niet zeker of dat geen deel van het gedicht was, hehe

Vreemde: ik hou van een vrouw die zich in de hand heeft

Jij: het uitdagende type?

Vreemde: nee, niet uitdagend

Jij: ik was erg bedeesd toen ik jong was, maar met ouder worden werd ik wat ondernemender

Vreemde: gelijk heb je, het leven is kort

Jij: en of, ik ga verder met het gedicht:

Jij: ik hield van je voor je alles en je overal

Gaf je meer liefde dan men schenken kan misschien

Jij:

Jij: was je waanzinnig verliefd op je vriendin?

Vreemde: ik was stapelgek op haar

Vreemde: ik heb mijn leven voor haar gewaagd

Jij: letterlijk?

Vreemde: ja, pistolen op me gericht

Jij: ooh

Vreemde: het was zo beroerd

Vreemde: ik wist niet wat te doen

Vreemde: maar ik wist dat ik van haar hield, en ik probeerde haar te beschermen telkens ze een probleem had

Jij: je woont in een land vol geweld, bij ons draagt enkel de politie wapens

Vreemde: een pistool is maar een pistool

Vreemde: neem ze weg en je wordt neergehakt met een machete in andere landen

Vreemde: dan word ik liever neergeknald

Vreemde: geweld is overal schat

Jij: jakkes, mijn lust verdwijnt ervan

Jij: laat ons verder gaan met het gedicht

Vreemde: ja, doe dat

Vreemde: je bent erg grappig, weet je?

Jij: ik hield van je haren – blond? Roodbruin allicht?

Jij:

Jij: ik heb je al verteld dat ik lang zwart haar heb

Jij: ik zou het graag korter dragen want het is zo een gedoe om te wassen

Jij: maar mijn schat wil het zo

Vreemde: het moet fijn zijn om er aan te trekken

Jij: welk kleur haar had je vriendin?

Vreemde: bruin, ze was 100% Griekse

Jij: hield je ervan om er aan te trekken? Zachtjes, hoop ik ;-)

Vreemde: ik ben een zachtmoedige ziel

Vreemde: met een ruwe bolster soms

Vreemde: ik ben soldaat geweest, zo dus…

Jij: je hongerige mond, je vochtig gladde lippen

Jij:

Jij: ben je een goede kusser?

Vreemde: een opperbeste

Jij: hoe leg je het aan om een meid te doen verlangen naar een tweede kus?

Vreemde: ik ben vol passie

Vreemde: en we hebben vaak zoveel pret samen, dat ze me aan zal sporen

Vreemde: ik ben goedlachs

Vreemde: en een beetje dwaas

Vreemde: op een leuke manier, niet als grapjas

Jij: mmm, je lijkt een geschikte kerel voor me

Vreemde: zou best wel eens kunnen schat

Jij: het lijkt of ik de warmte van je lippen al op de mijne voel

Vreemde: hou je van Italianen?

Jij: ze zeggen dat het echte casanova’s zijn. Ben jij Italiaan?

Vreemde: jazeker, en goed voorzien, als je begrijpt wat ik bedoel

Jij: wel, laat ons verder lezen

Vreemde: ok

Jij: de pruimvorm van – wat was de tint –

Je ogen geel of grijs of groen misschien

Waarin elk ogenblik nu zwol dan spleet

In twee om dan weer saam te smelten

Jij:

Jij: welke kleur en vorm hebben je ogen? De mijne zijn amandelvormig en bruin.

Vreemde: ik heb donkere ogen, Italiaans, dus nogal groot

Vreemde: maar niet te groot

Jij: mmm, ik hou van grote ogen

Vreemde: ik heb ook grote oren, maar niet te groot

Jij: ik heb kleine oren en een kleine neus

Vreemde: ik wed dat ik je zonder probleem als een veertje van de grond kan tillen

Jij: dat denk ik ook wel

Vreemde: hou je ervan om te controleren?

Jij: in het begin wel ja, dan mag mijn partner het overnemen

Vreemde: dan zouden we een geweldig stel vormen

Vreemde: dat is precies waar ik van droom

Jij: er is chemie tussen ons!

Vreemde: laat ons hopen dat het mengsel niet explodeert!

Vreemde: of, … misschien is dat net goed

Jij: laat ons verder gaan met het gedicht om wat af te koelen

Vreemde: zeker schat

Jij: maar boven alles had ik lief

Je bandeloos gebrek aan schaamte

Je onverzadigbare honger, je lust

Wanneer je, de onschuld zelf, op me toe kwam lopen

Jij:

Jij: ik denk dat wat hij hier schrijft op mij slaat

Vreemde: zou wel eens kunnen

Jij: toch op dit ogenblik

Jij: ik word al wat vochtig daar beneden

Vreemde: echt?

Jij: voel jij al iets?

Vreemde: natuurlijk, hoe kan het anders

Vreemde: er beginnen duidelijk zaken te knellen

Jij: misschien moet je ze maar bevrijden ;-)

Vreemde: misschien moet jij dat voor mij doen

Jij: daar komen we wel aan toe, het gedicht zal ons begeleiden

Vreemde: ik hou van dit gedicht

Jij: maar er is één ding waar ik nog meer van hield

Telkens je op een elleboog rustend op het bed

Glimlachend een Griekse vijgenboom gelijk

Je heupen vol passie recht naar voren gooide

Jij:

Jij: hoe ziet jouw ideale vrouw er uit?

Jij: fysiek bedoel ik…

Vreemde: wel, ik ben vrij kieskeurig

Vreemde: ik hou van Donker Haar

Vreemde: het is zo sexy

Vreemde: en ik hou van een zachte huid

Vreemde: tegen mijn hard lijf

Vreemde: ze moet een vos zijn

Vreemde: één die met me in de bossen wil dansen

Jij: mmm, passionele vrouwen noemen ze in mijn land ‘vossengeesten’

Vreemde: leuk

Vreemde: je moet altijd met je natuur mee kunnen gaan

Jij: ok, we gaan verder:

Jij: je kende mijn smaak en wist dat ik de jouwe kende

Soms uitgesproken maar vaker nog geraden

Jij:

Jij: ben je goed in het raden wat een meisje wil wanneer jullie intiem met elkaar zijn?

Vreemde: ik ben empathisch, zoals dat heet

Jij: kan je raden wat ik nu zou willen?

Vreemde: een kus?

Jij: mmm

Vreemde: misschien ook een lichte beet in je nek?

Jij: mmm, ik ruik daar lekker

Vreemde: dat weet ik

Vreemde: zal ik je helpen bij het uittrekken van enkele kleren?

Jij: je mag mijn blouse helpen uittrekken

Jij: ik draag een zwarte bh, 37 B

Vreemde: daar zou ik heel wat mee kunnen aanvangen

Jij: echt?

Vreemde: met 37 b?

Vreemde: reken maar van yes

Vreemde: daar zou ik de hele nacht mee kunnen spelen

Vreemde: zo ben ik nu eenmaal

Jij: mmm, mijn tepels worden hard

Vreemde: yeah, mijn lul is ook al behoorlijk stijf

Jij: ben je die aan het strelen?

Vreemde: ik ben er mee bezig schat

Jij: mij niet gelaten, maar hou je een beetje in

Vreemde: ok

Jij: ik wil samen met jou klaar komen

Vreemde: ik hou ervan om me in te houden

Jij: gewillige dijen – poortjes zich openend voor mij

Misschien was dat gebaar wel waar ik het meest van hield

Jij:

Jij: zal ik mijn dijen voor je openen?

Vreemde: ik weet dat je dat voor me wil doen

Vreemde: mocht je nu hier zijn, wat ik al niet met je zou willen doen

Jij: mmm, ik open ze voor jou

Jij: wat zie je onder mijn rok?

Vreemde: zo ken ik mijn meid

Vreemde: ik zie een nat slipje, laat me die uittrekken…

Jij: ja, zwarte satijn, doe ze uit

Vreemde: terwijl ik zachtjes je nek kus

Jij: maar traag

Jij: met je tanden

Vreemde: ik scheur gemakkelijk dingen, maar met jou zal ik teder zijn

Vreemde: voel je mijn lippen op de binnenkant van je dij baby?

Jij: mmm, een heerlijk prikkelend gevoel

Jij: ik ben daar zo zacht

Vreemde: dat geloof ik best

Vreemde: ik zou het voor jou daar in brand willen steken

Jij: afkoelen boy, we hebben nog verschillende regels te gaan

Jij: zouden we het niet liever hebben over Riemann integralen?

Vreemde: lol

Jij: maar onvergelijkelijk veel meer hield ik nog

Van de nachten dat ik in jou, in al je cellen zwerven kon

En, geborgen in je schattig lichaamshaar

De oceaangeuren van je verdoken poesje

Jij:

Jij: hier heeft hij het niet over mij, ik heb me vanmorgen nog geschoren

Jij: mijn ‘oceaangeuren’ zijn dus niet geborgen

Vreemde: hahaha

Vreemde: grappige meid

Jij: hou je van lichaamshaar?

Vreemde: lol nee

Vreemde: ik heb geen lichaamshaar, haarloos van natuur

Jij: fijn, ik hou niet van kerels met veel lichaamshaar

Jij: vooral niet op de borst

Vreemde: daar ben ik volledig haarloos, sommige kerels benijden mij er om

Jij: nu je mijn slipje hebt verwijderd, wat gebeurt er nu?

Vreemde: hangt af van wat jij doet

Vreemde: maar waarschijnlijk zet ik mijn tong voor je aan het werk

Jij: ja, doe dat

Vreemde: sabbelen vind ik ook leuk

Vreemde: heel zachtjes

Jij: mijn klit zwelt op, kan je het zien?

Vreemde: ik voel het met mijn tong

Jij: mmm

Vreemde: voelt en smaakt als snoep

Jij: en toch, wat me nog meer aan jou deed haken

Je bloemkelkjes wijkend voor mijn honingbij

Jij:

Jij: mijn bloemkelkjes staan al wijd open voor je ‘honingbij’

Vreemde: wel, ze zullen nog wat verder open gaan

Jij: is hij dan zo groot?

Vreemde: heu, niet gigantisch, perfect zegt men mij

Jij: heb je nog je voorhuid?

Vreemde: nee, ik ben besneden

Vreemde: ik hou het dus langer vol

Vreemde: en het is ook hygiënischer

Jij: hygiëne is belangrijk

Jij: mijn tong die in je kutje steeds mocht proeven

De smaken die je voor mij alleen bereidde

Jij:

Jij: ik bereid je een heerlijke smaak

Vreemde: ik ben zeker dat je geweldig smaakt

Jij: second, ik kom zo terug

Vreemde: goed

Jij: ok, ik ben terug

Vreemde: alles kits?

Jij: ik heb mijn trileitje ingebracht

Jij: zo dat ik verder kan typen met twee handen

Vreemde: ik weet niet wat een trileitje is

Jij: een kleine eivormige vibrator

Vreemde: ohhh, leuk

Vreemde: ik had je toch wel liever op mij

Jij: er blijven nog een paar regels over:

Jij: hoe mijn penis aan het trillen sloeg op je tere

Zachte clitoris strelend maar ook kloppend als op hout

Jij:

Jij: wrijf je eikel over mijn klit

Jij: zie je hoe open ik sta?

Vreemde: oh, ik krijg je wel open baby

Jij: tot hij recht door glijdend vlotjes binnendrong

In je gastvrij vlees en er zijn nest in vond

Jij:

Jij: steek hem er nu maar in, kom in mijn hongerig vlees!

Vreemde: waw, wat een lekker geil gedicht

Vreemde: ik hoop dat je van diep houdt baby pop

Vreemde: maar traag

Jij: mmm

Vreemde: is je kutje nauw?

Jij: ik voel hoe mijn kutspieren zich rond je penis sluiten

Vreemde: ik zal je een geweldig goede beurt geven

Jij: ja, je mag versnellen

Jij: ik grijp je billen en geef het ritme aan

Vreemde: ik kan je op vele manieren aan het kreunen brengen, mijn kleine fuckpop

Jij: je kan nu doen met me wat je wil

Vreemde: ik vul je op met zaad baby

Jij: oooh

Vreemde: en zal je doen schreeuwen van plezier

Vreemde: en in je oor bijten

Jij: kan me niet schelen, ik ben al te ver heen

Vreemde: je mag mijn rug krabben

Jij: en in je harde gespierde billen knijpen

Vreemde: ik hou ervan zoals jij in ze knijpt

Jij: wil nu echt zoveel mogelijk van jou in mij

Vreemde: oh, ik begraaf mijn ballen in je urenlang

Jij: mijn kutspieren spannen zich

Vreemde: voelt erg lekker aan

Jij: ik denk dat ik ga komen

Vreemde: ja, kom voor me baby

Vreemde: je weet dat papa daarvan houdt

Jij: ik kom!

Vreemde: ik ook! Voelt het lekker?

Jij: oh zo lekker, maar nu moet ik rusten

Vreemde: ik moet douchen

Jij: ik ook

Jij: bedankt voor de geile chat minnaar

Jij: hoop je nog eens te ontmoeten

Vreemde: ja schat, je kunt me altijd vinden op trefwoord [….]

Jij: kusjes, Jolita

Je hebt de chat beëindigd

Heer Halewijn

De lezers gaven dit verhaal smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1289

België – USA: 2 – 1

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 07, 2014 22:44:33

België – USA: 2 – 1

De broeierige Arena Fonte Nova bruist en kolkt. De tribune is afgeladen vol en ik heb met de grootste moeite nog een plaatsje gevonden tussen hoofdzakelijk Amerikaanse supporters. Vlak voor mij staat een blonde krullenbol, zo te zien een Amerikaanse jongen van vooraan in de twintig. Hij ziet er tenger uit, vrouwelijk haast, met zijn ronde schouders, smalle taille en lichte dons op armen en benen. A graça feminil e falsa dos pederastas que passam, lentos! Hij draagt een korte jeansbroek die strak om een heerlijk kontje spant.

De aftrap! Al meteen een kans voor Origi, maar hij neemt de hoek te scherp en Howard kan zich voor de bal werpen. Doch daar is De Bruyne! Die dringt onweerstaanbaar naar voor en ik dring mee, tegen de jongen aan die voor me staat. Mijn adem blaast in zijn nekharen en ik inhaleer in een roes zijn peperige geur van vers zweet. Jammer, op het nippertje afgestopt!

Na de verschroeiende beginfase wordt het wat kalmer op het veld. Ik blijf zo dicht mogelijk achter de jongen staan maar durf me amper tegen hem aan te drukken, zelfs al maakt hij geen aanstalten om me af te weren. Hij neemt mijn opdringerigheid blijkbaar nogal sportief op. Een stuk sportiever dan Cameron op het veld, die nu geel krijgt voor natrappen tegen de kuit van Mertens.

Twintigste minuut: de jongen leunt achterover, mee met de bal, terwijl Cameron de eerste Amerikaanse hoekschop neemt. Hij blijft tegen me aanleunen zolang de Amerikanen zich met vereende krachten door het hart van de Belgische verdediging beuken. Courtois heeft gelukkig geen moeite met het zwakke schot van Clint Dempsey. Ik voel de warmte van de jongenskont tegen mijn kruis en mijn pik begint te spannen in mijn broek.

Scherpe tegenaanval van Vertonghen nu; mijn beurt om stevig tegen de jongen aan te schurken. Enkele minuten later opnieuw Hazard in een één-tweetje met Vertonghen, maar zijn assist naar Fellaini gaat de mist in. We zijn een half uur in de wedstrijd en de Belgen hebben duidelijk het overwicht. De jongen voor me geeft het initiatief uit handen en stribbelt niet tegen als ik keer op keer mijn kruis tegen zijn kontje stoot.

Opnieuw een hoekschop voor de Amerikanen. Mijn paal staat nu hard en recht in mijn broek en past precies tussen de billen van de jongen die zich hard tegen me aandrukt, net zolang tot Jones de assist van Dempsey verknalt. Twee minuten later kan ik terugduwen, op het ogenblik dat Hazard naar binnen draait op aangeven van De Bruyne, maar helaas tegen een muur van vijf Amerikanen aanbotst. Twee minuten later is het weer de beurt aan de jongen bij een gevaarlijke voorzet van Yedlin, die gelukkig door Van Buyten weg van het doel wordt gekopt.

Met de rust in aantocht komen de Amerikanen nog enkele keren dreigend opzetten. Ik blijf nu aan de knaap voor me kleven en heb één arm rond zijn middel geslagen. Mijn hand daalt steels naar zijn kruis waar ik door de ruwe stof heen ook iets hards voel kloppen. Ik knijp er krachtig in op het ogenblik dat de zich virtuoos vrij dribbelende Origi de bal naar De Bruyne doorspeelt, die het leer meteen naast Howard probeert te plaatsen. Howard is echter even stevig en onpenetreerbaar als de jeansstof van het broekje van de knaap die ik in mijn armen sluit.

De tweede helft begint voorspoedig voor de Belgen. Na twee minuten een kopbal van Dries Mertens. De Amerikaanse doelman kan de bal op het nippertje vanonder de deklat tikken. Tien minuten later is het de beurt aan Origi: zijn geniale kopbal verslaat Howard maar de lat zit in de weg. Dan een loeiharde lel van Vertonghen. En nog één! Opnieuw een bijna goal van Dries. Het regent kansen voor de Rode Duivels, maar de bal wil er maar niet in.

De tweede helft begint even voorspoedig voor mijn persoonlijke match met de Amerikaanse jongen voor me. Die heeft aan het begin van de tweede helft de sluiting van zijn broekje los getrokken, zodat mijn hand naar binnen kan dringen en mijn vingers het rimpelig velletje van zijn balzak, zijn stug bosje schaamhaar en zijn stijve knuppel kunnen betasten. O que palpar-vos representa para mim! Net als de Belgen op het veld krijg ik nu vrij spel en kan voluit mijn gang gaan.

Ik haal mijn pik uit mijn broek en buig diep door de benen. De supporters rond me gaan volledig op in het voetbalfeest en merken niets. Juist op het moment dat Witsel een schot net naast het Amerikaanse doel schuift, schuift mijn pik door de broekspijp van het broekje naar zijn bilspleet. Mijn pik zit gekneld tussen het zachte vlees van zijn billen en het ruwe katoen van zijn broekje, maar heeft toch net genoeg ruimte om heen en weer te schuren telkens de blonde stoot voor me op zijn tenen wipt. Dat doet hij spontaan bij elke kans van de Rode Duivels en de Belgische kansen rijgen zich aaneen: Origi en Mirallas in de 71ste minuut, Mirallas opnieuw vijf minuten later, op voorzet van Origi. Hazard misschien? Daar is Howard weer. Van Buyten dan? Er staat een verdediger in de weg. Een snelle doorbraak van Hazard en De Bruyne! Het schot van Hazard belandt in het zijnet. Kompany? Hij schiet tegen zijn eigen steunbeen maar Howard moet zich wel reppen.

Het einde van de tweede helft komt in zicht en de billen van de jongen zijn nat van het voorvocht dat bij dit opgewonden heen en weer stoten uit mijn eikel lekt. Zelf is hij ook behoorlijk opgeladen. Zijn glibberige paal glipt bij herhaling uit mijn graaiende vingers.

Twee minuten in blessuretijd : een gigantische kans voor Chris Wondolowski ! Ik knijp zo hard in de pik van de jongen voor me dat die zijn eerste vlokken zaad lost, maar een orgasme is het niet. Een doelpunt evenmin, want de bal gaat nipt over. Het hart klopt me in de keel wanneer het fluitsignaal weerklinkt; verlengingen!

Bij de eerste verlenging ben ik niet meer te houden. Ik heb het broekje van de Amerikaanse voetbalfan naar beneden gerukt, zodat hij nu in zijn blote kont voor me staat. Een wonder dat geen van de omstaanders het merkt, maar niemand wil het veld een seconde uit het oog verliezen. Mijn opwinding is zo intens dat het omslaat in een fysieke malaise en dat ik de neiging moet onderdrukken om, zoals Vertonghen nu op het veld, de inhoud van mijn maag te legen. Maar dat gaat snel over en mijn honger naar seks neemt weer de overhand. Geen wonder ook, mijn pik verkeert nu al meer dan negentig minuten in een toestand van hoogste prikkeling. Ik richt mijn paal dus zonder dralen op zijn sterretje en stoot zo hard, zo snel en zo diep als ik kan. Kom op Lukaku, help de Rode Duivels eindelijk aan dat doelpunt! De Amerikaanse verdediging breekt onder het geweldig beuken van mijn pik. Rugindo, rangendo, ciciando, estrugindo, ferreando… Ah, poder exprimir-me todo como um motor se exprime! Ser completo como uma máquina! Lukaku snijdt door de verdediging als een mes door de boter, stormt vanop rechts naar de zestien meter en schuift de bal door naar De Bruyne. De Bruyne! Goal! Goal! Goal! Zijn gekruist schot vloert Howard en de bal belandt in de netten. Eindelijk! Net op dat moment explodeer ik in de aars van de jongen voor me en vul hem op met een warme stroel zaad. Hijgend en wankelend van uitputting klem ik me aan de jongen voor me vast bij het wegebben van de ontlading.

Uitgeput? Nee! Ik dorst naar meer. Ah, como todos os meus sentidos têm cio de vós! Ik wil de knaap voor me nog niet laten gaan. Mijn pik wordt slapper maar blijft hard genoeg om zijn aars te blijven vullen, hoezeer zijn kringspieren zich ook samentrekken om het vreemde vlees uit te stoten. Howard blijft de mooie reddingen aaneen rijgen, maar onpenetrabel is hij niet, net zo min als de knaap voor me die mijn pik steeds dieper in zijn kont voelt schuiven. Ik ga nu in een flink tempo door en nu, precies op het ogenblik van de moordende doeltrap van Lukaku op aangeven van De Bruyne, golft wat me resteert aan zaad in de weerloze knapenkont. Twee nul! De Rode Duivels gaan door naar de kwartfinale!

Gedurende ons hele bedrijf heeft de knaap geen enkele keer omgekeken. Ook nu de tweede verlenging is ingezet blijft zijn blik op het veld gericht. Ik hang nog in zijn nek na te hijgen, een hand vast om zijn pik geklemd. Hoe kan ik hem bedanken voor het genot dat hij me in de eerste verlenging heeft geschonken? Daar begaat Toby Alderweireld een stommiteit: hij heft de buitenspelval op en Julian Green kan een diepe bal in doel werken. Een doelpunt voor de Amerikanen. De knaap in mijn armen schokt over heel zijn lijf en mijn hand wordt plots gevuld met zijn lauwwarme zaad. Straal op straal stroelt tussen mijn vingers. Jongens wat kan die spuiten!

Plots voel ik gefriemel aan mijn kruis. Ik kijk omlaag en zie een paar grote bruine handen die mijn broek open ritsen. Eén krachtige ruk en mijn broek belandt op mijn enkels. Eindelijk werden onze crispações absurdas em pleno meio das turbas door een omstaander opgemerkt en hij wil delen in de fun! Ik voel zijn dikke paal heen en weer schuren tussen mijn blote billen. Promíscua fúria de ser parte-agente! Zijn hand heeft mijn pik gevonden en probeert die al rukkend weer recht te krijgen. Op het veld wisselen de kansen. 110de minuut: Lukaku overmeestert twee verdedigers, maar Howard redt andermaal de knikkers. Vier minuten later moet Thibaut Courtois alles uit de kast halen om een vrije trap van de Amerikanen uit de netten te weren. Blijft het 2 – 1 of wordt de wedstrijd met strafschoppen beslist? De kerel die achter op me inbeukt doet er in elk geval alles aan om zo snel mogelijk een balzak vol Amerikaans zaad in een Belgische kont te hozen. Zijn doel is zonneklaar: Rasgar-me todo, abrir-me completamente, tornar-me passento. Maar eindelijk, daar klinkt het verlossende fluitsignaal van de scheids! De Belgen gaan naar de kwartfinale!

Voor wie het echt wil weten: de Portugese versregels komen uit 'Ode Triumfal' van Alvaro da Campos, een alias van Pessoa.

Heer Halewijn

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1281

OP PELGRIMSTOCHT NAAR VEERLE ’S BED - hetero

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 02, 2014 15:47:20

OP PELGRIMSTOCHT NAAR VEERLE ’S BED - hetero

Wat vooraf ging:

Een karmijnrood slipje en een briefje met enkel de naam Veerle en een telefoonnummer in Nederland: dat is wat onze held, financieel analist bij Lehman Brothers, overhield van een telepathische vrijpartij op de trein naar Luxemburg (zie “De eerste keer voor de eerste keer.”) Hij belde het nummer en kreeg een uitnodiging om haar thuis te bezoeken.

De weken voorafgaand aan ons afspraakje kropen voorbij, maar eindelijk breekt de dag aan waarop ik mijn nieuwe smoking kan aantrekken en in mijn Aston Martin naar het dorpje S. ten noorden van Utrecht snorren. Mijn GPS leidt me tot aan de hoge toegangspoort van een riante villa. Die zwaait automatisch open en een brede oprijlaan voert me door een grote Franse tuin verfraaid met beelden en fonteinen. ‘Een dame met klasse’, denk ik bij mezelf. Voor de deuropening staat een meid met wit kapje en schortje om, maar verder slechts gekleed in een doorzichtig zwart bloesje en een doorzichtig zwart kanten rokje vastgemaakt aan een dun jarretelgordeltje. Onder het rokje een stel fraaie benen gevat in zwarte nylon kousjes en zwarte lak pumps. ‘Een dame met een speciale smaak wat de aankleding van haar huispersoneel betreft’, vul ik in gedachten mijn eerste indruk aan.

“Wie mag ik aankondigen?” Vraagt het kamermeisje in het Frans.

“Mijn naam is Halewijn, Heer Halewijn” antwoord ik met vaste tenorstem, haar daarbij recht in de ogen kijkend.

“Mevrouw komt zo. Als u even in het salon wil wachten… Kan ik u ondertussen iets te drinken halen?”

“Doe mij maar een ‘sex on the beach’, geschud, niet geroerd.”

Bijna gelijktijdig met de meid die mijn drankje brengt komt ook de dame des huizes binnen, een lieftallige verschijning dat zeker, maar tot mijn grote verbazing helemaal niet de vrouw die ik op de trein heb ontmoet.

“Hallo Heer Halewijn,” zegt dezelfde melodieuze stem die ik enkele weken eerder aan de telefoon had gehoord.

“Nee, Veerle ben ik niet, mijn naam is Exhibitio, maar ga even zitten en je zal alles snel begrijpen.” Terwijl we ons beiden in de zachte kussens van een Louis XV fauteuil vlijen, gaat mijn gastvrouw verder.

“Veerle is vaak op verkeerde mannen gevallen, die haar veel verdriet hebben aangedaan. En wat doe je in dat geval? Je zoekt hulp bij een hartsvriendin, bij mij dus. Wel dan bied je toch spontaan aan om haar lover boy te testen, nietwaar? Je wacht dus tot je man op zakenreis is en je het huispersoneel op vakantie kan sturen om hem uit te nodigen voor een intiem gesprek et cetera, en je laat hem niet eerder los tot je hem met een gerust hart in de armen van Veerle kan drijven. Dacht je misschien dat het kamermeisje van daarnet tot mijn vast personeel behoort? Nee hoor, ze is gewoon een goede vriendin uit Troyes die altijd klaar staat als je een minnaar wil testen. Wel, ben je bereid om je aan mijn test te onderwerpen?”

Ik ben niet het hele eind uit België komen rijden om met lege handen naar huis te keren en verzeker alles te zullen doen om in haar test te slagen en Veerle te behagen, want hoewel ik haar sinds onze vrijpartij op de trein niet meer heb terug gezien, wordt mijn verlangen naar haar elke dag heviger.

“Goed, laat ons beginnen met wat poëzie.” Exhibitio kijkt me wulps aan en begint melodieus te reciteren:

Strak gestrengd het kreupelhout

Drie sterren in de zuidoosthoek…

Ik herken meteen de strofe van een schalks bruiloftslied uit de meer dan 2500 jaar oude Chinese liederencanon en neem zonder haperen over:

Deze avond! Wat voor avond!

Wordt er bij elkaar gekropen

Hoe dan? Hoe dan?

Wordt er bij elkaar gekropen!

“Goed zo, Heer Halewijn! Confucius wist het al: slechts wie de liederencanon kent, kan over alles meepraten. Een beetje cultuur tussen de lakens misstaat niet. Je raakt snel verveeld bij minnaars die het in bed niet verder brengen dan: “open je benen schat, zodat ik mijn kloppende lul in je hete kut kan rammen”. Maar genoeg theorie, tijd voor wat praktijk. Ik stel voor dat je naar boven gaat en van een lekker ontspannende sauna geniet. Neem de trap links van gindse deur en dan vind je het wel.”

De sauna blijkt ondergebracht op een grote, schaars verlichte zolder, volledig ingericht als wellness ruimte, compleet met Turks bad en douches. In donkere nissen uitgespaard tussen kloeke eiken draagbalken meen ik in het schemerlicht enkele massagezetels en ligbedden te ontwaren. Er moet wel ergens een lichtknop zijn, maar ik kan die niet meteen vinden. Om het daglicht binnen te laten laat ik de deur van de zolder half open en begin me voor een grote spiegel uit te kleden. In een hoek van die spiegel zie ik plots de gestalte van Exhibitio gereflecteerd: ze is bovenaan de trap komen staan, vanwaar ze denkt me ongemerkt te kunnen bespieden bij het uitkleden. Ik laat niet merken dat ik dat in de gaten heb en ontdoe me zonder haast maar ook zonder talmen van hemd, broek en slip. Ik ben vrij groot geschapen en ben me bewust van het feit dat mijn penis ook in rust een interessant studieobject vormt voor een nieuwsgierige vrouw. Kwansuis op zoek naar de handdoeken hou ik mijn mannelijkheid geruime tijd naar de halfopen deur gekeerd, zodat Exhibitio me goed kan opnemen. Als ik de sauna binnenstap verwacht ik dat ze me na enige tijd zal volgen, maar ik blijf er bijna een half uur lang helemaal alleen. Ook nu ik uiteindelijk druipend van het zweet onder de ijskoude douche ga en me vervolgens stevig afdroog met een ruwe badhanddoek staat niemand me op te wachten.

Terwijl ik met tintelend vel sta na te hijgen hoor ik opeens muziek uit één van de donkere nissen achteraan opstijgen. ‘I want a man with a slow hand, I want a lover with an easy touch…,’ klinkt het zacht door de duistere zolder. Ik sla snel een handdoek rond mijn heupen en sluip in het spoor van een rij theelichtjes behoedzaam naar de bron van de muziek. Boven de stemmen van the Pointer Sisters uit hoor ik zachtjes kreunen… Helemaal achterin de zolder is een verhoogd plateau ingericht als een soort loungebank. Eerst als ik er vlak voor sta zie ik het: op de matras van de loungebank liggen in het beverige licht van tientallen kaarsjes twee naakte vrouwen elkaar te verwennen in 69 houding. Ze blijken zozeer in elkaar op te gaan dan ze me helemaal niet opmerken.

Geboeid blijf ik toekijken hoe ze elkaars kutje likken. Mijn handdoek is van mijn lendenen gegleden en mijn penis richt zich met schokjes op tot volle lengte. Nu mijn ogen aan het duister gewend raken herken ik in de vrouw die bovenop ligt Exhibitio. De vrouw die met gespreide benen onder haar ligt toont een verzorgd rond toefje schaamhaar boven gezwollen schaamlipjes en is vast haar vriendin uit Troyes. De billen van Exhibitio trillen telkens haar vriendin de punt van haar tong over haar genotsknopje laat glijden en ik bedenk hoe heerlijk het zou zijn om die billen uit elkaar te trekken en met een paar felle stoten mijn glimmende eikel in het weerloze lichaam van Exhibitio te boren.

Ik beheers me met moeite en als ik een flesje massage olie in het oog krijg weet ik dat de geduldige weg van het langzame voorspel me meer kans op succes biedt. Ik warm de olie in de palm van mijn hand en begin met rustige vloeiende bewegingen haar schouders en rug te bewerken. Ze verstijft bij mijn eerste aanraking, zich nu pas bewust dat ik vlakbij ben geslopen, maar ontspant weldra onder mijn zachte vingers. Haar vriendin heeft zich stevig op haar klit vastgezogen en probeert haar tong zo diep mogelijk in haar vagina te duwen. Exhibitio gaat nu rechtop zitten om die tong nog dieper te voelen, wat me de gelegenheid geeft om met mijn handen van haar schouders naar haar borsten af te glijden. Exhibitio is gezegend met ‘een rijke natuur’: ik moet alle vingers spreiden om beide bollen in mijn handen te kunnen houden. Haar harde tepels kittelen in mijn handpalm wanneer ik zachtjes haar borsten kneed.

Dan buigt Exhibitio zich weer voorover om het kutje van haar vriendin te likken. Mijn handen masseren nu haar onderrug in steeds grotere dalende cirkelbewegingen tot ik bij haar billen ben aangeland. Af en toe haal ik nu mijn vinger door haar bilspleet en ze lijkt dat plezierig te vinden want telkens gaat haar kontje omhoog om mijn hand te zoeken. Maar haar vriendin klauwt zich in haar billen en trekt haar meteen weer naar beneden om haar kut in het bereik te houden van haar gulzige tong. Daarbij rekt ze Exhibitio ’s bilspleet open zodat ik gemakkelijk bij haar sterretje kan. Met natte vinger cirkel ik rond haar poepgaatje op zoek naar haar meest gevoelige plekjes. Ze denkt allicht dat ik mijn vinger met massage olie heb ingewreven, maar de glibberige natheid van mijn vingertoppen komt van het voorvocht uit mijn eikel, waar ik telkens even over strijk voor ik haar anuspoortje kittel. Mijn nagels zijn kort geknipt en goed bijgevijld. Ik waag me dus een stap verder en duw het topje van mijn wijsvinger in haar kont. Ze is erg nauw en reageert onmiddellijk met het samentrekken van haar kringspier, zodat mijn vinger niet verder komt. Ik haal mijn vinger weg, wrijf die goed in met het voorvocht dat nu in een straaltje uit mijn pik drupt en bewerk rustig haar bilnaad, van het sterretje naar haar vagina, waar ik de tong van haar vriendin ontmoet, en weer omhoog. Ze ontspant en laat mijn vinger een eindje verder in haar anus. Zodra de weerstand te groot wordt trek ik mijn vinger er weer uit en hernieuw het hele ritueel. Na enkele keren is haar kringspier gewend aan mijn vinger en gaat het vinger-neuken steeds makkelijker. Uiteindelijk verdwijnt de hele lengte van mijn wijsvinger in haar poepgaatje en ga ik heen en weer terwijl ik ondertussen met mijn overige vingers haar kletsnatte flamoes masseer. Exhibitio begint over het hele lijf te trillen, duidelijk op de rand van een geweldig orgasme. Ik stoot mijn vinger nu in haar anus met verdubbelde kracht en de tong van haar vriendin bewerkt haar vagina in hetzelfde ritme. Met dierlijk gegrom komt Exhibitio spuitend klaar en we hebben alle moeite van de wereld om haar schokkende billen in bedwang te houden.

“Genade,” kreunt ze als we voortgaan met haar te prikkelen om ze naar een tweede orgasme te voeren.

“Niet eerder tot je toegeeft dat ik geslaagd ben voor je test,” hijg ik in haar oor. Ze wil tegenstribbelen maar haar vriendin, die het laatste restje kutvocht uit haar lijf wil slurpen, doet ook stevig haar best. Weldra wordt ze overweldigd door een tweede genotsgolf.

“Goed, al goed… ik geef me gewonnen, je bent met glans geslaagd. Laat me even uitblazen en dan krijg je je prijs.”

“Een prachtexemplaar”, zucht ze terwijl ze met een loom gebaar mijn stijve pik en ballen streelt en een kusje op de eikel drukt, “je hebt minstens een week nodig om die grondig te testen. Maar belofte maakt schuld.” Ze reikt naar de muur achter zich en opeens gaat in een duistere nis vlakbij een dimlicht aan. En daar, naakt en languit gestrekt op een ligbed, ligt Veerle! Ik sluit mijn ogen en open ze weer: ze ligt er goddank nog steeds, neuk-klaar en van vlees en bloed.

“Kom hier, mijn jongen,” zegt Veerle met hese stem, “voorspel hoeft niet, want zoals je bezig was met Exhibitio heb je mijn poes in vuur en vlam gezet.” Onder het goedkeurend oog van Exhibitio en haar vriendin werp ik me op haar. Met één, twee krachtige stoten zit ik meteen diep in haar gleuf. Het jachtig ritme waarop ze haar billen samen knijpt terwijl ze onder me ligt te kronkelen is duidelijker dan een uitgesproken smeekbede: ze wil snel en hard genomen worden. Vijf minuten later is het al zo ver: kreunend voel ik me in haar vagina leeg lopen. Ook zij komt kort daarop klaar met verrukkelijke kneepjes van haar schede in mijn pik. Moe en bezweet vallen we in elkaars armen in slaap.

Heer Halewijn

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1277

Uitnodiging

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 07, 2014 17:33:08

Zonder het talent van Raymond Queneau, maar op een 4F thema dat hopelijk meer tot de verbeelding spreekt dan de ontmoeting met een ongemanierde en slordig geklede onbekende in een volle trolleybus.

Verhalend

Ilse, Wim en ik hielden van triootjes. Liefst lag ik daarbij onder, mijn paal in haar kutje, terwijl Wim zich in haar kontje boorde. Maar soms gaf Ilse er de voorkeur aan om met slechts één van ons te vrijen. Dan keek de andere toe hoe zijn kameraad door Ilse werd verwend.

“Ik heb zin om ook eens toe te kijken terwijl jullie het met elkaar doen,” zei Ilse op een dag. Wim noch ik hadden ooit met een man gesekst en we probeerden Ilse om te praten. Maar ze dreigde een eind te maken aan ons triootje als we niet toegaven.

Door haar aangepord begonnen we elkaar aarzelend te kussen en te strelen. Al snel kregen we er zin in en hadden geen aansporing meer nodig om tegen elkaar op te rijden en elkaar te tongzoenen. In het heetst van de strijd bood ik Wim mijn sterretje aan, die weinig later vol zaad werd gepompt. Daarna werden de rollen omgekeerd en begeleid door het gesteun van de zich heftig vingerende Ilse duurde het niet lang voor ik me in zijn anus leeg liet vloeien.

We waren het beiden eens: zonder Ilse ’s hulp hadden we nooit kunnen vermoeden dat mannen onder elkaar zo lekker kunnen vrijen. Dank zij haar gingen nieuwe biseksuele horizonten voor ons open.

Verbloemend

Ilse, Wim en ik zochten graag elkaars gezelschap op. Ik lag daarbij met plezier op de rug, Ilse van voren omhelzend, terwijl Wim het liefst tegen haar achterkant aanschurkt. Soms gaf ze er evenwel de voorkeur aan om slechts één van ons te zoenen. Dan keek de andere toe hoe Ilse bij zijn vriend welbehagen wekte.

“Het lijkt me wel wat om toe te kijken terwijl jullie de lakens delen,” stelde Ilse schuchter voor. Geen van ons had dit ooit overwogen en we betwijfelden of het wel een goed idee was. Maar om haar verlangen naar ons samenzijn gaaf te houden voldeden we toch maar aan haar wens.

Op een hint van haar maakten we intiemer kennis met elkaar. Al snel kregen we er smaak in en begonnen uit eigen beweging elkaar steviger vast te pakken. Ik keerde Wim mijn rug toe, die na een tijdje nat en kleverig werd doordat Wim de spanning in zijn lendenen verlichtte. Daarna wisselden we van plaats en, met op de achtergrond het zware ademen van Ilse, duurde het niet lang voor ik op mijn beurt een zichtbaar teken gaf van mijn welbehagen.

We konden het niet ontkennen: zonder Ilse ’s hint hadden we nooit kunnen vermoeden dat mannen onder elkaar zich goed kunnen amuseren. Zij had ons de weg gewezen naar onvermoede combinatiemogelijkheden.

Uitvergroot

Ilse, Wim en ik snakten gedurig naar orgies. Liefst delfde ik dan het onderspit in de kronkelende lijvenberg, mijn seksknots in haar smakkende flamoes, terwijl Wim zijn daverende piston in haar anus ramde. Maar soms hunkerde Ilse er naar om door slechts één stier besprongen te worden. Dan vielen bij de terzijde geschoven voyeur de ogen uit de kassen als hij zag hoe zijn boezemvriend door Ilse naar de zevende hemel werd geneukt.

“Ik smacht er naar om ook eens te geilen op het seksgevecht van jullie beide bokken,” oreerde Ilse op de toon van een dwingend bevel. Met venten neuken? Geen haar op ons hoofd dacht er aan. We smeekten Ilse om die onzalige gedachte uit haar hoofd te zetten. Maar woedend dreigde ze er mee om ons voorgoed uit haar leven te verbannen als we ons niet aan haar wil onderwierpen.

Luidkeels door haar aangevuurd begonnen we elkaar dan maar te tongzoenen en ijverig te omhelzen. Niet lang daarna in aanzwellende golven door genot overmand en blind en doof voor onze omgeving kruisten we gejaagd onze keiharde knuppels als waren het flitsende degens.

Ik boog me tenslotte diep voorover en trok mijn billen wijd uiteen om Wim mijn nauwe anus te offreren. In geen tijd borrelde mijn poepgat over van zijn spermavloed. Daarna werd de meester de slaaf en bij het orgastisch gekrijs van de zich vuist- neukende Ilse spoot ik met twee, drie forse stoten een flinke kwak seks- sap diep in de darmen van mijn makker.

We waren het beiden roerend eens: zonder Ilse ’s porren en stoken hadden we in de verste verte nooit kunnen vermoeden dat mannen neuken zo zalig is. Dank zij haar hadden we de eerste stappen gezet op een homo-erotische verkenningstocht: daar wenkten de weidse hemelsblauwe verten van het biseksuele libido.

Geroken

Een vleugje Fleur de Paris, op een reukkussentje van amandelzeep gelegen, duldde bovenop zich vaak ook nog een vleugje Homme Soir: in lagen op elkaar gestapeld en heen en weer gewreven resulteerde dit in regel in een prikkelend aroma, waarin de pepergeur van vers zweet zich met het zilte aroma van kutvocht mengde. Bij de apotheose verdronk dit delicate bouquet wel in de weeë lucht van sperma.

Bij dit heen en weer wrijven wou het vleugje Fleur de Paris zich soms beperken tot het reukkussentje van amandelzeep of tot de geurdeken van Homme Soir: ook dan werd een eindbouquet verkregen met in wezen dezelfde aromaten, al bleek de zaadlucht iets minder dominant.

Op een dag gaf het vleugje Fleur de Paris verstek zodat enkel de amandelzeep en de Homme Soir beschikbaar waren voor de samenstelling van een geurenpalet. Voorwaar een gedurfd experiment dat slechts aarzelend werd aangevat. Het eindresultaat werd een sterk bouquet van muskusachtig zweet en naar palmolie geurend zaad, dat zelfs bij de afwezigheid van elk spoor van kutvocht-aroom prikkelend en opwindend bleek.

Fotoroman

Foto 1: Drie naakte lijven in elkaar gestrengeld op een kingsize bed, badend in het volle zonlicht. Ze werpen scherp afgetekende schaduwen op het hagelwitte beddenlaken. Onder ligt een sterk behaarde man, boven een tengere blonde jongeling en tussen beiden in, blank stukje vlees tussen de donkerder helften van een meergranenbroodje, een bleke vrouw met weelderige rondingen.

Foto 2: De vrouw zit schrijlings op de behaarde man die op zijn rug onder haar ligt en met beide handen haar billen omklemt. Haar zware memmen bengelen net boven zijn gezicht. Zacht daglicht strijkt liefdevol over een volle heup en een peervormige borst, het deel van haar lijf dat naar het raam is gekeerd. De schaduwen die het neukende paar op het bed werpt zijn langer en rafelig aan de randen. In een hoek van de kamer, buiten focus, de schim van de naakte blonde jongeman, die op het paar neerkijkt terwijl hij zijn penis streelt.

Foto 3: De bleke vrouw wordt op zijn hondjes genomen door de blonde jongeling. Kunstlicht schijnt koud op beide lichamen en onthult elk ontluisterend detail van het lichaam van de vrouw: rode striemen van de royaal bedeelde billenkoek op haar kont, tandvullingen in haar wijd open mond, glinsterende slijmsporen in haar schaamhaarbos… Van dichtbij slaat de behaarde man hun liefdesspel gade. De jongeling heeft het hoofd van de vrouw brutaal bij haar vlecht naar achter getrokken, zodat ze wel op moet kijken naar de flinke erectie van de voyeur.

Foto 4: De twee mannen en de vrouw staan naakt voor het raam in het gouden licht van de avondschemering. De vrouw trekt beide mannen aan hun penis naar elkaar toe. Ze kijken haar vragend aan en schijnen niet te begrijpen wat ze van hen wil.

Foto 5: Beide mannen geven elkaar een schuchtere kus op de mond. Hun rode konen kleuren nog dieper rood in het licht van de ondergaande zon. Hun lullen hangen slap. In de schaduw op de achtergrond de heftig gesticulerende vrouw.

Foto 6: De behaarde man zit op handen en knieën, zijn kont uitnodigend gekeerd naar de jongeling die een smalle maar lange penis tegen zijn sterretje duwt. De grove korrel van de foto en de invallende schemering verdoezelen de details en drenken het neukende paar in een dromerige David Hamilton sfeer. Op de achtergrond is toch nog duidelijk genoeg te zien hoe de vrouw toekijkt en daarbij haar spleetje streelt.

Foto 7: De jongeling zit op zijn beurt op handen en knieën onder schel kunstlicht. Uit zijn half opgerichte penis druipt wat zaadvocht dat wit opgloort in het licht van de lampen en als een zilverkleurig sliertje op het beddenlaken druipt. De behaarde man, achter hem neergeknield, houdt hem stevig bij de lendenen vast. Zijn penis is al voor de helft in de aars van de jongeling verdwenen. Op de achtergrond kijkt de bleke vrouw toe. Tussen haar wijd open benen een onscherpe vlek: minstens twee, misschien wel 4 vingers die met grote snelheid in en uit haar seksspleet schuiven.

Foto 8: De behaarde man en de jongeling in innige omhelzing kijken elkaar in de ogen, die vochtig glanzen vol post coïtaal welbehagen. De vrouw is glimlachend dichterbij gekomen en veegt haar natte kut droog met een hoekje van het beddenlaken.

Een penis vertelt:

Telkens mijn baas met Ilse en Wim samen is duurt het niet lang of hij bevrijdt me uit zijn knellende broek, zodat ik me in volle glorie uit kan strekken. Lang laat hij me niet van die vrijheid in de buitenlucht genieten, want al snel word ik in Ilse ’s gladde, vochtige gleuf gestopt. Maar dat deert me niet in het minst: het mag er dan wel donker en vochtig zijn, de zoete prikkeling die haar foedraal me schenkt doet me tranen van geluk. Vaak krijg ik tijdens mijn heen en weer gerij de indruk dat er een rivaal in de buurt is, die even rusteloos als ik in Ilse tekeer gaat. Maar bij al mijn woelen in haar gleuf heb ik hem nooit lijf aan lijf ontmoet.

Soms mag ik op mijn eentje rollebollen in Ilse ’s warme genotsgrot en ook dat vind ik reuze fijn. Maar soms moet ik vreemd genoeg buiten blijven, zelfs al is Ilse in de buurt. Dan blijft de hand van mijn baas aan me rukken tot ik moet braken.

Niet lang geleden heb ik iets ongehoords beleefd. Plots stond ik voor het eerst in mijn leven oog in oog met een rivaal! Argwanend stootte ik hem lichtjes aan en hij gaf me meteen een vriendschappelijke tik terug. Hij leek nog de kwaadste niet. Integendeel, het voelde best lekker aan en het duurde niet lang of we wreven gezellig tegen elkaar aan. Ik had het gevoel dat we zo uren zouden kunnen doorgaan, maar mijn baas wendde zich af van mijn nieuwe kameraad en ik kan nu eenmaal niet anders dan mijn baas in alles te volgen. Als niemand zich om me bekommert verslap ik door de band zeer snel, maar dit maal bleef ik hard en stijf, vol hoop wachtend op mijn speelmakker. Die liet zich echter niet meer zien. In plaats daarvan duwde mijn baas me in een nauwe warme gang. Ik schrok van mezelf, want hoewel een mestgeur me tegemoet walmde verkende ik enthousiast die ongewone tunnel. Ik had me in tijden niet zo lekker gevoeld, zozeer zelfs dat ik juichend om me heen spoot tot ik helemaal leeg was van binnen. Sindsdien heeft mijn baas me nog aan verschillende andere kameraden voorgesteld zodat ik een stuk veelzijdiger ben geworden in de liefde.

Uitnodiging aan 4F auteurs:

Er zijn nog tientallen variaties te bedenken: verdubbeling (Inge, Ingrid, Wim, Willem, mijn alter ego en ikzelf vormden graag en gretig sextet es…), retrograde (Open gingen voor ons de biseksuele horizonten met de hulp van Inge toen…), op zijn Brusselmans, in de vorm van een sonnet of van een notarisakte, enzovoort, enzovoort…

Wie bedenkt de leukste variant?

Heer Halewijn  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1222

De voorneuker

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers do, mei 01, 2014 20:14:46

Het verhaal van Wahib, de voorneuker

Beste

Na de Lozaya bij Madrid (mijn eerste verhaaltje) en de warme bronnen van Boedapest (Orpheus) neem ik je voor de rubriek "op het werk" mee naar het Perzië van de verhalen van Duizend nachten en één nacht.

Liefs,

Heer Halewijn

Je vroeg me hoe ik de kost verdien. Echt een vraag voor een vreemdeling die nog maar kort geleden in Uqbar is aangekomen. Wie kent Wahib niet? Van de laaglanden van Tsal Jaldum in het zuiden tot Tlön in het noorden looft men mijn vaardigheid in de uitoefening van het beroep van de haan. Hoezo, je weet niet eens wat het beroep van de haan is? Ken je dan de verhalen van Duizend nachten en één nacht niet? Nooit het verhaal gehoord van de dood van nabob al-Neman? Eten, drinken, neuken, dat is het beroep van de haan!

Al vijf jaar lang oefen ik die stiel uit aan het hof van koning Abdullah. Machtig is mijn vorst, minstens zo machtig als destijds zijn grootoom koning Shahryar, maar zeker lang niet zo dwaas als die nabob. Je zal ongetwijfeld wel van Shahryar hebben gehoord en van zijn dwaze obsessie dat een man slechts gelukkig kan zijn als hij elke nacht een nieuwe maagd doet bloeden in het huwelijksbed. Tenminste, zo was hij voor Scheherazade hem rond haar vingers kon winden. Nee, dan is mijn vorst veel slimmer: hij weet dat er voor plezier in bed niets gaat boven een vrouw met een karrenvracht ervaring. Dus, om zijn krachten te sparen en aangezien hem elke maand vanuit de vijf schatplichtige provincies verse bruiden worden toegestuurd, heeft hij mij aangesteld als koninklijke voorneuker. Mijn taak is het om het maandelijks tribuut aan vrouwen te keuren en hem te adviseren bij de samenstelling van zijn harem. Koning Abdullah weet dat hij me in alles kan vertrouwen. Geen wonder dus dat ik samen met mijn vriend Husam, de voorproever van zijn spijzen, behoor tot de best betaalde hovelingen.

Het moeilijkste aan de job van voorneuker bestaat erin zich niet om de tuin te laten leiden door de schone schijn. De vrouwen die elke eerste dag van de maand opnieuw met draaiende heupen de paleispoorten binnen komen wiegen lijken zonder uitzondering geschapen voor de liefde: hinden van Toudih en gazelles van Wajra, met tailles gracieus en fijn als de letter aleph, schommelend als sappige peren klaar om door een minnaar te worden opgepeuzeld. De meesten hebben het voorhoofd stralend als de wassende maan in de maand van de ramadan in een gelaat dat, blank als de hand van Moses, zon en maan beschaamt. En dan spreek ik nog niet eens van hun met kool verlengde grote gazelleogen, zwaarden van Ispahan onder wenkbrauwlansen opgericht voor de strijd, die je lijken te zeggen: “Durf je het aan mijn wang met je blikken te verwonden? Ik zal mij wreken door voorgoed je hart te kwetsen.” Maar schijn bedriegt: een plichtbewuste voorneuker weet dat een perfecte minnares meer in haar mars moet hebben dan uiterlijke schoonheid.

Neem nu bijvoorbeeld Rehana, die ik deze week naar huis heb gestuurd. Wie het honingtaartje van haar mond heeft gezien, schat van glinsterende parels omringd door de robijnen van haar lippen, zou zonder verpinken honderd kamelen geven om zich te laven aan die fontein van Kawthar. Welnu, toen ik haar in mijn armen sloot, kwam van haar lippen de geur van een maagdelijke prairie die nooit eerder werd begraasd. Je raad het al: ze bleek een volstrekte debutante in het kussen en wist niet eens haar tong in dienst te stellen van de liefde.

Of neem nu Daliyah, een lijf zachter dan boter en een adem lekkerder dan het parfum van muskus. Ze zoent bovendien als de beste. Toen ik haar onder vurige tongzoenen van alle sluiers had ontdaan daalden mijn lippen in stille verrukking af naar haar hals, blanke standaard geplant tussen bijeen troepende ruiters op de dag van de strijd. En van daar naar haar beide duiveneieren in een rood kooitje gevangen. Lager ging het, op weg naar haar navel, groot genoeg om een ons zwarte muskus te verbergen, tot ik tenslotte terecht kwam bij haar pubis, van een rondheid hoog als een troon en vet als een kip, warmer dan de keel van een duif en gloeiender dan een hart dat door passie wordt verteerd. Tot daar ging alles dus opperbest. Maar wat bleek toen ik mijn vingers in de put van Jacob stak? Ik vond haar vogeltje zonder pluimen nog verzegeld met het intacte zegel van Soleiman! De gouverneur van Axafahan, die toch de smaak van mijn heer moet kennen, had het gewaagd een onervaren maagd als tribuut naar het koninklijke hof te sturen! Dacht hij soms dat Wahib haar in enkele weken tijd alle knepen van het liefdesspel zou leren?

Jamila heeft me ook verrast, maar dan in positieve zin. Ze keerde me de rug toe terwijl ze haar sluiers één na één op de grond liet vallen. Met welgevallen liet ik mijn ogen dwalen over haar delicate zilveren leden, alle rondingen precies waar ze horen als een mooi in vorm gesnoeide buxus. Stevig en elastisch zijn haar billen, als kussens gevuld met struisvogelveren. Maar toen ze zich plots omkeerde moest ik me inhouden om haar niet meteen de kamer uit te jagen. Nee, niet wat je denkt! Ze had op haar pubis geen enkele hammaqa getatoeëerd, het duivelsteken dat een minnaar stapelgek maakt als zijn oog er op valt. Maar haar venusheuveltje, mollig als de bult van een kameel, was zowaar… met een laagje dons bedekt! En dat terwijl elke fatsoenlijke vrouw er alles aan doet om de schaamstreek zo glad als zeep te krijgen en daartoe elke dag haar konijntje zonder oren inwrijft met een lotion van teefjesmelk, de beproefde manier om elk spoor van haargroei te onderdrukken.

Ik vraag me nog steeds af waarom ik haar niet meteen heb weggestuurd. Was het omdat ze me even voordien te drinken had gegeven, in een nacht gelijkend op haar lokken, en een drank had geschonken gelijkend op haar wangen? Zo hield ze me in beide nachten gevangen, die van haar lokken en die van de duisternis, maar tezelfdertijd in de stralen van twee zonnen, die van de wijn en die van een lief gelaat. Of was het omdat ze daarna zo vaardig de vader met de grote eieren had gestreeld met vingertjes wit en zacht als een hermelijnenstaart, tot hij als een snaar gespannen stond? Ik kon me in elk geval niet meer beheersen en zonder mijn blikken af te wenden van het zwarte donshaar, mieren met pootjes van muskus rondrennend op bloemblaadjes van de egelantier, gaf ik mijn liefdespijl de volle vrijheid om in haar verborgen plooi de paarlen schat te zoeken. Mijn hemel, wat een sensatie! Bij ons wordt de gleuf die de vrouwen tussen hun dijen dragen ook wel de dolle bijtster of de onvermoeibare schudster genoemd, en Jamila’s schede deed die bijnamen alle eer aan. Onvermoeibaar kneep ze in het vadertje met de dikke nek en met de dikke aders, zodat zelfs een haan als Wahib op het eind de strijd moest staken.

Telkens ik onder de vrouwen een dergelijk kleinood ontdek spoed ik me naar koning Abdullah om verslag uit te brengen. Sommige hovelingen gniffelen als ze over me spreken omdat ik telkens zonder broek op audiëntie verschijn. Maar koning Abdullah wil het zo: hij wil aan de stok van de derwisj zien of mijn ontroering gemeend is of gespeeld. Laat ze maar lachen. Het lachen zou hen snel vergaan indien ze wisten van de schatten die ik in enkele jaren tijd vergaard heb met mijn haan zonder kam of stem. Maar let wel, eerlijk verdiend door noeste arbeid! Bij honderden heb ik ze aan de vader met de kale kop geregen: de stomme spreeuw, het vette schaap, de zwijgzame tong, de stille schoonspreekster, de verstelbare bankschroef, de klem op maat, de wieg van het kind, het nest zonder ei, de duif zonder vlek, de kat zonder snorharen, de kip zonder stem en het konijn zonder oor.

Eerlijk gezegd, ik voel dat ik stilaan aan wat vakantie toe ben. Beste vreemdeling, toen we daarnet naast elkaar stonden te plassen heb ik gezien dat jouw vader met de tulband er best mag wezen. Wat zou je er van zeggen indien ik je voorstelde me voor een drietal weken te vervangen? Ik zal een goed woordje voor je doen bij koning Abdullah en ik ben zeker dat hij je vorstelijk zal belonen. De meeste dames heb ik al zelf getest, resten slechts Chaima met het schoonheidsvlekje op een huid voor de rest zo blank als in Salsabil fonteinwater gewassen, Nasrin met een lijf als een delicate vochtige tak die zich slechts laaft aan de bries en de dauw en Zuheyra, in het trotse bezit van kutlipjes gezwollen als de billetjes van een boreling.

Komaan, waarom getwijfeld?

Heer Halewijn  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1173

Ballade van Nele de Schele

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers vr, april 25, 2014 00:08:41

Ballade van Nele de Schele

Wordt een vent grijs en oud en zijn ballen ijskoud

met prostaat die vergaat, ligt zijn lul in een krul

Spits toch maar je oren om zijn verhalen te horen

Hoe je voorvaderen vreeën en hun meisjes bereeën

De broek vol goesting en voor ‘t wippen gebouwd.

Schuif bij dus die stoel en houd even je smoel

En haal me een pintje vol mout,

Of beter nog breng me er vele:

Want zonder omhaal volgt hier mijn verhaal

Van Neukebest Nest en Wuvenschrik Rik

En de snol genaamd Nele de Schele.

Telkens Neukebest Nest met Wuvenschrik Rik

Na het werk de bloemetjes buiten wil zetten

is ‘t meestal de Nest die jongleert met zijn pik

terwijl Rik om zich heen weet te meppen.

En vernielen ze een deur in een rotslecht humeur

Dan is het om hun pik in flamoezen te wetten.

Voor flamoezen geen zegen, maar die kunnen er tegen

Want in het echtelijk bed is ’t vaak gene vetten.

Neukebest Nest en Wuvenschrik Rik zaten weken op zee,

Om hun kostje bij elkaar te vissen.

Geen wonder dat zonder vrouwvolk aan boord

Ze daarbij machtig veel moesten missen.

Een zeehond of twee, de kont van een eend, soms een prikkende kwal

of hoog in het noord slechts een rafelig koord

’t was killig en vies maar ‘t was beter dan niets

dus deden ze het daar dan maar mee.

Maar och here ons Nest, slechts in bed op zijn best,

Kreeg allengs kriebelende jeuk aan zijn kloten.

Dus zodra het maar kon kroop ons tweetal aan wal

Ver weg van de deinende boten.

En pas raakten hun voeten opnieuw vaste grond

Of Nest plantte zijn lul in een wijvenkont,

En Wuvenschrik Rik hield zijn vuisten al klaar,

Om onwillige teven te kleuren in ’t blauw en in ’t bont.

Ze besprongen al ‘t vrouwvolk aan de Belgische kust

Maar nog raakte hun lust aan geen kanten geblust.

Landinwaarts dan maar beide pikken gekeerd

En in klitten zo goor trok hun zaad een lang spoor

Van Schellebelle over Retie tot Sint Job in ’t Goor.

Van al dat neuken kregen ze een machtige dust

En voor een duvel of twaalf ben je best aan de kust.

Dus weer naar Oostende en zijn Casino Kursaal

Waar je uit ’s lands heetste snollen kan kiezen.

Met ‘t vaste gedacht van schoon vrouwvolk te vinden,

En om fluks in ’t casino al hun duivels te ontbinden,

Stormden Nest en Rik naar binnen zonder tijd te verliezen.

Daar liet Rik van zich horen met krachtige winden:

Ja voorwaar, de scheet die ontsnapte aan zijn harige billen

Deed het trotse gebouw op zijn grondvesten trillen.

“Naar gelang het geslacht, gaat er geen hier vandaan,

Tenzij poepeloere of binnen gedaan”

brulde Rik met het vuur van een tochtige haan.

Heel even ontstond hevig rumoer in de zaal,

Maar na Rik’s rake klappen verstomde ‘t kabaal.

Eén blik van Rik stuurde de mannen halsoverkop naar de toog,

Een tweede blik en de vrouwen tilden haastig hun rok omhoog.

De gespierde knuppel van Nest begon van plezier te trillen,

Bij ‘t fraai tafereel van veertig paar neukklare billen.

Zoveel trillende billen! Zeldzaam zicht in De Wever zijn stad,

Maar in Jochans fiere stede kijkt men niet op een gat.

Nest Neukebest wist met zijn vreugde geen blijf,

In drafje zich spoedend van wijf naar wijf,

Griste hij snel al hun kleren van ‘t lijf.

Veertig paar billen, daartussen veertig heerlijke gleuven!

Zelfs wie niet gestudeerd heeft aan de K.U. van Leuven

Begrijpt met een koel hoofd en wat rekenwerk

Dat ieder dus tevens direct kon genieten van een stuk of tachtig tieten.

Geen wonder dat het elke vent zeer zou deed verdrieten

Kreeg hij zijn pik daarbij niet recht en zo sterk als een berk.

Weg vloog Nest zijn broek in een verre hoek,

En met ontblote eikel hield zijn pik zich kloek

Om veertig gleuven voluit en royaal te begieten.

Nest Neukebest liet er verder geen gras over groeien,

En reeg de eerste snol aan zijn paal zonder morsen of knoeien.

Hij neukte haar grondig en hij neukte haar fel,

Aan haar kreten te horen besprong haar een trol uit de hel.

Op het tapis plein van ‘t Kursaal ziet men nu nog de plekken

Ontlokt aan de del door ‘t gestoot van Nests bekken.

Eens suf geneukt duwde hij snol één van zich af,

en spoedde zich naar snol twee op driftige draf

maar nog voor die zich bevend aan hem over gaf

zwaaiden open de deuren en ieder stond paf:

want in ’t deurgat verscheen gracieus maar zeker niet frêle

de kloeke gedaante van Nele, berucht als de Schele.

Met één oog keek ze kregelig naar ’t neukspel van Nest,

Met het andere hoe Rik zich in zijn duvel verslikte

En terwijl ze met een minachtende grijns tegen Nests knuppel tikte

Zei ze: “Kom hier mijn knaapje, dat ik je instrumentje eens test.

Is dit nu speelgoed voor sacochen, dat pijpensteeltje?

Blijf goed bij de les, kom, wiebel je lontje in Neeltje.”

Nest voelde zich letterlijk in zijn kruis getast,

Snol twee, eerst zo lekker, scheen hem nu tot last,

Met een machtige zwaai gaf hij zijn kont een draai,

En slingerde het wijf aan zijn pik met een zwierige zwik

Hoog door de lucht op de baccarat tafels.

Het publiek kreeg de hik maar ons Neel gaf geen kik.

“Klein ventje kom hier dat ik je de hel in naai!”

Sneerde Nele en ze rukte haar kleren tot rafels.

Met een zwaai van haar tieten drukte ze een roulette tot schroot

En zwiepte met haar gat alle glazen van tafel.

Op de rug lag ze nu open en bloot en klaar voor de stoot

Van Nests steigerende geslacht in haar gleuf.

Nest in zijn schik streelde langzaam zijn pik

En stelde zich recht voor een aardig toneeltje:

Hij stulpte zijn aars in en uit met een zucht

En op gingen zijn ballen hoog in de lucht

Eens zo lang werd zijn lul en wel dubbel zo dik,

Ja, bijna zo dik als de nek van De Gucht

Dit was uit de kunst, ’t was een beeldje.

En als kers op de taart en om hem klaar te stomen

Bestreek hij zijn eikel met mosterd en pili uit blik

totdat zijn geslacht niet meer in was te tomen.

Met vaste hand en één oog dicht voor de trefzekere mik

Duwde hij zijn eikel tussen de plooien van Nele’s gleuf

en zocht zich verbeten een weg in haar sleuf

Van plan er na uren pas weer uit te komen.

Wie voer ooit naar Lemmer en zijn Wouda-gemaal

En keek op naar zijn centrifugaalpompen?

Wie zag zijn boomdikke zuigers in ‘t edelste staal

Onder veertien atmosfeer overdruk bonken?

Wel wat ze toen zagen was maar klein bier

Bij ’t razend gebeuk van Nests tierelier

En de stuiterende stoot van zijn boerenpaardschonken.

Doch Nele de Schele had voor veel hetere vuren gestaan

En trok zich van ’t gepulk in haar schoot niet veel aan.

Verveeld keek ze in ’t rond terwijl ze haar nagels bijvijlde

En onderdrukte een geeuw tot ze erbij kwijlde.

“Maar ventje toch”, kirde ze onder het minnen

wordt het geen tijd dat we er eens aan beginnen?”

Met een vette knipoog trok ze haar schedespier samen

Waardoor Nest plots verstarde en uit was ’t en amen,

Want in één trek zoog Nele hem helemaal leeg

Zijn lul kromp ineen, ballen verslapten als deeg

Slechts een flinterdun draadje bengelde tussen zijn dijen

Toen hij, uitgeteld, zich op de grond neer liet glijden.

Rik Wuvenschrik had zich al die tijd stil gehouden

Maar toen hij zag hoe zijn maat in zijn eer werd geschonden

Werden bij hem alle duivels ontbonden.

“Lelijke teef, ‘k zag wat je deed en het zal je berouwen!”

Vloekte hij met gebalde joekels van vuisten en gestroopte mouwen:

Met zijn mokervuist ramde hij tegen haar klit en omhoog

In haar spleet schoot zijn arm tot boven de elleboog.

Nele de Schele zei lachend: “Nu pas voel ik daar iets.

’t Is nog niet veel soeps maar ’t is beter dan niets.”

Ze haalde diep adem, kneep haar kut toe en daarna ook haar kont

En daar lag plots Rik, verbrijzeld zijn arm, uitgeteld op de grond.

Terwijl onze twee helden daar lagen te kronkelen van pijn

Zei Nele vol misprijzen met een stem vol venijn:

“Jullie miezerige neukers, ik trap het hier af

Keer terug naar het bed dat mijn vrijer me gaf.

Bekruipt jullie nog eens de lust om echte vrouwen te neuken

Denk dan eens aan Nele om de boel op te leuken.

Zolang als het duurt ben ik steeds in de buurt

Zolang menig slag penis in menige schede schuurt.

Op het strand tussen Oostende en de badplaats De Haan

Kan je me vaak in mijn bloten zien staan.

Daar voel ik me pas lekker en goed in mijn vel

Waar de wind de ballen doet klapperen

En loeiend het schaamhaar doet wapperen

Daar waar het fijn zeezand je omstroelt bij de vleet

En als vrijers zich driftig een weg baant in iedere spleet

Daar zal ik op jullie wachten, onthoud het dus wel.

Daar zie je met ein bein in ’t zeitje de Oostendenaars vrijen

’t andere in hun nek om acrobatisch te rijden.

Ajuus en de kost!”, besloot Neeltje en ze keerde haar reet.

Heer Halewijn was er bij en bij wijze van spel

bedacht hij deze versie van Eskimo Nell.

H. Halewijn  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1168

Las niñas de Domai

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers zo, april 20, 2014 14:34:29

Las niñas de Domai

(de pie menudo y temblorosas faldas)

Vroeg in de avond in één van die donkere weken rond Kerstmis. Ik lig lui onderuit gezakt in de zetel voor de open haard, behaaglijk geduffeld in mijn katoenen badjas, haren nog wat vochtig na een hete douche. Het gure winterweer heeft mijn vrouw niet afgeschrikt om helemaal naar Maasmechelen te rijden voor de laatste kerstaankopen. Ik heb het huis dus voor mij alleen. In de haard knetteren de resten van de spar die de voorjaarsstormen van twee jaar terug niet heeft overleefd, in mijn glas gloeit goudbruin een single malt uit mijn geboortejaar, uit de boxen galmt het concerto voor orgel en orkest van Thierry Escaich en open op mijn schoot ligt het verzameld dichtwerk van Federico Garcia Lorca.

Zag ik daar iets bewegen in de donkerste hoek van de kamer? Ik ga rechtop zitten en staar verbaasd naar een witte wolk die zienderogen aanzwelt: het is een fosforescerende mist die in luttele minuten bijna de hele kamer vult. De nevelslierten wijken uiteen en, op de tonen van Escaich’s adagio, komt - gehuld in lange, doorschijnende gewaden - een eindeloos lange rij meisjes aangetreden. En ze blijven maar komen, langzaam voortschrijdend, plechtstatig maar toch licht van voet en met bevende rokken. Hoeveel? 18+, schat ik op het eerste zicht als de rij zich eindelijk sluit, maar bij nauwkeuriger telling blijken het er meer dan twintig.

Het kost me weinig moeite om in die meisjesschaar al snel een aantal van mijn favoriete Domai modellen te herkennen: daar heb je Amila, een wierookvat vol wensen die diepblauwe kijkers van haar, en Jules, met eeuwige dorst in haar bruine ogen en Ellela nog, el sexo potente sobre su mirada. Hun lonkende blikken trekken me uit mijn luie zetel en ik stap voorzichtig op hen toe.

Aan de piercing in haar naveltje herken ik nu ook rossige Clelia, rode lelie tussen het koele riet. En daar heb je Xenia, een donkere fontein van golvende lokken tot op de slanke dijen. Zwijgend vormen de meisjes een wijde kring om me heen en ik begin er meer en meer te herkennen: Kas, donker meisje van de volle maan met borsten groot en heupen breed… Gisela ook, spiegelende vijvernimf… En Isabelle, van ver als een donkere gewonde hinde, nabij zoet als een snik in de sneeuw…

Midden in de kring verslind ik met gulzige blikken de traag om mij heen wentelende meisjes. In hun flinterdunne doorschijnende gewaden staan duidelijk afgetekend de contouren van hun heerlijke lijven en wat te raden overblijft reconstrueer ik moeiteloos uit mijn herinnering aan hun naaktfoto’s op het web. Ik knipoog naar Indi, vaalgele sproetjes als roest op een witte populier, en naar Samanti, met boven haar ronde naveltje een donkere regen van koude sterren. De lieftallige Iralin draagt eveneens een sterrenbeeld van moedervlekjes, maar dan op haar ranke rug. Mijn ogen glijden over de afgetrainde en egaal gebruinde figuur van Katya, donker van vel als verdorrend borstelgras.

De badjas glijdt van mijn schouders en ik sta naakt ten prooi aan 18+ paar gretige meisjesogen. Ik meen in menige oogopslag de passie van een prille liefde te kunnen lezen. Naast Liina, haar ellenlange benen uitlopend op een heerlijk kontje, schuifelt de kleine Sativa, de billen bewegend als van licht naar schaduw de avond, en de lekkere Laura met ronde hammen als de flanken van een veulen. Mijn ogen zoeken de meisjes met de mooiste borsten: Linda, heet en puur, borsten van hard tin… Breen, een boezem van rozen als sneeuw zo wit… Deserea’s donkere meloenen en de volle mammen van Sonya, bergend een diepe gleuf, klare bedding voor een andere Melkweg, ze glijden één voor één aan mijn blik voorbij.

Terwijl mijn penis zich schoksgewijs op gaat richten zakken mijn ogen naar het perfect gevormde gladde kutje van Penelopa, open als een immense tulp. Van daar naar de liefdesgrot van Sarka: haar lichte beharing is de schaduw van een cipres in de wind. Dan naar de iris tussen de malse dijen van Irinushka, zeker nooit in brand gezet door kussen zoals de openstaande lipjes van Soo, die naar onderen verdikken in twee vlezige kersjes, frutu de los besos. Op Mariska’s venusheuvel herken ik met vreugde de schattige tatoeage van een kleine slanke draak, vuurvliegje op de kamperfoelie.

Hun gewaden verhullen weinig, maar wel de natuurlijke kleur van hun huid. Mijn penis staat nu kaarsrecht en ik verlang naar meer. Maar heel alleen midden de kring gevormd door meer dan 18 meisjes laat de moed me in de steek. Ik durf niet te hopen dat ze zich helemaal zullen ontbloten. Met schuchtere stem fluister ik hees: “Als het niet ongepast is, zou ik jullie mogen vragen om in string aan me te verschijnen?” Tot mijn opluchting glimlachen ze en knikken me bevallig toe. Dan begint elk meisje om haar as te draaien, langzaam eerst, doch dra steeds sneller en sneller tot hun beeld vervaagt en elk slank meisjeslijf een wervelende string van enen en nullen wordt.

Nog voor ik in kan brengen dat ik het zo niet had bedoeld, groeperen alle enen zich tot borsteltjes en alle nullen zich tot een lange koker. Midden een met vonkgekletter gevulde scherpe ozonlucht beginnen de borsteltjes zachtjes over mijn lichaam te wrijven: achter mijn oren, onder mijn oksels, rond mijn tepels, in mijn reet, onder mijn ballen…met de meeste aandrang net op die plekjes op mijn lijf die voor strelingen het gevoeligst zijn. Ook mijn penis moet eraan geloven: de zachte borsteltjes schuieren langs het randje van mijn voorhuid, die zich onder de strelingen terugtrekt en zo mijn eikel helemaal ontbloot. Zachte haartjes bezoeken elk plekje van mijn eikel en kittelen plagerig het spleetje. Al snel begint wat voorvocht uit mijn getergde roede te druppelen, die door de borsteltjes over de hele eikel wordt uitgesmeerd.

Nu komt de koker van nullen in actie: hij schuift als een fleshlight over mijn penis, begint te trillen en me vakkundig te melken: steeds weer en steeds sneller rollen trillende ringen vanaf het puntje van mijn eikel tot aan mijn ballen en weer terug. Geen kut heeft ooit zo zalig in mijn penis geknepen als deze zoemende koker van digitale bits. Telkens ik bijna klaarkom houdt de koker stil, zodat mijn orgasme - ondanks mijn smeken en kreunen om harder en sneller - twee, drie keer wordt uitgesteld. Inmiddels hebben de borsteltjes zich verdicht tot een harde knuppel, die zich diep in mijn reet boort, en dan aan snel tempo heen en weer gaat. Daar schiet mijn eerste flodder zaad de hoogte in: sissend en knetterend rafelt de fosforescerende wolk uiteen om me weinige tellen later geheel alleen in de donkere kamer achter te laten. Triest zie ik hoe de rest van mijn zaad in kwakjes uit mijn eikel schokt en langs de stam naar mijn ballen glijdt. Ik trek mijn badjas weer aan en gooi me uitgeput voor het haardvuur in de zetel.

Enkele uren later word ik gewekt door een warme tong die over mijn eikel rolt. Mijn vrouw is thuis gekomen en trof me slapend in de zetel, de panden van mijn badjas open. “Deugniet,” lacht ze, “je hebt vast met jezelf gespeeld toen ik weg was. Je haartjes kleven van het zaad.” En terwijl ze haar slipje uittrekt en schrijlings op mijn schoot gaat zitten, fluistert ze in mijn oor: “Je hebt bij het masturberen toch wel aan mij gedacht, niet?” “Natuurlijk, schat” zucht ik verzaligd terwijl ik mijn inmiddels weer keiharde lul voorzichtig in haar vochtig, vertrouwde kutje schuif.

Heer Halewijn  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1165

Orpheus in het bubbelbad

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 14, 2013 21:06:11

Orpheus in het bubbelbad

Een rêverie rond Lator László’s « Orpheusz ». Mijn vertaling doet geen recht aan het Hongaarse origineel. Hongaars sprekenden kunnen het vinden op de website van Digitális Irodalmi Akadémia : http://dia.pool.pim.hu/html/muvek/LATOR/lator00001a_kv.html.

Wat trok me in je aan – het antwoord

Heb ik in Hades tevergeefs gezocht

…te gek haast helemaal alleen in Lucásfürdő’s grote bubbelblad er is wel plaats voor twintig nu slechts drie vier vrouwen en één man eergisteren nog in dat ellendig regenland alleen met mijn verdriet only know you love her when you let her go toch beter hier in Boedapest helemaal herboren en wel geen dag te vroeg want wat ging ik door de hel voor Eurydice die vervloekte del maar kruis erover nooit kijk ik nog achterom zijn er misschien geen andere vrouwen op de wereld…

Ik hield van je voor je alles en je overal

Gaf je meer liefde dan men schenken kan misschien

Ik hield van je haren – blond? Roodbruin wellicht?

…zalig dit lauw borrelend water vol mineralen heilzaam schijnt het voor de huid in elk geval wel balsem voor de ziel dansende bubbels energie om toch maar weer op jacht te gaan die blonde daar die lijkt me wat of nee nu liever geen blondines meer dan eerder die Japanse hier met opgebonden zwarte lokken hoe zei mijn voorvader het weer kom zet u hier ontbind uw haar want maagdenbloed dat jeukt zo wreed Eurydice’s zijdezachte lokken wolken amandel vleugje muskus hoe wist je me te lokken met je blonde lokken dan kroop ik achter je ik greep en kneep je borsten en woelde mijn neus in je geurige haarbos mijn hitsig kruis tegen je billen wel zand erover nooit kijk ik nog achterom voortaan ontbind ik ‘t haar van andere vrouwen op de wereld…

Je hongerige mond, je vochtig gladde lippen

…die zwembroek zit te krap kan die niet uit het water bruist bubbelt geen doorkijk dus welaan dan nu niemand ‘t ziet mijn broek tot op de voeten of keek die Japanse net die nu haar volle lippen tuit Watashi no Oyobi zal ze heten vermoedt ze iets ze laat niets merken en dan nog so what o Eurydice nog blijven jouw hete kussen branden op mijn lippen jouw spitse tong tussen mijn tanden tot we naar adem moesten gappen wel kruis erover nooit kijk ik nog achterom straks kus ik andere vrouwen op de wereld…

De pruimvorm van – wat was de tint –

Je ogen geel of grijs of groen misschien

Waarin elk ogenblik nu zwol dan spleet

In twee om dan weer saam te smelten

…mmm lekker die bubbels rond mijn blote pik en ballen ’t is of een school guppies aan mijn ballen nippen de schandknaap richt zich op gelukkig maar dat niemand ‘t ziet of heeft Oyobi naast me een vermoeden haar blauwe kijkers priemen door het water ze lijken iets te zoeken zolang ze het hoofd maar boven water houdt ja Eurydice je wist dat ik er van hield je aan te kijken seks hadden we het liefst in ’t volle licht en ogen open om geen moment te missen hoe je pupillen zich vernauwden bij elke scheut genot die mijn pompende pik je schonk maar kruis erover nooit kijk ik nog achterom straks wil ik smelten in de blik van andere vrouwen op de wereld…

Maar boven alles had ik lief

Je bandeloos gebrek aan schaamte

Je onverzadigbare honger, je lust

Wanneer je, de onschuld zelf, op me toe kwam lopen

…vrouwenbillen maken me gek maar volle borsten kan ik ook wel smaken zeker wanneer ze zoals in dit bubbelbad heftig op de golven deinen en watertongen gulzig likken aan hun tepels ze zichtbaar doen verstijven die blonde daar lijkt zich te schamen blos op de wangen ogen dicht maar Oyobi niet haar harde tietjes pront naar voren vrank en vrij lonkend naar mij Eurydice onze eerste paardans op de dansvloer van de dorpszaal hoe wist je me te strikken met je half ontblote mammen met je kronkelende heupen liefdesvlam waaraan ik arme mot mijn vleugels brandde maar zand erover nooit kijk ik nog achterom straks dans ik met andere vrouwen op de wereld…

Maar er is één ding waar ik nog meer van hield

Telkens je op een elleboog rustend op het bed

Glimlachend een Griekse vijgenboom gelijk

Je heupen vol passie recht naar voren gooide

…tijd voor onderwatermassage harde waterstraal in mijn nek tussen schouderbladen en lager nu onderrug nog lager naar het sterretje weer omhoog nu omlaag omhoog omlaag Oyobi zit recht voor me haar lenig lijfje krommend onder de waterstraal ja zo kromde Eurydice steeds haar rug als ze naakt op bed bekken naar voren haar glad geschoren poesje als kostelijk geschenk aanbood ihr Geschlecht war zu wie eine junge Blume gegen Abend maar dicht bleef haar jonge bloem nooit lang reikhalzend naar mijn slurfje maar kruis erover nooit kijk ik nog achterom ik pluk straks geurige jonge bloemen tussen de benen van andere vrouwen op de wereld…

Je kende mijn smaak en wist dat ik de jouwe kende

Soms uitgesproken maar vaker nog geraden

Gewillige dijen – poortjes zich openend voor mij

Misschien was dat gebaar wel waar ik het meest van hield

…en nu mijn buik naar de waterstraal gericht oei niet mijn ballen daarvoor is die straal te hard wat nu is Oyobi al weg nee ze gaat op de rand van het bubbelbad zitten kijkt me aan en opent wijd haar dijen ‘k zie haar venusheuvel welven in het strak gespannen broekje ja zacht overal was Eurydice’s huid maar het allerzachtst haar dijen daar aan de binnenkant waar mijn vederlichte kusjes bleven dralen op hun weg naar boven bleven dralen tot ze kirrend aan mijn haar trok haar gulzige gleuf zoekend naar mijn tong maar kruis erover nooit kijk ik nog achterom straks open ik de dijen van andere vrouwen op de wereld…

Maar onvergelijkelijk veel meer hield ik nog

Van de nachten dat ik in jou, in al je cellen zwerven kon

Geborgen in het duister van het teder dansen van je lijf

…van opzij voelt het pas lekker ontblote eikel in en uit de waterstraal nu plooit Oyobi een been onder zich één voet op de rand van het bubbelbad één voet in het water weet ze dat haar broekje is verschoven een glimp biedt op een huidplooi van haar spleetje Eurydice hoe heftig was keer op keer de verstrengeling van onze naakte leden jij klauwend in mijn rug ik klauwend in je billen mijn penis kloppend tegen je kruis maar zand erover nooit kijk ik nog achterom straks lig ik in de armen van andere vrouwen in de wereld…

De oceaangeuren van je verdoken poesje

Was wat me nog het meest aan jou bleef haken

Je bloemkelklipjes wijkend voor mijn honingbij

Mijn tong die in je kutje steeds mocht proeven

De smaken die je voor mij alleen bereidde

…wat lekker die waterstraal een hand die ruw onafgebroken over mijn eikel streelt Oyobi is terug het water in gegaan ze komt vlak bij me staan tast voorzichtig onder het water naar mijn blote billen Eurydice was een toverfee in bed haar kut kon knijpen als een hand nu eens de schacht dan weer mijn eikel om klaar te komen hoefde ik niet eens mijn billen dicht te knijpen maar zand erover nooit kijk ik nog achterom straks neuk ik andere vrouwen op de wereld…

Hoe mijn penis aan het trillen sloeg op je tere

Zachte clitoris strelend maar ook kloppend als op hout

Tot hij rechtdoor glijdend vlotjes binnendrong

In je gastvrij vlees en er zijn nest in vond

…Oyobi tast nu tussen mijn benen door naar mijn ballen de waterstraal blijft onvermoeibaar mijn eikel likken niet ver meer de climax Oyobi vanavond nadat je mijn tong met je kutsap hebt besproeid weet dat mijn dikke pik al je gaatjes vullen zal al je gaatjes één voor één je mond eerst dan je kont en stromen zaad stort ik in je nauwe gleufje ik neuk je suf jij lekker wijf jaaah ik kom spuit als een kanon gelukkig maar dat dit water gedurig wordt ververst…

Heer Halewijn
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1062

De eerste keer voor de eerste keer

Heer HalewijnGeplaatst door My 4Fingers wo, september 18, 2013 20:44:14

De eerste keer voor de eerste keer

(voor alle bezoekers van Vrijersvoet en speciaal voor Exhibitio)

Enkele jaren voor het begin van de financiële crisis stapte ik in Brussel op de trein naar Luxemburg. Toegegeven, met de auto ben je er een uur eerder, maar ik wou van de lange treinrit profiteren om in de rust van een eerste klasse coupé mijn PowerPoint presentatie op punt te stellen. Als pas afgestudeerd financieel analist had ik een onfeilbaar algoritme uitgewerkt om dubieuze hypotheekleningen te verpakken in een winstgevend financieel product en niemand minder dan Lehman Brothers had me naar Luxemburg uitgenodigd om mijn vinding te demonstreren.

Ik was al verdiept in mijn Excel rekenbladen toen ter hoogte van Brussel -Schuman een jonge vrouw mijn coupé binnen kwam gewandeld en plaats nam in de zetel vlak voor mij. Eerst voorbij Ottignies sloeg ik de ogen op om mijn medepassagier wat grondiger te bekijken. Licht krullend blond haar dat tot op de schouders viel, knap gezichtje met een minimum aan make-up, een elegant wit mantelpakje en bijhorend kort rokje, afgezoomd op een tiental centimeter boven de knie: kortom, voor mij zat de vrouw van mijn dromen. In die tijd was ik echter geweldig verlegen, al helemaal in het bijzijn van vrouwen, en hoewel ze recht in mijn ogen keek durfde ik haar niet aan te spreken.

Ik ontweek haar blik en mijn ogen daalden af naar haar knieën. Anders dan de meeste kortgerokte dames hield ze haar benen niet zedig over elkaar geslagen, maar had ze haar in sierlijke naaldhakken gestoken voetjes wat uit elkaar gezet, de knieën lichtjes uit elkaar. Met steelse blik probeerde ik nu en dan onder haar rok te gluren om een glimp van haar dijen op te vangen, iets wat ik bij geen enkele rokkendraagster laten kan. Als ze het al merkte dan leek het haar niet te deren, want ze bracht haar knieën niet dichter bijeen. Integendeel, terwijl ze verveeld met lege blik door het raam naar het voorbij schuivende landschap staarde, gingen haar benen bij elk schokje van de trein een eindje verder open. Ik kreeg het steeds moeilijker om mijn blik af te wenden van de zich steeds meer prijs gevende bovenbenen. Ze droeg jarretels van zwarte kant zag ik nu. Eerst toen ze zich achteloos uitrekte en de benen daarbij zover uiteen sperde dat ik haar karmijnrode slipje kon zien wendde ik blozend de blikken af.

Nu moest ik toch werkelijk een gesprek beginnen, maar hoe vond ik in hemelsnaam de geschikte openingszin? Uit vrees banaal over te komen en het bij haar te verkerven nog voor ik iets begonnen was, hield ik maar mijn mond. Meer nog, ik sloot de ogen alsof ik een dutje wou gaan doen, uit vrees door mijn gedurig gluren als een ongelikte beer over te komen. Nauwelijks had ik mijn ogen gesloten of een vleugje Chanel No.5 streelde mijn neusgaten. Tezelfdertijd voelde ik een zachte vrouwenhand over mijn wang strijken. Ik opende verschrikt de ogen, maar merkte niets ongewoons. De vrouw voor mij had snel de blikken afgewend en zat weer door het raam te staren. Niets wees erop dat ze van haar plaats was gekomen. En toch had ik durven zweren…

Opnieuw sloot ik de ogen. Al heel snel droomde ik opnieuw weg in een wolkje Chanel No.5 en ik voelde die hand over mijn wang strijken. Ik hield mijn ogen dit keer dicht, afwachtend wat er verder komen zou. Twee handen nu, die plagerig langs mijn nek streken en al snel afzakten naar mijn borst, door de stof van mijn hemd heen voorzichtig tastend naar mijn tepels. Langzaam werden één voor één de knoopjes van mijn hemd losgemaakt, maar toen de handen nog verder afdaalden en aan mijn broeksriem begonnen te frutselen, werd het me te machtig. Ik kon me toch onmogelijk laten uitkleden in een treincoupé waar men ons elk ogenblik kon storen! Ik opende dus snel de ogen, maar merkte tot mijn verbazing dat alles in de coupé nog was als vanouds. Ik zat nog steeds volledig gekleed in de brede treinzetel, alles netjes dichtgeknoopt, en de vrouw voor me was geen millimeter van haar plaats geweken. Wel meende ik een licht verwijt in haar ogen te lezen.

Vast besloten om dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken sloot ik opnieuw de ogen, met het stellige voornemen om, wat er ook zou gebeuren, ze onder geen beding weer te openen. Daar waren die handen weer, brutaler nu dan voorheen want meteen ook tastend naar mijn kruis. Ik werd snel en vakkundig volledig uitgekleed. Het duurde niet lang of een koude luchtstroom rond penis en ballen gaf me de zekerheid dat ik nu spiernaakt voor haar zat, mijn kloppende pik in halve erectie verlangend om haar te dienen, want dat dit haar werk was daar twijfelde ik geen ogenblik aan. Ik wilde voorzichtig voelen of ik werkelijk geen draad meer aan mijn lijf had, maar kon geen vin verroeren. Toch hield ik mijn ogen stijf opeen, bang dat het weer een illusie zou blijken en benieuwd naar wat er verder komen zou.

Lang moest ik niet wachten voor ik voelde hoe een warm mondje zich om mijn eikel sloot en een vinnig tongetje elk plekje ervan verkende. Ik voelde hoe straaltjes speeksel via mijn schacht op mijn balzak druppelden. Haar zachte lippen daalden af en sloten zich beurtelings rond mijn linker en mijn rechterbal, waarbij haar tong de contouren ervan verkenden. Weer ging haar tongetje langs mijn schacht naar omhoog, dralend bij de rand van de voorhuid. Ze wist feilloos de gevoeligste plekjes op mijn eikel te vinden om het voorvocht te voorschijn te roepen dat ze gretig oplikte. Dan een poosje niets. Ze was vast het resultaat van haar werk aan het bewonderen: een keiharde paal met glimmende ontblote eikel, kaarsrecht in de houding. Of misschien was ze zichzelf aan het uitkleden. Zo was het allicht, want even later volgde de warmte van een paar handen in mijn hals en uit de zachte druk van twee borsten op mijn borst en de stevige klemgreep van naakte dijen die zich tegen mijn billen drukten kon ik afleiden dat ze behalve haar Chanel No.5 alles had afgelegd. Hartstochtelijk tongzoenend leidde ze vaardig met één hand mijn penis tot tegen haar schaamlippen en liet er zich toen langzaam op neerzakken. Nog steeds kon ik geen vin verroeren, maar dat bleek ook niet nodig want ze wipte lenig op en neer zodat mijn pik alle plekjes van haar kutje kon bereiken. Wang tegen wang hijgde ze steeds sneller en intenser bij mijn oor, maar zonder ook maar één woord te zeggen. Steeds krachtiger schokten haar billen: het leek wel of ze niet alleen mijn pik maar ook mijn ballen in haar grotje wilde laten verdwijnen. Ze neukte me aan een hels ritme en het duurde niet lang voor we beide klaar kwamen, ik spoot een krachtige straal zaad diep in haar spleet, zij kwam luttele ogenblikken daarna met een drietal krachtige schokken van haar bekken. Haar kutspieren trokken zich samen om het laatste restje zaad uit mijn jongeheer te persen. Zwaar ademend bleven we een poosje nagenieten tot haar kut mijn verslappende penis uit haar grotje dreef.

Ik opende mijn ogen eerst toen ze zich uit onze omstrengeling had losgemaakt en jawel, ik zat nog steeds als vanouds volledig aangekleed in de coupé, de vrouw voor mij nog op haar oude plaats, al meende ik een zekere postcoïtale verzadiging in haar ogen te lezen. Ik ging naar de toiletten om me te fatsoeneren en merkte daar tot mijn verbazing dat op een beetje voorvocht na mijn penis niets leek af te weten van het zopas beleefde avontuur. Het was dus maar een droom geweest! Zo levensecht had ik nooit eerder gedroomd.

Toen ik mijn plaats in de coupé opzocht, bleek de vrouw verdwenen. Ik zag haar eerst terug in Luxemburg bij de uitgang van het station. Glimlachend stapte ze op me toe en drukte me zwijgend een plastiek zakje in de hand voordat ze zich naar een wachtende taxi haastte. Ik ontcijferde met moeite wat in piepkleine lettertjes op het zakje stond geschreven: 'Pas openmaken als je alleen bent.' Toen ik opkeek was ze al uit het zicht verdwenen.

Ik kon niet snel genoeg naar mijn hotelkamer vluchten om het zakje open te maken. Er kwam een karmijnrood slipje te voorschijn, nat van haar kutvocht en kleverig van mijn zaad. Dus toch! Maar belangrijker nog, er zat een briefje bij waarop de naam Veerle en een telefoonnummer in Nederland. Ik hield het slipje aan de neus en snoof diep. Heerlijke geur! De geur van haar bloem was me liever dan de zoetste bloesemgeur van perzik of van abrikoos. Er schoot mij een versje te binnen dat een tachtigjarige Chinese dichter duizend jaar geleden tatoeëerde op de onderbuik van zijn achttienjarig bruidje:

innig verlangen, zoetekoeken dromen

niet als de perzik of de abrikoos

die zich aan de oostenwind vergooiden

Met één hand hield ik haar slipje bij mijn neus, met de andere haalde ik mijn pik uit mijn broek en trok ik me af, een handeling die ik de dagen daarna nog vaak zou herhalen. Haar geschenk maakte een eind aan mijn bedeesdheid: ik zou haar zeker bellen zodra ik weer in België was.

Ook om een andere reden had de reis naar Luxemburg mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven: ik was nu bij Lehman Brothers in dienst als kaderlid en verdiende meer in een uur dan ik in een week kon opmaken. Terug thuis belde ik meteen het nummer in Nederland. Een melodieuze vrouwenstem begroette mijn oproep, echter zonder zich voor te stellen.

“Ik ben Heer Halewijn,” stak ik van wal, “spreek ik met Veerle?” Even een kleine aarzeling aan de andere kant van de lijn.

“Oh, je bent vast die leuke jongen op de trein van Brussel naar Luxemburg, niet? Ik zou je dolgraag terugzien, maar in de komende weken gaat het helaas niet. Ik heb 't echt druk, druk, druk, om gek van te worden. Je weet hoe dat gaat: je wordt helemaal gek van je baas die dingen van je verwacht waarvoor je helemaal de mensen niet hebt om al die plannen goed uit te voeren. Maar zou het einde van de maand voor je passen, bijvoorbeeld de dertigste ’s avonds?”

Ik ging meteen akkoord, wel lichtjes teleurgesteld dat ik zo lang zou moeten wachten.

Wordt vervolgd

Heer Halewijn
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1046
Volgende »