Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

OP PELGRIMSTOCHT deel 8

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers zo, september 20, 2015 14:36:02

OP PELGRIMSTOCHT deel 8

De volgende dagen vliegen voorbij en de wandeling vordert gestaag. Je bent de voorbije dagen nog met de Duitse meiden opgetrokken en hebt ook nog veel plezier met hen beleefd. Het was een prettig ritme met een vaste routine. ‘s Morgens vroeg op, aankleden, ontbijten en vroeg de deur uit om in de koele ochtenduren zo veel mogelijk kilometers te maken, dan lekker lunchen en weer door, om op het einde van de middag weer ergens bij een leuke overnachtingsplek te komen waar jullie samen weer veel plezier beleefden. De avonden werden gezamenlijk doorgebracht met eten en daarna de dagelijkse yoga sessie. Die eindigde meestal in een wild gestoei waarbij iedereen genoot van elkaars lichaam. Ongeremd en ongehinderd door mannelijk testosteron werd de liefde evenredig tussen alle meiden verdeeld en zo kon het dus gebeuren dat iedereen zich als tijdelijk koppeltje terugtrok om van elkaar te genieten, maar het gebeurde ook wel dat iedereen samen eindigde in een grote lesbische orgie.

Maar nu kwam er toch een einde aan deze mooie tijd. En tijd en geld zijn er ook de belangrijkste oorzaak van dat jullie wegen zich nu scheiden. Omdat je Duitse vriendinnen ook gewoon nog een baan, familie en/of een huishouden hebben kunnen zij het zich niet veroorloven om de hele pelgrimstocht in een keer te doen. En dus zullen zij hier afscheid van jou nemen om op een later tijdstip de tocht weer af te maken. Het is een emotioneel afscheid waarbij zoals gewoonlijk de tranen rijkelijk vloeien. Het wordt geen definitief afscheid, want afgesproken is dat jullie contact houden om het unieke verbond dat jullie ondertussen hebben gesmeed in stand te houden.

Je blijft alleen achter en besluit om maar meteen een ‘vrije dag’ te nemen. Want ondanks alle lol die jullie samen hadden was er wel de discipline om elke dag weer de nodige kilometers af te leggen. En dat heeft ook wel een aanslag op je lichaam gepleegd. Je hebt geen idee hoeveel, maar sinds het begin van je reis ben je al heel wat kilo’s kwijtgeraakt. En als het je daar nu om te doen was geweest, was je missie nu al geslaagd, maar niets is minder waar. Je was juist heel tevreden over je lijf en had helemaal geen problemen met overgewicht. Je lichaam was mooi, niet te dun maar ook zeker niet te dik. Alle rondingen zaten op de juiste plek en gaven de accenten aan daar waar je ze bij vrouwen verwacht. Maar nu je deze ochtend voor de spiegel staat zie je dat je lichaam toch wel geleden heeft van alle kilometers van de afgelopen weken en maanden. Je heupen steken knokig door je huid heen en je kunt bij de onderkant van je borstkast de ribben bijna vastpakken. Je borsten zijn niet meer zo vol als voorheen en hangen een beetje slap en treurig naar beneden. Het lijkt wel of het enige dat geprofiteerd heeft van je afzien je kuiten zijn. Deze zijn enorm veel groter en harder geworden. Als je niet beter zou weten zou je denken dat je al je hele leven op hockey zat. Alleen de lange witte sportsokken ontbreken nog om het plaatje compleet te maken. Dit overdenkend kom je dus al snel tot de conclusie dat je die rustdag wel hebt verdient.

Voor de verandering verhuis je van het hostel in Saint Jean Pied de Port naar de camping die net buiten het dorpje ligt. Het is al weer een tijdje geleden dat je voor het laatst de tent hebt uitgepakt. Eigenlijk heb je alleen in het begin van je tocht een paar keer het tentje gebruikt, maar omdat het een stuk makkelijker was om in een hostel te slapen en je vaak samen met anderen liep die geen tent bij zich hadden is het er daarna eigenlijk niet meer van gekomen. Terwijl dat toch eigenlijk voor jou de prettigste manier van verblijf is. Na een vermoeiende dag over zanderige paadjes hobbelen, na uren de pijnigingen van de wandelschoen verdragen te hebben, is er niets wat lekkerder is dan op blote voeten door het gras te lopen en lekker relax op je rug onder een boom te liggen. En dat is dus wat je nu ook als eerste gaat doen. Het enige wat er nu nog ontbreekt, is eigenlijk een goed boek, maar daar heb je een hele tijd terug de laatste al van weggegeven. Het heeft ten slotte geen zin om allemaal die extra kilo’s mee te slepen in de toch al krappe ruimte in de rugzak. Je hebt er zelfs al eens aan gedacht om de tent ook ergens achter te laten maar uiteindelijk ben je blij dat je dat idee hebt laten varen. Het is redelijk druk op de camping en je hebt een plaatsje gekregen tussen de caravans. Het veld waar normaal alle tentjes van wandelaars staan is nu helemaal ingenomen door een grote groep jongeren van een of andere geloofsgemeenschap uit Parijs die ook een pelgrimstocht maakt. Grote witte tenten nemen het hele veld in beslag en dus moeten de andere individuele wandelaars een plekje tussen de andere campingasten zoeken. Je hebt het kleine tentje in een hoek van de camping gezet, tussen een Nederlandse en een Franse caravan in, direct aan het riviertje dat langs de camping stroomt. Je zult de komende nacht heerlijk slapen door de constante eentonige geruis van het water dat langs de rotsen en grote stenen in de rivier stroomt.

In de plaatselijke dorpswinkel heb je wat boodschappen ingeslagen om vanavond lekker voor de tent je eigen maaltijd te kunnen klaarmaken. Een heerlijk Frans brood en een frisse salade zal er nu niet direct voor zorgen dat de kilo’s er weer aanvliegen, daarom heb je ook maar gelijk een pakje roomboter er bij genomen want die hebben ze hier zo lekker met zeezout erin. En natuurlijk een lekker toetje en een zak vol met vers fruit. Zo zal je de rest van de dag wel door komen. Voldaan plof je voor je tentje neer. Bij je Franse en Nederlandse buren is geen leven te bekennen. Die zijn waarschijnlijk de hele dag op pad om zo veel mogelijk van de omgeving te zien. In de supermarkt heb je maar gelijk wat te lezen meegenomen. Voor het nieuws heb je een krantje meegenomen en voor de ontspanning een roddelblaadje. Weliswaar alles in het Frans maar dat moet wel lukken en het is ook gelijk weer een goede oefening om je vocabulaire wat op te vijzelen. Eerst maar eens de krant doorspitten. Van alles wat er in de wereld gebeurt heb je de laatste tijd weinig mee gekregen. Alleen dat, wat je van andere pelgrims opving, en die zitten voor een groot gedeelte in dezelfde situatie als jij en hebben dus ook niet veel te melden. Het is een regionale krant en veel artikelen die erin staan gaan over lokale perikelen en zeggen jou niet zoveel. Je leest ze net zo snel door als al de advertenties. Kleurrijke annonces van plaatselijke winkels, restaurants en lokale festiviteiten verdringen zich op de linker pagina’s van de krant en vragen elk om een stukje aandacht van de lezer. Tussen die bonte verzameling van advertenties val je oog op een kleine zwart-wit advertentie weggeduwd in een hoekje onder aan de pagina. Een onooglijk zwart vlindertje prijkt boven in het logo en de weinig fantasievolle naam “Le Papillon” wekt bij jou meteen de indruk dat het om een sexclub gaat. Maar de nieuwsgierigheid is gewekt en je leest verder. In kleine lettertjes wordt het volgende aangekondigd; une fête pour les femmes Nuit, partie exotique et érotique, Accès seulement pour les femmes. Dit had je hier niet verwacht, misschien in Parijs of Marseille, maar zeker niet hier in de provincie. Misschien eerder door je verbazing dan dat je er echt naar toe zult gaan, scheur je de advertentie uit en je stopt hem in je zak. Verder staat er niet echt iets bijzonders in de krant en al snel leg je hem naast je neer en ga je op je rug in het gras liggen. Je hebt nog geen honger en voor je gevoel is het ook nog te vroeg om te gaan eten, dus doe je je ogen even dicht.

Hoe lang je precies zo in het gras hebt gelegen weet je niet meer maar je schrikt waker van dicht slaande autoportieren. De buren zijn gearriveerd en wel aan alle twee de kanten gelijktijdig. Het ziet er naar uit dat ze samen op pad zijn geweest want ze kletsen nog even wat met elkaar en lopen dan ieder naar hun eigen caravan. Ze hebben je gelijk opgemerkt en groeten je vriendelijk maar afstandelijk en je knikt vriendelijk terug. Het zijn twee koppels van middelbare leeftijd. Hoe oud ze precies zijn durf je niet te zeggen, maar je schat ergens tussen de vijfendertig en vijfenveertig jaar. Je hoort aan alle twee de kanten wat gerommel in de caravans en al snel komt het Nederlandse koppel alweer naar buiten. Stoeltjes en een tafeltje worden geïnstalleerd en er komt een fles wijn op te staan. Nogmaals wordt er vriendelijk in jou richting geknikt en dan laat jij je weer op je rug in het gras zakken. Vanuit je ooghoeken zie je een tijdje later dat de Franse buren aanschuiven bij de Nederlanders en zo te horen is het gezellig. Een beetje jaloers ben je wel, niet op het gezelschap, want je vind het heerlijk om in je eentje te genieten van het mooie weer en de geur van vers gras in de neus, maar de gedachte aan een heerlijk glas koude witte wijn krijg je maar niet uit je hoofd. Bij het boodschappen doen heb je even getwijfeld over een mooie Pinot Gris die in de aanbieding was, maar omdat je hem toch niet koud kunt krijgen heb je hem laten staan. En daar heb je nu spijt van. Nu het langzaam toch een beetje later wordt, wordt is tijd om wat te eten. Vanuit je tentje haal je de salade tevoorschijn, die je om koel te houden in je slaapzak had gewikkeld. Je snijd het brood in dikke plakken en smeert de boter, die je ook in je slaapzak had bewaard maar toch nog zacht is geworden, lekker dik op het brood. Bij de buren zijn je activiteiten niet onopgemerkt gebleven. Blijkbaar hebben ze ook honger gekregen en wordt er vanuit de Franse caravan een BBQ tevoorschijn gehaald en naar het Nederlandse kamp versleept. Ze blijven op en neer lopen en binnen de kortste tijd staat de hele tafel vol met allerlei lekkers; sausen, vlees, stokbrood, salades en nog veel meer wat voor jou niet zichtbaar is. En natuurlijk wordt er wijn aangesleept vanuit het Franse kamp. Verlekkerd kijk je naar de flessen die passeren en dat blijft niet onopgemerkt. En nu blijkt weer hoe galant de Franse mannen kunnen zijn want hij bied je spontaan een glas aan. In eerste instantie hou je de boot een beetje af, maar als hij blijft aandringen schud je je glas met water leeg en hou je het omhoog om het door de Fransman weer te laten vullen met een hele koele witte wijn. Smaak hebben ze in elk geval, want hij is overheerlijk. Soepel glijd de wijn door je keel en je moet jezelf beheersen om niet al te gulzig je glas leeg te drinken en een verkeerde indruk te maken op je buren. Als je de salade en het brood op hebt, vlij je je weer neer in het gras en begin je aan het roddelblaadje dat je gekocht had. Al snel heb je door dat je hierin de verkeerde keuze hebt gemaakt, het blijkt een blad te zijn dat vooral de mannelijke bevolkingsgroep als doelgroep heeft. Schaars geklede Franse beroemdheden in bikini prijken elke tweede pagina die je omslaat. Waarschijnlijk hebben voor deze foto’s heel wat Franse paparazzi fotografen in de bosjes op de loer gelegen. En hoewel jij niet vies bent van vrouwelijk schoon, vind je dit verder niet bijster interessant en snel blader je door het tijdschrift heen. Plots valt er een schaduw op het boekje en als je opkijkt zie je dat de Fransman weer bij je staat met de fles wijn in zijn hand. Even kijkt hij naar het tijdschrift waar toevallig net een bijna helemaal naakte Mélanie Laurent op staat. Hij draait even zijn hoofd om het goed te kunnen zien en laat dan het typische Franse “Oh la la” uit zijn mond ontsnappen en er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Of je nog een glas lust, en hij en de andere aan tafel zouden je graag een stoel aan hun tafel willen aanbieden. Even helemaal van je stuk gebracht valt er een korte stilte die zorgvuldig door de Fransman wordt opgevuld met zijn volgende vraag, maar nu in het charmante Engels met Frans accent. Hij vraagt of ze geen Frans verstaat en stelt zijn vraag nogmaals in het Engels. Meteen antwoord je in het Frans dat de taal geen probleem is en wijs je eerst, net als dat eerste glas wijn, zijn uitnodiging beleeft af. Maar ook nu laat de Fransman zich niet zo eenvoudig wegsturen. Dus herhaald hij zijn vraag nog een keer en met een wijds armgebaar nodigt hij je aan tafel uit. Je kijkt naar de tafel naar al de anderen die je uitnodigend wenken om bij hun aan tafel te komen zitten. En weer laat je je overhalen en sta je langzaam op om bij hun aan tafel plaats te nemen. Er wordt vanuit de Nederlandse caravan een extra stoel tevoorschijn getoverd en onderweg daar naar toe wordt ondertussen je glas bijgevuld door de Fransman. Een warme vlakke hand op je rug dirigeert je naar je plekje en je beantwoordt gelijk de uitgestoken hand van de Nederlandse man die zich in het Frans voorstelt. De dames aan tafel begroeten je met een zoen op de wang en stellen zichzelf ook voor. Als iedereen aan de beurt is geweest stel je jezelf ook voor en als de Nederlanders je naam horen beseffen ze dat je in elk geval niet Frans bent. Voorzichtig proberen ze een paar woorden Nederlands op je uit en als je daar direct op reageert, beseffen ze dat je in elk geval Nederlandstalig bent. Opgelucht praten ze nu Nederlands tegen je en vertellen dat ze blij zijn dat ze nu weer even Nederlands kunnen praten. Ze zijn de hele dag met hun Franse vrienden op stap geweest, en hoewel ze goed Frans spreken is het toch wel heel vermoeiend vinden ze. Je beaamt dit en verontschuldigd je vervolgens bij het Franse stel dat jullie gelijk Nederlands zijn gaan praten. Ze vinden het geen verontschuldiging waard en hebben alle begrip ervoor. De Franse man, die zich overigens heeft voorgesteld als Pierre, is verbaasd want hij had niet meteen door dat je geen Française was omdat hij de Franse krant en het tijdschrift had zien liggen. Je legt uit dat je helaas door de Nederlandse boeken heen bent en noodgedwongen moest teruggrijpen op de Franse lectuur. Met een lachend gezicht zegt Pierre dat hij het Tijdschrift al niet begreep bij zo’n mooie vrouw als jij, of had je het blaadje ook alleen voor de mooie vrouwenlichamen gekocht? Het was dus echt zo’n blaadje wat normaal alleen mannen lazen, nou ja, vooral dus plaatjes keken. Om Pierre een beetje te prikkelen vertel je hem dat je inderdaad wel genoot van de mooie Françaises en dat daar toch niks mis mee was. Opnieuw volgde er de al bekende Oh la la en iedereen aan tafel lacht. Nicolle, de Nederlandse buurvrouw is ondertussen naar de caravan gelopen en komt even later terug met een hele schaal Franse kaasjes. Ze biedt jou gelijk de eerste keus en om niet gelijk elk aanbod meteen af te slaan neem je nu maar een klein stukje wat lijkt op brie. Stokbrood wordt weer aangesneden en zo verloopt de avond in een gezellige en relaxte sfeer. Onvermijdelijk komt het gesprek vervolgens ook op de reis die jij maakt, de pelgrimstocht. Door de wijn al wat losser geworden vertel je uitgebreid over je reden van vertrek en de vele ervaringen onderweg. Natuurlijk hou je veel van je belevenissen voor je zelf en vertel je alleen de voor conversatie met vreemden geschikte details. Ze zijn onder de indruk en bewonderen je voor je uithoudingsvermogen. Op de vraag hoe lang je op deze camping blijft weet je niet direct een antwoord, je twijfelt namelijk nog steeds of je morgen nu alweer verder wilt wandelen, of dat je er nog een extra rustdag aan vast plakt. Om de keuze een stukje makkelijker te maken bieden Nicolle en Aimee (de Française)aan om morgen samen met hun op stap te gaan. Pierre en Paul gaan morgen vissen en daarom hebben de dames besloten om te gaan winkelen en daarna lekker ergens een hapje te gaan eten. Je weet niet goed wat je moet doen maar na wat aandringen van de dames besluit je op het aanbod in te gaan en er gewoon nog een lekkere rustdag aan vast te koppelen. Stiekem was je dit eigenlijk ook al van plan maar je had nog een goed excuus nodig en dat heb je nu gevonden. Maar nu wordt het toch tijd om je bed op te zoeken, je zit toch nog steeds in het ritme van vroeg op en dus ook op tijd naar bed, en omdat het al tegen elven loopt neem je van de buren afscheid voor vandaag en loop je naar je tentje. Nu nog eerst even je toiletspullen pakken en dan naar de toiletgebouwen om je klaar te maken voor de nacht en een plasje te plegen, er is ten slotte toch veel wijn ingegaan op deze avond. Als je weer terugkomt bij je tentje zijn ook de buren al bezig met opruimen en verdwijnen de tafel en stoeltjes langzaam weer in de caravan. Je kruipt in je tent en ritst de deur dicht.

Het duurt niet lang voordat je in slaap valt, dat komt vast door de hoeveelheid wijn die je hebt gedronken. En die wijn is er waarschijnlijk ook de reden van dat je rond een uur weer wakker wordt omdat je moet plassen. Even probeer je de aandrang te weerstaan en blijf je liggen en probeer je weer in slaap te vallen. Niets is namelijk zo vervelend om ‘s nachts uit de tent te moeten omdat je moet plassen. Maar de druk op je blaas is te groot en je moet er nu toch echt uit. Omdat je meestal, dus ook nu, naakt slaapt pak je snel een lang T-shirt dat je snel aantrekt. Je verwacht dat er op dit tijdstip toch niemand meer op de camping rondloopt, dus laat je het bij het shirtje en dan rits je voorzichtig de tentdeur open. In de nacht klinkt zo’n rits toch nog behoorlijk hard en je hoopt maar dat er niemand meer wakker is. Langzaam kruip je uit je tentje en als je opstaat trek je eerst het shirt zo lang mogelijk zodat je kont in elk geval een beetje bedekt is. Maar je hebt je toch een beetje vergist in de lengte ervan want hoe hard je er ook aan trekt, meer dan net over je kont komt hij niet en je kunt maar beter niet met te grote passen lopen want dan is er van enige bedekking geen sprake meer. Maar terug gaan in het tentje en iets extra’s aantrekken zie je ook niet zitten dus waag je de gok maar en je zet koers naar het toiletgebouw.

“Shit!” halverwege bedenk je dat je het toiletpapier bent vergeten, je houdt je pas een beetje in en twijfelt nog of je terug zult lopen, als je merkt dat er iemand komt aanlopen. Oh, wat nu? Omkeren is geen optie want je kontje komt onder je shirt uit en je hebt er niets onder aan. Dan maar doorlopen en je shirt zo ver mogelijk naar beneden trekken. De persoon op het pad komt dichter bij en dan zie je dat het Paul de buurman is. Je probeert je er met een groet vanaf te maken en snel door te lopen, maar helaas, Paul blijft staan en maakt aanstalten om een praatje te maken. Je voelt hoe je een kleur krijgt, maar gelukkig is het donker op het pad en zal hij het wel niet zien. Uit beleefdheid blijf je ook staan en Paul vraagt of je niet kunt slapen. Je vertelt dat je al heerlijk hebt geslapen maar dat de wijn wat veel was en je daarom nu moet plassen. Dan zie je dat Paul een wc-rol onder z’n arm heeft en je vraagt of je niet een stukje mag lenen. Natuurlijk mag dat en hij duwt de hele rol in je handen. Lachend zegt hij dat hij wel even mee loopt, kan hij daarna de rol weer van je overnemen. Dat was nu ook weer niet je bedoeling, maar goed, Paul is een aardige vent, je mag hem wel, en hij zal het wel goed bedoelen. Met de wc-rol in de hand wordt het lastig om je shirtje naar beneden te trekken en als jullie samen op lopen richting het toiletgebouw gaat het dus ook mis, de rol valt uit je handen en rolt een paar meter voor je uit het pad af. In een reflex ren je er achteraan en je bukt snel om de rol te pakken, maar op het moment dat je door je knieën gaat besef je ook dat Paul een geweldig uitzicht moet hebben op je slip-loos kontje. Je shirt is omhoog gekropen en je staat nu dus in je blote kont. ‘Nu net doen of er niets aan de hand is en gewoon weer recht komen’ denk je bij jezelf, en je komt weer rustig met de wc-rol in je hand omhoog. Nu heeft het ook geen zin meer om het shirt naar beneden te trekken dus dat laat je nu maar zo als het is. Je verontschuldigd je bij Paul dat de wc-rol is gevallen en beloofd hem om hem een nieuwe te bezorgen. Maar daar wil hij niets van weten en als soort van troost legt hij een hand op je rug.

“Is niet nodig hoor, kan mij ook gebeuren, en je hebt het al helemaal goed gemaakt door hem zelf op te rapen” zegt hij terwijl hij er een dikke knipoog bij geeft. Je begrijpt precies wat hij bedoelt en je schaamt je nu nog meer en stamelt iets over dat je geen zin had om iets meer aan te trekken omdat er waarschijnlijk toch niemand op dit tijdstip buiten was en dat dat je zeker niet op hem had gerekend.

“Ach meid, je hoeft je nergens voor te schamen en zeker niet te verontschuldigen, je hebt prachtige billen.” Ondertussen lopen jullie weer verder maar je merkt dat Paul nog steeds zijn hand op je rug heeft liggen, maar dat die bewust of onbewust, steeds verder naar beneden zakt. Zijn hand voelt warm en aangenaam want het is ondertussen toch wel wat afgekoeld. De warmte straalt door je shirtje en zorgt door de lichte druk die Paul ‘s hand uitoefent voor een prettig gevoel. Zijn hand is afgezakt tot aan je onderrug als jullie bij het toiletgebouw aankomen. Als jij op het punt staat om naar binnen te gaan blijft Paul staan, je voelt hoe zijn hand je loslaat maar direct daarna voel je hoe hij je op je blote billen een tikje geeft met zijn vlakke hand. In een reflex doe je een hupje naar voren en sla je een gilletje uit. Je draait je hoofd een beetje uitdagend beschuldigend om en zegt: “Foei Paul” en dan loop je snel naar binnen. Snel loop je op de toilethokjes af en als je de eerst probeert te openen merk je dat deze gesloten is. Op het moment dat je de deurklink naar beneden duwt hoor je gerommel vanachter de deur en een stem roept “occupé” gevolgd door een zacht gegiechel. Snel open je de volgende deur en gaat op het toilet zitten. Eindelijk ontspan je en stroomt je blaas leeg. Als je klaar bent veeg je jezelf droog met het wc-papier en dan valt het gerommel in het hokje naast je je weer op. Nieuwsgierig buig je een stukje naar voren om onder het tussenschot door te kijken. Tot je verbazing zie je dat er niet een, maar twee paar voeten te zien zijn. Opeens wordt het je duidelijk waarom er zoveel gerommel te horen was. Waarschijnlijk heeft hier een jong verliefd stelletje uit de Franse groep op het tentenveld zich teruggetrokken om samen een pleziertje te beleven. Je besluit om die twee met rust te laten en trekt het toilet door, loopt het hokje door, wast nog even je handen en roept zachtjes “bonne chance” en loopt dan met een glimlach op je gezicht naar buiten. Als je buiten komt staat Paul je nog steeds op te wachten en als hij je glimlach ziet vraagt hij wat er zo leuk was op het toilet, of is het gewoon opluchting? Je vertelt wat er daarbinnen gebeurde en jullie moeten er nu beide om lachen. Paul vraagt wat je allemaal gezien hebt, maar als je vertelt dat je helemaal niets, behalve een paar voeten, hebt gezien, veinst hij teleurstelling en begint te fantaseren wat er daarbinnen wel niet allemaal zou kunnen gebeuren. Hij vraagt hoe de voeten ten opzichte van elkaar stonden. Naar elkaar toe gericht, of juist beide dezelfde richting uit? En als ze dan naar elkaar toe gericht waren, wat waren ze dan aan het doen, aan het zoenen? Of zat er eentje en stond de ander en hadden ze orale seks? Zo te horen vind Paul het wel spannend en om dat een beetje aan te wakkeren speel jij het spelletje mee. Dus je vertelt hem dat de voeten naar elkaar toe gekeerd waren en dat het er op leek dat er een persoon op het toilet zat en de ander stond. Dat zou dus inderdaad op kunnen duiden dat er iemand (en om het een beetje geiler te laten klinken gebruik je niet zijn deftige woorden) werd gepijpt of gebeft.

“Oh, wat een vieze woordjes neem jij in je mond” zegt Paul en hij maakt aanstalten om terug te lopen naar de caravan. En bij het weglopen, neemt hij jou in de draai mee door weer een hand op je rug te leggen en je voort te duwen. Maar nu ligt zijn hand nog lager, bijna op je billen en op de rand van je shirt.

“Waarom ben je niet even blijven zitten om af te wachten wat er ging gebeuren, ik had dat wel willen weten” gaat Paul verder. Maar volgens jou is dat niet nodig, je eigen fantasie is goed genoeg getraind om een voorstelling te kunnen maken van wat er daar binnen gebeurde. Nieuwsgierig en vast ook een beetje opgewonden vraagt Paul wat je dan zoal had gedacht dat er zou gebeuren. En ondertussen trekt hij jou een beetje dichter naar zich toe zodat jullie heupen elkaar bijna raken. Je bedenkt dat dit nog wel eens leuk zou kunnen worden en dus begin je steeds langzamer te lopen tot dat jullie op een wat donkerder stuk op het pad tussen wat hogere struiken helemaal stil staan. Paul kijkt je aan en jij doet alsof je even diep moet nadenken en begint na een korte stilte te vertellen.

“Nou… ik denk dat het twee meisjes waren daar op het toilet ongeveer een jaar of twintig denk ik. Een meisje zit op het toilet en is zichzelf met een hand aan het vingeren. Met haar andere hand houdt ze het rokje van het andere meisje omhoog en trekt dan haar broekje naar beneden zodat het langzaam op de grond valt. Ze stapt uit het broekje en zet haar benen een beetje uit elkaar. Dan voelt het zittende meisje, dat zichzelf nog steeds vingert, met haar andere hand aan het zachte donshaar op de venusheuvel van het staande meisje. Voorzichtig laat ze haar vinger door het natte gleufje glijden en voelt hoe zacht en warm de schaamlippen zijn. Met haar andere hand gaat ze steeds sneller over haar eigen clitoris, ze knijpt af en toe in haar lipjes en laat steeds vaker haar vinger in haar kutje verdwijnen. Dan houd ze het rokje van het staande meisje weer omhoog en duwt haar hoofd onder het rokje. Ze ruikt de zoetzure geur van een natte kut wat haar nog verder in extase brengt. Steeds sneller vingert ze zichzelf en als ze bijna tot een orgasme komt steekt ze haar tong uit om het andere kutje te likken. Ze likt en zuigt alle overvloedige sappen van het staande meisje op die nu ook staat te wankelen op haar benen. Ze zuigt zich vast aan de clitoris en komt met een in het kutje van haar vriendin gesmoorde schreeuw tot een geweldig orgasme. Op dat zelfde moment heeft het staande meisje het hoofd van de ander vast gepakt en duwt dit hard in haar kruis en komt door de vastgezogen mond nog heftiger klaar dan haar zittende vriendin. Haar geschreeuw klinkt hard door het lege kale toiletgebouw.”

Je kijkt Paul nu aan, checkt of je niet te ver bent gegaan met je fantasie. Maar zo te zien niet, want als je je blik naar beneden laat zakken zie je dat hij een hand op zijn kruis heeft gelegd en hier af en toe in knijpt. Zijn andere hand ligt nog steeds op je onderrug en je voelt dat hij weer verder zakt. Langzaam zakt zijn hand over het zoompje van je shirt en je voelt hoe zijn vingers op je blote billen terecht komen. Hij knijpt een beetje in je billen en kreunt er zachtjes bij. Dit is waar je hem hebben wil en je denkt bij jezelf dat alle mannen gelukkig het zelfde zijn, altijd geil. Je draait voorzichtig naar hem toe en houd goed in de gaten hoe hij reageert. Maar zo te zien heb je hem al voor je gewonnen. Voorzichtig leg je nu ook een hand op zijn kruis. Door zijn dunne katoenen broek voel je al een behoorlijk erectie kloppen. Hij maakt plaats door zijn eigen hand weg te halen zodat goed kunt voelen hoe geil hij is. Maar hij is niet van plan om het initiatief helemaal aan jou te laten. Hij pakt je hand en loopt een stukje verder en slaat dan links af naar een paar dichte bosjes. Hier staan geen kampeerders, het is een soort van speelbos voor kinderen maar midden in de nacht is hier natuurlijk niemand te vinden. Als hij blijft staan draai jij weer naar hem toe en legt je hand weer op zijn kruis en knijpt er nog eens speels in. Zonder iets te zeggen kijken jullie elkaar strak aan. Hij blijkt geobsedeerd door je billen en graait met zijn grote handen achter je rug en kneed hardhandig je kont, knijpt er in en trekt ze af en toe behoorlijk uit elkaar zodat je aarsje open komt te staan, je voelt hoe het zachte briesje dat er staat over je anus streelt. Voorzichtig zoek je naar het lipje van zijn gulp en ritst hem langzaam open. Het knoopje kost iets meer moeite, maar als hij zijn buik een beetje intrekt lukt het ineens heel snel. Je zakt door je knieën en terwijl je dat doet stroop je zijn broek en onderbroek tot op zijn enkels naar beneden. Met je verleidelijkste blik kijk je door je wimpers heen naar boven en blijft hem nog steeds geluidloos aankijken. Dan pak je zijn pik vast en begint hem zachtjes af te trekken. Zonder zijn blik los te laten lijd je zijn pik nu naar je mond en met je tong lik je het voorvocht van zijn paarse eikel. In de palm van je hand voel je het kloppen van zijn piemel. Hij is niet heel groot, maar wel mooi en goed dooradert. Hij staat behoorlijk strak, want elke keer als je hem een stukje naar voren wilt trekken om hem met het puntje van je tong te likken, kost het je relatief veel moeite. Maar dat weerhoud je er niet van om steeds vaker je tong uit te steken en de inmiddels onbeheersbaar geworden stroom van voorvocht uit zijn piemel op te likken. Je tong maakt rondjes over zijn eikel en niet veel later sluiten je lippen om het kopje van zijn piemel. Voorzichtig maar krachtig zuig je aan het kopje en laat je je tong in je mond wild over de eikel op en neer gaan. Je zuigt zo hard dat je wangen naar binnen worden gezogen en dan voel je hoe Paul ook geniet want met beide handen heeft hij je hoofd vast gepakt en duwt je krachtig op zijn pik. Zijn bloed stroomt met krachtige stoten door de piemel wat hem heerlijk doet kloppen. Je beseft dat je, hoewel je erg geniet van deze mooie en lekkere piemel in je mond, niet veel langer door moet gaan met deze exercitie, want anders is het spel over voordat jij aan je trekken bent gekomen. Ondertussen check je snel met je vingers hoe je er zelf voor staat, maar daar hoef je jezelf inmiddels geen zorgen meer over te maken. Je geil stroomt bijna letterlijk uit je natte gladde kutje dat meer dan klaar is om zijn harde lul te ontvangen. Nog steeds zuigend en met een plop, alsof je een champagnefles ontkurkt, haal je zijn pik uit je mond. Je bent hem al die tijd blijven aankijken en zag hoe hij genoot. Af en toe gooide hij zijn hoofd in zijn nek en moest moeite doen om niet te hard te kreunen. Nu helpt hij je overeind en hij geeft je een tongzoen waarbij je hem zijn eigen voorvocht laat proeven, dat nog steeds volop aanwezig is in je mond en op je tong. Dan draait hij je abrupt om en met zijn stevige handen drukt hij je voorover. Met beide handen pak je je enkels vast zodat je steviger staat en verwacht dat nu elk moment zijn harde paal tegen je kutje stoot. Maar tot je eigen verrassing voel je geen harde pik, maar een zacht tong die je schaamlippen uit elkaar duwt en je zowaar begint te neuken. Hij is niet zo hard als zijn piemel maar langer en harder dan welke tong dan ook die tot nu toe je vulva heeft mogen verkennen. Af en toe gaat zijn tong over je clitje maar dan rolt hij hem weer op en stoot hij hard bij je naar binnen. Eenmaal bij je binnen ontrolt hij zijn tong weer en je voelt hoe hij zijn tong op en neer laat gaan door de binnenkant van je vulva. Deze sensatie heb je nog nooit zo beleeft en je hebt dan ook moeit om recht te blijven staan. Het is maar goed dat Paul je met beide handen op je heupen vast houd, anders was je al lang door je enkels gezakt van genot. Na een tijdje voel je dat zijn kracht in zijn tong afneemt en hij haalt hem dan ook voorzichtig uit je kutje. Maar hij houd contact met zijn tong en likt nog een paar keer over je clit voordat hij voorzichtig omhoog komt en met de tong langzaam maar zeker weer over je kut door je spleetje gaat en nog verder tot aan je anus, waar hij bijna terloops een keer overheen likt voordat hij recht gaat staan. Maar terwijl hij je heupen stevig vast houd trekt hij je tegen zich aan en je voelt hoe zijn piemel bijna als vanzelf bij je naar binnen glipt. Je begint op zijn ritme mee te bewegen en dat zorgt er voor dat zijn piemel steeds verder bij je binnen dringt en bij elke stoot voel je zijn pik nu tot ver achter in je vulva kloppen. Je staat nog steeds voorover gebogen en grijpt met een hand naar zijn scrotum dat smakkende geluiden maakt tegen je billen, elke keer als hij weer dieper bij je naar binnen stoot. Als je zijn ballen te pakken hebt knijp je er speels in en houd ze vervolgens stevig in je hand. Met je vingers masseer je zijn perineum wat hem aanzet tot nog krachtigere stoten. Maar je gaat steeds meer denken aan je eigen genot en dus laat je zijn ballen weer los en je verplaats de hand van zijn kruis naar het jouwe. Je clitje heb je snel gevonden en je begint het dan ook zacht en ritmisch te masseren. Je raakt langzaam in extase en je concentreert je nu ook niet meer op Paul, maar vooral nog op je eigen zich aankondigende orgasme. Paul houd gelukkig nog steeds het zelfde ritme aan wat er voor zorgt dat je niet uit je concentratie geraakt. Je voelt hoe je bijna door je knieën zakt maar gelukkig houd Paul je overeind en dan volgt er een golf van genot die vanuit je kruis zich door je hele lichaam verspreid. Een warmte en golf van gelukzaligheid kruipt van je tenen tot in je kruin door je lijf. Schokkend van euforie kun je bijna niet meer op je eigen benen staan en hang je nu bijna alleen nog maar aan de lul van Paul die door deze sensatie ook op het punt van klaarkomen staat, hij versnelt nu het tempo waarop hij je krachtig tegen zich aan drukt en zijn piemel bij je naar binnen stoot. Dan houdt hij plotsklap stil en je voelt hoe zijn pik kloppend zijn sperma bij je naar binnen spuit en hij zichzelf ook naar voren buigt en zijn borst tegen je rug aan duwt. Gelukkig blijkt hij stevig te staan en vallen jullie niet om. Na nog een paar stootjes te hebben gegeven die zijn laatste geilheid hebben bevredigd komt hij weer overeind en laat zijn al krimpende lul langzaam uit je natte warme kutje glijden en laat hij je voorzichtig los waarbij hij eerst checkt of je ook wel stevig staat en niet omvalt.

Ook jij recht nu je rug en draait je voorzichtig naar hem om. Met een bijna verlegen blik kijk je hem nu aan en hij kan zich niet beheersen om jou nog een keer te zoenen en zijn tong door je mond te laten dansen. Dan bukt hij zich om zijn broek op te trekken en vraagt dan of je met hem mee terug loopt, Nicolle zal zich ten slotte wel afvragen waar hij blijft. Je zegt dat je dit geen verstandig idee vind, stel je voor dat Nicolle hen samen ziet terugkomen? En bovendien moet je nu toch nog even terug naar het toilet om al zijn sperma te lossen, dat wil je ten slotte niet morgenvroeg terug vinden in je slaapzak zeg je lachend. Met een laatste aai over je hoofd gaan jullie beide een andere kant op en op je weg naar het toiletgebouw voel je hoe een warm straaltje sperma vanuit je kruis zich langzaam een weg tussen je benen naar beneden zoekt. Na een verschonend toiletbezoek zoek jij ook weer je weg naar je tentje en kruip je met een gelukzalig en warm gevoel van binnen weer terug in je slaapzak. Nog even overdenk je de hele situatie en komt dan tot de conclusie dat je helemaal niet wil kiezen tussen mannen en vrouwen. Je zou niet meer zonder de een of de ander kunnen, of in elk geval niet willen kiezen tussen seks met man of vrouw, je wilt het gewoon beide. Zou dit nu het ware gevoel van een biseksueel zijn, waarschijnlijk wel en met die gedachte val je in een diepe slaap.

Als je de volgende ochtend weer zoals gewoonlijk weer vroeg wakker wordt, blijf je nog even lekker liggen om te wachten tot de opkomende zon je tentje aangenaam heeft opgewarmd. Je hebt je de vrijheid genomen om nog wat extra rustdagen in te plannen en zoals gisteren al afgesproken ga je vandaag met Nicolle en Aimee een dagje uit. Je bent benieuwd wat de dag zal brengen en hoopt dat Nicolle niets heeft gemerkt aan Paul toen hij gisteravond van zijn ‘toiletbezoek’ terug kwam. Als je na een tijdje bij de buren in de caravan wat gerommel hoort besluit je ook maar op te staan en de dag te beginnen.

Exhibitio

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1453

BEZOEK AAN SEKSSHOP

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers di, april 28, 2015 19:39:33

BEZOEK AAN SEKSSHOP - Jeugdherinneringen

Het contact tussen Frank en mij bleef in eerste instantie vrij intensief. Bijna wekelijks zagen we elkaar en hadden zo onze geheime pleziertjes. Heel af en toe waren er ook andere vriendjes bij betrokken maar dat was meer incidenteel. Maar omdat we van school wisselden werd het moeilijker om samen af te spreken en was er op den duur alleen nog maar sporadisch contact als we elkaar weer eens op straat tegen kwamen. En na een tijdje was eigenlijk alles voorbij, we hadden alle twee andere vriendengroepen en waren te druk met andere dingen, Frank o.a. meisjes, om nog samen af te spreken. Meer dan een groet op straat zat er niet meer in. Ieder ging zijn eigen weg en stippelde zo zijn route naar volwassenheid uit.

We waren ondertussen alle twee onze eigen weg gegaan en we hadden ons geheel verschillend ontwikkeld. Ik was eigenlijk nog steeds een jongetje, hoewel ik al 19 jaar was, was ik nog steeds erg timide. Mijn verlegen houding zorgde ervoor dat ik nooit echt op de voorgrond stond en weinig zelfvertrouwen had. Ik had wel vrienden en ging wel stappen, maar ik probeerde mij altijd zo onopvallend mogelijk door het leven te gaan. Die houding was er dus waarschijnlijk ook de oorzaak van dat ik nog steeds maagd was, zelfs nog nooit een vriendin had gehad. Niet dat ik er geen interesse in had, ik had echt wel vaker mijn ogen op mooie meisjes laten vallen, maar nooit het lef gehad om ze aan te spreken. Ik fantaseerde alleen maar over deze meisjes en mijn linker arm maakte dan ook overuren als ik weer eens thuis kwam van een avondje stappen. De door frank geïntroduceerde ‘vieze boekjes’ ben ik in die tijd altijd trouw gebleven en hebben mij in die tijd vaak goede diensten bewezen. In eerste instantie leende ik ze van Frank. Hij leende ze liever niet uit, maar tegen een goede tegenprestatie mocht ik ze af en toe wel mee naar huis nemen. Later, toen het contact met Frank verwaterde vond ik op een bepaald moment bij mij thuis op zolder zelf ‘vieze boekjes’. Goed verstopt in een doos met oude spullen waar ik uit verveling in het snuffelen was, vond ik goed in een plastic zak verstopt, een stapeltje boekjes. Aan het uiterlijk te zien waren ze al iets ouder en vaak ‘gelezen’. Ik ben er nooit achter gekomen wie ze daar verstopt heeft. Of ze van mijn vader of moeder waren of, van hun samen ben ik nooit te weten gekomen, misschien wel van mijn oudere zus, maar ik weet wel dat ze nog af en toe werden gebruikt. Zo af en toe ontbrak er namelijk wel eens een boekje, of zat er opeens een nieuw exemplaar bij. Na een tijdje zat er zelfs opeens een vibrator bij de boekjes, zo’n ouderwetse witte, niet al te groot, waar een instelwieltje aan de achterkant zat om hem aan en uit te zetten. Zo vaak als ik maar kon als ik alleen thuis was begaf ik mij naar de zolder om de boekjes tevoorschijn te halen en mezelf af te trekken. Ik speelde met mezelf en gebruikte ook af en toe de vibrator om mijn pik mee te verwennen. Ik hield hem dan trillend tegen de onderkant van mijn ballen of drukte hem tegen mijn mannentepeltjes. Dat had ik overigens niet allemaal zelf verzonnen, maar had ik geleerd uit de boekjes. Ik kende de boekjes bijna van buiten, wist precies welke kreukels en vlekken waar zaten, en merkte dus ook meteen als er nieuwe in zaten. Ik probeerde zo voorzichtig mogelijk te doen zodat niemand door had dat ik de boekjes had gevonden. Ik was tenslotte veel te bang dat als het ontdekt werd, ze zomaar ineens konden verdwijnen, en waar zou ik me dan op moeten aftrekken? Of mijn ouders het ooit gemerkt hebben weet ik niet, ze hebben in elk geval nooit iets laten merken.

Bij ons in de stad zaten vroeger veel seksshops, maar ik durfde daar eigenlijk nooit naar binnen te gaan. Ik dacht altijd dat je minstens achttien zou moeten zijn, wat ik overigens nog steeds niet weet of dit wel zo is of niet. Maar dat weerhield mij, zo verlegen als ik was, er in elk geval van om nieuwe boekjes te halen. Dus toen ik uiteindelijk achttien werd, was een van de eerste dingen die ik deed, een seksshop bezoeken. Weliswaar niet in mijn eigen stad, dat durfde ik niet, bang dat iemand mij naar binnen zag gaan, maar in de stad waar ik naar toe moest om de militaire keuring voor de dienstplicht te ondergaan. Dit plan had ik al weken van te voren uitgewerkt, ik wist met behulp van de gouden gids te achterhalen waar de seksshops in die stad lagen en hoe ik er het beste kon komen. Op de dag zelf ging ik er met de trein naar toe, de militaire keuring was in een halve dag klaar en toen kon het grote avontuur dus beginnen. Ik geloof dat ik wel drie keer de winkel voorbij ben gelopen voordat ik echt naar binnen durfde. Elke keer was er wel iemand die net toevallig ook voorbij liep en dan durfde ik weer niet, en liep met een strak gezicht vooruit kijkend voorbij. Maar uiteindelijk geraakte ik dan toch binnen en het was alsof ik in het paradijs was beland. Hele wanden vol met boekjes, videobanden en seksspeeltjes. Ik wist niet waar ik als eerste moest kijken. In sneltreinvaart ging ik alle wanden af en nam zo veel mogelijk van de foto’s in mij op. Verbaasd, en soms zelfs geschokt zag ik de hoeveelheid aan genres die beschikbaar waren. Van tienermeisjes tot oude oma’s, en van SM tot animal-seks (zoal ik al zij, soms was ik geschokt), alles was er te koop. Omdat er nog een klant in de winkel was durfde ik niet naar de kassa toe met een boekje dat ik had uitgezocht, dus wandelde ik maar zo onopvallend mogelijk nog een paar rondjes door de winkel. Zo ontdekte ik dat er achter in de winkel in een smalle gang ook filmcabines waren waar je een zelf uitgezochte film kon bekijken. Ondertussen hoorde ik hoe de andere klant afrekende bij de kassa en samen met de winkelbediende naar de deur liep. Daar bleven ze nog een tijdje kletsen en na een uitgebreid afscheid hoorde ik het belletje van de deur. Ik was nu gelukkig alleen en durfde langzaam naar de toonbank te gaan om mijn boekje af te rekenen. Ik slenterde wat op en neer en de winkelbediende vroeg wat hij voor me kon doen. Zonder mijn antwoord af te wachten begon hij zelf te praten.

“Wil je een videofilm zien” vroeg hij. Hij had mij achter in de winkel zien dralen en dacht dat ik wel interesse had in een filmpje. Verbaasd over deze vraag liep ik rood aan en stamelde maar een paar onhoorbare woorden in de ruimte. De verkoper ging verder en kwam achter de toonbank vandaan.

“Heb je al een filmpje uitgezocht, of moet ik even mee kijken, eens even zien, wat lijkt je leuk? Een leuke teen-film of gewoon een lekkere harde porno?” Hij haalde enkele videofilms uit de kast en duwde die mij in de handen. “of heb je liever een lekker homo film, ik weet tenslotte niet waar je voorkeur naar uit gaat.

”Neeuu…” stamelde ik, en hij liep weer naar een andere hoek van de winkel.

“Hier, dit is volgens mij wel een leuke film voor jou” Ook deze film duwde hij weer in mijn handen en ondertussen nam hij de andere films weer van mij over. Ik bekeek de voor en achterkant van de video en daar stonden wat foto’s van een aantal jonge naakte acteurs op, ik dacht dat dat het een soort van groepsseks film was en knikte dus maar dat het goed was. Hij liep voor me uit naar de videocabines achter in de winkel. Zenuwachtig volgde ik hem en durfde ook niet meer te zeggen dat ik eigenlijk alleen een boekje wilde kopen. Hij wees mij een cabine aan en zette de TV en videorecorder aan, haalde de videoband uit het doosje en stopte hem in de speler. Toen vroeg hij of ik wist hoe het werkte en ik schudde zachtjes van nee.

“Is het de eerst keer dat je dit doet?” Vroeg hij toen en met een nog roder hoofd moest ik inderdaad bekennen dat ik dit nog nooit eerder gedaan had. Hij begon mij uit te leggen hoe de afstandsbediening werkte en zij toen dat ik op het bankje plaats kon nemen. Hij wees me het haakje om mijn jas op te hangen en tot slot wees hij nog naar de doos met tissues die naast de TV stond met de opmerking dat ik het wel schoon moest houden. Het was bijna alsof mijn hoofd kookte, zo voelde althans mijn rode hoofd aan; als of ik mij hier ging aftrekken, dat kon toch niet? Toen draaide de verkoper zich om en liep het hokje uit, vertelde nog even dat ik de deur op slot kon doen maar dat dat wat hem betrof niet hoefde waarop een vette knipoog volgde. Toch sloot ik de deur maar af toen hij naar buiten ging en hing mijn jas op aan het haakje. De verkoper had al op play gedrukt en de videoband liep dus al. Op het scherm stond eerst een waarschuwing over een leeftijdsgrens die ik met trots las want ik was tenslotte net 18 geworden en mocht deze film dus ongestraft kijken. Toen begon eindelijk de film te spelen, ik weet niet meer waar de film over ging of wat er precies gebeurde, maar ik neem aan dat er eerst een inleidend verhaaltje was zoals dat meestal bij seksfilms gaat. Het duurde tenminste even voordat ik doorhad wat voor soort film ik eigenlijk aan het kijken was. Na een paar minuten had ik pas door dat het geen gewone groepsseks film was maar een film waar meer gebeurde dan alleen maar neuken tussen jongens en meisjes. Het bleek een biseks film te zijn. Er werd vrolijk op los gelikt en geneukt en iedereen was met iedereen bezig, jongens neukte meisjes, meisjes likten meisjes, een meisje en een jongen likten samen de pik van een andere jongen en een knaap neukte en andere jongen terwijl die juist een meisje aan het neuken was. De verhaallijn was ik ondertussen al lang kwijtgeraakt, maar opgewonden was ik wel. Mijn broek stond al behoorlijk strak en ik wreef zachtjes of mijn broek. Ik wilde dolgraag mijn piemel pakken en mezelf lekker af trekken, maar dat kon toch niet zomaar, niet hier in de winkel. Maar ja, waarom stond er anders die doos tissues? Was het dan toch gebruikelijk, gebeurde het hier vaker? Ik checkte eerst nog even of de deur ook echt op slot zat en opende toen de gulp van mijn spijkerbroek. Ik haalde mijn harde piemel uit mijn onderbroek en begon mijzelf af te trekken.

Ik was helemaal in extase, dit had ik nog nooit gezien, zelfs niet in de boekjes van mijn ouders. Ik had het dan ook niet meteen door dat er op de deur werd geklopt en wist vervolgens ook niet of ik het wel goed had gehoord. Toen er nog een keer werd geklopt, nu iets harder, schrok ik en ik probeerde zo snel mogelijk mijn piemel weer in mijn broek te stoppen. Er werd nog een keer geklopt en nu vroeg ook de stem van de verkoper of alles OK was daarbinnen.

“Ja, Ja” riep ik snel en ik had eindelijk mijn broek weer dicht.

“Doe eens open” riep de verkoper en ik was de persoon er niet naar om dit te weigeren dus bang dat ik iets gedaan had wat niet mocht haalde ik het slot van de deur en opende de verkoper de deur. Waar ik dacht dat hij kwaad zou zijn omdat ik mijzelf hier zat af te trekken en hoe wist hij dat eigenlijk, bleek dat helemaal niet het geval te zijn, maar vroeg hij met een lach op zijn gezicht of alles goed was, of ik soms in slaap was gevallen omdat ik niet gelijk reageerde. Ik zei dat alles goed was, dat ik gewoon verdiept was in de film. Zijn lach werd breder en hij was blij dat ik de film leuk vond. Maar hij zei dat hij dat al gezien had en wees op de bult die in mijn broek nog steeds te zien was. Ik had ondertussen de film gepauzeerd toen ik de deur open maakte en er stond nu een stil beeld op het scherm van twee pik-likkende meisjes. Hij vroeg mij om te film eens te laten spelen, zodat hij kon zien hoe de film ook al weer verder ging, dus drukte ik weer op play. Even stond hij in de deuropening met mij mee te kijken en ik deed alle moeite om mijn piemel in bedwang te houden in mijn broek. Hij vroeg of ik nog even op pauze wilde drukken, hij wilde nog wel even mee kijken maar dan zou hij even de winkeldeur op slot moeten gaan maken. Het was volgens hem nu toch niet druk en kon best even sluiten en een bordje op de deur doen met

“Ben zo terug.” Ik durfde niet te weigeren dus klikte weer op pauze en hij liep naar de deur om deze op slot te doen. Snel was hij weer terug en kwam de cabine binnen.

“Vind je het erg als ik even hier naast je kom zitten?” Vroeg hij en ik schudde van nee. Toen hij was gaan zitten drukte ik weer op play en ging de film verder. Ik durfde me niet te verroeren en had mijn armen strak naast mijn lichaam liggen en mijn handen ter hoogte van m’n heupen op de bank liggen. Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen en kon me niet meer concentreren op de film. Vanuit mijn ooghoeken kon ik zien hoe de verkoper af en toe mijn kant op keek. Waar hij precies naar keek kon ik niet zien maar ik had wel een vermoeden dat het mijn kruis was. Ik was zo in trans dat ik bijna schrok toen hij zei dat het wel een erg geile film was en op het zelfde moment voelde hij met een hand aan z’n eigen kruis. Ik durfde niet goed te kijken, maar toen hij zijn hand weer terugtrok zag ik wel hat hij ook al een behoorlijke bult in z’n broek had. Elke keer als er op het scherm weer een geile scene te zien was kreunde hij een beetje.

“Wordt jij hier ook zo geil van,” vroeg hij op een bepaald moment nadat hij nog een paar keer aan z’n kruis had gevoeld. Met een brok in de keel bevestigde ik dat. Hij had al zo’n vermoeden want volgens hem was het een heel behoorlijke bult die ik in mijn broek had. Of hij er eens aan mocht voelen, was zijn volgende vraag. Ik was te beduusd om nee te zeggen dus zei dat dat wel mocht. Meteen lag hij zijn hand in mijn kruis. Zachtjes kneep hij een beetje in de bult en ik voelde hoe mijn piemel harder werd. Volgens hem was het een mooi pakketje wat ik in mijn broek had. Hij haalde zijn hand weer weg en voelde nog eens aan zijn eigen zaakje. Ik probeerde weer naar de film te kijken en durfde nu niet meer te bewegen. Na een tijdje voelde ik zijn hand weer, nu op mijn bovenbeen die hij langzaam streelde. Zijn hand schoof af en toe naar de binnenkant van mijn benen en dan omhoog zodat hij tegen mijn ballen aanduwde en dit herhaalde hij enkele keren waarbij hij steeds meer druk uitoefende op mijn kruis. Met een stevige greep trok hij mijn benen een beetje uit elkaar zodat hij er beter bij kon. Na een tijdje begon hij mijn borstkast te strelen. Eerst ter hoogte van mijn tepels maar zijn hand zakte steeds verder naar beneden naar mijn buik. Toen hij de onderkant van mijn T-shirt had bereikt trok hij dit een beetje omhoog en streelde toen mijn blote buik. Gelukkig waren zijn handen warm en eigenlijk voelde het heel aangenaam, als ik niet zo gespannen was geweest had ik er waarschijnlijk wel van kunnen genieten. Hij voelde goed aan dat ik gespannen was en haalde snel zijn hand weg. Zichzelf verontschuldigend vroeg hij mij of hij te ver was gegaan, of ik het vervelend vond wat hij deed. Als ik wilde dat hij wegging hoefde ik het maar te zeggen, dan keek hij de film wel een andere keer. Maar ik wilde helemaal niet dat hij weg ging, en ik vertelde hem dat dan ook. Ik vond het juist heel fijn, maar was gewoon erg nerveus omdat ik het allemaal zo spannend vond. En dat was echt waar. Ik vond het echt heel erg spannend, zelfs wel een beetje eng omdat ik niet wist wat hij van plan was en hoe ver hij zou gaan. Maar ik wilde zeker niet dat hij nu weg zou gaan, vooral niet.

Gelukkig bleef hij zitten en vroeg of hij verder mocht gaan. Ik knikte en toen voelde ik zijn hand weer onder mijn T-shirt schuiven. Zachtjes streelde hij mijn buik weer en gelukkig was ik nu iets meer ontspannen en ik rilde niet meer zo erg. Steeds vaker ging zijn hand langs de bovenkant van mijn broek en af en toe verdween er een vinger onder de broekrand. Op de TV kwamen de heetste scenes voorbij, geboeid en verbaasd dat dit allemaal bestond werd ik steeds geiler en mijn piemel stond nu strak in mijn broek en duwde hard tegen de rits aan. Toen stopte de verkoper met strelen en verbaasd keek ik hem aan. Voorzichtig begon hij de riem van mijn broek los te maken en toen die los was ging hij verder met het knoopje en de rits van mijn broek. Zijn hand schoof nu in mijn broek en bleef op mijn onderbroek op mijn piemel liggen. Weer kneep hij nu in mijn piemel en ook zachtjes in mijn ballen. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat hij nu ook bij zichzelf met een hand zijn riem los maakte en zijn broek open knoopte. Hij schoof op de bank een stukje naar beneden zodat hij een beetje onderuit gezakt lag en probeerde toen z’n broek met een hand naar beneden te schuiven. Hij moest, omdat dit niet gelijk lukte zijn hand bij mij weghalen en met twee handen lukte het hem wel om de broek tot op z’n knieën te laten zakken. En in tegenstelling tot wat hij bij mij had gedaan, had hij bij zichzelf wel z’n slip mee omlaag geschoven. Omdat eerst zijn shirt nog over zijn kruis lag zag ik in eerste instantie niets van zijn piemel, maar toen hij dit omhoog schoof kwamen zijn kroonjuwelen tevoorschijn. Tot dan had ik alleen mijn eigen piemel en die van Frank in stijve vorm gezien (de boekjes en film natuurlijk niet meegerekend), en dat waren eigenlijk nog puber-piemels. Maar dat wat ik daar nu tussen de benen van de verkoper zag liggen was andere koek, dat was in mijn ogen toen een joekel van een piemel, met blauwe aderen en een mooie gladde rode eikel waarvan de voorhuid zich helemaal had teruggetrokken. Hoe oud de verkoper precies was wist ik natuurlijk niet maar terugdenkend schat ik hem ergen tussen de dertig en veertig jaar. Hij begon gelijk zichzelf af te trekken en ik zag hoe hij de voorhuid heen en weer over de eikel schoof. Met de hele hand om de schacht stak de piemel nog zeker vijf centimeter boven z’n hand uit. Ik vond het een prachtig gezicht en bleef gefascineerd kijken hoe hij zichzelf aftrok. Ik was even helemaal de film vergeten. De verkoper vroeg of ik mezelf ook niet wilde aftrekken en liet weten dat ik me niet hoefde te schamen hoor, hij had wel vaker een piemel gezien. Ik wilde niets liever, eindelijk weer mijn piemel in de hand nemen en lekker aftrekken, maar toch sloeg mijn schaamte weer toe. Ik stopte mijn hand onder mijn onderbroek en zocht mijn piemel. Zachtjes begon ik mij onder mijn broekje af te trekken en de verkoper begon te glimlachen. Hij reikte zijn hand uit en trok mijn onderbroek naar beneden. Toen zat ik ook met een blote piemel op de bank maar hield hem stevig vast. Omdat hij alleen de voorkant van mijn onderbroek naar beneden had getrokken zat die nu strak onder mijn ballen, wat wel voor een aangename druk op mijn ballen zorgde maar ook er onaangenaam trok in mijn kruis. Dus trok ik hem maar helemaal, gelijk met mijn spijkerbroek, tot op mijn enkels naar beneden. Ik moest hier even voor gaan staan en gelijk voelde ik een hand van de verkoper op mijn billen. Met een lichte druk weerhield hij mij er van om weer te gaan zitten en zachtjes bleef hij een voor een mijn billen strelen. Af en toe voelde ik een verdwaalde vinger door mijn bilspleet gaan wat bij mij een lichte rilling teweegbracht. Ik had ondertussen ook zelf weer mijn piemel in de hand genomen en was mijzelf weer, met de rug naar hem toe en kijkend naar de Bi-film, aan het aftrekken.

Ik genoot met volle teugen van de heerlijke streling over mijn billen en hoe hij zachtjes af en toe mijn billen zoende. Hoe hij af en toe met zijn tong over mijn bil ging en de bovenkant van mijn bilnaad likte. Hij was zichzelf nu niet meer aan het aftrekken maar hield mij met beide handen op mijn heupen vast. Ik voelde weer hoe zijn handen mij zacht maar beslist probeerde om te draaien. En terwijl hij dat deed bleef hij mij kussen op mijn billen, heupen en daarna in mijn lies. Ik stond nu recht voor hem, keek naar beneden en zag hoe hij mij, mijn piemel die stijf vooruit stak ontwijkend, in mijn liezen bleef zoenen. Toen stopte hij en hij keek omhoog. Ik wist op dat moment precies wat hij wilde en hij hoefde het dan ook niet te vragen, ik knikte gewoon dat het goed was. Toen hij zijn hoofd weer naar beneden richt had hij maar een doel, mijn piemel. Voorzichtig gaf hij een eerste zoentje op mijn eikel en toen hij merkte dat er een druppel op zat stak hij zijn tong uit om die op te likken. Van schrik en genot steigerde mijn piemel en stootte tegen zijn neus. Lachend deinsde hij een stukje terug en opende toen zijn mond om mijn piemel in een keer in zijn mond te nemen. Zijn mond sloot als een warme douche om mijn piemel en zijn tong draaide kringetjes om mijn eikel. Af en toe likkend en soms zuigend stelde ik mij voor dat dit was hoe het voelde als je een meisje neukte en ik genoot van zijn handen op mijn billen die mij ritmisch naar voren duwde om zijn mond te neuken.

Lang duurde dit alles niet, jong als ik was had ik mijzelf niet echt onder controle en gaf ik hem aan dat ik bijna zou klaar komen. Maar dat werkte als een rode lap op een stier op hem want hij pakte mijn billen nog steviger vast en pijpte mij nog sneller dan voorheen en duwde zijn hoofd nog verder in mijn liezen zodat ik voelde hoe mijn piemel achter in zijn mond tegen zijn gehemelte duwde. Schokkend en kreunend kwam ik klaar en spoot mijn sperma achter in zijn keel. Maar hij wist van geen ophouden en hield zijn mond gesloten om mijn piemel. Ik voelde hoe mijn warme sperma zich om mijn eikel door zijn mond verspreide en hoe hij het vervolgens doorslikte. Pas toen ik voor de derde keer een straaltje sperma in zijn keel spoot verslapte zijn greep. Maar, hij bleef mijn piemel in zijn mond houden totdat deze langzaam verslapte en hij liet slurpend mijn slappe piemeltje uit zijn mond glijden. Hij keek glimlachend omhoog en tikte met zijn vlakke hand op mijn billen als teken dat hij klaar was. Ik stapte een stukje achteruit en trok mijn broek weer omhoog. Ik wist me geen houding en pakte toen mijn jas maar van het haakje en trok die aan. Hij bedankte mij en vroeg of ik het lekker had gevonden. Hij zei dat ik altijd welkom was en als ik terugkwam hij zeker weer tijd voor mij zou maken. Ondertussen had hij ook zijn broek weer dicht gemaakt en pas toen hij de deur weer voor mij had opengemaakt en ik buiten stond besefte ik pas dat ik niet had betaald voor de film en het misschien wel heel erg ondankbaar van mij was dat ik hem niet op de een of andere manier had verwend. Ik moest er gelijk aan denken dat hij zichzelf waarschijnlijk nu aan het aftrekken was, want nadat ik buiten stond hoorde ik dat hij de deur gelijk weer afsloot. Maar terug gaan durfde ik op dat moment ook niet meer.

Veel van de militaire keuring op die dag is me na al die tijd niet veel meer bijgebleven, maar mijn eerste bezoek aan een seksshop zal ik nooit meer vergeten.

Exhibitio

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1388

Jeugdherinneringen

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 29, 2015 16:09:11

Jeugdherinneringen

Waarom verlies je toch altijd het contact met de mensen die je eigenlijk het liefst ziet? Ik heb het antwoord op deze vraag niet, maar ben wel blij dat het soms nog goed komt zoals die ene keer met Frank.

Ruim twintig jaar hadden we elkaar niet meer gezien. Eigenlijk sinds we samen nog op school zaten, daarna gingen we ieder onze eigen weg en was het alleen nog af en toe een kort “hallo” als we elkaar op straat ergens tegen kwamen, maar nooit meer dan dat. Ik ken Frank al vanaf onze kleutertijd, woonde in de zelfde straat, speelde op straat samen voetbal en bouwde hutten in het bos. We waren niet elkaars beste vrienden, maar konden het wel goed met elkaar vinden. Frank was één jaar ouder en we zaten dus niet bij elkaar in de klas. En als je jong bent is één jaar leeftijdsverschil heel erg veel dus keek ik wel een beetje tegen Frank op.

Frank was zo gezegd een ‘vroegbloeier’, in elk geval in mijn ogen. Hij was met alles eerder dan ik en had dus ook eerder vriendinnetjes. Hij was enigs kind en dus behoorlijk verwend door zijn ouders. Als ze op vakantie gingen mocht er altijd wel iemand mee op vakantie om Frank gezelschap te houden, anders was hij zo alleen. In het begin waren dat altijd vriendjes die mee mochten. En nee, ik was helaas nooit de gelukkige. Zoals ik al zei waren wij niet elkaars beste vrienden en hij koos dus altijd iemand waar hij veel ‘closer’ mee was. Toen we in de pubertijd kwamen, Frank was dus vroeg met zo’n 11, 12 jaar, mocht Frank al zijn vriendinnetjes meenemen op vakantie. En als hij dan terug kwam van vakantie had hij altijd de sterkste verhalen. Hij kreeg altijd een eigen kamer in het hotel en mocht daar dan ook met zijn ‘meisje’ samen slapen. En ik en mijn vriendjes die bijna allemaal een jaar jonger waren konden niet wachten op het moment dat Frank weer z’n spannende verhaaltjes zou gaan vertellen. Over wat ze wel niet allemaal hadden gedaan op die hotelkamer. Voor ons was dit nog iets waar we alleen maar stilletjes over konden fantaseren. Wij waren al blij als we meisjes in bikini zagen, maar Frank wist véél meer, hij had ALLES gezien.

Op een vrije middag had ik met Frank afgesproken om samen te gaan voetballen. Maar tot mijn spijt regende het en kwam er van voetballen niets terecht. Frank stelde voor om bij hem thuis TV te gaan kijken. Dat leek mij een goed idee want ik mocht van mijn ouders nooit overdag TV kijken, maar bij Frank was dat geen probleem. Overdag was hij sowieso altijd alleen want zijn ouders waren altijd werken en kwamen pas laat thuis. We gingen naast elkaar op de bank zitten en hij zette de TV aan. Er was eigenlijk niet veel op dus zaten we maar wat te zappen tussen de zenders en elke keer als er een mooi meisje of vrouw in beeld kwam gaven we er commentaar op. Frank was het meest expliciet en keurde elk meisje op haar borsten en kont. Ik was nog zo onervaren in dit soort zaken dat ik niet goed wist wat ik moet zeggen en werd er haast verlegen van. Toen vroeg Frank of ik wel eens een naakt meisje had gezien. Ik schaamde mij dat ik moest toegeven dat dat niet het geval was en toen begon hij te vertellen over zijn eigen ervaringen met z’n vriendinnetjes. Ik kreeg er een rood hoofd van en voelde mij nogal overvallen door al deze informatie. Maar merkte ook dat het mij niet koud liet doordat mijn broekje zichzelf strak trok in mijn kruis. Natuurlijk wist ik wel het een en ander over seksualiteit maar niet meer dan de bloemetjes en de bijtjes die op school in de biologie boeken stonden.

Toen stond Frank op en zij tegen mij dat we naar zijn kamer gingen want hij moest me iets laten zien. Verbaasd dat hij zo maar stopte met zijn verhaal stond ik op en merkte meteen dat dit niet zo’n goed idee was want mijn broekje stond nog steeds gespannen en er lag een flinke bult onder mijn gulp. Ik probeerde het zo goed mogelijk te verbergen en weet ook niet of Frank het heeft gezien, maar ik volgde hem gedwee naar boven naar zijn kamer. Ik ging op zijn bed zitten met de rug tegen de muur. Frank stond voor de boekenkast die hij er had staan en schoof een stapeltje Donald Duck’s opzij en haalde er iets achter vandaan. Toen kwam hij naast me op bed zitten. Uit een papieren zakje haalde hij een stapeltje tijdschriften en toen hij ze mij trots overhandigde zag en begreep ik wat het was. Het waren seksboekjes! Verbaasd keek ik hem aan maar begon daarna nieuwsgierig door de lectuur te bladeren. Ik vroeg hoe hij er aan kwam, maar dat was volgens hem een groot geheim en dat wilde hij dus niet zeggen. Omdat ik toch niet door alle boekjes (een stuk of 3) gelijktijdig kon bladeren pakte hij ook een boekje en begon er ook in te ‘lezen’. Zo bleven een paar minuten stilletjes naast elkaar zitten en ik genoot verbaasd van wat er allemaal in stond. Toen ik eindelijk weer opkeek uit het boekje en naar Frank keek viel mij gelijk op dat hij het boekje discreet met een hand vasthield en op z’n schoot had liggen. Zijn andere hand hield hij verborgen onder het boekje. Maar het boekje lag niet helemaal stil wat dus betekende dat hij met zijn verborgen hand over z’n kruis bewoog. Dit was een voor mij niet geheel onbekende beweging want ik was tenslotte al een jaar of elf en had heus al wel eens met mijn piemeltje gespeeld en er mezelf afgetrokken, al wist ik waarschijnlijk niet dat het zo genoemd werd. Ik had dus wel door dat hij over zijn pikkie wreef en opgewonden werd van de foto’s in het boekje. Verbaasd bleef ik toch naar het bewegende boekje kijken. Toen Frank door had dat ik mijn blik niet meer op mijn eigen boekje had gericht maar op dat van hem reageerde hij heel laconiek. Hij vroeg of ik ook zo ‘geil’ (dat woord kende ik nog niet) werd van de foto’s en of ik ook al een ‘stijve’ had. Betrapt en verrast wende ik snel mijn blik weer af en keek snel in mijn eigen boekje. Omdat ik hem geen antwoord gaf ondernam Frank maar zelf het initiatief en duwde mijn seksboekje opzij om een goed zicht te hebben op mijn kruisje. En ik wist het wel, en nu zag hij het ook, ik had inderdaad een ‘stijve’. Niet dat hij geweldig groot was, ik was tenslotte pas elf jaar, maar door mijn broek heen kon je wel heel duidelijk zien dat er een bobbel was. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was ging Frank verder met zijn vragen.

“Vind jij het ook zo lekker om je zelf af te trekken?” en “Doe je het vaak?”

Ik werd er nog stiller van en kan alleen maar knikken. Toen vroeg hij het volgende; “hoe groot is die van jou eigenlijk?”

Hier kon ik geen antwoord middels een knikje op geven en dat bracht mij dus nog meer in verlegenheid. Met mijn vingers probeerde ik de maat aan te geven maar hier werd ik zo nerveus van dat het waarschijnlijk voor niemand duidelijk zou zijn geweest wat ik nu precies bedoelde.

“Kom op” zij Frank, “laat eens zien hoe groot hij is, dan laat ik hem ook zien”. Verbaasd keek ik hem nu aan en schudde verlegen nee.

“Nou, kom op, dan doen we het alle twee gelijktijdig” en hij ging op z’n knieën op bed zitten en begon al aan zijn rits van de broek te friemelen. Ik voelde mij overrompeld en kon voor mijn gevoel niet anders dan hem maar te volgen en ging dus ook op mijn knieën zitten. We zaten nu tegenover elkaar en ondanks dat ik ontzettend nerveus was, vond ik het toch ook wel heel erg spannend.

“Ik tel tot drie en dan doen we alle twee gelijk onze broek open” zij Frank en heel langzaam begon hij te tellen. We keken elkaar strak aan en ik durfde niet naar beneden te kijken. Net als hij had ik mijn handen op mijn kruis gelegd en hield met mijn vingers het knoopje van mijn broek vast.

”Een… Twee… Drie… “ en toen hoorde ik het geluid van zijn rits opengaan. Ik wilde ook stoer doen en snel greep ik ook naar het lipje van mijn rits en trok hem open. Maar natuurlijk hadden we nog een onderbroekje aan en toen ik eindelijk naar beneden durfde te kijken zag ik alleen maar hoe zijn bobbel onder zijn onderbroekje door zijn gulp naar buiten puilde. Ook hij keek al naar beneden naar mijn kruis en barse niet veel later in lachen uit.

“Je onderbroekje is te klein” riep hij en wees naar mijn kruis. Ik richtte mijn blik op mijn eigen kruis en zag dat hij gelijk had. Mijn piemeltje was al boven mijn onderbroekje uit gekomen en zijn kopje piepte over het boordje van mijn onderbroek. En nee, ik was toen nog niet zo groot geschapen hoor, maar door het schuiven en schuren op de bank en het bed was mijn onderbroekje iets naar beneden gezakt en zodoende stak mijn piemeltje nu al een beetje naar buiten. Ik probeerde hem snel met mijn handen te bedekken maar wist dat ik toch al te laat was, hij had hem tenslotte al gezien.

“Is niet erg” zei Frank, “je mag die van mij ook wel zien hoor”. En voor ik het wist had hij ook zijn onderbroekje naar beneden geschoven en zijn piemeltje sprong naar voren. Hij had het knoopje van z’n broek nog steeds dicht zitten en dus was het een koddig gezicht om te zien hoe zijn piemeltje door de gulp naar voren stak. En ik zeg nu wel piemeltje, maar in mijn ogen toen was het een behoorlijke piemel, Frank was tenslotte een jaar ouder dan mij en dus ook al iets meer volgroeid dan mij. Ik vond hem behoorlijk groot en was onder de indruk van wat ik zag.

“Nu wil ik die van jou ook helemaal zien” zij Frank en hij strekte zijn hand richting mijn kruis uit. Geschrokken deinde ik een stukje naar achteren.

“Kom op man, dat is niet eerlijk, ik wil die van jou ook zien” en nogmaals kwam zijn hand in mijn richting. Ik wilde geen spelbederver zijn en vond het eigenlijk ook wel spannend dus nu trok ik mezelf niet terug en lukte het Frank om bij mijn broekje te komen. Eerst met een hand, maar toen dat niet lukte met twee, probeerde Frank mijn onderbroekje naar beneden te duwen. Dat wilde echter niet echt lukken omdat mijn gewone broek die ik aan had ook behoorlijk strak zat en hij er niet genoeg grip op kon krijgen. Hij duwde mij met een hand naar achteren zodat ik achterover viel zodat ik nu met mijn kont op mijn voeten zat en mijn handen achter me moest plaatsen om niet verder achterover te vallen. Frank begon aan de knoop van mijn broek te frummelen en toen hij die open had kon hij gemakkelijk mijn onderbroekje ook naar beneden trekken. Nu was ook mijn piemeltje bevrijd en lag een beetje hulpeloos op mijn onderbuik. Om niet om te vallen had ik nog steeds mijn handen achter me staan en van een afstand moet het er dus erg uitnodigend hebben uitgezien hoe ik daar op Frank z’n bed zat. Maar ik durfde mezelf niet te bewegen. Bang om te vallen en te zenuwachtig om te bewegen bleef ik stil zitten. Frank bleef naar mijn kruis kijken en had ondertussen ook het knoopje van zijn eigen broek open gemaakt waardoor hij gemakkelijk zijn piemel in de hand kan pakken. Terwijl hij met zich zelf speelde rijkte hij weer met z’n vrije hand naar mijn kruis. Heel zachtjes nu pakte hij mijn piemeltje van mijn onderbuik op en streelde hem een beetje.

“Ziet er mooi uit” zei hij, “trek je jezelf vaak af?” Vroeg hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik kwam alweer niet uit mijn worden, zo zenuwachtig was ik en kon alleen maar zachtjes antwoorden “ ehmm….af en toe”.

“Nou ik vind hem er mooi uitzien, mag ik er eens aan trekken?” En eigenlijk zonder mijn antwoord af te wachten begon hij zachtjes met mijn piemeltje te spelen en langzaam af te trekken. Ik vond het heerlijk maar wist me nog steeds geen houding, maar was blij dat Frank het initiatief nam.

“Wil je die van mij niet eens voelen, of durf je dat niet?”

Nou, zeg nooit tegen mij dat ik iets niet durf want dan wil ik het juist extra graag doen. Niet dat ik het eigenlijk niet wilde hoor, want ik had al met een begerende blik naar Frank z’n kruis gekeken maar durfde geen eigen initiatief te nemen. Maar nu mij als het ware uitnodigde was de drempel weg. Ik richtte mij weer langzaam op en terwijl Frank mij bleef vasthouden bij mijn piemeltje, stak ik mijn hand uit naar zijn kruis. Frank schoof op z’n knieën iets dichter bij waardoor zijn lange broek verder naar beneden zakte en de onderbroek net iets onder zijn balletjes losjes om zijn heupen hing. We zaten nu dicht tegenover elkaar op onze knieën en ik pakte zijn piemel in de hand. Die eerste aanraking zal ik nooit vergeten. Zijn piemel was zowel hard als ook zacht. Hard omdat hij stijf was, maar hij was omhuld met het zachtste vel wat ik tot dan toe ooit gevoeld had, en zo lekker warm bovendien. Bijna als een automatisme begon ik aftrekkende bewegingen te maken, wat overigens niet moeilijk was want zijn piemel stak recht vooruit, in de vuist die ik er omheen had gevouwen. En bovendien maakte hij (zo besef ik nu eigenlijk pas) een neukende beweging door zijn kont naar voren en naar achteren te bewegen. Ondertussen had Frank nog steeds mijn piemeltje in de hand waar hij ook nog steeds mee speelde. Af en toe haalde hij heel voorzichtig mijn velletje (voorhuid) naar achteren waardoor mijn eikeltje vrij kwam. Dat deed ik zelf ook wel eens maar vond mijn eikel altijd heel gevoelig. En ook dus nu Frank dat deed en met zijn vingers over mijn eikeltje wreef ging er elke keer een rilling door mijn lijf. Ik wist niet meteen of ik het nu juist lekker vond of vervelend, maar ik wilde in elk geval niet dat Frank er mee stopte.

Ik weet niet precies hoe lang we zo tegenover elkaar hebben gezeten en met elkaar hebben gespeeld, maar opeens voelde ik hoe Frank helemaal verstarde. Verbaasd richtte ik mijn blik naar boven en zag hoe hij met vertrokken gezicht naar mijn kruis keek en voelde gelijktijdig dat hij steeds sneller aan mijn piemeltje begon te trekken. Ik wist niet wat ik moest doen maar stoppen leek mij op dat moment ook geen optie dus ik hield mijn hand gevouwen om zijn piemel en voelde hoe hij mijn hand bleef ‘neuken’. Toen drukte hij zich ineens tegen mij aan en viel als het ware bijna in mijn armen. Mijn hand om zijn piemel kon ik niet meet op tijd terug trekken dus die bleef onhandig tussen ons ingeklemd zitten. Maar ik voelde hoe mijn hand nat en plakkerig werd. Dit was nieuw voor mij en ik liet verschrikt Frank z’n piemel los en trok mijn arm tussen ons uit. Ik dacht in eerste instantie dat ik te hard had getrokken en dat het bloed was wat ik voelde. Maar toen ik mijn hand bekeek was mij al snel duidelijk dat dat niet het geval was. Ik had snel door dat het uit Frank’s piemel kwam en dat hij, waar ik wel al van gehoord had maar nog nooit zelf had ervaren, was klaar gekomen.

Frank liet zich achterover op bed vallen en lag zichtbaar te genieten. Ik probeerde mijn hand schoon te wrijven aan het dekbed wat gelukkig snel lukte. Want veel sperma had Frank natuurlijk ook nog niet gehad, hij was tenslotte pas twaalf. Maar omdat ik zelf dus nog nooit ook maar een druppeltje uit mijn piemeltje had gekregen was ik toch diep onder de indruk van deze ‘grote jongen’.

“Dat was lekker” zei frank die nog steeds op zijn rug lag en zelf met zijn inmiddels geslonken piemeltje lag te spelen. “Kun jij ook al spuiten?” Vroeg hij quasi laconiek. Beschaamd moest ik toegeven dat er bij mij nog niets uit kwam maar Frank reageerde hier heel rustig op met de opmerking “nou, dan moeten we daar dus nog aan werken, kom eens hier.”

Van verbazing was mijn piemeltje ook al weer klein geworden maar omdat Frank zijn hand uit stak schoof ik weer in zijn richting. Omdat hij languit op bed lag zat ik nu naast hem ter hoogte van zijn middel. Frank kwam een stukje overeind en leunde nu op zijn ellebogen. Toen draaide hij zich op z’n zij en zijn vrijgekomen hand lag hij nu op mijn billen waar nog steeds mijn onderbroekje omheen zat. Toen hij dat voelde trok hij deze met een ruk naar beneden en opnieuw belande zijn hand op mijn nu blote bil. Met een lichte druk duwde hij mij nu naar voren en zelf kwam hij met zijn gezicht steeds dichter bij mijn kruis. Ik durfde niet te kijken, maar gelijktijdig durfde ik ook niet terug te trekken. Ik wist dat dit wat we hier en nu deden niet normaal was voor jongetjes van elf jaar. Maar ik kon en wilde het ook niet stoppen. Ik voelde hoe hij zijn tong over mijn piemeltje liet glijden. Het duurde niet lang voordat mijn piemeltje ook weer was veranderd in een harde staaf. Frank ging helemaal op in zijn werk en nam mijn piemel helemaal in de mond. Het duurde niet lang, en er kwam ook nog geen sperma uit mijn piemel, maar ik kwam wel klaar, dat weet ik zeker en zal ik nooit meer vergeten.

Dat gevoel van warmte en nattigheid om mijn piemel was een waar genot en hoewel ik nu, nu ik volwassen ben, vooral op vrouwen verliefd ben geworden, zal ik nooit vergeten hoe mijn eerste seksuele ervaring was en ben Frank dan ook voor altijd dankbaar. En ik ben ook waarschijnlijk mede door deze ervaring misschien toch wel een beetje biseksueel. Want van een mooie piemel kan ik nog steeds genieten. Nog heel vaak hebben we daarna samen ‘vieze boekjes’ gelezen en ben ik er ook achter gekomen hoe Frank aan die boekjes kwam. Maar over al deze en nog vele andere ervaringen zal ik misschien nog wel eens iets meer vertellen. En waarom ik nu zo blij ben dat ik Frank weer heb ontmoet… Tja, ook dat verhaal is voor een volgende keer.

Maar volgens mij kennen jullie Paula nog niet, dus dat is de verrassing voor de volgende keer.

Exhibitio

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1370

OP PELGRIMSTOCHT deel 7 Biseks

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers di, januari 13, 2015 14:21:41

OP PELGRIMSTOCHT deel 7 Biseks

Bijna iedereen is deze ochtend opgewekt en vrolijk. Alsof er niets is gebeurt, of in elk geval niets abnormaals, gaat de conversatie over koetjes en kalfjes. Gewoon of er goed geslapen is en of iedereen al weer fit is voor de volgende etappe. Niemand refereert nog aan de vorige avond en nacht, alsof dat wat er gebeurd is de normaalste zaak van de wereld is. Maar wat jou betreft is dat goed zo, in ieder geval geen moeilijke of lastige situaties die uitleg behoeven of waar je verantwoording voor moet afleggen. Juist dit trekt je aan deze vrouwen zo aan, de onbekommerdheid en het gemak in de omgang maakt dat jij je gelukkig voelt. Gewoon lekker leven zonder je te hoeven verantwoorden naar anderen toe, zolang je maar niemand kwaad doet of nadeel berokkend. Dit is zoals jij in het leven wil staan.

Maar gelijk als je dit denkt bekruipt je de gedachte dat je ook nog een thuisfront hebt waar je juist dit principe niet op toepast. Eigenlijk leef je op dit moment in één grote leugen ten opzichte van je partner die thuis zit. Het wordt tijd om hier verandering in te brengen. Eerlijkheid is ten slotte waar het om gaat. Uit durven te komen voor je gevoelens die je hebt en niemand kwaad doen en voorliegen door je eigen belang voorop te stellen. Dat is wat je van deze pelgrimage en dus ook van je nieuwe vriendinnen, in deze korte tijd dat je hen kent, al hebt geleerd. Je zult je beslissing die je eigenlijk al hebt genomen, namelijk breken met je huidige relatie, ook moeten overbrengen naar het thuisfront. Dit zal even voor heel veel pijn zorgen maar moet toch echt gebeuren. Dit is je voornemen voor vandaag, orde op zaken stellen betreffende je partner. En hoe pijnlijk ook, het geeft je voor deze dag nieuwe energie, het is ten slotte ook een nieuw begin van je verdere leven.

Na een goed en stevig ontbijt wordt de rugzak weer omgehangen en gaat de tocht verder. Omdat je gisteren eigenlijk op uitnodiging van je nieuwe vriendinnen in dit plaatsje verzeild bent geraakt, heb je geen idee waar je bent en hoe het hier heet. Maar al snel lopen jullie het dorpje uit en je ziet op het plaatsnaambordje dat jullie in Captieux hebben overnacht. Het is een verder niet erg tot de verbeelding sprekend klein dorpje maar de herinneringen hieraan zullen nog lang in je geheugen gegrift staan. Vandaag hebben jullie een fikse wandeling voor de boeg. Ongeveer zevenendertig kilometer moeten jullie afleggen om op de volgende overnachtingsplek te komen die Ramona al een paar dagen eerder had gereserveerd. Dat zal overigens een iets meer Spartaans onderkomen zijn dan dat van afgelopen nacht. Volgens de informatie die Ramona gekregen had van andere pelgrims moet het een soort van omgebouwde koestal zijn zonder al te veel luxe en eenvoudige stapelbedjes. Bovendien is het gewoon een algemene slaapzaal waar ook nog andere gasten zouden kunnen verblijven. Dus geen privékamer voor jullie alleen. Je hebt vanmorgen vroeg maar gelijk gebeld om ook een bed te reserveren om te voorkomen dat strakjes alles vol is. Want jullie zullen waarschijnlijk pas laat aankomen omdat er heel wat kilometers overbrugd moeten worden.

Ondanks dat je vannacht niet zoveel slaap hebt gehad gaat het lopen als vanzelf. Er wordt niet veel gesproken, iedereen is nog in gedachte verzonken en uit de paar spaarzame korte gesprekjes die je gevoerd hebt met enkele dames begrijp je dat dit eigenlijk elke ochtend zo gaat. ’s Morgens is iedereen nog met zich zelf en zijn eigen gedachten bezig. Het is een soort ritueel dat elke dag weer terug komt. Sommige hebben last van een klein ochtendhumeurtje, niets verontrustends, maar gewoon moeite met op gang komen, en dat geld vooral voor Sophie, waar je overigens ook nog geen woord mee gewisseld hebt. Maar volgens de andere dames is dit niet iets waar je je zorgen om moet maken ook al hebben jullie gisteravond zoveel intimiteit met elkaar gedeeld. Zij vooral heeft erg veel opstartproblemen maar als de dag vordert wordt ze volgens Andrea steeds losser en dat kun je na gisteren alleen maar volmondig bevestigen. Anderen zijn dan weer bezig met thuis en plegen de nodige telefoontjes en regelen dat wat er geregeld moet worden om hun afwezigheid zo goed mogelijk te laten verlopen.

Zoals gezegd schieten jullie lekker op, vooral omdat iedereen stevig doorloopt en er niet te veel gekletst wordt. Net na de middag komen jullie al in Retjons aan, wat ongeveer twintig kilometer verder ligt. Tijd voor een lunch. Er wordt een leuk plekje aan de rand van een bosje gevonden op een verder niet zo bar interessante route. Het zijn vooral lange rechte stukken lopen, die wel lekker opschieten maar vrij saai zijn. De lunch die jullie vanmorgen bij het ontbijt al hebben voorbereid gaat er in als koek en al snel zijn de laatste kruimels weggewerkt. En nu komt ook iedereen weer een beetje los en volgen de verhalen en anekdotes elkaar snel op. De situatie thuis word besproken en er wordt gediscussieerd over problemen en oplossingen en over nog veel meer zaken wordt van gedachte gewisseld. Kinderen, mannen en vriendjes worden allemaal besproken. In het begin zijn dit serieuze onderwerpen maar naarmate de lunch vordert worden de thema’s luchtiger en wordt er vooral veel gelachen.

Karin zit naast je en vraagt op een geamuseerd toontje of je net als gisteren even wat tijd voor je zelf wilt hebben, en dat gezegd hebbend geeft ze je een vette knipoog. Ze doelt natuurlijk op het feit dat ze je gisteren betrapt hebben in het bos toen je jezelf aan het verwennen was. Er wordt gelachen en er verschijnt gelijk een kleurtje op je wangen. Maar verlegen zeg je dat je er na afgelopen avond en nacht geen behoefte meer aan hebt en dat je het voorlopig niet meer stiekem alleen hoeft te doen, maar leuke mensen hebt ontmoet die je graag bijstaan in een experimentele ontdekkingstocht.

Volmondig stemmen de dames hiermee in en laten weten dat ze te allen tijde bereid zijn een helpende hand te bieden. En om dat antwoord kracht bij te zetten voel je gelijk achter op je rug de hand van Karin die langzaam onder het boordje van je joggingbroek glijd en zachtjes de bovenkant van je billen streelt. Verbaasd kijkt ze je aan en vraagt ze of je een zodanig kleine slip aan hebt die ze nog niet kan voelen of dat je er helemaal geen aan hebt. Nu moet je wel bekennen dat je er helemaal geen aan hebt en dat ook al een tijdje niet meer doet tijdens het lopen.

Geïnteresseerd en nieuwsgierig horen de dames je uitleg hierover aan en ongelovig en lachend vallen ze over je heen. Ze beginnen te kietelen en stoeien en daarna proberen ze uit alle macht de joggingbroek naar beneden te trekken om zich zelf te overtuigen van deze ontdekking. Half om half lukt dit ook nog en door het gekrioel van lichamen om je heen voel je ineens overal strelende handen en andere lichaamsdelen, zelfs een enkele vinger die door je kutje glijd en over je clitoris streelt. Dan verdwijnt die vinger zelfs even helemaal in je kut en een paar felle halen van die vinger in je kutje zorgen er voor dat je een heerlijk gevoel in je onderbuik krijgt en even helemaal ontspant en verslapt. Op dat moment lukt het de andere dames om onder luid gejuich de joggingbroek tot op je enkels naar beneden te trekken. Nu lig je met een bijna geheel ontkleed onderlijf tussen de lachende dames in.

Omdat jullie niet heel ver van het pad zitten keert al snel de rede terug en vlug trek jij je broek weer omhoog en fatsoeneren alle andere dames zich ook weer een beetje. Plagend haalt Brigitta, die aan de ander kant van jou zit, haar hand voor je gezicht en door de geur weet je gelijk wiens vinger het was die er door jouw kutje streek. Ze fluistert jou het volgende in je oor “hier ga ik lekker de hele middag van genieten” en nu houd ze haar vinger onder haar eigen neus en ruikt er gelukzalig aan. Jullie dollen nog wat en langzaam keert de rust weer terug en worden de gesprekken weer serieuzer.

Dan wordt er geïnformeerd naar jouw thuissituatie, net dat onderwerp waarvan je gehoopt had dat het nog even genegeerd werd. Maar zoals je je vanmorgen al had voorgenomen ga je de situatie niet meer uit de weg, en openlijk vertel je hoe het er tussen jou en je partner voorstaat. En het komt er dus eigenlijk op neer dat er geen chemie meer tussen jullie beide is, hoe aardig je hem ook nog vind. En dat maakt het juist zo moeilijk. Hij is in al die jaren eigenlijk niet veranderd en ooit vond je hem dus wel leuk. Maar liefde kun je het nu niet meer noemen, die is al een hele tijd geleden verdwenen.

De seks die jullie met elkaar hebben is puur platonisch zonder begeerte. Gewoon omdat een ieder nu eenmaal zo zijn behoeften heeft. Gewoon, meestal op vrijdag- of zaterdagavond als jullie naar bed gingen, trokken jullie in tegenstelling tot de andere dagen van de week, alle kleren uit en kropen jullie naakt in bed. Meestal kwam hij op je liggen en zonder ook maar aan een fatsoenlijk voorspel te beginnen streek hij een paar keer door je kut om te voelen of je al nat was, wat meestal dus niet het geval was, en dan pakte hij het glijmiddel uit het nachtkastje, smeerde zijn pik en jou kut er mee in, en stootte met enkele ferme slagen zijn pik in je krappe droge kut. Alleen het glijmiddel zorgde er voor dat het niet al te veel pijn deed.

Maar vervolgens kun je hem niet alleen de schuld van geven van deze fantasie- en passieloze seks. Ook jij deed verder niet echt veel moeite om hem op te geilen want je wist dat je als hij eenmaal zijn pik in je kut had geduwd je toch wel geil werd. Eerlijk is eerlijk, hij had een heerlijke lul, goed geaderd en behoorlijk dik, niet erg lang maar wel met een licht kromming naar boven zodat je gelijk het kopje tegen je G-spot voelde gaan als hij een beetje diep door stootte. Maar klaar komen lukte je alleen maar als je zelf meehielp als hij je van achter neukte en jij met je handen je clitoris streelde. Alleen dan, met een eigen fantasie, niet afgeleid door zijn hijgende en zwetende aangezicht te hoeven zien, lukte het je zowaar om gelijktijdig met hem klaar te komen.

Voor hem was dit blijkbaar voldoende, want gelijk daarna viel hij altijd gelijk als een blok in slaap. En eigenlijk werd jij nu pas echt geil en je kon meestal de slaap niet vatten. Als je zeker wist dat hij sliep ging jij vaak nog even met spelen door en werkte jij jezelf nog naar een 2e of 3e orgasme. Zo stil mogelijk vingerde je jezelf, en zo heel af en toe nam je zelfs de kleine roze dildo uit het nachtkastje en verwende je jezelf verder met een mooie fantasie. Hieraan terug denkend vraag je je nog steeds af of je vriend hier nooit wat van heeft gemerkt. Maar het ging dus eigenlijk alleen maar om een bevrediging van de lust, liefde was het al lang niet meer tussen jullie.

Iedereen is vol compassie en leeft met je mee als de tranen in je ogen komen. Ze hebben allemaal lieve woorden voor je klaar. Maar ze geven ook duidelijk advies en dat komt er op neer dat je keuzes moet maken. Ze laten er geen gras over groeien hoe ze er over denken en dat komt eigenlijk bij allemaal op het zelfde neer; beëindig de relatie zo snel mogelijk en begin op nieuw, dat is even heel erg pijnlijk maar wel noodzakelijk om langer leed bij alle twee te voorkomen. En beter is nog dat je niet wacht totdat je thuis bent, het zou veel beter voor je zijn als je nu al opnieuw zou kunnen beginnen met het vervolg van je leven te plannen. Juist nu tijdens je pelgrimage heb je tijd om alles te overdenken en plannen te maken voor straks als je weer thuis bent. Wijze woorden worden er gesproken maar het ten uitvoer brengen van de daden zal je zelf moeten doen maar alle dames zijn bereid om je hierin volledig steunen.

Aangespoord door je nieuwe vriendinnen besluit je dat je vanmiddag de stoute schoenen aantrekt en naar huis zult bellen. Het is zondag dus je vriend zal wel thuis zijn. Nadat alle restanten van de lunch zijn opgeruimd en alles weer in de rugzak zit gaan jullie weer op pad. Afgesproken is dat jij vooruit loopt en dat de rest van de meiden een kwartiertje later vertrekt. Zo zullen ze jou in elk geval niet achter kunnen laten en als je behoefte hebt aan hulp of troost hoef je alleen maar op hun te wachten.

Zo gezegd, zo gedaan, je zoekt het nummer in je telefoon en begint te lopen. Dan laat je de telefoon over gaan, het duurt even voor er wordt opgenomen en even denk je haast een beetje opgelucht dat hij niet thuis is. Maar dan volgt er een klik en heb je je vriend aan de lijn.

“Hallo” klinkt het zacht aan de andere kant van de lijn. Je groet hem en zijn stem klinkt toch meteen weer vertrouwt. Hij is verbaasd dat je overdag belt, dat doe je anders nooit, meestal bel je ’s avonds of laat in de middag als je uitgelopen bent. Omdat hij wel in de gaten heeft dat je op dit tijdstip dus normaal nooit belt vraagt hij gelijk wat er is. Je wilt er niet omheen draaien en zegt gelijk waarom je belt. De strekking is dat je niet langer met hem verder wil. Het is eerst stil aan de andere kant van de lijn en je hebt bijna medelijden met hem. Maar dan hoor je hoe op de achtergrond een vrouwenstem vraagt wie er aan de lijn is. Gelijk alert vraag je wie er bij hem is. Weer is het stil aan de andere kant van de lijn op een geritsel en gerommel op de achtergrond na. Dan zegt je vriend dat er niemand is maar dat het de televisie is die aan staat en dat hij die nu heeft uit gezet. Het valt je op dat zijn stem nu heel hol klinkt en dat hij dus waarschijnlijk naar de gang is gelopen. Je zegt hem dat je het verhaal over de televisie niet gelooft en vraagt hem nogmaals wie er bij hem is. Nu raakt hij geïrriteerd en hij wordt langzaam boos. Maar eigenlijk kan het je ook helemaal niets meer schelen of en wie er bij hem is, je veinst een nep-boosheid, eigenlijk alleen maar een beetje voor de vorm.

Hij zegt dat hij niet begrijpt waarom jij nu een einde aan jullie relatie wil maken. Er waren voor je vertrek toch geen problemen, en waarom zouden die er nu wel ineens zijn. Dan vraagt hij met een steeds bozere stem of er soms een ander is. Je besluit de confrontatie nu aan te gaan en het tactisch aan te pakken. Je vertelt hem dat je inderdaad andere mensen bent tegen gekomen die je duidelijk hebben gemaakt dat dit niet de manier is hoe je verder met je leven zou willen, net zoals hij nu andere mensen ontmoet. Nog steeds boos reageert hij hierop door te zeggen dat het jou keuze was om er een paar maanden tussen uit te gaan en dat hij in die tijd toch ook zijn behoeftes had. Het was niet zijn idee geweest om die tijd uit elkaar te gaan en je mocht het hem dan ook niet kwalijk nemen dat hij nu een vriendin bij zich had. Zich bewust van het fijt dat hij zich nu eigenlijk verraden had vult hij dit gelijk aan met de zin dat het echter niet is wat je denkt dat het is.

Je onderbreekt hem nu en zegt dat het jou niet uitmaakt wie er nu bij hem is, sterker nog, je wilt het niet eens weten. Maar het is je duidelijk dat dit ook weer aangeeft dat het echt tussen jullie over is. Je begint gelijk heel praktisch te denken. Je legt hem uit dat je echt niet meer bij hem terug komt als je over een paar maanden thuis komt en dat ook hij er maar vast over moet nadenken hoe een en ander geregeld moet worden. Het huis waar jullie tot nu toe in woonden staat op zijn naam en het zal dus duidelijk zijn dat jij iets anders moet zoeken om te wonen. Je vraagt hem of je bezittingen zolang wel nog mogen blijven staan.

Hij lijkt enigszins een beetje te bedaren en klinkt weer wat rustiger en geeft aan dat hij jou spullen apart zal zetten in de logeerkamer. Jullie praten nog een tijd lang door en zeker nu hij rustiger is geworden begrijpt hij de situatie ook wel en geeft toe dat jullie inderdaad uit elkaar zijn gegroeid. Ten slotte beëindig je het gesprek door hem te bedanken voor alle goede jaren die jullie ook samen hebben gehad en dan hang je op.

Je kijkt op je horloge en ondanks dat dit gesprek voor je gevoel maar een paar minuten heeft geduurd blijkt nu toch al bijna een uur te zijn verstreken. Maar je voelt je opgelucht als of er een last van je schouders valt, wat je overigens niet had verwacht. Je had hier erg tegenop gezien en een knoop van in je maag gehad, maar als door een wonder lijkt deze nu verdwenen. Je vraagt je wel nog af van wie die vrouwenstem op de achtergrond nu was geweest, want dat verhaal over die televisie ging er bij jou echt niet in, het was duidelijk te horen dat ze reageerde op het telefoongesprek.

Bij de volgende splitsing besluit je te wachten op de andere meiden. Bij een grote steen aan de rand van de weg doe je je rugzak af en pakt een appeltje om het nieuwe begin te vieren. Je gaat boven op deze steen zitten wachten. Na ongeveer een half uurtje wachten zie je de meiden al van verre aankomen en met een brede glimlach begroet je ze als ze de splitsing bereiken.

Nieuwsgierig en geïnteresseerd vragen ze je hoe het telefoongesprek is verlopen en nadat je uit de doeken hebt gedaan hoe alles is gegaan, zijn ze blij voor je en een voor een feliciteren ze je met de juiste beslissing die je hebt genomen. Samen lopen jullie verder en onderweg bespreken jullie hoe je nu verder moet. Vele wijze adviezen en tips worden er gegeven en je word ook uitgenodigd om zo lang als je zelf wilt met hun mee te lopen.

Tegen het einde van de middag bereiken jullie eindelijk Roquefort. Het duurt even voor jullie de overnachtingsplek hebben gevonden. Deze blijkt helemaal aan de andere kant van het dorp te liggen en dus moeten jullie nog het hele dorp doorlopen om uiteindelijk aan de rand een grote, beetje rommelige binnenplaats van een carré boerderij op te lopen. Een kleurrijk bord geeft aan dat jullie op de juiste plek zijn dat het de bedoeling is dat jullie de grote bel die naast het bord hangt luiden. Zodra Ramona er een grote klap op heeft gegeven galmt het schelle geluid over de binnenplaats. Niet snel daarna komt er een jonge vrouw uit een van de vele deuren die uitkomen op de binnenplaats. Ze ziet er net zo kleurrijk uit als het bord en ze begroet hen hartelijk.

Ze heeft een hippieachtige jurk aan waarin alle kleuren van de regenboog zijn verwerkt. Het lange haar is in een fel rode kleur geverfd wat haar verder bleke gezicht en diep decolleté extra accentueert. Met een vrolijke lach op haar gezicht legt ze uit waar de slaapverblijven zijn en wat de huisregels zijn. Ze vertelt dat er om acht uur vanavond een vegetarisch diner zal worden opgediend en dat er tot twaalf uur vanavond geborreld mag worden, maar dat het daarna stil moet zijn. Morgenvroeg vanaf half zeven zal er een ontbijtbuffet zijn en om tien uur dient iedereen te zijn vertrokken.

“Maar,” zegt ze, “voorlopig zijn we blij dat jullie er zijn en hoop ik dat jullie een aangenaam verblijf hebben.”

Dan gaat ze ons voor naar de slaapzaal die aan de overkant van de binnenplaats ligt en als de enige deur in die wand opengaat, staan we in één grote ruimte, waar wel twintig stapelbedden staan. De grote van de slaapzaal is overweldigend, er zit geen plafond in en je kijkt dus zo tegen de dakspanten aan wat het geheel een uitstraling van een kerk geeft. Nu zie je dat bij enkele bedden al wat mensen in de weer zijn om zich te installeren, maar de meeste bedden zijn nog niet bezet. Wat wel opvalt, is dat het een gemengde slaapzaal is, want je ziet een aantal vrouwen en ook een man zitten.

Jullie krijgen 3 stapelbedden toegewezen die rechts tegen de wand staan. Alle andere gasten liggen verspreid over de zaal zodat niemand echt last heeft van elkaar en overal zit wel minsten een vrij bed tussen.

Dan gaat de mobiele telefoon van de kleurrijke gastvrouw. Ze vertelt nog snel dat er geen andere gasten meer worden verwacht en dat dus niet elk bed bezet zal zijn wat voor een rustige nacht zal zorgen, en dat als jullie willen, ook een van de andere bedden mogen kiezen, als dit maar niet de rust van de andere gasten verstoord. Dan verontschuldigd ze zich en neemt de telefoon op en loopt weg.

Opgelucht over het feit dat het niet zo druk is instaleren jullie je nu en als om elk bed geloot is krijg jij uiteindelijk een bed beneden toegewezen. Je pakt de slaapzak uit je rugzak en legt deze alvast op het bed. Daarna ga je op zoek naar je toiletspullen om je wat op te frissen en dan bedenk je dat je eigenlijk nog helemaal niet weet waar het sanitair zich bevind. Zoekend speuren je ogen de ruimte af en aan de overkant van de slaapzaal ontdek je drie deuren, dus met je toilettas onder je arm wandel je naar de andere kant. Je zoekt naar een herkenningspunt waaraan je kunt zien wat de dames en herentoiletten zijn op het eerste gezicht zie je op geen enkele deur iets staan, maar dan valt je oog op de deurmatten die voor de deuren liggen. Hierin zijn afbeeldingen geschoren die met een beetje fantasie wel duidelijk maken waar je moet zijn. Op een mat staat een gestileerde piemel met balzak afgebeeld en op een andere mat, iets wat moet lijken op een kutje, hoewel dit net zo goed gewoon een slijtageplek in de mat zou kunnen zijn als je niet eerst als referentie de mat met de piemel zou hebben gezien. Bij de middelste deur ligt ook een mat en hier is als afbeelding een Yin Yang teken ingeschoren.

Nu dus duidelijk is wat de damesafdeling is loop je de deur binnen waar de mat met de afbeelding van het kutje op staat. Je zoekt eerst een toilet op en doet een plas. Voor zover je kunt waarnemen is er verder niemand aanwezig en je bekijkt de ruimte zorgvuldig. Er zijn twee douche cabines en een groot aantal wasbakken tegen de muur aan, waar vervolgens ook grote spiegels boven hangen. Toch ben je enigszins verbaasd over het aantal douches, twee stuks is wel erg weinig als alle bedden bezet zijn en iedereen gelijk zou willen douchen. Maar goed, nu is het niet druk dus je neemt een van de twee cabines en neemt een heerlijk warme douche. Elke dag weer voelt dat als een ware traktatie na een hele dag wandelen. Als je klaar bent en je afgedroogd heb kom je met een omgeslagen handdoek je cabine uit. Daar staan inmiddels ook een aantal andere dames die je verder niet kent. Je doet je haren nog even voor een vrij spiegel en kleed je daarna zo discreet mogelijk weer aan.

Als je weer naar buiten loopt de slaapzaal in valt je ook weer op de deurmatten en je vraagt je af wat er achter de deur met het Yin Yang teken zit. Je kijkt even rond maar ziet niemand direct in je buurt om het aan te vragen en nieuwsgierig loop je op de deur af en opent deze. Zo te zien is er in deze ruimte geen daglicht want behalve een aantal zwakke peertjes die vanuit het hoge plafond aan een lang koord van verschillende lengtes naar beneden hangen is er weinig licht.

Direct als je binnen komt loop je tegen een manshoge witte muur op waar je net niet overheen kunt kijken. Maar het muurtje is maar ongeveer anderhalve meter breed en je kunt er aan twee kanten omheen lopen. Even schrik je want de deur is achter je met een zachte klik terug in het slot gevallen. Je besluit om achter het muurtje te gaan kijken en kiest de linkerkant uit. Als je de hoek om komt loop je bijna pardoes tegen een grote houten hot tub aan. Hij is bijna net zo breed als het muurtje en aan de rand zit een grote kachel met een schoorsteen die helemaal naar boven naar het dak loopt. Tegen de achterwand zie je nog een aantal deuren waarvan je vermoedt dat het kleedhokjes of douches zijn. Door het subtiele warme licht dat de peertjes uitstralen ziet alles er bijna oosters uit hoewel er eigenlijk zo goed als geen verdere versieringen in de ruimte aanwezig zijn. Alleen in de uiterste hoek van waar jij staat bevinden zich een aantal die je normaal ook aan de rand van een hotelzwembad aantreft, en zijn bedekt met een warme rode stoffen bekleding. Op de vloer liggen de zelfde grote donkergrijze plavuizen zoals ze ook in de slaapzaal liggen en het geheel daar een indruk van een kathedraal geven. In deze ruimte straalt het juist door het zachte warme licht een oosterse weelde uit die nog eens wordt versterkt door de grote hoeveelheid hout van de Hot tub en het oude hoge balkenplafond.

Net op het moment dat jij rechtsomkeert wil maken hoor je de deur open gaan. Opeens voel je je hart sneller kloppen, er is geen reden voor, maar op de een of andere manier voel je je betrapt. Snel loop je terug en kijk je om het muurtje wie er binnen komt. Bijna opgelucht zie je dat Ramona binnenkomt.

“He, hallo, jij hier?” Zegt Ramona en ze komt naar je toegelopen. “Ja” gaat ze verder “ik was even rond aan het kijken of ik een geschikt plekje kon vinden voor de Yoga van vanavond en ik zie dat jij al een goede plek hebt gevonden” en goedkeurend kijkt ze de ruimte rond. Ze heeft zo te zien ook net een douche genomen want ze heeft een handdoek omgeslagen en een klein handdoekje om haar hoofd geslagen om haar natte blonde krullen te drogen.

De handdoek die ze om haar lijf heeft geslagen is maar net groot genoeg, ze sjort de handdoek nog een beetje hoger zodat haar volle borsten goed bedekt zitten, maar waardoor er aan de zijkant een spleet ontstaat die als ze loopt bij elke pas open gaat staan, en in ieder geval is de handdoek maar net lang genoeg om haar volle billen te bedekken, of eigenlijk net te kort als ze gaat lopen. Maar het hindert haar niet om onbeschaamd door de ruimte te wandelen en goedkeurend roept ze dat dit een geweldige ruimte is die perfect is voor de yoga.

“Ik ga meteen vragen of we deze ruimte vanavond een uurtje mogen gebruiken, dit kan niet beter” en vastbesloten en tevreden loopt ze weer naar de deur en je besluit haar nu maar te volgen.

Met een forse tred loopt ze naar de overkant van de slaapzaal waar jullie bedden staan en je betrapt jezelf erop dat je ongegeneerd naar haar billen kijkt die onder haar handdoek uitkomen bij elke pas die ze zet. Geen wonder dat ze zich nergens voor schaamt, want ze heeft prachtige billen die best gezien mogen worden.

Ze trekt aangekomen bij de stapelbedjes zonder blikken of blozen de handdoek van zich af en begint zich met die zelfde handdoek nog eens extra af te drogen. En het kan haar toch echt niet ontgaan zijn dat er in de slaapzaal nog andere mensen aanwezig zijn, die weliswaar allemaal hun eigen bezigheden hebben, maar die haar ook echt wel de zaal hebben zien oversteken met alleen maar een handdoek om haar lijf geslagen. Zo vrij in de omgang met haar lichaam ben je nog niemand tegen gekomen, en je hebt echt wel al vaker deze reis op een slaapzaal geslapen. Maar het schijnt haar niet te deren want ze gaat vrolijk verder. Ze plaatst een voor een haar voeten op de bedrand om haar benen en voeten af te drogen. Hiervoor buigt ze met haar zware borsten voorover waardoor deze bijna tussen haar bovenlijf en bovenbenen platgedrukt worden. Met nog een been op de bedrand droogt ze nu ook haar vagina uitgebreid. Je bent zelf ook op de rand van je eigen bed gaan zitten en kunt haar nu goed bekijken. Ze heeft blond schaamhaar, niet zo’n volle bos omdat het vrij dun en niet zo veel is, maar zo te zien wel al een tijdje niet meer bijgeknipt want het is eigenlijk wel lang. Ze neemt er de tijd voor want geconcentreerd streelt ze met de punt van de handdoek over haar schaamlippen die ze voorzichtig met een hand een beetje open trekt zodat ze ook de plooien aan de binnenkant goed droog kan deppen. Jij schenkt normaal niet zo veel aandacht aan je vagina maar je hebt dan ook niet zo’n grote lippen, die van Ramona zijn behoorlijk lang, en als je er nog iets langer naar kijkt bedenk je dat ze er haast uitzien als de voorhuid van een penis bij de man, zo een waarbij de voorhuid bij een slappe piemel ruim over de eikel hangt en er bijna een slurfje ontstaat en nog om de eikel zit als die zelfde piemel al stijf is. Die heb je overigens het liefste.

Je hebt ooit een besneden vriendje gehad maar dat vond je maar niets. Bij het aftrekken had je altijd het gevoel dat er te weinig speling in de huid zat. Er viel gewoonweg niets te ‘trekken’. Nee, jij hebt liever een piemel met een mooie voorhuid, zo een die in slappe toestand een mooi, maar niet te strak ‘tuitje’ heeft waar je lekker met het puntje van je tong in kunt wroeten. En als je hem dan in je mond neemt en hij langzaam stijf wordt, de voorhuid losjes om de eikel sluit en bij het pijpen door de druk van je lippen voorzichtig mee naar achteren schuift. Zo een die je tijdens het pijpen gelijktijdig met de hand ook nog kunt aftrekken, maar dan moet hij natuurlijk wel lang genoeg zijn. En alleen als je hem dan heerlijk gepijpt hebt, hem uit je mond haalt en hij fier en hard rechtop voor je gezicht staat, dan mag de voorhuid langzaam naar achteren afglijden. En als die zelfde piemel vervolgens in je kutje verdwijnt, wil je kunnen voelen hoe zijn voorhuid over zijn eikel glijd wat vervolgens weer voor een extra massage binnen in jouw kutje zorgt.

Aan dit alles moet je aan denken als je de schaamlippen van Ramona ziet. Ondertussen is Ramona al lang klaar met het afdrogen van haar mooie kutje en is ze al begonnen met zich aan te kleden. Je voelt dat deze gedachte je een beetje nat heeft gemaakt en een beetje beschaamd ga je zelf nu ook verder met het opruimen van de douche spullen. Uit de rugzak haal je weer het dunne korte jurkje, een schone slip en toch maar een inlegkruisje om de vochtigheid tussen je benen te absorberen. En omdat het jurkje toch lekker strak om je borsten zit, besluit je geen BH aan te doen. Je bent niet van plan om nog gekke dingen te gaan doen, dus je twee vriendjes op je borst blijven wel op hun plaats.

Ramona is ondertussen ook bijna klaar en zegt dat ze eerst gaat vragen of ze de ruimte vanavond mogen gebruiken voor de Yoga, en ze vraagt of je zin hebt om met haar mee te lopen. Het duurt nog even voordat jullie kunnen gaan eten dus kun je best even met haar mee lopen. Na even zoeken hebben jullie de eigenaresse eindelijk gevonden in de keuken, waar ze nog volop bezig is met het eten voor vanavond. Jullie stellen je nogmaals voor en nu verneem je ook dat haar naam Arabella is. Je verstaat haar eerst niet en noemt haar Annabella maar hier reageert ze fel op en verbetert je meteen. Ze begint meteen uit te leggen wat haar naam betekent en het blijkt, net als zijzelf, afkomstig te zijn uit Italië en betekent ‘beeldschoon altaar’. Nou, en mooi is ze in ieder geval en ze heeft ook een behoorlijke boezem, dus de naam is erg toepasselijk en je kunt een glimlach op je gezicht door dit binnenpretje niet onderdrukken.

Ramona komt meteen ter zake en vraagt of jullie de ruimte mogen gebruiken en in eerste instantie lijkt Arabella daar niet zo blij mee. Maar dan draait ze bij en zegt dat het wel mag als jullie ook de andere gasten de gelegenheid geven om de Yogasessie bij te wonen. Het is namelijk eigenlijk een ruimte waar iedereen vrij gebruik van mag maken en ze wil de andere gasten, die vaak maar een dag blijven, ook de gelegenheid geven om die te gebruiken. De hot-tub blijkt namelijk vaak erg populair. Dit is voor jullie geen probleem en dus zijn jullie het snel eens. Als jullie weer willen terugkeren naar de slaapzaal en al bijna bij de deur zijn roept Arabella nog dat ze misschien zelf ook nog wel mee wil doen en vraagt hoe laat jullie willen beginnen. Ramona nodigt haar van harte uit en zegt dat het tijdstip helemaal afhankelijk is van de duur van het diner maar dat ze wel zal aangeven als ze wil beginnen. Dan lopen jullie weer samen terug naar de slaapzaal waar inmiddels ook de andere dames zichzelf opgefrist hebben.

Na nog wat gezellig gekletst te hebben is het langzaam tijd geworden om te gaan eten. Arabella komt de slaapzaal in en nodigt iedereen uit om naar de binnenplaats te komen waar het diner zal worden opgediend. Net als alle andere gasten komen jullie overeind en volgen Arabella naar buiten. Het is inmiddels al een beetje aan het schemeren en de binnenplaats blijkt prachtig te zijn verlicht met tientallen kaarsjes en enkele fakkels. En in het midden staat diagonaal een hele grote lange tafel gedekt klaar. Het is een heerlijke zwoele avond en iedereen zoekt op zijn gemak een plaatsje aan de tafel. Alles bij elkaar zijn jullie met ongeveer twintig personen, voornamelijk vrouwen, maar ook twee mannen en de vriend van Arabella. Het eten wordt door Arabella en haar vriend in grote schalen opgediend en het blijkt allemaal overheerlijk te zijn. En dat het vegetarisch is blijkt in dit geval in elk geval totaal geen straf te zijn.

Jullie hebben de keuze uit diverse gerechten, een heerlijke quiche met paddenstoelen en champignons, aardappelgratin met courgette, ratatouille en een aantal overheerlijke salades met verschillende dressings. Met al dit heerlijks op tafel blijft het lang stil. Maar als uiteindelijk bijna alle schalen leeg zijn ontstaat er langzaam een conversatie met alle andere gasten. Omdat het een nogal internationaal gezelschap is ontstaat er al snel een klankenbrij van verschillende talen die over en weer vliegen over de tafel. Het wordt steeds luidruchtiger wat waarschijnlijk ook te danken is aan de wijn die rijkelijk vloeit.

Het is inmiddels al bijna tien uur geworden en Arabella staat op en neemt het woord. Ze bedankt iedereen voor het gezellige samenzijn en stelt voor om af te ruimen. Tot slot zegt ze nog dat de ruimte waar de hot tub staat in principe voor iedereen beschikbaar is en dat de hot tub zelf ook al is opgewarmd en gebruikt mag worden. En daar vult ze bij aan dat een aantal gasten (wij dus) een Yogasessie gaan houden in die ruimte, en een ieder die hier interesse in heeft hier aan deel mag nemen. Tot slot wenst ze iedereen een plezierige avond en voor straks lekker slapen.

Langzaam staat iedereen op en helpt mee om de tafel af te ruimen en dat blijkt dus zo gebeurt te zijn. Je loopt samen met je nieuwe vriendinnen terug naar de slaapzaal en daar aangekomen trekken jullie weer gemakkelijke kleding aan om zo meteen aan de yoga te beginnen. Als jullie klaar zijn gaat Ramona voorop en lopen jullie naar de hot-tub-ruimte. Onderweg daar naartoe roept ze voor iedereen die het maar wil horen dat ze welkom zijn bij de Yoga en ze voegt er nog aan toe dat niemand zich hoeft te generen als het de eerste keer is, ze zal eerst een introductie met uitleg geven.

Een aantal gasten voelt zich vrij genoeg om mee te doen en voegt zich bij jullie groepje. Voordat jullie naar binnen gaan vraagt Ramona nog aan Andrea of ze Arabella zou willen halen, die had ten slotte ook aangegeven om mee te willen doen. Dus Andrea spoed zich naar buiten om haar te gaan halen.

Eenmaal binnen zoekt iedereen een plekje en installeert zich op zijn meegebrachte handdoek of matje. Omdat je zelf nog niet echt ervaren bent in de Yoga zoek je een plekje achteraan in het zaaltje, vlak naast de hot-tub. Het is toch al lekker warm in de ruimte en de hot-tub straalt ook nog eens extra warmte uit omdat de houtkachel het water goed aan het opwarmen is. Naast je zit de enige man in het gezelschap. Het is de Noorse Guro, tijdens het diner heb je je al uitgebreid met hem onderhouden en het is een stoere grote donkerblonde man van middelbare leeftijd. Hij draagt een kort zwart sportbroekje en een ruim zittend effen wit T-shirt. Het is nog wat rumoerig en ook jij begint weer een gesprek met Guro. Hij spreekt goed Engels maar heeft een heel grappig Scandinavisch accent. Pas als Andrea binnen komt samen met Arabella wordt het weer een beetje rustig in de zaal en dan vraagt Ramona ook om aandacht.

Ze vraagt eerst of er iemand bij is die nog nooit aan Yoga heeft gedaan, en tot je verbazing heeft iedereen ervaring, en jullie zijn toch met twaalf personen. Dus veel uitleg hoeft Ramona niet te geven en ze begint gelijk met de eerste oefening, de zonnegroet. Deze oefening kun je je nog wel herinneren van de vorige keer dus je doet gelijk goed mee. De oefeningen volgen elkaar snel op en hoewel alles er heel rustig aan toe gaat krijg je het toch al snel erg warm en voel je de eerste zweetdruppeltjes al op je voorhoofd. Waarschijnlijk ligt het er ook aan dat het nu wel heel warm wordt in de ruimte omdat de kachel nog steeds staat te gloeien. En tot overmaat van ramp komt net op dat moment ook nog de vriend van Arabella met een grote mand met hout voor de kachel binnen. Hij gooit nog een paar grote blokken hout in het vuur dat weer fel oplaait en verdwijnt dan weer stilletjes naar buiten. Je hoort nu ook anderen zwaar zuchten en je ziet dat er bij meer mensen het zweet op het voorhoofd staat. En als je zo verder het zaaltje rondkijkt zie je ineens dat Sophie haar shirt weer heeft uitgedaan en alleen nog in haar zwarte boxershort op haar handdoek zit. Haar kleine borsten onbedekt en haar tepels, groot en rond, priemen fier vooruit. Alsof er niets aan de hand blijft ze geconcentreerd haar oefeningen doen en trekt ze zich niets van alle andere aan. Maar aangemoedigd door deze actie van Sophie zijn er meer dames die het waarschijnlijk ook warm hebben gekregen en nu ook hun shirts uitdoen, maar ze gaan niet zover als Sophie en houden hun BH aan.

Je hebt het nu ook echt veel te warm gekregen en je wil eigenlijk ook je shirt uitdoen. Maar je beseft je dat je net als Sophie, er geen BH onder aan hebt. Even kijk je opzij naar Guro en ziet dat ook hij zweet van alle inspanningen. Hij merkt dat je naar hem kijkt en richt dan ook zijn blik opzij naar jou en slaakt een puffende zucht van de hitte. Even blijven jullie elkaar aankijken en dan maakt hij aanstalten om zijn al bezwete shirt uit te trekken en als hij halverwege is geeft hij met zijn blik en een knikje aan dat jij maar het zelfde moet doen. Je twijfelt even maar bedenkt je dan en je trekt ook je shirt over je hoofd en legt het naast je op de vloer.

Nu zit jij ook met ontbloot bovenlijf en je ziet op het gezicht van Guro een glimlach ontstaan als jullie blikken elkaar weer kruisen. Je begint ook te lachen en aangemoedigd door Guro’s blik trek je nu ook je joggingbroek uit zodat je nu alleen nog maar in je bont gekleurde slip zit die je gelukkig wel nog had aangetrokken. Er volgen nog enkele oefeningen en dan is het tijd voor de eindoefening, een aantal minuten meditatie. Ramona vraagt jullie om op de rug te gaan liggen met gesloten ogen en ondertussen dimt ze het licht nog iets meer door enkele lampen uit te doen en er nu alleen nog wat licht brand van een paar kaarsjes, die ze van te voren had aangestoken en het licht van het vuur uit de houtkachel dat flakkerende schaduwen op de witte muren genereerd. Het voelt heerlijk ontspannen om op de koude vloer te liggen en je voelt hoe je weer helemaal tot rust komt.

Dan voel je ineens een hand die jou hand zoekt. Verschrikt open je je ogen en kijk je opzij, het is Guro die zijn arm heeft uitgestoken en op zoek is naar je hand die je niet verschrikt hebt teruggetrokken. Door zijn vertrouwde en rustgevende blik leg je je armen weer langs je lichaam en opent je hand om de zijne te ontvangen. Hij legt zijn hand in de jouwe en je sluit je vingers om de rug van zijn hand. Je sluit weer je ogen en geniet van dit rustgevende meditatieve moment. Na een tiental minuten verbreekt Ramona zacht fluisterend de stilte en bedankt iedereen voor de aandacht en wenst iedereen in verschillende talen een mooie avond.

Je bent inmiddels rechtop gaan zitten en hebt de hand van Guro losgelaten. In kleermakerszit zit je nog een beetje versuft bij te komen als de meeste anderen al opstaan en rustig de zaal verlaten. De meeste hebben hun shirt weer aan getrokken en hun handdoek omgeslagen. Alleen Ramona, Sophie, Guro en jij zijn nog gebleven en jullie staan nog wat na te praten over de Yoga. Ramon vraagt aan jou of je alle oefeningen nog wist van de vorige keer en geeft toe dat je inderdaad veel oefeningen nog wel wist maar er toch ook een paar bij waren die je waarschijnlijk niet helemaal goed hebt gedaan. Maar Guro onderbreekt je en zegt dat het erg goed ging. Dan blijkt dat hij al een hele hoop ervaring heeft met Yoga, sterker nog, hij geeft zo af en toe zelfs nog wel eens les. Thuis in Noorwegen heeft hij een eigen Fitnessschool waar hij ook Yoga, Mindfulness en Meditatie geeft.

Zonder dat het jou in eerste instantie is opgevallen heeft hij heel subtiel een arm om je middel geslagen tijdens het gesprek en nu dat Ramona het zelfde bij Sophie doet valt je zijn arm om je middel pas op. Jullie blijven nog wat praten en dan oppert Sophie om nog even in de Hot-tub te gaan zitten. Jullie zijn inmiddels al wat afgekoeld dus een warm bad zou niet verkeerd zijn en natuurlijk ook goed voor de spieren. Jij met je praktische gedachte bedenkt dat je eigenlijk geen badpak of bikini aan hebt, maar voordat je met deze gedachte ook maar iets kunt doen zie je dat de andere drie zich al naar de hot-tub begeven. En nog onder het lopen kleden ze zich uit en zijn ze alle drie naakt als ze bij het trapje van de hot tub staan. Een voor een klimmen ze nu in het water en om niet achter te blijven ontdoe jij je nu ook van je slipje en klimt ook in het warme water. Je neemt plaats tussen Sophie en Guro en sluit eerst je ogen om te genieten van het zachte warme water op je naakte lichaam.

Minuten verstrijken zonder dat er een woord wordt gewisseld. Als je je ogen eindelijk weer opent zie je dat niet iedereen de ogen heeft gesloten. Ramona, die tegenover je zit, aan de andere kant van Guro, heeft haar blik gericht op Guro en als ze het goed ziet streelt ze onder water het been van hem. Hij heeft zijn arm om haar heen geslagen en kijkt haar ook intens aan. Ramona merkt als eerste haar blik op en wenkt met haar hoofd om iets dichter bij te schuiven in de richting van Guro. Naar goedkeuring vragend kijk je Guro aan en als hij zijn arm opent om jou naast hem te ontvangen schuif je langzaam op.

Ook Sophie, die recht tegenover Guro zit heeft dit tafereel aanschouwd en mengt zich in het spel. Met haar linker voet streelt ze onderwater het onderbeen van Guro die hierop reageert door zijn benen te strekken waardoor Sophie er nog beter bij kan. Ramona Heeft zich ondertussen naar Guro toegekeerd en laat haar vingers spelen met zijn licht grijzende borsthaar. Dan kijkt hij jou aan en als van zelf gaan jullie gezichten naar elkaar toe en volgt er een zoen die al snel overgaat in een heftige tongzoen. Hij drukt jou stevig tegen je aan en je draait je nu ook half naar hem toe zodat je hem ook kunt strelen. Net als Ramona speel je met zijn borsthaar en voorzichtig knijp je af en toe speels in zijn tepel. Hij kijkt nu Sophie met een priemende blik aan en zij blijft hem ook strak aankijken. Langzaam opent hij een beetje zijn benen. Sophie speelt hier direct op in en steekt haar lange benen naar voren en plaatst haar beide voeten in het kruis van Guro. Daar schuurt ze met haar voetzolen over zijn kruis en langzaam zie je onder water iets groeien. Met haar tenen speelt Sophie voorzichtig met zijn piemel die steeds groter lijkt te worden.

Dat hij hier opgewonden van wordt is wel duidelijk want zijn tepels worden langzaam hart en hij heeft nu zijn gezicht van jou afgewend en begint Ramona te zoenen. Als bezetenen schieten hun lippen over elkaar en hun hoofden draaien van links naar rechts omdat ze geen keuze kunnen maken welke houding het meest aangenaam is. Je laat zijn tepels voor wat ze zijn en je hand gaat nu naar zijn kruis opzoek naar zijn inmiddels volgroeide piemel. Een gezwollen rode eikel steekt net boven het water uit en de voeten van Sophie voorzichtig wegduwend neem je voorzichtig zijn pik in je hand en begint hem gelijk af te trekken.

Sophie heeft een voet naar beneden verplaatst zodat deze net onder en tegen zijn ballen duwt. Haar andere been heeft ze opgetrokken en op haar bankje geplaatst. Hierdoor kan ze met haar handen goed bij haar eigen kut die ze nu ook volop aan het verwennen is. Ze heeft haar hoofd in haar nek geworpen en kijkt af en toe naar het geile spel tegenover haar waardoor ze nog opgewondener wordt en sneller begint te bewegen met haar vingers in haar ongetwijfeld hete kut.

Je voelt hoe Guro’s pik steeds harder begint te kloppen en je voert de druk en het tempo nog iets meer op. Blijkbaar wordt het hem allemaal iets te veel want hij stopt abrupt met zoenen en haalt jou hand van zijn pik. Dan maakt hij zich van jullie los en gaat op de rand van de hot-tub zitten met alleen nog zijn voeten op het bankje in het water.

Het is gelijk duidelijk wat hij wil als hij met een hand jou achterhoofd vastpakt en met lichte druk jou hoofd naar zijn kruis dirigeert. Je hebt nu goed zicht op zijn pik en het valt je niet tegen, een mooie geaderde pik met een licht kromming naar boven en een mooie glanzende eikel. Je pakt hem met een hand vast bij zijn dikke stam en trekt de voorhuid naar beneden. Je steek je tong uit en likt over zijn spleetje in het strakke kopje. Je proeft een beetje voorvocht wat licht ziltig smaakt en opent dan vol overtuiging je mond en laat je lippen over zijn harde eikel glijden. Met zijn hand op jou achterhoofd geeft hij het tempo aan en opnieuw voel je hoe zijn pik hard begint te kloppen. Af en toe stop je even en gaat dan met je tong over zijn eikel, net over en onder het randje van zijn dikke kopje. Je sluit je lippen weer en eerst zuigend aan zijn eikel ga je daarna weer verder met het pijpen van zijn hele pik.

Maar de werkeloze Ramona aan de andere kant van Guro kan zich niet langer beheersen en eist nu ook haar deel van de trofee op en grijpt naar de enorme pik om hem zo snel als mogelijk ook in haar mond te nemen. Nu moet jij toezien hoe dit geile schouwspel zich voor je ogen afspeelt. Maar lang hoef je niet toe te kijken want Sophie is in jou richting opgeschoven en heeft haar handen op jouw tieten gelegd die ze begint te kneden. Haar lippen gaan op zoek naar die van jou en ook jij doet een poging om op zoek te gaan naar haar kleine borstjes. En hoewel haar harde tepels groot zijn ben je daar snel klaar mee en je handen dwalen naar beneden af.

Eerst over haar slanke maar gespierde strakke buik en vervolgens door naar haar fijn krullend blond schaamhaar. Je vinger kroelen door de natte haartjes onder water. En dan voel je dat, net als haar tepels, ook haar clitoris groot en hard is. Hij piept tussen haar buitenste schaamlippen naar buiten en met twee vingers begin je deze te strelen. Af en toe spreid je haar schaamlippen uit elkaar met je vingers waardoor je ondanks de nattigheid van het water, goed de slijmerige geilheid van zichzelf voelt. Ze geniet hier zichtbaar van en haar aandacht voor jou borsten verslapt. Ze is nog maar met een hand met je borsten bezig, de andere hand heeft ze nodig om zichzelf vast te houden aan de rand van de hot-tub omdat ze anders onderuit zakt. Ze bijt op haar onderlip en gooit af en toe haar hoofd achterover in haar nek wat vergezeld gaat met een zacht kreunen.

Je kust en likt haar zacht en teder in de nek en bijt af en toe speels in haar oor. Je hebt je nu helemaal naar Sophie toegekeerd en gaat, om haar nog beter te kunnen verwennen, op je knieën zitten. Je zoent haar op haar mond en snel beantwoord ze deze zoen door haar tong in jou mond te steken. Ze likt je lippen en kronkelt om je eigen tong.

Dan voel je hoe een hand onder je billen door op zoek is naar je kutje. Omdat je met je rug naar Guro en Ramona zit kun je niet zien wat er precies gebeurt en wie zijn hand het is, maar om de zoektocht te vergemakkelijken duw je je billen een stukje omhoog. Een vinger glijd door je bilspleet tot hij helemaal vooraan bij je kutje beland en gelijk in een vloeiende beweging in je kut verdwijnt. Als je merkt dat de vinger even blijft zitten zak je weer met je billen naar beneden en begint hem zachtjes te berijden. Hierdoor aangemoedigd begint de vreemde hand ook pompende bewegingen te maken zodat hij er niet meer uit schiet als jij met je kontje omhoog komt. Je hebt geen idee wiens hand je nu berijd maar dan hoor je hoe Ramona zegt “dat kutje is er nu wel klaar voor” en de hand verdwijnt weer uit je kutje.

Door het klotsen van het water merk je dat er achter je iets gebeurt en je draait je hoofd om te kijken wat. Je ziet dat Ramona nu haar vinger bij Guro in de mond heeft geduwd en deze hier gulzig aan likt en zuigt. Dat zal dus wel de vinger zijn geweest die zojuist in jou kutje heeft gezeten. Guro laat zich nu weer van de rand van de hot-tub langzaam in het water zakken maar draait zich hierbij in jouw richting. Ramona heeft nog steeds zijn stijve pik in een hand en blijft er af en toe aan trekken en dirigeert hem nu jou richting uit zodat Guro zich jou kant uit moet draaien. Met een been diep in het water en een been op het bankje staat hij nu achter je met zijn stijve pik nog steeds in Ramona’s hand. Hij kijkt je vragend aan, een knikje van jou is voldoende en als jij dan je kontje omhoog steekt pakt Guro je bij de heupen vast en komt naar voren.

Je draait je hoofd nu weer naar voren en begint Sophie weer te zoenen. Dan voel je hoe zijn pik onder je bilspleet doorschuift op zoek naar je kutje. Gelukkig houdt Ramona hem nog steeds vast en stuurt hem vakkundig naar de goede plek. Je drukt je kont nog een beetje verder omhoog en voelt hoe zijn harde pik tussen jouw zachte lippen naar binnen glijd en Ramona haar hand terug trekt. De druk met zijn handen op jouw heupen neemt toe en zachtjes begint hij je te neuken.

In het zelfde tempo als dat zijn pik bij jou in en uit gaat, duw jij je vingers van je linker hand in Sophie’s kutje de andere hand heb je nodig om je vast te houden aan de rand van de kuip. Het tempo wordt steeds sneller en aan de kracht van zijn handen waarmee hij nog steeds je heupen vasthoud merk je dat het voor hem niet erg lang zal duren voordat hij klaar komt. Langzaam laat hij het tempo terug lopen en houdt dan zelfs even op met neuken. Zijn kloppende pik staat zo te voelen op springen en om hem niet vroegtijdig te laten klaarkomen probeer jij ook zo min mogelijk te bewegen.

Met een hand laat hij je heup los en gaat op zoek naar je borsten. Hiervoor moet hij iets naar voren buigen waardoor zijn pik bijna uit je kutje glijdt. Als reactie hierop duw jij je kontje weer verder naar achteren wat bij hem een kreun teweeg brengt en hij zijn orgasme niet meer langer kan uitstellen. Als een wilde begint hij nu te stoten en ramt zijn pik met hoge snelheid in je kutje.

Het water in de hot-tub gaat woest op en neer, spettert tussen zijn onderlijf en jouw kont bij elke stoot die hij doet. Bij zijn laatste stoot voel je hoe hij zijn lading bij jou naar binnen schiet. Zijn verkramping in heel zijn lijf geeft aan dat hij in extase is. Daarna volgen nog enkele kleine maar felle stoten en melk je hem met je kutspieren helemaal leeg tot hij zijn laatste druppel in jouw kutje heeft gelost.

Voldaan kijk je achterom en ziet zijn gezicht nog steeds in een verkramping. Kleine schokjes schieten nog door zijn lichaam en verbaasd kijk je hem aan. Hij kreunt nog een keer hard en dan snap je pas wat er precies gebeurt.

Ramona komt achter hem vandaan en ziet je verbaasde gezicht. Ze steekt haar middelvinger genoegzaam lachend omhoog en maakt er een neukende beweging mee om aan te geven dat ze die zojuist bij Guro heeft gebruikt om hem te vingeren. Die had ze dus bij hem in zijn kont geduwd en dat verklaart natuurlijk waarom hij zo snel klaar kwam. Geen enkele man kan een prostaatmassage weerstaan tijdens een neukpartij, weet ze uit ervaring. Als een verslagen krijgsheer laar Guro zich nu uitgeput op de bank zakken en slaat zijn armen achter zich over de badrand.

Maar dat alleen hij zijn pleziertje heeft kan niet de bedoeling zijn, en dus zoeken jij, Ramona en Sophie elkaars gezelschap. Jullie gaan gedrieën naast elkaar tegenover Guro zitten en beginnen eerst met jezelf te spelen. Onder water bespelen jullie met jullie vingers de kutjes maar dat zorgt niet voor veel voldoening. Spelen met elkaar blijkt toch voor meer opwinding te zorgen en al snel zitten er in jullie gaatjes de vingers van iemand anders.

Van naast elkaar zitten is al snel geen sprake meer. Sophie is nu op het bankje gaan staan, plaatst beiden voeten aan weerszijde van je heupen en heeft zich met haar kut voor jouw gezicht geposteerd. Je hoeft nu alleen maar met je hoofd naar voren te komen om haar kut te likken en die neiging kun je dus ook niet onderdrukken. Je pakt haar billen vast en drukt je neus in haar natte zachte schaamhaar. Je puntje van je tong gaat opzoek naar die grote clitoris die je al eerder had gevoeld en dus ook niet te missen is.

Al bij de eerste aanraking van het puntje van je tong met haar clitje gaat er een siddering door Sophie’s lijf en je moet haar goed bij haar billen vasthouden om er voor te zorgen dat ze niet door haar slappe knieën zakt. Je drukt haar stevig tegen je aan en blijft haar clitje likken. Af en toe laat je jouw tong een stukje verder door haar kutje glijden en proef je haar geile sap in haar kutje, maar snel keer je dan weer terug naar haar gezwollen clit en likt tussen haar schaamlippen aan het warme knobbeltje. Je opent je mond en sluit je lippen rond haar clitoris en begint er zachtjes op te zuigen. Je slurp haar kutsappen tussen je lippen door naar binnen en haar schaamhaar kriebelt op je onderlip en neus. Steeds sneller gaat je tong op en neer en Sophie begint te trillen op haar benen. Ze grijpt met beide benen je hoofd vast en drukt het stevig tegen haar kruis, ten eerste om er voor te zorgen dat je niet kunt stoppen met likken, maar ook vooral om houvast te hebben zodat ze niet door haar knieën zakt en omvalt. Ze kantelt haar bekken steeds verder naar voor zodat het voor jou, ondanks dat je al een beetje een lamme tong krijgt, toch makkelijker is haar klaar te likken. Dan duwt ze je hoofd hard in haar kruis en ze komt trillend en kreunend klaar. Het lijkt wel of er in een keer meer vocht uit haar kutje komt en gulzig slurp en lik je net zo lang tot Sophie je hoofd uit haar kut trekt omdat het te gevoelig wordt. Ze zakt nu door haar knieën en gaat op je schoot zitten met opgetrokken benen. Ze zoent je op jouw mond en jij laat haar meegenieten van haar eigen vocht uit haar kut. Haar handen strelen je borsten en een hand gaat weer op zoek naar je kutje.

Onder water vind ze je lippen en begint je te vingeren. Het water klotst tussen je benen en haar hand. Met open ogen blijven jullie elkaar aankijken tijdens het zoenen en zo ziet Sophie precies hoe jij langzaam in extase raakt door haar vingerwerk en als je bijna klaar komt moet je als in een reflex toch je ogen dicht knijpen en om een schreeuw te onderdrukken houd je jouw kaken stijf op elkaar als je uiteindelijk trillend van genot klaar komt. Sophie blijft, ondanks dat jij haar hand bijna fijn knijpt tussen je dijen, met haar vingers je clitje strelen waardoor je orgasme extra lang duurt, zich bijna zelfs herhaald.

Als je weer bij je positieve komt zie je dat Ramona ondertussen ook niet stil heeft gezeten. Zij is naar Guro overgestoken en heeft zich in een zelfde positie gemanoeuvreerd als Sophie zich door jou heeft laten verwennen. Net als jij haar ziet, staat ze boven Guro’s gezicht schokkend klaar te komen en likt Guro haar alsof het een lieve lust is(wat het waarschijnlijk ook is).

Voldaan en uitgeput hangen jullie nu in de hot-tub. Er wordt niet veel meer gesproken en net als jullie aanstalten maken om uit het bad te stappen horen jullie de deur open gaan en jullie zakken weer terug in het water. Vanachter het muurtje komt de vriend van Arabella tevoorschijn. Hij komt meedelen dat het bijna twaalf uur is en dus deze ruimte gaat afsluiten. Je zegt dat jullie net wilde gaan en je staat op en klimt uit de hot-tub. In je blootje sta je nu voor hem en zegt dat je genoten hebt van het heerlijke warme bad en heerlijk ontspannen bent geworden. Dan kijk je achter je naar de anderen en geeft hen een knipoog.

Met een rood hoofd probeert hij niet naar je naakte lichaam te kijken maar je ziet dat zijn ogen toch af en toe naar je borsten en kutje afzakken. Om hem niet verder in verlegenheid te brengen zoek je je handdoek en slaat deze om. De anderen doen het zelfde en jullie verlaten de ruimte waarna deze wordt afgesloten. Zonder verder ook maar met elkaar te spreken kruipt iedereen in zijn eigen bed. Alle anderen lijken al in diepe rust te zijn want meer dan een licht gesnurk is er verder niet te horen.

Je sluit je ogen en hoopt alleen maar dat de volgende dag net zo mooi zal worden.

Exhibitio

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1329

Pelgrimstocht deel 6

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers zo, november 16, 2014 14:11:18

OP PELGRIMSTOCHT deel 6

Ergens midden in de nacht schrik je wakker en nog een beetje gedesoriënteerd vraag je jezelf af waar je bent. Op zichzelf niet vreemd, want bijna elke nacht slaap je weer op een andere plek sinds je de pelgrimage bent begonnen. Al snel kom je bij je positieven en herinner je je weer wat er afgelopen avond en nacht is gebeurt. En nu maakt het je voor het eerst in lange tijd eens niet treurig. Je hebt geen enkele spijt over wat er heeft plaatsgevonden en je betrapt jezelf op een grote glimlach op je gezicht als je terug denkt aan de erotische escapades van de afgelopen nacht.

Voor zover je het kunt zien is het buiten nog niet licht aan het worden, door de gesloten gordijnen komt alleen maar een lichte schemering van de nacht naar binnen, maar dat is net voldoende om toch een beetje om je heen te kunnen kijken. Jullie hebben de matrassen gisteren weer terug op de bedden gelegd en iedereen is weer in zijn eigen bed gaan liggen. Vanuit de andere bedden komt behalve een zachte ruis van ademhaling geen activiteit, dus waarschijnlijk is iedereen nog diep in slaap. Je draait jezelf op de rug en overdenkt nog eens wat er gisteren nu eigenlijk gebeurd is. Je trekt de deken nog een keer tot aan je hals omhoog en slaat je armen warm over elkaar zodat je zezelf bij de bovenarmen kunt vastpakken. Je merkt hierdoor dat je borsten nog steeds gevoelig zijn en dat door de druk van je armen om je borsten, je tepels naar boven worden gedrukt en tegen de deken schuren. Er gaat een rilling door je hele lijf maar je weet niet goed of dit nu komt door je gevoelige tepels of door de herinnering aan de oorzaak hiervan. Met een hand voel je aan je borsten en ondanks de gevoeligheid hiervan geniet je van je eigen strelingen. Je vingers spelen met de tepels en die worden onder invloed van deze aanrakingen weer groter en hard. Ook je andere hand begint nu je borsten te strelen en je masseert met beide handen je boezem en drukt ze zachtjes tegen elkaar aan. Dan dwaalt een van je handen langzaam af naar beneden over je zachte buik. Dat doet je weer denken aan de yoga oefeningen van gisteren, je voelt al een lichte spierpijn bij de buikspieren opkomen zodra je ze een beetje aanspant wanneer je met je hand over je buik glijdt. Verder laat je de hand nu naar beneden glijden totdat hij je venusheuvel bereikt. Een heel lichte prikkeling aan je vingers doet je er aan herinneren dat je gisteren onder de douche voor het eerst sinds lange tijd weer eens je schaamhaar hebt geschoren. De laatste tijd was het daar tenslotte steeds niets van gekomen en was het ook niet nodig geweest omdat je geen slipjes meer droeg en dus er ook geen stoppels en schaamhaartjes vervelend schuurden in je slipje. Nu geeft je gladde venusheuvel je een fris en begerenswaardig jong gevoel. Het vrolijkt je op en blijft de zachte verhoging van je schaambeen zachtjes met je vlakke hand strelen. Heel langzaam en zo rustig mogelijk, om de anderen maar niet wakker te maken, sla je je benen over elkaar waardoor je bovenbenen strak tegen elkaar komen te liggen. Je hand gaat nu verder naar beneden en zoekt zich een weg tussen de buitenste schaamlippen op zoek naar je clitoris. Lang duurt deze zoektocht niet en door je siddering druk je de bovenbenen nog strakker tegen elkaar aan waardoor je vingers klem komen te zitten tussen je lipjes. Je kunt je vingers nu amper nog bewegen maar veel is er ook niet nodig om je opnieuw in extase te laten raken. Het voelt warm en nog plakkerig van gisteravond, maar door de nieuw aangemaakte liefdessappen glijden je vingers heel voorzichtig over je clitoris op en neer. Je bewust van je omgeving probeer je zo min mogelijk te bewegen, alleen de zachte schokjes in je schouders kunnen je nu verraden. Je andere arm heb je weer om je borsten geslagen en hierdoor schuren je tepels bij elk schokje zachtjes tegen de deken wat weer zorgt voor een extra stimulatie.

Dan hoor je ineens zacht gekreun in het bed naast je, verschrikt draai je het hoofd en je houd de handen stil. Er komt beweging in het bed naast je. Door het weinige licht zie je dat de dekens bewegen en dat iemand zich omdraait. Je kunt je niet meer zo snel herinneren wie er ook al weer in het bed naast je lag maar dan worden de dekens opzij geschoven en gaat de persoon op de rand van het bed zitten. Nu zie je weer dat het Andrea is die op de rand van het bed zit. Haar vrolijke hoofd met donkerbruin, in een boblijn genipt haar staat onstabiel op haar nog slapende lichaam. Ze heeft net als jij ook niets aan en als ze zichzelf niet zou verraden door haar borsten zou het een mooie jongen kunnen zijn. Maar zoals gezegd, haar borsten hebben haar verraden, mooi rond en niet al te groot steken ze parmantig naar voren. Nog wakker aan het worden rekt ze zichzelf een beetje uit en streelt met haar handen haar buikje en vervolgens sluit ze haar handen even om haar borsten, alsof ze die wakker wil schudden. Voorzichtig en nog half slapend staat ze op en loopt richting het toilet. Ze doet dit alles heel stil en voorzichtig en zelfs op de badkamer doet ze zo te zien het licht niet aan. Je hoort een zacht geklater van haar plas en daarna het doorspoelen van het toilet. Dan komt ze weer terug gelopen en net voordat ze terug in bed wil stappen kijkt ze in jouw richting. Ze ziet dat jij wakker bent en haar aankijkt, heel zachtjes fluistert ze een goede morgen. Om niet al te veel lawaai te hoeven maken haal jij een arm boven de dekens tevoorschijn een zwaait naar haar. De deken schuift nu een beetje van je af en omdat je het warm hebt gekregen van je eigen activiteiten laat je dat meer even zo en draai je jezelf op je zij in de richting van Andrea. Die bukt zich nu in jou richting en ze geeft je zachtjes een zoen op je wang. In een reflex gaat je hand waarmee je zojuist nog jezelf hebt verwend naar het gezicht van Andrea en je streelt zachtjes en heel voorzichtig haar wang. Dan draait ze haar gezicht naar je hand toe en ze pakt jouw hand vast. Ze leid je hand naar haar neus en ruikt er aan. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht en kijkt je ondeugend aan. Dan likt ze met het puntje van haar tong aan je vingers en neemt tenslotte je wijs- en middelvinger in haar mond en sabbelt er op. Je hebt nu pas door dat dit de vingers zijn waarmee je zojuist nog je eigen kutje hebt bevingerd en verschrikt doe je een poging om ze snel terug te trekken. Maar Andrea laat dit niet toe en houdt je hand nu nog steviger in haar greep. Alsof ze aan een lolly zuigt haalt ze vervolgens jouw vingers weer uit haar mond en staat weer rustig op. Als Andrea terug loopt naar haar eigen bed zie je nog net dat ze terwijl ze jouw vingers rook en likte, ze met haar andere hand haar eigen kutje streelde. Ze laat die hand waar hij is en gaat weer in haar eigen bed liggen. Dan gaat ze met haar gezicht naar jou toe gericht liggen maar de dekens slaat ze niet dicht maar ze laat de stof alleen over haar benen liggen. Naakt en ongelofelijk mooi ligt ze nu op bed en kijkt ze je aan met haar ene hand nog steeds in haar kruis. Die hand begint langzaam te bewegen en je begrijpt dat ook zij zichzelf aan het verwennen is en jij er van mag meegenieten. Voorzichtig schuif jij nu ook de deken van je af en begin je jezelf ook weer te strelen. Eerst je borsten met je steeds harder wordende tepels en vervolgens ook weer met een hand in je kruis. Nu klem je je benen niet meer strak tegen elkaar maar zorg je er voor dat alles goed zichtbaar blijft voor Andrea. Ondanks de donkerte in de kamer zie je dat er een lach op haar gezicht verschijnt en je beantwoord deze met een zelfde glimlach. Met een blik strak op elkaars gezicht gericht liggen jullie jezelf te vingeren. De anderhalve meter tussen jullie bedden lijkt niet te bestaan. Het is alsof je haar vingers op je eigen kutje voelt. Steeds sneller haal je de vingers door je spleetje. Ook Andrea ligt te genieten en af en toe zie je dat ze haar blik van jou gezicht afwend en naar beneden naar je kutje kijkt. Als ze dat doet kijk jij ook naar haar kruis en zie dat ze haar benen veel verder gespreid heeft dan jij en dat ze met een hand heer kutje vingert en dat ze met haar andere hand achter zich haar bilspleet streelt. Het is het donker allemaal erg moeilijk te zien en je ziet dus niet precies hoe ze het allemaal doet maar dat ze ligt te genieten is wel duidelijk. Op haar gezicht verschijnt steeds duidelijker een grimas en daar kun je niets anders uit op maken dan dat ze niet meer ver van een orgasme is. Dit alles zorgt er bij jou voor dat je ook steeds sneller gaat bewegen met je hand en steeds vaker verdwijnen steeds meer vingers in je zachte warme kutje. Ondanks dat je clitoris nog een beetje schraal is van al het likken en vingeren van gisteravond voel je dat jij ook bijna klaar komt. Met alleen je middelvinger ga je nu in een sneltreinvaart over je clitje en met moeite kun je nu nog je blik op Andrea gericht houden. Maar je wil blijven kijken en bijna gelijktijdig komen jullie klaar. Je moet je met alle macht inspannen om geen geluid te maken en je probeert zo stil mogelijk te blijven liggen wat maar met mate lukt. Je strekt je benen helemaal uit en legt je hooft helemaal naar achteren in je nek en je maakt je zo lang mogelijk. Andrea heeft juist een omgekeerde reactie. Ook zij probeert zich zo stil mogelijk te houden maar zij krult zich juist helemaal op. Schokkend trekt ze haar knieën naar haar buik en haar hoofd en schouders komen naar voren. Haar heftige ademhaling die steeds sneller was geworden zwakt nu langzaam weer wat of en ook zij komt weer een beetje bij haar positieve. Even blijven jullie stil liggen en kijken elkaar alleen maar aan.

Dan staat Andrea op en komt naast je in jou bed liggen. Haar gloeiende lichaam vleit ze tegen dat van jou aan en je drukt je eigen lichaam strak tegen dat van haar. Je kunt niet nalaten haar te blijven zoenen, zoenen die zij vervolgens gewillig beantwoord met haar tong. In een liefdevolle omhelzing doezelen jullie wat en vallen tenslotte weer in een gelukzalige slaap.

Als het uiteindelijk ochtend wordt en de vroege ochtendzon door de gordijnen jullie wekt, kijken de andere meiden jullie verbaasd aan. Maar het enige wat ze vragen is of jullie lekker hebben geslapen, wat jij en Andrea volmondig beamen.

Dit belooft een hele mooie dag te worden.

Exibitio

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1301

Op Pelgrimstocht 4

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 02, 2014 12:24:34

Midden in de nacht schrik je opeens wakker. Eerst vraag je jezelf verbaasd af waar je bent, maar al snel heb je door waar en vooral met wie je hier bent. Je bent waarschijnlijk wakker geworden doordat Robert zich omdraaide, want hij ligt nu met zijn rug naar je toe. Je hersenen draaien op volle toeren en je krijgt je gedachten niet stil. Je ligt hier, met een tot gisteren voor jou totaal onbekende naakte man in bed. Je hebt met hem zojuist ongelofelijke seks gehad zoals je al jaren niet meer met een man hebt gehad.

Maar toch, je geweten speelt nu op. De laatste paar dagen zijn als een droom voorbij gevlogen. Je hebt je geen moment druk gemaakt om je vriend thuis, je hebt je volledig laten gaan en de hoer gespeeld voor iedereen die ook maar een beetje interesse in je toonde.

Terug denkend herken je jezelf totaal niet in de persoon die je nu bent geworden. Niet dat je heel erg preuts was, maar meestal was je met je mond veel minder preuts dan in werkelijkheid. Samen met je vriendinnen was je altijd goed in sterke verhalen en overdreef je het seksleven met je vriend schromelijk. En al je uitstapjes met andere mannen heb je altijd behoorlijk aangedikt en mochten de naam vreemdgaan eigenlijk niet eens dragen. Maar je was er ook altijd wel van overtuigd dat ook je vriendinnen hun verhalen behoorlijk aandikte en dat daar ook waarschijnlijk meer dan de helft van was gelogen. Jij kon je in elk geval niet voorstellen dat ze al die avonturen die ze altijd vertelde echt beleeft hadden.

Maar nu, nu was jij wel de slet, en je hebt jezelf de laatste paar dagen gedragen zoals de verhalen van je vriendinnen. De verhalen die jij altijd verafschuwde omdat je het eigenlijk echt niet goedkeurde dat ze er zo vrijelijk op los neukte terwijl hun partner van niets wist. Door je lafheid heb je dit nooit willen zeggen en gewoon vrolijk mee gelachen als ze hun partners belachelijk maakten en degradeerde tot een toyboy. Een toyboy die er alleen voor hun eigen gerief was. Die er was om hun seksuele lusten op bot te vieren als ZIJ zin hadden. Niet als hij toevallig eens zin had, dan werden er altijd smoezen verzonnen of vrouwelijke ongemakken gesimuleerd waardoor ze konden zeggen dat het echt niet ging. Het leken wel stoere kerels maar het zijn eigenlijk gewoon seksslaven die worden gebruikt door hun vrouw.

Woest waren haar vriendinnen altijd als er weer eens een kerel was betrapt op vreemdgaan. Boeten moesten de mannen, ze werden eerst helemaal uitgeknepen en vernederd voordat ze als grof vuil aan de straat werden gezet. Maar natuurlijk niet eerder dan dat ze een nieuwe ‘geldschieter’ hadden gevonden die ze weer konden ge- en misbruiken. En dat terwijl ze zelf er maar op los neukten met alles en iedereen. Geen moment werd onbenut gelaten om zich te vergrijpen aan een of andere kerel die ze, weet jij veel waar, opgepikt hadden. Maar nooit meer dan vluggertjes, die mannen mochten vooral niet weten wie ze waren en waar ze woonden, want hun ‘slaaf’ zou er eens achter kunnen komen. Dan waren ze alles kwijt, het luxe leventje waar ze zo aan gewend waren, stond dan op het spel, en dat konden ze zich niet veroorloven.

Jij bent altijd de enige van je vriendinnengroep geweest die werkte, en zelfstandig de kost verdiende. Je bent onafhankelijk van een man en vrij om te gaan waar en wanneer je wilt. Voor je vriendinnen was dat onbegrijpelijk. Ze hielden je altijd voor dat je het zo veel makkelijker zou kunnen hebben als je meer gebruik zou maken van je vrouwelijkheid. De macht die een vrouw heeft is volgens hen zoveel groter dan die van een man.

Maar je hebt nooit misbruik willen maken van je vrouwelijkheid en in ieder geval altijd onafhankelijk willen zijn. Je beseft je eigenlijk nu pas dat je altijd alleen maar uit liefde bij je ventje bent gebleven, omdat je echt van hem hield. En je vriendinnen, ze lieten zich dan wel niet voor iedere beurt betalen, maar elke maand de bankrekening van je partner leegroven komt toch op het zelfde neer als gewoon de hoer zijn.

Nu je hier zo midden in de nacht ligt en dit alles overdenkt, ook wat er dus de afgelopen dagen is gebeurd, besef je pas dat je zelf nu ook afzakt naar dat niveau, de hoer.

Een hoer, zo heb je jezelf gedragen en dat besef je nu, nu het te laat is. Hoe aardig Robert ook mag lijken, je voelt nu een diepe afkeer tegen hem. Hij heeft je andere ik naar boven gehaald waardoor je uw vriend hebt bedrogen.

Je wilt weg, weg uit deze kamer, weg uit dit hotel, weg uit deze plaats der verdoemenis, weg van de zonde, weg van deze dwaling, weg van deze ongerechtigheid. Geen seconde wil je hier langer blijven.

Je stapt zachtjes uit het bed en stil zoek je al je kleren bij elkaar. Je loopt door de nog openstaande deur de badkamer op om je toiletspullen bij elkaar te zoeken. Dan weer terug de slaapkamer in en met grote haast pak je de rugzak in, voor zover dat mogelijk is in het schemerlicht dat via de nog openstaande badkamerdeur naar binnen valt. Zo te zien is Robert nog steeds verzonken in een diepe slaap en je bent ook niet van plan hem wakker te maken. Ten slotte hang je de rugzak op je rug, pakt de wandelschoenen in de hand en loopt naar de deur. Nog een keer draai je jezelf om, om te controleren of je in de haast niets bent vergeten. Dan valt je oog op je slipje dat nog half onder Robert z’n been op bed ligt. Nu pas dringt het tot je door dat je in de haast vergeten hebt om ondergoed aan te doen. Alleen je jurkje heb je snel aangetrokken, de BH heb je snel in de rugzak gestopt, dat weet je nog wel, maar die slip, die heb je inderdaad vergeten. Te laat nu, je wilt niet dat Robert nu wakker wordt, de vernedering om betrapt te worden als een dief in de nacht kun je er nu niet bij hebben. Je laat de slip voor wat die is en stilletjes haal je het slot van de hotelkamerdeur en zachtjes sluip je de gang op. Daar trek je de schoenen pas aan, die er overigens behoorlijk lomp uit zien onder je jurkje.

Een zucht van ontspanning ontsnapt uit je longen en snel ga je naar de lift. Beneden is niemand te bekennen, zelf de nachtportier zit niet op zijn plek. Maar je wilt toch uitchecken, je bent niet zo slecht dat je zonder te betalen weg gaat, en Robert laten zitten met de volledige rekening is ook niet fair. Je pakt het geld dat je al apart had gehouden om dit hotel te betalen en legt het in het sleutelvakje van jullie kamer dat zich achter de incheckbalie bevind. Nog even draai je jezelf om als je naar de deur loopt om te kijken of er nog iemand komt. Maar er is niemand te zien en je loopt naar buiten de nog donkere straat in. Je hebt geen idee hoe laat het zal zijn, maar het kan niet veel later dan een uur of drie zijn, hooguit half vier, maar echt niet later. Je horloge zit ergens in je rugzak maar je hebt geen zin om die er nu uit te gaan halen. Je wilt nu alleen maar snel weg, weg van deze besmette plek. Nu lopen, alleen maar lopen, zo snel je kunt. Maar waar naar toe, je hebt je nog niet verdiept in de route die je nu moet volgen, normaal bereid je elke avond de route voor de volgende dag voor, maar door alle geilheid van gisteravond is dat er niet meer van gekomen. Je besluit maar richting het grote plein in de stad te lopen. Je weet zeker dat de route langs de grote kerk loopt en daar zal die dus ook wel staan aangegeven, meestal door middel van stickers op lantaarnpalen of verkeersborden. Je tempo ligt hoog, hoger dan je normale wandel tempo, bang dat er iemand achter je aan zal komen. Maar waarom, je hebt geen reden om bang te zijn. Het ergste wat je hebt gedaan is Robert achter gelaten, die zal hoogstens beledigd zijn, maar echt niet in het holst van de nacht achter je aan komen. Hij zal je wel snel vergeten zijn.

Sneller dan je had verwacht sta je nu al in het centrum op de grote markt bij de kerk, en al vlug heb je ook de eerste wegwijzer al gevonden. Zonder je zelf even rust te gunnen begin je weer gelijk te lopen. Het lijkt wel het enige wat je nu nog bezig houdt, lopen, zo snel mogelijk weg hier. Als vanzelf vinden je voeten hun weg door de binnenstad en de rand van de stad komt na een kwartiertje lopen in zicht. De bebouwing wordt lager en minder. Maar je houd even stil omdat de lucht van vers gebakken brood je neusgaten binnendrinkt. Een stukje verder zie je een bakkerij en je loopt er naartoe. De winkel lijkt nog gesloten maar je waagt een gokje en klopt op de deur. Je hebt geluk want door een openstaande deur kun je in de bakkerij kijken en zie je dat er iemand naar de winkel komt lopen. Een jonge bakkersknecht kijkt een beetje verdwaasd door de etalageruit naar je en loopt dan terug naar achteren. Gebarend dat hij een sleutel moet hebben verdwijnt hij weer naar de bakkerij om even later terug te keren met een grote sleutelbos. Hij maakt de deur open en vraagt vriendelijk of hij jou kan helpen. Je informeert of je al een brood zou kunnen kopen en dat blijkt geen probleem. Hij nodigt je binnen en vraagt of je even wilt wachten, hij moet het brood nog in de bakkerij gaan halen en loopt al naar achteren naar de bakkerij.

Hij is waarschijnlijk al een hele tijd wakker. Je zag zijn verlekkerde blik naar jou in je zomerjurkje. Zou hij gezien hebben dat je er niets onder aan had? Misschien had hij een vermoeden want zijn blik verried dat het een gezonde jonge geile man was. Je weet zeker dat, als je zou willen, je hem binnen een paar minuten zou kunnen verleiden. Als dit je een paar dagen geleden was overkomen had je waarschijnlijk zelfs echt ook een poging gewaagd om hem te verleiden.

Je zou hem subtiel hebben vastgepakt bij de schouder, hem rustig hebben laten wennen aan jouw hand die langzaam over zijn rug naar beneden zou glijden om tenslotte op zijn kont te blijven liggen. Natuurlijk afhankelijk van zijn reactie zou je eens flink in die billen knijpen. Als hij dit alles zou doorstaan, en niet zelf het initiatief zou nemen, zou ze hem desnoods zelf gelijk op de mond zoenen en als het moest misschien de tong gebruiken. Dat zou hem zeker zwak maken. Je zou door je knieën zijn gegaan en zijn bakkersschort opzij hebben geschoven zodat jij onder de schort kon verdwijnen. Je zou de witte bakkersbroek open knopen en die op zijn enkels laten glijden. Je zou met beide handen z’n billen vastpakken en zijn waarschijnlijk al stijve pik in een keer in je mond nemen. Je zou hem net zo lang pijpen totdat hij bijna klaar kwam… maar bijna, hij zou nog niet mogen klaarkomen voordat hij ook jou zou verwennen. Je fantaseert dat hij je omhoog zou helpen en je opnieuw zou zoenen. Dan zou hij je omdraaien en je voorover laten buigen tegen de toonbank aan. Hij zou van achteren je jurkje omhoog hebben geschoven en tot de ontdekking zijn gekomen dat je er niets onder aan had. Met zijn handen zou hij je borsten strelen terwijl hij zichzelf hard tegen je aan drukt. Zijn handen zouden naar onderen afglijden en voelen hoe nat je kutje inmiddels was. Heel voorzichtig met een vingertje je schaamlippen openen en daarna, nadat hij je vochtige clitoris had gevonden zou hij je heerlijk vingeren. Met zijn broek nog steeds op z’n enkels voel je zijn harde pik tegen je bilspleet drukken. Met een hand grijp je tussen je benen naar achteren. Daar zou je zijn pik voelen en die trek je voorzichtig naar voren zodat hij tegen je kutje zou liggen. Dan iets verder naar voren leunen en voelen dat hij zijn pik in jouw gladde natte kut zou schuiven. Lang zou dit knulletje het waarschijnlijk niet hebben uitgehouden en om zelf niet met lege handen te blijven zitten zou je jezelf met je vinger tot een orgasme helpen.

Door het gestommel achter in de bakkerij kom je weer bij je positieve, dan komt de bakkersknecht terug met een lang stokbrood en vraagt of dat voldoende is. Met een rood hoofd bedank je hem vriendelijk en vraagt wat je hem verschuldigd bent, rekent vervolgens af en neemt afscheid. Eenmaal weer buiten hoor je dat de deur weer wordt gesloten.

Nog steeds blozend sta je verstild voor de bakkerij. Je geile fantasie van zojuist heeft je behoorlijk opgewonden, maar toch ben je niet blij. Je bent bijna boos op jezelf nu je jezelf er op betrapt dat je weer bijna in het volgende seksuele avontuur was gestapt. En dat terwijl je zonet juist weg bent gelopen van het vorige omdat je walgde van jezelf. Maar gelukkig is het zover niet gekomen en je vervolgt ook weer je weg.

Het duurt nu niet meer lang voordat je tussen de weilanden loopt. Het begint al een beetje licht te worden aan de horizon en even later zie je de eerste zonnestralen achter een bosje verschijnen. Je blijft met een hoog tempo doorlopen, je wilt een flinke voorsprong hebben op Robert want ook hij zal deze route moeten lopen. Je bent van plan om de komende dagen dubbele etappes te lopen zodat je daarna meer op je gemak kunt verder lopen. Voor het geval dat je hem weer tegen komt wil je eerst alles zelf goed op een rijtje hebben, weten wat jou bezielde en hoe het zo ver heeft kunnen komen dat jij met hem, een voor jou onbekende wildvreemde man, zo’n passievolle seks hebt kunnen hebben. Seks zoals je zelden met iemand hebt beleefd. En hoe het komt dat je zomaar je relatie op het spel hebt gezet voor deze man. Maar al lopend en hierover nadenkend kom je steeds meer tot het besef dat je relatie met je vriend thuis niet meer zoveel voorstelt. De laatste keer dat jullie geneukt hebben kun je al niet meer herinneren. En nu weet je ook weer waarom je überhaupt aan deze tocht bent begonnen, was het niet zo dat jullie de laatste tijd steeds vaker ruzie hadden, steeds vaker elkaar probeerden te ontwijken. Elke keer als jullie samen waren draaide het vroeg of laat wel weer op gekibbel of zelfs ruzie uit.

De dagen vliegen voorbij. Je hebt de laatste paar dagen heel wat kilometers afgelegd, bijna elke dag wel tussen de 60 en 70 kilometer. Je voelde de blaren onder je voeten wel, maar wilde niet opgeven, gewoon zoveel mogelijk lopen, jezelf pijn doen, veel pijn doen, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je had deze straf verdiend, dit mocht niet zomaar gebeuren, iets was niet goed en dat verdiende straf, je eigen lichaam had het zwaar te verduren. Je gunde je zelf amper de tijd om iets te eten. Elke morgen was je al voordat de zon op kwam onder weg, en ’s avonds koste het je moeite om zo laat nog een goede overnachtingsplek te vinden.

Je hebt veel nagedacht over alles. Maar de conclusie waar je steeds weer op uit komt is steeds weer de zelfde. Je relatie thuis is dood, of in elk geval stervende. Hier verder aandacht aan besteden is een verloren zaak, geen eer meer aan te behalen. Maar hoe nu verder, daar ben je nog niet uit, daar kun je maar geen antwoord op vinden. Je mist Robert zelfs een beetje, ook al was je maar een nacht met hem samen. Maar ga je wachten op hem? Neen, dat kun je nog niet. Dat wil je niet, niet nu. Voorlopig besluit je om je niet meer te laten leiden door je thuissituatie, maar het gewoon maar te nemen zoals het komt. Kijken wat of wie je pad kruist en er het beste van te maken. Je relatie thuis mag geen belemmering meer vormen voor eventuele nieuwe ontmoeting met iemand. Je neemt je wel voor om een brief naar huis te sturen waarin je de situatie uitlegt, waarom je deze tocht maakt en tot welk besef je tot nu toe bent gekomen. Dat je de relatie wilt beëindigen zodra je thuis komt omdat je geen toekomst meer ziet voor jullie samen wil je nog niet zo expliciet vermelden, maar daar komt het feitelijk voor jou wel op neer.

Je hebt voor vanavond een goede slaapplek gevonden in een klein hostel en besluit het vanaf nu weer rustig aan te gaan doen. Je kunt tenslotte je lichaam niet blijven afbeulen. Je hebt natuurlijk geen weegschaal maar sinds je vlucht uit het hotel ben je wel een paar kilo kwijtgeraakt. Je door Robert zo bewonderde lichaam heeft z’n glans de afgelopen dagen verloren. Elke keer als je jezelf weer in een spiegel ziet valt je op welk effect deze tocht op je lijf heeft. Je borsten hangen slap over je ribben, de fut is eruit. Het enige wat nog een beetje in vorm is aan je lichaam zijn je billen, die zijn hard en stevig door het lopen. Maar wat zou je ook moeite doen om er aandacht aan te besteden. Voorlopig wil je het niet meer tentoonstellen. Wat je nog wel doet is elke morgen douchen. Je kleed je fantasieloos in een los zittende joggingbroek en een twee maten te groot T-shirt dat je normaal alleen om te slapen gebruikt. Het enige opwindende is dat je sinds je vlucht geen slip meer hebt aangehad. Het gevoel om sliploos door de wereld te stappen voelde die eerste dag als een bevrijding en dat heb je sindsdien zo volgehouden. Het scheelde ook een hoop werk want elke keer weer onderbroeken wassen vergde veel tijd die je nu hebt kunt besteden aan lopen, veel lopen. En het schaamhaar scheren hoeft nu ook niet meer. Dat deed je voordien wel omdat anders tijdens het lopen de stoppels in je kruis geïrriteerd raakten door het lopen en het schuren tegen de slip. Maar nu je dus geen slip meer draagt, is ook die irritatie weg en liet je het gewoon groeien. Er stond nu al een mooi pluizig bosje haar in je kruis dat hoogstens af en toe aangenaam kriebelde in je joggingbroek die losjes om je kruis hangt. Het voelt alsof je zo in je blootje door de velden loopt. Je hebt ook een keer geprobeerd om je BH uit te laten, maar behalve dat je continue werd aangestaard door geile Franse mannetjes, wat je overigens niet echt veel kan schelen, was dat niet zo’n succes omdat je borsten naar een hele dag stappen pijn deden van het schudden doordat ze los onder je T-shirt alle kanten op schommelden.

De volgende morgen ben je evengoed weer vroeg op maar je besluit nu eerst te genieten van een goed ontbijt, er eens even goed de tijd voor te nemen. Later dan normaal ga je dan toch op pad en al snel ben je het dorp al weer uit. Uit je routeschema dat je gisteravond al even hebt bekeken blijkt dat je vandaag een heel stuk door een bosrijk gebied moet. Daar kijk je naar uit want dat betekend een rustig dagje zonder veel mensen en verkeer. In een bos kom je altijd extra tot rust en lijk je vaak te zweven over de bospaden. Het lopen gaat dan als vanzelf. Je hoeft geen zorgen te hebben over verkeer waar je op moet letten of andere mensen die graag een praatje willen maken en denken dat elke pelgrim daar net zo’n behoefte aanheeft als zijzelf. Vooral op gewone weekdagen is het heerlijk rustig en kom je vaak uren geen mens tegen.

Zo ook nu weer, je loopt door dichte bossen waar af en toe een licht open plek verschijnt waar wat bomen zijn gekapt of omgewaaid. Rond het middaguur neem je even pauze om je meegenomen brood op te eten en wat te drinken. Aan de rand van een beekje, waar je vanuit het pad door dichte struiken naartoe bent gelopen, ga je op een eenzame grote steen tussen het hoge gras zitten. Je zet je rugzak naast je neer en neemt je proviand er uit. Precies tussen een paar hoge bomen door schijnt de zon nu op dit plekje, alsof je in een romantische film zit waarbij de regisseur net de juiste aanwijzingen heeft gegeven voor de belichting. De zon schijnt warm op je hoofd je beseft dat het warmer is dan je eigenlijk tot nu toe hebt gemerkt. In de bossen is het toch eigenlijk altijd een beetje koeler dan in het open veld. Nu merk je dus pas hoe warm het is geworden. Je kijkt even om je heen maar natuurlijk is er niemand te zien, je bent al uren niemand tegen gekomen dus de kans is klein dat er nu wel iemand komt. Je trekt je T-shirt uit en hebt alleen nog je BH aan (en je broek natuurlijk). Je pakt je brood en begint te eten. Nog steeds ben je verbaasd hoe lekker dat franse brood toch smaakt, zeker zo in de vrije natuur als je de hele morgen hebt gelopen. Dit zijn echt de momentjes waar je intens van geniet. Omdat je behoorlijk bent opgewarmd door het zonnetje doe je de schoenen even uit. Je loopt naar het beekje, rolt de broekspijpen een beetje op en stapt voorzichtig in het beekje voor een aangename verkoeling. Maar je hebt nog maar net 1 meter gelopen of je glijd uit over een door algen glad geworden ronde steen midden in het beekje. Je kunt je nog net met je handen opvangen maar niet voorkomen dat de broek doorweekt is. Gelukkig heb je jezelf geen pijn gedaan bij de val, een natte broek is maar half zo erg. Snel, maar nu wat voorzichtiger loop je terug naar de kant en stap je weer op de oever. Eerst probeer je de broekspijpen een voor een uit te knijpen maar dat wil niet echt goed lukken. Nog een keer kijk je om je heen of er niemand is en als dat dus wederom zo is trek je de joggingbroek uit. Omdat je nog steeds geen slipje draagt heb je nu echt alleen nog maar een BH aan. Die voelt koud omdat ook een beetje nat is geworden. De door de kou hard geworden tepels steken door het dunne stof heen. En omdat je het belachelijke hiervan zelf inziet, doe je die nu, met een glimlach op je gezicht van dit binnenpretje, ook je BH maar uit. Helemaal bloot sta je nu zelf weer op te warme in het zonnetje dat nog steeds tussen de bomen door schijnt. Nadat je de broek nog eens goed hebt uitgewrongen leg je deze op het gras te drogen in de zon.

Je geniet van de warme zon op je lichaam en rekt je helemaal uit. Je staat op je tenen en het hoge gras en strekt je armen zo ver als je kunt in de lucht. De zon streelt je borsten en het zonlicht dat filtert door je rossig- blonde schaamhaar laat je kruis gloeien alsof het in vuur en vlam staat. Bewonderend kun je nu weer naar je lichaam kijken, geniet je van wat het zonlicht met je lijf doet. De warmte maakt je loom en geeft je gelijktijdig enorm veel energie. Als herboren dans je bijna door het hoge gras als je naar je rugzak loopt om er een handdoek uit te halen. Deze neem je mee naar een hellend stukje waarop het gras net iets korte is zodat je de handdoek er goed op kunt uitspreiden. Je gaat zitten en voelt hoe de grassprietjes door de handdoek heen op je billen prikken. Om de druk een beetje te spreiden zodat het niet te veel prikt zak je een beetje met opgetrokken benen onderuit, net zover tot dat je bijna helemaal ligt. De zon brand op je lijf en een heerlijke loomheid maakt zich meester van je gedachten. Je handen op je buik strelen deze zacht en langzaam gaan ze over naar het strelen van je borsten. Alsof ze zojuist zijn bevrijd en tot leven komen door de strelingen van je handen schieten je tepels weer als harde erwten op uit je zachte borsten. Je begint ze zacht te kneden en af en toe pak je de tepels tussen duim en wijsvinger en knijp je er zachtjes in. Je rechterhand zakt nu langzaam af naar beneden naar je kutje. Je streelt met je hand door je zachte schaamhaar en kneed met je handpalm je buitenste schaamlippen. Voorzichtig verdwijnt je middelvinger af en toe tussen je lipjes door naar binnen in je kutje. Je bent nog niet echt nat maar voelt door deze aanraking wel dat je moet plassen. Nog een keer om je heen kijkend sta je op. En je check nog een keer of er niemand is. Je loopt een stukje richting de bosrand en hurkt neer. Met je vingers hou je nu je schaamlippen open en voorover gebogen kijk je hoe een harde straal pis uit je kutje sproeit. Een warme straal pis stroomt tussen je voeten door richting het beekje. Op het laatst knijp je nog een paar keer je blaas helemaal leeg en na het laatste straaltje pis voel je met je vingers aan je heerlijke zachte en nu natte kutje. Nu je vingers nat zijn van je eigen pis steek je er gelijk een zo ver als je kunt in je kutje. Hij zit er zover in dat je met de muis van die zelfde hand op je clitoris kunt drukken wat een heerlijk gevoel geeft. Zo blijf je even op je hurken zitten en jezelf vingeren totdat je uw evenwicht niet meer kunt houden en je op moet staan. Als je eenmaal recht straat en je hand uit je kutje is hou je de vingers onder je neus en met een gelukzalig gevoel ruik je eraan. Heerlijk die geile lucht van je kutje vermengt met je eigen pis. Dan lik je de vingers schoon en je loopt weer naar je handdoek terug.

Je gaat weer liggen, maar nu op je buik. Je handen steek je onder je lichaam en gaan weer opzoek naar je kutje. Je vingert je nu snel en met 2 handen bewerk je uw kutje en je clitoris. Er verdwijnen eerst twee en daarna zelfs drie vingers in je natte kutje en je duwt je kontje kronkelend van genot de hoogte in zodat je beter met je vingers diep in je kutje kunt doordringen. Je zit nu bijna op je knieën en kunt je orgasme niet meer lang uitstellen. Met een hand grijp je nu weer naar een van je borsten en kneed deze hard. Je duwt hem omhoog zodat je net met je tong bij je tepel kunt. Je likt er aan en door nog iets harder je borst omhoog te duwen kun je er nu zelfs je lippen omheen sluiten. Maar nog steeds gaat je tong over je tepel terwijl je zuigt op je lichtbruine tepelhof. Je voelt dat je kutje nu echt nat is en je geil druipt zo over je hand. Je haalt de drie vingers uit je kutje maar duwt gelijktijdig je duim naar binnen. De drie natte vingers wijzen naar achteren richting je bilspleet. Met de lange, nog natte ringvinger streel je zachtjes over je anus. Steeds verder voer je echter de druk op je sterretje op, totdat het topje van je vinger in je poepgaatje verdwijnt. Gelijktijdig vinger je nu met je duim je kutje en met je ringvinger je poepgaatje. Je houd het nu niet lang meer vol. Je duwt je gezicht in de handdoek om je gilletjes te smoren en zo kom je heerlijk klaar. Langzaam val je weer terug op de handdoek en blijf je roerloos nagenieten van dit intieme moment. Het blijkt toch maar weer dat niemand je lichaam zo goed kent als jijzelf. Alleen jij weet precies de plekjes te vinden die jij het lekkerst vind en alleen jij weet de juiste timing en het perfecte ritme te vinden waarop je het lekkerst klaarkomt.

Uitgeput blijf je nog even op de handdoek liggen totdat je beseft dat je gewoon buiten in een bos langs een beekje ligt. Snel draai je u om en gaat recht zitten. Verschrikt kijk je om je heen, want hoorde je nu iets in dat bosje daar…

Volgende keer meer.

Exhibitio  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1193

Op Pelgrimstocht - 5

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 02, 2014 12:20:48

Nog een keer kijk je goed om je heen, maar je ziet niets of niemand, waarschijnlijk was het gewoon het geritsel van de wind of een vogeltje wat je hoorde. Je maakt je er in elk geval niet meer druk om. Je zoekt nu snel je spullen bij elkaar en trekt vervolgens je kleren weer aan. Nog een beetje sloom van de inspanning van zojuist sta je nog wat te wankel op je benen en een beetje geïrriteerd ben je nu opzoek naar je slipje. Het duurt even voor je door hebt dat je er helemaal geen aan had en nu verschijnt toch weer een glimlach op je gezicht. Je hangt je rugzak over je schouders en loopt weer richting het bospad. Je verbaasd je erover hoe dicht je toch eigenlijk bij het pad hebt gelegen, voor je gevoel was je veel dieper het bos in gelopen. Doordat je nu beseft dat je waarschijnlijk zonder al te veel moeite te zien bent geweest vanaf het bospad verschijnt er alsnog een rode blos van schaamte op je wangen. Maar goed, je hebt ook vanmorgen eigenlijk niemand hier in het bos gezien dus de kans is klein dat er het laatste halve uur wel iemand voorbij is gekomen. Met die gedachte zet je de tocht voort en zet je er meteen flink de pas in om de toch wel lange middagpauze te compenseren.

Na ongeveer een half uurtje te hebben gelopen zie je in de verte dat je bijna aan het einde van het bos bent gekomen. Het wordt een stuk lichter en het bos gaat langzaam over in een uitgestrekt graanveld. Maar net voordat je de laatste bomen passeert kom je een groepje dames tegen. Je bent nooit echt goed geweest in het schatten van leeftijden, maar je vermoed dat ze ongeveer van jou leeftijd zijn, zo tussen de vijfendertig en veertig jaar. En allemaal voorzien van een rugzak dus waarschijnlijk ook pelgrims. Ze staan als groepje bij elkaar wat te praten en als je dichter bij komt merk je dat ze je om beurten aankijken en dan weer snel verder gaan met hun gesprek. Als ze geen rugzak om hun schouders hadden hangen zou je zeggen dat ze de laatste dorpsroddel aan het uitwisselen waren. Zo te zien houden ze even pauze want bijna allemaal, ze zijn met z’n vijven, zijn ze een appel aan het eten.

Als je dichterbij komt verminder je langzaam je tempo en zoals altijd maak je aanstalten om te groeten. Dan draaien de vrouwen zich opeens allemaal jou kant op, en zijn ze je voor met een groet. En meteen beginnen ze ook een gesprek met je. Eerst proberen ze uit te vinden waar je vandaan komt. In een gebrekkig Frans vragen ze waar je vandaan komt en meteen heb je dus door dat ook dit weer Duitse dames zijn. Je krijgt langzaam het idee dat je op de “Duitse route” loopt, Robert was tenslotte ook een Duitser. Maar goed, je laat de dames nog even zweten met het Frans en antwoord hen dus ook in vloeiend Frans. Maar door hun vraag te beantwoorden over waar je vandaan komt, ontkom je er niet aan om uiteindelijk prijs te geven dat je uit Nederland komt. Om het hun toch niet nog lastiger te maken, want je merkt dat ze moeite hebben met de taal, ga je toch maar over op het Duits, dat beheers je tenslotte ook vloeiend. Uiteindelijk blijken het wel aardige vrouwen te zijn.

Ook zij zijn onderweg naar Santiago en lopen ook de hele route. Ze komen zelfs bij jou uit de buurt, allemaal uit Lobberich, en zijn ook zo ongeveer van jou leeftijd. Ze vragen of je een stuk met hun meeloopt, en omdat het al weer een tijdje geleden is dat je gezelschap hebt gehad lijkt het jou wel een goed idee. Maar je geeft wel aan dat je je eigen tempo wilt lopen en je dus niet kunt beloven dat je bij hen blijft. Als ze hun appels op hebben gaan jullie samen verder.

Om eerst even de kat uit de boom te kijken besluit je achteraan te gaan lopen zodat je je kunt aanpassen aan hun tempo. Jullie lopen twee aan twee en lachen om het feit dat jullie net een schoolklasje op schoolreisje zijn. Je loopt naast Andrea en al snel raken jullie aan de praat. Je komt er achter dat het vriendinnen van elkaar zijn die zich hebben leren kennen bij de Yoga. Ze zijn allemaal getrouwd en al voor de tweede keer maken ze een pelgrimstocht met hun vijven, dus zonder de mannen. Ze doen dit net als jij, niet uit religieuze redenen, maar gewoon als uitdaging en omdat ze het prettig vinden om in elkaars gezelschap te zijn. Andrea vertelt honderduit over iedereen, hoe ze heten, over de karakters van de andere dames en wat ze zoal onderweg allemaal beleeft hebben met elkaar. En het verbaasd jou niet dat het niet altijd koek en ei is geweest onderweg. Met vijf dames lijkt het je ook niet eenvoudig, er is er altijd wel een bij die haar dag niet heeft . Maar volgens Andrea komt het altijd weer goed, en als je vraagt naar hoe ze dit onderling oplossen is haar antwoord heel stellig; Yoga. Verbaasd kijk je haar aan. Hoezo met Yoga, hoe los je daar problemen mee op?

Andrea vraagt eerst of je wel eens aan Yoga hebt gedaan. Maar je moet toegeven dat je jezelf er nog nooit in hebt verdiept maar je wilt niet meteen vertellen dat dit helemaal niets voor jou is en dat je van dat zweverige gedoe helemaal niets moet hebben. Maar Andrea heeft jou sneller door dan je zelf beseft en begint heel geduldig uit te leggen dat yoga helemaal niet zweverig is, maar gewoon een hele goede lichamelijke oefening die goed is voor je lichaam en als bijkomend voordeel ook goed is voor de geest. Eigenlijk een soort van gymnastiek als je het simpel wilt uitleggen. Ze legt uit dat er echter verschillende soorten Yoga zijn en dat het er natuurlijk ook vanaf hangt welke vorm je beoefent. De ene is zweveriger dan de ander en sommige vormen zijn zelfs ware sportieve prestaties volgens Andrea. Door al dat geklets hebben jullie niet in de gaten dat jullie inmiddels een heel stuk achterop zijn geraakt. De andere dames lopen ondertussen al enkele tientallen meters voor jullie uit.

“Kom Andrea, een beetje opschieten, zo meteen vinden ze nog dat ik de groep op houd, en mag ik niet meer meelopen, net nu we zo gezellig aan de praat zijn geraakt.”

“Oh, die wachten wel,” lacht Andrea, “het komt wel vaker voor dat we niet samen lopen hoor, we hebben gewoon de afspraak dat wanneer er een kruising of afslag volgt die voor verwarring kan zorgen, de voorste altijd wacht op de rest. En zoals je ziet is dat ook nog nooit mis gegaan.”

“Maar nu we hier toch alleen lopen wil ik je wel iets, als het mag, persoonlijks vragen.” Zegt Andrea. “ik bedoel, je hoeft niet te antwoorden hoor, maar ik ben gewoon erg nieuwsgierig.”

Je kunt je niet voorstellen wat Andrea je wilt vragen en zegt dus dat ze gerust alles mag vragen, de vraag bepaalt ten slotte welk antwoord je kunt of wil geven. Zachtjes, bijna fluisterend vraagt Andrea je nu hoe je het in godsnaam zo lang volhoud om in je eentje te lopen, of je je niet heel erg eenzaam en alleen voelt, niemand om je leuke maar ook vooral minder goede momenten mee te delen. En vooral, nu komt de aap uit de mouw waarom ze zo fluisterde, hoe je het zo volhoud zonder intimiteit.

Enigszins verbaast kijk je haar aan, deze vraag had je niet verwacht. Maar je besluit haar toch op al deze vragen te antwoorden. Je begint haar eerst uit te leggen dat je dan misschien wel alleen bent vertrokken, maar dat je eenmaal onderweg echt niet alleen bent. Je ontmoet ontzettend veel mensen, net zoals je nu hun bent tegen gekomen. Je vertelt over een paar ontmoetingen, ook over die met Robert, maar verdere details laat je, in elk geval voor nu even achterwege. Bevestigend knikkend beaamt Andrea dat ze begrijpt wat je bedoelt, maar ze zwijgt verder zodat jij je weer gedwongen voelt om door te gaan met je verhaal. Maar je vind dat je nu voorlopig even genoeg gepraat en over jezelf vertelt hebt, en je besluit een tegenvraag te stellen. Je vraagt Andrea hoe het eigenlijk bij hun gaat. Je weet tenslotte uit eigen ervaring dat het voor een alleen reizende veel makkelijker is om contact te leggen dan wanneer je zelf al met een groepje bent. Dat merkte je zelfs al toen je die paar dagen met Robert bent opgetrokken. In jouw ogen is het als alleen reizende veel makkelijker om snel contact te leggen en je aan te sluiten bij iemand anders. Andrea bevestigd dit ook, ze beaamt dat ze eigenlijk veel meer met elkaar optrekken dan dat ze contact met andere hebben. Meestal slapen ze samen op een grote groepskamer, niet op de slaapzalen zoals jij vaak doet. En eten doen ze ook vaak met z’n vijven, jij schuift meestal, als je behoefte hebt aan gezelschap, gewoon bij andere mensen die alleen reizen aan. Andrea betreurt het soms wel een beetje dat de contacten met anderen vaak uitblijven. Vandaar, zegt ze, dat ze het nu juist zo leuk vind dat jij een stukje met hun mee loopt. Maar dan vertelt ze ook nog dat ze het juist nu al voor de tweede keer deze pelgrimage doen omdat ze samen zoveel lol hebben.

“We zijn vaak net een stelletje pubers die voor de eerste keer bij elkaar mogen blijven slapen. We lachen heel wat af, maar delen ook al de moeilijke momenten met elkaar. In het begin is het altijd een beetje wennen, maar na een paar dagen wordt iedereen wel een beetje losser. De eerste paar nachten gaat iedereen altijd op tijd naar bed, leest misschien nog even, maar gaat dan, vaak ook door de vermoeidheid, snel slapen. Snel de pyjama of een nachthemd aan, vlug onder de dekens en licht uit. Het lijkt wel of iedereen dan nog preutser is dan wanneer er wildvreemden bij zijn. En we kennen elkaar nu al jaren, kun je nagaan. Stom toch? Maar dat verdwijn al na een paar dagen heel snel, die preutsheid. We houden nu elke avond eerst een Yoga sessie en dan gaan we pas slapen. Dat resulteert vaak in lachwekkende toestanden omdat we maar wat moeten improviseren omdat de ruimte niet echt geschikt is. Het is gieren en brullen en vaak eindigen we in een slappe lach en duurt het nog uren voor we in slaap vallen omdat de ene anekdote de andere opvolgt. Maar het is vaak ook wel lastig om met vijf vrouwen onderweg te zijn, je moet altijd een paar dagen van te voren al een slaapplek regelen, want voor groepen kun je niet snel iets vinden als je niet hebt gereserveerd. Dat is wel eens balen omdat je op sommige plekken wel eens een dagje langer zou willen blijven, maar ja, de slaapplek voor de volgende dag is dan al vastgelegd en dus moet je door, maar het is niet anders.”

Jullie zijn zo intensief met elkaar aan het praten dat jullie bijna op de andere dames botsen. Ze zijn blijven staan omdat het dorpje bereikt is waar zij zullen blijven slapen. Een van de dames (Ramona is haar naam, dat heeft Andrea je daarstraks verteld) zegt dat ze ergens aan de rand van dit dorpje een slaapzaaltje heeft gehuurd, maar dat het nog wat vroeg is en ze best eerst even het dorpje kunnen gaan verkennen. Dan richt ze zich direct tot jou en doet je het volgende voorstel.

“Ik weet niet wat jij wil doen, loop jij vandaag nog door, of blijf je gezellig bij ons.”

Je overdenkt dit even en zegt dan dat deze dag ook voor jou lang genoeg was en besluit ook in dit dorpje te stoppen.

“Er zijn hier in het dorpje vast nog wel vrije plaatsen in een of andere herberg te vinden, het is tenslotte nog vroeg. Maar als je wil mag je ook met ons meegaan. Onze slaapzaal is eigenlijk voor zes personen, dus er is nog een bed vrij.”

Verrast en verbaasd dat dit wel heel gemakkelijk een slaapplek vinden is, zeg je dat je het aanbod graag aanneemt. Maar je kijkt eerst ook nog even de andere dames aan om te controleren of zij dit ook zo’n goed idee vinden. Maar aan de reacties op hun gezichten zie je dat ze je besluit alleen maar toejuichen en ze slaan dan ook met z’n allen een arm om elkaar en jou heen en verwelkomen je van harte. Dat is pas een warm welkom en je wordt er bijna een beetje emotioneel van. Gezamenlijk lopen jullie nu naar het centrum van het dorpje en al snel belanden jullie op een terrasje op een pleintje bij de kerk.

Na wat gedronken te hebben en je ook met de andere dames beter kennisgemaakt hebt, vertrekken jullie weer. Nu naar de slaapplaats voor vannacht. Je bent erg benieuwd hoe het er uit zal zien en als jullie na een paar minuten aan de rand van het dorpje zijn, komen jullie bij een kleine boeren hoeven met wat bijgebouwen. Een aantal voormalige stallen blijken te zijn omgebouwd tot een soort B&B met een paar tweepersoons kamers en dus ook een kamer voor zes personen. De stallen zijn mooi gerestaureerd met behoud van mooie oude ornamenten en een prachtig bewaard gebleven houten dakconstructie. De bedden staan verspreid over het zaaltje maar er is ruimte genoeg. Bij ieder bed staat een stoel en een klein kasje, en in het midden staat ook nog een hele grote eikenhouten tafel. Aan het einde van de ruimte leidt een deur naar de gezamenlijke badkamer met twee aparte toilethokjes en daar tegenover een grote wand met 3 douches en een apart hokje met nog een douche. Naast de toiletten zijn er ook nog eens drie wasbakken.

De bedoeling is dat jullie je eerst even allemaal opfrissen en dat er daarna gezamenlijk wordt gegeten in het hoofdgebouw. Ramona stelt voor dat jij de aparte douche maar moet nemen omdat de andere elkaar toch al beter kennen en geen geheimen meer voor elkaar hebben. Je sputtert een beetje dat je je echt niet schaamt maar om verdere discussie te vermeiden accepteer je het aanbod en trek je jezelf terug in het aparte douchehokje.

Je neemt jezelf de tijd en geniet van het lekkere warme water. Doordat de bovenkant van het douchehokje open is hoor je dat ook de andere een douche nemen en al snel is het een gekakel en gekrijs van jewelste. Zo te horen hebben ze de grootste lol, maar doordat de ruimte zo echoot en jezelf natuurlijk ook onder de douche staat, kun je niet alle gesprekken goed volgen. Als je klaar bent knoop je de handdoek strak boven je borsten vast en loop je de het douchehokje uit. Daar staan alle andere dames gewoon in hun blootje en staren je allemaal gelijk aan. Even valt er een stilte, totdat Andrea in een lachbui uitbarst en de rest snel volgt. Verbaasd sta je in het midden van de ruimte en vraag je jezelf af wat er nu zo grappig is. Je laat je blik naar beneden glijden en dan zie je wat er zo grappig is. Je borsten zijn goed verpakt in de handdoek, maar deze is zo kort dat hij net boven je kruis ophoud. Het lijkt net een tekort wit jurkje. Je ziet nu ook hoe lachwekkend het beeld is en schiet nu ook in de lach. Met een ferme ruk aan de handdoek trek je hem los en gooit hem nonchalant over je schouder, “zo beter?” Vraag je, en je loopt naar een vrije wasbak. Vanuit de spiegel boven de wasbak zie je nu dat er nog steeds een aantal dames onder de douche staan. Andrea is druk bezig met het inzepen van de rug van Karin. Zo te zien hebben ze totaal geen schaamte voor elkaar want even later zie je zelfs dat Andrea ook de borsten van Karin zorgvuldig inzeept. Omdat Andrea een stuk groter is dan Karin kan ze dat doen terwijl ze nog achter haar staat. Met grote maar tedere bewegingen streelt ze de toch wel forse borsten van Karin. Terwijl ze dit doet hebben ze de grootste lol. Karin brult dat het kietelt waardoor Andrea, aangemoedigd door die uitspraak juist extra doorgaat. Ze pakt de borsten teder vast en knijpt er een beetje in. Hierdoor drukt ze Karin vast tegen zich aan waardoor ze er nog beter bij kan. Dan pakt ze de borsten van onderen vast en tilt ze een beetje op. Dat zorgt er voor dat de tepels van Karin ’s borsten fier vooruit steken. Als Andrea daar vervolgens nog een keer extra met duim en wijsvinger in knijpt kronkelt en krijst Karin tussen de armen van Andrea. Als ze weer in beetje gekalmeerd is gooit Karin haar hoofd achterover waardoor ze Andrea nu recht in de ogen kan kijken. Even blijven ze samen, in elkaars blik gevangen, doodstil staan. Dan geven ze elkaar teder en lief een lange zoen op elkaars lippen waarna Andrea haar langzaam loslaat en ze elkaar afspoelen onder de warme douche.

Je hebt geen idee of ze in de gaten hadden dat je vanuit de spiegel dit hele tafereel hebt kunnen zien, maar er wordt in elk geval helemaal geen aandacht aan jou geschonken. Even vraag je jezelf af of ze het niet extra hebben gedaan zodat jij het wel moest zien, maar die gedachte zet je snel van je af. Je houdt het er gewoon op dat het een stel gezellige dames zijn die onderling een hoop lol hebben en totaal voor elkaar geen schaamte kennen.

De meeste zijn nu bijna klaar in de badkamer en ze begeven zich naar de slaapzaal. Ook jij bent nu klaar en je loopt met je handdoek alleen nog maar om je middel gebonden, ook de slaapzaal in. Daar lopen alle anderen nog steeds in hun blootje rond en ze zijn bezig om de grote eikenhouten tafel die in het midden stond te verschuiven naar de zijkant van de zaal.

“Wat zijn jullie aan het doen, gaan we dansen?” Vraag je met een glimlach op je gezicht. Je hebt die zin nog niet helemaal uitgesproken of Karin huppelt naar je toe en maakt een diepe buiging waarbij ze je uitnodigt voor de dans, zoals een edelman het vroeger zou hebben gedaan. Ze pakt met een hand jouw hand vast en de andere legt ze op je rug. “Nu alleen nog muziek, wat zal het zijn, een tango, rumba of Weense wals.” Op haar eigen ritme maakt ze met jou in haar armen een paar danspasjes. Omdat jij hier niet op was voorbereid gaat het bijna fout en struikel je bijna, maar je kunt je nog net voor je valt zelf met beide handen vastgrijpen aan Karin. Ondertussen liggen de andere dames bijna dubbel van het lachen en staan ze in een kringetje om jullie heen. Vrolijk klappen ze ritmisch in de handen om het dansritme aan te geven. Dan drukt Karin zich stevig tegen je aan en zegt dat jullie dan maar beter kunnen schuifelen, want dat stijldansen wordt volgens haar toch niets. Omdat Karin nog steeds naakt is en jij alleen een handdoek om je middel hebt, voel je hoe ze haar grote zachte borsten tegen die van jou aanduwt en hoe lekker warm dit aanvoelt. Even dansen jullie een paar rondjes en dan stopt Karin. Terwijl ze dat doet kijkt ze je aan en geeft ze je een zoen op je mond en bedankt ze je voor deze dans.

Zullen we weer verder gaan, roept Andrea wijzend naar de grote tafel, die moet echt nog even helemaal aan de kant. Ze ziet je verbaasde blik en zegt dan tegen jou dat ze ruimte aan het maken zijn voor een Yoga sessie. Ze vertelt dat ze elke dag, als ze een goede ruimte vinden, een uurtje Yoga doen, soms overdag onder het wandelen, maar soms ook pas ‘s avonds. Tja, en vanmiddag hadden we wel een leuk plekje gevonden, maar dat was helaas al bezet en we wilden niet storen. Terwijl ze dat zegt geeft ze je een vette knipoog en zonder er lang over na te hoeven denken, besef je dat ze jou vanmiddag in het bos wel hebben gezien. Dat geritsel in de struiken was niet zomaar een vogeltje of de wind, het waren deze vijf dames. Je begint zowaar te blozen en weet even niet wat te zeggen. Wat zouden ze gezien hebben? En hoe lang hebben ze staan te kijken? Je had er nog niet over nagedacht maar nu besef je hoe stom je bent geweest. Natuurlijk hadden ze jou gezien, ze liepen tenslotte de zelfde richting uit als jou, dus ze moeten je ingehaald hebben toen jij in het bos bij de beek je zelf aan het verwennen was. Dom, dom, dom... hoe kon je zo naïef zijn om je zelf in de open lucht te bevredigen. Je kunt nog van geluk spreken dat alleen deze dames voorbij zijn gekomen, en niet een of andere gekke geile kerel die misbruik van de situatie zou maken en je misschien wel verkrachte. Je slaat je handen voor je gezicht en van die gedachte krijg je het koud en begin je te rillen. Je hebt zin om te huilen maar er komen geen tranen. Je hart klopt in je keel en je gaat op de rand van het dichtstbijzijnde bed zitten. Andrea ziet dit, komt naast je zitten en slaat een arm om je schouder. Doordat je bent gaan zitten is je handdoek los geschoten en die hangt nu los om je heupen. Ze denkt waarschijnlijk dat het vooral schaamte is, maar ze beseft niet dat dit niet jouw grootste zorg was.

“Kom op meid, zo erg was het niet, we hebben inderdaad gezien hoe jij vanmiddag van jezelf hebt genoten, maar dat is niet iets om je voor te schamen. Wij vonden het niet erg, het was zelfs erg inspirerend en we zijn hoogstens jaloers dat jij die vrijheid hebt om dat gewoon te doen. En ik denk dat we allemaal nog wel iets van jou kunnen leren, het zag er mooi en lief uit.” Ze pakt je nog steviger vast en ze drukt je stevig tegen haar borst aan. Je hoofd lig nu in haar hals en haar handen strelen zacht je haren en ze geeft je een zoen op je voorhoofd. Alsof het afgesproken was komen alle andere dames ook dichterbij en bemoedigend komen ze om je heen staan. Een ai en een streling volgt en dat doet je goed. De warmte van deze dames voelt goed en je hebt het nu niet meer koud. De handen die je nog steeds half voor je gezicht had laat je nu langzaam zakken en je kijkt de dames nu een voor een aan. Je probeert excuses te maken, maar daar wil niemand iets van weten, sterker nog, zij excuseren zich voor hun gespioneer en voor het feit dat ze niets tegen je gezegd hadden. Langzaam verschijnt er weer een glimlach op je gezicht en volgt er al snel een groepsknuffel. Vijf naakte warme lichamen omarmen elkaar, je voelt vreemde handen over je rug strelen en zachte tikjes op je billen. Een hand blijft een tijdje teder op je rechterbil liggen en masseert hem heel lichtjes. Je wordt door iedereen gezoend, op je wang, maar ook een enkel zoentje op je mond. Toch wel een beetje opgelucht sta je weer op en bedank je de dames voor hun warmte en aandacht.

‘Nou, vooruit dames” roept nu Ramona. ”Help eens mee met die tafel, we moeten zo gaan eten. Dan doen we strakjes na het eten wel de yoga.”

De tafel wordt met vereende krachten naar de zijkant geschoven en daarna kleed iedereen zich snel aan. Binnen een kwartier is iedereen klaar en gaan jullie naar het hoofdgebouw. Daar is een prachtige tafel gedekt en wordt er een overheerlijke maaltijd opgediend. Het is overdreven om te spreken van een drinkgelag, maar een paar flesjes wijn gaan er wel doorheen bij deze heerlijke maaltijd en de stemming zit er goed in. Aan het einde van het diner wordt er gesproken over de yoga-sessie die vanavond nog moet volgen. Het blijkt dus dat Ramona eigenlijk de yoga-instructrice is, en dat zij ook het initiatief voor deze pelgrimage heeft genomen. En wat jij dus nog niet wist is dat er meerdere soorten yoga zijn. Blijkbaar zijn er wel tientallen verschillende soorten en varianten in de yoga. Andrea had vanmiddag ook al zoiets gezegd maar je kon je er eigenlijk niets bij voorstellen. Ramona probeert je het een en ander uit te leggen over de verschillende varianten. Meestal gaat het bij yoga om ontspanningsoefeningen die als heilzaam worden ervaren bij door een jachtig leven opgebouwde spanningen. Het vergelijkbare poweryoga is een fysieke yogasoort, waarbij verschillende lichaamsposities elkaar in yogaseries opvolgen. Deze yogavormen vragen meer kracht, uithoudingsvermogen en balans. Weer andere soorten yoga worden dansend uitgevoerd en Chakra yoga is een spirituele benadering van de energievelden in het lichaam. Vooral deze laatste vorm is erg ontspannend en ook hier zijn weer verschrikkelijk veel varianten in. Eigenlijk moet je yoga zien als een verzameling van oefeningen om lichaam en geest rustig, ontspannen en in balans te krijgen. Nou, dat klinkt allemaal heel aannemelijk, maar echt een voorstelling kun je je er nog niet bij maken. Ramona stelt dan maar voor dat je zo meteen gewoon meedoet en ervaart wat het precies met je doet. Hoewel je dus eigenlijk voor je gevoel er nog steeds niet in gelooft, wil je het toch gewoon eens proberen, om het in elk geval eens te hebben geprobeerd. En ook natuurlijk om Ramona niet teleur te stellen, want het blijkt een hele lieve, zachte vrouw te zijn, waar je jezelf gelijk bij op je gemak voelt. Alsof je deze vrouw al jaren kent en jullie altijd al goede vriendinnen zijn geweest. Nu je er zo over nadenkt, dat gevoel heb je ook bij de rest van de vrouwen in deze groep. Het voelt allemaal zo vertrouwd, alsof je al jaren bij deze vriendinnengroep hoort. Of is dit gewoon een gevoel dat wordt opgewekt door een gebrek aan contact de afgelopen tijd? Doet er ook niet toe, je voelt je nu lekker met deze vrouwen en wat de reden daar ook voor is, nu geniet je er van.

Als jullie het dessert op hebben en ook nog even een kopje koffie hebben gedronken stelt Ramona voor om terug te gaan naar de slaapzaal. Ze vertelt de rest van de groep dat jij vanavond meedoet met de yoga en dat ze het vanavond dus iets rustiger aan wil doen, dus geen power yoga. Instemmend word er door de dames geknikt, en waarschijnlijk ook omdat de wijn al z’n invloed heeft gehad vind iedereen dit een goed idee. Gezellig keuvelend lopen jullie terug naar de slaapzaal. Er worden door de ruime verspreid een paar kaarsen neergezet en aangestoken. Ramona stelt voor om alle matrassen van de bedden te halen en op de grond te leggen, tegen elkaar zodat ze een groot eiland vormen in de kamer. Ondertussen pakt Ramona haar iPod en met behulp van een klein luidsprekertje klink er nu zachte ontspannende muziek door de ruimte. Ramona vraagt iedereen om plaats te nemen op een matras, niet te dicht bij elkaar. Ze geeft aan dat ze eerst een aantal basis oefeningen wil gaan doen.

“Je moet ons maar gewoon nadoen, en als iets niet lukt of pijn doet moet je in elk geval niets forceren. Het is de bedoeling dat je door inspanning ontspant, dus geniet er gewoon van” zegt Ramona tegen jou.

Iedereen heeft het zich ondertussen gemakkelijk gemaakt op de matrassen en je ziet dat de meeste dames hun broek en BH hebben uitgetrokken en alleen nog in hun slip en een shirtje zitten. Alleen Sophie niet, die heeft ook geen shirt meer aan en zit in haar strakke boxer op de matras. Sophie is lang en slank en heeft bijna geen borsten, alleen een paar grote bruine tepels sieren haar verder platte borstkast. Ondanks dat ze zo slank is heeft ze verder wel een mooi gespierd lichaam. Een strakke buik waar je bijna elke spier kunt zien zitten en mooie ronde schouders. Haar korte blonde haar accentueert haar slanke lange hals nog extra. Ze zit heel rechtop in een kleermakerszit en lijkt al haast in trans naar Ramona te kijken, ze straalt complete ontspanning uit. Omdat iedereen het zich gemakkelijk heeft gemaakt, trek ook jij je broek uit en ga je achteraan op een matras zitten. Je probeert eerst of je ook in een kleermakerszit, met opgetrokken gekruiste benen kunt gaan zitten, dat zie er namelijk heel ontspannen uit, maar al snel merk je dat dit toch wel enige oefening baart en je gaat dus maar gewoon op je knieën zitten en laat je kont op je voeten rusten.

Ramona zit voor de groep en begint met de eerste oefening die ze ‘de hond’ noemt. Alle dames volgen gelijk het voorbeeld van Ramona en ook jij probeert een zelfde houding aan te nemen. Bij deze positie ga je eerst op je knieën zitten, strekt je armen en leg je handen en voorhoofd op de grond. Nu kom je langzaam omhoog en je strek de benen. Je billen vormen nu het hoogste punt van je lichaam.

Daarna volgt de ‘zonnegroet’. Je zet beide voeten tegen elkaar, brengt je handpalmen samen bij je hart, en doet alsof je bidt. Ramona geeft telkens aan wanneer en hoe in of uit te ademen. Je moet inademen en dan gooit Ramona haar armen naar boven. Je volgt nauwkeurig al haar bewegingen en aanwijzingen. Je buigt langzaam naar achteren, terwijl je je armen boven je hoofd gestrekt houdt. Buigt naar voren en ademt daarbij langzaam uit. Je buik beweegt in de richting van de bovenbenen en je handen breng je naar de grond. Je brengt je linkervoet zo ver mogelijk naar achteren. Houd je handen op de grond en zorg dat de rechtervoet tussen de handen blijft staan, je hoofd omhoog. Je brengt je linkerbeen naar achteren. Je staat op handen en tenen met je heupen omhoog. Je kijkt naar de vloer. Terwijl je de adem in moet houden, breng je je lichaam naar de vloer, vanuit de knieën naar het voorhoofd toe. Totdat je knieën, borst, handen en voorhoofd de grond raken. Heupen en onderbuik blijven omhoog. Ramona blijft aandacht geven aan de ademhaling en je begint nu stilaan te begrijpen waarom al deze dames zo lekker strak in hun vel zitten. Dit is niet zomaar iets, dit vergt echt wel conditie. Je strek de armen. Laat de heup zakken. Richt het bovenlichaam vanaf het middel omhoog, buigt naar achteren en kijk omhoog. De benen liggen naast elkaar. Dan mag je wee uitademen en verhef je de heupen van de grond. Je benen en armen blijven gestrekt en je hoofd komt in één lijn met je armen. Langzaam adem je weer in en buig je je rechterbeen en zet er een grote stap mee naar voren. Je linkerknie beweeg je weer naar de grond en je kijkt omhoog. Houd de handen op de grond en breng de linkervoet naast de rechtervoet tussen de handen. Buig vanuit de heupen en probeer de buik in de richting van de bovenbenen te brengen. Strek de armen naar boven. Buig langzaam naar achteren. Dan mag je eindelijk weer uitademen en ontspannen. Je bent nog niet goed en wel op adem of Ramona begint weer van voren af aan. Je valt bijna om op de onstabiele ondergrond van matrassen en kunt nog maar net je evenwicht houden. Je moet nu echt eerst even op adem komen. Ramona heeft snel door dat je moeilijk hun tempo kunt volgen en zegt dat je best even mag rusten als je wil, en ondanks dat je toch niet zo slechte conditie hebt, neem je dat aanbod graag aan en gaat even op de matras zitten voordat je bij de volgende oefening weer meedoet.

Nadat de andere dames nog een aantal van deze en ook nog een paar andere oefeningen hebben gedaan, waarvan jij er dus toch ook nog een paar hebt meegedaan, zegt Ramona dat het nu wat betreft de inspanning wel genoeg is geweest, zeker na zo’n goede maaltijd. Nu is het tijd voor de ontspanning. Ze vraagt om koppeltjes te vormen en gaat zelf ook op de matras tegenover Andrea zitten. Jij kijkt opzij van jou naar Sophie die ook jou aankijkt. Je bent nieuwsgierig op wat er nu gaat komen.

Een van de twee moet in kleermakerszit gaan zitten, in jullie geval Sophie, en de ander(jij dus)moet met het gezicht naar haar toe gericht in haar schoot gaan zitten. Je benen vouw je achter haar om haar middel heen. Om een beetje stabiel te zitten sla je je armen om Sophie ’s middel en zij doet het zelfde bij jou.

Ramona geeft aan dat jullie je ademhaling zoveel mogelijk gelijk moeten houden en dat dat het beste lukt door een hand bij elkaar op de buik te leggen. Gehoorzaam leg je een hand bij Sophie op d’r buik en zij doet het zelfde bij jou door je shirtje en beetje op te tillen en haar hand daaronder op je buik te leggen. Als jullie na een tijdje elkaars ademhaling hebben overgenomen volgt Ramona weer met verdere instructies.

“Intimiteit is de meest krachtige energie die we bezitten’, zegt ze, “en we zijn er uit geboren. In alle vrijheid en zonder ballast kunnen we genieten van de intimiteit die voeding, kracht, rust en inspiratie geeft. Ga nu langzaam met je hand naar het hart van je partner en probeer het ritme van haar hartslag te vinden.”

Je wacht even af hoe de rest op deze opdracht reageert. Je had je ogen eerst gesloten om je te concentreren op de ademhaling, maar nu kijk je om je heen om te zien wat de rest doet. Een voor een zie je dat de andere dames hun shirtje en BH uitdoen, en daarna weer hun positie innemen en doen wat Ramona heeft aangegeven. Ook jij doet nu het zelfde, trekt je shirtje uit en wordt daarbij geholpen door Sophie die het over je hoofd trekt. Zelf doe je daarna je BH uit wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Onmiddellijk voel je de warme op je lijft die het lichaam van Sophie uitstraalt. Dan leggen ook jullie je hand op elkaars hart, met de andere hand nog steeds om elkaars middel geslagen. Op verzoek van Ramona sluiten jullie je ogen en proberen elkaars hartslag te vinden. Omdat Sophie zulke kleine borsten heeft, eigenlijk dus bijna geen, heb je haar hartslag snel gevonden. Sophie heeft schijnbaar meer moeite om hem te vinden. Eerst heeft ze haar hand tussen jou borsten gelegd. Je voelt dat ze zoekt en haar hand gaat tussen je klamme borsten opzoek naar een ritme van het hart. Steeds verder gaat haar hand echter over je borst en af en toe streelt ze zelfs voorzichtig over je tepel. Verrast hierover open je even je ogen en kijk je haar aan. Ook zij heeft nu haar ogen open en ze buigt langzaam naar voren om iets in je oor te fluisteren.

“Ik hoop niet dat je dit erg vind, je snapt natuurlijk wel dat ik jaloers ben op zulke mooie borsten van jou” en dan kijkt ze je met een lieve glimlach aan. Je knikt goedkeurend en Sophie gaat, hierdoor aangemoedigd, door met het strelen van je borst. Nu veel minder subtiel dan voorheen, ze omsluit en kneedt nu bijna met haar volle hand jou borst. Je sluit weer je ogen en verplaatst nu ook jou hand iets meer naar haar borst tot dat je haar tepel voelt. Voorzichtig begin je haar tepel te strelen die in een sneltreinvaart in omvang verdubbelt en als een knikker op haar verder bijna platte borst ligt. Omdat ze dus bijna geen borsten heeft, kun je je alleen maar concentreren op haar harde tepel en je streelt er dan ook met je vingers overheen en klemt hem af en toe tussen twee vingers. Omdat je bang bent dat de andere dames jullie bekijken, open je nu toch weer je ogen en kijk je een beetje schuldig om je heen. Maar het blijkt dat de andere dames ook alleen maar met elkaar bezig zijn en totaal niet geïnteresseerd zijn in jullie bezigheden. Ook de andere twee koppeltjes strelen elkaars borsten en tot jou verbazing zie je dat Andrea en Ramona elkaar zelfs af en toe speelse zoentjes geven en met de puntjes van de tong over elkaars lippen strelen.

Je voelt hoe je hartslag langzaam omhoog gaat en je merkt zelfs dat dit ook Sophie opvalt. Ook zij opent nu haar ogen en kijkt je liefdevol aan. Ze slaat nu alle twee haar armen om je een en streelt met een hand je haren. Hierdoor komen jullie bovenlichamen dichter bij elkaar en drukken jou borsten net tegen haar grote harde tepels. Sophie bekijkt nu ook de andere dames en ziet het zelfde als jou. Dan kijkt ze weer naar jou en alsof het een onweerstaanbare drang is die niet is tegen te houden raken jullie lippen elkaar en volgt er een zoen. Eerst een kort zoentje waarbij net de lippen elkaar raken en kort daarna blijven jullie lippen bij een tweede zoen als verlijmt aan elkaar vastzitten. Je voelt hoe het puntje van haar tong je lippen streelt en nat maakt. Je sluit je ogen weer en geniet van dit intieme moment. Ook jij hebt je armen inmiddels om Sophie ’s middel geslagen en drukt haar nog steviger tegen je aan. Als je na een tijdje op nieuw je ogen opent zie je dat iedereen aan het vrijen is, Ook Karin en Brigitta zijn aan het zoenen geslagen. Omdat Karin zo klein is en Brigitta een stuk groter is, moet deze laatste zich een stuk naar beneden buigen. Hierdoor komen hun lichamen verder van elkaar af te staan en zie je tot je verbazing, dat ze onder het zoenen hun hand in elkaars broekje hebben gestoken en bezig zijn elkaars kruis te strelen.

Het valt je nu pas op dat Ramona al een tijdje gestopt is met het geven van aanwijzingen, waarschijnlijk veroorzaakt doordat ook zij innig met Andrea aan het vrijen is. Zij zit niet langer meer in kleermakerszit en Andrea zit niet meer op haar schoot . Andrea zit, of beter gezegd ligt bijna op de matras en Ramona zoent haar borsten en houd haar met een hand onder haar rug goed vast. Met haar andere streelt ze Andrea van top tot teen. Zachtjes gaat haar hand over haar borsten naar beneden, langs haar taille en over haar heupen en dan naar haar bovenbeen. Traag laat ze haar hand weer naar bovenkomen en heel subtiel maar duidelijk zichtbaar streelt ze even over de venusheuvel van Andrea die nog verborgen zit onder haar vrolijk gekleurde slipje. Omdat jij afgeleid wordt door deze gebeurtenissen is ook Sophie gestopt met jou te strelen en zoenen. Zij kijkt nu ook bijna in trans naar de andere twee koppeltjes. Omdat ze merkt dat jij haar nu weer aankijkt richt ze zich nu weer op jou en geeft je een snelle zoen op je mond die jij gretig beantwoord.

Bij jou gaan nu alle remmen los en gulzig steek jij je tong in haar mond. Worstelend in een bad van speeksel zwemmen jullie tongen door elkaars mond en strelen handen daar waar ze maar een nieuw plekje op het warme lichaam kunnen vinden. Omdat jij nog steeds bij Sophie op schoot zit en dit nu een erg beperkende houding is kom jij langzaam overeind en gaat naast Sophie zitten die nu ook haar benen vooruit strekt. Niet veel later zijn jullie weer innig verstrengelt in elkaars armen. Jullie blijven zoenen en strelen, steeds vaker merk je dat een hand van Sophie over je billen streelt en subtiel probeert ze af en toe een paar vingertopjes onder de rand van je broekje steken. Maar nu steekt ze heel doelbewust haar hele hand onder je broekje en streelt je hele bil en laat af en toe een of twee vingers door je bilspleet glijden. Rustig duwt ze jou broekje steeds een stukje verder naar beneden totdat je billen niet meer zijn bedekt en het broekje tot net onder je billen is afgestroopt. Aan de voorkant bij je kruisje zit het broekje nog steeds op z’n plek maar wel een stuk strakker.

Omdat je toen straks bij het douchen een eigen cabine had, heb je gewoon omdat het weer eens tijd werd, je schaamstreek zorgvuldig geschoren. Nu merk je dat je gladde venusheuvel niet meer kan voorkomen dat het broekje toch langzaam naar beneden schuift. Sophie draait je nu zodanig dat je op je buik komt te liggen. Ze streelt je billen begint heel teder vanuit je nek je rug van boven naar beneden langs je ruggengraat te zoenen. Als ze bijna bij je billen is aangekomen gaat ze met een tong over het driehoekje net voordat je bilspleet begint. Haar hand kneed nu steeds heftiger je billen totdat ze deze langs je bilspleet tussen je benen door naar voren duwt. Als vanzelf gaan je benen een beetje uit elkaar en druk je je billen een beetje omhoog, alsof je instinkt aangeeft wat de juiste bewegingen zijn. Sophie ’s hand kan nu heel gemakkelijk over je kutje strelen en je voelt, doordat het zo makkelijk gaat, hoe nat jij inmiddels bent. Haar eerste aanraking van jou clitoris zorgt ervoor dat jij een kreuntje over je lippen laat ontsnappen. Met eerst een vinger duwt ze de schaamlipjes zachtjes uit elkaar totdat ze jou clitoris heeft gevonden. Zacht laat ze haar vinger op en neer gaan, af en toe haalt ze hem wat verder door je kutje zodat hij weer goed nat wordt en nog beter over je clitoris kan glijden. Geleidelijk gebruikt ze meer vingers, met haar wijs en ringvinger houd ze je schaamlippen open en met de middelvinger streelt ze nu nog sneller over je clitje. Haar duim drukt ze zachtjes maar volhardend precies tussen je kutje en je anus. Deze geweldige sensatie heb je nog nooit gevoeld. Je steekt je billen nog verder de lucht in en Sophie stroopt met haar vrije hand je broekje nog een stukje verder naar beneden, net zover tot het niet meer verder gaat omdat je de benen een beetje hebt gespreid.

Je begint steeds zwaarder te ademen en een ligt gehijg ontstijgt nu uit je mond. Je begint met je lichaam mee te bewegen met het ritme zoals Sophie dat aangeeft. Sophie buigt voorover en begint jou nek weer te zoenen. Met haar hand duwt ze je haren een stukje aan de kant en haar tong begint zachtjes je oorlelletje te likken. Dan kronkelt haar tong door je oor en je voelt kippenvel over je hele lijf opkomen wat de sensatie nog groter maakt. Ze neemt een groot deel van je oor in haar mond en bijt zachtjes op je oorlelletje. Je draait jezelf een heel klein stukje op je zij, trekt je bovenste been een beetje op waardoor er nog meer ruimte ontstaat tussen je benen. Maar als je het been nog verder wil optrekken merk je dat je slipje nog steeds om je bovenbenen zit en nu wel heel er strak je benen afknelt. Je probeert nu met een hand en wat getrappel van je benen het broekje uit te doen, wat na een paar spastische bewegingen uiteindelijk ook lukt. Je trekt je been weer een beetje op en Sophie gaat door met haar strelingen over je natte kutje.

Af en toe steekt ze nu ook een vinger iets dieper in je kut wat voor een extra sensatie zorgt. Doordat je nu half op je buik en half op je zij ligt kun je ook een beetje opzij kijken naar de andere dames. Die hebben ook niet stil gezeten en je ziet dat zij zich met z’n vieren hebben samengevoegd. Als een kluwen van lichaamsdelen liggen zij in het midden van het matrasseneiland met elkaar te vrijen. Je probeert de kluwen te ontwarren en ontdekt dat Ramona op haar rug ligt met de benen opgetrokken, Andrea ligt met haar hoofd tussen de benen van Ramona. Omdat Andrea ’s hoofd hevig op en neer gaat tussen Ramona ‘s benen kan het niet anders dan dat ze haar aan het beffen is.

Karin zit voorover gebogen naast Ramona en likt haar borsten en tepels. Ook Ramona heeft behoorlijk grote borsten en ze houdt ze zelf aan de zijkant vast en duwt ze omhoog zodat Karin er goed bij kan. Niemand heeft nog een kledingstuk aan, die zijn ze schijnbaar in de loop van het gebeuren al lang kwijtgeraakt. Het duurt even voor je in de gaten hebt dat je Brigitta nergens ziet, eigenlijk merk je het pas op als ze weer het matrasseneiland opstapt.

Je kunt je ogen niet geloven als je ziet wat ze bij zich heeft. Ze heeft een grote zwarte voorbind dildo omgedaan, die onder het lopen fier naar voren steekt. Zo te zien heeft ze iets van crème of glijmiddel in de handen want ze pakt met een hand de dildo vast en strijkt er een paar keer overheen. Deze begint nu volop te glimmen, waarna ze dit nog een keer herhaalt. Dan gaat ze achter Andrea staan, zakt door haar knieën en zit nu achter Andrea’s kontje. Met haar hand waarmee ze zojuist de dildo heeft ingewreven gaat ze nu naar het kutje van Andrea. Ze streelt het kutje en wrijft ook deze in met de crème. Dan schuift ze een stukje naar voren tot dat het topje van de dildo tegen het kutje van Andrea wordt geduwd. Andrea heft hierop als reactie haar hoofd op uit het kruis van Ramona en werpt een blik naar achteren. Slaperig kijkt ze Brigitta aan werpt haar een zweef-zoentje toe. Dan bukt ze weer voor over en gaat verder met het likken van Ramona.

Ramona heeft ondertussen Karin over haar hoofd gedirigeerd zodat haar kutje boven Ramona ‘s mond zweeft. Door met haar hoofd een beetje omhoog te komen kan ze net met haar puntje van de tong bij Karin ‘s kutje die zich prompt daarop iets door haar benen laat zakken zodat Ramona er nu beter bij kan. Ze begint Karin te likken en die speelt vervolgens met haar eigen grote borsten met enorme donkerbruine tepels.

Brigitta heeft ondertussen haar handen op de heupen van Andrea gezet en stoot nu heel rustig haar dildo steeds verder bij Andrea naar binnen. Als hij voor een derde in Andrea ’s kutje zit geeft Brigitta ineens een hardere stoot waardoor hij een stuk verder naar binnen schiet en een kreun tussen Ramona ‘s benen vandaan komt. Het hoofd van Andrea beweegt nu niet meer op en neer maar ligt een beetje gedraaid op Ramona ‘s kruis. Brigitta stoot nu steeds sneller de dildo in Andrea’s kutje en houd haar daarbij stevig vast aan de heupen waarmee ze een tegenbeweging maakt.

Door het zien van dit tafereel ben jij alleen maar natter geworden en het lijkt wel of Sophie ’s hand geen houvast meer kan vinden op jou kutje. Je wilt nu ook van Sophie ’s lichaam genieten en je draait jezelf nu op je rug. Sophie maakt gelijk van de gelegenheid gebruik en zoent je natte kruisje. Je voelt haar tong nu op je venusheuvel en langzaam schuift het puntje van haar tong op naar het begin van je kutje. Maar voordat dit gaat gebeuren en je jezelf waarschijnlijk niet meer in de hand hebt wil je eerst het kutje van Sofie voelen. Je duwt jou hand voorzichtig tussen haar benen en merkt dat dit alles haar ook niet onberoerd heeft gelaten. Ze is kletsnat tussen haar benen, maar wat je nu pas op valt is dat ze ook haar slipje al uit heeft, hoe ze dat heeft gedaan weet je niet, maar je merkt nu dat Sophie nog een volle bos schaamhaar heeft. Hij is wel mooi aan de zijkant bijgeknipt en geschoren, maar een mooie strakke driehoek blond schaamhaar kroont haar venusheuvel. Dichter bij haar kutje plakken de haartjes wat aan elkaar doordat ze nat zijn geworden. Je richt je zelf nu op en duwt ondertussen Sophie op haar rug. Als ze op haar rug ligt heeft ze haar knieën een beetje opgetrokken. Je gaat naast haar zitten en duwt haar benen een beetje uit elkaar. Je hebt nu van boven een goed zicht op haar kutje dat een beetje verscholen ligt achter haar blonde schaamhaar. Omdat je naast Sophie zit, legt ze een hand op je bil en laat die naar beneden zakken. Als jij langzaam je hoofd naar beneden laat zakken om haar kutje te inspecteren, wipt je kontje een beetje omhoog waardoor Sophie haar hand weer bij je kutje kan komen en opnieuw begint ze jou te vingeren.

Dat zelfde begin jij nu ook bij Sophie te doen, eerst streel je haar opvallend kleine schaamlipjes die je alleen tevoorschijn kunt toveren door haar kutje een beetje open te maken. Doordat ze ook erg nat is glijden je vingers als vanzelf bij haar naar binnen. Een zilte warme lucht stijgt op uit haar kutje en je kunt jezelf nu niet meer beheersen. Je wilt die heerlijke kut van Sophie proeven. Je pakt haar bovenbenen vast en duwt ze nog iets verder uit elkaar, daarna buig je nog iets verder naar voren en steekt je tong in een keer in Sophie ’s kut. Je proeft haar heerlijke sappen en laat je tong op en neer glijden tussen haar schaamlippen door. Doordat Sophie haar spieren van het kutje aanspant voel je dat ze er ook enorm van geniet. Van genot trekt ze haar knieën nog iets meer op en haar vingers in jou kutje hebben het tempo behoorlijk opgevoerd. Nu wil je ook haar tong tegen jou kut voelen en voorzichtig hef jij je been op en plaatst het aan de andere kant van Sophie. Ze heeft dit snel door en helpt je met je been over haar heen te tillen en komt als vanzelf met haar hoofd omhoog. Ze plaatst haar handen op je billen en trekt deze een beetje uit elkaar als jij met je kut naar haar hoofd beweegt. Nog geen drie tellen later heeft ook zij haar tong tussen jou lippen geplaatst en likt ze in het zelfde ritme zoals jij dat bij haar doet. Je krijgt nu niet meer mee van wat er naast jullie gebeurt, te zeer zijn jullie verdiept in elkaars genot. Niet veel later kun je jezelf niet meer beheersen. Al zou je willen, dan nog zou je dit orgasme niet langer kunnen uitstellen. Hevig schuddend en je hoofd verbergend tussen de benen van Sophie, duw je je tong nog verder bij Sophie naar binnen, en kom je ongekend lang klaar. Je blijft sidderen bij elke streling van Sophie ’s tong op jou kutje. En omdat je niet genoeg kunt krijgen van haar kutje blijf je haar ook net zo lang likken over haar clitoris totdat ook zij het niet meer langer uithoud en gillend klaarkomt, gelukkig weet jij haar gil te dempen door je kut vaster op haar mond te drukken. Uitgeput zak je nu op Sophie d’r buik en leg je je hoofd te rusten op haar venusheuvel. Dan rol je langzaam van haar af en draait je om zodat jullie elkaar weer kunnen aankijken. Ook zij heeft een gelukzalige uitdrukking op haar gezicht en je drukt een zoen op haar zachte roze lippen.

Minuten lang blijven jullie zo in elkaars armen liggen zonder iets te zeggen of je ook maar iets van anderen aan te trekken. Dan bedank je haar voor deze geweldige avond. Daar wil ze niets van weten, jullie waren tenslotte met z’n tweeën dus bedankt zij jou ook wat nog eens bevestigd word met een lange tongzoen. Dan vertelt ze dat het geen verrassing voor haar was dat jij zo’n geile meid was. Ze had je immers vanmiddag al bezig gezien in het bos en meteen in de gaten gehad dat ze jou wilde hebben. Stiekem hadden ze het onderling al over jou gehad toen jij een stukje achterop was geraakt met Andrea, vanmiddag bij de wandeling. Onderling hadden ze je escapades in het bos al besproken en waren ze tot de conclusie gekomen dat je wel een heel mooie geile meid bent. Wat ze alleen nog niet wisten was hoe je op seks met vrouwen zou reageren. Maar dat hadden ze daar straks even getest toen jij bij de wasbak stond en in de spiegel kon zien hoe de anderen een beetje met elkaar aan het stoeien waren onder de douche. Aan je glimlach op je gezicht hadden ze gezien dat je er wel van genoot en zeker niet erg vond wat daar gebeurde. Sophie had je blijkbaar goed bestudeerd want dat was een bevestiging voor haar dat ze hun plannen voor vanavond gewoon konden laten doorgaan. Wat je namelijk niet wist was dat ze deze avond gisteren al gepland hadden. Ze hadden speciaal deze B&B uitgezocht omdat ze hier alleen konden zijn voor deze speciale avond. De extra bonus was jij dus, niet gepland maar wel een hele mooie aanvulling. Zeker omdat ze anders maar met z’n vijven waren geweest en een even aantal is toch leuker.

Zonder dat je het gemerkt had zijn de andere vouwen om jullie heen gaan zitten. Warme handen streelden jouw en Sophie ‘s blanke huid. Alle met en brede glimlach op hun gezicht keken ze jou aan. Ramona nam als eerste het woord en vroeg of je nog een stukje langer met hen op wilde trekken of dat je nu je eigen weg weer wilde gaan. Daar hoef je niet lang over na te denken, en met een harde uitroep “ZEKER WETEN” bevestig je dat je nog wel een tijdje bij hun wil blijven. En een beetje bescheidener vraag je of dat wel mag.

“Natuurlijk” roepen ze allemaal in koor en ze laten zich allemaal naast je op de matras vallen en een grote groepsknuffel volgt.

Exhibitio  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1192

Op pelgrimstocht (deel 3)

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 06, 2014 21:37:15

Na een heerlijk ontbijtje heb je de hele dag vrij om Troyes eens op je gemak te gaan bekijken. De vorige dag was het je wel al opgevallen dat het een mooie stad was, maar door je zoektocht naar een goed hotel had je er verder weinig aandacht aan besteed. Je hebt vandaag tenslotte tijd genoeg om dat te doen. Je vraagt bij de hotelreceptie een stadsplattegrond en stelt tevreden vast dat het centrum vrij compact is. Je hebt niet veel zin om vandaag grote stukken te lopen, dat heb je de laatste tijd al genoeg gedaan, en na vandaag moeten er ook nog de nodige kilometers worden gemaakt.

Je bent nu al een paar weken onderweg en hebt onderweg al veel slecht weer gehad, maar gelukkig is het vandaag heerlijk weer en schijnt er een mooi zonnetje. Ideaal om er vandaag maar eens een lekker terrasdagje van te maken. In een dun zomerjurkje en op je teenslippers begeef jij je naar het centrum en onderweg geniet je van het mooie weer en de prachtige vakwerkhuizen die overal in het centrum staan. Vlak bij een grote kerk vind je een mooi terras en je besteld een lekkere Café au lait. Ondanks de doordeweekse dag is het best nog wel druk in het centrum en heel wat mensen nemen even plaats op het terras, drinken snel een kop koffie en zijn dan weer weg.

Maar, na een tijdje valt het je op dat een eindje verderop een man al een heel tijdje alleen aan een tafeltje zit. Zo te zien is het ook een toerist, meestal herken je ze wel tussen de locale mensen. Als de man jou uiteindelijk ook in het oog krijgt worden er al snel wat vriendelijke woorden gewisseld. Het is een vriendelijk uitziende knappe man van ongeveer een jaar of veertig, of misschien ietsjes ouder, sportief gekleed, slank, donkerblond haar (dat zich al een beetje terugtrekt) en een bril, kortom, zo op het eerste gezicht een leuke man om te zien. Het blijkt een Duitser te zijn en na een kort gesprekje over het lekkere weer staat hij op en vraagt of hij bij je mag komen zitten. Natuurlijk heb je hier geen probleem mee, een beetje aanspraak op zo’n luie dag is best gezellig. Hij maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om nog iets te bestellen en hij bied jou ook iets aan. Omdat je al twee koffie op hebt besluit je om een wijntje te nemen.

Dan stelt hij zich netjes voor, Robert heet hij, en hij geeft je een ferme handdruk.

Al snel blijkt dat hij ook op pelgrimstocht is naar Santiago de Compostella en dus hebben jullie veel gespreksstof. Hij blijkt vanuit Keulen te zijn vertrokken en ook al een paar weken onderweg te zijn. Hij was vanochtend al vroeg vanuit zijn slaapplek van afgelopen nacht vertrokken en in de voormiddag al hier in Troyes aangekomen. Maar hij moest wel nog een slaapplek regelen voor vannacht. Verbaasd vraag je hem waar hij dan zijn bagage heeft, want die heb je niet gezien toen hij bij je kwam zitten. Het blijkt dat hij die binnen in het etablissement had neergezet met de bedoeling om deze later op te pikken zodra hij iets had gevonden. Dan vraagt hij waar jij logeert en informeert of het een goede logeerplek is. Je vertelt dat het eigenlijk wel een luxe hotel is en dat je het jezelf ‘gegund’ hebt om voor het eerst in weken eens een pauze te nemen en te genieten van een luxe hotel. Hij begrijpt je volkomen maar merkt gelijk op dat hij zich dit hotel dus waarschijnlijk niet kan veroorloven omdat hij maar een beperkt budget heeft.

Jullie praten zo nog een heel tijdje over al de ervaringen onderweg en de tijd vliegt voorbij. Het blijkt dat de reden waarom hij deze tocht maakt erg op die van jou lijkt. Ook veel stress op het werk en een veel te druk leven. Het verschil met jou is dat hij inmiddels wel gescheiden is en dat dit juist de grootste reden is waarom hij deze tocht maakt. Hij wil goed bij zichzelf te raden gaan waarom zijn relatie is stuk gelopen. Lag het aan hem, was hij veranderd, of waren ze gewoon uit elkaar gegroeid? Het antwoord heeft hij nog niet gevonden, maar goed, de tocht is nog lang dus heeft hij nog tijd genoeg om hier een antwoord op te krijgen. Jullie praten nog de hele middag en ongemerkt heb je al snel een paar wijntjes op en is het inmiddels bijna vijf uur. Ook Robert merkt nu dat het al laat is en verschrikt staat hij op en zegt dat hij nog een slaapplek moet zoeken. Zo laat nog iets vinden zal niet gemakkelijk zijn, alle goedkope hostels zitten om deze tijd vaak al vol. Hij maakt zich een beetje zorgen of hij nog wel iets betaalbaars zal vinden en gehaast wil hij nu vertrekken. Hij wuift naar de ober en vraagt de rekening. Omdat hij nu toch moet wachten neemt hij nog even plaats. Een beetje treurig bemerk je bij jezelf dat je het jammer zou vinden als het bij deze korte ontmoeting met Robert zou blijven. Je vind het heerlijk om weer eens met iemand te praten en zeker met iemand waarmee je zoveel gemeen hebt, jullie zitten wel een beetje op een lijn en worstelen met de zelfde problemen. En dan komt er een gedachte bij je op. Misschien is het een idee dat ze jouw hotelkamer delen. De kamer die jij hebt heeft twee aparte bedden, en och, samen met een vreemde man op een kamer…, in de hostels waar je normaal slaapt lig je ook altijd gewoon op een slaapzaal met allemaal vreemden. En je voelt je een beetje schuldig dat hij door jou geklets van vanmiddag nu misschien geen betaalbare slaapplek meer kan vinden en legt hem daarom je idee voor.

Eerst wil hij daar niets van weten en zegt dat hij jou niet met zijn probleem wil opzadelen. Maar dat wuif je snel weg en je oppert dat het ook in jou voordeel is als jullie de kosten voor een kamer kunnen delen. Een beetje schoorvoetend laat hij zich toch overhalen. Als dan de ober met de rekening komt neemt hij die gelijk aan en zegt dat in ieder geval deze kosten dan op zijn rekening gaan. Hij haalt nog even snel binnen zijn bagage en dan vertrekken jullie naar het hotel.

Bij het hotel maakten ze er helemaal geen probleem van dat jullie een kamer delen. En dus ga je hem voor naar je kamer waar hij zich installeert in het bed naast dat van jou. Inmiddels is het al na zessen en jullie hebben nog niet gegeten. Omdat het al zo laat is, stel je voor om hier in het hotel iets te eten, en dat lijkt Robert een goed idee. Hij wil zich wel eerst nog even opfrissen. Hij vraagt of hij even mag douchen en natuurlijk zeg je dat het geen probleem is, hij betaald ten slotte mee aan de kamer. Een voor een trekt hij zijn kleren uit en legt ze in mooi stapeltje op de hoek van zijn bed. Met alleen nog een slip aan loopt hij naar de badkamer.

Je bent zogenaamd verdiept in een paar folders van het hotel aan het lezen maar stiekem kun je het niet nalaten om hem eens goed te bekijken. Robert heeft een mooi gebruind lichaam en ziet er behoorlijk gespierd uit. Niet dat hij echt van die opgepompte spierballen heeft, maar gewoon een mooi strak bovenlijf waarbij zich een schim van een sixpack aftekent en zijn armen en schouders net iets van spieren laten zien. Kortom, hij heeft een ‘lekker’ figuur waar ook nog eens een lekker kontje aan zit. Je schaamt je bijna voor de gedachtes die je hebt en je verbergt je gezicht weer achter het foldertje, bang dat hij zal zien dat je zit te kijken.

Hij loopt de badkamer in maar laat de deur een beetje op een kier open staan. Dan hoor je dat de douche begint te lopen en je verdiept je weer in het foldertje. Maar je gedachten drijven weer af naar Robert die zo te horen nog steeds staat te douchen. Vanuit de plek waar jij zit kun je net niet door de kier de badkamer in kijken. Maar, je kunt het niet laten om op te staan en naar de badkamer te lopen. Je verzint snel een smoes om naar binnen te kunnen en klopt dan op de deur.

“Mag ik even snel mij toilettas pakken om wat make-up spulletjes te pakken” roep je door de kier naar binnen.

“Natuurlijk, ga gerust je gang” roept hij vanonder de douche en je loopt snel naar binnen en grist je toilettas van de wastafel. Je werpt een snelle blik naar links waar de douche is, maar helaas, de douchedeuren zijn helemaal beslagen door de stoom van het warme water. Alleen het silhouet van een man tekent zich af op de bestoomde glazen deuren. Jammer, denk je bij je zelf, en je loopt weer naar buiten.

Maar bij het naar buiten gaan laat je de deur net een beetje verder open staan dan voorheen en je gaat nu zodanig op je bed zitten dat je vanuit die plek goed de badkamer in kunt kijken. Dan is Robert klaar met douchen en je hoort dat de douchedeuren open gaan. Nu zie je hem ook in de badkamer staan, weliswaar maar half, omdat de deur net niet ver genoeg open staat, maar met zijn rug naar jou toe begint hij zich af te drogen. Vol bewondering bekijk je zijn mooie lichaam en doordat hij zich af en toe een beetje draait zie je ook een glimp van zijn piemel. Daar schrik je wel even van, want hoewel hij in slappe toestand tussen zijn benen hangt is het toch al een fors apparaat. Heel anders dan wat je tot nu toe gewend was bij slappe piemels. De piemel van je partner is in slappe toestand toch echt wel een stuk kleiner, maar daar moet je dan wel bij zeggen dat hij een grote expansiecapaciteit heeft als hij een stijve krijgt. Dus echt te klagen heb je niet. Maar je vraagt jezelf wel af hoe groot deze wel niet kan worden als hij opgewonden is. Je ziet nu dat hij klaar is met afdrogen en dat hij de handdoek om zijn middel bind. Snel ga je op het bed verzitten met de rug naar de badkamer toe, zodat het net lijkt of je niets hebt kunnen zien. Dan gooit hij de badkamerdeur open en gelijk met een hoop stoom komt hij de kamer in.

“Zo, dat was even lekker, had ik echt even nodig. Dat doet echt goed. Het is lang geleden dat ik zo lekker heb gedoucht. Die Hostels is toch ook niet alles, als je te laat bent heb je altijd koud water, dit is echt een stuk beter.” Dan vraagt hij of jij ook nog wil douchen, maar je zegt dat je dat straks doet voordat je gaat slapen. Je durft je nog niet om te draaien omdat je bang bent dat hij je opwinding van zojuist van je gezicht kan aflezen.

Hij zoekt een paar schone kleren uit de rugzak en begint zich aan te kleden. Bij het aantrekken van een schone slip houdt hij de handdoek om zijn middel en een beetje onhandig staat hij nu onder die handdoek zijn slip op te hijsen.

Als hij klaar is stel je voor om naar het restaurant te gaan en samen lopen jullie naar de lift. Nog steeds durf je hem niet echt aan te kijken en een beetje ongemakkelijk staan jullie nu samen in de lift. Je schaamt je nog steeds een beetje voor wat je gedaan hebt.

In het restaurant is het nu een stuk drukker dan gisteren en er loopt ook meer personeel rond. Maar de serveerster van gisteren is nergens meer te bekennen en daar ben je eigenlijk wel een beetje blij om, dan kunnen er in elk geval geen pijnlijke situaties ontstaan. De bestelling wordt opgenomen en jullie besluiten om samen een flesje wijn te delen. Aan een stuk door praten jullie over de ervaringen van jullie tocht en de avond gaat snel voorbij. Het eten was erg lekker en na nog een tweede flesje wijn voel jij je ondertussen wel een beetje aangeschoten. Zoveel alcohol ben je de laatste tijd niet meer gewend en dat uit zich in het feit dat je steeds losser wordt in de conversatie. Jullie bespreken de hostels en de mensen die jullie onderweg zijn tegen gekomen. Steeds vrolijker worden de beschrijvingen en commentaren op de andere pelgrims, Alle dikke, kleine, grote, lelijke en gekke mensen passeren de revue en jullie lachen heel wat af. Maar dan vraagt hij ineens met een heel serieuze blik of je hem ook zo’n rare vogel vind en hoe je hem aan een ander zou beschrijven als je dat werd gevraagd. Je antwoordt een beetje verlegen dat je hem eigenlijk wel 'OK' vindt en niet zo snel iets kunt verzinnen wat er niet goed aan hem zou zijn. Hij merkt op dat je hem natuurlijk ook al goed hebt kunnen bekijken toen hij uit de douche kwam, en dat hij heus wel in de gaten had dat je de deur een beetje verder had open gezet zodat je hem vanuit het bed waar jij zat goed zou kunnen zien. En hij biechtte op dat hij via de spiegel in de badkamer goed had kunnen zien dat je hem uitgebreid had bekeken en hij zich daarom ook extra een paar keer had gedraaid zodat je hem ook goed kon bekijken. Je voelt je nu echt wel betrapt en je merkt dat je rood wordt van schaamte. Je durft hem nu niet meer aan te kijken en weet even niet wat je moet zeggen. Je stamelt eerst wat losse woordjes en zegt dan dat het inderdaad klopt, dat je wel nieuwsgierig was hoe hij er uit zou zien, en als excuus haal je aan dat het ook al weer een tijdje geleden is dat je nog eens een naakte man hebt gezien (wat natuurlijk niet klopt maar dat weet hij nog niet).

“Nou” zegt hij dan met een glimlach op zijn gezicht “dan heb ik er dus nog eentje van jou tegoed, want dat geld natuurlijk ook voor mij, ik bedoel, voor mij is het ook al weer een tijdje geleden dat ik nog eens een naakte vrouw heb gezien, dus…wanneer ga jij douchen?"

Je krijgt geen kans om te antwoorden want er staat een ober bij jullie tafeltje die vraagt of er nog en dessert gewenst is. 'Saved by the Bell' denk je bij jezelf en snel vestig je de aandacht op de aangereikte menukaart en zoekt een dessert uit. Robert doet het zelfde en de ober neemt vervolgens de bestelling op en gaat weer weg.

Om het gesprek vervolgens niet stil te laten vallen zeg je dat hij helaas een dag te laat is want gisteren was je immers in de sauna geweest, daar had hij je kunnen zien. Geïnteresseerd vraagt hij door naar de sauna, hoe die er uit ziet, en of je wel vaker naar de sauna gaat, en dat je daar dus gisteren ook naakte mannen had kunnen zien, dus je excuus dat je er lang geen meer gezien had ging volgens hem niet op. Eerst wil je zeggen dat je helemaal alleen in de sauna was, maar ja, dat was alleen in het begin, wat er daarna gebeurde weten we ondertussen wel. Dus mompel je daarom maar iets bevestigends. Aangeschoten door de wijn en doordat Robert blijft aandringen vertel je toch dat er gisteren in de sauna ook een man was. Maar Robert merkt aan jouw terughoudendheid, dat er meer was dan 'alleen een man'. Hoe hij het doet weet je niet maar door zijn gevraag en waarschijnlijk ook de wijn, begin jij langzaam je verhaal over gisteren te vertellen. Eerst alleen dat die man zij dat je vanuit het Turks stoombad naar de sauna moest komen en vervolgens, alsof je geen rem meer hebt, vertel je alles wat er afgelopen nacht is gebeurd.

Nu is het zijn beurt om verbaasd en verrast te zijn. Aan zijn houding zie je dat hij zich nu ongemakkelijk voelt en niet goed weet of hij jou met geloven of dat je hem sprookjes verteld.

Gelukkig komen de toetjes nu en zijn jullie even afgeleid. De minuten die volgen verlopen in stilte, en af en toe kijkt hij je, tussen het eten door, met een schalkse glimlach aan.

Jullie laten het onderwerp voorlopig rusten en praten nog iets over koetjes en kalfjes en na het afrekenen gaan jullie weer naar de hotelkamer terug. Het loopt al tegen elf uur en om nog iets te gaan ondernemen is het eigenlijk al te laat. Jullie willen immers morgen vroeg weer vroeg opstaan om jullie tocht te vervolgen. Je hebt wel al met Robert afgesproken dat jullie voorlopig een stuk samen gaan lopen.

Eenmaal terug op de kamer ga je op je bed zitten, Robert zet de TV aan en zapt wat tussen de zenders, maar het blijkt al snel dat er niets interessants meer op TV is. Je hebt sowieso sinds je aan het lopen bent helemaal geen behoefte meer aan de TV. Vroeger was je er bijna aan verslaafd, maar nu pas merk je dat je het al die tijd helemaal niet gemist hebt, en ook geen behoefte meer aan hebt. Als Robert bijna alle kanalen heeft bekeken blijft hij wat langer wachten bij een kanaal met zo te zien een film. Hij laat deze een paar minuten staan totdat jullie in de gaten krijgen dat dit geen gewone film is, het verhaal blijkt toe te werken naar een vrijscène en er worden nu wel heel expliciete beelden getoond. Dit lijkt wel een pornofilm zeg je tegen Robert. En volgens hem is dit een speciaal kanaal van het hotel en het zou best kunnen dat dit van die speciale pay-tv kanalen zijn waar je voor moet betalen.

"Nou. Zet dat dan maar snel af. Dat geld kunnen we ons besparen."

Robert wil nog een beetje tegensputteren maar dan zet hij toch maar snel de tv uit. Maar gewonnen geeft hij zich niet zomaar.

“Na dat verhaal wat je me zonet hebt verteld over die sauna van gisteren had ik niet gedacht dat jij zo preuts was. Ik heb overigens nog wel iets te goed hé, weet je nog wel, ik heb nog recht op het zien van een naakte vrouw. Ik zou natuurlijk genoegen hebben genomen met de vrouwen op de TV, maar ja, als die uit moet, zit er nog maar een ding op... zou jij niet voor het slapen gaan nog even gaan douchen?" Hij zegt dit op zo’n manier dat jullie er alle twee om kunnen lachen. Echt serieus gaat hij er niet op door. Maar eigenlijk wil je nu echt wel naar bed en ook, zoals Robert al zei, nog wel even douchen. Dus je zoekt je spulletjes weer bij elkaar en kleed je uit. Je staat nu alleen nog in je slip en BH en in tegenstelling tot Robert vouw jij je kleren niet zo netjes op maar gooi je ze over de stoel die in de hoek staat. Triomfantelijk huppel je nu naar de badkamer en zegt tegen Robert dat hij nu zijn naakte (nou ja, bijna dan) vrouw heeft gezien en dat de schuld nu vereffend is. Maar daar wil Robert niets van weten en lachend zegt hij dat we dat nog wel zullen zien.

Eenmaal in de badkamer overweeg je even om ook de deur een beetje open te laten staan, maar dat vind je toch net een beetje te ver gaan. Maar, je doet de deur alleen dicht en niet op slot. Zou hij durven om binnen te komen? Je denkt van niet en trekt nu je slip en BH uit en stapt in de douche. Al snel staat de badkamer weer vol met stoom en loopt het lekkere warme water over je lichaam. De lekker douche- gel van het hotel vult de hele ruimte met een aangenaam aroma en je geniet van dit heerlijke moment. Omdat je ook je haar hebt gewassen en dit nu uitspoelt heb je de ogen gesloten als opeens de deur van de douchecabine open gaat en Robert in z’n blootje voor je staat.

“Mag ik?” Vraagt hij, en zonder je antwoord af te wachten stapt hij in de douche. Van schrik heb jij je armen voor je borsten gevouwen, niet beseffend dat hij je voor de rest, inclusief je kruis, gewoon kan zien.

“Ik was toch nog niet helemaal tevreden met wat je me liet zien, en omdat ik je niet met een schuldgevoel wilde laten zitten, dacht ik dat we dat dan maar gelijk even moesten vereffenen.”

Bekomen van de schrik laat je nu langzaam je armen weer zakken. Ach, wat kan het jou ook schelen dat hij je ziet. Er zijn wel meer mannen die je in je Eva- kostuum hebben gezien.

Robert is ondertussen begonnen met het inzepen van zichzelf en jij spoelt je haren nu maar verder schoon van zeep. Dan vraagt hij of je zijn rug misschien even wilt wassen. Natuurlijk wil je dat wel, je neemt een hand vol douche- gel en hij draait zich om. Je begint bij zijn schouders en je zeept hem stevig in. Heel rustig gaan je handen steeds verder naar beneden totdat je bij zijn onderrug bent aanbeland. Je blik is nu gericht op zijn mooie strakke billen en je kunt het niet laten om deze ook even in te zepen. Op het moment dat je dat doet trekt Robert zijn bilspieren samen en voel jij zijn billen verharden. Voor de gein knijp je er in en zeg je tegen Robert dat hij een lekker strak kontje heeft. In een snelle beweging draait Robert naar je toe, zo snel dat je niet genoeg tijd hebt om je handen terug te trekken en door de draai van Robert zijn piemel tegen je handen zwaait.

“Zo, dus je vind dat ik lekker billen heb?” Zegt Robert en hij pakt je vast bij je heupen. Jouw armen hangen nog steeds naar onderen ter hoogte van zijn kruis. Dan doet hij een stapje naar voren en nu ligt zijn slappe piemel tegen jou handen gedrukt.

“Als je mijn kontje zo lekker vindt, wat vind je dan van mijn voorkant?" Brutaal pak je nu zijn piemel met beide handen vast en voelt er eens goed aan. Ja, dat voelt ook wel goed, lekker zacht zeg je. Dan verplaatst hij zijn handen naar je borsten en kneed deze een beetje en knijpt vervolgens zachtjes in je tepeltjes. Automatisch komen jullie hoofden naar elkaar toe en als vanzelf sluiten jullie lippen op elkaar en staan jullie te zoenen. Heel voorzichtig duwt hij zijn tong tussen je lippen in je mond en al snel zoekt ook jouw tong zijn mond op. Jij staat nog steeds met zijn piemel in je handen en je voelt dat het hem niet koud laat. Maar toen je daar straks zijn piemel zag vroeg jij je al af hoe hij er groot uit zou zien. Je bent hier zo nieuwsgierig naar dat je langzaam door je knieën zakt om hem goed te bekijken. Je zit nu voor hem en omdat de douche nog steeds loopt moet je een paar keer je hoofd schudden omdat je vol in de straal zit. Robert heeft dit door en draait snel de kraan dicht. Dan pak je met een hand zijn piemel weer vast en begint er een beetje in te knijpen. Je voelt dat hij al harder wordt en kunt je zelf nu niet inhouden. Je steekt je tong uit en likt over zijn natte eikel. De siddering die door zijn lijf gaat voel jij in het puntje van je tong. Dan, nog voordat zijn piemel helemaal stijf is, pak je zijn piemel in je mond en begint hem te pijpen. Je voelt hem nu groeien in je mond en niet lang daarna is hij groot en hard. Niet dat het tegenvalt, maar het verbaasd je wel dat hij niet veel groter is geworden dan in slappe toestand, maar hij is wel hard en dik geworden. Hij is nu misschien een klein beetje groter dan de pik van je partner thuis, maar veel is het niet. Met je tong blijf je over zijn eikel likken en met je lippen voer je zo af en toe de druk een beetje op als je onder aan de stam zit en zijn pik diep in jouw keel doordringt. Robert heeft zijn handen op je hoofd gelegd en geeft zachtjes het ritme aan waarop jij hem pijpt. Af en toe moet je hem even uit je mond halen om goed adem te halen, maar je lust is zo groot dat je meteen daarna weer toehapt om zijn lekker pik te proeven. Met een hand houd je nog steeds zijn scrotum vast maar met je andere hand had je tot nu toe een been van hem vast zodat je niet om zou vallen. Maar nu moet je dat been toch even los laten om bij jezelf aan je kutje te voelen. Die is natuurlijk al nat van de douche, maar het voelt ook al glibberig van je eigen sappen. Met de wijs- en ringvinger open je de schaamlippen om vervolgens met je middelvinger jezelf te vingeren. Je sluit je ogen en geniet intens van zijn pik in je mond en je vinger in je eigen kut. Doordat je zelf zo geniet heb je niet meteen door dat de piemel in je mond steeds harder klopt en Robert harder begint te kreunen. Steeds vaster klemt Robert zijn handen op je hoofd en met een steeds sneller wordend ritme duwt hij zijn piemel in je mond op en neer. Maar net op tijd heb je door dat Robert op het punt van klaarkomen staat en snel haal je zijn piemel uit je mond en knijp je met je vrije hand hard onder in de schacht zodat zijn orgasme wordt uitgesteld.

Dit truckje heb je geleerd van een van je vriendinnen. Ze vertelde een keer dat ze een hele nacht met een jonge knul van een jaar of 18 had geneukt. Jullie als vriendinnen waren verbaasd dat het bij die jonge knul zo lang kon duren, want jullie eigen ervaring leerde dat aan die knulletjes vaak weinig plezier was te beleven omdat die altijd zo snel klaar kwamen en hem daarna van de zenuwen niet meer omhoog kregen. Maar die vriendin vertelde toen dat ze, elke keer als ze voelde dat hij zou klaarkomen, zijn pik uit haar kutje haalde en ook hard in zijn piemel kneep, zo ver mogelijk van onderen zodat ze elke keer zijn orgasme kon uitstellen terwijl ze zelf die nacht wel meer dan 10 keer was klaar gekomen. Natuurlijk heb je het toen thuis gelijk uitgeprobeerd en tot je verbazing werkte het heel goed. Je hebt weliswaar een paar keer moeten oefenen om het onder de knie te krijgen, maar toen je het aan je man uitlegde en hij dus niet meer gek opkeek elke keer dat jij in zijn piemel kneep als hij wilde spuiten hebben jullie samen veel plezier beleefd aan dat truckje.

Robert kijkt je ook eerst van boven heel verbaasd aan als je hem lief vanonder je wimpers met een schalkse blik aan kijkt, maar hij heeft gelukkig snel door dat je nog niet wilt dat hij nu al klaar komt. Hij helpt je overeind en snel staan jullie weer te tongzoenen. Je voelt zijn piemel nog steeds tegen je buik kloppen en beseft dat je die nog even met rust moet laten. Voorzichtig neemt Robert je borsten in zijn handen en begint ze zacht te strelen. Je tepels zijn hard en steken fier een beetje schuin naar boven. En als ware het een uitnodiging, wordt dit ook door Robert zo opgevat en neemt hij jouw harde tepels een voor een in de mond om er even met zijn tong mee te spelen. Om te plagen bijt hij er af en toe zachtjes in en daardoor worden jouw tepels alleen maar harder en krijg je over je hele lichaam kippenvel.

Je drukt je nu nog steviger tegen Robert aan en pakt zijn billen vast om de druk nog meer te vergroten. Zijn handen zakken nu verder naar beneden totdat ze bij je kruis zijn aanbeland. Met zijn vingers zoekt hij zijn weg en na wat gekriebel en gefriemel vind hij de ingang van jouw grotje. Met een vinger glijd hij bij je naar binnen, net zo ver totdat de rest van zijn hand vlak tegen je venusheuvel ligt. Zijn hele hand ligt stil tegen je onderlijf en alleen de middelvinger beweegt in een strak tempo op en neer in jouw kutje. Af en toe stopt hij en gaat dan op zoek naar de clitoris. Deze vindt hij snel. Dat merkt hij door de schokjes die door jouw lijf gaan, elke keer als hij over je clitje wrijft. Opnieuw begint hij je te zoenen zo staan jullie minuten lang van elkaar te genieten. Maar doordat Robert steeds vaker jouw clitje vindt en ook steeds heftiger streelt en stimuleert voel jij je eerste orgasme opkomen. Je ademhaling wordt sneller en met open mond en stijf van het genot knijp je stevig in Robert zijn billen en kom je met een zacht kreetje van genot heerlijk klaar. Nu slap van het genot hang je op Robert z’n hand die hij nog steeds op je venusheuvel heeft liggen en het is net of hij je met die ene hand draagt. Gelukkig heeft hij zijn vinger uit je kutje teruggetrokken want die is nu overgevoelig en bij elke beweging van zijn hand gaat er een siddering door je lichaam. Heel langzaam trekt hij zijn hand terug en jij slaat je armen om zijn nek zodat je hem kunt blijven aankijken en zoenen. Zijn handen liggen nu op je heupen en je voelt dat hij je van je af wilt drukken. Eerst laat je het niet doe en druk je jezelf juist nog strakker tegen hem aan. Maar, dan laat je de spieren ontspannen. Hij duwt je van zich af en draait je langzaam om. Met nog steeds zijn handen op jouw heupen trekt hij je nu weer naar zich toe zodat je kont tegen zijn kruis drukt. Dan duwt hij met een hand je bovenlichaam een stuk naar voren zodat je nu een beetje gebogen staat. Je leunt met twee handen tegen de muur en drukt je kontje strak tegen zijn onderlichaam aan. Je voelt hoe zijn piemel tussen je kontje drukt en je verlangt naar die heerlijke piemel in je nat kutje.

Je haalt een hand van de muur en deze haal je opzichtig door je natte kutje om vervolgens je vingers die nat zijn van je kutsap droog te likken.

In het begin schaamde je jezelf een beetje als je af en toe proefde van je eigen kutje. Toen je jong was en je regelmatig zelf vingerde likte je onder het vingeren af en toe je vingers schoon. Hierdoor werd je steeds geiler en het duurde dan ook vaak niet lang voordat je klaar kwam. En na afloop kon je dan vaak nog uren na genieten van dat gelukzalige moment dat je had beleefd omdat je het zo lang mogelijk uitstelde om je handen te wassen. Toen je nog op school zat en ’s morgens vaak erg geil was, vingerde je jezelf eerst klaar en je ging daarna zonder je handen te wassen naar school. Onder de les zat je dan continue met je vingers onder je neus te genieten van dat heerlijke moment ’s morgens vroeg. Je vraagt je nog wel eens af of de klasgenootjes naast je het niet ook geroken hebben, dat moet haast wel want die lucht bleef vaak uren aan je vingers hangen.

Je kunt nog steeds erg genieten van de smaak van je eigen kut maar nu doe je het vooral om de mannen op te winden als je met hen neukt. Als je wilt dat ze snel klaar komen voer soms zelfs een showtje op door jezelf te vingeren en deze daarna zelf schoon te likken, werkt altijd.

Maar nu ben je zo opgewonden dat je er zelf ook steeds geiler van wordt door je vingers te likken en al snel grijp je nu tussen je benen door naar zijn enorme erectie die hard tegen je kontje drukt. Je pakt zijn piemel stevig vast en leid hem naar je vochtige kut en doordat hij nog steeds zijn handen op je heupen heeft liggen drukt hij gelijk zijn hele piemel met een krachtige stoot bij je naar binnen. Even voel je een pijnscheut door je onderlichaam gaan maar al snel gaat dat gevoel over in genot. Je voelt nu goed hoe enorm dik die piemel is doordat hij je kutje bijna helemaal vult. Je hebt altijd al geweten dat de lengte veel minder belangrijk is dan de dikte van de pik, en zo dik als deze heb je ze nog niet gehad.

Eerst blijft hij na de eerste stoot even stil staan, alsof hij door heeft dat je aan dit formaat moet wennen. Maar na een tiental seconde begint hij heel rustig zacht te bewegen. Steeds sneller voel je nu zijn piemel door je kut op en neer gaan. Zijn handen gaan van je heupen naar je rug en af en toe grijpt hij van achteren naar je borsten om je tepels zachtjes te knijpen en om je borsten in zijn handen te nemen. Als hij je borsten vast heeft drukt hij zich extra stevig tegen je aan en door die druk komen je handen los van de muur en kom je een stukje overeind. Hierdoor kan zij piemel extra ver bij jou naar binnen en je voelt hoe zijn pik ver achter in jouw kutje verdwijnt. Met zijn twee grote handen duwt hij je toch niet echt kleine borsten helemaal plat en alleen je tepels piepen tussen zijn vingers door. Door die vingers open en dicht te doen masseert hij je tepels wat jou alleen maar geiler maakt. Dan drukt hij je weer naar voren en je voelt dat hij je steeds harder begint te neuken. Waarschijnlijk houd hij het ook niet meer lang vol en zal hij nu snel zijn lading in jouw kutje spuiten. Om zelf ook van dit moment te kunnen genieten gaat je hand ook weer naar je kutje en begin je zelf over je clitje te wrijven. Af en toe gaat je hand ook over zijn stijve piemel die nog steeds bij je naar binnen blijft stoten en door de hapering in zijn neuktempo merk je dat hem dit extra stimuleert. Je voelt nu zelf ook een orgasme opkomen en net voordat je zelf klaarkomt voel je hoe Robert zijn zaad bij je naar binnen pompt. Een warme straal schiet achter in je kut en na enkele harde stoten trekt hij zijn nog kloppende piemel terug uit je warme grotje. Nu kun je met je eigen hand weer goed bij je eigen kutje snel steek je drie vingers bij jezelf naar binnen. Omdat je al op het punt stond om klaar te komen duurt het nu niet lang meer en kom je door een paar snelle bewegingen met je vingers ook echt klaar. Even houd je de vingers in je kutje en bij elke beweging gaat er opnieuw een siddering door je lichaam. Dan haal je de vingers uit je kutje en je ziet dat zijn zaad langs je drie vingers druipt. Je steekt je vingers in je mond en likt zijn heerlijke zaad van je vingers. Je draait je om, geeft Robert eerst een zoen en daarna steek je de vingers in zijn mond en laat hem zijn eigen zaad oplikken. Nu wil jij ook weer proeven en samen likken jullie, nadat je jouw vingers nog een keer in je van zaad druipende kutje hebt gestopt, het zaad van je natte vingers.

Minuten gaan er zo voorbij en elkaar strelend en zoenend blijven jullie als in elkaar verstrengeld staan in de douche. Robert heeft de douchekraan weer open gedraaid en jullie wassen elkaar en met zachte strelingen weer schoon.

Als jullie elkaars lijf dan hebben afgedroogd gaan jullie weer terug naar de kamer, en zonder er verder een woord aan vuil te maken kruipen jullie, niet elk in een afzonderlijk bed, maar gewoon bij elkaar in een bed. Lepeltje, lepeltje liggend voel je dat Robert nog steeds niet helemaal bekoeld is want zijn piemel is al weer hard geworden en drukt net als voorheen weer tegen je bilspleet. Maar het is al laat en je wilt echt morgenvroeg verder gaan lopen. Want een extra nacht in dit hotel zou wel erg op het budget drukken. Je drukt grommend je kontje nog een keer tegen zijn piemel en draait je dan half om met de mededeling dat je nu echt wilt slapen en je wenst hem welterusten. Robert stemt hier mee in en je beloofd hem dat dit wat jou betreft echt wel een vervolg mag krijgen.

Dan draai je jezelf weer om en sluit de ogen.

Exebitio  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1101

Op Pelgrimstocht 2 (Deel 1= 26-08-2013)

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 06, 2014 00:53:15

Op Pelgrimstocht 2

… Je denkt bij jezelf, deze nacht mag lang duren... heel lang.

Dan voel je dat de handen van de serveerster je weer beginnen te strelen over je rug. Je blijft haar tepels zoenen en af en toe bijt je er stiekem in. Telkens als je dat doet reageert ze daar op met een zacht kreetje van genot wat jou nog verder stimuleert om hier mee door te gaan. De man zit nu voor de serveerster en begint haar jarretels los te maken van haar kousen. De bandjes van het gordeltje hangen nu slap langs haar heupen. Vervolgens gaat de man stoïcijns verder en probeert nu haar slipje uit te trekken. Daarvoor moet ze haar billen een beetje omhoog duwen en dat merk je doordat ze haar borst strak tegen je mond drukt. Hoewel haar borsten klein zijn voelt die borst heerlijk zacht aan als ze zo tegen je gezicht drukt en snel open je uw mond verder waardoor een groot gedeelte van haar borst daarin verdwijnt, nou ja, in elk geval een groot stuk en het voelt heerlijk aan als je uw mond er omheen probeert te sluiten, wat natuurlijk niet helemaal lukt, maar de sensatie is er niet minder om.

Vanuit je ooghoeken zie je nu dat de man inderdaad haar slip omlaag schuift en deze langzaam over haar dijen, knieën, kuiten en tot slot haar voeten laat glijden totdat de serveerster ze met een kleine trapbeweging zo uit kan schoppen. Dan neemt de man een van haar voeten in zijn handen en brengt die naar zijn gezicht. Even bekijkt hij de voet aandachtig en daarna neemt hij haar grote teen heel voorzichtig in zijn mond. Eerst voorzichtig met zijn tong, maar daarna neemt hij haar hele teen in de mond en zuigt er lang op. Vervolgens gaat hij elke teen aan haar voet af en neemt voor elke teen ruim de tijd. Als hij alle tenen van haar ene voet heeft afgewerkt gaat hij verder met haar andere en even teder als de eerste bewerkt hij ook nu weer alle tenen stuk voor stuk met de zelfde aandacht en tederheid.

Met je hoofd op haar borsten volg je dit tafereel aandachtig en het maakt jou opwinding er niet minder om, sterker nog, het vuurtje lijkt alleen maar heftiger te gaan branden. De handen van de serveerster strelen ondertussen je rug en kroelen zo af en toe door je haren. Langzaam til je uw hoofd nu op en begin je haar buik te zoenen en te likken met je tong. Heel rustig werk je nu haar hele buik af en met kleine stukjes zak je steeds verder af in de richting van haar onderbuik. Daar moet je even stoppen omdat ze nog steeds haar jarretelgordeltje met het rokje er aan vast om heeft. Dit schuif je een beetje opzij waardoor je nu weer verder kunt gaan met zoenen. Bij haar schaamstreek aangekomen merk je nu pas dat ze nog een klein maar nadrukkelijk aanwezig bosje schaamhaar heeft staan. Om een of andere reden had je dit niet verwacht, je was er eigenlijk vanuit gegaan dat ze helemaal geschoren was. Je bestudeert haar bosje schaamhaar zorgvuldig. Het is wel mooi bijgewerkt, zelfs zorgvuldig geschoren zodat er alleen een mooi rond zwart toefje net boven haar vagina staat. Er omheen is mooi glad geschoren en ook haar vagina is haarloos. Haar schaamlippen glinsteren een beetje in het beetje licht dat op jullie mooie lichamen valt. Dan laat je het hoofd weer zakken zodat je lippen haar onderbuik weer raken en je verder gaat met zoenen. Net boven het toefje schaamhaar stop je weer even en buigt nu af naar haar lendenen. Heerlijk zacht is haar huid op dit plekje en je merkt dat dit voor haar kriebelt. Bij elke zoen rilt ze een beetje en voel je schokjes door haar lijf gaan. De vrouw kan nu niet meer goed met haar handen bij je hoofd en ze streelt nu je rug en onderrug. Dan legt ze haar handen op je billen en ze trekt je onderlijf langzaam naar zich toe. Als je knieën naast haar hoofd staan neemt ze een been en manoeuvreert het zo dat het over haar gezicht aan de andere kant van haar terecht komt. Je beide knieën staan nu aan weerszijde van haar hoofd en je schaamstreek zweeft nu boven haar gezicht. Je kunt jezelf nu niet meer beheersen, en ondanks dat je nog nooit met een andere vrouw hebt gevreeën ga je instinctief met je hoofd weer naar beneden en zoen je zachtjes op haar schaamlippen. Ze voelen glibberig en warm van het vocht en ze zijn heerlijk zacht. Doordat je er met je lippen zo dicht op zit ruik je ook haar heerlijke kutsappen en je sluit van genot even je ogen. Dan laat je de tong over haar schaamlippen glijden en lik je haar vocht voorzichtig van haar lippen en proeft hieraan. Met een niet te onderdrukken verlangen wil je nu je tong verder tussen haar lippen duwen en haar likken en proeven.

Maar op dat zelfde moment komt ook de serveerster met haar hoofd omhoog en je voelt dat ook zij haar lippen tegen jouw schaamlippen duwt, en voor je het goed en wel door hebt wat er gebeurt, heeft ze ook al haar tong tussen jou schaamlippen geduwd. Alsof zij hierin meer ervaring heeft, heeft ze ook gelijk je clitoris gevonden en met haar tong draait ze er kleine rondjes omheen. Meteen gaan er elektrische schokjes door je lijf en moet je zelfs even stoppen met haar te likken. Haar handen hebben je heupen beet en ze drukt steeds vaster haar mond op je kut en zuigt er zich bijna aan vast. Als je van de eerste schok bent bijgekomen laat je ook jouw hoofd weer op haar kut zakken en begin je ook haar lippen weer te bewerken met je tong en ga je opzoek naar haar clitoris.

Al snel denk je dat je die hebt gevonden. Een klein knopje bevind zich aan de bovenkant in haar kut en doordat je er met je tong overheen gaat begint ook de serveerster te rillen van genot. Hierdoor overtuigd dat je hem hebt gevonden ga je door met het stimuleren van dit knopje met je tong. Je zakt steeds verder door je knieën en voordat je het zelf beseft lig je op het mooie lichaam van de serveerster. Als een warm dekentje ligt ze onder je en je strekt je benen nu langs haar hoofd helemaal naar achteren. Haar handen liggen nu op je billen en trekken deze zelfs een beetje uit elkaar door de kracht waar ze zich mee vastklemt aan jouw kut. Heftig gaat haar tong door je lippen op en neer en het lijkt wel of ze je nu neukt met haar tong.

Al die tijd heb je niet meer gedacht aan de man in jullie gezelschap, maar nu voel je ineens weer zijn handen die vanuit je onderrug ook langzaam afzakken naar je billen. Het lijkt wel of ze als vanzelf naar je billen glijden je vermoedt dat hij zijn handen heeft ingesmeerd met een of andere massageolie. Met rustige bewegingen blijft hij je nu masseren, maar hij zakt wel steeds verder naar onderen naar je billen. Nu gaat ook af en toe een vinger tussen je bilspleet door wat voor een aangename sensatie zorgt. Je wilt je billen een stukje omhoog duwen, tegen de hand van de man aan, maar de serveerster trekt je onderlijf weer terug naar onderen zodat ze je kan blijven likken. Heel voorzichtig gaat de vinger nu ook over je anus en blijft daar af en toe even liggen. Zachtjes drukt de man dan op je sterretje en glijd dan weer verder door je bilspleet. Nadat hij dit een paar keer gedaan heeft blijft hij langer met zijn vinger bij je anus zitten. Hij voert de druk langzaam op. Heel voorzichtig drukt hij zijn gladde vinger een heel klein stukje bij je anus naar binnen. Maar meteen reageer jij, waarschijnlijk zelfs onbewust, met het samen trekken van je kringspier en kan zijn vinger niet verder naar binnen. Rustig haalt hij zijn vinger weer naar boven en gaat weer verder met het strelen van je billen en bilspleet. Maar vervolgens begint hij weer opnieuw met het zelfde ritueel en heel voorzichtig duwt hij zijn vinger weer in je anus. Een aantal keren herhaalt zich dit ritueel totdat je kringspier gewend is aan zijn vinger en steeds minder weerstand biedt. Het moment is daar en hij duwt een groot gedeelte van z’n vinger bij jou naar binnen. Z’n overige vingers glijden verder door je bilspleet naar beneden in de richting van je kut waar ze in contact komen met de lippen en tong van de serveerster. Om en om likt deze nu jouw kut en zijn vingers. Je was door de spanning zelf even gestopt met het likken van de serveerster, maar nu je weer een beetje ontspant begin je zelf ook weer haar te likken. Maar van ontspanning is eigenlijk niet lang sprake. Je bent zo opgewonden dat het niet lang meer zal duren voordat je uitbarst in een geweldig orgasme. Je benen beginnen al een beetje te trillen en de rest van je lijft schokt en siddert ook al af en toe van genot. De andere twee lijken dit aan te voelen en gaan nog intenser door met likken en vingeren waardoor er geen ontkomen meer aan is. Je komt met een geweldige kreet klaar en schokt over je hele lichaam.

Maar de serveerster en de man zijn niet van plan om zich gelijk gewonnen te geven. Stevig drukt de serveerster haar mond op je kut en duwt de man zijn vinger steeds nog een stukje verder in je anus. Je schreeuwt het nu bijna uit van genot en moet uiteindelijk smeken dat ze stoppen.

Je rolt jezelf nu van de serveerster af en ligt uitgeput maar voldaan naast haar. De serveerster komt nu overeind en geeft je een zoen op je mond en steekt voorzichtig even haar tong in jouw mond. Je proeft nu je eigen kutsappen en voldaan sluit je de ogen…

…Je schrikt wakker maar weet niet precies waardoor. Geschrokken kom je overeind en kijkt om je heen. Je ligt nog steeds op de loungebank in de sauna maar verder ben je alleen. Er ligt een dekentje over je heen om je warm te houden. Het duurt even voor je in de gaten hebt waar je bent en wat je hier doet. Je kijkt op de klok die boven de deur hangt en ziet dat het al bijna half vier in de morgen is. Je betwijfelt of alles wat er gebeurde ook echt was, of dat je het alleen maar hebt gedroomd.

Suf en verwart zoek je jouw spullen bij elkaar en verlaat je de saunaruimte opzoek naar je hotelkamer.

Je hebt geboekt voor 2 nachten dus je hebt nog geen plannen voor de volgende dag. Dus besluit je om nog maar even in bed te kruipen om lekker uit te slapen. Onbewust gaat je tong over je lippen en proef je een vreemde, maar niet onaangename smaak rond je mond. Zou het dan toch niet gedroomd zijn? Vredig val je weer in slaap om vervolgens de volgende morgen pas om kwart voor tien weer wakker te worden.

Je neemt een verfrissende douche en zoekt een paar schone kleren uit je rugzak bijeen. Dan ga je naar beneden en in de hotellobby loop je naar de receptie om te vragen of je nog kunt ontbijten. Daar staat de zelfde man als gisteren en waar je vannacht een heerlijk avontuur mee hebt beleeft. Maar alsof er niets is gebeurt, begroet hij je heel formeel en wenst een goede morgen en of hij mevrouw nog ergens mee van dienst kan zijn. Een beetje verbouwereerd, vraag je of je nog kunt ontbijten en bevestigend wijst hij jou de weg naar de ontbijtruimte. Daar aangekomen blijk je nu niet de enige gast te zijn maar blijken er nog meerdere tafeltjes bezet te zijn met ontbijtende gasten. Je zoekt een vrij tafeltje uit en uit het niets verschijnt ineens de serveerster weer naast je tafel. Beleefd vraagt ze of je koffie of thee wilt en vervolgens informeert ze of je nog een leuke avond hebt gehad. Terwijl ze dat doet kijkt ze je strak aan en ze geeft je een knipoog. Je kunt nu alleen maar bevestigend antwoorden en zegt dus dat je een heerlijke avond hebt gehad die je niet snel zal vergeten. Ze zegt dat het hun taak is om pelgrimerende gasten zo veel mogelijk in de watten te leggen en ze dus alles zullen doen om deze gasten het naar hun zin te maken. Dat is dus duidelijk gelukt en je bestelt dan een kop thee. Vrolijkt loopt de serveerster weg en je kijkt haar na. Door haar korte rokje herken je de zwarte kanten kousen waarvan je nog net de gespjes kunt zien die je gisteren van zo dichtbij hebt gezien.

Er verschijnt een glimlach op je gezicht en je voelt dat je nu weer sterk genoeg bent om je tocht voort te zetten.

Exhibitio  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1100

'Warme' nazomer

ExhibitioGeplaatst door My 4Fingers do, december 19, 2013 23:18:11

'Warme' nazomer

Heerlijk die laatste zomerdagen. Broeierig warm is het en eigenlijk telde je er niet meer op dat we nog zo’n hoge temperaturen zouden krijgen. Je hebt de zomerjurkjes alweer achter in de kast opgeborgen maar gelukkig kun je ze de komende dagen nog even naar voren halen. Tot dertig graden voorspelden ze voor de komende dagen, dus dat wordt genieten. Welke zul je vandaag eens aandoen. Het liefst zo luchtig mogelijk, maar die met dat decolleté, kan dat nog wel? Je twijfel betreft niet je decolleté, want dat ziet er, al zeg je het zelf, nog best toonbaar uit, daar is niets mis mee. Maar of je het nog wel kunt maken om met dat jurkje te gaan werken, daar twijfel je aan. Normaal gesproken trek je onder je jurkjes geen bh aan. De bandjes op de rug komen altijd boven het laag uitgesneden rugpand uit, en dat vind je ook bij anderen zo ontzettend lelijk dat jezelf dus nooit een BH onder je jukjes aantrekt.

Je bedenkt je nu toch want je vind dat je het naar je werk niet kunt maken om er zo bloot bij te lopen. En zo aardig zijn je mannelijke collega’s niet dat je het hun gunt om zoveel van jou te zien. En dus neem je maar weer snel je normale werkkloffie uit de kast en trekt dit aan. Dan maar straks na het werk eerst naar huis en je dan even omkleden. Want vanavond heb je afgesproken met je vriendin om in de stad het einde van de zomer te vieren. Het idee kwam spontaan bij je vriendin op toen ze je gisterenavond belde om weer eens samen, dus zonder de mannen, iets leuks te gaan doen.

Wat een hitte, gelukkig mocht je iets eerder op je werk vertrekken zodat je nu ruim de tijd hebt om ook nog even een douche te nemen en leuke kleren voor vanavond uit te zoeken. Eenmaal thuis loop je gelijk door naar de slaapkamer en trekt zo snel als je kunt je warme kleren uit. Als eerste je bh want daar heb je al de hele dag last van. Met dit weer knellen de bandjes altijd extra en onder je borsten is de bh al nat bezweet. Eenmaal uit, neem je met beide handen je borsten beet en masseer je ze eens lekker lang zodat weer soepel en droog worden. Zeker met dit warme weer voelt het heerlijk om jezelf zo te betasten. Of het nu de temperatuur is of dat het door je eigen massage komt, je weet het niet, maar je raakt licht opgewonden en dat merk je doordat je tepels opeens hard en groot worden. Even neem je ze tussen duim en wijsvinger en denkt dan aan je man die dat juist heerlijk vind om te doen en ze daarna steevast gelijk begint te likken met zijn warme tong. Stiekem bijt hij er dan ook wel eens in, maar dat heb je eigenlijk liever niet. Het ziet er wel geil uit maar het doet ook altijd een beetje pijn. Maar omdat je ventje er zo geil van wordt mag hij dit zo af en toe wel eens doen zonder dat je kwaad wordt.

Ondertussen trek je ook de rest van je kleren uit en loopt naar de badkamer. Daar bekijk je jezelf eerst nog eens in de spiegel en trots stel je vast dat je er best nog aantrekkelijk uit ziet. Je borsten staan niet meer zo strak naar voren als vroeger, maar hangen doen ze toch ook echt nog niet. Daar zouden best nog wel wat vrouwen jaloers op worden (en een paar mannen aan willen zitten). Vrolijk stap je nu onder de douche en draait de warme kraan open, maar snel draai je er koud bij want je moet eerst even afkoelen.

Wederom zwellen je tepels op maar nu niet van de opwinding maar van de kou. Snel draai je de koude kraan weer een beetje dicht en nu is de temperatuur aangenaam.

Je begint je zelf in te zepen met de lekkere mousse van ‘rituals’ die je voor je laatste verjaardag hebt gekregen van je vriendin. Heerlijk zacht glijden je handen over je warme lichaam en opnieuw begin jij je borsten te kneden, net zo lang totdat je tepels weer hard worden en fier vooruit steken. Een hand dwaalt langzaam naar onderen af en zacht streel je over je buik en nog iets verder naar onder totdat je bij je schaamheuvel blijft steken. Je was eigenlijk met je hand onderweg naar je poes om even met je vingers je genotsknopje te zoeken, maar bij je schaamheuvel aangekomen merk je verbaasd op dat het eigenlijk wel weer tijd is voor een scheerbeurtje. Je hebt echter geen zin om nu onder de douche vandaan te komen om je scheerspullen te pakken. Gelukkig ligt het scheermesje van je man nog wel in de douche, hij scheert zich namelijk altijd onder het douchen, zo is hij sneller klaar zegt hij altijd. Het is zo’n mesjes om nat mee te scheren maar waar wel een batterij in moet. Schijnbaar beweegt de scheerkop dan en scheert dat gladder. Je hebt het nog nooit geprobeerd, je hebt tenslotte je eigen mesjes van Gelitte Venus. Je neemt nu een beetje scheerschuim van je man z’n scheerschuim en wrijft dit uit over je venusheuvel en nog een stukje verder rondom je kutje. Het prikkelt een beetje maar dat komt waarschijnlijk door het scheerschuim, Je pakt de bus met scheerschuim en leest wat er op staat. Het is een Italiaans merk, ‘Proraso’, en je leest dat er eucalyptus in zit. Je denkt dat de eucalyptus dan wel voor die prikkeling zal zorgen. Het is niet geheel onaangenaam en zorgt bovendien voor een fris gevoel wat natuurlijk met deze temperaturen wel aangenaam is, bovendien ruikt het ook nog eens lekker fris maar dat wist je natuurlijk al omdat je man ook altijd zo lekker ruikt.

Je pakt nu het scheermesje weer en klikt hem aan. Je voelt hem nu trillen en vraagt je af of dat nu zoveel beter scheert. Voorzichtig ga je nu met het mesje over je stoppelhaartjes en toch wel verrast merk je dat het scheren veel makkelijker gaat dan met je eigen mesjes. Al snel zijn al je haartjes op je venusheuvel weggeschoren en voel je met een paar vingers hoe glad het is geworden. Toch bang voor het scherpe mesje ga je nu in de douche bak zitten, knieën een beetje opgetrokken en naar buiten gekeerd. Je neemt het mesje weer en begint nu ook langs je schaamlippen te scheren. Voorzichtig trek je de huid bij je lipjes strak zodat je jezelf niet kunt snijden. Gelukkig gaat alles goed en al snel heb je aan alle twee de kanten van je spleetje alle haartjes verwijderd. Dan pak je de douchekop en spoelt met het warme water je kruisje schoon zodat er geen scheerschuim meer zit. Nog steeds voel je de lichte tinteling van het scheerschuim en opnieuw wrijf je nu met een paar vingers over je schaamstreek om te voelen of je ook alles hebt gehad. Vrolijk constateer je dat alles super glad is en je spoelt nog eens met de douchekop over je kutje. Je hand blijft nu op je kutje liggen en met een paar vingers duw je de schaamlippen een stukje van elkaar en met een andere vinger zoek je de clitoris. Die heb je sneller gevonden dan je man dat normaal doet en je sluit je ogen even en geniet van het moment van de eerste paar seconde dat je vinger je clitoris heeft gevonden. Er gaat een siddering door je lijf, nog even de vinger op je clitoris en dan laat je de vinger een stukje bij jezelf naar binnen glijden. Een klein stukje maar en dan weer met je vinger over je genotsknobbeltje. Gelukszalig leun je nu achterover zodat je met je rug tegen de muur leunt.

Doordat je een beetje bent gaan verzitten voel je ineens het scheermesje liggen op de vloer en pak je het op met de bedoeling om het veilig weg te leggen. Maar op het moment dat je het mesje bekijkt krijg je ineens een idee. Je zet het schakelaartje om en het mesje begint weer te trillen. Maar je draait het nu om en je houdt het op z’n kop vast zodat de ronde bolle onderkant naar voren steekt. Voorzichtig, zodat je jezelf niet snijd aan het scherpe mesje dat nu in je handpalm ligt, leg je de onderkant op je venusheuvel. Het handvat van het scheermesje trilt nu in je kruis en rustig voer je hem steeds verder naar beneden gaan net zover totdat het handvat bij je kutje is aangekomen. Je tilt hem nog even op en dan laat je het handvat tussen je lippen door glijden. Je weet niet of je nog nat bent van het douchen of dat je al nat bent geworden van opwinding, maar als vanzelf laat je het handvat op en neer glijden door je gladde natte kutje en over je clitoris. Met je andere hand hou je uw lippen een beetje uit elkaar en steeds verder en dieper glijd het handvat bij je naar binnen.

Je begrijpt nu ineens al die verhalen van je vriendinnen over hun vibrator. Je geloofde hun nooit als ze je probeerden te overtuigen er ook een aan te schaffen. Elke keer als ze het erover hadden weerlegde jij hun argumenten met de uitspraak dat niets of niemand kon tippen aan het apparaat van je mannetje. En daar sta je overigens nog steeds achter, maar je begrijpt nu dat een trilvriendje een goed alternatief is voor als je mannetje er eens niet is. Maar je fantasie weerhoud je er niet van om nu aan je mannetje te denken. Je sluit je ogen en fantaseert hoe de lul van hem nu de plaats inneemt van het scheermesje. Met steeds snellere bewegingen laat je het handvat over je clitoris gaan en je voelt een orgasme aankomen. Je strekt je benen voor je uit zodat je lippen zich strakker om het handvat krullen en van genot trekt je gezicht in een gelukzalige grimas. Met korte ademstootjes blaas je het orgasme weg en langzaam kom je weer bij je positieve. Nog even blijf je zitten om te genieten van het moment maar kort daarna sta je toch maar op om nog even af te douchen. Je hebt tenslotte zo meteen een afspraak met je vriendin in de stad.

Je denkt bij jezelf; als dit zo de rest van de avond verder gaat, belooft het heel leuk te worden.

…wordt vervolgt

Exhibitio  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1096
Volgende »