Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Campingvakantie

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 10, 2017 18:01:28

Campingvakantie

Zoals elk jaar gingen Mia en ik ook die zomer weer naar die paradijselijke camping in Noord Spanje, net over de Pyreneeën. Het is daar primitief, je staat met je tentje midden in de natuur, in een ravijn waar een riviertje doorheen stroomt. Er zijn geen keurig afgezette plekjes en er komen dan ook alleen maar mensen die van de natuur houden; nauwelijks auto's over de camping, geen radio's, alleen maar natuur, vogels, vissen, vleermuizen. Je voelt je als Adam en Eva in het paradijs. Nu de meegenomen kinderen al wat groter werden hadden Mia en ik duidelijk meer tijd en aandacht voor elkaar. De jeugd stond op een eigen plekje en ging zijn eigen gang. We rommelden samen wat aan, vrijden veel, elke middag samen siësta in de warme tent, zweterig, heet, geil,. Elke avond samen naar het barretje, andere mensen. Elke nacht weer samen in de slaapzak, de hond in de buurt, knus. We zijn heel veel met elkaar bezig geweest. We knipten elkaars schaamhaar lekker kort. Het wond ons op. Er hing zo'n heerlijke seksgeur in en rond de tent. Wat zou die zomer ons brengen?

Het zal de derde of vierde avond op de camping geweest zijn. Mia en ik stonden aan het barretje van de camping. Er waren diverse mensen, waaronder wat landgenoten. Terwijl we zo stonden te praten zag ik Mia ineens in innige omhelzing met een van de mannen met wie we praatten. Ze bewoog haar onderlichaam tegen hem aan. De barman ging onverstoorbaar verder, en iedereen praatte gezellig door. Mia en Dirk kusten elkaar en waren heftig bezig. Niemand leek zich eraan te storen, alsof het allemaal heel gewoon was. Na verloop van tijd gingen Mia en ik naar de tent. Het was al laat en we hadden zin om naar bed te gaan. We liepen weg, en ik vroeg aan Mia waarom Dirk niet mee ging. Mia wist het ook niet, dus ik stelde voor dat ik dat eens zou gaan vragen. Ik liep terug naar het barretje en vroeg Dirk waarom hij niet meeging. Zijn vrouw zei dat hij dat best mocht als zij maar niet mee hoefde. Ik zei dat ik het inderdaad alleen aan Dirk vroeg en hij ging dus mee.

In onze tent aangekomen ontdeden wij ons snel van onze kleren. Dirk schoot snel een condoom aan en ging er onmiddellijk op los. Terwijl ik Mia haar borsten streelde werd zij door Dirk flink geneukt. Mia kreunde van genot. Dirk had een lekkere grote stijve, en daar houdt Mia wel van. Dirk vroeg mij of we Mia om de beurt zouden neuken en dat leek mij wel wat. Ik pakte Mia van achteren terwijl Dirk haar borsten masseerde. Ik was niet helemaal in de stemming, dus ik gaf Mia snel weer aan Dirk. Hij had nog genoeg energie om nog eens klaar te komen. Terwijl hij haar neukte streelde ik zijn ballen. Mia kreunde dat het een lieve lust was. Zij houdt er wel van, door twee kerels gepakt te worden. Toen iedereen tevreden was vroeg Mia aan Dirk of hij bleef slapen. Maar Dirk wilde liever naar zijn vrouw, hij was niet zeker of zij het wel goed zou vinden als hij bij ons zou blijven. Mia was diep teleurgesteld. Zij vindt het juist heel natuurlijk dat je na het vrijen met iemand blijft slapen. En samen weer wakker wordt.

De volgende dag fantaseerde Mia en ik nog wat door over de vorige avond. We zagen het gebeurde nog wel eens gebeuren. Dirk bleef nog een tijdje op de camping en is een lekkere vent. Kennelijk was het gebeurde voor hem redelijk normaal. We dachten dat het een jaartje zou worden waarin er veel seks voor Mia zou zijn. Terwijl dat voor mij wel niet het geval zou zijn. Een Franse vrouw met wie ik eerdere jaren flirtte bleek inmiddels getrouwd te zijn, en ach ja. Zo groot is de kans nou ook weer niet dat er wat gebeurt. Nou ja, het is toen de opvolgende dagen heel anders gelopen.

Dirk en zijn vrouw bleken erg behoefte te hebben aan contacten, en liepen zo ongeveer onze tent plat. Zo erg zelfs, dat dat een belemmering werd dat er nog meer tussen Dirk en ons gebeurde.

Een paar dagen later lagen Mia en ik (zoals elke dag) weer eens op het strandje bij de camping. Een stel dat wij nog niet eerder gezien hadden kwam bij ons in de buurt liggen, zo'n metertje of twee van ons vandaan. De aantrekkelijke vrouw ging recht voor mij liggen, haar benen naar mij toe. Zij lag daar met haar benen uit elkaar. Ik kon haar recht in haar kut kijken. Zij was daar helemaal kaal geschoren en ik kon alles goed zien. Ik maakte Mia erop attent en zij zei; “geniet er maar goed van”. (o, ja, ik was nog vergeten te vertellen dat het om een naturist camping gaat, dus iedereen is meestal bloot). Het uitzicht was beslist opwindend. Regelmatig bewoog er het een en ander. Haar man/vriend keek af en toe op, maar zij deden alsof er niets aan de hand was. Na verloop van tijd gingen zij ergens anders liggen, maar mijn belangstelling was natuurlijk gewekt. De avonden daarna was dit stel ook steeds aanwezig in het barretje van de camping. Dirk was nogal geïnteresseerd in de vrouw (ik ook natuurlijk!). Hij probeerde met haar in contact te komen, maar zij gaf hem geen enkele kans. Ikzelf probeerde al mijn flirt-trucks uit, zonder reactie.

Na een tweetal avonden was er een aanleiding. Er liep een man rond in een nogal 'opvallende' slip, d.w.z. er hing meer buiten dan binnen. Ik maakte een opmerking van c'est beau naar de man van het strandje, en zo kwamen wij in gesprek. Hij vroeg ons of wij wisten dat deze camping een 'sekscamping' was. Wij zeiden dat wij er al jaren kwamen en dat er op elke camping wel seks te beleven was. Alleen dat dat meestal in het geniep gebeurt en hier kennelijk wat meer in het openbaar. Enfin, we hebben gezellig met Jean-Luc en Isabelle gebabbeld die avond. Het was hun laatste avond, ze zouden de volgende dag weggaan.

De week daarna zaten Jean-Luc en Isabelle ineens weer aan het barretje. We lieten onze verbazing blijken. Ze bleken het weekeinde naar huis geweest te zijn omdat zijn zoon trouwde. Ze waren nu weer terug. Achteraf wist ik dat ze wel zoiets gezegd hadden, maar ja, in het Frans begrijp je niet alles helemaal goed. Het gesprek nam weer een aantrekkelijke wending. Jean- Luc deed wat moeilijk, wist niet zeker of wij zouden begrijpen wat hij bedoelde, maar zei dat zij 'partnerruilers' waren (of zoiets, des changeurs of zo). Maar wij begrepen dat natuurlijk donders goed! En de eerdere gebeurtenissen aan het strandje begonnen wat duidelijker te worden! Enfin, Jean- Luc en Isabelle gingen al vroeg weg, en toen vroegen wij of zij nog met ons mee naar de tent wilden (of naar hun tent, maar die bleek zo klein dat het toch die van ons werd). In de tent gingen we gezellig en knus dicht bij elkaar op de grond zitten, Ik tegenover Mia en Jean-Luc tegenover Isabelle. Ik begon Mia zacht over haar benen te strelen, en Jean-Luc deed hetzelfde bij Isabelle Ik zorgde ervoor dat ik bij dat strelen voortdurend in het voorbijgaan langs de benen van Isabelle ging. Zij vond dat duidelijk heel lekker. Jean-Luc had dat ook goed door en begon op zeker moment rechtstreeks de benen van Mia te strelen. Dat was voor mij het teken om me geheel aan Isabelle te wijden! Tja, en toen ging het snel!

Isabelle reageerde heel heftig op mijn strelingen en binnen de kortste keren waren alle kleren uit. Nooit in mijn leven heb ik heftiger en heerlijker met iemand gevreeën. We kronkelden om elkaar, we likten en kusten elkaar. Van boven en van onderen. We gingen beiden helemaal. Op z'n Frans, van achteren, helemaal nat, heftig, ongehoord, nooit eerder meegemaakt. We gingen alle twee als een trein. Voor Mia was het moeilijker. Al snel merkte Jean-Luc dat Isabelle met mij helemaal de bocht uit ging. En zijn pik verslapte, en zijn aandacht ging helemaal naar Isabelle. Hij ging haar controleren, of ik niet bij haar binnendrong. Haar niet zonder condoom neukte (wat ik ook niet gedaan heb). Ik probeerde Mia (en Jean- Luc) nog bij ons te betrekken. Mia houdt er niet van om met een vrouw te vrijen, dus die hield dat af. Jean-Luc hield alleen nog zijn Isabelle in de gaten. Op een gegeven moment heb ik Mia van achteren (op z'n hondjes) geneukt. Isabelle ging onmiddellijk voor ons (en voor Jean- Luc) staan. Legde een been over zijn arm en drukte haar kletsnatte kut tegen mijn mond. Ik had twee vrouwen tegelijk. Mia kreunde, met de (helaas slappe) pik van Jean-Luc voor haar mond. Isabelle kreunde, en Jean-Luc, helaas, hij had het slechts te laten gebeuren.

Een heftige vrijpartij, zo heftig als met Isabelle, zo heftig heb ik nooit eerder van mijn leven meegemaakt. Ik ben blij dat het mij gebeurd is. Terwijl wij dat van te voren helemaal niet verwacht hadden! Dit neemt niemand mij weer af.

Mr Ano & Mm Niem

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1808

BANGKOK, WE KOMEN ERAAN

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers do, april 13, 2017 15:08:25

BANGKOK, WE KOMEN ERAAN

Bangkok, de leuke buurt voor de sekstoeristen.

Rik liep als altijd weer eens rond met een stijve paal, die duidelijk te zien was in zijn strak zittende Dietersbroek. Hij had z’n oog laten vallen op de kleinste van de Oosterse meisjes; ze heette Katsu ze had lange zwarte lokken die tot op haar schouders vielen. Haar stevige tietjes priemden door de stof van haar korte jurkje. Ze wierp Rik een geile blik toe en knipoogde uitnodigend. Hij volgde haar de trap op en verdween met haar haar kamer in. Katsu zette zich meteen op het bed en vroeg.

“Wil je lekker neuken grote man? Alle meisjes willen graag door zo’n lekkere grote man geneukt worden”.

Rik wilde maar wat graag en pakte haar meteen bij haar tietjes. Katsu begon zich uit te kleden en toen ze daar mee klaar was begon ze ook Rik uit te kleden. Ze had haast en pakte zijn grote lul beet en begon die te kneden tot volle grote. Rik streelde haar mooie zachte bruine huid en voelde de rillingen over haar lichaam gaan. Hij legde haar languit op het bed en ging op haar liggen. Ze lag bereidwillig onder hem en spoorde hem met alle middelen aan. Ze kronkelde en kreunde dat het een lust was. Rik duwde z’n stijve pik in haar en begon in een gelijkmatig rustig tempo te naaien. Katsu kneep haar kutspieren zoveel mogelijk samen. Rik bemerkte wel dat ze die spieren bijzonder goed gebruikte. Toch kwam hij niet op staande voet klaar. De oorzaak was het over-natte kutje van Katsu, waardoor de aanraking tussen zijn lul en haar kutje heel zacht was. Het was nu eerder strelen dan knijpen, ondanks dat Katsu haar best deed om haar geile kutje dicht te knijpen. Uit alle macht probeerde Rik door het neuktempo op te voeren haar kutje droog te neuken. Maar Katsu geilde zo veel dat daar geen sprake meer van was. Het voelde nu aan of het schuim er dik op zat en z’n lul veroorzaakte een klotsend geluid als hij op volle toeren neukte. Het zweet liep van hem af en hij kwam zelfs in ademnood. Toch wilde Rik niet opgeven. Hij wilde bewijzen dat hij een flinke straal sap kon produceren.

Intussen stak Katsu een vinger in haar kontgaatje en kort daarop begon ze als een wilde te krijsen. Ze gooide haar benen die eerst breed overzij hadden gelegen rechtop de hoogte in. De gewijzigde stand van haar benen en buik maakten dat Rik het gevoel kreeg de situatie meester te zijn. Met een laatste krachtinspanning verhoogde hij het tempo en binnen de kortste keren spoot hij haar vol met z’n zaad. Toen hij tenslotte naast haar gleed was hij volledig uitgeput.

Onderwijl was in de kamer ernaast Dieter en Karl bezig met Sakae. Ze gingen zo tekeer dat de andere meisjes die dit hoorden en daardoor opgewonden raakten ook op pad gingen om aan hun trekken te komen. Omar die over de gang liep bleef staan om het ook eens aan te horen. Hij liep naar het spiekgaatje in de muur, bij het personeel bekend, en zag Sakae naakt in de kamer staan met in haar handen twee stijve lullen. Het was haar aan te zien dat ze van die lullen nog lang niet genoeg had. Ze dook met haar hoofd tussen de dijen van Dieter en verorberde zijn massieve pik alsof het een zuigstok was. Ze was dol op lul-zuigen en besteedde altijd veel tijd aan het pijpen en likken van de lullen van haar minnaars.

“Praat tegen me lieverd” zei ze tegen Dieter met zwoele stem. “Zeg schuine dingen om me op te winden, toe maar zeg; “ik wil je neuken”. Dieter herhaalde haar woorden. Hij kreunde vanwege de geraffineerde manier waarop Sakae de penis streelde. Karl was intussen in een gemakkelijke stoel gaan zitten naast het bed, eveneens naakt en keek genietend naar het andere blote stel. Hij speelde met z’n roede die al deels stijf was geworden en door zijn knijpende vingers nog harder en langer werd.

“Ik ga mijn lange dikke lul in je spleetje steken dat wil je toch?” Fluisterde Dieter.

“Ja… ah, dat wil ik geile beer, schuif je keiharde paal in mijn drijfnatte kut en neuk me hard en diep. Laat me kreunen door je rammende stoten. Schok jezelf zo diep naar binnen dat je ballen tegen mijn kontje kletsen!” Het was duidelijk dat Sakae al die geile woorden zei om het zo geil mogelijk te maken. In het vuur van haar woorden nam ze Dieter mee die zijn best deed om met zijn woorden haar zo hitsig mogelijk te maken. “Zuig op mijn tepels en bijt erin” riep Sakae, onderwijl haar borst tegen zijn mond duwend. Dieter slurpte haar lichtbruine vlees. Zoog op de bruine spenen tot ze keihard waren. Hij liet zijn tong over haar buik gaan daar natte sporen achterlatend.

“Oh… ho… oh lekkere man van me... Zuig erop.. Ja… ah… zuig! Zuig”. Kreunde Sakae. Ook Dieter kreunde opeens met een diep stemgeluid toen Sakae onbeheerst in z’n ballen kneep. Hij ging op zijn knieën wijdbeens over haar heen zitten, zijn lul als een stormram vooruit stekend. Sakae spreidde haar dijen en liet hem zien hoe nat en slijmerig haar kut inmiddels geworden was. Er lag een waas van transpiratie over haar huid, die glom in het licht van de bedlampjes. Toen dook Dieter voorover en plofte op haar neer. In één keer schoot hij zijn neuklat in haar neukgrot en spijkerde hij zich aan haar vast. Sakae gilde luidkeels en klemde direct haar dijen om zijn heupen en troffelde met haar hielen op zijn achterwerk.

“Neuk me als een wild beest” riep ze. Karl zag dat Sakae het schijnbaar zalig vond als ze bruut en met wat geweld geneukt werd. Dat was inderdaad het geval, hoe onbeheerster des te eerder kwam ze klaar. Het liefst werd ze geneukt door een lul die haar kutje tot het uiterste uitrekte en die zo lang was dat hij bij elke stoot gemeen tegen haar baarmoeder stootte. Dan geilde ze het meest, alsof de pijnen diep in haar buik een extra dimensie aan haar erotische opwindingen gaven. Dieter gromde aanhoudend, steeds luider. Hij schreeuwde bijna de woorden.

“Oh… ho… ik ga mezelf leegspuiten in je hete kut en buik, vang ‘t op! Daar ko… kom ’t oh… ho…oh…”.

Sakae klauwde uitgelaten over zijn gespierde rug en kromde zichzelf van het bed omhoog tegen hem aan terwijl Dieter zijn ballen in haar schede leegspoot. Hij bleef onverstoorbaar door gaan met ballen tegen haar donkere spleet te slaan.

“Ga door... ik wil mee… meer” gilde Sakae. “Neuk me nog een keer. Ik wil meer sperma van je, spuit zolang zaad in me tot het m’n keel uitkomt ja vooruit meer... ho…oh… ja… ah”. Dieter bleef nog wel doorstoten maar veel zaad kwam er niet meer. Hij was leeg. Daarom duwde Sakae hem van zich af en riep Karl.

“Vlug schatje geef mij nu jouw geile sap en neuk me klaar. Ik wil je lul hebben je pik, neuklat... of hoe je het ook noemt als hij maar hard en dik is”.

Snel dook Karl bovenop haar en duwde zijn paal in de glibberige kut veroorzaakt door haar geil en Dieter ‘s sperma. Hij hoefde geen enkele druk uit te oefenen. Hij zakte er zo in, gesmeerd door al het sap dat deels langs haar dijen omlaag gevloeid was en haar schaamstreek kleverig had gemaakt, zodat hij zuigend aan haar vast plakte. Wat nog in haar kutje was achtergebleven veroorzaakte soppende geluiden. Steeds als Karl zich tot aan zijn eikel uit haar neukhol terug trok kwam zijn stam eruit bedekt met geil en sperma. Ook Sakae ’s schaamlippen raakten er nu mee besmeurd. Ook Karl sprak onder het naaien.

“Hier pak geile meid, ik zal je geile kleffe kut volpompen. En met meer zaad als er voorheen is in gespoten. Ik zal je net zolang naaien tot jij er bij neervalt, en dan kan Dieter meteen weer op je kruipen en opnieuw beginnen”.

“Ja… ha… ja doe dat” gilde Sakae. “O… oh… Karl ik wil lul, een heleboel lul… het liefst twee of meer tegelijk. Lekkere harde besmeurde mannenlullen, pikken, leuters en palen”. Kreunde Sakae met een diepe keelklank. Ze prangde haar onderbuik tegen zijn schoot op zodat hun schaambeenderen pijnlijk hard tegen elkaar botsten. Sakae gooide haar dijen tot het uiterste uiteen, waardoor haar neukgat voor hem helemaal open lag. Karl kon zich op die manier volkomen diep in haar kon boren en de volle lengte van z’n paal laten genieten van de warme schedewanden. Karl trok zich opeens en expres uit haar terug. Meteen riep Sakae “niet doen, terug, ga direct terug erin, vul mijn buik met dat grote ding van jou”.

Karl deed het niet maar bracht zijn hoofd tussen haar natte dijen en begon aan haar kutje te zuigen en te likken. Hij likte haar hele schaamstreek en kutje schoon. Hij ging zich nu te buiten aan haar sappige vlees. Zijn mond speelde met haar soepele schaamlippen en haar pink-dikke kittelaar, ja zelfs haar bilspleet kreeg een goede lik-beurt van hem.

“Maak me klaar verdorie. Ik wil klaar ko… kom… men” gilde Sakae hees. Karl ging weer boven op haar liggen en werkte zijn lange paal weer naar binnen Doordat hij al het sap had weg gelikt leek het wel of Sakae ‘s schede weer stroef was geworden alsof ze niet al een uur had liggen naaien. Haar neuktube sloot nu nauw om zijn pulserende lul.

“Ja… ja… oh… ja…, je neukt me weer za… zalig” was de reactie van Sakae. Karl wilde zich zo lang mogelijk beheersen en pas spuiten als zij haar orgasme kreeg zodat ze samen het hoogtepunt zouden beleven. Opeens zag Karl dat Dieter zich ook weer met Sakae ging bemoeien. Hij had weer een behoorlijke erectie gekregen. Waarschijnlijk veroorzaakt door hetgeen Karl met Sakae aan het doen was geweest.

Dieter speelde nu met de schokkende tieten van haar en onderwijl trok hij zichzelf af. Het was een tafereel wat Karl behoorlijk opwond. Sakae stond echter niet toe wat Dieter met zichzelf aan het doen was. Ze vond dat zij dat voor hem doen moest. Haar hand schoof razend snel langs zijn bloeddoorlopen lul heen en weer. Haar andere hand bewerkte Dieter ‘s billen.

“Wat doe ik nu” vroeg ze aan Dieter.

“Je vingert mijn kont... oh… wat geil. Je steekt je vinger er helemaal in”. Hij had die woorden nauwelijks gesproken of hij spande elke spier van zijn lichaam en slaagde er nog maar net in zijn onderlijf bij Sakae ‘s hoofd te brengen. Het volgende moment spoot Dieter zijn niet meer zo grote hoeveelheid sperma over haar gezicht uit. Het was nog voldoende om er voor te zorgen dat de slierten zaad op haar voorhoofd, wang mond en kin zat. Sakae probeerde met flink uitgestoken tong zoveel mogelijk van het witte sap op te likken. Waar ze niet bij kon schoof ze met haar vingers naar haar mond om het alsnog op te likken en ervan te genieten.

Op het moment dat ze haar mond vol had met Dieter ‘s sperma begon Karl haar tong te zoenen zodat hij ook het nodige hete vocht binnen kreeg. Het maakte hem wild en als een stier zo hoornig. Dieter kroop over het bed tot naast hun geile lijven. Hij trok meteen daarna Sakae ‘s benen van Karl ‘s rug af en duwde ze met enig geweld wijd uiteen. Zo wijd dat Sakae een harde gil gaf van de pijn die het uiteen duwen veroorzaakte. Dieter drukte haar benen stijf tegen het bed aan haar zo als het ware vastnagelend aan het bed. Hierdoor kwam haar neukgat nu ook wijd open. Op die manier hielp hij Karl om Sakae martelend te neuken. Sakae gilde het opnieuw uit, of het nu nog van pijn of van geilheid was dat maakte Karl en Dieter niets uit. Sakae kronkelde fel, zo fel dat ze Karl bijna van zich af wipte. Maar Karl klampte zich meteen aan haar vast. Hij sloeg zijn armen om haar onderlichaam zodat ze niet meer aan hem kon ontwijken. Dieter trok de handen van Sakae boven haar hoofd opnieuw tegen het bed aan en zette zich op z’n knieën boven haar hoofd. Hij beval Sakae om zijn lul in haar mond te nemen. Ook als ze wou weigeren dit te doen zou hij haar daartoe dwingen. Wetend dat Sakae met enig geweld geen problemen had. Toen Sakae het niet snel genoeg deed duwde Dieter zijn lul tegen haar mond en Sakae hapte toe en begon zijn lul te bewerken.

Opeens verstijfde Sakae terwijl ze met haar hoofd heen en weer sloeg. Ze gilde “ik hou het bijna niet meer… oh… twee lullen... oh wat geil, wat geil is dat”. Ondanks dat Karl en Dieter haar stevig vast hadden kronkelde haar lichaam zich in alle richtingen. Ook was ze nog enigszins in staat mee te wippen. Ze kreunde hevig en het verbaasde Dieter dat ze nog niet klaar kwam. Die meid kan het lang uithouden dacht hij bij zichzelf. Ik geloof dat daar wel drie of vier man voor nodig zijn. Maar daar vergiste hij zich wel in.

Opeens begon Sakae ’s geile lichaam te schokken en ze riep luid “O… ho… oh… ik ko… kom… mm.. kla… klaar… ho… oh wat een genot. O… oh ja…ah… ja… ik kom… mm…”. Haar vaginaspieren klampten zich om Karl ’s lul vast die nog zonder ophouden in haar kut op en neer pompte.

Hij duwde nu met geweld zijn stamper diep in haar… opnieuw eruit en opnieuw er weer in. Dat was dan ook de laatste stoot want met hevig gekreun kwam ook Karl nu tot een climax. Hij spoot z’n hete sap in haar beurs geneukte kut en voelde hoe de kleverige lading uit haar kut kwam stromen. Sakae schokte nog na van het klaarkomen. Met haar ogen gesloten kwamen er nog enige woorden uit haar keel “het was za… zalig jongens” Omar die alles door het spiekgaatje had gevolgd gaf nu een laatste ruk aan zijn harde pik en spoot toen alles tegen de muur.

Bangkok, we zijn er geweest!

Mr. Ano & Mm. Niem

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1787

HET LUSTIGE TRIO

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers di, januari 31, 2017 16:12:03

HET LUSTIGE TRIO

Mijn vrouw Laura en ik Roger zijn aan het eind van dit jaar 25 jaar getrouwd, in voor en tegenspoed kijken wij terug op mooie jaren en een stabiel huwelijk. Seksueel voelen wij ons nog altijd tot elkaar aangetrokken. Wij doen en laten ook dingen om er aantrekkelijk voor elkaar uit te blijven zien, wij realiseren ons natuurlijk goed dat wij inmiddels tot de middelbare leeftijdsgroep behoren, maar gelukkig nog wel gezegend zijn met een open geest in een gezond lichaam.

Wij delen openhartig onze seksuele fantasieën, maar sinds een paar maanden is één van de fantasieën van mijn vrouw werkelijkheid geworden, wij doen op dit moment nieuwe geile ervaringen op waar wij in het verleden alleen maar over hadden gefantaseerd. Dingetjes uitgesproken die in ons opkwamen als wij lagen te seksen. Het volgende gebeurde begin juni 2016 bij ons thuis zonder daar vooraf daadwerkelijk met elkaar over te hebben gesproken.

David formeel onze ex zwager kwam op een zaterdagavond weer eens gezellig bij ons op visite voor een borrel en een praatje. Hij is een jaar geleden van de oudste zus van Laura gescheiden na veel gedoe en ruzie. Laura ’s zus koos daarna voor een eigen leven, verbrak de familieband ook met ons, David bleef altijd welkom bij ons. Zo ook die zaterdagavond. Hij kwam aan het eind van de middag, at een hapje met ons mee en zo zaten wij daarna gezellig te chillen met een biertje en een glaasje wijn erbij in onze woonkamer. Op een gegeven moment ging het gesprek over de toekomst en vroeg ik aan hem of er alweer een nieuwe vlam in zijn leven was?

Nee, lachte hij het een beetje weg, hij vond het wel even goed zo na bijna 30 jaar huwelijk, hij genoot van zijn vrijheid! Ik zei dat ik mij daar persoonlijk niets bij kon voorstellen, je komt elke dag alleen thuis uit je werk, moet je eigen potje gaan koken en s, avonds stap je in een koud nest. Ja, dat is bij jullie anders glimlachte hij, jij gaat er voor het slapen gaan nog even bovenop zei hij met een blik op Laura gericht. Ik geef mijn vriend maar even een hand als hij opstandig is zei hij.

“Ach, gut” lachte mijn vrouw, “is er dan nooit even een leuke buurvrouw voor je in de buurt geweest sinds mijn zus de pleitvaart heeft genomen.”

“Nee, niet echt” lachte hij, “maar ik zal eens wat meer om mij heen gaan kijken in de straat” grapte hij. Even hierna liep Laura naar de keuken om een paar hapjes klaar te maken.

Even als mannen onder elkaar vroeg ik hem of hij af en toe wel wat te neuken had? De vrije dames van onze leeftijd hebben meestal een rugzak vriend, die problemen wil ik er niet bij hebben lachte hij.

“Man als ik één week niet geneukt heb krijg ik het al benauwd” zei ik. Ja, dat begreep hij met zo ‘n vrouw als Laura om mij heen!

“Ja, en daar ben ik nog meer dan tevreden mee.” Deze avond zag ze er ook weer lekker sexy uit, gekleed in een kort rokje en laag uitgesneden blouse, ik zag wel dat hij daar ook oog voor had. Zo kleed Laura zich vaak als wij ergens heen gaan of thuis visite krijgen, ze weet dat ik dat ook altijd waardeer. Samen thuis heeft zij dan ook regelmatig geen slipje aan onder een spannend rokje, maar daar ging ik die avond niet vanuit of was mij opgevallen.

“O, gut wat hebben de heren weer een praatjes” kwam Laura met een schaaltje gevulde eitjes de kamer weer in, toen zij David als eerste een eitje aanbood en voor hem stond zei ze, “heb je het zo zwaar hangen!”

“Nou dan kan je wel zeggen” glimlachte hij. Even later stond ze voor mij, gaf mij een knipoog met haar rug naar David gekeerd. “Hij heeft het zo zwaar” zei ze met toch wel een opvallende geile blik in haar ogen. In een flits ging ik met mijn hand onder haar rokje, bam dat kwam gelijk bij me binnen, mijn vrouwtje had geen slipje aan. Wij keken elkaar aan toen ik even aan haar warme gladgeschoren kutje voelde, “je ben je slipje vergeten aan te doen” zei ik lachend tegen haar.

“Nee, hoor niet vergeten” glimlachte zij geil, maar draaide zich wel gelijk weer bij mij weg en kwam weer naast mij zitten.

Met David aan de overkant van ons, ontstond er gelijk een spannend sfeertje.

“Dat kan toch niet joh! Laura, ik heb ook mijn gevoelens” zei hij. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook even niet meer wist wat ik moest zeggen, maar Laura doorbrak de stilte die even viel door te zeggen, dat ze met David te doen had dat hij de hand de laatste tijd aan zichzelf moest slaan. Op dat moment keek ik ook naar haar, en zag ik dat zij met open benen naar David toe gericht zat. Dat ontging hem ook niet zag ik, hij staarde tussen haar benen. Ik voelde mijn lul stijf worden in mijn broek, ik was zo te zien niet de enige die hier spontaan geil van werd.

“Krijg jij nou een stijve” lachte Laura geil naar hem. “Ja, vind je dat gek” reageerde hij daarop. Laura stond weer op, en ging wel heel uitdagend gespreid voor hem staan toen ze vroeg, “wil je nog een eitje?” David stopte er nog één in zijn mond, volkomen hierdoor overvallen zag ik dat mijn vrouw het schaaltje terug op de tafel zetten, mij even kort met geile ogen aankeek en zich toen weer naar hem toedraaide.

“Wil je ook even voelen” vroeg ze.

“Yep,” lachte hij tegen haar en ging gelijk met zijn hand onder haar rokje, vanaf dat moment komt er van alles in werking en ontstaat er iets in je lichaam en hoofd wat niet meer tegen te houden is. Laura liet zich bevoelen door hem, spreiden nog een beetje verder voor hem open en toen wist ik wel dat zij zijn vinger in haar kutje had. Van het één op het ander moment gebeurt er dan van alles, ik zat er nog steeds door overrompelt naar te kijken toen mijn eigen vrouw zijn broek begon open te maken. Even later zag ik zijn stijve leuter helemaal tevoorschijn komen, Laura voorover bukken en zijn lul in haar mond opnemen. David keek mij aan, ik gaf hem een knipoog, zo van mijn zegen heb je! Laura ging er helemaal in op, was inmiddels op haar knieën voor hem beland en pijpte hem naar lieve lust. Toen hij haar rokje over haar kleine blote kontje trok, kon ik niet meer op de bank blijven zitten.

Ik liep op hun af, zag haar billen omhoog staan, haar kutje glom al een beetje. Kort wierp ik een blik op zijn stijve grote stamper en het op en neer gaande hoofd van mijn vrouw, ik ben achter haar gaan zitten op de grond en nam haar kontgaatje en kutje met mijn tong voor mijn rekening. Super geil om aan je eigen vrouw te voelen hoe geil zij hiervan was geworden, haar te horen smakken, zuchten en kreunen en te zien hoe zij hier fysiek op reageerde. Op een gegeven moment hoorde ik David zeggen.

“Even rustig aan Laura,” die dit op dat moment ook deed. Ik kreeg haar kutje goed op mijn mond gedrukt, zij begon te draaien, nog harder te kreunen toen ik mijn tong diep in haar kutje had. David had even de rust en mogelijkheid om haar blouse helemaal uit te doen, een bh had zij niet aan.

Toen hij haar tieten goed zat te kneden, en ik haar goed te pakken had met mijn tong kwam ze schreeuwend klaar. Op verzoek van Laura kleden wij ons daarna helemaal uit, zelf werd zij verder door David helemaal uitgekleed op haar zwarte kousen en jarretelgordeltje na. Wij zijn toen wederom op verzoek van mijn vrouw naast elkaar op de zitbank gaan zitten en zij op de grond tussen ons in. Zo heeft zij ons om de beurt gepijpt, met onze ballen gespeeld, er bij ons ons allebei tegelijk een vinger in onze kont bij geduwd, met veel passie probeerde zij om ons te laten klaarkomen. Het lag aan ons dat dit niet gebeurde, door steeds alle zeilen bij te zetten om het uit te stellen en in te houden.

“Jullie doen het erom” lachte zij met een geil bezweet gezicht tegen ons.

Maar o wat vond ik dit geil om mijn vrouw zo bezig te zien met ons allebei, ik moet wel erkennen dat David ‘s lul een paar centimeter meer in lengte en omvang is, maar daar heb ik geen enkel probleem mee. Laura wel, zij vond zijn lul wel heel geil en erotisch om in volle erectie te zien, maar moet zich goed ontspannen om hem vol in haar kutje te kunnen ontvangen. Onze enige fysieke overeenkomst is dat wij allebei ook gladgeschoren zijn. David is ook grote van postuur, 1.85 m en 87 kg. Ik ben 1.75m en 76 kg. Laura is verder ook slank, tenger, zij is 1.60 m, 57 kg, heeft lang donkerbruin krullend haar, en een mooie bilpartij. Ik stond echt op springen toen wij elkaar daarna even goed tongzoende en Laura lekker hard daarbij in mijn stijve kneep. Ik duwde haar van mij af en zei dat ik even een rondje bier en wijn voor ons ging pakken in de keuken. Ik keek wel vanuit de keuken wat zij gingen doen.

Zo zag ik dat David haar bovenop de zitbank liet staan, met haar kutje op zijn mond gedrukt begon hij haar goed te likken. Ik had nooit verwacht dat mijn vrouw hiertoe in staat zou zijn, maar zo gebeurde het wel. Net als ik even hiervoor ook al had gedaan, liet hij haar ook goed klaarkomen. Naakt met zijn drieën op de bank dronken wij ons biertje en Laura haar wijntje tussen ons in. Ik begon haar weer te vingeren, David nam haar tieten en tepel voor zijn rekening. Wij waren nog niet klaargekomen, en hadden allebei weer een stijve staan. Laura duwde mijn hand tussen haar benen weg en kroop bovenop mij, mijn lul schoot haar warme kletsnatte kutje in, wij begon elkaar goed te neuken.

David haalde mij even uit mijn concentratie, hij ging op de bank staan naast ons en duwde zijn leuter haar mond in. Driftig pijpend en snel wippend op mijn lul kwamen wij al snel bijna tegelijk klaar en spoot ik haar kutje vol. David zag het natuurlijk ook allemaal gebeuren. Ik wurmde mij onder Laura vandaan, mijn sperma lekte uit haar kutje op onze lerenbankstel. Ze gaf aan zich even te willen opfrissen, David ging weer op de bank zitten, echter toen Laura wilde opstaan om naar de badkamer te gaan, pakte hij haar vast en trok haar bovenop zijn grote lichaam. Ik zag zijn dikke eikel en stukje tussen haar glibberige super opgezwollen schaamlippen verdwijnen, Laura begon zich te verzetten en zei dat zij zich eerst even wilde opfrissen.

“Kom op Laura” zei ik op een paar meter afstand vanaf de stoel waar ik tegenover hun was gaan zitten, “laat David ook even goed in je geile kut klaarkomen.”

Met opgewonden blik keek ze mij over haar schouder aan, drukte daarbij haar kutje verder over zijn dikke stijve lul, en richten zich weer volledig op hem. Ja, ze kreeg het even zwaar te voorduren zag ik fysiek en hoorde ik uit haar mond.

“Je bent zo groot” hijgde ze en smeekte om het voorzichtig te doen. Dat deed hij ook, voor mij was dit ook een apart moment in onze relatie om te zien dat haar kutje helemaal werd opgerekt door een andere man, die een stuk groter geschapen was. Het was een natuurlijke lust op dat moment wat ik een uur hiervoor niet had zien aankomen, waar wij niet vooraf weloverwogen met elkaar over hadden gesproken, maar zich wel voor mijn ogen afspeelde. Mijn gevoelens en emoties duizelden in mijn hoofd toen ik mijn eigen liefje gepaald zag worden, haar luid hoorde kreunen, en mijn eigen sperma rijkelijk op David ’s ballen uit haar kutje zag vloeien.

Achteraf gezien een goed glijmiddel voor haar kutje, anders had David haar strakke kutje niet zo gemakkelijk kunnen neuken met zijn grote lul. Laura en David gingen helemaal in elkaar op, op een gegeven moment tilde hij haar als een veertje op, legde haar op haar rug languit op de bank en pompte haar zo weer vol. Ik heb haar nog nooit zo hard horen gillen, kreunen en hijgen. Echt ik kreeg bijna medelijden met mijn vrouw toen ik haar bijna helemaal zag verdwijnen onder zijn grote lichaam op onze zitbank. Laura ’s smalle beentjes bungelde in de lucht langs zijn billen, ze explodeerde in een orgasme en gilde daarbij de hele kamer bij elkaar. Een paar minuten later zag ik David zich snel uit haar kutje terug trekken, zijn eigen paal in zijn hand nemen en er een paar laatste snelle rukken aangeven. Hij spoot zijn sperma tot bijna onderaan haar kin uit over haar lichaam. Laura was een paar minuten lang compleet van de wereld toen hij van haar lichaam af was gegaan.

Het was onvoorstelbaar geil zoals dit plotseling was ontstaan, mijn vrouw is daarna even gaan douchen, David en ik praten er nog even over na. Hij bekende ook dit niet te hebben verwacht, maar wel aan gedacht te hebben in zijn fantasieën. David erkende dat hij Laura altijd al een aantrekkelijke vrouw te hebben gevonden. Nadat Laura alleen in haar badjas gehuld de kamer in kwam en aan David vroeg of hij bleef slapen, zijn wij ook gaan douchen en hebben daarna nog een stevige borrel met zijn drieën gedronken voor wij tegen middennacht met zijn drieën naar onze slaapkamer gingen. Met Laura tussen ons in kwam al snel alles weer op gang toen zijn met onze lullen begon te spelen. Wij werden weer door mijn vrouw gepijpt, hebben haar samen gelikt en met haar tieten gespeeld. Mijn vrouw was echt niet meer te houden, zij daagde ons uit om haar eens goed in beide gaatjes in een trio te nemen. Ik moest in haar kont lachte ze geil, ze vond David daar een beetje te groot voor. Na haar goed met glijmiddel te hebben voorbewerkt ging zij bovenop David zitten.

Toen hij goed in haar kutje zat, mocht ik erbij komen en zo begonnen wij voorzichtig en rustig aan onze eerste dubbele penetratie. Ik neuk mijn vrouw regelmatig in haar kont, maar zo strak als die nacht had ik haar nog nooit gevoeld. Onze stijve palen gleden keer op keer over elkaar heen tussen het dunne wandje van haar anus en kutje, het was super geil om haar te horen kreunen en dit zo met zijn drieën te doen. Laura, was al meerdere keren achter elkaar klaargekomen toen ik uiteindelijk ook voor de tweede keer mijn zaad diep in haar darmen spoot.

Nadat ik mij terug had getrokken ging David nog even goed met haar door, hij neukte haar snel en fel, en neukte haar helemaal gek. Op een gegeven moment smeekte Laura hem te stoppen, ze kon niet meer. Ze had geen kracht meer hijgde ze. Hij ging nog even flink met haar door voor hij zijn zaad ook in haar kutje spoot. Laura was daarna helemaal op.

Na een opfrisbeurt zijn wij die nacht met zijn drieën in slaap gevallen. De volgende ochtend hebben wij met zijn drieën uitgebreid ontbeten en is David tegen de middag naar zijn huis gegaan. Wij hebben er daarna samen een goed gesprek over gehad, was dit éénmalig of voor herhaling vatbaar vroeg ik aan mijn vrouw. Het was Laura goed bevallen, ze vond het spannend en geil, en had er goed van genoten bekende zij.

“Hoe vond jij het” vroeg ze? Ik kon ook niet ontkennen het heel geil gevonden te hebben, ik vond het super geil om mijn vrouw hier zo van te zien genieten, ze was voor mij betoverend geil geweest die avond en nacht. Wij konden David al heel lang, vertrouwde hem ook wel hier heel discreet mee om te gaan, het was voor hem ook een extraatje. Het was een nieuwe fase in ons leven, en zagen dit ook wel als een extra oppepper in onze seksuele relatie. Bij gelegenheid voor herhaling vatbaar dus!

De dagen daarna had ik mijn handen vol aan mijn vrouw, ze bleef bloedgeil, ze kleden zich elke dag lekker sexy en wilde weer elke dag seks. De vrijdagavond daarna kwam ik doodmoe van mijn werk. Laura liep in een sexy kort rokje zonder slip rond, had geen bh aan en haar stijve tepels waren constant te zien in haar blouse. Na het avondeten zei ze dat David haar die middag had gebeld, hij had ons uitgenodigd om zaterdagavond bij hem op visite te komen. Ik hoorde van haar dat ze elkaar door de telefoon weer flink hadden opgegeild, hij had het voor elkaar gekregen dat Laura zichzelf tijdens dit gesprek had klaar gevingerd. Haar openhartige bekentenis maakte mij wel weer gelijk geil, maar fysiek was ik te moe om haar weer even goed te neuken. Ik liet het aan mijn vrouw over of wij naar David toe gingen, “zeg het maar” zei ik tegen haar, “heb je er zin in vroeg ik?” Ja, dat had ze wel.

Laura had er weer werk van gemaakt toen wij die avond bij David aankwamen, ze was zeker twee uur met zichzelf bezig geweest in de badkamer, en had haar kledingkast weer eens flink overhoop gehaald. Ze had gekozen voor een zwart leren bovenkleding outfit, een zwart ultra kort rokje van dun soepel leer, met een kort leren hesje. Daaronder had zij een spierwitte opengewerkte bodystocking, zonder bh waardoor je haar rode stijve dikke tepels goed kon zien, dit alles werd alleen bedekt door haar hesje. Verder had zij zwart zijde kousen aan met een dikke naad en hoog gehakte lakpumps. Dit viel niet alleen bij mij in de smaak, al vrij snel na de koffieronde kwamen de hartversterkers op tafel en lag mijn vrouw mij binnen een uur al te kluiven op de bank bij David. Het hoeft geen betoog dat zij David hiermee ook uitdaagde om zijn stijve leuter ook uit zijn broek te halen.

Echter, de voorgaande erotische belevenis bij ons thuis, de oplopende geile spanning onderweg naar David in de auto en hun eerste echte lange tongzoen toen wij daar aankwamen… had mij zo geil gemaakt, dat ik binnen een paar minuten al in haar mond klaarkwam. Dit was niet de bedoeling, maar gebeurde wel. Ik was daarna al snel uit beeld bij mijn vrouw, wat ik wel begreep. Er stond namelijk iets te gebeuren, waar zowel Laura en ik geen ervaring mee hadden! Ik zat bij te komen van mijn snelle orgasme, maar was ook nog steeds fysiek moe. David had volop energie liet hij ons zien, hij was even gepijpt naast mij op de bank, maar ontdekte daarbij dat de bodystocking die Laura aan had makkelijk in haar kruis open was te maken. Een paar drukknoopjes los en hij had haar kutje te pakken, eerst met zijn vingers, daarna met zijn tong. Verder bleef haar outfit daarbij in tact. Hij speelde met haar, maakte haar super geil met zijn tong, maar ondanks haar gesmeek liet hij haar niet klaarkomen. David vroeg haar mee naar boven te komen, naar zijn slaapkamer.

Er was even oogcontact tussen ons, ik knikte ja, maar bleef zelf nog even op de bank zitten en dronk mijn biertje. Ik had zoiets van, laat ze maar even samen. Na ongeveer een kwartier ben ik ook naar boven gegaan. Ik was nog nooit in zijn slaapkamer geweest en ging op het geluid af. Daar wachten mij toch wel een grote verrassing, mijn vrouw hing daar in een soort van schommel van leren riemen die bevestigd waren aan het plafond. Laura had al haar kleding en schoenen nog aan. Haar handen waren geboeid, haar benen gespreid en er zaten grote strakke tepelklemmen op haar stijve tepels, terwijl zij haar bodystocking nog aan had. David stond spiernaakt voor haar, ik zag op dat moment een dildo in haar kutje onder haar rokje verdwijnen, die hij langzaam begon op te pompen. Laura keek mij met super geile ogen aan, toen zag ik ook dat zij een rubberbal aan een riempje in haar mond had, waarmee zij monddood was gemaakt.

Ik ging zwijgend op het bed zitten en nam de slaapkamer verder in mij op. Het licht was er sfeervol gedempt en David begon haar te neuken met die dildo, die toen al enorm door hem was opgepompt. Ik kon zien dat Laura hiervan genoot.

Hij ging door alsof ik er niet was, aan haar fysiek kon ik zien dat ze op springen stond, maar dat liet hij niet gebeuren. David trok de dildo uit haar kutje terug, haar kutje was een kut geworden die wagenwijd openstond. Hij duwde daarna, ondanks zijn lengte en dikte vrijwel moeiteloos zijn stijve lul haar kut in, en begon haar stevig staande tussen haar benen te neuken. De schommel deed zijn werk, Laura beukte steeds terug over zijn lul, en draaide met haar hoofd alle kanten op. Gillen kon ze niet, maar kreunen des te harder toen hij haar zo neukte. Ik keek er sprakeloos naar. Hij stopte een paar keer, trok zich even terug en ging dan weer door. Zowel hij al Laura kwamen zo steeds net niet klaar. Haar gezicht begon te glimmen, de zweetdruppels kwamen op, Laura werd er bijna gek van!

“Maak jij die mondknevel even los Roger” vroeg hij aan mij. Nadat ik dat gedaan had schreeuwde ze de hele slaapkamer bij elkaar.

“Neuk mij nou klaar” gilde ze, “laat mij klaarkomen David” smeekte zij.

Echter David liet dat niet gebeuren, zijn enorm lul trok hij op een gegeven moment terug uit haar kut, ik zag dat hij dit voor zichzelf ook net op tijd had gedaan. David pakte een blinddoekje wat hij bij Laura omdeed.

“Ik zie niets meer” krijste zij.

“Dat is ook de bedoeling” lachte hij. Zo lieten wij haar hangen, gingen samen naar beneden om een biertje te drinken en bespraken zijn plan. Ik zei zo soort schommel nog nooit te hebben gezien, waarop hij zei dat haar zus er regelmatig had ingehangen, iets wat ik mij bij mijn ex schoonzus totaal niet bij kon voorstellen, maar wel zo zal zijn geweest.

“Wij gaan haar helemaal gek maken,” lachte David, “stellen zoveel mogelijk het klaarkomen uit, tot ze uiteindelijk ontploft. Als wij straks weer naar boven gaan, wil ze maar één ding zei hij klaarkomen. Maar dat gaat nog niet gebeuren, jij moet haar in deze positie maar eens goed diep in haar reet nemen” stelde hij voor.

“Nou lachte ik, dat zal er even nog niet inzitten, kijkend naar mijn slappe lul.”

Ik vond het allemaal super geil hoor, daar niet van, maar ik was er fysiek nog even niet toe in staat.

“Ik heb een zware week met Laura en op mijn werk achter de rug” zei ik.

“Oké, dan neem ik het wel even van je over” lachte hij weer. Ik vond het prima! Toen wij na een halfuurtje weer in de slaapkamer kwamen was Laura een beetje in paniek.

“Waar waren jullie” vroeg zij zich hardop af, want zien kon ze ons niet. David deed zijn vinger op zijn lippen, wij gaven haar geen antwoord. Hij pakte een tube glijmiddel en begon haar anus er mee in te smeren en haar met zijn vinger in haar kontje te vingeren, ik ging er languit bij op bed liggen. Al snel begon Laura weer geil te kreunen, ik kreeg een trilapparaatje in mijn hand gedrukt waarmee ik de nog steeds aanwezige tepelklemmen op haar super gevoelige tepels mee moest bewerken. Daar reageerde mijn vrouw heftig op. David ging over tot verdere actie. Toen zij zijn eikel tegen haar kontgaatje voelde en hij er een stukje inging, wist ze gelijk dat ik het niet was.

“Nee, hé” riep ze, “je gaat toch niet mijn kontje neuken met die grote lul je” jammerde ze tegen David.

“Yep” lachte hij en duwde voorzichtig door, Laura had het niet meer, en hapte naar adem. David zat er goed in, bijna tot aan zijn ballen toe zag ik toen hij haar langzaam begon te neuken. Het trilapparaat op haar tepels had ook zijn effect, binnen een paar minuten kwam ze gillend klaar op zijn lul diep in haar kont.

“Geile slet” lachte David, “anaal klaarkomen hé dat is weer een ander gevoel dan in je kut.”

“O, ja, ja…” hijgde Laura, die dit kennelijk toch wel heel geil vond. Echter kort daarna moest hij toch stoppen, het begon haar pijn te doen en dat was ook niet de bedoeling. Als compromis deed David de opblaasdildo weer in haar kut en pompte deze weer flink op. Ik stopte met de bewerking van haar tepels, ging weer op het bed liggen en keek wat er verder ging gebeuren. David ging op een stoel naast haar staan en dirigeerde zijn stijve lul haar mond in, zo heeft mijn vrouw hem lang gepijpt. Inmiddels was mijn lul ook weer stijf geworden van dit geile spelletje, toen David van de stoel stapte en de dildo uit haar kut haalde, zei hij tegen mij, “ga je gang vriend.”

Ik ging tussen haar benen staan, drukte mijn stijve haar kut in, maar voelde bijna niets, zo wagenwijd was zij opgerekt met de dildo. Geil als Laura was, riep ze tegen mij, “neuk mij keihard schat in mijn kut.” Ik deed mijn best maar echt lekker voelde het niet, ze was super nat en te wijd voor mij op dat moment. Ik trok mij terug, David nam het gelijk over en neukte haar daarna in een goed orgasme.

“O, ja” bleef ze hijgen, “neuk me” smeekte ze door, nou ze kreeg er goed van langs zo zag ik. David bleef gaan, de schommel aan het plafond begeeft het strak nog bedacht ik mij, maar dat gebeurde niet.

Hij pompte haar keer op keer vol met zijn grote lul, ik zag het gebeuren toen zij weer klaarkwam en hij even daarna zich snel uit haar terug trok om zich over haar leren rokje leeg te spuiten. Nadat David haar polsen had losgemaakt hebben wij haar samen uit dat tuigje gehesen en Laura op bed gelegd. Ze moest er even van bijkomen, onderwijl hebben wij haar verder uitgekleed, op haar kousen na lag Laura toen ook naakt, en mocht zij weer zonder blinddoek naar ons kijken. Na een pauze en een drankje op bed zijn wij verder gegaan. Ik heb haar nog even in haar kont geneukt, maar had geen kracht meer om nog een keer klaar te komen, ik kon mijn lul niet meer stijf houden. David was er weer helemaal, Laura had hem daarbij gepijpt en kroop al snel bovenop zijn stijve lul. Als beesten hebben zij elkaar geneukt, eerst bovenop, toen op zijn hondjes, en op het laatst, na ik schat een uur volop neuken heeft hij haar plat op haar rug liggend nog een keer vol gespoten. Laura was op, en kon geen boe of bah meer zeggen. Zo had ik haar nog nooit meegemaakt, ze was echt helemaal van de wereld.

David en ik hebben toen nog samen een biertje beneden gedronken, boven was het stil en bleef het stil toen wij weer boven kwamen lag Laura te slapen. Ze was kennelijk zo moe dat ze zichzelf niet had opgefrist, wat toch echt niets voor haar is. Nadat wij wel een douche hadden genomen stelde David voor dat ik maar naast haar moest gaan slapen, hij ging zelf wel op de bank beneden liggen.

“Nee, ik ga wel op de bank, dan is het weer een verrassing als ze wakker wordt” lachte ik. Zo gezegd zo gedaan, ben ik beneden op de bank gaan slapen en kroop hij naast Laura in zijn eigen bed. Ik ben al snel als een blok in slaap gevallen.

De volgende morgen werk ik rond 10.00 uur wakker, hoorde boven geluiden en ben naar boven gegaan. Laura en David lagen alweer bovenop elkaar, althans David lag op zijn rug Laura te likken en zij lag hem heftig te pijpen.

“Zo! Goed bezig.” Zei ik toch wel onder de indruk van hun energie en seks drive.

“Een klein naspel” zei David tussen haar benen vandaan, Laura keek mij weer met geile ogen even aan, kwam kort hierna klaar en werd weer in haar mond gespoten. Daarna is Laura gaan douchen, hebben wij ontbeten en zijn rond de middag naar huis gegaan.

Ik kon niet anders zeggen dat wij dat weekend weer een ervaring rijker waren en ik vooraf nooit had verwacht het super geil te vinden om te zien dat mijn vrouw seks met een andere man heeft. Mijn vrouw geniet er ook met volle teugen van, ze heeft het ook eerlijk toegegeven dat ze heel geil wordt van David ’s grote lul, zijn fysieke kracht en energie en zijn steeds verder openbarende dominantie op haar. Die geile spelletjes die hij met haar speelt spreken haar aan. Ons seksleven is spannender geworden, en breidt zich verder uit met David erbij, bijna elk weekend is hij bij ons of gaan wij naar hem toe. David heeft thuis veel speeltjes waar mijn vrouw en ik heb bestaan niet van wisten, maar nu wel met zijn drieën volop van genieten. Laura is natuurlijk wel het middelpunt hierin, ik zie dat zij haar grenzen steeds verder opzoekt en zich in onze triootjes door David volledig laat domineren. Soms vind ik het persoonlijk weleens te ver gaan, vernederend voor haar, maar zelf zegt zij het allemaal super geil te vinden wat hij allemaal met haar doet. Wie ben ik dan om haar hierin tegen te spreken!

Mr. Ano & Mm. Niem

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1740

ALLES WAT JE WIL!

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers di, november 29, 2016 14:22:35

ALLES WAT JE WIL!

Het had iets clandestien om in een hotel aangrenzende kamers te nemen, bedacht ik.

De kamer was een minisuite met een bank en een keukenhoek en een aparte slaapkamer. Ik kon rondlopen, maar dat deed ik niet. Ik kon het licht aandoen, maar dat deed ik ook niet. Want er stond iets te gebeuren. Ik voelde het. Ik zette mijn tas op het aanrecht en luisterde. Johan was in zijn kamer. De grendel aan de andere kant van de tussendeur werd weggeschoven en... Mijn hart bonsde zoals het al deed vanaf het moment dat ik met de lift naar boven was gekomen. Hij had zijn kaken op elkaar geklemd en zijn handen diep in de zakken van zijn jas gestoken.

Mijn blik was afgedwaald naar de rits van zijn broek. Hij was opgewonden. Heel erg. Ik had verrast kunnen zijn, behalve dat ik mijn deel had bijgedragen om hem zover te brengen. Toen hij me hielp bij het uitstappen voor het hotel, had ik hem eerst gekust. Hard en snel, met mijn handen in de zijne. Ik had hem losgelaten met de woorden “hoe eerder, hoe beter”.

Nu, op dit moment, stond er iets te gebeuren. Goddank. Ik had hem bijna besprongen toen we op de snelweg reden en hij mijn verbeelding prikkelde met alle dingen die hij met mij wilde doen. Onder de gordel.

Hij verspilde geen tijd met praten. De tijd voor lieve woordjes was voorbij. Zijn hand omklemde in één vloeiende beweging mijn kaak, tilde mijn gezicht op en hij nam mijn mond met een heftigheid die mijn lippen zacht maakte, mijn longen leegzoog.

Ik had het heet, mijn huid stond strak en tintelde op de juiste plekken. Ik deed mijn hoofd achterover om naar adem te kunnen snakken en hij maakte gebruik van de gelegenheid om zijn tong in mijn mond te steken. En wat altijd zo... merkwaardig had geleken, was nu absoluut, absoluut logisch. Het was voorspel. Een belofte. Wat hij met zijn mond aan het doen was, zou hij ook doen met dat keiharde lichaamsdeel dat, daarbeneden, tegen mijn aan drukte. Hij maakte zich los en zijn stem klonk als een grom en deed mijn huiveren. “Zeg ja.”

”Ja.”

Hij duwde mij tegen de deur, plaatste zijn handen aan weerszijden van mijn hoofd, terwijl zijn heupen tegen mijn middel wreven. “Alles wat ik wil. Zeg het.”

”Alles...” ik aarzelde. “Wat be…”

”Alles wat ik wil,” herhaalde hij ruw. Toen zachtjes: “Alles wat ik wil zal je een goed gevoel geven. Dat beloof ik je. Dus zeg het tegen me, Veronique. Alles wat ik wil.”

Ik knikte. Hervond mijn stem. “Alles.”

Hij kuste mijn opnieuw, zachte, prikkelende kussen maakte dat ik wilde zuchtte. Hij wreef met zijn neus in mijn hals, ging met zijn tong naar de plek waar mijn halsslagader klopte. “Zenuwachtig?”

”Een beetje. Ja.”

”Hoeft niet.” Hij draaide met zijn heupen en ik snakte naar adem. “Ben je nat?”

Er ging een rilling door mijn heen. O god. “Ja.”

”Een beetje?”

Ik slaakte een zucht. “Nee.”

Hij ademde huiverend uit. “Mooi.” Hij hield zijn handen aan weerszijden van mijn hoofd plat tegen de deur en nam mijn mond opnieuw voor een verzengende zoen. Ik greep zijn jas en klampte me als een drenkeling aan hem vast.

”Maak je jas los.” Ik gehoorzaamde met trillende vingers en liet de jas zonder er een seconde over na te denken op de grond vallen.

“Nu je trui.” Ik trok hem over mijn hoofd. Ik aarzelde even toen de col vast kwam te zitten. Ik maakte de trui voorzichtig los en streek mijn haar goed terwijl ik de trui boven op mijn jas liet vallen.

Zijn mond ging weer naar de mijne; dit keer was de zoen sensueel en ongehaast en toen hij zich losmaakte, liet ik een zacht protesterend geluid klinken.

“Nu mag je zelf kiezen wat je uitdoet,” mompelde hij. “Spijkerbroek of beha.”

“Ik heb mijn schoenen nog aan.”

“Daar zorg ik wel voor.” Ik huiverde opnieuw toen er allerlei beelden door mijn hoofd flitsten. “Trek je broek uit voor me, Veronique.”

Hoe ik erin slaagde de knoop en de rits los te krijgen weet ik nog steeds niet maar even duwen en met de heupen draaien zorgde ervoor dat mijn spijkerbroek soepel op mijn enkels zakte. Hij zuchtte bevend en zijn adem was warm op mijn schouder. Waar hij een kus op drukte. Hij ging naar mijn sleutelbeen, maakte mijn huid ook daar warm met zijn adem. Hij ging met het puntje van zijn tong langs het midden van mijn hals en ik hield mijn adem in.

“Johan.” Ik voelde aan mijn huid dat hij glimlachte.

“Je bent toch niet verlegen, Veronique?” Hij wachtte niet op antwoord, maar liet zijn handen in een roofdierachtige beweging langs de deur omlaag wandelen en zijn schouders rolden soepel als die van een grote kat. Hij zocht zich kussend een weg tot hij bij mijn buik was en hij op zijn knieën zat. Hij knielde voor me en zijn neus was maar een paar centimeter verwijderd van de plek die inderdaad heel erg nat was.

Hij ademde in en toen hij uitademde was dat met een ruw geluid waar mijn knieën slap van werden.

“Je maakt me ongeduldig, Johan.”

Hij grinnikte duister. “Mooi. Want jij maakt me gek. Heb je enig idee hoe lekker je ruikt? Hoe graag ik aan wil vallen, je wil proeven?”

Ik moest me schrap zetten en dat maakte hem weer aan het grinniken. “Waarom doe je dat dan niet?”

Hij slikte duidelijk hoorbaar. “Omdat ik wil dat je benen vrij zijn. De eerste keer dat ik je zag stelde ik me voor hoe je benen over mijn schouders lagen en mijn tong heel diep in je zat.” Opnieuw dat duistere gegrinnik. “Ik durf te wedden dat je er geen idee van had dat ik terwijl ik je boterkoeken zat te eten, er alleen maar aan dacht om van jou te snoepen.”

“Nee,” fluisterde ik. “Absoluut geen idee.” Mijn heupen leken een eigen wil te hebben en gingen in zijn richting. Hij ging met zijn hoofd een paar centimeter achteruit en liet een waarschuwend gegrom horen.

“Als ik eenmaal begin, zal ik niet meer kunnen ophouden. Dus breng me niet in verzoeking.”

”Schiet dan in hemelsnaam op.”

Hij greep abrupt een voet beet, rukte aan de laars en wierp die over zijn schouder. De andere laars ging erachteraan. “Stap uit je broek.”

Dat deed ik en hij kwam overeind, pakte met beide handen mijn achterste en tilde mijn van de grond. Mijn knieën kwamen omhoog en omklemden zijn heupen. Ik greep zijn schouders beet toen hij mij in het rond draaide.

“Schiet op, Johan. Alsjeblieft.”

Een tel later lag ik op mijn rug op het bed met mijn benen over zijn schouders en zijn mond... “O god.” Hij zoog door het kant van mijn slipje heen en ik kromde mijn rug, vergrootte de wrijving en rolde met mijn heupen tot ik het ritme had gevonden dat mijn tot grote hoogte bracht.

Hij trok zich plotseling terug, en ontlokte daarmee een protest aan mijn lippen. “Wacht,” wist hij uit te brengen. “Even wachten.” Hij zat geknield tussen mijn benen, hoofd gebogen en zijn vuisten langs zijn lichaam. Zijn borst ging hijgend op en neer.

“Wat? Wat is er?”

Hij lachte ongelovig. “Wat er is? Veronique, ik kom bijna klaar en ik ben nog niet eens begonnen. Ik moet een beetje kalmer aan doen.” Hij ging met zijn hand over mijn benen omlaag en toen weer omhoog. “Dit moet weg.” Hij trok mijn slip eerst over het ene been, toen over het andere en bracht het naar zijn neus en snoof.

“O,” fluisterde ik.

Hij propte het slipje in zijn broekzak, legde vervolgens voorzichtig mijn benen over zijn schouders en trok me naar zijn mond. Zijn tong bewoog plagend en ik dacht dat hij naar me keek.

“Johan. Alsjeblieft.” Ik duwde mijn heupen in zijn richting. “Alsjeblieft.”

Met een grauw liet hij me op het bed vallen en stak zijn tong diep in mij. Ik klauwde mijn handen in zijn haar en trok hem dichter tegen me aan, plantte mijn hielen in zijn rug om mij verder naar boven te kunnen duwen en al die tijd likte en zoog hij en liet hij me zweven.

Ik werd volkomen overvallen door mijn orgasme en ik kromde mijn rug terwijl ik hijgend zijn naam uitstootte. Daarna... Ik lag op het bed met mijn vingers nog steeds in zijn haar en hijgde alsof ik zojuist de marathon had gelopen.

“O, mijn god,” fluisterde ik. Hij hief zijn hoofd en hing hijgend boven me.

“Lekkerder dan ik had durven dromen,” zei hij zacht. “En ik heb heel veel gedroomd.”

Ik dwong mijn vingers om zijn haar los te laten en hij liet zich op de matras vallen. “Ik kan niet geloven dat ik hier nooit over heb gehoord.”

Hij drukte een kus op de binnenkant van mijn dij. “Je zegt van die lieve dingen,” plaagde hij.

“We zijn toch nog niet klaar, hè?”

“O nee,” beloofde hij. “Maar ik kom liever niet spontaan klaar als een tiener.”

Ik beet op mijn lip. “Ik heb geen condooms bij me.”

”Ik wel.”

Ik haalde diep adem. “Schiet op,” fluisterde ik.

“Nee.” Hij stond langzaam op van het bed. Ik kreeg de indruk dat hij zich voor mij stripte, om mij de tijd te geven aan hem te wennen. Plotseling had ik er behoefte aan om hem te zien. Van mij. Dat is van mij. Het was zo erotisch als het maar zijn kon.

Hij was bezig zich van zijn overhemd te ontdoen en zijn spieren bewogen bij elke beweging van zijn lichaam. Hij liet het overhemd op de vloer vallen en ik gaf mijn ogen goed de kost. Zijn borst was... mooi. Ik deed mijn ogen dicht.

“Nee,” zei hij ruw. “Waag het niet. Kijk naar me.”

Ik deed net op tijd mijn ogen open om te zien dat hij zijn broek liet zakken. Daar stond hij, met ontbloot bovenlijf en een erectie die probeerde uit zijn boxershort te ontsnappen.

“Johan,” zuchtte ik.

“Is dit een teken dat ik problemen heb met wat ik zie?” wilde hij weten terwijl hij naar zichzelf wees. “Nou?”

“Nee.” Ik keek naar zijn gezicht en liet mijn blik toen weer naar zijn boxershort glijden. “Nee, dat is het niet.”

“Dat is het zeker niet,” gromde hij. Hij deed zijn onderbroek uit en boog zich voorover om zijn portefeuille te zoeken en haalde er een condoom uit. Hij rolde hem over zijn penis en mijn mond werd droog. Zonder zijn ogen ook maar een moment van mijn gezicht af te wenden, kroop hij op het bed tot hij boven mijn hing. “Zeg ja,” eiste hij.

“Ja.” Ik kwam overeind en kuste hem op zijn mond om mezelf op zijn lippen te kunnen proeven. Dat verraste hem. Met een zachte grom duwde hij me op het bed en drong in één beweging mijn lichaam binnen. Ik boog mijn hoofd achterover. Voelde hem in mij. “Ja.”

“Je bent strak. Dat voelt zo lekker.”

“Je bent perfect,” fluisterde ik. “Help me.”

Hij bepaalde het tempo en begon langzaam. Ik kon het zien toen hij de grenzen van zijn zelfbeheersing bereikte, want zijn ogen werden donkerder dan zwart, de spiertjes in zijn kaak bolden een beetje op en zijn bicepsen trilden van de inspanning.

“Sla je benen om me heen.”

Dat deed ik en ik begon zachtjes te kreunen toen hij nog dieper in mijn drong. Het zweet parelde op zijn voorhoofd en zijn blik werd onscherp. Toen begon hij sneller te beuken, harder en harder, en hij klemde zijn kaken op elkaar tot hij zijn rug kromde en zijn lichaam schokte terwijl hij klaarkwam. Hij zakte in elkaar, zijn lichaam zwaar op het mijne.

Ik sloeg mijn armen om hem heen en zuchtte. Hij bewoog niet en zijn stem klonk gesmoord toen hij vroeg: “Zucht van genot of van verdriet?”

“Heel erg van genot.” Hij probeerde te bewegen, maar ik verstevigde mijn greep. “Nee. Blijf liggen.”

“Ik ben te zwaar voor je.”

Ik drukte een kus op zijn schouder. “Na zo veel jaren alleen... Het voelt lekker dat je zo zwaar bent.”

Hij kuste mijn kin en liet zijn voorhoofd tegen dat van mijn rusten. “Alles wat ik wil?”

Ik moest glimlachen. “En dat vraag je nu?”

Zijn mondhoeken krulden, maar toen werd hij weer ernstig. “Toen ik je... proefde...”

Ik voelde mijn wangen warm worden. “Ja?”

“Toen had je je vingers in mijn haar en dat vond ik fijn. Ik wil je aanraken. Overal.” Hij kuste mijn slaap en ging met zijn lippen lichtjes over mijn haar.

“Ik vind je mooi, hoe dan ook. Uit zijn blik sprak tevredenheid.

Ano&Niem

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1703

TWINTIG JAAR.

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers vr, januari 15, 2016 09:44:51

TWINTIG JAAR.

Twintig jaar getrouwd dat moet gevierd worden en dat gebeurde ook.

Een avondje show met daarna een kamer in een hotel in het zuiden van Nederland. We bespraken een kamer voor vier want onze vrienden gingen ook mee.

De avond begon om 20u uur met een welkomstdrankje voor iedereen daarna aan tafel met drank natuurlijk heerlijke wijn voor de vrouwen en sterke drank voor de heren en hoe later het werd, hoe drukker de vrouwen. Er werd ook al soms aardig aan elkaar gefriemeld door iedereen. Na de show werd er nog een afzakkertje genomen aan de bar wat de stemming er helemaal goed in bracht, we konden niet anders zeggen dat we alle vier heel geil waren en gingen naar de kamer omdat onze vrienden nog een leuke verassing voor ons hadden. We namen afscheid van een leuk paartje dat bij ons zat en zeiden dat als ze straks nog zin hadden om langs te komen ze welkom waren.

Op de kamer stond er een fles champagne van onze vrienden geopend klaar. En daar kwamen de cadeaus. Ik een slip met een slurf en mijn vrouw een veter met tepelkwasten wat wij direct aan moesten trekken… lachen en gieren.

Mijn vrouw was zo dronken dat zij achterover op het bed viel en het glas met inhoud over haar heen kreeg. Zij zat onder de champagne en dat vond haar vriendin toch wel zonde, die stortte zich plots op mijn vrouw en begon haar overal af te likken. Dat wond ons zo op dat heel gauw wij met zijn drieën mijn vrouw aan het aflebberen waren en van geiligheid smeekte ze of wij alsjeblieft door wilden gaan om alle plekjes te pakken. Door de vele drankjes moest ik ook plassen en ging even naar de wc. Dat duurde wel even en toen ik terug kwam zag ik tot mijn verbazing dat mijn vriend bovenop mijn vrouw ging liggen, zijn keiharde lul van 23cm in haar schoof en dat terwijl Ank (de naam van onze vriendin) Linda (de mijne) aan haar armen vasthield zodat ze niet weg kon. Maar Linda liet alles over zich heen komen zonder protest zodat Ank maar begon te zoenen met Linda en ik met verbazing stond te kijken hoe Linda werd geneukt door mijn vriend!

Ank zag dit en kwam naar me toe, ze wilde iets zeggen maar kwam niet uit haar woorden, euh… was het enige wat uit haar mond kwam.

Maar door het hijgen en kreunen op het bed had ik ook een stijve lul gekregen. Dat viel Ank ook op en ze pakte hem in haar hand en nam me mee naar het bed waar ik naast Linda kwam te staan en in haar glazige ogen keek, die was echt van de wereld maar ja met zo een grote lul in je kutje!

Ank ging voor me zitten en begon me te pijpen om mijn gedachte naar haar te richten wat ook gebeurde. Plots bewoog er iets naast me. Linda die Ray op zijn rug legde en bovenop hem ging zitten zodat ze zijn paal echt helemaal tegen haar baarmoeder voelde en veel lawaai begon te maken. Ank en ik begonnen te lachen omdat Linda zoveel kreunde en schreeuwde en wij zeiden tegen elkaar “die hoor je buiten ook”.

Zo zijn we een tijdje bezig tot er op de kamerdeur werd geklopt. Linda en Ray hadden niks in de gaten maar Ank en ik hoorden het. Wij keken elkaar aan en dachten dat het door het harde gekreun en geschreeuw van Linda kwam dat de buren kwamen klagen. Maar na het geklop hoorden we zachtjes roepen. Het bleek ‘t stelletje uit de bar die het beloofde drankje kwamen halen. Ik stond op trok even snel een broek aan, ging naar de deur en deed hem een stukje open. Maar toen werd deze al snel helemaal open geduwd door het meisje, die direct naar binnen vloog gevolgd door haar vriend. Ze hadden besloten om toch nog even te komen en hadden al buiten een hoop geluiden gehoord zodat ze dachten dat we aan het feesten waren. Maar ja, in een kamer met een half wandje hoor en zie je al gauw wat er aan de hand is, zo zeiden ze, “dit is een erg leuk feestje” en liepen door naar de plek waar ons “feestje” bezig was

Beiden stonden voor het bed en ik moest om ze heen kijken om te zien dat Ank nu samen met Ray, Linda aan het verwennen waren.

John en San (het stelletje) trokken hun kleren uit en ploften op het bed om zich ook met Linda bezig te houden , er werd gelikt, gevingerd, gepijpt en geneukt maar het mooiste was dat toen ik op mijn rug lag en San mij neukte en Ank van mijn gezicht af ging toen ik haar likte om naar Ray en John te gaan om ze te helpen met Linda. Want die werd in positie gebracht voor een sandwich. Ik had hier nu vrij zicht op en zag dat Ray op zijn rug ging liggen en dat Ank Linda hielp om die grote lul in haar kontje te stoppen wat aardig lukte met een beetje spuug en die geile kutsappen van haar hierna kon ik zien dat John langzaam over Linda heen kroop en tot mijn verbazing een nog grotere lul had dan Ray! En ook een nog stuk dikker.

John stopte eerst zijn eikel in Linda’s kutje om zo te kunnen wennen maar Linda was zo geil dat ze John bij zijn billen pakte en hem hard naar zich toe trok zodat zijn lul keihard naar binnen schoof en haar hard deed kreunen. Vanaf dat moment had ik alleen nog maar oog voor dit trio, zelf werd ik geneukt door een meisje dat ik maar een paar uur kende en mijn vrouw werd op haar 20 jarige huwelijksdag keihard in haar kut en haar kont verwend door twee kerels met grote lullen.

Het leek wel of er geen einde aan kwam maar na veel gehijg en gekreun en ik vermoed na diverse orgasmes van Linda gingen Ray en John uit Linda die verdwaasd met haar benen wijd op het bed bleef liggen en waar het sperma uit haar kut en kont kwam zetten. Tussendoor ben ik goed onder handen genomen door de meisjes.

Zonder Linda hebben we even wat gedronken en ons gewassen waarna John en Ray aan mij vroegen voordat John en San weg gingen of ze nog een keer Linda mochten verwennen waarmee ik instemde.

John stond op en pakte de fles champagne en ging hiermee naar het bed waar Linda nog lag in het zweet en geil. Ray en Ank en San streelden Linda over haar lichaam die weer begon te kreunen. San likte aan haar kutje dat nog steeds wijd open stond, John kwam erbij en schudde hevig met de fles deze begon te spuiten en hij stopte plotseling de fles in Linda der kut. John haalde nog even diverse keren de grote fles heen en weer zodat de champagne uit Linda der kut spoot waarmee ze voor de zoveelste keer klaar kwam.

John en San namen hierna afscheid van ons maar niet zonder hun adres te geven, Linda kwam nog even overeind om ze te zoenen en viel daarna in een diepe roes.

De volgende dag heeft Linda ons bedankt voor deze onvergetelijke dag en zei dat ze hoopte dat dit minimaal een keer in de maand herhaald werd.

Ano&Niem

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1521

LIFTAVONTUUR

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers di, juni 23, 2015 19:43:30

LIFTAVONTUUR

Op Tenerife was het al broeierig warm, het liep dan ook al naar het middag uur. Leen liep op haar gemak terug van het strand naar haar hotel. Samen met haar man was zij op vakantie, gewoon twee weekjes samen even weg. Dochterlief was in goede handen bij oma, dus daar hoefde zij zich geen zorgen over te maken. Inmiddels waren ze al een dag of vier op het eiland. De zon had zijn werk al goed gedaan en de huid van Leen had al een mooie kleur. Dat ging nou eenmaal snel bij haar. Nadat ze vanmorgen met Raf gezellig had ontbeten in een Grand Café hadden ze op weg naar het strand nog even over de boulevard gelopen. Bij een van de winkeltjes had ze een prachtig jurkje zien hangen.

"Pas het eens aan" had Raf gezegd. Toen ze uit de paskamer kwam moest de mannelijke winkelbediende even fluiten, "mamma Mia" zei hij.

“Jezus! Vrouw, dat staat je goed, sexy en toch ook een beetje chic.”

Leen keek in de spiegel en inderdaad het jurkje stond haar fantastisch. Een mooie rug en armen. Het jurkje maakte haar mooi en Leen gaf het jurkje wat extra's. Toch twijfelde ze een beetje. Het jurkje hoorde niet heel strak te zijn maar viel een beetje los om haar lichaam. Iemand die zijn best zou doen zou een glimp van haar borstjes op kunnen opvangen, het jurkje was ook iets korter dan ze gewend was te dragen. Verder was het jurkje wit en daardoor scheen het iets door. Het was bijna niets maar als je goed keek kon je een klein beetje haar tepels zien. Raf had haar overtuigd.

“Doe het nou maar, je bent op vakantie en dan mag je er sexy uitzien.”

Normaal zou ze zo iets niet zo gauw dragen, maar hier vond ze het eigenlijk geen probleem, ze vond het ook wel een beetje spannend. Ze was zo verguld met haar aankoop geweest dat ze besloot het direct aan te houden.

De paar minuten die ze toen nog over de boulevard moesten lopen om naar het strand te gaan waren erg goed voor haar ego geweest, menig man had zijn hoofd omgedraaid en een enkel brutale had stilletjes gefloten of probeerde oogcontact te maken. Samen had ze daar de grootste lol om gehad.

Op het strand was het niet al te druk geweest. Heerlijk had ze zich gevoeld, heerlijk ontspannen de zonnestralen laten inwerken. Na een paar uur zonnen was het dus tijd voor haar geworden om naar het hotel te gaan voor haar middagdutje.

Hier liep ze nu, lekker in het zonnetje. Jammer dat Raf niet was mee gegaan, hij wilde nog even een uurtje zonnen. Ze had zin in haar man. De aandacht, de zon, de mooie mannen op het strand, Raf die haar wat langer insmeerde met zonnebrand dan eigenlijk nodig was, hadden haar een beetje opgewonden gemaakt, het liefst zou ze lekker tegen haar man liggen, snel een beetje neuken. Misschien straks dacht ze, als ik wakker wordt dan is hij er wel.

Ze liep de hal in van het hotel, eigenlijk had ze nog wel zin om wat te drinken. Het was een luxe hotel met ‘k weet niet hoeveel sterren, ze hadden daar een prachtige kamer met groot balkon, een groot rond bad, een joekel van een bed en alles wat er bij hoort. Ze liep langs de receptie om naar het restaurant gedeelte te gaan, ook de het mannelijk personeel achter de balie lachte nog vriendelijker naar haar dan anders, wat zo'n jurkje niet met mannen kan doen dacht ze geamuseerd. In het restaurant aangekomen ging ze aan een tafeltje zitten en bestelde een kop ijsthee, ze pakte een Cosmopolitan van de leestafel en zat er wat in te bladeren.

Zonder dat ze precies wist waarom keek ze op, ze had het idee dat iemand haar aan zat te kijken. Enkele tafels verder zat een man haar aandachtig op te nemen, brutaal zat hij naar Leen te kijken, hij deed niet echt zijn best om dat te verbergen. Leen voelde zich wat ongemakkelijk en geïrriteerd door dat ongegeneerde gestaar. Boos keek ze zijn kant op, het maakte niet veel indruk. Hij lachte nu naar haar. Leen besloot om hem te negeren en verdiepte zich weer in haar tijdschrift. Ze kon zich echter niet meer concentreren en keek stiekem vanuit haar ooghoeken naar de man. De man was blijkbaar wat ontmoedigd door haar koele reactie en zat inmiddels de krant te lezen. Het viel haar op dat het wel een heel aantrekkelijke man was, donker, breed, waarschijnlijk gespierd en een uitstraling die een combinatie was van brutaal en sympathiek. Daarbij zat hij strak in het pak, wat hem er goed maar toch ook een beetje nonchalant uit deed zien. Kortom een intrigerende persoonlijkheid.

Nu was het de beurt aan de man om op te kijken, Leen dook weer gauw in haar tijdschrift. Ze bladerde nog wat in haar tijdschrift tot ze ‘t tijd vond worden om naar haar kamer te gaan. Ze nam een laatste slok thee en stond op, ze kon het niet na laten om nog even een snelle blik op de man te werpen, hij was echter al weg. Jammer dacht ze, een beetje flirten met deze man had haar eigenlijk wel leuk geleken. Ze liep naar de receptie om daar haar sleutel op te halen.

"Good day" zei de man achter de balie vriendelijk, "you look very nice today".

Leen bedankte hem met haar mooiste glimlach. Ondanks de donkere kleur van de vriendelijke Spanjaard kon je zien dat hij een beetje rood werd, hij werd er zowaar verlegen van. Na het in ontvangst nemen van haar sleutel liep ze in de richting van de lift. De liftdeuren gingen dicht en waren bijna gesloten, maar met een klein sprintje was ze nog net op tijd en de druk op de knop deden de deuren weer open gaan. Leen stapte naar binnen en stond ineens oog in oog met de mooie man die ze in het restaurant had gezien. Zowel Leen als de mooie man schrokken even van de plotselinge nabijheid. Leen bleef even staan, maar met een gebaar nodigde hij Leen uit om de lift binnen te komen. Leen kon niet anders dan naar binnen gaan en drukte op het knopje van de 19de verdieping. Terwijl de deuren sloten moest Leen als vanzelf even naar de man kijken.

Nadrukkelijk stond hij zijn best te doen om nonchalant te kijken maar Leen kon voelen dat hij op een bepaalde manier geraakt was door haar aanwezigheid. Ook Leen was een bepaalde spanning voelbaar, niet vervelend, integendeel het voelde juist wel een beetje spannend. Hij moest naar de 23ste etage.

Terwijl de lift omhoog ging stonden zij zo zwijgend bij elkaar. Plotseling met een schok stopte de lift en Leen werd door de schok tegen de mooie man geslingerd, die niets anders kon doen dan haar beet pakken voordat ze zou vallen. Leen was in de war gebracht door de plotselinge aanraking van de man mompelde iets van "sorry".

De man glimlachte en bleef glimlachen, maar bleef haar ook vast houden. Leen keek de man aan, niet wetend hoe te reageren. Ze hoorde zich eigenlijk los te maken van de man maar iets in haar wilde dat ook niet, integendeel. Of het nou kwam door het vakantiegevoel, de mannelijke aandacht die ze had gehad of omdat ze zich toch ook wel een beetje geil voelde wist ze niet maar het liefs zou ze de man ter plekke willen nemen. Plotseling werd de spanning doorbroken omdat er iemand ergens op liftdeuren aan het bonzen was en schreeuwde "there is something wrong with the elevator and the electricity, we will have you out in about 30 minutes"

Leen was weer terug in de realiteit, maakte zich los uit zijn armen en leunde tegen de liftwand. Tot overmaat van ramp viel toen ook nog het licht uit. In eerste instantie was het donker maar al snel begon ze aan de duisternis te wennen, ze zag de man nu weer die tegen wand tegenover haar aangeleund stond. In het schemerdonker kon ze zien dat hij haar bemoedigend toelachte. Ze had graag met hem willen praten helaas kon ze geen Spaans en hij waarschijnlijk geen Nederlands. Hij dacht waarschijnlijk het omgekeerde. In haar zak vond ze nog wat kauwgom, ze bood de man er ook een aan. Hij kwam naar haar toe, pakte het kauwgompje en wierp haar een dankbare blik toe. Hij ging naast Leen op de grond zitten en leunde tegen de lift-wand aan. Het was al warm maar met twee mensen in een kleine ruimte werd het nog warmer. Ondanks dat het een beetje donker was kon de man zijn ogen niet van Leen afhouden, niet openlijk maar stiekem bleef hij steeds naar haar kijken. Erg vond ze het niet, eigenlijk best wel leuk. Tot Leen zich ineens realiseerde waarom de mooie man steeds keek. Omdat ze een beetje zweette plakte de dunne stof van jurkje om haar lichaam, de vormen van haar borsten waren behoorlijk zichtbaar, haar tepels schenen al aardig door de stof heen. Ook had ze zich niet gerealiseerd dat hij een heel strategische plek had ingenomen. Het jurkje is kort genoeg om vanaf de plek waar hij zit teen haar billen aan te kijken. De schoft dacht Leen, hij zit steeds wel vriendelijk naar me te lachen maar ondertussen zit hij me uitgebreid te bekijken. Met een boze blik probeerde Leen duidelijk te maken dat ze hem wel door heeft. Hij leek zich er echter niet schuldig over te voelen. Brutaal keek hij terug en Leen voelde zich gevangen in zijn blik.

Terwijl de man haar aankeek voelde ze plotseling zijn hand op haar kuit, die hij zacht streelde. Leen vond dat hij dat niet kon maken maar zei of deed nog niets.

Langzaam streelde hij haar been, zijn strelingen gingen beetje voor beetje iets hoger. Het was niet alleen haar been waar ze zijn hand voelde, het gevoel zat ook in haar maag, haar tieten, haar hoofd. Het maakte haar geil.

Ik moet stoppen dacht ze, snel anders is het te laat. Maar het was al te laat. Zijn hand had haar bovenbenen bereikt en streelde zacht de binnenkant van haar dijen. Ze kon geen nee meer zeggen, integendeel, als vanzelf deed ze haar benen wat uit elkaar. Ze sloot haar ogen en leunde genietend achterover. Hij nam zijn tijd en de opwinding bij Leen werd alleen maar groter.

De mooie man ging op zijn knieën zitten en kuste en likte nu haar bovenbenen en de binnenkant ervan. Zijn handen gingen hoger. Hij streelde en kneedde zachtjes haar billen. Hij drukte kusjes op haar slip. Leen streelde door zijn haren. Hierdoor aangemoedigd wilde hij wel wat verder gaan. Voorzichtig probeerde hij het kleine en natte slipje van Leen naar beneden te doen.

Dat ging wel erg ver voor Leen en ze kwam weer even bij haar positieven, ze twijfelde. Met haar slip uit zou het hek van de dam zijn. Dan zou hij niet meer te stoppen zijn, en zij zelf ook niet. Maar eigenlijk wilde ze het ook niet stoppen. Maar wat dan wel? Ze kreeg een idee, dit zou een goed alternatief zijn. Ze duwde de mooie man een stukje van haar af en stapte bij hem vandaan.

Niet begrijpend keek hij haar aan, niet wetend wat hij verder nou moest doen. Leen wist al hoe ze hem duidelijk zou maken wat ze van hem verlangde. Ze trok haar jurk een stukje op en wreef sensueel met haar hand over haar slipje. Met grote en vooral geile ogen keek de mooie man naar het tafereel dat zich voor hem afspeelde. Met een hand schoof ze het slipje opzij en met haar andere hand begon ze rondjes over haar clit te draaien. Voor de ogen van de aangenaam verraste Spanjaard begon ze zichzelf te vingeren.

Ze wilde het zichzelf gemakkelijk maken en ging erbij zitten. Haar gespreide benen gaven de Spanjaard een prachtig uitzicht op haar mooi kale kutje. Ze ging verder waar ze gebleven en vingerde zich voor de ogen van de mooie man. Leen werd geil van de situatie, van haar vingers, van de wellust die uit zijn ogen straalde. Kijk naar me zei ze. De Spanjaard kon niets anders dan blijven kijken. Ineens begreep de Spanjaard wat de bedoeling was en hij begon zichzelf uit te kleden. Hij zag er goed uit, goed gespierd maar niet te. Als laatste ging zijn slip uit. Zijn stijve pik sprong met een schok te voorschijn.

Nu was het de beurt aan Leen om aangenaam verrast te zijn, dit was nou echt een pik om in hoofdletters te schrijven. Hij was groot, dik en zag er bijzonder hard uit. Hij ging tegenover Leen zitten tegen de andere lift-wand aan. Het was nog steeds donker maar niet zo donker dat ze elkaar niet konden zien. De hand van de Spanjaard ging naar zijn pik en terwijl hij naar Leen bleef kijken, hij werd ontzettend geil van haar, hij begon zichzelf aftetrekken, eerst wat langzaam, vervolgens sneller naarmate zijn geiligheid toenam. Er kwamen al wat druppeltjes voorvocht uit pik waardoor zijn eikel mooi begon te glanzen. Zo waren ze samen een poosje bezig, strak naar elkaar kijkend, geil worden van het uitzicht dat ze aan elkaar boden.

Leen was niet meer te stoppen, ze liet zich totaal zien aan de mooie man, zei ook steeds "kijk naar me, kijk wat ik doe, kijk naar mijn kut." Alle remmingen waren bij Leen overboord gezet.

De Spanjaard leek niet helemaal te snappen wat ze allemaal zei, maar keek als van zelf naar de steeds sneller draaiende vingers of hij keek naar haar ogen waar nu geiligheid uitstraalde. Vanuit aan alle delen van haar lichaam begonnen de heetste gevoelens los te komen, het gevoel werd steeds overweldigender.

Toen de Spanjaard nog harder aan zijn pik begon te trekken en ze zijn hand maar over zijn harde deel heen zag gaan kon ze het niet meer houden, met een luide kreun kwam ze klaar en niet zo'n beetje ook, het gevoel kwam uit alle hoeken en gaten, golf na golf rolde door haar lichaam.

Ze gunde zichzelf even de tijd om bij te komen. Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe de Spanjaard nog aan zijn pik trok. Wat is dit geil, dacht ze bij zichzelf en wilde weer zichzelf naar zo'n heerlijk hoogtepunt vingeren.

De Spanjaard had echter andere plannen. Wat zich voor zijn ogen had afgespeeld had hij nog nooit meegemaakt, een vrouw die zich zo had laten zien. Zijn geilheid was niet meer te remmen. De mooie man stond op, liep op haar af en trok haar omhoog. Leen kon aan zijn ogen zien wat wilde en dat hij zich niet nog een keer zou laten tegenhouden. Ze was dat ook niet meer van plan. Hij drukte haar tegen de lift-wand en stond met zijn stijve pik tegen de billen van Leen aangedrukt, het gevoel van zijn pik tegen haar kont aan deden alle geile gevoelens weer in alle hevigheid terugkomen.

“Neuk me” zei Leen, “alsjeblieft neuk me.” Ze drukte haar billen naar achteren om zijn pik nog beter te kunnen voelen en om beter toegankelijk voor hem te zijn.

De Spanjaard deed haar rokje een stukje omhoog en pakte haar slipje. De tederheid van eerder was echter verdwenen. Het enige wat hij nog voelde was de opperste wellust, de meest pure geilheid. Hij pakte het slipje scheurde het in een keer van haar lichaam. Daar stond Leen dan met haar billen naar achteren, haar jurkje opgestroopt en met een gescheurd slipje op haar enkels te wachten op het moment dat de mooie man zijn grote pik in haar kutje zou steken. Met beide handen pakte haar vast, hij trok haar tegen zich aan. Leen voelde hoe ze langzaam gevuld werd, duidelijk kon ze nu ook voelen hoe groot en hard hij was, steeds dieper kwam hij naar binnen. Haar verlangen werd immens, verlangen was ook niet meer het goede woord. Ze voelde zich immens geil en wilde niets anders dan geneukt worden.

"Neem me, neuk me, zo hard je kunt." Als hij de taal niet kon verstaan dan zei haar lichaam genoeg. Hij begon haar te neuken, hij liet zich helemaal gaan. Met harde stoten kwam hij steeds in haar om dan zijn lul er bijna helemaal uit te halen vervolgens weer hard toe te stoten. Leen liet zich helemaal gaan, ze voelde zijn pik, en hoe een hand naar haar borst ging. Ze genoot intens, ging mee met zijn ritme. Met een hand hield ze zich vast tegen de lift-wand, de andere hand ging naar beneden en vond haar kittelaar. Op het ritme van zijn stoten begon ze met clit te spelen.

Het duurde ook niet zo lang of Leen begon weer te voelen dat ze klaar ging komen. Steeds sneller draaide ze rondjes. Toen de mooie man in de gaten kreeg wat ze deed begon hij sneller te neuken. Er was nu geen houden meer aan voor Leen, alle geilheid kwam eruit en ze kwam, en kwam en bleef komen omdat hij door bleef neuken.

Lang zou dat niet meer duren want aan alles was te merken dat hij ook op het punt stond om klaar te komen. Zijn ademhaling werd onregelmatig, hij stootte wat klanken uit die ze niet kon verstaan. Leen wilde echter nog een ding voordat hij in haar zou spuiten. Ze wilde hem zien komen, ze wilde zien hoe de pik die haar zo veel plezier had bezorgd zou klaar komen. Ze maakte zich los van hem en ging snel op haar knieën zitten. Ze keek nog even naar zijn mooie lul en nam vervolgens in haar mond.

Als een razende begon ze hem te pijpen. Luid kreunend liet hij merken dat dit tot zeer tot zijn genoegen gebeurde. Hij kon nu elk moment klaarkomen. Dat was juist wat Leen wilde zien, ze liet hem uit mond gaan en begon hem af te trekken. Al na enkele handbewegingen kwam hij klaar, grote dikke stralen spoten uit zijn pik. Dierlijke kreten kwamen uit zijn mond. Leen kon niet voorkomen dat een straal sperma op haar nieuwe jurkje terecht kwam. Ze vond het geweldig om dit van zo dichtbij te kunnen zien. Het duurde even voordat hij weer bij de tijd was.

Even lachte ze naar elkaar. De man ging zich aankleden en Leen begon zich wat te fatsoeneren. Een slipje had ze niet meer. Op eens klonk er bonzen, een stem die riep "we will have you out in a few minutes".

De man had zich al aangekleed. Leen haalde een hand door haar kapsel en met het kapotte slipje veegde ze de sperma van haar jurkje, dat er nu niet meer zo nieuw uitzag. Na twee minuten kwam de lift weer in beweging. Op de etage van Laan aangekomen gingen de deuren weer open. Daar stonden ook de monteurs die de lift weer op gang hadden geholpen. Leen knikte vriendelijk naar de mooie man, “tot ziens en nog bedankt.”

Ze was weer de elegante vrouw die ze was voor dat ze de lift instapte. Ze liep de gang door en keek nog een keer naar de mooie man in de lift. De man zwaaide nog even. Een van de monteurs stond echter met een lapje stof in zijn handen, zich blijkbaar afvragend wat het was en hoe het er kwam.

Mr. Ano & Mm. Niem

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1420

De offerte

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers do, maart 12, 2015 19:37:47

DE OFFERTE

Sinds ruim een jaar werk ik nu voor dit bedrijf. Ik ben verkoper van kunststof kozijnen en ik denk dat ik het best aardig doe. Zo nu en dan probeer ik iets extra's te doen om een goede order binnen te halen. Meestal komt dit neer op een keertje rustig bij mensen langsgaan en een uurtje of twee de tijd nemen om die mensen goed advies te geven. Dan komt de opdracht vaak al vanzelf.

Deze keer was dat wel iets anders, maar ook het formaat van de opdracht was wel erg anders. Een goede vriend van mij belde vorige week op om mij te vragen of ik nog steeds in de kozijnen werk. Hij wist namelijk wel een opdrachtje voor mij in Spanje, en of ik daar interesse in had? Ik was natuurlijk één en al oor, en al gauw kwam ik er achter dat een groot nieuw bungalowpark nog op zoek was naar een betrouwbare leverancier. Mijn vriend had de vrijheid genomen om een beetje op te scheppen over mij en de kozijnen die ik verkocht. Hij gaf mij het nummer en zei dat ik zelf maar even moest bellen voor een afspraak. Ik schreef alles op en besloot gelijk dit telefoontje maar te plegen.

De vrouw waarnaar ik moest vragen sprak gelukkig vloeiend Engels en met mijn beste beentje voor legde ik haar uit waarvoor ik belde. Mevrouw Alfilado - zo heet ze - wist gelukkig nog waar het over ging en zij vroeg mij of ik ook naar een vakbeurs in Parijs zou gaan deze week. Zij stelde voor dat we daar dan af zouden spreken. Nu wist ik niet eens dat die beurs er zou zijn maar ik vertelde haar toch maar dat ik daar zeker heen zou gaan, dus we maakten een lunch afspraak voor de woensdag middag. Ik stuurde gelijk dezelfde dag vast wat documentatie en prijsopgaven naar het hotel in Parijs dat zij mij opgaf zodat mevrouw Alfilado dat vast door kon kijken voor onze afspraak.

Die woensdag ochtend stond ik heel vroeg op en stapte vol goede hoop in mijn auto. De weg was nog rustig op dit vroege uur en ik hoopte tijdens de spits ver bij de grote steden uit de buurt te zijn. Het regende een beetje en mijn radio stond zachtjes aan. Ik had er wel zin in vandaag. Mevrouw Alfilado klonk aan de telefoon alsof ze heel positief tegenover mijn producten stond, waarschijnlijk had die vriend van mij wel goede dingen beloofd aan haar. Om elf uur reed ik het centrum van Parijs binnen. Het weer was hier iets beter, al hing er wel een bui in de lucht. Het zou best eens kunnen gaan regenen. Ik volgde de aanwijzingen van mijn GPS om bij de beurshallen te komen, parkeerde mijn auto en ging op zoek naar het restaurant waar ik een afspraak had. Eenmaal daar aangekomen zag ik dat zij er nog niet was. Ik wist niet precies naar wie ik op zoek was, maar in ieder geval een Spaanse mevrouw die er goed georganiseerd en vakbekwaam uit zag. Dat was de indruk die ik van haar had na ons telefoongesprek. Ik ging vast zitten en bestelde een koffie bij de opvallende grote en dikke serveerster. Ze had wel iets, maar het leek mij toch wel gevaarlijk om onder haar terecht te komen. Net toen de serveerster mijn koffie bracht stapte een mooie vrouw het restaurant binnen.

Haar donkere ogen en haren en haar licht getinte huid verraadde haar Zuid Europese afkomst. Ze was in één woord adembenemend. Ik hoopte stiekem dat dit mevrouw Alfilado zou zijn, dan had ik met zekerheid al genoeg aan lunch met haar en kon het mij niet zoveel meer schelen of ik nu een opdracht kreeg of niet. Ik keek haar even aan met een vragende blik en ze liep direct met een prachtig zelf verzekerd loopje op mij af. "Mijnheer Vandenburg?” Probeerde zij te zeggen in haar beste Engels.

"Erik”, zei ik enthousiast terwijl ik opstond. "Mevrouw Alfilado? Aangenaam kennis te maken.” en dat meende ik uit de grond van mijn hart!

"Noemt u mij alstublieft Manuela”.

"Met plezier!” Zei ik hardop terwijl ik de serveerster wenkte en vroeg om een kopje koffie voor Manuela. Zij lachte even en ging tegenover mij zitten. Haar knie raakte heel even de mijne, ik voelde een golf van zenuwen door mijn buik gaan. Ik keek aandachtig naar haar terwijl zij een slokje van haar koffie nam. Haar blik leek ontspannen maar waakzaam, en er was iets van een geraffineerde zelfverzekerdheid in de manier waarop ze zat en bewoog. Haar mooie figuur kwam heel goed uit in het rode mantelpakje dat ze aan had, en een smalle subtiele ketting hing om haar hals. Ik probeerde te zien of zij een trouwring om had, maar geen van de ringen die haar vingers sierden leek op een trouwring. Het kon natuurlijk zo zijn dat trouwringen in Spanje anders zijn dan in Vlaanderen.

Toen mijn ogen die van haar ontmoetten besefte ik pas dat ze mij nu strak aankeek.

"In plaats van mij zo aan te staren zou je eens om je heen kunnen kijken. Dit is één van mijn favoriete restaurants. Het heeft een bepaalde sfeer die je nergens anders vindt”, zei Manuela terwijl haar blik iets versoepelde. Ik keek aandachtig om mij heen maar moest mijn uiterste best doen om iets anders in mij op te nemen dan die prachtige vrouw met die mooie ogen. Achter mij hingen een aantal kleine schilderijen die toch op zijn minst erotisch genoemd konden worden. Bijna allemaal hadden ze een tafereel waarop een man een vrouw neukte. Nu ik nog eens goed keek zag ik dat alle vrouwen in de schilderijen waren vastgebonden, allen in verschillende posities. Eronder stond een tafel waarvan de poten toch verdacht veel op lullen leken, de stoel die erbij stond had riempjes over de leuning hangen. Het leek mij dat ze je in die stoel vast zouden binden als je niet betaalde. Dan moest je vast die dikke serveerster in natura betalen, dat kon een feestje worden!

"Interessante kunst”, stamelde ik. Ik wist niet goed hoe ze verwachte dat mijn reactie zou zijn.

"Heel interessant, ik krijg altijd trek als ik naar die schilderijen kijk. Zullen we eten?” Ze wenkte de serveerster en bestelde iets in het Frans. Ik wilde om de kaart vragen maar Manuela vertelde dat ze voor mij ook al besteld had.

"Wat heb je voor ons besteld?' Vroeg ik voorzichtig.

"Een oester salade met eierbrood, heel lekker en het is goed voor je potentie” lachte ze mij toe. Ik lachte mee maar voelde mij toch wat ongemakkelijk met die wel hele vrije opmerking. Ik probeerde de aandacht te verleggen naar de brochure die ik op de hoek van de tafel legde. Heel even lukte dat. Ze vertelde mij dat ze de papieren had gefaxt naar haar hoofdkantoor en dat zij inmiddels al in bespreking was met haar collega's om mijn aanbod met eventuele andere leveranciers te vergelijken. Ik legde haar uit dat mijn bedrijf over het algemeen flexibeler omging met de afnemers dan onze concurrenten en dat service, ondanks onze lage prijzen, hoog in het vaandel staat. Ze keek mij even vriendelijk aan, knikte begrijpend en wees op de serveerster.

"De proteïnen komen eraan, laten we gaan eten. Straks praten we wel verder”. De sfeer was weer helemaal niet zakelijk. Zij vertelde wat over Parijs en wat ze zo mooi vond aan de stad. Ik keek haar weer belangstellend aan en moest mezelf bedwingen haar niet van top tot teen in mij op te nemen. Wat was ze mooi! Ik deed mijn best om haar leeftijd te schatten. Ik had het vermoeden dat ze een paar jaar ouder was dan ik, maar dat kon ook komen door haar geraffineerde manier van doen. Ze was typisch zo'n vrouw waarbij je eigenlijk nooit goed kon schatten hoe oud ze was.

"Ik wil even nadenken over wat je allemaal hebt toegestuurd en verteld', zei ze plotseling. "Ik zal straks mijn kantoor even bellen en met mijn collega's overleggen. Misschien kunnen we later vandaag nog eens bij elkaar komen, dan laat ik je wel weten hoe je ervoor staat”.

We rekenden af en spraken af dat ik om half acht die avond buiten het beurs gebouw zou staan. Zij zou mij daar dan ophalen. Ik vond dat idee wel prettig, dat gaf mij mooi even de tijd om een rondje langs een paar straten te lopen en iets van Parijs te zien nu ik er toch was.

Ik liep de hoofdstraat uit waar ik even iets gegeten had bij de McDonalds. Het verbaasde mij niets dat er hier ook een was, en na die lunch van vanmiddag kon ik best een snelle hap nemen. Het was al bijna half acht, ik dacht dat aan het einde van die straat links het beurs gebouw was. Gelukkig had ik gelijk. Precies voor de hoofdingang stond een grote zwarte auto te wachten. Ik probeerde naar binnen te kijken maar de ramen waren geblindeerd. Een grote man stapte uit de portier aan de bestuurderszijde en keek mij nors aan.

"Voor mevrouw Alfilado? Instappen! Zei hij kort en beslist niet vriendelijk. De auto was bijzonder luxe ingericht, maar er zat niemand in. Ik stapte toch maar in en dacht even na over wat er kon gaan gebeuren.

"Kon mevrouw Alfilado zelf niet komen?”

"Mevrouw was even druk', was het weer niet zo vriendelijk klinkende antwoord. Ik besloot maar niet verder te vragen en gewoon af te wachten wat er ging gebeuren. Het was toch ook wel even een belevenis om in een gigantische auto als deze naar een afspraak met een waanzinnig mooie vrouw gereden te worden. Beslist iets om te onthouden voor als de mannen van de sportclub weer eens aan het opscheppen zijn, dan heb ik eindelijk eens wat inbreng in die grote verhalen. De auto stopte voor een klein, zeer luxueus ogend hotel. De deur werd geopend door een oudere heer in een prachtig maar ongemakkelijk ogend kostuum. Ik graaide snel wat geld uit mijn zak en stopte het de heer toe nadat hij ook de deur van het hotel voor mij had geopend. Hij keek mij vreemd aan. Ik wist niet of ik nu veel te weinig had gegeven of dat het niet gebruikelijk was dat hij fooi kreeg. Veel tijd kreeg ik niet om erover na te denken want er kwam al een nog ongemakkelijker geklede vrouw op mij af stormen die mij vertelde dat ik met haar mee moest lopen naar mevrouw Alfilado's kamer. De vrouw vertelde mij trots dat ze al jaren kon rekenen op de aanwezigheid van mevrouw Alfilado. Sinds enige tijd had ze zelfs een vaste kamer die continue voor haar bezet werd gehouden. Mevrouw had er zelfs eigen meubels in staan, vertelde ze. Met een groeiende nieuwsgierigheid klopte ik op de deur waar ik nu voor stond. Met een zwaai ging de deur open. In de deuropening stond Manuela, in al haar pracht en praal. Ik stond daar even roerloos zonder iets te zeggen. Zonder dat ik eigenlijk besefte dat het ongebruikelijk was, pakte Manuela mijn hand en trok mij rustig de kamer in. Ik liep achter haar en kon nu zien hoe haar billen zwoel heen en weer wiegden in haar strakke zwarte lange jurk. Haar ranke schouders waren niet bedekt en ik kon zien hoe mooi glad en glanzend haar huid was. Ik kon een bijna bedwelmend parfum ruiken. Het was een beetje zoetig, maar zeker niet te zwaar. Zoals alles, precies goed. Ik ging zitten waar ze mijn hand losliet, en Manuela schonk een whisky voor mij in. Zelf nam ze een ander drankje wat ze zelf mixte. Ik kon niet herkennen wat het was. In ieder geval geen drankje wat ik normaal voor een vrouw in een bar of restaurant zou bestellen.

"Ik hoop dat je het niet erg vond dat ik je niet zelf op heb gehaald? Ik had het nogal druk en dacht wat tijd te kunnen winnen. Dan hebben wij nu meer tijd om onze zaken af te handelen.”

“Nee, helemaal geen probleem hoor. Ik hoop dat mijn aanbiedingen naar wens waren?” Eigenlijk was ik blij dat ze over zaken begon. Even was ik bang dat dat er helemaal niet van zou komen.

"Is het goed als ik naast je kom zitten?” Manuela liep al op de plaats naast mij af terwijl ze dit vroeg.

"Natuurlijk, graag zelfs”. Ik keek aandachtig naar haar elegante manier van bewegen, zelfs terwijl ze ging zitten leek iedere beweging tot in de perfectie uitgedacht te zijn. Ik vroeg mij af of dit bewust ging of dat dit gewoon haar manier van bewegen was.

"Ik wil een toost uitbrengen op Parijs en alles wat het heeft!” Manuela hief haar glas en raakte subtiel mijn glas terwijl ze mij diep in mijn ogen aankeek. Ze bracht haar glas langzaam naar haar lippen, haar mond ging een stukje open en zij likte heel even de rand van haar glas. Ze kiepte haar glas langzaam zodat het leegliep in haar mond. Ze slikte niet maar leek het vreemde bruinrode vocht wel naar binnen te laten glijden. Plotseling schokte haar hele lichaam. Haar ogen leken even weg te draaien en een rilling ging over haar lijf. Ik zag het kippenvel op haar armen staan en stond op.

"Gaat het wel goed met je, moet ik iemand roepen?”

"Hm… ik voel me heerlijk. Kom eens dichterbij!” Haar woorden klonken duidelijk maar toch warrig. Een beetje zwoel eigenlijk wel. Ik vroeg me af wat er met haar gebeurd was. Haar ogen waren feller, maar nog steeds mooi. Ze had een scherpe, mooie maar bijna hebberig ogende uitdrukking op haar gezicht. Waarschijnlijk had dat rare drankje er iets mee te maken. Zij zat nu nog op de bank voor mij en zo van boven keek ik gemakkelijk in haar jurk. Haar tieten zagen er rond en stevig uit, maar ik kon ze niet heel goed zien. Stiekem wenste ik dat dat wel zo was. Alsof ze mijn gedachten kon lezen keek ze mij plotseling aan.

"Kom eens dichterbij, straks mag je verder kijken. Maar nu wil ik jou eerst even bekijken.” Haar toon was rustig maar dwingend. Ik deed een stap naar voren.

Met een stevige ruk maakte Manuela mijn broeksknoop en gulp open. Mijn broek zakte naar mijn enkels terwijl haar handen ruw mijn onderbroek naar beneden trokken.

"Oh, wat een mooie pik. Wat een mooie pik heb jij!” Mijn lul stond half overeind, maar ik had zo het vermoeden dat ik binnen enkele seconden op volle sterkte zou zijn! Haar hand pakte mijn lul beet en trok mij dichter naar zich toe terwijl zij zich op haar knieën op de grond liet vallen. Zachtjes liet ze mijn ontblote eikel langs haar wang gaan. Ik voelde hoe ze mijn gevoeligste plekje van haar wang over haar kin langs haar lippen haalde. Eindelijk ging haar mond langzaam open en liet ze mijn hele lul tot diep in haar mond verdwijnen.

"Ah, lekker... ja, heerlijk,” fluisterde ik terwijl ik voelde dat haar tong van onder naar boven over mijn lul gleed. Plotseling begon Manuela hard en snel te zuigen. Haar tong ging razend snel over mijn eikel en haar hoofd bewoog heel fel op en neer. Het leek wel of ze alles wat ik in me had er in één keer uit wilde zuigen. Haar hand streelde mijn ballen terwijl haar andere hand de wortel van mijn lul stevig vasthield. Ik voelde haar tong nu overal om mijn eikel. Steeds sneller en feller voelde ik de spanningen en schokken door mijn lichaam gaan. Ik riep even haar naam en vroeg haar het rustiger aan te doen. Ze keek heel even omhoog terwijl ze haar tempo gewoon volhield. Haar ogen zeiden genoeg, ze zou vanavond niet meer stoppen voordat ze alles gekregen had wat ze wilde hebben! Ze verplaatste haar mond van mijn eikel naar mijn ballen en zoog een bal in haar mond. Met haar hand trok ze mij nu snel en stevig af. Het kon niet lang meer duren voordat ik uit elkaar zou spatten. Ik voelde mijn lul alsmaar harder en harder worden. Mijn eikel leek wel ontzettend opgezwollen te zijn en ik voelde alles veel erger dan ik mij ooit kon herinneren. Ik kreunde hard toen zij in mijn bal beet. Even stopte ze. Ik keek haar aan terwijl zij even van een iets grotere afstand mij van top tot teen leek te bekijken. Ik voelde de spanning in mijn kruis een beetje afnemen en haalde even diep adem. Precies toen ik dat deed hapte zij mijn lul weer helemaal in haar mond. Nog harder zoog zij aan mijn eikel. Het gevoel dat ik al had kwam nu in alle hevigheid weer terug. Ik zag hoe haar tong langs mijn eikel ging en hoe ze daarna weer gretig hapte om mijn eikel diep in haar keel te laten verdwijnen. Ik hield het niet meer vol.

"Aa… ah, ik kom klaar! Oh... Manue... oh!” Met een enorme kracht spoot ik in haar mond. Ik voelde het sperma gaan en zakte bijna door mijn knieën van genot. Manuela kreunde terwijl ze mijn warme vocht probeerde door te slikken. Een dikke straal sperma liep langs haar mondhoek naar buiten en viel naar beneden. Het verdween in haar decolleté en liep tussen haar tieten door verder naar beneden. Zij kreunde weer terwijl ze de laatste scheut doorslikte en haar tong langzaam over mijn eikel liet gaan. Ik schokte even, mijn eikel was nu heel gevoelig. Zij grinnikte en zoog even aan mijn lul zodat ik weer schokte. Wat een heerlijke vrouw is zij toch. Ik keek naar de deur in de hoek van de kamer. Het leek mij dat de slaapkamer daar was en ik vroeg me af hoe ik haar daarheen kon krijgen met mijn broek om mijn enkels.

Manuela stond nu op. Zij had weer die vreemde uitdrukking in haar ogen en nog voordat ik iets kon zeggen legde zij een hand op mijn mond alsof ze wilde zeggen dat ik moest zwijgen. Met vlugge bewegingen maakte zij de rest van mijn kleding los en hielp ze mij alles uit te trekken. Geheel naakt stond ik voor haar toen ze zich omdraaide en mij gebaarde haar jurk los te maken. Langzaam deed ik de rits op haar rug open. Haar huid was mooi en had een prachtige kleur. Ik gaf een kusje op haar rug. Zij draaide zich om en liet haar jurk over haar tieten naar beneden zakken. Haar zwarte jurk verdween nu ook over haar heupen naar de grond. In een minuscuul klein slipje stond ze met haar mooie stevige tieten trots vooruit. Ik boog mij voorover en sloeg mijn armen om haar heen terwijl ik even een tepel in mijn mond nam. Ze voelde warm aan en haar lijf leek nog steeds te trillen. Ik tilde haar op, ze sloeg haar armen om mijn nek. Ik zag dat haar blik zich naar mijn lippen verplaatste, en toen hapte ze er vol overgave in. Het deed heel even zeer totdat ik haar wild zoende. Onze tongen verstrengelden in elkaar. Het was alsof wij allebei verschrikkelijk hongerig waren en dit de enige manier was om aan eten te komen. Zoen na zoen volgde en haar handen zochten mijn hele rug af, terwijl ik mijn hand over haar mooie billen liet gaan.

Ik liep met Manuela in mijn armen op die deur in de hoek van de kamer af. Ik duwde de deur open en liep voorzichtig naar binnen. De kamer was donker maar ik meende de contouren van een bed te herkennen. Ik ging erop zitten en liet mij achterover vallen. Manuela lag nu half bovenop mij.

"Welkom in mijn genotskamertje, geile bink. Nu is het jouw beurt om mij te verwennen!” Haar stem klonk bijna kreunend, maar de toon was overduidelijk en heel zelf verzekerd. Manuela stapte van het bed af en liep naar de deur. Ze sloot de deur waardoor het nu helemaal donker in de kamer was.

"Hè, net zag ik hier nog een prachtige vrouw. Waar is dat lekkere ding nou?” Grapte ik. "Jij moet niet zoveel praten, daar heb je geen tijd voor.” Haar vingers gingen langs mijn lippen terwijl ze dat zei. Ik kon nog steeds niets zien. Ik voelde dat haar handen mijn enkels beet pakten. Ze legde mijn benen half gespreid neer en duwden mijn enkels tegen de rand van het bed.

"Niet meer bewegen nu,” zei ze terwijl ze mijn linkerhand pakte en die via haar tiet naar de andere rand van het bed bracht, "leg hier je hand maar eens neer. Zo, ja.” Ze drukte ergens op en plotseling hoorde ik een harde klap. Mijn enkels en mijn hand zaten nu vast aan het bed met zachte beugels. Alleen mijn rechterhand was nog vrij. Het licht ging nu aan. Het was een rood licht en ik kon nu eindelijk zien waar ik was.

De kamer was heel mooi ingericht, maar alles hier had iets bizars. Een beetje zoals de schilderijen en die meubels in dat restaurant was alles niet helemaal wat het leek. Inclusief het bed!

Manuela stond aan het voeteinde van het bed. In haar hand had ze een gigantische dildo. Het apparaat was glimmend zwart met een enorme eikel. Ik denk dat hij zeker twee keer zo groot was als de eikel die Manuela daarnet nog zo heerlijk had leeggezogen. Langzaam bewoog ze de dildo langs de binnenkant van haar dijen. Het gigantische apparaat bewoog steeds dichter naar haar Venusheuvel toe terwijl zij aandachtig naar mijn lul keek. Ze tilde een been op de rand van het bed zodat haar schaamlippen zich opende. Langs het slipje kon ik in haar glimmende kut kijken. De sappen vloeiden eruit en plakten aan de dildo toen het haar lippen raakte. Langzaam trok ze haar slipje uit en tilde haar been weer op de bedrand.

"Zie je dit poesje? Dit geile poesje heeft een beetje plezier nodig, en jij en mijn zwarte glimmende vriendje hier gaan daarvoor zorgen!” Ze liep naar de kant van het bed waar ik een vrije hand had en stopte de dildo in mijn hand. Ze tilde haar been weer op de rand van het bed en leidde mijn hand met de dildo naar haar natte kut. Het leek mij haast onmogelijk dat de dildo zonder problemen bij haar naar binnen zou glijden, het ding was zo enorm! Ze hield mijn arm vast en maakte duidelijk dat ik mijn arm stijf moest houden. Toen liet ze zich langzaam met een lange kreun op de dildo zakken. Centimeter voor centimeter zakte ze en vulde haar kut helemaal op.

"Ah… mm… pompen, nu!' Beval ze me. Met veel kracht duwde ik de dildo nog verder en trok het apparaat er toen bijna helemaal uit om met veel kracht weer toe te stoten. Haar lichaam werd naar voren en achteren geduwd door de kracht en het formaat van het gevaarte. Haar gezicht liep rood aan en haar kreunen hield niet op. Voor het eerst in de avond voelde ik heel even dat ik controle had over de situatie. Het was een beetje moeilijk om dit goed vol te houden met alleen mijn rechterhand vrij, maar aan haar houding kon ik zien dat dit haar al genoeg moeilijkheden en genot gaf om vol te houden.

Opeens sloeg ze haast dubbel en begon heel snel over haar klit te wrijven. Ik voelde de schokken door haar dijen gaan toen ze hevig kreunend en grommend haar lippen samentrok om de dildo en heerlijk klaarkwam. Ze nam de dildo uit mijn hand en trok hem langzaam uit haar nu vuurrode kut. De eikel van de dildo liet los met een floppend geluid en het geile sap stroomde uit haar kut vandaan. Ik keek ernaar en zij zag het.

Zonder iets te zeggen stapte ze op het bed en stond rechtop boven mijn gezicht. Haar drijfnatte kut was nu ongeveer een meter boven mijn mond en ik kon een druppel aan haar lipjes zien hangen. Ze schudde haar heerlijke kont even en de druppel viel nu naar beneden op mijn mond. Met mijn tong likte ik het vocht van mijn lippen, en toen zakte ze door haar knieën en duwde haar kut tegen mijn mond. Ik stak mijn tong in haar spleet en kon haar nu goed proeven. Ze smaakte vol en heerlijk zoetig. Ik zocht haar opening en duwde mijn tong naar binnen terwijl ik met mijn rechterhand haar anus zocht. Het was daar nat genoeg om mijn vinger naar binnen te laten glijden, ze kirde zacht en stak haar hand uit naar mijn nu weer keiharde lul.

Ze liet zich vallen en duwde snel weer haar kut naar mijn mond, maar kon nu mijn eikel bereiken met haar heerlijke tong. Snel flitste de tong langs de rand van mijn eikel en de schokken schoten door mijn lichaam heen. Ik beantwoorde haar tong met een solo van de mijne in haar kut. Ik ging van haar anus langs een kant van haar lippen naar haar klit en dan langs de andere kant van haar lippen weer terug naar haar openstaande poepgat. Steeds sneller en sneller bereed zij mijn tong en mijn vinger in haar anus.

"Jij geile klootzak, ik wil je lul voelen!” Riep ze. Ze maakte zich los van mijn gezicht en kroop naar voren, met haar rug naar mijn gezicht toe. Ze pakte mijn lul met haar hand en bracht die naar haar natte kut.

"Even natmaken voor het echte werk”, zei ze. Ik vroeg me heel even af wat ze bedoelde, maar toen ze op en neer ging op mijn stijve lul ging die gedachte al snel weg. Haar hoofd ging naar achteren en haar ogen draaide langzaam weg. Toen begon ze te schokken "Oh… ho... oh... aa... oh... ik kom!” Haar schokkende lichaam bleef rijden op mijn lul en ik wist zeker dat ik dit niet lang vol kon houden zonder haar vol te spuiten. Ze kwam toen echter onverwacht omhoog en liet mijn stijve uit zich schieten.

"Nee, nog niet komen! Je hebt nog werk te doen', zei ze duidelijk niet tegen mij maar tegen mijn kloppende eikel. Ze bukte zich en beet met kracht in de rand van mijn eikel. Het was pijnlijk maar door het heerlijke gevoel wat haar kut mij daarnet nog gegeven had leek moest ik mijn spieren spannen om niet te komen.

Manuela greep de dildo en duwde de grote zwarte eikel ruw tegen haar kut aan. Haar kut was nu rood en soepel en de eikel gleed naar binnen terwijl haar lippen glanzend en gapend openden. Ze ging weer rechtop zitten en kwam vastberaden naar mijn lul tot met haar mooie billen. Haar vrije hand greep mijn lul.

"Hm... Nat genoeg, lekkere bink”. Ze duwde mijn eikel in de richting van haar anus. Toen mijn eikel haar anus raakte draaide ze met haar heupen terwijl ze mijn lul stevig tegen haar poepgat aanduwde. Door de draaiende beweging en haar langzaam zakkende kont gleed mijn lul tergend langzaam maar ongelooflijk heerlijk bij haar kont naar binnen. Ik duwde mijn heupen omhoog zover als ik kon en stootte diep in haar darmen. Ik kon de dildo die diep in haar kut zat voelen. Haar lange zwarte vriendje was stevig tegen mijn ballen aangedrukt waardoor mijn zak ferm op en neer werd bewogen iedere keer als zij haar lichaam bewoog.

Haar reet masseerde mijn geile eikel zoals ik dat nog nooit heb gevoeld. Iedere stoot duwde mijn eikel tegen de eikel van de dildo, en haar spieren knepen stevig om mijn lul heen. Manuela ging sneller en sneller, hevig stotend met de dildo terwijl ze haar hoofd achterover gooide.

"Ah... dieper! Stoot die lul dieper in mijn reet! Ik wil je voelen spuiten in mijn reet!” Plotseling begon ze te draaien en kermen. "Oh... Ik kom, ah, dieper!”

Hard stotend kon ik mijn ballen niet meer in bedwang houden. Ik voelde mijn ballen zich spannen terwijl Manuela's geile kont hard naar beneden stootte. Hard pompend spoot mijn sperma diep in haar darmen en schreeuwde ik het uit van genot. Manuela ging door maar had nu de dildo uit haar kut getrokken. Nog sneller pompte ze haar kont op en neer om mijn nu langzaam zachter wordende lul. Het sperma droop uit haar anus en liep in stralen langs mijn heupen op het laken.

Met een zucht liet ze zich plotseling achterover vallen en gaf mij een ruige tongzoen. Toen deed ze het licht uit en kroop tegen mij aan met haar hand op mijn ballen. "Bedankt, lekkere bink” zei ze en sloot haar ogen.

De volgende morgen werd ik wakker door geklop op de deur. Ik keek om mij heen, maar kon Manuela niet zien. Ik kon mij weer bewegen, de klemmen waren open. Ik holde gauw naar de deur en zag door de kier een oude vrouw met een schort voor staan.

"Ik kom uw kamer schoonmaken' zei ze.

"Kunt u later terugkomen?” Vroeg ik haar. Toen ik de deur sloot en naar het bed terugliep zag ik het briefje op het bed liggen. Ik las het hardop en lachend aan mijzelf voor, maar er stond niet veel: "VERKOCHT”

Mr. Ano & Mm Niem

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1363

GEZELLIG MET EEN WIJNTJE.

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers di, februari 24, 2015 23:43:16

GEZELLIG MET EEN WIJNTJE.

Mia sluit met een klap op haar muis de pc af.

"We stoppen ermee, Veronique. Het is mooi geweest. Ik heb zin in een wild weekend!" Veronique maakt nog even wat laatste zinnen af en drukt dan ook haar pc uit. Nog wat nababbelend van een drukke week trekken ze beiden hun jas aan en op het punt dat Veronique in haar auto wil stappen vraagt Mia of ze misschien zin heeft om nog even een borrel te gaan drinken. Bij haar thuis. Veronique is nog nooit bij Mia geweest en eigenlijk lokt het idee haar bijzonder aan.

"Ik doe het zegt ze. Ik rij wel achter je aan."

"Hoeft niet" zegt Mia, "je kan met mij meerijden en dan zet ik je straks hier weer af. Ik moet vanavond toch nog hier in de buurt zijn." En zo gezegd, zo gedaan. Veronique stapt in aan de passagierskant en Mia start de auto en rijdt soepel de weg op. Onderweg babbelen de dames honderduit. Het valt Veronique echter wel op dat Mia regelmatig op haar bovenbeen tikt als ze iets aan het vertellen is. Veronique zoekt er niet veel achter en vindt het zelfs wel prettig dat haar werkgeefster aangeeft dat ze haar graag mag. Eenmaal bij Mia thuisgekomen is het al wat schemerig geworden. Mia sluit de gordijnen en maakt wat kaarsjes en kleine lampjes aan.

"Zo gezellig. Wijntje?" Veronique zegt graag een wijntje te lusten en Mia reikt haar even later een flinke borrel rode wijn aan. Veronique heeft plaatsgenomen op de bank en Mia komt gezellig naast haar zitten. Ook nu weer komt Mia's hand regelmatig op de bovenbenen van Veronique terecht en neigt er zelfs naar om net wat te veel richting haar kruis neer te komen. Veronique vindt dit helemaal niet vervelend en ze bemerkt zelfs dat ze begint te hopen dat de positie van de hand erg verandert. Mia ziet dat Veronique naar haar hand kijkt en kijkt haar ondeugend aan.

"Lekker?" Vraagt ze.

"Eh... ja, wel lekker," stamelt Veronique.

"Heb je wel eens wat met een vrouw gedaan?" Vraagt Mia.

"Nee,” zegt Veronique. "Alleen maar met mannen. Maar wat niet is kan nog komen,” lacht ze gewiekst. Mia lacht terug en laat haar hand een beetje omhoog lopen over haar bovenbeen. Veronique ziet dat Mia geen bh meer draagt, haar bloesje staat net iets te ver open. Ze ziet twee heerlijk rondingen en zou deze het liefst even in haar handen nemen.

"Toe maar,” zegt Mia. "Maak mijn bloes maar open en pak mijn borsten maar.” Gretig knoopt Veronique het bloesje open. Tegelijkertijd schiet Mia met haar hand onder het rokje van Veronique. Tot haar verrassing treft ze daar kousen aan die opgehouden worden door jarretels. Ze slaakt een kreetje van verrukking en schuift wat dichter naar Veronique toe. Veronique heeft ondertussen het bloesje van Mia open ziet twee heerlijke zachte blanke borsten. Zacht begint ze eraan te sabbelen en ze hoort hoe Mia zachtjes kreunt. Veronique voelt dat ze een nat kutje begint te krijgen en begint gretiger aan de borsten van Mia te zuigen. Mia glijdt steeds verder met haar handen onder het rokje van Veronique en voelt zacht aan haar minuscule slipje. Ai, dat voelt lekker nat. Dit had ze zo snel nog niet verwacht. Voordat Veronique het in de gaten heeft, heeft Mia haar op haar rug op de bank gelegd en trekt haar rokje naar beneden. Daarna haakt ze haar duimen achter het kleine broekje en ook dat gaat uit.

Daar ligt Veronique met haar natte glinsterende kutje achterover op de bank. Mia buigt zich voorover en houdt de kutlipjes van Veronique wat uit elkaar. Veronique kreunt. Zachtjes laat Mia haar tong zakken en likt langzaam over het kutje van Veronique. Veronique kreunt harder. Heerlijk likkend met haar tong over het natte kutje laat Mia ook een vinger in het poesje glijden. Oh wat gaat dat lekker. Veronique is zeiknat. Haar kut blijft al een stukje open staan.

"Wat heb jij een geile kut,” zegt Mia. "Die zou ik wel willen likken tot het ochtend wordt. En ik weet nog veel meer lekkere dingen om met zo'n geile neukspleet te doen.” Veronique kreunt en voelt zich met de minuut geiler worden. Wat is dit lekker! Ook Mia begint zich uit te kleden. Haar bloesje laat ze van haar schouders glijden en haar rok en slip belanden ook op de grond. Daar torent Mia hoog boven Veronique uit. Spiernaakt met alleen haar pumps nog aan. Veronique kijkt en het uitzicht bevalt haar prima. Ook het truitje van Veronique gaat uit en de bh volgt. Veronique ligt nu met haar kousen en jarretelgordeltje en haar pumps nog steeds op de bank.

Mia pakt een enorme dubbele dildo en zet Veronique recht op de bank met haar benen gespreid opgetrokken. Ze neemt een slok wijn en laat de wijn over de natte kut van Veronique lopen. Veronique kreunt. Wat is dit geil. Mia doopt de dildo in het wijnglas van Veronique en zet dan de grote eikel tegen het kutje van Veronique aan. Veronique weet niet meer hoe ze het heeft. Even borrelen na kantoor tijd! Geil!

Met kleine bewegingen schuift de dildo in de natte geile kut van Veronique. Met lange halen neukt Mia de natte spleet van Veronique. Langzaam duwt ze Veronique weer op haar rug en zelf gaat Mia ook op de bank zitten met haar benen wijd gespreid tegenover Veronique. Het andere einde van de dildo zet ze tegen haar eigen kutje. Veronique kijkt haar ogen uit. Van zoiets heeft ze zelfs nog nooit gedroomd. Langzaam schuift de dubbele dildo ook bij Mia haar natte geile kut in. De meiden kreunen van genot en beginnen zachtjes te bewegen. Steeds heftiger schuiven hun kutjes over de dildo heen. Deze glinstert van hun beider kutsap.

"Wat is dit een geil gezicht" zegt Veronique. "Doe je dit vaker met andere meiden?"

"Ja" zegt Mia. "Ik heb wat vriendinnen die ook Bi zijn en met elkaar beleven we nogal wat geile dingen. Wil je nog wat meemaken?" Veronique knikt alleen maar en wacht op wat er komen gaat. Mia verdwijnt even uit de kamer en komt even later terug met een reusachtige voorbinddildo voor. Ook heeft ze wat in haar hand maar Veronique kan niet goed zien wat het is.

Mia vraagt of Veronique op haar knieën op de bank wil gaan zitten met haar kutje goed omhoog. Veronique rilt van geilheid en van genot als ze het topje van de dildo tegen haar geile natte kut voelt. Langzaam stoot Mia de dildo in het geurige kletsnatte kutje van Veronique. Veronique duwt haar billen zo ver mogelijk naar achteren zodat de dildo heel diep in haar kut verdwijnt. Ongelooflijk wat kan die meid neuken! Ondertussen heeft Mia weer een slok wijn genomen, spreid de billen van Veronique en laat wat wijn op haar kontgaatje lopen. Zachtjes wrijft ze met haar vinger over het sterretje van Veronique die nog harder begint te kreunen. Het aarsje van Veronique gaat een heel klein beetje open en Mia neemt nog een slok wijn en laat deze zo in het poepertje van Veronique lopen. "Wat een geil gezicht!” Zegt Mia en ze vertelt Veronique wat ze aan het doen is. Veronique weet van genot niet meer wat er allemaal gebeurt. Ook hoort Veronique een zoemend geluid. Op haar vraag wat dat is antwoord Mia dat er aan de binnenkant van de voorbinddildo nog een ander apparaatje zit. Een vibrator die in haar kutje zit en een apparaatje wat haar klitje stimuleert.

"Dus jij voelt het dat je geneukt wordt en ik voel een grote bewegende vibrator in mijn natte grot. Geil idee?"

"Ontzettend geil,” zucht Veronique. "Dus nu we met elkaar bezig zijn worden we beiden zelfs zonder vent heerlijk geneukt. Wie had dit kunnen denken... .”

"Ik heb nog wat leuks voor je in petto,” zegt Mia. Zachtjes wrijft ze nog steeds over het sterretje van Veronique. Ze haalt een kleine butt plug te voorschijn die ze insmeert met vaseline. De plug zet ze tegen het kontje van Veronique en duwt hem met enig kracht naar binnen. Veronique gilt het uit, eerst van pijn dan van genot. En terwijl de plug in het nauwe poepgaatje zit, neukt Mia de kut van Veronique hard en met lange stoten. Ze worden steeds wilder en beiden naderen ze het hoogte punt.

"Doorneuken!,” commandeer Veronique. Mia neukt haar en beweegt ondertussen de plug een beetje op en neer in het poepgaatje van Veronique. Beide dames voelen hun hoogtepunt komen. Al neukend, zwetend en hijgend voelt Mia dat de trillende vibrator in haar kut haar naar een hoogtepunt brengt. Tegelijkertijd neukt ze met lange halen de enorme dildo in de kut van Veronique op en neer en ook deze voelt dat het hoogtepunt niet lang meer op zich laat wachten. Al neukend komen de beide dames schokkend klaar. Ze laten zich op elkaar vallen met alle hulpmiddelen nog lekker in de gaatjes. Alles gevuld.

Als de meiden weer bijgekomen zijn haalt eerst Mia de dildo uit de kut van Veronique. Daarna draait ze voorzichtig de plug uit het nauwe reetje van Veronique. Deze kreunt nog even van genot. Veronique vraagt of ze de vibrator uit de kut van Mia mag halen. En terwijl ze dat doet kan ze het niet laten om even met haar vingers de klit van Mia te beroeren. Mia kreunt.

"Verder gaan?” Vraagt Veronique.

"Heerlijk!,” fluistert Mia. Veronique brengt haar mond naar de kut van Mia en begint op haar dikke volle lippen te zuigen. Al snel stroomt het kutsap alweer uit de speelt van Mia en Veronique grijpt de dubbele dildo en begint Mia met het enorme apparaat snel met lange halen te neuken. Mia wil meer...

Veronique duwt de benen van Mia zo ver mogelijk in haar nek en buigt de dildo richting aars van Mia. Met wat vaseline glijdt de andere kant van de dong in de kont van Mia. Veronique geniet van het uitzicht en Mia gilt het uit van genot. Veronique pakt de dildo in het midden vast en neukt met de beide uiteindes in de verschillende holletjes van Mia. De kut van Mia sopt en haar kontje geeft mooi mee. Veronique pakt de voorbind-dildo, en stopt deze nog even in haar eigen kut. Al neukend met de dildo's komen de meiden voor de tweede keer klaar.

Veronique trekt de dildo uit haar krampende kut en likt hem helemaal af.

"Wat een geil gezicht,” zegt Mia. "Wat ben jij een lekker wijf zeg!”

Zelf haalt Mia de dubbele dong nog even in en uit haar kontje. Ze neukt met het andere einde nog even haar rauwe kut. Maar twee keer klaarkomen is even voldoende voor de dames.

Mr. Ano & Mm. Niem

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1354

DE EERSTE KRIEBELS

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door My 4Fingers wo, september 24, 2014 13:01:03

DE EERSTE KRIEBELS – eerste keer - hetero

We dansen samen een slow. Slow... Heel slow.

Haar heupen bewogen lekker op de maat van de muziek. Ze heeft een zacht, beetje doorzichtig, T-shirt aan en een mooie, kanten bh. Af en toe kijkt ze mij ondeugend aan. De mooie ronde borsten deinen op de maat van de muziek zachtjes mee. Ik pak haar net iets overdreven bij de mooie stevige billen en drukte haar tegen mij aan. Ze likt aan mijn oor. Ze voelt mijn lul groeien in mijn broek, dat kan niet anders. Ze lacht en geeft mij een knipoog. Haar tepels staan stijf en prijken heerlijk in haar shirt. Heerlijk.

Zo dansen we, dicht tegen elkaar aan, verder. Voorzichtig beweeg ik mijn hand richting haar borst. Ze bijt in mijn oorlel. Mijn lul begint zich nu behoorlijk te melden. Ik heb zeker een hartslag van 180.

We dansen close tegen elkaar aan, hij drukt me stevig tegen zich aan en ik voel dat zijn pik reageert en nog harder wordt als ik mijn kutje tegen zijn kruis druk. Plagend, zonder dat andere mensen het zien, streel ik af en toe langs die dikke bobbel. Na een paar nummers gaan we op een loungebankje in een hoek zitten, waar net een plaats vrij gekomen is. Hij haalt wat te drinken en als hij terug is, gaat hij dicht tegen me aan zitten. We kletsen over koetjes en kalfjes maar we willen alle twee eigenlijk maar één ding. Onder de prietpraat door betasten we elkaar zoveel mogelijk zonder dat andere mensen het opmerken. Terwijl ik mijn drankje van tafel pak en mijn billen iets optil van de bank schuift hij zijn hand eronder.

Als ik weer ga zitten laat ik bijna het glas uit mijn handen glippen van schrik. Maar de schrik gaat snel over als ik zijn vingers voel kneden in mijn billen. Ik til mijn kont weer iets omhoog en hij schuift zijn hand nog iets verder zodat hij nu in de buurt van mijn poes komt. In mijn onderbuik begint het heerlijk te kriebelen.

Ze maakt haar lippen vochtig terwijl ze zacht kreunt. Haar poes voelt heerlijk vochtig aan. Ze gaat iets verzitten, zodat ik er iets makkelijker bij kan. Voorzichtig, en onopvallende voor de anders bezoekers, speel ik met het poesje. Mijn pik wordt nog harder, ze streelt liefdevol over die bobbel in mijn broek. Ik lik aan haar oor, ze reageert hierop door in mijn pik te knijpen. Langzaam masseer ik haar, ik merk dat ze haar hoogtepunt nadert. Ik voer het tempo op en ze begint onregelmatig te ademen. Ze legt haar hoofd op mijn schouder zodat ik een kleine rilling door haar heen voel gaan. Ze kijkt mij aan en geeft mij een natte kus.

Ik fluister in zijn oor om over 5 minuten het steegje naast de kroeg in te lopen. Daarna sta ik op, loop voor hem langs en val 'per ongeluk' achterover met mijn billen op zijn schoot. Ik druk mijn billen even zachtjes tegen die heerlijke bobbel. Dat voelt veelbelovend! Ik wurm me door de menigte naar buiten en kan daar eindelijk een beetje op adem komen. Ik verken de steeg en vind een mooi plekje, een ingang naar een souterrain gelegen in de schaduw.

Hij loopt ondertussen buiten in de steeg en bemerkt me niet als hij langs me loopt. Ik pak hem bij de elleboog en hij schrikt. Snel komt hij bij me in de schaduw.

Ik duw hem met zijn rug tegen de muur. We zoenen elkaar intens en ik bevrijd zijn pik uit zijn benarde positie.

Wow… de acties tot nu toe hebben hem niet koud gelaten. Zijn paal staat kaarsrecht, keihard overeind en is kletsnat van het voorvocht wat eruit is gelopen. Voorzichtig laat ik mijn hand over zijn natte, gladde eikel glijden en langs zijn pik naar beneden tot aan zijn ballen.

“Hm…” fluister ik “dat voelt goed hoor, die pik van je mag er echt wel zijn”.

Hij zoent me nu nog heftiger en terwijl onze tongen in elkaar verstrengeld zitten, begin ik zachtjes zijn harde paal te masseren. Dan laat ik mijn hoofd naar beneden afzakken en sluit mijn mond om zijn keiharde paal. Hij kreunt. Langzaam lik ik met mijn tong het vocht van zijn eikel en laat ze vervolgens langs zijn lul afdalen naar zijn ballen. Ik laat mijn tong langs de ballen glijden, hm... Ik neem een bal in mijn mond en zuig er zachtjes op, laat hem weer los en herhaal deze actie bij de andere bal. Dan glij ik met mijn tong langs zijn pik terug naar boven, alsof ik aan een ijsje lik en neem zijn harde lul in mijn mond. Ik sluit mijn lippen er helemaal omheen en laat hem zo ver mogelijk in mijn keel verdwijnen. Langzaam beweeg ik mijn lippen op en neer langs zijn lekkere paal terwijl hij zacht kreunend neukbewegingen maakt. Ik ga lekker door met pijpen.

Terwijl ik keer op keer zijn lul zo ver mogelijk in mijn keel laat glijden, maak ik met mijn tong zachte draaiende bewegingen rond de eikel. Ik laat de pik uit mijn mond glijden en zoen hem, zodat hij zelf wat van zijn eigen geile en zoete voorvocht kan proeven.

Terwijl we elkaar heftig kussen, til ik haar op. Ze slaat haar benen om mij heen. Ik leg mij hevig kloppende lul tegen haar natte poes. Voorzichtig maak ik neukbewegingen, mijn paal schuurt langs haar warme grotje. Ik voel haar warme schaamlippen maar ik kan mij bedwingen om niet binnen te dringen. Mijn eikel wrijft tegen haar kittelaar. Ze kreunt. Ik maak draaiende bewegingen en lik aan haar oor. Voorzichtig breng ik hem bij haar binnen, helemaal. Ik begin met het maken van neukbewegingen. Ik pak haar stevig bij de billen en neuk haar heerlijk. Ondertussen vrijen we heftig. We likken elkaar. Mijn ballen slaan bij elke stoot heftig tegen haar aan. Ik voer het tempo op. Door die heerlijke pijpbeurt houd ik het niet langer meer uit. Kreunend komt de eerste stoot sperma, trillend en grommend, de tweede. Heerlijk!

Ze kust mij dankbaar de hals. Stotend kom ik helemaal klaar, mijn pik is nu helemaal leeg. Ik voel het sap uit haar drijfnatte poes lopen. Het liefst zou ik haar nu lekker op een bed willen leggen om ze overal te kussen en te likken. Net zolang tot mijn pik weer stijf staat.

Ik fatsoeneer onze kleren en neem hem aan de hand mee. We komen aan bij een hotel waar ik een kamer geboekt heb, ik haal de sleutel op en we gaan naar boven.

Hij kan niet van me afblijven maar ik heb wat in petto voor hem. Op de kamer gekomen kleed ik hem uit en hij mij. Ik bind zijn handen achter z’n rug bij elkaar en neem hem mee naar de badkamer. Samen gaan we onder de douche, ik begin hem heerlijk af te soppen. Hij baalt, hij kan met de handen op de rug nergens bij.

Ik sop rustig door, geef zijn billen, poepgaatje, ballen en neukstaaf extra aandacht. Af en toe glij ik plagend met mijn lijf tegen zijn lijf aan. Het glijdt lekker met al de zeep. Hij wordt weer heerlijk opgewonden.

Ik droog hem sensueel af en neem hem mee naar bed. Zijn handen bind ik nu aan het hoofdeinde vast. Ik pak een fles olie, begin hem sensueel te masseren en overal zachtjes te bijten, likken en zuigen. Ik begin bij zijn nek en daal langzaam af naar beneden, ik lik zijn oksels, bijt in z’n taille, zuig op z’n tepels, knijp in zijn billen, masseer de voeten, zuig op zijn tenen. Mm…

Langzaam ga ik via zijn enkels, kuiten en knieën naar boven naar zijn dijen. Deze krijgen nu een goede beurt terwijl ik lekker in zijn billen knijp. Zacht lik en bijt ik vanaf de knieën tot aan de schaamstreek, hier stop ik. Ik merk dat hij meer wilt.

Ik duw zijn benen omhoog en ga met mijn tong richting zijn sterretje, ik lik het lekker zacht en heel langzaam ga ik richting zijn ballen, neem ze voorzichtig in mijn mond en zuig er heel zacht aan. Daarna daal ik weer terug naar zijn grotje. Ik bouw de druk en snelheid van mijn tong op, hij kreunt en zijn lul staat weer fier omhoog.

Ik richt me weer op zijn lekkere pik, heel langzaam neem ik hem in mijn mond. Steeds dieper en dieper totdat ik niet meer kan. Dan sluit ik mijn lippen om zijn staaf en ga langzaam op en neer.

Ondertussen duw ik heel voorzichtig mijn vinger tegen zijn sterretje, heel zacht glij ik een stukje naar binnen, hij schrikt maar ik lik en zuig hem rustig door, mijn vinger in dezelfde positie. Als hij weer ontspant duw ik mijn vinger heel langzaam en voorzichtig weer een stukje verder. Ik probeer ondertussen zijn pik zover mogelijk naar binnen te krijgen, dat valt niet mee. Ik leg mijn vrije hand op zijn lul en trek hem lekker af terwijl ik met mijn tong zijn eikel bewerk.

Hij geniet enorm en maakt neukbewegingen. Mijn vinger gaat nu lekker heen en weer in zijn kont, ik trek hem steeds sneller af en mijn tong speelt als een razende met de eikel. Ik voel dat hij het niet lang meer volhoudt. Ik druk met mijn vinger steeds meer tegen zijn prostaat, neem zijn lul weer diep in mijn mond en ga met lange snelle halen heen en weer. Ik voel hem onder me verstrakken.

Ik houd het niet langer uit, ik geef aan dat ik kom. Ze houdt mijn pik in haar mond en ik spuit. Terwijl ik voor de tweede keer schokkend klaar kom, laat zij mijn lul langzaam uit haar mond glijden. Het sperma loopt uit haar mond. Ze likt mijn lul schoon.

Mijn handen zijn nog steeds vastgebonden aan het bed. Wanneer ze mijn handen één voor één los maakt, hangen haar mooie borsten boven mijn gezicht. Wanneer ik er mijn tong aan haar borst lik, reageert de tepel direct. Ik heb nu vrij spel.

Ik leg ze op bed en kijk naar haar. Dat lekker lichaam ligt nu op mij te wachten. Dat mooie lijf met die fantastische borsten een heerlijk geschoren kutje, lekker benen...

Ik kus op haar volle mond, heftig beginnen we te vrijen, ondertussen masseer ik haar borsten. Ik kus, lik de hals naar haar schouders om vervolgens tussen de borsten uit te komen. Ik lik haar borst en voorzichtig zuig ik aan de tepel. Ik hoor ze zacht kreunen. Heerlijk.

Ik zak af naar beneden, zo rond de navel lik en kus ik mij een weg terug naar boven. Via de zijkant van haar lichaam en oksel kom ik bij haar lippen. Ik fluister lieve dingen in haar oor, ik bijt voorzichtig in haar oor. Ze kreunt, pakt me bij mijn billen en knijpt. Langzaam zak ik af naar die heerlijke heuvel. Mijn tong glijdt er overheen ik lik heftig aan haar kittelaar en zuig er aan. Terwijl mijn tong bij haar naar binnen dringt, masseer ik de kittelaar. Ze begint haar onderlichaam te bewegen. Ik duw de billen iets omhoog, zodat ik met mijn tong voorzichtig haar sterretje lik. Ik maak mijn vinger nat eerst druk ik met mijn natte vinger voorzichtig er tegenaan, voorzichtig druk ik mijn vinger naar binnen. Erin en eruit, heel voorzichtig. Ondertussen lik ik haar poesje.

Ze heeft de benen opgetrokken en mijn gehele gezicht is verdwenen. Ik haal mijn vinger uit haar kontje zodat ik mijn beide handen vrij heb. Met mijn vingers trek ik heel voorzichtig de schaamlippen uit elkaar. Ik heb nu een prachtig gezicht op de heerlijk natte gleuf. Ik lik kaar diep, heel diep.

Ze vraagt om heerlijk geneukt te worden. Mijn paal staat terug fier overeind. Ik rol haar op de zij en ik ga achter haar liggen. Voorzichtig steek ik van achter mijn lul in de warme, natte grot. Voorzichtig begin ik neukbewegingen te maken, terwijl ik ook haar lekker bij het kutje masseer. Ik neuk rustig, af en toe stoot ik me diep door. Haar handen gaan opzoek naar mijn hoofd, Terwijl ik neuk vinger ik haar ook, ze kreunt geweldig. Een siddering gaat door haar heen en ze komt heftig klaar. Ik haal mijn pik uit de natte doos.

Ik leg haar terug op de rug en steek mijn lul opnieuw in haar. Ik richt me op om haar beter te kunnen zien. Ze heeft een rode kleur een heerlijk geil gezicht. Mijn lul haal ik eruit. Ik vraag om op je handen en knieën te gaan zitten.

Ik neem haar nu weer. Heftig stoot ik mijn neukstaaf bij haar naar binnen. Ik pak ze stevig bij de heerlijke billen, mijn ballen slaan hevig tegen het kutje. Ik merk dat ik kom. Ik rol haar op de rug. Ze weet dat ik bijna kom. Ze pakt mijn lul beet en legt hem tussen haar borsten. Na paar neukbewegingen kom ik klaar.

Ze kijkt mij heerlijk geil aan. Met haar tong likt ze aan mijn lul. Ik kus haar en voorzichtig kussend ga ik richting het heerlijke kutje. Ik lik haar lekker. Als haar onderlichaam begint te bewegen, beweeg ik mijn tong heftiger heen en weer. Ik masseer, lik. Ik proef die heerlijk sappen. Er gaat een rilling door haar heen ze kreunt. Zowel mijn tong als mijn vinger gaan als een gek tekeer. Heftig komt ze klaar.

Ik ga naast haar liggen en ze komt op mij liggen. We komen heerlijk tot rust en ik kriebel haar lekker op haar rug, de billen...

Mm… heerlijk, ik ben helemaal ontspannen, voel me voldaan en moe. Ik geniet van zijn strelingen over mijn lijf. Dicht kruip ik tegen hem aan en leg mijn hoofd in het kommetje onder zijn schouder terwijl ik lekker zijn ballen streel.

Zo vallen we in slaap...

Mr.Ano & Mm Niem

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1272

DE VIERENTWINTIGSTE

Mr. Ano & Mm. NiemGeplaatst door De Juf ma, juli 28, 2014 17:18:41

DE VIERENTWINTIGSTE – BDSM – groep - lesbisch

Het was het jaar 1880 en het was een snikhete dag in de Arabische woestijn. In een riant verblijf binnen in het paleis, lag sultan Hadji Halef Omar uitgestrekt in zijn zetel en werd door een zwarte slaaf koelte toegewaaid met een grote waaier van witte veren. Hij had veel te overdenken, deze sultan Omar. Binnenkort zou hij 62 jaar worden. Het goede leven had zich duidelijk afgetekend in zijn omvang en op zijn gezicht. Drieëntwintig vrouwen had hij in zijn harem en honderdzeven kinderen hadden deze voor hem geproduceerd. Geen slechte opbrengst tot nu toe, dacht hij zo. Natuurlijk had hij maar één wettige vrouw en alleen haar kinderen waren zijn wettige kinderen. Zij regeerde de harem al 30 jaar met ijzeren hand, al had ze in het begin van hun huwelijk heftig tegengesputterd als hij zich weer een nieuwe vrouw toe-eigende. Na de nodige afstraffingen in het verre verleden, had ze wel geleerd zich naar zijn wensen te schikken. Zes dochters had zij hem geschonken en maar één zoon.

Zijn dochters hadden het paleis al lang geleden verlaten, uitgehuwelijkt aan goede partijen natuurlijk. Alleen zijn zoon Omar Ben Halef Omar, de jongste van de kinderen, verbleef nog in het paleis. Verder had hij natuurlijk vele vrouwen om zich heen, vrouwen die allemaal vochten om zijn gunsten, zo dacht hij. Vroeger kon hij zich wel met meerdere vrouwen per nacht bezig houden, maar die tijd was helaas voorbij. Het werd steeds moeilijker hem te behagen, de jaren gingen tellen. Zijn laatste vrouw had hij tien jaar geleden gekocht toen zij 16 lentes jong was, en nu werd zij ook te oud naar zijn zin, om zijn lusten te bevredigen. Ja, hij hield van zeer jonge vrouwen, meisjes eigenlijk nog. Eigenlijk zou hij zich wel weer een nieuwe, jonge woestijnbloem willen toe- eigenen. Natuurlijk had hij al vrouwen in alle soorten, maten en kleuren in zijn harem maar hij was op ze uitgekeken. Ja, hij zou zich een nieuwe vrouw laten zoeken. Hij klapte tweemaal in zijn handen en direct kwam er een donkere slaaf aanrennen. Deze knielde neer voor de sultan, met zijn hoofd gebogen, en vroeg; “wat zijn uw wensen meester?” “Laat mijn vrouw direct bij mij komen,” zei de sultan.

De slaaf stond op en rende weg om aan zijn verzoek te voldoen. Enige minuten later kwam Sherazade, zijn enige wettige vrouw, in een schitterend blauw gewaad en uiteraard gesluierd, voorzichtig binnen lopen. Ook zij knielde voor de sultan en vroeg bedeesd; “hebt u mij laten roepen meester, wat kan ik voor u doen?”

“Sherazade, je moet voor mij een nieuwe vrouw zoeken. Eentje niet ouder dan zestien lentes, een heerlijke zoete maagd vanzelfsprekend.”

Sherazade durfde het aan om haar man vanonder haar sluier een vragende blik toe te werpen.

“Nog een nieuwe vrouw meester?” Vroeg zij zacht.

“Durf het niet met mij te spotten vrouw!” Bulderde de sultan. “Ik heb genoeg van alle vrouwen hier, ze kunnen me niet meer plezieren en ik heb zin in iets jongs en sappigs. Ik ben nog jong genoeg om de geur van een lentebloesem nog eens volledig op te snuiven. Zoek voor mij een nieuwe vrouw met grote borsten als rijpe mango's, en een zoete vrucht, die nog door niemand betreden is. Zoek haar en beloon haar familie rijkelijk.” Sherazade knikt en verlaat zachtjes het vertrek.

Hevig opgewonden loopt zij terug naar de harem en roept de vrouwen bijeen.

“Vrouwen,” roept zij luid, “de sultan heeft besloten weer een nieuwe vrouw te kopen. Hij heeft gezegd dat niemand van ons hem nog kan behagen en dat hij jong bloed nodig heeft. Ik zal dadelijk een afkondiging uitvaardigen door de wijde omtrek en over een week zal ik de aangeboden vrouwen ontvangen.”

Vol verbijstering horen de vrouwen haar aan, ieder met haar eigen gedachten en gevoelens. Sommige vrouwen barsten in snikken uit en weer andere vrouwen lijken opgelucht. De oudere vrouwen reageren helemaal niet, zij waren al jaren uit de gratie en nooit meer door een mannenhand betast.

“Het is de sultans wens en daaraan valt niet te tornen zoals jullie allemaal weten, dus schikken we ons naar zijn bevelen.”

Zij knikt een enkele maal, draait zich om en vertrekt. Toen zij uit het oog verdwenen was, werd het in de harem een commotie van jewelste. De lieftallige Fatima, de laatste vrouw van de sultan en nu 26 jaar oud, kan het niet begrijpen. Verleden week nog was zij bij de sultan geweest en loofde hij haar nog om haar prachtige figuur en haar schitterende rode haardos waar hij helemaal in verdrinken kon, zoals hij zei. Had zij niet alles gedaan om hem te plezieren? Niet dat de sultan aan haar verlangens kon voldoen, maar alles was beter dan uit de gratie vallen van de sultan. Stiekem hoopte zij dat de zoon van de sultan wat vaker bij haar zou komen. Zij barstte in tranen uit. Zou zij nu net als vele andere vrouwen in de harem, lesbische relaties aan moeten gaan om uiting te geven aan haar seksuele verlangens? Zij was de laatste nieuwe vrouw, de jongste, en zij had gedacht dat zij haar bevoorrechte positie wel zou behouden. Maar nu weer een nieuwe, mooiere jonge vrouw? Haar tranen waren niet meer te stuiten van bittere ellende.

Een week later zat Sherazade op haar zetel in haar verblijf, en tientallen jonge vrouwen liepen zonder sluier aan haar voorbij. Zo kon zij al direct selecteren op leeftijd en uiterlijk. Er waren mooie meisjes bij maar ook meisjes die zo lelijk waren dat ze dacht dat de families die deze meisjes aanboden, zich diep moesten schamen. Na een uurtje, had zij tien meisjes uitgekozen die de volgende dag voor nadere inspectie terug mochten komen. Vanzelfsprekend konden zij in de gastenverblijven overnachten met hun meegekomen familie. De volgende ochtend liet Sherazade de tien meisjes, zonder familie bij haar komen en beval ze zich helemaal uit te kleden. De preutse, verlegen jonge meisjes keken elkaar aan en waren zichtbaar geschokt. Sherazade klapte driftig in haar handen en riep.

“Kom dames, ik moet toch weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Uitkleden nu, en vlug een beetje voor ik de slaven roep om jullie te helpen.”

Sherazade zag bij sommige meisjes de tranen in de ogen staan en één meisje jammerde; “Oh, alstublieft mevrouw, kiest u mij niet, ik wil mijn leven niet slijten in een harem.”

Sherazade liep naar het meisje toe en gaf haar een klinkende oorvijg.

“Je beseft schijnbaar niet wat een eer het is om voor de sultan uitgekozen te worden stom kind,” riep zij luid. Het meisje begon onbedaarlijk te huilen maar Sherazade had geen medelijden met haar. Zij beval het meisje nogmaals haar kleren uit te doen en het meisje kromp zichtbaar ineen. Sherazade keek haar aan met een woedende, donkere blik en het meisje begon de knoopjes van haar gewaad langzaam te openen. Zichtbaar niet snel genoeg naar Sherazade ’s zin want zij rukte met een paar driftige bewegingen de kleren van haar lijf.

Daar stond het meisje, bleek en diep ongelukkig, haar handen beschermend voor haar borst en haar driehoekje. Sherazade trok bruusk de arm van het meisje voor haar borsten weg. Kleine borsten, te klein naar de sultans wens en Sherazade schudde haar hoofd.

“Jij kunt de sultan toch niet behagen mispunt, maak je maar snel uit de voeten, we hebben je niet meer nodig.” Het kind grabbelde vlug haar kapotte kleren bijeen en verdween huilend, maar opgelucht.

De andere meisjes hadden ademloos staan kijken naar deze vertoning en toen het huilende kind de kamer had verlaten en Sherazade haar zwarte ogen op de anderen richtten, begonnen ze zich haastig uit te kleden. Het duurde maar een ogenblik voor Sherazade haar keus had gemaakt. Een goddelijk schepseltje met borsten als watermeloenen, een taille dat met twee mannenhanden kon worden omvat en een weelderige bos krulletjes aan haar onderbuik. Sherazade liep op dit meisje af en vroeg haar de spelden uit haar haren te halen. Zwijgend voldeed het meisje aan haar verzoek en lange, diepzwarte bijna blauwe krullen vielen tot op haar billen.

“Prachtig,” zei Sherazade. “Werkelijk een schitterend exemplaar. Vertel me eens kind, wat is je naam?”

“Jasmijn mevrouw,” zei het meisje schuchter.

“Vertel me ook eens kind, en durf het niet te liegen,” zei Sherazade met klem, “ben je ooit door een mannenhand betast?” Het meisje werd vuurrood en stamelde “Oh, neen mevrouw, echt niet.”

“Onschuldig als een baby,” spotte Sherazade, “en nog te kneden als een bonk klei, ik weet zeker dat jij de sultan weet te behagen. Draai je eens voor me om,” zei Sherazade en het meisje voldeed aan haar verzoek. Prachtige ronde billen kreeg zij te zien en ze kon niet anders dan constateren dat dit een pracht kind was.

“Draai je maar weer om en laat me je tanden eens zien,” zei Sherazade en keek in de mond van het meisje. Ook haar gebit was schitterend wit en puntgaaf.

“Ik weet dat dit is wat de sultan zoekt,” zei Sherazade. “Jij zal het worden, en geen ander. De rest kan gaan,” zei ze tegen de overige meisjes zonder ze nog een blik waardig te gunnen.

“Kom Jasmijn,” kleed je maar weer aan dan zullen we je familie laten roepen.

Enige tijd later kwam een buigende en nederige man binnen geschuifeld en hij viel voor Sherazade op zijn knieën.

“Oh, mevrouw, dat mij eenvoudige koopman deze grote eer ten deel valt, dank u duizend maal,” stamelde hij.

“U heeft werkelijk een prachtige, sensuele dochter mijnheer,” zei Sherazade. “Weest u dankbaar en gerust, het zal haar aan niets ontbreken in haar verdere leven. Sta op mijnheer en kijkt u mij in de ogen,” zei Sherazade. De man stond langzaam op en vanonder zijn wimpers keek hij schuchter naar Sherazade.

“Vertelt u mij met de hand op het hart dat dit kind ongeschonden is,” zei Sherazade. “Mevrouw, oh mevrouw! Natuurlijk, hoe zou ik beschadigde waar aan de sultan kunnen verkopen?” Zei de koopman.

“Vanzelfsprekend komen wij er achter als u hebt gelogen en dat kost u dan de kop, dat begrijpt u zeker wel?” De man jammerde “mevrouw, ik vertel geen leugens, Jasmijn zal beslist tot de sultans tevredenheid zijn, ik beloof het u.”

Sherazade overhandigde de man een zeer aanzienlijke som geld.

“Hier is uw beloning, neemt u het aan en dan zijn hiermede onze zaken gedaan en kunt u vertrekken.”

De koopman keek wellustig naar de geldbuidel, nam hem knikkend en buigend aan en verdween, zonder zijn dochter nog een blik waardig te gunnen.

Ook Jasmijn had zonder emoties genoegen genomen met de verkoop en het afscheid van haar vader. Zij wist natuurlijk helemaal niet wat er van haar verlangd werd maar ze vond het bijzonder spannend. Ze dacht op dat moment hoe gelukkig zij zichzelf mocht prijzen te mogen wonen in een echt paleis van een echte sultan die natuurlijk vele slaven had. Nooit meer zou zij een vinger uit hoeven te steken en alleen maar in grote luxe leven. Zij werd een vrouw van een sultan en zou in de watten gelegd worden en ze zou alles krijgen wat zij zich wenste. Met dit romantisch denkbeeld, gaf zij zich over aan alles wat komen ging.

Inmiddels in het paleis, zat, of beter gezegd lag, de sultan met zijn zoon Omar, aan een stevig ontbijt. De sultan had net zijn zoon ingelicht over het feit dat hij weer een nieuwe vrouw zou kopen. Omar, 25 jaar oud en een zeer regelmatige bezoeker aan zijn vaders harem, reageerde geïnteresseerd.

“Vader, zei hij, “mag ik dan ook..?”

“Neen!” Klonk het als een donderslag. “Jij blijft daar met je handen vanaf, hoor je. Het wordt tijd dat wij ook eens een passende vrouw voor jou gaan zoeken.”

Omar krabde zich achter zijn oren en zei bedenkelijk; ”uw wens in mijn bevel vader.”

“Kijk niet zo bedenkelijk,” zei de sultan. “Je hebt een vrouw nodig om voor het nageslacht te zorgen. Zorg dat je vanaf de eerste dag duidelijk laat zien dat jij de baas bent want die verachtelijke schepsels proberen je te manipuleren. Als je vrouw je maar veel zonen schenkt, en goede leiding over het huishouden kan geven, dat is het belangrijkste. Haremdames doen de rest zoals je weet en je kunt net zo veel vrouwen kopen als ik.”

Omar knikte en dacht terug aan zijn 12de verjaardag. Zijn vader had hem naar de harem gebracht en de dames opgedragen een man van hem te maken en vanaf die tijd wist hij blindelings de weg naar de harem te vinden, soms wel meerdere keren per dag. En deze dames verstonden alle kneepjes van het vak, dat was gebleken. Inmiddels was hij uitgegroeid tot een lange, brede en vooral zeer knappe jongeman. Met zijn wilde zwarte haar, zijn sterke vierkante kin en sensuele lippen, wist hij elk vrouwenhart op hol te brengen.

Na het ontbijt lag de sultan zich ten rustte en Omar, begaf zich naar de harem van zijn vader om zijn tijd aangenaam door te komen. Het was er weer een gekir van jewelste en sommige vrouwen kwamen behaagziek naar hem toe gefladderd om hem te omhelzen en om hun half naakte boezems en dijen tegen hem aan te vlijen. Wilde hij een massage misschien of wilde hij gewassen worden? Hij duwde de vrouwen lachend van zich af en riep om Fatima. Eén van de vrouwen riep dat zij Fatima gezien had bij het zwembad op de binnenplaats. Daar aangekomen zag hij haar zitten aan de rand van het zwembad, met haar voetjes in het water bungelend.

“Fatima!” Riep hij en toen ze naar hem opkeek, zag hij haar rood behuilde ogen. Hij knielde bij haar neer en nam haar lieftallige hoofdje tussen zijn sterke knuisten.

“Fatima, wat is er met je aan de hand,” vroeg hij haar.

“Och Omar, ik heb geen rust meer sinds ik weet dat de sultan weer een nieuwe vrouw zal nemen,” huilde Fatima zachtjes. “Wat zal er van mij worden, ik was zijn lieveling, zijn jongste tot nu toe maar straks ben ik niets meer. Ik zal verwelken in deze gevangenis, en vroeg oud en gerimpeld worden.”

“Luister Fatima, je zal niet verwelken hier, daar zorg ik wel voor. Je hebt heel veel voor me gedaan en me ingewijd in de liefde, denk je dat ik dat zo luchthartig zal vergeten?” Fatima glimlachte naar hem.

“Jij zult ook binnenkort trouwen en een eigen harem stichten, dan heb je mij niet meer nodig. Maar het is lief van je dat je je om mij bekommerd. Waarom ben je naar me toegekomen vandaag?”

“Wel,” zei Omar ondeugend glimlachend, “eigenlijk wilde ik je vragen mij nog een beetje meer in te wijden.”

“Jij hoeft niet meer ingewijd te worden stoute jongen.”

“Zeg me wat je wil, ik kan je niets weigeren dat weet je. Lieve Fatima, jij was het die mij het grootste genot hebt leren kennen en jij zal altijd een speciaal plekje bij mij hebben. De andere vrouwen die ik ooit zal hebben, moeten zich daar maar naar schikken, anders ransel ik ze af met de zweep,” zei hij gepassioneerd.

“Stil toch. Je begrijpt toch wel dat je vader dat nooit goed zal vinden. Ik mocht je de lessen leren maar het is verboden dat je mij blijft bezoeken als je eenmaal getrouwd zult zijn.”

“Fatima, genoeg gepraat nu,” zei Omar. “Ik ga de binnenplaats afsluiten en beveel de andere vrouwen binnen te blijven zolang wij hier zijn.”

Omar stond op en liep naar binnen om de eunuch te zoeken. Hij instrueerde deze de dames binnen te houden omdat hij gebaad wilde worden door Fatima alleen. Omar liep de binnenplaats weer op en sloot de grote eikenhouten deur die toegang gaf tot de binnen-verblijven van de harem. Hij liep naar Fatima toe en nam haar in zijn armen. Hij beval haar zich langzaam te ontkleden. Toen zij geheel naakt was, gooide hij haar ineens in het water en met een kreet sprong hij haar, nog gekleed, achterna.

“Oh! Wat ben je toch een wildebras.”

Omar pakte Fatima stevig vast aan haar billen en trok haar naar zich toe. Zachtjes kuste hij haar borsten en beet zachtjes in haar tepels. Fatima begon zachtjes te kreunen. “Vertel me eens,” zei Omar tussen de kussen door, “hoe wilde mijn vader met je vrijen?” Fatima reageerde verontwaardigd. “Dat mag je me niet vragen, dat kan ik je toch niet vertellen!”

“Ja, vertel het me toch maar, anders bijt ik straks een tepel eraf,” zei Omar streng. “Vertel op! Zei hij nogmaals en begon hard op haar tepel te bijten. Fatima slaakte een gil.

“Ja, hou maar op wildebras, je hebt gewonnen.” Ze fluisterde: “Je vader hield ervan als hij geheel naakt op zijn rug op bed lag, en dat ik met mijn borsten over zijn gezicht wreef en daarna hetzelfde deed met mijn poesje. Als ik daar dan heel nat van werd, likte hij het vocht uit mijn spleetje. Maar hij heeft mij nog nooit bevredigd, hij deed het alleen voor zijn eigen plezier,” zei ze klagend. “En omdat hij alleen maar van hele strakke kutjes houdt, stak hij zijn enorme stam in mijn achterste en dat doet heel zeer,” huilde Fatima nu bijna.

“Arme Fatima. Hoe lang is het dan wel niet geleden dat jij zelf een orgasme hebt gehad bij mijn vader?”

“Dat is alleen in het prille begin geweest, vlak na dat hij mij ontmaagde, alweer jaren geleden.” Omar ’s handen gleden over Fatima's borsten en hij knabbelde aan haar oortjes. Hij merkte de opwinding bij Fatima en langzaam liet hij zijn handen naar beneden afzakken. Hij pakte haar benen en dwong deze om zijn heupen. Heel voorzichtig en tergend langzaam drong hij met een vinger in Fatima’s kutje. Steeds dieper, en haalde zijn nu nat geworden vinger voorzichtig op en neer.

“Vind je dit lekker meisje,” vroeg hij.

“Ja, oh, ja, dit is heerlijk,” stamelde Fatima zuchtend.

“Vertel mij nu maar eens wat jij nog meer lekker vindt, dan zal ik jou eens dienen.”

“Oh, dat durf ik niet Omar, je maakt me heel verlegen met deze vraag.”

Langzaam schoof Omar zijn vinger in en uit het vochtige kutje van Fatima en zei: “Zeg het mij Fatima, zeg het mij.”

En Fatima hijgde “ik vond het zo lekker als je vader aan mijn kutje likte, maar dat hoef jij beslist niet te doen hoor Omar.”

Omar tilde haar langzaam omhoog op de rand van het zwembad en legde haar behoedzaam op haar rug neer. Hij ging voor haar zitten op zijn knieën en spreidde haar benen zo wijdt als maar kon. Heel voorzichtig opende hij met zijn vingers haar schaamlippen en kneep er zachtjes in. Fatima hijgde en kreunde en bewoog zich als een slang onder hem. Omar legde zijn handen onder Fatima's billen en boog zijn hoofd voorover. Tergend langzaam liet hij zijn tong van het begin tot het eind door het kutje van Fatima glijden en zij kreunde van genot. Hij beet zachtjes in haar schaamlippen en proefde het sap dat uit haar spleetje vloeide. Heftig opgewonden nu, begon hij te likken en te likken. Fatima durfde bibberend tegen hem te zeggen:” Omar, lik aan mijn clitje.” Omar deed wat ze hem vroeg en likte nu behoedzaam zoekend aan haar clit.

“Oh…,” kreunde Fatima, “wil je eraan zuigen Omar?” Ineens legde hij zijn lippen om het knobbeltje heen en begon er hard op te zuigen.

“Oh…, ah…,” kreunde Fatima, “wil je er zachtjes in bijten?”

Omar zette zijn tanden heel voorzichtig in het knobbeltje. Hij zoog, likte en beet, zoog likte en beet en Fatima kwam ineens explosief klaar. Terwijl haar orgasme doorvloeide, drong Omar als een stormram diep in haar. Hij bonkte en stootte en steeds dieper ging hij naar binnen. Fatima gilde het uit. Zij voelde zich helemaal gevuld en voelde dat zij weer klaar ging komen. Omar voelde dat aankomen en trok zijn penis terug. Fatima gilde nu. “Meer, meer, oh God, geef het me helemaal.”

Omar gaf haar alleen zijn eikel en trok weer terug om haar te plagen. Fatima begon nu te huilen en te smeken om meer en Omar stootte zijn hele penis in één harde stoot bij haar naar binnen. Toen ineens, vuurwerk, sterren, ontploffingen en sidderend kwamen zij beide klaar. Fatima huilde van genot en nam Omar stevig in haar armen.

“Dank je wel Omar, ik zal dit nooit vergeten,” stamelde zij.

Even later, ineens groot kabaal in de harem. Sherazade was binnengekomen met het nieuwe meisje, en zij klapte luid in haar handen om de vrouwen bij zich te roepen. Omar haastte zich terug naar de mannenverblijven, hier had hij niets mee te maken vond hij. Alle vrouwen renden naar Sherazade en de nieuweling om te zien hoe ze er uit zag. “Rustig aan vrouwen,” zei Sherazade streng. “Dit is Jasmijn, ze is 18 lentes jong en zij is de nieuwe uitverkorene. Vanavond is ze voor de sultan en we zullen haar gaan voorbereiden.”

Ze klapte twee maal in haar handen en riep de eunuch.

“Maak een bad met geurige kruiden voor haar, kleed haar uit en zet haar erin. Maak daarna de massagetafel in orde, zorg voor de oliën en breng me kleding om een keuze te maken.” De eunuch knikte, tilde Jasmijn in zijn sterke armen en liep met haar weg om zijn taken te vervullen.

“Is ze mooi mevrouw?” Vroegen de vrouwen.

“Heeft ze grote borsten zoals de sultan graag ziet?”

“Zeker ook een heel klein spleetje? En zo jong nog?”

“Mag ik helpen om haar voor te bereiden?”

“Ophouden jullie, stelletje sletten,” krijste Sherazade.

“Faaz, Beth, mee jullie, de rest houdt zich koest, horen jullie mij?” Faaz, een beeldschone kleine Arabische vrouw en Beth een wulpse blondine, volgden Sherazade met een brede glimlach. Sherazade wist wel wie ze uitkoos voor het voorbereiden van de kleine Jasmijn. Deze twee vrouwen waren doorgewinterde, nymfomane lesbiennes. Lesbisch werd je vanzelf wel als je hier zo lang was opgesloten.

De eunuch had ondertussen Jasmijn in een schitterende badkamer gebracht, haar van haar kleding ontdaan en haar in het bad met geurige kruiden gezet. Met zijn armen over elkaar stond hij als een schildwacht in de hoek van de badkamer toen Sherazade en haar twee volgelingen binnenkwamen.

“Zo, meisje,” zei Sherazade, “zit je lekker? Faaz en Beth zullen je wassen en straks oliën en kleden. Werk vooral niet tegen want dan schaad je alleen jezelf maar,” en hierna verliet ze de badkamer.

Jasmijn werd nu toch wel nerveus door die vreemde opmerking. En, wie was de sultan, hoe zag hij eruit? Wat zou hij van haar willen?

“Zo,” zei Faaz, “ga maar eens staan zodat we je goed kunnen wassen.”

Jasmijn stond op en Beth begon met een ruw washandje de nek en rug van Jasmijn te wassen. Faaz ondertussen begon met haar benen en buik. Met langzame halen streelden ze meer dan ze wasten. Door de kruiden ging de huid van Jasmijn helemaal gloeien en tintelen en dat was een heerlijke ervaring. Ze wasten haar haren, haar gezicht en Faaz begon zachtjes haar borsten te bewerken met het ruwe washandje.

“Jeetje kind, wat heb jij een enorme borsten met lekkere knoppen,” zei Faaz. “Je hebt zeer zeker de grootste van ons allemaal, en dat zal niet alleen de sultan behagen.” Zachtjes masseerde zij door en Jasmijn voelde een sensatie door haar lichaam stromen die haar volkomen onbekend was. Telkens als Faaz haar tepels beroerden, voelde zij een tinteling door haar liezen naar haar buik trekken. Faaz, die dit in de gaten had, werd steeds roder van opwinding. Ineens zei Beth. “Zo, kom er maar uit kleintje, dan zullen wij je spleetje eens wassen.” Jasmijn klom uit bad en Beth wees haar een massagetafel waarop zij op haar rug moest gaan liggen.

“Benen wijd kind, zo ver als je kunt,” zei Beth de wulpse blondine. Jasmijn voelde zich eigenlijk diep beschaamd maar ook zeer opgewonden door dit alles en spreidde haar benen zo ver mogelijk uit elkaar. Beth ging voor haar staan en zocht met haar behendige vingers door de weelderige bos zwarte krulletjes naar de zachte roze, onbelaste opening. Jasmijn raakte zo vreemd opgewonden dat ze begon te kreunen.

“Vind je het lekker schatje,” vroeg Beth met een vreemde hese stem. “Laten we dan eens zien of je dit ook lekker vind,” en ze drukte heel voorzichtig haar middelvinger bij Jasmijn naar binnen. Niet te diep, alleen maar twee vingerkootjes om haar niet te beschadigen.

“Niet doen hete teef,” snerpte de stem van Faaz. “Als je haar beschadigt, krijg je met de zweep. Maar Beth, die inmiddels het vocht langs haar benen voelde stromen wist nog van geen ophouden.

“Hou je snater Faaz, ik weet precies tot hoe ver ik kan gaan,” snerpte ze terug.

Oh... Wat ben je lekker nauw kind lief,” zei Beth tegen Jasmijn. “Dat zal de sultan behagen.” Jasmijn begon te hijgen en te kronkelen maar Beth trok haar vinger terug voor Jasmijn een orgasme zou krijgen.

“Tijd voor nog een badje,” lachte Beth, “een spleetbadje.”

Faaz reikte haar een kannetje met een tuitje aan, en Beth duwde heel voorzichtig het tuitje bij Jasmijn naar binnen. Ook maar een heel klein stukje.

“Aan de sultan de eer om dit spleetje voor de eerste keer te doorboren,” giechelde Beth gemeen, “daarna is hij ook voor ons.” Ze kantelde het kannetje een klein beetje heerlijke warme vloeistof vloeide in Jasmijns kutje. Het maakte haar draaierig van genot. Wat het was, wist ze niet maar het kriebelde opwindend en breidde zich warm uit door haar buik. Langzaam haalde Beth het tuitje er weer uit maar het heerlijke, verlangende, tintelende gevoel bleef. Jasmijn sloot haar ogen en wenste dat deze behandeling nooit zou ophouden.

Faaz stond nu tussen haar benen en zei Jasmijn zich om te draaien en op haar handen en knieën te gaan zitten. Loom deed Jasmijn wat haar gevraagd werd. Faaz drukte Jasmijn met haar kin op de tafel zodat ze helemaal doorzakte met haar kontje brutaal omhoog gestoken. Zachtjes streelde Faaz nu Jasmijns prachtige billen en trok ze toen voorzichtig uit elkaar. Ze streelde Jasmijns gaatje en heel voorzichtig stak zij een nieuw tuitje bij haar naar binnen. Weer voelde Jasmijn de sensatie van warme, prikkelende vloeistof en ze had nu het gevoel of haar lichaam in brand stond van een vreemd verlangen. Verlangen, naar wat? Ze wist het niet maar ze vond het bijzonder aangenaam wat er gebeurde. Faaz gebood haar weer op haar rug te gaan liggen en zij liep naar het hoofdeinde terwijl Beth nu weer bij het voeteneinde stond. Allebei hadden ze een kruikje welriekende olie in de handen en sprenkelden haar huid helemaal onder. Daarna zetten zij de olie weg en begonnen Jasmijn tergend langzaam te masseren. Faaz begon bij haar nek en Beth bij haar tenen. Centimeter voor centimeter masseerden ze de olie in Jasmijns huid. Heel zachtjes en met trage bewegingen. Faaz maakte veel werk van Jasmijns borsten die zij langzaam kneedde met af en toe een kneepje in de tepels. Beth masseerde de olie in en tussen haar tenen, haar enkels, kuiten, knieën, bovenbenen en buik. Vier handen die tegelijkertijd Jasmijns lichaam streelden, dat was iets dat zij als een ongekende sensatie ervaart. Terwijl Faaz nog steeds aan haar borsten werkte, opende Beth haar benen weer en begon met de olie de binnenkant van haar dijen en haar kutje te bewerken. Tergend langzaam begon Beth de olie over Jasmijns schaamlippen te masseren met haar duim en wijsvinger. Beth zou het liefst haar hele gezicht tussen Jasmijns benen gestoken hebben maar zij moest zich beheersen. Tsjonge, wat maakte dit kind haar geil. Bijna dacht Jasmijn haar verstand te verliezen van genot maar Beth zag hoe ver het was en trok zich met zeer veel tegenzin terug. Beth zei Jasmijn zich om te keren en het ritueel begon nu met haar rug en haar billen. Zalig! Vond Jasmijn het. Beth opende haar billen en begon rondom Jasmijns gaatje de olie zacht in te masseren. Jasmijn dacht dat ze flauw zou vallen van puur genot maar de behandeling was nu ten einde.

Bedwelmd van genot, durfde ze te jammeren en ze zei: “Oh…, waarom stoppen jullie nu al?”

Nu al een geile teef hé, dat beloofd wat voor de toekomst.” Ze sloeg Jasmijn een paar keer hard op haar billen en zei haar toen van de tafel af te komen en terwijl Jasmijn met een dronken gevoel op de grond stapte, voelde zij de hete vloeistof uit haar lichaam stromen. Ze werd in grote, warme handdoeken gewikkeld en daarna werden haar nagels gelakt, ze werd opgemaakt en haar haren werden opgestoken. Voor ze werd aangekleed, kreeg ze eerst nog een speciaal drankje met een heerlijke sinaasappelsmaak te drinken. Wat Jasmijn niet wist was dat er een licht verdovend middel in zat. Ze liet zich helemaal gaan in alles wat er met haar gebeurde. Ze kreeg een fonkelend klein slipje met lovertjes aan en geen bh. In plaats daarvan werden er fonkelende trosjes aan haar tepels vast geknipt. Oh…, wat een heerlijk gevoel, Jasmijn gloeide van wellust.

Onwillekeurig, immers een leek op seks gebied, likte zij haar lippen en streelde haar eigen borsten. Faaz had het in de gaten en gaf haar een klap op haar handen. Samen met Beth begon ze haar verder aan te kleden in een zeer sexy, doorzichtig roze gewaad. Zo, ze was nu klaar voor de sultan, en deze zat inmiddels al te popelen van ongeduld. Hij liep als een gekooid dier door zijn vertrekken. Hij wist dat zijn nieuwe haremvrouw was gearriveerd en voorbereid maar hij had haar nog niet gezien. Zou ze hem bevallen?

Hij klapte in zijn handen en een slaaf kwam aangesneld.

“Is ze nou nog niet klaar, breng haar onmiddellijk hier,” snauwde hij en de slaaf wist natuurlijk direct wie hij bedoelde. Hij haastte zich naar de harem en klopte op de deur. Een luikje werd geopend en de slaaf gaf het sein om Jasmijn naar de sultan te brengen. Een eunuch kwam met haar aangelopen en iedereen maakte plaats om haar door te laten. Oh…, wat was zij mooi, ze straalde helemaal. De sultan hoorde een klop op de deur en riep ongeduldig: “Kom binnen!”

En daar was ze dan, een klein wezentje in een wolk van roze sluiers. Zij rook voortreffelijk maar hij kon nog niets van haar zien. Wel zag hij een schim van de enorme borsten door de sluiers heen. Jasmijn zag vanonder haar gesluierde gezicht een walgelijke dikke man met een grote snor voor haar staan.

“Kom verder en vlug wat,” riep de sultan. Jasmijn aarzelde. Het leek of zij nu instinctief aanvoelde wat haar te wachten stond. Wat moest zij bij deze oude dikke, afzichtelijke man? Ze keek hulpeloos zoekend om zich heen maar de eunuch stond in een hoek en ze wist dat deze haar niet zou beschermen.

“Kom eens een beetje dichterbij,” riep de sultan, “ik heb lang genoeg op je moeten wachten.” Aarzelend stapte Jasmijn voetje voor voetje op de sultan af.

“Kom hier voor me zitten,” zei de sultan en klopte met zijn dikke hand op de vloer. “Kom en kniel voor me neer zodat ik kan kijken wat er onder die sluiers zit,” zei hij.

Jasmijn knielde voor de sultan neer en ook al was ze zoeven dronken van wellust, nu voelde ze pure afkeer. Langzaam tilde de sultan de sluier weg voor haar gezicht en hij slaakte een diepe tevreden zucht.

“Je bent werkelijk een prachtexemplaar,” zei hij en hij boog zich naar voren. ‘Oh… nee,’ dacht Jasmijn, hij gaat me toch niet kussen! Maar de sultan legde zijn wanstaltige dikke lippen op haar rozenmondje en met zijn tong probeerde hij haar mondje te openen. Jasmijn voelde walging maar was niet bij machte zich te verzetten omdat zij zich in zo'n vreemde droomtoestand bevond.

“Hebben de vrouwen je voorbereid sletje?” Vroeg hij. “Hebben ze je lekker heet voor me gemaakt?” Jasmijn wist zich geen raad maar de sultan gaf zijn volgende bevel.

“Kom op, kleed je uit,” zei hij. Jasmijn aarzelde zichtbaar. Moest zij zich uitkleden voor deze oude man? De sultan zag haar aarzeling en zei nu op strenge toon: “Kleed je eens uit, vlug, ik heb meer dan genoeg van vrouwen met kuren.” Jasmijn stond op en begon zich gehaast uit te kleden. “Niet te vlug,” zei de sultan. “Gebruik je charme en dans wat voor me terwijl je je langzaam uitkleed.”

Charme? Dansen? Oh God waar was zij in terecht gekomen? Langzaam begon zij onhandig wat met haar heupen te wiegen en danste onbekwaam terwijl zij zich langzaam van haar doorzichtige gewaad ontdeed.

“Prachtig,” riep de sultan terwijl hij in zijn dikke handen klapte.

“Wat is je naam?”

“Jasmijn sultan,” stamelde zij.

“Je noemt me geen sultan, maar meester,” sneerde de sultan en Jasmijn stamelde: ”Ja meester.”

“Ik ben inderdaad vanaf nu je meester, zei de sultan en jou taak is het mijn bevelen blindelings op te volgen, op straffe van de zweep, begrijp je dat goed?”

“Ja meester,” stamelde Jasmijn weer. “Kom hier en help me uitkleden,” zei de sultan. Jasmijn begreep dat hier geen ontsnappen mogelijk was en liep op haar meester toe. Toen ze weer voor hem knielde, pakte de sultan met allebei zijn handen een borst van Jasmijn vast en kneep er hard in. Jasmijn slaakte een kreet van pijn.

“Ha!” Sneerde de sultan, wacht maar eens tot ik met je klaar ben. Ik weet zeker, dat je dan elke dag bij me wilt komen. Vlug, kleed me uit.”

Jasmijn voldeed aan zijn verzoek en trok het grote shirt over het hoofd van de sultan. Een dikke witte, blote buik kwam daaronder tevoorschijn. Zoiets wanstaltigs had zij nog nooit gezien en ze kreeg er kippenvel van. Daarna trok zij de broek van de sultan uit. Daaronder droeg hij niets en hij stond voor haar zoals hij geschapen was. Geschrokken keek Jasmijn naar de slappe penis van de sultan die ongelooflijk groot was. Zij bedacht dat wanneer de sultan op zou staan, dit ding wel tot aan zijn knieën zou moeten komen.

De sultan trok Jasmijn nu naar zich toe en begroef zijn dikke gezicht met zijn grote gekrulde snor, tussen haar enorme borsten. Met zijn beide handen hield hij de borsten vast en drukte ze tegen zijn bolle wangen.

“Nooit van mijn leven heb ik zulke rijpe watermeloenen gezien,” stamelde hij en hij trok de trosjes van haar tepels af en begon aan haar tepels te likken. Hij zoog ze één voor één diep zijn mond in terwijl hij zijn tong erover heen liet glijden.

“Heerlijk,” stamelde hij en plotseling ging hij achterover liggen. “Trek je broekje uit en kom dan boven op mij zitten,” stamelde hij geil. Jasmijn trok haar broekje uit. Haar zware borsten hingen zwaar tegen haar aan. De sultan keek verlekkerd naar de borsten en beval.

“Wrijf je borsten over mijn gezicht.” Jasmijn ging op het enorme lichaam van de sultan zitten en wreef haar borsten over het bolle gezicht van de sultan.

Word je daar niet lekker geil van geile teef,” vroeg de sultan en Jasmijn knikte bevestigend. Geil? Zou hij bedoelen dat opgewonden gevoel dat zij ervaart had daarstraks bij Beth en Faaz. Nou, dat vond zij prettiger dan wat zij nu bij de sultan moest doen. Bijna ging zij huilen en de sultan zag haar tranen.

“Zo geil dat je ervan moet huilen he snolletje, ja, de meester kan je alle genot van de wereld schenken als je goed je best doet,” fluisterde hij heet.

De sultan had nu beide borsten weer in zijn handen en kneedde ze hard en pijnlijk. Hij pakte beide tepels tussen zijn dikke vingers en begon er hard aan te trekken. Jasmijn slaakte weer een kreet van pijn maar de sultan dacht dat het van genot was. Ineens voelde jasmijn iets hards bij haar billen maar ze durfde niet om te kijken.

“Zo, nu wil ik dat je met je natte kut over mijn gezicht strijkt. Draai je om en kijk wat je te wachten staat, dat zal je nog natter maken.”

Jasmijn draaide zich om, met haar billen naar het gezicht van de sultan en zag de enorme stam van de sultan, die nu stijf recht overeind stond. Ze hield een ogenblik haar adem in van de schrik.

“Ja, je kunt zeker niet wachten tot ik deze jongen bij je naar binnen schuif hé? Kom met je billen naar achteren en strijk je natte kut over mijn gezicht, kreunde hij.

Langzaam bewoog Jasmijn haar billen naar achteren en ineens voelde zij de dikke hete tong van de sultan in haar spleetje. Zij wilde zich verzetten maar de sultan pakte haar stevig aan haar heupen vast en toen voelde ze toch haar hete vocht stromen. De tong van de sultan gleed over haar schaamlippen waar hij hard in beet. Jasmijn voelde de pijn en bewoog haar heupen om te ontsnappen aan zijn mond. Voor de sultan was dat alleen een aanmoediging.

“Lekker he sletje,” kreunde hij en hij bewoog zijn tong tussen haar schaamlippen door in haar spleetje. “Oh…” kreunde Jasmijn. Ze zag de stam van de sultan en het ongelooflijke was waar, deze bleef groeien en zwellen. Plotseling duwde de sultan haar billen iets van zich af en duwde een vinger diep in haar kutje. Een korte, dikke vingen die niet in staat was haar te ontmaagden.

“Ah…,” kreunde zij weer diep en dat was voor de sultan aanleiding om er nog een vingen bij te duwen. “Oh…,” kreunde Jasmijn en ze wilde zeggen dat het te veel was maar de sultan probeerde er nog een derde vinger in te duwen wat echter mislukte.

“Zo smal, lekkere geile teef,” kreunde de sultan. Daar zullen we straks wat aan veranderen.

Plotseling opende de sultan haar billen en stak een dikke vinger in haar gaatje.

“Au…,” kreunde Jasmijn toen en de sultan lachte. Hij bewoog met zijn ene hand twee vingers in haar spleetje en met zijn andere hand een vinger in haar gaatje. Net zo lang tot Jasmijn klets nat begon te worden, toen trok hij al zijn vingers terug en likte met zijn hete dikke tong het geil uit haar kutje.

“Zie je die harde paal voor je schatje,” stamelde de sultan. “Neem hem in je mond. Jasmijn schrok, moest ze dat echt doen? Langzaam zakte ze voorover en probeerde de enorme eikel van de sultan in haar mond te krijgen. Haar tandjes schampte over de eikel heen en de sultan uitte een scherpe vloek.

“Waag het niet me pijn te doen geile teef,” riep hij uit en sloeg haar hard op haar billen. Jasmijn kreeg de tranen in haar ogen. Ze kon haar mondje niet verder open krijgen. “Likken,” beval de sultan en Jasmijn begon huilend aan de paal te likken.

“Zuigen,” beval de sultan en Jasmijn opende haar mondje zo ver mogelijk en begon aan de eikel te zuigen. Warm vocht stroomde nu uit de enorme penis van de sultan en Jasmijn vond het vies maar durfde niet te stoppen.

Ah…! Oh,” hijgde de sultan, “ga door kleintje.” Jasmijn likte en zoog en probeerde haar draaiende maag in bedwang te houden. Plotseling gooide de sultan haar van hem af en trok haar op haar rug.

“Nu zullen we dat geile spleetje van jou eens wat oprekken schatje,” kreunde hij luid. Zijn gezicht was rood en zijn dikke nek gezwollen. Toen hij bovenop Jasmijn kroop, werd alle lucht uit haar longen geperst en de sultan probeerde met zijn stam bij haar naar binnen te dringen. Helaas was zij te klein en hoe de sultan ook perste, hij kreeg hem niet naar binnen. De sultan vloekte luid en ging woedend zitten.

“Kom er op zitten teef,” schreeuwde hij nu en Jasmijn begreep wat hij van haar verlangde. Zij ging op zijn schoot zitten en probeerde de paal zo naar binnen te laten schuiven. Helaas, ook dit mislukte jammerlijk. De sultan pakte haar bij haar schouders en duwde haar met volle kracht op zijn paal. Jasmijn schreeuwde het uit. De sultan, bijna gek van ongeduld, sloeg haar in het gezicht en gooide haar opnieuw op haar rug en trok haar benen wijd uiteen terwijl hij bleef proberen zijn pik naar binnen te rammen. Vol woede trok hij met beide handen haar schaamlippen uit elkaar en duwde zijn stormram tegen haar te kleine kutje aan. Helaas, hij kreeg zelfs zijn eikel er niet in.

“Godverdomme stomme slet! Is dit wat ik gekocht heb, jij nietsnut. Je hebt de kut van een pasgeboren baby en hij gaf haar een paar klinkende oorvijgen.”

Jasmijn huilde nu onbedaarlijk en durfde de sultan niet aan te kijken. Hij klapte driftig een paar keer in zijn handen en de eunuch die al die tijd in de hoek van de kamer had gestaan, kwam aan rennen.

“Roep Faaz, direct,” riep hij luid. Met een klop op de deur kwamen enige minuten later de eunuch en Faaz binnen gerend.

“Meester,” zei Faaz de situatie overziend. “Kan zij uw lusten niet bevredigen?”

De eunuch bleef bij de deur staan met zijn armen over elkaar.

“Neem haar mee, dit stuk ongedierte!” Schreeuwde de sultan. Faaz werd bleek, wat was hier gebeurd? Faaz hielp Jasmijn overeind en liep met haar de kamer uit.

“Jij, zwart mietje,” brulde hij tegen de eunuch. “Jij blijft hier, ik heb een smal gat nodig om mijn geil in te kunnen spuiten.” De eunuch trok bleek weg. Dit ging echt te ver maar wie was hij om de sultan iets te weigeren, dat zou hem z'n kop kosten. Zwijgend liep hij op de sultan af en deze gebood hem zijn broek uit te trekken.

Langzaam liet de eunuch zijn kledingstuk op de grond vallen en stapte er uit. Bukken, brulde de sultan, nog steeds geil als een wild dier. De eunuch bukte op handen en voeten en de sultan ramde met een harde stoot zijn lul in de spleet van de arme man. Deze beet op zijn lippen om het niet uit te gillen van de pijn. De sultan ramde en stootte zijn dikke lul steeds dieper in de spleet van de eunuch, en met een langgerekte kreet spoot de sultan zijn zaad in de smalle spleet. Daarna schopte hij een paar keer gemeen tegen de billen van de eunuch en schreeuwde tegen hem op te rotten. Verdomme wat was de sultan boos. Hij zou die vieze eunuch laten doden zodat hij niet meer herinnerd zou worden aan deze vernederende affaire. Hij zou deze snol een keer goed neuken, al was dit het laatste wat die slet zou kunnen hebben. Eén keer zijn lul in dat kutje te kunnen steken was voor hem vanaf nu een obsessie.

Intussen was de harem in rep en roer. Faaz en Beth bekommerde zich over Jasmijn die snikkend in hun armen lag.

“Ik kon er niets aan doen,” snikte zij. “De meester heeft een wanstaltig ding.”

“Sst… meisje, zeg zulke dingen nooit hardop,” waarschuwde Faaz haar. Een aantal vrouwen hadden zich uit nieuwsgierigheid om hen heen gevormd.

“Kom, laten wij haar even neerleggen,” zei Beth. “Sushi, pak een kussen,” beval zij één van de nieuwsgierige haremdames. Nog steeds geheel ontkleed werd Jasmijn op het kussen gelegd en Beth en Faaz onderwierpen haar aan een ondervraging.

“Waar ging het mis kleintje,” vroeg Beth. “Vertel ons maar eens wat hij van je verlangde.”

Jasmijn die nodig getroost wilde worden, stamelde.

“Hij kreeg hem er gewoon niet in, dat is alles. Ik begrijp het niet, ik vond het zo fijn toen jullie met me bezig waren en ik raakte zo vreemd opgewonden. Maar toen kwam ik bij de sultan en hij deed heel ruw. Hij kneep hard in mijn borsten en trok aan mijn tepels en als ik kreunde van pijn, dacht hij dat ik het prettig vond en dat ik er geil, zo noemde hij dat, van werd. Op een gegeven moment moest ik met mijn spleetje over zijn gezicht wrijven en ik zag zijn mannelijkheid heel groot en stijf worden, en ik werd vreselijk bang. De sultan gooide me op mijn rug en probeerde zijn ding in mijn opening te duwen maar dat lukte niet. Daarna moest ik er op gaan zitten zodat hij naar binnen kon glijden, maar dat lukte ook niet. Oh…, wat zal er nu met mij gebeuren. Ik ben veel te smal daar, hoe moet dat nu verder?”

Beth, Faaz en de andere vrouwen zaten geïnteresseerd maar ook nieuwsgierig naar haar te luisteren en Beth zei: “Stil maar schatje, wij zorgen er wel voor dat het goed komt. Blijf hier maar stil liggen, wij zullen je wel verzorgen. Sushi, haal jij water en oliën, beval Beth.”

Sushi, een mooie Japanse vrouw stond op om aan Beth ’s wensen te voldoen. Sushi wist alles af van wat er was gebeurd, en zij had diep medelijden met het kind. Toen ze terug kwam knielde ze naast Jasmijn neer en streelde haar lange ravenzwarte haar.

“Stil maar kindje, het is mij ook gebeurd. Ik was pas 12 toen de sultan mij kocht van een slavinnenhandelaar. Ik werd gestolen van mijn ouders en in een schip hierheen vervoerd om verkocht te worden. Maar kijk eens naar ons, als je je eenmaal aangepast hebt, kun je een heel aangenaam leven leiden in de harem. Wij vrouwen zorgen goed voor elkaar, dus wees maar stil kleintje, je bent hier niet alleen.”

Jasmijn voelde zich enigszins getroost en liet zich door Beth en Faaz wassen. Toen zij weer opgeknapt was, werd Jasmijn naar een schitterende kamer met een groot hemelbed gebracht en Beth vertelde haar dat dit voortaan haar kamer was. Iedere vrouw had een eigen kamer. Daarnaast waren er de vrouwenverblijven waar de vrouwen gedurende de dag verbleven en de tuinen en het zwembad. Weliswaar afgeschermd met dik traliewerk van het overige gedeelte van het paleis, maar niettemin riant. Het nachtelijk verblijf van de sultan bevond zich direct naast de harem verbonden door een dikke eikenhouten deur met ijzerbeslag. Overal stonden eunuchen op wacht zodat er niemand in of uit de harem kon. De vrouwen wisten dat ze nooit de harem meer konden verlaten. Eenmaal binnen, was er geen weg meer terug.

Sherazade had de hele toestand gezien tussen de sultan en Jasmijn. Door een luikje in haar slaapkamerdeur naast de verblijven van de sultan, had zij meegekeken. Natuurlijk wist de sultan hiervan en hij genoot er satanisch van om te weten dat zijn echtgenote toekeek als hij een andere vrouw gebruikte, maar nu was het anders verlopen dan hij gedacht had, dit tot grote vreugde van Sherazade. Zij zou nooit meer geroepen worden, dat was een ding dat zeker was.

De sultan inmiddels, was nog steeds des duivels en bedacht een walgelijk plan. Hij liet Sherazade roepen en vertelde dat er een feest gegeven moest worden. Al zijn vrienden moesten uitgenodigd worden voor een groot diner. Sherazade knikte en vroeg zich af waarom hij juist nu een feest zou willen geven. Twee dagen later was het paleis gevuld met muzikale klanken, buikdanseressen en vele mannen en vrouwen. Apart weliswaar. De vrouwen zaten allemaal in Sherazade ’s verblijven en de mannen bij de sultan. De drank vloeide daar rijkelijk en de stemming zat er al snel goed in. Verschillende haremdames waren uitbesteed om de mannelijke gasten te vermaken. Ze dansten om de heren heen en lieten zich aanraken door al die begeerlijke tastende handen. Meer dan dat was helaas niet mogelijk voor de mannen. Het was uitgesloten tot een seksuele daad te komen met een haremvrouw van de sultan. Ineens strekte de sultan zijn armen en riep luid.

“Mag ik even jullie aandacht voor de grote verrassing van vanavond.” Iedereen keek nieuwsgierig naar de sultan en het werd doodstil. De sultan klapte twee maal in zijn handen en de deur naar de harem opende zich. Er verscheen een klein, in roze gewaad gehuld wezentje.

“Dit hier,” zei de sultan wijzend naar het wezentje, “is Jasmijn, mijn nieuwste aankoop. Helaas met een groot probleem! Zij is te smal voor een man als ik. Een waardeloze koop dus. Wie wil haar proberen?”

Een zucht van verbazing vloeide door de menigte. Was het de sultan ernst? Durfde iemand wel te reageren zonder de sultan te beledigen?

“Nou, wie?” Bulderde de sultan, jij Farid? De sultan keek naar een van zijn beste vrienden.

“Ik, vroeg Farid, meent u dat echt?”

“Ja, zeker meen ik het echt,” zei de sultan. Mensen maak de kussens in het midden eens vrij!

Jasmijn barstte in tranen uit en huilde met lange uithalen. Vluchten wilde ze, vluchten uit dit paleis waar ze zoveel moois van had verwacht. Farid keek nogmaals naar de sultan en toen naar het hysterische meisje.

“Kom op Farid, laat eens zien of de jouwe past. Iedereen mag het proberen! Jullie hebben vanavond de avond van je leven. Neem haar zoveel je wilt en met hoeveel tegelijk je wilt, gun mij eens wat plezier.”

Nou, dat was niet teveel gezegd. Farid liep naar Jasmijn toe en tilde haar op. Jasmijn spartelde en schreeuwde, maar het hielp haar niets. Farid gooide haar op de kussen en trok haar de kleren van het lijf. Daar lag Jasmijn, kronkelend en spartelend van ellende. “Help mij eens een handje met dit sletje,” riep Farid luid, en de mannen kwamen uit alle hoeken op hem afgestormd. Wel 8 mannen hielden haar armen en benen vast terwijl Farid zich van zijn kleren ontdeed. Ja, vergeleken bij de sultan, had Farid een kleine pik, al was deze nog behoorlijk aan de maat. Farid sprong op Jasmijn en zonder pardon stootte hij zijn lid bij haar naar binnen. Jasmijn gilde en probeerde zich los te worstelen en dat laaide het vuur bij de mannen alleen nog meer op. Nog meer mannen kwamen er bij en handen waren overal.

“Kom op,” riep Farid al neukend, “laten we eens kijken hoeveel ze er tegelijk kan hebben.” Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en diverse mannen lieten hun broek zakken.

“Hou haar vast en zet haar bovenop mij,” riep Farid, terwijl hij zich terugtrok uit Jasmijn. Farid ging languit liggen en de mannen zetten Jasmijn bovenop hem. Farid trok Jasmijns gezicht naar hem toe en begon haar te zoenen terwijl hij zijn harde lid weer in haar stootte. Hij stootte, bonkte en stootte en Jasmijn kon geen geluid meer uitbrengen omdat Farid haar gezicht gevangen hield. Ineens liet hij haar los en riep.

“Is er iemand die hem er ook van achteren in wil stoten,” en hij trok Jasmijn weer over hem heen, nog steeds diep in haar stotend. Ineens voelde Jasmijn iets hards tegen haar billen en plotseling wist zij wat er komen ging. Mijn God, kon zij dat allemaal doorstaan? Met een harde stoot, schoot er een andere pik in haar achterste, terwijl Farid haar nog steeds in haar kutje ramde. Twee pikken tegelijk in haar, met daartussen een dun wandje. Zij schreeuwde, huilde en kreunde toen zij het gewicht van de man achter haar voelde. Ze kon nu werkelijk geen kant meer uit. Mannen om haar heen lachten luid en klapten in hun handen, het was niet te geloven. Ineens kreunde Farid luid en riep.

“Ik spuit je hele kut vol vuile slet,” en hij liet zijn zaad rijkelijk vloeien. Daarna riep hij luid; “de volgende!”

Iedereen lachte maar was ook zeer opgewonden door deze voorstelling en allemaal stonden ze te wachten op hun beurt. Degene die haar van achteren had genomen verwisselde plaats met Farid en begon haar kutje te rammen. Van achteren werd de plaats direct ingenomen door de volgende. En handen overal. Op haar borsten, in haar haren, in haar oren. Ineens werd haar hoofd ruw naar de zijkant gedraaid en daar was weer een andere pik die diep in haar keel doordrong. Mijn God, zij ging flauwvallen. Heel langzaam gleed zij van de wereld maar niet lang. Ineens kreeg zij een emmer ijskoud water over zich heen en iemand sloeg haar heel hard in haar gezicht. De man achter haar kwam grommend klaar en ging van haar af. Een andere man begon haar ruw op haar billen te slaan terwijl zijn harde penis al tegen haar aan drukte. Deze riep.

“Kon je er niet inkomen sultan?” Geef eens een dikke kaars. Iemand bracht een kaars en de man probeerde deze bij haar naar binnen te stoten en Jasmijn voelde haar bloed stromen.

“Draai haar om, dan maken we haar klaar voor de sultan,” riep hij. Ruw werd Jasmijn omgedraaid en de kaars werd nu tegen haar kutje aangedrukt. Iedereen kwam er omheen staan en riep. “Duwen! Stoten! Rammen! Sla hem erin!”

En inderdaad, het werd duwen, stoten en rammen en werd de kaars in haar kutje geramd. Dieper, steeds dieper. Ook hier voelde Jasmijn haar bloed vloeien, maar langzaam maar zeker verdween de kaars in haar gleuf. De sultan had zijn broek al laten zakken en met een grote sprong was hij boven op Jasmijn. Met een kreet en een harde stoot was hij ineens in haar. Hij beukte erop los als een gek, opgezweept door de omstanders. Jeetje, dat was nog eens een goed plan van hem geweest, hij genoot hiervan met volle teugen. Met een diepe dierlijke kreet trok hij zijn penis uit haar en een dikke straal sperma spoot hij over Jasmijns gezicht. Alle mannen klapten luid in hun handen en juichten.

“Ga je gang mensen, het is een nu een heerlijke kut, zelfs een kameel kan hem er nu in krijgen,” schaterde de sultan. Nou, de mannen stonden in de rij en het spel ging door. Van achteren, van voren en haar mond, alles werd keer op keer gevuld, tot zelfs de emmers water haar niet meer bij bewustzijn konden houden.

Toen Jasmijn haar ogen weer opensloeg, was de dagenraad al lang aangebroken en lag zij in haar bed. Ze voelde zich geradbraakt en gekneusd aan alle kanten en bij de herinnering aan de afgelopen nacht, brak zij weer in een hysterische huilbui uit. Sushi kwam gehaast aanlopen en nam Jasmijn in haar armen.

“Kom maar hier kleintje, wat vreselijk wat ze je hebben aangedaan. Rustig maar, kom maar bij Sushi. Laat me je eens bekijken,” zei Sushi en trok de dekens van Jasmijn af. Sushi zag dat Jasmijn overal gekneusd was en diep medelijden overspoelde haar.

“Dit is te vreselijk voor woorden. Zoiets heeft de sultan nog nooit gedaan dus laten we maar hopen dat dit geen nieuw tijdverdrijf voor hem gaat worden. Kom schatje, ontspan je maar, Sushi zal jou eens verwennen.”

Op dat moment boog Sushi zich tussen Jasmijns benen en begon zachtjes haar clitje te likken.

“Oh…, auw…,” kreunde Jasmijn.

“Stil liggen schatje,” zei Sushi en ging rustig verder. Faaz die binnen was gekomen, was ondertussen aan het hoofdeinde gaan staan en begon heel zachtjes Jasmijns borsten te strelen.

“Oh…,” kreunde Jasmijn opnieuw.

“Laat het maar over je heen komen liefje, je mag geen afkeer van seks krijgen, wij zullen het weer goed maken voor je,” zei Sushi. Jasmijn werd langzaam weer nat en gromde zachtjes door haar tranen heen.

“Stil maar meisje, wij zullen je helpen,” zei Sushi en ging weer verder met likken en sabbelen. Sushi liet haar tong weer over het clitje van Jasmijn glijden en begon haar heel snel te likken.

“Oh…, ah…,” kreunde Jasmijn en haar allereerste orgasme overspoelde haar en deed haar de pijn vergeten. Duizelig als ze was, werd Jasmijn door de vrouwen naar het dagverblijf gebracht, waar zij werd neergelegd op een groot kussen. Het was rustig in de harem. De meeste vrouwen waren op dit moment van de dag in de tuinen en bij het zwembad.

“Doe maar rustig aan vandaag, we zullen je eten brengen en je straks heerlijk wassen. Misschien kun je ook wat gaan zwemmen straks na het eten,” zei Faaz, en verdween.

Jasmijn doezelde weg en bedacht hoe fijn het was wat de vrouwen met haar deden. Veel fijner dan de ervaringen met mannen tot nu toe. In haar fantasie zag ze Sushi aan haar spleetje likken en blosjes verschenen op haar wangen. Zou zij zoiets kunnen doen? Zou zij durven vragen aan Sushi of Faaz of Beth of zij dat ook eens mocht proberen? Daar kwam Faaz aan met heerlijke gerechten en Jasmijn deed zich daaraan volop tegoed. Faaz bleef bij haar zitten en Beth en Sushi kwamen weldra, blij als ze waren dat Jasmijn er toch nog zo goed doorheen gekomen was. Na het eten boog Jasmijn verlegen haar hoofd en zei: “Wat jullie met mij deden, vond ik zo ontzettend fijn, dank jullie wel. Maar denken jullie dat ik ook eens zoiets kan proberen bij jullie?”

Voorzichtig richtte zij haar hoofd op om de anderen aan te kijken. Deze zaten allemaal met een brede glimlach naar haar te kijken.

“Wel, veel anders is hier niet te doen he?” Lachte Sushi. “Kom, laten we gaan zwemmen, en ja hoor, natuurlijk mag jij dat bij ons ook proberen. Graag zelfs, en wanneer je maar wilt.”

De dames liepen naar het zwembad waar ze zich alle vier in het weldadige koele water lieten zakken. Zich niets van de anderen aantrekkend, bleven ze bij elkaar als gezworen vriendinnen. Jasmijn keek eens om zich heen en zag allerlei lesbische taferelen om zich heen en weer voelde ze zich vreemd opgewonden worden. Hoe was het mogelijk, vroeg ze zich af. Ze wist hier niets vanaf toen ze binnenkwam en nu leek het wel of alles alleen daarom draaide. Ze zwom dicht tegen Sushi aan en streelde verlegen haar haar. Sushi liet het toe en lag haar hoofd tegen de volle borsten van Jasmijn. Loom stonden ze zo in het water. Beth en Faaz op een meter afstand.

“Sushi,” zei Jasmijn, “mag ik nu aan je borsten zitten?”

“Natuurlijk meisje,” zei Sushi. Jasmijn pakte heel voorzichtig de borstjes van Sushi vast in haar kleine handjes. “Mag ik ze likken?”

“Natuurlijk schatje,” zei Sushi. Jasmijn bukte zich en sloot haar mondje om een tepel van Sushi ’s borst.

Faaz en Beth stonden vol bewondering te kijken. Zachtjes likte en knabbelde Jasmijn aan Sushi 's tepels.

“Faaz, Beth, mag ik ook aan jullie tepels likken,” vroeg Jasmijn nu wat brutaler. Faaz en Beth kwamen direct naar haar toe met de borsten fier en uitdagend omhoog. Jasmijn likte voorzichtig aan de tepels van Faaz en toen van Beth en ze zei: “Oh…, ik krijg alweer zo'n opgewonden gevoel.”

“Wel,” zei Beth, “wij zijn voor je beschikbaar, net zoals jij dat voor ons was, dus ga je gang en zeg maar wat je wilt.”

“Mag ik echt overal aankomen bij jullie,” vroeg Jasmijn en de dames knikten gretig.

“Ik weet niet eens hoe ik er zelf daar uitzie en nu kan ik dat bij jullie bekijken,” zei Jasmijn heftig blozend. Alle drie kwamen nu dicht tegen Jasmijn aanstaan en Jasmijn was degene die de drie anderen betasten aan de borsten. Ze likte, knabbelde en beet zachtjes aan de zes tepels en vroeg: “Vinden jullie dat ook zo prettig?” Weer knikten ze alle drie. Ze kneep en bevoelde de borsten en het voelde zeer aangenaam.

“Mag ik ook zien hoe jullie er van onderen uitzien, en mag ik ook daar voelen,” vroeg Jasmijn. Als op bevel waadden de drie dames naar de kant van het zwembad en gingen op de rand liggen met hun benen wijdt uit elkaar. Jasmijn liep mee en bleef in het water voor de drie opengestelde kutjes staan. Bij Sushi streek ze de verwarde haardos weg en met haar duim en wijsvinger kneep ze in de schaamlippen. Sushi reageerde direct met gekreun zodat Jasmijn aangemoedigd overstapte naar Faaz. Ook daar woelde ze door de haardos en streelde de schaamlippen. Faaz zei: “volgens mij ben je de meest geile meid van ons allemaal, weet je dat.”

Hierna liep Jasmijn naar Beth en vond ook daar al spoedig de schaamlippen. Sushi riep: “He, nu ik weer kleintje, kom eens hier.” Jasmijn liep weer naar Sushi en had nu de sterke behoefte alle drie de spleetjes tegelijk te bewerken. Jammer dat ze maar twee handen had.

“Voel eens naar de opening,” zei Sushi en Jasmijn ging gretig op zoek. Per ongeluk raakte ze de clit van Sushi en Sushi reageerde met een schok.

“Heb ik je pijn gedaan,” vroeg Jasmijn. “Nee, gekke meid, je raakte zojuist het meest gevoelige plekje van een vrouw.”

“Oh, zit dat daar, hier,” en Jasmijn zocht het knobbeltje.

“Ja, oh… ja,” fluisterde Sushi.

“Wat gebeurd er als ik je daar blijf strelen,” vroeg Jasmijn.

“Dan mijn schatje, krijg ik een orgasme.”

“Wat is dat, een orgasme,” vroeg Jasmijn.

“Oh, lief sletje, een orgasme, klaarkomen, een gevoel van totale bevrediging. Toe, streel me daar, zet je vinger op het knobbeltje en blijf wrijven.”

Jasmijn plaatste haar vingers op het knobbeltje en stond er zowat met haar neus bovenop van nieuwsgierigheid. Ze draaide kleine rondjes op het knobbeltje zonder het los te laten en merkte dat Sushi lag te kronkelen als een slang.

“Stop,” riep Faaz, “nu ik, doe maar hetzelfde als bij Sushi.”

Jasmijn liep naar Faaz en zette haar vingers op de clit en begon zachtjes te strelen. Ook Faaz begon te kronkelen en Jasmijn liep over naar Beth. Brutaler nu geworden, probeerde ze het knobbeltje te pakken. Beth raakte in alle staten en riep schor: “Je leert vlug kleintje, ga maar door.”

Jasmijn pakte het clitje nu vast tussen haar duin en wijsvinger en begon er zachtjes aan te trekken waardoor Beth direct een orgasme kreeg.

“Doorgaan, doorgaan alsjeblieft, ja…, trekken, trekken, oh…!”

Jasmijn liep weer terug naar Sushi nu Beth bevredigd was en zocht het clitje weer op. Voorzichtig waagde ze het om er met haar tong voorzichtig over te likken en Sushi fluisterde: “Durf het eens er nu mee te stoppen, ik krab je de ogen uit slet.”

Jasmijn, heftig opgewonden, likte door en probeerde het knobbeltje naar binnen te zuigen wat een zeer heftige reactie losmaakte bij Sushi.

“Ja schat, zuigen, zuigen, harder, zuig hem zo hard mogelijk, ja, ja, ja, ja… ah…!”

Ook Sushi was nu bevredigd en Jasmijn voelde zich heftig opgewonden. Haar tepels stonden recht overeind en ze was helemaal nat en week. Ze liep door naar Faaz en greep deze met haar hele hand bij haar spleet. Faaz zei: “Zoek de opening kleintje, daar waar een man zijn pik naar binnen schuift. Je voelt het zo, het is erg nat.” Jasmijn zocht voorzichtig en vond het kutje direct.

“Stop je vingers en in en beweeg dan heen en weer,” zei Faaz. Voorzichtig stopte Jasmijn er een vinger in die in het niets verdween. Ze stopte er twee, drie, vier vingers in en bewoog heen en weer. Faaz gilde het uit en stamelde: “Geen man kan daar tegenop, ga door geil mormel. Jasmijn bleef bewegen en steeds harder in en uit. Toen was het ook met Faaz zo gebeurd en met een gil kwam zij klaar. Vol bewondering bekeken de drie vrouwen Jasmijn en Faaz zei: “Alsof ze nooit iets anders gedaan heeft, dat geile kreng, kom meiden, we pakken ze terug.”

Alle drie sprongen ze in het zwembad en tilden Jasmijn op de kant. Weer overal handen en vingers en tongen, maar nu vond Jasmijn het helemaal niet erg. Vingers en tongen in haar spleetje, over haar tepels, in haar oren, over haar clitje. Heftig bevend en trillend kwam zij klaar en ze zoende de drie vrouwen uitbundig. Beth hield haar hoofd vast en opende met haar lippen Jasmijns mond om haar tong te zoeken. Weer een nieuwe sensatie en weer een explosie in haar buik. Ze kon er blijkbaar geen genoeg van krijgen en uit zichzelf gaf ze Faaz en Sushi ook een lange tongzoen. Vrienden voor het leven. “Toch,” zei Sushi tegen Jasmijn, “hebben we iets verzonnen dat de penis van een man kan vervangen voor onze spelletjes.”

“Ja,” zei Beth, “we hebben heerlijke langwerpige vruchten zoals bananen die we bij elkaar kunnen inbrengen. Daarna kunnen we ze bij elkaar oppeuzelen.”

“Hé, ja,” zei Faaz, “zullen we dat vanavond gaan proberen? Nu gaan we lekker luieren en van de zon genieten.” En dat is precies wat ze gingen doen. Geheel naakt naast elkaar liggen ze in de zon te soezen tot het avondeten werd geserveerd.

Overheerlijke spijzen waren er in overvloed en heldere, koele drankjes. Als dessert heerlijke koele vruchten waaronder ook. Bananen. Met z'n vieren zaten ze in een hoekje te eten en Beth pelde heel voorzichtig een banaan, maar op zo'n geile, doordachte manier dat de overige drie naar haar keken. Beth ontdeed de banaan tergend langzaam van zijn schil en pakte de hem toen met beide handen beet. Voorzichtig begon zij aan de bovenkant te likken en deze in en uit haar mond te schuiven. Alle vier barstte ze in lachen uit maar de sfeer was alweer gezet. Beth hield de banaan in een hand en met de andere begon ze deze te strelen en te likken.

“Schaamteloze snol,” schold Faaz haar uit en begon ook haar banaan te pellen. Daarna stak ze de banaan tussen haar borsten en bewoog hem op en neer. Allemaal restjes banaan bleven tussen haar borsten zitten en ze zei: “Lik dit even weg Jasmijntje.”

Sushi nam een perzik en brak hem in tweeën. “Kijk dan, net een overrijp, geil kutje.” Ze nam een hapje en liet het sap heel sensueel uit haar mond stromen. “Nu jij Jasmijn, hier heb je een komkommer, wat zou je daar mee kunnen doen denk je.”

Jasmijn keek verschrikt en zei: “Dat heb ik ervaren bij de sultan en dat doet vreselijk pijn.”

“Ja sorry,” zei Sushi, “daar had ik aan moeten denken maar weet je, als het juist gebeurd, doet het helemaal geen pijn maar beleef je daar net zo veel genot aan als wat we daarnet deden in het zwembad.”

“Meen je dat nou,” vroeg Jasmijn een beetje wantrouwend.

“Jazeker, vertrouw ons maar,” zei Sushi. “Straks zullen we het je bewijzen.”

Toen iedereen voldaan was, trokken de meeste vrouwen zich terug in hun verblijven. Faaz, Jasmijn, Sushi en Beth bleven lui op de kussens liggen totdat Beth riep: “Kom dames, we hebben nog een afspraak.”

Faaz, Sushi en Beth stonden op en gingen naast Jasmijn zitten.

“Blijf jij maar lekker liggen schatje, we gebruiken jou daar wel voor,” zei Beth. Langzaam begonnen ze Jasmijn te strelen met langzame draaiende bewegingen. Jasmijn werd er heerlijk loom van totdat de dames zich met haar borsten gingen bemoeien. Twee begonnen er aan haar borsten te likken en te zuigen en de derde begon haar clitje op te zoeken en te likken. Heel tergend langzaam om het genot zo lang mogelijk te laten duren en om Jasmijn zo nat mogelijk te maken. Ineens voelde ze zachtjes trekken aan haar clitje.

“Zo deed je dat bij mij vanmiddag,” hoorde ze fluisteren. Iemand beet in haar tepel en zei: “En dat deed je bij mij vanmiddag. Word je daar niet geil van meisje, voel eens hoe nat je wordt sletje.”

Jasmijn voelde een vinger bij haar naar binnen glijden die zachtjes op en neer bewoog. Ze vond het heerlijk, zalig, en ze wilde niet dat ze zouden stoppen.

“Niet stoppen, alsjeblieft, niet stoppen, doe alles wat je wilt met me. Maar stop asjeblieft niet.”

“Goed zo,” hoorde ze fluisteren. Nog steeds overal vingers en tongen, oh… wat heerlijk. Ineens voelde zij iets zachts langzaam naar binnen schuiven en ze wist dat het een banaan was. Even voelde ze angst maar het was te lekker om er bang voor te zijn. Langzaam gleed de zachte banaan in en uit haar kutje en het was totaal genot. Luid begon ze te kronkelen en te hijgen. Plotseling waren de handen en monden van haar af en de banaan werd er uitgehaald.

“Zo gemakkelijk kom je er niet vanaf,” zei Beth, “dat was de afspraak niet. Kom, we gaan naar mijn slaapkamer en we nemen vier bananen en vier komkommers mee.”

Alle vier begaven ze zich naar Beth 's vertrekken.

“Oké.” Zei Beth. “Ik ben vanavond de baas. Allemaal zitten nu, in een kringetje,” zei Beth. “Benen wijdt. Kijk nu wat ik doe, en jullie doen het na.”

Beth begon haar borsten te strelen en iedereen deed haar na. Ze streelde en kneep in haar tepels. Ze stak haar vingers in haar mond om ze nat te maken en streelde opnieuw haar tepels. Weer stak ze haar vingers in haar mond en langzaam liet ze haar vingers naar beneden afdalen. Voorzichtig stak ze een vinger in haar kutje en de drie andere vrouwen deden haar na. In en uit en in en uit.

“Nu de clit, maar niet klaarkomen,” zei Beth en allemaal begonnen ze hun clit te strelen. De temperatuur steeg voelbaar en opgewonden blosjes verschenen op de vier gezichten. “Nu pakken we de banaan en steken hem er voorzichtig in” zei Beth en voegde de daad bij het woord. De vier vrouwen bewogen langzaam de witte sappige vrucht in hun spleetjes. Jasmijn rolde van genot achterover maar bleef de banaan bewegen.

Al gauw was er hevig gekreun en Faaz kwam steunend klaar als eerste, gevolgd door Beth en Sushi. Door het samentrekken van de spier in de kutjes, braken de vruchten af en bleven er stukken in de kutjes zitten.

“Nou, was dat leuk?” Zei Beth. “Nou zitten we alleen nog met banaan gevulde kutjes en dat moet er uit. Kom Jasmijn, lik ons eens leeg.”

Jasmijn kroop naar Beth en zette haar mond op haar kutje. Langzaam begon ze de restjes banaan er uit te zuigen en op te eten. Faaz en Sushi waren al met elkaar bezig en al vlug waren de dames weer opgewonden. Na dat de restjes banaan waren verwijderd, lagen de vier dames op en over elkaar heen en was het een gelik van jewelste. Het duurde weer niet lang voordat de orgasmen weer spetterend explodeerde.

“En nu,” zei Jasmijn, “ga ik echt naar bed, ik ben uitgevloerd. En voor ik ga slapen wil ik nog even zeggen dat ik overgelukkig ben dat ik hier terecht ben gekomen.”

Mr.Ano & Mm Niem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1236
Volgende »