Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De preutse Victoria

AntoonGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 15, 2014 21:22:26

De preutse Victoria - Buitenseks

Als kwam ze uit de lucht gevallen, stond ze plots voor mij. Haar blonde haar was nat en zweetdruppels dropen langs haar naakte frêle armen naar beneden. Ze hield haar armen gekruist voor haar blote borsten alsof ze een groot geheim moest beschermen. Ik was juist aangekomen in de sauna en was op weg naar de douches.

“Mag ik je wat vragen?” vroeg ze bedeesd. (*)

“Ja, zeker” zei ik.

“Waar kan ik de douches vinden?”

“Jij bent precies nieuw hier.” vroeg ik.

“Ja, ’t is voor mij de eerste keer, alles is hier nog nieuw voor mij.”

“Aangenaam, ik ben Toon en ik kom hier regelmatig.”

“Oh, uh, ik ben An en ben hier voor het eerst”, zei An

“Je zal je hier vlug thuis voelen. Hier kan iedereen zichzelf zijn en zich bloot geven” zei ik al lachend.

An lachte verlegen en keek naar de grond.

“Ja, je moet weten dat ik een nogal preutse Victoria ben en mijn vriendin heeft me aangeraden naar de sauna te gaan om van mijn preutsheid af te raken.”

Ik zuchtte eens diep en zei:

”Het instituut Kerk heeft ons sinds eeuwen collectief preuts gemaakt maar promoot tezelfdertijd de voortplanting van de mens. De Kerk moet eerder vagina’s, borsten en penissen promoten want dat zijn toch de meest essentiële dingen om het leven voort te zetten.”

An glimlachte en had zoveel filosofische overwegingen allerminst in een sauna verwacht.

Na een poosje zei An verlegen:

“Zo open en bloot met een vreemde man praten die je nauwelijks kent, geeft me toch wel een kick.”

“An, zo bloot ben je niet want je verbergt met je armen de mooiste plekken van je lichaam.” zei ik en ik keek opvallend naar haar gekruiste armen.

“Ja, weet je, ik ben nogal een preutse, hé.” herhaalde Ann.

An liet instinctief haar armen langzaam naast haar naakte lichaam zakken. Omdat An preuts was, wilde ik niet onmiddellijk naar haar blote borsten kijken. Ik bleef haar strak in de mooie blauwe ogen kijken.

“Hoe valt het mee om zo naakt voor mij te staan?” Vroeg ik benieuwd.

“Ik apprecieer het dat je niet direct naar mijn borsten gekeken hebt.” Liet An zich ontvallen.

“Zou je dat dan graag hebben?” vroeg ik.

“Misschien, ik weet het niet.”

“Mag ik?” Drong ik even aan.

“Ja, doe maar” gaf An uiteindelijk toe.

Tergend traag liet ik mijn blik zakken van haar mooie blauwe ogen over haar koddig wipneusje naar haar volle rode lippen. In haar mondhoek verborg zich nog een kleine zweetdruppel die niet wist waarheen te vloeien. Ik volgde haar ranke hals en bestudeerde haar brede schouders. Atletisch gebouwd, zwemmen of atletiek, dacht ik. Dan zakte ik over haar keel naar haar borstkas en het smalle spleetje tussen haar borsten. Ik week uit naar links en zag een mooie ronde borst versierd met een schattig klein tepeltje. Haar andere borst was symmetrisch en zoals heel haar lichaam mooi in evenwicht. Ik keek haar terug in de ogen en vroeg:

“Hoe viel dit mee?”

“Ik voel me helemaal niet beschaamd en zelfs fier omdat je met zoveel respect en takt naar mijn borsten keek. Ik voel dat het je niet onberoerd laat.” Zei An met veel overtuiging.

“Kijk jij graag naar mijn lichaam?” Vroeg ik spontaan.

“Ja, want je bent een mooie man zowel van buiten als van binnen.” Antwoordde An.

Ik ging een paar stappen achteruit staan zodat An mijn fluitje goed kon zien. An keek naar mijn slap fluitje en zei spontaan:

“Dat ziet er veel kleiner uit dan ik gedacht had.”

“Als je er goed naar kijkt, wordt hij wel groter” zei ik vergoelijkend. An staarde naar mijn eikel en mijn fluitje en zag mijn fluitje opstijven tot het vooruit stak.

“Kom, we gaan douchen” zei ik want ik begon koud te krijgen.

An ging niet onder de douche naast mij staan. Ze verkoos om wat veilige afstand in te bouwen. Eerst stond ze met haar rug naar mij gekeerd en ik zag het gutsende water langs haar bolle billen stromen. Dan draaide ze zich een kwartslag om en loerde van ver naar mijn fluitje. Onze blikken kruisten elkaar en An voelde zich op heterdaad betrapt. Ze keek schijnbaar achteloos de andere richting op. Na de deugddoende douche droogden we ons samen af.

“Heb je zin om mee naar de opgietsessie te gaan?” Vroeg ik.

“Wat is dat, zo’n opgietsessie?” vroeg An.

“In een opgietsessie zitten we met velen in een grote sauna waar een opgietmeester water met speciale aroma’s op hete stenen giet. De warme lucht wordt dan met doeken over de sauna verspreid zodat de aroma’s de huid, ademhaling maar soms ook de ogen kan prikkelen. Dat geeft een heel ontspannend gevoel.”

“Ja, dat wil ik zeker eens meemaken.” Zei An die opvallend openstond voor de vele nieuwe dingen die haar vandaag overvielen.

We wandelden door de golvende tuin en kwamen aan de opgietsauna. Er stond al een hele bende te wachten en we moesten ons langs de blote lijven wringen om vooraan tot bij de kapstokken te geraken. Ik hing er mijn badjas aan een scheef haakje en plooide mijn handdoek over mijn arm. An bedekte met haar handdoek verlegen haar blote borsten. Toen we binnengelaten werden, haastte ik me naar de onderste rij en nodigde An om naast me te zitten. Ik zat eerst en toen An haar handdoek uitspreidde, zag ik haar borstjes voorover hangen. Ook zo waren ze beeldig mooi.

“Hier beneden is het minder warm” zei ik en schoof zacht tegen An ’s benen. Ik beeldde me in hoe zalig het moest zijn om met mijn klamme hand de binnenkant van haar gladde dijen te strelen.

De opgietmeester was een meester in zijn werk. Het zweet liep vlug over onze blote lijven en voor de tweede geur opgegoten werd, werden ijsblokjes rondgedeeld. Ik nam er een drietal in elke hand en begon An ’s rug af te koelen. Ik legde de ijsblokjes even opzij en ging met mijn koude hand over de zachte rug van An. An rilde even. Mijn koude hand zweefde in aquaplaning over haar licht gekromde rug van in haar nek tot aan haar ronde billetjes. An koelde met haar hand mijn benen en we voelden beide een (ont)spannend gevoel. Na de tweede geur – lavendel – stormden we naar buiten voor wat afkoeling. Omdat er een lange file aan de douche stond, nam ik An apart naar het midden van het grasveld.

“Kijk eens hoe hard ik rook!” Riep An enthousiast en keek hoe dampende rook opsteeg uit haar open gestrekte armen.

“Kijk, zelfs jouw piemel rookt! Zie eens hoe het zweet van je druipt.” Riep An opgewonden en ze begon het zweet van mijn rug en buik te vegen met haar zachte handen. Per ongeluk raakte An mijn fluitje en gilde lichtjes.

“Sorry, Toon, dat was niet de bedoeling.” Verontschuldigde An zich.

“Zelfs als het de bedoeling was, zou ik het je zeker niet kwalijk genomen hebben.” antwoordde ik geruststellend. Ik legde mijn arm om haar schouder en trok An tegen me aan.

“Je bent een mooie lieve vrouw” fluisterde ik in haar oor en we keerden arm in arm terug naar de opgietsessie. Plots bemerkte ik dat An haar handdoek en haar schroom in de sauna had achtergelaten en ik loerde naar haar opwindend opspringende borstjes tijdens het stappen.

In de sauna kroop ik dicht tegen An en onze benen plakten aan elkaar. Ik voelde niet alleen de warmte van de sauna, maar ook die van An ’s been en haar warme persoonlijkheid. Ik hield stil maar intens haar hand vast tijdens de rest van de opgietsessie.

Na de opgietsessie lieten we ons weer afkoelen onder de douche, dit keer vlak naast elkaar.

“Volgens de regels van de sauna kunst moeten we ons nu in een ton met zeer koud water afkoelen” zei ik.

“Ginder staat zo’n ton, zin om mee te gaan, An?” Vroeg ik. Ik nam An bij de hand, wandelde naar de grote hoge ton. Je moest er met een kort laddertje inklimmen en je dan laten zakken tot je helemaal onder het koude water staat. Ik klom er als eerste in om An te helpen afdalen. An klom op het trapje en met een grote pas kwam haar been over de rand van de ton. Haar benen waren wijd open en ik zag recht in haar spleetje. Haar schaamlippen werden wat open gespannen en haar poesje lachte me toe. Dat beeld bleef enkele seconden op mijn netvlies gebrand. An zakte af in de ton en riep met een luide schreeuw:

“Amai, dat is koud, ik wil eruit!”

“Kom hier, An, druk je hard tegen mij aan dan voel je de koude minder.”

Ik sloeg mijn armen rond An en drukte haar tegen mijn borst. Ook An pakte naar mijn billen en perste ze zo hard tegen haar poesje dat mijn fluitje bijna verpletterd werd. We keken elkaar recht in de ogen. Onze lippen raakten elkaar bijna. Toen deed An haar ogen dicht en kuste zacht mijn lippen. Het puntje van haar tong kwam tussen haar lippen geslopen en zocht mijn tong. Onze tongen omhelsden elkaar innig en gingen een schijngevecht aan voor de meest intieme kus. Met onze draaiende tongen kwam ook een stortvloed aan emoties los: ingehouden verlangen, ontspannende begeerte, ophitsende wellust en zachte intimiteit. De kus leek een eeuwigheid te duren en maakte ons warm vanbinnen.

“Dank je voor je gemeende tederheid, An” zei ik toen An gelukzalig haar ogen terug opende.

“Nee, Toon, ik moet jou danken want dit heb ik in mijn stoutste verbeelding niet durven dromen.”

We droogden ons af aan onze handdoeken die we aan de houten ton achterlieten. Hand in hand wandelden we naakt door de mooie tuin. An was duidelijk opgelucht en bleef haar hart luchten.

“Toon, je hebt geen idee hoeveel deugd dit doet. Ik die zo preuts ben, loop hier in mijn naakie naast een wildvreemde man en ik vind het nog fijn ook. Ik voel dat mannen naar mijn borsten en billen loensen maar dat wekt eerder een gevoel van fierheid over mijn mooie lichaam op. En zo naast jou stappen met je wiebelende piemel geeft me zo’n warm gevoel. Ik voel me bevrijd van mijn preutsheid en ontdek een stuk van mezelf dat ik niet kende. Ik wist niet dat naar mooie lichamen kijken en bekeken worden zo bevrijdend werkte.”

“An, je hebt inderdaad een beeldmooi lichaam maar dat vind ik niet het mooiste aan jou. Je bijna kinderlijke spontaniteit en eerlijkheid, je openheid waarmee je uw diepste gevoelens met me deelt, is wat ik het meest in jou apprecieer.”

“Dank je, Toon, voor dit mooie compliment, maar ook jij bent een mooie man vanbinnen en vanbuiten. Ik raak niet op je uitgekeken.”

Wandelend kwamen we aan het zwembad met bubbelbad.

“Kom, An, we gaan hier in het bubbelbad” en ik nam An bij de hand en hielp haar van het glibberige trapje af te dalen in een groot zwembad met aan de ondiepe kant een soort bubbelbad. An zette zich op een van de bankjes en ik kroop zo dicht ik kon tegen haar aan. Onze benen plakten weer tegen elkaar alsof magneten ze aantrokken. An legde haar hand op mijn dij en begon ze zacht te aaien. Onder het water leken An ’s handen nog veel zachter. Ze kwam steeds dichter bij mijn schaamhaar en toen ze de eerste haartjes voelde vroeg ze met puppy- oogjes:

“Mag ik verder gaan?”

“Graag, An, hier wacht ik al een tijdje op” en An ging met haar hand langs mijn lies naar mijn fluitje. Ik verstarde even en verwachtte dat An mijn eikel ging vastnemen. Maar ze wreef met haar wijsvinger zacht over de onderkant van mijn fluitje tot ze aan de eikel aankwam. Met dezelfde zachte streling keerde ze terug naar mijn schaamhaar.

“Dat is zeer lekker, An” fluisterde ik en An aaide met duim en wijsvinger mijn fluitje en zakte terug af naar mijn eikel. Heel voorzichtig maakte ze een korte rondrit en eindigde op het gevoelige topje van mijn eikel. Ik kon het uitschreeuwen van ingehouden spanning. An voelde mijn plasspleetje en drukte het zachtjes open. Toen nam ze de top van mijn piemel in haar handpalm en sloot haar hand om mijn piemel. Ze voelde dat hij sterk opgespannen was en drukte even om de temperatuur te voelen.

“Wat is hij hard en dik.” Fluisterde An en begon trekkende bewegingen te maken met mijn fluitje in haar volle hand.

“An, zo ga ik vlug klaarkomen.”

“Sorry, Toon, wat wil je dat ik doe?”

“Aai mijn ballen en mijn holletje als je dat wil”

“Ik zal je ook wat speelgoed geven” antwoordde An en ze nam zacht mijn hand en legde ze op haar poesje. Mijn vingers graaiden door haar korte schaamhaar en vonden vlug haar schaamlippen. Ik ging stil met mijn vinger tussen haar schaamlippen en dan kwam haar knopje zich voorstellen. Met enkele korte draaibewegingen zette ik An in vuur en vlam.

“Toon, dat is hevig zeg. Is dat normaal?” vroeg An zich af.

“An, sluit je ogen en geniet.”

Terwijl ik An ’s knopje ophitste bleef An mijn ballen masseren en bij een nieuwe opwelling van diepe lusten draaide An zich naar me een plantte haar tong tussen mijn lippen. Een nieuwe tsunami van emoties kwam los in An en ze begon zwaar te hijgen.

“Toon, doe voort, iets rapper en iets harder.” Moedigde An me aan. Met een korte ingehouden schreeuw kwam An klaar en liet zich ontspannen op mij vallen. Ik nam haar in mijn armen en streelde haar borstjes. Haar tepeltjes waren hard maar pittig en ik speelde er even mee. Zo bleven we een tijdje uitgeteld naast elkaar zitten, ik met één arm rond haar borst en met de andere hand op haar zachte poesje, An met mijn fluitje in haar hand. An voelde mijn fluitje slapper worden en neep er nogmaals op.

“Amai, nu kan ik heel je piemel platdrukken en daarjuist was hij zo hard als steen.” Liet An zich ontvallen.

Even later:

“Toon, je vroeg daarjuist om je holletje te aaien. Hoe moet ik dat doen?” Vroeg An nieuwsgierig.

Zoals Bea moest ik An nog initiëren in haar seks leven. (**)

“Wacht, kom hier voor mij staan met je benen ietsje open.”

We sprongen beide van ons zitbankje en gingen naar het diepere water zodat ons hoofd nog juist boven water stak. Ik trok An naar me toe en ging met mijn hand op zoek naar haar holletje. Mijn vinger ging langs haar poesje en bilspleet en vond haar kleine holletje. Ik draaide stil met mijn vinger rond haar poepgaatje.

“An, is dat lekker?” Vroeg ik.

“Ja, dat voelt heerlijk aan.” Antwoordde An.

“Bij mannen is dat altijd heerlijk maar sommige vrouwen houden er niet van om hun gaatje aan te raken.”

“Mag ik eens bij jou proberen?” Vroeg An.

Ik spreidde mijn benen en voelde An ’s vinger naar mijn holletje glijden. Heel zachtjes draaide An rondjes rond mijn gaatje.

“Probeer maar je vinger in mijn poep te steken.” Zei ik zachtjes.

“Is dat lekker?”

“Ja, zalig!”

An duwde zachtjes met haar vinger op mijn sluitspier en raakte binnen. Haar vinger kronkelde door mijn aars.

“Doet dat geen pijn?” Vroeg An.

“Neen, integendeel!”

An trok haar vinger heen en weer maar plots schoot hij naar buiten. Ik had mijn sluitspier te hard gesloten.

“Oei, wat nu?” Vroeg An radeloos.

“Geeft niet, kom eens dicht bij mij.” Vroeg ik.

An kwam dichter en sprong plots op mij. Ze hing aan mijn nek en sloeg haar benen rond mijn lenden. Ik pakte haar bij haar billen en tilde An wat op zodat heel haar gewicht niet aan mijn nek hing. Haar tepeltjes drukten op mijn borst en haar poesje op mijn fluitje.

“Hey” riep An uitgelaten “ik voel jouw piemel aan mijn poesje.”

“Wil je dat mijn piemel in jouw poesje komt?” Vroeg ik ondeugend.

“Kunnen wij zo in het water met elkaar vrijen en klaarkomen?” Vroeg An nieuwsgierig.

“Zeker, An, weet je zeker dat je dat wel wil?”

“Ja, Toon, ik heb pas mijn maandstonden gehad dus nu kan het geen kwaad. Gun me dit plezier!”

“Sluit je ogen en geniet van al wat je voelt.” Zei ik vastberaden.

Ik tilde An een beetje op en liet haar langzaam langs mijn lichaam zakken. Mijn fluitje schoot naast haar poesje. Bij de tweede poging drukte ik An ’s bekken harder tegen mij aan en na wat aarzelen vond mijn fluitje de juiste opening. An schrok even.

“Ik zit bij jou binnen” bevestigde ik.

“An, weet je zeker dat je dit wel wil?” vroeg ik nogmaals.

“Sluit je ogen en geniet van al wat je voelt!” Antwoordde An met een gemeende glimlach.

Traag en voorzichtig liet ik An op en neer wippen rond mijn fluitje. Ik voelde dat ik heel haar gaatje vulde en haar binnenkant voelde heel zacht en warm aan.

“Is het lekker?” Vroeg ik.

“Zalig, Toon, ik sta in brand!”

Mijn handen omklemden An ’s billen en gaven het tempo aan. An sloot haar ogen en zuchtte stilletjes. Ik liet mijn fluitje nog wat dieper in An zakken en hoorde An luider kreunen. Mijn hart bonsde als bezeten en met hevige rukken raakte An en ik in de zevende hemel. An neep in mijn armen dat het bloed er bijna uitspoot en na enkele stevige stoten kwam An klaar met een luide schreeuw. Mijn sperma volgde onmiddellijk. We bleven enkele tellen roerloos staan en An opende haar ogen.

“Wat is dit zalig, zeg, niet te geloven!”

An loste de worstelgreep van haar benen rond mij en kwam voor mij staan en kuste me lang en ingetogen.

“Dank je, Toon, dit was kei zalig.”

“Ik vond het ook heerlijk maar wel vermoeiend voor mijn armen.” Lachte ik.

Toen zag ik wat bloed uit An ’s poesje lekken.

“Oei, An, je maandstonden zijn nog bezig.” Constateerde ik.

“Ik weet zeker dat dit niet van mijn maanstonden komt” zei An beslist.

“Is dat… wil dit zeggen dat… An, was jij nog maagd?” Vroeg ik stomverbaasd.

“Tot 5 minuten geleden wel, nu niet meer” zei An triomfantelijk.

“An, dan heb ik jou zojuist ontmaagd!”

“Ja, Toon, en ik ben zeer blij dat ik door jou ontmaagd ben en het was veel intiemer en lekkerder dan ik me ooit kon voorstellen” zei An met een gelukzalige glimlach op de lippen.

“An, daar ben ik nou niet goed van. Daarjuist kenden we elkaar niet en nu heb ik je ontmaagd?”

“Toon, je hebt me tot tweemaal toe gevraagd of ik dit echt wilde. Ik heb tweemaal met volle overtuiging ja gezegd en ik ben zielsblij dat jij mij ontmaagd hebt. Ik kan me geen betere man voorstellen om mij te ontmaagden, of ken jij iemand beters?” Vroeg An ondeugend.

Arm in arm gingen we onze handdoeken zoeken bij de houten ton waar de eerste verleiding begonnen was. Toen we droog waren, vroeg An.

“Wat is hier nog wat we nog niet gedaan hebben?”

Ik overliep vlug onze activiteiten van de opgietsessie, de eerste kus, de blote wandeling, het bubbelbad en ons eerste vrijen. Je zou van minder moe worden. Plots had ik een ingeving.

“An, binnen boven is er een kleine rustruimte. Die wordt gewoonlijk s ’avonds gebruikt maar nu moet die leeg zijn. Heb je zin om even na te genieten van onze emoties?”

“Prima” zei An en trok me mee naar binnen.

Boven waren er een zestal ligzetels her en der verspreid. An schoof er twee tegen elkaar, deed haar badjas uit en ging er op een liggen. Ik nam de andere ligzetel. An kwam onmiddellijk tegen mij aangekropen. Ze ging op haar zij liggen en aaide mijn benen aan de binnenkant. Ik bleef gelukzalig op mijn rug liggen en keek naar An ’s mooie borstjes. Ze hingen verleidelijk omlaag en ik kon er mijn handen niet afhouden. Ik speelde met haar stevig tepeltje tussen mijn vier vingers. An vond het wel fijn en lachte verlegen. An bleef mijn dijen aaien en raakte in de ban van mijn ballen en fluitje.

“Mag ik jouw piemel eens van dichtbij bekijken?” Vroeg ze alsof ik dat kon weigeren.

“Zeker, ik heb geen geheimen voor jou.”

Resoluut stond An op, draaide zich 180° en legt zich op mij in 69 positie. Ze streelt mijn eikel met haar hand terwijl ze met haar andere hand met mijn ballen speelt. Ze volgt met haar wijsvinger de doorbloede adertjes van mijn fluitje. Ondertussen bengelt An ’s poesje boven mijn mond. Ik druk op An ’s billen om haar poesje aan mijn mond te brengen en ga met mijn tong op zoek naar haar knopje. De zilte smaak van haar poesje doet de passie in mij alleen maar toenemen. Ik zuig op haar knopje en beweeg het over en weer mijn lippen. An kreunt van genot. Haar poesjessaus loopt langs mijn kin naar beneden en ik probeer het op te likken. Dan zak ik af naar An ’s holletje. Ik sper haar billen wat open en vind al vlug haar gaatje. Met korte likken hits ik An op. Ze trekt even samen en ontspant zich om haar helemaal te laten gaan in euforie. Ik zuig op haar gaatje en probeer met mijn tong in haar gaatje te dringen. An ontspant zich nog iets meer en mijn tong glijdt nat binnen terwijl An een korte gil laat.

“Heerlijk, Toon, heerlijk” hoor ik haar mompelen. Ik draai enkele rondjes waarop An besluit in de tegenaanval te gaan. Ze daalt tussen mijn billen neer naar mijn gaatje, likt onderweg alles wat ze tegenkomt en eindigt aan mijn bruine gaatje. Nu likken we samen elkaars gaatje en verkeren in hemelse vervoering. An laat zich na een tijdje uitgeput over mij uitzakken.

“Dat was intens, sensueel maar heel vermoeiend.” Zei ze terwijl we naar hier gekomen zijn om uit te rusten.

“Kom terug naast mij liggen.” Vroeg ik An en ze kwam weer dicht tegen me aan gekropen.

“Vreemd, hé, dat we elkaar twee uur geleden niet kenden en nu onze meest intiemste geheimen delen met elkaar.” Filosofeerde An.

“Ja, An, het is des te merkwaardig omdat je hier binnen gekomen bent als preutse Victoria en in geen tijd bent uitgegroeid tot expert in begeerte en genot. Had je dat van jezelf verwacht?” Vroeg ik.

“Zeker niet, maar ik heb er geen spijt van. Het moet maar niet zo heerlijk zijn. Ik ben blij ontdekt te hebben dat een lichaam zeker niets is waarover je beschaamd moet zijn. Voor een vrouw is er niets zo mooi als een mannenlichaam en andersom. En omdat jij mijn lichaam met zo veel takt en respect hebt behandeld, voel ik wat wij vandaag hebben beleefd als een enorme verrijking. Ik ben je daarvoor ontzettend dankbaar.”

“Ik hoop dat je geen spijt krijgt van de transformatie die je vandaag doorgemaakt hebt en hoop dat je een nieuwe dimensie van genieten en begeerte aan je leven kan toevoegen.” Antwoordde ik.

“Wij beginnen te zagen” merkte ik schrander op. “Tijd om naar huis te gaan?” vroeg ik.

“Kom, we gaan ons aankleden” zei An en ze graaide haar hebben en houden bij elkaar.

“Mag ik u wat vragen?” (*) Vroeg ik bedeesd.

“Zeker, Toon, vraag maar.”

“Gewoonlijk vragen mannen aan vrouwen om ze uit te kleden. Ik zou jou willen aankleden. Is dat goed voor jou?”

“Uiteraard, Toon, ga je kleren halen en kom maar af.”

Ik maakte mijn locker leeg en zocht waar An zich omkleedde. In de laatste rij had ze haar plaatsje gevonden. Haar kleren lagen voor haar op de bank en ze stond naakt op me te wachten. Weer viel het me op hoe beeldschoon ze was.

“Waar wil je mee beginnen?” Vroeg An.

“Liefst met je ondergoed, want beginnen met je trui lijkt me weinig zinvol.” An moest lachen. Ze reikte me haar beha aan. Ze had zo’n mooie kleine fijne borstjes en nu toonde ze me een beha waar een oorlogsschip in paste.

“Maar An” zei ik “ je doet je lichaam geen eer aan met dit gedrocht van een beha. Dan zou ik veel liever geen beha dragen zodat je mooie borstjes beter tot hun recht komen onder je trui.” Zei ik betweterig.

“Je hebt gelijk” zei An en trok haar trui over haar blote borsten.

“Hier heb ik nog iets dat je niet zal bevallen” zei An en ze gaf me haar slip. Jonge meisjes en vrouwen hebben gewoonlijk van die hippe smalle slipjes die de verbeelding van alle mannen op hol doen slaan. An daarentegen had een grote bomma onderbroek die van voor de eerste wereldoorlog dateerde.

“An, dan kun je beter geen slip dragen. Ik zou de toonbeelden van je preutsheid voor eens en voor altijd hier achterlaten in de vuilbak. En ik beloof je dat ik samen met jou een setje deugdelijk ondergoed ga kopen. Past het om nu zaterdag af te spreken?”

An zag de logica onmiddellijk in en knikte bevestigend.

“Akkoord, Toon, om hoe laat spreken we af. Om 4h aan de Hunkemöller in de Dietse straat?”

“Prima” zei ik.

We gingen hand in hand naar buiten. Bij het afscheid nemen zei An.

“Toon, bedankt voor alles, je hebt mijn leven veranderd. Ik besef dat ik mijn preutsheid, ondergoed en onschuld in de sauna heb achtergelaten en verlang om je nog dikwijls te zien.”

“Ja, An, jij hebt het meeste werk gedaan. En lang moet je niet wachten want zaterdag is al over twee dagen.”

Antoon

(*) In “Mag ik je wat vragen?” lees je hoe deze vraag telkens in een andere context terugkomt.

(**) In “Bea ’s seks initiatie” leest je hoe Bea de avond van haar leven meemaakte.

(***) In “De eerste nacht” leest je hoe dit verhaal verder gaat.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1107

De eerste nacht.

AntoonGeplaatst door My 4Fingers vr, januari 10, 2014 00:44:58

De eerste nacht. - Eerste keer

Om 4 uur waren we afgesproken aan de Hunkemöller in de Dietse straat. (*)

Stipt op tijd zag ik An van de Bondgenotenlaan afdalen naar de Diestse straat. Ze had een adembenemend kort minirokje aan dat haar lange slanke benen perfect accentueerde. Met een dikke kus verwelkomde ze mij.

“Toon, hier heb ik al heel de dag naar uitgekeken.” zei An met blinkende oogjes.

“An, shop jij dan zo graag?”

“Nee, ik wilde je zien en vastpakken en ruiken.”

“Daar heb je nog alle kans toe, kom, laat ons eerst bij de Hunkemöller binnen gaan.”

Hand in hand gingen we binnen en verkenden we het slagveld.

“An, wat soort slipje heb je graag?” Vroeg ik, alsof ik alles van slipjes wist.

“Graag korte die nauw aan mijn billen plakken, maar geen kanten gedoe, liefst effen zachte stof. En voor mijn beha heb ik graag spaghetti bandjes.”

“An, heb je een voorkeur qua kleur?” Vroeg ik geïnteresseerd.

“Nee, die mag jij kiezen.” Zei An resoluut.

Een gedienstige winkeldame kwam op ons af.

“Vinden jullie wat je zoeken?” Vroeg ze.

Ze had een naamschildje op haar rechterborst. Die heette Inge, de andere borst had geen naam. Ik vond het vreemd dat een winkeldame in een winkel met lingerie zelf geen beha droeg want ik zag haar ferme tepels door haar kraak witte blouse steken. Inge zette ons op weg. An werd al vlug overladen met verschillende setjes lingerie. Uiteindelijk moest de keuze vallen op een rode string – dat had An nog nooit gedragen -, een licht blauw en een klassiek zwart setje.

“Mag ik deze drie passen?” Vroeg An aan Inge.

An ging naar het dichtste pashokje en paste de slipjes. Plots stak ze haar hoofd buiten en vroeg me om te helpen. Ze trok me in het pashokje en kuste me heftig op de mond. Ze aaide mijn rug en haar hand gleed af naar mijn kruis.

“Ik wilde je voelen en ruiken en kon niet wachten.” Verontschuldigde An zich. Ze stond naakt in volle glorie voor mij. Ik kriebelde aan haar poesje, streelde haar borstjes en vond het gênant om met haar in een pashokje te zitten.

“Probeer eerst eens die rode string.” Suggereerde ik en ik haastte me uit het pashokje. Even later kwam An naar buiten en bewonderde haar nieuwe aanwinst in de spiegels. Alle hoofden draaiden in de richting van An die met haar adembenemende lichaam haar pikante string aan het bewonderen was.

“Gelukzak dat je bent, je hebt een zeer mooie vrouw.” Fluisterde Inge in mijn oor.

“Ik heb inderdaad geluk.” Antwoordde ik lachend.

“Pas deze blauwe beha eens.” Vroeg ik een gaf het blauwe kleinood aan An. Midden in de winkel deed An haar rode behaatje uit, haar mooie ronde borsten zagen alle ogen in hun richting kijken en An gespte de blauwe beha rond haar blote borsten. Ze duwde haar borstjes op de juiste plaats en vroeg.

“Zit deze goed?” Inge trok even aan de spaghetti bandjes en zag dat het goed was.

“Past perfect.” Zei Inge.

“Ik weet echt niet wat kiezen, Toon.” Zei An beteuterd.

“Dan koop ik ze alle drie voor jou.” antwoordde ik en ging met de drie setjes naar de kassa.

Buiten gekomen zei An.

“Toon, het was niet de bedoeling dat jij mijn lingerie zou betalen en dan nog eens drie setjes in een keer.”

“An, ik heb je beloofd om voor jou mooie lingerie te kopen die bij jou past. Ik kon ook niet kiezen want je bent zo mooi dat heel die winkel bij jou past.” Antwoordde ik.

“Toon, ik wil je terugbetalen.” Zei An.

“Dat wil ik niet.” Antwoordde ik kort.

“Dan, euh… dan nodig ik je uit om bij mij te komen eten.” Improviseerde An.

“Dat is nu eens een goed idee!” Antwoordde ik zichtbaar blij met deze welkome uitnodiging.

“Heb je iets in huis om te eten?” Vroeg ik en mijn praktische aard kwam naar boven.

“Nee” Zei An, “wat eet je zoal graag?”

“Kom we gaan hier op de hoek van de Bond wat inkopen doen.”

Hand in hand wandelden we door het Vanderkeelenstraatje en deden onze boodschappen in de Match. An bleek graag Lasagne te eten met een flesje witte wijn en ik kocht wat zoetigheden voor na de Lasagne.

Samen wandelden we naar An 's appartement in de Tiensestraat. Ze woonde op de derde verdieping en buiten adem van de trappen stonden we voor An 's deur.

“Kom binnen in mijn koninkrijk!” Zei ze fier en opende de deur. De inrichting van haar appartement was zo verzorgd en stijlvol als de kleding van An.

“Wat is dit knus, zeg!” Liet ik me ontvallend.

“Met jou erbij is het nog veel gezelliger.” Zei An met een gul lachje op haar lippen.

Aan de straatkant verlichtte grote ramen haar woonkamer en haar keukentje bevond zich in dezelfde ruimte. An leidde me als een bekwame gids door haar stekje. Hier is het toilet waar ik altijd aan je denk omdat ik niets anders om handen heb tijdens mijn boodschappen. En hier is de badkamer met douche, klein maar fijn. Hier wil ik wel eens lekker met jou in bad of je een massage geven. En hier slaap en droom ik van jou en ze toonde me haar slaapkamer met een tweepersoonsbed, handig nachtkastje met wekker en leesboek. Ze nam haar nieuwe aanwinsten lingerie en legde ze keurig in een mooi geordende lade.

“Kom, we gaan in de woonkamer zitten” stelde An voor.

Ze nam me bij de hand en trok me naar de zetel in de woonkamer. Voor ik kon zitten omarmde ze me en gaf me een stevige en innige kus. Haar handen gleden zacht over mijn rug en ik aaide de rondingen van haar bolle billen.

“Wat wil je als aperitief?” vroeg ze toen ze uitgekust was.

“Ik lust wel vruchtensap, of iets fris.” Antwoordde ik nietsvermoedend.

“Ik bedoelde: wat heb je graag: kusjes of aaikes?”

“Allebei” antwoordde ik verrast.

An hield mijn hoofd in haar beide handen, keek diep in mijn ogen en raakte zachtjes mijn lippen met de hare. Onze lippen raakten elkaar amper en gingen zacht weg en weer. Dan zakten An 's lippen langs mijn kaak naar mijn oor. Met het tipje van haar tong likte An aan mijn oorlelletje. Dat vond ik intens zalig. Langs mijn slaap reisde haar zachte lippen naar mijn voorhoofd en zakten over mijn neus terug naar af. Zacht aaiden An 's lippen de mijne. Haar fijne tongetje likten mijn lippen en boorde zich een weg naar mijn tong. Met lichte korte bewegingen speelden onze tongen met onze tederste gevoelens. An sloot gelukzalig haar ogen. Ik ook. Mijn tong verkende de lippen van An en als in een intieme paringsdans dansten onze tongen in onze monden. Deze kus leek een eeuwigheid te duren.

“Wat ben je teder en intiem vandaag” fluisterde ik in An 's oor.

“Toon, ik ben vandaag in een super romantische bui en zou je deze avond graag extra verwennen.”

“Voor jou heb ik alle tijd van de wereld” zei ik glimlachend.

We gingen naast elkaar in de tweezit zitten en An kroop dicht tegen me aan. An vertelde over haar lievelingsmuziek, haar kinderdromen, haar broer en zus, en de toffe collega’s op het werk. Ik luisterde aandachtig en leerde An kennen als een zeer begane vrouw die zich het lot van anderen sterk aantrekt. Haar warme persoonlijkheid doorkruiste al haar verhalen en ik kreeg het grootste respect voor An. Een mooie persoonlijkheid in een mooi lichaam. Plots stopte ze te vertellen en vroeg.

“Zeg, Toon, nu weet jij alles van mij maar ik weet nog niet van jou. Vertel me jouw verhaal eens.”

Ik vertelde uitgebreid over mijn gelukkige jeugd in een klein Kempens dorpje waar iedereen elkaar kende, mijn 5 jeugdvrienden met wie we heel wat kattenkwaad hebben uitgehaald, het zware auto-ongeluk van mijn boezemvriend die 4 van zijn vrienden verloor, het plotse overlijden van mijn moeder. Dit onverwerkt verdriet zat zo diep dat ik in tranen uitbarstte. An legde troostend haar arm om mijn schouders.

“Je zag je moeder graag, hé, Toon?” Vroeg ze zachtjes.

“Ja, en door haar plotse dood heb ik geen afscheid kunnen nemen en haar niet laten voelen hoe graag ik ze zag.”

“Toon, dat zal ze zeker wel geweten hebben, dat zien goede moeders.” Troostte ze me nogmaals.

“An, ik heb dit nog aan niemand verteld.” Zei ik “maar bij jou voel ik me zo op mijn gemak dat het er zo uitrolde.”

“Geef niet, Toon, daar ben ik voor. Ik wil je maatje zijn, er onvoorwaardelijk zijn voor jou. Ik wil je niet bezitten maar voel me wel verantwoordelijk voor jouw geluk. Ik geef om jou niet alleen om het plezier dat we samen maken maar ook om de zorgen die we met elkaar kunnen delen. Dat zo vertellen, heeft je toch zeker opgelucht?” Vroeg An voorzichtig.

“Zeker, An, en ik bedank je dat je hebt willen luisteren. Weinige kunnen dat.”

“Maar jij kunt ook goed luisteren, je hebt een luisterend oor en veel respect” Zei An opgewekt. “Ik heb hier een half uur zitten ratelen en je heb me heel die tijd met volle aandacht beluisterd.”

“Ja, ik wilde weten wat voor iemand je was en had wel duizend vragen voor jou. Maar zonder het te weten heb je op al mijn vragen geantwoord.”

“En waren mijn antwoorden goed?” Vroeg An nieuwsgierig.

“Je bent geslaagd met felicitaties van de jury” antwoordde ik.

“Ik vraag me af of ik ook als kok zal slagen in mijn examen. Help je even mee in de keuken?” Vroeg An.

“Heel graag want mijn maag begint al wat te grollen.”

An haalde twee placematjes, bestek, wijnglazen en wat brood uit haar verzorgde keukenkasten.

“Ik zal de Lasagne opwarmen, doe jij de wijn open? De opener ligt in die bovenste lade.”

De Lasagne en wijn smaakten heerlijk en An 's gezelschap was daar zeker niet vreemd aan. Tijdens het afruimen en de afwas wisselden we lieftalligheden uit en ik kon het niet nalaten telkens An aan te raken. Aan haar arm, langs haar been, op haar schouder.

Na het huiselijke werk stonden we in de woonkamer tegenover elkaar, An omarmde me en vroeg fluisterend in mijn oor:

“Toon, mag ik je wat vragen?” (**)

“Zeker, An”

“Mag ik alles uitdoen?”

“Zeker, An, moet ik je niet helpen?”

Ik verwachte dat An haar licht blauwe truitje uit ging trekken maar ze trok naar de lichtschakelaars en doofde alle lichten.

“Nu is alle licht uit” zei An al plagend “of had jij iets anders verwacht?”

“Eigenlijk wel.” Gaf ik ruiterlijk toe.

“Daar is het nog iets te vroeg voor. Ik wil eerst in een romantische stemming raken.”

An ging naar een lage buffetkast en haalde er enkel theelichtjes en wierook uit. Ze stak de kaarsen en de wierook aan en zette ze op de lage salontafel.

“En nu mag je me helpen door de salontafel tegen het raam te schuiven. Mijn tweezit zit niet goed en ik ga mijn matras hier op de grond leggen zodat we zalig kunnen rollebollen.”

An sleurde haar matras in de woonkamer en ik hielp hem op de grond voor het raam in de woonkamer te leggen. Schaars straatlicht viel naar binnen maar de brandende kaarsen gaven veel meer gezellig licht.

“Kom naast mij liggen” zei An en ze legde zich languit op haar matras. We lagen elk op onze zij en keken elkaar recht in de ogen. Haar blauwe ogen schitterden als de Indische oceaan. An keek me met een intense glimlach diep in de ogen. We voelden een innige verbondenheid en warm vertrouwen. Zonder iets te zeggen peilden we naar elkaar gedachten en gevoelens. Onze wirwar van emoties gingen van warme vriendschap naar innig verlangen, van zachte wellust naar hevige driften, van stille tederheid naar ingehouden erotiek, van onuitgesproken respect naar intense verbondenheid. Na een lange stilte zei An.

“Je bent zo lief en zacht, mag ik dicht tegen jou liggen?”

An nestelde zich als een poesje in mijn armen. Haar handen streelden over mijn hemd dat An knopje voor knopje openmaakte. Ze speelde met mijn weinige borstharen en draaide rondjes rond mijn tepels. Haar handen voelden zo zacht aan als smeltende sneeuw. Ik zocht met mijn hand naar An 's mooie borstjes. Haar licht blauwe trui kon de contouren van haar nieuwe beha niet verbergen en ik maakte haar knopjes los. Haar mooie ronde borstjes pasten perfect in haar nieuwe beha. Ik kon niet nalaten om even met mijn vinger onder de beha te voelen naar haar tepeltje. Het was al aardig opgesteven maar voelde heel zacht aan.

“Mag ik je broek uittrekken?” Vroeg An met een blik die je niets kon weigeren.

Ik maakte mijn riem en broeksknop los en liet mijn broek zakken. An aaide de binnenkant van mijn dijen met haar fluwelen handen. Ik kreeg kippenvel van de warme intensiteit waarmee An mijn dijen streelde. Langzaam ging haar hand van mijn knie tot aan mijn kruis en terug. Ook ik ontdeed An van haar korte minirokje en aaide op dezelfde zachte manier haar dijen. Haar vlees was zacht en warm. Terwijl we elkaar zacht streelden, bleven de theelichtjes hun flikkerend licht op onze lichamen afwerpen. Ik had het ontzettend warm en het zweet liep langs mijn voorhoofd. Was dit van mijn hevig verlangen naar An of was het hier echt zo warm?

“Mag nu alles uit?” Vroeg ik plagend aan An.

“Ja, ik zal je helpen.” En enkele ogenblikken later lagen we naakt naast elkaar op de matras in de woonkamer. Ik zag de vlam van een theelichtje wild dansen door de luchtverplaatsing die we veroorzaakten door te gaan liggen.

“Leg je op je rug op de matras en probeer niet te bewegen.” Vroeg ik An.

Ik nam voorzichtig een theelichtje en plaatste het midden op An 's buik.

“Langzaam ademen” beval ik.

Het licht van het dansende vlammetje danste wild in het rond. Zijn schaduwen vielen op haar ronde borsten die door het vlammetje sterk geaccentueerd werden. Maar ook haar venusheuvel stak scherp naar boven in het schijnsel van het vlammetje. Haar schaamhaar diende als donkere achtergrond. Elke plooi van haar gladde huid kwam nu aan het licht maar het vlammetje toonde ook hoe gaaf en glad haar huid was. De trage ademhaling van An deed het vlammetje telkens stijgen en dalen zodat telkens nieuwe schaduwen zich vormden op haar mooie lichaam. Ook An kon dit spektakel volgen en keek met grote verbaasde ogen toe. Ik wilde An niet langer immobiliseren en zette voorzichtig het theelichtje op de nabije salontafel.

“Toon, dat was mooi en sfeervol, dat brengt me in de juiste stemming” gaf An toe.

“An, wat wil je dat ik voor je doe?” Vroeg ik.

“Zacht aaien en stil van elkaar genieten” gaf An als instructie.

Ik legde me op mijn zij en schoof zo dicht ik kon tegen An. Met een hand ondersteunde ik mijn hoofd. Met de andere aaide ik An 's kaken. Haar wangen bloosden van genot en in haar blauwe ogen schitterde het dansende vlammetje van het theelichtje. Ik veegde een zweetdruppeltje van haar voorhoofd en zakte naar haar stevige schouder. Ik volgde haar schouderbeen tot onder haar kin. Daar zakte ik af naar het steegje tussen haar borstjes en volgde de autosnelweg langs haar navelbuik tot aan het bos. Haar schaamhaar stak fier naar boven en leidde mijn vinger naar haar spleetje. Haar lipjes waren nog droog en ik warmde ze op met mijn vinger. Ik zakte verder af naar haar lies en aaide de binnenkant van haar dij. Haar velletje voelde zacht en warm aan. Halverwege haar knie maakte ik rechtsomkeer omdat mijn arm niet lang genoeg was om meer te zakken. Ik was immers de plezantste plekken al gepasseerd. Op de terugweg aaide ik zeer zacht haar dij en aan haar poesje gekomen lichtje ik mijn hand heel zacht op zodat ze An 's velletje niet raakte maar wel door haar schaamhaar zweefde. Ik voelde An rillen van opwinding. Ik bleef even de bovenste lagen van haar schaamhaar beroeren zodat ik zelf ook de kittellingen van het haar in mijn vingers voelde. Ik ging terug op zoek naar haar borstjes. Ik zweefde stil en lieflijk over haar glad velletje en voelde het fijne dons van haar korte buikhaartjes. Slecht nu en dan raakte mijn hand haar tere huid waarbij telkens vonken van ingetogen opwinding oversloegen. Ik vond An zo teder aaien zeer zwoel en erotisch. Ik had nog nooit iemand zo minzaam, beminnelijk en bekoorlijk geaaid.

“Toon, wat weet jij goed hoe een vrouw te bekoren en haar romantische stemming ten top te drijven” fluisterde An.

“Mag ik dat ook bij jou proberen? Wat zijn jouw gevoelige plekjes?” Vroeg An met een niet geveinsde interesse.

“Mijn gevoeligste plekjes mag je zelf ontdekken, ga je gang” antwoordde ik.

Ik dacht even terug aan de nacht met Bea. (***)

An legde me op mijn rug en kwam zijdelings naast mij liggen. Ze nam mijn pietje in haar hand en zei.

“Dit is zeker een gevoelig plekje, dat houd ik voor ’t laatst.”

An legde haar lieftallige hand op mijn borst en zocht naar mijn weinige borsthaar. Ze vond een klein krulletje en trok er aan met duim en vijsvinger tot het in zijn hele lengte opgespannen was. Het plofte weg tussen haar vingers en krulde zich terug dicht. Dan masseerde ze teder met één vinger mijn borstspier. Ze maakte rondjes rond mijn tepel die steeds kleiner werden en eindigde op het topje van mijn tepel. Ze neep even sensueel op mijn tepel. Ik droomde weg als in een diepe zaligmakende roes en sloot mijn ogen. Even later voelde ik An 's tong mijn andere tepel aflikken zoals een kat haar jongen likt, omzichtig, lieflijk, delicaat en minzaam. An legde haar hoofd op mijn buik en keek recht naar mijn pietje. Haar hand daalde stilletjes richting nagelbuik waar ze zorgzaam een pluisje uit trok. Bergaf zakte ze tot aan de rand van mijn bos schaamhaar. De krullen tierden er welig en ze speelde ermee met één vinger. Ze besteeg mijn pietje en voelde de zachte huid van mijn eikel. Super zacht aaide ze rond mijn plasspleetje en raakte bij mijn gevoeligste plekje er vlak onder. An voelde mijn pietje opstijven en wilde me niet te veel opwinden. Ze zakte naar mijn ballen en zocht mijn gaatje. Ik opende mijn benen wijd zodat ze er gemakkelijker aan kon. Fijngevoelig aaide ze de contouren van mijn gaatje. Plots nam ze haar hand weg, even later voelde ik het tipje van An 's tong aan mijn gaatje. Ik raakte in opperste vervoering. An zoog en duwde tegelijkertijd op mijn gaatje en haar speeksel maakte het contact nog inniger. Intussen ging mijn hand op zoek naar An 's knopje. Ook zij opende haar benen zodat ik er beter aankwam. Haar lipjes waren al goed nat en na enkele trekken spanden ze zich vanzelf open. Haar frêle knopje kwam tevoorschijn. Met zachte ronde bewegingen zette ik An in vuur en vlam terwijl ze intenser mijn gaatje bewerkte.

“Toon, wil je in mij komen?” Vroeg ze terwijl ze zich oprichtte.

“An, ben je er klaar voor?”

“Ik ben nog nooit zo heet geweest als nu.”

“Hoe wil je klaarkomen?” Vroeg ik.

“Traag, zacht, teder, intiem, innig, vurig, zoals jij al de hele avond bent, Toon.”

Ik tilde An boven op mij en voelde eerst haar tepeltjes en dan haar borstjes zachtjes op mij landen. Ik wreef An intens op haar slanke rug en liet mijn handen glijden van in haar nek tot over haar bolle billen. An had een heerlijk kontje dat bol stond van spanning en goesting. Ik gleed telkens van haar billen naar de holte van haar rug in een steile afdaling en terug. Haar huid voelde zalig aan. Met mijn andere hand probeerde ik haar schouders en nek te masseren. An kronkelde over mij en masseerde mij op haar beurt met haar borstjes. Haar tepeltjes waren stijf van genot maar wreven zacht over mijn borst. Haar poesje zocht het gezelschap op van mijn pietje. Haar poesje voelde nat aan en haar poesjessap liep al langs mijn dijen. Ze wipte op en neer en mijn pietje werd al snel stijf. Genoeg om bij haar binnen te schieten.

“Oei, An, ik zit al binnen, wil jij eerst nog wat genieten?” Vroeg ik, want An wilde er haar tijd voor nemen.

“Toon, neen, doe maar want ik ben zo heet. Ik kan je met huid en haar opeten. Ik ben nog nooit zo nat geweest aan mijn kutje. Ik wil klaarkomen. Ben jij er klaar voor?”

Ik nam de vlezige billen van An met mijn twee handen vast om het ritme aan te geven. Ik begon traag en An werkte zeer actief mee. An versnelde haar pompen en ik probeerde haar wat kalmer aan te laten doen. An begon luider te hijgen. Haar pompen werd heviger en hitsiger. Ze kreunde van genot. Ik voelde mijn pietje goed in haar bewegen. Het was er heel heet. Het werd driftiger en driftiger. An 's hartstocht was niet te stoppen. An begon te puffen alsof ze ging bevallen. Haar poesje smakte tegen mijn bekken en maakte de gekste bokkensprongen. Gelukkig kon ik mijn fluitje goed in haar houden. Het was lang en dik genoeg. Ik voelde dat ik ook aan het klaarkomen was. An moedigde me aan nog even vol te houden. We kreunden om het hardst. An zette een nieuwe reeks aanvallen op mijn eerbaarheid in. Ze trok heftig aan mijn nek en haar poesje smakte hevig rond mijn pietje. Met enkel grote heupbewegingen haalde An diep naar me uit en met een luide schreeuw kwam An klaar. Ik bleef op haar billen duwen en na enkele duwen spoot mijn sperma in An. We bleven nog even nawiegen op elkaar en op de opgedane emoties. An bleef roerloos op mij liggen. Zo hevig ze daarjuist was, zo kalm bleef ze nagenieten van een waanzinnig innig orgasme.

“Toon, dat was zo lekker, zo intiem, zo heftig maar toch zo teder. Ik wil nog op je blijven liggen.”

“An, dit is het mooiste wat ik al meegemaakt heb. Een lekkere vrijpartij maar geen extremiteiten. Ik voel een ontspannende spanning en vlinders in mijn buik.”

Ik zag de kaarsen en de wierook op de salontafel staan als stille getuigen van het wonder der liefde. 'Kan schoonheid schoner zijn dan dit?' Ging er door mijn hoofd.

An was door de inspanning helemaal nat van ’t zweet en kwam naast mij liggen. Er liep wat sperma uit haar poesje en An wilde het met haar hand afkuisen.

“An, laat maar, ik zal het je geven.”

Ik bukte me over An 's poesje en likte mijn sperma en haar poesjessaus op in mijn mond. Dan gaf ik An een dikke kus en ik duwde mijn sperma in haar mond.

“Toon, wat ben jij lekker. Ik dacht dat sperma vies smaakte maar dit proeft heerlijk!” Zei An verbaasd.

“Dat komt door jouw lekkere poesjessaus.” Zei ik lachend. Ik vond haar poesje heerlijk ruiken en haar sappen waren best te genieten.

“Toon, wil je bij mij blijven slapen?” Vroeg An met grote vragende ogen.

Ik was hierop niet voorzien en overliep vlug de gevolgen van een eerste nacht bij An. Er was niets onoverkomelijks bij dus ik zei.

“Met heel veel plezier en dan nog liefst op deze matras in de living.”

“Ik moet je iets bekennen” zei An.

“Toon, ik heb daarnet ongezien de verwarming 5 graden hoger gezet zodat je vlug je kleren zou uitdoen.” Gaf An verlegen toe.

Ik lachte luid en knikkebollend zei ik.

“An, vanaf nu mag je altijd alles aan me vragen, zeker om mijn kleren uit te doen.”

Streng voegde ik eraan toe.

“Maar An dit verdient een straf. Als straf laat je de verwarming zo warm staan en slaap je naakt en zonder lakens of dekens naast mij. Als ik kou krijg, moet jij me met je mooie lichaam verwarmen.”

“Toon, dat is geen straf maar een beloning.” Zei An.

Gelukzalig bleven we arm in arm naast elkaar liggen en vielen prompt in een diepe gelukzalige slaap.

Ik werd wakker door een vroege ochtendzon die recht in mijn ogen scheen. An lag te slapen als een roos en haar mooie lijf baadde in de zelfde zon. Als de onschuld zelve lag ze languit tegen mij en ik was weer verbaasd hoe mooi An was. Haar huid blonk in de flauwe herfstzon. Met ingehouden adem bewonderde ik An 's schoonheid. Plots opende ze haar ogen.

“Waar ben ik? Hoe kom ik hier?” Vroeg An verbouwereerd. Toen ze wakker werd, herinnerde ze zich de heerlijke avond die ze meegemaakt heeft.

“Toon, wat heb ik goed geslapen. Heb jij goed geslapen? En heb je geen kou gehad?”

“Neen An, jij hebt me verwarmd zoals beloofd.”

“En hebben we deze nacht nog gevreeën?”

“Niet dat ik weet, maar in je dromen misschien.”

“Toon, maar gisteren, dat was toch geen droom?” Vroeg An onthutst.

“Nee, An, dat was onvergetelijk.”

We rolden op onze rug en keken samen naar het plafond. Toen drong het tot ons door dat we gisterenavond de gordijnen vergeten waren te sluiten.

“Oei” zei An “als onze overburen maar niet binnen gegluurd hebben!”

Haastig stond An recht en ging voor het raam staan. Ik kwam naar haar staan. We stonden nog half verdoofd en naakt naar buiten te staren.

“Kijk daar, Toon, onze overbuur staat naar ons te gluren!” Zei An verontwaardigd.

De overbuur woonde een verdieping hoger en kon diep in An 's woonkamer binnenkijken. Zeker tot voorbij onze matras.

“An, wuif eens naar die benieuwde man, misschien wuift hij wel terug” zie ik.

An wuifde en ik ook en de gluurder draaide zich vlug om en maakte dat hij wegkwam.

“Zou hij ons gisteren ook begluurd hebben?” vroeg An angstig.

“Misschien maar dan heeft hij wel waar voor zijn geld gehad.” Zei ik plagend.

“Dat zou ik spijtig vinden” zei An.

“Waarom, An, doet dat iets af van het plezier en genot dat we gisteren beleefd hebben? Een ding staat vast: hij heeft er minder van genoten dan wij twee samen.”

Antoon

(*) In “De preutse Victoria” lees je waarom Toon voor An een nieuwe beha wil kopen.

(**) In “Mag ik je wat vragen?” lees je hoe deze vraag telkens in een andere context terugkomt.

(***) In “Bea’s seks initiatie” leest je hoe Bea de avond van haar leven meemaakte.


  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1103

Bea ’s seks initiatie

AntoonGeplaatst door My 4Fingers ma, december 23, 2013 21:41:45

Bea ’s seks initiatie – tieners +18

In de jaren 70 werd carnaval intens gevierd onder de studenten in Leuven en ik was afgesproken met mijn lief An om naar de zaal van de Stella in de Vaartstraat af te zakken. Ik kende An nog maar pas, ze was groot en slank en had mooi goudblond haar. Zij studeerde kunstgeschiedenis en was wat alternatief ingesteld. Vrije seks was haar dada maar daar had ik nog niet van mogen proeven. Op het afgesproken uur vonden we elkaar aan de ingang van de zaal. Ze had haar jongere zus meegebracht, Bea, die desperaat op zoek was naar een lief. Dit zou haar avond worden om iemand te vinden om het bed te delen. Bea had lang donker haar tot ver over haar schouders. Ze had een strak aangespannen broek aan die haar billen accentueerden en haar grote borsten pulkten uit haar trui.

We vonden vlug een wat rustiger hoekje waar de harde muziek ons gesprek niet onmogelijk maakte. An begon me onmiddellijk te kussen van jewelste en Bea keek verweesd toe. An zat al vlug in mijn broekje en voelde dat ik in vorm was. Ze trok plagerig aan mijn schaamhaar en neep geniep in mijn ballen.

“An, hou je nog maar even in” zei ik en ging met haar slow dansen in de menigte. Nu was het mijn beurt om onder haar dikke trui naar haar borsten te grijpen zonder dat iemand het zag. Ik voelde dat haar tepels al hard stonden en haar borsten opgespannen waren. Ik speelde met haar rechtertepel en kuste haar achter haar oren. Daar werd ze wild van. Ze greep zo hard naar mijn piemel dat mijn ballen er zeer van deden. Ik leidde haar handen af naar mijn poep waar ze minder schade kon aanrichten. Ze riep tegen de muziek in mijn oor. “Toon, ga ons Bea eens halen en dans sensueel met haar zodat de jongens op haar af gaan komen.”

Even later zat in aan Bea ’s borsten te friemelen op de dansvloer en hoopte dit keer dat iedereen dit goed kon zien. Met grote bewegingen ging haar hand naar mijn kruis en dan naar mijn poep en onder mijn hemd. Een paar jongens volgden aandachtig wat er tussen ons gebeurde. Toen de volgende slow werd ingezet, zette ik bewust een stap achteruit om de kust vrij te maken voor kapers. Twee niets vermoedende bengels kwamen op Bea toegelopen en wilden haar schaken. De knapste van de twee won de buit en ik ging voldaan terug naar An die stond te gniffelen.

“Goed gedaan, Toon.” zei ze. We trokken ons terug om elkaar grondig af te lekken en elkaar op te hitsen.

Dit hebben we heel de avond gedaan tot An plots op haar horloge keek. Het was al twaalf uur voorbij! An en Bea werden zeer streng opgevoed en zaten op kot op een strenge peda met nog echte nonnen. Om twaalf uur ging daar de poort onherroepelijk dicht. Wat nu? An overliep al haar vriendinnen waar ze zou kunnen overnachten maar vond niemand waar ze bij zou kunnen slapen. Ze hadden allemaal een lief en die zou zeker bij hen het bed delen. Geen plaats in de herberg voor An. Vertwijfeld keek ze me aan.

“Toon, moeten wij nu in het station slapen?” Vroeg ze vertwijfeld.

“Daarvoor is het veel te koud. Misschien op mijn kot?” Suggereerde ik met de gedachte aan een lange nacht met An alleen.

“Kan ons Bea meekomen?” vroeg An en ik kon nu niet meer terugkrabbelen. “Tja, maar dan moet iemand op de grond slapen.”

“Ons Bea zal wel op de grond slapen” zei An gedecideerd. “Waar zit jij op kot?”

“In Heverlee dicht bij den Arenberg, An.”

“Toon, dat is nog een heel eind stappen want wij hebben geen fietsen.”

“Dan moeten we nu stilaan doorgaan” zei ik.

“Ik ga ons Bea zoeken, blijf hier staan.” Even later kwam een ontgoochelde Bea met An terug. Bea was vooral ontgoocheld dat ze weer niemand gevonden had om het bed mee te delen. Dit zou haar avond weer niet worden.

Door de kou begonnen we aan een lange wandeling naar mijn kot. Daar aangekomen zette ik de verwarming op maximum om onze verkleumde lijven op te warmen. Ik schoof mijn bureau wat opzij om plaats te maken voor mijn matras op de grond. Daar zouden An en ik slapen. Op de roestige veren van mijn bed legde ik wat dekens zodat Bea een minimum aan comfort zou hebben. We warmden ons aan de verwarming en dronken nog een fles wijn leeg. We zouden nu met drie op enkele vierkante meter moeten slapen. Uitkleden moesten we één voor één doen, zo weinig plaats was er.

An begon haar trui uit te doen en ik hielp haar verder uit te kleden. Ik wreef over haar pikante beha en ging met mijn hand onder haar linker cup. Haar borst vulde heel mijn hand en haar puntige tepel kroop tussen mijn vingers. Ik sukkelde om de sluiting van haar beha achter haar rug los te krijgen en na drie mislukte pogingen deed An glimlachend wat ik niet kon. Haar borsten vielen uit haar beha en hingen bengelend in de lucht. Mijn twee handen klemden haar borsten vast en drukten ze plat op haar borstkas. An bevrijdde zich uit mijn greep en deed de knop los van haar broek. Ik hielp om ze naar beneden te trekken waarbij ik met mijn hoofd eerst haar borsten, dan haar buik, dan haar pittig slipje en haar benen bewonderde. Haar kutje puilde bijna uit haar slipje. Haar schaamhaar priemde door de stof van haar rode slipje. Ik richtte me terug op en liet mijn hand op haar poesje rusten. Het voelde zacht en schattig aan. Haar schaamlippen waren opgezwollen en haar spleetje was goed te zien in de indruk van haar slipje. Ik kon er niet afblijven en begon haar schaamlippen te masseren. An raakte vlug opgewonden en zuchtte. Tergend langzaam liet ik haar slipje zakken en zag hoe haar schaamhaar uit haar slipje floepte. Ze had mooi licht bruin schaamhaar. Het kroezelde en ze was niet geschoren. Puur natuur. Volledig naakt stond An voor me en kuste me vol op mijn lippen. Haar tong drong diep in mijn mond binnen terwijl ik aan haar spleetje bleef wrijven tot haar knopje tevoorschijn kwam. Het was groter dan ik dacht en was warm en zacht. Ik aaide haar knopje en maakte kleine rondjes die haar nog meer opwonden.

“Toon, nu is het jouw beurt” zei An en probeerde mijn broeksriem los te krijgen.

“Mag ik jou uitkleden?” Vroeg Bea. Ik knikte instemmend.

“Zeker” zei An die haar zuster ook dit pleziertje gunde. Onzeker ging Bea voor me staan en twijfelde waar ze zou beginnen.

“Bea, laten we er een spelletje van maken” zei ik. “Om beurt zeggen we welk kledingstuk de andere mag uitdoen. OK? Je mag beginnen met mijn broek.” Bea prutste aan mijn riem en ook zij had hulp nodig om hem los te krijgen. Onhandig zocht ze naar de rits van mijn broek. Haar hand voelde mijn piemel stijf worden. Daardoor spande mijn broek nog meer en was het nog moeilijker om de rits open te trekken. Bea bleef maar aan mijn rits en piemel prutsen en eindelijk kreeg ze de rits open. Ze trok mijn broek naar beneden maar nam mijn slip mee zodat mijn piemel in de lucht bengelde.

“Bea, je speelt vals.” zei An en Bea trok vlug mijn slip over mijn stijve piemel.

“Wat mag ik nu uitdoen?” Vroeg ik aan Bea.

“Mijn trui” zei ze voorzichtig. Vooraleer haar trui uit te doen betastte ik grondig haar borsten. Ze waren groot en vol en hingen zwaar door in haar beha. Ik graaide onder haar trui en voelde haar warme gladde huid afgewisseld met wat beha. Langzaam ontdeed ik Bea van haar trui. Haar borsten zakten nu nog wat dieper door in haar beha en ik ondersteunde ze om het volume van haar borsten in te schatten. Mijn handen waren overvol gevuld en mijn zinnen ook.

“Wat mag ik nu bij jou uitdoen?” vroeg Bea.

“Mijn slip, die heb je toch al vastgehad.” Bea aarzelde even van het idee dat ik straks met mijn blote piemel voor haar zou staan en wreef dan met de rug van haar hand over mijn mannelijkheid. Het bloed pompte in mijn piemel. Aarzelend stak Bea haar hand in mijn slip. Ze voelde de warme piemel en mijn stekelig schaamhaar. Ze gleed even over mijn eikel en kwam terug op haar stappen.

“Wat is dat zacht, zeg.” Ze betastte mijn eikel en neep er even zacht in. Het voelde zacht aan als boter. Ze voelde dan het kleine spleetje op het topje van mijn eikel en duwde het een beetje open.

Langzaam zakte mijn slip naar beneden. Ik stond op mijn kousen, trui aan en blote flikker voor Bea.

“Bea, pak hem maar eens stevig vast” zei An die het spektakel vol genoegdoening volgde en Bea greep mijn piemel in een wurggreep vast. Daarna volgde Bea ’s kousen, mijn trui, Bea ’s broek, mijn kousen. Ik stond in mijn naakie voor Bea in haar rode beha en aangepast slipje. Rechtstaand omhelsden we elkaar en kusten innig onze tongen. An kwam met haar borsten tegen me aan staan en wreef ze heen en weer over mijn bovenarm. Die greep An rond haar midden zodat we met zijn drieën in elkaars armen stonden.

“Toon, ik wil met je vrijen” fluisterde An in mijn oor. Bea had dit gehoord. “Ja, en mag ik toekijken?”

“Als je uw handen maar kan thuishouden want dit is onze eerste keer samen vrijen” zei An. Bea zette een klein stapje achteruit en ging op de rand van het bed zitten om toe te kijken.

Rechtstaand betastten An en ik elkaars gretige lichaam. Haar huid was zacht als koek en ik masseerde haar gladde buik, haar rug en nek. An greep naar mijn achterwerk en duwde me zo hard tegen haar poesje dat mijn piemel dubbel plooide. Toen ze dat voelde zei ze.

“Sorry Toon, heb ik je pijn gedaan?” En bukte zich om mijn piemel troostend te kussen. Ik bleef rechtstaan, An op haar knieën voor mij. Haar mond kwam juist op de hoogte van mijn ballen. Die nam ze een voor een in haar mond en speelde ermee tot ze zot gedraaid waren. Ondertussen aaide ze mijn eikel. Haar aandacht verschoof naar mijn piemel. Ze omklemde met haar ene hand mijn piemel en ondersteunde mijn ballen met de andere. Haar hand begon zacht over en weer mijn piemel te glijden terwijl ze bij elke trek mijn eikel kuste met haar tong. Ik begon stil te hijgen van genot. Omdat ik rap klaar kom, vroeg ik An om naast me op de grond te gaan liggen voor Bea ’s voeten. Ik drukte An stevig tegen me aan en streelde haar rug van nek tot billen.

“Toon, kom eens aan mijn poesje” vroeg An en ze spreidde haar benen wijd open. Ik voelde haar schaamlippen en spleetje opengaan en aaide haar buitenste schaamlippen. Ik wreef haar lange schaamhaar weg uit haar spleetje en trok haar schaamlippen iets verder open. Mijn vinger volgde de groef van haar spleetje en ging een paar keer op en neer. Haar knopje kwam zijn kop opsteken en ik speelde er even mee. Dat zette An in vuur en vlam. “Kom vlug bij me binnen” fluisterde An opgehitst en trok me op haar buik. Bea zat met ingehouden adem toe te kijken. Ze had haar beha al uitgedaan en zat met haar ene hand over haar dikke borst te wrijven en met de andere in haar slip haar poesje op te hitsen.

Mijn piemel zat direct op zijn plaats in An ’s kutje dat warm en benepen aanvoelde. Het was er niet zo breed zodat mijn piemel extra opgehitst werd. An kuste me zo inning dat ik dacht dat ze mijn tong eruit aan ’t trekken was. Ik bewoog mijn bekken in alle richtingen zodat mijn piemel haar kutje aan alle kanten beroerde. An kwam dicht bij haar hoogtepunt en ook ik kon het niet meer lang uithouden. Na enkele harde trekken spoot mijn zaad zo hard in An ’s kutje dat ik dacht dat het er aan An ’s mond zou uitkomen. Met een schreeuw wurgde An me bijna en liet me dan plots los en zakte volledig ontspannen weg onder mij. Ook zij was over haar hoogtepunt heen. We bleven nog even uitgeput nagenieten. Ik groef nog wat in An ’s spleetje en An volgde mijn voorbeeld. We likten onze vingers af met een mengeling van zaad en foefvocht.

Na een poosje vroeg Bea schuchter.

“Is ons spelletje nu al uit?

“Voor jou wel, voor mij nog niet” zei ik. Bea had haar slipje nog aan. Ik was poedelnaakt maar vond dat niet erg.

Ik legde Bea languit op de matras naast An en ging over Bea liggen met mijn hoofd boven haar poesje en met mijn piemel juist boven haar mond. “Bea, nu mag je naar mijn klokkenspel kijken terwijl ik je slipje uitdoe.” zei ik.

“En ik zal helpen om de klokken te luiden” zei An ondeugend. Ik bukte mijn hoofd en rook het zilte aroma van Bea ’s poesje. Ik trok haar slipje wat opzij en haar schaamhaar floepte naar buiten. Haar schaamlippen lagen nog diep tussen haar benen. Ik trok het pikant rode slipje langs haar zachte dijen uit en wreef over de binnenkant van haar benen tot ik aan haar poesje kwam. Haar schaamhaar stond recht op haar venusheuvel en ik duwde stil haar schaamlippen open. De rode wanden van haar grotje kwamen bloot te liggen en ik zag haar knopje al wat zitten. Ik bracht mijn mond naar haar poesje en zoog aan haar schaamhaar. Een schaamhaartje bleef tussen mijn tanden zitten. Ik liet mijn tong wild tekeer gaan aan de ingang van haar grotje en zoog haar foefvocht op. Dat smaakte heerlijk en de mengeling van mijn speeksel en haar geil vulde mijn mond en haar poesje. Mijn tong zoog haar knopje op en ik speelde met mijn tong en lippen met deze geile speelbal. Bea kreunde en pakte mijn piemel vast. Ik likte haar hemels knopje en zoog het over en weer tussen mijn lippen. Ik verhoogde mijn ritme en Bea schreeuwde haar opwinding uit. Ik voelde dat ze elk ogenblik kon klaarkomen. Ik haalde nog eens diep adem en begon aan een nieuw salvo van clitoris likken. Haar knopje ging sneller op en neer tussen mijn lippen en ik zoog harder en harder. Met een luide schreeuw kan Bea klaar en ik bleef haar knopje nog even nalikken. Haar zilte geil stroomde naar buiten en ik slurpte het met grote teugen op zodat het zeker nog een dag in mijn mond kon nasmaken.

Bea zag intussen mijn piemel over en weer zwieren boven haar mond. Nu en dan botste hij op haar lippen. Bea wist niet wat ze zag. An greep mijn piemel en stopte hem in Bea ’s mond.

“Zabber er maar op als een lolly” zei An. Bea moest even slikken, deed haar mond open en mijn piemel daalde in haar mond. Eerst wist Bea niet wat met haar tong te doen maar als mijn eikel haar tong raakte, herkende ze de zachtheid ervan en likte zachtjes. Bea zoog en likte en kuste mijn eikel. Ondertussen nam An mijn ballen in haar handen en masseerde zachtjes de twee balletjes uit elkaar. An speelde pingpong met mijn ballen en ging met haar andere hand naar mijn bilspleet. Ik kreeg het warm en voelde An ’s vinger aan mijn hol komen. Wat een gevoel. An draaide om de ingang van mijn hol en eindigde door op mijn gatje te duwen tot ze met haar vinger naar binnen schoot. Daar ging ze op zoek naar mijn prostaat. Met korte rukken bewerkte ze mijn prostaat tot ik krulde van genoegen. An trok voorzichtig haar hand terug toen Bea hard aan mijn piemel zoog. Mijn heel lid werd in haar mond gezogen en Bea ’s tong speelde met mijn gerief. Bea zoog en blies en trok en duwde aan mijn piemel die in alle richtingen in haar mond bewoog. Ondertussen had An zich achter mijn poep gezet en streelde met haar vinger in de buurt van mijn holletje. Opeens voelde ik een malse tong kittelen aan mijn hol en An draaide met haar spitse tong rond de ingang van mijn uitgang. Ik proestte het van genot uit wat An aanzette om nog dieper in mijn hol te likken. Ze duwde zo hard op mijn sluitspier dat het puntje van haar tong in mij kwam. Haar tong was niet sterk genoeg om dieper in te dringen. Uitgeput legde ik me naast Bea en An kwam aan de andere kant liggen. An legde zacht haar hand op mijn piemel en ik mijn hand op Bea ’s poesje. Zo genoten we met zijn drie intens na van ons opwindende avontuur.

Na een poosje vroeg de leergierige en onvermoeibare Bea.

“Mag ik je piemel eens goed van dichtbij bekijken?” Ik spreidde mijn benen wijd open en Bea boog zich over mijn schaamhaar. Zij ging even met haar tong door mijn schaamhaar en eindigde met haar tong op mijn ballen. An kwam ook dichtbij geschoven en gaf Bea een initiatie in piemels.

“Bea, kijk, hier heeft zijn voorhuid gezeten” zei An en wees naar het einde van mijn lid dat wat van kleur verschilde. Ik was als klein kind besneden omdat ik moeilijk kon plassen. Bea raakt zacht mijn besneden zone aan.

“Zie hier dat addertje lopen” zei Bea en wees naar een kronkelend blauw lijntje op mijn piemel.

“Dit is het gevoelige plaatsje” zei An en ze wees op een kleine pees juist onder mijn eikel. “Als je hierop wrijft, komt het orgasme zo” zei An.

“Mag ik eens proberen?” riep Bea opgewonden. Ze wreef zacht met haar duim over het topje van mijn eikel en het kleine peesje. Ze zag dat ik niet reageerde en vroeg.

“Doe ik het wel goed?” Ik zei dat alles een kwestie van druk, timing en ritme is. Ik nam Bea ’s hand en bewoog ze traag op en neer over mijn eikel. Bea keek gespAnen toe.

“Bea, nu gaan we wat sneller en harder duwen” zei ik en ik bleef Bea ’s hand vasthouden. Ik raakte stilaan opgewonden omdat An ook mijn ballen begon te aaien. Bea ’s hand ging rapper en rapper op en neer en mijn ademhaling volgde het versnelde tempo.

“Pas op, Bea, hier komt het”, riep ik en er spoot een warme straal sperma tegen Bea ’s hand.

“Blijf nog even wrijven” vroeg ik en Bea volgde gewillig mijn instructies. An kwam bij ons gekropen en likte het rijkelijk gevloeide sperma met haar mond op.

“Wil je eens proeven, Bea?” Vroeg ze en ze kuste Bea vol op de mond en deponeerde een lading zaad in Bea ’s verbaasde mond.

“Dat smaakt niet slecht maar wel wat zout” zei Bea die met An alle sperma begonnen op te likken. An zoog ook mijn piemel leeg zodat het laatste restant zaad in haar mond terechtkwam. Die smaak wilde ze nog een dag in haar mond houden.

Bea en An kropen dicht tegen me aan en omdat het al laat geworden was besloten we wat te slapen. De verwarming stond zo hard dat we geen lakens of dekens nodig hadden. Met mijn ene hand tussen An ’s benen en de andere rond Bea ’s borst viel ik in slaap. Een brandende kaars hield de wacht bij drie blote lichamen die intens genoten van een spanende avond.

Bea kon van opwinding niet in slaap raken. Ze bleef kijken naar mijn piemel en dacht aan hoe ik haar uitkleedde, hoe mijn piemel boven haar mond bengelde en ze erop zoog. Hoe ik haar poesje kuste, hoe ze klaar gekomen was en hoe ze me masturbeerde.

Uiteindelijk viel ze met een voldaan gevoel in slaap. Het was toch haar avond geworden.

Antoon  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1098

Mag ik je wat vragen?

AntoonGeplaatst door My 4Fingers di, december 17, 2013 23:52:41

Mag ik je wat vragen? - Buitenseks

Ze was bloedmooi, haar goudgele haren vielen over haar schouder en verborgen haar linkerborst. Haar lichtblauwe ogen keken me vragend aan.

“Mag ik je wat vragen?”

Fluisterde ze in mijn oor. Ik stond vooraan in een lange rij aan de kassa van de FNAC in Leuven. En plots stond ze voor mij. Ze was groot en slank, met benen waar maar geen eind aan kwamen. Haar kleine ronde borstjes staken naar voor alsof ze naar me toe wilden komen. Door haar licht bloesje en rode beha kon ik haar fijne tepeltjes zien.

In het diepst van mijn gedachten waande ik me een god die me met haar naar eender welk paradijselijk oord kon begeven. Zo zag ik ons staan, op een exotisch palmbomenstrand met de voeten in het warme water, haar blonde haren dansend in de zwoele wind. Ik hield haar strak in mijn armen en voelde haar zachte huid. Haar natte lippen kusten de mijne, heel stil en zacht, en dan streelde ze met het puntje van haar tong mijn lippen tot mijn mond ervan openging. Als een jong katje dat voor het eerst lekjes geeft, likte ze aan het puntje van mijn tong. Ik hield mijn tong stil afwachtend wat er ging gebeuren. Ze likte zacht maar intens zonder bruuske bewegingen. Dan vertraagde het ritme en keek ze me glimlachend aan.

“Je bent best aardig”, zei ze en greep mijn hand en trok met uit het water. "Laten we daar op mijn handdoek gaan zitten”.

Ze bracht me naar haar grote badhanddoek met een lachende Mickey Mouse en ging languit liggen zodat ik de mooie contouren van haar lichaam kon bewonderen.

“Kom hier naast me liggen”, vroeg ze uitnodigend. De warme zon deed mijn hoofd blozen of was het van de gedachte dat ik op een exotisch strand met een mooie vrouw de liefde wilde bedrijven? An, zo heette ze, stelde mij op mijn gemak en kwam zich dicht tegen me aan vleien. Ze wreef met haar zijdezachte handen over mijn gezicht en liet ze afglijden tot aan mijn tepels. Ze betastte het weinige borsthaar dat ik als man bezat en speelde piano op mijn ribben. Zonder het te beseffen vroeg ik in een opwelling.

“Mag ik je wat vragen?”

“Zeker, Toon, vraag maar wat je wilt.”

“Mag ik het bovenstuk van je bikini uitdoen?”

“Dat mag je zeker als ik je daarna een wederdienst mag vragen.”

An ging rechtop zitten en greep naar de kleine koordjes op haar rug die haar bikini om haar mooie ronde borstjes aanspanden.

“Neen”, zei ik “ik zou dat graag zelf willen doen.”

“Doe maar” zei ze en ze draaide zich naar me toe.

Vooraleer de koordjes lost te prutsen, wilde ik aan haar borstjes voelen. Ze waren mooi rond, een beetje strak aangespannen en pasten perfect bij de rest van haar lichaam. Ik betastte haar bikinietje dat nog wat nat was van het zwemmen maar niet koud aanvoelde. Onder de dunne stof voelde ik de malse rondingen van haar borstjes. Ze waren minder hard dan ik verwacht had en als ik er met mijn vingers in duwde, veerden ze soepel op. Ik aaide haar fijne tepeltjes die vlug stijf werden en de dunne rode stof van haar bikinietje deden uitpuilen. An bekeek me de hele tijd zacht lachend aan. Ze genoot zichtbaar van mijn interesse in haar lichaam en was fier zo’n mooie borstjes te hebben. Dan gleed ik met één vinger onder de dunne rode stof en baande me een weg naar haar tepel. Toen ik daar aan kwam, rilde An even en greep met haar hand naar haar andere borst. Die tepel was ook al helemaal opgesteven. Ik draaide even rondjes met mijn ene vinger onder haar bikini rond haar tepel. Dit wond zowel mezelf als An op. Ze keek me schalks in mijn ogen.

“Toon, je weet wel goed hoe een vrouw te beroeren!” Dat vatte ik eerder op als een compliment aan haar mooie borstjes dan aan mijn aanvoelen.

Haar bikini bestond uit een eenvoudig dun touwtje en twee kleine driehoekige lapjes stof die haar ronde borsten opspanden. Je kon de lapjes stof als een gordijntje over de touwtjes schuiven en ik schoof de rode lapjes samen tot het nog enkel maar haar tepels bedekte.

“Toon, je schuift mijn gordijntjes helemaal open,” zei An “want zo heb ik nog nooit mijn bikini gedragen.” Ik was blij dat ik deze première mocht meemaken.

Het witte vlees dat achter de gordijntjes tevoorschijn kwam, stak schril af tegen de gebruinde kleur van de rest van An ’s lichaam. Ik knoopte haar bovenstuk los en zag nu haar borsten in de volle zon en in hun volle glorie. Ik legde An languit op haar rug op de Mickey Mouse handdoek en begon haar borsten te kussen. Eerst zacht maar intens en zonder bruuske bewegingen. Ik maakte rondjes met mijn tong rond haar tepeltjes en drukte met mijn hand op de onderkant van haar borstje om het tepeltje ophoog te brengen. An kreunde zachtjes als ik mijn handpalm om haar borstje klemde en heel zacht kleine draaiende bewegingen maakte. Ze trok me tegen haar slanke lijf en greep met volle handen mijn billen vast en drukte zo mijn Flukse tegen haar poesje aan. Ze voelde mijn Flukse opstijven terwijl ze me innig kuste. Ik wrong mijn hand tussen onze begerige lijven en zocht naar haar andere borst. Toen ik zacht haar tepel beroerde, kneep An hard in mijn billen en kuste ze me als bezeten. Ons speeksel en tongen verstrengelden zich in elkaar en mijn Flukse probeerde uit mijn zwembroek te ontsnappen.

Ik hou niet van bermuda’s die mijn mannelijkheid verbergen en draag liever strakke billenknijpers in tanga formaat. Deze zwembroek had ik toch iets te klein gekocht. In het pashokje had ik nochtans mijn Flukse opgehitst tot hij op zijn grootst was. Mijn hand sleurde aan mijn eikel en toen mijn erectie op een toppunt was, wilde ik mijn zwembroek passen. Toen zag ik dat ik het gordijn van het pashokje niet goed dicht gedaan had en dat door de brede spleet een jong verkoopstertje van dichtbij en met grote belangstelling mijn activiteiten gade sloeg. Verrast en onhandig vroeg ik.

“Mag ik je wat vragen?”

Volgens haar naamspeldje heette ze Inge maar ik was meer geïnteresseerd in wat er onder haar naamspeldje zat. Ze had een groen bloesje aan met weinig knopjes en haar tepels kwamen door de dunne stof piepen. Ze had geen beha aan.

“Ja zeker” zei Inge.

“Past deze zwembroek wel voor mij?” vroeg ik.

“Wacht, ik kom je helpen”.

Inge schoot in mijn pashokje, schoof het gordijntje achter haar dicht en trok mijn zwembroek tot onder mijn knieën. Met haar ene hand bewerkte ze mijn eikel, met de andere mijn ballen. Ik maakte de weinige knopjes van haar blouse los en greep gretig naar haar volle borsten. Inge wist goed hoe ze een Flukse stijf moest krijgen. Ze neep op mijn Flukse en voelde of hij hard was. “Pas nu maar eens opnieuw” zei Inge en ze trok mijn blauwe zwembroek over mijn Flukse. “Past perfect!” Zei ze en verdween uit het pashokje.

An voelde ook het gevecht van mijn eikel met de elastiek van mijn zwembroek.

“Toon, laat ons je jongeheer wat lucht geven” zei ze en duwde me op mijn rug. Sensueel en zacht gleed ze mijn zwembroek naar beneden en mijn Flukse schoot opgelucht in de lucht. An ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en hield mijn Flukse met beide handen vast. Ze likte zacht maar intens zonder bruuske bewegingen. Haar ene hand zakte weg van mijn eikel en volgde mijn Flukse tot in mijn schaamhaar. Dan zakte ze verder weg langs mijn lies naar mijn ballen. Die masseerden ze zo intens dat mijn Flukse recht kwam te staan. Ze zette haar weg voort tussen mijn benen naar mijn holleke toe. Ik spreidde mijn benen om beter te genieten van haar hand die kringetjes maakte rond mijn holleke. Ik kreunde van genot. An trok haar hand terug tot aan mijn Flukse en eikel. Daar parkeerde ze haar hand die mijn hart in mijn Flukse voelde slaan.

“Mag ik je wat vragen?”

Vroeg An. Ze had nog recht op een wederdienst.

“Mag ik je mannelijkheid in volle glorie bewonderen?”

Ze vroeg me om recht te staan en zette me met mijn volle gewicht op mijn rechterbeen en schoof mijn linkerbeen wat naar voren. Ze legde mijn linkerhand op mijn schouder exact zoals het bekende standbeeld van David. Dat stond aan het Palazzo Vecchio in Firenze en werd overvloedig door giechelende Japanse meisjes gefotografeerd die voor de eerste keer in hun leven een artistiek verantwoorde penis zagen. An deed een paar passen achteruit om mij van boven tot onder te bewonderen. Ze kon haar blik maar niet van mijn Flukse houden en bestudeerde de eikel tot in het kleinste detail. Dan zakte haar blik af langs mijn Flukse naar mijn ballen en schaamhaar. Mijn Flukse schoot van zoveel belangstelling en van opwinding in de lucht. Hij bleef nog enkele keren op en weer bengelen. Mijn erectie was niet in te tomen. Dat deed An blozen en ze vroeg me om me om te draaien zodat ze mijn kontje kon zien. Ik draaide me om en mijn Flukse wees recht naar een jong koppeltje dat wat verder op een handdoek van elkaar en de zon aan ‘t genieten was. Ze zagen mijn enorme Flukse bengelen in de lucht. An kwam stil achter me staan want ik voelde haar fijne borstjes tegen mijn schouderbladen. Toen zag het jong koppeltje plots twee handen achter mijn rug komen die gretig naar mijn Flukse zochten. An wipte mijn Flukse op en neer zodat mijn ballen in hun zakje geschud werden. Het koppetje keek met grote ogen toe. An had dit gemerkt en fluisterde in mijn oor dat we het koppeltje niet te veel moesten irriteren en nam me terug mee naar haar handdoek. Daar gingen we tegenover elkaar zitten met onze benen heel wijd open. De schaamlippen van An kwamen helemaal open en haar spleetje was duidelijk zichtbaar. De lachende Mickey Mouse keek recht in haar kutje. Van Mickey Mouse had ik wel wat meer discretie verwacht.

Ik kwam wat dichter bij An gekropen en drukte haar borsten tegen me aan. Mijn Flukse raakte haar onderste regionen. Ik tilde haar billen even op en liet mijn Flukse in haar spleetje glijden. Ze was nat en glibberig en mijn Flukse hard. Die schoot vlug naar binnen waarop ik An zacht op en neer tilde om haar in haar ritme te doen komen. Zij was zeer opgewonden en haar sappen vloeiden rijkelijk rond mijn Flukse. Dat voelde zich als een vis in het water. An kuste me hartstochtelijk en ik kneep zo hard in haar borsten dat er bijna melk uit kwam. Ik voelde de opwinding in An groeien.

“Kom jij al klaar?” Fluisterde ze en ik zei dat ik me nog wel even kon inhouden.

“Pak mijn billen nog eens goed vast,” vroeg An en mijn hand gleed tussen haar billen naar haar holletje. Ik aaide de ingang van haar hol en duwde zacht met mijn vinger op de sluitspier. An kreunde van genoegen. Ik duwde wat harder op haar holletje en plots schoot mijn vinger naar binnen. An gilde zo hard dat het jonge koppeltje het hoorde. Eens binnen draaide ik wat rond met mijn vinger. Ik probeerde zo diep mogelijk in haar hol te geraken.

An schudde van opwinding. Ondertussen bleef mijn Flukse zijn werk doen en mijn stoten werd vlugger. An hijgde en zuchtte en kneep me in mijn ballen. “Ik kom klaar!” Riep An en met een luide lange schreeuw kwam ze op haar hoogtepunt. Dat van mij volgde onmiddellijk. Het jonge koppeltje raakte door onze opwinding in vervoering. De jongen had haar gele behaatje al losgekregen. Zijn zwarte zwembroek lag wat verder in het zand. Zij was hem aan het pijpen en hij wreef over haar dikke billen.

Uitgeput lagen we naast elkaar. An ’s hand lag op mijn vermoeide Flukse en mijn vingers kittelden aan An ’s schaamhaar. Ik streelde lief haar spleetje waar mijn zaad langzaam uit liep. De mond van de lachende Mickey Mouse hing vol sperma. Ik ging tussen An ’s benen zitten en likte het overige sperma uit haar spleetje. Daarbij likte ik ook aan haar knopje dat An in uiterste vervoering bracht en mijn tong likte zacht maar intens en zonder bruuske bewegingen.

Plots zagen we het jonge koppeltje op ons afkomen. Haar grote weelderige borsten wipten even veel op en neer als zijn piemel. Zij was haar geel slipje en haar onschuld kwijtgeraakt. Met bevende stem vroeg de jongen verlegen:

“Mag ik je wat vragen?”

An en ik hadden geen idee wat er nu zou komen. “Als het maar geen geld is”, repliceerde An die rechtop kwam zitten.

“Mogen wij met jullie samen wat plezier maken?” An en ik keken elkaar lachend aan en konden dat deze jeugdige onschuld toch niet weigeren.

“Zeker” zei ik, “ en wat willen jullie dan zoal doen?”

“Ik wil met je vrijen zoals jij daarjuist met haar.” zei het meisje tegen me.

“En ik met jou”, zei de jongen tegen An.

“OK” zie An “kom maar hier jongen” en ze nam de piemel van de jongen in haar hand en trok hem naast haar op de Mickey Mouse handdoek. Ik keek naar de weelderige borsten van het meisje dat mijn Flukse al vast had en zich met mij naast haar jongen lag. Het meisje trok veel te hard aan mijn Flukse en mijn ballen deden ervan pijn. Ik kuste haar wild in haar mond en proefde dat ze juist cola gedronken had. Zij proefde de zilte smaak van mijn sperma in mijn mond. Ik betastte de weelderige haardos van haar pikzwarte schaamhaar en zakte af in haar spleetje op zoek naar haar knopje. Ze was al goed nat en ik draaide vlug om haar knopje. Ze gaf een korte gil en neep nog eens veel te hard in mijn Flukse. Ik wilde ….

“Mag ik je wat vragen?” herhaalde ze.

Ze was bloedmooi, haar goudgele haren vielen over haar schouder en verborgen haar linkerborst. Haar lichtblauwe ogen keken me vragend aan. Ik stond vooraan in een lange rij aan de kassa van de FNAC in Leuven. En plots stond ze voor mij. Haar witte blouse stond wijd open en ik zag haar knalrode beha. Ze had het laatste kookboek van Jeroen Meus gekocht. Ik had Vijftig tinten grijs in mijn hand.

Ik werd plots wakker uit mijn dagdromen.

“Wat kan ik voor jou doen?”

“Mag ik voorkruipen want ik heb haast.”

Zoiets kan je niet weigeren. An ging voor me in de rij staan en ik zag op haar rug de contouren van haar beha door haar lichte blouse. Haar broek zat strak rond haar kontje. De rondingen van haar billen waren even indrukwekkend als haar borsten.

'Zou ik haar durven vragen om samen Vijftig tinten grijs te lezen?' Vroeg ik me af.

Ik bedacht dat ik geen kans maakte bij zoveel schoonheid en wachtte geduldig mijn beurt af aan de kassa.

An betaalde voor het mijn beurt was en als ze me haastig passeerde glimlachte ze even en ging verder. Na enkele passen keerde ze zich haastig om en kwam terug en fluisterde zacht in mijn oor.

“Je hebt best een aardig kontje, daar zou ik wel eens aan willen zitten” en vertrok haastig. Verbouwereerd keek ik haar na en zag nog juist haar ronde kontje door de ingang verdwijnen.

“Had ik het toch maar gevraagd om samen 'Vijftig tinten grijs'… verzuchtte ik.

Antoon
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1095