Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

FANTASTISCHE FANTASIE

ChrisGeplaatst door My 4Fingers ma, april 25, 2016 16:06:20

Op de startpagina van 4Fingers staat de tekst;

‘Deze verhalen beschrijven seksuele fantasieën. Bedrijf in het dagelijkse leven steeds veilige seks.’

Het is die tekst die mij stimuleerde tot een wel opmerkelijke

FANTASTISCHE FANTASIE

Hoewel ik al 22 ben, heb ik nog nooit iemand iets verteld over hoe mijn lichaam is veranderd toen ik 20 was. Ik ben een niet onaantrekkelijke meid met een normaal figuur. Ik ben slank, hen redelijk grote borsten en redelijk mooie benen. Mijn haar is lichtbruin en ik draag het tot op m´n schouders. Van seks houd ik wel, maar de laatste jaren is het er niet meer van gekomen en dat zal wel te maken hebben met wat mij is gebeurd. Ik woon al twee jaar in een flat in Turnhout, in een van de buitenwijken waar normaal niet veel te beleven is. Gelukkig heb ik een vriendin, ze heet Lina, waar mee ik veel plezier heb en soms wel eens iets meer dan dat…

Ik ben niet echt lesbisch en zij ook niet, maar als ze bij mij is en we zijn allebei in een geile bui, dan willen we wel eens een videootje draaien waarna we elkaar zoenen, vingeren en beffen. Als vrouw weet je toch het best wat een andere vrouw het lekkerste vindt, nietwaar? Tijdens een van onze vrijpartijen hebben we wel eens een dildo gebruikt. Ik moet zeggen; het is heerlijk om met zo‘n grote dikke lul geneukt te worden, en ook Lina vindt het zalig om door mij met dat ding diep in haar grotje te worden geneukt.

Met een man is lekkerder, dat geef ik toe, maar zo samen met een rubber dildo is bijna net zo lekker. Twee jaar geleden ongeveer, tijdens een geil potje vrijen met Lina, ik zat net met de dildo diep in haar poesje, verzuchtte ze opeens dat ze het toch wel heel geil zou vinden als ik een penis zou hebben. Ik schrok op van haar gedachten, maar het idee om zelf een pik te hebben wond me vreselijk op. In gedachten zag ik Lina al met haar benen wijd onder me liggen met mijn pik diep in haar kutje, terwijl zij hijgend aan mijn borsten kwam en in mijn tepels kneep.

Die nacht had ik een opwindende droom waarin ik droomde dat ik behalve een kutje ook een pik had. In mijn droom lag ik me op mijn bed af te trekken en tegelijkertijd te vingeren tot het zaad over m´n buik spoot en het sap uit mijn kutje stroomde. Toen ik wakker werd ‘s morgens was mijn slipje zeiknat en ik wist dat ik in mijn slaap was klaargekomen. Mijn lipjes waren zelfs nog wat gezwollen, en mijn klit stak nog iets tussen mijn lipjes naar buiten. Ik keek eens extra goed tussen mijn benen, en het leek opeens, dat mijn klitje iets groter was dan anders. Ik dacht dat ik het me verbeeldde, want ik was nog nooit eerder zo opgewonden wakker geworden.

De rest van de dag dacht ik er niet meer over na, maar de volgende ochtend bleek dat mijn klitje iets verder tussen mijn lipjes naar buiten stak dan de dag ervoor, terwijl ik op dat moment niet eens opgewonden was. Ik voelde er eens aan met het topje van m´n vinger, en er schoot een heerlijk gevoel door mijn onderbuik. Meteen begon m´n klit te op te zwellen en werd nog een tikje groter. Ik had op dat moment geen tijd om mezelf eens lekker te verwennen, dus ik trok mijn kleren aan en ging verder.

Die nacht had ik weer een geile droom over ‘ik en mijn pik’ en toen ik wakker werd ‘s-morgens was mijn slipje weer zeiknat. Ik trok het uit om een schone te pakken en er viel me direct iets op. Mijn kittelaar stak overduidelijk tussen mijn schaamlipjes naar buiten en was nog weer wat gegroeid. Het leek wel of er een klein penisje bij me aan het groeien was! Het idee wond me vreselijk op en ik heb me daarna gevingerd en mijn klitje tussen mijn vingers gehouden alsof het een pikkie was.

De volgende dag versliep ik me en moest me haasten om op tijd op mijn werk te komen, maar de volgende ochtend keek ik nieuwsgierig in mijn broekje om te zien of er iets veranderd was. Ik geloofde mijn eigen ogen niet: mijn kittelaar was wel vijf centimeter lang geworden en stak parmantig tussen mijn lipjes naar buiten. Hij begon nu werkelijk op een echte penis te lijken, het glanzende knopje was zelfs veranderd in een klein eikeltje. Nu wist ik het zeker; mijn kittelaar was aan het veranderen in een heuse pik! Die avond was Lina bij mij thuis en ik vertelde haar wat er met mij aan het gebeuren was. Ze trok meteen opgewonden mijn rok omhoog, stak haar hand in m‘n slipje en voelde tussen mijn benen. Ze merkte meteen de grootte van mijn klit op en zakte door haar knieën. Ze trok mijn slipje naar beneden en nam mijn klitje tussen haar lippen. Voorzichtig begon ze met het puntje van haar tong aan het topje te likken, wat een zalig gevoel was. Mijn klit begon op te zwellen en werd groter en groter. Ik keek eens naar beneden en zag dat mijn klit wel zo groot was geworden als mijn pink. Lina zoog aan m´n klit alsof het een klein pikkie was en begon pijpbewegingen te maken met haar mond. Ik sloot mijn ogen en even later gierde er een heftig orgasme door mijn lichaam. Kreunend kwam ik klaar en Lina liet m´n gezwollen klit uit haar mond glippen. Hij stond recht vooruit en aan het glimmende eikeltje hing een druppel van Lina´s speeksel. Gefascineerd keek ze naar mijn kittelaar en zei, dat ze hoopte dat hij nog wat doorgroeide. Misschien wel tot het formaat van een echte pik, hoopte ze. En eerlijk gezegd wenste ik ook dat mijn klit zou blijven groeien tot hij net zo groot was als een echte pik.

Dat gebeurde ook. Iedere dag bij het opstaan was mijn klit weer gegroeid en hij was na enkele maanden zo groot geworden dat je van een kittelaar niet meer kon spreken. Ik had onderhand een echte mooie penis, lang slank en ‘vrouwelijk’, met een glanzende eikel op de top en uit het spleetje kwam zelfs af en toe een druppel vocht. Onder een strakke broek zag je er eigenlijk niet eens veel van, maar ik maakte me meer druk om de zomer, als ik een bikini aan zou trekken voor naar het strand. Zeker als ik een erectie kreeg, moest dat toch wel opvallen, en ik wilde niet worden nagewezen als een vrouw met een pik, hoewel ik dat nu eigenlijk wel was. Een vrouw met een pik, een hermafrodiet. Was ik dat? Ik wist het eigenlijk niet. Mijn klit was toch alleen maar uitgegroeid tot een penis, en verder niets…

Mezelf aftrekken doe ik sinds die tijd ook, en dat vind ik wel een heel apart gevoel. Lina vond het prachtig. Op een avond heb ik voor het eerst geprobeerd haar te neuken. We geilden elkaar op tot ik een stijve kreeg. Ze haalde mijn pik uit mijn broek en zij begon me flink te pijpen. Daarna ging ze op bed liggen, en toen schoof ik mijn stijve pik tot aan mijn kutje in haar gleuf, waarna ze begon te kronkelen van geil genot. Toen we samen klaar kwamen spoot ik diep in haar buik. Waar dat nou vandaan kwam weet ik nog steeds niet maar er spuit echt een vloeistof uit mijn eikel als ik klaar kom. Ik lijk wel een man zo. Het bevalt me eigenlijk best zo. Ik kan seks hebben als een man en als een vrouw, en klaarkomen gaat ook op twee verschillende manieren. Ik weet niet hoe een man zal reageren op mijn extra attribuut, maar daar kom ik nog wel achter.

Behalve Lina hebben andere vrouwen heel enthousiast gereageerd, als ze merkten dat ik ook een penis heb, en dat waren niet alleen lesbische vrouwen, dat verzeker ik je.

Britt

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1597

Karel en Lisa

ChrisGeplaatst door My 4Fingers do, juni 26, 2014 17:14:00

Karel en Lisa

Ik had Karel en Lisa leren kennen in het bos (zie BDSM Het bos), en sindsdien hadden we elkaar al paar keer ontmoet.

Maar nu had Karel een grote verrassing in petto voor Lisa waar zij niets van afwist.

Lisa moet voor haar modellenwerk een aantal weken naar een land met witte stranden en wuivende palmbomen. Daar werd ze gevraagd voor een fotoshoot.

Karel had in zijn bedrijf een groot tuinhuis laten maken compleet met sauna, fitnessruimte en nog enkele extra's. Nu Lisa weg was, kon de grote opbouw beginnen. Bulldozers en vrachtwagen met beton en het tuinhuisje reden de eerste paar dagen af en aan in de straat waar ze woonden. Eens het beton droog was en de ruwbouw van het chalet klaar was, vroeg Karel me te gaan helpen.

We werkten een paar dagen goed door aan de binnen afwerking, aan de sauna, de elektriciteit, het water en andere snufjes.

Ondertussen werd er buiten een haag gepland zodat het tuinhuisje beetje aan het zicht werd onttrokken.

En, toen kwam Lisa thuis...

De eerste paar dagen had ze niets door, nog vermoeid door de jetlag kwam ze enkel buiten met donkere zonnebril en strompelde ze naar de ligstoel. Daar bleef ze dan paar uurtjes liggen tot Karel thuis was.

Maar op een zonnige morgen, Karel had me uitgenodigd in de chalet en ik wachtte hen daar op, nam Karel Lisa mee naar de achterkant van hun grote tuin. Ze schrok zich een hoedje toen ze het enorme tuinhuis zag staan.

Helemaal verstopt achter een haag, kwam je binnen in een centrale inkom van het tuinhuisje. Links stonden zijn tuingereedschappen maar wij trokken naar rechts. Rechts kwam je in een kleedruimte met douche en toegang naar de sauna. Lisa's oogjes blonken en haar ademhaling versnelde met het zien van al dat leuks. Maar er was meer...

Een tweede, beetje verborgen deur, gaf uit op een grote ruimte met massage tafel en een aantal lounche-zitbanken. Ik zat op een van die banken met een glaasje Cava voor Lisa.

Na wat gekeuvel ging Lisa op de massage tafel zitten. Karel zei haar neer te liggen. Met een knipoog van Karel begonnen wij beide aan een ingestudeerd nummertje; vanonder de tafel kwamen leren riempjes die we rond haar pols en enkels deden. Eerst schrok ze even maar Karel stelde haar gerust. Haar polsen en enkels werden nu vastgemaakt aan de tafel. Met een handige druk op een hendel, zwierden Lisa's armen nu open. Een tweede hendel deed hetzelfde met haar benen, en ook nu gaf Lisa een schreeuw.

Karel genoot zichtbaar en ik glunderde ook... Lisa kreeg nu ook een blinddoek om en hiermee werd haar hoofd ook geïmmobiliseerd. Karel gaf me een schaar en liet me haar pyjama in stukken knippen. Ook nu schreeuwde Lisa en probeerde ze pro forma tegen te wringen maar alles was goed vastgemaakt. Na de pyjama broek volgde de bloes en na paar minuutjes lag ze in haar slipje op de tafel.

Haar mooie borstje wiebelden bij elke beweging die ze maakte en ze genoot zichtbaar; haar tepeltjes stonden hard en stijf. Ook haar slipje toonde donkere natte vlekken.

Karel nam een doos uit de kast en haal er een paar tepelklemmetjes uit. We namen elk een tepel in onze mond en zogen er keihard aan tot ze nog een stukje gevoeliger werden. We plaatsen onze klemmetjes op de tepels en trokken ze zachtjes naar boven. Karel haalde uit de doos een paar koord, dat we aan de klemmen bevestigden. De andere kant ging door een oogje op het plafond; daarna hing hij er kleine gewichtjes aan. Lisa kreunde en genoot er van.

Hij liet me nu tussen haar benen plaats nemen en sneed ter hoogt van haar kruis, haar slipje door. Ik moest haar beginnen te likken tot ze net niet klaar kwam, maar ik vreesde dat ze niet veel zou nodig hebben en deed zachtjes aan.

Ondertussen haalde hij nog meer klemmetjes en gewichtjes uit de doos. Hij geeft ze aan mij en gebied me ze op haar schaamlipjes.

Ook die worden aan koordjes vastgemaakt en Karel laat ze ook door oogjes aan het plafond gaan. Ook hier hangt hij beetje bij beetje gewichtjes aan vast. Terwijl hij dat doet, blijft mijn tong rond haar clitoris draaien, tot ze ineens het niet meer kan uithouden en met een luide schreeuw klaarkomt.

Ik trek me terug maar Karel vind het niet genoeg en neemt een vibrator en drukt die tegen haar kruis. Ik denk dat Lisa gaat ontploffen, zo intens blijft ze klaarkomen. Ze begint nu zelfs te smeken om te stoppen, ze kan echt niet meer. Ik kijk Karel aan en hij zegt, "nog een minuutje". Als Karel de vibrator weghaalt, valt Lisa uitgeput neer op de tafel. Haar borsten gaan fel op en neer; ze is compleet buiten adem...

Karel en ik doen nu de klemmetjes los. Hij komt nu tussen haar benen staan en streelt met zijn eikel het gevoelig klitje. Lisa kreunt als hij langzaam zijn lul tussen haar gezwollen lipjes schuift.

Eens hij zijn volledige lengte in haar heeft, begint hij haar heftig te neuken. Eerst zacht maar 't gaat harder en ruwer eraan toe op einde. Lisa staat op het punt nog eens klaar te komen maar ook Karel is bijna op zijn hoogtepunt. Net als hij gaat spuiten, komt hij uit Lisa en gebied mij zijn plaats in te nemen. Hij zelf gaat aan het hoofdeinde, doet haar blinddoek af en steekt zijn lul in haar mond. Hij zit ineens zo diep dat ze begint te kokhalzen, en dan lost hij zijn zaad diep ik haar keel.

Ondertussen ben ik ook bijna aan mijn climax en ik kom bijna samen met Lisa klaar. Ik spuit mijn zaad in haar terwijl zij haar sapjes naar buiten spuit. Uitgeput val ik voorover op haar buik en kus haar borstjes.

We maken haar los en gaan alle drie onder de douche. Na de verfrissende douche gaan we uitblazen en navertellen in de sauna.

Dit tuinhuisje zullen we nog meerdere malen bezoeken...

Chris  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1214

De buurman

ChrisGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 16, 2014 15:39:02

De buurman

Ik was rond mijn twintigste nogal fanatiek bezig met sport. Lopen, fietsen, zwemmen, klimmen,.. Alles wat mogelijk was in mijn omgeving. Maar door de vele uren en de weinige uren rust, zegt het lichaam ineens stop: blessures en krampen waren het gevolg.
Ergens rond mijn 25ste had ik het zitten; ik was met klimmen verkeerd terecht gekomen en had er een deel blauw plekken en felle rugpijn aan over gehouden. Ik werd dan ook door de dokter verplicht om paar dagen uit te rusten.


Op een avond ging de bel. Ik strompel naar beneden en doe de deur open. Daar staat de buurman met fles wijn in de hand.
"Ik merkte op dat je al enkele dagen thuis bent, en dat je fiets ook al tijd niet is verplaatst."

Ik leg hem mijn situatie uit en nodig hem binnen. We praten een tijdje over koetjes en kalfjes, en drinken zijn flesje leeg. Ik sta op om nieuw flesje te halen, maar dat gaat moeizaam en ik trek ook pijnlijke grimas.

"Oei, je hebt precies fel last," zegt hij.

"Ja, af en toe een pijnscheut in mijn onderrug en nekspieren die stram geworden zijn. Dus ja, even afzien en dan terug door he."
"Heb je zalf of zo om er op te doen?" Vraagt hij.

"Ja, ergens iets pijnverzachtend maar moet eerst warme kussen leggen," antwoord ik.

"En anders een goede massage," repliceerde hij.

"Oh ja," antwoord ik, " dat zou deugd doen denk ik".
"Kom haal eens die zalf en heb je massage olie?"
"Euh, ja, ga jij mij massage geven?"

"Ja, tuurlijk", zei hij.
Ik haal alles uit kamer en uit badkamer haal ik grote handdoek. Ondertussen had hij de sofa meer comfortabel gemaakt. Ik ging op de handdoek liggen en hij deed olie op mijn rug. Het deed goed en ik genoot ervan.

Eerst deed hij mijn schouders en rug. Steeds meer en meer naar beneden. Hij gleed met zijn vingers onder het elastiekje van mijn short. Even ter verduidelijking; het was snikheet en ik had die dag dus alleen die short aangetrokken, voor de rest niets. Ik kon toch niet echt weg te been dus wat kon het me dus ook schelen die ochtend. En daar het in mijn slecht geïsoleerd dakappartement soms tot 32° kon oplopen, had ik ook geen boodschap aan veel kleren.
Dus hij glijdt met zijn vinger onder het elastiek en trek short dus half naar onder tot de elastiek half op mijn kontje bleef hangen. Hij neemt wat meer olie, overvloedig want ik voel het tussen mijn billen door naar beneden naar de handdoek druipen.

"Oeps," hoor ik hem zeggen, "iets te veel".

"Geef niet, er ligt een handdoek", antwoord ik.

"Ja, maar je short is nu besmeurd."

Ik kom even recht op mijn knieën en hij trek mijn short ineens helemaal naar onder. Daar ik echt aan het genieten was, was ik ook kei-stijf geworden. Mijn piemel kletste tegen mijn buik, en beetje genegeerd leg ik me vlug terug op mijn buik. Nu trekt hij de short helemaal uit en hangt die over de stoel.

"Die moet straks de was in hoor", zegt hij.

Hij komt terug naar me zitten en begint terug aan schouders, maar een paar minuutjes later concentreerde hij zich vooral op mijn billen. Maar ik klaag niet, ik geniet. Als hij nog wat extra olie tussen mijn billen giet, open ik lichtjes mijn benen. Zijn vingers volgen de olie naar beneden en al gauw wordt mijn aarsje en ballen zorgvuldig gemasseerd. Hij trek mijn benen verder uiteen en kan zo onder mij door om mijn stijve piemel te nemen.
Met een hand masseert en kneed hij mijn ballen en lul en met andere hand maakt hij mijn aarsje los. Hij steekt plots een vinger erin en door de olie gaat hij ineens heel diep. Ik kreun lichtjes en druk mijn kont tegen zijn hand. Een tweede en derde vinger volgen snel.
Ineens draait hij me om bijna zonder zijn vingers uit me te halen. Nu kan hij beter de rest masseren en begint hij mij piemel hard te trekken.

Ineens begint hij me te pijpen; dit had ik nog niet meegemaakt door een man, trouwens alle rest ook nog nooit door een man. Erover gefantaseerd wel. Ik had ook al wat geëxperimenteerd met allerlei hulpmiddeltjes... Maar nu was het ineens reëel. Zalig vond ik.
Na een tijd voelde ik dat ik het echt niet meer ging houden en zei dat ik ging spuiten. Hij plantte zijn mond over mijn piemel en trok verder en harder door. Ineens spoot ik alles diep in zijn keel waardoor hij alles moest slikken. Telkens ik spoot drukte hij zijn vingers diep in mijn kontje.

Toen hij voelde dat alles eruit was, en ik terug bij positieven was, haalde hij zijn vingers eruit.
Ik kreeg ineens een gevoel van schaamte en wist niet wat te doen. Ik liep naar de douche en liet hem alleen in de salon achter.
Na 5 tal minuten en me grondig te hebben gespoeld, kwam ik eruit, deed een handdoek om en ging naar de living. Hij had zichzelf ook afgetrokken en zijn buik hing vol sperma. Ik gaf hem de handdoek en ging terug naar badkamer een nieuwe voor mezelf halen.

Toen ik terug kwam had hij zich al aangekleed en zei: "Sorry, misschien ben ik te ver gegaan?"

"Geef niets," zei ik blozend terug.
Toen stond hij op en ging terug naar huis. Ik heb die nacht die massage nog veel herbeleefd in mijn dromen.

De volgende dag keek ik buiten toen hij thuis kwam van werk en zwaaide naar hem. Hij zwaaide terug en lachte.
Toen de zon onderging, ben ik de straat overgestoken tot bij hem.
Maar da ‘s voor andere keer.


Chris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1208

BUURVROUW

ChrisGeplaatst door My 4Fingers di, juni 03, 2014 08:58:06

Ik was 22, nog maagd. Voor het werk was ik buitenhuis maar in weekend kwam ik nog naar mijn ouders. Was makkelijk: mama deed de was en de strijk.

Op een zaterdag, als ik opsta zie ik vanuit mijn kamer de buurvrouw buiten haar auto poetsen. Na het wassen en mijn ontbijt is ze nog steeds in de weer. Ik ga naar beneden om even dag te zeggen. Haar dochtertje was ziek geworden in de auto op weg naar oma: dus vandaar dat er zoveel werk was.

Als ze haar bukt, zie ik dat ze geen bh draagt in haar diep uitgesneden T-shirt en ook in haar shortje heeft ze niet veel aan. Haar string piep er even bovenuit.

Ze ziet dat ik kijk en glimlacht.

"Ik heb gedaan met de auto, nu moet ik mij nog wassen. Interesse?"

Tuurlijk heb ik interesse en ze neemt me bij de hand naar haar badkamer.

Ze kleed zich ineens uit en staat met haar mooie tieten en getrimd kutje voor me te paraderen. Ik bloos en zeg dat ik het mooi vind.

"Ja zie ik,” zegt ze en ze wijst naar de bobbel in mijn broek. Ze komt naar me toe en kust me op de mond, de drijft haar tong naar binnen en streelt mijn billen.

Ik neem haar dicht tegen me aan en voel haar tepeltjes priemen in mijn borst.

Ze rukt zich los en kleed mij uit. Als ze mijn broek en slip uittrek; neemt ze mijn lul direct in haar mond en begint te pijpen.

Buiten bij het aftrekken was dit de eerste keer dat ik zo een gevoel had.

Ze neemt mijn handen en legt ze op haar borsten: "Kneed ze maar hard."

Ik leef me uit terwijl ze mijn pik masseert en ook zich zelf vingert. Ik kniel en kijk wat ze met haar vingertjes doet.

"Nu jij met je tong." Voor ik het besef zit ik diep met mijn tong in haar kutje te likken. Ze neemt me mee naar de slaapkamer. Ze spreid zich uit op het bed en vraagt me om verder te beffen. Ik lik haar kutje uit en slik alle sapjes lekker door. Ze trekt haar knieën omhoog en laat me ook haar aarsje likken. Heerlijke nieuwe sensaties leer ik kennen.

Ze trekt me omhoog en gidst mijn lul in haar natte poes.

Het duurt niet lang voor ik in haar klaarkom, iets later komt ook zijn luidkeels klaar.

We knuffelen even verder en dan vertel ik haar dat het mijn eerste keer was.

Ze duikt lachend naar onder en zegt: "Dan komt hier tweede keer."

Ze begint me te pijpen en snel ben ik weer stijf. Ze komt nu in 69 over me zitten en ik lik haar gretig en proef ook mijn sperma uit haar lopen in mijn mond.

Ze schuift iets naar het voeteinde en neemt zo mijn lul in haar kutje. In die positie zie ik haar mooi kontje nu voor eerst zonder de spannende jeans en rokjes aan.

Ze rijd me op en neer terwijl ik haar billetjes uiteen duw zodat ik haar kontje goed kan zien.

Ze komt omhoog en mijn lul floept uit haar kutje.

"Wil je in ander gaatje?" Vraag ze blozend, "dat mag jij kiezen hoor."

Ze laat zich spontaan zakken met haar aarsje over mijn eikel en wacht dan paar minuutjes. Geleidelijk laat ze zich langzaam zakken. Mm… wat een ervaring.

Iets erna komen we allebei nog eens klaar.

Ze kust me en bedankt me. Maar zegt dat dit eenmalig was en dat haar man of mijn ouders niet mogen weten.

Eenmalig is het niet gebleven maar wel ons geheim

Chris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1196

Het bos 2.2

ChrisGeplaatst door My 4Fingers do, februari 27, 2014 23:12:46

Het bos 2.2 bdsm

Na een korte rustpauze, laat Mrs Irene haar slaaf rechtstaan.

“Jan, maak samen met Chris die stelling af,” zegt ze. Beide dames steken een sigaret op en genieten van het zonnetje op hun lichaam.

Jan neemt me mee naar een stapel houtblokken, die hij al bezig was te stapelen. Zijn constructie was zo gemaakt dat het uiteindelijk een soort tafel of stelling was waar iemand gemakkelijk over kon hangen of liggen. Door een aantal koorden goed te knopen, werd het een stevige constructie. Aan weerszijden werden nog ringen in de grond geklopt en dan was het klaar.

De beide dames kwamen het ding inspecteren en gingen erop zitten en staan. Het was in orde en stevig bevonden.

“Nu jij Chris,” zei Mrs Brit. Ik moest op mijn buik over de tafel liggen en Jan maakte mijn handen vast aan de ringen aan een kant, de beide Mrs deden mijn benen ver uiteen en bonden mijn enkelbanden vast aan de andere ringen. Mrs Brit zorgde er wel voor dat mijn ballen en lul strak naar beneden werden getrokken. Nadien nam ze enkele knijpers uit de rugzak en ze zette mijn ballen en lul er vol mee. Ik zou het wel voelen nu als ik stijf werd.

Jan en Mrs Irene leefden zich elk uit met de cane op mijn billen maar Mrs Brit had een voorkeur voor de twijgjes die links en rechts in het bos te vinden waren. Algauw was mijn kont vol met striemen. Jan moest nog eens mijn aarsje goed insmeren en goed stretchen zodat hij iets later gemakkelijk zijn lul tot aan zijn ballen in mijn aarsje ramde. Om het beetje leuk te houden, werd Jan zijn kont ook bewerkt door zijn Mrs Irene en kreeg hij een strap-on in zijn sterretje gedrukt. Mrs Brit kwam op mijn rug zitten zodat Jan haar kutje kon beffen.

Toen zij klaar kwam, nam Mrs Irene haar plaats in. Nu liet ze toe dat haar slaafje klaar kwam in mijn aarsje. Eens het drietal voldaan, gleden ze van mij af en ze fristen zich een beetje op.

Ik bleef hangen en voelde Jan zijn zaad langs mijn benen druipen.

Mrs Irene en Jan namen afscheid en verdwenen langs het pad.

Mrs Brit kwam bij me staan en gaf me wat water te drinken.

“Vind je het leuk?”, vroeg ze.

“Ja hoor Mrs, vind het wel spannend, dank je. ’t Was een leuke verrassing.”

Toen kwam ze achter me staan en begon aan mijn piemel te friemelen. Ik voelde dat ik stijf werd maar voelde vooral de knijpers op mijn lul. Mijn huid was zo hard gespannen door de knijpers, dat stijf worden pijn deed. Ze zag dat het me pijn deed en dat wond haar op, waardoor ze nog verder deed. Ondertussen had ze een opblaasbare butt plug in mij gedaan die ze met beetjes groter maakte in mijn reet.

Plots hoorden we iets in het struikgewas ritselen. Ik kon niet veel doen dat even mijn hoofd draaien in de richting van het geluid en zag een grote hond naar ons toe komen. De hond keek met een schuin hoofd naar me en blafte toen heel luid. Mrs Brit riep hem naar haar toe en de hond kwam kwispelen bij haar staan.

“Max, Maaaaaax, Maxje,” werd er ineens geroepen uit het bos.

“Hieeeeeeeeeeeeeer,” riep Mrs Brit terug. Ik kreeg het warm, moet ze nu die mensen naar hier roepen. Ik keek rond en draaide duizend keer mijn hoofd om te zien we aankwam. Ineens werd ik echter gestoord in mijn angst doordat de hond, Max dus, ineens met zijn poten boven op mijn kont was komen te staan. Ik hoorde hem luid hijgen en verplaatste verschillende keren zijn scherpe nagels van mijn rug naar mijn billen. Ik sloot de ogen want echt deugd deed dat niet.

Toen hij blafte en nog heviger trappelde, kneep ik mijn ogen nog meer dicht; ik kreeg tranen in de ogen van de pijn. Uiteindelijk werd Max van me afgetrokken en toen ik mijn ogen terug open deed, stonden er aan mijn hoofdeinde twee stapschoenen, korte kousjes erin, lange, blote, licht gebruinde benen en kort shortjes.

“Gaat het?” vroeg een lief stemmetje. “Heeft Max je pijn gedaan?”

“Gaat wel”, zei ik. Een mannenstem achter me riep toen.

“Max nee niet opnieuw, blijf hier.” Iets erna “sorry, ik moet er achter.” Maar de vrouw bleef staan, terwijl de man het op een lopen zette.

Ik keek nu verder omhoog en zag een mooie jonge vrouw gepassioneerd staan kijken naar mijn billen en naar de toys van de Mrs.

“Wil je ook eens proberen? Kom maar”, vraagt Mrs Brit.

“Heb ik nog nooit gedaan”, zegt ze en loopt naar de Mrs.

“Bedoelt u hier op liggen of …”, vraagt het stemmetje. “Wat voel je als je hier staat? Wat voel je als je dit doet”, vraag Mrs en geeft me een tik met de cane. “Probeer maar.” Iets erna krijg ik tweede tik maar heel zacht.

“Harder,” zegt Mrs. Weer een tik. “Harder slet,” zegt Mrs en dan pats raak. Die heb ik gevoeld.

“Sorry”, stamelt het de jonge vrouw.

“Kom hier staan slet”, zegt Mrs, “Hoe heet je?”

“Lisa”

“Lisa ik denk dat je eerder onderdanig bent. Kom hier en geef nog 5 van die harde slagen”, zegt Mrs. Lisa zet haar schrap om haar opdrachtje uit te voeren en ik span mijn billen op om iets van de slagen op te vangen. Door de striemen en de nagels van Max lukt het niet echt en als ik span doet het nog meer pijn. Pats, één. Mrs ziet dat Lisa haar ademhaling ineens vlugger gaat en komt achter haar staan.

Ze neemt Lisa haar borstjes vast en voelt harde tepeltjes door de stof.

“Kleed je uit”, zegt Mrs. Lisa stelt geen vragen en doet haar bloes en short uit. Ze had enkel een blauwe string aan en die is al aardig nat zie ik uit mijn ooghoeken. Ze heeft een paar mooie tietjes met stevige tepeltjes en voor de rest een sportief figuurtje.

“Doe verder”. Pats, twee. Omdat Mrs nu haar tepeltjes vastheeft, duurt het even voor nummer drie komt. Lisa ’s ademhaling versnelt nog meer, haar string nog natter. Pats, drie, maar die is iets ernaast.

“Opnieuw”. Pats, drie. Nu zie ik dat Mrs knielt en haar string uittrekt. Met haar handen streelt ze nu de binnenkant van Lisa ’s lange benen. Toen nam ze een dildo en duwde die in de natte flamoes van Lisa. Die kronkelt nu en verliest haar evenwicht maar kan met haar hand nog net op mijn bil steunen die ze daarnet nog bewerkte met een cane. Ze zet nu haar andere hand op andere bil en zet haar benen wijd open, drukt haar kontje naar achter.

Ze leunt nu zo fel naar voor dat ik haar borsten op mijn billen voel. Pats.

Dat was niet op mij… ik voel een schok door Lisa ’s lijfje.

“Heb ik niet gevraagd om te doen slet, daarom krijg je straf. De 5 voor Chris, zijn nu voor jou”, zegt Mrs. Lisa ’s benen worden aan die van mij vastgemaakt, waardoor ze nu ook wijdbeens komt te staan. De dildo glijdt uit haar nat kutje en haar sapjes druipen van haar benen op die van mij. Pats, twee. Lisa gilt het uit en valt neer op mijn rug. Nu worden haar handen ineens naar voor getrokken; haar partner was geluidloos terug bij ons komen staan. Max ligt iets verder aan een boom te slapen.

Hij knikt naar Mrs Brit en zegt dat hij niets heeft gezien en dat ze vanaf nul moet beginnen. Lisa kijkt beetje angstig naar hem. Haar mascara is nu al aan het lopen en maakt zwarte striemen rond haar ogen.

“Karel?” Zegt ze angstig.

Pats, één. “Heb je nog zo een butt plug?” Vraagt Karel. “Zet die dan er maar in. Bij mij wil ze nooit anaal, maar misschien kan jij haar overtuigen.”

Ik voel Lisa beetje tegenspartelen op mijn rug en haar aarsje proberen weg te draaien, maar bij een volgende harde pats, geeft ze zich min of meer gewonnen. Mrs Brit neemt kloddertje vaseline en smeert het aan haar sterretje dat Lisa angstig dichtknijpt. Mrs Brit neemt nu een dildo en drukt die tegen haar kutje waardoor Lisa helemaal terug ontspant. Daar neemt Mrs gebruik van en druk een vinger met vaseline in haar aarsje. Een paar keer heen en weer en een tweede vinger glijdt erin.

Lisa ’s vingers omklemmen mijn onderarmen en telkens Mrs in haar kontje gaat, knijp ze in mijn arm. Ik voel haar zwaarder ademen en haar tepeltjes priemen nu in mijn rug.

Na een tijdje vingeren, drukt Mrs de butt plug tegen haar nat sterretje en gaat langzaam binnen. Lisa gilt even maar als het dikke einde van de plug voorbij haar spier is, kreunt ze lekker. Haar vriend hoor ik tevreden lachen. Pats, drie op haar kontje. En dan kort na elkaar nummer vier en vijf.

Haar vriend laat haar los waardoor ze beetje kan ontspannen.

We worden alle twee losgemaakt en ik moet men mijn rug tegen de stelling staan. Lisa wordt voor me gezet en ik moet haar onder haar kontje omhoog steken. Karel komt tussen haar benen te staan en streelt haar borstjes. Ze begint hem gretig te kussen en te tongen. Hij laat zijn broek zakken en zijn stijve lul dwingt hij ineens hard in haar kutje. Lisa slaakt een kreet en heeft zichtbaar pijn door de diepte van zijn lul die ook tegen de butt plug aandrukt. Mrs Brit komt zich nu bezighouden met haar tepeltjes: ze neemt een voor een de knijpers van mijn ballen en lul af er zet ze op haar borstjes.

Ik zucht van verlichting. Door het heer en weer wiegen van Lisa op mijn schoot, krijg ik al vlug een stijve. Karel laat Lisa haar butt plug uithalen en helpt haar dan om op mijn lul te komen. Nu zit ze lekker in een sandwich en enkele secondes later komt ze luidkeels klaar. Max opent even zijn ogen maar legt zijn kop vlug terug neem en slaapt verder.

Mrs Brit heeft hierdoor ook wel zin gekregen en neemt Lisa ’s plaats in. Beide mannen komen na een tijdje klaar in het kontje en kutje van mijn Mrs. Het sperma druipt langs haar benen naar beneden en Karel laat Lisa Mrs Brit haar kutje en kontje uitlikken.

We nemen nu alle vier een korte pauze en telefoonnummer en email worden doorgegeven: er zal dus nog ontmoetingen zijn.

We ruimen allen samen alles op en trekken dan samen naar de parking. Dat was een leuke dag.

Chris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1132

Het bos 1.2

ChrisGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 13, 2014 19:40:49

Het bos 1.2

Mooi op tijd kwam ik voor haar woning haar oppikken met de wagen en ik moest buiten blijven wachten tot ze buiten kwam.

De deur ging open en ik stapte uit om haar deur te openen en om een zwaar lijkende rugzak van haar over te nemen. “Mijn toys hé." zei ze. Zij is Mrs Brit.

Ik zette alles mooi in de wagen en volgde haar aanwijzingen om naar een bos te rijden.

Het was lekker warm weer en iedereen liep er luchtig bij. Ook zij had naar gewoonte niet veel aan.

Ik had haar leren kennen via internet, en na veel chatten kwam de eerste ontmoeting.

Ze was iets ouder dan ik maar voor zover ik kon zien, had ze leuk figuurtje. Het klopte helemaal met de foto’s die met we elkaar hadden geruild. Tijdens de eerste ontmoeting werd er vooral kennisgemaakt, in real life, en toonde ze me ook paar van haar juweeltjes: tepelklemmen, zweepjes, canes, butt plug, dildo etc.… Ze wou die eerste keer geen harde SM omdat ze mijn pijngrens niet kende, maar deed proefondervindelijk al paar testen. Mijn tepels en lul waren dagen nadien nog gevoelig.

Nu waren we op weg naar een bos en aangekomen op een verlaten landweggetje moest ik parkeren. Ik haalde de rugzak uit en sloot de wagen.

Na ongeveer 15 min wandelen, met de rugzak op mijn rug, liet ze me stoppen.

“Uitkleden." zei ze. Alleen mijn schoenen mocht ik nog aanhouden, de rest van de kleren in de rugzak. En ik kreeg een blinddoek om.

“Nu op je knieën." zie ze en zo kon ze makkelijk een collar aandoen rond mijn nek.

Ook aan mijn handen en enkels werd een collar aangedaan. Aan de collar rond mijn nek hing ze een leiband.

Die trok ze omhoog en nu stond ik recht, moest rugzak aandoen en we liepen verder.

Al dit gedoe en feit dat ik geblinddoekt was wond me wel op en liep op moment met stijve lul. Maar Mrs had het gezien en ineens voelde ik een twijgje van een wilg op mijn billen kletsen en ook op mijn pik. “Pas als ik het zeg, wordt je stijf." zei ze ter verduidelijking.

Dit maakte het er wel niet makkelijker op. Ik deed mijn best om aan iets anders te denken maar lukte niet goed. Weer kreeg ik een striem bij.

“Als je niet wilt luisteren, moet je maar voelen! Schoenen uit." Snel stampte ik mijn schoenen uit en nam ze in mijn hand. Nu kon ik mij concentreren op de steentjes en takjes die mijn voetzool prikkelden.

Na een paar 100 m afzien, liet ze me stoppen en trok ze me het bos in. Door het dichte bos, kwam niet veel zonlicht en de temperatuur zakte. Ook voelde ik verandering van grond en nu waren het de dennennaalden die mij prikten. Ineens voelde ik terug de zon op mijn lichaam, we waren dus op open plek aangekomen.

“Knielen, schoenen aan de kant en rugzak afdoen." zei ze. Toen trok ze me vooruit op handen en voeten en ik voelde weer een andere grondsoort: een plastiek zeil…

“Liggen op de rug." Toen trok ze mijn benen open en werden de collar vastgemaakt. Ook mijn armen werden op deze manier geklemd en daar lag ik naakt in een bos als de afbeelding van Da Vinci.

“Mond open” was haar volgende kort bevel en ik kreeg soort mondklem in. “Dus tijdens onze chat zei je dat je wel eens mijn pis wilt drinken…" Veel kon ik niet antwoorden met de klem. Maar voor ik het besefte kwam ze over me staan en liep haar plas in mijn mond. Ze drukt met een hand mijn neus dicht zodat ik verplicht werd het op te drinken. Het was een aparte ziltige smaak maar viel best mee. Ze deed, hurkend over me, de klem los en beval me haar kutje droog te likken. Toen deed ze de klem terug in en ineens voelde ik weer een plas in mijn mond lopen. Mrs heeft veel gedronken dacht ik en hield me klaar om opnieuw te moeten slikken maar deze keer werd ik niet verplicht.

Nu werden mijn benen losgemaakt en opnieuw gebonden op een manier dat mijn knieën bijna tegen mijn borst aan drukte. Zo had ze vrij zicht op mijn schaamstreek en aarsje. En dat liet ze gauw blijken door haar twijgje weer te gebruiken.

Eerst streelde ze zachtjes maar ineens weerklonk een pletst op mijn ballen en een tweede op mijn kont. Nu hoorde ik haar rammelen in de rugzak en kwam ze terug met cane. Hiervan kreeg ik 10 op elke bil. “Mm… mooi rood." zei ze lachend.

Nu hoorde ik haar latex handschoentjes aandoen en iets erna werd mijn aarsje bewerkt met haar vinger. Ik genoot zichtbaar en toen vond ze het tijd voor iets meer. Ze nam een klodder glijmiddel uit potje en smeerde dit rond en in mijn aarsje. Snel daarna verdwenen 3 vingers in mijn sterretje. Dit kon ik nog aan want deed dit soms met mezelf en moest dit ook van haar al doen als chat- opdrachtje.

Nu kwam ze over mijn hoofd staan en moest ik haar klitje en schaamlipjes likken en zuigen. Ik hoorde aan haar ademhaling dat ze er van genoot. Doordat ze in soort 69 positie zat, kon ze nog altijd mij onderhanden nemen. Nu gingen er 4 vingers in me, maar deze voelden anders aan: het waren niet de hare want die knepen ineens in mijn tepels.

Ik verstarde even maar veel tijd om na te denken kreeg ik niet want ze kneep harder toen ik stopte met haar te beffen.

De andere handen droegen ook handschoenen, maar waren fijner en een tweede paar vingers kwam erbij. Mrs raakt nog meer opgewonden en komt bijna klaar voel ik, en in haar extase laat ze de cane een paar keer hard neer komen op mijn billen. Terwijl ik haar verder bef, gaat haar ademhaling sneller en sneller en ineens drukt ze haar natte kut over mijn neus en mond en komt ze luid klaar. Ik moet weer mijn best doen om al haar sapjes in te slikken. Na paar seconden staat ze eindelijk recht en kan ik weer ademhalen.

De vingers floepen nu uit mijn aarsje en ik voel een ander paar laarsjes langs mijn hoofd neerknielen.

“Drinken en beffen." klinkt het nu en weer komt een straal pis in mijn mond. Doordat de vrouw diep over mijn mond en neus komt hurken, moet ik meer alles inslikken. Ik hoor haar zuchten. Als ze klaar is met plassen knijpt ze in mijn tepel om te tonen dat ze gebeft wilt worden. Aan mijn aarsje voel ik nu iemand anders weer een klodder vaseline smeren, mijn Mrs denk ik, maar ineens voel ik iets warms, dikker dan een vinger naar binnen gaan, een lul. Even tellen leert me dat we dus minstens met 4 zijn. Verklaart dus ook waarom ik al 3 verschillende plas geproefd heb…

Als de lul langzaam maar diep bij me naar binnen is gegaan, wordt mijn blinddoek afgedaan. Ik kijk tegen een mooi kaal kutje met mooi rode schaamlipjes en vanuit mijn ooghoek zie ik forse man mijn aarsje openrammen.

Als de dame, die op me zit, ziet dat de man gaat klaarkomen in me, trekt ze hem recht en neemt zijn lul in haar mond. Hij spuit zijn zak leeg in haar mond en terwijl komt zij ook klaar op mijn mond. De twee komen nu recht en kussen elkaar, terwijl ik nog altijd in de knoop op de grond lig.

“Hallo." zeggen ze, ”we zijn goede vrienden van je Mrs Brit. Ik ben Mrs Irene en dit is mijn man/slaaf Jan."

“Het was een zeer aangename kennismaking." zeg ik.

Mrs Brit doet ondertussen een cockring rond mij.

“Nu ga jij neuken." Zegt ze.

Ik word losgemaakt en Mrs Irene en Mrs Brit knielen voor Jan en mij neer. “Eerst beffen en likken." Jan en ik beginnen gretig en na tijdje krijgen we allebei een mooi harde paal.

“Kom maar” roepen beide dames en we neuken hen op zijn hondjes. Als Mrs Irene voelt dat ik bijna klaar wil komen, zegt ze dat ik ander gaatje moet gaan. Ik kom iets naar achter om uit haar kutje te komen en wil tegen haar sterretje drukken maar ze trekt zich weg.

“Neen nee, een ander gaatje zei ik” en drukt Jan zijn billen uiteen.

Ik verplaats me en druk tegen Jan zijn reetje; ik glij makkelijk bij hem binnen want ze waren beide al een tijdje in bos het spel aan het voorbereiden.

“Spuit Jan maar vol." Gebied Mrs Irene me en iets later leeg ik mijn zak in zijn aarsje. Ook Jan komt ondertussen klaar op de billen van Mrs Brit.

Ik moet mijn Mrs haar billetjes proper likken.

Een tijdje rusten we uit waarbij we afspraak maken voor volgende bosspelletjes.

Chris

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1105