Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

EERSTE KEER

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers do, december 07, 2017 12:48:55

EERSTE KEER

Ik schrijf dit op omdat wat ik mee maak zo lekker is dat er meer mensen van moeten genieten. Ik ben namelijk exhibitionistisch. Dus ik laat me graag bewonderen door andere mensen en daar word ik ook weer geil van.

Het begon op school een bisjaar van de middelbare school. Ik was dus al achttien. We hadden een gymleraar waar alle meisjes gek op waren, ik dus ook. Op een keer moesten we touwklimmen en in de ringen. Terwijl ik in een touw klom voelde ik dat touw tussen mijn benen heen glijden. Het touw schuurde over mijn spleetje en ik werd er geil van. Ik had een T-shirt aan en een sportbroekje, daaronder een wit slipje en een witte bh. Ik had toen al lekkere tietjes. Boven in het touw was mijn kutje zo nat dat ik bang was dat mijn sportbroekje ook nat zou worden dus gleed ik naar beneden maar ik ging te hard en brandde mijn dijen en mijn handen. De laatste twee meter viel ik. Ik zat te huilen op de grond. De leraar kwam naar me toe en nam me mee naar de kleedkamer. Hij pakte een handdoek, maakte hem nat en zij.

“Doe maar op je benen”.

Ik pakte de handdoek aan en deed mijn benen uit elkaar en ja hoor mijn sportbroekje was een beetje nat ik legde snel de handdoek over mijn brandplekken ook mijn handen hield ik op de natte handdoek. De pijn werd minder en de leraar zei.

“Als het beter gaat kleed je dan maar aan en kom dan de zaal weer in”.

Na een paar minuten ging het wel weer. Ik kleedde me uit en ging douchen het zou nog wel een half uur duren voor de les klaar was dus ik had alle tijd. Ik voelde me nog steeds een beetje geil en ik vingerde me onder de douche naar een lekker climax. Ik kleedde me aan maar mijn slipje was drijfnat dus die trok ik niet meer aan. Ik trok zo mijn spijkerbroek aan. Dat bleek een grote fout. Omdat ik zo geil was ging mijn broek na vijf minuten in mijn spleetje zitten. Ik zat toen al weer in de sportzaal. Na de les riep de leraar me.

“Kom even, ik heb nog een zalfje voor je brandplekken anders krijg je misschien littekens”. Ik hield mijn handen vooruit.

“Ook je benen” zei hij.

“Dat kan niet” zei ik “dan word mijn broek vies van de zalf”.

“Neen, want het trek zo in je huid”.

Ik kon er niet meer onderuit en bij de gedachte dat hij mijn kutje zou zien maakte me weer geil. Ik maakte mijn broek los en schoof het langs mijn benen naar mijn knieën ik stond nu voor hem in mijn blote kont. Ik had nooit veel haar op mijn kutje. Dat trimde ik regelmatig. Hij zat op een stoel voor me en keek vijf, zes seconden naar mijn kutje. Toen keek hij mij in de ogen. Mijn lippen trilden, en ik maakte ze nat met mijn tong. Hij pakte de zalf, deed wat op zijn vingers en wreef de zalf over mijn dijen. Ik stond een beetje met mijn benen wijd. Zijn vingers kwamen steeds dichter bij mijn kutje. Ik voelde mijn kutje natter worden en voelde nu ook geil langs mijn been lopen. Hij zag het ook, veegde het op zijn vinger en stak het in zijn mond.

“Hm… je smaakt goed”. Zijn vingers gingen nu over mijn schaamlippen die uit elkaar stonden. Mijn klitje stak er tussen uit, het was dik en rood toen hij er met zijn vinger over heen ging kreunde ik. Ik zette mijn benen verder uit elkaar en voelde zijn vingers in mijn kutje glijden. Hij stak er twee tegelijk in. Ik stond op mijn benen te trillen, hijgde en kreunde. Ik zocht houvast en steunde tegen hem aan. Hij kwam uit de stoel en zette mij toen in de stoel. Hij ging voor mij op de grond zitten en likte mijn kutje. Schokkend kwam ik klaar ik gaf een gilletje. Hij likte al mijn geil op, stond op en ging voor me staan. Ik keek recht naar een grote bobbel in zijn broek. Hij trok zijn joggingbroek ook naar beneden en in zijn slip zat een natte plek. Hij trok ook deze naar beneden. Voor het eerst in mijn leven zag ik een stijve lul en dan nog vlak voor mijn gezicht. Ik begreep wat hij wou.

Ik pakte zijn lul en begon er aan te trekken maar ik deed het niet goed. Hij deed het voor en toen ging het beter want hij begon ook te hijgen. Hij pakte mijn hoofd en trok het naar zich toe; zijn eikel vlak voor mijn mond. Ik trok zijn eikel bloot en likte voorzichtig. Meteen kreunde hij. Ik nam zijn eikel in mijn mond en pijpte hem. Ik bewoog mijn mond met mijn lippen strak om zijn lul heen en weer. Toen pakte hij mijn hoofd en begon mij in mijn mond te neuken. Hij gromde en spoot straal na straal sperma in mijn mond. Ik durfde het niet door te slikken zodat alles uit mijn mond liep over mijn kin. Het droop op mijn benen en liep in een straaltje langs mijn dijen op de grond.

Toen hij klaar was, ging hij tegenover me zitten. Zijn lul was nu weer slap. We keken elkaar aan.

“Je bent een lekker meisje. Maar dit moeten we niet meer doen anders verlies ik mijn baan en mijn vrouw.” Ik knikte van ja en trok mijn kleren weer aan. Hij gaf me nog een kusje en wenst me nog een fijne dag.

Vanaf toen draag ik nooit meer een slipje want je ziet wat er van kan komen. En ik laat het ook merken aan iedereen die ik leuk vind. Wat ik verder beleef vertel ik wel een andere keer. Ik ben hier weer geil van geworden dus ik pak zo de tram naar de stad en doe een kort rokje aan zodat iedereen mijn blote kale kutje kan bewonderen.

Comtesse

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1948

MUSEUMBEZOEK

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 22, 2017 15:17:14

MUSEUMBEZOEK

Toen ik nog de gezegende leeftijd met bijhorende maten van vijfentwintig jaar beheerde liep ik al eens graag een museum binnen. Dingen waar ik graag meer over te weten kom zijn onder andere dieren die met uitsterven bedreigd worden, schilderijen van bekende en minder bekende schilders, of de gewoonten van bepaalde volkeren.

Op een regenachtige dag waren er ook een aantal klassen van een middelbare school aanwezig. Het was een expositie over volkeren die leefden in Afrika. De gids legde uit hoe de mensen daar over voortplanting, geboortebeperking en over seks denken. Hij zei dat de bosjesmensen een apart kenmerk hebben op lichamelijk gebied, namelijk dat hun penis en vagina wat anders zijn dan bij de rest van de wereldbevolking. De jongeren luisterden aandachtig en moesten soms hard lachen. Ik stond achteraan en luisterde en lachte mee. Eén van hun leerkrachten kwam naast me staan. Een knappe jonge man van ongeveer midden dertig jaar, met mooie bruine ogen en een innemende glimlach. Ook hij moest lachen met de uitleg van de gids en de reactie van de jongeren. We fluisterden elkaar wat commentaren toe over wat de gids net vertelde en we moesten lachen om de gedachte dat we dat specifieke kenmerk wel eens wilde zien met onze eigen ogen.

Het was raar dat we direct zo vertrouwd met elkaar omgingen. We stonden heel open voor elkaar, konden gemakkelijk naar elkaar luisterden, we voelde dat er een soort van vertrouwen was tussen ons. We liepen verder om de jongeren en de gids voor te zijn, zodat we nog rustig verder kon kijken en wat met elkaar konden praten. Bij één van de ramen nam hij me vast in zijn stevige armen en toonde een potloodtekening van de geslachtdelen van een Bosjesman. We lazen wat erbij geschreven stond, we zwansden en lachten.

Plots zei hij dat hij mij wel eens naakt wou zien en mijn geslachtsdelen eens goed wou onderzoeken om na te gaan of ook ik niet van de bosjesmensen afstamde! Ik lachte om die gedachte en zei zonder het echt te menen dat ook ik zijn geslachtsdelen dan zou moeten onderzoeken om zeker te zijn dat hij geen Bosjesman was.

“Goed”, zei hij en keek eens rond tot zijn oog op een plekje achter een paneel viel waar hij me naartoe trok. Ik was verbaasd en kon niets van protest uitbrengen. Daar stonden we dan in een donker hoekje dicht tegen elkaar. Hij was wat groter dan ik en hij kon over het muurtje heen kijken de zaal in.

“Niemand te zien dus mogen we wel wat lawaai maken”, zei hij al lachende. Hij trok zijn jas uit en vroeg of ik de mijne ook uit wilde doen. Hij had een mooi lichaam, brede schouders en een mooi kontje. Hij keek me aan zoals een dokter naar zijn patiënten kijkt en vroeg of ik mijn kleren wilde uittrekken voor het onderzoek. Hij schrapte eens zijn keel om met wat meer autoriteit over te komen, hoewel hij moeite moest doen niet in een lachbui te schieten. Langzaam begon hij mij uit te kleden. Vervolgens rolde hij zijn mouwen op, en hij legde zijn ingebeelde instrumenten die nodig waren voor het onderzoek klaar.

Dan keek hij naar mij en knikte tevreden daar ik bijna helemaal in mijn blootje stond. Hij kwam voor me staan en kuste me zoals er dat maar weinigen kunnen. Zijn handen duwden me tegen de muur. Hij bleef even naar me kijken en ik opende een klein beetje mijn benen. Hij streelde mijn lichaam met zijn ogen en zijn handen, fluisterde lieve dingen in mijn oor en ging met zijn vingers op zoek. Hij nam mijn borsten stevig vast en masseerde deze zacht. Zijn handen gleden dan langs mijn zij naar beneden tot aan mijn heupen. Dan begon zijn zoektocht door mijn schaamharen en mijn schaamlippen. Mijn klitje was ondertussen wel al een stevig hobbeltje geworden en mijn spleetje was warm en vochtig. Ik liet hem doen en genoot ervan met mijn ogen gesloten. Plots voelde ik dat hij mijn schaamlippen uit elkaar trok en mij begon te likken over mijn hele schaamstreek.

We hoorden dat de klassen met hun gids eraan kwamen. Dus gebaarde hij me stil te houden, maar dat was niet gemakkelijk nu ik zo opgewonden was. Zijn tong bleef mijn klitje verwennen terwijl hij zijn vingers in mijn spleetje duwde. Meermaals moest ik op de mouw van mijn bloes bijten om niet hardop te kreunen. Plots stopte hij even daar er voetstappen te horen waren in onze buurt. We hoorden de gids uitleg geven aan zijn leerlingen. Gretig keek hij me aan en stopte drie vingers diep in mijn spleetje en likte vlijtig mijn klitje. Dat maakte mij zo wild dat ik moest klaarkomen.

Hij trok snel zijn broek, slip en pull uit en duwde zijn lichaam tegen het mijne. Zijn stijve penis had al zolang moeten wachten. Hij duwde met stevige stoten zijn kanjer diep in me. Hij moest zich inhouden om niet teveel lawaai te maken. Maar lang duurde het niet, hij werd wilder en wilder en het koste hem meer en meer moeite om niet hardop te kreunen. Hij blies als een woeste stier in mijn hals en door zijn hevig kronkelende lichaam moesten we beiden klaarkomen. Hij spoot met krachtige stoten mijn kutje vol en slaakte dan nog enkele zuchten van voldoening. Ik deed alsof ik hem iets in het oor wou fluisteren, maar beet zachtjes in zijn oorlel. Ik zei dat ik niemand meer hoorde in de zaal en begon hem af te kietelen. Hij viel mij aan en we speelden even met elkaar. Dan kneedde ik zijn teelballen en vroeg of we elkaar nog eens zouden zien.

“Straks als we buiten zijn en de leerlingen in de bus zitten kunnen we samen nog iets gaan drinken en afspreken voor een volgende keer. Goed?” zei hij terwijl hij zijn kleren terug aantrok en ik de mijne. Hij gluurde over het muurtje heen en zag niemand. We liepen van achter het paneel vandaan en zagen ineens dat twee leerlingen achter waren gebleven en elkaar stevig stonden te zoenen. Zij hadden ons niet gezien en we liepen stilletjes verder. We zagen wat verderop de groep leerlingen en namen afscheid van elkaar met een vluchtige zoen.

“Tot straks”, fluisterde hij me in.

Comptesse

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1816

CAMPINGPRET

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers do, december 01, 2016 11:59:08

CAMPINGPRET

Jeroen en ik hadden besloten op de fiets op vakantie te gaan. We hadden een tocht uitgestippeld rondom het IJsselmeer. De overnachtingen waren gepland bij de campings op boerderijen of op een andere rustige landelijke camping. De eerste nacht overnachten we in een boomgaard van een oude fruitteler die meer plezier beleefde aan de gasten dan aan zijn bomen zo hij zelf zei.

De tweede dag gingen we in een klein dorp naar de winkel en vroegen of er hier in de omgeving een kampeerterrein was. Een vrouw die voor kwam wees ons de weg naar 'Onder de linden' een goed onderhouden boerderij met achter de schuur een kampeerveld waar een aantal caravans en tenten stonden. Jeroen meldde zich bij het huis en vroeg of er plaats voor ons was voor een nacht. De vrouw die hem te woord stond wees in de richting van het veld en zei; “zoek de beste plaats maar uit die nog over is en kom je dan maar melden.”

Jeroen en ik kwamen op het veld en zochten een plaatsje in de schaduw van de bomen vlak achter de hooischuur. We zette onze tent op en liepen wat rond op het erf. We werden begroet door een vriendelijke Duitse dog. Een goedzak van een hond die al gelijk goede maatjes werd met ons. We melden ons bij het huis en lieten ons inschrijven. De vrouw die zich voorstelde als Liese, was knap had mooi lang bruin haar en amandelvormige ogen. Ze had een prachtig figuur met een volle boezem. Liese vertelde dat er gasten met de huifkar het bos in waren en met een uur terug kwamen. Ze nodigde ons voor een kopje thee in de tuin. We gingen op de tuinstoelen zitten op het terras waar de hond languit op de ligstoel lag te luieren. Liese kwam naar buiten met drie kopjes thee en bediende zo haar gasten. Ze nam plaats op de ligstoel naast de hond en vroeg belangstellend naar onze vakantieactiviteiten, waar we vandaan kwamen en waar we naar toe gingen. Het was gezellig en om de een of andere manier zorgde Liese er voor dat we constant een geweldig uitzicht hadden op haar dijen en boezem. Ze vroeg of we nog thee wilden, maar we besloten om een eindje te gaan wandelen. Liese wees ons de weg welke wij moesten lopen zodat we de huifkar tegen moesten komen dan konden we met hen terug rijden.

We liepen naar de tent om wat spullen op te halen. Ik bukte voor mijn tas en dat gaf Jeroen aanleiding zijn hand onder mijn T-shirt te steken en mijn tepels te masseren. Hij zei me dat hij ontzettend geil was geworden van Liese en toen ik naar achteren greep, voelde ik de keiharde staaf van Jeroen, die zijn op zijn beurt zijn hand over mijn, ondertussen flink nat geworden lipjes liet gaan. We kropen in de tent en kleden ons uit. Volgens de informatie van de vrouw duurde het nog minstens 20 minuten voor het gezelschap weer terug zou komen op de camping, net genoeg tijd voor een vluggertje. We geilden elkaar op en bewerkten elkaar met alles wat lekker was. Ik nam de geile neukstaaf van Jeroen in mijn mond en zoog hem en pijpte hem tot hij begon te kreunen. Ondertussen befte Jeroen mijn natte kut en stak twee vingers in mijn soepele anus die deze bewerking wellustig onderging. We draaiden over en op elkaar tot Jeroen zijn harde pik in mijn sappige kut kon stoppen en me een neukbeurt gaf waar de vonken afvlogen. We kregen beiden een orgasme waardoor we lagen te kreunen en te kermen in de tent. Net toen we klaar kwamen reed de huifkar het kampeerveld op zodat de andere gasten nog net het einde konden mee beleven.

We kleden ons aan voor zover dat nodig was en kwamen uit de tent. De gasten die terug waren begroeten ons lachend. De man in de tent welke het kortst bij ons stond zei dat hij ook jong was geweest en dat het tijdens de vakantie het spannend is als de anderen kunnen mee genieten. We wisten niet wat we met de situatie aan moesten en stonden er bij of we ons betrapt voelden. Een vrouw die uit een caravan kwam vroeg of we zin hadden in een kopje koffie en vroeg ons dan daar naar toe te komen. We zaten nog maar net bij de caravan van Dieter en Hanna toen de een na de ander aanschoof. Ze vertelden dat ze een prachtige tocht hadden gemaakt en dat de boer het zo mooi kon vertellen. Tijdens het koffie drinken kwamen de boer, die zich voorstelde als Gustaaf, bij ons zitten en dronk een kopje koffie mee. Dieter vroeg of Liese zich niet had verveeld toen zij weg waren, waarop deze zei dat ze zich goed had vermaakt vlak buiten onze tent. Ze keek ons aan en lachte veel betekenend naar ons.

's Avonds liepen we nog een stukje om en kwamen terug op de kamping. Toen we voor de tent zaten hoorden we uit de hooischuur een kreunend geluid komen. Jeroen stond op en ging kijken of er wat aan de hand was. In het hooi zat Hanna met haar benen wijd met haar rok omhoog en Dieter lag ertussen te beffen. Hij zoog de harde klit van zijn vrouw die hierdoor begon te kermen, ze genoot zichtbaar van het beffen door haar man. Dieter trok zijn broek uit en stak zijn dikke lange lul in de mond van Hanna, die hem bijna niet in haar mond kon houden. Het tweetal kleedde zich uit en begonnen elkaar te strelen en te bewerken. Ze pijpten en beften en likten elkaars anus. De lul van Dieter werd dik en zwol op in de geile kut van de vrouw. Hanna kreeg een aantal orgasmen achter elkaar, ze gilde, steunde en kreunde dat ze meer wilde en dat ze niet wilde ophouden voor ze twee lullen in haar voelde; die van Dieter en van een ander. Dieter stelde voor om de nieuwe gasten vanavond uit te nodigen en te verleiden.

Omdat Jeroen en ik dit hoorden en we wel zin hadden in een verzetje liepen we naar de tent in afwachting van hetgeen er ging gebeuren. We zaten voor de tent toen Dieter langs liep en zo tussen neus en lippen vroeg of we vanavond een borreltje kwamen drinken. Jeroen nam de uitnodiging aan en riep mij of ik mee ging naar de buren. Ik had er al een beetje rekening mee gehouden en had mijn mini slipje aan gedaan en mijn BH uit gedaan. We stapten naar de caravan van Hanna en Dieter en werden ontvangen door Hanna die net naakt stond om een andere kleren aan te trekken omdat er hooi in haar kleren zat. Hanna lachte “ik vind kriebelen wel lekker maar niet van hooi.” We dronken wat en ze vertelden ons wat er zoal te doen was op deze camping. Op een camping met twintig plaatsen moet je zelf het plezier maken en je moet het met elkaar doen zei Hanna, waarop ik suggestief zei “vooral met elkaar doen.” Waarop Dieter weer antwoordde dat het met elkaar het lekkerste is. Hanna zei dat ze zich wel wat kon voorstellen wat je allemaal met elkaar kon doen en beleven. Jeroen vertelde wat we die middag allemaal al gezien hadden en meegemaakt en vroeg of dit hier de gewoonte was. Dieter zei als je het hier een nacht volhoudt wil je hier nooit meer weg. Hij vertelde dat de Gustaaf en Liese een bijzonder stel was en dat je alles aan ze kon vragen en alles van ze kon krijgen, als het redelijk was. “Gustaaf is een kerel die genoeg heeft aan twee keer seks per week. Liese echter wil wel twee keer per dag en daar heeft Gustaaf wat op gevonden. Een paar jaar geleden hebben Gustaaf en Liese een kampeer terrein aangelegd met de bedoeling om hier een camping te beginnen waar alles mag en kan maar niets moet, behalve je netjes gedragen buiten de camping en de zaak schoon en netjes houden. Deze regel werd door iedereen gerespecteerd en het is een frisse ruime schone camping met een pracht van een toiletgebouw, waarin drie ruime douches zijn waarin je gemakkelijk met drie of vier personen kunt douchen. Omdat Gustaaf en Liese regelmatig naar parenclubs toe gaan en zo mensen tegen komen met een ruim denkpatroon betreffende seks, hebben ze daar reclame gemaakt voor hun camping en zo een gastenbestand opgebouwd van gelijk denkenden.”

Jeroen vroeg hoe het kwam dat zij naar hier werden gewezen door iemand uit het dorp. Waarop Dieter antwoordde dat we dit gevraagd hadden aan een vrouw die hier ook op de camping staat en gezien had dat Jeroen en ik er nogal ruimdenkend uitzagen. Dieter stelde voor om aan ons, de mogelijkheden op de camping te gaan bekijken.

“Is hier dan nog meer te zien” vroeg ik me luidop af, waarop Hanna zei dat we nog versteld zouden staan van de mogelijkheden op deze kampeerplaats. Ze liepen eerst naar het toiletgebouw met de douches en de wc's. Hierna liepen we naar een schuur naast de hooischuur en gingen deze binnen. Het was er schemerig en er branden een paar kleine lampjes. Het rook er heerlijk fris naar bloesem en bloemen. Aan beide kanten waren deuren die toegang gaven tot een viertal kamertjes waarin een groot matras lag en in een kamer bevond zich een spiegel tegen het plafond. Ik vroeg of dit logeerkamers waren waarop Hanna lachend antwoordde “je mag in deze kamertjes alles doen behalve slapen”. Het was ons dadelijk duidelijk dat deze kamertjes bedoeld waren om de liefde te bedrijven. Aan het eind van de gang liepen we door een deur die toegang gaf tot een mooie ruime kantine met een lange bar tegen de wand. Gustaaf die achter de bar stond vroeg of het ons beviel wat we gezien hadden, waarop we tegelijk zeiden “meer dan tevreden”. Dieter bestelde een paar drankjes en we namen plaats aan de bar. Ondertussen stond Liese tegen Dieter aan en liet zich door de man strelen op haar bips en rug, ze gaf Hanna een knipoog en vroeg of het goed was dat ze Dieter een uurtje kon lenen. Hanna zei “als je Dieter wil lenen moet je mij en Jeroen en Sylvia er ook bij nemen anders gaat het vanavond niet door.”

Ik kan je zeggen dat ik er opgewonden van werd en voelde me al nat tussen mijn benen worden en ik voelde dat Jeroen al een erectie kreeg van de gedachten wat er straks ging gebeuren. Liese nodigde de stellen uit om naar een kamertje te gaan en we volgden haar. We namen plaats op de matras en kleden elkaar uit tot iedereen naakt was. Jeroen die voelde of ik al nat was verbaasde zich van wat hij voelde, zo nat was ik nog nooit geweest en hij stak gelijk drie vingers in mijn geile kut. Ik begon aan de pik van Leo te trekken en te strelen en voelde me hitsig en geil worden. Ik nam de hand van Jeroen en gebruikte deze als een vibrator, ik bewoog de hand in en uit mijn sappige natte kut waarop Jeroen er nog een vierde vinger bij deed en ik liet hem achter in mijn kut glijden. Zijn duim wreef over mijn kittelaar en plots kwam ik kreunend klaar.

De andere drie keken hoe wij bezig waren en streelden elkaars lichamen Dieter nam de borsten van Liese in zijn handen en kneedde zo het volle zachte stevige vlees met bovenop de harde grote tepels die als vingers rechtop stonden. Hanna bewerkte de natte kut van Liese en vingerde met de andere hand haar eigen kittelaar. Nadat Hanna haar eerste orgasme had gehad nam Liese de pik van Jeroen en stak deze in haar mond en zoog zo de geile neukstaaf van mijn geile jongen. Ze voelde dat hij hard en groot was en voelde aan zijn balzak die goed gevuld was met een paar flinke ballen. Liese pijpte Jeroen tot deze begon te kreunen, ze ging op haar rug liggen en trok hem op zich en stuurde zijn harde pik naar haar natte neuk doos en liet hem naar binnen glijden.

Jeroen neukte de vrouw van de boer terwijl Dieter zich bezig hield met mij. Hanna streelde nu de borsten van Liese en beet zacht op de harde tepels. Ik zat op mijn knieën met mijn gezicht tussen de benen van Hanna terwijl Dieter zijn harde neukstaaf in mijn kut heen en weer bewoog. Door het stoten van Dieter befte ik de geile natte neukspleet van zijn vrouw. Liese die bloedgeil was kwam als eerste klaar en gilde en kermde van genot en wilde het warme sperma van Jeroen in haar kut voelen spuiten, wat Jeroen enige tijd later met overgave deed. Hij spoot zijn warme zaad diep in de neukdoos van Liese die opnieuw een orgasme kreeg. Ik had me omgedraaid, kwam voor de tweede keer klaar op het stoten van Dieter die even later ook zijn zaad in de buik van zijn neukpartner spoot en kermend klaar kwam.

Hanna vingerde zichzelf, met de ene hand bewerkte ze haar klit en de vingers van de andere hand stak ze diep in haar anus, zo kwam ze gillend en krijsend voor de eerste maal klaar. Hanna riep terwijl ze klaar kwam dat ze een lul in haar kut wilde en een in haar kont en zo een beurt wilde hebben ze wilde zaad voelen in beide gaatjes. Hanna kroop boven op Jeroen en pijpte zijn pik tot deze weer instelling kwam en vingerde zijn anus tot hij weer begon te kreunen van genot. Ze ging op de jongen zitten en stak zijn leuter in haar smachtende natte kut en liet deze diep in haar geile neukgleuf zakken tot ze hem tegen haar baarmoeder voelde stoten. Ze ging iets voorover liggen en zei tegen Dieter dat deze zijn harde stijve pik in haar kont moest steken. Deze deed wat hem was op gedragen en hij stak zijn stijve leuter in het gladde holletje van zijn vrouw. De beide mannen voelden elkaars lul heen en weer schuiven in het lichaam van de vrouw en gaven haar een beurt waar ze om gevraagd had. Hanna kwam kermend en kreunend klaar, gilde om meer en wilde sperma voelen in haar gaatjes. Ze bewoog zich als een paling tussen de beide mannen in en kreeg steeds weer een nieuw orgasme en kwam zo verschillende keren klaar. De beide mannen spoten hun zaad voor de tweede keer in de neukgaatjes waarin ze zaten en kregen beiden een explosief orgasme en ramden in de geile kont en kut van de vrouw.

Het vijftal lag bij te komen van de inspanning en stelde voor om te gaan douchen om daarna nog een drankje te nemen en naar bed te gaan. Onder de douche hielpen ze elkaar met het inzepen en afdrogen, de mannen spoelden de kutjes van de vrouwen uit met heerlijk warm water en gaven er een zoentje op terwijl de vrouwen de pikken van de mannen schoonmaakten door de voorhuid naar achter te trekken en zo de blote eikel onder de warme douche te houden. Dit wond hen zichtbaar weer op. De penis van Dieter werd weer hard en die van Jeroen begon ook weer te steigeren. Liese stelde voor dat zij vast naar Gustaaf ging om de drankjes in te helpen schenken dan kwamen de anderen straks wel en liep vast weg naar de bar. Hanna, die de pik van Jeroen alweer hard gemaakt had, boog zich voorover en liet Jeroen zijn lul in haar kut steken en zo neukten ze tot ze nogmaals een orgasme kregen. Hun gesteun en gekreun ging door het hele toilet gebouw. Dieter die inmiddels zijn pik in mijn kut had gestoken, stond tegen de muur aan terwijl ik om zijn nek hing en mijn benen om hem heen had geslagen zo neukten we tot we beiden voor de zoveelste keer klaar kwamen en dit lieten we horen en merken aan iedereen die zich in onze omgeving bevond. Het sperma spoot in mijn al overvolle kut en liep naar buiten.

We spoelden ons af, kleden ons aan en liepen naar de bar om ons drankje te gebruiken. We spraken af dat we het nog eens een keer over zouden doen als wij tenminste op de camping bleven staan. We besloten dit de andere dag aan Liese te berichten en namen afscheid met een dikke zoen voor de nacht en gingen ieder naar zijn eigen tent en bed. De volgende dag werden we wakker om een uur of tien. We deden de tent open en voor de tent lag de Duitse dog van de boer. We zeiden tegen elkaar dat we zeker nog bleven voor minstens tien dagen dan hadden we nog een week om weer naar huis terug te fietsen.

Comtesse

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1704

VERMENGEND ZWEET

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers do, november 24, 2016 15:46:53

VERMENGEND ZWEET

John knipperde tegen het zonlicht en keek naar de vrouw in zijn armen. Zijn hart stokte. Elke vezel in zijn lichaam stond perplex van die golvende goudblonde haarlokken op het zand.

Agnes Hertsens was beeldschoon, met een gezicht dat zowel nobel als sensueel was. Haar mond vol en rood, gemaakt om te zoenen. Haar ogen liepen verleidelijk omhoog, waardoor ze zowel intelligentie als onschuld uitstraalde.

“0, mijn god;” fluisterde ze, terwijl ze vol respect haar vingertoppen over zijn gezicht liet gaan. “Je bent prach­tig.”

“John?” Haar zoete stem klonk laag, aarzelend. Eenzaam. Net als hij.

Hij draaide zich op zijn rug en trok haar boven op zich, terwijl hij zijn armen op de grond liet vallen. Hij liet zijn hoofd naar achteren zakken en sloot zijn ogen.

“Ja?” Zijn stem klonk korzelig, en hij voelde de verwarring die dat bij haar teweegbracht. Hij zou haar moeten loslaten, haar van zich af duwen. Maar hij kreeg het niet voor elkaar.

Toen bracht ze haar mond naar de zijne, terwijl haar zacht geurende haar over hem heen viel en hen samen bedekte, tot hij zich alleen nog maar bewust was van hen. Telkens opnieuw. Niet om zichzelf te vergeten, maar om zichzelf te vinden. Om te weten hoe het voelde toen hij nog hoop had. Weer te weten wanneer hij niet bang was geweest om iets om iemand te geven.

Toen hij zijn mond opendeed om iets te zeggen, werd hij overmeesterd door haar kus, haar tong die bij hem naar binnen kwam en de zijne streelde, wat hem deed huiveren. Ze verplaatste zich, spreidde haar boven­benen over zijn heupen, haar poes tegen zijn pik, haar tengere lichaam dat lenig in één grote streling over het zijne gleed. Zijn borstkas ging zo snel op en neer dat hij er duizelig van werd. Helemaal bezweet probeerde hij haar weg te duwen, maar zijn spieren weigerden al­le medewerking.

“Het zand,” zei hij, happend naar adem, en hij draaide zijn hoofd om, waardoor haar mond vrijkwam en ze zachtjes aan zijn kaak begon te likken. Meteen voelde hij zacht zand in zijn rug. “De zon.” Als hij probeerde om haar aandacht af te leiden zou ze misschien wat minder vurig worden, zo­dat hij haar kon weerstaan en zichzelf kon redden. Maar het hielp niet. Zijn snel groeiende fascinatie voor haar mocht zich verschillend kleuren. Dit was de plek waar hij hen voor zich zag, liggend in de zachte kussens van de oceaan, met hun naakte huid tegen elkaar aan gedrukt.

“O! god!” Nu hij zijn beslis­sing genomen had, zou hij ervoor zorgen dat dit een nacht werd die ze beiden nooit meer zouden vergeten. Hun tijd samen was beperkt, en hij was vastbesloten om voor hij weer ging hun lust te laten uitwoeden. Hij ontstak zijn vuur en liet haar verzengen. Het punt waar geen terugkeer meer mogelijk was werd overschreden.

“Wauw!” Haar donkere ogen werden zo groot als schoteltjes. “Hoe heb je dat gedaan?”

“Sst…” Hij legde zijn vingers op haar lippen. “Niet meer praten. Hij draaide zich op zijn zij, greep haar hand vast en legde hem op zijn borstkas. “Voel het ritme van mijn ademhaling.”

“Eh... ik zou je liever naakt voelen.”

Hij trok een wenkbrauw op. “Ik heb de leiding.” Hij haalde diep adem en bootste toen het snel­le op- en neergaan van haar boezem na, waarna hij het tempo vertraagde. “Doe mij maar na.”

Agnes deed wat hij van haar vroeg, tot hun ademhaling uiteindelijk gelijk op ging. Door de concen­tratie die dit van haar vergde kon ze zich een stuk be­ter focussen. Ze werd overspoeld door zintuiglijke prik­kels - de aanlokkelijke geuren en de gebruikelijke taboes aan de kant. Ze hadden geen tijd voor het hele ritueel van een etentje en een film, waarbij ze zich moesten inhouden tot ze elkaar goed genoeg kenden. Dit was een droom, en hier golden de uitsluitend verlangens van wat ze allebei willen. Agnes kon haast niet geloven wat hier gebeurde. Ze stond op het punt seks te hebben met een man die ze voorbehouden had voor de ‘de volgende stap.’

Wat stompzinnig. Het enige wat ze moest weten wist ze al; hij was zorgzaam, had aandacht voor haar be­hoeftes en deed zijn uiterste best. Als dit alleen om seks had gedraaid, had hij haar wel gewoon geneukt in het zand. In plaats daarvan was zijn hele voorspel op haar genot gericht.

Ze bleef diep en gelijkmatig ademen en liet haar blik bewonderend over zijn hele lichaam gaan. Zijn goud­kleurige huid glansde in het flakkerende kaarslicht, strak gespannen over prachtig afgetekende borstspie­ren en een wasbordje, terwijl zijn armspieren zich aanspanden om de olie in zijn handen te verwarmen.

Toen keek ze omlaag en nam het ‘voorwerp van haar verlangen in zich op’. Het water liep haar in de mond en haar poes werd helemaal nat bij de aanblik van zijn indrukwekkende pik en zware ballen.

“Mijn god, wat ben je groot geschapen.” Er trok een rilling langs haar hele lichaam, en haar hoofd vulde zich met beelden van hem die haar met die verrukkelijke erectie naar een orgasme bracht.

Jezus. Eindelijk, na al die jaren, had ze de perfecte man. Het was genoeg om haar te laten sidderen van verlangen. Haar huid brandde en was klaar om geprikkeld te worden.

Ze likte haar lippen en hij kwam boven op haar zitten. Zijn dik geaderde pik wees bijna tot aan zijn navel. De man was ruim één meter tachtig lang en zijn schouders waren zo breed dat ze niet langs hem heen kon kijken. Toch voelde ze zich niet geïntimideerd door zijn postuur. Ze voelde zich veilig en beschermd, en overgelukkig dat er zo’n prachtig heerschap bij haar in bed lag. Zijn romp liep over in een slank middel, smalle heupen en krachtige bovenbenen. Bij de herinnering aan die bovenbenen tussen de hare werd haar mond droog.

Niet in staat de verleiding te weerstaan hief Agnes haar hand op en sloot de vingers om zijn erectie.

Ze liet haar hand naar beneden glijden, schatte de lengte in en knipperde vol bewondering met de ogen. Maar goed, als hij overal groot was dan was het ook niet zo gek dat hij dat hier ook was.

“Er bestaat een spirituele filosofie, tantra,” zei hij zacht, terwijl haar gespannen borsten met zijn handen omsloot en ze kneedde. “Heb je daar al eens van gehoord?”

“Wel een en ander.” Ze liet haar vingertoppen langs de volle harde lengte van zijn pik gaan om de vorm en textuur tot in het detail te verkennen. Ze hoorde zijn adem even stokken, waarna hij weer regelmatig werd.

Met zijn ruwe handen kneep hij met perfect afgewogen druk in haar gezwollen borsten. Haar oogleden werden zwaar en haar bloedsomloop vertraagde. Loom vloeide het bloed door haar aderen.

“De aanhanger van de tantra geloven dat de energie van de kosmos in onze lichamen huist en dat die energieën kunnen samenvloeien door een zuiver tantrische seksuele vereniging”

“John…!” Agnes kreunde terwijl hij zachte rukjes aan haar tepels gaf. Die waren zo hard, pijnlijk bijna, door­dat ze zo opgewonden was, en door de olie gleden zijn handen soepel over haar koortsachtige huid. De combi­natie was gekmakend, zowel kalmerend als ophitsend. “John... Eh... het voorspel moet je maar achterwege laten…”

John knipoogde en elke vezel van zijn lichaam straalde goddeloze, erotische, decadente seks uit.

“Dat probeer ik je nou juist te vertellen. Dit wordt geen vlug­gertje. Sterker nog; het zal nog wel even duren voor je mijn pik in je zult voelen.

“Dat meen je niet.” Ze welfde haar rug terwijl hij in de uitgestoken puntjes van haar borsten kneep.

“0, jawel hoor.”

Ze kneep haar ogen toe en bietste ongemerkt wat olie. Op slag had ze glibberige handen, en er verscheen een lome glimlach om haar mond. Ze bal­de haar handen tot een vuist en trok aan zijn lange, pul­serende lid. Hij kreunde.

“Dat spelletje kan ik ook spelen” zei ze zacht.

“Rustig aan, schoonheid.” Hij bracht zijn hand tussen haar benen en spreidde ze, zodat hij haar clitoris kon strelen. Met zachte druk wreef hij er rondjes over, terwijl hij met zijn andere hand een haar tepel bleef trekken. “Je bent te gretig. Te ongeduldig.”

“O… god” fluisterde ze, en ze greep zijn pik krampachtig vast toen ze overspoeld werd door en scherp en snel orgasme.

John liet twee lange vinger bij haar naar binnen glijden en neukte haar er mee, terwijl hij met zijn geoliede duim haar clitoris verrukkelijk bleef betasten. Er trok een siddering en een stuiptrekking door haar poesje. Haar lichaam stond zo strak als een boog. Het worstelde… reikte… Toen ze opnieuw tot een hoogtepunt kwam nam haar poesje begerig John’s vingers in zich op.

“Wat geil” gromde hij, terwijl hij zich over haar heen boog en zijn strakke buikspieren het gewicht van zijn bovenlijf ondersteunden. Hij liet zijn lippen over de hare gaan waarbij hij met zijn tong het ritme volgde van zijn hand tussen haar dijen.

Met ongegeneerde gretigheid spreidde ze haar benen. Ze wilde hem dieper hebben dan zijn vingers konden gaan. Ze deed haar mond open en probeerde hem te verzwelgen; haar kus was uitzinnig en vol passie.

Hij drukte zijn mond op de hare en gaf haar wat ze wilde; een diepe overstelpende zoen. Helemaal wild en buiten zinnen begon ze hem met beide handen af te trekken, waarbij bij elke opgaand beweging een kneepje in zijn enorme eikel gaf.

“Stop” zei hij schor toen er door haar strakke greep een beetje voorvocht uit het topje kwam. Als je zo door gaat kom ik klaar.”

“Je zei dat we het wat rustiger aan zouden doen” drong ze aan. Maar dat kan ook een volgende keer.”

‘Een volgende keer’, John had nog nooit aan een volgende keer bij een vrouw gedacht. Hij kon ‘deze keer’ wel een hele nacht laten duren. Maar hij wist nu al dat hij het ‘deze keer’ geen vijf minuten in haar poesje zou uithouden. Gelukkig was ze nu helemaal opgegeild en meer dan klaar voor hem. Haar poesje was zo nat en heet dat het om haar vingers heen smolt. En, zoals ze zei, ‘rustig aan’ konden ze de volgende keer deze nacht ook nog. De gedachte dat hij Agnes telkens weer opnieuw kon nemen deze nacht wond hem zodanig op dat zijn pik er pijnlijk van zwol. Hij trok zich van haar af en beval.

“Ga eens op je handen en knieën zitten.” Ze zette grote, donkere ogen op toen hij zich losrukte uit haar greep. Ze slikte.

“Ik weet niet of ik je zo kan hebben. Je bent groot.”

John pakte zijn pik met beide handen vast en smeerde hem in met een laagje van haar room en de olie. “Doe het. Laat de logistieke kant maar aan mij over. Gewoon liggen en klaarkomen.”

Ze draaide zich om en ontblootte een strak, rond kontje, waar zijn ballen helemaal strak van trokken. De goudblonde krulletjes tussen haar benen waren bij­na tot op de huid geschoren, waaronder bleekroze plooi­en glinsterden van haar opwinding.

Met een diepe zucht sloot ze haar ogen. Al haar spieren waren verwachtingsvol gespannen en hunker­den naar hem. Hij werd niet zozeer getroffen door het erotische vertoon, maar door haar vertrouwen. Zijn hart ging tekeer, zijn ademhaling was even grillig als zijn stemming. Alsof hij aan een afgrond stond en wist dat hij zou gaan vallen, maar er niets meer aan kon doen. Wanneer was hij voor het laatst zo geil geweest? Wanneer had hij zo ontzettend naar een vrouw ver­langd als nu?

John hoopte maar dat zijn emoties gewoon een beetje van slag waren door zijn nieuwe verovering. Sinds hij Agnes had ontmoet had hij met niemand anders seks gehad. Hij had er gewoon geen tijd voor gehad met al het werk op zijn bord. Werken, eten en slapen, meer was er de laatste tijd niet van gekomen, en wanneer hij af en toe één of twee uurtjes vrij was, bracht hij die door met den­ken aan haar. Misschien lag zijn systeem wel overhoop door zijn geheelonthouding. Dat was vast het hele pro­bleem. Maar? Zijn hele leven had hij gewoon vrouwen geneukt die op zijn pad kwamen. Simpel, strak en beheerst. Dit keer zou het toch niet anders moeten voelen?

“Schiet nou op,” zei Agnes hijgend.

Hij deed zijn ogen open en zag dat ze hem over haar schouder aankeek. Hij kreeg een brok in zijn keel bij de aanblik van de fraaie welving van haar rug en haar slanke taille. Ze was beeldschoon, en in zijn ogen waan­zinnig aantrekkelijk.

Met zijn ene hand greep hij haar heup vast. Met de andere richtte hij zijn pik op haar gladde opening, ter­wijl hij het kloppende kopje over haar gleuf liet gaan.

“Ik vind het wel een beetje eng,” gaf Agnes toe. Al had hij haar een diepe kreun ontlokte.

Haar stem was doordrenkt van genot. “Je gaat zo diep.”

En dat was ook zo, elke plooi van haar poesje werd opgerekt om zijn pik vast te houden en het omhulde hem als een op maat gemaakte handschoen. Ze leken voor elkaar gemaakt.

Met zijn ene hand op haar heup en de andere op haar schouder hield John even stil. Zijn borstkas kwam omhoog en met een luide brul liet hij zich tegen haar rug vallen, waardoor haar aandacht op zijn trillen­de bovenbenen werd gericht. Het voelde voor Agnes als­of ze uit elkaar viel en het leek erop dat hij hetzelfde voel­de.

De lucht om haar heen raakte vervuld van de betoverende geur van zijn huid, vermengd met de zee. Waar ze elkaar maar aanraakten, bleven ze zich vastklemmen, nog nauwer met elkaar verbonden door hun zich vermengende zweet.

“We zouden nooit nog zo snel moeten klaarkomen...?” Stelde hij trillend voor, terwijl hij verder probeerde te denken dan dit moment van kwetsbaarheid, zich bewust van zijn woorden, zachtjes gefluisterd. Zijn toon was respectvol, zijn omhelzing verpletterend.

Toen haar knieën het onder haar begaven, bewoog hij met haar mee omlaag en kwam naast haar liggen. Nog steeds in elkaar. Terwijl hij nog steeds mysterieuze, hete, geile woorden mompelde, met zijn lippen tegen haar huid gedrukt.

Comtesse

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1700

OP DE SCHAPENVACHT VOOR DE HAARD

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers do, juni 30, 2016 11:38:51

OP DE SCHAPENVACHT VOOR DE HAARD

Het was bijna een jaar geleden dat ik Laura voor het laatst gezien had. Na onze ontmoeting in een hotel in Egypte, waar ik met mijn toenmalige vriend op vakantie was en zij met de hare, hadden we afgesproken dat we elkaar in België zouden opzoeken. Maar ook al woonden we beiden in Gent, het kwam er gewoon niet van. Wel kreeg ik nog een kaartje van haar, waaruit ik begreep dat ze een andere vriend had en zich prima vermaakte. Enige tijd later ging ook mijn relatie uit en toen ik al weer zo’n drie maanden vrijgezel was, stond opeens Laura voor de deur. Ze zag er oogverblindend uit (ze is half Nederlands, half Suriname en dat maakt dat ze een bijzonder uiterlijk heeft). Ze vertelde mij dat ze al weer een tijdje met een Arabische jongen samenwoonde. Toen ze hoorde van mijn vrijgezellenbestaan, nodigde ze mij spontaan uit om die vrijdag te komen eten. Toen ik op haar adres aankwam, bleek ze in een luxe appartement aan een van de mooiste grachten van Gent te wonen. Achmed, haar vriend, bleek erg charmant en hij stelde mij meteen op mijn gemak. Ik vond het een enorme leuke jongen dat ik het niet kon helpen dat ik zo nu en dan wat steelse blikken op zijn wel erg lekkere lichaam wierp. In gedachten herhaalde ik het gesprek met Laura van enkele dagen geleden. Ze had mij giechelend verteld dat haar vriend enorm goed gebouwd was en in bed zeer onstuimig was. Als ik hem zo bekeek, kon ik dat in mijn fantasie volledig voorstellen. Na lekker met zijn drietjes te hebben gegeten en flink wat wijn te hebben gedronken, raakte ik ineens tot mijn eigen verbazing enorm opgewonden. Dit versterkte zich nog doordat Achmed steeds vaker heimelijk naar mijn borsten keek. Gelukkig had Laura niet door dat er een broeierige situatie tussen mij en haar vriend aan het ontstaan was. Voordat ik mij echter ongemakkelijk begon te voelen, vertelde hij dat hij een afspraak buiten de deur had en pas laat terug zou komen. We namen afscheid van hem en installeerden ons daarna gezellig voor de open haard. Al vlug voelde ik mij heerlijk loom en aangeschoten en voordat ik het wist, zaten we zeer openhartig over van alles te praten.

Laura vertelde mij dat Achmed een heerlijke minnaar was die geduld en passie perfect met elkaar kon combineren. Ongegeneerd vertelde ze mij dat hij haar gemakkelijk drie tot vier keer tot een orgasme kon likken. Ik had al drie maanden geen vriendje meer gehad en ben niet zo dol op masturberen, dus je zult begrijpen dat deze verhalen mij erg opwonden. Doordat onze gesprekken allengs intiemer werden en ik gemakkelijk wilde zitten, deed ik mijn pumps uit en nestelde mij op hun dikke tapijt voor de open haard. Voordat ik er erg in had, masseerde Laura mijn voeten en vroeg mij na een tijdje met een enigszins hese stem of ik geen zin had in een massage. Zonder mijn antwoord af te wachten, stak ze haar handen naar mij uit en begon mijn nek te masseren. Toen ze mijn bloes uit mijn rok probeerde te halen, protesteerde ik zachtjes. Laura duldde echter geen protest en ontdeed mij van mijn rok en bloes. Tot mijn verbazing reageerde mijn lichaam heel sterk op haar strelingen. Omdat ik niet wist tot hoever ik wilde gaan, liet ik haar alleen mijn beha uitdoen. Terwijl ze zelf nog aangekleed was, kwam ze achter me zitten en masseerde mijn borsten. Al snel werden mijn tepels keihard, vooral omdat Laura doorkreeg dat ik ervan hield als er af en toe hard in geknepen werd. In de tussentijd was in erg vochtig geworden, zelfs zo vochtig dat mijn slipje kletsnat werd en ik mezelf naar seks vond gaan ruiken. Ook Laura kreeg dit door. Ze trok mijn laatste bescherming uit en legde mij op mijn rug op het tapijt. Nadat ze zichzelf eveneens had uitgekleed, begon ze mij te kussen op mijn mond. Het was een rare gewaarwording, maar ik moet zeggen dat ze het erg vakkundig deed. Daarna nam ze mijn tepels in haar mond; ze likte en beet erop. Hierna pakte ze mijn handen en geleidde die naar haar eigen borsten. Laura heeft een heel meisjesachtig lichaam. Wel voluptueus, maar nog heerlijk zacht en onschuldig aandoend. Haar tepels waren dan ook eerst nog verzonken in haar peervormige borsten. Niet lang daarna werden ze hard en ze verhieven zich. Op de een of andere manier was ik toen ik dat zag een beetje trots op mezelf. Lang om erover na te denken kreeg ik niet omdat Laura mijn hoofd met lichte druk naar beneden probeerde te manoeuvreren. Ik had mij nu volledig aan mijn geilheid overgegeven en tergend langzaam gleed ik met mijn tong langs haar navel. Pas na een minuut of twee maakte ik aanstalten om haar dijen te likken. Ondertussen maakte Laura geluiden als van een gewond dier en hief ze haar bekken in de richting van mijn mond. Ze was heel weinig behaard en haar schaamlippen stonden wijd open. Ze rook heerlijk en voordat ik er zelf erg in had, sabbelde ik aan haar enigszins geprononceerde clitoris. Laura werd wild en duwde mijn hoofd ertegenaan. Onder de strelingen van mijn tong groeide haar klitje. Ik werd erg opgewonden toen ik zag dat die op een gegeven moment zo gegroeid was dat het bijna leek op een klein pikje. Verlekkerd zoog ik het geheel in mijn mond. Laura’s lichaam schokte en ze maakte wilde geluiden. Toch bleef ik doorgaan met zuigen; zelfs nadat ze probeerde mijn mond van haar klit af te halen.

Pas nadat ze de ingang van haar kutje beschermde met haar hand hield ik op.

“Oh, wat leer jij gauw, je beft mij zalig”, zei ze. Na even op adem gekomen, wilde ze mij een beetje gaan verwennen. Als een klein stofzuigertje bewoog ze met haar mond naar mijn kut. Ze begon mij uitgebreid te likken en terwijl ze even later zachtjes in mijn klit beet, stak ze een vinger in mijn kutje. Hier werd ik zo heet van dat ik haar benen op zo’n manier naar me toetrok dat we in standje 69 lagen. Ik kon op deze manier weer verder gaan met het beffen van mijn vriendin. Laura haalde haar vinger uit mijn poesje en likte mij door mijn hele spleet. Toen kreeg ik de schok van mijn leven; ze likte zonder enige aarzeling mijn anus. Terwijl Laura haar tong in mijn kontgaatje probeerde te persen, zoog ik haar inmiddels gezwollen clitoris in mijn mond.

Doordat ik zo aan het genieten was, had ik niet door dat Achmed ondertussen was teruggekeerd. Compleet naakt, met zijn pik in zijn hand, stond hij zich af te trekken vlak voor mijn gezicht. Zijn lul bleek een fraai exemplaar te zijn. Minstens 20 centimeter lang en zo dik als ik nog nooit eerder in mijn leven had gezien. Voor ik iets kon zeggen, klemde ze zich met haar benen om mijn gezicht en reed ze met haar kutje tegen mijn mond. Met hese stem vervolgde ze; “neuk me in mijn kont, Achmed.”

Achmed smeerde een glijmiddel op zijn lul en zette hem tegen haar nauwe kontgaatje aan. Ik kon alles van dichtbij meemaken omdat het zich maar enkele centimeters boven mijn gezicht afspeelde. In één beweging penetreerde hij haar en ik voelde haar schokken. Ondertussen beet ze in mijn clitoris – zo hard dat het bijna pijn deed – en stopte een vinger in mijn nog maagdelijke aars. Het verbaasde mij dat Laura niet werd uitgescheurd door dat kanon van Achmed. Hij stopte hem er namelijk helemaal in en pompte als een bezetene. Toen ze gillend klaarkwam, trok Achmed met een ruk zijn pik uit haar kontje en rolde Laura van mij af.

Achmed stond op, waste zich even in de keuken, kwam terug en voordat ik er erg in had zette hij zijn keiharde paal voor mijn spleet. Toen hij bij mij binnendrong, wist ik niet hoe ik het had. Nog nooit had ik mij zo opgevuld gevoeld. Ondanks het feit dat ik door de hele situatie kletsnat was geworden, kostte het hem toch enige moeite om bij mij binnen te dringen. Gelukkig was ik al snel aan zijn formaat gewend en klemde mij aan hem vast. Zonder zijn lul eruit te halen draaide hij mij op mijn knieën, zodat hij mij achterlangs kon nemen. Terwijl hij mij afwisselend op mijn billen sloeg en in mijn borsten kneep, bleef hij mij keihard neuken. Zelfs toen ik al een keer was klaargekomen ging hij gewoon door. Pas nadat ik voor de tweede keer een orgasme had gekregen, kromp zijn lul samen en spoot hij zijn zaad bij mij naar binnen.

Ondertussen was Laura al weer bij haar positieven gekomen en zoog slurpend het zaad op dat langzaam uit mijn kut sijpelde. Vervolgens ging ze door waar ze daarstraks gebleven was. Ze stootte met twee vingers op en neer in mijn enigszins pijnlijke aars en zoog met haar mond rond mijn klit. Op het moment dat ik weer klaarkwam stak ze er nog een vinger bij en zei.

“Je weet niet wat je mist als je je niet door Achmed in je kont laat neuken.” Gelukkig was Achmed op dat moment niet in staat om haar woorden om te zetten in de daad. En ondanks het feit dat we inmiddels al meerdere zeer bevredigende triootjes hebben gehad, heb ik mij nog altijd niet laten ompraten door Laura om mij door Achmed in mijn kontje te laten nemen. Laura kan overigens niet anders, ze is Islamitisch opgevoed en heeft nog steeds het waanidee dat ze maagd moet blijven. Voor Achmed is deze situatie ideaal; hij neukt Laura van achteren en mij van voren.

Comtesse

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1635

EERSTE KLAS

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers vr, oktober 30, 2015 12:50:15

EERSTE KLAS

Hallo, ik ben Anny en ik ben 18 jaar oud. Ik doe op het moment de hogeschool en zit in het 5de jaar. Sinds kort heb ik steeds meer fantasieën over seks. Ik was tot voorkort nog maagd maar daar is kort geleden verandering in gekomen. Door al deze fantasieën heb ik me ingeschreven op verschillende seks sites en ben ik met de webcam vertrouwd. Al snel had ik een man ontmoet die mij interesseerde. Hij vond dat ik een lekker meisje was en vroeg of ik mijn borsten wilde laten zien. Nu was ik best trots op mijn borsten ik was nog maar 18 maar ik heb al een D cup en eigenlijk geen bh nodig qua ondersteuning. Verder ben ik slank en heb ik de vormen op de juiste plaatsen. Ik heb dus redelijk snel mijn borsten aan hem laten zien en hij vroeg of ik een privé gesprek met hem wilde voeren. In die chat sessie kwam ik er achter dat hij een man was van 25 en dat hij SM en bondage heel interessant vond. Mijn fantasieën gingen ook wel eens die richting uit maar ik vond dat wel een beetje eng… Maar ik moet toegeven ook wel erg geil. Hij vroeg wat voor ervaring ik had op seks gebied en ik heb hem gelijk verteld dat ik maagd was en nog nooit iemand afgetrokken of gezogen had. Wel vingerde ik me vaak en ik kwam snel klaar.

Hij reageerde heel enthousiast en vroeg heel voorzichtig of ik daar verandering in wilde brengen? Dat wilde ik heel graag maar ik gaf toe dat ik het eng vond. Hij stelde mij gerust en stelde voor om een afspraak te maken en dan te zien hoe ver het zou komen. Ik stemde hier mee in en die zaterdag had ik een afspraak bij hem thuis. Hij droeg me op om een klein rokje en een hemdje aan te doen en geen BH. Mijn ouders heb ik verteld dat ik naar een vriendin ging.

Die zaterdag haalde Jonny mij op bij het station. Hij had een mooie zwarte BMW met heerlijk ledere bekleding. Ik had een kort rokje aan getrokken en een klein wit kanten stringetje. Verder een hemdje met spaghetti bandjes waar mijn borsten bijna uitvielen. Het waaide die dag hard en het was koud. Daardoor stonden mijn tepels recht naar voor en kon iedereen zien dat ik geen bh droeg. Ik stapte bij hem in en hij liet zijn blik over mijn benen glijden.

“Ziet er geil uit Anny.” Ik bloosde en wist niet goed wat ik daarop moest zeggen. Hij startte de auto en reed richting zijn huis. Voor zover ik kon zien was Jonny een knappe man, hij had felblauwe ogen, zwart haar, was goed gebouwd en lang. Onderweg legde hij zijn hand op mijn been en liet die langzaam naar boven glijden. De rillingen gingen door mijn heen en het zweet brak me bijna uit zo zenuwachtig was ik. Boven aangekomen voelde hij even of ik een slipje aan had en toen hij dat voelde haalde hij zijn hand weg en legde deze op het stuur.

“Ben je zenuwachtig?’’ Vroeg hij me.

“Ja, nogal ik ben dit allemaal niet gewend.” Dat snapte hij en hij stelde me gerust en zei dat het allemaal goed kwam.

Zijn huis was een vrijstaand groot huis aan de rand van een bos. Het was een heel mooi huis en ik kon zien dat Jonny een rijke man was. Toen we binnen waren gaf hij me iets te drinken en kwam naast me zitten op de bank. We begonnen wat te kletsen en hij begon mij langzaam te strelen. Eerst mijn armen, toen mijn nek en hij ging langzaam richting mijn bosten waarvan de tepels weer stijf stonden maar nu om hele andere redenen dan de wind… Ik begon hem te zoenen en hij begon het pad van zijn handen met zijn mond te volgen van mij nek langzaam naar mijn borsten. Hij likte mijn tepels eerst door het hemdje heen waardoor er flinke natte plekken in ontstonden. Daarna vroeg hij me of ik het uit wilde trekken. Ik deed dit want ik vond het heerlijk waar hij mee bezig was. Hij ging verder met mijn borsten kneden en likken en ik begon te kronkelen van geilheid. Ik begon hem te strelen en hij legde mij neer op de bank. Langzaam ging hij verder en verder naar beneden. Hij schoof mijn rokje naar beneden en begon mijn clitje te likken door de stof van mijn kleine stringetje heen. Ik was zeiknat tussen mijn benen en hij trok mijn kleine broekje naar beneden.

Toen lag ik dus helemaal naakt voor een man die ik voor het eerst zag maar het kon mij niet veel schelen ik ging eindelijk een goede beurt krijgen. Hij duwde twee vingers naar binnen en ging verder met mijn clitje likken. Ik kwam in geen tijd klaar. En terwijl mijn orgasme wegebde keek hij me lachend aan.

“Volgens mij ben jij gewoon een klein sletje.”

“Daar kun je best gelijk in hebben.’’

“Weet je wat sletjes heel goed moeten kunnen?’’

“Eu…uh… neuken en pijpen?’’

“Precies. En dat laatste ga jij nu maar eens mee beginnen.’’

OK, nu werd het echt spannend ik ging voor het eerst een lul in het echt zien. Ik maakte zijn broek open trok deze naar beneden. Wat ik toen zag schrok ik wel een beetje van. Hij was net zo groot als in de pornofilms die ik altijd keek! Maar ik had geen tijd om me zorgen te maken want hij duwde mijn hoofd richting zijn schoot en ik voelde zijn eikel tegen mijn lippen en opende automatisch mijn mond. Hij voelde zacht en hard tegelijkertijd en ik kon mijn mond maar net om zijn lul krijgen. Wel kon ik hem best ver laten gaan want zijn eikel was het dikst. Ik begon te zuigen en mijn hoofd te bewegen. Ondertussen noemde hij mij een lekker sletje en een pijphoertje en ik vond het heerlijk. Ik werd steeds enthousiaster en begon mijn tong om zijn eikel te laten cirkelen en hem steeds verder naar binnen te laten gaan tot hij achter in mijn keel zat en ik bijna moest kokhalzen. Maar hij leek dit lekker te vinden dus ik ging dat steeds meer proberen. Na een tijdje trok hij me omhoog omdat hij niet zijn eerste lading in mijn mond wilde spuiten maar in mijn kutje. Hij vroeg of ik de pil gebruikte, die gebruik ik dus hij hoefde geen condoom te halen waar hij heel blij mee was.

Hij legde mij weer weg op de bank en kwam over mij heen hangen. Ik voelde zijn natte eikel door mijn super natte kale spleet glijden en hij wreef even over mijn clitje met zijn eikel. Hierdoor ging er een siddering van genot door me heen en ik wilde zijn lul in me. Hij zette zijn eikel voor mijn opening en ramde in één keer door mijn maagdelijkheid heen. Het deed even zeer een ik schreeuwde het uit. Maar hij suste me en begon langzaam te bewegen.

Al snel vond ik het heerlijk, zijn gigantische lul vulde mij helemaal op en rekte me helemaal uit. Toen hij merkte dat het geen pijn meer deed begon hij harder te stoten. Ik schreeuwde en kreunde en hij noemde me ‘klein tiener sletje en goedkoop hoertje’. Ik weet niet waarom maar ik vond het erg geil om zo gebruikt te worden. Na een tijdje gleed hij uit mij en legde zijn lul tussen mijn tieten. Ik duwde ze bij elkaar een spuugde er nog even op. Ook al was zijn lul super nat van mijn kutje. Hij gleed snel heen en weer tussen mijn tieten en ik probeerde elke keer zijn eikel op te vangen in mijn mondje. Later legde hij me met mijn komt hoog in de lucht over de leuning en neukte hij me kei hard van achteren. Doordat mijn clitje over de leuning wreef en die gigantische lul in mijn kutje kwam ik veelvuldig klaar en hij begon steeds harder in en uit me te rammen. Na een tijdje begon zijn lul nog groter en harder te worden en voelde ik de eerste dikke stralen sperma diep in mijn kutje spuiten. Snel haalde hij zijn lul uit me en de rest spoot hij tegen mijn schaamlippen die een beetje open stonden door de hevige beurt.

Ik voelde het sperma uit me lopen en hij smeerde alles uit over mijn schaamlippen en clitje. Ik lag over de bankleuning in een vreemd huis bij een vreemde man en ik was voor het eerst geneukt en ik weet niet hoe het kan maar ik was nog steeds geil. Ik stond op van de bank om Jonny een hartstochtelijke zoen te geven en vroeg of hij dat zo meteen nog eens kon doen. Toen hij mijn zaad-vragende ogen zag lachte hij en zij dat hij even wat wilde drinken maar dat ik daarna nog niet van hem af was.

Toen we wat gedronken hadden stelde Jonny voor dat we naar zijn slaapkamer gingen. We liepen naar boven, door een lange gang met drie deuren. Toen we de eerste naar binnen gingen schokte mijn adem wel. Wat een grote kamer! En wat een gigantisch bed, daar zouden wel 5 mensen gemakkelijk in kunnen slapen. Maar we waren hier niet om te slapen natuurlijk.

“Wat vond je er van, net?’’

Ik antwoordde verlegen: “Ik vond het heel lekker.’’

“Mooi zo dan gaan we nu eens kijken hoe rekbaar je al bent en hoe hard je geneukt kan worden.’’ Ik schrok hier wel van want ik was nog geen half uur geleden voor het eerst geneukt en nu zal het toch wel echt heftig worden.

“Kleed je zelf uit en ga op je rug op het bed liggen met je hoofd over de rand.’’ Ik deed wat hij vroeg en zag dat hij zich ook uitkleedde. Zijn gigantische lul stond keihard en kwam bijna tot zijn navel.

“Mondje open, Anny.’’ Hij duwde zijn eikel in één keer naar binnen en begon te bewegen alsof hij net in mijn kutje zat. Ik proefde mijn opgedroogde geil op zijn lul en begon mijn tong om zijn eikel te draaien. Hij ging steeds harder en vooral dieper stoten. Maar op de een of andere manier werd ik daar zo geil van dat ik het niet erg vond. Mijn kwijl liep over mijn gezicht mijn haar in maar het interesseerde mij niet. Na een tijdje schoot zijn eikel mij keel in en kreeg ik geen adem maar dat interesseerde hem niet en hij begon mij gewoon in mijn mond te neuken. Of beter gezegd in mijn keel!

Ondertussen moedigde hij me aan: “Dit is het sletje. Neem mijn pik diep in je keel!’’ Hij kwam steeds dieper in mijn keel en ineens voelde ik zijn ballen tegen mijn neus drukken. Hij zat compleet in mijn keel! Na een tijdje gleed zijn dikke staaf uit me en liet hij me even op adem komen. Ik moest rechtop gaan zitten en hij droogde mijn gezicht af met een tissue.

“Zo schatje, hoe vond je dit, dit was pas pijpen he?’’

“Ik vond het heerlijk alleen doet mijn keel nu een beetje zeer.’’

“Dat komt omdat je het niet gewend bent, met veel oefening gaat het steeds minder zeer doen.’’

Hij legde me op het bed en pakte twee wasknijpers uit zijn nachtkastje. Wat gaat hij daar nou mee doen! Ik schrok hiervan maar ik had toegezegd om alles met me te laten doen dus ik had geen keuze. Hij gebon mijn borsten te kneden en mijn tepels te likken en te zuigen en even later zette hij de wasknijpers op mijn tepeltjes. Ik gaf een klein gilletje maar dat was meer van de schrik. Hij herhaalde dit bij mijn andere tepel en begon mij daarna te vingeren en te beffen.

Ik was al nat van de pijpbeurt van net dus hij gleed zo mijn kutje in met zijn vingers. Ik kwam al heel snel klaar maar hij stopte niet, hij begon telkens een vinger toe te voegen tot hij 4 vingers in mijn kutje had gepropt!

“Wat ga je met me doen?’’ Vroeg ik angstig.

“Ik ga je nog niet vuist-neuken meisje daar ben je veel te strak voor maar ik wilde gewoon even kijken hoever ik kon gaan.’’ Hij duwde zijn lul onverwachts in één keer hard naar binnen en begon mij gelijk hard te neuken. Ik vond het heerlijk. Hij pakte mijn bovenarmen vast en begon in en uit mij te raggen. Ik stuiterde gewoon op de matras. Na een tijdje draaide hij me om en begon me op zijn hondjes te neuken. Hij pakte mijn haar in één grote vuist en trok zo mijn hoofd naar achter waardoor zijn lul nog dieper in mij leek te komen. Ik voelde zijn ballen tegen mijn clit kletsen bij elke stoot.

Ineens voelde ik zijn duim over mijn kont gaatje glijden en ik schrok, maar omdat hij mij zo hard doorneukte kreeg ik daar geen tijd voor en voor ik het wist zat zijn duim diep in mijn kontje.

Dit gaf zo een sensatie dat ik klaarkwam en toen mijn orgasme leek weg te ebben kwam ik weer en weer. Ik wist niet meer waar de één stopte en de ander begon. Na een tijdje verwisselde hij zijn duim met zijn wijs- en middelvinger en begon hij die vingers in mij te stoten terwijl hij mijn kutje nog steeds aan het afraggen was. Na een tijdje gleed hij uit me en zijn vingers ook en pakte hij iets uit zijn nachtkastje ik kon niet zien wat het was maar ik voelde al snel een flinke dildo tegen mijn kutje duwen en hij gleed zo naar binnen.

Toen die diep in mij zat moest ik hem zelf vastpakken en zorgen dat hij er in bleef. Jonny goot glijmiddel over mijn kontje en smeerde ook op zijn eikel en zette vervolgens zijn eikel tegen mijn sterretje. Ik was bang voor de pijn maar anale seks heeft mij altijd al lekker geleken dus ik wilde dit wel.

Hij duwde zijn gigantische lul langzaam bij mij naar binnen en het deed pijn maar ik wilde het niet laten merken. Hij begon langzaam te bewegen en ik voelde me overvol met de dildo diep in mijn kutje en zijn lul diep in mijn kontje was het nu toch wel heel heftig. Hij pakte mijn haar weer in een staart en trok mijn hoofd naar achter.

“Zo sletje van me dit had je niet verwacht he? Vind je mijn lul lekker in je reet? Ik gebruik jou gewoon als hoer met je strakke kontje. Jij hebt niks te zeggen over je lichaam vanaf nu doe je alles wat ik van je vraag want anders stuur ik dit mooie filmpje wat ik net heb gemaakt naar al je familie en vrienden. Wil je dat sletje van me?’’

Ik was gelijk in paniek! Filmpje?

Toen ik mijn ogen open deed zag ik zijn telefoon voor mijn neus waar op te zien was dat hij me neukte en ik keer op keer klaar kwam. Ik zat in de val. Ik kon niet anders dan alles met me te laten doen.

Ondertussen neukte hij me hard in mijn kontje en ik kwam gigantisch hard klaar. Hij begon nog harder te stoten en spoot zijn zaad diep in mijn darmen. Ik viel voorover en lag daar compleet gebruikt, met een dildo nog steeds in mijn uitgewoonde kutje en het dikke zaad dat uit mijn sterretje liep helemaal bezweet en mijn haar in de war.

Hij liep de kamer uit en ging douchen terwijl ik in slaap viel.

En zo werd ik een slet eerste klas.

Comtesse

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley omdat de stemming unaniem was krijgt dit verhaal van de redactie er een smiley bij

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1477

De opdrachten voor een slavin

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 18, 2014 21:16:14

De opdrachten voor een slavin bdsm

Ik heb veel spannende, geile verhalen gelezen hier op 4Fingers en heb besloten dat andere ook van mijn belevenissen mogen mee genieten.

Allereerst zal ik mijn zelf even omschrijven, ik ben een gewoon meisje van 27 jaar, 1.65 meter groot en ik weeg 62 kg, ik heb blond haar cup maat B en ik hou van spannende dingen. Een verrassing vind ik altijd spannend, vandaar dat dit kon gebeuren.

De zomer van 2004 net voor mijn verjaardag. Ik kreeg een hele vreemde brief bezorgd, een brief waarin stond dat ik uitverkoren was om in een soort spel de hoofdrol te spelen, tenminste als ik akkoord ging met de regels en me geheel zou durven overgeven aan de opdrachten die achter de cadeaus zaten.

Er zaten ook 6 verschillende gekleurde briefjes bijgesloten en een retourenvelop. Zoals bij mij gebruikelijk wilde ik de hele handel direct ‘verticaal klasseren’ tot plots mijn aandacht toch getrokken werd.

Op die briefjes stonden namelijk afbeeldingen van mode, hele dure exclusieve mode, en wekte daarom dan ook mijn speciale aandacht. Zo stond op zo’n briefje de afbeelding van hele mooie zwarte leren knielaarzen met zilverkleurige metalen hoge hakken. Die vond ik wel aantrekkelijk maar ik wist echt niet wat er tegenover stond, ‘mij overgeven’? Dat heb ik nog nooit gedaan en waaraan moest ik mijn overgeven dan? Allemaal vragen en dan waren er ook nog regels, regels die nergens vermeld stonden in de brief.

Maar die laarzen, die wilde ik wel. Het was eigenlijk heel simpel ik deed het gekleurde briefje in de retour envelop, hup in de brievenbus en afwachten wat er ging gebeuren…

Weken verstreken, ik was die speciale enveloppe al bijna vergeten en mijn verjaardag was morgen.

s’ Morgens op mijn verjaardag dacht ik er ook nog aan en ik wilde het zelfs ook nog aan mijn gasten als grapje vertellen maar ik bedacht me, want waarom had ik het dan toch terug gestuurd en niet gewoon in de afvalbak gegooid, nee ik vertelde nog niets.

De laatste gasten gingen omstreeks middernacht naar huis en ik ruimde de rommel van die dag op, alles in de afwasmachine en even snel de stofzuiger door het huis.

Toen ik alles weer netjes en opgeruimd had ging ik nog even zitten met een glaasje wijn, ik zat net toen de bel ging. Ik dacht; wie kan dat nu nog zijn, Het was nog net geen middernacht. Normaal deed ik zo iets nooit maar omdat ik nog jarig was deed ik open. Niemand te zien alleen een kartonnen doos met mijn naam erop. Ik pakte de doos op schudde wat maar die was zo licht alsof er niets inzat. Ik nam de doos toch mee naar binnen en op de keukentafel maakte ik de doos open. Het eerste wat ik tegenkwam was een brief, deze maakte ik open en las geduldig.

Je hebt enige tijd geleden een aanbod gekregen waarop je bent ingegaan door een paar prachtige laarzen uit te kiezen en het rode papiertje retour te sturen naar ons bedrijf. Zoals je in die brief al kon lezen hoort bij elk artikel een spel waarbij jij jezelf geheel moet overgeven.

Als je akkoord gaat met de voorwaarden van het spel zal je bij volledige volbrenging van de opdracht de mooie exclusieve laarzen evenals de mooie foto’s en negatieven die gemaakt worden tijdens de opdracht mee naar huis kunnen nemen.

De complete opdracht bestaat uit 8 delen die je netjes zal moeten volbrengen binnen één week vanaf morgen. Je gaat akkoord wanneer je de tweede opdracht van het spel geheel volgens omschrijving komt afhalen

Ik las het nog een paar keer, en maakte toen de doos verder open. Er zat nog een doos in met een briefje en de tekst

Trek deze jurk aan en fiets vervolgens naar het centrum, je gaat naar de C&A 1ste verdieping en het tweede pashokje, daar vind je de tweede opdracht achter de spiegel, let op bij verlaten van de C&A volgens opdracht ga je volledig akkoord met het spel.

Ik bekeek het jurkje. Mooi rood. Ik hield hem voor, het was mijn maat. Ik besloot het aan te trekken en ja het zat wel spannend, een beetje kort en mijn flinke B cup werd omhoog gedrukt mm… lekker. Het gedoe bracht mijn in de stemming, wat zouden die opdrachten inhouden en wat was die onbekende van plan? Allemaal vragen die mij erg nieuwsgierig maakte. Tja… en wat zou er kunnen gebeuren ik ben er toch zelf bij…

Met deze overwegingen ging ik slapen en werd ik de volgende morgen vroeg wakker met de opdracht direct in mijn hoofd. Ik ga er voor dacht ik. Ik ga die laarzen verdienen. Daarbij was ik deze week toch vrij en wist ik van gekkigheid niet wat doen. Ik moest naar de C&A, punt.

Eerst lekker douchen en een boterham naar binnen werken, dan een mooi rood veter slipje opgezocht en het jurkje weer aangetrokken, een bh was echt niet nodig. Een paar rode hakschoentjes en even voor de spiegel kijken. Mm… dat jurkje was wel wat kort, als ik bukte kon je zo mijn billen zien, maar ik hoefde toch niet te bukken alleen op de fiets. Bovendien, het was maar een klein stukje naar het centrum en het was mooi weer dus… hup.

Toen ik zo richting het centrum fietste merkte ik wel dat sommige mensen wat vreemd naar me keken. Uiteindelijk kwam ik aan in het centrum en stalde mijn fiets vlakbij de grote C&A winkel.

Ik liep doeltreffend de grote winkel in en huppelde de roltrap op, het was nog rustig in die winkel zodat ik de enige was die op dat moment met die roltrap naar boven ging, en dat was maar goed ook realiseerde ik mij want dat jurkje was door het lopen en fietsen nog meer omhoog gekropen en nu wel heel erg kort geworden. Dus snelde ik naar de paskamers zodat ik in alle rust even de boel weer naar beneden kon trekken, maar alle pashokjes waren bezet. De juffrouw die me wat verbaast aankeek vroeg wat ik wilde passen, dus liep ik snel de winkel weer in om iets uit te kiezen en liep terug naar die juffrouw, niet merkende dat mijn jurkje nu zo hoog was opgekropen dat je zelfs mijn slipje kon zien stond ik te wachten. En… ja! Yes! Ik had geluk. Uit de tweede paskamer kwam een oude dame uit die me wel wat vreemd aankeek. Nu eerst dat jurkje naar beneden, dan even rommelen achter die spiegel en ja hoor; een briefje met de volgende tekst

Zo je bent gekomen. Trek eerst je jurkje maar eens goed en als je verder wil doe je nu je slipje uit en laat dit achter in de paskamer. Je verlaat vervolgens deze winkel en je fietst naar de andere kant van het centrum en wel naar het koffiehuis naast de sportwinkel. Daar drink je aan de bar eerst een lekker kop koffie en daarna ga je naar het toilet waar onder de pot je volgende opdracht is geplakt. Pas op! Eerst de koffie en dan pas naar het toilet!

Ik dacht nog even na en ik vond het wel spannend, dus ik trok mijn slipje uit en ik verliet de paskamer. Ik gaf de juffrouw het kledingstuk terug die ik zogenaamd wilde passen en snelde naar mijn fiets. Ik fietste om het centrum heen dat is ongeveer 1,5 kilometer en kwam aan bij de sportzaak waarnaast het koffiehuis is gevestigd.

Ik zette mijn fiets daar in het rek en keek in het winkelraam. Verrek zeg; ik kon zo mijn kutje zien, zo hoog was mijn jurkje opgeschoven, shit dacht ik, maar ik snelde naar het koffiehuis en bestelde snel aan de bar 1 kop koffie. Ik ging helemaal verdoken in een hoekje aan de bar zitten en dronk de koffie snel op. Daarna flitste ik snel naar het toilet ik voelde onder de pot en ja hoor een envelop. Ik maakte de envelop open en daarin zaten drie foto’s, €50,00 en een brief met de tekst:

Fijn! Het is je gelukt en je bent zo te zien volledig akkoord met de opdracht, er gaan vanaf nu wel wat dingen veranderen. Zo hebben wij gezien dat je kutje niet volledig glad geschoren is. Daarom hebben wij besloten €50,00 bij te voegen om een scheermes, schuim, crème en een handdoek te kunnen kopen. Jouw volgende opdracht is de scheerspullen kopen en vervolgens naar het centraal station te fietsen, daar loop je in richting van de toiletten.

Bij de toiletten ga je naar het herentoilet en kies je het tweede hokje rechts. Daar scheer jij dat lekkere kutje keurig netjes en volledig glad. Aan de onderzijde van de pot zit je 4de opdracht.

Wees gewaarschuwd! Wij hebben foto’s gemaakt nadat jij de C&A hebt verlaten, die worden gewist als jij het spel netjes en volledig heb voltooit. Let wel; als je nu afhaakt zien wij ons verplicht om deze foto’s in een bestandje naar je familie, vrienden en kennissen te versturen. Het bestand vind je voorlopig terug op de site van 4Fingers.

Succes!

Nu zat ik toch even verbolgen te denken. De url van het bestand bij 4Fingers kon ik in mijn Smart nakijken, ik bekeek de foto’s. Daarop was duidelijk te zien dat ik zonder slipje rondliep. Eén was duidelijk genomen toen ik op mijn fiets stapte. Ik kon mijn schaamlippen duidelijk zien en ik wou er niet aan denken dat die onder ogen zouden komen van mijn vrienden en familie. Waar haalde ze verd… het lef trouwens vandaan. Maar, tja… ik had er zelf mee ingestemd natuurlijk. Hm… ik had daar helemaal geen fotograaf of zoiets gezien. Maar ik had daar natuurlijk ook helemaal niet op gelet.

Nu ik moest dit toilet maar eens verlaten, want wat zouden ze wel denken hier in het koffiehuis, ik rekende mijn koffie af en ik liep richting de drogisterij om die scheerspulletjes aan te schaffen. Ik pakte scheercrème, een lady scheermes, huid crème, een doosje zachte doekjes en ging naar de kassa, de kassa juffrouw keek me wat bevreemd aan maar rekende mijn spullen snel af. €45,20 zij ze. Ik gaf het vijftig euro biljet waarna de juffrouw vroeg of ik misschien 20 cent had, toen ik dat ontkende zij ze dat ze dat al dacht en gaf me het wisselgeld terug samen met een tasje waar ik de spullen in kon doen, zo verliet ik de winkel en ging naar mijn fiets.

Ik stapte deze keer wat rustiger op omdat het enerzijds wat drukker op straat was geworden en ik anderzijds niet iedereen mijn hele hebben en houden willen tonen. Ik fietste naar het station en stalde mijn fiets in de stalling, ik kon het niet voorkomen dat de bewaker een ruim zich had op mijn muts, maar omdat het toch druk was maakte ik mijn daar niet echt zorgen over al schaamde ik mij wel. Bij het verlaten van de stalling zag ik overal spiegels en zelf een paar camera’s, maar goed die waren natuurlijk voor dieven en niet voor ondeugende opdrachtjes. Ik liep de trap op naar de centrale hal van het station en volgde de bordjes toilet, daar aangekomen keek ik vluchtig en angstig om mijn heen, constateerde dat ik gelukkig alleen was en flitste daarom snel het herentoilet in. Daarbinnen stond één man een plasje te doen die me niet opmerkte toen ik het tweede toilethokje in flitste en hup op slot deed.

Pff… zo dat ging gesmeerd dacht ik bij mezelf. Ik hoorde de man vertrekken en zocht in mijn tasje naar de scheercrème. Ik pakte alles uit, deed mijn jurkje helemaal omhoog en ging op de wc bril zitten. Ik masseerde de crème over mijn heuvel en mijn lippen en pakte het scheermesje, rustig en geruisloos verwijderde ik al de haartjes en maakte me schoon met de zachte doekjes. Vreemd gevoel moest ik, wie dan ook nageven… hier op de heren wc op het centraal station je kutje glad scheren; ik lijk wel gek. Ik masseerde mijn hele schaamstreek nog even in met huidverzorgende crème en merkte dat ik behoorlijk nat werd van deze opdracht. Maar goed, ook deze was weer voltooid dacht ik. Tot ik hoorde dat de ene na de andere man binnen kwam en ook naast mij hoorde ik een man die een grote boodschap kwam doen. Er was natuurlijk net een trein binnen gekomen en dan word het hier een beetje druk. Och… ik moest toch nog mijn nieuwe opdracht lezen dus even onder de pot voelen en ja hoor, weer een envelop, ik maakte hem open en las de volgende tekst:

Zo! Als je de opdracht goed heb voltooit dan is je kutje nu mooi glad en kaal. Nu ga je naar het perron en stapt in de eerstvolgende trein die daar vertrekt zonder kaartje. Je gaat 1ste klas zitten en je gaat met je blote billen op de bank. Dus, je moet dat jurkje een stukje omhoog schuiven. Als de trein begint te rijden doe jij je benen zo wijd als het kan en begin je jezelf lekker te vingeren. Je mag niet meer stoppen voor je een orgasme heb gehad, daarna mag je pas weer goed gaan zitten en de jurk netjes rechttrekken. Het is voor jou te hopen dat er geen controle is op het traject. Bij het volgende station stap je over op de eerste trein terug en herhaal je de opdracht. Maar, nu laat je de bovenkant van het jurkje ook zakken zodat je tietjes lekker bloot zijn. Zodra je weer een orgasme heb gehad mag je het jurkje aan de onderzijde weer goed doen maar je tietjes mag je pas weer bedekken als de trein geheel stilstaat in het station.

Daarna ga je met de fiets naar huis, vanavond word de opdracht voor morgen thuis bezorgd. Houd je aan de opdracht want je kent de gevolgen als je iets niet precies uitvoert.

Zo dat was nog eens wat. Zodra het rustiger werd op het toilet pakte ik alle spullen bij elkaar. En tja… ik moet wel volgen want anders die shit die foto’s. Ik loop naar het perron, er staat een trein, ik stap in en loop door naar de 1ste klas wagon. Ik ga zitten, oh ja… ik moet het jurkje wat omhoog doen en ga dan zitten. Het kunstleer voelt akelig op mijn billen, de trein begint te rijden en ik kijkt om mijn heen, het is rustig, heel rustig en ik doe mijn benen zo wijd als ik kan. Ik constateert dat mijn kutje ook open staat en ik ga voor het eerst lekker met mijn vingers over mijn kale lippen en door mijn kutje, ik ben nu drijfnat, ineens hoort ik de schuifdeur open gaan en iemand binnen komen, ik word bang maar denk ook aan de opdracht, ik ben nu bang en geil en wrijft zacht over mijn klitje, de persoon loopt voorbij en kijkt niet eens. Het is een vrouw die druk loopt te bellen, pfff zo daar komt ik goed vanaf met mijn benen wijd. Ik wrijf nu steviger over mijn klitje en voelt ook hoe kaal en onbeschermd het is. Ik voel razend snel een orgasme opkomen en met een gesmoorde kreet kom ik klaar.

Snel doe ik het jurkje goed en ik ga weer normaal zitten. Weer de schuifdeur en een stem ‘controle’.

Geen kaartje biecht ik verlegen op, en ik verteld dat ik nooit reis met de trein en daarom niet zo goed weet hoe het werkt. De conducteur kijkt me vreemd aan, hij ziet dat ik lieg en hij ziet nog iets, er druipt geil sap van de bank tussen mijn benen vandaan. Hij drukt met zijn schoen mijn knieën uit elkaar en kijkt zo tegen mijn, nu echt drijfnatte kale kutje. Ik schaam me dood, excuseer me en wil hem vertellen van de opdracht, maar de trein begon te remmen en de conducteur zei om te blijven zitten, hij zou zo terug komen.

Toen de trein tot stilstand kwam ben ik er snel vandoor gegaan en in de trein die terug reed gestapt. Hier was het een stuk drukker, maar in 1ste klas was het weer heerlijk rustig en ik trok mijn jurkje op tot mijn middel. Ik ging weer op de koude bank zitten met mijn benen zo wijd mogelijk. De trein begon te rijden en ik liet ook het bovenstukje zakken zodat mijn stevige B cup met mijn nu kanon harde tepels lekker de vrijheid hadden. Ik begon mezelf lekker te vingeren, wat was ik geil! Mijn kutje stond wagenwijd open en waarom weet ik niet, maar ik ben nooit eerder zo geil geweest. Ik wilde maar een ding; lekker klaarkomen. Dus flitste mijn vingers pijlsnel over mijn klitje en ik voelde dat heerlijke gevoel al komen. Als een orkaan vloog het orgasme door mijn lichaam, stotend en stuiptrekkend ging ik met mijn billen over die bank en ik kwam echt heerlijk klaar op mijn eigen vingers.

Tot ik plots enorme schok door mijn tepel voelde gaan! Ik opende mijn ogen en zag een vrouwtje van rond de 30 jaar die lekker hard in mijn tepel kneep. Ik keek haar met schaamrood op mijn wangen aan. Ik wist geen woord te uiten en mijn hart bonsde als een gek.

Maar die vrouw begon te praten en wel met een hele zwoele stem zij ze; “zo jij bent lekker brutaal en geil kon je het niet meer houden lekkertje?”

Ik bleef als verstijfd zitten en wist nog steeds geen woord uit te brengen, ik keek haar alleen aan. Dan ineens voelde ik vingers mijn kutje binnendringen en deze begonnen pompende bewegingen te maken, steeds sneller en sneller en ik kon er niets aan doen maar ik was zo geil ik draaide onbeschaamd over de nep-leren bank, op het moment dat ik moest komen kneep ze weer keihard in mijn tepel wat er voor zorgde dat het geil mijn kutje uit spoot, ik was helemaal buiten zinnen en kende mijzelf niet meer terug. Ze nam mijn hoofd vast en gaf mijn een natte tongzoen. Hoewel ik nooit eerder gezoend had met een andere vrouw vond ik het een heerlijke ervaring. Ze gaf mijn een kaartje en liet mijn zo achter. Ik voelde dat de trein begon te remmen en deed mijn jurkje naar beneden en ging aan de andere kant op de bank zitten. Met mijn borsten nog bloot kwam de trein tot stilstand. Een groepje jonge jongens en meiden stonden op het perron te wachten en zagen dat ik met veel moeite het strakke bovenstukje over mijn borsten probeerde te trekken, ik glimlachte naar ze en ze stonden vreemd naar mij te kijken.

Bij het uitstappen heb ik de vrouw niet meer gezien, vreemd want ik merkte dat dit de eindhalte was voor deze trein.

Ik ging naar de fietsenstalling en frommelde het nummertje uit mijn schoen dat ik daar had ingestopt en toonde dit aan de bewaker. Ik kon doorlopen en helemaal achter in de stalling stond mijn fiets. Ik pakte mijn fiets en liep met de fiets aan de hand naar voren, halverwege kwam plotseling de vrouw uit de trein me tegemoet, ze kwam lachend op mij aflopen en zei; “zo sletje ben je ook met de fiets” en terwijl ze dat zei voelde ze gelijk onder mijn jurkje en gaf mijn een lekkere zoen. Ik wilde niet hier in de stalling met al die spiegels en camera’s en wilde daarom doorlopen wat ze gelijk opmerkte natuurlijk en ze zei; “zo sletje jij heb haast, en je bent nog steeds lekker geil voel ik.”

Ik kon alleen maar zacht kreunen.

“Kom nog eens hier sletje” zei ze, en ze begon keihard over mijn kutje te wrijven zo hard en zo verschrikkelijk snel dat ik gewoon pissend klaar kwam en op het zelfde moment dat ik klaarkwam kneep ze weer keihard in mijn, nu eigenlijk wel, pijnlijke tepel. Wouw! Zo was ik nog nooit gekomen en zakte zelfs een beetje in elkaar. Ik moest even bijkomen en ze begon me te zoenen. Toen zei ze; “ik zie je binnenkort sletje.”

Sletje dacht ik, ik ben helemaal geen sletje. Ik fietste richting mijn huisje en voelde me lekker, anders, raar en vreemd zoveel gebeurd vandaag, waar was ik in godsnaam mee bezig of beter aan begonnen. Thuis liet ik het bad vol lopen, deed het jurkje uit en bekeek mezelf in de spiegel. Ik deed mijn benen uit elkaar en bekeek mijn nu rode kutje, helemaal glad maar echt ook helemaal rood en super gevoelig, ook mijn linker tepel was dik rood en gevoelig. Ik ging in het bad zitten en zakte lekker onderuit. Ik moet wat in slaap zijn gedut want ineens werd ik opgeschrikt door de deurbel. Snel sloeg ik een handdoek om en snelde naar de voordeur, daar aangekomen lag er alleen een briefje mat de tekst; ‘slaap zacht en tot morgen’.

Ik deed de deur op het nachtslot en droogde mijn verder af, ik maakte nog een thee en keek wat TV en ging vroeg naar bed. De volgende ochtend om 7:30 uur ging de bel, ik spoedde mijn weer naar de voordeur maar weer niemand te zien. Alleen stond daar weer een grote kartonnen doos ik sleepte deze naar binnen. Op de bovenkant zat een envelop, deze scheurde ik eraf, opende deze en haalde er een kaartje uit met het url van een foto-blog bij 4Fingers. Op de foto’s was ik steeds te zien met mijn blote kale kutje, vingerend, met die vrouw zoenend, enz. Maar dat was niets nieuws. Ik wist dat er soms een foto zou worden gemaakt, alleen had ik weer geen fotograven gezien. Ik maakte de brief open en las de volgende tekst:

Zo de eerste dag is voorbij, en je heb al 4 opdrachten afgewerkt, dat gaat als een trein, nu we nog wat extra foto’s hebben gemaakt word het natuurlijk weer wat moeilijker maar dat zal je wel begrijpen.

Nu je 5de opdracht. Eerste scheer je straks je kutje nog even voor alle zekerheid, daarna smeer je zorgvuldig je openingen in met de middelen die in de doos zitten, daarna breng je de beide pluggen die in de doos zitten bij jezelf in en trek je de kleding aan die in de doos zit.

Daarna ga jij op je fiets naar het koffiehuis en bestelt er een kop koffie. Vervolgens ga je naar het toiletje en vinger je zelf even snel klaar, let op je mag onder geen geding de pluggen verwijderen. Hierna ga je weer met de fietst naar het station en neem je de trein van 10:22 naar Vilvoorde. In de trein kies je weer 1ste klas. Als de trein rijd doe jij je jurk uit en vinger jezelf spiernaakt naar een orgasme en wel met je benen zo wijd mogelijk. Vervolgens ga je naakt met het jurkje onder je arm naar het toilet waar je de jurk weer aantrekt maar je borsten bloot laat. Dan keer je terug naar de coupe, als je aankomt in Vilvoorde mag je de jurk weer helemaal aantrekken. Op het station zoek je het herentoilet, in de openbare ruimte van het herentoilet trek je de jurk uit en ga je naakt het tweede hokje binnen zonder de deur af te sluiten. Je vind er de rest van deze opdracht, je weet ondertussen de enveloppe wel te vinden.

Veel succes.

Wouw wat is dit nu, ik las het nog een keer en nog een keer, dit wordt wel heel erg extreem, maar goed, eerst de doos openen. Ik vond een kleine doos met een zwart jurkje. Verder lagen er in de doos een paar korte laarsjes met hele hoge hakken en nog een doosje, ik opende het doosje en daar zat een tube crème in en twee zwarte butt pluggen, mm… best wel dik en zwaar.

Ik keek op de klok en constateerde dat ik nu wel moest opschieten dus snel douchen en nog even de stoppeltjes er af scheren, vervolgens smeerde ik mijn kutje en mijn gaatje helemaal in met de crème. Ik had nooit eerder iets in mijn kontje gehad maar deze crème maakte alles zo glad en ik kreeg er zelfs een warm gevoel van, ik pakte de kleinste plug en drukte die voorzichtig tegen mijn gaatje en deze gleed moeiteloos naar binnen, dus pakte ik ook snel de andere en drukte die mijn kutje in, mm… het voelde wel onwennig maar door de crème kon ik het verdragen. Ik pakte het jurkje en trok dit over mijn hooft aan, maar, wouw! Deze was wel heel erg bloot, van voren zo laag dat ik mijn best moest doen om mijn tepels binnenboord te houden en zo kort dat als je goed keek de plug kon zien zitten. Wouw! Moest ik zo op de fiets, en weer naar die stalling? Ach wat kon het mijn schelen, ik stapte in de laarsjes en ging voor de spiegel staan, een sletje, ja dat was ik zo als ik in de spiegel keek, nu hup opschieten want het was al 9:30 uur en in moest eest nog even naar die koffie tent aan de andere kant van het centrum, ik haasten mijn naar mijn fiets en hup pffph zo nu voelde ik wel even die pluggen zff ik voelde gewoon dat ik begon te lekken wat een gevoel was dat, het leek wel of ik dubbel gepenetreerd werd, als ik dat maar kon volhouden.

Ik kwam aan met een rood hoofd en ik zag mijzelf in de winkelruit van de sportwinkel, ik kon zo mijn gladgeschoren kutje zien en een tepel was al ontsnapt, die deed ik weer in mijn jurkje en liep zo recht mogelijk het koffiehuis binnen en bestelde een kop koffie, ik ging zo dicht mogelijk in de hoek staan en dronk de warme koffie zo snel mogelijk leeg, vervolgens ging ik snel naar het kleine toiletje en wreef even snel over mijn clitoris en ik voelde het orgasme al door mijn lichaam razen, mm… heerlijk!

Eigenlijk wilde ik nog wel een keer komen, maar daar had ik geen opdracht voor en deed mijn jurk weer zo goed mogelijk en verliet het toilet. Aan de bar rekende ik de koffie af en begaf mijn richting fiets, oei het was nu al weer echt druk aan het worden en mensen keken mijn raar aan, het interesseerde mijn nu niet zoveel, ik was hier klaar en snel sprong ik op mijn fiets richting station. Onderweg kreeg ik nog een opmerking dat ik een hoer zou wezen, maar ik besteden er geen aandacht aan en reed en stalling in en parkeerde mijn fietst zoals gewoonlijk weer helemaal achterin omdat voorin alles vol stond, ik trok mijn jurkje weer recht en voelde of de pluggen nog goed zaten, nu liep ik weer zo recht als ik kon naar voren om een nummertje te halen, de man keek mij aan en glimlachte naar mij.

“Heb je vakantie?” Vroeg hij. Ik bekende dat ik een weekje vrij was waarop hij zij; ”je bent volgens mijn een lekker geil sletje.” Ik gaf hem een knipoog en liep de stalling uit. Oeps! Dacht ik, iedereen ziet mij aan voor een slet. Het was inmiddels 10:15 uur en op het perron stond de trein al te wachten, ik liep nog even snel naar de kaartautomaat en kocht voor de zekerheid een enkeltje, want ik wist niet wat mijn volgende opdracht zou zijn, vervolgens ging ik de trein binnen. Nou dit is niet leuk; wat een drukte. Ik wrikte mij door de drukte heen richting de 1ste klas en daar was het wel een stuk rustiger. Maar nog steeds wel te druk om spiernaakt rond te lopen.

Ik zocht een plekje achterin de coupe waar een complete bank leeg was, daar ging ik voorzichtig op zitten tot ik de fluit hoorde en de even later de trein vertrok.

Nu moest het gebeuren. Wouw! Waar was ik mee bezig! Maar ik ging door, ik deed al zittend mijn jurkje uit en legde het naast mijn neer. Ik deed mijn benen wijd en wreef weer zo hard en snel als ik kon over mijn clitje met als gevolg dat ik verschrikkelijk snel klaarkwam, snel mijn jurkje pakte en mij naar de toiletruimte spoedde.

Gelukkig was het toiletje niet bezet en ging ik snel binnen, ik moest even bijkomen van de spanning en toen ik op adem was hoorde ik de conducteur ook voorbij komen. Ik trok mijn jurkje aan en liet het voorstukje dubbel hangen zodat mijn borsten bloot bleven, vervolgens ging ik terug naar mijn plaats, ik keek wat uit het raam en probeerde het gesprek te volgen van een paar mensen die een bank verder dan mij zaten.

Ze hadden het over van alles en nog wat, tot de vrouw van het gezelschap plotseling zij ‘dat ze het ook best durfde’ tegen haar man.

Ik hoorde hun zoenen en niet veel later hoorde ik haar moeilijk ademen als teken dat ze haar hoogtepunt bereikt had, de trein minderde vaart en dat betekende dat wij het station van Vilvoorde naderde. Ik ging weer recht zitten en op het moment dat de trein tot stilstand kwam trok ik het voorstukje over mijn hooft en trok het jurkje recht. Het stelletje stond nu ook op en keken mijn aan. Ik vroeg of het lekker was geweest, gaf ze een dikke knipoog en verliet de trein op naar het toilet.

Zo. Ook hier was ‘t druk zeg, nou daar beneden was het heren toilet met een juffrouw die mijn heel raar aankeek dat ik het heren verkoos voor de dameskant. Gelukkig was het hier nog leeg en trok snel mijn jurk uit en wilde het tweede hokje binnen gaan. Maar net deze was op slot. Kut dacht ik, en snel nam ik het derde hokje. Ik hoorde in het tweede hokje doorspoelen en het slot van de deur af gaan, vervolgens hoorde ik iemand z’n handen wassen en hoorde ik de persoon de ruimte verlaten. Zo snel als ik kon wisselde ik van hokje en voelde onder de pot, daar vond ik een envelop, gelukkig! Snel maakte ik hem open, de inhoud bestond uit een brief, €75,00 en een zwart tubetje, ik las de volgende tekst:

Zo je bent aangekomen voor de rest van je 5e opdracht, hopelijk ongeschonden, nu verwijder beide pluggen uit je gaatjes, je smeert de inhoud van het tubetje op de grootste butt plug en drukt deze nu in je kontje, de kleine mag je hier op het toilet achterlaten, je mag ook het jurkje weer aantrekken.

Je neemt nu een taxi naar de Blauwstraat nr. 106 daar heb je een afspraak om 12:30 uur. De mensen daar weten precies wat jij komt doen. Verder doe jij precies wat die mensen van jou willen en zij zullen jou vertellen wanneer je klaar bent. Daarna ga jij lopend naar het station terug en neemt de trein naar huis. In de trein weet je wat er van je word verwacht, alleen zorg je ervoor dat je gezien word.

Ik voel aan de plug in mijn kutje en trek deze makkelijk er uit, dan trek ik aan de plug in mijn kontje en met een beetje persen komt deze er ook weer uit. Zo, nu smeer ik de crème uit het zwarte tubetje op mijn aarsje en de rest op de grote plug, ik zucht een paar keer en druk deze stevig tegen mijn gaatje, steeds dieper gaat hij naar binnen en op het laatst floept hij door en zit hij strak in mijn kontje. Wouw hier word ik wel geil van, ik veeg mijn kutje schoon met wat toilet papier, vervolgens trek ik mijn jurkje weer aan en verlaat de toiletruimte.

Toen ik buiten kwam stonden er een paar taxi’s te wachten, maar ik moest natuurlijk de voorste aanspreken, een mooie grote auto die bestuurd werd door een oude man, ik noemde hem het adres en hij keek wat belazert over z’n schouder.

“Dat is hier om de hoek” zij hij, “dat kost €10,00 je kan beter gaan lopen.”

Maar ik was vastberaden en zij “je hebt maar gewoon te gaan rijden, oké.”

“Zoals u wild mevrouw” zij hij en bracht mijn netjes naar het opgegeven adres. Ik betaalde de chauffeur en stapte uit.

Vervolgens keek ik naar de winkel waar ik uitgestapt was, het was een tattoo/piercing shop. Wouw, wat zijn die van plan dacht ik. Maar ik ging toch naar binnen en een meisje van amper 20 jaar kwam direct op mijn toegelopen.

“Goedemiddag sletje” begroeten ze mijn en voelde alsof het de gewoonste zaak van de wereld was onder mijn jurkje aan mijn kutje en drukte zelfs een paar vingers bij mijn naar binnen.

“Zo je bent lekker geil sletje, ga daar maar even op het bankje zitten en trek dat jurkje maar uit.”

Ik deed wat ze mijn opdroeg en even later zat ik bloot met alleen mijn laarsjes aan op het bankje, ze kwam naar me toe gelopen en zij tegen mij.

“Je moet wel je benen wijd doen sletje we moeten je geile sletten kut goed kunnen zien snap je.”

ik schudde mijn hoofd en deed mijn benen wijd, het meisje liep weg en even later kwam er een man aan lopen van een jaar of 40, hij begroete mij en voelde even aan mijn tepels, ging naar beneden en ging lekker met z’n vinger tussen mijn lippen door.

“Lekker nat” zij hij en hij verliet de ruimte weer. Nu duurde het zeker 15 minuten toen er plots twee meiden de winkel in stapte en mijn aankeken. Shit, die winkel was gewoon open ging er door mijn heen en ik zat hier naakt met mijn benen wijd.

De oudste meid begon te lachen en kwam op mijn afgelopen.

“Kijk nu eens wat een heerlijk sletje, mag ik even aan jou voelen” zij ze, en meteen voelde zo mijn borsten en ging met haar andere hand over mijn kutje.

“Meid, je kutje staat helemaal open, volgens mijn moet jij even stevig klaargemaakt worden”

“Ik zij niets maar ineens kwam die man weer binnen.

“Goede, dag dames, kan ik jullie helpen.”

“Ja,” zij de oudste, “mijn zus wil een navel piercing en ik wil even met dit sletje spelen.” “Ga je gang” zij de man en nam de zus mee naar binnen.

Nu begon die meid lekker rustig over mijn kutje te wrijven en stak een paar vingers naar binnen, ze kneden lekker mijn borsten tot ik het niet meer kon uithouden en een ongekend orgasme beleefde, nu stopte ze niet maar ging nu als een gek over mijn clitje heen zodat ik nogmaals een 2de orgasme beleefde.

Nu kwam haar zus terug met een rode navel voorzien van een piercing, ze betaalde de man en verlieten de winkel.

“Ik zat nog steeds op het bankje met mijn benen wijd alleen nu met een wat meer roder gekleurd kutje. Het meisje weer binnen en zij dat ik mee kon komen, ik liep achter haar aan en kon met mijn benen wijd plaatsnemen op een soort behandel tafel, ik vroeg wat er met mijn ging gebeuren, maar het meisje zij dat ik dat wel zou merken.

Even later kwam de man er ook aan gelopen en hij voelde nu aan mijn borsten, het meisje ging tussen mijn benen zitten en begon met mijn kutje te spelen, ik voelde vingers in mijn kutje, steeds voelde ik meer vingers in mijn kutje tot ik plots het hele handje van dat meisje voelde binnendringen. Onderhand was die man mijn borsten aan het voelen en mijn tepels aan het friemelen die intussen kanon hard waren, het meisje maakte in mijn kutje van haar hand een vuistje dat mijn kutje gigantisch oprekte en een intens geil gevoel teweeg bracht, toen zij met haar andere hand over mijn clitoris begon te wrijven voelde ik dan ook een ongekend orgasme door mijn lichaam denderen en tegelijkertijd voelde ik een stekende pijn door mijn tepels wat mijn door het orgasme nog dieper deed komen. Toen ik bijkwam van het gigantisch orgasme wat ik beleefd had merkte ik dat ik nog steeds pijn had in mijn tepels. Ik probeerde te kijken maar de man hield nu mijn hooft vast en zij dat ik moest genieten, daarop voelde ik het meisje weer draaien en keihard over mijn clitje wrijven dat mij weer in ongekende extase bracht en de pijn mij alleen maar genot bracht. Toen ik van dit mega orgasme, en later bleek dat ik ook nogal wat geil uit mijn kutje had gespoten, aan het bekomen was mocht ik mijn tepels zien, deze waren vuurrood en beide voorzien van een piercing. Shit dit had ik zelf nooit kunnen dromen, en wat waren mijn tepels pijnlijk en gevoelig.

Hierna moest ik mee naar een andere ruimte waar ik plaats moest nemen op een speciale stoel, ik moest mijn benen in de beugels doen waarna deze vast gemaakt werden, ook ging er een riem om mijn buik zo zat ik compleet vast in de stoel.

Het duurde lang, heel erg lang zeker een half uur voor dat meisje terug kwam met een heel vreemd apparaat, ze installeerde het apparaat tussen mijn benen op mijn kutje gericht, ik moest stil blijven liggen zij ze en ze verliet de ruimte weer. Hierop voelde ik een warmte op mijn kutje, een ongekende warmte het duurde wel een half uur deze behandeling waarna ze weer de ruimte in kwam en het apparaat weer mee nam.

Een kwartier later kwam ze terug en vroeg of ik mij goed voelde, ik voelde mij prima en zij haar dat dan ook. Ze maakte ze mij los en kon ik mijn kutje zelf bekijken. Vuurrood was ik tussen mijn benen. Ze zij dat het beter was mij de eerste paar uur niet te vingeren maar gewoon zonder slipje wat buiten rond te lopen zodat het luchten kon. Ik vroeg haar wat ze zojuist gedaan had waarop ze vertelde dat ik zojuist een definitieve ontharing behandeling gehad had, en dat ik deze over een maand verplicht bent te herhalen.

Ik kreeg dus een kaal kutje voor altijd, mm… geil dacht ik, nu kon ik de winkel verlaten en wandelde op mijn gemakje terug naar het station. Onderweg zijn veel winkels, dus kon ik daar mooi even wat rond shoppen dacht ik. Het lopen was gevoelig zowel bij mijn tepels die nog steeds pijn deden als mijn kutje die branderig aan voelde.

Ik winkelde wat, ik had van verschillende jongens wel wat bekijks maar ik raakte er ook wel wat aan gewent, tot ik op de borden zag dat mijn trein er aan kwam over 10 minuten wandelde ik rustig richting de perrons. Ik kocht een kaartje en stapte in de trein, het was gelukkig niet zo druk in 1ste klas zat echt niemand, kut en ik moest juist iemand hebben die mij betrapte als ik mijzelf vingerde, ik ging dus even naar de 2de klas waar wel wat mensen zaten, ik bleef in de deuropening staan en een jongen van een jaar of 17 keek naar me, gelijk gaf ik hem een knipoog en wenkte hem dat hij mee moest komen. Ik liep terug en zag achter mij dat hij inderdaad me achterna kwam. Weer in de coupe aangekomen trok ik gelijk mijn jurkje uit en ik deed mijn benen zo wijd mogelijk. Ik was nog steeds rood, maar ik vertelde de jongen wat ik gedaan had en zij dat hij moest gaan zitten. Hij was wat verlegen en nam plaats op de bank. Ik begon mijzelf te vingeren terwijl die jongen 1 meter voor me zat en mij aanstaarde. Ik vroeg hem zijn lul te bevrijden wat hij dan ook graag deed. Bij het zien van z’n pik kwam ik gelijk klaar en zakte op mijn knieën en nam z’n pik in mijn mond, ik pijpte hem in een hoog tempo naar een orgasme en ik slikte alles door. Mm… heerlijk, ik trok mijn jurkje weer aan. De jongen vroeg of hij bij mij mocht blijven zitten maar ik zij hem beter terug naar z’n eigen plaats te gaan.

Een kwartier later bereikte wij mijn station en stapte ik uit, ik zag dat die jongen ook hier uitstapte, ik wandelde op mijn gemak naar de stalling waar mijn fiets stond, ik pakte mijn fiets en reed rustig en geheel afwezig huiswaarts, thuis haalde ik de dikke plug uit mijn kontje en viel direct inslaap.

De volgende morgen werd ik wakker met een super jeukend gevoel tussen mijn benen. Mijn kutje was niet rood, maar wel super gevoelig en mijn tepels deden ook niet echt pijn meer maar kribbelde. Ok nam een douche, scheerde mijn kutje voor de zekerheid en smeerde mijn lekker in met body crème. Ik liep naar de deur en vond daar een groot dik pakket dat net door de brieven bus was gegaan. Daarom was er natuurlijk niet aangebeld, snel maakte ik het pakket open en vond daar een brief en iets zwarts van kleding, ik scheurde het verder open en ontdekte dat het een zwarte catsuit pak was. Mm… ik keek naar buiten, het was weer mooi weer dus dat werd super spannend vandaag, ik scheurde snel de brief open en las:

Dag sletje, lekker geslapen? Ik hoop het voor je want het word vandaag een zware dag voor jou.

Je 6de opdracht en je zorgt dat je sletten kutje goed kaal is en trekt daarna deze catsuit aan, zonder slipje of bh, wel mag je het korte zwarte jasje er bij aan doen, daarna ga je op je fiets eerst even lekker naar café “de bier beugel” in het centrum. Daar ga je koffie drinken aan de bar, en je weet als je ergens gaat zitten doe je dat altijd met je benen zo wijd mogelijk, daarna ga je naar het park en wel naar het 8 hoekige gebouwtje dat daar achterin aan de rand staat.

Als je achter het 8 hoekige gebouwtje kijkt dan vind je daar je volgende opdracht, let wel op dat je voor 11:00 uur de volgende opdracht te pakken heb anders moeten we foto’s gaan versturen…

Oké dan, het is nu nog maar 9:00 uur maar ik moet dus opschieten, scheren had ik al gedaan en dus trok ik de catsuit voorzichtig aan. Mm… lijkt net of ik niets aan heb, het jasje er over gaf niet veel bedekking het was gewoonweg te klein, maar goed mijn korte zwarte laarsjes met hoge hakken aan en keek in de spiegel. Wat een geil gezicht, ik zag wel dat het duidelijk te zien was dat ik er niets onder aan had, maar door het jasje en als ik recht stond dan waren de details van mijn borsten en kutje niet zichtbaar voor voorbijgangers. Zo, snel naar mijn fiets en daar ging ik richting het café.

Daar aangekomen zat de catsuit te hoogte van mijn kutje helemaal tussen mijn lippen, maar ik kon hier natuurlijk niet midden op straat tussen mijn benen staan frunniken, dus snel naar binnen dan maar.

Daar binnen zat één man de krant te lezen en de barman was iets aan het schrijven of uitrekenen, ik begroete de barman, bestelde 1 koffie en ging aan de bar zitten en deed mijn benen natuurlijk zo wijd mogelijk, zo was ook even dat gevoel weg van het materiaal tussen mijn lippen.

Ik dronk lekker rustig mijn koffie op en rekende het af en zo verliet ik het café.

Nu buiten voelde het nog erger dan daarvoor tussen mijn lippen maar ik fietste snel naar het park want daar kon ik even ongezien frunniken en zo kwam ik uiteindelijk aan bij de ingang naar het park. Door het park heen zag ik hier en daar wat mensen wandellen maar die hadden mij nauwelijks in de gaten. Ik zag tussen de bomen door het gebouwtje als staan en zette mijn fiets tegen een boom, ik liep het laatste stukje en friemelde de catsuit tussen mijn lippen vandaan, ik voelde dat de stof flink nat was die tussen mijn lippen vandaan kwam. Maar goed, aangekomen bij het gebouwtje liep ik er omheen en ja hoor daar lag een doos met mijn naam erop, ik opende de doos en vond een briefje met de tekst:

Het vervolg van je 6de opdracht. Je fietst vanuit het park naar de Budget autoverhuur en huurt daar een middenklasse auto voor 1 dag. Het is geregeld dat de verhuurder zonder vragen naar papieren de wagen meegeeft. Je rijd met de auto naar de parking bij de Shell benzinepomp en daar kan je in het dashboard kasje de volgende opdracht vinden, succes.

Zo dacht ik, dat is leuk, en een tijdje geleden alweer dat ik in een auto heb gereden, ik had direct veel zin in de opdracht, en zo fietste ik richting de autoverhuur zaak aan de rand van de stad.

Daar aangekomen voelde ik het catsuit flink knellen tussen mijn lipjes maar doordat een man buiten stond te roken kon ik weer niet frunniken en plaatste mijn fiets tegen de gevel en liep met kleine pasje de zaak binnen.

Binnen aan de balie stond een donkerblonde vrouw van, zo schatte ik, een jaar of 30. “Goede morgen” zij ze mijn vriendelijk, “wat kan ik doen voor U?” Ik vertelde dat ik een middenklasse auto wilde huren en wilde verder nog vertellen…

Maar de vrouw kwam achter de balie vandaan en zij, “jij heet Roos zeker”, en ik antwoorden snel bevestigend, waarop de vrouw die nu voor mijn stond mij stevig in mijn heuveltje kneep en zij dat ik flink nat was, “je bent een echt geil sletje hè… kom maar eens even mee jij” zij ze. Zo kwamen we aan in de garage van de verhuurzaak, hier liepen twee jongens van een jaar of 20 en een man van zo rond de 50 die eerder buiten stond te roken.

“Zo” zij de vrouw “doe die catsuit maar uit die heb je niet meer nodig.” Ik vroeg waarschijnlijk wat te verbaasd, “moet dat hier midden in de garage,” waarop de vrouw wat geïrriteerd reageerde dat ze toch duidelijk was of moest ze soms een handje helpen, waarop ik vlug het jasje uit deed en de catsuit van mijn lichaam af stroopte, mijn pumps uit deed en uit de catsuit stapte.

“Zo, dat is beter, geef dat ding maar hier en doe je pumps maar weer aan.” Ik stapte in mijn pumps en zag hoe de vrouw mijn catsuit in de container gooide.

“Zo, die heb jij niet meer nodig.”

“Nu ik naakt was kwamen de jongens en man ook aan gelopen en de vrouw kwam weer terug.

“Zo mannen dit is een echt sletje en kijk ze heeft gisteren lekkere geile piercing door de tepels laten zetten, waarop ze even flink aan de piercing trok en daarna hard in mijn tepels kneep, hierdoor werden mijn tepel hard en pijnlijk gevoelig, de man van rond de 50 kwam dicht bij en voelde tussen mijn benen aan mijn veenbesheuveltje.

“Mm… lekker glad sletje, ga eens wijd staan slet” zij de man, waarop ik mijn benen één meter uit elkaar zetten, de man drukte gelijk 2 vingers bij mijn binnen.

“Ze is drijfnat jongens kom maar eens voelen” zij de man tegen de jonge jongens, waarop zij ook gelijk aankwamen en mijn kutje voelde, de vrouw maakte er een einde aan en zij de jongens zich ook uit te kleden en zichzelf flink mochten aftrekken. De man echter kneep hard in mijn tepels en zij, “zo dus jij komt een auto huren? Dan begrijp je toch wel dat je die vooraf en deels achteraf moet betalen hè?”

Ja, dat begreep ik.

“Nou, dat doen sletten zoals jij hier altijd met hun lekkere sletten lichaam, en zo te zien gaat dat jou prima lukken aan gezien je een echt sletten lichaam heb zo als ik kan zien.” Ik stond werkelijk verbaast hoe deze man over mijn lichaam sprak, 1 week geleden was ik woedend geworden op zulke viespeuken maar nu werd ik alleen maar geiler ondervond ik, sterker nog ik genoot ervan als ze mijn een slet noemde.

De vrouw kwam weer voor mij staan, drukte twee vingers in mijn kutje en duwde mij gelijk achteruit tegen een tafel.

“Benen zo wijd mogelijk slet” zij ze. Toen ik mijn benen wijd deed zij ze “wijder slet, veel wijder kom op” en tegelijk wreef ze kei en keihard over mijn clitje waarop ik donders geil klaarkwam. Ze gaf mijn een natte tongzoen en spuugde mijn daarna midden in mijn gezicht.

“Lekker geile slet, kom op! Nog een keer slet, laat zien dat je als een slet kan klaarkomen,” en weer wreef ze keihard over mijn clitje maar nu pompte ze tegelijk ook twee vingers in mijn kutje en dat deed ze in een zeer hoog tempo.

Ik kon er niets meer aan doen, en ik wilde er ook niets meer aan doen. Ik kwam klaar als nooit eerder. Het zien van de twee jongens die stonden af te trekken, de pompende gebogen vingers die snel in en uit mijn kutje gingen en de andere hand van de vrouw die zo snel als ze kon over mijn clitje flitste deed mijn spuitend en pissend klaarkomen.”

“Kijk eens zijn de vrouw, het is niet alleen een geile slet, het is ook een smerige slet.” Maar ze stopte niet, ze ging gewoon door en zodoende kwam ik snel daarna nogmaals tot een spuitend en pissend orgasme. Hierna zakte ik gewoon door mijn knieën op de grond.

De man van rond de 50 had nu ook z’n lul uit de broek gehaald en kwam voor mij staan. Een dikke kale pik zonder voorhuid.

“Zuig mijn lul leeg slet en slik mijn zaad door als ik klaar kom” gaf de man als opdracht, als je morst dan zwaait er wat.”

Zo hapte ik z’n besneden paal diep in mijn mond, begon hem te zuigen en ging ondertussen met mijn tong over zijn eikel. Hij begon neukbewegingen te maken in mijn mond wat steeds harder en dieper ging. Ik ontspande mijn keel en zodoende kon de man, die ook mijn vader had kunnen wezen, mij diep in mijn keel neuken en kwam direct in mijn keel klaar. Ik moest hoesten maar op een of andere manier verzachte zijn sperma het schrale gevoel. Ik had wel tranen in mijn ogen staan wat de vrouw opviel.

“Zo sletje had je het even benauwd,” waarop ze gelijk mijn kutje in haar volle hand pakte en mijn stevig begon te knijpen en wrijven, het duurde natuurlijk niet lang of ik kwam weer tot een hoogte punt.

“Zo sletje” zij de vrouw toen ik een beetje bij gekomen was, “ga op de tafel liggen met je benen wijd, en vinger jezelf stevig naar een orgasme, laat de jongens duidelijk je open klaargekomen slettenkut zien zodat ze hun eigen flink leeg kunnen spuiten in jouw gezicht,

Zo ging ik op de tafel liggen met mijn benen open, ik begon te vingeren maar de vrouw kwam erbij.

“Wijd zij ik” zij ze, waarop de vrouw aan de ene zij en de oude man aan de andere zijde mijn benen open drukte, ze ieder een schaamlipje tussen duim en wijsvinger namen en zo ook mijn kutje maximaal open trokken.

“En?” Zij de vrouw “nu maak je zelf twee vingers nat met het geil uit die sletten kut van je en wrijft hard over je eigen hoerige sletten clit.” Dat deed ik, wat een gevoel. Wat een gevoel! Ik kwam trillend klaar en had niet eens in de gaten dat de jongens aan twee zijde van de tafel waren komen staan en mij voluit in mijn gezicht stonden te spuiten. Pas toen ik na het orgasme mijn ogen wilde openen bedacht ik dat ze volgespoten waren. Het prikte en zodoende kwam ik overeind.

“Zo, zij de vrouw “ga jij je maar even wassen dan zien we je zo weer terug.”

Ik liep naar de wasruimte en begon mijzelf te wassen, toen ik weer schoon was kwam de vrouw binnen en begon mij in te smeren met een lekker balsem, waarna ze mij een rokje gaf en mijn veel te kleine jasje.

“Dit moest ik je geven en hier zijn de sleutels van de Audi A3”

Zo ik trok het rokje aan. Maar hoe ik het ook probeerde, je kon duidelijk zien dat mijn complete venusheuvel kaalgeschoren was. Of je kon mijn lippen zien, en van achter zag je gewoon alles. Nu het jasje. Maar dat kon niet eens dicht. Ik deed het rokje zo dat je wel mijn heuvel zag maar niet mijn kutje en liep zo naar de Audi, ik stapte in waardoor het rokje zo schoof dat mijn kutje gewoon niet meer te bedekken was.

Ik startte de auto en reed weg richting de Shell pomp, wat mij tijdens de rit opviel was dat de tank bijna leeg was, maar goed eerst naar de parking. Regelmatig had ik geile blikken bij stoplichten, maar ik probeerde telkens zo te stoppen dat ik ergens tussen stond en zo viel de rit in mijn (nakie) nog best mee.

Ik kwam aan op de parking van de Shell pomp volgens opdracht en zette de motor stop, ik deed het kasje open en daar lag inderdaad weer een doosje in met mijn naam erop.

Zo aangekomen op de parking? Dan is dit je 7de opdracht,

Zoals je ziet is de tank bijna leeg, in de envelop zit €30,00 ik wil dat je bij de eerste 3 pompen voor €10,00 gaat tanken, steeds als je getankt heb voor precies €10,00 ga je betalen aan de kassa en reken je met rechts af en links druk je steeds twee vingers zo diep mogelijk in je kutje.

Daarna rij je naar de kapperswinkel op de Brusselse-steenweg in Willebroek op nr. 232 daar heb je een afspraak om 18:00 uur zorg dat je op tijd bent anders hebben we een probleem dat weet je, succes.

Mijn hart begon te bonken, ik keek nog eens in het kasje… Maar niets meer, geen andere kleren, ik moest dus met dit gaan tanken… Nee, dit ging mij te ver, straks werd ik nog herkend. Nee, ik ga terug dacht ik. Maar dan ineens komt er een auto met open dak aan rijden en voor mij staan, er stapt een blond meid uit die ik direct herken en ze komt gelijk mijn kant op lopen.

“Kijk eens wie we hier hebben” zegt ze, “het geilste sletje van de klas.”

“Neen, valt best mee” zeg ik tegen haar, maar dan ziet ze die brief en leest mijn opdracht op de stoel.

“Aha, nu snap ik het lekker ding” en ze griste door mijn open raam de brief weg en las het hardop wat mijn opdracht zoal was voor de rest van de dag, ze keek naar mij en zij, “leuke outfit heb je om het pompstation te betreden… Mm… ik ga zeker mee kijken” zij ze, en ze voelde gelijk even aan mijn heuveltje.

“Mm… lekker, doe je geile sletbeentjes eens wijd van elkaar.” Toen ik dat deed begon ze direct mijn gevoelige kutje te vingeren lekker zacht en ook begon ze met haar andere hand mijn borsten te bevoelen en te kneden heerlijk en toen ze dat merkte dat ik gewoon super geil werd doordat mijn kutje soppende geluidjes begon te maken begon ze ook met mij te tongzoenen, dit werd mij te veel en ik kroop diep onder in de stoel en kwam trillend en piepend klaar.

“Lekker sletje” zij ze tegen mij, “je bent een lekker geil kokertje, kom je moet tanken geloof ik” zij ze.

Ik startte de auto, reed om het tankstation en stopte naast een pomp, er stonden nog 3 auto’s te tanken maar ik stapte toch gewoon uit, trok de band die doorging voor rokje zo dat je net mijn lipjes niet kon zien en draaide de dop er af, hup tanken, voorzichtig en stop precies op €10,00 zo dop er op en naar binnen.

Ik was inmiddels al zo vaak gekomen vandaag dat ik gewoon een beetje moeilijk moest lopen op mijn hoge pumps en daardoor extra draaide met mijn billen, dit samen met het nauwelijks bedekken van mijn lichaam moet voor alle mensen die mijn zagen super geil geweest zijn.

Toen ik binnen kwam stonden er twee mannen aan de kassa en een vrouwelijke caissière, ik ging rustig achter de mannen staan, de eerste was klaar en draaide om en vertrok zonder mij te zien en ook de tweede man ging er zo vandoor, maar toen was ik aan de beurt, “pomp 4,” zij ik. Gelijk voelde ik het blondje tussen mijn benen, ik gaf een biljet van 10 aan de juffrouw, “dank je lekkertje” zij ze en gaf mijn een knipoog.

Ik ging samen met de blonde meid naar buiten waar ik eerst eens vroeg hoe ze hete. “Karin” zij ze, “ik ga vandaag lekker met je mee geilen sletje als je het niet erg vind.” Dit vond ik natuurlijk best gezellig zeker toen ze lekker stevig in mijn tietjes kneep en mijn weer begon te tongen.

We stapten in en gingen op zoek naar de andere benzinepomp, onder het rijden kon Karin moeilijk van mij afblijven en bij stoplichten begonnen we steeds heerlijk te tongen tot auto’s achter ons begonnen te toeteren.

We zagen in de verte de volgende benzinepomp, een van BP en ook een best een grote zag ik tot mijn schrik, ik stopte naast pomp 2 en stapte uit, deed mijn (rokje) weer goed, pompte voor €10,00 benzine in de tank en liep lekker het tankstation binnen. Er zat een jongen achter de kassa, hij kleurde behoorlijk rood en ik gaf hem het geld en wenste mijn zo standaard mogelijk nog een leuke dag. Ik zij hem dat dat prima ging lukken, bij de auto gekomen reden we snel richting de volgende pomp en deze was een Texaco met service. Ik stapte uit en draaide de dop eraf. Een man van rond de 55 kwam aangelopen en vroeg of ik vol wilde.

“Nee” zij ik “voor precies €10,00 en de man deed z’n werk. Ik was helemaal vergeten mijn (rokje) goed te doen en stond daar dus nu echt in mijn blote kut, de man begon er over dat ik zo aan het passeren was, en of ik niet goed bij mijn hoofd was, ik vertelde hem dat ik gewoon lekker geil was vandaag waarop de man z’n hooft schudde en €10,00 van mijn eiste, ik gaf het hem en stapte weer in de auto.

“Zo en nu richting de kapper lekker geil sletje” zij Karin.

“Ja ik moet opschieten” zij ik haar. En zo reden we zo snel als we mochten naar het adres en parkeerde vlakbij. Karin zij mij later te komen en eerst nog even wat te willen shoppen. Dus ik kwam in mijn eentje de kapperszaak binnen.

“Hallo” kwam er direct een zwartharig slank meisje naar mijn toe lopen, “jij bent Roos zeker” en spuugde mijn gelijk midden in mijn gezicht, “vieze geile slet zet die geile sletbenen wijd zodat ik eerst eens goed in je slettenkut kan voelen” zij ze.

Wouw, dacht ik wat is dit. Maar ik deed het toch maar snel, ze pompte gelijk drie dunne vingers met extra lange nagels mijn kutje in en trok mijn jasje helemaal uit.

“Mm… lekker geile slettieten heb je met geile ringen in je tepeltjes,” hierop trok ze gelijk stevig aan mijn piercing ’s, “vind je dit lekker sletje als ik aan je lichaam voel.”

“Ja, heerlijk,” bekende ik.

“Ja, ik voel het aan je natte lek kutje sletje” zij ze me en ragde stevig met de drie vinger in mijn kutje tot ik echt weer spuitend en pissend klaarkwam.

“Mm… wat ben je een lekkere vieze slet Roos” zij ze me.

Op het zelfde moment kwam Karin ook weer binnen en zag nog net dat ik zo verschrikkelijk klaar kwam.

“Hè! Lekker sletje, heerlijk wat ben je toch geil” en ze gaf mijn gelijk een tongzoen.

“Zo,” zij de kapster, “nu op die stoel, benen wijd dan gaan we jou een fris kapseltje aanmeten.”

Ik was nu gewoon naakt en vond alles best en lekker. Ze begon te knippen en te knippen en na een half uurtje was het resultaat duidelijk. Ik had een kort kapsel gekregen.

“Dit past meer bij orgasmes sletjes,” zij ze me, waarop ze gelijk mijn kutje weer pakte en me in een super hoog tempo klaar ragde.

Heerlijk kwam ik weer klaar. Hierna kreeg ik een envelop mee die ik in de auto pas open mocht maken. Maar voor ik de winkel mocht verlaten moest ik mijzelf nog 1 keer klaarmaken om te laten zien of ik dit kapsel waard was. Natuurlijk vingerde ik mijn super gevoelige kutje even klaar terwijl Karin samen met die slanke kapster stonden te tongzoenen en ondertussen mij controleerde, heerlijk kwam ik weer klaar.

In de auto maakte ik de envelop open, de inhoud bestond uit nog een envelop en een briefje, op het briefje stond dat ik een perfect gehoorzaam sletje was, de andere envelop mocht ik morgen pas open maken en ik kon nu de auto inleveren. Dit ging ik dan ook doen samen met Karin, er was bij aankomst niemand meer, er hing een briefje met de tekst “auto netjes parkeren en sleutel in de sleutel-bus.”

Na alles uitgevoerd stapte ik op de fiets samen met Karin en fietste naar mijn huis, onder het fietsen maakte Karin nog even gebruik om mij toch even twee keer klaar te laten komen.

Publiek stond vreemd te kijken, maar ik liet het heerlijk over mijn heen komen. Ik genoot van elke minuut, sterker nog ik werd een echt publiekelijk sletje dat totaal geen schaamte meer kende, 5 dagen terug had ik me dit nooit kunnen bedenken.

Toen wij bij mijn huis aan kwamen gingen we gelijk naar binnen, Karin wilde nu zelf ook wel even lekker verwend worden zij ze me.

Thuis trok Karin direct al haar kleren uit en wilde dat ik haar kutje eens flink zou pakken, dit liet ik mijn geen twee keer zeggen natuurlijk, en zo belande we samen in de slaapkamer en kwam Karin ook zeker vier keer lekker klaar.

De volgende ochtend werd ik wakker en trok even een lang ochtend hemd aan, liep naar de keuken en maakte koffie. Plots bedacht ik me dat ik Karin niet gezien had, ik liep terug naar de slaapkamer en ontdekte dat ze gewoon weg was.

Terug in mijn woonkamer lag een briefje van Karin

“Schatje ik zie je snel”

Dat was de enige tekst, oké dan. zo liep ik terug richting de keuken, ter hoogte van de hal zag ik een envelop voor de deur lIggen, ik nam de envelop mee naar de keuken en maakte hem daar open.

De laatste opdracht.

scheer je kutje glad en doe je rode jurkje aan (let op geen bh geen slip)

Je trekt je pumps aan en zorgt dat je om precies 10:00 uur in de trein naar Vilvoorde zit, 1ste klas. Zodra de trein begint te rijden doe je je benen zo wijd mogelijk en wrijf je zo hard als je kan over je clitoris tot je klaarkomt, als je klaarkomt wrijf je gewoon in het zelfde tempo door naar een tweede orgasme pas dan mag je stoppen.

In Vilvoorde aangekomen ga je lopen naar de Blauwestraat 133 daar meld je zelf om 11:00 uur bij de balie medewerkster, zij zal je dan de rest van je laatste opdracht geven en je leiden naar je beloning.

Nou opschieten dan, het is al 9:00 uur. Snel scheren, mijn kutje is nog gevoelig van gisteren pfff, zo en even crème smeren, zo mijn korte rode jurkje, eigenlijk was hij veel te klein, te kort en van boven te open, maar goed ik paste nog wel, mijn pumps aan en nog snel mijn koffie drinken.

Op mijn fiets richting station, de fietsenstalling in en in naar voor gelopen. De stalling baas keek mij weer diep aan, hij kwam op me aflopen en zij tegen me dat hij me deze week al een paar keer had gezien in zijn camera.

“Ik ben verschrikkelijk geil van je geworden en ik heb je meerdere keren zien klaarkomen” zij hij alsof het normaal was dat je dat zo tegen iemand mededeelden. Ik wist even niets te zeggen en hij ging verder

“Ben je altijd zo hoerig sletje” vroeg hij, maar ik zweeg, sterker nog ik liep snel om hem heen met, “ik moet mijn trein halen nu” en weg was ik.

De trein stond er al en ik ging direct naar de 1ste klas, ik zat net toen ik de fluit al hoorde en even later de trein begon te rijden. Ik opende mijn benen en wreef eens over mijn clit, mm… lekker maar verschrikkelijk gevoelig. Ik voelde mijn kutje nat worden, oeps ‘hard moet ik’ schoot mij te binnen en zo ging ik gelijk zo hard als ik kon over mijn clitje en natuurlijk duurde dat niet lang dat ik onderuit zakte en trillend klaarkwam. Even zwakte mijn snelheid wat af, maar ik bleef doorwrijven en voerde het tempo weer op. Nu kon je mijn kutje ook goed horen soppen, en deze geluiden gingen zo de coupe door. Het duurde niet heel erg lang tot ik snel weer (nu een wat pijnlijk) orgasme kreeg, schokkend kwam ik met een gilletje klaar. Ik kwam omhoog in de bank en keek snel of ik niemand zijn interesse had gewekt, maar gelukkig was het heel rustig in de 1ste klas, wel was de vloer en de bank nat van mijn soppende orgasme.

Ik deed mijn jurkje weer goed en ging aan de andere kant zitten tot de trein weer begon af te remmen en wij aankwamen in Zemst.

In Vilvoorde stapte ik uit en liep naar het opgegeven adres. Ik liep wat ongemakkelijk zeg maar wat een aantal jongens toch goed opmerkte. Er kwam zelfs even een donkere jongen naast mijn lopen die mij probeerde te versieren, ik vond het best leuk en spannend hier, maar ik moest nu naar mijn laatste afspraak en had geen zin om het te verprutsen.

De jongen bleef een tijdje aanhouden en ik zij hem dan ook dat ik een belangrijke afspraak had en ik wel een andere keer wilde afspreken maar nu zeker niet, hij ging akkoord als hij mijn telefoon nummer zou krijgen en ik met hem zou tongzoenen hier midden in de straat. Ik hoefde niet lang na te denken dus gaf ik hem een tongzoen en mijn mobiele nummer, onder het zoenen voelde hij brutaal onder mijn rode jurkje en ging met zijn vingers over mijn billen en tussen mijn benen, keek me met z’n donkere ogen aan en drukte één vinger naar binnen. Ik maakte mijn los uit zijn omhelzing en zij hem dat we een afspraak hadden… en ik nu weg moest om niet te laat op mijn afspraak te verschijnen.

Ik liep lekker draaiend met mijn billen richting het opgegeven adres, aan de deur zat een bel waarop ik drukte en een vrouwenstem vroeg wie ik was.

“Roos hier” zij ik. Waarop de deur open klikte en ik tegen een steile trap aankeek, ik liep naar boven, daar aangekomen zag ik de vrouw achter een hoge balie zitten.

“Goede morgen mevrouw, wat kan ik voor U doen?”

Ik zij de vrouw dat ik mijn moest melden aan de balie.

“Dan ben jij Roos zeker?” Ik bevestigde dat waarop de vrouw vroeg om mijn legitimatie bewijs.

“Dat heb ik niet bij” zij ik. Waarop de vrouw begon te lachen.

“Lieve schat, jij heb toch altijd je legitimatie bewijs bij je, kom hier, doe je jurkje omhoog en je benen wijd.

O, nu snapte ik het direct weer en ging zo naast de vrouw staan met mijn jurkje omhoog en mijn benen wijd. De vrouw voelde ik gelijk ik mijn kutje glijden.

“Oke. Jij bent Roos, ik voel het aan je sletkutje.”

“Kom Roos, je mag hier wachten tot de dokter komt,” en ik moest wachten in een soort wachtkamertje.

Wie nog geen genoeg heeft van Roos, de opdrachten en Karin, maar ook niet van de dokter en de donkere man, laat het dan maar weten via My@4fingers.be ze geeft het wel door. Misschien heb ik dan wel de energie om uiteindelijk deze belevenissen af te schrijven.

Comtesse

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(5)//blog.4fingers.be/#post1250

De verdieping

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers do, april 03, 2014 19:36:19

De verdieping ...

Ik had het meisje van de straat opgepikt. Ik had gewinkeld en wandelde langs de Dijle. Het meisje zat op een kademuur en tokkelde op een gitaar. Voor haar op straat stond een bakje waarin voorbijgangers soms wat munten wierpen. Mijn aandacht werd getrokken door de donkere, wijd geopende ogen waarmee het meisje me een moment aankeek. De wijsheid van de hele wereld leek erin verborgen te liggen.

Het meisje had donker, sluik haar, ze droeg de gebruikelijke dracht van dit soort hippies of studenten of werkloze jongeren, een blauw katoenen broek, een trui en bovendien nog een blauw katoenen jasje. Ik vermoedde dat ze rond de twintig moest zijn, hoogstens een paar jaar meer. Ik werd als door een onzichtbare hand tegengehouden, hield mijn pas in, draaide me om en keek naar het meisje dat onverstoorbaar op de gitaar tokkelde. Dan keek ze weer op en ik bekeek haar de tweede keer. Een lichte glimlach trok over het ronde, aantrekkelijke gezicht met hoge jukbeenderen. Ik wist van mijzelf dat ik een mooie vrouw ben en dat veel mannen, maar gelukkig ook meisjes, naar me omkeken. Ik glimlachte terug en vroeg.

"Verdien je daarmee de kost?" Doelend op de gitaar.

"Het gaat," antwoordde het meisje, een beetje voorzichtig afwachten

"Heb je zin in een drankje?" Nodigde ik uit.

Het meisje stond zonder meer op en stopte het geldbakje in de zak van haar verfomfaaide jasje. Ik wenkte een taxi en gaf het adres van m'n flat op.

"Ik heet Iris," stelde het meisje zich voor toen we naast elkaar op de achterbank zaten.

Noem mij maar Comtesse stelde ik mezelf voor. "Doe je nog iets, behalve dit?" Informeerde ik.

"O, ik studeer," zei Iris, en op m'n vraag wat dan wel, antwoordde ze.

"Och, alles waar ik zin in heb." Het klonk wat vaag. Ik keek intussen naar de krappe spijkerbroek waarin de vormen van de stevige dijen goed zichtbaar uitkwamen. Ook zag ik de voorsluiting die onder de druk van Iris 's ronde buik bijna uit elkaar getrokken werd. Ik voelde me nu al warm worden en moest me bedwingen het meisje niet aan te raken. Het zou Iris wellicht doen schrikken en terugdeinzen.

In mijn appartement schonk het meisje nauwelijks aandacht aan de kostbare meubels en schilderijen. Op mijn vraag, vroeg ze om een biertje. Helemaal gerust was ik er niet in. Zou ze me willen aanvaarden? Ik zei dat ik weliswaar tweeëndertig was maar me jonger voelde.

"Tweeëndertig is nog jong," zei Iris, "ik ben twintig en heb een vriendin gehad die in de veertig was."

"Een vriendin?" vroeg ik ademloos.

Iris knikte. "Ze was goed voor me, maar ik heb het nauwelijks drie maanden bij haar uitgehouden. Ze wilde dat ik altijd om haar heen was en nooit alleen uitging."

"Als je bij mij blijft mag je gaan en staan waar je wilt," zei ik.

Ze stond op, trok nerveus aan haar sigaret en wandelde op haar schoentjes met hoge hakken heen en weer. Mijn oog viel op de afgetrapte schoenen van het meisje. Iris was stevig gebouwd maar kleiner dan ik. Misschien zouden mijn schoenen het meisje passen, anders zou ik nieuwe voor haar kopen.

"Wilt u me bij u houden?" Vroeg ze.

"Geen u maar je," verbeterde ik. Ik beantwoordde de vraag van Iris niet maar legde een hand op Iris 's schouder.

Ik boog me voorover en zoende het meisje op het voorhoofd.

"Ik heb al weken geen bad kunnen nemen," zei Iris, "heb je een badkamer?" Mijn hart sloeg over, ik ging het meisje voor en wees haar de met fraai tegelwerk en veel spiegels ingerichte badruimte. Ik verdween om even later terug te komen met zorgvuldig uitgezocht mooi ondergoed van mezelf.

"Als je wilt mag je hier wat van uitzoeken," zei ik, met een verlangende blik op de onder schuimend badwater verborgen Iris. Alleen de naakte schouders kwamen boven het water uit maar dat was al voldoende om mijn lust te stimuleren. Ik wees op een beschikbare badjas en een paar slippers.

"Je mag straks binnenkomen in datgene wat je zelf graag aan wilt trekken."

Ik wachtte gespannen af in de salon, de minuten tellend. Een half uur later kwam Iris de kamer in, tot mijn teleurstelling droeg het meisje haar eigen jeans en trui. Wel had ze de slippers aan haar blote voeten.

"M'n broek en trui waren pas gestoomd," zei Iris verontschuldigend. Ze bleef voor me staan, de jeans gespannen rond de heupen en dijen.

"Ik heb wel een van die mooie slipjes aangetrokken," vervolgde ze, "en onder deze trui hoef ik verder niets."

Ik had allang gemerkt dat het meisje geen beha droeg, ik keek naar de tepels die dik en rond tegen de trui duwden. Iris stond uitnodigend onder handbereik. Ik strekte de handen uit en maakte de sluiting van de jeans open. De rits gleed daardoor vanzelf iets omlaag, de V-vormige opening beloofde veel. Ik nam de sluiter tussen duim en wijsvinger, ik verkeerde in een roes en trok die langzaam naar beneden.

"Vind je het prettig te worden uitgekleed," vroeg ik.

"Ja," antwoordde Iris eenvoudig. Ik opende de jeans tot in Iris 's kruis. In de ontstane opening verscheen het broekje dat opbolde door Iris 's venusheuvel. Langzaam, met genietende vingers, schoof ik de jeans omlaag tot die op de enkels van het meisje hing. De trui rolde ik omhoog waardoor de ronde buik met de diepliggende navel geheel vrij kwam. Ik kuste de navel en liet mijn lippen vervolgens over de tere huid glijden. Met beide handen trok ik het slipje naar beneden en onthulde de ruige bos donker haar. Al die tijd zei Iris niets en bleef roerloos staan. In de stilte hoorde ik alleen de ademhaling van het meisje. Ik streelde met beide handen de heupen en ronde billen, een van mijn handen gleed tussen Iris 's dijen en betastte de vochtige schaamlippen. Ik kon niet uitmaken of de oorzaak ervan het pas genomen bad was dan wel seksuele opwinding. Ik legde mijn wang tegen Iris 's buik en betastte haar geslacht uitvoerig. Een vinger gleed tussen de schaamlippen, ik opende Iris 's kut en raakte de gevoelige kittelaar. Het meisje huiverde en duwde haar buik naar voren. Ik greep nu met de volle hand in Iris 's kruis en zei.

"Kom, stap uit je kleren." Ik stond op en trok Iris 's trui over haar hoofd.

De borsten waren vol en zwaar, ze hingen als blanke vruchten aan de romp. "Maak m'n jurk los," vroeg ik en keerde het meisje de rug toe. Ik liet me helpen bij het ontkleden en stond dan voor Iris, beiden helemaal naakt nu. Ik omarmde het meisje en kuste haar. Iris beantwoordde dit met een snelle tong die in mijn mond draaide en zoog. De vlam van de hartstocht sloeg door me heen, ik trok Iris mee en wierp me met het meisje op het enorme ronde bed. In verschillende spiegels konden we elkaar en onszelf zien, vanuit diverse gezichtshoeken.

" Het lijkt net of we begluurd worden," merkte Iris op.

"We zijn zelf de gluurders," zei ik, "geneer je niet." Ik zoende Iris 's borsten en zoog op de dikke tepels. Het meisje beantwoordde die liefkozing met een strelende kus in mijn nek. Mijn handen gleden lustzoekend over de welvingen van Iris 's lichaam. De beweging werd in drievoud herhaald in de spiegels. Met tegen elkaar geperste borsten zetten we de tongzoen voort waarmee we begonnen waren. Hitsig wreven onze lijven tegen elkaar, met kloppende harten. Mijn hartstocht steeg tot tomeloze begeerte, ik kuste Iris 's buik en zocht met hete lippen naar haar dijen en liezen. Ik overdekte Iris 's stevig gebouwde lichaam met kussen waarbij het meisje zich evenmin onbetuigd liet. We rolden over elkaar heen, namen andere standen aan en grepen naar de delen die onze verlangens opwekten. Nu eens had ik een borst in de hand, dan weer een bil of de kut van het meisje. Ik was de eerste die de kut van de ander likte. Iris liet zich dit welgevallen en duwde haar mond op mijn schaamlippen. Nu gaven we ons beiden ongeremd, gloeiend van wellust, over aan het liefdesspel. Mijn hoofd rolde tussen Iris 's dijen terwijl m'n mond vol liep met het warme sap uit de schede van het meisje. Ik voelde hoe Iris 's tong in mijn eigen kut bewoog en volijverig de kittelaar begon te likken. Gulzig zoog ik de kleverige schaamlippen van Iris in de mond. De wellust steeg met de seconde zodat onze lichamen ritmisch bewogen op zoek naar de bevrediging. Uit de wirwar van armen en benen, van hoofden en rompen, klonken tenslotte onze orgastische kreten. De sidderende lijven verrieden hoe intens we genoten van het liefdesspel dat geëindigd was in een wellustige bevrediging.

Ik hield de vlezige hammen van het meisje omkneld en staarde naar de zware billen. Op de schaamlippen stond wit schuim en parelde het zoete geil dat in gulle stromen uit de schede was gevloeid. Vol genegenheid drukte ik m'n mond nog eens op die vochtige bron. Dan wendde ik me om zodat ik Iris 's gezicht kon zien. Het meisje vertrok de besmeurde lippen in een brede glimlach. Ik duwde mijn mond op die van Iris en bewoog langzaam en genotzuchtig mijn tong in de met kutsappen gevulde holte.

We zogen op elkaars lippen en zoenden wellustig waarbij we de smaak van elkaar en het eigen geil proefden. Dat hitste ons weer op, ik perste mijn naakte lijf tegen dat van het meisje. Iris liet zich niet onbetuigd en gaf tegendruk.

"Ik kus je kut net zo graag als je mond," zei ik, tijdens een adempauze. "Kutzuigen is lekker," beaamde Iris, "maar mondzuigen maakt me ook heet." We hervatten onze tongzoen waarna ik mezelf losmaakte.

"Wacht even, ik ga iets halen waar we allebei plezier aan kunnen beleven." Ik kwam terug met een dubbele dildo, een model waaraan in de lengterichting twee kunstpenissen waren samengevoegd. In het midden bevond zich een verdikking die naar beide zijden de vorm van het kruis aannam. Iris had direct door wat de bedoeling van het apparaat was.

"Die kunnen we allebei tegelijk in onze kut hebben," merkte ze op.

"Dat is precies wat we gaan doen," zei ik. Ik dreef de ene penis in Iris 's schede en spietste mezelf op de andere. Tussen ons in bevond zich nu het apparaat met de twee penissen waarna ik begon te bewegen. Ik lag op Iris en keek haar in de ogen.

"Bij een enkele dildo is er maar een die er genot aan beleeft," legde ik uit, "nu kunnen we tegelijk neuken, geneukt worden en klaarkomen."

"Lekker," mompelde Iris verrukt, de dijen samenknijpend. Ik deed hetzelfde, ik wreef mijn benen over die van het meisje open en dicht. Nu eens had de een haar dijen om die van de ander gesloten, dan weer omgekeerd. De dildo 's, met name de dikke eikels ervan, raakten de kittelaar waardoor we beide opgezweept raakten. Ik zorgde, omdat ik boven lag, in hoofdzaak voor de noodzakelijke bewegingen. Ik genoot van het stevige vlees van Iris wier ronde buik en vlezige dijen mijn wellust aanwakkerden. Ik wreef mijn strakke borsten over de mollige tieten van het meisje en perste m'n mond op die van Iris. De druk van de penis in elkanders kut en het schuiven ervan langs de klitten zorgden ervoor dat we in een toestand van hete lust raakten. Hartstochtelijk wreven we onze lijven over elkaar, steeds dichter naar een klimaks toe. We slaakten wellustige zuchten, geile kreten en kreunden van hartstocht. Ik voelde het hoogtepunt al komen en hield me even in.

"Hoe staat het met jou?" Vroeg ik hijgend.

"Het komt nog even" kreunde Iris. Ze trok de zware dijen samen en knelde de lange bovenbenen van mij ertussen. Haar lichaam deinde op de gespannen billen waarmee ik het onderlijf iets ophief en de door mij toegestoken penis diep in haar kut liet dringen.

Dan ging haar lichaam over in het ritmisch schokken van het orgasme, direct gevolgd door dat van mij. We lagen op elkaar met spastische rukken van de hete lijven. Het klaarkomen was zo intens dat we het uitgilden van genot. In de hitte van het orgasme rolden we schommelend heen en weer. Onze tieten waren tegen elkaar geprangd zodat ze tot platte schijven werden geperst. Het orgasme leek uit alle gevoelige plekjes van ons lichaam te komen voornamelijk vanuit drie punten, de tepels en de klit. Uit die driehoek schoten de stromen genot door onze lijven, in ons gevoel lijkend op flitsende stralen. We zonken weg in een bevrediging die onaards leek en waarbij we het besef van alle andere dingen verloren. Op dit moment bestonden alleen onze lichamen en het genot dat we eraan beleefden.

De razende hartstocht verminderde, we keerden terug tot de werkelijkheid en lagen tevreden op elkaar.

"Wat een ding," mompelde Iris. Ik glimlachte en keek naar de verwilderde haarbos om Iris 's gezicht. Ik trok de dildo uit onze kut en legde die naast het bed.

"Een heerlijk ding," antwoord ik op Iris 's opmerking.

"Je hebt een verrukkelijk lichaam," zei ik. "Ik zou elke dag met je willen spelen, vrijen en lekkere dingen doen."

Iris glimlachte weer, ze leek te zeggen dat ik inderdaad alles met haar kon doen.

Comtesse  • Reacties(4)//blog.4fingers.be/#post1156

Het begin

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers do, maart 20, 2014 22:11:43

Het begin

Ik kon niet slapen. Een kwartier geleden waren wij in onze hotelkamer naar bed gegaan. Een half jaar geleden hadden wij elkaar leren kennen. We werkten voor hetzelfde modellenbureau en waren goede vriendinnen geworden. Zo goed dat we besloten hadden samen op vakantie te gaan. We deelden een ruime, airconditioned kamer met een tweepersoonsbed voorzien van luxueuze satijnen lakens en donzen kussens. Ik had net gedoucht en lag klaarwakker naast de slapende Sonja. Al drie dagen had ik niet gemasturbeerd, bang om door Sonja betrapt te worden en ik voelde me bijzonder hitsig. Ik was eenentwintig, net als Sonja, woonde alleen en was thuis gewend om mijzelf minstens eenmaal per dag te bevredigen.

Meestal voor het slapen gaan, als ik onder het dekbed mijn warme, naakte lichaam streelde, te beginnen bij mijn volle, stevige en fluweelzachte borsten, langzaam afdalend naar mijn buik. Daarna masseerde ik zacht de welving van mijn Venusheuveltje en de zachte, warme binnenzijde van mijn dijen. Pas als ik het vocht van mijn wellust voelde trok ik met mijn linker wijs- en middelvinger mijn lippen uit elkaar, doopte mijn rechter wijsvinger in mijn natte kelkje en begon met heel kleine bewegingen en heel lichtjes, om maar niet te snel te komen, mijn stijve klitje te beroeren. Eerst trok ik kleine cirkeltjes rond mijn klit, daarna streek ik heel licht met het topje van mijn wijsvinger over het kopje. Rillingen van meisjeswellust gingen door mijn onderbuik. Ik trok mijn knieën hoog op. Met de vingers van mijn linkerhand beroerde ik mijn gevoelige kontgaatje. Als ik bijna mijn climax bereikte, drukte ik mijn wijsvinger diep in mijn nauwe, glibberige poepgaatje en bewoog die, eerst langzaam, maar gaandeweg steeds sneller op en neer. Als ik klaar gekomen was, moest ik altijd even een plasje plegen, terug in mijn bed ging ik slapen of begon opnieuw.

Soms, meestal in het weekend, verwende ik mijzelf uitgebreid, 's avonds in de woonkamer. Dan zette ik een spiegel voor de grote lederen fauteuil en ik kleedde me uit tot ik in mijn slipje stond. Wijdbeens voor de spiegel staand trok ik dan mijn slipje strak, zodat de dunne stof zich plooide naar de perzikvorm van mijn vagina. Ik streelde mijn prachtige, trotse borsten en plukte mijn tepelspitsen stijf. Ik zette mijn benen ver uit elkaar, stak mijn onderbuik uitdagend naar voren en streelde met mijn vingertoppen zacht over mijn spleetje. Daarbij plaagde ik mijn kutje tot mijn slip een natte streep over het kruisje vertoonde. Vervolgens trok ik mijn slipje uit en ik bewonderde mijn naakte lichaam in de spiegel. Ik stelde de rugleuning in de laagste stand en naakt liet ik me dan in de fauteuil zakken, legde mijn benen over de brede armleuningen en schoof mijn billen tot over de rand van de stoel.

In de spiegel, die vlak voor mij stond had ik zo een opwindend uitzicht op mijn opengetrokken bilspleet en mijn fraai gevormde kutje met de gladde, haarloze labia, die ik om de andere dag met een speciale ontharingscrème bewerkte. Ik hield ervan om een glad, kaal kutje te hebben, dat maakte mijn vrouwelijkheid zoveel gevoeliger. En ik vond het sexy dat de aanzet van mijn kut- spleet zichtbaar was, zoals van een jong meisje.

Ik liet dan mijn handen over mijn borsten glijden, wreef mijn tepels stijf, en keek in de spiegel hoe mijn schaamlippen dik en nat werden. Hoe mijn clitoris zich van onder de beschermende huidplooi omhoogwerkte. De spleet van mijn kleine, gladde perzik werd langzaam van binnenuit open gedrukt door het zwellen van mijn schaamlipjes. Met beide wijsvingers streelde ik mijn gevoelige lipjes, tot mijn lieflijke kelk zich vulde met dik, helder vocht, dat traag en kriebelend in de kloof tussen mijn billen liep. Uiterst langzaam schoof ik dan mijn middelvinger mijn hete vagina in en uit, terwijl mijn wijsvinger over mijn anus streek. Zacht steunend perste ik mijn anus open en met mijn vingertopje streek ik heel zacht over het cirkeltje van mijn sluitspier die nat en glibberig was van mijn kutsappen en schoof mijn vinger vervolgens langzaam diep in mijn warme, nauwe poepgaatje. Daarna begon ik met de wijsvinger van mijn andere hand mijn harde clit te omcirkelen terwijl mijn andere vinger diep in mijn kontje roerde en stootte. Als mijn wellust steeg trok ik mijn vinger terug uit mijn anus. Ik legde mijn vinger onder mijn neus en snoof wellustig de opwindende muskusgeur op. Dan greep ik naar een gereedliggende slanke en geribbelde vibrator. Ik zette het apparaatje aan een streelde met de trillende top over mijn wijd opengesperde, uiterst erogene anusgaatje. Om hem goed glad te maken liet ik hem eerst even diep in mijn vagina glijden. Dan zette ik de ronde punt op mijn aarsje en schoof de vibrator heel traag mijn gretige kontje in. Als de trillende staaf bijna geheel verdwenen was en niet meer te horen, liet ik hem los en keek in de spiegel hoe hij heel langzaam weer naar buiten kwam. Elke ribbel die mijn sluitspier passeerde deed mijn sidderen van genot. Als hij er bijna uitviel, drukte ik hem weer naar binnen. Intussen speelde mijn andere hand nog steeds met mijn soppende kutje en mijn wippende clitoris. Als ik kreunend en schokkend klaar kwam, schoot met een floppend geluidje de vibrator mijn persende anus uit. In de spiegel zag ik hoe het vocht uit mijn klampende kutje in mijn nog wijd openstaande kontgaatje lekte.

Drie dagen had ik dit al gemist en de voortdurende aanwezigheid van de beeldschone Sonja had mijn seksuele verlangen slechts versterkt. Hoewel ik mijzelf nooit als lesbisch beschouwd had, moest ik nu onder ogen zien dat ik in feite verliefd was geraakt op mijn vriendin. We hadden afgesproken niet preuts te doen en zodoende hadden we elkaar al vele malen naakt gezien. Alleen als ik van de WC gebruik maakte ging de badkamerdeur op slot. Maar, toen ik die avond, voor ik naar bed ging, in de badkamer mijn tanden stond te poetsen (ik had me al uitgekleed om te gaan douchen) was Sonja ook geheel naakt de kleine badkamer binnengelopen en ging op de WC zitten.

"Sorry hoor, ik moet zo nodig, ik kan niet langer wachten." En met een zucht van verlichting was ze gaan plassen. Het beeld van mijn mooie naakte vriendin met wijd gespreide benen, plassend op de toiletpot en het sissende geluid van de urinestraal had me bloedgeil gemaakt. Toen Sonja uitgeplast was, depte ze uitgebreid haar kutje droog met toiletpapier. In de spiegel van de wastafel kon ik alles zien. Daarna was Sonja opgestaan en trok de WC door. Ze had mij in het voorbijgaan een speels kusje in de nek gegeven en even hadden haar naakte, warme borsten langs mijn rug gestreken. Had Sonja mij misschien willen uitdagen? Had wij misschien dezelfde gevoelens voor elkaar.

De sfeer tussen ons was in de afgelopen dagen uitdagend en erotiserend geworden. Ik had nog nooit met een andere vrouw gevrijd, maar al een paar nachten had ik gefantaseerd hoe het zou zijn om Sonja 's ranke, naakte lichaam tegen me aan te voelen, haar sensuele mond te kussen en die gave ronde billen te strelen. Nadat ik me gedoucht had was ik de kamer ingegaan. Sonja leek al te slapen, haar mooie goudblonde lokken lagen uitgewaaierd over het kussen en haar korte zijden nachthemdje was wat omhooggeschoven. Ze had geen slipje aan zodat haar fraaie, gladde, ronde meisjesbillen onbedekt waren. Het bed werd zwak verlicht door een klein leeslampje boven het hoofdeinde. Ik trok mijn nachthemdje aan en stapte voorzichtig in bed naast mijn vriendin. Sonja leek diep in slaap. Ik werkte me langzaam naar het voeteneind van het grote bed, tot mijn gezicht ter hoogte van Sonja' s ontblote achterste lag. Sonja lag op haar linker zijde en had haar rechterbeen hoog opgetrokken, zodat haar kut en haar kleine, welgevormde anus duidelijk zichtbaar waren. Haar schaamlipjes waren gezwollen en glinsterden van het nat. Zou Sonja van de gelegenheid gebruik gemaakt hebben en had ze gemasturbeerd terwijl ik me aan het douchen was? Ik snoof de warme, prikkelende geur van vrouwelijke opwinding op die uit Sonja' s vochtige bilspleet opsteeg. Hete lust rilde door mijn onderbuik en ik voelde mijn clitoris zwellen. Zuchtend schoof ik weer omhoog en legde mijn hoofd op mijn kussen. Mijn hand ging onder mijn nachthemdje en gleed langs de gladde binnenkant van mijn iets opgetilde dijbeen naar mijn vrouwelijkheid. Mijn kutje gloeide en was glibberig nat. Ik liet even mijn wijsvinger tussen de dikgezwollen schaamlipjes glijden. Mijn clitoris had zich geheel opgericht. Met het topje van mijn wijsvinger gaf ik er een paar kleine tikjes op. Ik hijgde van wellust. Als ik even doorging zou ik klaarkomen. Ik durfde niet verder te gaan en trok mijn vinger gefrustreerd weer terug. Ik overwoog om naar de badkamer te gaan en me zittend op de toiletpot te vingeren om uiteindelijk al plassend klaar te komen, een techniek die ik al van af mijn vijftiende jaar toepaste. Het was een genot om alles te laten lopen terwijl je klaarkwam. Maar ik had behoefte aan meer dan louter lichamelijke bevrediging. Ik verlangde naar aanraking door een andere vrouw. Seks met de weinige mannen die ik gehad had, was altijd teleurstellend geweest. Mannen had ik altijd als te gretig en te ruw ervaren. Nadat hun eigen lust bevredigd was, verloren ze algauw hun interesse en ik bleef onbevredigd achter. Ik wist wel zeker dat een vrouw nooit zo met een andere vrouw zou omgaan. Ik zuchtte diep en keek naar het sexy meisje dat naast mijn lag. Sonja' s halfontblote borsten gingen met mijn ademhaling op en neer. Een tepel was zichtbaar; fijn gevormd, spits toelopend en sepiakleurig. Wat verlangde ik ernaar om mijn hand even op zo'n volmaakte ronding te leggen. Ik trok mijn zijden hemdje op tot aan mijn navel en schoof naar Sonja toe zodat mijn onderbuik zacht tegen Sonja' s blote billen drukte. De aanraking van de zachte, veerkrachtige rondingen deden mijn buik gloeien. Vocht uit mijn kutje liep kriebelend langs mijn dijbeen. Zacht legde ik mijn hand op Sonja' s taille. Ik slaakte een trillende zucht van opwinding en bewoog mijn hand omhoog tot ik de zwelling van Sonja' s rechter borst voelde. Ik voelde mijn wellust stijgen toen Sonja zacht kreunde en haar warme achterste tegen mijn ontblote Venusheuvel wreef. Ik wachtte even tot Sonja' s ademhaling weer regelmatig werd en schoof voorzichtig mijn hand nog wat hoger, tot ik Sonja' s gehele borst omvatte. Ik liet mijn hand doodstil en heel licht op Sonja' s heerlijke, warme ronding rusten. De harde tepelspits drukte door de dunne zijde in mijn handpalm. Voorzichtig drukte ik een kusje op Sonja' s naakte schouder. Plotseling voelde ik Sonja' s hand over de mijn strelen en mijn hand steviger tegen de volle, warme borst aandrukken. Ik verstijfde! Was Sonja wakker?

"Je maakt me zo geil. Wil je soms vrijen Vera? Ik wil wel." Fluisterde Sonja. "O, hé, sorry, ik wou je niet wakker maken." Ik was verward, diep gegeneerd en snel trok ik mijn hand terug. Sonja draaide zich op haar andere zijde, haar gezicht vlakbij dat van mij. Haar ademhaling was snel en diep, haar borsten zwoegden op en neer. Ze pakte me bij de pols een legde mijn hand weer op haar borst.

"Ik sliep nog niet, ik ben zo geil, ik lag aan jou te denken. Toen ik merkte dat je naar beneden schoof om naar mijn billen te kijken heb ik me slapend gehouden. Ik was bang dat je niet verder zou gaan als je zou merken dat ik wakker was. Ik ben zo geil. Ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan, maar ik heb er wel vaak aan gedacht de afgelopen dagen. Toen je daarstraks zo bloot bij de wastafel stond, kon ik haast niet van je afblijven. Je bent zo ontzettend sexy. Zullen we vrijen, of in ieder geval samen masturberen?"

Mijn schrik en verlegenheid waren nu geheel verdwenen, nu het zo duidelijk was dat Sonja mijn gevoelens beantwoordde. Snel en wat onhandig drukte ik Sonja een kus op de mond. Haar lippen waren verrassend zacht en warm. We kusten elkaar opnieuw terwijl ik mijn hand over Sonja' s andere borst legde. Haar borst was warm, stevig en satijnzacht, haar spits toelopende tepel was stijf gezwollen. Ik voelde Sonja' s hand onder mijn hemdje glijden, strelend over mijn buik omhoog naar mijn borsten. Ik zuchtte diep en genoot van de warme, liefkozende hand over mijn naakte borst. Sonja' s duim streek zacht over mijn gevoelige tepel.

"Ik voel je tepel stijf worden" fluisterde Sonja opgewonden, "vind je het lekker?" Ik hijgde en knikte.

"Ik ben zo geil, Sonja. Ja, ik wil met jou vrijen lieve schat. Ik ben helemaal voor jou."

Sonja' s andere hand schoof onder mijn taille en streelde heel licht over mijn blote billen.

"Wacht," zei ik. Ik trok met een snelle beweging mijn nachthemdje uit en gleed opnieuw in Sonja' s armen. Sonja begon me op de mond te kussen en haar handen gleden over mijn gespannen borsten.

"Oh, wat heb je heerlijke tieten." Fluisterde Sonja tussen twee kussen door. Onze kussen, eerst kort en verkennend, werden steeds langer. Ik voelde Sonja' s tongpuntje langs mijn lippen strelen. Ik opende mijn mond en onze tongen vonden elkaar. Ik pakte de zoom van Sonja 's hemdje en trok het omhoog.

"Ik wil je helemaal naakt, lieveling." Fluisterde ik opgewonden. "Ik wil je heerlijke blote lijf tegen me aan voelen." Sonja richtte zich op en trok met een snelle beweging mijn nachthemdje uit. Ze wilde zich weer naast me vleien, maar ik hield haar tegen.

"Laat me nog even naar je kijken, je bent zo mooi." Sonja glimlachte en draaide even behaagzuchtig met haar schouders. Haar hand gleed tussen mijn dijen om even over mijn jeukende kutje te wrijven.

"Kijk maar met je handen." Zei ik, en ik ging weer naast haar liggen. Naakt lagen we in elkaars armen, heet zuchtend en lieve woordjes fluisterend. Genietend wreven we onze volle, stevige borsten tegen elkaar aan. Onze ronde Venusheuveltjes streelden elkaar. Sonja sloeg haar armen om me heen, trok mijn lichaam stijf tegen zich aan en draaide zichzelf op haar rug zodat ik bovenop haar kwam te liggen. Ze opende haar benen om mijn dijbeen te omsluiten. Ik kuste Sonja 's hals en schouders en bleef kussen, steeds lager tot mijn lippen de spitse tepels vonden. Ik zoog voorzichtig een tepel naar binnen en liet mijn tongetje er cirkels om draaien. Sonja kreunde zacht van genot en begon met haar onderbuik tegen m'n dijbeen te draaien terwijl haar handen mijn lage rug streelden. Ik liet de ene tepel los en nam de andere. Ik voelde Sonja' s tepel zwellen onder mijn strelende tong. Teder gaf ik een beet in de harde spits. Sonja kreunde geil, legde een hand onder haar borst en begon die met trage bewegingen te kneden en omhoog te stuwen in mijn zuigende mond, alsof ik haar zoogde.

"Als je nog even doorgaat, kom ik." Zei ik hijgend. Ik kuste weer omhoog langs Sonja' s hals en zocht haar lieve, zachte lippen. Sonja trok haar benen omhoog en spalkte me, hunkerend naar contact, wijd open zodat ze haar hete natte pubes tegen mijn dijbeen perste. Haar heupen begonnen te draaien en te stoten.

Toen Sonja haar handen op mijn compacte ronde kontje legde en me nog steviger tegen zich aandrukte begon ik nog heviger te zuchten en er gingen rillingen door mijn hele lichaam. Naar adem snakkend verbrak ik onze innige tongzoen. Ik voelde haar verrukkelijke lichaam onder het mijne sidderen van genot en lust. Haar natte sekse stootte tegen m'n dijbeen. Met een zacht gejammer bereikte ik mijn climax.

"Oh schatje, lieveling, ik ben al klaargekomen' fluisterde Sonja.

Ik streelde door Sonja' s goudblonde haar en kuste haar fijn gevormde oorschelpje.

"Lekker heet kutje, vind je het lekker Sonja?" Vroeg ik zacht.

"Oh ja, heerlijk, wat heb je een lekker, lief mondje. Wat kun jij heerlijk kussen en zuigen. Je hebt een heerlijk lijf." Ik liet me van het meisje afglijden en vleide mij tegen haar aan, mijn hand op het zachte blonde dons van Sonja' s mons veneris. Met mijn vingertoppen streek Sonja over haar hard gezogen tepels, nog nat van mijn speeksel en schokte nog even na. Ik trok haar naar me toe en kuste haar.

"Zal ik jouw mooie tietjes nu eens lekker verwennen, schatje? Streel mijn gezicht eens met die heerlijke prammen, daarover heb ik al zo dikwijs gefantaseerd, de laatste dagen."

Ik zette mijn knieën aan weerszijden van Sonja' s heupen en boog me over haar heen zodat Sonja mijn borsten kon kussen. Ik zakte iets door mijn ellebogen en streek met mijn tepels over Sonja' s gezicht, liet mijn bovenlichaam nog wat verder zakken, zodat de binnenzijden van mijn borsten langs Sonja' s wangen streken.

"Heerlijke tieten, zo lief en zacht." Mompelde Sonja geil en ze draaide haar gezicht vol genot tussen m'n lieflijke globes. Haar handen gleden zacht strelend over men schouders en bovenarmen. Ik richtte mij weer iets op en streek met mijn rechter tepel langs Sonja 's lippen. Verlangend opende het meisje haar mond en zoog mijn borst zover mogelijk naar binnen. Ik voelde mijn borsten zich spannen van wellust. Met een floepend geluidje trok ik mezelf los uit de zuigende mond en bood Sonja mijn andere tepel aan. Ik genoot van Sonja 's zachte lippen, haar warme, liefkozende tong die rond mijn harde tepel streelde en ik voelde Sonja' s handen langs de binnenkant van mijn dijbeen omhoog strelen. Verlangend zette ik mijn knieën nog wat verder van elkaar. Liefkozende vingers beroerden nu mijn gladde zachte perzik. Ik voelde hevige trekkingen in mijn kutje, het begin van een orgasme. Mijn clitoris wipte oncontroleerbaar tussen mijn labia op en neer. Sonja 's mond en tong bleven mijn tepels liefkozen en haar vingers verkenden mijn kutje, echter zonder mijn schaamlipjes te raken. Sonja wist precies hoe ze mijn extase nog wat kon rekken. Ze legde nu haar handen op mijn billen en trok mijn onderlichaam naar zich toe. Ik liet mijn knieën verder uiteenschuiven, tot mijn heet kloppende kutje tegen Sonja' s zachte buik drukte. Sonja liet haar buikspieren golven onder die hete, natte aanraking.

"Schatje, wat ben je lekker. Oh, lekkere hete, natte kut op mijn buik. Maak me maar lekker nat. Ja, wrijf je kutje maar lekker over mijn buik." Fluisterde Sonja in extase. Haar handen gleden omlaag langs mijn gladde rug, over mijn billen. Zachte vingertoppen verkenden mijn bilspleet. Toen ze met twee vingers het gevoelige plekje tussen m'n kut- spleetje en mijn kontgaatje begon te masseren kwam ik al snel met onderdrukt kreun klaar. Omhoog schokkend kwam ik los van Sonja' s buik. Sonja voelde mijn lichaamssap op haar buik druppen en met haar vrije hand smeerde ze het glibberige vocht uit over mijn huid. Ik sloeg mijn armen om ons heen en trok mijn nog naschokkend lichaam tegen het hare. Onze monden vonden elkaar weer en we kusten elkaar heel verliefd. Sonja' s handen streelden sensueel mijn omhooggestoken ronde billen en ik voelde me nog net zo geil als voor het orgasme.

Ik vlijde me naast Sonja neer, schoof mijn linkerarm onder haar schouders en begon met mijn rechterhand de lieflijke borsten te strelen.

"Dit hadden we al veel eerder kunnen doen, schatje."

Comtesse Vera.V  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1145