Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Dirk

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers ma, december 11, 2017 13:53:27

DIRK

Iedere dinsdagmiddag, als ik niet hoefde te werken ging ik zwemmen. In het dorp was een oud zwembad, ietwat vervallen, maar ik had er goede jeugdherinneringen aan. Hier was ik tegen mijn eerste grote liefde opgelopen en had ook als puber de eerste kutjes gevoeld bij de meisjes, toen ik later meer belangstelling voor jongens kreeg had ik ook hier de eerste kontakten gelegd. Vorige week was het ook weer zover, ik had me goed uitgesloofd met baantjes trekken en stond daarna even bij te komen onder een warme douche. Het was druk, een groep gepensioneerde mannen en een wat jonger timide veertiger zocht naar een plaatsje om ook even door te warmen, toen de groep zag dat hij een stijve kreeg werd hij weggedrumd. Met een rood hoofd droop hij af en liep langs. Ik deed het deurtje open en zij dat hij bij mij wel even mocht staan.

Een slank lichaam, toch wel gespierd kwam tegen mij aan staan. Ik vroeg hem even te blijven staan onder de douche, dan kon ik even mijn doucheschuim halen, speciaal na het zwemmen in chloorwater. Hij knikte. Snel was ik terug en gelukkig werd het al weer rustiger onder de douches. Hij lachte lief tegen me en ik bood hem aan om ook even te wassen. Ik sopte mezelf helemaal in en ook mijn lul, die ik voor die gelegenheid gewoon uit mijn broek liet hangen. Hij keek ernaar en begon weer te blozen, ik zag in zijn dunne sportzwembroek een stijve paal zich aftekenen.

“Zal ik je rug doen,” bood ik aan en hij draaide zijn stevige kontje naar mij toe. Ik sopte zijn rug in en bij zijn billen aangekomen deed ik zijn zwembroek een stuk naar beneden en sopte deze ook mee. Ongevraagd deed ik zijn haar en hij genoot er van.

“Dan maar helemaal,” bood ik aan?

“Als er iemand binnenkomt…” stamelde hij.

“Er is maar een deur die op slot kan en daar staan we in, dus maak je geen zorgen,” stelde ik hem gerust. Hij keek naar de deur en zag dat de knip er op zat. Ik ging achter hem staan met mijn lul tegen zijn stijve kontje en begon aan de voorkant. Op zijn buik zag ik hem even huiveren en de zenuwtjes aanspannen toen ik er zachtjes overheen ging. Zijn paal hing nog net in zijn broek, ik pakte de fles schuim opnieuw en gooide wat in zijn zwembroek die ik met mijn andere hand open hield. Ik gaf hem de fles om vast te houden en schoof met mijn hand in zijn broek waar ik een mooie stijve lul uit haalde. Ik sopte hem stevig in en begon hem af te trekken.

“Vind je dat fijn,” vroeg ik. Blozende als een knaapje knikte hij. Ik pakte zijn vrije hand en legde die op mijn eigen lul die hij omklemde en er ook mee begon te spelen. Net toen ik op volle lengte was kwam er een schreeuw door de douches.

“We gaan sluiten”. Gelijk gevolgd door het geluid van de brandslang die het vloertje naast ons teisterde. We spoelden ons snel af en gingen naar de kleedkamers. Buiten wachtte ik hem op en stelde voor iets bij mij te gaan drinken.

“Ik moet wel om zes uur thuis zijn, dus het kan wel nog even”. Ik gaf hem mijn adres en spoedde me naar huis waar ik hem opwachtte. Hij had snel gefietst en kwam met een rood hoofd van inspanning binnen.

“Gooi je schoenen lekker uit,” stelde ik hem voor. De zon had in de flat gestaan en het was er behoorlijk warm. Ik gooide zelf ook mijn spijkerbroek uit en had alleen nog mijn shorts aan en een T-shirt.

“Het is hier wel erg warm he, ik zal de luxaflex dicht gooien”. We waren van het zicht van de buitenwereld onttrokken en Dirk gooide ook zijn spijkerbroek uit. Hij lachte erbij en begon weer te blozen.

“Laat me die prachtige lul nog eens zien van jou,” vroeg ik hem. Hij kreeg het er duidelijk even warm van maar liep op me af en hield zijn onderbroek open. Brutaal pakte hij de rand van mijn broek en bekeek de mijne.

“Pak hem maar beet hoor,” moedigde ik hem aan en aarzelend ging zijn hand in mijn broek. Ik gooide hem gelijk uit, zo ook mijn shirt. Hij volgde mij en gooide de rest van zijn kleren op het hoopje op de bank. Ik voelde zijn half harde leuter en zag dat hij er schik in had.

“Wil je mijn slaapkamer eens zien,” vroeg ik hem, en hij volgde mij naar mijn bed. Hij ging ongevraagd midden op mijn bed liggen en ik ging over hem heen zitten zodat onze pikken elkaar raakten. Ik wreef ze langs elkaar en in een no time werd zijn paal keihard. Hij begon met de mijne te spelen en begon hem af te trekken Hij lag te genieten van het spel. Steeds dieper begon hij te ademen en vergat iets te doen met wat hij in zijn handen had, maar dat was niet erg. Ik genoot van het strakke jonge lijf en masseerde ook gelijk de rest van zijn lijf. Steeds duidelijker kroop hij naar een hoogtepunt toe.

“Ik kom, ik kom,” stamelde hij.

“Geeft niet,” zei ik, “spuit maar lekker”. Met een forse kreun spoot hij een lange sliert over zijn borst en buik, de volgende waren iets minder en een warme stroom liep over mijn vingers. Ik had inmiddels een paal van je welste en gelukkig begon hij ook aan mij. Ik leunde iets over hem naar voren en genoot van zijn handwerk. Ik voelde een enorme lading opkomen en het duurde niet lang voor ik explodeerde over zijn magere lijf. Ik ging op hem liggen en neukte tussen onze lijven de rest naar buiten. Hij legde zijn armen om mijn middel en ik kuste hem in de nek al klaarkomend. Ik voelde een kusje terug, gelukkig. Voorzichtig gaf ik hem een vluchtig kusje op de mond om te kijken hoe hij zou reageren. Hij bloosde en deed verder niets.

“Blijf maar even liggen,” zei ik, “ik pak even een handdoek”. Na mezelf afgepoetst te hebben ging ik op mijn gemak zijn besmeurde lijf schoonmaken. Ik zag nog een druppeltje uit zijn lul komen en schoof eikel bloot en nam hem in mijn mond. Likte zijn eikel schoon en zoog de laatste restjes er uit.

“Nu ben je weer schoon,” zij ik. Zijn gezicht stond iets verbaasd over mijn laatste actie. “Vond je dat wel lekker,” vroeg ik.

“Is dat niet vies,” vroeg hij.

“Wel nee joh, en het is nog eens een lekker gevoel voor de ander”. Dat beaamde hij, hij vond het heerlijk.

“Wil je het eens proberen?”

Voorzichtig nam hij mijn eikel in de mond en ik genoot van zijn tong langs mijn eikel, ook voelde ik hem iets zuigen en de laatste restjes uit mijn ballen wegstromen. Ook zag ik op de wekker dat hij nog een kwartiertje had om naar huis te komen, wilde hij niet te laat thuis zijn. Jammer, als we door hadden gegaan, was het misschien nog tot een pijp beurt gekomen, ik moest het een andere keer nog maar eens proberen. We kleedden ons snel aan en Dirk vertrok, bij de deur lachte hij naar mij en we spraken af zaterdagmiddag elkaar hier weer te ontmoetten. Dirk draalde een beetje bij de deur voor dat die die opendeed en met een blozende kop kwam hij naar mij toe en gaf een zoen vol op mijn mond. “Doei!” Zonder om te kijken was hij weg.

Ik was net de weekendboodschappen uit de auto aan het laden toen ik hem aan zag komen. Ik wenkte hem om me even te helpen dragen. Hij was echt zo blij als een kind dat hij me weer zag. Als het niet zo druk was buiten, had hij me om mijn nek gevlogen, had ik het idee.

“Kan ik blijven slapen,” vroeg hij. Natuurlijk kon hij dat, hij had thuis gezegd een reünie te hebben van het leger en dat hij zou blijven slapen. Zijn vrouw vond het prima, dat hij dan niet zo laat over straat hoefde. Hij had al een kleine rugzak bij met spullen voor de nacht. Eenmaal in de flat zette hij de boodschappen in de keuken en belde gelijk zijn vrouw dat het in orde was.

“Het is goed,” kwam hij blij de keuken in en drukte zich tegen mij aan en kuste me. Nu beantwoordde ik deze en drong met mijn tong zijn mond binnen. Hij sloeg zijn armen om mijn nek en kuste vol terug.

“Blijven we nu de hele tijd hier,” vroeg hij.

“Ik zou niet weten waar ik nog naar toe zou moeten,” zei ik, “we hebben alles in huis”. We besloten om eerst iets te gaan eten, ik had nog niet eens ontbeten. Bij het afruimen in de keuken hing hij weer om mijn nek en begon me weer eindeloos te zoenen.

“Ik heb me sinds dinsdag droog gezet,” bekende hij, “ik heb alles opgespaard voor dit weekend”.

“Ik ook,” loog ik. Hij gooide zijn schoenen uit en liep naar de slaapkamer en kwam naakt terug. Hij overviel me een beetje, maar was zo te zien in een geile bui want zijn paal stond recht overeind. Al zoenend begon hij aan mijn broek te friemelen en ik moest hem even helpen maar liet het aan hem over wat te gaan doen. Binnen de kortste keren stonden we naakt tegen over elkaar. Zijn handen gingen heel zachtjes over mijn lul en ballen. Hij raakte ze alleen aan met zijn vingertoppen en ik huiverde helemaal van genot. Al kussend zakte hij langzaam naar beneden, zuigend aan mijn tepels zakte hij naar mijn navel en lager. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en begon aan mijn paal te likken. Ik nam hem mee naar de slaapkamer waar we in 69 op het bed gingen liggen om aan elkaars palen te kunnen zuigen. Hij had nog wel iets instructie nodig maar na verloop van tijd deed hij het prima. Dirk spoot als eerste mijn mond vol, gelukkig had ik een grote handdoek over het bed heen gelegd, een beetje vind ik prima om door te slikken maar wat hij wegspoot was me iets te gortig. Ik zoog hem helemaal leeg en neukte hem nu vol in zijn mond en genoot van zijn tong. Tegen klaarkomen aan trok hij me verder af en de slierten dropen van zijn snuit, de laatste restjes zoog hij er weer heerlijk uit en ik lag met zijn half-harde paal in mijn gezicht na te genieten van mijn beurt. Ik draaide me om en we namen elkaar in de armen en lagen heerlijk even te doezelen. Na en uurtje stond ik op en schonk de koffie in. Dirk rotzooide wat tussen de bladen en vond een fotoblad met palende zuigende en met elkaar neukend jongens.

“Gaaf hé,” reageerde hij.

“Daar heb ik ook films van als je ze wilt zien,” zei ik. Hij knikte met een blos op zijn wangen. Weer iets nieuws dus voor hem. Ik zocht er eentje uit zonder veel extremen en ook niet met veel tegelijk. Ik had een korte van net drie kwartier over twee gasten die het allemaal voor het eerst deden, net als hij. Eerst trekken, dan pijpen en op het laatst mag er eentje de ander neuken. Dirk zit in trans naar de film te kijken en bij de neukscene wilt hij het nog eens terug zien en zit alweer met een fikse paal. Ik ga tegen hem aan zitten en begin er mee te spelen.

“Zelf neuken hoef ik niet, maar je mag mij best wel neuken hoor, als het maar geen pijn doet”.

“Ik zal er voor zorgen,” zei ik. Toen hij voor de tweede keer de neukscene zat te bekijken heb ik hen gepijpt en afgetrokken. Dirk liet zich gedwee meenemen naar de slaapkamer, was nog rozig van zijn pijpbeurt en helemaal ontspannen. Vertrouwde me ook volkomen. Na hem overal gekust en geliefkoosd te hebben leidde in mijn paal in zijn ingevette kontje. Hij deed het prima en bleef ontspannen. Heerlijk strak en heet was die, ik loofde hem langs alle kanten en de tongen ging mee. Hij stelde zelf voor om met de gezichten naar elkaar te gaan liggen, hij was er lenig genoeg voor en al neukend probeerde ik het zolang mogelijk uit te stellen maar het hete strakke kontje was teveel voor me. Toen ik hem eruit haalde om over zijn buik te spuiten nam de schat hem over met zijn handen en trok me af. Vanuit mijn tenen leek het te komen en een lange witte sliert spoot tegen zijn kin. Slap liet ik me over hem heen vallen en al zoenend lag ik na te genieten. Hij vroeg nog of die het goed had gedaan.

Na alle lof beloofde hij me dat hij een paar keer in de week langs zou komen om me te verwennen.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1950

HOMOVERHAAL

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers ma, november 13, 2017 13:42:01

HOMOVERHAAL

Ik kwam uit nieuwgierigheid ook wel een in een gay bioscoop. Er waren in Brussel toen nog niet zoveel. Het leek mij toen wel een leuk om eens een mannenpik te betasten en te pijpen, want het waren toch erg geile filmpjes van jongen jongens onder mekaar met mooie grote lullen. Maar hoe doe je en hoe vind je iemand. Nu is het geen probleem meer.

Vaak kwam ik ook op de zwarte markt in Oosterwijk. En ja zo ongeveer 6 a 7 jaar geleden zag ik daar een jongen staan met een stijve in zijn joggingbroek. In z'n broek kan je dat goed zien. Ik keek naar zijn kruis en dat viel hem op. Hij zei “lekker hé,” waarop ik eigenlijk niet meteen wist te reageren. Ik gaf toen als antwoord "ziet er lekker uit zeg". En ook ik kreeg meteen een stijve lul en dat hij door. Hij stelde zich voor als Mammoet en zei dat hij van Marokkaanse afkomst was.

Ik stelde met ook voor en raakte vluchtig zijn bobbel aan. Hij stelde direct voor om naar zijn woning te gaan om met elkaar lekker te spelen en af te trekken. Hij woonde alleen en in de buurt van Oosterwijk. We gingen afzonderlijk want we waren allebei met de auto gekomen. Ik achter hem aan, nog steeds met een flinke stijve. Binnengekomen kleedde hij zich direct helemaal uit en vroeg aan mij om het ook te doen, dan wordt het gezellig. Eerst vroeg hij nog of ik wel een jongen of man had gepijpt, nee zei ik en ook nog nooit gezien en nog niet aangeraakt.

Hij vertelde mij van alles over de mannenliefde, want hij is Bisexueel en had al eerder een afspraak bij een jongen gemaakt, ik leerde woorden die ik nog nooit had gehoord. Zoals rimmen, glijmiddel, anusspoelen, gay condooms, anusplug enz. Wij zoenden elkaar nog niet, ik vond dat maar niets om een jongen te zoenen. Plotseling kwam hij tegen mij aanstaan en drukte zijn mooie bruine lichaam hard tegen mij aan. Langzaam begonnen wij elkaar te strelen en met elkaars pik te spelen.

Daarna op de bank waar hij eerst een laken overheen had gelegd, gingen wij verder met het betasten van de pikken en de volle ballen. We zaten dicht tegen elkaar op de bank, Mammoet wilde perse zoenen. Ik heb het toen maar toegelaten echter niet met de tong.

Mammoet begon eerst mijn eikel te ontbloten en begon me zeer intens en diep te pijpen. Ik vroeg om wat rustiger aan te doen. Na een tijdje begon ik met zijn besneden pik in mijn hand te nemen en er voorzichtig aan te likken. Zijn lul was niet zo groot, want de lengte en de dikte waren toch minder als die van mij, ongeveer 16 cm lang. Voor de allereerste keer nam ik nu een lul in mijn mond. Ik kon hem helemaal in mijn mond krijgen.

Toen we lekker opgewarmd waren gingen we naar zijn bed en we genoten samen van standje 69. Mammoet vond dat ik het goed deed voor iemand die geen ervaring heeft. Hij streelde plotseling ook mijn kontgaatje en vroeg tussen het pijpen, likken en zuigen door of hij er bij mij in mocht. Ik was zo opgewonden en dacht waarom niet. Eerst gingen wij onze anus spoelen, met een soort rubberen bal waaraan een soort pvc taps toelopend buisje zat. Met lauw water in de ballon en het pijpje in mijn anus, werd zo gespeld door op de ballon te drukken. Meteen daarna naar het toilet en ontlading kwam direct, alles netjes schoongemaakt. Weer in de slaapkamer deed Mammoet een gay-condoom om en met een hoeveelheid glijmiddel in en op mijn kontgaatje en op het condoom kwam hij naar binnen.

Ik wilde eerst op zijn hondjes en dus knielde en boog ik mij voorover, hij schoof voorzichtig zijn lul naar binnen, ik had hem dan ook gevraagd om het rustig aan te doen, want dit was mijn eerste keer. Hij ging er helemaal in en ik moet zeggen dat ik niet wist wat voor een lekker gevoel het toen was.

Daarna was het mijn beurt om bij hem binnen te dringen. Ik heb het gedaan maar vond het echt niet zo bijzonder en ik vroeg Mammoet dan ook of hij me ook anders wilde nemen, dus ik op mijn rug met een kussen onder mijn kont, dan kon ik ook zien hoe hij genoot. Hij kwam al snel klaar, ging uit mijn kontgaatje, deed zijn condoom af en spoot over mijn buik. Ontzettend veel sperma had die gast, ik had nog nooit gezien dat een man klaar kwam, voor mij was het dan ook een belevenis. Zoveel sperma had ik zelf nog nooit geproduceerd.

Nu moest ik ook nog klaarkomen hij pijpte mij nog even. Ik trok mezelf af met het sperma over zijn bruine buik. Eerst allebei alles goed afgeveegd en toen zijn we wat gaan uitrusten. Ik schat, maar ik weet het niet meer zeker, dat dit al met al drie kwartier heeft geduurd.

Vervolgens gingen we, nog naakt, op de bank zitten met een lekker biertje in de hand.

Daarna samen onder de douche, elkaar inzepen en moest ik eraan geloven om te tongzoenen. Ik kon geen kant meer heen. Maar ja aan alles went en je moet toch in je leven alles meegemaakt hebben.

Ik kreeg ook zijn mobiele nummer voor het geval ik nog eens zin had om te komen. En daar heb ik ongeveer één maand later gebruik van gemaakt.

Eén maand later belde ik hen op voor nog een geile afspraak. Ondertussen ben ik weer eens een keer naar Brussel geweest, niet om lekker te neuken hoor, maar puur uit nieuwgierigheid. Ik had namelijk gehoord dat daar ook travestieten achter de ramen zaten, en dat wilde ik wel een zien. Wat een afknapper zeg. Hoofdzakelijk forse mannen met tieten. Toen ik langs liep streken ze over hun bobbel of ze lieten hun pik zien. Er was geen enkele slanke "vrouw" aanwezig, ik vond het niet aantrekkelijk.

Maar nu de hernieuwde afspraak met Mammoet. Snel weer uit de kleren, weer lekker strelen, likken en pijpen op de bank in de woonkamer en toen na zo ongeveer een half uur een pauze ingelast. Bij de koffie vertelde hij mij dat hij biseksueel was en dat hij een jongere zusje (18) had die ook biseksueel was, zij had een Hollands vriendinnetje had die top lesbisch is en niets van mannen wilde weten. Mammoet had de meisjes nog nooit bezig gezien. Het Nederlandse vriendinnetje was daar op tegen vond dat niet goed en wilde ook geen lul zien, zijn zus had geen bezwaar. Mammoet zei.

"Zo zie je maar dat ook Marokkaanse jongens en meisjes van het leven genieten, vaak wordt anders gedacht, wij zijn waarschijnlijk een uitzondering".

Na wat verder geklets te hebben, naar de slaapkamer. Hij bleek in het bezit te zijn van een aantal anaalpluggen, van klein tot groot ook de dikte varieerde. We hebben ze bij elkaar lekker in het kontgaatje gestopt nadat we eerst weer hadden gespoeld. In zijn slaapkamer stond al de tv aan waar een zeer geile pornofilm aan het draaien was.

Hij had zin om mij eens lekker te neuken. Na de laatste keer wilde ik eigenlijk zelf niet meer neuken maar liever geneukt worden.

Dus gebeurde weer als de eerste keer, alleen met wat allerlei standjes, die hij kon verzinnen, heeft hij me genomen en hij kwam weer spuitend op mijn buik klaar.

Ik vond het heerlijk, omdat we de boel hadden opgerekt gleed zijn lul er gemakkelijk in. Toch wilde hij mijn lul voelen, en ik heb het toch maar gedaan.

Na een tijdje. Het deed mij toch niet zoveel; suggereerde ik dat ik al in het condoom was klaargekomen. Het was een leugentje om bestwil. Condoom eraf en snel weg gegooid. Hij had niets in de gaten. Ook wist hij gezien mijn leeftijd ik was toen 58 jaar (ook allang gesteriliseerd), dat ik niet snel een tweede kaar klaar zou komen.

Ik stelde dus voor dat hij mij maar weer opnieuw zou neuken als hij dat kon. Eerst zijn lul en eikel gewassen, zodat ik hem opnieuw lekker stijf kon pijpen. Samen in standje 69 op bed weer de ballen en lul bewerkt. Voor het eerst likten wij onze kontgaatjes (rimmen), maar het deed mij helemaal niets maar bij hem wel. Hij begon heftige neukbewegingen te maken. Meteen wilde hij mij weer in allerlei standjes nemen en als het kon zoenden en tongden wij dat het een lieve lust is.

Tenslotte lag ik op mijn rug en hij kwam er weer in mijn anus (nu zonder kussen), ik vond dat ook de lekkerste houding. Ik zag aan zijn gezicht dat hij genoot, het zweet stond op zijn voorhoofd. Hij kwam dit keer in mij (uiteraard met condoom) klaar. En weer een volle lading zag ik toen hij het condoom af deed. We puften nog even op het bed uit en gingen daarna samen douchen. Elkaar afgedroogd en weer naakt op de bank met een lekker flesje bier.

Ik was er die ochtend om 11.00 uur en het was inmiddels al 15.00 uur geworden.

Plotseling kwam zijn zusje, haar naam was Aya, binnen en zag ons naakt op de bank zitten.

“Lekker geneukt” vroeg ze0 Mammoet en ik bevestigden dat allebei tegelijk. Ze trok direct haar kleren uit en ging naakt tussen ons inzitten. Haar handen gleden naar onze lullen die ze stevig vastpakten.

“Neuken kunnen jullie niet meer hé” zei ze, want ik voel dat jullie ballen leeg zijn.

Omdat ik dus eigenlijk niet klaargekomen was zei ik dat het bij mij nog wel ging. Ik neukte haar in de slaapkamer terwijl haar broer gelijktijdig werd gepijpt. Ik kwam uiteindelijk ook klaar en dat kon ook niet anders. Mammoet zei.

"Zie je wel dat jij ook twee keer klaar kan komen," maar ik wist beter. Alle drie in de douche, deze was nu propvol, en stonden ook dicht tegen elkaar aangeplakt.

Weer naakt op de bank met een lekker biertje erbij. Ondertussen was het ongeveer 17.00 uur geworden. Ik moest snel naar huis want anders werd het me te link.

Ik heb geil van alle allebei afscheid genomen met lekkere tongzoenen. Daarna heb ik met zowel Mammoet als Aya geen afspraak meer gemaakt.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1933

OKSELBONT

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 05, 2017 13:26:49

OKSELBONT

Het is zomer en ik ben juist cd's gaan kopen in een mega grote cd-winkel in Lier, en aangezien een vroegere schoolvriendin in Lier woont, dacht ik, waarom breng ik haar eens geen bezoekje. Terwijl ik naar haar toe fiets geef ik even een beschrijving. Mijn vriendin is even oud als ik, negentien jaar. Ze is volslank, niet echt dik maar ze heeft toch een D cup. Vanachter is ze ook fors maar mooi geschapen; een zware, maar hete en lekkere kont. Ze is ongeveer 1 meter 65 groot, en weegt rond de 65 à 70 kilo. Ze heeft donkerbruin haar, tot iets voorbij haar schouders. Ze is niet echt knap, maar lelijk toch ook niet. Ik was al een paar keer met haar weggeweest, en dan had ze telkens een strak topje aan. Telkens ook stonden haar grote tepels in haar bloesje gedrukt. Als ze haar armen in de lucht steekt worden de grote donkere bosjes onder haar armen zichtbaar. Ik had al dikwijls over haar poes gefantaseerd, hoe begroeid die wel mocht zijn. Ondertussen draai ik de straat in waar ze woont. Na een honderd meter arriveer ik aan haar huis. Ik parkeer mijn fiets tegen de gevel. Als ik naar de deur wandel, kom ik voorbij het raam van de woonkamer. Ik kijk even naar binnen, ze is tv aan het kijken. Door de gordijnen kan ik niet zien naar wat. Ze ligt onderuitgezakt in de zetel, maar ik zie haar rechtstaan als ik bel. Ik ga terug voor de deur staan. Ze doet open en begroet me.

“Ah, da's lang geleden. Kom binnen. Alles goed?”

“Tuurlijk” antwoord ik. Ik doe mijn schoenen rap uit. Ik vraag haar hetzelfde en we wandelen ondertussen naar de woonkamer. De tv staat af. Nieuwsgierig vraag ik haar naar wat ze aan het zien was. “Oh, niets” antwoord ze, “maar wat aan het zappen.” Ook nu weer draagt ze zo'n spannend bloesje, en een zwarte tamelijk spannende broek. En zelfs wanneer haar armen tegen haar lijf hangen gedrukt, kan ik zien dat de grote bosjes okselhaar er nog steeds staan. Enkele haartjes komen langs beide oksels, geplet tussen haar armen en haar lichaam naar buiten piepen. Dat heeft me altijd wel wat opgewonden, en ook nu voel ik mijn lul weer groeien bij het aanschouwen van haar bosjes. Als ze rechtstaat om drinken te gaan halen, achter in het huis, merk ik het kleine natte plekje op haar kont. Als ze uit de woonkamer weg is, kan ik het niet laten de tv terug op te zetten, om te zien naar wat ze aan het kijken was. Nu valt het me ook plots op dat de video nog aan het lopen is. Ik zet de tv op en, zoals ik verwachtte, hoopte misschien ook, was het een pornofilm. Twee mannen nemen tegelijk een pracht van een vrouw. Plots komt ze de kamer terug binnen. Ik ben te verstomd om de tv terug af te zetten. Ze ziet het en wordt rood.

“Jij hebt toch ook al eens naar een pornofilm gekeken zeker?” Zegt ze verlegen en verstrooid, hopend dat ik ja zal zeggen. En dat zeg ik ook. Wie niet trouwens? Ze zet het drinken op de tafel en begint te babbelen. De film staat nog altijd op.

“Ik zit al een jaar zonder vriend, en het is nog langer geleden dat ik gevreeën heb. Dan moet ik af en toe de hand aan mezelf slaan, om af te stomen.” Mijn paal staat ondertussen op z'n grootst.

“Vind je die vrouw heet” vraagt ze.

“Bwa…” antwoord ik. Ze komt tegen me aan zitten en vraagt hoe het gesteld is met mijn seksleven. Ik beken dat ik nog steeds maagd ben, en dat ik buiten aan borsten nog nergens anders heb gezeten. Ik geef ook toe dat ik me net als zij zelf bevredig. Ze draait haar hoofd en kijkt me recht in de ogen.

“Zoek je nog lang maagd te blijven” vraagt ze en ze blijft me aanstaren. Ik word helemaal geil van haar blik. Ook zij staat supergeil denk ik.

“Tot iemand me de vraag stelt of ze me mag ontmaagden.”

Ze kijkt nog steeds met hare grote ogen in de mijne. Ze komt dichter met haar hoofd en zet haar lippen op de mijne. Ze kust me zacht op mijn lippen, trekt haar hoofd even terug en vraagt dan waarop ik gehoopt had.

“Wil je me neuken en je maagdelijkheid verliezen?” Ik knik. Ze komt terug met haar lippen naar de mijne. We openen onze monden, en ik voel haar tong in mijn keel dringen. Ze blijft me kussen en komt op m'n schoot zitten. Ondertussen voel ik haar handen onder mijn T-shirt gaan. Ze wrijft over mijn buik. Dan zakt ze met één hand af, het andere komt op mijn bil te liggen. Ik leg mijn handen op haar kont en begin erover te wrijven. Ze gaat met haar hand in m'n broek en voelt m'n grote stijve paal.

“Die wil ik dadelijk in mijn kut hebben,” fluistert ze in mijn oor. Ik lik met m'n tong aan haar oorlelletje. Ik zie dat ze daar rillingen van krijgt en doe verder. Ik knoop ondertussen haar broek los en ga terug naar haar kont. Nu geraak ik veel dieper in haar broek, en tast met m'n middelvinger naar haar kontopening. Zij zit nog altijd met haar hand rond mijn lul. Ik voel ze nog steeds rillen en dus blijf ik door gaan met aan haar oorlel te zuigen. Mijn vinger komt in haar kontopening- zone. Ik voel kleine haartjes rond m'n vingers krioelen. Naarmate ik dichter naar haar kontopening toekom, worden de haartjes langer. En daar is ze dan, de ingang van haar hete kont. Ik steek m'n middenvinger erin, tot m'n eerste vingerkootje verdwenen is in haar achterste. Ik schuif rustig verder tot ongeveer het tweede kootje. Dan blijf ik tot daar en maak een 'kom-hier- gebaar'. Ze staat op ontploffen denk ik, want ze begint harder en zonder ritme in m'n lul te knijpen. Ik verhoog m'n vingertempo, en inderdaad, ze komt schokkend klaar. Ze bekomt een vijftal seconden en ik trek m'n vinger terug. Ze zet haar mond op de mijne en we beginnen weer wild te tongen. Ze trekt haar hand uit m'n broek en neemt de mijne vast. Ze likt m'n drie middelste vingers schoon, niet wetende dewelke in haar kont heeft gestoken. Ze staat recht en begint zich sensueel uit te kleden. Ze laat eerst haar broek zakken, dan trekt ze haar bloesje over haar hoofd. Zo'n mooi zicht op haar okselbont had ik nog nooit gehad.

“Waarom scheer je ze niet” vraag ik haar.

“Ik heb het vroeger een paar keer gedaan, maar ik vind mezelf mooier zo.” Ze doet nu ook haar bh, en sokken uit. Ik zeg haar dat ik haar oksels zo eveneens veel heter vind. Ik trek ondertussen m'n T-shirt uit, en kijk op. Ze staat daar recht voor mij, enkel nog in slip. Een grote zwarte, laag uitgesneden slip. Het klassieke model zou je kunnen zeggen. Ik sta recht en laat m'n broek zakken. Ook mijn boxershort en kousen doe ik ineens uit. Ik zet een stap vooruit en leg mijn handen opnieuw op haar kont. Zij legt de hare in mijn nek. We kijken in elkaars ogen, sluiten ze dan en we kussen elkaar. Lang duurt dit niet. Ze duwt me zacht van haar weg en doet haar slip uit. Haar schaamhaar is juist zoals ik me het voorgesteld had; een donkerbruine en dichtbegroeide vacht. Haar haartjes krullen hevig in het rond en haar bos ligt zeer woelig.

Ze gaat op de zetel liggen, met haar benen wijd open. Het schaamhaar groeit door naar haar spleet toe, en zelfs nog verder naar haar kont. Maar dat laatste had ik al gevoeld. Haar kutlipjes zijn bedekt met een bruin donsje, ook enkele centimeters errond staat nog zo'n vachtje.

“Kom,” zegt ze, “leg je hoofd tussen m'n benen en lik mijn poesje.” Ik doe wat me gezegd wordt. Eerst ga ik met mijn tong over haar dichte kut-bos. Dan zak ik af naar haar spleetje. Dat staat al ver open, en er stroomt wat kutvocht uit. Ik steek mijn tong in tussen haar kutlipjes en lik over haar knobbeltje. Ik zal maar doen net zoals gewoon tongen denk ik en het helpt, want ze begint weer te schokken. Ik blijf doorgaan en na een minuutje of twee komt ze alweer.

“Nu wil ik je lul in me hebben” kreunt ze, en ik ga naar boven. Het lukt me niet direct en ze komt me helpen. Met één hand steekt ze mijn paal tot mijn eikel in haar poes. Dan gaat ze terug achterover liggen en met één beweging van haar zware heupen zit ik tot aan mijn ballen in de neukgrot van mijn vriendin. Instinctief begin ik zacht te stoten. Na verloop van tijd worden m'n stoten harder. Ze legt haar handen op mijn rug, maar ik vraag haar direct van ze achteruit te leggen, zodat ik haar okselvacht kan zien. Dat wind me op en ik voel m'n lul koken. Kort daarna spuit ik haar kutje vol met m'n warm sperma. Ik bleef op haar liggen, en ze sluit haar armen om m'n lijf.

“Was 't goed tot hiertoe” vraagt ze.

“Schitterend” antwoord ik vermoeid. We blijven zo nog een vijftal minuten liggen en napraten. Dan trek ik me terug uit haar warme grotje. Als ze ziet dat ik aanstalten maak om me weer aan te kleden, is ze verontwaardigd. Ze zet zich recht.

“Heb je er al genoeg van” vraagt ze.

“Natuurlijk niet” antwoord ik, “maar als je moeder straks thuiskomt...” Ze stelt me gerust. “Die blijft heel de avond weg.”

Ik ga naast haar op de zetel zitten. Zij kruipt eraf en gaat voor me op haar knieën zitten. Ze hapt m'n slappe lul in haar mond en begint me te pijpen. Ze zuigt hard aan mijn penis en in geen tijd staat die dan ook weer rechter dan recht. Ze komt op m'n paal zitten. Haar borsten hangen recht voor mijn gezicht en ik hap er dan ook één in mijn mond. Mijn handen liggen op haar heupen, en masseren die zacht. Ze komt echter terug van m'n lul en zet zich weer op haar knieën. Dit keer in de zetel, en met haar kont naar mij toe. Ik kijk even naar haar behaarde achterkant en weet wat ik moet doen. Ik ram mijn lul in haar spleet en neem haar op z'n hondjes. Ze geniet en kreunt. Ik blijf haar zo neuken tot ze een derde keer klaarkomt. Dan vraagt ze me om van gaatje te wisselen. Ik denk bij mezelf; moet mijn lul in dàt gaatje, daarstraks kon mijn vinger er amper in. Ik besluit het toch te proberen. Eerst lik ik met mijn tong over en rond haar kontopening. Af en toe steek ik er een vinger in. Na een paar minuten acht ik het moment gekomen.

Ik neem mijn lul vast en steek mijn eikel in haar kont. Ze kreunt even zacht. Dan leg ik mijn handen op haar kont en zet me schrap. Met één wilde en harde stoot boor ik in haar kont. Ze schreeuwt het uit van de pijn.

“Moet ik eruit” vraag ik, vraag ik geschrokken. Maar ze roept om dat vooral niet te doen. Ik duw om het kleine resterende stuk nog te overbruggen. Ik zit nu tot aan m'n ballen in haar kont. Ik stoot een eerste keer. Ze kreunt harder. Niet moeilijk denk ik, ik zit zestien centimeter diep in haar endeldarm. Ik vind de gedachte in haar stront te zitten boren eigenlijk wel vies, maar haar nauwe kontopening zo strak rond m'n lul dat ik bij elke stoot supergeil word, maakt alles goed. Ik stoot een tweede keer, nu iets harder. Ze kreunt opnieuw. Ik stoot weer en blijf dat ritme aanhouden. Ik ben juist vijf seconden bezig en ze komt opnieuw hevig schokkend en kreunend klaar. Ik voel al haar spieren samentrekken, ook die van haar kont rond mijn lul en ik kom ook klaar. Uitgeput trek ik me terug. Een striem sperma volgt m'n lul naar buiten.

Ze draait zich om en zet zich recht. Er komt sperma uit haar kontopening gelopen. Ik leg me languit op de zetel. Ze komt op me liggen en begint me te kussen. Eerst in mijn nek, dan komt ze naar m'n mond. Ze duwt opnieuw haar tong in mijn keel. Ondertussen masseer ik haar kont met beide handen. Haar borsten worden platgedrukt op mijn borstkas. Ik voel haar beide tepels terug zachter worden. Het haar van haar poes kittelt mijn ballen en mijn lul. Ik voel me weer heet worden, maar te moe om iets te ondernemen. Ik vraag haar of ze me wil klaar zuigen. Ze komt van me af en legt zich dan terug op me, nu in de andere richting. Haar poes ligt op een paar centimeter van mijn hoofd. Ik richt mijn kop op en ga er met mijn mond en tong naartoe. Ik voel haar mond nu rond mijn nog half-harde lul gaan. Ze zuigt er met passie aan. Alsof haar leven ervan afhangt. Haar handen blijven ook niet stil.

Ze schuift een halve vinger in mijn reet. Dat doet beestig deugt en ik slaak een diepe zucht. Haar andere hand masseert mijn ballen. Ik steek mijn tong in haar spleet. Ik voel dat ze nog nauwkeuriger begint te pijpen. Na een minuutje stopt ze even met zuigen. Ik voel haar weer rillen, en ja hoor, ze komt een volgende keer. Er druipen wat kutsappen uit haar spleetje, en wat ik niet kan oplikken, valt op mijn kin. Ze begint nu terug haar taak te vervullen. Ik voel mijn nog resterende sperma koken. Ik kom klaar in haar mond. Een dikke maar ongeveer laatste klodder sperma komt in haar mond. Ze haalt m'n lul uit haar mond en likt hem proper. Ze kruipt nu van me af en ik zie nog een druppeltje sperma aan haar kin hangen. Ze voelt het zelf ook en likt het weg met haar tong.

Ik ga recht zitten en bedank haar voor de 'heerlijkste ervaring van m'n leven'. Ze lacht. “Jij was ook geweldig hoor, en dat voor een eerste keer.” Ze trekt haar slip weer aan. Ik begin me ook terug aan te kleden. Even later hebben we beide alles terug aan. Ik stap op haar af en kus haar nog een laatste keer hevig. Ik neem haar bij haar polsen en breng haar armen in de lucht. Dan ga ik met m'n neus en vervolgens tong door haar okselbosje. Dat heb ik altijd al willen doen zeg ik haar. Ze lacht opnieuw. Haar ogen glunderen en stralen. Ik neem het zakje met mijn cd's en zeg haar dat ik moet vertrekken.

“Doen we dit nog een keer” vraagt ze.

“Ik wil niet liever” zeg ik, open de livingdeur en wandel door de gang. Ik trek mijn schoenen aan en vertrek. Op de fiets denk ik heel de weg terug aan die heerlijke, bangelijke neukpartij. Was het maar al die volgende keer.

GEORGE

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1742

DE REÜNIE

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers do, september 29, 2016 14:22:06

DE REÜNIE

Ik zag er naar uit, de reünie van de lagere school, zo’n 30 jaar geleden. Hoe zou het zijn met Sandra die rooie geile griet die bij ons in de buurt woonde. We gingen op woensdagmiddag, naar het eikenbosje waar wij een hut maakten om dan, wanneer het rustig werd, in elkaars broekje te voelen. Ik ontdekte dat zij ook op haar kutje rood haar kreeg en ze vond het best lekker wanneer ik met haar lipjes speelde. Wanneer er niets was veranderd zou ze nu wel een heerlijke geile rood behaarde kut hebben. Maar, zou ze het nog lekker vinden wanneer ik er mee speelde? Ik was gaan verhuizen en woonde nu aan de ander kant van het land. Omdat wij een lijst kregen van de deelnemers met adressen probeerde ik onderdak te krijgen en natuurlijk belde ik die Sandra op; en ja hoor ik kon blijven slapen.

“Blijf je alleen slapen,” vroeg zij nadat wij een tijd hadden gesproken.

“Dat ligt er aan wat er allemaal kan,” zei ik.

“Nou er blijven nog twee stellen slapen” en zij noemde de namen van de vrouwtjes.

“Ik denk dat er niet veel geslapen zal worden”, zei ik.

“Ik hoop van niet” teemde ze. Niet alleen de verwachtingen geraakte op die toon hoog gespannen.

Ik reed dus vol spanning en met een stijve pik richting de plaats waar het zou gebeuren. Ik ging eerst naar haar huis om wat spullen te brengen. Het welkom was geweldig, zij drukte zich gelijk zich stevig tegen mij aan zodat ik haar volle borsten goed kon voelen. “Die zijn flink gegroeid,” zei ik.

“Ja, lekker hé, maar ik voel ook wat groeien,” zei zij weer en drukte haar buik tegen mijn lul die hart was.

“Gelukkig wel, de natuur heeft ons niet in de steek gelaten.” Ik bracht mijn spullen naar boven. “Waar kan ik het neerzetten,” vroeg ik, “o jo dat maakt niets uit het is toch niet zeker waar vannacht geslapen wordt.” Wij dronken een lekker glas wijn en er volgenden nog een paar en de stemming werd al vrolijk.

Op een gegeven ogenblik gingen wij naar het adres waar het feest zou zijn en het werd een feest. Natuurlijk eerst bijpraten. Wat er zoal was geworden van een ieder en herinneringen ophalen. Nou de meisjes van toen waren mooie vrouwen geworden en omdat het aardig warm was kregen wij mannen een aardig beeld van de ontwikkeling van de borsten en benen. Donders wat zat er een geil spul tussen en dan te bedenken dat een paar van die geile teven bij Sandra bleven slapen. Nou, ik had mij al voorgenomen dat wanneer de kans zich voordeed ik er een paar zou pakken. Het bleef die dag best gezellig maar aan alles kwam een eind. Na de B.B.C. en het opruimen vetrokken er al aardig wat richting huis. Wij gingen mee met rooie Sandra en het feest zette zich door in de tuin van haar woning.

“Ik ga mij eerst omkleden,” zei ze, “want het plakt aardig, ik ga eerst een douche nemen en wanneer jullie willen kan dat ook,” zei ze.

“Hoe groot is de douche,” vroeg Marion, ook zo geil ding.

O, er kan wel een man of drie onder.”

“Dan kunnen wij elkaar even wassen,” zei ik lachend.

“Dat durf jij niet Gust, je durft niet eens met ons onder de douche,” zei Sandra.

“Kom op,” zei ik “waar, moeten wij zijn” stond op en even later stond ik met die twee geile teven onder de douche.

“Je bent wel lekker bolle geworden,” zei ik tegen Inke “maar je hebt nog lekker rood kuthaar.”

“Ja dat hoort bij mij,” zei ze. En jij Marion draai je eens om wat voor kleur heeft jou kutpruik?” Ze draaide zich om en zei “je mag raden” en ik zag dat zij een kaal kutje had maar wel heerlijke grote volle lippen.

“Het zal wel zwart zijn wanneer jij het laat staan,” zei ik.

“Je hebt het goed” zei ze en ik waste de ruggen van die twee wijven. Toen namen ze mij onderhanden en mijn lul, die natuurlijk bikkelhart was kreeg extra aandacht samen met mijn kale zak. Om de buurt namen ze mijn lul even in hun mond en ik speelde met hun kutjes.

“Meisjes niet te lang want anders krijgt één van jullie d’r mond vol.”

“O! Ik lus er wel pap van” zei Sandra en ging door.

“Maar ik wil jouw lul vanavond nog lekker in mijn kontje,” zei Marion, “ik hou daar zo van.”

Ineens zei ik “het komt Sandra” en ik spoot mijn eerste lading diep haar keel en mond. Zij slikte alles door. Ze likte mijn eikel schoon en zei, “zo jij spuit veel Gust, jouw vrouw zal ook wel van genieten.”

“Ja hoor dat doet ze ook, maar zij moet meer hebben.” En ik vertelde dat wij iemand lieten komen om haar te neuken en vol te spuiten. “Hij zal haar vanavond wel extra te pakken nemen want hij blijft de hele nacht en dan wordt zij echt gebruikt.”

Wij gingen weer naar de tuin en zaten daar gezellig bij te praten. Sandra en Marion hadden geen slipje aan gedaan zodat we hun lekker bij hun kutje konden pakken en dat gebeurde ook flink. Op het laatst zaten wij allemaal met de kutten en palen bloot en de vrouwtjes namen wij op schoot zodat ze lekker op onze lullen vast geprikt zaten en toen ze tegen drie uur naar boven gingen liep het zaad flink langs hun benen. Ik heb zowel Marion als Sandra nog lekker een keer geneukt maar toen was mijn zak ook wel leeg. Heel voldaan vielen wij in slaap. De volgende morgen werd ik gewekt omdat een stel warme lippen mijn lul weer aan het hard maken waren en dat was Marion. Dat kleine geile kreng kon en niet genoeg van krijgen en ik neukte haar nog lekker een keer. Ik was daar druk mee bezig toen Sandra de kamer in kwam en zei, “maar ik ook Gust ik wil die machtige paal van jou in mijn kut.” Zij trok haar ponnetje uit en Marion en ik zagen dat zij haar rooie kutpruikje had weg geschoren en zij nu ook kaal was. Een heerlijke blanke kut zagen wij en ik heb haar een heerlijke buurt gegeven.

Heel voldaan reed ik later in de morgen weer naar huis. Daar trof ik een suf geneukte vrouw aan want zij was die nacht echt gebruikt en uitgewoond maar zij had genoten vertelde ze. Hij had haar laten voelen dat hij de baas over haar was en echt gebruikt, ook toen zij het niet meer wilden. Maar, daarvoor hadden wij hem toch laten komen, om haar te gebruiken?

George

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1667

Inzicht

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 16, 2016 17:51:41

INZICHT

Het was even stressen om op tijd op mijn afspraak te zijn, maar toch was ik erin geslaagd. Helaas was ik dringend aan een goede douche toe, maar dat kon geen probleem zijn in een sauna. Ik betaalde mijn ingang, kreeg twee condooms en een glijmiddel mee, en ging me vlug omkleden. Al in de kleedkamer viel het me op dat ik veel aandacht trok bij de anderen, maar ik dacht dat zoiets erbij hoorde. Ja, vandaag was het mijn dag; voor de eerste keer naar een sauna voor mannen. Ik spreek opzettelijk niet over een sauna voor homo's, want naar het schijnt is de meerderheid hier eigenlijk ofwel bi, ofwel bi-schierig, terwijl slechts een minderheid homo zou zijn. Voor mij was het allemaal gelijk; ik zou vandaag eens aan den lijve (en aan nog veel meer dan dat alleen) eens ondervinden wat het is om naakt tussen alleen maar mannen rond te lopen.

Ik begaf me snel naar de douche, want zoals ik al zei; ik had het dringend nodig. Mijn handdoek vloog aan de kapstok, en daar stond ik dan; naakt en overgeleverd aan iedereen die het maar wou. De spanning bouwde zich op, ook in mijn piemel. Algauw stond ik daar met een gezonde knuppel, en dat was genoeg om iedereen rondom mij uit te nodigen mij een handje te schudden, weliswaar niet met mijn hand, maar wel met mijn piemel. Rare gewoontes, maar ik zag het wel zitten.

Zelf vond al die piemels rond mij wel heel erotisch, en uitnodigend. Zou ik het ook eens aandurven iemand een goeiedag te zeggen? Waarom niet, we zijn ten slotte allemaal mannen ondereen, vond ik. Ik keek vlak naast mij, en daar stond een vijftiger met een heel klein dingetje. Ik was toch maar beleefd, en nam het vast, vooral een beetje in de hoop dat het wat zou groeien, maar dat bleek niet echt te lukken. De man glimlachte, maar had precies door dat ik wat ontgoocheld was. Dan maar de man naast mij aan de andere kant goeiedag zeggen. Die bleek over een even grote piemel te beschikken, maar toen ik die goeiedag zei, sprong die tot leven, en mijn hand leek kleiner te worden. Ik vond het zo'n tof gevoel, en bleef hem maar goeiedag zeggen. Uiteindelijk schoot ik terug wakker, en ik trok mijn hand terug. Het ijs was duidelijk gebroken, want de man bleef mij maar goeiedag zeggen.

Ik ben wel een beleefd type, maar ze moeten niet overdrijven vind ik. Ik ging heel beleefd wat nieuwe zeep soppen op mijn piemel, en recupereerde alzo mijn instrument terug. Ik vond dat ik ondertussen wel proper genoeg was om verder de sauna te gaan verkennen.

De hammam trok mijn aandacht, gewoon omdat ik aan de ingang al die handdoeken zag hangen aan kapstokken, dus moesten ze daarbinnen wel allemaal naakt rondlopen, dacht ik. En gelijk had ik, alleen; ik kon niet goed ontwaren hoe iedereen eruit zag, zo donker was het daar, en heet! Tja, een koude hammam bestaat niet, dus moest ik het even zien uit te houden. Het mocht toch wel donker zijn, toch zag ik duidelijk hoe twee mannen heel dicht op mekaar hingen, waarbij de ene voorover gebogen stond, met zijn handen tegen de muur, terwijl de andere achter hem stond, met zijn handen in de zij van de andere, en jawel, blijkbaar zijn piemel diep in het achterste van die voor hem. Gas geven en kreunen. Ik ging wat dichterbij staan, want dat bleek helemaal geen taboe te zijn en ik kon het ritme meevolgen. Piemel erin, piemel eruit, pik erin, pik eruit... Alles wond me zo op, dat ik niet had gemerkt dat die van mij keihard was geworden, en dat was ook de man naast mij niet ontgaan.

Hij viel op zijn knieën en begon ijverig mijn pik te masseren, op en af, op en af, tot ik hem er attent op maakte dat ik nog niet van plan was te komen ik zijn hand overnam en mezelf eens streelde, al was het maar om te voelen of ik nog geen eerste sop had gelost. Ondertussen was mijn oog op zijn pik gevallen, en zonder dat ik het goed besefte, had ik zijn pik in mijn handen, maar ik wilde hem ook niet snel laten komen, zodat ik hem snel weer losliet. De nieuwsgierigheid overviel me. Alles ging zo automatisch en zonder nadenken en zelf zat ik nu ook op mijn knieën. Zonder veel schroom zette ik mijn mond rond zijn piemel, die nu ook superhard was. O wat was dat zalig. Nu begreep ik waarom vrouwen daar zo zot van kunnen zijn. Ik vond het een plezier om hem zachtjes tot diep in mijn mond te laten gaan, waarna ik mij terugtrok om hem dan een likje te geven op zijn eikel, en zo ging ik maar door. De man leek het heel erg te waarderen, en begon lichtjes te kreunen. Dat was voor mij het teken dat ik moest opletten, want uiteindelijk was ik niet beschermd. Het idee dat ik mij misschien niet zou kunnen inhouden, en nodeloos risico's zou nemen deed me even opschrikken en ik nam de piemel gewoon terug in mijn hand. Gelukkig maar, want plots spoot de man een superstraal wit tegen de grond O! Wat was ik verrast. De man gaf me heel subtiel een kus op mijn wang, nam mijn hand en gaf me te verstaan dat we naar een andere plaats konden gaan. Het vrijende koppel was intussen klaargekomen, althans dat was wat ik maakte van het enorme gehijg dat stilaan langzamer werd.

Ik begaf me samen met mijn nieuwe partner naar een ietwat discreet plaatsje in de sauna, en vond daar een matras, met de nodige Kleenex-rollen ernaast. Hij liet me verstaan dat ik me mocht neerleggen en nog vooraleer ik het besefte, begon hij opnieuw mijn piemel te masseren. Ik was nog niet klaargekomen, en het duurde dus niet lang vooraleer ik weer keihard was. De man hurkte met zijn gezicht naar mij en leek zich te gaan concentreren om zich met zijn kont op mijn pik te zetten. Maar, niet vooraleer mij een seintje te geven dat hij een condoom wilde uithalen. Hij leek begrepen te hebben dat ik verder wou gaan dan alleen maar eventjes mekaar af te trekken of te zuigen, en zonder woorden plaatste hij het condoom over mijn nog altijd harder wordende pik. Man, wat was die nu keihard. Nog nooit had een man mij een condoom aangedaan, nog nooit had ik een man geneukt. Nooit gedacht dat het zover zou komen, maar ook nooit gedacht dat ik er zoveel zou van kicken.

Zonder te aarzelen ging hij nu recht op mijn pik zitten, en wonder boven wonder, die gleed erin alsof het boter was. Maar het was geen boter die het had gedaan, maar het glijmiddel. Man, wat vond ik dat zalig hem zo te zien op en neer gaan, terwijl ik voelde dat ik klaar was om zo uren door te gaan. En het bleken wel geen uren te zijn geworden, maar toch… o… zo lang dat ik daar met die superstijve in die man zijn kont zat. Ondertussen schudde zijn eigen piemel ook op en neer en ik kon niet aan de verleiding weerstaan om hem in mijn hand te nemen en heftig te masseren. Hij was al eens klaargekomen, maar dit belette hem niet om een tweede keer een precies nog grotere straal in de lucht te schieten. Dit was voor mij net iets teveel, en ik voelde dat ook ik ging losbarsten, wat dan ook gebeurde. Wat was dat zalig, en wat deed dat deugd. De spanning van het laatste uur had mij zodanig opgejut, dat ik het grootste orgasme beleefde sinds die keer dat ik met mijn vrouw op het naaktstrand had gevrijd terwijl andere koppels ons ophitsten.

Ik was eigenlijk nog maar pas in de sauna, en ik had al drie superorgasmes meegemaakt. Had het nu te maken met die mannelijke omgeving, of gewoon de atmosfeer, vroeg ik me af. Ware het even groots geweest mocht ik in een hetero-club geweest zijn met ook vrouwen erbij? Ik nam me in elk geval voor om het ooit eens te gaan onderzoeken.

Ik had zin om een beetje op mijn positieve te komen, en begaf me naar de jacuzzi. Ik was blijkbaar niet de enige die er zo over dacht, want iedereen was er opvallend stil en rustig, en één bleek zelfs in slaap te gaan vallen. Ik heb dan ook maar wat gerust, maar niet zonder mij eens van links en van rechts goeiedag te laten zeggen.

Op naar de echte sauna dan maar, hoewel dat voor mij meestal te warm is. Ik kwam er binnen, en viel bijna achterover van de hitte. Terug buiten, en dan maar naar de tv-zaal, waar ik geen plaats meer vond om te zitten, dus ik kon niet anders dan op de matras te zitten die helemaal achteraan lag. Ik was er nog maar net, toen een jonge kadee van misschien juist achtien naast mij kwam zitten. Man, wat een groot ding had die. Ik kon het niet laten, en zei hem goeiedag op de sauna-manier, en we hadden geen woorden nodig om mekaar duidelijk te maken dat het ook iets meer mocht zijn. Anders dan bij de vorige man, ging deze direct op zijn knieën zitten, waarbij zijn billen helemaal open leken te gaan om mij een diep hol te tonen. De man was blijkbaar overtuigd mannenliefhebber, want er was geen spiertje haar te zien, zo kaal was zijn achterste. Des te beter zag ik dat gat dat mij bijna aan het uitdagen was. Hij nam mijn hand, en bracht één vinger naar zijn holletje, en net als bij de andere man, verdween ook mijn vinger automatisch in dat gat van genot. Nu trok hij mij dichter bij zich, en toen hij met zijn hand mijn piemel kon aanraken, trok hij deze tot net voor zijn anus.

Opnieuw rinkelde bij mij het belletje, en deze keer was ik het die mij een condoom aandeed. Dat duurde maar een paar seconden en direct plofte ik mijn ondertussen op ontploffen staande paal in zijn achterste. De man gilde even, maar direct daarna ging dat over in gehijg, dat mij zo zot maakte, dat ik plots in een ritme ging neuken waarvan ik dacht dat ik het niet meer kon. Nog voor ik het besefte, werd mijn piemel zo hard dat ik in één luide kreet mijn liefdessap eruit schoot. Man, wat was dat lekker zeg.

We keken mekaar nadien nog even voldaan aan, en vond het opnieuw tijd om me wat op te frissen onder de douche. De tijd was ondertussen voorbijgevlogen, en dus begaf ik me terug naar de kleedkamer. Eenmaal terug aangekleed, kwam ik buiten de man tegen die ik eerst geneukt had. Een keurig maatpak, zoals men zegt, en wat een stijlvol persoontje. Nooit had ik me kunnen inbeelden dat achter deze façade een hete mannenverslinder verscholen zat.

Ik kwam ondertussen ook tot de vaststelling dat niemand bij mij in mijn gaatje was komen spelen. Onbewust had ik ervoor gezorgd dat dit niet gebeurd was, want daar zie ik wel een beetje tegen op. Maar mezelf kennende, weet ik dat ik ooit ook dat eens zal ervaren. Maar dat is dan misschien een volgend verhaal...

George

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmiley

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1642

EEN MOOIE TIJD

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers vr, juni 03, 2016 11:32:06

EEN MOOIE TIJD

Dit verhaal is echt gebeurd. Het is geen fictie. Mijn naam is George, en ik ben nu halverwege de twintig. In mijn studententijd ging ik nog wel eens stappen met een goede vriend van mij, Bert. We hadden de grootste lol. Kroeg in, kroeg uit, tot diep in de nacht. Meestal bleef hij daarna bij mij slapen op mijn etage in het centrum van Leuven. Bert was een knappe gozer en overtuigd hetero. Hij praatte over meisjes en neukte ze ook met enige regelmaat. Hij zag er goed uit. Donkerblond haar, lichtblauwe ogen, gespierd lichaam en voor een knul van 21 had hij behoorlijk wat borsthaar.

Fysiek deed ik niet veel voor hem onder, alleen was ik blonder. We hadden broers kunnen zijn. Geen tweeling, want ik was twee jaar jonger, namelijk 19. Ook ik had de nodige ervaring met meisjes. Niet zo vreemd; ik was jong, geil en lag goed in de markt. Ik had dus al genoeg meisjes geneukt. Niets zo lekker als een geil wijf hard naaien om daarna over haar tieten te spuiten. Ik vond het ook tering-geil om mijn vriendinnetjes heftig klaar te laten komen door zachtjes aan hun klitjes te likken en tegelijkertijd mijn vingers diep in hun warme kutjes te schuiven. Maar toch… Het viel me op dat wanneer ik een pornofilm keek, ik ook oog had voor die grote, harde lul van de mannelijke hoofdrolspeler.

Maar goed. Het was een uur of half drie toen Bert en ik op een zaterdagnacht thuiskwamen. In de laatste kroeg was het warm en druk geweest. Ik voelde me plakkerig en bezweet.

“Ik ga even douchen,” riep ik naar Bert.

“Ja, doe ik ook zo,” riep hij terug.

Het water was warm. Ik voelde me goed. Opgewekt en ontspannen tegelijk. Langzaam begon ik me in te zepen. Met extra veel douchegel masseerde ik mijn pik en ballen. De badkamerdeur ging open. Door een waas van stoom zag ik hoe Bert zich uitkleedde. Ik spoelde de zeep van me af en stapte onder de douche uit, zodat hij ook kon douchen. Door de matglazen deuren zag ik hoe hij zich inzeepte. Ik droogde me af en liep naar de slaapkamer. Uit mijn kast pakte ik twee witte T-shirts en twee strakke boxers. Ik trok ze aan en ging op de bank zitten. Bert kwam naakt de kamer in gelopen.

“Kijk eens, speciaal voor jou,” zei ik tegen hem. Ik gebaarde naar de boxer en het T-shirt die over de bank hingen. Hij deed eerst het shirt aan. Zijn forse lul probeerde hij niet te verbergen. Daarna trok hij de boxer aan. Ik voelde een lichte beweging door mijn pik trekken toen ik Bert ‘s stevige piemel zag. Ik had hem zo nog nooit bekeken. Natuurlijk had ik hem wel vaker naakt gezien. We sportten regelmatig samen en we douchten dan ook samen. Geen probleem. Maar nu zag ik hem ineens anders. Geiler. Ik besloot dat gevoel te negeren. Bert liep naar de keuken en pakte twee biertjes.

“Zullen we nog een filmpje kijken?” Vroeg hij terwijl hij de flesjes op tafel zette. Hij pakte de afstandsbediening van de Dvd-speler en zette hem aan. De film ging verder waar ik hem ‘s middags had stopgezet. Te laat besefte ik mijn fout. Bert keek naar het scherm en viel midden in ‘the Big BI Party’, een film die ik uit nieuwsgierigheid besteld had en waar ik me “s middag nog stevig op had afgetrokken.

“Wow,” zei Bert, toen hij zag hoe een grote, stoere gozer een blond wijf aan het beffen was terwijl hij door een andere vent diep in zijn kont genaaid werd. “Hoe kom je hieraan?” Vroeg hij terwijl hij ging zitten. Zijn ogen bleven gefixeerd op de televisie.

“Wilde ik wel eens zien,” zei ik zo nonchalant mogelijk. Ondertussen was ik bloednerveus. Ik wist helemaal niet hoe Bert zou reageren.

“Beetje bi-curieus? Zo heet dat toch?”

“Zal ik hem stopzetten? Ik heb nog wel…” zei ik ongemakkelijk.

“Nee man, dat hoeft niet. Ik wil dit ook wel eens zien,” zei Bert terwijl hij onderuit op de bank ging zitten. Zijn harige, gespierde been rustte tegen dat van mij.

“Je hoeft je niet te schamen, man. Ik vind dit ook wel spannend,” zei hij, terwijl hij me een klap op mijn schouder gaf. Gerustgesteld ging ik achterover zitten. Terwijl we allebei van ons biertje dronken, keken we hoe de finale van ‘The Big BI Party’ ontaardde in een grote orgie, waarin iedereen met iedereen neukte. Een man keek met een pijnlijke frons in de camera terwijl twee vrouwen een dikke, zwarte dildo in zijn reet staken. Mijn ogen gleden opzij. Bert keek gebiologeerd naar de TV. In zijn strakke boxer van Björn Borg stond zijn keiharde lul haarscherp afgetekend. Mijn eigen pik stond ook super strak. We hadden inderdaad broers kunnen zijn, want we hadden allebei ongeveer hetzelfde formaat. Die hem was iets dikker.

“Man, wat ben ik geil,” zei Bert terwijl hij me aankeek. Met zijn rechterhand masseerde hij zijn pik door zijn boxer heen.

“Ik ook,” zei ik hees.

“Echt, het kan me niets schelen, maar ik ga me nu afrukken,” zei hij. “M’n ballen staan op springen.” Hij schoof zijn boxer naar beneden waardoor zijn dikke lul vrijkwam. Met zijn rechterhand pakte hij zijn paal vast en begon langzame trekbewegingen te maken. Zijn dikke eikel glom van het voorvocht. Zijn grote, harige ballen hingen zwaar en loom naar beneden.

“Zo te zien heb jij er ook wel zin in,” zei hij terwijl zijn blik naar de tent in mijn boxer gleed. Ik knikte. Ik kon mezelf niet laten kennen nu. Het was tenslotte mijn film, en daarnaast vertrouwde ik Bert. Hij was mijn maat. En dus deed ik mijn boxer ook naar beneden. Mijn harde paal sloeg tegen mijn buik aan.

“Mooie lul, man” zei Bert terwijl hij mijn pik aandachtig bekeek.

“Die van jou ook,” zei ik op mijn beurt.

Hoewel ik me die middag nog had afgetrokken, stond mijn pik zo strak dat het bijna zeer begon te doen. Met mijn rechterhand pakte ik mijn lul vast en begon me langzaam af te rukken.

“Jij nog een biertje?” Vroeg Bert terwijl hij opstond. “Die van mij is leeg.” Ik keek hem aan. Hij grijnsde terwijl hij voor me stond. Zijn dikke, stijve lul van bijna 20 centimeter wees recht in mijn gezicht.

Ik wist niet waarom ik het deed, maar ik deed het. De hele geile sfeer in de kamer kon eigenlijk tot niets anders leidden. Ik boog me voorover en nam zijn natte, glimmende eikel tussen mijn lippen. Bert kreunde en drukte zijn heupen naar voren. Langzaam schoof zijn harde lul dieper mijn mond in. Ik was geen groentje meer en wist wat er moest gebeuren. Mijn serie vriendinnetjes hadden mij tenslotte vaak genoeg gepijpt. Ik begon stevig te zuigen op zijn lul en bewoog mijn hoofd langzaam op en neer. Bert begon te kreunen. “Rustig George, zo meteen spuit ik je hele bek vol,” zei hij. Voor mij een teken om op te houden.

“Nu is het jouw beurt,” zei ik simpelweg. Bert zakte door zijn knieën. Hij pakte mijn lul vast en gaf na een korte aarzeling een lik over mijn eikel. Ik legde mijn handen op zijn hoofd en duwde hem naar beneden. Langzaam gleed mijn harde lul in zijn natte, warme mond. Ook hij wist van wanten. Met zuigende, slurpende bewegingen ging zijn hoofd op en neer. Het gevoel was fantastisch. Beter dan met alle meisjes die ik geneukt had. Ik keek naar Bert. Het beeld van die stoere, geile, behaarde gozer die mij aan het pijpen was maakte me zo geil dat ik bijna terplekke klaarkwam. Ik trok zijn hoofd van mijn pik. “Rustig man,” zei ik schor.

We stonden allebei op. Onze pikken wreven tegen elkaar aan. We keken elkaar aan, en toen kusten we elkaar. Zijn tong gleed hongerig mijn mond in. Mijn handen gleden over zijn rug en billen. We trokken onze T-shirts uit. Ik pakte zijn kont vast en liet voorzichtig een vinger zijn harige bilspleet in glijden. Hij kreunde. We vielen op de bank. We zoenden en likten elkaar overal. Voorzichtig zoog ik aan zijn tepels. Daarna beet ik er zachtjes in. Bert kreunde. Mijn tong gleed over zijn behaarde Six pack naar beneden tot ik opnieuw bij zijn harde, kloppende lul uitkwam. Gulziger dan de eerste keer begon ik hem te pijpen. Terwijl ik zijn lul even uit mijn mond liet glijden, likte ik aan mijn middelvinger. Deze liet ik daarna onder zijn zware ballen door naar zijn ster glijden. Heel even verstarde hij toen ik het puntje van mijn vinger in zijn kont liet glijden. Daarna ontspande hij met een diepe, dierlijke grom. Voor mij een teken om mijn vinger dieper naar binnen te duwen.

“Oh George, man, tyfus wat geil…”

Mijn hele middelvinger zat nu diep begraven in zijn reet. Langzaam trok ik hem terug om daarna weer diep door te stoten. Opnieuw nam ik zijn lul in mijn mond. Ritmisch zoog ik Bert af, terwijl ik hem diep en hard vingerde.

“Oh man, ik ga spuiten,” hijgde hij. Nu was er geen reden om te stoppen. Ik verhoogde het tempo en zoog hard op zijn strakke paal. Ondertussen probeerde ik mijn middelvinger zo diep mogelijk in zijn kont te stoppen. Bert kreunde een paar keer en na een “O… oh… Godverdomme,” voelde ik zijn pik in mijn mond ontploffen. Grote stralen warm zaad vulden mijn mond. Terwijl hij kreunend en hijgend mijn bek volspoot, bleef ik hem pijpen en vingeren. Ondertussen slikte ik zijn zaad door. Ik melkte hem helemaal leeg, liet ik zijn lul uit mijn mond glijden en mijn vinger uit zijn kont. Hijgend lag hij onder me op de bank.

“Oh man, dat was lekker.”

Ik keek hem grijnzend aan. “We zijn er nog niet,” zei ik terwijl ik bovenop zijn borst ging zitten met een been aan iedere kant. Mijn pik was maar een paar centimeter van zijn gezicht. Met één hand begon ik me hard af te rukken, terwijl ik met mijn andere hand zijn hoofd optilde. “Doe je mond open,” zei ik streng. Hij wist wat er komen ging. Terwijl hij me aankeek rukte ik mezelf naar het beste orgasme van mijn leven toe.

“Oh ja man, ik ga spuiten,” kreunde ik terwijl ik dikke stralen zaad in zijn gezicht spoot. Op zijn tong, wangen, kin en in zijn mond. Hij zat helemaal onder. Toen ik uitgespoten was liet ik me langzaam zakken. We kusten elkaar opnieuw.

Die nacht hebben we nog veel meer gedaan. Ook de volgende ochtend waren we nog lang niet klaar. Nog geen maand later was Bert de eerste man die mij anaal neukte. Twee weken later heb ik hem ontmaagd. We hebben een ‘knipperlichtrelatie’ gehad die ruim twee jaar duurde. Maar, niemand mocht er iets van weten. Dat liet hij me beloven. In die twee jaar bleef hij met meisjes omgaan, en kreeg hij een relatie waarmee hij anderhalf jaar later trouwde. Ondertussen gingen onze ‘weekendjes’ gewoon door, al werd de frequentie steeds lager.

Bert is inmiddels uit mijn leven verdwenen. Ik heb hem al twee jaar niet meer gezien. Ik hoop dat hij gelukkig is met zijn vrouw en pasgeboren zoontje.

George

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1619

MANNENVERSLINDER

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers di, maart 01, 2016 14:50:50

MANNENVERSLINDER

Het was even stressen om op tijd op mijn afspraak te zijn, maar toch was ik erin geslaagd. Helaas was ik dringend aan een goeie douche toe, maar dat kon geen probleem zijn in de sauna. Ik betaalde mijn ingang, kreeg 2 condooms en een glijmiddel mee, en ging me vlug omkleden. Al in de kleedkamer viel het me op dat ik veel aandacht trok bij de anderen, maar ik dacht dat zoiets erbij hoorde. Ja, vandaag was het mijn dag: voor de eerste keer naar een sauna voor mannen.

Ik spreek opzettelijk niet over een sauna voor homo's, want naar het schijnt is de meerderheid hier eigenlijk ofwel bi, ofwel bi-schierig, terwijl slechts een minderheid homo zou zijn. Voor mij was het allemaal gelijk: ik zou vandaag eens aan den lijve (en aan nog veel meer dan dat alleen) eens ondervinden wat het is om naakt tussen alleen maar mannen rond te lopen.

Ik begaf me rap naar de douche, want zoals ik al zei: ik had het dringend nodig. Mijn handdoek vloog aan de standaard, en daar stond ik dan: naakt en overgeleverd aan iedereen die het maar wou. De spanning bouwde zich op, ook in mijn piemel. Algauw stond ik daar met een gezonde knuppel, en dat was genoeg om iedereen rondom mij uit te nodigen mij een handje te schudden, weliswaar niet met mijn hand, maar wel met mijn piemel. Rare gewoontes, maar ik zag het wel zitten. Zelf vond al die piemels rond mij wel heel erotisch, en uitnodigend. Zou ik het ook eens aandurven iemand een goeiedag te zeggen? Waarom niet, we zijn ten slotte allemaal mannen ondereen, vond ik. Ik keek vlak naast mij, en daar stond een vijftiger met een heel klein dingetje. Ik was toch maar beleefd, en nam het vast, vooral een beetje in de hoop dat het wat zou groeien, maar dat bleek niet echt te lukken. De man glimlachte, maar had precies door dat ik wat ontgoocheld was. Dan maar de man naast mij aan de andere kant goeiedag zeggen. Die bleek over een even grote piemel te beschikken, maar toen ik die goeiedag zei, sprong die tot leven, en mijn hand leek kleiner te worden. Ik vond het zo'n tof gevoel, en bleef hem maar goeiedag zeggen. Uiteindelijk schoot ik terug wakker, en ik trok mijn hand terug. Het ijs was duidelijk gebroken, want de man bleef mij maar goeiedag zeggen. Ik ben nu wel een beleefd type, maar ze moeten niet overdrijven vond ik. Ik ging heel beleefd wat nieuwe zeep soppen op mijn piemel, en recupereerde zo mijn instrument terug. Ik vond dat ik ondertussen wel proper genoeg was om verder de sauna te gaan verkennen.

De hammam trok mijn aandacht, gewoon omdat ik aan de ingang al die handdoeken zag hangen aan kapstokken, dus moesten ze daarbinnen wel allemaal naakt rondlopen, dacht ik. En gelijk had ik, alleen: ik kon niet goed ontwaren hoe iedereen eruit zag, zo donker was het daar, en heet! Nu, een koude hammam bestaat niet, dus moest ik het even zien uit te houden. Het mocht toch wel donker zijn, toch zag ik duidelijk hoe twee mannen heel dicht op mekaar hingen, waarbij de ene voorover gebogen stond, met zijn handen tegen de muur, terwijl de andere achter hem stond, met zijn handen in de zij van de andere, en jawel, blijkbaar zijn piemel diep in het achterste van die voor hem. En maar gas geven, en maar kreunen. Ik ging wat dichterbij staan, want dat bleek helemaal geen taboe te zijn (er stonden verschillende mannen te kijken naar dit schouwspel) en kon het ritme volgen: piemel erin, piemel eruit, pik erin, pik eruit, ... Alles wond me zo op, dat ik niet had gemerkt dat die van mij keihard was geworden, en dat was ook de man naast mij niet ontgaan. Hij viel op zijn knieën, en begon ijverig mijn pik te masseren, op en af, op en af, tot ik hem er attent op maakte dat ik nog niet van plan was te komen, en ik zijn hand overnam, en mezelf eens streelde, al was het maar om te voelen of ik nog geen eerste sop had gelost.

Ondertussen was mijn oog op zijn pik gevallen, en zonder dat ik het goed besefte, had ik zijn pik in mijn handen, maar ik wilde hem ook niet snel laten komen, zodat ik hem snel weer losliet. De nieuwsgierigheid overviel me, alles ging zo automatisch en zonder nadenken. Zelf zat ik nu op mijn knieën en zonder veel schroom zette ik mijn mond rond zijn piemel, die nu ook superhard was. O! Wat was dat zalig. Nu begreep ik waarom vrouwen daar zo zot van kunnen zijn. Ik vond het een plezier om hem zachtjes tot diep in mijn mond te laten gaan, waarna ik mij terugtrok om hem dan een likje te geven op zijn eikel, en zo ging ik maar door. De man leek het heel erg te waarderen, en begon lichtjes te kreunen. Dat was voor mij het teken dat ik moest gaan opletten. Want ik was niet beschermd. Het idee dat ik me misschien niet zou kunnen inhouden, en nodeloos risico's zou gaan nemen (ik weet uiteindelijk niet wie ik voor mij heb, noch wiens piemel ik in mijn mond had), deed me even opschrikken, en ik nam de piemel gewoon terug in mijn hand. Gelukkig maar, want plots spoot de man een superstraal wit tegen de grond, o wat was ik verrast. De man gaf me heel subtiel een kus op mijn wang (ik ben daar wel niet zo zot van, maar alé), nam mijn hand en gaf me te verstaan dat we naar een andere plaats konden gaan. Het vrijende koppel was intussen klaargekomen, althans dat was wat ik maakte van het enorme gehijg dat stilaan langzamer werd. Ik begaf me samen met mijn nieuwe partner naar een ietwat discreet plaatsje in de sauna, en vond daar een matras, met de nodige Kleenex-rollen ernaast. Hij liet me verstaan dat ik me mocht neerleggen, en nog vooraleer ik het besefte, begon hij opnieuw mijn piemel te masseren. Ik was nog niet klaargekomen, en het duurde dus niet lang vooraleer ik weer keihard was. De man hurkte zich met zijn gezicht naar mij, en leek zich te gaan concentreren om zich met zijn kont op mijn pik te zetten, maar niet vooraleer mij een seintje te geven dat hij een condoom wilde uithalen. Hij leek begrepen te hebben dat ik verder wou gaan dan alleen maar eventjes mekaar af te trekken of te zuigen, en zonder woorden plaatste hij het condoom over mijn nog altijd harder wordende pik. Man, wat was die nu keihard. Nog nooit had een man mij een condoom aangedaan, nog nooit had ik een man geneukt. Nooit gedacht dat het zover zou komen, maar ook nooit gedacht dat ik er zoveel zou van kicken.

Zonder te aarzelen ging hij nu recht op mijn pik zitten, en wonder boven wonder, hij gleed erin alsof het boter was. Maar het was geen boter die het had gedaan, maar het glijmiddel. Man, wat vond ik dat zalig hem zo op en neer te zien gaan, terwijl ik voelde dat ik klaar was om zo uren door te gaan. Het bleken wel geen uren te zijn geworden, maar toch o zo lang dat ik daar met die superstijve in die man zijn kont zat. Ondertussen schudde zijn eigen piemel op en neer, en ik kon niet aan de verleiding weerstaan om hem in mijn hand te nemen, en hem heftig te masseren. Hij was al eens klaargekomen, maar dit belette hem niet om een tweede keer een precies nog grotere straat in de lucht te schieten. Dit was voor mij net iets teveel, en ik voelde dat ook ik ging losbarsten, wat dan ook gebeurde. Wat was dat zalig, en wat deed dat deugd. De spanning van het laatste uur had mij zodanig opgejut, dat ik het grootste orgasme beleefde sinds die keer dat ik met mijn vrouw op het naaktstrand had gevrijd terwijl andere koppels ons ophitsten...

Ik was eigenlijk nog maar pas in de sauna, en ik had al drie superorgasmes meegemaakt. Had het nu te maken met die mannelijke omgeving, of gewoon de atmosfeer, vroeg ik me af. Ware het even groots geweest mocht ik in een hetero-club geweest zijn met ook vrouwen erbij? Ik nam me in elk geval voor om het ooit eens te gaan onderzoeken.

Ik had zin om een beetje op mijn positieve te komen, en begaf me naar de jacuzzi. Ik was blijkbaar niet de enige die er zo over dacht, want iedereen was er opvallend stil en rustig, en één bleek zelfs in slaap te gaan vallen. Ik heb dan ook maar wat gerust, maar niet zonder mij eens van links en van rechts goeiedag te laten zeggen.

Op naar de echte sauna dan maar, hoewel dat voor mij meestal te warm is. Ik kwam er binnen, en viel bijna achterover van de hitte. Terug buiten, en dan maar naar de tv-zaal, waar ik geen plaats meer vond om te zitten, dus ik kon niet anders dan mij op de matras te zetten die helemaal achteraan lag. Ik was er nog maar net, toen een jonge kadee van misschien juist 18 naast mij kwam zitten. Man, wat een groot ding had die. Ik kon het niet laten, en zei hem goeiedag op de sauna-manier, en we hadden geen woorden nodig om mekaar duidelijk te maken dat het ook iets meer mocht zijn. Anders dan bij de vorige man, ging deze direct op zijn knieën zitten, waarbij zijn billen helemaal open leken te gaan om mij een diep hol te tonen. De man was blijkbaar overtuigd mannenliefhebber, want er was geen spiertje haar te zien, zo kaal was zijn achterste. Des te beter zag ik dat gat dat mij bijna aan het uitdagen was. Hij nam mijn hand, en bracht één vinger naar zijn holletje, en net als bij de andere man, verdween ook mijn vinger automatisch in dat gat van genot. Nu trok hij mij dichter bij zich en toen hij met zijn hand mijn piemel kon aanraken, trok hij deze tot net voor zijn anus. Opnieuw rinkelde bij mij het belletje, en deze keer was ik het die mij een condoom aandeed. Dat duurde maar een paar seconden, en direct plofte ik mijn ondertussen op ontploffen staande paal in zijn achterste. De man gilde even, maar direct daarna ging dat over in gehijg dat mij zo zot maakte, dat ik plots in een ritme ging neuken waarvan ik dacht dat ik het niet meer kon. Nog voor ik het besefte, werd mijn piemel zo hard dat ik in één luide kreet mijn liefdessap eruit schoot. Man, wat was dat lekker zeg. We keken mekaar nadien nog even voldaan aan, en toen vond ik het opnieuw tijd om me wat op te frissen onder de douche. De tijd was ondertussen voorbijgevlogen, en dus begaf ik me naar de kleedkamer terug. Eenmaal terug aangekleed, kwam ik buiten de man tegen die ik eerst geneukt had. Een keurig maatpak, zoals men zegt, en wat een stijlvol persoontje. Nooit had ik me kunnen inbeelden dat achter deze voorgevel een hete mannenverslinder verscholen zat.

Ik kwam ondertussen ook tot de vaststelling dat niemand bij mij in mijn gaatje was komen spelen. Onbewust had ik ervoor gezorgd dat dit niet gebeurd was, want daar zie ik wel een beetje tegen op. Maar mezelf kennende, weet ik dat ik ooit ook dat eens zal ervaren. Maar dat is dan misschien een volgend verhaal...

George

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1556

Duinenpret

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers di, december 29, 2015 16:44:33

DUINENPRET

Mijn naam is George, ik ben 43 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. We houden allemaal van het strand, en gaan dan meestal naar het naaktstrand. Waar ik net zo graag naar mannen als vrouwen kijk. Mijn vrouw weet dat, ik heb vroeger regelmatig biseks films gehuurd, en dit jaar er nog een aantal aangeschaft. Ook zij wordt er geil van, maar om dat in de praktijk te brengen, helaas nee. Ik heb haar ook al eens gezegd.

“Als ik ooit de kans krijg…”

“Je gaat je gang maar” was dan haar antwoord. Maar of ze dat meende? Of ze dacht dat het toch nooit zou gebeuren? Begin meer dan tien jaar geleden. In september was het nog een aantal dagen mooi weer. Aangezien het rustig was op mijn werk besloot ik een paar dagen vrij te nemen, om nog wat van het mooie weer te profiteren, en dan het liefst op het strand natuurlijk. Maar de kinderen zaten op school en mijn vrouw wilde ze opvangen. Ze stelde voor dat ik dan maar alleen zou gaan. Nu was ik nooit eerder alleen gegaan, dus het was een wat vreemd idee maar toch ook wel opwindend.

Dus ik pakte mijn handdoek, brood, drinken en een boek en stapte op de fiets, op weg naar ons ‘vaste’ naaktstrand. Daar aangekomen zocht ik een plekje net voor de duinen. Ik kleedde me uit, ging even zitten op mijn handdoek en keek even om me heen naar de medestrandgangers. Dat waren er niet zo veel, op een doordeweekse dag buiten de schoolvakanties. Meer oudere mensen, en ook nog eens vooral mannen. Ik besloot maar te gaan lezen.

Na een minuut of 10 kwam er iemand uit de duinen lopen, vlak langs me hoewel er ruimte genoeg was. Hij groette me, en liep langzaam door richting zee. Automatisch volgde ik hem met mijn ogen, hij zag er goed uit. Ik verdiepte me weer in mijn boek, en een tijdje later keek ik op en zag dezelfde jongen (jaar of 25 schatte ik) weer terugkomen. Ik bleef naar hem kijken, en dat merkte hij natuurlijk. Hij stopte vlak voor me.

“Lekker water, maar nog redelijk koud” en hij wees op zijn samengekrompen zak en pik. “Ik zie het, maar gewoon even lekker in de warme zon en het komt weer goed”, zei ik, waarna hij lachte en weer doorliep.

Een half uurtje later, nadat ik wat gegeten had, vond ik het tijd om ook eens te gaan zwemmen, en ik liep naar de zee. Het was ondertussen niet veel drukker geworden. Het water was inderdaad koud, maar na wat gewenning best lekker. Ik stond net met mijn knieën in het water, toen ik naast me een stem hoorde.

“Zo, ook maar eens zwemmen?” Het was de jongen die achter me in de duinen lag. We raakten aan de praat, hij bleek Roger te heten, en zwommen samen wat rond. Na een tijdje kreeg ik het koud, en we gingen er uit.

“Als je wilt opwarmen kun je het beste met mij meegaan, in de duinen is het warmer. En het is gezelliger met z’n tweeën.” Dat was zeker waar, dus we pakten mijn spullen en legden die bij Roger ’s plek neer. De plek lag helemaal beschut tussen het hoge gras, alleen aan de achterkant was het open. En aan de voorkant keek je over het strand uit. Vooral de plek waar ik lag, merkte ik op tegen Roger. Hij lachte wat, en bekende er van genoten te hebben… zelfs een beetje een stijve te hebben gekregen toen ik op mijn buik lag en hij een beetje tussen mijn benen kon kijken. Daar had ik geen idee van gehad. Roger keek naar de ring aan mijn hand.

“Getrouwd?”

“Ja, al een tijdje.” We praatten over van alles, ondertussen elkaar zo af en toe bekijkend. Hij was niet getrouwd, en had geen vaste relatie. Op een gegeven moment waren we opgedroogd en opgewarmd, we lagen even niet te praten maar te genieten van de warme zon. We lagen allebei op onze buik, en opeens voelde ik een hand op mijn billen. Ik schrok, en hoorde Roger zeggen: “Niet schrikken, ik ben het maar.”

Ik draaide mijn hoofd zijn richting en bleef op mijn buik liggen. Het voelde lekker, dus ik deed mijn benen wat uit elkaar. Hij bleef me strelen, en zijn hand verdween nu ook richting mijn anus. Toen hij die beroerde, ging er een golf van geilheid door me heen. Zou het vandaag gebeuren? We schoven wat dichter naar elkaar toe, en ik begon nu ook zijn billen te strelen. Ook hij deed zijn benen wat wijder. Ondertussen hadden zijn vingers mijn ballen gevonden. Mijn pik was al keihard, maar daar kon hij nog niet bij. Ik streelde Roger tussen zijn billen, en hoorde hem “mm…, heerlijk” zeggen.

Na een tijdje zo met elkaar gespeeld te hebben draaide Roger zich om, en liet zijn stijve pik zien.

“Dat komt er nou van!” Zei hij. Ook ik draaide me om, en hij bekeek mijn stijve. Ik ging rechtop zitten, met mijn rug naar het pad, want ik vond het toch wel een beetje raar als iemand langs zou komen en ons daar met twee stijve lullen te zien. Roger kwam naast me zitten, en pakte meteen mijn pik en begon me wat af te trekken.

“Je mag mijne ook wel pakken hoor” zei hij.

“Oké, het is nog even wennen voor mij.” Roger lachte wat, tot ik inderdaad zijn pik pakte, daarna gromde hij van genot. Na een paar minuten zei Roger.

“Ik wil je pijpen, ik wil je proeven.” En hij verplaatste zich zo, dat hij mijn pik in zijn mond kon nemen. Ik moest hem daardoor helaas loslaten. Eerst likte hij voorzichtig aan mijn eikel, daarna langs de rest van mijn lul tot aan mijn ballen en weer terug. Toen nam hij mijn eikel in zijn mond en begon me te pijpen. Hij deed het heerlijk, hij had het duidelijk vaker gedaan en hij wist hoe het lekker was. Al gauw voelde ik dat ik ging klaarkomen, wat ik nog niet wilde, dus ik vroeg te stoppen. Ik ging liggen en Roger ging weer verder. Likte mijn pik, en speelde nu met mijn ballen. Ik lag met mijn benen enigszins uit elkaar, en voelde Roger ’s vingers richting mijn kont gaan. Op het moment dat hij mijn anus aanraakte nam hij ook mijn pik weer diep in zijn mond, en ik kwam klaar zoals dat lang niet meer was gebeurd. Ik dacht dat ik klaar bleef komen! Roger slikte bijna alles door, en wat hij lekte, likte hij meteen op.

“Wauw, wat een ongelooflijk lekkere pijpbeurt was dat” zei ik.

“Met een dergelijk lekkere pik is dat niet moeilijk te doen.”

Natuurlijk verwachtte hij dat ik hem ging pijpen en eerlijk gezegd wilde ik niets liever. Mijn lul werd haast nog harder bij het vooruitzicht. Roger ging liggen met zijn zij naar het strand. Ik lag op mijn zij aan de kant van het pad en begon voorzichtig aan zijn pik te likken. Hij smaakte zout, van het zeewater. Al gauw was dat er af, en nam ik zijn pik in mijn mond, ondertussen kneedde ik zijn ballen.

“Heerlijk, ga door” fluisterde hij. En dat deed ik, geil als ik nog steeds was. Opeens voelde ik een hand tussen mijn billen, die mijn gaatje betaste. Ik liet Roger ’s pik uit mijn mond glijden en keek om.

Een oudere man zat op zijn knieën naast me, in zijn ene hand zijn stijve lul, met zijn andere hand tussen mijn benen.

“Ga maar lekker door” zei hij. En aangezien hij best lekker bezig was tussen mijn benen ging ik inderdaad door met pijpen. Omdat het nog allemaal nieuw was voor mij, en niet voor Roger, kwam Roger niet zo snel klaar als ik. Plots hoorde ik de oudere man kreunen, en ik voelde warm vocht op mijn billen terechtkomen. Dat vond ik erg geil, en ik zoog flink harder aan de paal van Roger, die dat erg lekker bleek te vinden. Ik voelde opeens een warme tong op mijn billen, het bleek de oudere man die zijn eigen sperma oplikte! Uiteraard werd ik daar nog geiler van.

Daarna draaide hij mij iets, zodat hij mij kon pijpen. Dat duurde nog geen 2 minuten, in welke tijd ik Roger heel fanatiek pijpte. Die kwam toen schokkend klaar, en toen ik zijn sperma in mijn mond voelde kwam ik ook klaar in de mond van de oudere man. Die slikte ook alles door, en hield mijn pik nog even in zijn mond tot alles er uit was. Daarna stond hij op, stak zijn hand op en ging er vandoor.

Roger en ik legden onze handdoeken weer recht, en gingen allebei op onze buik liggen. We namen wat te drinken en praatten nog wat na over het gebeurde. Na een kwartiertje besloten we nog wat te gaan zwemmen. In het water konden we natuurlijk niet van elkaar afblijven, met als gevolg dat we beiden weer een flinke paal hadden. Na even gewacht te hebben liepen we terug naar onze handdoeken om even op te warmen. Opgewarmd en wel konden we weer niet van elkaar afblijven, uiteindelijk lagen we in een soort 69 houding op onze zij elkaar te pijpen. Ik kwam als eerste klaar en Roger schoot daarna mijn mond vol.

Ondertussen hadden we genoeg gesekst, we genoten nog even van de zon en daarna terug naar huis. Ik heb er de hele terugweg over nagedacht: zal ik het vertellen aan mijn vrouw? Zou ze het accepteren? We hadden het er al vaker over gehad, en ze reageerde nogal tam. Maar nu was het echt! Ik besloot uiteindelijk het haar toch maar te vertellen. En tot mijn verrassing bleek ze er heel geil van te worden. Die avond heb ik haar lang moeten beffen en ze kwam twee keer klaar.

Wat ik haar niet vertelde: ik heb het telefoonnummer van Roger, die wil een keer bij hem thuis met me neuken…

George

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1511

EXAMENKOORTS

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 27, 2015 20:18:53

EXAMENKOORTS

We stonden buiten het auditorium te wachten tot de heren professoren besloten ons binnen te laten. De ganse 2de kandidatuur Economie stond zenuwachtig over en weer te lopen, en de spanning was dan ook te snijden.

Zelf stond ik er als bisser vrij rustig bij; ik had al ervaring met de examens van onze Prof, en wist dus min of meer wat te verwachten. Ik stond dus zachtjes te praten met enkele vrienden, toen iemand uit ons groepje plots naar de andere kant van de gang wees.

“Kijk. Ruzie is het Miss- huishouden.”

Dat laatste sloeg op Liesbeth Verboven (Betty (ke) voor de vrienden). Zij had bij de start van het Academiejaar meegedaan aan de Miss Economie verkiezing van het presidium, en had die verkiezing nog gewonnen ook. Niet echt verbazingwekkend, want Liesbeth was zonder al te veel discussie één van de knapste meisjes van de faculteit. Ze had lange donkerbruine haren, die net tot aan haar werkelijk grandioze boezem reikten. Als ze - zoals vandaag - een spannend truitje droeg (en dat deed ze quasi elke dag), dan puilden haar borsten werkelijk uit.

Naast haar stond de ondervoorzitter van het presidium van dit jaar, Frank Colpaerts, een eveneens donker type, en een fantastisch basketspeler met zijn 2 meter lengte. Naast hem leek Liesbeth - met haar 1m80 toch ook niet echt klein te noemen - een tenger en niet al te groot wezentje. Maar al te vaak deden er voorspellingen de ronde hoe het bij die 2 in bed moest zijn, maar dat was uiteraard meer jaloezie dan wat anders.

En nu hadden ze dus blijkbaar ruzie, zo vlak voor het examen. Verbazingwekkend, want het tweetal was al ruim een half jaar samen, en werd altijd als onverbrekelijk beschouwd. Telkens weer was Liesbeth waar Frank was, en omgekeerd.

Bij de examens zaten ze steeds naast elkaar, en de scherpe ogen van vele studenten hadden meermaals opgemerkt dat er regelmatig met papieren werd geschoven tussen hen beide, telkens als de docenten/assistenten even de andere kant opkeken. Op zich niet zo verwonderlijk, want het gebeurde veel tussen koppels allerhande op de examens, maar bij Liesbeth en Frank was het echt ‘elk’ examen prijs.

Dit keer ging dat echter duidelijk niet het geval zijn, want toen we eindelijk binnen mochten, zag ik hoe Frank demonstratief op de eerste rij plaatsnam, en Liesbeth verward toekeek. Nu was spieken altijd al een riskante zaak, maar op de voorste rij was het totaal onmogelijk, en woest stampte Liesbeth dan ook de trappen op, naar een plaatsje ergens bovenaan.

Ik glimlachte liefjes naar haar toen ze de stoel naast mij (enfin, er moest telkens 1 lege stoel tussen zijn, dus eigenlijk 2 stoelen naast mij) bezette, doch kreeg enkel een boze blik terug voor m’n moeite. Dit was dan weer niet zo verbazingwekkend, want Liesbeth gedroeg zich altijd nogal hautain tegenover het ‘plebs’. Dus, echt geraakt voelde ik me niet, integendeel. En dan begon het examen.

Zoals steeds was het niet van de poes, en al gauw was ik druk bezig de aartsmoeilijke oefeningen uit te schrijven. Echt veel problemen had ik er niet mee, want ik had het examen goed voorbereid, en algauw waren m’n bladen keurig gevuld. Ik stond dan ook op het punt de antwoordbladen af te geven na een laatste revisie, toen er plots een kladblad vanuit de rechtse richting tussen m’n stapel geschoven werd.

Liesbeth Verboven. Hm… Even kijken.

-Zou je zo lief willen zijn je antwoordblad voor oefeningen 3 en 4 even door te schuiven? Betty.-

Verbaasd keek ik naar rechts, recht in haar helderblauwe kijkers. Ze trok na een snelle blik op de assistent een smekend gezicht, en haar lippen vormden het woord ‘please’.

Dit was het moment dat de slechte kant van m’n karakter de overhand kreeg. Ik boog me snel over m’n blad, pende enkele woorden neer, en schoof dan het kladblad terug richting Liesbeth.

-Zomaar? Wat is het je waard, schoonheid?-

Er kwam een of ander ondefinieerbaar geluid uit haar mooie keelholte, gevolgd door een wanhopige zucht. Ik wist echter dat ik haar enige kans was. Want aan haar rechterkant was de trap, en dus was ik de enige die haar oefeningen 3 en 4 kon bezorgen. Het verbaasde me dan ook niet echt toen het blad terugvloog met volgende woorden:

-Alles, verdorie. Ik moet die antwoorden hebben, anders ben ik gebuisd. PLEASE?-

Ik schreef bijna -Een dikke tongzoen- toen het me plots daagde dat ik evengoed heel wat meer kon eisen. Juffrouwtje Verboven was duidelijk wanhopig, en dus. Mja... Waarom ook niet?

-Spiektarieven:

-Oefening 3: Samen naar de afscheid TD maandag a.s.; als een koppel.-

-Oefening 4: Na de TD ga je mee naar m’n kot - voor de nacht-

Ik aarzelde nog even, en schreef er dan nog bij: -en een lekkere beurt-

Grinnikend schoof ik het blad ongezien terug, uitermate benieuwd naar Liesbeth’s reactie. Die volgde al heel snel: -NO WAY!-

Ik grinnikte opnieuw -tot verbazing van de assistent, die even raar mijn richting uitkeek- en schreef dan rustig:

-Ook goed. Dan geef ik ze seffens af. Your loss-

En daarmee hield het kladblad- schuiven op. Ik wijdde mijn aandacht terug aan het examen, en overliep rustig m’n oefeningen, om er zeker van te zijn dat ik nergens iets vergeten was. Ik stond op het punt recht te staan en af te geven, toen het kladblad plots opnieuw landde.

-Je bent een smeerlap!- en eventjes daaronder:

-Ik kom NA de TD naar je kot, en zal met je slapen, maar dan wel voor oefeningen 3 EN 4. Met jou naar de TD kan echt niet. Deal?-

Ik hoefde maar eventjes na te denken, en dan schreef ik terug:

-Deal. Ik ga van de TD weg rond 3u. Zorg dat je rond 3u30 op m’n kot bent. OK?-

En snel krabbelde ik er m’n kot-adres onder, waarna ik het blad weer terugschoof. Het antwoord was er binnen de minuut: -OK. Maandag 3u30. En geef nu die oefeningen!-

Langzaam schoof ik het kladblad tussen mijn eigen kladbladen, en na een korte blik op zowel de assistent als de docent, duwde ik zachtjes m’n 2e antwoordblad (met oefeningen 3 en 4) naar rechts toe.

De komende 10 minuten hield ik me onledig met kleine stomme karikaturen op de kladbladen te tekenen, en schrok dan ook behoorlijk op toen Liesbeth plots met veel lawaai rechtstond, en met boze stappen de trap af-denderde naar de uitgang toe. Eventjes vreesde ik dat ze mijn blad had meegenomen uit wraak, maar toen zag ik dat ze het keurig naar het midden had geschoven in haar vetreklawaai.

Vijf minuten later verliet ik het auditorium ook, en liep al fluitend naar m’n kot. Nieuwsgierig wat de maandag me zou brengen.

En zo werd het langzaam maandag. De dag dat de uitslagen van de examens zouden uithangen, en de avond en de nacht van de TD georganiseerd door onze studentenvereniging.

Het was rond 10u dat de examenresultaten zouden geafficheerd worden, en dus snelde ik rond 10u10 naar gebouw G, alwaar ze inderdaad uithingen, en op flinke belangstelling konden rekenen. Snel zocht ik naar de V.

Vandenborre George: 17/20

Hm... Stukken beter dan de 5/20 van vorig academiejaar. Doch ik was in nog meer uitslagen geïnteresseerd; enkele rijen lager:

Verboven, Liesbeth. 16/20

Nou, dat zag er ook best aardig uit. Payback- time, Betty.

En het toeval wilde dat ze er net aan kwam toen ik het gebouw uitliep. Ik glimlachte haar breed toe, en zei:

“Tot vannacht, Liesbeth!”

Ze staarde me hard aan, en zei dan ijzingwekkend koel: “Dat geloof je toch zelf niet? Puh.”

Even was ik aangeslagen, doch dan nam opnieuw die slechte kant van m’n karakter de leiding, en al even koel antwoordde ik:

“Echt? Dan gaat Professor De Ridder morgen een kladblad op zijn bureau vinden. Eentje waar jouw naam opstaat - in jouw geschrift - en met een nogal interessante inhoud.”

Ze verstarde opnieuw. Het kladblad! Datzelfde blad waar Liesbeth haar smeekbede had opgeschreven! Snel gooide ik nog wat extra gewicht in de schaal; “om nog maar te zwijgen over de fotokopie die er op de redactie van de studentenkrant de ronde gaat doen, morgen.”

Liesbeth slaakte een diepe zucht. Ik had haar gevangen. En het was haar eigen fout.

“OK dan. Wat was je kot-adres ook alweer?”

Rustig herhaalde ik m’n adres, en voegde er aan toe: “En geen grapjes vannacht. Je komt alleen en je komt je belofte na zo’n grote prijs is het nu ook weer niet, voor een 16 op 20!”

Ze staarde me verbaasd aan: “Heb ik 16?”

“Ja hoor.”

“Waw! Jij bent blijkbaar nog beter in wiskunde dan die klootzak van een Frank!”

“Als je me de kans zou geven, ontdek je misschien nog wel meer goede kanten aan mij, Betty!”

Dat laatste kwam er op een vrij sarcastische toon uit, en het verbaasde me dan ook behoorlijk toen ze knikte, en zei; “misschien wel, ja. Tot straks!”

Nou moe! Septisch nam ik het maar voor waar en zou wel zien wat de nacht bracht.

De TD was een redelijk succes te noemen. Er was flink wat ambiance, en heel wat van m’n vrienden waren aanwezig, dus amuseerde ik me vrij goed. Ook Liesbeth was er, maar zij liet zich omringen door een groepje vriendinnen en presidium-lid, zodat ik haar moeilijk kon aanspreken. Wel opvallend was dat ze met iedereen van het presidium praatte en danste, behalve met Frank; de ruzie van wiskunde had blijkbaar tot een definitieve scheiding geleid.

Om 3u verliet ik de zaal, en fietste rustig terug naar m’n kot. Mede dankzij haar houding van daarstraks was ik er helemaal niet meer zo zeker van dat Liesbeth ging opdagen, doch ik wilde haar op z’n minst het voordeel van de twijfel gunnen.

Ik was nog even naar de radio aan het luisteren en m’n bureau aan het opruimen, toen er op de deur geklopt werd. En ja hoor; het was Liesbeth Verboven! Ze had een klein rugzakje in de hand, en droeg voor de rest dezelfde kleding als ze daarnet op de TD. Een kort zwart rokje, en een spannende groenblauwe blouse er op; ze was, als altijd, om te stelen!

Toen ze binnen was, liet ik haar plaatsnemen op het bed, terwijl ik zelf op m’n bureaustoel ging zitten. De daaropvolgende minuten zaten we wat naar elkaar te staren, en bleef de stilte loodzwaar hangen, tot ik uiteindelijk dan maar voorstelde om te gaan slapen. Ze knikte zacht. Ik stelde voor dat ik even naar de badkamer zou verdwijnen om me om te kleden, zodat zij zich met de lavabo in de kamer kon behelpen en aldus nog een beetje privacy had.

Ik gaf haar een kleine 10 minuten, en keerde dan terug uit de badkamer. M’n kot was donker, en ik zag dat ze alvast in het bed onder de lakens was gekropen; het was duidelijk dat ook Liesbeth het een beetje moeilijk had met de situatie. Voorzichtig kroop ik mee in het helaas niet zo brede bed, en voelde al snel haar warme lichaam naast me.

Ik stak het nachtlampje aan, en stelde voor dat we eerst eens wat nader kennis maakten. Daar stemde ze volmondig mee in, en ze begon zelf te vertellen. Al gaande kwam ze meer en meer op haar gemak, en algauw leerde ik de echte Liesbeth kennen. Een interessant meisje, zo bleek. En wat meer was, we hadden een aantal gemeenschappelijke interesses! Aldus viel ook ik in met stukken van mijn levensverhaal, en zo werd het algauw 5u.

Toen stokte het gesprek eventjes, en Liesbeth - sorry, ik mocht al Betty zeggen nu - zei plots dat het nu dan wel tijd werd om een laatste stukje van mij beter te leren kennen.

Haar hand vond m’n kruis, en zachtjes speelde ze even met m’n pik, tot die dadelijk keihard stond. Ze keek me eventjes aan, en gleed dan zachtjes onder de lakens. Ik wist instinctief wat er ging gebeuren, en algauw voelde ik hoe haar warme mond zich rond m’n staalharde worst sloot.

Het was lang niet de eerste keer dat een meisje me pijpte, maar ik moest al snel toegeven dat Betty bijzonder bedreven was; ze wist haar tong voortreffelijk te gebruiken, en bracht me al gauw tot op heerlijke hoogtes. Maar dat was niet alles, want in tegenstelling tot wat ik een beetje gevreesd had, liet ze me niet direct klaarkomen. Het was haar bedoeling overduidelijk om me genot maximaal te rekken!

Voor de 8ste keer ongeveer bracht ze me op het randje van een orgasme, en voor de 8ste keer liet ze ook nu weer niet toe dat ik kwam. Integendeel: ze liet m’n pik volledig uit haar mond glijden, en kwam langzaam terug naar boven toe. Haar mond kwam boven de mijne hangen, en zachtjes fluisterde ze: “Kus me, George!”

En dat deed ik dan ook met veel plezier. Algauw waren we verwikkeld in een diepe tongzoen, waar we ons beide volledig in overgaven. Het was pas toen onze lippen terug scheiden, dat ik besefte dat het kriebelige gevoel in m’n pik werd veroorzaakt door Betty’s schaamheuvel; ze lag met haar poesje schrijlings bovenop me!

Ze leek het ongeveer terzelfdertijd te beseffen, en vroeg: “Heb je?”

Tuurlijk had ik dat! Snel reikte ik in het nachtkastje, en overhandigde Betty een condoom. Handig haalde ze het rubbertje uit de verpakking, en zonder te kijken - 100% op het gevoel - haalde ze hem volledig over m’n stomend hete paal.

Ik kon amper wachten tot het moment daar was, en blijkbaar was dat gevoel wederzijds, want quasi onmiddellijk nadat het rubber volledig afgerold was, ging ze schrijlings op me zitten, en liet haar mooi gevormde lichaam op het mijne neerdalen.

Zo goed als ze met haar mond was geweest, zo goed bleek ze ook met andere lichaamsdelen. Opnieuw liet Miss Economie me ongekende hoogtes bereiken, en het moet al ruim 6u geweest zijn toen ik eindelijk een verlossend gevoel kreeg, en het condoom tot barstens toe vulde met sperma.

Nauwelijks een kwartier later vielen we beide uitgeput in slaap, ik nog nagenietend, en zij met een voldane zucht, en de woorden.

“Vanaf nu zit jij elk examen naast me, George!”

George

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1476

IK KOM UIT DE KAST

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers di, maart 10, 2015 21:17:14

IK KOM UIT DE KAST

Mijn naam in George en ik was toen 19 jaar oud. Sinds was ben ik erachter dat ik op mannen val. Hieronder vertel ik jullie uitgebreid hoe dat is gekomen.

Het was donderdagmiddag en ik was klaar om naar tennisles te gaan. Ik nam mijn fiets naar de tennishal en meldde me bij de leraar. Ik was maar zijn enige leerling vandaag omdat de ander er niet was.

‘Och ja… lekker privé les’, dacht ik.

Na een stevige warming up, begonnen we aan de echte les en na het uur was ik flink bezweet. Ik besloot een douche te nemen. Er was niemand anders aan het tennissen en dus had ik lekker de douche voor mezelf. Aangekomen in de kleedkamer, kleedde ik me uit en liep richting de douche. Ik nam lekker veel schuim in mijn hand en begon mijn geschoren lichaam in te zepen. Ik betaste mijn lichaam sensueel en streelde mijn tepels en ballen. Er kwam direct een reactie van mijn pik.

Ik hoorde de deur open gaan en probeerde alles snel te verbergen. In de doucheopening stond mijn leraar.

“Hé George” zei ie, “lekker aan het douchen”.

“Ja” zei ik. Hij draaide zich om en blijkbaar kleedde hij zichzelf ook uit en deed hij de deur op slot. Binnen geen tijd stond hij naakt naast me.

Hij was lang, slank en had goed gereedschap. Mijn paal was nog steeds niet helemaal geslonken en ik hoopte dat hij het niet zag. Ook hij zeepte zich in en begon een beetje met zijn paal te spelen. Binnen de kortste tijd hadden we beide een stijve pik.

“Dat ziet er goed uit” zei hij. Mijn hoofd werd rood.

“Val je ook op mannen” vroeg hij?

Ik antwoordde met; ik ben wel benieuwd hoe dat is, ja”. Hij kwam dichter bij me staan en zei; “ik wil je wel helpen met je verkenningstocht”.

Ik reageerde niet want ik was verrast door zijn aanbod. Blijkbaar had hij in mijn ogen gezien dat ik wel wilde want hij begon me te strelen. Zijn hand begon hij mijn tepel en zo verkende hij mijn hele lichaam. Tussendoor zoende hij me heel lekker.

Voorzichtig begon ik ook met hem te strelen. Het voelde heerlijk aan dat warme lichaam van hem. Hij zoende me opnieuw en die zoen veranderde in een heftige tongzoen. Hm… wat was dat genieten. Langzaam ging zijn tong naar beneden. Hij likte mijn harde tepels en masseerde mijn volle ballen tegelijk. Ik werd geiler en geiler.

“Ga maar eens op je knieën zitten dan leer ik je wat.” Ik luisterde gehoorzaam. Ik moest zijn ballen likken en daarna mijn gevoel volgen en dat deed ik ook. Na eerst zijn ballen goed te hebben gelikt, heb ik zijn keiharde paal in mijn mond genomen. Ik liet zijn paal helemaal in zijn mond glijden. Ik hoorde dat hij begon te kreunen.

“Wacht even” zei hij. Hij nam zijn lul uit mijn mond en begon zich verder klaar te trekken en hij spoot zijn volle lading in mijn gezicht. Over mijn gehele gezicht zat zijn warme sap.

“Vond je dat lekker” vroeg hij?

“Ja ik vond het heerlijk.”

“En nu is het mijn beurt” zei ie. Hij ging op zijn knieën zitten en trok me eerst een beetje af. Vervolgens nam hij mijn paal in zijn mond en begon me met lange diepe halen te pijpen. Tegelijkertijd voelde ik zijn vinger in mijn maagdelijk kontje gaan en hij begon me te vingeren. Binnen de korte tijd voelde dat ik ging klaarkomen.

“Spuit maar lekker in mijn mondje” zei hij. Hij begon nog sneller te pijpen en ik kwam keiharde klaar in zijn warme mondje.

“Wow wat lekker” zei ik.

“Hoe vond je die vinger in je kontje” vroeg hij?

“Het voelde vreemd maar lekker aan” zei ik.

“Goed om te horen. Buk je maar voorover en laat je maar gaan” zei hij lachende. Door het water van de douche was mijn gaatje al erg soepel. Hij zette zijn eikel tegen mijn sterretje en beukte hem in één keer helemaal in. Ik kreunde het uit. Hij begon me met kleine zachte stootjes te neuken. Toen hij merkte dat ik zijn paal goed aan kon veranderde hij het tempo. Met grote harde stoten begon hij op me in te beuken. Beide kreunde we het ook van genot. Ik voelde zijn paal harder en harder worden en plots kwam hij klaar in mijn geile kontje. Met nog een paar kleine stootjes haalde hij zijn paal uit mijn net ontmaagde kontje.

“Blijf nog even zitten” zei hij. Hij duwde zijn tong tussen mijn bilspleet en begon zijn sperma op te likken.

“Vond je het lekker” vroeg hij?

“Ja ik heb echt genoten. Dankzij jou weet ik wat ik wil” zei ik.

“Dat is goed om te horen want mijn vriend en ik zoeken een jonger seksmaatje. Interesse”?

“Ja,” antwoordde ik.

“Goed zullen we dan morgenavond bij ons thuis afspreken”?

“Ok” zei ik. We gingen nog samen onder de douche staan en hebben ons daarna afgedroogd en aangekleed. Buitengekomen gaf hij me nog een zoen en namen we afscheid. Ik verheug me al op morgen.

Georgea

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(5)//blog.4fingers.be/#post1362
Volgende »