Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Bea

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers ma, november 20, 2017 14:08:27

Bea

Ik kende Bea van school. Ze was zo ongeveer het mooiste meisje dat er rondliep. Negentien jaar, slank, 180 lang en benen die niet op leken te houden, verder een perfect gevormd kontje en een goddelijk gelaat met reebruine ogen. Ze had wel iets weg van Catherina Zeta Jones of Shania Twain maar dan langer en slanker. Ze had maar één nadeel. Bea was een ongelofelijk kutwijf en een arrogante trut. Ze was heel erg op zichzelf en ze maakte zelf uit tegen wie ze wel of niet praatte. Ze hoorde half bij onze vriendengroep want ze was te mooi om te negeren. Alle jongens van school hadden het al eens bij haar geprobeerd maar zelfs de meest gladde en gespierde gozers hadden bot gevangen, en ik dus ook. Er gingen zelfs verhalen rond dat ze pot zou zijn, maar daar waren geen bewijzen voor, behalve dat ze nooit vriendjes had. Maar toch had ik het idee dat ze me wel aardiger vond als de rest. Af en toe kon ze heel lief uit de hoek komen en hadden we diepzinnige gesprekken. Toch negeerde ze ook mij meestal en ze vergat gedag te zeggen, of me succes te wensen met examens of zo. Op een gegeven moment had ik hier genoeg van en negeerde ik haar net zo hard als de meeste mensen al deden.

Op een mooie zonnige dag in mei gingen we met een groep zwemmen in een recreatieplas net buiten de stad en tot onze verbazing wilde Bea ook mee. En ze zag er natuurlijk goddelijk uit in bikini! De meeste meisjes die mee waren vonden het maar kut dat zij er ook bij was want alle aandacht ging naar Bea. Zelf leek ze zich daar niet van bewust te zijn. Ik besteedde niet zoveel aandacht aan haar want ze had het aardig verneukt bij mij. Aan het einde van de middag hadden de meesten het wel gezien voor die dag. De een na de ander vertrok richting stad, maar ik had nog zin om een flink eind te zwemmen. Ik zwom naar de overkant van de plas en toen ik een kwartier later terugkwam bij mijn handdoek lag alleen Bea er nog. Ik vroeg of ze ook wat wilde eten en ging wat halen bij de frietkraam achter het strand.

Toen ik terug kwam waren er een aantal sukkels op cros brommers op het strand die indruk probeerde te maken op Bea. Die bleek hier niet van gediend en vroeg of ik mee ging ergens anders liggen. We pakten onze spullen en liepen rond de plas totdat we bij een rustige beschutte plek kwamen. We praatten een tijdje en daarna wilde ze nog even zonnen en hield ik mijn mond maar.

Ze kon wel leuk zijn als ze haar best deed. Op een gegeven moment wilde ik wel gaan, maar tot mijn verbazing vroeg ze of ik nog even wilde blijven, onder andere om haar rug in te smeren met zonnebrandspul. Ik kwakte een liter van dat spul op haar rug en begon het in te masseren en het viel me op hoe perfect egaal haar huid was, geen enkel litteken, moedervlekje of haartje. Ik wreef per ongeluk over haar bikini en kwaad zei ze dat ik uit moest kijken voor vlekken. Ik mompelde sorry en zei dat haar topje ook wel erg in de weg zat. Ze draaide haar hoofd naar me toe en lachte onzeker met haar mooie bruine ogen en zei dat ik hem dan wel los mocht maken om alle plekjes te kunnen bereiken met de zonnecrème. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en voorzichtig haakte ik haar bikinitopje los. Ik zou morgen in ieder geval een leuk verhaal aan mijn vrienden kunnen vertellen en ze op kunnen geilen met het perfecte lichaam van hun klasgenote. Ik had al eens over Bea gedroomd en hoe het zou zijn met zo’n perfect meisje en die droom leek nu uit te gaan komen…

Ik masseerde zachtjes vanaf haar nek naar beneden tot vlak boven haar kontje; en ze had een lekker kontje!! De meeste meisjes van die leeftijd begonnen al wat uit te zakken daar, en als die later drie kinderen hadden dan was er van hun kontje en figuur niks meer over… maar Bea zou op haar veertigste nog ontiegelijk strak zijn bedacht ik. Omdat ik teveel crème had gebruikt smeerde ik de rest op haar bovenbenen en kuiten. Ook hier masseerde ik langzaam van onder naar boven tot vlak bij haar broekje. Ik ging expres extra langzaam over de grens tussen been en kontje en Bea kreunde zachtjes. Ik vroeg haar of ik door mocht gaan… langzaam antwoordde ze.

”Als je het leuk vindt dan mag je nog wel even door gaan”.

“Je bent mooi” zei ik toen en zachtjes kuste ik haar in haar hals.

“Meen je dat echt? Vroeg ze.

“Je bent het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien” was mijn antwoord. Ik kuste haar nog een keer, maar nu op haar mond. Ik kon makkelijk een klap voor mijn bek krijgen nu, maar het was het risico waard om nu door te zetten en om voor mekaar te krijgen wat nog geen enkele jongen was gelukt. Tot mijn hele grote opluchting kuste ze nu langzaam terug en voelde ik haar tong tegen de mijne. Ze draaide zich om en haar topje gleed op de grond en ik kuste haar kleine ronde borsten op de inmiddels harde tepels. Langzaam kuste ik verder tot ik bij haar navel kwam en daar cirkelde ik even rondjes met mijn tong.

Daarna ging ik verder naar de rand van haar broekje langs haar kutje naar haar benen en enkels. Daar aangekomen draaide ze zich om en liet mij mijn gang gaan terwijl ze me geil aankeek. Ik ging over haar kuiten naar boven en ik proefde de zonnebrand op mijn lippen. Weer besteedde ik veel aandacht aan de overgang van been naar bil. Inmiddels was ik gek van verlangen naar dit beeldschone meisje en ik zei.

“Nu is het jou beurt” en liet me naast haar vallen. Ze kuste me op mijn mond, hals en borst en toen gleden haar handen meteen in mijn zwembroek. Ze trok hem langzaam uit en streelde mijn keiharde lul. Toen mocht ik haar natte krappe broekje uitdoen en ging ze langzaam bij me op schoot zitten. We begonnen in het zelfde ritme te bewegen en mijn lul gleed tussen haar drijfnatte lipjes die perfect strak aanvoelden. Ik had wel eens eerder meisjes geneukt, maar ik wist dat dit het beste moment van mijn leven zou worden. Ze moest wat bijsturen om mijn lul in haar gleufje te krijgen en terwijl we elkaar aankeken en bleven kussen schoof ze over mijn lul heen en voelde ik haar natte grotje samenknijpen. Zo bleven we bewegen en ik wilde dat er nooit een einde aan zou komen. Ik drukte haar lichaam dichter tegen me aan en fluisterde in haar oor.

“Je bent een droom”.

“Ik wil niet dat je in me klaarkomt” zei ze, “want ik ben niet aan de pil”. En condooms hadden we natuurlijk niet bij ons. Op een gegeven moment werd ik zo gek van geilheid dat ik het bijna niet meer kon houden en ik duwde haar van me af.

“Bedankt” zei ze. “Dat bewaren we maar voor de volgende keer”. Ze duwde me op de handdoek en ging met haar mond naar mijn lul die nog nat was van haar strakke kutje. Voorzichtig ging ze met haar tong over mijn eikel en langzaam nam ze hem steeds verder in haar warme mondje terwijl ze me met stralende ogen en een blos op haar wangen aankeek om te peilen wat ik hiervan vond. Ik kreunde het uit en ik wilde niets anders als haar ook proeven. We manoeuvreerden in standje 69 en ik proefde van haar maagdelijke kutvocht. Mijn tong gleed heen en weer tussen haar strakke lippen en over haar klitje het viel me op hoe weinig kuthaartjes ze had. Het bleek dat Bea nog heter was dan ik en haar spieren spanden zich en kreunend sproeide ze al haar vocht over mijn gezicht en tong en ik likte als een gek om alles door te slikken.

Na een paar minuten liet ze zich uitgeteld vallen en keek me verlegen aan. Maar ik was nog niet zo ver en toen ze dat doorhad richtte ze haar aandacht weer op mijn harde pik die nog nat was van haar speeksel. Zonder te aarzelen nam ze diep hem in haar mond en zoog en likte alsof haar leven er van af hing. Na enkelen minuten hield ik het niet meer en schokkend spoot ik mijn zaad in haar mondje. Hier schrok ze van en de tweede stoot kwam in haar gezicht, maar ze herstelde zich en de laatste lading slikte ze ineens door en ze bleef doorgaan totdat mijn lul helemaal schoon was. Als laatste drukte ze een zacht kusje op de top mijn eikel. Met de handdoek veegde ik mijn zaad van haar gezicht en daarna kwam ze in mijn armen liggen en zo zijn we blijven liggen totdat het donker werd.

Jaap vander Lul

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1937

MILF of NM

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 08, 2017 10:20:35

MILF of NM

Lars een vriend van mij, die ik al jaren ken, heeft thuis problemen met de vriend van zijn moeder Lanny. De ouders van Lars zijn vijftien jaar geleden gescheiden en al snel had Lanny weer een vriend. Echt gelukkig en blij zijn de twee niet als je de verhalen zo hoort maar ja, lullig gezegd is dat niet mijn probleem. Lars heeft of had er wel problemen mee. Om die reden is hij na, ik denk toch te lang thuis wonen eindelijk op zichzelf gaan wonen. Gisteren sprak ik Lars nog op de sportschool waar wij trainen en hoorde ik dat Lanny weer eens ruzie had met Steff, haar vriend. Lars had mij gevraagd of ik niet wat spullen in mijn auto wilde zetten. Gezien ik op een kleine honderd meter van Lanny woon en toch vrij ben op die dag. Ik had een sleutel meegekregen zodat ik niet hoefde te wachten of iemand thuis zou zijn. Door de jaren heen ben ik kind aan huis geworden en kan ik zelf de gevraagde spullen vinden. Zo stap ik dus het huis van Lanny binnen.

“Ed, hoor ik Lanny van bovenaf roepen. Ben jij dat?”

“Nee Lanny, roep ik terug onderaan het trapgat. Ik ben het! Serge!”

“Oh! Hoi Serge,” roep ze terug. “Ik ben me aan het aankleden maar ik kom eraan hoor! Schenk maar wat drinken in!”

“Oké wil je ook wat,” roep ik terug!”

“Koffie,” is het antwoord!

Ik loop de kamer door naar de keuken en schenk een kopje koffie in. Voor mezelf heb ik ook maar koffie gepakt en zit op de bank te wachten. De trap kraakt als Lanny naar beneden komt.

“Hoi goedemorgen,” zegt Lanny die mij een zoen op mijn wang geeft. “Hoe is het met jou?!” Na wat uitleg hoe het gaat en wat ik kom doen staat Lanny op om nog een kopje koffie te pakken. “Wil jij ook nog,” vraagt ze wanneer ze mijn kopje oppakt. “Of ga je eerst de spullen pakken?”

“Schenk maar in! Ik ga wel vast de spullen pakken en in de auto zetten,” zeg ik, terwijl ik opsta en naar de trap loop.

“Zal ik even helpen, vraagt Lanny vanaf onderaan de trap?”

“Nee, dat hoeft niet,” roep ik terug. “Het lukt me alleen wel!” Mijn oog valt op een stukje stof. Natuurlijk weet en zie ik dat het een stukje van een slipje van Lanny is. Toch moet ik even het stukje stof pakken en een soort bevestiging krijg als ik inderdaad een mooi bewerkt slipje in mijn handen heb. Gelijk leg ik het weer terug en hoor ik achter me de trap kraken. Ik schrik en pak snel een doos op en draai me om. “Oh, hoi,” zeg ik met volgens mij een kop als een boei. “Kom je toch helpen!”

“Dat hoefde toch niet,” zegt Lanny die langs me afloopt haar slaapkamer in. “Maar ik help je wel. Eerst even een raam openzetten.” Ik loop snel weg met een grote doos om na een minuut weer terug te komen.

“Eigenlijk wilde ik de was opvouwen,” zegt Lanny die een doos optilt. “Maar dat doe ik zo wel! Of wil jij dat misschien ook doen!” Vreemd kijk ik haar aan als ze lacht en het slipje goed legt. “Wat is er Serge,” vraagt Lanny?

“Nee niets,” zeg ik snel terwijl ik weer een doos oppak! Na een paar minuten staat mijn auto vol en zitten we weer aan de koffie die inmiddels al koud is geworden.

Twee dagen later ga ik weer het huis van Lanny in.

“Hoi Serge,” zegt ze en ze staat gelijk op. “Koffie?!”

“Ja lekker” zeg ik en geef Lanny een zoen op haar wang geeft. “Ik kom weer wat spullen ophalen!”

“Je weet de weg he,” zegt Lanny die mij een zoen terug geeft op mijn wang. “Ik zat van de week te denken hoe lang je eigenlijk hier al komt. Maar dat is ook al een jaar of twintig! Toch?”

“Ja, iets in die richting,” zeg ik. “Ik kende Lars al een jaar of vijf voordat je ging scheiden. Daarna zijn we gaan trainen en dat is nu ook al een jaar of vijftien!”

“Zoiets had ik ook gedacht,” zegt Lanny die een kopje dampende koffie neerzet. “Zo nu is het nog lekker heet. Maar trainen jullie alweer vijftien jaar?”

“Ja, en ik probeer nog steeds drie keer per week te gaan!”

“Dat lukt toch goed. Ik bedoel… Je heb geen vaste relatie, je bent vrij om te gaan en te staan waar jij wil!”

“Dat klopt als een bus,” zeg ik en neem voorzichtig een slokje. “Nog te heet!”

“Hoe heter hoe beter” zegt Lanny lachend om de gekke bek die ik trek!”

“Ook dat klopt,” zeg ik!

“Ook met de dames,” vraagt Lanny ineens?”

“uh… ja, nee, ligt eraan,” zeg ik. “Hoezo?”

“Nee, zomaar,” zegt Lanny en staat op. Zag ik het nu goed of had ze tranen in haar ogen.

“Lanny? Heb ik iets verkeerd gezegd?”

“Nee joh,” zeg ze gemaakt lachend en ze blijft met haar gezicht richting de keukenkastjes staan! “Ik had weer eens ruzie met Steff,” zegt ze na een tijdje voor zich uit te hebben gestaard naar de tegels of wat er te zien is op het stukje muur. “Gewoon weer eens om hetzelfde. Zoals als altijd!” Ze begint te huilen en met schokkende schouders blijft ze tegen het aanrecht staan. Ik leg mijn handen op haar schouders en draai haar om.

“Kom,” zeg ik zacht en trek Lanny tegen me aan. Met schokkende schouders en een hoop gesnotter brult Lanny met haar hoofd tegen mijn borst uit. Ik hoor hele verhalen over wat er speelt tussen Steff en Lars. En nu Lars het huis uit gaat begint Steff weer tegen Lanny te zeiken. Ze is te dik, ze kleedt zich te ordinair, ze heeft haar zoon niet fatsoenlijk opgevoed en ga zo maar door. Snotterend vertelt ze daar weer alles over. Troostend en wrijvend krijg ik Lanny na een tijdje weer wat kalmer. “Dank je,” zegt ze nog wat snikkend en mij een zoen op mijn mond geeft. “Ik wist me even niet meer in te houden!” Weer geeft ze me een zoen op mijn mond en kijkt me aan.

Niet dat ik er vreemd van opkijkt dat Lanny op mijn mond kust. Op feesten of iets dergelijks gebeurt het wel vaker dat ze me op mijn mond kust. Eigenlijk kan je het niet eens een kus of zoen noemen. Het is meer de lippen tegen elkaar duwen.

“Maar wat vindt jij nu van mij,” vraagt Lanny met nog wat gesnotter?

“Ik,” zeg ik; strek mijn armen en bekijk haar van top tot teen. “Ik vind je een leuke vrouw. Netjes gekleed en ik vind je altijd aardig.”

“Dank je,” zegt ze en geeft me weer een zoen op mijn mond. “Dat had ik nodig!” Ze geeft me gelijk nog een zoen maar nu voel ik ineens dat ze haar mond iets open heeft en het puntje van haar tong voel.

“Lanny,” roep ik en duw haar van me af.

“Sorry,” snottert ze. “Ik… ik… ik liet me even gaan. Ik… heu… jij. Ik bedoel heu… Ik weet niet hoe…!”

“Zeg gewoon wat je wil zeggen,” zeg ik op mijn beurt nog een beetje verbaasd. “Ik neem aan dat je even in de war ben!”

“Heu… ja, nee,” snottert Lanny nog een beetje.

“Ja, nee,” zeg ik vragend en geef haar geef een glas water. “Wat bedoel je Lanny?!”

“Nou ik heu,” begint ze na haar neus gesnoten te hebben!

“Ja,” zeg ik weer!

“Je traint al een tijdje met Ed,” zegt Lanny terwijl ik ja knik. “Daarna douchen jullie. En Lars heeft weleens verteld dat…”

“Ja dat wat,” vraag ik?

“Hij vertelde dat jouw heu… piemel groot is.”

Vreemd kijk ik naar Lanny die met een roodhoofd voor me staat. Als een klein kind die wat moet opbiechten staat ze aan haar blouse te frummelen.

“Nou ja groter dan die van hem,” gaat Lanny verder nadat ik haar vraag om verder te gaan. Ik heb die van Lars per ongeluk ook weleens gezien. En dat die van jouw groter is gaf mij ineens een vreemd gevoel. Nu moet je ook weten dat Steff ook niet zo.” Ze wijst omlaag en kijkt me even vluchtig aan. Op feesten zie ik je dan in nette kleding, gaat ze verder, en de verbeelding wat er achter jouw rits zit. Dat geeft mij een heu… tja, ik heu!” “Lanny,” vraag ik dan als ik het verhaal ineens begrijp. “Loop jij te geilen op mij?”

“Nee joh,” roept ze hardop. “Heu… ja… eigenlijk wel! Ik merk dat ik een beetje nat wordt van je. Ik heb zoals je gemerkt heb de laatste tijden zo min mogelijk contact gezocht met je. Als jij kwam voor Lars dan probeerde ik weg te zijn. De laatste weken lukt het niet echt met het verhuizen en alles rond zijn vertrek. Ik merk dat ik dan gewoon weer in herhaling val. Nu, met steeds die ruzies, komt er van seks helemaal niets van. En het was al niet zo denderend. Dus…”

“Oei… Lanny toch,” zeg ik na een paar minuten stilte en flink nadenken. Opnieuw pak ik een glas water, alleen nu voor mezelf. Wat een bekentenis. “Ik vind het in ieder geval erg dapper van je. Ik ben gecharmeerd. Dank u!” Ik hef mijn glas op om het daarna in een teug leeg te drinken.

“Dank je Serge,” zegt Lanny met een glimlach. “Het kostte me echt heel veel moeite. Maar nu ben ik toch wel opgelucht.”

“Nou dat is mooi,” zeg ik terwijl ik Lanny beetpak en tegen me aantrek! Zo staan we een tijdje tegen elkaar aan zonder iets te zeggen of te doen.

“Serge,” zegt Lanny op een gegeven moment half vragend. “Wat jij daarnet zei over dat je mij aardig vindt en leuk. Is dat waar?”

“Ja natuurlijk,” zeg ik. “Heb ik ooit gelogen tegen een van jullie?”

“Nee,” antwoordt ze met een diepe zucht.”

“Je bent lief en leuk,” zeg ik nog eens. “Ik snap niet wat Steff loopt te zeuren. Misschien moet je maar eens goed nadenken wat je wilt. Ik bedoel, je heb zo geen leven. Of wel?” “Nee, je hebt gelijk,” zegt Lanny weer. “Alleen het doen is makkelijker gezegd dan gedaan.”

“Wat wil je dan,” vraag ik en neem wat afstand. Het blijft een tijd stil en we kijken elkaar recht in de ogen. “Kom op, zeg ik. Daarnet was je ook eerlijk en dapper. Wat wil je doen.” Weer valt er een grote stilte.

“Ik heb weleens wat gefantaseerd,” zegt Lanny die weer blosjes op haar wangen krijgt. “Over wat,” vraag ik nieuwsgierig.” Weer is het stil.

“Ach…” zegt ze ineens. “Krijg ook ‘t schijt. Ik heb wel eens gefantaseerd over jou!”

“Over mij,” roep ik verbaasd! “Nu maak je me echt nieuwsgierig. “Kom, vertel op!”

“Ho… ik bega nu een fout” zegt Lanny na even nagedacht te hebben. Ze kijkt me nu heel doordringend aan. “Nou vooruit dan,” zegt ze. “Ik lig in bed en dan komt Steff binnen.” “Ja en… zeg ik vragend. Dat is toch niets bijzonders of zo.”

“Jawel,” zegt Lanny hard lachend van de zenuwen. “Ik lig met jou in bed en Steff komt binnen terwijl ik over jouw grote piemel lig te glijden,” zegt ze dan ineens heel snel.” “Wat,” roep ik verbaasd.” Mijn mond valt ver open en Lanny gaat langzaam van haar zenuwen lachje over in stilte. “Lanny,” zeg ik weer hersteld en pak haar beet. “We… heu…”

“Nee Serge,” huilt ze. “Ik had het niet mogen zeggen. Ik... ik…”

“Lanny,” zeg ik. Ik trek haar strak tegen me aan en geef haar een zoen op de wang. “Ik ben niet bang voor Steff of zo… maar wat gebeurt er nadat hij het ziet. Hoe gaat je fantasie verder?”

“Eerlijk gezegd,” zegt Lanny. “Weet ik niet hoe het verder gaat. Ik... heu… ik... ik moet dan… heu… Nou ja ik…!”

“Je ligt dan te soppen,” roep ik hard lachend!”

“Ja, lach maar,” zegt Lanny. “Oh ik schaam me kapot!”

“Lanny,” zeg ik weer. “Ik… eh… ik…” Ik trek haar tegen me aan en geef haar een dikke pakkerd in haar hals!

“Oh… Serge,” zucht Lanny. “Niet doen!” Zegt ze op een toon van ‘ga asjeblieft door’ wat ik ook doe.

Na al een tijdje geen relatie te hebben is bij mij de nood ook hoog. Ook ik heb weleens gefantaseerd dat ik Lanny een beurt geef. Lanny is dan wel de moeder van een vriend en het had inderdaad mijn moeder kunnen zijn. Maar dat is ze niet. Dus. Daarbij ziet Lanny er ook goed uit. Blond haar tot net op haar schouders, slank figuur. Persoonlijk zou ze van mij zelfs nog wel wat mogen aankomen. Ze is altijd netjes gekleed in een rokje of jurk met iets leuks erop of eronder. Ik snap die Steff dan ook totaal niet! Voor mij is Lanny altijd al een MILF geweest. En nu hoor ik dat Lanny ook over mij fantaseert.

“Oh… Serge,” zucht Lanny. “Dit kan niet joh. Hou op! Straks komt Steff binnen!”

“Dat wil je toch,” zeg ik en kneed haar stevig in de billen. “Lars gelooft het toch niet wat Steff zal zeggen. Ik denk dat Lars zelfs Steff nog een dreun zal verkopen dan hem te geloven.”

“Oh Serge, zucht Lanny terwijl ze me aan mijn haren naar de andere kant van haar hals stuurt. Wat doen we toch. Ik…Wij…Hoe moeten we dit ooit uitleggen?! Oh… Serge,” zegt ze terwijl ze haar hand in mijn broek duwt. “Hij is groot. Ik… ik… Ik wil hem zien.”

Ze duwt me van zich af. Met beide handen maakt ze mijn broek open en trekt hem bijna gelijk met mijn boxershort omlaag. “Oh! Lars had gelijk,” zegt ze, terwijl ze door haar knieën zakt. “Hij is inderdaad lekker groot!” Voordat ik het weet heeft ze mijn stijve lul beet en zakt met haar mond open over mijn eikel.

“Oh… Lanny,” kreun ik. “Wat lekker! Oh… Ja… ah… ha!”

“Oh… Serge,” zucht Lanny die met haar hand in haar kruis wrijft. “Ik ga je klaar pijpen. Maar jij erna mij!”

“Snel Lanny, ik zit op hoog zaad!” Zonder antwoordt af te wachten zuigt ze mijn eikel ver haar mond in. Met lange halen en een geweldig likken en zuigen pijpt Lanny mij. Zuigend aan mijn zak en eikel, knedend in mijn billen en tussendoor flink trekkend aan mijn paal kom ik klaar. Al mijn sperma houdt ze in haar mond terwijl ze flink en hard door blijft zuigen. Als ik echt niets meer kan geven komt ze omhoog en laat ze duidelijk zien dat ze slikt. De moeder van een vriend, mijn MILF, slikt mijn zaadjes.

Je slikt! Wat geil is dat,” roep ik.”

“Ja, en nu ik,” zegt Lanny die mijn verslappende pik beetpakt. “Of is het bekeken?”

“Nee hoor,” zeg ik en kus haar op de mond.”

Ik proef mezelf nog een beetje als ze mijn tong haar mond inzuigt. Tongend en knedend sta ik Lanny tegen het aanrecht aan te berijden. Op haar beurt kneedt ze mijn billen en krab ze over mijn rug en borst. Kussend en zuigend ga ik over haar wangen richting haar oorlelletje en dan verder afzakkend naar haar schouders. Ik maak een paar knoopjes open van haar blouse en even snel wrijvend over de aanzet van haar borst wrijf ik richting haar schouder om ruimte te maken voor het kussen. Haar bh bandje zit in de weg en die schuif ik opzij. Kussend van haar schouder naar haar hals en weer door naar de andere schouder maak ik haar blouse verder open. Mijn hemd is inmiddels ook open en valt om mijn armen omlaag. Lanny trekt mijn hem verder omlaag en dan sta ik met een blote borst en mijn broek onder mijn billen voor haar. Even kijkt ze me aan en dan naar de tattoo op mijn borst. Ze kust het plakplaatje zoals ik mijn tattoo altijd noem en bijt even vlug en zacht in mijn tepel. Mijn handen glijden over haar buik omhoog over de kanten stof van haar zwarte bh naar haar schouders. Met een simpele beweging glijden de bh-bandjes van haar schouders en kus ik haar weer. Van haar hals naar haar borst en dan weer terug naar haar nek. Ik pak een borst en kneed zacht in het heerlijk zachte vlees. Een zucht, en ze werpt haar hoofd achterover als ik vlak onder haar kin kom met kussen. Ik trek haar hoofd aan haar haren zacht opzij. Gelijk draait ze zich helemaal om en kus ik ineens haar schouder. Ik heb haar borst niet los gelaten en trek haar nu tegen me aan. Ik voel hoe ze achter haar rug mijn pik kneed terwijl ik haar aan haar borsten tegen me aan houd. Kussend en likkend langs haar oor naar haar nek. Rustig trek ze mijn pik weer stijf terwijl ik haar tepels zacht rol tussen mijn vinger en duim. Met een hand maak ik de bh-sluiting los en laat haar bh vallen. Ik draai Lanny weer om en plaats mijn hand op haar heup terwijl ik iets door mijn knieën zak om een van de twee harde tepels in mijn mond te nemen.

“Oh… Serge, wat is dit lekker.”

“Geniet dan,” zeg ik en zuig haar andere tepels naar binnen. Mijn handen glijden over haar lijf van boven naar beneden en van voren naar achteren. Ik trek langzaam haar rok omhoog totdat ik met mijn hand de rand van haar panty en eronder haar slip voel. Met een beetje moeite krijg ik haar panty en slip in een keer omlaag. Ver genoeg in ieder geval om, met een diepe zucht van Lanny te voelen dat haar kutje kaal en vochtig is. Ze draait weer om en sleurt mij bijna mee omdat ik mijn hand niet snel genoeg uit haar panty en slip kan krijgen.

“Sorry,” zegt ze zacht en wrijft over mijn stijve pik terwijl ze zelf voorover buigt. Ik trek haar panty en slip nog wat lager zodat ik haar roomwitte billen kan kussen. Haar rok valt weer omlaag en ik trek het vervelende stuk stof omhoog. Lanny duwt gelijk iets naar achteren en ik voel hoe mijn eikel tussen haar kutlipjes in komt. “Kom,” hijgt Lanny en grijpt achterom naar mijn billen.” Met een beweging duw ik mijn stijve bij Lanny naar binnen. “Ah…” hijgt Lanny. “Ja… oh… ho… oh… lekker!” Even geniet ik van het zachte, warme en vochtige gevoel rond mijn stijve. Dan voel ik hoe Lanny staat te rijden. Ik pak haar bij haar middel beet en met lange halen neuk ik haar. Het pletsen van onze lichamen als die tegen elkaar aan stoten, gehijg en gekreun van ons, bij ieder beweging galmen door de keuken de woonkamer in. Ik voel hoe ineens een vochtige stroom langs mijn pik en ballen stroomt en dan dat Lanny terugtrekt. Niet stil maar ook met niet meer gekreun of gehijg is ze klaargekomen.

“Sorry Serge,” hijgt ze nog na. “Ik was ook hoog nodig toe aan een beurt. Sorry, dat ik je niet nog een keer heb laten komen!”

“Hou op Lanny,” zeg ik terwijl ik haar omdraai en een zoen geef. “De volgende keer beter!” We fatsoeneren onze kleren en drinken nog een kop koffie. “Is je fantasie een beetje in vervuld,” vraag ik al ik op sta om te vertrekken.”

“Ja!” Zegt Lanny en geeft mij nog een zoen. “Het was kort en krachtig. Maar echt heerlijk! Serge! Zie ik je nog?”

“Ja, natuurlijk,” zeg ik. “Lars heeft nog niet alles overgebracht. Dus wie weet.”

Enkele weken erna hebben we nog een paar keer seks. Steeds even vluggertjes, kop koffie en weer weg met spullen voor Lars. Die steeds vraagt waarom er niet meer in de kofferbak past dan een paar dingetjes. En of ik het zo gezellig bij zijn moeder en Steff heb.

Maanden later is Lars toch over en heeft hij een soort open huis. Ik zit allang als Steff en Lanny binnenkomen. Steff zit al snel te praten met andere vrienden die overigens verder van niets weten over de situatie van Lars, Lanny en Steff. Lanny loopt gelijk rond met drinken en na een poosje komt ze op mijn knie zitten.

“Bij gebrek aan stoelen, zoek ik maar een knie van een leuke knul.” Ik kijk haar aan en ze geeft me knipoog terug. “Kan jij zo even helpen,” vraagt Lanny. “Er moet wat uit de kelderbox gehaald worden.”

“Wat dan,” vraag ik.

“Oh… ik loop wel even mee,” antwoordt Lanny en staat weer en op. “Ik hoor wel wanneer je zo ver ben.”

“Ja, ik loop zo wel mee,” zeg ik en kijk Lanny na als ze wegloopt naar de keuken.”

“Pff… zo he”, zegt een onbekende man naast me. “Met zo’n vrouw zou ik niet alleen mee willen lopen. Ook he… Je weet wel!” Ik kijk hem aan en stel me voor. Het blijkt Rob te zijn. Een nieuwe vriend van een van onze vriendinnen. “Ja, joh je heb gelijk,” zeg ik tegen Rob en stoot hem aan als Lanny weer voorbij gelopen komt. “Het is alleen jammer dat het de moeder van Lars is.”

“Pff…” proest Rob zijn cola weer uit en iedereen kijkt hem aan. “Wat een mooie moeder heeft hij dan. En wat een mazzelpik is die persoon die dan zo vrouw mag ketsen!”

“Pas op je woorden he,” zeg ik als waarschuwing voor zijn loslippigheid. “Je kan te ver gaan. Een beetje respect!”

Na een paar minuten loop ik met Lanny naar beneden en ik vertel haar mijn gesprekje met Rob. In de box aangekomen vraag ik wat ik moest opzoeken.

“Oh hier om de hoek,” zegt Lanny wijzend naar een schoenendoos en een tas. “Ik moest toch wat verzinnen.”

“Hoe bedoel je,” vraag ik.” Als antwoordt pakt ze me bij mijn kruis en kust met haar tong tussen mijn lippen duwend.

“Om dit,” zegt ze en duwt mijn hand onder haar rok. “Ik wil je voelen!” Mijn handen glijden verder omhoog terwijl mijn pik al stijver wordt. Over de nylonstof om haar benen, een rand en een blote huid erboven. Dan ineens voel ik de rand van haar rok rond haar middel. “Niets he,” zegt ze gniffelend en kust mij nog heftiger. “Kom even snel.” Ze trekt haar rok omhoog en slaat gelijk haar been om mijn bovenbeen en duwt haar tong in mijn mond. Ik trek mijn broek open en zonder moeite komt mijn eikel tegen haar kutje. Lanny laat zich iets zakken en glijdt over mijn pik verder. Ze pakt een haak boven ons beet en slaat haar andere been ook om mij heen. Hangend met haar handen aan de haak en steunend op mijn bovenbenen schuift ze met kleine heupbewegingen over mijn stijve op en neer. Ik hou haar beet en zo staan we te neuken in de berging van Ed. Ze komt snel klaar en laat zich van me af glijden. “Sorry schat, maar, morgen mag je me afstraffen. Wacht maar op mijn sms.” Ze loopt weg mij achterlatend met een stijve die nog na druipt van haar geil. Weer bovengekomen ben ik gelijk de wc ingedoken en heb mezelf van mijn stijve afgeholpen.

De volgende dag, mijn vrije dag loop ik het huis van Lanny weer binnen. Ze had me een sms gestuurd dat ze over vijf minuten gereed was voor de afstraffing. En daar sta ik dan. Doodse stilte in huis.

“Lanny ben je boven” roep ik onderaan de trap.

“Ja, kom maar naar boven,” hoor ik haar giechelend roepen! Ik loop de trap op en loop de slaapkamer in. “Mooi,” vraagt ze terwijl ze het licht aan doet. Daar staat Lanny. Ze heeft een witte kanten bh aan met een witte kanten soort boxerbroekje, een tanga noemen ze dat krijg ik later uitgelegd. Een wit jarretelgordeltje met dunne witte kousen met een brede kanten rand. “En? Vraag ze.”

“Jezus, Lanny,” zeg ik en draai haar rond. “Lars heeft een mooie en geile moeder. Maar jammer dat ik je eerst moet straffen voor gisteren.”

“Ja, sorry Serge,” zegt Lanny die gelijk mijn hemd losknoopt. “Ik was zo geil gisteren. Ik hield het niet meer. Ik moest je pik voelen. Maar nu mag jij alles doen wat je wilt.”

“Dat zal ik onthouden,” zeg ik. Ik pak haar beet en leg haar achterover op het bed en ga over haar heen liggen. Kussend knedend en wrijvend waar ik kan schuif ik omlaag. Ik lik door de kanten stof over haar tepels en kutlipjes. Ik probeer overal mijn tong tussen de randjes van het kanten setje door te duwen.

“Hm…” hijgt Lanny, lekker!” Ik schuif verder omlaag langs haar benen en blijf kussen waar ik kan. Dan ga ik weer omhoog om het spel nog een paar keer te herhalen. Lanny gaat steeds zwaarder hijgen en meer kronkelen. Af en toe denk ik dat ze de vellen van mijn rug krabt of de haren uit mijn hoofd trekt. “Oh…ha… ah… Ja… ah Serge! Ga door,” hijgt Lanny zwaar en ze kneed ook haar eigen tepels en kutje. Mijn hand zoekt de harde tepels terwijl ik met mijn ander hand over haar benen of kutje wrijf. “Oh… ho… Serge ik ga zo komen,” hijgt ze weer. Ik stop, ga naast haar hoofd zitten en trek mijn lul uit mijn broek. “Trek me,” zeg ik terwijl ik mijn stijve aanbiedt. Gelijk pakt me mijn stijve en wil me pijpen. “Eu… heu, alleen trekken!” Ze kijkt me vreemd aan en lacht als ze begrijpt dat dit haar straf is. “Oh ja… ha… Lanny,” hijg ik na een paar seconde. “Ga door!”

“Neuk je me nog niet,” vraagt Lanny terwijl ze blijft trekken. “Ik wil je in me voelen!”

“Oh… nee,” hijg ik en spuit dikke klodders op haar gezicht en tieten.

“Oh! Ja… wat lekker!” Ik laat me omrollen en zie hoe haar bh en gezicht onder de vlekken zit. “Nu ik,” zegt Lanny weer en kruipt bovenop me terwijl ze haar gezicht met een klein handdoekje schoon veegt.”

“Dat dacht ik van niet,” zeg ik en duw haar weer weg. “Dit is je straf! Ik wil een ontbijt!” “Ontbijt?” Vraagt ze en staat op. “Het is bijna elf uur! Maar oké! Jij bepaald vandaag!” Ze pakt haar ochtendjas en wil weg lopen.

“Had ik gezegd dat je iets mocht omdoen,” zeg ik op een boze toon.”

“Nee, maar de gordijnen zijn open,” zegt Lanny “en de postbode komt zo meteen ook!” “Ja en? Zeg ik weer. “De eerste keer had je er ook geen moeite mee, met de open gordijnen. Doe er ook maar een glaasje jus bij! Lekker sletje van me,” zeg ik lachend. Lanny kijkt me aan en begint te lachen.

“Oké, u wens wordt vervuld,” zegt ze en weg is ze.

Na een kwartiertje komt ze terug naar boven. “Nou de postbode heeft ook zijn dag,” zegt ze en zet een dienblad neer.

“Nou, jij ook,” zeg ik en laat een roze vibrator zien. “Die zag ik net liggen toen jij het doekje pakte!”

“Ik mag toch ook aan mijn genot komen als jij er niet ben. Of als Steff er weer niets van bakt.”

“Natuurlijk,” zeg ik. “Kan je me nu pijpen?”

“Wat moet ik je nu alweer laten klaarkomen,” vraagt ze beduusd.

“Luister,” zeg ik. “Vandaag was het mijn dag zei je gisteren bij de voordeur.”

“Ja, dat klopt” antwoordt Lanny. “Bijna had Steff alles gehoord! Sorry.”

“Dus je mag me nu hard maken en pijpen,” zeg ik en wijs naar mijn slappe piemel. “Maar pas op voor mijn drinken! Anders moet je weer naar beneden! En heel misschien moet je dan met nog minder!” Zonder verder antwoordt te geven of nadenken gaat ze glimlachend met mijn pik aan de slag. Binnen enkele tellen heeft ze hem weer stijf en glijdt slurpend en zuigend met haar mond over mijn lul.

“Ho! Stop even,” zeg ik en houd haar tegen. “Even het blad opzij zetten.” Met een hand zet ik het blad op de grond en duw met mijn andere hand gelijk Lanny weer in mijn kruis. “Pijp me!” Gelijk zuigt Lanny mijn lul weer diep haar mond in. Ik trek haar onderuit en zie hoe mijn lul in en uit haar mond glijdt. Tranen springen in haar ogen als ik haar hoofd wat verder omlaag duw. “Sorry Lanny, zeg ik gelijk. Dat wil ik ook niet!”

“ Pfff,” hijgt Lanny. “Dat gaat ook niet Serge. Je pik is iets te groot voor me!”

“Kom,” zeg ik en trek haar aan haar middel nog iets verder onderuit. “Ik doe mee.” Ik laat me opzij rollen en trek het stukje kant tussen haar kutlipjes vandaan. Even stopt ze met pijpen en gaat direct verder als ze mijn tong over haar been voelt. Ze is al behoorlijk nat en weer lekker kaal. Ze spreidt haar benen zodat ik nog makkelijker haar kutje kan likken. Ik draai verder door en in standje 69 liggen we elkaar te likken en te zuigen.

“Mm...,” hijgt Lanny als ik merk dat ze gaat klaarkomen. “Mm… oh… ho… Hm… arch… ik ga… oh… ho kommen!” Met een pijnlijk gevoel laat ze mijn stijve uit haar mond tegen mijn onderbuik schieten.

“Kom verder,” kreun ik met een rot gevoel in mijn kloten. Ik draai Lanny op haar rug en stoot mijn pik in haar soppende kut.

“Ah… ah… ha… ja… ah,” kreunt Lanny gelijk. “Vul me… ah… ja… kutje met die… oh… dikke pik. Kom… oh… diep in me! Oh… oh… ah… ja… ah, kom, kom ja… ah… ah… ja… ah!” Ik voel snel mijn hoogtepunt komen en alsof het uit mijn tenen moet komen spuit ik toch diep in haar soppende kutje. Beide blijven we liggen en vallen in slaap.

Ik word in de middag wakker door een vreemd gebrom en een trillend geluid. Ik zoek half suf waar het vandaan komt en naast me zie ik Lanny ook wakker worden. “Shit Steff, roept ze als ze haar telefoon pakt.”

“Oh” zeg ik lachend. “Je telefoon. Ik dacht dat je met die vibrator aan het spelen was.” “Nou stil,” zeg ze lachend. Geeft mij een stomp en neemt de telefoon op.”

Ik hoor het gesprek half aan en mijn oog val ineens weer op de roze genotsknots van Lanny. Ik pak de dildo en zet hem aan. Lanny kijkt verschrikt om en lacht als ze ziet dat ik haar speeltje heb aangezet. Wild trilt dat ding en de kop draait kleine cirkels. Ik til een been van Lanny omhoog. Lanny schud nee en maakt een gebaar van hou op. Lachend zet ik de dildo tegen haar lies.

“Nee,” zegt ze ineens vinnig. “Neen, dat doe ik niet Steff.” Terwijl ze dit zegt slaat ze me en ze duwt me weg. “Ik begin er niet aan,” zegt Lanny weer die zogenaamd boos naar me kijkt.

“Ik ben de baas vandaag,” zeg ik zacht en lachend. Ik steek een vinger in haar inmiddels weer natte kutje.

“Oh nee,” hijgt Lanny. Nu niet. Ik doe het niet Steff.”

“Wat doe je nou Lanny,” hoor ik Steff ineens zeggen. “Je klinkt ineens anders.” Ik schrik even en Lanny lacht.

“Niets Steff,” antwoordt ze lachend terug “ik heb je op handsfree gezet!”

Ik ga achter Lanny zitten en steek zo de draaide kop van haar dildo in haar soppende kut. “Dat is weer een straf,” zeg ik vlakbij haar oor terwijl ze zo goed mogelijk het gesprek met Steff probeert aan te houden. “Ik ga ophangen,” weet Lanny er redelijk goed uit te krijgen en gelijk drukt ze het gesprek weg. “Jij vuile kwal ik... ik…”

“Ik vind het lekker,” maak ik haar zin af en mijn inmiddels keiharde stijve in haar stoot!

“Ja… ho… oh… ho, ook en hoe,” hijgt ze.”

Allebei zijn we vanochtend door elkaar uitgemolken en zo kunnen we nu lang volhouden. Tijdens de wisselde standjes en zodoende ook weer kleine pauze praten we rustig met elkaar. Zo kom ik er achter dat ze dit witte sexy setje expres had gekocht. Iedere keer weer als mijn dikke pik in haar zat voelde ze alsof ze ontmaagd werd. Alleen wel op een lekkere manier. Zo kwam er nog een stukje fantasie erbij. Zich te laten suf neuken door mij in een maagdelijk wit setje. Voor mij is het setje ook erg opwindend dat zo lekker wijf als Lanny het natuurlijk aanheeft.

Uiteindelijk komt er van het neuken en praten niets meer terecht. Vol pure seks rijden we elkaar het zweet uit de poriën. Het bed wordt langzaam aan steeds rommeliger en vochtiger. Van rustig gecontroleerd neuken is niets meer te vinden. Als twee doorgedraaide, neuken we elkaar helemaal gek. Lanny gaat op handen en knieën zitten en gilt om van achteren genomen te worden. Haar knieën ver uiteen en met haar tieten drukkend in het matras wacht ze op me tot ik achter haar zit.

“Neuk me klaar,” gilt ze. “Neuk me hard.” Met een stoot zit ik met mijn volle lengte in haar. “Ah… Ja… ja… ja… ja… ah… ja… ja… ah… ah! Gilt Lanny hard. Ze probeert grip op het bed te krijgen maar bij iedere stoot glijdt ze weer iets vooruit richting het voeteneind. “Oh… ja… Serge er in met die paal,” gilt ze als ze eindelijk steun op het voeteind heeft gevonden. “Oh… Ja… ah… neuk me! Neuk me hard Serge!” Minuscule plasjes zweet komen tussen haar schouderblad om direct te verdwijnen. Met een hoog en hard tempo glijdt mijn nu nog groter lijkende pik diep in en uit de kut van Lanny. Inmiddels is Lanny geen MILF meer maar een NM, om in de trend van afkortingen te blijven. Ze is een Neukende Moeder geworden. Volop in haar stotend en zwaar hijgend neuk ik haar hard achterlangs. Het bed staat te klappen tegen de muur. Daardoor hebben we te laat door dat Steff ineens boven aan de trap staat. Steff kijkt recht in mijn ogen en dan naar die van Lanny.

“Ah… ja… heerlijk,” kreunt Lanny hard en lachend. “Ik ga… ah… kom… oh… ja… Harder met je pik. Ik… ga… komen. Dit is neuken! Ah… ah… ha…!” Voldaan valt ze voorover over het voeteneind heen op de grond en blijft met de benen half gespreid liggen. Ons geil loopt uit haar kutje. Steff verdwijnt met een roodhoofd.

Een harde klap van de deur is het laatste wat wij hebben gehoord van Steff.

Jaap vander Lul

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1912

LEKKERE VERRASSING

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 03, 2017 14:40:57

LEKKERE VERRASSING

Sinds een aantal jaren heb ik een goede vriend Ewald genaamd en Ewald en ik beleven de geilste avonturen. Ewald had het idee om samen met mij een weekendje weg te gaan naar Duitsland. Gewoon een aantal dagen even geen vrouw en kind om zich heen. Zijn vrouw vond dit niet erg en vond het prima als twee maatjes zich met elkaar vermaakten. We gingen vanaf Schiphol met de trein naar Berlijn. In de trein zaten we in een eerste klas coupé met een blonde bloedmooie vrouw. Zij vertelde dat ze zakenvrouw was en dat ze ook naar Berlijn moest. Ewald en ik raakte aan de praat en na verloop van tijd had ik zin in koffie en vroeg of Ewald en Nadia, zo heette onze dame, misschien ook koffie wilden? Ewald wilde thee en Nadia wilde graag chocomel met slagroom... Want daar werd ze zo geil van zei ze lacherig. I

k ging de koffie halen en Ewald bleef bij Nadia achter in de coupé. Ik weet natuurlijk niet wat er in de tussentijd allemaal in de coupé is gezegd. Maar wat ik wel weet is dat toen ik terug kwam Nadia werd gevingerd door Ewald. Ik deed net of ik het niet gezien had en overhandigde hen de drankjes. Ik ging zitten en Nadia deed de gordijntjes dicht van onze eerste klas coupé.

“Zo dan ga ik me nu even verkleden als jullie dat geen probleem vinden”. Ik was verbaasd maar zei geen boe of bah en Ewald al helemaal niet natuurlijk. Nadia kleedde zich langzaam uit en ging met haar billen naar Ewald staan. Ze had alleen nog een slipje en een beha aan toen ze licht begon te kreunen. Ewald was haar billen aan het masseren en ik werd steeds geiler bij het zien van die twee. Ik pakte voorzichtig haar rand van haar slipje vast en trok deze langzaam naar beneden. Ik zag een volkomen kaal geschoren kutje en die was zo te zien al behoorlijk nat. Ik stak mijn vinger uit en begon haar langzaam over haar klitje te schuren. Nadia begon steeds harder te kreunen en Ewald begon haar bilspleet te likken.

Ik had inmiddels een enorme paal gekregen en wilde deze enorme paal bevrijden uit zijn benarde positie. Nadia pakte echter mijn hoofd en duwde mijn hoofd tussen haar benen en zei streng “likken”. Ik deed wat me gezegd werd en voelde plotseling een hand op mijn been. Dat kon niet de hand van Nadia zijn maar dat moest de hand van mijn beste vriend zijn. Geil als ik was liet ik het toe en Ewald begon over mijn inmiddels dikke pik te wrijven. Nadia begon heftig te kreunen en ik proefde dat het geile kutsap uit haar kutje kwam vloeien. Ewald was nog steeds haar kontje aan het bewerken met zijn tong. Mijn pik kreeg ook een goede behandeling en was inmiddels uit zijn benarde positie bevrijd. Nadia leek geen genoeg te kunnen krijgen van mijn tong en hield mijn hoofd op zijn plek. Ewald had zich losgemaakt van haar bilspleet en ging met zijn hoofd naar beneden om op mijn pik te zuigen.

Ik wist niet wat me overkwam. Ewald die aan mijn pik zuigt, terwijl hij getrouwd is en een lief dochtertje heeft? Daar moest ik meer van weten. Maar Nadia wist ook van geen ophouden en zei tegen Ewald dat hij nu aan de beurt was om zijn mannelijkheid aan haar te tonen. Ewald had al de hele tijd verlangd naar het moment dat hij dat geile kale kutje te mogen verwennen. Ewalds paal was lang en niet echt dik maar dat vonden de vrouwen altijd wel fijn liet hij mij altijd weten. En ik had zijn pik wel meer gezien op de reisjes die wij maakte. Hij bevrijdde zijn pik en begon haar in haar soppende kutje te nemen.

Ik ging met mijn pik boven haar hoofd staan en zei dat ze me moest afzuigen. Ewald hield het niet meer en begon zwaar te kreunen en dikke stralen sperma vloeiden uit zijn pik in haar natte kutje Nadia kwam gelijk met Ewald klaar en steunde en kreunde heftig. Omdat Ewald en Nadia zo geil kreunde duurde het bij mij ook niet lang en ik spoot haar mondje vol met zaad. Nadia probeerde te slikken maar het was zo veel dat ze dat niet voor elkaar kreeg.

Uitgeput gingen we alle drie weer zitten en kleedden ons weer aan alsof er niets was gebeurd. Nadia nam afscheid in een voorstad van Berlijn en wij reden door naar Bahnhoff zoo. Ewald en ik gingen naar het hotel en checkten in. Ewald ging op het bed liggen en ging zich even ontspannen. Ik ging mijn spullen uitpakken en even onder de douche om mijzelf op te frissen. De t.v. Ging aan en Ewald bekeek welke zenders er allemaal waren. Toen ik klaar was ging ik met mijn handdoek om op bed liggen. Vervolgens ging Ewald zich douchen. Na de korte douche kwam Ewald ook met zijn handdoek om uit de douche en zei tegen mij; “in de trein vond je dat lekker?”

“Natuurlijk” zei ik “jij toch ook!”

“Jazeker maar ik bedoelde dat ik jou pijpte?”

“Ik vond het wel vreemd maar best wel lekker. Ik ben bi” zei hij plotseling tegen mij en ik hoop dat je niets tegen mijn vrouw zegt hierover.

“Natuurlijk niet, we zijn toch vrienden.” Ewald had inmiddels weer een harde pik en deed zijn handdoek af en begon zich af te trekken. Ik vond dat niet vreemd want dat hadden we vaker samen gedaan op reis. Ik deed ook mijn handdoek af en begon mezelf ook af te trekken. Ewald stopte plotseling en vroeg of ik hem wilde pijpen. Ik zei dat onze vriendschap dan misschien wel in gevaar zou komen, maar hij zei dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Ik ging naar zijn bed en begon hem toch wel een beetje onwennig te strelen en te likken. Al gauw werd het heftiger en begon hem te pijpen en hij lag zwaar te hijgen.

“Ik wil je neuken” zei hij tegen mij. Ik ging op mijn handen en op mijn knieën voor hem zitten en wilde dat hij me op zijn hondjes zou neuken. Hij had me vaak verteld dat dit zijn favoriete standje was bij zijn vrouw. Zijn pik duwde zacht tegen mijn roze gaatje aan en was behoorlijk nat van het voorvocht. Hij duwde steeds harder tegen mijn kontje en op een gegeven moment zat Ewald helemaal in mij. Hij neukte me dat het een lieve lust was. Op een gegeven moment hield hij het niet meer en ik voelde dikke stralen sperma in me vloeien. Ik was me aan het aftrekken en kwam heftig klaar.

Uitgeblust lieten we ons op het bed zakken en kusten elkaar. Zo vielen we heerlijk in slaap en de volgende ochtend zijn we lekker gaan shoppen en hebben nog allerlei geile avonturen beleefd zowel met elkaar als met mooie vrouwen… maar daarover later meer.

Jaap van der Lul  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1871

Het Noorse cliché

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers ma, april 03, 2017 14:55:47

HET NOORSE CLICHÉ

Toen Erik vorig jaar op trektocht ging door Noord-Europa is hem op de terugtocht iets wonderlijks overkomen. Zijn hele vakantie was hij voortdurend in afwachting om die obligate Noorse schoonheid tegen het lijf te lopen die gewillig met hem het bed zou induiken. Ofwel was hij te schuchter, ofwel te lelijk. Maar, wellicht was het een opgeklopt clichébeeld. Desondanks was Scandinavië niet tegengevallen. Fantastische landschappen, rustig en niet zo koud als het uit er ziet. Hij had het genoegen mogen smaken eindelijk het poollicht van dichtbij te mogen meemaken. Uiteindelijk keerde hij dan ook met een uitgeruste geest in een gezond lichaam en platzak, terug naar huis.

Hij zou zelfs 's avonds laat thuisgeraakt zijn, moest de nochtans zo efficiënte Duitse spoorwegen hem geen loer gedraaid hebben. In Hamm bleek hij de nachttrein vanuit Berlijn naar Brussel te hebben gemist. Eigen schuld, hij moest de stoptrein maar niet genomen hebben! Erik wist dat hij niet in het station kon blijven overnachten. De vriendelijke Duitsers gooiden er onverbiddelijk iedereen uit die maar wat van een gestrande rugzaktoerist had. Een korte wandeling in de stad dan maar. Het stadscentrum bleek echter verder dan gedacht en met een zware reistas op de rug is een lange wandeling niet echt evident. Goed, dan maar van de avondlucht genieten en voor het station blijven hangen. Helaas bleek de continentale avondlucht frisser dan in Noorwegen, nochtans noordelijker gelegen. Het zou dan ook op de tanden bijten worden.

Tot plots bleek dat iemand medelijden met hem had gekregen.

Een jonge vrouw – wat de vreemde reden voor haar aanwezigheid ook kon zijn – zei hem dat als hij de laatste trein had gemist zij hem wel naar de stad kon brengen. Erik bedankte haar daarvoor, wat moest hij in de stad gaan doen zonder geld? Ze schoot in een lach. Blijkbaar werkte hij herinneringen in haar op. Ze heette Angela, moest een tiental jaar ouder zijn dan hij, zo'n 35, had kort steil zwart haar, een warme lach en een fascinerende blik toen ze naar hem luisterde. Voor één nacht kon ze wel in haar appartement in de stad overnachten. Het was volgens haar onzinnig om hier in de nacht vijf uur op de volgende trein te wachten. Erik verbaasde zich erover dat hij niet weigerde.

Even later zat hij in een Duitse middenklasse wagen op weg naar de woonplaats van een vrouw die hij nog maar een kwartier kende. Ze praatte honderduit over hoe het kwam dat ze in zo'n lelijke stad woonde, over het feit dat er nooit buitenlanders kwamen en over de pas vernieuwde straatverlichting. Ze vroeg of hij een voorkeur had aan Prince of Queen, waarop ze muziek van The Police opzette zonder op en antwoord te wachten. In haar vrij kleine appartement vroeg ze hem eerst of hij nog een kop warme chocola moest. Het durfde niet te weigeren. Terwijl ze in de keuken rommelde rolde hij zijn slaapzak in de hoek voor het Tv-toestel uit. Ze vroeg hem vanuit de deuropening of hij op doorreis of terugreis was en waar hij vandaan kwam. Toen hij op die vragen had geantwoord veronderstelde ze dat hij wel veel had gezien en dat zij er ook eens dringend uit moest om haar zinnen te verzetten. Na het uitdrinken van de chocola zei ze hem dat ze ging slapen. Ze zou hem morgenvroeg wel wekken voor ze naar haar werk ging en beloofde hem aan het station af te zetten.

Toen Erik zich had uitgekleed en in zijn slaapzak was gekropen lag hij op zijn rug en bekeek het maanlicht dat door de gesloten gordijnen op het plafond scheen. Het leek hem niet echt te bevreemden dat hij zich in en volslagen onbekende plaats overnachtte. Dit was niet nieuw, al was het wel uitzonderlijk dat ook de bewoner van die plaats hem volslagen onbekend was. Hij moest al een tijdje ingeslapen zijn want hij lag op zijn rug toen hij wakker schrok van het kraken van een houten vloer. Toen hij zijn ogen opende zag hij twee voeten even voor zich. Zijn verbaasde ogen keken omhoog en gleden langs hem naakte lichaam van een welgevormde vrouw. In het schemerdonker kon hij Angela's gelaatstrekken niet voldoende onderscheiden, maar aan de hand van haar twee felgroene ogen kon hij wel een zekere schittering opmerken.

Aanvankelijk wist hij niet wat te doen, maar draaide zich toch om en keek haar aan. Ze knielde naast hem neer en ristte zijn slaapzak verder open zodoende dat hij zich kon rechten en zijn mond om haar warme lippen kon drukken. Haar tong zocht zich de bekende weg. Ze duwde hem zacht achterover en drukte haar lippen tegen zijn nek. Voorzichtig zette ze haar tanden in zijn vel, waarna ze met haar tong verder afdaalde langs zijn hals naar zijn borst. Haar tong liet een natte streep achter tot zijn rechter tepel, die ze voorzichtig in haar hand nam. Terwijl ze eraan zoog voelde hij zijn erectie groeien.

Hij streelde met zijn ene hand haar schouder en met zijn andere probeerde hij haar hoofd verder naar beneden te duwen. Ze liet zich echter niet opjagen en trok aan één van de schaarse haartjes aan zijn navel. Een pijnscheut schoot door hem waardoor zijn penis zijn grootste omvang had bereikt. In één beweging trok ze zijn schort naar beneden. Met zijn benen bevrijdde hij zich helemaal uit de beklemming van zijn slaapzak. Hij tilde ze op zodat ze zijn onderbroek van zijn benen kon trekken. Daarna richtte ze zich op. Terwijl hij de rondingen van haar lichaam bekeek vingerde ze zichzelf en trok met haar tanden een plots te voorschijn gehaalde condoom open. Terwijl ze zijn ogen vasthield rolde ze het condoom af over zijn stijve orgaan. Ze ging schrijlings over hem heen zitten en liet zich met zacht gekreun op zijn lid zakken. Langzaam schoof de penis haar vagina binnen.

Erik slaakte een diepe zucht toen hij tot de wortel in de bron der vruchtbaarheid was doorgedrongen. Angela bewoog niet en liet haar handen over zijn warm geworden borst glijden. Hij legde zijn handen op haar ronde billen en hief zijn bekken met een harde stoot omhoog. Een hoge klank ontsnapte diep uit de keel van de jonge vrouw. Terwijl zijn handen over haar soepele lichaam gleden paste zij haar ritme aan en bewoog in een langzame beweging van harde stoten naar beneden. Hij voelde haar schaamlippen om zijn harde penis heen zuigen en begon diep te ademen. Toen hij met beide handen haar kleine maar vaste borsten greep leunde ze achteruit en legde haar handen in haar net. Hij keek haar aan en moest beroep doen op zijn ervaringen uit de Yoga om niet wild in haar te stoten om zijn hoogtepunt te bereiken wanneer een lage diepe klank uit haar halfgeopende mond kwam. Ze duwde haar hele lichaam tegen hem aan toen ze klaarkwam en zijn armen krachtig tegen de grond hield.

Toen ze uitgeput op zijn borst viel voelde hij haar en zijn hart samen onwaarschijnlijk snel kloppen. Hij verbaasde er zich over dat hij zich had kunnen beheersen, iets wat hij tijdens zijn soms dagelijkse masturbaties nooit had gekund. Angela kuste hem op de mond en op de ogen en beet hem in de oren, maar gleed niet van zijn stijve penis af. Toen haar ademhaling weer wat regelmatig was besloot hij zijn eigen passie te bevredigen. Zonder haar lichaam te verlaten duwde hij haar op haar rug en keek haar diep in de ogen. Ze knikte hem toe en streelde zijn armen en rug. Hij voelde warm vocht op haar buik. Wanneer hij zich op haar uitstrekte schoven zijn voeten tegen de bank. Zachtjes schoof hij haar vooruit en duwde een stapel video's opzij. Hij voelde haar harde tepels tegen zijn lichaam toen hij zich tegen haar aan drukte. Ze ademde warme lucht tegen zijn oor en fluisterde onverstaanbare liefdesklanken terwijl ze haar benen om hem heen sloeg.

Zonder haar aan te kijken bewoog hij zijn bekken met afwisselend korte stoten en lange halen tegen haar aan. Door zijn bewegingen schoof ze verder op de koude vloer van de slaapzak af, maar het leek haar niet te deren. Toen hij voelde dat een hoogtepunt dichterbij kwam stopte hij zijn bewegingen. Hij liet zijn ademhalingsritme opnieuw dalen. Hij strekte zijn handen achteruit en duwde haar gesloten benen van zijn af. Hij trok zich volledig van haar af en schopte de verfrommelde slaapzak weg terwijl hij haar nogmaals bekeek terwijl ze zelf haar borsten streelde. Hij nam zijn penis in zijn rechterhand en steunend op zijn linkerarm zocht hij opnieuw de warme ingang tussen haar gespreide benen op. Erik keek hoe zijn harde penis langzaam haar wachtende lichaam ingleed, soepel door de vochtigheid van haar sekse pompte. Hij zocht steun op zijn beide armen en stootte een eerste keer diep in haar gloeiende lichaam. Hij voelde zweet op zijn rug en voelde hoe ze zichzelf verbeet om haar genot uit te schreeuwen. Daarop gaf hij een tweede stoot waarop ze opnieuw achteruit schoof.

Ze legde haar uitgestrekte armen op zijn billen en trok hem dichter tegen zich aan. Hij probeerde zich nog meer op te richten om haar te bekijken terwijl hij zich in haar verlustigde. Met zijn hoofd in zijn nek versnelde hij zijn ritme. Al vlug was hij ieder besef van tijd en plaats verloren terwijl hij het tempo van zijn stoten verhoogde. Kreunend spoot hij zijn levensvocht in een reeks ritme-loze bewegingen van zijn onderlichaam, waarna hij op zijn partner neerzakte. Haar lichaam bewoog mee toen met de laatste stuiptrekking zijn geest volledig leegstroomde. Pas toen hij haar voorhoofd kuste en de wegebbende energie voelde, wist hij dat ze gelijk met hem was klaargekomen. Hij richtte zich op en trok zich terug waarop hij het condoom onhandig van zijn penis haalde en dichtknoopte.

Samen stommelden ze naar haar bed waar ze in elkaar armen in een sluimerende slaap vielen. De volgende morgen gaf Angela toe dat zij hem inderdaad had meegenomen met het oog op een fikse vrijpartij. Ze had het al enkele weken uitgemaakt met haar vriend, maar moest noch fysiek afscheid nemen van haar liefde. Voor ze hem aan het station afzette wisselden ze hun adressen uit. Erik was steeds welkom op doorreis. Er zou steeds een bed voor hem klaar staan! En zo was deze vakantie voor hem ook nog op het seksuele vlak een meevaller geworden. Hij wist alleen niet of hij het zijn vrienden zou vertellen. Ze geloofden hem vast toch niet!

Jaap Vanderlul

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1778

OP DE AFSPRAAK

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers do, november 03, 2016 11:43:07

OP DE AFSPRAAK

Zoals de tijd met zich meebrengt had ik Inge leren kennen via een advertentie op een datingsite. Ze is een erg mooie getrouwde vrouw van 46, en heeft 1 dochter die het huis net uit is. Ze had op een verhaal gereageerd en zo begon er een spannende mail wisseling.

We stuurden elkaar vaak mail met dingen die we geil zouden vinden om te doen. Op een gegeven moment werden de mails geiler en bedachten we wat wij met elkaar zouden doen. Tot het op een gegeven moment het er echt van kwam. We spraken een datum af. Erg spannend want ze blijft natuurlijk een getrouwde vrouw. Haar man was weg voor twee dagen ze was zeker dat we niet betrapt konden worden. Het duurde nog vier weken voordat die dag er ook eindelijk was. De dag dat ik naar Inge ging. In de tussentijd werden de mails alleen maar geiler, we hadden elkaar in onze fantasie al erg vaak uitgekleed, gelikt en geneukt.

Eindelijk was het zo ver, een maandag in het voorjaar zat ik om 12 uur in de trein op weg naar Inge. Ze woonde een uur reizen met de trein bij mij vandaan. Niets zo ver, maar dat uur duurde heel lang. Aan de ene kant was ik super zenuwachtig, maar aan de andere kant ook erg geil.

Ze woonde dicht bij het station, ik kon er zo heen lopen. Ik zag dat ze erg groot woonde. Ik belde aan en ze kwam naar de deur toe. Ze zag er goed uit, net als op de foto’s. Niet heel groot, lekker stevig maar niet dik. Ze heeft bruin haar en erg mooie borsten die verhuld zijn in een mooi strak shirtje. We gingen eerst wat drinken en de spanning was er, dat voelde al goed. Op een gegeven moment vroeg ze of ik een rondleiding door het huis wilde, en natuurlijk wilde ik dat want ik wist bij welke kamer we zouden blijven hangen.

Het was een mooi huis, en voor mij liepen twee lekker billen in een strakke broek. Waar ik mijn ogen maar moeilijk vanaf kon houden, omdat ik wist dat ik er zo aan kon zitten! We kwamen bij de gang naar de slaapkamer en nu stonden we dicht bij elkaar. We keken elkaar recht in de ogen en onze lippen kwamen dichter bij elkaar. Toen we elkaar raakten begon het, je voelde het door onze lijven gaan hoe geil we waren. We wilden elkaar en belanden op bed. Onze handen gingen over elkaars lichamen en de kledingstukken gingen al snel uit. Ik ging met mijn hand over haar borsten, ze voelden heerlijk aan. Lekker zacht en een perfecte maat. We lagen allebei alleen nog in onze boxer en string.

Ik ging met mijn handen over haar string heen, ik voelde haar lekkere kutje in haar string zitten. Ik trok haar string uit en ging verder op verkenning met mijn hand. Ik voelde nu voor het eerst met mijn vingers haar lekkere kutje, ze was niet helemaal kaal. Een mooi bijgeschoren streepje had ze. Haar schaamlippen voelde lekker zacht, en ik ging met mijn vinger in haar natte kutje. We zoende ondertussen nog door, maar toen ik met mijn vinger in haar kwam stopte ze even. Ze kreunde licht en ze voelde zo lekker aan. In onze mail-fantasie hadden we dit natuurlijk al heel vaak gedaan.

Ik stopte met zoenen, maar mijn vinger ging door en ik streelde er nog een bij in. Ik ging nu aan haar oorlel likken. Inge werd alleen maar geiler hierdoor en ik ook. Terwijl ze nog geeneens in mijn boxer heeft gevoeld. Ik ging met mijn mond via haar hals naar haar borsten. Met mijn vrije hand pakte ik haar linker borst en likte de tepel ervan. We keken elkaar aan en we zagen aan elkaar dat we het heerlijk vonden. Ik ging via haar buik naar haar geweldige kutje. Eerst plaagde ik haar een beetje door eromheen te likken. Toen nam ik een lip van haar kutje in mijn mond en likte eraan. Ik likte in haar kutje, ze kreunde en ik proefde haar. Ik likte haar hele kutje behalve haar klit.

Ze hield het niet meer en ik ging voor de klit. Ze kreunde nog harder en geiler, ze pakte mijn hoofd. Inge drukte mijn hoofd tegen haar kut aan. Ik wist nog uit de mails dat het haar heerlijk zou lijken als ik ook aan haar kontje zou likken, maar dat niemand dat ooit gedaan had bij haar. Dus ik ging van haar klit naar beneden, en ik merkte hoe opgewonden ze reageerde toen ik naar beneden ging. Ik kwam bij haar sterretje aan en likte eraan. Ik had dit ook wel eens bij een ex gedaan, maar bij deze vrouw was het zo veel geiler. Het smaakte lekker, en het idee was zo geil. Toen ik dit een poosje had gedaan ging ik weer met haar klit bezig en stopte twee vingers in haar kut. Ik bleef likken en Inge riep dat ze klaar ging komen. Ze kwam heel heftig klaar en mijn vingers zaten voor een paar tellen helemaal vast in haar kutje, zo erg spande ze die aan. Ze schreeuwde het uit.

Ik ging naast haar liggen nadat ze was gekomen en begon haar te zoenen. Ze kwam weer een beetje bij haar positieven en nu ging zij met haar hand op verkenning. Ze voelde hoe hard en groot ik was. Ze trok mijn boxershort uit en sloot haar hand om mijn lul. We waren nog heftig aan het zoenen en ze trok mij lekker af. In mijn handen had ik haar lekkere volle billen. Ze keek me aan en zei dat ze mij nu heerlijk ging pijpen, maar ik moest wel zeggen als ik klaar zou komen.

Ze nam mijn stijve in der hand, en ging over mijn eikel likken. Ze trok mij tegelijkertijd af en het was al heerlijk. Ik wilde meer, en dat deed ze ook. Ze nam nu mijn penis in de mond en begon mij heerlijk te pijpen. Je kon echt merken dat ze ervaring had. Het was hemels en ik drukte haar hoofd nog wat verder zodat hij zo diep mogelijk in haar mond zat. Ik wist wel dat dit niet heel lang ging duren voordat ik zou komen, dus ik zei tegen Inge dat ik bijna zou komen. Ze stopte abrupt, en kwam over me heen hangen. Ik wilde dat ze door ging maar dat wilde zij niet.

Ze kwam met haar gezicht naar de mijne en onze tongen vonden elkaar weer. Maar nu bewoog ze haar kutje op zo’n manier dat ik in één keer helemaal in haar kutje zat met mijn lul. Ze ging als een wilde te keer op mijn harde. Ik had in één hand een lekkere borst en in de andere een bil. Het voelde heerlijk en ik ging lekker in het ritme mee. Ik pakte allebei haar billen vast en drukte haar elke keer harder op mijn lul, en zij kreunde hierdoor ook elke keer harder.

Toen zei ik tegen haar dat ik haar op zijn hondjes wilde nemen en dat leek haar ook wel wat. Inge kroop van mij af en ging op haar knieën zitten met haar kont naar mij toe gericht. Ik zag haar heerlijke sterretje weer en likte er nog even aan. We werden daardoor allebei nog geiler. Ik stopte mijn pik van achter in haar druipende kut en hij ging er in één keer weer helemaal tot mijn ballen in. Ik stootte diep in haar en ze kreunde luid. Ze schreeuwde dat ik door moest gaan en dat ze bijna kwam. Ik kon het ook niet veel langer ophouden en ging nog wat sneller. Ik stopte mijn duim in haar kont, en zij pakte mijn zak vast en kneed erin. Hierdoor kwamen we allebei bijna meteen klaar en kreunde en schreeuwde de hele kamer door.

Ze schoof onderuit op haar buik, en ik ging op haar liggen. Allebei helemaal uitgeput en voldaan.

Jaap VanDerLul

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley.

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1686

Ochtendstond

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers do, maart 31, 2016 11:04:34

OCHTENDSTOND

Het is zaterdagochtend, rond half acht. Zijn vrouw ligt nog te slapen, maar Bruno is klaarwakker en besluit zachtjes uit bed te klimmen. Hij trekt een trainingsbroek en een T-shirt over zijn blote lijf, doet de slaapkamerdeur voorzichtig dicht en gaat koffie zetten. Hij kijkt naar buiten, het ziet er niet koud uit, dus besluit hij met slechts twee kledingstukken aan de krant te gaan halen.

Bruno woont op de tiende etage in een mooi appartement, maar het nadeel is dat hij ’s ochtends altijd helemaal naar beneden moet om het nieuws op te halen. Hij drukt op het knopje en ziet dat de lift net op de twaalfde is gestopt. Even blijft die daar staan en dan verandert het cijfer in een elf en een tien. De deur schuift open en Bruno wil snel naar binnen lopen, maar houdt ineens in. Tegen de achterwand geleund staat een van zijn bovenbuurvrouwen. Hij ziet haar wel eens, maar spreekt haar nauwelijks en kent haar naam niet eens. Ze is ergens in de dertig en hij weet dat ze twee kinderen heeft. Meer niet.

Als de deur achter hem dicht schuift, ziet hij haar pas goed. Zijn blik glijdt van haar voeten over haar lichaam naar haar gezicht. Ze staat op blote voeten en heeft een witte badjas om zich heen geslagen die wordt dichtgehouden met een losse ceintuur. “Goedemorgen,” zegt ze lachend. Bruno murmelt iets terug wat daar op lijkt, maar pijnigt intussen zijn hersens met de vraag of ze iets onder die jas een zou hebben. Ze glimlacht nog steeds en ze volgt zijn blik. Als hun ogen elkaar kruizen, kijken ze elkaar even strak aan. De spanning is te snijden, de sfeer voelt heel sensueel aan, maar geen van beiden zegt iets.

Met een schokje stopt de lift op de begane grond en Bruno doet een stap opzij om haar voor te laten gaan. Ze schuift op nog geen tien centimeter langs hem en hij ruikt haar natuurlijke lichaamsgeur. Dan lopen ze achter elkaar naar de postbussen. Bruno kijkt naar haar wiebelende kontje onder de witte achterpanden van de badjas. Zij was hem nooit zo erg opgevallen, ze is niet echt mooi, vrij klein en een beetje mollig. Als hij haar tegenkwam, was ze wel vaak vrolijk en zei ze vriendelijk gedag. Ze draaien beiden de sleutel van de postbussen om. Zij pakt de krant, maar Bruno treft een lege bus aan.

“Shit,” zegt hij, “kom ik daarvoor mijn bed uit, de krant is er nog niet.” Ze lacht weer en biedt aan dat hij de hare wel mag lezen als ze hem uit heeft, ze komt hem wel even langsbrengen. Ze moeten even wachten, want de lift is weer naar boven vertrokken en ze zien dat die stopt op de achtste. Bruno is iets groter dan zij en hij staat schuin naast haar, maar kan niet door de halsuitsnijding zien of ze iets aan heeft. Ze kijkt opzij, ziet zijn puilende ogen en zegt, alsof ze zijn gedachten kan raden.

“Nee, ik heb hieronder niets aan. En jij ook niet, geloof ik.” Haar blik gaat naar zijn kruis, waar een kleine uitstulping zichtbaar is, hoewel hij nog geen volledige erectie heeft.

Het cijfer boven de lift verandert net van een 2 in een 1 en ze doen samen een stap naar achteren. Daardoor raakt ze met haar linkerarm Bruno ‘s rechterzij, maar ze doet geen moeite die arm weg te halen. Even staan ze zo, dicht tegen elkaar aan, tot de deur open gaat en een van de andere buren de lift uit stapt. De drie wisselen snel de ochtendformaliteiten uit, de buurman loopt naar buiten en met zijn tweeën stappen ze de lift weer in. Zij drukt op twaalf en gaat met haar rug tegen de zijwand staan, terwijl de lift zich in beweging zet. Bruno vergeet in zijn opwinding op de tien te drukken.

Weer snellen zijn ogen langs haar lichaam, haar blote voeten (iets te groot voor haar lengte), de enigszins bolle kuiten, de verborgen verleidingen onder de witte stof en haar alledaagse, vrolijke gezicht met de krullende donkerblonde haren. Hij voelt zijn pik langzaam maar zeker omhoog komen. Hun ogen ontmoeten elkaar weer en hij bespeurt een uitdagende blik erin, die hem nog geiler maakt dan hij al is. Ze staan een halve meter van elkaar en hij wil een stap vooruit doen als de lift ineens met een schokje stopt. De deuren schuiven open en vertwijfeld kijkt Bruno naar het cijfer 12.

“Wat aardig van je dat je me helemaal naar boven wil begeleiden,” zegt ze weer lachend.

Ze stapt niet uit de lift, maar blijft hem lachend aankijken met diezelfde blik als daarnet. Langzaam schuiven de deuren weer dicht, maar de lift blijft staan op de twaalfde verdieping. Dan doet hij toch die stap naar voren en trekt met een snelle beweging de ceintuur van haar badjas los. De jas valt open en hij schuift zijn armen tussen de jas en haar naakte lichaam. Ze doet niets om hem tegen te houden als hij haar tegen zich aan drukt. De krant hangt losjes in haar ene hand, terwijl haar andere arm zich naar zijn kruis beweegt. Door de stof van de trainingsbroek voelt ze dat Bruno nu een volle erectie heeft. Hij kust haar in haar hals en met zijn rechterhand streelt hij over een van haar volle borsten. Hij voelt dat haar tepel heel hard geworden is.

Snel drukt hij op het knopje -1, de etage onder de begane grond waar de garage zich bevindt. De lift komt weer in beweging en even blijven ze dicht tegen elkaar aan gedrukt staan, in spanning of er onderweg niet gestopt zal worden, maar nergens gaat een lampje branden. Ze masseert zijn harde pik een beetje en hij schuift zijn T-shirt ophoog, zodat zijn borst tegen haar borsten drukt. Ze laat de krant vallen en haar, nu vrije hand, schuift onder zijn broek en begint zijn billen te kneden. Als de lift tussen de begane grond en de garage is, drukt Bruno snel op het STOP knopje. Ze hangen nu tussen twee etages in.

“Als er iemand naar boven of beneden wil, nemen ze de andere lift maar,” fluistert hij in haar oor.

Snel trekt hij de badjas langs naar schouders naar beneden en bewondert haar volle borsten en het keurige plukje donkerblond schaamhaar boven haar grote schaamlipjes die iets naar buiten staan. Zij trekt zijn broek naar beneden en begint snel maar geroutineerd aan zijn pik te trekken. Zijn handen glijden over haar lichaam en belanden tussen haar benen, die ze iets uit elkaar gedaan heeft. Hij strijkt met een vinger door haar spleetje en voelt dat ze drijfnat is. Ze rilt als hij langs haar klitje komt en begint nog sneller aan zijn pik te trekken.

Dan draait ze zich ineens om en gaat met haar handen geleund op de steun aan de achterkant van de lift voorovergebogen staan met haar benen nu wijd uit elkaar.

“Snel, anders komen er mensen, ik wil nu klaarkomen.” Bruno gaat achter haar staan, neemt zijn paal in zijn hand, trekt de voorhuid naar achteren en zet zijn kloppende eikel tegen haar kutje aan. Met een hand houdt ze haar schaamlippen open, zodat hij probleemloos naar binnen glijdt. Hij drukt zich tegen haar kont aan en pakt haar borsten beet, die voorover hangen en daardoor nog groter en langer lijken. Met een paar vingers wrijft ze heftig over haar klitje, terwijl hij soepel in haar natte opening heen en weer gaat.

Ze hebben geen notie van tijd, maar voor hun gevoel doen ze er niet langer dan een minuut over om vrijwel tegelijkertijd, zacht kreunend, klaar te komen. Even hangt Bruno over haar heen, dan trekt hij zijn lul uit haar opening. Ze richt zich op en draait zich naar hem om en ze geven elkaar een heerlijke tongzoen. Dan trekt ze haar badjas weer aan en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, haalt ze een pakje zakdoekjes uit haar jaszak en geeft er één aan Bruno. Met de ander veegt ze zoveel mogelijk sperma van haar dijen en uit haar spleetje, terwijl Bruno zijn pik schoonveegt.

Hij haalt de lift van de blokkering af en als ze bij de garage zijn drukt hij op de knopjes 10 en 12. Er stapt verder niemand in, maar als ze bij het tiende zijn beland, laat hij de deuren open en dicht gaan en lift weer mee naar de twaalfde. Daar gaat hij tussen de deuren staan, zodat die niet meer dicht kunnen. Ze geven elkaar weer een kus en zij zegt, dat ze al vreselijk geil was, toen ze uit bed kwam. Haar man sliep nog en ze besloot alleen een badjas aan te trekken terwijl ze krant ging halen. Toen hij binnenstapte, werd ze daar erg opgewonden van en ze had gemerkt dat hij die spanning ook voelde. Ze geven elkaar nog een snelle kus en Bruno drukt weer op 10. De deuren schuiven dicht en openen zich weer op zijn eigen etage.

Jaap VanderLul

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1577

ALEX EN ALEXANDRA

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers di, december 01, 2015 18:14:26

ALEX EN ALEXANDRA

Al geruime tijd heb ik zin om eens iets te schrijven, puur fantasie, buiten de gebaande paadjes. Ik schrijf over het onderwerp zonder enige praktische ervaring, het is dus mogelijk dat ik detailfouten maak. Hoe dan ook lijkt hetgeen ik schrijf geil genoeg om hier een plaatsje te krijgen.

Alexandra werkte in een striptease tent in Antwerpen. Ze was een prachtige vrouw en met haar volle borsten, lange benen en welgevormd kontje, kon ze in elke striptent aan de slag die ze maar wilde. Degene waar ze in werkte was een niet zo grote en ook een niet zo bekende, maar toch was ze vanaf het begin enthousiast geweest en wel omdat S-Male, zo heette de striptease tent, de enige in Antwerpen was, waar een transseksueel kon optreden en Alexandra was een transseksueel van de eerste orde! Vroeger toen ze Alex heette, was ze niet echt ongelukkig met haar lichaam, maar toch was er iets dat ze miste en al snel in haar nog jonge leven liet ze zich opereren. Dat was de meest ingrijpende periode in haar leven geweest, maar achteraf was ze blij dat ze het had gedaan, want als vrouw voelde ze zich pas echt als een vis in het water. Avond aan avond stond ze haar show te doen; ze was dan gekleed in een sexy korte rok met netkousen, jarretel en hoge hakken en als ze zich op de opwindende muziek langzaam voor tientallen mannen ontkleedde tot op haar slipje, steeg haar geilheid even snel mee. Het moment dat ze haar broekje uiteindelijk uitdeed en de verbaasde blikken van al die kerels, was voor haar het hoogtepunt van de avond.

Al enige tijd merkte ze dat elke avond steeds een en dezelfde man naar haar show kwam kijken. Hij keek Alexandra al maar aan en ze kon aan zijn ogen zien, dat hij ervan genoot. Op een avond besloot ze na de show de bar in te gaan en de man aan te spreken. Hij bleek Jacques te heten en was vertegenwoordiger van landbouwmachines van een bedrijf uit Gent. Ze raakten geanimeerd in gesprek en uiteindelijk wees alles erop, dat ze hem meenam naar haar appartement, want Jacques was bepaald een aantrekkelijke vent en ze was die avond weer zo geil geworden van haar eigen show. Deze keer had ze geen zin om alleen te zijn in bed en daarom besloot ze Jacques mee te nemen. Hij wist dat ze transseksueel was, dus die barrière was al genomen. Jacques maakte het zich gemakkelijk op de grote bank van Alexandra en hij wachtte vol ongeduld op haar. Ze had hem verteld dat ze zich even zou omkleden en ieder man wist wat dat in deze situaties betekende. Hij verheugde zich er op om Alexandra in geile lingerie te zien en hij werd daarin niet teleurgesteld; Alexandra droeg een zachtroze babydolletje met idem broekje eronder aan. Ze liep naar hem toe en ging naast hem zitten, sloeg haar benen over elkaar en drukte zich tegen hem aan. Jacques beantwoordde haar geknuffel met een hete tongzoen en al snel lagen ze dicht tegen elkaar aan te vrijen. Alexandra was een hete en ervaren vrouw en Jacques was al niet veel anders. Ze hoefden elkaar niets wijs te maken of te leren en al snel had Jacques Alexandra ontdaan van haar kleine slipje. Hij boog zich naar voren en Alexandra's lul sprong uitdagend naar zijn gezicht. Hij liet zijn gulzige mond er langzaam overheen glijden en voelde tegelijkertijd, dat ook Alexandra zich niet onbetuigd liet, want zonder dat hij er veel van merkte had ze zijn broek open gemaakt en zijn dikke penis uit zijn onderbroek getoverd. Beiden lagen nu in standje 69 elkaar heet te pijpen en het spermavocht liep langs hun vochtige lippen. Jacques pijpte zijn Alexandra vol overgave en Alexandra deed al niet veel anders. Op een gegeven moment besloot Jacques Alexandra van achteren te nemen en Alexandra ging al voorover op haar knieën op de bank zitten om Jacques 's dikke lul te ontvangen. Hij maakte zijn vingers nat en wreef sexy over haar bilnaad, zodat deze lekker glad werd. Alexandra kreunde het al uit van genot en ze vroeg zich af hoe dat zou zijn als ze eenmaal Jacques in zich. Even later voelde de eikel van Jacques tegen haar mooie ronde rozetje en meteen daarop drong hij van achteren bij haar naar binnen. Er trok een geweldig fijne tinteling door haar lichaam en ze kreunde van puur genot. Ook Jacques deed dat, want hij voelde haar warme anus helemaal om zijn pik heen. Hij begon haar nu langzaam maar zeker steeds sneller te naaien en wild schokten beide lichamen tegen elkaar aan. Jacques voelde zijn orgasme al snel opkomen, maar hij wist dat Alexandra nog veel langer wilde genieten van zijn geneuk. Daarom hield hij zich steeds even in, totdat het opkomende orgasme was weggetrokken, maar daarna begon hij wederom als een bezetene te neuken. Alexandra zat nog steeds op haar knieën voor hem en voelde zijn handen zich om haar mooie ronde heupen sluiten. Dit was vaak het teken, dat mannen gingen klaarkomen, want ze hielden het nu niet langer meer tegen en Jacques was daarop geen uitzondering. Hij wilde zijn lul uit haar gaatje halen, maar dat hield ze meet een beweging van haar hoofd en een licht gekreun tegen; Jacques mocht, ja moest in haar klaarkomen, dat wilde ze!

Jacques liet zich dat geen twee keer zeggen en ging nu als een dolle hond te keer in haar zalige kontje. Zijn orgasme voelde ze plotseling komen en de golven sperma spoten diep bij haar naar binnen. Jacques kreunde het uit van genot en hijgde zwaar. Toen hij de laatste druppel uit zijn lul bij Alexandra naar binnen had geloodst, trok hij zijn steeds slapper wordende pik uit haar kontje en ging hijgend op de bank liggen. Alexandra liet hem echter geen moment met rust, want nu was zij aan de beurt. Ze ging bovenop hem zitten en bracht haar lul naar Jacques ‘s mond en liet hem eraan zuigen. Jacques nam de zware speer van Alexandra in beide handen en begon haar langzaam te pijpen. Hij genoot van die warme speer in zijn mond terwijl er verder een warme en opwindende vrouw bovenop hem zat. Alexandra zat nu te kreunen en begon Jacques langzaam in zijn mond te neuken. Jacques pakte haar bij haar mooie ronde kontje en wreef en kneep er wellustig in. Hij raakte opgewonden van deze prachtige bilpartij in zijn handen. Alexandra begon nu steeds zwaarder te hijgen en te kreunen en het was Jacques duidelijk dat zijn bedgenoot zou gaan klaarkomen en hij besloot, dat Alexandra in zijn mond zou mogen klaarkomen; hij was immers ook bij haar binnen klaargekomen. Toen het orgasme van Alexandra kwam, voelde Jacques de warme stroom sperma zijn mond binnen worden gespoten en hij dwong Alexandra om in zijn mond te blijven spuiten door haar kontje van achteren beet te pakken en stevig naar voren te drukken.

Die nacht zouden ze beiden nog een keer klaarkomen en het flatje van Alexandra werd de vaste tussenstop van Jacques als hij op weg was door de Vlaamse en Zeeuwse polders.

Jaap Vander Lul

De lezers waardeerde dit stukje met smileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1496

VERWARRING TROEF

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers di, november 17, 2015 15:36:08

VERWARRING TROEF

Op een mooie zonnige middag zat ik in de tuin bij mijn beste vriend Robbe. Robbe en ik kenden elkaar al van de middelbare school en daarna hebben we samen gestudeerd. Nu we begin 30 zijn heeft onze vriendschap nog niets aan kracht ingeboet. Ook niet door de vele vriendinnen die in de loop der jaren voorbij zijn gekomen. Hoewel ik het toch nooit echt leuk heb gevonden dat hij Monique ‘kreeg. Ook ik had een oogje op haar. Robbe en ik zaten samen met Monique, zijn vrouw, in de tuin koffie te drinken en wat te praten over koetjes en kalfjes. Monique was een aantrekkelijke blondine met bruine ogen en kort haar. Ze was gekleed in een zwarte bikini met daarover half- open een lichtblauw overhemd van Robbe. Ze zag er zeer opwindend uit. Robbe en Monique kregen tijdens hun studententijd een relatie. Het was me nog steeds niet duidelijk waarom ze voor hem had gekozen en niet voor mij. Of wist ze niet dat ik toen verliefd op haar was? Dat kon toch bijna niet.

Plotseling ging de telefoon. Robbe griste zijn mobiel uit zijn borstzakje alsof hij op het belletje zat te wachten. Het gesprek was kort en eindigde met.

“Ik kom er zo aan. Sorry, jongens, ik moet weg, dat krijg je als eigen baas” zei Robbe en weg was hij.

“Dat gebeurt nu zo vaak. Uren blijft hij weg,” verzuchtte Monique. “Hoe kan hij nu zo’n mooie vrouw lang alleen laten,” vroeg ik ironisch.

“En dan nog wel met zijn beste vriend!” Antwoordde Monique schalks. “Jij nog wat drinken?” Zonder mijn antwoord af te wachten pakte ze de glazen en liep naar de keuken. Ik keek haar na. Monique was nog steeds een mooie vrouw. Slanke benen met lekkere stevige billen, een sensuele mond en naar verhouding grote borsten. Het leek alsof ze voelde dat ik naar haar keek, net of ze met opzet draaide met haar kontje. Ik verzonk in gedachten: “Ach... had ik toen maar, jaren terug op dat feest…”

Ik schrok op toen Monique terugkwam met twee flesjes bier. Haar borsten schommelden toen ze terugliep naar haar stoel. Toen ze me het flesje aanreikte zag ik dat ze haar bikini had uitgedaan. De bovenste knoopjes van haar blouse waren los en ze gunde me een blik op haar gebruinde borsten. Ik slikte.

“Proost” zei ze en ze nam een slok uit het flesje, daarna likte ze langs de hals-rand. “Proost” en ik nam gauw een slok. ‘Ik droom toch niet? Het lijkt net of ze me hier zit op te geilen’ dacht ik bij mezelf. Ze trok haar benen op en zette haar hielen bij elkaar op de rand van het zitgedeelte van de bank. Ze zat met de knieën van me af en ik zag haar mooie benen. Ik begon het warm te krijgen.

“Mag ik je een vraag stellen?”

“Ga je gang,” antwoordde ik.

“Waarom heb jij eigenlijk geen nieuwe vriendin, na Sylvia?” De directheid van de vraag overviel me en ik verslikte me bijna in mijn bier.

Monique zag het en zei: “Het verbaast me, zo’n leuke vent als jij.” Daarbij keek ze me recht in mij ogen om vervolgens me van top tot teen op te nemen.

“Sylvia was heel bijzonder, we hadden het heerlijk samen in alle opzichten. Maar ja, uiteindelijk voelde ze zich toch meer aangetrokken tot een vrouw. Ze wilde dat niet combineren met een relatie met mij.” Het verbaasde me dat ik dit zomaar aan haar kon vertellen. Sylvia had me deze mededeling zo’n jaar geleden gedaan en was vervolgens vertrokken. Voor welke vrouw wist ik nog steeds niet.

“Bovendien,” vervolgde ik “hebben mijn vrienden, en met name Robbe, inmiddels alle mooie vrouwen ingepikt.”

“Nou ja gepikt,” zei ze, “ik kan nog wel wat hebben hoor. Ze keek me aan met een geile blik.

Ze ging voor me staan en knoopte langzaam haar blouse verder open. “Volgens mij ben jij een echte borstenman” zei ze en ze duwde haar stevige bollen in mijn gezicht. Ik twijfelde even, maar toen ze langzaam haar borsten heen en weer schudde kon ik me niet meer bedwingen. Ik drukte ze tegen elkaar met mijn handen en begon haar tepels om beurten te likken. Ik beet zachtjes in haar harde knoppen en draaide ze rond tussen duim en wijsvinger. “Ja, ik ben een borstenman,” dacht ik bij mezelf. Ze kreunde zachtjes en fluisterde.

“Ga eens staan.” Ik stond op. Monique trok mijn poloshirt over mijn hoofd. We keken elkaar in de ogen en onze monden raakten elkaar. Onze tongen stoeiden, haar handen streelden mijn rug. Ik trok haar blouse over haar armen omlaag en ging met mijn nagels over haar ruggengraat Ik streelde haar billen en drukte haar onderlichaam dichter tegen me aan. Onze monden maakten zich los.

“Oh Monique ik…”

“Sshhhssttt,” fluisterde ze, “niets zeggen.” Ze zoende mijn hals, haar handen streelden mijn schouders en daarna mijn rug. Mijn handen gingen via haar billen over haar buik omhoog naar haar borsten. Ik ‘woog’ ze met mijn handen om ze daarna te verkennen met mijn duimen over haar tepels. Monique streelde mijn borst en mijn tepels. Die zijn zeer gevoelig. Ze likte aan mijn linker tepel en zoog zachtjes.

“Hm… lekker.” Terwijl ze met mijn tepels speelde knoopte ze mijn broek los. Ze trok de broek gelijk met mijn slip op mijn enkels. Ik stapte eruit. Ze drukte haar harde tepels tegen mijn borst en met haar linkerhand streelde ze mijn zak en ballen. Langzaam schoof ze naar beneden. Haar harde tepels streelden mijn lijf. Een heerlijke sensatie. Ondertussen bleef ze mijn tepels masseren met haar duim en wijsvinger. Ik had veel fantasieën over Monique gehad, maar dit overtrof alles. Ze ging verder naar beneden en nam mijn harde paal tussen haar borsten. Ik drukte ze bij elkaar en maakte voorzichtig stootbewegingen.

“Ja…ah, toe dan,” spoorde ze me aan en ze kneep daarbij in mijn tepels. Ik stootte harder en mijn pik zwol verder. Oh… wat was dit lekker. Het leek alsof ze precies wist wat ik lekker vond. ‘Die Robbe boft,’ dacht ik bij mezelf. Ze liet zich op haar knieën zakken en begon mijn paal te likken. Ze nam mijn eikel tussen haar warme lippen en zoog mijn paal dieper haar mondje in. Met haar linkerhand kon ze nog net mijn linker tepel strelen, haar rechterhand kneedde mijn ballen. Ik nam haar harde tepels tussen duim en wijsvinger en draaide ze rond. Ze pijpte me op het ritme van mijn draaien. Precies zoals ik het graag had. Mijn pik begon te kloppen.

“Oh Monique, ik ga komen,” kreunde ik. Ik wilde me terugtrekken, maar ze liet het niet toe. Ze legde haar handen op mijn billen en begon me sneller en harder te pijpen. Ik greep me vast in haar korte haren en na een paar korte felle stoten kwam ik klaar. Mijn zaad spoot haar mondje in en ze slikte. Mijn pik klopte na en ze kneep ook de laatste druppels eruit. Ze zoog en likte mijn eikel schoon. Ze keek omhoog en haar ogen glimlachten.

Monique liet zich achterover vallen in het gras. Goddelijk lag ze daar. Monique, de vrouw waar ik altijd naar had verlangd. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en duwde zachtjes haar benen uit elkaar. Ik streelde met mijn nagels de binnenkant van haar dijen. Ze kreunde. Ik had voor het eerst uitzicht op haar kutje. Geschoren, met aan de bovenkant nog een plukje haar. Prachtig. Haar geil druppelde op haar lipjes. Mijn nagels gingen wat harder over haar dijen. Ze kreeg kippenvel Mijn armen schoven onder haar benen door over haar buik richting haar borsten. Ik zoende en likte de binnenkant van haar linkerdij. Ik gaf een kusje op haar kutje en begonnen haar borsten te kneden. Mijn tong ging door haarlipjes en over haar clitje. Ze sidderde even.

“Oh…ho…oh… lekker,” fluisterde ze. Ik zoog aan haar clitje. Daarna gleed mijn tong weer door haar speeltje. Ik trok zachtjes aan haar tepels. Ik neukte haar met mijn tong en nam haar clitje vervolgen tussen mijn lippen. Ik wisselde af en speelde met d’r. Monique begon zwaarder te ademen en heftiger te kreunen. Het puntje van mijn tong flitste over haar clit en ze begin te schokken. Haar spieren spanden zich en ze drukte haarbenen bij elkaar. Mij hoofd zat klem, maar ik bleef likken.

“Ja… ah… oh… ja… ha… ja… mm… ” Even later ontspande ze en trok me aan mij haren naar haar toe. “Lekker,” fluisterde ze, “bedankt.”

“Jij ook bedankt” zei ik zacht. Haar hand gleed richting mijn pik. Die was inmiddels al weer hard geworden.

“Ik vind het zeer opwindend een vrouw te bevredigen,” zei ik.

“Ik weet het,” antwoordde ze. Als je me wilt neuken, moeten we naar binnen, want daar liggen de condooms.”

Voor ik van verbazing was bekomen, was ze al bijna in het huis.

Ik liep snel achter haar aan. Ik begreep er niks van. Ze was altijd enigszins afstandelijk tegen me geweest en nu verleidde ze me, de beste vriend van haar man. Waarom? Kwam ze tekort bij Robbe? Toen ik haar slaapkamer binnenkwam zat ze op haar knieën met haar benen wijd. Ze lachte naar me.

“Kom maar mannetje, ik weet wel wat jij wilt.”

Ik stond aan de rand van het bed. “Hm…, die moet nog wat harder” en ze begon me te pijpen. Ik kneedde haar heerlijke tieten. Ik voelde haar tepels verstijven. Ze stopte met pijpen en vroeg me te gaan liggen. Ze nam een condoom uit het nachtkastje en maakte de verpakking open.

“Sorry lieve Jaap, maar ik gebruik geen pil en ik wil geen kindjes.”

“Maakt niet uit,” antwoordde ik.

Routineus rolde ze het condoom over mijn paal. Vervolgens ging ze schrijlings op mij zitten, pakte mijn pik leidde hem naar binnen. Even stopte ze toen ik helemaal in haar was en daarna begon ze zachtjes te rijden. Ze sloot haar ogen en rechtte haar rug. Op die manier zat ik zo diep mogelijk in haar. Haar tieten priemden naar voren. Ze versnelde wat en haar prachtige grote borsten deinden. Ik pakte die heerlijke prammen.

“Ik zei toch... een borstenman,” kreunde ze. Met haar linkerhand streelde ze mijn buik. Haar rechterhand speelde met mijn ballen. Ik duwde mijn duim tegen haar clit aan. Ze kreunde opnieuw en begon me sneller te neuken. Want dat was het, zij neukte mij op een manier die ik het liefste had. ‘She’s the boss,’ flitste door mijn hoofd. Ze zette haar handen naast mijn schouders. Haar borsten bungelden voor mijn gezicht heen en weer. Ze liet mijn paal bijna uit haar kutje gaan om hem vervolgens weer diep in haar te laten dringen. Ik pakte haar billen en verhoogde het tempo nog wat. Ze begon sneller te ademen, haar mond open en haar ogen gesloten

“Hm… mm…, lekker,” snorde ze. Haar tong ging langs haar lippen. Ik trok haar billen wat uit elkaar en sloeg erop.

“Oh… ja… ja…, toe dan” Met mijn wijsvinger streelde ik haar aarsje. Ik duwde mijn vinger zachtjes in haar kontgaatje. Haar kutje spande zich en met een gil kwam ze klaar. Ik stootte nog twee keer en toen liet ze zich uitgeput op me vallen.

“Oh Jaap, wat lekker. Ik wist dat het lekker zou zijn met je, maar dit.”

“Ik ben nog niet klaar met je wijfie,” fluisterde ik. “Ooit heb ik mijn kans laten lopen, maar gebeurt me geen tweede keer.”

“Toen op het feest bedoel je?” Monique keek me tegelijk vragend, uitdagend en geil aan. “Ga eens op je handen en knieën,” zei ik. Ze deed wat ik vroeg. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn pik opnieuw in haar natte spleetje. Ik trok haar aan haar heupen naar me toe. Haar borsten schommelden. Wat een heerlijk geil gezicht. Nu eindelijk neukte ik haar in plaats van omgekeerd. Ik neukte met lange rustige halen. Ik wilde lang genieten van haar, van Monique, de vrouw die ik heimelijk al zo lang begeerde. Bij elke stoot gaf Monique wat tegendruk door haar kontje naar achteren te duwen. Ik trok haar billen wat van elkaar en streelde met mijn duim langs haar kontgaatje. Ik masseerde het gaatje en duwde mijn duim voorzichtig naar binnen.

“Oh ja… Jaap, neuk me alsjeblieft in mijn kontje.”

Ik trok mijn pik uit haar kutje en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje. Ze duwde haar kontje achteruit en langzaam schoof het topje van mijn eikel naar binnen. Ik pakte haar heupen en trok haar voorzichtig verder over mijn paal. Toen ik helemaal binnen was wachtte ik even. Langzaam begon ik te stoten.

Hijgend en kreunend zei ze: “Jaap, ah…, het nachtkastje...” Ik trok het deurtje open en zag een enorme dildo liggen. Ik begreep wat ze wilde. Ik pakte de dildo en hield hem voor haar natte poes. Toen ik hard in haar kontje stootte, duwde ik de dildo in haar natte kutje. Ik neukte haar met lange halen in haar kontje en met snelle bewegingen neukte ik met de dildo haar kutje. Ze gilde, kreunde, vloekte en smeekte. Het leek alsof golven van orgasmen door haar lijf sidderden. Ik hield het ook niet lang meer.

“Oh Monique, wat lekker, ik ga komen, kreunde ik.

“Nee, wacht nog even... Ik wil dat je het echt lekker hebt.” Ze trok de dildo uit haar kutje en schoof naar voren. Mijn keiharde paal floepte uit haar kontje. Ze pakte het condoom en rolde het van mijn pik.

“Kom... tussen mijn tieten,” hijgde ze. Ze ging op haar rug liggen en ik ging schrijlings over haar heen zitten. Ik legde mijn pik tussen haar borsten. Ze duwde haar borsten bij elkaar en ik begon met lange halen te stoten. Steeds als mijn kloppende eikel boven haar borsten uitkwam, probeerde zeer even aan te likken. Het was net of Monique mijn seksvoorkeuren kende. Mijn pik begon te kloppen en na een paar stoten kwam ik klaar. De klodders sperma kwamen over het gezicht van Monique en in haar haar. Ze kneep de druppels uit mijn eikel en likte hem schoon.

“Oh… Monique dat was zalig, zo lekker heb ik nog nooit gevreeën.”

“Ook niet met Sylvia,” vroeg ze, maar de vraag drong nauwelijks tot me door. Ik liet me naast haar op het bed vallen.

“Had ik maar doorgepakt opdat feest,” verzuchtte ik.

“Nee Jaap, dat was niks geworden” hoorde ik haar zeggen.

“Maar waarom nu dan wel? Omdat je tekort komt bij Robbe?” vroeg ik verbaasd en een beetje beledigd.

“Wil je het echt weten?” Vroeg ze zacht.

“Ja, natuurlijk wil ik het weten.”

“Ik ben de vrouw waarvoor Sylvia je heeft verlaten” zei ze. Ik staarde haar verbijsterd aan. “Ze heeft me verteld over jullie vrijpartijen, wat jij deed om het haar naar de zin te maken en ze heeft me alles verteld over je voorkeursplekjes en zo. Ze is niet weggegaan omdat het vrijen niet goed was. Om de een of andere reden kon ze je niet delen, denk ik.”

Ik wist niet wat is moest zeggen. Ik had geneukt met de vrouw van mijn dromen, op een manier die ik nooit had durven dromen en ze blijkt mijn concurrent op liefdesgebied te zijn. Ik staarde voor me uit. Monique pakte mijn hoofd tussen haar handen en zoende me.

“Ik heb het hier van tevoren met Sylvia over gehad, ze wilde graag dat ik dit deed. En ik wilde het ook graag. En het was heerlijk.”

Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik ben de kamer uitgelopen, heb mijn kleren uit de tuin gepakt en ben weggegaan. Tot op de dag van vandaag heb ik Sylvia, Monique en Robbe niet meer gezien of gesproken.

Jaap Vander Lul

De lezers waardeerde dit stukje met smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1487

TOET! TOET!

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 25, 2015 20:01:08

TOET! TOET!

“Dat gaat hier niets vooruit! Weer zo’n enorme file. En met de zon op ons is het wel bakken in de auto,” denkt Cindy. Ze trekt haar jasje uit en doet een paar knopen van haar bloesje open. Een mooie decolleté wordt zichtbaar, niet onopgemerkt door voorbijrijders die haar aangapen. Maar ze let er niet op. Ze neuriet wat mee op een vrolijk deuntje van de radio als ze plots merkt dat een ander file-zitter haar beloert. Hij staat met zijn wagen naast de hare.

“Een knappe en sympathieke man.” Denkt ze. Ze tovert een speelse glimlach tevoorschijn en doet teken dat het warm is. Na elkaar enkele tekens toe te werpen doet hij zijn raampje naar beneden en begint een vriendelijk gesprekje met haar. Als er terug wat beweging in de file komt vraagt hij haar vlug of ze samen iets kunnen gaan drinken. Een afspraakje ‘s avonds komt voor hen beiden goed uit.

Het is alsof ze elkaar al jaren kennen. Terwijl dit nog maar hun tweede ontmoeting is, praten ze ronduit over elkaars privé- leven. Cindy verneemt zo dat Rudy getrouwd is. Spijtig genoeg is zijn vrouw, Monique, verlamd geraakt bij een auto- ongeval drie jaar geleden. Daar zij geen gevoel en kracht meer heeft vanaf haar gordel tot en met haar tenen, hebben ze al lang niet meer gevreeën. Wel elkaar strelen, masseren, masturberen en pijpen. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ze elkaar zo benaderden. Na het ongeval had Monique het moeilijk te aanvaarden dat ze niet meer kon genieten van seks zoals tevoren. Met veel geduld en liefde heeft hij zijn vrouw open kunnen krijgen om te genieten van hetgeen ze nog wel samen kunnen doen. Toch mankeert hij het zijn vrouw te kunnen penetreren. Rudy houdt enorm van zijn vrouw en zou haar niet kunnen bedriegen, hoewel zijn verlangen om nog eens heerlijk te vrijen enorm is. Hij zou nog eens graag helemaal uit de bol willen gaan.

Hij vertelt dit alles aan Cindy zonder enige schroom daar ze goed met elkaar kunnen opschieten. Zijn vrouw zou het hem gunnen dat hij een andere vrouw berijdt, als zij er tenminste bij mag zijn. En dat laatste is juist wat de meeste vrouwen niet graag hebben. Cindy zou graag Rudy’s vrouw ontmoeten en tegen middernacht gaan ze naar hem thuis waar Monique op hem wacht. Ze is verrast nu al Cindy te zien. Rudy had zijn vrouw verteld over zijn ontmoeting met Cindy in de file, maar zij had niet verwacht dat ze mee zou zijn gekomen met Rudy.

Cindy vindt dat Monique een beeldschone vrouw is, zoals Rudy haar verteld had. Ze merkt ook op dat Monique geen beha draagt onder haar kleedje met spaghetti- bandjes. Toch staan haar borsten mooi recht, een mooie vorm van volle borsten en een slanke lijn. De vrouwen kunnen direct goed met elkaar opschieten en na een paar glazen wijn komen ze losser. Monique laat het ontvallen dat Cindy gerust mag blijven slapen bij hen in hun grote bed (eentje van 2m bij 2m). En dat wil Cindy maar al te graag!

Rudy is zo’n knappe gast die met zijn open karakter en uitbundige lach haar in zijn greep heeft. Rudy draagt Monique naar boven en legt haar op het grote bed. Ze kussen elkaar hevig. Cindy helpt Monique met uitkleden en Rudy zijn handen glijden over het lichaam van Cindy en hij trekt haar weinige kleren uit. Cindy kijkt eerst naar Monique met vragende ogen. Monique zegt dat Cindy haar man mag uitkleden als ze dat op een erotische manier doet! Zo te zien hebben ze er plezier in hoe Cindy haar best doet hem op een erotische manier uit te kleden.

Rudy kan zijn erectie niet verstoppen. Cindy haar handen wrijven langzaam over zijn licht behaarde borst en sexy buikje. Gaan dan verder door naar zijn kruis om zijn grote, rechte penis en zijn gespannen teelballen heel heet te maken. Rudy heeft een verleidelijk kontje om in te bijten. Cindy haar klitje is ondertussen een stevig hobbeltje geworden en haar spleetje is kleddernat, heet van verlangen. Haar tepels staan rechtop, evenals die van Monique, die gespannen toekijkt hoe Rudy en Cindy elkaar hevig tongzoenen en elkaar stevig omarmen. Monique streelt Cindy die tegen haar aanstaat. Haar vingers gaan op zoek naar dat vurig klitje van Cindy en verdwijnen dan in haar hete spleetje. Speels likt Monique de sappen van haar vinger af. Heerlijk! Rudy geniet ervan gepijpt te worden door Cindy terwijl zijn vrouwtje zijn teeltballen masseert. Zo’n verwenning door twee vrouwen, dat had hij nooit durven dromen!

Monique ligt op een dik pak kussens genietend te spelen met Cindy haar borsten. Ze streelt ze zachtjes en masseert ze dan stevig. Ook haar tepels krijgen een grondige beurt. Met spijt denkt ze eraan dat zij zelf geen gevoel en kracht meer heeft vanaf haar gordel, want ze zou graag mee willen genieten. Ze zou zelf nog eens graag gevingerd, gelikt en bereden willen worden. Nog eens zo heerlijk hard klaarkomen. Gelukkig kan ze ervan genieten anderen te zien vrijen en klaarkomen, en van het feit dat er ook aan haar gedacht wordt tijdens zo’n hete momenten. Cindy en Rudy zoenen haar hevig, strelen haar voortdurend, masseren haar borsten en tepels, … Monique streelt het poesje van Cindy en masseert haar klitje.

“Wat een dikke knobbel, zèg! Jij staat wel heet, hoor!” Denkt ze luidop en steekt haar andere vinger in Cindy haar spleetje dat drijfnat is. Haar verlangen hiernaar was groot. Cindy komt boven Monique staan en wil blijkbaar gelikt worden door haar. Cindy pijpt ondertussen Rudy en masseert zijn teeltballen, maar dat tongetje van Monique op haar klitje maakt haar enorm wild. Ze voelt dat ze het niet lang meer zal kunnen uithouden. Ze ademt zwaar en kreunt luidop. Cindy kan zich nog enkel aan Rudy rechtop houden terwijl ze klaarkomt met een kronkelend lichaam.

“Nu is het Rudy zijn beurt!” Roept Monique vol plezier. De twee vrouwen vallen hem aan, ook al is Cindy nog niet helemaal bekomen van haar orgasme. Ze bewerken zijn penis met hun vlijtige tongen en volle lippen. Zijn teelballen hebben een stevige massage te ondergaan. Zijn handen strelen de beide vrouwen en hij masseert hun borsten. Lang kan hij het niet uithouden en zijn gekreun maakt de vrouwen nog gekker. Hevig met zijn lichaam kronkelend en kreunend stort hij zijn warme zaad uit op de gezichten van de zegevierende vrouwen.

Ze kijken hem lachend aan en kijken dan naar elkaar. Cindy kust Monique zacht in haar hals en gaat zo langzaam richting haar mond. Tongzoenend strelen de vrouwen elkaar over het hele lichaam, masseren stevig en dan weer zacht elkaars borsten. Dit nieuwe voorspel doet Rudy zijn penis weer in omvang toenemen. Hij zou nu graag Cindy eens penetreren, want dat is iets wat hij al lang niet meer heeft gedaan. Eigenlijk al niet meer sinds Monique haar ongeval. Monique weet dit en merkt zijn drang hiernaar op. Hij kijkt haar en Cindy vol verlangen aan. Beide vrouwen kijken eens naar elkaar en Monique ziet dat Cindy er ook naar smacht. Monique gunt het haar man en haar nieuwe vriendin graag. Ze knikt met lachende oogjes naar hen beiden. Rudy’s vreugde kan niet meer op en zoent haar liefdevol en heel dankbaar.

Beide vrouwen liggen naast elkaar als hij hen beiden masseert en streelt. Hij zoent hen om beurt en geniet van het mooie zicht dat hij heeft op de twee vrouwen. Monique grijpt de benen van Cindy vast en legt ze in spreidstand. Ze maakt haar vingers nat met haar speeksel en wrijft dan over het poesje van Cindy die hiervan geniet. Dan is Rudy’s beurt en hij speelt eerst met zijn penis aan Cindy haar spleetje. Hij daagt haar uit tot ze hem smeekt haar te penetreren. Om dit te benadrukken trekt ze Rudy tegen zich aan en grijpt stevig zijn kontje vast. Monique is achter Rudy gaan liggen en begint zijn teelballen zachtjes aan te raken, te strelen en te masseren. Zachtjes duwt hij zijn knaller in Cindy tot deze helemaal in haar verdwenen is. Hij voelt hoe krachtig haar vaginale spieren zijn penis omklemmen. Rustig op en neer gaande bewegingen worden gevolgd door krachtig diepe stoten.

Monique kruipt terug naar boven en gaat naast Cindy liggen. Monique speelt met Cindy haar borsten en tepels die zeer stijf en hard staan. Ze streelt haar lichaam en zoent haar zachtjes. Cindy haar handen gaan op zoek naar Rudy zijn teelballen die gespannen zijn van deze hevige belevenis. Ze geniet enorm van zijn penetraties. Dit alles maakt Rudy zo opgewonden dat hij voelt dat hij zijn zaad voor de tweede keer moet uitstorten. De diepe penetraties volgen elkaar sneller en krachtiger op. Zijn hele lichaam kronkelt en hij heeft zichzelf niet meer onder controle. De vrouwen worden wilder en zijn teelballen trekken samen. Krachtig spuit hij het spleetje van Cindy vol en valt uitgeput op haar neer. De beide vrouwen kijken elkaar glunderend aan.

“Nu nog Cindy haar finale”, zegt Monique op een verleidelijke toon. Ze kruipt tussen Cindy haar benen en met een natte vinger en een zachte tong bewerkt ze Cindy haar vurige hobbeltje en spleetje. Snel ligt Cindy te hijgen en te kronkelen met haar lichaam. Rudy masseert haar borsten en knabbelt aan haar tepels. Cindy perst haar benen toe terwijl Monique haar hoofd er nog tussen zit. Ze krijgt een volledige black-out! Monique moeten lachen en geniet evenzeer van dit fantastisch klaarkomen. Ze ervaart het een beetje alsof ze zelf klaarkomt.

Voldaan en genietend kruipen de vrouwen naast Rudy. Hij ligt nu ingesloten tussen het vrouwelijke schoon, zijn beeldschone en nog steeds hevige vrouw en Cindy die zijn lang gekoesterde droom waarmaakte. Nog wat napraten, lachen en elkaar zacht strelen. “Beter afronden kan niet”, denkt Rudy, en kust beide vrouwen nog eens uit volle dank voor dit onvergetelijke avontuur.

Jaap vander Lul

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1439

BETRAPT

Jaap vander LulGeplaatst door My 4Fingers do, april 09, 2015 19:43:31

BETRAPT

Het zijn altijd van die dingen die je niet verwacht. Je leest het wel eens, en dan denk je: zo gaat het in werkelijkheid natuurlijk nooit. Maar de werkelijkheid klopt soms heel aardig met een verhaal en het leven is vaak een cliché. Dus betrapte ik mijn vrouw toen ik een keertje eerder thuiskwam van mijn werk dan normaal. Zo simpel gaat dat.

Het was op een dinsdag, ergens in de herfst, en ik had besloten wat werk mee naar huis te nemen om in alle rust een vergadering van de volgende dag voor te bereiden. Het was half drie en ik wist dat mijn vrouw Anni al thuis was. Ze gaf Engels aan een middelbare school en ze had op dinsdag alleen 's ochtends les. Ik zette de auto voor de garage, liep door de keuken naar binnen, trok mijn jas uit en zette mijn tassen naast de tafel. Beneden was niemand, maar boven hoorde ik wat vage geluiden en ik zag Anni’s tas op de bank staan. Daarnaast lag een fluwelen jasje dat ik niet kende. Opeens hoorde ik een soort onderdrukte kreet van boven.

Ik hing mijn jas aan de kapstok en liep de trap op om te kijken wat er aan de hand was. Om de een of andere reden, misschien uit een soort voorgevoel, liep ik op mijn tenen. Achteraf was dat nergens voor nodig, omdat niemand me toch zou hebben gehoord. De deur van de slaapkamer stond half open. Ik liep het halletje door en keek naar binnen. Anni was niet alleen. Ze zat naakt op bed, op handen en knieën, en iemand anders zat schuin achter haar. Het was geen man, zoals ik in eerste instantie natuurlijk dacht, maar een vrouw. Ik kende haar ook. Het was Monique Vereerd, een collega van Anni aan dezelfde school, waar ze gymnastiek gaf. Ze was ongeveer net zo oud als Anni, een jaar of vierendertig, met kort blond haar en een atletisch figuur. Ze was half ontkleed en droeg alleen nog een zwarte beha en broekje.

Het duurde toch nog even voordat het goed tot me doordrong. Ik wist letterlijk niet wat ik zag. Bijna had ik iets gezegd, maar gelukkig was ik zo verstandig om mijn mond te houden. Ik keek recht tegen de billen van mijn vrouw en zag dat Monique bezig was Anni ‘s dijen te strelen. Eindelijk trok ik de conclusie. Mijn vrouw was lesbisch aan de gang met een vriendin! Toen ik dat begreep, kreeg ik een enorme erectie. Anni en ik hadden geen daverend seksleven, maar de gedachte dat ze hier door Monique gepakt zou worden, bezorgde me bijna spontaan een hoogtepunt. Moest ik ingrijpen? Nee, natuurlijk niet! Ik wilde zien wat er ging gebeuren.

Ik probeerde rustig adem te halen en mezelf niet te verraden met enig geluid. Ik hoorde Anni nu ook kreunen en op een gegeven moment slaakte ze een ingehouden kreet, zoals ik ook van beneden had gehoord en waarom ik de trap op was gekomen. Ik zag haar billen trillen en ik hoorde haar fluisteren; "niet te lang... niet te lang... ik kan niet wachten, Monique..."

"Maar je moet nog even wachten, allerliefste," zei Monique zacht. "Want ik wil er alle tijd voor nemen. Ik heb zo lang gewacht tot ik je eindelijk naakt zou zien, en nu heb ik helemaal geen haast. Je bent fantastisch. God, wat een lijf, Anni! Ik wil je overal strelen en likken..."

Ze boog zich naar Anni ‘s kont en likte de binnenkant van haar dijen. Toen ze zich voorover boog viel mijn oog ook op Monique ‘s strakke zwarte slipje en ik voelde mijn pik nog stijver worden. Monique lag nu half over Anni’ s rug en likte haar schouders. Ze probeerde haar tong zelfs in Anni ‘s oksels te proppen en ik hoorde mijn vrouw zachtjes kreunen van begeerte. Ik tuurde tussen Anni ‘s dijen en zag het daar glinsteren. Ze was kletsnat! Ik twijfelde er niet aan dat Monique honderd procent een pot was. Ze was niet getrouwd, had geen vriend, maar was wel een mooie meid. Een andere conclusie was er dus niet. Ze moest een echte lesbo zijn. En mijn eigen vrouw?

Zoals gezegd had ik niet zo'n heftige relatie met Anni, en op dit moment lag de waarheid wel erg voor de hand. Ze was net zo'n lesbo als Monique, en daar gaf ze ook alle bewijzen van. Anni draaide zich om, ging op haar rug liggen en keek Monique aan.

"Kleed je uit," zei ze. "Ik wil je zien. Vooral wat je tussen je benen hebt!"

Monique aarzelde niet. Ze liet zich van het bed glijden, bleef voor Anni staan en trok met een paar snelle gebaren haar zwarte beha en broekje uit. "Ah..." hoorde ik Anni zuchten en ik zag haar kijken. Zelf had ik nu uitzicht op Monique ‘s naakte kont. Mijn pik knelde in mijn broek. Ik zag dat ze zich bukte, naar Anni toe. De twee vrouwen kusten elkaar en ik zag Anni ‘s handen al naar Monique ‘s billen gaan.

Het volgende moment lag Monique boven op Anni en begonnen ze hartstochtelijk te vrijen. Toen Monique even overeind kwam, had ik een goed zicht op haar tieten en die van mijn eigen echtgenote. De twee vrouwen hadden ongelooflijk stijve tepels, die dik en hard naar voren stonden, barstend van verlangen. Even later lag Monique dan ook uitgebreid aan Anni ‘s spenen te zuigen, totdat de rollen werden omgedraaid en ik Monique ‘s knoppen één voor één tussen Anni ‘s gulzige lippen zag verdwijnen. Daarbij gingen hun handen ook regelmatig omlaag om elkaar snel en heftig te masturberen. Ze lagen voortdurend tegen elkaar te fluisteren, en het meeste kon ik niet goed verstaan, maar een paar keer ving ik dingen op als "...lekkere gore kut" of "...beffen, likken, zuigen!"

Toen, met een wilde kreet, kwam Monique overeind, schoof snel naar voren en liet zich met haar kut op Anni ‘s gezicht zakken. Ze greep Anni bij haar haar en Anni pakte Monique bij haar billen. Ik hoorde het soppende geluid waarmee Anni ‘s tong de opengesperde kut van haar vriendin binnengleed. Monique begon laag te grommen en trok aan haar eigen tepels. Haar heupen schokten en ik vroeg me af of het zou gaan gebeuren. Maar op het laatste moment schoof ze weer omlaag, met haar billen naar achteren tot ze bovenop Anni lag, tieten op tieten, kut op kut. Ik hoorde de vrouwen zuchten, en de schuivende geluiden waarmee hun bezwete lichamen over elkaar heen gleden.

Mijn vrouw spreidde haar dijen, trok haar knieën op en legde haar voeten op Monique ‘s billen, zodat ze Monique tussen haar benen hield geklemd. Zacht maar dwingend fluisterde ze: "Neuk me." Ik zag Monique ‘s kont op en neer gaan toen ze Anni begon te rijden. Ze wreef en schokte tegen Anni ‘s heupen. Anni ‘s vuisten beukten tegen Monique ‘s rug en ze sloeg met haar vlakke handen op Monique ‘s billen toen ze door haar lesbische vriendin naar een hoogtepunt werd gereden. Ik wist nu zeker dat ik met een lesbo was getrouwd, al lang voordat ik haar wilde schreeuw hoorde en hevig schokkend haar orgasme kreeg onder Monique ‘s stampende heupen.

"Ja… ah... o… oh... kut, KUT!" Kreunde Monique, en ze kwam klaar.

Op hetzelfde moment voelde ik mijn eigen zaadlozing, met mijn ogen strak gericht op de trillende kont van de klaarkomende lesbienne.

Jaap vander Lul

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1376
Volgende »