Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Mijn kamer

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 15, 2015 21:06:53

Het verhaal van Axelle

Hoofdstuk: Mijn kamer

De gang waarin we liepen was normaal alleen voor de bedienden, dat kon ik zien omdat boven iedere deur een plaatje hing: o.a. kokkin, afwasster, opdienster, poetsster, chauffeuse, tuinierster, buddy, secretaresse, ontvangster, verpleegster, meid 1, meid 2, meid 3, en meid 4. Wat opviel was dat dit enkel vrouwen beroepen waren. Op het einde van de gang was een smalle draaitrap die bestond uit oude uitgeholde stenen die dienst deden als traptreden. Daar die uit blauwsteen gemaakt waren en toch hol stonden vermoed ik dat ze al heel oud waren en er heel veel passage moest zijn geweest. Ik mocht als eerste de smalle trap op en gebiedend zei ze; “ tot boven”.

Ik ging ongemakkelijk de trap op daar mijn kleren nog helemaal niet goed zaten en dat mijn naaldhakken trappen lopen niet makkelijker maakte vond ik gênant. Maar blijkbaar vond mevrouw dat helemaal niet erg. Tijdens het traplopen fatsoeneerde ik een beetje mijn loshangende bloes, zodat mijn borsten toch niet al teveel deinden.

De trap was smal en heel hoog. Toen ik op een verdiep kwam kreeg ik een por in mijn rug en ik moest nog een trap opklauteren. In een glimp zag ik dat dit verdiep voorzien was dikke tapijten zowel aan de muur als op de grond, ik ontwaarde ook vele deuren maar kon verder niets zien. Er stond een heel grote, zware, massieve mahoniehouten kast die versierd was met mooie beelden van naakte jonge vrouwen met heerlijke borsten en mooie vulva’s. Ik wilde er nog langer naar kijken maar werd nogmaals aangemaande de tweede trap te nemen.

Ook de tweede draaitrap bestond uit steen maar die was nu gemetst met rode baksteen. De treden waren ook veel breder en langer. Het stapte in ieder geval veel beter. In de muren zaten kleine vensters die voorzien waren van loodglas met taferelen die kwamen uit de Kamasutra. Veel tijd om te kijken had ik niet want ik kreeg regelmatig een por in mijn rug. Door al die trappen te lopen was ik ook al een beetje buiten adem en begon wat te hijgen. Intussen waren we aanbeland op een gang die voorzien was van een mooie houten plankenvloer, vermoedelijk in eik. Ook de wand was volledig in hout en mij leek het eerder subtropisch hout dat daarvoor gebruikt was. Verder stond er niets. Ook daar moest ik doorlopen naar de volgende trap, die was in timmerhout en veel eerder sober, smal en vooral de treden waren eerder langs de hoge kant, het stappen was moeilijk maar ik werd nog steeds aangemaand snel door te lopen. Mijn ademhaling werd steeds meer gehijg.

De vrouw achter mij zei uitdagend; “je fysieke conditie is ondermaats geloof ik.”

Ik was natuurlijk niet gewoon zoveel trappen te doen, meestal gebruikte ik een lift. Om toch wat beter steun te hebben gebruikte ik de armleuning om mij naar boven te hijsen en dat zorgde ervoor dat mijn bloes terug openviel en mijn borsten dienden op mijn stappen, ik voelde haar ogen branden op mijn nu blote borsten maar durfde niet omkijken.

De trap was heel hoog ik vermoede dat hij naar een torenkamer leidde. Na heel wat zwoegen kwam ik boven en was blij dat er geen vervolgtreden meer waren. Hoeveel trappen ik gedaan heb weet ik niet maar het waren er heel veel. Ik had niet alleen een versnelde ademhaling maar ook mijn hartslag was fel verhoogd.

We stonden samen voor een heel zware metalen deur, ze haalde een grote sleutel te voorschijn en opende de deur. We kwamen in een ronde heel grote kamer, met een rond bed, die gedekt was met een rood zacht zijden dekbed. In de kamer stond ook een groot ligbad, dat gevuld was met water. Er was een kaptafel aanwezig en een lavabo. Ook stond er een kleine commode die voorzien was van talrijke laden, de stijlen van die kast waren voorzien van mooie beelden die nimfen voorstelden. De handgrepen leken eerder op eikels en waren verschillend van grote. Ik kon mijn ogen er niet direct vanaf houden. Maar veel tijd om te kijken had ik niet.

Ik kreeg van Mevrouw de opdracht mij volledig uit te kleden. Ik wist niet goed wat ik hoorde maar wist dat ik geen verhaal had, zij won altijd. Eerst ontdeed ik me van mij al openhangende bloes, mij Bh en vervolgens ging mij rok, kousen en slip ook van mijn lijf. Ik stond nu verlegen voor die vrouw en keek naar beneden, toen zag ik dat ik nog mijn hakken aan had, maar ik maakte geen aanstalten om ze uit te doen daar ik weet dat dit een mooi uitzicht geeft aan mijn kuiten en benen, ze lijken ook langer en meer gespierd. De vrouw keek naar mij van kop tot teen, hoor ogen bewogen alleen maar en ze keken van mijn gezicht over mijn hals naar mijn borsten, buik met smalle taille, mijn pubis, dijen en benen. Toen ze haar ogen diverse keren op en neer had laten bewegen vroeg ze mij om me over 180 ° te draaien, ik voelde ze naar mijn rug en kont kijken, het duurde lang (hoewel) het leek lang. Ik hoorde ze op haar naaldhakken weg wandelen en deed een poging om achterom te kijken. Maar direct kwam het bevel dat ik voor me moest kijken.

“Dat zal je rouwen”; zei ze nog. Ik keek direct voor me. Ik hoorde ze een lade opentrekken van de commode en er iets uithalen. Maar omkijken durfde ik niet meer. Ze benaderde mij terug van voor en ze had een heel leuk en verrassend sm zweepje in haar handen. Deze zweep had op het uiteinde namelijk een leuk handje. Dit handje was gemaakt van echt leder. De handgreep was mooi bewerkt, toonde een erecte penis met ontblootte eikel en was ongeveer 16 cm lang (schatte ik). Het handvat had een handige lus die om een pols kon geschoven worden. Ik vermoede dat de zweep ongeveer 70 cm lang was.

Ik keek aandachtig naar de haar wat ze ging doen. Ze nam het zweepje vast aan het handvat en stak het lusje rond haar pols. Ze bracht het naar voor en streelde mijn beide wangen met het lederen handje, het voelde niet onaangenaam. Vervolgens streelde ze mijn hals, mijn borstkas en vervolgens de contouren van mijn borsten die toch fier vooruit staken. Ze maakte cirkels rond mijn borsten en maakte die cirkels steeds kleiner naar voor toe tot ze rond mijn tepelhoven bleven draaien. Het wond mij op en mijn tepels gingen rechtop staan. Ze lachte en tikte toen met een relatief grote kracht met het handje van de zweep op mijn beide speentjes, heel kort en krachtig na elkaar, ze wipten door de slagen op maar bleven toch overeind.

Vervolgens wreef ze met het uiteinde van de zweep over mijn buik, de zijkanten van mijn taille, ze deed dit heel subtiel en het deed de pijn van mijn tepels heel snel verdwijnen. Vervolgens wreef ze over mijn pubis waar mijn schaamhaar gestaan had en dat voelde eerder raar aan. Vervolgens deed ze het zelfde met mijn dijen. Toen ze langs voor kwam duwde ze met het handje tegen de binnenkant van mijn dijen. Ik opende spontaan mijn benen en ze draaide het handje zo dat ze nu over mijn schaamlippen kon wrijven, een subtiel gevoel maar het wond mij op, ik hoopte dat ze mijn clit niet zou beroeren want die was nog heel gevoelig van de behandeling in de eetkamer. Ze duwde mijn benen nog wat uiteen tot ze vermoedelijk zicht had op mijn kleine schaamlippen. Maar gelukkig raakte ze die niet aan.

Ze wandelde rond mij, een paar keer, en liet het handje van de zweep over mijn kont en buik glijden. Plots bleef ze staan achter mij en zonder iets te zeggen knalde ze op mijn kont met een ongelooflijke kracht, ik schreeuwde het uit van de pijn. Ze lachte alleen maar en zei; “schreeuw maar luid, niemand kan je hier horen.” En ze knalde terug hard op mijn kont misschien nog krachtiger dus schreeuwde ik terug hard. Toen zei ze; “nu nog 3 slagen omdat je daar pas probeerde om te kijken. Hier mag je alleen maar doen wat je gevraagd wordt anders krijg je straf.”

Ik knikte en wachtte op wat ging volgen. Vervolgens zei ze; “we hebben hier ook andere middelen om je in de pas te laten lopen, vergeet dat vooral niet.” Toen knalde ze uit volle kracht nog driemaal heel hardhandig op mijn kont. Ik gaf drie schreeuwen die door merg en been doordrongen maar ze lachte alleen maar. Ze stapte terug op de commode toe en borg de zweep weg.

Ze kwam terug en streelde mijn geteisterde bips met een zachte hand; “spijtig dat je al een litteken hebt na je eerste dag” zei ze. “Maar morgen zal de dokter ze met plezier verzorgen. Stap nu maar in het bad.”

Ik haastte mij om in het ligbad te stappen, schopte mijn hakken uit en stapte in het water, toen mijn bips het wateroppervlak raakten prikte het enorm op de vermoedelijke kleine littekens. Ik liet me niet kennen en legde me snel in het lauwe water. Het water deed eerder goed op mijn huid. Vervolgens legde mevrouw enkele geurende bloemblaadjes in het water en goot een scheutje aroma in het badwater, het rook heerlijk. Ik genoot van het bad maar toch voelde ik steeds de prikkeling op mijn stuit van het handje na die harde bestraffing. Persoonlijk vond ik dat ik te hard gestraft was voor wat ik had gedaan maar ja wie was ik.

Het bad had een relaxerende uitwerking op mijn lichaam. Ik genoot van de aanrakingen van het water op mijn huid. Mevrouw kwam terug met een spons in haar handen en wreef over mijn ganse lichaam dat was genieten. Ze liet haar handen ook grondig over mijn borsten gaan en kneep zacht en vooral zeer aangenaam in mijn spenen ik genoot en voelde de drang om mij ook aan mijn spleetje aan te raken. Ze had haar bloes voor een stukje open gedaan en daar ze voorover boog om mij te wassen zag ik dat ze ook prachtige, bolle borstjes had die eerder peervormig waren, maar haar zwart kanten bh steunde ze nog voldoende om ze helemaal een exotische natuurlijke vorm te geven. Vervolgens waste ze ook uitgebreid mijn intieme delen en liet ook de spons een paar maal tussen mijn schaamlippen passeren wat zalig was. Toen dit klaar was gebood ze mij recht te staan in het bad. Ik moest mijn benen zo ver mogelijk uiteen zetten en ze betaste nu zeer uitgebreid mijn clit, dit kleine orgaan was zo blij met de aandacht dat het vooruitsprong. Ze nam het tussen duim en wijsvinger en waste hardhandig deze plaats met de spons.

“Na de uitspattingen bij mijn echtgenoot wil ik dat je daar nu volledig schoon zijt.” Het was hard dat ze me daar waste en mijn clit vond het echt niet fijn en trok zich terug onder de huidplooi die hem normaal beschermd. Ze voelde hem wegkruipen en probeerde hem te vatten maar dat lukte haar gelukkig niet. Bij mij had het voor gevolg dat ik geen zin meer had in seks.

Vervolgens bracht ze een grote badhanddoek waarmee ik me kon afdrogen. Ze keek toe hoe ik dat deed ik voelde me bekeken en begluurd ze toonde geen emoties en keek alleen maar om angstig van te worden.

Toen ik klaar was nam ze mijn kleren en deed die in een mand die ook in de kamer stond. Ze opende een deur en dat bleek een kleerkast te zijn waarin vooral fijne kledingstukken zaten zoals nachtjaponnen en badjassen. Ze nam een fijn wit kleedje eruit en overhandigde het mij, “pas dit even” voegde ze nog aan toe.

Toen ik het kleedje over mijn hoofd trok en rond mijn lichaam liet vallen bekeek ze mij eerder erotisch door smalle oogleden. Het kleedje omsloot goed mijn borsten en verborg weinig van mijn borsten, de tepels waren amper bedekt en was ook heel kort het bedekte mijn pijnlijke poep maar zeker niet meer. Ze nam ook een badjas uit de kast van vermoedelijk dezelfde materialen en gebood die erover te trekken. Die was diep uitgesneden langs voor en bedekte bijna niets van mijn borsten maar was toch duidelijk langer. Het nachtgoed omsloot verder goed mijn lichaam en duwden mijn borsten toch een heel klein beetje in een weelderige vorm.

“Zo;” zei ze “je ziet er heerlijk uit. Zo wil ik je vaker zien.” Ze gebood mij op het bed te gaan liggen. Wat ik met graagte deed want het was een lange dag geweest met veel emoties. Het bedlinnen was van fijne zijde en voelde koel aan. Ik genoot van de aanrakingen van die zijde, het gaf mij een kik.

“Nu is het mijn beurt om me te laten verwennen,” zei ze geheimzinnig.

Ze deed een paar stappen naar een ingebouwde muurkast en opende de zware lederen deur. Ik kon mijn ogen niet geloven; achter de deur zaten een hele reeks zwarte latex kleren. Ze bekeek ze aandachtig. Vervolgens ontdeed ze zich van het mantelpakje, deed haar witte bloes die al veel te ver open stond open en af.

Ze stond nu in een te kleine witte kanten bh en een te kleine string voor me. Ze had een mooi lijf maar het ondergoed dat ze droeg was volgens mij toch veel te klein voor haar grote borsten en goed gegomde poep. Haar heupen waren eerder smal ik vermoed dat ze deze regelmatig insnoerde, want van natuur kan zulke vrouw nooit zo’n wesp taille hebben. Haar te hoge naaldhakken deden haar benen smaller lijken dan dat ze werkelijk waren, haar ranke benen zaten nog in een paar ragfijne zijden hold-up kousen die van een zeer goede kwaliteit waren. Ze trok de zelf ophoudende kousen nog wat hoger en het contrast met haar blanke dijen gaf een heerlijk effect op mijn netvliezen. Ze was een mooie vrouw, schoot er door mij hersenen. Ik ben hetero maar had toch een aantal aangename ervaringen uit mijn vroege leven met vriendinnen. Ik moet toegegeven het waren eerder experimenten geweest en de meisjes waren veel jonger dan deze vrouw. Het boezemde mij angst in op de manier zoals ze nu voor mij stond met haar uitdagende houding en haar blik in de donkere bruine ogen. Maar als ik eerlijk ben het mooie lichaam die in volle glorie aan mij getoond werd deed ook iets in mijn buik voelen die eerder sensueel aanvoelde. Wat had ze in petto voor mij?

Veel leesplezier,

Josee Vingers

De lezers gaven aan dit verhaal smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1415

Het erotisch diner.

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 10, 2015 22:05:39

Axelle haar belevenissen op het kasteel. deel 7

Hoofdstuk Het erotisch diner.

De dokter nam nog enkele nota’s en keek hoe ik mijn kledij probeerde te fatsoeneren. Hij drukte op een intercom en zei.

“Voor mij is ze klaar.” De meester kwam me enkele ogenblikken later halen, ik vermoede dat hij zat te wachten. Hij bekeek me heel aandachtig en stapte toen op mij af. Hij vroeg; “was het leuk meisje?”

Ik wist niet wat ik moest zeggen maar knikte toch, ik zag de dokter even grinniken. Hij nam me terug mee naar de lange gang. Hij stapte behoorlijk door en ik had moeite hem te volgen. Mijn hakken tikten terug op de kille vloer, het had iets geheimzinnigs. De meeste deuren die we passeerden hadden geen opschrift, sommige hadden alleen afkortingen. Toen we op het einde van de gang toekwamen werd de laatste deur spontaan open gedaan. Er klonk fijne muziek bij het openen van de deur. We kwamen in een heel mooie ruimte waar een lange tafel stond die gedekt was voor 2 personen. De muren waren stemming versierd met allerlei oude schilderijen en er stonden ook een aantal grote borstbeelden op zuilen. Het plafond was versierd met grote statige luchters die een stemmig licht gaven in deze ruime kamer. De kozijnen van de talrijke deuren waren van zwarthout gemaakt en vertoonden figuren van dieren, er zat geen vast patroon in. De deuren waren in twee delen met leer bekleed en leek zwaar. Grote, koperen klinknagels hielden de leren vellen op hun plaats.

Ik was wat overdonderd het leek mij een kamer waar gasten ontvangen werden. De lange tafel kon zeker 30 mensen comfortabel plaats geven. Alle stoelen stonden netjes ongeveer een halve meter achter de boord van de tafel, de tafel was zwaar gebouwd van eik die zeker al enkele jaren oud was (dat kon je zien aan de verkleuringen) ik vermoed dat het blad zeker 20 cm dik was en tafelpoten hadden bovenaan allemaal een dierenkop met in hun muil een metalen ring. Er stonden ook een aantal antieke houten kasten met deuren die versierd waren met houten bloemmotieven. Dit alles gaf een weelderige indruk.

De meester ging naar de plaatsen waar reeds tafelbestek stond, hij nodige mij uit voor hem plaats te nemen. Toen ik zat op de grote stoel die niet alleen een heel hoge rugleuning had maar ook een lederen, zacht gevulde zitting, ging hij ook zitten. Hij keek me doordringend aan en begon toen te spreken. Het klonk een beetje ijl. De muziek zorgde voor de juiste stemming het was zachte kamermuziek.

“Hoe viel het onderzoek mee?” Vroeg hij. Ik zei dat het allemaal wel meeviel. “Dat hoor ik graag. De bedoeling is dat de dokter de testen die hij deed evalueert en interpreteert, morgen zullen we daar dan de uitslag van kennen. Eest zal mijn vrouw en ik op de hoogte gebracht worden en dan zullen we samen met jou de uitslag doornemen. Samen zullen we dan beslissen in team of we verder gaan. Jou mening zal ook gehoord worden en je zult vrij zijn het contract te ondertekenen. Doe je dat niet dan blijven we even goede vrienden maar een tweede kans zal je nooit krijgen.”

Ik luisterde aandachtig. Hij bleef me aankijken en zei toen; “deze avond zal jij uitzonderlijk mogen overnachten in de gastenkamer. Indien je blijft zal je uw eigen kamers toegewezen krijgen. Tijdens het overnachten mag je deze kamers nooit verlaten en alleen ronddwalen in het kasteel is altijd verboden. Bij overtreden van deze regel zwaait er steeds een zware straf.”

Even schrok ik van deze opmerking. Hij zag het en vervolgde; “als je doet wat we vragen zal je hier een heerlijke tijd beleven, maar wij zetten hier wel de richtlijnen uit. Nu zullen we genieten van het eten.”

Hij klapte in zijn handen en een deur ging open, er kwamen 2 personen naar voor die schaars gekleed waren. De ene was een man, met bloot bovenlijf en een zwarte leren broek aan. Hij droeg een schotel met een zilveren deksel. Naast hem liep een vrouw waarvan haar borsten enkel in een leren riempje zaten en zij droeg een korte leren rok die enkel haar kontje bedekte, zo kort was dit ding. Zij droeg hoge punt hakken met een hak van zeker meer dan 10 cm, zo leek ze veel groter maar ik had de indruk dat ze toch wat moeilijk liep. Zij droeg twee flessen, een waterfles en een wijnfles. Beiden hun haar was kort geknipt.

De vrouw schonk een beetje witte wijn in het glas voor de meester, hij proefde de wijn heel lang in zijn mond en als hij hem ingeslikt had zei hij; “goed lekker op temperatuur” De jonge vrouw boog voorover en schonk mijn glas vol en vervolgens dat van de meester. Als deze vol waren plaatste de jonge man de zilveren schotel op tafel en opende het deksel, er verschenen twee borden die gevuld waren met kleine fijne sneetjes zalm. Op de fijne zalmsneden lag een heel klein beetje fijn gesnipperde ajuin met een voor mij fijn groen kruid. We kregen elk een bord aangeboden. Beide bedienden verlieten het vertrek en de meester nam het glas en sprak; “laat het je smaken.”

Hij nam een slok koele wijn en dat deed ik dan ook maar. Hij smaakte koel maar ook heel pittig, de druivensmaak was versterkt met een fijne smaak met bloesems van vlierbessen en ik smaakte ook wat abrikozen. Het was een heerlijk wijntje, dat mijn droge mond niet alleen streelde maar ook verfriste. Vervolgens sneed ik een fijn sneetje van de gerookte zalm. Een heel klein stukje en bracht het naar mijn mond. De zalm was gerookt vermoedelijk met fijne kruiden en ook de fijn gesnipperde ajuintjes hadden een bijzondere smaak. De groene kruiden die erop lagen smaakten naar koriander, de combinatie was heerlijk. Tijden het eten spraken we vooral over koetjes en kalfjes, het was een aangenaam gesprek en ik wist niet goed hoe ik me moest gedragen. Toen alles op was schok hij mij nog een glas water in en rade me aan het op te drinken om de smaken goed door te spoelen. Vervolgens werd er afgeruimd door een meisje dat op een slip na helemaal naakt was. Het was volgens mij een nog heel jong meisje en ze durfde mij bijna niet aankijken en zag er verlegen uit. Na deze actie werd een deur geopend en kwam zijn vrouw binnen met twee dampende soepborden. Ze zette voor ons elk een bord neer, vervolgens ging ze naar haar man en voelde aan zijn kruis.

“Je hebt geen stijve” zei ze vanuit de hoogte, hij zei; “neen.”

“Daar ga jij dan iets aan doen” zei ze tegen mij. “Open je bloes en laat je borsten eruit hangen maar ondersteun ze toch nog wat met je bloes.”

Ik was erg verbouwereerd en ze zag dit en stapte op mij af en opende mijn toch al laag geopende bloes nog verder. Toen ze mijn borsten er hardhandig uitnam sloot ze terug het laatst geopende knopje, mijn borsten kregen nu een opdruk die ze inderdaad nog beter lieten uitkomen.

Ze zei; “mijn man zal nu beter genieten van deze aanblik”

Ik keek haar aan en zag dat ze pretlichtjes had in haar ogen. Direct ging ze terug naar haar man en voelde nogmaals ter hoogte van zijn kruis; “al veel beter” mompelde ze. Ook zag ik dat ze nog heel even over zijn ballen wreef en hij zich oprichtte, vermoedelijk wreef ze er niet alleen over maar kneep er met haar lange nagels in. Toen verdween ze en voegde er sluiks aan toe; “veel plezier samen.”

Intussen begon ik aan de asperge soep te eten, ook mijn disgenoot at van de heerlijke op smaak gebrachte soep en kon zijn ogen niet van mijn ontblote borsten houden. Ik genoot van de aandacht, maar liet het niet blijken. Er werd gepraat over vroeger en de gewone dingen. Toen onze soepborden leeg waren kwam het meisje terug afruimen, nu droeg ze zelf geen slip meer en had een but-plug in haar aars met een rode knop, de vorige keer was me dat niet opgevallen, maar toen droeg ze nog een slip. Ze droeg wel mooie glanzende hold-up kousen met mooie glanzende schoenen voorzien van een naaldhak die zeker meer dan 10 cm waren. Ze liep ongemakkelijk, was het door de but-plug of de schoenen ik weet het niet maar ze kwam moeilijk vooruit. Ze nam de borden en de lepels van de tafel op en verwijderde zich, toen ze een paar stappen gedaan had viel een lepel van de borden. Mijn disgenoot stond op liep naar haar en terwijl ze de lepel opraapte draaide hij aan de rode knop van de but-plug die in haar aars zat. Onmiddellijk hoorde ik een gezoem. Hij sprak haar aan; “dat is je straf voor je wangedrag” zei hij boos “en straks volgt er nog iets.”

Ik probeerde te zeggen dat het per ongeluk was, maar hij duldde geen tegenspraak. Hij voegde eraan toe dat mijn mening er niet toe deed. Na dat voorval was ik even stil, ik hoorde de mooie klassieke muziek uit de boxen komen en probeerde daarvan te genieten. Intussen schonk hij mij nog een wit glaasje wijn in en we toosten op het weerzien. Ik genoot van de drank maar had toch zo mijn twijfels over wat nog ging volgen.

De stilte werd verbroken en een bediende kwam met twee borden de kamer binnen, ze dampten toen hij ze op de tafel neerzette zag ik dat het een makreel was met een geel sausje en koninginnen aardappelen met een bedje van prei en spinazie. Het rook overheerlijk, er zaten ook nog 4 verschillende sausen op de rand, derde saus had een andere kleur. Het zag er heerlijk uit. We begonnen te eten en ik genoot, de glazen werden ook nog bijgevuld door de bediende en ook hij verdween zoals hij gekomen was geruisloos. We aten verder stilzwijgend. Was alles al gezegd?

Toen mijn bord leeg was stond hij op en kwam op mij af, hij kuste me teder op de mond en stak zijn warmen handen tegen mijn borsten en kneden er heerlijk in, hij streelde ook liefdevol mijn tepels, die werden snel stijf en toen hij dat voelde stopte hij en ging terug zitten. Hij klapte in zijn handen en er verscheen een meisje die alleen een zwart doorschijnend kleedje droeg, in haar handen droeg ze een klein schaaltje. Toen ze dicht genoeg was zag ik dat er slagroom in dat schaaltje was. Ze stapte op mij af en zonder iets te vragen smeerde ze mijn nog harde tepels in met dit koude gerecht. Mijn tepels werden door de aanraking van de koude slagroom nog harder. Het meisje ging even achteruit en deed haar bovenstukje van haar doorzichtig kleedje naar omlaag en bracht op haar tepels ook slagroom aan. Ze had eerder grote borsten voor haar smalle jeugdige leeftijd en smalle taille. Ze draaide zich om en bood haar weelderige boezem aan meneer aan. Hij zoog gretig de slagroom van één tepel. Toen stond hij op en kwam naar mij, ik dacht dat hij ook de slagroom van één van mijn tepels zou zuigen maar dat deed hij niet. Hij duwde één van mijn borsten naar omhoog en gebood mij deze af te likken. Ik moest echt goed buigen om aan mijn tepeltje te kunnen maar met een stevige inspanning lukte het dan toch. Toen ik klaar was gebood hij het meisje om tot bij mij te komen en moest ik haar tweede tepel schoonlikken. De slagroom smaakte fris en heerlijk zoet, ik voelde ook onder de slagroom de al stijve tepel nog stijver worden. Toen ik klaar was vroeg hij; “was het heerlijk?”

Ik antwoordde bevestigend en hij kwam terug naar mij toe en likte ook mijn andere tepel schoon. Hij deed dit zeer subtiel ik werd er zowaar nat van tussen mijn benen. Ook hij genoot want zijn penis stond nu dubbel zo gezwollen als daarstraks. Het meisje bleef toekijken maar gunde mij geen blik. Toen hij klaar was ging hij terug zitten deed zijn broek nog meer naar beneden en het meisje bracht een paar heerlijke lepels slagroom aan op zijn gezwollen lid en balzak, ze wreef dit zeer sensueel open over zijn volledige instrument, die nog stijver werd door haar aanrakingen of de koude materie. Toen zij klaar was ontdeed ze zich van haar kleedje en ze ging op de tafel liggen, waar geen bestek lag. Ze plaatste haar benen zo dat die langs weerszijden van een armleuning van een stoel kwamen te liggen. Zo had iedere toeschouwer een mooi zicht op haar smalle schaamstreep die doordat haar benen open lagen een heel klein beetje open stond en de kleine schaamlippen een heel klein beetje lieten zien. Hij gebood mij dan slagroom op haar kutje te smeren en een lepel in te brengen in haar opening. Ik wist niet goed hoe ik eraan moest beginnen en deed twee lepel op elke schaamlip en wreef die open, vervolgens bracht ik een lepel met slagroom bij haar binnen en probeerde die eraf te werpen maar dat lukte me niet. Hij gebood mij de slagroom met mijn vinger bij haar binnen te brengen, het meisje gaf verder geen krimp. Toen ik klaar was, moest ik bij hem komen. Ik moest zijn balzak en penis aflikken zonder het ding in mijn mond te nemen enkel likken was de boodschap. Hij ging wat verder onderuit liggen op zijn stoel en ik kon eraan beginnen. Ik knielde voor hem neer en begon onderaan zijn balzak en scrotum, ik likte steeds van onder naar boven en stilaan werden zijn ballen terug zichtbaar in zijn balzak, ik zag dat hij enorme ballen had met ook zeer grote bijballen, ze staken schil af tegen het licht. De bilnaad had ook wat slagroom en ook dat likte ik plichtgetrouw op, hij kon het smaken en dat was ook zo voor mij. Ook de slagroom die rond zijn anus was gegleden werd vakkundig afgelikt. Hij kon bijna niet blijven stil zitten op zijn stoel. Het perineum werd ook deskundige afgelikt en door mijn ervaring weet ik dat een man daar heel graag gelikt wordt, vandaar dat ik daar wat meer tijd voor nam dan nodig. De huid van het scrotum was gespannen, ik vermoede dat hij echt klaar stond om te spuiten, vandaar dat ik het tempo waarop ik zijn lid schoonlikte met veel tragere bewegingen deed. Ik hoorde aan zijn gegrom dat hij het goed had. Ik liet de punt van mijn tong van aan de onderkant van de schacht langzaam naar boven gaan, voelde de aders als bergen op zijn instrument kloppen door het bloed dat er veelvuldig in aanwezig was. De slagroom smaakte heerlijk en met zoutige smaak van zijn huid had je een goede samenstelling van smaken. (zoet en zout) Het was een overheerlijk toetje. Ik wist dat er niet veel mocht gebeuren of hij zou klaar komen. Ik deed alles zeer voorzichtig, de slagroom die onder zijn eikel zat en verborgen achter de overtollige huid van zijn penis likte ik op met de tip van mijn tong, een andere keuze had ik niet, ik deed het zonder mijn handen te gebruiken en dat stelde hij echt op prijs, dat hoorde ik aan zijn diep gegrom. Toen ik het toompje (frenulum) het meest gevoelige plekje van de penis beroerde kon hij zich niet meer inhouden en hij duwde mijn mond over zijn eikel. Ik voelde dat zijn zaad tot achter in mijn keel spoot en het vermengde zich met de slagroom en ik kon niet anders dan alles doorslikken. Door de slagroom en de warmte van het sperma gaf het mij een enorm warm gevoel in mijn onderbuik. Hij maande mij nu wel aan om te zuigen wat ik ook gretig deed. De smaak van het zilte vocht en slagroom was heerlijk. Het dessert was nu compleet. Ik weet niet hoeveel sperma hij spoot maar ik had de indruk dat het maar bleef komen, zijn roede bleef ook stijf. Ik genoot tevens van het volle gevoel in mijn mond. Toen er toch niets meer kwam na mijn heftig zuigen duwde hij me van zich af en zei; “je bent nu al geweldig en je moet nog heel veel leren.”

Hij stond op, ging tussen de benen van de bediende staan en likte haar poesje gretig leeg. Vervolgens gaf hij mij de opdracht om de rest van de slagroom van haar schaamlippen en clitoris te zuigen. Ook het jonge meisje genoot van de intieme aanrakingen van onze beide tongen. Ik hoorde dat ze genoot. Terwijl ik haar clitorishoofd en stam bewerkte met mijn tong kwam ze dan ook klaar en het vocht van haar orgasme en de slagroom gaf voor mij terug een enorme sensatie in mijn mond.

Toen ik klaar was legde mijn disgenoot mij op mijn rug op de eettafel en deed het jonge meisje nu het zelfde op mijn geslacht zoals ik het bij haar deed. De slagroom koelde mijn vagina af en ik voelde ook dat door de hevige hitte de slagroom meer en meer begon uit te lopen, ze deed ook een paar lepels in mijn nu toch gevoelige vulva. Mijn meester legde mijn benen heel wijd en mijn boven benen tegen mijn borsten en ging vol overgave aan het likken van mijn geslacht. Eerst beroerde hij mijn buitenste schaamlippen, hij ging van onder naar boven over mijn rechter schaamlip, maar beroerde mijn clit niet. Vervolgens deed hij het zelfde met de linker schaamlip, hij had zijn punt van zijn tong heel hard gemaakt en duwde de tip diep in het gezwollen vlees van mijn buitenste lipjes, hij vertikte het mijn clit aan te raken en ik kronkelde op de tafel in de hoop dat hij mijn genotknopje zou aanraken. Maar hij had een enorme controle over mij zodat dit me niet lukte. Hij likte hard maar langzaam en ik moet zeggen het voelde heerlijk aan. Toch verwachtte ik van zijn tongtopje meer, maar hij wist dat en pestte me met het niet volbrengen van mijn wensen. Na een kleine tien minuten steeds de zelfde tangbewegingen gedaan te hebben wenkte hij de dienster. Zij moest mijn buitenste schaamlippen open houden, ze plukte met duim en wijsvinger de gezwollen lippen in het midden vast en trok ze verder uit elkaar. Beiden hadden nu een heel grote inkijk in mijn vagina, dacht ik zo. Maar het kon mij niet schelen. Als hij maar zou doorgaan met likken. Mijn verwachtingen werden nu wel ingelost. Ik voelde hoe hij zijn lippen op mijn binnenste schaamlippen plaatste en zijn tong naar binnen bracht, hij likte de slagroom uit mijn nauwe gang, het voelde heerlijk aan. Hij likte vermoedelijk 30 maal voor alle slagroom uit mijn kut was. Toen dit volbracht was ging hij met zijn tip van zijn tong onderaan mijn clit bewegen. Ik voelde mijn knopje nog groeien, hij bleef aan de basis likken tot hij vond dat het knopje groot genoeg was. Vervolgens likte hij over de ganse lente van mijn knopje, ik werd gek van de fijne gevoelens in mijn onderbuik, hij bleef maar likken en ik genoot. Ik liet mij meegolven op de golven van genot die door mijn nu volledige lichaam stroomden. Ik bleef hopen dat het heel lang zou duren. Plots plaatste hij zijn lippen rond mijn clit en begon eraan te zuigen eerst zacht en dan steeds harder, dat was een gevoel die ik hier nu niet kan beschrijven maar het was heerlijk. Hij herhaalde die handelingen een paar keer. Ik drukte mijn geslacht vol overgave tegen zijn zachte mond. Hij bleef woelen, ik voelde twee vingers in mijn vulva gaan en met gekromde vingers stimuleerde hij het gedeelte van de clit waar hij met zijn tong niet bij kon. Ik voelde dat ik ging klaarkomen en ook hij voelde het en ging intens verder. Ik kon de geluiden niet binnen houden en snakte naar een echte klaarkom beurt. Enkele ogenblikken later gebeurde het, hij slurpte mijn liefdesvocht op en bleef stimuleren, ik kon het niet meer tegenhouden en vele straaltjes van mijn vocht verlieten mijn lichaam. Hij likte het allemaal zeer voorbeeldig op. Mijn vrouwelijkheid was nu zeer gevoelig en ik kneep mijn benen rond zijn hoofd.

De dienstmeid had al lang mijn grote schaamlippen gelost en stond beteuterd te kijken naar mijn overweldigend orgasme. Ik kon niets meer verdragen op mijn vrouwelijkheid het was overgevoelig van alles wat gebeurde. Dat wist hij en probeerde toch door te gaan. Ik kneep met mijn billen zo hard dat hij uiteindelijk toch los liet en mijn benen terug openstelde aan de koele lucht, dit deed me goed.

De hitte werd zo verdreven en de koelte van de kamer deed me goed. Ik sloot mijn ogen en genoot nog even van het heerlijke orgasme. Lang bleef dit niet duren want zijn vrouw was binnen gekomen en vond het welletjes. Zij greep uit alle macht mijn spenen vast en draaide ze goed rond. Direct schoot een pijnscheut door mijn ganse lichaam die het genot direct verdreef. Ze sprak; “zo is het genoeg geweest.”

Ze keek me recht in de ogen en zei; “je bent een echte genotsteef." Ze trok me recht aan mijn tepels en keek me aan; “ik hou van zulke vrouwen. Nu zal ik met je meegaan naar je kamer.”

Ze liet me los, ik stapte van de tafel en probeerde mijn kleren te fatsoeneren, maar ze zei; “laat dat.”

Ze nam me mee naar de lange gang en sprakeloos liep ik naast haar.

Bij blijvende goede reacties komt nog een vervolg.

Josee Vingers

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1394

HET MEDISCH ONDERZOEK DEEL 3.

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 30, 2015 16:43:18

HET MEDISCH ONDERZOEK DEEL 3.

“Het is nodig omdat de close-ups aantonen dat er een afwijking is. Ik ga je hiervoor een beetje stimuleren.” Nog voor ik het besefte zaten zijn handen aan mijn tepels, voelde ik hoe hij ze tussen zijn vingers klemde. Eerst zachtjes maar hoe meer hij er greep op kreeg hoe harder hij erop neep. Ik schrok er even van maar hoe langer zijn vingers zich meester maakte over mijn topjes hoe stijver mijn tepels werden. Nog voordat hij ze los liet stond Ellen klaar met de camera maakte een paar close-ups van mijn tepels. Het werk van Paul was niet voor niets geweest. Op mijn borsten prijkten een paar tepels van wel een halve centimeter.(of misschien nog groter het waren gelijk erwtjes) Nog maar pas had ze de beelden vast gelegd of ze waren op het scherm te zien.

Ergens zag ik de verwondering op het gelaat van Paul of er iets bijzonder te zien was.

Toen hij me terug opzocht raakte hij mijn tepels opnieuw aan, deze maal heel zachtjes, zeg maar teder. Het prikkelde me toen ik voelde hoe hij zijn vingers over mijn topjes liet rollen.

“We zullen je tepels even verder moeten onderzoeken. Het lijkt wel of je daar heel gevoelig bent. Is dat zo?” Een beetje verlegen keek ik hem aan. “Ja, zeker als iemand ze aanraakt worden ze geprikkeld. Na een tijdje worden ze dan stijf.”

“Zal moeten nagaan in hoeverre je hierop reageert. Met mijn vingers kan ik ze wel stijf maken maar dan heb ik er geen parameters van. Zoiets zal ik moeten opmeten. Meestal voelt het prettig aan, maar als het pijn doet laat het me dan weten.”

Ik wachtte af wat er ging gebeuren. Terwijl Ellen bezig was de instrumenten uit de kast te nemen vroeg de dokter aan mij om terug op het bedje te gaan liggen. Toen ze terug was met het wagentje kon ik niet zeggen wat erop lag. Het groene doek zorgde ervoor dat ik het raden ernaar had wat ze allemaal op mijn lijf gingen los laten.

“Ellen als je wil mag je haar al voorbereiden. Zou niet graag hebben dat de metingen een vals beeld weergeven.”

Ze volgde de instructies van de dokter nauwgezet op. Nog voordat ik het door had voelde ik het leder dat aan mijn polsen bevestigd werd. Al zaten de armbanden niet strak, ergens voelde ik me op mijn ongemak. Kon best begrijpen dat het hier niet ging bij blijven. Mijn vermoeden bleek waar, want zodra het leder vast genoeg zat bond ze mijn handen vast aan de tafel. Ergens had ik er geen vertrouwen in nu mijn handen gebonden waren, dat ik niet meer in staat was om me te verweren. Ellen zag de angst in mijn ogen, iets wat begrijpelijk was.

“Je moet U geen zorgen maken. Je gaat er enkel maar van genieten. Die polsbandjes zijn er enkel maar om je in bedwang te houden als je uw gevoelens niet meer de baas kunt.”

Hoe meer ik de woorden van Ellen hoorde, hoe onzekerder ik werd, maar iets zorgde ervoor dat ik er geen afkeer voor had met hetgeen ze met me deed. Als het enkel maar was om mijn gevoelens in bedwang te houden was ik er zeker van dat ik het zalig ging vinden, of zou ik me vergissen. Terwijl ze de polsbandjes aanspande keek ik haar aan. Ik kon zien dat haar schortje niet in staat was om haar borstjes te bedekken. Terwijl ze haar werk deed had ik een mooie inkijk. Of het opzettelijk was dat wist ik niet maar ik zag dat de bovenste vier knoopjes open waren. Het zorgde er enkel voor dat ik haar zwarten kanten behaatje te zien kreeg. De smalle schouderbandjes gaven haar die elegantie mee waar een vrouw naar verlangd. Het leek wel of het een push-up was. Als waren haar borsten mooi verpakt, ik kon zien dat ze haar rondingen prijs gaf dat het ding nauwelijks in staat was om haar tepeltjes te bedekken. Veel tijd kreeg ik niet om haar rondingen te bestuderen.

“Moet ik haar benen ook vast leggen?” Het vraagje dat Ellen stelde leek me een beetje bizar.

“Nee nu nog niet. Voor dit onderzoek is het niet nodig.”

Ik was blij toen ik het antwoord van Paul hoorde dat de dokter me nog de kans gaf dat mijn benen de vrijheid kregen. Nog maar pas had Ellen ervoor gezorgd dat mijn handen vast lagen of de dokter stond langs me.

Even raakte hij mijn tepels aan. “Kan ik de stimuli krijgen?”

Nog maar pas had hij het gevraagd of Ellen gaf hem het flesje. Terwijl hij mijn tepeltjes inwreef lachte hij naar mij.

“In het begin gaat het een beetje koud aanvoelen, maar dat gaat wel over.” Wat Paul vertelde gebeurde ook. Nog maar pas waren mijn tepeltjes met het goedje bedekt of het leek wel of er een paar onzichtbare handen waren die mijn tepeltjes met een paar ijsblokjes bewerkten. Lang hield het gevoel niet aan. Het zorgde er enkel voor dat mijn tepeltjes stijf werden. Verwondert keek ik naar mijn borsten waarop een paar prachtige tepels prijkten.

“Dat lijkt me al beter. Nu nog kijken of ze gevoelig zijn.” Even raakte de dokter mijn tepeltjes aan. Het was alsof er een schok door mijn lijf ging. Het trekje op mijn gezicht was voldoende om duidelijk te maken dat het spul zijn werk deed.

“Dat lijkt me in orde. Nu nog de klemmetjes aanbrengen.”

Op het tafeltje ging hij op zoek naar een paar tepelklemmen. Het leken wel krokodillenklemmetjes. Eenmaal de tandjes zich meester maken van uw vlees is er geen ontkomen aan. De gedachten alleen al maakte me compleet gek. Nu mijn tepels zo gevoelig waren zou het een marteling worden als deze dingen in mijn vlees gingen bijten. Al wilde ik het verhinderen, de kans kreeg ik er niet toe. Van zodra ik die beweging met mijn armen maakte was er het leder dat me in bedwang hield. Het werd me steeds meer duidelijk waarom ze er waren. Al was er die angst, al voelde ik me machteloos iets vertelde me dat het om bestwil was dat ik gebonden lag. Al had ik misschien anders gewild, veel keuze had ik niet. Terwijl hij mijn tepel opspande maakte het klemmetje zich meester over mijn vlees.

Nog voordat hij het tweede klemmetje plaatste schreeuwde ik het uit. Het werd Paul duidelijk dat hij de druk moest aanpassen. Terwijl hij het klemmetje bij regelde verminderde de pijn.

“Denk niet dat dit de bedoeling is. Zeg me maar wanneer het geen pijn meer doet.”

Was blij van zijn woorden te horen. Na een tijdje bleef er enkel dat prikkelend gevoel over.

De uitdrukking op mijn gezicht maakte duidelijk dat ik er geen last meer van had. Terwijl Ellen twee rolstoeltjes plaatste bevestigde Paul een paar draden aan de klemmetjes. Waarvoor ze dienden, ik had er het raden naar maar zag dat ze op een of ander apparaat waren aangesloten. De dokter vroeg om de impedantie te regelen. Ellen die het apparaat bediende stelde het toestel af. Hoe meer ze aan de knoppen draaiden, hoe meer de prikkels toenamen. Het leken wel stroomstootjes die mijn tepels te verwerken kregen. Al vond ik het een vreemd gevoel, pijn deed het niet.

“Kun je de prikkels verdragen?”

“Ja, al ben ik dat gevoel niet gewoon ik kan het verdragen.” Nu ik het hem vertelde was hij meer als tevreden. Nog een paar keer waren er die prikkels te voelen toen Ellen het apparaat bij regelde. Terwijl ze dat deed gaf ze cijfers door aan Paul die hij zorgvuldig noteerde. En beetje verwonderd keek hij me aan alsof de resultaten niet dat waren wat hij ervan verlangde.

“Denk dat het nodig is om haar te stimuleren. De cijfers wijzen uit dat ze veel meer kan verdragen. We kunnen haar best een injectie geven. Ben er zeker van dat het de meetresultaten te goede zal komen.”

Ellen volgde de woorden van de dokter op. Wat de bedoeling ervan was, ik wist het niet. Het enige wat ik zag was de prikker in haar hand. Een beetje verschrikt keek ik Ellen aan. Ik moest zo al niet veel hebben van een prik.

“Je moet niet bang zijn, even een prikje meer niet.” Nog voordat ze de prikker vulde keek Ellen de dokter aan.

“0.2 cc is voldoende” liet hij weten. “Als ze er niet op reageert, geven wel wat bij.”

Waar ik al bang voor was gebeurde. Van zodra ze het klemmetje vast hield werd het me duidelijk waar ik de prik ging krijgen. Voor het eerst voelde ik de weerstand van het leer dat me belette om te reageren. Ik wilde het uitschreeuwen maar hield me in. Als was er die angst, ik deed er alles aan om kalm te blijven. Als ik door het lint ging kon ik die job wel vergeten. Ik zag hoe de tepel toegaf, dat mijn topje aan de naald geregen werd. Ik reageerde nauwelijks toen de naald in mijn tepel schoof. Langzaam zocht de naald zijn weg totdat het metaal meer als vier millimeter in me doordrong. Het enige wat ik voelde was een klein prikje, meer niet. Even wachtte Ellen voordat ze mijn bobbeltje vol spoot.

“Even ga je voelen hoe je bobbeltje gevuld wordt, maar daarna ga je het heerlijk vinden.”

Ergens had ik er vertrouwen in. Nog voordat ze de tweede tepel doorboorde verminderde de druk. Het enige wat bleef was een aangenaam gevoel alsof ze mijn bobbeltje aan het verwennen waren. Lang moest ik niet wachten of ook mijn tweede bobbeltje deelde in de vreugde. Het leek wel alsof de spanning in mijn borsten toenam dat het spul ervoor zorgde dat mijn tepels in erectie gingen. Wat eerst nog een gedachte was gebeurde ook. Hoe meer de spanning toenam hoe stijver mijn tepels werden. Het zorgde ervoor dat de klemmetjes steeds meer vat kregen op mijn vlees. Wat vreemd was het deed geen pijn. Het leek wel of die rotdingen mijn topjes steeds meer begonnen te verwennen. Het was voor het eerst dat ik het moeilijk kreeg om mijn gevoelens te bedwingen, het zou niet de laatste keer zijn. Al zag ik het niet, ik wist nu al dat ik rood aanliep dat mijn kleur te kennen gaf dat ik begon te genieten. Ik begon steeds sneller te ademen een teken dat de adrenaline in mijn bloed toenam. Nog voordat Ellen terug achter het apparaat plaats nam keek ze dokter me aan.

“Nu ik haar reactie zie denk ik dat 2 cc voldoende is. Als we de test nog eens doen zullen we een gans ander resultaat meten.” Het lachje op het gezicht van de dokter maakte duidelijk dat hij het eens was met zijn assistente. Nog voordat hij de test opnieuw uitvoerde keek de dokter me aan. “We gaan de test nu opnieuw doorvoeren, maar deze keer gaan we de impulsen verhogen. Ik raad je aan om je gevoelens niet te onderdrukken. Het is de bedoeling dat je me verteld hoe je U voelt anders is deze test zinloos.”

Een beetje verlegen gaf ik dat knikje, een teken dat ik instemde. Wat me te wachten stond ik wist het niet, maar als er iets was waar ik slecht in was dan was het om gevoelens te onderdrukken. Als ik klaar kwam dan schreeuwde ik het uit. Ik hoopte maar dat dit mij gespaard bleef nu ik gebonden op de tafel lag.

Nog voordat Ellen de kans kreeg om een van de knoppen bij te regelen vroeg de dokter naar de impedantie. Voor mij leek het wel Latijn wat ik te horen kreeg. Waarden als frequentie of milliampères waren me vreemd maar ik was er zeker van dat deze waarde bepaalde wat ze aan mijn tepeltjes gingen injagen.

“Laat ze eerst de stroom gewoon worden alvorens je de frequentie verhoogd. Begin met 15 milliampère en verhoog deze stapsgewijze met vijf.”

Hij was net uitgesproken, toen het leek alsof mijn tepels samen genepen werden. Dat het niets met die klemmetjes te maken had daar was ik zeker van. Ik schrok een beetje. Bij de vorige test had ik nauwelijks wat gevoeld. Als dit slechts het begin was hield ik mijn hart vast van hetgeen er ging volgen. Ik kreeg het steeds moeilijker om mijn gevoelens te onderdrukken maar wilde niet toegeven, zeker nu niet.

“Voel je een verschil met de vorige proef?” Het vraagje dat hij stelde leek overbodig maar ik gaf een eerlijk antwoord.

“Ja, nu ik die prik heb gekregen zijn mijn tepels veel gevoeliger geworden. Nu voel ik die impulsen veel meer.” Met mijn antwoord was hij meer als tevreden.

“Verhoog de stroom met vijf.” Van zodra Ellen aan de knop draaide nam de spanning in mijn tepels toe. Hoe meer ik het gewoon werd hoe heerlijker ik het vond. Van mij mochten ze ermee doorgaan, ik had niets liever. Even lieten ze me tot rust komen. Nog maar pas was ik het gewoon of Ellen stelde de frequentie bij.

“Ga naar 500 hertz en verdubbel deze om de halve minuut.”

Ik begreep niets van de instructies die de dokter gaf, ik voelde ze enkel. Hoe meer Ellen de frequentie opdreef, hoe dieper dat gevoel in me doordrong. Eerst reageerde enkel mijn tepels op de pulsen maar na een tijdje drongen de pulsen steeds dieper in me door. Het leek wel of een paar onzichtbare handen mijn bobbeltjes aan het masseren waren. Hoe meer het gevoel toenam hoe minder ik me onder controle had. Al probeerde ik mijn gehijg te onderdrukken het ging niet.

“Hoe voelt het aan, kun je de prikkels nog verdragen?”

Met veel moeite gaf ik te kennen dat ik er maar weinig last van had. “Pijn doet het niet. Alleen voelt het raar aan."

Hoe langer het duurde, hoe meer ik het gewoon werd. Even was er dat gesprekje tussen de dokter en zijn assistente waaruit bleek dat de proef nog niet afgelopen was.

“Ik denk dat de aanpassingsfase voorbij is. Nu ze het gewoon is wil ik nagaan hoe ver we kunnen gaan. We gaan de stroom geleidelijk opdrijven totdat ze gaat klaar komen.”

Al huiverde ik van zijn woorden ergens verlangde ik ernaar. Stilaan maakten die klemmetjes me gek had ik niets liever als ze er zouden voor zorgen dat ik klaar kwam terwijl ik gebonden lag. Lang moest ik daar niet meer op wachten. Van zodra Ellen het toestel bij regelde drongen de pulsen steeds dieper in mij door. Nu waren het niet enkel mijn borsten die verwend werden. Het leek wel of het ervoor zorgde dat de vlinders in mijn buik begonnen te fladderen. Vanaf toen verkrampte mijn lijf. Zonder dat ik het wilde schreeuwde ik het uit. Hoe meer ik hijgde, hoe strakker het leder rond mijn polsen spande.

“Kun je het nog verdragen?”

Op het vraagje dat de dokter stelde kon ik niet meer antwoorden. Het gevoel had zich meester gemaakt van mijn keel. Het enige wat ik nog liet horen was het gehijg dat steeds meer toenam.

“Ik denk dat ze wat hulp kan gebruiken. Ellen, ga haar maar stimuleren. Ik neem het apparaat wel over.”

Al besefte ik de woorden van de dokter niet, van zodra ik de handen van Ellen voelde was ik er zeker van dat ik het zalig ging vinden.

“De dokter heeft gezegd dat je uw gevoelens niet moet onderdrukken. Laat u maar gaan. Ben er zeker van dat je het heerlijk gaat vinden.”

De woorden van de assistente drongen nauwelijks tot me door. Het enige wat ik voelde waren haar handen die steeds meer greep kregen op mijn borsten. Het leek wel of ze mijn bobbeltjes begon te melken. Het zorgde ervoor dat de spanning in mijn borsten weg viel. Alleen bleef er dat gevoel over, datgene wat ervoor zorgde dat ik steeds heter werd. Of ik het wilde of niet, het zorgde er enkel voor dat ik me liet gaan, dat ik mijn gevoelens de vrije loop liet.

Terwijl Ellen haar werk deed stond ze gebogen over mij. Het was de tweede keer dat ze haar charmes prijs gaf. Even was er dat lachje toen ze zag dat ik naar haar borsten keek.

Ze liet begaan had geen intentie om het schortje terug dicht te knopen. Hoe meer de handen van Ellen hun werk deden hoe zaliger ik de aanblik vond. Het werd me duidelijk dat Ellen er maar weinig op tegen had als ze aan mijn borsten kon zitten. Hoe meer haar handen zich meester maakte over mijn borsten hoe stijver haar tepeltjes werden. Het zorgde er enkel voor dat het behaatje steeds minder vat kreeg op haar vlees dat het kanten ding de strijd leek te verliezen. Wat ik te zien kreeg waren de bruine tepelhoofdjes die zich prijs gaven. Enkel de stijve tepeltjes verhinderden dat het ding alles prijs zou geven.

“Vind je ze mooi?”

Ik was verlegen toen Ellen het vraagje stelde. Al wilde ik haar antwoorden het ging niet. Mijn gevoelens hadden al lang mijn keel gesnoerd. Het enige wat Ellen zag was dat knikje dat ik niet kon ontkennen dat ze een paar prachtige borsten had.

“Wind het U op?” Voor de tweede keer was er dat knikje dat te kennen gaf dat ik mijn gevoelens de vrije loop liet.

“Wil je misschien meer zien?” Het was een overbodig vraagje die ze stelde, maar voor de derde keer was er dat knikje te zien. Even liet ze mijn borsten los, zag ik dat ze op zoek ging naar de knoopjes van het schortje. Het zorgde ervoor dat ze er vier opende dat ik de kans kreeg om naar het kantwerk te kijken dat haar borsten gevangen hield. Veel viel er echter niet te verbergen. Het had iets weg van een half kuipje, alleen iets groter. Het werd me duidelijk dat het ding ervoor gemaakt was, dat je de kans kreeg om naar de tepelhoven te kijken. Alleen de tepeltjes gaven zich niet prijs.

Ik kon zien dat de dokter er maar weinig op tegen had nu Ellen haar charmes aan me toonde. Het werd me duidelijk dat het hiermee niet ging blijven dat ze er niets op tegen had om ook de rest te tonen. Wat volgde was dat ze sluiting van het behaatje dat zich aan de voorkant bevond opende. Toen de sluiting het begaf verloor het kantwerk de strijd. Hetgeen ik te zien kreeg waren een paar volmaakte dingen. Al moest ik niet klagen het geen ik te zien kreeg grensde aan de perfectie. Al had ze een maatje meer als ik, nergens was er ook maar een spoortje sleet op te bekennen. Maar het meest genoot ik van haar tepels. Al waren haar tepelhoven niet groot, hetgeen erop prijkte overtrof elke verbeelding. Haar tepeltjes waren meer als een halve centimeter lang. Nergens was er iets aan om af te keuren het leek wel de perfectie. Even keek Ellen me aan zag de verwondering op mijn gezicht. Ze begreep dat ik van deze aanblik genoot.

“Kijk er maar naar ik weet dat je dit graag ziet.”

Het leek wel of we elkaar blindelings verstonden. Zodra ze mijn borsten opnieuw verwende, liet ik me gaan. Het was zalig om te zien hoe de borsten van Ellen op haar lijf dansten terwijl ze me aan het verwennen was. Met elke beweging volgde haar borsten het ritme van haar beweging. Het zorgde er enkel voor dat ik niet meer in staat was om mijn gevoelens onder controle te houden. Weer voelde ik hoe het leder rond mijn polsen spande. Het had maar weinig te maken met hetgeen ik voelde. Het enige waar ik op zoek naar ging waren de borsten van Ellen. Al was er de drang, ik begreep dat ik ze niet kon aanraken. Hoe meer dat gevoel er was hoe meer ik me liet gaan. Ik had zelfs niet door dat de dokter er mee moest lachen als hij naar Ellen keek, dat hij kon zien hoe haar borsten aan het dansen waren. Het enige wat ik voelde waren die prikkels die steeds meer toenamen. Het was het ogenblik dat ik de laatste controle over mijn lijf verloor. Terwijl ik het uitschreeuwde wrong ik mijn lijf in alle bochten.

"Ik denk dat het voldoende is geweest. Haar reactie is meer als behoorlijk. Al vast bedank voor je hulp."

Hoofdstuk het medisch onderzoek deel 4.

De assistente was meer als tevreden toen ze het bedankje van de dokter kreeg. Even maakte Ellen aanstalten om het behaatje te sluiten om haar borstje te bedekken met de kant.

"Moet dat nu al. Van mij mogen je borstjes nog even op adem komen. Zou een zonde zijn om je tepels te bedekken nu ze stijf zijn."

Toen de dokter het zei keek ze hem ondeugend aan alsof hij een puber was die maar al te graag naar haar rondingen keek. Om hem nog meer te provoceren opende ze zelfs het vijfde knoopje van haar schortje. Zonder enige schroom trok ze het schortje open. Het zorgde ervoor dat haar borsten nu helemaal ontbloot waren.

"Is dat beter." Danny kon er enkel maar om lachen toen hij naar Ellen keek.

Op aangeven van hem verwijderde ze de klemmetjes. Het verwonderde haar blijkbaar niet dat mijn tepels pijnlijk aanvoelden.

"Maakt U maar geen zorgen, het komt gewoonweg omdat je tepeltjes terug doorbloed worden. Zal vragen of Danny je tepels even masseert. Weet best wel dat hij daar weinig op tegen heeft."

Een lachje was voldoende om zijn handen te voelen dat mijn tepels tussen zijn vingers zaten. In het begin deed het nogal pijn maar hoe langer hij mijn topjes verwende hoe zaliger het aanvoelde, zelfs zodanig dat het gevoel terug kwam dat de gewaarwording in mijn schaamstreek steeds meer toenam. Mijn eerste gedachte was om het te zeggen dat zoiets me opwond dat ik er zelfs naar verlangde, maar iets hield me tegen. Zolang hij er niet achter vroeg hield ik wijselijk mijn mond. Nu ik te kennen gaf dat de pijn weg was keek hij opnieuw naar mijn tepels. Het verwonderde me dat hij er een vergrootglas bij haalde. Terwijl hij mijn tepels in alle mogelijke richtingen duwde had hij steeds meer aandacht voor mijn topjes. Even maakte hij er een opmerking over dat ze verkleurd waren. Het lachje van Ellen maakte duidelijk dat ze meer als tevreden was met hetgeen de dokter vertelde.

"Schrijf zeven op" kreeg ze te horen. Vervolgens bekeek hij mijn tepelhoven en hij duwde ze omhoog. Terwijl hij mijn borstje klemde kon ik zien hoe mijn tepelhoven toegaven dat ze steeds minder weerstand boden. Eenmaal opgespannen begon hij over mijn topjes te wrijven. Kon best wel begrijpen dat het vergrootglas van pas kwam toen hij op zoek ging naar de melkopeningen die zich in mijn tepeltjes aftekenden.

"Als het op borstvoeding aankomt denk ik dat je maar weinig problemen gaat hebben. Als ik dat zie heb je een paar perfecte melkfabriekjes."

Moest even slikken toen ik het te horen kreeg. Ik en kinderen zoiets kon ik me gewoon niet indenken. Nog voordat de dokter het vergrootglas neerlegde werd ik van het leder bevrijd. Voor mij was het een hele opluchting dat ik terug mijn vrijheid herwon.

"Denk dat ze klaar is voor een tweede reeks opnamen. Als het kan zo vlug mogelijk. Zou niet willen dat we de test nog eens over moeten doen."

Ergens kon ik de dokter best wel begrijpen. Het was niet omdat ik er weinig op tegen had dat hij aan mijn tepels zat dat hij daar de tijd voor had. Nog voordat het raster op mijn lijf werd geprojecteerd stond ik voor de wand. Wat me opviel was de handtastelijkheid van Ellen. Terwijl ik voor de wand stond liet ze het niet na om me aan te raken. Kon best wel begrijpen dat ze ervoor zorgde dat ik de juiste houding aannam maar vooral de manier waarop ze het deed me twijfelen. Het zorgde er zelfs voor dat ze regelmatig mijn borsten aanraakte, dat ze het zelfs niet na liet om erin te nijpen. Even keek de dokter me aan. Het enige wat ik zag was een lachje, hij maakte er zelfs geen opmerking over. Al was zoiets voor me vreemd ergens vond ik het aangenaam dat ze het met me deed. Het werd me steeds meer duidelijk dat ik niet de enige was die zich aan het opwinden was. Ellen gaf me de kans dat ik naar haar borstjes kon kijken. Nog steeds stond ze voor me met een schortje waarvan er vijf knoopjes open waren dat ik te zien kreeg hoe stijf haar tepeltjes waren. Was nog lang niet vergeten dat ze haar behaatje voor me opende dat ze me de kans gaf om naar haar stijve tepeltjes te kijken.

Wat volgde waren weer een reeks opnamen. Het werd me duidelijk dat de dokter meer als tevreden was van hetgeen er op de monitor te zien was. Ergens was hij er blij mee dat de test meer opleverde dan dat hij verwacht had. Wat volgde waren een paar rx-opnamen van mijn boven lichaam. Ik kon net zoals bij de andere foto's aan haar handen voelen dat ze niet naliet om mijn borsten te strelen. Het werd me duidelijk dat ze meer wilde dat die aanrakingen er niet voor niets waren. Eenmaal de opnamen gemaakt nam de dokter de platen mee.

"Zal wel even duren voordat ze ontwikkeld zijn, ben zo terug."

Nog voordat de dokter de deur achter zich sloot zocht Ellen me op. Ik keek een beetje vreemd op toen ze voor me kwam staan. Enkel was er dat oogcontact. Meer was er niet nodig om haar te begrijpen. Van zodra ik haar lippen voelde begreep ik wat ze ermee bedoelde. Even was ik de kluts kwijt toen haar tong mijn lippen openbrak. Lang had ik er niet voor nodig om er een antwoord op te geven dat ik het dansje volgde.

Al waren mijn ogen gesloten kon best voelen dat Ellen meer als tevreden was toen ik haar pasjes volgde. Ik moest toegeven dat het heerlijk was. Niet dat zoiets voor me vreemd was, maar nog nooit had ik dit gedaan met iemand die me vreemd was. Toen Ellen mijn lippen loste keek ze me aan begreep dat het gevoel wederzijds was. Het was voldoende dat ze me aankeek dat ze de fonkeling in mijn ogen zag die duidelijk maakte dat ik naar meer verlangde.

"Als je dat echt wil kan ik je nog meer geven" kreeg ik te horen. Ik antwoordde er niet op. Het werd haar duidelijk dat er geen leder meer was om me in bedwang te houden dat ik nu de kans kreeg om mijn handen te gebruiken. Het enige wat Ellen zag was dat ik op zoek ging naar haar schortje dat ik het vijfde knoopje opende. Het zorgde ervoor dat het nu gans open was. Ik kreeg zelfs de kans om naar haar slipje te kijken, naar de kant die haar lipjes gevangen hielden. Ik had maar weinig moeite om mijn hand in haar vlees te planten dat Ellen voelde hoe ik haar bobbeltjes begon te verwennen. Vond het zalig toen ik in haar borsten kon knijpen.

"Vind je borstjes mooi, zou daar wel meer willen mee spelen."

Het verwonderde me niet dat Ellen zoiets graag hoorde dat ze niets liever had als er iemand was die bewondering had voor haar lijf. Even kreeg ik de kans om van haar te genieten maar toen de dokter het lokaal binnen kwam liet ik los, het zorgde er ook voor dat Ellen de onderzoeksruimte verliet.

Hoofdstuk Het medisch onderzoek Deel 5.

De dokter kwam op mij af en zei dat ik terug mocht gaan liggen, Hij zou bloedprikken bij mij. Eerst nam hij mijn bloeddruk en pols en dan pompte hij terug de manchet op en ontsmette de plaats waar hij zou prikken. Hij bracht een naaldje in en plaatste daar 4 verschillende glazen buisjes op. Het laatste bevatte een vloeistof en voor hij de manchet loste bewoog hij dit staaltje bloed even op en neer. Vervolgens nam hij een pleistertje en deed dat op de prikplaats. Hij noteerde mijn bloeddruk en pols. Vervolgens moest ik een paar maal het trapje op en af lopen en hij mat terug bloeddruk en pols. Terwijl ik het trapje op en af moest lopen sprongen mijn borsten steeds op en neer, daar ik nog steeds geen bh droeg, ik zag wel dat hij keek hoe mijn borstjes op en neer wipten, ik meende een bobbel in zijn broek te zien maar ik moest me te erg concentreren op de inspanning om echt zeker te zijn. Hij vertelde bij het meten dat zowel pols en bloeddruk uitstekend waren. De fitness die ik volgde waren dus voor iets goed geweest.

Hij keek ook nog even in mijn ogen, met een lichtje en vervolgens werden mijn oren en neus aan het zelfde onderzoek (bekijken) onderworpen. Af en toe schreef hij iets op. Vervolgens begaf hij zich naar zijn bureel om de geschreven waarden op het computerscherm in te vullen.

Hij vroeg me op de gynaecologische stoel plaats te nemen. Ik had enkel mijn rokje en laarzen nog aan. Hij zei.

“Laat deze kledij maar aan dan voel je, je niet zo bloot, maar breng je rokje toch maar tot op je buik.”

Ik had alle moeite om het vilten rokje naar boven te schuiven (dat komt omdat ik gezegend ben met een dik kontje) en ik vermoede dat hij stiekem keek hoe ik het er vanaf bracht. Na veel gesjor lukte het mij. Vermoedelijk was het een potsierlijk zicht hoe ik op de stoel klom met mijn blote kont en de opgesjorde rok en mijn zwarte laarzen aan mijn benen. Ik stapte op de stoel maar liet mijn benen nog laag hangen over de stoel. Hij zoemde nog even Ellen en gaf de bloedstalen aan haar en zei.

“Laat ze zo vlug mogelijk analyseren, ik liet ook haar vrouwelijk hormoon bepalen let erop dat het labo die test uitvoert en liefst zo snel mogelijk”.

Ik zag Ellen kijken en kon van haar gezicht aflezen dat ze de houding die ik aangenomen had niet leuk vond. Ze had stiekem gehoopt iets van mijn vagina te zien. Langzaam verliet ze de onderzoekskamer en ze bleef me ook aankijken om te zien of ik toch geen andere houding zou aannemen. De dokter stapte op mij af en vroeg om mijn benen in de beensteunen te leggen. Hij hielp me daarbij door de beugels vast te houden en mijn benen één voor één op de uitsparing van de knieholte te plaatsen. Hij draaide die zo dat ik vlug een comfortabele houding had. Mijn benen werden toen nog verder uit elkaar geschoven en hij drukte op een knop zodat de rugleuning naar beneden ging, mijn benen werden nog verder de lucht in geduwd. Hij vroeg me mijn zitvlak wat naar voor te bewegen, zo zou ik ontspanner kunnen liggen en kon hij beter bij het de te onderzoeken lichaamsdeel. Hoe ik erbij lag kon ik mij niet voorstellen maar ik voelde me toch vooral open en bloot.

Hij deed de stoel nog even hoger en kwam toen tussen mijn benen staan. Hij streelde zacht de binnenkant van mijn dijen en kwam met zijn handen steeds hoger. Hij gaf een positieve opmerking over mijn geschoren poes. Dat spaart ons hier een hoop werk en Ellen een ontgoocheling, lachte hij. De dokter bekeek heel aandachtig mijn vagina maar raakte ze niet aan. Ik vermoed dat hij zelf in de opening kon kijken. Daar de ben–wa- ballen er nog niet zo lang uit waren. Maar dit was maar een gissing van mij. Hij trok geen handschoenen aan en bleef kijken naar mijn geslacht hij zei niets en staarde alleen maar, wat was er daar allemaal te zien? Persoonlijk weet ik het niet. Hij komt wat dichter bij en legt een warme hand op mijn onderbuik ongeveer ter hoogte van mijn haarlijn van mijn pubis. De hand voelt goed aan, warm en ook een beetje sensueel, daar hij zijn vingers open en dicht doet en een streling maakt met zijn handpalm over mijn geschoren schaamhaar. Hij blijft dat verschillende keren doen en ik moet toegeven het was fijn. Plots drukt hij met zijn rechterhand wat harder op mijn onderbuik en vraagt of het pijn doet. Hij herhaalt die handeling enkele keren op verschillende plaatsen van mijn onderbuik. Vervolgens klopt hij met zijn vingers op mijn buik, dat heeft een hol geluid die eerder dof klinkt. Ik maak met mijn hoofd een neen beweging. Dan palpeert hij mijn buik tot aan mijn borstkas.

Vervolgens verplaatst hij zijn hand en brengt ook zijn linker hand naar voor. Hij wrijft met zijn beide duimen over mijn buitenste schaamlippen heel subtiel, het doet goed. Hij doet dit diverse keren na elkaar, altijd van onder naar boven, hij waakt erover niet mijn clitoris te bereiken alhoewel ik dat verlangde. Hij bleef maar zacht wrijven over mijn schaamlippen die volgens mij groeiden, maar veel gevoel heb ik niet in mijn buitenste lipjes dus zeker wist ik het niet. Vervolgens plukte hij met duim en wijsvinger mijn grote lipjes open en zag vermoedelijk mijn kleine schaamlippen, ik kon het niet zien daar ik volledig in rugligging lag met mijn benen hoog op getrokken. Hij zei, “door deze handelingen worden je kleine schaamlipjes heel mooi doorbloed en worden ze echt heel mooi roze. Ik vermoed dat je graag aangeraakt wordt op deze wijze.”

Ik stemde in met deze vaststelling.

“Hebben veel mannenvingers je daar al beroerd” vroeg hij plots. Ik was verrast door die vraag en wist niet goed wat zeggen. Ik antwoordde met een wedervraag en vroeg, “wat bedoel je met veel.”

Hij zei, “meer dan 10?”

Ik moest even nadenken en zei, “een paar jeugdvriendjes en een paar dokters.”

Hij was blijkbaar tevreden met dat antwoord. Hij duwde voorzichtig mijn grote lipjes weg en haalde mijn kleine lipjes te voorschijn, ze waren heel fijn en hij trok eraan zodat ze naar buiten kwamen.

“Je vagina sluit nog als een bloempje gaf hij aan, zo zal je Meester het graag hebben als je hier mag blijven ten minste.”

Welke opmerking was dit nu. Dacht ik nog maar, hij bleef maar wrijven over die kleine gevoelige lipjes eveneens van boven naar onder, ik voelde mijn klit groter worden en ik vermoede dat ze al onder mijn kapseltje vandaan kwam. Ik had bij deze aanrakingen zeker een goed gevoel en ik wilde dat hij me op mijn klit zou aanraken. Maar hij pestte mij en kwam wel dicht in de buurt maar raakte mijn knopje daar helaas niet aan. Hij bleef spelen met mijn kroonblaadjes, ik had dit enorm graag maar ik verwachte toch dat hij verder zou gaan. Ik gaf dit aan door op de tafel met mijn kontje in alle mogelijke richtingen te bewegen in de hoop dat hij me op mijn liefdesknop zou aanraken. Ik werd steeds natter door de aanrakingen en toen zei hij “dat duurde toch wel heel lang voor je vocht produceert.”

Ik vertelde hem het verhaal van de ben-wa balletjes en het vocht die op de zitting van de wagen gelopen was tijdens het bewegen van de wagen. Hij was ook benieuwd wie de balletjes verwijderd had. Met zijn linkerhand opende hij mijn vrouwelijk kanaal en bracht zijn gekromde wijsvinger naar binnen. Hij deed het kalm en beheerst en drukte heel voorzichtig zijn vinger steeds dieper. Ik voelde dat hij steeds dieper kwam tot zijn andere vingers tegen mijn buitenste lippen aanraakten. Toen haalde hij zijn gekromde vinger terug uit mij en bracht twee vingers binnen, weer de zelfde trage beweging tot ik zijn vingers voelde op mijn lippen. Dan trok hij terug en hij probeerde het met drievingers, dat was toch even onaangenaam, hij zag het en stopte.

“Dat is kwestie van training” zei hij. Nu hoopte ik dat hij mijn klit zou bevoelen maar dat deed hij niet. Hij haalde een speculum van het aangevoerd tafeltje en bracht dit voorzichtig binnen (de artsen die ik bezocht had deden het veel ruwer, niet dat ik dat erg vond maar zacht was toch fijner) Toen de beide lamellen diep zaten draaide hij het speculum met de blaadjes naar boven en onder en draaide deze plaatjes open, ik voelde mijn vagina opengaan. Bij mijn dokters vond ik het altijd al fijn maar nu dubbel fijn daar ik nu toch opgewonden was en bij een gewoon consult niet.

Als het ver genoeg open was nam hij een staafje en bracht het binnen hij schraapte wat slijmvlies weg en borg het dan op in een soort recipiënt. Vervolgens nam hij een metalen gekromde grove pen met een klein bolletje erop. (dat dacht ik ten minst)

“Ik ga nu wat weefsel van je baarmoederhals halen, dat is even ongemakkelijk maar ik zal het zo voorzichtig mogelijk doen.” Ik voelde dat hij tegen mijn baarmoederhals stootte en het gebogen instrument wat op en neer bewoog. Het was even slikken maar het duurde maar een fractie van een seconde. Toen het klaar was zei hij, “je hebt het goed doorstaan”. Het weefsel bracht hij aan op een plaatje en stak het in een daarvoor voor-gebogen bakje die hij zorgvuldig sloot. Hij zette nog even een fellere lamp aan en keek mijn grot in. Hij nam nog een kompresse en duwde dit zorgvuldig naar binnen dat voelde aan zoals ik soms een tampon inbracht, alleen was het gaatje nu veel groter en kon hij nog twee vingers erbij insteken hij draaide een paar maal en nam toen de kompresse terug.

“Dat is omdat je terug helemaal draag zou zijn,” gaf hij nog met een kwinkslag aan. Hij duwde toen terug twee vingers gekromd naar binnen en bewoog ze op en neer, hij voerde het tempo steeds op en ik voelde dat aan, als een neuk sessie, helaas duurde het minder lang. Ik had de indruk dat hij genoot van deze handelingen. Een heimelijk lachje verscheen op zijn mond en hij zei nog, “je bent een gezonde jonge vrouw.”

Vervolgens draaide hij het speculum terug dicht en hij verwijderde het al draaiend uit mij. Het gaf zo een onvoldaan gevoel. Vervolgens trok hij een vingerling aan en zei; “ik ga nu ook even je kleinste opening bekijken.”

Direct trok hij mijn billen van elkaar en keek naar mijn anus. Vervolgens wreef hij met de een vinger over de ingang, hij maakte rondjes en ik voelde dat hij tegen mijn sluitspier aandraaide maar hij maakte geen aanstalten om binnen te komen.

Ik had nog geen ervaring met anale seks. De enige keren waarin ik anaal gebruikt werd was om medische redenen. Mijn ouders staken me een suppositoire (poep snoepje) op tegen koorts als ik de kinderziekten doormaakte. Toen ik eens klaagde over enorme buikpijn, stuurde een huisarts me eens door naar een vrouwenarts als ik 15 jaar was. Hij stelde vast dat ik nog maagd was en deed een inwendig onderzoek via een anaal touche. Dit was toen zeer onaangenaam geweest en als een jongen me anaal benaderde wees ik dat steeds resoluut af. Die vrouwenarts had eerst mijn vagina bevoelt na een echografie en stelde vast dat ik nog mijn maagdenvlies had. Hij vroeg naar mijn seksuele ervaringen. Maar ik was nog schuchter op die leeftijd en een tongzoen kon, voelen aan mijn borstjes ook maar van mijn vagina moesten ze afblijven. Zelf ging ik wel eens op ontdekking rond en in mijn vagina maar veel hield dat niet in. Die dokter had toen zonder al teveel poespas twee vingers zo diep in mijn aars geduwd en voelde daar volgens mij heel graag in, maar als kind heb je daar geen verhaal tegen, ik had het driedagen na dit exploot moeilijk om naar het toilet te gaan en vlak op mijn poep te zitten.

Nu bleef hij wrijven over de rand van mijn poepje en ik voelde dat mijn poep-rand zeer oneffen was, hij deed het met de nodige flair en drukte soms even maar dat beperkte zich tot de randen.

“Ik voel nu even of je geen uitwendige aambeien hebt,” zei hij. “En nu ga ik even binnen om te voelen of je inwendig ook geen aambeien hebt.”

Het binnen dringen deed hij met zijn kleine vinger dat was niet pijnlijk maar wel even onaangenaam. Ik probeerde tegen te drukken en de indringer tegen te houden door mijn aars af te sluiten. Hij zei dat ik moest meewerken anders zou het toch nog onaangenaam kunnen worden, ”ontspan maar en druk niet tegen.”

Hij bevoelde de rand van mijn aars heel intens en trok dan zijn kleine vinger gekromd uit mij. Ik voelde dat de sluitspier die zich even ontspannen had zich terug sloot. Hij merkte op dat dit kanaal heel nauw was en er nog veel moest getraind worden om dit de nodige voldoening te geven. Vervolgens nam hij zijn wijsvinger en duwde nogmaals tegen mijn aars en stak een kootje van deze vinger in mij, dat was al veel minder leuk, hij duwde de verdikking van zijn eerste vinger voorbij de opening en ik sloot terug mijn aarsspier. Hij vroeg me te ontspannen en een paar maal diep in en uit te ademen. Dat hielp zeker en hij bracht ook zijn tweede kootje verder binnen de tweede verdikking duwde hij ook langzaam verder en ik voelde dat hij nu zijn vinger kromde. Dat was nog minder aangenaam en ik wilde zijn vinger eruit persen. Maar, dat verbood hij zeer nadrukkelijk. Hij bewoog zijn vinger in mij, ik voelde het aan als een krab gewoel en plots drukte hij zo stevig dat ik dacht dat ik ging scheuren hij voelde me rectaal tot aan mijn baarmoeder en toen hij die vond duwde hij met zijn andere hand heel hardhandig op mijn onderbuik. Het deed pijn en ik schreeuwde het uit. Hij lachte en zei “dat is nog maar een begin. Maar dat zal je hier niet beleven Axelle.” Intussen trok hij zijn hand weg van mijn onderbuik en hij haalde zijn vinger uit mij, bij iedere verdikking sloot ik mijn sluitspier tot hij helemaal mijn lichaam verlaten had. Mijn poepgaatje sloot heel snel en hij zei “dat is een zeer goede reactie Axelle de meester zal dit graag hebben. Maar je zult toch anale training nodig hebben om jou en anderen genot te verstrekken. Maar daar zijn oefeningen voor dus geen paniek.”

Hij ging van tussen mijn benen en zei dat ik van de gynaecologische tafel mocht komen. Dat ging niet erg vlot daar ik nog steeds in rugligging lag. Eerst deed ik mijn benen uit de beugels en sloot die en trok mij dan recht aan de beugelsteunen om vervolgens van de tafel te springen. Mijn rokje bedekte direct mijn onderlichaam door de bruuske sprong. Hij zei “doe je bloes maar aan maar laat je bh maar uit. Straks komt de meester je halen voor een diner.”

Dank aan de lezers voor de positieve reacties. Hopelijk kunnen deze hoofdstukken jullie ook bekoren.

Josee Vingers

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1371

HET MEDISCH ONDERZOEK Deel 1.

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 01, 2015 19:50:39

Hoofdstuk HET MEDISCH ONDERZOEK Deel 1.

Meneer ging naar de deur en ik moest hem volgen. We kwamen terug in de lange gang en sloegen rechts af. Na een 4 tal deuren gepasseerd te zijn zag ik op een deur links staan ‘Medische Controle’. Hij opende de deur.

“Wacht hier maar even, ik zal zeggen dat je er bent. Als het onderzoek afgelopen is zoek ik U wel opnieuw op.”

Van zodra de deur achter me toeviel was ik alleen. Het was niet de eerste keer dat ze me onderzochten maar nu ik nauwelijks wist wat me te wachten stond kreeg ik toch klamme handjes. Zolang het prettig aanvoelde had ik daar maar weinig op tegen. De wachtkamer was smaakvol ingericht er stond een mooi ebbenhouten kast met boeken en op een soort eiken salontafel lagen wat kranten en een vrouwenboekje. Ik keek lang rond en zag dat dit lokaal een mooi behang had en eveneens een degelijke parketvloer in het zelfde hout als het parket in het bureel van meneer. Lang moest ik niet wachten of de deur ging opnieuw open. De jonge vrouw die voor me stond hield het klembord vast. Het viel me op dat ze niet veel oog had voor de kledij die ik droeg. Blijkbaar viel het setje dat ik droeg niet in de smaak. Even keek ze ernaar om me daarna aan te spreken.

“Kom maar binnen we verwachten U.”

Ik volgde de jonge vrouw naar een lokaal die eruit zag als een dokterslokaal. Terwijl ik me neerzette keek ik even rond. Het leder waarin ik plaats nam voelde goed aan. Het werd me duidelijk dat dit niet de onderzoeksruimte was.

Het bureau waar achter ze plaats nam maakte me duidelijk dat ik met de assistente te doen had. Even nam ze het klembord door.

Ze noemde mijn naam; “Axelle neem ik aan.” Ik bevestigde het.

“Je mag me Ellen noemen, als je me met mijn naam kunt aanspreken maakt het een stuk eenvoudiger.” Nog voor ze opstond, lichte het scherm van haar PC op. Het duurde maar even voordat mijn gegevens op het scherm zichtbaar werden.

Tijdens het tikken kreeg ik de kans om haar te observeren. Ze droeg een fijne korte jurk met knoopjes langs voor, waarvan de bovenste open stonden. De inkijk liet wat van haar borsten zien.

“Het is je eerste bezoek neem ik aan. We hebben nog wat gegevens nodig. Ga je enkele formulieren geven waarop je dit kwijt kunt.”

De assistente stond op en liep naar een van de kasten waar ze de papieren uitnam. Terwijl ze voor me zat legde ze me uit wat er moest gebeuren. Het viel me op dat de formulieren verschillende kleuren hadden. Je had er niet alleen witte bij, ook groene en roze sierden het bureau.

“De witte formulieren vul je maar in, deze gegevens hebben we zo nodig. De gekleurde zijn niet verplicht. Het staat je vrij om ze in te vullen. Maar, als je ze in vult kijk dan uit dat je het correct doet. Voor het onderzoek is dat van belang. Ik ga U nu alleen laten.” Zei Ellen nog op een vriendelijke toon. “Neem gerust de tijd om ze in te vullen.”

Nog voordat ik ze doornam was ik al alleen. Al vlug begreep ik dat de witte papieren noodzakelijk waren. Vragen of je de nodige kinderziekten doorlopen had was meer als begrijpelijk. Ook het gedeelte waar er naar allergieën gevraagd werd stoorde me niet het minst. Kon eigenlijk wel begrijpen als ze moesten weten of je een herhaling van je tetanus injectie nodig had.

Toen de groene formulieren aan de beurt waren bleek al vlug dat ze veel meer van me wilde weten. Hoe meer ik invulde, hoe meer ik mijn gewoonte kenbaar maakte. Ik kon er alles aan kwijt. Wat is je lievelingseten? Welke is je favoriete kleur? Draag je het liefst een rok of een kleedje? Bij het strandbezoek lig je dan topless. Ergens vond ik het raar als ze ernaar vroegen, maar zonder veel problemen vulde ik ze in.

Het was pas toen de roze formulieren aan de beurt waren dat ik begreep dat dit geen gewoon onderzoek was. Ik dacht nog aan wat Meneer me toevertrouw had, toen we nog op de pc correspondeerden, dat vraagje of ik van seks hield.

Nu ik dit las kon ik best begrijpen dat ze alles van me wilde weten, dat ik bereid zou zijn om mijn meest intieme ervaring prijs te geven. Al stond op de formulieren vermeld dat al de gegevens vertrouwelijk waren, ergens vond ik het gênant als ze dit te lezen zouden krijgen. Even twijfelde ik maar als het toch vertrouwelijk was had ik daar al veel minder moeite mee. De eerste vraagjes vielen nog mee.

‘Heb je gevoelige tepels?’ ‘Komt het voor dat tijdens de menstruatie je tepels gezwollen zijn?’ ‘Gebruik je anticonceptie, zo ja welke?’ Hoe meer ik de lijst afliep hoe intiemer het werd. ‘Hoeveel keer heb je seks per week?’ ‘Heb je een vaste partner, zo ja welke standjes doe je dan?’ ‘Zou je het ook met vrouwen doen?’ ‘Doe je soms bezoeken bij parenclubs?’ ‘Met hoeveel verschillende partners heb je dan contact?’ ‘Hebben deze speciale wensen?’ ‘Heb ja al aan SM gedaan, zo ja ben je dan dominant?’

Het rijtje leek wel eindeloos. Al voelde ik me een beetje op mijn ongemak door al die vragen, toch vulde ik ze keurig in. Dikwijls dacht ik daar hebben ze geen zaken mee, maar uit nieuwsgierigheid vulde ik de formulieren zo correct mogelijk in.

Nog voordat ik de roze formulieren had ingevuld was de assistente terug. Het leek wel of ze het door had dat ik het er moeilijk mee had nu ik me intiem moest bloot geven. Terwijl ze langs me kwam zitten lachte ze naar mij.

“Moet ik u ermee helpen?”

“Het gaat wel, als je nog even de tijd geeft vul ik de rest ook in.” Vond het al gênant genoeg als ik het op papier moest zetten, erover praten zou nog een stuk moeilijker zijn. Ze keek de blaren door die ik al ingevuld had.

“Je bent goed bezig. Ik waarschuw de dokter dat je zo klaar zult zijn. Je mag gerust de lijst meegeven die je al ingevuld hebt, dan loop ik ze samen met de dokter even door. De witte en groene waren al ingevuld, alleen het laatste roze ontbraken. Terwijl ze naar me lachte nam ze de ingevulde formulieren mee.

“Doe maar rustig verder, neem gerust je tijd ervoor. Heb liever dat je niets overslaat. Zeker de vragen die gaan over uw libido zijn belangrijk. Het zorgt ervoor dat we de test beter op U kunnen afstellen.”

Ik wist niet goed wat ik ervan moest denken van het geen ze vertelde en was even aan het aarzelen of ik verder zou gaan. Mijn hersens werkte onder hoogspanning, alsof ik steeds meer de controle over mijn lijf begon te verliezen. Toch besloot ik om verder te doen. Wat het onderzoek ook inhield, ik wilde het ondergaan. Lang liet ze me niet wachten. Nog maar net had ik het laatste vraagje ingevuld of Ellen kwam langs me zitten. Ik zag haar glunderen toen ze de laatste formulieren doornam.

“Je antwoorden zijn meer dan bevredigend. Denk niet dat het voor U een probleem gaat zijn om de test te ondergaan. Als je wil mag je me volgen.”

De assistente opende een deur die toegang gaf tot de onderzoeksruimte. Het was er kraaknet. Ergens gaf het me een goed gevoel. Al wist ik niet wat die test inhield, ik was er nu al zeker van dat ze het op een professionele manier zouden uitvoeren. Het was een onderzoekskamer met een wit bureau en allerlei medische toestellen. Voor het bureau stond een witte stoel en aan de overkant een witte leren zetel.(gelijkaardig of ik er ééntje gezien had in het bureel van meneer). Overal zag ik glazen kasten waar je medische toestanden in aantrof die je in een ziekenhuis tegen kwam. Ook een opstapje en een paar roltafels en een klein rolkrukje. De meesten kende ik niet maar de stoel in het midden vond je ook terug bij een gynaecoloog. Ook het ligbedje ontbrak er niet. Ellen sprak. “Ga maar zitten, de dokter komt dadelijk.”

Terwijl ik me zette verdween ze met de vragen lijst. Ergens kwam het me nog goed uit.

Nu ik alleen was kreeg ik de kans om me wat op te tutten. Vond het geen overbodige luxe om de lippenstift nog eens te gebruiken. Had liever dat ik er goed uitzag als de dokter me te zien kreeg, ik wilde een degelijk indruk op hem maken.

Na een paar minuten werd de deur opnieuw geopend. Het was een jonge man van rond de 35 die me aankeek. De witte jas en bijpassende broek gaven hem het uiterlijk van een dokter maar ergens voelde ik me goed toen hij mijn hand schudde.

“Aangenaam, ik ben de bedrijfsarts en gynaecoloog. Zie dat dit bezoek als kennismaking geld. Daarom heb ik liever dat je me Danny noemt, dokter vind ik veel te afstandelijk.” Het viel me op dat ze hier nog al familiaar deden. Net zoals de assistente wilde hij met zijn naam aangesproken worden. Ik had daar maar weinig op tegen, zeker als ik naar hem keek. Hij was meer als aantrekkelijk. Terwijl hij een plaatsje zocht op de witte sofa nam hij de formulieren door die ik ingevuld had. Wat me opviel was dat hij veel meer oog had voor de roze formulieren.

“Ik zie dat je ze degelijk hebt ingevuld. Je hebt zelfs niet nagelaten om op de meest intieme vragen te antwoorden. Zoiets wordt op het kasteel erg op waarde geschat. Zeker iemand als de Meneer zal hier meer als tevreden van zijn. Ik hoop maar dat de vragenlijst u niet heeft afgeschrikt. Veel zorgen moet je U daar niet over maken, het onderzoek zal redelijk meevallen. Ontspant U maar. Als je het moeilijk krijgt mag je het me altijd laten weten.”

Al zij ik niets hij kon duidelijk zien dat ik onzeker was van hetgeen me te wachten stond.

“Zal eerst een routine onderzoekje doen. Daarna ga ik U grondiger onderzoeken.”

Hij vroeg me op te staan, waarna ik hem volgde totdat we voor het ligbedje stonden.

Nog voordat hij de stethoscoop op mijn borstjes plaatste keek hij me aan, zag ik hem naar mijn behaatje kijken. Het viel me op dat hij niet naliet om naar de doorzichtige stof te kijken, dat hij meer aandacht had voor mijn tepeltjes dan me lief was. Ik begon te blozen toen ik het zag. Van een dokter zou je zoiets niet verwachten maar ergens voelde ik me op mijn gemak.

Het was eigen aan mij dat ik graag had als ze me begluurden, zeker als het zo een knappe vent was. Al kleurde mijn wangen rood ik vermande mij, zou zeker nu niet onderuit willen gaan. Het was zelfs nog niet nodig om mijn bloesje te openen. Zonder veel moeite zette hij het instrument op mijn borstkas. Wat hij te horen kreeg was een hartslag die veel te hoog was. Ik kon zien dat hij ervan genoot nu hij wist dat de adrenaline in mijn bloed veel te hoog was opgelopen.

“Je hartslag lijkt meer dan in orde. Ben er zeker van dat je regelmatig aan sport doet, dat je weet hoe je uw lichaam moet onderhouden.” Een beetje fier keek ik hem aan.

Al koste het me soms moeite, nu hij me dit vertelde was ik maar al te blij van het te horen, dat de fitness geen overbodige luxe was.

“Nu even je longen. Trek je bloesje nu maar helemaal uit. Er zonder gaat dit een stuk gemakkelijker.”

Ik moest slechts drie knoopjes los maken. Zonder ook maar op de dokter te letten deed ik het uit. Het was toen hij me aankeek dat ik voor het eerst het gevoel had of ik naakt voor hem stond. Al was er nog dat behaatje, veel stelde het niet voor.

Al was het zedig genoeg om mijn borstjes gevangen te houden, het liet maar weinig aan de verbeelding over.

“Als je wil mag je een paar keer diep in en uit ademen.” Terwijl de stethoscoop mijn rug opzocht keek hij over mijn schouders. Hij genoot blijkbaar van het uitzicht als hij zag hoe met elke ademhaling de push-up bh het steeds moeilijker kreeg om mijn borsten gevangen te houden. Al was de stof er, ik kon niet ontkennen dat bij elke ademhaling mijn borsten steeds meer naar buiten begonnen te puilen. Ergens voelde ik me er goed bij als ik dit zag. Zolang mijn tepeltjes bedekt bleven en zolang ik de glimlach op zijn gezicht zag had ik er maar weinig op tegen dat hij naar mijn borsten keek. Kon niet ontkennen dat ik me fier voelde, ik wist dat mijn borsten er mochten zijn.

“Je bent een niet roker neem ik aan?” Nog voordat ik hem antwoordde keek ik hem even aan, zag dat hij meer als tevreden was van hetgeen de stethoscoop liet horen.

“Nee, ik rook niet, kan best die stank missen. Trouwens ze zeggen dat roken slecht is voor je huid, dat je er rimpels aan overhoud. Alleen daarvoor zou ik het laten.”

Mijn woorden lieten hem niet koud. Zonder dat ik het hem vroeg raakte hij me even aan voelde ik hoe hij zijn hand over mijn schouder liet glijden. Een beetje verschrikt keek ik hem aan maar zijn woorden maakte me duidelijk dat hij geen slechte bedoelingen had.

“Maar goed ook, vind dat je huid heerlijk aanvoelt. Zou zonde zijn als je dit zou opgeven voor een slechte gewoonte als roken. Als je wil ga ik U nu verder onderzoeken. Ga maar op het ligbedje liggen.”

Terwijl hij een opstapje voor de tafel zette maakte hij me duidelijk dat ik mijn schoenen mocht aanhouden. Nog maar pas lag ik neer of er waren zijn die aan mijn lijf zaten. Terwijl ik keek hoe hij mijn buik palpeerde ging hij steeds lager met zijn handen. Het zorgde ervoor dat hij mijn nauw sluitende vilten rok een beetje omlaag trok. Zijn handen voelden goed aan. Al was het enkel maar bedoeld als een onderzoek ik genoot van zijn aanraking.

“Als je wil mag je even recht zitten met je rug naar me toe.” Ik deed wat hij me vroeg.

Het werd me duidelijk waarom ik deze houding moest aannemen. Lichtjes duwde hij op mijn ruggengraat. Ik voelde zijn vingertoppen over mijn rug dansen totdat hij L3 L4 bereikte, een plaats die voor een rug-lijder meer als bekend was. Gelukkig had ik er geen last van. Zelfs toen hij op deze plaats een paar keer klopte kwam er geen reactie van mij.

“Dat lijkt me in orde. Verder onderzoek van je rug lijkt me overbodig, zeker als ik zie welke houding je aanneemt. Je rug is nog kaars recht, het is zelfs niet nodig om daar een scan van te maken. Dan ga ik je nu verder onderzoeken.”

Even noteerde hij wat op het clipboard dat langs me lag.

Hoofdstuk Het medisch onderzoek Deel 2.

Zodra hij zijn pen had neergelegd raakte hij opnieuw mijn rug aan. Voor ik het besefte zocht hij naar de sluiting van mijn behaatje. Even schrok ik van zijn bedoeling. Terwijl ik hem aankeek kromde ik mijn rug alsof hij me aan het kietelen was. Hij reageerde niet op mijn reactie, het enige wat hij deed was mijn behaatje ontsluiten. Mijn reactie bleef niet uit. Zonder te weten wat de bedoeling ervan was hield ik mijn hand op mijn borsten wat ervoor zorgde dat mijn bobbeltjes nog steeds bedekt waren. Het enige wat ik op zijn gezicht zag was die glimlach, dat ik er alles aan deed om mijn vrouwelijkheid te beschermen.

“Als je uw handen niet laat zakken ben ik niet in staat om je borstjes te onderzoeken. Ben wel zo een reactie gewoon maar je hoeft u geen zorgen te maken. Heb zeker niets verkeerd met u voor.” Een beetje beschaamd liet ik mijn borsten voor wat ze waren. Terwijl ik mijn hand terug trok liet ik het behaatje aan zijn lot over. Was er nu al zeker van dat de doorzichtige stof niet lang meer mijn tepeltjes ging bedekken. Wat ik voelde waren handen die mijn borstjes opzochten. Moest wel toegeven dat het zalig aanvoelde toen hij zijn handen over de dunne stof bewoog. Hij hield pas op toen hij mijn borstjes gevangen had. Langzaam bewoog hij zijn handen voelde het steeds zaliger aan als ik voelde hoe hij de dunne stof betaste. Hoe langer hij het deed, hoe zaliger ik het vond. Was nu al zeker van dat zoiets niet thuishoorde in een dokterspraktijk. Normaal zou ik dit niet geduld hebben. Ik haatte het als ze ongevraagd aan mijn borsten zaten maar iets vertelde me dat dit een deel van het onderzoek was. Hoe meer ik er over nadacht hoe zekerder ik er van was dat hij me niet enkel lichamelijk onderzocht maar dat hij me wilde testen hoe ik reageerde op ongewenste intimiteit, of ik kon genieten van zulke aanraking. Het leek wel of hij wilde nagaan hoe mijn lichaam reageerde als ik sensueel werd aangeraakt. Al kleurde mijn wangen rood ik begon ervan te genieten. Het leek wel of hij de stof van mijn bobbeltjes pelde. Voorzichtig nam hij de stof vast, zag ik hoe mijn behaatje de tepels vrij gaf. Voor het eerst kreeg hij mijn borsten te zien. Even keek ik hem aan zag duidelijk dat hij meer als tevreden was van wat hij te zien kreeg. Veel maakte het me niet uit.

Wat mooi is mag gezien worden en als het kan had ik niets liever als ze dan aangeraakt werden. Lang moest ik daar niet op wachten. Het leek wel of hij mijn borstjes in zijn handpalmen liet rusten, dat ze dienden als behaatje, maar dan uit vlees en bloed. Eenmaal gevangen begon hij mijn borsten te palpeerden. Het leek wel of hij mijn tietjes begon te melken. Al wilde ik het onderdrukken het ging niet. Het zorgde er enkel voor dat mijn ademhaling sneller werd, dat de adrenaline in mijn bloed er de oorzaak van was dat ik een tekort had aan zuurstof had. Ik ben heel slecht als het erop aankomt om mijn gevoelens te onderdrukken. De reactie bleef niet uit. Hoe meer zijn handen zich aan mijn vlees bezondigden hoe stijver mijn tepels werden. Even keek ik hem aan, zag hij mijn rood aangelopen gezicht. Even was er dat oogcontact, begreep hij dat ik er maar weinig op tegen had dat hij me aan het betasten was.

“Stoort het onderzoek U, heb je er last van dat ik U op deze manier aanraak?” Danny begreep best dat dit vraagje overbodig was.

“Nee, zolang dat goed aanvoelt heb ik daar niets op tegen. Als dit nodig is voor het onderzoek laat ik dat maar al te graag met me doen dan mag je daar gerust verder mee gaan. Als het echt nodig is mag je er zelfs in nijpen.”

Het was een antwoord waar hij op gewacht had. Als ik het toch graag had zou hij wel na gaan hoe ver hij kon gaan. Nog maar pas had ik het vraagje beantwoord of ik voelde hoe zijn handen zich meester maakte over mijn borstjes. Het was alsof hij me tevreden wilde stellen. Hoe langer zijn handen aan mijn borsten zaten hoe harder hij op mijn borstjes begon te nijpen. Eerst nog zachtjes maar na een tijdje neep hij ze steeds harder samen. Het zorgde er enkel voor dat mijn tepeltjes steeds meer tot leven kwamen dat ze klaar waren om getest te worden. Verwonderd keek ik hem aan waarmee hij bezig was maar liet geen afkeer merken. Nu ze voor het grijpen lagen begon hij mijn topjes te klemmen, begon hij er in te nijpen. Nog voor ik mijn ogen sloot liet ik een gilletje horen. Het werd hem duidelijk dat mijn lichaam op het onderzoek reageerde, maar dat mijn reactie iets gans anders was als wat hij verwachte.

“Is deze aanraking pijnlijk?” Even moest hij wachten op een antwoord maar wat hij te horen kreeg daar was hij heel tevreden mee.

“Een beetje maar, je mag daar gerust mee doorgaan. Hoe meer je erop nijpt hoe zaliger het aanvoelt.”

“Als dat zo is ga ik ermee door. Ik ga nu steeds harder beginnen nijpen. Van zodra het echt pijn doet moet je me het zeggen dan stop ik ermee.” Het enige wat hij zag was dat knikje.

Nu ik hem de toestemming gaf klemde hij mijn tepeltjes steeds meer. Zijn beweging zorgde ervoor dat ik het steeds moeilijker kreeg om mijn gevoelens in bedwang te houden. Eerst was er dat gehijg te horen maar na een tijdje werd het steeds pijnlijker. Nog voor ik het uitschreeuwde van de pijn, liet hij mijn tepeltjes los. Al was de pijn weg het verlangen bleef.

Ik had niets liever als hij aan mijn borsten zat. Was er zeker van dat ik deze test goed doorstaan had. Nog voordat hij verder ging vroeg hij om mijn BH die nog half rond mijn armen hing uit te doen. Ergens was ik er blij van dat hij het vroeg. Het stoorde me als ik voelde hoe het ding mijn bewegingen belemmerde. Nog maar pas lag het naast me of hij plaatste mijn rechter arm in mijn nek. Het werd me duidelijk dat hij op zoek was naar knobbeltjes die er niet thuis hoorden. Hij duwde, wreef en palpeerde, maakte cirkeltjes op mijn borstje. Ook de andere kant volgde. Met mijn beiden armen in mijn nek gaf ik hem alle kans om mijn borsten aan te raken. Was het vorige onderzoek nog sensueel, dan kon je zeggen dat dit onderzoek niet overbodig was. Zou niet graag te horen krijgen dat op je 29ste er iets mis was met mijn borsten dat er een mes aan te pas zou komen. “Je moet niet bang zijn. Alles is in orde, er niets mis mee. Zou trouwens een zonde zijn als je door onachtzaamheid een van die dingen zou verliezen. Voor je ouderdom heb je werkelijk nog mooie borsten iets wat ervoor zorgt dat je zeker een kans maakt op die job.”

Ik kon me moeilijk voorstellen wat hij daarmee bedoelde maar had er alle vertrouwen in.

Ik was meer dan fier op mijn lichaam, zeker als ik het van anderen te horen kreeg.

“Je mag gerust zo blijven zitten. We gaan nu een paar foto’s van U nemen. Ze zijn nodig als er correcties aangebracht moeten worden.”

Ergens voelde ik me gegeneerd. Niet dat ik er iets op tegen had dat ze blootfoto’s van me namen maar wel de manier waarop. Ik was blij dat de foto’s enkel maar diende voor het onderzoek, dat ze nooit het daglicht zouden zien.

Even was er dat gezoem te horen. Het werd me duidelijk dat hij hiermee zijn assistente opriep.

“Wat kan ik voor U doen?” Al was er een metaal stem te horen, het was niet de eerste keer dat ik deze stem hoorde.

“Ellen er moeten foto’s gemaakt worden. Kun je misschien de camera brengen.” Een antwoord kwam er niet. Nog geen minuut later ging de deur open, zag ik de vrouw terug die me geholpen had bij het invullen van de vragen. Wat me opviel was dat ze zich omgekleed had. Het kleedje wat ze eerst aan had, had plaats gemaakt voor een van die schortjes die ze in een ziekenhuis dragen. Wat me opviel was dat het nogal kort was. Nu ze haar benen prijs gaf kon ik pas zien hoe elegant ze waren. Ergens was ik jaloers op haar. Niet zozeer dat ze een perfect figuur had, maar vooral hoe ze het aanbood. Het schortje wat ze droeg was transparant, liet toe om te zien wat ze eronder droeg. In haar hand hield ze iets wat leek op een camera. Ik had al veel van die toestellen gezien maar dit model was me vreemd. Uit ervaring kon ik wel afleiden dat dit geen amateur ding was dat het een bom geld gekost had. Even keek ik Ellen aan. Ze zag dat ik er nogal nerveus bij zat.

“Je moet U geen zorgen maken. Het zijn maar enkel werkopnamen. Ze dienen enkel maar voor het archief.”

Ergens was ik blij van het te horen. Vond mijn houding maar niks. Met mijn handen in mijn nek terwijl ik mijn borsten prijs gaf, het was geen zicht.

Nog maar te zwijgen van mijn rok die veel te laag zat. Nog voordat ze de eerste keer afdrukte werd er een raster op me geprojecteerd. Voor mij was het een vreemd zicht van wat ik te zien kreeg.

“Als het kan blijf nu stil zitten zodat we het raster kunnen kalibreren.” Voor mij was het Latijn wat de dokter uitkraamde maar hoe meer hij de Beemer afstelde, hoe duidelijker de lijnen werden die op mijn borsten geprojecteerd werden. De dokter kwam naast Ellen staan en gaf haar een paar aanwijzingen. Eerst maakte ze een paar proefopnamen. Nog voordat ze met de fotoschout begon lichte de monitor op, zag ik dat ze de beelden evalueerden.

“Dat lijkt me in orde. Maak de reeks maar compleet en vergeet vooral de close-ups niet.” Nog maar pas had Paul de toestemming gegeven of Ellen zorgde ervoor dat mijn borsten langs alle zijde gefotografeerd werden. Ergens vond ik het gênant dat ze heel kortbij kwam, dat ze het niet naliet om opnamen te maken van mijn tepels. Van zodra ze alles had vastgelegd mocht ik mijn armen laten zakken. Ergens was ik blij dat ik uit deze benarde positie verlost werd. Geduldig wachtte ik af wat er ging volgen.

Van zodra het geheugenkaartje in de PC verdween waren ze beiden aan het scherm gekluisterd. Ik zag duidelijk dat ze meer dan belangstelling hadden voor de foto’s die Ellen genomen had. Als verstond ik maar weinig van hun gesprek het werd me duidelijk dat er iets was wat hen stoorde.

“We gaan nog een paar extra opnamen maken.

Josee Vingers

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1356

HET VERHAAL VAN AXELLE - Deel 4

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers do, februari 05, 2015 20:44:22

HET VERHAAL VAN AXELLE - Deel 4

Hoofdstuk: Mijn ontvangst op het kasteel.

Ook ik stapte uit de wagen, en trok zo snel mogelijk mijn vilten rok naar beneden, daar de bediende niet zou gezien hebben hoe ik in de wagen gezeten had. Meneer zei tegen de bediende “controleer even de zetel van onze chauffeur.”

Ik wist niet waar ik het had. De bediende boog naar meneer en kwam direct naar mijn plaats. Ik kon door de grond zinken. Maar veel tijd om te zinken had ik niet, de bediende wreef bijna onmiddellijk met zijn witte handschoenen over de zitting van de zetel, ik zag de witte kleur van zijn handschoenen veranderen van kleur, zo nat was de zetel, meneer grijnslachte naar mij. Meneer vroeg wat hij voelde. De bediende hield zijn hand naar boven en zei “mijn hand is nat meneer.”

Meneer zei tot hem; ”is het water?”

De bediende rook even aan zijn handschoen en zij “neen.”

Meneer vroeg “wat is het dan wel, de bediende zei “het is misschien wel urine.”

“Laat mij ruiken” zei meneer. De bediende bood de handschoen aan en meneer zijn ogen fonkelden, “het is geil” fluisterde hij mij toe.

Ik was al tevreden dat hij het niet luidop zei maar toch was ik eerder beschaamd, maar de bediende gaf mij geen blik. Samen gingen we dan de trap op naar de ingang van de deur. Mijn hakjes verbraken de stilte, het leek wel een seconde wijzer van een horloge die tikte. Ik moest alle moeite doen om de ‘‘Wa Ba’’ ballen in te houden. Ik klemde mijn dijen heel sterk tegen elkaar en voelde het vocht langs de binnenzijde van mijn billen lopen. Om de trappen te bestijgen was dit heel moeilijk maar ik wilde toch niet in het bijzijn van derden die ballen verliezen. Intussen waren we aangekomen in een grote hal met een marmeren trap (vermoedelijk Venetiaanse marmer) naar boven die elegant afgebietst was met een heel mooi smeedijzeren hek. Het smeedijzeren hek moet een fortuin gekost hebben, want het was voorzien van heel veel tierlantijntjes. Op de trap lag een rode traploper, die de marmer nog mooier deed lijken. Aan de muren ging papier met heel mooie bloemmotieven. Af en toe hing er ook een schilderij dat met mooie halfnaakte mannen en vrouwen beschilderd was in dansposes. Verschillende grote stenen kruiken vulden de indrukwekkende hal, het leken kruiken uit de Griekse tijd (of kopijen). Ik stond perplex van zoveel schoonheid en elegantie. Boven aan de trap stond mevrouw te kijken naar het schouwspel hoe ik binnen kwam. Ze gaf een discreet knikje naar meneer.

Die zei beleefd tegen mij, “we gaan eerst de eerste sollicitatie van jou afnemen volg mij maar.” Naast de indrukwekkende trap was een gang die eerder duister leek, maar toen we de gang ingingen sprongen de lichten aan, vermoedelijk een bewegingscensor die voor automatisch licht in en uitschakeling zorgt. De gang was lang, ik kan moeilijk schatten hoe lang maar mij leek hij zeker 50 m. Er waren ook heel veel deuren, die waren in eik gemaakt en leken heel dik. De deurstijlen waren breed en die aan de linker kant hadden allemaal zeer grote bogen met kunstmotieven. Deze aan de rechter kant waren breed maar veel soberder. Mijn hakken tikten op de marmeren vloer en gaven mij een kik van spanning. Het voelde kil aan, terwijl het toch buiten eerder warm was. Nog altijd zaten de ‘‘Wa Ba’’ ballen in mij en ik kon niet lopen op een natuurlijk manier, ik zette mijn voeten bij iedere stap voor de andere. Dat zorgde ervoor dat mijn heupen op en neer deinden, gelukkig liep niemand achter mij (dat vermoede ik ten minste) en kon niemand mijn wulpse bewegingen zien. Tijdens het lopen hoorde ik alleen mijn hakken tikken en meneer keek zelf niet om, om te zien of ik nog volgde.

Hoofdstuk: In het bureel

Nadat we enkele deuren gepasseerd waren, klopte hij op een deur en stak die direct open. De deur woog zwaar dat kon je zien door de kracht die hij moest gebruiken om ze te openen. De deurscharnieren piepten een heel klein beetje en gaven een luguber geluid. Hij betrad de ruimte en deed teken dat ik hem moest volgen. Het leek een soort bureel te zijn, zeer groot met op het einde zeer ruime vensters die me lieten kijken in de duisternis. Ongeveer midden in de ruimte stonden een bureel en bureelstoel. Het bureel was gemaakt van een donkere houtsoort, waarvan ik de naam niet ken. Op het bureelblad lag een glazen plaat, om het bovenblad niet te bevuilen. De bureelstoel was eerder hoog en in een wit leder uitgevoerd met heel ruime armsteunen en een groot hoofdsteun. Langs de muren stonden allemaal boekenkasten met naar ‘k vermoede oude boeken. De meeste hadden een lederen kaft. De vloer was gemaakt van een visgraat motief parket en hij kraakte als je erop liep. De ruimte rook naar boenwas. De luchter was erom groot en bevatte wel honderd glazen kegeltjes die over de ganse oppervlakte symmetrisch verdeeld waren. Meneer zette zich achter het bureel op de zetel. Keek me even aan en zei, “ga nu maar naar de deur om ze te dicht doen, als je ergens een lokaal binnen gaat sluit je steeds de deur, begrepen.”

Ik knikte en begaf me naar de deur om die vast te maken. Het lopen beviel me nog steeds niet goed en nu voelde ik dat ik bekeken werd langs achter, ik ging eerder traag en statisch met rechte rug en maakte nog meer heup bewegingen dan nodig waren om de “‘Wa Ba’” ballen binnen te houden. Toen ik bij de deur kwam en ze sloot wilde ik me omdraaien. Maar meneer zei: “blijf staan.”

Ik had hem nog niet veel horen spreken en de stem drong door merg en been, het was eerder een bevel dan een vraag. Ik probeerde stokstijf te staan, hopende dat hij daar tevreden mee zou zijn. Aanvankelijk was dat ook zo, ik hoorde geen verdere bevelen. Ik stond zeker 2 min zo en dat leek een eeuwigheid te duren, er schoten allerlei gedachten door mijn brein en wist niet wat ik moest denken.

Na een aantal minuten sprak hij op een rustige toon, “doe nu maar je jas af en hang hem aan de kapstok.”

Ik keek even rond en zag inderdaad in de rechtse hoek een Satan kapstok staan. Ik deed mijn jasje elegant uit en stapte toen op de kapstok af. Ik ging mijn jasje aan een van de haken, daarvoor moest ik even op de tippen van mijn tenen staan om eraan te kunnen. De ‘Wa Ba’ ballen wilden eruit maar ik kneep uit alle macht mijn benen toe en voelde dat dit lukte om ze binnen te houden. Nadat ik mijn jas opgehangen had draaide ik me om, en wilde naar het bureel lopen. Maar meneer gaf het bevel te stoppen.

“Je voert hier maar iets uit als je het gevraagd wordt” zei hij nog op een bitsige toon. Ik kreeg kippenvel van deze opmerking.

“Plaats nu je handen achter je lichaam, maar breng alvast eerst je bloesje op orde.” Ik dacht terug mijn knopjes toe te doen, maar al heel vlug begreep ik dat het dit niet was. Ik plooide mijn kolletje van mijn openstaande bloes helemaal open en wreef met mijn handen de stof tegen mijn bh en lichaam. Toen mijn handen beneden waren legde ik ze op mijn rug. Gaf een rechte rug zodat mijn borsten fier vooruit staken en ze mooi naar voor kwamen, de rest deed de push van mijn bh. Maar ik wist dat ik mij niet hoefde te schamen over mijn borsten. Ik zag hem geil kijken naar mijn mooie vooruitgestoken borsten en ik voelde mij nu toch een beetje fier. Hij bleef aandachtig kijken naar mij en ik ademende rustig in en uit, (misschien overdreef ik hier wat door de omstandigheden) waardoor mijn borsten met de ademhaling op en neer gingen. Ik vermoed dat het voor een man een mooi spektakel was, daar ik ook geen moeite deed om mijn borsten te verbergen want vermoedelijk had dit geen zin.

“Axelle,” zei hij rustig en beheerst “je bekoord mij.” Ik straalde, “je bent nog mooier dan de foto die je me toestuurde toen we nog met elkaar op de chat zaten.”

Ik wist niet meer welke foto ik hem toegestuurd had maar nu was hij tevreden en dat was voorlopig het voornaamste. Hij liet me tot voor zijn bureel komen, ik stapte met heel kleine stapjes op het bureel af en fixeerde zoveel mogelijk zijn uitdrukkingen op zijn gezicht. Het gaf hem een stralende glimlach op zijn gezicht. Toen ik voor zijn bureel stond vroeg hij mij om mij voorover te buigen en mijn handen op zijn bureel te leggen. Ik wist waarom hij dat deed, hij wilde uitvoerig in mijn bloes kunnen kijken. Ik aarzelde niet om te doen wat hij vroeg. Groot was mijn verbazing dat hij niet alleen keek maar ook zijn beide handen gebruikte om de boven randen van mijn bh naar beneden te halen zodat hij mijn tepels kon zien. Hij deed het subtiel en aaide ook mijn borstjes terwijl hij dat deed. Dat miste zijn uitwerking niet en mijn tepels werden nog stijver dan ze al waren. Ik had geen grote tepels maar toch waren ze nu zeker anderhalve cm hoog en ze werden nog donkerder dan ze al waren. Mijn donkere tepels waren hard als steen vermoede ik, door de opwinding waren ze ook behoorlijk verkleurd en waren duidelijker bruiner dan gewoonlijk mijn tepelhoven waren eerder groot en hadden een veel lichtere tint van bruin. Het waren grote cirkels van ruim vier cm doorsnede. Ook die waren nu behoorlijk doorbloed en hadden een donker roze kleur in plaats van het licht bruine. Deze kleurschakeringen tegen mijn blanke borsten zouden geen man onberoerd gelaten hebben vermoede ik. Daar ik voorover gebogen zat met mijn armen op het bureel waren mijn borsten toch wat naar beneden en eindigden in priemende topjes. De welvingen werden nog verder naar voor en naar beneden gedrukt omdat de randen van de bovenkant van mijn bh drukten op de onderkant van mijn maagdelijke borsten. Normaal zouden ze nog dieper gehangen hebben maar de bh omsluitingen voorkwamen dat. Ik vermoed dat dit een sensuele uitwerking op hem had maar het bureelblad onttrok zijn geslacht volledig aan mijn gezichtsveld. Ik kon enkel zijn bovenlichaam en gezicht zien, maar dat stond wel stralend. Hij raakte beide tepels aan met zijn duimen en wijsvingers en kneep er heel even in, maar pijn deed het helemaal niet. Vervolgens streelde hij mijn tepelhoven door rondjes te draaien, dat duurde zeker 10 rondjes en ik voelde het vocht tussen mijn benen terug opborrelen want ik had erg gevoelige tepelhoven die vermoedelijk direct in verbinding stonden met een zenuwbundel naar mijn vagina.

De balletjes waren nu een welgekomen partner die ervoor zorgden dat er toch tenminste geen vocht uit mij lekte. Toen hij voldoende gestreeld had keek hij nog een tijdje, zeer aandachtig naar mijn half-bedekte borsten. Hij keek er niet alleen naar het was eerder staren. Het bleef maar duren en ik werd er zowaar ongedurig door en moest een beter houding zoeken. Daarom bewoog ik even mijn voeten en plaatste die wat verder uiteen zodat ik minder gespannen stond of moet ik hier schrijven minder voorover hing.

Dit was het sein om zijn stoel achteruit te schuiven en uit zijn bureelstoel te komen. Ik wilde ook recht komen maar dat verbood hij mij. Met een rustige maar bevelende stem zei hij dat ik zo moest blijven staan(liggen). Ik probeerde een glimp op te vangen van zijn kruis maar dat lukte maar half, toch meende ik te zien dat er een bult in zijn broek stond. Was ‘t fantasie of werkelijkheid ik zal het nooit weten.

Intussen liep hij rond het bureel tot hij achter mij stond. Zijn ogen branden op mijn rug en mijn kont. Hij duwde met een voet mijn benen verder uit elkaar, eerst een beetje maar dan steeds verder, het werd ongemakkelijk staan. Ik vermoede dat mijn voeten zeker anderhalve meter uit elkaar stonden en dat was een heel klein beetje teveel om nog comfortabel te staan gelukkig had ik steun van mijn armen op het bureel blad. Hij bleef kijken hoe ver ik mijn benen uit elkaar kon zetten en toen ik ook mijn armen moest herpositioneren, stopte hij met tegen de binnenkant van mijn laarzen te drukken. Mijn benen stonden nu zo ver uiteen dat mijn vilten grijze rok een heel stuk naar boven geschoven was en hij een heel deel van de achterkant van mijn dijen kon zien. Dat bleek niet voldoende en hij stroopte mijn rok nu op tot in mijn lenden. Ik vermoed dat hij nu uitkijk had op mijn kont en mijn gevulde vagina. Maar het bleef natuurlijk bij vermoedens daar ik het zelf niet zag. Door de houding die ik nu had, had ik minder controle over mijn bekkenbodemspieren en kon mijn benen ook niet meer dicht knijpen en had moeite om de ‘Ben Wa’ ballen’ binnen te houden, ik vermoedde dat hij al de onderkant zag van de laatste bal. Terwijl ik zo stond streelde hij eerst mijn bips. Dat deed hij met de nodige finesse die voor een opwelling van vocht zorgde in mijn kut. Ik produceerde zoveel vocht dat het eerste balletje mijn vagina verliet, en de neerwaartse druk was zo hevig dat het met alle hevigheid trok aan tweede, ik had alle kracht nodig om ook dit niet te verliezen.

Intussen trok hij met beide handen mijn billen van elkaar en wreef met zijn duimen over de ingang van mijn poepgaatje, hij deed dat zeer zacht en ik verwachte ieder ogen blik een druk op mijn anus, maar hij bleef spelen met de randen van het ding, de uitgang was gerimpeld en hij bewoog zijn duimen over deze gerimpelde uitgang van mijn anus. Het voelde goed aan. Veel ervaring met anale seks had ik niet en was dan ook bevreesd dat hij mij daar zou penetreren. Maar buiten aanrakingen en een heel lichte druk tegen mijn anusspier kwam het niet. Intussen greep hij het balletje tussen mijn benen vast en trok het laatste balletje uit mijn vagina.

Ik hoorde hem zeggen “je bent mooi geschoren en je ingang blijft mooi open na het verwijderen van de balletjes.” Ik voelde nu de koude lucht mijn vagina binnen stromen en het vocht die in mijn opening was zorgde voor de afkoeling, maar veel tijd om daar over te denken had ik niet want hij streelde eerst mijn kleine buitenste vagina lipjes van onder naar boven zonder het kapseltje aan te raken. Hij deed dat diverse keren en ik voelde het bloed naar deze lippen vloeien en voelde dat ze dik werden, dat had zeker voor gevolg dat mijn opening kleiner werd en mijn binnenste lippen verborgen werden. Maar dat vond hij blijkbaar niet goed en hij zocht mijn kleine schaamlipjes die door het overtollig vocht zeer gevoelig geworden waren. Ook die onderwierp hij aan een keurige behandeling. Vervolgens maakte hij het kapseltje vrij boven aan mijn vagina en hij streelde mijn meest gevoelige knopje. Ik genoot van zijn aanrakingen. Ook mijn klitje deelde in de vreugde en werd steeds groter, hij voelde aan het ding en streelde er hevig rond en bewerkte zo de binnenkant van mijn genotsknop die door de aanrakingen steeds gevoeliger werd. Hij stopte plots als ik begon te zuchten en zei zeer gedecideerd “je bent hier niet voor jouw genot maar voor het onze.”

Hij trok zijn masserende handen en vinger weg van mij en gaf me twee pletsende klappen op mijn bips, het deed geen pijn maar de klets was toch zo hevig dat het een hevig geluid maakte. Nu stroopte hij mijn rokje terug over mijn gloeiende bipsen van boven naar beneden over mijn benen en zei dat ik recht mocht staan. Hij rook nog eens aan de ‘Ben Wa’ ballen en proefde toen ook even heel subtiel met het tipje van zijn tong aan één van de balletjes.

“Heerlijk” zij hij. Ik voelde me vooral fier met zijn complimenten.

Hoofdstuk: De eerste drink

Ik bleef nu recht staan voor het bureel en wist niet goed wat ik met mijn armen en handen moest doen, maar hij zag mijn onervarenheid en besluiteloosheid en zei “we zullen het daar straks nog over hebben maar als je niets in je handen hebt doe je steeds je armen achter je rug en je handen samen.” Wat ik ook deed.

Hij haalde uit het bureel twee champagne glazen en plaatste die op het bureelblad, één langs de ene kant en het andere naar de ander kant. Vervolgens legde hij de “Ben Wa’ ballen in één glas het dichts bij hem. Hij opende een schuif en toverde een fles champagne uit zijn bureel, bleek dat het bureel uitgerust was met een frigo. Door de koude fles en de warmte in het bureel ontstond er direct condensaat op de groene fles die blijkbaar toch al open was. Hij graaide nogmaals in het laden kastje van het bureel en haalde er twee balletjes ijs uit. Deze deed hij in het andere glas. Vervolgens deed hij beide glazen vol met de spuitende vloeistof, hij moest dit subtiel doen anders liepen ze over maar hij kende zijn vak en zorgde ervoor dat hij geen edel vocht morste. Toen beide glazen gevuld waren haalde hij één ijsbol uit het tweede glas en kwam op mij toe. Mijn bloes stond nog steeds open en mijn borsten werden nog naar voor en naar boven geduwd daar mijn bh die nog steeds niet de volledige borsten omsloot. Hij wreef de bol tegen mijn rechter tepel en ik was zo verrast dat ik mijn borst even weg trok, hij lachte nu en zei: ze zijn nog gevoelig maar daar komt verandering in. (Ik wist toen nog niet wat hij daarmee bedoelde en had niet veel tijd om daarover na te denken) Intussen liet ik hem mijn tepel en tepelhof bewerken met de ijsbol, ik kreeg er kippenvel van, maar mijn tepels priemden als dit al kon nog sterker naar voor. Ook mijn linker werd met ijs bewerkt, het ijs smolt en het water liep op de stof van mijn bh en bloes maar dat kon mij niet deren, ik drukte afwisselt mijn borsten tegen het ijsblokje en dat gaf hem voldoening.

“Axelle je ben een vrouw naar mijn hart” zie hij nog. Toen hij het ijsblokje bijna niet meer kon vasthouden deponeerde hij het terug in het glas. Vervolgens gaf hij mij het glas en nam het andere. Ik nam het glas aan en we proosten. Het tikken van het glas gaf een fijne heldere klank en de CO2 belletjes parelden als een fonteintje uit onze beide glazen. Ik dronk een klein slokje van het glas. Toen ik het vocht doorgeslikt had, nam hij ook een slokje van zijn glas en kwam met zijn mond zo dicht bij die van mij en deponeerde dit vocht in mijn mond nadat hij had gezegd dat ik het moest aannemen. Het vocht smaakte anders dan mijn eerste slokje en hij wist dat en zei dat in nu champagne met nectar dronk. Ik kreeg een kleur, mijn sappen werden nog nooit vergeleken met nectar. Maar hij stelde mij gerust en zei “iedere vrouw heeft zijn eigen smaak, zoals bij de bijen, hun honing smaakt ook naar de bloemen die ze bezochten.”

Vervolgens nam hij nog een slok van zijn glas en zei: “je smaakt heerlijk als je geil bent en daar zal nog aan gewerkt worden, ten minste als je dat wil.”

Intussen dronken we ons glas uit bij iedere slok van zijn glas likte meneer subtiel zijn lippen af. Ondertussen bracht hij het gesprek op gang. Hij zei dat de speeltijd nu voorbij was en dat we nu een sollicitatiegesprek zouden hebben. Hij zei dat ik mijn bh goed mocht doen en mijn bloes terug sluiten. Mijn bh goed brengen lukte nog met één hand maar de knopjes van mijn bloes terug dicht doen was een ander huzarenstukje. Beide kledingstukken waren door het ijswater nat en voelden klam aan. Toen hij zag dat het moeilijk was mijn bloes dicht te knopen nam hij mijn glas uit de handen en vulde het bij. Nu ging het knopen veel gemakkelijker, hij zei “als je iets niet kunt is het jou taak dit te zeggen,” dat was voor mij een hele ruststelling.

De gekoelde champagne streelde mijn smaakpapillen en ik was dol op champagne, niet dat ik er al veel gedronken had maar bij een bijzondere gebeurtenis kwam dit goede vocht van onze aardbodem regelmatig op tafel. Natuurlijk was de kwaliteit niet zo goed als deze, zo wist ik dat het een champagne moest zijn van een zeer gerenommeerd merk. Dit fruitsap beviel me zeer goed. Hij bleek ieder jaar naar de streek van Reims te gaan waar hij dan enkele kelders bezocht en dan een paar kistjes van de beste meebracht en ik moet toegeven hij had een goede smaak. Al pratende ging hij naar een kast en opende de deur, ik kon niet goed zien wat er allemaal in zat maar hij haalde er alvast een zwartlederen baarkruk uit die hij voor het bureel plaatste. Verder nodigde hij mij uit op die kruk te zitten. Ik was niet gewend om op barkrukken te zitten en het opstappen met mijn vilten rokje was zeker niet gemakkelijk. Maar na enkele pogingen kon ik mij toch elegant op de barkruk zetten.

Hoofdstuk: Het sollicitatie gesprek

Meneer ging terug achter zijn bureel zitten en nam een dossier. Eerst bekeek hij het dossier heel aandachtig. Hij las een aantal regels en keek toen naar mij, je sollicitatiebrief is heel nauwkeurig opgesteld en keurig geschreven zei hij. Zo heb ik het graag. Hier en daar vroeg hij nog een verduidelijking en maakte aantekeningen.

Uiteindelijk zei hij; “je weet toch voor wat je hier bent. Ik knikte instemmend.

“Je zult hier vooral huishoudelijke taken uitvoeren en ons dienen,” zij meneer.

Ik onderstreepte dat ik het wist. Toch schoof ik wat onderuit op de barkruk en was nerveus om wat er nog zou volgen.

“Voor we overgaan tot het definitief tekenen van het contract zullen we het eens zorgvuldig samen lezen. Ben je daarmee akkoord Axelle.”

Ik kon eigenlijk niet anders dan ja zeggen maar het was iets die ik zeker wilde. Toen ging hij over tot het plechtig lezen van het contract.

Artikel I - Algemene voorwaarden

- De slavin onderwerpt zich totaal aan de Meesteres of Meester, uit vrije wil en zonder dwang.

- De slavin zal Meesteres en Meester aanspreken met "Meesteres" of “Meester” in privé en in het bijzijn van gelijkgestemden, doch niet in het bijzijn van vrienden en al diegene die niet bekend zijn met de rolverdeling tussen de meesteres/meester en hun slavin

- De slavin zal naakt zijn, wanneer alleen met de Meesteres en Meester, tenzij anders bevolen.

- De slavin zal de Meesteres of Meester begroeten door te knielen en haar of zijn linkervoet te kussen, als de omstandigheden dat toelaten.

- De slavin zal geen nieuwe slaven of slavinnen werven voor de Meesteres of Meester zonder toestemming van de Meesteres of Meester.

- De slavin zal niet spreken met ander dominanten en of andere onderdanige zonder toestemming.

- De Meesteres of Meester hoeft na ondertekening van dit contract, de slavin niet langer inzage te geven in enige correspondentie.

- In alle spel correspondentie, zal de slavin betiteld worden als slavin of sub.

- De Meesteres of Meester behouden het recht om iedereen te informeren omtrent de status van de slavin.

- De Meesteres of Meester gaan akkoord met het feit dat zij sensuele en opwindende kleding zal dragen, als de omgeving dit toestaat.

- De slavin is verboden om ondergoed te dragen, behalve strings, tenzij anders bevolen door de Meesteres of Meester.

- De slavin zal gewillig en gehoorzaam haar straf ondergaan.

Artikel II. - Financiële en juridische voorwaarden

- De slavin gaat akkoord met het feit dat zij haar naam zal veranderen als de Meesteres dit wil, bij verandering van werk.

- De slavin krijgt kost en inwoon gratis aangeboden; bonussen moeten verdiend worden en zullen steeds in onderling overleg gemaakt worden en gehonoreerd.

Artikel III. Huiselijk gedrag

De slavin is verantwoordelijk voor onderstaande huishoudtaken.

- Prullenbakken legen van de keuken, de badkamer en de slaapkamer.

- Eens per week schoonmaken van de badkamer.

- Het wassen van haar kleding en die van de Meesteres en Meester minstens eens per week.

- De Meesteres gaat akkoord, met als doel, de slavin minstens een maal per dag te straffen.

- De Meesteres of Meester gaan akkoord dat zij de slavin zal straffen op een manier die haar of hem uitkomt, waar en wanneer zij het willen.

Artikel IV. De seksuele verantwoordelijkheden van de slavin

- De slavin zal haar diensten aanbieden op bevel van haar Meesteres of Meester.

- De slavin zal haar geslachtsdelen minstens 1 keer per week te scheren, harsen of ontharen.

- De slavin mag niet klaarkomen zonder toestemming.

- De slavin zal ten alle tijden het kontgaatje van de meesteres of meester met haar tong reinigen indien gewenst.

- Het is de slavin verboden seks te hebben met andere personen dan de Meesteres of Meester.

- De slavin gaat akkoord met het eventuele aannemen van andere cyberslaven of slavinnen door haar Meesteres of Meester.

Artikel V. De seksuele verantwoordelijkheden en rechten van de Meesteres of Meester

- De Meesteres of Meester hebben het recht om seksuele diensten van de slavin te krijgen op bevel, op elk tijdstip of plaats.

- De Meesteres of Meester gaan akkoord met het vastbinden en blinddoeken van de slavin, minimaal een uur, minstens eens per week, of zoals het de Meesteres of Meester uitkomen.

- De Meesteres gaat akkoord met het neuken van haar slavin met een (voorbind) dildo, minstens eens per week, of zoals het haar uitkomt.

- De meesteres zal de slavin toestemming geven om met haar tong haar kontgaatje en liefdeskanaal te reinigen zo vaak als het haar uitkomt.

- De Meesteres gaat akkoord met het plaatsen van tepelklemmen op de slavin totdat zij daarin volleerd is.

Artikel VI. Beperkingen

De volgende gebieden zijn niet bespreekbaar voor zowel slaaf als Meesteres en Meester:

- Geen kinderen.

- Geen dieren.

- Geen drugs.

- Geen fecaliën

- Geen open vuur.

- Geen blijvend letsel.

- Geen verstikkingsspelletjes

- De slavin niet langer dan 10 minuten ondersteboven te hangen

- Binnen deze beperkingen en alleen als de Meesteres of Meester aan het spelen zijn met de slavin, ziet de slavin af van safe-woorden.

-

Algemeen:

De volledige overgave duurt 24 uur per dag. Mijn lichaam en mijn geest zijn het volledige bezit van mijn Doms. Zij en Hij kunnen daarom op elk moment van de dag beschikken over mij op elke manier die zij/ Hij wenst. Ik zal me met hart en ziel volledig overgeven aan mijn Doms en zonder terughouding alles doen om Hem te behagen.

Uiterlijk:

- Binnenshuis draag ik altijd de kledij die mijn Doms vragen. Slipjes worden binnenshuis niet gedragen.

- Buitenshuis draag ik altijd uitsluitend rokjes en schoenen met hoge hakken. Hierboven draag ik een strak truitje of topje. Soms draag je ook een zijden bloes. Ik draag geen slip tenzij mijn Dom anders bepaalt.

- Afhankelijk van de omstandigheden kan mijn Dom bepalen dat er van deze regels wordt afgeweken.

- Met ingang van de overeenkomst scheer ik elke week mijn kutje, oksels en benen. Soms zal mijn Dom vragen dit vroeger te doen en dan moet ik dat uitvoeren.

- Ik verzorg mijn haren en nagels zo goed mogelijk. Ik maak mij elke dag op en zorg er voor dat ik hierbij een sexy uiterlijk heb.

Uiterlijke onderdanigheden

- Ik loop, sta en zit altijd zo recht mogelijk. Ik zorg ervoor dat mijn rug recht is, mijn schouders naar achteren zijn en mijn bekken naar voren gekanteld. Mijn hoofd is altijd recht en mijn blik is altijd trots.

- Als ik sta zijn mijn voeten minstens 20 centimeter uit elkaar.

- Als ik zit zijn mijn knieën minstens 20 centimeter uit elkaar.

- Ik neem elke houding aan die mijn Dom mij oplegt. Ik blijf deze houding aanhouden tot Hij aangeeft dat het genoeg is.

- Ik spreek mijn Dom altijd aan met 'Meester' of ‘Meneer’. Indien er andere personen bij zijn doe ik dit uitsluitend indien Hij mij met een onderdanige titel (sub, slavin, slet) of met mijn sub-naam aanspreekt.

- Ik loop altijd naast of achter mijn Dom, maar nooit voor Hem uit.

- Mijn Dom is eigenaar van mijn lichaam. Als hij bepaalt dat ik mijn lichaam moet laten zien aan anderen dan voer ik dat direct uit. Ik schaam mij niet voor de wensen van mijn Dom.

Onderdanigheid

- Ik bedank mijn Dom altijd voor de aandacht die hij aan mij heeft willen schenken.

- Als mijn Dom na afwezigheid thuis komt stel ik mij direct op voor inspectie. Hiertoe plaats ik mijn vlakke handen tegen een muur, spreid mijn benen en duw mijn kontje in de lucht. Mijn hoofd leg ik in mijn nek. Ik kijk niet op of om. Ik wacht net zo lang tot het mijn Dom behaagt de inspectie uit te voeren.

- Als ik mijn Dom iets aanbiedt zal ik dit altijd op zo onderdanig mogelijke wijze uitvoeren.

Seksualiteit

- Ik draag er zorg voor dat mijn lichaam de gehele dag gemakkelijk toegankelijk is voor mijn Dom.

- Ik erken dat mijn biseksuele gevoelens versterkt moeten worden. Ik draag in woord en daad bij aan het uiten van dergelijke gevoelens. Biseksuele handelingen voer ik zonder schaamte uit op zodanige wijze dat het mijn Dom opwindt.

- Indien mijn Dom dit wenst bied ik mijn lichaam voor gebruik aan anderen aan. Ik zal er op zulke momenten door mijn gedrag actief aan bijdragen dat die anderen mij zo heftig mogelijk 'gebruiken'.

- Ik kom uitsluitend klaar indien mijn Dom hiertoe opdracht of toestemming geeft.

- Teneinde de toegankelijkheid van mijn kontje te vergroten draag ik elke dag minstens een half uur een butt-plug. De 1e week is dat de kleine plug, de 2e week de medium plug.

- Dit contract mag, na ondertekening, enkel en alleen door de Meesteres of Meester opgezegd worden.

“Zoals ik het nu lees zie je dat er een Meesteres is en een Meester die je moet dienen maar het zal ik zijn die voor je opleiding zorg. Ieder ondertekend dit contract en is opgemaakt in drievoud en elk heeft er eentje van ontvangen. Axelle je hoeft het nu nog niet te onder tekenen je kan er gerust nog een nachtje over slapen. Maar vooraf zal je nog een medische keuring moeten ondergaan. We kunnen het ons niet veroorloven een zieke persoon in dienst te nemen.

Josee Vingers

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1342

Axelle deel 3

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers vr, januari 30, 2015 00:47:58

Deel 3

Hoofdstuk: Op weg naar hun woonst.

Het navigatiesysteem toont waar ik nu ben en duid aan dat ik rechtdoor moet rijden. Ik start de Volvo bekijk even de instrumenten plaats de bestuurders zetel op mijn positie en vertrek in eerste versnelling. In de omgeving van het station is het druk en ik moet alle aandacht houden op de weg. Toch voel ik dat er naar mij gekeken werd. Eenmaal uit de stad toonde de gps dat ik de autosnelweg op moest. Op de autosnelweg was het veel rustiger en kon ik even via de achteruitkijkspiegel kijken naar mijn passagiers. Ik kon zien dat de vrouw duidelijk haar hand legde op de schoot van de man. Ik had zelf de indruk dat ze zijn penis vast had. Maar die gedachte zette ik uit mijn hoofd en keek terug naar de weg. Toch was mijn aandacht niet helemaal op mijn rijgedrag gefocust.

Enkele jaren geleden had ik een vriend die van auto-seks hield. Toen we eens van een feestje kwamen wilde hij dat ik zijn penis masturbeerde terwijl we aan het rijden waren. Ik had toen nog niet veel ervaring en hield eerst de bood af maar hij bleef maar aandringen. Hij nam zelf mijn hand en legde hem op zijn erectie. Ik wist niet goed hoe ik me moest gedragen. Het was wel nacht maar toch was er nog veel verkeer op de weg. Hij zei “niemand ziet het en het zal mij ontspannen. We hebben een mooie avond gehad en ik wil wel een apotheose.”

Ik pruttelde nog wat tegen maar hij werd kwaad. Hem kennende wist ik dat ik er toch niet onderuit zou kunnen en begon zijn harde penis met mijn hand te bewerken. Ik voelde hoe zij instrument nog harder werd onder mijn aanrakingen. Hij schoof een heel klein beetje onderuit op zijn zetel zodat ik beter mijn opdracht kon vervullen. Als ik eerlijk mag ben ik vond het fijn om met mijn hand zijn geslacht aan te raken en was fier als vrouw dat het op hem een mannelijke uitwerking had. Ik schoof mijn hand van boven naar beneden over het stijve ding. Hij keek me aan met een zeer mooie glimlach en zag er tevreden uit. Ik kneep in zijn paal als ik stopte met bewegen met mijn hand en hij knorde als een klein varkentje die het naar zijn zin had. Afwisselend streelde ik zijn pik en kneep erin erop lettend dat ik het niet altijd op de zelfde plaats deed. Volgens mij werd de penis bij iedere kneep groter? Maar zien kon ik het niet. Hij bewoog onrustig over de zetel bij mijn aanrakingen en als ik naar zijn gezicht keek stond er een gelukzalige glimlach op zijn gezicht. Hij reed kalmer en moest al zijn aandacht op de weg houden want er was al een wagen die getoeterd had toen hij teveel over de middenlijn van de weg reed. Hij probeerde zijn aandacht op mij en de weg te houden en dat lukte wonderbaarlijk (zeg nu nog dat een man geen twee dingen tegelijk kan). Toen ik zeker 10 min bezig was, vroeg hij “doe a.u.b. mijn rits open.” Dit vond ik zeker geen slecht idee want ik wilde ook wel eens zien wat voor uitwerking ik had met mijn manipulatie. Ik had het moeilijk om de rits naar beneden te schuiven omdat de penis in erectie zo groot was en er weinig ruimte was om de rits te openen. Met wat hulp van mijn tweede hand lukte het dan toch en er verscheen een witte tent uit zijn broek, ik stak mijn hand in de opening en haalde zijn geslacht naar voor. Ik schrok van de grote, hij was zeker 20 cm lang en de gezwollen aders maakten hem nog monsterlijker, het flauwe licht van de straat en de voorbij rijdende wagens gaven het ding een gevaarlijke indruk. Ik bewoog de voorhuid iets naar beneden en er kwamen twee grote kwabben van zijn enorme eikel te voorschijn. Met in het midden een kleine opening, deze glinsterde een weinig in het flauwe licht en dat gaf aan dat hij zeker al wat voorvocht had geproduceerd. Dit stimuleerde mij om de voorhuid nog wat veder naar beneden te schuiven en nu zag ik duidelijk een rode eikel die gekneld zat boven zijn achteruit geschoven voorhuid. Ik voelde vlinders in mijn buik van het zien van zoveel schoonheid. Ik wreef zacht over de monsterlijke eikel en kneep zacht in de top. Dat was voor mijn toenmalige vriend het einde want er kwamen vele stralen witte suspensie uit de opening die met zulke kracht naar voor schoten dat het goedje tegen de voorruit en het dashboard kleefden. Ik wilde nog meer van het witte spul zien maar helaas was de uitstoot zo krachtig geweest dat het bij drie enorme golven stopte. Ik wreef de rest van de vloeistof die uit zijn gaatje bleef nadruipen over zijn eikel en hij krulde in zijn zetel. De eikel was na dit spektakel zo gevoelig dat hij toch liever had dat ik stopte. De penis werd nu snel kleiner, hij bleef zuchten en zei dat het heerlijk was dat ik magische handen had en ik voelde me op dit ogenblik een gelukkige vrouw. Intussen waren we aanbeland aan mijn klein appartementje. Ik gaf hem nog een geile zoen op de mond en verdween in de duisternis. Ik keek nog even om en zag dat hij nog niet direct vertrok, met een moe maar voldaan gedachten goed ontgrendelde ik mijn deur en stapte mijn appartement binnen. Nog de zelfde nacht kreeg ik een sms met de melding dat ik een geweldige vrouw was en dat dit voor herhaling vatbaar was.

Mijn gedachten werden verbroken door de vrouw, die zei dat ik de radio moest aanzetten op radio 2. Ik moest even kijken naar de knopjes en vond tamelijk snel de gevraagde zender. De muziek die nu de wagen vulde was van André Hazes, ik vermoede dat het, het liedje ‘Laat me nooit alleen’ was. Ik keek in de achteruitkijkspiegel en zag ze naar mij kijken ten teken dat het in orde was. Toch richtte ik mijn blik even op de schoot van de man en zag dat zijn gulp open stond, maar door de snelle blik zag ik geen vlees naar buiten piepen. Was er dan niets te zien? Mijn aandacht en gedachten waren verwarrend en ik kon niet laten om enkele ogenblikken terug te kijken. Ik zag de vrouw met haar hand in de broek van de man maar zag verder niets en ik moet toegeven dat was toch een beetje een ontgoocheling. Ik reed rustig verder en zag de bewegingen die de vrouw maakte in mijn achteruitkijkspiegel in de broek en moet toegeven dat dit me terug deed denken aan mijn avontuur met mijn vroegere vriend. Dit bleef zo even doorgaan. Ik zag dat de vrouw regelmatig ook naar mij keek maar ik deed of ik er geen erg in had.

Na een halfuurtje rijden op de autosnelweg vroeg ze mij om te stoppen bij het volgende benzinestation en mij te parkeren op een rustige plaats.

Hoofdstuk Op de parking.

-Benzinestation afrit- zie ik snel opdoemen. Ze kenen hier blijkbaar de weg. Ik zoek een parkingplaats maar dat is helemaal niet makkelijk er is veel volk die vermoedelijk een snelle hap komt halen voor ze thuis zijn. Een rustige plaats vinden is zo onmogelijk, ik doe nog een toertje op de parking en vind niet wat ik zoek. De vrouw zegt neem de volgende plaats maar, ik zie een plaats naast een witte Mercedes C 200 en bestuur onze wagen naast deze wagen. In de wagen zit een man met een pak die vermoedelijk aan het gsm-en is. Aan zijn uitdrukkingen en bewegingen te zien is hij druk bezig met een gesprek. Ik vermoed dat mijn passagiers ook iets willen eten en stap keurig uit om het portier te openen om te de wagen te laten verlaten. Maar als ik het portier van de heer wil open zie ik dat hij nog steeds met zijn gulp open zit. Hij maakt geen aanstalten om uit te stappen en de vrouw zegt “wij stappen hier nog niet uit. Wij zouden nu willen dat je twee knopjes van je blouse opent”.

Dat lijkt me geen moeilijke opdracht en ik doe gezwind wat mij gevraagd wordt. Eenmaal mijn knopjes open zijn zegt de vrouw “je hebt een mooie push up bh aan daar houd mijn man van.”

Ik kleur zeker rood op mijn wangen en blij dat ik toch wat make-up op gedaan heb dan valt dit toch minder op. Ik ben fier over mijn kledij en weet dat ik mooie borsten heb en ze nu mooier zijn door dit kledingstuk. Vervolgens vraagt ze mij mijn hold-ups uit te doen, daar ik laarzen draag is dit een veel moeilijker opdracht. Ik maak haar daar attent op en ze zegt “dat is voor ons geen probleem.”

Eerst doe ik mijn laarzen uit, tot daar ging het goed. Ik kwam wel met mijn voeten op de korrelige asvaalt terecht en dat prikte wat, maar beet door. Ik moest voorover buigen en zo hadden ze beiden een mooie inkijk op mijn borsten en dat had gevolgen uit de gulp van de man zag ik wat vlees tevoorschijn komen. Sensueel stroopte ik mijn rokje een beetje op en verwijderde één voor één mijn hold-ups met naad. Mijn blote voeten stonden nu op de met steentjes bezaaide grond en dat voelde pijnlijk aan, ik wilde ze weg vegen maar dat werd me verboden. Ik wilde de kousen op de bestuurders zetel werpen maar er werd mij gevraagd ze af te geven aan meneer. Toen hij de raagfijne kousen in zijn handen had zag ik nog meer vlees uit zijn gulp verschijnen maar durfde er niet goed naar kijken.

Ik mocht mijn laarzen terug aandoen maar dat ging zonder kousen niet echt vlot en mijn borsten gingen vlot op en neer bij het aantrekken van die dingen. Beiden keken geamuseerd toe. Dat had gevolgen voor de erectie van meneer die nu duidelijk zeker een paar centimeter uit zijn broek kwam ik wilde niet kijken maar de dwang in mijn hoofd was zo erg dat ik niet anders kon. De vrouw zag dit en zei “je moet niet verlegen zijn, mijn man is gezond en heeft een mooi apparaat.”

Ik kleurde nog meer maar probeerde dat zoveel mogelijk te verbergen. Terwijl ik mijn laarzen terug mooi rond mijn benen deed aansluiten maakte de vrouw de eikel vrij onder de voorhuid. Ik zag een rode eikel die zeker niet klein was met twee gelijke kwabben die de opening mooi omsloten. Ik was gefascineerd door wat ik zag. Het toompje was duidelijk zichtbaar en mevrouw wreef met haar duim over het gaatje en ik zag dat meneer daar heel gevoelig was, want hij kon niet stil blijven zitten. Graag had ik ook de rest van het ding gezien maar de broek sloot nog voldoende aan om dit aan mijn gezichtsveld bloot te geven. De vrouw moet zeker gezien hebben dat ik met veel belangstelling naar de eikel keek en ze stroopte de voorhuid terug over het roze ding. Verder hield ze haar hand op de hulp en ik zag niets meer.

Intussen had ik terug mijn laarzen aangetrokken en ze gefatsoeneerd. Ook bracht ik met mijn handen de grijze vilten rok terug naar beneden en deed hem goed rond mijn lichaam aansluiten vanaf mijn buik tot aan de zoom van mijn rok. Ik bleef zo even staan en wist niet goed wat ik verder moest doen. De vrouw rook aan de bovenkant van mijn hold-upkousen die ik verwijderd had en zei toen “je ruikt lekker naar vrouw zijn Axelle.” Ik kreeg een rode kleur en wist zeker niet wat te zeggen. Ze lachte naar mij en zei “zo hebben we het graag Axelle,” wat mij toch wat meer vertrouwen gaf.

Ik wilde het portier terug dicht doen, maar toen ze dit zagen vroeg de vrouw “draai even om je as Axelle maar heel langzaam.”

Ik voerde die opdracht keurig uit en toen ik terug op mijn beginpositie was beland werd ik van boven tot beneden bekeken. Ze fixeerden mijn gezicht en dan dwaalden de ogen af naar mijn openstaande bloes die wat van de welvingen van mijn mooi gevormde 75 b cup bloot gaf. De push-up deed de rest dacht ik, zelf vond ik dat ik mooie natuurlijke borsten had. Maar zonder bh durfde ik mij toch niet in het openbaar begeven. Ze deinsden teveel bij het lopen en gaven mij een onbehaaglijk gevoel. Ik had dit wel al een paar keer geprobeerd maar echt goed voelde ik mij er niet bij. Een vroeger vriendje van mij had dit dikwijls gevraagd en toen ik het toch eens deed waren er teveel blikken op mij gericht, er waren zelf jonge mannen die mij erover aanspraken en schunnige opmerkingen maakten die mij meer dan verlegen maakten, ook mijn tepels voelden hard aan toen ze tegen de weefsels van mijn boven kledij wreven. Intussen bekeken ze ook mijn buik en benen die vermoedelijk mooi uitkwamen onder mijn rok. Ik had blanke benen en het contrast met de laarzen zal wel zijn effect niet gemist hebben maar deze gedachten kon ik niet lang volgen. De vrouw vroeg me mijn slip uit te trekken.

Ik vroeg “hier mevrouw?” Ze bekeek me of ze het zag donderen in Köln. Meneer bekeek me en zei “doe nu niet zo preuts meid.” Ik voelde dat ik geen keus had en deed verlegen mijn handen onder mijn grijze viltenrok en probeerde zo laag mogelijk mijn slip vast te grijpen maar dat lukte maar gedeeltelijk. De fijne stof wilde niet over mijn heupen dus zat er niets anders op dan mijn rok hoog op te schorren en mijn elastiek van mijn slip naar beneden te halen. Door alle gedoe was mij poes heel nat en mijn kruis van de witte slip plakte aan mijn schaamlippen. Ik moest hard trekken om het ding naar beneden te krijgen gelukkig viel de rok vlug terug naar beneden en konden ze vermoedelijk niet veel zicht krijgen op mijn vrouwelijkheid. (dat hoopte ik althans) Ze zaten wel veel lager in de Volvo V 70 zodat ze eigenlijk keken op mijn kruis, maar alles was wel heel snel gegaan. Mijn witte slip met zwart strikje belande niet zomaar op de asvaalt, mijn laarzen zorgden ervoor dat ik echt moest bukken om het kleine broekje naar beneden te krijgen. Dat had terug gevolgen voor de inkijk op mijn boezem. Meneer zijn ogen vielen bijna uit zijn oogkasten. Daar was ik toch fier over dat dit deel van mijn lichaam hem niet koud liet. Mevrouw volgde gepassioneerd al mijn bewegingen. Toen ik na veel wringen toch mijn witte slip uit had, stak ze gewoon haar hand uit. Ik legde het niemendalletje op haar hand, ze bekeek het heel aandachtig en ik streek mijn grijze vilten rok terug glad. Toen ze het voldoende bekeken had rolde ze het door haar hand en bracht hem onder haar neus, ze rook diverse keren op verschillende plaatsen en vouwde het toen open om zeer uitgebreid aan het kruis te ruiken. Dit duwde ze onder de neus van meneer en die zijn ogen werden nog groter, er volgde geen commentaar en ik stond daar voor de zijdeur van de wagen in mijn blote kont weliswaar met mijn rok erboven maar de frisse wind gaf toch afkoeling aan mijn natte poes. Dat gaf bij mij een heel eigenaardig gevoel.

“We willen je even bekijken. Ga eens netjes staan, handen op je rug. Rug recht. Benen netjes iets uit elkaar. Zoals ik reed eerder schreef.”

Dit is waar ik op wachtte. Gehoorzamen aan de grillen van mijn meneer en mevrouw. Meteen sta ik recht. Ik voel mijn kleine ronde tepels al hard worden. Gelukkig priemen ze niet meteen tegen de dunne stof van mijn blouse, maar weerhoudt mijn bh dat vooralsnog.

Intussen was de chauffeur in de wagen naast ons uitgestapt, ik had hem uit het oog verloren en voelde nu zijn ogen branden op mijn rug. Hij had vermoedelijk de show gezien, maar hoeveel daarvan, daar had ik het raden naar. Mevrouw had dit ook gezien en vroeg zonder omwegen of hij het opwindend vond wat hij zag. Hij antwoordde bevestigend en zei “ik wil zeker nog meer zien.” Mevrouw lachte en zei, “ze is van ons als je zulke dingen wilt meemaken zoek je maar zelf een sletje.”

Het woord sletje gaf mij een ‘Boest’ en ik voelde mij daarbij goed. De man maakte aanstalten om dichterbij te komen maar mevrouw gaf de opdracht de autodeur dicht te doen. Ik stond nu oog in oog met de chauffeur van de Mercedes en zag dat hij ongegeneerd in mijn decolleté keek. Ik passeerde hem en ontweek zijn grijparm en begaf me terug naar het bestuurdersportier, het tikken van de naaldhakken op het plaveisel gaven het een griezelige en ook wel een beetje erotische tint.

Ik opende het portier en wilde gaan zitten, maar dat mocht niet ik moest eerst mijn rok naar omhoog doen en moest dan met mijn blote kont op het leer van de passagierszetel gaan zitten. De vrouw voegde eraan toe dat ze niet wou dat mijn rokje vuil werd. Ik kreeg vermoedelijk een hoofd als een rode pompoen maar voerde heel snel de opdracht uit zodat de chauffeur van de Mercedes niets kon zien. Toen ik me op het leer van de wagen plofte voelde dit heel onwennig aan mijn kontje en mijn vagina, het koude leer gaf een impuls tot binnen in mijn buik. Gelukkig ging dit snel over en nam het leer de warmte van mijn lichaam over en verdween die sensatie.

Ik mocht terug mijn weg vervolgen. Ik startte de wagen en zag dat mijn rok die rond mijn lenden zat een heel deel van mijn benen bloot liet, en gezien ik mijn benen wijd moest zetten om de voetpedalen te bedienen moet dit zeker een sensueel aanzicht geweest zijn voor de mede passagiers. Ook vreesde ik dat de vrachtwagenbestuurders (die veel hoger zitten in hun wagens) nu een goede kijk zouden hebben op mijn lange dijen die niet al te veel verborgen. Veel tijd om daar over na te denken had ik niet, want ik moest me echt concentreren op de drukte op de autosnelweg.

Hoofdstuk: Het vervolg weg naar hun woonst.

Eenmaal op de snelweg gebeurde al wat ik vreesde. Een vrachtwagenchauffeur haalde mij in en keek binnen in de wagen. Achteraan kon hij niets zien door de geblindeerde ruiten. Maar vooraan zag hij mijn blote bovenbenen en toeterde dan ook naar mij. Ik wist mij geen houding te geven, maar zag dat hij verlekkerd keek naar mij. Hij maakte zelf met zijn mond lik-bewegingen naar mij. Ik voelde mij erg beschaamd, door de achteruitkijkspiegel zag ik dat mevrouw binnenpretjes had. Ik wist niet hoe ik moest reageren. Ik drukte het gaspedaal harder in zodat de wagen sneller reed en de vrachtwagen moest achter blijven. Door de snelheid was ik nu verplicht andere wagens op de autosnelweg in te halen. Bij iedere vrachtwagen gaf ik extra gas zodat ze hoogstens maar een glimp van mij konden zien. Gelukkig lukte dit behoorlijk. Ik kon mijn passagiers niet meer in het oog houden door het feit dat ik nu echt te snel reed. Meneer keek vaak naar mijn dijen, ik zag het niet maar voelde zijn ogen branden op mijn bovenbenen. Maar ik was fier op mijn dijen ze waren mooi gevormd en strak dus hoefde ik mij helemaal niet te schamen. Toch was het gênant zitten in deze houding. Na een aantal kilometers zo gereden te hebben. Hoorde ik mevrouw zeggen “we hebben nog een geschenkje voor jou, wil je het aannemen?”

Ik keek snel even naar achteren en zag toen dat ze een klein doosje aanreikte. Ik nam het vlug beet. Het voelde redelijk zwaar en was zo groot als twee sigarenpakjes die op elkaar gestapeld waren. Ik wist niet wat erin zat. Mijn hersenen werkten koortsachtig maar ik kon bij god niet bedenken wat het was. Meneer maande mij aan, het doosje open te doen. Gelukkig kon ik het doosje met één hand open maken. In het doosje zoals je ook aantreft bij de juwelier zaten twee ronde, glimmende, zilveren ballen verbonden met een dikke zwarte draad met aan het uiteinde een klein zilveren plaatje. Ik herkende ze direct het waren ‘Ben Wa’ ballen.

Eerst trokken ze mijn volle aandacht maar er was al een bestuurder die toeterde en dat was omdat ik al geen volle aandacht meer schok op de weg. Mevrouw zegde dat ik ze al rijdend moest inbrengen. Ik slikte even. Maar herpakte me toch direct. Ik haalde de ballen uit het doosje en zag dat ze toch groot waren en ook behoorlijk wat wogen. Toen ik ze in mijn handen had bracht ik ze naar mijn onderbuik.

Maar meneer zei, “steek ze gerust maar even in je mond, dan worden ze nat en zullen de zelfde temperatuur hebben als je lichaam, we willen immers geen ongeval.”

Ik deed wat gevraagd werd en stak ze in mijn mond ik profiteerde ervan om wat extra speeksel te produceren omdat ik wist dat dit het inbrengen kon verbeten. Wat heel ongemakkelijk was en ook een beetje gênant was dat het plaatje uit mijn mond hing en ik geen mogelijkheid zag om dit nog in mijn mond te verbergen. De balletjes waren toch behoorlijk groot of mijn mond klein? Het moet een komisch gezicht geweest zijn, ik met een goed gevulde mond en een plaatje aan een koortje die uit mijn mond hing.

Mijn ervaringen met vaginale ballen was beperkt maar ik had door een goede vriendin toch ook eens een setje geprobeerd. Ik had er niet veel mee en had ze haar dan ook terug bezorgd. Maar wat ik er nog van wist was dat het inbrengen veel beter ging als ze nat waren. Het lopen met zulke ballen in je vagina zou een sensatie moeten geven. Maar bij mij was dit zeker minimaal, het enige voordeel die ik daarmee ondervond was dat ik mijn bekkenbodemspieren beter trainde. Het was zo dat ik onder het lopen de ballen voelde naar buitenkomen en ik steeds een rustige plaats moest opzoeken om ze binnen te brengen of te verwijderen. Thuis bracht ik ze steeds in door wijdbeens op de rand van het bad te zitten en ze dan één voor één voorzichtig naar binnen te duwen. Als ik niet thuis was, ging ik dan op de rand van het toilet zitten om ze te herpositioneren. Veel plezier had ik er niet van zodat ik ze dan ook maar terug gaf aan mijn vriendin. Zij was er in ieder geval laaiend enthousiast over. Vaak ging zij zo winkelen en soms ook naar feestjes waarbij ze dan beschreef dat dit heerlijk gevoelens bij haar losmaakte.

Toen ik dacht dat ze voldoende nat en warm waren haalde ik ze weg en ik bracht ze naar mijn onderbuik. Ik zakte wat onderuit maar zag dat dit onvoldoende was om ze naar binnen te kunnen brengen mijn vagina zit immers onder mijn buik. Dus moest ik mij wat opdrukken om zo de ballen binnen te brengen het ging niet vlot maar na veel over en weer schuiven lukte het dan toch om de eerste bal voorbij mijn opening te krijgen. Daar de ingang nu open was lukte het veel vlotter om de tweede naar binnen te schuiven en dat was een hele opluchting. Ik positioneerde mijn zitvlak terug zo comfortabel mogelijk op de zetel en profiteerde er van om mijn vilten rokje wat naar beneden te trekken. Maar dat lukte maar half.

De balletjes gaven mij geen onaardig gevoel maar door het snel rijden en de vele oneven heden op de weg bewogen ze toch wat over en weer en zorgden vooral voor een vochtafzetting. Ik wist nu dat de zetel behoorlijk nat zou zijn bij het uitstappen omdat ik met mijn blote kont rechtstreeks op de zitting zat. Maar dat was een zorg om mij ongerust over te maken bij het uitstappen.

Verder verliep de reis zonder noemenswaardige opmerkingen en of uit te voeren zaken. Toch zag ik dat mevrouw niet van het geslacht van meneer kon afblijven, maar volgens mij vond hij dat helemaal niet erg. Ik moest op een bepaald ogenblik de autosnelweg verlaten en kwam nu op rustige wegen die nog veel meer bobbels bevatten en dat zorgde bij mij voor een natte zetel. De zetel was vermoedelijk ingesmeerd met een vochtafstotend product en zo had ik de indruk dat ik in een bad zat. We kwamen aan een dreef met grote bomen en een weg met kinderkopjes, ik was genoodzaakt vaart te minderen want de wagen hotste anders teveel van links naar rechts. Onder mij zorgde het vocht voor het nodige geluid op het leer en mijn zitvlak.

Mevrouw zei “ik vermoed dat we hier te doen hebben met een echt sletje.” Meneer zei “dit is het toch wat we wilden.”

Intussen kwamen we aan een grote smeedijzeren hek, toen ik aanstalten maakte om te stoppen zag ik dat het hek automatisch open ging. Ik reed verder en zag dat ik nu voor een kasteel kwam te staan met een grote statische poort en diverse torentjes. Mij werd gevraagd tot voor de poort te rijden. Als ik dicht genoeg was opende de deur zich en kwam een grote rijzige figuur op de wagen af. Hij was gekleed in een smoking en droeg witte handschoenen en een buishoed. Hij haastte zich naar het portier van mevrouw en opende dit elegant. Mevrouw stapte uit en ging toen heel gezwind de trap op naar de ingang, ze scheen zich van meneer en de bediende niets meer aan te trekken.

Josee Vingers

Jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1338

HET VERHAAL VAN AXELLE Deel 2

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 14, 2014 14:36:55

HET VERHAAL VAN AXELLE Deel 2

Hoofdstuk: Op weg naar hun woonst.

Het navigatiesysteem toont waar ik nu ben en duid aan dat ik rechtdoor moet rijden. Ik start de Volvo bekijk even de instrumenten plaats de bestuurders zetel op mijn positie en vertrek in eerste versnelling. In de omgeving van het station is het druk en ik moet alle aandacht houden op de weg. Toch voel ik dat er naar mij gekeken word. Eenmaal uit de stad toonde de gps dat ik de autosnelweg op moest. Op de autosnelweg was het veel rustiger en kon ik even via de achteruitkijkspiegel kijken naar mijn passagiers. Ik kon zien dat de vrouw duidelijk haar hand legde op de schoot van de man. Ik had zelf de indruk dat ze zijn penis vast had. Maar die gedachte zette ik uit mijn hoofd en keek terug naar de weg. Toch was mijn aandacht niet helemaal op mijn rijgedrag gefocust.

Enkele jaren geleden had ik een vriend die van auto-seks hield. Toen we eens van een feestje kwamen wilde hij dat ik zijn penis masturbeerde terwijl we aan het rijden waren. Ik had toen nog niet veel ervaring en hield eerst de boot af maar hij bleef maar aandringen. Hij nam zelf mijn hand en legde hem op zijn erectie. Ik wist niet goed hoe ik me moest gedragen. Het was wel nacht maar toch was er nog veel verkeer op de weg. Hij zei; ”niemand ziet het en het zal mij ontspannen. We hebben een mooie avond gehad en ik wil wel een apotheose.”

Ik pruttelde nog wat tegen maar hij werd kwaad. Hem kennende wist ik dat ik er toch niet onderuit zou kunnen en begon zijn harde penis met mijn hand te bewerken. Ik voelde hoe zij instrument nog harder werd onder mijn aanrakingen. Hij schoof een heel klein beetje onderuit op zijn zetel zodat ik beter mijn opdracht kon vervullen. Als ik eerlijk mag zijn, ik vond het fijn om met mijn hand zijn geslacht aan te raken en was fier als vrouw dat het op hem een mannelijke uitwerking had. Ik schoof mijn hand van boven naar beneden over het stijve ding. Hij keek me aan met een zeer mooie glimlach en zag er tevreden uit. Ik kneep in zijn paal als ik stopte met bewegen met mijn hand en hij knorde als een klein varkentje die het naar zijn zin had. Afwisselend streelde ik zijn pik en kneep erin erop lettend dat ik het niet altijd op de zelfde plaats deed. Volgens mij werd de penis bij iedere kneep groter? Maar zien kon ik het niet. Hij bewoog onrustig over de zetel bij mijn aanrakingen en als ik naar zijn gezicht keek stond er een gelukzalige glimlach op zijn gezicht. Hij reed kalmer en moest al zijn aandacht op de weg houden want er was al een wagen die getoeterd had toen hij teveel over de middenlijn van de weg reed. Hij probeerde zijn aandacht op mij en de weg te houden en dat lukte wonderbaarlijk (zeg nu nog dat een man geen twee dingen tegelijk kan). Toen ik zeker 10 min bezig was, vroeg hij “doe a.u.b. mij rits open”.

Dit vond ik zeker geen slecht idee want ik wilde ook wel eens zien wat voor uitwerking ik had met mijn manipulatie. Ik had het moeilijk om de rits naar beneden te schuiven omdat de penis in erectie zo groot was en er weinig ruimte was om de rits te openen. Met wat hulp van mijn tweede hand lukte het dan toch en er verscheen een witte tent uit zijn broek, ik stak mijn hand in de opening en haalde zijn geslacht naar voor. Ik schrok van de grote, hij was zeker 20 cm lang en de gezwollen aders maakten hem nog monsterlijker, het flauwe licht van de straat en de voorbij rijdende wagens gaven het ding een gevaarlijke indruk. Ik bewoog de voorhuid iets naar beneden en er kwamen twee grote kwabben van zijn enorme eikel te voorschijn. Met in het midden een kleine opening, deze glinsterde een weinig in het flauwe licht en dat gaf aan dat hij zeker al wat voorvocht had geproduceerd. Dit stimuleerde mij om de voorhuid nog wat verder naar beneden te schuiven en nu zag ik duidelijk een rode eikel die gekneld zat boven zijn achteruit geschoven voorhuid. Ik voelde vlinders in mijn buik van het zien van zoveel schoonheid. Ik wreef zacht over de monsterlijke eikel en kneep zacht in de top. Dat was voor mijn toenmalige vriend het einde want er kwamen vele stralen witte suspensie uit de opening die met zulke kracht naar voor schoten dat het goedje tegen de voorruit en het dashboard kleefden. Ik wilde nog meer van het witte spul zien maar helaas was de uitstoot zo krachtig geweest dat het bij drie enorme golven stopte. Ik wreef de rest van de vloeistof die uit zijn gaatje bleef nadruipen over zijn eikel en hij krulde in zijn zetel. De eikel was na dit spektakel zo gevoelig dat hij toch liever had dat ik stopte. De penis werd nu snel kleiner, hij bleef zuchten en zei dat het heerlijk was dat ik magische handen had en ik voelde me op dit ogenblik een gelukkige vrouw.

Intussen waren we aanbeland aan mijn klein appartementje. Ik gaf hem nog een geile zoen op de mond en verdween in de duisternis. Ik keek nog even om en zag dat hij nog niet direct vertrok. Moe maar voldaan in gedachten ontgrendelde ik mijn deur en stapte mijn appartement binnen. Nog de zelfde nacht kreeg ik een sms met de melding dat ik een geweldige vrouw was en dat dit voor herhaling vatbaar was.

Mijn gedachten werden verbroken door de vrouw, die zei dat ik de radio moest aanzetten op radio 2. Ik moest even kijken naar de knopjes en vond tamelijk snel de gevraagde zender. De muziek die nu de wagen vulde was van André Hazes, ik vermoede dat het, het liedje ‘Laat me nooit alleen’ was. Ik keek in de achteruitkijkspiegel en zag ze naar mij kijken ten teken dat het in orde was. Toch richtte ik mijn blik even op de schoot van de man en zag dat zijn gulp open stond, maar door de snelle blik zag ik geen vlees naar buiten piepen. Was er dan niets te zien? Mijn aandacht en gedachten waren verwarrend en ik kon niet laten om enkele ogenblikken terug te kijken. Ik zag de vrouw met haar hand in de broek van de man maar zag verder niets en ik moet toegeven dat was toch een beetje een ontgoocheling. Ik reed rustig verder en zag de bewegingen die de vrouw maakte in mijn achteruitkijkspiegel in de broek en moet toegeven dat dit me terug deed denken aan mijn avontuur met mijn vroegere vriend. Dit bleef zo even doorgaan. Ik zag dat de vrouw regelmatig ook naar mij keek maar ik deed of ik er geen erg in had.

Na een halfuurtje rijden op de autosnelweg vroeg ze mij om te stoppen bij het volgende benzinestation en mij te parkeren op een rustige plaats.

Hoofdstuk Op de parking.

Benzinestation afrit zie ik snel opdoemen. Ze kenen hier blijkbaar de weg. Ik zoek een parking plaats maar dat is helemaal niet gemakkelijk er is veel volk die vermoedelijk een snelle hap komt halen voor ze thuis zijn. Een rustige plaats vinden is zo onmogelijk ik doe nog een toertje op de parking en vind niet wat ik zoek. De vrouw zegt neem de volgende plaats maar, ik zie een plaats naast een witte Mercedes C 200 en bestuur onze wagen naast deze wagen. In de wagen zit een man met een pak die vermoedelijk aan het gsm-en is. Aan zijn uitdrukkingen en bewegingen te zien is hij druk bezig met een gesprek. Ik vermoed dat mijn passagiers ook iets willen eten en stap keurig uit om het portier te openen om te de wagen te laten verlaten. Maar als ik het portier van de heer wil open zie ik dat hij nog steeds met zijn gulp popen zit. Hij maakt geen aanstalten om uit te stappen en de vrouw zegt “wij stappen hier nog niet uit. Wij zouden nu willen dat je twee knopjes van je blouse opent.”

Dat lijkt me geen moeilijke opdracht en ik doe gezwind wat mij gevraagd wordt. Eenmaal mijn knopjes open zijn zegt de vrouw; “je hebt een mooie push up bh aan daar houd mijn man van.”

Ik kleur zeker rood op mijn wangen en blij dat ik toch wat make-up op gedaan heb dan valt dit toch minder op. Ik ben fier over mijn kledij en weet dat ik mooie borsten heb en ze nu mooier zijn door dit kledingstuk. Vervolgens vraagt ze mij mijn hold-ups uit te doen, daar ik laarzen draag is dit een veel moeilijker opdracht. Ik maak haar daar attent op en ze zegt; “dat is voor ons geen probleem”.

Eerst doe ik mijn laarzen uit, tot daar ging het goed. Ik kwam wel met mijn voeten op de korrelige asfalt terecht en dat prikte wat, maar beet door. Ik moest voorover buigen en zo hadden ze beiden een mooie inkijk op mijn borsten en dat had gevolgen uit de gulp van de man zag ik wat vlees tevoorschijn komen. Sensueel stroopte ik mijn rokje een beetje op en verwijderde één voor één mijn hold-ups met naad. Mijn blote voeten stonden nu op de met steentjes bezaaide grond en dat voelde pijnlijk aan, ik wilde ze weg vegen maar dat werd me verboden. Ik wilde de kousen op de bestuurders zetel werpen maar er werd mij gevraagd ze af te geven aan meneer. Toen hij de raagfijne kousen in zijn handen had zag ik nog meer vlees uit zijn gulp verschijnen maar durfde er niet goed naar kijken. Ik mocht mijn laarzen terug aandoen maar dat ging zonder kousen niet echt vlot en mijn borsten gingen vlot op en neer bij het aantrekken van die dingen. Beiden keken geamuseerd toe.

Dat had gevolgen voor de erectie van meneer die nu duidelijk zeker een paar centimeter uit zijn broek kwam ik wilde niet kijken maar de dwang in mijn hoofd was zo erg dat ik niet anders kon. De vrouw zag dit en zei; “je moet niet verlegen zijn, mijn man is gezond en heeft een mooi apparaat”.

Ik kleurde nog meer maar probeerde dat zoveel mogelijk te verbergen. Terwijl ik mijn laarzen terug mooi rond mijn benen deed aansluiten maakte de vrouw de eikel vrij onder de voorhuid. Ik zag een rode eikel die zeker niet klein was met twee gelijke kwabben die de opening mooi omsloten. Ik was gefascineerd door wat ik zag. Graag had ik ook de rest van het ding gezien maar de broek sloot nog voldoende aan om dit aan mijn gezichtsveld bloot te geven. De vrouw moet zeker gezien hebben dat ik met veel belangstelling naar de eikel keek en ze stroopte de voorhuid terug over het roze ding. Verder hield ze haar hand op de hulp en ik zag niets meer. Intussen had ik terug mijn laarzen aangetrokken en ze gefatsoeneerd. Ook bracht ik met mijn handen de grijze vilten rok terug naar beneden en deed hem goed rond mijn lichaam aansluiten vanaf mijn buik tot aan de zoom van mijn rok. Ik bleef zo even staan en wist niet goed wat ik verder moest doen. De vrouw rook aan de bovenkant van mijn hold-upkousen die ik verwijderd had en zei toen; ”je ruikt lekker naar vrouw zijn Axelle”. Ik kreeg een rode kleur en wist zeker niet wat te zeggen. Ze lachte naar mij en zei; “zo hebben we het graag Axelle,” wat mij toch wat meer vertrouwen gaf. Ik wilde het portier terug dicht doen, maar toen ze dit zagen vroeg vrouw; ”draai even om je as Axelle maar heel langzaam.” Ik voerde die opdracht keurig uit en toen ik terug op mijn begin positie was beland werd ik van boven tot beneden bekeken. Ze fixeerden mijn gezicht en dan dwaalden de ogen af naar mijn openstaande bloes die wat van de welvingen van mijn mooi gevormde 75 b cup bloot gaf. De push-up deed de rest dacht ik, zelf vond ik dat ik mooie natuurlijke borsten had. Maar zonder bh durfde ik mij toch niet in het openbaar begeven. Ze deinsden teveel bij het lopen en gaven mij een onbehaaglijk gevoel. Ik had dit wel al een paar keer geprobeerd maar echt goed voelde ik mij er niet bij. Een vroeger vriendje van mij had dit dikwijls gevraagd en toen ik het toch eens deed waren er teveel blikken op mij gericht, er waren zelf jonge mannen die mij erover aanspraken en schunnige opmerkingen maakten die mij meer dan verlegen maakten, ook mijn tepels voelden hard aan toen ze tegen de weefsels van mijn boven kledij wreven. Intussen bekeken ze ook mijn buik en benen die vermoedelijk mooi uitkwamen onder mijn rok. Ik had blanke benen en het contrast met de laarzen zal wel zijn effect niet gemist hebben maar deze gedachten kon ik niet lang volgen. De vrouw vroeg me mijn slip uit te trekken. Ik vroeg “hier mevrouw”?

Ze bekeek me of ze het zag donderen in Köln. Meneer bekeek me en zei; “doe nu niet zo preuts meid”. Ik voelde dat ik geen keus had en deed verlegen mijn handen onder mijn grijze viltenrok en probeerde zo laag mogelijk mijn slip vast te grijpen maar dat lukte maar gedeeltelijk. De fijne stof wilde niet over mijn heupen dus zat er niets anders op dan mijn rok hoog op te schorren en mijn elastiek van mijn slip naar beneden te halen. Door alle gedoe was mij poes heel nat en mijn kruis van de witte slip plakte aan mijn schaamlippen. Ik moest hard trekken om het ding naar beneden te krijgen gelukkig viel de rok vlug terug naar beneden en konden ze vermoedelijk niet veel zicht krijgen op mijn vrouwelijkheid. (dat hoopte ik althans) Ze zaten wel veel lager in de Volvo V 70 zodat ze eigenlijk keken op mijn kruis, maar alles was wel heel snel gegaan. Mijn witte slip met zwart strikje belande niet zomaar op het asfalt, mijn laarzen zorgden ervoor dat ik echt moest bukken om het kleine broekje naar beneden te krijgen. Dat had terug gevolgen voor de inkijk op mijn boezem. Meneer zijn ogen vielen bijna uit zijn oogkasten. Daar was ik toch fier over dat dit deel van mijn lichaam hem niet koud liet. Mevrouw volgde gepassioneerd al mijn bewegingen. Toen ik na veel wringen toch mijn witte slip uit had stak ze gewoon haar hand uit. Ik legde het niemendalletje op haar hand, ze bekeek het heel aandachtig en ik streek mijn grijze vilten rok terug glad. Toen ze het voldoende bekeken had rolde ze het door haar hand en bracht hem onder haar neus, ze rook diverse keren op verschillen de plaatsen en vouwde het toen open om zeer uitgebreid aan het kruis te ruiken. Dit duwde ze onder de neus van meneer en die zijn ogen werden nog groter, er volgde geen commentaar en ik stond daar voor de zijdeur van de wagen in mijn blote kont weliswaar met mijn rok erboven maar de frisse wind gaf toch afkoeling aan mijn natte poes. Dat gaf bij mij een heel eigenaardig gevoel.

“We willen je even bekijken. Ga eens netjes staan. Handen op je rug. Rug recht. Benen netjes iets uit elkaar. Zoals ik reed eerder schreef. Dit is waar ik op wachtte”. Gehoorzamen aan de grillen van mijn meneer en mevrouw. Meteen sta ik recht. Ik voel mijn kleine ronde tepels al hard worden. Gelukkig priemen ze niet meteen tegen de dunne stof van mijn blouse, maar weerhoudt mijn bh dat vooralsnog.

Intussen was de chauffeur in de wagen naast ons uitgestapt, ik had hem uit het oog verloren en voelde nu zijn ogen branden op mijn rug. Hij had vermoedelijk de show gezien, maar hoeveel daarvan, daar had ik het raden naar. Mevrouw had dit ook gezien en vroeg zonder omwegen of hij het opwindend vond wat hij zag. Hij antwoordde bevestigend en zei; “ik wil zeker nog meer zien.”

Mevrouw lachte en zei; “ze is van ons als je zulke dingen wilt meemaken zoek je maar zelf een sletje.”

Het woord sletje gaf mij een boest en ik voelde mij daarbij goed. De man maakte aanstalten om dichterbij te komen maar mevrouw gaf de opdracht de autodeur dicht te doen. Ik stond nu oog in oog met de chauffeur van de Mercedes en zag dat hij ongegeneerd in mijn decolleté keek. Ik passeerde hem en ontweek zijn grijparm en begaf me terug naar het bestuurdersportier, het tikken van de naaldhakken op het plaveisel gaven het een griezelige en ook wel een beetje erotische tint.

Ik opende het portier en wilde gaan zitten, maar dat mocht niet ik moest eerst mijn rok naar omhoog doen en moest dan met mijn blote kont op het leer van de passagierszetel gaan zitten. De vrouw voegde eraan toe dat ze niet wou dat mijn rokje vuil werd. Ik kreeg vermoedelijk een hoofd als een rode pompoen maar voerde heel snel de opdracht uit zodat de chauffeur van de Mercedes niets kon zien. Toen ik me op het leer van de wagen plofte voelde dit heel onwennig aan mijn kontje en mijn vagina, het koude leer gaf een impuls tot binnen in mijn buik. Gelukkig ging dit snel over en nam het leer de warmte van mijn lichaam over en verdween die sensatie.

Ik mocht terug mijn weg vervolgen. Ik startte de wagen en zag dat mijn rok die rond mijn lenden zat een heel deel van mijn benen bloot liet, en gezien ik mijn benen wijt moest zetten om de voetpedalen te bedienen moet dit zeker en sensueel aanzicht geweest zijn voor de mede passagiers. Ook vreesde ik dat de vrachtwagenbestuurders (die veel hoger zitten in hun wagens) nu een goede kijk zouden hebben op mijn lange dijen die niet al te veel verborgen. Veel tijd om daar over na te denken had ik niet, want ik moest me echt concentreren op de drukke autosnelweg.

Josee Vingers

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(4)//blog.4fingers.be/#post1285

Verhaal van Axelle deel 1

Josee VingersGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 13, 2014 17:26:25

VERHAAL VAN AXELLE – BDSM

Hoofdstuk - Op weg

De ruiten van de trein zijn beslagen en ik ontwaar het landschap dat aan mij voorbij raast nog net. In een waas. Net als mijn gedachten. Het is vrijdagmiddag en ik ben onderweg van Utrecht naar Groningen. Benieuwd naar wat me te wachten staat.

Met weemoed denk ik terug aan hoe het allemaal begon. Ooit raakte ik via een chat in contact met een man die dezelfde interesses had als ik. We spraken over de natuurlijke dominantie van een man over zijn vrouw. Hoe de rollen klassiek zijn verdeeld, over hoe de rangorde tussen man en vrouw in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw goed was geregeld. De man is het hoofd van het gezin en werkt, de vrouw zorgt voor het huis, en is er voor haar man.
Ook de kleding die hierbij past passeerde de revue. De man in pak, de vrouw in nette jurken, rokken en blouses en zinnelijk gekleed in nette lingerie. Bij thuiskomst opent ze de deur en neemt zijn mantel aan. De man vertelt over zijn dag, terwijl zijn vrouw hem zijn drankje brengt en aandachtig naar zijn belevenissen luistert. Daarna vraagt de man de vrouw naar haar bezigheden en ze somt op hoe ze het huis aan kant heeft gebracht, gekookt, gestreken en ervoor heeft gezorgd dat ze aantrekkelijk is voor haar man.
Na het eten, door haar geserveerd, is het aan de man om de agenda voor de avond te bepalen. De vrouw schikt zich in haar rol en stelt zich ter beschikking aan haar man. We wisselden foto's uit over kleding, lingerie, situaties en huiselijke discipline. Het meest geraakt werd ik door de foto's die hij stuurde waar hij zijn vorige vrouw discipline bijbracht. Zij op nette hakken, haar rok opgehesen over zijn knie, brede jarretels en kousen met naden. Ik was verkocht. Dit wilde ik ervaren.

Helaas verwaterde het contact toen hij een nieuwe vrouw vond. Het was een kleine schok voor mij, iemand was me voor, maar ik had het ook kunnen verwachten. Ik was te aarzelend geweest en de fysieke afstand te groot. Het was nog te nieuw voor mij en ik had niet gedurfd.
Totdat hij mij plots enkele weken geleden mailde. Hij en zijn vrouw waren overeengekomen dat er een dienstmeisje nodig was in het huishouden dat ze samen voerden. En natuurlijk had hij in eerste instantie direct aan mij gedacht. Mijn hart maakte een sprongetje. Dit was misschien nog wel meer dan ik oorspronkelijk had gehoopt. Onmiddellijk wist dat ik nu wel moest reageren. Ik heb dan ook niet geaarzeld toen hij mij vroeg te solliciteren.
En nu? Nu ben ik op weg. Gekleed en gekapt naar de voorschriften voor de sollicitatie.

Hoofdstuk - In de trein

Zenuwachtig opgewonden zit ik in de trein en probeerde me te gedragen zoals het een dienstmeisje betaamt. Mijn haar is netjes opgestoken met een grote klem, mijn lippen zijn voorzichtig gestift, en ik draag minimale make-up. Ook mijn kleding is aangepast aan het steeds dichterbij komende sollicitatiegesprek. Ik draag een keurig wit setje, bh met push op mijn 75b gunstig te laten uitkomen. En net broekje met een mooi klein zwart strikje voorop. Een grijze vilten rok die tot net boven mijn knieën komt, nette hold-up met naad, en een losvallende blouse in een soepele stof, speciaal uitgezocht bij de Bijenkorf. Mijn voeten gehuld in mijn mooie zwarte strakke leren laarzen met kleine hakjes. Mijn rug gerecht, mijn handtas op schoot.

In Amersfoort stappen er veel mensen in de trein. Het is er warm en een beetje benauwd. In mijn ooghoek zie ik twee jongens naar me kijken. Zonder gene nemen ze plaats recht tegenover me. Ik doe of ik ze niet waarneem, maar zie al hun bewegingen. Ze zijn duidelijk te spreken over wat ze tegenover zich zien. Hun uiterlijk enigszins plat en ordinair, gympen, laaghangende spijkerbroeken, witte shirts met V-hals, bomberjacks en baseballpet, net de twintig jaar gepasseerd.
Onbeschaamd lachen ze naar me. Ze zien mij duidelijk wel zitten. Ik glimlach vriendelijk, en net niet te uitnodigend naar ze terug. Toch moedigt dit de jongens aan. Onverwacht laat een van de twee zijn hand naar zijn kruis afdalen en kijkt of ik meekijk. Ik kan mijn blik helaas niet ontkennend laten zijn. De jongen grijpt door zijn broek zijn pik vast, die overduidelijk hard is. Mijn pupillen reageren.

In mijn hoofd speelt zich een scene af. Ik ga naar het toilet om te plassen, maar wordt onmiddellijk gevolgd door de beide jongens. Als ik bij het toilet aankom duwen ze me naar binnen, stappen zelf ook het toilet in en draaien het op slot. Terwijl de een mijn mond bedekt en mijn armen op mijn rug duwt, knoopt de ander mijn blouse open en schuift snel mijn rok omhoog. Voor ik het in de gaten heb schuift een hand in mijn slip, terwijl ik tegenstribbel. De ander geeft me een klap in mijn gezicht ten teken stil te zijn. Om zijn bewering kracht bij te zetten toont hij me zijn knipmes. Ik knik dat ik het begrijp en laat de jongens hun gang gaan. Al snel hebben ze me omgedraaid, mijn rok opgestroopt en krijg ik een paar ferme tikken op mijn kontje. Nog voor ik het in de gaten heb, hebben ze hun jeans op hun knieën en penetreert de ene jongen me met zijn frisse harde erectie. Ik grom. Snel rijdt hij me af terwijl zijn vriend me in bedwang houdt. Als hij klaar dreigt te komen trekt hij terug en trekt zich af. Zijn zaad explodeert over mijn blouse en rok. Dan pakt zijn vriend me bij mijn haar en dwingt me op mijn knieën. Mijn hoofd klem tegen de muur van het toilet dwingt hij me mijn mond open te doen en dringt met zijn pik in mijn mond. Het duurt niet lang voor hij zover is, hij spuit half in mijn mond en trekt terug, een deel van zijn warme zaad komt op mijn wangen, op mijn voorhoofd en in mijn haar. Ze trekken hun broeken op, geven me nog een paar tikken in mijn gezicht en verlaten snel het toilet.

Maar dat is slechts fantasie. Mijn wangen kleuren door de warmte in de tweede klasse. De jongens zijn nog steeds lacherig. In werkelijkheid schat ik in dat ze mijn fantasie niet raden. Bij het eerstvolgende station staan ze op, lachen naar me, klaar om uit te stappen. Ik geef ze toch nog een boodschap mee, en doe mijn gekruiste benen van elkaar, mijn benen net even verder uit elkaar dan een net meisje zou doen. Hoewel er niets te zien is, zelfs de band van mijn kousen niet, snappen de jongens de boodschap. Ze lachen verlegen. Ik maak een kus met mijn mond, terwijl ze het gangpad uitlopen en omkijken.
Als ze even later uit de trein zijn gestapt staan ze me met open mond na te staren als de trein zich weer op gang trekt. Ik lach naar ze en knipoog.

Hoofdstuk Het station. Eerste keuring.

Eindelijk stopt de trein. Ik pak mijn jas, doe mijn haar netjes in de weerspiegeling van de ruit op het donkere perron. Ik zucht en stap uit. Mijn rug recht loop ik het perron af, check uit en neem de trap naar de centrale hal van het station. Ik kijk om me heen. Het stel dat mij zou afhalen van het station zie ik niet. Maar dat is ook niet verwonderlijk, ik heb ze nog nooit gezien, en heb alleen een foto gezien.

Dan piept mijn mobiel. Ik haal hem uit de zak van mijn trenchcoat en kijk op het scherm. Ik heb een sms. ‘Hallo Axelle. Ben je aangekomen?’ Zegt het berichtje. Snel antwoord ik, en merk dat ik nu al de behoefte voel me netjes te gedragen. Misschien komt het doordat mijn naam niet met een hoofdletter is geschreven? Ik antwoord snel, terwijl mijn wangen lichtjes rood kleuren. Zouden ze me al zien? ‘Ja, meneer en mevrouw,’ stuur ik terug. ‘Ik sta in de hal van het station.’ Ik besluit te blijven wachten op een volgend sms. Ik neem aan dat dit vertelt wat ze van me verwachten. Snel fatsoeneer ik mijn rok en mijn blouse onder mijn trenchcoat en doe mijn blonde haar in een staart. Hoewel ik solliciteer op een betrekking als dienstmeisje, eventueel inwonend zoals hij het zegt, maar ik merk de opwinding bij mijzelf. Mijn buik heeft vlinders en mijn mooi gladgeschoren onderkantje voelt nu al vochtig.
Mijn mobiel piept opnieuw. Weer een sms. ‘Loop naar het stationsplein. Daar willen we je graag even bekijken.’

Daar ga ik. Zonder te antwoorden. Ze weten al dat ze me kunnen verwachten, loop ik in de richting van de uitgang. Schuchter kijk ik om me heen of ik meneer en mevrouw zie. Er zijn genoeg mensen op het plein voor het station. Op weg naar bussen, taxi’s en treinen. Maar ik zie ze niet. Midden op het plein blijf ik staan. Zo moeten ze me kunnen vinden.
En opnieuw piept mijn telefoon. ‘Je bent mooi,’ zegt het sms’je. Ik glimlach. En weer een sms’je. ‘We willen je even bekijken. Ga je eens netjes staan. Handen op je rug. Rug recht. Benen netjes iets uit elkaar.’ Dit is waar ik op wachtte. Gehoorzamen aan de grillen van mijn meneer en mevrouw. Meteen sta ik recht. Ik voel mijn kleine ronde tepels al hard worden. Gelukkig priemen ze niet meteen tegen de dunne stof van mijn blouse, maar weerhoudt mijn bh dat vooralsnog.
Het volgende sms’je. ‘Goed meisje. Nu omdraaien en ook je jas uit en over je arm leggen.’ Het voelt als een keuring. Een mooie keuring. In de avond, op een groot open plein. De wind waait zachtjes tegen mijn lijf. En ik draai me om, als in een trance wacht ik op het volgende sms’je. Het komt direct. ‘Buk nu, bijvoorbeeld om je laars goed te doen. Maar langzaam.’ Weer doe ik direct wat me wordt opgedragen. Ik buk en mijn rok spant zich om mijn billen. De naad van mijn hold-ups moet zichtbaar zijn, en misschien zelfs de onderkant van de boord ook. Ik voel me bekeken. Nadat ik mijn laars heb rechtgetrokken kom ik langzaam weer overeind.
Meteen een sms. ‘Je ziet er mooi uit meisje. Goede kleding gekozen ook. Blijf zo staan. We komen je halen.’ Ik voel me goed. Mijn kleding, die ik zo zorgvuldig heb uitgekozen, is passend. Ik blijf staan met mijn gezicht naar het station. De opwinding straalt vast van me af. En dan is het stil.

Even later hoor ik achter me het tikken van hakken op de tegels van het plein. Mijn hart slaat over. Meneer en mevrouw naderen me van achter. Dan voel ik een hand op mijn rug. Een vrouwenhand. "Hallo Axelle," zegt de vrouwenstem.

"Hallo mevrouw," antwoord ik zonder na te denken. Het is direct een automatisme.

"Ga je mee?" Zegt ze vriendelijk. Een warme toch urgente stem. Voorzichtig geeft ze richting aan mijn bewegingen. Ik draai me om, en sta tegenover haar. Kort, donker haar. Een traditioneel pagekapsel. Een dichtgesnoerde trenchcoat, en een randje van een rok daaronder. Nette hakjes. Ze glimlacht naar me. "Kom maar," geeft ze aan. "Meneer wacht op je in de auto." Ze draait zich om en loopt het plein af. Ik volg haar. Opgewonden en met veel verlangen.
Na even gelopen te hebben, zonder dat mevrouw me verder aanspreekt zie ik de auto. Een zwarte Volvo V70. Geblindeerde achterruiten. Waar ik hem achter het stuur had verwacht is hij er niet. Mevrouw staat naast het achterportier, maar maakt nog geen aanstalten in te stappen. Ze geeft me een klein knikje, en ik begrijp wat er van me wordt verwacht. Ik open het achterportier, en geef aan dat mevrouw kan instappen.

"Dankjewel, Axelle," zegt ze. Als ik het portier open zie ik hem ook. Hij ziet eruit als op de foto. Kort, net geknipt peper-en-zout-kleurig haar. Een donkergrijs modern pak, Van Bommel schoenen neem ik aan, wit shirt en zwarte stropdas. Mooi is hij. Hij zegt niets.
Ik sluit het portier achter mevrouw en loop om de auto heen. Het is neem ik aan de bedoeling dat ik op de bestuurdersstoel plaatsneem en hen ook als chauffeur dien. Het maakt me warm en nederig tegelijk dat meneer en mevrouw me niet de opdrachten geven, maar me zelf laten bedenken wat het is dat ze willen. Ik hoop maar dat ik het goed doe. Ik stap in en groet hem terwijl ik zijn blik zoek in de spiegel. "Dag meneer," fluister ik terwijl mijn stem stokt. Zijn blik is gevestigd op mevrouw die mij nogmaals van top tot teen bekijkt.

"Dag Axelle," antwoordt hij zonder mij aan te kijken. Ik voel me op mijn plaats gezet. Zij gaat voor, staat boven me, ik ben slechts personeel.

"Het navigatiesysteem staat ingesteld," zegt mevrouw vriendelijk. "Start de auto maar Axelle, we gaan op weg."

Josee Vingers

Van harte welkom bij de orde van de geile schrijvers Josee Vingers. Ik hoop dat je hier een warme thuis vindt voor je verhalen.
Liefs
My


Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley


  • Reacties(5)//blog.4fingers.be/#post1284