Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

MIJN GENIE, geest-ig verhaal deel 2

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers zo, november 27, 2016 18:20:04

MIJN GENIE, geest-ig verhaal deel 2

Vergeet niet deel 1 te lezen.

Annie voelde dat de man op haar van haar afrolde en in slaap viel. Ze dacht, dat ze zich wel heel gelukkig kon prijzen, dat ze een vriend had als Jan, en acht mannen in huis als die jongens.

Twee paar ogen staren naar mij en Genie. We staan nog verstrengeld in elkaar, nahijgend van ons orgasme, terwijl de vrienden ineens weer verschenen. Langzaam laat ik Genie los, maar ze blijft gewoon voor mij zweven. “Daal maar even zodat ik me kan fatsoeneren,” zeg ik tegen Genie.

“Kleed ons maar snel aan,” ik merk, dat we onze kleren weer aan hebben. Dan draai ik me naar de vrienden en vraag: “wat zeiden jullie nu?”

“Wat kan die Mara neuken zeg, ze liet zich zo gewillig nemen, daar wil ik nog wel eens naar terug,” zegt Mart nog maar eens. “Dat was geweldig.”

Ineens realiseer ik me dat ik snel wat moet regelen. “Ik wens dat bij al onze seks uitstapjes er niemand zwanger wordt en dat er geen enge ziektes in het spel zullen zijn.” “Uw wens is mijn bevel,” hoor ik naast me. Gelukkig, dan hebben we alleen plezier en geen ellende daarna.

Dick staat rustig naar me te kijken en zegt: “Als ik mag kiezen, ik zou best eens met dat meiden hockey team willen rollebollen. Dat zijn echt lekkere meiden.” Ineens realiseer ik me dat daar Cinthia in speelt, een werkelijk bloedmooie meid, daar heb ik wel zin in.

“Het hockey team traint straks op het gemeenteveld, en daarna gaan ze douchen. Ik zou graag bij dat douchen zijn, als ze uiterst geil uit hun ogen kijken en niets anders willen dan neuken met ons.” Dick zijn ogen staan al weer vol geiligheid

Genie kijkt naar mij. “Het lijkt me een leuk idee, we lopen op ons gemak naar de velden en de kleedkamers, onderweg kunnen we dan wat lol hebben. Ik wens dat de hockey dames super geil zijn na de training en dolgraag met ons willen neuken. Ik wens dat wij zo vaak kunnen als we willen, permanent stijf zijn en heerlijke orgasmes beleven en ik wens Cinthia voor mijzelf.”

Naast me zegt Genie; “uw wens is mijn bevel.”

Dick en Mart zeggen bijna tegelijk; “geweldig idee, wat gaan we onderweg doen?”

“Het lijkt mij wel leuk om Genie heel sexy te kleden, zodat alle mannen en vrouwen haar heel geil kunnen bekijken, maar niemand dicht bij haar in de buurt durft te komen. Regel dat maar Genie.”

Ik zie dat Genie naar me kijkt en dan vraagt ze: “Mag ik dan even in uw geest kijken wat U heel sexy vindt?”

“Natuurlijk.”

Genie loopt twee stappen van ons vandaan, kijkt dan peinzend in mijn richting. Ineens klaart haar gezicht op, ze wordt even wat troebel en dan staat ze daar met een geweldige geile glimlach op haar gezicht. Maar dat is niet het voornaamste. Ze heeft een soort tuniek aan, beginnend als twee dunne stukjes stof op haar schouder en die worden langzaam breder tot onder haar middel, waar een mooie riem zit. Net boven haar riem is haar navel nog te zien. Haar borsten zijn maar net bedekt door de dunne reepjes stof. Onder de riem heeft ze een lap stof die haar bedekt als een kort rokje, alleen zijn het twee lapjes, die aan de voorkant en de achterkant zitten. Als je haar van de zijkant bekijkt kan je duidelijk zien, dat ze naakt is onder haar ‘tuniekje’, de wind kan er zelfs voor zorgen dat er veel zo niet alles te zien is, als Genie het wil tenminste. Genie, die mijn bewonderende blik ziet vraagt; “bevalt het U meester?”

“Het is geweldig, wat zie je er heerlijk uit, hier gaat iedere persoon van kwijlen van genot.”

“En wilt U dat ik alles op zijn plaats hou of wenst U ongelukjes, zodat er van alles te zien is?”

Ik kijk even naar de vrienden en die knikken heftig van ja. “We zouden het heel fijn vinden dat je veel kledingproblemen zult hebben onderweg, maar zorg er wel voor dat je veilig blijft.”

“Het zal gebeuren zoals U wenst meester”

Dick en Mart staan met verlekkerde blikken naar Genie te kijken.

“Denk erom heren, Genie is alleen voor mij, niet voor jullie, maar jullie krijgen straks een hele hockeyploeg.”

Ik loop naar de deur en geef aan dat we vertrekken, ik heb er wel zin in. Na een paar kleine straten lopen we door een van de hoofdstraten van de stad. Voor me zie ik een auto een zwiep maken, zodat er bijna iemand wordt overreden. Snel zeg ik tegen Genie; “ik wil niet dat er gewonden of doden vallen, omdat we hier rond lopen.” Ik hoor naast me Genie slikken en ineens rijdt alles heel voorzichtig, lopen de mannen niemand meer omver, of tegen een paal. Maar alle blikken blijven gericht op Genie, die haar best doet om net te doen of ze haar kleding in orde wil houden. Voortdurend komt er een borst tevoorschijn of waait haar onderste deel van haar tuniek op door een plotseling wel heel lokaal windje, zodat haar prachtige achterwerk, dan wel haar poesje voor iedereen zichtbaar wordt.

Lachend kijken we naar alle mensen die zo geil naar Genie kijken. Verbazingwekkend is het dat zelfs de meest conservatieve mensen zo geil kunnen kijken. Na een poosje begint het ons te vervelen en ik vraag Genie er voor te zorgen, dat de mensen weer normaal reageren. Nu zien we reacties van afgrijzen, mannen die niet mogen kijken van de vrouw, meisjes die jaloers kijken, het gewone patroon als je met een bloedmooie half naakte vrouw door de winkelstraat loopt. In de verte zien we een jogger aankomen.

“Dat is Jollie, die arrogante trut van de buurt. Wel een lekker lijf, maar een vreselijk iemand. Die zou eens naakt door deze straat moeten lopen,” zegt Dick.

“Dat lijkt me een leuk idee, ze heeft mij ook al een paar keer afgebekt, we zullen ze eens terug pakken. Genie, ik wens dat ze nu naakt is, maar dat ze het niet merkt. Als we ze aanspreken…” Ik leg Genie precies uit wat we willen.

Ineens loopt Jollie naakt te joggen. De mensen kijken verbaasd naar die naakte jogger. Ze ziet er niet slecht uit al haalt ze het niet bij Genie. Langzaam komt ze dichter bij ons en ik zwaai naar haar en geef aan dat ik iets wil zeggen. Ze loopt naar me toe en zegt met bitse stem; “wat loop jij daar met zo een ordinaire slet, die vrijwel helemaal naakt rond loopt, dat kan toch niet!” Rustig sta ik haar naakte lichaam te bestuderen.

“Wat sta je daar te kijken, is er wat mis met me of zo?” Nu wordt het tijd voor de magische woorden. “Een vreemde reactie van jou op Genie, want jij loopt helemaal naakt te joggen.”

Jollie kijkt mij verbaasd aan en kijkt dan naar beneden naar haar lichaam. Met een schok realiseert ze zich, dat ze helemaal naakt midden in de winkelstraat staat. Met een gil probeert ze met haar armen en handen haar meest edele delen te verbergen, maar dat lukt niet erg.

“Help me, geef me onmiddellijk je hemd, iets om me mee te bedekken!”

Lachend staan we naar haar te kijken. “Maar je loopt hier toch naakt omdat je seks wil hier in de winkelstraat?” We zien haar instelling omslaan, ze begint om zich heen te kijken en grijpt de eerste de beste man vast en zegt alleen maar; “neuk me, hier en nu.”

Genie helpt de man gelijk om zin te krijgen en nadat hij ook zijn kleren heeft uitgetrokken duwt hij haar tegen een lantaarnpaal, duwt zich tegen haar aan en bij haar naar binnen. Het neuken is begonnen. Om hen heen beginnen mensen stil te staan en de commentaren zijn niet van de lucht. Wij lopen ondertussen wat verder weg en bekijken de gebeurtenis op een afstand. Ineens rekt iemand zich uit en trekt aan Jollie met een boze opmerking, dat zoiets toch niet midden in de stad kan. Tegelijk komen de twee nu klaar en op dat zelfde moment realiseren ze zich wat ze aan het doen zijn. Jollie probeert zich te verbergen, rukt zich los van de man, waar ze net mee was aan het neuken en rent dan hard weg, terwijl het sperma tussen haar benen in de rondte spat.

Brullend van het lachen staan we de vlucht van Jollie te bekijken, die zal wel een toontje lager zingen als we die tegen komen, daar hebben we nog veel lol mee in de toekomst, ze weet nu alles wat er is gebeurd, alleen hoe ze haar kleren kwijt is geraakt, dat weet ze niet, dat blijft voor haar een zwart gat.

Lachend en pratend over wat we gezien hebben lopen we nu verder naar het hockey veld, daar waren we tenslotte naar onderweg. Als we bij de velden aankomen, zien we net de meiden naar binnen lopen naar de kleedkamers. Rustig lopen wij naar de andere kant van het clubhuis en lopen door de gang naar de kleedkamer. Dick begint te lachen als we bij de deur van de kleedkamer komen, ze hoorden al een hoop gekreun uit de kleedkamer komen.

“De dames hebben er zin in zo te horen,” zegt hij. Mart bevestigt het gretig, “ze klinken alsof ze er klaar voor zijn”

“Ik denk dat we je nu even niet nodig hebben, trek je maar terug in je lamp,” zeg ik tegen Genie. “Ik neem aan dat je alles goed hebt geregeld.”

“Zeker meester,” zegt ze, daarna wordt ze troebel en met een wolk verdwijnt ze in de fles, die ik in mijn tas bij me heb.

“Vooruit dan,” zeg ik tegen de andere twee, “daar gaan we dan.”

Voorzichtig openen we de deur en onze ogen gaan open van verbazing. Twee dozijn prachtige naakte vrouwen, die bezig zijn met een orgie. Ze zijn aan het kussen, likken en ze strelen alle delen van de lichamen waar ze maar bij kunnen. Ze zijn volledig doordrenkt met lust.

“Eh….., hallo,” zeg ik voorzichtig. Alle ogen zijn ineens op ons gericht, het blijft twee seconden stil en dan vliegen alle vrouwen op ons af. Ze gooien zich bijna op ons, ik voel hoe ik wordt vastgepakt, mijn tas wordt afgepakt en vele handen zorgen ervoor dat ik in een paar tellen naakt ben. Voor me duwen ze elkaar weg om als eerste mijn piemel in de mond te nemen. Ik voel tongen over mijn lichaam gaan, ontelbare handen willen ieder stukje van mij vasthouden, strelen. Dan voel ik een mond op mijn mond en die begon gelijk te tongzoenen.

De vrouwen duwen me om en heel snel wordt de mond op mijn mond vervangen door een kutje en heerlijk begin ik eraan te likken. Van al het zuigen aan mijn piemel kom ik voor de eerste keer klaar, maar hij blijft stijf en gelijk voel ik er een kutje omheen glijden, wild begint iemand op mij te neuken. In de verte zag ik Cinthia samen met haar vriendin Sofia, die met twee andere meisjes in een standje 69 druk bezig waren, die twee kende ik niet, maar ze hebben mooie kontjes.

Dan kondigt mijn tweede orgasme zich aan en spuit ik me leeg in een gewillige kut van een mooie meid. Wat een orgie. De volgende duwt iedereen aan de kant om zich nu op mijn stijve te wringen. Driftig begint ze gelijk te bewegen. Na een stuk of twaalf orgasmen en evenzoveel dames hoor ik ineens een stem.

“Zo meiden, nu eraf allemaal, nu wil ik hem hebben.” Ik voel alle meisjes van mij af klimmen om plaats te maken. Nu kan ik zien wie dat zei,… Cinthia.

“Kom mee,” ze pakt mijn hand en trekt me overeind, “we gaan naar hiernaast.” En waarom zou ik de meid, die ik zo graag wilde neuken iets ontzeggen. Achter haar aan lopend bewonder ik haar werkelijk perfecte lichaam, alles is prachtig, perfect, volmaakt, ideaal.

In de kleedkamer ernaast wijst ze naar de tafel en zegt, “ga daar op liggen.” Cinthia klimt daarna op de tafel en op mij, ze laat zich op mijn paal zakken, leunt dan voorover en begint me te zoenen. Ik pak haar perfecte achterste vaste en we beginnen te neuken.

Ik heb geen idee hoelang we aan het neuken waren, hoe vaak we klaar kwamen maar het was lang en het waren er veel. En iedere keer kwam ik in haar kutje klaar en melkte ze mij leeg. En wat me ook verbaasde, we kwamen iedere keer tegelijk klaar. Maar om je daar druk over te maken, het is gewoon fantastisch. Tenslotte zijn we zo moe van het neuken dat we alleen nog maar rustig op elkaar liggen. Langzaam voel ik dat ik in slaap val.

Voorzichtig word ik weer wakker, ik voel een deken over me liggen. Beneden voel ik dat ik nog steeds stijf ben. Dan kijk ik op de klok van de kleedkamer, al vijf uur, mijn god we zijn de hele middag al aan het neuken. Wie heeft die deken over mij gelegd? Ik zie dat mijn kleren en mijn tas in de hoek van de kleedkamer liggen. Snel klim ik van de tafel af en loop naar mijn tas, pak de lamp eruit en wrijf erover.

“Ja meester.” Genie staat weer naast me, nu in haar normale kleren.

“Waar zijn Dick en Mart?”

“In de ruimte hiernaast aan het neuken.”

“Wat,” zeg ik met verbazing, maar dan realiseer ik me, dat in die ruimte twee dozijn naakte geile meiden zitten, die niet te bevredigen zijn en onuitputtelijk willen neuken, dat wil zeggen dat ze non-stop doorgaan. Dit wordt hun dood als ze niet stoppen.

“Genie, ik wil dat je ze nu allemaal in slaap laat vallen, als ze weer wakker worden liggen ze in hun eigen bed thuis.”

“Uw wens is mijn bevel.”

“Dan wil ik dat hier alles weer schoon achterblijft. Kruip jij maar weer in je fles en teleporteer mij maar naar mijn kamer. En o ja, beëindig die erectie van mij, het is voorlopig even genoeg.”

“In orde meester, veder nog iets voordat ik in de fles verdwijn?”

“Nee, dat is het.”

“In orde dan,” Genie knipt met haar vingers en ik sta weer in mijn kamer met mijn tas in mijn hand.

Gelukkig, dat is dan gelukt, wat een dag.

“Jij kunt lang slapen”. Ik spring bijna een gat in de lucht van schrik als ik die onverwachte stem in mijn kamer hoor. Voorzichtig draai ik me om en mijn mond valt open, daar zitten Cinthia en haar vriendin Sofia.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley smiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1701

ELISABETH deel 1

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers ma, november 07, 2016 11:18:24

ELISABETH deel 1 het sletje

Zo heet ik echt, Elisabeth, die naam heb ik gekregen van mijn ouders en ze gebruiken die alleen als ik wat doe wat ze niet aanstaan. En dus gebruikten ze die naam heel vaak de afgelopen 23 jaar, want zo oud ben ik ondertussen. Ik woon nog steeds bij hen thuis, samen met mijn broer, de pestkop. Of ben ik degene die hem pest, tja?

Maar mijn gewone naam is Liesje, zo noemt iedereen me, bijna iedereen, want mijn allerbeste vriendin noemt me vaak ‘Betje, het sletje’. Niet dat ze er zelf niet vies van is. Maar, ze haalt het niet bij mij, en meestal zegt ze het uit bewondering, als ik weer wat gedaan heb, wat ze zelf niet durft.

Al vroeg begon ik met me uitdagend te kleden. Ik voelde me al heel snel een exhibitionist, ik wilde mijn lijf tonen, het wond en het windt me nu nog steeds veel op. De macht die je hebt over mannen als je ze uitdaagt is verslavend. Vooral nadat ik begon te merken, dat de mannen en jongens naar mij begonnen te staren. Ik mag van mezelf zeggen, dat ik er goed uit zie, alles op de goede plaats en voldoende en nergens te veel.

Op mijn 17e jaar kreeg ik mijn eerste vriendje en al snel lag ik in het gras met hem boven op mij. Maar meer dan een paar rillingen over wat hij deed kreeg ik niet. Ik raakte meer opgewonden van het feit dat ik naakt in het gras te lag dan al dat neuken, hoewel, het voelde wel lekker aan als hij in mij zat. Maar ik liet hem maar zijn gang gaan.

Totdat na een jaartje hij ineens begon over een van zijn vrienden, die mij een lekker stuk vond en wel eens met mij zou willen rollebollen, en hij had beloofd dat hij wel een keer mocht, dat vond hij opwindend, dus of ik het voor hem wilde doen. Na een tijdje zeuren of ik dat nu niet echt wilde doen gaf ik toe en sprak met hem af, dat ik zaterdag naar zijn kamer zou komen. Hij woonde in een studentenhuis. Dan zou het gaan gebeuren.

De volgende zaterdag stond ik om 7 uur bij hem voor de deur. Om mijn vriend te verrassen had ik alleen mijn jas aangedaan, verder niets, ik kwam toch om te neuken, nietwaar? Hij deed open en terwijl we naar zijn kamer liepen vertelde hij me dat zijn vriend gisteren op café had opgeschept over het feit dat hij mij morgen zou naaien. Zijn andere vriend was boos geworden, waarom hij niet was uitgenodigd en om een lang verhaal kort te maken, hij was vanavond ook uitgenodigd en of ik er dus maar twee wilde neuken?

Ik moest eerst een gevoel onderdrukken om hem een geweldige dreun te verkopen, wat dacht hij wel, mij uitlenen. Ik bepaal zelf wat er met mijn lichaam gebeurt. Maar terwijl ik naar zijn kamer liep kreeg ik toch kriebels en ik besloot het op mijn manier te doen. Plotseling bleef ik stil staan en het duurde even voordat mijn vriend het merkte en zich omdraaide. Midden in de gang deed ik mijn jas open en liet hem van mijn schouders glijden. Daar stond ik naakt midden in de gang, en ieder moment kon een van de andere bewoners uit zijn kamer komen en mij zo zien.

“Kom snel, zo kun je hier niet blijven staan,” en met een dringend gebaar duwde hij mij zijn kamer binnen. Mijn jas was in de gang blijven liggen. Met mijn rug ging ik tegen zijn bureau staan en ik keek hem uitdagend aan.

“Zo dus je wilt dat ik vanavond je vrienden neuk, maar op mijn voorwaarden. Vanaf nu bepaal ik met wie ik neuk en wanneer, is dit duidelijk?” Voor dat hij antwoord kon geven ging de deur open en kwam een jongen binnen. Wel een lekker ding.

Zodra hij mij zo zag staan gingen zo ogen wijd open, dan begon er lust in zijn ogen te komen.

“Wat ben jij een lekker ding zeg, en je staat al klaar om geneukt te worden.” Zijn reactie liet mij niet onberoerd en ik voelde een warm gevoel in mij opkomen. Ik wilde neuken, niet vrijen of zo, maar gewoon een paal in me en die voelen spuiten. Mijn opwinding begon toe te nemen en alleen de gedachte dat er nu een onbekende naar mijn naakte lichaam stond te kijken en dat die mij wilde neuken, liet me klaarkomen, een eerste echte orgasme.

Ik liep naar het bed terwijl ik de jongen het bevel gaf om zich uit te kleden. Op de rand van het bed zittend keek ik hoe hij zich snel van zijn kleren ontdeed en zodra hij dat had gedaan gaf ik hem het bevel om naar mij toe te komen. Ik liet mij nu achterover op het bed vallen en deed mijn benen open.

“Neuk me, nu, en heftig.” Even aarzelde hij maar dan stak hij hem bij me naar binnen. Heftig begon hij te bewegen. Door het feit dat hij volslagen onbekend was voor mij en dat er iemand naar stond te kijken hielp mij aan mijn volgende echt heftige orgasme. Dit was echt iets wat ik niet verwacht had. Ik lag te hijgen en te kreunen onder hem en op het moment dat hij in mij begon te spuiten sloegen bij mij alle stoppen door, zo heftig kwam ik klaar. Dit wilde ik, dat wil ik en dit zal ik nastreven, ik wil zo veel mogelijk en met zo veel mogelijk onbekende mannen neuken en mij naakt laten zien aan zo veel mogelijk mensen.

Bezweet rolde de jongen van mij af. “Wat ben jij een hete zeg, geweldig.”

“Dan doe je het dadelijk nog maar een keer,” antwoorde ik hem.

Ik keek even de kamer rond en ik zag dat de andere jongen ook was aangekomen. “Ik wil niet eens weten hoe je heet, maar neuk me nu of nooit.”

Snel trok ook hij zijn kleren uit en kroop gelijk op me. Hij schoof mijn natte volgespoten kut binnen en begon me te neuken. Ik wist nu zeker dat ik verslaafd was aan neuken en naakt zijn. Vooral neuken in het openbaar. Ik was in een keer een sletje geworden en ik vond het zalig.

Heerlijk lag ik te genieten van het neuken. Voor de ogen van mijn vriend en zijn vriend werd ik al voor de tweede keer geneukt, de orgasmes vlogen door mijn lichaam. Ongecontroleerd kwam ik klaar, ik sidderde, kreunde en riep maar; “neuk me, naai me… o… ja…”

De jongen trok zich ineens terug uit me, en na wat rukjes spatte hij al zijn geil over me heen. Ik rekte me uit en legde mijn armen boven me. Zo lag ik helemaal naakt, met een druppende kut en onder de sperma op het bed. Mijn vriend kon het niet meer aan, trok zin piemel uit zijn broek en die begon gelijk te spuiten, zodat ik nu wel helemaal onder zat.

Ik keek de kamer rond om te zien of er nog iemand was die wilde neuken, maar ik zag alleen drie slappe dingen, daar zou even geen genot meer van komen. Ik kwam overeind van het bed en liep naar de deur. “Ik ga even naar het toilet,” en ik opende de deur naar de gang. In de gang hing een grote spiegel en daar wilde ik eigenlijk naar toe. Mijn spiegelbeeld zag er fantastisch uit, zo wilde ik er altijd wel uit zien. Tussen mijn benen liep het sperma naar beneden en mijn borsten en buik zaten ook vol met sperma, zo hoorde een sletje eruit te zien. Ik stond me zo nog even te bestuderen. Achter mij ging ineens een deur open en een van de bewoners kwam naar buiten. Met open mond keek hij naar me.

“Zie ik eruit als een sletje, ik heb het net met drie mannen gedaan?” Heel langzaam deed hij zijn mond weer dicht en knikte zachtjes van ja. Maar in zijn ogen begon een vuurtje te branden. “Jij ziet er heel lekker uit, lekker genoeg om te naaien.”

“Dan doe je dat maar, hier en nu.” Ik leunde naar achter tegen de muur en deed mijn benen van elkaar. “Stop hem er maar in, vandaag heb ik nog niet genoeg.” Dat antwoord had hij niet verwacht, maar zijn reactiesnelheid was wel fantastisch. In nog geen 15 seconden zat hij al in me. Het gebeurde weer, een vreemde neukte me en ik vond het zalig. Mijn volgende orgasme rolde door mij heen, ik moest op mijn tenen staan om zijn stoten op te vangen en daar kwam het, zijn sperma en mijn volgende orgasme. Zachtjes was ik niet geweest want er gingen nu meer deuren open.

Ik trok me los van mijn neuker en keek de gang door. Ik draaide me om alle mannen, die in de deuropening stonden een goede kijk te geven op mijn naakte lichaam vol sperma. Ik kwam daar bijna van klaar, zo opgewonden was ik daarvan. Zou ik me nog een keer laten neuken, nu met toeschouwers. Nee, want in de kamer van mijn vriend wachtten nog drie hete jongens. Dus zwaaide ik naar iedereen en liep door naar het toilet, daar was ik tenslotte naar onderweg.

Op de terugweg stonden nog een paar jongens te kijken, wat hen een prachtige glimlach opleverde, alhoewel ik niet wist of ze dat wel gezien hadden, want mijn naakte lijf trok meer aandacht. Ik stapte de kamer weer binnen waar de drie samen stonden te praten, ik vermoedde over mij. Ik liep naar mijn vriend en vroeg hem; “tevreden over mijn optreden, ik ben net onderweg nog een keer geneukt, zalig.” Dan draaide ik me om naar zijn vrienden, ging met mijn rug tegen mijn vriend aan staan en sloeg mijn armen achteruit om zijn nek, zodat ik geheel gestrekt tegen met aan stond.

“Zo en wie wil nog een keer?” Gelijk had ik er een tussen mijn benen en al huppend werd ik zo tegen mijn vriend aan geneukt.

Het werd nog een lange avond, drie jonge mannen die zich een hele nacht met mij vermaakten, en af en toe een vluggertje op de gang met een toevallige passant. Tenslotte gingen de twee bezoekers naar huis en bleef ik achter bij mijn vriend. Die begon te vertellen wat ik nu moest doen, met wie ik moest neuken en liep over van de plannen. Ik liet hem rustig uitvertellen, terwijl hij op me lag te neuken, maar daarna maakte ik hem duidelijk, dat ik bepaalde, waar en met wie ik het zal doen.

Dat zag hij niet zitten, ik mocht het alleen als hij erbij was. Ik bedankte hem voor de heerlijke nacht, liep naar de gang om mijn jas te pakken en ging naar huis. Hij was nu mijn ex-vriendje. Maar ik blijf hem dankbaar, dat hij van mij een sletje heeft gemaakt.

© Storyvertaler

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1689

ANNIE WERKT THUIS

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 03, 2016 15:05:27

ANNIE WERKT THUIS

Annie werd ineens wakker. Een paar handen schoven zachtjes haar benen uit elkaar. De mooie roodharige deed haar ogen open, maar ze kon niets zien omdat het donder was in haar kamer. Ze vroeg zich even af, wie haar warmbloedige bezoeker was, die zich tussen haar benen nestelde. Ze voelde het topje van zijn stijve tegen haar kutlippen drukken en langzaam gleed hij bij haar naar binnen. Ze was wel in haar eigen kamer, maar wel in een huis vol mannen, en ze was gewend aan deze late bezoekjes. Om zelfs eerlijk te zijn, ze zou teleurgesteld zijn als er gedurende de nacht niemand haar kamer was binnengekomen.

De bezoeker gleed gemakkelijk haar kutje binnen en begon zacht op en neer te bewegen. Een lekker gevoel begon door haar lichaam te trekken, en Annie dacht na over hoe ze in deze situatie geraakt was…

Als barmeisje in een populaire bar had ze het allemaal al gezien. Al duizend maal was het nachtelijke versierspelletje voor haar ogen opgevoerd. Gelukkig was ze er niet helemaal sceptisch door geworden, maar ze verloor toch wel wat het respect voor haar eigen sekse. Al was de kerel nog zo afstotelijk, toch zag ze altijd weer iemand in zijn armen springen en hoogst waarschijnlijk ook in zijn bed. Ze schudde maar eens met haar hoofd en ging verder met werken, het voorzien van de prooi van alcohol, zodat de jager hem of haar in zijn bed kon krijgen.

Annie was tevreden met haar leven, ze vond dat het goed met haar ging, ze zag er goed uit, had een leuke vriend, een mooie baan, een fijne auto en een mooie flat. Haar vriend, Jan, was verkoper bij een groot bedrijf. Hij had haar al vaak gevraagd om bij hem in te trekken, maar ze had die verleiding altijd kunnen weerstaan, ze stond op haar onafhankelijkheid. Al met al was ze gelukkig, althans tot die avond dat de baas van de bar haar bij zich riep.

Hij vertelde dat de eigenaar van de bar was overleden en de bar zou worden verkocht. Ze stond dus met onmiddellijke ingang op straat. Annie nam het nieuws gelaten op, ze zag er leuk uit, was een goede bar-dame en er zijn kroegen genoeg. Maar dat viel tegen Ondanks haar goede referenties kon ze geen baan vinden, de bars, waar ze langs ging kenden haar en zouden wel willen, maar ze hadden geen personeel nodig.

Omdat haar spaargeld snel begon te slinken gaf ze eindelijk toe aan de vraag van Jan om bij hem in te trekken. Nou ja intrekken was eigenlijk te veel gezegd. Jan had een groot huis, dat hij had geërfd van zijn grootouders en om het te kunnen onderhouden leefde hij daar niet alleen, maar verhuurde hij kamers aan de medewerkers van een nabij gelegen legerbasis. Op dit moment verhuurde hij kamers aan acht bewoners. Het trok haar niet echt, leven in een huis vol mannen, maar ze kon niet anders. Jan en drie van zijn kamergenoten hielpen haar om te verhuizen.

De eerste weken waren echt wel wennen. Blijven proberen om een baan te vinden en al je huisgenoten leren kennen. De jongens waren heel erg aardig voor haar en hielden afstand. Haar zorg over gebrek aan privacy ebde zo langzaam weg. Ze deden echt hun uiterste best om het haar zo goed mogelijk naar de zin te maken en zo werd ze langzaam een deel van het ‘huisgezin’.

Voor zijn werk moest Jan vaak reizen om klanten te bezoeken en dan bleef hij altijd een paar dagen weg. Tijdens een van die reizen veranderde het leven van Annie drastisch.

Op een zomerse vrijdagavond besloten de jongens om een barbecue te organiseren. Stapels vlees, en veel bier werden het huis ingedragen. Al snel dreven de geuren om en in het huis. Normaal deed Annie niet mee met deze festijnen als Jan er niet bij was, maar Jan was al weer een paar dagen weg en Annie voelde zich eenzaam. Dus accepteerde ze graag de uitnodiging om mee te eten.

De muziek stond gezellig luid, iedereen hielp om de maaltijd klaar te zetten en het bier stroomde met hopen. Annie vermaakte zich beter dan ze had verwacht en voor het eerst sinds tijden voelde ze zich ontspannen en gelukkig. Ze droeg een gewoon T-shirt, wel zonder BH en een gewoon strak jeansrokje, maar het leek wel of ze meer aandacht van de heren kreeg dan anders. Ze schudde in stilte haar hoofd, haar fantasie speelt haar parten.

Na het eten koelde het al snel af buiten en iedereen trok zich terug in de woonkamer. Annie zat op een zetel tegenover David, Jim en Ed. Terwijl ze samen zaten te praten viel het haar op dat ze wel erg veel aandacht hadden voor het lagere gedeelte van haar lichaam. Als ze voorzichtig naar beneden keek zag ze dat haar rokje wat was opgetrokken en dat ze waarschijnlijk zo in haar kruis konden kijken. Gelukkig had ze deze keer geen string aan. Zo onopvallend mogelijk probeerde ze het gesprek even te stoppen en ging naar het toilet.

Ze voelde ogen prikken in haar rug terwijl ze naar de deur liep. Ze lachte inwendig en zwaaide nog wat extra met haar heupen. Op het toilet keek ze in de spiegel en zag dat ze een kleur had. Ze probeerde rustig te worden maar er stroomde allerlei vreemde gevoelens door haar heen. Ze trok haar slipje uit en voelde aan haar kutje, die was kletsnat en supergevoelig. Haar gedachten begonnen nu werkelijk rond te tollen. Ze moest bekennen dat het haar vreselijk had opgewonden dat de jongens zo onder haar rokje hadden zitten gluren, maar ze wist dat ze niet verder moest gaan, dat kon ze Jan niet aandoen. Jan was een echte lieve vriend en ze wilde niets doen waardoor hij gekwetst kon worden.

Ze streek nog een keer over haar schaamlipjes en langs haar clitoris, mm… lekker zuchtte ze. Ze beet op haar lip, rolde nu haar slipje helemaal naar beneden en stapte eruit. Ze nam haar slipje mee naar buiten en gooide hem in de wasmand. Dan haalde ze nog eens diep adem en ging terug de kamer binnen.

Ed stond bij de tv en stopte net een videoband in de speler. Terwijl ze naar haar stoel terug liep viel het haar op, dat de stoelen plotseling anders stonden. Haar stoel stond tegenover de andere. Ze wist dat als ze nu ging zitten alle acht de heren een prachtig uitzicht zouden hebben op haar nu blote kutje. Terwijl ze voorzichtig ging zitten vroeg ze; “wat is er verkeerd”, want ze zaten haar allemaal met een schuldig gezicht aan te kijken.

Jim antwoordde; “wij dachten dat je naar je kamer was gegaan en wij wilden een band gaan bekijken.”

“Geen probleem hoor dan kijk ik wel mee” antwoordde Annie en schoof haar stoel ook naar de andere kant. De jongens begonnen elkaar nu wat nerveus aan te kijken. Ed liep zelfs een beetje rood aan toen hij zei; ”het is eigenlijk niet het soort film waar jij graag naar kijkt”. Annie barstte in lachen uit toen ze die nerveuze blikken voor zich zag. Ze begreep waar ze naar wilden gaan kijken. “Laat ik jullie niet tegenhouden hoor,” zei Annie, “het is al lang geleden dat ik nog een pornofilm heb gezien, dus ik kijk gezellig mee.”

Door haar open antwoord was het nu even stil in de kamer. Annie zelf was misschien wel het meeste verbaasd over haar spontane antwoord en de opgewondenheid die ze voelde. Met een gevoel van ‘wat ben ik nu aan het doen’ plofte ze in haar stoel, die ze naast de bank had gezet. Ed stotterde nog een keer; “weet je het zeker?”

Zo gewoon mogelijk probeerde ze te antwoorden; “O ja hoor”. Ed liep terug naar zijn stoel en drukte op de Play knop. Annie zag dat er een leuke blonde op het scherm verscheen. Aan de kwaliteit van de film en aan het cameragebruik was duidelijk te zien, dat dit geen professionele film was. Het meisje sprak tegen iemand achter de camera terwijl ze zich uitkleedde. Dan liep ze naar de camera en ze knielde voor de cameraman. Annie slikte heftig toen ze zag, dat ze de broek van de man open knoopte en zijn stijve eruit haalde. Annie ‘s ogen leken wel aan het scherm vast te zitten toen ze zag hoe de blonde in een hap die stijve naar binnen werkte.

Ze hoorde een van jongens mompelen als de blonde een pijppartij ten beste gaf; “wow” Ed antwoordde met een glimlach; “dat is haar echtgenoot.” De cameraman deed eigenlijk zijn uiterste best om netjes te blijven filmen terwijl hij stevig werd gepijpt. Plotseling pakte een paar handen haar borsten vast, ze waren dus duidelijk niet allen. Ze keek even vlug naar die acht mannen, ze zag duidelijk dat er bij hen iets stevigs aan het groeien was. Gert zat zelfs duidelijk met zijn erectie in zijn broek te spelen. Haar aandacht ging weer snel naar de TV als ze de cameraman hoorde aankondigen, dat hij ging klaarkomen.

Het meisje slikte hem nu helemaal in en gromde, terwijl ze ineens heel heftig slikbewegingen begon te maken. Ten slotte liet ze zijn nu minder stijve weer uit haar mond glippen, ze had hem helemaal leeggezogen.

Annie voelde zich nog natter worden dan ze al was. De jongens keken af en toe voorzichtig naar haar om te zien, hoe ze reageerde op de video. Ze voelde hun blikken over haar heen gaan, dat wond haar op, dus opende ze voorzichtig haar benen een klein beetje. Ze keek weer even opzij en zag Gert nog wilder over zijn Jeans wrijven. Hun ogen ontmoetten elkaar en snel keek ze weer naar de TV.

Het meisje was nu op het grote bed in het midden van de kamer gaan liggen met haar benen wijd voor een naakte man, die tussen haar benen begon te kruipen. Annie keek nog eens goed, die kwam haar bekend voor. Ze keek nog eens terwijl die man het blonde poesje begon af te likken. Ze keek weer even naar de mannen die nu allemaal naar haar zaten te staren. Ineens herkende ze hem en ze moest glimlachen.

“Ben jij dat Ed?” vroeg Annie. Ed knikte en zei; “Gert doet ook mee.” Gert begon te glimlachen omdat hij zag dat Annie gelijk weer naar de tape begon te kijken. De blonde begon nu aan de toch wel erg grote stijve van Gert te likken, terwijl Ed doorging met het kutje. Het meisje begon te trillen en met haar heupen te bewegen, ze kwam duidelijk klaar.

Annie keek met stijgende opwinding naar het beeld. Ed kroop nu op de blonde en liet zich langzaam bij haar naar binnen glijden. Annie hield even haar adem in toen ze goed zag hoe groot die van Ed wel was. Echt enorm. Ze rilde toen ze zag, hoe hij langzaam maar zeker bij die kreunende blonde naar binnen schoof. Ze voelde zich nog natter worden, dacht eraan hoe dat bij haar zou zijn, maar voelde zich plots verstijven, want er kwamen twee handen aan haar schouder.

Ed stond achter haar, rustig glimlachend. Annie slikte een prop in haar keel weg. Ze moest nu helemaal nat zijn, dacht ze. Terwijl de blonde op het scherm kreunde dat ze klaar kwam, keek ze diep in de ogen van Ed. En dan was er ineens een hand op haar been. Die hand begon langs haar been omhoog te bewegen, tot onder haar rok. De roodharige vocht tegen het gevoel om te kijken van wie die hand was. Ze haalde eens diep adem omdat ze voelde dat die hand nu bij haar kutje was aangekomen. Ed boog zich nu voorover en kuste haar. Zijn handen zakten mee en pakte haar borsten vast.

Ze kreeg een rilling, want ze voelde, dat haar T-shirt werd uitgetrokken en gelijk daarna de rits van haar rokje losgemaakt werd. Ze ademde diep in de mond van Ed. Hij tilde haar wat op zodat haar rokje op de grond viel. De hand tussen haar benen kwam weer terug. Een vinger speelde plagerig met de opening van haar kutje. Dan begon een andere vinger met haar klitje te spelen. Vervolgens schoof de eerste vinger langzaam haar kutje in.

Annie ging wat achterover hangen omdat ze voelde dat de vingers werden vervangen door een tong. Haar lichaam had het nu volledig overgenomen en haar heupen duwde zo dat de tong in haar kutje drong. Ze voelde dat Ed verder met haar borsten aan de gang was, hij kneedde ze en kneep zachtjes in haar tepels. Ze kreunde toen ze een mond op haar ene borst voelde en het gekreun werd al sterker, toen er nog een mond aan haar andere borst kwam. Ed draaide haar hoofd weer naar hem toe en begon haar intens te kussen. Haar gekreun voegde zich nu in de kamer bij die, welke van het scherm kwamen.

De tong begon haar nu echt te neuken, in en uit haar en met haar heupen probeerde ze zo goed mogelijk mee te werken. Een vinger draaide nog steeds rondjes om haar clitoris. Ze hijgde steeds meer in de mond van Ed en voelde haar eerste orgasme aankomen.

Annie kreunde fel in de mond van Ed, als de golven van plezier door haar lichaam begonnen te stromen. Ze pakte het hoofd, dat tussen haar benen zat nog dichter tegen haar samenkrimpende kutje aan. Handen streelden haar lichaam en monden beten zachtjes in haar tepels. Dan kwam de grote ontlading. Het werd even zwart voor haar ogen, zo heftig was die. Plots waren alle handen en hoofden weg.

Zachtjes hoorden ze in de kamer gemompel, de jongens waren aan het overleggen. Ineens werd haar lichaam opgepakt en op de bank gelegd. Haar verstand gilde dat ze moest stoppen. Dit kon ze niet maken tegenover Jan. Het meisje op het scherm gilde het nu uit, terwijl ze helemaal werd uitgewoond door Ed zijn gigantische stijve. Annie ‘s heupen schoven al wat naar voren als een uitnodiging om er snel wat in te steken. Ze hoefde niet lang te wachten want ze voelde al iemand tussen haar benen klimmen. Een gigantische lul begon bij haar binnen te dringen en langzaam haar hele tunnel op te vullen. Ze opende haar ogen en zag dat het Gert was.

“Rustig maar, relax” zei hij, terwijl hij langzaam verder in haar schoof. Het meisje op het scherm gaf een laatste kreun op het moment dat Ed zijn gevaarte bij haar eruit schoof en het sperma droop langzaam uit haar kut richting haar kontje. De roodharige kreunde heftig op het moment dat Gert helemaal in haar zat.

Gert wachtte nu even om haar te laten wennen aan de grootte van de binnendringer. Hij voelde dat haar spieren zich aan het aanpassen waren. Hij keek om zich heen naar de andere mannen en glimlachte. De TV was helemaal vergeten, haar heupen begonnen te bewegen en ze fluisterde zachtjes dat hij haar moest neuken. Gert keek naar de borsten die hevig bewogen onder de zware ademhaling van Annie en begon langzaam te neuken.

Annie voelde haar opwinding toenemen vanaf de eerste penetratie. Ze kreunde als het dikke orgaan in en uit haar begon te glijden. Ze pakte Gert bij zijn billen, zodat ze hem iedere keer dieper bij haar naar binnen kon duwen. De roodharige hapte naar adem, iedere keer als die paal haar helemaal vulde. Ze voelde dat er nog iemand naast haar stond. Ze opende haar ogen en zag nog een paal. Ze deed haar mond open en die paal werd in haar mond geschoven, die van Harry. Hij huiverde toen hij die warme lippen rond zijn geslacht voelde. Haar tong likte eerst langs de onderzijde, dan schoof hij helemaal haar uitnodigende mond in. Zijn heupen bewogen nog meer in haar richting en zij slikte hem steeds dieper.

Gert deed het even langzaam aan totdat zijn vriend zich goed in haar mond had genesteld. Hij zag hem langzaam verdwijnen in die gretige mond. Hij zag, dat die mond er gretig aan begon te likken en te zuigen. Hij voerde nu weer zijn tempo op. Annie reageerde daar direct op door feller met haar heupen te bewegen. Gert wist dat hij het niet lang meer ging houden. Haar kutspieren melkte hem en dan begon hij in haar kutje te spuiten. Dat was voor Annie het ultieme gevoel, ze begon samen met hem klaar te komen.

Annie liet de stijve uit haar mond schieten en duwde de spuitende pik van Gert zo diep mogelijk in haar pulserende kutje. Straal na straal werden in haar kutje gespoten. Gert onderging zijn orgasme bewegingloos, heel diep in haar voelde hij zich ontladen. Dan liet hij zich voorover vallen, bovenop de vrouw die hij net had geneukt. Snel kreeg zijn verstand weer de overhand, trok hij zich uit haar terug en ging van haar af, Hij ging naast de bank staan om zo plaats te maken voor David, die al een tijdje naast de bank had gestaan met de stijve in de hand om de roodharige te neuken.

Annie kreunde weer als David bij haar naar binnen schoof. David ging gelijk als een wilde te keer, al het vorige sperma werd er in hoog tempo uit geneukt. Ze pakte haar hevig schommelende borsten vast en kreunde nu luid. Ze voelde het sperma van Gert nu uit haar kutje lopen in de richting van haar kontje. Harry probeerde weer in haar mond te komen en smoorde zo haar passioneel gekreun.

David hielt het niet lang en spoot al snel alles in haar kutje. Annie voelde de explosie in haar en begon nog feller op de stijve in haar mond te zuigen. Harry gaf daardoor een kreet en spoot alles in haar mond. Tranen van genot stroomde als Annie voelde dat ze allebei vrijwel tegelijk klaar kwamen, haar kut en haar mond werden volgespoten Ze slikte zoveel mogelijk door en voelde dat ook bij haar een orgasme op komst was. Harry trok zich terug uit haar mond en ging aan de eettafel zitten.

Verschillende handen gaven David aan dat hij plaats moest maken. Dan zette ze Annie op handen en knieën, klaar om door de volgende genomen te worden. Sperma stroomde uit haar kutje en liep tussen haar knieën op de vloer. Ze sloot haar ogen en wiegde uitdagend met haar heupen, vragend om nog een keer genomen te worden.

Jim deed zijn kleren uit en stapte achter haar. Met een grom penetreerde hij haar diep in een stoot. Haar al door gebeukte kut gaf geen weerstand en hij neukte haar snel en hevig. Ed liep naar de andere kant en bood haar zijn massieve pik aan. Annie ‘s ogen werden zo groot als schoteltjes nu ze hem in werkelijkheid zag. Ze gaf die geweldige paarse eikel een lik en proefde al de zoute smaak van de druppels die erop zaten. Dan deed ze haar lippen open en liet die reus naar binnen glijden. Haar mond werd helemaal gevuld, terwijl ze maar een klein deel ervan in haar mond kon krijgen.

Jim stootte zo heftig in haar. Met zijn duim speelde hij met haar kontgaatje en samen met al het vocht dat daar was drukte hij er zachtjes tegen aan. Annie wiebelde weer met haar heupen om hem aan te moedigen. Jim duwde zijn duim zachtjes in haar kontgaatje. Dat was te veel voor Annie, gillend kwam ze alweer klaar. Ze liet Ed uit haar mond glippen om geheel op te gaan in haar orgasme. Dat hielp Jim gelijk en ook hij spoot zich leeg in haar kut.

Ed stond op en liep om haar heen. Langzaam gleed hij haar kutje binnen. Ondanks het feit, dat ze al flink geneukt was, was haar kut nog niet ver genoeg open om hem ineens te ontvangen. Ze wierp haar hoofd in haar nek en gromde. Wat een monster. Zodra Ed helemaal in haar zat, wachtte hij even om haar te laten wennen.

“Stop” zei Annie. “ga op de grond liggen, op dat monster wil ik rijden”. Met een glimlach trok Ed zich terug uit haar en ging op zijn rug op de grond liggen. Annie kroop op hem en met een druppende kut pakte ze het monster vast en liet die langzaam tot aan haar kutlippen komen. Voorzichtig liet ze zich zakken, centimeter voor centimeter. Haar spieren begonnen zich te rekken en ze voelde hem steeds dieper in zich komen. Ze voelde ineens dat ze hem er helemaal in had gekregen. “Yes”, riep ze, ging helemaal recht zitten en stak haar armen in de lucht, haar borsten uitdagend naar voren stekend. Ze liet haar spieren werken net zo lang totdat hij er goed in paste.

Barry ging achter haar staan en pakte haar fiere borsten vast. Annie kreunde als hij in haar tepels kneep. Dan liet hij zijn hand naar haar kontgaatje gaan en drukte daar zachtjes op. Voorzichtig gleed zijn vinger bij haar naar binnen. Ed keek met interesse naar het gezicht van Annie, die ineens haar ogen wijd open sperde. Ze kreunde en begon met haar heupen te bewegen om er zo voor te zorgen dat zowel de stijve als de vinger in haar begonnen te bewegen. Barry begreep gelijk wat ze wilde, en verving zijn vinger nu voor de top van zijn pik. Annie voelde het en rilde al bij de gedachte van het komende genot. En Barry stelde haar niet teleur.

Annie voelde de tip nu tegen haar kontgaatje. Ze beet even op haar lip als hij de sluitspier passeerde, maar dan begon het haar langzaam te penetreren. Haar kontje begon zich te openen om de bezoeker te verwelkomen. Voorzichtig schoof hij verder in de trillende vrouw om er voor te zorgen dat ze geen pijn zou hebben. Met een tevreden gegrom drukte ze terug. Haar ogen stonden helemaal glazig van de golven van lust en sensatie die door haar lichaam vloeiden.

Ted en Ken keken met verbazing toe, als de roodharige begon te bewegen en te grommen, met twee mannen rond haar die haar helemaal hadden gevuld. Ken trok zijn kleren uit en liep naar de voorkant van Annie. Die keek even naar Ken, dan naar het aangeboden stukje en hapte gelijk toe. Haar gekreun werd zo weer enigszins gesmoord, maar werd wel nog heviger als Ed in haar tepels begon te bijten. Barry keek naar Ed en die knikte. Langzaam begonnen ze beiden te bewegen. Annie kwam zeer heftig klaar. Maar de drie mannen gaven haar nu geen rust en langs drie kanten werd ze geneukt. De golven bleven maar bij haar komen en met haar spieren melkte ze de pikken in haar. Dat werd te veel voor de mannen en eerst Ed en direct daarna Barry kwamen klaar. Ook dat gaf weer een extra genotsgolf door haar heen. Van al die geiligheid kon Ken zich ook niet meer houden en spoot zich leeg in haar mond. Door al haar kreunen en het lopende orgasme kon ze het niet meer binnenhouden of slikken en met stromen liep het langs haar kin, op haar borsten en zo verder. Langzaam plopte de mannen uit haar en rolden van haar af. Ted keek in verwondering naar die vrouw. Ze zat helemaal onder het sperma, en uit al haar gaten stroomde het sperma. Annie liet zich achterover vallen op de bank met haar benen open, zodat ze nog verder bleef lekken. Ze keek naar Ted die de uitnodiging niet naast zich neerlegde en gelijk zijn pik in haar ramde.

Annie merkte dat ze weer gelijk reageerde op die nieuwe indringer. Ze pakte hem stevig vast zodat hij zo diep mogelijk in haar kwam. Hij pompte haar druipende kut totdat ook hij zijn lading erbij deponeerde. Annie bleef een paar minuten liggen, dan voelde ze dat Ed en Jim haar oppakte en naar de badkamer brachten en haar in bad legden.

De volgende ochtend werd Annie wakker en voelde ineens scheuten van pijn en schuld. Ze wist dat iets had gedaan wat ze eigenlijk niet kon maken tegenover haar vriend. Terwijl ze opstond dacht ze aan het ontbijt, hoe kon ze die jongens nog onder ogen komen. Ze had zich gedragen als een slet en had er nu vreselijk spijt van. Ze dacht nu aan al die vrouwen die ze in de bar had gezien. Ik ben niet beter dan zij, dacht ze. Maar zij sliepen ten minste maar met een, in plaats van met een heel bataljon.

Ze trok haar blauwe zomerjurk aan en liep naar de hal. Haar lichaam gloeide nog van al het genot dat ze gisteren had gehad. Ze liep door de nu stille woonkamer naar de keuken, waar de heren in stilte aan de koffie zaten. Ze keken allemaal naar haar met een glimlach. Jan stond bij de koffiezetter en lachte naar haar.

“Goede morgen, we hadden het net over jou”.

Annie bevroor ter plekke. “Welkom thuis schat” kon ze nog net uitbrengen.

Jan zou nog twee dagen wegblijven. Hoe kan dat? Ze liep de keuken in en pakte een kop koffie. Ze piekerde zich suf hoe ze alleen met de anderen kon zijn om hen te instrueren wat te zeggen over gisteren. Maar alle gedachten verdampten, toen ze Jan zijn hand op haar achterste voelde.

“Ik denk dat je wel aan koffie toe bent,” zei hij. Annie draaide langzaam naar hem en werd knalrood. “Hoe bedoel je?” zei ze.

“De heren hier vertelden me net, waarom ik bij mijn thuiskomst de bank vol vind met spermavlekken. Volgens hun verhalen heb je het heel druk gehad.”

Annie voelde langzaam haar mond openvallen en keek Jan met verbaasde ogen aan. Jan pakte haar in zijn armen; “het is in orde, ik moest het uit ze wringen”. Jan gaf haar een diepe kus. Annie trilde en de tranen sprongen in haar ogen.

“Eigenlijk,” zei Jan, “zocht ik een manier om met je over dit onderwerp te praten, en nu heb je het mij gemakkelijk gemaakt.”

Annie stond met stomheid geslagen en voelde hoe Jan onder haar jurk haar BH losmaakte en wegpakte. Dan gleden zijn handen onder haar jurk en trok haar slipje naar beneden. Zonder te denken stapte ze eruit.

“Ik heb een afspraak met de jongens genaakt. Zij zijn erg blij met de aandacht die ze gisteren van jou hebben gekregen en ze wilden graag dat dit zo bleef. En ik weet dat jij het ook fijn vindt.” Hij pauzeerde even terwijl hij haar BH en slip in een hoek gooide. “De afspraak is eenvoudig. Vanaf nu ben jij onze beschikbare vrouw. Een gedeelde beschikbare vrouw. Je zult hier in huis geen kleren meer dragen, behalve als iemand dit vraagt. Je blijft de hele tijd naakt en gewillig voor een van ons of voor ons allen te allen tijde.”

Annie begon langzaam uit haar shock te komen en wilde wat zeggen. Jan legde zijn vinger op haar lippen.

“Als iemand jouw lichaam wil gebruiken voor zijn plezier, wanneer ook, dan mogen ze dat. Met andere woorden” zo vervolgde hij,” je neukt met wie wij willen, wanneer wij willen en waar wij willen.”

De Roodharige staarde met ongeloof naar Jan. Ze voelde zijn pik groeien in zijn broek. Ze voelde de stijve langs haar platte buik wrijven en het gaf haar weer een lekker gevoel. Jan sprak verder.

”Alles wat je nodig hebt, als je hier mee akkoord gaat, daar zullen we voor zorgen. Er zal heel goed voor je gezorgd worden.”

Annie voelde zich kletsnat worden. De gedachte aan al die mannen, die haar konden pakken wanneer ze maar wilden wond haar erg op. Ze keek naar de lachende groep aan tafel. Ze kon nog steeds geen geluid uitbrengen. Ze keek naar iedere man afzonderlijk, allemaal knikten ze met hun hoofd van ja. Ze keek weer naar Jan en knikte zachtjes. “Betekent dit een ja?” vroeg hij.

Ze stapte een stukje van Jan weg, pakte haar jurk vast en trok die met een zwaai uit. Naakt liep ze naar de keuken en boog zich voorover, haar kontje uitnodigend in de lucht: “Ja ik doe het.”

De roodharige kreunde als Jan zijn stijve met een stoot bij haar naar binnen drong. Fel werkte ze mee om zijn stoten zo goed mogelijk te voelen. Jan neukte haar furieus en het bracht haar al snel tot een geweldige climax. Ook Jan was zo opgewonden dat hij snel klaar kwam en met een grom leegde hij zich in zijn nu gedeelde vriendin. Ze voelde dat hij zich op haar liet vallen om weer bij te komen.

Dit is nu allemaal al weer een jaar geleden, en in het begin waren er wel wat jaloerse zaken tussen de mannen. Maar dan herinnerde Jan iedereen er weer fijntjes aan dat Annie zijn vriendin was. Maar ze had nu wel, terwijl ze voelde dat de man in haar weer zachter aan het worden was, een fijn leven. Vol verrassingen, dat wel.

Jan had haar in de keuken geneukt op de dag, dat de afspraak werd gemaakt. Daarna had hij haar doorgegeven aan de anderen. Ze hadden haar om beurten geneukt, terwijl hij zat toe te kijken. Daarna kort samengevat, lekker ‘gesandwiched’, omdat Jan dat eens wilde zien, deze keer met Ted in mijn kontje. En daarna hadden ze haar kutje de hele ochtend volgespoten. Tegen de middag hadden ze alle negen haar minstens twee maal geneukt.

’s Middags was ze naar de keuken gegaan om haar kleren op te ruimen. Omdat ze moest bukken om haar jurk op te rapen, stond ze met haar kontje omhoog en gelijk had Jan er wat stijfs ingestoken. Als ze op het geheel terug kijkt hoefde ze zich nergens zorgen over te maken. Af en toe vroeg een van de mannen haar wel eens om iets sexy aan te trekken, maar gewoonlijk was ze de hele dag, en nacht naakt. Haar kutje was permanent nat, van haar eigen vocht en door al dat sperma dat dagelijks in haar werd gespoten.

De barbecues werden een repeterend feest en ze werden steeds beroemder. Soms bracht een van jongens een vriend of twee mee. Annie bleef dan naakt binnen om geen problemen met de buren te krijgen en kon zo helpen bij het bereiden van het eten. Ze was dan wel gewoon dat ze regelmatig in de keuken over de tafel werd gelegd en werd geneukt door iemand die dringend even van wat af moest. Als grap zei ze wel eens dat als ze de sla klaar maakte ze zelf ook drie keer was klaargekomen. Ook was het gewoon dat ze op de bank lag, zuigend aan een van de heren, terwijl die telefoneerde of TV keken. Of er kwam een vriend langs van een van de jongens die een keer zin had.

Gang-bangs waren heel normaal. Ze was zelfs een keer gevraagd om een vrijgezellenfeest op te luisteren. Ze zag de gezichten nog voor zich als ze naakt de deur binnen kwam en op schoot van de a.s. bruidegom ging zitten. Volgens Jan is ze die nacht door tweeëntwintig man geneukt, in iedere positie en in iedere combinatie.

Het is nu ook gebruikelijk dat ze met een van de jongens uitgaat om te eten, of mee gaat naar vriendengroepjes van hun, meestal alleen om te neuken. Haar mannen zijn dan ook zeer veel gevraagde gasten op feestjes, vooral als zij meekomt en haar jurk aan de kapstok hangt.

Op verzoek wil ze ook wel de nacht bij een van haar mannen in hun bed doorbrengen, maar het liefste is ze toch in haar eigen kamer. Die had ze gelijk gevraagd aan Jan na de afspraak.

Annie voelde dat de man op haar van haar afrolde en in slaap viel. Ze dacht, dat ze zich wel heel gelukkig kon prijzen, dat ze een vriend had als Jan, en acht mannen in huis als die jongens.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1669

STAAN WE NU QUITTE?

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 19, 2016 16:22:24

STAAN WE NU QUITTE?

Als je mij gisteren gevraagd had of ik tot zoiets in staat zou zijn, zou ik je voor gek hebben verklaard.

Om het even duidelijk te maken, ik ben Sandra, en ik ben al 12 jaar getrouwd met Ad. Wij zijn allebei 35 jaar oud, en we houden allebei van uitgaan, kamperen en golven. Een van onze vaste stekjes om uit te gaan is een combinatie van een strip club, poolbar en sportbar. Nee, echte sporten. Vanwege al die mogelijkheden heeft de eigenaar de zaak eenvoudig “De Club” genoemd. We gaan er graag naar toe omdat het een intieme bar is en iedere zaterdag is er een amateur strip competitie. Daarbij gelden geen regels, je mag het zo heet maken als je zelf wilt, dus regelmatig vinden er dan ook stomende seksscènes plaats op het podium. De vaste strippers hebben daarnaast ook nog kamertjes achter het podium waar ze nog verder gaan. Maar wij zijn nog nooit verder geweest dan de zaal, als toeschouwers om duidelijk te zijn. Wat ons vooral bevalt aan de Club is dat we daar zo heet worden, dat we ons helemaal suf neuken als we weer thuis zijn.

Afgelopen woensdag belde Ad me op het werk op om te zeggen, dat zijn schoolvriend Ted weer in het land was en het weekeinde langs wilde komen. Ted ken ik al van het moment dat ik Ad heb leren kennen. Het was en is de beste vriend van Ad. Vanzelfsprekend was hij dan ook getuige bij ons huwelijk. Zelf is hij nooit getrouwd en ik heb nooit begrepen waarom. Het is een leuke gast, hij heeft humor, ziet er geweldig uit en voor zover ik weet is hij gewoon hetero. Als ik Aad niet had leren kennen, maar wel Ted dan… misschien, je weet maar nooit.

Vrijdag avond stond Ted bij ons voor de deur en voor dat hij goed en wel zat stond hij er eerst op dat hij ons mee uit eten zou nemen. Tijdens het eten spraken we samen over wat we het weekeinde zouden gaan doen, en ik stelde voor dat we morgenavond naar De Club zouden gaan. We hadden Ted nog nooit daar mee naar toe genomen en hij klonk gelijk enthousiast.

Zaterdagavond na het eten gingen we ons omkleden. Als ik na De Club ga trek ik altijd iets sexy aan, met veel bloot. Een minuscuul BH-tje, een string die ook nog transparant was, en daar boven op een heel strak jurkje, waar ik meer knoopjes van liet open staan, dan dat ik dicht deed. Men hoefde niet veel moeite te doen om veel van me te zien. Ted beloonde me gelijk, door bijna zijn ogen eruit te laten vallen op het moment dat ik de kamer binnenkwam. Dan zuchtte hij en zei dat ik er geweldig uit zag. Dan lachte hij naar Ad en zei dat hij maar beter tussen hem en mij moest blijven, want hij kon niet garanderen dat hij anders van mij af zou blijven. Ad antwoordde dat ik goed voor mij zelf kon zorgen en dat ik wist hoe ik van lastige mannen af moest geraken. Samen zaten we nog wat mopjes erover te maken en ik voelde me gevleid door de aandacht van de mannen. In stilte dacht ik echter, ze weten nog niet voor een klein beetje wat ze vanavond te wachten staat.

Zodra we hadden besloten, dat we samen naar de Club zouden gaan, had ik de eigenaar Paul gebeld met het verzoek om drie plaatsen te reserveren naast het podium, omdat we een gast bij ons hadden. Dan bezorgde ik Paul bijna een hartverzakking door het te zeggen, dat hij een plaatsje voor mij moest inruimen voor de competitie die avond zo rond middernacht. Paul had al vele jaren geprobeerd om mij te overtuigen mee te doen aan de competitie, maar ik had altijd en heel stellig geweigerd. Paul was dan ook nu in de wolken met mijn verzoek en hij verzekerde mij, dat ik een van de beste plaatsen in de competitie zou krijgen.

Ik vertelde Paul nog, dat noch Ad, noch Ted er iets van mochten weten, voordat ik op het podium zou verschijnen. Paul was niet blij met mijn verzoek. Hij zei, dat het hem niet beviel, dat Ad van niets wist en hij geen problemen met Ad wilde hebben. Ik meldde hem simpelweg, dat als Ad er eerder achter kwam, ik niet mee zou doen. Dat trok Paul over de streep.

Rond half elf kwamen we in De Club en de sfeer zat er daar al goed in. We kregen drie prachtige plaatsen recht voor het podium, met Ad in het midden, zo dat Ted en ik om Ad heen moesten praten als we wat tegen elkaar zouden zeggen. Een knap blondje was zich op het podium om de paal aan het draaien met alleen een slipje aan. Het publiek moedigde haar aan om ook dat laatste stukje textiel te laten vallen, maar ze liet zich niet overhalen. De volgende danser was een pro en die deed het beter. Ze liet zelfs een paar mannen uit het publiek haar betasten. De roodharige, die daarna kwam was werkelijk heel knap. Ze deed wat ze allemaal verwachtten en naakt op de grond neukte ze zichzelf met een dildo naar een echt hoogtepunt.

Ted draaide zich naar mij achter Ad langs en zei; “dit is een echte toffe tent.”

Ik glimlachte naar hem en zei; “let maar op, het wordt nog beter.”

Een paar dansers later kwam weer een vaste danser op. Ze had zeker instructies gekregen want ze danste echt bijna alleen voor Ted. Hij mocht haar tepels kussen en eens voelen of ze wel lekker nat was. Terwijl Ted bezig was met de stripper kwam Paul naar mij toe om mij te waarschuwen dat het bijna mijn beurt was.

Even was ik in paniek. Ik had me er wel op voorbereid, maar nu het moment daar was en wat ik wilde gaan doen, bijna durfde ik niet meer. Maar ik kreeg me weer in bedwang en ik wist waar ik voor ging. Ik trok even de aandacht van Ad en zei hem dat ik even naar het toilet wilde. Ik vroeg hem de autosleutels, want ik had mijn tas in de auto laten liggen. Ik pakte ze aan en stond op. Door de podiumlichten zag ik dat beide heren een flinke tent in hun broek hadden van de danser op het podium. Ze moesten eens weten.

Langzaam begon ik naar de toiletten te lopen, maar de heren hadden geen aandacht voor mij. Snel veranderde ik van richting en liep naar de uitsmijter, Danny.

“Wil jij er voor zorgen dat Ad mij niet aanraakt voordat ik klaar ben met mijn dans?” Mijn verzoek zette ik kracht bij met een biljet van 20 euro. Danny keek mij met grote ogen aan.

“Ga jij dansen vanavond, dan doe ik alles voor je hoor,” antwoordde hij.

In de kleedkamer begon ik me snel om te kleden en mijn make-up aan te passen. Ik wilde mijn mooie kleren niet kwijt raken, dus ik had andere kleren meegenomen. Mijn gedachten tolden door me heen, in gedachte repeteerde ik weer alles wat ik van plan was. Alleen dat ik dit ging doen op een podium, dat ik dat durfde, ik geloofde mijzelf niet. Ik haalde nog eens diep adem en ging achter het gordijn staan, het was mijn beurt.

Wat duurde het nog lang voordat ik op mocht, met de seconde werd ik zenuwachtiger. Eindelijk hoorde ik de stem van Paul.

“En nu dames e heren, een wel heel speciale verrassing. We hebben een première voor U, iemand die U nog nooit op ons podium hebt gezien, maar waar vele mannen al jaren van dromen. En vanavond gaat ze hier op ons podium optreden. Dames en Heren, de bloedmooie Sandraaaaaaa!!!!!!!!!!”

Nu was er geen tijd meer om er van tussen te muizen. Nog een diepe ademhaling, en ik stapte door de gordijnen op het podium. Ik zou een fortuin hebben gegeven voor de camera, die de gezichtsexpressie van Ad zou hebben vastgelegd. Ik wist niet dat zijn mond en zijn ogen zo ver open konden. Ik keek hem even glimlachend aan en begon met mijn dans. Ik pakte de paal vast en liet me erom heen draaien. Ik pakte met mijn andere hand mijn rok vast en trok die wat omhoog, zodat mijn string goed zichtbaar was. Dan liet ik mij op mijn knieën zakken, met mijn gezicht naar het publiek, bukte mij dan zodat ze goed in mijn blouse konden kijken. Dan liet ik mij naar achter zakken zodat vooral Ad en Ted, die recht voor me zaten zo onder mijn rok konden kijken tot aan mijn al natte string.

Langzaam voelde ik alle schroom van mij af vallen en begon ik in het ritme van een stripper te komen. Ad probeerde iets te zeggen, maar ik stond snel op en liep naar een ander punt van het podium. Daar maakte ik drie knopen van mijn blouse los, hurkte voor een leuke blonde jongen en vroeg hem, of hij de andere knopen wilde losmaken. Terwijl hij dat deed voelde ik dat hij met zijn andere hand al onder mijn rok aan mijn kutje zat te voelen. Zeker weet ik het niet, maar als ik zo af en toe naar Ad keek leek het wel of hij zich wat meer begon te ontspannen. Maar achter hem zag ik dat Danny stond om hem in de gaten te houden.

Ik trok nu aan de rits van mijn rok en liep met mijn kleren los naar de andere kant van het podium. Daar liet ik mijn rok en blouse op de grond vallen. Met mijn voet schopte ik de beide kledingstukken naar Ad. In mijn mini-Bh en string liep ik zo twee rondjes over het podium zodat iedereen het goed kon zien. De blik op het gezicht van Ad was onbetaalbaar. Ik was nu op een punt gekomen waarvan ik zeker wist dat hij zou gaan ingrijpen, maar hij wist nog niet hoe hij dat zou gaan doen. Hij kende de regels van de club. Niemand mocht de dansers aanraken, behalve als de dansers dit speciaal aangaven. Ik liep nog eens over het podium en liep dan de trap af, de zaal in. Ik liep tussen de stoelen door tot ik achter Ad en Ted stond. Ad draaide zich om en zijn stem klonk niet bepaald vriendelijk.

“Wat ben je verdomme aan het doen. Trek je kleren aan en kom hier zitten!” Ik schonk hem nog een glimlach en pakte de hand van Ted vast.

“Ik heb jouw hulp nodig op het podium.” Tegelijk gaf ik zijn hand een ruk. Arme Ted, hij wist niet wat hij moest doen. Hij keek vragend naar Ad, maar ik trok nu zo hard dat hij wel moest opstaan en meelopen naar het podium.

Op het podium pakte ik een houten stoel van achter de gordijnen en zette die midden op het podium. Ik gaf Ted een duw zodat hij op de stoel neerplofte. Ik ging op zijn schoot zitten en begon een lap dance met hem. Ik liet me achterover tegen hem aanvallen en ik hoorde hem zachtjes zeggen; “dit kunnen we niet maken, Ad is mijn beste vriend.”

Ik zei tegen hem dat vrienden toch alles deelden? Ik stond op, draaide me om en begon zijn shirt los te knopen, trok het van hem af en gooide het achter de stoel.

Ik ging nu voor hem staan zodat mijn borsten tegen zijn gezicht drukten. Mijn handen gingen naar mijn rug en haakte de Bh los. Even leunde ik achterover en duwde dan mijn nu naakte borsten in zijn gezicht. Hij probeerde nog wat te zeggen maar ik meldde hem simpel dat ik in een ondeugende bui was en dat hij dat ook moest zijn. Ik leunde weer wat achteruit en ging nu op zijn schoot zitten. Daar voelde ik iets dat werkelijk keihard moest zijn. Ik draaide suggestief met mijn borsten voor hem heen en weer, pakte zijn handen en legden die op mijn borsten. “Kom op, wees ondeugend, geniet ervan, het kan de laatste keer zijn,” fluisterde ik tegen hem.

Ik voelde dat Ted begon te kalmeren. Zijn handen begonnen nu met mijn tepels te spelen. Achterover liet ik mij van de schoot van Ted afzakken tot ik op mijn knieën zat. Dan draaide ik mij om en ik liet mijn tieten aan het publiek zien, wat een luid gejuich opleverde. Langzaam leunde ik verder achterover totdat ik op mijn rug lag. Mijn hoofd lag bijna tussen de voeten van Ted en zo had Ad een vrije blik op mijn nauwelijks bedekte kutje. De paal hielp me om snel op te staan en ik draaide langzaam rond om iedereen goed naar mijn tieten te laten kijken. Dan liet ik mij op mijn knieën voor Ted vallen en maakte zijn broek los. Al mijn remmingen waren verdwenen. Terwijl ik zijn pik uit zijn broek haalde zwaaide ik mijn kontje naar het publiek. Zodra ik erop begon te zuigen merkte ik dat hij begon mee te bewegen. Toen wist ik dat hij van mij was voor de rest van mijn dans.

Nu was ik helemaal in vorm. Ik liet zijn pik weer uit mijn mond glijden en verzocht hem op te staan. Zodra hij stond trok ik zijn broek naar beneden en hielp hem eruit te stappen. Nu was er geen weg meer terug en ik wist dat. Ik draaide Ted zo dat hij met zijn zijkant naar Ad stond. Dan knielde ik weer voor hem en begon hem weer te pijpen. Ineens gaf ik Ted een duw, zodat hij weer op de stoel ging zitten. Gelijk kroop ik bij hem op schrijlings schoot. Ik duwde mijn tieten weer in zijn gezicht en deze keer had hij geen aanmoediging meer nodig. Zijn mond ging zonder ophouden van de ene naar de andere.

Terwijl hij met mijn borsten bezig was begon ik met mijn nauwelijks bedekte kutje over zijn pik te rijden. Hiermee kwam ik in een heel nieuwe en sensuele wereld. Ik wist dat ik nu heel snel een pik in me wilde hebben en ik wist ook dat het die van Ted zou zijn. Ted kreunde al dat hij op het punt stond om te exploderen. Ik vroeg aan hem of hij het fijn vond, en hij bevestigde dat maar zei er achter aan dat zijn vriendschap met Ad nu wel over zou zijn.

“Maak je daar maar geen zorgen over,” zei ik tegen hem terwijl ik van hem af stapte. Ik draaide weer rond de paal en met mijn andere hand begon ik mijn string naar beneden te duwen. Nog twee rondjes, en hij hing aan mijn enkels. Heel langzaam liet ik hem van mijn enkels glijden, zodat iedereen mij nu helemaal naakt kon bewonderen. Links en rechts van het podium werd nu geroepen, ik liep naar de mannen toe, liet ze uitgebreid mijn kutje bewonderen, sommigen mochten eraan komen en een paar vingers naar binnen steken. Ondertussen keek ik naar Ad met de meest geile blik die ik had. Ik wist zeker dat Ad mijn show nu had beëindigd als niet twee hele grote handen op zijn schouders hadden gelegen. Ik was nu geiler dan ik ooit was geweest. Ik was nu in een staat, waar ik niet meer te stoppen was, ik moest extase bereiken. Langzaam liep ik weer terug naar Ted en pakte zijn pik weer vast.

“We gaan hier neuken op het toneel niet?” vroeg hij.

“Heb je daar wat op tegen?” zei ik hem speels.

Hij kreeg de kans niet om te antwoorden, want ik sloeg nu een been om hem heen en bood hem mijn kutje aan voor zijn mond. Een minuutje kreeg hij van me om me met zijn tong te neuken, daarna liep ik nog een paar rondjes op het podium, waarbij ik iedereen de kans gaf om mijn tieten en mijn kut eens te voelen. Op mijn laatste ronde vroeg ik aan Ad of hij de show leuk vond.

“Helemaal niet,” antwoordde hij, “kom nu maar van het podium af, we hebben genoeg plezier gehad.”

“Ik ben nog niet klaar, in twee opzichten. We gaan nu naar de grote finale.”

Ik liep terug naar Ted, pakte zijn hand vast en leidde die naar mijn kutje. In geen tijd zaten er twee vingers in, waardoor ik al bijna klaar kwam.

“Kom nu van dat podium af of ik sleur je eraf,” brulde Ad naar me. Danny trok hem dichter naar zich toe en legde hem nog een keer de regels uit. Dat was wat ik wilde, dat Ad niet in staat zou zijn om mij tegen te houden. Ik ging midden op het podium staan en begon mij uitgebreid te vingeren. Ik wilde mij tonen als een absolute slet. Hijgend liep ik nu terug naar Ted, ging wijdbeens op zijn schoot zitten met mijn rug naar hem toe en leidde zijn spijkerharde pik bij mij naar binnen. Ik leunde wat achterover en fluisterde tegen hem dat hij mij moest waarschuwen als hij klaar kwam. Hij mompelde terug dat we een condoom zouden moeten gebruiken, maar ik zei dat ik dat absoluut niet wenste. Na een minuutje neuken meldde hij dat hij zover was. Snel stond ik op draaide me om en liet me weer op hem zakken, maar nu met mijn tieten in zijn gezicht.

“Spuit me vol, schat,” en ik begon hem te berijden alsof mijn leven er van af hing. Heftig begon hij mij vol te spuiten, waarna we begonnen aan een heftige gepassioneerde kus. Het publiek ging volledig uit zijn dak. Links en rechts werd gefloten en gejoeld. Langzaam draaide ik mijn naakte en geneukte lichaam naar het publiek en liet ondertussen het geil uit mijn kutje lopen langs mijn benen, zodat iedereen goed kon zien dat ik echt geneukt had. Dan zakte ik weer voor Ted neer en ik begon zijn pik schoon te likken, terwijl ik met mijn kontje schudde naar het publiek met daartussen nog meer lekkend geil. Terwijl ik Ted aan het aflikken was voelde ik wat tegen mijn lichaam aanvliegen. Het waren mijn kleren. Ik keek om waar Ad zou zitten, maar ik zag hem daar niet mee.

Nu begon ik aan een omgekeerde striptease, terwijl ook Ted zich snel aankleedde. Hij vroeg of ik wist waar Ad was, maar ik wist het ook niet. Ted liep naar het toilet om zich wat op te frissen en op het moment dat ik van het podium afstapte kwam Paul naar me toe met een briefje van 100 Euro. Hij bedankte mij uitgebreid voor de beste show van de avond, eigenlijk de beste show die ooit in zijn club was gegeven. Ik bedankte hem voor zijn vriendelijke woorden en zei hem dat ik er ook van genoten had. Op zijn vraag om dit volgende week weer te doen bedankte ik hem voor de uitnodiging, maar ik dacht niet dat ik dat zou doen. Paul vertelde me dan nog dat Ad naar buiten was gestormd en een taxi had genomen. Als Ted terug was vertelde ik hem wat er gebeurd was en dat ik wel de autosleutels had. Ik pakte snel mijn andere spullen bij elkaar en samen liepen we naar de auto. Daar gaf ik de sleutels aan Ted en vroeg hem of hij naar huis wilde rijden.

Tijdens de rit naar huis zei Ted dat het hem speet en dat dit waarschijnlijk zijn vriendschap zou kosten. Ik vertelde hem dat het niet zijn schuld was en dat er nog ontwikkelingen zouden zijn als we thuis waren. Als hij dan nog Ted niet kon vergeven, dan was hij zijn vriendschap niet waard. Heel nieuwsgierig bleef Ted maar vragen wat er dan thuis nog te gebeuren stond, maar hij kreeg geen ander antwoord dan afwachten. Tijdens de rest van de rit vertelde ik Ted nog een keer hoe lekker ik het had gevonden met hem. Ik was nog steeds geil en zag, dat het Ted niet onberoerd liet in zijn broek. Ik greep zijn rits vast en haalde zijn pik er weer uit. Hij moest een paar straten voor we thuis zouden komen stoppen om te voorkomen dat hij ergens tegen aan zou rijden. Nog smakkend zei ik tegen hem, dat als Ad hem niet meer wilde, ik wel onze vriendschap definitief op een hoger plan wilde brengen.

Op het moment dat we de oprit opreden haalde ik opgelucht adem. Er brandde licht. Binnen hoorde ik Ad bezig in de slaapkamer en ik riep hem. Het antwoord zou ook hier gecensureerd worden. Dwars door zijn tirade riep ik tegen hem dat hij zijn klep moest houden en naar de woonkamer moest komen. Na wat breekgeluiden, omdat hij iets kapot gooide kwam hij binnen. Voor ik iets kon zeggen begon hij al.

“Wat was dat nu, wilde je bewijzen dat je mijn voormalige beste vriend kon neuken?”

“Dimmen, we behandelen dit als volwassenen!” Antwoordde ik hem.

Hij draaide nu naar Ted. “Sodemieter mijn huis uit, gastvrijheid betekent niet dat je mijn vrouw kan neuken!”

Ik werd nu kwaad en zei tegen hem dat hij moest gaan zitten en zijn kop houden. Ted wist nergens van maar Ad bleef maar schelden en ons beiden beschuldigen dat we elkaar al heel lang neukten. Met heel veel stemverheffing kwam ik er nog bovenuit toen ik tegen hem riep; “vertel eerst maar eens over Charlotte en Nancy!”

Plotseling stopte het lawaai dat Ad maakte en hij vroeg voorzichtig of ik dat nog eens wilde herhalen. Ik voldeed aan zijn verzoek, alleen nu wat zachter. Zijn reactie was kinderlijk; “over wie heb je het,” zei hij.

Ik liep naar de kast, haalde daar een grote bruine enveloppe uit en gooide die op tafel. “Maak die maar eens open.”

Hij keek even naar mij en ik zag hoe hij zich begon te realiseren wat er in die enveloppe moest zitten. Hij opende hem en er vielen verschillende foto’s uit. Hij was totaal veranderd, sinds hij die enveloppe open had gemaakt.

“Hoe kom je aan die foto’s,” vroeg hij zachtjes.

“De echtgenoot van Charlotte heeft een privé detective in de arm genomen en mij een setje ervan gegeven, o ja en ook een stapeltje aan de echtgenoot van Nancy. Hij vertelde mij dat de relaties al meer dan twee maanden aan de gang zijn en dat hij ging scheiden. Dit zijn echtscheiding een en twee daar op de tafel, wil je door voor de derde?”

Ad zat even stil voor zich uit te kijken.

“Het spijt me, ik dacht dat niemand er achter zou komen.”

Zonder mijn stem te verheffen vertelde ik hem hoe gekwetst ik was, toen ik die informatie kreeg. “Mijn eerste gedachte was een scheiding. Maar ik kan het niet, ik hou van je en wil niet zonder je. Toen je me vertelde dat Ted zou komen besloot ik hem te gebruiken voor mijn wraak. Ik wilde echt quitte komen, maar ik wist niet hoe vaak je het gedaan had met die sletten.” Mijn tranen begonnen nu in mijn ogen te komen. “Maar nu vertel je me dat je dacht dat niemand er ooit achter zou komen. Ik zou alleen al van je moeten scheiden omdat je zo over me denkt. “

Ad flapte er zo maar uit dat hij het tenminste niet open en bloot had gedaan.

“Daar heb je gelijk in, maar ik deed het tenminste niet achter je rug.”

Na een stilte praatten we op een rustiger manier verder. Tenslotte zei ik tegen hem dat hij verontschuldigingen verplicht was tegenover Ted. Ik had hem gebruikt en hij kon er niets aan doen. Ad stond op en sloeg zijn armen om Ted heen, terwijl hij allerlei onverstaanbare woorden mompelde.

“Dit was een emotionele dag, ik stel voor dat we naar bed gaan,” zei Ad

“Ik ben nog niet klaar, er zijn nog een paar zaken te bespreken. Als jij ooit nog eens vreemd gaat, dan zal mijn show op het toneel van vanavond een nonnenopvoering in het klooster zijn vergeleken wat ik dan zal doen. Je zult je voor de rest van je leven afvragen met wie ik nu weer geneukt heb, als je mij in je bed hebt gekregen.” Dan ging ik verder. “Ad, dit is misschien hard voor je nu, maar je hebt het verdiend. Als Ted me nog wil hebben dan mag hij mij de hele nacht door neuken, en als hij morgen weer naar huis gaat, dan pas ben ik er weer voor jou.”

Ad stond mij met zijn mond open aan te kijken. “Dit is niet eerlijk, echt niet eerlijk.”

“Ad, vertel me dan eens, hoe eerlijk ben jij geweest tegen MIJ met JOUW buitenechtelijke avonturen.” Daarna draaide ik me om, pakte de hand van Ted en nam hem mee naar de slaapkamer. Ted aarzelde even, keek nog even naar Ad en zei toen. “Och, waarom niet.”

Ik keek nog even om en zei tegen Ad; “als je nog wat nodig hebt uit onze slaapkamer moet je het nu gaan pakken, want straks kom je er niet meer in. Je hoeft geen ontbijt te maken, want ik weet niet wanneer we weer uit de slaapkamer komen.”

Ik hoop dat hij de boodschap heeft begrepen.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1628

MIJN GENIE,

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 13, 2016 14:01:06

MIJN GENIE, een geest-tig verhaal

Droevig kijk ik om me heen. Alle spullen komen me zo bekend voor. Zo vaak heb ik hier gespeeld, op zijn knie gezeten en toen ik langzaam volwassen was geworden goede gesprekken met hem gevoerd en al zijn wijze raad opgezogen. Mijn grootvader was overleden en nu sta ik hier met mijn broer om alles leeg te halen. Onze ouders hebben al wat dingen meegenomen en aan ons de taak om alles verder weg te halen. Straks komt de opkoper die de rest meeneemt maar eerst mogen wij nog rond kijken om te zien of we nog iets willen.

Mijn blik valt op de verzameling flessen die in de kast staat. Een herinnering van hem aan de oorlog, toen hij met de Engelsen had meegevochten. Allemaal verschillende flessen, waar limonade en bier in gezeten had. Ik heb mooie herinneringen aan die flessen, hoe vaak heb ik die niet zien staan terwijl ik bij hem op bezoek was. Hij vertelde dan de mooiste verhalen hoe hij die flessen in zijn bezit had gekregen. Ik kan die niet weg laten gooien. Voorzichtig stof ik ze een voor een af en ze verdwijnen in een doos. Thuis zal ik wel uitzoeken wat ik er mee ga doen.

Een paar weken later staat de doos met de flessen nog steeds in de gang en ik besluit dat het tijd wordt om ze een plaatsje te geven in mijn woonkamer. Ik maak ruimte op mijn kast en besluit om daar de mooiste flessen op te zetten. De rest gaat naar mijn logeerkamer totdat ik een bestemming heb gevonden.

Tussen al die flessen staat een speciale, mijn grootvader vertelde daar wel over dat hij die had gevonden op het slagveld. Hij had die meegenomen omdat die een speciale vorm had. Ik pak de fles vast om hem van dichtbij te bekijken. Er zit zowaar nog een beetje in. Voorzichtig poets ik de fles op met een doek. Het is inderdaad een vreemd gevormde fles. Zou de inhoud nog smaken, hoe zou het ruiken, na zoveel jaar misschien wel vreselijk. Maar mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn voorzichtigheid. Heel voorzichtig begin ik aan de kurk te trekken en na wat heen en weer bewegen komt de kurk los en trek ik die langzaam uit de fles. Als de kurk uit de hals van de fles komt, komt er een wolkje uit de fles, zeker stof dat rond de kurk was verzameld. Ik ruik aan de fles, niets bijzonders.

Ineens hoor ik een stem achter me, maar ik versta er niets van. Ik draai mij om en daar zie ik een werkelijk prachtig meisje staan, helemaal naakt. Ze kijkt me met vragende ogen aan en dan begint er paniek in haar ogen te verschijnen. Ik zie ze schichtig om zich heen kijken. Dan verschijnt er opluchting in haar ogen. Ze kijkt weer naar mij en dan zegt ze in het West-Vlaams.

“Awel meester, dagge bedankt zei, da witte.”

Vol verwachting kijkt ze me aan en ze ziet mijn Kempische mond langzaam helemaal open vallen. Weer komt die paniek in haar ogen, ze kijkt links en rechts om haar heen, dan kijkt ze weer naar mij en ineens begint ze verstaanbaar te praten.

“Verstaat U mij nu? Ik heb snel om mij heen gekeken naar andere mensen in de buurt en heb eerst de vrouw en dan de man bekeken, dan heb ik mijn mogelijkheden gebruikt om uit te zoeken welke taal die spreken.

“Dag meester, hartelijk dank dat U mij hebt verlost uit de fles. Ik ben uw nederige dienares” Haar stem klinkt al net zo mooi als dat ze zelf is.

Ik sta als versteend te kijken naar die plotselinge verschijning in mijn huis. Iedereen weet dat ik een liefhebber ben van vrouwelijk schoon, maar dit slaat alles, nog een paar kleine correcties en zij zou de perfect gevormde vrouw zijn. Maar, nu ze merkt dat ik haar versta begint ze weer te praten.

“Neemt U mij niet kwalijk. Ik moest op zoek naar een taal die U kon verstaan, maar ik mag niet zonder toestemming in uw hoofd kijken, dus zocht ik in de buurt naar welke taal er gesproken wordt.” En mijn buurvrouw komt uit West-Vlaanderen, dacht ik er zachtjes achter aan.

“Kijkt U maar rustig verder, meester, zolang het U behaagd. U kunt het mooie er niet vanaf kijken.” Langzaam komt er een einde aan mijn verstening en ik merk dat zelfs mijn spraakvermogen enigszins begint te werken.

“Is dit een grap of een droom?”

“Nee meester, helemaal niet. Ik ben helemaal echt, bent U geesten niet gewend?”

“Maar waarom kijk je mij niet aan, je staat daar maar naar de grond te kijken?”

“Ik buig mijn hoofd uit respect voor U, vind U dit respectvol genoeg, moet ik op mijn knieën voor U zitten, o, o, ik doe het weer verkeerd,” jammert het geestje.

“Doe normaal en kijk me aan, anders kunnen we niet met elkaar praten, en blijf staan, zo kan ik naar je kijken.”

Ze glimlacht met een werkelijk verblindende glimlach .

“Uw dromen komen vanaf nu uit, en ik zal daar voor zorgen. Maar er zijn limieten, ik kan niets illegaal doen, geen minderjarigen, geen moorden Ik moet U vertellen wat de regels zijn van en voor een geest en hoe het allemaal werkt, wat de beperkingen zijn etc…”

Langzaam begint ook mijn gehoor weer te werken, ik controleer of ook de rest van mij werkt en inderdaad, onder de gordel staat iets fier overeind, wat wil je ook, zo een mooi naakt meisje voor me.

“OK, dus drie wensen, geen minderjarigen en geen moorden?”

“Dat verhaal over die wensen komt uit de sprookjesboeken. Ik ben nu uw geest en ik blijf bij U zolang U wilt of tot dat U komt te overlijden.”

Met een glimlachende en wellustige blik kijk ik naar haar.

“Ik heb zoveel vragen voor je, maar laat ik beginnen met een simpele, hoe moet ik je noemen?”

“Geest is goed, maar mijn laatste meester was een Amerikaanse soldaat en die noemde mij Genie,” zei ze met een twinkeling in haar ogen.

“Goed, dan noem ik jou ook Genie (= Engels voor geest) Voordat we over vleselijke lusten gaan beginnen wil ik weten welke mogelijkheden je hebt om in andermans geest te kijken, dan wel eraan te peuteren?”

Meester,” begint ze gelijk, “zoals U kunt zien ben ik niet blauw, ik zweef niet, tenminste als U dat niet wil, ik ben geen geest uit een van de vele films die U op tv of in de bioscoop hebt gezien. Ik heb geen limieten. Alles wat u wilt, dat gebeurt en alles wat U zelf wilt kunnen is mogelijk, binnen de eerder genoemde beperkingen. Voorbeelden zijn als U gezondheid, weelde, liefde, gewoon wilde seks zou willen, zeg gewoon wat U wenst en het zal gebeuren. Alleen de personen die zelf een geest hebben, daar kunnen we niets aan doen, die zijn afgeschermd en ik kan niet aan U komen zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Verdere beperkingen komen alleen van Uzelf. U kunt ons geesten niet laten verdwijnen en ik kan uw leven niet verlengen. Tenslotte mag U ons bestaan niet publiekelijk maken, U mag het wel met mensen bespreken maar dat is de limiet. Meester, voordat U zich overgeeft aan lusten of ander soort wensen, wil ik U nog graag wat uitleggen. Wij mogen U officieel niet sturen, maat het is ons wel gegeven om adviezen te geven betreffende uw wensen. Ik begin U al aardig te kennen en ik denk dat de wens voor ongelimiteerde rijkdom niet verstandig zou zijn. Rekening houden met de huidige rijdommen zou ik voorstellen om ongeveer 300 miljoen euro te wensen. Dan valt het niet op, U komt niet voor op lijstjes en we kunnen het altijd aanvullen. Ik kan dat legaal doen als U dat wenst. Maar daarnaast kan ik natuurlijk alles doen wat U wenst, huizen, roem, fortuin, dat is wat iedereen normaal wenst. Maar ik hoop dat ik U gelukkig mag en kan maken. Ik kan alleen waarschuwen voor foute wensen, maar als U erop staat dan voer ik ze uit. Sommigen wensen, dat ze het beste zijn in sport of zaken, totdat ze het niet meer willen, maar dat geeft dan vaak emotionele problemen. Dan zijn er de wensen betreffende fysieke veranderingen. Ik kan U daarbij helpen, maar pas op wat U wenst, ik ben er niet zo goed in.”

Voor mijn ogen staat dus een geest die alles wil doen wat ik vraag, iedere wens laat uitkomen, een natte droom van iedere mens op aarde. De waarheid begin langzaam tot me door te dringen. Allerlei wensen borrelen op in mijn gedachten, goede leuke, ondeugende en foute. Voorzichtig probeer ik ze te rangschikken. Laat ik beginnen met Genie, haar borsten zijn niet precies mijn ideale maat maar hoe leg je dat uit.

“Genie, kan ik jou ook veranderen, ik bedoel hoe je eruit ziet?”

“Zeker meester, zegt U maar hoe U wilt hoe ik eruit moet zien en ik pas mezelf aan.”

“Dat is moeilijk onder woorden te brengen maar kan jij dat niet in mijn gedachten lezen?”

“O nee meester, dat gaat niet, ik kan alleen in uw gedachte lezen als dat uw wens is en dan alleen dat waar U mij toestemming voor geeft.”

“Dan wens ik nu dat je in mijn gedachten leest hoe ik wil dat de ideale vrouw eruit ziet en dat je jouw beeld daaraan aanpast.”

Op het gelaat van Genie begint zich een ondeugend lachje te vormen, ze kijkt naar me en ineens zie ik mijn ideale vrouw voor mij staan, een perfecte Nelly. Even beklimt mij het idee om haar om te dopen, maar dat kan ik niet, het blijft Genie.

“Geweldig, nu ben je de mooiste vrouw die ik ken, met een killer body” zeg ik tegen Genie, die zowaar vrouwelijke eigenschappen vertoont en begint te blozen.

“Nu gaan we wat aan mij veranderen. Allereerst wil ik weer helemaal rechtstaan, mijn schouders mogen wat voller en mijn buikje mag wel verdwijnen. Van het geheel mag wel 15 jaar af.” Mijn lichaam begint te rillen en dan stopt het weer. Ik loop naar de spiegel en ik zie daar een duidelijk verbeterde versie van mezelf staan.

Genie kijkt me vragend aan en zegt dan aarzelend, “bevalt het meester, ik heb er een beetje smaak van mezelf ingelegd en ik hoop dat U ermee tevreden bent?”

“Ik wist niet dat ik er zo goed uit kon zien, nu, ik vind dat mijn apparaat wel wat groter mag worden, wat dacht je van 18cm, een beetje bescheiden blijven.” Ik voel gekriebel onderaan en ineens staat er een grote tent in mijn broek. Daar word ik opgewonden van, maar er verandert niets daar beneden. Verschrikt kijk ik Genie aan; “wat heb je nu gedaan?”

“U wilde toch 18 cm, dus dat heb ik gedaan. O je, ik heb iets fout gedaan, straf me alstublieft meester, ik zal proberen uw wensen goed uit te voeren.”

“Mijn bedoeling was dat hij alleen maar 18 cm zou zijn als ik opgewonden ben, niet de hele tijd, ik kan niet altijd met zo een paal in mijn broek rondlopen.” Gelijk voel ik weer wat kriebelen en onderin gaat alles weer naar normaal.

“Gelukkig, dat werkt weer normaal. Dan wens ik dat we dit eerst eens gaan uitproberen, kleed me maar uit en geef me maar eens een heerlijke pijpbeurt.”

De blik op Genie haar gelaat is onbetaalbaar. Ze kijkt heel gelukkig en trots. Dan voel ik ineens dat al mijn kleren verdwenen zijn en Genie knielt voor mij neer.

“Ik wens een fantastisch orgasme.” En dat werd het. Zo fantastisch. Waar ze die techniek geleerd heeft weet ik niet, maar ik sta te wankelen op mijn benen.

“Een stoel, een koninkrijk voor een stoel,” kan ik nog net uitstamelen voordat mijn knieën het begeven van wat Genie met mij doet. Ik zak door mijn knieën en kom op een stoel terecht, wat fantastisch. Hijgend kijk ik naar dat prachtige schepsel, die met de mondhoeken vol met sperma naar me zit te kijken.

Ineens hoor ik achter me.

“Wat een show, en wat is er met jou gebeurd en wie is dat schepsel voor jou?”

Ik draai me om en achter mij staan mijn twee vrienden Mart en Dick. Ik realiseer me ineens dat we vanmiddag een afspraak hadden om wat et gaan doen. Aan de palen in hun broek te zien hebben ze al een tijdje staan kijken.

“Genie, kleed me weer aan,” zeg ik ten mijn geestje en ineens heb ik mijn boxer aan.

“Ik bedoel helemaal aankleden.”

Genie begint weer te jammeren; “ik doe het weer verkeerd, wat wilt U meester?”

“Gewoon dezelfde kleren aan als zojuist.”

“Uw wil is mijn bevel,” en ineens sta ik weer volledig gekleed voor mijn vrienden.

“Trek zelf ook wat aan.” Genie heeft ineens een kort broekje en een klein topje aan, waar tussen een blote buik prijkt, wel heel sexy.

Mart begint eindelijk te praten; “wat was je daar aan het doen, is dat geen geest. Die pijpt je toch niet, die zuigt toch gelijk je hele geest eruit, net als in die film van pas geleden?”

“Beweeg eens en zeg wat, dan weten we wat er met je is gebeurd” voegt Dick er aan toe.

“Volgens mij is het zo een wensgeest, van die drie wensen, net als bij Aladin,” zegt Mart weer.

Ik kijk even naar mijn twee vrienden die met open mond naar mij en Genie kijken. “Volgens mij is het inderdaad een wensgeest. Wat ze tot nu toe heeft gedaan, daar heb ik geen klagen over.

Dick steekt zijn hand uit naar Genie en legt die op haar arm. Met een kreet trekt hij die weer terug. “Au, verdomme, die is snikheet. Ik heb mijn hand verbrand.”

“Dat is een automatisch verdedigingsmiddel,” vertelt Genie, “om te voorkomen dat iemand anders dan U mij aanraakt. Wilt U dat ik het uitzet, meester?”

“Ja, doe dat maar.”

Dick kijkt nog steeds kwaad naar Genie. “Als jij echt een geest ben. Genees dan mijn hand maar.” Dick houdt hem omhoog en steekt hem dan in de richting van Genie. De brandwonden zijn duidelijk te zien. Genie kijkt naar mij en vraagt, “wilt U dat ik die wonden weer genees?”

“Vooruit maar, al hoewel het wel een goed lesje is om te leren van je af te blijven.”

‘Uw wens is bevel voor mij, meester,” ze knipt met haar vingers en de hand van Dick is weer normaal.

“Ze voldoet iedere wens van je, iedere?” vraagt Mart.

“Mag ik die vraag beantwoorden Meester,“ vraagt Genie aan mij en ik knik. “Om je vraag te beantwoorden, sterveling, ik vervul iedere wens van mijn Meester, binnen vele regels en beperkingen.”

“Wat dacht je er van om ons dan eens een pijpbeurt te geven, net als je zonet deed met je meester?”

Genie kijkt gelijk naar mij. “Is dat uw wens, Meester?”

“Nee, nog niet, je bent nog te nieuw om te delen.”

“He, vertel die geest van je eens dat ze ook voor ons moet zorgen,” roept Dick.

“Dat zal ik zeker doen. Ik zal een lekkere neukpartij voor jullie organiseren, en vanavond gaan we echt iets speciaal doen. Maar nu wens ik dat jullie samen die lekkere Mara, van hier uit de straat eens heerlijk afraggen. Genie, zorg ervoor dat Mara zin heeft, dat de twee hier haar twee keer nemen en dan weer hier terug komen. Kleed ze hier maar uit en teleporteer ze dan maar naar haar kamer.”

“Uw wens is mijn bevel, Meester,” ze knipt met haar vingers en weg zijn ze.

“Nu is het mijn wens om met je te neuken.”

Genie lacht verleidelijk en loopt naar me toe, slaat haar armen om mij heen en begint mij gepassioneerd te kussen. Ik kreun van geluk als dit prachtige wezentje in mijn armen ligt en mij kust. Ik voel haar handen over mijn lichaam glijden en ik ril van genot. Onze lichamen zijn dicht tegen elkaar aan, mijn volledige stijve drukt tegen haar aan.

“Ik wens dat onze kleren verdwijnen.” Ik pak haar volmaakte achterste vast en begin dat te kneden. Genie begint hierom te giechelen. Ik probeer Genie nu op te tillen, maar ineens voel ik dat ze daarop reageert en gewichtloos wordt. Ik kijk in haar ogen nu omdat onze hoofden op dezelfde hoogte zitten, ze glimlacht verleidelijk en laat zich op mijn stijve zakken.

“Wilt U dat ik zo doorga, Meester.” Ik kan alleen maar instemmend brommen. Genie begint nu op en neer te bewegen. Plotseling schiet me iets te binnen.

“Je kunt toch niet zwanger worden?”

‘Wilt U dat ik zwanger word, Meester.”

“Nee, ik wil dat niet, maar ik wil wel klaar komen, samen met jou.”

“Uw wens is mijn bevel, Meester.”

Genie knipt met haar vingers en ineens overkomt me een heel heftig orgasme, terwijl Genie het uitgilt van haar orgasme. Ik spuit Genie helemaal vol, zoveel heb ik nog nooit geproduceerd. Van uitputting leun ik achterover tegen de tafelrand, mezelf afvragend waarom Genie niets weegt. Maar kussen kan ze.

“Verdomme, wat kan die Mara neuken zeg, ze liet zich zo gewillig nemen, daar wil ik nog wel eens naar terug.” De jongens zijn terug.

Wordt vervolgd.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1625

WAT GEBEURT IN BREDENE, BLIJFT IN BREDENE

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 06, 2016 14:55:52

WAT GEBEURT IN BREDENE, BLIJFT IN BREDENE

“He jij, ik wil je neuken!” Haar hele lichaam reageert. Hier had ze op gewacht. De zon had haar buitenkant al helemaal opgewarmd en van binnen was ze al urenlang kledder nat, in afwachting van die woorden. Nu zou haar droom in vervulling gaan.

***************************

Twee dagen eerder.

Met ongeloof zit Marijke naar haar computerscherm te kijken. Daar staat op dat de computer aan het uitloggen is en plotseling wordt deze helemaal zwart. Ze heeft het gedaan. Wat begonnen is als een grapje, een erotisch grapje is nu werkelijkheid geworden. Zij, een MILF van 35 jaar, met toch wel nog een prachtig lichaam, heeft een afspraak gemaakt met een jongen van 18 jaar. Hij zit nog op school.

Een aantal weken geleden had iemand gereageerd op haar verhaal. Het verhaal ging over een vrouw die een verkrachtingsfantasie had, zoals vele vrouwen. Ze wilde het waarheid laten worden, maar ze wilde wel in controle blijven. Dus de verkrachting zou moeten gebeuren door een man die ze zelf uit had gezocht en op een plaats en tijd die ze zelf zou bepalen.

Ze kreeg op dat verhaal verschillende reacties, en uitnodigingen om het eens zelf te proberen. Een van die reacties leek haar wel leuk en ze vertelde hem dat haar droom was om op een naaktstrand te liggen. Ineens komt er een man naar haar toe die haar gebiedt om haar benen uit elkaar te doen en dan wordt ze zonder voorspel ineens genomen. De man vond het een geweldige droom en vroeg aan haar of ze dit ook in werkelijkheid wilde beleven.

Eerst was ze wat terughoudend, maar het klonk wel lekker en omdat ze er steeds verder op doorging en hij met lekkere details kwam begon ze eraan te denken of het niet in het echt kon. Ineens kwam de aap uit de mouw. Toen ze hem vertelde dat ze 35 jaar was, kwam na een lichte aarzeling op de chat, dat hij 18 jaar was. En hij had het maar een keer gedaan met een meisje. Daarom wilde hij het graag doen met een vrouw met meer ervaring.

Marijke moest even slikken. Jongens van 18 jaar zijn wel echte neukmachines, maar verder likken, beffen etc…, daar hebben ze nog geen kaas van gegeten. Dus als ze het zou doen, dan werd het alleen neuken.

“Ik wil wel met je neuken,” schreef ze om het af te schrikken.

“Je wilt het toch op het naaktstrand doen, nu ik woon in Bredene. Ik weet een duinpan bij het naaktstrand waar we het wel kunnen doen. Ik zal je daar helemaal suf neuken.”

Even kijkt Marijke naar het scherm. Ze heeft zich al aardig in de nesten gewerkt.

“Maar hoe spreken we af, ik weet niet wie je bent en hoe je eruit ziet? En misschien regent het wel”

Even blijft het stil en dat piept de computer weer, er is weer een bericht, deze keer met een foto.

“Omdat we elkaar toch op het naaktstrand ontmoeten, hier een foto die je kan helpen om mij te herkennen.” Ze klikt op de foto en daar verschijnt een mooie pik. Even kijkt ze verveelt, maar dan weet ze het, ze pakt haar camera, trekt haar broek uit en maakt een foto van haar kutje. Die glimt al aardig van het vocht door die hitsige correspondentie.

“Hier heb je dan mijn foto” en hup daar gaat haar kutje naar Bredene.

Weer blijft het even rustig, dan komt er weer een bericht.

“Overmorgen is het prachtig weer, gelukkig is het dan donderdag en is het rustig op het strand. Kan je dan komen? Ik heb tot 12 uur les dus ik kan om 13 uur op het strand zijn.”

Donderdag, denkt Marijke, dan moet ik wel vrij nemen, maar ineens kriebelt het teveel daar beneden.

“Ik zal er zijn.”

“Hier heb ik een beschrijving waar je de duinpan kunt vinden. Ga daar maar naakt liggen wachten op mij. Ik zal je aanspreken met: He jij, doe je benen open, ik wil je neuken, dan weet je dat ik het ben.”

“Ik wil geen voorspel, geen likken, geen kussen, alleen neuken, en omdat je 18 jaar bent verwacht ik dat je snel achter elkaar mij neukt.”

“Dat is geen probleem, tot donderdag.”

En weg is de verbinding. Ze drukt op start, afsluiten en zit ademloos naar haar nu lege computerscherm te kijken. Ze heeft het werkelijk gedaan. Een afspraak om alleen te neuken, en dan nog wel met een schooljongen.

Kletsnat staat ze op en loopt naar de bank, waar haar vriend zit te kijken. Ze rukt de kleren van haar lijf en bespringt hem.

“Ho! Wat is er aan de hand, was je zo heet bezig?”

“Ik wil dat je me nu neukt, hard en lang. Ik heb net een afspraak gemaakt om donderdag op het strand van Bredene te neuken met een jochie van 18 jaar. Ik ben nu zo heet, ik kan niet wachten tot donderdag.”

Stevig drukt hij haar omhoog zodat hij zijn broek kan losmaken. Zodra ze haar doelwit ziet laat ze zich zakken en begint hem wild te rijden. Snel komt ze klaar, en voordat haar vriend ook maar de kans heeft komt ze een tweede keer. Dan begint ze hem aan te moedigen, “kom op spuit die ontrouwe kut maar lekker vol, je krijgt donderdag avond alle sappige details.”

Met een volgespoten kut leunt ze tegen hem aan.

“Wat ben jij een oververhit ding.”

Donderdag

Alles is uitgezocht, hoe laat de trein, de kusttram en dan… Ze heeft alles ingepakt, al is het niet veel, een grote handdoek, zeg maar badlaken, proviand en drinken, veel papieren zakdoekjes, zonnebrand en haar zonnebril. Wat zal ik aantrekken, o ik voel me zo geil. Gewoon een zomerjurkje, en verder, eh… gewoon niets. Lekker uitdagend. Ze gaat voor de spiegel staat en kijkt naar zichzelf. Je ziet dat ze er niets onder aan heeft, dat vindt ze zelf. Even voelt ze onder haar jurk en daar zit al iets heel nats. Wat heeft ze een zin.

In de trein merkt ze dat ze wordt bekeken. Zou het zo duidelijk op mijn gezicht te lezen staan dat ik onderweg ben om geneukt te worden, vraagt ze zichzelf af. Ze gaat wat verzitten zodat het jurkje wat strakker om haar heen zit en haar borsten beter uitkomen. Laat ze maar kijken, misschien worden ze wel even geil als ik.

Uit de trein naar de tram, haar rokje wordt een beetje omhoog geblazen door de kustwind. Zouden ze wat gezien hebben, laat ze maar kijken, dadelijk zien ze alles.

Halte Bredene strand. Uitstappen en op naar het avontuur. Ze kijkt even op de borden waar het naaktstrand is en dan begint de wandeling. Ze is lekker vroeg, kan ze eerst nog een paar uur zonnen voordat haar afspraak verschijnt. Die zit nu waarschijnlijk net te doen of hij oplet in de klas met een stijve in zijn broek, denkt ze met een glimlach.

Daar is het bordje. Net voordat ze er is trekt ze haar jurk uit en naakt loopt ze het strand op. Ze haalt de beschrijving uit haar tas en ze gaat op zoek naar de bewuste duinpan. Die ligt inderdaad wat afgezonderd en gelukkig, er is niemand. Om hem te claimen loopt ze naar het midden en legt daar haar badlaken neer. Dan pakt ze het flesje met de zonnebrand en ze begint zich heerlijk in te smeren. Het is lekker glibberig spul, dan glijdt het straks beter. Wat een fantastisch weer vandaag, niet te warm, de zon voelt aangenaam aan, echt weer om eens languit in te gaan liggen, vooral als je helemaal naakt bent.

Nog een uurtje voordat ze wordt besprongen, ze denkt eraan en ze weet dat ze al kletsnat is, dat zal het komende uurtje nog wel erger worden.

***************************

“Ja liesje, ik weet dat je dat wilt, en ja Liesje ik vind het niet erg, ik vind het zelfs heel opwindend, maar ik kan je toch niet zomaar aanbieden aan mijn vrienden. Je wilt een avond met drie mannen, en je wilt dat ik er voor zorg, dat Geert en Koen jou nemen met mij erbij. En nu moet ik dat regelen.”

“Zeker Wim, anders ga je een hele week op de bon, geen seks. Je verzint maar een list.”

***************************

“Ha die mannen, hoe gaat het, zullen we weer eens over het strand bij Bredene gaan lopen, mooie naakte dames gaan bekijken.” Nu, daar zijn de heren wel voor in.

“Ik wil met jullie een weddenschap afsluiten, als ik naar een dame toeloop, haar zeg dat ik ze wil neuken en ze doet het, dan mag ik een hete avond met jullie vriendinnen.”

“Ja, dat is een lekkere afspraak, en als het niet lukt?”

“Dan mogen jullie samen mijn vriendin een heel weekeinde neuken. Dan komen jullie maar een weekeinde bij ons logeren en mag je haar zo veel nemen als je maar wilt.”

“En doet jouw Liesje dat dan?”

“Die heeft gewoon te doen wat ik zeg” (En ik vind toch geen vrouw die op mijn vraag wil ingaan, dus is mijn list geslaagd, Liesje krijgt wat ze wilt).

“Dan is het in orde, als ik verlies mag je mijn vriendin een beurt geven.”

“En de mijne ook.”

“Kom, we gaan.”

***************************

Marijke ligt heerlijk in de zon, ze droomt al van wat er gaat komen. Straks wordt ze ineens genomen, en ze hoopt dat hij inderdaad wel een paar keer kan, want ze heeft meer zin dan voor een keer.

***************************

“Daar ligt een lekkere zeg, in die duinpan, probeer daar je charmes maar eens op uit.”

“Dat is goed, maar jullie blijven uit het zicht, anders schrikt ze veel te veel, ik zal toch al moeten maken dat ik weg kom, vrees ik.”

“Succes!”

***************************

De zon is zo lekker, ze ligt met haar ogen dicht te soezen in de zon. Dan hoort ze voetstappen, veel te vroeg, hij zou pas over een uur komen, zou hij eerder van school weggegaan zijn, kan het me wel voorstellen. Er valt een schaduw over haar heen, er staat iemand naar haar te kijken, ze wordt steeds natter, die schuift er dadelijk zo in, zonder hulp.

“He jij, ik wil je neuken.”

Haar hele lichaam reageert. Hier had ze op gewacht. De zon had haar buitenkant al helemaal opgewarmd en van binnen was ze al urenlang kledder nat, in afwachting van die woorden. Nu zou haar droom in vervulling gaan. Haar afgesproken verkrachter staat aan haar voeten. Wim kijkt met open mond naar wat er voor hem gebeurt. In plaats van dat hij een reeks scheldwoorden naar zijn hoofd krijgt, gaan haar benen uitnodigend open. Even staat hij verstijfd, maar dan laat hij die kans niet voorbij gaan. Een mooie griet hier in de duinen en straks die twee chicks van zijn vrienden, die mag hij ook onder handen nemen. En Liesje, Liesje krijgen ze er gratis bij, een heel weekeinde.

Naakt kruipt hij tussen haar benen en schuift zijn stijve zo bij haar naar binnen. Alsjeblieft, die is nat, waar lag die aan te denken.

Marijke voelt dat hij naar binnen schuift, op de foto leek die toch groter, maar nu niet klagen. Ze voelt hem toch goed binnen, een beetje knijpen en het is lekker. Hij begint rustig maar dan gaat het tempo omhoog. Ja, dat is lekker, ze voelt dat er al snel een orgasme in haar begint op te bouwen. Ze hoort aan het gehijg van haar sekspartner, dat hij al aardig op weg is. Jammer, dat worden nu geen twee orgasmes, dan maar even wachten totdat hij weer omhoog gaat. Dan schieten de vonken door haar heen en ze komt klaar in een wel heerlijk orgasme, eindelijk komt haar droom uit, zomaar genomen te worden door een volslagen onbekende, nou ja, wel uitgezocht dan. Ze voelt dat haar onbekende partner ook klaar komt in haar. Haar kut wordt stevig volgespoten. Hopelijk kan hij vlug weer, want ze heeft niet genoeg.

“Allemachtig, dat is een heet ding,” hoort ze ineens. Ze doet haar ogen open en ziet nog twee jongens staan. En aan de bobbels in hun broek te zien hadden ze echt iets heets gezien. De jongen rolt van haar af en zo ligt ze met haar benen wijd helemaal naakt voor de twee andere, terwijl het zaad uit haar kutje stroomt. Marijke ligt even naar de jongens te kijken en dan neemt ze een beslissing.

“Wie zijn kleren uit heeft mag mij ook neuken.” Geert reageert gelijk, die heeft alleen zijn broek nog aan en die is heel snel uit. Hij klimt op Marijke, maar helaas voor haar is hij geen goede minnaar. Hij staat zo heet dat hij na vijf tellen zich al leeg spuit in Marijke. Teleurgesteld duwt ze hem van haar af en wijst naar de derde.

“Dan jij maar,” zegt ze.

Koen kruipt op haar en doet het al niet veel beter, ook hij spuit al snel alles in haar, zonder dat Marijke klaar komt. Wim kijkt met verbazing naar de resultaten van zijn vrienden, moeten die Liesje neuken? Maar van alle opwinding staat bij hem de vlag weer in top. Hij geeft Koen een duw zodat hij eraf rolt en gelijk schuift hij weer bij Marijke naar binnen. Het is daar nu wel heel nat geworden, het sopt en er lopen allerlei sappen langs zijn zak naar beneden. Wild begint hij Marijke weer te nemen en die ligt eindelijk weer te genieten, de ‘aanranders’ doen nu eindelijk hun werk. Na Wim weer Koen, die het langer volhoudt en tenslotte Geert, die weer te snel is voor Marijke, maar die voelt zich al aardig voldaan.

“Bedankt jongens, ik ga nog wat zonnen,” zegt Marijke en de jongens pakken snel hun spullen bij elkaar en vertrekken. Marijke voelt hoe ze leegloopt en denkt met een ondeugende glimlach aan wat ze net heeft gedaan. Toch wel speciaal, zoveel sperma in me, het voelt wel lekker. Langzaam doezelt ze weg in de warmte van de zon.

***************************

“He jij, doe je benen open, ik wil je neuken.” Verschrikt doet ze haar ogen open, hij is toch al geweest, of toch niet, want nu zegt hij de hele zin, die was afgesproken. Ze kijkt naar de naakte man, of liever jongen, die voor haar staat. Ze bekijkt het enige gedeelte wat ze al op de foto gezien heeft en inderdaad, die lijkt erop. Beschaamd doet ze haar benen open en daar lopen in stromen de sappen uit haar kutje. De jongen kijkt bevreemd.

“Wat ben jij al heet en nat zeg, dat heb ik nog nooit gezien.”

“Kom maar vlug, neem me, je ziet ik ben al heel heet.” De jongen laat zich dat niet zeggen en schuift glibberend bij haar naar binnen. En ook hij is jong, onervaren en heel gespannen, ook hier komt de verlossing sneller dan verwacht. Marijke zucht maar eens, dit is het toch niet vandaag. Maar de jongen blijft in haar en hij wordt niet slapper. Zijn ritme gaat weer omhoog en nu wordt ze stevig genomen. Ze kreunt en zucht dat het een lieve lust is. Door alle stoten schuift ze bijna van haar handdoek af. Dit is wat ze gehoopt had, nu gaat het echt, na zoveel geklungel. Het wordt haar zwart voor de ogen en ze haalt de toppen van haar orgasme. Dan komt de jongen ook klaar en laat zich tevreden van haar afrollen.

“Was het een beetje naar wens, hier in de duinen.” Marijke kan alleen nog maar knikken. “Wil je dadelijk nog een keer, ik wil ook wel een paar vrienden vragen of ze komen als je meer pikken wil?”

Marijke kijkt verschrikt, “nee dat hoeft niet, het is goed zo voor mij, ik denk dat ik maar naar huis ga.”

Later in de trein zit ze te denken hoe ze die stroom uit haar kutje nu moet stoppen want al haar papieren zakdoekjes zijn al op. Ze is wel lekker geneukt, was dat nu een verkrachting zoals ik die wilde of gewoon een neukpartij met een vreemde, eh… vreemden?

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1621

HET GENOOTSCHAP

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers di, mei 17, 2016 19:33:51

HET GENOOTSCHAP

Na mijn avonturen bij de voetbalclubs (de vakantieweddenschap) was ik weer eens toe aan een nieuw avontuur. Ik, Natasja hield van neuken. En als ik eenmaal los ga, dan ben ik niet meer te houden.

Mijn vriendin maakte me attent op het Genootschap, een vereniging waar alles draaide om seks. Ze hadden een mooi landgoed in de Ardennen en gaven daar als het warm weer was grote openlucht orgieën. Daar had ik nu wel eens zin in. Na wat zoeken had ik hun telefoonnummer gevonden en belde om inlichtingen. Nu die werden niet telefonisch verstrekt. Wel was het Genootschap alleen toegankelijk voor leden, maar ik kon me wel aanmelden als aspirant lid en een toegangsexamen afleggen. Als ik nog meer wilde weten dan moest ik maar langs komen.

Nu een toegangsexamen bij een seksvereniging, dat klinkt wel erg spannend en het eerstvolgende weekeinde met mooi weer stond ik al om half elf bij het Genootschap op de stoep. Ik werd door een prachtige dame bij de poort ontvangen en naar het portiers huisje gebracht. Hier legde ze me uit wat de bedoeling was van het Genootschap. Onder leiding van de hogepriesters werd hier het geloof van de vrije seks beleden. Alles mag en niets moest, maar hoe meer seks hoe liever. Er waren maar een paar regels.

- Als de blauwe vlag met de witte penis werd gehesen diende iedereen er voor te zorgen zo snel mogelijk naakt te zijn en met een partner te gaan vrijen.

- Als de bel klonk was het verzamelen bij het hoofdgebouw, meestal voor de dienst van de hogepriester. Buiten deze periode was je vrij om te doen en te laten wat je wilde. De kleding was een witte toga met niets daaronder. Alleen aspirant leden kregen een rode toga. Zij mogen ook niet reageren op de blauwe vlag, maar moeten wachten op instructies van de hogepriesters, voordat ze ook een witte toga krijgen van volwaardig lid.

Nadat ik mij schriftelijk akkoord had verklaard met de regels en had getekend dat ik volledig vrijwillig hier binnen zou gaan, kreeg ik een rode toga mee. In de ruimte naast de portierswoning kon ik me omkleden, ik moest al mijn kleren uittrekken en alleen de toga dragen. Veel verhulde die niet en met een rood hoofd ging ik het park in. Maar daar zag ik dat iedereen een soortgelijke toga aanhad, alleen dan in het wit.

Links en rechts stonden banken, ligbedden, tafels en stoelen en vlak bij het hoofdgebouw lag een prachtig zwembad. De leden van het Genootschap lagen lekker in de zon, en in het zwembad was een paartje aan het vrijen. Direct kwam er een man naar mij toe die zich voorstelde als een van de hogepriesters. Hij vroeg of ik het naar mijn zin had en ik vertelde hem dat ik nog wat aan het rondkijken was. Hij zei mij dat ik maar in de buurt moest blijven want over tien minuten zou de dienst beginnen.

Verder liet iedereen mij maar wat rondlopen dus had ik de tijd om eens wat naar de leden te kijken, zowel die van de club als wat er tussen de benen hing. En wat ik zag maakte me al behoorlijk opgewonden. Er zaten zeer aantrekkelijke exemplaren tussen die ik best eens wat nader wilde leren kennen.

Dan hoorde ik de gong en ging direct naar het hoofdgebouw. Het was een kasteelachtig gebouw met een groot hoog terras voor de ingang. Langzaam verzamelden de leden zich voor het terras. Terwijl er steeds meer volk kwam keek ik in het rond en bemerkte dat ik de enige was met een rode toga en van opzij voorzichtig werd bekeken. Dan kwamen de hogepriesters, en toen ik goed keek ook priesteressen, in gele lange toga’s het terras op. Het waren er zes in totaal. Het was eigenlijk heel plechtig voor een seksvereniging. Er viel ook ineens een stilte. De voorste hogepriester heette iedereen welkom en hoopte op een energierijke dag met zon overgoten. Dan richtte hij plotseling het woord tot mij en vroeg me op het terras te komen. Daar stelde hij me de vraag of ik wist wat voor doel het Genootschap had en of ik uit vrije wil was gekomen. Mijn toegangsexamen was begonnen.

Ik antwoordde voorzichtig van ja. Ik merkte nu dat twee priesteressen naast mij waren komen staan, ieder aan een kant en ik voelde hun handen aan mijn toga. Met een ervaren gebaar was mijn toga verdwenen en stond ik naakt op het terras voor minstens honderd mensen in de warme zon. Ik voelde in mijn hele lijf de opwinding stijgen, nu ging het gebeuren. De priesteressen begonnen nu mijn borsten en dijen te strelen en ik voelde vier handen over mijn lichaam. Ze pakten mijn tepels vast en knepen er zachtjes in, een andere hand zakte steeds verder naar beneden en voelde aan mijn neukgrotje, die al behoorlijk nat geworden was. Ik begon zachtjes te kreunen van genot want ze deden het echt lekker.

De opperpriester kwam naar mij toe en vroeg of ik een snelle of een langzame inwijding wilde. Op mijn vragende blik gaf hij mij als antwoord, “of je gaat nu voor een lange neuksessie hier op het terras en dan krijg je gelijk na je inwijding de toga, of je blijft de hele dag naakt en verzamel je streepjes op eigen wijze gedurende de dag maar zonder toeschouwers. Zodra je met tien verschillende kerels geneukt hebt ben je volwaardig lid.” Ik was inmiddels al zo opgewonden door de twee priesteressen dat ik direct ging voor de lange neuksessie.

“Ben je dan klaar voor de inwijding” zei de hogepriester en nadat ik driftig ja geknikt had gaf hij een teken aan de andere hogepriesters en zij kwamen alle zes om mij heen staan. Ik voelde ineens twaalf handen op mijn lichaam en ik werd opgetild en horizontaal gehouden. Bij mijn mond voelde ik ineens een neukstok waar ik spontaan aan begon te zuigen. Bij mijn kutje voelde ik ineens wat druk en er werd een lul ingeduwd, maar wat voor een, volgens mij van een olifant zo groot. Ik zag dat het een van de hogepriesters was die mij begon in te wijden. Heel langzaam begon hij te bewegen bij mij in en uit, terwijl ik mijn uiterste best deed om mijn mond rond die andere te houden. Ik voelde dat er een hand mijn klit steeds begon te stimuleren en de geilheid gierde door mij heen. Ik lag op twaalf handen met een piemel in mijn mond en een hele grote in mijn neukgrot en iemand stimuleerde mijn klit. Het werd te veel en gillend had ik mijn eerste orgasme en direct daarop een tweede.

Door mijn orgasmen knelde ik zo met mijn kut dat ik de neuker direct tot een hoogtepunt bracht en ik voelde hem heel diep in mij spuiten. Nu had ik even tijd om mij op dat geval in mijn mond te concentreren en na wat ijverige bewegingen voelde ik ook die lul kloppen. Hij werd uit mijn mond getrokken en ik werd helemaal ondergespoten. Gelijk begonnen vele behulpzame handen het helemaal over mij uit te smeren. De inwijding was nu ten einde en kon ik verder gaan met de neuksessie.

Ik werd op een matras op de grond neergelegd en direct kroop er al een van de leden op mij en begon wild op mij te rijden. Ondertussen vormde zich een groep rond ons die aandachtig stonden te kijken en van alle kanten hoorde ik commentaar in de vorm van, die wil ik dadelijk ook nog even en hier word ik verschrikkelijk geil van. Door al die commentaren, de grote groep toeschouwers en natuurlijk om niet te vergeten de lekkere neuker die met me bezig was kwam ik weer eens heerlijk klaar en als beloning hij ook. Nadat hij van me af was gegaan voelde ik me al aardig vol en het geil liep met stralen uit mijn kut. Ik keek even vlug om me heen en zag dat iedereen zijn stola had uitgedaan en links en rechts van mij waren nog een aantal stellen bezig.

Er kwam een man naast me liggen en die vroeg of ik op hem kwam zitten. Hij ging op zijn rug liggen en met mijn lichaam helemaal recht liet ik mij zo op zijn neukstaaf zakken. Zo had hij een volledig uitzicht op mijn lichaam. Voordat ik me echter voorover kon laten gaan werd ik van achteren aan mijn borsten vastgepakt en ze werden flink gemasseerd. Ik hield mijn hoofd achterover en ik zag dat het een vrouw was en ik beloonde haar met een ferme tongkus. Nu liet ze me los en ik zakte wat voorover, net ver genoeg om met mijn mond bij een volgende piemel te komen, en ik begon er heftig aan te zuigen en te likken. Achter mij voelde ik dat twee handen mij van achter beetpakte en er werd voorzichtig tegen mijn kontje aangedrukt. Ik kreunde van ja want ik merkte wat ze van plan waren.

Heel voorzichtig schoof er van achteren nog een lul bij me binnen en ineens zat ik gespietst op twee lullen en een in mijn mond. Ze begonnen van achter zeer ritmisch te bewegen zodat ik vanzelf heen en weer bewoog om die lul in mijn mond. Dit was wel zo zalig dat ik meerdere keren klaar kwam. De beukers achter mij waren zo fanatiek bezig dat ik mijn evenwicht bijna verloor en mijn tanden in de lul in mijn mond zette. Dit vond hij blijkbaar lekker want ik werd direct beloond met een grote hoeveelheid sperma, die ik probeerde door te slikken, maar grote stralen liepen uit mijn mond. Achter mij begon nu ook de finale en zowel mijn kut als mijn kont zat nu al vol met sperma. Aan alle kanten droop het eruit.

Maar ze waren nog niet klaar met mij. Behulpzame handen namen mij op en brachten mij naar het zwembad waar ik me wat kon afspoelen. Maar terwijl ik mij wijdbeens in het zwembad wat verfriste, voelde ik dat langs achter weer een lul in mijn kont gestoken werd en omdat ik diep in het water stond werd ik zo opgetild. Gelijk kwam er een aan de voorkant staan en hij stopte een lul in mijn kutje. Zo werd ik staande in het zwembad door twee heren gesandwiched. Een heel speciaal gevoel, ik voelde mij zo licht als een veertje, moest me goed vasthouden aan de heren en werd voortreffelijk geneukt. Zo raakte ik wel het aantal orgasmen kwijt die ik die dag had. Nadat het zwembad steeds harder ging golven werd ik weer aan twee kanten volgespoten.

Verfrist maar weer volgespoten kwam ik weer aan wal. Nu waren de laatste twee heren aan de beurt voor mijn inwijding. Deze hadden iets heel speciaal bedacht. Ik werd op een schommel gezet en zo heen en weer bewogen. Ze gingen er zelf voor zitten en door de schommel te bewegen werd ik geneukt, eerst door de ene en dan door de andere. Een voor mij geheel nieuwe neukervaring. Dankzij het schommelen kreeg ik wel de kans om mij heen te kijken en zag overal neukende paartjes, de blauwe vlag was gehesen.

De hogepriester kwam naar mij toe en had de witte stola bij zich.

“Welkom in het Genootschap” zei hij, “U bent een waardig lid en kunt fantastisch met leden omgaan.”

Als dank heb ik hem nog heerlijk gepijpt.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1609

DE VAKANTIE WEDDENSCHAP.

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers do, mei 12, 2016 09:54:56

DE VAKANTIE WEDDENSCHAP.

Dit is mijn allereerste verhaal, dat ooit op het internet verscheen, toen nog in twee delen. Dit was in 2001. Het eerste deel heeft vele jaren onder vele auteursnamen over het internet gezworven. Maar het hoort wel in mijn blog dus hier het verhaal, de twee delen als een verhaal. Veel plezier met het verhaal over de weddenschap tussen Natasja en haar vriendin.

Natasja:

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Natasja en ik ben 23 jaar. Ik zie er niet onaardig uit met kleine maar stevige borsten en een leuk slank lichaam, dat een meter zeventig is. Verder heb ik half lang donkerblond haar.

Ook dit jaar wilde ik weer op vakantie en mijn vriendin en ik, die allebei veel van seks houden, hadden met elkaar gewed wie tijdens de vakantie met de meeste kerels naar bed zou gaan. We hadden deze keer afgesproken om alleen te gaan en na de vakantie elkaar uitgebreid op de hoogte te brengen van de gebeurtenissen. Wie verloor moest een opdracht van de ander vervullen. Ik moest er niet aan denken of misschien juist wel wat dat zou gaan worden als ik verloor.

Zo stond ik dus half juli langs de snelweg in mijn kort rokje en strak topje, natuurlijk zonder BH, langs de snelweg te liften met mijn bordje Zuid Frankrijk. Direct stopte er al een wagen met drie leuke jongens erin die mij uitnodigden met hen mee te rijden. Het waren echt schatten, een beetje jong en ze wisten niet waar en hoe ze naar me moesten kijken, maar ik bestudeerde ze des te meer, want zo schoot ik met de aantallen tenminste snel op.

De reis ging voorspoedig en tegen de avond waren we al halverwege Frankrijk. Ze vroegen aan mij wat ik deed voor de nacht en of ik bij hen in de tent wilde blijven slapen. Daar had ik geen bezwaren tegen. Na het eten werd het buiten koud en we gingen de tent in, die eigenlijk net groot genoeg was voor hun drieën. Ze stelden voor om een spelletje te doen en haalden de kaarten en de dobbelstenen te voorschijn, samen met een fles wijn. Na een spelletje en de nodige glazen stelde ik voor om te gaan dobbelen om kleren. Ze keken me schaapachtig maar verlekkerd aan want zoveel kleren had ik niet, dus ze waren direct akkoord.

Een paar ronden en wat zogenaamd ‘dom spelen had ik alleen nog maar mijn slipje aan en zij waren nog redelijk gekleed. Als ik weer aan de beurt was gooide ik weer te laag en was ik geheel naakt. Ik zag dat het bij de jongens niet zonder gevolgen was.

“Helaas,” zei ik, “ik heb niets meer uit te trekken, maar ik wil nog wel verder spelen om ook jullie uit de kleren te krijgen. Wat moet ik jullie aanbieden?”

Ze keken snel naar elkaar en kregen een rood hoofd, wat vraag je aan een naakt meisje dat bij je in de tent zit. Dat ging zo niet volgens plan. Dus dan maar een voorzet geven. “Als ik nog een keer verlies mogen jullie mij allemaal neuken, zoveel jullie willen.”

De anderen knikten alleen maar en ze gingen snel verder spelen om er voor te zorgen dat het weer mijn beurt was en natuurlijk, als je expres slecht gooit, ik verloor weer.

Ze keken een beetje angstig en afwachtend, meent ze het nu zag je ze denken. Een van de jongens kwam langzaam naar mij toe en begon aan mijn borsten te friemelen. Ik trok het restant van zijn kleren uit en pakte zijn gereedschap. Voorzichtig boog ik voorover en begon er heerlijk aan te zuigen. Doordat ik hiervoor op mijn knieën zat had ik niet op mijn achterkant gelet en ineens voelde ik dat twee handen mij van achteren vast pakten en er schoof een piemel bij mij naar binnen. Terwijl ik de eerste nog aan het pijpen was werd ik van achteren heerlijk geneukt door de tweede. Ook de derde jongen had al zijn kleren uitgedaan en met een hand pakte ik ook zijn piemel vast en begon er mee te spelen. Drie piemels in een keer maar het was nog niet naar mijn zin. Nu had ik de kans van mijn leven.

“Stop even,” zei ik, “dit gaan we anders doen.” Ik legde de eerste op de grond en ging op hem zitten. Daarna liet ik de tweede achter mij plaatsnemen en die mocht mij in mijn kont neuken De derde zette ik voor mij en die begon ik te pijpen. Zo had ik drie piemels in een keer in mij. Ze neukten me helemaal suf zo en opeens plofte het aan alle kanten. Ik voelde er een in mijn kont klaarkomen, daarna in mijn kut en tenslotte zat ook heel mijn gezicht onder de sperma. Uitgeput viel ik op de grond na een aantal orgasmen en lag rustig na te genieten. Maar dat was buiten de jongens gerekend. Die hadden de smaak te pakken. Ze konden niet meer van mijn lichaam afblijven, zogen aan mijn tieten en aan mijn kutje en ineens voelde ik er weer een op mij klimmen en die begon opnieuw, en na hem de volgende en de volgende. Ik geloof dat we zo uren aan een stuk hebben liggen neuken, waarbij alleen de jongens af en toe rust namen. Ik had nog nooit zoveel orgasmen achter elkaar.

De volgende ochtend werden we slaperig wakker en we vervolgden de weg naar zuid Frankrijk. Om drie uur ‘s middags waren we in Cannes en daar bedankte ik de jongens voor de fijne rit en liet ze zeer teleurgesteld achter. Maar ik moest op zoek naar nieuwe veroveringen. Tijdens mijn wandeling langs de haven werd ik ineens toegefloten vanaf een jacht, niet groot en niet klein, met daarop een leuke vent. Dat zou wel eens mijn nieuwe verovering kunnen worden dus liep ik er naar toe.

“Heb je zin om mee te gaan varen,” vroeg hij.

“Graag,” zei ik en ik klom aan boord. Het bleek dat hij niet alleen was maar er waren nog een paar vrienden en vriendinnen bij. Na een tijdje varen waren we midden op zee en ik had zin om te gaan zonnen. Ik had echter niet veel spullen meegenomen op vakantie, zeker in de verwachting dat ik een groot gedeelte naakt op mijn rug zou doorbrengen, dus besloot ik me hier ook maar direct geheel uit te kleden en op het voordek te gaan liggen.

Toen ik daar een tijdje lag hoorde ik twee kerels met elkaar over mij praten, over mijn lichaam en dat ik wel makkelijk te hebben zou zijn en dat ze dat wilden proberen. Ik werd al helemaal nat van onderen bij de gedachte. Ik hoorde dat ze naar mij toe kwamen en plotseling voelde ik een hand die mijn benen voorzichtig wat uit elkaar haalde. Met heel veel moeite kon ik net doen of ik nog sliep. Zonder dat er verder lichamelijk contact was voelde ik plotseling dat er een piemel in mij schoof en ik werd geneukt. Dat was heerlijk en spannend, ik voelde alleen een piemel ik werd geneukt, maar ik wist niet door wie. In stilte kwam ik bijna direct klaar, want ik wilde niet laten merken dat ik al wakker was. Plotseling kwam ook die kerel klaar en pakte me bij mijn borsten. Toen moest ik wel doen of ik wakker werd en keek hem aan. Het was een leuke vent met een door de zon bruingebrand lichaam.

“Vond je het lekker,” vroeg hij.

“Ja,” zei ik snel.

“Dan heb ik nog een vraagje. Ik heb vanavond een feest met mijn vrienden en ik zoek nog een hoogtepunt, wil jij dat zijn? Alles wat je hoeft te doen is naakt zijn en laten gebeuren wat gebeurt.”

Daar hoefde ik niet over na te denken. “Dat doe ik,” zei ik, “laat maar weten waar en hoe laat.”

Zo ging ik die avond naar zijn appartement en belde aan. Hij deed open en keek verheugd. “Ik was even bang dat je niet wilde komen, maar ik ben blij dat je er bent. Je kunt je hier uitkleden en dan gaan we naar binnen.”

Geheel naakt volgde ik hem naar binnen waar 10 paar ogen op mij gericht werden. Allemaal mannen. Nog geen minuut later waren ze al bij me. Het was onbeschrijfelijk. Van alle kanten werd er wat in me gestoken, ik hoefde helemaal niet meer te denken. Ik zette mijn verstand uit en alleen mijn gevoel aan. Vele uren aan een stuk had ik piemels in mijn mond, in mijn kutje en in mijn kont. Na die tijd had ik het gevoel dat ik niet meer kon zitten of kon staan. Eindelijk had ik even rust, ze brachten mij wat te drinken en ik kon al mijn ingangen wat laten afkoelen. Maar ik dacht nu zeker dat ik de vakantie weddenschap wel had gewonnen. Nu kon ik eerst eens een paar dagen van de zon gaan genieten, en wie weet.

Tevreden over al mijn veroveringen ruste ik een paar dagen uit op het strand en had tussendoor een paar kleine avontuurtjes en tevreden ging ik weer naar huis en op zoek naar mijn vriendin.

“Zeventien verschillende partners, dat moet niet te evenaren zijn,” zei ik tegen haar, “en vertel jij nu maar, hoe was jouw vakantie?”

De vriendin:

“Nu,” zei ze, “ik ben in alle rust naar Spanje gegaan, naar de Costa Brava met de bus. Veel gezongen en gelachen met de passagiers en er zaten hele leuke types bij. De eerste avond toen we aankwamen, ging ik direct naar de discotheek om mijn eerste verovering te gaan zoeken. Een strak T-shirt aan, een strak broekje, dat was mijn uitrusting. Al spoedig liep ik tegen een leuke knul aan die wel meer wilde dan alleen dansen. Om 1 uur stelde hij voor met hem mee naar zijn tent te gaan voor een glaasje en ik hoopte voor nog wat meer. We kwamen aan op de camping en het was buiten nog steeds lekker warm. De tent stond een beetje apart en hij stelde voor om voor de tent te gaan zitten. Hij schonk een heerlijk glaasje in en al spoedig had hij zijn handen al onder mijn T-shirt. Hij streelde ze zalig en ineens met een zwaai had hij het kledingstuk uitgetrokken. Ik liet me lekker lui achterover zakken en in een wip was ook mijn broekje weg.

“We liggen hier lekker in de open lucht,” zei hij. “Zal ik even het luchtbed pakken, dan liggen we wat zachter.”

Hij liep even de tent in en kwam terug met zijn luchtbed, waar ik gelijk uitdagend op ging liggen. Hij keek naar me en kon hij zich echt niet meer beheersen. Hij sprong op me en begon aan mijn borsten te zuigen. Zo gleed hij langzaam naar beneden en begon heerlijk aan mijn kutje te likken en te zuigen. Ik voelde me helemaal wegzinken in genot. Ineens kwam hij op me liggen en begon me te neuken. Met hele diepe halen maar heel langzaam en rustig was hij bezig. Ik werd er helemaal gek van en riep ‘sneller!’ Ik voelde hoe hij ineens klaar kwam en me helemaal volspoot. Heerlijk en direct daarna kwam ook bij mij een orgasme. Tevreden rolde hij van mij af. Door alle inspanningen waren we flink gaan zweten en nu koelde we snel af en ik kreeg het koud.

“Laten we naar binnen gaan,” stelde ik voor en stond gelijk op om naar de tent te gaan. Hij aarzelde even en toen ik de tent inliep wist ik waarom. In de tent lagen zijn drie vrienden en die hadden alles gehoord. En het was nog warm in de tent dus meer dan een onderbroek hadden ze niet aan en daarin zag ik de gevolgen van mijn daden. De eerste jongen bracht ondertussen zijn luchtbed de tent in en ik ging er heerlijk languit op liggen. Omdat hij na het harde werk nog zat bij te komen keek ik de tent rond en zei, “jullie hebben het moeilijk met mij zo, ok, doe er dan maar wat aan.”

Ik strekte mijn armen boven mijn hoofd en deed mijn benen zo ver uit elkaar dat ze een goed uitzicht hadden. Nu dat was niet voor blinden en slechthorenden. Direct sprong er een van zijn luchtbed, deed zijn broek uit en kroop boven op mij. Ik bleef heerlijk lui liggen en liet hem zijn gang gaan. Het was heerlijk, hij had een lekkere kleine piemel, maar hij bewoog razend snel. Ik hield het ineens niet meer en pakte hem vast en kwam weer klaar. En zo bleef ik rustig liggen de hele nacht. Veel geslapen heb ik niet, want ik heb voortdurend vier afwisselende piemels in mij gevoeld.

De volgende ochtend vroegen de jongens of ik wilde blijven, maar “helaas” zei ik, “ik moet weer verder.”

Mijn doel was een feest morgenavond, waarvoor ik was uitgenodigd. De roep van het feest was me al vooruitgegaan. Peter, die het feest gaf was een rijke excentriekeling, die beroemde feesten gaf. En als je daar heen ging werd je verondersteld dat je jezelf gaf. Dus moest ik nu even afkoelen en energie opdoen. De volgende avond stond ik voor zijn villa in een lange strakke rok en een hemd helemaal open en alleen dichtgeknoopt aan de onderkant. Dus veel te verbergen had ik niet. De deur werd opengedaan door de butler en ik werd naar de feestzaal gebracht, een mooie open zaal met buiten een tuin met een zwembad. Overal in de hoeken en buiten lagen matrassen en waren al paartjes bezig met vrijen. Ik kreeg direct champagne aangereikt en omdat ik veel dorst had dronk ik het glas in een keer op. Onmiddellijk stond er een ober met een nieuw glas en zo raakte ik al aardig beneveld.

Terwijl ik zo met mijn glas in de hand aan het rondkijken was, kwam er een kerel naar mij toe die vroeg of ik wou dansen. Ze draaiden alleen langzame nummers en ik schoof voorzichtig in zijn armen. Ik voelde hoe zijn handen over mijn rug gleden en ontdekten dat daar geen sloten zaten. Dan schoven de handen naar beneden en ontdekten dat ik ook geen slipje aan had. Ik drukte me ondertussen steeds feller tegen hem aan en voelde een groeiende bobbel in zijn broek. Zijn handen schoven nu langs mijn lichaam en meer naar voren richting de knoop in mijn hemd. Terwijl hij die richting uitschoof voelde ik nog een paar handen op mijn rug die ook op zoek gingen naar slotjes.

Ik liet van schrik mijn danspartner even los en direct schoten zijn handen naar de knoop en maakte hem los. Terwijl het hemd openviel kwamen er handen van achteren en die pakte mijn borsten vast en begonnen die te strelen. Het was een heerlijk gevoel, vier handen die mij streelde. Ik lette niet op en een van die handen had de sluiting van mijn rok gevonden en die lag op de grond. Ik stond nu naakt op de dansvloer met aan twee kanten een kerel.

Ze leidden mij voorzichtig naar de kant en legden mij op een van de matrassen. Zo snel mogelijk deden zij hun kleren uit en de een kwam bij mijn gezicht zitten en de nadere bij mijn benen. Ik voelde hoe die mijn kutje begon te likken en ik pakte de piemel van de andere en begon er eerst plagerig aan te likken en dan te zuigen en nam hem diep in mijn mond. De onderste man had genoeg gelikt en ik voelde hem op mij kruipen en er gleed een piemel in mij. Met rustige maar ferme halen begon hij mij te neuken. Hij was blijkbaar erg opgewonden want hij kwam in no-time klaar. Ik maakte ondertussen veel werk van die piemel in mijn mond en lette niet goed op want plotseling voelde ik weer iemand op mij die mij begon te neuken. Deze had ik nog niet gezien. En hij kon het zalig. Ik vergat bijna dat ik er nog een in mijn mond had en plotseling begon die te spuiten. Manhaftig probeerde ik het door te slikken.

De andere kerel neukte me ondertussen zo zalig dat ik alle besef verloor en opging in een heerlijk orgasme. Maar uitrusten ging niet, ik werd kennelijk de gangbang dame van de avond. Een na een kropen ze op me, ik nam mijn luie houding weer aan met mijn handen boven mijn hoofd en mijn benen uit elkaar en lag zo rustig te genieten. Alleen had ik er na een piemel in mijn mond daar mijn bekomst van, dus ze moesten maar wachten. Na zestien keer stopte ik even om mijn onderkant wat te laten afkoelen en om wat te drinken. Ik nam niet eens de moeite om wat aan te trekken en voortdurend zaten ze aan mij. Omdat al die gewichten ook wat zwaar begonnen te worden en de heren duidelijk nog niet genoeg hadden ging ik op een tafel liggen. Daar kon de herhaling beginnen. Helaas voor de weddenschap waren het dezelfde van de eerste ronde, maar voor mijzelf een heerlijke tweede ronde. Ik werd helemaal suf geneukt en voelde me een echt neukdiertje.

Voldaan en vol sperma ging ik de volgende dag weer naar mijn hotelkamer, waar ik rustig een dag heb liggen slapen en nagenieten. Dat doet niemand me meer na. Toch kreeg ik de laatste dagen nog wel wat honger. Dus ging ik eens op zoek naar die jongens en deed met hen de eerste nacht nog eens over. Voldaan met een record van 20 ben ik dus nu weer thuis.”

“Dan heb jij de weddenschap gewonnen,” zei Natasja, “want ik had er maar zeventien. Dus mag jij de opdracht geven wat ik moet doen.”

“Daar moet ik even goed over denken,” zei mijn vriendin.

De weddenschap:

“Ik weet het,” zei ze. “Een van mijn vrienden geeft zaterdag een feest voor zijn vrienden van de voetbalclub en jij wordt de stoeipoes van de avond. Ze zijn met twee elftallen en ze hadden mij gevraagd om de zaak wat op te vrolijken, maar nu mag jij mee om de zaak wat op te geilen. Ze beginnen met een wedstrijd, daarna douchen en tenslotte een feestje in de kantine.”

“En wat was jouw rol daarbij,” vroeg ik.

“Ik was de wedstrijdmiss en moest alle winnaars kussen,” zei zij.

“En moet ik dat nu doen?”

“Nee, jij moet alles doen wat ik je zeg, die middag en avond.”

En zo begon de wedstrijd. Het was echt normaal weer, lichte regen en twaalf graden. Dus ik had een dikke trui aan en een lange jas. De wedstrijd had een leuk verloop en zodra de scheidsrechter affloot kwamen de heren in onze richting om te gaan douchen.

“Opdracht een,” zei mijn vriendin, “doordringen in de kleedkamer en mee gaan douchen, maar je mag niet neuken, maar het wel beloven.” Achter de voetballers aan ging ik de kleedlokalen binnen. Er heerste daar een vrolijke drukte en eerst hadden ze niet in de gaten dat er een vrouw in de kleedkamer stond. Ik liep rustig naar de zitbank en deed mijn jas uit. Toen kwam er eindelijk een reactie.

“He, wat moet jij hier, wij zijn aan het douchen.”

“O, dat geeft niet,” zei ik zo ongedwongen mogelijk, “ik kom ook douchen,” en begon mijn trui uit te trekken. Maar voor ik die helemaal over mijn hoofd had zaten er al twee handen aan mijn borsten. “Tutut,” zei ik, “ je mag wel kijken maar nog niet aan komen”. Ik trok nu mijn broek uit en ging naar de doucheruimte. Daar stonden een man of tien te douchen en die keken wel op toen ik daar binnenkwam.

“Wil iemand mij even inzepen,” vroeg ik en direct waren er tien vrijwilligers. Overal voelde ik handen die mij insmeerde, zacht, teder, hard en ruw. Een heerlijke ervaring. Plotseling voelde ik een harde pik tegen mij aan en ik gaf een gil.

“Heren,” zei ik, “nu nog maar alleen insmeren, de rest bewaren jullie maar voor vanavond, als ik op jullie feest mag komen.” Daar hadden ze wel oren naar en ik werd wel twintig keer uitgenodigd.

Direct na het douchen gingen we naar de kantine en de heren zorgden er wel voor dat ik niet kon ontsnappen. Daar aangekomen werd er een heildronk uitgebracht op de club en de successen en de feestmaaltijd begon. Mijn vriendin was ondertussen ook binnengekomen en zat naast de voorzitter met hem te smoezen terwijl ze naar mij keek. De voorzitter knikte enthousiast van ja en na het hoofdgerecht stond hij op en nam het woord.

“Beste clubleden,” zei hij, “zoals jullie weten hebben we vandaag twee gasten in ons midden, onze geluk mascotte en een speciale gast. Ik heb begrepen van onze mascotte, dat onze gast een afspraak heeft dat ze vandaag alles wil doen wat haar wordt opgedragen.” Luid gejuich was het gevolg. “Haar eerste taak was om met ons te douchen maar zonder geneukt te worden. Haar tweede taak wordt nu om ons te vermaken en de derde taak zal zijn dat ze ons toetje is.”

“Lieve Natasja, wil jij op de tafel gaan staan en ons vergasten op een prachtige strip act.”

Ik zat het aan te horen en keek eens naar mijn vriendin. Ze had werkelijk een heerlijke opdracht gegeven, ik had tenslotte die mooie sportlichamen al kunnen bekijken en in het vervolg van de avond had ik veel zin en ik hoopte dat mijn vriendin alles voor mij zou laten. Met hulp van een paar leden, die al bijna recht stonden, klom ik op de tafel en begon mij langzaam uit te kleden terwijl ik de heren een voor een aankeek. Ik voelde me zo geil als boter worden en had geen behoefte meer aan voorspel. De gedachte dat dadelijk twee voetbalteams zich over mij zouden gaan ontfermen maakte me helemaal gek van geilheid.

Ik trok mijn trui over mijn hoofd uit en zwaaide met mijn borsten, bukte me zodat ze er al even aan konden zitten. Dan in een heel rustige beweging deed ik mijn broek los en liet die heel langzaam zakken. Nu had ik alleen mijn slip nog aan.

“Alles uit,” riepen de kerels en in een zwaai trok ik mijn slip uit en daar stond ik naakt voor de twee voetbalelftallen. Ik liep naar de voorzitter en vroeg of hij tevreden was over de uitvoering van opdracht twee. Hij knikte en slikte een keer en vroeg om het toetje. Ik zei dat ze allemaal zoveel keren mochten als ze wilden, dat de eerste die naakt was eerst mocht. Ik hen nog nooit een zo snelle striptease gezien.

Voorzichtig liet ik me op de tafel zakken en direct zat er al een tussen mijn benen. Het was diegene die zich vanmiddag al bijna niet had kunnen beheersen. Hij begon wild te neuken en de tafel stond ervan te schudden. Overal om mij heen zag ik naakte mensen en plotseling zag ik dat zijn vriendin zich ook had uitgekleed en naast mij op de tafel kwam liggen. Ook zij werd direct besprongen door een van de leden.

Vol verrukking keken we elkaar en plotseling begon ze mij vol overgave te zoenen. Een vreemde gewaarworden. Ik werd ondertussen al door nummer drie geneukt, zij was aan haar eerste en ondertussen lagen we elkaar te zoenen en te strelen. Een situatie die ook de heren erg opwond. Versnelde mannelijke orgasmen kwamen dan ook veel voor. Maar gelukkig waren er genoeg mannen en kwamen wij ook aan ons trekken. Na het hele team over ons heen gekregen te hebben, kregen we even rust en hadden we flink dorst.

Maar veel rust kregen we niet. Na mijn tweede slokje voelde ik een arm over mij heen en ik werd op mijn buik op een tafeltje gelegd en zo van achteren genomen. Hij was zo wild dat mijn wijnglas omviel en ik helemaal onder de wijn zat. Toen hij klaar was en ik druipend opstond kwamen er twee andere die mij schoon begonnen te likken. Ik leunde achterover tegen de tafel met mijn ogen dicht en de kleinste van de twee kwam tegen mij staan en ik voelde zijn piemel bij mij naar binnen glijden. Rustig achterovergeleund stond ik zo te genieten, ik klemde zijn piemel tussen mijn benen en liet mijn spieren zijn werk doen en ik won, ik was eerder klaar dan hij.

Ik keek weer op en zag mijn vriendin op de tafel liggen uitblazen. Ik liep naar haar toe en ging naast haar zitten. Ik legde mijn hand op haar borst en begon er toen voorzichtig aan te likken. Ze kreunde van genot en ik ging naast haar liggen en begon haar te strelen. Maar dat was buiten de heren gerekend. Ik voelde dat mijn benen uit elkaar werden geduwd en iets hards in mij werd geschoven en aan de plotselinge beweging van mijn vriendin merkte ik dat hetzelfde ook bij haar gebeurde. Ik gaf me weer over aan het voetbalelftal en liet mijn vriendin los. Ik zonk weg in een poel van orgasmen en deze keer hoefde ik niet te tellen.

Aan het einde van de avond werden we hartelijk bedankt en het regende uitnodigingen voor allerlei soorten feestjes. We hoeven ons de komende tijd niet te vervelen en misschien schrijf ik daar nog wel over.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1607

WAT DOE JE VOOR 50 EURO.

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 01, 2016 17:54:12

WAT DOE JE VOOR 50 EURO.

“Dat was een heerlijke maaltijd,” zei Greet tegen me, terwijl ze een slok van haar bier nam.

“Heb je de ober gezien, hij probeert elke keer, als hij hier langs komt in jouw jurk te kijken.”

We zaten samen op het terras van een Ierse pub in het zuiden van Ierland. Onze vakantie was tot op heden voortreffelijk verlopen in dat prachtige land en we hadden geluk, ook de weergoden hielpen ons, het enige hoge drukgebied van heel Europa hing boven Ierland.

“Dat is me helemaal niet opgevallen, maar ben je jaloers aan het worden? Vroeg Greet, terwijl ze met haar been langs de mijne streek.

“Nee, nee, maar misschien is hij het niet gewend hier, dat dames zulke blote jurken dragen.”

“Zal ik die dan maar uittrekken, dan weet hij zeker niet meer waar hij moet kijken?” Greet stond op en maakte met haar handen een suggestief gebaar, alsof ze haar jurk wilde uittrekken. Ze keek me vragend aan en ging dan lachend weer zitten. “Misschien doe ik het later. Ik ga nu even naar het toilet om te kijken, hoe bloot ik er eigenlijk uit zie. Wil je braaf hier op mij wachten” zei ze met een grijns, terwijl ze wist, dat ik hier wel eeuwig op haar wilde wachten.

Ik volgde haar met mijn ogen, terwijl ze naar binnen ging. Ze zag er werkelijk heel sexy uit in die jurk, vrolijk gekleurd, erg kort zodat haar mooie benen goed uitkwamen en wel erg gedurfd laag uitgesneden aan de voorkant, zodat haar en mijn trots, haar borsten goed uitkwamen. Daarnaast zat het haar ook nog eens als gegoten, zodat al haar vormen duidelijk naar voren kwamen. De hele dag hadden mannen haar al opgezogen met hun ogen en ik wist, dat ze dat erg fijn vond. Ik vroeg me echt af of ze niet wist dat de ober in die diep uitgesneden jurk probeerde te kijken.

Greet kwam weer terug van het toilet en ik zag dat ze een rode kleur had. Misschien kwam het van de drank die we al op hadden tijdens het eten. Zou ze niet lekker geworden zijn.

“Is alles goed met je,” vroeg ik haar. Een ogenblik bleef ze alleen maar naar mij staren, dan liet ze zich met een plof op haar stoel vallen.

“Nee, alles is in orde,” zei ze, terwijl ze heftig in en uit ademde. Ze was duidelijk ergens over opgewonden geraakt.

“Wat is er gebeurd,” vroeg ik haar, terwijl ze haar glas nam en een flinke slok bier naar binnen werkte.

“Helemaal niets,” zei ze, maar ik zag dat ze het liefste mij gelijk alles wilde vertellen. Haar ogen vonkte naar mij met het verzoek om het haar te vragen.

“Kom, vertel het nu maar.”

“Maar alleen als je belooft dat je niet boos wordt.” Ik knikte

“Toen ik de pub binnenliep, zat daar een groep mannen aan een tafel naast het toilet en die begonnen gelijk naar me te fluiten toen ik binnen kwam. Ik verstond niet helemaal wat ze riepen, maar ik denk wel dat ik het begreep. Ze bekeken me van top tot teen, alsof ze me met hun ogen wilde uitkleden. Je weet, dat ik het fijn vind als mannen naar me kijken. Ik voel me er sexy bij. Toen ik uit het toilet kwam liep ik dan ook langs dat groepje mannen en ik was benieuwd of die weer wat durfden te zeggen.”

“En, kwam er een reactie?”

“Zeker. Een van hen liep naar mij toe en ging voor mij staan. Hij zei tegen me dat ik er ongelofelijk geil uit zag en dat hij niet kon wachten om eens goed te kunnen kijken naar die lekkere tieten van me. Er had nog nooit een vreemde man zo naar me gekeken. Dan pakte hij mijn jurk vast en trok die open, zodat hij goed in mijn jurk kon kijken.”

“Hij zat dus aan je?”

“Nee, nee, nu ja, terwijl hij de jurk naar voren trok wreef hij met zijn handpalm over mijn tepels, en die stonden stevig vooruit. En je weet hoe gevoelig ik daar ben. Hier voel maar.” Ze pakte mijn hand en legde die op een van haar borsten. Haar tepel was keihard. Ik kneep er zachtjes in en ze kreunde. Ze was duidelijk opgewonden en ze was niet de enige.

“En, wat deed hij daarna?” Vroeg ik, terwijl ik mijn hand weer terugtrok.

“Niks meer, zei ze, terwijl ze naast me kwam zitten en heftig met mij begon te zoenen.

“Had je gewild dat er wat meer was gebeurd,” vroeg ik haar, terwijl ik zachtjes met haar borsten speelde en zij over de bobbel in mijn broek aan het wrijven was.

“Kweenie,”zei ze met een geile blik in haar ogen.

Ik nam een slok van mijn bier, als ze zo naar me keek dan hield ik het bijna niet meer. “Kom op, we gaan, want ik wil je nu heel erg graag neuken.”

Ze keek naar me. ‘Vind je het erg als we nog even hier blijven? Ik wil dadelijk nog eens naar het toilet gaan, misschien…”

“Misschien doet hij wat meer, bedoel je?” Vroeg ik haar.

“Nee, dat bedoel ik niet. Ik bedoel, misschien probeert hij nog iets, ik laat me niet door hem neuken hoor, maar alleen de lol of zo.”

Ik zag het helemaal voor me, een vreemde die aan mijn vriendin zit te frunniken. Als bevestiging zei ik tegen haar, dat ik dan nog wel wat te drinken ging halen.

Ik liep de pub binnen en keek rond. Waar zou die groep zijn, waar Greet zo op kickt. Het was maar een kleine pub met een man of 12 binnen, ze kwamen duidelijk recht van hun werk. Ik liep naar de bar en bestelde de drankjes.

“Zitten jij en je vriendin buiten? Dat is wel zo goed, want hier binnen wordt het dadelijk een heksenketel,” zei de barman.

“Hoezo?”

“We hebben hier één maal per week een stripper en die komt altijd deze middag, maar ze heeft net afgebeld. En de pub zit nu bijna vol te wachten om een blik op die griet te werpen, en ze zullen wel zot worden als ik ze moet vertellen dat ze niet komt. En ik kan nergens een vervangster vinden.”

Ik betaalde de barman, nam de biertjes mee naar buiten. Ik gaf Greet haar drankje en probeerde niet te lachen.

“Waarom loop jij met een grijns op je gezicht,” vroeg Greet. Ik kon het ook niet verbergen.

“Ik hoorde net in de pub waarom die kerels zo naar je keken, Ze dachten dat jij de stripper was die straks gaat optreden.” Ik vertelde haar wat de barman had gezegd en ik zag aan haar gezicht dat ze teleurgesteld was.

“En is dat dan grappig,” zei ze, eigenlijk niet wachtend op een antwoord. “Als je zo doet, dan kan ik beter naar binnen gaan en haar plaats innemen.”

Ik begon nu echt te lachen.

“Pas op hoor of ik trek daar binnen al mijn kleren uit, en ik laat ze me ook nog betasten.”

“Dat durf je niet, alleen maar grootspraak.”

“Wedden?”

“Dat jij daar voor die kerels een stripshow gaat geven, dat is een makkelijke weddenschap, ik wed voor 50 euro dat jij dat niet durft.”

Ik was nog niet uitgesproken of ze stond op en liep de pub weer binnen. Ik had geen idee of ze het nu ging doen of dat ze alleen maar naar het toilet ging. Ik keek even door het raam, zag haar met de barman praten en dan naar de jukebox lopen. Snel ging ik terug naar ons tafeltje, pakte de biertjes en liep naar binnen. Ik ging aan een tafeltje zitten, zodra ik binnen was. De muziek was begonnen en sensueel liep ze door de pub. Ik keek haar even kort diep in de ogen, ze glimlachte geheimzinnig, ging ze het echt doen? In deze pub was geen verhoging of zo, alleen maar de smalle paden tussen de bar en de tafels. Haar toeschouwers zaten bijna op haar lip en bekeken haar van top tot teen, terwijl ze sensueel tussen de mannen doorliep. Langzaam tilde ze de rand van haar jurk op zodat ze een glimp van wat daar onder zat liet zien. Eerst links, dan rechts, tenslotte met een hand tilde ze haar jurk aan de voorkant op en wreef van haar hand over kaal kut. Dan liep ze naar een van de mannen, draaide zich om en vroeg hem de rits los te maken. Hij stond gelijk op en met een hand pakte hij de rits en met zijn andere hand hield hij haar aan haar heupen vast. Zodra hij de rits los had gemaakt ontsnapte ze uit zijn handen. Door die beweging viel haar jurk van haar lichaam op de grond en daar stond ze in haar mooie ondergoed. Twaalf geile mannen zaten nu naar haar lichaam te staren. Ze bewoog nu sensueel, leunde tegen de mannen en ging dan weer verder. Ondeugende handen die naar haar lichaam gingen om haar te betasten liet ze even speels toe.

De jukebox begon nu een nieuw nummer en langzaam kwam ze nu naar mij toe. Ik verwachtte dat ze onderweg haar jurk zou oprapen en dat we zouden maken dat we wegkwamen. O, wat wilde ik ze nu graag eens een stevige beurt geven, alles zat strak in mijn broek. Ze pakte inderdaad haar jurk op maar tot mijn verbazing gooide ze die naar mij toe. Dan kwam ze naar mij toe en trok me uit mijn stoel. Ze streelde mijn amen, draaide zich dan om en duwde met maar achterste in mijn kruis.

“Zeg lekkere jongen, wil jij voor mij even mijn BH losmaken?”

“Je gaat toch niet echt al je kleren uittrekken, hè?”

“Nee schatje, ik niet, maar jij,” gaf ze als antwoord, en ze duwde mijn handen naar de bandjes van haar BH. “Doe het, ik wil ze mijn tieten laten zien, en als jij het niet doet laat ik het iemand anders doen.”

Ik keek rond naar al die gezichten vol verwachting, en dan voldeed ik aan haar verzoek. Zodra de sluiting los was pakte ze mijn handen en legden die op haar borsten. Ze legde haar handen erover heen en bedekte zo haar borsten. Even liet ze de druk wat los, zodat haar BH ertussenuit kon vallen. Dan drukte ze mijn handen tegen haar borsten en ze bewoog zo dat iedereen kon zien dat ik haar borsten masseerde. Niemand hierbinnen wist dat wij een koppel waren, dus leek het net of ze er een uit het publiek had gekozen die de gelukkige was.

Plotseling liet ze me los, haar borsten nu zichtbaar voor iedereen, danste naar het midden van de bar en ging daar op de vloer liggen. Ze spreidde haar benen en begon zichzelf tussen haar benen te strelen. Met een hand streelde ze nu haar borsten en trok aan haar tepels. Iedereen boog zich voorover om het beter te kunnen zien. Ik kon zien dat ze vreselijk geil was geworden en dat ze dit spontaan deed. Ze kreunde onder al haar aanrakingen. Dan stopte muziek en stond ze weer op, onder luid gejuich.

Ze kwam weer mijn richting uit en ik gaf de jurk aan haar. Maar tot mijn verbazing nam ze die aan en legde hem over de stoel naast me. De muziek startte weer en ze draaide haar rug naar me toe.

“Ga je mijn broekje niet uitdoen,” fluisterde ze tegen me.

“Ben je al niet ver genoeg gegaan,” antwoordde ik.

“Nog een liedje, denk ik. Kom op, als jij het niet doet, er zijn genoeg vrijwilligers.”

Ik zat daar, denkend over wat ik zou gaan doen. Maar ineens was ze weg en liep naar een onguur uitziend type aan een andere tafel. Toen ze uitnodigend voor hem ging staan, wist hij gelijk wat hij moest doen. Hij haakte zijn vingers aan twee kanten in haar broekje en trok hem naar beneden. Hij maakte er gebruik van door met zijn gezicht langs haar lichaam te strelen. Hij probeerde aan haar kut te likken maar ze maakte zich los, liep weer naar het midden en ging op de grond liggen. Opnieuw spreidde ze haar benen en ze begin zich uitgebreid te vingeren. Helemaal naakt lag ze nu te masturberen op de grond. Ik keek vol verbazing hoe ze daar voor de ogen van 12 man, steeds harder begon te hijgen en ten slotte tot een heftige climax kwam. Hijgend lag ze nog wat na te genieten. Dan stond ze weer op en ze lachte, ze had zich duidelijk geamuseerd. Iedereen juichte om haar en aan haar gezicht was te zien dat ze heel opgewonden was. De barman wenkte haar en gaf haar een leeg bierglas. Ze keek er verbaasd naar en ik wenkte naar haar.

“Dat is voor de tips van de mannen. Je gaat er mee rond en ze doen er wat in als dank voor wat je deed.”

“O, nu begrijp ik het, dat kan geen kwaad, niet? En denk eraan, ik krijg 50 euro van jou!”

Ze begon weer weg te lopen, maar ik hield ze nog even tegen.

“Je mag je kleren nu wel weer aantrekken hoor,” zei ik tegen haar. Ze pakte haar spullen, maar in plaats van aan te trekken legde ze die netjes bij haar jurk. Daarna liep ze naakt naar de twee mannen die aan de bar stonden en hield hen de bierpul voor. Ze lachten beiden en hadden alleen aandacht voor haar borsten. Ze grepen in hun zakken en wierpen een paar euromunten in haar pul. Een van de mannen liet zijn hand uitschieten en streelde een van haar borsten. Ze antwoordde met een glimlach.

Op haar tocht door de pub ontving ze euromunten en briefjes van 5 euro, waarbij de heren als dank haar even betasten, haar borsten en haar billen. Geen van hen ging te ver daarmee, maar ze stopte ook niemand, integendeel, ze leek ze zelfs aan te moedigen. Ik zag dat op haar ronde door de pub af en toe naar mij keek, om mijn reactie te peilen. Dan bleef ze bij de volgende weer wat langer staan en liet zich nog uitgebreider betasten.

Toen ze de tafel naast mij bereikte, bleef ze nog wat langer staan bij een man met lang haar en een ongeschoren gezicht. In een beweging gaf ze mij aan, dat hij de bewuste man was eerder op de avond. Zijn vrienden zaten al met hun handen aan haar en stopte vijf euro’s in haar pul. Dan ging Greet bij de bewuste man op schoot zitten en zei tegen hem: “en, bevallen mijn borsten je?”

“Ik heb gelijk, die zijn werkelijk prachtig,” zei hij en hij stopte twintig euro in de pul.

“O, twintig,’ zei ze, “ik denk, dat je daar een extra iets voor kan krijgen.”

Ik keek met toenemende opwinding hoe Greet nu schrijlings bij hem op schoot ging zitten en een van haar borsten in zijn mond stak. Hij pakte haar nu stevig vast en betaste haar waar hij maar kon, terwijl hij stevig aan haar borst zoog en likte. Ze keek over haar schouder naar mij met een glazige blik. Het was die blik die ze aan mij gaf als ze onmiddellijk geneukt wilde worden. Ik voeg mij af of ze dit deed om mij geiler te maken of dat het een voorspel was voor de man waar ze nu bij op schoot zat. Zou ze met hem neuken?

Na een tijdje maakte ze zich los van die man, en zei dat ze nu de rest van haar tips ging ophalen. Met tegenzin maakte hij zich los van haar, en ze liep naar mij toe. Haar ogen schitterde toen ze de bult in mijn broek zag. Ze zetten de pul op de tafel naast mij, boog zich naar mij toe en fluisterde: ”ik krijg nog 50 euro van jou, nietwaar?”

Ik greep in mijn zakken en haalde een briefje van vijftig boven. Tegelijk maakte ik even gebruik van het feit dat ik een hand in mijn zak had om alles in mijn broek iets comfortabeler te leggen. Ik stopte het briefje in de pul naast mij. Greet deed net of ze verbaasd was over mijn gulheid en dat ze daar iets voor terug wilde doen. Voor ik besefte wat ze aan het doen was, had ze mijn broek al opengemaakt en mijn stijve eruit gehaald. Eerst dacht ik dat ze mij zou gaan pijpen, maar dan zag ik die blik vol met lust. Ze stapte schrijlings over me heen en liet zich zakken op mij. In een grote zucht schoof ik diep in haar. Langzaam begon ze op en neer bewegen, terwijl ze haar borsten masseerde.

“Kijken ze,” fluisterde ze in mijn oor, “ik wil dat ze goed zien hoe ik jou neuk.”

“Ja, zeker, ze kijken allemaal en ze willen je ook allemaal neuken.”

“Ze denken zeker dat ik een… ”ze stopte met praten omdat het allemaal te hevig werd. Ze kreunde en zuchtte. “Ze denken zeker dat ik alles doe voor geld.”

“Dat denken ze zeker,” zei ik, terwijl ik me nog eens diep in haar drukte. Ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen. “Iedereen kan zien, hoe gewillig je bent.” Ik probeerde om het onvermijdelijke nog wat tegen te houden want ze was nog niet klaar. Ik merkte dat de mannen steeds dichter om ons heen kwamen staan.

“Niet stoppen nu, ik ga komen,” gilde ze al kreunend. Maar ik hield het niet meer en mijn sluisdeuren vlogen open. Ik zag de frustratie in haar ogen toen ze dat voelde, en als reactie schoof ze gelijk van mijn schoot.

De man, die zonet aan haar borsten had gezogen kwam dichterbij en stopte vijftig euro in de pul.

“Ik denk dat ik dit ook wil,” zei hij. Voor dat ik helemaal door had wat er gebeurde duwde hij Greet op een tafel, legde haar benen over zijn schouder en ramde zijn stijve bij haar naar binnen. Ik wilde op staan om tussenbeide te komen tot het ineens tot mij doordrong dat ik hier niet over ging. Ze had me al verbaasd laten staan om haar kleren uit te trekken voor 12 man, haar te laten betasten en aan haar borsten laten zuigen en likken, ze had mij in het openbaar geneukt en nu werd ze verder geneukt. Dit kon ik niet eens stoppen.

“O ja,” kreunde ze toen de stijve haar penetreerde, “wat lekker, dit wil ik, ja, neuk me hard.” Ze keek opzij en mij recht in de ogen. “Neuk me hard, sneller, dieper, ja zo lekker.” Ze stopte een vinger in haar mond en bewoog die, alsof ze haar mond ermee neukte. Dan ging ze met haar natte vinger over haar tepels, zodat die stijf in de richting van de man staken, die haar nu neukte. De hele pub begon zich nu rond de tafel te verzamelen. Daar lag een griet, die geen nee zei. Sommigen stonden zich bij die aanblik al af te trekken.

Haar kreunen werd steeds heviger, omdat ze werkelijk stevig werd afgewerkt, en ineens met een gil kwam ze klaar. Als reactie kreunde de man nog een keer en spoot zich leeg in haar. Hij trok zich weer terug en haar kut begon leeg te lopen van zoveel vocht.

Sommige van de mannen hadden zich al flink afgetrokken en keken nu naar Greet, die daar op de tafel lag, met haar armen breed uit op de tafel, bezweet en vol zaad. Dat was een vreselijk geil gezicht. Ik voelde de lust ook bij mij opkomen en wilde weer tussen haar benen gaan staan. Maar ik voelde hoe iemand mij bij mijn schouders pakte en wegduwde.

“He vent, jij hebt je lol al gehad, maar ik nog niet.” Hij stopte vijf briefjes van 20 euro in de pul en haalde zijn stijve tevoorschijn.

Ik wist dat ze de kerel die haar net had geneukt wel leuk had gevonden, maar nu deze kerel, en die betaalde nog wel zo veel. Ik was dan ook verbaasd toen ik haar hoorde zeggen; “zo grote jongen, zoveel geld, ga je me twee keer neuken?”

Hij gaf geen antwoord maar gebaarde haar dat ze op haar buik moest gaan liggen. Hij verdween in haar sappige kut en bewoog langzaam heen en weer. Dan trok hij zich weer helemaal terug. Ze keek om naar hem om te zien wat hij aan het doen was. Dan ramde hij zonder waarschuwing zijn stijve bij haar in haar kont.

“Oh! Ho! Oh!” Gilde ze, “wat doe je nu?”

Hij ademde hevig, terwijl hij langzaam haar kont ingleed. “Het is 20 euro om op je tieten te zuigen, 50 om je te neuken dan denk ik dat 100 wel genoeg is voor jouw kont, niet?”

Ik had nog nooit anale seks gehad met Greet, maar ze had me wel eens verteld, dat ze het vroeger had gedaan, maar het niet fijn had gevonden. Maar nu waren haar protesten al heel snel overgegaan in gekreun. Ik voelde bij mij weer, dat alles op oorlogssterkte stond bij die aanblik, een vreemde die Greet in haar kont naaide. Ze smeekte hem om niet te stoppen en ineens voelde ik haar hand. Ze pakte mijn stijve en trok die naar haar mond. Ze kwam wat met haar hoofd omhoog en zo stond ik oog in oog met de man die haar in haar kont neukte.

Ze likte en zoog aan mijn stijve en het geile tafereel voor me was me snel teveel, ik schoot alles in haar mond. Een deel kon ze niet doorslikken en liep over haar borsten op de tafel, waar het door het neukgeweld door haar borsten werd uitgesmeerd. De man begon steeds heftiger te neuken en Greet kwam onder dat geweld hevig klaar.

“Ik hou van je, wat ben je een heerlijk neukdiertje,” zei ik tegen haar.

“O, ja… heerlijk, ik hou van neuken, doe het, ja, kom klaar in mijn kont, o ja….”

Ze gaf nog een gil en de man kwam klaar in haar kont. Ik kon zien dat Greet helemaal voldaan was en ze was blij dat er niemand meer kwam om haar te neuken. Voorzichtig kwam ze van de tafel en maakte zich wat schoon met servetten die er lagen.

De barman wenkte naar haar. Hij gaf haar de kleren terug, die ze langzaam weer aantrok.

“Het agentschap heeft deze keer wel een hele goeie gezonden, de meeste gaan niet eens helemaal uit de kleren,” zei hij. “Je mag altijd hier terugkomen.”

“Ik zal erover denken,” zei Greet. Dan pakte ze mijn arm en trok me uit de pub.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1600

Marijke

StoryvertalerGeplaatst door My 4Fingers di, april 26, 2016 14:23:44

MARIJKE

Zaterdagochtend, de zon schijnt, lekker weg aan zee, wat wil je nog meer. Maar Marijke had er de pest over in. Het was zo mooi. Haar vriend had als verrassing een huisje gehuurd op Grandorado in Zandvoort. Heerlijk een lang weekeinde aan zee, en het ging echt mooi weer worden. Maar toen kwam de aap uit de mouw, er waren het hele weekeinde races op het circuit. Dus ze kon kiezen, de hele dag naar die stomme auto’s kijken of alleen de dag doorbrengen aan het strand.

Dus zat ze nu alleen in het huisje. Haar vriend was al weg en zou vanavond tegen 5 uur weer thuis zijn. Ze was lekker wat langer in bed blijven liggen, maar het was nu al 11 uur, tijd om eruit te komen. Ze stond op en keek eens in de spiegel naar zichzelf. Daar zag ze een mooi meisje, prachtig lichaam, borsten waar iedere vrouw een moord voor zou doen, een prachtig kopje met mooie lieve ogen. Ze wist dat als ze geil werd dit hele beeld kon omslaan tot een prachtige geile vamp, die iedere man om haar vingers kon winden met haar uitstraling van kom op neuk me, maar ik weet niet of dat met jou is.

Ze zocht in haar tas naar haar badkleding. Ze had van alles bij, een eendelig badpak, voor in het zwembad van Grandorado, en twee bikini’s voor op het strand. Ineens wist ze het, ze pakte haar kleinste bikini, eigenlijk was het een tanga slip en twee driehoekjes om haar borsten te bedekken. Snel een leuk zomerjurkje erover, de tas mee met alles wat je op het strand nodig had en met een zwier deed ze de deur achter zich dicht.

Terwijl ze naar het strand liep zag ze de tweeling, die ze gisteren ook al had zien lopen. Twee mooie binken van een jaar of 18-19, mooie jongens en precies identiek. Ze dacht even dat het wel heel wonderlijk zou zijn om daar eens wat gezelligs mee te doen. Maar ja, ze was nu onderweg naar het strand.

Op het strand aangekomen zocht ze een leuk plekje, iets verder weg van de drukte en liet zich met een zucht op haar handdoek vallen. Lekker in de zon. Ze deed haar tas open en pakte de zonnecrème. Achter haar klonk ineens een stem, “zal ik U helpen?”

Ze keek en daar stond de tweeling. Ze kon een geile glimlach niet helemaal onderdrukken.

“Graag,” zei ze en ze ging op haar buik liggen.

Ze voelde hoe 4 handen over haar benen en haar rug gingen terwijl ze zorgvuldig werd ingesmeerd. Het was een nieuwe ervaring, zoveel handen tegelijk over haar lichaam, ze kon een zachte zucht niet binnenhouden.

“Mogen wij het touwtje even losmaken anders kunnen we je rug niet goed insmeren,” vroeg er een. Zonder na te denken deed ze het touwtje los, en de handen gingen verder met het strelen van haar rug. Ze voelde hoe de handen aan haar benen begonnen, twee voor ieder been, voorzichtig schoven ze omhoog tot dicht bij haar billen, die alleen bedekt werden door een touwtje. Dan was het zover, ze begonnen die ook in te vetten. Wat deden die jongens dat lekker. Ineens hielden ze op.

“Moeten we de andere kant ook doen,” vroeg een stem. Zonder na te denken draaide ze zich om. Ineens dacht ze eraan dat haar bovenstukje los zat en in een graai pakte ze die net op tijd, zodat de jongens slechts een glimp van haar mooie borsten konden opvangen. Dan begonnen ze gelijk met haar benen en langzaam gleden de insmerende handen naar omhoog, langs haar broekje tot aan de rand van haar bovenstukje. De randen van haar borsten werden ingevet en dan ineens, waren ze weg. In haar ooghoeken zag ze de jongens weglopen naar een plekje iets verder op, maar dat was alleen om hun spullen te halen.

“Mogen we bij jou komen zitten,” vroegen ze.

“Ja hoor, geen probleem, ik ben toch maar alleen vandaag,” zei Marijke. “O ja ik heet Marijke en jullie?”

“Wij zijn Bart en Tim.” De jongens begonnen gezellig te vertellen dat ze hier waren met hun vader en hun grootvader om hun verjaardag te vieren. De ouders zouden straks wel komen. Moeder was al jaren weg en ze waren grootgebracht door die twee mannen. Ineens hoorden ze een stem achter hen.

“Zo, over mij aan het roddelen, en dat nog wel tegen een mooie vrouw?” Marijke keek om en zag een mooie man staan, ze schatte zo rond de 45 jaar, maar dat was verder aan zijn lichaam niet te zien. Een perfecte kopie zoals die van de jongens alleen volwassener.

“U moet de vader zijn,” zei Marijke met een glimlach.

“Nee hoor, ik ben de grootvader!” zei de man met een glimlach. “Ik ben Antoon.”

“Sta je weer op te scheppen pa,” sprak een stem. Ze keek langs die mooie man en zag een adonis staan. Een mooie volwassen versie van die twee jongens, maar dan geheel volwassen, maar met nog een perfect lichaam. Verward keek ze van de een naar de andere, drie generaties, maar allemaal even mooi. Wat een pracht voor haar vrouwenoog.

“Ik heet Bram,” zei de laatst aangekomen, “ik ben de vader van die bengels. Zijn ze lastig?”

“Nee hoor, in tegendeel, ze hebben mij net heerlijk ingesmeerd.” Ze lachte en zag dat alle mannen haar verlekkerd stonden aan te kijken.

“Ga je mee volleybal spelen?” vroeg Bart.

Gelijk begonnen ze lijnen in het zand te trekken en werden de ploegen verdeeld. Bart samen met zijn vader en Marijke tegen grootvader en Tim.

Tijdens het spel kwam Marijke steeds quasi onschuldig in aanraking met een van de mannen. Totdat Bart ineens een sprong naar de bal maakte en met zijn voet aan het touwtje van haar bikini topje bleef hangen en het met een ruk van haar aftrok. De eerste reactie van Marijke was om met haar handen haar borsten te bedekken.

Maar Bram zei gelijk, “maar meisje toch, kijk om je heen, er zijn er zoveel topless en jij hebt zeker niets lelijks te verbergen.” Even keek Marijke om zich heen en knikte toen. “Vooruit, ik wil geen spelbreker zijn.“

Maar ze was wel een spelbreker. De mannen hadden veel meer oog voor haar prachtige borsten dan voor de bal, en af en toe probeerde Bart met een snoekduik zo te springen dat hij ze terloops even kon aanraken. Na een uurtje spelen gingen ze nog wat zonnen en toen werd het tijd om naar huis te gaan. Ze vroegen of ze mee ging naar hun huisje, maar ze moest naar huis. Haar vriend zou om 5 uur thuis komen.

Zodra ze thuis kwam zag ze het al, op de bank lag haar vriend, luid te ronken met veel te veel bier op. Schudden hielp niet, die was uitgeteld tot morgenvroeg. Ineens dacht ze aan de uitnodiging. Ze rende naar de slaapkamer, trok alles uit wat ze aanhad. Even keek ze in de spiegel, ze had een mooi kleurtje gekregen, zeker dankzij dat fijne insmeren van de jongens. Ze pakte haar mooie stringetje en deed het aan. Een BH, nee laat ze maar genieten van mijn borsten, ze pakte haar mooie rokje en daarna een strak naveltruitje, zodat ze haar navelpiercing goed konden zien.

Nog een diepe zucht en een boze blik op haar vriend, dan ging ze naar het huisje van de mannen. Ze klopte en wachtte.

Antoon deed open. “He, wat leuk, ben je toch gekomen, kom binnen.” In het huisje hingen al heerlijke geuren, Bram stond te koken. “Jongens zet snel een bord bij, we hebben visite.” Tim kwam gelijk aanlopen en vroeg Marijke wat ze wilde drinken.

“Doe mij maar een lekker koel wijntje,” zei ze. Iedereen draaide om Marijke heen en al snel voelde ze zich geheel op haar gemak. Na het eten zetten ze alles snel in de keuken, “afwassen doen we morgen wel. Wat was het lekker aan zee vanmiddag en wat hebben we genoten,” zei Antoon, “van het weer, van het spel en van Marijke.”

“Hoezo,” zei Marijke.

“Maar meisje toch, wat is er mooier dan een mooie vrouw, en als ze extra mooi is dan heet ze Marijke,” zei Antoon zonder blikken of blozen. Maar Marijke had inmiddels de kleur van een tomaat gekregen. Bram sprak er gelijk maar overheen, “zullen we een spelletje doen?” vroeg hij.

“Ja, leuk,” zei Marijke, “welk?”

“Ik heb een roulette spel staan hier. We zullen de fiches verdelen en de verliezer moet het volgende spel kiezen.” Driftig werd er ingezet, en na een half uur al was Bart al zijn fiches kwijt.

“Ik weet wat,” zei hij, “laten we blaasvoetbal spelen.”

“Ja, maar de tafel is te klein,” zei Tim.

“Geen nood, we spelen gewoon op de grond. Een tegen een.” Het eerste spel was Marijke tegen Tim. De doelen werden gemaakt van twee stoelen. De bal moest tussen de poten door geblazen worden. Marijke ging op haar knieën zitten en bukte om tegen de bal te blazen. Maar voordat ze goed en wel begonnen was vloog de bal al in haar doel.

“Dat kost je een zoen,” riep Tim. Marijke keek verbaasd op.

“Dat wist ik niet,” zei ze.

“Dat zijn de regels hier,” zei Antoon met een glimlach.

“Tja, als dat zo is, dan zal ik mij maar aan de regels houden,” zei Marijke. Ze liep naar hem toe en sloeg haar armen om hem heen. Tenslotte, ze had met haar vriend afgesproken dat zoenen geen overspel was. Hij zoende echt lekker voor een jong manneke. Na 10 minuten maakte ze zich los uit het tongenspel en keek rond.

“Willen jullie ook eerst voetballen of maken we er een wedstrijd van wie het beste kan zoenen.”

“Laat opa dan maar als laatste,” zei Bart en liep naar haar toe. Ook hij zoende lekker zoals een tweeling behoorde. Nu liep ze naar Bram. Daar kreeg ze les in zoenen. Maar niet alleen dat, ze voelde zijn handen over haar lichaam glijden, die deden hele kleine dingetjes met haar, maar wel lekker. Ze wilde hem wegduwen, maar ergens bleven haar handen steken, haar lichaam reageerde op die handen. Tenslotte liep ze naar Antoon. Die kuste als een zeer ervaren man. Zijn tong deed heerlijke dingen in haar mond en ineens voelde ze zijn lichaam fel tegen haar. Zijn handen gleden overal en ze vond geen kracht om hem te stoppen. Wat zalig, maar dat mag niet, wat nu. Ze kon er niet tegen en gleed helemaal in dat lekkere genot.

“Opa heeft gewonnen,” zei ze, met glans.

“Dan gaan we nu naar de volgende ronde.”

“Hoezo,” zei Marijke. “Doe je dan niet meer mee om ons te testen wie het beste is?” vroeg Bram. Schuchter keek ze naar de heren en knikte dan omdat ze geen spelbreker wilde zijn.

“We willen nu testen wie het beste aan jouw borsten kan zuigen. Die hebben we vandaag al gezien en die geknipt, zo mooi, precies voor een wedstrijd.”

Marijke keek verschrikt, dit paste niet meer in de afspraken met haar vriend. Maar hield die zich ook niet aan de afspraken om een gezellig weekeinde te houden samen. “Vooruit,” zei ze, “het is tenslotte alleen maar mijn truitje, die uit gaat.” En met een zwaai trok ze haar truitje uit.

“Opa heeft gewonnen en mag eerst,” zei Bart. Gelijk kwam Antoon naar haar toe en nam voorzichtig een tepel in zijn mond. Maar niet alleen dat, Tim kwam naast zijn grootvader zitten en nam de andere tepel in zijn mond. Langzaam begonnen allerlei heerlijke genotscheuten door het lichaam van Marijke te schieten. Twee mannen tegelijk speelden met haar borsten. Wat lekker. Ze begon alles om haar heen te vergeten, wat was dat lekker. Ineens voelde ze, dat er handen naar beneden aan het glijden waren en aan haar rokje zaten. Ze wilde ze te houden, maar het was te lekker wat ze deden, hoe kon ze dat nu stoppen zonder dit genot te stoppen. Dan maar laten gaan en ineens zaten er twee vingers aan haar klit. Nu voelde ze zich verloren, ze gaf zich over aan het genot en kwam sidderend klaar. Ze liet zich in de armen van iemand vallen, ze wist niet wie en lag heerlijk na te genieten. Toen ze langzaam weer bij har positieven kwam merkte ze dat al haar kleren verdwenen waren en dat Bram tussen haar benen was gekropen en haar begon te likken. Tegelijk begon Bart met haar borsten te spelen en lekker te zuigen.

“O wat lekker. Laat het maar komen!” Ze liet ze heerlijk met haar lichaam spelen en de tweede orgasme kondigde zich aan.

“Marijke,” zei Bram toen, “wil jij het ultieme beleven? Wij bieden je aan, de meest ervaren lover van de wereld, de meest energieke lover van de wereld en als slot een duo die samen alle vrouwen tot extase brengen.“

Marijke, na twee orgasmen, wilde meer en was alles vergeten wat ze wel of niet afgesproken hadden. Die voorstellen, dat wilde ze.

“Ja, laat mij zien dat jullie een vrouw kunnen laten genieten.”

Antoon kwam naar haar toe en nam haar in zijn armen. Zijn sterke armen brachten haar naar de kamer ernaast waar een groot bed stond. Hij legde haar daarop en begon zich snel uit te kleden. Opnieuw zag zij dat mooie mannenlichaam, dat nu op het punt stond om haar te bevredigen. Hij kwam bij haar en toen begon het. Zeer ervaren handen en vingers vonden allerlei plekjes bij haar waarvan ze niet eens wist dat die haar genot konden brengen. Langzaam voelde ze zich op wolken zweven, alles was lekker, iedere beweging, iedere aanraking was fantastisch. Ineens voelde ze aan haar poort dat er wat naar binnenschoof. Ze opende zich nog verder om hem binnen te laten. Liefdevol en voorzichtig voelde ze dat ze werd genomen. Langzaam kwam ze aan haar hoogtepunt, dat kwam, dat kwam, dat kwam zeer heftig, langzaam, loom maar heftig. Een luide gil, alle spieren ontspannen en alles voelde lekker. En in haar voelde ze hoe hij in haar klaar kwam. Heerlijk, zoals hij haar volspoot. Langzaam, met allerlei lekkere dingetjes met zijn handen kroop hij van haar af.

Bram kwam gelijk na hem. Hij had een reuze piemel en dreef die genadeloos bij haar naar binnen. Ze voelde zich nu totaal opgevuld. Maar ze kon het hebben. Als een razende begon hij op haar in te rijden. Het bed kreunde en kraakte, Marijke gilde en steunde, “o ja, lekker, ga door, pak me neuk me…” Ze werd werkelijk als een amazone bereden. Totaal verscheurd voelde ze zich, zo stevig was ze nog nooit genomen en zo lekker. Gillend kwam ze klaar, en “ja spuit me vol, spuit me vol,” riep ze, en binnen een half uur had ze een tweede laag van de familie te pakken.

Bram was even snel weg als dat hij op haar was gekomen. De tweeling kwam nu. Ze voelde een vinger over haar volgespoten kutje gaan en dan langzaam naar haar kontgaatje glijden. O, daar was ze nog maagd.

“Nee, dat wil ik niet,” zei ze. Ze draaide zich om en greep naar de piemel van Tim. Die stak ze gulzig in haar mond en begon erop te zuigen. Met haar tong maakte ze draaiende bewegingen. Tim begon te kreunen van genot. Tegelijk had Bart zich tussen haar benen geplaatst en dreef zijn lid bij haar naar binnen. Nu werd ze van twee kanten geneukt. Zalig in haar kut en in haar mond. Ze voelde de krampen weer opkomen en ineens kwam ze klaar. Door haar bewegingen begon de tweeling als op commando tegelijk te spuiten.

Helemaal uitgeput lag ze op de grond. Haar kut lekte zaad en aan haar mond zaten zaadplekken. Ze zag er doorgenaaid uit.

“Voldaan?” vroeg Antoon.

“Nee,” zei ze, “jij bent begonnen, jij mag het afmaken.” Antoon ging op de doorgeneukte Marijke liggen, gleed zonder problemen haar volgespoten kut binnen en begon haar met langzame maar grote halen te neuken. Alsof ze nog niet genoeg was klaargekomen begon Marijke hier weer op te reageren en werkte mee met deze lome neukpartij. Precies gelijk kwamen ze weer klaar.

Marijke lag heerlijk na te genieten in de armen van Antoon. Langzaam kwam ze weer op aarde terug en keek om zich heen. Ze had het wel eens met een of twee gedaan, maar met een grootvader, vader en twee zoons? Het was zalig geweest Ze keek op de klok en zag dat ze zeker 6 uur aan het neuken was geweest met hun allen.

“Ik moet naar huis, mijn vriend kan ongerust worden.”

“Zien we je morgen nog,” vroeg Bram.

Naakt ging ze voor hem staan en lachte, “ik denk het niet”. Dan kleedde ze zich snel aan en wilde weglopen.

“Hier,” zei Tim, “een kopie van de video die we van je hebben gemaakt, misschien kom je er morgen toch wel naar kijken, of kijk je er liever naar met je vriend?”

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1598
Volgende »