Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Benedicte 2: weekendje aan zee

Muab'dibGeplaatst door My 4Fingers do, mei 14, 2015 17:28:19

Benedicte 2: weekendje aan zee

Benedicte was mijn huisgenoot en mijn seksmaatje door dik en dun. Ze woonde sporadisch bij me in en als dat het geval was, werd er stevig gevreeën en geëxperimenteerd. Benedicte was heel soepel en probeerde graag de hele Kamasutra uit, vooraleer aan rust te denken.

Gezien we toch veel thuis waren (afgezien van mijn uurtjes hardlopen in het bos), hadden we wel eens nood aan vakantie en deden daarvoor dan wel het nodige. Omdat ik haar 'lief' was, ging ik soms op bezoek bij haar ouders die niet van slechte komaf waren. Vader bezat een ruim appartement aan zee, waar ik al veel wilde verhalen over had horen vertellen. Op een zondag, was het dan zover. Benedicte overhaalde haar daddy om het kleinood een weekendje aan ons over te laten en dat we er goed op gingen passen, enzovoort, enzovoort.

Twee weken later trokken we dan naar Blankenberge. Het was lekker weer. In de auto zaten we elkaar al op te geilen met intieme woordspelletjes zoals; "gaan we ons onthouden voor twee dagen of het toch een keertje doen"; of "gaan we naaktzwemmen, ja toch"; enz. We raakten zodanig opgehitst dat we de ondergrondse parking van het flatgebouw met moeite konden vinden. Een complex systeem van sleutels moest ons van deze standplaats, rechtstreeks naar onze ruimte loodsen, alwaar het seks-spel kon beginnen.

Nu moet ik bekennen dat ik over het algemeen niet zo'n uithuizig persoon ben. Maar nu we dit optrekje tot onze beschikking hadden, moet ik zeggen dat m'n wellust er wel degelijk van werd opgehitst! Een ruime salon, aparte keuken, badkamer en slaapkamer. Chique gemeubileerd en heel wat spiegels aan de wanden, hm.. leuk om je liefje als seksgodin overal om je heen te hebben!

Nu we aangekomen waren en de suite hadden aanschouwd, werd het tijd voor m'n beloning: ik had ons namelijk veilig tot daar gebracht en dus verdiende ik een blow job! Ze toog geheel aangekleed aan het werk, terwijl ik met afgezakte broek op het bed zat. Haar warme lippen smakten en slurpten en haar tong draaide kringetjes rond m'n eikel. Toen ging ze zuigen en m'n zwellichamen kwamen lekker strak te staan, zodat haar mondje goed gevuld werd. Door de prikkeling tijdens de rit en de onthouding van twee weken, was mijn penis maar al te blij met deze beurt... en te weten dat er nog veel meer op het programma stond, deed hem kloppen van verlangen. Benedicte speelde daar op in door sneller op en neer te halen en me als het ware te neuken met haar mondje. Benedicte was eigenlijk niet zo'n beauty Queen. Ik stelde me dus voor dat m'n jongeheer een of andere jonge miss aan het penetreren was: met haar rijkelijk vloeiende speeksel als kutsap en haar gehemelte als vagina. Uiteindelijk spoot ik m'n lading geil in die zalige holte die me zo'n genot had geschonken. Ik kwam weer tot mezelf en zag Benedicte afronden door me schoon te likken. Ze gaf me een knipoogje en keek me vervolgens geil aan.

Het werd tijd om uit te pakken, wat we ook deden.

Iets waar we voordien nog niet aan gedacht hadden en een hele verandering in ons seksleven zou brengen was de verpersoonlijking van m'n penis. Ok, hoe noem je een slappe lul? Daar is niets aan natuurlijk. Maar als hij fier rechtop staat en een lust is voor m'n liefje en mijzelf, waarom dan er geen naam aan geven?

Ik vond het een taak voor haar! Ik zou het toch wat gênant vinden om met een eigen naam op de proppen te komen...Ik geef mijn hand of mijn hoofd ook geen aparte naam. We besloten op de dijk dan maar eens een ommetje te maken om onze gedachten te ventileren.

Op een terras gezeten, viel Benedicte plots iets te binnen. Een neef van haar deed aan vinkensport. Niet dat ik daar iets van afwist, maar de term 'suskewiet' is een welbekende roep bij deze bezigheid... De vink zelf roept dat naar verluid en het is aan de baasjes om het aantal keren dat het 'suskewiet' roept, te tellen. De vogel dat het meest roept is dan de winnaar.

Je voelt dus al aankomen dat dit de naam ging worden van onze gemeenschappelijke genotspaal. Als Benedicte tijdens onze passie m'n 'Suskewiet' (hoofdletter :p) nodig had, moest ze er gewoon om vragen.

Na een lekker restaurantje te hebben opgezocht, gingen we in de warme namiddagzon, naar het strand. Benedicte droeg een geel bikinitopje en een kort rokje (zonder slipje). Ik had een aangename zijdelingse inkijk in haar boezem. Op het ongelijk terrein van de zeepier, schudde haar borstjes lekker in hun houders en als ze een grote rots opstapte, spande haar bilspieren zich rond en lokkend. Ik had zin om haar te betasten. Er liepen echter heel wat andere zonnekloppers in de buurt en we wilden ook niet te exhibitionistisch doen. M'n 'suskewiet' echter begon zich wel sterk te roeren en verlangde naar haar malse vlees. Ik begon allusies te maken op een grootse vrijpartij en ze merkte dat met rooie oortjes wel degelijk op.

We gingen wat schelpjes zoeken en terwijl ze op haar knieën zat, kneep ze haar borsten bij elkaar en kon ik lekker geilen op haar decolleté. Ik zag haar tepels door haar BH-stof priemen, zodat ik wist dat ze ook opgehitst raakte. Hm… wat een patstelling! Het was minstens nog een halfuur terug naar ons veilige appartementje. Ik wist echter raad: de duinen! Dat was niet geheel risicovrij, zeker niet tijdens dit seizoen, maar onze opwinding was ons meester!

We renden tussen de glooiende heuvels door... op zoek naar een afgeschermd plekje onder de blote hemel.

Eenmaal zo'n dalletje gevonden, streken we neer en gingen elkaar te lijf. Omdat ik slechts een short aanhad, moest B. er maar is over wrijven om Suskewiet paraat te krijgen. Ze tergde me door me lang te betasten over de broekstof heen. M'n staaf tekende zich af en met haar handpalm drukte ze hem tegen me aan. Eindelijk mocht de short uit. Suskewiet kreeg eindelijk de zon te zien en dankbaar groeide hij zienderogen. B. trok hem liefkozend uit zijn voorhuid en bekeek hem met smachtende ogen. Uit haar handtasje haalde ze een flesje glijmiddel en een dildo tevoorschijn. De droge lucht boven het zand, was niet zo bevorderlijk voor haar intieme gevoel. Met de dildo en het glijmiddel maakte ik haar toch lekker vochtig en ik zag dat de dildo al was beginnen glinsteren van haar kutsap. "Laat ik Suskewiet ook maar even invetten", hoorde ik haar zuchten en dat was maar een woord. Een dikke straal werd uit het flesje geperst en rond m'n roede gesmeerd. Ze sjorde en wreef me helemaal in... klaar ervoor! Ik was zo hard als een rots en heel traag gleed ik in haar mooie spleet. Zij lag met haar benen wijd open, haar rokje nog aan en liet me wellustig toe. Haar bekken kwam me schokkend tegemoet. Ik voelde haar geschoren kut-haartjes langs me schuren... hm… die konden wel weer een beurt gebruiken, dacht ik... al vooroplopend op een geile scène later. Maar eerst concentreerde ik me op het hier en nu.

M'n paal raakte goed op dreef en vlot stootte ik heen en weer in haar kut. De stralende zon maakte me duizelig en in de roes van ons liefdesspel vergaten we waar we waren. We moesten het wat stiller doen, mensen konden ons vast horen. Het was vooral Benedicte die luid kreunde... dus maande ik haar om wat rustiger aan te doen. Ze was ondertussen boven op me komen zitten en liet haar kutlipjes over m'n lul zakken. Dit ontlokte zo'n luide steun, dat ze zich wat schaamde... Ze ging weer van me af en met rode kaakjes begon ze me te pijpen. Even later moest ík mij danig beheersen toen ik klaarkwam op haar. Ik moest wel lachen als ik B.'s gezichtje vol geil zag zitten...

"Probeer het met wat zand, schat" grapte ik... gelukkig hadden we ook wel wat water meegebracht.

Later die avond, togen we terug richting ons appartementje. Het was ons eigenlijk niet zozeer te doen om de omgeving. De luxueuze sfeer van ons liefdesnest, de spiegels aan de slaapkamerwanden, de satijnen lakens en vooral onze enorme drift, interesseerde ons des te meer.

Benedicte was in de ruime badkamer haar aan het klaarmaken voor de nacht. Ze had zichzelf helemaal uitgekleed en ze was van plan de laatste momenten van de dag een ultrasexy en ultrakort, rood ponnetje te dragen. Deels om mij nog meer op te hitsen en deels omdat ze het natuurlijk zelf pokkengeil vond om voor mij te paraderen. We hadden wel wat glaasjes op, dus alle handelingen verliepen heel langzaam. Ik werd zelfs wat ongeduldig en glipte de badkamer binnen. B. stond onder de douche en toen ik m'n kop tussen het gordijn stak, viel m'n oog op haar poesje.

"He, schat, gingen we dat niet wat scheren?" Vroeg ik wat brutaal.

"Ja hoor," zei ze, "kom het toch gewoon zelf doen." Dat liet ik me geen tweemaal zeggen. Ik kleedde me uit en ging mee onder de regendouche staan. We zoenden elkaar hevig en gretig betasten onze handen elkaars erogene zones. Voor ik het te kwaad kreeg, nam ik een mesje. Ondertussen stond Benedicte met half gespreide benen, rechtop voor me, haar venusheuvel aan me presenterend. Ik ging voorzichtig te werk en schraapte de overtollige haartjes weg. Een lekker gladde flamoes was het resultaat.

Hm… die wilde ik wel lekker beffen en zei het haar ook.

"Straks schatje", zei ze..."Hier in de douche, lijkt het me handiger dat ik het werk doe." Daarop zakte ze door haar knieën en ze confronteerde mijn half-harde eikel met haar lippen. Ze zoog hem lekker in haar mondje terwijl de regendruppels op haar gouden haren vielen, haar schouders, haar armen en handen die zich afzetten tegen mijn bekken. Ze nam hem frontaal, diep naar binnen en haalde me in regelmatig ritme. Ik werd steenhard en zou gauw klaarkomen. Ik duwde mijn bekken naar voor om me nog meer te profileren en Benedicte begon me langs alle kanten te likken en te kussen. Ik ging opnieuw op haar gezicht komen en liet dat weten. Benedicte zakte iets dieper weg en presenteerde haar gezichtje als een schoteltje. Met enkele fikse stralen kwam ik klaar op haar lippen en hoge voorhoofd. Gretig begon ze m'n zaad te vermengen met het sprankelende water en liep het in stroompjes van haar af.

We wasten ons samen gezellig verder en schonken heel wat aandacht aan borsten, billen en hardere delen. Nu ik al klaargekomen was, stelde ik me het meest pragmatisch op en liet er vaart in komen. Ik nam B.'s poepertje eens goed onder handen omdat ik dat lekkere gaatje nog begeerde. Ik ging met m'n vinger erin en liet het goed soppen.

Dat moest toch volstaan. Ik bleef kijken hoe ze zich verder waste: haar borsten masseerde met zeep en haar ronde billen en haar lange benen showend. Toen ze uit de douche kwam, deed ze een lange handdoek rond haar lendenen, haar bovenlichaam lekker bloot latend. Zo was ze in de weer voor de spiegel... ze wilde zich nog een laatste keer opmaken voor mij vandaag. Heerlijk vind ik dat, zo'n net vrouwtje in bed, hoe stomend de seks ook is. Ik zorgde ook dat ik verzorgd was en met name mijn jongeheer die, opnieuw hard geworden, een condoompje meekreeg. Ik had hem voordien wat met glijmiddel ingesmeerd en op die manier bleef hij 'vers'. Een penisring was niet nodig...de gedachten over wat er komen zou, waren wel garantie op een permanente stijve.

Toen. B. de badkamer verliet kwam ze op me af. Ik lag in bed met een short... en zonder schaamte met mijn bobbel zichtbaar! Haar sexy ponnetje kwam me geweldig voor: mijn appetijt enkel vergrotend.

“Mag ik je Suskewiet eens zien” vroeg ze me uitdagend en langzaam verwijderde ik m'n short... Zij trok haar rokje lichtjes omhoog.

“Jij gaat me likken... en m'n kleine gaatje niet vergeten he...”

Ik ging lekker aan het werk en spreidde haar gladde benen (die hadden voordien een scheerbeurt gehad) wijd uiteen. Het was een pracht van een poesje; smakelijk en roze. Ik vingerde en likte haar en daalde verder af naar haar bruine sterretje.

Mijn Suskewiet had nu ook wel erge zin gekregen. Ik duwde mijn gladde eikel tot tegen haar natte lipjes en drukte. Behoorlijk vlot schoof hij naar binnen en kon ik beginnen stoten. B. lag wijdbeens op haar rug te genieten. Met opgetrokken knieën spande ze haar bekken om me optimaal te voelen. M'n leuter werd paars en stijf van geilheid. Ik wilde zoveel mogelijk standjes uitproberen alvorens te komen, dus snel kwam Benedicte op me zitten om me als een ruiter te berijden. Ik bepaalde het tempo, daarna zij weer. Via de spiegels had ik uitzicht op een wellustig schouwspel waarbij ik m'n harde staaf tussen haar billen zag verdwijnen. Ik vond het zalig dat ik haar met m'n stijve zoveel genot kon schenken en stiekem keek ik in de spiegels naar de keiharde porno die zich ontvouwde met onszelf in de hoofdrol. Uit dankbaarheid voor zoveel moois, begon ik Benes tepels op te zoeken en te beminnen. Ze waren hard en bruin en fantastisch speelgoed.

Uiteindelijk wilde ik in haar poepertje om klaar te komen. Benedicte zei dat ze me daar het liefst van al voelde spuiten... en om andere problemen ook te vermijden natuurlijk. Ik kwam achter haar zitten en gewillig bood ze mij haar kontje aan. Mijn fiere staaf richtte zich naar binnen en stootte. Ik wilde nog wel een paar minuten genieten van die spannende toestand en lekker langzaam stuwde ik m'n vlees in haar. Ik bekeek onze lichamen weer in de spiegelende wanden en waande mij echt de sjeik die een meisje uit de harem nam. B. gaf zich helemaal over; het enige wat ze deed was haar aarsje samenpersen en ontspannen om m'n harde cilinder te masseren. Hm… ik voelde de climax komen en riep; “ik kom klaar...” waarop ik m'n lading diep haar darmen spoot en dat had ze geweten. B. kreunde dat het een lieve lust wat.

“O, schat, ja! Spuit me vol, ik wil je hete sap... volgende keer wil ik nog.”

Goed, dat beloofde dus. Ik ontspande en gaf mijn liefje alle aandacht die ze verdiende.

Leve Blankenberge aan zee.

Muab'dib

D
it verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1397

BENEDICTE,

Muab'dibGeplaatst door My 4Fingers za, april 25, 2015 12:07:56

BENEDICTE,

Benedicte was een huisgenote van me. Een jonge dame, net zoals ik rond de 30 en lekker slank. Haar gezicht vond ik niet erg aantrekkelijk, een beetje jongensachtig, maar haar lichaam mocht er zeker zijn: B-cupje, strakke sportieve buik, gespierde benen en een mooi kontje.

Een roske! Dat betekende een heet geval, al was ik me daar niet meteen al van bewust de dag dat ze kwam solliciteren. Ze had haar nichtje bij zich omdat ze wat bang was, maar nadat ze de kamer zag, werd dat snel terzijde geschoven en stemde ze wellustig toe.

Het is niet erg gemakkelijk Benedicte haar seksgewoonten te omschrijven. Die eerste keer was een gerommel. Zeker omdat ik met een 'huisgenote' naar bed ging, wat eigenlijk verboden was en dus extra spannend! Daarnaast was Benedicte ook een beetje decadent, in die zin dat ze eigenlijk officieel ergens anders woonde, maar de weekends en sommige vrije dagen, bij mij kon doorbrengen. We probeerden dus maximaal van elkaar te genieten. De keren dat we het later bij haar thuis deden, daar spreek ik dan nog niet over.

Benedicte was tuk op m'n kat. Ze knuffelde en aaide het beest dat het een lieve lust was. Ik begon zelfs jaloers te worden... en jawel, dat was de bedoeling natuurlijk.

We speelden massagespelletjes, waarbij we goedbedoelend elkaar aanraakten en het elkaar aangenaam maakten. Er broeide duidelijk iets. En na een doorgedraaid feestje met allerlei vriendinnen en waarbij de alcohol rijkelijk vloeide, zette ze haar aanval in. Zonder echt veel tederheid of wederzijdse liefde, gingen we de eerste keer naar bed, en ergens waren we wel blij dat we dat achter de rug hadden.

We werden dus een typisch sekskoppel dat toevallig samenwoonde in hetzelfde huis. Maar dat wilde ook zeggen dat we onze gedachten de vrije loop lieten... wel aan anderen dachten, maar dat de praktijk ons uiteindelijk bij elkaar bracht.

Benedicte was vrij dominant in bed en ze wilde veel seks. Dus meestal kwam dat neer op dat we 3, 4 keer vreeën per nacht. Een uitputtingsslag, want ze was echt in topconditie. Ik probeerde dat ook te zijn, bijvoorbeeld door de volgende regel toe te passen: per ejaculatie zou ik 1 uur gaan hardlopen. Je begrijpt dat, met de zweep die Benedicte erop legde, ik niet veel rust kende.

Maar het was meestal wel de moeite. Ze had een blauw nachtkleedje waar ik dol op was. Het was lekker kort zodat ik haar glad geschoren benen goed kon zien en aanvoelen. Het stond goed strak door haar vormen en ik hield me eraan haar eerst door dat kleedje heen, een kwartier lang te betasten. Daarna haalde ik m'n inmiddels stijve paal tevoorschijn. Meestal schoof ik dan ook nog haar slipje uit, en betaste ik de binnenkant van haar dijen die drijfnat werden. Zij omklemde ondertussen m'n harde roede.

Ik had die keer een bus crème-fraîche klaarstaan en terwijl ze haar kleedje optrok en haar benen wijd opende, spoot ik toefjes ervan op haar kale kutje en aarsje. Ik begon m'n 'snoepje' lekker op te eten, waarbij ik wild likkend haar spleet haalde en met haar billen schudde. Benedicte genoot des te meer en kwam geregeld met haar vingers tussenbeide. Ze stak haar vinger in haar aarsje om de lekkernij in te brengen... was dat een hint? Tenslotte kon ik niet meer en pletste met m'n penis over haar naakte geslachtsdelen... ik moest haar binnendoen, nu!

We schuifelde langzaam in de richting van m'n slaapkamer. Ze stak haar glanzend-plakkende poep zichtbaar naar achteren als we de trap bestegen, om me extra op te winden. Ik had dan zin om haar ter plaatse als een kuthoer te neuken, maar ik pakte het gelukkig smoother aan.

Naast mij in bed, tongzoenden we hevig. Onze lippen verstrengelden zich met elkaar. We likten onze lippen zodat deze goed nat waren voor onze orale behoeftes. Benedicte kon pijpen als een godin. Haar 'O'-vormig tuitje gleed, eerst voorzichtig, over m'n eikel, daarna over m'n hele schacht. Lekker zoog ze m'n zwellichamen vol bloed, en haar speeksel deed hem helemaal glanzen. Benedicte bevredigde mij steeds zeker 2 maal zo lang met haar mondje, dan m'n vorige bedgenotes. Het was iets 'in' haar zei ze, dat ze minstens even hard genoot als ikzelf. Ik vroeg haar dan (terwijl ze dat besmeurde kleedje nog aanhad, maar zonder slipje was), dat ze met gespreide benen over mijn mond kwam zitten zodat ik haar kon beroeren. Ik deed dat met veel smaak en zin. Ik kromde mijn handen rond haar bekken om me af te zetten en m'n nek-en tongspieren deden de rest.

Dat 'soixante-neufen' duurde wel een kwartier. We deden dat echt bijna dagelijks, dus werden we er meer en meer bedreven in.

Ik had haar boodschap niet misverstaan en zou ze toen in haar kontje neuken. Haar kutje was minstens even lekker ook als ze goed nat was en gleed zoals een piste; maar het mocht wel weer eens wat steviger. Eigenlijk wilde ik indruk op haar maken omdat ze me zo had opgegeild. Dus, dominant dat ze was, werd ze nu tweemaal zo hard gepakt natuurlijk, want ik ging het haar laten voelen. Als je het juist aanpakte, was voor Benedicte een kontbeurt even lekker als een gewone wip.

Ik vroeg eerst om me eens extra te pijpen; wat ze graag deed door met haar rode lippen zacht en hard tegelijk over m'n paal te halen en stevig te zuigen. Ik greep haar hoofdje vast en stootte m'n fallus diep in haar geile kleine keel. Ze kokhalsde en spuwde op m'n eikel. Ok, lekker vernederend was dat... ik vroeg haar nu om zich te presenteren aan me als een wulps hondje. Ik zou ze langs achter nemen terwijl ze zou leren via haar kringspier me te verwennen. Ik spreidde haar bilspleetje en bracht m'n brede kwakker tot aan haar ster. Ik duwde hem er langzaam naar binnen. Benedicte kreunde en steunde en ze beet op haar tong (niet te hard gelukkig). Haar atletische bekken kon het niet zo goed hebben, want ze was nauw. Maar daar trok ik me niets van aan. Ik stootte vrij woest, tot diep in haar aars. Ze nam een open en nog gewilligere houding aan door haar benen verder te spreiden en haar hoofdje in m'n kussen te begraven. Haar achterste stak hoog naar boven en daar profiteerde ik gelukzalig van. M'n paal stond hard en stijf en gleed uiteindelijk vlot in en uit haar gaatje. Ze kneep met haar kringspier steeds regelmatiger, zodat we onze ritmes op elkaar afstelden. Ik vertraagde m'n tempo en ik had zalige gedachten. Ik denk dat ze toen ook was beginnen klaar te komen. Ze nam hem graag in de kont! Ik ging toen ook spuiten.. maar dat wilde ik over haar ganse lijfje. Ik had me teruggetrokken en m'n pistool losweg gemikt. Ze kreeg de dikke stralen helemaal over haar en bleef even zo liggen, badend in het zweet en geil...

Morgen moest ik er nog maar een uurtje bij lopen.

Terusten

Muab'dib

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1385

MYRIAM 2

Muab'dibGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 11, 2015 13:43:51

MYRIAM 2

Myriam, m'n heerlijke LAT-vriendin, m'n neukmaatje, m'n oude makker (Myriam is 55, ik 30)... is me er wel eentje. Regelmatig spraken we af bij mij thuis, waar we, elk zo vrij als een vogeltje, toch enige gebondenheid tentoonspreidden en elkaar de sekshemel in hielpen zo goed en zo kwaad dat we konden. Wat natuurlijk niet zo eenvoudig was, elkaar in gedachten hebbende en vooral hetgeen wat we met elkaar konden doen, was ons onthouden.

Geile sms'jes gingen vaak op en neer: 'Wanneer zie ik je stijve lul terug, ik wil hem' of 'ik ben nat tussen mijn dijen, kom je?' of 'je paal was lekker groot en stijf en ik zou hem willen voelen spuiten tot in mijn keel', enz… Dus begrijpelijk kon ik soms beter de druk eraf halen en met een mooie foto me lekker masturberen op haar.

Ze is ook wat een ijdeltuitje, mijn Myriam... altijd opgemaakt: eyeliner, lippenstift, zachte huid en dat is natuurlijk geen kwestie van 5 minuutjes voor de spiegel staan. Nee, ze neemt daar ruim haar tijd voor; ook omdat ze er echt wel mooi voor me wil uitzien (ik weet natuurlijk niet hoe ze eruit ziet als ik niet bij haar ben). Ze zegt me telkens als ze aan me denkt (en de komende seks), zich begint klaar te maken en terwijl ze bezig is, zalig geile gedachten krijgt over hoe we naakt naast elkaar liggen, hoe ze langzaam af daalt en haar rode lippen rond m'n paarse eikel schuift en eraan zuigt.

Ze gaat snel door met haar te schminken, maar daar komen de gedachten toch weer op: M'n keiharde knuppel die naar haar verlangt, haar eigen pronkende gezicht dat ernaar kijkt en me lachend naar haar toe lokt. Haar ontklede lichaam: rank en op de juiste plaatsen net vol en wulps. Ze heeft een striptease voor me uitgevoerd en ik leid haar mijn warme bed in... Ze doet lippenstift op, rouge ‘t haar wangen en zet een lijntje op haar wenkbrauwen en wimpers. Ze knipoogt even in de spiegel en weet dat ze klaar is om me te ontvangen.

Wat sexy kleding betreft... daar is Myriam niet zo mee bezig. Ze weet dat een lekker dun ponnetje mij sterk kan opwinden, dus dat heeft ze af en toe aan. Meestal is ze echter naakt.

Ook de seks die we hebben is niet altijd exotisch in de zin van standjes of benaderingen.

We gaan elkaar volledig gemotiveerd en geil te lijf. We zijn ook niet zo'n praters in bed en concentreren ons op onze zintuigen. Zij zorgt er wel altijd goed voor dat m'n penis super-strak staat. Als het gewone stoten soms wat te eentonig dreigt te worden, klimt ze van me af en gaat weer lekker zuigen. Ze weet dat ik dat super-geil vind en meer hoeft het dan niet te zijn. Noem het misschien 'besparen', maar ik vind van niet: 'less is more'...

Het geilst vind ik natuurlijk haar prachtige gezicht, wat ze dus ook weet en daarom daar

zo veel mee bezig is. Ze kijkt me bv. steeds aan tijdens het pijpen en ze wil dat ik ook kijk. Als we dan weer gaan vrijen, komen onze gezichten dicht bij elkaar… maar niet zo dicht dat we geen overzicht van elkaar meer hebben. Ik zie hoe ze hijgt en haar mondje lichtjes opent, telkens als ik toestoot. Soms sluit ze haar ogen, zie ik ze genieten en hoor ik haar kreunen. Een warme blos verschijnt over haar hele gezicht en borsten. Ik lik haar kleine bruine tepeltjes en voel tegelijk m'n harde neuk-paal in haar zachte weefsels glijden. M'n voorhuid wordt langzaam heen en weer over m'n eikel geschoven door haar kut-wand. Ze knijpt met haar spieren m'n lul in het nauw zodat hij inwendig wordt gemasseerd. Ik blijf haar bekijken en denk aan haar gedachten. Ze wil me laten klaarkomen en dat is aardig aan het lukken. Ik geef me nog even helemaal over en voel m'n paal mijlendiep in haar grot priemen... daar hoort hij thuis, daarin wordt hij langer, breder, dikker dan ooit... maar daarin komt hij niet klaar! M'n zaad is een ander plaatsje voorbestemd...en dat is beter geen nauw plekje want m'n ballen zitten barstensvol. Ze heeft natuurlijk ook hiervoor gezorgd door me veel te beloven en ook veel te geven.

Het zal haar gezichtje worden waar m'n warme slijm mag landen… Ja, al dat klaarmaken, al die zorg en make-up... om m'n zaad aan te trekken en ermee te versmelten.

Dit heeft ze al urenlang in haar hoofdje, dus dit bereid ze ook heel goed voor. Mij eerst lekker geil maken, dan een pijpbeurt en vervolgens een vrijpartij om me gegarandeerd te doen klaarkomen. Als ze voelt dat het bijna zover is, vraagt ze me op een liefdevolle manier om m'n op exploderen staande paal, uit haar natte schede te trekken en me op haar gezichtje te concentreren. Dat zij nu niet meteen zal klaarkomen, offert ze op aan haar doel.

Ik ga rechtstaan en op haar knieën komt ze voor me zitten. Ze richt m'n penis op haar mondje. Ik blijf natuurlijk kijken en even begint ze me nog te pijpen... O, jongens wat een genot! Ik geef haar aan dat ik het niet lang meer houd. Ze kantelt haar hoofdje een beetje naar achter om m'n sperma beter te kunnen laten 'dokken'. Ik zie haar bleekroze gezichtje trachten naar mijn zwemmertjes waarop ik men roede in de hand neem en me aftrek terwijl ik haar mooie gezicht aanschouw; daar ga ik lekker op klaarkomen, daarop mag ik me klaar spuiten!

Ze sluit haar ogen en mondje en wacht af. Daar komt het; hete stralen sperma schieten m'n eikel uit en belanden op haar zachte contouren. Dikke klodders slijm druipen over haar wangen en ogen. Plakkerig geil komt op haar rode lippen terecht dat ze met haar tong haastig oplikt. Met haar wijsvingers draait ze kringetjes en spreidt m'n ejaculaat over haar voorhoofd, neus en kin zodat alles bedekt is... Wat een lekker geil gezicht. Ze gaat nog even door met haar manipulaties en laat me haar bekijken. Wat ik sterk begin door te krijgen ondertussen is dit: hier stopt het niet!

Haar gezichtje heeft er nu een obligate verzorging bij.

Goedenavond,

Muab'dib

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1327

Myriam,

Muab'dibGeplaatst door My 4Fingers di, december 16, 2014 19:34:24

Myriam,

Ik ontmoette Myriam zo'n half jaar geleden. Ik zocht iemand om een kamer te betrekken in mijn ruime huis. Toen ze zich voor het eerst kwam aanmelden, had ik meteen het idee dat hier iets meer stond te gebeuren. In ieder geval vlotte ons intake -gesprekje goed en we maakten meteen een afspraak voor een volgende keer. Maar om een lang verhaal kort te maken: Myriam nam uiteindelijk de kamer niet, maar ze bleef wel op een of andere manier 'geïnteresseerd'. We bleven elkaar zien om de zaak verder te bespreken, met een hapje erbij deze keer en we dachten na over onze alternatieven. Deze etentjes bij me thuis waren heel gezellig en tot laat in de nacht bleven we verder praten over onze levens en toekomst. En dan plots was het zover: Ik vroeg haar of ze verliefd was op mij... en ja, ze bevestigde. Een hele verassing want wat niet onbelangrijk was: Myriam is 55, ik ben 30! Dat een rijpe vrouw voor zo'n jeugdig iemand kiest heeft meestal slechts één oorzaak: honger naar seks, véél seks.

Maar ondanks het leeftijdsverschil was ik toch ook stapelverliefd!

Myriam is een slanke vrouw met rood gekruld haar en een hemels mooi gezicht...meisjesachtig en echt zonder enig rimpeltje. Ze heeft mooie borsten, een platte buik en een soepel bekken, meestal in Spandex-broek gestoken. Seks-moe was ze heel zeker niet want dat had ik al afgeleid uit onze gesprekken. Erg lang duurde het dan niet vooraleer we in bed belanden en elkaar begonnen te verkennen.

Ik nam zelf veel initiatief, terwijl zij eerder vaak vroeg om van standje te wisselen. De orale seks was voor haar even belangrijk als neuken zelf, een tweede natuur voor haar. Meestal nodigde ik ze 's avonds uit en we aten dan een hapje. Op de zetel gingen we vervolgens wat knuffelen en elkaar betasten en daarna togen we naar mijn slaapkamer voor het echte werk.

Zoals gezegd bleef Myriam niet bij me wonen, dus na onze uitspattingen ging ze, als ze niet bleef overnachten, gewoon weer naar haar eigen appartementje in de buurt.

Overdag stuurden we dan geile berichtjes naar elkaar zoals 'je was lekker gisteren schat, je knuppel was lekker groot en voelde hemels' of 'Ik wil je beffen straks, wil ik je kutje scheren?’ … enz.

We konden elkaar flink ophitsen op die manier... een ding was er echter nog niet aan de orde gekomen: anale penetratie. We hadden het er wel al eens over gehad, maar het was ik vooral die weerwerk bood. Ik hou wel van netheid en mijn idee was dat het toch een vrij gore bedoening zou zijn. Maar Myriam liet niet af. Ze zei dat het de 'ultieme' bevrediging bood, ze had wel wat ervaring, maar ze wilde meer.

Ik liet me overtuigen... die avond gingen we het dan doen hadden we afgesproken, maar, zei ik, ik wilde de andere standjes ook niet verwaarlozen en het zoveel mogelijk trachten te omhullen met romantiek, veel glijmiddel en natuurlijk strikte hygiëne. Een condoom gingen we sowieso niet gebruiken, dat was al een tijdje geschrapt van ons lijstje.

Ik keek enorm uit naar de avond. Rond zeven uur kwam ze aan. Ze droeg een lichtgele Spandex en een dun truitje. Zoals gewoonlijk was ze opgemaakt wat ik altijd al wat hoerig gevonden had bij haar, maar kom, werken deed het in ieder geval. Na de maaltijd en een paar glaasjes wijn, gingen we in de zetel liggen vrijen, alsof dat er geen morgen meer kwam. Mijn lul begon sterk te zwellen, wat ze wel voelde... we dachten beiden dat het dus tijd werd om naar boven te trekken om ons liefdesspel te laten beginnen.

Ik ging, na me uitgekleed te hebben, in bed onder het donsdeken liggen. Myriam was nog even in de badkamer. Ze kwam binnen en had een lichtblauw nachtkleedje aan... sexy! Het randje was echt hoog en ik zag dat ze geen slipje aanhad. Mijn paal begon zich serieus te roeren en snel leidde ik ze naast mij in bed. Ik begon meteen haar slanke benen te strelen. Over de stof heen, bevoelde ik haar borsten en ik kuste haar, in de nek. Ik wilde haar eerst oraal bevredigen en vroeg haar of ze daar zin in had. Als antwoord opende ze welwillend haar benen. Ik begon zachtjes haar kutlipjes te strelen en gaf er kleine beetjes in. Ik wilde haar uitgebreid verwennen en ging op zoek naar haar klitje. Ik beroerde het zachtjes en begon ertegen te blazen. Ik likte het heel teder en voelde het hard worden. Ze mocht m'n tong nu wat intenser berijden en ik stak ze naar binnen, diep haar gaatje in. Ik proefde haar sappen. Ze klemde haar benen rond mijn hoofd en kwam kermend klaar. Ik had haar kale pruimpje zeker een kwartier geliefkoosd en dankbaar liet ze mij haar nagloeiende spleet vingeren en bekijken.

Ik was aan de beurt nu, zei ze. Ik ging op m'n rug liggen. M'n paal stond mooi stijf en ze had erge zin om me te beroeren. Ze nam hem zacht in haar mond en begon te slurpen en zuigen dat het een lieve lust was. Haar negligeetje hing goed open, zodat ik haar geile lijf uitgebreid kon bewonderen. Haar deinende borsten waren zalig om te zien. Ik hield het niet erg lang onder haar vragende blik, maar ik wilde me sparen... we gingen nu wat serieuzer werk aanvatten.

Ze kwam terug naast me liggen en door haar dunne japon kon ik haar ranke lichaam voelen. M'n staaf had het erg kwaad en haar poezelige handje bracht daar paradoxaal genoeg geen verandering in. Ik wilde haar zo erg neuken die avond… dat had ik nog niet veel eerder meegemaakt. Ze begon me heel langzaam af te trekken. Ik had het er moeilijk mee. Bijna als afleiding, zochten mijn handen haar borsten op en ze begonnen ze te kneden. Een hand ging richting haar halfzachte billen die ook een massagebeurt kregen. Hm…, het schrijnende gevoel in m'n pik werd gelukkig wat milder. Ondertussen ging ik op een van haar tepeltjes sabbelen en met haar achterste ging ze zachtjes wiegen alsof om me te lokken. Ik begon te spelen met haar meedeinende borsten en pakte ze lekker met m'n handen.

Het nachtponnetje ging uit en ik trok mezelf even af ondertussen. M'n eikel begon rood te zien, maar ze gaf me echter weinig tijd meer... Terwijl ze haar rug kromde, spreidde ze haar vagina zodat ik het roze vlees goed kon zien: een wachtend, vochtig spleetje waar mijn harde lul in thuishoorde!

Ik bracht mijn eikel tot vlak bij haar lipjes en duwde hem traag naar binnen. Ik wachtte nog even vooraleer ik m'n volle lengte opstuwde, want ze deed zich een beetje pijn aan me. Maar enkele kusjes en likjes later, liet ze mij volledig toe.

Ze nam mijn tubus met absoluut geen tegenzin in haar op.

Ik ging mijn tempo versnellen en ze deed haar dijen wijder open. Ik voelde dat ze kletsnat werd en ik paste mijn ritme aan haar aan. We besloten dat het tijd werd om van standje te wisselen. Ik ging op m'n rug liggen. M'n fiere pik stond rechtop en klaar om in haar door te dringen. Ze kwam bovenop mij zitten, leidde mijn lul in haar grotje en ging op en neer zitten wippen. Omdat ze lekker nat was, gleed m'n penis zalig naar binnen en buiten. Ik voelde me super-geil en ik had gewild dat het zo voor eeuwig zou kunnen doorgaan. Maar we wisselden terug en deze keer ging ik langs achter bij haar binnen. Ik zag haar billen over m’n neuk-buis glijden en lang ging het niet meer duren vooraleer ik m'n lading zou lossen. Ik wilde over haar gezichtje komen en ik vroeg het haar. Ze stemde in en positioneerde zich. Ze zou m'n zaad in vol ornaat over zich krijgen! Ik stond half recht en zij ging met haar hoofdje voor me zitten en begon me te pijpen. Het aanzicht van m'n mooiste pop die m'n paal zat af te zuigen, werd me echt te veel en ik liet me helemaal gaan. Ik voelde m'n hete lava vanuit m'n barstensvolle ballen door m'n penis stromen. Met een krachtige straal, spoot ik over haar wangen, haar ogen, haar open mond in en met een laatste stuip, spattend over haar tong.

Hm… heerlijk was dat, maar dat is niet wat we voor ogen hadden, of wel soms? Hoewel we nu beiden al waren klaargekomen, want we hielden het gewoonweg niet meer, kwam ons einddoel nu niettemin op ons af. Zij wilde iets bewijzen en ik wilde haar overtuigen! Ik zag de maan door de bomen schijnen en ik voelde de 'weerwolf' in me opkomen. Ze stond er dus op me haar andere neukgaatje ook te laten leren kennen en het was nu eindelijk zover. Ze was haar gaan opfrissen maar toog nu weer met veel gretigheid aan het werk: ze begon me diep en hartstochtelijk opnieuw heerlijk te pijpen. M'n paal groeide zienderogen daardoor... Weet je, een mannenpenis is niet gewoon rond in doorsnede. Er zit centraal onderaan een harde lob, een zwellichaam. Ook aan de zijkant zitten die en als je huid errond spant, krijgt je penis een erg gespierde aanblik. Ze nam hem terug uit haar mondje en bekeek het resultaat van haar zuig-werk: een keiharde klipper met een spannende paarse eikel en een openstaand spuitgaatje waar een druppel voorvocht uitkwam. Ze begon hem helemaal overlangs te likken zodat hij glinsterde in het maanlicht: lekker glad en klaar voor de daad.

Eerst ging hij nog haar kutje in. Dat gaatje kende ik nu goed ondertussen en gemakkelijk verdween m'n paal tussen haar zachte weefsels. We neukten even stevig door waardoor haar sappen ook goed begonnen stromen en naar buiten sijpelden. Dat kwam goed van pas. Het liep tussen haar billen waardoor haar poepgaatje werd bevochtigd. Ik kwam ondertussen met m'n wijsvinger tot aan haar kontje en begon het sterretje te masseren waarna ik hem naar binnen duwde. Ik maakte haar grotje goed nat en Myriam begon nu harder te kreunen. Ze genoot zonder weerga en vroeg me eindelijk om haar langs daar te neuken; “pak me in m'n lekkere kont, geilerd,” zei ze.

O, welk standje zouden we kiezen? Ofwel zou ze op knieën en handen voor me zijn komen zitten en haar heerlijke billen voor me hebben gespreid. Ofwel ging ze op haar rug, haar bekken gekanteld en benen gespreid. We gingen dat laatste doen... en nadat ik haar nog een diepe tongkus had gegeven, ging ze klaarliggen. Ik werd bijna bedwelmd door het idee alleen al, maar nu ging het er van komen! Ik draaide me op haar, mijn penis nog lekker hard door de neukbeurt.

Ik pakte het wel voorzichtig aan. Een dikke roede is nog wel iets anders dan een wijsvinger! Ik duwde mijn eikel tegen haar kringspier en goot er glijmiddel over. Ik wachtte even en zorgde er nog is voor dat alles vochtig was. Ik deed verder en zag m'n neuker langzaam maar zeker haar anus binnengaan. Hm…, wat spande dat heerlijk zeg! Haar bruinkleurige gaatje zat nu strak rond m'n harde steel; ik duwde hem verder naar binnen, dieper en dieper, tot m'n ballen haar billen raakten. We genoten beiden intens en begonnen te kronkelen en bewegen... hoe we het lekker vonden. Ik begon ze als een 'pro' te (kont)neuken; in het begin met kleine op en neerbewegingen, daarna met forsere halen. Ik begon haar opengestelde kutje te beroeren. Ik streelde haar glinsterende lippen en haar klitje. Ondertussen bleven onze lijven in en uit elkaar gaan. Ik nam wat meer glijmiddel... nu gingen we echt als een geoliede machine. Mijn stoten werden feller en haar poepgaatje nam ze gewillig. Wat een hemelse rit!

Door dat ik diep in haar binnenste zat en met haar knopje speelde, kwam Myriam kreunend klaar. Ook ik hield het niet veel langer. Door dat haar bilspieren zich om mijn lul spanden, werd hij gekneed als een warme hand. Ik trok me snel terug en spoot m'n geile zaad over haar buik en borsten. Ook haar gezicht en haren kregen een deel.

Goh, heerlijk was dat.

Het was tijd om wat na te praten en de maan door de bomen te zien zakken. En in de badkamer bleek er niets aan de hand!

Muab'dib

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

Het doet mij genoegen om hier weer een nieuwe auteur te mogen verwelkomen.
Liefs
My
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1318