Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

DOUCE FRANCE

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers di, september 06, 2016 14:53:42

DOUCE FRANCE

Met enkel haar slipje aan ligt Ria op bed te soezen in kamer nr.2 van ‘les Romarins’, de B&B waar ze gisteren met Jan is aangekomen na een dagreis met de TGV tot in Valence, twintig kilometer hier vandaan. Ze komen de mobilhome van Ludo, Jans jongere broer, ophalen. Op bezoek bij Johan en Linda, uitbaters van ‘les Romarins’ en vrienden van de familie, is Ludo een week geleden tijdens een fietstochtje gevallen en heeft daarbij zijn schouder gebroken.

Enkele dagen nadien is hij, vergezeld van zijn vrouw, per ambulance naar huis gebracht, de mobilhome noodgedwongen achterlatend wegens een dispuut met de verzekering. Jan heeft toen voorgesteld dat hij en Ria de mobilhome zouden ophalen en ze de terugreis naar huis zouden opvatten als een extra weekje vakantie en een gelegenheid om Frankrijk eens op een andere manier te ontdekken.

Half september, is het hier in de Provence nog altijd warm. Na de lunch in de schaduw van de oude plataan naast het huis, hebben ze hun kamer opgezocht waar het achter de gesloten lavendelkleurige luiken heerlijk koel is. Ze hebben het huis voor zich alleen want er zijn geen andere gasten en Johan en Linda zijn een halfuur geleden naar de stad getrokken voor inkopen.

Ria voelt zich een beetje loom, waarschijnlijk te wijten aan de warmte en een paar glaasjes van de heerlijke rosé bij het eten. Ze slaat Jan gade die in de weer is met zijn videocamera. Hij loopt er naakt bij. Haar blikken glijden over het haar nu al zo vertrouwde pezige lichaam met de strakke kont, de grijs behaarde borst en buik en blijven hangen bij ‘de prins’ zoals ze Jans penis is gaan noemen. Die hangt als een dikke worst gezwollen tussen zijn benen met eronder de door de warmte zeer laag in hun zak hangende ballen. Ze voelt haar kutje samentrekken als ze eraan denkt dat ze ‘de prins’ die er nu nog wat slapjes bij hangt straks in haar gaat voelen. Jan heeft haar deze middag immers gezegd dat zij na het eten ‘prinselijk bezoek’ mag verwachten.

Terwijl hij de videocamera installeert op de commode kijkt Jan met toenemende begeerte naar Ria’s uitnodigende lichaam. Tot vorig jaar heeft hij er enkel kunnen van dromen zijn mooie buurvrouw ooit te neuken, nu vrijen ze wekelijks, soms meerdere keren. Het gemis aan seks die ze beiden door omstandigheden hebben moeten ervaren de voorbije jaren is lang goed gemaakt.

Gans de voormiddag al loopt hij er hitsig, opgewonden bij met een zeurderig gevoel in zijn ballen, opkomende erecties en de dwingende drang om zijn zaad te lozen. Het is begonnen deze morgen toen hij rond 6.30u opstond –Ria sliep nog- om te gaan joggen. Toen hij zo stil als mogelijk door de gang voorbij de privé slaapkamer van Johan en Linda kwam had hij van daaruit de onmiskenbare geluiden gehoord die gepaard gaan met een vrijpartij. Ongewild had hij door de smalle opening van de op een kier staande slaapkamerdeur gezien hoe Linda ‘doggystyle’ genomen werd door Johan.

Tijdens het lopen was het beeld van het vrijend echtpaar en hun gehijg en gekreun door zijn hoofd blijven spoken en was het idee gegroeid om bij zijn terugkeer Ria ook een beurt te geven.

Niet vertrouwd met de omgeving was hij helaas langer weg geweest dan gepland en zat Ria tot zijn ontgoocheling al met Johan en Linda in de keuken aan de koffie toen hij terug was. Hij had wel gemerkt dat Linda er blij gezind bij liep. Van neuken met Ria was er niets meer in huis gekomen omdat zij na het ontbijt Linda had geholpen met het patroon voor een kleedje.

Als Jan de camera op haar richt en ze het rode opnamelampje ziet aangaan, trekt Ria haar slipje uit en spreidt ze wulps haar benen, zo Jan een goed zicht biedend op haar verlangende, al slijmerig kutje. Dat verlangend kutje is het gevolg van het feit dat Jan haar deze middag, toen ze voor het eten nog even gingen zwemmen, heeft opgegeild toen hij haar in het zwembad zijn wedervaren van deze morgen heeft verteld. In het water had Jan haar een keiharde erectie laten voelen. Dat had haar direct op temperatuur gebracht en gezorgd voor de nodige onrust in haar onderbuik, alsook voor gespannen borsten en harde tepels tijdens de lunch en erna.

Ria ziet de geile blik waarmee Jan naar haar kruis lonkt en merkt hoe er beweging in ‘de prins’ komt. Begeerlijk kijkt ze toe hoe die zich met kleine schokjes opricht tot hij licht naar boven gebogen fier overeind staat, de met bloed gevulde aders goed zichtbaar op de schacht. Ze ziet ook hoe Jans ballen optrekken en zijn balzak verstrakt. Een warme gloed en een golf van geilheid trekken door haar lichaam. Het hart klopt haar in de keel en de spanning in haar borsten en tepels neemt nog toe als ze ziet hoe Jan uitdagend de voorhuid van de machtige, stijve ‘ prins’ enkele malen naar achter trekt. Daardoor komt de donkere eikel, blinkend van het voorvocht, volledig bloot. Haar kutje trekt samen bij de gedachte dat die stompe kop haar straks gaat spiesen.

Terwijl Jan zijn ballen met een hand optilt zegt hij op een gemaakt plechtige toon.

“Beste mevrouw, ik heb momenteel een hoeveelheid zaad van de beste kwaliteit in de aanbieding, bent U soms geïnteresseerd? De levering kan onmiddellijk en gratis gebeuren.”

“Onnozelaar,” proest Ria het uit als Jan naast haar op bed knielt en haar teder kust. Zijn tong dwaalt verder langs haar hals naar haar borsten. Hij likt en bijt even zacht in de stijve tepels en gaat dan verder naar beneden haar buik kussend en likkend tot aan de donker behaarde venusheuvel. Hij richt zich op en trekt haar bij de benen naar de rand van het bed. Knielend op de vloer voor het bed, duwt hij haar benen wijd uiteen en begint de zachte binnenkant van haar dijen te likken vanaf de knieholte tot aan haar kruis daarbij vermijdend haar kutje te raken. En passant blaast hij enkel eens op haar lipjes. Intussen gaat hij even met één en dan met twee vingers in haar kut. Jan gromt goedkeurend als hij voelt hoe nat en glad ze al is, klaar om genomen te worden en zijn zaad te ontvangen.

Zuchtend van opwinding geniet Ria van de strelingen en van het vingeren. Ze heft verlangend haar bekken, ze neemt Jans hoofd vast en duwt het in haar kruis. Ze kreunt en haar buik schokt als Jan met een lange haal traag van beneden naar boven met zijn tong over haar kutje gaat zonder daarbij haar klitje te raken. Als hij zijn tong vlug tussen haar lipjes beweegt en eindelijk ook haar klitje beroert klemt ze zijn hoofd tussen haar dijen. Met trillend lichaam en kreunend van genot ondergaat ze de liefkozingen en als Jan zijn tong diep in haar duwt en vervolgens haar lipjes en klitje naar binnen zuigt heft ze woest haar bekken en komt kreunend en schokkend klaar, Jans hoofd weg duwend.

Jan stelt zich recht. Zijn penis en ballen strelend kijkt hij neer op Ria die met een hand tussen de benen geklemd, met half gesloten ogen nageniet van haar orgasme. Hij ziet haar natrillende lichaam, de op en neergaande borsten met de donkere opgerichte tepels. Als Ria de ogen opent glimlacht ze gelukzalig en opent ze geil, uitnodigend haar benen. ‘De prins’ wipt omhoog.

De drang om Ria te nemen en zijn zaad in haar kutje te lozen wordt stilaan onhoudbaar. Als ze zich opricht en met een teder gebaar zijn ballen heft en zacht zijn eikel likt scheelt het niet veel of hij komt klaar.

“Niet doen schat, kom,” zegt Jan terwijl hij op het bed gaat liggen, Ria tegen zich aan trekkend zodat ze in de lepeltjeshouding liggen. Ria heft haar bovenliggend been, grijpt de keiharde, hitsig trillende ‘prins’ en plaatst de dikke eikel tegen haar verlangende kut, waarop Jan zacht grommend met een korte beweging vanuit de lenden haar penetreert. Ria kreunt luid en hapt even naar adem als ze voelt hoe de harde warme stijve in haar dringt en haar kutje open rekt en vult. Ondanks de vele keren dat ze ‘het’ al hebben gedaan is het nog altijd een sensationele gewaarwording als dat goddelijke ding in haar dringt.

Even blijft Jan stil in Ria, genietend van het mooie intieme moment van het binnendringen in de vochtig, warme kut van zijn lief. Dan begint hij langzaam te stoten, terwijl met zijn rechterhand Ria’s tepels, buik, gezwollen lippen en klit strelend. Ria geniet van de diepe stoten van de penis. Ze streelt Jans balzak, die nu heel strak rond zijn opgetrokken gezwollen ballen zit. Ze weet dat Jan bijna gaat komen en zijn zaad in haar gaat lozen. Kreunend en zwaar hijgend voelt ze de warme gloed die diep in haar ontbrandt; hoe haar kut samentrekt rond de penis en hoe de spanning in haar borsten en buik nog toeneemt als Jan harder en sneller begint te stoten en in haar tepels knijpt. Het antieke bed kraakt vervaarlijk mee op het ritme van hun heftige bewegingen.

Het gekreun van Ria, de krimpende kut rond zijn penis en de toenemende prikkeling van zijn eikel zorgen ervoor dat de sinds deze morgen opgebouwde spanning in zijn lichaam explodeert. Krachtige samentrekkingen van de spieren in zijn onderbuik zorgen voor een golf van genot wanneer hij zijn zaad voelt stuwen en het verlossende en heerlijke moment van de zaadlozing er is. Luid kreunend en schokkend stoot hij zijn harde penis diep in de nu heftig met haar kont tegen stotende Ria, die het uitschreeuwt als ze voelt hoe Jan zijn zaad straal na straal in haar buik spritst. Heftig haar klit wrijvend en onverstaanbare klanken uitstotend komt ze een paar tellen ook klaar.

Enkel het zachte zoemen van de videocamera en het tsjirpen van de krekels buiten verbreken de stilte in de kamer als ze voldaan, uithijgend, in elkaar versmolten blijven liggen. Ria voelt de tintelingen van het wegebbend orgasme en het verschrompelen van de penis in haar terwijl Jan met haar tepels speelt en haar flanken streelt. Als hij zich over haar buigt en haar teder op de mond kust floept zijn penis uit Ria. Ze voelt hoe het zaad uit haar lekt.

Gelukkig heeft ze vooraf een grote handdoek op bed gelegd. Ze verwondert zich er iedere keer weer over hoeveel zaad Jan spuit. Een enorm verschil met haar ex indertijd waarbij het telkens slechts om een kwakje ging. Enkele weken terug, toen zij met een ontsteking sukkelde en ze niet konden neuken, heeft ze tijdens een wandeling Jan ergens op een verlaten landweg afgetrokken. Toen heeft ze kunnen vaststellen hoeveel en met welke kracht hij zijn zaad spritst.

Ria richt zich op en drukt een zoen op de slappe ‘prins’ die vredig en verschrompelend op Jans buik ligt. Als ze zich met de handdoek tussen haar benen geklemd naar de badkamer begeeft hoort ze autoportieren dichtslaan. Johan en Linda zijn terug.

De derde dag na hun vertrek uit ‘les Romarins’, waar zij twee dagen hebben gelogeerd, hebben ze op de middag halt gehouden op het pittoreske dorpspleintje van Saint Hippolyte in de Bourgogne. In de schaduw van de oude lindebomen hebben ze genoten van het stokbrood, de kaas en de wijn die ze onderweg hebben gekocht. Jan heeft zich beperkt tot één glaasje want hij moet straks terug rijden.

De voorbij dagen hebben ze de route gevolgd die Jan heeft uitgestippeld via nationale en hoofdzakelijk departementale wegen, genietend van het mooie weer en de steeds wisselde landschappen. Af en toe houden ze halt om een kopje koffie te drinken of iets te eten op een leuk terrasje. Zonder problemen hebben ze tot nu toe iedere avond een geschikte staanplaats gevonden voor hun mobilhome.

Na het eten blijven ze nog even zitten, genietend van de rust op het pleintje en het mooie uitzicht op de vallei beneden hen. Het lijkt wel of het dorp is uitgestorven, niets of niemand is te horen of te zien. Als ze beginnen met het opbergen van hun tafeltje en stoelen wordt de stilte plots verstoord door een tractor met aanhangwagen die het pleintje komt opgereden en halt houdt voor de oude hoeve aan de overkant. Een atletische veertiger springt galant uit de tractor en stapt de half openstaande toegangspoort van de hoeve binnen.

Even later is hij terug gevolgd door een jonge vrouw die een paard aan de teugel leidt. Terwijl de vrouw het paard vastmaakt aan een ijzeren ring in de hoevemuur opent de man het luik achteraan de aanhangwagen en leidt een mooi glanzend zwart paard naar buiten.

“We gaan hier nog wat zien” zegt Jan.

“Hoe bedoel je?” Vraagt Ria.

“Wel, ze gaan de merrie laten dekken,” zegt Jan.

Van het ogenblik dat de hengst, een ‘Percheron’ weet Jan, de merrie opmerkt begint hij te hinniken en te snuiven. De eigenaar heeft alle moeite om het briesende, zenuwachtig trappelend paard, in bedwang te houden.

“Wat een ding,” zegt Ria luidop, als ze de enorme penis opmerkt, bengelend tussen de benen van de hengst.

Ze gaan wat dichterbij staan. Ria met de rug tegen Jan aanleunend en hij haar middel omvattend, kijken ze toe. Ria heeft dit nog niet meegemaakt, Jan wel, vanaf zijn jeugd al op de boerderij van zijn oom. Gefascineerd kijkt ze toe hoe de paarden elkaar besnuffelen en de hengst de flanken en de benen van de merrie likt. Dit gaat zo een tijdje door. Het lijkt wel een voorspel bij mensen.

“Het is bijna zover,” zegt Jan als de hengst met een gekrulde bovenlip zijn hoofd in de lucht steekt. Zijn woorden zijn nog niet koud of de hengst springt op en bestijgt de merrie. Ria ziet hoe de penis van de hengst nu stokstijf, trillend de kling van de merrie zoekt en wanneer hij die gevonden heeft, haar met één stoot penetreert. De hengst stoot nog enige keren en blijft dan, in haar schoft bijtend, stil op de merrie liggen. De hengstenhouder zegt iets tegen de jonge vrouw die giechelend antwoordt. Ria kan niet verstaan wat ze zeggen maar ze kan denken waarover het gaat.

Als de hengst zich van de merrie laat glijden, ziet Ria hoe er nog een grote straal sperma uit zijn penis druipt.

“Al een geluk dat ik zo niet mors,” zegt Jan. Ze voelt hoe hij zijn onderlijf tegen haar kont duwt. Ze duwt even terug. Als de Fransman de hengst, die nu gekalmeerd is, terug naar de aanhangwagen leidt werpt hij hen een vettige knipoog toe.

“Dat is ook wel een stud,” zegt Jan, waarop Ria hem een stomp in de ribben geeft. Het ganse gebeuren heeft wel wat teweeg gebracht bij haar, behoorlijk opgewonden voelt ze prettige tintelingen in haar stijf geworden tepels en haar kutje.

Wanneer ze een halfuurtje later weer op weg zijn merkt Jan dat Ria onrustig heen en weer schuift op haar zitje, af en toe zuchtend.

“Scheelt er iets,” vraagt hij.

“Nee, niets,” zegt Ria. Doch de blik waarmee ze hem aankijkt verraadt haar. Jan herkent die blik maar al te goed. Hij weet dat ze opgewonden, heet is. Hij merkt het ook aan de blos op haar wangen. Als hij zijn hand op haar blote dij legt en onder haar rokje verder omhoog naar haar kruis gaat zucht Ria en spreidt ze haar benen. Jan voelt hoe vochtig het kruis van haar broekje is.

“Mm…,” zegt hij.

Ria komt nu vlak naast hem op de middelste zitplaats zitten en zonder omwegen opent ze de knoop en rits van zijn short en grijpt met volle hand in Jans boxer. Ze haalt ‘de prins’ en de balzak er uit. Jan kreunt als ze de zachte voorhuid enkele malen nogal heftig naar beneden stroopt. Ze voelt de penis zwellen in haar hand en in een paar tellen is hij keihard. Jans onderbuik trekt hitsig samen.

Al een geluk dat ze op een stuk rechte weg met weinig verkeer midden de wijngaarden rijden, want Jan kan door wat zich tussen zijn benen afspeelt nog moeilijk zijn aandacht bij de weg houden. Als hij opzij van de baan een veldweg opmerkt die naar één van die typische schuurtjes leidt die her en der in de wijngaarden staan, slaat hij af en rijdt hij tot bij het schuurtje, waar hij stopt en de motor afzet. Voor het uitklappen van het bed in de mobilhome is er even geen tijd. Jan neemt een reisdeken uit het kastje boven zijn hoofd.

“Kom,” zegt hij en stapt uit. Ria die weet wat er gaat volgen ontdoet zich snel van haar broekje.

Jan spreidt de deken uit op het gras tussen de sparren naast het schuurtje. Ria ziet hoe zijn stijve penis opwipt als hij zich ontdoet van zijn short en boxer. Zij stapt uit haar rokje en knielt voor Jan op de deken. Ze hapt met haar mond naar ‘de prins’ en neemt hitsig de dikke eikel in haar mond, intussen Jans harige zak met de forse ballen strelend. Jan neemt haar hoofd vast en geniet zacht kreunend van de pijpbeurt die hem te beurt valt. Als de opwinding te groot wordt duwt Jan haar hoofd weg. Ria kijkt Jan met een wazige, smekende blik aan, “geef het mij!” Zegt ze met hese stem, wild van verlangen naar een gevuld kutje.

Steunend op ellebogen en knieën, met wijd gespreide benen en een holle rug, zet ze zich neer, haar kutje open en kwetsbaar voor de stijve harde ‘prins’ die haar zo dadelijk gaat penetreren. Jan knielt tussen haar benen en schuift haar topje omhoog zodat hij bij haar borsten kan. Hij stopt meteen twee vingers in Ria’s natte kut. Ze kreunt en draait met haar kont als Jan doorgaat met vingeren. Als hij zijn vingers terugtrekt ruikt hij er even aan en snuift de opwindende geile geur van Ria’s kutje op. Hij stroopt zijn voorhuid achteruit en haalt de gezwollen donkere eikel even door Ria’s lipjes. Dan, met één forse opwaartse stoot, dringt hij in haar. Ria kreunt luid, het lijkt wel alsof Jans penis nog dikker en langer is dan anders. Even flitst het beeld van de hengstenpenis door haar hoofd.

Rechttoe rechtaan, met korte felle stoten vanuit de lenden neukt Jan Ria die al maar luider jammerend, met heen en weer slaande borsten de stoten opvangt. Na amper enkele minuten explodeert ze. Hevige contracties schieten door haar kut en buik en stralen uit over gans haar lichaam. Wild schokkend, met haar kont draaiend, komt ze kreunend klaar. Drie, vier forse stoten van Jan, die steeds dieper in Ria’s kut wil dringen, zorgen ervoor dat ook hij komt. De spieren in zijn onderbuik trekken krampachtig samen en bronstig grommend, sidderend, leegt hij zich in Ria’s hete kut, genietend van het zalige gevoel van het zaad dat in golven door zijn penis stuwt.

Haar flanken en kont strelend trekt Jan zich terug en zittend op zijn hielen kijkt hij toe hoe zijn zaad uit Ria’s open staande kutje druipt en op de deken valt. Het is een geil zicht.

“Bonjour!” Klinkt het plots. Geschrokken veren Ria en Jan recht. Een paar meter van hen af staat een man naar hen te kijken. Ria graait naar haar rokje en in haar blote kont, met een hand tussen haar benen, is ze in een paar sprongen bij de mobilhome.

“Bonjour,” zegt Jan terwijl hij zijn boxer en short aantrekt. Hij merkt hoe de man naar zijn verslappende penis staart.

“Je suis le propriétere,” zegt de man met zijn arm een gebaar makend naar de wijngaard, waarop hij zich omdraait en weggaat. Hij keert zich nog even om. “Elle est très belle ta femme, et elle baise bien” zegt hij en verdwijnt achter het schuurtje.

Ria zit in haar blote kont haar kutje schoon te vegen met een tissue als Jan de mobilhome instapt. Ze slaakt een zucht en kijkt Jan vragend aan,

“Vanwaar kwam die zo ineens, stond die daar al lang?” Vraagt ze.

“Weet ik veel. Hij zegt dat hij de eigenaar is van de wijngaard. Ik hoop dat hij genoten heeft van de vertoning,” zegt Jan lachend. Ria trekt haar broekje en rok aan. Jan buigt zich naar haar en kust haar teder op de mond.

“Hij heeft gezegd dat je een mooie kont hebt” zegt hij grinnikend.

“Zot!” Zegt ze.

Een week na hun vertrek uit ‘les Romarins’ zijn ze in de omgeving van Parijs aanbeland. Het is hun eerste dag met regen. Tegen de avond komen ze aan in Mareuil. Dicht bij het centrum vinden ze langs de rivier een rustige standplaats voor de mobilhome.

Voor hun waarschijnlijk laatste avond op Franse bodem besluiten ze zichzelf nog eens te verwennen en ze zoeken het restaurantje op dat ze bij het binnenrijden van het stadje hebben opgemerkt.

Het ‘Relais de la Poste‘ is een oude afspanning in vakwerk, daterend uit de tijd van Napoleon en wordt uitgebaat door een jong koppel. Het eten is uitstekend alsook de bijpassende wijn, hen aangeraden door de jonge, vriendelijke bazin Gloria. Op deze vrijdagavond is het niet zo druk. Als Gloria hen na het eten een drankje van het huis aanbiedt en bij hen komt zitten blijven ze nog even gezellig babbelen.

Het regent nog altijd als ze even over elf uur het restaurant verlaten. Gelukkig hebben ze in de mobilhome een paraplu gevonden die nu goed van pas komt. Dicht tegen elkaar aan onder de paraplu lopen ze welgezind naar de mobilhome die eenzaam op de standplaats staat. Onderweg heeft Jan gemerkt dat Ria ietwat onvast te been is. Dat belooft voor straks want als ze een glaasje op heeft is Ria in bed nog heviger dan gewoonlijk en hij is nog wat van plan.

Terwijl Ria zich uitkleedt en nog even naar het toilet gaat sluit Jan zijn videocamera aan op de TV. Als ze terug komt ziet Jan hoe haar grote tepels tegen de stof van haar dunne doorzichtige nachtkleedje prikken. Samen kruipen ze in bed. Jan naakt zoals steeds. Ria besluit eerst nog wat te lezen. Stilzwijgend zoekt Jan de beelden op die hij opgenomen heeft in ‘les Romarins’.

Ria is verdiept in haar boek als haar aandacht plots getrokken wordt door gehijg en gekreun. Ze kijkt over de rand van haar leesbrilletje naar de TV en ziet tot haar stomme verbazing zichzelf met de benen wijd op bed liggen terwijl Jan haar beft. Plots beseft ze dat het hun vrijpartij is die Jan opgenomen heeft in ‘les Romarins’. Haar interesse is gewekt en ze legt haar boek opzij. Het is dan ook de eerste keer dat ze zich zelf zo bezig ziet en het zorgt voor een opstoot van geilheid.

Ria voelt Jans hand onder haar kont en hoe hij probeert haar broekje uit te trekken. Ze heft haar heupen, stroopt haar broekje af en gooit het op de grond. Haar slaapkleedje volgt dezelfde weg. Jan heeft nu vrije toegang tot haar kut die hij zacht met zijn vingertoppen streelt. Ria ziet zichzelf op TV heftig klaarkomen als Jan haar beft. Ze voelt hoe haar tepels verstijven en een signaal naar haar natter wordende kut sturen. Jan zit intussen al met twee vingers in haar. Ze kreunt en heft verlangend haar bekken. Ze werpt het beddengoed van hen af en grijpt naar ‘de prins’ die stijf en dik gezwollen op Jans buik ligt.

Elkaar hitsig likkend, zoenend, strelend, vingerend, kijken ze naar het scherm en het windt hen beiden uitermate op zichzelf bezig te zien. Ria’s kut trekt krampachtig en verlangend samen als ze ziet hoe Jan haar penetreert en neukt en hoe ze beiden heftig klaarkomen. Ze richt ze zich op en gaat steunend op één voet en knie schrijlings over Jan zitten. Ze neemt ‘de prins’ en begint de harde eikel heen en weer tussen haar lipjes te wrijven. Jan kreunt. Zwaar hijgend, met open mond laat Ria zich dan tergend traag op Jans stijve knots zakken totdat die volledig in haar kut zit en ze op beide knieën schrijlings op Jan zit. Ze wriemelt even tot haar kutje zich heeft aangepast aan de penis en begint dat traag op en neer te bewegen.

Jan kijkt naar het rood aanlopend gezicht van Ria, die met gesloten ogen en open mond op hem zit en naar haar prachtige spitse borsten met de donkere tepels die meedeinen op het ritme waarmee ze hem berijdt. Ria kreunt als hij haar borsten kneedt en haar stijve tepels tussen duim en wijsvinger draait. Ze laat zich achterover zakken en zoekt met haar handen steun op Jans dijen. Haar tepels priemen nu mooi omhoog. In die positie heeft Jan ook een goed zicht op haar slijmerige mooi behaarde kutje dat zijn penis omsluit. Hij ziet hoe haar klitje gezwollen vooruit steekt. Met zijn duim begint hij het knobbeltje te masseren, steeds vlugger. Ria jammert. Ze recht zich en begint in een steeds sneller tempo op Jan te wippen. Haar lichaam blinkt van het zweet en Jan ziet hoe haar buik spastisch samentrekt als ze met een luid klaaglijk gejammer schokkend klaar komt.

Jan wentelt Ria van zich af en draait haar op de buik. Hij spreidt haar billen en kijkt naar het openstaand kutje met de dieprode lipjes en het witte, slijmerige vocht in het haar er rond. Hij gaat schrijlings over haar zitten, positioneert ‘de prins’ en drijft hem ongenadig in Ria die luid kreunend met haar handen in de lakens klauwt. Slechts enkele diepe stoten zijn nodig om hem ook te doen exploderen. Terwijl de regen monotoon neervalt op het dak van de mobilhome loost hij kreunend en sidderend van genot hitsig zijn zaad in de vrouw van wie hij houdt.

Een late wandelaar die nog even zijn hond uitlaat hoort het gekreun afkomstig uit de mobilhome, blijft even staan en vervolgt dan glimlachend zijn weg.

Doom & Gloom

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1654

BAL POPULAIRE

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers do, september 01, 2016 15:11:46

BAL POPULAIRE

De kille bries die door het openstaande raam naar binnen stroomt, doet Ria ontwaken. Enkel tot haar middel met een laken bedekt, voelt ze hoe de kilte voor kippenvlees op haar lichaam zorgt en haar tepels doet verstijven. Ze kijkt opzij naar Jan die rustig ademend op zijn rug naast haar ligt te slapen, zijn behaarde borst in een gelijkmatig tempo op- en neergaand. Ook hij ligt er met ontbloot bovenlichaam bij, het is immers een zeer zwoele nacht geweest, het gevolg van de aanhoudende warmte van de voorbije dagen. Steunend op één elleboog kijkt Ria over Jan heen op de klokradio. 8:05 geeft het scherm aan. Ze licht even het laken op en kijkt naar Jans geslacht, naar de penis die naar links gevallen nietig en slapjes op de harige zak rust. Teder legt ze er haar hand op. Als een volgende windstoot de overgordijnen doet opbollen, trekt ze het laken over hen heen. Heel in de verte rommelt de donder.

Luisterend naar het naderend onweer denkt Ria terug aan gisteren. Hoe ze na een tiendaagse vakantie aan de Costa samen met haar oudere zus Annie rond deze tijd is opgestegen van de luchthaven van Alicante. Ze glimlacht als ze eraan denkt hoe ze voorlaatste nacht van hun verblijf de kamer voor zich alleen heeft gehad omdat Annie was meegegaan met Pedro, de barman van het hotel. Ze kenden de charmante Pedro al van het jaar voordien toen ze in hetzelfde hotel logeerden. Toen al had hij geprobeerd om Annie te versieren doch die was niet ingegaan op zijn avances. Nu wel. Blijkbaar in hoge nood en na een paar glaasjes stimulerende cava was ze na het sluiten van de bar met de tien jaar jongere Pedro meegetrokken naar diens kamer.

Pas ‘s morgens vroeg was Annie terug komen opdagen. Afgepeigerd was ze als een blok in slaap gevallen om pas na de middag op te staan. Toen ze nadien aan het zwembad lagen had zij Ria haar belevenissen van de voorbij nacht in geuren en kleuren verteld. Op het vlak van seks hebben beide zussen nooit geheimen gehad voor elkaar en Annie had verteld hoe Pedro haar meerdere keren als een onvermoeibare Spaanse volbloedhengst had genomen met zijn lange dunne penis en haar daarbij alle hoeken van de kamer had laten zien. Ze had er een ietwat schrijnend kutje aan over gehouden. Het relaas van haar zus had Ria niet onberoerd gelaten. Ze had Annie toevertrouwd dat ze dringend ook een goede beurt nodig had. De onrust in haar onderlichaam en het verlangen naar seks met Jan hadden haar sindsdien niet meer los gelaten.

Toen ze gisteren in de namiddag thuis kwam was Jan er niet. De avond tevoren had hij haar aan de telefoon gezegd dat hij zijn neef ging helpen bij het binnenhalen van de oogst. Hij ging er wel voor zorgen tijdig thuis zijn om zoals afgesproken met haar naar het jaarlijks ‘bal populair’ op het dorpsplein te gaan. Door een panne aan de maaidorser was het oogsten echter uitgelopen en was er amper tijd geweest voor een douche en een snelle hap toen Jan thuis kwam. Bovendien konden haar vroegere schoolvriendin Gerda en diens man Guido, met wie ze hadden afgesproken, ieder moment aan de bel hangen. Het weerzien was ondanks het verlangen naar elkaar zodoende beperkt gebleven tot een innige omhelzing en wat oppervlakkig gescharrel.

Bij hun aankomst op het dorpsplein was de feesttent al aardig gevuld. Ze hadden nog plaats gevonden niet al te dicht bij het podium zodat een deftig gesprek mogelijk bleef. Het weerzien met de vrienden van weleer en de leuke babbel onder het genot van een lekker wijntje hadden voor een gezellige sfeer gezorgd. Het coverbandje mocht er wezen en zorgde ervoor dat de dansvloer voortdurend goed bezet was. Toen ze een traag nummer inzetten had Jan haar meegenomen om te dansen. Het was geleden van de tijd dat ze met hun respectieve wederhelften naar hier kwamen dat ze nog met elkaar hadden gedanst. De manier waarop Jan haar lichaam tegen zich aandrukte, de strelende handen op haar kont, de knie die hij tussen haar dijen perste zodat zijn bovenbeen tegen haar kruis drukte, hadden voor tintelingen in haar tepels en haar kutje gezorgd.

Toen ze ook iets hard meende te voelen tegen haar bovenbeen had ze, gebruikmakend van het gedempte licht op de dansvloer, haar hand tussen hun lichamen gebracht en had ze het gevoeld; Jan had een joekel van een stijve. Toen ze even over de bult in zijn broek wreef had hij haar glimlachend aangekeken en toegefluisterd; “straks krijg je die in je kutje.”

De subtiele strelingen en het geile gefluister onder het dansen hadden ervoor gezorgd dat ze de rest van de avond had doorgebracht met een van opwinding gloeiend lichaam, gespannen borsten, harde tepels en een naar een penis hunkerend kutje.

Ze was zo geil, dat toen ze naar het toilet ging zij bijna klaar was gekomen toen ze bij het afdrogen van haar kutje haar klitje en lipjes had beroerd. Met een vinger in haar slijmerig warme gleufje was ze een paar ogenblikken met dicht geknepen benen blijven zitten, waarna ze haar natte broekje had uitgetrokken, en het in het plastic zakje had gestopt dat ze altijd bij zich in haar handtas had. Toen ze bij de volgende dans Jan had toevertrouwd hoe heet ze was en ze geen slipje meer droeg, had zij gevoeld hoe hij tevergeefs bovenop haar rokje naar de zoom van haar broekje had gezocht.

“Heet teefje” had hij gezegd, zijn bovenbeen nog harder tegen haar kruis drukkend.

Nadat Gerda en Guido, die nog een rit van een half uur voor de boeg hadden, rond middernacht afscheid hadden genomen waren zij na een laatste glaasje te voet naar huis gekomen, een wandeling van twintig minuten. Met Jans arm over haar schouder, hadden ze de kortste weg genomen via het schaars verlichte pad langs de sportvelden, tot waar zo nu en dan nog een flard muziek vanuit de feesttent doordrong.

Haar rechterborst knedend bovenop haar blouse had Jan haar tijdens het stappen gezegd hoezeer hij haar had gemist, hoe hij naar haar verlangde om met haar te vrijen en hoe hij haar eenmaal thuis zou nemen. Hij had de twee bovenste knoopjes van haar blouse geopend en was na wat gefriemel in haar decolleté met twee vingers in haar beha geraakt waar hij de gezwollen harde tepel had gevonden die hij tussen zijn vingers was beginnen masseren. Het kneden van borst en tepel had voor ‘stroomstoten’ naar haar al kletsnatte kutje gezorgd. Door niets of niemand gestoord waren ze door de stille nacht verder gestapt, beiden hevig naar elkaar verlangend.

Ter hoogte van de kantine van de tennisclub had Jan zich even afgezonderd om te plassen. Zij, die het zien van een plassende man altijd al als opwindend had ervaren, had toegekeken hoe Jan een paar meter van haar, al dan niet opzettelijk naar haar gekeerd, zijn gezwollen penis had tevoorschijn gehaald en was beginnen plassen. In het schijnsel van de dichtstbijzijnde straatlantaarn had ze met een van opwinding snel kloppend hart alles goed kunnen gadeslaan. Toen ze zag hoe Jan zijn penis afschudde was zij, zich geen blijf meer wetend met haar hitsigheid, tot bij hem gegaan en had ze hem meegetrokken naar de voorkant van het gebouwtje, onttrokken aan het zicht van op het pad. Hem heftig zoenend had ze gulzig haar hand in zijn boxer gestopt, woelend in zijn schaamhaar, zijn ballen en penis strelend.

“Ik wil je nu in mij voelen”, had ze gezegd, de intussen keiharde penis en ballen bevrijdend. Ze had gekreund en hitsig haar been rond Jans middel geslagen toen hij met zijn hand onder haar rokje ging en haar druipnatte kutje met zijn vingers penetreerde.

Jan had haar naar de picknicktafel onder de luifel van de kantine gedwongen en toegefluisterd dat hij haar langs achter ging nemen. Met haar rokje opgeschort tot aan haar middel, de benen wijd en de kont achteruit had ze de randen van de tafel gegrepen. Trillend van verlangen, had ze gevoeld hoe Jan zijn stijve tegen haar kut had gepositioneerd. Toen hij snel en ongeremd met een forse opwaartse stoot in haar drong had ze gesmoord gekreund van genot toen haar kutje werd opgerekt door de dikke harde penis. Zwaar hijgend, had ze het harde stoten van de penis in haar smachtende kut ondergaan. Het kletsen van Jans onderbuik tegen haar kont bij iedere stoot en haar ingehouden gekreun waren het enige dat de stilte had verstoord. Ze had eindelijk het opgekropte verlangen van de voorbije dagen kunnen loslaten en terwijl golven van genot door haar hitsige, hete lijf gierden had ze gevoeld hoe haar kut zich sloot rond de pompende penis.

Ze was zacht beginnen jammeren toen het er plots was, dat onbeschrijfelijke gevoel, ontbrandend in haar onderbuik, dat haar baarmoeder en kut deed samentrekken. Schokkend, een diep gegrom uitstotend was ze klaar gekomen terwijl haar kut zich ritmisch samentrok rond de goddelijke penis. Ze had het zwellen en het pulseren ervan gevoeld toen Jan ingehouden kreunend na een laatste diepe stoot in haar klaarkwam en zijn zaad haar kut vulde.

Voorover liggend op de tafel en terwijl het sperma uit haar droop nadat Jans penis uit haar was gefloept had ze gehoord hoe er op het pad enkele meters van hen vandaan een paar fietsers luid pratend voorbijkwamen.

Een harde donderslag doet Ria uit haar overpeinzingen opschrikken. Jan ligt nog steeds met gesloten ogen naast haar. Ze voelt hoe zijn penis door haar strelingen is gegroeid en er gezwollen maar nog niet gans stijf bij ligt. Het terugdenken aan de gebeurtenissen van enkele uren terug heeft ook op haar zijn uitwerking niet gemist, want ze voelt hoe vochtig plakkerig haar kutje is als ze er even met een vinger door gaat. De tintelingen die richting haar kutje gaan als ze haar gespannen borsten met de harde tepels streelt zorgen voor een prettig gevoel. Haar onderbuik en kutje trekken samen, alweer verlangend naar Jans penis

Als een nieuwe windstoot de overgordijnen doet opbollen, wipt Ria uit bed en gaat het raam sluiten. Jan die al even wakker is, doch zwijgend en genietend de handelingen van Ria heeft ondergaan, opent de ogen als zij uit bed wipt. Hij kijkt naar de fraaie kont van zijn lief als ze naar het raam loopt en het sluit. Hij voelt hoe zijn penis en ballen reageren. Als Ria met licht deinende borsten en stijve tepels, terug naar bed komt steekt hij zijn hand naar haar uit. Ria knielt neer op bed en kust Jan teder op de mond terwijl ze naar zijn penis reikt. Jan ziet het kippenvlees op haar borsten, grijpt haar linkerborst en draait de harde tepel even tussen zijn vingers.

Ria gaat schrijlings over Jan zitten zodat ze met haar kruis boven zijn gezicht komt. Jan snuift de opwindende geur van haar kutje op en ziet hoe de haartjes rond de uitstulpende lippen glinsteren van haar sappen. Ria kreunt als Jan met een lange haal van zijn tong over haar schaamlippen gaat. Ze grijpt zijn hoofd en werpt haar hoofd in de nek als hij doorgaat met likken.

Jans kneedt Ria’s gespannen borsten en masseert de donkere harde tepels. Zij kreunt zacht als ze de tintelingen voelt die door haar lichaam trekken als gevolg van het likken van haar kut. Ze voelt Jans tong tussen de plooien van haar kutje en tussen haar lipjes. Als hij ook haar klitje begint te likken trekken haar buik en kutje spastisch samen. Zij begint luid te zuchten en als Jan haar lipjes en klitje naar binnen zuigt komt ze kreunend en sidderend klaar.

Het onweer is nu vlakbij en boven het huis met krakende donderslagen en bliksemschichten die de verduisterde kamer verlichten. De eerste regendruppels en hagelstenen kletteren tegen het raam, maar dit ontgaat Ria en Jan die gepassioneerd de liefde bedrijven en alleen aandacht hebben voor elkaar en hun lusten botvieren. Ria heeft zich omgedraaid en zit schrijlings op Jan met haar kont omhoog naar hem gekeerd, standje 69. Ze streelt Jans flanken en ziet hoe hij hitsig zijn buik intrekt. Teder neemt ze met twee vingers de stijve penis, zwaar van het bloed, vast. Ze stroopt de zachte voorhuid, aan de rand met kleine blaasjes voorvocht bedekt, omlaag. Jan kreunt als ze zijn eikel in haar mond neemt, er met haar tong rond draait en hem begint te pijpen, nu eens diep, dan weer zuigend of de schacht over gans de lengte likkend.

Jan geniet van de warme mond rond zijn stijve en het strelen van zijn ballen. Het zicht op Ria’s kut met de gezwollen open staande schaamlippen en het knobbeltje dat even komt piepen zorgt dat het zware gevoel in zijn ballen en de drang om zijn zaad in dat heerlijk kutje te lozen toeneemt. Als hij zijn tong diep in haar steekt hoort hij hoe Ria binnensmonds kreunt. Met snelle bewegingen laat hij zijn tong tussen haar lipjes flitsen, afgewisseld door een lange diepe haal waarbij hij haar klitje raakt. Ria begint steeds heftiger met haar kont te draaien, tot ze plots begint te schokken, zich voorover laat vallen en luid kreunend voor een tweede keer klaar komt.

Jan komt onder Ria vandaan, neemt haar heupen vast en trekt haar naar zich toe zodat ze op ellebogen en knieën steunt. Met zijn knie duwt hij haar benen verder uit elkaar en duwt haar schouders neer zodat ze met een holle rug, de benen wijd uiteen, voor hem ligt. Jan buigt zich over Ria en streelt liefkozend haar venusheuvel en buik en gaat door naar haar neerhangende borsten die hij kneedt en waar hij de harde tepels vindt.

Ria draait hitsig met haar kont. Ze wil genomen worden en Jan in haar voelen. Ze graait tussen haar benen door naar zijn penis en ballen.

“Steek ‘m erin,” smeekt ze, hees van wellust. Jan kijkt toe hoe Ria’s frêle hand zijn penis grijpt en die naar haar uitnodigend slijmerige kutje brengt.

“Aa… ha… ah… ha… ah…”! Klinkt het luid als Jan met een forse stoot diep in haar komt en ze voelt hoe de keiharde penis haar smachtend kutje open drukt en vult. Jan blijft even stil in haar, genietend van de heerlijk vochtige warmte rond zijn penis.

Terwijl het buiten tempeest en de regen met bakken uit de lucht valt, begint Ria, haar kont achteruit stotend, op Jans stijve knots te rijden. Die kijkt toe hoe de schaamlippen van zijn hitsige wijfje over en weer bewegen rond zijn stijve die stilaan bedekt wordt door vlokkig wit schuim uit haar kut. Kreunend bij iedere stoot drijft Ria het tempo alsmaar op als ze voelt hoe alles in haar begint te gloeien en haar baarmoeder en kut spastisch samentrekken. Plots begint haar lichaam onbedaarlijk te schokken en een luide schreeuw uitstotend bereikt ze een volgend orgasme.

Even bekomen is er niet bij want Jan grijpt Ria vast en draait haar op de rug. Hijgend spreidt die wellustig haar benen om Jans stijve te ontvangen. Ze kijkt hoe Jan steunend op zijn handen tussen haar gespreide opgetrokken benen knielt. Ze grijpt de zware gezwollen stijve met de paarse kop die tussen zijn benen bungelt en brengt die naar haar kut. Ze heft haar kont en kreunt van genot als ze voelt hoe de knots soepel en diep in haar dringt en Jan begint te stoten. Met opgericht hoofd probeert ze te zien hoe de stijve penis in en uit haar kut gaat. Jans flanken en kont strelend voelt ze hoe zijn bilspieren zich spannen telkens hij grommend diep in haar stoot. Ze ziet het van wellust vertrokken gezicht van haar minnaar als hij haar aankijkt.

“Geef het mij” steunt ze, verstrengeld haar benen rond Jans middel, slaat haar armen rond zijn schouders en ondergaat kreunend het genadeloze stoten van de penis in haar kut. Ze voelt hoe die zich rond de penis sluit en spant haar spieren zodat haar kut melkende bewegingen maakt. Jan voelt hoe de zich aan hem vastklampende Ria bij iedere stoot haar hielen in zijn lenden duwt. Hij haakt zijn ellebogen in Ria’s knieholten, grijpt met beide handen haar billen en begint sneller en harder te stoten als hij de contracties voelt die het zaad vanuit zijn onderbuik naar buiten stuwen. Dierlijk grommend komt hij klaar en spritst heftig schokkend zijn zaad diep in Ria, die kreunt en haar nagels in Jans rug slaat als zij de pulserende penis voelt die het zaad in haar spuit. Ze slaakt een gilletje als zij Jans liefdesbeet in haar hals voelt.

Als ze even later drijfnat van het zweet nagenietend naast elkaar liggen horen ze hoe het onweer in de verte wegtrekt.

Doom&Gloom

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1651

BAL POPULAIRE

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 03, 2016 13:40:06

BAL POPULAIRE

De kille bries die door het openstaande raam naar binnen stroomt, doet Ria ontwaken. Enkel tot haar middel met een laken bedekt, voelt ze hoe de kilte voor kippenvlees op haar lichaam zorgt en haar tepels doet verstijven. Ze kijkt opzij naar Jan die rustig ademend op zijn rug naast haar ligt te slapen, zijn behaarde borst in een gelijkmatig tempo op- en neergaand. Ook hij ligt er met ontbloot bovenlichaam bij, het is immers een zeer zwoele nacht geweest, het gevolg van de aanhoudende warmte van de voorbije dagen. Steunend op één elleboog kijkt Ria over Jan heen op de klokradio. 8:05 geeft het scherm aan. Ze licht even het laken op en kijkt naar Jans geslacht, naar de penis die naar links gevallen nietig en slapjes op de harige zak rust. Teder legt ze er haar hand op. Als een volgende windstoot de overgordijnen doet opbollen, trekt ze het laken over hen heen. Heel in de verte rommelt de donder.

Luisterend naar het naderend onweer denkt Ria terug aan gisteren. Hoe ze na een tiendaagse vakantie aan de Costa samen met haar oudere zus Annie rond deze tijd is opgestegen van de luchthaven van Alicante. Ze glimlacht als ze eraan denkt hoe ze voorlaatste nacht van hun verblijf de kamer voor zich alleen heeft gehad omdat Annie was meegegaan met Pedro, de barman van het hotel. Ze kenden de charmante Pedro al van het jaar voordien toen ze in hetzelfde hotel logeerden. Toen al had hij geprobeerd om Annie te versieren doch die was niet ingegaan op zijn avances. Nu wel. Blijkbaar in hoge nood en na een paar glaasjes stimulerende cava was ze na het sluiten van de bar met de tien jaar jongere Pedro meegetrokken naar diens kamer.

Pas ‘s morgens vroeg was Annie terug komen opdagen. Afgepeigerd was ze als een blok in slaap gevallen om pas na de middag op te staan. Toen ze nadien aan het zwembad lagen had zij Ria haar belevenissen van de voorbij nacht in geuren en kleuren verteld. Op het vlak van seks hebben beide zussen nooit geheimen gehad voor elkaar en Annie had verteld hoe Pedro haar meerdere keren als een onvermoeibare Spaanse volbloedhengst had genomen met zijn lange dunne penis en haar daarbij alle hoeken van de kamer had laten zien. Ze had er een ietwat schrijnend kutje aan over gehouden. Het relaas van haar zus had Ria niet onberoerd gelaten. Ze had Annie toevertrouwd dat ze dringend ook een goede beurt nodig had. De onrust in haar onderlichaam en het verlangen naar seks met Jan hadden haar sindsdien niet meer los gelaten.

Toen ze gisteren in de namiddag thuis kwam was Jan er niet. De avond tevoren had hij haar aan de telefoon gezegd dat hij zijn neef ging helpen bij het binnenhalen van de oogst. Hij ging er wel voor zorgen tijdig thuis zijn om zoals afgesproken met haar naar het jaarlijks ‘bal populair’ op het dorpsplein te gaan. Door een panne aan de maaidorser was het oogsten echter uitgelopen en was er amper tijd geweest voor een douche en een snelle hap toen Jan thuis kwam. Bovendien konden haar vroegere schoolvriendin Gerda en diens man Guido, met wie ze hadden afgesproken, ieder moment aan de bel hangen. Het weerzien was ondanks het verlangen naar elkaar zodoende beperkt gebleven tot een innige omhelzing en wat oppervlakkig gescharrel.

Bij hun aankomst op het dorpsplein was de feesttent al aardig gevuld. Ze hadden nog plaats gevonden niet al te dicht bij het podium zodat een deftig gesprek mogelijk bleef. Het weerzien met de vrienden van weleer en de leuke babbel onder het genot van een lekker wijntje hadden voor een gezellige sfeer gezorgd. Het coverbandje mocht er wezen en zorgde ervoor dat de dansvloer voortdurend goed bezet was. Toen ze een traag nummer inzetten had Jan haar meegenomen om te dansen. Het was geleden van de tijd dat ze met hun respectieve wederhelften naar hier kwamen dat ze nog met elkaar hadden gedanst. De manier waarop Jan haar lichaam tegen zich aandrukte, de strelende handen op haar kont, de knie die hij tussen haar dijen perste zodat zijn bovenbeen tegen haar kruis drukte, hadden voor tintelingen in haar tepels en haar kutje gezorgd.

Toen ze ook iets hard meende te voelen tegen haar bovenbeen had ze, gebruikmakend van het gedempte licht op de dansvloer, haar hand tussen hun lichamen gebracht en had ze het gevoeld; Jan had een joekel van een stijve. Toen ze even over de bult in zijn broek wreef had hij haar glimlachend aangekeken en toegefluisterd; “straks krijg je die in je kutje.”

De subtiele strelingen en het geile gefluister onder het dansen hadden ervoor gezorgd dat ze de rest van de avond had doorgebracht met een van opwinding gloeiend lichaam, gespannen borsten, harde tepels en een naar een penis hunkerend kutje.

Ze was zo geil, dat toen ze naar het toilet ging zij bijna klaar was gekomen toen ze bij het afdrogen van haar kutje haar klitje en lipjes had beroerd. Met een vinger in haar slijmerig warme gleufje was ze een paar ogenblikken met dicht geknepen benen blijven zitten, waarna ze haar natte broekje had uitgetrokken, en het in het plastic zakje had gestopt dat ze altijd bij zich in haar handtas had. Toen ze bij de volgende dans Jan had toevertrouwd hoe heet ze was en ze geen slipje meer droeg, had zij gevoeld hoe hij tevergeefs bovenop haar rokje naar de zoom van haar broekje had gezocht.

“Heet teefje” had hij gezegd, zijn bovenbeen nog harder tegen haar kruis drukkend.

Nadat Gerda en Guido, die nog een rit van een half uur voor de boeg hadden, rond middernacht afscheid hadden genomen waren zij na een laatste glaasje te voet naar huis gekomen, een wandeling van twintig minuten. Met Jans arm over haar schouder, hadden ze de kortste weg genomen via het schaars verlichte pad langs de sportvelden, tot waar zo nu en dan nog een flard muziek vanuit de feesttent doordrong.

Haar rechterborst knedend bovenop haar blouse had Jan haar tijdens het stappen gezegd hoezeer hij haar had gemist, hoe hij naar haar verlangde om met haar te vrijen en hoe hij haar eenmaal thuis zou nemen. Hij had de twee bovenste knoopjes van haar blouse geopend en was na wat gefriemel in haar decolleté met twee vingers in haar beha geraakt waar hij de gezwollen harde tepel had gevonden die hij tussen zijn vingers was beginnen masseren. Het kneden van borst en tepel had voor ‘stroomstoten’ naar haar al kletsnatte kutje gezorgd. Door niets of niemand gestoord waren ze door de stille nacht verder gestapt, beiden hevig naar elkaar verlangend.

Ter hoogte van de kantine van de tennisclub had Jan zich even afgezonderd om te plassen. Zij, die het zien van een plassende man altijd al als opwindend had ervaren, had toegekeken hoe Jan een paar meter van haar, al dan niet opzettelijk naar haar gekeerd, zijn gezwollen penis had tevoorschijn gehaald en was beginnen plassen. In het schijnsel van de dichtstbijzijnde straatlantaarn had ze met een van opwinding snel kloppend hart alles goed kunnen gadeslaan. Toen ze zag hoe Jan zijn penis afschudde was zij, zich geen blijf meer wetend met haar hitsigheid, tot bij hem gegaan en had ze hem meegetrokken naar de voorkant van het gebouwtje, onttrokken aan het zicht van op het pad. Hem heftig zoenend had ze gulzig haar hand in zijn boxer gestopt, woelend in zijn schaamhaar, zijn ballen en penis strelend.

“Ik wil je nu in mij voelen”, had ze gezegd, de intussen keiharde penis en ballen bevrijdend. Ze had gekreund en hitsig haar been rond Jans middel geslagen toen hij met zijn hand onder haar rokje ging en haar druipnatte kutje met zijn vingers penetreerde.

Jan had haar naar de picknicktafel onder de luifel van de kantine gedwongen en toegefluisterd dat hij haar langs achter ging nemen. Met haar rokje opgeschort tot aan haar middel, de benen wijd en de kont achteruit had ze de randen van de tafel gegrepen. Trillend van verlangen, had ze gevoeld hoe Jan zijn stijve tegen haar kut had gepositioneerd. Toen hij snel en ongeremd met een forse opwaartse stoot in haar drong had ze gesmoord gekreund van genot toen haar kutje werd opgerekt door de dikke harde penis. Zwaar hijgend, had ze het harde stoten van de penis in haar smachtende kut ondergaan. Het kletsen van Jans onderbuik tegen haar kont bij iedere stoot en haar ingehouden gekreun waren het enige dat de stilte had verstoord. Ze had eindelijk het opgekropte verlangen van de voorbije dagen kunnen loslaten en terwijl golven van genot door haar hitsige, hete lijf gierden had ze gevoeld hoe haar kut zich sloot rond de pompende penis.

Ze was zacht beginnen jammeren toen het er plots was, dat onbeschrijfelijke gevoel, ontbrandend in haar onderbuik, dat haar baarmoeder en kut deed samentrekken. Schokkend, een diep gegrom uitstotend was ze klaar gekomen terwijl haar kut zich ritmisch samentrok rond de goddelijke penis. Ze had het zwellen en het pulseren ervan gevoeld toen Jan ingehouden kreunend na een laatste diepe stoot in haar klaarkwam en zijn zaad haar kut vulde.

Voorover liggend op de tafel en terwijl het sperma uit haar droop nadat Jans penis uit haar was gefloept had ze gehoord hoe er op het pad enkele meters van hen vandaan een paar fietsers luid pratend voorbijkwamen.

Een harde donderslag doet Ria uit haar overpeinzingen opschrikken. Jan ligt nog steeds met gesloten ogen naast haar. Ze voelt hoe zijn penis door haar strelingen is gegroeid en er gezwollen maar nog niet gans stijf bij ligt. Het terugdenken aan de gebeurtenissen van enkele uren terug heeft ook op haar zijn uitwerking niet gemist, want ze voelt hoe vochtig plakkerig haar kutje is als ze er even met een vinger door gaat. De tintelingen die richting haar kutje gaan als ze haar gespannen borsten met de harde tepels streelt zorgen voor een prettig gevoel. Haar onderbuik en kutje trekken samen, alweer verlangend naar Jans penis

Als een nieuwe windstoot de overgordijnen doet opbollen, wipt Ria uit bed en gaat het raam sluiten. Jan die al even wakker is, doch zwijgend en genietend de handelingen van Ria heeft ondergaan, opent de ogen als zij uit bed wipt. Hij kijkt naar de fraaie kont van zijn lief als ze naar het raam loopt en het sluit. Hij voelt hoe zijn penis en ballen reageren. Als Ria met licht deinende borsten en stijve tepels, terug naar bed komt steekt hij zijn hand naar haar uit. Ria knielt neer op bed en kust Jan teder op de mond terwijl ze naar zijn penis reikt. Jan ziet het kippenvlees op haar borsten, grijpt haar linkerborst en draait de harde tepel even tussen zijn vingers.

Ria gaat schrijlings over Jan zitten zodat ze met haar kruis boven zijn gezicht komt. Jan snuift de opwindende geur van haar kutje op en ziet hoe de haartjes rond de uitstulpende lippen glinsteren van haar sappen. Ria kreunt als Jan met een lange haal van zijn tong over haar schaamlippen gaat. Ze grijpt zijn hoofd en werpt haar hoofd in de nek als hij doorgaat met likken.

Jans kneedt Ria’s gespannen borsten en masseert de donkere harde tepels. Zij kreunt zacht als ze de tintelingen voelt die door haar lichaam trekken als gevolg van het likken van haar kut. Ze voelt Jans tong tussen de plooien van haar kutje en tussen haar lipjes. Als hij ook haar klitje begint te likken trekken haar buik en kutje spastisch samen. Zij begint luid te zuchten en als Jan haar lipjes en klitje naar binnen zuigt komt ze kreunend en sidderend klaar.

Het onweer is nu vlakbij en boven het huis met krakende donderslagen en bliksemschichten die de verduisterde kamer verlichten. De eerste regendruppels en hagelstenen kletteren tegen het raam, maar dit ontgaat Ria en Jan die gepassioneerd de liefde bedrijven en alleen aandacht hebben voor elkaar en hun lusten botvieren. Ria heeft zich omgedraaid en zit schrijlings op Jan met haar kont omhoog naar hem gekeerd, standje 69. Ze streelt Jans flanken en ziet hoe hij hitsig zijn buik intrekt. Teder neemt ze met twee vingers de stijve penis, zwaar van het bloed, vast. Ze stroopt de zachte voorhuid, aan de rand met kleine blaasjes voorvocht bedekt, omlaag. Jan kreunt als ze zijn eikel in haar mond neemt, er met haar tong rond draait en hem begint te pijpen, nu eens diep, dan weer zuigend of de schacht over gans de lengte likkend.

Jan geniet van de warme mond rond zijn stijve en het strelen van zijn ballen. Het zicht op Ria’s kut met de gezwollen open staande schaamlippen en het knobbeltje dat even komt piepen zorgt dat het zware gevoel in zijn ballen en de drang om zijn zaad in dat heerlijk kutje te lozen toeneemt. Als hij zijn tong diep in haar steekt hoort hij hoe Ria binnensmonds kreunt. Met snelle bewegingen laat hij zijn tong tussen haar lipjes flitsen, afgewisseld door een lange diepe haal waarbij hij haar klitje raakt. Ria begint steeds heftiger met haar kont te draaien, tot ze plots begint te schokken, zich voorover laat vallen en luid kreunend voor een tweede keer klaar komt.

Jan komt onder Ria vandaan, neemt haar heupen vast en trekt haar naar zich toe zodat ze op ellebogen en knieën steunt. Met zijn knie duwt hij haar benen verder uit elkaar en duwt haar schouders neer zodat ze met een holle rug, de benen wijd uiteen, voor hem ligt. Jan buigt zich over Ria en streelt liefkozend haar venusheuvel en buik en gaat door naar haar neerhangende borsten die hij kneedt en waar hij de harde tepels vindt.

Ria draait hitsig met haar kont. Ze wil genomen worden en Jan in haar voelen. Ze graait tussen haar benen door naar zijn penis en ballen.

“Steek ‘m erin,” smeekt ze, hees van wellust. Jan kijkt toe hoe Ria’s frêle hand zijn penis grijpt en die naar haar uitnodigend slijmerige kutje brengt.

“Aa… ha… ah… ha… ah…”! Klinkt het luid als Jan met een forse stoot diep in haar komt en ze voelt hoe de keiharde penis haar smachtend kutje open drukt en vult. Jan blijft even stil in haar, genietend van de heerlijk vochtige warmte rond zijn penis.

Terwijl het buiten tempeest en de regen met bakken uit de lucht valt, begint Ria, haar kont achteruit stotend, op Jans stijve knots te rijden. Die kijkt toe hoe de schaamlippen van zijn hitsige wijfje over en weer bewegen rond zijn stijve die stilaan bedekt wordt door vlokkig wit schuim uit haar kut. Kreunend bij iedere stoot drijft Ria het tempo alsmaar op als ze voelt hoe alles in haar begint te gloeien en haar baarmoeder en kut spastisch samentrekken. Plots begint haar lichaam onbedaarlijk te schokken en een luide schreeuw uitstotend bereikt ze een volgend orgasme.

Even bekomen is er niet bij want Jan grijpt Ria vast en draait haar op de rug. Hijgend spreidt die wellustig haar benen om Jans stijve te ontvangen. Ze kijkt hoe Jan steunend op zijn handen tussen haar gespreide opgetrokken benen knielt. Ze grijpt de zware gezwollen stijve met de paarse kop die tussen zijn benen bungelt en brengt die naar haar kut. Ze heft haar kont en kreunt van genot als ze voelt hoe de knots soepel en diep in haar dringt en Jan begint te stoten. Met opgericht hoofd probeert ze te zien hoe de stijve penis in en uit haar kut gaat. Jans flanken en kont strelend voelt ze hoe zijn bilspieren zich spannen telkens hij grommend diep in haar stoot. Ze ziet het van wellust vertrokken gezicht van haar minnaar als hij haar aankijkt.

“Geef het mij” steunt ze, verstrengeld haar benen rond Jans middel, slaat haar armen rond zijn schouders en ondergaat kreunend het genadeloze stoten van de penis in haar kut. Ze voelt hoe die zich rond de penis sluit en spant haar spieren zodat haar kut melkende bewegingen maakt. Jan voelt hoe de zich aan hem vastklampende Ria bij iedere stoot haar hielen in zijn lenden duwt. Hij haakt zijn ellebogen in Ria’s knieholten, grijpt met beide handen haar billen en begint sneller en harder te stoten als hij de contracties voelt die het zaad vanuit zijn onderbuik naar buiten stuwen. Dierlijk grommend komt hij klaar en spritst heftig schokkend zijn zaad diep in Ria, die kreunt en haar nagels in Jans rug slaat als zij de pulserende penis voelt die het zaad in haar spuit. Ze slaakt een gilletje als zij Jans liefdesbeet in haar hals voelt.

Als ze even later drijfnat van het zweet nagenietend naast elkaar liggen horen ze hoe het onweer in de verte wegtrekt.

Doom&Gloom

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1636

RIA EN JAN– DE B&B

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers di, december 15, 2015 16:57:45

RIA EN JAN– DE B&B

Deze morgen zijn ze thuis om 7uur vertrokken naar de B&B van Els-Jans dochter- diep in de Ardennen. De drukke vakantieperiode is voorbij en Els is momenteel met haar man op cruise in de Middellandse Zee. Jan maakt van de gelegenheid gebruik om twee kamers in de woning van Els op te frissen. Er moeten ook nieuwe overgordijnen komen en Jan heeft Ria gevraagd of zij die kan maken. Ze gaat dit ter plaatse doen terwijl Jan schildert. Op drie dagen zou de klus geklaard moeten zijn. Ze hebben hier beiden naar uitgekeken want de laatste weken hebben ze door omstandigheden elkaar nauwelijks gezien.

Hoewel de rit aanvankelijk vlot verliep zitten ze nu al een tijdje vast in de file op de snelweg richting Ardennen. Ria heeft het zich gemakkelijk gemaakt en ligt, een boekje lezend, knus achterover in de passagierszetel. Jan volgt de verkeersberichtgeving op de radio.

“Dit zou hier nog wel eens een tijdje kunnen duren,” zegt hij na een poosje. Als hij geen antwoord krijgt kijkt hij opzij en ziet dat Ria is ingedommeld. Vertederd kijkt hij naar zijn mooie vriendin die met het hoofd naar hem gekeerd, rustig ademend slaapt.

Hij merkt dat de split vooraan haar rok wat open gevallen is waardoor een groot deel van haar dijen ontbloot is. Jan knoopt voorzichtig nog een knoopje los en krijgt nu een mooi zicht op het mooie bruingebrande onderstel van Ria. Als hij zich wat voorover buigt kan hij haar zwart doorschijnend broekje zien.

Als ze voor de zoveelste maal stilstaan, kan Jan er niet aan weerstaan om zijn hand onder Ria ’s rok te schuiven totdat hij de rand van haar broekje voelt. Ria zucht even en onbewust spreidt ze haar benen wat. Niemand kan zien wat Jan doet aangezien zij op de rechter rijstrook staan met naast en voor hen grote vrachtauto’s. Achteraan is de auto volgestouwd met gerief.

Hij schuift nu een vinger in Ria ’s broekje en beroert haar harig driehoekje. Er komt terug beweging in de file en Jan trekt zijn hand terug.

Ze zijn amper een paar honderd meter verwijderd van een uitrit waarlangs ze weg kunnen als de file terug stopt. Jans hand zoekt terug Ria ’s kutje. Als hij opzij kijkt merkt hij dat Ria hem glimlachend aankijkt. Ze heft haar kont wat op en ontdoet zich van haar broekje.

“Je zult er zo beter bij kunnen,” zegt ze.

Dit hoeft ze geen tweemaal te zeggen. Jan grijpt Ria nu vol in het kruis terwijl hij met zijn middenvinger haar kutje penetreert. Ria heft haar heupen en kreunt. Jan gaat door met vingeren totdat de file plots terug in beweging komt. Ria knijpt haar benen dicht en zucht als Jan zijn hand terugtrekt. Ze kwam bijna klaar. God, wat is ze heet!

Jan neemt het zekere voor het onzekere en verlaat de snelweg om uit de file te geraken. De gewestweg waarop ze nu rijden gaat door een dicht bos. Jan kent de omgeving, hij is hier vroeger nog mee geweest op jacht met een vriend. Ria kijkt verwonderd als hij plots links afslaat, een smal grindbaantje in.

“Waarheen leidt de weg,” vraagt ze.

“Zal je wel zien,” antwoordt Jan. Ria raadt onmiddellijk wat hij van plan is. Hij rijdt nog een paar honderd meter verder het bos in tot hij bij een open plek waar een jacht-hut staat. Jan parkeert de auto achter de hut, zet de motor af en stapt uit.

Het is hier muisstil. Het ruikt reeds naar de herfst. Jan gaat rond de auto en opent het portier langs de kant van Ria en gaat voor haar staan.

“Ik heb zin om je te neuken,” zegt hij. Ria opent zijn broek en schuift die omlaag. Ze ziet de stijve penis van Jan afgetekend in zijn boxer en wrijft even over de bobbel waarna ze de boxer naar beneden trekt. De stijve van Jan veert op.

“Blij je terug te zien, lekker ding,” zegt Ria terwijl ze de penis vast neemt en de voorhuid over de slijmerige eikel naar achter schuift. Wat is dit toch een prachtexemplaar dat straks terug in mij zal zitten denkt ze. Haar kutje trekt zich samen. Ze is nat tussen haar benen.

“Kom” zegt Jan, neemt Ria ’s hand en trekt haar uit de auto. Hij neemt haar in zijn armen en ze beginnen te kussen terwijl hij met zijn hand onder haar rok gaat en haar kutje opzoekt. Ria opent gewillig haar benen voor de zoekende hand van Jan terwijl ze zijn penis en ballen streelt. Met zijn vingers penetreert hij haar kutje, dat al slijmerig is van daarnet in de auto.

“Draai je om,” zegt hij. Ria maakt haar rok los en stapt er uit. Ze neemt met beide handen de dakrand van de auto vast, spreidt haar benen en steekt haar kont achteruit. Jan gaat achter haar staan, gaat met zijn handen onder haar blouse en schuift haar BH omhoog. Hij kneedt even haar borsten en voelt haar stijve tepels.

Hij ontbloot zijn eikel, plaatst die tegen Ria ‘s natte kutje, grijpt haar vast in de lenden en dringt kreunend van genot in haar. Ria kreunt ook als de harde penis diep in haar kut dringt. Jan begint in haar te stoten terwijl hij met de ene hand haar borsten kneedt en met het andere haar kutje masseert. Zij beantwoordt elke stoot van Jan door haar kont achteruit te duwen. Ze voelt de warme gloed in haar schoot en hoe haar kutje zich samentrekt rond de penis.

De machtige penis stoot onophoudend in haar kutje en ze komt luid kreunend klaar als ze voelt hoe Jan diep in haar stoot en schokkend zijn zaad loost. Ria staat te trillen op haar benen en de spieren in haar onderlichaam maken ongecontroleerde bewegingen terwijl Jan nog een paar keer diep in haar stoot.

Jan trekt zich terug en geeft een klapje op de Ria ‘s kont.

”Heet teefje,” zegt hij. Ria die nog steeds voorover gebogen staat ziet tussen haar benen hoe Jans zaad uit haar druipt.

“Ik zal maar niet zeggen wat jij bent,” zegt ze en krijgt nog een klap op haar kont.

Het is even over de middag als ze, na boodschappen te hebben gedaan in het nabije stadje, aankomen in ‘Le Renard’, de B&B van Els. Na een licht middagmaal gaan ze aan de slag, Jan met tape en plasticfolie om alles af te schermen en Ria met het opmeten van de ramen en het knippen van de stof voor de overgordijnen. Zo zijn ze de rest van de dag bezig. Na het avondmaal drinken ze nog een glaasje wijn en na een lange dag gaan ze vroeg slapen. Een vluggertje kan er nog juist af, rechttoe, rechtaan neuken.

Ria is wakker geworden van het geluid van de douche. Vanuit bed ligt ze te kijken naar Jan die zijn getaande lijf afdroogt. De half stijve neerhangende penis en de laag hangende balzak tussen zijn benen trekken al haar aandacht.

“Goedemorgen buurvrouw,” zegt hij, komt tot bij haar en geeft haar een zoen. Ria kan het niet laten even zijn balzak op te heffen terwijl hij voorover gebogen staat.

Ze staat op en als ze van het toilet komt, is Jan al weg. Ze hoort hem bezig in de keuken. Als ze na een douche naar haar naakte lichaam in de spiegel kijkt streelt ze even haar opgerichte tepels en besluit vandaag eens ondeugend te zijn. Ze trekt enkel een sweater en rok aan, geen ondergoed. Ze voelt zich opgewonden en voelt de spanning in haar onderbuik.

Ze werken gans de ochtend en als Jan gedaan heeft met een eerste verflaag in de ene kamer gaat hij even kijken in de gastenkamer ernaast waar Ria bezig is. Staande op een trapladder hangt ze de overgordijnen op om de lengte te controleren. “Alles in orde,” vraagt hij.

”Ja, hoor,” is het antwoord. Hij kijkt naar haar mooie benen, en schuift zijn hand langs de zachte binnenkant van haar dijen naar omhoog. Ria slaakt een gilletje, knijpt haar benen dicht en blijft roerloos staan. Dan ontspant ze en laat toe dat zijn hand verder naar boven gaat tot in haar kruis. Jan is aangenaam verrast als hij voelt dat Ria geen broekje draagt en laat zijn vingers even daar haar gleufje gaan. Ria zucht. Sinds deze morgen al voelt zij zich hitsig en voelt haar kutje een beetje plakkerig aan. Als Jan zijn duim in haar kutje steekt knijpt ze haar benen dicht en kreunt ze zacht. Wat verlangt ze er al weer naar om Jans harde stijve in haar te voelen.

Jan neemt Ria in de lenden, heft haar van het trapje en zet haar neer. Ria opent de gulp van zijn overall en steekt er haar hand in. Ze wordt gewaar dat Jan ook naakt is onder zijn overall. Ze kneedt zacht de los hangende gezwollen penis en balzak en friemelt in zijn schaamhaar. Ze haalt de penis te voorschijn en ziet dat de half ontblootte eikel nat is van het voorvocht. Plots neemt Jan haar op en draagt haar, zijn penis uit zijn gulp hangend, naar de slaapkamer waar hij haar op bed legt.

Ria ontdoet zich van haar rok en sweater en legt zich neer met opgetrokken gespreide benen. Ze kijkt toe hoe Jan uit zijn overall stapt, haar blik gericht op zijn intussen opgerichte stijve penis. Jan knielt op bed en gaat met zijn vinger in het kutje van Ria dat warm en vochtig aanvoelt. Hij vingert haar met in - en uitgaande bewegingen. Ria duwt haar heupen omhoog. Jan buigt zich voorover en begint haar kutje te likken terwijl hij doorgaat met vingeren. Zwaar hijgend grijpt ze het hoofd van Jan. Haar baarmoeder, kut en onderlijf trekken zich samen. Plots is het daar, het orgasme dat als een sneltrein door haar lichaam dendert. Luid kreunend heft ze schokkend haar heupen, het hoofd van Jan tussen haar dijen klemmend.

“Stop, Jan, nu even niet meer,” zegt ze als Jan doorgaat met likken. Haar klitje is nu overgevoelig. Ze duwt zijn hoofd weg.

Jan draait Ria op haar buik. Hij legt een hoofdkussen onder haar heupen en spreidt haar benen. Hij kijkt naar het gapende kutje dat glinstert van het vocht en gaat met gespreide benen over Ria zitten, plaatst zijn penis tegen haar kutje en dringt in één vloeiende beweging bij haar naar binnen. Ria kreunt. Wat houdt ze ervan om zo genomen te worden, te voelen hoe die machtige penis in één keer diep in haar dringt en haar kutje vult.

Terwijl hij begint te stoten streelt Jan het zachte vlees van haar billen en flanken, trekt haar bilspleet open en kijkt met wellust toe hoe Ria ‘s schaamlipjes zich rond zijn penis spannen en mee bewegen op het ritme waarmee hij in en uit haar gaat. Ria kreunt zacht bij iedere stoot van Jan, zij steekt haar hand tussen haar benen en begint haar klitje te strelen. Stilaan neemt het gloeiend gevoel in haar buik terug toe en begint haar onderlichaam krampachtig samen te trekken. Hevig zuchtend komt ze een twee keer klaar.

Jan laat zich nu bovenop Ria zakken. Zijn handen zoeken en vinden haar gezwollen tepels. Ria ligt nu weerloos onder zijn lichaam tegen de matras gedrukt en ondergaat lijdzaam het stoten van de harde, dikke penis in haar kut. Nadat Jan gisteren al tweemaal is klaar gekomen duurt het bij hem deze keer blijkbaar wat langer om zijn hoogtepunt te bereiken. Zij laat hem nu zijn gang gaan, op weg naar zijn ontlading.

Zij voelt hoe zijn harige bezwete lijf over haar rug en kont schuift bij iedere stoot. Doch ze voelt ook dat haar kutje opnieuw al reageert en ritmisch begint samen te trekken. Sidderend en luid zuchtend ligt ze onder Jan als hij plots, na een krachtige stoot, stil op haar blijft liggen met zijn penis diep in haar. Luid steunend loost hij zijn zaad. Zij knijpt haar kutje samen rond zijn pulserende penis en komt ook nog eens klaar. Jan bijt haar zacht in de hals.

De rest van de dag werken ze flink door en tegen de avond zijn de overgordijnen gemaakt en hebben beide kamers een eerste verflaag gekregen. De dag nadien geven ze samen beide kamers een tweede verflaag en in de late namiddag zit het werk er op. “Vanavond trakteer ik in ‘Au Sanglier,’ het restaurantje hier beneden in het dorp,” zegt Jan als ze samen in keuken zitten te genieten van een kopje koffie. Hij voegt de daad bij het woord en reserveert telefonisch voor twee bij de uitbater, een goede kennis van zijn dochter.

Het is rustig in ‘Au Sanglier’. Buiten hen zijn enkel een jong koppeltje en een oudere heer aanwezig. Het knetterend haardvuur zorgt voor een gezellige sfeer. Alain, de patron, heeft voor Ria en Jan een tafeltje voorzien vlakbij de haard. Ze laten zich het lekkere eten en de bijpassende wijn smaken. Ria vertelt honderduit en Jan ziet de blosjes op haar wangen. Hij vraagt zich af of het aperitief en de twee glaasjes wijn daar voor iets tussen zitten.

Op zeker ogenblik voelt hij iets langs zijn been omhoog strijken. Het is de voet van Ria. Ze kijkt hem met pretoogjes glimlachend aan en Jan voelt hoe haar voet steeds hoger komt, tot ze met haar voet tussen zijn bovenbenen zijn kruis raakt. Jan kijkt even naar de andere aanwezigen, doch die merken blijkbaar niets. Het jonge koppeltje heeft enkel oog voor elkaar en de oudere heer is in een druk gesprek gewikkeld met Alain.

Ria gaat door met strelen van Jans kruis met haar voetpunt en dat zorgt ervoor dat zijn penis zich roert. Na het dessert begeeft Ria zich even naar het toilet. Als ze terugkeert, zet ze zich glimlachend neer.

“Hier” zegt ze, als ze tussen de tafel en de muur Jan iets toestopt. Als hij onder tafel kijkt wat ze in zijn hand heeft gestopt ziet hij dat het een vuurrood doorschijnend broekje is. Ria verslikt zich bijna in haar koffie als ze de uitdrukking op Jans gezicht ziet.

Hij wrijft het broekje even tussen zijn vingers en voelt dat het kruisje wat vochtig is. Hij stopt het dingetje in zijn broekzak. Het idee dat Ria hier tegenover hem zit met een blote kut doet zijn penis steigeren. Jan buigt zich naar haar.

“Zie je wel dat je een heet teefje bent,” fluistert Jan haar toe. Ria voelt de vochtigheid tussen haar benen. Na de koffie kan Jan niet vlug genoeg afrekenen en ze verlaten het restaurant.

Langs de verlaten straatjes van het kleine dorp wandelen ze terug naar hun verblijf. Jan slaat zijn arm om de schouders van Ria die ,ietwat tipsy, tegen hem aanleunt. Als ze voorbij een donker steegje komen trekt Ria hem mee het steegje in, slaat haar armen rond zijn nek en geeft hem een geile tongzoen. Jan gaat met zijn hand onder haar kleed en grijpt Ria in haar kruis dat kletsnat is. Hij stopt even twee vingers in haar kutje. Ze kreunt.

“Ik zie je graag en ik wil dat je mij neukt,” fluistert ze.

Als ze in de B&B komen wil Ria nog wat drinken en ze begeeft zich naar de keuken. Terwijl ze zich een glas inschenkt komt Jan achter haar staan en kust haar in de hals. Hij opent de rits van haar kleed op haar rug, schuift het over haar schouders en wipt één voor één haar borsten uit haar BH. Hij rolt haar grote tepels tussen zijn vingers en duwt zijn kruis tegen Ria ‘s kont.

Ria zet haar glas op het aanrecht, draait zich om, knielt voor Jan neer en gespt zijn broek los. Zij schuift zijn boxershort naar beneden en grijpt zijn opwippende stijve penis vast. Ze schuift de voorhuid achteruit en neemt de glimmende eikel in haar mond terwijl ze de schacht masseert.

Terwijl Jan genietend deze behandeling ondergaat stapt hij uit zijn afgezakte broek en boxer en hij ontdoet zich van de rest van zijn kleren. Hij grijpt Ria ‘s hoofd vast en maakt met zijn penis neukbewegingen in haar mond. Haar speeksel druipt van zijn penis.

Jan helpt Ria recht en schuift haar kleed over haar heupen naar omlaag. Hij maakt ook haar rode behaatje los en legt de nu naakte Ria op de keukentafel. Haar benen hangen over de tafelrand en haar donkerbehaarde venusheuvel steekt omhoog. Hij ziet haar kutje glinsteren tussen haar benen. Jan knielt neer, spreidt de benen van Ria en stopt een vinger in haar kutje. Ria duwt verlangend haar onderbuik naar omhoog. Jan verkent met zijn tong de schaamlipjes en de omgeving van haar klitje, zonder het knobbeltje echter te raken. Zuchtend ondergaat ze dit.

Als Jan met het puntje van zijn tong haar klitje begint te likken, klemt ze zijn hoofd tussen haar benen en komt ze een eerste keer schokkend en kreunend klaar. God, wat is ze heet en wat verlangt ze naar die stijve paal van Jan. Ze richt zich op, trekt Jan recht en slaat haar armen rond hem. Ze schuift wat verder naar de rand van de tafel, neemt de stijve penis van Jan en plaatst de dikke eikel tegen haar kutje. Ze grijpt de billen van Jan en trekt hem naar zich toe. De penis glijdt vanzelf bij haar naar binnen. Ria slaat nu haar benen rond het middel van Jan. In die houding beginnen zij te bewegen. Rustig stoot Jan zijn penis in haar warme vochtige kutje. Ria komt zijn stoten tegemoet en duwt haar hielen in zijn billen.

De stilte in de keuken wordt enkel verstoord door hun versnelde ademhaling en het soppen van Ria ‘s kutje. Met zijn duim wrijft Jan over Ria ‘s klitje terwijl hij met zijn andere hand haar tepels bewerkt.

Dan trekt hij zich terug uit Ria, maakt haar armen los en duwt haar met haar rug op tafel. Hij neemt haar benen en legt ze tegen zijn schouders, haalt zijn eikel enkele malen heen en weer tussen haar schaamlipjes en stoot toe. Ria kreunt luid als zijn penis diep in haar dringt. Jan neukt haar nu bronstig met harde stoten. Ria klampt zich vast aan de tafelrand om de stoten van Jan op te vangen. Zij geniet van het volle gevoel in haar kut en van het kreunen van Jan bij elke stoot.

Als Ria luid begint te zuchten voelt Jan hoe haar kutje zich om zijn penis spant. Hij ziet hoe haar lichaam begint te schokken en voelt hoe haar kutje zich meermaals samentrekt. Met een verkrampt gezicht, sidderend en luid kreunend komt Ria klaar. Jan stoot nog tweemaal diep in de hete kut van Ria en spuit haar kreunend vol. Zwijgend en hijgend liggen ze daarna nog even na te genieten.

“Ik zie je graag, hete dekhengst,” zegt Ria en knijpt even haar kutje samen rond de slap wordende penis van Jan.

Een week later belt Els, terug van de cruise, om Jan en Ria te bedanken voor het prachtige werk dat ze geleverd hebben. Ze moest eens weten dat hij Ria geneukt heeft op haar keukentafel, denkt Jan als Els inhaakt.

Doom&Gloom

De lezers waardeerde dit stukje met smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming.
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1503

RIA EN JAN 4 – DE GRASMAAIER

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers vr, december 11, 2015 12:06:48

RIA EN JAN 4 – DE GRASMAAIER

Het is een zwoele zomerdag en eens de meeste warmte voorbij besluit Ria het gazon te maaien want het ziet ernaar uit dat het de volgende dagen gaat regenen. Als ze op zeker ogenblik de opvangbak van de grasmaaier heeft leeggemaakt in het compostvat en de machine terug wil starten, geeft die plots geen kik meer. Hoe hard ze ook aan het startkoord sleurt, de motor wil niet meer aanslaan. Het zweet druipt tappelings van haar voorhoofd.

“Lukt het niet”, klinkt het plots achter haar. Als Ria zich geschrokken omdraait, kijkt ze in het lachende gezicht van Jan die over de haag naar haar kijkt.

”Wat een verrassing Jan, ik wist niet dat je thuis was“, zegt ze.

“Ben een dagje vroeger naar huis gekomen en het is blijkbaar niets te vroeg”, zegt Jan met het hoofd gebarend naar haar grasmaaier.

Jan is voor een paar dagen naar de Ardennen geweest bij zijn dochter die er een B&B heeft. Terwijl zij aan het praten zijn kan hij zijn ogen niet van het lichaam van zijn buurvrouw afhouden. Ze ziet er prachtig uit in haar piepkleine gele bikini, die mooi contrasteert met haar bruingebrande huid. Haar borsten, die ondanks haar leeftijd slechts een ietsje doorhangen, zitten mooi gevat in het behaatje en in het slipje ziet men duidelijk haar venusheuvel uitstulpen. Wat een prachtvrouw toch denkt Jan. Hij voelt hoe zijn penis zich verlangend roert in zijn short.

Ria merkt de begeerte in Jans blik. Zo goed kent ze hem intussen wel. Toen ze deze namiddag onder haar parasol lag te luieren heeft ze aan hem liggen denken en aan de seks die ze sinds kort met hem heeft. Het verlangen naar Jan was zo intens dat ze zich met de hand in haar broekje heeft klaar gevingerd . Nu hij hier voor haar staat steekt het verlangen terug de kop op. Het tintelt in haar onderbuik en kutje en een warme gloed trekt door haar lijf. Zij weet zich even geen raad met haar houding.

“Zou jij even naar de machine willen kijken, ze doet het niet meer“, zegt ze dan maar.

“OK, als je mij betaalt in natura kom ik er aan”, fluistert Jan op samenzweerderige toon en begeeft zich naar achter in zijn tuin waar er een smalle opening is naar de tuin van Ria toe.

Jan checkt eerst even de benzinetank en begint dan aan het startkoord te sleuren tot het zweet ook van hem lekt.

“No way José, ik denk dat de bougie vervuild is. Heb je een bougiesleutel”, vraagt hij.

“Ik denk het wel, hij ligt ergens in een lade in het tuinhuis” zegt Ria, waarop Jan de grasmaaier richting tuinhuis duwt.

Zij kijkt toe hoe Jan in de lade van de werkbank naar de sleutel zoekt, het bovenlijf glimmend van het zweet. God, wat ziet ze die man graag. Hij is altijd zo lief en attent voor haar en vrijen met hem is zalig. Ze heeft hem gemist de voorbije dagen.

Ze stapt op Jan toe en slaat haar armen rond zijn middel, gaat op haar tenen staan en zoent hem in de nek.

“Ik heb je gemist en deze ook ”zegt ze en steekt een hand tussen de band van zijn short en slip waar ze zijn penis en ballen vindt. Met haar andere hand friemelt ze door zijn borsthaar. Jan trekt zijn buik wat in waardoor haar hand meer ruimte krijgt. De fijne vrouwenhand rond zijn geslacht zorgt voor een opstoot van lust en genot in zijn onderlichaam. Ria masturbeert met zachte hand zijn penis, de fluweelzachte voorhuid over en weer over de eikel schuivend.

Jan neemt Ria in zijn armen en kust haar teder op de mond.

“Ik heb je ook gemist’, zegt hij. Hij maakt het strikje van haar behaatje in haar nek los waardoor haar borsten vrij komen. Jan kust en zuigt beurteling aan de stijf opgerichte tepels, wat Ria een zucht ontlokt. Hij merkt dat ondanks de warmte, haar borsten kippenvel vertonen.

Ria laat zich ook niet onbetuigd en trekt de short en slip van Jan naar omlaag. Zijn stijf opgerichte penis wipt recht. Ria is nog steeds verbaasd over de omvang ervan. Ze kan nauwelijks geloven dat dit ding in haar kutje past, al heeft ze het laatste tijd al meerdere keren mogen ervaren dat het wel kan. Plots valt haar oog op de meter die achter Jan aan het rekje met gereedschap hangt. Nu zou ze toch wel eens willen weten… Ze neemt de meter en houdt die tegen de penis; 17.5 cm, zo lang dus is deze genotstaaf.

Jan glimlacht en trekt de strikjes van Ria’s bikinibroekje los. Als ze haar benen spreidt valt het stukje textiel op de grond. Teder, zacht grommend, grijpt hij Ria vol in haar kruis. Hij wrijft zacht over haar harig kutje en gaat met een vinger even door haar spleetje dat vochtig aanvoelt. Als Jan nog even doorgaat met vingeren begint Ria zacht te kreunen.

“Pak me”, zegt ze.

Jan ziet de kussens van de tuinzetels liggen en legt er twee boven elkaar op de grond. Ria gaat er met wijd gespreide benen op liggen.

’'Kom” zegt ze. Ze steekt haar hand uit naar Jan die uit zijn short en slip stapt. Jan kijkt geil naar de mooie vrouw, haar prachtige borsten en de harig glinsterende kut tussen haar benen. Zijn penis wipt op en neer. Hij knielt neer tussen haar benen en gaat over haar liggen, steunend op handen en knieën. Ria kijkt naar beneden en ziet hoe de stijf opgerichte penis van Jan met ontblootte eikel voor haar kutje hangt te bengelen.

Ze neemt de stijve staaf vast en plaats die tussen haar schaamlippen waarop Jan in één beweging langzaam en zacht bij haar binnen dringt. Ria kreunt van genot als ze voelt hoe de eikel haar kutje open duwt en de penis haar vult. Jan blijft even stil in haar en kijkt Ria in de ogen.

“Ik zie je graag,” zegt hij en begint rustig in haar te stoten terwijl hij met de heupen cirkelvormige bewegingen maakt. Ria slaat haar benen om Jan en drukt haar hielen in zijn billen.

Ze neuken in stilte, nat van het zweet ,in het warme tuinhuis . Even verderop blaft een hond en klinkt het gejoel van spelende kinderen. Jan kijkt naar het geile wijfje onder hem, naar haar borsten met de stijve opstaande tepels die meedeinen op het ritme waarmee hij zijn penis in haar kut stoot.

Met gesloten ogen ligt Ria te genieten. Zij voelt haar hoogtepunt naderen. Ze is zo geil dat ze gaat komen enkel en alleen door het bewegen van de penis in haar. De spanning in haar kutje en buik wordt onhoudbaar en tintelingen van genot treken door gans haar lichaam als haar kut krampachtig samenknijpt rond Jans penis. Plots is dat zinderende zalige gevoel, waar ze zo naar heeft verlangd tijdens Jans afwezigheid, er weer. Ze komt gesmoord kreunend en sidderend van genot klaar als ze voelt hoe Jan op hetzelfde moment met enkele diepe stoten zijn zaad in haar warme zuigende kut loost.

De dag nadien heeft Jan een nieuwe bougie in de grasmaaier geplaatst.

Doom&Gloom

De lezers waardeerde dit stukje met smileysmileysmileysmileysmiley en vanwege de unanieme stemming geeft de redactie er een smiley boven op

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1501

Ria en Jan 3 –DE LOGÉ

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 06, 2015 00:44:44

Ria en Jan 3 –DE LOGÉ

Als Ria tegen de middag de post in haar brievenbus gaat halen komt Jan juist aangelopen, terug van zijn dagelijkse jogging.

“Hola, buurvrouw, wat zien we er weer knap uit vandaag,” begroet hij Ria als hij bij haar halt houdt. “Leuk topje en rokje,” zegt hij, gebarend naar het topje met de smalle schouderbandjes en haar korte rokje. Ria glimlacht even. Jan heeft onmiddellijk gezien dat ze geen beha draagt want haar tepels priemen tegen de stof van het topje.

Terwijl ze een praatje maken merkt Ria hoe Jan haar met zijn ogen uitkleedt. Ze voelt hoe haar tepels zich oprichten en het bloed haar naar het hoofd stijgt. Het verlangen naar seks waarmee ze vanochtend is opgestaan wordt terug aangewakkerd als ze de begeerte in Jans ogen ziet. Het is ook al drie weken geleden dat ze nog gevreeën hebben.

“Wil je nog steeds eens bij mij komen slapen” vraagt ze plots. Een paar weken terug had Jan haar lachend gevraagd wanneer hij eens bij haar mocht komen slapen. Dat leek haar wel een leuk idee, doch omdat een nichtje intussen met vakantie bij haar is geweest, is het er nog niet van gekomen om op zijn verzoek in te gaan.

“Is vanavond goed”? Vraagt hij.

“OK, kom als het donker is via de tuin” zegt Ria. Achteraan tussen hun beide tuinen is er een smalle opening waarlangs Jan in haar tuin kan, doch waar hij normaal gezien geen gebruik van maakt. De buren hoeven nog niet te weten dat ze iets met elkaar hebben.

Met het vooruitzicht op een stevige beurt loopt Ria de rest van de dag rond met een vochtige slip en een onrustig gevoel in haar buik. Voortdurend denkt ze er aan hoe heerlijk het zal zijn om terug geneukt te worden door Jan. Het kan niet vlug genoeg avond zijn.

In de vooravond neemt ze een douche om haar plakkerige kutje te wassen en trekt ze een kort, doorzichtig niemendalletje aan met daarboven een korte satijnen kamerjas. Ze doet geen slip aan, want ze zal die toch niet lang aanhebben, denkt ze. Ria dimt het licht van de staande lamp waardoor er een intieme sfeer ontstaat in de woonkamer. In afwachting dat Jan komt bladert ze even in het televisieblad en ze merkt dat later op de avond op het erotisch kanaal een film staat geprogrammeerd. Door de trailer die ze gezien heeft weet ze dat er expliciete seks in voorkomt.

Even na tienen, als de duisternis is ingevallen, wordt er op de ruit van de terrasdeur getikt. Ria laat Jan binnen en geeft hem een intense tongzoen. Hij heeft een fles wijn bij. Ria haalt glazen en schenkt voor beiden in. Ze nemen plaats in de zithoek. Ria gaat expres in de zetel tegenover Jan zitten. Ze praten wat over koetjes en kalfjes maar de sfeer is erotisch geladen. Ze weten beiden wat er gaat volgen. Ria zit met haar benen over elkaar geslagen waardoor een groot deel van haar dijen bloot is. Ze ziet hoe Jan er regelmatig naar lonkt. Hij merkt waarschijnlijk ook wel dat ze geen slip aan heeft.

“Wil je nog wat meer zien,” vraagt Ria terwijl ze recht staat en haar kamerjas uit trekt. Jan kijkt met een geile blik naar haar en naar wat hij ziet doorheen het doorzichtige slaapkleedje dat amper haar kont en kutje bedekt. Hij voelt hoe zijn penis reageert.

Ria zet de TV aan en gaat tot bij Jan. Ze buigt zich voorover en wrijft even over zijn kruis waar ze reeds een bobbel voelt. Jan ziet haar borsten met de donkere tepels hangen in de halsopening van haar kleedje. Jan reikt er naar doch Ria trekt zich achteruit.

“Nog even wachten, ik wil je graag naakt zien” zegt ze.

Jan doet wat ze vraagt en trekt zijn kleren uit. Ria ziet zijn al half stijve penis en zware ballen bengelen tussen zijn benen. Op TV is intussen de film begonnen en er is onmiddellijk een vrijend koppel te zien dat met het bijpassend gekreun zijn gang gaat.

Ria vult de glazen bij en gaat even naar de badkamer. Als ze terug komt ziet ze dat Jan zich in de drie-zit tegenover de TV heeft geïnstalleerd, half zittend, half liggend tegen de zijleuning. Hij speelt met zijn penis die nog steeds in half stijve toestand verkeert.

“Kom,” zegt hij. Ria trekt haar nachthemdje uit, en gaat achteruit leunend tussen zijn benen zitten. Hij kan zo met beide handen bij haar borsten en kutje.

Samen liggen ze zwijgend te kijken wat er op TV gebeurt. Jan friemelt afwisselend met zijn vingers door haar schaamhaar, penetreert haar kutje met zijn wijsvinger en stimuleert haar klitje met zijn duim. Met zijn linkerhand bewerkt hij haar tepels die intussen keihard zijn. Hij sabbelt zacht aan haar oorlelletje en fluistert haar geile woorden toe.

De liefkozingen van Jan en de actie op TV missen hun uitwerking niet en hij voelt hoe Ria onder zijn aanrakingen haar benen begint te spreiden en hoe haar kutje steeds meer vocht begint af te scheiden. Haar buik trekt onwillekeurig samen.

“Heet”? Fluistert hij in haar oor.

“Mm…!” Zucht Ria. Haar lichaam begint hoe langer hoe meer te trillen en als op TV de man in de vrouw klaar komt, bereikt ook Ria kreunend haar hoogtepunt.

Het klaarkomen van Ria en ook de vrijscènes op TV hebben ook bij Jan voor de nodige opwinding gezorgd. Ria die ook gevoeld heeft dat er al een tijdje wat beweegt tegen haar onderrug, stelt zich recht neemt Jan bij de benen en draait hem zo dat hij nu tegen de rugleuning rust. Ze gaat met het gezicht naar hem gekeerd schrijlings op hem zitten terwijl Jan zich wat onderuit laat zakken. Ze opent met twee vingers haar kletsnatte schaamlippen en reikt met haar andere hand naar de nu opwippende stijve penis van Jan. Zij trekt de voorhuid naar beneden en plaatst, tussen haar benen glurend, de eikel tussen haar schaamlippen. Terwijl ze Jan in de ogen kijkt laat ze zich met open mond traag op de machtige knots zakken tot hij tot aan de balzak in haar kutje zit.

Ze begint traag op en neer te bewegen. Ze zucht van het genot dat de neukstaaf in haar kutje haar bezorgt. Haar borsten deinen mee op het ritme waarmee ze beweegt. Jan ligt genietend te kijken naar de mooie vrouw die op zijn harde lid zit te rijden. Haar borsten, tepels en klit strelend ziet hij hoe zijn staaf steeds weer in en uit de natte kut glijdt en langzaam bedekt geraakt onder het slijm uit Ria’s kut. Haar schaamlippen zijn rood gezwollen en bewegen mee met de in- en uitgaande penis. Doordat Ria haar positie steeds ietsje wisselt wordt zijn eikel erg gestimuleerd.

Ria drijft het ritme op waarmee ze Jan berijdt. Zweet parelt op haar gezicht, borsten en buik. Haar ademhaling versnelt en haar ganse lichaam begint te trillen. Jan voelt hoe haar kut om zijn penis knijpt en ziet hoe haar buik krampachtig samentrekt als ze luid kreunend, met het hoofd in de nek, schokkend klaar komt. Uitgeput laat Ria zich voorover vallen terwijl het orgasme door haar lichaam na-schokt.

Jan schuift zijn handen onder Ria’s billen en met zijn penis in haar kut richt hij zich op. Ria klemt haar benen om Jans middel als hij recht staat en haar vervolgens op haar rug in de zetel legt.

Met haar armen rond zijn nek en haar benen rond zijn middel geklemd begint Jan met de oerdrift van een man in Ria te stoten. Met zijn nagels in haar billen geplant drijft hij genadeloos zijn harde penis in Ria’s hete soppende kut. De klagende geluiden die Ria maakt drijven zijn hitsigheid ten top en als de wrijving van haar kut rond zijn penis onhoudbaar wordt stoot hij diep toe en loost hij zijn zaad. Ria schreeuwt het uit en graaft haar nagels in Jans rug als ze het schokken van de penis in haar kut voelt. Hijgend, zwetend, blijven ze in elkaar versmolten liggen.

Het is na middernacht als ze de slaapkamer opzoeken. Het duurt niet lang vooraleer ze in elkaars armen in slaap vallen, moe van het neuken en loom van de wijn.

Op de wekker is het vijf uur als Jan wakker wordt. Normaal slaapt hij steeds tot halfzeven, maar het vreemde bed zal er wel voor iets tussen zitten dat hij nu reeds wakker is. Hij voelt het warme lichaam van Ria die met de rug naar hem gekeerd naast hem ligt. Hij denkt er aan hoe zij elkaar een paar uren terug bereden hebben. Hij heeft nooit gedacht zo ’n warmbloedig wijfje als buurvrouw te hebben.

Hij heft even het laken op en zijn kijkt naar het naakte vrouwenlichaam met de mooie kont. Jan wordt gewaar hoe zijn penis zich met schokjes opricht. Hij draait zich naar Ria toe en schuift zijn hand tussen haar billen. Rita zucht. Haar kutje voelt vochtig warm en wat plakkerig aan. Hij laat een vinger door het spleetje glijden en stopt die er even in. Ria kreunt zachtjes en opent haar benen voor de vroege bezoeker.

Jan stopt nu zijn duim in haar kutje, diep genoeg zodat hij tegen haar klitje stoot. Ria kreunt van genot en steekt haar kont naar achter. Ze voelt hoe haar bilspleet wordt open getrokken en hoe Jan zijn penis tegen haar kutje plaatst en die zacht in haar schuift. Ria zucht van genot. Ze grijpt tussen haar benen naar zijn ballen. “Goedemorgen buurvrouw,” zegt Jan stil en stoot even toe. “Mmm”! kreunt Ria. Jan neukt haar met zachte bewegingen terwijl hij beurtelings haar kutje, borsten en tepels bewerkt.

Hij trekt zich terug en draait Ria op haar buik. Hij neemt haar vast in de lenden en trekt haar zich toe zodat ze met het haar kont omhoog komt. Ria zit steunend op ellebogen en knieën op het bed. Jan hurkt met gespreide benen schrijlings over haar, plaats zijn eikel tussen haar schaamlippen en penetreert haar. Hij buigt zich voorover, grijpt Ria’s neerhangende borsten en begint rustig in haar te stoten. Bij elke stoot schuift Ria wat vooruit. Ze heeft zich nog maar zelden zo gevuld gevoeld.

Met een zalig gevoel in haar onderbuik ondergaat ze de stoten van Jan en het slaan van zijn ballen tegen haar kont. Ze reikt tussen haar benen en begint over haar kutje te wrijven. Ze voelt hoe Jan het ritme van zijn stoten opdrijft. Ria beantwoordt elke stoot met een tegenstoot en voelt hoe haar kutje en onderbuik zich krampachtig beginnen samen te trekken. Plots voelt ze hoe Jan diep in haar stoot en met een langgerekte zucht in haar klaar komt. Ria klauwt met haar vingers in het laken als ze de dikke staaf in haar voelt pulseren, stoot draaiend met haar kont ruw achterwaarts en komt luid kreunend en schokkend met gans haar lichaam eveneens klaar.

Het is twintig over vijf als ze moe maar voldaan naast elkaar liggen uit te hijgen Er is amper iets gezegd maar ze hebben des te meer genoten.

Doem&Gloem

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1462

RITA EN JAN 2 – HET GORDIJN

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers ma, september 28, 2015 20:09:03

RITA EN JAN 2 – HET GORDIJN

Toen Rita gisteren na een weekje aan zee met haar zus nog vlug even binnenwipte in de buurtdiscount is ze Jan tegen het lijf gelopen. Het was de eerste maal dat ze elkaar terug zagen na de onverwachte doch zalige vrijpartij. Jan had haar gevraagd of ze wat naaiwerk voor hem kon doen. Hij had een ongelukje gehad met het gordijn in zijn woonkamer en hij had graag gehad dat Rita, handig met de naaimachine, een nieuw gordijn voor hem zou maken. Ze had beloofd dat ze vandaag in de voormiddag zou langskomen.

Rita belt aan en terwijl ze wacht tot Jan komt open doen denkt ze eraan hoe moeilijk ze gisterenavond de slaap kon vinden. Voortdurend had ze eraan liggen denken hoe het zou zijn terug dicht bij Jan te zijn met wie ze twee weken terug zo heerlijk had gevreeën. Al maar door had ze voor zich het beeld gezien van een naakte Jan met zijn geweldige penis. Ze was pas in slaap gevallen nadat ze zich had klaar gevingerd, maar het wilde verlangen in haar buik en kutje is er terug sinds ze deze morgen is opgestaan.

“Komt U binnen, buurvrouw” zegt Jan, vriendelijk als steeds, als hij de deur opent. Hij gaat haar voor naar de woonkamer waar de trapladder al klaar staat bij het raam. Terwijl Rita het nodige opmeet en de maten noteert kijkt Jan met genoegen naar het strakke kontje van Rita, haar slanke benen en de aanzet van haar dijen telkens haar rok een beetje omhoog schuift wanneer ze zich rekt. Jan denkt eraan hoe hij twee weken terug tussen die mooie benen heeft liggen neuken. Wetend dat Rita zou langskomen, loopt hij al gans de morgen hitsig en met een zwaar gevoel in zijn ballen.

“Kopje koffie”? Vraagt Jan als Rita klaar is.

“Graag,” zegt ze. Jan begeeft zich naar de keuken en Rita neemt plaats in de zithoek. Op het tafeltje liggen enkele boeken waarvan een met de titel: ‘the Art of Love’.

Rita loert even naar de keuken waar Jan bezig is, neemt het boek en begint erin te bladeren. Het staat vol met kunstzinnige foto’s van een Deens koppel dat de liefde bedrijft in alle mogelijke standjes. Rita bekijkt juist een foto waarbij ze het ‘op zijn hondjes’ doen als Jan plots terug is. Zij is zo verdiept in het bekijken van de foto’s en het lezen van de bijgevoegde tekst dat ze hem niet eens gehoord heeft.

“Mooi hé”, zegt Jan, wijzend naar de foto. “Eh, ja”, zegt Rita blozend en zich betrapt voelend.

Jan zet het dienblad met de koffie op tafel en komt achter de zetel staan waarin ze zit. Hij buigt zich voorover en fluistert haar in het oor: “Ik zou je graag ook zo eens nemen,” terwijl hij zijn handen bovenop haar pull op haar borsten legt. Rita’s hart klopt in haar keel en haar ademhaling versnelt. Jan kust haar op het gevoelige plekje achter haar oor en kneedt ondertussen zacht haar borsten. Rita sluit de ogen. Ze voelt de warme gloed die door haar lichaam trekt en de tintelingen in haar buik en kutje. Dit verhoogt nog de hitsigheid die zich sinds deze morgen van haar meester heeft gemaakt. Ze spreidt onwillekeurig haar benen. Ze zal zich niet verzetten als Jan verder gaat.

Jan komt achter haar vandaan, neemt het boek uit haar handen en legt het op tafel. Hij knielt neer voor de zetel waarin Rita zit.

“Ik wil je zo graag nog eens neuken” zegt hij, terwijl hij met zijn hand onder haar rok gaat en de zachte huid van haar dijen streelt. Rita laat zich wat onderuit zakken en spreidt haar benen. Ze zucht wanneer Jan zijn hand haar kruis beroert en zacht in haar kutje knijpt. Geil duwt ze haar buik omhoog. Jan trekt haar pull omhoog en schuift haar doorschijnend behaatje over haar borsten.

“Wacht even” zegt Rita. Ze richt zich op, trekt haar pull uit, maakt haar BH los en gooit beide in de zetel naast haar. Jan grijpt haar borsten waarvan de tepels fier rechtop staan in de donkere tepelhoven. Rita trekt het T-shirt van Jan over zijn hoofd en klauwt met haar vingers in zijn grijze borsthaar. Zij laat haar handen over zijn rug en lenden glijden en steekt ze tussen het elastiek van zijn trainingsbroek. Als Jan zich opricht en naar haar toe buigt schuift ze de broek naar beneden. Zijn stijve penis wipt te voorschijn. Zij stelt vast dat hij geen slip draagt. Hij was dus voorbereid, denkt ze.

Jan stapt uit zijn broek en staat naakt voor Rita die nog steeds onderuit gezakt in de zetel ligt. Ze grijpt naar zijn stijve, opwippende knots en schuift de voorhuid even op en neer over de donkere eikel, glimmend van het voorvocht. Een siddering van verlangen trekt door haar onderbuik.

Jan neemt met gespreide benen plaats over de leuningen van de zetel, schuift naar voor en brengt zijn penis naar de mond van Rita. Zij kust zacht de ontblootte eikel en neemt hem in de mond, terwijl ze met haar hand de schacht van de penis masseert. Jan werpt zijn hoofd in de nek, gromt van genot en stoot teder in haar mond. Met haar andere hand tilt Rita de balzak van Jan op en streelt zacht zijn ballen.

“Ze zitten vol met zaad dat ik langs achter in je kutje ga schieten,” zegt Jan. Zijn geile praat windt haar nog meer op. Oh, wat is ze heet. Haar kutspieren trekken samen en ze voelt hoe het wat plakkerig wordt tussen haar benen.

Jan trekt zijn penis terug uit haar mond en knielt neer voor de zetel. Hij schuift beide handen onder haar rok en trekt haar zwarte slipje uit. Het kruis ervan is vochtig. Hij ruikt er even aan en snuift de geur van Rita’s kutje op. Zijn penis steigert. Hij neemt Rita’s benen en haakt die langs weerszijden over de armleuningen van de zetel. Rita ligt nu gans onderuit gezakt met wijd gespreide benen, haar rok opgeschort rond haar middel, haar geslacht kwetsbaar open. Jan kijkt begerig naar het behaarde kutje met de gezwollen uitpuilende schaamlippen. Hij haalt even een vinger door de spleet en voelt hoe nat ze is. Vervolgens brengt hij voorzichtig twee vingers naar binnen. Rita zucht diep en heft sidderend van wellust haar onderlichaam.

Jan buigt zich voorover en begint teder Rita’s kutje te likken. Rita kreunt als ze Jans tong tussen haar lipjes voelt gaan en hij haar klitje likt. Terwijl hij doorgaat met likken stopt hij eerst één, dan twee vingers in het natte warme kutje. Rita kreunt hartstochtelijk terwijl ze het hoofd van Jan vasthoudt. Ze voelt hoe de spieren rond haar kut en anus samentrekken en hoe er golven van genot door gans haar lichaam trekken als Jan doorgaat met het bewerken van klit en lipjes.

Plots is het daar, dat alles overheersend gevoel dat ze zo lang heeft gemist. Rita begint onbedaarlijk te schokken en duwt luid kreunend haar onderlichaam naar omhoog terwijl ze het hoofd van Jan wegduwt als het teveel wordt. Jan kijkt wellustig naar het schokkende lichaam en het van genot verkrampte gezicht van zijn buurvrouw die klaar komt. Hij voelt de stuwing in zijn ballen en de drang om zijn zaad in dat hete kutje van Rita te lozen wordt groot.

Terwijl Rita met half gesloten ogen ligt na te genieten van het langzaam wegebbende orgasme is Jan met zijn tong en lippen overal op haar lichaam, zuigend aan haar tepels, haar buik kussend, likkend aan de binnenkant van haar dijen, haar kutje vingerend, tot hij opstaat en haar recht trekt. Hij maakt haar rokje los en terwijl het op de grond valt neemt hij Rita vol in haar kruis. Jan bijt haar grommend van wellust in de hals.

“Kom” zegt hij. Hij neemt haar hand en Rita volgt hem gewillig naar de slaapkamer. Zij zet zich neer op de rand van het bed en Jan komt voor haar staan. Zijn penis staat fier rechtop ter hoogte van haar mond.

‘Wat is dat toch een prachtig ding’ denkt Rita, neemt de penis in haar mond en begint Jan hartstochtelijk te pijpen terwijl ze de laag hangende zak streelt. Rita ziet hoe de buik van Jan samentrekt van hitsigheid. Hij neemt haar hoofd tussen zijn handen en kijkt haar geil in de ogen.

“Ik wil hem in je poes steken en je vol spuiten” zegt hij.

Rita knielt op het bed, steunend op haar ellebogen en met haar hoofd op de matras. Ze spreidt haar benen en duwt met holle rug haar kont naar omhoog, net zoals de vrouw in het fotoboek. Ze ziet hoe Jan iets uit één der nachtkastjes neemt. Het blijkt een penisring die Jan over zijn penis en ballen schuift en aanspant. Jan steekt zij onderbuik vooruit naar haar en schuift een paar keer zijn voorhuid over en weer over zijn eikel.

“Die is voor jou,” zegt hij.

Door de ring zwelt de penis nog en is nog indrukwekkender met de aders die er bovenop lijken te liggen en de nu donkerpaarse eikel. Rita’s kutje trekt zich samen, verlangend naar het bronstig opwippende gevaarte. Jan knielt achter Rita en kijkt naar haar kut met de open staande schaamlippen, glinsterend van haar vocht. Hij likt enkele malen aan de opgerichte klit. Rita kreunt en haar kutje trekt zich samen.

“Toe, steek hem er in,” smeekt ze.

Via de spiegeldeuren van de kleerkast kijkt ze toe hoe Jan achter haar knielt. Ze voelt hoe hij zijn eikel enkel malen door haar kletsnatte gleuf haalt. Plots stoot hij toe en grommend drijft hij zijn dikke knots diep in haar kutje. Rita slaakt een kreet want haar kutje is nog wat nauw van het orgasme van daarnet maar ze houdt er wel van om zo, een beetje ruw, te worden genomen.

Jan grijpt haar vast in de lenden en begin traag te stoten, genietend van het heerlijke gevoel van Rita’s hete kut die zijn stijve omvat. Rita ziet in de spiegels hoe Jan in haar stoot, zich over haar heen buigt, met zijn ene hand haar buik streelt en met de andere haar neerhangende gezwollen borsten kneedt en aan haar stijve tepels trekt. Ze merkt ook de verbeten trekt op Jans’ gezicht telkens hij zijn penis in haar drijft. Het maakt haar ontzettend geil te zien hoe ze op een bijna dierlijke wijze genomen wordt. Ze voelt hoe de spanning in haar onderbuik toeneemt, hoe de spieren van haar kut zich rond Jans’ penis spannen en hoe gans haar lichaam begint te gloeien. Heftig over haar klit wrijvend beweegt ze driftig haar kont voor- en achterwaarts op het ritme van de in haar stotende penis die als een zuiger in en uit haar gaat.

Jan kijkt neer op het mooie bezwete lijf van zijn luid kreunend en heftig bewegend buurvrouwtje en ook naar zijn stijve die in en uit haar schuimende kut schuift. Als hij de stuwing van zijn zaad voelt trekt hij Rita naar zich toe en stoot hij diep in haar. Het is een hemelse gewaarwording als hij trillend van genot en met een oerkreet zijn zaad in haar kut spuit. Hij laat zich op Rita vallen die het uitgilt en met een zich heftig samentrekkende kut klaarkomt net op het ogenblik dat ze voelt hoe Jans’ kloppende penis straal na straal in haar smachtende kut loost.

Zwaar hijgend blijven ze een paar minuten in die houding liggen totdat Rita voelt hoe de penis verschrompelt en uit haar kutje glijdt. Zij voelt hoe het zaad van Jan langs haar billen begint te lopen en duwt hem van zich af. Met haar hand tegen haar kut gedrukt reikt ze over Jan heen naar de doos met tissues die op het nachtkastje staat en dept haar kut droog.

Jan ligt hijgend naast haar, neemt haar in zijn armen en legt zijn hand op haar kutje. Rita klemt zijn hand tussen haar benen. Zij geeft Jan een kus, schurkt zich dicht tegen hem aan en luistert naar zijn rustiger wordende ademhaling. Als ze na enige tijd opzij kijkt ziet ze dat hij slaapt. Rita sluit eveneens haar ogen en geniet na van de nazinderende orgasmen die haar te beurt gevallen zijn.

Als ze haar ogen terug opent ziet ze op de digitale wekker dat het middag is. Ze heeft dus ook geslapen. Ze maakt Jan wakker en samen staan ze op. In de woonkamer vinden ze hun kleren terug. De koffie op de salontafel is intussen ijskoud.

Doom&Gloom

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1458

RIA EN JAN –DE BEUKENHAAG

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 24, 2015 19:50:54

RIA EN JAN –DE BEUKENHAAG

Ria wast vlug de glazen af die gisterenavond zijn blijven staan. Intussen kijkt ze door het keukenraam naar Jan, haar buurman, die bezig is met het scheren van hun gemeenschappelijke beukenhaag. Een halfuur geleden is ze zich rot geschrokken van het geluid van de deurbel. Ze lag nog in bed en had zich afgevraagd wie er om kwart over acht ’s morgens kwam aanbellen. Pas na enkele ogenblikken was het haar te binnen geschoten dat het Jan moest zijn. Hij had haar gisteren immers gezegd dat hij vandaag de haag langs haar kant zou komen scheren. Met het late bezoek van haar zus gisterenavond was ze compleet vergeten de wekker te zetten.

Vlug was ze de garagepoort gaan openen om Jan binnen te laten, zich er niet van bewust dat het korte doorzichtige nachthemdje dat ze droeg, niets aan de verbeelding overliet. Het was pas toen ze bemerkte hoe Jan zijn blikken over haar lichaam liet gaan dat ze gewaar werd dat haar tepels, opgericht door de ochtendkoelte, tegen het dunne stofje prikten en dat hij waarschijnlijk ook het donkere driehoekje tussen haar benen wel moest zien. Ria had gevoeld hoe ze was beginnen blozen doch Jan had verder niets laten merken.

Na de begroeting was hij onmiddellijk aan het werk gegaan en Ria was zich gaan aankleden. Omdat het ernaar uitzag dat het net als gisteren terug een snikhete dag zou worden en ze Jan zou helpen bij het opruimen had ze enkel haar bikinibroekje en een oud T-shirt aangetrokken.

Als ze in de tuin komt merkt Ria dat het al behoorlijk warm is ondanks het maar even over 9u is. Jan heeft zich ontdaan van zijn T-shirt en is in ontbloot bovenlijf druk bezig. Hij draagt enkel een short en zijn bovenlijf glimt al van het zweet. Hoewel bijna zestig ziet hij er nog goed uit. Rijzige gestalte, nog steeds slank, zonder een grammetje vet aan zijn getaand pezig lichaam. Met zijn halflange grijze haren lijkt hij wel een professor.

Jan is altijd druk bezig in en rond zijn woning en bovendien is hij ook nog eens een fervent jogger, vandaar wellicht zijn afgetrainde lijf. Hoe spijtig toch denkt Ria, dat de stille, altijd vriendelijke man al drie jaar alleen is na de plotse dood van zijn vrouw Greet.

Ria is druk in de weer met het verzamelen van het snoeisel en haar T-shirt is na enige tijd doordrenkt van het zweet waardoor het aan haar lichaam plakt en de vorm van haar borsten en tepels goed doet uitkomen.

Dat ontgaat Jan niet en af en toe werp hij een steelse blik op haar mooie vormen. Dit en het beeld van de onder haar nachthemdje naakte Ria van deze ochtend heeft voor gevolg dat zijn penis en ballen zich roeren.

Sinds Frank, haar ex, haar twee jaar geleden verliet woont Ria die kinderloos is gebleven alleen naast hem en helpen ze elkaar waar het kan. Bij de dood van zijn vrouw heeft hij veel steun aan haar gehad. Jan heeft Ria altijd een knappe vrouw gevonden en is stiekem zelfs een beetje verliefd op haar. Bijna vijftig, is ze nog steeds een knappe verschijning, mooi gezicht, slank, niet al te grote, stevige borsten en een mooie kont. Met haar donkerbruine haar lijkt ze een beetje zuiders. Ria is een goedlachse, gezellige vrouw, altijd in voor een grapje.

Wanneer hij gedaan heeft met scheren helpt Jan mee bij het opruimen van het snoeisel. Als Ria op zeker ogenblik vlak voor hem wijdbeens gebukt staat, merkt hij tussen de in haar broekje gespannen staande billen de uitstulping en het spleetje van haar kutje. Zijn penis roert zich weer en hij krijgt een stevige erectie. Hij moet zelfs even ongemerkt zijn penis herschikken want de erectie zorgt voor een ‘tent’ in zijn short. Ook al is hij de zestig nabij, over zijn erecties heeft hij niet te klagen, die zijn nog steeds keihard.

Terwijl hij verder doet fantaseert hij er over hoe het zou zijn om met Ria te vrijen. De laatste tijd gebeurt dit wel vaker. Hij droomt er soms van hoe hij met haar vrijt, doch vrijen is er sinds de dood van Greet niet meer bij geweest. Het is al die tijd bij zichzelf behelpen gebleven. Tegen de middag zit het werk er op.

“Heb je het soms koud,” vraagt Jan, met zijn hoofd wijzend naar de goed zichtbare vorm van haar tepels, als Ria licht kreunend met haar handen in de heupen haar rug strekt. “Nee hoor,” zegt ze lachend. Ze begint toch te blozen als Jan haar intens in de ogen kijkt en ze ziet hoe zijn blikken verder over haar lichaam gaan. Als ze ook nog de ‘tent’ in de short van Jan opmerkt draait ze zich een beetje in de war om en zegt tot Jan.

“Ik ga alvast naar binnen om iets fris klaar te zetten. Kom je dan?”

“OK, eerst nog even het gerief opruimen,” zegt Jan.

Eenmaal binnen moet Ria aan de ‘tent’ in de short van Jan denken en ook aan de manier waarop hij haar aankeek. Het geeft haar een prettig wellustig gevoel te weten dat haar buurman op haar geilt en ze hem een erectie bezorgt. Ze voelt een tinteling in haar kutje.

Zij kijkt naar buiten waar Jan nog bezig is. Ze meent nog steeds de bobbel in zijn short te zien. Afgaand op de omvang ervan die ze daarnet heeft bemerkt is Jan blijkbaar goed geschapen tussen zijn benen. Wat verlangt ze er soms naar om nog eens genomen te worden en een penis in haar kutje voelen. Buiten één onenightstand een paar maanden na Franks vertrek heeft ze geen man meer gehad. Ze behelpt zich regelmatig met haar ‘tarzan’ die in het nachtkastje ligt of door zichzelf te vingeren, maar ze mist wel de warmte van een mannenlichaam.

Jan zou een mogelijkheid zijn maar die heeft na de dood van zijn vrouw blijkbaar alle interesse in vrouwen verloren, hoewel ze de laatste tijd de indruk heeft dat hij haar op een andere manier bekijkt dan voorheen. Vooral dan sinds ze bij het uitwisselen van het traditionele kussen op zijn verjaardag enkele weken terug elkaar onverhoeds op de mond hebben gekust ervaart Ria seksuele prikkels die er voorheen niet waren. Er is een zekere spanning telkens ze in elkaars nabijheid zijn. Daarnet heeft ze ook kunnen vaststellen dat zij blijkbaar toch iets teweeg brengt bij haar buur.

Ria probeert aan iets anders te denken, maar de sluimerende lustgevoelens in haar lichaam zijn gewekt. Ze voelt hoe de spanning in haar onderbuik en borsten toeneemt en hoe haar broekje wat vochtig wordt. Zuchtend van ingehouden verlangen naar een gevuld kutje knijpt ze haar benen dicht.

“Kom binnen,” zegt ze zonder opkijken als er op de keukendeur wordt geklopt. Ze doet verder aan het aanrecht met dienblad, glazen en frisdrank als ze plots de handen van Jan in haar lenden voelt.

Ria is volkomen verrast. Ze houdt even haar adem in en haar hart begint te bonzen als hij haar zacht in de hals kust.

“Ik verlang al zo lang naar je, Ria,” zegt Jan met schorre stem. Ze snuift zijn geur op en ruikt het mannetjesdier. Jan blijft haar zachtjes zoenen in de hals. Ria sluit de ogen en laat zich het kussen welgevallen. Ze verzet zich niet en wil zich ook niet verzetten. Het bloed jaagt door haar lichaam. Ria voelt hoe haar tepels zwellen.

Ze voelt iets hard tegen haar kont drukken en onbewust geeft ze wat tegendruk. Jans grote handen glijden onder haar T-shirt en grijpen haar borsten. Hij tilt ze op en rolt zacht de harde tepels tussen zijn vingers. Er gaat een siddering van genot vanuit haar tepels via haar buik naar haar kut. Ze voelt dat wat gebeurt onomkeerbaar is en dat ze zich zal laten nemen door haar buurman.

Ria zet het glas dat ze nog steeds vasthoudt neer en plaats haar handen op het aanrecht. Met ingehouden adem voelt ze hoe Jans rechterhand van haar borsten over haar buik naar beneden dwaalt. Als zijn hand langs boven in haar broekje glijdt en zacht het behaarde driehoekje in haar kruis beroert, trekt haar onderbuik zich van hitsigheid enkele keren onwillekeurig samen.

Ria trilt op haar benen en slaakt een diepe zucht als Jan over haar schaamlipjes wrijft. Jan schuift haar broekje over haar billen naar beneden. Met een paar handige bewegingen ontdoet Ria zich ervan. Hij grijpt haar vast in de lenden, draait haar om naar zich toe en trekt haar T-shirt over haar hoofd. Ria staat nu naakt voor hem met jagende boezem en harde, pink-top grote, opgerichte tepels.

Ze ziet de geilheid in de ogen die over haar lichaam dwalen.

“Wat ben je mooi,” zegt Jan terwijl hij haar puntige borsten zacht aanraakt. Zijn ademhaling gaat snel. Ria kreunt zacht als hij één voor één haar tepels in de mond neemt en er zachtjes in bijt. Dan plaats hij zijn handen onder haar billen, heft haar op en plaatst haar met haar blote kont op het aanrecht. Ria spreidt haar benen en schuift wat naar voor.

Nog wat onwennig tegenover Jan en enigszins aarzelend reikt ze naar de bobbel in zijn short en wrijft er even over. Haar lustgevoelens winnen het echter van de schroom. Ze maakt de strik los in het koordje waarmee hij zijn short ophoudt en trekt die naar beneden.

De stijve penis, plots bevrijd uit de omknelling slaat terug tegen de strakke, behaarde buik van Jan. Met grote ogen kijkt Ria naar de enorme, naar omhoog gebogen penis die licht schokkend oprijst uit een grote bos grijs schaamhaar. De penis van haar ex was bij haar weten van een behoorlijk formaat maar niet te vergelijken met deze mooi geaderde, donkere knaap. Zij heeft al veel verhalen gehoord en gelezen over de grootte van penissen maar deze overtreft haar stoutste dromen. Hij is niet alleen lang maar ook nog eens dik.

Met heftig kloppend hart grijpt Ria de penis bij de schacht en schuift teder de losse voorhuid achteruit waardoor de forse paarse eikel wordt ontbloot. Een druppel draderig voorvocht hangt aan de top. Ze kan met haar slanke vingers het stijve lid amper omvatten. Met de andere hand heft ze de laag in de balzak hangende ballen even op.

Het idee dat deze goddelijke knots haar kutje gaat vullen, doet haar onderbuik en kut samentrekken. Ria kan haar ogen niet van de penis houden. ‘Mijn god, wat een ding,’ denkt ze.

Jan geniet van de aanrakingen van de frêle vrouwenhand en kreunt van genot als Ria zich voorover buigt en de eikel van zijn penis in haar mond neemt en er zachtjes aan zuigt. Intussen laat hij zich ook niet onbetuigd en bewerkt het kutje van Ria, dat al plakkerig vochtig is. Met twee vingers gaat hij met een draaiende beweging diep in haar terwijl hij met zijn duim haar klitje bewerkt.

Haar warme mond zorgt ervoor dat Jan bijna klaar komt. Hij duwt zacht haar hoofd weg. ”Niet meer,” zegt hij en knijpt even hard bovenaan zijn penis waardoor het opkomend orgasme wegebt.

“Ik wil je nu neuken,” zegt Jan als hij zijn penis tegen haar kutje plaatst en zijn eikel enkele keren tussen haar lipjes haalt. Ria kijkt hem aan en ziet de wellust in zijn ogen. “Kom” zegt ze. Ze wipt van het aanrecht, grijpt zijn stijve vast en leidt hem zo naar haar slaapkamer waar ze zich op bed laat vallen.

Op haar rug en de opgetrokken benen wijd gespreid reikt ze met haar ene hand naar Jan, terwijl ze met de andere over haar open staande schaamlippen wrijft. Ze kijkt naar de machtige knots die op en neer wippend van hitsigheid fier vooruit steekt. Ze kan niet wachten tot dat grote ding haar kut binnendringt.

“Toe, kom nu,” zegt Ria met hese stem.

Jan knielt trillend van verwachting tussen haar gespreide benen, waarop ze zijn penis neemt en die tegen haar verlangende kut duwt.

“Steek hem erin,” zegt ze, Jan bij de lenden naar zich toetrekkend.

Bronstig en met één enkele forse stoot vanuit zijn lenden, drijft Jan zijn stijve in Ria’s natte kut.

Ria laat een langgerekte kreun van genot horen en heft haar heupen als Jan haar diep penetreert. Ze is toch nog verrast van de omvang van de penis als die haar kutje open rekt en volledig vult, doch het gevoel van een penis in haar kut na al die tijd zonder is overweldigend.

Jan blijft even stil in haar, genietend van het intens zalige gevoel van de warme kut die zijn penis omsluit. Hij kijkt Ria aan terwijl hij met zijn duim over haar klitje wrijft en met de andere hand haar borsten en harde donkere tepels kneedt.

“Mag ik in je klaarkomen” vraagt hij.

”Doe maar, het kan geen kwaad,” zegt Ria met omfloerste stem, waarop Jan in haar begint te bewegen.

Met wijd gespreide opgetrokken benen, haar knieën omvattend met haar handen, lonkt Ria naar beneden om te zien hoe de stijve van Jan in en uit haar gaat. Zij voelt hoe haar kutje zich aan de omvang van de penis aanpast, er rond samentrekt en hoe dit golven van genot door haar onderbuik jaagt.

Jan neukt Ria met lange diepe slagen, waarbij hij zich telkens bijna volledig terug trekt uit haar zuigende kut. Hij schuift zijn handen onder haar billen, trekt haar kont naar omhoog waardoor zij, steunend op haar hielen, enkele centimeters boven het bed hangt. Ze voelt nu nog meer de druk van de stotende penis in haar en het slaan van Jans ballen tegen haar kont. Jan drijft het ritme op, steunend bij iedere stoot.

Zwaar hijgend ondergaat Ria het stoten van Jans penis terwijl ze hem met wazige blik aankijkt. Ze begint zacht te jammeren. Haar kutje maakt nu onwillekeurige krampachtige bewegingen die ook op Jan hun uitwerking niet missen. Hij voelt de samentrekkingen in zijn buik en lenden. Zijn penis zwelt en terwijl hij diep in Ria’s hete kut stoot voelt hij hoe zijn zaad door zijn onderbuik en penis naar buiten stuwt. Bronstig grommend spuit hij zich leeg in Ria.

Ria voelt hoe de penis in haar kut klopt als Jan met een bijna dierlijk geluid in haar klaarkomt. Het gevoel van de pulserende penis die straal na straal sperma diep in haar loost brengt haar naar een hoogtepunt en luid jammerend, haar heupen naar voor stotend komt zij eveneens klaar.

Zwijgend liggen ze op elkaar, allebei kletsnat van het zweet. Terwijl haar kut en onderlijf nog steeds na-tintelen, voelt zij hoe de machtige penis in haar verschrompelt en uit haar glijdt. Beiden liggen ze even later zwijgend en voldaan naast elkaar.

Als Ria later op de dag staat te strijken en aan de neukpartij van deze middag terug denkt voelt ze plots iets uit haar kutje lekken. Wanneer ze haar hand in haar slipje brengt en terugtrekt ziet ze dat het nog steeds zaad is van Jan dat uit haar vloeit. Het was dan ook een flinke lading die hij in haar heeft geschoten. Ze glimlacht en voelt hoe haar kutje zich samentrekt.

Doem&Gloem

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1421

NACHTSHIFT

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers do, mei 07, 2015 15:18:15

NACHTSHIFT

Carla opent de ogen. 05.45u Is het op de wekkerradio op het nachtkastje naast haar. Nog een kwartier en Tom, haar man, komt thuis van zijn nachtshift in het rangeerstation. Zij denkt er aan hoe prettig hij het zal vinden als hij straks dicht bij haar in het warme bed mag kruipen. Hij zal het wel koud hebben na het fietstochtje van het werk naar huis door de vrieskou. Ver is het niet, maar toen hij gisterenavond vertrok was het al hard aan het vriezen.

Carla ligt nog wat te soezen en bedenk hoe dikwijls zij ‘het’ al hebben gedaan als hij ’s morgens thuiskomt van een nachtshift en hoe zij er dan telkens nog meer dan anders van geniet. Het lijkt alsof Tom ’s machtige penis dan nog groter en dikker is als bij andere vrijpartijen. De gedachte alleen al zorgt er voor dat haar onderbuik samentrekt. Carla stopt haar hand in haar slip en streelt zacht haar kutje. Zij verlangt er plots hevig naar om genomen te worden en de stijve penis van Tom in haar te voelen.

06.00u. Het tuinhek gaat knarsend open en weer dicht. Tom is er. Ze hoort hem naar boven komen en terwijl hij nog even in de badkamer is trekt ze, inmiddels geil als boter, haar slip uit.

Zonder het licht aan te steken kleedt Tom zich uit en schuift stilletjes naast haar in bed, naakt zoals steeds. Hij geeft haar een tedere zoen in de hals. Zij liggen lepeltje-lepeltje, houding waarin ze meestal in slaap vallen.

“Koud?” Fluistert ze.

“Mm…” krijgt ze als antwoord en hij rilt even. Ze reikt achterwaarts met haar hand naar hem, voelt zijn koude kont en trek hem tegen zich aan. Ze laat haar hand over zijn lenden gaan en dwaalt even liefkozend af naar zijn kruis.

Ze kan een lachje niet onderdrukken als ze een koud, schattig, verschrompeld penisje voelt. Ze streelt het nietig dingetje en fluistert.

“Wat is dit hier?” Tom bromt iets onverstaanbaar, schuift dan zijn hand onder haar nachtkleedje en grijpt haar rechterborst. Hij knijpt zachtjes in de tepel. De aanraking van zijn koude hand zorgt ervoor dat er een huivering door haar lichaam gaat en haar tepels zich oprichten.

Intussen streelt ze nog steeds de verkleumde penis. Haar warme hand heeft wel een gunstig effect op het dingetje want ze voelt hoe het zwelt, zich met schokjes opricht en hard wordt.

“Moe?” Fluistert ze.

“Mm…” is het antwoord. Ze voelt de penis tegen haar onderrug en blote kont drukken.

“Wil je mij neuken,” fluistert ze.

“Mm…!” Klinkt het terug.

Carla beschouwt dit als een bevestiging en een aanzet om verder te gaan. Ze blijft de nu al kloppende stijve penis strelen, schuift de voorhuid zachtjes over en weer en neemt vervolgens in één greep zijn ballen en penis vast. Zij weet dat hij dat graag heeft.

Tom laat een goedkeurend gegrom horen en laat zijn hand afdwalen naar haar buik en kruis waar hij met zijn vlakke hand over haar harige driehoekje wrijft. Ze spreidt haar benen een beetje zodat hij beter toegang krijgt tot haar naar zijn penis snakkende kutje. Haar onderbuik trekt zich onwillekeurig samen en ze duwt haar heupen naar voor als zijn vingers zacht cirkeltjes over haar schaamlipjes maken. Hij laat vervolgens een vinger eventjes tussen haar lipjes glijden en ze kreunt zacht als hij die met twee vingers uit elkaar duwt.

“Mm…, je bent al goed nat,” fluistert hij. Met zijn natte vingers streelt hij haar tepels die nu gezwollen en hard zijn.

Tom is intussen volledig opgewarmd, zijn penis is keihard en op volle lengte, de eikel glad en vochtig. De gedachte dat die harde penis straks in haar gaat dringen en volledig gaat vullen jaagt schokjes van verlangen door haar onderbuik en kutje.

Carla ligt nog steeds op haar zij. Tom blijft haar schaamlippen beroeren. Hij heeft nog steeds haar klitje niet aangeraakt, hoezeer ze er ook naar verlangt. Hij weet hoe hij haar gek krijgt. Opeens voelt ze zijn hand langs achter tussen haar billen. Ze buigt zich voorover, trekt haar knieën op tot tegen haar borsten en duwt haar kont achteruit naar Tom toe.

Haar geslacht ligt nu volledig open voor hem. Ze voelt hoe Tom zijn duim diep in haar natte poes steekt, waardoor de muis van zijn hand tegen haar klitje duwt. Zij rijdt over zijn duim die hij met een draaiende beweging steeds weer in haar duwt. Haar onderbuik trekt krampachtig samen. Een orgasme is niet veraf. Ze is nu ontzettend geil en klaar om genomen te worden

“Steek hem er in” smeekt ze en duwt nog harder haar kont in zijn richting. Tom stopt met vingeren. Zij voelt hoe hij zijn gezwollen eikel tegen haar kutje plaatst, hem enkele malen heen en weer haalt tussen haar lipjes en hoe hij vervolgens teder, in één beweging, in haar dringt. Carla kreunt als die dikke, harde penis haar smachtende kut open rekt en vult.

Tom begint zacht in haar te bewegen, waarbij hij telkens zijn penis bijna volledig terug trekt zodat enkel zijn eikel nog in Carla’s kutje steekt ,geeft dan enkele korte stootjes, gevolgd door een lange diepe haal. Hij herhaalt dit steeds, terwijl hij met zijn hand haar klitje beroert.

Carla houdt zich vast aan de rand van het bed, gaat mee in het ritme waarmee Tom in haar stoot en duwt haar kont driftig achteruit. Ze voelt hoe zijn ballen telkens bij elke diepe stoot tegen haar billen slaan. Het wisselende ritme van de stoten maakt haar bijna gek. Ze voelt de spanning in haar borsten, buik en kut toenemen en begint stil te jammeren en te steunen.

“Geef het me,” kreunt ze gesmoord en grijpt tussen haar benen Tom’s ballen.

Tom drijft het ritme op. Hij neukt haar nu enkel nog met diepe, harde halen. Carla’s kutje spant zich op rond de beukende penis tot ze plots voelt hoe Tom zijn nagels in haar flanken slaat en hij luid kreunend diep in haar kut stoot. Carla voelt de penis pulseren als haar man grommend zijn zaad in haar loost. Zijn kreunen en het gevoel hoe hij in haar klaarkomt, halen haar over de top en zij komt eveneens, luid kreunend, schokkend over gans haar gloeiende lijf. Sterke opeenvolgende spasmen zorgen voor een onbeschrijfelijk zalig gevoel in haar onderlichaam.

Terwijl ze uitgeteld en voldaan ligt te genieten van het nog steeds nazinderend en langzaam wegebbend orgasme voelt ze hoe Tom’s penis verslapt, zacht uit haar floept. Als ze voelt hoe het zaad uit haar begint te vloeien wipt ze uit bed en rent met een hand tussen haar benen naar de badkamer. Wanneer ze even later terugkeert, is Tom al in dromenland.

Hij heeft zijn best gedaan, zijn nachtshift zit er op.

Doem&Gloem

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1393

DE KIJKHUT

Doom&GloomGeplaatst door My 4Fingers zo, april 12, 2015 20:53:50

DE KIJKHUT

Els en Jan trappen stevig door op het jaagpad langs de rivier. Toen ze deze middag thuis vertrokken voor een tochtje met de fiets wees niets er op dat het weer zo zou omslaan en het zou gaan regenen. Een halfuur geleden echter is de wind plots opgestoken en zijn donkere wolken komen aanzetten uit het zuidwesten. Nu beginnen er ook dikke regendruppels te vallen. Het is nog een gans eind naar huis en langs dit stuk van de rivier is er geen beschutting. De enige mogelijkheid tot schuilen is de vogel-kijkhut aan de grote waterplas even verderop. Doortrappen dus.

Haastig maken zij hun fietsen slotvast aan het draaihek dat toegang geeft tot het paadje richting kijkhut en lopen vlug door. Juist als ze de houten vlonder betreden die naar de hut leidt begint het te plenzen.

”Rennen”, roept Jan.

Nahijgend van het korte sprintje staan ze in de kijkhut terwijl de regen op het golfplaten dak roffelt.

“Dat was op het nippertje”, lacht Els, terwijl haar boezem op en neer gaat.

“Gelukkig zijn we nog niet kletsnat”, zegt Jan. Zijn blikken glijden over Els’ lichaam. Wat is ze toch mooi zoals ze daar nu staat, in haar strapless topje, kort jeans rokje, haar blote schouders glimmend van de regen. Doordat het topje enigszins doorweekt is wordt de vorm van haar borsten geaccentueerd. Hij ziet hoe haar tepels zich tegen de stof aftekenen. Zijn penis roert zich even en zijn onderbuik trekt samen. Wat krijgt hij plots zin om dit prachtwijfje van hem hier en nu in deze hut te nemen.

Els herkent de geile blik in de ogen van haar man, maar laat niets merken. Na al die jaren kent ze hem wel. Als ze straks thuis komen zal ze haar Jan eerst eens lekker verwennen en zich dan eens stevig door hem laten nemen, denkt ze. Ze voelt hoe haar kutje zich bij die gedachte samentrekt, zet zich op de houten zitbank bij de vensteropening en kijkt naar buiten. Zij knijpt haar benen samen om de onrust in haar onderlichaam te bedwingen.

De neergutsende regen vormt blaasjes op het oppervlak van de waterplas en het ziet er naar uit dat het niet zal ophouden met regenen het eerste halfuur.

Plots voelt ze hoe Jan langs achter over haar komt leunen en zijn handen langs boven in haar topje laat glijden, haar borsten vast neemt en die zacht begint te kneden.

“Ik heb zin in je”, zegt hij.

“Dat dacht ik al”, zegt ze en blikt omhoog naar hem. Els voelt hoe haar kutje zich weer samentrekt en het een beetje nat wordt tussen haar benen. Zij voelt iets hard in haar rug drukken. Jan drukt een kus op haar lippen en laat haar los. Hij gaat naar de deur die hij blokkeert met een van de stoelen die in de hut staan. Met dit weer zal er wel niemand komen doch men weet maar nooit.

Els keert zich naar Jan toe en beseft direct wat hij van plan is. Hij gaat haar hier en nu nemen en vullen met zijn zaad. Een golf van wellust giert plots door haar lichaam, haar tepels richten zich op en haar kutje trekt zich samen.

“Kom”, zegt ze en steekt haar hand uit naar Jan, die bij haar komt staan. Ze maakt zijn short los en trekt zijn slip omlaag. De uit zijn omknelling verloste stijve penis slaat tegen zijn buik. Els kijkt met een geile blik naar de opgerichte, wippende stijve in de blonde bos schaamhaar vlak voor haar. Zij geraakt nog steeds niet uitgekeken op deze prachtige staaf die haar al zo dikwijls heeft gevuld en genot heeft bezorgd. Ze neemt hem vast, schuift zacht de voorhuid achteruit over de gezwollen natte eikel en drukt er een zoen op.

Jan trekt Els nu recht, schuift haar topje omlaag en kneedt zacht haar borsten waarvan de grote stijve tepels vooruit priemen. Hij tilt Els op en zet haar neer op de lange houten tafel waarop ze zich met gespreide benen neerlegt, steunend op de hielen. Jan stapt uit zijn short en slip en gaat voor Els staan. Hij schuift zijn handen onder haar rokje en als Els haar kont opheft trekt hij haar zwarte slipje uit. Haar rokje en topje zitten nu opgeschort rond haar middel. Het is een geil zicht zoals ze daar nu ligt, klaar om genomen te worden. Hij kijkt wellustig tussen de benen van zijn vrouw, naar haar met zwart schaamhaar bedekte kutje. Met zijn vingers op haar venusheuvel, maakt hij met zijn duim draaiende bewegingen over haar lipjes die al uiteen geweken zijn en glinsteren van haar sappen, gaat dan even met diezelfde duim naar binnen en voelt hoe nat Els al is.

“Mm, lekker nat” zegt hij. Els zucht en heft haar heupen.

“Neuk me”, zegt ze.

Jan trekt Els wat meer naar de rand van de tafel. Haar kutje is nu op de perfecte hoogte om gepenetreerd te worden. Els richt haar hoofd wat op en ziet hoe Jan de voorhuid van zijn penis een paar maal over en weer haalt over de paarse eikel, hoe hij nog wat dichter schuift en voelt hoe hij zijn eikel tussen haar lipjes plaatst en zacht, in één beweging in haar natte kutje dringt. Ze kreunt van genot als ze voelt hoe de stijve knots haar kutje open rekt.

“Oh, Jan”, steunt ze. Jan blijft even stil in haar en begint dan zacht te stoten terwijl hij kijkt hoe de mooie borsten van Els mee bewegen op zijn ritme.

Terwijl de regen in een monotoon geluid op het dak neervalt, beminnen ze elkaar. Els geniet, met haar benen rond het middel van Jan geklemd, van de in haar stotende penis. Jan neukt haar nu met lange halen en bij elke stoot duwt ze haar hielen in zijn lenden terwijl ze zich aan de rand van de tafel vasthoudt. Jan ziet hoe de schaamlipjes van Els mee bewegen telkens zijn penis, nat van haar vocht, in en uit haar schuift.

Els voelt hoe de samentrekkingen in haar buik en onderlichaam toenemen naarmate Jan het ritme opdrijft en haar klitje en tepels masseert. Golven van genot stromen door haar. Jan kijkt met wellust toe hoe zijn vrouw zacht kreunend en met gesloten ogen ligt te genieten, haar borsten met de stijve tepels op en neer deinend. Het idee dat hij zo dadelijk mag klaar komen in dat mooie lichaam van haar windt hem nog meer op.

Jan voelt zijn zaad stuwen en begint nu harder te stoten in Els, die de stoten luid kreunend opvangt. Ze voelt hoe haar kutje zich om de ongenadig stotende penis spant, een warme gloed zich van haar lichaam meester maakt en haar baarmoeder zich samentrekt. Luid kreunend en trillend over gans haar lichaam bereikt ze haar hoogtepunt terwijl ze haar heupen wild omhoog stoot en met haar hielen Jan naar zich trekt.

Als Jan hoort en ziet hoe Els kreunend van genot klaar komt en voelt hoe haar kutje zich ritmisch om zijn penis samentrekt, grijpt hij haar billen, slaat zijn nagels in haar vlees en stoot zijn penis diep in haar warme kutje. Schokkend en grommend bij iedere stoot loost hij zijn zaad in Els.

Jan buigt zich voorover, geeft Els een innige zoen en legt zijn hoofd op haar borsten. Hijgend en nagenietend blijven ze zo nog even liggen tot Els plots zegt; ”het regent niet meer.”

“Wat jammer,” antwoordt Jan, terwijl hij een por tussen de ribben krijgt.

Doom&Gloom

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1377
Volgende »