Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

OCHTENDSTONDE

RhrpGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 20, 2015 20:15:47

OCHTENDSTONDE

Ik ben weer eens alleen in Antwerpen. Deze keer in een mooi gelijkvloers appartement op het Zuid. Er is een mooie moderne keuken, een fantastische badkamer met inloopdouche, een ruime slaapkamer en een woonkamer met een groot, goed zittend salon.

Ik heb jou uitgenodigd om te komen ontbijten op maandagmorgen, en jij hebt gezorgd dat je niet moet werken. Natuurlijk weet Willem niet dat je vrij hebt, dus je vertrekt om kwart voor zeven, net als elke werkdag.

Een halfuur later bel je bij me aan. Ik heb in het weekend al alles in huis gehaald, en daarnet nog verse broodjes en croissants gehaald bij de bakker om de hoek en de tafel staat netjes gedekt op ons te wachten.

Als ik je binnen laat sla je je armen om me heen en je warme lippen drukken zich zacht tegen mijn mond voor een lange sensuele tongkus. Mijn lul reageert onmiddellijk, mijn handen glijden naar je lekkere kontje zodat ik je kan laten voelen hoe opgewonden je me maakt.

“Wil je niet eerst ontbijten” vraag ik. Maar dan voel ik je hand al in mijn broek glijden en je knijpt hard in mijn eikel.

Verder kussend pak ik je op en draag je naar het king-size bed. Jij houdt nog steeds mijn lul vast. Zodra je het bed raakt begin je aan mijn rits te sleuren. Ik help je maar al te graag en binnen vijf seconden sluiten je lekkere warme lippen zich rond mijn eikel. Vol overgave begin je de onderkant van mijn eikel te stimuleren met je tong terwijl je me langzaam aftrekt. Ik voel mijn lul nog dikker worden. De aders zwellen op zodat ik ze kan zien kloppen in je hand.

“Stop,” zeg ik ”ik wil nog niet spuiten. We hebben een hele dag.”

Je trekt je lieve pruillipje maar laat dan toch mijn lul los en geeft me nog zo’n lekker zoen.

Ik besluit mijn broek maar uit te laten en jij stript ook tot op je sexy ondergoed. Dan gaan we aan tafel.

Er is champagne, kreeften salade, krabsalade en zelfs een klein potje kaviaar.

Je nipt aan je champagne en neemt een lepeltje kaviaar.

“Lekker” zeg je en je slaat je armen om me heen. Je lippen vinden de mijne voor nog een passionele kus. Ik proef de kaviaar als je lekkere tong in mijn mond verdwijnt. Mijn handen glijden onder je bh en ik begin het gevecht met de sluiting. Je reikt naar achter en behendig open je de haakjes. Je borstjes verdwijnen in mijn handen. Ik voel je tepels opstijven tussen mijn vingers terwijl je zacht begint te kreunen. Door je slipje heen voel ik je geil al op mijn been. Ik leg je met je rug op de tafel en sleur je broekje van je kontje. Dan zit ik op mijn knieën en ik kus zachtjes je kut. Je ruikt naar opwinding en er glinstert al flink wat kutsap uit je spleetje. Zonder twijfel duikt mijn tong naar binnen terwijl mijn neus over je vrouwenpikje wrijft. Je trekt mijn hoofd dichter in je schoot en je benen sluiten zich om mijn hoofd. Ik kan nog nauwelijks ademen maar ik weet dat je het nu nodig hebt. IJverig schiet mijn tong nog dieper in je. Je begint nu luid te kreunen, je sappen lopen langs mij kin, je rug kromt zich en met een gil kom je klaar. Je benen ontspannen zich zodat ik weer lucht krijg maar ik blijf dapper verder likken tot je helemaal uit geschokt bent. Je gaat recht zitten en likt je geil van mijn gezicht.

“Ook lekker” zeg je terwijl je terug op je stoel gaat zitten en nog een slokje champagne neemt.

Na je eerste orgasme heb je zin om te ontbijten dus eten we enkele broodjes en we maken de fles soldaat.

Tijd nu voor het serieuze werk. Ik open de tweede fles Dom Perignon en we nestelen ons op de canapé.

Nu is het mijn beurt om verwend te worden. Je handen verdwijnen onder mijn shirt en je nagels krabben zacht over mijn tepels. Je weet hoe geil ik daar van word. Snel verwijder ik mijn T-shirt om je makkelijker toegang te geven. Onmiddellijk sluit zich je mond over mijn linker tepel en je begint zacht te knabbelen. Electrische schokken schieten door mijn lijf en mijn pik begint pijnlijk te kloppen. Je hand sluit zich om mijn kloten die je stevig masseert. Dan voel ik je andere hand afglijden en ik voel een vinger naar binnen glijden. Jij weet wat ik lekker vind en als je lekker mijn prostaat begint te melken zie ik het voorvocht langs mijn lul naar beneden stromen over je handen. Je wrijft met een vinger over mijn lul en brengt die dan naar mijn mond. Verlekkert lik ik hem schoon. Je lippen sluiten zich rond mijn eikel. Dan neem je me tot aan de wortel in je keel. Ik voel dat het niet lang meer zal duren. Mijn pik begint steeds pijnlijker te kloppen, ik voel mijn hele lichaam schokken en dan spuit drie dikke stralen sperma in je keel. Je kokhalst een beetje maar je probeert alles in te slikken. Langs je mondhoek loopt een dikke druppel geil naar je kin. Ik trek je recht en kus het geil van je gezicht voor ik mijn tong in je mond begraaf. Ik proef de zoute smaak van mijn geil. God jij bent zo lekker.

Ik ben benieuwd wat je straks van mijn verrassing zal vinden.

Ik zet een CD op van Bonnie Raitt. Ze zingt: “Not Cause I wanted to” en we dansen naakt tegen elkaar. Mijn handen zakken naar je lekker kontje en ik druk je nog dichter tegen me aan. Je buikje wrijft zacht tegen mijn half harde lul en in enkele seconden groeit hij weer tot volle sterkte.

“Ik wil je in me voelen” zeg je.

Je kust me diep en ik draag je naar het king-size bed. Je gaat schrijlings over me zitten en leidt mijn harde pik naar je natte geile kut. Je wrijft met het topje van mijn eikel over je klit en ik voel hoe je sappen zich verspreiden over mijn pik. Je zucht en laat je op mijn lul zakken. Je neemt hem in een keer helemaal in je kut. Ik voel je spleetje knijpen en de aders van mijn lul zwellen op tot maximaal vermogen. Wild begin je me te berijden. Je kutsappen drijven over mijn onderbuik en tussen mijn benen door tot in mijn anus en verder op de satijnen lakens. Je houdt het niet meer, je nagels snijden in mijn tepels en je kreunt nu zo luid dat ik zeker ben dat het hele gebouw mee geniet. Ik voel mijn sperma opborrelen in mijn kloten en net op het moment dat ik begin te spuiten kom je luid gillend klaar. Ik blijf door stoten tot je even later nog eens klaar komt. Je laat je van me afrollen.

“Halftime” zeg je, “ik wil dit wel overleven.”

“Zullen we dan even douchen” zeg ik.

“Doen” zeg je en even later staan we samen in de ruime inloopdouche.

“Mag ik je uitlikken” vraag ik, maar je staat al wijdbeens klaar. Ik kan niet snel genoeg door de knieën en dan zit mijn tong al in je spleetje. Met lange halen lik ik mijn sperma uit je kut. Jij grijpt me bij de haren en begint tegen mijn gezicht te rijden. Met mijn tong probeer ik je ritme te volgen. Onze gezamenlijke sappen drijven over mijn borst. Ik voel aan het knijpen van je kut op mijn tong dat je het niet lang gaat volhouden en dan kom je voor de zoveelste keer klaar op mijn gezicht. Ik blijf door likken maar je duwt mij weg. “Genoeg” zeg je.

Ik zet de regendouche aan en we wassen elkaar. Met badjassen aan zitten we terug op de sofa.

“Ik heb nog een verrassing voor je” zeg ik.

Net op dat moment gaat de deurbel. Als ik open doe staan er twee jonge mensen. De man vraagt.

“Bent U Ronny? Dit is Mia en ik ben Alex.”

“Kom binnen,” zeg ik, “kan ik jullie in een keer voorstellen aan mijn vriendin.”

“En, lieverd, wat vind je van mijn verrassing. Dit zijn Mia en Ronny en ze komen ons de massage van ons leven geven.”

“Wow, heerlijk” zeg je. “Toch eentje met” happy ending” lach je.

We gaan naast elkaar op onze buik in het bed liggen met onze gezichten naar elkaar.

“Spannend” zeg je. “Je bent zo lief voor mij”. En dan kus je me hartstochtelijk.

De masseurs staan intussen klaar in hun niets verhullende werkkleren. Een mini slipje voor haar, en een net iets grotere voor hem. Mia heeft grote ronde borsten met lange, nu al stijve tepels en in Alex’s broek tekent zich een reuze lul af. Dat ziet er veel belovend uit.

Als Alex zich over je heen buigt strijkt hij met zijn lul langs je hand en ik zie dat je hem snel even vastpakt. Ik zie zijn lul groeien tot het topje van zijn eikel boven het elastiekje komt. Jezus, wat een monster.

Dan voel ik de hete borsten van Mia over mijn rug strijken en ook bij mij begint er iets te groeien. Ze gieten warme geurende olie op onze rug en beginnen te kneden en te wrijven vanaf de schouders naar beneden. Ze nemen onze billen flink onderhanden en regelmatig verdwijnt er een vinger in een bilspleet. Ik voel Mia’s gladde vinger druk uit oefenen op mijn sluitspier en als ze naar binnen glijdt, laat ik een luide zucht. Ook aan jouw zijde hoor ik gekreun en ik zie Alex, nu zonder broekje, body to body doen waarbij zijn half harde lul telkens even tussen je benen verdwijnt.

Mia begint nu serieus mijn prostaat te masseren en mijn pik steigert tegen de satijnen lakens. Ik hef mijn kont een beetje zodat ik mijn lul goed kan leggen en Mia profiteert hiervan om mijn paal vast te nemen. Zachtjes masseert ze de onderkant van mijn pik terwijl ze verder melkt aan mijn prostaat. Mijn voorvocht begint opnieuw te stromen zodat er nog wat extra glijmiddel bij komt.

“Ho,” zeg ik, “ik hou dit niet lang vol zo.”

Mia draait me op mijn rug, buigt zich voorover en begint met lange halen aan mijn eikel te likken. Lekker, maar dat kan ik wel een tijdje verdragen. Als ik opzij kijk zie ik dat Alex je met drie vingers aan het vingeren is terwijl hij met zijn duim je klit stimuleert. Je zucht en kreunt dat het een aard is en probeert verwoed zijn lul in je mond te krijgen. Als je luider begint te kreunen en je bekken naar boven kantelt trekt Alex zijn vingers uit je kut. Je jammert van frustratie, maar dan ga je recht zitten en voor dat Alex kan reageren hap je zijn reuze lul naar binnen. Je slobbert en slurpt terwijl je met twee handen zijn schacht omvat en langzaam op en neer gaat langs die armdikke pik.

Intussen laat Mia haar kut over mijn lul glijden. Ze houdt mijn eikel voor haar gaatje en gaat dan in een keer zitten, mijn lul opslokkend tot aan de wortel. God wat is ze nauw. Ze wringt en knijpt en masseert mijn pik met grote kracht. Die meid kan er wat van. Ik laat me niet onbetuigd en grijp haar grote tieten met beide handen. Ik knijp hard in haar tepels waardoor ze een gilletje slaakt en me als een wildeman berijdt. Door haar nauwe neukgangetje weet ik dat het niet lang zal duren. Gelukkig ben ik al tweemaal gekomen dus ik kan het wel even volhouden. Ik begin in haar ritme mee te stoten zodat mijn eikel telkens ze neer komt haar baarmoeder raakt. Dat ontlokt haar telkens een gilletje. Ze gooit haar hoofd naar achter en begint luid te kreunen. Dan komt ze woest schreeuwend klaar. Ik voel haar kut verkrampen en haar sappen op mijn buik druipen en dan spuit ik haar kut helemaal vol.

Alex ligt in missionaris houding op je en neukt je met lange beheerste stoten. Ik zie zijn 25cm lange lul bij elke stoot diep naar binnen gaan en vraag me af waar je al dat vlees laat. Volgens mij moet dat monster helemaal tot tegen je maag duwen. Maar jij wilt nog meer. Je trekt bij elke stoot zijn lekkere kont nog dichter tegen je aan en je drukt je kut omhoog. Wat een lekker wijfje ben jij toch. Ik zie aan je bewegingen dat je niet veel meer te goed hebt. En dan ontplof je, je siddert en graaft je nagels diep in zijn kont en gillend kom je klaar.

Alex laat zich van ja afrollen en ligt nu op zijn rug tussen ons in. Je buigt je naar voren en zuigt zijn eikel naar binnen. Dan laat je even los.

“Wil je helpen” zeg je.

Samen likken we die ongelooflijke paal. Hij smaakt naar jouw kut en mijn sperma en zijn eigen voorvocht.

Mia is achter mij komen staan en ik voel iets kouds en slijmerigs over mijn aars strijken. Dan glijdt eerst een en dan twee vingers naar binnen. Ze neukt me zachtjes met haar vingers en daar begint mijn arme lul alweer te reageren. Alex begint nu neukbewegingen te maken en jij duwt mijn hoofd helemaal over zijn lul. Ik voel zijn eikel achter in mijn keel en probeer met korte slik bewegingen zijn pik zo goed mogelijk op te vangen.

Alex duwt me weg, stapt van het bed en trekt me terug naar zich toe tot mijn hoofd buiten het bed hangt. Dan steek hij zijn lul terug in mijn mond en begint me in alle ernst te neuken. Zijn eikel drukt tegen mijn slokdarm en glijdt naar binnen, ik krijg ademhalingsproblemen en probeer mijn hoofd weg te trekken maar hij houdt mij stevig vast bij mijn oren. Zijn lul wordt nog dikker en dan voel ik de eerste lading sperma in mijn keel spuiten. Hij trekt iets terug en nu vult mijn mond zich met zijn zoute geil. Dapper probeer ik alles door te slikken maar meer dan de helft loopt uit mijn mond, hij trekt zich helemaal terug en spuit nu nog een dikke straal sperma in mijn gezicht. Dit samen met het vinger-neuken van Mia, maakt mij zo geil dat ik krijsend klaar kom.

Je buigt je over mij heen en begint me ijverig schoon te likken.

“Dit moeten we snel nog eens doen, lach je.

Rhrp

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley en omdat de stemming unaniem is krijgt het verhaal van de redactie nog een smiley bovenop

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1472

Vakantie 3

RhrpGeplaatst door My 4Fingers zo, september 13, 2015 13:55:50

Vakantie 3


Jeanine en ik staan samen in de badkamer om ons klaar te maken voor een avondje uit. Ron zit tv te kijken, want hij moet straks ongewassen mee naar de club. Hij ruikt lekker geil voor als we hem uitlenen aan onze vrienden. Daar kikt hij op, vrouwen, mannen, koppels, hetero, homo, lesbisch maakt allemaal niet uit voor Ron. Als hij maar kan likken of zuigen. En God wat kan die jongen beffen. En als ik onze mannelijke vrienden mag geloven, is hij de beste pijper onder Gods zon.
Jeanine is klaar en laat nog snel haar hand in mijn slipje glijden om eens lekker in mijn opgezwollen klit te knijpen. Lekker, zeg ik, en ik geef haar een natte zoen.
“Ho,” zegt ze, “kan ik mijn lippen weer helemaal opnieuw doen.”
We trekken snel onze kleren aan. Ik een minijurkje, waarin je net niet mijn kut kan zien, en Jeanine een netjurkje met daaronder enkel een miniem tangaslipje. Nou ja tanga, eigenlijk alleen een paar koordjes.
Ron draagt een spannende leren broek, waarin zijn klokkenspel volledig staat afgetekend, en daarboven draagt hij een net-topje. Dressed to kill naar de club.
Het is een tentje waar we al jaren regelmatig naartoe gaan. De drank is er goed, de kelners vriendelijk en op de paren avonden komen werkelijk de wildste mannen en vrouwen de avond in vuur en vlam zetten.
‘t Is 11u als we binnenkomen en het is er nog erg rustig, dus besluiten we nog een drankje te nemen aan de bar.
Tom, de barman ziet ons al komen en onze gin-tonics staan al klaar als we gaan zitten. “Thanks Tom,” zeg ik, en ik schuif hem 50€ toe.
“Graag gedaan schat,” zegt Tom.
Terwijl we genieten van ons drankje druppelen de vaste klanten langzaam binnen.
Kennissen die dicht genoeg bij ons komen, lachen en strelen Ron door zijn haar.
Claire komt dicht bij hem staan en zegt “wat ruik jij geil. Ann, mag ik hem even lenen. Ik was erg opgewonden daarstraks en ik heb Gert zover gekregen dat hij mijn kutje lekker vol gespoten heeft.”
“Ja hoor, doe maar hier, daar geniet hij zo van, en dan komt er gelijk wat sfeer in de zaak.”
Ron zit al op zijn knieën op de grond voor ik uitgesproken ben.
Claire heft haar minirokje op, trekt het kruis van haar slipje opzij en daar verdwijnt Ron ’s tong al in haar spleet. Zijn ogen zijn gesloten en je ziet hem genieten. Hij maakt kleine slobber geluidjes en Claire iets luidere kreetjes. Ze hebben heel wat bekijks, intussen is Claire ‘s rokje verdwenen en haar bloesje hangt nog aan één arm vast. Haar man staat voor haar en masseert haar borsten terwijl zij zijn lul deskundig in haar mond laat verdwijnen. Vol ijver zuigt ze op zijn gezwollen eikel en laat het puntje van haar tong verdwijnen in zijn piesspleetje

Rhrp

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1449

Vakantie 2

RhrpGeplaatst door My 4Fingers zo, september 06, 2015 18:13:06

Vakantie 2

Jeanine zit nu helemaal naakt naast me één been tegen de voorruit, het andere door het zijraam, terwijl ze verwoed aan het masturberen is.

Binnen de tien minuten is onze auto helemaal omringd door vrachtwagens. Ik zie enkel glimlachende truckers en opgestoken duimen. Bij de eerste de beste parking verlaat ik de snelweg gevolgd door drie vrachtwagens. Ik parkeer ergens achteraan waar het wat minder druk is, en de truckers parkeren hun vrachtwagen achter ons en links en rechts van ons zodat mijn wagen volledig aan het oog onttrokken is. De chauffeurs stappen uit en komen rond mijn auto staan.

Jeanine kreunt en laat haar linkerhand volledig in haar kut verdwijnen. Ik open het zijraam aan de passagierskant en onmiddellijk staat de grootste van de mannen voor haar raampje. Hij opent zijn broek en haalt een flinke stijve lul naar buiten. Minstens twintig centimeter lang en zo dik als mijn pols.

Jeanine wenkt hem dichter en even later sluiten haar lippen zich rond zijn monsterlijke eikel. Terwijl ze hem met haar vrije hand masturbeert, smakt en slobbert ze verlekkerd. De man maakt geen enkel geluid, maar ik zie aan het schokken van zijn penis en het kloppen van de dikke aders die zich rond zijn lul wikkelen dat hij niet lang meer zal mee gaan. En ja, binnen de halve minuut begint hij harder te schokken, duwt zijn lul dieper in haar keel en spuit grommend zijn overvloedige sperma in haar mond.

Jeanine probeert het allemaal binnen te houden, maar dat is onbegonnen werk. Terwijl de trucker zich terugtrekt, zie ik vier, vijf straaltjes geil zich over haar kin een weg zoeken. Vlug buig ik mij naar voor en lik verlekkerd haar kin schoon. Ze grijpt me bij mijn oren en geeft me een natte geile tong kus waarbij ze al het sperma in mijn mond drijft. Ik lik haar lippen af en slurp het lekkere zoute geile spul naar binnen.

Jeanine blijft me kussen en steekt intussen haar kontje naar buiten door het zijraam. Onmiddellijk is daar de tweede trucker die deze kans niet laat liggen. Hij grijpt haar bij de billen en drijft in een keer zij lul in haar natte pruim. Ik hoor haar kut klotsen van geilheid.

De derde man staat aan mijn kant van de auto door het zijraam te loeren terwijl hij met zijn lul speelt. Als ik het raampje open staat hij recht en duwt zijn lul door het raam naar binnen. Zonder aarzelen hap ik zijn lul naar binnen. Hij neemt mijn hoofd vast en begint woest mijn keel te neuken. Ik regel mijn ademhaling en slik zijn eikel naar binnen terwijl ik met mijn tong de basis van zijn lul masseer.

Hij begint steeds sneller in mijn keel te pompen, ongecontroleerd en wild. Ik voel zijn eikel opzwellen en dan spuit hij mijn keel vol. Vier, vijf geuten vullen mijn mond. Ik lik zijn lul helemaal proper net als Jeanine begint te roepen. De derde trucker heeft net haar kut vol gespoten. Ze rukt me op mijn rug op de zetel en gaat schrijlings op mijn gezicht zitten. Ze grijpt me bij mijn haar en smeert haar natten, sperma gevulde kut helemaal over mijn gezicht uit.

Ik lik, lepel met mijn tong al het witte spul van tussen haar lipjes en duik dan diep in haar neukkanaal. Luidruchtig slurp ik haar helemaal leeg waarna ik mij concentreer op haar clitje. Wild wrijft ze zich tegen mijn gezicht tot ze luid gillend voor de tigste keer klaarkomt.

Ze blijft nog even op mijn gezicht zitten, tot ‘k haar bij haar kontje pak en van mij af hef.

“Wow, dat was heftig” zeg je.

“Wat had je dan verwacht, als naakt over de snelweg rijdt? Was het voor jou net zo lekker als voor mij?”

“Heerlijk schat, maar nu wil ik Ann zien, dus vooruit, gas geven.”

“Zou niet beter eerst iets aantrekken voor we van de weg gereden worden door een of andere oversekste vrachtwagenchauffeur?”

Even later rijden we de inrit van onze villa binnen.

Ann staat boven aan de trap op ons te wachten. Ze draagt een zwart spannend topje en als ze de trap af komt zien we dat dat alles is wat ze draagt. Nog voor ik stil sta is Jeanine al uit de wagen, ze stormt de trap op en begint innig te kussen. Ik zie haar tongetje in Ann ’s mond verdwijnen en haar linkerhand is al bijna in mijn vrouw haar kut verdwenen.

“Hola,” zeg ik, “kunnen we dat niet beter binnen af maken, met een koud drankje erbij?”

Ann houdt op met kussen en schenkt me een waarderende glimlach.

“Dag schat,” zegt ze. “Ik zie dat je weer flink tekeer bent gegaan. Zorg jij dan voor de drankjes?”

Even later zitten we op onze grote sofa naast elkaar met een lekkere koude gin-tonic. We zijn alle drie naakt, en Ann zit in het midden. Ik geef haar lieve tongkusjes zodat ze mij goed kan proeven. Jeanine speelt intussen met haar 85 DD tieten terwijl een hand steeds verder in de kut van mijn vrouw verdwijnt.

“Ik proef dat jullie niet hebben stil gezeten,” zegt Ann, “ik proef hier minstens drie soorten sperma.”

“Nou, als je zijn eigen sperma, en dat van Willem mee rekent zou je er eigenlijk vijf moeten proeven,” antwoordt Jeanine.

“Ons kut-sletje heeft het heel erg druk gehad, en de dag is nog niet voorbij. Straks gaan we nog naar de club, en wie weet hoeveel seks-sap hij dan nog binnen krijgt.”

Terwijl ze vertelt blijft Jeanine ’s hand in en uit mijn vrouw ’s kut verdwijnen en telkens ze op het diepste punt is, wrijft ze met haar duim over de centimeters grote vrouwen-lul van mijn vrouw. Die is intussen flink opgewonden, zonder de hand uit haar kut te laten schieten, gaat ze op handen en knieën, waarna ze mijn lul naar binnen hapt en woest begint te slobberen. Intussen verdwijnt Jeanine ‘s hand volledig in haar kut terwijl Jeanine ‘s andere hand verwoed probeert te verdwijnen in Ann’ s andere holletje. Ik voel aan de woestheid van haar bewegingen dat het gaat gebeuren. Plots houdt ze op met pijpen, schokt, kreunt heel laag en dierlijk, om dan een luide gil te geven, nog spastischer te schokken en Jeanine bijna haar hand af te nijpen.

Dan komt de ontploffing. Grote stralen kutvocht schieten alle kanten op. Binnen tien tellen zijn we allemaal kletsnat en doordrenkt van haar lekkere teven-geur. Ook ik hou het niet meer, en voor de tweede keer in minder dan een uur spuit ik mijn sperma.

Ann, laat trots zien hoeveel ik geschoten heb en deelt het dan met Jeanine. Daarna komen ze me allebei mijn geil terug geven. Heerlijk!

“Nou, zegt Ann, wij gaan ons dadelijk opmaken, maar mijn slettenbeestje hier, jij mag je niet wassen. Ik wil dat je lekker naar kut en sperma blijft ruiken. Daar worden mijn vriendinnen zo geil van als de pest.”

Rhrp

Dit verhaal kreeg unaniem van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley daarom doen we er een smiley boven

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1445

VANDAAG!

RhrpGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 30, 2015 12:58:14

VANDAAG!

Vandaag gaat het gebeuren. Ik heb er jaren op gewacht en nu, eindelijk, doet zich de mogelijkheid voor.

Ik ben gisteren de hele dag druk in de weer geweest om alles in huis te halen. Eten, drinken en een volledige nieuwe outfit. Daarna voorbereidingen voor het souper.

Nu is het bijna zover, alles staat klaar, ik moet alleen mij zelf nog in orde maken, uitgebreid in bad, daarna alle overtollige haartjes weg scheren, een bodylotion aanbrengen en me aankleden. Nieuwe boxer, nieuwe broek en een nieuw hemdje. Perfect.

Nog een sigaretje en dan is het tijd om te vertrekken. Vijf minuten voor het afgesproken uur sta ik voor de deur.

Ik bel aan en jij doet open. Als ik binnen kom met mijn tassen wacht je niet tot ik ze heb neer gezet. Je neemt mijn gezicht beet en drukt een lieve kus op mijn lippen. Je laat zelfs even je tong in mijn mond verdwijnen. Alleen dit al maakt alles de moeite waard.

“Dag lieverd,” zeg je en je gaat me voor naar achter. Ik zet mijn tassen neer in jullie zomerkeuken en stap de tuin in. Dan zeg ik gedag aan je man.

Ik begin dadelijk aan het aperitief. Ik weet dat jullie graag gin-tonic drinken dus heb ik een fles Hendrickx gekocht en speciale tonic.

Even later zitten jullie beiden met een glas in de hand en toasten op wat komen zal.

De hapjes heb ik thuis voorbereid dus die staan even later ook op tafel zodat ik aan de voorgerechtjes kan beginnen. Voor jou een reuze gamba op een slaatje en voor hem Foie gras met gebakken appelschijfjes en peperkoek.

Hij roept om nog een gin en even later zitten jullie aan je tweede gin-tonic te lurken. Ik verwittig jullie dat jullie binnen tien minuten aan tafel kunnen.

Bij de voorgerechten geef ik voor jou een lekkere pinot gris en voor hem, wegens het hoge vet gehalte van de ganzenlever, ontkurk ik een goede Cote du Rhone.

Intussen begin ik aan het hoofdgerecht, chateaubriand met gebakken krieltjes met een saus van bospaddenstoelen.

De drank begint nu wel zijn werk te doen, jullie worden een beetje vrolijk en hij roept dat het voorgerecht fantastisch is.

Ik ruim de tafel af en breng de hoofdschotel op tafel. Je moet van mij geen mooie borden verwachten, maar lekker zal het wel zijn. En aan de manier waarop jullie smullen kan ik zien dat alles smaakt.

Na het hoofdgerecht zitten jullie zonder wijn, maar ik vraag jullie even geduld te hebben zodat ik samen met het dessert ook de koffie en de digestieven kan serveren. Er zijn verschillende kleine gebakjes en handgemaakte pralines, en bij de koffie heb ik voor jou Metaxa en voor hem Oban malt whisky.

Eindelijk kan ik mee beginnen doen en een uurtje later blijft er niets meer over van de whisky en de Metaxa is ook bijna verdwenen. Jij stelt voor boven nog iets te gaan drinken.

We nestelen ons in je salon, jullie op de drie-zit, lekker dicht bijeen, ik op de twee-zit.

Je hebt verse koffie gezet en een nieuwe fles whisky geopend terwijl jij verder doet met je Metaxa. Je installeert je iPod en zoekt een bestand met langzame muziek. Jullie zitten heel dicht bij elkaar en je hebt je hand op zijn been. Hoog, erg hoog. Je buigt je naar hem toe en heft je mond voor een kus. Niet echt onschuldig, en terwijl hij je uitgebreid tongt zie ik je hand hoger kruipen. Je grijpt hem stevig bij zijn penis en begint te masseren. Ik hoor hem kreunen van genot. Door de drank zijn al jullie remmingen verdwenen. Nog steeds kussend zie ik hoe je zijn rits opent en je hand naar binnen werkt.

Hij begint met een hand je borsten te bewerken en zijn andere hand verdwijnt onder je korte leren rokje. Van waar ik zit kijk ik recht in je kruis en mijn lul begint ongemakkelijk pijnlijk te kloppen in mijn broek. Ik moet plaats maken en ik steek mijn hand in mijn broek om alles iets beter te ordenen. Ik zie zijn vingers verdwijnen in je slipje en jij begint ongecontroleerd op zijn vingers te rijden. Je kreunt en schokt en ik zie een stroompje kutsap langs je been naar beneden glijden.

Je maakt zijn hand los en gaat op de grond tussen zijn benen zitten en haalt zijn lul uit zijn broek. Je likt je lippen en laat zijn eikel in je mond verdwijnen. Ik kan het niet meer houden en open ook mijn rits en begin zachtjes mijn lul te masseren.

Hij ziet dat en wenkt mij dichterbij. Hij maakt mij duidelijk dat ik je kutje moet likken. Mijn geluk kan niet meer op. Eindelijk.

Ik ga op mijn rug tussen je knieën liggen en wrijf zachtjes over je venusheuvel. Ik hoor je kreunen en trek het kruis van je slipje opzij zodat ik met mijn tong tussen je lipjes kan. Je druipt, en ik lik je heerlijke sap van je lippen. Af en toe strijk ik met mijn tong over je clitoris. Je begint nu echt te kreunen en over mijn gezicht te rijden. Dit is te heet voor woorden. Je kreunen, worden kreetjes en je knijpt mijn hoofd er bijna af en dan kom je schokkend klaar in mijn mond. Ik blijf likken tot al je sap weg is en je gestopt bent met schokken.

Je reikt naar achter en trekt me bij mijn haar recht tot ik op mijn knieën naast je zit.

Je lippen laten even zijn gezwollen kloppende pik los.

“Lik zij ballen” zeg je. Ik wring onder zijn benen door en zuig een van zijn lustknobbels in mijn mond. Hij schokt en ik zie de aders in zijn lul nog dikker worden. Deze jongen staat op springen. Je neemt je lippen weg en zegt, “nu jij.”

Ik lik me een weg omhoog naar zijn eikel en neem hem vol overgave in mijn mond. Ik sabbel en lik dat het een lust is en proef de smaak van zijn voorvocht. Zijn pik klopt en beweegt spastisch. Hij neemt mij bij mijn haar en trekt me ruw dichter. Als ik hem helemaal tegen mijn keel-wand voel begint hij mijn mond te neuken.

Jij duwt mijn hoofd nog verder op zijn lul en dan slaakt hij een kreet en vult mijn mond zich met plakkerig sperma. Keer op keer spuit hij zijn kwakjes in mijn keel tot het er bij mijn mondhoeken uitloopt. Jij ziet dat en likt de druppels van mijn kin. Langzaam wordt hij slap en hij glijdt uit mijn mond. Jij neemt mijn gezicht en steekt je tong naar binnen. Je begint verwoed te likken tot de laatste drup verdwenen is.

“Doe je broek uit,” zeg je, terwijl je zelf je rokje en je slip uitschiet. Je gaat omgekeerd op mijn lul zitten. Die verdwijnt in een keer in je kut. Je neemt allebei zijn handen en begint mij als een razende te berijden. Dit hou ik niet lang vol. Ik probeer aan iets anders te denken, de opwinding die ik voel te verminderen. Ik wil nog niet komen, ik wil hard voor je blijven tot jij ook komt.

Ik hoor je luid kreunen en je brengt zijn hand naar je kut zodat hij kan voelen hoe mijn harde kloppende pik in je verdwijnt. Hij neemt mijn zak in zijn hand en begint zachtjes te knijpen. Dan harder. Heerlijke pijn. Jij roept; “ja, ja, ja ik kom!”

Ik voel je warme sappen over mijn benen stromen en begin te spuiten. Het wordt me zwart voor de ogen van genot. Dit is zeker het lekkerste orgasme dat ik ooit heb gehad. Je staat op en haalt je hand door je druipende kut en houdt ze voor zijn mond. Met van genot draaiende ogen likt hij je hand af. Hij sluit zijn ogen en met een verzaligde glimlach laat vier van je vingers in zijn mond verdwijnen. Nu wrijf jij de andere hand door je kut en je biedt ze mij aan. Verlekkerd begin ik te sabbelen.

Je smaakt naar chocola en aardbeien en mijn sperma is de slagroom. Ik kom recht en begin je kut uit te likken. Mijn tong gaat tussen je opgezwollen lippen en diep in je openstaand kutje. Je drukt je dichter tegen mijn mond en begint mijn gezicht te neuken. Ik lik met lange halen, telkens even over je klit. Je kronkelt en trekt mij bij mijn haar tot mijn neus en mond helemaal omgeven zijn door kut.

Net als ik denk dat ga stikken, begin je onbeheerst te trillen en spuit me helemaal onder. Ik probeer al die nattigheid op te vangen, maar kan niet voorkomen dat er een flinke plas op sofa terecht komt. Je neemt een papieren zakdoekje en veegt mijn gezicht schoon. Daarna veeg je de meeste smurrie van je kut en je benen.

Je gaat terug naast je man zitten en begint uitgebreid te kussen maar als ik terug naar de twee-zit wil trek je me naast je in de zetel.

Ik zie dat de lul van je man terug op volle sterkte is.

“Kan ik je helpen,” vraag ik lachend terwijl ik naar zijn pik wijs.

“Nee, dank je,” zegt hij, “ik wil nu kut.”

Je gaat op je knieën zitten, met je lekker kontje naar hem gekeerd. Hij gaat achter je staan, neemt je een beetje op bij je heupen en ploft in een keer zijn dikke lul naar binnen en begint je snel te neuken. Jij zoekt steun met je handen op mijn linkerbeen. Je mond zweeft nu nauwelijks vijf cm boven mijn intussen ook harde pik. Ik pak hem vast en met mijn andere hand duw ik je hoofd naar beneden. Gewillig open je je lippen en zuigt mijn lust-staf naar binnen. Ik voel je tong rond mijn eikel draaien. Hij kijkt over je schouder mee hoe mijn pik in je mondje verdwijnt.

Mijn lul begint weer te kloppen en te beven, maar dat wil ik nog niet. Ik haal hem uit je mond, sta op en ga achter je man staan. Ik masseer zijn scrotum en zijn ballen. Dat vindt hij wel lekker, want hij begint harder te kreunen. Ik buig voorover en begin zijn ballen te likken. Hij begint minder wild te neuken en bij het terugtrekken wrijft hij zijn kont extra lang in mijn gezicht. Ik lik nu zijn scrotum en schuif langzaam naar boven tot aan zijn grotje. Dan ga ik met een lange haal met mijn tong over zijn holletje. Met een schok houdt hij midden in een stoot stil. Hij kreunt nu luid en maakt spastische bewegingen. Als ik mijn tong naar binnen steek voel ik zijn balzak samen trekken en met een luide vloek komt hij voor de tweede keer klaar.

Terug slap glijdt zijn lul uit je gladde kut. Ik vang hem op en lik hem helemaal schoon. Dan zie ik aan je gezicht dat je teleurgesteld bent.

“Sorry schat,” hoor ik hem zeggen, “maar ik kon het echt niet langer houden.”

“Niet erg,” zeg je.

“Waarom gebruik je hem niet,” vraagt hij.

“Mag het,” zeg je, maar intussen heb je mijn kleine jongen al vast en een moment later verdwijnt hij in je buikje.

Deze keer geen woeste sprint naar de finish, maar langzame sensuele bewegingen. Telkens mijn eikel bijna uit je kutje verdwijnt, nijpen je bekkenspieren in mijn paarse bolletje. Telkens gaat er een rilling door mijn lijf. Ik neem je tietjes in mijn handen en ik begin zacht met je tepels te draaien.

“Harder,” zeg je.

En als ik doorknijp geef je gilletjes van, “oh ja, lekker, ga door” je buigt naar voren en je begint mij te kussen. Onze tongen maken kleine cirkelbewegingen en ik proef de smaak van Metaxa vermengd met mijn en zijn sperma en jouw lekkere sappen.

Je begint sneller en ongecontroleerd te bewegen, je wangen gloeien, je kreunt luider en terwijl mijn zak samentrekt voor mijn tweede orgasme, zie ik je ogen weg draaien en schokkend klaarkomen.

Bevend lig je boven op me. Ik voel onze gemengde sappen tussen mijn billen stromen en mijn holletje vult zich helemaal met ons geil.

Na al die seks is de drankroes een beetje uitgewerkt. Hij vraagt,”wil je nog een pintje?” “Graag,” zeg ik. Jij vraagt nog een glaasje witte wijn.

Even later zitten we samen, in ons blootje, te chillen en te bekomen van de inspanningen.

“Wil je blijven overnachten,” vraag je.

“Als het kan, graag,” zeg ik.

Je wijst me de logeerkamer en stopt me lekker in.

“Slaap wel,” zeg je, en je geeft me nog een hete tongkus voor je het licht uit doet en de deur sluit.

Even later, terwijl ik in slaap val, hoor ik hoe jullie zelf ook naar bed gaan.

Wordt vervolgd

Rhrp

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1441

De vakantie

RhrpGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 23, 2015 19:21:30
De vakantieSedert een paar maanden ben ik half-tijds gaan werken. Na dertig jaar horeca hield ik het een beetje voor bekeken, en de lange dagen werden mij wat te veel.
Intussen ben ik het al helemaal gewoon, een week werken, een week thuis, maar nu het eindelijk zomer zou moeten worden laat de zon het behoorlijk afweten.
Gelukkig zijn onze beste vrienden onlangs verhuisd naar een klein stadje in het noorden van Spanje, en mijn man Willem en ik, Jeanine, hebben besloten dat ik voor een weekje naar het zonnige zuiden mag. Onze vrienden Ann en Ron zijn enthousiast En morgen vroeg vlieg ik om 7u naar Reus waar Ron mij komt afhalen.
Ik ben behoorlijk opgewonden, want Ron en ik hebben samen al behoorlijk wat mee gemaakt, en met Ann, die net als ik bi-schierig is heb ik ook al een paar keer heerlijk gevrijd.
Willem heeft mij vannacht om 4u afgezet aan de luchthaven van Zaventem, en nu zit ik in het vliegtuig
Naast een veertiger die er best wezen mag. Mooi gebruind, slank, blond licht krullend haar en een prettig gezicht. Jammer genoeg valt hij al na tien minuten in slaap. Als we een half uurtje onderweg zijn zakt zijn hoofd op mijn schouder en hij begint zachtjes in mijn oor te snurken. Ik voel me helemaal thuis, want Willem kan ook een flink bos omzagen, zeker als hij wat gedronken heeft. Dus ik laat maar begaan tot hij zich naar mij draait en zijn arm rond mij legt net onder mijn borsten. Ik kuch een beetje om hem te wekken en als dat niet helpt por ik hem in zijn zij met mijn elleboog. Hij schrikt, verliest een beetje zijn evenwicht en grijpt mij vol in mijn rechterborst. Dit wordt me toch echt te gortig dus ik verwijder hardhandig zijn hand.
Nu is hij pas echt wakker. Hij bloost en stamelt een verontschuldiging.
'Ach laat maar,zeg ik, ik weet wel dat het zo niet bedoelt was'
'Ja sorry hoor. Ik dacht dat ik nog bij mijn vriendin in bed lag. Het is ook nog zo verdomd vroeg'
'Niet erg hoor, er hebben al lelijkere mannen aan mijn tieten geprutst hoor.'
'Dank je, nu wel al zo intiem geweest zijn, ik heet Ben'
Aangenaam Ben. Ik ben Jeanine. Leuk om iemand op deze manier te leren kennen, haha.'
Ja, erg prettig. Jammer dat het niet wat langer kon duren. Begon het net prettig te vinden.'
Ik kIjk opvallend naar zijn kruis, 'ja, dat zie ik.'
Hij bloost een beetje. 'Ja nou, ik droomde van mijn vriendin en dan krijg ik altijd kriebels in mijn broek.'
'Ach,en ik nog wel denken dat ik de oorzaak was.'
Nu lacht hij echt. 'Jij bent ook niet op je mondje gevallen Jeanine.'
We babbelen nog wat verder en het blijkt dat hij bij zijn tante op vakantie gaat
die op minder dan 5 minuten van Ron en Ann wonen.
'Weet je wat,zeg ik, waarom kom je morgen of overmorgen niet eens langs'.
Ik geef hem mijn nummer en het adres en dan landen we op de luchthaven van gerona.
Hij heeft geen bagage bij, dus aan de bagage band nemen we afscheid. Hij wil me een hand geven, maar daar ga ik niet op in.
'He, zeg ik' als je mijn tieten hebt gevoeld kan er ook wel een kus af zeker.'
Als hij bukt om me een kusje op de wang te geven trek ik hem dichter bij en kus hem vol op de mond, waarbij ik mijn tong even tussen zijn lippen laat spelen.
'Oh, zegt hij, lekker. Dag Jeanine, ik ga je zeker nog bellen.'
Mijn koffer is er zo, en binnen de vijf minuten loop ik door de douane en daar sta jij op me te wachten. Ik zie je gezicht helemaal opklaren als je mij in het oog krijgt en met een brede glimlach en je armen wijd open kom je naar me toe gelopen.
'Hoi lieverd, zeg je terwijl je me omarmt. Ik heb je zo gemist.' En dan kus je me.
Ik was weer vergeten hoe lekker jij kan kussen, zacht, maar niet te zacht. Ik voel je tong binnendringen en geef me helemaal aan je over. Ik druk me dicht tegen je aan en ik voel je erectie tegen mijn venusheuvel wrijven. Mijn sappen beginnen te lopen en ik krijg de kriebel in mijn kut. Liefst zou ik je terplekke bespringen. Maar je trekt je een beetje terug.
'Niet hier schat, zeg je. Straks is daar Nog tijd genoeg voor.'
Je neemt mijn koffer over en met je arm rond mijn schouder wandelen we naar de parking.
'Wil je je niet omkleden, vraagt hij. Het is hier flink warm hoor.'
Hij wijst me waar de toiletten zijn en waar de kleedkamer zich bevindt en als ik twee minuten later buiten kom in een minirokje en een topje, kijkt hij bewonderend en goedkeurend naar mijn benen, slaat zijn arm weer rond mijn schouder, en brengt me naar zijn auto die net om de hoek staat.
Voor hij de auto start kussen wij nog eens uitgebreid en voelt hij nog eens onder mijn rokje. Mijn kut is al kletsnat, gedeeltelijk door het gesprek met Ben, maar vooral door het vooruitzicht op een lekkere vrijpartij. Ik ga met mijn benen wijd zitten zodat Ron makkelijk overal bij kan. Hij gaat dadelijk met zijn vingers naar mijn kut en begint ijverig over mijn klitje te wrijven. Een vinger verdwijnt tussen mijn lipjes en een eerste kreun ontsnapt mij. Daardoor aangemoedigd steekt hij eerst een en dan twee vingers naar binnen en begint te vingeren.
Hij weet hoe ik het graag heb, eerst langzaam, dan steeds sneller en dieper. Binnen de minuut bereik ik mijn eerste orgasme, maar hij blijft verder vingeren, nog sneller en het duurt niet lang of ik komt luid kreunend opnieuw klaar. Deze keer haalt hij zijn vingers uit mijn soppende kut en likt ze verlekkerd af, waarna hij me nog eens lekker kust. Ik proef mijn eigen sappen en grijp opgewonden in zijn kruis.
Zijn lul is keihard maar hij pakt mijn hand weg en zegt 'straks is er tijd genoeg schat, nu rijden we naar huis, je instaleert je eerst en dan zal het wel vanzelf gebeuren. Ann wil je ook lekker pakken en met drie is het nog lekkerder. En je weet het, meer als drie keeR
per dag lukt mij niet.'
Na nog een hongerige, hete kus, rijden we de autosnelweg op naar Mataro.

Rhrp

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley


  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1437

EEN DROOM KOMT UIT

RhrpGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 18, 2015 01:02:18

EEN DROOM KOMT UIT

Hoi, ik ben Jeanine, blond, vijftig en gelukkig getrouwd met Willem, tweeënvijftig en lichtjes grijzend bij de slapen. We houden allebei van vrijen en sinds onze dochter uit huis is zitten we altijd aan elkaar te frunniken.

Dat was een paar jaar geleden wel anders. We waren een beetje van elkaar vervreemd. Willem had een affaire met zijn secretaresse en dat bracht flink wat spanningen mee.

‘s Avonds was ik vaak alleen en dan zocht ik het gezelschap van onze beste vrienden op. Altijd gezellig, we dronken wat te veel wijntjes en bleven uren door praten en roddelen. Mijn vriendin Ann was gewoonlijk de eerste om naar bed te gaan, maar dan bleven Ron, haar man, en ik gewoonlijk nog wat na keuvelen.

Op een avond ging het wat verder dan praten. We zaten naast elkaar op de sofa, en ik had het die dag erg moeilijk. Willem had thuis weer een telefoontje gekregen van 'het werk'. Ze hadden hem dringend nodig. -Ja hoor, en ik heet Loes.-

Dus ik zat mijn beklag te doen bij Ron en omdat ik een beetje aan het grienen was legde Ron troostend een arm om me heen. Ik drukte me dicht tegen hem aan en snikte tegen zijn brede schouder. Hij wreef me over mijn rug en gaf me lieve kusjes op mijn haar.

Nou is het misschien niet netjes van mij, maar ik was zo boos op Willem dat ik wraak wilde nemen. Dus bij het volgende troostende kusje hief ik op het juiste moment mijn hoofd omhoog zodat zijn lippen niet mijn haar, maar mijn lippen kusten.

Hij schrok een beetje en wilde terug trekken maar intussen zaten allebei mijn armen rond zijn nek en ik bleef hen verder kussen. Ik opende mijn mond en mijn tong verdween tussen zijn lippen. Hij kreunde en opende zijn mond en onze tongen begonnen een gevecht op leven en dood. Zijn handen begonnen mijn borsten te strelen en nu was het mijn beurt om te kreunen. Ik voelde mijn klitje bonzen en mijn kutje was al doorweekt.

In zijn jogging broek was intussen ook beweging te zien. Zonder aarzeling greep ik zijn lul vast door zijn broek en ik ging op en neer over zijn dikke stamper. Ik moest en zou hem hebben. Ik rukte zijn broek af, en voor hij kon protesteren zat schrijlings op zijn schoot, rukte het kruis van mijn slipje opzij en drukte zijn geile, dikke lul naar binnen. Zijn eikel drukte tegen mijn baarmoeder.

''Je maakt me zo geil, Ron." Fluisterde ik in zijn oor. "Neuk me goed, rag me helemaal kapot met je vette lul."

Ik voelde hoe zijn piemel nog dikker werd, en bij elke stoot wreef hij over mijn g-spot hetgeen mij elke keer een kreun ontlokte. Mijn kutsap lekte van mijn dijen en op zijn kloten.

"Sneller" zei ik, "sneller"

Hij begon mij razendsnel te neuken en na een halve minuut beet ik in zijn schouder terwijl mijn orgasme mijn lijf helemaal binnenste buiten keerde. Hij bleef door rammen en even later voelde ik zijn leuter nog dikker worden. Zijn lul schokte en toen ik zijn enorme lading tegen mijn baarmoeder voelde spuiten kwam ik een tweede keer klaar. Ik bleef hem berijden, maar daar maakte kordaat gedaan mee. Hij pakte mij bij mijn heupen, hief mij van zijn schoot en zette mij terug op de sofa.

"Ben je gek meid" zei hij "dadelijk hoort Annie ons."

Met het schaamrood op de wangen verontschuldigde ik mij. Het was niet netjes mijn beste vriendin zo te bedriegen.

Maar Ron zei. "Trek het je niet aan meid. Niks gebeurt toch. Zwanger kan je niet worden, we hebben allebei geen besmettelijke ziekte en als we der over zwijgen komt niemand het ooit te weten. Weet je wat lieverd, ik breng je nu lekker met de auto naar huis, je gaat naar je bedje en morgen is weer een nieuwe dag."

Ja, in tegenstelling tot Willem is Ron een echte optimist, nooit bang dat er iets mis zal gaan, en als het dan toch eens mis gaat, zeker dat het weer snel in orde komt.

Nou, hij brengt me dus naar huis en parkeert net om de hoek. We kussen nog eens uitgebreid en spreken af dat het niet meer zal gebeuren.

Niet meer gebeuren ha, ha.

Een maand later was 'the one night stand' een affaire geworden met heimelijke afspraakjes en kamers huren enz…

Tot we samen beslisten er mee op te houden. We waren veel te gelukkig met onze wederzijdse partners en ook onze onderlinge vriendschap kwam zwaar onder druk te staan.

Enkele jaren later verhuisden Ann en Ron naar het zuiden van Frankrijk.

Drie of vier keer per jaar kwamen ze voor enkele weken terug naar Antwerpen, en dat waren altijd feestelijke dagen.

Etentjes thuis of op restaurant, en telkens we even alleen waren, kussen en vrijen als verliefde pubers. Kon allemaal geen kwaad, wat kan er nu gebeuren als je elkaar maar een paar keer per jaar ziet.

We werden door hun uitgenodigd om bij hun onze vakantie door te brengen, en die uitnodiging namen we graag aan. Ze woonden in een ruime villa met vier slaapkamers dicht bij de Middellandse zee. De dagen die we daar door brachten vlogen telkens voorbij. Lekker naakt zonnen bij het zwembad met een hapje en een drankje en ‘s avonds heerlijk uit eten in een restaurantje in de buurt en daarna nog bij hen thuis een cognac of een malt-whisky. Een beetje dansen op blues muziek tot laat in de zwoele nacht en dan partner ruilen.

Op een van die nachten, vertelde Ron mij, nadat we heerlijk gevrijd hadden, dat hij ervan droomde om eens cuck te spelen, maar dat Ann dat niet zag zitten, en of ik dacht dat Willem dat wel zou willen.

Ik werd gelijk geil, pakte hem bij zijn hoofd en ging op zijn gezicht zitten. “Likken!” Zei ik, “lik mijn kut uit, slik je gore sperma uit mijn kut. Voor meer deug je toch niet.”

Ik voelde zijn tong tussen mijn lipjes roeren en luidruchtig zijn eigen sperma, vermengd met mijn kutsap naar binnen slurpen. Ik kwam, voor ik het wist, luid roepend klaar op zijn gezicht.

“Oh Ron, wat geil,” zei ik toen ik eindelijk uitgeraasd was. “Meen je dat, wil je echt onze cuck zijn? Ik ben er zeker van dat Willem daar op zal geilen. Als je het echt wilt, kan ik dat zeker regelen.”

En nu is het eindelijk zo ver.

Ron is alleen naar Antwerpen gekomen om de papieren van de verkoop van hun huis hier in Antwerpen te regelen En ik heb het zo geregeld dat Ron zogezegd een weddenschap verloren heeft en voor ons moet koken.

Rhrp

De lezers waardeerden het verhaal met smileysmileysmileysmiley

Alvast hartelijk welkom Rhrp.

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1434