Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Internetdate 3.5

RossobertoGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 31, 2017 16:33:22

INTERNETDATE 3.5

José leerde ik via internet kennen. Samen met onze kinderen gingen we op vakantie op Corsica (zie internetdate 3.4). Na de anderhalve week bij Saint-Florent zochten we nog een andere camping op aan de westkust van Corsica, die José had gereserveerd. Ze wilde er zo per se naar toe; er moest iets bijzonders aan de hand zijn.

Hoewel de andere camping slechts een 150 km van Saint-Florent afligt, zou de reis door alle slingerende wegen ruim vier uur duren. Bovendien lukte het niet alle bagage en met ons zessen in één rit er naar toe te rijden. Daarom hadden we afgesproken dat José en ik met mijn kinderen en onze bagage naar de westkust zouden rijden. Daarna zou José terugrijden om haar kinderen met hun spullen op te halen. Daags erna zouden ook zij op de camping aankomen. Alles in één dag proberen leek ons niet veilig. Van mijn aanbod dat ik haar jongens zou ophalen en toch nog dezelfde dag op de camping zou zijn, wilde zij niets van weten. Wat voor bedoeling had zij, vroeg ik mij af. Voor ons vertrek vroeg ik de campingbaas, waar ik een aardige relatie mee had opgebouwd door dagelijkse gesprekjes, beide jongens in de gaten te houden en mij te bellen voor het geval daar aanleiding voor was.

Rond één uur kwamen wij op de nieuwe camping aan. Het lag aan een grillige kust met allemaal kleine strandjes en baaitjes. Speelser dan waar wij zaten. De camping bleek goed geoutilleerd te zijn. José meldde ons bij de receptie aan en een knul fietste voor onze auto uit naar de voor ons gereserveerde plek. We kregen een mooi plekje op een groot terras, een beetje in een uithoek van de camping toegewezen. Nadeel was dat faciliteiten en zwembad wat verder weg waren. Voordelen waren dat we dichter bij het strand stonden en een eigen hoek hadden. Voordat we met het opbouwen begonnen, lunchten we eerst. Het was al twee uur geweest toen José weer vertrok, terug naar Saint-Florent om haar jongens op te halen.

Samen met mijn kinderen startte ik met het opzetten van onze tenten. Na ruim een half uur hadden we alles staan en waren de tenten ingericht. De kinderen mochten nu van mij naar het zwembad. Ik zou ons terras verder inrichten en daarna even een duik in zee nemen. Terwijl zij wegliepen keek ik hen na. Aan het einde van het pad leken ze met een vrouw in bikini te praten. Vreemd. Ik begon met het verder inrichten van ons eigen terras. Bij aankomst moest het José en haar kinderen meteen duidelijk zijn waar zij de tent van haar jongens konden opzetten. Terwijl ik bezig was zag ik de vrouw in bikini steeds dichterbij komen. Ze had wel een spannende bikini aan: de kleur van de stof was hetzelfde als van haar getinte huid, waardoor je een kort ogenblik dacht dat zij naakt liep. Na nog een paar dingen goed weggezet te hebben, zag ik de vrouw in bikini nog dichterbij. En nu herkende ik haar: Machteld.

“Hè, wat een verrassing!” riep ik haar toe. “Sta jij hier ook op de camping”, stelde ik als domme vraag. Want terwijl ik de vraag stelde, bedacht ik me dat Machteld en José dit met elkaar hadden afgesproken. Daarom wilde José nog graag een keer verkassen en had zij een plek op deze camping gereserveerd.

Machteld reageerde alert op mijn vraag: “Jij hebt niets in de gaten gehad hè? Je zat alleen maar met de vraag, waarom José per se nog een andere camping had gereserveerd” en vervolgens gaf zij mij drie zoenen als begroeting.

“Jéé, wat zweet jij, zeg”.

“Ja, als ik klaar ben wil ik eerst even een duik in zee nemen. Maar laat mij je eens bekijken, Machteld. Wat zie jij er goed uit in je bikini”.

“Je vergist je”.

“Uh?”

“Je bedoelt: wat zie jij er lekker uit in die spannende bikini”.

“Ha, ha, dat klopt wel maar daar dacht ik nu eens een keer niet aan. Op afstand leek je wel naakt door de kleur van de stof”.

“Precies de gedachte die ik wil oproepen. Maar laat ik je nu eerst even helpen. Ben je ook eerder klaar”.

Snel richtten we onze plek in. Daarna pakte ik mijn zwembroek en een handdoek en liepen we naar zee. Op het bijna lege strand kleedde ik mij om en samen renden we de zee in. Door de omringende rotskust werd het hier een stuk sneller diep dan bij de vorige camping. Het water was hier kristal helder. Ik dook onder om mijn haren ook goed nat te krijgen. Weer naar boven komend zag ik het prachtige lijf van Machteld. Weer boven komend maakte ik haar een compliment. Daarop dook zij onder om vervolgens langs mijn lijf omhoog te komen.

“Wat krijg ik toch een zin in dat lekkere lijf van je” en ze sloeg haar benen om mijn middel. Ik moest nu extra moeite doen om boven te blijven. Machteld trok zich er niets van aan en omhelsde mij. De zoen die volgde was intiem en zout door de golfslag. Maar dat deerde ons niet. Haar aanraking deerde mij heel veel. Machteld drukte zich steviger tegen mij aan toen zij mijn lul hard voelde worden. Ze liet mij iets los en met één hand streelde zij mijn groeiende lul. Toen die stijf was dook zij weer onder, trok mijn zwembroek naar beneden en begon mij in dat zoute water heerlijk te pijpen. Wat een aparte beleving. Toen zij boven moest komen om lucht te happen, dook zij niet weer naar beneden. Zij trok wat aan haar broekje en omhelsde mij opnieuw. Handig stuurde zij mijn lul voor haar kut en liet zich er toen op zakken.

“O, Gert, wat een heerlijk gevoel. Vanaf de keer dat José en ik voor de vakantie gesprekken startten, dacht ik aan momenten als deze. Zo heerlijk alleen met zijn tweetjes”.

Machteld leek wel verliefd op mij. En wat gaat dit snel. Hoe moet ik hier mee omgaan? Wil ik dit wel? Vooral na de heerlijke week met José en onze intieme ochtendmomenten. Veel tijd om hier verder over na te denken kreeg ik niet. Machteld begon mij intens te zoeken, wat leek zij een lange tong te hebben. Ondertussen wipte zij licht op en neer op mijn lul. Het water maakte haar licht, waardoor het haar weinig moeite kostte zo te bewegen. Ik voelde haar kut samenknijpen. Zij stopte het zoenen en richtte zich helemaal op het neuken, op klaarkomen. Ze liet mijn nek los en liet zich iets achterover zakken. Zo kon ik gemakkelijk bij haar machtige tieten en prachtige tepels. Ik kneep er meteen in en dat veroorzaakte een felle reactie.

“Oh…oh… ja, ga door. Knijp mijn tieten en knijp mijn tepels hard”.

Rustig bleef zij op en neer bewegen, ik verwachtte dat zij als een wilde op en neer zou gaan. Maar dat deed zij niet, zij wilde het klaarkomen uitstellen en uitstellen. Haar kut wisselde samenknijpen en ontspannen af. Toen zij op het punt stond klaar te komen, voelde ik haar kut dieper samenknijpen. Een lange kreun volgde.

“Heerlijk schatje. Zo lekker ben ik in tijden niet klaargekomen.”

Met een lange, diepe tongzoen bedankte zij mij, gleed van mij af en zwom naar het strand, mij nog roepend toevoegen: “Later kom jij nog aan je trekken. Blijf jij nog maar even zwemmen. Ik zoek je kinderen wel op en zien we elkaar op jullie plekje”.

“Oké, dank je!” en ik draaide mij weer om en zwom naar diepere delen in zee. Al zwemmend vroeg ik mij verward af hoe ik deze week met beide dames moet omgaan. Ben ik wel genoeg verliefd op José? Of ben ik alleen maar gek op haar omdat zij zo’n heerlijk lijf heeft en geen genoeg van seks kan krijgen. Na een honderd meter de zee ingezwommen te zijn, kwam ik bij een rotspartij. Ik klom erop en liet mij in de zon drogen. Heerlijk. Ineens hoorde ik gespetter onder mij. Zwom er ineens een meid van ik schat rond de dertig onder mij met een donkerbruine huid en pikzwarte haren. Verbouwereerd riep ik haar in het Nederlands: “Waar kom jij ineens vandaan?”

De vrouw draaide zich om en vroeg met een Engels accent: “Pardon?”

Jeetje, wat had die vrouw een knap gezicht. Machteld en José zijn al mooie vrouw, maar deze jonge meid streeft hen voorbij.

Ik herhaalde mijn vraag in het Engels en de vrouw antwoordde dat er onder mij een boog is, waar je doorheen kunt zwemmen en zo in een andere baai komt met die hoge overhangende rots. Tegelijk wees zij naar die rots.

“Dat wil ik wel zien”, zei ik tegen haar en sprong meteen het water in.

“Kom mee, dan leid ik je naar de boog en het strandje”.

We doken allebei onder water, ik zwom schuin onder haar en zag toen dat zij alleen maar een fel geel slipje droeg. Haar borsten waren bloot. Wat zagen die er mooi en prachtig gebronsd uit. Na een meter of tien gezwommen te hebben, kwamen we bij de boog en zwommen erdoorheen. Aan de andere kant van de boog bleven we nog even doorzwemmen en gingen toen naar boven. Vanaf zee zag ik een overhangende rots met een klein strandje. De namiddagzon scheen erin. Samen zwommen we erheen. Ik liep het strandje op en zei: “Wat een mooie plek. Van hier zie je niets en niemand kan je hier zien”.

“Ja, een plekje met veel privacy”, zei ze en vervolgens kroop ze het strand op. Het leek wel alsof zij mij als een zwarte panter besloop. Nu viel het mij nog beter op wat voor prachtig lijf zij had. Sportief, strakke buik en flinke borsten maar geen grote joekels. Ik schat cup C, de borsten waren groter dan mijn hand kon omvatten.

Terwijl zij dichter naar mij toe kroop, ging ik op het strand zitten. Ik was benieuwd wat er zou gebeuren. Op een meter afstand sprong zij opeens op mij, als een panter. Ik voelde mij ineens haar prooi.

Op mij liggend vroeg zij: “Ben jij Gert?”

Verbaasd antwoordde ik met ja. “Maar hoe weet je dat?”

“Ik ben hier met Machteld en zei vertelde mij over een vriend van haar vriendin. Jij voldoet aan haar beschrijving.”

“Dan heeft zij me goed beschreven”.

“Zeker, want met die beschrijving kon ik jou niet missen. Alleen had ik je niet hier verwacht, maar dat maakt het meteen wel leuker. Machteld vertelde namelijk ook over je kwaliteiten en die wil ik hier ervaren. Haar verhalen wonden mij zo op. Vooral het verhaal van een sauna.”

Niets in deze vakantie is dus toeval. Ik hoefde mij niet in te houden, liet gebeuren wat er gebeuren zou. Ook nu, met deze schitterend mooie, gebronsde dame met een kleine gele slip, die Chiara (spreek uit: Kjara) bleek te heten en van Italiaanse afkomst was.

Ik pakte Chiara vast en draaide ons om, zodat ik op haar kwam te liggen. Ik duwde haar armen boven haar hoofd en nam om beurten haar tepels in haar mond. Chiara protesteerde niet, maar kreunde meteen van de onverwachte aanpak. Toen ik weer omhoog kwam, bewonderde ik haar. Wat een prachtig gezicht, hoe mooi die zwarte, krullende haren vielen, hoe stevig haar borsten waren, natuurlijke, want geen litteken te zien, en hoe parmantig haar donkere tepels hard uit het kleine, perfect ronde tepelhof omhoog staken. Dat zo’n mooie meid met een zoveel jaren oudere kerel wil vrijen. Ik vond het geen bezwaar, wel een intrigerende vraag.

Chiara maakte gebruik van het moment van bewondering en draaide ons weer om. Met een triomfantelijke lach keek zij mij aan. Zij gaf mij eenzelfde behandeling. De armen omhoog en licht beet zij in mijn tepels die hiervan ook hard werden. Daarna bewoog zij kort haar heupen heen en weer.

“Wat voel ik hier. Hm… mm…, ik denk dat mijn fantasie nu al in vervulling gaat.”

Ik wilde ons weer omdraaien, maar een kort “no, no” van haar maakte duidelijk dat ik dat nu moest laten. Ik ging met mijn armen wijd liggen en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Chiara ging naast mij op haar knieën zitten en trok mijn zwembroek uit.

“Blijf daar en kijk alleen”, was haar volgende commando. Ik werd nieuwsgierig. Ze stond op, deed haar slipje uit en liep naakt naar de zee. Zij liep er een eindje in, stond hooguit tien meter van mij vandaan en draaide zich toen om. Wijdbeens stond zij in de zee en bewoog verleidelijk haar prachtige haren. De middagzon zorgde voor een goudgele gloed om haar lijf. Machtig mooi. Heel rustig, met haar hele lijf bewegend, liep Chiara op mij af. Mijn lul werd van deze geile aanblik keihard. Op een meter afstand zakte Chiara naar beneden en kroop op handen en voeten naar mij toe. Zij spreidde mijn benen en krabde geil over de binnenkant van mijn benen. Steeds dichter kwam zij bij mijn kruis. Ze herhaalde dat ik alleen mocht kijken, zij wilde haar fantasie laten uitkomen. Toen zij met haar mond boven mijn kruis kwam, maakte zij één lange, likkende haal van mijn ballen tot aan mijn eikel. Toen ze over mijn gevoelige puntje bij mijn eikel likte, wipte mijn lul op. Een paar keer herhaalde zij de lik-beweging. Daarna nam ze een bal in haar mond en liet haar tong ertegenaan drukken. Dat stimuleerde een proces in mijn kruis. Zij herhaalde het met de andere bal. Daarna hapte zij mijn lul in haar mond. Eerst werd alleen de eikel verwend, maar al snel probeerde zij zoveel mogelijk lul in haar mond te krijgen. Zij kreeg het voor elkaar mijn lul in haar keel te laten glijden. Ik voelde de versmalling. Zo pijpte zij mij een tijdje, slechts een enkele keer hoorde ik lichte kokhals geluiden, maar die hoorde ik door het genot nauwelijks.

Zij voelde het bij mij borrelen, want plots stopte zij de behandeling en kroop verder omhoog, totdat haar kruis boven mijn mond hing. Ik wist wat ik moest doen. Zachtjes likte ik om haar lippen heen en daarna tussen haar lippen. Chiara doseerde de druk door zich meer of minder op mijn mond te drukken. Haar klit was opgezwollen. Ik hapte die naar binnen, waardoor zij van genot werd. Zij trok zich los van mij en schoof naar beneden. Snel spietste zij zich op mijn lul en begon mij rustig te berijden. Eerst alleen mijn eikel maar na een paar minuten liet zij zich helemaal op mij zakken. Terwijl zij mij bereed zag ik haar prachtige borsten op en neer deinen. Ik pakte ze vast en kneedde ze licht.

“Harder”, was het enige commando dat volgde. Ik kneep in haar tepels en dat leidde tot woeste gromgeluiden en bereed zij mij wilder. Ik hield dit niet lang meer vol, zo lekker bereed zij mij. Chiara ging iets meer voorvoer zitten en toen begonnen haar kreungeluiden snel harder en heftiger te worden. Gillend kwam ze klaar.

Ik pakte haar beet en draaide haar op haar rug. Op mijn knieën zittend wilde ik ook mijn genot hebben. Ik spreidde haar benen zo wijd als maar kon om haar zo diep mogelijk te kunnen penetreren. Ik strekte haar benen langs haar hoofd, ik strekte mijn benen en leunde alleen op mijn tenen. Ik verhoogde mijn tempo meer en meer. Ik zat tegen klaarkomen aan. Het leek niet te lukken, zolang had zij mij al verwend dat ik al over een soort hoogtepunt heen was gekomen, maar ik wilde klaarkomen. Hoe Chiara het deed weet ik niet, maar zij leek haar kutspieren verder samen te trekken.

“Je kunt het, je kunt het” bleef zij roepen. Ik bleef stoten, sneller, harder en dieper en toen kwam ik klaar, zoals ik al tijden niet was klaargekomen. Deze keer was zo bijzonder. Uitgeput stortte ik op Chiara neer, nog één lange zucht latend. Wat een genot!

Chiara draaide mij op mijn zij en zo lagen we een tijdje naar elkaar te kijken zonder wat te zeggen. Zij doorbrak de betovering.

“Kom, we moeten teruggaan. Je kinderen en Machteld zullen zich afvragen waar je blijft”. Ik vertrok als eerste en kwam alleen op het strand aan. Toen ik mij omdraaide zag ik Chiara net boven water komen. Bij de tent was niemand, bij het zwembad trof ik mijn kinderen en Machteld aan.

“Jij bent lang blijven zwemmen”, zei mijn dochter. Als antwoord vertelde ik over de rotsen waarvan ik was af-gedoken.

“Gaan we morgen samen doen”. Over de geheime doorgang naar de grot zweeg ik, want wie weet….

Ik was benieuwd hoe het José verder zou vergaan. Zij wist dat Machteld hier zou zijn en wat er dan zou kunnen gebeuren. Of zij van Chiara weet, wist ik niet. Als zij dat wel wist, zou José dan ook in Saint-Florent wat doen om haar behoeften te bevredigen nu ik er niet was? Dat antwoord kwam in de avond van de campingbaas. Hij vertelde dat ik mij over de jongens geen zorgen hoefde te maken, maar over José des te meer. Zij was met de knul die het manusje van alles voor de camping was, het dorp ingegaan.

’s Avonds aten wij in het restaurantje bij de camping. Chiara at daar ook. Toen Machteld haar zag zitten, werd zij natuurlijk meteen bij ons aan tafel gevraagd. Zat ik daar met twee mooie vrouwen aan mijn zij en een vriendin die haar behoeftes vermoedelijk in Saint-Florent lag te bevredigen. Met mijn kinderen aan tafel kon er niets gebeuren, maar bij onze tenten des te meer. Rond twaalf uur waren mijn kinderen in diepe slaap. Dat had ook Machteld gehoord, want samen met Chiara kwam zij naar mij toe.

ROSSOBERTO

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1823

INTERNETDATE 3.4

RossobertoGeplaatst door My 4Fingers di, maart 14, 2017 16:54:36

INTERNETDATE 3.4

José ging samen met haar kinderen met mij en mijn kinderen op vakantie gaan. Zo goed was onze relatie al. Met ons zessen een afstand van 1200 km afleggen leek ons geen goed idee. Omdat haar kinderen wat ouder zijn, zouden zij naar Corsica vliegen. Hun bagage namen we mee in de auto, zodat hun vluchten goedkoper zouden worden. Met alleen handbagage hoefde niet veel geld aan koffers meenemen betaald te worden. José wilde liever niet rijden, omdat zij mijn auto zo groot vindt. Jammer, want daardoor moesten we af en toe goed pauze houden. Voor de veiligheid kozen we ervoor in twee dagen naar Genua te rijden. José kwam zaterdag al met haar auto naar mijn huis. Zaterdagavond gingen we op tijd naar bed om uitgerust met het rijden te beginnen. Vermoedelijk door de spanning van op vakantie gaan, konden we allebei niet gemakkelijk in slaap vallen.

“Ik zal je wel afleiden,” zei José.

Ik was benieuwd wat er zou gebeuren. Zacht glipte José uit bed en trok snel een duster aan. Zo ging zij voor het voeteneind staan en begon zwoel te bewegen. Met haar handen streelde zij over de duster over haar borsten, liet een hand erin gaan en wreef zichtbaar over haar borsten. Na een paar minuten ging zij op het bed staan. De ceintuur van de duster maakte zij los. Af en toe kon ik een glimp van haar borsten of kruis zien. Zwierig bewoog zij licht heen en weer. José trok het laken van mij af, waardoor zij kon zien dat mijn lul aan het groeien was. Ik kon even haar borsten in volle glorie zien. Verleidelijk heen en weer deinend liet zij de duster langzaam van haar schouders glijden, hield hem nog even rond haar middel tegen en liet hem toen helemaal vallen. Mijn prachtige vrouwtje zag ik nu helemaal bloot. Mijn lul was heel hard geworden. José ging door de knieën en deed of zij mijn lul in haar mond zou nemen. Helaas beperkte zij het tot blazen op mijn eikel, die er meteen op reageerde.

“Je hebt er zin in gekregen, he?”

In plaats van mij te pijpen kroop zij over mij heen, gaf mij een heerlijke, diepe en natte tongzoen en kwam toen met haar kruis boven mijn lul zitten.

Met de woorden. “We moeten niet te lang bezig blijven, anders kruip jij morgen slaperig achter het stuur” voegde zij de daad bij het woord en zakte op mijn lul. Nu ik haar enkele maanden ken, weet ik dat José heel goed is in het subtiel gebruiken van haar kutspieren. Zachtjes bewoog zij op en neer zoals zij dat lekker vindt en daarbij pulseerden haar binnenste spieren. Wat was dat een lekker gevoel! Met een duim streelde ik over haar kruis, af en toe voelde ik haar klit. Na een paar minuten trok zij mijn hand weg en legde mijn armen langs mijn hoofd. Haar volle borsten streelden zo mijn borst. Ik kon haar harde tepels voelen. Heerlijk.

José ’s bewegingen werden langzaam iets heftiger. Ook bij mij begon het te borrelen. Hoewel ik dit standje één van de lekkerste vind, was het mij nog nooit gelukt om zo ook bij José klaar te komen. Het leek wel of José voelde dat er vanavond meer stond te gebeuren. Hoewel zij al zwaar hijgde, bleef zij de situatie onder controle houden. Zij voelde dat mijn lul steeds steviger begon te kloppen.

“Oh… ik houd het niet meer, ik ga klaarkomen. O… ja… ha… ah” en trillend ging José nog een paar bewegingen op en neer. Haar woorden waren ook voor mij genoeg. Terwijl José bijna stopte met bewegen, bewoog ik des te heftiger. Ik wilde zo klaarkomen. En na een tiental heftige bewegingen voelde ik; ja het gaat lukken. Ik spoot haar kut vol en kreunde zachtjes. Met mijn lul nog in haar kut bleef José nog een paar minuten op mij liggen. Toen mijn lul helemaal slap was geworden, gleed zij ervan af en kwam naast mij liggen, met haar hoofd nog op mijn borsten.

“Dát was lekker,” zei ik tegen haar. Allebei voelden we ons nu loom en zo liggend vielen wij snel in slaap.

Zondagochtend vertrokken we pas om tien uur, omdat we vergeten waren de wekker te zetten. Voordeel was dat ik uitgerust begon te rijden. In Zuid-Duitsland vonden we een hotelletje voor de overnachting. Mijn kinderen waren druk en sliepen in een kamer naast de onze met een verbindingsdeur ertussen. Voor ons leverde dat een beperking.

Maandag kwamen we al rond drie uur in Genua aan. We hadden via bol.com een hotel midden in de stad gevonden. Door de vroege aankomst hadden wij volop de tijd om door de stad te slenteren.

’s Avonds aten we – hoe kan het ook anders tijdens de eerste avond in Italië – pizza. Onze hotelkamers lagen niet naast elkaar. De kinderen vonden dat best spannend. Voor ons had dat als voordeel dat zij ons niet konden horen als we wat meer geluiden zouden maken. Dat andere hotelgasten ons wel konden horen, vonden wij geen probleem. Andere hotelgasten vonden dat klaarblijkelijk ook geen probleem, want in de kamer naast ons hoorden we niet alleen het bed kraken, maar was het gekreun, gegrom en ge-ooh en ge-aah niet van de lucht. We moesten erom lachen en het maakte dat wij evenmin stilletjes lagen te vrijen. Geïnspireerd door de buren kreeg ik zin om José stevig van achteren te nemen. Het bed kraakte heftig en José liet zich horen. Toen ik ook klaarkwam gromde ik zwaar en diep. Onze luidruchtige buren vonden ons klaarblijkelijk ook te luidruchtig, want er werd op de wand gebonkt en er werd ‘silenzio’ geroepen. Daar moesten wij natuurlijk om lachen. Door drank, vermoeidheid en vrijen vielen we gemakkelijk in slaap. Dit keer hadden we wel de wekker gezet.

Dinsdagochtend stonden we al om half acht in de rij om de veerboot naar Bastia op te kunnen. Half negen voeren we de haven uit en vier uur later reden wij de boot al weer af. We wilden op een camping staan in hét St-Tropez van Corsica: Saint-Florent. Aan de andere kant van de baai vonden we een plaats op camping Acqua Dolce. Hier wordt ‘dolce’ figuratief bedoeld. Het zoute water zou voor zoet vermaak zorgen.

Op de camping kregen we een plek aan het uiteinde van de camping. Er was geen stroom, dus lampen konden we niet aan doen en ons koelboxje konden we niet gekoeld houden. Het mooie was dat we een eigen plekje hadden, waar we naast onze tent ook beide koepeltentjes van de kinderen konden plaatsen. En om het strand te komen hoefden we alleen maar de weg over te steken. Ons simpele plekje vonden we een prachtige stek.

Woensdagmiddag haalden wij José ’s kinderen van het vliegveld van Bastia. Met ons zessen creëerden we ons hoekje op de camping. Het oogde gezellig.

Na een paar dagen begonnen we toch wat te missen: heerlijke seks. Als we bezig gingen, konden alle kinderen dat horen. Mijn puberende dochter riep midden in de nacht een keer; “Er slapen hier nog meer mensen. Ik wil niet weten wat jullie ’s nachts doen”.

Onze ‘seks’ beperkte zich tot zoenen en tongen, meer geluid wilden we niet maken. Ik had al een keer een aanvaring met mijn ook puberende zoon gehad. Hoewel José ‘s kinderen een paar jaar ouder zijn, zouden haar jongens ook niet in onze activiteiten geïnteresseerd waren. Hoe konden we dat oplossen?

Een ochtend waren wij al vroeg wakker. Het was nog geen acht uur. De kinderen sliepen allen nog diep. Op het strand was het stil en verlaten. Doordat wij veel geslapen en niet gevreeën hadden, waren we te actief om nog langer te blijven liggen. Ik kreeg het wilde idee om te gaan zwemmen. José vond dat een goed idee. Heel zachtjes trok zij haar bikini aan en ik mijn zwembroek. Gewapend met een handdoek slopen we de tent uit, klommen over het lage hek van de camping, staken de weg over en liepen toen op het strand. Al op het zand kon je ons niet meer horen lopen. Om te voorkomen dat de kinderen ons zouden horen praten, liepen we wat verder weg van de tent. Bovendien kwamen we zo in het zonnige gedeelte van het strand, bij de camping lag het strand nog in de schaduw. Op ruim 200 meter van de tent vleiden we ons bij de rand van het water neer. We zaten een beetje achter een struik, waardoor wij vanaf de camping of vanaf de weg nauwelijks te zien waren. Loom gingen we op het strand liggen. Geen kip te bekennen.

“Ik doe dat strakke ding af,” zei José. “Bovendien zie je hier overdag ook genoeg vrouwen zonder bovenstukje”.

“Maar zo lekker als jij zijn er niet zoveel,” reageerde ik.

“Slijmerd!” was haar reactie, maar toch kreeg ik een dikke, liefdevolle zoen. “Jij mag mij dan heel lekker vinden, maar jij geeft je ogen op het strand goed de kost. Als er een mooie meid voorbij komt, dan komt zij niet ongezien bij jou voorbij gelopen”.

Lachend moest ik dat beamen.

“Maar zo als jij er nu bij ligt, met die fantastische borsten van je, daar kan ik nu echt niet van afblijven hoor”.

Zachtjes streelde ik over haar buik en langzaam ging mijn hand naar boven. José vond het heerlijk. Van genot kromde zij haar rug, waardoor haar borsten nog meer naar voren kwamen. Toen ik met een hand een tepel streelde en de andere tepel in mijn mond nam, werden haar tepels meteen stijf en groeiden. Een paar keer in de tepels knijpen was voldoende om een kreun te ontlokken. Wat is het toch heerlijk als vrouwen wat grotere borsten hebben. Voor hetzelfde effect moet je wat harder knijpen en vrouwen met grote borsten lijken dat meer te waarderen dan vrouwen met kleine borsten, zo is mijn ervaring. Van vrouwen met kleine borsten kreeg ik wel eens de opmerking: “Het zijn geen aan/uit-knoppen”.

Nou, ik heb ervaren dat heel wat vrouwen stevig knijpen heerlijk vinden en José is er gelukkig één van. Van haar borsten gleed mijn hand over haar buik naar beneden. Plagend kwam ik gevaarlijk dicht bij haar kruis, maar raakte het niet aan. Ik sloeg haar benen over en begon met beide handen strelend bij haar voeten. Langzaam gingen mijn handen omhoog. José ‘s ademhaling hoorde ik toenemen, hoe hoger ik kwam. Ze drukte zelfs haar kruis naar mijn handen toe en dat was voor mij een teken om er juist van weg te bewegen. Haar plagend genoot José van mijn strelingen. Om mij de toegang te vergemakkelijken spreidde zij haar benen. Ik moest vooral de binnenkant van haar benen strelen of licht krabben. De dikke pezen in de lies zag ik aanspannen, waardoor de holtes in de liezen groter worden. Ik vind dat een enorm geil gezicht. Vanuit de liesholtes gleden mijn vingers langzaam naar haar kruis. Ik drukte het kruis dicht, ging er niet in, maar zo stimuleerde ik haar klit wel enorm. José kneep in het zand. Ze moest iets doen. Na haar zo een minuut of vijf verwend te hebben, trok ik haar broekje iets opzij, zodat haar kut bloot kwam te liggen. Zachtjes blies ik erin en eromheen ontstond kippenvel. Met één lange haal likte ik over haar kut.

“Ga door, ga door,” stimuleerde zij mij. Met lange halen bleef ik haar minutenlang verwennen. Haar heupen begonnen steeds onrustiger te bewegen. Haar ademhaling werd onrustig gehijg. Het tempo nam toe, mijn lik-tempo bleef laag; ik likte met lange halen. “Neem mijn klit in je mond,” smeekte José. Ik stelde dat nog even uit, waarmee ik haar nog gekker maakte. Ter ondersteuning van haar woorden drukte zij met een hand mijn mond op haar kut. Toen gaf ik toe aan haar wens. Ik nam haar kleine piemeltje - want zo groot leek haar klit wel in opgezwollen toestand – in mijn mond en begon er heftig aan te zuigen. Toen kwam er iets wat ik bij haar nog niet had meegemaakt; spuitend kwam ze klaar! Kletsnat werd ik. Na de ontlading zakte José op het strand, de gekromde rug was weg, de spanning had een uitlaatklep gevonden.

Na een kwartiertje leek José bijgekomen te zijn van de inspanning. Zij draaide zich naar mij toe en begon mij te strelen. Ook eerst mijn buik en borst. Kort beet zij in mijn kleine tepeltjes, wat mij een schokgolfje door mijn lijf leverde. Na eerst mijn gezicht gestreeld te hebben en mij lang gezoend te hebben, gleden haar handen langzaam naar beneden. Bij mijn zwemboek aangekomen doken zij erin zonder mijn lul vast te houden. Aan de onderkant kwamen haar handen er weer uit om nu mijn lies heerlijk te kriebelen. De ene keer werkt dat enorm ontspannend en wordt mijn lul slap, de andere keer bouw ik een enorme spanning op en wordt mijn lul keihard. Vandaag gebeurde het laatste. Na een paar minuten stopte José ermee en nestelde zij zich aan mijn voeten. Ik kreeg nu de behandeling die ik daarstraks aan haar had gegeven. Ik kon mijn benen niet wijd genoeg spreiden, zo genoot ik van deze behandeling. Mijn zwembroek bleek inmiddels te klein en ook dat zag José. Zij kwam op haar knieën en likte plagend over mijn eikel, die ruim uit mijn zwembroek stak. Ze stroopte mijn zwembroek naar beneden en nam toen mijn eikel in mijn mond. Keer op keer likte zij over het gevoeligste plekje. Nu was ik degene die onregelmatig en diep begon te hijgen. Mijn buikspieren spande zich ritmisch, telkens van mijn middenrif naar mijn kruis toe, alsof ik nog meer bloed in mijn al keiharde lul wilde pompen. Nog even en ik zou klaarkomen. Dat vermoedde José ook, want zij stopte het likken. Toen mijn lul niet meer klopte pakte zij hem opnieuw met haar mond op en hapte hem helemaal naar binnen. Tot in haar strot kwam mijn lul. José moest kokhalzen om het te kunnen verwerken. Maar zij hield vol. Met haar op en neer bewegende hoofd neukte ik haar als het ware in haar keel en die zat strak gespannen om mijn lul. Het duurde niet lang of mijn lul begon weer te kloppen. Nog even en dan…

In de verte hoorden wij stemmen. José stopte prompt met pijpen en stopte mijn stijve in mijn zwembroek.

“Kom, we gaan het water in, anders zien die mannen nog dat jij een te kleine zwembroek aan hebt”.

Lachend liepen we het warme zeewater in. Heel langzaam werd het dieper. We moesten zeker honderd meter de zee inlopen en toen pas stonden we tot aan ons middel in het water. Ik tot aan mijn navel, José tot aan haar borsten. In het water genoot ik weer van het zicht op haar borsten. Ik nam José in mijn armen. We zoenden elkaar zo een tijdje. Mijn lul was wat slapper geworden en dat had José ook gevoeld. Met haar heupen wreef zij over mijn lul, die daardoor snel harder werd. Toen die weer hard was geworden, trok José mijn zwembroek naar beneden. Mijn zwembroek bleef boven mijn knieën hangen, omdat ik met gespreide benen stond. José deed onder water iets bij haar kruis en kwam toen dichter bij mij staan. Zij sloeg haar armen om mijn nek, trok zich aan mij op, spreidde haar benen om mijn benen heen en liet zich toen langzaam zakken. Met een klein beetje hulp van een hand zorgde zij ervoor dat mijn lul bij haar naar binnen ging. Dieper en dieper zakte zij, totdat mijn lul helemaal in haar kut zat. Het water maakte dat zij goed te dragen was. Langzaam bewoog zij op en neer. Wat was dat een genot. Doordat zij zich telkens omhoog werkte door haar benen aan te spannen, trok ook haar kut strak. Zo goed was ik nog nooit geneukt. Tongzoenend hebben we zo zeker een minuut of tien gestaan. Vanaf het strand zou moeilijk te oordelen zijn of wij alleen zoenen of meer deden. Maar toen hield ik het niet meer.

Ik pakte José stevig bij de heupen en begon stevig in haar te beuken. Na een minuutje voelde ik een trilling door mijn benen gaan en spoot ik mijn lading ik haar kut. Ik wist nog een paar bewegingen te maken en toen werd ik volkomen slap. Mijn benen begonnen te trillen, ik kon niet meer staan en ik zakte dieper in het water. Ook José ging hierdoor kopje onder. Jemig, wat was dit lekker. Verliefd keek José mij aan en streelde mijn gezicht. Na nog een diepe, lange tongzoen keerden we terug naar het strand. We droogden ons af en liepen terug naar de tent.

Terwijl de kinderen langzaam wakker werden, zetten wij alles klaar voor het ontbijt. Ik kocht ik nog wat vlees en eieren in de camping-market. Eieren hadden wij nu zeker nodig. Na het ontbijt zeiden wij dat een traditie was geboren. Vragend keken de kinderen ons aan.

“Ja, jullie mogen iedere ochtend uitslapen. Wij zwemmen dan eerst en zorgen erna voor het ontbijt”. Nog acht dagen voerden wij de nieuwe traditie uit en ‘zwommen’ elke ochtend op dezelfde heerlijk manier.

Rossoberto

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1764

INTERNETDATE 3.3

RossobertoGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 05, 2017 11:14:33

INTERNETDATE 3.3

José leerde ik via internet kennen. Tijdens onze derde date gingen we naar de sauna. Konden we elkaar al wel lekker zien en aanraken, maar de kennismaking nog voor ons beiden alleen houden.

Een paar dagen van te voren verstoorde José dit idee. Ze belde me op met de mededeling dat zij liever nog een goede vriendin mee wilde nemen. Daar reageerde ik nogal gereserveerd op. Ik zag die heerlijke momenten in het water vallen. Geen spannend samenzijn, dacht ik. José snapte mij goed, maar probeerde mij over te halen met de opmerking dat ik haar heel leuk zou vinden.

“Snap je dan niet dat ik mij minder op mijn gemak zal voelen?” reageerde ik geïrriteerd. “Ik zie jou dan niet rustig in het bubbelbad zoenen en strelen als je vriendin ernaast ligt”.

Toen kwam de aap uit de mouw.

“Gert, ik moet je iets bekennen. Ik ben een beetje bi”. En zonder te pauzeren om bij mij de opmerking te laten bezinken vertelde zij: “Ik vrij ook graag met mijn vriendin. Machteld heet zij. En zij is ook bi. Ik heb veel over je verteld en zij wil jou dolgraag leren kennen. De sauna leek onze een mooie plek dat jij ook haar kunt leren kennen. Wij zouden allebei graag een keer een triootje doen en misschien vind jij dat ook leuk”.

Ik stond versteld en wist even niet wat ik moest zeggen. Allerlei gedachten vlogen door mijn kop. Aan de ene kant zag ik de kennismaking met José de mist in gaan op de manier die ik in gedachten had. Echter ik zou een bijzonder aspect van haar leren kennen. Maar of ik meteen een triootje in de sauna zou durven doen? Omdat ik zolang stil bleef vroeg José.

“Wil je er eerst over nadenken?”

“Tja, je verrast mij behoorlijk. Ik ben op zoek naar een prachtige en lieve vrouw voor een relatie. Seks is één ding maar ik wil jou ook in persoon leren kennen. Met je vriendin erbij krijgen en de seks en jouw leren kennen minder kans”.

“Mij leren kennen is ook deze verrassende kant leren kennen, Gert. Machteld en ik hebben natuurlijk al bedacht dat jij met reserve zou reageren. En het is heus niet zo dat zij bij iedere afspraak naast ons zal liggen. Je hebt gelijk dat wij tijd met z’n tweeën nodig hebben om elkaar te leren kennen. Ik wil Machteld er nu al bij hebben, zodat jij erachter kunt komen dat je ontdekt wat mijn bi-zijn betekent”.

“Met Machteld erbij zal ik echter veel gereserveerde naar jou reageren. Ik verwacht dan veel minder intieme momenten”.

“Maak je daar maar geen zorgen over. Machteld is erg vrij en zal met mij jou helpen over die drempel heen te krijgen”.

“Je wilt wel heel graag, hé José?” vroeg ik haar.

“Klopt, Gert. Heel graag. En mocht het zo uitpakken dat jij gedrieën toch niets vindt, dan maak ik na de sauna andere afspraken met Machteld”.

“En José, wat bedoel je daarnet met je opmerking dat Machteld erg vrij is en mij er wel overheen zou helpen?”

Ik hoorde een slik door de telefoon en toen zei José. “Door mijn beschrijvingen van jou heeft Machteld de indruk dat het goed tussen haar en jou zal klikken. We zullen vast momenten hebben dat we met z’n drieën aan elkaar zitten of dat jij even alleen met Machteld bent”.

“Pfff, je maakt het wel heel uitdagend. Plat gezegd vrij ik in de sauna ook nog met Machteld om de drempel te verlagen?”

“Zoiets ja”, kwam zuinigjes uit haar mond.

“Je hebt al bedacht welk risico je neemt of wij nemen, schat ik zo in?”

“Ja, zelfs het vertellen dat ik bi ben kan maken dat je niet meer verder wilt”.

“Is dat de eigenlijke reden dat je relatie met je vorige man kapot is gegaan en niet zijn vreemdgaan?”

“Nee, nee, zeker niet. Door zijn vreemdgaan zocht ik troost bij Machteld. Daardoor ben ik erachter gekomen dat ik bi ben”.

“Je maakt het niet gemakkelijk. Natuurlijk lijkt het mij best spannend om een keer met twee vrouwen te vrijen. Maar om dat te doen moet er voor mij ook een klik met de tweede vrouw zijn. Als ik niets voor een vrouw voel, hoe mooi en lekker ook, ga ik niet met haar vrijen. Ik heb geen zin in alleen mechanisch gedoe. Dus wat doen we als het niet blijkt te klikken?”

“Met Machteld heb ik al afgesproken dat zij dan haar eigen gang gaat en na een uur of zo weer vertrekt. Kunnen wij daarna toch die momenten hebben die wij graag willen”.

“Tjonge, jonge, nooit gedacht dat ik over zoiets moet nadenken. Laat haar maar komen. Want ik neem aan dat jij toch contact met haar blijft houden als wij een relatie hebben en dat ik daarmee overweg moet kunnen”.

“Dat is niet helemaal zo. Als jij er moeite mee hebt dat ik met Machteld vrij en wij blijven gek op elkaar, dan houd ik alleen vriendschappelijk contact met haar en vrij ik niet meer met haar. Machteld hoopt natuurlijk dat het niet zo uitpakt, hoopt zelfs dat we ook leuke dingen met zijn drietjes kunnen doen”.

“Nou, nou, dat is nogal een belofte. Want als je ook gek bent op Machteld lijkt het mij bijzonder moeilijk haar los te laten”.

“Ho, wacht even, ik ben niet verliefd op haar. Zij is een hele goede vriendin en soms hebben we zin om lekker te vrijen om het genot, meer niet. Met haar gaat het niet om een liefdesrelatie. Die wil ik alleen met jou opbouwen. Hi, hi, en wie weet vind jij haar zo leuk en lekker, dat je nog vaker zin in triootjes krijgt. Ook alleen maar voor het genot”.

“Jeetje, wat ben jij een rat, zeg. Nou, wat ik al zei, laat haar maar komen”.

“O… wat maak jij mij blij Gert. Je zult er echt geen spijt van krijgen. Ik vind haar nog mooier dan ik, ze kan uitdagender doen dat ik en - voor jou geen onbelangrijk detail - ze heeft grote, stevige maar wel natuurlijke borsten”.

“Dat je dat niet eerder in de verkoop hebt gegooid” zeg ik met enig cynisme.

“Even nog serieus. Daar heb ik heus wel aan gedacht. Maar ik wilde jouw beslissing niet daarmee beïnvloeden. Het klikt vast tussen jullie. Nou, tot donderdag. Ik kom je om zeven uur halen. Dan is het al donker. Kunnen we elkaar meer aanraken dan in de sauna mag. Machteld probeert om half acht bij de sauna te zijn”.

“Dus ik sta al in mijn blootje als we kennismaken?”

“Ik vrees het wel”.

Donderdag werd ik om zeven uur opgepikt en reden we meteen naar de sauna in Houten. Bij het uitkleden zag ik haar verleidelijke lijf al weer bloot. José moest erom lachen dat mijn lul meteen weer stijf begon te worden.

“Zonder iets te zeggen, geef je mij een heerlijk compliment”, zei ze met een vette knipoog. “Voordat we gaan douchen, moet ik eerst even naar de wc. Wacht je hier even? Ik wil wat graag samen met jou onder de douche beginnen".

Terwijl ik zat te wachten zag ik een prachtig stuk voorbij lopen. Zij was lang voor een vrouw, bijna net zolang als ik. Ze was een schoonheid. Een prachtig gezicht, een enorme bos donker, krullend haar, slank maar niet iel en grote borsten. Om haar heup had ze een gouden kettinkje. Dat gaf iets spannend maar ook iets ordinairs. Terwijl de vrouw doorliep naar de douches, wachtte ik op José. Ondertussen keek ik de vrouw na. Mijn lul werd er niet slapper van.

Even later kwam José terug. Hand in hand liepen we naar de douche. Mijn lul werd iets slapper maar werd door de warmte maar weinig kleiner. Omdat het nog vroeg was stonden we alleen onder de douche. We wasten elkaar wat met de zeep. Dat vond ik al opwindend. Vooral toen José mijn kruis ging wassen. Snel werd mijn piemel weer keihard. José begon meteen met aftrekken.

“Niet hier, niet zo”, zei ik om José een beetje af te remmen. Het mocht niet te snel gaan.

Plagend bleef ze nog even doorgaan met aftrekken.

“Mm…, wat heb jij een lekkere lul. Ik kan er niet van afblijven. Maar om je nu al te laten spuiten is ook een beetje zonde. Je moet nog heel wat uren mee”.

“Laat mij jou nu wassen” en ik liet zeep in mijn hand lopen. Eerst begon ik veilig met haar rug. Bij de billen en benen werd het al spannender. Ik nam opnieuw zeep om, achter haar staand, ook haar borsten te wassen. Langzaam gleed mijn hand naar beneden en zeepte ik ook haar kruis in. Ze spreidde licht haar benen zodat ik gemakkelijk haar kruis kon wassen. Zij omhelsde mij stevig toen ik haar klit raakte. Ietsjes zakte zij als schok door haar benen. Met de zeep kon ik goed haar klit voelen. Die leek mij best groot. Met haar ogen dicht genoot José.

Ineens kwam de bloedmooie vrouw met het kettinkje om haar heupen om de hoek zetten. Gauw liet ik José los. Trammelant in de sauna wilde ik voorkomen. We waren er net en wilden nog lang genieten. De vrouw keek even naar ons en wilde doorlopen, maar ineens draaide zij zich om.

“Hai José. Zit je hier verstopt? Ik ben de hele sauna al door-geweest om je te zoeken. En moeten jullie zo nodig onder de douche al bezig zijn?”

“Hoi Machteld. Ja, meid, hij is zo lekker en zo lief. Hij kan mij zo laten genieten”.

“Dus hij is jouw Gert? Hij lijkt echt zo geil te zijn als je vertelde. Moet je zijn lul zien en hoe nu al met je bezig is”.

Daarna stak Machteld haar hand uit en zei alleen maar; “Machteld”.

Ik was wat beduusd dat deze bloedmooie vrouw de vriendin van José moet zijn. José kreeg al vast gelijk dat ik wat betreft uiterlijk op haar zou vallen. Ook ik stak mijn hand uit en stelde me voor.

“Ach, dit is toch geen kennismaken”, zei Machteld. En ze trok mij naar zich toe, omhelsde mij, gaf mij een zoen op iedere wang en daarna vol op de mond. Ondertussen kon ik haar borsten voelen en zij mijn stijve lul, die meteen tussen haar benen in kwam te zitten. Machteld hield haar heupen niet terug, maar drukte ze juist naar voren. Ik moet mijn lul al langs haar kut gestreeld hebben.

“God, man, je lul schiet al bijna naar binnen. Wat ben jij een lekker ding”.

“Zoo, jij bent ook allesbehalve op je mondje gevallen. Ben je in alles zo gemakkelijk in benoemen?”

“Ja, Gert, wen er maar vast aan. Dit is nou Machteld”, zei José lachend. “En ze is niet alleen in woorden gemakkelijk”.

In lijn met een oude verzekeringscommercial zei Machteld: “Ik durf het bijna niet te vragen, maar mag ik hem even aanraken?” En zonder het antwoord af te wachten greep zij mijn stijve vast. Wat een kennismaking. Dat ben ik niet gewend.

Alsof ik alles onder controle had zei ik: “Nu even niet Machteld en zeker niet hier. Ik ben hier om José beter te leren kennen. Om nu al intiem met jou te zijn…. Nee, dat vind ik niet passen”.

Daarop liet Machteld mij verbaasd kijkend los. “Dat een man mij afwijst heb ik nog nooit meegemaakt. Iedere vent die mij ziet wil meer. Vooral als ik naakt ben en laat merken dat ik gemakkelijk ben. Respect hoor!”

Omdat de douche nou niet de plek in een sauna is om volop intiem te zijn, stopten we met elkaar aanraken en zochten we om niet te beginnen eerst de jacuzzi op. Iedereen loopt eromheen. Hier kun je niet ongezien zomaar iets uithalen. Daar dachten de dames anders over. Terwijl ik heerlijk onderuit gezakt lag te ontspannen, begonnen de dames elkaar te strelen en te zoenen.

“Niemand kent mij hier, joh. We kunnen er hooguit uitgestuurd worden”.

“Dat wil ik nou juist voorkomen. Ik wil jou leren kennen. Daarom stopte ik ook met Machteld”.

“Wel goed van je dat je met Machteld stopte. Jullie hadden rustig door mogen gaan, maar ik vind het wel een compliment dat je om mij stopte”.

“Ja, ik voelde mij echt ongemakkelijk. Ik weet helemaal niet hoe jij over dit soort situaties denkt en bovendien ben ik meestal een behoorlijke trouwe hond, die hooguit flirt met andere meiden en daarna weer op zijn honk terugkomt”.

“O…, dat vind ik lief gezegd” en zij draaide zich naar mij toe, legde een hand op mijn bovenbeen en zoende mij vol passie. Al zoenend gleed haar hand omhoog totdat die mijn kruis had gevonden. Zachtjes kneep zij in mijn ballen en trok mij rustig af. Door de bubbels kon niemand daar iets van zien, maar Machteld had door wat er gebeurde. Langzaam bewoog zij door het jacuzzi-bad naar mijn linkerkant. Zij streelde José ’s arm en volgde die naar beneden.

“Hem stiekem aftrekken hè. Ik voel het aan je arm”.

“Ik vertelde Gert net dat hij best met je door had mogen gaan. Dat onze relatie zo is”.

Meer had Machteld niet nodig, want nu voegde ook haar hand zich bij mijn kruis en vond ze snel een ‘leeg’ plekje; mijn ballen. Liefkozend gingen die zacht door haar hand. Door het warme water was mijn zak wijd, waardoor de ballen alle ruimte hadden. Twee meiden met twee handen aan mijn kruis. Het idee vond ik al heel opwindend. En nu gebeurde het echt. Geen wonder dat mijn lul keihard werd. Plotseling hielde de bubbels op en toen stopten de dames hun handeling. Van overal was anders goed te zien wat zij met mij deden.

Nu we enigszins opgewarmd waren zochten we een sauna op. We kozen er eentje die niet al te heet was. De kamer was dit keer gevuld met muntlucht. Mijn longen leken open te barsten. Toen wij de kamer instapten was hij nog helemaal leeg. Terwijl José en ik op de onderste bank gingen liggen, kwam Machteld naast mij staan. Zich uitrekkend en zwoel bewegend zei zij:

“Wat is deze warmte verrukkelijk. Ik ga helemaal bovenin liggen”.

In plaats van om mij heen naar boven te lopen, rekte zij zich over mij uit om haar handdoek uit te spreiden. Haar kut hing zo’n beetje boven mijn hoofd. Zo kon zij net niet bovenin komen. Met één voet op mijn bank en een knie bij mijn hoofd probeerde zij op die manier er wel bij te komen. Haar kut hing nu vlak boven mijn mond. Alsof ze jeuk had krabde zij om haar kut, die daarbij iets naar voren ging. Haar provocatie werkte. Ik bracht mijn hoofd omhoog en likte vol over haar kut. Dat paste helemaal niet bij mijn eerdere woorden. Een grom van genot volgde en Machteld liet haar kut meer richting mijn mond zakken. Nog één keer likte ik eroverheen en toen zei ik quasi nonchalant;

“Pfff Machteld, ik kan bijna geen adem meer happen. Ga eens naar boven?”

“Hè?” was het enige wat volgde en toen ging ze hogerop liggen.

José keek even op maar zei verder niets. Volgens mij wist zij precies wat er gebeurd was. Toen we zo een minuut of vijf lagen, kwamen meer bezoekers in de kamer. Was er even geen gevaar meer.

Na de sauna het Kneippbad ingaan, vonden we alle-drie veel te koud. Afkoeling hadden we wel nodig en daarom kozen we voor het zwembad. Alle drie zwommen we naar buiten. Aan de lange kant ging ik op mijn rug liggen met mijn hoofd op de rand. Zo kon ik heerlijk ontspannen liggen. José kwam naar mij toe gezwommen en gleed over mij heen om mij heerlijk te zoenen. Met haar lijf zo op de mijne, haar borsten voelend, bleef mijn kruis niet rustig. Langzaam voelde ik mijn lul stijf worden. Met een hand streelde ik José ’s rug, waardoor zij iets naar beneden zakte en voelde dat mijn lul stijf aan het worden was. Zoenend liet zij een hand naar beneden glijden en streelde mijn lul. Keihard werd die ervan. Dat wij zo met elkaar bezig waren vond Machteld niet leuk.

“Ik voel mij zo echt het derde wiel aan de wagen. Zo had ik het mij niet voorgesteld, José. Of jullie zouden niets doen of we zouden samen iets doen, had je gezegd”.

Ik keek José aan om te zien hoe zij zou reageren.

“Je hebt gelijk, Machteld. Mag zij even mijn plaats innemen, Gert?”

Langzamerhand begon ik aan de gedachte te wennen dat ik niet alleen met José bezig zou zijn. Dus ik stemde in. En net zoals José over mij heen zwom, deed nu Machteld dat. En net zoals José dat deed, zoende zij mij nu. Er was één verschil; mijn lul was ondertussen keihard geworden en dat voelde Machteld natuurlijk ook. Met haar kruis gleed ze lichtjes op en neer over mijn lul. Zachtjes fluisterde zij in mijn oor.

“Wat je vandaag ook doet met José, reken erop dat ik je tenminste een keer in mij gevoeld wil hebben”.

“Oké” zei ik met een stem alsof ik niets te zeggen heb. Om haar hoopvol te stemmen gleed ik met een hand naar haar een borst en kneep er licht in. Daar was zij dus heel gevoelig, want meteen volgde een kreun en drukte zij haar kruis tegen de mijne aan.

Van het zwembad gingen we naar het kleine, warme bad binnen. Onderweg vertelde ik José wat Machteld mij in het oor had gefluisterd.

“Verwen haar maar flink, want zij staat al een tijdje droog en is geen bedreiging voor mij”.

Wat was dit voor boodschap? Een vrijbrief? Of een test? En wanneer is de uitslag goed? Als ik haar juist veel verwen of maar beperkt?

Voor wat intimiteit is het warme bad meteen een goede plek, want binnen was het donker en de glazen muur was alleen doorschijnend. Zo kon je goed zien of iemand eraan zou komen.

Samen daalden we af in het warme water en nestelden ons onderuit gezakt tegen een muur. We genoten van het ontspannen liggen.

“Ik vind het best spannend hier, ik wil zoveel stoute dingen doen die niet in een sauna mogen” zei José en daarop ging zij rechtop voor mij staan. Haar prachtige borsten hingen voor mij en daar kon ik niet van afblijven. Terwijl ik ze lekker kneedde en haar tepels af en toe stevig kneep, stapte José voetje voor voetje naar voren, totdat haar kut vlak boven mijn mond was. Ze duwde haar heupen naar voren en ik wist wat me te doen stond. Ik liet haar borsten los, trok de lippen van haar kut uiteen en daar lag haar opgezwollen parel, opgediend en wel. Zachtjes likte ik eroverheen en hapte hem onverwacht voor José in mijn mond en zoog er krachtig aan. José bleek super geil want na een paar keer begon heel haar bovenlijf te schudden en met een kreun kwam zij klaar. Zij hield het staan niet vol en zakte spetterend het water in.

Ondertussen aanschouwde Machteld het hele schouwspel. Zij had na onze eerste ‘aanvaring’ begrepen dat zij zich in het begin nog afzijdig moest houden, maar het schouwspel wond haar zo erg op, dat zij nu ook in actie kwam. Zij stond op en een beetje swingend op de achtergrondmuziek ging zij ook voor mij staan. Stapje voor stapje kwam zij dichterbij. Zij deed alle moeite om mij te verleiden. Met haar handen streelde zij haar borsten en met haar mond en lippen deed zij geil en verlokkelijk. Haar benen stonden om mijn benen heen en toen haar kut vlakbij mijn lul was, liet zij zich iets zakken. Net genoeg om mijn lul aan te raken, maar verder ging ze niet. Toen ik haar wilde aanraakte, maakte zij met haar wijsvinger duidelijk dat ik dat niet moest doen.

“Laat mij de regie even houden, lekkere jongen”, lichtte zij haar actie toe.

Licht met haar heupen wiegend kwam zij steeds dichterbij staan. Toen zij vlak voor mij stond, drukte zij haar heupen tegen mijn gezicht.

“Lik mij Gert”, gaf zij als commando. De situatie was zo nieuw en verrassend voor mij, dat ik zonder denken mijn tong uitstak en over haar klit gleed. Door Machteld ’s woorden in het zwembad wist ik wat de dames met elkaar hadden afgesproken. Nu beperkte ik het niet tot één of twee likjes over haar kut. Machteld was bloedgeil, misschien al vooraf maar zeker door het schouwspel dat zij had aanschouwd. Ik had haar nog helemaal niet lang gelikt of zij stond al schokkend op haar benen. Ik wilde haar heupen vasthouden maar dat wilde zij niet. Het schokken werd heviger en heviger. Ze liet een ingehouden gil en liet zij zich achterover vallen.

Toen zij weer boven water kwam keken Machteld en José elkaar aan. Langzaam kwamen zij naar mij toe. Ze pakten mijn benen en drukten mijn heup omhoog. Mijn lul kwam bijna boven water en dat was hun bedoeling. Vier handen gleden kriebelend langs de binnenkant van mijn benen omhoog. Dat vind ik een van de lekkerste manieren van voorspel. Mijn benen strekten zich, mijn heup kwam nog verder omhoog, mijn lul werd keihard en kwam volledig boven water. Het teken voor de volgende actie. Vlak voor mij begonnen ze elkaar geil te tongzoenen. De tongen kon ik zien dansen. Ze kwamen steeds dichter bij mijn mond, totdat ook ik bij hun monden kon. Met drie monden tongen is apart en lastig, dus lang duurde dat niet. Over mijn borst zoenend daalden José en Machteld richting mijn kruis. Ze zoenden de zijkant van mijn harde lul en van mijn eikel. Om beurten hapten zij mijn eikel naar binnen, terwijl de andere van opzij de paal in haar mond nam en er plagend in bijtte. Het leek een vaker beoefend spel. Zij hapten allebei een kloot naar binnen. Mijn zak was ruim door het warme water maar in dit standje kwam er een behoorlijke spanning op te staan. Zo bleven ze denk ik wel tien minuten in het warme water met mij bezig. Ik voelde langzaam mijn spanning stijgen. Mijn lul begon te kloppen en dat was voor hen het sein extra door te gaan. Eerst pijpte José mij goddelijk door haar lippen strak om mijn lul te spannen en mijn eikel te likken. Mijn lul ging nog heftiger kloppen. Vlak voordat ik klaarkwam liet zij mijn eikel los en hapte Machteld mijn lul naar binnen. Zij nam mijn lul helemaal in haar mond, duwde hem in haar strot en bewoog zo haar hoofd snel op en neer. Dit was te veel voor mij. Heel mijn lijf spande zich en toen spoot ik haar mond vol. Machteld bleek zo vaardig dat geen druppel sperma in het badwater viel.

“O Gert, wat was dit heerlijk. Ik heb al zo lang niet meer met een kerel gevreeën. Dit was fantastisch voorspel. Ik ga er echt voor zorgen dat ik vandaag nog heerlijk door je geneukt wordt”.

Van het warme bad liepen we weer naar de sauna’s. Dit keer namen we een hele warme. Hoewel ik het lekker vind, heb ik altijd moeite met die hoge temperatuur. Heel lang houd ik het daarin niet vol. De dames wel, ook al lagen zij bovenin. Ik had onderin al moeite met de hitte. Na een minuut of vijf hield ik het voor gezien. Ik vertelde José en Machteld dat zij nog rustig mogen blijven liggen, maar dat ik afkoeling in het zwembad ging zoeken. Rustig zwom ik een aantal baantjes. Na een tijdje zag ik hen ook het zwembad in zwemmen. Terwijl ik een onderwaterbaantje zwom, zag ik schuin voor mij twee benen wijd gaan en weer dicht en toen weer wijd. Het signaal was duidelijk. Rechtstreeks zwom ik naar die twee benen en dichterbij zag ik het te verwachten kutje. José rekenende erop dat ik mijn mond meteen op haar kutje zou zetten. Zo te zien had zij die voorbereid, want haar klit hing opgezwollen buiten haar lippen. Ik zette vol mijn mond erop en begon te zuigen. Die aanpak overdonderde José. Het gevoel was zo intens dat haar armen van de kant gleden en zij onderwater zakte. Vlug pakte ik haar op en drukte haar terug tegen de kant.

“Godverdomme, wat verras je mij met die aanpak. Ik rekende volop op je komst, had mijzelf al voorbereid. Maar klaarblijkelijk was ik gevoeliger dan ik verwachtte.”

Ik zoende haar lang op de mond, onze tongen kroelden om elkaar heen. We wisten onze monden niet ver genoeg open te krijgen. Zo lekker vonden we het tongen. Toen José hijgend mijn mond losliet zei ze.

“Neem mijn klit weer in je mond en verwen mij. Er is niemand en het is donker”.

Ik dook met mijn nog steeds stijve lul onder water en zocht haar klit weer op. Nu verraste ik José niet meer. Zij probeerde haar benen zo wijd mogelijk te spreiden. Hangend aan de rand liet zij zich meer of minder zakken. Zo regelde zij de druk van mijn tong.

Plotseling moest ik José loslaten. Ik hapte naar adem. Machteld had mijn lul in haar mond genomen en zoog er naar hartenlust op. Zij was heel rustig naar ons toe gezwommen en had mij succesvol verrast. Zij had mijn lul volledig in haar mond genomen en zoog er krachtig op. Dat was te veel voor mij. Gelukkig herstelde ik snel. Terwijl Machteld mij pijpte, befte ik José. Wat was dat genieten.

José genoot ook. Steeds heftiger begon zij in het water te bewegen. Totdat zij haar benen stijf om mijn hoofd spande. Aan de trillingen in haar benen en van haar heupen voelde ik dat zij klaar aan het komen was. En door Machteld ’s inspanningen was ik ook flink opgewonden geraakt. Ik liet mij volledig ontspannend in het water liggen. Machteld pijpte mij afwisselend. Het ene moment zoog zij heftig aan mijn lul die bijna helemaal in haar mond was verdwenen en kneedde zij met een hand mijn ballen, het andere moment likte zij langs de volle lengte van mijn lul en trok mij gelijktijdig af. Helaas lukte het mij niet om klaar te komen.

“Kom mee naar de stoomkamer”, zie Machteld. “Kun je daar heerlijk ontspannen liggen, ziet niemand iets en kan ik je op de meest heerlijke manier laten klaarkomen”.

We zeiden José kort gedag en zwommen naar binnen om door te lopen naar de stoomkamer. We hadden mazzel. Je zag geen hand voor ogen. Wij gingen achterin liggen, zodat niemand iets zou zien bij binnenkomst. Terwijl ik op mijn rug ging liggen, dacht Machteld eerst aan zichzelf. Snel zoog zij mijn lul weer hard en besteeg mij toen. In een rustig tempo bereed zij mij. Zij ging maar iets op en neer. Voor haar genoeg, zo bleek. Haar volle tieten hingen boven mijn gezicht. Ik vind dat prachtig om te zien. Ik nam ze in mijn handen en dat ontlokte een zucht van genot. Toen ik even stevig in de tepels kneep, voelde ik meteen een reactie; haar kutspier kneep zich samen en ging strakker om mijn lul zitten. Zo wisselde ik het verwennen van haar tieten en tepels af. Machteld werd heter en heter. Ik zag aan haar ogen en voelde aan het samenknijpen van haar kut dat zij op het punt stond klaar te komen. Ineens voelde ik haar kut extra strak samentrekken. Machteld schreeuwde het uit, zo lekker kwam zij klaar.

“Man, wat was dit lekker. En nu wil ik die lul van jou laten spuiten. Dat lijkt mij zo’n geil gezicht”.

Zij begon mij rustig af te trekken en te pijpen. Door het geneuk was mijn lul al flink opgewonden geraakt. Ik spreidde mijn benen maximaal om mijn sperma gemakkelijk doorgang door mijn plasbuis te geven. Dit moest de pijpbeurt van mijn leven worden. Terwijl Machteld mijn eikel bleef pijpen en likken, trok zij mij steeds sneller af. Met de middelvinger van haar andere hand ging zij mijn anus in. Wow! Dat gevoel kende ik niet. Wat was dit lekker. Aan mijn gewip voelde zij aankomen dat het niet lang meer zou duren.

“Dat extra vingertje vind je lekker hé? Ik voel het. Kom maar jongen, kom maar. Spuit je lading lekker in mijn mond. Ik wil dat sperma van je proeven. Ja, kom maar, kom maar, laat je maar gaan. Ik vind sperma heerlijk. Houd je niet in”.

Toch hield ik mij in. De stoomkamer was nog steeds leeg.

“Ik wil neukend in je klaarkomen. Jij hebt je lust al gehad, nu ik”.

“O ja, heerlijk. Ik durfde het niet meer te vragen. Ja, neem mij, zo hard als je kan. Dat vind ik het lekkerste”.

Snel stond ik op. Machteld ging voorover staan met haar handen op de rand van het grote plateau. Ik spreidde haar benen een beetje, plaatste mijn lul voor haar kut en met één forse beweging stootte ik mijn lul bij haar naar binnen. Hard beukte ik in en uit Machteld ’s kut. Nu ging ik alleen voor mijn genot. Machteld was al klaargekomen, daar maakte ik mij geen zorgen om. De ruimte vulde zich met het geklets van mijn heupen tegen haar billen. Ik had door al het voorwerk niet veel meer nodig. Het geborrel voelde ik als het ware in mijn tenen. Langzaam kwam het omhoog. Machteld voelde het ook en spoorde mij aan hard door te gaan. Even later kwam de grote ontlading. “A…ach…ach” schreeuwde ik uit, drukte mijn lul dieper in haar kut.

De deur van de stoomkamer ging open. Shit, dacht ik, nu hebben we toch een probleem. Snel ging ik bij Machteld eruit en liep meer naar achteren, zodat de persoon bij de deur het allemaal niet zo goed kon zien.

“Zijn jullie hier nog binnen, Gert en Machteld?”

Gelukkig, het was José.

“Ja, we staan hier achterin. Je hebt net gemist dat ik verschrikkelijk lekker in Machteld ben klaargekomen”.

José liep naar ons toe, liep Machteld voorbij en kwam bij mij staan. Mijn half stijve lul droop nog na van de sperma. José voelde de plakkerige nattigheid. Zij zakte door haar knieën en hapte mijn lul naar binnen.

“Voordat jij hier uit gaat zal ik je lul eerst goed schoon likken”.

Het ongelofelijke gebeurde. In iets meer dan een uur was ik al twee keer klaargekomen en toch werd mijn lul weer stijf. Ondertussen vertelde Machteld wat wij gedaan hadden en hoe heerlijk zij was klaargekomen.

“Heb jij Gert wel geneukt en ik niet. Dat is toch ook wat. Maar volgens mij houd die lul zich nog wel even stijf. Ga nog eens liggen, Gert. Want dan kruip ik ook nog even op je.”

Gauw ging ik op mijn rug op het plateau liggen en kroop José op mij. Snel plaatste zij mijn weer stijve lul voor haar kut en liet zich erop zakken. Voorover hangend, met haar borsten vlak boven mij, begon zij mij met korte, snelle halen te neuken. Ik wist al dat zij gevoelige tieten had. Met beide handen pakte ik ze en begon erin te knijpen. Het werkte meteen. José was of werd in no time bloedgeil. Ik verdacht haar ervan zich vooraf ergens opgegeild te hebben. Met een gesprek daarover wilde ik de spanning niet weghalen. Vijf minuten later kwam ook zij klaar. Met een lieve lach keek zij mij aan. Opende haar mond en tongzoende mij intens en liefdevol. Nog even bleven we naast elkaar liggen. Daarna zochten we samen naar het terras om wat te drinken. De rest van de avond genoten we van de verschillende sauna-mogelijkheden.

Rosoberto

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1758

INTERNETDATE 3.2

RossobertoGeplaatst door My 4Fingers do, februari 16, 2017 10:33:21

INTERNETDATE 3.2

Bij onze tweede ontmoeting was José volledig aan haar trekken gekomen. Ik moest nog geduld hebben en langer dan ik had verwacht. Allebei hadden we kinderen die ook sporten, we werkten allebei en José had ook regelmatig weekenddienst. Na de eerste twee ontmoetingen zagen we elkaar wel, maar altijd waren er kinderen in de buurt. José nam regelmatig opgenomen lievelingsmuziek mee, waarop we af en toe dansten. Een flauw beeldensetje van een boer en een boerin die aan elkaar vastgezet konden worden dankzij zijn lul en haar kut, maakte de bedoeling van José meer dan duidelijk. Ook met haar kleding maakte zij overduidelijk wat zij wilde. De ene keer droeg zij een halterhemdje, de andere keer een kort jurkje met een diepe V-hals of een brede boothals. Telkens was de aanzet van haar borsten goed te zien. Zij had snel door dat ik een borstenman was en ik had snel door dat zij hele gevoelig borsten en vooral gevoelige tepels had. Een korte aanraking zorgde er al snel voor dat haar tepels door de stof heen drukten.

Bij mijn buurman Harry vielen een keer de ogen uit zijn kassen toen hij even bij ons binnen was. José houdt wel van een uitdagend spelletje. Die dag had zij een truitje met veel knoopjes aan, dat een mooie aanzet van haar borsten liet zien. Met Harry’s gestaar maakte zij meer knoopjes los en ging zelf zover dat de randen van haar tepelhoven zichtbaar werden. Harry had het niet meer, onverrichte zaken moest hij terug. Met “Ik moet nu echt gaan want ik moet nog een klus klaren” verliet hij snel ons huis. José ’s vraag: “Welke klus, Harry?” bereikte hem niet meer, althans hij reageerde (bewust) niet.

Een andere keer had José een strak zittend, dun T-shirt met flinke boothals aan met niets eronder en dat maakte dat zelfs mijn 12-jarige dochter er een opmerking over maakte: “Je kunt je borsten wel erg goed zien, José”.

José reageerde met: “Je hebt helemaal gelijk, meid. Ik wil graag je vader een plezier doen en als jij later groot bent zal jij ook leren hoe je borsten te gebruiken”.

Drie jaar later kreeg José al gelijk. Mijn dochter kleedde zich anders als ze van een bepaalde mannelijke docent wat gedaan moest krijgen en dan ging haar cijfer weer iets omhoog of kreeg ze een herkansing.

Harry kwam ook – achterom – langs en aan de snelle draai van zijn hoofd was te zien dat ook hij zag wat mijn dochter zag.

“Mijn shuttle is bij jullie in de tuin gevallen en het hek was open, vandaar”, zei hij verontschuldigend.

“O, ik zie hem al liggen,” zei José, “ik pak hem wel even”.

Zogenaamd per ongeluk liep José iets te dicht langs de sproeier, waardoor haar T-shirt op de nodige plekken aan haar huid plakte. De vorm van haar borsten was nog beter te zien en bij één borst was het shirt ter hoogte van de tepel flink nat geworden en leek zij wel naakt. Hakkelend bedankte Harry en verliet snel te duin.

“Die shuttle niet weer over de schutting laten komen, he Harry,” kreeg hij van José nog plagend te horen.

Na een paar weken hadden we eindelijk de gelegenheid om een weekend langer samen te zijn. Haar en mijn kinderen waren uit logeren, zodat we het hele weekend heerlijk voor ons samen hadden. Nou ja, hele weekend, allebei moesten we zaterdag onze kinderen nog begeleiden bij het sporten, nog wat in het huis doen en daarna de kinderen wegbrengen, waardoor het al bijna zes uur was eer José bij mij was. En José bleek ook tijd voor zichzelf nodig gehad te hebben. Zij droeg een lange, aubergine kleurige jurk, die mooi strak op haar lijf zat. De jurk had dunne spaghettibandjes en een diepe ronde hals, waardoor veel borst te zien was. De concurrentie met Salma Hayek zou zij zonder problemen aan kunnen. Dankzij de dunne stof deinden haar borsten licht maar prachtig op en neer. De stof was zo dun, dat de tepels goed te zien waren. De donkere stof verborg ze nog een beetje. Aan beide kanten had de jurk een lange split die haar prachtige benen tijdens het lopen sexy toonden. José had zich prachtig opgemaakt, ik verdronk in de uitgekiende opmaak van haar ogen, zo mooi de amandelvorm accentuerend en ze droeg een heerlijk luchtje dat wel aanwezig maar niet opdringerig of te zwaar aanwezig was. Aan haar voeten droeg zij een paar schoentjes met hoge stilettohakken, die ervoor zorgden dat haar houding heel sexy was. Ik was even sprakeloos en José ’s lachje maakte duidelijk dat ze dat al een compliment vond.

“Meid, wat zie jij er mooi uit!” kwam er na enige stilte eindelijk uit. “Je maakt me letterlijk sprakeloos. Wat zal ik vanavond met je pronken”.

Als dank sprong zij mij om de nek en zoende mij intens. Minutenlang was het een zoen met alleen de lippen. Toen we elkaar loslieten en elkaar weer grepen voor de volgende zoen gleden onze tongen in elkaars monden en tongden we elkaar rustig, niet als een paar wilde tieners die een snelheidsrecord lijken te willen breken. Haar over de rug en billen strelend voelde ik geen randjes van een slip. Het was mij duidelijk; José droeg alleen de jurk en de mooie schoentjes.

“O meid, wat voel jij heerlijk aan. En van je zoenen krijg ik nooit genoeg,” zei ik.

“O, Gert, ik vind het zo fijn dat jij daar ook van houdt. In zoenen kun je zoveel gevoel leggen. En blijf mij complimentjes geven. Die heb ik in vorige relaties zo gemist”.

Ze stapte wat terug en met mijn handen in haar handen bekeek zij mij.

“Wat zie jij er mooi uit in dat pak, zeg. En wat toevallig dat jij bijna dezelfde kleur aan hebt als ik. Wat hangt dat pak soepel en mooi om je heen. Lekkere stof. Heeft vast een vrouw je bij geholpen”.

Dat moest ik beamen. Ik vertelde van een studente, een hele mooie studente van mijn school, die stage liep in de winkel waar ik het pak had gekocht. Het was rustig in de winkel, dus had ze alle tijd voor mij, ook was zij op dat moment de enige verkoopster die er was. Na een paar kostuums gepast te hebben, had de studente gezegd dat ik het gordijn wel open mocht laten want er was toch niemand en dan kon zij meteen zien of het goed zat. Zij begon mij zelfs te helpen met het aan en uitkleden, streelde af en toe over het kostuum om het mooi te laten vallen. Dat had toen een ander effect op mij en de stagiaire had dat gemerkt en zonder enige gene had zij haar hand op mijn kruis gelegd en vroeg mij met een vette knipoog: “Bevalt onze service jou?”

Dat kon ik alleen maar beamen en iets brutaler vroeg ik: “Hoe uitgebreid is jullie service?”

In woorden kreeg ik toen de vraag niet beantwoord, in daden wel. Ze zakte door haar knieën, viste zomaar mijn enigszins stijve lul uit mijn onderbroek en pijpte mij heerlijk. Toen mijn lul begon te kloppen stopte zij met pijpen, ging op de toonbank zitten en spreidde haar benen. Ze bleek geen slip (meer?) aan te hebben. Beffend verwende ik haar kut en binnen een minuut moest ik ermee stoppen. Ze wilde achterlangs geneukt worden. Hoewel ik dacht: “Als ik hier maar geen problemen mee krijg” heb ik haar heerlijk genomen. De studente kwam snel klaar, ik mocht langer genieten.

Met; “kortom het is een kostuum met een erotische geschiedenis,” sloot ik het vertellen over de gebeurtenis af.

“Dan spreken we af dat als je geil bezig wilt zijn, jij in het vervolg dit kostuum draagt,” was José ’s reactie.

Nog even thuis wat drinken en al in de beslotenheid van elkaar genieten zat er nu niet in. Om half zeven had ik een tafel gereserveerd.

In het restaurant werden we fantastisch bediend. Niet alleen omdat zij mij kennen, maar meer nog door José ’s sexy uitstraling. Van dat uitzicht wilden de mannen wel genieten. Achter haar staand werd haar glas menigmaal maar voor een kwart gevuld. Zo hadden ze een mooie inkijk in haar decolleté. José vond die aandacht maar wat fijn. Anders draag je zulke jurken niet.

Onder al die aandacht liet ik haar ook van mijn strelingen genieten. De hoge splitten verleenden mij gemakkelijk toegang tot haar prachtige benen. Af en toe hield zij haar ogen lang dicht om extra te genieten. Ondanks het restaurant was het voor haar geen probleem om de benen licht te spreiden, zodat ik de binnenkant ervan kon strelen. Langzaam gleed mijn hand omhoog. Zo ver dat ik ook haar kruis raakte. Ik kon voelen dat zij genoot; het was daar kletsnat. Toen ik over haar klit streelde kwam José met een schok rechtop zitten en staken haar borsten nog fierder vooruit. Haar tepels verraadden haar opwinding. Een licht kreuntje kon ze niet onderdrukken. Ze wist hoe ver zij was, hoe groot haar opwinding was.

“Niet hier, Gert, niet waar al die mensen bij zijn”.

Toen ik toch nog plagend even doorging haalde zij mijn hand weg met de opmerking:

“Heb geduld. Thuis mag je het afmaken. En ik zal jou laten genieten, mannetje. Ik geniet al van de gedachte wat ik met je ga doen”.

Een beetje licht in onze hoofden door het wijnarrangement bij het viergangenmenu kwamen we tegen elf uur thuis. Als afsluiter hadden we in het restaurant allebei een dubbele espresso (geen cornetto) genomen en die koffie maakte ons langzaam weer helder. Na binnenkomst liepen we gelijk naar boven. We wilden elkaar voelen en verwennen. Dat kon niet langer uitgesteld worden.

In de slaapkamer duwde José mij op bed en ‘beval’ met te blijven zitten. Uitdagend liet zij de spaghettibandjes van haar schouder glijden. Met haar handen hield zij de stof nog voor haar borsten. Swingde een beetje heen en weer en liet toen de jurk los. Door de soepele stof gleed de jurk van haar borsten af, eventjes bleef die nog op een tepel hangen en toen stond José volledig naakt in al haar schoonheid voor mij. Ik hielp haar bij het uit de jurk stappen, haar stiletto hakjes hield zij aan. Met mijn mond zo dicht bij haar kruis likte ik snel over haar kutje. Als een pijl wees de punt van haar secuur geknipte schaamhaar aan waar ik moest zijn. De opwinding was groot bij haar, want zij liet mij verder gaan. Licht spreidde zij haar benen, zodat ik haar klit goed zag. Als een klein lulletje stak die naar voren. Ik hapte die in mijn mond en begon erop te zuigen. Meteen verhoogde het tempo van haar ademhaling. Haar lichte gehijg ging snel over in heftig kreunen. Zij hield het niet meer, duwde haar kruis harder tegen mijn mond en meteen volgde een lange grom van heftig klaarkomen.

Ze duwde mij van haar af. Achterover zittend keek ik vol bewondering naar dat prachtige lijf voor mij. Ik zag prachtige, licht gekromde benen bedekt door een mooi huid die licht gebronsd was. De benen stonden iets in spreidstand, waardoor de glinstering van haar kut mooi te zien was. Uitdagend had zij haar handen in haar zij gezet. Die houding maakte dat ze er nog slanker uit zag. Boven haar gladde buik zag ik de prachtigste borsten ooit. Vol, cup D schat ik, mooi rond en stevig maar duidelijk natuurlijk en erop een paar grote, donkere tepels die hard van opwinding waren en parmantig naar voren staken. Terwijl ik haar zo bewonderend bekeek, bleef zij mij met een licht getuit mondje aankijken.

“Wat ben jij mooi. Zo mooi heb ik nog nooit gezien. Je ziet er echt niet uit als een veertiger. Veel meiden van rond de dertig zullen jaloers op jouw lijf zijn. Hier kan ik mijn handen echt niet van af houden”.

“Zal je toch moeten” reageerde José, “want nu ga ik doen wat ik je in het restaurant beloofd heb. En jij, jij mag niets doen, helemaal niet, je mag alleen mijn verwennerij ondergaan”.

“Maar ik wil jou ook kunnen verwennen”.

“Maak je niet druk, ik denk heus ook aan mijn eigen genot. Hup, hup, en nu omhoog en op je benen”.

Eerst trok zij mijn colbert uit, knoopte rustig het overhemd los. Ze maakte tergend langzaam de riem los, knoopte mijn broek open en trok mijn riem los. Onderwijl zoende zij mij bij elke handeling. Soms vertraagde een handeling, want dan zoende zij mij extra lang. Iedere poging van mij haar aan te raken pareerde zij door mijn hand of arm weg te drukken. Zij zakte door haar knieën en trok mijn broek naar beneden. Met haar hand streelde zij mijn kruis door de stof van mijn onderbroek heen. Mijn toch al stijf geworden lul werd er harder en harder door. Mijn “trek mijn onderbroek ook uit” negeerde zij en plagend bleef zij mijn lul strelen. Mijn benen licht krabbend ging zij met haar handen langzaam omhoog. Via de pijpjes verwende zij mijn liezen ook krabbend. Gek werd ik ervan. Na minuten zo plagend verwend te zijn, trok zij eindelijk mijn onderbroek naar beneden. Meteen zoende zij de eikel van mijn naar vrijheid smachtende lul. Ze gleed een paar keer met haar mond over mijn lul, waardoor die nog harder werd. Daarna deed zij ook mijn schoenen en sokken uit, trok het hoopje kleren onder mijn voeten vandaan en met een onverwacht duwtje plofte ik op bed.

Als een slang gleed José over mij heen. Met haar borsten gleed zij over mijn keiharde lul. Een paar keer ging zij heen en weer; zachtjes naar boven, drukkend naar beneden. En verder gleed zij. Haar kut was eerder bij mijn lul dan haar mond bij de mijne. Ze gleed met haar voelbaar natte kut over mijn lul, maar liet hem er niet in glijden. Hoe meer moeite ik deed bij haar erin te komen, hoe meer moeite zij deed om het te ontwijken. Het enige wat zij deed was met haar kut over mijn lul glijden. Gek van frustratie werd ik. Mijn opwinding nam toe en toe. Verder gleed zij naar boven en haar mond bereikte eindelijk de mijne. Eerst liefdevol en toen nat en geil zoende zij mij. Haar tong ‘keek’ in alle hoeken van mijn mond. Wat zoent zij lekker. En verder gleed zij met haar nog steeds natte kut over mijn buik. Even pauzeerde zij toen haar tepels boven mijn mond hingen. Om beurten hapte ik ze in mijn mond en zoog er flink aan.

“Jeetje, Gert, wat doe je dat lekker. Ik voel mijn kut volspuiten?”

En verder gleed ‘mijn’ slang naar boven, met haar kut over mijn borst. Tot haar kutlippen mijn mond bereikten. Zachtjes drukte zij die op mijn mond en nu ging mijn tong aan het werk. Eerst over de buitenkant, daarna over de binnenkant van haar kutlippen. José veranderde ondertussen voortdurend de druk en de hoek, waardoor zij, zoals zij al had gezegd, echt ook aan haar genot dacht. Maar toen ik haar klit in mijn mond had werden de bewegingen miniem. Afwisselend zoog en likte ik aan haar klit, hard en zacht variërend. Boven mij hoorde ik het gehijg toenemen, zag ik haar borsten bij het inademen grootser worden. Wat geil! Totdat haar benen begonnen te trillen en een langgerekte kreun volgde. Met een diepe stem bromde José: “Wat was dit lekker Gert!”

Langzaam zakte zij weer naar beneden, met haar van geilheid druipende kut voelde ik haar een natte streep over mijn borst trekken. Weer werd mijn mond op haar tepels aan het werk gezet. Die tepels moest ik nu langer verwennen dan toen zij naar boven gleed. Afwisselend kneep ik met mijn handen in haar borsten en tepels of ik zoog erop. Na een paar minuten zei José.

“O… ho, ik ben er al weer helemaal klaar voor. Als jij op mijn tepels zuigt, lijkt het wel of een spuit in mijn kut open gezet wordt. Ik wil meer van je”.

Even bleef haar mond bleef op de mijne hangen en weer zoenden we elkaar. Daarna zakte zij verder tot haar kut mijn lul had gevonden. Eerst gleed José nog een paar keer over mijn lul heen. Mocht die iets slapper geworden zijn, nu was hij zeker weer op oorlogssterkte. Zonder haar handen te gebruiken gleed mijn lul gemakkelijk in haar kut. Haar kutspieren gingen meteen over tot actie en kneedden mijn lul. José richtte zich op en langzaam bereed zij mij. Ik wilde sneller, zeker met dat prachtige uitzicht van licht op en neer deinende borsten. Het mooiste uitzicht wat ik wensen kon. Nu wilde ik klaarkomen, maar dan moest ik wel in een hoger tempo bereden worden. Weer remde José mij af. Zij is en was de baas. Ik was te goed geweest door in te stemmen. Ik dacht nooit klaar te komen. Ondertussen hoorde ik haar ademhaling al weer zwaarder worden. Ik voelde haar kut steeds vaker samentrekken. Hoewel ze nog maar een paar minuten geleden op mijn mond was klaargekomen, leek zij nu al weer zover te zijn. Hoog begon zij te gillen, haar kut kneep niet meer pulserend maar zat de hele tijd strak om mijn lul. Het is niet mijn stand om snel klaar te komen, maar dit keer leek het te gebeuren. José kwam gillend klaar. Nu ik nog. Met een paar stoten…

Tergend stapte José van mij af, mij met een stout lachje aankijkend: “Zie je wel dat ik aan mijzelf denk? Jij moet ondertussen gek van verlangen zijn”.

Dat was veel te zuinig uitgedrukt. Ik pakte haar beet en gooide haar terug op bed. Lachend liet zij het gebeuren. Lachen is meestal een afleiding die enorm averechts op geilheid reageert, maar ik was nu zo heet en wilde zo graag klaarkomen, dat mijn lul niet in stijfheid inboette. José wist wat ik wilde. Zij spreidde haar benen maximaal en vouwde zich dubbel, waarbij zij haar knieën naast haar oren legde. Zo had ik maximaal ingang tot die heerlijke kut van haar. Gemakkelijk gleed mijn lul in de wijde, kletsnatte opening. Ik zette mij in een heel inspannend maar wel mijn lekkerste stand. Ik steunde op mijn armen, strekte mijn benen zodat ik alleen op mijn tenen steunde en toen begon ik haar te bereiden. Als ik zo heet en opgewonden ben als nu, is dit zware standje voor mij de heerlijkste manier om klaar te komen. Ik weet dat het gemakkelijk lukt en door mijn benen ook nog iets te spreiden kwam mijn plasbuis of beter, spermabuis geheel vrij te liggen. Na tien keer beuken begon het borrelen in mijn tenen. Het leek wel of mijn zaad daar vandaan kwam. Langzaam zocht het een weg naar boven. Steeds zwaarder begon ik te kreunen,

José moedigde mij aan: “Ja, dit vind jij lekker he, ik zie het aan je, o toe maar, wat zie jij er zo heerlijk geil uit, o, spuit me vol schatje, ik wil heel je lading, ja toe maar, toe maar” en toen kwam ik klaar, kreunde zo zwaar dat ik erna een hese stem zou hebben. Stoot na stoot volgde en iedere keer spoot ik haar voller met mijn zaad. Pfff… uitgeput stortte ik op haar neer. José sloeg haar armen en benen om mij heen.

“Mmm, ik ruik je geile vrij-zweet, zo lekker!” Toen ik mij van haar afrolde, zocht zij meteen mijn nog niet slap geworden lul op.

“Ga je lekker schoonlikken”, zei ze. Haar mond nu op mijn lul was te veel. Die was zo overgevoelig, ik kon haar tong niet meer aan. Het gevoel was te heftig. Gauw zoog José nog een paar keer aan mijn lul voor het laatst zaad en toen was ik finaal kapot. Maar wel op zo’n lekkere manier.

Allebei uitgeput van inspanning vielen we in elkaars armen in een diepe slaap z…zz…zzz…

Rossoberto

Graag jouw waardering als reactie op dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1748

INTERNETDATE 2

RossobertoGeplaatst door My 4Fingers do, januari 19, 2017 19:42:54

INTERNETDATE 2

Via internet wilde ik op zoek gaan naar een leuke vrouw. Ik heb vele leuke vrouwen ontmoet en uiteindelijk ook de ware. Maar wat ik daar meemaakte. Voer voor meerdere erotische verhalen. Mijn eerste ontmoeting was met Anneke.

In het begin van mijn internet-daten wilde ik goedkoop klaar zijn en bezocht ik gratis sites. Daar kwam ik niet verder dan mailen en een enkel telefoongesprek. Die gesprekken waren al niet meer gratis, mijn telefoonrekening schoot omhoog door de extra betalingen. En die dames leken me vooral aan het praten te willen houden. Fake dus. Ik ging op zoek naar een betrouwbare site, waarvoor je wel moest betalen. Na een avondje zoeken kwam ik uit op Relatie-planet.

Voor mijn profiel zocht ik een goede foto met een juiste tekst. Niet te veel woorden, maar wel informatief. Ik maakte erin duidelijk dat ik een dame zocht die van aanraken houdt en gevoelens gemakkelijk uit.

Voordat ik op profielen reageerde kreeg ik al reacties van enkele dames. Zo ook van een zekere Dominique uit Deventer. Tijdens het mailen en chatten leek het mij een leuke dame. Toen ik na enkele weken de stap naar een telefoongesprek durfde te zetten, was Dominique al na een paar woorden niet interessant meer.

“Naast zo’n stem moeten lopen? Verschrikkelijk, ik niet!” dacht ik. Na die ervaring besloot ik; als het schrijven tot een positieve indruk leidt, dan met een week bellen. Als ook het telefoontje bevalt, dan ook meteen een afspraak maken. Want dan pas merk je of een vrouw niet alleen fysiek maar ook als persoonlijkheid je interesse kan opwekken en vasthouden. Zo had ik snel enkele dates, die door de telefoon interessant leken, maar waar geen klik mee ontstond.

Begin oktober kwam ik in contact met Anneke. Zij was een mooi blondine, die een paar jaar jonger is dan ik met een stevig baan bij een ministerie. Voor voorbereiden van Europese verdragen moest zij regelmatig naar Brussel. Kortom, zij leek mij een slimme meid waarmee ik ook interessante gesprekken zou kunnen voeren. Ze bleek dezelfde opvatting te hebben als ik over elkaar benaderen; niet te lang heen en weer schrijven maar gauw bellen. De vierde dag spraken we elkaar al telefonisch. Bij het praten was er een klik. Toen was een afspraak snel gemaakt. Dat werd bij hotel Vinkeveen, vlakbij de oprit. Het is tegenwoordig gesloten, geloof ik.

Fris gewassen, glad geschoren en goed gekleed toog ik op een donderdagavond naar Vinkeveen. Ik was er vroeger dan afgesproken. Er stonden maar een paar auto’s op de parkeerplaats. Het café was al leeg, terwijl het nog geen half negen was. Een gunstige bijkomstigheid. Kregen we geen nieuwsgierige blikken. Aan de linkerkant stonden tafeltjes bij bankjes, die in een nisje waren ingebouwd. Ik vroeg een kop koffie en bracht daarmee de resterende tijd af. Ik voelde de spanning in mijn lijf. Zou Anneke er echt zo leuk uitzien als op de foto? En hoe zou ik op haar overkomen? Dat zij gemakkelijk kan praten had ik al tijdens het telefoongesprek gemerkt. Maar hoe zou zij zijn wat aanraken betreft? Spannend!

Precies op tijd kwam Anneke het café ingelopen. Ik moest even slikken. Wat een verschijning. Ze zag er mooier uit dan op de foto en had dezelfde lach. Zij had een strak zittend, hoog sluitend, zwart truitje aan met een strakke, zwarte broek. Haar vormen kwamen daardoor helemaal tot hun recht; slank met een iets bollend kontje en borsten cup C.

“Anneke, I presume” opende ik het gesprek.

Met een lachje van herkenning van de woordkeus reageerde zij: “Leuk je te ontmoeten, Gert”

We gaven elkaar een hand en zoenden elkaar op de wangen. Echte zoenen, ook van haar, niet van die kusjes in de lucht. Al weer een pluspunt.

Ik bestelde voor ons tweeën koffie en toen zetten wij ons naast elkaar neer op de bank. Omdat het zitvlak nogal diep was zaten we meteen wat onderuit gezakt. Een voorbode?

Net zoals door de telefoon volgde een zeer geanimeerd gesprek. Natuurlijk ging het over en weer eerst over elkaars achtergronden, waarom we op Relatie-planet terecht zijn gekomen, welke hobby’s we hebben en langzamerhand ook op wat we belangrijk vinden in de ander. Ik hoefde niet te vertellen dat gemakkelijk aanraken een criterium is. Anneke raakte mij eerst aan door haar hand op mijn arm te leggen. Dat voelde als een zindering. Dat merkte zij. Vragend keek zij mij aan.

“Een beetje gespannen”, zei ik, “maar je aanraking is heel fijn, precies wat ik zoek.” Dat ontlokte bij Anneke een vraag en legde ik mijn criterium uit.

“Wat fijn dat je dat zo open en eerlijk vertelt”, zei ze en streek daarbij over mijn dijbeen. Nu kon ik niet meer achterblijven. Ik vind gestreeld worden fijn en zelf strelen nog fijner. Zacht streelde ik ook haar dijbeen. Om gemakkelijk, naar mij toegedraaid te kunnen zitten, had zij haar been opgetrokken en iets naar mij gelegd. Ik streelde haar daardoor over de binnenkant van haar dijbeen en dat voelde al meteen intiemer. Dat voelde voor haar ook zo. Ze ging rechtop zitten en een oef… kwam uit haar mond.

Ik zei “O, sorry, zo intiem meteen had ik het niet bedoeld”, maar dat vond Anneke allesbehalve vervelend.

“Nee, joh, geen sorry, juist heerlijk. Maakt het meteen gemakkelijker” waarna zij haar hand over mijn borst streelde.

Wij keken elkaar diep in de ogen en voelden allebei een klik. Onze gezichten gingen naar elkaar toe en zachtjes zoenden wij elkaar. Ondertussen rustte mijn hand op de binnenkant van haar dij. Toen onze monden elkaar loslieten, hielden we allebei nog een moment de ogen gesloten. We zagen dat van elkaar. Anneke legde haar arm om mij heen en ik om haar en we drukten ons naar elkaar toe. Onze lippen raakten elkaar weer. Al snel openden we onze monden en zochten onze tongen elkaar. Eerst rustig, daarna wilder. We streelden elkaars gezichten.

Onze liefkozingen werden door de ober verstoord met een “Ahum”. Hij wilde de bar sluiten en of we nog wat wilden drinken. We bestelden allebei een glas wijn en ik rekende meteen alles af. Kon hij weg. Wij mochten blijven zitten zolang we wilden. Bij het vertrek zou de deur automatisch in het slot vallen. Het leek erop dat het hotel vaker voor ontmoetingen gebruikt wordt. Toen de ober de wijn had neergezet, leek het er even op dat hij onze betovering verbroken had. Onze hoofden licht schuddend keken we elkaar aan.

“Wat gebeurt er toch met ons?” zei ik. “Zo verrassend dat het meteen zo goed voelt met je”.

“Ja, het overdonderde mij ook” reageerde Anneke, “en ik laat mij nu niet door die ober het gevoel ontnemen”, waarop zij mijn gezicht beetpakte, naar zich toe trok en mij weer volop zoende. Ik wilde haar nu omhelzen, maar omdat ik zo voorover zat, schatte ik de afstand tot haar verkeerd. In plaats van mijn hand op haar rug te leggen, kwam hij op haar borst terecht. Ik schoof de hand weg, maar Anneke pakte die resoluut vast en legde die terug.

Het zoenen onderbrekend zei zij: “Je mag mijn borsten al heerlijk strelen. Ik vind dat lekker en het voelt al zo goed bij jou”.

Zachtjes streelde ik haar zachte rondingen. Toen pas voelde ik dat zij geen bh droeg. Haar tepels waren snel gevonden en een kneepje erin vertelde mij dat zij het heerlijk vond. We wilden weer met de ruggen tegen de achterwand leunen, maar door het diepe zitvlak werd het meer onderuitgezakt liggen. We rolden naar elkaar toe. Anneke sloeg haar been over de mijne. Zo liggend bleven we elkaar langdurig zoenen en strelen. Het fysieke verlangen nam toe. Ik streelde haar benen volop. Zij verlegde zich iets, waardoor zij meer op haar rug kwam te liggen. Zij spreidde daarbij haar benen enigszins en kon ik de binnenkanten van haar benen strelen. Haar kruis nog omzeilend ging ik met mijn hand omhoog. Gemakkelijk kwam ik onder haar truitje en voelde ik haar zachte huid. Plagend kietelde ik haar licht, wat een kreuntje tijdens het zoenen ontlokte. Nog hoger ging mijn hand. Hij werd niet tegengehouden. Ik kwam op een borst en voelde toen goed hoe enorm haar tepel gezwollen was.

Zacht en hard kneep ik in haar tepels. Dat leidde tot actie bij haar. Haar strelende hand zocht nu mijn kruis op. Snel en gemakkelijk vond ze mijn half-harde lul. Heerlijk streelde zij eroverheen, totdat die echt hard was geworden. Ze varieerde de druk tijdens het strelen; zachtjes naar boven, steviger drukkend naar beneden. Wat werd ik daar geil van.

Ik trok haar truitje verder omhoog en ontblootte haar borsten. Het kon allemaal. Toen ik die enorm stijve tepels zag, moest en wilde ik mijn mond eromheen sluiten. Dat Anneke hier opgewonden van werd, merkte ik niet alleen aan haar gehijg maar ook aan haar hand op mijn kruis. Zij stopte het strelen, knoopte de broek los en trok de rits naar beneden. Haar hand dook mijn slip in en pakte mijn harde lul. Ik kreunde “oh… ho…” en trok mijn buikspieren aan. Anneke veranderde van houding. Boog zich voorover en nam mijn lul in haar mond. Dit had ik op de eerste date helemaal niet verwacht. Mijn bloed kookte en stroomde op topsnelheid door mijn aderen. Wat kon die meid pijpen. Na al dat gestreel stond mijn lul al op springen. Deze behandeling maakte het onhoudbaar.

“Ga zo nog even door en dan zit je mond vol” zei ik tegen Anneke. Voor haar was dat geen reden om de behandeling te stoppen. Haar hand ging dieper mijn slip in en begon mijn ballen te kneden. Mijn gekreun en ademhaling namen toe. Zij bleef doorgaan met pijpen, wisselde lange en korte halen af, gebruikte haar lippen om de druk te variëren, liet haar tong over mijn eikel gaan. Gek werd ik ervan. Toen voelde ik het komen, alsof het uit mijn tenen moest komen. Ik voelde een stroom langs de binnenkant van mijn benen en door mijn lies komen. Haar mond spoot ik helemaal vol. Anneke knoeide geen druppel. Toen ik uitgeschokt was, kwam zij overeind, keek mij aan en opende haar mond een beetje. Mijn sperma was goed zichtbaar. Alles slikte zij door.

Nu wilde ik Anneke verwennen, maar die kans kreeg ik niet. Niet van haar (bewaren voor een volgende keer) en niet van terugkerende hotelgasten. Iemand probeerde een sleutel in het slot van de voordeur te krijgen. Voor ons reden om naar huis te gaan. Allebei hadden we oppas en allebei hadden we afgesproken voor middernacht terug te zijn. Op de parkeerplaats namen we afscheid. Anneke zei: “Als we nu thuis geweest waren, had je mij moeten nemen. Hard erin rammen en maar beuken. Weet je vast wat ik van je verwacht bij de volgende date”.

Drie dagen later zagen we elkaar weer. Ik had oppas geregeld, zij had haar kinderen uit logeren gestuurd. Toen ik bij haar binnenkwam was het niet eerst keurig gedag zeggen, een kopje koffie drinken en het huis bekijken. Nee, niets van dat alles. Mij viel het al op dat Anneke een badjas droeg en net van onder de douche gekomen was. Zij wist niet hoe snel zij mijn jas uit moest krijgen, sleepte mij naar boven, naar de slaapkamer. Zij ontknoopte haar badjas en stond naakt voor mij. Mijn uitkleedtempo leek haar niet snel genoeg te gaan. Mijn kleren lagen door de kamer heen. Toen ook ik bloot was, zag zij dat mijn piemel nog maar half-hard was. Zij nam hem in haar mond en zoog eraan alsof haar leven er vanaf hing. Snel kreeg ik een enorme stijve. Anneke ging achterover op bed liggen en commandeerde: “Rammen. Niet lief en zacht. Nee, gewoon meteen erin rammen en hard heen en weer gaan”.

Wat was zij heet. Zij leek een wilde kat. Ik ramde erop los. Het is niet mijn stijl, maar als zij het lekker vindt. Na een paar minuten voelde ik haar al samentrekken. Een prachtgezicht om haar klaar te zien komen. Haar buik lijkt nog slanker, haar borsten priemen nog meer naar voren. Grote ogen zet zij op. Ik wilde stoppen, maar dat was niet haar bedoeling. Ik moest door blijven gaan. Hard en ruw. Meerdere keren kwam zij klaar. Het hield pas op toen ik was klaargekomen. Uitgeput was ik. Maar wat is uitgeput klaarkomen lekker zeg.

Iedere keer zo vrijen heeft niet mijn voorkeur. Ik hou van voor- en naspel, van variatie en ook zachte en liefdevol vrijen. Niet alleen maar kort en snel rammen. Dat was wel Anneke’s voorkeur. Iedere keer dat we samen kwamen begon het hard en ruw. Soms volgde dan ook nog zacht met voor- en naspel.

Onze relatie duurde tot en met de kerst. We zagen eerder al aankomen dat de seks onvoldoende was voor een blijvende relatie. We hadden goede gesprekken met elkaar, maar onze interesses verschilden veel. Toen het nieuwe eraf was, nam de belangstelling voor elkaar af, bij Anneke nog meer dan bij mij. We hadden afgesproken tot kerst door te gaan en dan te bezien. Maar ik hakte eerder de knoop door. Alleen de kerstafspraak bleef staan. En dat was maar goed ook. Allebei waren we eerste kerstdag naar de schoonouders van onze exen geweest. Voor ons allebei was dat een kutdag geworden. Dat gevoel wilden we allebei kwijt. Niet door kwaad op elkaar te zijn, maar door erover te hebben. ’s Avonds doken we samen de koffer in. Met mijn kwaadheid in mijn lijf vond ik het toen lekker om niet zacht maar ruw te doen. We rukten de kleren van elkaars lijf. Anneke ging meteen weer op haar rug leggen, maar nu commandeerde ik haar: “Op je knieën en je benen gespreid”.

Zij kende het standje, mijn ruwheid verraste haar. Een pijnscheut leek door haar heen te gaan.

“Klootzak!” kreeg ik te horen. En ook: “Ga door, ga door!”

Wild ramde ik door, zo geil en kwaad was ik. Na een paar stoten hoorde ik al. “O ja, o ja” en voelde ik haar verkrampen. Om de twee minuten kwam zij klaar. Na haar vierde keer kwam ook ik klaar. En hoe. Uitgeput rolde ik van Anneke af.

“Was het lekker, jongen”.

“Wat ben jij een beest, zeg. Je bent vier keer klaargekomen.”

“Nee, zes keer” was haar reactie. “Ik weet niet wat mij overkwam. Dit heb ik nog nooit meegemaakt”.

Rossoberto

Graag jouw waardering als reactie op dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1733

Internetdate 1

RossobertoGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 01, 2017 20:38:48

Internetdate 1

Via internet wilde ik op zoek gaan naar een leuke vrouw. Ik heb vele leuke vrouwen ontmoet en uiteindelijk ook de ware. Maar wat ik daar meemaakte. Voer voor meerdere erotische verhalen. Mijn huishoudelijke hulp Nadia verraste mij nog voor de eerste date.

Met mijn huishoudelijke hulp, een jonge meid van 28 jaar oud, besprak ik allerlei zaken, ook persoonlijke en emotionele en zo ook mijn plan van internet-daten. Zij verraste mij toen we en keer mijn slaapkamer flink onder handen namen. We stonden naast elkaar te kijken hoe het anders in te richten. Zij sloeg haar arm om mijn middel. Verrast en met een vragende blik keek ik haar aan.

"Toen jij over je plan vertelde om via internet een date te zoeken, zette dat mij aan het denken" en meer zei zij niet. Ze verstevigde de omhelzing en legde haar hoofd tegen mijn borst en keek naar mij op. ‘Wat moet ik hier nou mee’ dacht ik.

Nadia is een leuke en knappe meid, maar 20 jaar jonger dan ik. Ik kan goed met haar praten, maar aan een relatie met haar heb ik nooit gedacht. Haar gezicht is knap met mooi bruin, sluik vallend haar, ze heeft een gave huis, mooie benen en een stevig kontje. Haar borsten zijn echter klein; net een b-cup. Wel zag ik haar tepels soms stevig door een t-shirt heen prikken. Bovendien is zij streng gelovig. Zij had nog nooit een vriend gehad en vrijen is iets dat je pas doet als je getrouwd bent. Terwijl ik juist denk dat een relatie een kans maakt als je elkaar ook seksueel aantrekkelijk vindt en dan moet je wel eerst gevreeën hebben. Bovendien ben ik atheïst. Kortom te veel beperkende aspecten om met haar een relatie aan te gaan. Haar initiatief bracht mij echter in verwarring. En natuurlijk voelde ik het als een compliment dat een zoveel jaren jongere meid wel met mij een relatie leek te willen.

Terwijl ik over haar nadacht streelde haar vrije hand mijn gezicht en rekte zij zich naar boven met de lippen getuit. Na een paar jaar geen relatie vond ik haar aandacht zeer prettig. Ook ik legde een arm om haar middel, voelde haar zachte huid dat net boven de broeksriem bloot lag en gaf toe aan haar uitnodigende lippen. Een paar keer zoenden we elkaar zacht. Zij zoende lekker.

"Dat kun je wel, lekker zoenen" zei ik.

"Ik mag dan nog geen relatie hebben gehad, een paar vriendjes heb ik wel gehad en daarmee heb ik wel leren zoenen".

"Maar verder is het nooit gekomen" stelde ik meer dan dat ik het haar vroeg.

"Nee! Je weet al dat ik pas ga vrijen als ik getrouwd ben."

"En intiemer strelen? Over je buik of je borsten? Of nog lager misschien?" Waarbij ik zogenaamd dreigend mijn hand over haar buik naar beneden liet glijden.

Stevig en duidelijk pakte zij mijn dalende hand en zei ze: "Nee, ook dat niet. Verder liet ik het nooit komen, bang dat ik de verleiding niet zou kunnen weerstaan en met mijn eigen geweten in botsing zou komen".

"Maar je bent zo mooie en leuke meid. Zou toch zonde zijn dat je door je geweten alleen blijft? Volgens mij zijn er genoeg jongens die op jou zouden vallen en die jij ook leuk vind".

Die opmerking bracht haar in verwarring. "Denk je?"

"Zeker weten!"

"Maar ik heb helemaal geen ervaring. Ik wil niet meteen in bed duiken. Ik weet niet hoe ik het zou moeten aanpakken".

"Kan ik mij voorstellen met je geloof als sturing. Maar zonder ervaring op te doen loop je het risico dat je ook een jongen treft die niet weet hoe je moet beginnen en komt de teleurstelling in de huwelijksnacht."

Daarop gaf ik haar een licht zetje, waardoor Nadia achterover op het pas opgemaakte bed viel. Met een uitdagende blik, haar hoofd omhoog knikkend, keek zij mij aan. Ik keek diep in haar ogen terug. Zij moest haar eigen grenzen verleggen. Dat zou ik niet doen. Uitnodigend klopte zij met haar rechterhand op het bed. Rustig kwam ik naast haar liggen. Meteen rolde zij op mij en zoende mij. Eerst met de lippen, maar van tongen had zij ook gehoord. Als een wildebras vloog haar tong ik mijn mond in het rond.

"Ho, ho, rustig", waarna ik haar tongde en haar tong weer bij mij naar binnen liet. Zij leerde snel. Deze nieuwe ontdekking beviel haar. Zeker een kwartier zoenden we elkaar. Omdat zij op mij lag, streelde ik haar rug. Eerst over haar kleren heen. Streelde haar billen. Ging onder haar hemdje en streelde en krabde licht haar blote rug.

"O… lekker!

Ineens ging ze rechtop zitten en dacht ik dat ik al te ver gegaan was voor haar. Het tegendeel bleek het geval. Zij deed haar shirt uit en trok ook mijn shirt over mijn hoofd.

"Zo kan ik je lekker voelen en kun jij beter strelen".

Met een glimlach op mijn gezicht streelde ik haar verder. Een paar keer onder het bandje van de bh door. Zij wist wat het bekende. Liggend maakte zij haar rug sluiting los en trok de bh weg. Zo voelde ik wel haar blote borsten, maar zag ik nog niets. Rustig streelde ik haar verder. Nadia genoot. Haar rug en heupen bewogen zich op mij. Dit alles had ook effect bij mij. Dat spreekt voor zich. Langzaam groeide mijn lul, werd hij langzamerhand stijf. Nadia moest dat voelen, maar zij er niets over. Wel liet zij het merken. De druk van haar heupen verhoogde. Mijn lul werd alleen maar harder door. En eigenlijk lag die onprettig verkeerd. Dus ik zei; "ga even iets omhoog met je heup, dan kan ik hem goed leggen".

Dat deed Nadia echter niet. Zij gleed van mij af en streelde met haar hand over mijn broek over mijn lul. Wilde ik het echt lekker vinden, dan moest mijn lul omhoog en niet half in een broekspijp zitten. Dat zei ik en ik wilde met mijn hand mijn broek ingaan om mijn lul goed te leggen.

"Wacht, kan ik ook doen" en daarop gleed zij met haar hand in mijn broek en haalde mijn lul voorzichtig omhoog. Het gebeurde wel een beetje klungelig en doordat ik mijn buik spande merkte zij dat.

Toen Nadia mij aankeek zei ik: "Als ie in een pijp zit moet je wel wat ruimte creëren."

"O, sorry. Ik moet nog wat leren, merk ik" en kuste zij mijn lul door de broek heen.

Ze begon los te komen, merkte ik. Ik was benieuwd hoe ver zij zou durven te gaan, waar haar geweten haar een grens op zou leggen.

Wij bleven elkaar lekker zoenen. Haar tong ging regelmatig in mijn mond en de mijne bij haar erin. Gelijktijdig streelde zij mijn lul. Nog wel door de broek heen, maar dat deed zij goed. Met iets meer druk naar beneden wrijvend en met minder druk naar boven wrijvend. Ik vond dat zeer aangenaam. Na een tijdje zei ik dan ook: "Ga zo nog even door en ik dreig klaar te komen. Wat doe je dit goed, meid".

Met die opmerking bereikte ik ongewild een grens. "Oh, dan stop ik nu. Klaarkomen kan echt niet, hoor."

Daarop draaide ik Nadia op haar rug, zodat ik haar voorkant goed kon strelen. En kon zien. Haar borsten mochten dan niet groot zijn, haar tepels staken flink omhoog. Terwijl wij elkaar zoenden, streelde ik de tepels met de palm van mijn hand. Ze werden alleen maar groter. Af en toe kneep ik erin en met een kreun liet zij merken dat lekker te vinden. Zo mocht ik een hele tijd doorgaan. Zij genoot. Langzaam zakte ik met mijn hand naar beneden. Kriebelde haar buik, streelde haar benen op de huid (voordeel van een korte broek) en streelde af en toe licht haar kruis bij het naar boven of naar beneden gaan van mijn hand. Toen ik met mijn nagels over haar broek haar kruis krabde, opende Nadia haar benen. Haar gevoel kreeg de overhand. Ze draaide haar heupen, lichtte ze af en toe om maar zoveel mogelijk te genieten. Maar ineens was het afgelopen. Zij pakte mijn hand vast en ik moest stoppen.

"Klaarkomen wil ik nog niet", was haar opmerking.

Ik wist dat ik geduld met haar moest hebben. Te veel druk uitoefenen zou als effect kunnen hebben dat zij niet verder wilde gaan. En ik vond het spannend om te ontdekken tot hoe ver ik kon gaan. Dat spel wilde ik niet overhaasten.

We stonden op, legden het dekbed goed en liepen naar beneden. Voor Nadia was het tijd om naar huis te gaan. Overmorgen wilde zij weer terugkomen.

"Is goed" antwoordde ik, "maar dan wou ik naar het strand gaan omdat het weer zo lekker wordt". Daar had zij ook wel zin in. Ik zou haar de volgende dag thuis oppikken.

Twee dagen later stond ik rond tien uur bij haar voor de deur. Zij kwam meteen naar buiten toen ik stopte. Tijdens haar loopje over het plein mocht ik haar ongegeneerd bewonderen. Zij had een dun kokerjurkje aangedaan voor het mooie weer. Het jurkje zat spannend strak om haar lijf. Haar dunne schouderbandjes zorgden ervoor dat het jurkje niet van haar borsten af gleed. Het was goed te zien dat zij geen bh droeg, haar tepels waren goed zichtbaar. Wel droeg ze een slip. Ook dat verraadde het strakke jurkje.

"En... Bevalt het je wat ik draag?" Vroeg zij meteen toen zij bij de auto kwam.

"Zeker, dat ziet er zeer goed uit. Lekker voor het strand".

"Jij hebt ook echt een strand outfit aan, zeg. Korte broek met korte, wijde pijpen. Kan die niet weer in de knel komen" regeerde zij met een vette knipoog. Wat zou zij van plan zijn, vroeg ik me af.

Ze gaf me haar spullen en een dikke zoen. Toen alles in de auto lag en wij erin zaten vertrokken we naar Schoorl. Onderweg genoten we van het lekkere weer en swingende muziek. Nadia nam het initiatief al tijdens het rijden. Al snel streelde zij mijn benen, ook de binnenkant en daar ben ik heel gevoelig. Dat liet ik haar weten. Dat remde haar geenszins af. Ze vond het alleen maar mooi om te weten en ging vervolgens door met de binnenkant van mijn rechterbeen te strelen. Even een keer over mijn kruis strelend leerde haar het effect. Mijn lul was alweer stijf geworden. Plagend krabde zij de binnenkant van mijn been. Steeds hoger ging haar hand. Ze krabde mijn lies. Ging door naar het pijpje van mijn slip en zei toen "bingo". Even hield zij mijn ballen in haar hand en trok die toen terug. Haar gezicht was ineens rood gekleurd. Schaamte. Voor haar doen was ze te snel gegaan.

Ik nam het initiatief over. Ik streelde haar buik en ging omhoog naar haar borsten. Gemakkelijk kom ik van boven met mijn hand het jurkje in. Zachtjes streelde ik haar borsten en kneep een paar keer haar tepels. Daarna zakte ik met mijn hand naar beneden. Streelde en kriebelde de binnenkant van haar linkerbeen. Dat vond zij klaarblijkelijk ook lekker, want zij spreidde haar benen, zodat ik er beter bij kon. Langzamerhand streelde ik de bovenkant van haar benen en met zo'n kort jurkje kostte het mij geen enkele moeite om bij haar slip te komen. Zij hield mij niet tegen. Liet mij haar kruis strelen. Haar lust verraadde haar al snel, want haar slip werd nat.

"Jij hebt er zin in!" Zei ik. "Moet je ruiken" en dat had ik niet moeten doen. Ineens kwam zij bij haar zinnen en sloten haar benen zich.

"Sufferd" dacht ik bij mijzelf, "dit was veel te confronterend en dat had je kunnen bedenken."

Rustig reden we verder naar Schoorl, elkaar af en toe strelend. Onder het rijden zei Nadia; "gun mij de tijd. Alles is zo nieuw voor mij. En soms vraag ik mij af of ik wel zo intiem met je mag zijn, of dat wel bij mijn geloof past."

Zo ontwikkelde zich een heel gesprek over haar geloofsovertuiging en mijn humanitaire overtuiging. En wat dat voor de relatie betekent, over verantwoordelijk zijn tegenover God dan wel voor jezelf, over wel of geen seks voor het huwelijk en wat is dat dan, geen seks.

In de duinen van Schoorl maakten we eerst een wandeling. We liepen dwars door duinen heen, de vaste paden verlatend. Dat deden meerdere, maar na een heel stuk lopen waanden we ons toch alleen. We gingen lekker op het zand liggen met het zonnetje lekker op onze lijven brandend. Ik trok mijn shirt uit en vroeg Nadia mij in te smeren met zonnebrand. Ik ging op mijn rug liggen en liefkozend voldeed zij aan mijn verzoek. Zachtjes smeerde zij mij in. Mijn borst, mijn buik, mijn onderbenen, mijn bovenbenen en toen was ik klaar. Haar strelingen hadden mijn knaapje weer wakker gemaakt. Dat had zij natuurlijk ook opgemerkt. Zij trok de broeksband van mijn short iets naar beneden en merkte op dat ik rond mijn heupen al wel wat kleur had, maar lang niet zoveel als de rest. "Moet het daar ook ingesmeerd worden?" En zonder op mijn antwoord te wachten trok zij mijn broek naar beneden.

Voor het eerst zag zij mij geheel naakt. Zij bekeek mij volledig en haar blik bleef bij mijn kruis hangen. Toen pakte zij weer zonnebrand en ze begon mijn heupen in te smeren. Vanaf de zijkanten streelden haar handen naar mijn liezen en door naar mijn onderbuik. Het bloed werd zo naar mijn lul gestuwd en het effect was zichtbaar. Mijn ballen werden ingesmeerd, ook al is dat niet nodig maar vandaag wel, en daarna mijn lul. Haar handen gingen op en neer. Met verbazing zat ze te kijken hoe met het omlaag smeren de hele huid meeging en mijn eikel bloot kwam te liggen. Op bijna onderzoekende manier trok zij mij af. Ik genoot en besloot niets te zeggen. Na mij zo een minuut of vijf ‘ingesmeerd’ te hebben, begon mijn lul te kloppen. Dat voelde Nadia. Bezorgd vroeg zij of ik mij niet lekker voelde. Het tegendeel was waar. Nadia zette haar werk voort en weer een paar minuten later begon mijn lul weer te kloppen. Weer stopte zij.
"Waarom gaat je weer lul kloppen?" Vroeg zij zich af. Speelde ze het nou of wist ze echt niet dat haar manier van insmeren aftrekken is en ik zo klaar zou komen. Dat vroeg ik haar maar om eerlijk tegen haar te blijven. Ze bleek het echt niet in de gaten te hebben. Wat aftrekken was en welk effect dat kan hebben, wist zij al wel maar had zij nog nooit gezien. Onder het zeggen van "dus dit is aftrekken" ging zij opnieuw verder met mijn lul ‘insmeren’. Na weer een paar minuten begon mijn lul weer te kloppen. Nu zei zij niets en ik al helemaal niet. Diep zuchtend bereidde ik mij voor op klaarkomen. Nadia ging door met haar insmeer-beurt en even later spoot mijn sperma omhoog. Wat zorgde haar onkunde voor een heerlijke manier van klaarkomen. Zo diep.

Ik ging op mijn knieën zitten om nu Nadia in te smeren. Snel smeerde zij eerst mijn rug in. Maar hoe nu verder? Durfde zij bloot te gaan? Op haar jurk mochten geen vetvlekken komen. Ze had wel eens in de sauna onder de zonnebank gelegen en graag wilde zij egaal bruin worden. Dan toch maar die jurk uit. Daarbij spiedde zij gespannen de omgeving af om er zeker van te zijn dat we alleen waren. Wat gespannen ging zij op haar rug liggen. Mijn strelingen met zonnebrand kalmeerden haar. Zij genoot van de strelingen over haar borsten. Ik hield mij in; ik nam nog geen tepel in mijn mond. Ook ik smeerde haar borsten en buik in en deed daarna haar benen. Toen ook die klaar waren bleek dat zij over de te ontstane situatie had nagedacht. Zonder iets te zeggen trok zij haar slipje uit. Ik spreidde haar benen, zodat ik het insmeren van de heupen tussen haar benen kon doen. Net zoals zij wreef ik de zonnebrand van buiten naar binnen strelend in. Telkens eindigde ik met het samendrukken van haar vaginalippen. Ik voelde dat haar klit hard geworden was. Ik bleef doorgaan met de buitenkant van de lippen in te smeren. Nadia 's ademhaling nam toe. Toen stopte ik met insmeren.

"Waarom stop je nou?" Was haar verbaasde reactie.

"Ik voel daar zo'n hard bobbeltje", zei ik quasi serieus, "wat is dat?"

"Ga nou maar door!" Was de serieuze reactie van Nadia.

En door ging ik zonder haar klit rechtstreeks aan te raken. Nadia had niet veel meer nodig en heftig schokkend kwam zij klaar.

"Jij komt heftig klaar" was mijn reactie.

"O ja, dat gaat altijd zo als ik mij vinger. Maar met jou is het zo spannend. Het klaar komen lijkt van veel dieper te komen".

"Je verrast me. Ik had verwacht dat je nog nooit klaargekomen was en dat mijn behandeling een nieuwe ervaring zou zijn". Niet dus.

We hadden door dit insmeer-spel zin in de zee gekregen. Ik deed mijn short weer aan en Nadia viste haar bikini uit de tas en deed die aan. Zo wandelden we naar het strand. Daar vermaakten we ons nog een aantal uren. Terug in Schoorl aten we eerst lekker en reden daarna pas terug naar huis. Ik wilde Nadia thuis afzetten, maar ze wilde met mij mee. "Blijf ik bij je slapen". Dat was wel het laatste wat ik had verwacht. Zeker door het uitgebreide gesprek op de heenweg. Samen gingen we onder de douche om bij elkaar het zand en de zonnebrand eraf te wassen. Ik was gespannen wat komen zou. Mijn lul werd er stijf van. Nadia schrok daar niet van, maar streelde juist mijn lul. Bij het zoenen zorgde ze er telkens voor dat zij mijn lul goed voelde door haar heupen tegen de mijne aan te drukken en te draaien. Na een tijdje wilde ze meer. Ze pakte mijn lul vast en trok mij zo mee naar de slaapkamer, zonder ons af te drogen.

"Nu is je lul mooi schoon en mag jij mij leren hoe ik je moet pijpen."

Deze rechtstreekse aanpak was het laatste wat ik had verwacht. Ik had moeite met mij in te houden of om een uitgebreide uitleg te geven. Maar hoe je een lolly likt en opzuigt wist zij wel. En zo nam zij mijn lul onder handen. Eerst alleen likkend, soms alleen de eikel, soms iets meer ging zij met mijn lul bezig. Zo werd ik zeker tien minuten verwend. Toen zij mijn lul vol in de mond nam met haar tong over de onderkant van de eikel likte, had ze de gevoelige plek gevonden. Zij voelde mijn lul schokkend reageren. Ik mocht niet klaarkomen, want zij wilde meer. Nadia leerde snel, want tot een paar keer toe bracht zij mij tot op de rand, klopte mijn lul al hevig. Een korte pauze bracht mij telkens tot rust. Gek werd ik ervan.

Tijd om de rollen om te draaien. Net zoals tijdens het insmeren streelde ik haar liezen en vagina. Snel werd haar klit een goed voelbare bobbel. Toen ik haar schaamlippen opende zag ik een flinke klit. Zachtjes likte ik eroverheen. Fel drukte zij haar klit tegen mijn tong, ik hapte het in mijn mond. Nadia drukte met haar handen mijn hoofd harder tegen haar kut. Afwisselend over haar kut-lippen en klit likte ik haar. Haar ademhaling werd sneller. Als verrassing stopte ik drie vingers in haar kut. Die handeling was haar te machtig. Schreeuwend, haar hoofd heen en weer schuddend en met langdurig trillende benen kwam zij klaar.

Eenmaal op adem gekomen rolde Nadia zich op mij. Zoenend streelden we elkaar. Nu was er nog één ontdekking te doen. Daar hoefde ik niets over te zeggen. Nadia streelde met haar kut over mijn lul. Die was nog wel stijf maar niet keihard. Door haar bewerking kwam daar snel verandering in.

"Dit is lekker, Gert" en ze bleef doorgaan met haar kut over mijn lul te strijken. Zij trok mij zo af met haar kut en tegelijkertijd streelde mijn lul zo haar klit. Na een laatste. Kreun richtte zij zich op, pakte mijn lul vast en leidde die naar de ingang van haar vagina. Maar ineens was alles over.

"Nee, dit mag ik niet, dit wil ik niet". Sorry, sorry roepend vluchtte zij naar de zolder. Haar geweten, haar geloof hadden haar toch tegen gehouden. Ze was misschien al veel verder gegaan dan ze wilde. Zwaar balend lag ik met een enorme stijve leuter in mijn bed. Dan maar mijzelf maar aftrekken, want met de spanning die ik nu in mijn lijf voelde, zou ik voorlopig nog niet in slaap kunnen vallen.

Midden in de nacht, tegen vieren of zo, werd ik wakker doordat Nadia mijn pijpte. Die werd daardoor snel stijf, want ze had snel geleerd hoe ik het lekker vind.

"Ik wil het toch" zei Nadia als verklaring. Na een paar minuten was ik voldoende wakker en mijn lul keihard geworden. Nadia kroop over mij heen en begon mijn lul weer met haar kut te strelen. Ze ging rechtop zitten, pakte mijn lul en streek die over haar klit heen en weer. Ik duwde mijn heup omhoog en mijn lul ging een klein eindje in haar kut. Verder kwam die niet, want Nadia pakte het weer vast en bestreek haar klit weer met mijn lul. Haar ademhaling werd dieper en sneller. Ze slaakte de eerste kreungeluiden. Door ging zij met de beweging. Haar kut werd natter en natter, waardoor de strelingen zachter en zachter werden. En zo wist zij zichzelf weer tot een hoogtepunt te brengen. Ik pakte daarop haar heupen vast en plantte die op mijn lul. Nu wilde ik ook. Nadia liet het gebeuren. Mijn lul ging een eindje haar kut in en voelde weerstand. Nadia ging iets omhoog en liet zich weer langzaam op mijn lul zakken. Nu ging mijn lul er nog een stukje dieper in. Weer ging zij met haar heupen omhoog en weer zakte ze op mijn lul. Nog dieper ging die erin. Alleen van deze handeling kreeg mijn lul het te zwaar. Ik dreigde zo klaar te komen voordat ik goed en wel in haar zat. Zo onverwacht als Nadia midden in de nacht bij mij was komen liggen, net zo onverwacht vluchtte zij voor de tweede keer weg en nu bleef zij weg.

's Ochtends vertelde zij dat zij het neuken voor de huwelijksnacht wilde bewaren. Balend respecteerde ik haar keuze. Nadia bleef nog een maand in de huishouding helpen, maar intiem zijn we niet meer geweest.

Rossoberto

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1723

Vakantiewerk

RossobertoGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 04, 2015 13:39:44

Vakantiewerk

Tijdens mijn studie in de zeventiger jaren deed ik veel en vaak vakantiewerk om mijn vakanties te kunnen betalen. Niets nieuws. Zo eind zeventiger jaren ook een maand lang op Stortemelk, een prachtige camping in de duinen van Vlieland. Via een vriend kwam ik daar terecht in de pleeploeg. Dat bleek helemaal niet erg. Ik werkte in een leuk team van allemaal jonge gasten, dat twee keer per dag een aantal toiletgebouwen moest schoonmaken. De eerste ronde begon vroeg in de ochtend, de tweede wat later in de middag. De eerste weken was het zonnig, warm weer. Toen heb ik ontdekt dat ik ondanks mijn ervaring nog behoorlijk bleu was. Toen werd in Europa de term MILF nog niet gebruikt, maar ik heb toen al mogen ervaren.

Al na een paar dagen ontdekte ik dat dat die jonge kerels van de pleeploeg een uitdagende, grensverleggende uitwerking op dames hadden. Ook op dames die al bijna twee keer zo oud zijn. En dan vooral de dames die er qua uiterlijk zondermeer mogen zijn.

Het begon heel onschuldig, eerst op het meisjeskamp. Nou ja, meisjes. Het waren meisjes van onze leeftijd. Dus zeer interessant. Als wij bij een toiletgebouw kwamen, waren er meestal mensen in, zo ook in het gebouw van de meisjes. Voor de grap zeiden we dat we zo wel even met de slang zouden afspoelen. Daar werd door enkele meiden enthousiast op gereageerd. Helemaal ingezeept kwamen ze de douche uit, toonden wijdbeens en met de armen gespreid in de lucht hun volle glorie en zeiden.

"Spuiten maar!" Dat gaf natuurlijk een lol. Een bloedmooie blondine had nog een ander idee.

"Er zit nog veel zeep hier" waarop ze naar haar kruis wees. "Maar kun je de spuit wat zachter zetten? Het is daar nogal gevoelig!"

Ik draaide mijn spuit op sproeien, waardoor er een fijne nevel uit kwam en vanuit een lage positie besproeide ik haar kut.

"Wow, dat is lekker," was de reactie en ze spreidde haar benen om beter te kunnen voelen. "Even wachten," zei zij en even later kwam ze met een ingezeept kruis weer terug. Ik herhaalde de bewerking en ondertussen wreef zij met haar hand over haar kruis.

"En nu afdrogen, want we moeten het toiletgebouw schoonmaken,” zeiden wij van de pleeploeg. Ondanks haar verzoek hielpen we haar daar niet bij. Tot mijn verrassing gebeurde hetzelfde hij het familiekamp. Een paar dertigers wilden ook "afgespoten" worden.

De volgende dag zagen we dat enkele meiden snel het toiletgebouw ingingen, vlak voordat wij eraan kwamen. Ik dacht dat zij nog gauw even naar de wc wilden, maar toen we naar binnen liepen zagen we een vijftal meiden geheel ingezeept klaarstaan om weer lekker afgespoeld te worden. Maar dat moest wel met de fijne sproeistraal gebeuren. Terwijl wij hen besproeiden, wreven de meiden zichzelf over borsten en kruis en kirden van plezier en genot. Toen we met hen klaar dachten te zijn en om de hoek met schoonspuiten wilden beginnen, bleken daar nog een paar meiden te staan. Zij verrasten ons door bekers water over ons heen te gooien en de bloedmooie blondine van gisteren en een nog mooiere brunette met een flink bos hout drukten hun blote lijven tegen ons aan.

"Jullie vinden dit vast ook lekker" en daarbij voelde ik de hand van de brunette over mijn kruis gaan. Mijn lul werd er stijf van. "Ja hoor, hij vindt het lekker, want die lul van hem is nu al hard,” zei zij.

"Als je mij wilt laten genieten zoek je mij maar op in mijn vrije tijd,” zei ik. “Nu moet ik het gebouw schoonmaken, want dat moet voor de grote drukte klaar zijn en ik heb geen zin in trammelant.” Het effect van die woorden zou ik later pas merken.

We deden onze ochtendronde. Samen met een andere jongen deed ik het toiletgebouw van het familiekamp. We hoorden geluiden bij de dames, dus deden we eerst de heren. Toen we daarmee klaar waren, hoorden we niets meer bij de dames en liepen de ruimte met wastafels in. Toen we daar binnen liepen hoorden we wel iets om de hoek. Wij kijken en zagen drie vrouwen, die elkaar aan het wassen waren. Soms gebeurt het wel dat vrouwen aan wastafels gaan staan als ze geen zin hebben in de rij voor de douche, maar op dit vroege tijdstip waren er nog geen rijen. Het viel ons op dat de dames elkaar ook intiem goed zaten te wassen. Op hun volle borsten prijkten stevige, harde, uitstekende tepels. Erboven zagen we drie zeer mooie gezichten. Hun gezeepte vingers wreven elkaars kutten. Ze moedigden elkaar aan door elkaar fluisterend te vertellen wat te doen. Daarom hadden we niets gehoord.

"Hé zijn jullie daar eindelijk?! Wat hebben jullie veel tijd nodig om de heren te doen. Nu mogen jullie deze dames doen.”

Eén van de drie, een blondine met haar haar in vele fijne vlechtjes, wilde hier niet bij horen leek het, want zij sloop weg met de opmerking "Ik ben hier te veel."

We kregen allebei een stuk zeep in de handen gedrukt met de instructie.

"Was ons! Overal!" Verlegen met de situatie wilden we ervoor bedanken.

"Jullie denken hier onderuit te komen hè. Maar forget it. Nu actie of we melden jullie bij de receptie en dan zijn jullie je baantje kwijt."

Dat dreigement werkte. Ik hielp de gebruinde donkerharige, mijn maat de zwartharige met zeer stevige tieten. Met gezeepte handen gingen we achter de dames staan. Eerst waste ik de rug van ‘mijn’ brunette en daalden langzaam af naar de kont. De bilspleet kreeg extra zacht extra aandacht. Dat ontlokte gilletjes van verrassing maar ook met het verzoek een vinger in de anus te drukken. Met wat extra zeep lukte dat gemakkelijk. Met de andere hand streelde ik haar borsten. Al snel gaf zij aan dat ik in haar tepels moest knijpen.

"O ja, dat is lekker. Ga door. Beweeg je vinger alleen wat heftiger."

Na een paar minuten wordt dat staand toch een behoorlijk vermoeiende handeling. Dus ik draaide haar om en streelde zacht over haar kruis. Dat hield ik zo een tijdje vol, want ik bewoog vooral om haar kruis en af en toe gleed ik met een vinger door haar speet. Maar na een vijftal minuten hield mijn brunette het niet langer vol. Zij drukte mijn vinger naar een bepaald deel van haar kut en zei dat ik het daar moest afmaken. Haar klit was een niet te missen bobbel. Die kon ik heel goed voelen. Ik hoefde haar vanaf dat moment niet lang te vingeren en toen kwam zij met een ingehouden kreun klaar. Want haar man mocht van niets weten, zei ze toen ze weer tot rust was gekomen.

Toen we klaar waren met schoonmaken, douchte ik mezelf zoals gebruikelijk af. Met een fris lijf wilde ik weer een paar uurtjes slaap pakken. Ik liep naar mijn tent, ritste de voorkant open, kroop erin en voelde toen een verhoging onder mijn slaapzak.

"Hè, wat is dit nu?" Dacht ik en toen hoorde ik een zacht kreuntje en kwam er een slaperig koppie van de brunette van gisteren omhoog.

Slaperig zei ze: "Verrassing! Ja, ik heb je gisteren gevolgd om te weten wat je tent is, want je opmerking gisteren maakte bij mij iets los. Je lijkt me leuk en wil je graag beter leren kennen. By the way, ik heet Karin" en bijna officieel schudden we onze handen.

"Je durft wel hoor. Best kwetsbaar. Stel dat ik dit niet zou waarderen. Dat zou een domper zijn. Maar... je hebt me aangenaam verrast."

Vervolgens trok ik mijn kleren uit, waarbij zij mij goed bekeek. Zeker toen ik mijn onderbroek uitdeed. Zoals verwacht lag Karin naakt. Mijn plan om nog lekker even te gaan slapen lukte niet meer. Ik was daar te opgewonden voor. En Karin wilde mij beter leren kennen en zo te merken eerst mijn lijf. Mijn opwinding kon Karin goed merken. Mijn lul was nog niet keihard maar al wel stijf geworden. Dat voelde zij goed toen ik achter haar ging liggen. Ze drukte haar billen tegen mijn pik. Ik streelde haar over haar benen en zij. Zij liet dat lekker gebeuren. Langzamerhand bewoog ik mijn hand naar voren en streelde eerst haar buik. Mijn hand ging naar boven en voelde toen haar heerlijk volle borsten.

"Pak ze lekker. Mijn borsten zijn gevoelig en ik vind het heerlijk als erover gewreven wordt. Gisteren zag ik je verlekkerd naar mijn borsten kijken."

Rustig ging ik door met haar borsten te strelen. Ik voelde haar tepels hard worden. Onverwacht kneep ik er kort hard in. Dat ontlokte een kreun.

"Man, wat word ik daar geil van. Ga jij eens op je rug liggen, dan ga ik jou eerst eens verwennen. Jij hebt vanochtend al veel gedaan.”

Ik vertelde maar niet over de 'werkzaamheden' op het familiekamp

Karin snoof de frisheid van mijn pas gewassen lijf. Zij begon met mijn benen. Die streelde zij zacht. Daarna verplaatste zij haar handen naar mijn buik en bos, daarbij heel licht mijn zak en lul aanrakend. Ik ontspande volledig, mijn lul werd er alleen maar slapper van. Na een tijdje gleden haar handen van mijn benen en van mijn buik naar mijn kruis. Ze draaiden rondjes om mijn lul en zak.

"Mm… mm…, da’s lekker…” zei ik kreunend.

Toen overwon haar geilheid het van mij rustig willen verwennen. Ze ging tussen mijn benen zitten en hapte mijn nog slappe lul in haar mond zonder haar handen te gebruiken. Ze zoog en likte erop. Ze voelde mijn lul in haar mond groeien. Toen die goed hard was, nam zij die dieper in haar mond en bewoog haar tong eromheen. Even later liet zij mijn lul uit haar mond floepen en streelde mijn kruis met haar borsten. Het gekietel van mijn liezen met haar tepels zorgde voor een rilling door mijn kruis. Het is daar ook zo gevoelig bij mij. Karin hapte mijn lul weer in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Met lange halen verwende zij mij. Haar tong kronkelde over mijn eikel. Haar hand kneedde zachtjes mijn ballen en na een tijdje zei ik.

"Stop, stop. Als je nog even zo doorgaat kom ik klaar.” Dat was voor Karin het sein om onverminderd met het pijpen door te gaan. Een goede minuut later spoot ik haar mond vol. Ze knoeide geen druppel.

"Jij weet hoe je mij moet verwennen zeg" en als bevestiging kreeg ik een naar sperma smakende lange tongzoen. Languit ging zij op mij liggen en voelde ik haar zachte borsten op mijn borst drukken.

"Hoe snel kun je weer?" Vroeg Karin mij, "want ik heb nou wel ontzettend veel zin in je lul in mij gekregen.”

"Nou, als je hem zo weer even verwend, is ie zo weer hard en dan kun jij erop.” Dat liet zij zich geen tweede keer zeggen en een paar minuten later had Karin mijn lul al weer hard gezogen en liet ze hem in haar kut verdwijnen. Afwisselend snel en rustig neukte zij mij. Ze was inderdaad opgewonden, want het duurde maar een paar minuten tot ze lang klaar kwam. Haar orgasme leek wel een paar minuten te duren. Ik voelde binnenin haar kut de spieren afwisselend samentrekken en ontspannen, het zuchten ging al die tijd door. Toen plofte ze languit op mij neer.

"Wat is het lang geleden dat ik zo ben klaargekomen.” Even later vielen we in elkaars armen in slaap. De rest van haar vakantie, nog anderhalve week, bleef zij bij mij slapen en verwenden we elkaar tussendoor. We legden geen beslag op elkaar. Dat wilden we wederzijds niet. Seksueel waren we soms een dag allebei actief geweest zonder het met elkaar gedaan te hebben, waardoor we samen waren om te kletsen, lol op het strand te hebben, te genieten van muziek, lekker te dansen of te stappen in het dorpje.

Een paar dagen later zag ik 's ochtends vroeg, na de schoonmaakronde, op het strand de blonde milf met de vele vlechtjes op het strand rennen. Eerst herkende ik haar niet, totdat ik de vlechtjes zag. Wat ik al veel eerder zag waren haar op en neer deinende borsten. Haar bovenstukje bood weinig steun. Ik kreeg associaties met Bo Derek in de film 10. Het leek wel of ik haar vertraagd zag rennen, zo genoot ik van haar deinende borsten. Ze rende recht op mij af. Sterker nog, zij rende naar mij toe. Ze had mij over de duinrand aan zien komen en wilde mij per se spreken.

"Een paar dagen geleden vond ik het te gênant om in het toiletgebouw te blijven. Ik had graag door je verwend willen worden, maar niet zo als toen gebeurde."

"Het viel mij al op hoe jij wegsloop. Ik vond je te gracieus om daar bij te horen. Je hoeft je helemaal niet te verontschuldigen. En ik genoot net al. Jij kwam zo mooi aangerend. Je lijkt minstens zo mooi als Bo Derek.”

"Grappig dat je dat zegt, want zij bracht mij op het idee om zo ook mijn haar fijn te vlechten."

"Dan weet je ook wat Bo Derek nog meer deed.”

"Zeker, een heerlijke vrijpartij op de Bolero van Ravel. Het opzwepende ritme voert naar een hoogtepunt. Ginds heb ik mijn cassettespeler liggen met die muziek erop. Wil je het horen?"

"Wat graag" en samen liepen we naar haar spullen. Daar gingen we echter niet zitten. Ze pakte haar spullen, nam mij bij de hand en zei dat ze een echt rustig plekje voor ons tweeën zocht. Na een paar kilometer gelopen te hebben vonden we het rustig genoeg. Het brede strand lag er verlaten bij. Onderweg vertelde zij mij dat ze niet wist dat op Stortemelk zo vrijelijk mannen en vrouwen met elkaar bezig waren. De twee andere vrouwen zijn vriendinnen van haar, die dat wel wisten en wilden haar verrassen. Elkaar verwennen was lekker, maar om nou ook in een toiletgebouw te vrijen... dat vond ze niks. Ik bekende haar dat ik me hier behoorlijk bleu vind, alsof ik geen ervaring heb. De enige ervaring is met een jonge tante, die mij met haar grote borsten telkens uitdaagde door er veel van bloot te geven als ik met haar alleen was. Die heb ik wel eens in mijn handen gehad maar meer ook niet. Wat ik hier op de camping meemaak overtreft al mijn fantasieën. Het vingeren van vrouwen in de dertig kwam niet in mijn fantasie voor.

De blondine met de vlechtjes wilde haar naam niet vertellen en daarom sprak ik haar aan met Bo. Dat vond ze wel grappig. Ze vertelde dat het idee van haar vriendinnen haar fantasie enorm aanwakkerde en dat zij graag met mij wilde vrijen. Maar eerst had zij zin om te zwemmen. Samen sprinten wij wie het eerst in zee dook. Zij startte met een voorsprong. Hoewel ik hard kan lopen, lukte het mij niet haar in te halen. Toen ik na mijn duik weer met het hoofd boven water kwam, stond Bo al weer omgedraaid naar mij te kijken. Ze stond op nog geen halve meter van me, dus bij het omhoog komen zag ik als eerste haar volle borsten. Het koude water had ervoor gezorgd dat haar tepels hard geworden waren en door de dunne, witte stof heen drukten. Ze had stevige tepels met een klein tepelhof. Dat vind ik het meest sexy.

"Nou, het is wel duidelijk waar jij van houdt" was dan ook Bo's reactie. Ze pakte me vast, we omhelsden elkaar en een lange, zilte tongzoen volgde. Mijn opwinding was groot genoeg om het koude water te weerstaan. Mijn lul werd stijf, maar mijn ballen bleven in mijn onderbuik steken. Bo had op dit moment genoeg aan mijn harde lul, die iets boven mijn broekje uitstak. Lachend likte zij alleen dat stukje en pakte vervolgens door mijn broekje heen mijn lul vast. Ik pakte een tiet, trok haar bovenstukje aan de kant en nam een tepel in mijn mond. Bo bukte voorover, trok de strik van mijn zwembroek los en schoot met haar hand in mijn broekje en pakte mijn lul lekker vast. Zachtjes trok zij mij af. Toen het kippenvel op onze huid kwam, werd het tijd het water te verlaten. Terug bij onze spullen droogden wij ons af, spreidden de handdoeken naast elkaar uit en gingen lekker warm tegen elkaar aan liggen. In combinatie met de zon waren wij snel weer op temperatuur. Ik maakte haar bovenstukje los en hielp haar uit haar slipje. Zij hielp mij uit mijn zwembroek.

"Ren nog eens een rondje" en daar ging Bo. Ik zag nu weer die deinende borsten, maar nu zonder bovenstukje. Met haar benen gespreid ging zij boven mij staan, zakte door haar heupen en zei toen: "Lik mij eens heel zacht. Eerst een beetje over mijn schaamlippen en dan langzaam naar binnen, naar mijn klit. Daar raak ik altijd zo opgewonden van.”

Vol overgave deed ik wat zij mij vroeg. Na een paar minuten zei zij al: "O, ga zo door. Dit is lekker. Ja, ja, o…, ik kom, ik kom" en trillend op haar benen stond zij boven mij klaar te komen.

"Dit is mooier dan in de film 10,” was mijn reactie.

Mijn ballen leken weer genoeg ruimte te hebben en waren in mijn zak teruggekeerd. Met mijn handen legde ik het zaakje weer goed.

Bo ging rechtop op haar knieën zitten en zei: "Loop jij nu ook eens een rondje. Ik wil die heerlijk lul van jou wel eens op en neer zien springen. Lijkt mij een heerlijk gezicht. Vooral dat rode schaamhaar windt mij op.”

Gewillig voldeed ik aan haar verzoek. Zij proestte het uit, maar toen ik bij haar stopte werd zij meteen serieus en hapte mijn stijve lul in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Met een hand kneedde zij zachtjes mijn ballen en drukte mijn plasbuis dicht, waardoor mijn paal nog harder werd. Het effect was ernaar: "Jeetje, wat is dit lekker. Nog even, en ik kom klaar."

Prompt stopte zij met pijpen, pakte mij beet, trok mij naar beneden, drukte mij op de rug en stopte mijn keiharde lul in haar kut. Ze kon nog net bij de cassettespeler en zette die aan. Daar begon het: de Bolero van Ravel.

Op de maat van de muziek begon zij mij te berijden. Eerst rustig. Hoe verder het muziekstuk komt, des te heftiger wordt de muziek. Maar het ritme blijft. Zo bereed Bo mij ook. Eerst ging zij rustig op en neer. Hoe intenser de muziek werd, des te intenser werden haar geluiden. Zij ging mij niet sneller en heftiger berijden, bij haarzelf werden de gevoelens heftiger. Voor het einde kwam ik door alle opwinding, haar deinende borsten en haar knijpende kut klaar. Te vroeg voor het slotakkoord. Het deerde Bo niet, zij bleef mij bereidden. Hoe zij het deed weet ik niet, maar mijn lul bleef stijf. Tegen het slotakkoord aan 'zong' zij met allerlei "ah's" mee. En op de laatste noten na bijna tien minuten mij bereden te hebben, kwam zij met een langgerekt "Oooo" klaar.

Zij viel achterover, ving zichzelf op, drukte haar heupen omhoog en stralen vocht kwamen op mijn buik terecht. Een spuitende vrouw... nooit meegemaakt. Nu was het lekker en geil om te zien.

"Dank je, dank je" bleef zij vaak herhalend zeggen. Zo lekker had ook zij het een tijd niet gehad. Opwinding en fantasie hadden haar naar dit hoogtepunt gebracht.

De eerste week was voor mij een zeer interessante week geworden. En “leerzaam.” Ik was benieuwd hoe de tweede week zou uitpakken. Het zou warm blijven.

Rossoberto

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley plus smiley om de unanimiteit van de stemmen

Het is steeds weer een voorrecht om een nieuw auteur te mogen verwelkomen bij 4Fingers. Welkom Rossoberto

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1461