Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

In concert

LycanGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 31, 2017 20:45:34

In concert

Als de zomer begint, begint ook het festivalseizoen. En dat seizoen start al meestal met een festival dat meer op hardere rock/metal muziek gericht is. Zoals gewoonlijk doen we zo’n festivals aan met een aantal vrienden dat varieert van drie tot acht man. Dit festival zijn we maar met drie, de rest ziet het zo niet zitten omdat wat er gespeeld wordt nogal hard is. Eens aangekomen is de eerste prioriteit onze eerste dorst lessen. Wanneer de eerste pintjes bijna verwerkt zijn hoor ik achter mij iemand men naam roepen. Zoals iedereen draai ik mij om en zie Marie naar mij stappen.

Het is al enorm lang geleden dat ik haar nog gezien had en het was dan ook nog iets langer geleden dat ze mee in de kleedkamer was geslopen (zie verhaal “Na de training”, maar niet zo belangrijk).

Haar rode haren lagen los op haar schouders en ze had een zwart licht gescheurd “marcelleke” met de warpig van Motörhead op afgebeeld en daaronder een korte afgerafelde jeansshort en stevige bottinnen. Door de scheuren in het marcelleke zag je ook dat ze onderaan een zwarte bikini droeg om haar mooie ronde boezem niet té bloot te laten. Iets heel anders dan het rode kleedje van toen maar dat maakte haar niet minder sexy, integendeel!! Ik wist weer even niet wat zeggen. Niet alleen omdat ze er uit zag als een echte metalchick maar vooral omdat ik haar hier echt niet verwachte. Na wat bijpraten vroeg ze wat ik van plan was met de headliner. Ik moest eerlijk bekennen dat ik daar niet echt voor gekomen was en liever de groep op het 2de podium zou willen zien maar dat men vrienden naar het hoofdpodium willen gaan. Maar alleen aan een podium gaan staan was nu ook niet zo gezellig dus ik wist het nog niet echt. Als bij toeval (zo gaat dat bij de verhalen hier bij 4F) zat zij met hetzelfde probleem en konden we dus elkaars probleem oplossen. We spraken dan aan de tent met het 2de podium af op het uur dat de show ervoor net niet gedaan had zodat we bij het stoppen van dat optreden voldoende vooraan konden staan.

Een paar uur later sta ik op de afgesproken plaats klaar met een pint en een cola zodat we tijdens het wachten niet omkomen van de dorst. Een cola voor mij omdat ik zelf naar het festival ben gereden. Een paar minuten later zie ik haar ook aankomen en ze heeft blijkbaar hetzelfde idee. Niet dat je mij hoort klagen aangezien ik niet graag dorst heb op zo’n festival. We praten nog wat bij wanneer we de eerste pint en cola van de twee opdrinken tot het vorige optreden voorbij is en als het meeste volk uit de tent is. Dan gaan we meer richting podium tot we een goede plaats hebben gevonden. Even kunnen we ons neerzetten op de houten vloer. Ik laat haar eerst gaan zitten om me dan naast haar te zetten.

Ik zit nog geen vijf seconden en ze draait zich met haar rug naar mij laat zich dan zakken zodat ze met haar rug in mijn schoot ligt. Het gesprek was ervoor eigenlijk vrij braaf maar daar had ze blijkbaar niet veel zin meer in. Ze neemt men handen en legt die op haar buik en begint over hoe lekker die douche samen was en dat ze daar nog een aantal keer van heeft nagenoten als ze thuis onder douche stond. Natuurlijk kon ik niet ontkennen dat het omgekeerd ook zo was, want er terug over beginnen te praten met haar begon al een klein effect te hebben in men broek. Ik schuif met men handen onder haar T-shirt en begin haar buik te strelen. Zij doet hetzelfde over men benen tot waar ze kan. Ze kantelt haar hoofd naar achter om op zoek te gaan naar men lippen. Deze waren natuurlijk niet ver en als snel gleden onze tongen over elkaar. Ik streel haar buik en laat men vingers langs de rand van haar short glijden terwijl haar handen proberen hoger in mijn short te geraken langs de pijpen. Ze lost men lippen en laat haar tong langs men nek naar men oorlellen schuiven waar ze dan ook even op sabbelt. Ik grom van genot en geilheid en laat één hand hoger onder haar shirt gaan om haar borsten over haar bikini topje te masseren. Na even sabbelen fluistert ze in men oor dat ik eens in haar handtas moest voelen. Helaas was ik haar borsten met men rechterhand aan het masseren en ben ik rechtshandig. Dus moet ik deze lekkere boezem even loslaten om haar handtas te openen en ik voel bikini stof in haar handtas. Aangezien ze haar bovenste nog aan heeft kan het niets anders zijn dan haar slipje. Natuurlijk doet dit men paal in men broek nog harder groeien wat in een stevige tent in de tent resulteerde.

Ze draait zich meer zijwaarts in mijn schoot zodat ze niet meer met haar rug tegen me ligt. Haar tong glijdt terug tussen men lippen en ze voelt of wat ze gevraagd had het nodige effect had. Ze nam men kruis stevig beet en ik merk aan haar intense kus en hoe stevig ze men paal masseerde, ze er wel blij mee was. Men hand schoof terug onder haar shirt om haar borsten opnieuw stevig te masseren n af en toe een lekker stijve tepel tussen men vingers te nemen. Het was nog ongeveer vijf minuten te gaan voor het concert ging beginnen en dus het moment om stilaan terug recht te staan. Ze staat als eerste recht maar blijft nog even in de weg staan dat ik niet direct kan rechtstaan en ze doet heel ostentatief de knop van haar short los en maakt dan een beetje plaats voor mij om recht te staan. Een duidelijkere hint kon ik niet krijgen natuurlijk.

Eens recht kijk ik even rond naar de mensen rondom en een (best wel knappe) vrouw die vrij dichtbij staat maakt direct oogcontact. Met een knipoog knuffelde ze haar vriend of man. Ze heeft blijkbaar wel opgemerkt wat er bij ons gebeurde en leek haar ook wel op te winden. Ik voelde me betrapt en wist even niet hoe te reageren, maar langs de andere kant, we kennen hier niemand dus “who cares?”. Ik knipoog terug en neem Marie beet om haar terug een heerlijke tongzoen te geven en stevig haar lekkere billen te masseren. Na de kus keek ik terug in de richting van de vrouw en die was ook volop haar partner een tong aan het draaien.

Het concert kon elk moment beginnen maar voor Marie zich omdraaide richting podium maakte ik de knop en rits van men broek los om men beenharde paal te bevrijden van zijn benarde situatie om dan alleen men knop terug vast te doen zodat men broek niet zou afvallen. Ze keek me met botergeile ogen aan terwijl ze men paal stevig beet had en even aftrok. Dan draaide ze zich om maar één hand bleef achter haar en ze nam men paal terug beet om rustig verder op en neer te gaan. Ze leunde achterover en fluisterde dat ik moest spuiten voor de set gedaan was. Met haar andere hand trekt ze mijn hand langs de zelfde kant rond haar. Men hand glijdt over haar buik naar beneden haar short in. De rits schuift een beetje verder open tot twee vingers tussen haar twee drijfnatte schaamlippen glijden. Ze kunnen even haar grotje in maar helaas niet ver genoeg, anders zou het te hard opvallen. Ik schuif men hand terug een beetje hoger en begin met haar klitje te spelen. Eerst streel ik er zacht over en er gaat al een eerste rilling door haar lichaam.

De band komt op dat moment en het publiek juicht waardoor ze toch een kreun kan laten zonder dat iemand het merkt. Vervolgens begin ik er intenser mee te spelen. Door verschillende bewegingen uit te proberen, probeer ik te merken waar ze het meeste van geniet maar in deze omgeving is dat veel te moeilijk dus ik blijf afwisselen en probeer dan ook af en toe men vingers zo diep mogelijk in haar grotje te schuiven. Ze ademt heel zwaar en kreunt zachtjes, door de muziek kan niemand haar horen maar ze mag nu ook weer niet té veel lawaai maken. Ondertussen blijft ze men paal wel bewerken en blijft deze wel stijf maar door het genot dat ze zelf ondergaat kan ze er niet meer aandacht en energie aan geven. Niet dat ik het erg vind, ik vind het heerlijk om haar op die plaats en op die manier haar zo te laten genieten. Af en toe kijk ik of iedereen rond ons naar het optreden blijft kijken en dat is ook het geval, niemand heeft door wat we aan het doen zijn.

Behalve die ene vrouw natuurlijk. Meestal kijkt ze wel naar het optreden en ze zingt af en toe ook nummers mee. Maar af en toe kijkt ze ook onze richting uit en de blik in haar ogen wordt alleen maar geiler. Normaal zou ik me generen maar nu vind ik het best geil om zo begluurd te worden. Waarschijnlijk omdat het haar blijkbaar ook opwind. Ondertussen heeft Marie men paal wel al gelost maar ik blijf haar klitje verder lekker verwennen. Ze leunt tegen me en aan het einde van het 3de nummer van het optreden voelde ik ze zwaarder ademen en rillingen door haar lijf gaan. Ze houdt zich nog even in maar wanneer het 3de nummer gedaan is liet ze zich mee gaan met het publiek rond ons en kreunt ze haar orgasme eruit. Even moet ze bekomen. Maar dan draait ze zich om duwt ze haar tong tussen men lippen, ik krijg bijna de kans niet om men mond open te doen en ze binnen te laten. Wanneer haar lippen terug lossen en ik in haar ogen kijk zie ik ze ondanks de donkere tent fonkelen. Ik masseer nog even haar billen alvorens ze zich terug richting podium draait. Eens gedraaid, duwt ze haar kont tegen men paal en ze schuurt er een aantal keer langs. Zo schuren met een jeans short zou normaal niet zoveel deugd doen maar nu heb ik daar geen last van en het beetje dat hij afgezwakt was, is er nu terug bijgekomen en hij staat terug beenhard. Ze neemt hem dan beet om me verder af te trekken.

Ik keek terug even rond en het koppel met de opgewonden vrouw stond zo goed als naast ons. Wanneer ik naar ze keek zei ze met een geile blik ‘jouw beurt!’.

Ik kon het niet horen maar dat was toch wat ik van haar lippen kon lezen. Dan sloot ik men ogen en genoot van haar handen en natuurlijk ook de muziek. Maar de houding is voor haar vrij lastig en kan ze het niet lang volhouden. Ze draait zich terug om naar mij en fluistert in men oor dat ik niet moet verschieten. Ze heeft even rond gekeken en er let niemand op ons. Ze likt me even aan men oorlel, kijkt rond en zakt snel door haar knieën en laat haar lippen over men eikel glijden om er dan lustig aan te zuigen. Al snel zuigt ze hem helemaal haar mondje in om dan heftig op en neer te gaan. Dit is gewoon te geil voor me en ik kan en wil dit ook niet lang volhouden. Met nog een paar lange halen van haar lekkere lippen voel ik men zaad opborrelen en schiet ik men lading leeg in haar mondje. Wanneer ze men laatste kwakje heeft opgezogen staat ze als de bliksem terug recht. Ze kijkt me aan en verlekkerd likt ze haar lippen af en slikt ze het laatste kwakje ook door.

Ik kijk even rond of iemand het gezien zou hebben en om zeker te zijn dat er geen filmpje op Facebook of dergelijke zou belanden. Weer heeft niemand iets gezien… behalve zij natuurlijk. Ze kijkt me met een botergeile blik aan en likt ook haar lippen af terwijl ze zelf ook een hand in haar short heeft laten schuiven. Haar man of haar vriend heeft helemaal niets door, zijn blik wijkt niet van het podium af en zingt luidkeels mee. Volgens mij gaat die man straks niet weten wat hem gaat overkomen want zij zal zich niet kunnen houden om hem te bespringen als een tijger.

Na dit seksuele genot heb ik nog wel even de tijd om van het muzikale te genieten. De beste nummers hadden ze voor op het einde gehouden en daar hadden we onze volle aandacht nu voor. Bij het laatste bisnummer vraagt Marie om toch al naar de uitgang van de tent te gaan om de grote stroom van volk te ontwijken. Wanneer we aan de uitgang van de tent zijn was het laatste nummer dan ook gedaan en hebben we niets gemist. Ik kijk dan op men gsm om te kijken of ik al iets heb gekregen van men vrienden aan het hoofdpodium en ze hadden inderdaad al ge-sms’t dat ze helemaal vooraan staan en dat we best aan de auto afspreken om terug naar huis terug te keren. Eerst dacht ik nog het laatste deel van de hoofdakte op het hoofdpodium mee te pikken, want die spelen nog een kwartier maar Marie heeft blijkbaar andere plannen wanneer ik zeg dat ik men vrienden wel aan de auto zal zien.

Ze neemt me bij de hand richting uitgang en antwoord dan pas “goed, dan hebben we de auto nog even voor ons alleen?”. Daar kan ik moeilijk nee tegen zeggen en we gaan het festival terrein buiten richting de parking. Men auto staat gelukkig aan de buitenkant van het parkeer terrein waardoor er weinig voorbijgangers zullen zijn. Aan de auto aangekomen wil ik de deur van de achterbank open doen maar nog voor ik kan duwt ze mij tegen de wagen, draait haar tong passioneel tussen mijn lippen en begint ze men short los te maken. Ik laat me niet onbetuigd en neem met één hand stevig haar kont vast en met men andere hand glij ik onder haar shirt om de sluiting van haar bikini los te maken. Mijn broek valt op de grond en haar bikini klikt los. Ze trekt deze dan zelf onder haar shirt uit en ik maak op mijn beurt haar short los. Wanneer die dan op de grond valt heeft ze men paal al stevig beet. Het is nog niet veel gebeurd dat die zo snel zo stijf is komen te staan. Ze gaat even terug door haar knieën om men paal nog even in haar mond te nemen en hem helemaal af te likken. Wanneer deze blinkt van haar speeksel staat ze recht en legt ze zich op de motorkap.

“Vlug even hierop voor er mensen aankomen” zegt ze. En dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik kom tussen haar benen staan en duw men paal in één stoot helemaal haar grotje in. Ze slaakt een kreet van genot. “Neuk me, neuk me” vraagt ze me een smekende toon, maar dat was ik sowieso wel van plan. Maar omdat ze het zo vroeg kon ik niet rustig beginnen en begin ik al direct aan hoog tempo zo diep mogelijk te stoten. Ze legt haar benen in men nek waardoor men heup een kletsend geluid op haar billen begint te maken. Ze probeert de decibels zo laag mogelijk te houden maar af en toe ontglipt er toch een geile kreun. Na een paar minuten stoten horen we in de verte wel lawaai en stel ik voor om in de wagen verder te doen. Ik zet me op de passagiers zetel en ze komt dan op men schoot zitten.

Onmiddellijk glijd men paal weer bij haar binnen. Meteen begint ze haar hengst af te rijden alsof ze achterna is gezeten door indianen. Aan een hoog tempo sopt men paal in haar drijfnat kutje. Ondertussen masseert één hand een van haar borsten en met men andere hand heb ik stevig haar kont vast. Eindelijk zit er geen stof meer tussen!!! Omdat ik al eerder ben gekomen kan ik het nu veel langer uithouden, maar als je dat in rekening neemt is het eigenlijk niet zo lang vooraleer ik men zaad opnieuw voel opborrelen in balzak. De neukbeurt is me gewoon té goed en met een luide kreun schiet ik men 2de lading in haar grotje leeg. Het warme zaad dat in haar spuit en men luide kreun blijkt dan ook voor haar de druppel te zijn. Haar lippen trekken samen terwijl ik men laatste kwakjes aan lossen ben waardoor ze mij nu helemaal uitmelkt. Ze rilt even en dan is het haar beurt om een gil van genot te laten en dan valt ze vermoeid op me neer.

Om te bekomen blijven we zo nog wel even zitten tot een paar auto’s verder iemand aankomt om te vertrekken. We rapen onze shorts op en kleden ons terug aan. Men vrienden gingen wel even wegblijven maar we zijn ook even bezig geweest ze konden wel al eens aankomen. Ik wandelde nog even mee met Marie tot aan de voetgangers in en uitgang van de parking en we namen afscheid men nog een laatste tongkus en een lief bedoelde klets op haar billen. Onze laatste blik naar elkaar sprak boekdelen, zo geil is een festival nog nooit geweest.

Wanneer ik terug naar de wagen ging passeerde ik die wagen dicht bij de mijne waar de mensen aankwamen die gingen vertrekken. Maar de wagen stond er nog en hij bewoog een beetje. Wanneer ik dichterbij kwam zag ik de vrouw van eerder op het optreden dat ons begluurde en zij was nu haar man aan het afrijden als een bezeten amazone. Voor mij was het de kers op de al enorme taart dat ik die andere onbekende man ook een geweldige rit heb kunnen bezorgen.

Lycan
Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

Het perfecte verhaal om een mooie festivalzomer af te sluiten. Ik nodig iedereen uit om stilaan aan kerst en nieuwjaar te denken.
Liefs
My  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1888

STREETBALL GROUPIES

LycanGeplaatst door My 4Fingers di, juni 20, 2017 11:56:06

STREETBALL GROUPIES

In mijn jongere jaren (hoge schoolgaande jaren) speelde ik samen met een aantal vrienden tijdens de zomer een aantal drie-tegen-drie basketbal tornooien. We waren niet slecht, maar nu ook geen supertalenten. In de grote steden gingen we meestal op in de massa en eindigde we in het midden van de klassering. Maar op een gegeven moment had een jeugdhuis een dorp verder het idee om ook zo een tornooi te organiseren. De samenstelling van onze ploeg wisselde wel, afhankelijk van wie er kon en deze keer speelde ik samen met Kris en Davy. Er was net een amateur basketbalploeg gestart en dit tornooi was om de ploeg te promoten en leden te verwerven. Met als gevolg dat we met onze ervaring niet veel tegenstand hadden en het tornooi met een redelijke voorsprong wonnen. Eigenlijk wel leuk om eens een tornooi te winnen en door de jaarmarkt en de reclame van het jeugdhuis hadden we ook wel een groot aantal toeschouwers. Maar het waren drie redelijk knappe meiden die me het meest opvielen tijdens het tornooi. Vanaf de 2de wedstrijd hadden ze al onze wedstrijden gezien ondanks dat niemand van ons drie ze kende.

De winnaar kreeg zoals op vele tornooien een lelijke en opzichtige beker en wat drankbonnetjes waardoor we natuurlijk nog even bleven om onze prijs op te drinken. Er is geen ander moment waarop een frisse pint meer smaakt! Toevallig of niet bleven de drie dames blijkbaar ook nog even en dat was voor ons ideaal om eens kennis te maken. Nu ja, op dat moment leek het wel toevallig, nu natuurlijk niet, anders zou ik ze niet in het verhaal vermelden (stating the obvious). Dus na de prijsuitreiking, weg van de spreekwoordelijke schijnwerpers kwamen ze even dag zeggen en een praatje maken. Omdat we geen supertalenten zijn en ook niet direct een mister verkiezing zouden winnen was dit wel een verrassing, maar wel een hele aangename natuurlijk. Alle drie waren ze niet veel jonger dan wij, 19-20 jaar. Lynn had lang bruin haar en was klein maar fijn gebouwd. Haar boezem was niet al te groot maar toch meer dan gemiddeld voor haar figuur. Ze kwam dus ook wel aantrekkelijk voor de dag met een korte jeansshort en een spannend T-shirt. Haar vriendin Linsdey, zwart halflang haar, was de grootste van de drie, niet veel kleiner dan ons. Ze was dan ook iets forser gebouwd, maar dan met de rondingen op de juiste plaats. Met andere woorden een stevige maar toch redelijk strakke kont en haar borsten waren wel wat meer dan een handsvol. Die kwamen ook mooi tot uiting in het witte halter topje dat ze aan had. Hetzelfde gold voor haar benen onder haar donkerblauwe halflange losse rok. De derde vriendin is Kelly, van grootte tussen de twee andere en met mooie korte rosse krullen. Zij was de sportiefste, ze was van lichaamsbouw geen plank maar ze was wel mooi afgetraind. Nu ze zelf niet aan sport deed had ze voor de gelegenheid wel een mooi geel kleedje aangetrokken.

De meisjes hadden nog nooit een wedstrijd, laat staan een drie on drie tornooi live gezien en ze vonden best wel leuk, niet alleen voor de mannen die zich in het zweet spelen maar ook het spel op zich. Vandaar dat ze wel meer over het spel wilde weten, maar natuurlijk evolueerde de babbel en ging het na een tijdje helemaal niet meer over de sport. Zo werd de fuif van die avond uiteindelijk het onderwerp en vroegen de meisjes ons om mee te gaan. Daar konden we natuurlijk geen nee op zeggen. We moesten dan wel over huis om ons te wassen en andere kleren aan te trekken en dus spraken we terug af aan het basketplein om dan samen naar de fuif te fietsen.

Net iets te vroeg ben ik op aan het basketplein en zie dat Kris en alle drie de meiden er ook al waren. Ze waren blijkbaar echt enthousiast om met ons uit te gaan. Zelf waren ze zich niet gaan omkleden, maar dat vond ik dan ook niet nodig voor zo’n lokale fuif en met het goede weer. Net na mij kwam Davy aan gereden en konden we vertrekken, en maar goed ook, ons overwinning moest gevierd worden en met zo’n drie knappe meiden erbij kon het niet mis gaan.

Na een aantal pintjes kwam de sfeer in de zaal en in de groep en werd er al wat meer gedanst. Door het geklets van de namiddag en avond kende we elkaar wat beter en met daarbij de nodige pintjes werden de meiden al wat losser met ons en wordt al wat dichter bij elkaar gedanst. Mij viel het wel op dan geen van hun een voorkeur had, alle drie kwamen ze langs om wat te dansen en tussendoor nog wat kletsen en te lachen. Een aantal liedjes later speelde de DJ eindelijk een slow. Ik keek al even uit naar het moment dat ik een van de drie schoonheden tussen men armen mocht nemen. Ik had geluk dat Lindsey (de grootste) bij mij stond en nog voor ik iets kon vragen nam ze me al vast om te dansen. Hetzelfde gebeurde natuurlijk bij de andere. We plakte al vrij dicht tegen elkaar, iets wat ik wel gehoopt maar niet zo snel verwacht had. Maar zo close ging het bij de andere er ook al aan toe. Kris had z’n hand al op Kelly haar kont gelegd en liet het blijkbaar maar al te graag begaan. Ook Davy had Lynn (de kleinste) stevig vast en haar hoofd lag bovenop zijn borstkast. Zoals gewoonlijk was het een blok van twee nummers en halverwege het 2de nummer konden Kris en Kelly zicht niet meer houden en draaide hun tongen stevig in elkaars mond. Lindsey trok me dichter en fluisterde dat als ze mensen zag kussen ze er zelf ook altijd wel in kreeg. Ja, meer moest ze natuurlijk niet zeggen. Ze had haar zin nog maar net uitgesproken als ik mijn lippen op de hare zette (vroeger is onbeleefd, je moet altijd iedereen laten uitspreken ;-)) en onmiddellijk vonden onze tongen elkaar. Ik nam ze stevig bij haar kont en trok ze nog net iets dichter tegen me aan. Nog dichter was met kleding niet meer mogelijk. Ervoor voelde ik het bloed al stevig naar onder stromen en ik was voorzichtig dat ze het niet te hard merkte hoe leuk ik het dansen met haar vond maar nu was dat niet meer nodig. Wanneer ik een paar (lange) tellen even loste en mogen opende waren Davy en Lynn natuurlijk ook aan het kussen. Wanneer er terug sfeer nummer gedraaid werden draaide onze tongen nog even verder maar al snel begonnen we terug te dansen. Natuurlijk werd het dansen zwoeler en schuurde Lindsey af en toe met een geile blik over haar schouders met haar heerlijke kont tegen me aan. Na de derde keer draaide ze zich om, om me nogmaals een heerlijke tongkus te geven en te voelen of haar moves hun effect niet gemist hebben. En ze was heel blij met het resultaat, men broek spande al hevig. Kelly had dit gezien en kwam er bij staan en vroeg of ik al zo geil als Kris stond. Het antwoord van Lindsey verbaasde me wel.

“Geen idee hoe geil Kris staat, maar één manier om te vergelijken” zei ze met een knipoog. Ondanks dat Lindsey nog een arm rond me heeft laat Kelly haar hand over men kruis glijden en voelt ze stevig.

“Ook niet slecht, maar nu wil ik ook wel weten of hij even goed kust”. Meer dan een knipoog had ze niet nodig om haar lippen op de mijne te zetten en van men tong te proeven. Lindsey fluisterde iets in Kelly haar oor, liet me met Kelly doen en ging naar Davy en Lynn waar zij waarschijnlijk hetzelfde in Lynn haar oor fluisterde en het dan van Lynn overnam en Lynn schoof door naar Kris. Blijkbaar zijn ze niet echt jaloerse types. Natuurlijk kwamen ze op die manier wel vrij sletterig over maar lang kon ik die gedachte niet hebben. Kelly vertelde me dat het niet van hun gewoonte was, maar wanneer wij gaan douche waren zijn ze bij haar thuis samen gebleven omdat ze ook alle drie daar bleven slapen. Haar ouders zijn op vakantie dus ideaal om de bloemetjes buiten te zetten. Wanner er over ons geroddeld bleek dat ze ons alle drie best wel aantrekkelijk vonden. Alle drie hadden ze zich altijd op hun partner van dat moment gehouden en vonden ze het wel een ideaal moment om eens te experimenteren. Ondertussen had ik ze nog stevig vast en het feit dat men nog over haar kont en gleden en ik na haar uitleg terug haar lippen opzocht gaf haar de nodige bevestiging dat ik dit niet aan mij ging laten voorbij gaan. Na nog eens heerlijk van haar tong en lippen geproefd te hebben fluisterde ze half likkend aan men oorlel dat we straks alle drie welkom zijn bij haar thuis. Ik keek naar men twee kompanen en hun glimlach sprak boekdelen, het ging nog een leuke nacht worden. Ik stelde wel nog voor om nog een laatste rondje te bestellen, we hadden nog bonnetjes. De dames namen een cola of Fanta en dronken die zo goed als in een keer uit. Wij hadden bier besteld en het leek ons niet zo slim om die ook ad fundum leeg te drinken dus we dat duurde iets langer. Lindsey zei dat ze ons wat ging aanmoedigen om wat sneller te drinken en keek dan naar Lynn. Ze nam haar stevig bij haar kontje en zette haar lippen op die van Lynn. Lynn haar tong gleed bij Lindsey naar binnen. Ze liet Lindsey naar ons toe draaien en ze trok de rol van Lindsey geleidelijk aan naar boven zodat haar billen voor iedereen even zichtbaar werden. Even masseerde ze die en liet dan haar rok waar vallen. Wanneer hun lippen weer loste en ze naar ons keken waren onze bekers al lang verdwenen en konden we niet snel genoeg teken doen om naar buiten te gaan en onze fiets te gaan zoeken.

Al snel kwamen we bij Kelly thuis, ze wees ons waar we onze fietsen konden zetten en liet ons binnen. De schoenen moesten wel al uit in de gang maar dan hadden we daar ook geen last meer van. Dat het hun plan was ons mee naar het huis te krijgen werd wel duidelijk als we het salon binnen kwamen. De salontafel was aan de kant gezet en drie matrassen lagen naast elkaar tussen het hoeksalon. Lynn had ik nog niet geproefd dus zij kwam naar mij en nam me bij de hand naar de zetel. Ze liet me in de zetel zitten en zette zich dan op mijn schoot zocht dadelijk mijn tong met de hare op. Met haar heup schuurde ze over men kruis dat al heftig begon te spannen in men jeansbroek. Na even van elkaar te proeven hielp ik haar topje uit en maakte ze mijn broek los om dan ook mijn hemd los te knopen. Lindsey en Kris zaten op dezelfde manier in de zetel, met haar rok helemaal naar boven geschoven masseerde Kris haar billen en deed Lindsey zijn T-shirt uit. Kelly stond blijkbaar toch net iets heviger. Eerst nam ze Davy z’n hand en trok hem mee naar de keuken. Waarschijnlijk dacht hij dat ze met hem liever afgezonderd was maar het was eerder praktischer. Eens in de keuken duwde ze zes glazen in z’n hand en stuurde hem terug naar het salon. Een paar tellen later volgde ze hem met een aantal flessen sterke en frisdrank. Wanneer hij de glazen had neergezet riep ze licht bevelend al in de zetel te gaan zitten en hij mocht z’n broek al gerust laten zakken. Wanneer hij zich in de zetel zette lag haar kleedje al aan de andere kant van de kamer. Even zette ze zich op zijn schoot voor een passionele tongkus maar al snel liet ze zich uit de zetel glijden en nam ze zijn paarse eikel tussen haar lippen om er lekker aan te zuigen en te likken. Lynn stond dan recht om men broek helemaal te kunnen uitdoen. Bijna in één ruk trok ze men broek en boxershort tot aan mijn enkels. Zelf deed ze haar shortje uit en dan kon ik ineens men broeken uitstampen. Ze kwam terug op men schoot zitten en i.p.v. met de jeans over elkaar te schuren wiegde ze met haar stringetje over men ondertussen beenharde paal. Ze trok dan men hemd verder uit en ik klikte haar bh los om haar heerlijke borsten te kunnen masseren. Ik liet men tong van haar lippen langs haar nek even naar haar oorlel glijden om dan verder af te zakken naar haar heerlijke boezem. Ik masseerde haar strakke kont terwijl ik gretig afwisselend aan haar tepels zoog en sabbelde. Tussen het gekreun door hoorde we Davy ineens veel harder kreunen terwijl Kelly hongerig aan zijn paal bleef zuigen. Hij schoot zijn eerst lading in haar mondje leeg en ze slikte het lustig door. Eens ze zijn kwakjes had doorgeslikt schonk ze twee glazen in, eentje voor hem om even uit te puffen van het orgasme en eentje voor haar om zijn zaad door te spoelen. Ondertussen had Lindsey ook enkel nog haar slipje aan en zat ze eveneens voor op haar knieën voor Kris met z’n paal diep in haar mond. Lynn had er ook wel zin in en fluisterde me in men oor dat ze eigenlijk wel grote honger heeft naar zaad en laat zich van de zetel schuiven om dan wat speeksel op men paal te laten vallen en hem dan in een keer helemaal in haar mondje te nemen. Kelly zat nog even bij Kris zijn zaad door te spoelen. Had haar BH los gemaakt en masseerde en streelde ondertussen haar borsten maar nu wou ze toch zelf verwend worden. Ze stond recht met haar kont naar Davy, die liet dan haar slipje zakken om dan die billen ook stevig onder handen te nemen maar daar kreeg hij de kans niet voor. Ze stapte uit haar slipje en kwam naast me zitten. Ze streelde Lynn over het hoofd, die bleef lekker verder likken en zuigen en draaide even haar tong rond de mijne. Men handen gleden over haar lichaam en masseerde haar borsten maar daarvoor was ze niet tot bij mij gestapt.

“Die tong lijkt me warm genoeg” stelde ze vast en zette zich recht op de zetel. Ze ging over me staan en leunde met haar knieën op de leuning zodat ze diep genoeg kon zakken. Ik naar boven en zag een blinkend grotje naar me toe komen. Eens laag genoeg liet ik men tong over haar kutje glijden om dan tussen haar lippen te gaan en haar klitje op te zoeken. Alvorens ik me concentreer op haar klitje laat ik men tong eerst nog even zo diep mogelijk in haar grotje gaan om haar heerlijke geile sappen te proeven. Wanneer men tong haar klitje beroert sidderde haar benen, hier verlangde ze al even naar. Ik begon rustig haar klitje te likken, op het tempo dat Lynn met haar lippen op en neer over men paal ging om dan het tempo wat verder op te drijven. Om men tong wat rust te geven zoog ik haar knop je af en toe tussen men lippen om er dan even op te sabbelen. De afwisseling deed haar opvallend veel deugd. Doordat meerdere lippen druk bezig waren zou je minder kreunen verwachten, maar Kelly maakte dat gemis ruimschoots goed. Ondertussen had Davy plaatsgemaakt in de zetel en hadden Lindsey en Chris zich in 69 in de zetel gelegd. Davy wou natuurlijk ook niet werkloos blijven toekijken en legde zich op de matras, trok Lynn haar stringetje uit en schoof z’n hoofd tussen Lynn haar benen om ook haar klitje niet onberoerd te laten. Naast het gekreun van Kelly is er nu vooral een smakkend geluid te horen van het zuigen en likken, het genot en gekreun van de rest klinkt nu vooral binnensmonds maar dat maakt het niet minder geil natuurlijk. Maar lang duurde dit niet. Door het opgeilen tijdens de fuif hadden we niet veel meer nodig. Ik voelde men zaad opborrelen en het schoot men paal uit. Lynn voelde het aankomen en zoog hem nog even helemaal in haar mond op om hem er dan uit te laten schuiven. Net wanneer ze men paal net uit haar mond had schoot ik men eerste kwakje op haar gezicht. Ze liet haar mond wel open om het grootste deel op te vangen maar een deel op haar voorhoofd en kaak. De daaropvolgende kwakjes zoog ze heerlijk uit men pik uit. Daardoor kon ik me even niet meer op Kelly haar grotje concentreren. Ze zag hoe men zaad over Lynn haar gezicht spoot en ze al snel opperde ze om het even te laten hangen, ze zal het dadelijk wel komen opkuisen. Wanneer ik uitgespoten was liet ze haar heup wat verder zakken, wat wel een duidelijke boodschap was.

“Verder likken!”. En zo knappe en geile meid kan je niets weigeren dus liet ik men tong terug in haar grotje glijden om dan terug hevig aan haar klitje te likken. Ondertussen was Davy Lynn ook nog aan het likken en nu die laatste niets meer in haar mond had kon ze haar volledig laten horen. Kort gehijg ging over naar korte kreunen die telkens luider werden tot ze met een toch nog een beetje ingehouden gil klaarkwam en Davy al haar heerlijke sappen die vrij kwamen oplikte. Het gekreun van Lynn was voor Kelly ook de druppel, een aantal tellen later kwam ook zij met het nodige gekreun tot aan haar hoogtepunt. Wanneer ik haar benen voelde sidderen van genot duwde ik men tong haar grotje in om zoveel mogelijk van haar heerlijk orgasme te proeven. Kelly liet zich naast me in de zetel zakken en Lynn kwam gelijk op haar schoot zitten.

“Ik moest wat voor je opzij houden” zei ze tegen Kelly. M’n kwakje sperma op haar gezicht was verder naar beneden in haar nek gelopen. Kelly lekte in haar nek het zaad op en ging dan verder naar boven tot alles weg was om dan haar lippen op die van Lynn te zetten en haar een (volgens mijn opinie alleszins) geile tong te draaien. Ondertussen lagen Kris en Lindsey nog in 69 in de zetel. Ze hadden hun tijd genomen maar voor Kris was de tijd gekomen. Hij voelde z’n zaad opborrelen en schoot op zijn beurt z’n zaad in Lindsey haar mondje. Zij was blijkbaar niet van plan alles door te slikken en keek vragend naar de andere twee. Kelly wou ons best alle drie geproefd hebben en zette zich bij Lindsey om nu haar lekker te tongen en het zaad over te nemen. Voor Kris was het blijkbaar wel een heftig orgasme want hij moest even bekomen waardoor Linsdey wel als enige onbevredigd achter bleef. Ik zei dat ze zich dan maar met haar benen open in de zetel moest zetten en dat iemand wel voor haar ging zorgen. Ze kroop van Kris af en Lynn maakte plaats en zette zich op de matras voor de zetel. Ik zag het wel zitten om na Kelly Linsdey naar een hoogtepunt te brengen maar ik kreeg de kans niet. Lynn stelde dat ze eigenlijk wel eens wou beffen en dit was haar kans. Ze kroop met een geile blik naar Lindsey en voor die iets kon zeggen begroef Lynn haar hoofd tussen Lindsey haar benen. Kelly zette zich bij Lynn op de matras en liet haar weten dat ze ook wel eens wil proeven. Voor ons jongens was dit wel een geil schouwspel. Zeker voor mij, ik zat naast Lindsey op de eerste rij. Door de opwinding kon ik onmogelijk van Lindsey haar borsten blijven. Af en toe zoog en sabbelde ik haar tepels maar het merendeel van de tijd zag ik haar enorm genieten en de andere twee dames lustig beffen. Helaas voor ons maar misschien best voor Lindsey duurde het niet al te lang. Zo genoot intens wat duidelijk te horen en te zien was. Het was terug Lynn die haar naar haar hoogtepunt likte. Wanneer het orgasme over was vleide Lynn zich op de matras bij Davy en schonk Kelly als een echte gastvrouw voor iedereen drankjes in en zette zich bij Kris in de zetel. Lindsey legde zich tegen mij om wat te bekomen. We hielden, zonder dit echt af te spreken, een pauze. Natuurlijk was het eerste gespreksonderwerp wat Lynn en Kelly er van vonden om ook eens een meisje te beffen. En de conclusie was dat een volgende sleepover bij de drie vriendinnen wel eens extra leuk zou kunnen worden. Zeker omdat Lindsey het ook wel eens wou proberen. Tijdens het keuvelen konden we het niet laten om nog wat te strelen en af en toe te kussen. Na wat keuvelen begon de drang naar meer opwinding toch stevig te groeien. Het strelen en kussen werd frequenter en onze palen begonnen al terug stevig te groeien. Wanneer de dames elk de dichtstbijzijnde paal ter hand hadden genomen maakt het gebabbel plaats voor zacht gekreun en sappige tongen die over elkaar streelde. Lindsey nam mijn paal vast en ging zacht op en neer tot deze op volle sterkte kwam te staan. Met men vrij hand masseerde ik haar borsten en liet men vingers dan over haar buik naar haar grotje glijden om met twee vingers direct naar binnen te glijden. Veel weerstand ondervond ik niet want haar kutje verlangde naar meer. Ze zette zicht recht en kwam recht op men schoot zitten en liet men paal bij haar naar binnen glijden. Ik nam haar stevig beet en terwijl onze tongen nog passioneel door elkaar draaide wiegde ze rustig haar heup op en neer. Maar dit duurde niet lang. Ze liet men lippen los en zette zich wat rechter om het tempo op te kunnen drijven. Ondertussen had Lynn zich op de matras tussen de zetels op handen en knieën gezet en neukte Davy haar op z’n hondjes. Aan de andere kant van de zetel lag Kelly met haar benen open en Kris ertussen, z’n paal soppend in haar drijfnat kutje, dat je kon je duidelijk horen. Linsdey had haar tempo opgedreven van lekker vrijen naar stevig neuken. Haar borsten botste lekker op en neer terwijl maar paal weer in haar grotje schoof. Even stopte ze om haar voeten recht op de zetel te zetten waardoor ze die gehurkt over men paal hing en ik een stukje dieper kon glijden. Dadelijk schoof ik hem helemaal bij haar naar binnen en je zag aan haar gezicht dat ze het heerlijk vond. Ze wipte op en neer en ik bewoog dan met men heup ook mee waardoor je op het verste punt men eikel net niet zag en men paal daarna weer helemaal verdween. Het soppend geluid van de natte kutjes werd nu overstemd door het kletsend geluid van de heupen tegen de billen en het heftig gekreun van alle zes, de ene al wat harder of intenser dan de andere. Van mij mocht Lindsey haar benen even laten rusten dus liet ze op de matras naast Lynn en Davy gaan liggen. Wanneer ik mezelf tussen haar benen legde, gleed men paal gelijk terug haar grotje in. En kon ik in een keer verder gaan waar we heel even gestopt waren. Lynn wou ook wel eens van standje wisselen draaide zich om en stak haar benen hoog in de lucht zodat die tegen Davy zijn schouders konden rusten. Die schoof dan natuurlijk opnieuw zijn beenharde paal in haar kutje begon haar terug stevig te neuken. Kris was ondertussen recht gaan zitten in de zetel en Kelly zat achterwaarts op z’n schoot. Hevig kletsend lande haar kont op zijn heup, een standje dat hij blijkbaar wel lekker vond. Zeker wanneer ze wat voorover bukte had hij niet veel meer nodig. Hij voelde z’n zaad opborrelen en schoot z’n 2de lading diep in haar grotje. Nog even ging Kelly verder om het laatste kwakje in haar te voelen spuiten. Kris was nu wel voldaan maar Kelly nog lang niet. Ze kwam bij ons zitten en vroeg aan Lindsey of ze doggy geen leuk standje vond. Geen idee waarom liet Lindsey me recht komen zodat ze zich kon omdraaien en ik haar langs achter haar kutje verder kon neuken. Kelly ging met haar benen open voor Lindsey liggen en stelde dat als ze graag eens een nat kutje wou proeven ze nu al de kans kreeg, zelfs eentje met een extra flavor. Met een geile blik keek Lindsey Kelly in de ogen en liet haar hoofd dan tussen Kelly haar benen zakken. Eerst lekte ze het zaad dat er al een beetje was uitgelopen op om dan dieper in haar grotje te likken.

In het begin was het moeilijk een ritme te vinden door dat ik stevig in haar kutje aan het neuken was maar een beetje later zag je aan het gezicht van Kelly dat Lindsey een manier had gevonden had om mij stoten op te vangen. Afwisselend likte Lindsey Kelly haar klitje en ging ze met haar tong dieper in het kutje om Kris z’n zaad dat stilaan terug kwam gelopen op te lekken. Lindsey wist blijkbaar wat ze moest doen want lang hoefde ze niet te likken voor Kelly met een gil haar orgasme kreeg. En Lindsey vond het blijkbaar ook wel lekker. Kelly horen en proeven klaarkomen, haar sappen gemengd met het zaad van Kris in combinatie met door mij geneukt worden was voor haar te veel van het goede en ik voelde haar lippen samentrekken, met hevig gekreun en bibberende lenden kwam ze eveneens klaar en liet ze zich subtiel plat op de grond vallen zodat ik niet meer kon stoten in haar nu overgevoelig kut. Een meisje dat voor mij klaarkwam had ik nog nooit meegemaakt, maar ik denk dat de andere factoren en het feit dat ik al eens was klaargekomen daar een grotere rol in speelde dan de prestaties van mezelf, maar toch kon ik mezelf iets wijsmaken.

Nu hoorde we Davy kreunen terwijl hij zijn paal uit het grotje van Lynn trok en zijn tweede lading zaad over haar buik spoot. Kelly was er als de kippen bij om de kwakjes op te ruimen. Eerst gleed ze met een vinger door het zaad en liet Lynn haar vinger aflikken om dan zelf de rest op te lekken. Eens haar buik schoon gelikt en Davy uit de weg gekropen was, draaide ze zich om en ze kroop over Lindsey haar rug die nog altijd languit voor me lag. Lynn duwde haar kontje mijn richting uit dus de boodschap was duidelijk. Ik was de enige man die nog wat in de tank had en zij was ook nog niet uit-geneukt. Onder het motto, een nee heb je en een ja kan je krijgen zette ik men eikel voor haar kontgaatje om te kijken wat haar reactie was.

Ze keek om en zei dat ze misschien wel geil genoeg was om het wel eens te proberen maar niet ‘droog’. Ze nam dan met één hand men paal beet en zette hem klaar voor haar grotje en ik gleed in een keer naar binnen. Kelly was duidelijk nog bij de les en sprong recht om naar boven naar haar slaapkamer te lopen. Ze rende de trap op om met glijmiddel terug naar beneden te komen. Ze wou blijkbaar graag eens zien dat Lynn in haar kontje werd genomen. Maar ik had me niet ingehouden en was Lynn hevig blijven neuken, ik was echt te geil om even in te houden als er zo lekkere meid met haar kutje naar mij gericht voor me ligt. Tegen de tijd dat ze klaar zat om men paal in te wrijven met het glijmiddel voelde ik opnieuw twee schaamlippen samentrekken rond men paal en kon ik het zelf ook niet meer uithouden. Met een hevige kreun schoot ik men laatste kwakjes in Lynn haar grotje waarna zij ook met een geile gil haar hoogtepunt bereikte. Jammer van het glijmiddel dat Kelly klaar had maar er was geen paal meer in staat om een kontje te neuken, en ik denk ook niet dat een van de meiden dat nog zag zitten (als ze er, buiten Lynn, al voor open stonden).

Er werden dan nog wat drankjes gemixt terwijl we ondertussen napraatte en bekwamen van die ongelofelijk geile nacht. Het was heerlijk en spontaan waardoor we dan ook tot de conclusie kwamen dat we dit van onze bucketlist konden afchecken en het daarbij houden.

Lycan

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1839

BETER DAN PIJNSTILLERS

LycanGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 29, 2017 15:16:48

BETER DAN PIJNSTILLERS

Dit verhaal volgt op “Spanning in de lucht” maar het is geen vervolg, dus niet noodzakelijk van het gelezen te hebben.

Sinds dat zwoele weekend waarin ik Chloé geholpen heb met verbouwen en ze me in natura heeft beloond hebben we meer contact maar het blijft los. Af en toe is het wel spannend en opwindend maar niet echt romantisch.

Maar het voorbije weekend heb ik tijdens het sporten een zware blessure opgelopen, een pees in men knie was afgescheurd. Met als gevolg dat ik zo snel mogelijk moest geopereerd worden en daarna de tijd nodig had om te genezen. Met andere woorden zes weken in de plaaster en dan nog langer revalideren. Vlak na de operatie moest ik nog veel rusten maar nu een vijftal dagen ben ik toch al goed bekomen. Pijnstillers zijn nog wel nodig maar ik kan ‘s nachts toch al beter slapen en overdag heb ik ook meer energie. Maar misschien is dat ook omdat ik weet dat Chloé me komt bezoeken. Als je de hele dag in de zetel moet liggen en je alleen tv kan kijken of slapen, ben je enorm blij dat je eens met iemand kan praten, en zeker als het dan zo’n mooie verschijning is!

Al de hele morgen wacht ik vol ongeduld op haar komst, want helaas kan ik niets anders doen. Iets na de middag gaat de bel. Snel pak ik men krukken beet en hijs ik mij uit de zetel om open te doen. De vorige keer had ze blijkbaar ondervonden dat ik haar wel knap vond in dat witte kleedje met blauwe bloemen tekening. De bijpassende blauwe pumps heeft ze natuurlijk ook terug aan. Duidelijk merkt ze nu terug hoe knap ik haar vind met dat kleedje. Na de gebruikelijke “hey” en begroetingskus op de kaak knipoogde en draaide ze snel even rond.

“Nog altijd even mooi?” Vraagt ze plagend. Veel meer dan een bevestigende “uhuh” en ogen die haar van boven naar beneden bewonderde heeft ze niet nodig. Wederom merk ik dat haar mooi afgeronde kont als gegoten zit in dat kleedje. Haar decolleté is niet overdreven maar haar borsten komen er wel mooi in uit. Deze keer heeft ze het haar niet opgestoken maar het meeste in een staart en nog een stukje los langs haar gezicht. Zo’n mooie meid mag je natuurlijk niet lang buiten laten staan dus eens ik terug op de wereld ben gekomen ga ik uit de weg en laat ik ze binnen. Ze gaat me voor naar het salon waar ze men krukken even aanneemt zodat ik me terug in de zetel kan ploffen. Maar voor ik me kan zetten neemt ze me stevig vast. Achter zo’n week toch redelijk afzien voelt zo’n knuffel hemels aan. Ze lost me een beetje en met haar prachtige ogen kijkt ze me aan. “Kon je wel gebruiken zeker?” Bevestigend geef ik haar een kus op haar kaak om me dan toch neer te kunnen zetten. Omdat ik zo van haar onder de indruk ben, ben ik wel vergeten iets te nemen om te drinken en denk ik er nu pas aan nu ik terug zit. natuurlijk vraag ik meteen wat ze wil drinken en voor ik aanstalten kan maken om terug recht te kruipen springt ze recht dat frisdrank voor haar wel goed is en dat ze het zelf wel gaat halen voor ons zodat ik niet terug recht moet. Dat kan ik natuurlijk moeilijk weigeren en laat ze het drinken gaan halen. Het extra voordeel is natuurlijk dat ik haar naar de keuken en terug kan zien wandelen en haar nog wat beter kan bewonderen. En ze weet het goed genoeg want ze waggelt met haar kont meer dan normaal en wanneer ze de keuken indraait knipoogt ze.

Natuurlijk moet ik daardoor ook aan de vorige keer dat ik haar gezien heb denken waardoor er in men broek meer bloed begint te stromen. Ik denk beter aan iets anders want met zo’n losse short aan gaat dat iets te hard opvallen als er door dat bloed iets recht gaat komen te staan. Eens ze terug is praten we nog wat bij over de operatie en natuurlijk ook andere dingen. Maar na een aantal koetjes en kalfjes bracht ze haar kleedje naar als gespreksonderwerp. Ze vertelt me dat ze blij is dat ze dit kleedje eindelijk nog eens kon aandoen, want na het weekend dat ik was langs geweest had ze het nog wel eens aan gehad maar dan moest ze altijd aan die twee dagen terug denken waardoor ze veel te opgewonden werd. Het zelfde geld voor die blauwe lingerie die ze toen was gaan kopen. Natuurlijk ben ik benieuwd of ze die vandaag inderdaad dan ook aan had.

Zonder iets te zeggen staat ze recht en ritst ze haar kleed vanachter los zodat het op de grond valt. En jawel, met een opgewonden blik laat ze het setje zien. Het slipje zit mooi strak rond haar lekker kontje en haar borsten schitteren in de kanten bh. Ze stapt sensueel dichter en draait terug even rond voor men neus. Nu kan ik het echt niet meer tegenhouden en het bloed stroomt tegen een rotvaart door de aderen van men paal waardoor die in een mum van tijd recht komt te staan. De voorbije dagen had ik door het sukkelen, de vermoeidheid en de pijn geen moment van opwinding gehad maar dat werd nu in een mum van tijd goed gemaakt en werd ik op een paar seconden botergeil. Haar mooie ronde vormen in die elegante en sexy lingerie zijn een streling voor het oog. Wanneer ze met haar kontje naar mij staat gaat ze even sensueel door haar knieën zodat ik even haar billen kan strelen en er zachtjes in kan knijpen terwijl ze met haar kontje draait. Ze draait zich terug om, zet zich op het randje van de zetel en bukt voorover zodat onze lippen eindelijk nog eens van elkaar kunnen proeven. Natuurlijk volgen de tongen vrijwel onmiddellijk. Men hand streelt haar rug en dijen terwijl ik geniet van haar hemelse kus. Haar lippen lossen de mijne en verschuiven naar men oor om met men oorlelletje te spelen.

Met haar linkse hand steunt ze op de zetel en haar rechtse hand schuift over men T-shirt naar men short waar ze toch wel een vrij harde bobbel vindt. Even blijft ze erover op en neer strelen maar al snel schuift haar hand naar boven om dan terug naar beneden in men short te schuiven zodat ze men beenharde erectie beter kan vastnemen. Natuurlijk wil ik het haar zo makkelijk mogelijk maken en hef men heup op en schuif men short en boxershort naar beneden zodat men paal vrij kan bewegen in haar hand. Ze neemt hem stevig vast en schuift haar hand op en neer waardoor hij alleen maar harder en harder wordt.

Ondertussen laat ik mijn handen ook niet werkloos, dat mooie lichaam verdiend veel meer aandacht. Men rechterhand blijft de buitenkant van haar dij strelen en schuift af en toe verder naar haar billen die ik dan ook lekker masseer. Men linkerhand streelt haar rug maar stopt bij de sluiting van haar bh en klik die los om dan al strelend men hand van haar rug naar haar borsten te laten schuiven zodat ik die heerlijke borsten lekker kon masseren. Haar tong was ondertussen van men oor naar men hals gegaan maar daar had ik even genoeg van en liet me wat verder naar onder schuiven zodat ik ter hoogte van die mooie borsten kwam te liggen. Men linker hand masseert haar rechter borst zodat men lippen zich rond haar linker tepel kunnen zetten. Men lippen zuigen lichtjes maar men tong maakt al strelend cirkeltjes rond haar tepel om er dan zachtjes op te sabbelen. Aan haar hijgende ademhaling en zachte kreuntjes merk ik dat ze het ten zeerste apprecieert.

Om me makkelijker men gang te laten gaan zet ze haar rechter been recht en haar andere knie op de zetel zodat ze beter over mij gebukt staat. Dat is natuurlijk voor mij ook makkelijker om aan haar kontje te kunnen. Even streel en masseer ik haar billen over haar slipje maar dat duurt niet lang. Men hand schuift in haar slipje en trek het naar beneden. Ze strekt dan even haar links been om haar slipje op de grond te doen vallen en zet haar knie terug op de zetel. Ze buigt lichtjes door haar rechtse knie zodat men hand makkelijk van haar billen naar tussen haar benen kan. Zachtjes glijden men vingers over haar lippen die al klammig aanvoelen om dan twee vingers in haar kletsnat grotje te laten glijden. Rustig glijden ze in en uit haar grotje terwijl men lippen nog altijd haar tepels verwennen.

Maar lang laat ze dit niet toe, ze fluistert in men oor “je mag me dadelijk verder verwennen, maar eerst ben jij aan de beurt…” Ze trekt men T-shirt uit en nog even glijdt ze met haar tong tussen men lippen over mijn tong om dan met haar lippen al kussen en likkend verder af te zakken naar beneden. Ondertussen heeft ze men paal al beenhard gekregen. Met een geile blik kijkt ze me aan als ze met haar tong de schacht van onder naar boven aflikt en hem dan tussen haar lippen naar binnen zuigt. Hongerig glijd haar mondje op en neer over men schacht, zuigend en likkend verwend ze mij. Al vrij snel voel ik men zaad opborrelen en ik verwittig haar dat als ze lekker blijft verder doen het niet lang meer gaat duren. Die blik de ze mij toewerpt spreekt boekdelen. Vol lust pijpt ze heerlijk verder tot ik het niet meer kan houden. Met het nodige lawaai spuit ik men lading in haar mondje leeg. Even moet ze pauzeren om te slikken maar dan likt ze met hetzelfde enthousiasme men paal schoon en zuigt ze de laatste kwakjes nog op.

Ze komt even recht om haar frisdrank te nemen, zet zich terug naast me en spoelt men hoogtepunt even door terwijl we alleen maar in elkaars ogen kijken. Ik kan in de hare alleen maar puur genot en opwinding zien en ik vermoed dat zij net hetzelfde ziet. Met haar vrije hand streelt ze over men borst terwijl mijn paal even aan het bekomen is. Ze zet haar drankje op de salontafel om nog wat verder te strelen en te masseren maar ik geef haar daar weinig kans toe want nu is het haar beurt om verwent te worden. Ik laat me helemaal onderuit zakken en vraag haar om met haar knieën langs men hoofd te komen zitten. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen en als snel zie ik haar twee glimmende lippen voor me blinken. Ik lek een aantal keer over haar lippen om men tong dan ertussen te laten glijden. Even glijd men tong in haar grotje maar al snel vind ik haar knopje en laat ik men tong met haar klitje spelen. Zachtjes ga ik op en neer om dan sneller en sneller aan haar knopje te likken. Af en toe wissel ik af door er op te sabbelen. Ondertussen masseer ik met men handen die lekker gevormde billen van haar. Geen idee hoe ze er op zou reageren laat ik haar klitje even voor wat het is en laat ik men tong even in haar grotje glijden om dan even haar kontgaatje te verwennen. Ik zal wel aan haar reactie zien of ze dit lekker vind of niet.

Wanneer men tong cirkeltjes rond haar kontgaatje draait merk ik dat ze wel even schrikt maar al snel volgt er een diepe kreun dat ik lekker kan verder likken. Wanneer ik haar kontje nu al even aan het likken ben en men tong al wat dieper hen proberen te laten schuiven probeer ik een volgende stap en wil ik een natte vinger naar binnen laten glijden. Maar al kreunend krijg ik al snel te horen dat daar alleen een tong toegelaten is. Nog even lik haar kontje en schuif dan terug op naar voorkant om terug haar grotje en klitje te verwennen. Haar adem gaat sneller en de kreuntjes luider waarbij ik het tempo waarop ik haar klitje verwen de hoogte indrijf om haar alleen zodat ze niets anders kan doen dan volgen naar haar hoogtepunt. Ik voel haar lippen samentrekken en met een kreun komt ze klaar. Met veel smaak lik de vrij gekomen sappen op, heerlijk om zo te proeven hoe hard ze heeft genoten.

Met nog een beetje trilling in haar benen kruipt ze van men gezicht af en kruipt ze half naast en half op mij om nog mee in de zetel te passen. Nog nagenietend strelen we zacht elkaars lichaam en we laten af en toe onze tongen van elkaar proeven. Ik stelde eerst nog voor dat ik men mond even zou spoelen maar dat moest van haar niet, integendeel. Ze wil nog aan mijn lippen en tong proeven hoe hard ze heeft genoten. We blijven zo, nog kussend en strelend nog even liggen. Maar lang duurt het niet voor haar zachte aanrakingen effect heeft en dat resulteert en meer en meer bloed dat door men paal begint te stromen. Dit laat haar ook niet onbetuigd en ze neemt men paal in haar hand en gaat zachtjes op en neer waardoor men bloed daar nog sneller begint te stromen. De passie in het strelen wordt ook intenser en onze tongen beginnen ook terug harder te werken. In plaats van half op me te liggen kruipt ze nu helemaal op me en zet ze zich recht met haar rechtervoet recht naast, half gehurkt zodat ze niet op men gips duwt. Men paal lost ze niet tot die recht voor haar grotje staat en hem naar binnen laat glijden. Zachtjes wiegt ze haar heup op en neer om te kijken of dit goed gaat voor mij en dit niet te veel druk uitoefent op mijn knie. Maar ik denk dat ik door het genot dat ze mij brengt niet veel pijn voel op dit moment en laat het merken door al mee te bewegen. Voor haar is dat het teken om sneller te wiegen. Ik probeer dan ook meer mee te stoten zodat ik al vrij snel zo diep mogelijk geraak. Maar dat mag nog dieper en ze zet haar linker voet ook recht zodat ze helemaal gehurkt over me hangt. Hierdoor kan ze zelf ook sneller bewegen en kan ik meer meestoten.

Ze is al terug zo nat dat men paal een soppend geluid maakt in haar vochtig grotje. Haar zware adem gaat mee met het soppend geluid en evolueert stilaan naar kreuntjes die op hun beurt dan ook weer heviger worden. Helaas kan ik op dit moment niet veel verschillende standjes aan, het enige wat we kunnen doen is dat ze zich omdraait. Na even heerlijk met onze gezichten naar elkaar te neuken draait ze zich om en dan lekker hevig verder te doen. Ze leunt dan naar achter en plaats haar handen naast me. Op die manier kletst men heup tegen haar billen wat de geluidseffecten nog wat opwindender maakt. Men handen glijden over haar heup naar boven. Als ik er zo makkelijk bij kan, kan ik niet van haar borsten afblijven en masseer haar borsten op de maat dat paal bij haar naar binnenschuift. We drijven het tempo op en een paar minuten later voel ik dat het niet lang meer zal duren. Ook haar grotje wordt natter en haar lippen spannen even samen om dan terug met een luide kreun klaar te komen. Dat was voor mij dan ook de druppel en een paar stoten later spuit ik men tweede lading in haar kutje leeg. Ontspannen legt ze zich op me en we puffen beide even uit na de hevige inspanning. Eens bekomen gaan we naar de badkamer waar ze me mee helpt aan de wastafel te wassen om dan zelf een douche te nemen. (Door de hoge gips is een douche of bad helaas uitgesloten). Ik wil nog even te blijven kijken hoe ze haar mooie lichaam wast maar ik denk niet dat ik nog meer opwinding aan kan, ik ben doodop.

Wanneer ze terug in het salon komt om haar mooi kleedje en sexy lingerie setje terug aan te doen lig ik al terug aangekleed in de zetel. Ze blijft nog even om nog wat bij te praten en te eten maar iets na het eten is het toch tijd voor haar om te vertrekken. Voor mij was het ook goed geweest want een aantal minuten nadat ze weg was lag ik al ver in dromenland in de zetel om er dan midden in de nacht ook wakker te worden. Ik merk dat ze me nog een foto had gestuurd van haar kleedje en lingerie in de kast met daarbij: “Deze zullen vanaf nu zeker enkel voor jou zijn, de volgende keer we afspreken en ik draag dit weet je wel hoe laat het is ;-)”

Lycan

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1738

Betrapt

LycanGeplaatst door My 4Fingers do, september 15, 2016 17:32:16

Betrapt

Soms wanneer ik inspiratie of een idee heb voor een verhaal dat ik voor 4fingers aan het schrijven ben durf ik dat al wel eens stiekem tijdens mijn middagpauze uitschrijven. Verdiept in wat ik aan het schrijven was had ik niet gehoord dat er iemand naast is komen te staan tot ze iets zei. Het was Véronique, de Sales Manager van een van onze sales afdelingen. Ze is iets kleiner dan ik, niet te mager maar wel met de rondingen op de juiste plaats. Haar cup was dus redelijk goed voorzien aangevuld met een mooie volle ronde kont. Ze had lang blond sluikhaar, in en staart en prachtige helblauwe ogen die haar een onschuldige blik gaven. Moest ze niet alle dagen zo gekleed lopen zoals het hoort bij een Sales manager zou ik ze beschrijven als een knappe Scandinavische boerendochter van achter in de 20 jaar. Vandaag had ze een rood kleedje aan, niet veel franjes, ook geen speciale decolleté met zwarte nylon kousen en matzwarte pumps met een elegante hak.

Op zich was er niets verkeerd te zien op mijn scherm, enkel een privé mail met een enorm lange tekst. Maar uit veiligheid klikte ik de mail toch maar weg en liet Véronique haar vragen stellen. In mijn ogen was er niets gebeurd en ik was me er dus niet van bewust dat Véronique de header van de mail had gezien en nieuwsgierig was naar wie ik zulke lange mail zou sturen, ook al was het privé. Ik had wel wat werk en ik had in de middagpauze ook iets te lang geschreven dus bleef ik iets langer en ik dacht dat ik zo goed als de laatste was. Toen ging mijn telefoon. Het was Véronique. Die was blijkbaar ook nog op kantoor. Ik kan ze niet zien zitten aangezien haar kantoor om de hoek is. Wanneer ze vroeg om naar haar kantoor te komen voelde ik al ‘nattigheid’ en vroeg me af of ze toch iets had gezien wat niet voor haar bedoeld was.

Ze stond voor haar bureau, keek me streng aan en vroeg me te gaan zitten en wees naar de eerste stoel aan haar vergadertafeltje. Het viel me wel direct op dat haar kapsel niet meer in een staart was gebonden en dat haar kaken licht bloosde. Ze viel direct met de deur in huis dat ze in principe niets te zoeken heeft in privé mails, maar aangezien die open op mijn scherm stond en het tijdens de werkuren was vond ze dat het daardoor al veel minder privé was geworden. De lengte van de mail had inderdaad haar interesse opgewekt en ze had de ontvanger opgezocht. Ik dacht bij mezelf dat ze me in principe hiervoor niets kunnen maken, maar als een werkgever wil vindt die toch altijd wel een of andere reden of manier om een sanctie op te leggen of erger… Ik was dus op heterdaad betrapt.

“Best wel een pikante site, dat had ik van je niet verwacht, blijkbaar een stil water met een diepe grond?” Vulde ze aan. Er zijn geen expliciete beelden te zien maar de teksten op de site maken het in principe wel een erotische site wat niet toegelaten is. En om zeker te zijn dat het echt om een puur erotische site ging had ze een aantal van de verhalen gelezen. Vandaar dus, dat haar kaken wat roder waren, haar rode oortjes waren door het losse haar nu wel verstopt. Maar, tijdens het vertellen merkte ik ook dat haar blik een pak zwoeler was geworden. Ze ging terug even achter haar laptop zitten.

“Wat is je gebruikersnaam zodat ik hier de ernst van kan inschatten?” Om het niet erger te maken gaf ik mijn gebruikers naam en ze overliep mijn verhalen.

“Zulke zaken kunnen ernstige gevolgen hebben, ook al gaat het om onschuldige tekst.” Ik knikte braaf omdat tegenspreken op zulke momenten gewoon niet helpt. Ze stond terug recht en zette zich weer tegen haar bureau.

“Maar die gevolgen komen er enkel als ik dit voorval rapporteer aan HR en je manager, waar ik eerlijk gezegd niet veel zin in heb. Nu je uw gebruikersnaam hebt gegeven heb ik gezien dat ik een van je verhalen bij het doornemen van de site gelezen heb. En ik moet zeggen dat wat je schrijft me veel meer zin in iets anders heeft gegeven. Dus, ik stel voor dat, als je me nu even goed verwent als dat je het kan beschrijven, ik de hele zaak zal vergeten. Laat je stil water eens mijn diepe gronden aftasten.”

Wat ze voorstelt is regelrechte chantage en zelfs in principe een oneerbaar voorstel. Maar ik gaf mezelf geen kans om kwaad te worden om wat ze me nu aandeed. Ik vond ze al langer echt wel een aantrekkelijke vrouw en had eerder al bij mezelf gedacht dat ze het aan mij geen twee keer moest vragen om de koffer in te duiken, tenzij ik het de eerste keer niet gehoord had. Ik lachte en keek in haar ondertussen botergeile ogen. Vanaf dat ik besefte wat ze net voorstelde begon er in mijn broek stilaan een tent te groeien. Nog voor ik iets gezegd kreeg om toe te stemmen stond ze recht en kwam ze op de tafel zitten.

“Die bobbel die in je broek aan het groeien is en de opwinding in je ogen verraden je antwoord” en ze likte geil over haar lippen. “Maar vergeet niet dat ik nog altijd boven jou sta en je dus best doet wat ik vraag.”

Ik wou voor haar komen staan en mijn lippen op de hare zetten om van haar tong te kunnen proeven. Maar, ze zette snel haar wijsvinger op mijn mond en knikte, neen.

“Dat zal je moeten verdienen, eerst die andere lippen verwennen” zei ze streng.

Ik ging door mijn knieën, terwijl ze haar voeten elk op een stoel zette zodat ze haar kont even kon opheffen. Ik schoof haar kleed omhoog om vervolgens haar slipje van haar kont te schuiven. Gelukkige had ze zwarte Stokkinks aan en geen volledige nylon kousenbroek. Zoals verwacht, omdat ze altijd redelijk braaf overkomt was het geen string of dergelijke maar een gewoon slipje. Maar, wel van zijde wat de aanrakingen eens zo aangenaam maakte. Ze sloot even haar benen zodat ik haar slipje verder kon uittrekken. Op de voorkant was al duidelijk een vochtige plek te zien. De verhalen hadden echt hun doel niet gemist. Wanneer haar slipje op haar bureau belande, opende ze haar benen weer en ze zette haar voeten terug op de stoelen. Ze legde zich plat op vergadertafel, klaar om lekker gebeft te worden. Haar kutje blonk al, ze was kletsnat in haar kutje. Ik zette mijn lippen op haar linkerknie en liet ze zo, kus voor kus, naar boven gaan. Wanneer ik bijna aan haar blinkend grotje aangekomen was zette ik mijn lippen op haar rechter knie om haar zo nog verder plagend in spanning te houden. Dit maal ging ik wel sneller omdat ik er zelf ook naar verlangde om het geil van haar natte poes te proeven. Maar voor haar ging het duidelijk niet snel genoeg, ik voelde een hand op mijn hoofd licht duwen om mijn tong zo snel mogelijk tussen haar benen te voelen likken. Ik begon met mijn tong over haar schaamlippen te likken, vrijwel meteen volgde er een kreun van opluchting bij Véronique. Wanneer mijn tong tussen haar lippen in haar nat kutje schoof volgde er zo’n tweede kreun. Even verkende ik haar grotje met mijn tong, liet ze zo diep mogelijk naar binnen glijden om dan verder naar boven te gaan en van heer klitje te proeven. Mijn tong ging er een paar keer op over en weer om het dan even zachtjes tussen mijn lippen op te zuigen. Nog even likte ik haar poes met langen halen en concentreerde me dan volledig op haar genotsknopje. Sneller en sneller ging mijn tong over haar klitje, en af en toe zoog ik het naar binnen om er even op te sabbelen. Ik voelde dat haar opwinding steeg maar wou het nog net iets sneller laten stijgen naar haar hoogtepunt. Vooral om haar te horen kreunen van genot maar ook om mijn tong nog heel te laten. Ik likte vlug twee vingers nat en schoof ze in haar kutje terwijl ik terug haar klitje stevig begon te verwennen. Ze kreunde het uit van genot. Ze lag daar verlamd van het genieten en dat leek me dan ook een ideaal moment om even een beetje stoutere schoenen aan te trekken. Het was niet dat we al enorm braaf aan het praten waren. Ik liet met mijn tong haar klitje even wat het was en trok mijn vingers uit haar grotje om met mijn tong wat lager te gaan likken. Ik duwde haar benen in de lucht zodat ik beter aan haar kontgaatje kon likken. Ik hoorde ze op adem komen om haar dan kreunend te horen bevestigen dat ik daar wel verder mocht likken. Mijn tong maakte cirkeltjes rond haar anus. Terug maakte ik een vinger nat en zette die ervoor. Met een kreunende stem hoorde ik.

“Nee! Ja! Nee… Ja doe maar, doe maar”. Door haar twijfel vermoede ik dat nog niet veel langs daar heeft mogen ontvangen. Ik duwde mijn middelvinger zachtjes in haar kontje. Zachtjes ging mijn vinger op en neer, telkens dieper en dieper. Ze hield gespannen haar adem in maar wanneer mijn vinger al redelijk diep ging ontspande ze terug en kon ze verder gaan met genieten. Ik ging dan ook verder met het verwennen van haar klitje. Terwijl mijn tong terug over haar klitje over en weer ging schoof mijn vinger vlotjes in en uit haar kontje. Ik had wel bewust mijn middelvinger genomen want na een tijdje alleen haar strak aarsje te vingeren schoof mijn wijsvinger mee naar binnen maar dan in haar kutje. Alles daar beneden werd verwend en dat was voor de druppel. Haar adem verkorte en de kreuntjes werden luider tot ze op haar hoogtepunt kwam en het uitschreeuwde van genot. Ik trok mijn vingers terug en slurpte al haar vrijgekomen vocht op. Niets smaakt zo heerlijk als het hoogtepunt van een mooie vrouw (die haar intieme delen goed verzorgd;-))

Ik liet ze even bekomen en nam van de pauze gebruik om rustig mijn broek los te maken en mijn beenharde paal boven te halen. Dat voelde ongelofelijk bevrijdend aan want die zat al sinds ze de chantage voorstelde, gekneld in mijn broek. Ik liet mijn erectie aan haar zien en ze reikte me direct haar hand aan om hem een vast te nemen. Rustig, nog half bekomen trok ze aan mijn paal. Ik kwam dichter zodat ze er nog beter aan kon en ze schoof dan zelf ook dichter bij om hem tussen haar lippen te nemen en er van te proeven. Maar dat laat ik nog even niet toe. Ik wou haar tong proeven en vond van mezelf dat ik dat wel verdiende. Ik bukte me en zette mijn lippen op hare wat ze deze keer niet tegensprak. Onze tongen schoven overeen en zo kon ze ook nog eens van haar eigen orgasme proeven. Ook iets wat ik eigenlijk wel geil vind, een vrouw dat via mij haar eigen vocht proeft.

Na een lange lekkere tongkus gaf ik haar ook de vinger waarmee ik haar kontje gevingerd had maar daar paste ze toch voor. Dan maar mijn dikkere vinger ter hoogte van mijn heup. Ze begon zachtjes aan de eikel te zuigen maar het duurde niet lang vooraleer hij dieper en dieper in haar mondje verdween. Na een paar minuten lekker zuigen en likken kwam ze terug recht.

“Mijn kutje is bekomen, nu wil ik niets liever dan stevig genomen worden.”

Ik verschoot wel, zulke woorden had ik nooit uit haar mond verwacht. Ze staat recht en ritst haar kleed vanachter los, laat het vallen en stampt het in een hoek van haar bureau. Ik kom voor haar staan en neem haar nog eens stevig vast om nog eens lekker te tongen. Ondertussen klik ik met één hand haar bh los, want ik kon toch niet met haar seks hebben gehad zonder die mooie ronde en gevulde borsten eens lekker te masseren. Ze liet me even doen maar duwde me dan op een stoel. Ze nam mijn paal vast en kwam op mijn schoot zitten, in één beweging gleed ik naar binnen en begon ze een schommelende beweging te maken. Rustig schoof hij in en uit haar opnieuw kletsnat kutje. Hoewel ik niet denk dat ze opnieuw nat was geworden, gewoon nat gebleven. Sneller en sneller schoof ze haar grotje over mijn paal, haar borsten wipte al op en neer.

“Hm… lekker” herhaalde ze een paar keer. Na een paar minuten schommelen mocht het voor mij iets sneller gaan dus ik probeerde ze met mijn paal in haar grotje op te nemen en op de tafel te leggen, wat nog aardig lukt ook. Ze stak haar benen in de lucht en ik begon al wat heviger te stoten. Zachtjes begon mijn heup tegen haar stevige billen te kletsen. Ook nu begon ze hevig te hijgen en te kreunen, maar nu was ik ook heerlijk aan het genieten dus het geluid dat je toen door de bureaus hoorde was niet alledaags. Maar toch vroeg ze mij om even te stoppen en ze duwde me achteruit. Ze kroop van de tafel en draaide zich om. Met een been op een stoel bukte ze zich over de tafel.

“Neuk me nu maar zo hard je kunt, schiet mijn grotje maar lekker vol.” Ik zette mijn paal voor haar kutje en begin direct hevig te stoten. Ik dreef het tempo op tot het snelste dat ik nog even kon volhouden. Nu maakte onze heupen en hevig kletsend geluid. Net wat ze moest hebben, bleek niet veel later. Ik hoorde dat de ademhaling weer verkorte om nogmaals een hevige kreun uit te slaan. Dat was voor mij natuurlijk ook de druppel om mijn opborrelend geil bij haar naar binnen te schieten.

Eens ik was uitgeschoten liet ik me even op een stoel vallen. Ook zij kon even niet meer blijven staan van de heftige beurt. Terwijl ze nog aan het uithijgen was voelde ze het sperma zachtjes uit haar kutje lopen. Geen zin om op te staan nam ze het op met haar vinger en likte ze het af. Moest het neuken niet zo hevig geweest zijn, dan was dat voor mij genoeg om terug een erectie te krijgen en haar terug te willen nemen, maar de fut zat er even niet meer in. Ik kon wel niet anders dan opmerken dat ik het de volgende keer wel gerust rechtstreeks in haar mondje wou schieten. Haar reactie was dan ook net die waarop ik hoopte.

“Ok, dat is goed, ik laat wel weten wanneer ik wat langer moet werken omdat ik je andere verhalen heb gelezen.” Maar nu ze alle sperma had opgelikt wou ze dat wel doorspoelen, dus kon ze niet anders dan iets te gaan halen uit de automaat. In haar bloot gat ging ze voor ons iets halen, want ik had ook wel iets verdiend zei ze. Wanneer dat op was en we helemaal bekomen waren zochten we onze kleren bij elkaar en was het toch laat genoeg om naar huis te gaan.

Lycan

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming.


Met een kleine verrassing voor de lezers en Lycan vanwege de redactie  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1659

“SPANNING” IN DE LUCHT

LycanGeplaatst door My 4Fingers ma, september 12, 2016 16:59:03

“SPANNING” IN DE LUCHT

Ik ken Chloé al een hele tijd, vroeger op een chatbox leren kennen en omwille van de lange afstand vooral via chat en sociale media contact gehouden. Ondanks dat we elkaar door de afstand niet echt veel in levende lijven hadden ontmoet is er toch altijd wel een beetje aantrek geweest en weten we van elkaar dat we elkaar ook lichamelijk best wel aantrekkelijk vinden. Maar door de afstand en andere relaties is er nooit meer gebeurd. Wel gingen onze gesprekken soms wel de pikantere toer op en vroeg ze soms men mening over nieuwe lingerie die ze wou kopen.

Ze heeft halflang, krollend donkerbruin haar, meestal opgestoken. Voor mij heeft ze ook de perfecte rondingen, je kon ze zeker goed vastpakken zonder ze te breken. De keren dat ik haar kontje te zien heb gekregen kwam er toch een verlangen om die billen eens goed vast te nemen. Ook haar borsten zijn mooi rond in mijn ogen bijna de perfecte maat, als je ze in de hand neemt is er toch nog genoeg overschot (en ik heb grote handen). Ze is wel een stukje kleiner dan ik (rond 1m70) maar dat maakt haar niet minder mooi, integendeel.

Ze woonde samen met haar vriend maar dat bleek toch niet goed te lukken waardoor hij er een punt achter zette. Het huis was van hem dus moest ze noodgedwongen een andere stek zoeken. Maar gelukkig was de woning van haar grootmoeder nog vrij en was het niet slecht dat daar iemand kon wonen om verkrotting te voorkomen en de woning kon ook wel een opknapbeurt gebruiken. Zo ook de elektrische installatie. Ik had een jaar ervoor puur uit interesse een cursus elektrotechnische installaties voor woningen gevolgd dus vroeg ze of ik er niet kon naar komen kijken om hier en daar al wat te vervangen zodat de rekening van de elektricien wat gedrukt kon worden. Het was vrij lang geleden dat we elkaar nog gezien hadden dus kon ik dit niet weigeren en maakte ik desnoods wel plaats in men agenda. Ze kan tijdelijk bij haar ouders terecht dus er was geen haast bij dus zorgde we ervoor dat we een heel weekend hadden dat ik aan de elektriciteit kon werken.

Een tweetal weken later, het was een van de eerste warme lentedagen van het jaar, stond ik voor haar deur en ik belde aan (ondertussen was de breuk al meer dan 2 maanden voorbij). Door het warme weer had ik enkel een T-shirt, een jeansbroek en stevige werkschoenen aan. Men gereedschap had ik nog niet uitgeladen, we zouden eerst eens kijken wat er moest gebeuren en wat ik al kon doen. Tot men verbazing zag ik dat ze zelf niet echt aangepaste kledij aan had. Wel voor het weer maar niet om in het huis het een en het ander gedaan te krijgen. Ze had een wit zomerkleedje met blauwe tekeningen aan en blauwe pumps. Het kleedje paste perfect rond haar mooie rondingen. Ze is niet echt klein, maar ook niet groot, ik denk rond 1m70. Haar figuur is strak waar het strak en gevuld waar het moet. Met andere woorden een lekker gevuld kontje dat je stevig kan vastpakken en haar boezem is ook niet te groot maar zeker niet te klein (meer dan een goed gevulde hand). En onder dat kleedje heeft ze nog een paar mooie benen die zeker gezien mogen worden. Normaal heeft ze half lang zwart haar maar nu heeft ze het opgestoken. Omdat ze er zo beeldig uitziet weet ik buiten goede morgen niet direct wat zeggen. Gelukkig duurde de stilte niet lang, enthousiast gaf ze me een knuffel en kus op de wang en liet ze me binnen. Ze liet me ook direct weten dat ze nog geen werkkledij aan had omdat ze iets voor de middag nog even naar de stad moest. We praatte even bij en vervolgens liet ze me het huis zien en wat ze nog moest gebeuren. Ik schreef alles op en tegen we rond waren kon ze vertrekken en kon ik er aan beginnen. Wanneer ze weg was laadde ik alles wat ik nodig had uit de wagen en begon ik al te slijpen en te boren waar nodig was. Door de zon die al fel op een aantal ramen zonder verduistering scheen werd het daar al behoorlijk warm en begon al snel te zweten. Een paar kabelgoten later, iets na de middag belde Chloé, ze was op weg naar huis en ze wou weten welk broodje ik wou en wat ik erbij wou drinken. Niet veel later was ze daar met de lunch. Buiten een paar stoelen was er geen meubilair aanwezig dus waren we genoodzaakt van gewoon op een stoel te eten. We maakten dan ook van de tijd gebruik om nog wat verder bij te praten maar al snel kwam het gesprek terug uit op de verbouwingen. Eerder was er nooit van een vergoeding gesproken, wat ik bij vrienden normaal vind, je doet zoiets dan als vriendendienst om ze te helpen. Maar blijkbaar had ze dat niet verwacht en vroeg hoeveel ik voor de klus of per uur wou. Ik zei dan ook dat ik niets hoefde, anders zou ze nog niet veel besparen bij de elektricien, en al grappend voegde ik er aan toe dat ze me wel in natura mocht betalen.

“Ok, das goed” antwoorde ze met een knipoog. Ik dacht dat ze het ook al grappend bedoelde maar aan haar ogen had ik de indruk dat het haar wel een leuk idee leek. Het idee dat onze pikante chats misschien realiteit zouden kunnen worden deed veel bloed naar men kruis stromen waardoor het daar wel iets harder werd. Maar, ik bedacht snel dat het een verkeerde indruk kon zijn en ik liet het idee varen. Na het eten ging ze zich snel omkleden zodat ze me wat kon helpen. Voor het trekken van de kabels kwam haar hulp zeker van pas. Ik zette alles klaar en dan kwam ze tevoorschijn in kort jeansshortje en een wit topje zonder mouwen, een ‘marcelleke’ voor dames eigenlijk. In die outfit zag er al even aantrekkelijk uit dan in haar kleedje. Ik moest even slikken voor ik haar kon uitleggen hoe ze kon helpen. De hele namiddag was het niet makkelijk om enkel het nodige bloed in men broek toe te laten omdat ze er echt wel sexy uitzag. Zeker op de moment dat ik merkte dat ze onder dat ‘marcelleke’ eigenlijk niets meer aan had. Geen enkel afdruk van een bh was zichtbaar en op een gegeven moment wanneer ze voorover gebukt stond kreeg ik een mooie inkijk en was het helemaal duidelijk dat ze geen bh meer aan had.

Tegen de vooravond hadden we al heel wat gedaan, maar ik had de volgende dag ook al voorzien om terug te komen dus we hielden nog wat werk over en werkte af waar we aan bezig waren. Ze vroeg me of ik zin had in een pintje, wat met dit weer altijd wel smaakt dus ik zette me op een stoel met het gedacht dat we samen nog wel iets dronken om de dag af te sluiten. Dat was helaas niet waar, ze gaf me men pintje en zei dat ze zich even boven ging opfrissen en liet me daar alleen zitten. Ik keek haar verbaasd aan maar ze lachte en trok er zich blijkbaar niets van aan. ‘Ok dan’ dacht ik bij mezelf, ik liet het niet aan men hart komen en genoot van het wel verdiende bier. Een paar minuten, of een half pintje, later kwam ze terug naar beneden. Tot men verbazing had ze haar jeanshort, werkschoenen en ‘marcelleke’ niet meer aan, maar terug haar blauwe pumps en een mooi kanten lingerie setje in hetzelfde blauw. Het was een kanten BH dat net niet te veel onthulde en een kanten hotpants die perfect rond haar ronde kont paste.

“Ik sta niet graag in schuld, dus reken ik graag nu al voor vandaag af, en in natura, zoals je gevraagd hebt”. Ze meende het dus toch… Al de opwinding die ik heel de namiddag had onderdrukt kwam nu in 1 explosie vrij. Op een paar seconden tijd spande men broek veel te hard.

“Wat vind je van het setje? Daarnet gekocht, ik dacht wel dat het snel van pas zou kunnen komen” vroeg ze. Alleen aan haar stem en de blik in haar ogen merkte ik dat ze botergeil was. Dat ik botergeil was kon ze duidelijk aan de bobbel in men broek merken. Sensueel kwam ze aangewandeld zodat ik tijd genoeg had om haar van top tot teen te bekijken in haar sexy lingerie. Ze zetten zich met haar benen rond mij op men schoot, legde haar armen op men schouders en zette haar lippen op de mijne en liet haar tong naar de mijne glijden. Ik had eerder gezegd dat ik geen betaling hoefde maar dit kon ik echt niet laten liggen en ontving haar tong met veel plezier en liet de mijn over die van haar glijden. Men handen streelde over haar rug en dijen. Af en toe gleed een van men handen naar voor en masseerde even een van haar borsten. Ik liet geen vierkante cm van haar bovenlichaam en kontje onberoerd. Ze loste men lippen en fluisterde in men oor dat ze al heel lang uitkeek om me in haar te voelen en van men lekkere paal te proeven. Dat had ze al een lange tijd geleden in een pikante chat al wel eens naar me gestuurd maar haar dat echt in men oor horen fluisteren deed men broek bijna ontploffen. Ze nam vervolgens men oorlel tussen haar lippen en begon er op te sabbelen. Het strelen van haar rug veranderde door de opwinding eerder in masseren en ondertussen schuurde ze met haar slipje over die beenharde bobbel in men broek. Ik klikte haar bh met één hand los terwijl met men andere hand de bh wegtrok en haar borsten stevig begon te masseren. Van men oorlel ging ze met haar tong naar men hals en met haar handen schoof ze onder men T-shirt om deze dan omhoog te trekken. Ze loste haar lippen even om men T-shirt uit te trekken om dan in men hals verder te lekken en lekker te zuigen. Stilaan zakte ze naar beneden terwijl ik nog druk bezig was met haar borsten te masseren. Haar handen gleden over men borstkas zwoel op en neer om dan wat af te zakken en men riem los te maken. Tijdens het afzakken met haar lippen hield ze even halt bij mijn navel waar ze haar tong even liet in glijden om me te plagen. Ze zat dan op haar knieën voor me en men broek was helemaal los gemaakt. ik hief men heup even op waarop ze direct zowel men broek als boxershort naar beneden trok en men beenharde paal tevoorschijn sprong. Nog voor men broek de grond raakte had ze men paal al bij de hand en gleden haar lippen over men eikel. Zachtjes begon ze aan men eikel te zuigen terwijl haar hand op en neer schoof, maar ze was zo geil en had zo’n honger naar men paal dat ze al snel haar hand loste en hem dieper in haar mond nam. Al zuigend schoof ze haar lippen op en neer, en af en toe wisselde ze af met hem helemaal af te lekken als een likstok om haar kaken wat rust te gunnen. Maar, op zich was dat niet echt nodig. De fantasie eerder op de dag, de inkijk en haar intrede in lingerie hadden ma al enorm opgewonden waardoor ze niet echt fantastisch lang moest lekken en zuigen. Wanneer ik met een kreunende stem zei dat ik bijna ging komen naam ze hem stevig tussen haar lippen en zoog ze hem even helemaal in haar mond om dan haar lippen terug halverwege te laten schuiven tot ik men lading met een enorme kreun van opluchting in haar mondje spoot. Lustig slikte ze alles door en likte ze men paal schoon. Met een geile blik kroop ze terug omhoog en zette ze zich terug even op men schoot en kuste me op de mond, gelukkig zonder haar tong naar binnen te steken. Geen idee waarom maar ondanks dat het van mezelf is ben ik er toch niet zo scheutig op. Vervolgens likte ze terug even aan men oorlel en fluisterde dat ze even haar mond ging spoelen en ze direct terug was, ik mocht niet bewegen. Een tweetal minuten later was ze daar terug met twee pintjes. Ze gaf er mij een en zette het andere op haar stoel. Ze draaide zich met haar rug naar mij en begon zwoel met haar heup te draaien. Speels en uitdagend begon ze met haar slipje te spelen om het uiteindelijk naar beneden te trekken. Volgens mij was er geen geilere of sexyer manier om een slipje uit doen. Ze na haar pintje terug van haar stoel en kwam terug met haar benen rond mij op men schoot zitten. Ze keek met haar geile ogen in de mijne en zei dat we deze grote jongen (wijzend naar men ondertussen slap geworden penis) even laten bekomen, want ze wil die liefst zo snel mogelijk in haar andere lippen zien verdwijnen. Zonder veel te zeggen kuste we elkaars lippen, speelde ik met men vrij hand wat met haar borsten en dronken we ons flesje rustig op. Ze wiegde rustig met haar heup over de mijne en dit miste zijn effect niet. Stilaan kwam er terug wat leven in de zaak en begon er bloed door men paal te stromen. Ze begon overtuigender haar kutje over men half harde paal te schuren en vroeg of ik de rest van haar pint wou leeg drinken, het was nog halfvol. Ik bevestigde met een knik waarop ze even rechter kwam zitten en het zachtjes tussen haar borsten leeg goot. Ik moest snel zijn en duwde men mond tussen haar borsten die ik tegen elkaar duwde om het bier beter te kunnen opvangen. Ik had blijkbaar een goede reactiesnelheid, ik liet niet veel lopen. Nu ik daar toch was maakte ik van de gelegenheid gebruik om haar borsten te masseren en haar tepels om de beurt tussen men lippen te nemen om er wat aan te sabbelen. Ze zag dat men flesje ook nog halfvol was en nam het uit men hand. Ik zette me klaar en dronk op de zelfde manier de rest van mijn flesje op. Als ik al het bier van tussen haar borsten had gelikt liet ze zich terug zakken en begon terug met haar nat kutje over men ondertussen beenharde paal te schuren. Ze had maar een paar heupbewegingen nodig om hem in haar grotje te laten glijden. Ik voelde meteen hoe graag ze me in haar wou voelen, men paal schoof vlotjes op en neer in haar geil kutje. Ik nam haar bij haar heup en ze zette haar voeten steviger op de grond zodat ze beter op en neer kon wippen. Haar gekreun dat beetje bij beetje luider werd, naarmate hoe sneller ze op en neer ging was heerlijk om te horen. Zo bleef ze me nog een paar minuten neuken tot ik haar tegenhield en dicht bij me trok. Ik naam haar beet onder haar billen en stond recht. Ze liet een klein gilletje omdat men paal door de zwaartekracht nu helemaal in haar grotje verdween. Ik stapte naar de muur en duwde haar er tegen aan voor wat extra steun. Nu was het mijn beurt om men paal lekker snel en in en uit haar kutje te laten glijden. Ik duwde probeerde het tempo zo hoog mogelijk te houden zodat men paal een soppend geluid maakte in haar natte poes, ze kreunde het uit van genot. Doordat ze me eerder al heerlijk heeft klaar gepijpt duurt het nu wat langer eer ik aan men hoogte maar veel langer toch niet, en haar haar gekreun en gezichtsexpressie merk ik dat ze ook niet veel meer nodig heeft om aan haar hoogtepunt te komen. Net wanneer ik het moeilijk begin te krijgen om het hevige tempo aan te houden slaakte ze een luide geile kreun en voel ik haar lippen samentrekken. Dat was dan voor mij gelukkig ook de druppel en schoot men tweede, kleinere lading in haar grotje leeg. Met men laatste krachten hield ik haar vast en stapte ik terug naar de stoel om terug te gaan zitten. Ze blijft nog even zitten en leunt tegen me aan om op adem te komen van de heerlijke beurt. Wanneer men paal terug wat begint te krimp schuift ze nog even van men schoot af hem terug proper te lekken. Eens schoon staat ze recht en gaat nog iets halen om te drinken. Als snel is terug en geeft ze me mijn drinken, deze keer cola omdat ik nog moet rijden, en ze zich terug met haar benen langs me op men schoot. Ze wou nog wat nagenieten, want ze verlangde wel om me eens in haar te voelen maar ze had niet verwacht dat het zo hevig ging zijn. En ze wou mij bedanken door me te verwennen waardoor ze niet had verwacht dat ze zelf ging klaarkomen. Daarop vroeg ze of ik morgen terug kwam om de rest nog te doen en wat ze moest aandoen, want ze wou me best wel nog eens bedanken. Een korte salopette zonder iets onder leek me wel iets. Dat zag ze wel zitten op één voorwaarden, dat ik ook in commando stijl kwam, zodat ze zonder veel moeite men paal tevoorschijn kon halen. Dat beloofde dus…

De volgende dag belde ik, met alles los in de werkbroek en een T-shirt en enorm veel opwinding aan. Wanneer ze open deed was ik wel een beetje teleurgesteld. Ze had inderdaad een korte salopette aangedaan maar met een T-shirt onderaan. Haar vader had het geweldige idee om vandaag mee te komen helpen. Dus van uitdagende en opwindende spelletjes ging er dus geen sprake zijn. De opwinding in men broek zakte al snel omlaag. Maar ze wist me wel te zeggen dat die salopette en T-shirt het enige is dat ze droeg. Een lekker geile gedachte, maar wat was ik er mee als haar vader daar rondliep? Elk moment dat het onopvallend kon liet ze haar handen langs me passeren en liefst van al kneep ze eens in men kont of voelde ze aan men kruis. Ik kon dan natuurlijk ook geen moment onbenut laten om haar lekker lijf eens aan te raken en in haar kontje te knijpen. Helaas was het net iets te opvallend als ik haar borsten wou betasten en ik wou echt niet het risico lopen dat haar vader het zag, dus die 2 mooie ronde borsten heb ik niet veel kunnen voelen die dag. Ook elk oogcontact knipoogde ze ondeugend en ik zag zo de opwinding in haar blik. Als haar vader naar het toilet ging kwam ze toch nog eens aan men kruis voelen en fluisterde ze in men oren dat ze men paal nu zo graag in haar nat grotje zou willen voelen. Ik werd op den duur bijna zo gek van dat het niet veel meer nodig had om haar de kleren van het haar lijf te scheuren om haar dan stevig tegen de muur te plakken en te neuken. Ik had het heel moeilijk om me in te houden maar het lukte net. Wanneer ik alles gedaan wat ik kon doen en het meeste zo goed als opgeruimd was kwamen eindelijk de verlossende woorden…haar vader vond het genoeg geweest, de overschot mochten we zelf opruimen en hij ging naar huis.

Chloé liet hem buiten en wanneer ze boven kwam had ze al geen T-shirt meer aan en mijn broek lag al op de grond. Men paal keek fier naar boven, want eindelijk, na een hele dag afzien mocht hij vrij ademen. Ze liet haar salopette vallen stapte er ineens ook uit terwijl ze naar mij kwam gewandeld. Dadelijk plakte we tegen elkaar en sleurde we van opwinding bijna elkaars tong uit elkaars mond. Ik masseerde die lekkere borsten met een hand terwijl men andere hand haar kontje bewerkte. Ze liet zich door haar knieën zakken zoog men paal hongerig naar binnen. Met lange halen pijpte alsof haar leven er van af hing. Maar long kon ze het niet volhouden en ze stond terug recht, ze nam me mee naar een muur en nam een stoel mee, ze zette de stoel naast zich op een meter van de muur. Ze zette een voet op de stoel en boog voorover met haar handen tegen de muur. Mijn opdracht was duidelijk! Ik zette men eikel aan de ingang van haar grotje maar moest hem bijna niet naar binnen duwen. Het leek me dat ik naar binnen werd gezogen, zo nat stond haar kutje. Ik duwde hem direct helemaal naar binnen en begon haar stevig te neuken. Men heup kletste tegen haar billen terwijl ze het uit kreunde van opluchting en genot. Hoe langer ik haar neukte hoe meer men paal een soppend geluid maakte in haar kutje. Ze genoot zo hevig dat je ons door heel het huis kon horen, vooral haar dan. Het opgeilen van eerder op de dag zorgde ervoor dat het genot nu enorm intens was, maar ook heel kort, ik voelde na een paar minuten men zaad al omhoog borrelen en een paar tellen later schoot men zaad diep haar grotje in. Dat was voor haar ook de druppel en met een paar korte kleine kreuntjes volgde er een hele hevige en bereikte ze haar hoogtepunt. Ik bleef nog rustig op neer gaan maar zette me dan al snel op die stoel waarna zij op men schoot kon ploffen. Zo kort en zo heftig hadden we het geen van beide al gedaan. We hadden daarom wel even tijd nodig om terug op de aarde te dalen om dan verder op te ruimen en afscheid te nemen.

Wanneer ik een tijdje later huiswaarts reed voelde men benen nog slap van wat er net was gebeurd. Maar bedacht me ook, als ik zo verder doe ga ik in bijberoep niet veel geld verdienen, maar het zal wel heel plezant zijn…

Lycan

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1657

VOOR WAT HOORT WAT

LycanGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 29, 2016 10:38:06

VOOR WAT HOORT WAT

Zoals in een eerder verhaal al eens vermeld, is het als ondersteunende diensten onze taak om onze verkopers bij te staan in het zo gelukkig mogelijk maken van onze klanten en een zo goed mogelijk service te geven. Zoals in de meeste bedrijven die verkopers op de baan hebben, lopen er daar wel een aantal knappe exemplaren rond. Zo ook Alicia. Ze is niet groot, maar je kan heel goed zien dat ze regelmatig sport, met andere woorden slank, strak kontje en haar benen mogen er ook zeker wezen. Ze heeft zwart haar en je ziet ook wel dat ze Indische roots heeft. Normaal is dat zo mijn smaak niet maar zij is best wel een knappe verschijning. Maar helaas weet ze het zelf goed genoeg waardoor ze een bepaalde arrogantie over haar heeft. Iedereen moet voor haar springen als ze iets vraagt en dat is iets waar ik een probleem mee heb. Met als gevolg dat we professioneel niet echt op dezelfde golflengte zitten en persoonlijk al helemaal niet overeen komen. Maar desondanks dat kan ik het toch niet laten van om te kijken als ze weer een kort rokje of strakke broek aan heeft.

Het is enorm druk en al een paar avonden moet ik overwerken, zo zijn Alicia en ik al een paar dagen de laatste op kantoor. Ze zit aan de andere kant van een grote open office en ik zie ze al van ver afkomen. Vandaag draagt ze een zwart rokje, redelijk strak wat haar afgetraind kontje benadrukt, een rode blouse met knoopjes, een witte blazer en zwarte botjes. Ze komt naast me staan, met haar en met die strakke billen leunt ze op m’n bureau. Ik weet al op voorhand dat ze iets dringend zal nodig hebben wat ze ook eerder al eens had kunnen vragen. En jawel, ik heb gelijk, ze vraagt me van snel een aantal zaken voor een klant van haar nu direct in orde te brengen want ze zijn niet tevreden en dreigen naar de concurrentie te stappen.

In mijn ogen was dit spijtig voor haar, maar ik heb nog heel wat andere zaken voor andere klanten te doen, en die zaken waren wel op tijd aangevraagd. Waarschijnlijk zal ik het morgen of overmorgen bekijken. Maar nu kan het echt niet wachten. Toch probeert ze me te overtuigen. Ik merk wel op dat ze een heel stuk minder arrogant is en het veel vriendelijker dan gewoonlijk vraagt, het is dus echt dringend! Ze begrijpt zelfs m’n standpunt en wil er gerust iets tegenover stellen. Ik bekijk haar met een vragende blik, want ik kan me niet veel voorstellen wat ze me kan bieden om me over de streep te trekken. Ze zet zich wat verder op m’n bureau, doet haar blazer een beetje verder open en maakt een paar knopjes van haar blouse los zodat een stukje van haar bh zichtbaar wordt. Ik merk snel op dat een zwart rode bh is met kant afgewerkt. Ze kijkt me in de ogen en zegt.

“Ik weet dat we niet echt de beste vrienden zijn en zullen worden, maar ik weet ook wel dat je me regelmatig nakijkt als ik voorbij loop. Bedenk daarnaast dat ik een paar dagen botergeil rondloop en best graag pijp. Dus als jij voor mij moeite doet kan ik ook wel een effort doen.” Haar voorstel moest even tot me doordringen en voor ik iets kon zeggen stond ze terug recht.

“Denk er maar eens over na, als ik de nodige gegevens binnen een half uur in m’n mailbox zie verschijnen kom ik wel terug.” En ze stapt terug naar haar bureau.

Terwijl ik nog aantal andere kleine zaken afwerk beginnen zowel m’n brein als m’n hormonen te werken. Ze sexy en lekker, moest ik ze niet op die manier kennen had ze het geen twee keer moeten zeggen. Maar het feit dat ik ze wel op die manier ken maakt het misschien wel hypocriet. Het is alsof een engeltje en een duiveltje in m’n hoofd tegen elkaar aan het discussiëren zijn om er wel of niet op in te gaan. En dan is er nog de vraag of ze zich echt aan haar woord houd. Maar ik ben ook maar een gezonde man die wel een lekkere pijpbeurt kan gebruiken, dus het duiveltje wint. Ik doe wat ze gevraagd heeft en antwoord haar mail, net binnen het half uur. Ik krijg een mailtje terug met “bedankt, ik stuur het door naar de klant, tot zo dadelijk….”

Men broek begint stilaan te spannen, benieuwd of ze zich inderdaad aan haar woord zal houden. Een paar minuten later komt ze terug mijn richting uit. Zonder blazer en ondertussen is ze de knopen van haar blouse aan het losmaken. Ik draai m’n bureau stoel naar haar en zonder iets te zeggen zet ze zich op haar knieën voor mij. Ze gespt m’n riem los, trekt de knopen open en trekt m’n jeans met boxershort naar beneden. m’n paal springt op naar de stilaan broodnodige vrijheid? Ze kijkt met haar geile ogen naar me als ze haar tong uitsteekt en m’n paal langs de zijkant begint te lekken als een lolly, om dan haar lippen op m’n eikel te zetten en hem in haar lekker pijpmondje te laten glijden. Ondertussen speelt ze met haar rechterhand wat met m’n testikels en met haar linkerhand streelt en masseert ze haar borsten. Met lange halen gaan haar lippen zuigend op en neer, en telkens schuift m’n paal iets dieper in haar mondje. Tot ze even moet kokhalzen maar dan is hij bijna helemaal verdwenen. Even moest hij eruit zodat ze kon slikken om dan vol lust m’n beenharde paal verder af te likken. Wanneer hij terug tussen haar lippen verdween en ze er lekker aan begon te zuigen voelde ik dat het niet lang meer ging duren. Met lange halen ging haar hoofd op en neer. Ik laat haar weten dat ik bijna ga klaarkomen waarop ze hem uit haar mond haalt en begint ze me af te trekken. Zou houd wel haar mond open voor m’n eikel. Ik voel m’n zaad vanuit m’n testikels naar m’n eikel stromen en spuit m’n eerste kwak deels over haar gezicht, deels in haar mond. De daarop volgende kwakjes landen mooi op haar tong. Met een vinger veegde ze m’n zaad van haar gezicht en dan lekte ze het van haar vinger af en slikt ze alles door. Met haar tong lekt ze alles wat nog op haar lippen hing af en vervolgens slikt ze alles door. En dit alles zonder oogcontact met me te verliezen. Het was zo’n geil zicht dat m’n paal niet direct van plan was om te verslappen. Ze stond op en deed haar blouse terug dicht.

“Wat mij betreft hebben we hier een goede verstandhouding gevonden, niet?.” Door m’n orgasme begon er terug bloed door m’n hersenen te lopen en bedacht ik me dat ze enkel met wat te pijpen ze er niet vanaf ging komen.

“Het is een goed begin, maar m’n prijs om me om te kopen kan wel verschillen, veel hangt af van wat je vraagt.”

“Klinkt logisch, door die lekkere pik van jou wil ik ook wel eens geneukt worden dus dat is ook geen probleem” knipoogde ze. Ze draaide zich om en ging terug naar haar plaats.

De dagen/week nadien deden we alsof er niets gebeurt was, onze relatie was nog net dezelfde. Tot ik twee weken later een mailtje kreeg.

“Blijf je langer straks? Ik heb weer iets nodig, laat maar weten of ik m’n slipje al moet uit doen of niet… xxx.”

Men antwoord was kort en bondig. “Stuur maar door.” Ik deed vervolgens het nodige en dan was het wachten op dat de laatste voor ons weg was. Wanneer de laatste voor ons aan het opkramen was zag ik ze rechtstaan en naar het toilet gaan. Als ze buiten kwam was de laatste in inderdaad weg en liet ze me haar slipje van ver zien. Ze stak het in haar handtas en kwam naar me toe. Deze keer droeg ze een little black dress met zwarte pumps. Bedoeld voor haar klantenbezoek dus niet té kort en geen uitgesproken decolleté.

Ik draai m’n stoel terug naar haar en zij komt zijdelings op m’n schoot zitten (omwille van de armleuningen van m’n bureaustoel) en zet haar lippen op de mijne en haar tong draait ze vervolgens vlotjes rond de mijne. Ze streelt over m’n kruis om te voelen hoe het daar is gesteld. m’n paal is al vrij hard, want sinds ik ze naar het toilet heb zien gaan is die alleen maar gegroeid. Ik was met de ene hand haar rug aan het strelen en met de andere hand haar buik en borsten. Maar nu ze aan m’n kruis is komen voelen en begonnen is met m’n riem en knopen los te maken glijd m’n hand naar beneden en ga ik even voelen of ze werkelijk haar slipje uit had. Ik leg m’n hand op haar knie en schuif dan over de binnenkant van haar dijbeen verder onder haar kleedje. Heel ver hoef ik niet te schuiven om aan haar kaalgeschoren poesje te komen. Ze spreidt lichtjes haar benen zodat ik met een vinger tussen haar schaamlippen kan schuiven. Daar is het al behoorlijk nat. Ze stopt even met kussen en fluistert in m’n oor dat ze al heel de dag nat is, vol verlangen om m’n knots naar binnen te voelen schuiven.

Ondertussen is m’n paal ook bevrijd en trekt ze hem zachtjes af. Nu ze toch iets in m’n oor aan het fluisteren was begint ze aan m’n oorlel te sabbelen en lekt ze in m’n nek. m’n vingers zitten ondertussen ook niet stil natuurlijk. Die ene vinger tussen haar schaamlippen wordt bijgestaan door en een tweede en samen glijden ze in haar grotje. Ik hoor een zachte kreun in m’n oor. Met m’n andere hand rits ik de rits van haar kleed naar beneden zodat ze het bovenste deel kan laten zakken. Hier helpt ze zelf mee om het zo rap mogelijk uit de weg te hebben.

Wanneer haar bovenlichaam vrij is, kan ik vlot haar BH met één hand losklikken en op de grond gooien. Ze is niet voorzien van een geweldige boezem maar je zal me niet horen klagen, ze zijn zeker groot genoeg. Ik haal m’n rechterhand van onder haar kleedje om haar borst te kunnen masseren terwijl ik de andere borst met m’n lippen en tong verwen. Ze laat me even op haar tepel sabbelen en zuigen maar dan heeft ze er genoeg van en duwt me recht. Het is me natuurlijk duidelijk waarom, maar hoe ze nu zijwaarts op m’n schoot zit, is niet echt het meest aangename standje. Ik laat ze eerst nog m’n T-shirt uit doen en dan grijp ik ze vast onder haar rug en benen, sta recht en zet ze op m’n bureau.

Ze draait zich naar mij en opent haar benen. Ik zet m’n paal voor haar grotje en duw hem naar binnen. Beide slaken we een kreuntje van opluchting en genot. Eerst had ze haar benen rond mijn heupen geslagen maar al snel stak ze die de lucht in over m’n schouders. Ik was rustig begonnen met m’n paal in en uit haar kutje te laten glijden maar grommend van verlangen en geilheid vroeg ze om haar sneller en dieper te neuken. Zoiets moest ze geen twee keer vragen en ik begon harder en sneller te pompen. m’n heup kletste tegen haar billen, haar borsten wipte over en weer.

“Dat is het, zo blijven gaan” kreunde ze, ook dat was voor mij een teken om het tempo op te drijven en m’n paal zo diep mogelijk bij haar naar binnen te stoten. Dat tempo kon ik helaas niet lang meer volhouden. Ik voelde m’n hoogtepunt opkomen en schoot m’n lading zaad in haar grotje. Ik bleef nog even stoten tot ik uitgeschoten was en gelukkig was dat voor haar voldoende. Net wanneer ik bijna uitgeschoten was krompen haar lippen samen en slaakte ze een kreun van genot. Ik bleef nog even zo staan en leunde op m’n bureau om even uit te hijgen. Ook zij moest even op adem komen. Ik liet me dan in m’n bureaustoel ploffen. Ze kroop van m’n bureau af en hurkte nog even voor me. Ze nam m’n half slappe penis bij de hand en likte hem schoon.

“Hm…, je sperma proeft nog beter met mijn vocht erbij.”

Damn wat een geile meid denk ik bij mezelf. We trekken onze kleren terug aan en praten ondertussen verder. Blijkbaar heeft ze wel al eens met iemand anders van de firma seks gehad maar dit was de eerste keer in de open office ruimte en dat maakt het toch net wat geiler. Nu is er nog een plaats die bovenaan haar lijstje staat en die wil ze de volgende keer wel afchecken, het bureau van de hoogste manager. Het is altijd los dus waarom niet was haar argument. Niet dat ik veel argumenten nodig had om nog eens met haar van bil te gaan.

Ze had me de komende dagen/weken niet direct meer nodig, maar in die tijd had ze een grote klant gescoord en die grote klant bracht een belangrijke implementatie met zich mee. Deze keer heeft ze alles op tijd doorgestuurd en het was een groot project dus er was niet echt een reden waarom ze mij zou bedanken om haar vragen prioritair te behandelen. Maar toch kreeg ik de dag waarop de implementatie gepland was een mail dat ze wel zin had om te blijven als alles goed verliep. Maar ik antwoorde dat ik niet de enige was die bij de implementatie betrokken was, dus het zou niet eerlijk zijn moest zij mij alleen bedanken. Ze antwoorde dat m’n collega dan ook maar langer moest blijven. Maar aan haar antwoord kon ik niet opmaken dat ze wist dat ik het meende, en dat zij het dan ook meende. Maar één manier om daar achter te komen natuurlijk, al zou me dat wel een wip in het kantoor van de baas kunnen kosten. Maar aangezien ze zonder aanleiding, enkel om voorrang te krijgen mij verwend, waarom zou ze het dan niet doen. m’n collega Tom had een lange tijd eerder al laten vallen dat ze haar enorm aantrekkelijk vind en om het met zijn woorden te zeggen dat ‘ze het geen twee keer moet vragen, tenzij ik het den eerste keer niet heb gehoord’. Dus ik had hem ingelicht over wat er gebeurd is en dat ik hem wel een plezier wou doen door ervoor te zorgen dat we ze samen nog eens mochten nemen. Ik zie ze in de loop van de dag af en toe rondlopen en ze draagt terug haar strakke zwarte rok maar dan met een wit hemd en zwarte pumps en zwarte kousen. Wanneer ze langs onze kant komt om te horen of alles ok is kijkt ze me met geile blik aan lekt ze sensueel over haar lippen, net op een moment dat niemand het ziet. En wanneer ze vertrekt let ze terug op dat iedereen op hun scherm kijkt om dan tijdens het voorbijlopen even haar rok op te heffen zodat ik juist aan de split van haar rok de rand van haar stockings kan zien. Vanaf dat moment blijft er toch meer bloed dan gewoonlijk in m’n paal circuleren. Gelukkig niet te veel bloed zodat ik nog kan denken. Ze had niet door dat m’n collega toch goed oplette en meekeek naar wat ze deed.

Wanneer het project geïmplementeerd is krijg ik nog een bevestiging dat ze niet alleen blij is dat het goed is verlopen maar dat ze niet voor niets al de hele dag geil rond loopt en dat ze uitkijkt naar het moment dat m’n pik in haar kutje schuift. Ze zegt niets over m’n collega dus ik vermoed dat ze niet besefte dat ik het meende, ik ben eens curieus naar haar reactie. Op het einde van de dag schieten we nog met 3 over en stuurt ze me terug een mail.

“Vertrekt je collega normaal niet vroeger?” Dat lijkt me het ideale moment om met hem naar haar te gaan. Ik zette me tegen haar bureau en vroeg haar of ze vergeten was dat we met twee het werk hadden gedaan. Ze werd rood en realiseerde dat ik het dus meende. Ze twijfelt even maar haar ogen veranderde van geschrokken terug naar botergeil en ondeugend.

“Dus in dat kantoor door twee mannen genomen worden, waarom niet.” Het is een vrij groot kantoor met een bureau, kleine vergadertafel met vier stoelen en een tweepersoons sofa. Ik was snel m’n laptop gaan halen om ook wat muziek op te zetten. We hadden onze alle drie die avond vrijgehouden dus we hebben alle tijd van de wereld. Het alarm moeten we namelijk ook zelf activeren. Ik heb ondertussen m’n laptop er ook bijgehaald om wat muziek op te zetten, nu we toch tijd hebben mag ze gerust voor ons wel een strip-actje doen. We zetten de muziek op en ze laat ons tegenover elkaar zitten met wat ruimte tussen. Ze begint met gewoon sensueel te dansen en haar eigen lichaam te strelen. Laat ons elk evenveel genieten van haar decolleté en geile snoet, en van haar lekker kontje. Af en toe komt ze er ook iets dichter mee draaien zodat we er eens over kunnen strelen of in knijpen.

Sensueel begint ze haar blouse uit te doen. Als deze ergens ten velde ligt geilt ze ons verder op door met haar kont op en neer te draaien terwijl ze de rits van haar rok losmaakt. Als die tegen de grond valt stampt ze die weg. Ze draagt licht paarse lingerie, een kante bh met een string die perfect tussen haar billen past. Ze komt vervolgens eerst achterwaarts op m’n schoot zitten om me een lapdance te geven. Ik kan natuurlijk niet van dat lekker lijf afblijven. Ik streel haar dijen, billen en buik in hoeverre ik kan. Dan draait ze zich om laat de eer aan mij om haar bh met één hand los te maken. Zo blijft ze nog even op m’n schoot dansen, zodat ik de kans krijg om ook haar borsten te masseren.

Ze geniet enorm van de aandacht die ze nu krijgt van twee mannen. Met geile ogen blijven we haar aankijken, het kwijl komt juist niet uit onze mond gelopen. Mij heeft ze helemaal zot gekregen met haar sensuele dans, m’n broek spant al enorm. Tijd voor de volgende. Ze stapt op de maat naar de andere stoel geeft hem dezelfde behandeling. Alleen kan hij haar bh niet meer uit doen natuurlijk. Hij mag haar string naar beneden schuiven. Wanneer hij ook helemaal opgegeild is en ook zijn broek spant danst ze nog even tussen ons twee en ze zorgt ervoor dat we goed gezien hebben hoe haar kutje glimt van het vocht. Op het einde van het 3de liedje (dit alles kon onmogelijk op 1 nummer natuurlijk) laat ze zich op haar knieën zakken en doet teken dat we bij haar moeten komen.

Ze maakt onze broeken los en laat deze samen met onze boxershorten op de grond zakken. We stampen onze schoenen uit en stappen uit onze broeken. Nu staan daar twee beenharde palen voor haar neus te blinken, beide alleen voor haar. Ze neemt m’n paal tussen haar lippen en begint me gulzig te pijpen. Met lange halen gaat ze op en neer. Telkens wat dieper tot de grens die ze een paar weken eerder al had ontdekt. Ondertussen is ze Tom aan het aftrekken. Wanneer ze aan het diepste punt is gekomen laat ze mijn paal gaan en pijpt ze Tom z’n pik. Zo wisselt ze een aantal keer af en zuigt ze alsof ze beide balzakken wil leeg pompen. Omdat ze lustig en hongerig aan het zuigen was voel ik m’n eerste orgasme al komen. Maar dit lijkt me nog wat vroeg en waarschijnlijk zal Tom niet veel later volgen en haar gezichtje vol spuiten lijkt me eerder iets voor af te sluiten. Dus we laten haar in de zetel zitten met haar benen open.

Tom gaat naast haar zitten zodat ze terug haar mondje kan vullen met z’n paal en ik zet me op m’n knieën voor haar zodat ik eindelijk eens van haar natte poes kan proeven. Met m’n tong glij ik over haar schaamlippen om dan ertussen te glijden. Op en neer om tot bij haar klitje te geraken. Ik begin haar klitje zachtjes te likken om er dan wat op te sabbelen en sneller te likken. Ondanks haar volle mond horen we ze toch nog kreunen. Ondertussen glijden ook twee vingers in haar grotje die ik direct vrij snel erin en eruit laat glijden. Zo blijf ik haar nog even beffen tot ze Tom z’n paal uit haar mond trekt en bijna smekend vraagt haar te neuken.

Van mij mag Tom eerst z’n gang gaan en zet me in de zetel. Alicia zet zich nu op haar knieën voor me en vult haar mondje weer, maar dan nu met mijn paal. Tom zet zich achter Alicia en zet z’n eikel voor haar kutje. Hij streelt z’n eikel een paar keer op en neer over haar schaamlippen om hem vervolgens diep in haar grotje te duwen. Lekker blijft ze zuigen en lekken aan m’n pik terwijl Tom aan een stevig tempo z’n paal in haar grotje aan het stoten is. Ondanks haar volle mond horen we kreuntjes van genot. Ze geniet nu te hard van de paal die ze hevig in en uit haar kutje voelt glijden dat ze niet veel aandacht kan geven aan het afzuigen van de mijne zodat ze al zuigend haar lippen op en neer laat bewegen op het tempo dat Tom aan het stoten is.

Even schuift ze m’n paal uit haar mond en vraagt al hijgend aan Tom om iets te laten weten wanneer hij klaar gaat komen. Ze wil al ons zaad opzuigen zodat ze er achteraf geen last meer van heeft, een praktische oplossing die tegelijk nog geil is ook. Niet veel later is het dan ook zover en laat Tom met een kreun weten dat ze zich moet omdraaien. Dat doet ze dan ook en ze legt zich voor hem neer. Met één hand begint ze zijn pik af te trekken terwijl ze haar mond voor z’n eikel open houd. Dan schiet hij z’n lading in haar mond in haar keel. Als een echte porno -ster/-slet mist ze geen druppel en slikt ze het door.

Ik laat haar geen pauze, nu is het mijn beurt. Ik laat ze rechtstaan en vraag ze om op het bureau te gaan liggen. Met haar kontje ligt ze op de rand en ze steekt haar benen in de lucht. Ik zet m’n eikel tegen haar schaamlippen en duw hem naar binnen. Toen ze door Tom werd geneukt zat ze bijna aan haar hoogtepunt wat een beetje was weggezakt door de korte onderbreking maar die nieuwe paal die in en uit haar kutje stoot brengt haar in no time terug op de hoogte waar ze gestopt was. Ik voel haar lippen samentrekken en met een luide kreun bereikt ze haar hoogtepunt. Ik heb nog even en blijf haar verder neuken. Het extra vocht van haar orgasme zorgt nu voor een geil soppend geluid telkens ik in haar grotje stoot. Het bureau is voor mij een ideale hoogte om stevig te kunnen stoten wat ze zo te horen best kan appreciëren.

Tom had zich even in de zetel gezet om z’n wapen wat te laten afkoelen, maar ondertussen is hij weer klaar voor de strijd en is hij naast het bureau komen staan. Hij legt z’n slappe lul tegen Alicia haar lippen. Ze neemt hem in haar mond en probeert hem terug recht te zuigen. Door mijn stevige stoten was dat niet vanzelfsprekend maar ze doet wel haar uiterste best om hem weer beenhard en klaar voor de strijd te krijgen. Ze heeft er blijkbaar nog niet genoeg van. Veel tijd krijgt ze er niet voor want ik voel dat m’n zaad zich een weg naar buiten begint te zoeken. Ik vraag Tom om even opzij te gaan en ze hield haar mond al open. Ik zet m’n paal op haar onderlip en schiet m’n lading in haar mond. Ook nu slikt ze alles lekker door.

Tom had ondertussen mijn plaats ingenomen, z’n pik was terug hard genoeg en duwde hem in één keer diep in haar grotje terwijl ze nog m’n laatste kwakjes aan het doorslikken was. Ze had het niet echt verwacht en kreunde even door de verassing waardoor ze zich even verslikte in m’n zaad. We lieten haar geen tijd om te bekomen. Eens ze al m’n zaad door had geslikt zette ik me even op de bureau stoel om m’n paal wat te laten bekomen. Tom was ze ondertussen rustig verder aan het neuken op het bureau, soppend glijd z’n pik in en uit haar kutje. Ze kijkt me aan en ik zie in haar ogen dat ze volop van de twee palen aan het genieten is. Blijkbaar stond die bedenking op m’n gezicht te lezen, want ze vulde zelf, tussen de kreuntjes door, aan dat ze nog nooit zoveel mannelijke aandacht had gehad en ze er met volle teugen van geniet.

Het geile zicht zorgt ervoor dat m’n geweer snel weer klaar is voor de strijd. Ik voel er terug leven in komen en bied me terug aan Alicia haar lippen aan. Even enthousiast als toen we aan de neukpartij begonnen neemt ze m’n paal terug in haar mond en zuigt ze er terug vol lust aan om hem terug helemaal stijf te krijgen. Veel moest ze daar niet meer voor doen, maar nu heeft ze twee stijve palen voor één kutje. Tom maakte de opmerking dat er nog een gaatje is dat we nog niet gebruikt hadden en we keken haar vragend aan. Ze twijfelde even maar ze was té geil om daar verder over na te denken en ze knikte. Tom liet haar los en zette zich in de zetel.

Alica kroop van het bureau zette zich over Tom. Z’n paal schoof ogenblikkelijk bij haar opnieuw naar binnen. Ik liet haar even Tom berijden en nam dan plaats achter Alicia. Ik liet m’n knieën op de zetel rusten en plaatste m’n eikel voor haar kontje. Ze nam zelf haar billen vast en spreidde ze zodat haar kontgaatje wat meer open kwam te staan. “Doe maar” kreunde ze en ik duwde m’n eikel naar binnen. Ik merkte dat ze het nog niet veel in haar kontje was genomen dus nam even de tijd dat ze er aan kon wennen. Ik stootte zacht en beetje bij beetje schoof m’n pik dieper en dieper naar binnen. Vanaf dat m’n paal al redelijk diep in haar kontje kon glijden ontspande ze en begon ze er van te genieten. Ze begon terug te hijgen en te kreunen. Voor Tom was dat ook het teken om haar verder in haar kutje te neuken.

Tom en ik namen hetzelfde tempo aan waardoor onze palen gelijk in en uit haar beide gaatjes schoven. Ze begon nog harder te kreunen dan ervoor, de sandwich leek haar naar hogere sferen te brengen. Zo bleven we nog even stoten tot ze met een luide schreeuw een tweede hoogtepunt bereikte. Haar strak kontje en samentrekkende lippen zorgde ervoor dat we ook niet ver meer waren van ons hoogtepunt. Ik trok m’n paal terug en Alicia schoof van Tom af en ging op haar knieën op de grond zitten. We stonden beide voor haar en namen onze paal ter hand, ze opende haar mond en sloot haar ogen. Een paar tellen laten schoten we onze kwakjes over haar gezicht, in haar mond en op haar tong die ze had uitgestoken. Nu ziet ze er helemaal uit als een porno actrice, een gezicht en mond vol zaad.

Eens ons hoogtepunt door was schoof ze met een vinger over haar gezicht om het meeste sperma dat er op was geschoten op te vangen en lekte ze die vinger af. Als het meeste er af was nam ze onze pikken onder handen en likte ze die helemaal schoon. Geen druppel zaad liet ze verloren gaan. Vermoeid kroop ze met haar laatste krachten in de zetel, tijdens de neukpartij bleef ze energie hebben door de hormonen maar nu die minder werken slaat de vermoeidheid toe. Tom zette zich naast haar en ik haalde wat te drinken uit de automaat. Helaas kon ik haar enkel maar frisdrank of water aanbieden, na zo’n geile avond had ze zeker wat meer verdiend. We puften nog even uit in de zetel om ons dan terug aan te kleden en dan eindelijk naar huis te rijden.

Lycan

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1616

DINNER IS SERVED

LycanGeplaatst door My 4Fingers di, april 19, 2016 10:38:54

DINNER IS SERVED

(vervolg op Dubble date en Suger babe)

Hoewel onze relatie vooral vriendschappelijk is met lichamelijke (voor mij) en materiele (voor haar) voordelen, had Stephanie voorgesteld om het eens op haar kot gezellig te maken ter ere van mijn verjaardag. Ze ging voor mij koken en het dessert kon ik al raden. Aangezien ze die moeite voor mij doet vond ik het niet meer dan normaal om er toch deftig voor te komen. Men kostuum uit de kast gehaald, alleen men das heb ik thuis gelaten, dat is misschien wel wat overkill.

Ik bel aan en krijg even niets gezegd. Ze had blijkbaar moeite gedaan om er beter uit te zien dan anders. Ze had de jurk aan die ik voor haar had gekocht, en ik wist dat ze er goed mee stond, maar zo knap had ik niet verwacht. Ze heeft zich perfect opgemaakt (niet te veel schmink) en haar haar is heel mooi opgestoken met nog een dunne sliert haar die langs haar gezicht loopt. Ze heeft ook huidkleurige kousen aan die een lichte glans aan haar prachtige benen gaf met daaronder dan passende pumps. Ze liet me binnen en plantte direct haar lippen op de mijne om mijn tong ook direct aan het werk te zetten. Zonder met kussen te stoppen hielp ze men jas uit te doen en gooide die met succes aan de kapstok.

Wanneer we stoppen met kussen vraag ik “geoefend?”

“Ik heb inderdaad geoefend, maar niet daarvoor. Ik vertel je straks wel waarvoor wel” antwoord ze. Er is voor de rest niemand van de huisgenoten thuis dus de woonkamer en eetkamer hebben we voor ons alleen. De lichten zijn gedimd en er branden veel kaarsen, en er speelt rustige sfeervolle muziek.

“Amai, zo romantisch!” Merk ik op.

“Eerder gezellig” antwoord ze, “Romantisch is voor als je kinderen wil maken of als je wil trouwen of samenwonen”. Dat beloofd dus… Ik zet me in de grote zetel en ze komt al snel naast me zitten met het aperitief en wat hapjes. We praten wat bij maar ondertussen kunnen we het niet laten om af en toe elkaar toch ergens te strelen en af en toe lekkere tong te draaien. Eens zo leuk een om aperitiefhapje door te geven. Hoe leger de glazen worden hoe langer onze kussen duren.

Wanneer onze glazen leeg zijn trekt ze de rok van haar jurk op en ze komt schrijlings op men schoot zitten. Met veel plezier merk ik op dat haar kousen geen volledige panty’s zijn maar hold-ups die halverwege haar dijen stoppen. We draaien onze tongen terug rond elkaar en laten onze handen over elkaars lichaam glijden. Ze wiegt zachtjes met haar heup over men kruis waardoor er al stevig wat beweging in men zaak komt. Maar wanneer ik haar jurk verder omhoog wil trekken om haar billen te kunnen masseren en strelen stopt ze met kussen en stapt ze af.

“Nog even braaf blijven, eerst wat eten zodat je er voor de nacht tegen kan” zegt ze met een knipoog. Ze gaat naar de keuken om te serveren en ik zet mij aan tafel. Ze had vooraf zelf sushi gemaakt zodat ze niet veel meer in de keuken moest doen. Ze zijn overheerlijk en ik merk dat ze echt vers gemaakt zijn. Even praten we terug over andere onderwerpen tot de schotel bijna op is en we stilaan voldoende hebben gegeten verandert ze plots het onderwerp.

Blijkbaar was Tina de dag ervoor bij haar geweest, om mee te gaan winkelen maar niet alleen voor de ingrediënten van de sushi. Ze zijn ook glijmiddel gaan halen en Tina is nog even bij haar gebleven om het te testen en ze moest toegeven, het glijmiddel gaf toch een lekker gevoel met Tina haar dildo. Zowel in haar kutje als haar kontje. Die paar zinnen die ze mij verteld zorgen er op slag voor dat het bloed uit men hoofd werd leeg getrokken en in men paal begon te stromen. Hij was terug slap geworden maar in no time is men broek beginnen te spannen. Ik moest even goed slikken voor ik er maar iets op kon zeggen.

“Je maakt me benieuwd” was het enige wat ik voor even kon zeggen. Met een geile blik en een knipoog begon ze de tafel af te ruimen. Ik hielp haar natuurlijk. Hoe rapper afgeruimd, hoe sneller het dessert! Tijdens het afruimen kunnen we het niet laten van elkaar af en toe te strelen of te kussen als we elkaar kruisen. Zeker wanneer zij de afwasmachine aan het vullen is, kon ik niet van haar lekker kontje afblijven. Eerst eens lekker in knijpen om ze vervolgens te strelen en te masseren. Ze staat recht en doet de afwasmachine dicht, ik stap dichter tegen haar rug en naam haar vast. Men handen glijden over haar buik en strelen haar borsten. Ik zet men lippen in haar hals en begin haar daar zachtjes te kussen om haar daar dan te likken en zachtjes te zuigen. Om het me makkelijker te maken leunt ze haar hoofd naar achter. Hetzelfde doe ik dan ook even met haar oorlel. Ze ademt al zwaarder van opwinding en geilheid. Men rechterhand neemt dan haar borst vast en begint die te masseren en met de andere glij ik over haar buik en streel ik haar poes over haar kleed. Ze spreidt licht haar benen zodat ik er beter aan kan en masseer haar op beide plaatsen intenser. Ondertussen blijven men lippen en men tong haar in haar nek en aan haar oorlel verwennen. Na een aantal minuten draait ze zich om en begint me lekker te kussen.

Haar handen glijden nu over men hemd en broek. Ze begint men hemd los te knopen. Ik heb het iets makkelijker, ik moet alleen maar de rits van haar jurk naar beneden trekken en haar kleed van haar schouders laten vallen. Zoals ik had verwacht heeft ze de lingerie die ik op onze tweede date voor haar heb gekocht aan.

“Vind je het nog altijd even mooi?” vraagt ze.

“Nog altijd even heerlijk” antwoord ik.

Ze trekt men hemd uit, gooit het uit de keuken de eetkamer in en maakt men ceintuur los. Al snel volgen de knopen en de rits van men broek en ze valt op de grond. Ondertussen heb ik men schoenen al uitgestampt. Ze stapt uit haar jurk, ik uit men broek en we duwen ze uit de weg. Ze draait me nog kort even een heerlijke tong terwijl ik haar bij haar billen vastneem. Veel aangenamer zonder die jurk dan met natuurlijk.

Ze duwt me wat naar achter tegen een keukenkast en zakt ze door haar knieën om men boxershort naar beneden te trekken. Bevrijd springt men paal recht. Zonder hem vast te nemen zet ze haar lippen rond men paal en laat ze zich erover zakken. Lustig begint ze er aan te zuigen. Na een paar halen verdwijnt heel men hele penis in haar lekker pijpend mondje. Ondertussen weet ze al goed wat ze met haar lippen en tong moet doen om me lekker te verwennen. Ze wisselt het zuigen af met de zijkant af te likken als een likstok terwijl ondertussen haar vingers met men ballen spelen. Ze zuigt hemels, Ik kan helaas niet lang volhouden, ze pijpt te enthousiast. Ik voel men orgasme opborrelen en laat haar dat ook weten.

“Kom hier met dat lekker zaad van je” zegt ze en ze pijpt lekker met lange halen verder. Ook wanneer ik men lading in haar mond schiet zuigt ze lekker verder tot men laatste kwakje op haar tong valt. Met veel lust en honger naar men zaad neemt ze het binnen en slikt ze het door. Ze staat op en loopt naar de tafel om het met een glas wijn door te spoelen. Ik volg haar en wanneer ze haar glas neerzet grabbel ik haar vast om haar terug passioneel te kussen.

Van haar mond glijden men lippen terug naar haar oor en nek. Ondertussen masseer ik met één hand haar linkerborst en met men andere hand ga ik langs haar rug naar de sluiting van haar bh en maak deze los. Ik laat haar bh vallen en laat men lippen verder zakken. Stilletjes aan zakken ze verder tot ze in haar decolleté zijn beland en dan naar verder gaan naar rechts om haar tepel tussen men lippen te nemen. Zacht begin ik er op te zuigen en te sabbelen. Men andere hand is van haar linkerborst naar haar billen gegaan.

Na een paar minuten sabbelen op die lekkere tepel van haar verhuis ik naar links om de andere tepel te verwennen. Men linkerhand komt dan terug naar haar borst om die ondertussen te masseren en men rechterhand zakt dan naar haar billen. Als de linkse tepel voldoende is verwend kom ik terug recht en neem ik haar beet bij haar lekkere kont en hef ik haar op de tafel en verlos haar van haar slipje. Ze spreidt haar benen en zet haar voeten elk op een leuning van een stoel en ze legt zich neer over de breedte van de tafel. Even speel ik terug met haar borsten en tepels, zowel met men handen als met men lippen. Dan zak ik met men mond terug naar beneden. Onderweg stop ik ook even bij haar navel alvorens ik men reis down under verder zet. Ik laat haar poesje echter wel links liggen en kus en lik verder langs de binnenkant van haar dijbeen. Als ik aan haar knie kom stop ik en begin ik verder aan haar andere knie, terug naar boven.

Nu kan ik haar poes niet meer links laten liggen. Ik verlang er te veel naar en moest ik het nog eens doen denk ik dat Stephanie gewelddadig gaat worden. Ik lik haar over de volle lengte over haar schaamlippen. Zachtjes duw ik men tong dieper tussen haar lippen en proef al snel haar vocht. Dieper en dieper begraaf ik me tussen haar benen om haar geil zo intens mogelijk te proeven. Men tong glijdt op en neer in haar grotje om dan haar klitje te verwennen. Zachtjes lik ik op en neer over haar genotsknopje. Het zwaarder ademen verandert in eerder hijgen van genot. Haar kutje is zo nat dat ik niet veel moeite moet doen om men wijs- en middelvinger naar binnen te duwen. Zachtjes begin ik in haar grotje te soppen.

“Dat kan sneller” kreunt ze.

Zo gezegd, zo gedaan en ik drijf het tempo wat op. Ik probeer met men tong het zelfde tempo aan te houden. Ik kan dat wel even volhouden maar moet toch even vertragen en trek men vingers weg en laat men tong wat lager likken. Langs haar grotje ga ik naar haar kontgaatje. Een stuk rustiger dan bij haar klitje lik nu haar kontje. Ik glij er met men hele tong over zover ik kan en maak er vervolgens rondjes op. Ze geniet van de prikkelingen.

“Doe nu maar die natte vingers”. Ik maak ze nat met wat speeksel en glij ze in haar kontje. Een heerlijke kreun gaat door de eetkamer. Terwijl men vingers in en uit haar kontgaatje glijden, laat ik men tong even rusten om dan verder te gaan met haar klitje. Nu ik haar al even aan het likken ben zuig ik haar klitje ook af en toe tussen men lippen en ik sabbel er zachtjes op. Telkens kreunt ze van genot, en telkens ook iets luider of langer. Haar ademhaling wordt duidelijker hoorbaar door dat ze niet meer hijgt maar kreunt en ik voel haar dijbenen trillen tot ze aan haar hoogtepunt komt.

Met veel smaak lik ik haar geil van tussen haar lippen die nu blinken van haar vocht en mijn speeksel. Ik laat haar even bekomen en schenk onze glazen nog eens vol. Ik heb er dorst van gekregen en ik vermoed zij ook wel. Maar voor haar smaak wegspoelt wil haar er toch ook nog van doen genieten en zet men lippen op de hare en laat haar proeven van haar eigen vocht.

Wanneer het laatste uit de fles is (was niet zo veel meer) neemt ze me bij de hand en ze trekt me mee naar haar kamer boven. Niet dat ze hard moest trekken want ik ging héél gewillig mee. Onderweg naar boven verteld ze dat ze toch had verwacht dat we op zen minst de trap zouden halen voor we de eerste kledingstukken zouden kwijtspelen. Maar we stonden beide blijkbaar iets té geil. Eens boven laat ze me op bed liggen, zet ze zwoele muziek op. De verlichting had ze al aangepast met kleine sfeerlampjes. Op haar nachtkastje staat het glijmiddel samen met de plug die ze naar de sauna had meegebracht en de dildo van Tina.

“Je speelgoed van gisteren staat er nog?” Grapte ik.

“Wie zegt dat het alleen voor gisteren was?” Merkte ze op. Ik vroeg dan of ze beide speelgoedjes terug wou gebruiken en ze bevestigde, enkel de plug, i.p.v. Tina haar dildo had ze liever die van mij. Ze legt zich bij mij en schuift in men armen. Even kussen en strelen we elkaar nog om terug op te warmen na de hoogtepunten van daarnet. Ik streel haar rug en voel nog eens goed aan dat lekker kontje. Het kussen en strelen wordt steeds intenser en passioneler. Ik begin haar borsten te masseren terwijl zij men penis bij de hand pakt en me rustig begint af te trekken. Mijn hand zakt dan ook af naar beneden om te voelen hoe geil ze nog is, en jawel, het is daar nog even nat als daarnet. Ze laat me los en neemt de plug erbij en maakt hem wat nat met wat speeksel. Een geil zicht, haar zo opgewonden aan die plug zien lekken.

Ze geeft hem aan mij en opent haar benen. Ik duw haar benen omhoog en schuif de plug in haar kontje. Ik zit op men knieën voor haar en ze komt wat rechter om men paal terug in haar mond te nemen en me nog even te pijpen tot hij terug op volledige sterkte is. Ik heb het al een heel aantal keer mogen ervaren maar het blijft toch heerlijk hoe ze me met haar lippen en tong verwent. Al snel is hij vol bloed gestroomd maar ik vraag haar toch nog even verder te doen. Even kan ze het nog volhouden maar dan is haar verlangen te groot. Ze legt zich terug op haar rug en ik laat me tussen haar benen zakken. Ik hou men paal even voor haar grotje en streel ermee over haar lippen. Ze is redelijk duidelijk.

“Nee, niet doen, neuk me!” Wanneer men paal in haar kutje schuift geeft ze een kreun van voldoening.

“Oh, oh… ho, lekker” klinkt het. Een paar keer ga ik rustig op en neer maar al snel drijf ik het tempo op. Ze heft haar benen op en klemt ze rond mijn heupen. Ik kan zo dieper gaan en onze heupen maken ook een kletsend geluid. Al snel ben ik haar lekker stevig aan het neuken, en ik merk aan de geluiden die ze maakt dat ze nu niets liever heeft. Even houden we het missionaris standje nog aan tot zij de controle wil overnemen. Ze laat me op men rug liggen en nu komt zij recht op me zitten. Vlot schuift ze haar poes terug over men paal en wiegt er haar poes op en neer. Nog even wil ze me in haar kutje voelen alvorens ze de plug eruit haalt. Soppend schuift men paal er in en eruit. “hm… mm…” kreunt ze, “ik ben er klaar voor.”

Ze kruipt van me af en haalt de plug uit haar kontje. Ze zet deze terug op haar nachtkastje en neemt het glijmiddel. Ze spuit wat in haar hand en smeert het met een trekkende beweging over men paal heen. Zo heb ik hem nog nooit zien blinken. Het glijmiddel geeft me ook nog eens extra tintelend gevoel. Ze kuist haar handen af aan een zakdoek en zet zich terug over mij. Langs men rechterkant zit ze met haar knie op bed en aan de linkerkant heeft ze haar voet plat op bed gezet. Ze neemt men paal vast en brengt hem naar haar kontgaatje.

“Laat me rustig doen” zegt ze met een stem vol opwinding. Zachtjes laat ze zich zakken over men paal. Hij schuift er al een beetje in. Voorzichtig gaat ze terug op en weer neer, telkens schuift hij wat dieper. Ondertussen had ik met beide handen haar borsten vast en ik masseerde ze, maar ik denk niet dat ze dat door heeft. Haar gezichtstrekken veranderen naarmate ze dieper over mij zakt. Ik vermoed dat het in het begin wel niet helemaal puur genot was maar ik merkte dat dit snel veranderde. Wanneer ik diep genoeg in haar zat schoof ze met haar voet waarmee ze op bed steunde naar achter zodat ze terug op haar twee knieën op me zat. Rustig begint ze me terug te berijden en ze geniet er van. Misschien niet zo hard als in haar kutje maar, ik merk toch dat het een ander gevoel geeft. Ze begint sneller op en neer te bewegen, ze raakt het gevoel gewent blijkbaar.

“Oh… ja, lekker” hijgt ze, “dit is het.” Ik begin zacht mee te stoten om te kijken hoe ze reageert en ze knikt bevestigend. Ik begin nu harder te stoten. Door het tintelend gevoel van het glijmiddel en haar kontje dat strak rond men paal gespannen op en neer schuift voel ik men tweede hoogtepunt stilaan komen. Veel sneller dan normaal maar, je kunt een kontje ontmaagden nu ook geen gewone neukbeurt noemen.

Ze merkt dat ik er bijna ben en ze zet haar voet terug plat op bed waardoor ik harder kan stoten en zij ook makkelijker kan meebewegen. Ondertussen stimuleert ze met haar vingertoppen ook zelf haar klitje. Ik voel het orgasme opborrelen en schiet men tweede lading bij haar binnen. Ondanks dat ik klaarkom blijft ze nog even verder doen. Doordat ze zelf haar kutje is beginnen te stimuleren nadert zij ook haar tweede hoogtepunt, dat ze dan een beetje later met een luide kreun ook bereikt. De kreun was niet zo luid als eerder op de avond maar kon ook wel tellen. Even heft ze haar heup op zodat men paal uit haar kan schuiven en dan laat ze zich uitgeput over mij vallen.

Een paar tellen later schuift ze van me af maar blijft nog in men armen liggen. Van redelijk wat gekreun en gehijg (van ons beide) tot enkel muziek in een paar seconden tijd.

Wanneer ze bekomen is stelt ze voor om ons te gaan wassen en stilaan ons neer te leggen om te slapen, ik heb meer dan genoeg op om naar huis te rijden. Lijkt mee geen slecht idee dus ik sta recht en we gaan naar de badkamer. Nu we toch samen aan het douchen zijn wassen we elkaars lichaam. Al heel de avond heb ik haar lichaam verwend, elke vierkante cm heb ik zeker als eens gestreeld, gekust of gelikt, maar zo’n prachtig lichaam verveelt nooit. Met men handen vol zeep was ik haar hele lichaam, ook nu laat ik geen enkele cm² onberoerd. Bij het wassen en strelen laten we elkaars lippen natuurlijk ook niet gerust. Wanneer zij mij wast heeft dit natuurlijk ook een effect op waar men bloed stroomt en begint men paal wat harder te worden maar deze laat ik toch passeren, het was al genoeg voor 1 avond. Eens gewassen drogen we ons af en we kruipen onder de lakens.

De volgende ochtend is Stephanie blijkbaar al opgestaan. Ik blijf nog even liggen om wakker te worden en sta dan zelf ook op. Men kleren liggen nog beneden dus heb geen keus dan naakt naar beneden te gaan. Stephanie had het ontbijt al klaar gezet maar was nog niet zo heel lang wakker, ze had dus nog niet moeten zitten wacht. Zelf had ze een sexy korte satijnen kamerjas aangedaan. Na de gebruikelijke ochtendgroet hebben we het over de avond voordien.

Ze vond het echt lekker om eens in haar ander gaatje genomen te worden, maar het is niets om bij elke vrijpartij te doen. Enkel als ze echt geil is, dus ik stel haar gerust dat ik bij een volgende neukpartij niet zomaar out of the blue bij haar langs daar naar binnen zal gaan. Ik wil men kleren zoeken om me toch wat aan te kleden maar helaas kan ik die niet vinden.

“Zoek je iets?” vraagt ze.

“Heu… uh, ja men kleren…”

“Die krijg je subiet wel terug als je naar huis wil gaan, loop nu nog maar zo rond.” Dat vind ik natuurlijk niet zo eerlijk, ik naakt en zij niet. Ik stap naar haar in de keuken en trek het lint van haar kamerjas los en trek het van haar schouders. Ze antwoord met haar lippen op de mijne te zetten en in no time draaien onze tongen weer rond elkaar en hebben we elkaar stevig vast. Ik neem haar vast onder haar billen en ze draait haar benen rond me. Men paal is ondertussen ook in no time terug gegroeid naar een stevige erectie. Hij schijft langs haar kutje het voelt al wat klammig aan. Ik neem een paar stappen en zet ze op de keukentafel (het deel zonder ontbijt natuurlijk). Ze neemt men paal bij de hand en zet hem direct voor haar grotje. Ik hoef hem alleen nog naar voor te duwen.

Vlotjes glijd hij haar natte poes binnen en begin ik haar direct ook stevig te neuken. Ze legt zich dan languit neer over de tafel. Door de stevige stoten schud de tafel en na een aantal keer valt het bestek en een bord al op de grond. Maar ze vraagt direct van me er niets van aan te trekken en haar gewoon verder te neuken. Met haar ogen dicht geniet ze met volle teugen. Haar opwippende borsten, haar gezicht dat geniet en haar tong dat af en toe over haar lippen glijd is een enorm geil zicht. Lang kan ze zich niet stilhouden en begint ze lekker te kreunen. Tussen de kreuntjes door vraagt ze om zo voort te blijven doen, zodat ik alle drie haar gaatjes men sperma heb gespoten. Ik voer het tempo op tot men warme zaad in haar kutje spuit. Uitgeput laat ik me op een stoel vallen. Ze klimt van de tafel en komt nog even voor me op haar knieën zitten.

“Nog even proper maken.” Met een geile blik kijkt ze in men ogen terwijl ze men glimmende paal in haar mond neemt. Een paar keer gaat ze op en neer en dan likt ze hem proper.

Ze staat terug recht, schenkt de koffie in en zet zich ook aan tafel. Van de stomende seks hadden we beide enorme honger, met als gevolg dat gewone boterhammen met beleg nog nooit zo goed gesmaakt hebben dan nu. Na het ontbijt krijg ik braaf men kleren terug en vertrek ik naar huis.

Groetjes

Lycan

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1593

THE COWGIRL

LycanGeplaatst door My 4Fingers wo, maart 23, 2016 16:42:48

THE COWGIRL

Naar jaarlijkse gewoonte ging ik naar een carnavalsfuif dat door de lokale voetbalploeg werd georganiseerd. Je komt er niet in als je niet verkleed bent, dus als je je toch moet verkleden probeer ik het goed te doen en ieder jaar als iets of iemand anders te gaan. Ik was nog nooit als pastoor gegaan dus dat leek me wel wat dit jaar. Voor een keer hoefde ik dan ook niet zoveel tijd te spenderen in het ineen steken van het costume. Even langs een carnaval/verkleed winkel en klaar. Het costume was vrij dik en het weer viel goed mee voor de tijd van het jaar dus een boxershort en een T-shirt onder het pastoorskleed was voldoende. Ik was er redelijk vroeg bij en er was nog niet zo geweldig veel volk als ik aankwam. Ik kon de meesten zien binnenkomen wat best wel leuk is op zo’n carnavalsfeestje. Je hebt dan bijna elk costume gezien.

Als ik er een half uur was kwam er een oliesjeik binnen. Dat moet Bart zijn, een van men beste vrienden. Zijn vriendin Marianne was er ook bij als cowgirl. Ik heb haar altijd een mooie vrouw gevonden. Ze is een klein slank blondje, kort geknipt. Haar borsten zijn niet groot een a-cup denk ik, maar passend bij haar tenger figuurtje. Ze is steeds lief en vrolijk met twinkelingen in haar ogen. Bart is een lucky basterd met zo’n knappe en lieve vriendin. Als ik ze zie is ze ook altijd elegant en stijlvol gekleed en ook nu was dat geen uitzondering. Ze droeg een rood-wit geruit hemd, het onderste stuk van haar hemd heeft ze vast geknoopt i.p.v. met de knopen vast gemaakt waardoor haar navel net niet bloot is. Het bovenste stuk had ze een paar knopjes vast waardoor ze toch nog iets van decolleté had. Daarop een rood sjaaltje en bruin leren gilet. Met daarbij een bruine leren rokje (zelfde leer als haar gilet), een holster met valse revolver, een bruine hoed en hoge bruin leren botten met franjes.

Enthousiast komen ze goedendag zeggen. Ik moest me weer inhouden om niet in haar ogen te verdrinken. Er kwamen nog vrienden aan en we dronken wat en praatte wat bij. De avond vorderde en er werd al wat meer gedanst. Maar ik had Bart en Marianne al even niet meer gezien. Maar bedacht me dat ze waarschijnlijk een luchtje zijn gaan scheppen ofzo. Normaal gebeurt het niet zoveel meer maar even later zette de DJ een slow op. Ik dacht wat te drinken te halen maar daar was Marianne en ze vroeg me of ik zin had om te dansen. In principe wel de omgekeerde wereld maar dat liet ik niet aan men hart komen. Met zo dicht te dansen hoorde ik ze even snikken. Ik vroeg wat er aan de hand was en ze antwoordde “kleine ruzie, niet aantrekken…”. Ik liet ze toch even weten dat als ze iets kwijt wou ik er was voor haar en gaf haar een knuffel die ze enthousiaster beantwoorde dan ik verwachte.

Het hele liedje had ze mij stevig vast met haar mooie borsten stevig tegen me aangedrukt. Dit liet me niet onbetuigd, ik moest redelijk wat moeite doen om men kleine vriend daar beneden niet te laten groeien. Er zat dus wat beweging maar ik heb het zoveel mogelijk beperkt en hoopte dat ze dit niet gevoeld heeft. De tweede slow kwam Bart haar halen en het leek me toch nog niet uitgepraat tussen die twee, maar goed, ik had dorst dus ging drinken halen.

De avond ging verder en ik begon toch de indruk te krijgen dat ze wel iets gevoeld heeft en dat ze dat blijkbaar wel leuk vond. Zo zocht meer en meer oogcontact met me, af en toe gepaard met een knipoog. En wanneer we meer in het midden van de dansvloer tussen de grootste groep mensen schuurde ze af en toe met haar kont tegen me en keek me flirtend en opgewonden aan. Ik had de indruk dat ze wel meer zou willen flirten maar dat het niet mocht opvallen voor haar vriend. Het werd al laat en ik vond het stilaan tijd om naar huis te gaan alhoewel het feestje nog lang niet gedaan was.

Ik liet men vrienden, dus ook Bart en Marianne, weten dat ik stilaan naar huis ging gaan. Ondertussen was Bart aan de toog blijven staan en had hij al een hele hoop pinten op en dat zinde Marianne niet. Ze wou ook naar huis, ze had er geen zin meer in en maande Bart aan om ook naar huis te gaan. Hij keek haar aan, draaide zich om en bestelde nog een pint. Dat was voor haar de druppel en ze vroeg me of ik haar thuis wou afzetten, ze had zelf ook al teveel gedronken en Bart zou wel thuis geraken met andere vrienden. Natuurlijk was dat geen probleem. Ze nam zijn autosleutels af en ging met me mee.

In de auto vroeg ik of alles ok was maar daar antwoordde ze ontwijkend op en schakelde over op een ander onderwerp. Ze vond men pastoor kleed wel iets hebben blijkbaar. Ik moest toegeven dat ik gemerkt had dat een kleed dragen wel comfortabel was. Op haar vraag of ik er iets onderaan had antwoordde ik dan plagend ontwijkend. Eens bij haar aangekomen had ik een dringende nood om van het toilet gebruik te maken en ging even meer naar binnen. Het wc is, zoals in vele huizen, op de gang. Wanneer men blaas was leeggelopen kwam ik terug op de gang. Marianne stond er op me te wachten, met dezelfde glinstering en opwinding in haar ogen als eerder op de avond op de dansvloer. “Ik heb een muziekje opgezet, willen we onze fijne dans die Bart daarstraks onderbrak verderzetten?”

Ik merkte ook op dat ze aan haar hemd bovenaan een knoopje meer had losgemaakt waardoor de rand van haar rode BH zichtbaar werd. Het was inderdaad heel fijn om zo close met haar te dansen en wou het heel graag verderzetten, maar dit zou wel eens niet zo goed kunnen uitdraaien, Bart blijft wel een van men beste vrienden. Ze nam me bij de hand en trok me mee naar de woonkamer waar de lichten gedimd zijn en de muziek speelt. Ze draaide zich om en nam me vast. Men verstand zei me van haar van me af te duwen en naar huis te gaan maar toch deed ik het niet. Haar aantrekkingskracht was (en is misschien nog) té groot.

Ik neem haar ook stevig vast en we beginnen rustig te dansen. Ze streelde zacht over men rug en af en toe zelfs over men kont. De sfeer en haar mooie lijf zo dicht tegen me had net hetzelfde effect als eerder. Het bloed begon door men lid te stromen en hij begon stilaan rechtop te staan. Ze voelde het ook en fluisterde in men oor.

“Die fijne dans bedoelde ik” en ze gaf men een kus in men nek. Ik protesteerde nog en opperde dat dit geen goed idee is maar ze antwoordde snel.

“Dat zal ik wel uitmaken” en ze likt me aan men oorlel. Dat was voor mij de druppel. M’n erectie kwam een heel stuk sneller recht en kuste haar ook in de nek. Ze trok haar hoofd naar achter om haar lippen op de mijne te zetten en liet haar tong in men mond glijden. Onze tongen gleden over elkaar. Men handen gleden van haar zij naar haar kont die ik met één hand begon te masseren en met men andere hand streelde haar rug. Soms over haar hemd en soms onder haar hemd. Veel aandacht naar het dansen ging er niet meer, des te meer naar de passionele kus die ze me gaf. Lang duurde het niet voor ze met een hand polshoogte kwam nemen hoe het mijn paal was. Ze gleed over men kleed naar men kruis en nam hem stevig vast. Hij was al beenhard en dat stond haar wel aan. Ze liet me los en zakte door haar knieën.

“Ik zal eens kijken of je onder pij wel degelijk nog iets aan hebt of niet” en ze kroop onder men kleed. Ik voelde men boxershort zakken, ze nam men paal vast liet hem tussen haar lippen glijden. Zachtjes begon ze er aan te zuigen. Ze begon met aan m’n eikel te zuigen en te spelen maar zachtjes gleed hij dieper en dieper in haar mond. Af en toe likte ze dan de zijkanten om hem dan terug verder tussen haar lippen te laten glijden. Met haar handen speelde ze zacht en lief met men ballen. Ik had moeilijkheden met beseffen dat het Marianne was die onder men pij mij met veel lust en honger aan het pijpen was. Na een paar minuten kwam ze er terug onderuit en hielp me met men kleed uit te doen. Vlotjes ging men T-shirt mee en stond ik daar naakt in hun living. Dit had ik echt nooit verwacht dat zou gebeuren.

Wanneer ik daar naakt stond nam ze me terug vast en we kuste verder. Die zachte lippen zijn hemels om te kussen. Ik kon daar niet alleen naakt blijven staan en maakte de knoop van haar hemd los en begon de kleine knoopjes los te maken. Veel schoten er wel niet over dus haar hemd lag al snel samen met haar gilet tegen de grond. Ik masseerde haar borsten over haar bh om dan met één hand naar haar rug te gaan en haar bh in één beweging los te maken. Ook deze lag dan snel op de grond. Ik bukte me even om toch al even haar lekkere stevige borstjes te kunnen proeven. Ze liet me even doen en ondertussen ritste ze haar rok los zonder haar riem met holsters los te maken zodat ze enkel nog haar riem met holster, haar botten met franjes en een kleine rode string aan had. Ik liet me dan verder zakken en kuste haar buik en draaide men tong even in haar navel om dan verder al kussend en likkend naar beneden te gaan. Als ik aan haar stringetje kwam masseerde ik even haar billen om dan haar string naar beneden te laten zakken zodat ik zicht kreeg op haar geile en glimmende poes.

“Die is nog nat van onze eerste slow” zei ze met een botergeile stem. Ze liet me opstaan en ging op een stoel aan de tafel zitten met haar benen open. Voor mij was het duidelijk wat ze verwachte en zette me op men knieën voor haar. Ik wou beginnen met haar dijen plagend te kussen maar ze zetten een hand achter men hoofd en duwde licht om duidelijk te maken dat ik zo snel mogelijk aan haar kutje moest beginnen. Ik duwde dan maar onmiddellijk men tong tussen haar lippen en begon haar klitje te likken. Ik had niet de indruk dat ze wou dat ik zacht begon. Dus liet ik me gaan. Af en toe zoog ik haar klitje tussen men lippen om er dan verder lustig aan te likken. Af en toe gleed men tong haar grotje in om te proeven hoe lekker geil ze is. Het was duidelijk te horen en te voelen dat ze genoot. Haar ademhaling werd zwaarder, af en toe hoorde ik een kreuntje en trilde haar dijen van genot. Na een aantal minuten lekker likken kon ze het niet meer aan.

“Kom hier, deze cowgirl wilt een hete hengst bereiden!” Ze stond recht, zette haar hoed terug op en liet me op de stoel zitten om dan over me heen te komen zitten. Zonder enig probleem gleed ik in haar kutje. Even begon ze rustig te wiegen maar dat duurde niet lang. Ze begin me heviger te berijden. Haar mooie borstjes wipten op en neer terwijl men beenharde paal in haar poes sopte. Dit was letterlijk een natte droom die uit kwam. Ik had meerdere keren over haar gefantaseerd maar dat ik haar hengst mocht zijn dat ze vol lust met hoed, sjaaltje en holster bereed was zelfs in mijn wildste fantasieën niet voorgekomen. Even later stopte ze met rijden en stapte ze af.

“Neem me lekker langs achter” gebood ze. Ik stond recht en zij zette zich op haar knieën op twee stoelen zodat ze haar benen wat kon spreiden. Ik zette me achter haar en duwde in één keer men revolver in haar holster en begon haar direct stevig te neuken. Men heup maakte een kletsend geluid tegen haar billen, ze kreunde het uit van genot. Ik voelde haar lippen zich opspannen en een paar seconde later kreunde ze met een krakende stem een duidelijke “oohhhwwwjaaahhhh”.

Lang kon ik het dan ook niet meer uithouden en bleef haar verder neuken tot men revolver al z’n patronen in haar grot had leeg geschoten. Wanneer ik klaar was, liet ik ze van de stoel komen. Ze ging even door haar knieën om m’n paal schoon te likken en we lieten ons dan even in de zetel ploffen waarop ze zich tegen mij nestelde om nog even na te genieten. Het bleef even stil, beide nog aan het uithijgen. Wanneer ze wat bekomen was vertelde ze me dat ze zich al langer lichamelijk aangetrokken voelde tot mij. Wanneer Bart weg was haalde ze soms haar vibrator boven en dan fantaseerde ze over me. Ik kon men oren nauwelijks geloven. Wanneer ik vertelde dat het omgekeerd ook zo was volgde nog een vurige en passionele kus en kroop ze nog dichter tegen mij.

“Dus voor herhaling vatbaar? Het was lang geleden dat ik nog zo genoten heb” vertelde ze vervolgens. Ik durfde het niet beloven en dat begreep ze gelukkig. Het was ondertussen tijd voor mij om naar huis te gaan want Bart kon elk moment thuis komen. Ik deed men kleren terug aan en gaf haar een afscheidskus.

“Hopelijk word ik niet té geil als ik nog eens naar een western kijk” gaf ze me nog mee. In m’n boxershort begon er op slag terug iets te bewegen.

Sinds dan houden we stiekem contact, en geilen elkaar soms nog op. Voor het carnaval feestje van volgend jaar mag ik haar outfit kiezen met één voorwaarde, het moet sexy zijn.

Lycan

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1572

SUGAR BABY

LycanGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 14, 2016 13:47:59

SUGAR BABY

Ter info: dit is een vervolg op “double date” gepost op 10/02/2016 Hetero

Een week of 2 geleden had ik na het avontuur met Tina en Stephanie men gsm nummer gegeven aan Stephanie. Ik wou ze gerust nog wel eens zien en dat mocht voor mij zeker onder dezelfde omstandigheden. Ik liet dan het initiatief aan haar en ze had de dag erachter nog een bedanking gestuurd voor de leuke en geile dag en voor de lingerie natuurlijk. Af en toe wisselde we nog een paar leuke berichten, vooral als ze in een geile bui was en het was voor haar dan ook niet moeilijk om zo op te geilen. Als ze dan een selfie van haar kont in de toiletten van de unief met haar rok opgetrokken en duidelijk het slipje dat ik voor haar gekocht had zichtbaar stuurde werd ik helemaal gek. Maar daar bleef het bij tot nu.

“Hey sugar daddy, zin om eindelijk nog eens af te spreken?”. Aan de term sugar daddy wist ik genoeg dat me dat wel iets zal kosten. Maar dat heb ik er wel voor over, ze had me de vorige dagen genoeg opgegeild. En ergens vind ik dat er misschien ook wel leuk aan, ze niet alleen lichamelijk verwennen.

“Zeker sugar baby, wat stel je voor?” is men antwoord.

“Ik kan wel een nieuw kleedje gebruiken ;-), zaterdag zelfde uur, zelfde plaats?” is het antwoord. Daar twijfel ik niet lang over en bevestig. Haar antwoord volgt snel.

“Ok, dat is geregeld, maar ik ben niet alleen op kot en het is geen vriendin, zin in een saunaatje daarna?”. Daar heb ik wel zin in en liet haar weten dat ik er eentje zal reserveren.

Het is zaterdag, ik neem men hemd en broek uit de kast om me klaar te maken en krijg een bericht van Stephanie.

“Ik sta naakt voor men kast, heb je suggesties?” Ik ben curieus in hoeverre ze naar mijn suggesties gaat opvolgen en stuur terug.

“De sauna is toch naakt dus lingerie mag je zo laten, en om gemakkelijk te passen misschien een kleedje?”. Ik krijg geen antwoord meer terug dus maak me verder klaar en vertrek. Stephanie zat aan het zelfde tafeltje als de vorige keer.

“Dat is snel ter plaatse?” Merk ik op. Ik moest namelijk enkel nog maar men kleren aandoen en vertrekken.

“Ja logisch, ik moest enkel maar een kleedje, schoenen en men jas aandoen” antwoord ze. Zou ze er echt zitten zonder ondergoed? Het is een simpel zwart kleed, op zich wel vrij braaf, geen uitgesproken decolleté, maar het feit dat ze daar commando zit wind me wel enorm op. Als ik ga zitten merk ik wel dat ze inderdaad geen BH aan heeft en het zelf blijkbaar ook best opwindend vind. We drinken nog iets en kletsen nog even en trekken dan naar de winkels, zoals beloofd mocht ze van mij een kleedje kiezen. We lopen eerst wat vitrines voorbij zodat ze al wat kan selecteren om dan haar favoriete boetiek binnen te gaan. Ik laat haar wat rondneuzen en laat haar weten wat ik van een aantal kleedjes vind dat ze liet zien. Van alle kleedjes die er ongeveer hangen houd ze er 3 over die ze wil passen. Ze gaat een paskamer binnen en nog voor ik iets kan zeggen gaat de gordijn genadeloos dicht. Ik probeer naar binnen te gluren om te kijken of ze inderdaad ook geen slipje draagt maar er is geen doorkomen aan. Telkens nadat ze een kleedje laat zien probeer ik, maar telkens tevergeefs. Het laatste kleedje is een rood, met brede banden over de schouders, een mooi uitgesneden decolleté en kokerrok, best wel uitdagend. Het staat haar beeldig en ook voor haar is dat wat ze zocht. Bij de eerste winkel direct al men belofte waar kunnen maken, dat kon slechter. Ze gaat terug het hokje in maar ze heeft last om de sluiting los te krijgen. Ik kom mee in het pashokje, dit is men kans! Ik rits de sluiting achteraan los en ze trekt het kleed verder naar beneden. En inderdaad, geen stukje stof of koordje dat langs of tussen haar billen gaat, puur natuur. Ze draait zich om en duwt haar lippen op de mijne en zoekt men tong op. Opgewonden en met passie draaien onze tongen rond elkaar. Ondertussen strelen men handen haar naakte rug en billen. Een aantal keer op en neer om dan haar kontje stevig vast te nemen en te masseren. Ze lost men lippen en gaat verder met likken en sabbelen aan men oorlel, ondertussen fluistert ze dat ze me langer op men honger wou laten zitten maar ze het zelf niet meer aan kan, ze is te geil, ze wil men zaad weer proeven. Die woorden alleen al doen men broek ongelofelijk hard spannen, men paal staat op volle sterkte. Ze streelt even met haar hand over men kruis om te voelen hoe opgewonden ik ben en het antwoord stond haar blijkbaar aan. Ze hurkt door haar knieën en maakt men gesp, en knopen van men broek los, en trekt ze samen met men boxer naar beneden. Men paal komt tevoorschijn gesprongen. Hongerig neemt zen men paal tussen haar lippen en zuigt hem bijna helemaal naar binnen, met lange halen gaat ze zuigend op en neer. Met 1 hand assisteert ze zichzelf bij het afzuigen van men paal en haar andere hand is ondertussen naar beneden gezakt. Eerst masseerde ze haar borsten. Maar, al snel streelt ze haar klitje en ze schuift af en toe een paar vingers in haar grotje. Beide hebben we moeite om zo weinig mogelijk lawaai te maken en onze kreuntjes voor ons zelf te houden. Ze wisselt het zuigen af met men paal van beneden naar boven af te lekken met haar tong. Door de opwinding vooraf en de kans om betrapt te worden duurt het niet lang voor ik men sperma naar boven voel komen. Met een zucht van verluchting schiet ik men lading in haar mondje. Lustig blijft ze door zuigen en slikt ze alles direct door tot ik helemaal klaar ben. Snel gaat men broek terug naar boven en dicht. ik kijk of er niemand kijkt en glip het paskotje uit. Ze doet haar kleedje en jas aan, neemt haar kleedje dat ze wil kopen en volgt me naar de kassa. Het is al de late middag dus stel voor om nog in een brasserietje iets te gaan eten, we hebben nog wel wat tijd voor de sauna.

Als we besteld hebben moet Stephanie even naar het toilet. Het valt me dan niet op dat ze de zak van de winkel ook mee heeft waardoor ze mij volledig verrast als ze terug komt met haar nieuw kleedje aan.

“En vind je het nog altijd even mooi?” Ik vond ze er nu zelfs knapper mee dan een uur geleden. Ik zag in haar ogen niet alleen opwinding maar ze was er ook echt blij mee. Maar toch nam het geile gevoel en de opwinding weer de bovenhand. Ze zei dat ze zo zonder slipje op stap gaan best wel handig is. Voor herhaling vatbaar. En ze zal niet twijfelen om mij daarvan op de hoogte te stellen, ook al ben ik er niet bij.

Na het eten en een koffie is het tijd om naar de sauna te vertrekken. Eens aangekomen is ze snel klaar natuurlijk, ik help ze even met het kleed los te maken en hop, ze staat al bijna onder de douche. Snel doe ik ook al men klere uit en kom bij haar onder de zelfde douche staan. Ik neem ze in men armen en zonder aarzelingen vinden onze lippen elkaar en banen onze tongen een weg naar elkaar. Ik streel ze over haar rug en kont, zij doet net hetzelfde. Ik neem wat afstand zonder te stoppen met kussen zodat een hand ook haar voorkant kan strelen. Men hand glijd over haar buik en borsten om dan 1 van haar borsten te masseren. Ik los haar lippen en wil ze doen afdalen naar haar borsten maar ze houd me tegen.

“Nee, nee, dat hoeft nu niet voor mij” en ze neemt me bij de hand naar een grote leren matras/zetel die in het midden van het privé complex staat.

“Laat je tong maar wat lager gaan, en gebruik gerust maar je vingers terug, je deed dat goed de vorige keer.” Ze legt zich op de matras dus de met leer overtrokken kussens en opent haar benen. Ik begin bij haar voeten, ik begin ze te kussen en te lekken. Rustig aan ga ik verder naar boven, langs de binnenkant van haar scheen/kuit, de binnenkant van haar knie zo verder naar de binnenkant van haar dijen. Wanneer ik bijna aan haar poes aankom laat ik me terug zakken naar haar andere knie en begin vanaf daar terug haar andere dij te kussen en te lekken om dan toch aan haar grotje aan te komen. Eerst lek ik een aantal keer haar volledige poes van beneden naar boven en laat men tong even tussen haar lippen schuiven. Ondertussen neem ik haar billen aan de zijkant vast en ik masseer de stukken waar ze niet op licht. Ze legt haar handen op men hoofd en duwt zachtjes. Ik duw dan men tong dieper tussen haar lippen om even in haar grotje te glijden en lek dan zachtjes haar klitje. Rustig bouw ik het tempo op en af en toe zuig ik haar klitje tussen men lippen. Nu hoeft ze zich niet stil te houden en begint volgen de kreuntjes van genot mijn tempo. Ik laat men tong even rusten en glij met 2 vingers over haar lippen en streel dan iets heviger haar klitje om dan met die vingers bij haar natte poes naar binnen te glijden. Zachtjes gaan ze op en neer. Men tong heeft genoeg gerust en gaat verder met haar klitje. Ik sabbel en lek lustig aan dat lekkere knopje. Ondertussen hebben men vingers haar grotje verlaten en draaien ze cirkeltjes rond haar aars.

“Even likken, duw ze dan maar lekker naar binnen” hoorde ik met een kreun. Dat hoeft ze geen 2 keer te vragen en laat men tong van haar klitje naar haar kontje glijden dat ik met veel plezier en overgave begin te lekken.

“Is goed, doe maar!” Vraagt ze met een bloedgeile stem. Ik laat men tong terug naar boven glijden en duw men 2 vingers in haar kontgaatje en laat ze er in en uit schuiven. Met een krakende stem weerklinkt er een luide “ho… oh… oh… ho…ja… ah” door de sauna. Ik voer het tempo van men vingers op en lek haar klitje aan het zelfde temp. Soms stop ik nogmaals om wat te sabbelen en men tong er rond te draaien. Haar ademhaling wordt korter en gaat gepaard met steeds intensere kreuntjes. Ik voel haar dijen trillen. Wanneer zij met een luide zucht slaakt trek ik men vingers terug en begin ik haar grotje zo diep mogelijk te likken. Ik wil haar orgasme proeven. Ik kruip even over haar nog een heerlijke tong te draaien en zo haar eigen terug te laten proeven. Ik laat ze dan nog even nagenieten en kruip de sauna in, we hebben toch tijd genoeg. Na een paar lepels water op de stenen gegoten te hebben komt ze mij vervoegen in de sauna. Ik zet me tegen de kant en ze legt zich met haar rug tegen mij, met men arm rond haar kan ik haar boven lichaam nog zacht strelen. Zachtjes streel ik haar buik. Ik masseer haar borsten en speel ik af en toe met haar tepels. Ondertussen streelt ze mijn dijen om dan aan mijn penis uit te komen. Ze speelt wat met men ballen en streelt men paal die er niet onbetuigd bij blijft. Stilaan komt er terug wat meer bloed in en zet hij zich rechter. We blijven zo nog een tijdje rustig en stil genieten van de sauna en elkaar. Als het bij tijd is om eruit te gaan draait ze zich om en zet ze zich met haar gezicht naar mij. Ze zoekt men lippen en kust me even om dan in men oor te fluisteren “we zullen er terug eens wat leven in zuigen.”

Ze neemt men paal in haar hand en buigt zich er over om haar lippen er in één keer helemaal over te laten glijden. Rustig gaat ze met haar mond op en neer. Haar lippen gaan dan wat sneller op en neer en ze zuigt ook iets harder waardoor het niet lang duurt voor hij weer op volle sterkte recht staat.

“Kom, laten we in de jacuzzi afkoelen” zegt ze, maar haar geile blik verraad dat er niet veel afkoelen aan gaat zijn. Ze neemt me bij de hand en neemt me mee naar de jacuzzi, ze laat mij eerst gaan zitten en zet zich dan op mijn schoot. Met een knie langs elke kant. Ik neem ze stevig vast en zet men lippen op de hare. Direct voel ik haar tong de mijne zoeken en beginnen we hevig te kussen. Ik streel haar rug en masseer haar kont. Zij maakt haar heup een wiegende beweging waardoor ze met haar poes over men paal schuurt tot die bij haar naar binnen glijd. Ze blijft wiegen en men paal schuift in en uit haar grotje. Ze laat me los om recht te zitten en men paal beter in haar op en neer te voelen schuiven. Met één hand neem ik nu een van haar borsten vast en masseer ze stevig naarmate ze mij sneller en heviger begint te neuken. Met men andere hand blijf ik stevig haar lekkere kont masseren. Omdat ze tijdens het likken graag in haar kontje gevingerd werd liet ik men wijsvinger naar haar kontje schuiven en nog voor ik iets kon kreunde ze.

“Ja doe maar, duw die er maar lekker in.” Dus ik stopte natuurlijk met in haar bil te knijpen en liet men middelvinger in haar kontje glijden, gevolgd door een men wijsvinger. Gelijk met men paal glijden men 2 vingers erin en eruit. Zij blijven we nog even verder doen tot ze vraagt om op de matras verder te doen. Voor mij ok en laat ze van men schoot en uit de jacuzzi stappen. Ik volg haar maar zij gaat naar haar handtas. Ik leg me ondertussen op de matras. Ik zie niet direct wat ze in haar hand heeft als ze terug komt. Ze komt over mij gekropen en laat me een kleine butplug zien.

“Tina heeft me overhaalt om ook eens anaal te proberen, maar ik wil er rustig naar toe werken want ik vrees dat in een keer droog erin geen goed effect zal hebben. Dus heb op het internet wat tips verzamelt”. Ze doet wat glijmiddel (dat ze ook bij had) rond de plug, ze zet zich op mij en laat men paal terug in haar grotje glijden. Een paar keer wiegt ze op en neer en buigt zich dan over mij.

Ze legt dan de plug in men hand: “Plug me in” zegt ze met een geile smile en een knipoog. Ik neem hem vast bij het voet stuk, zet hem voor haar kontje en duw hem zacht naar binnen. Met een zachte kreun ontvangt ze hem. Wanneer hij er goed in zit begint ze terug met haar heup op en neer te bewegen. Ik beweeg al snel mee en samen drijven we het tempo op, onze heupen kletsen tegen elkaar.

“Oh ik wil je dieper en harder” smeekt ze bijna. Ze kruipt van me af en vraagt om haar op z’n hondjes te nemen. Voor ik men paal terug in haar kutje duw om haar stevig neuken neem ik de butplug even vast en laat hem een aantal keer in en uit haar kontje glijden. Ze kreunt bevestigend, maar ik laat haar zelf beslissen of ik de plug vervang door men paal.

“Nog niet, ik wil dat je m’n kutje neukt!” Zegt ze al hijgend. Ik steek de plug terug, zet me achter haar en duw men paal in een keer volledig in haar nat grotje. Dadelijk begin ik aan een snel tempo te stoten. Ik neuk haar zo hard en zo snel ik kan. Beide kreunen we het uit van genot. Ik voel haar lippen samentrekken en met een nog luidere kreun komt ze voor een tweede keer klaar. Het geeft me een extra boost en heb zelf niet veel meer nodig. Ik voel het komen en trek hem uit haar grotje en schiet men tweede lading over haar rug. Ik wou ze omdraaien om over haar buik en borsten te kunnen komen maar helaas was ik niet snel genoeg.

Uitgeput val ik naast haar neer. We puffen nog even uit om dan nog even in de jacuzzi nog verder na te genieten van de heerlijke seks. Een tijdje was er enkel het borrelend geluid van de jacuzzi te horen. Dan vertelde ze me dat zij mij de volgende keer eens ging trakteren en stelde voor om, als ze eens alleen op kot is, voor mij iets zal koken en wie weet mag ik dan de plastieken plug vervangen door mijn vlezige plug. Maar daar wil ze op het moment zelf wel nog over beslissen. En met veel plezier ga ik natuurlijk op dat aanbod in.

Lycan

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1566

DOUBLE DATE

LycanGeplaatst door My 4Fingers di, februari 09, 2016 18:21:50

DOUBLE DATE

Ronny, Een vriend van me, die net zoals ik vooraan in de 30 was had via internet contact met een studente die in de zelfde stad studeerde als waar we wonen. Haar naam was Tina, ze was 20 jaar en haar interesse in mannen ging vooral naar mannen met meer levenservaring, ze vond die veel aangenamer om mee om te gaan dan haar leeftijdsgenoten.

“Die zijn leuk om eens af en toe met te feesten maar dat was het” wist ze hem te zeggen. Zo kwam het tot een date. De dag zelve vroeg Tina of hij het erg vond om er een double date van te maken. Haar vriendin, Stephanie, zat die avond alleen en wou ook wel eens nieuwe mensen leren kennen. Dus hij belde me op om mee te gaan. Het leek me wel eens leuk om met 2 prille twintigers op stap te gaan. We hadden afgesproken in een café in de stad.

We waren net iets te vroeg dus kozen we een tafeltje met zicht op de deur zodat we ze konden zien binnenkomen. Ronny had al een foto van Tina gezien, ze is een knap meisje: niet zo groot (<1m70),slank maar geen panlat, met lang blond krullend haar en fel blauwe ogen en voorzien van een B-cup. Maar beide hadden we het raden naar hoe Stephanie er uit zou zien.

Een paar minuten later kwamen de dames binnen, Tina was snel te herkennen aan haar haren, ze droeg een strakke jeans en een korte jas. Stephanie kwam achter Tina binnen, ze was een stuk groter (tegen 1m80), ook iets steviger gebouw, lang bruin sluikhaar, groene ogen en haar boezem mocht er ook zeker zijn! Een paar dagen later wisten we dat het een C cup is. Ze droeg een lange jas waaronder we enkel haar panty’s zagen, haar rok was blijkbaar korter. Persoonlijk vind ik dat wel sexy eigenlijk. Als ze dichterbij kwamen konden we hun gezicht beter zien en ik was er even stil van, het waren 2 knappe snoetjes maar vooral Stephanie had een prachtige lach. Zoals het hoort stonden we recht om hen te begroeten en zetten ons gelijk terug aan tafel. Nu ze hun jassen aan de kapstok hadden gehangen viel het op dat Stephanie haar boezem mooi gevuld was, ze had een diep blauwe blouse aan met een zwarte kokerrok. De knopjes van haar blouse waren net ver genoeg geopend dat we een mooie inkijk hadden maar dat het niet té bloot was. Tina had een rood shirt met korte mouwen aan en met eveneens voldoende inkijk. Ronny stelde me voor aan de dames en Tina deed hetzelfde met Stephanie. Het gesprek vlotte vrij snel omdat we over elkaar niet zoveel wisten dus konden we veel vertellen. Een paar wijntjes en biertjes later, wanneer het gesprek verder gevorderd was konden we het natuurlijk niet laten om te vragen wat hun in iets oudere mannen aansprak. Blijkbaar hadden ze daar geen blad voor de mond en ging het niet alleen om de inhoud maar ook om de bed-prestaties, ze zouden van onze leeftijdscategorie meer aandacht krijgen dan die van hun.

Het was best gezellig maar het leek me een leuk idee om even de benen te strekken naar een ander café te gaan. De andere 3 stemde toe en we lieten de dames kiezen. Ze kozen voor een iets hippere keet, meer een danscafé, een 10 minuten stappen. We liepen 2 aan 2 maar wie naast wie liep wisselde regelmatig. Voor elkaar een eerste keer te zien ging de omgang zeer vlot. Wanneer ik even naast Ronny liep merkte we ineens op dat de dames achterop waren geraakt door te window-shoppen. Ze waren aan een lingerie winkel blijven staan. We kwamen kijken wat ze mooi vonden en we konden het dan natuurlijk niet laten van ons gedacht ook te delen. Ik toonde Stephanie welk setje ik vond dat het beste bij haar paste. Die opmerking liet ze niet zomaar voorbij gaan en vroeg of ik haar dan graag in lingerie zou zien. Natuurlijk wil elke gezonde man zo’n knappe meid in lingerie zien. Tina vulde aan dat ze dat ook wel zag zitten, maar dan moeste wij de lingerie wel sponsoren. Zoals de meeste studenten was hun shopping budget niet zo geweldig groot. Ronny en ik keken elkaar aan en zonder echt te overleggen stemde we alle twee in. De meisjes bleven dit weekend in de stad om tegen maandag een paar taken te kunnen afwerken. Maar een zaterdag namiddag was er wel tijd voor ontspanning dus spraken direct een uur af. We zetten onze avond verder.

In het door de meisjes gekozen café zetten we ons aan tafeltje om nog wat te drinken en verder te praten, maar naargelang de avond vorderde ging de muziek harder en werd er meer gedanst. De date die we zaterdag hadden gemaakt zorgde er voor dat ze helemaal los kwamen. Tijdens het dansen werd er wat geflirt en draaide ze met hun kontjes waardoor we meer en meer afvroegen of we het 2 dagen later bij kijken zouden kunnen laten. Wanneer ze dan met hun rug en kont tegen ons wat kwamen schuren werden onze broeken alleen maar kleiner. Het was een leuk feestje maar aan alle mooie liedjes komt een einde, de dames hadden de dag erachter vroeg les en gingen naar huis. Wanneer ze hun jas aan hadden en afscheid kwamen nemen kuste Stephanie me op de mond en streelde ze over m’n kruis. Met een knipoog zei ze “tot zaterdag” en weg waren ze.

Met een serieuze tent in de broek maar met een goed vooruitzicht lieten ze ons achter.

Zaterdag hadden we na de middag in hetzelfde cafétje afgesproken om samen te komen. Ik was 5 minuten te vroeg maar zag Stephanie al zitten, ze had al een wijntje besteld want ze was er al een klein kwartier. Ze keek er naar uit dus wou ze zeker op tijd komen, en dat was gelukt. De begroeting was nog braaf met een kus op de kaak. Ik zette me bij haar en bestelde ook iets. Ze viel direct met de deur in huis en vertelde dat ze in de voormiddag al met Tina was gaan winkelen voor wat hapjes en drank voor bij Tina op kot. Ik wou ook wel weten of ze eerder al in lingerie voor mannen hadden geparadeerd en dit was de eerste keer, daarom was ze ook wat zenuwachtig. Wanneer ze even naar het toilet ging zag ik dat ze een mooi rood kleedje aan het met zwarte panty’s. Ik hoopte natuurlijk dat ze stopte aan haar dijen, dat vind ik echt sexy en opwindend. De decolleté was minder dan 2 dagen eerder maar we gingen toch sowieso meer zien later op de dag dus dat speelde geen rol.

Als ze terug kwam viel het op dat ik mooie verschijning aan het bewonderen was, vlak voor ze aan de tafel kwam vroeg ze of ik het mooi vond en draaide ze een keer rond. Als ik dat niet bevestigde loog ik, “je ziet er beeldig uit” antwoorde ik.

Toen kwam Tina binnen. Ze had haar jas open waardoor ik kon zien dat ze een little-black dress aan had met vleeskleurige panty’s. Ook hier hoopte ik niet op een volledige kousenbroek. Ook Tina zag er met dat kleedje beeldig uit. Ze hadden beide ook moeite gedaan om zich op te maken, niet overdreven waardoor ze nog een natuurlijke look hadden. Omdat ik de kerk in het midden wou houden zei ik tegen Tina dat ze er even beeldig uitzag als Stephanie.

Net wanneer Tina iets bestelde om te drinken kwam Ronny binnen en zette zich bij aan ons tafeltje. We dronken nog iets en gingen dan op pad naar de lingeriewinkel zoals we beloofd hadden. Daar aangekomen bekeken we even hoe we het gingen doen. We konden de dames laten rond kijken en dan kiezen wanneer ze de bh’s paste off we konden ieder met een van de twee meegaan en zo mee kiezen. De dames kozen het laatste, op die manier hadden we nog niets gezien van hun en wordt het op het kot leuker. Tina nam Ronny bij de arm en trok hem mee naar de andere kant van de winkel. Stephanie en ik bleven aan de voorkant. Ze gaf me al mee dat ze liever een hotpants dan string draagt en dat er geen jarretellengordel bij moest zijn omdat ze altijd zelfklevende panty’s draagt. Ik kon daar zeer goed mee leven, ik heb ook liever dat de stof strak langs de billen loopt dan dat er een koord tussen loopt.

We zagen hier en daar al een paar mooie setjes. Waaronder ook een zwart met rood setje met een korset. Wanneer ze de prijs omdraaide viel het wel even tegen. Maar gelukkig vond ze het zelf ook wat veel. Ze zei met een knipoog dat het misschien voor in de toekomst is als het vandaag goed meevalt. Uiteindelijk als we rond waren kwamen we uit op een zwart met paars of een bordeaux ensemble. We lieten de keuze aan de andere twee over en zij kozen voor het zwart met paarse. Maar ook Tina en Ronny kwamen met twee mogelijkheden. Ofwel grijs met blauw ofwel groen met zwart en wij kozen dan voor het grijs met blauw. Nu stuurde ze ons naar de kassa zodat ze voor de juiste maat konden passen en vijf minuten later stonden ze ook buiten. We liepen nog even verder door de winkelstraat maar besloten toch vrij snel om naar Tina haar kot te gaan. Alle vier waren we te opgewonden om nog langer te wachten.

Het kot was een huis dat Tina met nog andere studente deelde. Het was zaterdag dus niemand anders dan wij waren aanwezig. Tina ging rechtstreeks naar boven om haar kamer gereed te maken en Stephanie haalde de champagne, glazen en de hapjes uit de keuken. We moesten ons in het salon zette. Ze schonk al vier glazen uit waarna ze ook naar boven ging. Een paar minuten later hoorde we hun hakken op de trap en als het salon binnen kwamen was het duidelijk dat we goed hadden gekozen.

De lingerie was stijlvol maar ook enorm sexy. Zoals echte catwalk modellen wandelde ze door het salon, langs ons voorbij tot naast de tv. Waar ze draaide en terugkeerde tot voor onze neus. Ze stopten en draaiden sensueel rond en lieten duidelijk zien lekker hun billen in de hotpants en string zaten. Ik kon het echt niet laten van er even over te strelen. Tina stond voor mij en ze draaide zich zo dat ik er nog makkelijker bij kon. Ook Ronny voelde aan Stephanie haar strakke billen. Dan namen ze hun glazen en kwamen er bij zitten. Maar i.p.v. de zetels verkozen ze onze schoot.

Tina zit met haar benen langs beide kanten op de schoot van Ronny en Stephanie heeft zich zijwaarts op mijn schoot gezet. Natuurlijk werd onze mening gevraagd over wat we te zien kregen. Die mening konden ze ook aan de bult in mijn broek voelen. Na een paar slokjes en onze mening vonden ze het tijd om ons te bedanken. Stephanie zette haar lippen op de mijne en liet haar tong naar binnen glijden die ik met veel plezier ontving. Zacht streel ik over haar dijen en rug, ondertussen maakt ze m’n hemd los. Wanneer m’nhemd los is laat ze me even los zodat ik het uit kan doen, ondertussen neemt ze een slok champagne om dan haar lippen terug op de mijne te zetten en met onze tongen nog eens in de champagne te roeren en elk een deel door slikken. Naast ons hadden ze daar geen tijd voor. Tina haar bh lag al ergens anders en Ronny was volop haar borsten aan het masseren en met haar heup wiegde ze over Ronny zijn bult. Met één hand klik ik Stephanie haar bh los en liet haar mooie borsten vrij, ik nam er eentje in m’n hand en begon ze zacht te masseren om dan iets steviger te werk te gaan.

Ondertussen had Stephanie m’n riem losgedaan en zowel m’n knop als rits geopend. Dat gaf m’n paal die ondertussen beenhard stond iets meer ruimte. Met een hand schoof ze in m’n boxershort om m’n paal de volledige vrijheid te kunnen schenken. Nadat ik m’n schoenen heb uitgestampt hief ik m’n heup op zodat ze mijn broek en boxer in een keer uit kon trekken. Naast ons ging het net iets sneller. Ronny z’n broek was tot op zijn enkels gezakt en Tina zat op haar knieën voor hem met z’n paal in haar mond. Eerst likte ze zijn paal helemaal nat. En ze liet ze haar tong spelend rond ze eikel draaien om hem dan tussen haar lippen te laten schuiven. Vol lust en opwinding zoog ze met lange halen aan z’n likstok, alsof ze hem wil leegzuigen. Een aantal keer laat ze hem zelfs helemaal verdwijnen en gaat ze tot helemaal beneden. Om op adem te komen van de lange halen lekt ze de zijkant om hem dan weer in haar mond te schuiven.

Ronny kijkt opzij en zegt me met kreuntjes ertussen dat ik ze ook is aan moet laten pijpen, want ze weet wat ze moet doen. Stephanie antwoord erop dat ze een lieve meid is die af en toe wel is in een geile slet kan veranderen. Stephanie zat dan al terug op m’n schoot maar nu met haar knieën langs me. Met haar slipje schuurde ze langs m’n paal terwijl ik haar borsten masseerde en een van de tepels tussen m’n lippen nam en er mee speelde.

“Hoe voelt je investering?” Vroeg ze.

“Perfecte keuze’ mompelde ik met haar tepel in m’n mond. Nadat ik van borst van gewisseld mocht ik nog even spelen voor het haar beurt was om van m’n schoot te zakken en van mijn paal te proeven. Ze liet zich van de zetel schuiven om hem dan bijna in 1 beweging bij de hand te nemen en tussen haar lippen te laten glijden. Eerst speelde ze wat met m’n eikel om dan lekker te beginnen zuigen.

Tina was ondertussen Ronny nog altijd aan het pijpen maar ze wou wel een keer iets anders proeven. Ze liet ons even doen maar dan vroeg ze toch aan Ronny en mij om recht te staan zodat ze alle twee wel eens van lul konden wisselen. Een idee dat we niet konden weigeren en we stonden recht en de meisjes zaten voor ons op hun knieën, nu begon Tina lekker aan m’n paal te zuigen en Stephanie ging bij Ronny aan het werk. Ik deed m’n ogen dicht en genoot, maar een paar tellen later voelde ik ineens 2 tongen aan m’n lul lekken. Stephanie was terug gewisseld en kwam met Tina meedoen. Hun tongen gleden op en neer en miste geen enkel stukje. Af en toe zakte eentje van de 2 wat lager om met m’n balzak wat te spelen, zo kon de andere terug wat beter aan m’n paal zuigen. Wanneer ze dan terug met twee likte gleden hun tongen over elkaar waardoor ze me af en toe loslieten om elkaar eens goed binnen te draaien. De meisjes waren echt botergeil. Ondertussen hield Stephanie Ronny z’n lul recht door hem zacht af te trekken. Ze voelde dat ik stilaan m’n hoogtepunt ging bereiken en wisselde dan van paal om te verwennen. Ze wilden proberen ons gelijk te doen klaarkomen. Bij Ronny gingen ze op dezelfde manier tewerk. Ze wisselde elkaar af door aan z’n paal of aan zijn ballen te zuigen tot ook hij bijna aan z’n hoogtepunt kwam. Tina ging dan alleen verder met Ronny en Stephanie kwam terug voor mij gekropen. Beide gingen ze nu hevig te keer. Ook Stephanie liet af en toe m’n paal helemaal in haar mond verdwijnen maar ze was er wel minder bedreven in dan Tina. Soppend schoven onze lullen in en uit hun jonge mondjes. En wat ze gingen proberen bleek nog te lukken ook. Ik voelde m’n hoogte punt opborrelen en op de moment hoorde ik aan Ronny dat hij ook ging klaar komen. Tina en Stephanie gingen naast elkaar zitten en ze trokken ons vlak naast hun. Met nog een paar keer trekken voelde ik m’n zaad naar buiten schieten en zag het de kwakjes op beide hun gezicht landen. Ze hadden wel hun mondjes opengedaan om het meeste op te vangen maar niet alles. Een paar tel later schoot Ronny zen lading over de meisjes. Meteen na het eerst schot nam Stephanie m’n paal weer in haar mond om m’n de volgende kwakjes niet te missen en lekte ze m’n paal schoon. Tina deed hetzelfde bij Ronny. Wanneer alles eruit was wat er ze er uit konden halen bekeken ze elkaar en ze likte het zaad wat niet in hun mondjes terecht was gekomen af van elkaars gezicht. Ze vonden dit zelf zo geil dat ze vervolgens het zaad in elkaars mond aan het zoeken waren. Dit was al een lekker geile start van de vooravond/ avond.

De meisjes stelde voor om voor het vervolg Tina haar matras van haar kamer te halen en in het salon te leggen omdat daar meer plaats is en de zetels ook kunnen dienen i.p.v. alleen maar het éénpersoon bed op haar kamer.

Ronny en ik gingen de matras halen met wat kussens, en we smeten de kussens van de zetels erbij zodat we ruimte genoeg hadden. De meisjes vonden het nu wel tijd dat wij eens aan het werk gezet werden en onze tongen maar eens lekker in hun grotje moesten laten gaan. Tania legde zich op de matras en kussens waarop Ronny haar volgde. Eerst liet hij zijn tong tussen haar liepen glijden en draaide hun tongen zwoel rond elkaar waarop hij dan verder afzakte naar haar nek en verder door haar borsten begon te verwennen. Stephanie had zich in de zetel gezet en ik zette mij er even naast zodat ook wij even een tong konden draaien. Haar speeksel proefde nog een beetje zout van onze lading ervoor. Met één hand masseerde ik afwisselend haar borsten tot m’n lippen de hare loste. Zachtjes likte en sabbelde ik aan haar oorlel om dan verder te gaan naar haar nek om dan een van haar tepels tussen m’n lippen te nemen. De andere werd verder gemasseerd. Even later wisselde ik van kant om ook haar andere borst nog even te verwennen. Maar ik had net iets te veel honger in haar poes, ik wou haar vocht proeven. Dus ik bleef niet lang aan die tweede borst hangen en zakte verder met m’n tong naar beneden. Plagerig speelde ik nog even met haar navel. Ze kon het bijna niet meer aan, ze duwde met haar handen m’n hoofd verder naar beneden. Ik zette me op m’n knieën op de grond voor haar. Ik streelde de binnenkant van haar dijen en bukte met m’n hoofd tussen haar benen. Ik lekte haar schaamlippen en liet m’n tong er dieper en dieper tussen zakken, tot ik m’n tong zo diep ik kon in haar grotje kon duwen. Haar vocht proefde heerlijk. Daarna liet ik m’n tong terug uit haar grotje glijden om zachtjes haar klitje te likken. Zacht glijd m’n tong erover op en neer. Aan haar subtiele kreuntjes te horen deed ik toch al iets goed. Ik nam dan haar klitje tussen m’n lippen en sabbelde er zacht op om er dan terug aan te likken maar dan iets heviger. Zo wisselde ik het likken en sabbelen af. Ik hoorde aan haar ademhaling en gekreun dat ze er heerlijk van genoot. Een heerlijk geluid om te horen. Maar ik wou ze toch luider doen kreunen van genot. Zonder te stoppen met lekken liet ik m’n wijsvinger haar grotje binnen glijden. Zachtjes liet ik m’n vinger in en uit haar kutje glijden. Na een paar keer in en uit te gaan ging ook m’n middelvinger mee naar binnen. Ze maakte een lekker soppend geluid. Ook het geluid van Stephanie werd intenser.

Ondertussen was Ronny ook hevig het klitje van Tina aan het verwennen, ook zij kreunde lekker maar vroeg Ronny om toch te stoppen, “alstublieft neuk me” vroeg ze.

Dat liet hij geen twee keer zeggen en kroop naar boven. In één beweging gleed zijn paal bij Tina naar binnen en begon hij haar zacht te neuken. Ook Tina haar kutje was zo nat dat het neuken een soppend geluid maakte.

“Blijf jij nog maar even doorgaan” kreunde Stephanie. Ik stopte even met vingeren en liet m’n tong terug zo diep mogelijk in haar grotje glijden om nog eens van haar lekker vocht te proeven. Maar i.p.v. terug wat hoger naar haar klitje te gaan zakte ik verder en liet m’n tong een paar keer over haar kont gaatje gaan. Nadat ik er een paar keer over en rond had gelikt zei ze dat het enige dat daar voorlopig naar binnen mag is maximum twee vingers. In m’n hoofd werd dat natuurlijk vertaald naar “steek er a.u.b. 2 vingers in”. Ik likte haar gaatje nog even, maakte dan eerst m’n wijsvinger nat en liet die in haar anus naar binnen glijden. Na een paar keer in en uit te glijden ging ook nu m’n middelvinger meer naar binnen. Ondertussen hadden m’n lippen zich terug over haar schaamlippen gezet om terug met haar klitje te spelen. Ik bleef zo even haar kontje vingeren tot ze vroeg om m’n vingers terug in haar kutje te steken. Deze keer niet zo voorzichtig en ik ging ik direct vrij snel in en uit, aan hetzelfde tempo dat m’n tong over haar klitje ging. Lang had ze niet meer nodig. Haar adem stokte en ze kreunde hevig. Ik liet m’n vingers eruit en begon hevig haar grotje te lekken. Ik wou haar orgasme zeker proeven, en dat was heerlijk.

Wanneer ze klaargekomen was trok ze me terug op haar schoot en zei ze “kom hier dat ik m’n orgasme eens proef” draaide haar tong rond de mijne. Mijn paal was ondertussen terug op sterkte gekomen maar zij wou nog even bekomen.

Ondertussen waren Tina en Ronny omgedraaid en was Tina op Ronny gekropen. Stephanie duwde me van haar schoot af richting Tina. Ze ging zelf ook naast Tina zitten begon haar buik en rug te strelen. Ik zat aan de andere kant en streelde haar rug en borsten. Met een ondeugende blik vroeg Stephanie aan Tina.

“Wat denk je, geil genoeg? Is de slet in jou er helemaal klaar voor?”

Haar antwoord was duidelijk: “Ja hoor, laat maar komen!” En Tina legde zich neer op Ronny. Stephanie richtte zich dan tot mij.

“Aangezien je mijn kontje zo lekker vond, mag je je nu wel even uitleven op die van Tina.” Ondertussen was Stephanie het kontgaatje van Tine al wat aan het vingeren. Ik zette me op m’n knieën achter Tine en Stephanie nam m’n paal beet en zette die voor Tina haar aars. Ze zette zich even stil zodat ik m’n paal in haar kontje naar binnen kon duwen. Zachtjes begon haar kont te neuken. Stilaan ging ik dieper en dieper.

“Laat wel nog iets over voor mij” voegde Stephanie er aan toe. In het begin was het niet puur genot voor Tina, ze had het blijkbaar nog niet al te veel gedaan en moest er aan wennen. Maar eens ik m’n paal een aantal keer vrij diep naar binnen had geduwd was het terug puur genot. Dat was voor Ronny ook de moment haar terug verder in haar kutje te neuken. Hij was even gestopt om mij ‘binnen te laten’.

Tina werd nu in haar beide gaatjes gevuld en dat was iets wat ze blijkbaar lekker vond. Ze kreunde het uit. De woorden “oh… ja, lekker” en “doe maar” wisselde elkaar af. Haar adem haar kreuntjes werden korter en niet veel later kwam ze als laatste aan haar hoogte punt. We neukte haar nog even verder tot ze vroeg om te stoppen. Ze kroop recht en liet zich in de zetel ploffen.

“Nu is het mijn beurt zei Stephanie, maar je mag wel enkel m’n kutje en m’n mondje vullen.” Ze zette zich op handen en knieën op de matras en vroeg of ik eerst voor haar kwam zitten. Met mij wou ze eindigen. Ronny zette zich achter haar en liet z’n paal in haar grotje glijden. Ze was nog drijfnat dus het ging vlot en hij begon haar redelijk snel al stevig te neuken. Ondertussen nam ze m’n paal bij de hand en ze zette haar lippen errond. Ze liet haar lippen op en neer glijden en af en toe likte ze de zijkant om op adem te komen. Wat nu meer nodig was dan eerder op de avond omdat Ronny haar ondertussen ook aan het neuken was. Zijn heup maakte een kletsend geluid op haar billen. Omdat Ronny daarvoor Tina al een tijdje had geneukt had hij niet veel meer nodig.

Tina was ondertussen bekomen en zette zich ook op handen en knieën naast Ronny. Wanneer Ronny z’n tweede orgasme voelde opborrelen haalde hij z’n paal uit haar grot zodat Tina er met veel lust aan kon beginnen zuigen. Met een diepe zucht schoot hij z’n tweede lading in Tina haar keel. Stephanie stopte dan ook met aan mijn paal te zuigen en ze legde zich op haar rug met haar benen open. De geile hongerige blijk zei genoeg. Ik kroop tussen haar benen en zonder veel begeleiding schoof m’n paal bij haar naar binnen. Ook ik had geen rede om rustig te beginnen en liet m’n heup tegen de hare kletsen. Ik kon haar nog wel even neuken maar echt lang was het niet meer. Nu voelde ik m’n orgasme opborrelen en schoot m’n tweede lading in haar grotje leeg.

Ik liet me even op Stephanie vallen tot ik uitgeschoten was maar al snel was Tina weer daar. Ik moest voor haar uit de weg. Het sperma van Ronny smaakte naar meer en ze wou Stephanie haar kutje proper lekken. Stephanie liet Tina dan op de matras liggen en ze ging met haar kutje over Tina haar mond zitten en liet wat ik erin had geschoten er zo terug uit lekken en Tina lekte het met veel plezier en smaak op. Ondertussen kon Tina het niet laten om af en toe Stephanie haar klitje te lekken waardoor niet veel later Tina ook Stephanie haar orgasme begon te proeven.

Wanneer Stephanie haar orgasme door was legde ze zich plat op de matras om te bekomen en vroeg me om erbij te komen liggen. Ronny had zich al languit op de zetel gelegd en die keek naar Tina om bij hem te komen liggen.

Voor Stephanie was dit voor herhaling vatbaar. Ze wou graag nog wel eens een namiddag met me gaan shoppen en mij ‘s avonds dan uitgebreid bedanken, en wie weet mocht er dan eens iets meer in haar kontje dan twee vingers…

Lycan

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1538
Volgende »