Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

DE SCHOONZUSJES

SuperkeGeplaatst door My 4Fingers do, januari 21, 2016 13:01:43

DE SCHOONZUSJES

Het was op een mooie zomerse dag dat ik een tochtje deed met mijn koersfiets. Ik was natuurlijk in volle wieleruitrusting, dus zonder ondergoed. Ik reed richting Ename, het was daar dat mijn schoonfamilie woont. Het was echt prachtig, zo met een goede tred langs het kanaal en daarna lang velden en boerderijtjes. Na een uurtje was ik in Ename aangekomen.

Eerst ging ik langs de winkel van mijn schoonbroer. Het was een grote supermarkt waar hij werkte met een man of tien. Nou ja, van dat werken kwam niet veel in huis. Mijn schoonbroer was nl. door een ongeval zwaar gehavend aan zijn beide benen waardoor hij moeilijk kon stappen en volgens sommigen was hij ook impotent. Hij vertelde me dat als ik dorst had maar eens moest langsgaan bij hem thuis en dat Nora, zijn vrouw, zou blij zijn om mij eens te zien. Ik reed dus naar het huis van Nora, het was altijd al de gewoonte geweest dat we langs achter binnen gingen, dus nu ook. Ik zette mijn fiets tegen de muur en ging langs het poortje langs achter.

Ik zag Nora liggen zonnen in vol ornaat. Ze was helemaal naakt en hoewel ze mij opmerkte deed ze geen enkele poging om zich te bedekken.

“Hoi,” riep ik, rood tot aan mijn tenen. Dat had ik nu echt niet verwacht, Nora die anders zo preuts was lag hier helemaal naakt te zonnen.

“Hallo Jef,” riep ze terug, “ben je alleen?”

“Euh ja, ik dacht, ik zeg even goeiedag bij Nora.”

Ze stond op en deed een handdoek rond haar middel. Nu zag ik haar borsten van dichtbij en ik moet zeggen voor haar 40 jaar had ze nog best stevige borsten. We gingen naar binnen en nog steeds halfnaakt schonk ze voor mij een pintje uit. Ze zette het pintje op de salontafel en kwam dicht tegen me aanzitten. Door dit alles zo te zien had ik een paal van jewelste in mijn koersbroekske zitten.

“Maak ik je ongemakkelijk” vroeg Nora op een zachte toon.

“Nee” zei ik, “maar ik ben zo een schoon uitzicht niet gewend.” Ze vleide zich tegen me aan en gaf me een kusje op de mond en nam mijn arm vast.

“Weet je” zei Nora, “onze Mark is door zijn ongeluk impotent geworden en nu is het al vier jaar geleden dat ik nog eens een stijve penis heb gezien.”

“Euh, ja,” meer kwam er niet uit, ik wist echt niet wat gezegd of gedaan. Ze wreef met haar hand over mijn schouder en zakte wat af naar mijn buikje.

“O, jij hebt een zacht buikje, Jef.” Toen liet ze haar hand nog wat zakken en zei toen, “en een harde paal.”

Nu liet ze ook nog haar handdoek op de grond vallen en ik wist echt niet meer waar ik het had. Ze gaf me terug een zoen op de mond en algauw waren onze tongen met elkaar aan het spelen. Voorzichtig deed ze mijn truitje omhoog om het vervolgens helemaal af te doen. Nu deed ze de bretellen van mijn koersbroek omlaag en stak haar hand in mijn broek. Ze vroeg me om recht te staan en ze gleed naar beneden met haar hand zodat mijn broek om mijn enkels zat. We waren nu beiden naakt. Ze nam terug mijn lul vast en begon er langzaam aan te trekken. Na enkele minuutjes ontblootte ze mijn eikel volledig en nam hem in haar mond. Ze maakte trage bewegingen met haar tong rond mijn eikel, wauw dat was geil. Nu begon ze steeds meer en meer pijpbewegingen te maken en nam hem ook steeds dieper. Nora was echt een supertalent, zonder moeite nam ze mijn lul volledig in haar mond. Met haar ene hand maakte ze trekbewegingen en met haar andere hand zat ze met mijn ballen te spelen. Ik voelde dat ik mijn hoogtepunt aan het bereiken was en plots vloog daar de deur open.

Mijn hart bonsde tot in mijn keel, daar stond mijn andere schoonzus in de deur. In tegenstelling tot Nora was ons Els volslank met een ietwat rond kopke. Ze riep kwaad, “wat is dat hier allemaal.”

Wij beiden met een rode kop wisten niet goed wat zeggen. Els kwam op ons opgestapt en keek naar onze naakte lichamen.

“Wat is dat voor een slappe vod daar tussen uw benen,” vroeg ze. Hij was van het verschot helemaal gekrompen.

“Wat zou dat nu zijn” riep ik. Ze beval aan Nora dat ze hem terug stijf moest maken, en dus begon Nora terug te pijpen. Els is namelijk geen vrouw die je tegenspreekt, met haar imposante verschijning en haar ruige stem. De meeste mensen in Ename waren er een beetje bang van. Terwijl Nora weer met haar zachte tong over mijn eikel draaide begon Els aan haar kruis te wrijven. Plots begon ze haar kleren uit te doen en zei tegen niemand een woord hierover.

Dat Els zo geil werd was wel ergens te begrijpen, ze woonde nog samen met haar man Jos maar dat was enkel voor de kinderen. Volgens mijn vrouw had ze zeker 10 jaar geen seks meer gehad.

Nu waren we alle drie naakt, Els stond nog recht zodoende kon ik haar goed bekijken. Het was een vrouw van 1m70 met dikke billen en borsten en een grote buik. Ze plaatste zich naast Nora en begon aan mijn zak te likken, nu begonnen ze om beurten mijn eikel te likken als ware het een ijsje. Het was werkelijk een fascinerend zicht met langs de ene kant het perfecte lichaam van Nora en langs de andere kant het gigantisch lijf van Els. Met mijn handen wreef ik door de haren van beiden. Mijn ballen begonnen te koken en ik wist dat ik weldra mijn hoogtepunt ging bereiken. Els moet het op de een of andere manier door hebben gehad en ze begon als een bezetene aan mijn paal te zuigen. Bij iedere op en neergaande beweging slingerden haar enorme tieten mee. Ondertussen had Nora zich op de rug gelegd tussen de benen van Els en begon die naar een hoogtepunt te beffen.

We kwamen gelijktijdig klaar, Els kon mijn lading zaad niet rap genoeg doorslikken waardoor het langs haar mondhoeken naar beneden liep. Door Els haar orgasme was er een heleboel sappen over Nora haar gezicht gelopen. Beiden stonden nu recht en begonnen elkaars gezicht af te likken. Door dit geil zicht bleef mijn erectie overeind, Els had dit gezien en beval mij op mijn rug te gaan liggen en zei tegen Nora dat ze mijn lul moest berijden. Nora liet zich voorzichtig over mijn paal zakken en begon zachte bewegingen te maken, echt zalig was dat.

Els kwam met haar geschoren dikke poes boven mijn gezicht en vroeg om haar clitje te likken. Ik trok haar lipjes iets uit elkaar om beter bij haar clitoris te komen en begon zeer voorzichtig haar knopje te likken. Haar sappen liepen zeer rijkelijk uit haar poes en ik moet zeggen het smaakte voortreffelijk. Nu begon ik wilder aan haar knopje te likken waarna ik mijn tong in haar kut stak en haar knopje verder bewerkte met mijn duim. Nora was nog steeds aan het rijden op mijn lul. Omdat ik al was klaargekomen kon ik het nog wel een tijdje volhouden. Beide dames begonnen nu met elkaar te tongzoenen. Els kwam als eerste klaar, kort daarachter kwam Nora.

Nu beval ik Els dat ze op haar knieën in de zetel moest zitten met haar mega kont naar achter. Ik spuugde wat speeksel op haar sterretje en stak er mijn duim in en daarna stak ik mijn lul in haar pruim. Nora kwam dichter en gaf me een tongzoen. Terwijl ik mijn dikke schoonzus neukte was ik aan het tongen met mijn mooie schoonzus. Na een vijftal minuten neuken en haar kontgaatje te bewerken haalde ik mijn paal uit haar poes en stak hem in één vloeiende beweging in haar kont. Ze schreeuwde van de pijn.

Nu begon ik langzaam te neuken en Nora begon aan Els haar tepels te likken. Algauw was de pijn bij Els verdwenen en maakte die plaats voor genot. Ze beval me om iets rapper te neuken, dus deed ik dat natuurlijk. Doordat Nora met Els haar borsten aan het spelen was kon ik haar nu vingeren met mijn rechter hand eerst met één vinger daarna met twee. Na enkele minuten deed ik Els mijn vingers aflikken en vroeg haar of het geil van haar schoonzusje lekker was?

“Ja heerlijk” antwoorde ze. Ondertussen had Nora mijn ballen gevonden en begon deze te kneden. Ondertussen was ik nog altijd Els in de poep aan het neuken en Nora aan het vingeren. Ik voelde dat ik ging klaarkomen en trok mijn paal uit haar poep en schoot mijn lading over haar rug. Nora zag dit en ze rechte zich en begon mijn sperma op te likken.

“Dit is veel zoeter dan van mijn man vroeger, ik zou dit elke dag willen proeven.”

Els haar sterretje stond nog iets open en ik likte nog eens haar sterretje en haar dikke billen. Ik had altijd al een afkeer van volslanke dames maar door eens geproefd te hebben was ik veranderd van gedacht. Alles aan haar was zacht en je kon ze overal vastnemen en ze gaf zich voor de volle honderd procent. We lagen met zijn drieën nog wat te zoenen en na te genieten. Nora kon het niet laten van met mijn pik te spelen waardoor er natuurlijk een erectie tot gevolg kwam.

“Ja Nora” zei ik “nu zal ik je nog eens moeten nemen.”

Els zei dat ze ons alleen ging laten omdat ze nog eten moest klaarmaken voor de kinderen. Ze kleedde zich aan gaf ons beiden nog een ferme tongzoen en ging naar huis. Ik ging nu op Nora liggen en kuste haar in de nek en zakte af naar haar borstjes. Met mijn tong bewerkte ik nu haar tepels tot die op volle sterkte stonden, ze had best wel grote tepels. Nu kneedde ik met mijn handen haar borstjes en likte ondertussen haar tepels. Langzaam zakte ik en gaf nu een kusje op haar buik en zakte nog steeds. Nu begon ik haar poesje te likken en het smaakte als zoete nectar. Ik bewerkte haar knopje met mijn tong en mijn vingers en voelde hoe ze lichtjes begon te schokken en plots kwam ze hevig klaar op mijn tong, haar geil liep in mijn mond en ik slikte alles gewillig door. Ik draaide haar en stak mijn pikkie in haar kut en begon gelijk goed door te rammen. Ze schreeuwde het uit gelukkig kon niemand het horen, man ze was wild en bewoog mee met mijn neukbewegingen. Na een vijftal minuten wisselden we van plaats en kwam ze boven mij te zitten.

Als een wilde furie neukte ze mijn pik, ik voelde hoe ze weer klaar kwam maar ze gaf niet af en reed verder als een wilde op mijn pik. Mijn ballen begonnen weer te borrelen en ik kwam spuitend klaar in haar nauwe poesje.

Uitgeput lag ze bovenop mij, we tongden nog wat en gingen ons dan samen douchen. We deden weer ons kleren aan en ik vertrok na een laatste lange tongzoen naar huis.

Thuis aangekomen vroeg mijn vrouw “en hoe was het in Ename?”

“Goed” antwoorde ik en ging mij nog eens gaan douchen en deed mijn andere kleren aan. Terug beneden zei mijn vrouw dat haar zus gebeld heeft en dat ik morgen nog eens moest langsgaan om naar haar auto te kijken.

Wordt vervolgd.

Superke

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1525