Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

FRIENDS WITH BENEFITS – PART 6

PatrickGeplaatst door My 4Fingers vr, mei 20, 2016 12:31:40

FRIENDS WITH BENEFITS – PART 6

“Hoi schat,” fluistert Laura ‘s stem door de luidsprekers van de auto. “Ben je al op weg naar mij?”

“Jaja, ik zal er zelfs ietsje te vroeg zijn, denk ik. Het verkeer valt goed mee. Hoe gaat het met je,” vraag ik haar.

“Oh prima, maar het was wel een drukke dag. Het loopt hier allemaal een beetje uit, en we kunnen nog niet naar huis.” Laura werkt deze week als hostess op één of ander cultureel evenement en blijkbaar heeft de organisatie moeite om het tijdschema te handhaven.

“Wordt het veel later, lieverd?”

“Toch wel een half uurtje of zo, maar ik hoop dat we nog op tijd zullen zijn voor dat klassiek concert,” gaat Laura verder.

“Geen stress, Laura. Je werk heeft voorrang. Ik wacht wel op je. En als het te laat wordt voor het concert, dan maken we er gewoon thuis een gezellige boel van, toch? Het is maar een miniconcert, en er is er elke maand zo één, dus we hebben nog mogelijkheden zat,” stel ik haar gerust.

“Oef Patrick, ik ben eigenlijk best blij dat ik niet voor het concert hoef te stressen. En, euh… ik heb misschien wel een leuk tijdverdrijf voor je tot de tijd dat ik thuis kom,” maakt Laura me plots heel erg nieuwsgierig.

“Oh ja, wat mag dat dan wel wezen? Toch niet de vaat of stofzuigen, hè? Want dan maak ik nu meteen rechtsomkeer hoor,” plaag ik haar.

“Haha, nee nee, het heeft met Sarah te maken. Je weet wel, die lekkere zus van mij die je gisterenavond gelukkig hebt gemaakt door je stijve paal even te lenen met mijn instemming,” gaat Laura verder.

“Oei, ja, dat herinner ik me nog goed, die sexy blonde donder! Heeft ze weer een neukbeurt nodig dan,” grap ik.

“Wel, euh, ik had haar een uur geleden aan de lijn, en ze klonk weer heel erg triest. Haar vriend Peter heeft haar sinds de ruzie die ze gisterenavond hadden, niet meer gebeld. Ze heeft het eerste deel van de nacht goed geslapen, maar ze was vanochtend toch zo moe dat ze een half dagje verlof genomen heeft op haar werk en nu al sinds vanmiddag thuis zit te kniezen. Ik heb het gevoel dat ze echt aan zichzelf twijfelt, en dat is nergens voor nodig, want ze is een op en top prachtmeid, niet?”

Onwaarschijnlijk hoe verbonden Laura zich met Sarah voelt, als waren ze tweelingzusjes, maar er is een leeftijdsverschil van twee jaar tussen de twee: Laura is 23, Sarah 25.

“Ja, Sarah is absoluut een topper,” reageer ik. “Ze is knap, sexy, intelligent, lief… Alleen, die Peter is niet met zijn relatie bezig, hè. En Sarah is een meid die zich pas ten volle geeft als ze de nodige aandacht krijgt. Die twee passen gewoon niet bij elkaar, zoveel is duidelijk…”

“Wel schat, zie je het zitten om haar vanavond op te monteren? Je ziet zelf maar hoe ver je gaat, maar ik wil natuurlijk wel het hele verhaal in geuren en kleuren horen straks hè,” zegt Laura me.

“Wow, lieve meid van me! Ik zal zien wat ik kan doen, en natuurlijk vertel ik je straks alles. Jij bent mijn nummer één, hè!” Laura lacht.

“Dat weet ik, Patrick. Ik zie het aan de manier waarop je naar me kijkt. Je houdt echt van me. Ik voel het. En ik houd ook echt van jou! Ik zal Sarah nog even bellen, en haar vertellen dat jij je over haar ontfermt tot ik thuis ben. Oké?” Ik stem toe, waarna Laura nog snel een kusje door de telefoon werpt. “Lieve kusjes, hè. Ik moet nu gaan, want ze hebben me nodig. Tot straks, Patrick!”

Als ik bij het ouderlijke huis van Laura en Sarah aankom, voel ik me al enigszins opgewonden. Ik loop de trappen naar de voordeur op, en merk dat deze op een kiertje open staat. Vreemd, denk ik. Toch maar even aanbellen alvorens zomaar binnen te wandelen. Er komt geen reactie, dus besluit ik naar binnen te gaan. Ik sluit de voordeur achter me en roep.

“Hallo!” Niemand antwoordt. Goed, dan stap ik maar richting keuken, denk ik bij mezelf. “Hallo,” zeg ik nog een paar keer. Als ik vanuit de keuken de salon kan inkijken, begrijp ik waarom Sarah stil blijft. Ze draagt een koptelefoon en zit met de bediening van de PlayStation in haar handen in kleermakerszit op het tapijt voor de televisie. Wat ziet ze er sexy uit! Ze draagt een kort, spannend zwart broekje en een sportief, paars topje dat haar schouders en armen bloot laat en de onderkant van haar mooie borsten net niet bedekt. Het zicht op de onderzijde van haar heerlijke appeltjes doet mijn opwinding verder stijgen. Haar welvingen doen massaal bloed naar mijn jongeheer vloeien: lust begint door mijn lijf te gieren. Het liefst van al zou ik haar gewoon meteen bespringen!

“Hey Patrick,” roept ze luid, als ze me in de keuken ziet staan. “Sorry! Ik riep wellicht wat luid hè. Dat is met die koptelefoon op mijn hoofd. Ik had de voordeur op een kier gezet, want ik had je anders toch niet horen bellen. Kom je erbij zitten? Ik hoorde van Sarah dat jij me gaat verwennen tot zij er is, haha, en dat kan nog wel even duren.”

Ik hang mijn jas over de rugleuning van een keukenstoel, trek mijn das een beetje losser en ga achter haar op het tapijt zitten met mijn benen links en rechts van haar. Ik omhels haar van achteren, ruik aan haar heerlijke blonde haren die ze weer in een schattige vlecht draagt en geef haar een lief kusje op de wang.

“Hoe gaat het met je, Sarah? Ik hoorde van je lieve zus dat je niet bepaald je dagje hebt,” zeg ik haar zacht.

“Welnee, ik ben niet in topvorm,” zucht ze. “Ik heb een halve dag vrij genomen, want ik kon me vanochtend op het werk helemaal niet concentreren. Ik ben verdrietig, want Peter blijkt na twee jaar geen moer meer om mij te geven. Ik heb hem na onze ruzie van gisteren nog altijd niet gehoord, en ik vertik het deze keer om zelf weer eens de eerste stap te zetten. Ik heb toch niets fout gedaan? Ik wilde alleen maar een beetje flirten met hem!” Droevig laat Sarah zich achteruit tegen mijn borstkas vallen.

“Oh meisje toch, jij verdient een veel betere kerel dan die Peter,” probeer ik haar te troosten. “Ik begrijp dat het pijn doet als je al twee jaar samen bent. Niemand maakt graag een einde aan een relatie. Maar je moet je voor je eigen welzijn wel afvragen of je met deze kerel oud wil worden. Klinkt gek misschien, maar daar komt het zo ongeveer wel op neer…”

“Oh, het antwoord op die vraag ken ik al hoor: nee, met Peter zoals hij zich nu gedraagt, wil ik niet verder,” antwoordt ze zelfzeker.

“Denk je dan dat Peter gaat veranderen,” vraag ik haar. “Denk je dat hij zich tijdelijk zo gedraagt? Of is zijn gedrag eigen aan zijn karakter? Als het dat laatste is, dan weet je dat Peter niet zal veranderen. Want een mens veranderen, dat kan niet. Ik dacht ook dat het kon, maar met de jaren komt de wijsheid, haha, en dan weet je dat zoiets een utopie is.” Sarah zucht.

“Hij is altijd al koel geweest, maar ergens vond ik dat wel aantrekkelijk. Misschien vond ik het wel een uitdaging om die ijsklomp te doen smelten, maar nu lijkt het wel of hij me gewoon niet ziet staan. Hij ‘heeft’ me nu - dat denkt hij toch - en dus wil hij over tot de orde van de dag en zeker geen energie meer ‘verspillen’ aan iets wat volgens hem toch al ‘geregeld’ is. Hij zal nog raar opkijken als hij te horen krijgt dat ik hem de bons geef, wacht maar! En dan ken ik geen genade: gedaan is gedaan, en dan komt er geen herkansing,” zegt ze strijdvaardig. “Bedankt dat je naar me luistert, Patrick. Dat betekent veel voor me,” zegt ze, terwijl ze zich terug een beetje meer rechtop zet en haar kontje tegen mijn kruis aandrukt. “Oh Patrick, wat voel ik daar? Ben je hard voor me?”

Door haar de hele tijd te omhelzen en zo dicht tegen mij aan te voelen bij dit toch wel intieme gesprek zit ik intussen inderdaad met een enorme stijve in mijn broek. Sarah draait zich half om in mijn armen, streelt met haar hand over mijn wang en zet daarna haar warme, natte mond op mijn bovenlip.

“Oh ja, Sarah. We zitten hier zo close samen, en je bent weer zo sexy, dat ik mijn jongeheer niet kan bedwingen. Sorry!”

“Helemaal geen sorry,” fluistert ze, terwijl ze met een hand naar mijn gezwollen kruis gaat en er zacht over begint te wrijven. “Heeft Laura je carte blanche gegeven? Ja, hè? Ze vertelde me dat we alles mogen doen, als we haar straks maar het hele verhaal vertellen,” zegt ze zachtjes, terwijl ze mijn riem los maakt en op zoek gaat naar de rits. “Ik word er zo geil van dat jij me sexy vindt, Patrick! Oh, ik vind het zo lekker. Ik wil je stijve pik zien, en ook weer voelen, net als gisterenavond toen we met Laura in de sofa aan ons triootje bezig waren.” Sarah begint wat dieper te ademen, en ik zie hoe haar tepels doorheen het spannende, paarse topje zichtbaar worden. Ik leg mijn handen zacht over haar lekkere appeltjes, en voel dat de tepels onder de stof nog harder worden. “Oh,” zucht ze. Ik kneed haar tietjes zacht, terwijl onze tongen heerlijk nat met elkaar spelen.

Ik word plots heel hongerig naar haar, en ik knijp gretiger in haar borsten. Ik wil haar tepels voelen. Nu! Ik laat mijn hand onder het topje glijden. Haar huid voelt zo zacht, en haar borsten voelen zo strak en mals tegelijk. Als ik de tepel aanraak, gaat er een trilling door haar lijf. De tepel staat geheel rechtop, fier en stijf. Oh, ik wil mijn mond eromheen leggen, en mijn tong rond de harde tepel laten wentelen en zachtjes zuigen, likken en bijten! Ik trek het topje eerst tot boven haar boezem, maar ze kijkt me aan met ogen die me zeggen dat ik het topje maar meteen helemaal over haar hoofd moet trekken. Terwijl ze daar halfnaakt voor me zit, en ik haar boezem blijf masseren, maakt ze haar vlecht los. Ze schudt met haar hoofd, en haar golvende, blonde lokken vinden wild de vrijheid terug over haar schouders en rug.

“Wat ben je toch een betoverende blonde engel, lieve Sarah,” zeg ik, terwijl ze haar warme lippen in mijn hals drukt en mijn das en hemd begint los te knopen. In een oogwenk heeft ze mijn hemd open gewerkt en drukt ze haar mond op mijn borstkas. Met een hand tast ze naar mijn kruis, als wil ze de gespannen toestand er tussentijds nog eens polsen. “Het wordt tijd dat we jouw piemel wat ruimte gunnen, want straks breekt hij zo door je broek heen,” lacht ze me plagend toe. Het was haar daarnet niet gelukt om mijn broek te openen, maar nu ze zich helemaal heeft omgedraaid met haar snoet naar mij, kan ze haar beide handen gebruiken en is het klusje zo geklaard. Terwijl ze mijn broek en boxer vanonder mijn kont probeert te trekken – ik zit nog steeds in een soort van kleermakerszit op het tapijt – streel ik haar schouders en speel ik met haar zoet geurende haren. Voor ze de boxer naar beneden trekt, wrijft en knijpt ze gulzig in de bobbel waarachter mijn erectie schuilgaat.

“Oh, zie je wel dat jouw piemel plaats nodig had,” grapt Sarah. “Nu kan hij pas groeien, zie! Heerlijk, mmm!” Ik voel mijn stijfheid met de seconde toenemen.

“Kom eens hier,” zeg ik haar, terwijl ik haar naar me toe trek en op haar voorhoofd zoen. Ze wil daarbij met een hand op mijn bovenbeen steunen, maar verliest haar evenwicht en valt met haar snoet bijna recht in mijn schoot. Ze zit nu op haar knieën tussen mijn benen in, en ik kan haar onderrug en heupen heerlijk strelen. De haartjes op haar rug komen recht.

“Oh, mijn rug is heel gevoelig,” fluistert ze me toe. Mijn vingers glijden onder de bovenrand van haar strakke sportbroekje. “Oh ja, streel mijn billen, daar houd ik van,” hijgt ze. Mijn handen zitten onder de stof van haar strakke broekje. Sarah kruipt een beetje dichter tegen me aan zodat ik nog dieper in haar broekje kan doordringen. Ik voel een streepje zweet daar waar haar bilspleet begint. “Oh, ik krijg ik het zo warm in mijn broekje,” zegt ze.

“Lieve meid, leg je nog eens op je rug tegen mijn borstkas, dan kan ik dat meteen even controleren,” suggereer ik haar. Ze draait zich meteen om en vleit haar rug tegen mijn borstkas. Haar hoofd rust ter hoogte van mijn schouder, terwijl haar poep steun vindt op mijn bovenbeen. Haar lijf trilt al een beetje, merk ik op. Zo geil! Haar harde tepels sieren magnifieke, strakke borsten die bij elke beweging zachtjes lillen. Ik beroer ze nog even, maar de onrust in haar lichaam neemt zo snel toe dat ik haar niet te lang wil laten wachten. Ik masseer haar buik en sexy navel en glijd dan plagend mijn vingers naar binnen aan de voorzijde van haar broekje.

Ze drukt haar venusheuvel naar boven en komt mijn warme handen zo tegemoet. Ik voel wat donzige haartjes rond haar quasi kaal geschoren poesje dat ik gisteren voor het eerst heb gevoeld. Ik voel een warme, vochtige gloed. Sarah opent haar benen alsof ze mij wil aanzetten om meteen haar kutje te bespelen. Ik ga op de uitnodiging in, en laat twee vingers enkele keren langs haar schaamlippen op en neer glijden.

“Oh heerlijk,” kreunt Sarah.

“Oh ja, blonde godin van me, je poesje voelt zo warm en het is al lekker nat,” antwoord ik, terwijl ik een zoen geef op haar hoofd en plots al een vinger van me in haar grotje verdwijnt. Niet echt diep, maar het is voldoende voor Sarah om haar benen nog wat meer te openen.

“Oh Patrick, ja, vinger me. Toe! Ik lig hier zo lekker tegen je lijf met een stijve paal naast me! Ik wil al snel klaarkomen, komaan, vinger me lekker!”

Ze heeft haar zin nog niet afgemaakt of een tweede vinger van me glijdt als doorheen boter haar kletsnatte kut binnen. Mijn duim maakt cirkeltjes ter hoogte van haar knopje, dat al lekker strak en gezwollen staat. “Schatje, je bent al zo opgewonden! Wat ben je sexy,” geil ik haar op.

“Oh ja, ik ben al de hele namiddag zo geil, Patrick. Ik heb, oh, een uurtje geleden al wat met mezelf gespeeld op mijn bed, denkend aan ons triootje van gisterenavond, oh, maar ik kon net niet klaarkomen, omdat ik, oh, een telefoontje van het werk kreeg. Oh…” Terwijl ze dit hijgend vertelt, vinger ik haar ritmisch verder en voel ik in mijn boxer het eerste voorvocht uit mijn staaf druppelen. Een natte vlek verschijnt in de stof van mijn boxershort, maar Sarah is al zo ver in haar opwinding dat ze de ogen heeft gesloten en zich op haar nakende orgasme concentreert.

“Oh ja, wat vinger je zalig, oh ja, ga zo door! Mmm…,” kreunt ze, terwijl ze met haar tong haar lippen bevochtigt en alsmaar meer met haar bekken begint te bewegen. Als mijn vingers haar soppende grotje binnendringen, duwt ze haar bekken geil naar boven en spant ze haar bilspieren. Ik voel haar genotsknopje groeien. Haar ademhaling neemt toe. Ik zie spieren in haar buik die samentrekken, eerst zachtjes maar dan steeds feller. Haar borsten wiebelen zo sexy op het ritme van mijn vingers.

“Oh ja, oh ja, oh j-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a,” schreeuwt Sarah het uit. Er ontploft een ballonnetje van genot in haar onderbuik. “O-o-o-o-o-o-o-o-o-h,” hijgt ze nog een tijdje na, terwijl het orgasme wegebt en ze zich helemaal ontspant in mijn armen. Mijn hand laat ik voorlopig nog even in haar broekje op haar klaargekomen poes rusten, tot ze de ogen weer opent en me o zo lief en tegelijk nog altijd super geil aankijkt.

“Nu moet jij spuiten,” fluistert ze me toe. “Oh! Je hebt al een mooie natte plek op je boxer. Laura vindt het heerlijk dat jij zo veel voorgeil produceert, weet je!” Ze opent de knoppen van mijn boxer, richt mijn half stijve pik op en gaat met haar vingers doorheen het voorvocht dat al uit mijn paal is gelekt. “Oh, weer zoveel voorgeil, echt lekker! Wil je jezelf even proeven?” Ze legt haar vingers, die nat zijn van mijn voorvocht, op mijn lippen.

“Jij deugniet,” antwoord ik haar. “Ik lik dan wel liever jouw lekkere kutsappen van mijn vingers, mm... Wil jij jezelf ook eens proeven?” Ze pakt mijn hand en steekt mijn vingers in haar warme mond.

“Mmm, mijn kutje smaakt heerlijk, toch?” Ze wil me maximaal opgeilen, en begint traag en sensueel met haar tong rond mijn vingers te cirkelen en zuigt er lekker aan. Mijn pik wordt stijver.

Ze is weer op haar knieën tussen mijn benen komen zitten en terwijl ze mijn vingers als het ware een pijpbeurt geeft, begint ze met een hand mijn snel groeiende pik af te trekken. Als ze de volgende druppel voorgeil uit het topje van mijn paal ziet komen, duikt ze er met haar mondje heen en schuift ze haar lippen over mijn knalharde neukstaaf. “Oh, wat ben je heerlijk hard en groot! Is dit gisteren allemaal in mijn kutje geweest? Ik krijg je pik nooit helemaal in mijn mondje…” Toch zet ze mijn harde pik recht voor haar lippen. Ze likt het voorgeil op met haar tong, laat haar heerlijk warme lippen een paar keer tot over de rand van de kloppende eikel glijden. Het voelt zo lekker dat ik mijn lijf al voel trillen.

“Oh Sarah, je warme mondje, je lippen, je tong, oh, je likt en pijpt me zo lekker! Oh, je brengt mijn zaad al aan het koken, lieverd. Oh!”

Sarah lijkt door deze woorden helemaal aangemoedigd en probeert mijn paal nu zo diep mogelijk in haar mondje te schuiven. Slechts de helft van mijn pik verdwijnt tussen haar zalige lippen, maar de sensatie is enorm. “Oh Sarah,” kreun ik. Ze likt en zuigt nog een paar keer aan mijn topje met ogen die om zaad smeken.

“Je mag in mijn mond spuiten hoor,” zegt ze. “Ik zal wel nog een beetje moeten oefenen om jouw paal helemaal naar binnen te werken. Vind je dat lekker?” Ik zit intussen al de hele tijd in nagenoeg dezelfde positie op het tapijt en begin stilaan naar een andere houding te verlangen.

“Schatje, je bent overheerlijk, of je mijn paal nu tot in je keelgat drukt of niet. Je lippen en tong leveren zalig werk, laat die maar lekker glibberen rond mijn neukstaaf, daar spuit die vroeg of laat gegarandeerd van. Ik vind het geil als mijn meisje ook geniet van wat ze met me doet, dus doe vooral niets wat je zelf niet leuk vindt! Maar probeer natuurlijk ook alles wat je eens wil proberen hè! Ik wil gerust je testobject zijn, haha! Als Laura het goed vindt natuurlijk hè!”

“Wedden dat Laura, als we het haar straks vertellen, meteen zo geil wordt dat je haar ook een goede beurt zal mogen geven? Het wordt weer werken vanavond, haha. Kom dus maar snel klaar, want je zult nog een tweede lading moeten produceren voor mijn zusje,” grapt Sarah.

“Leef ik in een droom? Knijp eens in mijn wang,” vraag ik haar. “Wat ik deze week al heb beleefd met jou en Laura, is bijna te mooi om waar te zijn…”

Terwijl ik dit zeg, sta ik recht. Sarah kijkt even verrast op. Ze vreest een ogenblik dat ik de vrijpartij voor bekeken houd, maar ik trek haar van de grond, til haar op en leg haar op haar rug in de sofa die achter ons staat. Haar hoofd rust op de armleuning.

“Oh, hum, wat ben je van plan,” vraagt Sarah nieuwsgierig.

“Ik wil je kutje nog eens voelen, en dan lekker op je lichaam klaarkomen,” fluister ik haar toe, terwijl ik haar ontdoe van het kletsnatte sportbroekje. Ik trek vervolgens mijn hemd, schoenen, kousen, broek en short verder uit terwijl ik daar voor haar aan de sofa sta. Sarah ziet een opportuniteit en zet zich rechtop in de zetel, klaar om toe te slaan als ik klaar ben met de kledingstukken. Ze graait gulzig naar mijn pik en bewerkt hem met haar handen, lippen en mond.

“Oh lieverd, als je me nog een minuutje zo likt en aftrekt, ga ik spuiten, maar ik wil je kutje zo graag voelen, oh…”

Sarah legt zich neer en opent haar benen zo wijd als ze kan. Vocht van haar orgasme van daarnet glinstert nog altijd rond haar kutje en op de binnenkant van haar dijen. Het doet me helemaal door het lint gaan. Ik neem plaats tussen haar benen, klaar om haar te nemen. Mijn neukstaaf staat hard als beton en wijst naar de zevende hemel. Ik druk mijn eikel tegen haar kutlippen en glijd een paar keer met mijn paal op en neer. Ik laat daarbij een spoor van voorgeil achter dat haar poes weer doet glimmen van de vochtigheid.

“Oh, je maakt me weer heet,” hijgt Sarah. “Neuk me, schuif die staaf in mijn kut! Oh!”

Ik schuif mijn paal een centimeter of twee naar binnen. Haar kletsnatte lipjes wijken. Mijn eikel verdwijnt in haar. Ik herhaal dit een keer of vijf, tergend traag, terwijl ik met mijn vingers haar klitje beroer.

“Oh, oh, oh,” kreunt ze. “Mijn knopje wordt nog gek, oh!”

Ik penetreer haar met de volgende bewegingen telkens een beetje dieper. “Oh! Oh! Oh,” kreunen we samen. Dan verdwijnt met elke stoot mijn hele neukstaaf in haar zompige kutje, en deinen haar borsten heerlijk op en neer op het neukritme dat ik snel opvoer. Haar op en neer dansende en o zo geile lijf voert me naar de top, samen met haar heerlijke gekreun en gehijg.

“Oh ja, oh ja, fuck! Neuk me harder, harder, harder met die paal van je! O-o-o-o-o-h,” spoort ze me aan. Ik houd haar linkerbeen omhoog, zoen haar kuit, terwijl ik mijn paal alsmaar sneller in en uit haar smachtende grot zie stomen. Haar kutlippen lijken zich bij elke stoot om mijn paal te zuigen, ik houd het niet lang meer uit.

Sarah vindt het standje met één been omhoog blijkbaar erg geil, want ze vervolledigt haar gekreun met nadrukkelijke opwaartse stoten van haar bekken. Even ben ik bang dat ik in dit standje te diep zou doordringen, en haar misschien wel pijn zou doen, maar ze geniet er zo van dat ik besluit om gewoon door te gaan. Mijn strak gespannen balzak, waar een kolkende lading wacht om naar buiten te schieten, kletst bij elke stoot nu al geil tegen haar poes, veel dieper kan ik in elk geval niet penetreren.

“Oh, ik wil elke dag zo geneukt worden! Oh! O-o-o-h,” kreunt mijn sexy Sarah.

“Oh schat,” hijg ik haar toe, terwijl ik mijn kloppende neukstaaf helemaal uit haar bloedhete poes terugtrek. Ik laat haar linkerbeen naar beneden zakken, en plooi haar andere been, terwijl ik haar een beetje op haar linkerzijde laat kantelen, zodat haar rechterbeen over haar onderbuik komt te liggen. “Ik wil zo graag je sexy kontje nog eens zien! Wat is het mooi en rond,” zeg ik terwijl ik haar rechterheup en -bil streel en me voorover buig om haar een lekkere, natte tong te draaien.

Terwijl we zo tongzoenen, drukt mijn half murw geneukte pik heerlijk op haar bil. Onze tongen willen elkaar maar niet loslaten. Ik begin mijn bekken op en neer te bewegen, waardoor mijn paal heerlijk langs haar bil wrijft. Even wil ik mezelf zo tegen haar lekkere lijf klaar rijden, want ik verlang er nu zo sterk naar klaar te komen.

“Oh ja, rij je klaar tegen mijn bil, en spuit je warme, witte melk over mijn kont, tieten en buik! Oh ja,” hijgt Sarah me toe terwijl we tussen het zoenen even kort naar adem snakken. Ik profiteer van de pauze om weer rechtop te komen. Zonder aarzelen duw ik mijn pik tegen haar kutje waaruit volop sappen lekken. Een tel later schuif ik bij haar naar binnen.

“Oh Sarah, je kutje spant altijd lekker, maar in dit standje… O-o-o-o-h, o-o-o-o-h,” kreun ik, terwijl ik me schrap zet voor de laatste stoten.

“Oh ja, neuk je pik klaar, Patrick! Spuit op mij,” kreunt ze luid.

Ik houd het niet meer. Ik trek me een laatste keer uit haar terug, en een seconde later schiet mijn zaad met grote kracht naar buiten.

“Oh ja, heerlijk warm zaad,” roept Sarah verrukt. Overal landt mijn melk: op haar sexy poep, op haar strakke buik, op haar borsten. Ze smeert alles hijgend open over haar bovenlichaam, terwijl ik bij mijn positieven kom.

“Oh Sarah, wat een orgasme was dat,” fluister ik terwijl ik opnieuw voorover buig om haar te zoenen.

“Ja, wat een lekker half uur hebben we beleefd! Ik voel me al veel beter. Doen we dit snel nog een keer over? Jij kunt Laura en mij toch beide aan hè,” grapt ze.

“Jaja,” antwoord ik haar. “Zolang alles in openheid met Laura gebeurt, doe ik helemaal mee,” stel ik haar gerust, terwijl ik probeer te voorkomen dat mijn zaad van haar prachtige lijf op de sofa loopt.

“We hebben als Laura straks thuiskomt, wel een erg geil verhaal voor haar hè,” gaat Sarah verder. “Benieuwd hoe heet ze ervan wordt. En laat jij je zaadfabriekje maar wat werken nu, want Laura zal ook een lading willen!” Ik vlei me naast haar neer in de sofa, en stel haar gerust.

“Ik heb standaard altijd wel voldoende melk voor een paar rondjes hoor.” Ze legt haar hand op mijn hoofd en vraagt.

“Mag ik dan straks ook nog eens meespelen als je met Laura van bil gaat? Of misschien kunnen we naar porno kijken en lekker samen masturberen en klaarkomen!” Het ziet ernaar uit dat Sarah een geile constante wordt in mijn relatie met Laura. Ik knijp in mijn wang.

“Auw!” Het is dus toch geen droom…

Een kwartiertje later zijn Sarah en ik net op tijd weer aangekleed als Laura opgewekt binnen komt gewandeld.

“Hallo! Ik ben wat laat, sorry. Halen we het concert nog, Patrick? En Sarah, gaat het al wat beter?” Sarah veert recht uit de zetel, en loopt naar haar zusje toe.

“Ja hoor, ik voel me al flink beter. Je kerel heeft heel goed voor me gezorgd,” zegt ze. “Maak je geen zorgen over het concert hoor,” spreek ik Laura toe, waarna haar lippen die van mij raken. We zoenen intens en lang, en ik voel Laura ‘s opwinding toenemen. Als we loslaten, hijgt ze zachtjes.

“Vind je het jammer van het concert? We halen het niet meer hè, ook niet als we meteen vertrekken,” kijkt ze op haar fijne polshorloge.

“Nee, dat concert is voor een volgende keer. Schat, ik heb je zo gemist,” fluister ik haar toe. “Ik verlang zo naar je. De vrijpartij met Sarah heeft mijn verlangen naar jou alleen nog groter gemaakt.” Laura omhelst me stevig. Haar hele lijf drukt zalig tegen mijn lichaam, en het voelen van haar warme adem, zachte huid en zwoele kussen doet mijn piemel onmiddellijk de hoogte in schieten. Ze merkt het.

“Je pik is al zo heerlijk stijf! Ik wil je in mij voelen, maar vertel me eerst wat je met Sarah hebt uitgespookt,” zegt ze met nieuwsgierige en geile ogen, terwijl we met ons drieën in de sofa ploffen. Sarah begint het verhaal levendig te vertellen. Als Laura hoort hoe ik achter Sarah ging zitten op de grond en haar van achteren omhelsde, komt ze voor mij in de zetel zitten en laat ze zich met haar rug tegen mijn borstkas vallen. Ik begrijp wat ze wil. Terwijl Sarah vertelt hoe ik haar zo streelde, hoe ik haar topje naar omhoog trok om haar borsten en stijve tepels te kneden, hoe ik mijn hand in haar strakke broekje schoof om haar natte poesje te verwennen, zet ik alles wat Sarah zegt bij Laura in de praktijk om, zodat Laura het verhaal letterlijk aan den lijve beleeft.

Laura wordt al snel heel erg opgewonden en kronkelt van genot. Ze heeft haar hakjes uit gedaan, en van haar hemdje, rokje en bh heb ik haar ook al snel af geholpen. Haar volle boezem ligt zalig in mijn handen, haar tepels staan hard rechtop. Ze hijgt telkens ik ze beroer. De geile manier waarop Sarah het verhaal vertelt, doet de rest. Sarah wordt er ook zelf opnieuw bloedheet van. Ze raakt zichzelf aan en vertraagt af en toe haar verteltempo om zoveel mogelijk van haar eigen vingers te kunnen genieten. Ik zit intussen met een kloppende paal waarvan het topje alweer royaal voorgeil lekt. Het hele tafereel windt me zo op dat ik het liefst van al meteen nog een keer zou willen spuiten.

Gelukkig ‘dwingt’ het verhaal mij om mij nu op Laura ‘s opwinding te concentreren. Sarah beschrijft hoe ik haar kletsnatte poesje en klitje zalig klaar vingerde terwijl ze haar broekje nog aan had. Het wordt te veel voor Laura, als ik mijn vingers in haar soppende, o zo warme grotje laat glijden. Haar klitje komt mijn vingers groot, hard en zalig met kutsappen gesmeerd tegemoet. Laura spreidt haar benen maximaal en duwt haar bekken naar boven telkens wanneer mijn vingers haar drijfnatte poes binnendringen.

“Oh schat,” kreunt ze, terwijl haar hele onderlijf hevig begint te trillen. “O-o-h ja, ik, oh, k-o-o-o-o-o-m, oh, oh, oh, oh!”

Als het orgasme door haar lijf giert, knijpt ze haar benen dicht, waardoor mijn vingers even zalig gevangen zijn in haar kutje. Ik voel de spasmen door haar vagina jagen. Even lijkt Laura weg van deze wereld. Als ze bij komt, haal ik mijn vingers uit haar grotje. Ze zijn kletsnat.

“Wat proef je heerlijk,” fluister ik, terwijl ik Laura ‘s kutsappen van mijn vingers lik. Aan de andere kant van de sofa klinkt nu ook alsmaar feller gekreun. En gezoem. Sarah heeft een klein speeltje uit haar handtas, die naast de sofa staat, gehaald en is er haar klitje volop mee aan het plagen. Het speeltje is niet groot en is niet bedoeld om er een poesje mee te penetreren. Sarah houdt het tegen haar klitje, en het effect laat niet op zich wachten. Laura en ik kijken toe hoe haar van vocht glimmende kutje tot een volgend orgasme wordt getrild door het speeltje.

“Oh, oh, oh, o-o-o-o-o-o-o-h!” Als Sarah klaarkomt, spuit een klein beetje sap uit haar roze kutje. Ik ben nu zo geil dat ik het heft zelf in handen neem en niet wacht tot Sarah weer bij haar positieven is en het verhaal verder vertelt.

“Oh Laura, ik zal je nu tonen wat ik bij Sarah deed nadat ik haar klaar vingerde,” zeg ik haar zacht. Laura zet zich even rechtop, als ze voelt dat ik op wil staan en onder haar uit wil komen, want ze ligt nog steeds tegen mijn borst. Ik sta recht naast de zetel, terwijl ik voor de tweede keer vanavond snel mijn kleren uit speel. Mijn knalharde paal floept recht naar boven als ik mijn boxer naar beneden trek.

“Oh Patrick,” hijgt Laura, terwijl ze mij bij mijn pik pakt en mij naar haar toe trekt. “Je bent alweer zo nat, je paal glimt heerlijk van je voorgeil!” Haar lippen klemmen zich rond mijn eikel en haar zwoele tong maakt mijn topje en toompje compleet gek. Ik adem zwaar.

“Oh Laura,” kreun ik luid. “Jouw mondje is zo heet, oh! Als je mij zo, oh, nog even, oh, lekt, dan kom ik zo, oh, klaar…”

Als ze even pauzeert om wat lucht te happen, zie ik hoe haar mondje en lippen blinken van mijn voorgeil. Ik profiteer ervan om mijn lippen op die van haar te drukken, terwijl zij zich laat zakken in de sofa en haar sexy benen helemaal opent. Ik wil mijn bonkende pik eerst nog even tegen haar kutlippen zetten, maar we zijn beide zo kletsnat dat ik als doorheen boter meteen haar zuigende kut penetreer.

“Oh, neuk me, ja!” Laura ‘s klit is nog altijd gezwollen, dus probeer ik bij elke stoot even halt te houden bij de ingang van haar grotje. Haar tieten wiebelen echter zo sexy op en neer tijdens het neuken dat ik het nog geen halve minuut uithoud.

“Oh ja, je wordt, oh, zo hard in mij! Kom lekker in mij, oh, spuit mij vol,” kreunt Laura. Een seconde later kookt mijn balzak over en schiet heerlijk warm zaad diep in haar kutje. “O-o-o-o-o-h, heerlijk,” kreunt Laura, terwijl ik nog steeds in haar ben en met zachte stootjes de laatste golven zaad in haar lanceer.

Sarah is intussen ongemerkt een handdoek gaan halen in de keuken. Ze staat poedelnaakt naast ons bij de zetel, en schuift de handdoek onder Laura ‘s lekkere kontje. “Zo, nu kun jij je terugtrekken uit Laura ‘s poesje,” zegt ze. Ik trek me met spijt terug uit Laura ‘s kutje, want het voelt zo onbeschrijflijk lekker in haar. We kijken met drieën, plakkend van het zweet, toe hoe mijn warme melk rijkelijk uit Laura ‘s prachtige poesje stroomt. Mijn pik is nog steeds half stijf.

“Kom wat hoger zitten, schat! Dan kan ik je pik proper likken,” fluistert Laura zachtjes. Haar lippen zijn zo heerlijk rond mijn pik, en haar tong danst zo lekker rond mijn eikel dat ik opnieuw zo hard als beton word.

“Jongens, wat was dit geil,” zegt Sarah. “Dankjewel! Jullie willen vast nog een rondje neuken. Ik ga me wat opfrissen,” knipoogt ze, terwijl ze met haar sporttenue en haar trilspeeltje in de hand naar de badkamer verdwijnt. Een paar minuten later neuk ik mijn engel Laura op zijn hondjes in de sofa klaar en deponeer ik een nieuwe lading sperma op haar sexy billen en rug.

“Oh mijn God, ik krijg niet genoeg van jou,” hijg ik, terwijl ik haar van achteren omhels en mijn lippen in haar nek plant. Laura blinkt van het zweet, en ze hijgt nog geil na van het orgasme. Als ik haar tepels aanraak, zucht ze diep.

“Ik wil je altijd bij me,” fluistert Laura, terwijl ze me lief aankijkt en zoent. “Gaan we samen in bad zodra Sarah uit de badkamer is? Dan kunnen we lekker bijkomen.”

Patrick

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1611

Friends with benefits – Part 5

PatrickGeplaatst door My 4Fingers vr, april 22, 2016 11:29:15

Friends with benefits – Part 5

Het is al een spannende avond geweest, bedenk ik me. Wat zal de rest van de avond nog brengen? Toen ik anderhalf uur geleden na de werkdag bij Laura arriveerde, bleek het wederzijdse verlangen zo sterk dat we er in de keuken al onmiddellijk in vlogen. We hadden elkaar drie dagen fysiek moeten missen, het weerzien was intens. Van zoenen en knuffelen kwam snel meer. Laura liet sla en tomaten vallen, en we gaven ons tegen het aanrecht en op een keukenstoel helemaal over aan onze lusten, waarbij ik heerlijk klaarkwam en een riante lading zaad in Laura ‘s mondje dropte. Nu lopen Laura en ik hier allebei in de keuken te zweven met een gelukzalig gevoel in hoofd en lijf. Van al dat gestoei krijgt een mens natuurlijk honger. Daarom maken we nu toch werk van die lekkere steak-friet die we als avondmaal gepland hadden.

Als een volleerd duo – ook al ben ik absoluut geen held in de keuken – werken we samen en een kwartiertje later zitten we aan de mooi gedekte, houten keukentafel. Het hele huis ruikt naar malse steak, krokant gebakken frietjes en vinaigrette die royaal over het slaatje is gegoten. Tja, veel werk is er natuurlijk niet aan diepvriesfrietjes en slasaus uit een flesje. Het loopt al tegen acht uur, dat we intussen honger hebben als twee beren hoeft niet te verbazen. Ook de rode wijn loopt vlotjes naar binnen, maar meer dan twee glaasjes drink ik niet, want ik moet straks normaal gezien nog naar huis rijden. We hebben het over het klassieke concert waar ik haar morgen mee naartoe neem, over het aankomende weekend en wat we eventueel zouden kunnen doen. De hele tijd proberen we elkaar aan te raken: vier handen reiken boven de tafel naar elkaar, onder de tafel raken onze benen alsmaar meer vervlecht. Laura heeft haar hakjes onder de tafel uitgeschopt en strijkt voortdurend met haar zachte voeten over mijn onderbenen. Ik doe snel mijn schoenen en kousen uit, zodat ik haar ook zelf kan ‘bepotelen’ met mijn onderste ledematen.

Al snel wordt het moeilijk om geconcentreerd bij het onderwerp te blijven. Een rode blos komt op Laura ‘s wangen, en oh, zijn dat haar tepels die ik daar doorheen het jogging topje zie drukken?

“Oh Laura, heb je dan niets aan onder je jogging,” vraag ik.

“Oei, hoe zie… Oh nee, mijn konijntjes drukken tegen de draad! Dat heb je natuurlijk weer gezien hè!”

“Ja, natuurlijk! En jij wou dat ik het zag,” plaag ik haar.

“Ja, ik wil dat jij mijn opwinding ziet. Ik voel me zo geil met jou! Ik draag hieronder helemaal niets, zodat je me snel kan nemen,” zegt ze, terwijl haar rechtervoet onder de tafel helemaal tot mijn kruis probeert te reiken.

“Oh, maar als jij nu enkel een joggingbroek zou dragen, dan zou er een stevige tent te zien zijn hoor! Ik voel daar iets behoorlijk groots,” zegt ze uitdagend. “En, oh, ik denk dat het nog groeit!”

Ik grijp haar voet onder de tafel, schuif mijn stoel achteruit en begin, zittend op mijn knieën, haar tenen te zoenen. Omdat ik bijna onder de tafel zit en mijn hoofd dreig te stoten, kruip ik naar haar toe, draai haar stoel een kwartslag naar mij en begin haar beide voeten te strelen, te kneden en te zoenen. Terwijl ik me daar zo over haar zachte voeten en kuiten ontferm, gaat ze met haar handen door mijn haar. Ik lik haar tenen, bijt er zachtjes in en sabbel er aan. Als ik op kijk, zie ik hoe haar linkerhand onder de jogging verdwijnt en haar harde tepels en borsten masseert. Ze kreunt zachtjes. Mijn hand glijdt over de joggingbroek naar boven. Ter hoogte van haar spleet zie ik een vochtplek in de zwarte stof.

“Ja, trek mijn broek maar uit, mijn poes is kletsnat, straks is alles doorweekt,” zegt ze zacht.

“Oh schatje toch,” fluister ik. “Ik zal je kutje eens geven waar het al de hele avond naar snakt.” Ik laat de broek over haar benen naar beneden glijden. Het bovenstuk schuif ik tot boven haar borsten. Ik zuig intens aan haar stijve, smekende tepels.

“Oh, ja, hm,” hijgt ze bij elke lik van mijn tong.

Op mijn knieën gezeten voor haar heb ik een prachtig zicht op haar zinderende, smachtende lijf en de bedwelmende welvingen van haar dijen, heupen en magnifieke boezem. Ze zakt een beetje onderuit en opent spontaan haar benen. Haar poes is zo nat! Als ik met mijn vingers op en neer langs haar schaamlippen ga, loopt het geil zo op haar dijen en de stoel. Ik open haar lipjes en glijd er een vinger in. Haar genotsknopje komt direct piepen. ‘Hier ben ik,’ lijkt het te willen schreeuwen. ‘Mij moet je hebben.’ Ik voel aan Laura ‘s ademhaling en gekreun dat ik haar niet lang moet plagen.

“Oh schat, ja, toe, alsjeblieft…,” fluistert ze me hijgend toe. Een dik half uur geleden, net voor het eten, hebben we zalig geneukt. Toen ik klaarkwam, was ze dicht bij het orgasme, maar dan wilde ze eerst snel eten om haar hongerige maag te stillen. “Hier poesje, nu is het jouw beurt,” zeg ik, waarna mijn tong direct op het glimmende klitje duikt.

Twee vingers glijden meteen diep in haar kut. Wat is het daar heet! Het soppende geluid van mijn heen en weer bewegende vingers maakt Laura snel gek.

“Oh, oh, ja, ja, nog, nog, oh, oh…” Laura beweegt zelf een beetje met haar bekken, zodat ik precies de druk uitoefen die ze op haar stomende kut wil voelen. Ik zuig en lik afwisselend aan haar knopje. Haar onderlijf trilt, ik zie zweetbaantjes van haar borsten naar beneden sijpelen. Ze ademt luid en snel. “Oh, ik kom, ik kom, ik k-o-o-o-o-o-m, o-o-o-o-o-o-o-h…” Haar kut spant zich samen rond mijn vingers, ik voel haar knopje ontploffen op mijn tong, ik zie spieren samentrekken in haar buik. Ze komt heerlijk klaar. Een halve minuut lang laat ze alle genotsgolven door haar lijf gieren. Ik bedek haar gloeiende kut met een hand, en leg de andere liefkozend op haar buik. Het hoogtepunt dooft langzaam uit en Laura opent de ogen. Ik plaats mijn lippen op haar bevredigde poes. Er gaat nog een siddering door haar lijf. Ik voel het. Ze wil meer. Ik zie het ook aan de manier waarop ze me aankijkt.

Ik trek mijn broek in één ruk naar beneden. Mijn pik springt, na het heerlijke schouwspel van Laura ‘s orgasme, recht omhoog uit mijn boxer. Ik ben knalhard. De voorhuid is vanzelf naar achter gegleden, mijn eikel glimt roze in het licht van de keuken. Ik voel een druppel voorgeil door mijn leiding naar boven klimmen. Inderdaad, daar verschijnt een dikke druppel voorvocht uit het gaatje. Als ik op mijn kont ga zitten om de broek helemaal uit te doen, laat Laura zich van de stoel voor mij op de grond zakken. Ze ontdoet me snel van de broek door aan de pijpen te rukken. Ik zit nog vol bewondering naar haar schoonheid te kijken, achterover leunend op mijn ellebogen, als ze met beide handen naar mijn lekkende paal grijpt en er meteen haar mondje over schuift. Haar tong smeert mijn vocht uit over mijn hele eikel. Wat zuigt en slurpt ze gulzig aan mijn staaf! Ze kneedt mijn balzak en voelt mijn knuppel groeien in haar mond.

“Oh schat, je mondje is zo lekker rond mijn lul,” kreun ik.

“Kom, schuif je poesje over mijn paal en berijd me, oh!” Ze vindt het blijkbaar een goed idee, en komt met haar knieën langs mijn bekken zitten. Ik houd mijn kloppende pik rechtop onder haar kutje.

“Laat je maar zakken, Laura! Zo. Ja! Oh…” Mijn pik splijt haar nog altijd kletsnatte kut uit elkaar. Ik voel hoe de lipjes wijken voor mijn hardheid.

“Oh,” kreunt ze luid. “Oh! Oh! Wat een, oh, geil standje…” Ik laat haar voorlopig het ritme bepalen en beweeg zelf nog niet te fel. Een paar keer laat ze zich langzaam en telkens ietsje dieper over mijn pik naar beneden zakken. Ze zit met haar lieve snoet naar mij. Mijn duimen plagen haar stijve tepels. Mijn handen verwennen haar malse borsten en volgen het ritme van de op- en neergaande bewegingen op haar ronde heupen. Laura is nog zo nat van het orgasme van daarnet dat mijn pik al snel tot het diepst van haar kut doorstoot. Dan komt het beest in haar los. Ze plaatst haar beide handen als steun op mijn borstkas en begint luid kreunend alsmaar feller met haar bekken en poep op en neer te bewegen.

“Oh, je staaf neukt me zo lekker,” hijgt ze. “Ik wil me wild klaar rijden op je, oh, knalharde staaf!”

Als een volleerde cowgirl berijdt ze me. Ik beweeg zelf niet te fel omdat ik haar het ritme wil laten bepalen. Als een gek pompt ze haar kut alsmaar sneller op mijn neukstaaf op en neer. Haar borsten dansen geil in mijn handen. Ik voel hoe onze sappen over mijn balzak en tussen mijn benen sijpelen op de warme houten vloer.

“Oh schat, oh, oh, oh, mijn knopje…,” hijgt ze, en ze voert het tempo waarmee ze me neukt verder op. Mijn duim vindt haar gezwollen klit. “Oh, oh, oh,” kreunt ze alsmaar luider, als ik haar genotsknopje hard bespeel. Plots vertraagt ze het tempo. Ze zweeft juist voor het hoogtepunt, want ik voel met mijn pik hoe korte spasmen door haar vagina jagen. “Oh, oh, wat is dit lekker,” hijgt ze geil, en ze laat zich met haar bovenlichaam op mijn borst zakken. Haar harde tepels priemen op mijn lijf, ik voel haar ademhaling en haar hartslag. We plakken beide van het zweet.

Ze is wat moe van het felle ritme dat ze koos, maar ik wil haar over de drempel van het orgasme tillen. Terwijl ze haar lijf op dat van mij drukt, en ik haar adem in mijn nek voel en haar zachte haren op mijn schouders, begin ik met mijn bekken te bewegen. Ik voer het tempo snel op.

“Oh Patrick, oh, oh, heerlijk…,” kreunt mijn lekkere meid! Mijn knalharde knuppel dringt alsmaar sneller haar soppende kutje binnen.

“Oh!” Mijn handen, die haar lekkere billen omknellen, duwen haar poep naar beneden bij elke stoot van mijn paal. Ze kreunt heel luid nu, zo lekker vindt ze het! In dit standje kan ik mijn eigen orgasme goed controleren, dus ik kan zo nog wel even doorgaan. Lang heeft Laura echter niet meer nodig. “Oh, ja, neuk me, oh, neuk me, oh, neuk me! Ik, ik, ik, oh, ik k-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-m…” Ik penetreer haar kutje nog een paar keer heel diep en voel hoe ze met mijn pik diep in haar vrouwelijkheid klaarkomt. Haar poes trekt samen rond mijn paal en lijkt hem leeg te willen zuigen. “Oh! Oh! Oh,” hijgt ze na, terwijl ik het zweet van haar lijf over dat van mij voel lopen. “Oh God, ik wil dit gevoel niet meer loslaten,” zegt ze lief, terwijl ze me zoent op de mond. We proeven zout van het zweet.

Mijn pik zit nog steeds in haar kutje en heeft nog niets aan hardheid ingeboet.

“Oh Patrick, je pik voelt nog zo hard. Ben je dan niet…,” Ik schud van nee.

“Ik kan het op mijn rug lekker lang volhouden, lieverd. Als ik je nu zo meteen neuk op de keukentafel, zal ik wel snel spuiten. Mijn paal staat nu al zo goed als op springen,” fluister ik. Ze gaat traag rechtop zitten, schuift haar klaargekomen poesje van mijn neukhamer en staat op.

“Kom dan maar,” zegt ze geil, terwijl ze me van de grond trekt en vervolgens op de rand van de keukentafel gaat zitten. Mijn pik is zo stijf dat hij bijna recht naar het plafond wijst. Terwijl ik haar een lange hete tong draai, rukt zij aan mijn knalharde staaf. Ze kijkt me met zaad vragende ogen aan en opent haar benen. Ik leg haar linkerbeen op mijn rechterschouder.

“Oh, zo geil,” kreunt ze zacht. “Ja, schuif die lekkere pik in mijn smachtende kut! Neuk me en spuit je zaad op mijn poes en bovenlijf, oh!”

Ik kijk haar recht in de ogen als ik direct diep in haar gloeiend hete kut doordring. Haar grot is nog zo nat dat ik meteen tot het diepste van haar poes stoot.

“Oh, wow, je bent zo ongelooflijk hard en groot nu. Oh Ja! Nog! Kom maar lekker, schat!” Haar warme kutje voelt zo lekker en haar geile taal hitst me zo op dat ik het geen minuut meer uithoud. Ze beweegt mee met haar bekken en kreunt zo lekker. Even denk ik dat ik haar nu ook nog eens kan doen klaarkomen, maar ik zit al aan het punt waarop geen terugkeer mogelijk is.

“Oh, Laura! Oh! Oh! Oh! Ik…,” kreun ik fel.

“Oh ja, oh, kom lekker…,” hijgt ze, als ze voelt dat mijn pik nog verhardt juist voor mijn orgasme. Ik trek me juist op tijd terug. Een dikke lading sperma schiet uit mijn neukstaaf op haar kutje. Met de volgende drie stralen besproei ik haar buik en navel, en er schiet zelfs een dikke druppel juist tussen haar o zo lekkere tieten.

“Oh Laura, je bent zo jammie,” hijg ik na. “Dit orgasme was zo lekker, hm!” Ze zoent me een paar keer, smeert mijn warme zaad open met haar vingers en lekt ze dan af.

“Hm, je zaad is zo lekker,” geilt ze me weer op. “Dit is precies het dessert dat ik voor ons tweetjes in gedachten had. Een orgasme dat ons lijf doet trillen en onze tenen doet krullen, haha! Ik krijg niet genoeg van seks met jou, Patrick. We hebben vorig weekend een doos geopend vol lust en seks. Zo lekker…”

Terwijl ik haar en mezelf met enkele papieren servetten van het diner schoon veeg, begint mijn godin vurig te praten. Voor de tweede keer deze avond helpen we elkaar in onze kleren. Bij Laura is dat zo gefikst. Hoewel ik al twee keer heb gespoten, wordt mijn pik al opnieuw stijf als ik haar heerlijke lijf in de jogging zie stappen. Ik kleed me toch maar volledig aan, kousen en schoenen inclusief, omdat ik er van uit ga dat we de rest van de avond wellicht gewoon knuffelend in de sofa zullen doorbrengen. Het is al na negen uur en we moeten ook rekening houden met Laura ‘s ouders, en ook haar zus, die later op de avond thuis zullen komen. Als Sarah ons hevig pompend en kreunend zou aantreffen, is dat geen probleem – zij heeft ons al gehoord en gezien – maar wat zouden Laura ‘s ouders zeggen als ze ons neukend in de keuken betrappen?

“Oh, mijn ouders zijn heel ruimdenkend. Ze weten echt wel dat jij en ik niet zomaar vrienden zijn. En, eh, ik moet je iets bekennen. Mama zei me deze ochtend dat de gloed op mijn snoet en de blik in mijn ogen verraden dat de seks met jou wel heel lekker moet zijn, haha! Zou ze mij deze nacht gehoord hebben toen we elkaar aan de telefoon heet maakten? Of heeft zus Sarah iets verklapt? Ik weet het niet, en ik maak me er ook geen zorgen om. Mama is heel erg blij voor jou en mij…”

Terwijl we zo verder praten, ruimen we de tafel af. We plaatsen de vuile borden en het gebruikte bestek in de afwasmachine en wassen de bakpan meteen af. Met een natte doek neem ik de sporen weg die onze lichaamssappen hebben achtergelaten op de vloer en het keukenmeubilair.

“Wil je een koffie, Patrick? Of liever water om het vochtverlies te compenseren,” vraagt ze plagend. “Geen nood, zelfs bij water krijg je koekjes van mij, mijn heet koekjesmonster,” gaat ze verder. Ik kies water, een hele fles. Van al het rampetampen ben ik inderdaad heel dorstig geworden. Even later ploffen we samen neer in de grote sofa in de salon. Laura kruipt lekker dicht tegen me aan en legt haar hoofd op mijn schouder. Mijn linkerhand omhelst haar bovenlichaam en streelt haar buik, heupen en poep. Laura legt haar handen te rusten op mijn buik en sluit af en toe de ogen alsof ze elk moment in slaap gaat dommelen.

Plots gaat het licht in de inkom aan en horen we de voordeur sluiten. Hakjes lopen door de gang naar de keuken.

“Hey, daar zijn jullie,” zegt Sarah als ze ons vanuit de keuken in de salon opmerkt.

“Hoi zus,” reageert Laura, terwijl ze rechtop gaat zitten. “Hoe was je avond? Zeg eens, je bent wel heel vroeg terug. Ben je wel naar de film geweest? Het is nog geen half tien…,” vraagt ze.

“Pfff, we zijn niet naar de film geweest. Toen we voor de film snel een spaghetti gingen eten bij de Italiaan op het plein, heb ik woorden gehad met Peter en ik had er geen zin meer in. Ik heb na het eten nog even alleen door de stad gewandeld, maar ben dan maar naar huis gekomen,” vertelt Sarah bedroefd.

“Oh meid toch,” reageert Laura zichtbaar aangeslagen. “En waar ging de ruzie over?” “Oh, weer over hetzelfde hè,” gaat Sarah verder, terwijl ze naast haar zus op de sofa komt zitten. Laura geeft haar een troostende kus. Die twee zijn echt wel heel close met elkaar, bedenk ik me. Dat zie je meteen.

“Je kent me hè, zusje. Ik was een beetje flirterig met hem en wilde hem speels uitdagen met korte aanrakingen, voetje-voetje onder de tafel en zo, maar hij deed weer zo ijskoud en zei me dat ik moest ophouden met me te gedragen als een tiener. Kan je je voorstellen? Ik laat zien dat ik om hem geef en dat ik hem wil, en hij zegt me dat ik moet ophouden en dat ik me eindelijk eens als een volwassene moet gedragen! Toen was de sfeer voor mij verpest. Wat wil hij dan? Dat ik met hem de beurscijfers en de krant bespreek, misschien? Ah ja, want intimiteit is voor mijnheer niet belangrijk! Ik had er geen zin meer in en hij werd kort daarna lastig omdat ik er met een droevig gezicht bij zat. Tja, wat wil je…,” doet Sarah haar verhaal.

“Hoe kun je als man nu een vrouw als jou afwijzen,” schudt Laura onbegrijpend haar hoofd. “Zeg nu zelf, Patrick. Ziet mijn lieve zusje er niet fantastisch en super sexy uit?”

Sarah ziet er inderdaad heel lekker uit vanavond. Zo heb ik haar nog niet eerder gezien. Ze heeft haar lange, blonde en deels krullende haren half opgestoken, draagt een ultrakort, strak, zwart rokje met glimmende onderste rand en een wit hemdje met een ferme inkijk. Ze heeft wat lichte make-up op, een beetje donkere oogschaduw en roze lippenstift. Ze draagt machtige, zwarte stiletto ‘s met wel erg hoge hakken zo fijn als een lucifer. Haar chique rokje is zo kort dat ik, zoals ze daar nu naast Laura op de sofa zit met de knieën een beetje opgetrokken, het kanten boveneind van haar panty’s en de jarretelgordel kan zien!

“Sarah, je ziet er echt “wow” uit vanavond,” beantwoord ik uiteindelijk Laura ‘s vraag. “Dat je een mooie meid bent, dat heb ik al mogen zien, maar vanavond ben je echt super sexy. Je bent een blondine waar elke man zijn hoofd voor omdraait, toch? Ik in elk geval wel.”

Laura knikt instemmend: “Zie je wel, het ligt niet aan jou, zusje! Het ligt aan die ijsprins van jou, die vergeet dat jij niet één of andere zakelijke relatie bent, maar wel zijn meisje,” zegt Laura in een poging haar zus op te monteren.

“Wat is dat toch met al die mannen de laatste tijd,” zucht Sarah. “Mijn vorige lief was totaal onvolwassen en meer bekommerd om zijn PlayStation en zijn maten dan om mij. En Peter doet alsof we al 70 jaar getrouwd zijn! Ik wil gewoon een leuke vent die me wat aandacht schenkt, die me zegt hoe mooi en lief ik ben, die me af en toe verrast, die niet elke avond, ‘vanavond niet, schat’ zegt. Ik wil een kerel die toont hoe wild hij van mij wordt, die me onverwacht en ongegeneerd in de keuken neemt als hij thuis komt…”

Laura knipoogt naar mij en zegt: “Ja, eh, dat is heel lekker hè?” Ik moet lachen met Laura ‘s lekkere snoet. Ze is een deugniet, want op het moment dat ze het zegt, steekt ze haar tong half uit naar mij.

“Oh, wil je nu zeggen dat Patrick jou bij zijn aankomst meteen lekker heeft geneukt…,” vraagt Sarah met opengesperde ogen.

“Jazeker,” zegt Laura. “Of denk je dat Patrick en ik hier al een uurtje of drie gewoon gezellig liggen te soezen?” Laura steekt van wal en beschrijft haar zus welke sekstaferelen zich de voorbije uren hebben afgespeeld in de keuken.

“Ik ben heel blij voor je,” reageert Sarah. “Jij hebt je portie neukplezier toch gehad. Ik verlang zo naar een pik in mij, maar ik zal het weer moeten stellen met mijn vingers vannacht, bof…”

Sarah maakt aanstalten om op te staan, maar Laura houdt haar tegen. “Oh zus, wacht even, er is hier toch een lekkere pik bij ons! Ik ben zo goed als zeker dat Patrick nog wel een rondje aan kan. Wat denk je, schat?”

Ik geloof mijn eigen oren niet. Begrijp ik dit nu goed? Vraagt Laura of ik ook nog even haar zus wil neuken?

“Eh, wel, ja, eh, maar…,” stamel ik totaal overvallen door haar vraag. Vorige zondag masturbeerde Sarah zich in de keuken klaar in het bijzijn van Laura en mij, omdat ze zo geil was geworden van de pijpbeurt die Laura me gaf, maar haar echt neuken is toch nog iets anders. Niet dat ik er geen zin in heb. Sarah ziet er prachtig uit. Ze is wat kleiner en ook fijner dan mijn Laura, maar de proporties zijn gewoon perfect. Ze heeft minder ronde billen, minder volle borsten en een fijnere taille, maar het blonde poppetje doet me wel wat.

“Toe, dan kun je bewijzen dat je haar echt sexy vindt,” probeert Laura me te overtuigen. “Sarah, doe eens een striptease voor Patrick. Ja, zoals wij dat voor elkaar deden om te oefenen. Je hebt er de perfecte kledij voor aan met je stiletto ‘s, jarretel en ultrakorte rokje. Ja, zo!”

Sarah staat een meter of twee voor ons op het dikke kamertapijt. Eerst twijfelt ze nog een beetje, maar ik voel dat de lust door haar lijf giert en een paar ogenblikken later verdwijnt alle schroom.

“Geniet ervan,” zegt Laura tegen me. “Maak je geen zorgen, het is geen valstrik. Je weet dat Sarah en ik heel close zijn, en het idee dat jij, mijn kerel, een andere vrouw neukt – met mijn instemming en in mijn bijzijn – vind ik heel erg geil. Je blijft mijn ventje, en ik wil nu heus zelf niet ter compensatie een keer met een andere man neuken. Beloof me dat je nooit een andere vrouw zal neuken zonder mijn toestemming. Ik zal ook nooit een andere kerel neuken zonder jouw akkoord. Ja, we zijn een libertijnse familie hè,” zoekt ze bevestiging bij haar zus, die intussen al sensueel met de striptease begonnen is.

Sarah lacht. Ze lijkt er bovenop te komen, nu ze zich fysiek kan gaan uitleven. Ze staat voor me, met de benen lichtjes gespreid. Haar handen dwalen over haar welvingen terwijl ze uitdagend met haar heupen wiegt en een paar keer ronddraait zodat ik haar van alle kanten kan bewonderen. Wat heeft ze machtige kuiten met die stiletto’s! En haar kontje zit heerlijk strak in het rokje verpakt. Oh, ze buigt voorover en gunt me een blik op haar twee meiden. Ze kneedt ze zacht, en gaat met haar tong sensueel over haar lippen. Als ze haar tepels aanraakt, worden ze direct stijf. Ze draait zich heupwiegend met haar poepje naar mij en buigt helemaal voorover tot ze met haar handen haar voeten aanraakt. Oh, wat een geil zicht heb ik nu op een stel ranke benen en een o zo sexy jarretelgordel die vanonder het extreem korte rokje komt piepen. En ook op een lekker kontje, ik kan bijna het begin van de bilspleet zien. De string spant strak op haar kutlipjes en klit. Ze schudt met haar billen en maakt tegelijk haar lange blonde haren helemaal los.

“Oh,” zucht ik, als ze knopje na knopje losmaakt en haar hemdje en rokje traag uittrekt om me maximaal te plagen. Daar staat ze nu, op stiletto’s en met enkel nog de lingerie aan. Mijn piemel komt plaats te kort, het begint erg te spannen in mijn broek. Laura merkt het: “Ze is echt wel sexy hè, ik word er ook opnieuw geil van. Je wilt je stijve pik uit je broek halen hè, maar laat dat maar aan Sarah over. Oh…”

Laura ‘s opwinding stijgt. Haar tepels priemen door de jogging top. Met één hand bespeelt ze haar tepels, terwijl de andere hand in de broek verdwijnt. Ze zakt wat onderuit in de sofa, opent haar benen wat meer en begint stilletjes kreunend haar poesje te strelen. Sarah stapt op me toe, schopt de stiletto ‘s van haar voeten en zet haar rechtervoet naast mij op de sofa. Ze staat nu pal voor mijn neus. Ik zie rechtop staande haartjes op haar bleke huid, en stijve tepels op mooie, ronde B-cup borstjes. Ik kan haar poes ruiken, wat word ik hier geil van! Ik wil mijn lippen op haar tietjes drukken, maar ik houd vol.

Traag maakt ze de jarretel los en schuift de zwarte panty tergend traag over haar rechterbeen naar beneden. Dan is haar andere been aan de beurt. Voor ze haar linkervoet op de grond zet, tast ze ermee in mijn gezwollen kruis. Ze voelt dat het goed is.

“Nog even geduld,” plaagt ze me. Ik voel haar adem in mijn gezicht als ze de knopjes van mijn hemd los maakt. Ze versnelt het tempo, erg lang kan ze ook niet meer wachten om zich op mijn paal te storten. Oh, ik zie vocht glinsteren langs haar kutspleetje! Die meid staat zo heet! Laura ‘s kutje is intussen ook weer nat. Ik hoor het heerlijke, soppende geluid van vingers die een kletsnatte vagina verwennen! Heerlijk geil! Sarah lijkt zelf haar geduld te verliezen, want haar bh en string gooit ze snel op de grond om zich vervolgens op mijn kruis te storten. Ze trekt mijn broek en boxer in één keer naar beneden, tot op mijn enkels. Ze kruipt als een slang langs mijn benen naar boven en kijkt me daarbij super geil aan. Nu mijn paal de vrijheid heeft, groeit hij gestaag verder. “Oh, dat is pas leuk speelgoed,” kreunt ze.

Ze kneedt eerst even mijn ballen, en gaat dan met beide handen langs de schacht. Als ze met haar vingers naar het toompje gaat, richt mijn staaf zich verder kloppend op.

“Oh, er komt al voorgeil uit,” zegt ze, en ze smeert het lekker open over mijn eikel. “Oh, ja, ja, lik die paal, zus! Maak Patricks paal gek,” hijgt Laura, die het vingertempo hoorbaar opvoert. Ze verandert even van positie in de sofa, om nog beter bij haar klitje te kunnen.

“Oh! Oh,” kreunen Laura en ik gelijktijdig als Sarah haar warme mondje direct over mijn knalharde neukstaaf schuift. Laura vindt het een heel geil gezicht en is al heel ver in haar opwinding.

“Oh! Oh, ja…” Sarah pijpt me zo lekker! Haar mondje zuigt aan mijn pik, terwijl haar tong voortdurend mijn toompje prikkelt. Gelukkig heb ik al twee keer gespoten vandaag, anders schoot ik nu al meteen haar mondje vol, bedenk ik me.

“Mag ik echt, Laura?” Sarah vraagt voor de zekerheid nog een keer of ze me echt mag neuken. Veel zeggen kan Laura niet meer, haar onderlijf is al aan het trillen. Die schat komt zo meteen al klaar! Sarah draait zich om en staat nu geil met haar kont naar mij te heupwiegen. Kutsappen stromen langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. Met haar rechterhand neemt ze mijn knalharde en van voorgeil glimmende staaf vast. Ze houdt hem rechtop en laat zich er langzaam overheen zakken.

“Oh, wat ben je nat,” zucht ik.

“Ja, lekker hè,” hijgt ze.

“En wat spant je kutje lekker,” zeg ik, terwijl ik haar voorzichtig verder over mijn knuppel laat zakken.

“Oh, ja, lekker! Een zalige grote pik, oh, in mijn kut, oh!” Even later dringt mijn staaf door tot het diepste van haar poes. “Oh ja, neuk me, Patrick!” Terwijl ze op en neer wipt op mijn paal, streel ik haar billen en laat mijn vinger plagend door haar bilspleet glijden. Als ik haar kontgaatje masseer, begint ze feller te wippen. Ik verplaats mijn beide handen naar haar borsten die op en neer wiebelen onder het geneuk. Haar tepels zijn heel gevoelig, want elke aanraking ontlokt haar een zucht. Plots leunt ze voorover, zodat ik nog beter zie hoe mijn neukhamer met elke stoot haar kutje binnendringt.

Ik voel mijn opwinding groeien, en begin nu zelf ook mijn bekken te bewegen om de penetratie te variëren.

“Oh, oh, ja, ja, oh…!” Laura en Sarah laten zichzelf helemaal gaan en kreunen nu zo luid dat ik mij ook laat meeslepen en een crescendo gekreun laat horen dat beide zusjes totaal door het dak laat gaan. Laura komt als eerste klaar.

“Oh, oh, oh!” Ik voel haar orgasme nazinderen door de hele sofa heen. Als ze helemaal ontspannen is, komt ze rechtop zitten. Ze draait me een lange tong die mijn tenen doet krullen, terwijl Sarah mij nog altijd aan het berijden is. Zweet loopt van de rug van Sarah naar beneden. Haar billen kletsen lekker tegen mijn benen bij elke stoot.

“Kom Sarah, zet je even op zijn hondjes in de sofa,” suggereer ik.

Ze springt van mijn paal en gebaart me om op te staan, maar Laura profiteert van de gelegenheid om mijn pompende lid nog even te proeven vooraleer die weer in de dampende poes van Sarah gaat verdwijnen. Ik sta op, waarna Sarah op haar knieën op het zitvlak van de sofa gaat zitten en haar poep naar mij duwt. Haar handen steunen op de rugleuning en Laura gaat onder het bovenlijf van haar zus liggen om haar borsten en tepels te likken. Oh, wat is dit geil! En wat ben ik blij dat ik dit zo lang volhoud, bedenk ik me nog een keer. Gezien de eerdere zaadlozingen van vanavond duurt het nu flink langer vooraleer ik het niet meer houd. Ik druk mijn knalharde paal tegen de poep van Sarah en plaag er haar poepgaatje een beetje mee.

“Oh, jij plaaggeest, oh, neuk mijn kutje klaar, alsjeblieft! Oh, ik ben er bijna,” hijgt ze nu echt heel heftig. Haar ademhaling heeft opnieuw een versnelling hoger gekozen.

Als ik mijn staaf over haar lipjes beweeg en tegen haar gezwollen knopje druk,” schreeuwt ze het bijna uit. Ze duwt dan maar zelf haar bekken naar achter waardoor ik in één stoot in haar kletsnatte kut glijd. In haar poes gaat zo meteen een heerlijk ballonnetje ontploffen: “Oh, oh, oh, o-o-o-o-o-o-o-o-h j-a-a-a-a-a-a-a!”

Ik laat mijn paal bij de laatste stoten bewust even halt houden bij haar klit. Ze komt schokkend klaar met mijn pik diep in haar kut. Haar kut lijkt mij leeg te willen wringen. Ik blijf nog even zachtjes verder bewegen in haar en streel haar rug, terwijl zij het genot laat doordringen tot in alle uithoeken van haar sexy lijf. Laura is weer rechtop komen zitten en zoent me liefkozend op de mond.

“Dankjewel, Patrick. Je bent een schat.”

Ik trek me terug uit het bevredigde kutje van Sarah, die zich omdraait en haar zusje een geile tong draait.

“Jij ook merci dat ik jouw kerel even mocht lenen,” fluistert ze haar toe.

“En wat gaan we nu met die stijve leuter voor onze neus aanvangen? Gaan we die belonen voor het geleverde werk?” Laura speelt het spelletje plagend mee.

“Ik weet het niet, hoor. Hm, laat me even nadenken… Oh, ik weet iets wat hem snel over de rooie zal doen gaan!” Laura grijpt naar mijn kloppende en lekkende paal die nu zo verlangt naar het volgende orgasme. Ze trekt me naar haar toe en begint mijn paal langzaam af te trekken, terwijl ze met haar lippen en tong langs één zijde van de schacht op en neer beweegt. Sarah heeft de bedoeling al snel door. Ik word nu door vier zachte handen en twee monden bewerkt. Eén hand knijpt voortdurend in mijn op springen staande balzak, terwijl vier lippen en twee tongen langs mijn gezwollen neukstaaf glibberen, zuigen en lekken. Ze kijken me daarbij beide zo geil aan, en slurpen zo gretig aan mijn pik, dat ik mijn zaad voel opborrelen. Ze blijven alsmaar langer met hun tongen rond mijn toompje cirkelen.

“Oh dames, ik ga, oh…” Met minder kracht als eerder op de avond, maar minstens even lekker schiet warme melk door mijn pik naar buiten.

“Kom maar lekker, schat! Spuit onze lippen en snoetjes maar vol met je warme zaad, oh, ja…,” hijgen ze in koor. Als het zaad uit mijn pik vloeit, proberen ze er elk zoveel mogelijk met hun mondje op te vangen. Zo geil! En pas nu besef ik dat dit mijn eerste triootje ooit is. Deze avond vergeet ik nooit meer.

Een half uurtje later zitten we met ons drieën in de sofa braafjes naar tv te kijken. Laura en Sarah hebben hun pyjama al aan getrokken, ik heb mijn kleren weer aan. Laura heeft haar hoofd in mijn schoot gelegd, en ik streel voortdurend haar lange haren en prachtige lijf. Sarah leunt tegen mijn rechterzijde, en geeft me af en toe een zwoele zoen op de wang, alsof ze me wil laten weten dat ze er ook nog altijd is. Het voelt eigenlijk gek en onwezenlijk dat ik de voorbije uren met elk van deze twee sexy zusjes heb gevrijd, maar ik voel me zielsgelukkig. Even vrees ik dat alles maar een droom was, maar dan komen de ouders van Laura en Sarah thuis en realiseer ik me dat alles wel degelijk echt was.

“Dag jongelui, hebben jullie een fijne avond gehad?” Vraagt de mama als ze binnen komt gewandeld.

“Hoi mams,” roepen beide zusjes in koor. “Jazeker, wij hebben een heel toffe avond gehad. En jullie?”

“Wij ook,” antwoordt de papa. “Het was een erg mooi concert. En, Sarah, hoe was de film?”

“Oh, dat is een lang verhaal, paps,” antwoordt Sarah. “Ik heb geen film gezien, maar dat leg ik later wel eens uit. Het wordt tijd dat ik in mijn bedje duik. Ik voel dat ik deze nacht zalig ga slapen,” zegt ze, terwijl ze me een zacht kusje geeft op de wang en uit de sofa springt.

“Ja, misschien moeten wij ook maar eens gaan slapen?” vraagt Laura me. “Je blijft toch slapen hè? Alsjeblieft!” Ze kijkt me met zulke lieve ogen aan dat ik onmogelijk nee kan zeggen.

“Natuurlijk, schat. Ik blijf de hele nacht bij je,” antwoord ik haar.

“Wat zijn jullie toch een mooi stel,” fluistert de mama. “Wij gaan ook meteen slapen hoor. Dan zien we jullie morgen. Slaap lekker. En, eh, vrij lekker…” knipoogt ze ons toe, als ze aanstalten maakt om naar boven te gaan.

“Zullen we zeker doen,” fluistert Laura, terwijl ze haar lippen op die van mij zet. “Kom, hete kerel. Wij gaan boven nog wat stoeien…”

Patrick

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1595

FRIENDS WITH BENEFITS – Part 4

PatrickGeplaatst door My 4Fingers di, april 12, 2016 10:55:45

FRIENDS WITH BENEFITS – Part 4

Oef, de werkdag zit er eindelijk op. Wat ben ik blij dat ik in mijn auto kan stappen! Binnen een half uur, of misschien ietsje langer als het verkeer tegenvalt, ben ik bij Laura. Wacht even, voor ik vertrek nog snel even een sms’je sturen: “Ik ben binnen een half uurtje bij jou! Tot zo, lieve meid!” Het is een dag of vijf geleden sinds Laura en ik ‘intieme’ vrienden werden tijdens een supergeil weekend, en ook gisterenavond beleefden we, zij het dan over de telefoon, hete avonturen. Ik verlang zo naar haar, en ik ben heel benieuwd wat er vanavond allemaal gaat gebeuren. Zou ze even lekker koken als vrijen? Dan zal de steak-friet straks overheerlijk smaken, bedenk ik me. En welk dessert zou ze mij serveren? Een lekkere chocomousse, die ik van haar heerlijke lijf mag likken? Een toefje slagroom op haar harde tepels? Of misschien wel een exotische, sappige, warme, verboden vrucht? Ik word bloedgeil van mijn eigen gedachten. En zullen we Laura’s ouderlijke huis echt voor ons alleen hebben, of zullen we af te rekenen krijgen met onverwachte pottenkijkers zoals die deugniet van een Sarah, Laura ‘s twee jaar oudere zus?

Plots draai ik de straat in waar Laura woont. Hey, het verkeer viel goed mee, want ik ben er sneller dan verwacht. Wat woont ze trouwens prachtig in deze landelijke, groene buurt. Ik loop de trappen van het herenhuis op en bel aan, een fles rode wijn in de hand. Ik hoor hakjes richting de voordeur stomen. Mijn hart klopt in mijn keel. Dat verandert snel als Laura me bij het openen van de deur meteen in de armen vliegt en haar lijf tegen mij aandrukt.

“Hoi! Eindelijk ben je terug bij me,” zegt ze op fluistertoon, terwijl onze lippen dronken worden van elkaar en natte kusjes aan elkaar breien.

“Ik heb de hele dag, elke seconde, aan jou gedacht. En wat zie je er weer mooi uit,” zeg ik haar, terwijl mijn rechterhand door haar lange bruine lokken gaat.

“En toch ben je de fles wijn niet vergeten? Heel knap van je,” plaagt ze me, terwijl ze me binnenlaat en de voordeur achter mij sluit. “Je kent de weg, hè. Hang je jas maar in de vestiaire, als je wil. Ik loop al terug naar de keuken, want ik denk dat ik de kraan heb laten openstaan toen ik naar de voordeur rende,” lacht ze.

Terwijl ze achterom kijkt en weg stuift richting keuken, bewonder ik ongegeneerd haar prachtige derrière. Haar poepje en heupen bewegen zo sexy in het elegante, zwarte rokje met rode bloem van Desigual dat mijn hoofd aan het tollen slaat alsof ik al een paar aperitiefjes achterover heb geslagen, ook al heb ik nog geen druppel aangeraakt.

Ik hang mijn jas in de vestiaire, bekijk mezelf nog snel even in de spiegel en stap richting keuken.

“Maak jij de fles open, schat? Dan kan de wijn al wat op temperatuur komen,” zegt ze wanneer ik de keuken binnenwandel.

“Doe ik meteen. Waar vind ik een kurkentrekker, lieverd? Oh hier, ik zie het al,” antwoord ik. Verdorie, zie mijn Laura daar nu eens staan bij het aanrecht, terwijl ze de tomaten wast die straks het slaatje zullen vergezellen. Wat ben ik toch een gelukzak! Ze is een echte godin. En wel mijn godin! Haar lieve snoet, haar reeënogen, haar golvende haren, haar volle lippen, haar gespierde benen, haar ronde kontje en magnifieke boezem; elke vierkante millimeter van haar prachtlijf geeft me weer rillingen. En dan de manier waarop ze beweegt en praat. Geen klank zo mooi als het timbre van haar stem. Ben ik verliefd aan het worden op Laura? ‘Aan het worden? Komaan, je bent tot over je oren verliefd,’ denk ik bij mezelf. Terwijl ik de kurkentrekker doorheen het hout van de kurk wring, blijf ik haar gefascineerd gadeslaan zoals ze daar met haar rug naar mij staat terwijl ze zacht neuriënd de tomaten onder handen neemt. Elegantie is Laura blijkbaar ook aangeboren. Zelfs koken doet ze als een sierlijke gazelle op hoge hakjes, alsof het niks is. Dat deze jonge meid – 10 jaar jonger dan mezelf – in mijn leven is binnengewandeld, ervaar ik als een echt godsgeschenk.

“En duurde jouw dag ook zo lang vandaag?” Vraag ik haar wanneer ik de kurk met een plop uit de fles trek.

“Ja, de dag duurt lang als je vol verwachting uitkijkt naar de avond hè,” knipoogt ze lief naar me, terwijl ze even achterom kijkt. “En, haha, jij hebt wellicht ook niet veel nuttigs uitgehaald vandaag met al die berichtjes die ik je maar bleef sturen,” gaat ze verder. Het volgende moment sta ik achter haar. Ik sla mijn armen om haar middel, ruik aan haar lange, donkere haren en zoen haar teder in de hals.

“Ik heb je zo gemist, Laura. De hele dag al kijk ik uit naar dit moment: jou in mijn armen voelen,” zeg ik.

“Wat ben jij een ongelooflijke charmeur,” antwoordt ze lachend. Ik zoen haar opnieuw in de hals en fluister lieve woordjes in haar oor. Ik zie hoe ze haar ogen sluit en voel hoe ze zich ontspant. Ze laat de sla los die ze net wilde wassen onder de kraan. Ze draait zich om in mijn armen en zegt zacht: “Ik heb je ook zo hard gemist.” Onze warme lippen vinden elkaar. Ze duwt meteen haar tong bij mij naar binnen en we zoenen tot we beide naar adem snakken.

“Mm…, het eten kan wel even wachten,” fluistert ze me verleidelijk toe.

“Wat ben je mooi,” is het enige wat ik kan uitbrengen. Haar rechterhand gaat zoekend naar omlaag. Ze wrijft en knijpt zacht in mijn kruis, en merkt tot haar vreugde dat mijn honger zich in eerste instantie daar beneden bevindt. Net als ik haar nog een keer wil zoenen, draait ze mij om, zodat ik tegen het aanrecht kom te staan en zij mij ‘gevangen’ houdt. Ik voel haar warme adem op mijn lippen, waarna ze plagerig een paar korte, natte kusjes uitdeelt en in mijn bovenlip bijt.

“Er zijn toch geen zotte zussen in de buurt of zo?” Vraag ik haar lachend.

“Oh nee, ik denk het niet! Zotte zus is met haar vriend naar de film,” antwoordt Laura opgewekt. “Al weet je dat met Sarah nooit, natuurlijk. Ze weet dat je vanavond hier bent, dus misschien heeft ze zich wel ergens in een kast verschanst om ons nog een keer gade te slaan, haha!” Tja, het was inderdaad de moeite toen Sarah vorige zondag toekeek hoe Laura mijn stijve paal hier in deze keuken klaar likte en lekker in haar mondje deed spuiten. Het maakte Sarah zo geil dat ze zich op de keukentafel begon te vingeren en zichzelf tot een orgasme bracht. Dat was het begin van een stomende zondag! “Sarah! Als je ergens in een kast zit, kom er dan maar uit, hoor! We hebben je spelletje door,” roep ik luid in de keuken, opdat Sarah het zeker zou horen als ze ergens verstopt zat.

“Haha! Patrick, jij gekkerd,” buldert Laura het uit van het lachen. “Maak je maar geen zorgen, ik heb Sarah een uur geleden zien vertrekken. Ze wil naar de film van acht uur, maar vooraf moet ze nog een hapje eten. Al zal ze zich wel naar huis haasten om mij uit te horen over onze geile avond hier, haha!”

“Hoezo?” Reageer ik verbaasd. “Ze moet jou niet uithoren over onze opwindende avonturen, ze moet zelf geile dingen doen met haar vent, toch?”

“Tja, dat is nu net het probleem,” antwoordt Laura. “Haar vriend, Peter, is best een aardige kerel – ze zijn al een jaar of twee samen – maar het gaat de laatste tijd een beetje stroef tussen die twee. Sarah is een heel fysiek ingesteld persoon, net als ik, terwijl Peter eerder een koel en zakelijk type is. En ik heb de indruk dat hij haar niet meer die lichamelijke warmte en passie geeft die mijn zusje zo nodig heeft. Ik vind het jammer voor haar, want ze ziet hem erg graag. Alleen weet ik dat het met Peter niet blijft duren als hij niet snel wakker schiet. Hun seksleven is routine geworden, zegt Sarah. Ze neuken nog wel, maar het is verworden tot een standaard nummertje. Ken je dat? Zo snel-snel het bekende standje, even hop-hop erin, en dan – ah – ballen leeg en wegwezen. En het ergste is dat Sarah al dingen heeft geprobeerd om het weer spannend te maken tussen de lakens, maar Peter reageert er gewoon niet op. Hij doet zo van; komaan meid, stel je niet aan, wij zijn een gesetteld koppel, laten we het maar allemaal vlug afhandelen, dan kunnen we verder met de belangrijke dingen des levens. Maar seks is belangrijk! Toch?”

Wat houd ik toch van Laura, als ze zo vol vuur vertelt over die dingen die er voor haar toe doen! Ze mag dan wel een Vlaamse juffrouw zijn, ze is even vurig als een echte Latina. “Seks is heel belangrijk, schat! Voor mij is het de barometer van een relatie. Zolang er passie is, is er liefde, daarvan ben ik overtuigd,” reageer ik prompt.

“Ja, jij bent net als Sarah en ik heel lichamelijk ingesteld, dat had ik al van bij het begin gemerkt. Je genoot toen op de beurs al van elke toevallige aanraking hè, ik vond dat heerlijk,” antwoordt Laura terwijl ze haar boezem stevig tegen mij aandrukt en mij daarbij uitdagend aankijkt.

“Hoe zit het trouwens met jouw barometer hier?” Plots gaat ze door de knieën, waardoor ik een adembenemend zicht krijg op haar zinderend décolleté. Haar volle borsten worden door haar bh mooi tegen elkaar en iets naar boven gedrukt. Ik zie de glooiing van haar borsten en word duizelig als ik het lillend vlees zachtjes zie schokken als ze op haar hurken terechtkomt.

“Oh schat, ik weet niet op welk weer mijn barometer staat, maar ik voel de druk wel toenemen. Het wordt de komende uren vast mooi weer,” grap ik. Ze moet hartelijk lachen met mijn ‘weerpraatje’. Ze merkt dat de barometer inderdaad stijgt en begint alsmaar gretiger in haar speelgoed te knijpen.

“Haha, mooi zo, het zonnetje komt inderdaad op hier,” lacht ze naar me.

Het zicht op haar décolleté doet mijn piemel intussen geweldig naar adem snakken. Gelukkig opent ze net op dat moment de rits van mijn broek en de knopjes van mijn boxer en wurmt ze er behendig mijn snel stijf wordende pik doorheen.

“Iemand heeft mij enorm hard gemist,” zegt ze, terwijl ze geil naar boven kijkt en haar tong in gereedheid brengt om aan mijn pik te gaan likken. Een seconde later voel ik haar warme lippen en natte mond omheen mijn eikel glijden. Haar tong cirkelt rond mijn eikel en toompje. Ik voel hoe mijn paal elke seconde stijver wordt in haar natte, slurpende mond. Ik kijk naar beneden en zie hoe ze met haar vrije hand mijn riem los maakt en vervolgens mijn broek en boxer helemaal naar beneden trekt tot op mijn kuiten.

“Oh schat, wat smaak je heerlijk!” Zegt ze, als ze even naar adem hapt. Ze ziet dat ik sta te rillen van genot en schuift haar heerlijke warme lippen opnieuw over mijn kloppende paal om hem nu diep in haar mondje te laten glijden en er verlekkerd op te zuigen. Ze laat een hand onder mijn hemd verdwijnen, op zoek naar mijn tepels. Oh, wat is ze toch heerlijk! Mijn lolly bereikt zijn maximale omvang en staat strak gespannen rechtop, de eikel lekker glimmend van het vocht van haar mondje.

“Oh schat, mijn paal wordt helemaal gek van jou,” hijg ik.

“Oh, heerlijk hoe groot je pik hier voor mij staat! En zo stijf,” hijgt ook Laura, terwijl ze traag aan mijn paal trekt over de hele lengte van de staaf en mijn samengetrokken ballen betast. Er komt voorvocht uit mijn topje dat ze met een vinger lekker over mijn eikel verspreidt en zo vermengt met het vocht van haar mondje.

“Kom eens hier,” fluister ik, terwijl ik haar naar boven hijs en haar vervolgens hartstochtelijk zoen. Ik voel haar stijve tepels door haar hemdje heen priemen. Ik begin haar volle borsten te kneden, terwijl onze tongen elkaar blijven verwennen. Als mijn handen naar haar heupen afzakken, beweegt ze met haar bekken. Ik voel haar verlangen oplopen. Ze leidt mijn rechterhand naar haar billen. Ik schuif haar rokje omhoog. Ze rilt en ik voel dat ze niks liever wil dan mijn vingers in en rond haar poesje. Mijn hand glijdt langs haar buik, over haar hemdje en opgerolde rokje, naar beneden. Oh, haar kutje is al vochtig! Ik schuif haar kanten slipje niet naar beneden, maar laat er één hand in glijden, op zoek naar haar heetste plekje. Ik voel hoe ze haar benen een beetje meer spreidt en laat mijn middenvinger in haar slip langs haar kutlipjes glijden, op en neer. Haar schaamlippen zijn al nat en o zo warm.

“Oh,” zucht ze sensueel, als ik mijn duim op haar lekkere korte landingsstripje bovenop haar heuvel laat rusten en met mijn wijsvinger haar knopje zoek. “Oh schat, je plaagt me zo,” hijgt ze.

Ik besluit haar op het aanrecht te zetten. Haar hoge hakjes blijven aan, want dat is heerlijk sexy, en haar slipje schuif ik opzij zodat ik haar kletsnatte kutje kan gaan verwennen. Ze opent haar benen nu helemaal, trekt me naar haar toe en kijkt me diep in de ogen.

“Ik wil je diep in mij,” fluistert ze. Ik zoen haar en tegelijkertijd begint mijn rechterhand rond haar klitje te draaien. Als een eerste vinger in haar natte grotje verdwijnt, kreunt ze geil.

“Oh schat, nog, nog, nog…” Ik voer het tempo op, en voel het klitje groeien bij elke aanraking. “Oh, ik wil je in mij. Nu!” Ze zet zich een beetje rechter op het aanrecht en graait naar mijn voorgeil lekkende piemel. “Ik ga je helemaal gek maken,” knipoogt ze. Ik moet lachen en zeg haar dat ik al lang helemaal stapelzot ben van haar. Ze speelt met mijn pik zodat die in een oogwenk weer zo groot en hard staat als een paar minuten geleden.

“Kom, neuk me nu met die lekkere staaf van je, ik kan niet meer wachten,” hijgt ze. Ik schuif een derde vinger in haar poesje en bespeel haar groeiend klitje met mijn duim. “Oh schat, oh…!” Laura geniet. Heerlijk.

“Oh schat, laat mij je sexy kontje eens zien,” suggereer ik haar. Ze weet wat ik bedoel. Ze springt van het aanrecht en gaat op haar knieën op een keukenstoel zitten, met haar rug naar mij en haar kontje achteruit. Wat een schouwspel! Met mijn handen op haar heupen en billen lik ik haar prachtige kont. Het natte slipje schuif ik nog wat meer opzij. De knopjes van haar hemd open ik één voor één terwijl ik achter haar sta. Ik haak de bh los en geef haar boezem de vrijheid. Haar tepels zijn stijf. Ik zoen haar rug, en alle haartjes op haar zachte huid komen rechtop te staan.

“Oh!” Ik grijp gretig naar haar borsten en hoor haar kreunen als ik haar fiere tepels aanraak. Mijn kloppende lul schuift intussen als vanzelf tussen de wangen van haar billen op en neer.

“Oh Patrick, je lekkende pik op mijn poep, dat voelt zo heet,” kreunt ze. “We moeten het toch ook eens in de poep proberen, schat!”

“Zeker, mijn Laura, je kontgaatje ziet er zo lekker uit,” hijg ik opgehitst in haar oor. “Ik heb nog nooit iemand in de kont genaaid, maar ik wil het wel eens proberen met jou, oh!” Laura rilt.

“Oh ja, ik ben nog nooit in mijn anus geneukt, daar ben ik nog helemaal maagd, maar ik droom er wel van. En met jou wil ik het zeker proberen, want ik weet dat je het teder en lief zal doen.” Terwijl mijn pik heerlijk tussen haar billen glijdt, net zoals vorige zondag in de douche, dwaalt mijn rechterhand weer af naar haar kutje.

“Mijn God, wat is je poesje lekker nat, het vocht sijpelt op de binnenkant van je dijen en op de stoel,” zeg ik, terwijl ik de vingers van mijn rechterhand als bewijsmateriaal naar haar mondje breng.

“Oh, ik proef mijn eigen kut nu, zo geil! Patrick, neuk me nu,” schreeuwt ze het bijna uit. “Mijn kutje wacht op jou!”

Nu kan ik ook niet meer wachten om in haar te zijn. Ik duw mijn neukstaaf een beetje naar onderen in de richting van haar kut. Ze duwt haar poep een beetje naar achteren en het volgende moment glijd ik meteen helemaal in haar warme en kletsnatte grot naar binnen. Haar soppende poes slokt mijn lul in één keer volledig op.

“Oh Laura, je vagina heeft mijn piemel ingeslikt! Je poes zuigt zich zalig vast rond mijn pik,” kreun ik.

“Neuk me, Patrick! Fuck. Oh, spuit mij vol!” Ik begin naar voor en naar achter te bewegen en schuif alsmaar sneller in en uit haar poes. Ik zie hoe haar kutlipjes bij elke stoot wijken voor mijn stampende paal die haar poes binnendringt.

“Oh Patrick, zo op zijn hondjes! Oh! Wat een geil gezicht! Oh!” Nu pas heb ik door dat Laura ons aan het bekijken is in de reflectie van de ruit.

“Oh schat, ja, wat een geil gezicht,” zeg ik, en ik voer het neuktempo op als ook Laura feller met haar kont begint heen en weer te bewegen.

“Oh Patrick, ja, ja, ja, oh, oh, oh…,” kreunt Laura nu fel bij elke penetratie. Er is niemand thuis, dus hoeft ze zich niet in te houden en kan ze lekker luid kreunen. Mijn intussen strak gespannen ballen kletsen bij elke stoot tegen haar klitje. Wat een geil geluid, al die lichaamssappen! Ik voel dat ik het tempo moet verlagen als ik niet snel wil gaan spuiten. “Nee, Patrick, nee! Niet vertragen! Komaan! Kom lekker klaar, en spuit mijn smekende poes vol! Of wil je in mijn gezicht komen?”

“Oh Laura, je bent mijn godin!” kreun ik. Ze duwt haar kontje steeds feller naar achter als ik diep in haar stoot en merk aan haar gehijg dat het hoogtepunt ook bij haar niet heel veraf meer is. Als ik mezelf wat inhoud, zouden we samen de climax kunnen bereiken.

“Oh Patrick, je wordt zo groot in mij. Heerlijk.” “Ik ben er bijna, lieverd, oh!” “Kom maar waar je wilt,” zegt ze. Ik haal mijn kletsnatte pik uit haar zompige grot. Groot, stijf, kloppend, trillend. Laura draait zich in een flits om en gaat op de stoel zitten, met haar benen wijd open. Ze grijpt met beide handen naar haar speelgoed dat nu elk moment kan uitbarsten.

“Zo geil als jij hier voor me staat,” fluistert ze. “Met nog alle kledingstukken aan, zij het dan maar half, en een piemel die de hele dag zo naar mij heeft verlangd dat die nu heerlijk gaat spuiten!” Ze weet dat haar geile praat me helemaal door het lint zal laten gaan. En als ik zie hoe sexy ze hier nu voor mij zit! Heerlijk gewoon, met haar hoge hakken aan, haar minirokje ter hoogte van haar navel, haar doorweekte en opzij geschoven slipje, haar totaal geopende hemdje en haar heerlijke kutje waaruit zoveel sap stroomt dat de stoel al kletsnat is. Terwijl mijn hand naar haar lekkere borsten grijpt, voel ik haar warme mond over mijn stokstijve pik schuiven.

“Wat is hij heerlijk hard en zo nat! Houd je niet in, schat. Je mag je warme lading lekker in mijn mondje spuiten.” Oh, haar geile praat is zo lekker. En haar tong ook! Heerlijk hoe ze mijn topje likt!

“Schatje, wat ben je een heerlijke meid! Oh! Oh!” Ze trekt mijn pik af en legt haar tong tegen mijn topje. Ik voel mijn benen trillen en mijn ademhaling stokken. Mijn ballen trekken samen en persen een eerste lading warme melk doorheen mijn kloppende pik naar buiten. Haar mondje verwelkomt het heerlijk warme zaad dat op de half uitgestoken tong blijft liggen. Een tweede, derde, vierde en vijfde lading volgen. De tweede land half op haar neus en bovenlip, de derde golf op haar wang en deels in haar mondje. De laatste twee golven zuigt ze uit mijn pik recht in haar keelgat, waarna ze mijn zaad doorslikt.

“Oh Laura, zo lekker,” hijg ik na.

“Ja hè, als voorgerechtje kan dit wel tellen,” grapt ze. Ik ben nog altijd aan het zweven terwijl ze liefdevol mijn pik proper likt. Het zaad dat op haar sexy snoet, lippen en neus blijft hangen, is zo een lekker gezicht dat ik al opnieuw geil word.

“Dit had ik nu echt nodig, na drie dagen op droog zaad,” knipoogt ze. “Ik ben al sinds het weekend botergeil en onze telefoonseks van gisterenavond deed er nog een schepje bovenop. Zie hoe nat mijn kut voor jou is,” gaat ze verder, terwijl ze het vocht op haar poes, dijen en stoel bestudeert.

“Als dessert mag je straks nog een keer,” plaagt ze me.

“Hoezo? Na het eten pas? Ik wilde je nu lekker doen klaarkomen,” probeer ik nog.

“Heb je geen honger dan? Laten we ons snel even opfrissen in de badkamer, oké? Wel niet douchen hè, want dan komt er van eten niet veel in huis het eerste uur,” antwoordt ze, waarop ze mijn piemel vastneemt en me zo richting badkamer meeneemt. Ik kan het niet laten en tik op weg naar de trap zachtjes tegen haar sexy poep…

Voor één keer houden we onze manieren in de badkamer. Of toch een beetje. Ik kan het niet laten om haar zachte en o zo sexy poep geregeld aan te raken en zij deelt voortdurend kleine kusjes uit op mijn wang, terwijl we ons elk aan een wastafel verfrissen met wat warm water, een ouderwets blokje zeep en een washandje.

“Hey Patrick, je moet het wel goed doen hè,” zegt Laura plots, terwijl ze me in de spiegel gadeslaat als ik mijn piemel was. “Kom hier, laat mij maar even. Je moet hem helemaal groot maken om hem goed te kunnen wassen hè!” Ze zet zich op haar knieën naast mij, en trekt me een kwartslag haar kant op. Ze kijkt zwoel naar boven en raakt met beide handen lief mijn half stijve pik aan. Ze knijpt zachtjes in mijn ballen, en trekt met de andere hand mijn voorhuid weer helemaal naar achter.

“Ja, zo wil ik hem hebben,” lacht ze geil als ze merkt dat mijn paal onder haar aanraking in een paar tellen weer groeit en rechtop schiet.

“Ah, nu mag jij hem wassen ook,” plaag ik haar.

“Met alle plezier,” zegt ze. Ze staat op en draait me weer een kwartslag naar de wastafel toe. Ze sopt het washandje in het warme water, en wringt het uit boven mijn helemaal rechtop staande lul die lekker overspoeld wordt met een warme gloed.

“Wat is jouw stijve paal toch een heerlijk gezicht,” zucht ze. Ze streelt hem een paar keer met haar vingertoppen en eindigt met enkele cirkels rond mijn topje.

“En is jouw poesje al proper,” vraag ik haar op mijn beurt.

“Ja hoor,” zegt ze. “Wil mijnheer eens even controleren?” Ik stop mijn paal in mijn boxer, trek mijn broek op en sluit de riem. Met haar benen lichtjes gespreid staat ze te wachten op mijn inspectie.

“Oh Laura, wat ruikt je poes verrukkelijk fris,” fluister ik zachtjes terwijl ik, zittend op mijn knieën, met de ene hand doorheen de korte haartjes van haar landingsstrip ga en met de andere hand haar schaamlipjes streel en kort haar knopje plaag. Ze sluit haar ogen, en ik zie een glimpje vochtigheid tussen haar lipjes verschijnen.

“Deze jongedame heeft nog veel honger,” zeg ik haar lief. Ze knikt, trekt me naar boven, bijt in mijn onderlip en zegt: “Heel veel honger! Kom, we gaan dat stukje vlees bakken, en frietjes…”

“Weet je wat,” suggereer ik haar. “Trek jij maar iets gemakkelijk aan. Ik zal beneden de sla wassen en de tomaten snijden. Oké?” Ze knikt instemmend, trekt haar slipje op, en haar rok omlaag, en huppelt naar haar slaapkamer. Als ze beneden komt, ben ik de tomaatjes al in schijfjes aan het snijden. Ze heeft een zwarte jogging met witte koordjes aangetrokken en ziet er verdomd sexy uit. Haar lange, bruine haren golven over haar schouders en ze bewijst dat hakjes wel degelijk kunnen onder een jogging. Hoewel haar fantastisch figuur deels verborgen blijft onder de losjes zittende kledij, worden haar poep en benen door de halfhoge hakjes toch geaccentueerd. Ik weet wat voor lekkers er onder de stof schuil gaat en ben haar in gedachten alweer aan het uitkleden.

De avond is nog niet voorbij...

Patrick

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1585

FRIENDS WITH BENEFITS – Part 3

PatrickGeplaatst door My 4Fingers ma, april 04, 2016 17:44:04

FRIENDS WITH BENEFITS – Part 3

Dinsdagavond, het is net voor middernacht. Ik probeer al een uur de slaap te vatten, maar de onrust is te groot. Of beter: het gemis. Ja, ik mis Laura. Twee dagen al moeten we het stellen zonder lijfelijke ontmoeting, want sinds onze fantastische zondagnamiddag en –avond, twee dagen geleden, is de dagelijkse werkroutine weer meester geworden van ons leven. Elkaar na de dagtaak rap-rap nog even ontmoeten is deze week nog niet gelukt. We wonen toch op een half uurtje rijden van elkaar – de 23-jarige godin Laura bij haar ouders in een prachtig herenhuis, en ik, de 33-jarige vrijgezel, in een appartement in het centrum van de stad...

Natuurlijk hebben we elkaar de voorbije uren al een paar keer gehoord en ge-sms’t, zo heel erg lang willen we niet zonder nieuws van elkaar blijven. Goh, wat mis ik haar aanraking, en haar zachte huid, en haar geile taal, en haar warme lippen, en haar natte… Oh, hier lig ik dan met een stijve in bed, te denken aan die fantastische meid! Hm, ik doe de knopjes van mijn boxershort maar beter open, dan heb ik wat meer speelruimte. Zo. Ja. Mijn hand moet in mijn short. Ik sluit mijn ogen en zie Laura’ s rondingen voor me, ik denk aan haar tong rond mijn kloppende eikel eergisteren, aan haar sexy billen waartussen mijn pik zich lekker klaar mocht rijden, aan mijn lippen om haar harde tepels en mijn vingers die haar klitje doen ontploffen, aan…

Het scherm van mijn smartphone verlicht plots de kamer. Oh, een bericht. Ik grijp de telefoon die op het nachtkastje naast mijn tweepersoonsbed ligt.

‘Ben je nog wakker? Ik kan niet slapen.’ Ik smelt: Laura kan blijkbaar net als ik de slaap niet vatten. ‘Hey, sexy! Ik lig hier ook te woelen,’ antwoord ik. ‘Zullen we elkaar in slaap kletsen? Ik bel je nog wel even, als je wil.’ Laura antwoordt meteen: ‘Leuk! Ja, bel me maar snel!’ Ik leg mijn beide hoofdkussens op elkaar, een beetje rechter tegen het hoofdeind, zodat mijn bovenlichaam iets meer rechtop in bed komt te liggen en ik comfortabeler kan bellen.

“Hoi schat,” antwoordt ze ogenblikkelijk, als ik nog maar net de Bel-toets heb ingedrukt. “Nou, jij bent wel een snelle, ik heb niet eens een beltoon gehoord,” plaag ik haar.

“Jaja, je weet dat ik rap ben hè. Toch als ik jou in mijn klauwen wil, hèhè.” We kletsen een paar minuten over koetjes en kalfjes en over de gebeurtenissen van de dag, waarna ze plots zegt.

“Wij weten beide wat de beste manier is om in slaap te vallen, toch?”

“Jazeker,” antwoord ik. “Niets efficiënter dan even met jezelf spelen en lekker klaarkomen. 5 minuten later lig je gegarandeerd in dromenland.”

“Dat vind ik nou zo tof aan jou, dat je de dingen benoemt zoals ze zijn en niet doet alsof je nooit masturbeert,” zegt Laura.

“We doen het toch allemaal! De meeste mensen die ik ken, doen alleen houterig over dit soort onderwerp en krijgen alleen een rooie kop...”

“Zal ik je wat vertellen? Toen je berichtje daarnet binnenliep, was ik eigenlijk net aan het fantaseren geslagen,” fluister ik haar toe om het nog wat spannender te maken.

“Wow, echt? En was je over mij aan het dromen, of had je de hulp van je laptop ingeroepen en was je een heet pornoclipje aan het bekijken? Ik vond het zo geil toen je me over het laatst vertelde hoe je aan je trekken komt als je niemand in de buurt hebt,” reageert ze hoorbaar opgewonden.

“Laura, ik was wel degelijk over jou aan het fantaseren. Sinds wij voor het eerst seks hadden een dag of vier geleden heb ik geen clipje meer gezien,” ga ik trots verder.

“Oh, wow! Vier dagen! Dat is vast een record,” plaagt ze me.

“Jaja, het is precies de week van de records, want ik ben op één dag nog nooit zo vaak klaargekomen als met jou het voorbije weekend,” doe ik er nog een schepje bovenop.

“En, eh, lig je dan naakt in je grote bed daar? Ben je hard nu? Kom, vertel me alles, dat windt me op,” fluistert ze me toe. Terwijl ze spreekt, voel ik mijn pik groeien in mijn short. Ik vertel haar dat ik met boxer en T-shirt in bed lig, maar dat ik met mijn hand in mijn short aan het spelen was toen ze me sms ‘te.

“Oh Patrick, zo geil! Ik krijg het er warm van, hm. En dat je aan afgelopen zondag aan het denken was terwijl je jezelf heet maakte, dat vind ik nóg geiler. Heerlijk! Ik lig hier ook lekker warm onder de dekens met een shortje en een hemdje aan, en ik word met de minuut heter nu ik jouw stem en verhaal hoor, hm.”

“Oh Laura, als je zo tegen me praat, word ik nóg harder,” geil ik haar verder op. “Ik trek mijn boxer nu wat naar beneden, want mijn piemel wil er helemaal uit. En ik schuif mijn T-shirt wat naar boven, zodat ik mijn tepels kan voelen. Oh, die zijn al hard…”

Laura kreunt. “Oh, ik zie mijn tepels ook al hard door mijn witte hemdje priemen, Patrick. Ik knijp stevig in mijn tieten nu, oh! Ik moet mijn kutje strelen, eerst doorheen mijn broekje, lekker!” Even later legt Laura de telefoon naast zich neer en hoor ik hoe ze haar broekje helemaal uittrekt.

“Hier ben ik weer, schat. Met stijve tepels, mijn benen half open, en mijn vingers die mijn kutlipjes strelen, op en neer. Wat is mijn poes al warm, ik voel de hitte, oh! Doe jij je short ook uit voor mij? Alsjeblieft?”

Ik luister gedwee, en vertel haar hoe groot mijn pik nu is. Ik beschrijf hoe mijn paal nu bijna helemaal hard is voor haar, hoe hij nog steeds groeit richting mijn navel, hoe ik met mijn vrije hand mijn ballen aanraak, hoe ik mezelf traag aftrek terwijl ze me aan de telefoon opgeilt met haar warme, zwoele stem en stoute praat.

“Oh Patrick, ik wil je horen klaarkomen, trek je maar lekker hard af voor me. Oh, mijn poesje wordt al vochtig, en mijn knopje is zo gevoelig. Als ik eraan denk hoe jij en ik hier nu lekker aan het masturberen zijn met en voor elkaar, hm! Dit is zo geil, Patrick! Oh, mijn kut wordt nu echt sappig. Ik, oh, glijd er nu een vinger in. Oh! Ik open mijn benen helemaal nu en stoot met mijn bekken naar voor. Oh! Twee vingers kunnen naar binnen, mijn kutje lekt volop sappen, oh!”

Haar stoute praat hitst me zo op dat ik feller begin te rukken.

“Oh Laura, mijn eikel is nu helemaal gezwollen, hm! En mijn topje zo gevoelig, er komt al volop voorgeil uit. Mijn vrije hand plakt helemaal van het sap, en er druppelt ook al vocht op mijn buik rond mijn navel. Mijn ballen zijn al lekker strak, schat. Ik heb sinds zondag niet meer gespoten, er zit een grote lading aan te komen,” geil ik haar nu op mijn beurt op. Ik hoor haar hijgen en zachtjes kreunen aan de andere kant van de telefoon.

“Oh ja, ruk maar lekker, schat. En spuit je maar helemaal onder daar. Als ik bij je was, zou ik, zoals je daar nu ligt, op jou komen zitten met mijn snoet naar je toe, en je lekker klaar rijden met mijn zuigende kut. Zet je pik recht en doe alsof je hem in mij schuift als ik nu op je zou komen zitten! Zie hoe mijn tieten en harde tepels op en neer dansen terwijl ik op je paal tekeer ga. Oh!”

“Oh schat, dit is zo geil. Ik wil lekker veel voor je spuiten,” hijg ik Laura toe. “Oh! Oh! Oh!” Ik verander voortdurend het aftrektempo, om mijn staaf gek te krijgen en naar het orgasme toe te werken.

“Oh, ik ga ook al klaarkomen,” kreunt Laura lekker door de telefoon. “Mijn klit is helemaal gezwollen en kletsnat nu, oh! Ja, ik bewerk mijn knopje nu hard, oh! Ik kom, ik kom, ik kom… nu… Oh!” Laura komt zo geil klaar dat ik mijn ballen quasi op hetzelfde moment voel springen.

“Oh, Laura! Oh! Ik kom ook… Oh! Oh!” Warm zaad schiet ver uit mijn kloppende en murw gerukte paal. 5 à 6 keer ruk ik nog aan mijn pik en stoot ik mijn bekken fel naar voor, waarbij telkens een dikke witte melk uit mijn eenogige vriend ejaculeert.

“Oh Laura, ik moest echt wel klaarkomen vanavond,” beschrijf ik haar het resultaat. “Mijn sperma is tot in mijn nek geschoten, er is ook een deel op mijn T-shirt geland, en er ligt ook een riante kwak op mijn buik en rond mijn navel.”

“Oh zalig,” reageert ze met fluisterstem. “Ik wou dat ik je warme zaad daar kon zien, schat. Mijn onderlaken is kletsnat van mijn poesje, het was heerlijk. En ik voel me lekker ontspannen nu, hm. En jij?”

“Ook totaal relaxed, mijn Laura! Zo zie je maar, zelfs vanop een afstand kunnen we elkaar bevredigen, is dat niet super?”

“Ja, heerlijk is dat,” beaamt ze. “Ik denk zoveel aan de heerlijke seks die we in het weekend hadden, dat ik er al twee dagen geil bij loop. Dit onverwachte moment van ontlading met ons tweetjes kwam als geroepen. Zo lekker even via de telefoon geilen en samen masturberen, het is toch een perfecte uitlaatklep voor als we enkele dagen niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, niet? En, eh, zeg eens, ligt je sperma daar nog lekker op je heet bovenlijf? Ja? Oh, super! Kan je dan een fotootje maken met je telefoon? Alsjeblieft? Als ik dan deze nacht opnieuw wakker word, heb ik een hete foto van jou om mezelf weer lekker op te geilen, hm!”

Ik neem een paar foto‘s van het zaad dat ik op mijn bovenlijf heb gespoten. Niet gemakkelijk: ik mag niet veel bewegen, want anders loopt een deel van het sperma op het onderlaken en is het verloren voor de foto’s. Ik selecteer twee beelden en zend ze naar Laura.

“Oh, wow! Wat een fikse lading heb je daar afgevuurd? Hm, ik wou dat ik die uit je pik in mijn mond of kut had gekregen, lekker!” Laura is tevreden met de foto’s en wordt er zowaar weer heet van.

“Oh, ik wil me nog een keer klaar vingeren! Heb je nog tijd?”

“Voor jou altijd,” antwoord ik.

“Ik neem er mijn speeltje bij, je weet wel; dat kleine staafje dat ik je al eens liet zien,” gaat ze verder. “Ik neem het wel eens mee naar het werk, of op reis of zo. Het ziet er niet uit als een vibrator, en daarom is het ook zo lekker discreet en durf ik het wel eens in mijn handtas mee te nemen. Normaal gebruik ik het enkel als ik niemand heb, maar vind je het erg als ik het toch af en toe gebruik, ook al hebben wij nu de heerlijkste seks samen? Ik denk dat het is omdat de seks met jou zo lekker is dat ik juist nog geiler ben, maar ja, we kunnen niet altijd samen zijn, dus dan kan dit ding tussendoor wel eens soelaas bieden hè. En jij mag ook lekker naar een pornoclipje kijken hoor als je naar mij verlangt en ik niet in de buurt ben, zolang je het mij dan maar vertelt, want daar word ik zo heerlijk geil van…”

Laura ‘s woordenstroom geraakt in een versnelling. Daarnet, net na haar orgasme, was ze helemaal relaxed, maar nu wordt ze weer met de minuut feller. Heerlijk vind ik dat! “Schatje, natuurlijk mag jij je speeltje gebruiken als ik er niet ben. Ik wil dat je geniet van jezelf, van mij, van ons tweetjes. Daar draait het om. Als je geil bent, en we kunnen niet samen zijn, dan fantaseer je toch lekker over ons, of je beeldt je iets stouts of heets in. En als je een fantasie met mij wil delen, of in de praktijk wil brengen, dan vertel je me dat maar. Ik ben heel ruimdenkend, dat weet je, en je mag alles met me delen: je wensen, je verlangens, je fantasieën, maar ook je angsten, je twijfels… Praat erover, en alles komt goed. Ik beloof het je. Wat ons uniek maakt, is dat wij juist zo open en ongeremd over alles kunnen praten, ook over die dingen die bij velen onder de mat worden geschoven…” Ik hoor bij Laura een licht gezoem op de achtergrond.

“Ik houd het trillende staafje vol tegen mijn knopje, schat. Oh, heerlijk! Mijn poesje is nog zo doornat van daarnet, af en toe schuif ik de vibrator tussen mijn lipjes. Oh…,” begint Laura hijgend aan haar tweede ronde.

“Als ik, oh, het zo fel op mijn klitje druk, oh, en me tegelijk vinger, kom ik snel klaar, oh! Ik leg de telefoon even bij mijn kutje nu ik zo bezig ben, dan hoor je het zoemende geluid van het speeltje en het natte geluid van mijn poes, oh!”

“Oké Laura, maar zet de speaker op luid dan, dan kan je mij nog horen,” zeg ik haar nog snel. “Wat ben je toch een lekkere meid, ik word gewoon weer stijf voor je. Ik kijk intussen naar die foto die ik van jou nam toen we samenwerkten op de beurs, weet je nog? Je zat toen op je krukje aan de infobalie met je korte rokje en die eindeloze lange benen van jou in zwarte panty ‘s. Je kijkt er zo ontzettend zwoel naar de camera met die volle lippen van je, dat prachtige lange haar en die lieve glimlach. Eigenlijk was er toen al iets moois aan het broeien tussen ons, niet?”

“Oh, schatje! Maakt die foto je hard nu? Oh…,” hijgt Laura door de speaker. Aan haar ademhaling hoor ik hoe haar opwinding weer aan het stijgen is. Het geluid van het speeltje verraadt dat ze het alsmaar sneller rond haar klitje en in haar geile kutje beweegt.

“Ja, Laura! Die foto heeft me al zo vaak stijf gemaakt. Jij bent zo sexy dat ik maar heel even aan jou moet denken om mijn jongeheer hier wakker te krijgen,” vertel ik.

“Ik ga nog eens komen, Patrick, oh! Als ik dit speeltje gebruik, weet ik perfect hoe ik me, oh, snel kan doen, oh, klaarkomen… Ideaal voor, oh, oh, een vluggertje op het toilet op het, oh… werk…”

Laura is nu zo kort bij haar volgend orgasme dat ze haar zinnen met moeite rond krijgt. “Geniet maar lekker, Laura! Let maar even niet op mij, mijn lieve poes. Je daar zo horen maakt mijn pik weer zo hard als beton, en het topje smeekt om aangeraakt te worden.” Laura kreunt hard.

“Oh, ben je ook weer aan het spelen daar? Oh, trek je nog eens lekker af, oh, voor mij, schat. Ik, oh, wil je nog een keer horen klaarkomen, oh, oh, oh, oh…oh!”

Hijgend en kreunend laat ze zich nog een keer volledig gaan. Ik hoor hoe ze moeite doet om toch maar niet te veel lawaai te maken, want Laura is best luid als ze komt, en met een nieuwsgierige en hete zus die een beetje verder op de gang slaapt, kan ze maar beter zo stil mogelijk zijn.

“Oh, wat was dat lekker,” hijgt Laura na. “Nu ga ik dubbel lekker slapen, hèhè! Hoe zit het daar met jou? Komt de volgende lading warme melk eraan?”

Mijn rechterhand is hard aan het werk met mijn paal. Ik klem mijn hele hand stevig om mijn staaf en masseer met elke ruk de hele schacht op en neer. Mijn eikel die nog altijd glimt van het sperma van de eerste keer, voelt zo lekker. Telkens ik over het toompje ga, komt het orgasme dichterbij. Er lekt flink wat voorgeil, waarmee ik mijn paal verder insmeer. Het sijpelt ook royaal op mijn buik. Mijn pik is nu op zijn grootst en mijn ballen zijn helemaal naar binnen getrokken.

“Oh, Laura. Oh, oh, ik kom zo meteen nog een keer, oh…”

“Ja, kom lekker, Patrick. Ik vind het geil om zo door de telefoon te horen hoe je je lekker aftrekt voor mij. Het klinkt ook lekker sappig, je lekt zeker weer zalig veel voorvocht daar? Het sopt daar zo geil, ik hoor het tot hier, oh!”

Ik hijg fel. “Oh, oh, oh, Laura! Ik k-o-o-o-o-o-m…” Mijn ballen persen voor de tweede keer vanavond in een half uur een warme vracht sperma naar buiten.

“Oh, Patrick! Zo geil! Was het lekker? Ik wil zo graag bij je zijn nu,” zegt ze lief.

“Ja, het was heerlijk, Laura! Jezelf bevredigen is altijd leuk, maar zo met jou, mijn heerlijke godin, aan de andere kant van de telefoon is het nog veel fijner! Ik ben echt heel lekker klaargekomen, dankzij jou, lieve schat!” Laura is gecharmeerd.

“Oh Patrick, ik ben ook heerlijk klaargekomen, en ik ben zo blij dat je mij nog even gebeld hebt. Zo snel-snel even samen stoeien is toch veel lekkerder dan alleen, toch? En het is zo intiem, nu hebben we eigenlijk seks gehad met elkaar maar dan vanop afstand,” vertelt ze zacht.

“Zullen we dan maar van de rust die nu over onze lijven is gekomen profiteren om de slaap te vatten? Nu zullen we beide heerlijk slapen,” probeer ik.

“Haha, typisch mannelijk; lekker klaarkomen, en dan direct willen knorren. Geen naspel, haha. Nee, sorry, grapje. Je hebt gelijk hoor, schat. Ik plaag je maar wat. Ik heb wat naspel betreft niets te klagen bij jou,” plaagt ze me. “En we moeten er binnen een uur of zes al terug uit, dat wordt de wekker zetten, anders word ik wakker als het middag is, hèhè.”

“Ja, dat moet ik ook nog doen, de wekker zetten. Goed dat je het zegt. Wacht even, eerst mezelf wat proper vegen met een paar papieren zakdoekjes,” zeg ik. “Zo, dat is gebeurd. Zo meteen nog even naar het toilet, en de rest wassen we er morgenochtend in de douche wel af…”

Laura onderbreekt me. “Oh, jij geilerd, dat wordt dan lekker glibberig in de douche morgenochtend. Ik wou dat ik bij je was. Zeg eens, kunnen we elkaar morgenavond zien dan? Kom jij naar mij na je werk? Ik ben al redelijk vroeg thuis, zo rond een uur of 5, en dan kook ik een lekker gerechtje voor ons tweetjes. We zullen het huis de hele avond voor ons alleen hebben, want mama en papa gaan naar de opera in Brussel, en zus zei me vanavond dat ze morgen met haar vriend, Peter, naar de film zou gaan…”

“Lijkt me een heel goed idee, Laura! Ik kan wel wat vroeger stoppen en tegen half 7 of zo bij je zijn. Is dat oké? En ik breng een flesje wijn mee. Is rood oké?”

“Rood is prima, ik zal een lekkere steak voor ons bakken, met frietjes en een slaatje,” gaat ze enthousiast verder.

“En heb je donderdag al wat te doen?” Vraag ik haar. “Dan neem ik je graag mee uit naar dat klassiek concert waarover ik het al had. En nadien volgt een lekker dinertje.”

“Ik wil dolgraag met je mee, Patrick! Het is zo leuk om samen plannen te maken. Tot morgen, geile kerel! Slaap lekker! Kusjes voor jou!” Laura gooit een handvol zoete kusjes door de telefoon.

“Ja,” sluit ik af. “Slaap zacht, sexy meid! Tot morgen. Kus…” Ik leg de telefoon op het nachtkastje, verzamel alle met mijn sperma doordrenkte tissues en loop nog snel even naar het toilet. Br… het is best fris, zo in mijn nakie op de gang. Enkel mijn T-shirt heb ik aan, mijn nog altijd half stijve lul beweegt vrolijk en vrij tussen mijn naakte benen. Als er nu een inbreker in de gang zit, dan zwiep ik hem zo neer met mijn knuppel, lach ik bij mezelf. Lang blijft mijn pik niet meer stijf, zo in de kou. En maar goed ook, want ik moet plassen. Een minuutje later trek ik de warme donsdeken weer lekker over mijn lijf en doof ik het licht van mijn nachtlampje. Het wordt een korte maar diepe slaap.

De volgende ochtend, als ik half suf in de file zit op weg naar het werk, stuur ik snel een sms’je naar Laura.

‘Goed geslapen, lieverd? Ik heerlijk, dankzij jou! Ik denk al aan vanavond… Tot straks…’ Even later loopt Laura’ s antwoord binnen.

‘Goeiemorgen! Zalig geslapen, jazeker! En was je lijf nog lekker glibberig in de douche, haha? En kan je het geloven: zus Sarah vroeg me vanochtend bij het ontbijt of de telefoonseks met jou lekker was! Ze heeft me met jou horen bellen, die stiekemerd! Toevallig was ze naar het toilet gegaan en hoorde ze me geil praten met jou. En ze heeft me ook horen hijgen! Haar geile poes werd er zo vochtig van, zei ze, dat ze ook nog lekker met zichzelf gespeeld heeft. Oh, ik verlang zo naar je. Ik hoop dat het snel avond is, en ik je nog eens dichtbij en in mij kan voelen… Denk aan mij… Misschien kan ik wel niet wachten tot vanavond, en moet ik straks op het werk toch al even mijn speeltje boven halen voor een vluggertje op het toilet met jou in mijn gedachten… Geile kus… Tot straks… Jouw Laura…’

Nog voor ik de laatste letters van Laura ‘s berichtje heb gelezen, wordt mijn pik in mijn broek wakker. Een paar ogenblikken later zit ik met een geweldige stijve in mijn wagen in de file.

‘O je, die stijve zal niet snel verdwijnen,’ denk ik bij mezelf. ‘Het wordt een lange dag…’

Patrick

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1580

FRIENDS WITH BENEFITS – Part 2

PatrickGeplaatst door My 4Fingers di, maart 29, 2016 18:41:37

Wat vooraf ging

Het werd een fantastische avond met geweldige mensen. Ik voelde me helemaal welkom in dit gezin, dat me met open armen ontving. Laura ‘s ouders en zus aanvaardden me meteen als de beste vriend van ‘hun’ Laura. En waren Laura en ik nu een stel of niet? We vroegen het ons voorlopig niet af, maar genoten van elk moment. Zeker was dat onze vriendschap op minder dan een dag tijd een totaal andere dimensie had bereikt. Laura en ik keken die avond, toen we afscheid namen, reikhalzend uit naar onze volgende momenten samen. Ben jij ook benieuwd naar hoe het verder liep?

FRIENDS WITH BENEFITS – Part 2

Herinner je je Laura nog? De vorige keer vertelde ik hoe ik haar ontmoette op een beurs, hoe we al snel goede maatjes werden en hoe daar plots een stomende avond van kwam. En blijkbaar hadden we daar beide heel erg van genoten, want de volgende dag – het was een zondag – spraken we in de namiddag al opnieuw af om een koffie te drinken.

Toen ik met mijn auto op weg was naar haar, maakte echter niet alleen een groot verlangen zich van mij meester. Wat als haar ouders, of haar oudere zus die ook nog thuis woonde, toch iets hadden gemerkt van onze heimelijke nachtelijke stoeipartij in de leeskamer? Dan zou ik dat vast wel merken aan de manier waarop ze zich gedroegen, vreesde ik. Eigenlijk vond ik de gedachte dat iemand ons mogelijk toch had gehoord – of misschien wel ongemerkt had gadegeslagen – heel erg opwindend. Ik besloot me er verder geen zorgen over te maken en gewoon ‘cool’ en ontspannen als altijd aan te bellen.

Aanbellen bleek echter niet nodig, want Laura zwaaide de deur al open toen ik nog maar net uit de auto was gestapt en aanstalten maakte om de trappen naar het huis op te lopen.

“Hey, dag Patrick!” Riep ze enthousiast. “Kom je nog even een glaasje water drinken,” vroeg ze me met een knipoog en een verleidelijke blik toen ik haar braafjes op de wang kuste.

“Oei, is dat niet gevaarlijk,” fluisterde ik in haar oor. “Je weet wat daar gisterenavond van gekomen is!” Ik rook haar zalige, lichte parfum die perfect paste bij deze zonnige dag en voelde de elektriciteit door onze aderen stromen toen we daar zo dicht bij elkaar stonden.

“Jaja, en ik wil nog meer van dat,” zei ze, en ze zoende me daarbij vol op de mond. Haar lippen weer proeven maakte me bijna dronken. Wat smaakte ze heerlijk! Ik twijfelde niet en duwde mijn tong tussen haar warme lippen. Ze reageerde ogenblikkelijk. Er volgde een intense tongzoen. Ze drukte haar lichaam tegen mij aan en voelde hoe mijn pik in mijn broek de hoogte in schoot. Ik voelde haar volle boezem tegen mijn borst drukken. Haar tepels werden hard. Wat zag ze er weer super uit! Het sexy zwarte topje droeg ze in combinatie met halfhoge hakken en een donkerblauwe jeans die perfect rond haar billen zat, terwijl haar lange bruine haren heerlijk geurden.

“Zijn jullie meteen weg, of willen jullie hier alvast iets drinken? Ik ben toch net koffie aan het zetten,” klonk het uit de keuken. Het was Laura ‘s twee jaar oudere zus, Sarah. Ik had Sarah al eens even gezien toen ik Laura op een avond was komen halen. Ze droeg haar lange blonde haren toen in een mooie lange vlecht, en dat stond haar heel schattig. Ja, schattig was het goede woord om Sarah te omschrijven, ook al omdat ze ten opzichte van haar jongere zus een halve kop kleiner was en ook ietsje fijner gebouwd. Ze had kleinere borsten en ook haar heupen en poep waren wat minder vol, maar enkel een zeurpiet die daarover valt.

“Nou, komt er nog een antwoord of zijn jullie te diep in elkaar verstrengeld,” vroeg Sarah plots wat nadrukkelijker, terwijl Laura en ik nog even naar adem stonden te happen in de gang en in elkaars blik probeerden te lezen of we nu al dan niet meteen zouden vertrekken.

“Kies jij maar hoor,” hoorde ik mezelf tegen Laura zeggen.

“Goed idee, zus,” zei Laura. “Zet maar twee extra kopjes, als je wil. En een flinke portie koekjes, want Patrick heeft grote honger.” Terwijl ze dat zei, kneep ze een paar keer in de bobbel in mijn broek, waardoor mijn jongeheer nog stijver werd. Laura nam me bij de hand en leidde me mee naar de keuken.

“Dag Patrick,” begroette Sarah me.

“Hey Sarah,” antwoordde ik. Sarah liep blootsvoets door de keuken, gehuld in een grijze jogging die de contouren van haar lichaam deels verborg. De rits van het joggingvestje was geopend tot juist onder haar boezem. Ze droeg een wit T-shirt, en ik vermoedde dat haar borsten vrij spel hadden, want een bh was niet te zien.

“Ja, ik loop er helemaal relax bij vandaag, het is zondag voor iets hè,” zei ze. “Zeg eens, hadden jullie een fijne avond gisteren?”

“Een fantastische avond,” reageerde Laura meteen. “Is het niet, Patrick?”

“Inderdaad, het was super,” bevestigde ik Laura ‘s antwoord.

“Ja, ik heb het gehoord,” ging Sarah verder, terwijl ze koekjes op een bordje schikte voor bij de koffie. “Ik was best jaloers op jullie gisterenavond. Mijn vriend en ik hebben de laatste tijd wat problemen, en daardoor kon ik de slaap niet vatten. Toen ik beneden in de keuken een glaasje water kwam halen, hoorde ik jullie in de leeskamer gniffelen. Ik twijfelde om bij jullie te komen zitten, maar besloot jullie dan toch maar niet te storen.” Ik keek even verschrikt naar Laura, maar haar blik stelde me meteen gerust. “Draai maar niet rond de pot, zus,” zei ze. “Zeg gewoon dat je lekker naar ons hebt staan kijken terwijl wij van elkaar genoten.” Sarah liep rood aan. “Wij hebben een heel goede band met elkaar,” ging Laura verder, waarbij ze zich tot mij richtte. “We vertellen elkaar alles. Haar slaapkamer is naast de badkamer, en ze heeft gehoord hoe ik mij vanochtend in de douche geil klaar gevingerd heb. Omdat wij tweetjes gisterenavond zo stil moesten zijn, was ik deze morgen blijkbaar extra luid,” lachte ze. Ook Sarah lachte nu, ze was haar korte moment van schaamte alweer verloren.

“Ja, je was echt wel luid vanochtend. Oh, oh, oh, oh, oh…,” deed Sarah haar plagend na. Verdorie, dit werd echt geil, mijn pik wilde gewoon uit mijn jeans floepen en beide meiden tonen hoe heet ik van dit gesprek werd.

“Tja, toen de resten van Patricks zaad op mijn bovenlijf weer helemaal kleverig werden onder invloed van het warme water, werd ik daar zo geil van dat ik me wel moest klaar vingeren. Dat vertelde ik je daarstraks toch al,” sprak Laura haar zus toe. “En jij hebt na het aanhoren van mijn lekker verhaal toch ook heerlijk gemasturbeerd daarstraks? Je vond het zo geil toen ik je vertelde wat er vannacht tussen Patrick en mij gebeurd is in de leeskamer dat je je poes direct erna met jouw grote vibrator hebt verwend. Ik hoorde het ding zoemen tot in de gang en je kwam hijgend klaar.”

“Maar, eh, heb je ons gisterenavond echt gezien,” vroeg ik toch enigszins uit mijn lood geslagen aan Sarah.

“Nee, niet gezien, maar ik heb wel een tijd bij de deur geluistervinkt, moet ik eerlijk toegeven. Ik hoorde mijn zusje zachtjes kreunen toen ze klaarkwam, en ik hoorde jou kort erna ook hijgen en daarna plots niks meer, waaruit ik afleidde dat jij toen ook klaargekomen was. En ja, toen was ik toch wel jaloers op jullie. En ook wel heel geil geworden, want mijn vingers waren kletsnat van mijn kutje toen ik weer naar boven ging. Toen ik in mijn bed verder vingerde, had mijn klit nog maar een minuut nodig om mij in een heftig orgasme onder te dompelen. En dan werd ik deze ochtend wakker van Laura ‘s gekreun onder de douche. Kan je je voorstellen wat een geile uren het hier waren,” vertelde ze nu honderduit.

“Dus,” vatte Laura samen, “je bent eigenlijk verantwoordelijk voor twee heerlijke hoogtepunten bij elk van de twee super knappe jongedames hier in de keuken!”

Ik verslikte me bijna in mijn koffie. “Ik weet even niet wat zeggen,” stamelde ik. “Behalve dan dat ik vannacht met volle teugen heb genoten van jou, Laura, en dat ik nu ook van dit gesprek aan het genieten ben. En eh, staan jullie ouders nu ergens te luistervinken of kunnen we vrijuit praten,” grapte ik.

“Haha, nee hoor Patrick, maak je maar geen zorgen,” stelde Laura me direct gerust, terwijl ze met haar lippen mijn bovenlip greep. “Onze ouders genieten van het weer en zijn een lange wandeling aan het maken. Die zijn nog wel een uur of twee weg. Trouwens, hoe zit het met die ochtenderectie? Ben je die intussen al kwijt?”

“Zo te zien niet,” antwoordde Sarah in mijn plaats. “Ja, sorry hoor zusje, maar van die bobbel kan ik mijn ogen niet afhouden hè,” wees ze naar mijn gezwollen kruis.

“Jaja, jij kunt zijn bobbel van die kant misschien beter zien, maar ik heb hem toch al lekker in mijn handen gehad,” repliceerde Laura.

“En tussen je tieten ook,” vulde Sarah aan. Daar stond ik dan, proberend toch enige ‘cool’ te bewaren tussen twee zusjes die duidelijk alle lekkere geheimpjes met elkaar deelden.

“Denk maar niet dat ik Patrick met je deel hoor,” plaagde Laura haar zus. “Kijken en fantaseren mag, aankomen niet. Het is van mij!”

“Oh, mag ik dan kijken als je Patrick straks van zijn erectie afhelpt? Als hij daar al sinds de ochtend mee rondloopt, dan moet er toch wel eens iets aan gedaan worden hè,” daagde Sarah Laura uit.

“Schat, heb je jezelf lekker afgetrokken deze ochtend toen je zei dat je geil werd van mijn sms ‘je? Zeg het maar hoor, je hebt al wel begrepen dat Sarah het anders toch wel te weten komt,” zei ze me met super lieve ogen. “Je vindt het toch niet erg dat we zo vrijuit over seks praten hè?”

“Helemaal niet erg,” antwoordde ik met een half koekje tussen mijn kiezen. “Ik vind het heerlijk, Laura. En bevrijdend. We zijn allemaal seksuele wezens, dus kunnen we er ook beter gewoon over praten. Om op je vraag te antwoorden… Ja, ik heb vanochtend met mijn pik gespeeld, die werd gek toen hij aan jou dacht, maar ik wilde wachten met klaarkomen tot jij erbij was.”

Laura was hoorbaar gecharmeerd. “Oh, Patrick! Dat is zo lief!” Ze zoende me op de mond, en streek met haar linkerhand hard over mijn bobbel. “Dan zal ik je maar snel even helpen om van die loeiharde erectie af te geraken.”

Terwijl ze me tongde, legde ze één hand op mijn schouder en zocht haar andere hand de knoppen van mijn jeans. Eenmaal geopend zakte mijn broek als vanzelf tot op mijn knieën. Daar stond ik dan in mijn boxershort, met een tent van jewelste voor de ogen van twee knappe zussen die blijkbaar de gewoonte hadden om elkaar met hun hete verhaaltjes op te geilen.

“Oh schat, wat is hij al stijf,” fluisterde Laura, terwijl ze mijn pik voelde in mijn boxershort. “Oh mmm, er komt al een druppel voorvocht uit,” ging ze verder. Ik voelde haar tepels stijf worden doorheen haar topje. Sarah was nu muisstil en sloeg het schouwspel vanop een hoge kruk gade. Ik zag haar tepels zwellen doorheen haar T-shirt, en ze legde haar hand op haar dij, klaar om in de joggingbroek te glijden. Laura ging door de knieën en trok mijn boxershort over mijn stijve paal naar beneden. Die stond al ferm recht en het voorvocht druppelde inderdaad al uit het topje als was het een lekkend kraantje.

Sarah trok haar jogging uit en ging met haar blote poes en kont terug op de barkruk zitten leunend tegen een kast en met de benen wijd open. Ze droeg blijkbaar geen slipje en begon meteen haar kutlipjes te strelen, terwijl ze gefascineerd naar het schouwspel voor haar bleef kijken.

Net op dat moment voelde ik Laura ’s warme mond over mijn eikel schuiven.

“Oh Laura,” kreunde ik. Ze verwende mijn topje, cirkelde eromheen met haar tong en smeerde mijn voorgeil uit over mijn staaf. Ze hield mijn pik recht omhoog en begon mijn ballen te likken die al lekker strak stonden.

“Oh,” hoorde ik aan de overzijde, waar Sarah intussen twee vingers in haar poes had geschoven. Ik hoorde haar geile sappen soppen toen ze haar vingers sneller in en uit haar hete poes bewoog.

Laura opende met haar rechterhand de rits van haar jeans en begon haar poesje nu ook te strelen doorheen haar slipje, terwijl ze gehurkt voor mij zat. Met haar linkerhand trok ze mijn staaf lekker af. Haar mond ging onophoudelijk heen en weer over de eikel. Toen ze even naar adem hapte, zag ik wit vocht overal op haar tong en de binnenkant van haar lippen. Mijn God, ik lekte enorm veel voorgeil.

“Patrick, zo glibberig, mm…!” Ze nam mijn kloppende pik terug in de mond en schoof hem een paar keer zo diep als ze kon naar binnen. Ik begon sterretjes te zien van puur genot.

“Wil je in mijn mond spuiten? Doe maar, je smaakt heerlijk. Ik slik alles wel door.”

“Oh, oh, oh…,” weerklonk bij haar zus, die nu zo fel tekeerging dat de barkruk bij elke stoot van haar vingers tegen de kast aantikte.

“Spuit je sperma op mijn tong,” hijgde Laura.

Met beide handen melkte ze mijn staaf nu lekker hard. Ze maakte daarbij heerlijke draaibewegingen telkens ze over mijn topje schoof en tikte haar half uitgestoken tong regelmatig tegen het toompje aan om mij over de drempel van het orgasme te krijgen. “Oh, ik tril helemaal, Laura! Ben je zeker dat ik zomaar in je mond mag klaarkomen? Je tong maakt me zot,” kreunde ik. Ze knikte, en voerde het aftrektempo nog op. Toen gleed mijn topje nog een paar keer volledig langs haar lippen. Mijn ballen trokken samen en pompten mijn kokende zaad naar buiten.

“Oh, oh, oh,” kreunde ik heftig. Haar hete lippen lieten mijn eikel net op tijd los. Mijn warme melk schoot in enkele felle golven uit mijn pik in haar nu totaal opengesperde mondje waaruit ze geil haar tong naar voor stak. Ik kwakte bijna alles mooi op haar geile tong, één enkele zaadstreep trok ik over haar neus tot op haar voorhoofd. Terwijl ik nog diep nahijgde, liet ze mijn sperma een paar keer door haar hele mond rollen, waarna ze alles in één keer doorslikte en haar mond weer open sperde om te laten zien dat ze echt alles ingeslikt had.

“Oh schat, zo lekker ben ik nog maar zelden gepijpt en gemolken tegelijk. En, weet je, dit is de eerste keer dat ik in iemands mondje ben klaargekomen,” zuchtte ik.

“Ik vind het heerlijk om je zo te zien genieten,” zei Laura zacht, terwijl ze mijn suf gepijpte staaf met lange halen proper lekte. Ik streelde haar golvende haren, terwijl ze daar nog steeds zo voor me gehurkt stond, en wreef het sperma dat ik op haar snoetje had geschoten op mijn vinger.

“Kom hier met je vinger,” zei Laura, en ze zoog mijn vinger schoon, zodat ze werkelijk al mijn zaad naar binnen had gespeeld.

“En er is hier nog iemand die het heerlijk vindt om je zo te zien genieten,” ging ze verder, wijzend naar haar zus, die intussen met wijd geopende benen op de keukentafel was komen liggen. Nattigheid van de poes van Sarah sijpelde op de prachtige houten eettafel. Terwijl ze zich met één hand heftig aan het vingeren was, draaide ze met de andere hand aan haar harde tepels. Toen Laura en ik beide onze aandacht naar haar verschoven, kreunde ze luid.

“Oh!” Ze vond het botergeil dat we haar bekeken terwijl ze daar vrijuit masturbeerde. Haar vingers neukten haar kutje alsmaar harder, en we hoorden haar handpalm met elke stoot tegen haar poes kletsen. Het was een enorm geil gezicht.

“Ze gaat klaarkomen,” zei Laura me. En inderdaad, Sarah duwde haar bekken een paar keer hard naar voor in de richting van haar neukende vingers. Haar klit was zo gezwollen dat elke aanraking voldoende was om haar te laten exploderen.

“Oh! Oh! Oh…,” kreunde Sarah zo luid dat ik het niet kon laten om even rondom mij te kijken om te zien of er toch niet iemand op het geile geluid was afgekomen. Sarah kwam fel klaar. Er spoot zelfs een beetje vocht uit haar poes op de tafel.

“Mijn God,” slaakte ze uit. “Wat zijn jullie een geil stel! Sorry, ik kon het niet laten.” Laura gaf haar een lieve zoen op de wang en zei: “Ik ben blij dat je met ons mee hebt genoten, zus!”

Daar waren we dan met ons drieën. Sarah lag zo goed als helemaal naakt op de keukentafel. Enkel het T-shirt, dat zich had opgehoopt boven haar toch wel mooie borsten, had ze nog een beetje aan. Ik stond daar aan een hoek van de tafel met mijn boxershort en broek tot op de knieën en een half stijve pik, maar verder wel nog met al mijn kleren aan. En mijn schat Laura, die zat intussen neer op een kruk en moest enkel de rits van haar jeans sluiten om er weer uit te zien zoals bij het begin van deze geile namiddag.

“Ik moet me even douchen om bij te komen,” verontschuldigde Sarah zich, en ze verliet heupwiegend de keuken met haar joggingbroek en –vest in de hand. “Tot de volgende keer,” knipoogde ze.

“Oei, ik ga toch maar even een ander slipje aantrekken,” zei Laura me. Mijn hand schoot meteen naar haar poes en, jawel, haar slipje was doorweekt.

“Zet je maar even op de keukentafel, dan trek ik het wel uit,” hoorde ik mezelf tot mijn eigen verbazing zeggen. Laura luisterde gedwee. Ik deed haar hakjes langzaam uit en streelde zacht over haar voeten. Ik boog wat naar haar toe en tongde haar lang, terwijl mijn handen achter haar verdwenen in een poging de jeans over haar sexy heupen en billen naar beneden te schuiven. Ze hielp me een beetje door haar zitvlak eerst aan de ene en dan aan de andere zijde op te tillen, zodat ik de jeans vlot uit kon trekken. Daar zat ze dan, met een stel eindeloze benen, sexy heupen en een kletsnatte slip. Mijn natte lippen en warme mond gleden over haar benen naar boven. Ik hoorde opwinding in haar adem. Haar benen waren glad, kiekenvlees verraadde dat ze genoot van mijn aanraking. Mijn handen kwamen aan bij haar poes en trokken snel het slipje uit. Ik zette mijn warme mond op haar stijve tepels en zoog eraan doorheen haar topje.

“Oh, Patrick,” kreunde ze. Ze opende haar benen verder en nodigde mij zo uit om met mijn vingers in haar lekkende hete grot aan de slag te gaan. Ik schoof meteen twee vingers in haar poesje. Eerst langzaam, dan dieper en aan een versnellend tempo. Met mijn duim ging ik op zoek naar haar lustknop. Wat was ze nat! Het geluid van haar natte grot maakte mij ook weer geil. Mijn pik stond opnieuw stijf van verlangen. Ze leunde op haar ellebogen op de tafel, maar kon met haar rechterhand bij mijn staaf en begon hem weer te bepotelen.

“Neuk mij,” fluisterde ze in mijn oor. Dat maakte mij zo geil als boter. Ik trok haar wat meer naar de rand van de keukentafel en nam plaats tussen haar wijd geopende benen. Ik streelde de binnenkant van haar heerlijke dijen. Ze keek me zo vol verlangen aan dat ik het volgende ogenblik mijn staaf tegen haar poes drukte. Ze kreunde luid. Ik nam mijn neukpaal in de hand en gleed plagend op en neer langs haar gloeiende schaamlippen die blonken van het vocht. Bij haar klitje plaagde ik haar nog wat intenser. Ze kronkelde van genot. Ik schoof het topje van mijn eikel bij haar naar binnen en trok me weer terug. Ik deed dit een paar keer om haar helemaal gek te maken, maar gleed daarbij wel elke keer ietsje dieper naar binnen.

“Oh, fuck! Ik houd het niet meer,” hijgde ze. Haar lichaam begon te trillen, ze ademde diep. Ze was natuurlijk al totaal opgegeild door wat zich het voorbije half uur in de keuken had afgespeeld en had niet veel meer nodig om zelf heerlijk klaar te komen. Ik neukte haar poes nog een paar keer en hield dan op met bewegen met mijn pik diep in haar. Ze keek me eerst vragend aan, maar toen mijn vinger rondjes begon te draaien rond haar gezwollen klit, duwde ze zelf haar bekken naar voor en naar achter zodat mijn pik haar toch neukte hoewel ik niet bewoog.

“Oh! Oh! Oh! Zo geil…,” hijgde ze. Ik begon nu ook zelf terug met mijn heupen te bewegen zodat mijn loeiharde pik nu feller en ook dieper in haar stootte. Ze bewoog alsmaar heviger en riep: “Oh, ik ga gewoon klaarkomen met een pik in mij, dat is nog nooit… Oh!”

Ik voelde hoe haar kut zich samentrok rond mijn neukstaaf. Een paar op elkaar volgende spasmen deden haar hele lijf schokken. Mijn pik leek leeggezogen te worden door haar grot. Wat was dat heerlijk!

“Oh! Oh! Oh!” kreunde Laura nog een paar keer. Ze kreunde zo geil, en mijn paal was zo geprikkeld door haar strakke kutje dat ik die namiddag hevig hijgend een tweede keer klaarkwam.

“Oh ja, kom diep in mij,” kreunde ze, waarop mijn sperma diep in haar kut spoot. Bij elk schot stootte ik diep in haar, wat haar heerlijk gekreun ontlokte. “Oh!”

Ik bleef nog een tijdje in haar, tot we samen ontspanden. Het voelde heerlijk. We zoenden lang en innig. Toen ik mijn pik uit haar soppende kutje terugtrok, zette ze zich wat rechter op de tafel. We keken samen toe hoe mijn witte vocht uit haar grotje op de tafel liep.

“Wow, wat een namiddag,” zei ik.

“Ja hè, we kunnen er wat van,” lachte ze. “Wat denk je? Blijven we gewoon lekker hier een filmpje kijken vanavond? Of wil je toch nog ergens heen om iets te eten of te drinken?”

“Ik wil gewoon bij jou zijn, Laura! En van jou genieten. Ik vind het prima als we gewoon lekker hier blijven vanavond,” zei ik zachtjes.

“Super,” zei ze. “Dan kunnen we snel even douchen nu, misschien? Sarah zal wel klaar zijn intussen. En dan kunnen we straks gezellig in de sofa onderuit zakken. Of mm…,” keek ze me alweer ondeugend aan.

“Zullen je ouders het niet erg vinden als ze mij hier straks aantreffen als ze thuis komen,” vroeg ik nog.

“Helemaal niet! Die hebben al lang door dat je niet zomaar een vriend van mij bent. Misschien moeten we toch maar even dat geil hier op de keukentafel opkuisen, want anders zullen ze zich misschien toch wel wat vragen beginnen te stellen,” knipoogde ze. “Weet je, zelfs als je straks blijft slapen, zullen ze daar zeker geen problemen mee hebben. Het vriendje van Sarah blijft hier ook geregeld overnachten. En die zijn heus niet braaf hoor! Nu je Sarah kent, zal dat je wel niet verbazen.”

We maakten de keukentafel schoon met wat tissue en wat water. Het geil van de poes van Sarah was al een beetje in het hout getrokken, en ook de plek waar mijn warme sperma uit de grot van Laura was gelopen, kregen we niet perfect schoon.

“Geeft niks, we hebben toch gewoon wat frisdrank of zo gemorst. Of slagroom,” gekscheerde Laura.

“Kom nu maar, gekkerd!” Ik stopte mijn piemel terug in mijn short en trok mijn jeans weer op. Op haar topje na wandelde Laura poedelnaakt voor me uit richting badkamer op de eerste verdieping met haar jeans, slipje en hakken in de hand. Plots trok ze haar hakken weer aan en ging draaiend met haar sexy kont voor mijn neus de trap op. Ik kon haar natte poes ruiken. Mijn God, wat was ze toch een ongelooflijk stuk!

Sarah liep inderdaad net de badkamer uit toen wij bovenaan de trap kwamen. Haar huid glom, haar lange natte haren plakten tegen haar hoofd en schouders. De roze blos op haar wangen verklikte dat ze een spannend uurtje met ons achter de rug had. Met enkel een badhanddoek om haar lichaam stapte ze naar haar kamer die juist naast de badkamer lag.

“Zo te zien gaan jullie ook nergens meer heen vandaag,” lachte ze ons toe, wijzend naar Laura ‘s naakte onderlijf. “Gaan jullie lekker neuken in de douche? Of, oh nee, jullie hebben juist geneukt in de keuken! Ik zie het geil nog tussen je benen, Laura! Jullie zijn zo heet,” ging ze opgewonden verder.

“Ja zusje,” antwoordde Laura plagerig. “Ik ben net heerlijk op de keukentafel door Patrick genomen. En ik ben voor het eerst klaargekomen met een pik in mij! Het was zalig.” Laura draaide zich om en draaide haar tong meteen bij mij naar binnen.

Ik kon het bijna niet geloven, maar hoewel ik die namiddag al twee keer gespoten had, voelde ik de lust opnieuw door mijn lijf gieren. Mijn pik, die sinds vanochtend eigenlijk nooit slap was geweest, ging opnieuw door het lint bij het proeven van Laura ‘s hartstocht.

“Kom, geile kerel,” zei Laura. “We gaan elkaar lekker wassen.” We lieten Sarah met grote ogen vol ongeloof op de gang staan en liepen de badkamer binnen.

“Dit is de badkamer van Sarah en mij,” legde Laura uit, terwijl ze haar hakjes uit schopte en haar topje over het hoofd trok. Haar prachtige borsten, net ietsje meer dan een handvol, wiebelden daarbij heerlijk heen en weer. “Mijn ouders hebben een eigen badkamer hierboven op de tweede verdieping juist naast hun slaapkamer. Zo hoeven ze niet eindeloos te wachten als één van hun dochters weer uren in de badkamer vertoeft,” grapte ze. Ik had nog maar net mijn schoenen en kousen uit gedaan toen Laura al voor me kwam staan.

“Ik kleed je verder wel uit,” fluisterde ze, en ze zoende me een paar keer lekker nat op de mond. Ze trok het polohemdje over mijn hoofd en keek me met geile ogen aan toen ze met beide handen naar mijn jeans greep.

“Oh, je bent alweer stijf,” zei ze verrukt. “Heerlijk! Krijg je niet genoeg van mij dan?”

“Ik kan moeilijk ontkennen hè, nu ik hier weer zo sta,” grapte ik, terwijl ze mijn stijve pik met lieve kusjes belaadde.

Het werd een heel lief, romantisch en intiem uurtje in de oriëntaals aangeklede badkamer. De vloer was bekleed met grote, donkerbruine tegels, terwijl kleine, lichtbruin getinte steentjes de wanden sierden. In het midden maakte een strook in het licht schitterende Marokkaanse mozaïektegeltjes het geheel af. Een groot raam gaf uitzicht over de weelderige tuin en het glooiende landschap achter het huis. Op rekjes en kastjes zag ik kaarsen groot en klein, schelpen in verschillende vormen en een reeks potjes en flesjes met zalfjes en oliën allerhande. Er was niet alleen een groot bubbelbad – “dat bubbelbad moeten we zeker eens uitproberen samen,” zei Laura enthousiast – maar ook een grote inloopdouche met een ingewerkte zitbank, twee sproeikoppen met verschillende standen en een rij spuitmonden in elk van de twee stenen wanden waarmee je je hele lijf kon bewerken.

“Verdorie Laura, wat een prachtige badkamer! En die grote douche met al die waterstralen! Ik zie al helemaal voor me hoe je jezelf hier lekker verwent,” zei ik opgewonden.

“Ja, zie je het al voor je?” reageerde ze. “En voortaan hoef je het jezelf niet meer in te beelden, maar kan je gewoon toekijken door de glazen wanden. Of gewoon lekker meedoen, dat is nog beter,” geilde ze me verder op.

“Goh, lieve meid! Wat ben je een sexy ding,” fluisterde ik haar toe.

Terwijl we elkaar heerlijk langzaam wasten in de douche, genoten we van de waterstralen die over onze lichamen stroomden. Onze handen en lippen waren overal en lieten de ander geen seconde los. Er werd gewreven, gekneed, en heerlijk lang gezoend tot we beide snakten naar een slok lucht. Er werd ingezeept, afgespoeld en gemasseerd. Haar lichaam was zo zacht en geurde heerlijk naar de douchegel. Ik wilde elke ronding van haar goddelijke lichaam voelen en proeven. Mijn pik stond de hele tijd stijf tussen ons in, ze zorgde er wel voor dat hij voortdurend geprikkeld werd. Toen ik haar poesje waste, en tegelijk mijn lippen om haar tepels knelde, begon ze lekker te kreunen.

“Oh lekker,” hijgde ze. Mijn vingers gleden langs haar kutlipjes en verwenden haar lustknopje intens. Haar lichaam begon te trillen. Het warme water, het voortdurende aanraken, de lange zoenen en de intieme sfeer brachten ons naar de zevende hemel. Ik voelde haar lijf elke seconde intenser schokken op de stenen zitbank in de douche. Het tempo van haar ademhaling ging snel de hoogte in, toen ik haar klitje onophoudelijk bewerkte met mijn vingers en tegelijk gulzig aan haar harde tepels bleef zuigen.

“Oh schat, ik kom klaar…” kreunde ze luid. “Oh! Oh! Oh! Oh!” Een intens orgasme golfde door Laura ‘s lijf. Haar ganse lichaam kronkelde van genot. Ik liet haar even bijkomen in mijn armen, terwijl ik lief haar neus, lippen, borsten en buik zoende.

“Ik ben zo blij dat je gisterenavond een glaasje water bent komen drinken,” lachte ze. “Kijk eens wat een geile tijd we intussen beleefd hebben. We blijven maar komen en komen en komen…!” Ik onderbrak haar met een lange tongzoen.

“Ja, mijn lieve Laura,” zei ik, terwijl het warme water nog steeds over ons liep. “We hebben een ongelooflijke tijd samen. Had jij dit durven dromen toen we elkaar een paar weken terug voor het eerst ontmoetten?”

“Dromen wel,” antwoordde ze gevat. “Maar het is zo heerlijk dat we dit nu ook echt beleven. Weet je trouwens waarover ik wel eens fantaseerde toen we nog niet intiem waren? Dat je je knalharde pik tussen de kaken van mijn lekkere kont klaar rijdt en je sperma over mijn billen en rug spuit…”

“Oh Laura,” kreunde ik. “Hoe geil is dat!” Mijn pik lekte voorgeil, en groeide kloppend in haar handen. Ze had ‘haar’ staaf inderdaad weer vastgepakt, en rukte hem in een paar seconden naar maximale grootte en stijfheid. “Oh, wat lek je toch altijd zo zalig veel vocht voor je gaat klaarkomen,” zuchtte ze.

“Ik moet inderdaad nog eens spuiten,” hijgde ik. “Je maakt me zo gek dat mijn zaadfabriek alweer een lading heeft die dringend de deur uit moet.” Ze stopte met rukken aan mijn pik, maar liet hem niet los. Ze stond op, kuste me en ging voorovergebogen met haar lekkere kontje naar mij toe staan.

“Maak dan meteen mijn fantasie waar,” sprak ze, terwijl ze bloedgeil achterom keek. Ze duwde haar poep tegen mijn bonkende paal die meteen een streepje voorvocht op haar achterliet.

“Rij je lekker klaar tussen mijn bilspleet,” fluisterde ze terwijl ze met haar poep schudde en trilde om mij helemaal over de rooie te doen gaan.

“Oh Laura, je kontje en billen zijn zo mmm…” kreunde ik. Haar strakke, gladde huid, haar lekkere borsten met stijve tepels die ik daar naar beneden zag hangen, de wulpse beweging van haar billen… Het werd me allemaal te machtig. Ik plaatste mijn handen op haar ronde heupen en trok haar met elke glijbeurt in haar bilspleet naar me toe.

“Oh, zo geil! Ik voel het met al jouw voorvocht al helemaal glibberig worden rond mijn poepgaatje. Oh…,” kreunde Laura. “Heerlijk om je steenharde paal over mijn kont te voelen glijden. Oh…,” Laura genoot zo van het gevoel van mijn kloppende pik tussen haar billen dat ik alsmaar sneller heen en weer bewoog. Mijn paal werd met elke stoot gevoeliger en stond op uitbarsten.

“Oh! Oh! Oh! Oh…,” kreunde ik, en ik voelde mijn tot euforie gereden pik opnieuw een witte, warme lading zaad uitstorten.

“Oh ja, spuit je maar leeg over mijn kontje,” moedigde Laura me aan. “Zo lekker! Mmm!” Ze bleef voorovergebogen staan, maar wreef met één hand snel het warme sperma open dat op haar rug en poep was beland, alvorens het door het stromende water van de douche kon meegevoerd worden.

“Oh, wow, nog altijd zoveel zaad, ook al ben je al drie keer klaargekomen vandaag. Je hebt een goed fabriekje daar,” lachte ze me toe.

We wasten onze voldane lijven opnieuw van kop tot teen, knuffelend, zoenend en liefkozend. We droogden elkaar teder af, ruimden de badkamer op en gingen hand in hand naar beneden. Sarah zat in de woonkamer naar de televisie te kijken.

“Aan jullie snoeten te zien, en aan de tijd die jullie in de badkamer hebben gezeten, moet het wel heel lekker zijn geweest,” knipoogde ze naar ons. Ze ging verder: “Mama en papa zullen zo meteen thuis zijn, lieten ze weten. Zullen we alvast de tafel dekken? Je weet hoe fijn ze dat vinden. Ik heb hen ook gezegd dat we vanavond wellicht een extra tafelgast hebben,” lachte ze.

“Oh nee zus, je hebt toch niet…” vroeg Laura, maar Sarah onderbrak haar meteen. “Natuurlijk niet, zusje. Ik heb gezegd dat jij en Patrick er de hele namiddag heftig de vonken vanaf gevreeën hebben en dat jullie dus wel uitgehongerd zullen zijn,” plaagde ze ons verder.

“Kom,” zei Laura tegen me. “Laten we de tafel dekken, want met die zotte zus van mij zijn we nog niet klaar. We zullen toch nooit weten wat ze wel of niet heeft gezegd.”

“Ja, en Patrick, het is de bedoeling dat je met Laura de tafel dekt hè, en dus niet dat je Laura dekt op de tafel,” gierde Sarah het uit, zo goed vond ze haar eigen grap. En Laura vond het geplaag van haar zus gelukkig ook best leuk, want ze gooide haar een kussen van één van de sofa ‘s naar het hoofd en stak daarbij speels haar tong naar haar uit.

Het werd een fantastische avond met geweldige mensen. Ik voelde me helemaal welkom in dit gezin, dat me met open armen ontving. Laura ‘s ouders en zus aanvaardden me meteen als de beste vriend van ‘hun’ Laura. En waren Laura en ik nu een stel of niet? We vroegen het ons voorlopig niet af, maar genoten van elk moment. Zeker was dat onze vriendschap op minder dan een dag tijd een totaal andere dimensie had bereikt. Laura en ik keken die avond, toen we afscheid namen, reikhalzend uit naar onze volgende momenten samen. Ben jij ook benieuwd naar hoe het verder liep?

Patrick

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1576

ONLINE LUST

PatrickGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 25, 2016 15:31:33

ONLINE LUST

“Hallo! Ik ben zo blij je nog een keer te zien! Waar heb je al die tijd gezeten? Ik heb je zo gemist na onze laatste chat,” schreef ze. Ja, die laatste chat was inderdaad supertof. Uren praatten we over de meest uiteenlopende onderwerpen – familie, vrienden, vrije tijd, smaken, kleuren, werk – en we lachten en flirtten ook heel wat af.

Al van bij de allereerste online ontmoeting met de 27-jarige Colombiaanse Maria was het dik raak. Niet alleen haar charme, ook haar prachtige lijf en onweerstaanbare glimlach hadden zich meteen in mijn geheugen gegrift. Eerlijk is eerlijk, eigenlijk kende ik sinds die allereerste ontmoeting alleen nog haar. Andere chat-uitnodigingen van anders ook wel superkappen meiden konden mijn aandacht voorlopig niet bij Maria weglokken. Ik was al een tijdje, met wisselende intensiteit, ‘member’ van deze best dure maar naar het schijnt ook wel betrouwbare internationale ‘dating site’. Eén van de vertrouwenwekkende ‘features’ van de dating site was de mogelijkheid om je chat-partner ook ‘live’ te zien via ‘webcam’. Dan was je er op zijn minst zeker van dat je wel degelijk met de bevallige juffrouw van het betreffende profiel aan het flirten was.

Ja, waar had ik al die tijd weer gezeten, vroeg ik me af. “Werk, veel werk,” antwoordde ik haar terug.

“Oh echt,” reageerde ze haast ogenblikkelijk. “Heb jij me ook gemist?”

“Tuurlijk,” antwoordde ik. “Heel erg zelfs,” knipoogde ik naar haar.

“Ja ja,” antwoordde ze ongelovig. “En heb je van mij gedroomd?”

“Eh, wil je een eerlijk antwoord,” grapte ik.

“Ja,” was haar kordate reactie, die werd gevolgd door een hele lading virtuele kushandjes, engeltjes, wolkjes en hartjes. “Jij bent de enige man hier die mij momenteel rillingen bezorgt,” schreef ze. “Jouw woorden, de manier waarop je je uitdrukt: zo mooi. En je bent grappig. En gezegend met een heet lijf,” ging ze non-stop verder.

“Oh, lieve Maria,” schreef ik terug. “Stop, je doet me blozen! Zo bijzonder ben ik nou ook weer niet. Maar om terug te komen op jouw vragen; ja, ik heb je gemist. En ja, ik heb van jou gedroomd. Had je ook maar niet zo de kapoen moeten uithangen met je dubbelzinnige vragen,” knipoogde ik.

“Hèhè,” reageerde ze speels en enthousiast, precies zoals ik haar had leren kennen. “Heel goed dat je van mij hebt gedroomd,” antwoordde ze. “En was het lekker?” De parel uit Zuid-Amerika had er duidelijk zin in vandaag.

“Oh, wat ben je stout! En al zo vroeg op de dag,” reageerde ik, terwijl ik op het beeld van de webcam voortdurend haar reactie op mijn antwoorden peilde.

Aan enthousiasme geen gebrek bij Maria. Zoals het een echte Latina past, reageerde ze altijd heel expressief, vol vuur en geestdrift.

“En heb je dan lekker gedroomd van mij? Komaan, niet verlegen zijn. Alsjeblieft, vertel het mij maar,” herinnerde ze me aan haar vraag van daarnet die ik had willen ontwijken. “Eh, heel lekker,” schreef ik. “Je bent dan ook prachtig, Maria!”

“Wow,” antwoordde ze heel opgewekt. “Echt waar? En, eh, heb je met jezelf gespeeld? Toe nou, eerlijk antwoorden,” smeekte ze.

Ik was na onze laatste chat inderdaad behoorlijk opgewonden in bed gekropen, maar van ‘spelen’ kwam niet veel in huis wegens te moe. In de douche, de ochtend daarna, volstond echter één keer denken aan haar prachtlijf, en onze stoute chat van de avond ervoor, om mijn opwinding te voelen opkomen. In luttele seconden kwam er beweging in mijn jongeheer. Hij werd snel groter, terwijl het warme water over mijn lichaam stroomde en mijn tepels bij elke aanraking stijver werden.

“Wow,” zei ze verrukt, toen ik haar begon te vertellen over die ochtend in de douche. “Fantastisch! Vertel me meer! Hoe groot is die eigenlijk,” vroeg ze ongegeneerd.

“Groot genoeg,” knipoogde ik terug. “Als je er ooit mee kan spelen, zal je niet ontgoocheld zijn,” voegde ik eraan toe.

“Hm, ik wou dat ik er nu mee kon spelen. Is hij nu ook hard,” vroeg ze me, terwijl ze met haar prachtogen recht in de camera keek en zich wat meer voorover bukte om mij een blik in haar boezem te gunnen. Niet dat het nodig was, want haar profiel toonde enkele bloedstollende foto ’s die al haar rondingen perfect in de verf zetten. Haar prachtige kontje en ronde heupen, haar strakke buik en lange benen, haar mooie borsten en lange donkere haren, haar mooie huid... Liegen kon ik niet bij deze engel.

“Eh ja, hij is al een beetje hard voor jou,” antwoordde ik eerlijk.

“Wow, echt? Schatje, ik ben zo blij! Waar ben je nu? Ben je thuis? Alleen?” In tien seconden vuurde ze evenveel vragen op mij af.

“Eh ja, ik ben alleen thuis,” reageerde ik een beetje uit mijn lood geslagen. Maria schakelde duidelijk een versnelling hoger. Op het einde van onze vorige chat werd het ook allemaal wat stouter en speelser, maar nu was ze duidelijk uit op een heet uurtje. “Weet je, ik ben ook opgewonden. Ik zei het je toch al; je bezorgt me echt rillingen,” schreef ze. Waarop ze me kort haar borsten en stijve tepels liet zien.

“Oh Maria,” antwoordde ik, “wat ben je toch sexy!”

“Haha,” lachte ze, “nu word je wellicht nog harder!”

“Jazeker,” lachte ik terug. “Zo meteen moet ik de knop van mijn broek openen om daar beneden nog wat lucht te krijgen!”

“Wow,” boog ze zich naar de camera, alsof ze erin wou kruipen om alles wat zich onder mijn bureau afspeelde beter te kunnen zien. “Ga je hem aan mij laten zien? Wacht even,” zei ze. “Ik houd de kledingwinkel van mijn mama open vandaag, maar ik denk dat ik beter even de deuren sluit. Er is nu toch niemand.”

Nog voor ik iets kon zeggen, verdween ze uit beeld. Ik zag hoe de achtergrond een beetje donkerder werd toen ze de gordijnen voor de ramen en de ingang schoof. “Ik ben terug, Patrick! Nu kan ik me helemaal laten gaan! Wat maak je me heet,” zei ze. “Mijn tepels zijn al hard; kijk maar!” Toen ze haar borsten ontblootte en deze begon te masseren, schoot mijn pik helemaal de hoogte in. “Hm, schatje, ik denk zelfs dat ik al nat ben,” ging ze ongegeneerd door. “Zie je wel, mijn slipje is nat.” Ze richtte de camera naar beneden en schoof haar doorweekte slipje opzij. Vocht glinsterde rond haar poesje. “Oh baby,” zuchtte ze toen ik mijn shirt uitdeed en ze mijn bovenlichaam te zien kreeg. “Mmm, ik wou dat ik je nu kon voelen,” zei ze. “Mijn kutje is zo nat.”

Een seconde later stond ze op en zag ik op de webcam hoe ze haar zwarte minishort langzaam over haar heerlijke billen liet zakken, terwijl ze uitdagend traag met haar kont draaide. Haar mooie ronde poep en perfecte bilspleet deden mijn staaf kloppen van verlangen. Ze droeg een witte string die ze plagend en heupwiegend naar beneden schoof. Haar topje, dat boven haar boezem samengedrukt zat, trok ze snel over haar hoofd.

“Oh God,” schreef ik haar. “Wat ben je een sexy poes, Maria! Ik denk dat ik ook al nat word.” Enkel haar halfhoge hakken had ze nog aan, voor de rest zat ze poedelnaakt op haar stoel voor de webcam. Ze zakte een beetje onderuit en plaatste haar beide voeten op de rand van het zitvlak, daarbij de benen lichtjes openend zodat ze me ongegeneerd een inkijk bezorgde in haar meest intieme plek.

“Je maakt me helemaal gek,” schreef ik, toen ze met de vingers van haar rechterhand cirkelvormige bewegingen begon te maken rond haar klitje. Met haar andere hand kneedde ze afwisselend in haar romige borsten waarvan de tepels zo hard waren dat ik er vurig naar verlangde ze met mijn tong, lippen en mond te bespelen. Ze schudde met haar lange haren en keek daarbij verleidelijk recht in de camera. Op haar stoel zag ik al een plekje glinsteren van het vocht dat uit haar poes droop.

“Toon me hoe heet je bent, alsjeblieft! Ik wil bewijs zien,” lachte ze. Ik bleef op mijn bureaustoel zitten, maar twijfelde geen seconde. Hoewel ik mezelf nog nooit bloot had gegeven voor een camera, schoof ik mijn jeans en short in één beweging zonder schroom naar beneden, zodat ze mijn pik in één keer helemaal te zien kreeg.

Daar lag hij, stijf en kloppend van verlangen naar haar. Hij reikte tot mijn navel en er kwam inderdaad al flink wat voorvocht uit gedruppeld.

“Mijn God, wat is die groot,” slaakte ze uit, terwijl ze met grote ogen lichtjes uit het lood geslagen naar de webcam keek. “Je hebt vorige keer niet gelogen,” zei ze. “Dat wordt ooit mijn speelgoed,” knipoogde ze. “Ik kan niet wachten tot je mij in de douche op zijn hondjes neemt, mmm!”

“Oh Maria, ik neem je zo vaak je maar wil, elke dag en elke nacht,” reageerde ik. “Mmm, ik beeld me in hoe ik achter je sta, je borsten kneed, met je lange haren speel en mijn pik langzaam in je poesje schuif.”

“Ja, vertel me meer,” zei ze, terwijl ze twee vingers in haar geile grotje schoof en kreunde van genot. Ze toonde me haar vingers die kletsnat waren van het sap van haar trillende poes.

“Oh schat, ik wil zo graag klaarkomen,” zei ze met een rode blos van opwinding op haar prachtige wangen en borst! “Richt de camera wat meer op je stijve pik, alsjeblieft. En trek je af terwijl ik mezelf vinger! Mmm, dit voelt zo lekker stout,” schreef ze. “Ik wil je helemaal! Als ik bij je was, zou ik mijn lippen over je pik schuiven en je lekker likken tot je zot word. Ja, trek harder, schat! Ik wil je hele eikel en lul zien glimmen van het vocht! Oh, je ballen worden al lekker strak, zie ik! Heerlijk!” Maria genoot zichtbaar van de geile taal die ze zelf uitkraamde om ons naar het hoogtepunt te voeren. Ze vingerde zich alsmaar dieper, heftiger en sneller. Haar kutsap vloeide rijkelijk op de stoel, en ook haar buik en de binnenkant van haar dijen blonken van het vocht. Vanuit haar hals liepen kleine straaltjes zweet over de perziken huid van haar zacht wiebelende borsten.

“Speel met je heerlijke klit, Maria! Maak het helemaal wild! Ik wou dat ik nu op mijn knieën voor jou kon zitten om met mijn tong jouw poesje te proeven en tegelijk met mijn handen je borsten en tepels te masseren. Mmm. Ja, vinger je zo zalig, tot je hele lijf trilt en je dat heerlijke ballonnetje diep in jou voelt ontploffen en je wordt ondergedompeld in een moment van pure extase!”

Maria kreeg het lastig. Drie vingers gingen intussen bij haar naar binnen, en ik zag dat ze dieper en sneller begon te ademen. Haar heerlijke lijf, verlangend naar een intens orgasme, trilde alsmaar harder. Ik zag dat haar ogen zich vast pinde op mijn loeiharde neukstaaf die door mijn linkerhand voortdurend werd gemolken. Geil voorvocht lekte zichtbaar vanuit mijn pik op mijn onderbuik en bovenbenen.

“Oh Patrick, ik beeld me in dat je nu in mij bent met die stijve paal daar. Wat een geil gezicht hoe jij je daar voor mij zo heerlijk aftrekt, schat! Het doet me zo naar jou diep in mij verlangen,” schreef ze met haar vrije hand.

“Mm, Maria, ik wil eerst zacht en plagend in jou schuiven en dan dieper en heviger stoten tot ik je helemaal gek maak,” typte ik met mijn vrije hand, terwijl ik het aftrektempo opvoerde en haar daarbij diep aankeek. De uitdrukking op mijn gezicht en mijn ademhaling verraadden hoe dicht ik al bij het orgasme was.

“Oh schatje, ik kom zo dadelijk klaar,” schreef ze. “Kijk goed naar me!”

“Zeker,” antwoordde ik haar. “Wel blijven rukken voor mij hoor,” beval ze nog. “Wat zou het mooi zijn als we samen klaarkomen!”

En het was zover: op het beeld zag ik hoe ze de eindsprint inzette. Ze stootte een paar keer hevig met haar bekken naar voor, zodat haar vingers haar klit snel over de drempel tilden. Haar hele moordlijf kronkelde op de stoel. Ze kwam klaar. Ik zag schokgolven doorheen haar heupen en onderbuik gaan. Na de eerste golven sloot ze haar benen zodat haar vingers in haar gelukzalige grotje opgesloten leken. Even sloot ze de ogen, als wou ze het machtige gevoel zo lang mogelijk volhouden. Toen haar lichaam ontspannen was, keek ze traag en ietwat verlegen in de camera. “Oh God, dat was zalig,” typte ze. “En nu jij!”

“Goh, Maria! Wat is het heerlijk om je zo te zien klaarkomen,” schreef ik. “Je bent een ongelooflijke prachtmeid!” Ze zat intussen op het puntje van haar stoel gefascineerd naar mij te kijken.

“Schat, ik wilde dit de vorige keer al zo graag met je doen, maar toen is het er niet van gekomen,” zei ze. “Deze keer wilde ik je niet laten ontsnappen. Ik heb je graag en dit is mijn manier om je dat te tonen. Als we niet elk aan een andere kant van de wereld woonden, dan zat ik nu op jouw schoot en klonk ik mij met mijn kletsnatte poes vast op jouw harde staaf, zodat je mij diep kon neuken tot je je helemaal leegspuit in mijn kut. Ik wil voelen hoe je pik nog harder wordt voor je klaarkomt en hoe je kreunend je spermaslierten in mij spuit,” geilde ze me verder op. “Of nee, trek je juist op tijd terug uit mijn poes en spuit je warme melk over mijn kontje! Of mijn borsten! Of mijn gezicht! Patrick, ik wil je overal, maar nu wil ik sperma zien! Jouw sperma, uit die ferme geile pik van jou. Geef het mij, ik wil zien hoe je witte kleverige vocht uit het topje van je eikel spuit en heerlijk op je lijf landt...”

“Mmm! Wat praat je zo ontzettend geil, Maria! Ik houd het niet lang meer vol. Kijk, mijn ballen zijn helemaal strak tegen mijn lijf gespannen,” typte ik nog snel. Maria keek recht in de camera en begon bij het zien van mijn opwinding opnieuw haar kutlipjes te bespelen. Dat vond ik zo geil! Toen ze met haar tong sensueel rond haar natte lippen ging en vervolgens haar tong uit haar zwoel geopende mond stak alsof ze daar mijn zaad wilde ontvangen, werd het mij te veel.

“Maria, ik k-o-o-o-o-o-m,” kon ik nog net op tijd typen. Een paar seconden later, na mijn topje ultiem te hebben verwend, spoot mijn zaad krachtig over mijn bovenlichaam. Maria was door het dolle heen. “Oh Patrick, mmm! Ik ben zo gelukkig!”

En dat was ik die avond ook. Intens gelukkig zelfs. Ik had al wel eens eerder over een hete webcam chat gefantaseerd, maar ik vond het heel bijzonder dat ik dit met haar voor het eerst had kunnen beleven. De toon was in elk geval gezet. We spraken de weken na deze zwoele avond geregeld af voor een webcam chat en leerden elkaar daarbij intiem en intens kennen. Of de mama van Maria blij was met de omzet die haar dochter in de kledingwinkel realiseerde tijdens die paar weken? Dat betwijfel ik. Het bordje bij de ingang stond wellicht iets te vaak op “Closed”…

Patrick

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1573

THAI MASSAGE

PatrickGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 20, 2016 14:22:12

THAI MASSAGE

“Zou je mijn poesje willen likken? Ik ben zo opgewonden,” zei ze. Ik lag op mijn rug op het grote bed en genoot van de aanblik van de glimmende melkchocoladehuid, haar diep zwarte lange haar, de strakke borsten met al opgewonden tepels en haar geil gehijg.

In de sfeervol verlichte kamer was het lekker warm en op de achtergrond speelde een ontspannend muziekje. Aan de zijwand hing een grote spiegel die het ruimtegevoel veranderde en een prachtig zicht bood op wat zich op het bed afspeelde.

De masseuse – ik schatte haar een jaar of 25 – zat op mij, haar knieën langs mijn lichaam, en vond het zichtbaar zalig om haar poes over mijn stijve penis heen en weer te schuiven. Mijn God, als ze niet oplet, dan schuif ik zo meteen al bij haar naar binnen, dacht ik, terwijl mijn handen haar sexy heupen en billen streelden.

Het was een glibberige bedoening. De massageolie maakte het allemaal nog geiler. Ik verwachtte een lichaamsmassage, met op het einde wellicht een ‘happy ending’, maar dat was buiten deze jongedame gerekend die er duidelijk zin in had.

Het was de eerste keer dat ik haar in dit huis zag. Toen ik haar volgde naar de kamer, de trappen op, verraadden haar wulpse blik en strakke lijf al dat het een spannend uurtje zou worden. Een prachtig kontje, mooie benen en hoge hakken onder een heel korte kamerjas deden me op de trap al bijna duizelen. En nu lag ik hier, genietend van een betoverende Aziatische schoonheid die om één of andere reden zo geil was als boter.

Amper was ik uitgekleed of ze was al vol overgave naast me op bed gesprongen om me snel even intiem te wassen. Hygiëne boven alles. Haar snelle handen hadden het klusje in een paar seconden geklaard.

“Ben je hier al wel eens eerder geweest? Mijn naam is Mook,” zei ze zacht. “En ik vind je lijf “wow”. Ik houd van boomlange, verzorgde mannen,” bekende ze me.

“Nou dat treft,” zei ik. “Ik houd van zwoele, knappe, exotische jongedames,” knipoogde ik terug, terwijl ze plagend de kamerjas van haar sexy schouders liet afglijden. Haar zwarte string liet ze op haar enkels vallen en als laatste schopte ze de hakjes van haar fraaie voeten.

Ik lag al die tijd op mijn rug, vol bewondering voor dit fraaie schepsel met een verrukkelijke glimlach op haar snoet. Ik wilde me al omdraaien, omdat ik er vanuit ging dat, zoals gebruikelijk, eerst wel mijn rug en billen aan de beurt zouden zijn, maar nee hoor. Royaal liet ze massageolie in haar hand vloeien met als bestemming mijn bovenlichaam en nog maar half wakkere lid. Met beide handen draaide ze rondjes op mijn borstkas, raakte plagend even mijn tepels aan, vervolgde haar weg over mijn buik en lendenen en streek sensueel enkele keren op en neer langs mijn penis.

Vervolgens masseerde ze met een volgende lading olie haar heerlijke borsten en buik en ook haar poes. Toen ze haar poes aanraakte, zag ik hoe ze haar ogen sloot en zacht zuchtte. Toen werd mijn lid helemaal wakker. Dat kon ook moeilijk anders, want haar met olie doordrenkte handen begonnen hem nu nadrukkelijk te plagen. Ze schoof wat meer naar voor, van mijn knieën naar mijn middel, plaagde mijn ballen en streelde mijn pik, zodat die in amper enkele tellen van 7 naar 20 centimeter accelereerde. Dat ontlokte haar een zucht van bewondering. Grootte doet er niet toe, maar het maakt wel indruk.

Ze nam wat extra olie en bracht die aan op mijn stijve pik. De voorhuid was al vanzelf naar achteren geschoven. De eikel blonk in het sfeerlicht. Ze verdeelde de extra olie over de eikel en haar vingertoppen plaagden mijn topje. Met twee handen masseerde ze mijn pik, afwisselend traag en sneller, in een poging hem nog groter te maken. Toen hij kloppend in haar handen lag, schoof ze nog een tikje meer naar voor, waardoor ze met haar poes heerlijk over mijn steenharde lul kon beginnen schuiven, daarbij heerlijk zuchtend en kreunend, zodat ook ik mijn opwinding snel voelde toenemen.

Geil begon ook ik met mijn bekken te bewegen, zodat ik nog meer druk op haar kletsnatte kutje kon uitoefenen.

“Zou je mijn poesje willen likken? Ik ben zo opgewonden,” zei ze toen.

“Natuurlijk schatje,” antwoordde ik en meteen schoof ze helemaal op naar boven, met haar werkelijk kletsnatte kut boven mijn gezicht en lippen.

Wat een prachtig uitzicht had ik toen op een volmaakt, trillend lijf – zo geil. Terwijl mijn lippen en tong haar grotje verkenden, kneedden mijn handen haar zijdezachte billen. Een paar centimeter boven mijn ogen zag ik een vlakke buik met prachtige navel. En hoe mooi waren haar borsten, zo perfect rond en wiebelend op het ritme van haar bekken.

Toen mijn tong haar klit niet meer los liet, begon ze luider te kreunen. Haar handen steunden nu op de bovenrand van het bed, zodat ze haar bekken vrij kon bewegen boven mijn mond. Mijn God, wat was dit geil! Sap stroomde uit haar poesje en het smaakte heerlijk. Mijn handen reikten naar boven, naar haar borsten. Ik zag enkel haar buik, zo schuin bewoog ze intussen op mijn gezicht, maar het voelen van haar harde tepels zorgde ervoor dat mijn pik nog stijver werd. Ook al raakte niemand hem aan, ik voelde het voorvocht uit mijn pik druppelen. Ze vond het heerlijk dat ik haar borsten kneedde en tegelijk haar kutje uitlekte. Haar opwinding werd alsmaar groter. Ze begon heftiger te bewegen. Ik varieerde de bewegingen van mijn tong rond haar klit, zoog er ook aan en duwde mijn tong af en toe haar zwoele grot binnen. Ze genoot hoorbaar.

Haar klitje kon zich niet meer verbergen. Het was een kwestie van tijd voor ik een explosie van genot zou teweegbrengen. Ik voelde hoe ze dieper ademde. Haar buik en bekken begonnen te trillen. Ze kreunde zo mooi dat ik haar absoluut tot extase wou brengen. Het sap van haar kutje stroomde in beekjes tot in mijn hals. Toen mijn tong haar harde klitje nog enkele keren op het gevoeligste puntje vol raakte, begon ze heviger te trillen. Haar orgasme was nabij.

“Oh, oh, oh,” kreunde ze luid! Alle spieren in haar onderlichaam trokken op dat moment heftig samen in enkele opeenvolgende golven die een intens orgasme doorheen haar hele lichaam voerden. Met mijn tong voelde ik hoe haar kutje samentrok en nog meer sappen produceerde. Ik voelde hoe ze langzaam ophield te bewegen en diep zuchtte.

Mijn handen streelden zacht haar stijve tepels en borsten. Even zat ze nog na te genieten, maar daarop liet ze zich zakken en schoof daarbij iets naar achteren zodat ze mij vol op de mond heerlijk zoende en daarbij haar eigen sappen proefde.

“Wat was dat heerlijk,” zei ze, terwijl ze met één hand haast liefdevol over mijn hoofd streek. “Net wat ik nodig had. En jij, ben jij ook klaargekomen? Oh nee, nog niet,” stelde ze zelf vast, terwijl ze met de vingers van haar linkerhand door het op mijn buik gedruppelde voorvocht gleed.

Ze vleide zich links van me tegen mijn lichaam aan, haar hoofd op mijn schouder en mijn arm onder haar door zodat ik met mijn linkerhand haar onderrug en ronde heupen kon strelen. Mmm, wat een heerlijk warm en zacht lichaam, dacht ik. Ze likte mijn tepels die nu nog harder werden, terwijl haar linkerhand over mijn buik naar mijn stijve pik afdwaalde.

“Wat is die hard en groot,” zei ze. “En zo nat! En je ballen zijn al zo gespannen. Mmm,” zuchtte ze in mijn oor. “Ik ga je zo lekker doen klaarkomen.” Haar woorden maakten me nog geiler. Ik voelde mijn zaad inderdaad al het kookpunt naderen, maar ik was niet van plan mij zo snel te laten gaan. Ik wilde dit moment volop beleven.

Met haar linkerhand omknelde ze mijn harde pik stevig en ze begon langzaam op en neer te gaan langs de schacht. Telkens ze de eikel en het topje naderde, oefende ze wat meer druk uit met een speciale draaiende beweging. Ik was zo nat, haar hand blonk van het vocht.

“Oh,” zuchtte ze, “wat ben jij heet!” Ik ademde dieper. Wat voelde haar hand heerlijk rond mijn lul! Ik begon nu zelf met mijn bekken te bewegen, naar boven en weer terug, op het ritme waarop zij me aftrok. Ze zette mijn pik rechtop en rukte er alsmaar harder aan. Het voorvocht sijpelde uit het topje.

“O ja schatje, laat je maar helemaal gaan,” zei ze.

Ze schoof haar linkerbeen over mijn middel en drukte haar lichaam stevig tegen mij aan. Haar hand voerde het aftrektempo verder op en ik voelde hoe mijn zaad klaar stond om uit de startblokken te schieten. Toen ze vervolgens sensueel mijn tepel likte en daarbij zacht kreunde, werd het me te veel. Ze merkte het en hief haar hoofd op om me met haar prachtige ogen aan te kijken.

“Oh schatje, wat doe je dat heerlijk! Ik ga klaarkomen,” zei ik, alsmaar sneller naar adem snakkend.

“Ja liefje, ontspan je helemaal. Laat je zaad los,” zei ze. Zo geil. Enkele vastberaden rukken later spoten mijn sappen met grote kracht uit mijn murw gerukte pik. De eerste golf schoot tot over mijn rechterschouder op het hoofdkussen, de andere golven landden rond mijn maagstreek.

“Mijn God, wat een lading,” riep ze verrukt uit.

Terwijl we nog enkele minuten nagenoten van onze extase, smeerde ze mijn zaad uit over mijn buik, me daarbij zachtjes zoenend en strelend. Ik speelde met haar lange haren.

“Je komt toch nog terug hè,” vroeg ze enigszins bezorgd. Ik knikte.

“Kom,” zei ze, zichtbaar blij met mijn antwoord. “Laten we elkaar nog even snel wassen in de douche.”

Patrick

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1569

FRIENDS WITH BENEFITS

PatrickGeplaatst door My 4Fingers di, maart 15, 2016 15:00:59

FRIENDS WITH BENEFITS

Is vriendschap altijd platonisch? Kan vriendschap seks aan? Of is vriendschap gedoemd te verdwijnen als er lichamelijkheid aan te pas komt? Het zijn vragen waarover ik als jonge dertiger al eens tobde. Meer dan eens zag ik een mooie vriendschap ontstaan met een toffe juffrouw, maar wat als ik met haar ook seks zou hebben? Was het dan afgelopen met de vriendschap? Werd het dan kiezen tussen óf een echte relatie óf het einde van het ‘maatjes zijn’? Soms serveert het leven zelf het antwoord op zulke vragen. Zoals ook toen met Laura.

Enkele jaren geleden leerde ik de mooie Laura op een beurs kennen. 13 dagen lang werkten we samen. En, zoals je weet, als mensen een tijd intensief op hetzelfde project werken, en samen lange dagen maken, dan kan er al wel eens een speciale band ontstaan. Vooral dan als twee gelijkgestemde zielen elkaar ontmoeten en beide bovendien ‘single’ blijken te zijn.

Aan de vooravond van de beurs, op een avondlijke briefing, kwam ik bij toeval naast haar te zitten. Het team bleek niet echt groot, hooguit 10 à 15 personen, maar mijn God: wat was die juffrouw naast mij mooi! Laura was een knappe brunette, ongeveer 1 meter 70 groot, met lange lokken, twee kijkers vol levenslust, een speelse blik, volle lippen en een lijf om ‘U’ tegen te zeggen. Ik was toen 33, zij een jaar of 10 jonger dan ik.

Al meteen die avond was er een klik, en we spraken dan ook meteen af dat we elkaar de volgende ochtend zouden opwachten bij de ingang van de beurs om dan samen naar binnen te gaan. Het was fantastisch werken met haar. Tussen de drukke momenten door vonden we altijd wel even tijd om wat te kletsen of samen te lunchen. ’s Avonds trokken we vaak met een groepje collega’s naar een gezellig restaurant om nog snel wat te happen als afsluiter van alweer een lange dag op de beurs.

Ook in de weken na de beurs bleven we contact houden en zagen we elkaar geregeld. Ik weet niet of één van ons beide uit was op een echte relatie. Eigenlijk waren we er niet echt mee bezig, denk ik. We waren gewoon graag in elkaars buurt. Als ik haar weer thuis afzette na een afspraakje, kwam ik wel eens in de verleiding om haar een keer vast te pakken en innig te zoenen, maar meestal borg ik het idee ook weer snel op. We hadden het fijn zo, en ik wilde de vriendschap niet in het gedrang brengen door deze meid, die toch veel jonger was dan ik, te overvallen met mijn intense fysieke verlangen naar haar.

Op een avond, toen we al een half uur in mijn auto voor haar ouderlijk huis aan het kletsen waren, vroeg ze plots.

“Zeg eens, wil je niet snel nog een glaasje water drinken voor je verder naar huis rijdt? We staan hier nu al een hele tijd voor de deur, en ik had je dus net zo goed binnen wat te drinken kunnen aanbieden. Het is al bijna half twaalf, mijn ouders liggen vast en zeker al te slapen, en ze zullen toch niet merken dat er beneden weer licht brandt. Trouwens, ze weten dat ik met jou weg ben vanavond, dus maken ze zich niet ongerust, want je hebt bij hen een heel goede indruk gemaakt toen je me vorige week kwam ophalen en je met hen een praatje moest slaan omdat ik me nog aan het klaarmaken was.”

“Oh prima,” antwoordde ik. “Als het niet stoort, wil ik best nog even een glaasje water drinken, want die steak-friet van vanavond heeft me dorstig gemaakt. Ze zijn in de keuken van de brasserie wat te gul geweest met het zout, denk ik.”

Een paar tellen later liep ik achter haar aan, de trappen naar het mooie herenhuis op, en ik kon mijn ogen niet afhouden van haar fraaie lange benen voor mij. Ze droeg een strakke zwarte rok, fijne nylonkousen en hoge hakken die haar sierlijke kuiten en sexy poep mooi in de verf zetten. Onder haar korte winterjas verborg ze een klassiek wit hemdje dat mooi afstak tegen haar donkerbruine lokken die los over haar schouders golfden. Een fuchsia sjaal bracht wat extra kleur in het geheel en hield haar hals lekker warm. Haar bruine ogen en teint maakten het plaatje compleet. Veel make-up gebruikte deze natuurlijke schoonheid niet. Een beetje lippenstift en wat oogschaduw misschien, meer niet.

Schoorvoetend betraden we het huis als twee dieven in de nacht. Op de tippen van mijn tenen schuifelde ik achter haar aan van de entree naar de keuken. Zelf had ze haar hoge hakjes al meteen bij de deur uit gedaan om zo weinig mogelijk lawaai te maken. Het was best spannend, zo met ons tweetjes fluisteren en gniffelen in de keuken dicht tegen elkaar aan.

“Kom,” zei ze nadat ze twee glazen met water gevuld had. “We kunnen best even in de leeskamer gaan zitten, daar horen ze ons zeker niet.” Ik knikte en volgde haar gedwee. Ze doofde het licht van de keuken en leidde me door de woonplaats naar een andere kamer die als kleine bibliotheek was ingericht. Er stonden twee gezellige oude fauteuils in cognackleurig leder waarin je, zo verzekerde ze me, urenlang kon wegzakken bij één van de honderden boeken uit de wandkasten.

Ik liet me, met mijn glas water in de hand, stilletjes neerploffen in één van de zetels. Zij nam plaats op de armleuning van de fauteuil tegenover mij, waardoor ze wat hoger kwam te zitten en ik plots diep onder haar rok kon kijken en net niet haar slipje kon zien. Ze deed helemaal geen moeite om mij het zicht te belemmeren, wel integendeel. Ik genoot, en zij wist dat ik genoot. Terwijl we stilletjes verder praatten over weet-ik-veel-wat, gleed haar hand alsmaar vaker door haar lange haren, terwijl ze met haar tong steeds weer sensueel haar lippen bevochtigde na het nemen van een slokje water. Toen ze zich tijdens een lachbui helemaal naar voor plooide, om zo weinig mogelijk lawaai te maken tijdens het gniffelen, zag ik haar volle décolleté, die ik al de hele avond had mogen aanschouwen, schuddebuiken van plezier. Mijn God, wat was deze engel toch mooi! En wat hadden we het goed samen! Ik werd er helemaal warm van, en voelde meteen beweging in mijn kruis. Mijn jongeheer, die zich de hele avond relatief koest had gehouden, had er nu mooi genoeg van en kwam in opstand. Ik voelde hoe hij zich in mijn broek een weg baande op zoek naar ruimte om te groeien. Ik strekte mijn benen voor mij uit en koos een andere zithouding. Laura kwam op hetzelfde moment ook wat meer mijn richting uit, waardoor we nu heel knusjes bij elkaar zaten. Ik zag de glooiing van haar borsten nu zo dicht bij mij, en het leek wel alsof ik alle donzige haartjes op haar perziken huid kon tellen.

“Wat vind je eigenlijk van mijn décolleté,” vroeg ze op fluistertoon toen ze merkte dat mijn ogen hongerig maar toch wat verlegen naar haar fraaie tweeling bleven kijken. “Past alles mooi? Komt mijn boezem mooi tot zijn recht? Is er niet te veel inkijk?”

“Oh nee hoor,” antwoordde ik een beetje verrast. “Het zit allemaal perfect, lijkt me. De inkijk is sexy, maar niet té. Je borsten komen mooi tot hun recht.” Yes! Nu ze me deze vraag stelde, kon ik onbeschaamd haar boezem verder bewonderen.

“Vind je mijn borsten mooi dan?” Vroeg ze, terwijl ze met beide handen zacht over haar bovenlichaam streek.

“Absoluut, Laura. Je hebt prachtige volle borsten, de droom van elke man. Ze lijken zo soepel en zacht,” antwoordde ik.

“Haha, je hebt ze dan al goed bestudeerd precies,” grapte ze.

“Natuurlijk, ik ben ook maar een man. Of ik het nu wil of niet, naast een mooi stel borsten kan ik niet kijken. Even kortsluiting in het hoofd, weet je wel,” zei ik.

“Jaja,” lachte ze, terwijl ze haar handen als kopjes onder haar borsten plaatste en ze zo op en neer deed wiegen in haar bh. Ik staarde er gefascineerd naar. Mijn brein kon nog alleen maar focussen op dit schouwspel. Ze begon haar borsten nadrukkelijker te strelen en te kneden en genoot net zoveel van dit moment als ik.

“Ja, ik houd van mijn borsten,” ging ze verder. “Ik speel er graag mee, ze zijn zo gevoelig. Als ik een man was, dan zou ik de hele tijd met mijn borsten spelen,” grapte ze. Ze zag dat ik even naar adem hapte, wat een extra glimlach op haar lippen deed toveren. In mijn broek was intussen een ferme bobbel ontstaan. Mijn pik was al behoorlijk stijf en klopte ongeduldig op de binnenzijde van mijn boxershort in de hoop dat iemand hem de vrijheid zou gunnen.

“Ze lijken puur natuur, maar zijn ze ook echt?” Vroeg ik Laura om de korte stilte te doorbreken.

“Nee, ze zijn niet helemaal echt,” antwoordde ze eerlijk. “Maar ze voelen helemaal niet kunstmatig hoor,” ging ze verder, terwijl ze de knoppen van haar witte hemd opende en ze plots in haar witte, kanten bh voor mij zat. Ik voelde mijn hart een versnelling hoger schakelen, nu ik de perfecte glooiing van haar borsten bijna helemaal kon zien.

“Wow, hoe mooi,” zei ik. “Ze zien er in elk geval niet artificieel uit. En de huid lijkt strak en soepel.”

“Ik weet natuurlijk dat ik een vergroting heb laten uitvoeren, maar ik vind zelf dat je het zo goed als niet voelt,” ging ze verder. “Mijn tieten bewegen heel soepel en normaal, je voelt nergens kunstmatigheid. Zelfs op de plek waar de implantaten zitten, is niks artificieel te voelen. Mijn borsten waren al behoorlijk vol, wellicht zijn de implantaten proportioneel zo klein dat ze wel een volumestijging teweegbrachten – en dat was uiteraard de bedoeling – maar tegelijk toch heel discreet blijven.”

Het verbaasde me dat ik nog in staat was naar haar technische uitleg te luisteren, hoewel ik moeite begon te krijgen om mijn stijgende opwinding onder controle te houden. Het was ontzettend sexy hoe ze voortdurend haar borsten kneedde en streelde.

“Mijn borsten houden ervan aangeraakt te worden. Kijk maar, mijn tepels worden stijf,” zei ze, terwijl ze met haar vingers cirkeltjes maakte rond haar tepels en ik de konijntjes duidelijk tegen de draad zag komen.

“Zo sexy,” zei ik, terwijl ze zag hoe ik me opnieuw anders op mijn stoel neerzette om de spanning in mijn broek weg te nemen.

“Ben jij een borstenman? Ik dacht dat jij eerder een benen- en billenkerel was,” vroeg ze.

“Goh, het klopt dat ik een mooie poep en een knap stel benen meestal eerder zie dan een fraai duo borsten. Of borsten groot of klein zijn, doet er voor mij niet zo toe, als het proportioneel met de rest van het lichaam maar klopt. Maar een handvol borsten is altijd mooi meegenomen,” grapte ik.

“Jaja, dat zal wel. Dus jouw droomvrouw is er één met een ronde poep, lange benen en een D-cup,” vatte ze mijn verhaal samen. “Wil je niet eens voelen aan mijn borsten? Ik ben echt benieuwd naar je mening. Zou jij denken dat ze vergroot zijn als je het niet wist?”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen,” grapte ik, waarop ze begon te lachen.

“Tja, we zijn allebei single, dus kwaad kan het niet. Zijn je handen niet te koud? Dan kan ik de bh meteen helemaal uitspelen.” Nog voor ik kon antwoorden, gleed de bh van haar bovenlichaam en zag ik voor mij twee wolken van borsten met rechtopstaande tepels die ze nog snel even zelf beroerde.

Ik liet me stilletjes uit de zetel glijden – nu mochten we zeker niet te veel lawaai maken, want als er op dit ogenblik iemand binnenwandelde, zouden we in onze deugnieterij betrapt worden – en kwam op mijn knieën voor haar terecht. Ik plaatste mijn handen zachtjes onder haar boezem, en zag hoe ze mij heel aandachtig met ingehouden adem gadesloeg. Alvorens haar borsten helemaal te betasten, duwde ik ze even wat op en neer, net zoals zij daarnet deed. Ik zag hoe ze haar ogen sloot en haar tepels helemaal stijf werden. Ik kneedde de onderkant en voelde inderdaad niets artificieels. Mijn handen schoven naar de buitenzijde en begonnen gretig te kneden en te masseren. Al snel waren mijn handen overal. Ze genoot hoorbaar van de borstmassage. Telkens ik haar grote stijve tepels aanraakte, ging er een siddering door haar lijf. De haartjes op haar huid stonden rechtop.

Toen ik opstond om haar van achter de fauteuil verder te gaan masseren, opende ze haar ogen en zag ze de bobbel in mijn broek.

“Ik ben zo blij dat het je ook niet onberoerd laat,” zei ze zacht, terwijl ze met haar hand langs de bobbel streek. “Weet je, ik ben al lang nieuwsgierig naar je speelgoed.” Ze kneep wat harder in de bobbel en lachte toen ze voelde dat het pakketje nog groter werd. “Volgens mij heb je daar een mooi exemplaar. Hoe groot kan die eigenlijk worden? Hij past zeker mooi tussen mijn borsten, denk je niet?” Oh, wat een ondeugende praat! “Goh,” stamelde ik, “ik droom wel eens van een ritje tussen een droomboezem als die van jou.”

Dat was voldoende voor haar om mijn broeksriem los te maken. Ze ging wat meer op de punt van de armleuning van haar zetel zitten. Mijn staaf stond stijf van verlangen. Ze opende zonder aarzelen de knop en de rits en keek me daarbij geil aan. Ik voelde haar handen op mijn heupen, waarna ze mijn broek en boxer in één ruk naar beneden schoof. Mijn al serieus stijve pik floepte haar happend naar adem tegemoet. Haar handen grepen er meteen naar.

“Mmm, zo groot,” zei ze. “Wedden dat ik hem nog groter krijg?” Haar handen verdwenen onder mijn hemd en wandelden over mijn bovenlichaam, recht naar mijn tepels. Net toen ze die aanraakte, voelde ik haar warme mond rond mijn eikel.

“Oh,” zuchtte ik.

“Je bent al zo lekker heet,” fluisterde ze. Haar tong en lippen speelden met mijn pik, terwijl ze met haar handen afwisselend mijn ballen masseerde en op en neer ging over mijn schacht.

“Laura, wat is dit zalig,” kreunde ik zachtjes.

“Geniet ervan, Patrick. Weet je wat ik nu zo lekker zou vinden? Dat je mijn borsten eens goed neukt en je zaad over hen uit stort. Zou je dat willen?”

Ik voelde mijn pik, die intussen blonk van de nattigheid van haar mond en mijn voorvocht, kloppen van genot.

“En of ik dat zou willen,” zei ik zacht, terwijl ik haar voorhoofd zoende. “Je hebt me zo heet gemaakt dat ik alleszins een lading kwijt moet,” bekende ik.

“Oké, kom maar,” zei ze. En terwijl zij alvast op het zachte tapijt ging liggen, ontdeed ik me snel van al mijn kleren, behalve mijn openstaand hemd.

“Wow, dat is zo sexy,” zei ze. “Helemaal naakt, met enkel een opengerukt hemd!”

Ik ging bovenop haar zitten, mijn knieën langsheen haar bovenlijf. Ik boog me voorover om te steunen op de rand van één van de zetels, toen mijn stijve pik ter hoogte van haar mondje kwam.

“Mm…, ik zal je nog wat pijpen, dan glijdt het zo meteen nog beter tussen mijn borsten.” Mijn lul verdween half in haar mond. Haar lippen omklemden mijn eikel en ik voelde hoe haar tong mij compleet gek maakte. Ze likte aan mijn topje dat het een lieve lust was.

“Ik word zo geil van jou,” zei ze, terwijl ze me gebaarde om haar nylonkousen en slipje uit te helpen doen. Haar benen trilden al een beetje, en haar slipje verraadde dat ze ook al een tijdje met geile gedachten zat, want het voelde heerlijk nat.

Daar lag ze voor mij, met alleen haar strakke zwarte rok nog om haar heupen. Toen ik terug over haar kwam zitten, wreef ze het geile voorvocht dat uit mijn kloppende paal drupte, over haar borsten. Ze speelde met mijn ballen die alsmaar strakker werden en begon me stevig af te trekken, terwijl ik de hele tijd haar zacht wiebelende tieten en tepels masseerde. Ik genoot. Zij zuchtte en kreunde. Van opwinding of omdat ze mij snel tot het hoogtepunt wilde brengen. Het deed er ook niet toe. Het was bloedgeil. En spannend, want we moesten er voortdurend aan denken zo stil mogelijk te zijn.

“Oh ja, dat is lekker,” zei ze toen ik met mijn rechterhand achter mijn rug naar haar poesje op zoek ging. Ze was al heel nat, heerlijk! Ze kreunde zachtjes toen ik haar hete, vochtige lipjes streelde en uit elkaar duwde.

“Ik wil eigenlijk je zalige, geile pik in mij voelen, maar als we stevig gaan neuken, ga ik me niet kunnen inhouden en schreeuw ik gegarandeerd het hele huis wakker,” giechelde ze. “Oh Patrick, neuk mijn borsten dan, kom! Ik wil in elk geval je zaad zien. Ik wil je paal ophitsen tot je het niet meer kan houden en je je warme sperma zalig over mijn tieten spuit,” geilde ze verder.

“En wat als ik je poesje zachtjes neuk?” Probeerde ik nog.

“Ik wil mijn paal in jouw natte grotje schuiven en je heerlijk traag neuken, Laura.”

“Oh schatje, ik wil het ook zo graag, en we gaan dat zeker snel doen,” antwoordde ze. “Laten we elkaar lekker verkennen de komende tijd, ik wil niets liever. Ik fantaseer al langer over seks met jou, maar ik durfde nooit zo ver gaan. Maar dit is toch heerlijk, niet?”

Ik zoende haar vol op de mond. Onze lippen smachtten naar een hete, lange, zwoele, bevestigende kus. De puntjes van onze tongen vonden elkaar innig. Ik ging weer rechtop zitten, klaar om mijn geil lekkende en kloppende staaf tussen haar prachtborsten klaar te rijden. Er was al flink wat sap op haar boezem gesijpeld, het zou een gladde rit worden. “Ja schat, neuk mijn borsten. Ik droom al lang van jouw grote pik tussen mijn twee meiden!” Oh, mijn pik gleed als doorheen boter tussen haar boezem, die ze stevig tegen elkaar aan drukte. Met elke stoot werd ik harder en groter en werd mijn topje geil geprikkeld. Ze ademde sneller en luider. Ze ging mee in de stijging van mijn opwinding. Zo geil!

“Heb je een fikse lading voor mij? Toon me hoe lekker je mijn tieten vindt! Ik wil je warme zaad over mijn hals en borsten. Elke druppel! Oh schatje, kom nu maar!” Nog een paar keer stoten, dacht ik bij mezelf, en dan is al mijn zaad voor jou.

“Oh! Ik kom klaar, schat! Oh!” Een seconde later spoot mijn heerlijke witte vracht over haar borsten, tepels en hals. Tot vier keer toe.

“Oh schatje, zoveel zaad! Voor mij! Zo geil!” Ze vond het heerlijk en wreef alle zaad over haar bovenlijf.

Liefkozend streek ik naast haar neer. Enkele minuten later, terwijl mijn mond haar gevoelige tepels likkend en zuigend verwende, vingerden we samen haar kletsnatte poes naar het orgasme. Ze nam mijn vingers in de hand en leidde ze naar haar gezwollen, smachtende klit. Ze hijgde heerlijk in mijn oor. Het duurde niet lang vooraleer golven van genot doorheen haar onderbuik haar schokkend en met ingehouden adem deden klaarkomen. Daarbij beet ze me zacht in de schouder om toch maar niet al te veel gekreun te laten horen.

“Wat een hete poes ben jij, lieve Laura! Heerlijk!”

“Ja, lekker hè,” knipoogde ze toen ze weer bij haar positieven was. “En eh, jij moet niet veel zeggen hoor, want wie heeft zich daarnet nog maar lekker leeg gespoten en ligt hier alweer met een stijve van jewelste tegen mij aan te drukken?” Vroeg ze plagend. “Ja, jij! Deugniet! Als mijn ouders je hier nu zo zouden zien, zouden ze misschien wel niet meer zo lovend over jou zijn,” plaagde ze me verder. Ik zoende haar intens, onze tongen en lippen kregen niet genoeg van elkaar.

“Wil je nog een keer klaarkomen? Je pik is weer zo stijf en nat. Heb je nog zaad voor me?” Vroeg ze. Ik knikte. We lagen elk op onze zij, met onze snoeten naar elkaar toe. Ze tongde me minutenlang, terwijl ze met één hand mijn reuzepik melkte. Haar hand kolkte in draaiende bewegingen op en neer over mijn neukstaaf en ze wist bij elke beweging perfect mijn topje te bespelen. Mijn rechterhand liefkoosde haar heupen, terwijl haar linkerhand alsmaar feller begon te rukken aan mijn pik.

“Heerlijk om je lustpaal zo te voelen kloppen in mijn hand, schat. En wat adem je geil,” zei ze. “Oh, ga je komen? Spuit nog een keer op mijn tieten!”

Toen kwam ik voor de tweede keer die avond. Haar prachtige buik en borsten glommen van al het zaad dat ik er overheen had gesproeid.

“Geile Patrick! Wie had dat gedacht?” Plaagde ze me.

We bleven nog een kwartiertje nagenieten van elkaar, waarna ze me in mijn kleren hielp en me nog een glaasje water gaf.

“Hier, drink gauw op, want je hebt het voorbije uur flink wat vocht verloren,” knipoogde ze. “Zie ik je snel weer?” vroeg ze toen ze de voordeur opende om me buiten te laten.

“Je hoort heel snel van me, mooie Laura. Deze avond zal ik niet vergeten,” fluisterde ik haar toe. We zoenden elkaar nog eens, waarna ik richting auto stapte en nog een keer naar haar zwaaide.

De volgende ochtend, toen ik nog maar net mijn ogen geopend had, lichtte mijn telefoon al op. Een sms’je van Laura. “Dank voor de fantastische avond gisteren, Patrick! Ben je goed thuis gekomen? Ik heb juist een douche genomen en dat heeft me weer helemaal opgewonden gemaakt! Wat was het geil toen het warme water over mijn borsten en buik liep en zich vermengde met de resten van jouw sperma! Het was zo heerlijk kleverig dat ik mezelf niet kon bedwingen en me helemaal klaar heb gevingerd onder de douche, mmm! Misschien maakt dit jouw geile piemel ook weer heet?” Schreef ze met een knipoog. “Laat snel wat van je horen!”

Een uurtje later schreef ik haar: “Goeiemorgen, sexy Laura! Ja, het was fantastisch gisteren! En je doucheverhaal maakt me inderdaad weer lekker gek, jaja! Die ochtenderectie wil maar niet weg nu, daar moet ik wat aan doen. Kom ik je straks halen voor een lekkere koffie?”

“Prima,’ antwoordde ze vrijwel meteen. “Ik zie je straks, mm…!”

Of de heerlijke seks uiteindelijk onze prille vriendschap heeft gekraakt? Dat vertel ik je misschien later in een volgend verhaal…

Patrick

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1567

HEERLIJK ONTWAKEN

PatrickGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 06, 2016 13:51:19

HEERLIJK ONTWAKEN

Wat voelde ik daar? Was dat haar hand op mijn kruis? Wellicht droomde ik het, suste ik mezelf, half ontwakend uit mijn slaap. Het was nog donker in de kamer, maar het streepje licht dat langsheen het rolgordijn naar binnen sijpelde, verraadde dat het al ochtend was.

Enkele uren eerder waren we, elkaar knuffelend, in slaap gevallen in mijn grote bed, simpelweg genietend van elkaars aanwezigheid en te moe om nog enig fysiek vuurwerk tot stand te brengen. We waren een goede maand samen en ze bleek een echte schat. Een mooie schat bovendien, met een werkelijk zijdezachte huid en een bovengemiddelde seksuele appetijt.

Hoewel ze de veertig al naderde, schatte iedereen de Thaise Fa jonger dan dertig. Dat ze jeugdiger ogen dan ze in werkelijkheid zijn, is wel vaker het geval bij Aziatische dames. Tja, ik was blijkbaar voor de tweede keer in mijn leven gevallen voor de charmes van een exotische schoonheid uit het Verre Oosten. Ik kan het ook niet helpen dat oosterse vrouwen zo verleidelijk zijn, toch?

Hoewel ze al twee kinderen had gebaard, was Fa's ongeveer 1 meter 65 lange lijf perfect strak; een vlakke buik, een soepele en glanzende huid met diepe bruine teint, volle vrouwelijke rondingen zonder een overtollig grammetje vet... Toen ik haar drie maanden geleden voor het eerst zag, tijdens een etentje in een brasserie met vrienden, vielen me nochtans in eerste instantie haar lieve snoet en rustgevende glimlach op. En ook haar lange zwarte lokken en schattige bruine kijkers, die verraadden wat voor een lieverd ze is.

Oh, nu voelde ik het weer. En nu wist ik zeker dat ik niet droomde. Ik voelde haar hand wel degelijk op zoek naar mijn kruis. Ze raakte mijn bovenbeen en streek naar boven tot ze beet had. Ze wreef met haar hand enkele keren over mijn boxershort daar waar haar speelgoed zich vermoedelijk bevond. Ik deed alsof ik sliep en probeerde niet meteen een erectie te krijgen. Mislukt. Langzaam voelde ik het bloed naar mijn middel pompen. Mijn lid werd wakker.

Toen ze dit merkte, verdween haar hand, hoewel ze nog op haar zij naast mij lag met haar ogen dicht, intuïtief in mijn boxershort. Ze schoof de short wat naar beneden en haalde er mijn groeiende pik deels uit, zodat ze wat meer vrij spel had. “Hm…,” zuchtte ze, hoorbaar blij dat haar aanraking het gewenste effect sorteerde. Alsof ik haar wilde laten weten dat ik het zalig vond, zuchtte ook ik opgewonden, wat haar deed besluiten meteen het topje van mijn eikel met haar vingers te bespelen. Hoe ze het deed, weet ik niet, maar ze slaagde erin op en neer te gaan langs de schacht en tegelijk permanent het gevoeligste puntje van mijn eikel te bewerken.

Het duurde niet lang of ik begon dieper te ademen van genot.

“Oh schatje,” kreunde ik zachtjes.

“Goedemorgen. Oh... Hm…,” reageerde ze, en ze begon me nog sneller af te trekken. Ik begon mijn bekken te bewegen en – veel sneller dan verwacht – kwam het eerste voorvocht naar buiten gedruppeld. Dit vond ze heerlijk. Ik was al gauw zo nat dat ze mijn hele eikel en schacht inwreef met mijn vocht. Haar handen gleden gladjes over mijn intussen steenharde lul. Ze was zot van mijn lid. Ik draaide me wat meer naar haar toe en mijn warme hand tastte naar haar lichaam.

Toen ik haar bovenbenen streelde, voelde ik een rilling en zucht door haar lichaam gaan. Ze had haar short nog aan, en haar nachthemdje ook, al was het naar boven gekropen en voelde ik haar naakte, warme buik. Een tweede rilling ging door haar lijf toen mijn rechterhand langzaam onder haar nachthemdje dook op weg naar haar prachtige, volle borsten. Fa had werkelijk twee volle exemplaren, precies een hand vol. Ik masseerde ze altijd graag, zo soepel en zacht als ze waren, met grote tepels die heel gevoelig reageerden. Ze had haar borsten jaren geleden laten vergroten, maar als ze het me niet had gezegd, had ik het niet geweten. Ze voelden aan de basis wat artificiëler aan dan natuurlijke borsten, maar dat stoorde mij helemaal niet. Vooral niet omdat haar boezem een verrukkelijk zicht was.

Haar tepels werden meteen stijf toen ik ze aanraakte. Dat ontlokte haar een diepe kreun. Doordat ze zich even op haar opwinding concentreerde, hield ze kort op met mijn pik te spelen. Maar goed ook, want als ze nog even zo doorging, zou ik meteen al gaan klaarkomen.

Ze draaide zich op haar andere zijde, haar rug naar mij. Ik maakte van die beweging gebruik om haar nachthemdje helemaal naar boven te schuiven, zodat ik volop haar grote boezem kon kneden. Toen ik haar schouders en nek begon te zoenen, rilde ze over haar ganse lijf. Haar rechterhand ging naar beneden en verloste haar poesje van de short die ze in een oogwenk langs haar benen uitspeelde. Ze droeg nu enkel nog een nachthemdje dat ik haar snel hielp uittrekken.

“Doe je short uit,” zuchtte ze, terwijl ze mijn kloppende pik zocht onder de lakens.

Ik ontdeed me van mijn boxer en ging opnieuw dicht tegen haar aan liggen. Ze graaide vastberaden naar mijn pik, duwde hem wat naar beneden en leidde hem langsheen haar prachtige billen naar haar kutje. Ze opende haar benen wat meer en, net toen ik met mijn rechterhand haar kutje had bereikt, duwde ze zelf haar poes tegen mijn stijve pik aan. Die gleed als doorheen boter bij haar naar binnen. Oh God, wat was haar poes heerlijk warm en nat. We kreunden beide van genot. Ik kon mijn penis meteen helemaal bij haar naar binnen schuiven, zo klaar was ze voor de daad. Mijn ballen stootten tot helemaal tegen haar kutje. Bij elke stoot kreunde ze luider en bewoog ze haar bekken heftiger.

Ik ging een paar centimeter lager liggen, zodat ik nog beter kon stoten en het ritme wat meer kon afwisselen.

“Oh… schat, kom maar diep in mij,” kreunde ze. Meer hoefde ze niet te zeggen. Ik gleed in en uit haar poes, en voelde hoe ik elke seconde kon klaarkomen. Met mijn rechterhand kneep ik in haar borsten en loeiharde tepels.

“Oh…,” kreunden we in koor. Ik wilde nog enkele keren diep stoten alvorens mijn zaad uit te storten in haar kut. 4, 3, 2… Oh… Ze voelde hoe mijn pik net voor de explosie zo hard werd als beton. Ze kreunde zo sensueel dat mijn sperma het volgende moment recht in haar poes vuurde. Ik stootte nog een paar keer en loste daarbij telkens een nieuwe lading zaad binnenin haar.

“Oh God,” kreunde ze. Ik bleef nog even in haar nagenieten. Toen ik mijn nog altijd behoorlijk harde pik terugtrok, vloeide warm zaad uit haar grotje. Ze draaide zich op haar rug en ik vleide me tegen haar rechterzijde aan. Vocht sijpelde nog altijd uit haar poesje en mijn pik. Ik likte haar tepel, terwijl mijn hand naar haar kutje afdwaalde. Haar benen wachtten open op mij. Ik gleed onmiddellijk twee vingers bij haar naar binnen. Ze begon opnieuw sensueel te kreunen. Haar poesje voelde zo heet en nat als de moesson. Het was nog verzadigd met mijn sperma.

Al snel voerden mijn vingers het tempo op. Kletsnat en zompig was het daarbinnen, maar wat een genot om in en uit haar liefdesgrot te schuiven. Toen ik met drie vingers geen enkel plekje aan de binnenzijde van haar vagina onaangeroerd liet, kwam haar orgasme dichterbij. Haar klitje, dat had ik nu nodig. Mijn vingers gingen nog steeds diep bij haar naar binnen, maar ik bespeelde nu ook nadrukkelijk haar bolletje. Dat maakte haar helemaal gek. Haar clitoris werd steeds groter en harder. Ik besloot me er helemaal op te concentreren.

“Hm…,” zuchtte ze luid. “Ja,” kreunde ze. “Ja!”

Mijn God, haar hele lijf begon te sidderen. Ze bewoog schouders, bekken en rug, zodat elke beweging van mijn hand haar gezwollen klit optimaal raakte.

“Oh schat,” kreunde ze, nu bijna zo luid dat de buren het wel moesten horen. Haar geolied klitje bleef maar groeien. Heel haar grot was kletsnat van mijn en haar sappen. Ik voerde de druk op haar clitoris verder op en versnelde het tempo.

“Oh…, oh…, oh…” Het orgasme was nu heel dichtbij. Haar lichaam schokte heftig. Ze kwam klaar. Haar hele prachtlijf schokte en stokte. Het orgasme was zo intens dat ze enkele seconden lang met haar hoofd schudde en even weg van de wereld leek.

Ik bedekte haar klaargekomen poes met mijn hand en liet haar helemaal ontspannen en bijkomen. Ik zoende haar neus en mond, en langzaam opende ze haar ogen. Ze keek me nog half verdwaasd aan en zoende mijn kin.

“Dat was heftig,” zei ze lichtjes verlegen.

“Jij bent een ongelooflijke sexy donder,” plaagde ik haar. “Zo mag je mij elke ochtend wakker maken.”

En dat deed ze de volgende ochtenden ook. Bij ons geen zure gezichten aan de ontbijttafel. Alleen voldane lichamen en liefdevolle blikken.

Patrick

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1560

SOF(I)A

PatrickGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 07, 2016 15:40:30

SOF(I)A

Ik schoof haar korte rokje omhoog, terwijl zij met haar beide handen steun zocht in mijn haar – of wat er van mijn haar over was. Ze had niet gelogen; haar slipje was al doornat. “Mijn God, wat ben je een verrukkelijke poes,” hoorde ik mezelf fluisteren. Het werd mij ook lastig om mijn opwinding te onderdrukken. Terwijl ik hurkte en mijn handen over haar perfecte billen naar boven gleden tot op haar heupen, voelde ik hoe krap het intussen ook bij mij beneden geworden was.

“Kom,” siste ze. “Kom eens even recht”. Alsof dat nog niet gebeurd was, grapte ik, en net op dat moment, toen ik amper weer overeind was, taste ze met gulzige hand recht in mijn gezwollen kruis. Ze lachte ondeugend, vol verlangen en verwachting, nu ze zeker wist dat ik onmogelijk gevoelloos kon blijven voor haar schoonheid. Ik was verloren.

Ze ontdeed zich in een oogwenk van haar naaldhakken, waardoor ze prompt enkele centimeter verloor, maar als bij toeval kwamen haar handen daarbij op ideale hoogte terecht om mijn riem in luttele tellen los te maken en als de tijgerin die ze was onverschrokken op haar doel af te gaan. Er was zelfs geen tijd meer om nog eens diep door te ademen. Ze graaide naar haar trofee en haalde die trots tevoorschijn. Ze keek me triomfantelijk aan. ‘Wow, kijk eens hier,’ leek ze te willen zeggen. Daar stond ik, aan de ene kant dolgelukkig dat deze jonge engel mij haar volle aandacht en passie schonk, aan de andere zijde best zenuwachtig over wat nog komen zou.

Veel tijd om na te denken was er niet. Hoefde ook niet, ik had al lang besloten mij helemaal door haar te laten 'nemen'. Ik schikte mij gewillig in mijn lot. “Oh…”, zuchtte ze – en dat maakte mij alleen geiler. Niets is zo sexy als een vrouw die geniet. Of doet alsof, maakt niet uit. Ik voelde hoe mijn jongeheer in haar handen groeide, groeide, groeide – de hemel tegemoet. En ze was niet eens echt begonnen met hem te spelen. “Wat is hij mooi,” zei ze. “En groot. Een ranke penis, perfect recht, met mooi roze eikel,” ontleed ze mij verder. Intussen voelde ik haar vingertoppen langzaam over de schacht strijken, op en neer, alsof ze hem wilde kietelen. Plots grepen haar handen naar mijn billen, waarin ze zachtjes kneep en die ze vervolgens ontdeed van jeans en onderbroek. Ze ging nu helemaal door de knieën en trok mijn broek tot op de enkels.

Toen ze zich bukte, zag ik voor de zoveelste keer haar prachtige decolleté. Ik kon haast niet wachten haar ronde boezem voor het eerst helemaal naakt te zien. Haar jonge huid leek op die van een perzik, met haartjes als dons zo zacht. Ze lachte toen ze doorhad dat ik naar haar borsten gluurde.

“Wil je ze zien,” vroeg ze retorisch. “Vind je ze mooi? Kijk, hier zijn ze”. Haar bloesje was pas half open en haar beha eigenlijk nog aan, maar ze haalde er haar perfect ronde borsten uit voor ik er erg in had.

“Wil je ze masseren? Daar houden ze van,” zei ze. Mijn handen voelden haar perzikhuid, eerst haar slanke schouders, haar bovenarmen, dan haar borsten. Oh God, wat voelen ze heerlijk. Zacht en stevig tegelijk. En bekroond met tepels die haar bij elke beroering kippenvel bezorgden en een zucht van genot ontlokten. Fier en hard leken ze te smeken om meer. Mijn lippen streelden oppervlakkig haar rondingen, mijn tong speelde met haar tepels en maakte haar gek. Ik zag hoe haar linkerhand haar slipje binnenglipte en langzaam haar al natte klitje op geilde. Met haar andere hand drukte ze mijn lippen tegen haar lichaam, vragend om meer.

Het zat eraan te komen; de volgende seconde verloren we beide ons evenwicht om – gelukkig – in de sofa te landen. Alsof het afgesproken was, bevrijdden we ons beide van de nog resterende kledingstukken, maar zij trok haar naaldhakken opnieuw aan. Ze wist verdomd goed hoe onweerstaanbaar ik hoge hakken vind die prachtige kuiten, eindeloos lijkende benen en een perfect poepje accentueren.

Een seconde later lag ze half op haar rug en boog ik op mijn knieën half over haar heen. We tongzoenden langzaam, terwijl ze met haar linkerhand mijn harde penis masseerde. “Ik wil je zo graag zien spuiten,” zei ze toen we allebei dringend aan adem toe waren. “Die pik van je doet me zo verlangen naar je zaad”. Ze zag dat ik enigszins verrast was en stelde me gerust.

“Houd je niet in. We hebben de hele nacht en misschien wel een heel leven om te vrijen en onze lusten te vieren. Ik wil je heel diep en heel lang in mij voelen, ontelbare keren. Maar nu wil mijn kletsnatte kutje je geil zien klaarkomen”.

Net toen ze dat zei, voelde ik de eerste druppel voorvocht uit mijn kloppende lul tevoorschijn komen. Mijn God, wat praatte ze zo zeldzaam geil. Deze meid is er één om te koesteren.

“Oh kijk, je wordt ook nat,” zei ze opgetogen, terwijl we beide wat meer rechtop gingen zitten en ze me nu pas helemaal goed begon af te trekken.

“Heb je een fikse lading sperma voor me? Ik denk het wel, als ik je gespannen ballen zo zie,” fluisterde ze. Ik had me de voorbije minuten mentaal op een langere prestatie voorbereid, maar draaide de knop in mijn hoofd om en probeerde mezelf helemaal te laten gaan om haar te plezieren. Haar handen voelden heerlijk rond mijn alsmaar gevoeliger wordend topje. Met elke druppel voorvocht smeerde ze mijn eikel en schacht die beide glommen in haar op en neer gaande handen.

“Oh schatje, ik ruik je zaad al en dat maakt me wild,” zei ze geil. Op het leder van de sofa net onder haar kutje zag ik een streep vocht van haar vrouwelijke sappen. Ik begon nu dieper te ademen en ze ging helemaal mee in mijn opwinding.

“Kom maar, schatje,” zei ze, terwijl ze met haar prachtige kijkers diep in mijn ziel boorde. “Schiet je lading maar op mijn kutje. Of wil je liever mijn buik of borsten besproeien?”

“O ja,” kreunde ik. Ze boog voorover en nam mijn eikel in haar warme mond. Haar tong bespeelde mijn topje en ik zag hoe haar wellustige lippen zich om mijn stijve pik klemden. Haar handen namen het opnieuw over, nu aan een steviger tempo. Haar borsten wiebelden mee op het ritme. Ik zette me recht op mijn knieën. Zij ging met wijde benen voor me liggen waardoor ik haar geschoren kutje voor het eerst helemaal zag. Ze masseerde haar klitje en kreunde zachtjes toen ze twee vingers bij haar naar binnen bracht. Met haar andere hand rukte ze nog steeds aan mijn pik. Haar zo vrijuit met zichzelf zien spelen maakte alle remmen helemaal los. Ze gleed alsmaar sneller en harder over mijn topje.

“Oh schatje, wat ben je botergeil,” kon ik nog uitbrengen.

“Ja, ja, ja,” kreunde ze me recht in de ogen kijkend. Ze voelde hoe mijn pik in haar handen nog harder werd en hoe mijn ballen samentrokken. Dan spoot een eerste golf van mijn witte vocht over haar buikje en kutje. Het orgasme was intens. Er volgde een tweede schot dat, ook tot haar verbazing, tot over haar borsten in haar nek landde. En dan nog een derde en vierde golf.

“Wow,” zei ze. “Wat een prachtlading, zoveel heerlijk warm zaad over mijn lijf. Heerlijk.” En ze wreef haar hele bovenlichaam in met mijn sappen.

Ik boog me over haar heen, tongzoende haar hartstochtelijk en ging achter haar op de sofa liggen, één hand om haar middel. Dan draaide ze zich helemaal op haar zij en ze trok mijn andere hand onder haar door, zodat ik haar van achteren omhelsde en haar hart voelde bonzen van opwinding. Haar tepels waren nog steeds hard. Ik voelde mijn pik, die amper zijn zaad kwijt was, alweer groeien van genot. Mijn hand die om haar middel lag, gleed over haar fantastische heupen en bips. Ik voelde nattigheid. Haar kutje was zompig van opwinding. En ongelooflijk heet. Toen mijn vingers in de buurt van haar kutje kwamen, voelde ik haar adem stokken. Ze bood geen weerstand.

Ze opende haar benen, zodat ik in alle vrijheid met haar poesje kon spelen. Het was heerlijk. Ik maakte ronde bewegingen rond haar klitje en merkte hoe opgewonden ze daar van werd. Mijn vingers daalden af en toe wat meer af en verdwenen plots in haar geile grotje. Langzaam verkenden mijn vingers haar klitje en kutje, het tempo af en toe opvoerend om haar reactie te peilen. Ze ging alsmaar sneller ademen. Haar poep, rug en schouders kronkelden voor mij uit.

“Oh ja,” kreunde ze. “Oh ja.” Ze herhaalde dat nog een paar keren vooraleer haar bekken heviger begon te bewegen. Mijn vingers bespeelden haar klitje volop. Het was fier en trots wat rechtop gaan staan zodat ik het makkelijker kon beroeren.

“Wat een sexy poes ben jij toch,” fluisterde ik in haar oor. Op dat moment, toen ik de zoveelste keer haar klitje aanraakte, kwam ze diep klaar. Haar lichaam schokte, haar adem stokte en ze kreunde van genot. Minutenlang bleven we in elkaars armen in de sofa liggen.

“Zullen we zo meteen een hapje uit eten gaan? Dan kunnen we energie opdoen voor nog veel meer van dattum,” knipoogde ze vettig naar me.

Dit is een blijvertje, wist ik toen.

Patrick

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley


Van harte welkom Patrick. Ik ben er van overtuigd dat uw bijdragen zullen gewaardeerd worden. smiley  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1536