Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Fietsen stallen

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers do, december 14, 2017 10:15:46

FIETSEN STALLEN

We zouden dat weekend blijven logeren bij Martinne, een vriendin van me die ik al ken vanaf de lagere school. Toen was ik al ‘verliefd’ op haar geworden, maar het is nooit verder gekomen dan een beetje aan haar borstjes voelen in de fietsenstalling. Zij was toen 14 en ik was toen 17. Nu is het acht jaar later en we hebben elkaar sinds die tijd eigenlijk niet meer gezien, omdat mijn ouders toen moesten verhuizen. Ik ben haar nog een keer tegengekomen, een vrolijke meid, altijd in voor een geintje, leuk gekleed en een zeer lekker figuurtje. Ze liep toen in een leuk bloesje met zo’n wielrenbroekje, waardoor je de randjes van haar slipje prima kon zien.

Ik was op doorreis naar Spanje, samen met een vriend van me, en we hadden besloten het weekend bij haar te blijven omdat we niet zoveel zin hadden om in een keer door te rijden en, nog veel belangrijker, omdat ik haar al zo’n tijd niet gezien had. Toen we aanbelden deed ze open, en zoals ze erbij liep kreeg ik gelijk een tintelend gevoel in mijn lul. Ergens schaamde in me ervoor, gelijk een stijve krijgen bij een oude vriendin is niet de beste binnenkomer. Gelukkig zag ze het niet en opende ze lachend de deur naar de kamer. We gooiden onze tassen op een stoel en gingen op de bank zitten.

“Willen jullie koffie of iets fris” vroeg ze, terwijl ze voor ons stond. Ik keek haar aan en zag dat ze eigenlijk niet veel veranderd was sinds de laatste keer dat ik haar gezien had. Nog steeds dat guitige koppie, een lekker lijfje en heerlijk gekleed. Ik hou wel van strakke kleding die iets, maar niet teveel onthult. Ze liep erbij in een leuk bloesje me een rokje eronder, het was ook lekker warm buiten. Onder haar rokje staken twee prachtige benen in pumps met hoge hak, iets waar ik ook altijd opgewonden van raak. Toen ze wegliep om koffie in te schenken bestudeerde ik haar heerlijke kontje, maar ik kon geen enkel randje zien. Ik vroeg me af of ze wel een slipje aanhad.

We hebben de hele avond gezellig zitten babbelen, over vroeger, over ons bedrijfje en waren op weg naar een beurs in Spanje, over koetjes en kalfjes en toen we allemaal al een glaasje op hadden kwam het gesprek vanzelf op seks. Erik, mijn collega, vertelde dat hij nu al weer vijf jaar een goede relatie had en dat hij thuis niets te kort kwam op seksgebied. Ik vertelde haar dat ik al een paar jaar geen relatie meer had en merkte dat ze me steeds glaziger aan zat te kijken. Het leek ook wel of ze af en toe iets dichter bij schoof. Toen ze opstond om nog een biertje te pakken en weer kwam zitten ging ze heel dicht naast me zitten, ik voelde haar been tegen het mijne aan. Erik zat vrolijk te vertellen over zijn vriendin, zijn (en ons) werk en had niet in de gaten dat mijn rechterarm achter haar rug doorschoof. Ze reageerde nauwelijks, keek me even snel aan en deed toen weer net of het verhaal van Erik erg interessant was.

Rond een uur of twee vonden we het eigenlijk wel welletjes; Erik zat half te slapen en ik was ook wel moe. Martinne stond op en zei.

“Ik heb voor jullie de logeerkamer klaargemaakt, maar er staat maar een bed, er zal dus iemand op de bank moeten slapen!”. Omdat Erik al bijna sliep, en hij de volgende dag zou rijden besloten we dat hij het bed zou nemen, en dat ik me op de bank zou storten. “Als jullie willen douchen kan dat ook, ik heb handdoeken in de badkamer neergelegd”, zei Martinne. Toen stond ze op, deed een aantal lampen uit in de kamer en ging naar boven. Wij dronken ons laatste slokje op en gingen toen ook naar bed. Ik liep eerst even naar de badkamer, even tanden poetsen voor ik ging slapen. Toen ik langs de deur van de logeerkamer liep hoorde ik al hoe Erik als een timmerman planken aan het doorzagen was, die sliep al diep.

Ik liep de trap weer af naar beneden en spreidde de dekens, die Martinne had klaargelegd, uit over de bank. Het lag niet echt lekker, maar in elk geval beter dan het gemiddelde motel, dacht ik nog, voordat ik iets hoorde bewegen in de kamer. Ik opende mijn ogen een klein stukje en zag hoe Martinne in de deuropening stond.

“Slaap je al?” Fluisterde ze. Ik hield me stil en zag hoe ze iets verder de kamer in kwam. Ik het vage licht dat vanuit de gang kwam zag ik dat ze gekleed was in een korte kimono. Ze liep de woonkamer binnen en liep zachtjes door naar de keuken. Ik hoorde haar zachtjes roepen; “Poessie, Poessie, kom dan”. Ik had de voerbakjes in de keuken al gezien, dus ik begreep dat Poessie dat poes was. Ik hoorde iets onder de bank vandaan komen en zag een dikke witte kat richting Martinne lopen. Martinne liep op hem af en stond toen een meter of twee van de bank verwijderd. Ze boog zich voorover waardoor haar kimono opensprong en ik een prachtige kijk kreeg op twee mooie volle borsten. Blijkbaar dacht ze echt dat ik al sliep, want ze deed geen enkele moeite op de kimono dicht te doen. Ze pakte Poessie op en ging toen weer overeind staan. Ik kon nu haar hele lichaam zien, Poessie lag tegen haar borsten aan te spinnen (was ik ook maar een poes) en toen ik iets verder naar beneden keek zag ik een nog veel mooiere poes. Die werd blijkbaar keurig verzorgd, er zat een strookje haar op, de rest was helemaal glad geschoren. ik word bloedgeil van geschoren kutjes, en voor ik er erg in had ontsnapte een korte kreun uit mijn mond. Martinne schrok een beetje, liet Poessie half vallen en trok snel haar kimono dicht.

“Hoi”, zei ze, “ik dacht dat je al sliep”.

“Dat deed ik ook”, zei ik, “maar er was iemand die de poes vergeten was.” Ze keek me aan en wist donders goed dat ik haar lichaam gezien had.

“Wat vind je trouwens van mijn poes”, vroeg ze zacht. Ik voelde mijn lul zich verstijven en antwoordde.

“Tja, hij ziet er leuk uit, mooi vachtje, lijkt me lekker zacht.” Ze ademde iets sneller en keek me nog dieper in de ogen.

“Tja,” zei ze, “ik was Poessie vergeten. Goed, ik ga even snel douchen en dan ook slapen. Slaap lekker”. Ze liep de kamer weer uit en trok de deur achter zich dicht.

Daar lag ik dan, met een enorme lul op de bank van een bloedmooie vriendin van me. Ik kon de slaap niet vatten en lag steeds te denken aan dat mooie lijf, dat gladde kutje, die stevige borsten, dat lekkere pijpmondje, die geile billen, die. Ineens voelde in een grote golf warm spul over mijn handen stromen. Ik was blijkbaar zo diep in gedachten verzonken dat ik aan mijn lul had liggen trekken en was ineens heerlijk klaargekomen op alleen al het beeld dat ik van Martinne had. Mijn handen en de dekens zaten vol met sperma, dus besloot ik maar even mijn handen te gaan wassen. Ik trok snel mijn onderbroek aan en sloop de trap op naar de badkamer. Toen ik de deur opende hoorde ik het douche-water stromen en zag ik hoe de omtrek van Martinne’s lijf te zien was door de matglazen douchedeurtjes.

“Joehoe”, riep ik net verstaanbaar genoeg, “ik kom even mijn handen wassen”. Martinne keek over de douche- deurtjes heen en fluisterde.

“Ja is goed, geef mij dan even die handdoek die naast je ligt, ik ben toch klaar”. Ik pakte een grote warme handdoek en hing die over de douchedeurtjes heen. Ik draaide de kraan open en zocht naar een stukje zeep, maar kon niets vinden.

“Wat heb jij nou gedaan?” Hoorde ik ineens naast me. Martinne stond naast me, de handdoek om haar heen gewikkeld en druipend van het water. Ik werd vuurrood en zei. “Oh, ik… eh… ik heb eh…” Ze keek me aan, pakte mijn hand en wreef met haar vinger door het sperma. Mijn lul stond kaarsrecht mijn broek en ik voelde hoe mijn ballen begonnen te knijpen.

“Dit lijkt wel op eh...” zei Martinne, kwam iets dichter bij me staan, stopte mijn vinger in haar mond en zei toen. “Ja, sperma!”. Ik wist niet waar ik moest kijken, maar wist donders goed wat er ging gebeuren. Ze kwam nog iets dichterbij en likte nu met haar tong langs mijn hele hand. “Lekker”, zei ze, terwijl ze de laatste beetjes sperma van mijn hand likte. Ik kon me niet meer beheersen, sloeg mijn armen om haar heen en perste mijn lippen op de hare. Direct voelde ik een warme tong mijn mond in komen, die een worsteling met de mijne aanging alsof mijn leven er vanaf hing. Mijn lul prikte bijna dwars door mijn boekje heen haar handdoek in, zo geil was ik geworden. Ik trok de knoop uit haar handdoek, ze stapte iets naar achter en liet de handdoek van zich af vallen. Jezus, wat was die griet mooi. Prachtige borsten waar ik de hele dag wel aan had willen zuigen, een strakke buik, een heerlijk kutje, lange geile benen en een bloedmooi smoeltje. Ze stond me hijgend aan te kijken en zei.

“Dat is lang geleden he, de laatste keer stonden je stiekem in het fietsenhok aan mijn borstjes te voelen!” Ik knikte en stapte weer op haar af. Ik legde mijn handen op haar volle borsten en begon die te kneden. Ze sloot haar ogen en begon iets te kreunen. Ik bleef met mijn ene hand haar borsten wrijven en ging met mijn andere hand langs haar rug zachtjes naar beneden. Toen ik met een vinger door haar bilspleet ging slaakte ze een klein gilletje en perste haar mond weer op de mijne. Ik was nu met mijn hand diep tussen haar billen verdwenen en kon met het topje van mijn vinger net bij haar kutje komen. Dat was drijf en drijfnat, en echt niet alleen van het douchewater.

Ik duwde haar iets van me af, keek om me heen, zag de WC en deed de bril en de klep naar beneden. Zacht maar resoluut duwde ik haar naar achter en naar beneden, zodat ze op de WC bril kwam te zitten. Ik opende haar benen een beetje en kwam op mijn hurken voor haar zitten. Ze keek me aan en fluisterde zachtjes.

“Bef me, geile klootzak, bef me en lik mijn kutje droog”. Ik wist niet wat ik hoorde maar dook gelijk met mijn hoofd tussen haar benen. Met mijn tong cirkelde ik een paar keer rond haar gladde lipjes, maar ze pakte mijn hoofd vast en duwde mijn mond ineens op haar drijfnatte kutje. Met mijn tong schoot ik zo snel als de vleugels van een kolibrie heen en weer, mijn mond liep vol met een heerlijk zoet smakend sap, te lekker voor woorden. Ik slikte en ik slikte, maar mijn mond bleef vollopen met water en kutsap. Ze zat te schokken op de bril, met gesloten ogen zat ze achterover te genieten. Ik voelde hoe haar kutlipjes zich om mijn tong heen sloten als ik hem naar binnen perste en hoe de rest van haar kutje trilde als ik met mijn tong door haar spleetje ging. Trillend van genot zat ze me aan te kijken. Haar volle rode lippen waren nog veel roder geworden. Ze zagen er net zo nat uit als haar kutje smaakte.

Plotseling voelde ik hoe ze al haar spiertjes samentrok en er een grote golf heerlijk smakend kutsap over mijn lippen en mijn tong stroomde. Haar hele lichaam trilde van haar orgasme. Haar tepels stonden als harde puntjes naar voren en er liepen wat zweetdruppeltjes langs haar voorhoofd. Met haar handen wreef ze lekker ruw door mijn haar en ik voelde hoe ik bijna spontaan een enorme lading sperma tegen de Wc-pot spoot, zo opgewonden raakte ik van dit heerlijke neukdiertje, dat gewillig onder mijn tong lag klaar te komen.

Toen de laatste schokken uit haar trillende lijfje waren verdwenen trok ze me aan mijn haar overeind. Ik ging voor haar staan en schrok bijna van haar reactie. In een keer nam ze mijn toch zeker niet kleine lul diep achter in haar mondje. Ze opende haar mond zo ver als ze kon en ik zag hoe ze haar best deed zo veel mogelijk in haar keel te persen. Ik voelde het nauw van haar keelgat rond mijn eikel, dus wist gewoon dat ze probeerde hem in te slikken. Ze pijpte me alsof ze nog nooit iets anders gedaan had, heerlijk likte ze met haar tong over mijn hele lul, om hem daarna weer ineens diep in haar mond te laten verdwijnen. Af en toe kriebelde ze met haar tongetje over mijn ballen heen, waardoor ik een paar keer alles op alles moest zetten om haar niet te laten verdrinken in een zondvloed van sperma. Ik stond te trillen op mijn benen; ik was wel vaker gepijpt, maar nog nooit zo lekker en zo enthousiast als deze keer. Martinne zoog af en toe lekker hard aan mijn lul, slikte hem dan zover mogelijk in en liet hem dan zuigend weer uit haar mondje schieten. Ik kon me niet meer beheersen, zo geil werd ik van dit heerlijke schepseltje. Ik pakte haar bij haar hoofd en begon diepe neukbewegingen in haar mondje te maken. Het koste haar geen enkele moeite om mijn lul diep in haar keel te laten verdwijnen, waardoor mijn lul alleen nog maar groter werd. Zo geil was ik nog nooit geweest. Ik zag hoe ze haar wangen om mijn lul spande als ik hem er uit trok en voelde hoe ze met haar tong langs haar onderlip mijn zak probeerde te likken als ik hem weer in haar mond stootte. Plotseling voelde ik mijn zak samentrekken. Dat gebeurt uiteraard altijd als je klaarkomt, maar deze keer deed het bijna pijn. Met een veel te luide kreet spoot ik mijn eerste straal diep in haar keel.

Ze verslikte zich en probeerde mijn spuitende lul naar buiten te duwen, waardoor ze de rest over haar gezicht, haar en borsten kreeg. Het leek wel of ik bleef spuiten, zo lekker was ik nog nooit klaargekomen. Ze opende haar mond en probeerde zoveel mogelijk stralen op te vangen, zodat er grote vlokken sperma op haar hele gezichtje kwamen te zitten. Ik werd bloedgeil van dat lieve gezichtje besmeurd met mijn sperma, en spoot mijn laatste straaltje midden in haar mond. Ze keek me met half geopende ogen aan en slikte zichtbaar genietend de volle lading door. Ze moest twee keer slikken, zo veel had ik haar gegeven.

Ik zakte door mijn knieën en viel voor haar op de grond. Ze zakte van de Wc-pot af en kwam naast me zitten. Haar borsten hingen boven mijn hoofd en ik stak mijn tong uit. Ze boog iets verder voorover waardoor ik een tepel in mijn mond kon nemen. Ik proefde de zoute smaak van mijn eigen sperma en haar zweet, maar kon me haast niet meer bewegen, zoveel energie had mij dit gekost. Met mijn tong likte ik over haar tepel en met mijn handen streelde ik haar rug. Ze keek me lachend aan en zei.

“Zo lekker dier, wordt het niet eens tijd dat we gaan slapen?”. Lachend keek ik haar aan en zei.

“Zo, vertel me eens: verwelkom jij al je oude vrienden zo of heeft dit een andere reden?”.

“Tja,” zei ze, “ik moet eigenlijk eerlijk bekennen dat ik al met een nat kutje rondliep vanaf het moment dat je langs zou komen. Ik herinner me die dag in de fietsenstalling als gisteren en vind het nog steeds jammer dat we toen niet verder zijn gegaan. Kun je eigenlijk niet hier blijven een tijdje, dan kunnen we nog eens lekker babbelen en andere leuke dingen doen?”. Terwijl ze zat te praten streelde ze zachtjes met haar vingers over mijn lul, die al weer licht begon te steigeren.

“Dat weet ik niet”, zei ik, “we moeten deze week nog een heleboel doen en ik kan de klanten eigenlijk niet laten wachten, we zijn toch al te laat met een paar dingen. Maar als je iets leuks wilt doen; we hoeven nog niet naar bed hoor!”. Lachend keek ze me aan en gaf me een vette tongzoen. Ik proefde de zoutige smaak van mijn sperma in combinatie met de heerlijke smaak van haar mond, en voelde dat er steeds meer actie in mijn lul kwam.

Ze liet mijn hoofd zakken zodat ik languit op de badkamermat kwam te liggen en kwam toen languit naast me liggen, met haar hoofd vlak bij mijn lul. Ze blies zachtjes door mijn schaamhaar waardoor mijn lul weer een stukje verder omhoog kwam. Ze boog zich nog iets verder voorover en nam mijn eikel in haar mond. Kreunend begon ze te zuigen.

“Jezus, jij pijpt echt lekkerder dan wie dan ook”, flapte ik eruit.

“O ja,” zei ze, “ vertel jij dan eens wie je allemaal gepijpt hebben?”

“Ojee”, antwoordde ik, “even denken. Ja, Karin heeft me toen eens gepijpt in de fietsenstalling, maar dat was niet zo heel lekker. Volgens mij deed ze het voor het eerst en echt leuk vond ze het volgens mij niet. Later heeft Sandra me eens gepijpt, dat was echt onwijs lekker! Zo, die wist wel hoe ze een stijve moest verwennen, ik dacht dat ik gek werd. Die slikte hem ook helemaal in.” Martinne keek me geil aan en beet plagend in mijn lul.

“Mocht je toen ook in haar mond spuiten?” Vroeg ze.

“Ja,” zei ik, “ze vond dat ze alles wou hebben wat eruit kwam. Ze likte zelfs de restjes van mijn ballen”. Martinne likte nu heerlijk over mijn ballen en mijn lul bereikte door de gedachte aan Linda en Sandra weer de hoogste stand. Martinne stond op, ging wijdbeens over me heen staan en zei.

“Zo mannetje, zullen wij eens afmaken waar we acht jaar geleden mee begonnen zijn?” Ik keek haar aan en kon alleen maar knikken, zo opgewonden was ik geraakt van haar lichaam en manier van gedragen. Ze zakte door haar knieën en liet haar kutje vlak boven mijn lul hangen. Ik hield het haast niet meer en stootte mijn lul hard omhoog. Hij gleed er in een keer soepel in, zo nat was ze ondertussen geworden. Martinne slaakte een gilletje en viel met haar bovenlichaam naar voren, waardoor haar lekkere borsten op mijn borst drukten. Ik pakte haar billen vast en begon op en neer te stoten, waarbij ik met mijn duimen over mijn in en uitgaande lul streek. Daar word ik vreselijk geil van, dan voel je precies hoe dat lekkere natte glibberige kutsap zich vermengd met je eigen geil. Martinne begon zelf mee te wippen, zodat ik mijn handen kon gebruiken om haar billen eens lekker onder handen te nemen. Ik kneedde het kontvlees lekker stevig en ik voelde dat ze zwaarder begon te hijgen. Met mijn vinger ging ik eerst even langs haar boternatte kutje zodat hij lekker nat was en priemde hem toen in haar kontgaatje. Dat had ze blijkbaar nog nooit meegemaakt, ze keek me even verschrikt aan maar liet zich toen meeslepen door het heerlijke gevoel dat ze kreeg. Ik voelde hoe strak ze was en hoe mijn lul in en uit haar kutje schoof. Met mijn vinger neukte ik haar diep en hard in haar kontje, terwijl mijn lul zich dieper en dieper in haar kutje stootte. Ze kwam weer overeind en ging op haar hurken zitten. Met haar ogen gesloten en haar mond open begon ze op en neer te wippen. Ik zag haar prachtige borsten voor mijn ogen op en neer dansen en pakte ze met mijn handen stevig vast. Ik kneedde de stevige bollen en stak een vinger in haar mondje. Die begon ze te pijpen alsof dat de eerste keer van de avond was.

Terwijl ze zo lekker op me aan het rijden was keek ik eens in de badkamer rond. Mijn blik viel op een haarborstel met een dikke steel. Ik greep het ding en maakte hem met haar kutsap lekker nat. Ze merkte nog steeds niet wat ik van plan was tot ik de steel tegen haar kontje zette en zachtjes naar binnen duwde. Ze gaf weer een gilletje maar bleef lekker op en neer wippen, blijkbaar vond ze het toch ontzettend lekker. Ik draaide de borstel in haar kontje rond terwijl ze op en neer bleef wippen. Ik voelde de steel langs mijn lul schuiven, van binnen slechts gescheiden door een dun velletje. Het was echt een geil gevoel, net alsof ik haar met twee mannen tegelijk neukte.

Na een tijdje sloeg ik mijn armen om haar heen en draaide haar om, terwijl mijn lul lekker in haar kutje bleef zitten. Nu lag ik boven en nu kon ik het tempo bepalen. Hard stootte ik mijn lul in haar kutje, zodat ze iedere keer een klein gilletje slaakte. Ik drukte mijn mond op de hare en stak mijn tong naar binnen om het geluid wat te dempen, want ik had geen zin ineens betrapt te worden door mijn collega die naar mijn pompende billen staat te kijken. Hard en diep neukte ik haar in haar drijfnatte kutje, en ook dat maakte de nodige geluidjes. Ik richtte me half op en kwam met een slurpend geluidje los van haar borsten. Nu zat ik ook vol met sperma, maar het kon me op dat moment allemaal niet zoveel meer schelen. Ik zat in het lekkerste kutje dat ik tot die tijd gezien had en ik mocht doen waar ik zin in had.

Ik trok mijn lul uit haar kutje en kwam over haar borsten heen zitten. Ze opende direct haar mond en begon te likken. Ik wou ook wat doen dus draaide ik me om en boog voorover naar haar kutje. Ik proefde weer die heerlijke smaak van haar kutje, nu vermengd met mijn eigen lul. Het smaakte helemaal niet slecht en ik voelde mijn lul weer kloppen in haar mond.

“Jezus, wat ben ik geil,” stamelde ze. Ik trok mijn lul weer uit haar mond en draaide haar om, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten. Ik drukte mijn lul tegen haar kutje en ze drukte zelf ineens haar kontje naar achteren waardoor mijn lul tot mijn ballen in haar kut schoof.

“Ja… ha… ja…” riep ze zacht, “dit vind ik het lekkerste standje. En nu moet je me hard neuken, ram hem er maar in. Diep, diep, diep, neuk me!”. Zo’n reactie had ik ook niet verwacht, maar ik besloot te doen waar ze om vroeg. Ik zette me schrap tegen een kastje en begon zo hard mogelijk te rammen. Mijn buik kletste tegen haar kont en mijn ballen klotsten tegen haar kutje. Ze begon weer zachtjes te kreunen en ik sloeg met mijn vlakke hand een paar keer stevig op haar billen. Die werden vuurrood, deels door het slaan, deels doordat ik zo hard ramde. Ik voelde hoe mijn ballen weer samen begonnen te trekken. Ik twijfelde nog even of ik weer in haar mond zou klaarkomen (dat vind ik het lekkerste!) maar mijn lichaam was sneller dan mijn geest. Ik voelde hoe mijn sperma uit mijn lul gestoten werd met de kracht van een raket. Martinne begon te gillen terwijl ik straal na straal diep in haar kutje spoot. Ik ramde nog even door en stootte toen zachtjes door, zodat de laatste beetjes sperma uit mijn lul geperst werden.

Samen vielen we tegen de grond, volledig uitgeput, maar een heerlijke ervaring rijker. We zijn nog een tijdje blijven liggen waarna ik met haar mee ben gegaan naar haar slaapkamer. Daar doken we het grote bed in waar we direct in slaap zijn gevallen. De volgende dag werden we pas heel laat wakker. Erik stond lachend te kijken in de deuropening en zei.

“Wordt het niet eens tijd dat die oude vrienden eens uit dat nest komen, het is ondertussen al 12 uur en ik heb wel zin in een ontbijtje!”. Lachend keken Martinne en ik elkaar aan en gaven elkaar een dikke zoen. “Tja”, zei Erik, “dat krijg je als je elkaar zolang niet ziet.” Hij liep de deur uit en de trap af. Martinne en ik zoenden elkaar nog lang en hevig: hij moest eens weten!

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1952

Bubbelen en stomen

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers zo, september 24, 2017 13:44:48

BUBBELEN EN STOMEN

Vlak na Nieuwjaar gingen we werken aan een van onze goeie voornemens; vaker naar de sauna gaan. De keuze viel op die van Groningen en om een uur of twaalf komen we daar binnen. Ik vind het altijd een heerlijk moment om mezelf helemaal uit te kleden en de rest van de dag dus lekker naakt rond te hobbelen, maar ook om te zien hoe jij je uitkleedt, je borsten lekker vrij laat en het vooruitzicht om de hele rest van dag onbelemmerd te mogen genieten van je mooie lijf, windt menu al een beetje op.

We begonnen met een ‘gewone’ sauna, vrij klein en donker. De warmte heeft me meteen te pakken en als ik naar jouw rode hoofd kijk, geldt dat ook voor jou. De verwennende warmte is heerlijk, het is te druk in de cabine om dicht bij jou te gaan zitten en volgens mij staan we binnen tien minuten allebei weer buiten. Letterlijk dan want er moet natuurlijk gekoeld worden. In het zwembad zoeken we elkaars nabijheid, zwemmen en hangen dicht tegen elkaar aan en voel ik soms jouw hand mijn pik aanraken of vastpakken. We zoenen wat, maar ook hier is het te druk om echt werk van elkaar te maken. Na een drankje kiezen we voor een infrarood-sauna. Hier is het lekker, maar zeker niet heet, waardoor we het hier lang volhouden. Op een gegeven moment zijn alle andere mensen weg en zijn wij dus even alleen. We horen stemmen vanuit de sauna ernaast, maar durven het aan om elkaar even op te zoeken, wat te zoenen en elkaar op lekkere plaatsen aan te raken. Ik voel de geile warmte meteen toeslaan, alsof al mijn bloed meteen richting schaamstreek stroomt. Ik realiseer me dat ik hier in no-time met een stijve pik zit, als we dit erotische spel niet meteen staken. Je ziet en voelt wat ik bedoel, als er hier mensen binnen komen zit je letterlijk meteen voor paal, want verbergen kan alleen door op mijn buik te gaan liggen. Nou, dan weten ze wel wat er aan de hand is.

Daarna kruipen we in de bubbelbadjes, eerst allebei in een andere, maar al snel zitten we samen in dezelfde. Niet alleen, daarvoor is het vandaag te druk. Recht tegenover ons komt een meisje te zitten, vrij jong nog, knap gezicht, kleine stevige borsten en een volledig geschoren kutje. Ze knikt naar ons en gooit haar hoofd achterover, zichtbaar genietend van de stevige bubbels. Het valt mij op dat de bubbels een harde, masserende werking hebben en dat heeft uiteraard vooral gevolgen voor mijn lul. Ik ben een beetje in verwarring; het meisje tegenover ons, mijn lichte erectie door de bubbels en dan is daar onder water ook ineens jouw hand, waarmee je, zonder mij aan te kijken, mijn pik begint te strelen. Je kijkt recht voor je uit, maar aan de lichte grijns van opzij, zie ik hoe je geniet van het effect dat jouw handelingen op mij heeft. Op mijn beurt breng ik mijn linkerhand in de richting van jouw dijen dat je met een licht gegrom begroet. Vooralsnog wint de spanning het van het genot, ben bang dat anderen zien wat we aan het doen zijn. Het meisje tegenover ons kijkt ons onbewogen aan, alsof ze slechts kijkt, maar niets ziet. Toch zie ik ook bij haar een grijns, die ik niet anders kan uitleggen als; ‘ik zie wel wat jullie aan het doen zijn hoor’. Ze sluit weer haar ogen en lijkt ook heerlijk te genieten van de combinatie van warm water en masserende stralen.

Dan ineens is het bubbelen voorbij en waar ik steeds bang voor was gebeurt ook; het water komt tot stilstand en ik zie meteen dat het ‘doorzichtig’ wordt. Jouw hand is inmiddels ongemerkt naar je eigen territorium verplaatst en ik zie onder water een flinke erectie, door het water recht overeind, met zijn kopje bijna boven water. Het meisje aan de overkant lijkt ongeïnteresseerd, ook haar lichaam is nu goed te zien door de rust in het water. Haar borsten lijken onder water groter te zijn en… zie ik dat nou goed, het water vertekent een beetje, maar volgens mij zie ik dat ze haar beide handen tussen haar benen houdt en als ik het goed zie, houdt ze die daar niet stil. Jezus, dat ze dat durft, met al die mensen die hier voortdurend rondlopen. Zeker weten doe ik het niet, maar volgens mij zit ze zich gewoon te vingeren en stopt ze zelfs niet als het bubbelen stopt. Nou, hier wordt mijn erectie ook niet kleiner van en door alle langslopende mensen die mij nu van bovenaf kunnen zien, zoek ik naar een manier om aan deze situatie, hoe opwindend ook, een eind te maken.

Naast me, in net zo’n bubbelbad, zie ik een meisje op een knop duwen, waardoor bij hen het water weer in beroering komt. Ik doe bij ons hetzelfde en jawel, het bubbelen begint meteen weer en de discretie is hersteld, gelukkig. Nu durf ik zelf ook met mijn pik te spelen, want de situatie windt me wel heel erg op. Jouw hand is ook al snel weer terug en je moet lachen als je onder water voelt dat we nu samen ‘de handen ineen slaan’.

Het meisje tegenover ons kijkt mij (of ons) nu schaamteloos aan, en hoewel het onder water gebeurt, ben ik ervan overtuigd dat er geen twijfel kan zijn over wat we aan het doen zijn. Ik weet niet of jij het in de gaten hebt, maar ook onze overbuurvrouw geeft zich nu over aan onbeschaamde masturbatie. Zou ze denken dat ik het niet zie, dat kan bijna niet. Toch lijkt er verder niemand enige acht op te slaan, zelfs niet de vrouw die na een tijdje ook in ons bubbelbad komt zitten. Zij heeft haar beide armen op de rand liggen, wat overigens niet wil zeggen dat ze niet opgewonden kan worden van deze erotiserende bubbels, maar het lijkt allemaal langs haar heen te gaan. Jij laat je ondertussen niet onbetuigd; je hebt mijn pik nu stevig vast en zit me gewoon keihard af te rukken.

Mijn linkerhand ontmoet in jouw kruis jouw andere hand, waarmee je mijn vingerwerk ondersteunt. Samen masseren we je lekkere kutje en terwijl we zo samen heerlijk liggen te genieten van de hele situatie, stopt het bubbelen er weer mee. Ik besluit om even te wachten met mijn druk op de knop, omdat ik wil zien wat er onder water aan het gebeuren is. En wat ik al verwachtte, zie ik nu ook en nu is er geen twijfel mogelijk, onze mooie overbuurvrouw zit zich onbeschaamd te vingeren en gaat daarmee, ook nu, gewoon door. Ze heeft haar ogen gesloten. Interesseert het haar niet dat iedereen kan zien wat ze doet, of gaat ze zo op in haar spel, dat ze niet eens merkt dat het stilstaande water een ieder die dat wil, nu onbelemmerd uitzicht biedt op haar geile solospel. Dat geldt overigens ook voor wat wij aan het doen zijn en ik wilde net weer op de knop drukken, als ik merk dat jij opstaat en het bubbelbad gaat verlaten. Ik wil je graag volgen, maar merk dat mijn pik nog even een beetje moet krimpen om met goed fatsoen op te kunnen staan.

Ik zet het bubbelen weer aan, eigenlijk alleen om mijn overbuurvrouw te helpen, al geloof ik niet eens dat ze het in de gaten heeft. Ik sta op en merk dat het bungelen tussen mijn benen een stukje enthousiaster en zwaarder is, dan normaal. Ik volg jou en dat brengt ons allebei in het stoombad. Van de vorige keer herinner ik me nog, dat je hier redelijk ongezien van alles kan doen en ik schuif naast je in de verste hoek van deze mistige ruimte. Het is heerlijk warm en je vraagt.

“Was het lekker?” We praten zachtjes want we zijn niet alleen. Ik voel dat je hand mijn pik alweer gevonden heeft en ik vraag aan je of je gezien hebt wat het meisje recht tegenover ons aan het doen was. Het blijkt dat je geen idee hebt, blijkbaar ging al je aandacht naar ons eigen spel. Ik merk dat je twijfelt aan wat ik zeg, gezien te hebben en als ik je probeer te overtuigen, gaat de beslagen deur open en komt ons onderwerp van gesprek binnen. Je hebt mijn pik alweer mooi omhoog staan en terwijl het meisje van het bubbelbad binnenkomt, ga je gewoon door met aftrekken, er vast van overtuigd, dat dit meisje een plekje ver van ons zal gaan innemen. Ze komt echter recht op ons af en ondanks de mist zie ik wat een prachtig figuur ze heeft. Ze ziet nu ongetwijfeld wat jij aan het doen bent geweest, want van de schrik ben je ermee gestopt. Mijn rechtopstaande pik vormt echter een stille getuige, waar het meisje overigens geen acht op lijkt te slaan.

“Vind je het goed als ik naast jullie kom zitten?” Ik heb al “tuurlijk” gezegd, nog voordat jij wat had kunnen zeggen en het meisje passeert ons beiden en gaat aan de andere kant van mij zitten, dicht tegen me aan. Ze ziet nu mijn stijve pik en zegt. “Ga maar lekker door hoor, ik zag net dat jullie in het bubbelbad al lekker met elkaar bezig waren”. Als ik haar zeg dat zij anders ook niet stil zat, lacht ze en ze legt ons uit, met haar hand op mijn bovenbeen, dat ze zich altijd vingert in het bubbelbad en dat ze weet dat heel veel mannen en vrouwen hier masturberen. Jij wil van haar weten of ze nooit bang is dat anderen zien wat ze doet.

“Nee, niet echt, soms levert het spannende ontmoetingen op”, zegt ze.

“Zoals nu?” wil ik weten.

“Misschien”, zegt ze, “maar gaan jullie maar gewoon door hoor, ik kijk wel”.

Ik kijk jou aan, verwacht dat je in verwarring bent, maar niets is minder waar. Je neemt mijn pik weer in je linkerhand en begint meteen weer aftrekkende bewegingen te maken. Zodra mijn erectie weer compleet is, buig je zelfs je hoofd richting mijn schoot en je neem je mijn stijve heerlijk in je mond. Even vergeet ik onze buurvrouw, maar een korte blik naar links, leert mij dat zij haar geile vingerwerk weer gewoon hervat heeft. Ze gaat onderuit zitten, doet haar benen nog wat meer uiteen, wat mij, door de korte afstand, een heldere blik verschaft op haar prachtige kale kutje.

Wat een situatie. Ik in een Turks stoombad, rechts ben jij mij aan het aftrekken en pijpen, links zit een prachtige vrouw zichzelf te vingeren. Ik zie dat jij ook geniet van deze situatie, eigenlijk hebben we alle drie niet meer goed in de gaten wat er in het stoombad allemaal nog meer gebeurt. Achteraf denk ik dat er wel enkele mensen in en uit zijn gestapt, maar ik ben me daar nauwelijks bewust van geweest. Ik schrik van haar vraag.

“Mag ik ook even?” Ze wacht het antwoord niet af, maar pakt mijn stijve lul resoluut vast als jij hem even hebt losgelaten. Ik kijk jou min of meer hulpeloos aan, maar zie in alles goedkeuring en hoor je zeggen.

“Ja hoor, ga je gang”.

De vrouw links van mij begint mijn lid stevig te masseren, waarbij ze het tempo lekker afwisselt. Ondertussen masseren wij samen jouw drijfnatte kutje. Drijfnat van de stoom, maar natuurlijk ook van je eigen geile vocht, onze vingers glijden in en door je lekkere kale spleetje. En terwijl het erop lijkt dat jij snel gaat klaarkomen, voel ik dat zij haar hand vervangen heeft door haar mond. Ze begint me zonder enige terughoudendheid te pijpen, hier in een publieke sauna, met mijn eigen vrouw naast me. Ik voel dat ik nu snel ga klaarkomen en meld dit ook. Tot mijn grote verrassing kom jij nu ook met je hoofd naar mijn pik, jullie kijken elkaar even aan en gaan dan eensgezind aan de slag om mijn pik samen te verwennen. Zoiets heb ik nog nooit van mijn leven gevoeld; twee geile tongetjes rond mijn eikel, twee monden die om beurten mijn pik omsluiten, die likken, masseren en zuigen en die daar samen zichtbaar veel plezier aan beleven. Het effect laat natuurlijk niet lang op zich wachten, want in no-time voel ik mijn pik nog meer verstijven, waarna mijn warme zaad in een paar mooie stralen mijn kloppende lul verlaat. Het komt overal terecht, maar jullie malen er niet om. Jullie moeten lachen en smeren mijn sperma over elkaars en mijn lijf uit en geven dan, tot mijn grote schrik elkaar over mij heen een geile tongzoen.

Het meisje vraagt of ik even in de hoek wil gaan zitten, waarna jullie dus naast elkaar jullie geile spel gaan voortzetten. Wat er volgt is een prachtige lesbische show, waarbij jullie elkaar zoenen, strelen, likken, vingeren, enzovoorts. De tepels worden uitbundig gezoend en gestreeld, maar natuurlijk komen ook jullie lekkere kutjes uitgebreid aan de beurt. De vrouw die ons zo verrast heeft, lijkt zeer ervaren, maar eigenlijk geldt dat ook voor jou, geraffineerd en zonder enige twijfel, zie ik ook jou genieten en tekeer gaan. En alsof jullie elkaar nu al aanvoelen, meen ik te zien(en horen) dat jullie vrijwel gelijktijdig klaarkomen. Jullie blijven nog een tijdje lekker zitten nagenieten van dit heerlijke seksspel, strelen elkaars borsten nog een tijdje en samen met al het stoom, wrijven we met onze handen de resten van mijn orgasme van onze lijven af, waarna we opstaan en na een douche samen nog wat drinken en gezellig napraten over hoe we deze bijzondere ontmoeting hebben gevonden.

We wisselen telefoonnummers uit en beloven met elkaar contact op te nemen, we willen zeker nog eens samen een sauna bezoeken, maar ook een bezoekje bij een van ons thuis, lijkt ons wel een spannend idee. Met een warme kus nemen we afscheid. Voor ons een hele bijzondere ervaring. Of dat voor haar ook zo is, durf ik niet te garanderen.

Hagar DeLieverd.

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1902

MEMOIRES VAN HAGAR. 2

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers do, september 07, 2017 14:10:56

MEMOIRES VAN HAGAR. 2

Op een dag was er een feestje bij Guy en Evelien, waar wij, ondanks de teleurstelling bij Guy, nog steeds goede contacten mee hadden. Onder andere was op dat feestje een stel, dat wij kenden van de tuinvereniging, aanwezig, genaamd Manu en Nelly. Het was gezellig. Er werd een biertje gedronken, gelachen en wat gedanst, in een kamer naast de woonkamer. Al enige tijd bemerkte ik dat Grace weg was. Ook Manu was al enige tijd niet meer te zien. De rest van het gezelschap, zat in de woonkamer. Alleen Evelien, ging af en toe naar die keuken om hapjes te halen. Bij haar terugkomst, keek zij mij af en toe op een bedenkelijke manier aan. Mijn nieuwsgierigheid werd daardoor gewekt en onder het mom van even naar de wc gaan, keek ik snel even in de zijkamer. Daar zag ik Grace met Manu: Ze waren niet aan het dansen, maar stonden midden op de ‘dansvloer’ en kusten elkaar hartstochtelijk. Er ging een schok door me heen. Hoe is dat mogelijk. Grace, die niet meer wilde, stond daar, kennelijk zonder zich te schamen, in het huis van Guy en Evelien, te vrijen met Manu. Ik ging weer in de woonkamer zitten. Evelien keek me aan om een reactie van mij te zien. Ik keek Evelien aan, hief het glas en zei tegen haar “proost”. Ze begon te lachen en was kennelijk opgelucht, dat ik op die manier reageerde.

Het feestje was verder gezellig. Ik heb Grace nadien niets over mijn waarnemingen gezegd. Op de tuinvergaderingen nadien, zaten we daarna veelvuldig bij Manu en Nelly aan de tafel. We konden gezellig met hen praten. Manu danste af en toe met Grace en ik Met Nelly. Nelly was een heel andere vrouw dan Grace. Grace was klein van stuk en brunette en Nelly was groot, fors gebouwd en blond.

Op een dag werden Grace en ik, door Manu en Nelly bij hen thuis uitgenodigd. We bleken het goed met elkaar te kunnen vinden. We konden gezellig babbelen en lachten er heel wat af. Af en toe sloeg Manu, die naast Grace op de bank zat, zijn arm om haar heen. Ik begreep wel waarom. Die twee mochten elkaar. Op een bepaald moment, zei Nelly tegen mij.

”Wil je boven eens zien?”

“Ja, dat is goed”. Ik stond op. Nelly ging mij voor. Kort voor ik de kamerdeur sloot, zag ik dat Manu, Grace omhelsde en begon te kussen. Voor dat wij de trap opgingen, pakte ik Nelly bij de schouder, waarna zij zich omdraaide. Zonder verder iets te vragen begonnen wij hevig te vrijen. Zo gezegd. Nelly was een grote vrouw en gaf een heel ander gevoel dan de kleine Grace. Na en tijdje in de hal met elkaar gevrijd te hebben, wilden wij de woonkamer weer ingaan. Daartoe klopte Nelly op de deur. Binnen gekomen zag ik aan Grace, dat zij met Manu ook een paar fijne minuutjes gehad had.

We gingen laat in de nacht weer naar huis en maakten een afspraak voor de volgende keer. Weer bij Manu en Nelly thuis. In de auto vroeg ik Grace.

“Heb je lekker gevrijd?”

“Ja en jij?”

“Ik ook.” Die avond bij ons thuis in bed was Grace weer als vanouds. Ze had weer vuur tussen haar benen. Ik hoefde mijn pik niet voor te bereiden. Die stond als een paal. Ik begon het kutje van Grace eerst heerlijk te likken. Daar werd ik zo wild van, dat ik zelfs mijn neus in haar schede liet verdwijnen. Door mijn likken was ze zo geil geworden, dat haar kutsappen, zich met mijn speeksel vermengden. Ik plaatste mijn zware, kloppende paal tegen de gezwollen schaamlippen, die dankbaar plaatsmaakten voor mijn neukstaaf. Haar kut was nat en heet. Grace begon mij in een ritme te neuken en ik beantwoorde dit ritme. Omdat ik de nodige biertjes gedronken had, kon ik het uithouden totdat Grace een orgasme kreeg. Ze kreunde en schokte en kwam op een mannelijke manier klaar. Bij dit orgasme was ik bang dat zij mijn pik, met haar kutje af zou knijpen. Ik voelde de krampen van het binnenste van haar schede om mijn pik trekken. Door dit spel was ik zelf totaal vergeten om een orgasme te krijgen. Dit lukte later ook niet meer en heb het maar zo gelaten.

De volgende keer dat wij bij Manu en Nelly waren begon het al snel. Manu begon op de bank in de woonkamer met Grace te vrijen en ik begon met Nelly te vrijen. Later verdwenen Grace en Manu achter de bank, op de vloer. Het geluid van kusjes, strelingen en licht gekreun kwamen achter die bank vandaan. Ik vrijde met Nelly, maar omdat wij redelijk in zicht zaten, werd er bij ons alleen gestreeld en gekust. Ik kneedde zacht de borsten van Nelly en werd het een erotische avond, met muziek, drank en gevrij. Een heerlijk ontspannen avond zonder jaloezie en dergelijke zaken. We namen weer afscheid in de kleine uurtjes. Manu en Nelly kwamen een keer bij ons thuis en daar gebeurde hetzelfde. Niet te ver. Lekker vrijen, geen probleem.

De keer dat wij weer bij Manu en Nelly kwamen, nam al vroeg in de avond Manu het woord.

”Moet je luisteren. We kennen elkaar zo goed. Ik heb met Nelly gesproken. Zij heeft Hagar ook graag en Grace en ik kunnen het samen prima vinden. Wat zouden jullie er van vinden, wanneer wij eens van partner ruilden.” Ik keek Grace aan, maar die had alleen maar belangstelling voor Manu.

“Ik heb daar geen problemen mee”, zei ik en keek Nelly aan. “En jij?” Vroeg ik aan Grace. Zij antwoordde dat zij het goed vond.

“Dan moet de kogel maar door de kerk!” zei Nelly en stond op.

Uit haar antwoord maakte ik op dat zij met Manu wel degelijk een discussie had gehad om dit wel of niet te doen. In ieder geval stond Nelly op en vroeg aan mij. “Ga je mee?” Ik voelde wat er te wachten stond en m’n pik begon alweer strak in m’n broek te staan. Nelly voerde me mee naar de zolder, waar een matras op de grond lag. Ze kleedde zich uit en ging op die matras liggen. Ik kleedde me ook uit. Toen ik als laatste mijn onderbroek uit deed, sprong mijn pik, achter het elastiek vandaan en deinde op en neer. Nelly lag met de benen wijd te wachten tot ik toe zou slaan. Ik knielde tussen haar benen en richtte m’n genotstaaf op de weinig behaarde spleet tussen haar benen. Nelly en ik hoefden niets te doen. Het leek wel alsof mijn pik de weg kende en als vanzelf smolt hij in haar weg. “Zit hij er in?” vroeg ik.

“Ja…”

“Wat ben je ruim. Ik kan mijn knots ongehinderd helemaal doorstoten.” Ik zei dat omdat dit, in bepaalde standjes met Grace niet mogelijk was. Dan stootte ik tegen haar baarmoeder. Bij Nelly geen probleem.

“Ik voel met zo heerlijk vol” zei Nelly en langzaam begonnen wij te neuken. De spanning, de geiligheid, alle gevoelens kwamen bij mij naar boven en af en toe gingen kleine rillingen door mijn lichaam. Langzaam voelde ik de druk tussen mijn benen groter worden. M’n pik begon kleine krampjes te krijgen en plotseling hield ik mijn adem in. Het leek wel of m’n pik voor het orgasme een aanloop nam.

“Ik houd het niet meer!” Zei ik tegen Nelly.

“Geeft niet, laat gaan!” Ze had het nog niet gezegd of m’n pik begon zich te ontladen. Met een orgasme had dit niets te maken. Ik voelde het als leeglopen. Het sperma gutste uit m’n lul, die ik na elke spuitpartij iets verder naar buiten trok, omdat ik het gevoel dat het sperma anders geen plaats had. Later gingen wij weer naar beneden. In de kamer, achter de bank waren Grace en Manu nog steeds bezig. Toen zij ook uitgespeeld waren, babbelden we nog gezellig verder onder het genot van een drankje. Onderweg naar huis zij ik niet veel. Ik pakte Grace bij de hand en zij kneep er in. Kleine tekentjes, dat wij beiden tevreden waren.

In bed begon ik met haar te vrijen.

“Heb je met Manu geneukt?”

“Nee, en jij met Nelly?”

“Ja…”

“Hoe was het” vroeg zij.

“Heerlijk. Wat heb jij met Manu gedaan?”

”Je weet ik gebruik de pil niet en hij geen condooms, maar hij heeft mijn kutje bewerkt heerlijk. Kun je bij mij eens proberen wat hij bij mij gedaan heeft?”

“Wat dan?”

“Hij heeft volgens mij z’n hele hand in mijn kut gestopt!” Ik geloofde niet dat zoiets kon, maar Grace deed haar benen uit elkaar en op haar aanwijzingen begin ik het te proberen. Eerst één vinger, dan twee, dan drie en vervolgens vier vinger, met de duim in mijn hand verstopt en mijn hand zo rond mogelijk makend. Telkens iets naar beneden drukkend, schoof ik mijn hand in haar neukgrot. Ik kreeg mijn hand er maar voor de helft in, maar dat was al heel wat en Grace, genoot zichtbaar van mijn handelingen. Daarna hielden we het niet meer. Ik stopte ik mijn bijna exploderende pik, in de door mij opgerekte kut en begon ik als een bezetene te neuken, daarbij woorden uitsprekende als.

“Je bent gemaakt om te neuken. Je bent wel zo’n geil wijf. Je maakt alle mannen gek. Je zuigt m’n pik gewoon naar binnen.” Zij antwoordde.

“Jullie zijn ook zulke geile jongens, jullie maken me helemaal gek.”

“Dat moet ook. Je moet elke dag een pik in je kut krijgen, daar heb je recht op… ik kom!” Opnieuw golven van sperma. Dit keer in de kut van mijn Grace.

Dan volgt een periode van jaren waarbij ik af en toe Nelly neukte en Grace de pik van Manu bij haar naar binnen liet glijden. Geen jaloezie: Geen ruzies. Het liep allemaal alsof het heel normaal was. Voor Nelly had ik eigenlijk geen grote gevoelens. Ik verlangde er niet naar om weer bezit van haar te mogen nemen. Het deed zich eenvoudig voor. Met Grace en Manu was het volgens mij anders. Die voelden zich naar elkaar toegetrokken.

Manu kreeg werk in het buitenland. Acht weken weg en vier weken thuis. In de jaren dat hij dit werk deed, heb ik één keer een afspraak met Nelly gemaakt. Grace wist er van. Ik zei haar dat ik Nelly ging neuken. Omdat dit in de auto moest gebeuren, had ik het mij gemakkelijk gemaakt en geen onderbroek aangetrokken. Alleen een wijde dunne zomerbroek. Grace zag natuurlijk mijn half gezwollen pik in mijn broek en zei tegen mij: “Veel plezier he…”

“Dank je” zei ik en vertrok met mijn auto. Op de afgesproken plek stond Nelly al met haar auto te wachten en stapte vervolgens bij mij in. Buiten de stad op een eenzaam doodlopend weggetje, deed ik mijn broek open, die als vanzelf naar beneden zakte, waardoor mijn pik voor het grijpen was. Alleen de spanning naar het zoeken van zo’n plekje had mij hevig opgewonden. Veel werk maakte Nelly en ik er niet van. Ik voelde of zij nat tussen haar benen was. Alleen de aanraking van de, ook door de spanning kletsnat geworden kut, deed mij bijna een vroegtijdig orgasme krijgen. Toen wij uiteindelijk het standje gevonden hadden, die het mogelijk maakte om tot de paring over te gaan, liet ik mijn hevig gezwollen pik, de weg zoeken naar het smachtende kutje van Nelly. Hij gleed door al dat vocht zeer gemakkelijk naar binnen. Langzaam begon ik mijn pik te bewegen, daarbij Nelly vurig kussend. Onze tongen krulden om elkaar. Dan voel ik mijn pik samentrekken.

“Ik kom… oh… ik kom…” Het sperma stroomde uit mijn pik in de hete kut van Nelly. We bleven nog een beetje nazitten puffen en zijn toen weer naar de auto van Nelly gereden. Zij stapte uit en reed weer naar huis en ik naar mijn Grace.

“Hoe was het?” Vroeg Grace. Onmiddellijk begon ik Grace te kussen en te strelen. Eén hand liet ik in haar slipje glijden en bemerkte dat Grace ook hevig opgewonden was geworden. We zochten snel de slaapkamer op en ik wist niet hoe snel ik mijn pik in het kutje van Grace moest stoppen. Grace neukte heel anders dan Nelly. Grace neukte met haar kut echt mee. Ze zoog daarmee als het ware m’n pik leeg, alsof ze wilde zeggen. “Geef hier je zaad, het is van mij!” Dit bevel nam ik dan ook letterlijk en ik kwam die avond voor de tweede keer hevig klaar. Grace was nog niet zo ver en ik bevredigde haar met de hand. Bij haar orgasme moest ik haar bijna in toom houden, zo ging ze te keer.

De vier weken, die Manu thuis was, werden door Grace en Manu, zeer nuttig gebruikt. Nelly en ik moesten werken. Daarom hadden Grace en Manu alle tijd om elkaar op te zoeken. Ze gingen regelmatig bij elkaar ‘koffie drinken’. Dat dit koffie drinken bijzaak was, begreep ik maar al te goed. Wanneer Grace, voordat ik naar m’n werk ging tegen me zei. “Manu komt straks koffie drinken”. Was dat voor mij een schok. Alles ging door m’n hoofd, zoals

‘Manu komt, Grace spreid zo ver ze kan haar benen en laat Manu zijn pik vrij in haar neukgrotje steken. Hij beft haar, stopt z’n hele hand in haar kut en laat Grace op een geweldige manier klaarkomen’. Ik kreeg hier een onrustig, maar ook opgewonden gevoel van. Zo’n werkdag duurde voor mij enorm lang. Het kwam wel eens voor dat ik thuis kwam en Grace boodschappen aan het doen was, daar had ze overdag natuurlijk geen tijd voor gehad. Ik ging dan naar de badkamer, waar de wasmand stond. Daar bemerkte ik dan een met sperma besmeurde handdoek en een slipje, waar het kruis nog nat van was. De hele fantasie kwam weer naar boven. Wanneer Grace thuis kwam, deed ik of er niets aan de hand was. Ik deed m’n uiterste best om niets te laten merken. ’s Avonds in bed, begon ik met haar te vrijen.

“Is Manu nog geweest?” Vroeg ik haar onder het vrijen.

“Ja… ah…”

“Alleen koffie gedronken?” Ze gaf geen antwoord, maar begon nog heftiger met me te vrijen en pakte m’n bijna exploderende pik in haar handen. Ik masseerde haar gezwollen schaamlippen, waartussen het vocht uit droop.

“Heeft hij niets gedaan?” Ze gaf weer geen antwoord. Ik plaatste m’n pik voor de ingang van haar intieme plekje. Zij spreidde haar benen wijd uit elkaar, om mijn enorme pik goed te kunnen ontvangen. Op het moment dat haar schaamlippen door de eikel uit elkaar gedrukt werden, begon ze te zuchten. “Wat hebben jullie gedaan?” vroeg ik met hese stem, daarbij aan haar gevoelige oorlelletje zuigend.

“We hebben geneukt! Dat wist je toch wel?”

“Lekker geneukt?”

“Hij heeft me twee keer klaargemaakt. Eerst met de hand en later met z’n pik. Fantastisch was het!”

“Dat wilde ik horen. Daar word ik geil van!” Ik begon onbevangen mijn pik in haar te stoten. Grace nam direct het ritme over en zij bepaalde hoe er geneukt moest worden. Samen kwamen het heerlijk klaar.

Wel heel erg extreem was het koffie drinken van Manu, wanneer ik nachtdienst had gehad. Grace vroeg mij de eerste keer of ik het erg vond, wanneer Manu kwam koffie drinken, terwijl ik dan in bed lag omdat ik nachtdienst had gehad. Ik zei haar dat mij dat niet uitmaakte. Natuurlijk loog ik tegen haar. Ik vond het extreem en kon mij er de eerste keer geen voorstelling van maken, hoe ik dit, zou overleven.

Die ochtend kwam ik van de nachtdienst thuis en schoof naast Grace in bed. Het was ongeveer acht uur. Grace sliep, of deed alsof zij sliep. Alhoewel ik hevig opgewonden was en Grace eigenlijk direct een beurt had willen geven, liet ik mijn arme pik in de gezwollen stand. Ik sliep slecht in. Ik had een kort moment geslapen, toen was Grace al uit bed en was zich aan het douchen en opmaken. Om tien uur ging de voordeurbel en ik hoorde de stem van Manu, die met Grace op gedempte toon sprak. Ik hoorde kopjes rammelen en daarna werd er een poosje niet gesproken. Ik begreep dat Manu, Grace nu aan het opwarmen was, voor het grote werk. Op de benedenetage was een logeerkamer. De deur piepte op een bepaalde manier. Deze hoorde ik open gaan en weer gesloten worden. Hierna hoorde ik niets meer. ‘Ze zijn nu samen aan het neuken’ dacht ik en keek naar mijn enorme pik, die boven mijn buik ik het ritme van mijn hart klopte. Dit kloppen was extreem. Na ongeveer anderhalf uur, hoorde ik weer stemmen in de woonkamer, weer kopjesgerinkel en kort daarop de voordeur. Manu verliet de woning en reed met zijn auto weg.

Kort daarop kwam Grace naar boven. Bij elke stap dat zij dichterbij kwam, begon m’n hart harder te bonzen. Ze kwam de slaapkamer binnen en kleedde zich uit en ging naast me liggen. Ik hoefde en wilde nu niets vragen, omdat ik bijna alles meegekregen had. Het gebeuren in de logeerkamer kon ik wel nagaan. Ik wilde weten hoe Grace er na zo’n neukbeurt met Manu voelde. Haar tepels waren gezwollen en bij mijn aanraking begon Grace te huiveren. Ik liet een hand naar benden glijden en pakte haar schaamlippen tussen mijn vingers. Wat waren die dik en opgezwollen. Om ze nog een beter dikker te maken, gaf ik er kleine tikjes op en kneedde heel voorzichtig. Je zou het beste kunnen zeggen dat ze een ‘stijve’ kut had. Toen ik tussen haar benen ging zitten en Grace mijn hevig kloppende pik zag, zei ze.

“Wat is ie groot. Wil je die in mijn kut stoppen? Oké, kom op met die lul, jullie maken me helemaal gek!” Tijdens deze woorden trok ze haar schaamlippen uit elkaar en nodigde mij uit, mijn pik diep ik haar kut te laten glijden. Ik liet mij dat geen twee keer zeggen en richtte m’n pik op het gaatjes, dat kortgeleden nog door Manu werd gevuld. Bij het naar binnen glijden bemerkte ik dat de kut inderdaad strak en stijf was. Alle spieren in- en om haar kut waren bezig mee te helpen aan ons liefdesspel. Bij mijn orgasme liet ik mijn pik bij iedere schok iets uit haar kut komen, zodat alle sperma plaats had. Iets dat ik bij Nelly nooit hoefde te doen. Heerlijk was het. Op die manier ontstaat een soort verslaving. Volgens mij kreeg ik een overdosis adrenaline. En dit gevoel laat je je leven niet meer los.

Zoals gezegd vergingen vele jaren in onderlinge tevredenheid. Ik kon wel zonder Nelly maar Grace niet meer zonder Manu, dat begon ik te beseffen. Toch was ik niet bang dat ons huwelijk op de klippen zou lopen. Grace en ik hadden dit beiden nodig voor ons seksleven. Ik besefte pas jaren later dat ik een vrouw had, die altijd hunkerde naar aandacht van andere mannen en seks. Zij wilde zich hier steeds tegen verzetten, maar kon dat niet net als ik dat ook niet kon.

Dit ging zo door totdat Grace te horen kreeg dat ze ernstig ziek, was en dat de kans op genezing voor haar een zeer lange en zware weg zou worden. De schrik was voor ons groot en Grace werd van het ene op het andere moment een andere vrouw. Ze richtte zich geheel op haar mogelijke genezing. Chemotherapie volgde. Uiteindelijk viel Grace geheel op mij terug en wilde niets meer weten van haar Manu. Af en toe een bezoekje, maar meer ook niet. Zelfs Nelly kreeg in die periode het gevoel dat zij iets verkeerd had gedaan. Ik stelde haar gerust en vertelde haar dat Grace in haar eigen wereld leefde met haar ziekte. Veel bezorgde mensen om haar heen. Aandacht had ze genoeg en dat deed haar ook goed. We kregen zoveel aandacht, dat ik ook in mijn eigen wereld ging leven. Perioden volgden van blijdschap wanneer er verbetering was opgetreden en perioden van verdriet, wanneer het weer slechter ging.

Uiteindelijk, na jaren hoorde Grace dat ze niet meer beter zou worden. Door de chemotherapie was ons seksleven tot een minimum gezonken. Grace kon het niet meer verdragen en ik accepteerde dat natuurlijk. Wanneer het mij te veel werd, bevredigde ik mijzelf. Toen werden we door een groep vrienden, die we al jaren kenden uitgenodigd om een korte vakantie te houden binnen Nederland. Met deze groep hadden wij normale contacten zonder erotiek. We zaten in verschillende zomerhuisjes. Op een avond werd er gedanst. Grace kon niet meedoen. Op een gegeven ogenblik danste ik met een jonge vrouw, genaamd Mia. Ik kende haar dus al langer en zag nooit iets bijzonders in haar. Haar man, John, vond ik sowieso een vreemde vogel. Hij kon geen drie woorden zeggen of bedoelde al weer iets dubbelzinnigs. Iedereen accepteerde hem zoals hij was. Aan Mia kon je af en toe wel zien, dat zij het niet altijd eens was met de praatjes van haar man. Het dansen ging op een discotempo, los van elkaar. Toen kwam er een langzaam nummer, waar je alleen maar op kon schuifelen. ‘Zal ik verder dansen?’ dacht ik. Ik deed het, pakte Mia beet en danste met haar op het ritme van deze rustige en romantische muziek. Onze lichamen raakten elkaar niet aan. Niemand danste verder en iedereen keek dus naar ons. Af en toe schoof mijn onderlichaam even tegen haar buik. Héél even maar en héél kort. Onopvallend. ‘Zou dit per ongeluk gaan?’ dacht ik. Dat moest wel zo zijn, maar in mij begon iets te branden en te gloeien. Ik dacht. ‘Ik leef nog! Ik ben nog een man’. Ik kreeg langzaam maar zeker een erectie. Ik kon het niet in bedwang houden. Er volgden nog een paar schuifelnummers. Opmerkingen kwamen al.

“Zie die twee eens verliefd wezen”. Daarop werd gelachen. Op het laatst, zonder na te denken, drukte ik mijn erectie stevig tegen de buik van Mia. Ik wist niet wat er nu zou gebeuren… Mia bleef gewoon door dansen en drukte haar buik ook tegen mijn erectie. Ik werd wild, maar kon niets laten merken. We gingen weer zitten. Mia dronk rode wijn en ik bier. Het was al laat. De meeste waren al weer naar hun respectievelijke huisjes gegaan.

Mia en haar man, sliepen in ons huisje. Grace was al naar bed en John lag te slapen op de bank. Hij had kennelijk teveel gedronken. Mia en ik ruimden de flessen en glazen op. Op een bepaald ogenblik waagden wij het er op om elkaar een snelle kus te geven. Het leek wel of mijn batterij, die al een jaartje leegstond, ineens weer werd opgeladen. Ik ging naar bed en lag met kloppend hard en een hevige erectie naast Grace. De volgende dag gingen we met de hele groep zwemmen in een zwemparadijs. Via waterglijbanen viel je in grotten en het duurde even voor te beseffen waar je precies was.

Mia gleed voor mij uit als eerste. Ik vlak achter haar. Toen zij en ik nog onder water waren, grepen we elkaar was. Ik liet snel mijn handen over haar lichaam glijden, daarbij kort haar intieme plekje aanrakend, daarbij gaf ik haar een snelle en vurige kus. Mia liet snel één van haar handen over mijn zwembroek glijden, daarbij kort maar bewust m’n pik aanrakend. Dit kon niet lang duren, want de anderen kwamen ook in de grot.

’s Avonds, toen wij allen bij elkaar zaten, konden Mia en ik het niet laten elkaar in de ogen te kijken. Ik werd daar warm van en moest oppassen dat de anderen niets merkten. Wat ik in die paar dagen voor Mia was gaan voelen, had ik nog nooit zo meegemaakt. Ik was totaal in de war en zij was voortdurend aanwezig in mijn hoofd. Ik hoefde m’n ogen maar te sluiten en ik zag haar. Gek, want ik kende haar al zo lang. Kwam dat omdat ik al lang geen vrouw meer had gehad en dat ik mijn Grace steeds meer ging zien als een patiënt, die ik verzorgen moest. Ik weet het niet. Op de één of andere manier voelde ik mij ook niet schuldig tegenover Grace. Ik wist wel dat ik haar ontrouw was, maar mijn allesoverheersende verliefdheid, maakte mij blind voor alles.

“Ik bel je een keer op!” Fluisterde ik tegen Mia, kort voordat we weer vertrokken.

“Dat is goed, ik ben overdag altijd wel thuis”.

’s Maandags ging ik weer naar m’n werk. Ik kon Mia niet uit m’n hoofd verdrijven. ‘Zal ik bellen’ dacht ik. Ik durfde het niet. Ik keek op de klok. Het was 11.00. Ze zou thuis moeten zijn. Op het werk, toen ik even alleen was belde ik haar nummer.

“Met Mia”

“Hallo met mij. Ik mocht jou bellen”

“Ja, dat is goed.” Ik vervolgde

“Ik kan je niet uit mijn hoofd zetten. Kan ik je misschien een keer ontmoeten?” Mia antwoordde.

“Ik wil jou ook graag zien. Kun je morgenvroeg tegen 10.00 uur niet komen? Dan zijn we zeker alleen.”

“Ik doe m’n best, tot morgen dan.”

Ik werkte op dat moment buiten onze stad en kwam toevallig in de gelegenheid. Die avond en nacht deed ik geen oog dicht. Wat zou er morgen gebeuren. Komt niemand er achter. Kijken de buren van haar niet vreemd, wanneer er een vreemde man aan de deur komt.

De volgende dag reed ik met bonzend hart richting de woning van Mia, parkeerde mijn auto buiten het zicht van de buren en ging naar de voordeur. Ik belde aan en Mia deed open. De deur was nog niet dicht of Mia greep mij vast en begon hevig met mij te vrijen. Ze rook heerlijk en ik beantwoordde haar kussen vurig. Ik pakte haar borsten beet en schoof kort daarop haar BH naar boven, zodat haar prachtige borsten vrij kwamen. Daarna liet ik een hand in haar slipje zakken en zocht haar intieme plekje op. Mia was heerlijk vochtig. Ze kreunde op mijn bewegingen en werd zo wild dat ze mijn broek opende en deze naar beneden trok. Mijn pik kwam vrij en stond strak ophoog. Al vrijend begon Mia mijn pik af te trekken. Het duurde niet land of golven zaad spoten uit mijn pik. De eerste golf spoot ik per ongeluk tegen de muur. Ik zakte bijna door m’n knieën tijdens dit orgasme. Ik was nu helemaal verkocht. Dit keer deed ik het stiekem. Ik ging echt vreemd, maar ik wilde en kon het niet opgeven. Ik begon verslaafd aan haar te raken.

Ik was een keer alleen thuis. Voor die tijd had ik Mia gebeld en gevraagd of zij langs wilde komen. Natuurlijk kwam zij langs. Toen zij binnen was, zijn wij direct naar boven gegaan en op de logeerkamer begon een hevige vrijpartij. Onze tongen krulden om elkaar en onze adem werd steeds zwaarder.

“Heb je dit wel eens eerder gedaan?” Vroeg ik.

“Nee, dit is de eerste keer”. Ik deed haar truitje uit en daarna haar BH omhoog. Ik begon aan haar prachtige borsten te likken en aan haar dikke tepels te zuigen. Daarna deed ik haar jeansbroek open en schoof deze samen met haar slipje omlaag. Ik stopte even met alles en bekeek haar lichaam. Wat een prachtige vrouw! Mooie borsten, platte buik en een echt vrouwelijk bekken. Mia lag met haar ogen dicht.

“Je trilt met je oogleden.”

“Dat doe ik altijd als ik opgewonden ben.” Was haar antwoord.

“Wat gaat er nu verder gebeuren.” Haar prachtig kutje met hoge schaamheuvel, lagen uitnodigend voor me en ik had zo’n enorm verlangen naar haar. Ik likte haar kutje en liet mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen glijden. Mia kreunde. Dit wond me nog meer op en ik probeerde haar nu met mijn tong te neuken. Toen werd het me teveel. Ik liet mijn broek zakken en mijn enorm gespannen en schokkende genotstaaf kwam tevoorschijn. Mia keek mij aan en zei.

“Zal ik je even helpen?” Ik begreep direct dat zij niet wilde dat ik mijn penis in haar natte kutje zou steken. Met een schok kwam ik weer bij m’n positieven.

“Ja dat is goed.” Ik ging op mijn rug liggen wachten op de dingen die komen gingen. Het werd tijd ook dat er zaad gespoten werd, want mijn ballen deden gewoon zeer van opwinding. Héél voorzichtig en heel behendig masseerde ze mijn pik totdat deze het niet meer hield en ik onder de ogen van Mia klaarkwam. Nadat ik klaar was, vroeg ze.

“Vond je het fijn.”

“Heerlijk, ik ben in tijden niet zo lekker klaargekomen.”

Ik bemerkte dat ik steeds meer verslaafd aan haar begon te raken. Ik kon aan niets anders meer denken. We kregen een keer de gelegenheid om samen op pad te gaan. Ik moest ergens naar toe en toevallig moest Mia daar ook in de buurt zijn. Ik haalde haar van huis op. Onderweg konden wij niet van elkaar afblijven. De rit duurde zo’n anderhalf uur. En ik heb echt de hele rit met een stijve pik in de auto gezeten. Dan streelde ze eens over m’n korte broek, want het was mooi weer en dan liet ze al rijdend een hand via m’n broekspijp naar binnen glijden en masseerde m’n pik en ballen. Ik werd zo geil, dat ik het ook niet kon laten, hetzelfde bij haar te doen. Ze had een heerlijk kletsnatte kut. Uiteindelijk, in de middag, vonden we een stil plekje. We parkeerden de auto en liepen een bos in. Daar ging Mia op de grond liggen en deed haar korte broek en slipje uit. Ik liet mijn broek ook zakken en weer stond mijn pik voor haar natte kutje. Dit keer wilde Mia dat ik mijn pik daarin zou laten glijden. Ik vond het ook logisch want haar kutje was er voor mijn pik. Dat vond ik heel natuurlijk. Ik wilde van dat unieke moment genieten en liet mijn eikel tegen haar schaamlippen rusten.

Ik drukte heel langzaam iets verder en voelde haar lippen langzaam openen. Ik genoot intens van dat moment. Toen pakte Mia mij bij de kont en trok mij naar haar toe, waardoor mijn pik geheel in haar verdween. Ik was zo gespannen, dat het maar een vier tot vijf stoten duurde, toen ik voelde dat ik haar vol begon te spuiten. Tijdens dit orgasme hield zij mijn hoofd vast en keek mij diep in de ogen. De rillingen liepen over m’n rug. Zo intens had ik nog nooit geneukt. Voor mij was Mia de vrouw zoals ik mij die altijd had voorgesteld. Ik kon opeens ook voelen en begrijpen dat iemand jaloers kan zijn. Een gevoel dat ik bijna nooit heb gekend. Ik begon nu jaloers op haar man John te worden.

Daarna was ik een keer de hele dag alleen thuis. Ik vroeg Mia of zij zin had om langs te komen. Natuurlijk wilde zij dat. Om alle verdenkingen van buurtjes uit te sluiten, ging zij met haar fiets achterom. In huis gekomen gingen wij direct naar de slaapkamer en kleedden ons uit. Iets stijf of nat maken hoefde niet, want we waren beiden zo geil als boter. Ze ging op bed liggen en strekt haar handen uit. Dat wilde ik niet, gezien mijn ervaring van de vorige keer. Ik knielde tussen haar benen en begon haar kutje te likken. Ik zoog op haar klitje en liet mijn tong diep naar binnen gaan. ‘Wat ruikt zij lekker’ dacht ik. Ik kon duidelijk merken dat ik haar helemaal dol maakte, want af en toe trok ze aan m’n haren en op het laatst trok ze me helemaal omhoog. We kusten elkaar en lieten onze tongen elkanders mond doorzoeken. Toen bemerkte ik dat mijn pik als vanzelf bij haar naar binnen gleed.

“Zit hij erin?” Vroeg ik. “Wat dacht jij dan!” Antwoordde zij. Ik begon haar langzaam te neuken. Mia kreunde van genot. Ik vond het een prachtig gezicht. Die mooie, hete vrouw onder mij, die niet van mij was, maar die ik wel bezat. Plotseling begon ze me te knijpen en haar hele lichaam begon te schokken. In haar kutje voelde ik hoe haar spieren mijn pik samenkneep. Ze kreeg een geweldig orgasme. Nadat ze een beetje bij haar positieven gekomen was, neukte ik haar nog steeds langzaam door.

“En jij dan gekkie?” Vroeg ze. Ik had helemaal niet aan mij gedacht. Ik had alleen maar bewonderend naar die vrouw gekeken. Ik ging rustig door en genoot elke stoot in haar warme en natte grotje. Ik concentreerde me nu meer op mijn gevoel en langzaam voelde ik m’n pik samentrekken. Even dacht ik dat de wereld stil stond. Zo ook mijn hart, mijn adem, alles leek te stoppen, Daarna ontlaadde mijn pik golven sperma. Ik dacht dat m’n pik uit elkaar zou barsten, toen hij begon te spuiten, waarna een overweldigende rust in mij opkwam. We bleven samen nog wat met elkanders lichaam spelen en vrijen. Toen moest zij weer naar huis. Natuurlijk kreeg ik schuldgevoelens. Ik wist dat zoiets niet kon, maar ik kon niet anders. Ik had haar nodig en wilde haar niet kwijt.

Na ongeveer een half jaar. Ik had wat teveel gedronken, noemde ik in bed mijn Grace per ongeluk Mia. Ik kon er niet meer omheen en biechtte mijn verhouding op. Natuurlijk veel verdriet. Ook Mia voelde zich daardoor genoodzaakt alles op te biechten bij haar man. Met z’n vieren hebben we alles uitgepraat en ik heb Grace beloofd, niets meer met Mia te beginnen.

Deze belofte heb ik tot op heden waargemaakt. Maar Mia zit nog steeds tussen mijn oren en blijft daar volgens mij ook een heel leven lang zitten.

Alhoewel dit niet het einde van mijn levensverhaal is, is dit wel het einde, van hetgeen ik aan het papier toevertrouw.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1892

MEMOIRES VAN HAGAR. 1

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers di, september 05, 2017 15:29:18

MEMOIRES VAN HAGAR. 1

Hoe ouder ik wordt, hoe meer vragen ik over mezelf heb. Ken ik mijzelf wel? Veel mensen zullen dit van zichzelf beamen, maar zo zeker ben ik daar zelf niet van. Tegenover meisjes was ik heel lang een verlegen jongen. Of dat mijn natuur is of dat ik dat met de opvoeding heb meegekregen, weet ik niet. Eerst wilde ik een stukje over mijn voorgeschiedenis overslaan, maar dat maakt het verhaal maar half af.

Als heel jonge jongen keek ik mijn vader regelmatig toe wanneer hij een door hem geschoten konijn vilde, die aan een spijker in het schuurtje hing. Dat onder zo’n vel zoiets naakts was… brrrr! Later; een spelletje in de voorjaarszon. Met een buurmeisje en haar broer in de voortuin bij de buren. Ik was een jaar of zeven. Toen was ik het konijn dat gevild moest worden.

Het buurmeisje deed mijn blouse omhoog en mijn korte broekje naar benden. Zo lag ik daar naakt in de zon. Het gaf mij een heerlijk gevoel. Dit gevoel duurde niet lang, toen mijn vader mij kwam halen. Voorbij met de pret en mij werd te verstaan gegeven dat wat ik zojuist gedaan had, slecht en zondig was. Ik kan het na al die jaren nog steeds herinneren. Veel later, ik was toen een jaar of twaalf werd ik naar binnen geroepen, toen ik, tijdens het bouwen van tenten achter ons huis, tegen een vriendje riep. “Hier kun je lekker neuken”. Dat woord had ik geleerd van een vriend, die daarbij vertelde dat je dat bij meisjes deed. Ik wist niet wat hij daar precies mee bedoelde. Maar het woord stond stoer. Mijn ouders wilden weten, wie mij dat woord had geleerd. Ik hield mijn mond, maar wist inmiddels dat dit woordje ‘neuken’ mijn ouders razend maakte.

Zo langzamerhand kreeg ik ook in de gaten dat mijn piemel af en toe stijf werd en de aanraking door mij, gaf mij een heerlijk gevoel. Verder niets. Een ander vriendje dat bij mij op de slaapkamer was, toen mijn ouders niet thuis waren, zei tegen mij dat ik mijn broek naar beneden moest doen, dan zou hij mij zaken leren, die overheerlijk waren. Ik deed dit en dat vriendje begon aan mijn pikje te trekken. Ik lag op bed en hij sjorde aan mijn pik en zei dat ik dadelijk een heerlijk gevoel zou krijgen. Na een tijdje bezig geweest te zijn, gaf hij het op en zei. “Bij jou werkt het niet!”

Maanden later; ik was toen bij een andere vriend thuis; toen ik weer een stijve piemel had, ben ik naar het toilet gegaan, deed mijn broek naar beneden en begon mij pikje te masseren en trekkende bewegingen te maken. Heerlijk was dat en ik werd enorm opgewonden. Plotseling schrok ik mij rot. Mijn pikje begon samen te trekken, weer te ontspannen en weer samen te trekken en er kwam vocht uit. Ik dacht dat ik te lang getrokken had en dat mijn pik nu kapot was en nooit meer stijf zou worden. Paniek! Maar waar kon ik er mee terecht. Gelukkig kwam de oplossing voor ik me er belachelijk mee maakte.

Ik bemerkte dat ik korte tijd later weer een erectie had en dat het krampachtige gevoel, eigenlijk heerlijk was en ik verlangde er alweer naar om dit gevoel te krijgen. In die tijd heb ik me krom getrokken. Tot ik een jaar of vijftien was, toen ik ter verantwoording werd geroepen door mijn vader en moeder op mijn slaapkamer. Daar werden de lakens van mijn bed opengeklapt. Mijn vader wees op de vlekken in het laken en vroeg mij hoe dat kwam. Ik zei dat ik dat niet wist. Hij zei. “Maar ik wel, en dat is heel zondig wat je doet. In de bijbel staat “Gij zult geen zaad ter aarde storten en dat doe jij! Daarom heb je al die puisten op je gezicht!” Ik schrok me rot en vanaf die tijd dacht ik dat iedereen op straat aan mij kon zien, dat ik aan zelfbevrediging deed. Later in dienst kreeg ik nog een domper, doordat dienstkameraden die mijn pik onder de douche hadden gezien, tegen me zeiden, dat ik nooit een meisje kon krijgen, omdat ik ze met zo’n grote alleen pijn zou doen.

Op mijn achttiende leerde ik een meisje kennen, genaamd Grace. Zij was mijn eerste liefde en nog maagd. Ik ook trouwens. In onze verkeringstijd experimenteerden we voorzichtig en na een half jaar, ik was toen bijna negentien, mocht ik voor het eerst zonder voorbehoedsmiddelen, heel voorzichtig en voor het zingen de kerk uit. Van die eerste keren, kan ik mij eigenlijk weinig herinneren. Er was niet zozeer opwinding, maar veel meer spanning. Zou het goed gaan? Betrapt niemand ons in de woonkamer. En er was natuurlijk bij mij een zekere trots. De onzekere jongen mocht dan toch z’n meisje neuken. Ik was ook gerust gesteld. Achteraf bleek de grote van mijn penis wel mee te vallen en waren zij waarschijnlijk alleen maar jaloers.

We trouwden en kregen kinderen. Ik kreeg een goede baan in een andere stad. Alles ging zoals dat in een jonge familie zou gaan. Met z’n viertjes gelukkig, vaak op vakantie, familiebezoeken, weinig bleef er over van mij frustraties en ik leefde helemaal op. Ook pakte ik weer een hobby op, die ik jaren had laten liggen, tuinieren. We namen een volkstuintje, in een tuingemeenschap. Een gezellige club mensen, die graag in de buitenlucht waren. In die tijd dacht ik niet na over de seksuele gevoelens van Grace. Zij wilde bij elke neukbeurt klaarkomen. Omdat ik, behalve wanneer ik het nodige had gedronken, altijd eerder klaarkwam, bezorgde ik haar vaak voor die tijd een orgasme, waarna ik mijn pik onbekommerd in haar heerlijke neukkutje kon stoppen en mij dan helemaal op mijn pik en mijn ballen kon concentreren.

Over hoe Grace verder was, kon ik weinig zeggen, omdat ik verder geen enkele ervaring had en zij ook niet. Dat er nog veel andere dingen op seksueel gebied waren, zag ik voor het eerst, in de bioscoop, samen met Grace en een zwager en schoonzuster, toen we naar de film “Blue Movie” keken. Ik zag voor het eerst neukende paartjes. De mooiste scene vond ik de staande neukpartij van de hoofdrolspelers, waar je een kort moment ook de stijve pik kon zien. Dat zoiets op de film werd gezet, wond mij enorm op en heb mij die avond ook op Grace uitgeleefd.

De mede volkstuingebruikers hadden een vereniging opgericht en één keer per maand was er een bijeenkomst. Gezellig, een biertje drinken, een dansje maken. We reden altijd met een collega en zijn vrouw mee. Guy en Evelien. We waren inmiddels een jaar of vijf getrouwd. De kinderen gaven voor Grace minder werk en gingen naar school. Grace kreeg dus meer tijd voor zichzelf. Dan begint er langzamerhand wat te veranderen.

Ik was een keer zelf met de auto naar de bijeenkomst gegaan. Na afloop vroeg Guy of wij nog even meegingen naar zijn huis om wat te drinken. “Ja, dat is goed zeiden Grace en ik”. Uit balorigheid stapte Grace bij Guy in de auto en Evelien bij mij. Toen we bij de woning aangekomen waren, waren Guy en Grace er nog niet. Evelien schonk mij nog een biertje in en na ongeveer een half uur kwamen ook Guy en Grace binnen.

“Zo zijn jullie daar?”

“Ja, we hebben even een ommetje gemaakt.” Verder werd er niet over gesproken. Later onderweg naar huis vroeg ik Grace wat zij zo lang hadden gedaan. En Grace vertelde.

“Guy en Evelien hebben wat moeilijkheden en Guy heeft mij het één en ander over Evelien verteld. Hij had er behoefte aan om met iemand te praten.”

“Oke…” Er werd verder niet meer over gesproken en het leven ging zo weer z’n gang. Maar na een paar maanden bleek mij dat Guy en mijn Grace elke keer een half uurtje of soms nog langer, alleen weg waren om zogenaamd te praten. Ik kreeg mijn gedachten er over, maar sprak dit nooit uit tegenover Evelien. Ik kreeg het gevoel dat die twee, behalve te praten meer deden. Eén keer vroeg ik dat aan haar en Grace antwoordde dat Guy haar een keer een kusje had gegeven. Ik vroeg: “Wat voor kus was dat?”

“Gewoon een kus”

“Op de wang of op de mond?”

“Op de mond”.

“Echt vrijen?”

“Eh ja, maar meer niet” Zij gaf het niet graag toe, maar ik kreeg het er wel uit. Het merkwaardige is dat ik niet jaloers was of boos. Op de één of andere manier wond het me op, alleen al aan de gedachte dat Guy, zijn handen waarschijnlijk over het lichaam van Grace heeft laten dwalen en Grace, deze handelingen beslist niet onprettig vond en bij het naderen van één van de handen van Guy, via de onderbuik van Grace, zij haar benen iets uit elkaar gedaan had, om haar geile grotje voor Guy ‘s hand wat toegankelijker te maken. Of dit echt gebeurd is weet ik niet, maar die gedachten had ik en deze gedachten wonden mij op.

Een keer toen ik weer zoals bijna elke keer alleen met Evelien de woning binnen ging, ik had toen redelijk veel gedronken, ging in een stoel zitten, pakte Evelien bij de hand en begeleidde deze naar de dikke bobbel in mijn broek. Ik keek haar aan en zei dat ik ontzettend geil was. Zonder verder een antwoord af te wachten, deed ik mijn broek naar beneden en zakte iets onderuit. Mijn stijve pik lag kloppend op mijn buik. Evelien zei.

“Hagar, het kan nu niet, het is de verkeerde tijd.”

“Ik wil ook niets, wil je alleen laten zien hoe geil ik ben. M’n pik past niet in m’n onderbroek en ik heb daar last van. Moet je kijken hoe stijf hij staat. M’n ballen zijn helemaal verdwenen en ik kan m’n benen haast niet tegen elkaar drukken omdat het daar tussen allemaal dik van geiligheid is.”

“Zal ik een handdoek ophalen?” Antwoordde Evelien.

“Nee, laat maar het is een lekker gevoel.” Hierna deed ik de broek weer omhoog en ging, alsof er niets was gebeurd, achter m’n glas bier zitten. Korte tijd later kwamen ook Grace en Guy weer binnen, van hun nachtelijke rit. Evelien, deed veel opgeluchter als andere keren. Kennelijk had het haar bevallen dat ik, in haar aanwezigheid, mij zo had laten gaan.

Toen kwam de keer dat het zo laat was geworden dat Guy en Evelien bij ons bleven slapen. De kinderen van Guy en Evelien waren uitbesteed. We besloten op één gezamenlijke slaapkamer te gaan liggen, alwaar twee tweepersoons bedden stonden. Ik lag bij Grace en Guy bij zijn eigen vrouw. Op een gegeven ogenblik maakten Guy en ik opmerkingen als. “Overspringen?” En toen.

“Eén, twee, drie!” Guy sprong uit bed en kroop bij Grace en ik bij Evelien. Ik deed direct mijn onderbroek uit en kroop tegen Evelien aan. Zij had enorm grote borsten. Mijn paal begon weer in omvang toe te nemen. Ook door het gekus in het andere bed dat duidelijk te horen was. Langzaam kwam mijn pik bij het grotje van Evelien. Toen ze merkte dat mijn pik bij haar voor de deur stond, fluisterde ze.

“Nee, nee!” Ik fluisterde terug. “Ja…ja.” Langzaam drukte ik mijn pik tegen haar schaamlippen en ondanks dat Evelien haar benen tegen elkaar hield, kon mijn pik de lippen van elkaar drukken en plotseling werd mijn pik als vanzelf in haar kut opgenomen. Daar zwom hij dan, voor het eerst in een andere kut. Het duurde niet lang of de spanning werd me te veel en m’n hele lading sperma spoot ik diep weg in haar buik. Evelien merkte dit ook, maar zowel zij als ik konden geen lawaai maken. Ik moest mijn hijgen en kreunen in bedwang houden. Dus alleen mijn pik deed z’n werk. De rest van mijn lichaam was niet actief. Héél moeilijk was dat en een fijne, merkwaardige ervaring. Nadat ik klaar was, sprong Evelien uit bed en ging naar het toilet. Ik begon er over na te denken en besefte dat ik haar eigenlijk, tegen haar wil had genomen. Ik heb van dit voorval ook niets tegen Grace gezegd en dacht dat Evelien nu boos op mij zou zijn.

Enige tijd later, op een verjaardag bij ons thuis, waar ook Guy en Evelien aanwezig waren, ging ik naar de garage om wat bier te halen. Plotseling stond Evelien achter mij en greep bij bij mijn pik en begon mij hevig te zoenen.

“Ik wil met je neuken!” Fluisterde ze op hijgende toon. Ik fluisterde dat zij dat hier niet kon maken. Als iemand ons zo zien in deze situatie. Later is het er ook nooit meer van gekomen. Tussen Grace en Guy was het ook plotseling afgelopen, eigenlijk door toedoen van Grace. Kennelijk had zij, evenals Evelien de smaak te pakken gekregen, en was zij het voorzichtige benaderen van Guy zat.

Een ander stel van de tuinclub kwam af en toe bij ons op bezoek en wij gingen naar hen toe. Dit waren Gerrit en Karin. Zij hadden geen kinderen en waren jonger dan wij. Ik had in onze keuken, die groot genoeg was luidsprekers gemonteerd en toen begon een nieuw spelletje. ‘Dansen’.

Ik zag Karin wel zitten. Het was een lieve jonge vrouw.

“Zullen we dansen?” Vroeg ik Karin.

“Oké”. Samen liepen wij naar de keuken en schuifelden tegen elkaar aan op romantische muziek. Ik pakte een hand van Karin en begon de toppen van haar vingers te kussen. Ze keek mij hier op een bepaalde wazige manier aan. Het duurde niet lang of wij waren verstrengeld in een heerlijke zoenpartij. Onze tongen krulden door elkanders mond en konden er niet genoeg van krijgen.

“We moeten terug naar de kamer, anders valt het op!” Zei ik. Toen wij de woonkamer binnenkwamen, stonden Grace en Gerrit op en verdwenen naar de keuken. Zij maakten van de gelegenheid veel langer gebruik en toen ik naar het toilet ging kon ik net een glimp waarnemen van die twee. Zij waren ook bezig met een heerlijke vrijpartij en lieten zich door niets en niemand storen. Deze avonden hebben we nadien regelmatig herhaald. Ik had het gevoel dat Guy van onze praktijken lucht had gekregen en liet het plotseling afweten. Hij kwam af en toe nog wel, maar ik zag dat Grace geen oog meer voor hem had. Gerrit was dan ook een prachtige man om te zien. Groot, sterk en blond. Vele avondjes dansen volgden. De vrijpartijtjes werden steeds heviger. De eerste keren streelde ik de borsten van Karin. Die waren groot en stevig. Later haalde ik haar borsten uit haar bh en begon deze te kussen en aan haar tepels te zuigen. Karin begon hevig te zuchten en genoot zichtbaar van deze handelingen. Enige keren later waagde ik verder te gaan en liet een hand in haar jeans zakken. Daar ontmoette ik een warm, zacht en kletsnat plekje tussen haar benen. Bij de eerste aanraking hoorde ik haar diep zuchten. Ik liet mijn vingers in haar spleetje zakken en masseerde het gevoelige knobbeltje. Karin begon steeds dieper en zwaarder te zuchten en plotseling kneep ze haar dijen tegen elkaar en vervolgens schokte haar hele lichaam.

“Ben je klaar gekomen?” Vroeg ik.

“Jij bent de eerste die zo aan mij denkt. Ik heb nog nooit zo’n lekker orgasme gehad.” Nadien benutten wij elk moment uit om even bij elkaar te zijn. Het vreemde, aan de vrijpartijen met Karin, was dat zij al die keren, ook die keren, dat ik haar broek; zij droeg altijd jeans; helemaal naar beneden deed en haar met mijn tong een orgasme bezorgde, nooit mijn pik heeft vastgepakt of gestreeld.

Grace was kennelijk van Gerrit ook helemaal in de ban. Ook zij liet Gerrit haar hele lichaam bestuderen. Ik kreeg het gevoel dat Grace echt gek op Gerrit was. We waren een keer in een zomerhuisje met z’n vieren. Ik werd ’s morgens wakker en Grace lag niet meer naast mij in bed. Ik dacht dat ze even naar het toilet was en zo terug zou komen, maar het duurde tamelijk lang en ik hoorde ook geen toilet doorspoelen. Ik deed voorzichtig de slaapkamerdeur open en keek de woonkeuken in. Daar zat Grace op een stoel aan tafel, in haar nachtkleding en Gerrit zat naast haar. Ze waren hevig aan het vrijen en één arm van Gerrit was onder de tafel, kennelijk bezig het kutje van Grace te masseren. Ze waren daar zo mee bezig, dat zij niet merkten dat ik kort toekeek. Ik ging weer in bed liggen. Ik was niet jaloers, was niet boos, maar ik voelde tussen mijn benen, mijn pik al kloppend omhoog komen. Ik was zo geil, dat ik op moest passen niet klaar te komen, zonder mijn pik aan te raken.

Van dit voorval heb ik Grace ook niets verteld. Het mooie aan deze vrijpartijen was, dat het ’s avonds tussen Grace en mij altijd een neukpartij vol vuur werd, waarbij wij elkaar uitdaagden met woorden zoals.

“Je zou die pik van Gerrit wel eens in je kutje willen voelen he?” Daarbij neukte ik Grace met mijn enorme staaf langzaam. Grace gaf niet altijd direct een antwoord. Zij antwoordde niet afwijzend maar met. “Dat kan toch niet?” Dit antwoord was voor mij het teken dat zij dat wel graag zou willen, maar zich geremd voelde, of door mij, of door haar gevoel voor normen. “Alles kan!” antwoordde ik en stootte m’n pik nog harder in haar kletsnatte kut. “En jij wilt Karin natuurlijk neuken!” zei Grace. “Ik wil jullie beiden tegelijk neuken. Dat lijkt me heerlijk!” Een enorm orgasme volgde en we begonnen ook te leren om tegelijk klaar te komen. Een heerlijke beleving. Of je even op een andere planeet bent.

Gerrit had een keer nieuwe stekplantjes voor me en kon deze alleen overdag langs brengen. “Oké, dan breng je ze gewoon overdag. Ik ben wel thuis. Hoe laat komt je?” vroeg Grace. Ik was overdag op mijn werk. Ik vond Grace wat te snel reageren. Ik begreep dat er meer bedoelingen achter zaten, dan alleen een paar plantjes afgeven. Die dag op mijn werk voelde ik mij onrustig, keek op de klok en vroeg mij af wat Gerrit en Grace nu aan het doen waren. Gewoon koffie drinken of meer. Ik probeerde het uit mijn hoofd te zetten. Eindelijk was het dan vijf uur en ging ik naar huis. Thuisgekomen, werd ik ontvangen door mijn vrouwtje. Zei gaf mij een verlangende tongzoen. We spraken verder niet over wat er gebeurd was, maar ik merkte aan Grace wel iets. ’s Avonds in bed begonnen we met elkaar te vrijen.

“Wat heb je met Gerrit gedaan?”

“Gevrijd” daarna drukte ze haar tong diep in mijn mond.

“Alleen gevrijd?”

“Hm… mm…” Nog heviger begon ze met haar tong in mijn mond te spelen. Inmiddels stond m’n pik op knappen.

“Heb jij z’n pik in je kutje laten schuiven?”

“Héél even, een paar keer heen en weer en toen er weer snel uit. Ik wil geen kind van hem!”

“Heeft hij een lekkere pik?”

“Net zo lang als die van jou maar wat dunner.”

“Je had natuurlijk hem wel helemaal willen neuken niet?”

Ja… ah.., natuurlijk wil ik dat… je maakt me met je praten helemaal gek. Ik word botergeil!” Antwoordde Grace Ik drukte m’n pik tegen haar gezwollen schaamlippen aan, hoefde maar iets druk te geven en hij gleed naar binnen. Dit was voor Grace de tweede pik die dag die zij in haar kutje mocht ontvangen en ze genoot zichtbaar van haar geile gevoelens. Samen kwamen we klaar en vielen als een blok in slaap.

Die zomer gingen we met Gerrit en Karin op vakantie naar Portugal. Gerrit en Karin hadden een caravan en wij een tent. Op een camping onderweg in Frankrijk overnachtten en ’s avonds zaten we gezellig in de caravan dicht bij elkaar. Ik zat naast Karin aan de ene zijde en Grace, naast Gerrit tegenover ons. Grace zat recht tegenover mij. Ik zag wel dat tijdens ons gesprek één arm van Gerrit onder de tafel was. Ik dacht dat hij het been van Grace streelde, maar aan de ogen van Grace kon ik zien dat er meer aan de hand was. Grace keek mij aan, maar zag mij niet. Haar antwoorden op vragen waren soms ook vaag. Ik wist op dat moment zeker dat Gerrit, op minder dan één meter van mij, mijn vrouw Grace, met zijn vingers, tussen haar benen masseerde en af en toe zijn vingers bij haar naar binnen liet glijden. Gerrit dacht dat ik het niet in de gaten had. Maar de geile blik van Grace verraadde alles. Ik kreeg zo langzamerhand het gevoel dat mijn Grace helemaal in de ban was van Gerrit en hem helemaal liet begaan. Die vakantie bleef veel geiligheid opgepropt. Op een camping kun je niet zo te keer gaan als thuis.

Toen wij weer thuis waren, was het tussen mij en Karin een beetje bekoeld. Karin wilde alleen dat ik haar bevredigde, maar deed nooit iets terug. Ik zou zo graag het kutje dat ik al zo vaak gelikt en bevredigd had, willen neuken. Maar op de één of andere manier was Karin geremd. Later hoorde ik dat Karin en Gerrit, voor onze tijd een andere ervaring hadden gehad en dat Karin daar snel toe had gegeven en zich door de andere man had laten neuken. Gerrit was stinkend jaloers geworden en vanaf die tijd was hun huwelijk niet meer zoals vroeger.

Dat zij desondanks toch weer een relatie met ons aangingen, is mij tot op heden een raadsel gebleven. We hadden thuis op een dag een feestje. Onder andere Gerrit en Karin waren daarbij ook uitgenodigd. Verder familie, vrienden en bekenden. Grace moest tot 19.00 uur werken en Gerrit zei, dat hij omstreeks die tijd ook vrij was en Grace wel af zou halen. Dit deed hij ook, alleen werd het allemaal veel later. Grace, die voor haar werk een rok droeg en een witte blouse, kwam de kamer binnen en begroette iedereen. Of de anderen dat ook gezien hebben, weet ik niet, maar ik zag dat haar blouse totaal verkreukeld was. Niet een beetje, maar het leek er op dat haar blouse geheel naar boven was geschoven, over haar borsten en zo opgevouwen een hele tijd zo heeft gezeten. Ook haar rok zag er niet ongeschonden uit, maar dat viel niet zo op. Het moest haast zijn dat Gerrit en Grace van de gelegenheid gebruik gemaakt hadden en Grace haar hele lekkere lichaampje door de grote handen van Gerrit had laten betasten. Ik heb Grace over dit voorval nooit iets gevraagd. Zij was eenvoudig geil op Gerrit en daar viel niets meer aan de doen.

Ik weet daarom ook bijna zeker dat Grace tijdens die vrijpartij, haar benen heeft gespreid om Gerrit toegang te geven tot haar neukgrotje. Gezien haar verliefdheid moest zij wel toegegeven hebben en met volle teugen hebben genoten, op het moment dat Gerrit zijn pik, bij haar naar binnen schoof en zich langzaam maar zeker naar een orgasme neukte. Mijn Grace was veranderd van een net huisvrouwtje, in een volwassen vrouw die niets liever had dan een man die haar beminde en haar met zijn mannelijk lid bewees dat zij een vrouw was, die een man op kon winden. Op een zekere dag bekoelde deze relatie ook. Waarom, is mij niet bekend, maar waarschijnlijk had dit te doen met de jaloerse instelling van Gerrit. Hoe moest het nu verder. Grace en ik hadden de smaak te pakken, maar het was nu eenmaal niet anders. Ik bemerkte later ook aan Grace dat zij eigenlijk blij was dat het voorbij was, omdat het niet hoorde wat wij deden. Ik beaamde dat en wij gingen door met ons leventje.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1891

In Afwachting

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers di, juli 04, 2017 15:50:09

IN AFWACHTING

Het was zaterdagavond 19.00u en mijn vriendin was een weekendje alleen thuis ik zou rond een uurtje of tien langskomen en we hadden elkaar al heel de dag opgegeild dus mijn vriendin was alvast begonnen met zichzelf te verwennen. Ze trok haar mooiste lingeriesetje aan en ging wijdbeens op de bank liggen. Ze liet een vinger over haar poes glijden om een voorproevertje. Maar, plotseling ging de deurbel dus schrok ze op. Dit kon ik toch nog niet zijn? Maar ze deed toch de deur open met het vermoeden dat ik ervoor zou staan maar schrok en bedekte haar lichaam. Het was een jongen die ze niet kende en hij vroeg of hij even mocht bellen. Normaal gesproken doet ze dit nooit maar ze vond het wel een hele leuke jongen en met haar lichaam bedekkend liet ze hem binnen. Mijn vriendin ging op de bank zitten en de jongen ging even telefoneren terwijl hij dit deed keek hij heel de tijd naar haar. Mijn vriendin zag dit en ook zag ze iets zag groeien in zijn broek. Ze fantaseerde erop los en kreeg het er benauwd van.

Nadat de jongen klaar was met telefoneren kwam hij dichterbij. Hij vroeg waarom ze zo gekleed was en mijn vriendin vertelde dat ze op mij aan het wachten was. Nog steeds bedekte ze haar lichaam en hij vertelde dat hij het niet erg vond om haar zo te zien omdat hij haar best sexy vond. Ze legde haar hand op de bobbel van die jongen en schrok er zelf van. Ze zou dit toch niet… wilde het niet… maar het verlangen naar een lekkere piemel was er wel degelijk. En ze bleef over zijn bobbel wrijven ze knoopte zijn broek los en deed deze een stukje naar beneden nu werd zijn piemel alleen nog bedekt door zijn boxershort, zou dit de eerste ‘vreemde’ piemel in jaren weer voor haar zijn, ze bedacht zich geen seconde en trok die boxer naar beneden en er kwam een hele grote harde pik tevoorschijn die helemaal geschoren was. Ze keek er naar en vond het een geil gezicht om eens een andere lul dan die van haar vriend te zien. Ze pakte de piemel voorzichtig beet en duwde hem omhoog zodat zijn ballen zichtbaar waren ook deze waren geschoren en ze kwam langzaam dichterbij met haar gezicht. Ze duwde haar tong tegen zijn ballen aan en rook de vreemde mannen geur die haar heel erg opwond. Ze draaide nu langzaam met haar tong rondjes om zijn ballen en hoorde hem kreunen.

Ze voelde ook zijn pik nog harder worden en trok er zachtjes aan. Ze ging met haar tong langs zijn ballen helemaal omhoog totdat ze bij zijn eikel aangekomen was en deed haar lippen over de eikel en maakte rondjes met haar tong. Ze proefde nu het voorvocht van hem en trok steeds iets sneller aan zijn pik.

Ondertussen liet ze een vingertje in haar slipje glijden. Dit zag hij en daarom legde hij haar op haar rug op de bank en trok haar slipje uit. Nu lag ze daar met haar benen wijd voor een vreemde gozer die een grote rechtopstaande pik had. Dit heeft ze de afgelopen jaren alleen nog maar met haar vriend gedaan. Ze wist dat dit eigenlijk niet kon maar ze werd alsmaar geiler bij het kijken naar die lul. De jongen ging met zijn gezicht tussen haar benen en likte al het vocht van mijn vriendin uit haar poes ze werd steeds natter van het geile tongetje van die lekkere jongen. Zo verlekkerd, dat ze hem op haar trok en hem een geile zoen gaf en langzaam bracht ze met haar hand die stijve piemel voor haar natte openstaande schaamlippen hij duwde een stukje naar voren. Daar ging zijn lul in het kutje van mijn vriendin. Ze voelde hoe hij heerlijk in haar poesje schoof.

Hij begon heen en weer te gaan in mijn vriendin en ze liet zich lekker neuken door die onbekende jongen.

Omdat ik eerder naar mijn vrienden ging en ik de huissleutel had, ging ik rond 20.00u uur naar haar toe en opende de voordeur. Toen hoorde ik al kreunende geluiden. Ik liep de kamer in en opeens schrokken ze allebei op want ik stond vlak naast hun, en vroeg waar ze mee bezig waren.

Zij kon niets zeggen omdat die jongen haar keihard aan het nemen was. Ze vond er niets beter op, deed mijn gulp open, haalde mijn piemel eruit en nam hem in haar mond. Heerlijk vond ze het om geneukt te worden en een geile pik in haar mond te proeven, ze kreunde het uit en kwam even later klaar. Ik vond het wel een rare maar vooral geil gezicht om een pik in en uit haar te zien glijden en haar zo te zien genieten, van hem en mij.

Ze stopte even en ging op handen en knieën zitten met haar poes voor mijn lul en met haar mond voor de piemel van die jongen. Ik likte even achterlangs haar kutje en ze was al aardig nat geneukt door hem, hoelang zouden ze al bezig zijn dacht ik. Maar het maakte me niet uit en duwde mijn pik achterlangs in mijn vriendin der kutje terwijl ze die lul van hem aan het likken was. Snoeihard nam ik haar in haar poes en het duurde ook niet lang voordat ze nog een keer klaarkwam. Ik voelde haar spieren in haar kutje samentrekken en wilde ook klaarkomen. Na nog een paar felle stoten spoot ik mijn sperma diep in haar spleetje. Ze pijpte die jongen ondertussen ook klaar maar liet hem niet in haar mond komen.

Ze zei beleeft gedag tegen de jongen en vroeg aan mij of ik het niet heel erg vond wat er gebeurd was. Ik vertelde haar dat ik het haar altijd al eens heb zien willen doen met een man, en het dus niet erg vond. We hebben die avond nog veel aan elkaar gezeten.

HagarDelieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1854

OP DE BOERDERIJ

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers di, juni 27, 2017 17:37:18

OP DE BOERDERIJ

De “hengsten-man” was de veroorzaker van dit feest. Ja, eigenlijk zaten de anderen ook in het complot, maar daar kwam ik later achter.

Ik zat op de landbouwschool en liep stage op de boerderij van Johanna en André, daar werkte ook nog Henk als knecht. Op een dag zaten wij ’s avonds te eten toen André tegen Johanna zei.

“Je denkt er toch wel aan dat morgen de hengstenman komt”.

“Hoe zou ik dat vergeten,” zei ze, “nee alles is er klaar voor hoor”.

Ik had daar geen gedachten bij alleen wist ik dat de merrie van de fjordenpaarden gedekt moest worden. Ik was die dag in de schuur bezig waar het kleinvee in de winter staat. Maar het was nu lekker weer dus alles was buiten. Op een gegeven ogenblik komt Henk de schuur binnen en riep mij.

“Annie kom eens kijken”. Ik liep naar hem toe, hij stond bij een raampje en zei, “moet je eens zien”. Daar was de man met de hengst en ik zag die grote hengsten-lul slingeren. “Wat een joekel heeft zo dier hé”. Zei ik en ik werd er geil van.

“Ja, die moet wel even geholpen worden om hem erin te krijgen,” zei hij. Ik zag de hengst achter de merrie komen die een paar keer schopte maar toen zat de hengst er toch in één keer op en werd die grote lul naar binnen gebracht. Johanna stond ook te kijken en naar een paar keer flink stoten was de hengst klaar.

“Zo die had er zin in,” zei Henk. Ik wilde weg gaan maar hij hield mij tegen, “je moet nog even wachten,” zei hij., De hengst werd weer in de paardentrailer gezet en de man kwam nog even naar Johanna toe die nog bij het hek stond. Toen zag ik dat de man zijn hand op haar billen legde en ze kusten elkaar en hij trok haar tegen zich aan. Johanna stond met haar rug naar ons toe en toen schoof de man haar rokje op en legde zijn handen op haar billen en ik zag dat ze geen slipje aan had.

“Kijk ze heeft geen slipje aan,” zei ik tegen Henk.

“Nee, lekker toch” zei hij “dat heeft ze nooit wanneer hij komt, maar dat is nog niet alles hoor”. Henk stond achter tegen mijn kont aan te drukken en keek zo over mijn schouder heen en ik voelde zijn lul drukken.

“Johanna is een geil ding hoor,” zei hij.

“Vertel mij wat,” zei ik. “Ik hoor ze vaak te keer gaan wanneer ik in bed lig. De houten wanden op de boerderij zijn wel erg dun hoor en Johanna kreunt er flink op los”.

“Het is toch ook lekker om een goeie beurt te krijgen,” zei Henk. Hij gleed met een hand onder mijn arm door en pakte een borst.

“Mag dat,” vroeg ik plagend en hij hoorde dat wel.

“Ik denk van wel,” zei hij “want je bent geil hoor, ik hoor het aan je stem”. Hij vond mijn volle borst en harde tepel, “zie je wel ik heb gelijk,” zei hij je bent geil Annie.

“Ja, wat wil je wanneer je zoiets ziet,” zei ik en draaide mij om en pakte hem in zijn kruis, “maar ik niet alleen voel ik,” was mijn antwoord.

“Je moet nog meer zien,” zei hij. “Kom maar eens mee” en hij drukte mij naar de ladder die naar de hooizolder ging. Ik ging voor hem uit de trap op en ik voelde zijn hand langs mijn benen gaan. Maar, omdat ik een overal aan had kon hij niet bij mijn kutje komen. Bovengekomen drukte hij het luik wat verder open en nu konden wij van bovenaf in de slaapkamer van Johanna en André kijken. Hij legde een paardendeken op wat balen stro en zei “kijk maar eens goed”.

“Kunnen ze niet zien dat wij kijken” vroeg ik.

“Nee, want deze kant zit in de schaduw en zij moeten tegen de zon inkijken wanneer ze naar buiten kijken. Henk ging achter mij liggen en ik keek hoe even later Johanna met die hengstenman de slaapkamer op kwam. Hij zette haar tegen de muur trok haar bloes en b.h uit en toen haar rokje en daar stond ze spiernaakt.

“Verrekt” zei Henk. Johanna heeft haar kut kaal geschoren de vorige keer had ze er nog een beste pruik op. De man ging op zijn hurken zitten en perste zijn mond op haar kut. Ik voelde Henk zijn best doen mijn overal open te knopen maar dat lukte niet zo best dus ik ging er echt op zitten, maakte mijn overal open en schoof hem naar beneden en haakte mijn b. h los en legde die weg.

“Zo beter, vroeg ik.

“Heerlijke tieten heb je.” Zei hij, pakte de tepels vast en even later lag hij er op te zuigen en beet zacht in de harde knoppen. Een hand liet hij in mijn slipje glijden en ik trok één been op zodat hij tussen mijn dijen kon komen.

“Wat ben jij nat,” zei hij.

“Ja wat wil je ik denk dat Johanna ook een natte kut heeft. Ik wil weer even kijken,” zei ik.

“Trek dan eerst je overal helemaal uit, zei hij. “Dat zal ik ook doen”. Even later lag ik naakt en stond hij naakt en zijn paal ook. Ik ging weer kijken en zag dat Johanna druk bezig was de hengstenman te pijpen en ze nam zijn paal diep in haar mond en hij had een beste paal en Henk ook. Hij voelde flink aan mijn zeiknatte kut en probeerde een paar vingers naar binnen te laten gaan wat goed lukte. Toen zagen wij dat Johanna op bed ging liggen en even later ramde die hengstenman zijn paal hart in haar kut. Ze waren druk bezig toen André ook binnen kwam en zijn kleren uitdeed en bij hun kroop. Nu drukte hij zijn lul in haar mond terwijl ze flink geneukt werd. Henk draaide mij op mijn ruk trok mijn benen hoog en drukte zijn lul lekker hard en diep mijn kut binnen.

“Ik ga je neuken meid,” zei hij.

“Ja doe dat maar, het is al lang geleden dat ik een goeie beurt heb gehad,” zei ik en hij nam mij flink te pakken. Ik genoot van zijn dikke paal die ik diep voelde stoten en ik kwam geweldig klaar en kreunde ook hardop.

“Gelukkig kunnen ze mij niet horen,” zei ik.

“O… maar dat zou toch niet erg zijn,” zei Henk tussen een paar stoten door “je hoort hun toch ook”.

“Daar heb jij gelijk in,” zei ik. Henk spoot ook een flinke lading en ik liet het in mijn slipje lopen en het plakte lekker toen wij weer naar de boerderij liepen. Johanna had een paar beste beurten gehad want beide mannen waren over haar heen gegaan. Nadat wij de koeien hadden gemolken en weer de wei hadden ingestuurd gingen wij eten en ik nam eerst een douche, ik zag dat Johanna dat ook had gedaan.

“Ja, dat is wel lekker naar dat harde werken,” zei André.

“Ja ik ben ook flink aan het werk geweest” zei Johanna “en jij dan Henk?”

“Ja ik ook, het is gelukt,” zei hij.

“Dus jij en Annie bent ook aan het werk geweest,” zei Johanna, wij hebben dus alle twee op onze rug gelegen. Ik voelde dat ik een kleur kreeg.

“Je hoeft geen kleur te krijgen meid, Henk zat in het complot en wij wisten wel dat jij ook weleens stiekem aan het luisteren bent wanneer wij aan het neuken zijn.

“Hoe weten jullie dat,” vroeg ik.

“Wij hebben een videocamera op de gang aangebracht met een afstandsbediening en net voordat wij bezig gaan heeft André hem ingeschakeld. Na een poosje kom jij voorzichtig je slaapkamer uit en staat bij onze deur te luisteren wanneer ik goed gepakt wordt. We kunnen je het wel laten zien”.

Ze deden de t.v. aan en even later zag ik mij zelf over de gang sluipen en luisteren aan de deur, je kon Johanna hoeren kreunen. En vroeg André aan Henk “is onze Annie geil?”

“Ja hoor ze is harstikke geil”.

“Mooi dan kan ze mooi mee doen wanneer wij gaan neuken. Meid, welkom, vanavond ga ik jou een beste beurt geven”.

“Zeg Johanna leuk dat je een kale kut hebt,” zei Henk.

“Ja, lekker man” zei André “je hebt je mond niet meer vol haar zitten wanneer je haar beft.”

En zo gebeurde het dat Johanna die avond door Henk nog lekker gepakt werd en ik kreeg een geweldige beurt van André. Zijn pezige lijf sloeg tegen mijn kont toen hij mij achterlangs nam en zijn paal beukte tegen mijn baarmoeder aan. Zo werd ik welkom geheten in hun seksleven en werd ik wekelijks flink gepakt zowel door Henk als door André en een week later was mijn kutje net zo glad als die van Johanna en wij ontdekten dat wij elkaar ook heerlijk klaar konden maken want het neuken gebeurde steeds in hun bed want daar was ruimte genoeg in. Ook de hengstenman kwam nu vaker langs niet met de hengst maar hij was de dekhengst en nam ons heerlijk te pakken. Het was een mooie tijd daar op de boerderij van Johanna en André.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1849

Nachttrein

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers ma, april 24, 2017 11:39:02

NACHTTREIN

Het was bijna middernacht en het kleine stationnetje van Oostende was bijna verlaten. Geen wonder, de laatste internationale trein zou binnen een kwartier vertrekken en de meeste mensen reizen liever overdag dan ‘s nachts. Ik zocht een plaatsje in een lege coupe zette mijn koffer in het bagagerek. Ik had nog net tijd om een borrel te drinken, een slaapmutsje op mijn lange avond/nachttrip. Het kleine cafeetje op de hoek was goddank open en hoewel de ober me niet al te vriendelijk aankeek, gaf hij me toch waar ik om vroeg. Mijn enige medeklant was een langharige blonde West Vlaamse en al gauw raakten we in gesprek. Ze moest ook naar Parijs en ik vertelde haar van mijn lege coupe. Met een allerliefst glimlachje vroeg ze of ik er bezwaar tegen had om met haar te delen. Nou ben ik wel op privacy gesteld, maar het vooruitzicht een hele nacht met deze schoonheid samen te zitten sprak me nog veel meer aan en dus sjouwde ik even later met een loodzware koffer terug naar de trein. Ze praatte honderduit over allerlei dagelijkse gezellige gebeurtenissen. We stapten de nog steeds lege coupe binnen en binnen de kortste keren zaten we gemoedelijk naast elkaar. Een paar momenten later zuchtte de trein het perron uit en versnelde zijn vaart, de stikdonkere nacht tegemoet.

Giete (zo noemde ze) maakte het zich gemakkelijk door even naar het toilet te verdwijnen en terug te komen in een doorknoopjurk, die losjes om haar lichaam viel. Ik deed de felle coupelichten uit zodat nog slechts een schemerig slaaplampje voor de verlichting zorgde. Giete kwam dicht tegen me aan zitten en legde haar hoofd op mijn schouder. Ik sloeg een arm om haar heen en zo zaten we het eerste kwartier als twee tevreden reizigers naast elkaar. Als mijn vrienden mij zo konden zien, ik met een blonde schoonheid tegen me aan geleund, die ik nog geen half uur kende! Maar misschien moesten de mensen wat meer met de avondtrein reizen, je krijgt er zo’n lekker intiem sfeertje door.

Ik voelde haar huid door de stof van haar jurk heen en rook de geur van haar blonde haar. Ze verschoof een beetje en legde haar hand op mijn dij Ik begon visioenen te krijgen en liet mijn hand naar haar borst glijden. Ze bewoog niet en ik voelde onder de stof van haar jurk niets anders dan een zachte, warme vleesmassa. Mijn vingers streelden over haar jurk heen en weer over haar tepel en ik voelde de hardheid en de spanning van haar knopje. Haar hand was intussen naar mijn gulp gegleden en ik voelde haar vingertoppen over mijn beste vriend glijden. Die scheen het best te waarderen, want ik voelde hem duwend tegen mijn broek persen. Giete wist daar wel raad op, want ze verloste mijn jongen door eenvoudig mijn gulp open te ritsen. Ik had intussen de knopen van haar uiterst sexy jurkje losgemaakt bijna tot op haar ranke heupen en hield mijn adem even in. Ondanks het vage licht zag ik hoe mooi ze was.

Haar handen omklemden mijn lul en deden hem opspringen van plezier. Ik boog mijn hoofd naar die twee prachtige heuvels en nam om beurten een spijkerharde tepel in mijn mond. Giete kreunde en gleed met haar vingertoppen over mijn eikel, die van pure vreugde begon te kwijlen. Mijn lippen gleden langs haar buik omlaag en ik rook de zoete geur van haar sappige kut. Giete gleed achterover en lag languit op de smalle bank. Een been steunde op de grond, de andere trok ze op en ik maakte de rest van de knopen van haar jurk los, zodat ze nu in volle glorie aan mijn blikken overgeleverd was. Mijn broek hinderde me en ik liet hem op de grond glijden, samen met mijn onderbroek. Ik was nog wel zo verstandig om de rolgordijnen van de coupedeur neer te laten.

Mijn hoofd begroef zich in haar schoot, genietend tussen haar sappige schaamlippen. Ze klemde me met haar handen stevig vast en kreunde onsamenhangend haar genot uit. Plotseling duwde ze me van zich af en met een verstikte stem vroeg ze om me om te draaien. Jammer genoeg zijn die verrekte bankjes te smal, zodat ik ook met een been op de grond moest steunen, maar toen haar mond zich om mijn lat sloot vergat ik dat en genoot van haar zuigende lippen en likkende tong. God, wat kon die meid zalig pijpen! Dit was echt iets doen met de Vlaamse slag, maar dan wel in de meest positieve betekenis. Trouwens haar lik-en zuigwerk scheen zijn uitwerking niet te missen. Ik voelde hoe ik op het punt stond om klaar te komen en draaide me weer om, voordat ik uit elkaar zou spatten.

Ik trok haar overeind en ging met gespreide benen rechtop zitten. Met een zucht van genot schoot mijn lat diep in haar hete kutspleet. We pasten perfect in elkaar en het ritme van de trein gaf nog een extra dimensie aan ons stootgenot. Ze steunde voorover op de bank tegenover ons en ik klemde mijn handen om haar stevige billen. Ik hield me kalm en neukte rustig en met korte halen, mijn vinger dwalend door haar bilspleet en ze hijgde toen mijn vingertoppen rond haar kontgaatje streelden Het was zalig en ik wilde dat genot zo lang mogelijk houden. Maar Giete liet zich kreunend en hijgend gaan en ik voelde haar krampende kutspieren om mijn lul klemmen. Ik liet haar komen door sneller en dieper in haar te bewegen. Plotseling voelde ik haar sappen rond mijn paal stromen en daar genoot ik intens van. Maar haar schokkende lijf perste zich nog verder over mijn pik en zo bleef ze zwaar ademend op me zitten. Ze kwam wel overeind en leunde nu tegen mijn borst.

Ik verschoof mijn handen naar voor en streelde haar kutje. Ze draaide haar hoofd half om en haar tong gleed in mijn mond. Ik hield het zelf niet lang meer vol en drukte haar weer voorover. Haar billen staarden me weer uitnodigend aan en ik schoof voorzichtig mijn vinger in haar kontje. Ze kermde. Ik begreep wel dat ze genoot en ik wilde eigenlijk mijn vingerwerk stoppen om mijn pik in die strakke opening te persen. Ze scheen dat aan te voelen, want ze schoof langzaam van mijn lul af en schoof nog dieper voorover, zodat haar kontje nu beter voor me te bereiken was. Ik schoof onder haar vandaan en ze stond nu met gespreide benen en diep voorover gebogen op de tegenoverliggende bank voor me. Staande ging het niet, daar was te weinig ruimte voor, dus knielde ik op de bank en richtte mijn spuit op haar bruin-roze anus. Ik sloeg mijn armen om haar middel en mijn vingers verdwenen in haar soppende spleet.

Ze hijgde en schokte onder me en toen schoot ik met een forse stoot in haar achterste. Even hoorde ik haar een verstikte kreet van pijn slaken maar even later perste ze zich al begerig en hard tegen me aan om het kloppende lid er nog dieper van achter in te krijgen. We neukten op het ritme van de trein en ik schoot duizelend van genot naar de zevende hemel. Mijn geil scheen vanuit mijn tenen te komen en ik voelde haar hand tussen mijn benen om mijn ballen klemmen. Ze kneedde die zacht en toch stevig en ik spoot me kreunend en schokkend in haar leeg. We bleven over elkaar heen hangen, toen trok ik me uit haar strakke anus terug en zakte zij door haar knieën. Mijn vinger, die aldoor in haar kut had gezeten, was drijfnat van haar tweede orgasme.

Ik hielp haar overeind en ze trok haar jurk weer aan. Gewapend met een washandje verdween ze even later naar het toilet. Toen ze terugkwam had ze een stukje zeep en een drijfnat washandje bij zich en wat papieren zakdoekjes, die in elke trein te vinden zijn. Ik veegde me schoon en trok mijn broek weer aan.

De rest van de reis hebben we half slapend doorgebracht, beiden met een fijn, tevreden gevoel over ons. Toen we aankwamen gaf ze me een snelle kus en verdween toen in de menigte. Ik weet nu een ding, ik pak liever de trein dan de auto ’s avonds, want in de auto zit je helemaal alleen, terwijl je in de trein de kans loopt zeer interessante mensen te ontmoeten.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1796

MIA AFGEWERKT

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers di, januari 24, 2017 15:43:34

MIA AFGEWERKT

Na een zaterdag’ s avondje bioscoop liepen we terug naar de auto. Nog wat na kletsend over alles wat we hadden gezien besloten we een afzakkertje te nemen. We liepen er toch langs en de oppas zou blijven slapen dus we hadden alle tijd. Het was gezellig druk en rechts naast ons was een ander stel ook druk met elkaar aan het converseren over ditjes en datjes. Links naast ons stonden twee vrienden die zich ook best vermaakte en Mia liet zich het eerste rode portje goed smaken. Na ongeveer een uurtje en vier rode wijntjes later ging onze conversatie wat meer op de geile tour en zoals gewoonlijk maakte ik wat opmerkingen over haar heerlijke billen en anale seks, iets waar we allebei gek op waren maar het eigenlijk te weinig deden. Althans volgens mij. Omdat het wat druk was aan de bar stond ik eigenlijk iets gedraaid ten opzichte van Mia en kon met mijn hand op haar heerlijke billen rusten. Na een slokje vroeg ze me of ik wat zachter kon doen, waarop ik niet reageerde maar gewoon verder praatte. Na een tijdje zei ze dat ik nu echt op moest houden omdat ze anders een gilletje zou slaken als ik nog harder aan haar kutlippen zou trekken. Verbaasd als ik was toonde ik haar beide handen en zei dat ik niet goed begreep wat ze bedoelde. Met een ruk keek ze achterom in het glimlachende gelaat van een van de ‘vrienden’ die naast ons iets stonden te drinken. Ik begreep al snel dat een van hun op onderzoek moest zijn gegaan onder haar rok en in mijn plaats aan de grote kutlippen van Mia stond te trekken. Ik had verwacht dat ze dit absoluut niet liet gebeuren en er onmiddellijk wat van zou zeggen maar blijkbaar maakte de alcohol haar wat rozig, ze keek mij aan en zei dat er blijkbaar iemand anders met haar kut aan het spelen was. Ondanks dat we hier vaak over hadden gefantaseerd was het toch wel even slikken maar ik zei zacht tegen haar dat het idee me wel opwond. Mia duwde haar kont iets verder naar achter en zei tegen me dat ze ontzettend nat aan het worden was. Loras, zo bleek later, liet zich niet onbetuigd en zonder dat het opviel liet hij twee vingers soepel in haar sappige poes glijden. Mia die dit toch wel ontzettend geil begon te vinden fluisterde de details zachtjes in mijn oor en het bleek dat Loras inmiddels probeerde om drie vingers bij haar naar binnen te krijgen. Bij een blik op het stel naast ons bleek dat ook hier de conversatie was overgegaan in een iets intiemer gedrag en toen ik Mia erop attendeerde zat de vent naast ons inmiddels met zijn volle hand in het kruisje van zijn vriendin. We zijn hier wel op een goed moment terecht gekomen konden we nog tegen elkaar zeggen. Loras was door al het gedraai iets meer achter Mia gekomen en Mia kon voelen dat al het vingerwerk aan haar kut ook bij Loras een behoorlijke bult had achtergelaten. Met subtiele neukbewegingen wreef hij zijn harde paal tegen haar linker-bil zonder zijn vingers uit haar scheur te halen. Toen we elkaar een tongzoen gaven voelde Mia nog een hand op haar kontje en een vinger die richting haar kontgaatje ging. Drie vingers in haar kut, een tongzoen van mij, een vinger in haar kontje en een dikke lul die tegen haar billen werd gewreven dat hadden we ongeveer een uur geleden niet kunnen denken. Loras trok zijn vingers uit Mia’ s pruim en kwam bij ons staan. Hij stelde voor om samen met zijn vrienden naar zijn appartement te gaan dat een paar honderd meter verder langs de kade lag. We keken elkaar aan en het zal wel door de drank gekomen zijn maar Mia knikte naar mij dat we dat maar moesten doen. Loras stelde ons nog kort voor aan Jasper, een knappe dertiger van ongeveer 1.acht0 en zei dat we dan maar moesten gaan. Op de weg naar buiten wenkte hij ook nog naar een neger, die zich voorstelde als Ray en zei en passant dat we nu wel compleet waren. Mia voelde zich wat oncomfortabel worden met al die vreemde mannen om haar heen. Maar, Loras zei dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. Dat ze zeker niets zouden doen wat ze niet wilde en ze onmiddellijk op zouden houden als er iets niet naar wens was. Onderweg ging het gesprek wat over koetjes en kalfjes en inderdaad na tien minuten stonden we voor een oud herenhuis met diverse appartementen. Eenmaal binnen schonk Loras als gastheer nog een drankje in en je raad het al Mia nam voor de zenuwen nog een wijntje en ik een cola. Ik vroeg of Loras een camera had zodat ik alles op video vast kon leggen want dat leek met toch wel berengeil.

Toen ik als een cameraman was uitgerust stelde Loras voor dat Mia dan eindelijk maar eens wat knellende kleding los moest doen. Drie mannen op een bank die naar het welgevormde lijf van mijn vrouw kijken en wachten tot ze haar mooie stevige tieten en dikke volwassen kut laat zien. Hoe geiler kan iets zijn. Mia stond op en trok langzaam haar kleren uit. Daar ging haar BH en haar tieten bungelde vrij in de woonkamer. Er werd goedkeurend geknikt en Jasper maakte een verraste opmerking dat ze nog zo stevig waren. De tepels van Mia waren hard en stonden fier overeind. Ze werd door alle drie aangespoord om nu ook haar slipje maar eens uit te trekken en een blik te gunnen op het gat waar daarstraks nog drie vingers in hadden gezeten. Mia ging in een stoel zitten, schoof het zwarte slipje van haar mooie kont en deed langzaam haar benen van elkaar. Trok ze hoog op en gaf ze alle drie een rechte inkijk in haar riante kutgat. Dat was toch wel erg heavy en nog voor ik goed en wel de camera op haar scheur had gericht zat Loras al aan haar kut te likken en had Jasper haar harde tepels tussen zijn vingers.

Ray stond nog steeds toe te kijken maar de blik in zijn ogen vertelde iedereen dat ook hij erg geil aan het worden was. Soepel gleden de drie vingers van Loras weer in de natte scheur van Mia en Jasper deed zijn best om de punten van Mia ongeveer van haar tieten af te trekken. Wat hij nog niet wist was dat dit Mia onwijs opgeilde. Loras pompte zijn vingers in en uit terwijl zijn tong als een bezetene de klit van Mia likte. Ik probeerde zo goed en zo kwaad als ik kon het hele gebeuren vast te leggen en zei tegen Mia dat ze haar kont iets verder omhoog moest schuiven. Dit was het teken voor Loras om met zijn andere hand een vinger in haar reet te persen. Tsjonge! Wat een geil gezicht. Ik genoot van het kreunen en steunen van Mia.

Toen werd ze plots rechtop gezet en Loras en Jasper zeiden dat het nu tijd was om hun ook te verlossen van iets knellends en ze kwamen recht voor Mia staan. Duidelijk waar ze op wachten dacht ik zo en ook Mia wist wat ze geacht werd te doen. De bulten die in de broeken voor haar zaten spraken overigens boekdelen en na enig geklooi met de ritsen en riemen haalde ze geroutineerd twee mooie stevige en redelijk dikke lullen te voorschijn. Nog voor ze goed en wel een hand rond een van de pikken had kunnen leggen trok een hand haar aan haar haar over de paarse knop van Loras en haar hele mond zat plots vol lul. Ze was op zich niet zo’ n pijpertje maar blijkbaar maakte de wijn en de situatie dit meer dan goed. Jasper leidde haar hand naar zijn harde lul en daar lag ze dan, vreemde lul in haar hand en een vreemde lul in haar mond die neukbewegingen maakte alsof hij al een tijdje in haar sappige kut aan het pompen was.

Ik vroeg waarom Ray eigenlijk nog niet meedeed en zowel Loras als Jasper begonnen te glimlachen. Loras trok zijn lul uit de mond van Mia en zei dat ze de broek van Ray maar eens naar beneden moest trekken. Mia die altijd al van een dikke negerlul had gedroomd wist ik, liet zich dat niet nog een keer zeggen en trok broek en slip onder de glimlachende blikken van Loras en Jasper naar beneden. Toen wisten zowel Mia als ik waarom de twee zo hadden staan te lachen. Uit de slip van Ray viel, of misschien kan ik beter zeggen rolde, een lul van zeker tweetwee centimeter en hij was nog niet eens echt stijf. Ray pakte de zwarte leuter in zijn hand en slingerde ermee voor Mia’ s gezicht.

“Nou kom lekkere teef maak mijn lul maar eens lekker stijf met je geile pijpbekkie.” Mia keek nogmaals enigszins huiverend naar de grote dikke zwarte lul en liet hem toen naar binnen glijden. Haar tong ging om de eikel en haar zuigende bewegingen deden de rest van het stijfmaakwerk. Ondertussen was Jasper achter haar gaan zitten en terwijl de dikke lul van Ray werd bewerkt werd de eikel van Jasper zacht tegen haar kutlippen aangezet. Na enige voorzichtige bewegingen voelde mijn slet hem er tot aan zijn ballen ingaan en met langzame krachtige halen haar volle rijpe kut neuken.

Ray kwam ondertussen op oorlogssterkte en toen Mia hem uit haar mond liet glijden en in haar hand nam was die inmiddels zeker twee5 centimeter met een eikel die de vorm en maat begon te krijgen van een soort tennisbal. Alleen wel een glimmende rood-paarse tennisbal. Ray sloeg zijn lul op haar wang en dwong haar om verder te pijpen. Het viel niet mee om zo’ n neukende paardenlul in je mond goed te verwerken en af en toe moest Mia kokhalzen maar het idee van deze immense lul wond haar zichtbaar op.

Jasper trok zijn glimmende lul uit de zeiknatte neukgleuf van Mia en zei tegen Loras dat hij nog niet wilde spuiten maar eerst nog een wat verder met haar scheur wilde spelen. Dat leek Loras ook een goed idee en terwijl Mia pijpte en trok aan de zwarte leuter dat het een lieve lust was begonnen Loras en Jasper aan iets wat ik niet beter kon omschrijven dan het betere oprekwerk van kut en kont. Loras zat snel weer met drie vingers in haar geile scheur en probeerde vier en langzaam zijn hele hand. Na wat aandringen en persen zaten vijf vingers in de spleet van mijn vrouw, iets wat mij ook al eens was gelukt. Maar Jasper liet zich niet onbetuigd en duwde twee vingers in haar kont. Dat ging was lastiger en met wat hulp uit het flesje Eros dat Loras gemakshalve had klaargezet zaten de twee vingers in geen tijd tot aan zijn handpalm in de reet van Mia, die zichtbaar genoot van alle aandacht. Zo opgevuld te worden was altijd al haar wens en ze werd nu echt gepakt. Terwijl Loras zacht zijn vijf vingers ronddraaide bracht Jasper er een en toen twee vingers bij. Het zou toch niet waar zijn dat ze twee handen in allebei haar gaten kon krijgen dacht ik nog, me met moeite op de camera concentrerend, maar voordat ik het had gedacht zag ik door de lens dat Jasper zijn hand in haar lekkere kont pompte.

“En nu mijn zak even anaal legen Loras” hoorde ik Jasper zeggen, dat lijkt me wel wat. “De teef is er nu wel klaar voor denk ik zo.” Ray knikte van voor en trok zijn dikke knuppel uit de mond van Mia. Zei dat ze nog even zijn zak moest likken en kwam daarna eens kijken naar de riante aanblik op de twee openstaande gaten van Mia.

“Laten we maar verhuizen naar de slaapkamer” zei Loras en de drie tilde Mia op en droegen haar naar de slaapkamer. Een hemelbed dacht ik nog naïef waar Mia werd opgelegd maar al gauw hadden wij beiden door waarvoor. Aan beide enkels deden de heren een laken en terwijl Loras en Ray haar onderlijf optilde werden haar benen door Jasper vakkundig aan de hemel vastgebonden. Daar lag de teef met haar benen wijd hangend op pikhoogte. Ray kwam goedkeurend tussen haar benen staan en pakte haar vol in haar kruis. Lekker nat nog en gewillig. Mia die zei dat ze dit toch wel wat eng begon te vinden werd gerustgesteld. Immers zei Loras hadden ze gezegd dat ze niets zouden doen wat ze niet wilde en als ze ergens in het spelletje op wilde houden dan deden ze dat. Maar hij dacht dat ze dit wel prettig zou vinden. Daarna verdween hij voor dertig seconden naar de badkamer en voordat Mia het wist zat haar neukgleuf al onder het scheerschuim en vijf minuten later was ze zo kaal als een biljartbal. Allemaal onder luid gegrinnik van ons. Een prachtig gezicht die lange kutlippen die uit haar kale scheur hingen en niet meer werden gehinderd door een sprietje haar. Ray ging goedkeurend tussen haar benen staan, pakte zijn paardenlul en bracht die voor de zeiknatte scheur van Mia. Voorzichtig haalde hij de dikke paarse knop een paar keer door het kutgeil en perste toen langzaam de eikel tegen haar kut. Met enige persen gleed de dikke paarse knop in haar lijf en Ray begon zijn zwarte dropstaaf ritmisch in en uit haar gleuf te bewegen. Loras en Jasper waren aan beide kanten van Mia gaan zitten en waren met elkaar in overleg wie het eerst haar mond mocht neuken. Jasper won blijkbaar en stak zijn leuter in haar mond en de hand van Mia werd om de pik van Loras gelegd. Ray was ondertussen op snelheid gekomen en ramde zijn harde paal stevig in en uit het sappige kutgat. De kutlippen van Mia waren inmiddels opgezwollen tot flinke proporties en ik vroeg me af hoelang ze dit nog ging volhouden. Toen werd de leuter van Ray plots uit haar scheur getrokken en een verdieping lager gebracht. Nog voor ze het goed en wel door had zat de paarse eikel al tegen haar kontgaatje aan dat door de hand van Jasper al behoorlijk was opgerekt. De zwarte paal glom nog van het kutgeil en samen met het glijmiddel moest dit toch wel een aantrekkelijk schouwspel worden. Ik filmde alles en kon door de positie van Mia alles open en duidelijk zien. Jasper en Loras kwamen nu naast het ligbed staan en trokken de billen van Mia helemaal uit elkaar. Onwijs geil gezicht als je eigen teef helemaal open ligt met drie harde pikken in afwachtende houding om die gaten uit te neuken. De knop van Ray werd goed in stelling gebracht en daar gleed hij tot de eikelrand in haar reet. Terug en nog een keer en toen zat de zwarte paardenlul erin. Eerst wat verkennende bewegingen en langzaam in en uit dan harder en tenslotte op echte neuksnelheid werd er in Mia’ s kont geragd. Ik heb ze nog nooit zo geil meegemaakt en ze neukte met haar kont ritmisch mee. Ray had het niet meer en zei dat ie ging komen. Hij trok zijn lul langzaam uit haar reet, pakte hem vast, trok een paar keer en spoot toen het dikke witte geil in forse stralen over de kut en kont van Mia. Je zou overdrijven als je zou zeggen dat het was of er een halve liter yoghurt over iemand werd leeggegoten maar het leek wel of er geil uit de dikke joekel bleef komen. De hele kut en kont van Mia zaten vol en het droop tussen haar benen door op de lakens. Ray haalde zijn knop een paar keer goed door de dikke geilklodders en perste zijn knop en het sperma terug in de reet van mijn slet. Extra gesmeerd door het sap ging dat redelijk soepel. Loras en Jasper die zichtbaar genoten van het schouwspel stonden ongegeneerd aan hun harde lullen te trekken en toen Ray eindelijk zijn paal weer uit de kont van Mia trok vond Jasper dat hij die kont ook nog wel eens mocht gebruiken. Loras en Jasper wisselden snel een blik en terwijl Jasper onder haar schoof en zijn leuter in haar volgespoten kont stak kwam Loras tussen haar benen staan en schoof zijn dikke knuppel met een ram tot aan zijn zak in haar natte kutgat. Ik had het niet meer en had inmiddels mijn keiharde lul uit mijn broek gehaald om er zo nu en dan aan te trekken.

Daar lag mijn teef nu echt helemaal vol met pik en ze liet zich gewillig helemaal plat neuken. Loras en Jasper hadden niet zo erg lang meer nodig en explodeerde ongeveer gelijktijdig in haar kut en kont. Ze lieten hun pikken zitten en aan hun schokkende bewegingen kon ik zien dat ze Mia helemaal volspoten. Ray was volop de klit van Mia aan het vingeren en ook die kwam in een orgasme dat ik nog nauwelijks ooit van haar had gezien.

Toen Mia wat was bijgekomen van haar eigen orgasme vroeg ze of de lullen nu uit haar kut en kont konden en prompt werden de palen uit de gaten gehaald. Stromen dik geil liepen uit haar kut en kont op de lakens maar niemand scheen zich daar wat van aan te trekken. De lakens waarmee ze was vastgebonden werden voorzichtig verwijderd en daar lag ze dan volledig platgeneukt tussen drie dekhengsten op een vreemd bed nog na te genieten van deze onwijze beurt. Loras vroeg Mia of ze zich wat op wilde frissen en nam haar mee naar de badkamer.

Aan het eind van deze avond namen we afscheid van de drie en Loras gaf ons nog zijn telefoonnummer mee. Mochten we nog een keer een avontuur willen dan waren zij in. Het was ook voor hun super geweest. Opgewonden liepen we terug naar de auto en Mia zei dat het geil nog steeds in haar slip voelde lopen. In de auto onderweg naar huis heeft ze me nog eens een blik gegund op haar afgeneukte gaten. Dikke rode schaamlippen en een rauwe kont. Op een parkeerplaats dicht bij huis heb ik me voor haar af staan trekken en heb mijn kwak over haar kut gespoten.

’s Zondagochtend was natuurlijk toch wel spannend om eens te kijken of de video die ik had geschoten tijdens ons eerste, totaal onverwachte, avontuur was gelukt. Hopelijk had ik mij niet voor niets tot het laatst ingehouden om te filmen hoe Jasper, Loras en Ray zich helemaal hadden uitgeleefd op het riante kut- en kontgat van Mia. Genesteld op onze comfortabele drie-zit zetten we de DVD speler aan en weldra stroomden de beelden van de extreme neukpartij de huiskamer in. Mia zat met ongeloof te kijken naar de drie kerels die haar compleet hadden platgeneukt. Ze genoot zichtbaar na van de beelden en toen ik na tien minuten mijn hand in haar slipje liet glijden was ze drijfnat en gleden mijn vingers soepel tussen haar grote kutlippen. Ik zal je de verdere details van deze avond besparen maar het resultaat was dat we besloten om ons nog eens in een avontuur te storten.

Aangezien we bij toeval tegen het vorige avontuur waren aangelopen is een vervolg wat lastiger plannen maar na een aantal dagen werd mijn aandacht getrokken door een advertentie op contactsite waarin een stel andere stellen zocht voor een orgie. De tekst was niet echt platvloers en ook de bijgesloten foto sprak mij wel aan. Nadat ik Mia had beloofd dat ik niet met andere vrouwen zou neuken en ik nogmaals had benadrukt dat het mij veel meer opwond om te kijken hoe zij een aantal palen verwerkte besloten we te reageren. Na enige uren kregen we een positieve mail en het verzoek of de dames met elkaar telefonisch konden overleggen. Na het verzamelen van moed en het overwinnen van de nodige plankenkoorts gaven we ons telefoonnummer en vrijwel onmiddellijk werden we teruggebeld.

Gitte kreeg ik aan de lijn en na wat koetjes en kalfjes vroeg ze of ze Mia mocht spreken. Mia die wat verlegen de telefoon aannam en naar mij gebaarde wat ze dan wel niet moest zeggen nam de telefoon over. Door de sociale vaardigheden van Mia liep dit gesprek als vanzelf en ik hoorde de dames overleggen over de ideale avond, wat je er kon verwachten en wanneer het diende te gebeuren. Tijdens het gesprek liet ik mijn hand onder de rok van Mia glijden en voelde aan haar natte scheur dat het gesprek blijkbaar voldoende opwindend was. Aan het eind hoorde ik Mia afspreken met het voorbehoud van oppas en met rode wangen legde ze de hoorn neer. We hadden een afspraak en het feit dat ze mogelijk binnenkort nog eens helemaal afgeneukt zou worden wond haar zichtbaar op. Twee weken nadien stapten we nerveus bij een stel veertigers binnen die ons warm begroette en ons voorstelde aan vier andere stellen die al waren gearriveerd en in de tuin aan de wijn zaten. Het werd al snel gezelliger en na ons kwamen nog drie stellen binnen en twee alleenstaande mannen. Acht stellen en twee mannen beloofde heel wat en na een uurtje werd de sfeer wat meer ontspannen en stelde Ronny (de gastheer) aan Gitte voor om het ijs te breken met een striptease. Zonder te aarzelen en met een riante glimlach begon Gitte op de muziek van Marvin Gaye aan een geraffineerde en uitdagende strip en je zag de bulten in de broeken van de mannen groeien. Gitte’ s BH verdween en ze stond tijdens het strippen geile neukbewegingen tegen het been van Ronny te maken. Het minuscule tangaslipje werd eerst diep tussen haar kutlippen getrokken en toen op een uiterst pikante manier verwijderd en haar benen gingen tergend langzaam van elkaar. Daarmee gaf ze ons allemaal een heerlijke uitkijk op haar volle overrijpe kale kut. Naast ons had de vrouw van een stel inmiddels de keiharde lul van haar echtgenoot te voorschijn gehaald en zat er onbeschaamd stevig aan te trekken. De paarse eikel glansde mooi boven haar rukkende handje en de ballen klotste wild heen en weer. Dat was het teken waarop waarschijnlijk iedereen had gewacht en in geen tijd zag je lullen en kutten verschijnen en werd er stevig gepijpt en gelikt. Wij konden natuurlijk niet achterblijven en Mia lag korte tijd later in haar string met haar benen wijd en mijn dikke leuter in haar mond. Haar stevige tieten lagen uitdagend op haar halve beha en de punten priemde uitdagend vooruit. Karel en Leo ( van de stellen naast ons) stonden links en rechts van mij de monden van hun teven te neuken alsof ze elk moment de zaadbekkies vol moesten spuiten en ik deed om het hardst mee. Mijn dikke eikel ging in en uit en ik zag de hand van Karel afdalen naar het geile kruisje van Mia. Gewillig spreidde mijn slet haar benen en liet zich zonder géne aan haar dikke lippen trekken en zonder veel omhaal duwde Karel twee vingers in haar rijpe scheur. Anita pijpte haar man ondertussen gewoon door en met haar andere hand masseerde zei de zak van de man die tegenover haar stond. Een onwijs geil gezicht al die geilende stellen om je heen en ook de twee solo mannen hadden zich ondertussen gemengd in de geilende menigte.

Mia genoot zichtbaar van de vingers in haar stevige rijpe scheur en Leo die de hand van Karel lekker zijn gang zag gaan legde zijn hand op mooi gevormde kont en begon haar billen te kneden. Zijn hand ging steeds verder naar beneden totdat zijn vingertoppen bij haar kontgaatje kwamen. Zonder aarzeling schoof hij een vinger in de reet van Mia en begon op en neer te pompen. Een, twee en een derde vinger kwam erbij en Mia kreunde van geiligheid en genot. Op een tuinbank werd Gitte inmiddels flink geneukt door een stevig geschapen dekhengst terwijl Ronny nog steeds stevig in haar mond stond te naaien. Een van de vrijgezellen kerels, die John bleek te heten kwam voorbijlopen, en ik wenkte hem dichterbij en wees op de kont van Mia en maakte een neukbeweging. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen.

Karel haalde zijn vingers uit haar reet en voordat ze doorhad wat er gebeurde zat de eikel van John al tegen haar gat gedrukt en voelde ze de dikke lul in haar achterste verdwijnen. Dit was volgens mij de eerste keer dat ze in haar kont werd genaaid voordat haar scheur aan de beurt was geweest. Je zag de zak van John nat worden van het klotsen tegen de kleddernatte poes van Mia en hij golfde ritmisch heen en weer in haar prachtige kont. Ik realiseerde me dat het toch wel erg lekker was om te zien hoe zo’ n dikke jongen in de kont van je vrouw werd gepropt zeker als je er bovenop kijkt en je ziet de billen om die dikke lul zitten.

Karel en Leo waren inmiddels van positie veranderd en Sofie en Anita waren als volleerde jockeys de palen aan het bereiden. John zag dit schouwspel aan en na een knipoog van mij trok hij zijn dikke leuter uit de aars van Mia en schoof ‘m zonder pardon in de reet van Sofie. Ze kreunde luid toen ze twee dikke joekels te verwerken kreeg en ik werkte mij onder Mia die mijn pik zonder moeite in haar kutgat schoof. John had nu drie stellen voor zich liggen waarvan de vrouwen met hun reet parmantig de lucht in staken en besloot om tussen de konten te wisselen. Van Sofie ging hij naar Anita die blijkbaar ook niet vies was van een sandwich en ramde haar stevig in haar kont terwijl Leo zich inspande om haar kut goed te blijven vullen. Ook Mia moest eraan geloven en na een paar stevige laatste halen in de kont van Anita kwam hij met een slingerende lul op de reet van Mia af. Met wat glijmiddel en na wat persen tegen haar kontje had ze weer twee harde lullen die in haar onderlijf pompten.

Lange langzame halen afgewisseld met flinke rammen in de kont van mijn sletje brachten haar in extase en ik zag haar geil naar mij kijken. Ronny kon amper boven de geilende menigte uitkomen maar toen hij de gelegenheid kreeg deelde hij iedereen mede dat hij iets speciaals in de tuin had geconstrueerd dat iedereen moest zien nu we op temperatuur waren. We liepen achter hem aan naar een zijstuk en daar stond een soort tuinhek waarin gaten waren gezaagd met een soort stretchers ervoor. Zonder veel omhaal legde hij uit dat het de bedoeling was dat de dames plaats moesten nemen op de stretchers en hun onderlijf door het gat moesten steken. Hun benen in de beugels achter het scherm. Na wat aarzeling namen de eerste kutjes plaats op de stretchers en de rest volgde langzaam.

Mia keek naar mij en ik zei dat ik het wel opwindend vond en dat ze waarschijnlijk nu alle lullen zou krijgen. Ronny beval daarna de mannen van de stellen om achter het hek te verdwijnen en de twee solo vrienden moesten achter blijven. De opdracht en regels van Ronny waren duidelijk, neuk zoveel kut of kont als je kunt voordat je je zak leegt en bij wisselen van kut (of kont) een nieuw condoom rond je lul. Spuiten doe je op kut of kont. Een prachtig gezicht acht totaal verschillende kutten die openlagen op pikhoogte en waar je recht in kon kijken. Ik kon duidelijk de scheur van Mia herkennen. Een blond streepje en de grote uithangende kutlappen dat kon niet missen en ik vroeg me af of ze inderdaad de hele batterij lullen zou afwerken.

Helemaal rechts lag een slet met een kale kut in de vorm van een perzik. Niet helemaal mijn type zo’ n dichte scheur maar wel lekker om een keer live te zien. Naast Mia een teef met een mooi getrimde maar dichte donkere driehoek waar roze lippen uithingen en daarnaast de kale kut waarschijnlijk van Gitte. Heerlijk dat rijtje kutvlees in allerlei vormen en maten. De dames lagen daar zonder ook maar iets te zien van wat er ging gebeuren. Acht steigerende lullen en de eerste mannen knielden al tussen de dijen om kut te likken. Ik wilde naar Mia lopen maar inmiddels was iemand me voor en ik zag een tong met lange halen haar spleet uitlikken. Vingers werden zorgvuldig in haar kut gestoken. En terwijl ze werd opgerekt zag ik twee, drie en daarna vier vingers in haar gat verdwijnen en na enige tijd verdwenen vingers van zijn andere hand in haar kont.

Voor mij stond Karel een kale scheur uit te wonen en Leo had inmiddels zijn lul in de reet van een bruine teef geduwd. Onwijs gezicht als je acht mannen naast elkaar een rijtje kutten af ziet neuken en na een signaal van Ronny werden er nieuwe condooms om palen geschoven en van kut (of kont) gewisseld. Mia kreeg haar tweede lul en de enorme joekel werd eerst goed nat gemaakt tussen haar kutlippen en daarna zonder pardon in haar volle riante kutgat geramd. Ik zag de pik uit haar scheur verdwijnen en de hengst met zijn paarse knop op de klit van mijn sletje slaan om vervolgens zijn lul weer stevig in haar scheur te rammen.

Zo ging dat nog even door totdat het signaal van Ronny weer klonk en de volgende lul de kut van Mia besteeg. Het leek een soortgelijk ritueel te worden maar ik zag de leuter uit haar pruim verdwijnen en duwen tegen haar kontgaatje. De eikel zocht zijn weg tussen haar billen en als een volleerde slet verwerkte ze de dikke paal en ik zag haar mee pompen met de neukbewegingen in haar reet. Lekker strak dacht ik nog en dat bleek ook wel want de hengst haalde zijn leuter uit mijn vrouw d’ r kutgat rukte het condoom van zijn knuppel en spoot zijn dikke kwak op haar superpruim. Dikke witte klodders kwamen op haar onderlijf en verdwenen langzaam in de spleet tussen haar benen en haar openstaande kontgat.

Ik stond stevig aan mijn lul te sjorren van dit opwindende gezicht maar daar was de volgende alweer die Mia besteeg, zijn lul door het geil van zijn voorganger haalde en zijn eikel en het pikgeil wat op haar kut lag terug in haar spleet duwde. Ik zag haar kutlappen opzwellen en om de dikke lul stulpen. De pik werd soepel in haar kut geduwd en hij verdween na enige tijd zonder problemen in haar kont. Ik stond te genieten van het schouwspel toen ik zag dat hij weer terug ging in haar kut en toen weer in haar kont. De kerel die stond te naaien was gewoon aan het afwisselen tussen haar gaten. Super geil gezicht.

Weer dat signaal en nu kwam Leo, die een iets kleinere lul had, aan de beurt om tussen de geile dijen van Mia zijn best te doen. De gaten die al riant openstonden hadden geen probleem om de pik van Leo te verwerken en daardoor kon Leo zich ook helemaal laten gaan en ramde in haar scheur of z’ n leven ervan af hing. Plots trok hij zich terug rukte het condoom van zijn lul en spoot harde stralen geil tegen de pruim en reet van Mia. Ik wist dat ze het idee lekker vond dat er tegen haar kut en kont werd gespoten en wilde eigenlijk haar gezicht wel eens zien.

Nu werden ook om mij heen kutten en konten volgespoten en ik zag de mannen met rood aangelopen en transpirerende gezichten hun best doen op de kutmassa links en rechts van mij. Mia was door zes lullen geneukt in kut en kont en door drie helemaal volgespoten. Het geil liep van haar onderlijf en uit haar kut en kontgat en ook de sletten om ons heen lagen met uitgeneukte gaten te glinsteren van het glijmiddel en te druipen van het geil.

Daar was Ronny weer, wat potsierlijk met zijn slingerde half stijve lul, en hij verzocht ons om weer naar de andere kant van het scherm te gaan om te kijken wat de vrouwen ervan vonden. Ik vroeg me af hoe de reactie van Mia zou zijn nadat ze ongeveer vijftig minuten alleen maar pik te verwerken had gekregen en toen we om het hek heenstapte zagen we dat de vrouwen allemaal tepelklemmen op hadden gekregen waarvan de gewichtjes naast hun lijf bungelde. De twee solo vrienden waren druk doende om tieten en lijven te masseren met een soort babyolie en af en toe verdween een lul in een vrouwenmondje en werd hun zak gemasseerd als ze naast de stretcher stonden. Een iets ander tafereel dan we hadden verwacht en de dames vermaakte zich blijkbaar opperbest. De stretchers werden teruggeschoven en daar lagen alle kutten op een rijtje. Uitgerekte tepels, olie op hun bovenlijf en dikke glinsterende geilklodders op hun onderlijf. Gitte kwam langzaam overeind en daar was haar brede glimlach weer. Ze stelde voor om Mia als nieuweling nog een extra beurt te geven zodat ze de avond niet snel zou vergeten en beval mij om op de grond te gaan liggen.

Mia werd door twee mannen onder luid gejuich van de anderen opgepakt en over mijn harde lul gezet. Zonder aanmoediging nodig te hebben zat de eerste al achter haar en bracht zijn lul in stelling om haar kont goed uit te neuken. Althans dat dachten we maar tot Mia’ s verbazing probeerde hij zijn joekel ook in haar natte scheur te pompen. Na enig aandringen lukte dat en dit was de eerste keer dat ze twee lullen in haar kut verwerkte. Ze keek me met wazige en geile ogen aan en liet de dekhengst zijn gang gaan. Na vijf minuten kwam de volgende en dat was meer volgens de verwachting. Hij bracht zijn dikke lul voor haar kontgat en gleed zonder veel moeite haar lekkere reet binnen. Lange halen van onze beide lullen en luid steunen van Mia. De derde en vierde bestegen haar reet en ik hoorde haar steunen dat ze langzaam genoeg had gehad. Ze werd van mijn lul getild en terug op een stretcher gelegd.

Twee vrouwen kwamen om haar heen staan en begonnen haar te masseren. Borsten, dijen, kut, klit, niets werd vergeten terwijl tien mannen om het hardst aan hun lul stonden te trekken. Om beurten werden de zakken geleegd over de kut en het onderlijf van Mia en korte tijd later lag ze volgespoten en compleet geragd op de stretcher met ons allemaal kijkend naar haar dikke rood aangelopen en opgezwollen kutgat. Er werd luid geapplaudisseerd door de aanwezigen en blijkbaar was Mia in-geneukt en aangenomen in het groepje. Er werd nog uitgebreid geborreld en iedereen was en bleef naakt op deze zwoele zomeravond en van tijd tot tijd zag je een lul in een mondje verdwijnen of een hand met een kut of lul spelen.

Nog voor we weggingen zagen we Gitte in een heerlijke sandwich en om ongeveer twee uur in de morgen namen we afscheid en reden we naar huis. Een soort deja-vu met naast me Mia met haar blote, afgeneukte opgezwollen kut en rauw-geneukte kont. We keken elkaar aan en waren het er over eens dat ook dit weer een absoluut unieke belevenis was geweest.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering hieronder als reactie op dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1736

LES OP PC

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 15, 2017 14:14:59

LES OP PC

Mijn echtgenote en ik zaten in ons lievelingsrestaurant van een heerlijk maal te genieten. Door de jaren heen vrienden, bijna familie aan huis. De eigenares kwam naar onze tafel. "Sorry, dat ik jullie even lastig val." Begon Sandrine.

"Geeft niet." Zei ik.

"Om de hoek zit een koppel die een probleem hebben met hun computer." Ging Sandrine verder. Ik informeerde naar de aard van het probleem. Het bleek dat ze pas een PC hadden gekocht voor hun dochter. Het meisje, net achttien geworden, studeerde secretariaat. Voor de school moest ze een PC hebben. Maar ze kon er niet al te best mee overweg. Ook op school bleek ze daar problemen mee hebben. Sandrine vertelt dat ze had gezegd dat ik wel wat van computers ken. De vader vroeg of ik hen eventueel zou willen helpen. Ik zei tegen Sandrine dat de man maar eens naar onze tafel moest komen. Daar voegde ik aan toe dat hij liefst een tiental minuten wachtte. De vrouw des huizes ging de boodschap overbrengen. Een beetje later sprak ik af met de man dat ik op dinsdag namiddag vrij was. Dat kwam goed uit want ook zijn echtgenote had interesse voor het gebruik van een PC.

De eerstvolgende dinsdag belde ik aan op het opgegeven adres. Pas toen de deur geopend werd dacht ik er aan dat ik de vrouw nog niet ontmoet had. Niet dat ik me er iets speciaal van voorstelde. Het was die dag snikheet, waardoor ik thuis er aan dacht om in korte broek te gaan. Maar dat leek me iets te ongekleed. Daarom liep ik in een dunne lange zomerbroek, met daarboven enkel een hemd met korte mouwen. Marleen, zoals de vrouw bleek te heten droeg een badjas, die ze zorgvuldig gesloten hield. Nadat ze me binnenliet en me uitnodigde in een zetel te gaan zitten, verontschuldigde ze zich voor de badjas.

"Eigenlijk wou ik net in bad gaan, zodat ik opgefrist zou zijn wanneer jij hier aankwam." "Foutje van mij, ik ben altijd te vroeg." Wuifde ik de verontschuldiging weg. Na wat overleg besloten we maar eerst eens naar de PC te kijken. Marleen zette een stoel bij. Nadat de PC gestart was legde ik haar uit hoe ze de verschillend programma's kon openen. Een half uur gaf ik haar les en gaf haar huiswerk. Ik zette wel op papier hoe ze te werk moest gaan. De vrouw, zo tegen de veertig dacht ik, begreep het nogal redelijk snel. Marleen zat vlak naast mij. Zeg maar tegen mij, daardoor kreeg ik een kijk in de ver openstaande blouse. Nog net zag ik de tepels niet. Terwijl ik even opzij keek zag ik dat de knoop van de badjas losser was geworden. Waardoor ik meer inzicht kreeg.

Terwijl Marleen zich op het scherm concentreerde had ik de gelegenheid om haar wat beter te bekijken. Voor een vrouw van haar leeftijd zag ze er heel knap uit. Een prachtig figuur, mooie benen, een boezem die veelbelovend nog stevig stond en een lekker kontje. Ook onderaan was de badjas wat open gaan staan. Waardoor ik haar prachtige dijen kon zien. Bijna legde ik er mijn hand op.

"Zo dat was het dan." Zei ik en keek haar voor het eerst in de reebruine ogen.

"God wat heb ik het warm." Zuchtte ze. Meer dan het beamen kon ik niet doen. Marleen had de bobbel in mijn broek wel gezien. Terwijl ik dacht dat ze er geen aandacht zou aan besteden. Ze legde een hand dicht tegen de bobbel.

"Ben jij wel eens vreemd geweest?" Vroeg ze met een ietwat zwoele stem. Even verraste me dat zo dat ik nogal lang wachtte om een antwoord te geven.

"Nee" moest ik toegeven.

"Ik ook niet." Sloeg ze een zucht. Terwijl ze dat zei liet ze haar handpalm over de bobbel gaan. Waardoor mijn penis begon te groeien. Gelukkig opende Marleen de rits, zodat er meer ruimte kwam voor mijn jongeheer. Ik zakte ietwat onderuit om haar meer kans te geven haar activiteiten verder te zetten. Zelf liet ik me niet onbetuigd, en nam een stevig vooruitstekende borst in mijn hand. De tepel tussen mijn duim en wijsvinger groeide zichtbaar. Vlug lag mijn broek op mijn enkels. Marleen liet haar hand in mijn slipje verdwijnen. Zacht streelde ze mijn jongeheer. Ook mijn ballen kregen een aaibeurt. Mijn vrije hand gleed strelend langs haar dijen naar haar inmiddels vochtige driehoek. Een beetje tot mijn verbazing bleek er weinig beharing. Met één vinger streelde ik het natte kutje van onder naar boven en terug. Heel teder, het amper rakend. De ademhaling van Marleen werd sneller. Onze ogen vonden elkaar, net als onze lippen. Onze tongen ravotte als kleine kinderen dat het een lust was. Het lukte Marleen om me van mijn slipje te ontdoen. Mijn pik sprong een gat in de lucht van blijheid, van vrijheid. De vrouw die ik voor het eerst ontmoette sloot haar hand rond mijn paal. Zacht begon ze er aan te trekken, op en neer, op en neer. Daardoor ging mijn vinger ook iets intenser te werk. Ging dieper in het lekker sappig kutje. Marleen liet diepe zuchtjes ontsnappen. Zweetdruppels parelden over haar stevige borsten om dan als de dauw van de tepels naar beneden te vallen. Plots liet Marleen mijn tong alleen achter op de speelplaats.

"Zullen we eerst gaan douchen?" Vroeg ze. Dat leek me een goed idee. De slanke vrouw liep me voor naar de trap. Doordat ik achter haar liep, zelfs enkele treden, kon ik tegen het van het sap glinsterende kutje kijken. Het wiebelende kontje gaf me niet de indruk van een veertig jarige vrouw te zijn. Ook het bijna druipende liefdesgrotje gaf niet die indruk. Boven aan de trap zei Marleen dat de douche te klein is voor twee, bijna te klein voor één persoon, voegde ze er aan toe.

Zij ging eerst onder de lauwe waterstraal staan. Na zich ingezeept te hebben spoelde en droogde de mooie vrouw zich vlug af. Snel deed ik hetzelfde. Nog geen vijf minuten later kroop ik bij Marleen op bed. Onze tongen wisten nog waar ze gebleven waren en deden gewoon verder.

Met de palm van mijn hand wreef ik beurtelings zacht over de priemende tepels. Marleen sidderde. Mijn andere hand gleed vanaf haar stevige borst tergend langzaam naar beneden. Even hield de hand halt bij de navel. Hoe verder de hand naar beneden ging hoe verder ze haar benen van mekaar deed. Met een vingertop beroerde ik het plukje schaamhaar. Omdat we toch eens adem moeten halen lieten onze hete tongen mekaar los.

"Weet je, ik heb een hele goede echtgenoot, maar in bed, nee, het is altijd hetzelfde, benen open, wip, wip, mijnheer komt klaar en het feest, wat zeg ik feest, nou ja het is gedaan. Het schijnt dat er vrouwen zijn die een orgasme krijgen, dat heb ik nog niet meegemaakt." Zou Marleen, me er op willen wijzen dat ze van mij iets meer verwachtte dan een snelle wip. Zonder er antwoord op te geven liet ik de vingertop verder naar beneden glijden, tot op haar kittelaartje. Het verraste me zo klein te zijn. Echter nadat ik het heel even aanraakte groeide het als een pygmeeënpiemel. Daarom nam ik het tussen duim en wijsvinger om er heerlijk mee te spelen. Mijn pink schoof in de lekkende gleuf. Heel even liet ik mijn kleinste vinger zo diep mogelijk in het sappige kutje gaan, op verkenning. Marleen schokte van intens genot. Ondertussen nam ik een staalharde tepel in mijn mond. Even beet ik er op, Marleen liet een zalige zucht ontsnappen waardoor ik vermoedde dat ze het lekker vond. Na de tepel zachtjes gebeten en dan gezogen te hebben liet ik mijn tong over haar gladde buik naar het dal der liefde likken. Daar nam ik de kleine piemel die clitoris heet tussen mijn tanden. Marleen begon heftig te schokken. "Oh, oh ja… ja, ja…" hoorde ik haar zuchten. Gans mijn tong baande zich een weg in de donkere vochtige liefdesgrot. De vrouw lag te sidderen, diepe zuchten, kreunende geluiden te maken. Ik voelde dat ze het niet lang meer ging uithouden. Nog even liet ik mijn pink in haar holletje schuiven. Waardoor ze enorm kreunde. De oh en ja 's waren niet meer te tellen. Ik ging op mijn rug liggen, tilde haar iets op zodat ze boven mij kwam te liggen. Met zachte dwang zette ik haar in zitstand. Haar druipende kut bevond zich net boven mijn trotse paal. Voorzeker had Marleen dat nog niet meegemaakt. Eigenlijk wist ze niet goed wat te doen.

Langzaam liet ik haar zakken. Heel even diende ik met mijn hand een beetje bij te sturen. Tergend langzaam schoof ze over mijn jongeheer. Geheel het commando op mij nemend nam ik de vrouw stevig in de lende om haar dan op een traag ritme op en neer te bewegen. Niet lang echter want Marleen nam het commando over. Sneller ging ze op en neer. Ondertussen probeerde ik een tepel in mijn mond te krijgen, wat echter niet zonder moeite ging. Haar lichaam schokte bezeten, ze sloeg met haar hoofd naar alle kanten. Vermits Marleen licht was, een goede veertig kilo misschien, dacht ik er aan om haar staande te neuken. Moeizaam kon ik haar tegenhouden.

Zonder een woord te zeggen stapte ik uit het bed, naam haar onder haar kontje en zette de niets vermoedende hete vrouw op mijn stevige lul. Ze sloeg haar handen om mijn nek. Snel begreep ze wat de bedoeling was, snel wipte ze op en neer. Ze hing met haar bovenlichaam naar achter en daardoor kon ik weer een tepel in mijn mond nemen. Haar kutsappen dropen langs mijn dijen. Marleen ging zo hevig te keer dat mijn ballen tegen mijn kont kletsten. Zeker was dat aan dit tempo Marleen het niet lang meer zou volhouden. Een langgerekte oh… oh… oh! Kondigde haar tweede orgasme aan. Razendsnel, in één vloeiende beweging tilde ik haar sidderende hete lichaam op, draaide haar om en schoof de hitsige vrouw terug op mijn kloppende kerel. Zo kon ze met haar handen op het bed steunen en kon ik het ritme van de stoten regelen. Snel liet ik mijn penis in en bijna uit het lekkende kutje schuiven. Marleen gilde opnieuw. Ik wou haar zoveel mogelijk standjes geven; haar lieten genieten van seks in plaats van dat benen open wip, wip en klaar is Kees.

Nu genoot niet alleen Kees er van. Net voor ze de derde keer zou klaarkomen, en ik voelde dat het dan de laatste keer zou zijn, trok ik Marleen overeind. In een mum van tijd had ik haar in een ander standje. Een beetje ongewoon maar toch. Rechtstaande had ik de vrouw, die niet meer besefte wat haar allemaal overkwam, opgetild zodat haar kutje tegen mijn lik-grage tong kwam en haar hoofd ter hoogte van mijn op barsten staande lul. Toch begreep ze al heel vlug wat ze in dat standje kon doen, haar hete lippen zogen mijn paal naar binnen om dan hem helemaal in haar warme mond te toen verdwijnen. Een beetje onhandig zoog ze me af. Het was duidelijk de eerste keer dat Marleen pijpte, maar ze leerde vlug. Mijn tong speelde voor penis en ging heel diep in de kletternatte kut te keer als een gek. Amper twee minuten hielden we dat standje vol. Met een oorverdovende gil kwam Marleen klaar, minutenlang bleven de ah 's en de oh 's komen. Plots, zelfs wat onverwacht spoot ik mijn zak leeg in haar gulzig slikkende mond. Op het bed bleven we even uithijgen, in mekaars armen. Marleen bedankte me overvloedig. Net zo overvloedig als de kutsappen die uit het voor haar leeftijd toch kleine spannende kutje bleven sijpelen.

Een kwartier later hadden we gedoucht en waren gekleed. We liepen naar beneden. Tot onze stomme verbazing zat de dochter aan de PC. We hadden haar niet horen binnenkomen.

"Zo U bent de PC specialist?" Vroeg ze. Waar ik op antwoordde dat ‘specialist’ een te groot woord was. Haar moeder kreeg een kleur.

"Morgenmiddag ben ik vrij, dan kan U mij ook les geven." Sprak de dochter vastberaden. "Misschien wel." Antwoordde ik.

"En ik wil dezelfde les als mama." Klonk er zeker van haar stuk zijnde uit de 18 jarige bloedmooie blondine.

"Je bedoelt?" Viste ik. De jonge begeerlijke dochter kwam naar mij, gaf me een zoen op de wang en fluisterde in mijn oor.

"Ik ben een half uur geleden boven geweest, en er een kwartier blijven kijken.”

Ik kon dus niet anders dan de volgende dag weer les te geven.

De volgende dag begaf ik me met gemengde gevoelens naar het huis van Marleen, die ik gisteren een flinke beurt had gegeven. Nu was de afspraak met de bloedmooie blonde achttien jarige dochter, Leen. Met Marleen was het onverwacht, misschien daardoor bijzonder spannend. Leen wist waarvoor ik kwam. De PC staat misschien niet eens aan, dacht ik. Aarzelend duwde ik op de deurbel. Vlug ging de deur open. Tot mijn verbazing deed Marleen open. Leen was er ook en ik zag nog twee andere meisjes. Leen stelde ze voor als Betty en Dora. Waarschijnlijk niet eens hun echte namen, maar dat deed er niet toe. Voor mij al een hele opluchting toen Marleen zei.

"Goed naar mijnheer luisteren, je kunt er wat van opsteken. Met de nadruk op steken." De drie jonge dames giechelden. Vermoedelijk wist Marleen niet dat haar dochter ons gisteren bezig gezien had. Want Leen had het me in het oor gefluisterd. Wat die andere meisjes kwam en doen bleef me even een raadsel. Mogelijk had Leen hen uitgenodigd om samen computerles te volgen.

"Zitten jullie in dezelfde klas?" Informeerde ik om zo achter hun leeftijd te komen. Dat bleek goed geraden. Voor ik er erg in had hadden twee meisjes de salontafel aan de kant gezet. Naar de reden bleef me nog even een gissen. Leen nodigde me uit om op de grond te gaan zitten, de drie meisjes deden dat ook zodat we in een soort van cirkel zaten. "Karel, ik zal je maar Karel noemen, Betty en Dora weten wat hier gisteren gebeurd is." Begon Leen. Ik fronste mijn wenkbrauwen; ik dacht dat Leen dezelfde les wou als haar moeder.

“Zoals je kan zien dragen we alle drie bijna dezelfde kleren." Ging Leen verder. Mij was het nog niet opgevallen.

"We beginnen met een spelletje, zoiets als strippoker." Kwam Betty ertussen. Leen liet drie teerlingen zien.

"Kom laat ons beginnen." Zei het derde meisje ietwat haastig. We kregen elk een teerling. Die het meest aantal ogen gooide mocht beginnen. Betty ging met de eer lopen. Ze gooide 14. Dora bracht het tot 15 en Leen bleef bij een schamel 10 steken. Zes jonge meisjesogen staarden in mijn richting. In de ogen lag opwinding. Ik haalde het met 17 ogen.

"Wat nu?" Vroeg ik naar de spelregels. Leen stond recht, ze draaide zich daarbij met de rug naar mij en bukte zich om een stapeltje kaarten te nemen die een beetje verder lagen. Dan ging ze terug in kleermakerszit zitten, zodat ik het roze kleine slipje kon aanschouwen.

"Nu moet je een kaart nemen." Giechelde ze ietwat meisjesachtig. Ik deed wat er van mij verlangd werd. "Wat staat er?" Klonk het ongeduldig uit de sensuele mond van blonde Dora.

"Als het meisje rechts van jou haar T-shirt nog aan heeft mag jij het uittrekken." Las ik. Rechts van mij zat Dora. Een klein hoeraatje kwam uit haar mond. Langzaam ontdeed ik haar van het kledingstuk. Daaronder droeg ze een witte beha. Vermits ik gewonnen had mocht ik aan de tweede ronde beginnen. Leen won, ze nam niet van dezelfde stapel kaarten als toen ik gewonnen had. Blijkbaar was er voor de meisjes een ander stapel. En kwartier later waren al wat kleren op de grond beland. De drie meisjes zaten er nog enkel met een beha en slipje bij, terwijl ik alleen mijn slip nog aanhad. Een beslissende ronde hing in de lucht. Bij Betty kon ik door het witte kanten slipje al een vochtig plekje waarnemen. Ik won weer zodat ik nog niet in mijn blootje moest. De kaart liet me de keuze bij wie ik de beha zou uitdoen. Zes vragende ogen kijken me aan alsof ze wilden zeggen: "Neem mij."

Ik stond op en liep achter de meisjes. Bij elk van hen bleef ik even staan. Uiteindelijk koos ik voor Leen. Prachtige peervormige borsten spongen blij in het veld. Alhoewel ze zwaarder waren dan die van haar moeder stonden ze stevig overeind, daar zat mogelijk haar jeugdige leeftijd wel voor iets tussen. Vlug begonnen we aan het volgende, mogelijk laatste spel, want als een meisje won moest mijn slip uit en was ik de verliezer. Alhoewel ik me toch niet als verliezer zag hoe het spel ook afliep. Wonderwel won ik ook de twee volgende spellen. Drie paar prachtige borsten prijkten vooruit. De tepels van Leen leken al op hun grootste te zijn. Gelukkig hadden ze geen van alle grote tepelhoven, daar ben ik persoonlijk niet zo voor. Ik zeg wel persoonlijk want dat is ieders goesting.

"Zullen we even pauzeren." Stelde ik voor. Zonder dat ze een woord spraken onderzochten de meisjes mijn voorstel. Uiteindelijk waren ze akkoord. We stonden recht. Alhoewel er maar vier spelers waren stonden we er met vijf rechtop, want mijn jongeheer zag die drie tot nog toe verstopte kutjes wel zitten. Ook de meisjes was het niet ontgaan hoe mijn jongeling recht vooruit wees. Leen stak haar hand naar mijn penis uit. Dora hield haar tegen.

"Neen, Leen zo is het niet afgesproken." Zei ze. Eigenlijk vond ik het spijtig, alhoewel het uitstellen spannende momenten beloofde. De kloppende lul in mijn te klein wordende slipje vond dat reglement maar niks.

"Kom laten we dan vlug verder spelen." Zei ik. Dat moest ik geen twee keer zeggen. Leen won het laatste spel. Ze trok een kaart en mocht mijn slipje uittrekken. Nieuwsgierige blikken aanschouwde het door de blonde stoot langzaam uitgevoerde ontkleedpartijtje. Blij als een kind met een nieuw speelgoedje wipte mijn jongeheer omhoog toen de rand van het slipje er voorbij was. De drie meisjes slaakten een zucht. Nu stond ik daar in mijn Adamskostuum terwijl zij nog een slipje droegen. Het witte kanten dingetje van Betty vertoonde al een groter geworden vochtig plekje.

"Zullen we naar boven gaan." Stelde Leen voor. Iedereen was onmiddellijk akkoord. Ik lag als eerste op het bed. Leen kwam links naast me liggen en Dora rechts. Betty kwam vanaf het voeteneinde over mijn benen gekropen. Zonder aarzelen nam ze mijn jongeling ter hand. Heel zachtjes maakte ze op en neer gaande bewegingen. Leen nam teder mijn balzak in de handpalm, ze aaide hem heel voorzichtig. Dora die geen plaats meer vond om een hand te leggen op mijn tevreden penis kuste me vurig op mijn mond. Haar tong gleed naar binnen als een gladde aal. Innig kusten we mekaar. Haar hand speelde met mijn borsthaar. Doordat Dora met haar middel het dichtst bij me lag kon ik aan haar slipje. In de plaats van het uit te trekken begon ik haar vochtig kutje te treiteren over de dunne zwarte stof heen door er over heel de lengte, bijna niet voelbaar met één vinger lichtjes over te strelen. Ik voelde hoe het kutsap uit het kleine kutje begon te druipen. Even later liet ik een vinger tussen de rand van het zwarte slipje naar haar poesje sluipen. De clitoris was al behoorlijk gezwollen. Hij groeide nog meer door mijn aanraking. Met mijn vinger wreef ik er stevig over, waardoor het meisje diepe zuchten liet horen. De ander meisjes hadden van plaats gewisseld. Betty ‘s greep was steviger dan die van Leen. Ze begon mijn jongeling te masseren. Het slipje van Dora dat al behoorlijk nat geworden was verdween op de grond. Nu stak ik een vinger diep in het druipende kutje. Ze kirde van gelukzaligheid. Ook mijn pink liet ik even in het overheerlijke grotje wandelen. Daardoor werd mijn kleinste vinger behoorlijk nat.

"Kom zet je knieën naast mijn hoofd." Zei ik. Prompt deed het geile meisje wat ik vroeg. Het lekkende kutje was nu op tonglengte van mijn mond verwijderd. Ik kon de heerlijke zoete geur van het achttienjarig poesje helemaal tot me doordringen. De andere meisjes bleven mijn jongeheer masseren. Tegen mijn verwachting in hadden de meisjes niet bijster veel ervaring, dat kon ik voelen aan het gebrek aan variatie. Teder likte ik eerst aan de zijkanten van het natte kutje dat aan de kort geknipte brunette, Dora toebehoorde. Langzaam gleed mijn hete tong in het uitnodigende openstaande kutje. Heel diep liet ik mijn tong gaan. Ondertussen stak ik voorzichtig de natte pink in haar kontgaatje. Daardoor slaakte ze een gil, het meisje kreunde heel heftig. Zulk een gewaarwording van een vinger in haar poes en een vinger in haar kontgaatje was duidelijk een nieuwigheid voor haar. Ze drukte haar kletsnat grotje tegen mijn mond. Heftiger begon ik heel het kutje te likken. Af en toe zoog ik de stevige kittelaar tussen mijn tanden.

"Oh, ja… ja..." Kreunde ze dan telkens. Met mijn vrije hand bespeelde ik een zacht, doch stevige borst, die de grote had zo ergens tussen een appelsien en een pompelmoes. Eerder kleine borsten had Dora. Wel heel stevige vooruitstekende. Door de houding die ze aangenomen had, naar beneden gebogen, bijna mijn borst rakend, hingen de borsten stijl naar beneden, zodat ze in hun volle glorie te zien waren. Toen ik de stijve tepel tussen duim en wijsvinger nam kreunde ze weer lang. Ik kreeg de indruk dat ik de beide andere meisjes verwaarloosde. Daarom hield ik even op met aan het poesje van Dora te slurpen, wat zij niet zo fijn vond.

"Kom met jullie kontjes naar mij zitten." Zei ik. Even later kon ik zowel het geile grotje van Dora met mijn tong binnendringen en met mijn handen, aan elke kant van mij een poesje opvrijen. Snel verdwenen de slipjes. Langzaam liet ik mijn hand over heel het kutje van Leen en Betty gaan. In de kortste keren droop het kutsap uit beide poesjes. Na een poosje de beide kittelaars te hebben geplaagd liet ik in elk kutje een vinger glijdende bewegingen maken. Zowel Leen als Betty waren rechtop gaan zitten waardoor ze op mijn vinger konden rijden, mijn vingers neuken zeg maar.

Dora liet plots en luide " Ja..." los. Zij bereikte als eerste een formidabel orgasme, dat heel langzaam uitstierf. Vliegensvlug verwisselde ze van plaats met Leen. Door het rijden op mijn vinger droop het kutje van het warme, heerlijk geurende kutsap. Veel voorbereiding had ze niet meer nodig zodat ik al snel de hele poes begon te likken. Na amper vijf minuten kwam ook zij met veel oh… en ja… klaar. Ze schokte zo hard dat mijn tanden er van pijn deden.

Nu was het de beurt aan Betty. In die houding werd mijn lul wel wat aan zijn lot achtergelaten. Ze hielden hem wel recht maar dat was ook alles dat ze deden. Daar moest ik wel iets op vinden. Nadat Betty met nog meer gekreun klaar was gekomen viel er een soort van pauze. Waarschijnlijk dachten de meisjes dat het dat was, maar dan kennen ze Karel nog niet goed. Dora die als eerste een orgasme had gehad maande ik aan om op mij te gaan zitten zodat mijn jongeheer in haar kon doordringen. Aanvankelijk moest ik haar begeleiden om met haar spannende kut over mijn paal te schuiven. Na enkele minuten wist ze waar de klepel hing en begon ze wild op mij te rijden. Haar borsten dansten in het rond.

"Leen ga jij naar beneden zodat je mijn balzak kan aflikken." Beval ik. Prompt gehoorzaamde ze. Betty kwam met haar lekkende kutje naar mij gericht ter hoogte van mijn gulzige mond zitten. Ik befte haar zo hevig dat het er even naar uit zag dat haar borsten er zouden afvliegen. Enkele minuten later kwam Dora met een langgerekte "Ja… ha ..." tot haar tweede hoogtepunt.

Langzaam, vermoeid gleed ze van mijn penis en van het bed. Lenny bleek uitgeteld. Aalvlug nam Leen haar plaats in. Al vlug bleek dat het kutje van Leen niet alleen vochtiger was maar ook nauwer was. Binnen de kortste keren liet ook Leen haar tweede orgasme van de dag optekenen.

Ik vond het tijd om zelf ook wat meer actie te ondernemen en nam het derde meisje op zijn hondjes. Met stevige snelle stoten drong ik heel diep in het kleddernatte spleetje. Haar borsten nam ik elk in een hand en kneedde ze alsof ik brood ging bakken. Net op tijd bereikte ze een ongekend hoogtepunt. Ik stond op van het bed en nodigde de meisjes uit om op hun knieën naast elkaar te gaan zitten. Ze begrepen de bedoeling niet maar waren zeer gewillig. Nog maar net zaten ze er als plechtige communicanten of mijn jongeheer kondigde een lading sperma aan.

"Mond open." Riep ik en tegelijkertijd spoot er een straal zaad in de gulzig slikkende mond van Leen, daarna in die van Dora. Om niets te laten verloren gaan liet ik mijn spuitende jongeling in de mond van Betty schuiven.

"Zuigen! " Riep ik. Onervaren maar een uitstekende leerling bleek Betty te zijn. Tot de laatste druppel slurpte ze naar binnen. Nog maar net zaten we beneden rond de PC toen Marleen binnenkwam.

"Wel al wat geleerd," informeerde ze.

"En of." Zongen de meisje in koor. "Volgende week woensdag krijgen we nog een extra les." Zei Leen. Ik knikte, “alhoewel ik denk dat het beter is ons te beperken tot twee leerlingen, denken jullie dat ook niet meisjes." Lachte ik.

Alle drie bleken ze opgetogen en Marleen zag ik op schooldagen.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1730

DE ADVERTENTIE

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 11, 2016 17:36:38

DE ADVERTENTIE

In de krant zag ik een opvallende advertentie staan; - vrouw 67 jr. vraagt 250 € te leen -

Voor de grap reageerde ik daar op, ik schreef dat ik financieel wel wat voor haar kon betekenen, als ze ook voor mij iets kon betekenen.

Ik was de hele advertentie alweer vergeten toen ik op woensdagmiddag gebeld werd. De vrouw van de advertentie was aan de telefoon, ze had het geld de volgende ochtend nodig. Ze gaf mij het adres, het bleek in een klein dorpje in de polders te zijn.

Ik tikte het adres in de GPS en reed die kant op. Wat een wereld dacht ik terwijl ik door een landschap tufte met af en toe en woning aan de kant van de weg of zelfs een stukje achteraf. Ook de woning waar ik moest zijn lag wat afgelegen. Toen ik de auto uitstapte kwam er gelijk een herdershond gevaarlijk op mij af, “af Bas!” Hoorde ik roepen, en de hond ging gelijk terug. In de deur stond een grote forse vrouw gekleed in een lange zwarte jurk met rubber laarzen er onder.

“Kom verder” zei ze en ze slofte voor mij uit naar de kamer, de hond ging gelijk naast haar stoel liggen. Het was er schoon, op de bank lagen wel wat kleren van haar en het aanrecht was netjes en je kon er uit opmaken dat ze waarschijnlijk alleen woonde. Ze vroeg of ik een kopje Senseo wou.

“Graag” en ik meende het.

“Moest je ver rijden” vroeg ze.

“Het was toch nog bijna een uur rijden” zei ik. “Hoe komt het dat het nodig is om de advertentie te plaatsen” vroeg ik.

“Ik moet voor morgen €4000 betalen en ik kom nog wat te kort, daarom dacht ik, misschien is er wel iemand die mij wat wil lenen.”

“Uw familie of kinderen kunnen niet helpen?” Vroeg ik.

“Kinderen heb ik niet, en familie. Je weet hoe het soms gaat daar hoef ik niet aan te kloppen.”

In de auto nog dacht ik. ‘Ze kan wel geld krijgen maar dan wil ik ook neuken’. Maar, ik had me haar anders voorgesteld. Ze toonde helemaal niet aantrekkelijk en ze leek ook nog ouder dan zevenenzestig jaar. Maar omdat ik al een poos niet geneukt had, maakte mij dat niets uit.

“Wat bedoelde je,” vroeg ze “met wat voor elkaar kunnen betekenen.”

“Als ik je geld leen wil ik er alvast een soort voorschot in natura voor terug, ik wou dan eigenlijk met je naar bed en tevens goede afspraken wanneer ik het geld weer krijg.”

“De 24ste krijg ik altijd geld dat kan je dan dezelfde dag nog wel halen, dat beloof ik je.

Maar, ik ben toch veel te oud om met je naar bed te gaan, ik schat jou op veertig jaar ongeveer.”

“Klopt. Maar ik wil wel eens met een ouder iemand naar bed. We doen het zo of het gaat niet door,” en ik liet haar het geld zien.

“Goed. Dan gaan we eerst douchen” zei ze. Ik liep achter haar aan naar de slaapkamer en we kleedde ons uit. Wat had ze brede schouders. Ze moet wel heel sterk zijn dacht ik. Ze had een fors lichaam en toen ze zich uitgekleed had zag ik brede heupen en een paar ferme hangtieten.

Ze spoelde haar lichaam af en zette toen de sproeier op haar grijze kut. Terwijl ze zich afdroogde douchte ik mij snel. Wat leek het geil toen ze de handdoek door haar kut haalde. Ik ging achter haar staan, pakte haar borsten vast, speelde er mee, en kneep zachtjes in de tepels.

Ze draaide zich om, pakte gelijk mijn lul en begon er aan te trekken, hij was snel stijf. We gingen naast elkaar op bed liggen, mijn vingers zochten gelijk haar kut en ze had mijn lul weer in de hand. Het gevoel werd steeds lekkerder bij haar ook en ze gaf mij een kus die ik beantwoordde. Toen begon ze te tongen. Wauw! Wat heftig deed ze dat, ze bleef maar doorgaan.

“Ik wil je kut likken” zei ik tegen haar. Ik pakte nog een kussen en schoof dat onder haar kont, zodat ik er nog beter bij kon. De grijze kut smaakte prima, en ik zoog steeds weer op haar grote schaamlippen, ik had nog nooit kutlippen gezien die zo ver naar buiten hingen. Ik likte en vingerde haar. Ze was al lekker nat geworden en ik duwde er steeds meer vingers in tot ze kreunde “zet door… ho… wat lekker…” en ze bewoog haar brede heupen omhoog, terwijl ze zelf met haar borsten speelde.

Ik haalde mijn vingers uit haar kut en wreef met een natte vinger over haar ster, en duwde hem toen voorzichtig naar binnen, steeds sneller duwde ik mijn vinger naar binnen en ze begon steeds harder te kreunen van genot.

“O… neuk me” kreunde ze “ik wil je lul in mij voelen.”

Ze deed de benen ver opzij en tilde ze ook op, ze was leniger dan ik dacht. Ik duwde mijn lul met één heupslag in die ouwe kut. Hij sopte dat het een lieve lust was, zo geil was ze geworden. Ik neukte haar heftig en zoog steeds harder op haar tepel.

“Ja, toe zet door! Lekker…” kreunde ze en bewoog net zo heftig mee als ik en het duurde niet lang of ik spoot haar ouwe kut vol. Ik ging gelijk met mijn lul voor haar mond en ze zoog hem verder leeg en schoon tot hij slap werd.

Na de douche gingen we nog even bloot in de kamer zitten wat drinken. Ik haalde mijn kleren uit de slaapkamer en legde het geld voor haar op tafel met zelfs nog €50 extra.

“Bedankt” zei ze en ze gaf mij weer een tongzoen terwijl we elkaar stevig vasthielden.

“Tot de 24ste dan he” zei ze toen ik weg ging. Maar, ben je in de buurt kom dan maar rustig langs, ik ben toch meestal wel thuis.”

Op zaterdag ga ik altijd vissen. Ik had al een paar uur gezeten maar nog geen beet. Omdat ik toch vrij redelijk bij haar in de buurt was reed ik die kant op, ook om te vragen of het vrijdag goed afgelopen was met het geld. Ze was in de tuin bezig en keek verrast op dat ik het was. Ik kuste haar hartelijk terwijl ik haar stevig tegen mij aandrukte.

“Je wilt zeker wel koffie” vroeg ze, “ik stop er nu toch mee.”

Ze waste haar handen onder de kraan en zette Senseo. Ik was op de bank gaan zitten.

“Ja, met het geld is het gisteren helemaal goed gekomen” vertelde ze, “gelukkig dat jij reageerde, je was ook de enige hoor die reageerde.”

Haar grote borsten hingen ver naar beneden, blijkbaar had ze geen bh om.

Toen ze weer naar het aanrecht liep om koffie in te schenken, ging ik achter haar staan. Ik pakte haar vast bij haar borsten en beet zachtjes in haar oor. Met mijn hand ging ik in haar jurk en begon ze te kneden, ze drukte haar kont wat naar achteren wat geil bij mij aanvoelde ik voelde mijn lul groeien. Mijn hand ging onder haar jurk en ik voelde gelijk haar harige kut. Ze had geen slip aan en ik kon zo gelijk beginnen te vingeren ze was al gelijk drijfnat. Midden in de keuken trok ik haar jurk uit, en daar stond ze in haar glorie, met hangtieten en dikke buik. Ze begon mij ook uit te kleden, even later was ik ook bloot.

Ik loodste haar mee naar de slaapkamer en ze ging gelijk met de benen ver uit elkaar op bed liggen. Ik begon heftig die grote schaamlippen te likken en vingerde natuurlijk ook.

Ik lag op de knieën voor het bed, haar zo lekker te verwennen. Ik ging op haar zitten en drukte haar hangtieten tegen elkaar met mijn lul ertussen, mm… wat neukte dat lekker ze keek mij steeds geiler aan. Even later begon ze te kreunen. Ik ging met mijn lul naar haar gezicht en ze begon gelijk te pijpen, zo diep mogelijk, een vinger van haar zocht mijn aars en duwde hem zachtjes naar binnen, en vingerde mij daar.

Ik stond op barsten zo geil was dat allemaal. “Ho, stop” zei ik hees, “anders spuit ik al, maar ik wil je kut weer volspuiten.” Meer, ik wou nu maar één ding en dat was neuken en mijn sperma spuiten. Mij lul glibberde het uit in die grote natte kut, steeds sneller bewoog ik mij. Af en toe haalde ik hem helemaal terug. Met een schreeuw spoot ik mij leeg, was totaal uitgeput en liet mij naast haar neervallen.

Ze begon met haar borst te spelen en ze legde een hand op mijn lul die slap geworden was. Ze kneedde zachtjes mijn ballen en ging weer met haar vinger naar mijn aars, en stak hem er weer in. Mijn lul groeide weer en ik was alweer geil.

“Lekker he, zo’n een vinger in je kont.”

“Ho, ja… kreunde ik, zalig zo.

“Ja, weet ik” zei ze “de meeste mannen vinden het wel lekker dat ze er wat inkrijgen, daarom proberen ze ook altijd een vrouw in de ster te neuken.”

“Wil je dat dan ook eens graag” vroeg ik.

“Neen, daar kan ik niets aan hebben door een operatie. Ben je ook bi” vroeg ze mij toen.

“Waarom vraag je dat?”

“Omdat je zo geil reageert op de aanraking van je aars.”

“Ja, ik ben bi” zei ik, “maar is alweer een poos geleden dat ik daar wat in had.”

“Ik heb een kennis van jouw leeftijd die hier wel eens klussen doet voor mij en hij neukt mij dan ook. Hij is ook bi, zal ik die eens uitnodigen?”

Mijn lul was alweer helemaal stijf geworden ook door die gedachte. “Mm… lijkt me wel geil” zei ik.

“Kom” zei ze “dan bel ik hem gelijk.”

Ze ging van bed af, ik keek er verlekkerd naar. Ze pakte de telefoon en begon te bellen, maar geen gehoor. “Jammer hij is er blijkbaar niet, maar ik probeer het straks wel weer. Je lust zeker ook wel wat eten”, en ze bakte een paar eieren met ham, ook voor zichzelf.

We hadden net afgeruimd, toen de telefoon belde. Ze ging op de bank zitten. Het was degene die ze gebeld had, ze zei “ik heb nog een klus voor je kan je straks komen? Ja ventje, ik heb mijn kleren al uit zoveel zin heb ik, ben al uren bloot.

Nog geen 10 minuten later kwam er een brommer aan. Een stevige man stapte eraf, ze had gezegd van mijn leeftijd ongeveer maar leek mij veel jonger.

Hij keek verbaasd op dat hij mij ook daar bloot zag zitten. Maar dat duurde niet lang, ze zoenden elkaar heftig terwijl hij gelijk haar kut vastpakte, zo bleven ze even staan.

Toen gaf hij mij een hand en hij stelde zich voor als Jan.

“Dus jij bent degene die haar geld geleend heeft. Ik heb ook geen geld, anders had ik dat wel gedaan. En nu bier” zei hij. Ze zette drie bier op tafel en hij kleedde zich ook uit. Af en toe pakte hij een borst beet, en draaide de tepel rond. Ze kirde het uit en maakte handig zijn lul stijf, het was een dunne maar wel lange lul. Ze bukte zich naar zijn lul toe en begon hem te pijpen, ze had haar kont wat opzij gedaan en hij vingerde haar goed. Door die geile aanblik was mijn lul ook weer stijf geworden, en ik speelde ermee.

We dronken ons bier op en gingen toen naar de slaapkamer. Ze ging gelijk met de benen ver uiteen op bed liggenen. Jan begon haar geile harige natte kut te likken, ik knielde naast haar neer, en ze pijpte mij terwijl ik op een tepel zoog.

Hij stopte met likken en knielde voor haar neer, eerst een paar vingers in haar kut later steeds meer, hij begon steeds harder te duwen in haar gore kut, ze schreeuwde het uit, voor steeds meer. Toen ging zijn volle hand erin.

O, dacht ik mijn lul verzuipt er straks in. Dan voel ik helemaal geen binnen-voering en ze kan er wel twee lullen in hebben.

Toen begon Jan mij te pijpen. Heel diep ging hij in zijn mond en hij begon ook gelijk mijn ster te strelen, deed even een vinger in haar natte kut, en duwde hem toen zachtjes bij mij naar binnen, ik begon al te kreunen, hij draaide de vinger wat rond en begon mij ballen te likken. Ik dacht dat ik op barsten stond, zo’n gevoel was dat, zo lekker geil.

Door al die geiligheid wou ik maar één ding, dat was klaarkomen en in mijn kont laten neuken, het gaf niet hoe.

Ik kroop bovenop haar en begon haar heftig te neuken, ze pijpte Jan inmiddels weer, en zijn lul leek nu nog langer. Ze ging nog voorover staan bij het bed, mijn ballen klotsten tegen haar dikke kont aan, ik voelde mijn lul nauwelijks in haar kut. Haar hangtieten had ik stevig vast, en ze slaakte allerlei geile kreten waar ik alleen maar geiler van werd. Even later spoot ik mij weer leeg in haar gore kut. Ik was doodop en liet me voorover op bed vallen.

Toen kwam Jan in actie. Hij ging op mij zitten en begon mij eerst te strelen maar ging snel naar mijn ster toe, maakte weer een vinger nat in haar hete kut en vingerde mij weer in de ster. Ik maakte steeds meer lawaai, zo genoot ik. Plotseling stopte hij en begon haar te neuken, met lange halen duwde hij hem naar binnen en trok weer terug.

Toen zei hij tegen mij; “buk je”. Ik ging voorover en hij kwam met zijn natte lul achter mij. Heel voorzichtig duwde hij hem naar binnen en kreunde van genot.

Ze ging anders op bed liggen, zo dat ik met mijn hoofd bij haar kut kon komen. Terwijl ik van achteren geneukt werd zag ik hoe zij zich vingerde, berengeil werd ik er van. Wat lekker die lange lul in mij. Ik voelde hem steeds terugtrekken en weer duwen. Ook zij vond het geil. Ze keek steeds geiler en ze wreef met haar natte vinger over mijn mond zo proefde ik mijn eigen zaad vermengd met haar geil.

Jan begon mij steeds sneller te neuken en trok stevig aan mijn tepels, ik had het niet meer, met haar kut zo dichtbij mij boog ik mij wat verder voorover en begon mijn geil op te likken. Jan zag het ook. “Lekker hé, je eigen geil vooral uit de kut van haar.” Ik merkte aan hem dat hij bijna klaar kwam. Met nog een paar forse stoten spoot hij mij vol. O! Wat was ik moe. Ik liet me op bed vallen en werd pas uren weer wakker.

Het was al donker toen ik wakker werd door muziek uit de kamer. Toen ik in de kamer kwam was Jan met Marie aan het dansen, het leken wel matroesjka poppen zo met hun stevige blote lijven. Er stond nog bier op tafel, ik pakte wat en liet mij op de bank vallen. Ik hoorde een toilet doortrekken en dacht hoe kan dat nou, ze zijn hier in de kamer. Maar de vrouw van Jan kwam er aan ze stelde zich voor als Jo. Was een grote dunne vrouw met slappe hangtieten, en ze had een vriendelijk gezicht. Even later gingen de vrouwen dansen, wat leek dat geil die twee verschillende naakte vrouwen, en helemaal toen ze begonnen te tongen.

Marie drukte steeds weer haar stevig lijf tegen Jo aan, terwijl ze haar buik heen en weer bewoog. Jan en ik zaten naast elkaar te genieten wat er voor ons afspeelde, en we dronken er een biertje op. Marie was ook moe geworden en ging zitten. Jo wenkte mij. Ik dronk mijn glas nog snel even leeg en ging toen met haar dansen. Het duurde niet lang of ze drukte zich steeds steviger tegen mij aan, ik hield haar stevig bij de kont vast. Ze praatte heel openhartig, ze had met Marie op dezelfde fabriek gewerkt en zodoende kende ze haar, en daar hadden ze ook al heel wat beleefd, ze waren toen net achttien jaar. Paar jaar geleden waren ze elkaar bij toeval tegengekomen in een winkel, en later thuis oude herinneringen opgehaald. Wat hadden ze gelachen die middag, en vooral over de lullen die ze gehad hadden van groot tot klein, en jong en oud.

“Marie had al een paar jaar geen man gehad, “vertelde Jo”. Ze leeft wat afzonderlijk, en ik wist nog wel hoe geil ze altijd was. Omdat ik ook wel eens geniet van een andere man, heb ik mijn man naar haar toegestuurd om te klussen, en zo is het begonnen.

“Ik zag jullie kussen dus jullie doen het ook met z’n beide?”

“Ja, mijn man heeft je goed geneukt he” zei ze lachend tegen mij.

“Ja, het was eerlijk ook een poos geleden bij mij. Wist je allang dat jouw man bi was” vroeg ik haar.

“Ja, dat is hij al heel lang, heb het eigenlijk geweten vanaf begin. Heeft ook voordelen voor mij hoor” vertelde ze.

“Hoe dan” vroeg ik verbaasd.

“Nou soms heeft hij een jong vriendje en die neemt hij dan ook mee voor mij. Je gelooft het eigenlijk niet. Maar veel jonge jongens zijn gek op oudere dikke mannen en vrouwen.

“Wat is jong” vroeg ik.

“O, zo tussen achttien en twintig is een man voor seks op zijn beste. Dat is toch niet verkeerd voor jou?” Ik drukte haar als antwoord alleen wat steviger tegen mij aan. Haar hand ging naar beneden en pakte mijn lul in de hand en begon er zachtjes aan te trekken, mijn hand zocht haar kut nu ook en streelde over haar lippen. Omdat Jan en Marie op de bank aan het rommelen waren ging ik in de stoel zitten. Ze knielde gelijk voor mij neer, begon mij te pijpen en ze kneep mij af en toe in de ballen. Het duurde niet lang of mijn lul was weer stijf, ik voelde de geilheid weer opkomen bij mij, speelde lekker met een slappe tiet van haar en draai de tepel zachtjes rond met mijn natte vinger.

Toen Jan en Marie van de bank af gingen ging ze er gelijk liggen, met de benen uit elkaar. Ik ging nu op de knieën voor haar liggen en begon haar kale kut te likken, beet af en toe zachtjes in haar schaamlippen en duwde later mijn tong zover mogelijk naar binnen. Ze had een nauwe kut heel wat anders dan wat Marie had en vingerde haar lekker. Ze begon al wat te kreunen toen ik er een vinger induwde, en wat was ze nat.

Marie kwam terug in de kamer en ging naast haar zitten en zoog op de borsten van haar. “Ze kan ook spuiten; als je haar goed vingert spuit ze.”

“Mm… nooit gezien” zei ik. Ik begon haar sneller te vingeren het duurde inderdaad maar even en toen spoot ze. Het laatste wat ze spoot likte ik op. Mm… wat een aparte geile smaak was dat.

Marie vroeg “mag ik ook even” en ze begon Jo ook te likken en te vingeren, wat leek dat geil ze zo bezig te zien.

Toen voelde ik een dikke buik tegen mij aangedrukt. Jan pakte mijn lul vast en trok er aan, ik draaide me om, pakte zijn lul ook vast en zo stonden we tegen elkaar aan te trekken met twee likkende vrouwen voor ons.

“O… stop. Anders spuit ik zo. Ik wil je vrouw graag neuken.” En gelijk hij liet Jan me los.

“Kom Jo, hij wil je graag neuken.” De twee vrouwen stopten en we gingen naar het bed. “Ik wil graag op je lul zitten” zei Jo. Ze ging op mij zitten met haar gezicht naar mij toe. O, wat wipte ze lekker met haar nauw kutje.

Jan kwam er ook bij, duwde mijn benen wat verder uit elkaar en drukte langzaam zijn lul in mijn aars. Hij begon mij te neuken met lange halen, terwijl hij de borsten van zijn vrouw vasthield, ik kreunde gelijk van genot, ik genoot van twee dingen en ik voelde hoe Jan zich leegspoot in mij. Hij ging gelijk naar Marie toe die hem verder leegzoog.

We wisselden van standje en ik ging boven op haar. Ik neukte haar steeds sneller. Marie was achter ons gekropen, ze was haar ster aan het vingeren en ondertussen streelde ze mijn ballen ook.

“Lekker zo, hé Jo.”

“Ja… hm… mm… ja… heerlijk zo…” en ze drukte haar onderlichaam steeds verder omhoog. “Doe verder met de vinger” kreunde ze tegen Marie. Toen begon ze hard te gillen ze kwam klaar. Ze spoot mijn lul er helemaal onder. Door dat warme vocht op mijn lul spoot ik mijzelf ook leeg. Wow! Wat een oerknal was het voor mijn gevoel.

Ik liet me boven op haar vallen en ze begon mij heerlijk te tongen, “mm… je bent een lekkere vent ik wil je wel vaker in mij.

“Mm… jij bent ook lekker net als Marie ook daar heb ik vandaag ook al van genoten.”

“Moeten we eens vaker doen, zoals het nu ging was het heerlijk.”

“Alleen wij hebben nog niet veel gedaan” zei Marie tegen Jo.

“Ja, dat is zo. Maar we gaan nog niet naar huis. Nog lange niet, nog lange niet” kreunden we in koor.

Hagar DeLieverd

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1674
Volgende »