Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

THE MORNING AFTER

DeugnietjeGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 12, 2016 14:32:56

THE MORNING AFTER

De Club van Vier: Proloog

Wij zijn “De club van Vier”, twee koppels. Anke en Kurt al 15 jaar samen en behoorlijk ondeugend wat erotiek betreft. Ellie en ik, Brecht, al 20 jaar samen en ook wij experimenteren.

Kurt en ik zijn collega’s in de IT sector en hebben pas sinds kort ontdekt dat we dezelfde interesses delen. Namelijk seks en erotiek.

Onze vrouwen zijn al een tijd beste vriendinnen en hebben het plan gesmeed om dit clubje op te richten. We hebben een echt bindend contract ondertekend, waarvan ik helaas niet alle pagina’s grondig gelezen heb. Het doel is om mekaar erotische uitdagingen op te leggen. Er is slechts één regel; Kurt neukt niet met Ellie en ik niet met Anke.

De gebeurtenissen zijn gebaseerd op echte ervaringen, de namen van personages en plaatsen zijn veranderd, maar niet allemaal om het wat spannender te maken. Het eerste verhaal in de reeks heet “Een zwoele zomeravond.” Veel leesplezier.

De Club van Vier, deel 6: the morning after

Wakker worden na een halve nacht in een bonkende striptent te hebben doorgebracht is iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Teveel champagne, veel teveel. Gelukkig geen hoofdpijn.

Pijnlijk zette ik me recht, links lag Kurt nog uitgeteld te snurken, rechts van mij Philip in dezelfde staat. We waren gewoon met kleren aan op het kingsize bed gevallen enkele uren geleden. Het laatste wat Philip zei was: “mijn oren tuiten”. Kurt en ik hadden dat beaamd en de slaap overwon.

Onze meiden hadden ons wel schoon alleen achtergelaten, ach ja, het was nog zo fijn om met zulke meiden samen te kunnen zijn. Ik probeerde elegant recht te staan en vond de badkamer. ‘Douchen, douchen dat ga ik doen’ dacht ik. Gelukkig was er zeep aanwezig.

Een minuutje later, na even het toilet te hebben gebruikt, liep het warme water over mijn rug. Ik hoorde wat gestommel en Kurt strompelde binnen.

“Sorry man, maar het is dringend” en hij nam plaats op het toilet.

Toen ik klaar was met douchen, reikte Kurt me de handdoek en stapte hij in de douchecabine. Ik voelde me al heel wat frisser, hongerig en zin om Ellie eens goed te pakken. Ik trok maar weer mijn kleren aan en vond Philip nog steeds uitgeteld op bed. Er werd geklopt. Ik opende de deur en Anke stapte binnen. Blootsvoets in haar doorschijnend glitterjurkje.

“Hoi, goed geslapen manneke” lachte ze “Waar is Kurt eigenlijk?”

“Onder de douche”

“Ok, maak jij Philip wakker, en steek die ook maar even onder de douche. Het ontbijt wordt geserveerd op kamer 31. Tot zo” en ze trok de deur dicht.

Het kostte Kurt en mij wat moeite om Philip wakker te krijgen, maar eens opgefrist zag hij het weer helemaal zitten. We verlieten onze kamer. Alle drie behoorlijk hongerig stapten we de trap naar boven. Nummer 31, Ellie opende de deur.

“Hoi lieverd” en ze vloog me rond de nek. We kusten als twee tieners. Ik was wel blij om ze terug in mijn armen te voelen. Pas enkele secondes later had ik door wat er in die kamer aan de gang was.

Op het grote bed lag Anke naakt wijdbeens terwijl Kristien haar aan het beffen was. Ellie draaide zich van me weg en dropte haar handdoek op de stoel, haar mooie naakte lichaam huppelde door de kamer en vergezelde de twee dames.

“Ga zitten jongens en eet smakelijk”

De tafel stond gedekt met croissants en sandwiches, beleg en koffie. De stoelen stonde zo opgesteld dat wij tijdens ons ontbijt een mooi zicht hadden op het bed. Dit was bijzonder verrassend, en we gaven onze ogen de kost terwijl we het ontbijt nuttigden. De dames kronkelden, kreunden, likten, kusten en vingerden. Philip was weer helemaal het noorden kwijt, zeker toen zijn Kristien Ellie lag te vingeren terwijl ze hem vurig aankeek.

Philip hield het niet meer, hij moest en zou Kristien hier en nu nemen. We lachten allemaal toen hij van tafel ging en z’n broek naar beneden trok. Fier sprong zijn lul uit z’n broek, maar Kristien hield hem tegen.

“Tut tut tut jongen, jij hebt zoveel van je fantasieën met mij gedeeld dat ik weet wat jij leuk vindt. Maar, nu is het mijn beurt, en doe wat ik leuk vind. En deze twee dames gaan mij daar ook bij helpen.”

“Maar schat, ik zit al van gisterenavond te wachten, ik hou het niet meer.”

“Spijtig, maar je mag nog niet. Ga maar braaf even terug zitten en drink nog een koffie.” lachte Kristien naar hem. Ellie stapte van bed en trok me van mijn stoel. We kusten innig terwijl ze me uitkleedde. Ondertussen had Anke net hetzelfde met Kurt gedaan. Ze namen ons bij de hand en leidden ons naar het bed. Kurt en ik stonden naakt zij aan zij toen Kristien mijn fiere lul in de mond nam. Philip protesteerde maar werd onmiddellijk de mond gesnoerd door Kristien.

“Sorry jongen, je moet je beurt afwachten” en ze wisselde mijn lul voor die van Kurt.

Maar lang moest Philip niet wachten, Anke zat al op haar knieën voor hem en nam zijn harde staaf in de mond. Philip begon gelijk te kreunen. Anke dreef direct haar tempo op.

Dit zicht wond Kristien nog meer op en ze viel achterover op bed en sleurde Kurt mee. Ze duwde Kurt’s lul diep in haar kletsnatte grotje, en kwam onmiddellijk klaar. Geen seconde later spoot Philip zijn lading over Ankes mooie borsten.

“Mm… lekker” zei Ellie terwijl ze de plaats van Anke nam en Philip schoonlikte. Ellie en Anke namen zijn lul beurt om beurt in de mond en mede door het schouwspel van zijn vrouw die geneukt werd door Kurt was hij in een tel weer opgewonden en keihard.

Kristien op haar beurt draaide Kurt op z’n rug en ging schrijlings over hem zitten. Ze pompte zijn lul diep in haar kutje. Kurt kneedde haar flinke borsten en kuste Kristien vurig. Ik stond achter haar en bewonderde haar mooi gespreide kontje dat op en neer deinde. Ik keek naar Ellie toen ze teken deed, maar ik snapte niet wat ze bedoelde. Ze stond op en kwam naar me toe en nam me bij lul, ze spuwde wat speeksel op mijn eikel en duwde me tegen het kontgaatje van Kristien. Die stopte met pompen en stak haar kont nog meer naar achter. Ik duwde me rustig naar binnen en voelde haar kringspier ontspannen. Kristien slaakte een kreet toen mijn eikel helemaal in haar kontje zat. Ze strekte een arm naar achter en trok me dichterbij waardoor ik in één keer helemaal in haar zat.

“Neuk me, neuk me, neuk me” gromde ze en Kurt en ik begonnen gelijktijdig in en uit haar lichaam te glijden. Kristien brabbelde onverstaanbare woorden, en verloor helemaal de controle. Schuddend en grommend kwam ze klaar. Ik wilde haar kontje verlaten maar ze hield me tegen.

“Nog, ik wil nog” sprak ze met diepe duivels stem.

Anke duwde Philip op bed naast ons zodat hij Kristien kon kussen. Ellie ging op hem zitten en duwde zijn lul diep in haar. Philip kreunde van genot “Zalig…, zo nat en warm”

Kristien was wat bekomen van haar heftige orgasme, ze kuste haar man en zette ons terug in beweging. Het bed kraakte onder ons. Ellie deinde op en neer over de paal van Philip en wij pompten Kristien in hetzelfde tempo. Kristien hield het niet meer en kwam weer luidkeels schreeuwend klaar, wat ook het teken was voor Philip om zijn zaad diep in Ellie te spuiten. Ik trok me terug en Ellie nog steeds met Philip in haar, nam me in de hand en masturbeerde me tot ik mij leegspoot over Kristien’s rug. Met een diepe zucht rolde Kristien van Kurt af waarop Anke snel over hem kroop en zijn stijve lul in haar nam. Ze gooide haar hoofd naar achter en tongzoende me. Kurt stond op het punt klaar te komen toen ze van hem stapte.

“Kom Kristien, pijp hem nu tot het eind, snel” beval ze.

Waarop Kristien prompt Kurt’s lul in haar mond nam en hem tot een hoogtepunt pijpte. Ze slikte alles door en likte haar lippen toen ze terug achterover viel. Uitgeput lagen we met z’n allen op bed. Kristien was de eerste die iets zei.

“Heb ik dit nu al mijn hele leven gemist?”

We lachten allemaal. Wat later stonden we beurt om beurt onder de douche ons wat op te frissen. We moesten aanwezige handdoeken delen om ons af te drogen, maar dat gaf niet.

“Zeg, we hebben daarnet elkaar behoorlijk intiem gedeeld, dan zal de handdoek delen wel geen probleem zijn. Dat is zoals mekaars tandenborstel vies vinden, nadat je wel eerst mekaars kont hebt zitten likken tijdens de seks, mensen zijn vreemde wezens” lachte Kristien. Na nog een lauwe tas koffie was het tijd om huiswaarts te keren. We wisselden telefoonnummers uit en beloofden om elkaar te bellen. Maar eerst nog tot aan de auto geraken. Bij het verlaten van het hotel zat nog steeds dezelfde vrouw aan het loketje. Ze keek zelfs niet op toen we buiten wandelden en de sleutel onder het luikje schoven.

Het was ondertussen middag en behoorlijk druk op straat. We wandelden met ons zes terug richting parking en er werd regelmatig getoeterd door de voorbij rijdende auto’s.

Anke kon het niet laten en trok gewoon haar kleedje omhoog zodat haar hele kont te zien was. We probeerden haar te stoppen maar er was geen houden aan. Ze trok haar kleedje over haar hoofd en gaf het aan Ellie. Helemaal naakt, op hoge hakken wandelde ze fier voor ons uit. We gierden van het lachen toen we een postbode op fiets bijna tegen de vlakte zagen gaan omdat hij was afgeleid. Op de parking aangekomen omhelsden we mekaar en namen afscheid. Philip hield de billen van Anke goed vast toen ze hem omhelsde.

“Hey deugniet, mag dat wel?”

Kristien kuste hem en zei; “van mij mag hij dat, dus hangt het van jou af.”

“Kom hier” zei Anke en ze kuste hem stevig. We stapten in en verlieten de parking.

Op de terugweg was het heel stil in de auto. Anke en Ellie lagen tegen mekaar te slapen. Anke nog steeds naakt, en Ellie’s jurkje zat ook maar half op z’n plaats. Ik draaide de achteruitkijkspiegel zodat ik zicht had op haar mooie kutje. Naast mij snurkte Kurt in de passagierszetel. Een klein uur later stopte ik bij Kurt en Anke thuis.

“Komen jullie nog binnen?” Vroegen ze

“Lieve schatten, dit weekend is zwaar genoeg geweest. Morgen is het weer maandag, als jullie het niet erg vinden dan gaan wij thuis een beetje rusten”

“Misschien is dat wel verstandig, hé meisje” zei Kurt.

“Tot morgen”

To be continued.

Deugnietje

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1624

DESPERADO’S

DeugnietjeGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 05, 2016 13:30:05

De Club van Vier: Proloog

Wij zijn “De club van Vier”, twee koppels. Anke en Kurt al 15 jaar samen en behoorlijk ondeugend wat erotiek betreft. Ellie en ik, Brecht, al 20 jaar samen en ook wij experimenteren.

Kurt en ik zijn collega’s in de IT sector en hebben pas sinds kort ontdekt dat we dezelfde interesses delen. Namelijk seks en erotiek.

Onze vrouwen zijn al een tijd beste vriendinnen en hebben het plan gesmeed om dit clubje op te richten. We hebben een echt bindend contract ondertekend, waarvan ik helaas niet alle pagina’s grondig gelezen heb. Het doel is om mekaar erotische uitdagingen op te leggen. Er is slechts één regel; Kurt neukt niet met Ellie en ik niet met Anke.

De gebeurtenissen zijn gebaseerd op echte ervaringen, de namen van personages en plaatsen zijn veranderd, maar niet allemaal om het wat spannender te maken. Het eerste verhaal in de reeks heet “Een zwoele zomeravond.” Veel leesplezier.

De club van Vier: deel 5; DESPERADO’S

Na ons lekker etentje waren we met z’n vieren op weg naar Gent. Onze auto werd gevolgd werd gevolgd door de BMW van Kristien en haar man Philip, en daarachter reed de Chrysler met de zes mannen. Zij hadden nog geprobeerd om Anke met hun te laten meerijden want ze hadden plaats voor zeven. Maar Anke had vriendelijk bedankt, vrezend dat ze eerder op de schoot van die heren zou belanden dan op het vrije zitje.

Na een korte rit, parkeerden we onze wagens op de parking van de paaldansclub. De neon knipperde fier “Route 69” en je voelde de bassen dreunen tot buiten. Voor de deur stonden twee kleerkasten van buitenwippers, gekleed in zwart maatpak, oortje in, net echt.

We merkten op dat Kristien haar blingbling halskettingen en armbanden in de wagen had gelaten, haar kapsel was ook een stuk losser, natuurlijker en haar rood-aangelopen wangen gaven aan dat ze behoorlijk opgewonden was. Anke en Ellie haakten haar in de arm en stapten fier richting toegang. Ons gezelschap werd gemonsterd en ze keken een beetje vreemd naar Kristien.

“Madam, das hier geen gewoon café hè”

“Dat weet ik schatjes, dat weet ik” en ze streelde hem over de wang.

De buitenwipper lachte en opende de deur. Ons bont gezelschap ging binnen, voor gegaan door de drie dames op hoge hakken, en daarna een berg testosteron verpakt in negen mannen. Via een lange smalle rood geschilderde gang kwamen we dichter bij de tweede toegangsdeur, je voelde de dreunen alsmaar luider worden. Toen we de tweede deur openden stonden we in de club. Het volume van de muziek was oorverdovend luid, de bassen deden alles daveren. Er was behoorlijk wat volk, overwegend mannelijk maar dat was niet verwonderlijk gezien hetgeen er op het podium aan de gang was. We zagen slechts een enkele vrouwen in het publiek. In het midden stond een bar die het podium omcirkelde, en op dat podium drie bijna naakte meisjes die elk rond een paal dansten. In de hoek achteraan was er nog een bar en de DJ. Links en rechts waren er zetels in een dozijn alkoven op een verdiep. Van daaruit had je perfect zicht over het publiek op de dansende meisjes.

De dames trokken recht naar zo’n alkoof en namen plaats. Kurt merkte op dat er hier enkel champagne werd geserveerd, want het kleine tafeltje was voorzien van een ijsemmer en als je naar de andere tafels keek werd dat bevestigd.

“Tja jongens, dan zullen jullie ons moeten vrijhouden vandaag, en anders zoeken we wel iemand die ons hier zal trakteren.” zei Ellie.

“En ik denk niet dat ons dat veel moeite zal kosten” repliceerde Anke.

Kristien stemde in en keek Philip in de ogen. Het was duidelijk dat Philip op een andere planeet was op dit moment, hij was compleet bevangen door het gedrag van zijn vrouw. Eender wat ze zou vragen, hij zou ja zeggen. Onze zes vrienden gingen het bij iets goedkopere drankjes houden en bleven wel bij ‘het plebs’ zoals ze zeiden en mengden zich onder het publiek.

“Ik ga Stef even zoeken” riep Ellie boven het gedreun uit en ze nam Anke bij de hand. We nestelden ons in de comfortabele zetels. Je kon in die ronde zetel met ongeveer zes mensen zitten, en je kon zelfs een gordijn dichttrekken mocht je wat privacy willen.

“Dat biedt mogelijkheden!” Merkte Philip op en kneep Kristien in de billen. De metamorfose die Kristien had ondergaan maakte hem gewoon gek.

“Champagne” brulde Ellie “op kosten van Stef, goed hé”

Ze schonk de glazen vol en nestelde zich tussen Philip en mij. We klonken en genoten van de kronkelende lijven op het podium. Slechts gekleed in een minuscule string dansten de meisjes en deden hun uiterste best om zo veel mogelijk eurobiljetten achter de elastiekjes van de hun string te verzamelen. Het moet gezegd dat de meisjes er ongelooflijk lekker uitzagen, gebronsde lichamen, mooi gespierd blinkend in de spots.

De muziek bonkte en telkens er een wissel was in danseressen weerklonk er een snoeiharde toeter en kondigde Stef het meisje in kwestie aan. Het publiek joelde en brulde telkens er een nieuw meisje haar kunsten toonde rond de paal. De meisjes die niet op het podium dansten dienden de drankjes op. Ze droegen dan allemaal dezelfde outfit, een heel kort spannend broekje, een ‘bunhugger’ wist Kurt. Als er iemand op de hoogte was van de juiste terminologie dan was hij het wel. Zo’n hoog-opgesneden shortje dat strak tussen de billen van de dames zat en hun mooi kontje accentueerde. Op hun poep de naam “route 69”. Hun borsten werden aan ons zicht onttrokken door een even minuscuul strak topje, net lang genoeg om hun borstjes te verbergen. Op één borst stond het cijfer 6 op de ander de 9.Stef en zijn kompanen hadden hun best gedaan om de zaak te stylen.

Plots weerklonk de toeter weer, het leek wel alsof ze vijf voetbaltoeters gelijktijdig indrukten.

“HIERRRR ISSSSS FRANCESCOOOOOOOO” brulden de luidsprekers.

Ons vrouwelijk gezelschap werd plots een stuk alerter. Op het podium verscheen een jongeman losse trainingsbroek en bloot bovenlijf. Hij was uiterst gespierd, een stevige Six pack en pezige armen. Zonder dralen toonde hij z’n paaldans kunsten en het moet gezegd, hij kon er wat van. Alle dames in het publiek werden hyper.

“Kurt, kom man, geld, ik moet naar het podium” brulde Anke

Kurt gaf haar een paar briefjes van vijf. Anke deelde die direct uit aan Ellie en Kristien.

“Kom meiden”

En weg waren de dames. We zagen ze door het volk laveren tot vlak voor het podium. Als bij toeval vlak bij de zes kerels die we hadden meegebracht vanuit restaurant ’t Mosselke. Francesco voerde z’n nummer op en de weinige dames in de tent stonden allemaal vlakbij het podium. Hij danste en stripte tot op z’n goedgevulde tanga. De dames krijsten het uit om de aandacht van Francesco te krijgen. Anke wilde maar al te graag wat geld in de string van Francesco stoppen. En het duurde niet lang of hij kwam haar richting uit. Behendig stapte hij van het podium tot op de bar vlak voor Anke en zakte op z’n knieën. Anke propte haar biljet achter z’n string en kon het niet laten eens goed te voelen aan de bult in diens tanga. Hij lachte en kuste haar. Alle dames brulden nu nog harder. En daarvoor werden ze ook allemaal beloond. Eén voor één deed hij z’n kunstje en ze mochten allemaal hun euro’s achterlaten. Philip had zitten gadeslaan hoe zijn Kristien ook vrolijk meedeed en hij vond het prima aan z’n brede lach te zien. De toeter schalde weer en Francesco verdween van het podium toen er twee nieuwe meisjes opkwamen.

Onze dames waren uit het zicht verdwenen tijdens die wissel en we dachten alle drie dat die wel even naar toilet waren. Enkele minuten bonkende bassen later werd ons opnieuw een fles champagne aangeboden, ditmaal door Ellie gekleed in de outfit van de diensters. Maar niet alleen Ellie, ook Anke en Kristien. Alle drie stonden ze daar in minishortje, en veel te klein T-shirtje. Vooral Kristien. Haar boezem werd nagenoeg niet bedekt door het stukje stof. Philip werd helemaal gek van de aanblik. Kurt en ik waren al wel wat gewend met onze dames, maar voor de arme man werd het bijna fataal.

“KKkkrrristien, eeeuh wat doe je nu???” stamelde hij.

“Sorry schat, straks na het werk kunnen we praten” antwoordde ze en ze wierp hem een kushandje terwijl ze samen met Anke en Ellie richting bar trokken om drankjes te gaan bestellen.

Daar zaten we dan met ons drie, een fles champagne en een broek vol goesting.

“Kom Philip, dan drinken we er nog één” zei ik, en hij stemde meteen in.

We dronken terwijl we zagen hoe onze vrouwen de klanten van drankjes bedienden. Het was een mooi zicht om ze zien te zien rond paraderen. Het voordeel was dat ze niet mochten bepoteld worden want kijken mag maar aanraken niet. En de buitenwippers lachen er niet mee als een meisje hulp vraagt als er een klant handtastelijk wordt.

De fles champagne vorderde snel en we bestelden maar een nieuwe aan Ellie.

“’k Zal zien of ik ze gratis kan krijgen” knipoogde ze.

We genoten ondertussen van de show van de paaldanseressen, maar misten wel het gezelschap van onze dames. Die bleken zich overigens prima te vermaken als diensters. En daar ging weer de toeter. Snoeihard werd geroepen:

“LADIEESSS AND GENTLEMEN, ONE NIGHT ONLY, THE DESPERADOOOOOSSSSSS “

Kurt schrok, en keek me angstig aan: “OH NEEEEE” , brulde hij. Ik had geen idee waar hij het over had tot ik richting podium keek. Daar verschenen Anke en Ellie, beide slechts gekleed in een fluorescerend -ministring. Net groot genoeg om hun schaamlippen te bedekken.

“WHAT THE F***” antwoordde ik verbaasd.

“En als ze gaat doen wat ik vrees...” zie Kurt.

Anke en Ellie dansten sensueel rond elkaar en streelden elkaars lichaam. Het publiek applaudisseerde. ‘Wat is dat toch met onze vrouwen’ dacht ik.

En plots weer die snoeiharde toeter en Kristien verscheen. Philip tuimelde bijna van z’n stoel, wij lachten toen we hem tegenhielden. Kristien ook slecht gekleed in een fluorescerend-ministring stapte geil het podium op. De lichten dimden en door de blacklight lichtten hun strings fel op, en zagen we ook de fluorescerende kleurstrepen over hun lichaam. Blijkbaar hadden ze zich her en der met fluorescerend make up ingesmeerd. Het was een waanzinnig mooi zicht. En oordelend aan het applaus dat Kristien kreeg vond het publiek het ook fantastisch. Kristien blonk van zelfvertrouwen omdat ze als toch wat rijpere vrouw zulk een succes had.

Ellie en Anke dansten om haar heen en streelden haar lichaam. Ze speelden het spel heel sensueel en heet. Ze likten elk aan een tepel van Kristien, die zich vasthield aan één van de danspalen. Hun handen gleden over Kristien’s billen en ze gaven er een flinke mep op. Je kon die zelfs horen boven de luide muziek uit. De meiden werden aangemoedigd door al de mannen rond hun. De meiden deden een soort staande body-to-body massage op het podium. Ze genoten van de aandacht. En Philip genoot van het zicht en de aandacht die zijn vrouw kreeg. Hij zat met een gigantische bult in z’n broek. Anke vroeg wat aan de barman en kreeg een flesje bier, een Desperado. Ze dronk een stevige slok en daagde het publiek uit. Kurt keek me aan en zei: “Oh… shit, ze gaat het doen, een Desperado.”

Achteraf vertelde Kurt me dat Anke dit voor hem deed als hij thuis een Desperado wilde drinken. Het was een beetje een spel geworden tussen hun. Maar, nu ging ze het gewoon voor een publiek doen.

Anke stond wijdbeens op het podium de mannen uit te dagen toen ze met een handige klik de string van haar lijf trok. Daar stond ze poedelnaakt, piercings glitteren in het licht.

Ze spreidde haar benen wijd en nam het flesje in de mond en deed alsof ze het pijpte. De mannen voor haar werden compleet zot. Ze bracht het flesje naar beneden en hield het vlak voor haar kutje. De mannen riepen op de maat van de muziek: “doen, doen, doen, ..” en Anke duwde de hals van het flesje tussen haar schaamlippen naar binnen. Ze pompte een keer of drie en toonde het natte flesje aan het publiek.

“WIE HEEFT DORST?” Brulde ze om boven de muziek uit te geraken. Bijna alle mannen staken hun hand uit, waarop Anke haar duim en wijsvinger over elkaar wreef: het universele teken voor ‘betalen’.

De euro’s werden tevoorschijn getoverd en ze ontving twintig euro van de eerste man. Ze stapte over de toog naar hem toe en kuste hem op de mond, waarna ze het flesje tegen z’n lippen zette. Hij dronk een grote slok en brulde enthousiast. Het hele publiek applaudisseerde.

“WIE NOG?”

En toen begon het feest. De barman gaf haar het volgende flesje en ze liep ermee naar Kristien en Ellie. Ze wees naar Ellie en de mannen joelden. Toen wees ze naar Kristien en er werd nog luider geroepen, ook Philip schreeuwde z’n longen leeg. Kristien keek onze richting uit en trok haar minislipje uit. Philip sprong als een zot in het rond. “IKKE, IKKE, HIER” riep hij. Anke zette het flesje tegen de lippen van Kristien en die dronk een hele geut, dan nam ze het flesje en zette het tegen haar kut. Ze keek naar Philip en duwde het naar binnen tot heel de hals erin zat. Ze deed alsof het flesje een dildo was en liet het in en uit haar kut glijden. Ze spreidde haar benen zo ver mogelijk zodat het publiek goed zicht had. De mannen joelden en moedigden haar aan. Ze toonde hun het flesje en weer gingen de handen in de lucht met euro’s. Twintig euro, verkocht, wie nog, en hetzelfde ritueel, ditmaal wees het publiek Ellie aan.

Maar Ellie speelde het net iets anders. Ze draaide haar kontje richting publiek en trok haar slip uit. Handig die stripper-strings, één clipje en ze zijn los. Ze plaatste haar handen op haar knieën en stak zo haar naakt achterwerk richting de zes mannen die met ons waren meegekomen. Anke goot wat bier uit het flesje op Ellie’s onderrug en het bier liep tussen haar billen over haar kutje naar beneden en drupte op de grond. Anke deed teken naar de man die ene briefje van vijftig omhoog hield. De barman hielp de kerel over de toog en op het podium.

Hij moest op z’n rug op het podium gaan liggen en Ellie stapte over hem. Ze bukte tot haar kutje net boven diens mond hing. De muziek bleef doorbonken en het publiek ging compleet uit z’n dak. Anke goot zachtjes het flesje leeg en het bier vond z’n weg via de bilspleet en het kutje van Ellie. Het gulpte naar beneden terwijl de kerel alle moeite deed om zijn dure biertje op te slurpen.

Ondertussen had Kristien niet stilgestaan, op eigen initiatief bezorgde ze aan iedereen die wilde een desperado. De flesjes werden ontkurkt, ze dronk een slok alvorens ze die in haar lijf te duwen en dan te verkopen aan de dorstige menigte.

De mannen in het publiek hadden het behoorlijk naar hun zin. Philip daarentegen hield het niet meer en stormde ook naar de bar. Hij stond te zwaaien met een briefje van twintig maar Kristien negeerde hem gewoon. Ze lachte wat vals naar hem, maar liet hem op z’n honger zitten. Op z’n dorst eigenlijk. Ellie kreeg hem in het oog en riep hem op het podium. Ze gebaarde Anke om nog een desperado te nemen, terwijl ze Philip op z’n rug duwde. Ze bukte zich weer maar ditmaal drukte ze haar kutje tegen de lippen van Philip terwijl Anke het bier liet lopen. Philip slurpte, likte en smakte als een jonge hitsige hond. Kristien lachte met hem en genoot om hem zo te zien slobberen.

Kurt en ik lachten met onze wanhopige desperado op het podium. Philip geraakte bijna buiten zinnen van hitsigheid. We hadden echt wel medelijden met hem, of toch niet. Hij had maar beter moeten weten, eens een vrouw de stap zet is er geen stoppen meer aan. Dat hadden Kurt en ik maar al te goed gemerkt.

Plots ging de toeter weer keihard. “Een applaus voor onze Desperadoooooossssss” werd er gebruld, en de hele tent gaf een oorverdovend applaus.

Onze meisjes raapten hun weinig kleren bij mekaar en stapten van het podium. Hun plaats werd ingenomen door twee andere meisjes. De mannen rond het podium bedaarden een beetje toen de nieuwe meisjes hun aandacht trokken met hun geile paaldans acts.

“Oef, dat hebben we zonder kleerscheren doorstaan” riep ik naar Kurt

“Niet moeilijk, ze hadden geen aan” grapte hij terug.

Ondertussen was Philip terug tot onze tafel gesukkeld. Hij was rood aangelopen, zijn haren nog nat van het gemorste bier.

“Sorry Brecht, maar zij duwde haar kutje op mijn gezicht” verontschuldigde hij zich.

“Geen probleem, lekker hé” riep ik terug terwijl hij zijn gezicht en haren wat droogde met z’n zakdoek.

“Hey Boys, alles OK” zei Kristien toen ze, terug gekleed in bunhugger en véél te korte T-shirt, aan onze tafel kwam.

“Schat , wat was dat allemaal”

“Oooh, dat… werk, goedbetaald werk trouwens” en ze gaf Philip wel bijna vijfhonderd euro.

“Niet slecht voor een kwartier hè” lachte ze, en ze stapte verder om andere klanten te bedienen. We zagen Anke en Ellie ook weer door de tent lopen met drankjes voor de klanten.

“Hoi, ik ben Stef” en hij stak z’n hand uit naar Kurt. “Straffe madammen hebben jullie, ze zijn welkom wanneer ze maar willen hoor, goede reclame voor onze tent trouwens.”

“Jij bent Kurt hé, je moet mij laten weten welke A6 je wil hé, dan kan ik een prijsje maken” knipoogde hij

“Als die drie zo verder doen dan moet ik erop toeleggen” lachte hij luid.

Philip begreep niet waarover het ging, maar het was al goed voor hem. Z’n hoofd was compleet in de wolken terwijl hij zijn Kristien in het oog hield. Die liep af en aan met drankjes en kreeg overal een flinke fooi. Stef wenkte naar Anke.

“Schatteke, breng ons nog maar een fles champagne, je moet nu niet beginnen mixen hè mannen, gegarandeerd hoofdpijn anders.” en hij tikte Anke speels op de billen.

“Stef, is hier ergens in de buurt een hotel, want ik ga niet meer naar huis rijden straks?” vroeg ik.

“Hier buiten naar links, op tweehonderd meter ligt zo’n rendez-vous hotel. Heel de nacht open, want ik vrees dat je niet om vier uur ‘s nachts in een ander hotel in de stad moet toekomen.”

En daar was Anke met de zoveelste fles, ik was de tel kwijt, ach ja, ze waren gratis. Nu ja onze vrouwen waren ervoor aan ’t werk, maar die vonden dat juist leuk dus…

Rond vijf uur was het feestje zowat gedaan. De meeste klanten waren weg, en de muziek stond al heel wat zachter. Onze meisjes kwamen terug bij ons zitten, gekleed in hun korte doorschijnende jurkjes, en Kristien terug in rok en topje. Wij waren serieus in de wind, onze dames niet. Zij hadden dan ook bijna niets gedronken. De zes vrienden vanuit het restaurant waren al een tijdje weg. Ze hadden ons bedankt voor deze waanzinnige avond en hoopten ons nog eens terug te zien.

“Pfuh, ik ben wel moe” zei Ellie

“We hebben hier vlakbij een hotelletje, zullen we daar maar even gaan slapen voor we naar huis rijden. Veel te gevaarlijk” zei ik.

“Goed idee, ik ga even afscheid nemen van Stef”

Tien minuten later waggelden we richting hotel.

“Drie kamers graag, tot morgen middag ongeveer” vroeg Kurt aan de slaperige dame door het raampje in de gang.

“Twee is genoeg” verbeterde Anke.

“Honderdvijftig” was het karige antwoord, terwijl wij allemaal verwachtingsvol naar Anke keken. Ze deed alsof ze het niet zag. Philip toverde wat briefjes te voorschijn, het loon van Kristien werd direct besteed. Anke nam de twee sleutels en we wandelden de trap op naar boven. Achter iedere deur die we voorbij liepen hoorden we gekreun, een bed piepen.

“Die zijn precies niet moe” zuchtte Philip.

“Jongens, kamer vierentwintig, die is voor jullie, a.u.b., slaap zacht” giechelde Anke, en de meisjes lachten mee en ze wierpen ons een kushandje toe. Ze namen de trap naar de volgende verdieping.

“Schat, dat meen je niet” riep ik terwijl ze uit het zicht verdwenen. Philip stond erbij alsof z’n wereld verging.

“Kom mannen, ik ga gewoon slapen” zei ik We openden de deur en gingen binnen.

Geen tien minuten later lagen we alle drie naast mekaar op bed te snurken.

TO BE CONTINUED.

Deugnietje

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1620

De club van Vier: deel 4: zaterdag avond: Het Mosselke

DeugnietjeGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 16, 2016 15:53:33

De club van Vier: deel 4: zaterdag avond: Het Mosselke

Na een weldoend slaapje werden we allemaal wakker toen de zon onderging en we in de schaduw kwamen te liggen.

“Man-man dat deed deugd” geeuwde ik.

“Hey Brecht, weet je wat we vergeten zijn door dit spektakel hier. Stef opent zijn club vanavond.”

“Verdorie, das waar ook. Zijn vriend opent een paaldans en stripclub in het Gentse en hij gaat daar wat DJ-en”

“Hebben jullie zin om mee te gaan” vroeg ik aan Kurt en Anke

“stripclub? Yep onmiddellijk ”

“Brecht, we moeten wel even over huis want zo kunnen we niet gaan” lachte Ellie

“Hoezo, stripclub is toch ook in je blootje.”

“Hey dommerik, om te strippen moet je wel eerst kleren aan, hé”

“OK dan, pikken we jullie op binnen een halfuurtje” vroeg ik aan Kurt en Anke.

“Ga jij zo naar huis, naakt in de auto” neem maar snel een short en T-shirt van Kurt, en jij mag wel iets van mij lenen” zei Anke.

Een halfuurtje later zaten we met z’n vieren in de auto onderweg naar Gent. De meisjes hadden afgesproken om hetzelfde kleedje aan te doen. En doorschijnend kort kleedje met glittertjes, daaronder hele hoge hakken, en dat was het zowat. Geen slipje, geen BH. Door de glittertjes kon je net zien dat ze geen ondergoed droegen, als je goed oplette dan zag je eigenlijk gewoon alles. Al zittend zaten ze ook op hun bloot achterwerk, zo kort waren de kleedjes. Lekker.

“Heeft er eigenlijk iemand honger?” Vroeg Kurt

We hadden allemaal honger maar meisjes waren eerst wat terughoudend omdat ‘ze er niet op gekleed’ waren, maar uiteindelijk won hun lege maag de strijd.

Bij de eerstvolgende afrit vonden we restaurant ‘Het Mosseltje” Op het reclamebord stond; ‘keuken open tot 23 uur’. Perfect want het was ondertussen al halftien. Het was zo’n typische uit de kluiten gewassen fermette, er stonden ongeveer tien wagens op de parking. Bij het uitstappen viel Kurt en mij op dat de jurkjes van de dames wel erg bloot waren toen ze hun jas aantrokken in de hoop niet te fel op te vallen. Bij Anke bleek zelfs de jas niet lang genoeg om de dansende kettinkjes aan haar piercings tussen haar benen te verbergen.

“Dit wordt fun” grapte Kurt zacht.

Het restaurant zat nog behoorlijk vol, en onze binnenkomst ging eigenlijk onopgemerkt voorbij.

“Een tafel voor vier, maar ik moet jullie wel meedelen dat de mosseltjes helaas uitverkocht zijn. Morgen start ons jaarlijks verlof en we hebben een beetje misrekend bij de bestelling. We wilden ook niet blijven zitten met overschot.”

“Geen probleem, we vinden wel iets op de kaart”

De vrouw die ons ontving wees ons een plaats toe in de hoek naast een tafel van zes mannen die al flink wat wijn ophadden. Ze was zo vriendelijk om onze jassen aan te nemen. Anke en Ellie aarzelden.

“Hey meiden, niet flauw doen, trouwens het is onbeleefd om met je jas aan te tafelen.” Ze keken mekaar diep in de ogen, alsof ze de moed zochten om dit te doen. Vreemd, als je weet dat die twee behoorlijk exhibitionistisch zijn en dan hier toch staan twijfelen.

Ze trokken gelijk hun jas uit en de vrouw nam die professioneel aan, terwijl haar ogen twinkelden. We merkten alle vier dat de vrouw zeer gecharmeerd was door onze meisjes. De mannen aan de tafel van zes ook want het werd plots muisstil. Dit gaf de dames de moed om hun kontje te draaien en aan te gaan zitten aan de kant waar ze het dichts bij die heren zaten.

De mannen hervonden traag hun evenwicht en er werd weer goed gelachen aan hun tafel. Maar dat alles terwijl ze hun ogen niet konden afhouden van onze vrouwtjes. Het ging ook moeilijk anders. Je kon gewoon zien dat ze met de blote billen op hun stoel zaten en hun borsten waren perfect zichtbaar doorheen het glitterstof.

De bestelling werd opgenomen door diezelfde vrouw, die bleek Gerda te heten en de eigenares van de zaak te zijn. Ze keek erg geamuseerd naar ons clubje en kon haar ogen niet van Ellie afhouden.

“Kan ik jullie het aperitief van het huis aanbieden?” Vroeg ze vriendelijk.

“Daar kunnen we geen nee op zeggen” antwoordde Kurt. We deden onze bestelling en enkele minuten later brachten ze onze drankjes. Bij het neerzetten van de drankjes raakte ze ‘per ongeluk’ de borst van Ellie aan.

“Excuseer”, zei ze ongemakkelijk.

“Het is niks hoor” lachte Ellie vriendelijk terwijl ze met haar hand langs het been van de vrouw streelde. Gerda kreeg vuurrode kaken en stapte ongemakkelijk weg.

De tafel naast ons had het duidelijk over onze mooie vrouwen, terwijl wij deden alsof er volstrekt niets aan de hand was.

“Jongens, ik moet even naar toilet” zei Anke, waarop Ellie zei dat ze meeging. Toen Anke rechtstond bleek haar kleedje zo hoog zijn opgetrokken dat ze met haar kutje bloot in de richting van de zes mannen stond. Haar piercings blonken door het kaarslicht op de tafel.

Ellie stond recht en ook haar kleedje was serieus naar boven gekropen. Ik zag haar volledig naakte billen, dus die mannen hadden perfect zicht op haar muisje. Het werd dan ook muisstil aan de tafel. De meisjes maakten beide geen aanstalten om snel hun kleedje goed te trekken, integendeel, ze deden alsof ze het niet merkten.

“Tot zo, schat”, zei Ellie en paradeerde met haar half-bloot gat richting sanitair. Bij iedere stap trok ze het kleedje wat naar beneden, maar het duurde tot aan de deur van de toiletten voor haar kontje volledig bedekt was. Niet dat het veel verschil maakte, want je kon zo door het stof kijken. Anke deed zelfs de moeite niet om haar kleedje naar beneden te trekken, integendeel zelfs, bij iedere stap kroop het wat hoger, om zo met een compleet bloot achterwerk door de deur te verdwijnen. Je hoorde de mannen in het restaurant goedkeurend mompelen en de vrouwen afkeurend reageren. Grappig.

Eén van de mannen aan de tafel langs ons sprak ons aan.

“Seg zijn dat uw vrouwen, of zijn ze gehuurd?”

“Het zijn onze vrouwen” antwoordde ik fier.

“Man jullie zijn gelukzakken, zo knap en niet verlegen, pfff, ik wou dat die van mij ook zo ondeugend was.” De andere mannen lachten instemmend.

“Gaat jullie nog op stap?” Vroeg hij nieuwsgierig

“Ja, naar een nieuwe paaldans, stripclub in Gent. Vandaag is het opening, dus feestje.”

“Hey mannen, dat kunnen we ook doen in plaats van gewoon op café straks, wat denken we? Kan je ons dat adres geven, dan kunnen we straks zien of we langskomen.”

Het leek ons wel een leuk idee, dus gaf ik het adres aan die onbekende man.

De meisjes verschenen terug en hadden hun kleedjes gefatsoeneerd, voor zover dat mogelijk was. Ongeveer tegelijk kwam ook ons eten. We bestelden nog een wijntje en aten smakelijk. De sfeer werd behoorlijk los aan de tafel naast ons en ze spraken onze dames aan. Er ontstond een vrolijke babbel, waarbij onze meisjes het middelpunt van de belangstelling waren. Grapjes werden gemaakt over Anke ’s piercings, over Ellie tepeltjes die door het stof van haar kleedje prijkten. Complimentjes werden gegeven over de mooi geschoren poesjes die ze daarnet hadden gezien.

“Schoon mosseltjes.”

“Maar nee man, da zijn geen mosseltjes, da zijn oesters, hedde die parel nie gezien?”

“Joa, bij haar wel, maar hier zou ik der wel is naar wille zuken”

Ellie en Anke genoten wel van de flauwe grappen en speelden mee.

“Tja, restaurant Het Mosselke, en de mosseltjes zijn op. Maar dat is gelogen want hier zitten er nog, hé mannen.”

Toen er werd afgeruimd bleek dat er nog slechts één koppel aanwezig was in de zaak buiten ons vier en de tafel van zes.

“Kan ik jullie de pousse-café aanbieden van het huis”

“Dank U wel” zeiden we beleefd

“Graag gedaan, jullie zijn een vrolijke bende en de meisjes zien er goed uit” lachte ze terug.

“Ik moet nog even naar, je-weet-wel” zei Ellie terwijl ze rechtstond.

Ze maakte geen enkele aanstalten meer om haar kleedje goed te trekken. Fier, met opgeheven hoofd, borst vooruit, poes naakt paradeerde ze opnieuw richting toilet. Ditmaal nagefloten door de zes mannen. Ze hief haar middelvinger op, fuck you boys.

De dame van het overgebleven koppel stond iets later ook recht en wandelde ook richting toilet. Ze was gekleed in strakke zwarte rok en een mooi wit topje met flink decolleté. Er hingen flink wat sierraden rond haar hals en pols. Een beetje teveel bling naar mijn smaak. En ze was net naar de kapper geweest, want haar kapsel stond perfect zoals dat met ietwat rijpere dames wel eens is.

Enkele minuten later verscheen Ellie terug, ze had haar kleedje zelfs niet terug naar beneden getrokken. Iedereen keek verbaasd toen ze hand in hand met die dame naar buiten kwam. Maar het was niet zozeer dat onze blikken over het mooie lijf van Ellie gleden, maar wel over het volledige naakte lijf naast haar. De dame had zich in het toilet volledig uitgekleed. En wat een lijf, voor haar iets rijpere leeftijd zag ze er erg straks uit. Haar schaamhaar was netjes kort geknipt en haar flinke borsten staken pront vooruit. Haar tepels stonden keihard en ze had overal kippenvel. Ellie begeleide de vrouw tot vlak bij de onze tafels. De vrouw stond trillend op haar benen.

Er werd luid geapplaudisseerd. Haar man stond recht, kwam dichterbij en hij nam z’n vrouw in de armen. Ze gaven elkaar een innige tongzoen. Achter de bar stond Gerda te genieten van het schouwspel.

“Champagne voor iedereen” riep de man.

“Ik had Kristien uitgedaagd om jullie twee vrouwtjes te overtreffen door minder aan te doen, en aangezien die maar één kledingstuk dragen, kon ze niet anders dan dit, en de beloning was champagne.”

We applaudisseerden luid. We hoorden een champagnefles ontkurken en we kregen allen aan glas. Gerda, de eigenares maakte geen enkel bezwaar tegen die blote bedoening in haar restaurant, integendeel. Ze deed de buitendeur op slot en draaide het bordje ‘gesloten’. Ze kwam erbij staan en nam ook een slok champagne.

“Dames, ik vind het wel flauw dat jullie nog gekleed zijn. Ik daag jullie uit om haar te overtreffen.”

Dit werd een vreemd etentje. De zes mannen hadden hun stoelen al gedraaid zodat ze beter zicht hadden op het centrum van het restaurant, waar dat koppeltje nog stond. Gerda had natuurlijk geen idee aan wie ze die uitdaging had gegeven, wist zij veel dat Anke en Ellie desnoods al de klanten zouden binnendoen. Anke was het eerst en stapte naar de naakte vrouw toe, en in één wulpse beweging trok ze haar kleedje uit. Ze knielde voor haar en kuste haar kruis. De man schrok van die actie, maar Kristien streelde door Anke ‘s haar en zuchtte zacht. Ze ontspande helemaal. De mannen wisten niet wat ze zagen en waren door het dolle heen. Anke stopte niet bij die ene kus, ze stond recht en kuste de vrouw op de mond die de kus beantwoorde. Ze zette een stap achteruit en gebaarde naar Ellie.

“Doe jij beter?” Daagde ze haar uit.

Ellie deed iets onverwachts, ze stapte naar de dame toe en trok ook haar kleedje uit. Maar in plaats van naar Kristien te gaan keerde ze zich en liep op Gerda, de eigenares toe. Ze kuste haar op de mond en wreef met haar hand in haar kruis. De eigenares wist niet waar ze het had, maar spartelde niet tegen.

“Als ik me niet vergis ben jij de enige vrouw die nog kleren aan heeft, en dat is pas flauw.”

Ze knoopte behendig het zedige witte hemdje van de vrouw los, en liet het van haar schouder glijden. Ze kuste haar in de nek terwijl ze haar BH losknoopte en haar flinke boezem ontblootte. Ellie ’s borsten wreven tegen de hare, en in een wip had Ellie ook de rok van de vrouw los. Ellie ’s hand verdween in het slipje van de eigenares, terwijl ze hun tongen elkaar vonden. De vrouw kreunde en masseerde Ellie ’s billen, en dit allemaal terwijl het publiek met open mond zat te kijken. Ellie draaide zich even om: “Gewonnen” lachte ze.

Maar Anke was niet akkoord, en nam Kristien bij de hand. Haar man deed een stap achteruit en kwam naast ons zitten. Vier naakte vrouwen en negen man publiek.

Anke gebaarde de tafel van zes om de glazen weg te nemen en ze zette Kristien tegen de tafel. Ze duwde haar naar achter en geholpen door twaalf handen werd ze neergelegd op de rug op tafel. Anke knielde tussen haar benen en drukte haar lippen op haar kutje.

Wij zaten perfect om dit te aanschouwen. Haar man zat naast mij en het leek wel of ik diens hart kon horen kloppen. Hij ademde diep terwijl hij zag hoe zijn vrouw gebefd werd in een restaurant naakt op tafel tussen een hoop mannen.

“Gaat het?” Vroeg ik bezorgd

“Ja, maar dit had ik niet verwacht toen ik haar uitdaagde. Dit is wel echt geil” zuchtte hij.

Hij zag hoe de zes mannen zachtjes over zijn vrouw wreven, haar schouders, borsten, buik, billen, haar, alles werd tegelijk aangeraakt. Kristien kreunde en zuchtte onder deze aandacht. Anke liet duidelijk zien hoe goed ze was in orale technieken. Door deze afleiding had niemand gezien wat Ellie eigenlijk uitspookte. Maar ze trok onze aandacht toen we een kreet van genot hoorden aan da andere kant van het restaurant. Daar stond Gerda helemaal naakt wijdbeens tegen de bar leunend terwijl Ellie haar vingerde en tegelijk haar borsten kuste. Gerda kwam hevig klaar, ze omhelsde Ellie en kuste haar op de mond.

“Yihaa, gewonnen” riepen ze beide.

Dit was genoeg om ook Kristien op de tafel te laten klaarkomen. Ze spande haar lichaam en terwijl de twaalf handen hoor bepotelden kwam ze luid gillend klaar.

“Stijlvol tweedes” grapte Anke.

Haar man zat met een enorme bult in z’n broek, nu ja hij niet alleen, alle mannen inclusief ik hadden erg genoten van dit schouwspel. Maar we hadden allen de beleefdheid om onze rits dicht te houden. Uit respect voor deze vrijpostige dames had niemand de drang om hier zijn mannelijkheid te bewijzen. Anke hielp Kristien recht en ze viel in haar man ’s armen.

“Wow schat, dit was lekker, dit moeten we meer doen” zei ze

Ellie en Gerda waren er ook bij gekomen en de vier dames omhelsden en zoenden mekaar. Ze gingen met z’n vier op een rij staan en maakten een diepe buiging, alsof ze op toneel stonden. Wij gaven een luid goedkeurend applaus.

Anke en Ellie trokken hun kleedjes weer aan en gingen samen met Kristien naar het toilet. Wij bestelden nog allemaal een drankje, maar Gerda zette nog twee flessen champagne op tafel. Ze deed niet de moeite om zich aan te kleden en dat vond geen van ons allen erg. De drie dames kwamen terug uit het toilet. Kristien had terug haar rok en topje aan, maar hield haar ondergoed in de hand.

“Ik denk niet dat ik dat nog nodig heb vandaag” zei ze en ze gaf het aan haar man.

“En nu het vervelende gedeelte” zei Gerda “hier zijn de rekeningen, de drank is van de zaak, maar het eten is wel voor jullie”

“Dat is niet eerlijk” zei ik lachend “we hebben zelf onze mosseltjes meegebracht, daar kan je ons niet voor doen betalen”

Gerda lachte maar gaf niet toe. ‘Allemaal hetzelfde die kleine zelfstandigen’ dacht ik.

Iedereen betaalde en we maakten ons klaar om te vertrekken, want onze avond moest eigenlijk nog beginnen.

“Vinden jullie het erg als wij meekomen naar Gent?” Vroeg de hele bende.

“Nee hoor” grinnikte Anke.

We namen afscheid van de nog steeds naakte Gerda en beloofden binnenkort nog eens te komen eten. “mosseltjes van het huis” lachte Ellie.

En zo vertrokken we in colonne naar Gent.

To be continued.

Deugnietje

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1608

ALEXA

DeugnietjeGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 09, 2016 17:56:52

De club van Vier: ALEXA

Ellie en ik zaten rustig in de zetel, we verslonden de ene aflevering na de andere van House of Cards op Netflix. Zalig hoe je toch sympathie kan hebben voor de ultieme slechterik. Kevin Spacey is natuurlijk onovertroffen. En Ellie vindt hem ook wel een knappe man, niet direct een sexy fotomodel met looks, maar een echte man. ‘Nen echte vent’ bedoelt ze.

Rond half twee ‘s nachts ging plots de deurbel.

We schrokken beide want wie in hemelsnaam belt midden in de nacht aan. Ik nam de parlofoon en vroeg voorzichtig

“Hallo”

“Hallo, het is Vanessa” klok het opgewekt aan de andere kant.

Vanessa stond dus voor de deur? Verbaasd keek Ellie me aan, met een blik in haar ogen van ‘wie is die Vanessa en wat heb jij daar mee te maken?’

“Euh… ja, dag Vanessa, euh…”

“Ja, wij hadden toch een afspraak vanavond?”

“Sorry, maar ik weet van niets”

“Ja, dan weet ik het ook niet, dit is toch huisnummer 14b”

“Nee, dit is 16, 14b is hiernaast in dat steegje achteraan”

“Oei sorry, ik ben helemaal fout. Nog een prettige avond dan” En weg was Vanessa.

“Seg, onze buurman is ook wel een deugniet, Vanessa in het midden van de nacht, gegarandeerd een prostituee, ik had ze wel eens willen zien. Je moet die parlofoon toch eens vervangen door een videofoon” lachte Ellie.

Onze buurman was een beetje een eenzaat. Hij woonde hier nog maar een maand. Volgens de geruchten was hij gescheiden en werkte in shiften, We zagen hem nooit en wisten zelfs z’n naam niet. Bij mooi weer hoorden we zijn muziek wel eens in de tuin. Hij had een voorliefde voor Cubaanse muziek. Ellie begon dan altijd vrolijk mee te neuriën.

Een week ofzo later haalde ik de post uit de brievenbus toevallig net op het zelfde moment als onze buurman. Hij groette me vriendelijk, en ik gebaarde hem.

“Hallo, ik ben Brecht. We zijn al een tijd buren, maar we hebben eigenlijk nooit kennisgemaakt.”

“Klopt, ik ben Frank, en ik wilde wel eens op een avond een housewarming doen, maar het is er nog niet van gekomen. Mijn excuses” antwoord hij.

“Geen probleem, dat is ook geen verplichting hé.”

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en trok m’n stoute schoenen aan.

“Seg Frank, een paar dagen geleden belde er bij ons een zekere Vanessa aan, in het midden van de nacht. Weet jij daar iets van?”

Frank ’s kaken werden vuurrood.

“Vanessa is een vriendin, maar ze was hier nog nooit geweest” stotterde hij. “En euh, ja, ze had mij gezegd dat ze aan een verkeerd huis had aangebeld” herpakte hij zich. Ik keek hem aan, met een blik van ‘met alle chinezen’

“Frank, ik dacht eerder dat Vanessa een ‘working girl’ is. Sorry, maar je mag eerlijk zijn hoor” lachte ik.

“Ja, je hebt gelijk” gaf hij toe. “Ik doe af en toe wel eens beroep op zulke dames, en dit was de eerste keer dat Vanessa kwam. Sorry voor het ongemak.”

“Maar nee, geen probleem. Maar waarom doe je dat eigenlijk?” vroeg ik nieuwsgierig.

“Weet je, ik ben al twee keer gescheiden, gelukkig geen kinderen, anders was ik nu straatarm denk ik. En ik heb nu besloten om voorlopig geen vaste of emotionele relatie meer te hebben. Dus als ik zin heb en ik kan het betalen dan bel ik een prostituee. Simpel, seks zonder gedoe.”

“Dat is waar, simpel, geen gedoe, maar het kost wel een pak centen denk ik?” vroeg ik nog nieuwsgierig.

“Zo’n honderd tot honderdvijftig euro per keer. en ik geef mezelf een budget van max. driehonderd euro per maand. Dus simpele logica, ongeveer twee à drie keer seks per maand.”

Frank ’s openhartige uitleg had in mijn brein ook een simpele logica in gang gezet. Als ik die arme Frank nu eens een beetje zou helpen, en tegelijk Ellie zou uitdagen. Misschien worden we er allemaal wel wat vrolijker van. Frank had Ellie nog nooit gezien, althans dat vermoedde ik, en Ellie hem ook niet. Dus dat zou verrassend kunnen zijn.

“Drie keer seks per maand is ook niet overdreven hé. hou je dat vol?”

“Seg, dit is de eerst keer dat we mekaar spreken en we zijn al erg persoonlijk, niet?”

“Ja, das waar, maar ik vroeg me het gewoon af. En misschien kan ik je wel helpen”

“Euh… helpen, ik heb niks met venten hé!” Antwoord hij verrast.

“Nee, ik ken misschien wel een dame, misschien twee, die een stuk goedkoper werken, asjebegrijptwatikbedoel”, knipoogde ik.

“Oh… meneer heeft connecties “ zei hij lachend

“Inderdaad, wat denk je? Volgende keer als je zin hebt dan bel je dit nummer en doe het met mijn groeten. Als ze niet leuk blijkt dan blijft het daarbij en anders ben je goedkoper af” lachte ik.

Ik gaf hem een papiertje met het gsm-nummer van ons clubje. Hij zou dan bellen op de gsm die Anke bijhield voor al het privé-telefoon verkeer. Een idee van Kurt zodat we nooit onze eigen nummers moesten geven als we stoute plannen hadden. “Je weet nooit waar die nummers terecht komen” had hij verstandig geopperd.

“OK doe ik, en ik zal het je laten weten.” Grapte Frank en hij lachte schaapachtig.

We namen afscheid en gingen ieder ons huis binnen. Eenmaal binnen belde ik onmiddellijk naar Anke, om haar dit verhaal te vertellen en ook mijn plan met Ellie uit te leggen. Anke was onmiddellijk akkoord en beloofde te helpen. Als het maar deugnieterij was, dan speelde Anke altijd mee.

Een paar dagen gingen voorbij zonder dat er iets ‘speciaals’ gebeurde. Op donderdag avond ging de telefoon van Ellie.

“Hoi Anke, alles goed?” Vroeg ze vrolijk.

Het duurde een dertigtal seconden en Ellie kreeg vuurrode wangen.

“Euh, meen je dat? Dit is een grap, Dat is… OK. Als jij dat zo wil, dan… Tot straks.” Ellie keek me aan, vuurrode wangen, en vuur in haar ogen. “Heb jij dit bedacht?” gromde ze.

“Wat?” Ik hield me van de domme.

“Brechtje, ik weet wanneer jij liegt, wacht maar.”

“Euh… ik weet echt niet waarover het gaat hoor” loog ik slecht

Ellie trok naar de badkamer en ik hoorde de douche. Ik belde Anke op en vroeg haar wat er verteld was.

“Je buurman Frank heeft me gebeld, en vroeg een meisje voor vanavond. Ze moest volledig geschoren zijn en mocht enkel hoge hakken en een regenjas aan hebben als ze naar hem kwam. Hij moest mij de groeten doen van een zekere Brecht en ik zou begrijpen wat dat wilde zeggen. Dus heb ik hem gezegd, dat hij de eerste keer vrij stond te betalen wat hij wou.”

“Vond hij dat OK?” vroeg ik.

“Het leek hem meer dan fair, en hij zou jou laten weten hoe het was gelopen.”

“En Ellie? Wat heb je tegen haar gezegd?” vroeg ik benieuwd

“Ik heb haar gezegd dat ze moet gaan douchen, en enkel hoge hakken en jas aan mag doen en dan bij de buurman moet gaan bellen en zich voorstellen als ‘Alexa’. En dat hij haar voor een uur mag gebruiken, en haar daarna zal betalen als hij haar goed vindt. Achteraf moet ze mij het geld komen brengen.”

Ik hoorde Ellie van de trap komen en nam snel afscheid van Anke. De deur zwaaide open en daar stond mijn Ellie, op stiletto’s, met mijn lange regenjas aan die openhing. Ik kon haar mooi geschoren poesje zien en haar huid blonk. Ze had zich wat opgemaakt en zag er erg lekker uit. Haar ogen spuwden vuur.

“Zo ventje, ik weet niet of dit jouw idee was, maar ik ga nu naar hiernaast en hoop dat ik goed geneukt wordt, want jij krijgt vandaag niets meer. Ik zal meneer Frank is laten zien dat Alexa beter is dan Vanessa.” Ze knoopte haar jas dicht, liep naar buiten en sloeg de deur dicht. Ik stond perplex.

Ik nestelde me in de zetel en las een boek terwijl ik wachtte op Ellie ’s terugkomst. Ik voelde me ongemakkelijk en ontzettend opgewonden tegelijk. Mijn Ellie die nu ‘de hoer’ speelt, eigenlijk niet speelt, die nu gewoon hoer is. Wie weet wat ze allemaal moet doen, geen idee hoe die Frank haar nu gebruikt. Als klant heeft hij recht op haar, ze kan natuurlijk ook dingen weigeren, maar hij betaalt, dus klant is koning. Nu ja betaalt, het valt nog te zien wat ze krijgt voor die eerste keer.

Het uur was voorbij en ik werd behoorlijk zenuwachtig. Eén uur dertig, twee uur, nog steeds geen Ellie. Twee uur en half, ik werd wel wat ongerust en belde Anke en vroeg of die iets gehoord had, en net op dat moment ging de deur open. Ellie stapte binnen, trok haar jas uit en liep traag naar me toe. Haar make-up was uitgelopen, ze had her en der schrammen op haar knieën en ze zag vuil. Haar kutje was rood en gezwollen, en nog kletsnat. Ze kwam wijdbeens voor me staan en ik zag hoe ze was toegetakeld. Ze smeet drie briefjes van vijf euro op mijn schoot.

“Hier de opbrengst van vandaag” gromde ze schor.

“En nu gaan we die vijftien euro naar Anke brengen, jij rijdt” en ze wandelde van me weg en nam de jas terug op. Ik zag hoe vuil ze was, maar ze trok er zich niets van aan. Heel haar rug was smerig, haar billen rood, je zag gewoon nog de afdrukken van Franks handen die haar blijkbaar flinke meppen op haar billen had gegeven.

“Alles OK met je?” Vroeg ik voorzichtig

Ze beantwoorde met een opgestoken duim en dan een opgestoken middelvinger. Ja hoor en Fuck you…

Anke opende de deur en schrok toen ze Ellie zag. “Oei, precies heftig geweest?”

“Ja” antwoordde Ellie kort en stapte binnen.

“Kurt is er niet, die zit nog in Oostende, ik was net met hem aan het skypen.” De tablet stond op de salontafel en Kurt ’s gezicht was in beeld.

“Hoi Ellie” klonk het metaalachtig uit de tablet.

“Hey Kurt” antwoord ze en ze stapte richting tablet, trok haar jas uit en draaide rond voor het cameraatje van de tablet. Kurt slaakte een verbaasde kreet toen ze dat deed en hij haar zo zag in het midden van zijn living, naakt, gebruikt, vuil en op hoge hakken.

“Hier” gooide Ellie de vijftien euro op tafel.

“En nu wil ik douchen en dan iets drinken” zuchtte ze en ze lachte

“En ja het was ruw, heel ruw en lekker erg lekker en ik vertel alles als ik proper ben, bende geilaards” en ze schopte haar hakken uit en ging met Anke naar de badkamer.

Kurt vroeg verbaasd “wat is daar gebeurd?”

Ik deed hem het verhaal en hij luisterde met open mond

“Verdorie man, dat is niet min, ik wil wel straks meeluisteren als ze alle details verteld. Maar ik moet nu even naar de bar hier in het hotel, blabla met de klant, en ik bel terug in zodra ik weer op m’n kamer ben, OK? Doe de groetjes aan Anke.“

“OK doe ik” en ik sloot de skype.

“Ze ligt in bad te weken, met wat verzachtende olie. Ze zal nog wel even blijven rusten.” vertelde Anke toen ze terug in de living kwam.

“Frank heeft nog teruggebeld voor een volgende afspraak, volgende donderdag. Hij vond het niet slecht voor een eerste kennismaking, en wilde wel zien of Alexa bereidt was om aan al z’n behoeften te voldoen, want hij was nog niet overtuigd. Dus hij wilde nog een keer op proef.”

“Wow, ruwe jongen precies, en nog vrekkig ook, mijn buurman. Dat is wat anders die die van jouw hier” lachte ik.

“Ja, Tony mag gratis van Ellie, das nog goedkoper” lachte Anke.

Ellie kwam een halfuurtje later bij ons in de zetel liggen, ingeduffeld in een dikke badjas. Ze was helemaal tot rust gekomen. Ze straalde terug, vermoeid en zweverig.

“Ok, jullie wille nu natuurlijk alles weten, varkens.” lachte ze.

“Ja, maar wacht even dan probeer ik terug te skypen met Kurt, hij wil ook je verhaal horen.” Anke probeerde in te bellen maar het lukte niet, dus stuurde ze hem een berichtje met de vraag om voor te maken want Ellie ging haar verhaal doen.

“Ik ben dus gaan aanbellen bij mijn klant, onze buurman. Al een geluk dat hij mij nog nooit gezien had. Ik was wel beschaamd en heel erg zenuwachtig. Eens binnengekomen moest ik onmiddellijk mijn jas uitdoen. Daar stond ik in de kleine inkomhal, naakt op mijn stiletto’s. Ik volgde hem naar de keuken waar hij nog zat te eten terwijl de TV speelde. Hij zapte de TV uit en schoof een stoel ervoor.

“Alexa dus… zitten” beval hij me en hij gaf me een flesje bier. “Het is of bier of kraantjeswater.” Ik nam het bier.

“En doe je benen maar open, ik kijk liever naar een echte kut, dan naar die kutprogramma’s op TV. De keuken was vuil, en lag vol gereedschap en onderdelen.

“Sorry, voor de rommel, maar ik ben aan m’n moto aan ’t werk en ik heb hier niet zoveel plek. En ik woon alleen dus maakt het niet uit.”

Nu pas merkte ik dat hij z’n overall aan had en behoorlijk onder het vet en de olie zat. Terwijl hij verder z’n boterhammen op at, inspecteerde hij me van boven tot onder.

“Seg speel es wat met jezelf, want er gebeurd niet veel in beeld hé, en het moet ook geen stomme film zijn, d’er mag wa geluid bij.”

Ik ben dan mezelf beginnen strelen en vingeren. En ik werd daar eigenlijk behoorlijk geil van. Zo’n ongeschoren smerige vent die mij zat te bekijken en gewoon verder at alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat er een naakte vrouw in zijn keuken zat met zich zelf te spelen. Ik wist niet beter dan de rest van het flesje bier over mijn borsten uit te gieten. Het bier liep over m’n buik naar beneden over mijn kutje. Je kon het horen soppen terwijl ik me vingerde. Dan heb ik het flesje genomen en tegen mijn kutje gezet en het er zachtjes ingeduwd. Dit was blijkbaar teveel voor Frank want hij vloog recht en pakte me ruw bij de arm. Hij heeft me dan voorover op de keukentafel geduwd en mijn benen uit mekaar gestampt alsof het een politie-arrestatie was. Hij duwde mij stevig op tafel. Ik voelde de sleutels en tangen in mijn vel drukken. Hij hield mijn armen stevig bij elkaar op mijn rug. Ik voelde hoe hij met z’n ene hand de knopen van de overall los maakte en voor ik het wist duwde hij zijn flinke lul in mij. “Verdomse geil wijf” gromde hij en pompte wild.

Ik denk dat ik bijna onmiddellijk klaarkwam. De spanning van de eerste keer als prostituee en de omgeving hadden me zo geil gemaakt dat ik ontplofte.

“Ah, en je vindt het nog lekker ook.”

“Hij sloeg me op de billen, en zoals je daarstraks gezien hebt heeft hij zich niet ingehouden. En geloof me, hij is sterk. Hij heeft me zo zeker tien minuten geneukt, en ik ben drie keer klaargekomen.”

“Alexa heeft er zeker niets op tegen als ik via de achterdeur kom hé” zei hij en hij duwde z’n pik tegen mijn kontgaatje. Rustig duwde hij naar binnen, toen pas voelde ik hoe groot hij wel was. Ik voelde mij ontspannen en dat was voor hem het teken om het tempo op te drijven. Hij schoof z’n twintig centimeter helemaal in en uit mijn kontgaatje. Het brandt er nu nog van.”

“Och, arme schat, Anke heb je geen zalfje dat we er kunnen op doen?” vroeg ik.

“O ja wel, ik zal es kijken.”

Op dat moment rinkelde de tablet; Kurt belde in op het juiste moment. Hij had altijd een ongelooflijk gevoel voor timing.

“Hoi Kurt, Anke is net een zalfje halen om op Ellie ’s kontgaatje te smeren, het brandt een beetje”

“Laat es zien” vroeg Kurt nieuwsgierig.

“Hier se, kom Ellie kontje omhoog.”

Ellie draaide zich, trok haar badjas uit en duwde haar kontje omhoog, terwijl ik de tablet richtte op haar gaatje.

“Maar meisje, daar moet echt wel een zalfje op hoor” klonk het uit de tablet.

Anke kwam terug met een zachte huid-crème en duwde stevig op de tube. Ze smeerde de grote kwak zalf uit over het rode nog steeds halfgeopende kontgaatje van Ellie. Ellie zucht zacht “mm… dat doet goed.”

Anke kon het niet laten en masseerde ook wat zalf op haar clitoris.

Ellie opende haar benen verder en kreunde. “O, ho, lekker Anke, rustig…” Een kleine rilling ging door haar heen en ze hield Anke tegen. “Stop, stop, het gaat niet, die is nog te gevoelig.”

“Hey man, film eens wat beter, wij zien hier niets”

“Wij?” Riepen we in koor

“Ja wij, we zitten hier met z’n drieën” en plots kwamen er nog twee andere mannen in beeld.

“Hoi daar, Kurt had ons uitgenodigd om zijn minibar leeg te maken, omdat hij dringend moest skypen, goed hé” grapte de kerels.

“Verdorie Kurt, jij bent toch ook een smeerlapke” gromde Ellie.

“Goed hé, en het is omdat jij het zo lekker vindt dat ik dat doe, geil beest” was zijn antwoord. Anke bleef ondertussen zacht de zalf in masseren en Ellie genoot ervan terwijl ik dan maar de tablet hanteerde om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van Ellie ’s kontje.

“Vinden jullie het lekker, daar in Oostende” kreunde Ellie.

Het antwoord was unaniem. “Ja, maar vertel, we zijn nieuwsgierig”

“Wel na nog dik tien minuten kwam hij eindelijk klaar, en spoot z’n hele lading over mijn rug. Hij zette een stap achteruit en sloeg me keihard op de billen. “Kom op je knieën, en maak me proper” en hij trok me recht en duwde me keihard op de knieën. Hij nam mij bij de haren en wreef zijn half-slappe plakkerige lul in mijn gezicht. Ik moest likken en hij duwde hem helemaal naar binnen tot ik kokhalsde. Het duurde niet lang of hij werd terug stijf. “God je maakt me wel geil, juffrouw Alexa. Sta recht en ga op de rand van de tafel zitten.”

Hij duwde het gereedschap wat opzij en duwde me met de rug op tafel. Ik lag daar tussen het vuil en olievodden. Hij trok mijn benen wijd open en duwde uit volle macht zijn harde paal in mij. Ik denk dat ik het uitgilde want ik kreeg een mep in het gezicht en hij brulde dat ik niet zo brutaal mocht zijn. Hij heeft me toen zeker een halfuur doorgeneukt, het bleef maar duren en ik kreeg echt het ene orgasme na het ander. En telkens ik klaarkwam sloeg hij met de vlakke hand op mijn borsten.”

“Jeezes” hoorden we uit de tablet “wat een beest.”

“Ja, maar ik vond het op dat moment onwaarschijnlijk lekker, alleen doet alles nu wel pijn” lachte Ellie. “Maar goed, op een gegeven moment werd er bij hem aan de deur gebeld. Hij stopte met bonken, trok zich terug en trok mij recht. “Hier, op handen en knieën, en benen spreiden, hoofd op de grond, kont omhoog” en ik zat in het midden van de keuken op de vuile grond, mijn kont tentoongesteld. Hij knoopte z’n overall dicht en liep naar de voordeur maar liet de keuken deur open. Ik hoorde hem wat praten, maar verstond hem niet. De voordeur sloeg terug dicht en hij kwam dichterbij.

“Hier is ze dan, de lekkerste kont van de week. Alexa. Doe maar als ge wilt, ze staat helemaal open. En ze hebben niet gezegd dat ik haar niet mocht onderverhuren, dus ga je gang. Voor vijf euro per gat.” lachte hij luid.

“Schoon kont, wel spijtig dat ze zo smerig is” zei de andere man.

“Seg, ’t is een occasie, te nemen of te laten, in de staat waarin ze zich bevindt.” weer werd er luid gelachen.

“De man opende z’n broek en zakte op z’n knieën achter mij en duwde zonder pardon z’n lul in mijn kut. Hij was gelukkig wat kleiner geschapen dan Frank. Het brandde maar voelde heerlijk.” Frank had er ondertussen nog een biertje bij genomen en genoot vanop z’n keuken stoel van het schouwspel. “Hey Danny, das al vijf euro hé.” Danny heette die man dus. Hij had niet eens de moeite gedaan om zich voor te stellen, gewoon onmiddellijk neuken, geen gezever. Het voelde echt geil om zo gebruikt te worden. Danny trok zich terug en duwde onmiddellijk z’n paal in mijn aars. Ik kreunde toen hij gewoon bleef doorneuken op hetzelfde ritme.”

“Hey das tien euro” riep Frank. Ik weet niet meer hoelang dit doorging want ik was echt het noorden kwijt, ik voelde enkel nog de warme stralen sperma op m’n rug toen Danny klaarkwam. Frank heeft me dan met m’n haar rechtgetrokken zodat ik Danny kon proper likken. “En das dan vijftien euro” lachte Frank. “Help es, dan leggen we ze op tafel”

“Ze tilden me op en ik lag weer op mijn rug op de vuile tafel, Danny stond aan mijn hoofd hield mijn enkels vast zodat mijn kut groot openstond voor Frank. Hij trok z’n overall los en ramde zijn lul diep in mij. Ik probeerde het uit te schreeuwen maar Danny ’s lul smoorde mijn kreet toen hij die in mijn mond duwde. Ze hebben mij zo compleet van de wereld geneukt en toen ze klaar waren kreeg ik dus vijftien euro, hingen mijn jas over mijn schouders en werd ik aan de deur gezet. Voilà”

“Jeezes wat een verhaal” klonk de tablet.

“En vond je dat fijn?” Werd er gevraagd.

“Heel erg fijn, maar ik kom niet naar Oostende als dat de volgende vraag zou zijn” grapte Ellie. Luid gelach en applaus weerklonk het metaalachtig.

“Ik ga nu slapen en mijn kontje wat laten rusten.”

“OK dan maar, beetje flauw maar ja, volgende keer?”

“Dat zien we nog wel, geilaards.”

Anke tikte skype weg en vleide zich tegen Ellie ’s naakte lichaam.

Ellie fluisterde iets in haar oor en Anke verdween en kwam even later terug.

“Kom schatteke, van al die verhalen zal jij ook wel zin hebben gekregen” en ze knoopte mijn broek open. Fier sprong mijn lul tevoorschijn.

“Helaas heb ik slecht nieuws, omdat dit jouw idee was ga jij voor onbepaalde tijd op slot! Anke heeft me alles verteld, en nu wordt jij gestraft.”

Anke gaf haar het peniskooitje dat ze al voor Kurt hadden gebruikt en een paar tellen later zat ik op slot.

“Trouwens ik moet een week rusten want volgende donderdag heb ik opnieuw afspraak bij Frank.”

“En nu gaan wij slapen, jij mag in de zetel nog wat TV kijken, naar één of ander kutprogramma, zoals Frank het noemt. Mijn kutje krijg jij de eerste tijd niet te zien. Kom Anke.”

En de dames trokken naar de slaapkamer.

Daar zat ik dan, tja, wie een put graaft voor een ander…

Deugnietje

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming
  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1605

De Club van Vier: deel 3;

DeugnietjeGeplaatst door My 4Fingers di, mei 03, 2016 19:38:02

De Club van Vier: Proloog

Wij zijn “De club van Vier”, twee koppels. Anke en Kurt al 15 jaar samen en behoorlijk ondeugend wat erotiek betreft. Ellie en ik, Brecht, al 20 jaar samen en ook wij experimenteren.

Kurt en ik zijn collega’s in de IT sector en hebben pas sinds kort ontdekt dat we dezelfde interesses delen. Namelijk seks en erotiek.

Onze vrouwen zijn al een tijd beste vriendinnen en hebben het plan gesmeed om dit clubje op te richten. We hebben een echt bindend contract ondertekend, waarvan ik helaas niet alle pagina’s grondig gelezen heb. Het doel is om mekaar erotische uitdagingen op te leggen. Er is slechts één regel; Kurt neukt niet met Ellie en ik niet met Anke.

De gebeurtenissen zijn gebaseerd op echte ervaringen, de namen van personages en plaatsen zijn veranderd, maar niet allemaal om het wat spannender te maken. Het eerste verhaal in de reeks heet “Een zwoele zomeravond.” Veel leesplezier.

De Club van Vier: deel 3; ZATERDAGMIDDAG

Ik werd wakker, en het bleek reeds twee uur in de namiddag te zijn. We lagen met z’n allen in de tuin, languit in de zachte zon. Ellie lag mooi streep-loos te bruinen, Anke naast haar in haar microkini. Best wel seksy zo’n bijna-niks-bikini.

Ik hoorde Kurt praten in de verte maar kon er niets uit opmaken. Tot ik voetstappen op het grind van de oprit hoorde en het poortje dat de tuin afschermde openzwaaide.

Daar stond Kurt en Tony, de buurman. Beide gekleed in hun zomershort, en hier lagen wij, naakt. Ik schrok even en ging dan maar rechtzitten om niet met m’n hele handel in het zicht te liggen. Ik zocht tevergeefs naar een handdoek of iets om mezelf mee te bedekken, helaas. Anke was ondertussen rechtgestaan en begroette Tony met een kus op de wang. Tony keurde haar met open mond, en dan dwaalde zijn blik af naar Ellie die nog steeds, deed alsof, ze sliep. Ze lag daar met haar benen open richting Tony, die een perfect zicht had op haar kutje. Ik zag haar gewoon natter worden. ‘Daar gaan we weer’ dacht ik. Verdorie, wat heeft die plots, zo geil heb ik ze nog nooit geweten.

Wat ik niet begreep is dat Tony hier zomaar door Kurt werd binnengelaten. Hij was nooit erg opgezet geweest met z’n buurman. Althans, dat had hij me toch voorgehouden. Tony, vijftig jaar, was boekhouder in een multinational die batterijen produceerde. Dertig jaar getrouwd met een vrouw die de hele dag rondliep in een blauw geruite keukenschort. Hun huis was proper en hij had alle dagen lekker eten, ’s avonds keken ze vrolijk naar haar favoriete soap en dan vroeg naar bed. Seks was ten huize Tony sinds de huwelijksnacht behoorlijk uitzonderlijk geweest, volgens Kurt.

“Ellie, kom je Tony niet even beleefd dag zeggen” vroeg Anke.

Wat er nu gebeurde was zo vreemd en kon ik haast niet geloven. Ellie stond op en wandelde traag en wulps naar Tony. Ze zakte voor hem op haar knieën, trok Tony ’s short naar beneden en nam diens opgewonden lul in haar mond en begon hem te pijpen.

Ik maakte aanstalten om bezwaar te maken maar Kurt hield me tegen.

“Sorry kerel, maar je hebt een contract ondertekend, en daardoor ook je recht op protest opgegeven, je had maar alle pagina’s moeten lezen” grinnikte hij.

“Er stond duidelijk in vermeld dat Anke het hoofd is van onze club. En Ellie heeft toegestemd om alles, maar dan ook alles te doen wat Anke vraagt. Zij is vanaf nu het seksslaafje van Anke, en niet meer van jou. Enkel ‘Disneyland’ kan je redden, kerel. Maar zo te zien zal dat niet nodig zijn” lachte hij toen hij mijn hard-geworden lul fier omhoog zag steken. Het was vreemd maar ik werd behoorlijk opgewonden door Ellie zo te zien.

Tony kreunde ingehouden toen Ellie hem liet klaarkomen, en hij spoot z’n hele lading over Ellie ’s borsten. Na vijf warme stralen likte ze hem proper. Hij stond te hijgen alsof hij net de honderd meter sprint had gelopen in tien seconden. Ellie stond op.

“Dag”; glimlachte ze en ging weer op de tuinzetel liggen zonnen terwijl ze Tony ’s sperma over haar borsten uitsmeerde als ware het zonnemelk. Ze nipte van haar fruitsap en sloot haar ogen.

Tony, zwevend op wolkjes, nam afscheid en verdween door het poortje waar hij slechts tien minuten geleden door naar binnen kwam en mijn hele wereld op z’n kop zette.

“Meisje, wil je mij eens uitleggen wat dat daarnet was” vroeg ik een beetje geïrriteerd

Kurt en Anke kwamen dichter bij ons zitten en keken mij streng aan.

“Wel schat, je hebt daarstraks een contract ondertekend, Kurt heeft jou iets meer toegelicht, je had het maar moeten lezen” lachte ze. “En wat Tony betreft, dat is al een heel verhaal hoor, maar vertel jij het even Kurt.”

“Zoals je weet Brecht, loopt Tony hier af en toe binnen, om wat tuingereedschap te lenen, of om wat domme vragen te stellen. Laatst was hij hier met een computervraag, z’n laptop liep steeds vast en hij vroeg of ik dat eens wou bekijken. Geen probleem, wat updates geïnstalleerd en opgelost. Maar aangezien ik nogal nieuwsgierig ben heb ik ook z’n harde schijf even gescand. Uiteraard vond ik wat porno, maar ook een map met foto’s van Anke zonnend in de tuin. Vanuit de hoek vanwaar de foto’s genomen waren moest dat vanuit dat kleine raampje daar net onder de dakrand zijn. Die ‘peeping tom’ zat dus op z’n zolderkamer wat foto’s te maken van Anke. Ik heb dus ook maar ‘remote acces’ op z’n laptop gezet zodat ik hem wat in het oog kon houden. Sindsdien krijg ik hier alle foto’s die hij op z’n laptop zet ook te zien.”

Ik luisterde verbijsterd naar Kurt ’s uitleg, Ellie glunderde steeds meer en Anke fluisterde wat in haar oor waarop ze luid lachte.

“Aan de hand van die foto-updates bleek dat de interesse van Tony nog meer naar jouw Ellie uitging. Hij heeft zelfs een betere camera met langere zoom gekocht, sinds Ellie hier in de tuin komt zonnen. Hij heeft haar hele lichaam in alle detail gefotografeerd. Ik heb die foto’s aan Ellie laten zien”

“En, toen wilde ik hem uitdagen” giechelde Ellie.

“Eerst hebben we hem geplaagd met onthullende yoga poses, dan weer stretch oefeningen. Uiteindelijk kon hij het niet meer houden denk ik en kwam hij bijna iedere dag even langs. Dus om die arme man te verlossen uit z’n lijden heb ik hem drie weken geleden voor het eerst gepijpt.”

“Hij stond daar zo geil en tegelijk zo onbeholpen om de tuinschaar terug te brengen” vervolgde Anke. “Ellie heeft hem dan maar de blow job van z’n leven gegeven” lachte ze.

“Tja, en sindsdien blijft hij komen” giechelde Ellie weer.

Ik kuste haar innig om duidelijk te maken dat het voor mij perfect ok was.

“Als jij dit wil doen, als jij echt zo ver wil gaan, dan volg ik. En daarbij ik heb blijkbaar ingestemd met iets wat ik maar half gelezen heb, dus eigen schuld, dikke bult”

“Dikke bult, inderdaad” grapte Anke en ze tikte weer speels op mijn fiere harde lul.

“Ik kan niet ontkennen dat dit allemaal behoorlijk opwindend is” gaf ik een beetje beschaamd toe.

“En als jij het contract gelezen had dan had je ook geweten dat als ik gevraagd wordt om iemand ‘beleefd dag te zeggen’ ik op de knieën moet en pijpen, niets aan te doen” giechelde Ellie.

“Ik zal dat contract toch maar eens nalezen, denk ik”

“Ellie, ga je mee douchen” vroeg Anke.

“Yep want ik ben toch een beetje plakkerig” lachte ze. En de twee dames verdwenen richting huis.

“Kurt, ik wist niet dat jullie zo ondeugend waren.”

“Dat waren we ook niet tot Anke en Ellie de allerbeste maatjes werden. Die twee zijn zo geil en pervers dat je nog wat gaat meemaken denk ik. Ze hebben me al een paar scenario’s uit de doeken gedaan en ik heb gezien wat jouw Ellie leuk vind in die filmpjes. Ik zal m’n laptop even nemen”

Kurt verdween ook naar binnen en ik bleef alleen achter. Ik keek naar het zolderraampje van Tony en dacht zelfs even beweging te zien. ‘Zou hij weer zitten gluren’ dacht ik.

Kurt kwam naast me zitten en sloeg z’n laptop open. Hij klikte op het icoontje ‘Tony’ genaamd en daar verscheen een lijst met meer dan duizend foto’s. Hij klikte er snel ééntje open, en daar verscheen mijn Ellie, naakt in de zon. En nog één, en nog één, het ging maar door… Hey wat is dat?

“Tja, toen de dames eenmaal doorhadden dat den Tony vanachter dat raampje toekeek hebben ze hem natuurlijk niet gespaard.” Verduidelijkte Kurt.

Op het scherm verscheen Ellie die zichzelf heftig aan het bevredigen was, en wel zo gepositioneerd dat Tony vanuit z’n ‘jachthut’ duidelijke inkijk had, als je begrijpt wat ik bedoel. En alsof dat niet genoeg was, ze was gelijktijdig Anke ’s kutje aan het likken die naast haar op de knieën zat. Foto, na foto, na foto. Ieder standje geiler dan het andere. Ik kreeg medelijden met Tony, tot ik me bedacht dat hij zonet wel een pijpbeurt gekregen had.

“Verdorie Kurt, waar hebben wij zo’n hete vrouwen aan verdient?”

“Zalig toch, ik zou niet meer terug willen, zo vrijgevochten en genietend van seks. Je leeft maar één keer hoor. En kan jij je voorstellen wat het moet zijn om in Tony ’s schoenen te staan, tot enkele weken geleden hé. Nu valt dat wel mee, sinds hij hier om de haverklap door Ellie wordt geholpen” lachte Kurt.

“Ja, en hij zet tegenwoordig de camera zelfs vast en in filmopname als hij langs komt, kijk maar”

En weer verscheen Ellie op het scherm, heel wat ruimer in beeld maar wel bewegend, duidelijk met de lul van hem in de mond. Ik zag hoe ze hem pijpte en hij z’n zaad over haar gezicht spoot. Ze likte hem proper en hij verdween uit beeld. En zo waren er een vijftal filmpjes. Andere posities, zelfde handelingen. Ik kon het niet verbergen maar ik stond zo geil dat ik ieder moment kon ontploffen.

“Waar zijn de meisjes eigenlijk” vroeg ik, zoekend naar een oplossing voor mijn keiharde probleem. “Ze blijven wel lang weg”

“Oh die liggen waarschijnlijk samen in bed” lachte Kurt. “Sinds die twee mekaars ondeugende kant hebben ontdekt kunnen ze ook niet van elkaar afblijven. Ga maar eens kijken in onze slaapkamer.”

Ik liep vrolijk naar binnen, naakt en met de lans in aanslag. Ik hoorde het zachte kreunen toen ik aan de trap stond. Het was een mooi schouwspel toen ik de deur van de slaapkamer opendeed. Anke en Ellie waren verstrengeld in een 69 positie mekaar aan het likken en vingeren. Ik ging rustig binnen en nam plaats in het zeteltje aan het bed, genietend van het schouwspel. Zalig zo vrouwen te zien vrijen. Ellie merkte me op, en glimlachte gelukzalig. Ik maakte geen aanstalten om deel te nemen, en ik zag in haar ogen dat ze dat fijn vond.

“Kijk maar, schat” fluisterde ze en ze dook met volle overgave weer tussen de dijen van Anke. Het duurde nog zeker dertig minuten voor de dames uitgeput waren. Zinderend van een hele reeks orgasmes lagen ze tegen mekaar op bed. Ze keken mij aan en kusten elkaar.

“Kom jongen, maak jezelf maar klaar, want zo kan je niet blijven rondlopen.”

Ik kon niet anders dan te gehoorzamen en begon te masturberen. Het duurde niet lang of ik spoot mezelf onder. De meisjes lachten tevreden.

“Kurt, kom je naar boven?” Riep Anke

Kurt verscheen in het deurgat.

“Kom es hier jongen” zei Ellie, en ze trok Kurt ’s broek omlaag. Ze nam een sleuteltje dat Anke haar gaf, en deed Kurt ’s slotje los. Ze schoof het kooitje van z’n lul en die wachtte geen seconde om kaarsrecht omhoog te springen. De meisjes gierden het uit.

“Och, arme jongen, kom eens hier” en Ellie nam Kurts paal in haar mond.

“Hey Ellie, we gingen toch niet met mekaar.”

“Neuken” werd ik onderbroken door Anke. “Als je het contract gelezen had, dan had je de juiste regels gekend. Jij neukt mij niet, en daarmee bedoelen we vaginaal of anaal penetreren en Kurt doet dit niet met Ellie. Orale seks is niet neuken, weet je nog, Bill Clinton ‘I did not have seksual relations with that woman’.”

“En dus heb ik de sigaar gesmoord” lachte ik.

Anke kroop van het bed naar me toe en likte mijn half-slappe lul.

“We zullen eens zien of we wat meer leven krijgen in jouw sigaartje” en ze nam hem helemaal in de mond en begon zalig te likken.

Kurt kreunde onder het hevige pijpen van Ellie, ik kon zien dat ze hem stevig bij de ballen hield en hem keer op keer helemaal in haar mond opnam. Kurt hield het niet meer en drukte Ellie ’s hoofd helemaal tegen z’n onderbuik terwijl hij diep in haar keel klaarkwam. Ellie trok zich terug en ging nog heviger pijpen, waardoor Kurt bijna onmiddellijk opnieuw leek klaar te komen. Kurt had dan ook al enkele dagen reserve kunnen opbouwen.

Het zicht op mijn vrouw die zo wild te keer ging, de geur van geile seks die de kamer vulde en de heerlijke pijpkunst van Anke maakte dat ook ik klaarkwam. Ze zoog me bijna vacuüm, het leek of ik compleet leeg werd gepompt. Ik viel leeg achterover in het zeteltje en sloot de ogen. Pffffff…

Ellie ’s natte lippen vonden de mijne en ik proefde Kurt ’s lul en sperma toen ze me tongzoende.

Ze kwam op mijn schoot zitten en duwde mijn linkerhand naar haar kutje. Ze droop gewoon. Ik duwde één vinger naar binnen en ze beefde. Ik weet niet wat die dames uitgespookt hadden, maar het anders lekker nauwe kutje van Ellie stond groot open. Ik duwde met gemak twee, drie vingers naar binnen.

“Probeer nog één” zuchtte ze in m’n oor. “Ik wil meer.”

Vier vingers sopten haar grotje. Ze zat rillend op me en spande haar lichaam.

“Ja, ha, ja, ja, ah, ha…” zuchtte ze. “Zalig…”

Ik voelde iemand aan m’n hand en opende m’n ogen. Anke zat achter Ellie op haar knieën en deed teken dat ik plaats moest maken. Zachtjes liet ik m’n vingers uit Ellie glijden en ik voelde Anke ’s hand mijn plaats in nemen.

Ellie spande zich weer. Ik voelde hoe Anke ’s hand volledig in Ellie verdween. Tot aan haar pols duwde Anke door, en Ellie schreeuwde het uit.

“JA, AH, JA, HA, JA, JA, NOG NOG,” terwijl Anke Ellie ’s G-spot masseerde. Ze ging er behoorlijk wild tegenaan. Ellie gromde iets compleet onverstaanbaar en squirtte heftig toen ze klaarkwam. Ze zakte als een slappe vod in mekaar boven op me. Ik voelde haar hart keihard bonken terwijl onze naakte lichamen op mekaar lagen. Anke zoende haar op de billen toen ze zich terug trok en bij Kurt op bed kroop.

“Oh, ho, ho… dat was zalig” fluisterde Ellie in m’n oor.

Ik kuste haar “inderdaad, maar nu ben ik uitgeput voor vandaag.”

“Ik nog niet, ik wil nog, even rusten, en dan wil ik nog…” zei ze terwijl ze zich rechtzette en in mijn ogen keek. Ik zag het vuur in haar ogen, onblusbaar, ontembaar. Haar haar klitte samen van het zweet, haar eyeliner was uitgelopen, ze zag er behoorlijk verfomfaaid uit.

“Ik moet ‘weer’ douchen” lachte ze en ze trok me recht.

“Je weet de weg, wij komen seffens” zei Anke terwijl ze Kurt op z’n rug draaide en boven op hem ging zitten. Die hadden er blijkbaar nog zin in, want in een oogopslag verdween Kurt ’s paal in Anke.

Ik waste Ellie ’s haar, en zeepte haar hele lichaam in. Heerlijk fris geurend stapten we uit de douche en wandelden terug naar de zetels in de tuin. In huis was het stil.

“Die zullen wel in slaap gevallen zijn” lachte Ellie.

“Wel, ik ga dat nu ook nog even doen zolang het nog zo lekker warm is buiten” en ik vleide me tegen haar aan en sloot de ogen.

To be continued.

Deugnietje

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1602

DE VOLGENDE OCHTEND

DeugnietjeGeplaatst door My 4Fingers di, april 19, 2016 10:23:10

De Club van Vier: Proloog

Wij zijn “De club van Vier”, twee koppels. Anke en Kurt al 15 jaar samen en behoorlijk ondeugend wat erotiek betreft. Ellie en ik, Brecht, al 20 jaar samen en ook wij experimenteren.

Kurt en ik zijn collega’s in de IT sector en hebben pas sinds kort ontdekt dat we dezelfde interesses delen. Namelijk seks en erotiek.

Onze vrouwen zijn al een tijd beste vriendinnen en hebben het plan gesmeed om dit clubje op te richten. We hebben een echt bindend contract ondertekend, waarvan ik helaas niet alle pagina’s grondig gelezen heb. Het doel is om mekaar erotische uitdagingen op te leggen. Er is slechts één regel; Kurt neukt niet met Ellie en ik niet met Anke.

De gebeurtenissen zijn gebaseerd op echte ervaringen, de namen van personages en plaatsen zijn veranderd, maar niet allemaal om het wat spannender te maken. Het eerste verhaal in de reeks heet “Een zwoele zomeravond.” Veel leesplezier.

De Club van Vier. Deel 2; DE VOLGENDE OCHTEND

Mijn hoofd bonkte, ik had het koud en warm tegelijk. Oh, waarom doe je dit toch. Als je teveel drinkt dan heb je een kater, niks aan te doen. Alhoewel, opstaan, douchen en goed ontbijten helpt wel een beetje. Ik kwam zachtjes bij bewustzijn, naja zachtjes, keihard eigenlijk.

Ik schrok toen ik m’n ogen opende en niet onze kamer zag. En bovendien zat er iemand flink aan mijn lul te zuigen. Toen de waas voor m’n ogen weg was zag ik Ellie die mij heerlijk wakker pijpte en de omgeving herkende ik als de gastenkamer van Kurt en Anke.

OK, oh… shit, OK, wat was er gisteren allemaal gebeurd? Drank , veel drank, vrouwen, onze vrouwen, naakt, vingeren, klaarkomen,… afspraak, contract,… Jezus.

“Ellie, Ellie, stop even, please. Euh… wat is dit allemaal, is dit allemaal echt gebeurd, geen droom?”

“Nee, zotte kerel, gisterenavond was echt en dit is ook echt, en het wordt nog véél echter” lachte ze en nam mijn lul weer in de mond.

Plots zwaaide de deur open, Anke stapte binnen gekleed in een fel gele microbikini, net haar tepels en schaamlippen bedekkend.

Ellie stopte met pijpen toen Anke zich voorover boog en haar innig op de mond kuste.

Ze tikte plagerig tegen mijn vlaggenmastje en kust me ook op de mond.

“Goedemorgen schattebouten, Kurt is al om croissants, ontbijt op het terras, de douche is vrij.”

En heupwiegend wandelde ze de kamer uit, enkel bedekt door een paar gele koordjes. Pfff, toch een mooi zicht, dat fijne achterwerk van Anke.

Ik beseft plots weer helemaal waar ik was, zalig en heel erg vreemd. Hoe ging dit verder gaan, ik duizelde een beetje, maar besefte dat mijn kater al nagenoeg verdwenen was.

Voor ik er erg in had zat Ellie boven op mij en schoof mijn lul in haar kletsnatte grotje.

Ik had haar nog nooit zo nat gevoeld.

“Kom schat, neuk me, maar niet klaarkomen, dat is voor strakjes” zei ze zacht in m’n oor.

We kusten passioneel, bijna alsof het onze eerst keer samen in bed was. Ik moest me uit alle macht bedwingen om niet onmiddellijk klaar te komen.

“Stop Ellie, stop nu of ik kom” kreunde ik.

Ze stootte nog twee keer en duwde zich omhoog. Mijn lul verliet haar warme vochtige kutje en trilde na in de frisse lucht en gulpte stroompjes sperma.

Ellie lachte luidop. “Goed jongen, zo’n geruïneerd orgasme houdt je wel scherp tot straks”

“Is het je gelukt, Ellie” riep Anke vanuit de keuken.

“Ja hoor, perfect op tijd gestopt” riep Ellie terug en ze gaf me een geile liefdevolle blik.

“Ik hou van je, schat” fluisterde ze in m’n oor en kwam als een warm deken op me liggen.

“Kom, onder de douche” en vrolijk sprong ze recht en sleurde me uit bed.

“Hoi schatjes” zei Anke terwijl we langs haar liepen richting badkamer. Ze stopte Ellie en kuste haar weer innig. Hun tongen verstrengelden zich en Anke ’s hand verdween tussen Ellie ’s benen.

Ellie kreunde zacht. Anke trok haar hand terug en wreef ermee over mijn slappe lul.

“Bah, viezeriken, vlug douchen voor Kurt terug is” lachte ze.

Zo gezegd zo gedaan, en 10 minuten later waren we fris gewassen. We hadden nog steeds niks gezegd over wat er eigenlijk aan de hand was. Het was ook redelijk irreëel. Ik liet het gewoon gebeuren.

“Hey Anke, heb jij de was nu nog niet opgezet” vroeg Ellie gemaakt verwonderd.

“Nee meisje, want jij blijft de hele dag naakt, en jouw Brechtje ook.” Was het antwoord.

“Hoe, de hele dag, moeten we niet naar huis?” Vroeg ik.

“Naar huis, waarom, om het gras af te rijden?” Giechelde Ellie

“We gaan hier vandaag in de tuin zonnen, babbelen en wie weet wat nog allemaal. En daarbij, jij MOET na het ontbijt dat contract nog lezen en ondertekenen, weet je nog.”

Ik hoorde de auto de oprit oprijden. Kurt en croissants

Even later zaten we op het terras aan de ontbijttafel.

Perfect, sinaasappelsap, koffie, croissants, en alles wat erbij hoort.

Naakte vrouw naast mij, bijna naakte vrouw tegenover mij.

Kurt in short waarin z’n kooitje duidelijk aftekende.

En ik in mijn blootje.

Ik vroeg aan Kurt of hij zo, in die short, naar de winkel geweest was.

“Ja, ik moest van Anke.” Bloosde hij.

“En hebben de mensen ook gezien wat er in je broek zat?” Giechelde Ellie.

Ik was al bijna vergeten dat het verdorie Ellie ’s idee was om Kurt een kuisheidskooitje aan te doen.

De stakker, de inkt van de handtekening onder het contract was nog niet droog of hij was al geketend. Hij zal wel andere dingen in z’n hoofd hebben gehad toen hij tekende.

“Er waren toch drie mensen die bleven naar mijn kruis staren in de hoop te begrijpen wat die vreemde bult was. Maar er was één vrouw die haar duim op stak. Zij wist dus wel wat er aan de hand was. Aan de kassa stond ze achter me en zei dat ze haar man ook veilig op slot hield.”

“Oh, en heb je haar adres niet gevraagd, dan kunnen we misschien wel eens afspreken” grapte Ellie.

Ik lachte, hoe kwam het dat Ellie plots zo ondeugend was. Duizend keer ondeugender dan ze ervoor al was. Dit beloofde wel een heftig avontuur te worden.

We ruimden samen de tafel en dronken nog koffie.

“En nu, schat, het contract” sprak Ellie en ze gaf me een map, 20 pagina’s dik en een balpen.

“Hola, moet ik dat allemaal nalezen?”

“Nee, het meeste is standaard tekst, over wat wel en niet kan, maar eigenlijk komt het hierop neer. Je geeft aan de andere drie ondertekenaars de volledige vrijheid om hun seksuele fantasieën met jou waar te maken. We mogen elkaar om beurt eender welke opdracht opleggen. Alles kan alles mag met uitzondering van neuken tussen ons vier. De grenzen die we opleggen zijn plas, poep en pijn, dieren en uiteraard minderjarigen. En uiteraard zorgen we voor de veiligheid van elkaar. Je kan een opdracht weigeren, maar hier staat tegenover dat je jouw beurt overslaat en dus de ander geen opdracht kan geven. We hebben een ‘safeword’ en dat is ‘Disneyland’. Wanneer een opdracht te ver gaat gebruiken we ‘Disneyland’ om dat duidelijk te maken en moet wat er dan ook aan de gang is onmiddellijk worden stopgezet.”

“Wat denk je?” Glunderde Ellie

Ik nam de balpen en zette m’n handtekening onder het contract.

Anke had ondertussen alweer een fles Cava in de aanslag en ontkurkte perfect getimed toen ik de laatste krul van m’n handtekening op papier zette. Een gezamenlijk orgasme als het ware.

Ellie kuste me vurig en diep.

“De club van Vier is officieel” glunderde ze,

We klonken op… het avontuur.

Wat onwennig begonnen we over koetjes en kalfjes te praten, vreemd, ik had net een contract ondertekend, maar er werd met geen woord meer over gerept. We zullen wel zien wat daar van komt, dacht ik. Het gesprek ging op geen enkel moment over mogelijke deugnieterij tot Kurt over de aankoop van z’n nieuwe auto begon. Hij had al een tijdje zin om een Audi A6 break te kopen, maar twijfelde. Ellie bleek erg geïnteresseerd in het onderwerp, terwijl zij nu net een auto als een nuttig gebruiksvoorwerp zag en meer niet. Ze had gisteren ook al over die auto zitten praten met Kurt. Ik vond het vreemd tot het hoge woord eruit kwam: Stef.

‘Ze had met Stef gesproken en er zat schot in de zaak.’

“Verdorie Ellie, je hebt echt geen geheimen voor die twee hé” zei ik.

“Neen, schat en ik heb met Kurt afgesproken dat ik hem een fikse korting ga bezorgen op die A6. Voilà.”

“Ja Brecht, ze heeft ons alles verteld over Stef.”

Wij hadden Stef leren kennen in een parenclub. Toffe kerel, beleefd, niet opdringerig en Ellie had direct een klik met hem. Stef bleek z’n boterham te verdienen als tweedehands autoverkoper. Maar je moest bij hem niet zijn voor een Nissan of Ford, nee, Stef verhandelde uitsluitend peperdure Duitse topwagens. Het vreemde was zelfs dat je een tweedehands kon bestellen, kleur en opties naar eigen wens. Volledig legaal werden de wagens ingevoerd in België. Ik had altijd het gevoel dat er dan wel ergens een Duitser z’n verzekeringspapieren aan het invullen was, terwijl een Belg met diens wagen rondtoerde.

Op een avond in de parenclub stelde Stef een zekere Johan aan ons voor. Johan was een ietwat gezette man, en had weinig succes met de aanwezige dames. De meeste dames liepen in sexy lingerie, de mannen in modieuze boxershort; Johan in een gewone witte onderbroek. Hij viel echt uit de toon. Ik zag dat Stef en Ellie iets bekokstoofden, maar wist pas later wat het was. Toen Johan enkele drankjes op had, begon Ellie hem te verleiden. Aangezien Ellie best wel een mooie vrouw is en dan op hoge hakken en slechts gekleed in zwarte string en kwart cup BH waardoor haar mooie borstjes extra werden geaccentueerd, viel Johan onmiddellijk voor haar. Het duurde geen vijf minuten of ze lagen in de speelkamer te vrijen. Ellie gaf hem een speelse pijpbeurt en bereed hem daarna tot het hoogtepunt. Johan bedankte Ellie met blozende wangen, bijna een schooljongen die het voor de eerste keer deed. We hebben die avond nog verder gefeest en Johan heeft de tijd van z’n leven gehad met Ellie.

Op de terugweg kreeg ik het hele verhaal van haar.

“Stef vroeg gewoon hulp. Hij wou de Johan overhalen om die Mercedes SL600 te kopen, en dat lukte maar niet. Dus had hij hem voorgesteld om eens een avondje te gaan stappen. En zo zijn ze daar terecht gekomen en had Stef het idee dat ik misschien wel kon helpen. Je vond het toch leuk om mij zo te zien, of niet soms?” Lachte ze

Ze wist goed genoeg dat ik het uitermate geil vind om mijn vrouw bezig te zien met anderen, mannen of vrouwen, dus wat kon ik zeggen?

“Ja, dat is wel leuk, maar ook wel erg kinky. Jij die in opdracht van een andere man met dan weer een andere man gaat neuken, om zo een deal te sluiten. Dat maakt Stef wel een beetje jou pooier niet?”

“Zo had ik het nog niet bekeken, maar inderdaad. Hm… wel lekker. Misschien wil ik ook wel z’n hoertje zijn,…”

Blijkbaar had die gedachte haar weer geil gemaakt want ze had haar kleedje opgetrokken en zat wijdbeens zichzelf te vingeren op de passagiersstoel toen we tegen honderdtwintig over de Antwerpse ring reden.

De volgende dag kreeg Ellie een sms van Stef om haar te bedanken want Johan had de auto gekocht.

“Hoezo, alles verteld over Stef? Vroeg ik een beetje verbaasd

“Ja schat, ik ga Kurt een fikse korting bij mekaar neuken op z’n A6 door voor Stef wat public relations werk te doen. Een win-win-win-win situatie heet dat; Kurt blij, Stef blij, en ik blij. En jij blij, want je hebt niets liever dan dat ik rond-neuk, jij deugniet”

“Miss Korting, noem ik haar al,” grapte Kurt.

Ik voelde m’n wangen rood worden, en m’n pik hard.

“Maar jongen toch, rode wangen, je bent toch niet beschaamd.” Lachte Anke

“Daar moeten we nog wat aan werken, want schaamte dat staat niet meer in ons woordenboek” grapte Ellie.

En om haar woorden kracht bij te zetten kwam ze op m’n schoot zitten en ik gleed in haar.

Ze was nog steeds kletsnat. Zachtjes begon ze op en neer te deinen en het voelde heerlijk. Haar warme billen kletsten op mijn dijen. Haar borstjes drukten op de glazen tuintafel. Ik vergat dat we aan tafel zaten met onze beste vrienden. De wereld werd klein en we smolten samen om heerlijk klaar te komen. Ik loosde m’n zaad diep in Ellie en ze kreunde zalig.

“Zo, en nu ga ik wat in de zon liggen” Ellie stond op en nam Anke bij de hand richting tuinzetels. Ze kusten mekaar en vleiden zich in de zon. Ellie naakt en Anke nog steeds in gele microkini. Kurt en ik volgden schaapachtig en namen dan ieder maar een andere zetel. Onder de warme zon voelde ik me wegzinken in een heerlijk middagdutje.

To be continued...

Deugnietje

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1592

EEN ZWOELE ZOMERAVOND

DeugnietjeGeplaatst door My 4Fingers do, april 07, 2016 11:15:21

De Club van Vier: Proloog
Wij zijn “De club van Vier”, twee koppels. Anke en Kurt al 15 jaar samen en behoorlijk ondeugend wat erotiek betreft. Ellie en ik, Brecht, al 20 jaar samen en ook wij experimenteren.

Kurt en ik zijn collega’s in de IT sector en hebben pas sinds kort ontdekt dat we dezelfde interesses delen. Namelijk seks en erotiek.

Onze vrouwen zijn al een tijd beste vriendinnen en hebben het plan gesmeed om dit clubje op te richten. We hebben een echt bindend contract ondertekend, waarvan ik helaas niet alle pagina’s grondig gelezen heb. Het doel is om mekaar erotische uitdagingen op te leggen. Er is slechts één regel; Kurt neukt niet met Ellie en ik niet met Anke.

De gebeurtenissen zijn gebaseerd op echte ervaringen, de namen van personages en plaatsen zijn veranderd, maar niet allemaal om het wat spannender te maken. Het eerste verhaal in de reeks heet “Een zwoele zomeravond.” Veel leesplezier.


De club van Vier. EEN ZWOELE ZOMERAVOND deel 1

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten, heel veel ware feiten, een beetje geholpen om het lezen wat aangenamer te maken. Alle namen en plaatsen zijn veranderd, nu ja, niet allemaal, dat maakt het iets spannender mocht er iemand toevallig de situatie herkennen.

We zullen ons even voorstellen, ik, Brecht, 38, zelfstandige in de IT sector, en mijn echtgenote Ellie, ook 38 en werkzaam als copywriter in de reclamewereld. We zijn beide levensgenieters, er zijn geen kinderen in ons leven. Niet omdat we dat niet willen, gewoon omdat het niet mogelijk bleek om op normale wijze kindjes te verwekken. We hebben nochtans dikwijls ‘geoefend’, maar toen we bijna 30 waren en er nog steeds geen resultaat was, hebben we besloten van het daar bij te laten. We hadden beide ook geen zin in een lange lijdensweg van testen en IVF. Dus geen kinderen.

Maar dat had wel een invloed op ons seksleven. Daar waar we voor ons besluit wel redelijk wat deugnieterij hadden uitgehaald, waarover later wel meer, zijn we erna redelijk libertijns en hedonistisch geworden.

Voor diegenen die nu naar een woordenboek zouden grijpen, libertijns staat voor “ongebonden, vrijzinnig, wulps’ en hedonistisch voor ‘genotzuchtig’.

Wat er dus op neer komt dat alle tijd die we vrij hadden eigenlijk besteed werd aan één of andere manier van genot. Lekker eten, reizen, en erotiek, veel erotiek.

Ik ga nu nog niet alles verklappen, maar gaandeweg zal ik de vele uitspattingen zo visueel mogelijk toelichten.

We gingen al jaren naturistisch op vakantie, en hadden wel al wat andere personen in ons liefdesspel betrokken, triootjes met zowel meisje als jongen. We bezochten af en toe een parenclub en hielden we er verschillende ‘bevriende’ koppels aan over. Dit om te duiden, dat we wel wat ervaren zijn. Ik zal veel van onze ‘uitspattingen’ toelichten in de volgende delen, want eerst het verhaal van de openbaring.

Ons leven is namelijk grondig veranderd na één welbepaalde avond.

We waren al jaren bevriend met Kurt en Anke. Gewoon bevriend, ik kende Kurt vanop het werk, we huurden elkaar soms in om een groter project aan te kunnen. Daardoor brachten we soms heel veel tijd samen door, en leerden we elkaar wat beter kennen. En op die manier leerden ook onze vrouwen elkaar kennen en groeide er ook een echte vriendschap.

We woonden slechts een paar kilometer van elkaar en de dames gingen regelmatig samen ‘op de koffie’ of shoppen. Wij maar centjes verdienen en zij… je weet hoe dat gaat. Anke werkte als ‘accountmanager’ bij een groot internationaal bedrijf, en kon ook veel thuiswerken. Ze had enkel een computer nodig en een flinke internetverbinding, en met een man in de IT was dat geen probleem.

Wij hadden ook al een tijdje door dat Kurt en Anke ook niet bepaald braaf waren, maar we hadden er nooit over gesproken. Zij hadden over ons ook wel wat twijfels, bleek achteraf, maar uit vriendschap en uit ‘professionalisme’ bleven we hierover altijd wat op de vlakte, zelfs als de wijn rijkelijk had gevloeid tijdens onze vele etentjes samen. Tot op die bewuste avond.

Vrijdag, een warme zwoele zomeravond, Kurt en ik hadden net een helse opdracht achter de rug, De klant was tevreden met de upgrade van zijn servers en netwerk, en wij waren tevreden omdat we de bijna onmogelijke deadline toch gehaald hadden. Tijd voor een feestje dachten we. Onderweg naar huis belde ik Ellie en vroeg haar om wat BBQ vlees en groentjes op te pikken en zich klaar te maken om binnen een uurtje naar Kurt en Anke te kunnen gaan voor een feestje omdat Kurt en ik moesten vieren dat onze job geslaagd was.

Thuis gekomen stond Ellie mij al op te wachten, klaar om te vertrekken. Ze zag er zoals steeds ravissant uit. Ellie was een flinke meid 1meter70. Een prachtig lijf, niet mager, maar ook zeker niet dik, voorzien van een mooie B-cup en een heel erg mooi achterwerk. Als ze naar je keek dan voelde je haar warmte, haar blauwgrijze ogen, lang krullend haar en zachte mond maakten van haar een erg ondeugend meisje. Haar zo te zien, slechts gekleed in een kort zomerkleedje, duidelijk geen BH en op slippers maakte me warm. Ze kuste me en nam me mee naar de badkamer. Ik kleed me snel uit en kroop onder de douche. Nog voor ik het goed en wel besefte voelde ik haar handen op m’n rug en ze zeepte me helemaal in. Haar handen gleden over m’n rug naar mijn billen en zo rond mijn heupen naar voor tot ze mijn lul vast had. Ze waste hem met veel zeep en haar handen gleden op en neer op mijn intussen hard geworden lul.

Met de ene hand masseerde ze mijn ballen en de andere hand gleed glibberig door de zeep heen en weer oven mijn harde lid. Zalig, ik kreunde en ze stopte… ”nog niet stoute jongen” fluisterde ze in mijn oor. Ze wist dat als ze doorging ik na het klaarkomen waarschijnlijk enorm moe zou zijn omdat al de spanning dan uit mijn lijf zou zijn, stress van het werk gecombineerd met een orgasme zorgden er soms voor dat ik een uurtje of twee wilde slapen. En dat mocht niet want we moesten nog naar Kurt en Anke.

We droogden ons af en ik trok een makkelijke zomerbroek en hemdje aan, Ellie nam de string die ze blijkbaar aanhad en opnieuw haar losse zomerkleedje. Wat zag ze er toch goed uit.

“Kom” zei ze, “we kunnen nu best vertrekken of het wordt te laat”

Zogezegd zo gedaan, en nog geen kwartier later belden we aan bij Kurt en Anke. Anke opende de deur en zag er zoals altijd wulps uit. Anke was bijna 1 meter 75, benen tot onder haar oksels zoals ze zeggen, heel slank en toch voorzien van een serieuze C-cup. Een beetje geholpen door een bekwaam chirurg weliswaar, maar het zag er toch behoorlijk goed uit. Haar uiterst strak jurkje accentueerde haar vormen nog eens extra. Anke was echt niet mijn type, maar het was wel moeilijk om niet om te kijken als ze voorbij liep. Haar lange lichtbruine haren, haar figuur en haar brede lach maakten altijd een indruk op iedereen.

We kusten mekaar formeel, maar zoals goede vrienden.

“Kurt staat nog onder de douche, hij komt zo. Ik heb Cava koud staan, of liever wijn of bier?”

“Doe maar een glaasje Cava” zeiden wij beiden in koor.

Anke liep ons voor naar de tuin, waar de BBQ al opgesteld stond. Kurt kwam net uit de badkamer, de haren nog nat en ook gekleed in lange zomerbroek en wit zomerhemd. Zoenen en knuffels, en een ontkurkingsknal van de Cava.

We hieven het glas op de geslaagde onderneming, en op alles wat goed was.

Kurt en ik hielden ons bezig met de BBQ, en de dames zorgden voor de slaatjes. Ondertussen werden de glazen regelmatig bijgevuld. Anke was altijd de perfecte gastvrouw, je glas was nooit leeg. En ze kon dit op een manier waardoor je het zelf niet door had. Je had dus ook nooit een idee van hoeveel glazen je eigenlijk ophad, waarschijnlijk altijd meer dan je dacht. De dames giechelden al vrolijk toen we aan het eten begonnen.

Heerlijk zo’n zwoel warme avond, gezeten in lage tuinzetels, smulden we van de BBQ en keuvelden honderduit over alles en nog wat. De dames zaten naast mekaar tegenover ons en hadden het over de nieuwe boetiek die net open was in ons dorp. Het werd stilaan donker maar de warmte bleef, zalig. Kurt ontstak wat tuinkaarsen en de feeërieke tuinverlichting maakte de sfeer.

We hadden allemaal behoorlijk wat op ondertussen en onze gesprekken werden wat geanimeerder. We wisten wel van elkaar dat we zo wat ‘niet braaf’ waren maar zoals gezegd bleven we steeds op de vlakte, plagerig en speels.

Anke haalde er een nieuwe fles Cava bij en ontkurkte die. Daarbij stond ze voorover gebogen met haar kontje mijn richting uit. Haar korte zomerkleedje was wel heel erg kort zo, ik kon bijna haar onderbroek zien. Vanuit dezelfde houding schonk ze het glas van Ellie bij en bukt nog net iets meer naar voor, en ik kon niet anders dan verbaasd toekijken.

Ze droeg geen onderbroek, en bleek ook 3 piercings te hebben in haar schaamlippen. Mooie ringetjes met korte kettinkjes en pareltjes eraan. Wat een mooi zicht, maar ik voelde me ongemakkelijk omdat het Anke was, en ik naast haar man zat. Kurt had het blijkbaar zelfs niet door dat ik dit te zien kreeg. Hij was in vol gesprek met Ellie over de nieuwe auto die hij wilde kopen. Anke stelde zich recht en glimlachte heel ondeugend naar me. Verdorie, dacht ik, ze doet het nog met opzet ook.

Plots bracht Kurt onze vorige werkopdracht ter sprake. Ik wist direct welke richting hij uit ging.

We hebben een complete vernieuwing gedaan van het serverpark en het netwerk in een distributiebedrijf. Eén van de belangrijke dingen die de eigenaar ons gevraagd had was ervoor te zorgen dat wanneer zijn werknemers op ongepaste sites zouden surfen zoals porno en chatsites, hij hiervan een melding zou krijgen met alle details.

Dit was volgens hem wettelijk in orde omdat de werknemers op de hoogte waren van het feit dat dit niet mocht. In een groot bedrijf worden alle gegevens gelogd en ook dat wisten ze, maar ze wisten niet dat de baas onmiddellijk hiervan op de hoogte werd gebracht. In de meeste bedrijven bleef dat ergens bewaard en werd enkel aangewend als het de spuigaten uitliep.

Maar dit betekende voor hem ook dat we volledige toegang tot zijn computer moesten hebben, om de software hiervoor te installeren en te testen. Hierdoor vonden we een ongelooflijke hoeveelheid aan pornografisch materiaal, gerangschikt in categorieën; vanilla, groepsseks, anaal, biseks, bdsm, femdom, cfnm, noem maar op. Wij hebben hier uiteraard niets van gemeld omdat dat nu eenmaal niet hoort. Discretie hoort bij ons werk. Maar vanavond bleek dus dat Kurt een volledig kopie had gemaakt van die gegevens en bij hem op de computer had. Daarenboven hadden wij toegang tot die PC en het bedrijfsnetwerk in geval van problemen. En zo zou hij later ook ontdekken dat die baas per werknemer gerangschikt had naar welke sites die probeerden te surfen op het internet.

De dames bloosden en giechelden de hele tijd terwijl Kurt die uitleg deed.

Ik werd even terug wat nuchter en was zelfs een beetje boos op Kurt.

“Zo iets doe je toch niet, dat kan ons een serieus probleem geven als dat uitkomt” zei ik.

“Weet ik wel” antwoord hij “maar dat gebeurt niet en daarbij hij mag dat ook niet, dus …”

Hierop giechelden de dames nog harder.

“Je moest eens weten wat die allemaal op z’n computer heeft staan” zei Ellie

Verbaasd keek ik naar haar; “hoe bedoel je, wil je zeggen dat jij die inhoud gezien hebt?”

“Ja, Kurt had die aan Anke getoond, en wij hebben er donderdag samen naar gekeken, toen jullie nog op het werk waren”

“Ah zo” antwoord ik, en zag Ellie blozen.

Ik wist dat ze heel stout kon zijn en ik kreeg het een beetje warm want ik zag aan haar blik dat ze een plan had. En zo te zien zat Anke mee in het complot, want ze bleven fluisteren en giechelen.

“En, iets interessant gezien” vroeg ik een beetje onhandig.

En weer begonnen de dames te giechelen, Kurt en ik keken elkaar een beetje schaapachtig aan en namen nog een slok. Anke stond recht uit de lage tuinzetels, wankelde even en stootte per ongeluk haar volle glas Cava over Ellie ’s jurkje. Ze proesten het beide uit.

“Oei sorry, kom snel naar binnen dan kunnen we die vlek uit je kleedje spoelen” zei Anke gemaakt bezorgd. Ellie en Anke trokken naar binnen, Kurt en ik ruimden wat borden en glazen op en brachten die naar de keuken. Daar hoorden we de dames fluisteren en giechelen in de badkamer.

“Zotte dozen” zei ik,

“Ja, ze kunnen het goed met elkaar vinden die twee” lachte Kurt

We wandelden terug naar buiten en schoven de BBQ weg en ruimden nog wat op. Terug gezeten vroeg ik aan Kurt hoe hij erbij kwam om die gegevens mee te nemen.

“Voor de fun, en voor de opwinding” lachte hij; “Anke en ik vonden het spannend om zo door die filmpjes en foto’s te bladeren en te weten dat dat iemands anders collectie was. dubbel spannend eigenlijk”

“Ja, en blijkbaar zijn er leuke dingen bij want Anke moest die ook aan Ellie laten zien, en die loopt er behoorlijk opgewonden van rond” zei ik

Op dat moment hoorden we de dames weer giechelen en aan het open schuifraam verschijnen.

Ik dacht dat ik van m’n stoel viel. Beide dames stonden poedelnaakt in het open schuifraam. Ellie ’s mooie borsten pronkten met stijve tepeltjes, en haar gladde geschoren kutje blonk in het licht van de tuinkaarsen. Anke showde haar dure boezem en de pareltjes aan haar piercings schitterden aan haar schaamlippen.

Ik wist niet waar ik het had, mijn hoofd tolde en tegelijk begon mijn broek te spannen.

“Euh… w… wat is dit “stamelde ik.

Kurt zat rustig en geamuseerd te kijken en bewonderde Ellie van kop tot teen.

“Mijn kleren zitten in de was, binnen een uurtje zijn die terug proper” giechelde Ellie

“En mijn jurkjes passen haar niet” giechelde Anke op haar beurt, “en ik wilde solidair zijn met Ellie, anders voelde ze zich op haar ongemak.”

Ellie lachte luid en kneep Anke in haar billen.

Ik was nog steeds niet terug op aarde, ik snapte er niets van.

Beide dames namen hun tijd om de 10 meter van het raam tot de zetel te overbruggen. Tergend traag wandelden ze op ons af, als tijgers op hun prooi. Kurt en ik kregen alle tijd om hun mooie gebruinde lichamen te aanschouwen. Ze kwamen terug tegenover ons zitten en vroegen nog wat te drinken.

Kurt sprong recht en bediende hun terwijl ik diep in Ellie ‘s ogen trachtte te ontdekken wat ze van plan was. Het was duidelijk dat die twee dames iets bekokstoofd hadden.

Had Ellie verteld aan Anke dat ze ervan hield om haar lichaam te tonen, dat ze erg opgewonden geraakte als mannen naar haar mooie naakte lichaam keken, en dat ze het fijn vond als die zich dan masturbeerden. We hadden dit samen ontdekt toen we op een avond een de computer zaten en op een chatwebsite terecht kwamen. Na dat we daar wat vunzige praat hadden gelezen hadden we een blijkbaar fatsoenlijkere kerel aan de chat die wel eens wou ‘cammen’. Van het één kwam het ander en uiteindelijk zat Ellie naakt voor de webcam en met zichzelf te spelen terwijl aan de andere kant die groot geschapen jongen zat te masturberen. Hij gaf Ellie instructies en zij volgde die gewillig. Ze werd er werkelijk kletsnat van en kwam heftig klaar toen die jongen z’n zaad uit z’n ballen over z’n toetsenbord pompte. Ze was onmiddellijk verslaafd aan dit cammen, en we deden regelmatig. Telkens ze haar mooie kutje toonde aan de webcam werd het kletsnat.

Zou ze dit verteld hebben aan Anke? En die op haar beurt aan Kurt? Waarom zat Kurt er zo rustig bij, wist hij hiervan, speelde hij mee? Ach, wat maakt het uit, dacht ik na een tijd. Wat is er mis met mooie naakte vrouwen, vrienden hebben toch geen geheimen, ofwel? Wat zou ze nog allemaal verteld hebben, ik voelde schaamte en opwinding. Zou ze nog meer van onze belevenissen hebben opgebiecht?

Ik zat op een eiland, keek naar hun, luisterde naar hun gesprek, hoorde ze lachen, maar het was alsof ik niet aanwezig was, tot Kurt me op de knie mepte en me als het ware bij bewustzijn bracht.

En daar was ik weer, reality check, zomer avond, zwoel, vrienden, allemaal beetje tipsy, Ellie naakt, Anke naakt en een dikke bobbel in mijn broek.

“Sorry schat, maar ik had gewoon geen zin meer om kleren aan te doen” verontschuldigde Ellie zich naar mij. “En Anke vond dit ook een goed idee, het is toch warm genoeg en daarbij Kurt en Anke hebben mij zo al gezien”

Mijn mond viel open van verbazing. “Hoe bedoel je, ze hebben je zoal gezien?” stotterde ik. “ik kan me toch niet herinneren dat we mekaar ooit naakt hebben gezien”

“Jij niet, maar ik wel” lachte ze.

Kurt grinnikte en Anke schonk de glazen nog wat bij.

“Jouw Ellie is een vele grotere deugniet dan dat jij al weet hoor Brecht” zei Anke. “Wij zonnen hier regelmatig in de tuin en je hebt toch ook al gezien dat ze geen bikini lijntjes heeft”

“Jij anders wel” grapte Ellie naar Anke.

“Maar dat is omdat Kurt dat mooi vind, he schat”

Tuurlijk wist ik dat Ellie naakt in de zon lag, we gingen zo ook op vakantie, maar ik wist niet dat ze dat bij Anke en Kurt deed, de deugniet.

Ellie zat naakt maar zedig met haar benen gekruist in de zetel tegenover Kurt. Anke zat tegenover mij en lachte.

“En Kurt heeft jou dus ook al naakt gezien hier?”

Voor Kurt zelf iets kon zeggen zei Ellie, “ja, en hij vond het helemaal niet erg, hé Kurt.”

Kurt bloosde terwijl de meisjes hem plagerig uitlachten.

“Trouwens Kurt niet alleen schat, de buurman ook.”

Tony, de buurman van Kurt en Anke was een beetje een pedant ventje. Hij liep te pas en te onpas de tuin binnen om domme dingen te vragen. Kurt had ook al verteld dat Tony vaak binnenliep als hij vermoedde dat Anke lag te zonnen, gewoon om te komen kijken.

“Dus Tony is hier binnengelopen toen jij naakt lag te zonnen, en je vond dat niet erg?” vroeg ik.

“Nee, waarom wel, als hij mij op het strand zou zien dan is dat toch precies hetzelfde, of niet?” antwoordde ze plagerig

“Mwa… niet helemaal, maar je hebt wel een beetje gelijk, denk ik”

De dames giechelden weer en Anke zei “als je nu gewoon aan het zonnen was, dan was het nog niet zo erg geweest, Tony was toch een beetje geschrokken toen hij je zag in die yoga houding, hij heeft zeker 10 minuten naar je omhooggestoken naakte kontje staan staren. Ocharmen toch die arme Tony, helemaal van z’n melk.”

Ellie proestte het uit toen ze mijn verbijsterde blijk zag.

“Ik kan toch niet zomaar mijn yoga oefening stoppen omdat er iemand voorbij komt. Dan ben ik helemaal uit m’n balans.”

“Tony was anders wel helemaal uit balans door het zicht op jouw kutje” lachte Anke

Ellie keek me aan en ik zag aan haar ogen dat ze net dat heel aangenaam gevonden had. Als er maar iemand naar haar kutje staarde, zelfs als was het die Tony.

“Maar je weet nog niet alles hoor jongen, jouw Ellie heeft hier donderdag met mij een keuze gemaakt van de filmpjes en foto’s op die disk die zij het geilst vindt en ik moet zeggen dat ik het er best wel warm van kreeg. Die avond heb ik dan haar keuze ook aan Kurt laten zien en zodoende weten wij heel erg goed wat jouw schatje opwindend vindt. En daar hebben wij plannen mee.”

Ik wist echt niet goed wat ik hoorde, plannen, mijn Ellie, wat voor plannen. Ik was verbaasd en ondertussen ook waanzinnig opgewonden, en dat was waarschijnlijk te zien aan mijn broek want Anke en Ellie keken recht naar mijn kruis.

Stoer als ik was vroeg ik “wat voor plannen?”

Ellie had nog steeds niets gezegd en keek naar Anke. Anke wreef met haar linkerhand over de knie van Ellie en duwde die opzij zodat Ellie niet meer met de benen gekruist zat. Ze duwde zachtjes tegen haar andere knie en keek haar in de ogen. Ik zag Ellie ‘s ogen glinsteren terwijl ze haar benen traag en rustig spreidde tot haar hele kletsnatte kutje zichtbaar was voor Kurt en mij.

Kurt nipte van z’n glas en keek goedkeurend naar zijn vrouw en dan rechtstreeks naar mijn vrouw ‘s kutje. Ellie dronk een stevige slok en keek mij bloedgeil aan.

“Wel lieve jongen, wij gaan de fantasieën van Ellie waar maken, precies zoals in de filmpjes die ze gekozen heeft, en jij mag meedoen als je wil.”

“Ellie, is dit iets wat je wil doen? ook als je niet dronken bent?” Vroeg ik met onzeker stem. Wij hadden vele geile ideeën maar dit was toch behoorlijk heftig. Meestal bleven veel van onze fantasieën toch ook in de slaapkamer. Pffff… ik had het warm.

Ellie knikte en spreidde haar benen nog verder terwijl ze iets onderuit zakte in de zetel. Kurt kon nu gewoon bij haar binnenkijken, en dat deed hij ook gretig. Haar mooie schaamlippen stonden rood en vol en blonken van haar geile sappen.

“Als dit is wat je wil Ellie dan is dat ok voor mij. En ik wil ook meedoen, want ik wil wel weten wat er met jou allemaal gaat gebeuren.”

Kurt klopte me nogmaals op de knie en goot de glazen opnieuw vol. We klonken op datgene wat komen ging, al had ik geen idee wat dat dan wel was.

Anke stond op en ging even naar toilet. Ze wandelde majestueus wiegend met haar gat weg. De pareltjes bengelden vrolijk tussen haar benen. Kurt volgde haar en gaf ons even wat privacy om te bekomen van dit bizarre moment.

Ellie kwam naar me toe, ging voor me staan en spreidde haar benen, bukte zich en kuste me passioneel. “Dank je” fluisterde ze in mijn oor en likte me. Ze stelde zich recht en begon prompt haar kutje te strelen. Haar gloeiende kutje was slechts tien centimeter van mijn gezicht, ik rook haar geilheid en ontplofte bijna in m’n broek. Ik wilde haar kutje proven, likken en bracht m’n gezicht heel dicht, maar ze duwde me weg.

“Ah…ah, nog niet, pas als ik het wil” zei ze stout. Ze vingerde zich heftig, en een eerste rilling liep door haar lijf.

Anke stapte terug buiten en zag Ellie bezig, glimlachend kwam naast me zitten. Ze legde haar hand op de bult in mijn broek en zei zacht in mijn oor, “Ellie is één van de mooiste en geilste vrouwen die ik ooit heb gezien, en we gaan haar echt laten genieten, ik ben blij dat we dat mogen van jou” Bij die woorden kwam Ellie heftig klaar terwijl Anke en ik toekeken.

Anke gleed met haar vinger langs Ellie ‘s kutje en duwde die dan in mijn mond. Ik proefde mijn vrouw op de vingers van een ander en kwam klaar in mijn broek. Anke lachte luid en wreef de natte plek in mijn broek goed uit.

“Kom jongen, jouw kleren gaan ook in de was.”

Ellie lachte, en kuste me teder toen ik rechtstond en ze de grootte van de plek in mijn broek zag. Ze ging terug in de zetel zitten, liggen eigenlijk, benen groot open en ze bleef zich strelen. Kurt was ondertussen terug buiten en lachte smakelijk met de plek in mijn broek.

“Die dingen gebeuren” grapte hij en vleide zich tegenover Ellie in de zetel, perfect zicht op mijn masturberende vrouw.

In de badkamer trok ik mijn kleren uit en Anke stopte ze in de wasmachine.

“Hey die machine heeft nog niet gedraaid “merkte ik verbaasd op.

“Dacht je nu echt dat ik de kleren van Ellie ging wassen, en ze dan weer laten aantrekken” giechelde Anke. “slimmerik, je weet nog maar half waar je aan begonnen bent hoor, die Ellie van jou heeft nog veel meer in petto.”

Ik twijfelde met het uittrekken van mijn onderbroek, Anke merkte dit op “Seg, nu niet flauw doen, die is trouwens echt plakkerig, en spring dan maar even onder de douche.”

Allez hop, daar stond ik dan, ook helemaal naakt. Niet dat ik dit niet gewoon was, maar zo bij vrienden en in deze omstandigheden was het toch een beetje vreemd. Vreemd maar niet onaangenaam want er kwam al weer een beetje leven in mijn lul, misschien wel omdat ik de warmte van Anke ‘s lichaam voelde. Ze stond vlakbij en straalde van opwinding.

“Houd dat maar voor straks, eerst even douchen” glimlachte Anke goedkeurend kijkend naar mijn groeiende geilheid.

“Kom straks zo maar naar buiten, het is warm genoeg en het belooft nog veel warmer te worden” lachte ze en speels tikte ze op m’n eikel.

Geen vijf minuten later liep ik naar buiten, helemaal naakt om te zien hoe mijn Ellie nog steeds met de benen wijd gespreid over haar wondermooie kutje zat te wrijven. Kurt en Anke tegenover haar als publiek in een theater op de eerste rij. Kurt was de enige die nog gekleed was en Anke wreef hem in z’n kruis. Ze genoten beide enorm van het schouwspel en Ellie gaf hun een indrukwekkende show. Ondertussen babbelden ze honderduit. Grappig en geil.

Ik wist niet goed waar gaan zitten omdat Ellie de hele zetel nodig had en Kurt en Anke de andere zetel. Anke schoof wat dichter tegen Kurt en klopte op de zitting.

“Kom hier maar” zei ze “Ellie is nog niet klaar en dit is de beste plaats om te genieten van de show.”

Nu hadden wij al heel wat geile dingen meegemaakt maar dit was toch wel het toppunt. En dan zou later nog blijken dat dit slechts het voorspel was. Mijn lul stond weer recht omhoog.

“Lekker schat” zucht Ellie me toe toen ze mijn stijve lid zag.

“Mooi zo” zei Anke “en nu is het tijd om wat afspraken te maken, Ellie doe jij de uitleg?”

Ellie stopte met haar show, en kwam een beetje overeind.

“Liefste schat, Anke en ik hebben hier over nagedacht en dit is wat wij willen. Wij vieren gaan mekaar uitdagen, erotische uitdagingen, van braaf tot extreem, gebaseerd op de filmpjes en foto’s die ik al gekozen heb, of die we nog vinden. Alles kan, alles mag, behalve neuken tussen jou en Anke of Kurt en mij. Andere mensen die in het spel zouden komen mogen dat wel als dat de uitdaging is. Maar om de regels tussen ons zuiver te houden, gaan wij elkaar niet penetreren. Als één van ons de uitdaging van de anderen niet durft aangaan dan wordt hij of zij de volgende keer uitgesloten. Als jij niet wil meedoen, dan zou ik dat spijtig vinden want wij drie gaan hier in ieder geval mee door. Morgenvroeg als je wat nuchter bent kan je het contract tekenen dat wij hebben opgesteld en al door ons drieën is ondertekend.”

Hoe kon die plots zo een nuchtere uitleg doen, vroeg ik me af. De dames lachten me toe en Kurt knipoogde.

“Ok, dus wat ik ook beslis, jij gaat ermee door. En dit wordt op papier gezet zodat we achteraf niet kunnen komen jammeren, pff… tuurlijk doe ik mee, maar ik wist niet dat dit zo formeel moest bevestigd worden.”

“Ok dan” zei Anke plots streng; “Kurt sta eens recht en kleed je uit.”

Kurt gehoorzaamde braaf, stond recht en trok z’n hemd uit, en daarna z’n broek. Toen z’n onderbroek verdween verscheen zijn kuisheidskooi.

Ik slaakte een kreet “wat?”

De meisjes proesten het uit.

“Tja, Kurt had donderdag al ondertekend en vrijdagochtend zat hij op slot, mijn idee” lachte Ellie luid.

Kurt stond er beteuterd en bloedgeil bij, je zag hoe zijn lul probeerde door de sterke metalen kooi te breken, tevergeefs. Vandaar dat hij er de hele avond zo onbewogen bij zat. Hij kon gewoon niet anders. Ik lachte zenuwachtig, stond mij dit ook te wachten als ik dat document zou ondertekenen?

“Voilà, nu zijn we allen gelijk, of toch bijna hé jongen” en ze kletste Kurt op z’n billen “en heb ik direct de eerst opdracht voor Ellie” zei Anke weer streng

“Spreid je benen zo wijd je kunt, en Kurt, jij gaat voor ons nog wat drankjes halen.”

Kurt ging braaf naar binnen en ik hoorde hem de volgende fles openmaken.

Anke ging op haar knieën tussen de benen van Ellie zitten en stopte 2 vingers in haar kutje. Ellie kreunde en spande haar lichaam. Rustig gingen de twee dames hun gang terwijl Kurt de glazen weer bijvulde. Hij kwam naast me zitten genieten van het schouwspel. We keken mekaar aan, maar zeiden niets. Wat was er te zeggen…

Ellie ’s lichaam spande zich op en ze kwam klaar met een enorme zucht. Kletsnat was de zetel onder haar. Ze zakte in elkaar en rilde zeker 5 minuten na. Anke zat ondertussen naast mij en stopte haar vinger in de mond van Kurt.

“Je zou ze wel willen likken hé,” Kurt knikte.

“Vooruit doe maar, dan houd ik me bezig met deze jongen hier.”

Kurt kroop tussen de benen van Ellie en begon zacht haar kletsnatte kutje te likken. Ellie kreunde zalig en liet zich glijden op de golven van genot.

Mijn hoofd tolde weer helemaal, hoe geil waren onze vrouwen, wanneer hadden ze dit bedacht? En ik die dacht dat wij mannen enkel over dit soort dingen fantaseerden.

Ellie kwam voor de zoveelste keer klaar, ditmaal door het orale vakwerk van Kurt.

Nu zakte ze helemaal onderuit, uitgeput.

Anke kuste Kurt vurig en likte alle sappen van Ellie gretig van diens gezicht. Kurt ’s lul droop sperma ondanks z’n kuisheidskooitje. Anke kneep hem stevig in zijn ballen en hij leegde ze helemaal onder een doffe kreun. Z’n sperma viel met spatten op de grond.

We zakten allemaal een beetje onderuit in de zetels. Ik vleide me tegen Ellie en kuste haar zacht.

“Schatteke waar zijn we aan begonnen” vroeg ik

“Aan een heerlijke ontdekkingstocht” en ze kuste me terug en ze nam mijn nog steeds keiharde pik in haar mond. Eén, twee, drie en ik ontplofte en spoot haar borsten onder. 
Anke en Kurt lachten en applaudisseerden. Ook wij lachten, hoe zot was dit? We lagen zonder iets te zeggen naar de hemel te staren, dit was geen gewone zwoele zomeravond meer.

“Jullie zijn niet in staat om nu nog veilig naar huis te rijden, jullie kunnen in de gastenslaapkamer blijven slapen” zei Anke.

We doofden de lichten buiten en een halfuur later lagen Ellie en ik tegen mekaar in bed

“Ik hoop dat we morgenvroeg geen spijt hebben van deze avond, als we allemaal terug nuchter zijn.”

“Spijt, waarom wel?” antwoord Ellie en ze viel in slaap.

Deugnietje

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

Dit is de eersteling van Deugnietje. Wij hopen dat er nog veel verhalen van hem aankomen. Veel plezier bij 4F Deugnietje smiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1582