Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

TOT HET GAATJE

MariseGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 26, 2016 14:13:15

‘TOT HET GAATJE’

Ik had de kap van Goof, mijn VW Golf, open gegooid en reed met wapperende haren door het zonovergoten Hollandse landschap. De radio hard aan, op weg naar Mark bij zijn boot in Rijpwetering.

In de aanloop naar deze date waren we weinig tegelijk online geweest maar we hadden elkaar toch flink weten te prikkelen. Op onze seks-chat over het aanstaande boottochtje was ik drie keer klaargekomen, met hem en alleen. Naarmate de date dichterbij kwam, kreeg ik er wel een beetje de zenuwen van. Hij had me eigenlijk alle hoeken van de boot al laten zien maar nu werd het een kwestie van vlees en bloed. Virtueel had ik dingen gedaan, die ik in werkelijkheid niet eens durfde proberen. Vandaag kon ik me niet verschuilen achter het toetsenbord en ik was bang dat ik niet aan de verwachtingen zou voldoen die mijn alter ego had gewekt. Gister had ik mijn twijfels bedekt met Mark gedeeld en hij moest lachen om mijn naïviteit. Fantasie en werkelijkheid waren andere werelden. Het was verder aan ons om te bepalen hoe en hoever we die wilden verweven. Hij benadrukte het ‘ons’ voldoende om me gerust te stellen. Hij hield nog een lofzang op mijn tepeltjes en beloofde me dat het een uitje om nooit te vergeten zou worden.

Alleen godje wist dat ik dit ging doen en hij had zijn zegen gegeven.

Hij had gesmuld van mijn verhaal over de vrijage in het Mauritshuis en ik had hem zelfs een foto van Mark laten zien. Totaal tegen de mores maar dat gold wel voor meer dingen.

Hij had me vanochtend online gedag gezegd met een ‘Nou schatje, daar ga je’ en me op het hart gedrukt niets tegen mijn zin te doen maar vooral ook niks te laten.

Dit was niet het moment om te twijfelen schuld te voelen. Loslaten en genieten. Het benodigde zelfvertrouwen kon ik putten uit mijn fysiek. Ongemerkt was ik een paar kilo afgevallen en door het vele wandelen beduidend strakker. Ik had mijn lijf minutieus onthaard en vertroeteld. Zacht als een baby-okseltje was ik, verpakt in sexy lingerie onder een fleurig jurkje. Mark had gezegd dat ik behalve dat niets mee hoefde te nemen maar ik had toch een paar gekoelde flesjes ‘Zeezuiper’ bij me. Op de parkeerplaats van de jachthaven keek ik aandachtig in de achteruitkijkspiegel. Geen gekke dingen tussen mijn tanden, nog een mintje en wat lipgloss. Ik gaf mezelf een knipoog en stapte vol goede moed en zin de auto uit.

Er lagen een stuk of 30 boten en ik had geen idee welke van Mark was maar ik zag hem meteen.

Aan het einde van de steiger sprong hij uit een bescheiden maar prachtige kajuitsloep en kwam naar me toe. Hij zwaaide en maakte, echt waar, een huppeltje. Ik liep recht in zijn open armen en genoot van de warme omhelzing. Hij hielp me galant aan boord en ik installeerde me op de comfortabele kussens.

Terwijl hij ons de haven uitstuurde, kon ik hem nog eens rustig bekijken. Hij leek precies op de foto waar ik een maand of twee terug bij was weggesmolten. De wind speelde met zijn zwarte lokken en zijn korte broek spande verleidelijk om zijn gespierde billen. Mark was een prijsdier en ik glimlachte bij de gedachte aan onze stoute plannetjes. Toen ik hem een glas koele tripel aanreikte, trok hij me naar zich toe en terwijl we proostten belandde ik op zijn schoot. Onze monden vonden elkaar, hij smaakte naar het bitter van bier gemengd met de frisheid van het water om ons heen.

Dwars door broek en jurkje voelde ik zijn pik tegen mijn billen tikken. Tussen het zoenen door begroef hij zijn neus in mijn decolleté en ik liet hem graag begaan. Zijn vrije hand dwaalde over mijn lichaam en ik knabbelde aan zijn oor. Het kippenvel stond me van kop tot teen op het lijf zonder dat het te zien was. In een slakkengangetje stuurde hij ons, al zoenend, over de plas richting het eilandje waar we zouden aanleggen.

Behendig manoeuvreerde hij de boot achter een wandje van gevlochten wilgentenen, waar we vanaf de plas nauwelijks zichtbaar waren maar toch in de zon lagen. Nadat hij het anker had uitgegooid, hing er een aparte combinatie van spanning en ontspanning in de lucht. Dit was het moment, onze wereld hield voor even op buiten deze boot. Mark kwam niet naast me zitten maar zakte op zijn knieën voor me op het dek. Over mijn bovenbenen duwde hij mijn jurk omhoog en gaf kusjes op de vrijgekomen naakte huid. Zijn aanrakingen stuurden stroomstootjes langs mijn ruggenwervels en diep door mijn bekken. Ruim vijftien jaar was ik mijn echtgenoot trouw gebleven maar nu wilde ik niets liever dan bemind worden door deze nieuwe man. Ik hoorde hem zacht kreunen tussen mijn dijen en voelde hoe zijn zoenen mijn kutje naderden. Ik hoefde mijn benen nog maar een klein stukje verder te spreiden om haar aan hem te geven. Ik deed het en legde een hand op zijn hoofd. Met een geile blik kwam Mark tevoorschijn boven mijn venusheuvel.

“Ik ga je zo enorm verwennen. Nu ik je voel en ruik, wil ik je proeven. Aardbeitjes en oesters, wat je zei is waar. Ik heb zo’n zin in je.”

Hij kuste me weer op de mond en al zoenend ontdeden we ons van de nodige kledingstukken. Ik was al vrij snel helemaal naakt maar daar voelde ik me juist wel prettig bij. Het was een prachtige lentedag en warm genoeg. Bloot in de puurste vorm. Mark schoof een extra kussen mijn kant op zodat ik lekker achterover kon liggen en pakte er zelf eentje voor onder zijn knieën op het dek.

Met een soepele en gedecideerde beweging deed hij mijn benen uit elkaar en wurmde zich ertussen. Ik had mijn ogen dicht en verwachtte hem bij mijn kutje maar tot mijn verbazing voelde ik zijn lippen vlak bij mijn knieschijf landen. Het kietelde, zijn haren langs de binnenkant van mijn dij en zijn ruwe mannenhuid tegen mijn zacht verende. Zijn mond kroop langzaam naar boven en hij blies zijn warme adem plagerig over mijn lipjes. Meer dan zijn adem kreeg mijn kutje voorlopig niet, Mark ging doodleuk verder met de binnenkant van mijn andere been vanaf de knie. Het was tergend en opwindend tegelijk. Hij vertelde dat hij het liefst vanaf de enkel begon maar me dat een eerste keer niet wilde aandoen. Ik speelde ondertussen met mijn zon-verwarmde tepels en liet mijn bekken subtiel lonkende bewegingen naar hem maken. Het tweede been ging daardoor een stuk sneller dan het eerste.

Met zijn lippen, tong en adem streelde hij mijn intiemste deel alsof hij met haar aan het zoenen was. Door alleen al te blazen tegen mijn klitje, liet hij me bijna komen. Toen hij zijn lippen eromheen sloot, kreunde ik vanuit mijn tenen dat ik naar zijn pik verlangde. Mark dook weer op boven mijn venusheuvel en kroop een stukje over me heen om me te kunnen zoenen. Gretig likte ik mijn eigen geil van zijn lippen.

“Ik ga je laten komen, Marise, ik lik je naar de hemel. En als je daar dan zo meteen bent, krijg je die pik van me. Ik wil je, Marise, ik wil je echt.”

Ter ondersteuning van zijn betoog toverde hij 2 condooms uit zijn achterzak, waarna ik mijn kutje verlangend voelde samentrekken. Het was lekker, het was allemaal te lekker om nu bezwaar te gaan maken. Ik pakte zijn hoofd in mijn handen, zoende hem vol op de lippen en duwde hem daarna over mijn borsten en buik naar beneden.

Mark tilde mijn benen over zijn schouders en trok me naar zich toe. Met zijn armen rond mijn bovenbenen kon ik geen kant meer op. Het maakte me nog geiler en de gedachte aan zijn stijve pik deed al snel de rest. Mijn eigen meneer wist me geregeld naar een orgasme te likken maar dit was van een geheel andere orde. Mark draaide met zijn tong rondjes bij de ingang van mijn kutje, stak hem naar binnen en gebruikte ook zijn neus om gevoelige plekjes op te zoeken. Toen hij mijn klitje meermalen liet ploppen tussen zijn lippen, voelde ik alle energie in mijn lijf naar mijn bekken vloeien. Ik klemde mijn benen om hem heen en greep naar zijn hoofd om toch vooral te zorgen dat hij niet zou stoppen. Mijn orgasme ging gepaard met wat gilletjes en samentrekkingen van allerlei spieren. Daardoor werd Mark bijna geplet tussen mijn dijen. Gelukkig was hij sterk genoeg om zich vrij te worstelen en hij keek met een brede grijns toe hoe ik lag na te trillen.

Ik voelde het genot golven door mijn neukspieren en had niet door dat hij was opgestaan om zijn broek uit te doen. Mark stond poedelnaakt en met een enorme erectie voor me. Ik wist dat dit bij het plan hoorde maar voelde een vlaag van besef. We zouden tot het gaatje gaan en daarmee, in mijn geval, voorgoed vreemdgaan. Maar als vreemdgaan zo voelde als nu, wilde ik het risico wel nemen.

Marks blik was inmiddels meer hongerig dan lief, hij was duidelijk van plan mij zo snel mogelijk aan zijn pik te rijgen. Behendig rolde hij een condoom af en zonder woorden tilde hij mijn rechterbeen omhoog. Ik voelde een stroompje geil ontsnappen en keek hem bemoedigend aan. Mark tikte een paar keer met zijn eikel op mijn klitje en plaatste hem toen resoluut tussen mijn lipjes. Met een vloeiende heupbeweging en een grom stootte hij zijn paal tot diep in mijn kutje. Het benam me bijna de adem maar ik vond het heerlijk. Hij pompte in een traag maar ferm ritme, waarbij zijn onderbuik tegen mijn klitje tikte. Tussen het kreunen door zeiden we geile dingetjes tegen elkaar.

“Je vult me zo goed. Oh ja, neuk me dan.”

“Grrr, ik neem je, geil dier van me. Voel je me? Nou, voel je me?”

“Mmm, voel je mij? Mijn neukspieren houden die grote pik van jou goed vast.”

“Ik ga dat lekkere kutje van jou helemaal volspuiten.”

Zijn bewegingen versnelden en ik voelde zijn pik tegen mijn binnenste kloppen.

Met een langgerekte “ooh jaa” spoot hij zijn lading in het condoom en landde met zijn hoofd op mijn buik. Even zeiden we allebei niets, ik kroelde wat door zijn haar en sloeg mijn arm om hem heen. Een verzadigd moment dat tegelijk smaakte naar meer. Seks als deze had ik al jaren niet gehad.

In de omhelzing vonden onze ogen elkaar en we lachten. We hadden geen idee waar dit toe zou leiden maar onze band was gesmeed en bevallen.

“Ik heb in de kajuit een mand vol lekkere hapjes. We gaan een stukje varen, wat eten en dan weet ik nog wel een mooi plekje om aan te leggen. Als je durft, kunnen we daar ook zwemmen.”

Mark gaf me een knipoog en stond op om zich te fatsoeneren. Ik grabbelde naar mijn jurkje en liet het over mijn naakte lijf vallen. Mijn tepels schuurden tegen de stof en ik voelde alweer een geile scheut door mijn buik gaan. Met ontbloot bovenlijf haalde Mark het anker binnen en zette de boot in de achteruit. Ik lag lui in de kussens naar hem te kijken en liet me koesteren door de zon. Ik voelde me een koningin.

Marise

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1632

"SEXY MAURITSHUIS"

MariseGeplaatst door My 4Fingers di, mei 24, 2016 13:32:49

"SEXY MAURITSHUIS"

Met een gevoel alsof ik jarig was, sprong ik uit bed.

Ik suisde in mijn eigen coconnetje door het ochtendritueel en veegde het huis leeg. Met het rijk voor mij alleen zeepte ik me onder de douche helemaal in. Mijn benen controleerde ik zorgvuldig, ik zou ragdunne kousen aantrekken en daar mocht geen haar onder zichtbaar zijn, laat staan doorheen steken. De gedachte dat ik Mark ging ontmoeten deed een wolk energie door mijn bekken gonzen. Ik zou voor het eerst zijn stem horen, hem zien en voelen. Die middag stond ik in vol ornaat, minus het slipje, voor de spiegel. Ik zag er mooi uit met mijn haar opgestoken en de lange oorbellen van mijn oma. Een klassieke uitstraling, ik wist dat Mark daar van hield. Toch voelde ik mijn maag omdraaien van de zenuwen.

Wat was ik in godsnaam van plan? Volledig opgedirkt met een vreemde man naar het museum. Ik zou vast een knalrode kop krijgen en gaan stamelen. Stel je voor dat het een glijer was. Of erger nog, dat we een bekende zouden tegenkomen. Gelukkig waren er ook aantrekkelijke mogelijkheden. Verleid worden door een knappe man, stout zijn op zo”n serieuze plek. In hoog tempo en volstrekt willekeurig passeerden de scenario’s voor mijn geestesoog. Ik kalmeerde mezelf met de gedachte dat niemand wist van onze geheimpjes en we elkaar niets beloofd hadden. Mijn relatieve anonimiteit werkte geruststellend, ik zou zonder bagage of verplichtingen zijn. De seksuele lading van het geheel beviel goed maar dat gevoel van vrijheid bezorgde me de grootste prikkeling.

Ik ging hoe dan ook naar het Mauritshuis.

We zagen elkaar meteen, Mark was niet te missen. De knapste man in de ruimte, strak in pak met zijn jas over de arm. Hij was lang, slank en trok mijn blik als een magneet dieper de zijne in. Met iedere stap die ik zette, werd zijn glimlach groter. Ik liet me door zijn charme bedwelmen maar wist hem zonder struikelen te bereiken. Zonder iets te zeggen, gaven we elkaar drie zoenen op de wang. Bij de tweede voelde ik zijn hand op mijn heup. Bij de derde streek een van zijn zwarte lokken over mijn neus en kon ik ruiken dat hij precies zo kruidig was als ik had gehoopt. Alsof hij net door een veld met rozemarijn en tijm had gerold.

Ik draaide mijn rug naar hem toe en knoopte mijn jas los. Voordat hij die van mijn schouders pakte, streelde hij langs beide kanten van mijn nek. Toen hoorde ik voor het eerst zijn stem.

“Marise, laat mij je jas aannemen.”

Hij zei mijn naam zo langzaam en zwoel dat het laatste restje twijfel verdween.

“Dank je, Mark”, sprak ik even zorgvuldig uit. We moesten allebei lachen, van opluchting. We waren soepel over de eerste horde gesprongen, we hadden de aantrekkingskracht gevoeld. Terwijl hij onze jassen inleverde, kon ik hem nog even opnemen. Mijn blik bleef rusten op zijn billen, die ik al naakt kende van de foto’s. Ik wilde niet gaan staan giebelen maar kon een lach net binnen houden.

“Wat sta je daar te grijnzen?”

“Oh niks, ik had een binnenpretje.”

“Kom, we gaan kijken naar de bellenblazende jongen.”

Zachtjes pratend schoven we door de zalen, soms keken we naar een schilderij en zeiden even niets. Dat waren de momenten dat onze lichamen elkaar opzochten. We hadden al zoveel woorden gedeeld, dat we ze nu niet per se nodig hadden. Zijn arm tegen de mijne, een hand eventjes over mijn bil. Zijn nabijheid was opwindend en ik genoot van onze ondeugende excursie.

Hij vond het interessant, bij vlagen opwindend, om te horen over mijn belevenissen op Secret Love. Wat ik uitspookte met de anderen, maar zeker ook alleen en met meneer thuis. Ik vertelde open maar niet alles. Fluisterend gaf ik een prikkelende beschrijving van mijn masturbatiedrift en zijn concurrentie.

In de zaal met de Stier van Paulus Potter gingen we dicht naast elkaar op een bankje zitten. We deden alsof we naar het boviene scrotum tuurden, terwijl Mark zijn hand op mijn knie legde en langzaam maar stevig naar boven bewoog. Mijn jurk ging tot net over de knie mee en hij kneep zachtjes in mijn bovenbeen. Hij boog zich richting mijn oor en fluisterde.

“Ik heb zin in je. Ik vind je prachtig, Marise.”

Langzaam draaide ik mijn gezicht richting zijn oor, waardoor we nu heel dicht bij elkaar waren met alle belangrijke zintuigen.

“Je windt me op, boefje.”

“Ik laat je dat jongetje zien en daarna weet ik een donker hoekje, waar ik even kan controleren of jij je wel aan de afspraak hebt gehouden.”

“OK,” zei ik met gespeelde aarzeling en een verleidelijke oogopslag.

Met enige haast nu liepen we een paar zalen door, tot hij stilhield voor een onopvallend schilderijtje van een, jawel, bellenblazend jongetje.

“Dit schilderijtje van Caspar Netscher is mijn favoriet hier. Zie je hoe gelukkig hij kijkt en bezig is? Die bel staat voor de vluchtigheid van ons bestaan. Laat ons zorgeloos en vrij leven, het is zo snel voorbij.”

Ik keek naar het onschuldige 17de eeuwse jongetje, terwijl ik de versnelde ademhaling van een 21ste eeuwer in mijn nek voelde. Ik drukte mijn billen tegen hem aan, er was toch niemand in de buurt. Hij kreunde zacht en trok me aan mijn heupen nog wat dichterbij. Met mijn hoofd schuin bood ik hem mijn nek aan.

Ik hoorde een grommetje en voelde vervolgens zijn volle lippen halverwege landen.

“Mmm… “

“Voel je hoe hard ik ben? Ik denk aan jouw naakte billen onder dit dunne stofje.”

“Ik voel hem zeker.”

“Ga je mee voor de inspectie?”

Hij klonk dwingend maar gebruikte een knipoog om me te overtuigen.

Zonder aarzelen vond hij de weg naar het donkere hoekje bij de lift en trok me achter het muurtje. Terwijl ik net stond te bedenken dat hij dit waarschijnlijk eerder had gedaan, zoende hij me vol op de mond en greep met beide handen mijn billen. Het was dierlijk en romantisch tegelijk.

Onze zorgvuldig opgebouwde seksuele energie had een uitweg gevonden en ik zoende hem gretig terug. Zijn linkerhand liet mijn bil los om de onderrand van mijn jurk te zoeken. Niet per ongeluk had ik gekozen voor een exemplaar met klokkende rok. Hij kon zijn hand er makkelijk onder laten glijden en streelde de rand van mijn kous. Ons zoenen werd intenser toen hij verder naar boven bewoog, het voelde alsof zijn vingers kleine stroomstootjes door mijn dij zonden. Mijn handen liet ik naar beneden glijden om zijn billen te pakken. Door zijn pak heen voelde ik hoe hij ze voor me spande, we waren één brok lust nu. Zijn hand was op mijn heup en maakte een draai naar binnen om via mijn lies en venusheuvel de inspectie af te ronden. We stopten met zoenen. Onze ogen vlak bij elkaar, ons gevoel bij zijn vingers. Ze trippelden door mijn lies naar beneden, ik spreidde mijn benen zodat hij zijn hand makkelijk ertussen kon laten glijden. Zijn vingers langs mijn lipjes gaf een heerlijk gevoel en ik drukte mijn benen om zijn hand. In een gezamenlijke kreun zochten onze monden elkaar weer op. Hij had genoeg speelruimte om mijn kutje te verkennen en zeker te weten dat zich daar niet stiekem een stringetje bevond. Hij liet twee natte vingers naar binnen glijden en ik bewoog mijn heupen ritmisch eroverheen.

Toen hoorden we allebei de beschaafde doch luide “ahum”. Mark kon nog net zijn hand onder mijn rok vandaan halen voordat het hoofd van de suppoost om het hoekje verscheen. Hij keek redelijk geamuseerd maar was ook vastbesloten de orde in het museum te handhaven.

“Wilt u dat alstublieft ergens anders gaan doen?”

“ Ja, tuurlijk meneer, niks aan de hand hoor, we moesten even wat bespreken.”

Ik stond zenuwachtig te lachen terwijl Mark het tafereel met een verwilderde blik completeerde. De suppoost zou vast al zijn collega’s inseinen over het ‘amoureuze stelletje van in de 40, hij zwart haar in pak, zij bruin haar in groene jurk’. We konden ons beter uit de voeten maken.

Marise

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

Het doet de redactie weer genoegen dat we een nieuwe auteur mogen begroeten die ook een mooie eigen site met verhaaltjes heeft. Welkom Marise

  • Reacties(7)//blog.4fingers.be/#post1614