Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

EEN VROUW MET BALLEN

Dirk SmitGeplaatst door My 4Fingers do, januari 05, 2017 17:19:05

EEN VROUW MET BALLEN

De wekker ging vroeg af voor Derk. Hij had die ochtend een afspraak in Zuid Limburg. Vlug zette hij de wekker uit zodat Tine nog even kon doorslapen. Als hij haar vlak voor zijn vertrek zou wakker maken voor een ochtendknuffel, dan kon ze nog gemakkelijk op tijd op haar werk komen. Gedoucht en aangekleed controleerde hij nog even zijn telefoon. Twee gemiste oproepen, een sms en een WhatsApp bericht en allemaal van de zelfde afzender. Shit, zijn afspraak in Limburg. ‘- Ben ziek thuis, afspraak kan niet door gaan. Bel me a.u.b.-’ Plan B, dacht Derk, dan maar thuis werken. Een kop koffie en twee boterhammen verder maakte hij Tine wakker.

“Waarom ga je, nu je toch tijd hebt, niet met dat plekje bij de huisarts langs?”

“Dat gaat toch niet zonder afspraak?”

“Probeer het gewoon, direct om acht uur als ze open gaan. Het is nog vakantietijd en het is vast niet druk.”

Zo kwam het dat Derk kwart voor acht naar de huisartsenpraktijk in de nabijgelegen stad reed. Tijd over, de zon scheen in een bijna wolkeloze hemel en Derk was goed gemutst. De radio aan, de Dijk met een tekst om mee te zingen:

"Mooier dan nu zal het nooit gaan.

Gisteren was ik nergens

en vandaag weer hier

in het midden van de dingen

nu tel ik weer voor vier

Wat een vrouw

wat een vrouw niet kan doen."

De huisartsenpraktijk maakte tijdelijk gebruik van een noodgebouw. Derk liep naar binnen. Een praktijk assistente zat direct na de ingang achter een kleine balie met een open geschoven raam. Helaas was de assistente bezet. De ruimte voor de balie werd ingenomen door een stevige vrouw die, om haar hoofd in de raamopening te kunnen steken, voorovergebogen stond met haar aanzienlijke billen naar achteren. Daarbij weinig ruimte overlatend in het smalle gangetje naar de wachtruimte. In de wachtkamer zag Derk een oude judomaat Bert zijn hand opsteken. ‘He leuk,’ dacht Derk, ‘die heb ik in jaren niet gezien, even bijkletsen’. Hij besloot om niet achter de barrière van de derrière te wachten maar zich klein te maken en zich tussen de muur en de billen door te wurmen. Het lukte net, zonder tot aanraking te komen. ‘Hoe zou Berlusconi deze kont genoemd hebben’? Dacht Derk. Bij het passeren rook hij de lucht van oud zweet. In de wachtruimte zat behalve Bert, nog een wachtende, een in een tijdschrift verdiepte blonde vrouw van een jaar of 40.

De babbel met Bert over gedeelde herinneringen aan wedstrijden en roemruchte verenigingsfeesten werd telkens verstoord door de vrouw aan de balie. Het volume waarmee ze haar gesprek voerde maakte duidelijk dat ze hier niet voor haar stembanden of longen was. Zweetklieren? Dacht Derk. Derk en Bert staakten hun onmogelijk gemaakte gesprek en luisterden met enige gêne naar de vrouw aan de balie.

“Ja en m’n zoon was gevallen en toe mos tie as een hinkepoot op vakansie. Vergat ie z’n paspoort ook nog en toen most ik hollen en ben ik ook gefallen. Helemaal onder de blauwe plekken. Nee met m’n vent gaat het ook nie goed, sinds ie die pillen voor zijn rikketik hed, is z’n zin weg, wit je wel? Hij hed er geen zin meer in! M’n zuster zeg…”

Dank zij de herhaalde manmoedige pogingen van de assistente kwam er eindelijk een eind aan de klaagzang en ging ze in de wachtkamer tegenover Bert en Derk zitten. Na haar achterkant in volle omvang bewonderd te hebben was Derk benieuwd naar haar voorkant. Vreemd, wel een dikke kont maar nauwelijks tieten. Chagrijnig gezicht, rood geverfd haar en een centimeter muiskleurige uitgroei. Snel liep Derk naar de vrijgekomen assistente. Hij had geluk, hij kon zonder afspraak over tien minuten bij een van de artsen terecht.

Terug in de wachtkamer begon Bert te vertellen over wat hij nog aan sport deed, sinds hij vijf jaar terug zijn judo-pak voor het laatst had uitgetrokken. Derk zag dat de vrouw met de omvangrijke derrière hun gesprek nieuwgierig probeerde te volgen.

“Hoe gaat het er nu mee?” Vroeg Bert. Daarmee doelende op een vervelende knieblessure die Derk met judo had opgelopen. Derk wilde antwoorden dat hij er na een kijkoperatie nauwelijks meer last van had, maar zag dat de vrouw bijna op het puntje van haar stoel zat om hun gesprek te kunnen volgen.

“Het gaat fantastisch! Ik heb er nog steeds zin in en sinds ik die kleine blauwe pilletjes slik, kan ik het ook een halve nacht volhouden. Twee keer achter elkaar is normaal en drie keer is geen uitzondering.” Bert keek even verbaasd en toen Derk knipoogde begon het bij hem te dagen.

“Dat lijkt me wel wat die pilletjes. Waar haal je die?”

“Ssst, in café Keizerskroon op het Marktplein. Ze verkopen ze alleen aan bekenden en onder de toonbank.” Een sappig vervolg was helaas niet mogelijk omdat Bert aan de beurt was.

Een kwartier later liep Derk gerustgesteld de spreekkamer uit.

“Onschuldig plekje, en nee, een bezoek aan een dermatoloog was niet nodig.” Naar buiten lopend kwam ook de vrouw die in de wachtkamer in een tijdschrift verdiept was geweest, uit een van de spreekkamers. Heel veel vrouw, ze is minstens vijf centimeter langer dan mijn een-meterzevenenzeventig, dacht Derk, die met een continue oog voor vrouwelijk schoon, haar snel even opnam. Flinke rondingen, smalle taille en halflang blond haar, gestoken in een getailleerd krijtstreep dameskostuum. Jammer dat ze geen rok draagt. Hij liet haar voor gaan in het smalle gangetje naar buiten. Buiten gekomen draaide de vrouw zich om.

“Ik hoorde net die show die u en uw vriend voor die arme vrouw opvoerden.” Derk keek haar aan, benieuwd wat er komen ging. “Ik vind het een ongelofelijk flauwe streek, alsof jullie een stelletje pubers zijn.” Dat laatste kwam er streng en met stemverheffing uit. Daarna draaide ze zich om en liep naar de parkeerplaats. Zo, een vrouw met ballen, dacht Derk. Naar zijn auto lopend en er verder over nadenkend, ja ballen en niet alleen in overdrachtelijke zin.

Derk vergat het incident tot een week of vier later. De judoclub had sinds een paar jaar, naast de gemengde trainingen, ook een speciaal vrouwen-uur op woensdagavond. De judolessen op dat uur werden gegeven door een vrouwelijke judoleraar. Die trainster was zwanger en moest tijdelijk vervangen worden. Het verenigingsbestuur had Derk gevraagd of hij voor zes maanden de trainingen wilde verzorgen. Na een keer op proef met de vaste trainster mee te hebben gedraaid had Derk besloten om het te doen. Toen Derk twee weken na zijn bezoek aan de huisarts op woensdagavond de ClassDojo inliep, zat er een nieuw lid op hem te wachten. Derk liep op haar af om zich voor te stellen. Ze keek verrast op. Tering, dacht Dirk, dat is...

“We hebben al kennis gemaakt”, zei ze, haar hand uitstekend.

“Derk”, zei hij. In gedachten ging hij terug naar hoe ze hem buiten de huisartsen praktijk had aangesproken.

“Karin.” Ik kom op proef meetrainen om te zien of het me bevalt. Daarbij trok ze een gezicht alsof ze nu al besloten had, dat het niet zou bevallen. Derk liet zich niet uit het veld slaan en vroeg, wijzend op de bruine band om haar judo-pak, naar haar judo ervaring.

Karin vertelde dat ze vanaf haar tiende tot haar vijfentwintigste aan judo had gedaan en toen gestopt was omdat ze zwanger was. Daarna was het er niet meer van gekomen. Ze was pas hier komen wonen en haar zoon Tim, die al vanaf zijn vijfde aan judo deed, was lid van de vereniging geworden. Ze had een paar maal bij een training van haar zoon zitten kijken en zo van het vrouwengroepje gehoord.

Karin deed fanatiek mee in de ‘warming up’. Het was Derk zijn gewoonte om zelf het goede voorbeeld te geven. Van Karin kreeg hij het idee dat ze bij alle oefeningen niet voor hem onder wilde doen. Prima, dacht Derk, van een vrouw met ballen had ik niet anders verwacht. De judo vaardigheden van Karin bleken wat roestig maar Derk merkte wel dat ze sterk en fit was.

De eerste trainingen gingen incident-loos voorbij. De groep raakte aan Derk gewend en Derk aan het lesgeven aan dames. Iets meer op zijn taalgebruik letten en voorbeelden met wat meer intieme pakkingen, zoals bij voorbeeld een houdgreep, waarbij je de tegenstander om het hoofd en tussen de benen door vastpakt, liet hij door de wat meer gevorderde dames aan de beginnelingen demonstreren.

Na een paar weken moesten voor een evenement op de dag erna, de matten uit de dojo. De dames gingen douchen en Tinus ruimde met een beheerder de matten op. De klus geklaard, ging de beheerder nog een rondje maken en Tinus ging snel douchen. De dameskleedkamer was het dichtst bij en met alleen nog maar de beheerder in het gebouw gebruikte Tinus daar de douche. Bij binnenkomst had hij nog wel een vergeten toilettas op een bank zien staan. Onder de douche vandaan was Tinus zich in de kleedruimte aan het afdrogen toen de deur open ging en Karin binnenkwam.

“Ik ben mijn toilettas vergeten.” De natte Derk opnemend, “zo, zo’n klein blauw pilletje kan je wel gebruiken.” Daarop draaide ze zich om. Derk sprakeloos achterlatend.

Een week later ontstond er onder de dames een wat jolige sfeer toen Derk ze uitdaagde in een spel waarbij ze elkaar om en om in hun favoriete houdgreep mochten nemen, waarbij de tegenstandster moest proberen uit de houdgreep te ontsnappen. Bij Karen kwam niemand uit haar houdgreep.

“En nu Derk,” riep een van de dames.

“Kom Derk,” zei Karin met een grijns. In de verwachting dat Karin de ‘kata gatame’, de meest gebruikte houdgreep zou uitvoeren ging Derk liggen. Tot zijn verrassing liet Karin zich boven op hem vallen voor een ‘kuzure kami shiho gatame’. Haar gezicht in zijn kruis, haar borsten drukkend tegen zijn borst. Twee lagen dikke judo-pak stof verhinderden niet dat Derk de druk van die borsten goed meende te kunnen voelen en dat gecombineerd met haar gezicht in zijn kruis en zijn fantasie maakte dat zijn jongeheer zich begon te roeren.

“ Een, twee, drie... veertien,” werd er door de dames luidkeels in koor geteld.

Verdomme, dacht Derk, de houdgreep zit goed, maar ik wil niet verliezen. Instinctief kwam oude rottigheid boven. Hij bracht een hand onder haar hals en uit het zicht van de aftellende en Karin aanmoedigende dames, begroef hij zijn duim, heel gemeen onder de kaak van Karin op een drukpunt in haar hals. Karin ‘s aandacht en controle verslapten even en Derk maakte daar gebruik van om te bruggen en... “negentien, twint...”, was hij uit de houdgreep. Gelach en applaus van de dames.

“Derk speelde vals.” riep Karin.

“Ja, ja, dat zal wel.”

Het trainingsuur werd voor de ‘cooling down’ afgesloten met tien minuten oefenpartijtjes. “Ik wil een herkansing,” zei Karin terwijl ze Derk bij de revers van zijn judo-jas pakte.

“Kom maar,” zei Derk met een grote grijns nog nagenietend van zijn rottigheid. Terwijl ze, elkaar testend, over de mat bewogen boog Karin haar hoofd naar Derk en fluisterde ze in zijn oor. “Ik voelde net dat je al een blauw pilletje had ingenomen.” Helaas voor Karin hadden Derk zijn reflexen de overhand, want door naar hem toe te buigen kon hij onder haar komen voor zijn geliefde schouderworp. Met als gevolg dat Karin door de lucht vloog en vol op haar rug landde.

“Klootzak,” zei ze toen ze opstond. De andere dames keken even verbaasd en vroegen zich waarschijnlijk af wat de aanleiding was. In de weken die volgden begon het Derk op te vallen dat Karin vaak met hem wilde sparren en dan ook nog in het grondjudo, waarbij het lijfelijk contact veel intensiever is. En juist van dit soort judo activiteiten had Derk zich voorgenomen om die zelf met de dames te mijden.

Op een avond bood een van de dames aan om met zijn allen na afloop in de bar bij de sporthal iets te gaan drinken om haar verjaardag te vieren. Bijna de hele groep ging mee, waaronder ook Karin.

Derk hield zich rustig, genoot van zijn pilsje en luisterde naar de verhalen van de vrouwen. Hij hoorde Karin, antwoord gevend op een vraag, zeggende, “ik ben accountant.” En even later, “ja, ik ben gescheiden.” Weer even later volgde een uitleg door Karin waarin ze vertelde dat haar ex een jaar of 8 geleden zijn baan kwijt raakte en toen besloot tot een sabbatical en een rol als huisman. “Terwijl ik me rot werkte hoorde ik na een paar maanden van een vriendin, dat die lul bezig was een moeder van een vriendje van Tim te versieren. Toen ik er naar vroeg ontkende hij het.” De hele groep hing nu aan haar lippen.

“En?”

“Hij hing uren met dat mens aan de telefoon. De sukkel dacht slim te zijn door zijn mobiel niet te gebruiken, in plaats daarvan gebruikte hij de vaste lijn. Daar was gemakkelijk genoeg achter te komen.”

“En? Toen?”

“Toen heb ik hem het huis uitgezet!” Applaus en gelach van de dames. Er werd door elkaar heen gepraat en Derk verdiepte zich weer in zijn biertje tot hij wat gegiechel hoorde uit een groepje van Karin en nog drie dames. Nieuwsgierig spitste hij zijn oren om uit het geroezemoes te filteren wat er gezegd werd. Het ging over speeltjes. Karin, die in de gaten had dat hij het gesprek probeerde te volgen, zei even later, Derk zijn kant uitkijkend.

“Als ik behoefte heb aan een man dan kies ik er een uit die ik interessant vind. Ik wil geen vaste relatie en dus heb ik een voorkeur voor gebonden mannen, dat geeft geen gedoe met blijven plakken en claimen. Gewoon wat pret samen en dan weer verder.”

Hierop volgde wat oh…‘s en protesten van de anderen. Een paar van de dames uit het groepje vonden dat het tijd was om naar huis te gaan. Ze namen afscheid en Derk, met twee biertjes achter de kiezen, volgde hun voorbeeld. Achter de dames aan liep hij naar buiten. Een van de dames zei. “Ik vind Karin aardig, maar dat verhaal over hoe ze mannen uitkiest.” “Ja, gevaarlijke vrouw.” Zich omdraaiend naar Derk die achter hen liep. “Ja Derk, oppassen!”

“Ha, ha,” lachte Derk. “Ze is te groot voor mij.”

De volgende trainingsavond deelde Derk de avond zo in dat hij het tweede halfuur kon besteden aan zelfverdedigingstechnieken uit het jiujitsu. De dames waardeerden dat en deden enorm hun best om met veel "Kiai" strijdkreten denkbeeldige strottenhoofden en ballen te verbrijzelen. Toen aan het einde van het uur de groep lachend naar de kleedkamer liep kwam Karin naar Derk toe.

“Ik heb vroeger een techniek geleerd tegen een aanvaller van achteren. Mag ik met jou proberen of ik het nog kan?”

“Dat is goed, wat wil je dat ik doe?”

“Wil je me van achteren om mijn middel vast pakken?” Derk, die al een idee had welke techniek ze wilde laten zien, zei “okay, als je maar niet eindigt met een elleboog stoot in mijn kruis.” Inmiddels waren ze de enige twee die nog in de dojo waren. Derk speelde voor aanrander, hij ging achter Karin staan en sloeg zijn armen kuis onder haar borsten om haar heen. Zoals door Derk verwacht volgde er een gespeelde venijnige trap op zijn voet. Gevolgd door een offerworp techniek, waarbij Derk op zijn rug landde met Karin half boven op hem.

Derk verwachtte een afmakende gespeelde venijnige stoot in zijn kruis, in plaats daarvan pakte ze zijn ballen vast.

“Geboeid” bleef Derk liggen in afwachting van wat Karin verder zou doen. Karin keek op of er niemand terug de dojo in kwam en toen verplaatste ze haar hand zodat ze door zijn judobroek en slip heen zijn pik kon pakken. Ze kneedde zijn pik zachtjes tot hij hard was en zei. “Zo…! En zonder pilletje”. Derk begon sneller te ademen. Hij werkte zich wat onder Karin uit, terwijl Karin vast hield. Dat gaf hem de ruimte om een hand in haar judo-jas te steken om zo door haar T-shirt een in bh gehulde borst vast te pakken. De twijfel, waar ben ik mee bezig, sloeg toe bij Derk en net toen hij zijn hand terug wilde trekken klonk er uit de gang de stem van de beheerder.

“Derk, schiet je een beetje op? Ik wil gaan afsluiten.” Verschrikt liet Karin los en trok Derk zijn hand uit haar jas. Karin stond op, knipoogde naar Derk en verdween naar de dameskleedkamer. Door de schrik was Derk zijn erectie weer gekrompen, echter onder de douche kreeg hij denkend aan het gebeurde weer een stijve. Het bleek nog een verrekt hardnekkige ook, zodat hij na het afdrogen moeite had om zijn broek aan te trekken. ‘Had ik me niet even af moeten trekken’? Dacht hij nog. Of bewaren voor Tine? Nee rotzak, als je met Tine vrijt, moet dat niet met de gedachte aan dat mens zijn. Dat is niet eerlijk naar Tine toe.

In de auto gingen zijn gedachten op de loop. Is dit nu ontrouw? Ik wilde het al stoppen. Zal Peter de beheerder wat gezien hebben? Karin lag met haar rug naar de deur, dus mijn hand op haar tiet kan hij niet gezien hebben. Heeft hij wel gezien dat ze mijn pik vast had? Verdomme nog aan toe, wat een toestand. Ik wil dit niet!

De dagen daarna dacht Derk dacht na over een aanpak. Door de WhatsApp groep van het damesuurtje had hij Karins telefoonnummer. Haar nu bellen en zeggen, dat ik dit niet meer wil of een WhatsApp bericht sturen? Hij besloot dat een bericht of een telefoongesprek als oplossing niet bij hem pasten, hij ging een afspraak maken om het Karin persoonlijk te zeggen.

“Hallo met Karin.”

“Karin, met Derk. Kan jij volg...”

“Ha Derk”, lachend, “dat was spannend he?”

“Mij te spannend. Kunnen we volgende week tien minuten voor de training afspreken?”

“Ha, ha, voor meer is dat te kort.”

“Laten we het daar volgende week over hebben.”

“Je maakt me wel nieuwsgierig. Tot volgende week.” Karin beëindigde het gesprek.

Keurig tien minuten voor de training stond Derk voor de sporthal te wachten, toen Karin in een zwarte BMW kwam aanrijden. Ze wenkte Derk en hij stapte naast haar in de auto. “Derk, vorige week aan de telefoon plaagde ik je. Ik weet al wat je wilt zeggen. Je hebt geen zin in een avontuur.”

“Ja, je bent een verrekt aantrekkelijke vrouw en daarmee voor mij een gevaarlijke vrouw.”

“Gevaarlijk?”

“Ja, je bent een jaar of vijftien jonger, je bent knap met een geweldig figuur, intelligent en beschikbaar. Dat maakt je super gevaarlijk voor een man als ik.”

“Je, bent in ieder geval complimenteus in je afwijzing.”

“Karin, volgend jaar zijn mijn vrouw en ik 30 jaar getrouwd en dat wil ik graag zo houden. Ik koester mijn vrouw en wat we samen hebben. Dat neemt weg dat een vrouw als jij voor mij heel aantrekkelijk is... maar ik wil daar niet aan toegeven.”

Het was even stil in de auto.

“Ik dank je wel voor je eerlijkheid en zoals je het vertelde”, zei Karin en ze drukte een kus op Derk zijn wang. “Ik wil je iets heel anders vragen, kan dat?" “

“Ja natuurlijk.”

“Vijftien jaar geleden toen ik door mijn zwangerschap stopte met judo was ik bijna zo ver dat ik het zwarte band examen kon doen. Ik heb nu weer zo veel plezier in judo dat ik alsnog mijn zwarte band wil gaan halen. Wil jij me helpen met de voorbereiding?”

Derk zei “ja” en dat maakte dat behalve aandacht voor het zwarte band examen van Karin in de normale training, ze ook af en toe samen extra oefenden. Wekenlang ging dat prima, Karin maakte goede vorderingen en hoewel de seksuele spanning tussen hen bleef, gaven ze geen van tweeën meer blijk van interesse in elkaar. Karin werd ingeschreven voor het zwarte band examen in februari.

Aan het eind van het jaar nam Tine twee maanden onbetaald verlof om samen met haar moeder een zieke zus in Nieuw Zeeland te bezoeken. Half december vertrokken ze en begonnen de ‘vrijgezellenmaanden’ van Derk. Het werd kerstvakantie, de gewone trainingen vielen uit. Karin en Derk, die geen van beiden op vakantie gingen, spraken af om het vrouwen-uur te gebruiken om samen te gaan trainen. Een uur lang werken aan het zwarte band programma van Karin Het laatste kwartier zou Piet de hoofdtrainer van de vereniging langs komen om de oefeningen van Karin met een examinator-oog te bekijken en eventuele tips te geven. Ze begonnen met een gezamenlijke warming up. Daarna gingen ze de verplichte stijloefening, het ‘kata’ uitvoeren. In het kata speelde Derk voor aanvaller, aanvallen die door Karin gepareerd moesten worden met een afweeractie en het uitschakelen van Derk met een judoworp. Voor Derk betekende dat hij zich veel op zijn rug op de mat moest laten werpen. Tijdens het intensief oefenen raakte de judoband van Karin los en hing haar jas open. Dit gebeurt veel tijdens het judo, alleen nu verstoorde het de oefening. Derk zag bij het bewegen van Karin haar borsten in het T-shirt op en neer deinen en heen en weer schudden. He, dacht hij, geen bh? Hij keek nog eens goed en zag haar tepels in de stof van het T-shirt aftekenen. Bij het volgend onderdeel van het kata pakte hij de revers van haar jas en zijn vingers voelden tiet. Zijn gedachten en fantasie gingen op de loop, dat en het effect van twee weken onthouding maakten dat hij een erectie kreeg.

Verdomme, dacht Derk, aan andere dingen denken. Het werkte niet. Wat ook niet werkte was om met een erectie op een judomat geworpen te worden.

“Stop”, zei Derk. “Ik moet even zitten.”

“Is er wat?” vroeg Karin bezorgt.

“Eh, nee, gewoon even rust.”

Karin, ging bezorgd naast hem op een bank zitten, nog steeds met haar jas open. Derk zijn erectie zakte niet en Karin bleef aandringen. “Zeg nou wat er is. Zal ik water voor je halen?” Derk werd kwaad op zich zelf en op Karin en hij flapte eruit. “Mens, ga alsjeblieft een bh aantrekken. Ik zit hier met een knoeperd van een erectie door de schuddende tieten van je. Zo kan ik toch niet judoën!”

Karin schoot in de lach en liep naar de kleedkamer. Even later was ze terug en ze deed haar jas wijd open om Derk te laten zien dat haar borsten weer opgeborgen waren in een tuig. “Zo goed, zullen we verder gaan?”

Nee”, zei Derk, “het zakt niet. Het is net als die roze olifant waar je niet aan mag denken.”

Karin schaterde van het lachen. “Dus je vergelijkt mijn borsten met een roze olifant? Volgens mij zijn er nu twee mogelijkheden of je helpt je zelf of ik help je er van af.”

Derk keek haar onthutst aan en dat was voor Karin het sein om initiatief te nemen. Ze ging naast Derk zitten en knoopte het koordje van zijn judobroek los. Derk pakte haar handen om haar tegen te houden om nog verder te gaan.

“Schiet op Derk, ik wil verder trainen en als ik je van je erectie afhelp is dat in mijn belang, zie het maar als een vriendendienst.” Ze voelde de verwarring van Derk goed aan. “Je gaat niet vreemd als ik je help.” Derk haalde zijn handen weg en Karin trok de voorkant van zijn judobroek en zijn slip naar beneden.

“Tsja…, dat is inderdaad een erectie zeg.” Daarop begon ze Derk heerlijk af te trekken. Eenmaal plaagde ze hem door haar hoofd te buigen en haar mond tot vlak boven zijn pik te brengen en “hm…, zal ik er op sabbelen?” te vragen. Derk die door de reis van Tine al twee weken droog stond kwam ‘in een wip’ klaar. Hij spoot zijn zaad op de judomat en op de handen van Karin.

“Ha, ha… zo die is klaar. Ik ga even iets halen om het op te ruimen.” Karin was nog bezig op te staan toen uit de gang een klap van een tussendeur klonk. Razendsnel sjorde Tinus zijn broeken omhoog en Karin veegde haar handen af aan haar judo-jas.

“Ik ben wat vroeger gekomen”, zei Piet. “Dan kunnen jullie het hele programma van Karin laten zien en misschien lukt het om twee keer het kata te lopen.”

Na afloop verdween Karin richting kleedkamer en bleef Piet plakken om met Derk te praten. Fris gedoucht wuifde Karin nog en riep tot ziens, terwijl Derk wachtte tot Piet uitgekletst was en oprotte, zodat hij iets aan dat andere geplak kon doen, zijn kwakkie dat nog steeds de mat verontreinigde.

In de week die volgde bleef het gebeuren Derk door z’n hoofd spelen. Had hij nu wel of niet seks gehad met Karin en was hij toch niet een ‘beetje’ vreemd gegaan?

Een paar dagen later, op een avond alleen in het tweepersoons bed kon hij moeilijk in slaap komen en denkend aan de aftrekbeurt kreeg hij een erectie die het inslapen nog verder bemoeilijkte. Dat maakte dat Derk, fantaserend over hoe de onder het T-shirt dansende borsten van Karin er zonder T-shirt uit zouden zien, zich aftrok. Zijn laatste gedachte voor hij in slaap viel was, denken aan een andere vrouw is ook een beetje ontrouw.

De eerste training in januari gaf Derk veiligheidshalve de dames allemaal afstandelijk een hand om ze een voorspoedig Nieuwjaar te wensen. Drie van de dames waaronder Karin trokken zich van de aan een uitgestrekte arm aangeboden hand niets aan en kusten hem op zijn wangen. De kus van Karin landde erg dicht bij zijn lippen en daarna knipoogde ze.

Om Karin nog wat extra te kunnen laten oefenen had Derk geregeld dat hij na het vrouwen-uur de dojo nog een half uur kon gebruiken. De beheerder had hem de alarmcode en een sleutel gegeven om af te sluiten, met de afspraak om na afloop de sleutel bij de beheerder thuis in de brievenbus te doen. De training verliep voorspoedig en in het extra halfuurtje bleek dat het zwarte band programma er bij Karin goed inzat. Tevreden liepen ze samen naar de kleedkamers.

Derk had een week lang geworsteld met wel of geen ontrouw en of afgetrokken worden nu wel of niet ‘seks hebben’ was. Dat had hem op een idee gebracht... douchen met Karin. Er van overtuigd dat hij sterk zou zijn, was hij ongelofelijk nieuwsgierig naar hoe ze er in haar blootje uit zou zien. Het zou hem ongetwijfeld inspiratie opleveren voor zijn celibataire zelfbevrediging in afwachting van de thuiskomst van Tine.

“He, wat doe je Derk, verdwaald?” Vroeg Karin toen Derk achter haar aan de dames kleedkamer inliep.

“Euh... Ik dacht, euh... Als je er geen bezwaar tegen heb kunnen we samen douchen. Ik bedoel, na al die trainingen en na vorige week.” Karin begon te schateren. “Nee hoor, kom maar op. We doen net of we meisjes onder elkaar zijn.” Derk trok zijn natte bezwete judo-jas uit, maakte de koordjes van zijn judobroek los en stopte toen om naar Karin te kijken. Karin had haar judo-jas uit en was bezig haar bezwete T-shirt over haar hoofd te trekken. Een witte sport bh werd zichtbaar. Karin die in de gaten had dat Derk keek bleef hem aankijken terwijl ze haar bh loshaakte. Zichtbaar werden de kanjers die Derk al vermoedde. Grote, lichtjes hangende, peervormige borsten bekroond met ongewoon grote tepelhoven met kleine roze knopjes. Daaronder een slanke taille en een platte buik. Derk had vooralsnog vooral oog voor haar borsten. ‘Wat een grote tieten voor zo’n slanke vrouw’, dacht Derk. Karin lachte naar hem en ging verder. Ze maakte haar judobroek los en liet die zakken, een degelijke witte slip werd zichtbaar. Derk bleef staren en Karen bleef hem aankijken toen ze haar duimen in de bovenband van haar slip haakte en haar slip langzaam omlaag stroopte. Meer platte buik, een keurig getrimd nauwelijks zichtbaar harig blond driehoekje en toen haar poes met naar buiten krullende schaamlippen. Karin stapte uit haar slipje en legde het op de bank, zich zo draaiend dat Derk haar sportieve strakke ronde kont kon bewonderen. Ze draaide zich weer naar Derk toe en zei “als je niet opschiet, dan ben ik al klaar met douchen als jij nog aan het uitkleden ben.” Ze zette haar handen in haar zij en trok een gezicht met een uitdrukking van “zo kom maar op.”

Tsja…, dacht Derk, alles is al getoond. Hij liet zijn broek zakken en stroopte zijn boxer over zijn stijve pik omlaag.

“Zo!” zei Karin, dat is “geen meisjes onder elkaar” en ze liep naar de aangrenzende doucheruimte. Derk schopte zijn boxer op de bank, griste een flacon shampoo uit zijn sporttas en ging achter Karin aan. In de doucheruimte stond Karin al onder een douche zich af te spoelen. Derk twijfelde even, de douche naast de hare, is dat niet te opdringerig of eentje verder. Hij koos voor een douche verder om zo meer volledig zicht op Karin te hebben, hij zette de douche aan en keek naar Karin. Wat een lekker wijf is het toch. Heel anders dan Tine, die kleiner en tengerder is, met kleine puntige tieten. Ik zou graag die grote…’roze olifanten’... Hier faalde zijn plan van alleen maar kijken en inspiratie opdoen. “Karin, zal ik je inzepen?”

“Joh, daar wacht ik op, want mijn douchegel zit nog in mijn tas.” Derk liep met een heen en weer zwaaiende stijve pik naar Karin toe. Hij kneep wat shampoo in zijn handen en begon haar borsten met zepige handen te masseren. Hij besteedde met zijn vingers extra aandacht aan de kleine harde roze knopjes. Hij genoot van het rijke gevoel van twee welgevulde handen.

“Zeg Derk, er is meer om in te zepen dan mijn borsten.” Derk boog zich voorover en zeepte haar buik in er daarbij voor zorgend dat hij niet lager kwam dan het harige driehoekje.

“Wil je omdraaien Karin?” Ze werkte mee en Derk begon vol overgave haar rug en billen in te zepen. Hij bukte zich helemaal voorover om de achterkant van haar benen mee te nemen. Karin werkte mee door zich om te draaien toen Derk bij haar voeten aangekomen was. Derk werkte met zijn handen zich al inzepend langs de lange benen van Karin omhoog om net onder haar poes te stoppen. Hij kwam overeind en zei, “mag ik je kussen?”

Tot zijn verrassing boog Karin haar hoofd naar hem toe voor een kus. Ook goed maar niet wat hij bedoeld had. De kus werd een tongzoen en zoals Derk zich later realiseerde de eerste tongzoen met een andere vrouw in dertig jaar en wat voor een. De uitwerking van die lange sensuele kus was dat hij het bloed in zijn stijve pik voelde kloppen. Karin bleek toch goed bij de les, want toen ze de kus afbrak vroeg ze “of was dit niet wat je bedoelde?”

“Bijna” zei Derk. Hij ging op zijn hurken voor haar zitten met zijn mond op de hoogte van haar poes en pakte haar billen vast. Heel langzaam trok hij haar bekken naar voren tot zijn lippen haar schaamlippen raakten en hij een kus op haar poes kon geven. Om haar te plagen wilde hij alleen maar even hard zijn lippen op haar schaamlippen drukken en haar dan weer op de mond kussen. Dat strookte niet met de plannen van Karin, ze legde gauw haar handen op zijn achterhoofd om zijn mond op haar kut te houden. Oei, dacht Derk balancerend in hurkzit, zo kom ik tegen die sterke armen in niet gemakkelijk weg. Hij likte met zijn tong in haar spleetje en dat had als effect dat Karin zijn hoofd nog harder in haar kruis drukte. Zijn tong vond haar kittelaar en met het puntje van zijn tong verkende en verwende hij het knopje. Er verdween een hand van zijn achterhoofd en Derk hoorde en voelde dat de douche uitgezet werd. De druk van de andere hand werd minder en Derk hoorde Karin zachtjes kreunen en hij voelde haar bekken bewegingen. Hij likte nog even door tot Karin de douche weer aanzette.

“Zo! Nu ga ik jou wassen.” Karin pakte de shampoo en begon Derk in te zepen, overal, behalve zijn schaamstreek. Ze werkte er zorgvuldig omheen, waarbij ze wel zijn buik, zijn billen en zijn benen inzeepte. Toen ze zich bukte om zijn benen in te zepen bleef ze tot Derk zijn teleurstelling met haar gezicht ver uit de buurt van zijn schuin omhoog wijzende stijve snikkel. Karin kwam omhoog en vroeg plagend “zo schoon genoeg?”

“Eh…, je bent een stukje vergeten.”

“Ik wil wel eens zien hoe je dat zelf doet.”

Derk aarzelde even en nam toen de shampoo van Karin over, kneep wat zeep in zijn hand en begon Karin aankijkend, met strelende bewegingen zijn stijve tampeloeres en zijn ballen in te zepen.

Karin ‘s mond hing een beetje open en naar Derk kijkend haalde ze een vinger tussen haar schaamlippen door.

“Laat mij het nu maar afmaken” zei Karin, Derk bij zijn pik pakkend. Op haar beurt ging Karin op haar hurken zitten en terwijl ze Derk zijn pik vasthield likte ze zijn eikel. Derk probeerde meer van zijn pik in haar mond te duwen. Dat maakte dat Karin stopte met likken en omhoog naar Derk zijn gezicht kijkend zei “als je dit niet lekker genoeg vind dan stop ik.”

“Toe ga door” steunde Derk. En dat deed ze, want na nog een paar likjes langs zijn eikel opende ze haar mond. Ze begon met zijn hele eikel in en uit haar mond te nemen, waarbij ze haar lippen over zijn eikel heen en weer liet gaan. Derk die graag nog verder in haar mond wilde dorst zich niet te verroeren, bang dat ze op zou houden. Heel langzaam nam ze steeds meer van zijn pik in haar mond. Derk begon te steunen en dat was voor Karin het sein om op te houden. Ze kwam overeind, kuste Derk waarbij hij proefde hoe zijn vocht lekkende pik smaakte. Ze droogden elkaar af waarna Derk het initiatief nam om Karin mee te nemen naar een materiaalberging. De reinheid van de judomat werd ditmaal gerespecteerd, in de berging gingen ze op een turn-mat liggen met de gezichten naar elkaar toe om te kussen en te vozen. Na dit voorspel nam Karin het initiatief door Derk op zijn rug te drukken en op hem te klimmen. Ze liet zich, Derk daarbij aankijkend, op zijn pik zakken. Terwijl ze op haar hurken over Derk zijn pik op en neer gleed dwaalde de blik van Derk blik naar haar op en neer schuddende borsten. God wat is dit een geil gezicht dacht Derk.

“Blijf me aankijken Derk, ik wil dat je ziet hoe ik van je dikke pik geniet. Of kijk je liever naar mijn borsten?” Derk lag te genieten en gaf geen antwoord, wel stak hij zijn handen uit om de dansende borsten vast te pakken. Toen hij weer oogcontact met Karin zocht zag hij haar grimassen.

“Oei, oei… ho! Ja…” kermde Karin. Derk voelde haar vagina samen trekken. Hij liet haar borsten los, pakte haar heupen vast om haar zo diep mogelijk over zijn pik te trekken terwijl hij zijn sperma in haar loosde. Karin liet zich voorover op Derk zakken om hem te kussen.

“God, dit was lekker Derk, precies wat ik nodig had.” Zo bleven ze even liggen tot Karin zich oprichtte. Derk zijn penis glipte uit haar kut. Karin liet zich met haar billen op Derk borst zakken en schoof wat heen en weer om zo een spoor van vocht en sperma in Derk zijn borsthaar achter te laten. “Zo Derk, je kan weer douchen.”

Anderhalve week later reden Karin en Derk in de auto van Karin met Tim, de zoon van Karin op de achterbank, naar Den Bosch voor het zwarte band examen. Karin slaagde met lof. Junior werd op de terugweg bij zijn vader afgezet en uiteraard vroeg Karin thuis gekomen Derk mee naar binnen. Ze trok hem mee naar boven naar de slaapkamer en zei.

“Laat je broek eens zakken Derk.” Derk die inmiddels gewend was aan Karin ’s directheid en zijn verwachtingen had, trok zijn schoenen uit, gevolgd door zijn broek en onderbroek. Zo stond hij met een halve erectie voor haar. “Nu je ogen dicht.” Derk sloot zijn ogen, hoorde gerommel en voelde hoe zijn jongeheer vastgepakt werd en hoe er iets omheen gebonden werd. Hij opende zijn ogen en zag hoe Karin een mini zwart bandje om zijn pik geknoopt had. “Nee, laten zitten,” zei Karin die zich snel uitkleedde. Derk trok zijn bovenkleren uit en naakt op de pikversiering na doken ze op het bed.

“Volgende week is je vrouw weer thuis en ik wil nu nog een keer lekker met je vrijen.” Ze hadden na het examen niet gedoucht en Karin rook naar zweet en naar vrouwelijkheid. Ze pakte Derk zijn hand en haalde die over haar poes. “Voel eens. Ik kreeg al tijdens het examen zin in je en nu wil je nu in me voelen.”

Het werd een korte heftige neukpartij. Karin op haar rug met haar benen wijd in de lucht en Derk met lange diepe stoten in haar zeiknatte kut. Nadat ze klaar gekomen waren plofte Derk op Karen die haar armen om hem heen sloeg. Zo bleven ze een paar minuten liggen.

“Douchen en dan nog een keer?” Vroeg Derk. Karin glimlachte en zei “kom op.” Uit bed stappend liep Derk voor het raam langs, hij keek naar buiten en zag in de tuin van het huis achter dat van Karin een vrouw nieuwsgierig omhoog kijken. “Je achterbuurvrouw bewonderde mijn blote billen.”

“Ach, dat mens, staat altijd te loeren, wil je de gordijnen dicht doen?”

Ze douchten samen, ze zeepten elkaar in en droogden elkaar af. Daarna gingen ze weer op bed liggen. Ze knuffelden en streelden elkaar.

“Dit is onze laatste keer he Derk?”

“Heu… ja,” aarzelde Derk.

“Beter nu een punt erachter, nu ik je nog los kan laten. Ik heb al genoeg mannen gedeeld en dat wil ik niet meer. Wat we de afgelopen weken hadden was fijn en nu wil ik op zoek naar vastigheid. Dank je wel lieve Derk.” Ze kroop iets naar beneden op het bed en pakte Derk zijn pik vast. Ze stroopte zijn voorhuid omlaag en nam de eikel van Derk tussen haar lippen. Derk liet haar even begaan en bedacht toen, ik moet haar ook iets teruggeven. Hij herschikte Karin op het bed, zodat ze in 69 houding kwamen te liggen en vol overgave begon hij haar te likken. Hij hoorde Karin zacht kreunen van genot, terwijl ze met haar mond zijn pik verwende. Toen Karin bijna kwam trok ze haar mond even terug en zei.

“Zo! Nu wil ik boven en je mag nog niet komen.” Derk draaide op zijn rug en Karin kwam op hem liggen. Ze schikte zich zo dat ze zijn omhoog stekende paal in haar mond kon nemen en haar kut op Derk zijn lippen kon drukken. Derk zocht met zijn tong haar kittelaar en ging verder met Karin te likken. Karin liet haar lippen met lange halen over zijn kloppende strakke pik gaan en wist steeds weer net op tijd te stoppen. Op het randje zwevend likte Derk door tot Karin klaar kwam. Karin kroop van Derk af en ging op haar buik liggen “nu mag je spuiten.” Derk ging op zijn knieën achter haar zitten, drukte naar voren en zijn pik gleed haar warme natte kut in. Hij liet zich op zijn ellebogen zakken en met lange halen stootte hij hen naar een laatste gezamenlijk orgasme.

De eerstvolgende trainingsavond werd de zwarte band bewonderd en na afloop gevierd. Karin bedankte voor de hele groep Derk voor zijn hulp en gaf ze hem een diner-bon voor twee personen als cadeau.

“Derk je hebt zo veel tijd in mijn begeleiding geïnvesteerd. Daarom een diner-bon voor jou en je vrouw, voor een gezellig gezamenlijk avondje uit.” Dit gevolgd door een kus op zijn wang.

Tine werd op Schiphol opgehaald en Derk hervatte zijn huwelijksleven. Een paar dagen later thuis komend van zijn werk zag hij zijn judo-pak aan de drooglijn hangen met daarnaast het mini zwarte bandje.

“Hoe kom je daaraan?” vroeg Ilse.

“Heu… cadeautje van die Karin, je weet wel, omdat ze geslaagd is.”

“Ik maakte je sporttas open en zag je natte stinkende judo-pak en dat bandje stonk nu ook. Zonde, had je zo’n leuk cadeautje niet beter kunnen opbergen?”

Twee weken later in een gezellig restaurant in Schijndel bestelde Derk oesters.

“He, sinds wanneer hou jij van oesters?”

“Ik weet nog niet of ik ze lekker ga vinden. Ik heb gelezen dat oesters een afrodisiacum zijn. Daarom wil ik ze proberen.”

“Idioot, dat heb jij toch niet nodig en gelukkig ook geen pilletjes.”

Dirk Smit

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1725

BEKENTENIS

Dirk SmitGeplaatst door My 4Fingers di, september 13, 2016 16:46:59

BEKENTENIS

Gisteren aan het eind van de middag kwam ik thuis van een rit op de motor en ik schrok me rot. Mijn vrouw Jannie stond in de deuropening te praten met Dikke Willem. Tering dacht ik, komt nu alles uit?

Hieronder volgt mijn bekentenis, zoals die zou zijn als ik alles moest opbiechten.

Mijn naam is Dirk en ondanks mijn goede voornemens ben ik over de schreef gegaan. Tijdens mijn lange huwelijk heb ik af en toe van buitenechtelijke seks genoten, echter ik had me voorgenomen om na mijn vervroegde pensionering daar mee te stoppen. Door een combinatie van geluk en wat ellebogenwerk had ik het gebracht tot algemeen directeur van een organisatie die opleidingen verzorgt. Geluk door het ongelukkig overlijden van mijn voorganger en ellebogenwerk door me in de kijker van de leden van de Raad van Toezicht te spelen en te houden. Als je, zoals ik rond de zestig, bent dan ontstaat de neiging om terug te kijken. In retro perspectief ben ik altijd een aarts-opportunist geweest. Aan mijn werk en ook aan de motorclub activiteiten heb ik, denk ik ook door mijn houding, geen vrienden overgehouden. Vreemd gaan was, vanuit een directie positie, een makkie in een organisatie met veel vrouwelijke medewerkers, des te meer toen ik ontdekte hoe sommige vrouwen een machtspositie erotiserend vinden. Van die positie heb ik als directeur dankbaar gebruik gemaakt. Overigens vermoed ik dat mijn vrouw met haar rijschool ook wel eens buitenechtelijk uit de bocht gevlogen is.

In de organisatie waar ik werkzaam was zorgden we als directieleden goed voor ons zelf, zowel v.w.b. de beloning als een vroege pensioendatum. Zo kwam het dat ik nog geen 60 was toen ik van mijn pensioen mocht gaan genieten.

In ons huwelijk, onze gezondheid en ook in onze omgeving waren nare dingen gebeurd, dat maakte dat ik met 'nieuwe' ogen naar mijn vrouw keek en me voornam om rustig samen oud te worden zonder verdere buitenechtelijke capriolen. Ook mijn ellebogen hadden rust verdiend.

Al twintig jaar woonden we in het dorp T. en tijdens mijn werkzame leven had ik in tegenstelling tot mijn vrouw met haar rijschool nauwelijks dorpscontacten opgebouwd. Nu met veel vrije tijd kreeg ik meer contact en zo kwam het dat ik gevraagd werd om voorzitter van Ons Dorpshuis te worden. Dat leek me wel wat, een paar vergaderingen per jaar leiden, af en toe mijn gezicht laten zien en in ruil daarvoor beter ingeburgerd in het dorp raken. Na een jaar werd het met het voorzitterschap ineens drukker, hoog bezoek ging het dorp aandoen en ook het Dorpshuis was in de route opgenomen. Meer vergaderingen en gedoe en vooral veel besprekingen met een hoog gelul gehalte, waarin iedereen wat wilde zeggen, relevant of niet en het schoot maar niet op. Op een zo'n vergaderavond had ik tegen de verveling en om mijn ongeduld wat te temperen een borreltje te veel gedronken. Toen de bespreking eindelijk afgelopen was en iedereen afdroop bood Jannie, een van de dorpshuis vrijwilligers, aan om op te ruimen, waarop ik zei “dan help ik je”.

Jannie, in de veertig, bedeesd type, slank, kleine borsten en een flinke kont. Ik wist dat ze uit een fijn nest kwam en anders toonden haar lange haar en een rok tot iets over de knie dat wel. Tijdens het opruimen stond Jannie voorover gebogen met haar billen naar achteren om iets onder de bar op te bergen. In een opwelling, daarbij ongetwijfeld geholpen door iets te veel alcohol zei ik; “wat een lekkere kont Jannie!”

Tegelijk dat ik het zei had ik spijt, ‘Dirk klojo beheers je’. Jannie richtte zich op en ik zag dat ze bloosde.

“Mijn verontschuldiging Jannie, ik had dit niet mogen zeggen.” Jannie keek me aan en zei “ik vat het maar als een compliment op Dirk”. Verder gebeurde er niets vermeldingswaardig meer we ruimden verder op, sloten het pand af en wensten elkaar welterusten.

Op weg naar huis overdacht ik mijn zonde, dat was knap stom van je Dirk zo'n opmerking tegen een verenigingslid in een dorp. Bovendien nog een naamgenote van mijn vrouw ook, of was het de bekende naam die maakte dat ik het er zo gemakkelijk uitflapte?

Een week later, weer een bespreking. Jannie was ook weer van de partij. Deze keer met haar lange haar in een zo te zien bewerkelijk knotje, in tegenstelling tot de andere keren dat ik haar zag, rood gestifte lippen en weliswaar een christelijke lange rok tot over de knie, maar wel een strakkere. Toeval? De bespreking kabbelde weer voort en om niet in de fout te gaan hield ik het bij koffie en water. Wel viel het me op dat bij een discussiepunt, Jannie, die normaal niet veel zei, nu uitpakte met “ik vind dat Dirk gelijk heeft”. Ook deze keer bood Jannie aan om op te ruimen en zei ik “dan help ik wel even mee”. Toen de anderen weg waren vroeg ik; “Jannie zullen we na al die koffie nog wat anders drinken?”

“Ik drink geen alcohol Dirk, ik pak wel een cola, wil jij een pilsje of een borrel?” Ik bood het aan en Jannie liep naar de bar, gedienstige vrouw dacht ik. Ze bukte zich om een blikje cola uit het koelkastje onder de bar te pakken en ik kreeg het idee dat ze daarbij wel wat overdreven haar kont naar achteren stak en dan nog zo dat ik het moest zien. Ze tapte een pilsje voor me en kwam met de drankjes naar me toe. We zeiden 'proost' tegen elkaar namen een slok en gingen al babbelend aan het opruimen. Jannie vertelde over haar gezin, ze bleek getrouwd te zijn met ene Willem die ik van gezicht kende. In gedachten noemde ik hem altijd Dikke Willem. Dikke vadsige vent met vaak een sigaar in zijn mond en op zondag steevast in een zwart pak. Koster of ouderling? In ieder geval iets in de dorpskerk. Jannie en Willem waren kinderloos, vertelde ze en ook dat ze dat ze daar nog steeds verdriet van had. Het opruimen was klaar en Jannie en ik leegden onze glazen en liepen naar de smalle ruimte achter de bar om de glazen te spoelen. Jannie was me voor bij de spoelbak en ik wilde achter haar langs naar het glazenrek gaan. Er was ruimte genoeg dacht ik, Jannie dacht daar anders over want net dat ik achter haar langs wilde gaan deed ze een stapje naar achteren. Dit is geen toeval meer dacht ik en ik wurmde me achter haar langs waarbij ik met mijn kruis langs haar billen streek. Ik hoorde geen protest, het tegendeel want ze wreef met haar kont tegen me aan. Dit stimuleerde me om mijn armen om haar heen te slaan en brutaal weg haar borsten vast te pakken. Zo bleven we wel een minuut staan, Jannie met haar kont tegen mijn inmiddels heel erg stijve pik wrijvend en ik haar borsten zachtjes knedend. Ik liet haar borsten los en draaide haar rond om haar gezicht te zien. Lachend keek ze me aan “zo Dirk en nu een kus”.

Die kus die kwam er, een lekkere lange tongzoen terwijl ik met mijn handen haar billen vast had en haar onderlichaam tegen het mijne aantrok. Ik voelde geen weerstand, het tegendeel ik bespeurde gretigheid, zoals ze met haar onderlichaam tegen me aan wreef. Mijn geilheid en haar gretigheid maakte dat ik de volgende stap durfde te zetten. Ik trok haar rok omhoog en ging met een hand in haar onderbroek. Ik voelde veel haar en verder naar beneden geile nattigheid. Ik stak twee vingers in haar soppende kut en ze zuchtte heel diep.

“Toe Dirk, maak me klaar.” Ja, dacht ik, maar dan niet met mijn vingers. Gelukkig kwam ik ook nog even tot bezinning. ‘De deur’, dacht ik. “Jannie, ik moet je even loslaten om de deur op slot te doen.” Jannie knikte en we lieten elkaar los. Terwijl ik de deur op slot deed en bijna alle verlichting uit deed tegen eventuele pottenkijkers zag ik in de schemerachtige ruimte Jannie haar blouse open knopen en uitdoen. Zo die heeft er zin in, dacht ik.

“Ho Jannie, laat mij je helpen” riep ik, weer naar haar toelopend. De pret van de geleidelijke onthulling laat ik me niet ontnemen, dacht ik nog terwijl ik haar borstjes bevrijdde uit haar bh. Er kwamen een paar stevige puntige kleine tietjes met grote naar voren priemende tepels te voorschijn. Ik bukte me om haar tepels een voor een even in mijn mond te nemen. Jannie kreunde zachtjes en liet merken dat ze het lekker vond door met haar handen op mijn achterhoofd te zorgen dat ik nog even doorging. Jannie verhoogde de spanning door een hand over de bobbel in mijn broek te leggen en in mijn gezwollen pik te knijpen. Ik stopte mijn liefkozing van haar tepels door mijn schoenen uit te schoppen en mijn broek en onderbroek uit te trekken. Jannie keek naar mijn harde paal en zei; “dat stuk vlees wil ik in me voelen.”

Waar is de bedeesde Jannie gebleven? Ze sjorde haar rok omhoog en trok haar broekje uit. Een flinke ongeschoren en niet getrimde bos schaamhaar werd zichtbaar. Ik nam haar opnieuw in mijn armen om nog even met mijn mond haar tietjes te verwennen terwijl ik met twee vingers door het oerwoudje in haar vochtige spleet haar kittelaar opzocht. Jannie liet zich niet onbetuigd en gaf tegengas door geil krinkelend mijn pik te kneden en te strelen. Haar kittelaar bleek een niet te missen flink knobbeltje een ze reageerde zo heftig op mijn strelingen dat ze mijn jongeheer begon te verwaarlozen. Ze leunde zwaar op me, kronkelde en kreunde.

“Toe Dirk doorgaan nu.” Dat deed ik ook... even en toen vond ik dat mijn pik ook een traktatie verdiende. Ik hielp haar naar de bar en Jannie snapte wat ik van plan was. Ze leunde voorover met haar kont schuin naar achteren tegen de bar en ik kwam achter haar staan, trok haar weer naar beneden gezakte rok omhoog. Jannie spreidde haar benen zodat en ik had vol zicht op haar kont. Een paar grote stevige ronde billen. Haar houding om te ontvangen, haar lekkere kont, ik was zo geil als maar mogelijk en voelde het bloed door mijn pik pompen. Nog even wat uitstel door een paar maal met mijn harde snikkel tegen haar billen te kloppen.

“Toe Dirk stop dat ding in mijn kut.” O, dacht ik nog, ze houdt van geile praat.

“Dus jij wilt mijn harde paal in die natte christelijke kut van je?”

“Ja, schiet op neuk me.” Ik boog mijn schuin omhoog stekende paal wat omlaag, stopte hem onder haar billen, de derriere van Jannie kwam nog wat naar achteren en met een klein bekkenstootje gleed ik soepel haar warme natte spleet in. Het voelde als... thuiskomen. Een heerlijke natte en toch strakke kut. Met mijn armen om haar heen haar tietjes vasthoudend begon ik rustig in haar te stoten. Al na een paar stoten begon Jannie, die het denk ik niet snel genoeg ging, mee te bewegen, steeds als ik naar voren stootte bewoog zij haar bekken naar achteren. Ik hoefde me niet in te houden want al snel merkte ik aan haar bewegingen en gesteun dat ze ging komen. Haar gekreun werd een gilletje en dat smoorde ik door een hand op haar mond te leggen. Normaal vind ik het gegil van een klaarkomende vrouw heerlijk, maar zo in het Dorpshuis midden in het dorp, dimde ik het geluid maar wat. Toen ze kwam stopte ik met stoten en liet me, met mijn pik zo diep mogelijk in haar, door de bewegingen van haar bekken over het randje trekken om zo mijn lading in haar kut te spuiten. Tijdens haar orgasme beet ze in de hand die ik voor haar mond hield en ondanks dat was ik in tijden niet zo lekker gekomen. Met een keukenhanddoek die op de bar lag veegde ze haar poes en heel lief van haar mijn pik schoon.

“Zo die kan in de was” zei ze heel praktisch. Dit was het begin van de affaire met Jannie die nu al drie maanden duurt. Op weg naar huis schoten allerlei gedachten door mijn hoofd. Een beetje spijt over het nieuwe overspel en tegenstrijdig het plezier over de lekkere neukpartij met een jongere vrouw. Een filmflits, ik weet de naam van de film niet meer, Michael Douglas als corrupte politieagent die en vrouw van achteren naait en tegen zijn maat zegt: 'Vrouwen met kleine tieten en een grote kont neuken het lekkerst van achteren'. Wat een bos haar op die poes, Marianne Thieme zou het toejuichen als reservaat voor platjes. Een oud liedje schoot me ook nog te binnen en tevreden neuriede ik het even. ‘Zeg ken je Kaatje de weduwvrouw? Haar op de’r kut als kabeltouw’. Had ik geen condoom moeten gebruiken? Mijn Jannie zal wel vragen waarom de vergadering zo lang duurde. Mijn Jannie vroeg nergens naar ze was al naar bed gegaan en sliep toen ik thuis kwam en ik hoefde dit keer geen leugen te vertellen.

Leugens die kwamen er in de volgende weken toen de affaire met 'bijvrouw' Jannie zich verder ontwikkelde. We waren zo verstandig niet meer in het Dorpshuis te neuken, mijn auto, een van der Valk en haar logeerkamer boden uitkomst. Uit de gesprekken met Jannie werd duidelijk waarom ze zo gretig was. Haar Willem deed niet meer aan seks. Al vijf jaar lang hadden ze geen seks meer en daarvoor stond hun seksleven al op een laag pitje. Ik begreep dat Willems libido verdwenen was en dat zijn leven nu draaide om zijn werk als uitvoerder bij een groenbedrijf, in de kantine supporteren van de plaatselijke voetbalclub en de Kerk (met hoofdletter).

Jannie ging naar mate onze relatie vorderde steeds verder los. Geile praat als voorspel maakte haar onderbroek al zeiknat. Een opmerking als 'ik ga zo mijn vingers in die natte harige kut van je stoppen' maakte al dat ze begon te soppen. Pijpen was bijna nieuw voor haar. Met Willem had ze het weinig en al heel lang geleden beoefend en Willem had haar nooit gebeft. Negenenzestig voor het eerst op 45 jarige leeftijd. Hiervoor moest ik bij die super behaarde poes van Jannie me wel over het idee van wat Jan Wolkers omschreef als 'een man met een baard zoenen' heen zetten. De beloning was er echter naar ze begon steeds enthousiaster en beter te pijpen. Dat pijpen beoefende ze, toen ze de smaak te pakken had op verrassende plaatsen. Dat opbiechten is al een verhaal op zich.

Het hoog bezoek aan het dorp, dat kwam er. Omdat ik het ellebogenwerk opgegeven had hoefde ik niet meer zo nodig vooraan te staan en dat kwam me goed uit. Iedereen keek naar het hoog bezoek en ik zocht een plekje achter Jannie en met de aandacht van alle omstanders gericht op het bezoek, streelde ik de billen van Jannie, fluisterde wat geils in haar oor en ging ik even met mijn hand onder haar jurk. Later vertelde ze hoe dit haar opgewonden had en beloonde ze me op een geweldige wijze.

Ik zag mijn vrouw met Willem aan de deur praten en reed de motor de oprit op. Om tijd te winnen wat trager dan ik gewoon was, ik slikte en telde tot drie en dacht, wat nu, hoe red ik me hieruit? Ik klapte de standaard uit en deed mijn helm af. Met een zo onschuldig mogelijk gezicht liep ik naar de voordeur en gaf mijn vrouw Jannie een kus.

“Zo ik ben er weer.”

“Dirk, ken je Willen?”

“Ja,” zei ik en gaf Willem een hand. “Van gezicht, jij bent toch de man van Jannie?” Willem knikte en mijn Jannie zei; “Willem is hier…”

‘Nu komt het’ dacht ik... “om ons open haard hout te leveren. Ik hoorde van de buren dat Willem open haard hout levert.”

Dirk Smit

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

Het doet ons plezier met Dirk de 100ste actieve auteur te mogen verwelkomen bij 4Fingers, de redactie is er van overtuigd dat veel lezers hem gaan waarderen.

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1658