Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

HONGER

VerwennerGeplaatst door My 4Fingers zo, november 26, 2017 13:27:51

HONGER

Jij komt me ophalen met de auto...

Ik sta voor de deur en stuur jou een sms'je dat ik er ben. Het lijkt alsof je aan de deur stond te wachten want je komt onmiddellijk naar buiten. “Wauw”, ik ben onder de indruk als ik jou zie komen. Je bent duidelijk gaan shoppen...

Ik heb een short black dress aan met zwarte kousen en een "suivez-moi"-lijntje op de achterkant. Mijn nieuwe zwarte stiletto's zitten nog niet helemaal gemakkelijk. Ik snel je tegemoet en merk nu pas hoe goed je eruit ziet in je donkerblauwe trui, die je lichtblauwe ondeugende ogen goed doen uitkomen.

Ik doe de deur van de auto voor jou open en geef je een kus op jouw lippen, een stroomstootje gaat al door mijn lichaam. Je wil mij opnieuw kussen maar ik laat jou nog een beetje op jouw honger zitten. Ik bekijk die mooie benen in die sexy kousen wanneer je toch een beetje uitdagend in de auto gaat zitten.

Ik kruis mijn benen en je merkt dat ik een heel klein zwart kanten slipje aan heb. Je probeert je te concentreren op het starten van de auto. Nu is het mijn beurt om je op je honger te laten zitten. Het is tijd dat we een restaurant zoeken en ik vraag waar we naartoe gaan, dat ik reuze trek heb. Er speelt een glimlach om je mond en je geeft me geen antwoord.

Ik krijg de auto uiteindelijk toch aan de praat. Ik rijd voorzichtig want het is niet eenvoudig om mijn ogen op de weg te houden. Je lijkt er ook alles aan te doen om het mij moeilijk te maken. Jouw handen gaan steeds op en neer over jouw benen, je lijkt ook steeds een beetje verder te gaan. Het korte kleedje wordt precies alsmaar korter. Ik heb sterk de indruk dat ik niet de enige ben die aan het genieten is...

Mijn handen gaan naar boven en ik wrijf over mijn slipje. Ik draai me naar jou toe en geef je een steelse zoen in je nek. Je blijft je ogen op de weg houden. Ik wrijf over je zachte buik, maar ineens stop je voor een herenhuis, zwart geschilderd. Er hangt een koperen plaatje waarop staat; ‘Het genoegen’. "Kom", zeg je, "we moeten op tijd zijn". Je stapt uit en opent mijn portier. Ik kijk je uitdagend aan, ik laat mijn benen even heel traag open en dicht gaan en laat je nog even genieten...

Ik neem jouw hand om je te helpen bij het uitstappen. Ik trek je tegen mij aan en onze lippen vinden elkaar, jouw mond gaat open en ik voel jouw tong op zoek gaan naar de mijne. Ik laat mij gewillig doen. Daarna pak ik jouw hand en steek de vinger waarmee je daarnet zo suggestief mee over jouw slipje streelde in mijn mond. Ik zuig er langzaam aan, je kijkt uitdagend in mijn ogen. Achter ons gaat de deur open, we laten elkaar haastig los maar het verlangen blijft!

We komen binnen in een prachtige inkomhal. Ik kijk verwonderd rond, maar jij duwt me zachtjes naar binnen. Een ober wijst ons de weg. In een schaars verlichte ruimte staan enkele tafeltjes, maar die zijn niet bezet. Er staan kandelaars en het licht van de vlammen werpt grillige schaduwen op de muren. De ober wijst ons een tafeltje aan en je schuift de stoel onder me. Je laat je handen over mijn blote rug gaan en ik voel rillingen door heel mijn lichaam. Ik grijp even je hand vast... maar laat dan weer los. We blijven elkaar hongerig aankijken.

Ik neem recht tegenover jou plaats en doe mij blauwe trui uit want het is daar aardig warm. Zijn het de kaarsen, is het de sfeer, is het jouw aanwezigheid of een combinatie van dit alles. De ober komt binnen en vraagt of we iets willen drinken. Ik stel voor om vandaag geen Cava te drinken maar ik vraag een fles Champagne. Jij blijkt daar niets op tegen te hebben want ik zie jou stilzwijgend knikken. Onmiddellijk daarna komt een serveerster binnen met een amuse. Het is een St. Jacobsnootje met een granito van groene appel. Als we weer alleen zijn sta ik recht en kom op jou af, ik kus jou innig, onze tongen gaan wild tekeer. Ik laat jou los en stop het hapje in jouw mond, je krijgt nauwelijks de tijd om het in te slikken of ik begin jou opnieuw heftig te kussen. Ik stop plots en ga rustig op mijn plaats zitten. De ober komt binnen met de Champagne. Ik zie jou nog even met jouw tong over jouw lippen likken.

De ober schenkt mij in en gaat dan naar jou. Ik zie dat hij iets in jouw oor fluistert. Je knikt en ik drink - een beetje te gulzig - van de bubbels. Ik voel de alcohol lichtjes naar mijn hoofd stijgen. We verdrinken even in elkaars ogen, maar dan gebeurt er iets vreemds. Ik hoor achter me een gezoem, ik kijk achter me en een schuifdeur gaat open. Mijn mond valt eventjes open van verbazing, maar je staat ineens naast me. Je ziet er verschrikkelijk sexy uit, met je spannende broek en T-shirt met een kleine V-hals. Je neemt mijn hand en zegt dat ik mijn glaasje mag meenemen. Ik voel mij hart kloppen tot in mijn keel. Wat is dit allemaal.

Ik neem jou mee naar het salon dat zich voor ons openbaart. Een open haard brandt en zorgt voor de gezellige warme sfeer. In de linkerhoek merk je onmiddellijk het grote bed op dat gedekt is met witte satijnen lakens, je kijkt naar mij en jouw ogen glinsteren, door het vuur van de haard of is het door. Voor de haard staat een grote ronde rode stoffen zetel. Rechts van de kamer hangt een groot tv scherm met touchscreen waarop er verschillende zenders staan waarnaar wij hoogstwaarschijnlijk graag samen zullen kijken. De deuren sluiten zich achter ons. Jouw mond is nog steeds half geopend van de verbazing en ik kom achter jou staan. Ik fluister in jouw oor en vraag of het je bevalt.

Ik masseer met mijn handen jouw nek en ga met mijn vingertoppen door je haar. Ik druk mijn middel tegen jouw achterwerk en je voelt dat het ook mij bevalt.

Je blijft door mijn haar woelen en ik hou je met mijn ene arm stevig vast, in de ander hand hou ik mijn glaasje bubbels vast. Je handen zakken naar mijn borsten en je wrijft over mijn kleedje en ik kreun. Je handen glijden verder naar beneden. Je neemt het glaasje uit mijn handen en leidt me naar de rode stoffen zetel. Het is zeer warm zo dicht bij de haard. Ik ben bedwelmd door de bubbels, het decor, maar vooral door jou. Ik rek me uit en ga liggen op de zetel. Ik strek mijn armen uit en wrijf mijn benen tegen elkaar. We blijven in elkaars ogen kijken.

Ik loop op het scherm af en druk op een filmpje dat onmiddellijk opstart. Twee vrouwen gekleed in een sensueel kleedje dansen samen in een eerder donkere gezellige ruimte.

De ene vrouw streelt de tepels van de andere door haar kleren heen. Zij glijdt met haar hand langs de split van het kleed van de andere. Ze is onmiddellijk met haar hand bij het slipje, ze genieten samen. De vrouwen blijven heel traag dansen, ze verplaatsen zich bijna niet meer. Ze blijft in de tepels knijpen, de andere glijdt met haar hand in het slipje. Ze speelt met twee vingers tussen haar schaamlippen. Ze kleedt zich nu helemaal uit, ze laat haar kleed vallen op de grond, doet haar bh'tje en haar slipje uit. Ze ziet er echt perfect uit. Ik krijg het ook warm en trek mijn T-shirt uit. Ik kom even naast jou zitten en je laat jouw vingers over mijn borst gaan. Ik streel jouw borsten en voel jouw tepels drukken tegen je bh. Langzaam doe ik jouw kleedje uit en laat ondertussen mijn handen overal vluchtig over heen gaan. Je ligt nu in jouw zwarte lingerie en kousen op de rode zetel, met moeite kan ik mij beheersen.

Ik kus je vluchtig en ga voor de haard staan, ik doe langzaam en uitdagend mijn broek uit. Jouw handen gaan voortdurend heen en weer. Ik draai mij om en trek mijn onderbroek naar beneden. Als ik mij terug omdraai kan je mijn opwinding zien. Ik streel mezelf maar sta ver genoeg van jou af zodat je mij niet kunt aanraken.

Ik sta recht en kom je tegemoet. Ik schuif de slip van je af en wrijf over je billen.

Je neemt de leiding en duwt me terug op de rode sofa. We kijken samen verder naar de beelden. Je volgt simultaan wat er gebeurt op het beeld. Je zuigt en likt aan mijn ene borst, daarna aan het andere. Je kijkt regelmatig op om te kunnen volgen. Je likt je een weg naar beneden en rolt nu voorzichtig mijn kousen af. Je rolt met je tong tot net boven mijn klitje.

Je ruikt en smaakt overal heerlijk en je hoopt dat ik de zoektocht met mijn tong verderzet. Ik heb echter zin om jou nog eventjes te laten sudderen. Ik sta recht en ga de fles Champagne zoeken om onze glazen nog wat bij te vullen. Je drinkt een grote slok in de hoop om zo de hitte en geilheid wat onder controle te houden maar ik vrees dat het daarvoor te laat is. Ik kus jou en proef de bubbels in jouw mond. Onze handen strelen overal. Het is niet eerlijk dat ik reeds helemaal naakt ben en jij nog steeds jouw slipje draagt dus maak ik daar werk van. Ik duw jou weer op je rug en ga al kussend via beide borsten naar beneden. Voor ik jouw slip tussen mijn tanden neem lik ik nog even over jouw kutje door de stof heen. Ik hoor een licht gegrom uit jouw mond komen. Dan wordt het tijd om dat slipje naar beneden te halen. Je lijkt geen bezwaar te hebben. Ik neem jouw hand en steek jouw middenvinger vandaag voor de tweede keer in mijn mond. Ik breng die daarna naar jouw klitje en laat jou even met jezelf spelen. Ik schuif achteruit, neem mijn piemel in mijn hand en geniet van de show. Je draait je om, gaat op jouw knieën zitten en legt jouw hoofd op de zetel. Jouw achterste steek nu in de lucht en tussen jouw benen zie ik jouw vinger zachtjes heen en weer gaan in een inmiddels kletsnat kutje.

Ik kruip wat verder op de zetel en je knielt ook voor me neer. Ik draai een beetje met mijn billen van wellust. Je wrijft over mijn billen, kust ze, trekt ze daarna wat uit elkaar en likt dan heel traag rond mijn holletje, in mijn kutje. Ik hef mij nog wat meer op en krul van genoegen. Ik kronkel en zwaai mijn benen om. Je staat nu weer recht, kijkt op me neer en je wrijft over je lid en je geniet. Ik kniel voor je en lik je zachte ballen, ik lik me een weg naar je penis. Je eikel glanst en ik wrijf er heel voorzichtig over met het puntje van mijn tong. Ik neem even je penis in mijn mond en laat mijn tong in mijn mond over jouw eikel spelen. Je sluit je ogen. Ik neem je lid en sta een beetje recht, en wrijf je heel zacht tegen mijn tepels... even links en dan rechts... Ineens gaat er een gezoem. Ik kijk achter me.

Mm…, mijn lid smacht naar meer maar het gezoem maakt er voor eventjes een einde aan. De deuren die ons daarnet afsloten van de rest van de wereld gaan weer open en daar staat... de perfecte vrouw uit het filmpje. Ze staat daar naakt, precies of ze recht uit de filmset komt. Ze lacht ons alle twee toe en ze wenkt dat we aan tafel moeten komen. Ze heeft inderdaad een lichaam dat af is: slanke, lange rechte benen en volle borsten. Ze heeft een kort kapsel en prachtig donkere ogen. Haar huid is lichtbruin en glanzend.

Daar zitten we nu, naakt aan tafel. Een ober brengt ons elk een bord met een stolp. Ze vraagt aan jou als eerste om de stolp te openen. Ik kijk naar de vrouw en ook als ze dichtbij staat ziet ze er ongelooflijk af uit. Ze komt achter mij staan en streelt over mijn schouders heen mijn tepels. Ik voel haar borsten met duidelijk ook stijve tepels tegen mijn rug duwen. Ik kijk naar jou en zie in jouw ogen dat je niet kan wachten om te zien wat er onder de stolp zit. Mijn hand gaat naar het handvat en ik doe het deksel uitdagend traag omhoog. Er staat op het bord een klein groen rubberen ding op een voetje. Smal bovenaan, dikker in het midden en onderaan weer dunner. Het lijkt een minivibrator maar ik weet niet zeker of ik het juist heb. Jij lijkt te weten wat het is en je lacht geheimzinnig. De vrouw komt nu achter jou staan en streelt nu jouw tepels. Ze streelt en kneedt ze zachtjes, ik zie dat je jouw ogen sluit, zij kijkt mij aan en ik geniet. Ze fluistert in jouw oor dat ook jij jouw stolp mag openen maar je lijkt niet gehaast om dat te doen. Uiteindelijk gaat jouw hand naar het handvat.

Ik open de stolp en daar ligt een zwarte band met enkele koordjes aan. Ik weet niet goed wat het is en bekijk het langs alle kanten. De vrouw stelt me gerust en ze loopt nu terug naar haar plaats en opent haar stolp voorzichtig. Er ligt bij haar een zwart satijnen blinddoekje en twee zwarte satijnen lintjes.

Ze draait het blinddoekje even om haar hand en we kijken toe hoe ze weer heel traag opstaat en jou de blinddoek ombindt. Ze drukt daarbij opnieuw haar tepels tegen je rug. Ze neemt de satijnen linten, begeleidt je en doet teken naar mij om ook naar jou toe te lopen. We begeleiden jou alle twee naar het bed. Je gaat liggen in het bed en we binden jouw handen vast aan het bed. De vrouw en ikzelf kijken elkaar nu aan.

Er overspoelt mij een vreemd gevoel. Ik weet waar ik lig maar het voelt toch alsof ik niet meer weet waar ik ben. Ik verwacht nu vier handen die over mijn lichaam strelen, twee monden die mij kussen op alle plaatsen waar ik het graag zou hebben maar er gebeurt helemaal niets. Het blijft zelfs verdacht stil. Na een tijdje hoor ik op de achtergrond het zachte gegrom dat ik daarnet al eens uit jouw mond hoorde. Ik besef plots dat jullie zich eventjes alleen aan het amuseren zijn. In mijn gedachten zie ik jullie over elkaar heen glijden en elkaar strelend en likkend aan het bevredigen zijn. Mijn piemel wordt er zo mogelijk nog harder door. Ik roep jouw naam en ik hoor voetstappen naderen.

Je voelt dat er iemand op bed springt en je gebruikt nu al je andere zintuigen om te weten wie er bij jou in bed is. Je snuift en je ruikt een geur die je niet kent. Je voelt zachte handen die jouw armen strelen. Die handen glijden af naar je piemel. Je voelt een massage van je ballen en je vermoedt dat het de vrouw is. Ineens voel je hoe ik voorzichtig je mond kus. Je herkent mijn lippen en je opent je mond. We dringen diep in elkaars mond. Dit is zo ophitsend voor jou en voor mij. Ik wrijf over je tepels en begin jouw tepels te likken en te zuigen. De vrouw is opgehouden met jou te masseren en trekt me naar zich toe. Ik neem jouw piemel vast en stop hem in mijn mond. Ik zuig en lik daarna heel zachtjes naar boven en naar beneden, zoals een ijsje. Ik zie dat je heel stilligt. Ik knijp ook even in je eikel bovenaan. Terwijl ik op mijn hurken tussen jouw twee benen zit en geniet, zit zij achter mij en grijpt mijn borsten vast en masseert mijn tepels. Ze glijdt met haar handen naar beneden en wrijft tussen mijn lippen. Ik kreun. Opeens gaat zij van het bed af en ik zie haar nu aan de andere kant op het bed kruipen. Ze maakt je handen los en ze gaat met haar benen over je heen zitten, met haar rug naar je toe.

Het lijkt van alle kanten op mij af te komen. Ik ruik een zilte geur en steek voorzichtig mijn tong uit. Ik voel en proef een sappig kutje dat naar mijn gevoel helemaal kaal is.

Als aanmoediging van mijn daden hoor ik boven mij een zachte “mm…”. Mijn handen zijn vrij en ik ga op onderzoek naar de vrouw die nu boven op mij zit. Ondertussen blijf jij mij zalig likken en zuigen en masseren. Jouw hand gaat zachtjes op en neer en mijn eikel verdwijnt steeds weer iets dieper in je mond waar jouw tong mij blijft likken. Mijn handen gaan over de platte buik en ik voel de stevige volle borsten in mijn hand. De vrouw zakt nog wat dieper door zodat ik haar nu helemaal en diep kan likken. Wat smaakt en ruikt ze heerlijk. Er gaat een trilling door haar lichaam als ik zachtjes in haar tepels knijp en er tussen mijn vingertoppen mee speel. Onderaan voel ik geen mond meer maar hoor en voel ik dat je anders gaat zitten. Je komt over mij zitten en laat mijn pik zachtjes bij jou naar binnen glijden. Ik voel hem dieper en dieper verzinken in een warme vochtige schuilplaats, mijn adem stokt even. De vrouw boven mij draait zich nu om zodat jullie oog in oog zitten en ik haar nog steeds kan likken. Ik voel dat haar spieren aan het opspannen zijn en ik laat mijn tempo wat de hoogte ingaan. Als ik haar borsten streel kom ik regelmatig een hand van jou tegen en laten we ons door elkaar leiden. Met mijn andere hand maak ik één vinger nat en duw die voorzichtig tegen haar sterretje. Zonder veel weerstand glijdt mijn vinger bij haar naar binnen, dat lijkt voor haar de druppel... want we voelen dat ze plots heel heftig klaarkomt. Ze valt in jouw armen terwijl jij mij blijft berijden en ook steeds dichter bij jouw hoogtepunt komt.

We houden elkaar vast en iedere keer ik mij even optil, wrijft ze even aan mijn klitje. Ik voel dat je stoten heviger wordt. Je concentreert je nu op deze krachtinspanning. Een zaligmakende siddering die met niets te vergelijken valt, breidt zich uit naar mijn hele lichaam. Ik sla mijn hoofd achterover, ik kan niet anders dan het uitschreeuwen. Ze grijpt me vast en smoort mijn gil met een kus. Langzaam glijdt ze van je af. Nu zie ik hoe je rood en bezweet van de inspanning, je hoofd een beetje schuin houdt, met je ogen dicht, gelukzalig ligt te genieten. Ik val voorover op jou en met haar smaak, kussen we elkaar. Diep ga ik met mijn tong en bijt zacht in je lip. Ik kus je overal, je nek, ik woel in je zacht haar en ik laat mijn emoties de vrije loop.

De vrouw kijkt toe en... De vrouw kijkt toe en beslist om ons eventjes op ons positieven te laten komen. Ze verlaat de kamer.

We liggen naast elkaar en er wordt voorlopig geen woord gezegd, daar hebben we beiden even geen energie voor. We blijven elkaar strelen en weten allebei dat aan dit avontuur nog een vervolg komt. Plots klinkt er een gezoem en gaat opnieuw een verborgen deur open. Het licht springt aan en in de ruimte staat een rijk uitgerust rond lichtgevend bad.

Alles is al in gereedheid gebracht, het water schuimt en geurt heerlijk. Op de rand staan onze glazen die weer netjes gevuld zijn. We kruipen teentje per teentje in het dampende water, gaan dicht tegen elkaar aanzitten en klinken op een geile fantastische belevenis.

We kussen elkaar en onder water kunnen we onze handen niet stilhouden.

Jij neemt mijn lid vast en alsof het de eerste keer is staat hij weer direct paraat. Jouw handen gaan zachtjes op en neer, ik voel de goesting weer opkomen. Ons kussen wordt heftiger en laat dat nu net de barometer zijn voor het komende, wederom, stomende liefdesspel. De vrouw is in de verste verte niet meer te bespeuren maar van achter het gordijn komt de ober binnen. Hij stapt op ons af met zijn naakte gespierde bovenlichaam en draagt een losse witte broek. Hij heeft een soort van tafel op wielen bij en plooit die naast het bad open tot een heuse massagetafel.

De ober kijkt ons niet aan en verlaat opnieuw de ruimte.

Ik heb helemaal nog geen zin om uit het bad te kruipen. Jij slaat je benen om me heen en ik lig met mijn rug tegen je aan en mijn hoofd tegen je schouder. Je streelt mijn tepels onder water en ik voel hoe ze onder jouw vaardige vingers terug hard worden. Je wrijft naar beneden en alles voelt week in het warme water. Ik voel hoe je onder water speels je piemel wrijft tegen mijn lipjes. Ineens komt de ober terug binnen, met een bijzettafeltje. Daar staan verschillende flesjes op en liggen ook enkele handdoeken en kamerjassen. Ik merk ineens ook de groene dildo op. De man is blijkbaar niet van plan weg te gaan en ik heb tijd om hem, liggend in jouw armen, even te bekijken. Hij ziet er goed uit, misschien wel een beetje te ‘af’, maar wat mij vooral aantrekt is zijn vriendelijk gezicht. Zijn ogen lachen. Hij opent een handdoek, kijkt me aan en ik begrijp dat ik uit bad moet. Hij helpt me uit het hoge bad en jij kijkt geamuseerd toe. Hij begint me af te drogen en ik voel me wat onwennig. Maar hij doet het zo zacht en zorgvuldig dat ik het leuk begin te vinden. Toch kan ik mijn ogen niet van je afhouden. Ineens legt hij de handdoek weg en giet een scheut olie in zijn hand. Hij begint me weer helemaal in te wrijven terwijl ik recht voor je sta. Hij wrijft en blijft wrijven en zakt tussen mijn benen. Hij wrijft tussen mijn lipjes en jij sluit je ogen. Je neemt je piemel vast en je wrijft nu ook je eikel.

Lang sluit ik mijn ogen niet want ik wil geen seconde missen van wat er voor mij aan het afspelen is. Mijn piemel laat ik echter niet los, onder water is het gemakkelijk om hem in mijn hand traag, afwisselend snel te masseren. De olie zorgt dat jouw lichaam mooi blinkt. Jouw borsten en tepels, jouw benen en natuurlijk dat plaatsje daartussen. Zijn rechterhand blijft tussen jouw lipjes wrijven en zijn linkerhand verkent de rest van jouw lichaam. Nu sluit jij jouw ogen en je krijgt het moeilijk om te blijven staan. Dat merkt de ober ook en hij begeleidt jou tot op de tafel. Je ligt op jouw buik met jouw handen onder jouw kin. De ober neemt een andere handdoek, opent die en kijkt nu mij aan. Ik begrijp dat het nu mijn beurt is om uit het bad te stappen maar ik twijfel. Mocht die vrouw van een half uurtje geleden daar gestaan hebben dan zou die twijfel een stuk minder groot zijn geweest. Hij wacht rustig af. Zijn rust en jouw knipoogje moedigen mij aan om uit het bad te stappen. In volle glorie kom ik boven water, tevergeefs probeer ik mij toch een beetje te bedekken. Hij begint mij af te drogen en ook ik voel mij onwennig. Zoals bij jou doet hij het zacht en zorgvuldig en op één of andere manier laat het mij niet onberoerd. Ik kijk jou aan en je lijkt ervan te genieten. Ik zie hem naar het flesje olie grijpen en ik weet wat er gaat komen. Ik sta met mijn gezicht naar jou en hij gaat achter mij staan. Zijn handen gaan over mijn schouders en rug tot aan mijn billen en terug. Zijn handen glijden onder mijn armen door en masseren ook mijn borst en buik. Hij komt voor mij staan, zakt door zijn benen en glijdt over mijn benen. Het onoverkomelijke gebeurt en hij streelt nu ook mijn ballen en penis. Jij hebt er een perfect zicht op en ik zie dat jouw bekken langzaam beweegt.

We kijken elkaar aan en ik streel mezelf. We genieten allebei. De jonge man wrijft met zijn handen omhoog en masseert je nek. Je sluit je ogen en het is een beetje een gek gezicht: je piemel wijst mijn richting uit. Je wordt ook helemaal met de olie ingewreven. Ik lig geamuseerd toe te kijken. Je glimt en ik ben een beetje jaloers dat ik niet kan helpen. Je prachtige, stevige billen worden zorgvuldig geolied. De jongen krijgt er een kleur van, ook hij geniet. Dat merk ik aan zijn losse broek, die op één plaats wat minder los begint te zitten. Na jou onder handen genomen te hebben komt hij nog een beetje olie op mijn kutje gieten en ik kan het niet laten om zijn broek even naar beneden te halen. Nog een stevige soldaat komt tevoorschijn. Hij neemt mijn hand en gebiedt mij zijn piemel te strelen.

De gebiedende wijs was eigenlijk niet echt nodig. Je streelt zijn lid en neemt hem vast. Je schuift zijn voorhuid zachtjes heen en weer, de kleur van de jongen krijgt de tijd niet van weg te trekken, integendeel. Ik kom naar de tafel en vraag je om op je buik te gaan liggen. De man komt voor jou staan zodat je hem nog steeds kan aanraken. Ik kruip achteraan op de tafel, ik zet mijn handen naast jouw schouders en ga met mijn geoliede lijf op dat van jou liggen. Mijn lichaam glijdt wonderlijk vlot over dat van jou, ik kus jouw nek en jouw oren. Mijn piemel glijdt door jouw bilnaad en ik voel dat je jouw achterste ertegenaan drukt. Mijn eikel glijdt steeds heen en weer over jouw sterretje en je lijkt dit wel leuk te vinden. Ik zie dat de ober ondertussen dichter bij jou is komen staan zodat je nu met jouw tong zijn eikel kan likken. Af en toe verdwijnt hij tussen jouw lippen en zie ik dat de ober dit minstens even heerlijk vindt als ik wanneer je dat bij mij doet. Dat brengt mij op een idee. Ik laat jouw sterretje eventjes voor wat het is en kom naast de ober staan. Je lijkt niet verrast want je weet wel dat ik aan jouw mond en tong niet kan weerstaan. Terwijl je de ober verder likt en zuigt, neem je mijn piemel en je gaat er zachtjes mee heen en weer. Nu is het mijn beurt en verdwijnt de mijne in jouw mond terwijl je hem verder masseert. We genieten beiden van het uitzicht en natuurlijk van jouw zachte lippen en spelende tong.

Ik voel je piemel stijver worden en ik zie dat je precies even je evenwicht niet kunt houden. De ober streelt je rug, en laat zijn hand even over jouw billen gaan. Ik trek je naar me toe. Je helpt me van de massagetafel en je brengt me naar het bed. Ik voel me ineens wat uitgeput, maar ik zie dat je over me heen kruipt en ik weet direct hoe oud je bent. Ik wrijf nog wat heen en weer met je voorhuid, lik speels aan je eikel en stop hem dan opnieuw in mijn mond. Je opent mijn benen, streelt mijn dijen, kust ze en dan zak je naar beneden. Je likt eerst traag, maar dan wat sneller en dieper dring je met je tong naar binnen.

Het is heerlijk om elkaar samen oraal te bevredigen. Jouw zuigen en likken stimuleert mij om ook jou weer heerlijk te laten klaarkomen en ik heb het gevoel dat je daar opnieuw klaar voor bent. Ik lik jouw kutje diep en hard en wissel af met korte lichtje likjes op jouw clitje. Ondertussen voel ik mijn piemel diep in je mond gezogen worden en houdt jouw tong niet op met cirkeltjes draaien. Ik voel tegelijkertijd handen op mijn billen en weet niet of die van jou of van de ober zijn. Als ik eventjes opkijk zie ik voor mij het meisje zitten dat op kousenvoeten de ruimte is binnengekomen. Ze zit op haar knieën voor mij en kust mij, haar tong proeft jou en maakt het kussen daardoor een stuk intenser. We wisselen elkaar nu af bij het likken van jouw kutje. Ik lik haar vinger en zie die diep bij jou naar binnen gaan terwijl ik over jouw clitje wrijf. Onderaan voel ik mijn piemel uit jouw mond verdwijnen en word ik door handen gemasseerd, af en toe afgewisseld met een likje van jouw (?) tong.

Terwijl ik zalig lig te genieten knielt de ober inderdaad naast me neer en ik laat hem nu ook even met zijn tong over jouw glimmende eikel gaan. Hij trekt even je voorhuid naar boven en geeft mij een letterlijk voorsmaakje. De ober brengt nu ook zijn vinger in mijn mond en masseert daarna jouw sterretje, om daarna voorzichtig naar binnen te dringen. Daar masseert hij jou terwijl ik verder zuig en af en toe met mijn tong over je eikel én over je ballen ga. Ik voel dat het point of no return voor allebei heel dichtbij is.

Ongeveer tegelijkertijd duwt het meisje ook één vinger bij jou naar binnen en ik voel aan jouw heupen dat je op het punt staat om klaar te komen. Ik stop met likken en wil jouw hoogtepunt nog uitstellen maar eigenlijk ben ik ook stiekem aan het genieten van wat er bij mij gebeurt. Ik voel de inwendige massage en mijn eikel die afwisselend van de ene mond in de andere gaat, het is een ongekend gevoel en ik moet op mijn lippen bijten.

De vrouw komt nu ook achter mij staan en heeft in haar hand de kleine groene plug. Ik kijk achterom en zie dat ze die door in haar mond te steken helemaal nat maakt en hem dan naar mijn sterretje brengt. Ik twijfel even of we hiermee moeten doorgaan maar zoals je al zei, het point of no return is in aantocht. Ik voel dat je stopt met mij te likken en zuigen en dat jij nu waarschijnlijk ook kijkt wat er staat te gebeuren. Ik voel een koud maar vochtig iets naar binnengaan, voorzichtig en alsmaar wat dieper en dieper. Ik voel dat de plug nu in mij zit en het geeft mij een apart gevoel dat met niets te vergelijken is.

Ik draai mij om en jouw gezicht spreekt boekdelen. Je glundert en smacht tegelijkertijd naar bevrediging. De vrouw en de man staan elk aan een kant van ons. Ze nemen mijn piemel en zuigen er beiden afwisselend nog eens aan terwijl hun handen jouw kutje openen om mij naar binnen te laten komen. Ik laat mij onmiddellijk diep in jou naar binnengaan en we voelen de aarde onder onze lichamen verdwijnen. De ober en de vrouw staan naast ons zichzelf te bevredigen en je hoort aan hun ademhaling dat ook bij hen de afgrond heel dichtbij is. Ik kan amper twee keer in jou stoten en ik voel een ongekend orgasme opkomen, ik blijf in jou bewegen en voel jouw bekkenbodemspieren zich rond mij sluiten en je roept het uit. Ook naast ons zijn de geluiden duidelijk afkomstig uit het diepste van het diepste. We liggen op elkaar en kussen innig en diep.

Een gelukzalig gevoel overspoelt mij... we blijven zo nog even liggen. Maar het geluid achter ons, maakt ons nieuwsgierig en ik rol van je af. We trekken de satijnen lakens tot onder onze kin en ik leg mijn hoofd liefdevol op jouw borst.

Wat we te zien krijgen is inderdaad een zinnenprikkelend schouwspel.

De ober kust de vrouw innig en ondertussen doet hij haastig haar bloes open en laat die van haar schouders glijden. Hij kust haar en grijpt haar volle borsten vast, zij kreunt van plezier. Ondertussen trekt ze zijn open broek naar beneden, glijdt met haar handen over zijn borst naar beneden en ze knijpt in zijn billen. Dit maakt hem nog heviger en hij zakt wat naar beneden en zuigt haar tepels, de borsten in zijn handen houdend. Hij tilt haar op en legt haar nu op de massagetafel. Hij trekt haar broek uit, maar kijkt nu ineens op naar ons. Daar staat hij nu, zijn lid staat hoog en hard.

Ik streel jou ondertussen onder de lakens.

Het is niet te geloven dat we door het schouwspel en jouw strelen weeral zin hebben in elkaar, waar gaat dit eindigen?

De ober kijkt naar ons en lijkt even verbaasd als hij jou onder de satijnen lakens ziet strelen en ziet dat er bij mij opnieuw leven in de brouwerij komt. De vrouw ligt op haar rug en heeft nu alleen nog oranje nylonkousen aan, een slipje is er niet te zien. De ober draait zich weer om naar de vrouw en zuigt haar tepels terwijl zijn handen over haar benen naar haar venusheuvel dwarrelen. Zijn tong speelt met de harde tepels en zijn hand oefent druk uit op haar erogene zone tussen haar benen. Zijn mond daalt tergend langzaam af via haar buik naar haar navel, daar likt hij in cirkeltjes en laat haar wachten op wat komen gaat. Hij streelt haar voeten en laat zijn handen aan de binnenkant van haar benen naar boven gaan. Zijn kussen gaat ondertussen verder en hij bereikt de rand van de kousen waar hij vaardig met zijn tong overheen gaat. Hij kneedt en streelt nu haar dijen en de vrouw slaat haar hoofd achteruit en sluit haar ogen.

Jij hebt mijn pik in jouw handen en gaat langzaam maar zeer doelbewust op en neer, je voelt mijn erectie, hard en stevig. Ik ben passief en laat het mij welgevallen, kijkend naar het koppel op amper een meter van ons vandaan en genietend van jouw vaardige hand onder de lakens.

Ik laat het koppel voor wat het is en duik onder het laken en trek het helemaal over ons heen. Ik kruip over je heen en trek je armen omhoog en probeer je armen boven je hoofd te houden. Je zit gevangen in mijn greep. Opnieuw klim ik boven je, ik leid je naar binnen en ik voel je zo diep in mij. Nu ben ik het die het tempo aangeef en ik duw mijn venusheuvel en mijn clitje tegen je aan. Ondertussen heb je met gemak je handen in mijn greep losgekregen en neem je mij helemaal vast, je kust me in mijn nek en ons monden bereiken elkaar. Ik dring ook daar diep naar binnen en proef je lippen. Ons liefdesspel wordt onderbroken door opnieuw een gezoem. We trekken het laken naar beneden en gluren alle twee boven het laken.

Een ober, deze keer helemaal perfect gekleed met een vlinderdasje, komt binnen. Hij vraagt om ons klaar te maken. Het tussengerecht zal weldra geserveerd worden. We kunnen een douche nemen, maar we mogen niet veel tijd verliezen. Door een andere man wordt een kleerhanger op wieltjes binnengereden. Er hangen nieuwe witte kleren voor ons klaar. Jij krijgt een mooi wit hemd en een donkerblauwe jeans. Ik krijg een wit kleedje, maar een bh is nergens te vinden. Wanneer we klaar aan tafel zitten, kijken we elkaar hongerig aan. Jij ziet er fris en monter uit, hoe kan dat toch na...

Daar worden de borden voor ons gezet. Er liggen in het midden van het bord wat gestoofde morieljes, afgewisseld met verse asperges. Ik kijk naar je en we schieten allebei in de lach. We eten traag en genieten van de smaken. Een dienster, opvallend ook helemaal in het wit, komt binnen en schenkt ons elk een glaasje witte wijn uit. Die is fris en fruitig en doet ons goed. Tussen alle activiteiten door is het belangrijk om genoeg vocht tot ons te nemen maar tot op dit moment is daar nog geen gebrek aan geweest. De lichten worden gedimd en er speelt muziek die vraagt om op gedanst te worden.

Je weet dat ik geen grote danser ben maar, hoe kan ik weigeren als ik jou in je witte kleedje, zonder bh en op blote voeten op mij af zie komen. Ik sta recht en neem de uitdaging aan. We staan nu midden in de ruimte, dicht tegen elkaar aan, de muziek wordt een trapje luider gebracht.

Ik sla mijn armen om jouw nek. Jij laat je handen over mijn rug glijden en je laat ze rusten op mijn billen. Ik voel je warme handen door mijn dunne kleedje. Ik druk mij tegen je aan en ik voel je lid. Ik woel in je haar en we wiegen heen en weer op hemels mooie muziek. Ik geraak tot bij je oorlelletje en lik er even aan met het puntje van mijn tong. Daarna verken ik je mond en je lippen alsof het de eerste keer is. Ik proef de zoete smaak en weer word ik bedwelmd door jou. Je wrijft langzaam mijn kleedje naar boven.

Het is duidelijk dat je niet alleen zonder bh aan het dansen bent, ook onderaan ben je naakt en daar heb ik geen bezwaar tegen. Ik voel jouw naakte billen en druk jou nog dichter tegen mij aan. Jouw tong gaat tegelijkertijd ook dieper bij mij naar binnen en ik beantwoord dit met veel geestdrift. Ondertussen blijven we bijna onzichtbaar bewegen op de muziek. Ook ik zoek nu jouw oorlelletje en neem het tussen mijn lippen, ik voel jouw adem in mijn nek versnellen.

Jouw handen gaan nu naar mijn billen en je laat ze naar voor glijden om mijn broek te openen.

De nacht is nog lang...

Verwenner

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1940

DE PIANO

VerwennerGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 24, 2017 11:26:59

DE PIANO

Het was een uitzonderlijk zwoele avond in juni. Het was nog helemaal niet donker, hoewel het al 22 u was. Ik was van plan er een leuke avond van te maken. Ik had later op de middag nieuwe schoenen gekocht, die me die avond heel goed van pas zouden komen. Ik liep de trage trappen omhoog in de studio. Ik snoof de geur op, een geur die ik niet kan omschrijven, maar die me onmiddellijk terugvoert naar mijn jeugd. Als jong meisje liep ik ook de trappen op, maar vreemd, ik vond ze toen lastiger dan nu. Mijn conditie is er dus na al die tijd niet op achteruit gegaan, integendeel. Achter mij liepen nog enkele koppels. Ze liepen heel dicht tegen elkaar naar boven, maar veel trager. Ze praatten Frans.

Ik hoorde de schitterende tangomuziek steeds luider worden naarmate ik de balletzaal naderde. De balletzaal zag er helemaal anders uit. Er was niet één grote spiegel, maar er hingen aparte spiegels aan de zijkant. Er was heel veel indirecte verlichting. Er stonden veel bankjes waarop sommige mensen aan het keuvelen waren. Ik spoedde me naar de kleedkamer, kleedde me uit en trok een zwart kleedje aan met een diepe split aan de zijkant van mijn been. Op de rug was er een klein decolleté. Ik had ook heel dunne zwarte nylonkousen mee die ik heel voorzichtig aantrok. Een ladder in mijn kous zou jammer zijn... Of toch niet? Op hoge hakken beende ik de zaal binnen. Kaarsrecht ging ik op het bankje zitten. Ik was het hier wel al gewoon, maar deze avond was een speciale thema-avond. En het was een verrassing.

Geamuseerd bekeek ik het gezelschap. Vele mooie mensen op de dansvloer, mooi ook omdat ze in harmonie samen dansten. Geen enkel stapje ingestudeerd. Ik kreeg een koppeltje in de gaten dat ik nog niet eerder zag. Een jongen, niet groot van gestalte en een meisje, eveneens niet groot. Zij had een voortreffelijk figuurtje en hij leek perfect bij haar te passen. Ik wendde even mijn blik af omdat ik een ander koppel in de gaten kreeg dat duidelijk al heel wat danservaring had. Ik keek geamuseerd toe. Plots zag ik het meisje van daarnet, maar ze danste met een oudere, grijze aantrekkelijke man. De muziek stopte plots en er kwam een intermezzo. Iedereen bleef wat keuvelen op de dansvloer.

Daarna begon de muziek opnieuw. Een veel tragere Argentijnse tango. Het jonge meisje danste nu opnieuw met een andere danspartner. Ik meende de man te herkennen, Robert. Een spierbundel, veel groter dan het meisje. Wat een indrukwekkende combinatie, dacht ik. Ineens werd de verlichting nog schaarser, het werd nu bijna donker in de balletzaal. Er werden schaaltjes met kaarsen aangedragen en rond de zaal gezet. De sfeer werd helemaal anders, iedereen bewoog trager, behoedzamer, dichter tegen elkaar. Ineens zag ik dat Robert het rokje van zijn danspartner omhoog aan het wrijven was. Maar niet enkel bij dit koppel, ik zag overal iets gebeuren. Bij een ander koppel zag ik dat de man een ritssluiting van het kleedje zachtjes aan het opendoen was. Bij nog een ander koppel gleed de man met zijn handen over de armen naar de borsten van de vrouw...

Ik was aan het genieten van dit sensuele spektakel, zodat ik niet gevoeld had dat het meisje naast mij zat. Ik schrok even, want ik dacht dat ze nog op de dansvloer stond. Ze zei niets en pakte mijn hand en we begonnen te dansen. Het was nog een jong meisje, ze had een zijdezachte huid. Ze was heel lichtjes opgemaakt. Wij bleven als enigen dansen met elkaar. Ik was heel geconcentreerd, want ik moest nu leiden. Ik had niet opgemerkt dat sommige koppels van de dansvloer verdwenen waren. En ik had ook niet gezien dat jij de zaal was binnengekomen. Opeens stond ik recht voor jou met haar in mijn armen. Ik schrok niet en keek je wat uitdagend aan.

Het meisje draaide haar been rond mij en ik liet even los. Ik liep naar de vleugelpiano, die dienstdeed als kleine toog. Ik dronk wat wijn en keerde terug naar de dansvloer. We dansten terug naar het midden en ik voelde me al licht worden van de wijn die ik veel te snel gedronken had. Je bleef ons aankijken en ik wist waar je op aanstuurde. We bleven nog even verder dansen. Maar ineens hadden we eigenlijk geen oog meer voor elkaar, alleen voor jou.

Ik begon over haar tepel te wrijven boven haar kleed. Zij gleed met haar hand langs de split van mijn kleed. Ze was onmiddellijk met haar hand bij mijn slipje. Ik voelde me helemaal week worden. Jij bleef gewoon staan kijken, maar je rekte je een beetje uit...

Het was precies of jouw blik ons instructies gaf. We bleven heel traag dansen, we verplaatsten ons bijna niet meer. Ik bleef haar tepels knijpen, zij gleed met haar hand in mijn slipje. Ik was nat. Ze speelde met twee vingers tussen mijn schaamlippen. Ik keek naar jou en ik zakte een beetje door mijn knieën. Ik zag dat je het moeilijk kreeg om stil te blijven staan en ik duwde het meisje ineens van mij af. De muziek was stilgevallen.

Ze begreep wat ik wilde. Ze kleedde zich met haar rug naar ons uit. Ze liet haar kleed vallen op de grond, ze deed haar bh'tje uit, haar slipje en liet het gewoon achter. Ze zag er echt perfect uit. Ze liep naar de kleedkamer.

Daar stond je nu, de muziek was opnieuw begonnen. Ik zag dat alles in je broek spande. Ik gleed met mijn handen over je kontje. Ik rilde van opwinding. Je schonk me nog een beetje wijn in en je dronk zelf een vol glas wijn, het was hier ook zo warm. We begonnen elkaar te zoenen, de prachtige tangomuziek bracht ons in vervoering. We zoenden en likten overal waar we konden, je woelde in mijn haar en ineens zette je mij op het klavier van de oude vleugel. Ik ritste jouw broek open. Je kneep zacht in mijn borsten en gleed met je andere hand in mijn slipje. Je voelde hoe zacht en nat ik was. Ik masseerde jouw penis wat, maar je broek zat heel gespannen. Ik stropte je broek naar beneden en meteen ook je slip. Ik werd nog geiler bij het zien van jouw pik.

We gingen zo in elkaar op dat we niet merkten dat het meisje terug was. Ik was jouw ballen aan het masseren en zij begon achter jou met haar ene hand jouw aars te masseren. Ze drukte haar tepels tegen jouw rug. Je stond stil, je deed je ogen dicht en je genoot verschrikkelijk. Ik wipte van de piano en liet je piemel in mijn mond naar binnen glijden en streelde je ballen. Het meisje bleef masseren, met haar ene hand, met haar andere hield ze jouw schouder vast, zodat je niet omver zou vallen. Ik hield even op en keek haar aan, je stond nog steeds met gesloten ogen te genieten. Ze stak haar vinger in haar mond en ik wist dat ze even bij jou naar binnen zou komen.

Ik likte zacht jouw eikel en schoof weg en weer met mijn hand. Je bleef roerloos staan. Ineens opende je je ogen en je schoof bij mij naar binnen. Je penetreerde mij eerst zachtjes en daarna harder. Ik leunde achterover op de piano en plaatste mijn ene been op het klavier. Op dat moment kwam jij in mij klaar... mijn geschreeuw overstemde de noten...

Het meisje was weg... de kaarsen brandden... er speelde opnieuw muziek.... we bleven op de piano liggen.

Verwenner

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1884

ONVERWACHT HEET

VerwennerGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 25, 2016 09:18:13

ONVERWACHT HEET

Ik ben Anja, een 45 jarige vrouw, en ga samen met mijn man Niels naar een massagesalon. We doen dit regelmatig maar gaan deze keer ergens waar we voor de eerste keer komen.

De eigenaar verwelkomt ons en zegt dat we de gezellige ruimte binnen mogen. Half duister en een gezellige warmte zorgen ervoor dat we ons op ons gemak voelen.

Ik vertel Niels dat ik het wel zie zitten om door de eigenaar gemasseerd te worden...

Ik kleed mij uit en ga op mijn buik op een massagetafel liggen. Kort daarna komt een mooie vrouw (een jaar of 35) de ruimte binnen en zonder iets te zeggen wrijft ze mijn rug in met een heerlijk ruikende massageolie. Ze doet het heel sensueel en traag. Ik ben verrast maar ontspan volledig. Ze duwt daarbij met de muis van haar hand op mijn ruggengraat en dat doet deugd. Ze vraagt me daarna om me te draaien. Ik ben volledig naakt. Ze begint mijn benen in te wrijven en glijdt met haar hand tussen mijn benen. Ik voel dat ik week begin te worden. Ze doet gewoon verder en klimt omhoog. Ze masseert mijn buik en ineens hangt ze met haar decolleté voor mijn gezicht. Ik zie haar mooie volle borsten en ik kijk ernaar. Ze ziet mijn blik en ineens opent ze de bovenste knoopjes van haar schort. Haar borsten zijn nu zichtbaar.

We zeggen niets tegen elkaar, ze buigt zich dichter naar me toe en ik begin instinctief aan haar tepels te zuigen. Ik wrijf mijn tong over het puntje van haar tepel. Ik zie dat ze geniet. Mijn handen strelen ondertussen tussen haar benen over haar slipje, haar benen gaan wat uit elkaar.

Jij zit in een hoekje, je kijkt naar de masseuse en daarna naar mij. Ik zuig nu aan haar andere borst die ze mij toesteekt en ik kijk jou met een uitdagende blik aan. Ik zuig en lik aan haar borst. Je komt op me af, neemt mijn hand en leidt me naar de kamer ernaast. De kamer is zwak verlicht. Ik ga op het bed zitten. We zeggen niets tegen elkaar. Jij haalt uit jouw achterzak sjaaltjes en bindt mijn armen vast aan de spijlen van het bed. Je doet het traag en liefdevol. Ook mijn benen maak je vast. Je kleedt je helemaal uit terwijl ik toekijk. Je kijkt me heel geil aan.

Je gaat met je knieën over me heen zitten en je brengt je lid in mijn mond. Je beweegt niet, maar ik maak met mijn hoofd op en neergaande bewegingen. Ik kijk je af en toe aan en ik hoor dat je heel zachtjes kreunt en ik zie dat je je ogen sluit. Ik voel je lid groeien in mijn mond. Ik word steeds natter. Mijn hoofd gaat sneller heen en weer.

Je houdt op en maakt me los. Je handen glijden over mijn lichaam en je zuigt aan mijn borsten, we kussen elkaar gulzig. Je draait je om en opent mijn benen. Je likt en smakt terwijl ik zuig en mijn tong zachtjes beweeg over jouw eikel. Het is zalig, we liggen gekruld op onze zij tegen elkaar en het is alsof we met elkaar versmelten.

De vrouw staat de hele tijd achter ons en speelt met haarzelf tot ik haar aankijk, dat blijkt een signaal te zijn om dichter bij te komen en ons ook aan te raken. Ze komt naast mij zitten en neemt nu ook jouw pik in haar mond, we wisselen elkaar gulzig af. Je blijft mij ondertussen likken en ik zie jouw hand tussen haar benen op en neer gaan, ik hoor haar ademhaling ook duidelijk versnellen. Zij gaat met één vinger tussen jouw billen en drukt verrassend kordaat één vinger in jouw kont.

Ik voel hoe je intens klaarkomt in mijn mond en op dat moment voel ik mij ook in opperste extase, alle haartjes op mijn lichaam komen recht te staan. Tegelijkertijd hoor ik de vrouw klaarkomen en kussen we elkaar diep in de mond waardoor we jou opnieuw proeven.

Wat een heerlijke nieuwe locatie, hier moeten we nog eens komen...

Verwenner

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1681

PRIVÉ OF NIET...

VerwennerGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 29, 2016 13:49:12

PRIVÉ OF NIET...

Ik ga regelmatig met mijn vrouw naar de sauna, soms openbaar maar ook wel eens graag privé.

Onlangs zag ik een advertentie van een nieuwe privé sauna in de buurt. Het duurde niet lang of we maakten een reservering voor een avondje sauna met ons twee. Op de dag zelf had mijn vrouw erg veel last van haar buik en kwam het er op neer dat ik alleen zou gaan, een beetje jammer vond ik dat want natuurlijk altijd gezelliger met z'n twee.

Ik kwam aan en werd goed ontvangen door de eigenaar, Korneel. Een man van midden de dertig met een sportief en net voorkomen. Ik kreeg korting omdat ik maar alleen was en hij vroeg mij of de massage die we reserveerden mocht doorgaan. Ik had daar absoluut zin in dus natuurlijk. Hij vroeg mij aan wie ik de voorkeur gaf, hijzelf, zijn vrouw of een vierhandenmassage. Zijn vrouw, Vera, kwam toen met een stapel handdoeken binnen en ik moet zeggen dat zij echt wel een heel knappe verschijning was. Niet erg groot, donker blond lang haar, slank met middelgrote borsten.

Ik stond even met mijn mond vol tanden en wist niet goed wat te zeggen. Korneel had door dat ik dit helemaal niet verwacht had en stelde voor dat hij mij zou masseren en dat we dan wel zouden zien, Vera bleef toch in de buurt. Hij stelde voor dat ik mij eerst wat zou ontspannen in de sauna en ik liet dat geen twee keer zeggen. Mijn kleren waren snel uit en ik nam een uitgebreide douche waarbij ik mij netjes waste. Door de zeep gleden mijn handen over mijn lichaam en zag ik Vera voor mijn ogen waardoor ik snel opgewonden raakte en ik mezelf zachtjes streelde. Heerlijk was dat onder het warme water. Ik stopte voor ik klaarkwam maar de zin werd er alleen maar groter door.

Na de sauna kwam Vera mij halen en vroeg ze of ik klaar was voor de massage.

En of, dacht ik. Korneel stond klaar naast de massagetafel en was losjes in het wit gekleed, net als Vera trouwens. Vera zei dat ik mijn handdoek aan haar mocht geven en dat ik op tafel mocht gaan liggen. Ik ging op mijn buik liggen en zag dat Vera de ruimte uitging, jammer. Korneel begon mijn schouders te masseren met warme olie. Heerlijk was dat, en al zeker als ik mijn inbeeldde dat het Vera was.

De massage ging verder naar mijn onderrug en mijn benen. Het puntje zo net boven mijn staartbeen vond ik heel gevoelig, hoe meer Korneel daar druk op uitoefende hoe liever ik het had. Het zorgde voor een opgewonden gevoel.

De handen van Korneel gingen nu ook naar de binnenkant van mijn dijen en het viel mij op dat hij daarbij geen enkel plekje, bewust of onbewust, onberoerd liet. Ik voelde zijn vingers bij momenten langs mijn balzak gaan en dat gaf mij een schokje dat hij zeker en vast ook moet hebben gevoeld. Ik had al vlug door dat dit voor hem een signaal was om zich niet meer in te houden. Daar lag ik nu op die tafel, te hopen dat Vera mij zou masseren en toch met een stijve ondanks het feit dat Korneel met mij bezig was.

Zijn handen gingen nu ook door mijn bilspleet en dat was zalig. Korneel riep mij uit mijn dromen en vroeg mij om mij op mijn rug te draaien. Dat vond ik een beetje vervelend want ik lag met een knoeiharde stijve op die tafel. Ik treuzelde een beetje en probeerde aan andere, saaie, dingen te denken waardoor mijn erectie een beetje afnam. Toen ik op mijn rug ging liggen was het ergste verdwenen maar ik vreesde dat dit niet voor lang zou zijn.

Ik zag nu dat Korneel ondertussen helemaal naakt was en dat Vera tegen de deur stond te kijken naar ons. Voilà, daar was ie terug, mijn erectie was op slag terug. Ik besefte in welke situatie ik mij bevond en het wond mij enorm op.

Korneel deed weer olie op zijn handen en masseerde mijn borst en armen. Toen mijn handen met de handpalm naar boven op tafel lagen voelde ik Korneel met zijn penis erlangs wrijven. Hij had nog geen erectie, dan kon ik voelen. Hoe raar het ook moge zijn, ik had nog nooit iets voor een man gevoeld, ik had er ook nog nooit over gefantaseerd, maar ik voelde de neiging om zijn penis vast te nemen. Toch weerhield mij iets om het te doen. Tot Korneel zelf initiatief nam en hem in mijn handpalm legde. Ik was geschrokken maar kon nu niet anders meer dan hem vast te nemen. Zachtjes ging ik op verkenning, hoe zachter ik het deed hoe harder de penis van Korneel werd in mijn hand.

Hij ging nu met beiden handen ook naar die van mij die al een hele tijd keihard was. Man, man, man, want een onverwacht scenario was zich hier aan het afspelen. Zijn handen masseerden mijn lid en ik nam ook meer en meer initiatief.

Mijn hand nam hem steviger vast en liet zijn voorhuid steeds sneller heen en weer gaan over zijn eikel. Vanuit mijn ooghoeken kon ik zien dat Vera ondertussen ook naakt was en zich zelf stond te strelen in de deuropening. Ze stapte op ons af en kwam dichter bij staan. Ze stak haar vinger in mijn mond en ik proefde haar sappen waaruit bleek dat dit schouwspel haar enorm opwond.

Ik voelde dat Korneel nu met zijn hand mijn ballen masseerde en tegelijk een warm gevoel rond mijn eikel. Ik richtte mij op en zag zijn hoofd op en neer gaan over mijn penis. Hij was mij aan het pijpen en ik vond het nog heerlijk ook. Vera nam nu de penis van Korneel in haar mond terwijl ik hem nog vast had in mijn hand. Wat een zicht en wat een gevoel. Ze liet Korneel voor wat hij was en kuste mij diep, ik proefde het voorvocht van Korneel, ziltig en zeker niet vies.

Haar tong drong diep in mijn mond naar binnen en ik kuste haar intens terug. Ze duwde mij op mijn zij en nam Korneel weer in haar mond, Korneel kwam nu dichter bij mij staan en toen Vera hem losliet keek ze mij met vragende ogen aan. Ik voelde de mond van Korneel over de mijne gaan en de verleiding was groot om het ook bij hem te doen. Zachtjes bewoog ik mijn hoofd naar voor en nam hem langzaam in mijn mond. Hij maakte lichte neukbewegingen waardoor ik eigenlijk niet veel hoefde te doen maar ik kreeg de smaak te pakken en zoog hem lekker diep naar binnen.

Ik hoorde Vera kreunen, ze was bezig zichzelf klaar te vingeren naast ons. Ik liet de pik van Korneel af en toe uit mijn mond om de vingers van Vera te likken en mij dan weer te concentreren op Korneel. Ik voelde dat ik zou klaarkomen, Korneel had dat ook door en liet mij even tot rust komen. Vera zag het gebeuren en maakte ervan gebruik om op mij te komen zitten en mij diep in haar te laten verdwijnen.

Ik trok Korneel nu verder af want ik kon hem met mijn mond niet meer bereiken.

Vera ging steeds sneller op en neer, Korneel masseerde ondertussen haar clitje en ze kwam snel en heel hevig klaar. Ik voelde het bij mij ook komen en Vera liet mij uit haar glippen en beiden namen ze mij afwisselend in hun mond totdat mijn zaad hevig naar buiten spoot. Dit was het meest intense hoogtepunt dat ik tot dan in mijn leven had beleefd.

Veel tijd om te bekomen had ik niet want Korneel gaf aan dat hij ook zou komen en dus nam Vera mij mee richting Korneel om hem ook klaar te zuigen. Hij kwam klaar in de mond van Vera maar ze was niet egoïstisch en liet ook wat over voor mij. Nog nooit in mijn leven had ik sperma geproefd, en waarschijnlijk zou het niet de laatste keer zijn.

Met drie lagen we uitgeteld op de massagetafel.

We namen nog samen een douche waarin we elkaar streelden en verder betasten maar we moesten tegen onze zin afscheid nemen want de volgende gasten van de sauna zouden er binnenkort zijn.

Verwenner

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1649

Wie, wat, wanneer

VerwennerGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 21, 2016 14:05:42

Wie, wat, wanneer...

Op een avond ga je naar huis na een lange dag werken. De lange dag heeft jou uitgeput en je bent blij dat je na het fietsritje thuis bent. Er is niemand thuis en dat zal nog een hele tijd zo zijn. Je beslist om te genieten van een lekker warm bad.

In de badkamer kleed je je uit en in jouw zak van jouw vest merk je een briefje op. De nieuwsgierigheid wint het met gemak en je opent het.

-Vrijdagavond wil ik jou ontmoeten. Draag jouw zwarte kleedje, nieuwe lingerie en stay-up nylonkousen. - Er staat een adres vermeld maar geen naam. Je twijfelt niet wie dit briefje heeft geschreven en je kleedt jou verder uit en glijdt in bad.

Je bent nieuwsgierig en jouw fantasie gaat z’n gangetje. Handen strelen over jouw tepels en gaan onder water op zoek naar het plekje tussen jouw benen. Nat door het water maar ook door jouw geilheid openen jouw lipjes zich voor de vingers die naar binnen willen. De andere hand gaat weer naar boven en knijpt zachtjes in die heerlijke borsten.

Het duurt niet lang voor je je helemaal laat gaan, heel snel over jouw clitoris wrijft en luidop klaarkomt. Een kort maar deugddoend orgasme.

Je blijft zachtjes verder strelen, nagenieten, terwijl je nadenkt over wat er jou vrijdag te wachten staat. Jouw lichaam snakt al opnieuw naar bevrediging.

De volgende dagen gaan langzaam voorbij, vrijdag lijkt maar niet te willen komen.

De volgende vrijdag, 20u kom je aan bij een herenhuis. Je blijft in de auto zitten en ziet af en toe mensen naar binnen gaan. Ze zijn allemaal stijlvol gekleed, mannen in kostuums, of zwarte broek met witte hemden. Vrouwen dragen jurkjes. Iedereen lijkt geselecteerd te zijn want het zijn stuk voor stuk knappe, slanke, aantrekkelijke mensen.

Aan de ene kant hoop je iemand te herkennen (wie heeft dit briefje geschreven?) maar anderzijds wil je liever niemand die je kent tegen het lijf lopen. Na een half uurtje wachten beslis je om naar binnen te gaan.

Aan de deur staat een aantrekkelijke man die naar jouw naam vraagt. Hij kijkt op een lijst en laat jou binnen. Een jonge, aantrekkelijke, vrouw met een maskertje aan kust jou en vraagt je om ook zo’n maskertje op te zetten. Daarna doet ze een dubbele deur open en je mag naar binnen. De vrouw slaat haar arm om jouw middel en begeleidt je naar binnen. In de stijlvolle ruimte staan heel wat mensen bij elkaar, allemaal met een masker op, en iedereen is met elkaar in gesprek. Je krijgt een cava aangeboden en je bent blij dat je iets kan drinken. Jouw ogen glijden over de mensen, zoekende naar iemand die je kent.

De maskertjes zorgen voor een speciale sfeer, je durft daardoor gemakkelijker contact te maken met anderen. Velen vinden het leuk om met jou een praatje te maken en het valt jou op dat iedereen elkaar aanraakt wanneer er met elkaar wordt gesproken. Het lijkt ook de normaalste zaak van de wereld om elkaar te begroeten met een kus, soms op de wang maar anderen durven met veel plezier een stapje verder te gaan. Je komt in een groepje te staan met twee mannen en twee vrouwen. Beide mannen dragen een zwart pak en wit hemd, zonder das maar de knoopjes open. De ene vrouw draagt een zwart jurkje, duidelijk zonder bh want je kan zien dat haar borsten losjes bewegen onder het fijne stofje van haar jurk. De andere heeft een groen jurkje aan, kort met daaronder nylonkousen met een speels motiefje op.

De mannen komen naar jou toe, nemen jou in hun armen en geven een kus op jouw lippen. Je reageert wat verward maar het laat jou niet helemaal koud.

De twee vrouwen onderbreken hun mannen en kussen jou op hun beurt op de lippen. Je begint stilletjes naar meer te verlangen.

Er wordt over allerlei zaken gepraat terwijl de handen elkaar blijven beroeren. Zo voel je handen over jouw billen glijden, over de décolleté op jouw rug, jouw armen en heel af en toe even vluchtig over jouw borsten. Je vraagt je af of het de drank is of de vele aanrakingen die je een beetje tipsy maken.

Rond 22 u. worden de lichten gedimd en zie je dat er heel wat mensen in de duisternis verdwijnen. Eén van de mannen neemt jouw hand en wil jou meenemen maar je voelt op jouw schouders twee handen die jou niet laten gaan. Als je je omdraait herken je mij onmiddellijk. Ik zie jou glimlachen maar ook de geilheid in jouw ogen.

Je draait je om en kust die andere man terwijl je jouw handen over zijn rug laat glijden naar zijn kontje. Hij laat zijn handen ook over jou glijden en zit al vlug met één hand onder de stof, op die manier krijg ik een glimp te zien van jouw nieuwe string die je draagt. Je weet dat ik sta te kijken en dat lijkt jou net op te winden. Je laat hem los en draait je om naar mij. Ik zie dat je jouw mond opent en met jouw tong lik je jouw eigen lippen, ik kom dichterbij en volg jouw voorbeeld en kus met mijn tong jouw tong. Het duurt niet lang of onze tongen gaan hevig te keer, onze handen verkennen elkaars lichaam, de spanning is bijna niet meer te houden.

Ik neem jou bij de hand en we gaan samen naar de duistere ruimtes van het huis.

Overal waar we kijken zien we koppeltjes, triootjes of zelfs nog meer mensen met elkaar vrijen. Eventjes verder beslissen we om te blijven staan. In de hoek staat een lange zetel waarin twee koppels, die waarmee je daarnet nog stond te praten, elkaar aan het verkennen zijn. De vrouwen zitten op de schoot van hun man met hun gezichten naar ons gekeerd. Ik ga met jou in een hoekje staan, jij staat met jouw rug tegen mij.

De mannen openen één voor de knoopjes van de jurkjes van hun (?) vrouw. Mooie borsten komen tevoorschijn, bij de ene vrouw grote maar stevige borsten, bij de andere eerder klein maar je ziet door haar bh dat ze grote tepels heeft. De vrouwen schuiven met hun achterste heen en weer op de schoot van de mannen.

Jij imiteert hen en ik voel jouw kontje tegen mijn kruis aandrukken. Ik masseer ondertussen jouw schouders en beiden kijken we naar het schouwspel dat zich voor ons afspeelt. De vrouwen gaan staan en doen hun kleedjes uit. Mooie, aantrekkelijke lichamen komen tevoorschijn. Ze gaan voor de mannen op hun hurkje zitten en strelen de mannen door hun broek heen. Jij laat jouw hand achter jouw rug verdwijnen en streelt mijn alsmaar stijver wordende piemel. Ik heb ondertussen jouw borsten gevonden en druk ze zachtjes naar elkaar toe, jouw tepeltjes zijn goed te voelen.

Voor ons zijn ondertussen de broeken uit en worden de geslachtsdelen van de mannen gelikt en in de mond genomen. Beide vrouwen genieten van beide piemels, elkaar afwisselend en elkaar strelend. Handen zijn niet meer te volgen. Zelfs de mannen nemen elkaars geslachtsdeel vast en schuiven op en neer. Vrouwen kussen elkaar ondertussen en genieten van het schouwspel. Wij kijken gretig toe.

Ik heb ondertussen jouw kleedje geopend en laten vallen op de grond. Je staat nu in jouw lingerie en kousen voor mij. Ik streel jouw borsten en laat mijn handen zakken naar jouw buik en string. Mijn handen strelen over de nylon waarin jouw zachte benen verpakt zijn en gaan naar achteren om jouw billen te voelen. Ik ga door mijn knieën en kus jouw billen. Jij hebt ondertussen jouw borsten vast en staat die heel uitdagend te masseren en te strelen. Je buigt voorover zodat ik jou overal beter kan kussen. Mijn tong verkent jouw billen en jouw gaatjes. Ik hoor je genieten, de geluiden van mensen die van elkaar genieten lijken in stereo op ons af te komen.

Ik kom nu voor jou staan en je stroopt mijn broek en onderbroek naar beneden. Ik werd nog nooit zo gulzig genomen in jouw mond. Je tong gaat heftig heen en weer rond mijn eikel en je lijkt mij steeds maar dieper en dieper in jouw mond te nemen. Tijd om op de grond te gaan liggen en jou tegelijk te likken. Ik wil jou proeven terwijl jij mij proeft.

Terwijl we gaan liggen op de grond zien we dat de rollen zijn omgedraaid. Wij worden nu bekeken door de koppeltjes in de zetel. Dit maakt het alleen maar meer opwindend en we verdrinken vlug weer in elkaars lichaamsvocht.

Kort daarna voel jij op jouw billen vreemde handen en een extra tong. Ik voel jou even schrikken en ik kan mij inbeelden wat er aan het gebeuren is. Ook rond mijn piemel komen extra handen die op en neer gaan. Wie streelt, likt, kust wie?

Jij en ik weten niet meer waar eerst en heftig komen we beiden tot een intens hoogtepunt. Jouw stem klinkt duidelijk hoorbaar boven alles uit. Terwijl we liggen te bekomen blijven de vreemde handen ons strelen, een eigenaardig maar leuk gevoel overspoelt ons opnieuw.

Tijd om even te bekomen. Maar is het al tijd om naar huis te gaan?

Verwenner

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

De redactie is blij dat ze de lezers deze nieuwe auteur kunnen voorstellen en zijn er van overtuigd dat hij ons nog veel gaat verwennen.

Liefs van My

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1644