Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Vier is nog beter

EnigmaGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 11, 2014 11:19:36

Vier is beter

Een paar dagen later hadden we een afspraak met Sandra en haar man Karel. We zouden elkaar ontmoeten in een restaurant om gezellig iets te gaan eten. Anna en ik waren redelijk gespannen wat de avond zou brengen, immers hadden we ons eerste trio gehad met Sandra. Haar man hadden we niet ontmoet en we wisten ook niet of hij op de hoogte was van ons avontuur.

Anna had zich in haar mooiste lingerie gestoken. Ze droeg een blauw, met kant bewerkte bh met bijpassend Frans slipje. Daarop een strakke blouse waar ze de bovenste knopen open liet. Ze weet dat ik daar heel erg van houd. Net haar borsten te kunnen zien, maar genoeg om nog iets te raden over te laten. Verder droeg ze een korte rok zodat haar mooie benen goed zouden uitkomen. Zelf had ik een sportieve broek aan met een polo. Daaronder droeg ik niets. Lekker de zaak los laten bungelen zonder dat mijn zaakje wordt bijeengehouden door een strakke slip.

Onderweg naar het restaurant spraken we redelijk opgewonden over onze ontmoeting met de vrouw die we allebei een lekker ding vonden. Wat zou de avond ons brengen? Gewoon gezellig tafelen, of toch een beetje spannend of misschien wel geil?

Bij het restaurant aangekomen gaven we elkaar op de parkeerplaats nog een uitgebreide tongzoen. Beiden hadden we trek in een lekker potje seks. Tijdens het tongen werd er al flink ondeugend gevoeld over en weer. Anna greep mijn lichte erectie door mijn broek heen, en wreef me al even lekker op. Ik op mijn beurt had haar tieten al uit hun verpakking gehaald om ze even lekker te verwennen. Toen er een auto de parkeerplaats op kwam rijden staakten we ons spel. Toen de auto voorbij was, stapten we uit en in de schaduw van de auto zoenden we nog een keer waarbij onze onderlichamen tegen elkaar gedrukt werden.

“Zullen we even passen hier achter de auto?” stelde ik voor. Ik greep haar billen onder haar rokje en liet een vinger richting haar kutje gaan. Wijdbeens stond ze tegen me aan te rijden en moeiteloos schoof ik mijn vinger in haar natte kut.

Terwijl ze mijn lul greep zei ze; “Nee, laten we op opwinding vast houden en zien wat er nog gaat komen. Bewaar je zaad nog maar even. Wie weet krijg je de kans nog om Sandra lekker te neuken”.

Dat idee sprak me wel aan. “Trek jij lekker ondeugend je slipje uit dan, wie weet vind jij die man van haar ook wel de moeite waard om te verleiden”. Zei ik op mijn beurt.

“Vind je dat niet té” vroeg ze nog. Maar ik verzekerde haar dat ik het juist wel een heel geil idee vond. Ook al werd het niets, dan vond ik het in elk geval een heel geil idee dat ze zonder slipje onder haar korte rok aan tafel zou zitten. Aldus trok ik haar slipje uit, en nadat ik er lekker aan had gesnoven stak ik het niemendalletje in mijn broekzak.

Opgewonden stapten we even later het restaurant binnen. Bij de deur werden we ontvangen en we konden nog diverse tafeltjes kiezen. Na een korte inspectie kozen we voor een tafel in de hoek die enigszins werd afgeschermd door een afscheiding met planten er bovenop. We namen plaats naast elkaar en bestelden alvast iets te drinken. Nadat we ons drankje hadden gekregen keken we hoopvol naar de deur in de hoop dat Sandra en haar man toch wel zouden komen. Anna vooral was ook nieuwsgierig naar Karel. Beiden hadden we ook al wel eens gefantaseerd dat zij zou neuken met een andere man in mijn bijzijn. Onderweg hadden we daar nog hardop over gedacht. Anna zei altijd dat ze er niet afwijzend tegenover stond, maar dat zo’n man wel erg bij haar in de smaak zou moeten vallen. Eindelijk zagen we een stel binnen komen.

“Wow”, zei Anna, daar zou ik het wel mee kunnen. Ze voegde daad bij woord, en maakte nog een extra knoopje van haar strakke blouse open. Haar tieten waren nu overduidelijk aan het roepen om aandacht. Die aandacht zou ze krijgen. En ze wist ook al van wie.

We stonden op om het andere stel te verwelkomen. Sandra zag er zoals ik al hoopte, lekker sexy uit. Ze droeg een laag uitgesneden topje en net als Anna, een kort rokje. Karel droeg een trendy linnen broek en een zomers overhemd. We schudden elkaar de hand. En ik zag dat Anna hem al gelijk de gebruikelijke zoenen op de wangen gaf. Sandra werd ook door Anna op haar wangen gezoend. Vervolgens kreeg ik de kans om Sandra te begroeten. We zoenden 2 keer, en de derde ging gelijk al recht er op. We gingen weer zitten. Karel tegenover Anna, en Sandra tegenover mij. We bestelden nog iets te drinken zodat we met zijn vieren konden proosten. Al vrij snel bleek dat Karel op de hoogte was van ons eerdere treffen. Sandra vertelde dat ze alles in geuren en kleuren had verteld en dat ze nadien heerlijke seks hadden gehad samen. Extra geil omdat ze nog eens hadden gefantaseerd over een gezamenlijk treffen.

Anna nam zelf het woord met te zeggen dat Karel wel bij haar in de smaak viel. Tegelijk voelde ik Anna’s knie tegen mijn been aan schuren. Dit betekende dat ze toch aardig wijdbeens was gaan zitten. Het idee, dat ze nu echt in haar blote kut zat maakte mij instant geil. Ze zat werkelijk openlijk met Karel te flirten en gunde hem ongegeneerd een uitzicht op haar tieten. Tegenover mij zat Sandra ook niet stil. Ze had haar strakke topje nog lager getrokken en liet haar borsten bijna helemaal bloot vallen. Haar tepels bleven nog net uit zicht. Althans, ze prikten duidelijk zichtbaar in mijn richting.

Anna zag het ook, en zei; “Jeetje, je hebt geen bh aangetrokken”. Sandra vertelde dat ze dat expres had gedaan om mij een beetje extra gek te maken. Hierop antwoordde ik dat ik helemaal verguld was met het uitzicht. Ik genoot van haar joekels die als het ware op de rand van de tafel lagen te rusten.

Gelukkig zaten we redelijk beschut in het restaurant. Toen de ober kwam veronderstelde ik dat ze wel weer een beetje ‘kuiser’ zou gaan zitten. Nou, dus niet. Die arme ober wist niet waar hij moest kijken toen hij de bestelling kwam opnemen. Enigszins ongemakkelijk deed hij zijn werk en liet daarbij zijn pen vallen. Toen hij die opraapte ging Anna een beetje zijn kant op zitten met de bedoeling om de pen op te rapen voor hem. Daarbij keek hij even recht in haar kruis. Wij tweeën wisten dat hij nu haar kale kut in het oog moest hebben. Met een rood hoofd had hij zijn pen gevonden en draaide zich van ons weg. Karel merkte op dat die ober keek of hij water had zien branden. Anna keek hem geheimzinnig aan en vlotjes vroeg ze hem of hij ook zo van borsten hield als ik. Hij beaamde en gaf haar een compliment over haar smaakvolle bh. “Vinden jullie hem mooi”? Deed nog een knoopje open en liet haar hele bh aan hen zien.

“Ik zit hier gewoon te watertanden” zei Karel. Hij zei dat hij gek was op mooie lingerie.

“Heb je er een bijpassende slip bij aan”?

“Ehm…, niet meer” zei Anna lachend. En meldde dat dit kleinood in mijn broekzak zat.

“Voor we hier binnen gingen hebben we op de parkeerplaats al bijna geneukt, maar we hebben ons ingehouden. Daarbij is mijn slipje op speciaal verzoek van Romeo uitgelaten”.

Karel wilde gelijk bewijs zien maar Anna vond dat er ook nog iets te raden over moest blijven. Eerst maar even lekker eten hé, en dan kijken we wel verder wat we gaan doen zei ik. Net voordat het eten kwam hadden de dames hun lekkernijen weer een beetje netjes opgeborgen. Terwijl het eten werd geserveerd voelde ik een blote voet langs mijn been omhoog schuiven. Sandra keek me daarbij indringend aan en likte bijna onzichtbaar langs haar lippen. Ik voelde aandrang om haar been te pakken en mijn hand richting haar kruis te bewegen. Helaas was de tafel net te breed.

“Wat heb jij eigenlijk onder je rokje aan Sandra”? Vroeg ik op mijn beurt. Het eten smaakte heerlijk en de stemming zat er al goed in. Al etend vertelde Sandra dat ze haar geilste slipje had aangedaan. Een zwart kanten stringetje met een goudkleurig vlindermotief op de voorkant.

“Hm…, die wil ik wel zien” Zeiden Anna en ik in koor. We schaterden, en Sandra ging achteruit met haar stoel, en liet ons even onder haar rokje kijken. Inderdaad, een heel mooi stringetje. Net groot genoeg om haar lippen te bedekken, maar dan ook maar net. Karel schoof pardoes zijn hand langs haar been om even over haar kruis te voelen.

“Hm…, dat wil ik ook wel voelen” zei ik. Ze schoof weer naar voren en zette de maaltijd voort. “Eerst Anna” zei Karel waarop ik het slipje uit mijn zak haalde en op tafel legde. Karel nam het op, en hield het tegen zijn neus, en snoof eens diep.

“Hmm, dat ruikt al lekker geil zeg, Ik krijg er een stijve van”. Anna deed inmiddels het zelfde als Sandra bij mij had gedaan. Haar voet rustte tegen zijn kruis en ze meldde ons dat het inderdaad waar was. Ik stelde voor om de dames van plaats te laten wisselen en het idee werd unaniem aangenomen. Anna gaf mij eerst nog een lekkere tongkus voor ze opstond en greep mij in mijn kruis. Voor mij een teken dat het goed was, en ik streelde even haar blote kutje.

Even later zat Sandra naast mij en snoof ik haar geur eens diep in mijn neusgaten. Zij legde haar hand op mijn been en schoof langzaam naar mijn lul. Anna stond nog naast Karel die zijn hand zo te zien al op de plek van bestemming had.

“Jeetje meid, wat ben jij al lekker nat”. Anna bleef even wijdbeens staan en trok haar rokje iets op zodat Sandra en ik ook konden zien dat hij al een vinger in haar vagina had geschoven. Ik had intussen Sandra’s warmste plekje ook al gevonden. Wat mij opviel dat ik heel gemakkelijk bij haar binnen kon dringen zonder dat ik het slipje opzij hoefde te schuiven. Alleen haar kittelaar kon ik niet bereiken.

“Godver, Romeo, ik zou het liefst hier, nu met je neuken’. Terwijl ze dat zei liet ze zich achterover in haar stoel zakken en gooide een been over de leuning. Anna en Karel keken belangstellend toe hoe ik nu op mijn beurt mijn vingers nat maakte. Zelf plukte ze haar borsten uit hun elastische topje. Haar tepels stonden weer keihard overeind.

“Ik heb zin om ergens anders heen te gaan”. Zei ik.

Nadat we hadden afgerekend liepen we al flirtend naar de parkeerplaats. Anna hing rond mijn nek en peilde nog even of alles oké was. We gaven elkaar een innige zoen, en gaven naast de auto even een showtje voor Sandra en Karel. Anna haalde mijn pik te voorschijn, en hurkte om me te kunnen pijpen. Mijn paal stond keihard overeind. Toen kwam ze overeind, en likte in mijn oor en fluisterde. “Bewaar je zaad maar voor die andere geile slet. Dan laat ik me wel volspuiten door Karel”.

“Jaaaaaa, ik wil het ook, net als jij” fluisterde ik terug.

Even later zat Sandra bij mij in de auto en Anna bij Karel. We zouden naar ons huis gaan om in intieme sfeer onze lusten bot te vieren. Sandra trok gelijk haar slipje uit en liet zich vingerend iets achterover zakken. Buiten was het donker en ze legde een been op het dashboard. In het licht van de straatlantaarns zag ik af en toe haar glimmende kut. Ze liet mij haar natte vingers aflikken. Haar topje had ze omhoog getrokken zodat ook haar borsten bloot te zien waren. Na een tien minuutjes parkeerde ik op de oprit. Ik maakte de voordeur open, Sandra viel in mijn armen en we raakten verstrengeld in een hete tongzoen. Bijna tegen de deurpost voelde ik mijn eikel tegen haar geile lippen.

Anna kwam aangerend. Ze droeg enkel nog haar bh. Natuurlijk wilden we niet dat de buren dit zouden zien. Aan de andere kant vreselijk geil om haar zo liederlijk over straat te zien gaan. Bij de deur greep ze onderlangs mijn pik en zei; “Neuk je haar nog even niet. Ik wil met zijn vieren tegelijk”. Snel gingen we naar boven en Anna deed het licht gedempt aan terwijl ik nog een fles champagne mee griste met 4 glazen.

Alle kleren vlogen uit en we lagen met ons vieren op het bed. Zowel Karel als ik hadden onze pikken in de aanslag om aan te vallen.

“Eerst je eigen vrouw” gebood Sandra. Anna en zij gingen liggen met de benen zo wijd dat iedereen goed alles kon zien. Steunend op mijn handen schoof ik mijn paal diep in mijn vrouw. Ze keek me wazig van geilheid aan en genoot met volle teugen. Om beurten keken we naar het andere stel. Wat een geil gezicht om zo van dichtbij anderen te zien neuken.

“Nu wil ik de paal van Karel wel eens pijpen” zei Anna. Karel bedacht zich geen moment en liet Sandra even alleen. Terwijl ik mijn vrouw nog aan het neuken was, pakte zij de lul van Karel en hapte hem in haar mond. Ik werd gek van geiligheid. Hier hadden we al zo vaak over gefantaseerd. Ik moest me beheersen om niet klaar te komen. Anna pijpte alsof haar leven er van af hing. Met één hand had ze zijn pik goed vast en haar andere hand lag om zijn billen.

Sandra trok mij van Anna af en rolde mij op mijn rug. Twee seconden later had zij mijn pik in haar knuist om het vervolgens in haar vagina te leiden. Ze liet zich zakken en kirde; Karel kijk nou goed, ik word geneukt door een ander waar je bij bent”.

Haar tieten schudden heen en weer en ik probeerde haar tepels in mijn mond te krijgen. Anna had één hand losgelaten en greep mijn pik bij de stam. Ik vond dit zo waanzinnig geil dat ik grommend klaarkwam. Ze liet Karel even en terwijl ik mijn zaad diep in Sandra aan het spuiten was, kreeg ik een innige zoen van Anna. Een vreemde smaak. De oh zo bekende smaak van mijn vrouw, die juist andermans pik had afgezogen.

Met krimpende ballen sopte ik door, tot mijn lul begon te slinken. Toen Sandra demonstratief mijn lul liet ontsnappen keken we allemaal naar mijn zaad dat uit haar dikke kut lekte. Sandra maakte plaats voor Anna. Mij recht in de ogen kijkend slurpte ze mijn lul in haar mond.

“Geil, Romeo, jouw lul smaakt naar een vreemde kut. Karel, zou je mij niet eens lekker neuken”? Ze bood haar achterste aan en nog steeds mij in de ogen kijkend liet ze zich achterlangs door Karel nemen. Ze draaide met haar ogen en zoog aan mijn paal die al weer hard werd. Heel vaak hadden we al eens gefantaseerd dat ze zich door iemand anders eens liet neuken.

Toen mijn pik weer hard was liet ik me weg rollen van Anna’s pijpmond. Karel was zo aan het raggen dat haar tieten wild heen en weer schudden. Ik ging even dichtbij kijken hoe die andere pik in haar tekeer ging. Sandra had zich onder Anna weten te manoeuvreren zodat ze haar kut aanbood om zich te laten beffen. Zelf begon ze Anna te beffen. Ik genoot van elke seconde. Ik zat half op het bed en masseerde twee paar heerlijke tieten die binnen handbereik waren. Anna had het nu zwaar. Ze kermde het uit, en kromde haar rug. Dit was nog eens klaarkomen. Karel kon niet meer veel langer ook, en tegelijk kwamen ze klaar. Fantastisch gezicht dat mijn eigen vrouw zich nu als een ware slet liet volspuiten door een andere man.

Karel was in extase en zijn lul raakte ongecontroleerd uit Anna’s kut. Ik kon nog net een paar schoten zaad zien die half in Sandra’s gezicht terecht kwamen. Sandra hapte handig zijn lul, en maakte dat hij toch zijn orgasme kon afmaken.

Anna liet zich voldaan opzij rollen en bleef ongegeneerd wijdbeens liggen. Haar dikke kutlippen stonden helemaal gezwollen en open. Loom droop een straaltje sperma uit haar vagina. Ik gaf haar een lekkere tongzoen en gaf haar stilletjes een compliment.

Sandra had nog geen extase gehad en ik dook tussen haar benen. Met één hand hield ik haar dikke lippen uiteen zodat ik goed bij haar kittelaar kon. Het kostte me slechts een korte tijd toen ook zij een daverend orgasme kreeg. Ze trok aan mijn kortgeschoren haren en perste een diep zucht toen ze klaar kwam.

Voldaan van de hoerige seks opende ik de fles en schonk 4 glazen in.

Ik ging op bed tegen de muur zitten en Anna vleide zich in mijn armen. Ook Sandra ging tegen Karel aan zitten en we proostten op een zeer geslaagde avond met zijn vieren.

Enigma  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1204

Vakantie in Denemarken

EnigmaGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 02, 2010 20:20:46

Vakantie in Denemarken

Onze Deense camping was rustig. Het seizoen was al achter de rug en we konden een plaatsje uitzoeken waar we maar wilden. We kozen een beschutte plek, omzoomd door bomen en struiken. Aan een kant was de plek open en konden we zo over de duinen naar de zee kijken. Als we dan ’s avonds voor onze caravan zouden zitten konden we romantisch over de zee kijken. We hadden een heerlijke vakantie en het weer werkte uitzonderlijk goed mee. Overdag lagen we vaak aan het strand en we vreeën heel wat af in de duinen. Annie durfde eerst niet, maar na de eerste wip in een duinpannetje was ze er vaak voor te vinden. We lagen soms bijna alleen aan het strand dus niemand nam aanstoot aan ons. Na een paar dagen begonnen we naadloos bruin te worden.

Op een dag kregen we nieuwe buren. Een stel van ongeveer onze eigen leeftijd. Volgens Annie was hij een echte spetter. Donker krullend haar en een goed postuur. Aan zijn kleding te zien was het een sportief type. Ik kon me wel voorstellen dat ze het een aantrekkelijke man vond.

Het vrouwtje zag er naar mijn smaak ook niet onaardig uit. Ze was niet echt slank, maar je kon duidelijk zien dat het een vrouw was. Ze had blond haar en dat droeg ze schijnbaar een beetje slordig opgestoken.

Terwijl ze zich aan het installeren waren sloegen wij ze uitgebreid gade. Na de koffie gingen wij weer naar het strand. Op het strand kregen we het zo terloops over onze nieuwe buren. Annie zei dat ze maar zelden zo een aantrekkelijke man had gezien. “Daar zou ik het wel mee kunnen.” Ze verontschuldigde zich gelijk, dat ze natuurlijk geen andere relatie of zo wilde. Ik zei dat ik het me wel kon voorstellen dat ze die man leuk vond.

We hadden wel vaker gefantaseerd, maar nog nooit hadden we er aan toe gegeven. Aan het einde van de middag liepen we weer naar onze caravan en we passeerden onze nieuwe buren die voor hun tent zaten te zonnen. We groetten ze vriendelijk en praatten we even over van alles en nog wat. Ze kwamen toevallig ook uit Nederland en ze waren voor het eerst in Denemarken.

Annie legde haar uit waar de winkels waren en hoe het zat met brood halen in de kampwinkel en zo. Ik praatte met de man over het strand en hij wilde weten of er hier gefietst kon worden. Hij had niet zo een gedetailleerde kaart. Ik bood aan om de mijne even te pakken. Toen ik terug kwam stelde Annie mij voor aan de nieuwe buren. Zij hadden ondertussen kennis gemaakt. Zij heetten Carrie en Peter. Terwijl Peter de kaart bestudeerde had ik eindelijk de gelegenheid om Carrie eens wat beter te bekijken.

Ze droeg een gifgroene bikini en het bovenstukje zat enkel vast achter haar rug. Haar zware borsten waren half ontbloot. Het bikinibroekje was hoog opgesneden. Haar blonde haren waren in een staart gebonden en ze had een prachtig gebit.

Annie stond ondertussen steeds naar Peter te kijken. Ook hij zat in een klapstoeltje aan tafel. Hij droeg enkel een wijde zwembroek die alles verhult. Verder zag hij er behoorlijk atletisch uit. We verschilden niet zo veel qua postuur.

Na een tijdje togen wij verder naar onze caravan om onze spullen te verruilen voor douche attributen. Annie verweet mij gekscherend dat ik mijn ogen niet van Carrie’s borsten had weten af te houden waarop ik opmerkte dat zij overduidelijk verlekkerd keek naar Peter.

"Nou, hij ziet er wel heel aantrekkelijk uit.” Na het douchen en terug in de caravan smeerden we ons uitgebreid in met after-sun. Een vast ritueel wat we elke dag herhalen. Ik doe Annie’s rug en zij de mijne. Meestal blijft het niet bij alleen maar insmeren maar wordt er over en weer intiem betast en meestal neuken we dan lekker. Ook vandaag waren we weer behoorlijk geil, hetgeen duidelijk zichtbaar is aan mijn stijve. Annie heeft dikke lippen en ze zijn zeer goed te zien.

Vanwege de warmte staan de ramen tegen elkaar open.

Annie knikt met haar hoofd richting de buren. De buurman staat achter hun tent een waslijntje te maken. Door het geopende raam heeft hij ongehinderd uitzicht op mijn spiernaakte Annie. We zijn echt niet preuts, dus het feit dat iemand ons naakt ziet stoort ons geen van beiden

De volgende ochtend drinken we al met vieren koffie. Het klikt met het andere stel. Na de koffie gaan we met ons tweetjes naar het strand. We liggen weer bijna alleen. Als we flink zijn opgewarmd door de zon, begin ik aan Annie te plukken. We zoenen en vrijen uitgebreid ongehinderd door pottenkijkers. Ik lig al gauw met een stijve en Annie laat zich graag even beffen door mij. Als ze haar orgasme heeft gehad, is het mijn beurt. We willen lekker neuken, maar mijn lul zit vol met zand. We besluiten om naar de zee te lopen. Met mijn paal vooruit lopen we naar de waterlijn. Als ik hem heb afgespoeld is mijn lul niet echt stijf meer van het koude water. Ik ga tegen Annie aan staan en begin weer te zoenen. Dan zien we onze buurtjes aankomen.

“Het ziet er naar uit, dat jij nu even niet klaar komt”, zegt Annie tegen mij.

Carrie en Peter komen bij ons zitten. Als zij zich uit kleden blijkt dat zij toch iets meer gene hebben dan wij. Peter heeft een slipje aan en Carrie houdt in eerste instantie haar bikini aan. Na een tijdje hebben we het weer heet en Annie en ik gaan even zwemmen. Annie is duidelijk onder de indruk van Peter en ik vraag haar rechtstreeks hoe het zit. Voorzichtig bekent ze dat ze hem wel ziet zitten om een avontuurtje mee te beleven.

“Nou Annie, dan moet je hem dat gaan duidelijk maken.” Zeg ik tegen haar. Om zich een beetje te verdedigen vraagt ze hoe ik over Carrie denk.

Ik verzeker haar dat ik het ook wel een keertje met haar zou willen proberen. We zijn beide geil en in het water zitten we uitgebreid aan elkaar te voelen en tijdens een hete tongzoen glijdt mijn lul vanzelf tussen Annie's dikke kutlippen. We neuken even maar komen niet klaar, we besluiten nog lekker geil te blijven, dus de hormoontjes moeten nog even in ons bloed blijven. Annie zegt met een trilling in haar stem dat ze van plan is Peter een beetje te gaan opkloten en – vraagt - nog een maal zonder er doekjes om te winden of ik haar dat pleziertje gun.

Natuurlijk zeg ik ja en hoop hardop dat ik Carrie warm kan maken voor een spelletje. Als we ietwat afgekoeld zijn wandelen we terug langs de waterlijn naar ons plekje.

Carrie heeft ondertussen haar borsten ontbloot. Annie kijkt veelbetekenend naar het stel en knipoogt naar mij. We gaan liggen en laten ons weer lekker door de zon verwennen. Peter ligt aan het voeteneind van Carrie en Annie knipoogt weer stiekem naar mij. Met wiebelende borsten pakt ze haar handdoek en legt hem op een wat andere positie. Ze kijkt naar de zonstand en legt hem evenwijdig aan die van Carrie. Carrie ligt op haar rug en heeft niet in de gaten dat Peter nu tussen Annie haar benen kan kijken.

Na een poosje laat Annie voorzichtig haar knieën iets wijken. Als ik nu vertel dat zij zich altijd keurig scheert, hoef ik natuurlijk niet te vertellen wat Peter daar te zien kreeg. Ik verontschuldigde me even, ik wilde nog even een eindje lopen. Aangezien Carrie leek te slapen, vond ik het wel een goed idee om Annie even met Peter alleen te laten. Ik liep het duin op en even later bespiedde ik ze van een afstandje.

Ze hield het redelijk netjes, maar Aan Peter was duidelijk te zien dat hij van het uitzicht genoot. Hij lag op zijn buik, maar af en toe trok hij met zijn billen, zodat hij met zijn lul tegen de grond duwde. Annie zag dat natuurlijk en daagde hem nog verder uit. Ongegeneerd keek ze hem aan en ik zag dat ze met haar hoofd knikte in de richting van zijn billen. Nadat ze zich ervan vergewist had, dat Carrie nog sliep. Peter draaide zich op zijn rug en bleef steunend op zijn ellebogen kijken naar al het moois. Zijn geslacht had zich duidelijk afgetekend in zijn zwemslip.

Annie ging in kleermakerszit recht voor hem zitten en staarde naar zijn kruis. Annie werd brutaler en maakte hem duidelijk dat ze zijn apparaat bloot wilde zien. Maar dat durfde hij niet.

Op dat moment begon Carrie wakker te worden en Peter ging quasi ongeïnteresseerd voor zich uit liggen kijken. Annie sloot haar benen een beetje en keek tevreden voor zich uit. Ze had beet!

Ik liep nog een eindje door de duinen en keerde terug naar onze handdoeken. Er heerste een ontspannen sfeer. Nadat we iets hadden gegeten en gedronken hurkte Annie bij de tas en haar kutlippen bewogen doordat de wind er een beetje mee speelde. Carrie zag het ook en had er een beetje moeite mee dat Annie zich zo vrij gedroeg. Ze keek een beetje geïrriteerd naar Peter, die te duidelijk had gekeken. Annie had er plezier in. De dames gingen weer liggen zonnen.

Ondertussen keek ik brutaal naar Carrie’s borsten die bij elke ademtocht op en neer gingen. Door het spelen van de wind stonden haar tepels stijf overeind. Ik spande even mijn heupen en Annie zag dat het mij ook beviel. Mijn eikel begon zich loom te ontbloten. Annie trok haar ellebogen onder zich en met haar bekken plat op de grond keek ze nu naar Peter. Hij voelde zich ongemakkelijk dat zij zo vrij deed terwijl zijn vrouw er bij was. De hele situatie had ons behoorlijk opgewonden. Af en toe werd er gesproken over van alles en nog wat.

“Lekker hè, zo zonnen, die heerlijk zon op je blote lijf te voelen.” Ze keek Peter daarbij strak aan.

Carrie leek te ontwaken uit een hazenslaapje en ging rechtop zitten. Haar zware borsten schokten op en neer toen ze haar handdoek recht trok. Al pratend begon ze zich in te smeren. Haar witte borsten kregen extra aandacht. Peter was intussen naar de zee gelopen om zich te verkoelen. Carrie deed moeite om niet naar mijn lul te kijken. Door haar zelfmassage was hij behoorlijk in omvang toegenomen. Er parelde een dikke druppel voorvocht uit mijn eikel, die dik en zwaar in haar richting wees. We hadden genoeg bereikt voor de eerste keer.

Het was laat geworden en Annie en ik besloten terug te gaan. Toen we een eindje verder over de duinen waren, hebben we een supergeile pot geneukt. Onder de douche hebben we heerlijk gevreeën. Terug in de caravan begonnen we aan het eten. De buurtjes waren intussen ook terug. Na het eten gingen we wandelen en Annie had het steeds over Peter. Ik bekende dat ik haar scène op het strand om Peter gek te maken wel geil vond. Ik zei haar dat ze wat mij betrof geen tegenstand hoefde te verwachten.

De volgende dag waren we weer vroeg op het strand. Peter en Carrie waren ergens anders heen. Aan het eind van de middag gingen we weer douchen en terug in de caravan smeer ik haar weer stevig in met After-sun.

Peter zit voor zijn tent. Als ze zo bruin en glimmend staat te showen blijven zijn blikken steeds vaker in onze richting. Annie prevelt net hard genoeg voor mij, “Ja, kijk maar hoor lekkere vent.” Nadrukkelijk masseert ze haar borsten voor hem.

Ik sta achter in de caravan en zeg bedenkelijk tegen haar dat hij waarschijnlijk enkel haar tieten kan zien. Gevolg.

“Ik ga even de handdoeken ophangen” en ze voegt daad bij woord. Ze loopt spiernaakt naar buiten en op nog geen vijf meter van de buurman hangt ze de was op. Ik zie haar uitdagend bukken en ik kan wel raden wat Peter nu weer te zien krijgt. Haar glimmende geile lippen staan iets open als ze in lichte spreidstand voorover buigt. Haar lekker tieten schudden lekker als ze de handdoeken op de lijn hangt. Peter zit naar Annie te kijken. Ze komt weer binnen en met een vreemde blik in de ogen zegt ze, “ik wil neuken.”

“Waarom vraag je hem niet, dat lijkt je toch zo spannend?” Zeg ik. Ze pakt mijn lul vast en begint langzaam te trekken.

“Nou, misschien wil ik dat nu wel.” Ik vraag of ze het meent en met overslaande stem van spanning zegt ze dat ze ontzettend geil wordt bij de gedachte er aan. Ik bedenk me geen moment en stap ook naakt uit de caravan. Ik loop naar Peter en zeg zachtjes in zijn oor, “Annie vraagt of je even bij haar wilt komen.”

Peter weet niet wat hij hierop moet zeggen. Hij begint een beetje te stamelen. Onsamenhangend zegt hij dingen zoals, “Ja, maar Carrie is naar de winkel” en “wat wil ze dan?.”

Weer buig ik me naar zijn oren en zeg,”Annie wil dat je haar neukt.”

Als hij geen aanstalten maakt geef ik hem een duwtje richting onze caravan. Hij begint het te begrijpen dat ik geen geintje maak. Ongelovig kijkt hij me aan en als hij iets wil zeggen knik ik instemmend dat ik er geen problemen mee heb.

Aarzelend klimt hij het trapje op en Annie hangt gelijk om zijn nek. Ze perst zich helemaal tegen zijn lichaam en geeft hem een tongzoen. Even later staan ze in het gangpad en stroopt ze zijn broek naar beneden. Op de terugweg omhoog hapt ze zijn lul in haar mond en begint hem voorzichtig te pijpen. Hij had al een dikke lul van het gluren en al snel staat hij fier omhoog. Peter pakt ondertussen Annie’s bungelende borsten en masseert ze.

Ze zuigt nu zijn hele gevaarte in haar mond en ik zie aan zijn gezicht dat hij dit niet lang vol houdt. Even later verkrampt hij en komt tot ontlading. Ze pijpt nog even door en langs haar mondhoeken sijpelt zijn sperma naar buiten.

Ik sta nog half in de deur en van dit schouwspel ben ik ook zo geil als een beer geworden. Ik ga snel achter Annie staan en pers mijn paal in een keer in haar druipende kut.

Als ik stoot, glijdt Peter zijn lul diep in Annie’s keel. Hij heeft nog steeds een stijve en samen neuken we Annie. Na een minuutje duwt ze Peter en mij van zich af en gaat op de bank liggen.

“Kom op Peter, neuken met die paal van je.” Geil trekt ze haar schaamlippen voor hem open. Als hij zijn pik in haar vagina duwt, trekt zij hem aan zijn billen diep in haar schoot. Ik posteer me naast haar hoofd en laat me lekker pijpen. Even later kijkt Annie me diep in de ogen en met een wazige blik in haar ogen krijgt ze een gigantisch orgasme. Mijn lul springt uit haar mond en ik begin mezelf af te trekken. Peter ramt als een wilde zijn staaf in haar grotje en even later staan we van twee kanten over Annie’s tieten te spuiten.

Geil wrijft ze al het sperma uit over haar lichaam. Ze pijpt Peter helemaal schoon en bedankt hem. Ik zit bezweet achterover te kijken naar mijn onverwacht geile Annie.

Als Peter weer tot bezinning komt, vraagt hij zich een beetje paniekerig af hoe Carrie dit zal vinden.

“We vragen of ze mee doet”, zeg ik.

“Oh nee, dat lukt je nooit, daar is ze veel te preuts voor.” Annie zegt, “Peter, we laten Ben gewoon proberen en ondertussen neuk ik jullie zo veel ik de kans krijg.” Annie gaat weer douchen om al het sperma af te spoelen Peter gaat nog enigszins beduusd voor hun tent zitten.

Even later kwam Carrie terug met een paar boodschapjes. Ik stond me nog in te smeren met After-sun. We hoorden Carrie roepen tegen ons, dat ze lekkere wijn had gekocht voor vanavond en dat we dus welkom waren. Terwijl ze de laatste woorden uitsprak stak ze even haar hoofd om het hoekje. Daar stond ik piemelnaakt mijn buik in te smeren. Mijn lul stond loom vooruit met ontblootte eikel.

“Oeps, sorry, ik eh…, wist niet dat je nog bloot was.” Ze kreeg een boei als een biet en stapte gelijk weer terug naar buiten.

“Je hebt me toch al vaker naakt gezien” zei ik.

“Komen jullie vanavond bij ons wat drinken? Waar is Annie, vindt zij het ook goed?” Ik vertelde haar dat Annie nog was douchen. Ik nam de gelegenheid waar om haar goed te bekijken. Ze droeg een wijd hemdje, waar haar borsten duidelijk zonder bh door bedenkt werden. Uitdagend ging ik in de deuropening staan. Ik probeerde haar zo lang mogelijk aan de praat te houden. Ondertussen kostte het haar weer veel moeite om niet naar mijn half stijve lul te kijken.

Na het eten dronken we wat bij de buren. Met de wijn kwamen ook de gesprekken over seks. Maar er gebeurde niets.

De volgende dag was weer stralend. Dit keer gingen we gezamenlijk naar het strand. Toen we vlak bij “ons” plekje een grote afstap moesten maken zag ik dat Annie wel heel duidelijk tegen Peter aan liep. Veel langer dan absoluut noodzakelijk raakte zij hem aan. Het beloofde weer een hete dag te worden. Annie had zich ’s ochtends nog wel vergewist van mijn standpunt inzake overspeligheid. Zij had er in ieder geval geen moeite meer mee.

We spreidden ons laken uit en trokken onze kleren uit. Peter had de smaak te pakken en spoedig waren met ons drieën naakt. Carrie hield haar slipje aan. “Ik ga dan wel niet bloot, maar ik ben wel sexy.”

Terwijl ze dit zei, draaide ze in het rond en showde haar veel te kleine slipje. Ik begon hoop te krijgen. We gingen uitgebreid zonnen. We raakten geanimeerd in gesprek over van alles en nog wat en uiteindelijk over seks. Na een poosje had ik verkoeling nodig en besloot te gaan zwemmen. Toen ik terug kwam zat Peter op zijn knieën naast Annie. Ze liet zich door hem insmeren.

“Mooi, als Peter Annie insmeert, dan mag ik toch zeker wel Carrie behandelen.” Riep ik al van afstand.

“Natuurlijk” riepen Annie en Peter in koor. Carrie deed nog een beetje verlegen, maar stemde uiteindelijk toch toe. Ik pakte haar zonnebrand en wijdde mij aan mijn plicht. “Ik ga een eindje lopen.” Zei Annie. Peter sprong op en riep dat hij mee ging. Ik bleef alleen met Carrie achter. Ze lag op haar buik en ik masseerde haar van top tot teen. Ik besteedde extra veel aandacht aan haar benen. Langzaam werkte ik mij omhoog. Vanaf haar rug naar beneden, tot aan haar slipje.

“Wat kan jij lekker masseren, dit mag nog wel uren doorgaan.” Met glibberige handen werkte ik haar slipje een eindje omlaag. Ook de binnenkant van haar dijen sloeg ik niet over. Er begon al duidelijk een erotische sfeer te ontstaan. In het begin praatte wat zenuwachtig, maar nu lag ze gewoon te genieten.

“En nu de voorkant” gebood ik. Ze draaide op haar rug. Ik spoot weer een hele lading zonnebrand in mijn hand. Zonder omhaal masseerde ik gelijk haar borsten. Ze vond het lekker, maar ze durfde niet echt toe te geven aan deze intieme handelingen. Na haar borsten schoof ik op naar beneden. Haar buik schrok van mijn aanrakingen. Ze bleef stil liggen. Vanaf haar bovenbenen omhoog kwam ik resoluut bij haar venusheuvel. Haar snee tekende zich af in haar veel te krappe slipje. Natuurlijk was ik opgewonden geraakt, maar het kon me niet schelen dat ze het merkte. Ze stribbelde ietwat tegen en ze kwam omhoog om te kijken waar Annie en Peter waren. Ze zag haar echtgenoot niet, maar staarde even later wel naar mijn gevaarlijk steigerende paal.

“Vind je het niet lekker”, vroeg ik haar.

“Jawel, maar dit kan toch niet.” Jammerde ze. Ik ging tussen haar benen zitten en masseerde haar weer verder. Langs haar buik omlaag en langs haar benen omhoog. Gebiologeerd keek ik naar haar strakke kruisje. Ik zag nu dat ze geil was. Een nat plekje was zichtbaar. Ik schoof haar slipje langs haar heupen. Ze kreunde iets en lichtte haar bekken iets omhoog. Haar poesje kwam langzaam boven de stof uit en ik trok haar slipje helemaal uit. Ik dook er gelijk tussen en begon haar lekker te beffen.

In het begin hield ze zich een beetje afzijdig maar na een poosje spreidde ze haar benen zo ver mogelijk en begon ze te zuchten omdat het zo lekker was.

Ik deed mijn uiterste best om haar zo lekker mogelijk te likken en na een minuut of wat diende haar eerste orgasme zich aan. Met trillende dijen schokte zij tegen mijn tong. Heel mijn gezicht voelde nat aan van haar kutvocht.

Haar warme benen strengelden zich om mijn heupen en het volgende moment dreef ik mijn gevaarte bij haar naar binnen. Als in een droom neukte ik haar diep in haar schoot. Ze greep mijn nek en trok zich helemaal vast.

“Hij vergeeft het me nooit”, jammerde ze maar een ogenblik later deed ze weer lekker geil mee. Ik was zo opgewonden dat ik het niet lang kon volhouden. Ik wilde me terugtrekken en waarschuwde voor mijn orgasme.

“Kom maar lekker, het geeft niet.” Ik spoot een enorme lading sperma in haar natte kut. Met kramp in mijn rug kwam ik tot ontlading. Tegelijkertijd klauwde ze in mijn rug en kreeg opnieuw een orgasme. We bleven nog even op elkaar liggen voordat we bij onze positieven kwamen.

Ze hurkte in het zand, ze moest plassen. Terwijl zo zat, glibberde klodders geil uit haar kutje. Ze trok haar slipje weer aan en keek vragend om zich heen waar Annie en Peter waren. We liepen naar de waterlijn om ons te verfrissen.

“Als Annie je zo ziet, je lul glimt nog helemaal van mijn kutje.” Loom bungelde mijn piemel bij elke stap. Na een korte duik, waarbij ik haar nog meerde malen aan haar tieten voelde liepen we terug naar ons plekje.

Vijftig meter verderop kwamen Annie en Peter uit de duinen. Carrie keek ongelovig. “Waar komen zij nu vandaan.” Ik zei dat ik het wel wist.

“Nou ik geloof het niet zo maar hoor.” Toen we naderbij kwamen fluisterde ik in Carrie’s oor, “Zie je hoe dik zijn lul nog is?.” Ongelovig maar toch ook weer opgelucht sloeg ze die twee gade. “Ach wat, het was toch heerlijk!”

Annie keek mij vragend aan. Ik gaf haar een dikke knipoog. Toen we op het laken zaten hadden we allemaal door hoe het zat. Opeens wees Annie ons op haar kutje. Een dikke klodder geil vermengd met sperma droop uit haar vagina. Carrie was nu echt overtuigd.

“Weet je wat ik ga ook uit mijn slipje, dan zijn we allemaal gelijk.” Ze voegde daad bij woord. Toen stond ze op en showde ons haar dikke natte kut. We applaudisseerden allen en vierden onze overwinning. We zaten alle vier in kleermakerszit op ons laken. Gezellig aten we stokbrood en beleg als middagmaal. Om beurten geilden we op elkaar. Beide dames zaten met opengesperde kutlippen en de heren begonnen ook al weer te leven. Af en toe gaf ik Annie een lekkere tongzoen. Evengoed deed ik hetzelfde bij Carrie. Ook Peter liet zich beide dames smaken. Na het eten had ik echt weer zin en omdat we nog steeds in een kring zaten kon ik beide kutjes tegelijkertijd vingeren. Carrie nam mijn pik in haar hand en zei dat ze nu wel wat langer van het gevoel wilde genieten.

Onder toeziend oog van haar eigen man masseerde ze mijn staaf. Annie deed hetzelfde bij Peter. Even later stond Annie op en ging voor Peter staan. Zelf hield ze haar kutje open en vroeg Peter haar te likken. Luid smakkend sabbelde hij aan mijn vrouw haar kutje.

Ondertussen liet ik me achterover zakken en Carrie nam de gelegenheid waar om mij te pijpen. Ze zoog hem helemaal naar binnen. Mijn ballen begonnen al te kolken. Wat kon die vrouw pijpen zeg. Annie wilde nu meer. Ze ging languit liggen en zei tegen Carrie dat ze naast haar moest komen liggen.

“Kom op Peter jij neukt nu je eigen vrouw en Ben, stop jij je pik nu eens in je eigen vrouw.”

Volkomen simultaan neukten Peter en ik onze vrouwen. Prachtig, twee paar tieten die deinden op het ritme. De brandende zon had ons allen hitsig gemaakt. Twee soppende kutjes gevuld met pik. “En nu wisselen”, kirde Carrie.

Ik sprong omhoog en showde mijn glibberige paal. Peter dook gelijk op Annie en pompte verder. Ik liet Carrie smeken om mijn lul.

“Kom op Ben, ik wil dat je me nu neukt.” Ik zakte op mijn knieën en mikte op haar vagina. “Kom op nou, ik ben zo geil, stop hem er nou in.” Lachend ontving ze mijn paal.

Terwijl ik Annie in haar ogen keek voelde ik mijn zaad borrelen. Ik stelde het nog even uit. Ik kon aan Annie zien dat zij ook bijna zo ver was. Ze zei “ik wil je zien spuiten Ben, spuit over haar tieten.” Ze draaide met haar ogen en beleefde een heerlijk orgasme.

Snel trok ik mijn lul uit Carrie en spoot met grote kracht over haar heen. Het zaad kletste op haar buik en dat was voor Carrie het sein om klaar te komen. Heftig schokkend beleefde ze haar hoogtepunt.

Peter was als enige nog niet klaar gekomen. Annie dwong hem op zijn rug en kwam schrijlings op hem te zitten. Met haar kut in zijn gezicht dook ze op zijn lul. Carrie kwam aan de andere kant zitten en om beurten pijpten ze Peter naar een hoogtepunt.

De drijfnatte lul verdween om beurten in Annie’s en Carrie’s mond. Toen Peter kwam, spoot hij in de lucht en beide dames kregen slierten sperma in hun gezicht. Ze likten elkaars gezicht af en zoenden uitzinnig.

We gingen allen luieren op het laken. De zon gaf ons weer nieuwe energie. De rest van de dag hadden we nodig om bij te komen.

Ik had haar al de hele morgen heen en weer zien lopen. Ze was enkel gekleed in een bikinislipje en een hemdje. Haar borsten bewogen bij elke beweging die ze maakte. Als ze bukte om een nieuw stukje wasgoed te pakken stak ze haar kontje achteruit. Door haar armsgaten kon ik de aanzet van haar borsten zien. Ik zat in de zon en droeg enkel mijn zwembroekje. Ze wist dat ik alsmaar naar haar keek. Weer bukte ze uitdagend. Haar kutje bolde op achter het smalle streepje stof. Ik strekte mijn benen en zakte onderuit. Nu moest ze mijn groeiende lul wel zien. Ze keek even en toen trok ze haar wenkbrauwen op. Weer bukte ze om het laatste stukje stof uit de emmer te pakken. Het was een kleine string. Ik fantaseerde hoe haar dat zou staan. Deskundig voelde ze aan het kleine kruisje en keek uitdagend naar mij. Toen ze had opgehangen strekte ze haar rug en perste haar borsten uitdagend naar voren. Haar tepels schenen door de dunne stof. Ze ging voor haar tent zitten. Ik zat nog steeds met een paal van hier tot ginder. Ik deed mijn uiterste best om hem goed zichtbaar te maken.

Ik sloop naar haar toe en ging achter haar staan. Mijn handen voelden aan haar borsten. Ze trok haar benen op en zette haar voeten naast zich op het bankje. Zelf trok ze het smalle streepje stof opzij. Haar kut puilde door deze houding helemaal uit. Ze was goed geil. Ze keek omhoog en greep mijn lul door de stof heen. Met uitzicht over de duinen liet ze zich door mij beffen.

Ik was voor haar geknield en neukte haar met mijn tong. Ze trok zelf haar geile hemdje uit en plukte aan haar tepels. Als dikke punten staken ze uit haar zware borsten. Nu vond ik het genoeg, ik scheurde mijn slip van mijn kont en kroop weer op mijn knieën voor haar. Demonstratief mikte ik op haar spleet. Kreunend ontving ze mijn geslacht. Ik ramde in een keer naar binnen. Wild schuddend met haar tieten ontving ze mijn stoten. Door het dreunen tegen har schaambeen kwam ze vrij snel tot een orgasme knijpend met haar vagina molk ze me naar een hoogtepunt.

“Spuit mijn kut vol, ik wil je zaad voelen tegen mijn baarmoeder” kirde ze. Jammerend ontving ze mijn sperma. Ik neukte zo wild, dat ik mijn eigen zaad weer langs mijn stengel naar buiten pompte. Mijn lul was wit van mijn geil vermengd met die van haar.

Toen Peter terug kwam bleef ze ongegeneerd zitten met haar benen wijd. Haar kont plakte en ze keek hem uitdagend aan. “Wil je ook nog neuken?” vroeg ze hem.

“Ja, laten Ben en ik samen op je kruipen.”

Peter ging op de grond liggen en Carrie pijpte hem heerlijk stijf. Ondertussen voelde ik aan haar kut en kont. Ik smeerde mijn sperma en haar geil in haar anus. Toen ze lekker glad was, schoof ik voorzichtig mijn snikkel in haar kont. Peter schoof verder onder haar en Carrie pakte zijn paal en schoof die in haar kutje.

Ik voelde duidelijk zijn lul naar binnen schuiven. Ik begon te pompen en Peter probeerde ook te bewegen. Carrie kreunde luid haar onderlijf zat helemaal vol met lul. Ze maakte zo veel leven, dat Annie kwam kijken wat we aan het doen waren.

Op het grasveldje voor hun tent neukten we samen Carrie naar een hoogtepunt. Ze bleef komen.

“Bewaar nog wat voor mij.” Daar kwam Annie. Ze trok snel haar slipje uit en pakte met haar hand vol in Carrie’s kruis. Het geil smeerde ze in haar eigen anus.

“Kom mannen, Carrie is al klaargekomen, nu wil ik.” Ze duwde Carrie opzij en spietste zichzelf op Peter’s pik. Ze perste haar anus over zijn lul en neukte even om soepel te worden. Haar dikke kut puilde uit.

Nu was het mijn beurt om bij haar binnen te dringen. Ik schoof mijn lul in haar natte kut en wederom voelde ik Peter langs mij schuren.

Peter had het gehad en kwam als eerste klaar. Kort daarna kermde Annie dat ze kwam. Knijpend trok ze mijn zaad naar buiten en vervolgens spoot ik een lading in haar. Ik hielp Annie overeind en met slappe benen bleef ze wijdbeens staan. Uit beide opening dropen lange slierten geil.

De rest van de middag zaten we naakt voor onze caravan. Heerlijk om ongegeneerd te kijken en bekeken te worden.

Enigma  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post297

Vind je mijn vrouw ...

EnigmaGeplaatst door My 4Fingers za, oktober 03, 2009 22:08:10

Vind jij mijn vrouw soms leuk?

Hij had me al eens gevraagd om samen met hem een grote boom te snoeien waarvan een paar grote takken tegen de dakrand schuurden. Het liefst wilde hij de hele boom weg hebben, maar dat gaf vermoedelijk problemen met de wortels. Ik had toegestemd, en zodoende stond ik al vrij vroeg op de ladder te zagen en te snoeien. Het zou een prachtige dag worden, en het was al warm aan het worden.

Ineens informeerde Ad of ik zijn vrouw soms leuk vond. Argwanend keek ik op en vroeg ik waarom hij dit zo plompverloren vroeg.

“Heleen heeft het wel eens over je”, antwoordde hij weer. Het was geen geheim voor ons dat hij geen erg goede verstandhouding meer met zijn vrouw had. Mijn vrouw Annie en ik waren verbaasd dat ze nog bij elkaar waren. Ik ging er op in door te vragen.

“Hoezo praten jullie dan wel eens over mij?” Ik probeerde er achter te komen wat Ad zoal wist over 'ons'.

Ad vertelde me uitvoerig dat Heleen een beetje op hem was uitgekeken, en dat ze tijdens de zeldzame keren dat ze nog seks hadden al verschillende keren had bekend dat ze mij wel zag zitten. Ik verbaasde me niet over het feit dat Heleen me leuk vond, want dat had ik al meerdere malen gemerkt vooral wanneer Ad er zelf niet bij was. Een tijdje geleden nog was het er bijna van gekomen...

Ad vervolgde; “ Ik zou wel eens willen weten of ze het ook echt meent en hoe ver ze wel niet durft te gaan met haar fantasieën.”

Ik complimenteerde hem met zijn knappe vrouw en bekende hem dat ik haar er af en toe best lekker uit vond zien.

Ad vervolgde; “Waarom probeer je haar niet eens een keertje te verleiden?”

Vol ongeloof keek ik hem aan en hij stelde me enigszins gerust door te zeggen dat het wat hem betrof niets uitmaakte, want hij kwam zelf best aan zijn trekken.

Toen ik even later op de ladder stond spookten de woorden van Ad door mijn hoofd.

Heleen had geroepen voor de koffie. Ze stond naast Ad onder aan de ladder, en gunde me een riant uitzicht op haar bh loos decolleté. Zo had ik haar al zo vaak gezien, maar vandaag bekeek ik haar met andere ogen! Vandaag droeg ze een wervelend zomerjurkje.

Toen we even later op het terras zaten en Heleen met een dienblad de koffie naar buiten droeg, nam ik de gelegenheid om nog eens extra goed te kijken.

Ze heeft mooie bruine benen, en haar borsten deinen bij elke beweging die ze maakt. Ik zit tegenover Ad aan de lange kant van de teakhouten tafel.

Heleen gaat aan het hoofd zitten en serveert de koffie uit. Ik moet bekennen dat ik toch wel wat gespannen was, zeker toen ik even later merkte dat ik tussen de knoopjes hier en daar haar naakte huid kon ontwaren.

Ze sloeg haar benen over elkaar, en vleide zich bevallig achterover in de leunstoel. Zowel Ad als ik zat verlekkerd naar haar te kijken. Ze merkte natuurlijk dat er iets in de lucht hing en speels zei ze.

“Houden jullie daar eens mee op, anders kijken jullie al het moois er af”.

Ad antwoordde met de opmerking dat ze er vandaag wel heel erg lekker uit zag, en toen hij mij aankeek.

“Vindt je ook niet, Ben?” Ik beaamde dat ze er inderdaad uit zag om in te bijten.

“Nou, waarom doe je dat dan niet even”. Terwijl Ad dit zei, keek Heleen even verschrikt naar mij. Ik gaf haar een vette knipoog. Ad ging onverstoorbaar verder.

“Dat wil je toch wel Heleen, je fantaseert er in ieder geval vaak genoeg over, ik heb er geen moeite mee, ik kijk wel even toe”. Om zijn woorden kracht bij te zetten stond hij op, en begon Helleens decolleté nog verder open te knopen. Even later lagen haar blote borsten naar de zon te kijken. Haar tepels stonden stijf overeind. Toen Heleen geen aanstalten maakte om hysterisch op te springen en Ad zijn huid vol te schelden had ik voldoende zelfvertrouwen om op deze uitnodiging in te gaan.

Ik schoof mijn stoel achteruit, en nam het van Ad over. Ik ging verder met het uitkleden van Heleen. Ik woog haar zware borsten en voelde aan haar tepels. Toen deze stijf overeind stonden knoopte ik de rest van de jurk open. Heleen droeg nog enkele een mooi geel kanten slipje in de leunstoel. Ik schoof haar met stoel en al een beetje om, zodat ik voor haar kon komen. Steunend op mijn handen zoende ik haar voorzichtig op haar mond. Ze reageerde meteen door haar mond te openen zodat we heerlijk begonnen te tongen. Ad was weer op zijn stoel gaan zitten, en zat naar ons te kijken. Als een krolse kat zat Heleen even later in haar leunstoel te draaien. Onder het zoenen graaide zij naar mijn geslachtsdelen. Door mijn broek heen wreef ze over mijn pik, die natuurlijk al behoorlijk stijf stond.

"Hier had ik vorige week ook al een zodanige zin in" fluisterde ze in mijn oor.

Alsof Ad er niet meer was gingen we in elkaar op. Ik schoof langzaam omlaag, en beet zachtjes in haar tepels. Heleen had intussen mijn broek al open gemaakt, en begon deze naar beneden te werken. Ik hurkte tussen haar benen met mijn broek op mijn enkels.

Heleen schoof haar bekken naar de rand van de stoel en hoefde alleen nog maar haar kruisje opzij te trekken om bij haar natte kut te komen. Ze rook heerlijk en ik genoot even van het uitzicht. Haar poesje was netjes geschoren. Ze was geil, haar dikke schaamlippen weken vaneen toen ze haar benen op trok en haar glibberige vagina werd zichtbaar zonder dat ik aan haar kut gevoeld had.

“Schiet op, doe iets, laat me niet zo lang wachten” kreunde ze.

Ik viel aan en drong met mijn tong diep in haar. Ik proefde haar nectar, en ging op zoek naar haar kittelaar. Bij de eerste aanraking kromp ze ineen.

“Yes, bef me, oh, dit wilde ik al zo lang!”

Aangemoedigd door haar uitroepen, likte ik haar. Veel vlugger als verwachtte schokte zij ineens haar kut tegen mijn gezicht nadat ze me met haar handen strak tegen haar schoot had getrokken. Ik kon geen kant op en moest even mijn adem in houden tot ze was uitgeraasd. Ze trok me omhoog, en gaf mij een tongzoen.

Ze probeerde mijn paal te onthullen, maar mijn kleding zat behoorlijk in de weg, en ik kon me maar slecht bewegen met mijn broek op mijn enkels.

Ik ging zitten, en trok eerst mijn schoenen uit en vervolgens mijn spijkerbroek. Ik ging voor haar staan, en liet mijn slip aan zodat zij die kon uittrekken.

Met twee handen schoof ze mijn slip omlaag maar die bleef steken achter mijn paal. Even wat rommelen, en toen sloeg mijn pik met een klap tegen mijn buik. Een zacht gefluit ontsnapte aan haar lippen toen ze me in volle glorie aanschouwde. Met ontzag tastte ze mijn achttien centimeter af voordat ze mijn kloppende pik naar voren boog om hem voorzichtig in haar mond te nemen. Terwijl ze haar mond over mijn eikel schoof woog ze mijn kloten.

Ik zag dat ze uitdagend naar Ad keek terwijl ze haar hoofd op en neer schoof.

Ad had zijn gulp geopend, en zat met zijn hand in zijn broek te masseren. Een minuutje pijpte Heleen me en toen liet ze mijn dikke eikel uit haar mond schieten. Ze troonde me mee naar het grasveld, en met zwiepende lul liep ik haar achterna.

Haar open geknoopte jurk viel op de grond, en ze strekte zich er languit op uit.

“Kom op met die lul van je, en neuk me lekker lang voordat je mijn kut vol spuit”.

Ik ontdeed me van mijn T-shirt en liet me tussen haar gespreide benen zakken.

Met een diep gekreun ontving ze mijn gevaarte.

Ik liet mijn eikel voorzichtig in haar vagina zakken. Gebiologeerd keek ik naar mijn eigen lul hoe die langzaam maar o zo geil helemaal in haar kut schoof. Toen hij er tot de wortel in zat, rustte ik even om haar te plagen.

Ze kneedde mijn billen, en weer stak ze haar wervelende tong in mijn mond.

Ik begon te pompen, en steunend op handen en voeten liet ik mijn lul op en neer gaan. Een ring van melkwit geil vormde zich om mijn lul. Zelf mijn ballen kletsten nat geworden tegen haar kont.

Zonder ons te bekommeren om de rest van de wereld neukten we ongegeneerd op hun gazon ons hoogtepunt tegemoet.

Luid kermend en met ritmisch wiebelende tieten nam ze mijn stoten in ontvangst.

De hele situatie had mij zo geil gemaakt dat ik me helemaal nergens meer voor schaamde. Toen ik mijn zaad voelde borrelen, ramde ik zo hard, dat Heleen langzaam verschoof. Ik moest me opnieuw positioneren om weer helemaal in haar kut te kunnen. Iets minder hard nu stootte ik toe, ik probeerde nog één keer uit te stellen, maar even later spoot ik mezelf verkrampt leeg in Heleen.

Nu was het voor haar het sein om klaar te komen. Terwijl ik nagenietend met een half stijve lul verder neukte kwam ook zij weer tot een orgasme. Toen ze uitgeraasd was bleef ze met haar armen en benen wijd op het gras liggen.

Ik bevrijdde mijn lul uit haar greep, en kwam recht op mijn knieën.

Ad zat nog steeds op zijn stoel, ik wenkte hem en maande hem dat ook hij een duit in het zakje moest doen.

Ad kroop op zijn eigen vrouw. Hij was nog volledig gekleed en had alleen zijn broek geopend.

Even later zat ik in het gras naast het neukende echtpaar.

Ad was tot het uiterste geprikkeld, want het duurde maar een ogenblik tot hij kreunend afging en ook hij haar kut verder vulde met zijn zaad.

Toen Ad opstond om zijn broek weer te sluiten keek ik hoe een dikke klodder geil vermengd met ons sperma uit Heleen haar vagina droop.

Tevreden kwam ze even later overeind. Ze trok haar jurk aan en knoopte hem zodanig dicht, dat haar borsten net bedekt waren.

Haar gele kante slipje had ik snel gepakt en ik zei dat ze die voorlopig niet terugkreeg.

Speels wilde ze het afpakken, maar ik hield het onder mijn neus, en snoof nog eens diep haar geur op. Ze berustte erin, en bleef verder naakt onder haar jurk.

Terwijl de zon uitbundig scheen gebruikten we de lunch op het terras. Af en toe liep Heleen op en neer naar de keuken. Er hing nog steeds een erotische stemming. Ik was nog steeds naakt en onder de tafel door raakte ik haar regelmatig aan, en ze genoot zichtbaar. Ze liet zich graag betasten en gunde mij veelvuldig een blik tussen haar tieten en benen. Ze controleerde regelmatig of mijn lul nog een beetje dik was. Een enkele keer voelde ik haar handje over piemel glijden. Uiteindelijk zat ik met een paal van hier tot ginder aan tafel.

Na het eten kleedde ik me aan en gingen we verder met de boom. Het gele slipje had ik in mijn broekzak gestoken.

Een uurtje later hadden we de klus geklaard. Toen we onze spullen naar de schuur brachten zag ik Heleen liggen. Ze lag midden op het gazon naakt te zonnen Toen ik nat van het zweet en genietend van een lekker Pilsje van het uitzicht genoot, stond daar ineens Margot.

Margot is de vrouw die Heleen een paar ochtenden helpt met poetsen. Even was zij verbouwereerd. Ze zag mij zitten, met ontbloot bovenlijf en Heleen die naakt lag te zonnen.

Ad was even gaan douchen.

Ik begroette haar en vroeg haar om er bij te komen zitten.

Net toen ze plaats had genomen kwam Ad spiernaakt de tuin in gelopen. Hij had zich onder de douche duidelijk een beetje opgekloot, want zijn jongheer stond met een ontblootte eikel recht vooruit. Verbouwereerd keken ze elkaar aan.

Heleen was inmiddels ook opgestaan en met wiebelende tieten begroette ze Margot.

Margot begon; “Toen je me net belde, had ik niet begrepen dat je me uitnodigde voor een seks feest”.

Jeetje, die geile Heleen had haar dus speciaal opgebeld om ons te komen vergezellen. Ik sprong op, en zei tegen Margot.

“Goed dat je bent gekomen, want we hadden net een vrouwtje te weinig”.

Ik begon mijn broek uit te trekken, en terwijl ik dit deed zei ik.

“Kom op Margot, laat jij ook eens wat zien”.

Margot keek om beurten naar de naakte Heleen en vervolgens naar mijn dikke lul en stond te overwegen wat te doen. Ad stond beteuterd naar de grond te kijken.

Heleen vervolgde haar gesprek.

“Doe niet zo schijnheilig Margot, ik weet heus wel dat jij en Ad af en toe een potje neuken, en dat kan me niet echt schelen, maar nu kun je toch wel even met ons mee doen?”.

Margot keek verbaasd op dat Heleen op de hoogte was van hun escapades.

“Kom op Ad, laat eens even zien hoe goed jullie kunnen neuken, dan laat ik me nog een keer door Ben naaien”.

Ik bekommerde me verder niet om Margot en Ben maar concentreerde me helemaal op Heleen. Ik ging voor haar staan, en liet mijn lul voor haar gezicht bungelen.

Ze hapte gelijk toe en begon me heerlijk te pijpen.

Na een minuutje of zo keek ik rond waar Margot en Ad waren gebleven.

Ook Margot had zich inmiddels om Ad zijn jongeheer ontfermd. Nog geheel gekleed zat ze op haar hurken voor hem en haar hoofd ontnam ons het uitzicht op Ad zijn lul.

Ondertussen was mijn lul weer op oorlogssterkte. Ik ging op mijn rug op het gras liggen, en vroeg Heleen om plaats te nemen op mijn pik.

Met haar rug naar me toe gekeerd mikte ze de eikel tussen haar dikke schaamlippen. Tergend langzaam liet ze zich zakken. Ze begon te neuken door enkel haar bekken te kantelen. Heleen en ik keken ondertussen samen naar de verrichtingen van Ad en Margot.

Ad was al in hevige staat van opwinding en met steigerende pik stond hij aan Margot haar kleding te trekken. Even later stond ze in haar slipje de grijpgrage handen van Ad af te weren. Natuurlijk was het maar een spelletje, want in een mum had Ad zijn hand in haar slipje gestopt en begon haar kruis te betasten.

Margot was behoorlijk zwaar geschapen, en haar tieten waren nog behoorlijk stevig. Tenslotte waren we allemaal al de veertig gepasseerd, en dan gaat het lichaam toch wat tekenen van verval vertonen. In ieder geval mochten ze er zijn, en nam mezelf voor om er later op de dag in ieder geval even lekker aan te zitten.

Nu werd ik in beslag genomen door de wrikkende bewegingen van Heleen die bezig was mijn lul er af te schroeven. Ik hield haar heupen vast om nog een beetje te kunnen sturen. Lang kon dit niet meer duren, want onze bewegingen werden al wilder. Heleen trok haar voeten onder zich, en had nu veel meer macht over haar bewegingen. Steunend met haar handen op mijn onderbenen en haar voeten op de grond pompte ze zichzelf naar een nieuw orgasme. Nadat ze was uitgeraasd liet Heleen zich gelijk van me af rollen, en mijn paal floepte uit haar flamoes.

Ik was nog steeds keihard.

Margot stond nu gebogen voor Ad terwijl Ad op de tuintafel zat. Met beide handen hield hij haar hoofd vast, en bewoog haar mond zodoende over zijn lul.

Stilletjes ging ik achter Margot staan en pakte haar bij de heupen.

Ze schrok even en wilde gelijk stoppen met pijpen.

Ad maande haar dat vooral niet te doen.

Langzaam duwde ik mijn pik in haar vagina.

Met haar mond vol lul, kon ze niet meer uitbrengen dan een diep gegrom.

Ik voelde haar kutspieren langzaam wijken voor mijn aandrang. Tergend langzaam liet ik mijn hele paal in haar glijden. Ik bleef even genieten van haar warme vagina en hield ondertussen haar borsten in mijn handen.

Ze nodigde me nu zelf uit haar verder te neuken door tegen me in te bewegen.

Ik begon langzaam te stoten en ze ving me op door stevig terug te duwen. Een hele tijd neukte ik haar op deze manier. Als ik bijna kwam hield ik even in tot het gevoel was afgezakt. Op een gegeven moment begon Margot ongecontroleerd te schokken en kwam voor de eerste keer klaar.

Door haar steeds wilder wordende bewegingen kon Ad het niet meer langer uithouden en kokhalzend probeerde Margot opeens zijn lading sperma binnen te houden. Toen ze weer bevrijd was van de knellende houdgreep van Ad, kon ze eindelijk zeggen dat ze had genoten van twee lullen tegelijk.

Terwijl ik me stevig vasthield aan haar heupen verhoogde ik mijn tempo en even later verloor ik mijn controle. Ik spoot een volgende lading in een voor mij nieuw kutje. Nu was Margot weer aan de beurt.

Ad liet haar languit op de tafel plaatsnemen nadat hij er een paar kussens op had gelegd. Zelf ging hij in een stoel zitten zodat hij haar zittend kon beffen. Hij nam alle tijd om vooral goed werk te leveren. Terwijl hij haar zienderogen aan het verwennen was vroeg Margot mij even dichterbij te komen. Ze greep me zonder omhaal bij mijn lul.

“Wat is die lekker groot”, prees ze me nog een keer en probeerde me nog een keer stijf te krijgen hetgeen niet echt meer lukte. Even hapte ze hem in haar mond, en zoog er even hard aan.

Ik voelde op dat moment Heleen haar warme borsten tegen mijn rug en haar handen gleden rond mijn middel op zoek naar mijn klootzak. Het was heerlijk, maar ik moest mezelf even rust gunnen voordat ik weer muziek kon maken.

Heleen en ik bekommerden ons elk om een borst van Margot, en gedrieën dreven we haar naar een ongekend hoogtepunt. Ik was bang dat ze zichzelf zou bezeren, zo heftig kronkelde ze over de harde houten tuintafel. Met een echte zucht van verlichting ontlaadde ze en bleef een ogenblik roerloos liggen. Geil, om iemand zo tekeer zien gaan.

De rest van de middag bleven we min of meer naakt in de tuin, en spraken met elkaar af om het hier niet bij te laten.

Enigma
  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post109

Drie is meer dan een.

EnigmaGeplaatst door My 4Fingers do, september 24, 2009 02:02:42

Drie is meer dan een.

Mijn vrouw Anna en ik lagen heerlijk te genieten van de zon. Het kabbelende water van het riviertje klonk heerlijk rustgevend. Al uren lagen we te soezen, en af en toe nam ik een verkoelende duik. Het was rustig op het strandje. Slechts wij lagen er, en iets verderop iemand alleen. Er was ook niet zoveel plaats want het strandje was maar zo'n 20 meter breed. Verder kon je er alleen op de stenen zitten. Nou ja dat zit natuurlijk niet zo lekker. Voor de zoveelste keer dook ik in het riviertje en zwom even wat op en neer en keek intussen even wat rond. Anna lag heerlijk te slapen want ze gaf geen teken dat ze merkte dat ik aan het zwemmen was. Terwijl ik nog wat zwom viel me een andere dame op.

Gekleed in bikini lag ook zij een beetje van zich af te kijken. Onze blikken kruisten elkaar. En ik vond ze gelijk een leuke verschijning. Ik zag dat haar welgevormde lichaam nauwelijks bedekt werd door haar spannende bikini. Mijn vrouw zou zeggen; "Veel te krap". Haar buste maar net bijeen gehouden werd door een topje. Mijn favoriete uitzicht! Ik zwom nog even terug om een keer extra goed te kunnen kijken. Ze had het natuurlijk in de gaten en het leek waarachtig of ze mij een extra goed uitzicht bood. Ze draaide, leunend om een arm mijn kant op. Haar arm, duwde haar borst extra naar voren. Werkelijk, hij viel bijna uit de verpakking. Ondanks het koele water, kreeg ik toch de kriebels in mijn onderbuik. Weer kruisten onze blikken en we keken elkaar veelbetekenend aan.

Toen zwom ik naar de kant. En zocht mijn weg zoeken tussen de stenen door. Die her en der verspreid lagen die onder water. Het moet er vast onhandig hebben uitgezien. Zij lag eerst met haar rug naar ons toe, maar ze had zich intussen naar me toe gedraaid. Eenmaal uit het water, vroeg ik me af of ze mijn beginnende opwinding misschien zou kunnen zien. Ik voelde wel dat mijn zwembroek wat was afgezakt. Aan de voorkant hing hij net ter hoogte van mijn jongheer. Expres liet ik het zo. Een beetje uitdagend bleef ik staan en ik genoot van haar blikken die zonder twijfel rusten op mijn geslachtdeel dat nog net verhuld werd. Ik spande mijn lul even extra aan en op dat moment knipoogde ze even. Genietend van de warme wind pakte ik een sigaartje uit mijn rugzak. Ik wilde hem aansteken, maar dat lukte niet zo goed. Om uit de wind te komen moest ik iets draaien. Dat deed ik expres door één knie naar haar toe te draaien. Mijn bovenlijf ging zodoende mee en kon ik mijn sigaartje aansteken. Onnodig lang gunde ik haar een blik op mijn beginnende erectie. Ik voelde een wind langs een deel van mijn zak strijken. Dat kon natuurlijk alleen maar als mijn, nog steeds gevaarlijk afgezakte zwemslip week bij mijn zak. Ze keek ongegeneerd naar mijn kruis. Heerlijk vond ik deze aandacht. Zonder haar blik van mijn kruis te halen, draaide ze op haar buik. Steunend op haar ellebogen zocht ze in haar badtas naar, wat later bleek haar sigaretten. Haar borsten deinden gevaarlijk lekker op en neer. Ik geilde enorm op haar. Ze wenkte me en maakte een gebaar of ik haar een vuurtje kon geven. Natuurlijk kon ik dat.

Ze ging zitten en draaide iets van me af. Met de sigaret al in de aanslag wachtte ze op mijn vuurtje. Ik hurkte op één been om op de goede hoogte te kunnen komen. Terwijl ik de aansteker al brandend aanbood, genoot ik van de aanblik van haar enorme borsten. Veel te lang, want ze legde haar hand op de binnenkant van mijn been om de betovering te verbreken.

"Dank je wel kanjer" zei ze vriendelijk. Ik snoof haar heerlijke geur op en wilde weer weg gaan. "Je vrouw slaapt, ze weet niet dat je hier even zit." Ik besloot om even op een grote steen te gaan zitten die vlak naast haar lag. Samen genoten we van onze sigaar en sigaret.

"Ik zag dat je geschoren bent" zei ze zachtjes. Ik bekende dat ik inderdaad mijn zaakje had geschoren. Ze zei dat ze het leuk vond dat een man ook zijn zaakje netjes kaal hield.

"Waarom doe jij het" vroeg ze weer zachtjes. Ik vertelde haar dat mijn vrouw en ik dat allebei geiler vonden. Even keek ze snel om naar waar mijn vrouw nog steeds lag te slapen. Ze lag heel rustig met haar voeten naar ons toe op haar rug. Haar borsten deinden rustig mee op de ademhaling.

"Mag ik hem eens zien?'' Niets liever als dat op dat op dit moment. Ik haalde zonder omhaal het kruis van mijn slip helemaal opzij en liet me uitgebreid bekijken. In lichte erectie hing hij loom en zwaar vooruit.

‘Helemaal zo glad als een jongetje, van je navel tot zelfs je ballen." Ze maakte geile complimentjes. "je houdt er wel van om bekeken te worden hé" zei ze vervolgens. Ik beaamde het, en liet als extraatje mijn lul even op en neer wippen. De voorhuid begon zich door de spanning al voorzichtig terug te trekken.

"Ik wordt ook graag bekeken hoor" zei ze zachtjes maar ik wil je niet in moeilijkheden brengen met je vrouw. Ik zei dat we inderdaad wel voorzichtig moesten zijn.

“We zijn gelukkig getrouwd, en dat moet wel zo blijven." Fluisterde ik haar toe. We keken allebei gelijktijdig naar mijn vrouw en knipoogden naar elkaar. Toen haalde ze beide borsten uit hun omhulling. Ik keek gebiologeerd naar die heerlijke joekels van haar. Tepels als een pink zo groot staken rechtnaar voren. Ik wilde ze bijna vasthouden maar bedacht me op tijd. Iedereen zou het kunnen zien. Niet dat me dat zou kunnen schelen, maar mijn vrouw zou dat dus niet zo leuk vinden. Mijn lul begon zowaar serieus te groeien. Dat was haar weer niet ontgaan. De hele situatie maakte mij aardig geil. Ik zei dat ik alles wilde zien, maar vooral ook voelen, maar dat ik me het niet kon veroorloven hier.

"Snap ik." Zei ze weer. "Ga maar, ik plaag je wel van afstand, vind ik zelf ook wel lekker geil."

Ik stond op, keek naar mijn vrouw en constateerde dat ze nog steeds niets in de gaten had. Met een lul, die niets liever wilde, dan uit zijn benarde positie van een krappe slip gehaald te worden bleef ik nog even demonstratief voor haar staan. Ze beet even op haar onderlip, en streelde even over haar kruis van haar bikinislipje. Voordat ik mijn zelfbeheersing zou verliezen, liep ik toch maar naar mijn eigen handdoek toe. Zowel die wildvreemde spetter als ik waren allebei in staat om ter plekke verder te gaan. Ik ging zitten met mijn rug naar mijn vrouw haar hoofd toe. Als ze nu zou opkijken, zou ze niet gelijk zien dat ik met een stijve zat. Mijn buurvrouw was gaan liggen op haar buik maar wel nadat ze haar topje had afgedaan. Ze lag dezelfde richting op als mijn vrouw, alleen dan op haar buik. Ze had een boek gepakt, en deed quasi op ze aan het lezen was. Intussen zat ze regelmatig naar me te gluren. Omdat mijn vrouw zich nog steeds niet verroerde durfde ik wel ondeugend terug te gluren. Mijn buurvrouw richtte zich op, op haar ellebogen en bood mij een waanzinnig uitzicht op haar ontblote tieten. Een licht knikje van haar, zo van, kom eens op als je durft. Ik zat rechtop, en liet een been opzij zakken. Ik genoot van haar. Mijn lul begon zich weer te roeren. Ik wilde wel meer. Voorzichtig keek ik opzij naar mijn vrouw. Tegelijk schoof ik mijn zwemslip helemaal opzij. Mijn hele zaakje lag nu open en bloot voor die andere vrouw. Mijn lul was inmiddels een paal en mijn ontblote eikel glom in de zonneschijn. Ik liet hem demonstratief even door mijn hand glijden en trok even een paar keer. Man wat was ik geil door dit alles. Haar mond ging open en ze maakte van haar lippen een O-vorm. Haar tong draaide daar in rond. Spontaan wilde ik gepijpt worden door haar. Steunend op één elleboog liet ik mijn paal vrij in het zicht voor mijn ondeugende strandbuurvrouw.

Ik genoot van de heerlijke zon op mijn eikel. Mijn vrouw begon zich te roeren, en ik wurmde mijn paal weer in mijn zwembroek. Even later zat ik weer met mijn armen om mijn knieën. Hoopte maar dat ze niet gelijk door zou hebben hoe de vork in de steel zat. Ze kwam naast me zitten en we dronken iets om de dorst te lessen. Eén van haar schouderbandjes van haar badpak was afgezakt, en dat liet ze zo. Wat een heerlijk gezicht zei ik. Lekker hoor zo'n blote tiet die half uit je badpak valt.

"Ik weet na al die jaren met jou wel waar jij gek op bent hoor " knipoogde ze naar me.

"Zullen we even gaan zwemmen?" vroeg ik aan mijn vrouw. Even later zwommen we samen in het koel water dat heerlijk in de zon lag, en omgeven was door hoge rotspartijen. Nog steeds geil, maakte ik een paar ondeugende opmerkingen. Onder water voelde ik aan haar lichaam, haar borsten, en tussen haar lekkere benen. We speelden met elkaar. Op haar beurt greep ze mijn lul en trok ze me even lekker af. Net lang genoeg om een goede stijve te krijgen. In een ondiep stukje kon ik net staan, en ik trok mijn vrouw tegen me aan voor een lange tongzoen. Ik greep haar billen en trok haar tegen mijn kruis. Ik bevrijdde haar schouders uit het badpak en speelde met haar tieten. Haar tepels waren natuurlijk keihard.

"Niet zo hard knijpen joh, ze zijn ontzettend gevoelig, ze doen bijna zeer". Mijn paal zocht de ingang van haar vagina, maar werd tegen gehouden door haar badpak. Ze wilde ook wel even ‘passen' zoals we dat regelmatig tegen mekaar zeggen. Plots, schoof een geile warmte rond mijn lul. Langzaam en zo onopvallend mogelijk neukten we even lekker. Al tongend en neukend bleven we zo even staan.

"We worden bespied hoor" Ze mijn vrouw ineens. Ik vroeg haar door wie dan wel en ze duidde mij die vrouw waar ik al mee had ‘kennis' gemaakt.

"Ze kan toch niks zien joh" zei ik nog terwijl ik zeker wist dat het water zo helder was als kraanwater. Onze buurvrouw stond rechtop en wond er geen doekjes om dat ze naar ons keek. Haar grote tieten fier vooruit en in lichte spreidstand stond ze daar. Van pure opwinding schoof ik mijn paal nog even lekker op en neer.

"Die mag er ook wel zijn hé, Dat is wel zo'n beetje jouw type hé." Fluisterde mijn vrouw in mijn oor. Ik bekende volmondig dat ik ‘onze buurvrouw' er erg appetijtelijk uit vond zien. Ze stond inderdaad gewoon naar ons te kijken en deed niet eens moeite om onopvallend te doen. Verder was er helemaal niemand op het strandje. Omdat ik dacht dat mijn vrouw het niet zo leuk vond, wilde ik aanstalten maken om verder te gaan zwemmen.

Mijn vrouw echter hield haar benen om mij geklemd en zei; "Nee joh, laten we nog even doorgaan met ons showtje." En ze begon me weer te tongen. Met mijn paal nog diep in haar, liet ze zich iets achterover zakken. Ik hield haar bij de heupen vast, en neukte haar rustig verder. Beiden keken we naar onze buurvrouw die zich tegoed deed aan ons schouwspel. Met haar handen speelde ze met haar tieten.

"Ze ziet er inderdaad wel lekker uit zeg." Ik vroeg haar lachend of ze ineens op vrouwen viel. "Nee joh, maar zelfs als vrouw kan ik zien dat ze iets geils heeft. Gewoon spannend en uitdagend. Ik kan me voorstellen dat mannen op zo'n vrouw vallen." Ik beaamde.

"Of zou jij niet met haar kunnen?" fluisterde ze weer in mijn oor. Ik gaf een extra harde stoot diep in haar kut, het water klotste tussen onze lichamen. Ik vroeg haar of ze dan niet heel erg jaloers zou worden. En keek haar uitdagend aan.

"Het lijkt mij wel eens spannend om een triootje te doen."

“Wat mij betreft vragen we haar er gelijk bij” zei ik, nog steeds in de veronderstelling dat ze me zat te plagen om me nog geiler te maken. Dat deden we wel vaker tijdens de seks. Samen hardop fantaseren over iemand die stond toe te kijken, of een stelletje die net als wij aan het seksen waren, en intussen naar elkaar kijken. "Kom, we gaan het water uit, vragen we of ze ook iets wil drinken met ons."

Ik wist niet wat me overkwam. Dit had ik in mijn stoutste fantasieën alleen nog maar beleefd. We maakten aanstalten om het water uit te gaan, en ik probeerde mijn paal in mijn zwembroek te wurmen.

"Nee, laat zo, dan kunnen we gelijk zien hoe ze reageert. Trouwens jij vindt het toch nooit erg om bekeken te worden?" Ik zag mijn kans schoon, trok mijn zwembroek uit en stapte met mijn lul recht vooruit het strandje op. Mijn vrouw vlak achter mij aan, met haar badpak op halfzeven. Demonstratief liep ik richting onze badlakens, en wist zeker dat onze buurvrouw dit wel wilde. Ik keek verlekkerd naar twee vrouwen. De ene stond te popelen om te neuken, en de andere had haar badpak half in haar kruis getrokken zitten, Haar dikke kutlippen waren voor de helft zichtbaar. Ze droogde zich een beetje af terwijl ik de buurvrouw uitnodigde om bij ons te komen zitten. Alsof ze er op had gewacht griste ze haar spullen bijeen, en kwam pal bij ons zitten. Toen ze haar badlaken uitspreidde stond ze even gebukt met haar rug naar ons toe. Mijn vrouw en ik hadden even een heerlijk uitzicht op haar snee. Haar slipje zat bijna als een string in haar bilnaad. Ik gaf haar galant een hand, en stelde me voor. De vrouwen deden hetzelfde. De andere vrouw heette Sandra. Net even iets te lang hielden ze elkaars hand vast.

Alsof ze daarmee begrepen wat de bedoeling zou zijn voor het vervolg.

"Jullie waren lekker aan het neuken zeg" verbrak ze het moment van stilte. "Ik vind het altijd heerlijk om te zien hoor, daar schaam ik me niet voor."

Anna bekende dat zij het wel een spannend idee vond om bekeken te worden tijdens de sex maar niet door iedereen. Na wat complimenten over en weer zei mijn vrouw dat wij allebei wel onder de indruk waren van haar. Ik genoot van de vrouwen die met ontbloot bovenlijf zo openhartig met elkaar kletste. Heerlijk, twee paar tieten binnen handbereik. Ik werd alsmaar geiler en geiler. "Oei, kijk nou, meneer heeft er zin in" zei mijn vrouw, en ging op haar rug liggen. Ze trok haar badpak uit, en deed haar benen zo wijd als ze maar kon. Haar kut lag er glanzend van geilheid bij in het zonlicht.

"Kom, neuk me" zei ze. Sandra zat vlak voor me, en even kwam ik in de verleiding om me eerst door haar te laten pijpen. Het kwijl liep al uit mijn eikel toen ik me op mijn knieën liet vallen, en pardoes mijn pik in haar schoof. Het idee dat we nu werkelijk deden waar we al zo vaak over hadden gefantaseerd maakte ons nog geiler dan we al waren. Helemaal zonder enige schaamte neukten we. Sandra kwam naast ons zitten en had een eersteklas uitzicht op Anna's dikke kut en mijn stijve lul. Ze trok nu demonstratief haar slipje opzij, en toonde ons ook haar dikke, kale natte kut. Ik keek mijn ogen uit toen ze zich begon te vingeren. Ze schoof twee vingers diep in haar eigen vagina, en likte ze vervolgens af. Steunend op handen en voeten, liet ik mijn drijfnatte lul in en uit mijn vrouw soppen. Ik gaf Anna een heerlijke geile tongzoen. We keken weer naar Sandra en genoten van de grote tieten die heen en weer schommelden tijdens het vingeren.

"Mag ik alsjeblieft even die pik voelen"? Vroeg ze.

"Ga je gang hoor lekker ding, pak die paal van mijn vent maar eens lekker vast." Blij van de aanmoediging van mijn eigen vrouw, trok ik mijn paal uit haar kut en bood hem de buurvrouw aan. Met een hand pakte ze mijn pik en met de andere woog ze mijn ballen. Voorzichtig trok ze me even af. Ik nam de gelegenheid om met een hand, haar tieten te masseren.

Mijn vrouw zat nu wijdbeens op haar knieën en speelde met haar kittelaar. We genoten allemaal van het moment. Even later keek ik recht in twee geile ogen die me recht aan bleven kijken terwijl mijn pik diep in haar mond verdween. Ik werd gepijpt door een vreemde vrouw, en mijn eigen vrouw moedigde haar nog aan ook.

"Als je een vinger in zijn anus duwt, gaat hij spuiten hoor”.

Mijn eega zat nu achter haar, en begon haar te betasten. Nooit had ik verwacht dat ze dit ooit zou doen. Haar eigen borsten drukte ze tegen de vrouw terwijl ze op haar beurt de tepels van Sandra zat te verwennen. Ik kom met veel moeite voorkomen dat ik zou spuiten. De hele situatie had alle remmingen los gegooid. Sandra schoof haar vingers in haar eigen kut en toen ze lekker nat waren van haar eigen geil, schoof ze een glibberige vinger in mijn anus. Ik wordt daar inderdaad gek van, en schoof mijn pik in haar keelgat. Ze slikte en ik zag haar lippen rond de wortel van mijn pik. Ik voelde mijn zaad koken, en deed alle moeite om nog niet klaar te komen. Ze gromde diep, en toen ik weer omlaag keek, zag ik recht in de geile ogen van mijn eigen vrouw.

Die was intussen mijn pijpster aan het vingeren. Ze sopte even diep in die kut, en likte vervolgens haar vingers af.

"Laat mij ook even proeven" vroeg ik. Even later kreeg ik een drijfnatte vinger aangeboden. Dankbaar likte ik het geil er vanaf. We genoten allemaal heel erg van dit spel. Het pijpen werd me té erg en ik waarschuwde dat ik bijna ging komen. Mijn vrouw kwam nu naast de andere zitten, en samen likten zij mijn lul om beurten. Mijn eigen vrouw schoof nu haar natte vinger in mijn kont, en neukte me achterlangs. Toen kon ik me niet meer inhouden. Ik spoot mijn zaad over hun gezichten en vooral hun tieten. Dat was een super geil gezicht. Sandra likte alle zaad van mijn paal, en pijpte me nog even tot er niks meer kwam.

Toen ik was uitgeraasd, begonnen de vrouwen elkaar te zoenen en te betasten. Ieder had een paar tieten in hun handen, en ik ging even zitten om bij te komen. Ik genoot van het schouwspel. De dames tongden elkaar en waren elkaar aan het vingeren. Zittend op hun knieën konden ze overal goed bij. Ik werd al weer geil bij dit geweldige gezicht. Anna maande Sandra om te gaan liggen zodat ze haar eens kon beffen. Ik had nooit gedacht dat mijn vrouw zo'n geil monster kon zijn. Vol overgave likte ze de vreemde kittelaar. Sandra hield het niet, ze schokte met haar onderlijf, en in keek uitgebreid naar die kale kut die door mijn vrouw werd gelikt. Onze buurvrouw wilde van positie wisselen, en toen ging mijn vrouw wijdbeens liggen. Haar dikke kutlippen glommen van het geil, en ook zij werd uitgebreid gelikt. Ze hield haar benen vast in de knieholten, en spreidde haar benen zo ver als ze kon. Daarbij keek ze mij uitdagend aan en vroeg of ik al weer geil genoeg was om haar befster te neuken. Deze uitnodiging nam ik maar wat graag aan.

Ik posteerde me achter die heerlijke kont, en schoof mijn halfstijve paal in die vreemde kut. Ze was heerlijk, en ze kneep af en toe lekker in mijn paal terwijl ze mijn vrouw aan het klaar likken was. Trekken aan haar eigen tepels kwam zij tot een hoogtepunt en kermde zoals ik nog maar zelden gehoord had van haar. Ik neukte intussen lekker verder, en hield onze buurvrouw lekker bij haar vlezige heupen vast om nog harder te kunnen stoten.

"Zou je haar ook niet eens lekker klaar maken voordat je zelf weer aan je gerief komt?"

zei mijn vrouw.

"Ja bef me lekker" zei die ander vrouw weer. En ze liet mijn pik uit haar flamoes schieten. Ze ging staan, en gebood mij op mijn rug te gaan liggen. Toen ik lag, kwam ze wijdbeens boven mijn gezicht zitten. Ik keek recht in haar natte scheur, en genoot van haar dikke kutlippen die wijd opengesperd door mijn tong verwend werden. Ik befte haar kittelaar en voelde dat mijn eigen vrouw haar kut over mijn paal schoof. Ze trokken ze aan elkanders tepels, en begonnen ze elkaar weer te tongen. Sandra had het niet meer, en ik merkte aan de overvloedige stroom kutvocht dat ze begon klaar te komen. Onder luid gekreun kwam ze. Briesend uit haar neusgaten omdat haar mond gevuld was door mijn vrouw haar tong. Wat een geil gehoor was dat. En even later liet ze zich van mijn gezicht af rollen en kwam liggend naast mij terecht. Terwijl ik haar borsten vast had, keken we samen naar mijn vrouw die zich naar een hoogte punt werkte op mijn paal. Voor de tweede keer kwam ze klaar en haar tieten sprongen wild heen en weer toe ze haar orgasme bereikte.

Even lagen we allen na te hijgen. Mijn glimmende paal stond nog fier overeind toen die ander vrouw zei dat ze me nog wel een keer in haar kut wilde voelen rammen. Ze ging klaar liggen en spreidden haar benen om me te ontvangen. Ik bedacht me geen moment en ramde mijn pik in een keer diep in haar. Zelf speelde ze met haar tepels. Mijn vrouw kwam achter mij zitten, en greep mijn ballen van achteren. Ze hielp me als het ware om die andere vrouw vol te spuiten. Niet veel later deed ik dat ook. Met krimpende ballen spoot ik mijn zaad diep in haar natte kut.

We lagen alle drie bij te komen van onze daad. De rest van de middag bleven we naakt en schonken geen aandacht een andere mensen die ons misschien gezien hadden. We zaten geanimeerd met elkaar te praten en aten een sappige meloen om onze dorst te lessen. Al die tijd had ik een prachtig uitzicht op 4 heerlijke tieten, en twee lekkende kutjes. Voor het moment was de geilheid een beetje gezakt maar toch lieten we geen gelegenheid ongebruikt om elkaar ongegeneerd te bekijken en te betasten. Eindelijk was onze fantasie een keer werkelijkheid geworden.

Bekeken worden tijdens de daad, en een trio met twee heerlijke vrouwen. Aan het eind van de dag spraken we af om een keer samen uit eten te gaan…

Enigma.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post94

Camping

EnigmaGeplaatst door My 4Fingers do, september 10, 2009 09:05:58

Camping.

Laat in het seizoen waren we naar Denemarken gegaan. We stonden met de caravan op een rustige camping en we hadden ons zo geposteerd dat de middagzon recht in ons gezicht scheen. Naast onze caravan waren wat lage bosjes zodat we redelijk beschut stonden. We deelden een hofje met nog een caravan, welke met de zijkant naar ons toe stond. Deze werd bewoond door een stel zonder kinderen en van onze leeftijd. Ik had haar al een paar keer nauwlettend bekeken. De eerste keer, zat ik aan tafel te met mijn camera's.

Mijn vrouw attendeerde mij op haar;

"Ben”. Heb jij onze buurvrouw al gezien?” Ik weet zeker dat je zeer geïnteresseerd bent".

"Hoe zo", zei ik.

"Kijk maar eens om, ze hangt de was op".

Ze stond aan de achterkant van hun caravan de was op te hangen. Ik keek om, en zag onze blonde buurvrouw in een wit hemd met van die grote armsgaten. Verder droeg ze een knalgeel bikinislipje dat zeer hoog opgesneden was. Ze had lekkere grote borsten die je van opzij bloot kon zien.

"Nou, wat heb ik gezegd", zei Annie. "Daar zou jij het wel mee kunnen hè?"

"Nou, je hebt niets teveel gezegd". Ik ging er even beter voor zitten zodat ik niets kon missen. Wanneer de buurvrouw bukte, om een nieuw stukje wasgoed te pakken kon ik goed in haar decolleté kijken.

Ze had inmiddels in de gaten dat we zaten te kijken. Ze groette vriendelijk onze kant op en wij beantwoordden de groet. Even later rechtte ze haar rug, en met haar handen in haar rug duwde ze haar borstenrecht vooruit. Even keek ze naar haar eigen borsten . Toen naar ons. Haar donkere tepels waren duidelijk door de stof heen te zien.

"Ben, ze staat je gewoon uit te dagen!" zei Annie. "Als je maar niet denkt dat ik nu ineens gauw de andere kant op ga kijken" zei ik. " Nee, je hebt nog gelijk ook. "Je lul begint al te kwijlen viezerik," zei Annie die naar mijn groeiende bobbel keek.

Zo zag ik mijn uitdagende buurvrouw een paar keer heen en weer lopen. Als ik het zelf niet zag, attendeerde Annie me wel.

"Die buurman is ook niet verkeerd Annie" zei ik.

"Weet ik, ik heb hem al gezien. Volgens mij zit hij steeds naar mij te gluren vanachter zijn boek".

Ik stond even later in de caravan om een pilsje voor ons te pakken toen ik door het raampje de buren zag. Inderdaad keek hij vaak Annie's kant op langs zijn boek heen. Zij lagen op een stretcher te zonnen, en hij droeg een zwembroekje en zij een te kleine bikini. Annie zat in een tuinstoel met opgetrokken knieën te lezen. Ze droeg een zwempak. Ik zei;

"Annie, je hebt gelijk, hij kijkt vaker naar jou, dan dat hij in zijn boek kijkt".

"Heeft hij pech, bij mij valt minder te zien dan bij zijn eigen vrouw."

Ik zei; "Ach, doe niet zo hardvochtig, gun die man zijn pleziertje". "Zijn eigen vrouw heeft hij al zo vaak gezien"

Soms sta ik versteld van mijn eigen vrouw. Zo ook deze keer. Ze kwam in de caravan en met fonkelende ogen stond ze uitdagend voor me.

"Jij wordt toch ook niet een beetje hitsig van het kijken naar je buurvrouw?”. "Zal ik dan op mijn beurt die buurman eens een beetje opfokken?"

Terwijl ze dat zei pakte ze mijn bobbel in mijn broek met een hand vast en kneedde hem een beetje. Verbaasd vroeg ik;

"Durf je dat?"

"Hm, ik denk het wel, ik vindt het wel een opwindend idee, moet je eens opletten", zei ze. Annie had een knalgele bikini die behoorlijk doorzichtig was. Omdat wij het een stom gezicht vonden dat er een dergelijk spierwit kruisje was ingenaaid, had ze het er netjes uitgehaald. Annie is van haar eigen uiterst blond. Zodoende heeft ze licht rossig schaamhaar. Daardoor valt het nauwelijks op dat het kruisje er uit is. En deze vakantie had ze haar kutje zorgvuldig kaalgeschoren.

"Als ik mijn gele bikini aantrek, dan kan hij zo alles zien, en ik ben toch niet naakt." Ze was al in de kast aan het rommelen om de bikini te pakken. Ze stroopte het bruine badpak naar beneden en stond nu naakt voor me. Even wreef ze haar kutje op.

"Dan zie je mijn lippen beter" zei ze. "vindt jij toch ook geiler, als mijn lellen er een beetje uithangen?"

De situatie wond mij behoorlijk op en ik voelde mijn jongeheer al lekker dik worden. Hij paste nog maar nauwelijks in mijn broek.

Ze perste haar lijf in het gele, zeg maar gerust geile, bikinietje. Ze trok de stof over haar borsten maar deed de schouderbandjes over haar schouders. Trillend van opwinding stond ze even te twijfelen.

"Zal ik het doen? Blijf jij hiervandaan kijken?" "Ik doe het”.

Ze ging weer naar buiten en nam plaats in haar stoel. Ze sloeg haar benen over elkaar. "Bingo, het werkt gelijk" fluisterde ze, zodat ik het net kon horen. De buurman was een en al aandacht. Annie zat uitdagend in haar stoel, en pakte haar boek.

" Nu gaan we langzaam de spanning opvoeren." In het zonlicht was het topje net doorzichtig genoeg om haar tepels te laten doorschijnen. Na een paar minuten legde ze haar boek op haar schoot en begon zich loom uit te rekken. Toen ze haar armen boven haar hoofd verstrengelde, spande haar topje zo strak om haar borsten, dat deze er langzaam boven uit kwamen. Ik zag, dat haar tepels stijf waren. Nooit had ik verwacht dat mijn Annie een dergelijk geil spelletje zou durven spelen. Nu haar borsten half bloot waren pakte ze die geil vast, schoof de twee stukjes stof opzij en duwde de twee blote tieten tegen elkaar. Brutaal keek ze nu de buurman recht aan. Deze schoot met zijn hoofd achter zijn boek.

"Hij krijgt een stijve" fluisterde Annie triomfantelijk naar mij. Inderdaad begon zich een behoorlijke tent af te tekenen in de buurman zijn zwembroek.

De buurvrouw lag op haar rug en leek te slapen. Toen hij weer wat moed had verzameld om te kijken, keek mijn Annie hem recht aan. Vanuit de caravan keek ik om beurten naar Annie en naar de buren. Annie fluisterde.

"Zal ik nog een beetje verder gaan, of vindt jij het te gek worden".

Ik zei dat ik het nog wel aankon en gaf haar mijn goedkeuring.

"Daar gaat hij dan" zei ze, en ze liet zich in haar stoel onderuitzakken. Haar benen hing ze over de stoelleuning. Hij moest nu een fantastisch uitzicht hebben op haar dikke venusheuvel. Ik wist dat hij haar dikke lippen nu dwars door de stof heen kon zien. Annie bleef zitten om zijn reactie af te wachten. Zijn pik stond pijnlijk omhoog in zijn zwembroek. De buurvrouw merkte nog niets van dit alles en de buurman duwde zijn erectie gemakkelijker in zijn broek. We kregen het gevaarte nog niet in volle glorie te zien.

Annie lispelde: "Jezus, ik word hier zeiknat van".

Ik antwoordde: "Dan wordt je kruis nog doorzichtiger".

"Godver, ik wil die paal bloot zien, waarom haalt hij hem er niet uit"

Ik adviseerde om nog een klein stapje verder te gaan.

"Dat durf ik niet" fluisterde ze terug. "Ik heb nog nooit iemand anders mijn blote kut laten zien." Zelf wreef ze nu over de stof heen door haar snee.

"Maar je bent wel bloedgeil geworden op die vreemde pik" zei ik tegen Annie.

"Het is waar, we kijken toch alleen maar. Ik doe het, maar daarna stop ik ermee".

Met een hand trok ze al kijkend naar de buurman tergend langzaam haar kruisje opzij. De buurman ging zo nodig nog rechter op zitten om nog beter in Annie's kut te kunnen kijken. "Yes, nou past hij niet meer in zijn broek". Zei ze tegen mij. Een dikke paarse eikel stak nu boven de band van de zwembroek uit. Annie stak twee vingers in haar vagina en likte vervolgens de glibberige vingers af.

"De show is over". Zei Annie.

Het kruisje sprong terug en op dat moment keek de buurvrouw verbaasd naar haar man zijn opgewonden lid. Ze zag Annie die nog onderuitgezakt in haar stoel zat. Natuurlijk kon ze ook Annie's dikke kut door de stof heen zien. Even wreef Annie nog over haar kruis. Even leek de buurvrouw iets te gaan zeggen. Annie stond met schommelende blote borsten op en paradeerde terug naar de caravan. Met geil fonkelende ogen ging ze op de bank zitten.

"Hoe vond je het?” Supergeil" bekende ik.

"Kom op lik me, neuk me, snel, ik ben zo geil, ontzettend geil, ik wil lekker klaarkomen".

Ik dook met mijn gezicht in haar dikke, natte kut, en begon als een bezetene te likken. God wat was ze nat. Heel mijn gezicht zat onder haar kwijl. Ze kwam snel klaar.

Normaal is ze nogal terughoudend op een camping, maar nu kreunde ze zo hard dat de buren het konden horen. Nog voordat ze was uitgeraasd gebood ze mij om mijn paal in haar te steken. Uiteraard was ik daar allang klaar voor. Ik perste mijn dikke eikel tussen haar kale lippen. Ook ik was zo geil, dat ik binnen enkele ogenblikken een lading zaad in haar vagina spoot. Plakkerig van het zweet bleven we even op elkaar liggen.

Ze keek mij in de ogen

"Nur spielerei" zei ze.

"Weet ik, maar o zo geil". Even later gingen we weer in de zon zitten om eindelijk ons pilsje te drinken. Annie had haar gele badpak nog aan, ze had haar bovenkant omlaag gerold, zodat haar zware borsten vrij door de zon beschenen konden worden. Haar dikke snee tekende zich nog steeds af in haar geil doorweekte kruis.

"Als ze zo nodig willen kijken, dan doen ze dat maar". Toen we buiten kwamen hoorden we ook uit de buren hun caravan geile geluiden komen. Ook zij waren dusdanig hitsig geworden dat ze even moesten ontladen. Even later kwamen ook zij weer naar buiten, en ze keken veelbelovend naar ons, de buurman had nog een bobbel in zijn broekje.

Annie zei, "Volgens mij geilt zij ook een beetje op jou".

"Mm…".

Speels greep Annie mijn lul en gaf me een tongzoen. De buurvrouw bleef min of meer rechtop zitten om ook niets te hoeven missen. Zij had nu een superstrak tanga slipje aan. Doordat zij zo half rechtop zat, kon ik nu ook de bolling van haar kutlippen zien.

"Goed zo Ben, wordt maar lekker geil, dan kunnen we zo meteen nog een keertje neuken."

"Misschien willen ze ruilen".

Annie mompelde iets onverstaanbaars.

De volgende dag toen we terug van het strand kwamen lag de buurvrouw alleen voor de caravan. Ik had het al gezien, maar Annie zei;

" kijk ze ligt te zonnen, alleen, want hun auto is weg. Misschien heeft ze wel zin".

"Ik denk het wel", zei ik. Lachend gingen we de caravan in. Binnen stonden we even lekker te tongen. Uiteraard raakten we opgewonden en bij mij was dat duidelijk te zien. Ik pakte Annie bij haar billen, en duwde mijn dikke tegen haar kruis. Speels zei ze;

"Nee, nee, we zouden gaan douchen voordat de hele camping tegelijk wil." "Ga jij maar vast naar buiten dan pak ik de handdoeken en het badschuim."

Ik reageerde wijzend naar de grote bult in mijn broek;

"Moet ik zo buiten gaan staan?" Annie lachte en zei;

"Nou, gisteren had je er anders ook geen moeite mee misschien wil de buurvrouw jouw afmetingen wel eens beter zien." "Of durf jij vandaag soms niet?" Ze drukte haar lichaam tegen mij aan en gaf me nog een heerlijk tongzoen. "Zo, dit is stijf genoeg." zei Annie. "Als ze hem op oorlogssterkte wil zien, moeten ze er iets voor doen, vindt je ook niet?"

Ik ging voor de caravan staan. De buurvrouw keek mijn kant op en knikte. Mijn lul was dusdanig dik, dat hij de stof naar voren drukte. Ik was ervan overtuigd dat zij van opzij een prachtig uitzicht had. Zoals verwacht was ze zeer geïnteresseerd en keek ze onbeschaamd naar mijn bult. Ze lag achterover op haar zonnestoel, maar ze kwam overeind en zette haar voeten aan weerszijden op de grond. Hierdoor had ik een prachtig uitzicht op haar reusachtige borsten. Het bikinitopje spande werkelijk om haar lichaam. Haar kruisje zat strak rond haar kut. Annie stapte uit de caravan waardoor de buurvrouw even afgeleid werd.

"En is ze nieuwsgierig" vroeg Annie.

"Hartstikke" zei ik. Annie knikte naar haar en toen ze naast me kwam staan pakte ze mij speels bij mijn bult. Even masseerde ze mijn lul door de stof heen.

"Kom we gaan douchen". Zei ze tegen mij.

"We'll be back in a minute." Groette ze de buurvrouw.

"Ze is volgens mij al geil op je" zei ze weer tegen mij. "Laat ze maar even wachten".

We gingen samen onder de douche en sopten elkaars rug. Ik waste haar borsten. Ik was heet genoeg voor een nummertje.

"Wacht, niet doen, hoe geiler we zijn, hoe meer we straks durven."

Ze was net als ik al lekker heet. Haar dikke kutlippen bungelden uit haar kut. Haar tepels stonden als torentjes overeind. Annie pompte even op mijn lul. Toen die strak tegen mijn buik stond hield ze op.

" Kom we drogen ons af, en dan gaan we haar opgeilen."

Toen ik de deur van de caravan open maakte kwam onze buurvrouw aangesneld. Ze liep snel op ons toe, en bij het zicht van haar deinende borsten voelde ik mijn opwinding weer opkomen. Geduldig wachtten wij op haar.

"Hello, I waited for you to come back. Would you like something to drink with me?" Zei het vrouwtje. "I’m alone all day, because my husband had to come to his work" "Something serious was the matter".

Ze stond vlak bij ons en ik kon net een randje van haar tepel zien.

Ik zei:" Yes, off course, sounds nice to me; By the way my name is Ben."

Annie stelde zich voor en zei enthousiast dat ze het heel gezellig leek. Onze buurvrouw stelde zichzelf voor als Inge. Annie raakte in een geanimeerd gesprek met de buurvrouw. Ze gaf mij de handdoeken om op te hangen en zei;

"Kleed jij je gauw om, dan kom ik zo”.

Ik hing de handdoeken op en trok een boxershort aan. Het was nog warm genoeg om met ontbloot bovenlijf te vertoeven. Ik kwam weer buiten en Annie zei;

"You go along, I dry my hair and then I join you at your place ".

Terwijl Annie het natte haar droogde liep ik met Inge naar haar caravan. Ze stak haar arm in de mijne, en ik voelde de warmte van haar borst. Ze was niet erg bleu, en ik voelde de opwinding in mijn onderbuik. Toen we voor haar caravan stonden duidde zij mij te gaan zitten. Ze vroeg me of ik iets wilde drinken. Ik bestelde een pilsje. Ze ging naar binnen en ik bleef in de deuropening staan. Ze merkte dat ik naar haar keek, en ze bukte zeer uitdagend voor de ijskast. In spreidstand stak ze haar kontje naar achteren en ik keek recht tegen een zeer smal kruisje aan. Tussen haar benen zag ik haar reusachtige borsten.

"You like what you see?" Ik hoorde in de verte Annie's haarföhn.

"Yes, you look very, very, nice". Ze ging weer staan en had twee flesjes in haar handen. Een van haar borsten was bijna uit zijn cup gevallen.

"Oh dear, my breast, can you please correct the situation". Ik deed niets liever. Ik stapte binnen en greep haar borsten. Ik masseerde de grote borsten en kneedde de donkere tepels. "I heard your wife gave a very hot show for my husband yesterday". Zei ze.

"I would like to do the same for you if you like ". Ik zei dat ik haar al een tijdje bekeken had, en dat ik haar een lekker stuk vond. Ik vroeg of ze bewust aan het koketteren was toen met het ophangen van de was. Ze zei dat ze opgewonden raakte zoals ik naar haar had gekeken.

Ik besloot op Annie te wachten en stopte de borsten netjes terug in de bikini. Ik zei haar dat we even moesten wachten op Annie. Snel zette ze de flesjes op het aanrecht.

"Please you made me mad, before you went for a shower." "I need so see you dick quick". Ik draaide me naar haar toe, en duwde demonstratief mijn kruis vooruit. Mijn lul stond halfstijf tegen de stof te drukken. Weifelend liet ze haar handen over mijn bobbel glijden. Ze keurde even de inhoud door de stof heen. Toen vermande ze zich, en terwijl ze op haar knieën zakte bevrijdde ze mijn lul. Ik voelde haar koele handen om mijn geslacht. Een hand om mijn klootzak, en de andere schoof de voorhuid terug. Ze wilde hem het liefst gelijk in haar kut. "Fuck me, come on, and fuck me fast".

"I think Annie is coming our way" Zei ik toen ik Annie zag aankomen. Ik stapte uit de caravan toen Annie om de hoek kwam.

"Nou die hoeven we niet meer op te geilen", zei ik tegen haar. Het scheelde niet veel of ik stond al te neuken met haar. Die is heet".

"Dit is geen spielerei meer". Inge kwam naar buiten met twee pilsjes en vroeg Annie wat zij wilde drinken.

"Do you have white wine?"

"Yes off course, I'll get you a glass". Zei Inge toen ze weer naar binnen ging. Annie informeerde snel

"Ben je geil, heb je zin in haar? Ik zou het wel kunnen met haar".

Verrast antwoordde ik "We doen het!"

Blijkbaar had Inge weer gebukt, want er hing weer een borst boven haar topje uit. We controleerden of we uit het zicht van de andere campinggasten zaten en toen we gerustgesteld waren hief Annie haar glas. Annie toostte: "The tree of us". Ze nam een slok wijn, en ging achterover in haar stoel zitten. Trok een voet op haar stoel en toonde ons, dat ze geen slipje aan had. Demonstratief opende ze haar heerlijke dikke kut. Ik besloot mee te doen en haalde mijn lul tevoorschijn via mijn broekspijpje. Inge wist niet wat ze eerst moest doen. Eerst mij pijpen, Annie beffen of zichzelf ontbloten.

Ik zei, "Why don't you show us your pussy?"

Ze ging gauw zitten en pelde zichzelf uit haar bikini slipje. Trots presenteerde ze haar poesje. Een smal streepje donker schaamhaar lag op haar buik. Haar kutje zelf was bijna kaal. Ik voelde in gedachten mezelf in dat smalle kutje. Ze opende haar lippen en haar vagina glinsterde in het vage zonlicht. Ik begon aan mijn lul te trekken en hij stond al bijna op knappen.

"Niet doen joh, "zei Annie "Je moet nog niet spuiten". "Laat je eerst lekker pijpen door haar, of misschien wil ze wel met je neuken".

Dat laatste wilde ik zeker, dus ik gooide mijn laatste restte schroom voor Annie overboord en ging op mijn knieën voor Inge zitten. Deze bedacht zich geen moment en schoof met haar onderlijf van de stoel, regelrecht op mijn paal.

"Ik had nooit verwacht dat ik het zo geil zou vinden als mijn man voor mijn ogen met een andere vrouw zou neuken".

Annie klauwde in haar eigen kut en kneedde haar eigen tieten.

"Ik zal haar bh eens afdoen voor je, dan kun je die borsten waar je zo op geilde eens in het echt zien ".

"Toen jij je haar föhnde had ik ze al in mijn handen" zei ik. Ik liet Inge op haar rug in het gras zakken en posteerde mezelf steunend op handen en knieën recht boven haar geile kut. Ik bleef even in deze positie en zei tegen Annie

"Kijk Annie, ik laat hem er helemaal in zakken".

"Nee wacht, laat mij je pik in haar kut stoppen" zei Annie en ze mikte mijn eikel recht in Inge haar geile kutje.

Demonstratief neukte ik Inge. Inge lag bijna met haar hoofd onder Annie's stoel waardoor ik in de gelegenheid was om Annie te likken terwijl ik neukte met Inge. Annie kwam als eerste klaar. Een grote stroom geil lekte uit haar kut. Enkele druppels kwamen op het gezicht van Inge die ze hitsig oplikte. Inge begon met haar kutspieren te knijpen waardoor ik het Spaans benauwd kreeg. Ik kreeg mijn eerste orgasme. Ik spoot een geweldige lading in haar nauwe kutje. Ik haalde snel mijn pik uit haar en de volgende ladingen spoten over haar buik en tegen haar tieten.

"Ah…, spuit haar helemaal onder", kermde Annie "Ik wil het zien, hoe je op haar spuit".

Inge kroop onder mij uit en liet mijn staalharde pik diep in haar mond verdwijnen. Nog nakreunend pijpte zij mij schoon waardoor na enige tijd mijn lul op sterkte bleef.

"Come on, now you fuck me till I come". Zei ze, en trok mij aan mijn lul weer op haar. Ze vouwde haar benen helemaal tot in haar nek, en zo begon ik in haar te stoten.

Annie knielde naast haar, en masseerde mijn sperma in haar borsten. Het zweet druppelde van mijn hoofd op Inge haar tieten, en Annie hurkte met haar kut boven het gezicht.

"Oh this is like heaven": kermde Inge. Annie liet zich zakken en terwijl ze mij zoende, neukte ik Inge naar een hoogtepunt. Spastisch bewegend kwam ze klaar. Als Annie haar de mond niet gesnoerd zou hebben me haar kut, dan zou ze de hele camping bij elkaar geschreeuwd hebben.

We gingen rustig in de caravan zitten en genoten van onze drankjes. We deden geen moeite om tegenover elkaar onze naaktheid te verbergen. Ongegeneerd zaten we van elkaars lichaam te genieten. Af en toe voelde Inge of Annie of mijn lul al weer ergens toe in staat was. Na een paar drankjes moest ik plassen. Toen ik terug kwam vond ik beide dames in soixante-neuf houding aan. Inge lag onder, en Annie uiteraard bovenop. Zo te horen waren ze al aardig op weg. Na een tijdje stond ik met een paal van hier tot ginder. Ik ging achter Annie staan en probeerde mijn geval in te brengen. Na een tijdje lukte dat, en ik schoof voldaan mijn geslacht in haar natte kut. Annie begon opeens met haar heupen te stoten. Het neuken van mij in combinatie met het likken van Inge brachten haar tot een intens orgasme. Het leek wel of ze jankte toen ze klaarkwam. Ze liet zich vooruit zakken om op adem te komen.

Van die gelegenheid maakte Inge gebruik door mijn paal in haar mond te nemen. In deze houding leek het of ik haar in haar mond aan het neuken was. Ze liet mij begaan en voor ik het wist schoof ik mijn gehele apparaat in haar keel. Grommend nam ze hem in ontvangst. Ik neukte haar in haar keel, en al snel begon ik te krampen. Met luid gekreun loosde ik mijn zaad diep in haar keel. Ze slikte en slikte, waardoor het gevoel des te intenser werd. Toen ik was uitgeraasd kroop ik van haar af.

Annie en ik zaten een beetje duizelig naar elkaar te kijken. Inge lag zichzelf te vingeren.

Annie dook tussen Inge haar benen en nam het werk van de vingers over. Geil, Annie die een vrouw likte. Ik ondertussen kneedde de heerlijke borsten. Snel naderde het hoogtepunt in de onderbuik van Inge. Zelf trok ze aan haar knieholtes alsof ze moest bevallen. Met haar hoofd tussen haar borsten zoende ik met Inge.

Annie deed haar ontploffen, en persend kwam Inge klaar. Ik kon nog net mijn tong terugtrekken uit haar mond. Ze klemde haar kaken op elkaar en proestend kwam ze klaar.

Laat in de avond gingen Annie en ik terug naar onze caravan. Maar niet voordat Annie had afgesproken dat ze zo snel mogelijk aan de man van Inge voorgesteld wilde worden.

"Nur spielerei is opwindend, maar dit was fantastisch " bekende Annie.

Ik was het roerend met haar eens.

Enigma  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post81