Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

TUINMAN

Harley2500Geplaatst door My 4Fingers ma, januari 09, 2017 16:37:47

TUINMAN(nen) 1

Na een half jaar zeuren bij Peter mijn vriend, stemde hij eindelijk toe om de tuin eens goed aan te laten pakken door iemand die er wel verstand van heeft. Na drie jaar snoeien en prutsen is het enige wat nog een beetje fatsoenlijk lijkt ons grasveld. En daar lag ik op een prachtige dag een beetje kleur te krijgen toen de tuinman zich geheel onverwachts melde bij de achterpoort. Ik schrok me wild, want ik lag topless. Een snelle beweging en de handdoek waar ik op lag, had ik voor me. De man (eigenlijk een jongen) kwam de tuin in en keek met een glimlach naar me.

“Stoorde ik u mevrouw”? Vroeg hij terwijl hij naar me toe liep. Ik voelde me ongemakkelijk, maar zag geen kans om direct op te staan en naar de keuken te lopen. “Ik lag te zonnen” zei ik, de handdoek nog iets steviger tegen me aantrekkend. De jongen bleef staan, redelijk dicht bij me en zei vervolgens “nou, u ziet er anders mooi verkleurd uit hoor. Ik zal u niet storen hoor, ik ga direct aan de slag met de coniferen”. Met een brede glimlach stapte hij de tuin verder in en even later hoorde ik het geluid van een zaag die zich door het hout heen werkte.

Ik ben daarna maar naar binnen gegaan en een shirt aangedaan. Ik zag dat de jongen zijn shirt juist uit had gedaan en de tuinbroek over z’n blote bast vastgemaakt had. Ik kon m nu wat beter bekijken en zag dat hij een atletisch lijf had met echt gespierde armen die de coniferen een voor een wegtrokken. Witte kuif en helblauwe ogen weet ik nog van daarstraks. Absoluut geen onaantrekkelijke vent in ieder geval. Ik had trek en maakte me een boterham en een eitje. Terwijl ik wilde gaan zitten bedenk ik me dat het rond lunchtijd is en dat hij misschien wel iets zou willen drinken of zo. Hij nam mijn aanbod met graagte aan, het was warm en iets te drinken wilde hij graag. We gingen samen in de keuken zitten. Hij aan de ene kant van de tafel, ik tegenover hem. We kletsten wat over de tuin hoe die moest worden, tijdens dat kletsen werd ik bijna gevangen door zijn ogen. Ze leken dwars door me heen te kijken. Enerzijds voelde het vreemd, aan de andere kant trokken mijn ogen steeds weer recht naar de zijne. Hij merkte dat ook en vroeg na een poosje of hij iets bijzonders had? Ik schrok en voelde me kleuren.

“Uhm, nee niet echt, maar je ogen zijn ontzettend felblauw en je kijkt doordringend, vandaar dat ik wat zat te staren. Sorry”. Hij gaf als antwoord dat hij dit wel vaker meemaakt en er soms een grapje van maakt. “Dan zeg ik dat ik overal doorheen kan kijken” vertelde hij.

“Overal”? Vraag ik nogal een beetje dommig.

“Yup” was z’n antwoord.

“Geef eens een voorbeeld als je wilt?” Vroeg ik toen. Hij glimlachte en kijkt me weer recht in m’n ogen aan en merkt vervolgens fijntjes op; “je hebt je topje niet aangedaan onder je shirt” met een brede grijns. Ik voel me kleuren, maar weet niet wat te doen of te zeggen.

“Maar dat had ik ook wel gezien zonder mijn blik door je shirt hoor…” zegt ie daarna. Op de een of andere manier voel ik een kriebel in mijn lijf. Mijn schaamrood zakt weg en ik blijf hem aankijken. Hij laat zijn ogen merkbaar dalen en ik voel geen schaamte of het gevoel dat ik weg moet gaan. De kriebel blijft en ontwikkeld zich tot een rillinkje. Ik realiseerde me dat ik gewoon werd versierd in mijn eigen huis en ik vond het nog spannend ook. We bleven even zo stil zitten totdat de stilte mij teveel werd. Ik bood hem nog wat te drinken aan en stond op om dat in te schenken.

Ik moest daarvoor achter hem zijn en terwijl ik in m’n bikini broekje en shirt achter hem langs ga, voelde ik de kriebel weer doorgroeien naar een rilling. Ik deed de koelkast open en moest me bukken voor het pak sap. Half langs zijn stoel eventjes voorover. Mijn fantasie sloeg aan en ik voelde nog een rilling. Ik kwam overeind en schonk naast hem staand zijn glas vol. Hij keek opzij en vroeg vervolgens aan me “was het de koelkast of iets anders?”

Ik keek hem aan en aan mijn blik zag hij wel dat ik niet snapte wat hij bedoelde. Hij draaide zich naar me toe, keek omhoog en zei “waardoor staan je tepels zo fier omhoog? Was het de kou of wat anders”? Hij grijnsde van oor tot oor en ik voelde direct wat hij bedoelde. Mijn tepeltjes waren inderdaad hard en staken duidelijk door mijn shirt. Ik voelde me opgewonden raken door zijn vraag en de manier waarop hij voor me bleef zitten. Ik zei zo onschuldig mogelijk dat het waarschijnlijk de kou geweest moest zijn. Ik bleef voor hem staan, zoveel lef had ik inmiddels wel. We keken elkaar eventjes aan en hij pakte toen m’n heupen en trok me naar hem toe.

“Wil je ze warmen in de zon, of wil je dat ik het doe?” vroeg hij zacht. Ik twijfelde heel even, maar toen heb ik zonder wat te zeggen mijn shirt opgetild. Ik heb geen grote borsten (cup 85B) maar ze staan vol en fier vooruit. Ik heb kleine tepels die keihard kunnen worden. Zijn handen omvatten mijn beide borsten en hij streelde ze zacht met speciale aandacht voor mijn tepels. Ik genoot van zijn strelingen en liet hem begaan. Na eventjes ging hij anders zitten, hij spreidde zijn benen en trok me op een been, waarbij hij er voor zorgde dat mijn benen aan beide kanten kwamen. Ik voelde de ruwe stof van zijn werkbroek tussen mijn dijen en de rillingen volgden nu steeds vaker en sneller. Hij likte daarna mijn tepels om en om en zoog er zachtjes en dan weer wat harder aan. Zijn handen op mijn onderrug en ik hield zijn hoofd vast. Hij trok me af en toe zacht naar zich toe waardoor ik met mijn kruis over zijn been schoof, wat zalig voelde.

Op den duur tong zoenden we elkaar innig en bewoog ik bewust op en neer op zijn been. Mijn knie liet ik telkens tegen zijn kruis aankomen. Ik knoopte zijn tuinbroek los en hij stond op om die uit te doen. Eronder droeg hij alleen een boxershort waarin onmiskenbaar een flinke bobbel zat. Ik trok mijn shirt uit en leunde iets achterover tegen het aanrecht. Hij ging weer zitten en schoof zijn stoel voor me. Hij kuste me eerst op mijn buik en daarna steeds lager. Ik gaf me helemaal over aan zijn strelingen en genoot. Op den duur trok ik een been op en zette die op zijn knie. Mijn andere been deed ik opzij en ik pakte zijn hoofd en duwde hem naar mijn kruis. Hij likte me tot in mijn lies en toen voelde ik zijn vingers strelen. Al snel voelde ik dat hij mijn spleetje over mijn broekje streelde en ik kreunde om meer. Direct daarna ging mijn broekje opzij en drong er een vinger tussen mijn kale lipjes. (God zij dank had ik me gisteren geschoren) Eerst zacht strelend, daarna twee vingers en die vonden al snel mijn kutje. Zijn tong gleed af en aan over mijn klitje. Zacht vingerde hij me en ik was zo geil geworden dat het maar heel even duurde of ik kwam schokkend klaar. Na even nagenoten te hebben trok ik hem overeind en zette hem tegen het aanrecht. Zijn bobbel was erg goed zichtbaar en ik wilde weten hoe zijn pik zou voelen. Ik trok eerst mijn bikini broekje uit en ging voor hem staan.

Ik maakte hetzelfde rondje met kussen en likjes als hij had gedaan. Bij de rand van zijn bokser liet ik mijn tong er net onder glijden en tegelijkertijd pakte ik de pijpjes van zijn bokser en trok die langzaam naar beneden. Ik bleef hem likjes geven en ik voelde plots hoe zijn pik vrijkwam en tegen mijn kin aankwam. Ik ging iets achteruit om hem te bewonderen. Een heerlijke harde pik van zeker een cm of 18 en een zalig dikke omvang. Langs zijn schacht liepen dikke aders die ik zag kloppen van opwinding. Ik knielde voor hem en pakte zijn schacht stevig vast en maakte trekkende bewegingen waarbij ik zijn voorhuid telkens helemaal achteruit trok zodat ik zijn harde glimmende eikel telkens zag. Na een paar keer trekken zag ik voorvocht uit zijn eikel komen. Ik stopte met trekken en likte het zachtjes op, wat hem deed kreunen. Daarna nam ik zijn eikel in mijn mond en verwende hem met mijn tong, ik voelde hem in mijn mond nog harder worden. Hij maakte telkens iets stotende bewegingen en kwam steeds dieper in mijn mond. Ik genoot intens van die geile pijppartij, maar wilde meer.

Na een tijdje stopte ik en kwam overeind. Zijn helblauwe ogen vonkten van genot leek het wel. Ik wenkte hem me te volgen en ik liep de woonkamer in naar de bank. Ik ging achter de bank staan en liet me voorover zakken over de rugleuning terwijl hij achter me stond. Ik keek om en vroeg alleen maar “You like”? Hij gromde iets, toen spreidde ik mijn benen zo wijd mogelijk… Ik keek weer om en vroeg zacht… “neem me please”…

Hij stapte naar me toe en pakte mijn heupen zachtjes vast en komt tegen me aan staan. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn billen en ik leunde nog iets verder voorover. Ik voelde dat door dit standje mijn kutje helemaal open kwam… Hij pakte zijn pik en liet die op en neer door mijn bilnaad gaan wat me mateloos geil maakte. Toen voelde ik dat hij iets door zijn benen zakte en daarna voelde ik zijn eikel tegen mijn lipjes duwen. Ik gromde van genot en verlangen en langzaam begon hij te duwen. Tergend langzaam kwam zijn eikel in me en toen trok hij weer iets terug. Ik kreunde dat ik meer wilde, en ik voelde hem zijn spieren spannen en met een lange trage haal nam hij me diep. Zijn formaat, mijn geilheid, het warme weer, alles kwam samen in me. Een oerkreet ontsnapte aan mijn lippen, hij vulde me zoals ik maar zelden gevuld ben en ik genoot immens. Hij bleef eventjes helemaal diep in me, ik kon zijn pik voelen kloppen in me, wat ontzettend geil voelde.

Toen bewoog hij, langzaam uit me, helemaal en daarna weer in me helemaal. Dat moment dat hij telkens helemaal uit en weer in mijn kutje gleed was enorm geil om te voelen. Ik genoot van elke beweging die hij achter me maakte. Na een tijdje zo gevreeën te hebben pakte hij mijn heupen en duwde wat harder door. Ik gromde van genot en moedigde hem aan… Zijn tempo ging omhoog en hij leunde een beetje op me en pakte mijn borsten. Hij pakte elke tepel tussen duim en wijsvinger en op het tempo waarmee hij me neukte trok hij elke keer zachtjes aan mijn tepels. Ik voelde dat ik weer ging komen, grommend draaide ik met mijn billen en ik voelde dat hij steeds sneller bewoog. Hijgend nam hij me nu met harde diepe stoten, ik voelde mijn orgasme aankomen en kreunde dat ik zijn zaad wilde diep in me… Toen kwam ik gigantisch klaar en terwijl de golven van genot door mijn lijf gieren voel ik nog een hele diepe stoot en daarna spuit hij zijn zaad diep in me, ik voelde zijn pik in me schokken wat me nog een genotsgolf bracht…

We hebben daarna nagenoten in de keuken en toen hij weer aan het werk ging ben ik heerlijk weer topless in de tuin gaan liggen.

Harley2500

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1727

KLEDING EN MEER

Harley2500Geplaatst door My 4Fingers di, oktober 25, 2016 15:13:24

KLEDING EN MEER

Ik kom al een tweetal jaren in een te gekke jeans shop. Altijd passende broeken en geduldige mensen die me helpen. De sfeer is echt tof en soms betrap ik me erop dat ik gewoon even binnenloop voor de sfeer.

De laatste keer zal ik niet snel vergeten. Het was leeg in de winkel en Peter (Ik ken bijna alle verkopers bij naam) stond wat verveeld om zich heen te kijken toen ik binnen kwam. Hij reageerde enthousiast. “Kom jij m’n dag goedmaken?” Vroeg ie terwijl hij naar me toe kwam en me zoende op beide wangen. Dat was de eerste keer en ik vond het prettig merkte ik. Hij ziet er dan ook wel echt lekker uit. Bruine kop, blond kort haar en helblauwe ogen en een sportief lijf. Ik mummelde wat over rondkijken en liep de zaak in.

Die is smal maar ook diep (of lang zo je wilt) Hij liep met me mee al mopperend over de stilte in de winkel.

“Vandaag één klant. Pff… ik baal en wil eigenlijk vrij met dit heerlijke weer. Jij treft ’t maar.” Terwijl hij me van top tot teen bekijkt. Ik voel me bijna ongemakkelijk maar anderzijds ook wel gestreeld. Hij maakt me complimenten over m’n bruine lijf. (heb een topje aan en half lange makkelijke broek)

Ik loop wat heen en weer en bedenk me dat ik toch een jeans moet kopen en dat kan nu ook. Ik vraag Peter een goede passende maat en stap een van de kleedhokje in die achterin zijn. Een gordijn en een hok, meer is t niet, maar t voldoet absoluut.

Peter kent m’n smaak en komt met drie leuke broeken op mijn maat. Terwijl ik de laatste pas komt hij om het gordijn met nog een jeans, ik sta in m’n string en schrik me wezenloos van hem.

“Nieuwe lichting” zegt ie terwijl ik zie dat hij me weer nadrukkelijk observeert. Ik pak de broek aan en dank ‘m ervoor. Hij blijft net wat te lang hangen merk ik en hij kijkt nadrukkelijk naar m’n benen (denk ik op dat moment) ik draai me om en buig me om de broek te passen en aan te trekken. Dan hoor ik ‘m zeggen.

“Ik wil niet brutaal zijn. Maar je hebt heerlijke billen.” Dan glijdt het gordijn dicht hoor ik. Ik voel me aangenaam door z’n opmerking merk ik. De laatste jeans staat me ook echt heerlijk en inderdaad, m’n billen zien er in die broek lekker uit vind ik ook. Ik show ‘m even en hij keurt ‘m helemaal goed. Ik ga terug en trek de jeans weer uit.

Opnieuw gordijn open, weer zijn koppie erlangs, ik schrik nu niet maar kijk ‘m vragend aan?

“Wat wil je” vraag ik, nog meer nieuwe dingen voor me?

“Uhm…, nee, voor jou niet, maar voor mij wel. Ik bedoel het helemaal goed, maar ik zag net je lijf en ben helemaal ondersteboven van je. Sorry en als je dit naar vindt ren ik naar de kassa om je broek aan te slaan.” Ik merk dat ik me gevleid voel en blijf ook staan in m’n string en shirt. Op de een of andere manier windt dit me op. Ik kijk ‘m aan en geef repliek op zijn aardige woorden.

“Jij bent ook wel om aan te zien hoor” en daarna lachten we alle twee hartelijk.

Hij stapt in de kleedkamer en wil me een zoen geven wat ik oké vindt. Hij blijft netjes. Dan loopt ie naar de voordeur, ik zie m de sleutel omdraaien en tegelijk voel ik spanning in m’n lijf opkomen.

De twijfel is kort, het verlangen naar avontuur veel langer en heftiger. Hij komt terug en we weten wat er in de lucht hangt. Ik stap terug en leun tegen de spiegel aan de wand. Hij komt voor me en zoent me nu heftig op m’n mond wat ik net zo heftig beantwoord. Z’n handen voel ik op m’n rug en over m’n hoofd, daarna over m’n buik. Ik ril en verlang merk ik. Ik duw ‘m van me af en zeg. “Ik string? Jij ook minimaal boxer, dan klopt t weer toch?”

Hij lacht en trekt z’n jeans uit. Ik zie in z’n boxer iets hangen waar ik bijna zenuwachtig van wordt. Ik heb geen stijve gevoeld toen ik tegen hem aanstond, mijn hemel wat lijkt dat groot. Hij ziet me kijken en zegt, “tja ik stond vooraan bij het uitdelen. Wil je ‘m zien?”

Ik stamel wat en daar zit ook een “Ja” in. Mijn God, ik voel dat m’n lijf er helemaal van tintelt. Hij gaat tegen de andere wand aan staan en laat z’n boxer zakken. Pff... wat een heerlijk gezicht. Een mooie half-slappe pik hangt gewoon recht vooruit met daaronder een paar flinke ballen. Ik zie hem nu naakt en hij heeft een heerlijk lichaam. Ik mag er ook wel zijn met m’n 1,69m, halflang blond haar, sportief lijf en cup 75 B. En… bijna kaal op een streepje na wat ik erg geil vindt. Peter kijkt me doordringend aan en vraagt “gaat je opmerking over kleding ook voor jou op?”

Zonder te reageren laat ik m’n broek en string in een keer zakken. Ik ga weer rechtop staan en zie dat hij geniet van me. M’n tepels zijn hard en erg gevoelig, m’n lipjes zijn al wat dikker dan normaal.

“En nu?” Vraagt hij.

“Mag ik?” Vraag ik onschuldig.

“Ik weet niet wat, maar je mag, de deur is dicht met de boodschap dat we vandaag niet meer openen.” Ik glimlach en zak voor ‘m op m’n knieën. Ik zie direct een reactie bij hem en z’n pik komt iets omhoog en ik zie ‘m werkelijk zwellen. Dat maakt me ongeduldig en vreselijk geil. Ik pak z’n pik met een hand en til ‘m op. Ik kijk omhoog naar Peter en steek m’n tong uit. Ik laat alle remmingen en opvoeding lopen, dit is eens maar nooit weer denk ik.

Dan lik ik zacht z’n eikel en laat m’n tong rondjes draaien rondom de rand. Hij groeit in m’n hand wat ik erg geil vind voelen. Na eventjes zo gespeeld te hebben open ik m’n mond en neem ‘m met strakke lippen en spelende tong. Hij schokt eventjes en pakt daarna mijn hoofd en maakt zachte stootjes in m’n mond. Ik kan ‘m niet helemaal hebben, maar doe wel m’n best en te horen aan z’n kreunen doe ik t wel oké. Ik sta uiteindelijk op en kijk even naar zijn geslacht, nu in vol ornaat na mijn verwennerij staat hij fier vooruit, iets omhoog. Ik voel kriebels in m’n onderbuik zakken naar m’n schaamstreek. Wat een heerlijke paal heeft ie!

Hij duwt me op het bankje en gaat op z’n knieën voor me, ik geef met totaal over aan ‘m. Eerst zuigt ie m’n tepels nog stijver en zakt dan met zijn tong een nat spoor achterlatend op mijn buik en venusheuvel naar mijn spleetje. Hij maakt me helemaal gek van geilheid, maar stopt telkens als ik bijna kom. Dan staat hij op en trekt mij ook overeind. Hij draait me om met m’n gezicht naar het bankje.

“Buk eens als je wilt vraagt hij zachtjes.” Ik ben als was in zijn handen en doe wat hij vraagt. “Nu een been op het bankje” wat ik direct doe

Dan staat hij achter me, ik voel z’n pik tegen m’n billen en zijn handen glijden naar m’n tepels… Nog een keer vraagt hij zacht… “Wil je me, en all the way”?

Ik kreun “please yes” Dan voel ik dat hij iets door z’n benen zakt, hij pakt zijn pik en laat die door m’n bilnaad glijden, steeds lager en lager. Ik kreun van genot. Zijn handen zijn op m’n borsten en dan voel ik dat hij m’n kutgaatje heeft bereikt. Ik voel zijn eikel nadrukkelijk tegen me aan duwen en ik ontspan me helemaal. Hij vraagt dan.

“Geef jij het maar aan…”

Ik duw iets achteruit en voel zijn eikel iets in me komen. Wat een heerlijk gevoel, ik wil meer, veel meer. Me zacht achteruit duwend komt hij langzaam in me, vult me werkelijk helemaal. Ik geniet… We bewegen samen, zacht maar, o… zo diep. Ik kreun en grom met tijden. Hij hijgt. We voeren het tempo op en al snel voel ik dat hij gaat komen, ik duw extra hard achteruit, blijf zo staan en span al m’n spieren op in m’n lijf. Hij zwelt nog iets en dan voel ik zijn zaad in straaltjes in me schokken. Dat brengt zoveel genot dat ik ook klaarkom direct achter hem aan.

We genieten nog een tijdje van elkaar zo staand, daarna zoenend onze kleren aan.

De nieuwe broek hoefde ik niet te betalen op voorwaarde dat ik terug kwam en dat doe ik zeker.

Harley2500

Welkom bij 4Fingers Harley ik ben er van overtuigd dat de lezers dit verhaal hoog gaan waarderen

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1682