Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Blij Jolientje

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers do, april 27, 2017 12:42:11

BLIJ JOLIENTJE

Het valt voor een vrouw met grote seksuele behoeften zoals ik niet mee om zich te plooien in de dagelijkse tred van het huishouden. Huisje, boompje, beestje is mooi, maar na drie jaar huwelijk en een bevalling achter de rug werden er minder bomen opgezet dan ik zou willen en raakte de verhouding tussen zelf doen en laten doen volledig uit balans. En zo kon het gebeuren dat…

Zaterdag was het, midzomer en stralend weer. Ik kuierde in een luchtig zomerjurkje achter de kinderwagen, met daarin ons Jolientje, drie maanden jong, gedachteloos door de stad, toen ik per ongeluk, maar niet heus, tegen hem op botste. Een lange, knappe vent met donkere manen verward om zijn hoofd. Ik mompelde een excuus, maar daar wilde hij niets van weten. Het was natuurlijk net zo goed zijn schuld. Zo beginnen die dingen, ach, dat wist ik nog wel…

We stonden een beetje te schutteren voor een lunchroom midden in die drukke winkelstraat en veroorzaakten een ware opstopping, tot hij vroeg of ik hem de eer wilde aandoen samen met hem een versnapering te nemen. Zo zei hij het bijna letterlijk, kan ik me nog goed herinneren, daarbij knikkend naar de openstaande deur van die lunchroom, waar het stampvol was. Moest ik daar soms met mijn kinderwagen naar binnen? Hij trok een grimas. Nee, dat was een beetje moeilijk, moest hij toegeven. Maar hij wilde me ook niet laten gaan, want de reu had feilloos het teefje geroken. Daarom liepen we wat onhandig naast elkaar door.

Marcel heette hij en hij woonde dáár, met een knikje naar de Markt.

Toevallig moest ik natuurlijk ook die kant op, kwam dat even goed uit! Wie houdt wie eigenlijk voor de gek in die eeuwigdurende spelletjes? Maar goed, het werkt wel…

Voilà, glimlachte hij bij een van die oude huisjes, die zo kenmerkend zijn voor dat deel van de stad. Het zag er goed onderhouden uit en hij bevestigde dat het pas was gerenoveerd. Ondertussen stak hij de sleutel al in het slot en toen de deur openzwaaide zag ik een lange, smalle gang, waarin halverwege een steile trap omhoog liep.

“Zeer geschikt voor een vrijgezel,” uitte ik mijn eerste gedachte, “maar niet iets voor een gezin met kinderen, zeker niet als je met een kinderwagen moet laveren.”

Tja, daar had ik misschien wel een punt, knikte hij, maar nu voelde hij zich toch uitgedaagd. Even proberen dan? Ik keek schichtig om me heen en toen tilden we de kinderwagen gezamenlijk over de drempel. Ik duwde en hij trok de kinderwagen tot aan de trap, waarna hij zich er langs wurmde om weer bij de deur te komen en die met een klikje in het slot te laten vallen.

Ik boog me onder de stuurstang door over de kinderwagen. Mijn lieve schat was nog altijd diep in slaap. Ik streelde haar zacht over haar hoofdje en bleef dat doen toen Marcel achter me kwam staan en bracht het schootsveld in gereedheid door mijn jurkje omhoog en mijn broekje naar beneden te schuiven. Hou je oogjes maar lekker gesloten liefje, bad ik in gedachten, let maar niet op stoute mama. Ik zette mijn handen schrap op de randen van de kinderwagen en perste mijn lippen op elkaar toen de stoothamer mijn lipjes uiteen drukte en zich vlot een weg naar binnen baande. Bij het smeren van mijn kut wiegde ik zachtjes de wagen heen en weer. Marcel klemde zijn handen om mijn heupen om meer houvast te krijgen bij de stoten die geleidelijk aan met meer kracht werden toegediend. De kinderwagen begon vervaarlijker te deinen, maar pas toen Marcel nog feller aan de slag ging, sloeg Jolientje voor het eerst verwonderd haar ogen op.

“Niks aan de hand lieverd”, kreunde ik toen ik haar lipjes zag trillen. “Mama is zó klaar!”

En zo was het.

Het was veel te laat toen ik thuis kwam, maar ik had geluk dat mijn mannetje naar een bergetappe van de Tour de France zat te kijken, zodat het niet zo opviel. Ik haalde Jolientje uit de kinderwagen, legde haar in de box en terwijl ik zo voorover gebogen stond herhaalde de geschiedenis zich. Opnieuw werd mijn broekje omlaag getrokken en werd zonder veel omhaal een pik bij me naar binnen gestoten. Jolientje was het al gewend. Een brede lach werd mijn deel toen ik voor de tweede keer die dag mijn orgasme uitschreeuwde.

Esmeralda

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1799

TRIO IN DE LIFT (van de pot gerukt)

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 06, 2017 22:01:44

TRIO IN DE LIFT (van de pot gerukt)

Mijn geilste seksavontuur beleefde ik twee jaar geleden. Ik had destijds een relatie met een geil sletje, Sabine uit Antwerpen. Met haar beleefde ik de geilste avonturen en zij geilde erop om op de meest onverwachte plekken te neuken.

Sabine woonde in een flat aan de Potvlietlaan en moest elke dag met de lift naar haar appartement toe. Iedere keer fantaseerde ze ervan om eens flink geneukt te worden in de lift. De gedachte dat ze dan misschien betrapt werd door een mede bewoner, maakte haar bloedgeil. In het begin moest ik niet veel van deze gedachte hebben en ging niet op haar geile voorstel in, al werd ik zelf ook supergeil bij die gedachte om betrapt te worden onder het neuken.

Een maand nadat Sabine mij haar fantasie verteld had, werd ze twintig jaar. Ik vond het tijd voor een stevige neukpartij in de lift. Ik vertelde haar dat ik een verrassing voor haar had, maar dat we hiervoor de stad in moesten. Ze had die dag een super geil zwart rokje aan en een strak topje, waar ze geen BH onder droeg. Haar dikke tieten zagen er altijd even lekker uit zonder BH onder haar topjes. We liepen naar de lift en Sabine drukte op de knop. Ik zoende haar in haar nek en kneep ik haar lekkere kont, geile beer dat ik was (en nog steeds ben). Ze merkte dat ik super geil was en ik drukte mijn paal in mijn broek tegen haar kont aan. De liftdeuren opende zich en al zoenend duwde ik haar tegen de liftwand.

Na een korte tongpartij liet ik mijn hand via haar lekkere boezem naar haar klitje glijden en begon haar slipje af te stropen. Met een ruk trok ik haar string van haar goddelijke lijf en begon haar te vingeren. Al snel daalde ik met mijn hoofd via haar hooggebergte af naar haar lekkere kutje, dat al openstond van geilheid. Ze begon luid te kreunen toen ik haar klitje en haar lipjes tussen mijn lippen naar binnenzoog. Daarna stopte ik opnieuw een vinger in haar grotje en begon haar wild te vingeren. Ze kreunde steeds harder en niet veel later kwam Sabine klaar.

Net toen ze mijn kloppende paal uit mijn broek haalde, begon de lift te bewegen. Omdat ik mijn harde paal niet meer in mijn slip gestopt kreeg, trok ik Sabine voor me en ik stopte mijn paal onder haar rokje. De liftdeuren opende zich en een vrouw van rond de dertig stapte de lift binnen. De lift bewoog omhoog en ik zag hoe de vrouw naar de string keek, die in de hoek van de lift lag.

“Het lijkt erop alsof jullie druk bezig waren” sprak de vrouw, “het ruikt hier naar liefdessappen.” Ze keek naar Sabine en zag het kopje van mijn verslapte lul onder het rokje van Sabine uitkomen. Ze liep naar ons toe en drukte op de stopknop van de lift en greep met haar hand mijn lul beet.

Zonder dat ik een woord kon zeggen begon die vrouw me af te trekken. De vrouw stopte met trekken en ontfermde zich over Sabine, die nog steeds zo geil als boter was, en liet haar hand over de boezem van Sabine glijden. Ze trok Sabine haar topje uit en begon haar tepels te kneden. Zachtjes kreunde Sabine terwijl de vrouw haar tepels tussen haar lippen naar binnenzoog. Ondertussen pakte ze mijn hand en begeleide hem onder haar blauwe jurk.

Tot mijn verbazing droeg de vrouw geen slipje en zonder al te veel weerstand gleden twee van mijn vingers haar poesje in. Ik begon haar te vingeren en al snel begon haar kut flinke sopgeluiden te maken. Ze begon te kreunen en stopte met het bewerken van Sabine haar boezem om haar jurk uit te trekken.

Daar stond ze dan helemaal naakt. Ze had niet zo’n strak lijf meer als Sabine, maar haar boezem mocht er zeker wezen en haar half geschoren kutje vroeg erom om eens lekker uitgelikt te worden. Sabine was nauwelijks nog te houden en begon mijn lul flink te pijpen. De vrouw ontfermde zich vervolgens over Sabine haar kutje en al snel werd de lift overspoeld met kreunende geluiden. De vrouw begon Sabine steeds intenser te beffen, waardoor Sabine steeds harder en sneller begon te pijpen, waardoor ik een megaorgasme voelde opkomen en niet veel later kwam ik schreeuwend klaar. Straal na straal spoot uit mijn dikke lul en Sabine had de grootste moeite om alles binnen te houden, zodat een paar stralen uit haar mond liepen en via haar kin op haar borsten terecht kwamen.

De vrouw stopte met beffen en gaf Sabine een tongzoen om een deel van mijn zaad van Sabine over te nemen en begon mijn sperma van Sabine haar kin en borsten op te zuigen. Daarna ging ze verder met beffen en Sabine beleefde meerdere orgasmen. Mijn lul werd langzaam weer stijf en de vrouw greep me bij mijn kloten en zoog die een voor een naar binnen. Vervolgens begon ze me hard te pijpen. Ze stopte en duwde me hard tegen de grond. Met een harde klap viel ik op de liftbodem en voor ik het wist drukte de vrouw haar kut tegen mijn paal en liet zich er helemaal overheen glijden.

Ze begon mij wild te berijden en vrij snel beleefde ze een enorm orgasme. Niet veel later kwam ik klaar, en ik voelde mijn zaad in haar geile kut spuiten. Sabine bekeek enigszins bedenkelijk en gaf aan dat ze ook wel geneukt wilde worden. De vrouw vond dat Sabine gelijk had en bespeelde mijn geslachtsdeel net zo lang totdat hij weer keihard werd.

“Neuk haar in haar kontje, geile beer,” sprak de vrouw.

Ik spuugde tegen Sabine ‘s kontgaatje. Ik drukte mijn eikel tegen haar kontgat en liet mijn lul voorzichtig naar binnenglijden. Sabine kreunde, want ze had nog nooit een lul in haar kont gehad. Sabine gilde en kreunde, maar al snel was hier niets meer van te horen doordat de vrouw haar kut tegen Sabine ’s mond duwde. Ik begon Sabine langzaam in haar kont te neuken en voerde het ritme op. De vrouw begon langzaam te kreunen en haar lijf sidderde van genot, want Sabine ’s lippen zijn onweerstaanbare genotsmiddelen. Ik voelde een nieuw orgasme opkomen, maar wilde nog niet klaarkomen. Ik verlaagde het neuktempo en trok mijn lul uit Sabine ’s kont om mijn zaad over de twee heen te spuiten.

Kreunend kwam de vrouw klaar en niet veel later stond mijn lul op springen.

De twee vrouwen opende hun geile monden en begonnen mijn lul met zijn tweeën af te trekken. Kreunend kwam ik klaar en mijn zaad spoot alle kanten uit over de twee lijven van beide geile sletten. Na dat al het zaad gulzig werd opgelikt, kleedden wij ons aan en drukte ik de stopknop weer in. De lift vervolgde zijn weg naar boven en de vrouw nodigde ons uit om een kop koffie bij haar binnen te drinken. Vele avonden hebben wij daar de geilste trio beleefd.

Esmeralda

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1759

ZULLEN WE…

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers di, februari 14, 2017 09:31:56

ZULLEN WE…

Hij voelde zich enigszins ongemakkelijk toen ze zich naar hem toe boog. Zijn maag rommelde, hij voelde een lichte misselijkheid opkomen. De geur van haar parfum drong zijn neus binnen waarna het zich nieuwe wegen baande in zijn hersenen en onbekende terreinen blootlegde. Haar ogen waren groot en bruin van zo dichtbij en omgeven door een stelsel van fijne rimpeltjes en plooitjes. Onwillekeurig dwaalde zijn blik af naar de V-halsopening van haar shirt waarvan de stof zich spande om haar borsten.

“Heu, ik had zo gedacht…” Ze sprak zacht en zoekend, op een toon die duidde op een samenzwering. Schichtig keek ze achterom naar de deur. “Ik heb zo zitten denken…” trachtte ze weer te beginnen. Niet helemaal op haar gemak bewoog ze van het ene been op het andere, weer achteromkijkend. “Heb je een idee van wat ik denk?”

Het was klaarblijkelijk makkelijker om datgene wat ze dacht duidelijk te maken door middel van een vraag. Het schoot door hem heen dat het niet waar kon zijn, maar aan de andere kant leek het overduidelijk. Hij had het idee dat het bonken van zijn hart door zijn T-shirt zichtbaar moest zijn.

“Je bedoelt…?” Hij kwam niet verder dan de suggestie van een wedervraag. Wat hij niet in woorden uitdrukte werd verduidelijkt door de vragende blik in zijn ogen en zijn wenkbrauwen die hij hoog optrok.

Ze maakte niet eens geluid toen ze nauwelijks merkbaar met haar hoofd knikte en beschaamd even naar beneden keek, naar de tafel waarop ze met haar armen leunde. Toen ze haar hoofd weer oprichtte en hem weer aankeek lag er ook in haar ogen een vragende blik.

“Wat dacht jij ervan?” Weer die samenzweerderige toon en haar afdwalende blik die naar de deur.

Hij knikte slechts. Hij volgde haar met zijn ogen toen ze naar de deur toe liep en deze sloot. Met een luide klik duwde ze de nippel in de slotstand, waarna ze zich omdraaide en terugliep naar zijn bureau. Hij had zijn wenkbrauwen nog steeds opgetrokken, maar in zijn ogen lag nu iets van een glimlach. Zij beantwoordde die met een gespannen grijns.

“Zo, en nu?” Ze trok haar truitje recht en sloeg de armen over elkaar. In haar glimlach lag een mengeling van triomf en uitdaging, terwijl ze in een afwachtende houding voor zijn bureau stond.

“Nu begint het gedonder denk ik.” Hij keek haar aan vanaf zijn bureaustoel.

“Dat denk ik ook.” Ze plantte haar handen in haar zij en deed een poging zo nonchalant mogelijk over te komen. Dit lukte niet echt. “ik ben… wat klam…” De glimlach had plaatsgemaakt voor een veelbetekenende blik die viste naar een verstandhouding en tegelijkertijd opgewekt wilde zijn.

“Ik ben wat… stijf… Er klonk wat plagerigheid door in zijn reactie. In zijn ogen lag een suggestie van ongemak.

“Kan ik misschien heu… helpen?” Nu lukte het haar beter nonchalant over te komen, hoewel ze een gespannen lach nauwelijks kon onderdrukken.

“Graag, doe maar.”

Ze liep op hem toe. Hij rolde zijn stoel naar achteren om ruimte te maken. Met gesloten ogen onderging hij haar hulpvaardigheid, die ze eerst wat onwennig, maar gaandeweg met groeiende voortvarendheid in de praktijk bracht. Zo voortvarend, dat hij af en toe de tanden op elkaar klemde en de adem inhield om niet teveel ruchtbaarheid te geven aan de groeiende opwinding. Zij kon deze opmaken uit korte ademstoten die gepaard gingen met ingehouden gekreun, of zijn vingers die zich spanden en zich vastgrepen in haar haar. Op zijn gezicht lag een uitdrukking van extase, welke haar ertoe motiveerde om met extra zorg en aandacht haar activiteiten voort te zetten. Bij het zien van zijn enthousiasme had ze aanvankelijk haar wenkbrauwen even opgetrokken en diep adem gehaald. Met een enthousiasme van een dergelijke omvang werd ze in de echtelijke sponde nauwelijks meer geconfronteerd. De jaren van onbezonnen en verhitte jeugdigheid lagen al een tijdje achter hen, dat maakte het wellicht verklaarbaar. Hier haalde ze als het ware haar gram voor routine en gewenning. De gedachte schoot door haar heen dat ze, op haar knieën voor hem gezeten, zich verjongde door zijn jeugdige energie in zich op te nemen, wat wellicht een dwaze gedachte was, maar dat kon haar op dit moment niet interesseren.

Hij opende zijn ogen en sloeg de op en neergaande bewegingen van haar hoofd met een gevoel van vertedering gade. Zachtjes streek hij met zijn handen door haar lokken, en glimlachte bij het zien van de grijze haren die hij blootlegde. Ondanks dat hij haar zo'n twee decennia ouder schatte dan zichzelf trok zij hem aan. Hij liet zijn handen over haar gebolde rug glijden en boog zich toen voorover om kennis te nemen van de twee schatten die altijd zichtbaar maar nooit te zien waren en zachtjes gewiegd werden op het ritme van haar bewegingen. De volheid en de weekheid van haar borsten intensiveerden de ervaringen van zijn zintuigen. Hij trok haar truitje op en legde zijn handen op de warme huid van haar rug, beschreef imaginaire patronen met zijn vingers en speelde met de zachte overvloedigheid van haar buik. Ze maakte zich even los van hem en richtte zich op om hem te helpen bij het uittrekken van haar shirt. Met een hand om zijn mannelijkheid geslagen zat ze voor hem, keek hem aan en liet zich door hem bekijken. Met zijn duimen streek hij langs de bandjes van haar beha, die zwart was en sober in zijn functionaliteit. Met de toppen van zijn vingers gleed hij langs de twee fluwelen cups die als zwarte halve manen haar borsten vormden. Met een hand achter haar rug maakte ze de sluiting los en met een terloopse beweging van haar schouders gleed het langs haar armen omlaag in haar handen. Vrijelijk veerde haar vrouwenvlees nu mee op het ritme van haar armbewegingen. Met twee handen pompte en wreef ze zijn oer-sap naar de oppervlakte, tot het in een opeenvolging van lome, gedecideerde stralen het luchtledige in geslingerd werd. Het maakte een zachte landing tussen haar borsten, spatte tegen haar kin en bleef lodderig hangen in haar krullen. Ze slaakte een kreet van verbazing over de witglanzende vloeistof die over haar hand golfde en glanzende sporen trok over haar huid. Het bankje in de L vormige kamer bood uitkomst. Hij ging zitten, schopte zijn schoenen en broek uit en trok zijn shirt over zijn hoofd. Hij keek toe hoe ze de strakke jeans van haar heupen duwde, gevolgd door het elastische zwarte slipje daaronder.

Geheel naakt nu kwam ze op hem zitten en duwde haar lichaam tegen het zijne. Zichzelf ternauwernood beheersend verkende hij haar lichaam. Beurtelings zoog hij op haar tepels. Haar hartslag versnelde toen ze zijn hand tussen haar benen voelde. Ze holde haar rug en maakte zich lang. Met gesloten ogen onderging ze zijn tastende vingers. Hij nam nauwelijks de tijd voor een voorspel, ging er klaarblijkelijk vanuit dat ze voldoende opgewarmd was. Slechts een paar draaiende bewegingen van zijn hand waren nodig om te stuiten op een glinsterend spoor van zacht wuivend vrouwenvlees, dat zich als een verkwikkende rivier door een glooiend en met stug gras begroeide landschap kronkelde. Met een vinger volgde hij het spoor langs haar zachte bedding tot aan de bron. Het leek wel of zijn hand een zalvende werking bezat. Maar, zij was het zelf die, gestimuleerd door zijn aanrakingen, een olieachtige substantie afscheidde waardoor haar doorgaans droogstaande vallei getransformeerd werd tot een drassig moeraslandschap dat buiten zijn oevers leek te treden. Zijn vingers zoefden langs haar welvingen en wallen, doorploegden haar vochtige vallei en gleden schijnbaar moeiteloos in haar openbloeiende kelk, die zijn vingers leek vast te willen zuigen met smakkende geluiden. Ze klampte zich met beide handen vast aan de rugleuning van de bank, terwijl hij achter haar stond en haar vast had gepakt aan de ruimvallende huid van haar taille. Zijn vingers lieten rode afdrukken achter daar waar hij haar vasthield en haar naar zich toetrok of van zich afduwde. Ze moest haar aandacht er bij houden om niet toe te geven aan de neiging om een schreeuw of een verwensing te uiten wanneer hij met volle kracht zijn onderlichaam tegen haar achterste dreunde, of een plotselinge tempoversnelling invoerde die haar deed schudden op haar grondvesten en snakken naar adem. Dan duwde ze haar mond tegen haar arm of bonkte haar hoofd tegen de rugleuning van de bank. Tussen haar armen en kon ze zien hoe haar borsten rondtolden en op en neer kwakten op het dreunende ritme. Het enige wat ze kon doen was met puffen en snuiven de stoten op te vangen en gebruik te maken van de meer rustige momenten waarin hij kennelijk zelf ook even bij moest komen. Op zo’n moment beperkte hij zich tot een langzaam schuiven om zijn hoogtepunt uit te stellen en keek hij naar zijn lid, die glansde als een vloer die in de boenwas was gezet. Wanneer hij het tempo opvoerde verleidde haar klotsende billen hem ertoe om met de vlakke hand een flinke pets uit te delen. Wat een geluid opleverde van een bescheiden knallende zweep, alsof hij een paard aanvuurde. Waar hij zijn hand liet neerdalen, gloeide haar huid op. Toen hij een hand onderlangs tussen haar benen liet glijden en haar glibberige plooien opzij vouwde en masseerde tot hij vond wat hij zocht, wist hij haar, telkens wanneer hij het knobbeltje beroerde dat eigenwijs tussen een paar huidplooien de kop opgestoken had, geluiden te ontlokken, die ze met gesloten mond in haar keel liet resoneren. Op het ritme van zijn heupen gleden zijn vingers over het plekje ter grootte van een kiezelsteen dat door decennialange werking van langsstromend water glad en glibberig geworden was. Haar hoofd liep rood aan en haar aderen zwollen in haar nek.

Hij deed geen poging meer om een ejaculatie uit te stellen. Toen hij uit de gorgelende diepten van zijn onderlichaam het zaad omhoog voelde stuwen, verhoogde hij nog een keer het tempo, totdat het vanuit donkere diepten een uitweg vond die eigenlijk geen uitweg was, maar meer een overplaatsing naar een andere plek, waar het donker was en nat.

Hij bekeek haar terwijl ze zich aankleedde. Ze hield haar buik in om de strakke jeans te kunnen sluiten. Ze lachte besmuikt naar hem onder het aantrekken van haar bh. Waarna hij haar het T shirt aangaf, dat ze aantrok en fatsoeneerde. De huid bedekkend die over de rand van haar te strakke spijkerbroek wilde lubberen. Nadat ze balancerend op beide benen haar laarzen had aangetrokken, wreef ze met beide handen wild door haar haar, in een poging haar kapsel op orde te brengen.

“Nou,” zei ze nadat ze de laatste plooien had gladgestreken, “dan ga ik maar.”

Hij knikte en stond op.

“Nog steeds in staat van paraatheid?” Gapte ze terwijl ze zich naar hem toeboog en een kus op zijn mond gaf. Met een onderhandse beweging liefkoosde ze zijn geslacht dat nog of weer recht overeind stond en plaagde zacht met haar vingertoppen zijn ballen.

“Hm…” mompelde hij, terwijl hij zijn handen nog eens op haar vrouwelijke welvingen legde en haar vastgreep. Hij gaf haar een vriendschappelijke tik op haar kont toen ze zich omdraaide en wegliep. Terwijl het geluid van haar tikkende hakken wegstierf op de gang, raapte hij zijn kleding bij elkaar en hij begon zich aan te kleden.

Esmeralda

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1747

TRIO MET ONZE DOCENT (van de pot gerukt- 2)

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 23, 2017 14:21:52

TRIO MET ONZE DOCENT (van de pot gerukt- 2)

Op een middag was ik samen met mijn leraar Duits in het lokaal. Het was kwart over vier en mijn leraar, een knaap van 28 jaar, zag er bezweet en sexy uit in de brandende hitte. Ik (brunette 19j) had al een tijdje een oogje op hem, maar docenten vallen niet vaak op leerlingen. Bovendien was ik biseksueel en er waren dus ook veel anderen waar ik een oogje op had. De school was inmiddels verlaten, maar ik moest nog een proefwerk inhalen. Door de verschrikkelijke sexy blik van mijnheer Verbist, of Theo zoals ik hem mocht noemen, werd ik ontzettend geil. De straaltjes zweet stroomden door mijn kutje en ik had moeite om niet met masturberen te beginnen. Theo zette mij aan een tafeltje en ik kon beginnen met het proefwerk. Hij moest even iets kopiëren voor de volgende dag en zou binnen een klein uurtje weer terug zijn.

Ik had helemaal niets geleerd voor het proefwerk, zo gaat dat in het laatste jaar, en had al geen moed meer om aan het moeilijke proefwerk te beginnen. Ik dacht aan Theo en ik vond het fijn dat hij even weg was, want nu kon ik tenminste met mijzelf bezig gaan. Ik kleedde mij uit en ik ging achterover gezakt op de stoel zitten en begon stevig over mijn klit te wrijven. Door de hete, hitsige geluidjes, die ik daarbij maakte werd ik zo geil, dat ik al bijna klaar kwam. Maar ik stopte en kleedde mij helemaal uit. Mijn tepels waren keihard en ik ging naakt op de grond liggen. Ik stopte mijn warme vinger in mijn natte, sappige doosje en begon mijzelf te vingeren.

Ik was bijna klaar gekomen, toen plotseling de deur met een ruk openging. In mijn verstandsverbijstering, die daarop volgde dacht ik dat het Theo wel moest zijn. Met die gedachte kwam ik met een ijzige schreeuw klaar. Mijn kutsappen stroomden uit mijn doosje over de vloer. Maar het was Theo niet. In de deuropening stond Monique. Monique had de grootste, lekkerste tieten die ik ooit had gezien. Ze was een ontzettend lekker wijf, en ik was al vaak klaar gekomen bij de gedachte mijn glibberige tong in haar natte poesje, tussen haar schaamlippen te drukken. Ik zag Monique tepels opzwellen in haar cup C en ze begon zich snel uit te kleden. We zoenden en tijdens het uitkleden begon zij mij te vingeren. Haar lange nagels sopten in mijn geile doos. Ik begon aan Monique 's tepels te sabbelen en ze werden keihard. Mijn speeksel droop over haar megatieten en ze werd supergeil.

Monique had staan wachten, zodat ze mij antwoorden van het proefwerk voor kon zeggen. Nu beleefde ze toch iets veel leukers. Ik trok haar kleverige schaamlippen uit elkaar en begon met mijn tong diep in haar neukgrotje te graven. Ze kreunde het uit en riep heel hard.

"Oh… ho… oh, Kitty, ga door, ja, ja, oh…" en ze kwam voor de eerste keer klaar. Ze begon met haar natte hand(van het vingeren)mijn bumpers te bewerken. Ze begon ook met haar natte, geile, bef-tong mijn klit en schaamlippen af te likken. Tegelijkertijd stak ze met haar lange vingers zijn in mijn sappige neukholletje achter aan, en ze likte haar vinger af. Ze proefde de smaak van mijn darmen. Ik begon met mijn vingers ook haar aars en klitje te bewerken. We kreunden het uit van genot, en kwamen met een ongelooflijke schreeuw tegelijk heel erg lekker klaar. Ons kutgeil stroomde over onze warme verstrengelde lichamen, terwijl wij het lekkerste orgasme ooit beleefden. Monique had pijn in haar vingers en begon mijn tieten af te likken, terwijl ik mijzelf neukte met een stoelpoot.

Terwijl ik haar befte, en wij beiden hard hijgden, ging de deur open. De 9 jaar oudere Theo stond in de opening. Hij was terug van het kopiëren en ik zag de bobbel in zijn broek groeien. Hij wist meteen wat er aan de gang was toen hij de natte plek op de grond zag en mijn tong in Monique ’s bef-hol. Het kwijl kwam uit zijn mond, en hij had zijn hemd al uit. Ik twijfelde, maar rende naar hem toe en deed zijn schoenen en broek uit. Ik deed mijn druipende hand in zijn bobbelonderbroek en hij zuchtte diep. Ik trok zijn broek naar beneden en zijn leuter begroette mij met opgeheven hoofd. Ik begon zijn weke voorhuid over zijn eikelrand te trekken. Hij gaf me een tongzoen en stak toen zijn vinger in mijn sompige poesje. Er volgde nog een vinger en nog één, totdat zijn hele hand erin zat.

Ik kreunde het uit van genot en ook Monique had Theo onder handen genomen. Terwijl Theo met zijn andere hand de bumpers van Monique kneedde, begon Monique met haar zachte tong zijn eikel te strelen. Ze stopte zijn 20 centimeter lange leuter helemaal in haar mond en zijn staaf zat onder het geile speeksel en de kutsappen van Kitty. Hij trok zijn natte pik uit Monique 's pijpmondje en nam zijn leuter in zijn hand. Terwijl ik hem begon af te trekken, gaf Monique mij nog eens een goede beurt. Ik werd helemaal afgelikt en ze stopte vinger in mijn aar en in Theo's aar. Theo en ik kwamen beide op het zelfde moment met een ijzige gil klaar.

We hadden allemaal nog niet genoeg en Theo pakte mij met zijn onuitputbaar leuter, eens flink in mijn achterste neukholletje. Ik voelde zijn sperma in mijn darmen stromen, terwijl Monique mij aflikte. Ik zat ook nog met mijn vinger in haar natte, geile, vingergat te soppen.

Terwijl Monique en ik een enorm lang orgasme kregen, pakt Theo Monique in haar poesje met zijn volle hand op zijn Trump ‘s. Hij deed haar schaamlippen van elkaar met een ferme ruk. Hij wreef over haar klitje en begon haar flink van voren te neuken. Theo befte ook mij nog en we kwamen alle drie nog eens tegelijk klaar. Tot onze spijt zagen we op de klok, dat het al laat was en we kleedden ons aan.

Monique 's voeten waren helemaal nat van het sperma van Theo en ons kutgeil. Geil waren we niet meer, maar we waren zo bevredigd als nooit tevoren. Uit mijn aars lekte ook nog een straaltje sperma. We kleedden ons aan en spraken af dat ik morgen nog een proefwerk in moest halen.

Esmeralda

Graag jouw waardering als reactie op dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1735

MANNEN ZAT

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 08, 2017 10:28:52

MANNEN ZAT

Eigenlijk was ik zat van mannen. Altijd en overal proberen ze je te versieren, indruk op je te maken of in bed te krijgen. En als je dat laatste dan een keer toelaat, dan hebben ze maar oog voor een ding; hun eigen ego. De relaties, die ik heb gehad waren echt: WOW (wippen - ontbijten - wegwezen). Maar wat voor alternatief had je? Ik nam me in elk geval voor om niet meer uit te gaan in het weekend en wat meer aan sport te gaan doen. En als de mannen me op straat nafloten, zouden ze lucht voor me zijn. Wat ik wilde, was iemand, die om me gaf en rekening met me hield. Ook in bed moest dat gelden en dus niet alleen een nummertje maken voor zijn eigen genoegen. Misschien zou ik ook wat meer aandacht aan mijn vriendinnen moeten besteden. Nou had ik er meerdere, maar geen enkele rekende ik tot mijn boezem vriendin. Alleen met Tania kon ik het erg goed vinden, maar die had zelf een vriendin, Anja geheten, waar ze bijna alles mee deelde en erg veel tijd mee doorbracht.

Nu ik toch zo'n negatief beeld van mannen had - eigenlijk gold dat ook voor Tania, bedacht ik me opeens. Ze had nooit een afspraakje met een jongen en ze gaf ook altijd duidelijk te kennen, niet versierd te willen worden. Ze was ooit getrouwd maar dat was vrij snel op niets uitgedraaid. Er ging mij een lichtje branden; zou ze misschien op vrouwen vallen en een lesbische relatie met Anja hebben? Ik stelde me voor hoe zo'n verhouding er volgens mij uit zou zien en kon er eigenlijk geen goed beeld van krijgen. Ik wist niet of ik mij erdoor aangetrokken zou voelen. Volgens mij hadden Anja en Tania geen relatie, stelde ik vast, want dan zou ik daar vast wel iets van gemerkt hebben. Ik mijmerde wat verder over relaties en vroeg mij af of een relatie met een vrouw een alternatief zou wezen voor mij, gezien mijn huidige afkeer van kerels. Ik kon het mij niet goed voorstellen, want ik was opgegroeid met het idee, dat een seks relatie er altijd eentje was tussen man en vrouw. En ik was een aantrekkelijke meid - daarvan was ik me heel goed bewust - en kerels vielen daarom wel op mij. Ik werd wel eens gevraagd of ik Anne De Baetzelier was, want daar leek ik volgens menigeen wel op. Ik dacht nog een tijdje over dit soort zaken na en was eigenlijk razend nieuwsgierig geworden, hoe het nou zat tussen Tania en Anja. Die gedachten lieten me niet meer los en ik kreeg een haast onweerstaanbare drang om op onderzoek uit te gaan. Maar ja, hoe pak je dat aan? Ik had geen flauw idee en ging televisie zitten kijken. Maar ik kon mijn gedachten er niet goed bij houden en moest telkens weer aan Tania denken. Zou ik haar vanavond eens opzoeken en gaan zitten vissen. Dat stond me eigenlijk ook wel tegen, hoewel ze vanavond thuis moest wezen. Ik twijfelde wat ik moest gaan doen, maar na een kwartier had ik voor mezelf genoeg argumenten bij elkaar gezocht om naar haar toe te gaan. Alleen moest ik nog een goede smoes hebben voor de reden van mijn onverwachte bezoek. Ik kon geen smoes vinden en zou tegen haar zeggen, dat ik gewoon een gezellig avondje bij haar op visite zou komen. Het liep nu tegen negen uur, dus dat zou nog kunnen. Ik stapte op de fiets en drie straten verder was ik bij het appartement van Tania. Alle gordijnen waren dicht en ik belde aan. Er werd niet opengedaan en ik was er toch van overtuigd dat ze vandaag geen sporttraining had. Ze hield 's woensdags altijd vrij, had ze wel eens laten ontvallen. Ik drukte nog een keer lang en hard op de bel. Ik wilde net weglopen, toen ik geluid hoorde.

“Ik kom eraan”, hoorde ik Tania van boven schreeuwen. Ik ging nog even staan wachten en even later ging de deur open.

“O, ben jij het”, zei ze, maar ze was niet happig om me binnen te laten. Ze kwam blijkbaar onder de douche vandaan, want ze liep in een badjas en had de haren nog kletsnat. Ik praatte als Brugman om maar niet weggestuurd te worden en uiteindelijk zei ze; “kom maar even binnen.” Ik dacht, dat ze het nooit zou vragen. Ik hing direct mijn jas op de kapstok en kreeg om een of andere reden het idee, dat ze niet alleen was. We gingen naar de kamer en ik nam plaats op de stoel tegenover haar. Ze deed haar benen over elkaar en ik zag in een glimp, dat ze geen slipje aan had. We praten wat over ditjes en datjes en opeens hoorde ik Anja roepen; “lieverd, heb je nog een handdoek?”

Ik wist genoeg: ze hadden samen onder de douche gezeten en ik was ze over de mat gelopen. Ik vond het opwindend en verwarrend. Tania kreeg een kleur tot in haar nek en daardoor raakte ik helemaal overtuigd van mijn gelijk.

“Ik moet even naar boven,” stamelde ze. Toen ze de kamer weer binnen kwam, zei ze.

“Je zult het wel door hebben - Anja en ik hebben een relatie.”

“Dat vind ik niet erg,” zei ik, “je bent me er niets minder om.” We praten verder over relaties, lesbiennes, seks en wat dies meer zij. Bij alles, waar Tania zich voor meende te moeten verontschuldigen of te verantwoorden. Gaf ik te kennen er mee eens te zijn en zo moest ze haast wel denken, dat ik ook lesbisch was. Het onderwerp veranderde dan ook naar mijn persoon toe gericht en ik vertelde haar eerlijk, hoe ik op dit moment over mannen dacht en er nu niets meer van moest hebben. Op dat moment kwam Anja binnen in haar badjas en ze had een handdoek om haar hoofd gewikkeld, vanwege haar natte haar. Ze was bijna even mooi als Tania, alleen had ze donkerblond haar en Tania heel lichtblond.

“Je kent Esmeralda toch wel,” zei Tania en ik gaf Anja een hand. We hadden elkaar nog nooit eerder persoonlijk ontmoet, maar ik vond haar direct bijzonder sympathiek. Ze hield zich eerst wat op de achtergrond, maar mengde zich steeds meer in het gesprek. Van het een kwam het ander en op een gegeven moment hadden we het over seksuele gemeenschap tussen twee vrouwen. Ik deed voorkomen, dat ik er niets van snapte en op een gegeven ogenblik zei Anja; dan laat ik wel even zien wat ik bedoel en ze liep de kamer uit. Ze kwam terug met een voorbind-dildo en ik raakte hiervan merkbaar opgewonden. De andere twee hadden dat blijkbaar ook in de gaten en toen ik vroeg, of de touwtjes geen pijn deden, zei Anja; “dat zal ik je dan even laten zien.” Ze deed de badjas open en toen bleek, dat ze er niets onder droeg. Zonder blikken of blozen bond ze de dildo voor en maakte enkele neukbewegingen. We moesten er om lachen, maar mijn kut begon nat te worden. Anja zei; “kijk, je kunt hem zelfs pijpen.”

Ze ging voor Tania staan en deze liet de dildo in haar mond verdwijnen. Ik keek mijn ogen uit en Tania zei; “of wil je soms ook even proberen”. Ik wist niet hoe snel ik ja moest zeggen en Anja kwam voor me staan. Ik hapte de eikel naar binnen en pijpte de dildo.

“Ik geloof, dat ze wel met ons mee wil doen,” zei Tania en ze liet de badjas van haar schouders glijden.

“Ik geloof het ook,” zei Anja en ik sloeg mijn handen om haar billen. Ik drukte haar wat naar mijn richting toe en streelde over haar zachte huid. Ze deed haar badjas ook uit en ik stond op uit de stoel. Anja deed de dildo af en ik drukte een kus op haar mond. Tania ging achter mij staan en begon mijn borsten te strelen. Na een tijdje knoopte ze mijn bloes los en trok deze uit. Ze haakte mijn BH los en ging toen met haar hand over de naakte huid van mijn tieten en kneep voorzichtig in mijn tepels. Ik kuste Anja nog steeds en streelde haar rug en deze liefkoosde het gezicht van Tania. Tania trok mij los van Anja en ik liet mijn BH om de grond glijden. Ik was bloedgeil en wilde niets liever dan met deze twee prachtige vrouwen vrijen. Tania draaide mij om en gaf me een tongzoen, die ik heet beantwoordde. Anja deed mijn broek los en trok hem op mijn enkels. Ik stapte eruit en ze zat nu op de knieën achter mij en streelde mijn benen. Ik aaide de billen van Tania en zij liet een hand achterin mijn slip afdalen. Anja ging met haar hand steeds hoger en wreef op een gegeven moment over de stof heen, die mijn kut bedekte. Mijn slipje was nu ook al nat en alsof ze het hadden afgesproken, deed Tania aan de achterkant en Anja aan de voorkant mijn slip naar beneden. Ik stapte uit mijn slipje en omdat ik toen wat los stond van Tania, drukte ik mijn hand in haar kruis. Ik zocht haar klitje en liet mijn hand toen verder gaan naar haar spleet. Ze had ook al een kletsnatte kut en ik huiverde. Tania verwende mijn borsten met haar handen en Anja was nog steeds aan de achterkant bezig. Opeens trok ze mijn billen van elkaar en likte door mijn bilnaad. Aangekomen bij mijn aarsje, hield ze haar tong stil en maakte mijn gaatje helemaal nat. Ze had een vinger in mijn kut gestoken en ik werd steeds natter.

“Laten we elkaar verwennen,” zei Tania en we gingen op de grond liggen. De andere twee hadden wel meer ervaring met triootjes, want meteen toen ik lag, werd ik op de zij gelegd en maakten zij een driehoek van het geheel. Ik lag voor het kruis van Tania, zij kon direct de kut van Anja bewerken met haar tong en Anja lag voor mijn kruis en meteen, toen ik mijn benen opende, begon ze mij te beffen. Ik was nog nooit zo geil geweest en ik ging met mijn mond richting kut van Tania. Ze deed haar benen wijd van elkaar en ik zag haar knopje bovenaan haar schaamlippen naar buiten steken. Ik likte er voorzichtig aan en aaide over haar kont. Ik bewoog daarna mijn tong door haar spleet en liet hem diep naar binnen gaan. Wat smaakte die kleddernatte kut heerlijk. Mijn hele mond zat onder haar kutsap en ik ging haar klit weer verwennen.

Anja likte af en toe ook weer over mijn aarsje en stak soms het puntje van haar tong bij mij naar binnen. Ik werd daarvan zo heet, dat ik begon te kronkelen. Ze werd zelf ook flink gelikt door Tania, want ze kreunde luid en hevig. Ik verwende de kut van Tania zo lekker mogelijk en stak mijn middelvinger in haar kut. Toen hij goed nat was, deed ik hem in mijn mond en proefde nog meer kutgeil. Ik verzamelde enorm veel spuug in mijn mond en door haar kutvocht, was dit heel slijmerig. Ik deed flink wat op haar aars en priemde toen mijn middelvinger naar binnen. Mijn wijsvinger deed ik in haar kut en ik begon ze stevig heen en weer te bewegen. Ik likte snel over haar kittelaar en ze begon steeds meer spastische bewegingen te maken.

We kreunden alle drie van geilheid en onze ademhaling ging steeds sneller. Opeens voelde ik dat Anja begon te schokken en even later kwam ze diep zuchtend klaar. Tania was ook niet ver meer verwijderd van een orgasme, net zo min als ik. Net op het moment dat Anja weer haar tong in mijn aars stak en hard over mijn klit wreef, verstijfde ik en begon helemaal te kronkelen. Ik beleefde een zeer intensief orgasme en direct daarna wijdde ik me weer aan Tania. Wild bewoog ik mijn vingers in en uit en dat miste zijn uitwerking niet. Met een diepe kreet onderuit haar keel spande ze haar spieren en kreeg ze een orgasme. Ik kroop bij haar naar boven en gaf haar een tongzoen. Zo proefde ik het sap uit de kut van Anja en ik moet zeggen, dat dit net zo lekker als het hare smaakte.

“Dit is meer genieten geblazen dan met kerels,” zei ik en de andere twee beaamden dat volmondig. We lagen nog wat na te genieten en zoenden er lustig op los.

“Zullen we nog wat anders doen,” vroeg Anja.

“Ik stem voor,” zei Tania heet en aangezien mijn lusten ook nog niet geheel bevredigd waren, had ik ook nog wel zin in meer. Anja liep even weg en kwam terug met een heel assortiment dildo's in allerlei soorten en maten. Kunstpikken, dildo's dik en dun, vibrators, met een en twee penis vormen, je kon het zo gek niet bedenken of het zat er bij. Ze pakte haar voorbinddildo, die al eerder in beeld was geweest, en knoopte deze weer voor. Ze gaf een wat dunner exemplaar aan Tania en zij deed hem ook om. Ik werd vastgepakt en Anja ging op de grond liggen en de pik stak fier overeind. Ik werd door Tania naar beneden gedrukt en op de paal gezet. In een keer gleed die in mijn natte kut en Tania duwde mij voorover. Ze pakte een pot handcrème en smeerde mijn kringspier ermee in en deed ook flink wat crème over haar voorbind-lul. Ik kwam al haast klaar bij de gedachte, wat er ging gebeuren en ik perste mijn kontje open. Tania ging achter mij zitten, zette haar 'pik' tegen mijn anus en trefzeker drukte ze hem naar binnen. Ik tongzoende met Anja en Tania drukte haar tieten plat op mijn rug en speelde met die van mij. Ik werd nu in twee gaatjes tegelijk geneukt en ik moet zeggen: dat had wel wat. In no time was ik op mijn kookpunt en kreunend beleefde ik mijn tweede hoogtepunt. Tania kroop van me af en gespte haar dildo los.

Nu kroop zij op de 'lul' van Anja zitten en liet hem in haar kletsnatte poes verdwijnen. Ik keek, welke andere dildo's er nog lagen en pakte een hele dikke. Ik maakte hem flink glibberig met de handcrème en plaatste hem tegen Tania's aars. Ze perste hard en ik stak het puntje erin. Ik kreeg hem amper verder, maar Tania was blijkbaar wel wat gewend en stak haar hand naar achteren. Ze greep mijn pols en gaf zo aan, hoe ik verder moest duwen en langzaam maar zeker verdween de kop van de namaakpenis achter haar kringspier. Toen dit eenmaal naar binnen was, gleed de rest zo verder en zo kreeg haar kont wel twintig centimeter te verwerken van een pik, zo dik als een grote komkommer. Ze vond het merkbaar lekker, want ze steunde enorm. Ze kuste wild met Anja en beide kunstpikken bewogen snel in en uit. Het duurde maar even eer ze klaar kwam en nog natrillend trokken we de pikken uit haar gaatjes. Nu was Anja aan de beurt en ik maakte haar dildo los en pakte een dubbelloops kunstlul. De grootste lul richtte ik op haar kut en drong hem iets naar binnen. Toen raakte de kleinste haar sterretje en Tania reikte een klont crème aan. Ik smeerde dit over de kleinste pik en duwde verder. Soepel gleden de pikken naar binnen en ik ging haar kittelaar likken. Tania ging over het hoofd van Anja heen haar tieten likken en zodoende kon Anja haar borsten met de tong beroeren. Ik bewoog de pikken wild in en uit en bewerkte haar klit zo geil mogelijk. Ze verkrampte steeds meer en zuchtend kreeg ze een climax. We stonden op en genoten nog wat na.

Daarna zijn we ons apart gaan douchen en hebben ons aangekleed. We waren dikke vriendinnen geworden en een maand later is Anja bij Tania ingetrokken. Jarenlang wonen ze nu al samen en houden enorm van elkaar.

En soms als de ‘geile goesting’ er is gaan we nog eens met elkaar naar bed als een triootje.

Esmeralda

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1726

IK WIST NIET DAT IK ZO KON ZIJN

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers zo, december 25, 2016 19:47:43

IK WIST NIET DAT IK ZO KON ZIJN

Weet je, ik heb in mijn vorige relatie nooit het gevoel gehad dat ik iets miste. Natuurlijk kwam ik niet altijd aan mijn trekken, maar dat heeft me nooit beziggehouden. Het scheelt ook, denk ik, dat dat mijn eerste echte relatie was. En daarnaast waren de laatste jaren van die relatie ook niet echt fantastisch qua seks. De laatste jaren, ja, aangezien de relatie vorig jaar ophield te bestaan. Een bevrijdend gevoel. Nu ben ik niet een echt uitgaanstype, maar ik liet me op een gegeven moment overtuigen door een vriendin mee te gaan. Zoals ik ben, heu… was ging ik netjes gekleed zonder daarbij iets aan de fantasie over te laten. Ik sport veel, eet gezond en ik heb het getroffen met de verhoudingen van mijn lichaam. Toch gebruikte ik dat niet in mijn kleding. Een redelijk afwijkende verschijning, temeer mijn vriendinnen niet vies zijn van een ‘stoute’ houding. Maar goed, we zouden eerst wat in de stad gaan drinken om vervolgens naar een besloten feestje van een kennis te gaan. Toen bleek dat de kroegen niet zoveel te bieden hadden, zijn we maar eerder naar het feest gegaan. Ruim te vroeg… Eigenlijk niet erg, want het was er nu nog niet druk en het gaf me de mogelijkheid mijn plekje te vinden. Binnen vijf minuten had ik oogcontact met een vriendelijke man; ik schat begin dertig, dus mijn leeftijd. Ik voelde me een beetje week van binnen. Deels door de alcohol, maar ook door de onmiddellijke spanning die ik met hem had. Ik schrok wel eigenlijk. Ik voelde dingen die ik al heel lang niet gevoeld had. Een vriendin vroeg me of ik het koud had. Ik? Ik gloeide van binnen, maar haar blik ging naar mijn borsten. Ze lachte stilletjes; mijn tepels waren duidelijk zichtbaar. Alsof ik geknoeid had, streelde ik nonchalant over mijn shirt, waarbij de aanraking met mijn tepels meteen voor kippenvel zorgde.

Ik wende mijn blik direct op ‘die man’, maar gelukkig zag ik hem niet. Al snel sloeg die gelukkige stemming om in een negatieve; shit, waar was hij nu? Ik draaide me om, en zag direct dat hij zich nu bij mij in de buurt ophield. Mijn hart ging nu tekeer als een bezetene en ik moest en zou met hem praten; maar hoe deed ik dat? Gelukkig hoefde ik daar niets voor te doen, want hij kwam al onze kant op. Hij keek me diep aan, en liep, totaal onverwacht, me voorbij. Blijkbaar kende hij een vriendin van me, aangezien hij haar vrolijk begroette. Ze praatten even, en vervolgens noemde ze mijn naam en wees naar me. Shit… ze hadden het over me! Niet veel later liep hij naar me toe en opende met de simpele woorden: “Dus jij bent Esmeralda!”

Ik brabbelde wat onzin, waarop hij dichterbij kwam om me goed te verstaan. Geheel natuurlijk legde hij zijn hand op mijn schouder en in een reflex ging mijn hand naar zijn torso. “Ik ben Peter”, zei hij.

We hebben een paar uur gekletst over alles en nog wat, waarbij ik eigenlijk in een roes leefde. Voor ik het wist, wilden mijn vriendinnen naar huis. Ik moest dus ook... Nee, he? Gelukkig vroeg hij me of ik het leuk vond eens een keertje ergens af te spreken. Nou, dat liet ik me geen twee keer vragen. Snel nummers uitgewisseld en elkaar beloofd te bellen. Hij bracht zijn mond naar mijn oor en fluisterde met diepe stem “slaap lekker…” Oh, dat voelde lekker. Tijdens de rit naar huis was ik ‘ergens anders’. Mijn vriendinnen vroegen me wel wat, maar de hoeveelheid alcohol bij hen, maakte het niet tot een echt gesprek; gelukkig, laat me maar…

Eenmaal thuis, wilde ik lekker naar bed. Hopen op mooie dromen... Ik deed mijn kleren uit en tot mijn verbazing en opwinding, was mijn slipje nat. Toen ik met mijn vinger op inspectie uitging, was al snel duidelijk hoe dat kwam... Ik was niet gewend mezelf te betasten, maar dit ging vanzelf en voelde erg lekker... Ik deed mijn benen wat wijd, en draaide langzaam over mijn schaamlippen om vervolgens over mijn klitje te gaan... Oh, wat lekker was dat zeg! Ik ging steeds sneller en dacht ineens aan die laatste woorden van Peter. Dat lekkere gevoel van een uur geleden, leidde direct tot een orgasme. Al mijn spieren trokken hard samen en ik hield mijn adem in. Luid hijgend liet ik me weer gaan... Mijn hemel, wat was dat heftig! Iets dat ik al lang niet meer zo had meegemaakt. Ik denk dat ik kort daarna in slaap gevallen ben, want ik werd de volgende ochtend naakt boven de dekens wakker. Ik voelde me als iemand die voor de eerste keer goede seks gehad had. En ik deed het nota bene zelf! Maar goed, lekker douchen, koffie; lekker ontspannen. Niet lang daarna kreeg ik een SMS van Peter. Oei, ik werd weer week. Hij schreef: “En, heb je lekker gedroomd?”

Hm… ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik mezelf lekker gevingerd had, dus besloot ik te antwoorden: “Of ik gedroomd heb, weet ik niet, maar het was wel lekker.” Waarop zijn antwoord weer was: “Ik ben gek op lekker.” Ik stelde voor eerst lekker te gaan eten. Peter wilde me netjes ophalen, om vervolgens naar de plaats van bestemming te lopen. Geen probleem natuurlijk! Dat betekende wel: voorbereiding! Ik wilde zo goed mogelijk voor de dag komen en schakelde daar voor ook mijn beste vriendin in. Ze wilde me aan de make-up, spannende kleding, et cetera.

“Doe het nu eens een keer! Je zult merken dat je het leuk vindt”. Maar zo was ik niet, en forceren heeft geen zin, vond ik. Maar goed, de middenweg was al snel bereikt: een rok, zware kousen en hoge laarzen, met daarboven een body onder een roze blouse. Oh ja, en rode lippenstift. Ik voelde me eigenlijk best wel sexy. We hadden om half acht afgesproken, en ik begon ‘m tegen die tijd behoorlijk te knijpen. Ineens ging de bel: Peter was er. Met een kloppend hart deed ik de deur open en we begroetten elkaar. In plaats van meteen weg te gaan, vroeg ik hem of hij een drankje wilde. Zo gezegd, zo gedaan en kort daarna zaten samen met een wijntje op de bank. Peter was al snel met zijn complimentjes over mijn verschijning; hij mocht er ook zijn, trouwens!

Terwijl we zaten te praten, realiseerde ik me dat ik me anders dan normaal voelde. Ik heb jarenlang een relatie gehad, maar zo als dit kan ik me niet heugen. Ik was overdonderd, opgewonden en week. Ik zou het toen nooit gezegd hebben, maar gewoon ronduit geil. En we kenden elkaar nog maar net! Maar goed, ook Peter zag het.

“Wat ben je gespannen, Esmeralda”. Ik lachte schuchter en deed alsof mijn schouders zeer deden. Ik draaide ze naar achteren waardoor mijn borsten strak tegen de blouse gedrukt werden, terwijl mijn inmiddels stijve tepels goed zichtbaar werden. Peter bedacht zich geen seconde en beloofde de perfecte ontspanningsmethode in huis te hebben. Met een simpele massagehandeling in mijn nek ging hij van start. Ik had helemaal geen pijn, en werd daardoor alleen maar meer opgewonden. Vanuit het idee dat hij er niet goed bij kon, besloot ik mijn blouse uit te doen. Ik had nog wel een body aan, maar die liet meer wel dan niet zien. Peter genoot zichtbaar en besloot een groter gebied te masseren, zonder overigens mijn borsten aan te raken. Ik vond het geweldig en dacht meteen weer aan de nacht ervoor. Peter maakte inmiddels meer streel- dan massagebewegingen en vond dus ook mijn borsten.

Met grote halen en zachte knijpbewegingen streelde hij mijn bovenlichaam. Zachtjes maakte hij kringetjes rondom mijn tepels, waarop ik voor het eerst begon te kreunen. Geen idee wat me overkwam, liet ik mezelf volledig gaan; een andere Esmeralda was geboren. Toen ik mijn benen iets wijder deed, begon Peter direct met de tweede fase. Zijn handen gleden naar beneden en streelden mijn bovenbenen om bij de volgende streling voorzichtig de binnenkant ervan mee te nemen.. Hij pakte mijn rok vast en trok deze omhoog. Met lange strelingen gingen zijn handen steeds verder naar binnen, totdat hij met een vinger over mijn slipje ging. Ik sidderde van genot en hoopte direct op meer. “Maak me gek”, zei ik, waarbij ik meteen ook dacht waar die opmerking nu vandaan kwam, zo kende ik mezelf niet. Zijn hand ging naar mijn slipje en hij streelde over mijn poesje.

“Wat ben je nat”, zei Peter, terwijl hij langzaam met een vinger in mijn slipje ging. “Oh…”, was het enige dat ik kon uitbrengen op dat moment. Half over me heen gebogen begon hij mijn poesje te verkennen. Gezien zijn positie en de pantalon die hij droeg, kon ik duidelijk zien dat zijn lul vreselijk stijf was. Ik bedacht me geen moment en ik maakte zijn broek los. Terwijl ik zijn onderbroek naar beneden trok, schoot zijn harde lul naar voren. Doordat hij zo nat geworden was, vlogen de sliertjes vocht op mijn gezicht. Dat en zijn hand in mijn slipje, maakte me zo geil, dat ik alleen nog maar zijn lul wilde proeven. Het leek Peter ook wel wat, aangezien hij zijn lul al richting mijn mondje bracht. Oh wat voelde dat lekker zeg! En Peter wist ook wat hij wilde, aangezien hij me langzaam in mijn mondje aan het neuken was. Om de grens te bepalen voor Peter, bracht ik mijn hand op zijn billen en trok hem op mijn gezicht. Ik kan behoorlijk wat hebben, dus duwde ik zijn lul helemaal naar binnen. Peter kreunde hard en begreep mijn actie. Al snel neukte hij me vol in mijn mondje, terwijl ik me kon concentreren op zijn vingers. Met één van zijn vingers in mijn poesje en mijn vinger op m’n klit duurde het niet lang voordat ik hevig klaarkwam. Mijn schreeuwen werd verstomd door zijn lul in mijn mond, maar mijn hemel, wat was dat lekker! Ik wilde eigenlijk dolgraag zijn lul in mijn poesje voelen, maar ik zag hoezeer hij genoot van mijn mondje. Ik deed mijn body uit en knielde gehoorzaam voor het neer. Ik was intussen helemaal wild geworden van het orgasme dat ik mezelf helemaal gek maakte van zijn lul in mijn mondje. Ik pijpte hem diep in mijn keel en ik zag dat hij daar dat geweldig vond. Ik haalde ‘m uit mijn mond en begon hem af te trekken voor mijn mondje.

“Wil je lekker klaarkomen?”

“Oh ja, graag!”

“Neuk me in mijn mondje.” Op dezelfde voet als in het begin stootte hij zijn lul in mijn mondje, steeds harder en dieper in mijn keel. Zo geil als ik was, wilde ik niets liever dan dat hij zijn sperma in mijn mondje zou spuiten; en dat ging ook gebeuren. Peter begon meer en harder te hijgen en zijn lul werd nog harder.

“Oh, ik ga je mondje volspuiten”, riep hij kreunend. Met een paar harde stralen kwam hij klaar, de eerste stralen spoot hij in mijn keel en de naschokken in mijn mondje. Oh, wat lekker was dat, terwijl ik stug door bleef pijpen. Geil van zijn gekreun, sabbelde ik op zijn eikel totdat hij naast me op de bank ging zitten. Mijn hemel, wat was dat een prettige ervaring. Niet mijn hersenen, maar de pure geilheid was meester van de situatie. Eentje die ik nog niet eerder op deze wijze heb beleefd. Ik wist niet dat ik zo kon zijn. En vanaf dat moment werd het alleen maar lekkerder.

Esmeralda

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1718

BLIJ GEMUTST (of van de pot gerukt)

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers zo, december 11, 2016 20:06:22

BLIJ GEMUTST (of van de pot gerukt)

Ik werd die morgen bijzonder blij gemutst wakker. Enerzijds vond ik het wel sneu dat mijn boezemvriendin Mia net de dag dat ik geen klas had op zakenreis moest, anderzijds betekende het dat ik me ongestoord kon overgeven aan één van mijn lievelingsactiviteiten. Mezelf terug trekken in het kamertje dat Mia speciaal voor mij langs alle vier muren, op vloer en plafond met spiegels had laten uitrusten zodat ik me in alle hoeken kon bekijken terwijl ik mezelf streelde. Ik geef het graag toe. Ik ben geen klein beetje narcistisch ingesteld, maar wat wil je, ik heb dan ook een onwijs gaaf lichaam. Blond haar tot op mijn malse kont, lange benen, een paar tieten die de meest wilde verwachtingen in het niets laten verzinken, en een kutje om de vingers van af te likken, iets wat ik dan ook regelmatig doe.

Om in de stemming te raken, besliste ik eerst een video-opname te bekijken van één van mijn masturbatiesessies. Ik beeldde me in dat het niet ik was die daar op het scherm verscheen, maar één of ander grietje dat ik had verleid om plagerig voor me te strippen en zich dan uitgebreid voor me te vingeren. Ik werd er bloedgeil van en moedigde mijn tv-versie luidkeels aan. We climaxen op hetzelfde moment. Nu was ik klaar voor de spiegelzaal. Verdraait. Ging op dat ogenblik de deurbel toch niet zeker. Wie kon dat zijn? Ik was eerst van plan te laten overgaan, maar besliste uiteindelijk toch maar open te doen. Je weet maar nooit. Het kon belangrijk zijn. Ik schoot vlug wat kleren aan, holde naar beneden en deed de deur open.

Voor me stond een totaal onbekende vrouw, van top tot teen gekleed in een tot de hals gesloten en tot de rijglaarsjes reikende zwarte mantel. Waarschijnlijk een zakenrelatie van Mia, zo dacht ik. Het zag er inderdaad iemand uit die tot de modescene behoorde. Ze was heel groot en rank, kleine borsten, een smal bleek gelaat met sterke beenderen en een gekroesd koperkleurig kapsel dat ze strak had weg gekamd achter haar rechteroor terwijl het aan de andere kant wijd uitstond. Op mij kwam ze heel mysterieus, haast feeëriek over en ze had een sterke uitstraling. Voor ik ertoe kon komen haar te vragen waarvoor ze kwam, stapte ze de drempel over en het huis binnen.

"Neem jij mijn mantel even van me over", zei ze zonder zich voor te stellen, draaide meteen haar rug naar me toe en begon gesp en knopen los te maken. Een beetje mijn kluts kwijt door haar optreden deed ik wat me gevraagd werd en gleed de mantel over haar schouders naar beneden. Toen raakte ik nog meer in verwarring, omdat ik tot mijn niet geringe verwarring moest vaststellen dat ze eronder spiernaakt was. Met de jas nog steeds in mijn handen, staarde ik haar aan, terwijl zij zich naar me omdraaide en me met een spottend lachje aankeek. Aan dat lichaam van haar klopte niks. Het smalle gezicht verzonk haast tegen de achtergrond van dat wijde kapsel, dat dan weer maakte dat haar hoofd te groot leek in verhouding tot de rest van haar lijf. Haar benen waren te lang in vergelijking met haar bovenlichaam. Ze had een breed bekken, haar tieten waren onbestaand en de tepels speldenknopjes op een praktisch reliëf-loze torso. Kwam daar nog die krijtwitte kleur bij. Toch werd ik verschrikkelijk heet van haar.

"Nou ja, ik ben nogal exhibitionistisch aangelegd", verklaarde ze haar ongebruikelijk tenue, "ik hou er wel van dat mensen naar me kijken. Zoals jij nu trouwens". Mijn hoogrode kleur en mijn gejaagde ademhaling lieten immers niet de minste twijfel bestaan over het effect dat ze op me had.

"Masturbeer je soms ook voor je publiek", vroeg ik provocerend toen ik over mijn eerste verbazing heen was. Ze antwoordde me niet, maar wandelde voor me uit de woonkamer in, waar ze zich onderuit liet zakken in een van de zetels. Haar benen drapeerde ze over de armleuningen zodat ze wijd-open voor me was. De waarheid kwetst, zegt men en almachtige god in de hemel ja, die kut, die heilige kut van haar verscheurde me. Ze had de ziel van haar kut en de kut van haar ziel. Ik was mijn herwonnen zelfvertrouwen onmiddellijk opnieuw kwijt. Die kut van haar was gewoonweg niet van deze wereld en het sterretje van haar anus was dat al evenmin. Ik staarde en staarde en staarde naar dat oneindige middelpunt van haar wezen. Hoe langer ik staarde, hoe meer het was alsof ik werd aangezogen door de draaikolk van haar kut en ik raakte haast in een tranceachtige toestand. Die staat van betovering werd pas doorbroken toen ze met haar duim cirkelvormige bewegingen begon te maken over haar opengesperde lippen en toen ze ging kreunen. De tijdloze luchtbel waarin we ons bevonden, spatte uit elkaar en de werkelijkheid nam over.

"O… ho…oh", zuchtte ze, "wat goed". Het was alsof ze mijn kutje aan het strelen was, want hoewel ik mezelf niet aanraakte, echode ik elk van haar kreunen, zo geil maakte de voorstelling me. Ze deed mijn opwinding nog stijgen door één hand achter haar rug onder haar billen door te brengen en aan haar kontrozetje te gaan frunniken. Toen ze vlak erop de rechtermiddenvinger diep in haar aars en de linker in haar kut dreef, wist ik helemaal niet meer waar ik het had. Nog heter en ik zou smelten. Maar ook van haar liep het liefdeszweet af. Ze was niet meer ver verwijderd van haar orgasme.

"Kleed je uit, kleed je asjeblieft uit", kermde ze me toe, "ik wil je naakt zien wanneer ik klaarkom".

Ik begon me langzaam voor haar uit te kleden en bij elk kledingstuk dat van me afviel, ging zij zich sneller vingeren. Zij keek hoe ik naar haar keek hoe zij naar mij keek hoe ik naar haar keek. Bloes en jeans lagen ondertussen op de grond. Hoewel ik dat helemaal niet nodig had, droeg ik een wonder-bh, die mijn borsten nog verder ophoogde en de kloof tussen ze nog meer accentueerde.

"Toon me je tieten. Nu!" Hijgde ze wild terwijl ze een tweede vinger in haar kut en reet duwde. Ik keerde echter mijn rug naar haar toe. Pas toen haakte ik mijn bh los en stroopte mijn broekje naar omlaag over mijn billen, waarmee ik plagerig wiebelde. Het geluid dat ze uitbracht kon ik niet noemen.

"Martel me toch niet zo, ik houd het echt niet meer lang". Vliegensvlug draaide ik me om en toen weer opnieuw, enkele keren om mijn as wentelend vooraleer ik uiteindelijk tot stilstand kwam, de handen op de heupen, mijn tieten trots vooruitstekend.

"O… ho…oh… god, oh god, oh lieve god, wat een tieten, wat een memmen, wat een prammen. Dit kan toch niet waar zijn. Zeg me dat ik niet droom, laat me op ze zuigen. Ik wil zuigen, lekker zuigen", bedelde ze.

"Eerst klaarkomen", eiste ik ongenadig. Meteen duwde ze haar duim tegen haar klit en haalde de trekker van haar orgasme over. "Nou daar dan", schreeuwde ze, "zie nou toch wat je met me doet. O… ho… oh wauw! Ik kom, ik kom… ik kom… ik…kom… kom". Haar climax was majestueus en hield zo lang aan, dat ik er haast ongeduldig van werd. Toen de gewelddadigheid een beetje begon af te nemen, haalde ze haar benen van de armleuningen en plaatste ze haar voeten op de grond. Meteen ging ik schrijlings over haar ene been heen zitten en wreef mijn uitgehongerde poesje als een razende tegen haar dij aan, terwijl zij zich vastzoog op mijn ene tiet. Ik nam haar gezicht echter in beide handen, boog het mijne voorover en zoende haar. Onze kussen waren letterlijk adembenemend. Mijn tong neukte haar open mond. Haar handen trokken mijn billenhelften van elkaar terwijl haar vingertopjes de binnenkant van mijn lippen streelden. Mijn orgasme was er ééntje waarvoor mannen ten oorlog trekken.

Het duurde een flinke poos eer we allebei voldoende hersteld waren om te kunnen praten.

"Waar ben jij zolang gebleven, schatje? Maar vooral wie ben je eigenlijk en waaraan heb ik dit te danken?" Vroeg ik glimlachend.

"Anja is de naam", antwoordde ze, "en dit heb je uitsluitend aan jezelf of beter gezegd aan je reputatie te danken".

"Mijn reputatie?"

"Ja heus, onlangs ben ik in bed beland - nu ja bed, wat heet? - met een minnaar van je en die gaf zo hoog van jou neuktalent op dat ik besliste mijn stoute schoenen aan te trekken en me zelf eens te gaan overtuigen".

"Een minnaar van me? Mag ik ook weten wie?". "Ja hoor. Onlangs werd ik via een interimkantoor uitgezonden om in te springen voor een secretaresse, die met vakantie was. Eeuwig dankbaar zal ik dat grietje zijn, want dankzij haar kreeg ik dat baTania bij die ongelooflijk knappe artistiek directeur. Nu ja, wat ons betreft, was het eerder directeur vrouw relaties, als je snapt wat ik bedoel. Weet je nu al wie ik bedoel? Zeos immers, herinner je hem nog" Terwijl zij maar bleef verder tateren, droomde ik helemaal weg. Zeos! Natuurlijk. Hoe kon iemand hem vergeten; atletisch, blauwzwart haar tot op de schouders, goudkleurig lijf en die pik, die pik, ik zou er alles voor geven om die terug in mij te kunnen hebben.

"Zeos", zuchtten we gelijktijdig en we lazen dezelfde wens in elkaars ogen.

"Zullen we? Willen we?" Klonk het simultaan. "Wacht, ik moet zijn kaartje ergens hebben", babbelde ik opgewonden als een verliefd schoolvisje, "oh ja hier is het. Wat denk je? Zullen we hem bellen, nu meteen". De pretlichtjes in haar ogen waren voldoende antwoord. "Ik heb een prima ingeving. Kom mee naar boven", stelde ik Anja voor. Nieuwsgierig volgde ze me. Ik griste snel mijn mobieltje en een neukharnas van mijn nachtkastje en ging haar voor naar mijn spiegelkamer, haar ondertussen vragend of ze met zo een toestel overweg kon.

"Van een overbodige vraag gesproken", schamperde Anja, het harnas aangespend, "ik ben geboren in één van die dingen". Ik nam op handen en voeten plaats, steunend op mijn ellebogen zodat ik mijn handen vrij had om te bellen.

"Neuk me langs achter", droeg ik Anja op, "ik krijg daar zo een lekker zwoele telefoonstem van”. Zij deed wat haar gevraagd werd en - het moet me van het hart - ze deed het goed, zo verschrikkelijk goed. Toen ze me goed aan het hijgen en kreunen had, toetste ik het nummer van Zeos 's mobiele telefoon in. Verdraaid. Tijdelijk onbereikbaar, klonk het. Dan maar naar zijn firma bellen en hopen dat ie op kantoor was.

"Kan ik u helpen", klonk een jonge vrouwenstem.

"Ik had graag met Zeos gesproken".

"Die is in een heu… directievergadering op dit ogenblik, kan u later terugbellen of kan ik een boodschap noteren".

"Het is echt heel dringend", drong ik aan. Nou en of, ik had dringend een beurt nodig. "Het is een noodgeval", vertelde ik geheel naar waarheid. Ik hoorde niets dan stilte aan de andere kant. Verbind me dan toch door, toe nou, bad ik innerlijk. Net op dat ogenblik plaatste Anja wel een bijzonder heftige stoot die me door merg en been ging en me onwillekeurig een lage genots-kreun ontlokte. De secretaresse verkoos daar blijkbaar iets anders in te zien want meteen schakelde ze mij met een ietsje bezorgdheid in haar stem door.

"Hallo, ja", hoorde ik nu Zeos 's diepe bariton.

"Hoi, Esmée hier. Ik ben helemaal naakt, zit op handen en voeten en kijk in de spiegel naar mijn schommelende tieten terwijl Anja me langs achter neemt. Zou je niet willen dat je in haar plaats was en dat het jouw pik was, die in mijn kutje stak", babbelde ik doorspekt met het nodige gekreun, want Anja bezorgde me onbeschrijflijk genot. "Schatje toch, geef me twee uurtjes, dan heb ik lunchbreak en wil ik je dolgraag komen verwennen".

"Ho‚ oh… ik ben geen opgewarmde kost, hoor. Deze schotel moet heet opgediend en gegeten worden", zei ik, lichtjes boos over zijn verwaandheid.

"Begrijp me dan toch", verdedigde hij zich, "ik zit in een erg belangrijke vergadering. De mensen rond de tafel beginnen me al vreemd aan te staren".

"Oh ja, en dan? Met hoeveel zijn jullie eigenlijk?"

"Met zijn zessen, ik durf niet vragen waarom je dat nu wil weten"

"Allemaal mannen?"

"Ja"

"Knap?"

"Zeg me niet dat je van plan bent wat ik denk dat je van plan bent?"

"Toch wel, je kent me toch?"

"Oh god nee, zeg me dat het niet waar is? Jij, Anja en wij, nu, in de zaal", zei Zeos met van opwinding schorre stem.

"Reken maar, Zet me op luidspreker nu", beval ik hem autoritair.

"Doe maar", gaf hij zich gewonnen. Ik liet me luidkeels gaan in het liefdesspel met Anja. "O… oh lieverd, geef het me goed, oh… je neukt zo fantastisch, toe nou, neem me anaal, ik speel wel met mijn klitje. O… oh… ja, duw hem helemaal naar binnen, all the way, ik voel hem tot in mijn buik", gilde ik extatisch. Anja schreeuwde lustig met me mee. Niemand kon hiervoor ongevoelig blijven, wist ik zeker. Voor mijn geestesogen zag ik zes pikken overeind komen in onberispelijke pantalons.

"Haal hem eruit, heren, toe nou, wees toch niet schuw", stamelde ik hitsig, "ik weet dat jullie het willen. Ik wil het immers ook. Oh… ja…, wat een lekkere stijve pikken. Ik zie ze zo voor me. Asjeblieft, ik wil dat jullie zich afrukken, ik wil dat jullie gaan spuiten". Onmiskenbaar hoorde ik gekreun en gehijg aan de andere kant.

"Ik wil dat jullie op de conferentietafel schieten, dat ik jullie lekkere geil straks kan oplikken terwijl jullie me nemen"

"O… ho… oh…" klonk het zes-stemmig uit de telefoon.

"O… oh, ik kan niet wachten om jullie pikken te zien spuiten, in mijn kut, in mijn aars, op mijn tieten, op mijn billen, in mijn gezicht, in mijn haar, in mijn mond, in mijn keel. Oh... Ik ga klaarkomen. Anja, neuk me, neuk me hard. Hard! Oh… ja... ik ben zover. Aa… ha… ah… ja… Ik kom. Ik kom. Ik kom naar jullie toe."

Ik was zo geil als boter en verschrikkelijk ongeduldig, Anja al niet minder. Anja het neukharnas weggegooid, ik snel in een minirok en bloes geschoten, dan naar beneden, Anja in haar lange mantel, dan op een holletje naar haar auto en snel naar Zeos 's bedrijf. Ik nam plaats in de achterste zetel en speelde het hele ritje met mezelf, terwijl Anja me gefascineerd in de achteruitkijkspiegel gadesloeg.

"God, Zeos, had gelijk", zuchtte ze, "wat ben jij toch een verschrikkelijk hete donder. Hoe gaat dit eindigen?"

"Dat zal ik je graag zeggen" hitste ik haar verder op, "binnen een paar minuten al heb jij een pik in je kont, een pik in je kut, een pik in je bek, pikken in je beide handen, dat zijn er vijf, en de zesde, ja de zesde, dat is Zeos, en die neukt mij, ja o ja, toe rem niet voor die verkeersdrempel, toe ja, jaag erover heen, oh… ik kom klaar ik kom klaar over je hele zetel". We waren aangekomen. Ik fatsoeneerde mijn uiterlijk een beetje en kwam op adem. Toen stapten we uit, naar de receptie toe.

"Kan ik jullie helpen", herkende ik de stem die ik daarstraks aan de telefoon had gehoord. De verschijning die erbij hoorde - Tania zei het opschrift op het opgespelde naambordje - was best knap te noemen, maar wel verschrikkelijk serieus, in broekpak, het haar in een knot en een strenge bril, echt het prototype van de afstandelijke en aseksuele secretaresse. Hoe zou ze eruit zien naakt, met de haren los, met de extase van het orgasme op haar gezicht? Hoe zou ze klaarkomen, ingetogen of luid, schreeuwend om meer, flitste het door me heen, terwijl Anja haar informeerde dat we verwacht werden bij de directie en het grietje dat telefonisch controleerde. Ze kwam van achter haar bureau te voorschijn en liep even voor ons uit om de weg te tonen. Fraaie kont, observeerde ik, terwijl ik achter haar aanwandelde en blikte Anja veelbetekenend aan.

"Kan ik jullie koffie komen brengen?" Stelde het lieve kind voor.

"Binnen vijftien minuutjes als het kan", vroeg ik allerliefst. Dat deed haar genoeg ontdooien om haar een kleine glimlach te ontlokken. Binnen een kwartiertje zal je nog meer ontdooien, dacht ik bij mezelf toen ze zich met deinende heupen van ons verwijderde.

Een beleefd klopje op de deur van de vergaderzaal en Anja en ik stapten naar binnen. Ik had gedacht de heren in adamskostuum te zullen aantreffen en begroet te worden door een erehaag van opgerichte pikken. Ze waren echter helemaal gekleed en met dichtgeritste gulpen. Enkel het opdrogend sperma op de conferentietafel bewees dat de heren niet altijd even gecontroleerd waren. Zonder een woord te zeggen, liet Anja haar mantel van zich afvallen, terwijl ik mijn bloes en rok uitdeed. De zes forse bobbels die zich aftekenden in de pantalons, bewees dat onze aanblik het gezelschap niet onverschillig liet.

"Aangenaam, bijzonder aangenaam, mag ik wel zeggen", doorbrak ik de stilte terwijl ik met hongerige ogen naar die stijve pikken staarde. "Mijn naam is Esmeralda en dit is mijn vriendin Anja. Stel jij je vrienden voor?" Vroeg ik Zeos. Ik observeerde de heren aandachtig. Maarten, de algemene directeur, een knappe zestiger, die ietsje weg had van Star Trek kapitein Jean-Luc Picard; Dieter, de personeelschef, voor in de vijftig schatte ik hem; Jürgen, hoofd van de financiële dienst, een lang slungelig type, maar wel een jongensachtige charme; Johan van de marketing, het klassieke blonde type met heel mannelijke kaak en kin; Derk van het sales departement, vlot met staartje en neusparel en tenslotte de knapste van het stel, Zeos zelf. De introducties nauwelijks achter de rug stapte ik onvervaard op Zeos af en tastte hem ongegeneerd in het kruis.

"Hier heb ik op gewacht, lekkere jongen, kom ik wil je in me". Met het bovenlichaam ging ik op de tafel liggen, de benen over de rand bengelend. Voorlopig keek iedereen toe hoe Zeos zich uitkleedde. Toen ie naakt was, zag ik vijf paar afgunstige blikken. Tja, wat wil je. Wat had die man immers een prachtig lijf, een echte adonis, onweerstaanbaar voor de meeste dames. Hij had vroeger trouwens eens tegen me gepocht dat ie alle echtgenotes of vriendinnen van zijn collega-directeurs genaaid had, tijdens een nieuwjaarsreceptie zelfs eens drie tegelijkertijd in een kamertje achteraf, terwijl hun echtgenoten een plichtsgetrouwe speech afstaken. Hij was niet alleen intens mooi, maar bovendien ook een uitzonderlijk bedreven minnaar.

“Mm… Neuk me, neuk me goed", koerde ik uitnodigend. Hij kwam langzaam naar me toe, legde mijn benen rond zijn heupen en dreef zijn pik toen bij me naar binnen.

"Oh… ho… oh…" zuchtte ik. We waren alleen in de kamer. De andere kerels bestonden voor mij niet meer, enkel ik en Zeos bestonden nog, enkel ik en Zeos 's pik en het was alsof zijn pik was gegoten uit de gietvorm van mijn kut en alsof de zenuwuiteinden van mijn kut zich vastkoppelden aan die van zijn pik en zijn eikel. Het was alsof zijn pik niet enkel mijn kut en mijn hart en mijn ziel beroerde maar ik hem in elk van mijn poriën in elk van mijn cellen in elk individueel haartje op mijn lijf voelde. Dit was verschrikkelijk goed, kon dit maar oneindig duren, de eb en vloed van zijn pik binnenin me, en zijn handen op mijn deinende tieten en zijn adem op mijn adem, brandend in water, verdrinkend in vuur. Het genot omgaf ons als een warme deken.

"God allemachtig", wekte Anja me uit mijn roes. Geërgerd maar ook een beetje nieuwsgierig opende ik de ogen en draaide mijn hoofd opzij. Dieter, Jürgen, Johan en Derk waren spiernaakt en masturbeerden zich vlijtig terwijl ze toekeken hoe Zeos me neukten en hun beurt afwachtten. Fraaie lichamen en best wel zalige pikken, maar toch niet zo uitzonderlijk dat ze de oorzaak konden zijn van Anjas kreet.

"God allemachtig", bleef ze zuchtten, terwijl ze geknield zat tussen de benen van Maarten, lang uitgezakt in de van de tafel afgeschoven directiezetel. Toen ze het hoofd opzij trok zodat ik ook kon toekijken, werd alles me duidelijk. God allemachtig. Zo een gevaarte had ik zelden gezien. Maartens pik was zo lang als mijn onderarm en de eikel vuistdik. Nu was het Zeos 's beurt om jaloers te kijken. Hij mocht dan wel mooier zijn dan Maarten, maar god allemachtig, zijn toch niet onaanzienlijke pik verbleekte gewoonweg in het niets vergeleken met die van Maarten.

"God schatje, ik ga je neuken", zwijmelde Anja.

"Oh god… oh god… ik wil kijken", bedelde ik, me van Zeos 's pik afschuivend en me op mijn buik draaiend. "Kom op de tafel", wenkte ik Maarten. Die kwam overeind en kroop op de eikenhouten tafel, die wel een stootje kon verdragen. Hij ging er geknield op zitten, de billen op zijn hielen gevleid. De knoestige stam wees fier omhoog en reikte tot een flink stuk boven zijn navel, die er trouwens door aan het zicht onttrokken werd. Anja klom nu op haar beurt op de tafel. Ze ging rechtopstaand voor Maarten staan en ging dan langzaam door de knieën. We keken gefascineerd toe hoe haar pruimpje die reusachtige pik naderde. Het was nog spannender dan de aftelling van de lancering van de eerste raket naar de maan.

"Oh… ho… ah”, kreet ze uitzinnig toen haar kut het tipje van zijn eikel aanraakte. Maarten trok haar billenhelften uit elkaar en Anja liet zich over die enorme pik naar omlaag zakken.

"Kon ik het maar zien, kon ik het maar zien", zuchtte ze. Het was inderdaad ontzagwekkend.

"Oh wauw!" Kermde ze toen het ding helemaal in haar was verdwenen. Ze draaide haar gezicht over de schouder naar me toe. Het was vertrokken in een buiten-wereldse grijns. Langzaam zette ze zich in gang en begon op een neer te bewegen. Ze gooide het hoofd achterover en barstte uit in een geweldige schaterlach.

"O lieve Jezus toch, wie had dit ooit kunnen denken, dit is zo lekker, dit is gewoonweg het einde. Oh…"

"Komaan neuk haar plat", moedigden we Maarten aan. Derk was ook op tafel komen staan en wreef zijn pik tegen Anja ‘s reizende en dalende rug. Ik schoof tot vlak tegen ze en ging Derks anus en ballen likken. Zeos, Dieter, Jürgen en Johan bleven niet achter, beklommen één voor één de tafel. Hun pikken ter hoogte van Anja ‘s gezicht trokken ze zich, hijgend en grommend af.

"Ik wist niet wat geluk was," stotterde die, lachend en huilend tegelijkertijd, "ik wil jullie zaad in mijn kut, tegen mijn rug, in mijn gezicht.” Ik verliet mijn positie en sloot me bij het masturberende herengezelschap voor Anja aan, want voor geen geld ter wereld wilde ik de uitdrukking op haar gelaat missen wanneer ze klaarkwam en al die lullen zich in- op- en tegen haar leegschoten. Dat tijdstip was niet meer veraf. Bij dat alles was ik de streng-ogende secretaresse vergeten, die net dit ogenblik - de zoveelste verrassing van de dag uitkoos - om binnen te komen met een schotel vol dampende kopjes koffie. Een blik op ons volstond om het hele geval uit haar handen te laten glippen. Ze merkte niets van de hete koffie die tegen haar broekpak sloeg en had enkel ogen voor de ietwat ongewone aanblik van haar zes directeurs, die spiernaakt op de conferentietafel aan het masturberen en neuken waren. We waren even verrast door haar binnenkomst zodat zowel zij als wij bevroren tot een stilleven. Tot mijn niet geringe verbazing herstelde zij zich het eerst. Ze bracht haar hand omhoog, verwijderde de haarkam, schudde haar haren los en deed haar bril af. Ze onderging een ogenblikkelijke gedaanteverwisseling en veranderde voor onze ogen van strenge secretaresse in verleidelijke vrouw. Eén voor één sprongen Derk, Jürgen, Dieter, Johan en Zeos naar omlaag, stapten op Tania af, die opeens het centrum van de belangstelling was geworden. In een kring bewogen ze om haar heen terwijl zij zich voor hen uitkleedde. Ze genoot ervan dat die vijf directeurs, die haar anders bevelen gaven, nu om haar heen draaiden en zich voor haar aftrokken. Jasje, broek, bh en slipje dwarrelden sierlijk naar de vloer. Naakt stond ze tenslotte in de cirkel. Sierlijk en met uitgestrekte armen ging ze door de knieën als om een ovatie in ontvangst te nemen en dat het tenslotte ook toen de vijf mannen voor haar klaarkwamen en hun zaad als bruisende champagne tegen haar lichaam aan lieten spatten. Met zijn allen tilden ze haar op en droegen haar naar de tafel, waar Anja ondertussen van Maarten was afgegleden en lag na te schokken van haar climax. Ze leek niet meer te zullen bijkomen, zo hevig was haar climax. Door Tania ‘s intrede hadden we het ogenblik van haar orgasme echter moeten missen. Tania moest dat maar goedmaken vond ik, en spoedig liet zij zich zakken naar Maartens nog steeds torenhoge erectie toe. Tania trilde van verwachting en hijgde wild. Met beide handen richtte ik Maartens pik.

"God ja, asjeblieft, duw hem in mijn kut", kreunde ze me toe Op het allerlaatste ogenblik dreef ik zijn eikel echter niet tegen haar kut maar tegen haar aarsrozet aan. Ze slaakte een ontredderd kreetje en trachtte zich nog los te wrikken. Vergeefs want Maarten had zijn handen stevig om haar middel geslagen. Eénmaal van de aanvankelijke verrassing bekomen, begreep Tania echter wel best dat Maarten alleen maar het beste met haar voorhad. Ze gaf al vlug haar volle medewerking en schroefde haar kontje met zichtbaar en hoorbaar genoegen op Maarten vast tot haar billen tenslotte op zijn dijen kwamen te rusten.

"Wauw", zuchtte ze net als Anja een paar minuten tevoren. Haar gesteun ging in crescendo toen ze ging neuken en om haar plezier nog op te drijven, vroeg ik haar het hoofd om te draaien zodat ze in mijn handspiegeltje kon meekijken hoe die monumentale pik in en uit haar prille meisjes-anus gleed. De blik die op haar gelaat verscheen is onmogelijk met woorden weer te geven, maar verviel nog in het niets bij het aanzicht dat ze bood toen ze klaarkwam. Ze kronkelde en gilde in Maartens machtige armen en toen hij zijn hete zaad in haar reet begon te pompen kende haar enthousiasme maat noch einde. Zelfs Nina Hagen kon het niet halen bij het gekrijs dat zij uitstootte. Het was verschrikkelijk mooi om zien. Nauwelijks van Maarten afgewenteld, stortte Tania zich als een razende furie op Derk en Jürgen, alsof ze schrik had het orgasme dat ze net had beleefd nooit meer te zullen evenaren. Die angst was echter misplaatst. Derk en Jürgen bleken meer dan behoorlijke minnaars. Ze namen haar in een sandwich. De dubbele penetratie, de twee hete mannenlijven die haar omgaven, hadden haar al spoedig aan het gillen en hijgen van genot.

Anja was ook niet bij de pakken blijven stilzitten. Ze had zich vast gespietst op Johan, die zich op zijn rug had uitgestrekt en gaf een gelijktijdige pijpbeurt aan Dieter en Zeos. Tania nam twee mannen voor haar rekening, Anja maar liefst drie, want betekende dat ik het met eentje moest stellen. Wat voor ééntje echter. Ik duwde Maartens bovenlichaam achterover en liet me heel erg langzaam over hem neer glijden, zodat ik tijd had te wennen aan de waarlijk sensationele gevoelens die zijn pik me bezorgde. Ik zat met mijn rug naar Maarten toe, die zich nu weer oprichtte, zijn handen over mijn borsten legde en ze stevig begon te kneden. Mijn tepels leken wel te branden, zo stijf waren ze. Mijn genot werd nog verhoogd door het feit dat ik vanuit mijn directeurszitjes alles kon gadeslaan wat er zich voor me afspeelde. Anja en Tania gaven een beste van zichzelf en ik was een heel dankbaar publiek. We kwamen alle drie wel vijf à zes keer klaar in allerlei standjes en houdingen voor we van neukpartner wisselden.

De directievergadering liep die dag wel bijzonder laat uit en het laatste personeelslid was allang weg toen ik Zeos, Tania, Derk, Dieter, Johan, Jürgen, Maarten, Anja uitnodigde nog wat gezellig na te neuken bij me thuis. Mijn vriendin Mia had zich helemaal niet verwacht aan het onthaal dat ze kreeg toen ze thuiskwam en was de vermoeidheid van haar zakenreis weldra vergeten. Assertief als ze was, regisseerde ze al snel heel het gebeuren en haalde er zowaar de videocamera bij, die ze inplugde op de tv zodat Tania, Anja en ik live konden toekijken hoe we genomen werden. Vooral Tania kwam er niet van bij dat dit allemaal echt gebeurde. Ze kreeg er niet genoeg van en zag zichzelf met verbaasde en verliefde ogen schaamteloos klaarkomen terwijl haar zes directeurs op haar ejaculeerden. De naïviteit waarmee ze van seks genoot was ontroerend en maakte dat we ons nog meer gingen inspannen en ons in onvoorstelbare bochten wrongen om telkens opnieuw die glimlach van het orgasme op haar gezichtje te toveren.

De volgende keer dat Mia weg moest en ik alleen thuisbleef, bracht ik niet meer alleen door voor de spiegel. Tania, Anja en ik spiegelden ons aan elkaar en aan elkaars erotische verbeelding. Die drie musketiers, dat waren we voortaan. Het was echter niet voor god en vaderland dat we streden. Om liefde en genot was het ons te doen en die zochten en vonden we op de gekste plaatsen en met de gekste mensen.

Maar dat is dan weer voor een volgend verhaal.

Esmeralda

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1709

Esmeralda op ontdekking

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers ma, november 28, 2016 12:28:29

Esmeralda op ontdekking

Sol deed de deur open en wees op de versnellingspook met de kunstlul aan het einde en toen op het sieraad om haar nek. Zij begreep direct dat zij de verkleinde uitgave van de versnellingspook had gekozen. Maar wat was de bedoeling daarvan? Maar lang kon zij daar niet over nadenken, want zij werd van de auto weggetrokken en moest een paar meter van de auto blijven staan.

Zij zag dat de negers in een kring om haar op de grond gingen zitten. Zij wist niet wat te doen. De negers keken weer vol vuur, en hartstocht en intens naar Esmeralda. En vooral naar haar geile bijna naakte en duidelijk zichtbare lichaam. Beschaamd probeerde zij dan haar handen voor haar kut en dan weer voor haar borsten te doen, want ze werd wel een beetje bang van die grote negers. Door hun gebaren begreep zijn dat zij zich rond moest draaien. Zij deed dat wat angstig en langzaam en met schroom draaide ze rond. Zij zag telkens een andere neger. Zij begreep opeens dat zij zodoende heel haar lichaam goed konden zien. Zij werd door de intense blikken wel wat opgewonden. Zij wilden haar zien! Zij wilden van haar lichaam genieten! Zij hadden vermoedelijk nog nooit een blanke vrouw gezien met blond haar! Nog nooit had mannen zo intens en vol verlangen naar Esmeralda gekeken. En was zij eerst nog wat bevreesd als snel deed zij toch onbewust haar best om haar lichaam aan de negers te tonen. Hier draaide zij, midden in de rimboe, rond voor vijf opgewonden negers. Zij zette haar rechtervoet naar rechts en vervolgens zette zij de linker ernaast. Zo draaide zij maar rond. Af en toe draaide zij de andere kant op. Esmeralda raakte in een soort roes Zij werd steeds opgewondener en kreeg ook steeds meer lef. Zij voelde zich nu net zo als die ene keer met de twee arbeiders… Alleen was het nu nog veel opwindender! Zij was nu bewust wat zij deed en zonder er verder te willen nadenken werd zij steeds brutaler. Want al was het natuurlijk bezopen wat ze deed, maar... ze werd er...eh geil van! Toen zij aan dat woord dacht, raakte ze nog meer van de kook. Op haar hoge hakken zette zij haar benen steeds verder uit elkaar. Ook draaide zij haar voeten naar buiten zodat haar benen steeds wijder werden neergezet. Natuurlijk wist zij, dat zij daardoor haar kut door het doorzichtige witte nylon liet zien, maar dat wond haar juist zo op! Zij vouwde haar handen achter haar hoofd en daardoor spanden haar zware tieten naar voren. Zij trok zo haar joekels omhoog, als het ware deze aan de negers aanbiedend. Zij zag de ogen van de negers, toen zij dat deed groter worden. Zij bracht haar armen naar boven en spreidde ze. Ze liet alles schaamteloos zien. Zij zette haar voeten ver uit elkaar en zij liet schaamteloos steeds weer haar iets openstaande kut aan de geile negers zien.

Zij dacht weer even terug aan die keer met die arbeiders. Toen had zij zich ook zo gevoeld, maar nu was het veel intenser en geiler. Opgewonden bleef Esmeralda voor de negers draaien. Zij begon haar voeten steeds harden neer te zetten, waardoor haar tieten, haar giganten harder begonnen te bewegen. Zij liet haar prammen klotsen, hotsen, botsen en ze slingerden alle kanten op. Doordat zij zo stampte vlogen haar zware borsten omhoog en naar beneden. Op een gegeven moment deed zij dat zo hard, dat het zeer deed aan haar schouders en lichaam, op het moment dat haar borsten naar beneden vielen. Maar ergens vond ze dat ook fijn. De negers zaten stil, maar vol bewondering naar dat deinende lichaam te kijken.

Esmeralda had het niet meer. Hier stond zij nou. Gekleed in de zwarte kousen en gordeltje, het doorzichtige nachthemd en op de hoge pumps, probeerde zij zoveel mogelijk van haar kut en borsten aan een aantal opgewonden negers te laten zien. Maar ze wilde niet nadenken! Zover als mogelijk spreidde zij stampend haar benen en. Zij voelde het vocht uit haar kut druipen. Esmeralda had het niet meer en o… oh…ho… Mijn god. Wat gebeurt er met me!? Zij voelde een heerlijk gevoel door haar lichaam stromen, Nog nooit had zij zoiets beleefd. O lieve help, ik kwam geloof ik klaar! Voor het eerst in het eerst van mijn leven kwam ik klaar! O wat fijn.

Wat nahijgend stopt Esmeralda met draaien. De negers hadden gezien dat Esmeralda klaar kwam! Want zij lachten en juichten. De vier negers stapten lachend even later in de auto en voor zij het wist pakte Sol haar op en alsof zij een kleine baby was droeg hij haar naar de auto. Zij sloeg een arm om hem heen en voelde het keiharde lichaam van de immense neger. Oh wat voelde ze zich klein in de armen van die gigantische pikzwarte neger. Ook de jongen was nu voorin in de cabine. Sol tilde Esmeralda op de schoot van Fa Dat kwam merkte ze, om de jongen ook een plaatsje te geven. Toen ze op Fa’s schoot ging zitten voelde ze door de dunne stof van haar nachtpon duidelijk de harde spieren van Fa. Ook was er veel meer contact met de benen van de negers.

Esmeralda voelde de volgende sensatie alweer door haar heen gaan. Sol ging weer achter het stuur zitten. Nog opgewonden van het haar lichaam aan de negers laten zien was zij nu dubbel bewust van de sterke lichamen van de negers tegen haar aan. Even later reden zij weer weg. Esmeralda wist niet wat haar overkwam. Doordat zij nu alleen maar een niemendalletje aanhad voelde zij de mannenlichamen onder en naast haar veel duidelijker. Zij werd er warm van. Zij zag de drie mannen links naast haar vol passie en ongeloof naar haar lichaam maar vooral weer naar haar benen en weer naar haar. duidelijk zichtbare borsten, haar zware tieten staren.

O… waar ben ik nu in beland! Wat heb ik gedaan! De wagen schudde weer flink en daardoor bleven ook haar borsten niet stil. Vol aanbidding keken de grote negers weer naar de deinende zware borsten van Esmeralda. Ze was een beetje bevreesd voor de gulzige en intense blikken van de vijf negers. Zij voelde haar poesje weer vochtig worden. Want Sol was ook weer driftig aan het schakelen tegen haar kut aan. Zij voelde alles nu alleen veel en veel beter. Enkele gescheiden door het dunne nylon van het sexy niemendalletje voelde zij de hand en vingers van Sol tegen haar schaamlippen en haar kut aan. Esmeralda had het niet meer. Zij voelde alles nu zo goed, doordat zij nu nagenoeg naakt tussen de negers zat. Haar kut was nu alleen nog bedekt door het hele dunne nylon van haar nachthemd.

Nu zat zij ook een stuk hoger op de schoot van Fa en ze zag ze dat de eikel van de lul van de versnellingspook precies ter hoogte van haar kut was. O… wat doen ze nu. Weer voelde zij dat er iemand over haar knie streek. Haar nachtpon was niet zo lang en haar knieën waren dan ook bloot. Wat gebeurt er nu. Zij voelde dat de negers links van haar, haar been optilden! Haar been werd op de schoot gelegd van jongen Do, die schuin tegenover haar zat. Haar linkerbeen werd daardoor naar buiten getrokken. Maar zij kon met haar rechterbeen niet meegaan, omdat de versnellingspook ertussen zat, en zodoende werden haar benen behoorlijk wijd gespreid! Haar pon was flink opgestroopt en zij zag, maar vooral voelde zij dat de drie negers en nu ook de negerjongen haar been weer begonnen te strelen. Steeds maar weer gleden de handen over het zachte nylon van haar kousen. En steeds hoger! Esmeralda had het niet meer!

Een paar handen kwamen bij het blote gedeelte daar waar de jarretelletjes vastzaten. Ook daar werd flink gestreeld. Ook voelden zij dat de linkerhand van Fa haar been streelde. Maar zij voelde ook een hard stomp stuk hout of iets dergelijks onder in haar rug! Dat was wel een beetje vervelend. Maar daar lette zij verder niet op wat onbekende lustgevoelens maakten zich van Esmeralda meester.

De andere hand van Fa was nu bij haar middel en ze voelde dat de hand zacht in haar buik kneep en deze zachtjes streelde. Terwijl ook de hand van Sol nog steeds bezig was bij haar bijna blote kut. O, zij realiseerde zich weer dat zij geen broekje aanhad. De nachtpon mag niet veel hoger komen, want dan zien de negers het! Esmeralda besefte op dat moment niet dat de negers natuurlijk wisten, dat zij geen broekje aanhad. Zij had toch dansend haar iets openstaande kut aan hen laten zien! Zij schaamde zich even, maar wat voelde zij zich fijn! Ze zag dat de jongen haar schoen met hoge hak uitdeed. Hij keek even verwonderd naar de hoge pump. Hij legde de schoen weg en oh… even later werd haar voet zachtjes en liefdevol gestreeld en gekneed door de jongen Do.

O… moet je nou toch eens kijken, hoe hij verheerlijkt haar voet streelde. Hij bracht haar voet naar zijn wang en streelde zijn gezicht met haar voet gehuld in het zachte nylon. O… Esmeralda voelde hoe er zachtjes aan de pon getrokken werd. Het werd omhoog getrokken. Zij probeerde zich te verzetten, maar de vele handen hielden haar tegen. Zij sidderde van schaamte, vrees maar vooral genot. O… wat was het fijn. Niets kon zij er tegen doen. Geheel willoos lag zij in handen van de grote negers.

Ze merkte amper dat Sol de wagen tot stilstand had gebracht. Dat merkte ze pas toen hij haar andere been begon te strelen. Alleen nam hij haar rechterbeen onder handen. Hij trok haar been schuin omhoog naar zich toe en. Haar benen werden daardoor helemaal wijd gespreid. Esmeralda keek en zag vijf paar handen aan haar benen zitten. Geruime tijd streelden de vele handen haar benen van boven naar beneden. Toen, oh wat doen ze nu. De versnellingspook plaatste sol tussen haar benen. Tergend langzaam werd haar nachtpon weer iets verder omhoog getrokken

Toen haar kut zichtbaar werd ging er een diepe zucht door de mannen. Haar kutje stond van alle opwinding weer iets open. Zij was daar licht behaard met blonde haartjes. Vol aanbidding keken vijf mannen voor zover dat mogelijk was naar haar wijd gespreide benen en naar het middelpunt, haar... kut met de zachte lippen. Esmeralda voelde dat zij door al die handen werd beetgepakt en… O nee! Langzaam tilden de handen haar lichaam op en heel langzaam en zachtjes werd het lichaam met de iets openstaande kut van Esmeralda naar de fier staande penis van de versnellingspook gebracht. Esmeralda wilde tegenwerken, maar dat lukte niet. Toen staakte ze haar verzet en besloot er van te… genieten.

Ze was toch wel heel erg opgewonden wat er allemaal met haar gebeurde. Heel zachtjes voelde zij de kop van de lul tegen haar kutje aankomen. Esmeralda had het niet meer. Heel zachtjes bewogen de handen haar lichaam heen en weer tegen de zachte kop van de penis aan. Steeds weer streelde de eikel langs haar iets openstaande kut. De jongen keek haar aan en wees naar het sieraad om haar hals en toen naar de lul tussen haar benen. O jee, nu begreep zij het. Nu begreep zij de bedoeling van het sieraad! De vele handen bleven haar lichaam bewegen. Zij kon goed zien wat er gebeurde en met ongeloof staarde zij tussen haar benen. Steeds weer werd haar lichaam, haar kut, haar schaamlippen langs de kop van de lul van de versnellingspook gehaald en…

O… mijn god. De eikel drong heel langzaam bij haar naar binnen. Esmeralda slaakte een diepe zucht. Zij voelde de eikel duidelijk naar binnen gaan. Voor het eerst voelde zij wat in haar onderlichaam. Maar lang kon zij er niet over nadenken. De handen trokken haar lichaam weer terug en ze voelde de eikel weer uit haar poesje glippen. Esmeralda werd ziek van teleurstelling. Maar, weer wreven ze de kop van die penis over haar kut. Haar schaamlippen en over… Jezus!

Esmeralda voelde zich in de zevende hemel. Wat was dat! Zij wreven nu haar dragend steeds maar weer over die kop van de versnellingspook. En nu telkens over het steeds groter wordende bobbeltje wat ze boven aan haar poesje had zitten. Haar klitje werd steeds maar weer door die kop gestreeld. Esmeralda was in alle staten. Zij voelde dat er weer een climax naderde. En weer onderging ze sensaties, die ze nooit had ervaren. O… al ik had geweten dat het zo fijn kon zijn, had ik veel en veel eerder dit willen ervaren. De mannen zagen en voelden dat Esmeralda steeds opgewondener raakte. Ook zagen ze dat het klitje van Esmeralda uitgroeide tot… ja tot wel een hele grote!

Vol verwondering zagen de negers een klitje opstaan van zeker 1 1/2 centimeter. Ook Esmeralda staarde verwonderd naar dat knopje. Nooit had zij ook maar geweten dat ze zo’n grote clitoris had. De kop van de lul werd door de vele handen die het mooie vrouwenlichaam vasthielden, steeds maar weer langs het klitje gehaald. Ongekende sensaties gierden door Esmeralda heen. O… o… wat voelde zij zich heerlijk.

Een aantal handen bleven ook haar in nylons gehulde benen strelen. En andere handen droegen haar. En telkens maar weer voelde en zag zij die eikel van de kunstlul tegen en langs haar klitje gaan en komen. Ook voelde Esmeralda haar borsten zachtjes deinen. Haar tepels voelde ze ook harder en harder worden. Eigenlijk was Esmeralda een klein beetje teleurgesteld, dat geen van de negers ook maar enig aandacht aan haar borsten gaf. Nu staarden de vele ogen vooral naar haar kut. Haar poesje, die nu wel een beetje bleek te happen naar die lul! Eindelijk.

Esmeralda voelde zich heerlijk en heel opgewonden. Keek gebiologeerd naar de lul van de versnellingspook, die nu langzaam naar binnen werd gebracht. En weer voelde zij de eikel van de lul in haar vragende poesje. Maar nu voelde zij dat de vele handen harder duwden en heel langzaam verdween de lul in haar poesje. Voor het eerst voelde zij nu binnen in haar kut de lichte wrijving van een lul. Al was het dan een namaak lul. O… nu zat hij helemaal in haar! De handen trokken haar lichaam weer terug en Esmeralda zag de lul weer tevoorschijn komen. De lul was helemaal nat en vochtig. Maar Esmeralda keek niet langer. Zij voelde zich nu zo fijn! Zij wilde er met volle teugen van genieten. En ze was zo machteloos!

Weer voelde zij de lul langzaam in haar kutje dringen. Esmeralda had een strakke en kleine kut, geen wonder want er was nog nooit een beetje lul ingegaan. Zij voelde duidelijk de lul in haar spleet. Steeds maar weer werd de lul in haar natte poes gedaan. En langzamerhand steeds sneller. Esmeralda voelde op haar huid en kousen de strelende handen en de lul van de versnellingspook verdween telkens maar weer in haar lichaam, in haar strakke kut. Ze had het niet neer! Steeds sneller ging het. Ze voelde haar borsten heen en weer schudden. Ze wilde dat één van de negers haar borsten zou pakken. Waar deden ze dat nu niet? Ze vond dat eigenlijk heel jammer. Ze moest even denken aan die verkoopster, die had er even aan gezeten. Maar ze verlangde dat één van de negers haar tieten zou bewerken. Maar ze kon er niet lang over nadenken. Want de kunstlul ging maar heen en weer in haar strakke poesje.

Oh… oh… Esmeralda voelde zich zalig. O… o… oh… ho…ho… Esmeralda schreeuwde het uit. Zo fijn! Ze kwam weer klaar! Ze genoot! Nog geruime tijd werd de lul wat zachter heen en weer gehaald en nog steeds genietend kwam Esmeralda een beetje terug bij de werkelijkheid. Toen werd haar lichaam langzaam van de lul gehaald. Het was doodstil in de cabine van de vrachtauto. Behalve het lichte gehijg van Esmeralda was er niets te horen. Met een zachte flop glipte de lul uit het poesje van Esmeralda.

Esmeralda schaamde zich nu wel enorm. Wat overkomt me toch. Dit kan toch niet. Dit is niet normaal. Wat heb ik me laten gaan. Ze zat nu wat bedeesd nog steeds op de schoot van Fa. Ze had haar ogen even dicht gedaan, maar toen ze deze open deed, zag ze de vijf negers haar glimlachend aankijken. De reus van Sol had weer de sieraden tevoorschijn gehaald en. Oh, ze mocht weer een sieraad pakken. Aarzelend bekeek zij een aantal sieraden. Er waren er zoveel. Ze merkten dat de negers gespannen naar haar handen keken, kennelijk waren ze erg benieuwd welk sieraad ze zou pakken. Ze wist het niet. Vragend keek ze naar de negers. Ze gebaarde dat een van hen maar moesten kiezen. De negers begrepen haar en begonnen opgewonden te praten. Sol maakte er snel een eind aan en zei waarschijnlijk tegen de jongen dat hij iets uit moest kiezen. De jongen pakte gelijk twee sieraden. Het ene waren twee borsten en het andere waren twee lippen en twee borsten. Opgewonden liet hij die aan haar en de andere negers zien. De negers knikten en waren het met zijn keus eens. Dat merkte Esmeralda wel. Maar wat was daar nu weer de bedoeling van.

De jongen wees naar haar borsten en toen op het sieraad. Bij het andere sieraad wees hij naar haar lippen en naar haar borsten. Nu begreep Esmeralda het. Al die sieraden hadden een seksuele betekenis! Het sieraad wat zij om zou doen, zouden de negers aangrijpen om mee te... eh... spelen, laten we maar zeggen. Esmeralda schrok daar een beetje van, maar ze vond het toch ook wel heel opwindend. Zij kon dus bepalen wat er ging gebeuren. Ze pakte een sieraad met een lulletje en een ring erom heen. Zij keek vragend de negers aan. Zij begrepen haar onuitgesproken vraag en één van hen duidde op zijn broek. Hij wees naar zijn lul! Toen naar de kut van Esmeralda! O… dus… als ik dit sieraad zou kiezen, dan zal ik geneukt worden! Om zekerheid te hebben, pakte Esmeralda een ander sieraad. Dit sieraad waren twee lulletjes waarvan één met een ringetje en de andere had twee lippen erom heen. Nu wees één van de negers naar twee negers en toen op haar kut en op haar...mond! O mijn god, ze bedoelen toch niet dat. Dat… ik… O, Jezus, moet ik met mijn mond een lul!?

Snel pakte Esmeralda nog een sieraad. Zonder erg had ze nu een grotere lul als sieraad in haar handen, met een ringetje. Gelijk wezen alle negers naar Sol! De reus! Esmeralda begreep dat. Zou het... ja, het kan niet anders. Het lijkt erop dat Sol de reus, ook een grotere lul zou kunnen hebben dan die anderen. Maar het zou ook kunnen betekenen dat omdat hij zoveel groter was als de anderen, dat daarom de lul van het sieraad wat groter was. Ze deed het sieraad terug. Want opeens moest ze denken dat het eigenlijk bezopen was. Zij had bijna een sieraad uitgekozen, wat voor de negers aanleiding zou zijn, om met haar te spelen.

Natuurlijk wilde ze avonturen beleven en wat had ze al beleefd! Maar ze wist dat ze moest stoppen. Ze was nota bene getrouwd! En ze was een eerzame vrouw. Ze wist van zichzelf, als ze eerlijk was, dat het op heu… neuken zou uitdraaien. En dat ging Esmeralda toch te ver. Nee, ze moest er een eind aanmaken. Haar lichaam vertelde haar anders, maar ze wist, dat ze nu moest beslissen. De negers merkten dat Esmeralda opeens terughoudend was geworden. Ze gebaarde dat zij uit wilde stappen. Zij liep naar de laadbak en pakte een koffer. Ze opende deze en zocht naar in haar kleding. De negers stonden om haar heen en merkten wat ze wilde. Ze protesteerden, maar Esmeralda bleef zoeken. Ze voelde zich wat verdrietig, al wist ze zelf niet waarom. Ze pakte haar lange regenjas en deed deze aan. Sol zei wat en de negers lieten haar alleen.

Zij gingen op de grond zitten en keken een beetje bedroefd naar Esmeralda.

Esmaralda

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1702

Esmeralda; Bob achterna

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers zo, november 20, 2016 09:46:53

Esmeralda; Bob achterna
Wat vooraf gebeurde (De domineesvrouw)
Zelf Bob had haar nooit met één vinger aangeraakt. Tenminste niet aan haar borsten of aan haar kut. Helemaal in de war en overstuur was Esmeralda toen naar huis gegaan.

Al voelde ze nog steeds wel het dunne lingerie setje. Ze voelde hoe haar kleding nu langs haar gevoelige tepels streek door de dunne stof. Ook het gevoel van de nylons wond haar vreselijk op. En voelde ze dat het heel wat luchtiger was onder haar rok.

De dagen erna moest zij er vaak aan terug denken. Toen ze die dag thuis was gekomen, had zij direct het sexy ondergoed en nylons uitgetrokken. Maar doordat zij er maar telkens weer aan moest denken, was ze toch voor de verleiding bezweken en deed de laatste dagen ontzettend vaak haar nylons en het ondergoed aan en uit, alleen maar om het heerlijke dunne nylon te voelen en, als zij eerlijk was, ook een beetje haar lichaam. Maar daar schaamde ze zich dan altijd een beetje voor. Zo durfde zij niet aan haar eigen tepels te komen. Zelfs haar borsten bevoelen deed zij niet. Nee, zij genoot wel van het aantrekken van haar BH, terwijl ze dan zoveel mogelijk van haar borst probeerde te raken. Wel streelde zij uren haar eigen benen en raakte telkens verschrikkelijk opgewonden. Zij was helemaal dol geworden op nylons en had zonder medeweten van haar man, later diverse nylonkousen en gordeltjes en lingerie-setjes gekocht.

Maar ze wilde dat er wat meer te beleven zou zijn. Vooral ook de opmerkingen die de verkoopster had gemaakt, hadden wat bij Esmeralda los gemaakt. Dat mannen wild zouden worden en zo. Zij had nooit op die manier aan andere mannen gedacht, maar nu sluimerde het steeds in haar gedachten. Sinds die verkoopster aan haar lichaam had gezeten, hunkerde zij naar spannende contacten en wat avontuur. Maar dat was niet mogelijk in het dorp, want iedereen kende haar. Tot twee dagen geleden.

Ze bloosde weer hevig, toen zij eraan terug dacht. Zij wist nog niet waar ze de moed vandaan had gehaald. Bij de brug op de hoek van de straat waren twee arbeiders druk bezig geweest. Die arbeiders kwamen niet uit het dorp. Het waren twee potige vreemde ruige kerels. Zij hadden een grote kuil gegraven en waren met leidingen of iets dergelijks bezig geweest. Over de kuil langs de brugleuning lag een plank voor de mensen om over heen te lopen. De hele morgen speelde de ondeugende gedachte maar door haar hoofd. Omdat ze wist dat ze een paar dagen later weg zou gaan met Bob mee naar Afrika, kreeg ze moed om iets ondeugendst te doen.

Zij had een wijde rok aangetrokken en daaronder haar zwarte nylons met de zwarte jarretels. Maar wat haar helemaal verschrikkelijk opgewonden maakte. Zij had vergeten een broekje aan te trekken. Nu ja, als ze eerlijk was geweest, dan was ze het helemaal niet vergeten. Nee, ze had het opzettelijk gedaan! Zij was naar de arbeiders gelopen en vol afwachtende spanning diverse malen over de plank gelopen. Maar er gebeurde niet zoveel. Ze wist niet of de mannen haar zagen. Maar op een gegeven moment had ze op de plank stilgestaan, zogenaamd om naar een langs varende schouw te kijken. Ze had toen - ze werd weer heet toen ze eraan terugdacht - haar ene been op de onderste stang van de leuning gezet, zodat haar benen wat uit elkaar gingen. En langzaam had zij haar been op de stang verder opzij geschoven. Zodanig dat haar benen behoorlijk uit elkaar stonden.

Zij bleef lang staan en opeens had ze gemerkt dat het stil was geworden onder haar. De twee arbeiders waren gestopt met werken. Zij had niet goed durven kijken, maar zij was behoorlijk vochtig in haar kut geworden, die open en bloot zichtbaar was geweest voor de twee arbeiders. Als zij aan het woord kut dacht, werd ze helemaal warm. Ze hoorde de arbeiders opgewonden over iets praten. Heel stiekem keek ze even naar beneden en ze zag de twee ruige gezichten in extase en gebiologeerd naar haar benen en natuurlijk ook tussen haar benen kijken. Waar ze de moed vandaan haalde wist ze niet, maar ze bracht haar benen toen nog iets verder uit elkaar… en nog verder! Minuten was zij zo ontzettend opgewonden blijven staan. Af en toe stiekem naar beneden kijkend naar de gebiologeerd bouwvakkers. Toen zij van geilheid bijna stond te trillen was zij teruggelopen. Zij hoorde die arbeiders haar nog nafluiten!

Bij haar woning had zij omgekeken en de twee arbeiders stonden naast de kuil nog steeds naar haar te kijken. Toen ze zagen dat zij keek, wenkten ze driftig. Maar Esmeralda was daar wel een beetje van geschrokken en snel haar woning ingegaan. Toch dacht ze er steeds aan terug. En ergens ver weg in haar achterhoofd had ze best wel een beetje spijt dat zij niet was teruggegaan.

Esmeralda keek haar ogen uit toen het vliegtuigje de landing inzette. Bob was honderden kilometers ver weg van haar. Hij had haar de keuze gelaten om bij hem te blijven of om als vast vooruit te gaan, naar de missiepost. Eerst was ze een beetje geschrokken om alleen te reizen, maar ze verlangde naar avontuur. Haar man was altijd zo degelijk en preuts. Ze kreeg er wel zin in om alleen te gaan reizen. Misschien zou ze wel wat beleven. Ze zou in ieder geval andere onbekende mensen ontmoeten. Dus het duurde niet lang of haar reis werd geregeld. Het zou nog weken, misschien wel maanden duren voordat zij haar man weer zou zien. Ze zou eerst met een vliegtuigje meegaan en daarna zou ze met de auto of zoiets naar de missiepost gebracht worden. Onderweg keek ze haar ogen uit over de uitgestrekte landschappen. Ze zag een smalle open strook tussen de bomen en begreep dat dat de landingsbaan moest zijn. Ze zag verder geen enkel gebouw of iets dergelijks in de buurt. En voor ze het wist bonkte het vliegtuigje op de bodem en taxiede naar de kant. Daar stonden vele donker gekleurde mensen. Kinderen dansten en sprongen opgewonden terwijl ze naar het vliegtuig keken. De piloot stopte de motor en het was direct een drukte van belang. De piloot gooide al haar koffers en dergelijke naar buiten en ook nog diverse andere goederen. Esmeralda zag ook dat er medicijnen uitgeladen werden.

Nog onwennig van de drukkende warmte stapte Esmeralda uit. Er kwam direct een oudere blanke man op haar toegelopen. Esmeralda keek om zich heen. Op die man na, waren er verder geen blanke mensen. Ze zag alleen maar gekleurde mensen. Ze raakte vooral een beetje onder de indruk van een aantal grote negers, die belangstellend naar haar keken. De man begroette haar in de Engelse taal en vertelde haar, dat ze nog een paar dagen in een kleine vrachtauto moest rijden. De reis kon niet verder met het vliegtuig. Want ze ging nu echt het oerwoud in en daar waren geen landingsbanen. Hij wenkte naar de negers en die kwamen direct aangelopen.

“Deze mannen zullen jou naar je bestemming brengen. Ze zijn hier ook om medicijnen en andere goederen op te halen. Je hoeft niet bevreesd te zijn. Het zijn geen wilden, hoor.” Want hij zag het verschrikte gezicht van Esmeralda. “Voor een blanke vrouw zullen ze hun leven geven. Dat zal je wel merken. Je zal geen kwaad bij hun kunnen doen. En zeker een mooie blonde vrouw als jij. Weet je, ze hebben waarschijnlijk nog nooit een blonde vrouw gezien. Alleen die grootste misschien. Hij schijnt jaren terug gestudeerd te hebben. Zij spreken geen Engels, alleen die grote weer misschien. Maar ik weet niet zoveel van hen. Maar ze zijn betrouwbaar. Ik neem aan dat jij hun taal niet kent?”

Esmeralda knikte en de man sprak verder. “Nu, daar is niets aan te doen. Maar met gebaren zal je een eind komen. Die grote neger is een stamhoofd. Ik ga nu met het vliegtuig mee terug, dus veel sterkte en welkom in mooi Afrika.” En voor Esmeralda het wist, steeg het vliegtuigje weer op. Wat verlaten keek Esmeralda het na, totdat het aan de horizon verdwenen was. De meeste bewoners waren al weg, en Esmeralda keek naar de achtergebleven mannen. Die nieuwsgierig met intense blikken naar haar keken. Ze voelde zich wat opgelaten en gespannen en angstig dacht dat er iets bijzonders aan haar was. Een beetje verschrikt keek ze naar haar kleding, maar daar was niets mis mee.

Ze droeg een bruine wijde rok met daaronder haar natuurlijk haar nylonkousen. Die droeg ze nu altijd! Bob merkte toch het verschil niet. Verder droeg ze degelijke schoenen. Een bruine dikke blouse en daarover een dichtgeknoopt jasje. Ze had het wel erg warm in die kleding.

Ze keek weer naar de donkere mannen. Het waren er vijf. Een jongen van een jaar of vijftien. En de andere vier waren ongeveer van haar leeftijd, dacht Esmeralda. Maar ze voelde zich wel wat kleintjes. Drie van die vier mannen waren bijna twee koppen groter dan zij. Bob was ongeveer net zo groot als zijzelf, maar deze mannen waren… ja, indrukwekkend. Zeker twee meter! Maar de vierde. Jezus, wat een beer. Vol ontzag en angstig keek ze op naar die brede grote pikzwarte neger. Hij was nog groter dan de anderen. Hij was nog zeker een kop groter dan die anderen en ze zag zijn geweldige brede schouders en sterke gespierde lichaam. Ze staarde naar de kabels in zijn armen en naar zijn grote handen. Jezus! Alles was aan hem groot en massief. De mannen waren gekleed in shirts en ze droegen verder een korte broek. Alle mannen waren sterk gespierd hadden een behoorlijke bult in hun broek en Esmeralda vroeg zich verwonderd af, wat dat was. Hun penis kon het niet zijn, want bij Bob had zij dat nooit gezien. Vooral die grote man had een hele dikke bult!

De mannen keken haar lachend aan en ze waren druk met elkaar aan het praten. Esmeralda had het gevoel, dat ze het over haar hadden. Ze gaven haar een hand en verlegen voelde zij telkens haar kleine hand wegzinken in de grote handen van de mannen. Vooral toen ze haar kleine handje in de hand van die reus legde, voelde Esmeralda zich wel heel eg kleintjes. Jezus wat een beer! Hij torende ver boven haar uit. Wat voelde zij zich klein bij die enorme man! Gebaren makend probeerden ze met elkaar te praten. Esmeralda voelde haar spanning opeens wat wegglijden en werd zelf een beetje uitgelaten en lachend wees zij elke man en zei.

”Ik noem jou maar Do, jij Re, jij Mi, jij Fa en jij grote bullebak, jij bent Sol.” De mannen lachten ook en Esmeralda zag dat ze allen schitterende tanden hadden. Ze begrepen haar en zeiden tegen elkaar de namen. De mannen stapelden de goederen en Sol, de gigant, liep weg. Even later hoorde Esmeralda een geronk en achter de bomen vandaan, kwam een vrachtwagentje aangereden. Ze zag dat Sol achter het stuur zat. Het bestond uit een cabine en verder niets. De rest was de laadvloer. Druk doende werd de auto door de mannen geladen en er bleef niet veel ruimte over. Maar onderwijl bleven de mannen druk praten en vooral naar haar kijken. Ze keken niet gewoon, nee ze keken eh... heel intens. Wat is er nu zo bijzonders, dacht Esmeralda.

Toen begreep ze het. Die negers hadden misschien nog nooit een blonde blanke vrouw gezien! Vlak voor de reis had ze haar haar af laten knippen en nu had ze een lekker kort kapsel. Dat was gemakkelijk, want ze hoefde er niet zoveel aan te doen en ze vond het wel fris. Want in Afrika is het warm, erg warm. Esmeralda voelde het zweet op haar lichaam. Ze werd een beetje verlegen door die intense blikken, vooral van de jongen. Die bleef rond haar draaien en vol bewondering keek hij naar haar en naar haar lichaam. Ze was maar wat blij dat zij zo degelijk gekleed was. Met die wilden weet je het maar nooit, had Bob gezegd. Nu, Esmeralda vond het allemaal best meevallen. Op haar beurt keek zij ook haar ogen uit. Want zij had nooit in het een neger zo dichtbij gezien. Zij was behoorlijk onder de indruk.

Alles was ingeladen en Esmeralda kon instappen. Nou moe, de cabine was niet zo groot. Moesten ze daar met zijn zessen in? Lachend stonden ze bij de vrachtwagen. Esmeralda zag dat alle mannen een sieraad om hun nek hadden hangen. Toen ze goed keek hadden ze allemaal hetzelfde sieraad. Zonder erg liep ze naar Re en pakte het sieraad beet. Direct voelde ze dat er spanning ontstond bij de mannen. Afwachtend keken ze haar aan, wachtend. Ja waarop?

Toen zag Esmeralda dat het een… mijn god, de mannen hadden allemaal een zwarte, van ivoor of iets dergelijks sieraad, om hun nek hangen, in de vorm van een… penis! Een penisvorm die eh… stijf was met twee ballen eraan. De grote van het sieraad was een paar cm, maar het was best mooi. Vriendelijk lachend probeerde Esmeralda aan te duiden dat ze het mooi vond. De spanning viel van de mannen af en blij lachend spraken zij even opgewonden met elkaar. Toen duidde de mannen dat zij in moest stappen. Zij zag dat Sol opgevouwen met zijn gigantische lichaam achter het stuur zat. Vreemd genoeg zat het stuur rechts! Via de andere kant klom zij de cabine in. Sol had ook zo’n sieraad om, maar de zwarte penis om zijn nek was groter dan die van de anderen. Esmeralda zag dat de jongen, die ze dus Do gedoopt had, achter op de laadklep een plekje zocht, maar ze schrok een beetje van zijn teleurgestelde blik. Toen begreep ze, dat de jongen bij haar wilde zitten! Ze voelde zich vereerd en een beetje opgelaten. Sol zat met zijn imposante grote lichaam achter het stuur in de auto en verlegen ging zij op de bank zitten. Jezus, wat voelde ze zich klein naast die enorme neger. Maar de andere negers wilden ook mee! Het lukt nooit dacht Esmeralda. Naast haar gingen Re en Fa zitten en ze voelde zich als een sardientje in een blik. Ze werd tussen de negers klem gedrukt. Mi ging op de zitting links van haar zitten en rechts zat zij tegen het zware lijf van Sol. Zij voelde zich heel kleintjes. Het dashboard was gedeeltelijk weggehaald en daar hadden ze een soort stoeltje tussen gemaakt. Daar ging de vierde neger zitten. Die zat nu schuin tegenover haar.

Sol startte de wagen en reed weg. Esmeralda had het niet meer. De wagen schudde alle kanten op en ze werd heen en weer geslingerd. Nu was dat het ergste niet, maar wel die twee lichamen die haar raakten. Ze zocht houvast maar kon zich nergens beet houden. De wagen kreeg een beetje vaart en.. O… mijn god wat gebeurt er nu. Zij zag en voelde dat Sol schakelde, maar de versnellingspook zat tussen haar knieën! Ze probeerde nog om haar beide benen langs de linkerkant van de pook te zetten, maar dat lukte niet. Ze was min of meer gedwongen om zo te blijven zitten. Nee, de pook zat precies tussen haar knieën Ze zag dat Sol schakelde van de eerste naar de tweede versnelling en ze voelde en zag tot haar ontzetting, dat die enorme hand met de versnellingspook ook tussen haar benen en dijen geduwd werd! Haar soepele rok werd opgeschoven en… O lieve help, ze voelde de hand tegen haar… tegen haar kut aankomen! Ze probeerde wat naar achteren te gaan maar de zitting liet dat niet toe. Sol liet zijn hand op de pook zitten en Esmeralda kreeg een kop als vuur.

De andere mannen keken opeens gebiologeerd naar de hand van Sol. Gelukkig, hij veranderde de versnelling en de hand met de pook verdween van tussen haar benen. Niet helemaal, maar de hand drukte niet meer door de dikke rok heen op haar kut. De hand op de versnellingspook zat weer bij en tussen haar knieën. Maar even later schakelde hij weer en weer kwam de hand door haar rok heen tegen haar kut! O mijn god waar ben ik nu in beland! Het duurde niet lang, of Sol begon te schakelen dat het een lieve lust was. Het was misschien ook wel nodig, want de weg zat vol kuilen en gaten, bedacht Esmeralda ter verontschuldiging, maar Esmeralda verdacht hem er toch ook van dat hij wat meer schakelde dan nodig was. Steeds bracht hij de versnellingspook naar haar kut toe en telkens raakte hij haar daar.

Esmeralda werd steeds opgewondener en zag dat de andere mannen ook intens naar de hand van Sol bleven kijken. Waar ben ik nu terechtgekomen. Ze bedacht dat zij misschien wel opzettelijk op die plaats in de auto gezet was. Dat vond ze ergens ook wel opwindend. Ze wilde toch wat avontuur? Nu, hier reed ze nu, midden in Afrika met vier, nee vijf negers en steeds een hand tegen haar kut duwend. Ze voelde het zweet haar uitbreken. Maar ze was ook enorm opgewonden. Door het steeds heen en weer gaan van de hand met de versnellingspook was haar rok wat opgestroopt. Zodanig dat haar knieën zichtbaar werden.

Re naast haar bracht aarzelend zijn hand naar haar knie en gebiologeerd staarde Esmeralda naar die hand. Wat doet hij nou!? Zij voelde dat hij zachtjes over haar knie streek, wat doet hij nu!? Toen realiseerde zij zich, dat hij waarschijnlijk verwonderd was over haar zwarte nylons! Opgelucht dat het dat was zuchtte ze. Spannende ogenblikken had ze gedacht dat hij haar rok verder omhoog had wilde schuiven, maar gelukkig dat was niet zo. Ze wilde eerst protesteren, maar het was eigenlijk onschuldig. En Esmeralda vond die strelende hand op haar knie ergens ook wel fijn. Ze kon het ergens wel begrijpen, want ook zij vond haar nylons heerlijk. Het gevoel van dat nylon op haar vingers, had haar telkens opgewonden. Dus ze kon zich een beetje indenken wat het voor die grote neger betekende.

Ook de twee andere negers keken nu naar de hand van Re en vermoedelijk omdat Esmeralda niet echt protesteerde, raakten ook zij even later met hun handen haar knieën aan. Om de beurt streelden zij haar knieën, verwonderd over de gladde zwarte nylons. Ze hoorde hen praten maar ze verstond ze niet. Esmeralda was in alle staten! Nog steeds schakelde Sol met de pook en telkens kwam zijn hand tegen haar kut aan. Ze voelde handen op haar knieën en gelukkig schakelde Sol nu weer verder. Hij liet de pook los, maar… O… mijn god, wat deed hij nu.

Hij liet zijn grote hand nonchalant tussen haar benen vallen. Dit kon niet per ongeluk zijn! Hij drukte met z’n hand vol tegen haar kut aan! Doordat de wagen telkens schommelde ging zijn hand op en neer langs haar kut. Sol keek haar even aan, maar liet zijn hand liggen. Hij lachte vriendelijk. Esmeralda lachte bedeesd terug en voelde de hand van Sol duidelijk door de kleding heen over haar kut gaan. Zij begreep opeens dat zij nu moest protesteren, want hij wilde heel duidelijk een reactie van haar. Als zij nu zou protesteren, wist ze, zou hij zijn hand weg halen. Een ogenblik aarzelde zij, maar zonder verdere reactie bleef zij wat gespannen naar hem lachen. Alsof hij haar begreep, duwde hij met zijn grote vingers door de dikke stof heen hard langs haar kut.

Esmeralda had het niet meer, waar was zij in beland! Maar zij wilde er niet verder over wat er nog kon gebeuren nadenken. Want ook de handen van de anderen bleven zacht haar knieën strelen. Esmeralda was nog nooit zo opgewonden. Gelukkig had zij een broekje aan en een dikke rok. Maar zij voelde genoeg. Het werd vochtig tussen haar benen. Ze wist dat betekende dat ze heet werd. Nooit was ze zo nat geweest. Het was ook erg warm. Ze realiseerde dat ze behoorlijk zweette. Ze had zich geconcentreerd op haar knieën en op de hand van sol tegen haar kut aan, maar nu merkte ze dat het zweet tussen haar borsten liep. Ze voelde de klamme dikke kleding aan haar lichaam plakken. En…

Wat is dat nou!? Zij zag plotseling dat de versnellingspook, de knop van de pook had de vorm van een… penis! Een stijve penis! Ongeveer 12 cm groot en 2 cm in doorsnee. Jezus, hij was half zo groot en twee keer zo dik als het lulletje van haar man. Maar Esmeralda wilde niet aan haar man denken. Sol schakelde weer en bracht die lekkere penis, eh… de versnellingspook weer tussen haar benen. Nu liet hij de pook los. Esmeralda zag dat de penis ruim boven haar kut uitkwam. Een hele ondeugende vage gedachte kwam in Esmeralda op. Maar ze vergat het snel weer. Die penis, nou ja. Ik kan ook lul denken. Esmeralda bracht ongemerkt haar hand naar de pook en pakte de lul beet. O lieve hemel wat voelt dat lekker aan. Het was van een zacht rubber en helemaal glad. Ze streek, zonder dat ze het zelf in de gaten had, liefdevol over de eikel en de schacht van de stijve lul. De negers zagen dat ook en opeens werden ze heel opgewonden.

Van schrik liet Esmeralda de lul los, en merkte toen dat Sol de wagen tot staan gebracht had. De negers stapten uit en wenkten haar. Toen Esmeralda ook uitgestapt was wezen ze naar een bepaalde richting. Ze zag toen dat er verscholen achter bomen een meer lag. Ze gebaarden dat zij zich daar kon wassen en opfrissen. Blij enthousiast en opgewonden pakte Esmeralda snel een kleine tas van de laadbak en rende opgetogen in haar dikke kleding naar het water. Ze was blij dat ze even weg kon komen van die vier negers, want ze had zich wel erg laten meeslepen. Wat moesten ze wel niet van haar denken. Ze keek even achterom, en zag dat zij voor de negers verscholen zat. Zonder nadenken liep ze met kleren en al het water in. Zij was ook zo bezweet! O Heerlijk, wat lekker koel! Met plezier spatte zij in het water. Toen realiseerde dat zij haar kleding nog aan had en lachend liep zij naar de kant.

Zij trok haar jas uit en keek even om zich heen. Er was niemand. Ze durfde nu ook haar blouse en haar rok uit te trekken. De natte kousen werden op een hoopje gegooid en gehuld in BH en broekje liep zij het water weer in. O wat voelde het koele water heerlijk aan. Esmeralda kon goed zwemmen en toen zij geen bodem meer voelde zwom zij met krachtige slagen weg. Geruime tijd genoot zij van het verfrissende water. Zij dacht toen weer terug aan wat er in de vrachtwagen gebeurd was. Zij schaamde zich een beetje dat zij zo opgewonden was geraakt. De negers waren heel aardig voor haar en wat steekt er nou achter als zij nog nooit nylons hadden gevoeld. Niets toch. Zij had het strelen wel lekker gevonden. Aan die grote hand tussen haar benen, die telkens tegen haar kut was aangekomen, wilde ze niet teveel over nadenken.

Wat was dat? Zij hoorde roepen. Zij zag de negerjongen aan de kant staan en wenken en wijzen. O, dacht Esmeralda, wij moeten weer verder, geloof ik. De jongen liep weg en Esmeralda waadde naar de kant toe. Op de kant keek ze naar haar natte kleding. Ja, die kan ik niet meer aan, maar wat nu? Ze was vergeten kleding uit een koffer te halen. Maar wacht zij had die kleine tas meegenomen. Zij opende de tas. O ja, hier had zij haar extra nylons en jarretels ingedaan. Maar daar heb ik niets aan, of. Zou ik? De negers hadden het geloof ik wel mooi gevonden.

Zonder er verder over na te denken trok Esmeralda schone dunne zachte zwarte nylons aan. Zij maakte de nylons vast aan het schone kleine gordeltje en voelde zich verschrikkelijk… sexy. Zij keek naar haar benen en het degelijke grote witte broekje daarboven, zij vond het broekje maar niks. Trouwens het was ook nog hartstikke nat. Zij trok het broekje uit en ook haar BH deed ze na een korte aarzeling af. Er was een zuchtje wind en Esmeralda voelde de streling langs haar grote zware borsten. Maar wat nu. Ze keek nogmaals in haar tas, en… O ja, dat was waar ook. In een gekke bui had ze gisteren een heel dun doorzichtig nylon witkleurig nachthemd gekocht. Nu ja, het is beter dan niets. Ze zou bij de wagen wel andere kleren pakken. Ook de zwarte hoge pumps van haar zaten in de tas. Die had zij thuis vaak uitgeprobeerd. Nadat de verkoopster gezegd had dat het haar heel goed zou staan, had zij stiekem zwarte kleine schoenen gekocht met hele hoge dunne hakken eronder. Steeds vaker had zij daarop thuis, als zij alleen was geweest, erop gelopen. Haar andere schoenen kon zij nu niet meer aantrekken. Het was stom geweest om daarmee het water in te lopen. En ze kon toch niet op haar nylonvoeten gaan lopen. Ze deed de zwarte schoenen met zeker tien centimeter hoge hakken aan en Jezus, het was hier wel moeilijk lopen, want de hakken zakten af en toe weg in de grond.

Ze deed de natte kleren in de tas en opgefrist liep ze terug naar de wagen. O Jezus. Ze voelde zich toch wel opgelaten. Het was eigenlijk niet normaal er zo bij te lopen. Esmeralda voelde hoe haar zware borsten deinden en klotsten. Zij was dat niet gewend. Altijd had zij van die grote stevige bustehouders gedragen en nu liep ze voor het eerst in haar leven zonder een bustehouder. Ik moet proberen ze niet teveel te laten schudden als ik bij de mannen terug kom, dacht ze. Wat zullen ze anders denken! Ze keek even naar beneden en zag dat haar grote zware volle borsten duidelijk zichtbaar waren door het dunne nylon. O… mijn god. Je kon alles wel heel erg goed zien. Zij had net zo goed naakt kunnen lopen! Ook de rest van haar vormen waren duidelijk afgetekend. O, ik hoop maar dat ze ergens mee bezig zijn, zodat ik snel wat anders aan kan trekken. Want dit was te gek. Ze zouden misschien wel verkeerd over haar gaan denken. Ze liep bijna naakt door de rimboe. Ze schaamde zich opeens enorm. Maar het was ook wel lekker. Het was warm en op een of andere manier voelde ze zich vrij! Maar toen bedacht ze weer dat ze idioot bezig was. Waar ben ik mee bezig? Ik lijk wel gek! Ze voelde zich ergens opgewonden en maar anderzijds ook erg opgelaten, vooral toen ze bedacht dat zij ook geen broekje aan had!

Ze liep om wat bomen heen en was langzamer gaan lopen. Ze wilde eigenlijk terug gaan maar waar naartoe!? Haar kleren lagen in de koffer en die lag op de laadbak van de kleine vrachtauto O lieve hemel. De mannen stonden op haar te wachten. Voorzichtig lopend naderde zij de wagen. Toch gingen haar zware borsten duidelijk zichtbaar nog flink heen en op en neer. Een van de negers zag haar en gaf een kreet! Direct keken ook de anderen haar kant uit. Ze zag dat de ogen van de negers als schoteltjes werden. Zij geloofden hun ogen niet! Eerst was Esmeralda gekleed geweest in die dikke kleding en nu liet ze onbeschaamd eigenlijk haar hele geile naakte lichaam zien! Want het dunne doorzichtige niemendalletje maakte het alleen maar geiler.

Esmeralda wist zelfs niet hoe geil ze eruit zag. Ze wilde snel een koffer pakken, maar dat wilden de mannen niet. Nee… Esmeralda moest op een boomstronk gaan zitten en zij voelde het hout tegen haar blote billen. Onwennig, want zij voelde zich nu erg naakt, deed ze haar benen bij elkaar. Het was eigenlijk bezopen, dacht Esmeralda. Wat bezielt mij? Hier zit ik, midden in Afrika met vijf opgewonden negers. En dat bijna zonder kleren aan! Ze had net zo goed niets aan kunnen trekken! Want het leek wel of zij nu nog meer liet zien als dat zij naakt was geweest. De negers gingen om haar heen zitten en keken haar vol bewondering aan.

Sol, kwam naast haar zitten op de grond en zijn gezicht was nu op gelijke hoogte van haar gezicht. Zo’n beer was hij. Maar zij was natuurlijk wel klein. Vol ontzag keek zij naar zijn lichaam, die in het shirt en korte broek goed zichtbaar was. Vol bewondering maar ook met wat angst keek zij naar de kabels van spieren van zijn armen en benen. Nog nooit had zij iemand gezien, die zo groot, breed en gespierd was. Weer keek Esmeralda naar de opvallende dikke grote bulten in de korte broeken van de negers. Zelfs de jongen had een grote bult. Maar de bult van Sol was gigantisch. Esmeralda vroeg zich verbaasd af, wat die negers daar toch hadden. Zij vermoedde een of ander gebruik van een koker of zoiets. Zij wist dat er stammen waren, die er vreemde gewoontes op na hielden. Zij had op tv wel eens naakte negers gezien, die grote kokers om hun penis, hun lul hadden gehad. Zij dacht dat deze negers ook zoiets hadden. Zo groot waren de bulten.

Sol toonde een brede platte plank aan haar en zij zag dat er allemaal sieraden op lagen. Het waren sieraden zoals de sieraden om de nekken van de negers, alleen anders. Zij zag een enkele ringetje, twee ringetjes, drie ringetjes tot aan vele ringetjes, die aan elkaar een sieraad waren. Allemaal zaten ze vast aan een leren koordje. Esmeralda begreep dat zij een sieraad mocht hebben. Ze pakte een sieraad van drie ringetjes waaraan twee soortgelijke penisjes aan vastzaten, zoals de stijve lulletjes die om de nekken van de mannen hingen. Zij hoorden de negers opgewonden reageren. Alsof zij gehoopt hadden dat zij dat sieraad zou pakken. Sol probeerde wat duidelijk te maken en wees lachend naar de vier anderen en naar zichzelf en volgens naar het sieraad en Esmeralda, die het in haar handen hield. Zij kreeg sterk het gevoel dat het iets erotisch was! Maar Sol pakte vriendelijk het sieraad terug en schudde zijn hoofd. Hij pakte een paar andere sieraden en liet die haar zien.

Zij begreep dat zij één van die sieraden mocht hebben. Zij zag een wat lang staafje met aan het einde een verdikkinkje. Dat was een kleine lul! Zij bloosde, maar vond het wel mooi. Het stijve lulletje was kleiner dan die van sieraden van de mannen. Ook zag zij... eh... dat leken wel twee vrouwenborstjes. Ja, dat klopte, want de mannen wezen naar het sieraad en naar haar borsten. Ze kreeg een rood hoofd en pakte snel een ander sieraad. Dat leken wel twee lippen in zo’n ringetje. Sol wees toen naar het midden van haar benen en naar zijn mond. Jezus, volgens mij wijst hij naar mijn kut en naar zijn mond. Wat bedoelt hij nu? Zij zag nog andere sieraden, maar snel pakte zij en eerste sieraad weer, het staafje met het lulletje en deed deze over haar hoofd om haar nek.

Esmeralda voelde en zag dat vijf paar ogen direct naar haar zware borsten keken die daardoor in beweging werden gezet. Zij schrok van hun felle en gulzige blikken. Maar veel tijd om daarover na te denken had ze niet want ze zag dat de negers opgewonden opstonden en gebaarden dat zij moest meelopen naar de vrachtwagen. Sol deed de deur open en wees op de versnellingspook met de kunstlul aan het einde en toen op het sieraad om haar nek. Zij begreep direct dat zij de verkleinde uitgave van de versnellingspook had gekozen. Maar wat was de bedoeling daarvan? Maar lang kon zij daar niet over nadenken, want zij werd van de auto weggetrokken en moest een paar meter van de auto blijven staan.

Esmeralda

it verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1697

De domineesvrouw

EsmeraldaGeplaatst door My 4Fingers ma, november 14, 2016 12:50:19

Nog een paar minuten en het vliegtuigje zou gaan landen. Opgewonden keek Esmeralda, de vrouw van de dominee, uit het raam naar beneden, ze keek naar het landschap en vroeg zich af waar het vliegtuig in godsnaam zou landen. Ze zag nergens een landingsbaan! Van haar hele beschermende leventje tot nu toe was zijn nooit zo opgewonden. Zevenentwintig jaar lang was haar leventje troosteloos en zonder emoties geweest. De laatste tijd had zij zich steeds vaker afgevraagd of dit het nou allemaal was. Totaal geen afwisseling had ze gehad tot nu toe in haar leven. Maar wie had dat kunnen denken een aantal weken geleden. Het was allemaal wel heel snel gegaan.

Haar man Bob moest naar een conferentie in Afrika. Maar toen had men hem vervolgens ook gevraagd of hij missionaris wilde worden ergens midden in de rimboe. Dan zou hij na de conferentie gelijk door kunnen reizen, zodat er heel wat geld uitgespaard kon worden. Bob had het daar jaren terug wel eens over gehad dat hem dat wel wat leek en aan haar toen gevraagd hoe zij dat zou vinden. Nu, zij was nooit zo’n voorstandster geweest. Maar toen het twee weken terug weer ter sprake kwam, had zij gretig ja gezegd. Zij wilde wel eens wat verandering. Want haar leven was tot nu toe wel heel erg saai geweest. Opgevoed in een kleine gemeenschap had zij haar jeugd doorgebracht. Haar vader was gemeentesecretaris geweest en daarom moest zij altijd een voorbeeld zijn voor de andere kinderen uit het dorp. Na de middelbare school had zij tijdelijk gewerkt in een bibliotheek en daar had zij Bob leren kennen. Niet dat zij, als zij heel eerlijk tegenover zichzelf was, verliefd op hem was geworden, maar zij was wat blij dat hij haar op een gegeven moment ten huwelijk had gevraagd. Zo kon zij toen eindelijk wegkomen uit haar geboorte dorpje. Het was op het laatst verstikkend voor haar geweest. Zij was dan ook steeds meer daartegen in opstand gekomen.

Bob was nu dominee in een andere kleine gemeente. Maar ook hier had zij zich voorbeeldig moeten gedragen. Het vluchten had niet veel geholpen. Het was in haar nieuwe woonplaats haast nog erger dan waar zij vandaan was gekomen. Het huwelijk met Bob viel haar zwaar tegen. Vooral de liefde had niets voorgesteld. Toen ze nog werkte in de bibliotheek had ze wel eens een enkele maal iets over seks gelezen, maar de praktijk was haar allemaal zwaar tegengevallen. In de boeken stond het allemaal veel mooier omschreven. Vriendjes had Esmeralda ook nooit gehad. Dat kwam vermoedelijk omdat zij altijd nogal aan de dikke kant was geweest. Zij had altijd grote borsten gehad, al was ze klein, haar borsten waren in verhouding gigantisch. Maar vooral door haar nietszeggende kleding, had ze nooit een vriendje gehad. Ze was vroeger vaak gepest en was altijd een beetje eenzaam geweest. Pas met Bob had zij haar eerste ervaringen opgedaan. Nou ja, ervaringen, het had allemaal niet veel voorgesteld.

Toen zij in de huwelijksnacht in haar degelijke nachtkleding uit de badkamer was gekomen, was ze erg in opwindende spanning geweest, voor wat komen ging. Maar dat was een afknapper geweest! Bob had alleen zijn broek losgemaakt. Esmeralda had in opdracht van Bob haar broekje uitgetrokken in de badkamer en ze had op bed moeten gaan liggen. Bob had even haar nachtpon opgetild en zo was hij op haar gaan liggen. Toen hadden ze “het” gedaan. Tenminste, Bob had even zijn onderlichaam heen en weer gehaald. Begon toen vrijwel direct te kreunen en was daarna weer snel van het bed op gestaan en dat was alles geweest. Esmeralda had bijna niets gevoeld. Een heel klein dingetje had ze bij haar schoot gevoeld. Wat iets van opwinding was geen sprake van geweest. Nu ging Bob ongeveer één keer in de zes maanden met haar naar bed. En telkens op dezelfde wijze. Nooit was er ook maar iets van opwinding bij Esmeralda geweest. Maar ze wist niet beter. Het zou wel zo bij iedereen zijn.

Een keer had zij de penis van haar man Bob gezien. Hij was toen even voor het bed blijven staan. Hij was opgewonden, maar wat ze had gezien had haar ook al niets gedaan. Zij had een penis gezien van ongeveer 7 cm en het had een dikte van ongeveer 1 cm. Geen wonder dat zij nooit wat voelde. Nu was Esmeralda geen expert, maar ze dacht dat een gemiddelde penis toch wel wat groter zou zijn. De laatste tijd was zij toch wel eens opgewonden geweest, maar dat had niets met Bob te maken.

Nu was zij dus altijd vrij dik geweest, maar de laatste jaren was zij steeds slanker geworden. Nu was zij een normale gezonde vrouw, zij wist zelfs niet hoe mooi ze was geworden. Ze was niet groot, klein zelfs, ongeveer 1.60 m, maar zij had een prima figuur. Alleen haar borsten waren dus niet in verhouding. Als was ze flink afgevallen, haar borsten waren min of meer dezelfde gebleven. Esmeralda had grote zware borsten. Zij waren mooi rond, vol en groot. Natuurlijk hingen ze door de zwaarte wat naar beneden, maar dat kon ook niet anders omdat ze zo zwaar waren. Ze waren verder heel stevig en elastisch. Doordat Esmeralda zo was afgevallen, vielen haar grote borsten des te meer op. Tenminste als ze bijvoorbeeld strakke kleding zou dragen. Dan zou iedereen het eerste naar die grote blikvangers kijken. Daar kon geen twijfel over bestaan. Maar Esmeralda kleedde zich altijd netjes, ouderwets en heel degelijk. Haar joekels verpakte ze altijd heel deugdzaam in keurige zware bustehouders. Zo ging ze altijd keurig gekleed.

Maar zoals gezegd, zij was de laatste tijd nogal eens opgewonden geraakt. Al wist ze niet hoe het kwam. Dat had verschillende oorzaken. Zo was ze, toen ze slanker werd, iets leukere kleding gaan dragen. Nog wel erg saai en degelijk, maar voor Esmeralda”s doen, was het al een hele stap vooruit geweest. Ze had gemerkt dat mannen nu wat meer naar haar keken. Af en toe hadden bouwvakkers ook naar haar gefloten. Dat vond ze ergens best wel leuk. Daardoor wilde ze ook onbewust wat leukere kleding hebben. Toen zij een tijdje terug in de kledingwinkel was, was het daar op dat moment erg rustig. De verkoopster, een mooie elegante wat oudere vrouw, had haar toen geholpen. Zij had toen een mantelpakje uitgezocht en gepast. Die vrouw had toen gevraagd of zij nooit kousen droeg. Verbaasd had zij geantwoord dat zij toch panty’s aan had. Maar dat had de verkoopster niet bedoeld. Nee, zij had het over echter nylons, die je met jarretels vast moest maken.

“De mannen zijn er dol op!” Had ze er gekscherend bij gezegd. Maar ook dat het veel mooier stond, vooral zwarte nylons met een naad aan de achterzijde, zou Esmeralda goed staan. Dat vond de verkoopster goed passen bij het lichtblonde haar van Esmeralda. Verlegen had Esmeralda toen gezegd dat ze het wel wilde proberen. In de kleedkamer had ze toen wat onhandig met de nylons in haar handen gestaan en ze raakte een beetje opgewonden van het gevoel van de dunne nylons in haar handen. Zij had het mantelpakje uitgetrokken en ze stond nu in haar degelijk broekje en bustehouder. Zij was op de stoel gaan zitten en had de nylons over haar benen getrokken. Ze raakte steeds meer opgewonden toen zij met haar handen over haar benen streek, gehuld in de gladde zwarte nylons. Vooral het gevoel van het nylon wond haar op. Het voelde veel lekkerder aan dat haar panty’s. Ze had altijd dezelfde dikke panty’s gehad. De nylons veel dunner! Alleen had zij moeite om de nylons vast te maken aan het frivole gordeltje om haar slanke middel. De verkoopster had door het gordijn gekeken en gevraagd of het lukte. Toen ze antwoordde dat zij niet wist hoe zij de nylons vast moest maken, had de verkoopster gezegd; “O, ik help u wel even”.

En voor ze het wist zat de verkoopster op haar knieën voor haar en maakte de nylons vast. Esmeralda ging in gedachten terug naar die winkel en zag het weer allemaal voor haar.

“Ik zal ze wel even vast maken. Kijk zo doe je dat.” Zei de verkoopster en ze pakte de rand van de nylon voorzichtig beet. Esmeralda keek, zag en voelde de handen van de verkoopster tegen haar been aan en raakte daar opgewonden van. Nog nooit had iemand haar aangeraakt en ze stond nerveus op haar benen. “Oei” zei de verkoopster, want haar hand schoot even los. Dat was het ergste niet maar haar hand kwam tegen de schoot van Esmeralda aan! Zij voelde de hand van de verkoopster tegen haar eh... vagina komen. Esmeralda maakte van schrik een sprongetje.

“Oh sorry hoor.” Zei de verkoopster. Esmeralda had toen haastig gezegd; “Het geeft niet.” Maar het was wel voor het eerst dat iemand haar daar aanraakte, als was het per ongeluk. Esmeralda werd steeds opgewondener.

“Draai je eens om” en toen Esmeralda zich omgedraaid had zei de verkoopster: “Ach de naden van je kousen zitten helemaal scheef. Ik zal je wel even helpen.” Esmeralda dacht dat ze het bestierf, want de verkoopster streelde en trok even later aan de nylons dat het een lieve lust was. En het interesseerde haar helemaal niet meer of de naden recht liepen, maar wel genoot de van de eerste vreemde handen, al waren het handen van een vrouw, die aan haar benen zaten. Totaal ongekende gevoelens gingen door Esmeralda heen! Esmeralda had niet door, dat de verkoopster veel langer als nodig aan haar benen friemelde.

“Nu, hoe vind u het,” zei ze tegen Esmeralda. “U kunt daar in de passpiegel kijken.” Esmeralda liep er naar toe en zag, Jezus zij zag zichzelf voor het eerst in ondergoed in de spiegel. Thuis hadden ze alleen een paar spiegels boven de wastafels. Zodat zij zichzelf eigenlijk nooit goed bekeken had. Wat was zij eigenlijk eh... mooi! Zij zag een… ja, een vreemde vrouw in de spiegel. Een schitterend figuur. Slanke benen, en wat zag ze er mooi uit in die nylons! Mooie ronde heupen, een smal middeltje en ja, wel hele grote zware borsten. Nu was Esmeralda dus niet zo groot, waardoor haar borsten des te meer opvielen.

“Ja,” zei de verkoopster, “het staat u heel goed, maar het staat eigenlijk niet bij uw ondergoed! Dat is zo ouderwets. Wacht, ik haal wel even iets anders.” Voor Esmeralda het wist was de verkoopster al weer terug.

“Trek uw broekje maar uit, dan passen we deze even.” Esmeralda was te beduusd om te protesteren en met een vuurrood hoofd trok ze haar degelijke grote onderbroek uit. “Stapt u hier maar in” De Verkoopster hield de opening van een heel klein doorzichtig nylon zwart slipje en Esmeralda stak haar been er in. Toen de andere en ze voelde dat de verkoopster het slipje langzaam naar boven trok en goed deed tussen en rond haar benen. Weer voelde Esmeralda de vingers van de verkoopster tegen haar vagina aan. Nu wist zij ook wel dat de meeste mensen niet over vagina praten. Maar over poesje en kut! Toen ze het laatste dacht, raakten weer de vingers van de verkoopster haar kut aan. Esmeralda had het niet meer. Nooit was zij zo opgewonden geweest. Zij wist zelf niet dat zij geil werd.

“Maar ook de bustehouder moeten we vervangen. Het is geen gezicht zo”, zei de verkoopster. Esmeralda liet de verkoopster maar haar gang gaan. Tot zij voelde dat de verkoopster haar BH van achteren los maakte. “O, wat doet u nu!” Verlegen bracht zij haar armen voor haar borsten.

“Ik heb hier een BH, die beter past bij het broekje. Kom nu, ik heb wel meer borsten gezien hoor. Zo, armen omlaag, steek ze hier maar door heen en zo, nu naar boven. Nou mevrouw, u heeft heel wat in huis. Jezus! Uw man zal wel wild zijn op die grote joekels van u zijn. Zoals ik al zei, ik heb heel wat borsten gezien, maar nog nooit zulke grote prammen als die van u. Jezus, u bent klein maar uw borsten zijn geweldig! Zo, even vastmaken van achteren. Ziet u hoe mooi het staat. U mooie sappige grote tepels zijn nu mooi zichtbaar door de dunne nylon stof. Ziet u wel! Maar u hebt eigenlijk helemaal geen BH nodig. Als zijn ze erg groot en zwaar. Ze staan prachtig overeind. Natuurlijk zullen ze dan wel een beetje slingeren en deinen, maar de mannen zullen daar gek op zijn. Vele mannen vallen op grote borsten. En die van u zijn in verhouding wel heel groot! Kom, uw BH zit nog niet helemaal goed. Ik zal u even helpen.”

Esmeralda had het niet meer. Volgens haar zat de BH goed. Of er niks aan de hand was ging de verkoopster met haar hele hand het dunne BH ‘tje in en pakte haar dikke tiet beet en legde deze nogmaals in het niemendalletje. Al dacht Esmeralda dat haar andere borst goed zat, ook deze werd beetgepakt en weer terug in het BH gestopt. Esmeralda was helemaal opgewonden, want ook had nooit iemand aan haar borsten gezeten. Bob had er nooit belangstelling voor gehad. Ze bedacht zich dat Bob zelfs haar borsten nooit gezien had. Ook de schunnige woorden van de verkoopster wonden haar op.

“Ziet u wel, hoe mooi u bent?” Vervolgde de verkoopster. Esmeralda keek verwonderd naar zichzelf. Was zij dat! Zij zag een fantastische vrouw in de spiegel. Maar zij stond er wel bijna naakt bij. Nog nooit had zij zichzelf zo gezien. De verkoopster kwam achter haar staan en zei.”

O, wat bent u mooi! Nog mooier zou het zijn als u schoenen zou hebben met hoge hakken. Moet u toch eens proberen. Dan zal zeker iedere man zal wild worden als hij u zo ziet. Moet u kijken. Esmeralda voelde dat de verkopers haar handen onder haar armen door naar voren bracht en Jezus, oh…ho... De verkoopster pakte haar tepels door de dunne stof beet en kneep er zachtjes in. Nog nooit had iemand aan haar tepels gezeten!

“O, wat bent u daar gevoelig! En wat worden ze snel hard en stevig. En wat zijn ze lekker groot. Uw man zal wel helemaal gek worden als hij aan uw tepels zuigt!”

Wat zei de verkoopster nu! Nog nooit had iemand aan haar borsten gezeten, laat staan zuigen. Verschrikt stapte Esmeralda weg. Het ging nu toch veel te ver!

“Eh... Ik moet weg, ik neem dit. Eh… maar niet het mantelpakje. Ik eh...” Gehaast trok Esmeralda haar oude degelijke kleding weer aan en na betaald te hebben. Liep ze nog steeds met een gloeiend gezicht en opgewonden de zaak uit. Ze was helemaal in de war. Wat is er met me aan de hand. Maar dat wist zij wel! Voor het eerst in haar zevenentwintig jarige leven hadden vreemde handen aan haar lichaam gezeten en daardoor was zij zo verschrikkelijk opgewonden. Zelf Bob had haar nooit met één vinger aangeraakt. Tenminste niet aan haar borsten of aan haar kut. Helemaal in de war en overstuur was Esmeralda toen naar huis gegaan.

Esmeralda
Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1694
Volgende »