Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Een ABC-tje op vakantie - 1

BigJohnGeplaatst door My 4Fingers di, juni 13, 2017 15:51:41

Een ABC-tje op vakantie - 1

Wat is er lekkerder dan op vakantie te zijn in een exotisch oord, duikje maken, biertje drinken en 's avonds met een schoonheid in bed te duiken... juist dit alles en dan met twee schoonheden in één bed te liggen. En weet je wat de overtreffende trap is... wanneer nummer drie erbij komt. Dit overkwam mij op een duikvakantie in Egypte.

Ik had een drukke tijd gehad, en zou mij eens verwennen met een goede week ontspanning, goed hotelletje, lekker eten, duikuitrusting mee en 's morgens op een boot stappen om die dag een paar keer heerlijk in het water te ontspannen rond prachtige gekleurde koraalriffen met een verscheidenheid aan vissen, of een duik naar een wrak dat door wat voor reden ook was gezonken en op de bodem een diversiteit aan leven rond zich verzamelden.

Na een gelukkig rechtstreekse vlucht vanuit een natte herfstachtige Brussel, was de warmte in Hurghada een aangename welkom. Dus maar snel de koffers verzamelen, daarna visum betalen paspoort controle en naar de uitgang op zoek de transfer richting hotel.

Bij de uitgang mannen met een veelheid aan bordjes met namen van allerlei resorts en hotels. Maar snel had ik de mijne gevonden, en de Egyptenaar vertelde in goed Engels dat er meerdere passagiers meereden. Een pas getrouwd stel melde zich ook net als twee mannen die al druk discussieerde met wat ze al niet zouden zien onder water. Na tien minuten wachten stelde onze chauffeur voor ons vast naar een van de twee wachtende busjes te brengen, en daarna terug te gaan om de overige drie gasten op te halen die hij nog niet gevonden had. Eén taxi werd gevuld met het stelletje en de twee mannen en kom vertrekken. Ik moest maar vast in de andere taxi plaatsnemen en even wachten dat de andere drie gasten zich ook melden bij onze Egyptenaar. Na nog een kwartier wachten begon ik het wel genoeg te vinden en vroeg of we niet konden vertrekken.

"Please two minutes?" en de man keek me vragend aan.

"Oke" antwoorden ik. En kreeg daar geen spijt van. Drie schoonheden melde zich bij de taxi, gierend van het lachen met een hoeveelheid bagage voor wel drie weken. Alles werd snel ingeladen en ze stapten ook in.

Een blonde schoonheid kwam naast mij zitten en stelde zich voor als Claire. De twee andere, een roodharige met een vrolijk sproetenkopje en een kort geknipt zwartharige, een echt lachebekje zetten zich voor ons in het taxibusje en stelde zich voor als Astrid en Bianca.

Mijn buurvrouw verontschuldigde zich dat ze zoveel later waren, maar de douane had ze gecontroleerd omdat er zo'n zoemend geluid uit de bagage kwam van Astrid.

"Ja" zei ze "haar torretje bromde, had schijnbaar honger" En alle drie barsten ze weer in het lachen uit, tranen bingelden over hun wangen. Een beetje vreemd scheen ik hun aan te kijken, ook niet helemaal begrijpend.

"Nou kijk" zei Bianca "mijn buurvrouw hier" en knikte naar Astrid "heeft haar vriendje meegenomen, heet Torretje met z'n achternaam en Vibra met voornaam" en ze barsten weer in lachen uit, "en toen de douanebeambte deze uit de koffer viste kreeg hij zo'n boei, liet hem toen ook nog vallen, en Tarzan bleef maar dansen op de vloer.

Een andere medewerker heeft het snel opgeraapt, afgezet en weer snel in de koffer terug gestopt en we moesten maar snel doorlopen" snikte ze nog, "ik geloof dat ik een natte broek heb van het lachen".

"Zal niet de laatste zijn" zei Claire, en keek me ondeugend aan.

Ondertussen waren we al bij het hotel aangekomen en werden verwelkomd door de eigenaar. Na het inschrijven werden we uitgenodigd voor een welkomstdrankje aan de bar, wat meteen een gezellige happening werd. De dames waren niet vies van een glaasje wijn en de eerste fles was al snel leeggemaakt en ik begon de alcohol al aardig te voelen. Ik zei dat ik me nu naar zo'n reis wel even wat wilde opfrissen en even een uurtje rust ging pakken tot het avondeten, om daarna nog een afzakkertje te pakken.

Dit vonden de reisgenoten ook een goed idee, en we vertrokken naar de kamers waar door het hotelpersoneel de koffers al waren neergezet.

Ik stap mijn kamer in en blijf verbaasd staan. Mijn vlammend rode medereizigster lag al languit op bed en keek me weer ondeugend aan.

"Waarom een tweepersoons kamer alleen gebruiken" zei ze, "dit is toch veel gezelliger, we vonden dat je gezelschap nodig had. We hebben geloot en voor vannacht heb ik gelukkig gewonnen, en maar goed ook want Torretje heeft geen zin meer, zijn energielevel is bijna nul". Ze staat op en begint zich langzaam uit te kleden. "Kom jij ook, je wilde je toch opfrissen, doe ik lekker mee" en stapt de douche in. Ik kleedde mij ook snel uit, en stapte er ook in. Ze stond met de rug naar me toe zich in te zepen, ik nam de zeep over en begon haar schouders in te zepen, steeds lager en meer naar voren langs haar borsten naar rug weer buik naar billen, ze begon licht te kreunen toen langs haar benen naar beneden en tussen haar dijen weer naar boven ging en haar bijna kale venusheuvel ligt masserend waste. Ze draaide zich om en kuste me vol op de mond, onze tongen speelde met elkaar als twee dartelende puppy's. Haar handen begonnen mij ook te verkennen, zij pakt mijn tepels ik de hare en samen pakten we ze tussen duim en wijsvinger en zacht knijpen we erin. Een tinteling verspreide zich naar mijn lies en een geilheid ontsproot zich, ook Astrid begon in haar hals te kleuren, en hoe lager mijn handen haar lichaam verkende hoe langer en dieper de kreunen ontsnapte uit haar keel. Toen ik door haar rode krulletjes kroelde, haar knopje beroerde en haar lipjes streelde, pakte ze me vol in mijn kruis. Ze zakte door haar knieën nam mijn paal die al behoorlijk op oorlogssterkte was gekomen met twee handen vast en gaf er korte rukjes aan, en met haar tong begon ze mijn eikel te strelen, plots nam ze hem vol in haar mond en begon als een bezetene te pijpen. Hemels was het, de complete sterrenstelsel trok langs mijn ogen voorbij, mijn pik bleef maar groeien.

Ze stopte, draaide haar rug naar mij toe drukte haar billen tegen mij aan, nam mijn pik van onderaf in haar hand en leidde deze naar haar hunkerende grotje. Ze was zo geil nat dat mijn pik in één keer naar binnen gleed ik zat tot mijn ballen in haar kutje en als een bezetene begon ze te stoten.

"Neuk me, ik was al geil in de taxi, als je toen naast me zat had ik je al niet met rust gelaten, dus nu wil ik dat je me volspuit, laat die heerlijke sappen komen". Na die heerlijke pijpbeurt liet dat niet lang om zich wachten, ik voelde dat ik op springen stond. Ook Astrid was al zover en met een schreeuw kwam ze klaar. Haar kutspieren spanden en masseerde mijn pik en ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen, ik bleef maar spuiten. Zes, zeven dikke stralen sperma vulde haar heerlijke pruim.

Ze kwam wat tot rust, mijn al wat slap wordende pik floepte uit haar spleet klodders sperma liepen langs haar benen naar beneden. We zoenden en streelden elkaar teder.

"Kom, alles nog even afspoelen, dan gaan we lekker eten, en de nacht is nog lang" zei ze. "De vakantie is net begonnen morgen lekker duiken, eerst in het water, en daarna in bed, en wie dan de gelukkige is..."

"Tja" zei ik, "wie A zegt moet ook B of misschien C zeggen, maar dat zien we morgen wel weer"

Wordt vervolgd ;-)

BigJohn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1833

MET TWEETJES UIT, MET VIEREN GENIETEN

BigJohnGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 24, 2017 15:04:24

MET TWEETJES UIT, MET VIEREN GENIETEN

Het is warm geweest vandaag, erg warm en hebben weinig gedaan. De bedoeling was om de tuin eens een goede opknapbeurt te geven. Daar is weinig van gekomen, we zijn niet verder gekomen dan de ligstoelen. Ik heb nog wel een poging gedaan, maar toen ik mijn Anneke op haar ligstoel zag neervlijen, kort rokje aan, topje meteen uit, heb ik de mijne ook opgezocht. Heerlijk die zon, die warme strelingen van het briesje dat zo af en toe over ons heen ging zorgde ervoor dat we al snel indommelde. Na een tijdje werd ik een beetje wakker door een heerlijk gevoel van een soft massage.

"Lekker gedroomd schat" hoor ik Anneke in mijn oor fluisteren, "zo te zien lag je ergens in je dromen van te genieten, was ik het, of een uit je harem in fantasieland,” en ze knabbelt aan mijn oor, waardoor mijn jongeheer er zeker niet minder van word. Ik draai me van mijn zij helemaal op mij rug en trek die schat van me tegen mij aan, en geef haar een zoen die al snel overgaat in een heerlijke tongzoen. Onze tongen spelen met elkaar, mijn handen strelen haar schouders en gaan langzaam naar beneden van rug naar billen. Ik schuif haar rokje omhoog en heb alleen maar blote billen.

Anneke grinnikt, "verrassing, veel lekkerder zo of niet dan" zegt ze, " kom lekker douchen, ik wil vanavond lekker uit" en kijkt me ondeugend aan.

"Wat wil je dan" vraag ik nog.

"Nou om te beginnen lekker wat eten, wat drinken, beetje sauna, HET grote bubbelbad, ik heb al gereserveerd schat" en geeft mij een knipoog. Ik weet genoeg, het wordt clubavond, en niet zomaar een club, Fantasieland dus.

Na een snelle douche en wat ‘luchtige’ kleding stappen we in de auto en rijden in een goed kwartier naar ons favoriete uitgaansplekje, midden in de bossen.

Het is al redelijk druk als we er aan komen en parkeer mijn auto onder de bomen. Als we uitstappen horen we het gespetter van het buitenbad al, het is al gezellig daar.

We melden ons bij de ingang, leggen onze spullen en het teveel aan kleren in een kluisje en gaan naar buiten waar het al gezellig druk is aan de bar bij het zwembad. Ook in het zwembad liggen al verschillende koppels die al lekker bezig zijn. Aan de bar staan Paul en Maaike die we al even niet meer gesproken hebben, en de begroeting is hartelijk. Maaike is een roodharig klein stevig vrouwtje met volle rondingen, een heerlijk schepsel, ze kust me vol op de mond, "ik hoopte dat jullie zouden komen John" zei ze. Paul en Anneke 's begroeting doen er niet voor onder, en met z'n vieren zoeken we, na allemaal een drankje gepakt te hebben, een tafeltje op waar Maaike al meteen dicht bij me komt zitten. Anneke geeft mij een knipoog en gaat bij Paul op schoot zitten. Zo het ijs is gebroken, wat zeg ik meteen gesmolten.

We kletsen nog wat, pakken nog een drankje, waarna Maaike plots een ijsklontje pakt en achter mijn shirt laat verdwijnen. Even zo snel heb ik het eruit en verdwijnt het tussen haar borsten die door een pakje met spannende openingen stevig bijeen worden gehouden. Haar tepels komen door de koudegolf ineens tevoorschijn.

"Kom ik warm ze wel op" zeg ik en zuig ze stevig één voor één in mijn mond, wat al meteen een kreun ontlokt. Dan maar meteen verder denk ik, met een hand streel ik de binnenkant van haar benen die hoe hoger ik kom steeds verder uit elkaar gaan.

Mijn Anneke heeft zich ook niet onbetuigd gelaten, en schuurt over Paul zijn kruis, stevig zoenend wat ze beiden in hogere sferen brengt. Plots staat ze op "kom bubbelen" zegt ze en trekt Paul mee naar binnen, waar een groot bubbelbad is.

"Ja, goed idee" zegt Maaike, trekt het beetje kleren wat ze nog aan heeft uit, helpt mij uit de kleren, en gezamenlijk gaan we naar binnen. In het bad zet Maaike zich op de rand met haar benen iets uit elkaar, "kom John verwen mij" zegt ze.

Ik begin haar benen te zoenen, steeds verder omhoog, hoe hoger ik kom hoe meer haar heupen bewegen. Wanneer ik haar klitje ineens in mijn mond zuigt komt ze al met een gil klaar, sappen stromen rijkelijk uit haar kutje. Ze laat zich in het water zakken en begint mijn pik die al aardig overeind staat te strelen, ze duikt onder water en begint me te pijpen, maar komt toch al snel weer boven, de bubbels kriebelen te veel zegt ze, ze gaat op mijn schoot zitten positioneert zich en laat zich over mijn pik heen zakken en begint mij wild te berijden.

Paul en Anneke die naast ons zijn komen zitten zijn ook heerlijk bezig. Paul is op de rand gaan zitten en wordt door zo door Anneke gepijpt. Ik strek mijn arm uit en kan net bij haar kutje komen en steek er twee vingers in en begin haar verder op te geilen, waardoor ze Paul steeds harder pijpt en zijn hele pik in haar mond laat verdwijnen, die het niet meer heeft en wanneer zijn ballen ook nog gemasseerd worden komt hij klaar en spuit Anneke haar mond vol, die alles doorslikt en hem tevreden aankijkt.

Maaike heeft met haar knijpende kutje ook bij mij het een en ander teweeg gebracht, waardoor het in mijn liezen een genot begint te verspreiden, en ik spuit diep in haar kutje mijn ballen leeg.

We blijven even zitten, waarna Maaike voorstelt om een hapje te eten om weer energie op te doen, om zo nog een ‘rondje sauna’ te doen. Een prima voorstel vindt Anneke, "en daarna mogen jullie mij komen verwennen, ik ben nog niet klaar met jullie".

Nu, dat beloofd wat…

Big John

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1818

EERSTE ECHTE VRIENDIN 2 De volgende dag.

BigJohnGeplaatst door My 4Fingers ma, december 12, 2016 18:09:45

EERSTE ECHTE VRIENDIN 2 De volgende dag.

Het werd stiller in de slaapzaal, soms nog een kreun, maar het vuur was overal wel zo'n beetje geblust. We vielen in slaap, lekker dicht tegen elkaar.

De volgende morgen werd ik al vroeg wakker, eerst wist ik niet wat, maar het gevoel was zeer aangenaam. Anne was eerder wakker geworden en lag mij heerlijk te masseren waarbij ze een bepaalde plek zeer nadrukkelijk onderhandel nam. Ze keek me met die ondeugende ogen aan, die vertelde dat het best wel eens een gezellige dag kon gaan worden.

"Kom" zei ze “gaan we lekker samen douchen, zijn we de meute voor.” Onder de douche zeepte we elkaar lekker in, geen plekje overslaand, haar borsten glinsterden van de zeep en haar tepels priemden naar voren alsof ze riepen ‘pak ons, verwen ons.’ Ik spoelde ze af en nam ze een voor een in mijn mond, een kreun ontsnapte, ze pakte mijn pik die strak stond en begon mij langzaam af te trekken. We zoenden vol hartstocht, onze tongen streelden elkaar. Plots stopte ze met zoenen draaide zich langzaam om en ging met haar billen tegen mijn kruis aan schuren, ze bukte zich wat voorover haar billen naar achter en zei “kom steek hem erin ik wil je nu echt voelen, ik heb de hele nacht van je gedroomd, vul mij met die hete pik van je en spuit me vol.”

Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik zette mijn eikel tegen haar lipjes en langzaam drong ik bij haar binnen, ze was glad glibberig nat, ik verdronk bijna in haar. Zachtjes begon ik haar te neuken, dit gaat niet lang duren dacht ik nog, steeds harder duwde ze haar kontje naar achteren en ik voelde het al opborrelen. Ik kwam zoals ik nog nooit was klaargekomen. Terwijl ik haar volspoot kwam zij ook klaar, een lange kreun en ze molk mij met haar kutje helemaal leeg. Zo stonden we nog een minuut na te genieten, maar besloten toen om maar snel af te spoelen en ons aan te gaan kleden voordat de rest kwam.

Nadat we later met z'n allen gegeten hadden en alles was opgeruimd, werd het programma voor die dag gepresenteerd. Een groepje zou zich verkleden voor een vossenjacht in het bos, als allerlei sprookjesfiguren werden die het bos ingestuurd, en de rest mocht in groepjes ze gaan zoeken, kregen dan een opdracht die vervuld moest worden. 's Avonds zou er een prijsuitreiking zijn.

Ik mocht mij ook verkleden, er lag in de kleedruimte een tas klaar met jawel een wolvenpak. Pff… dacht ik, met dit weer, weet je wat, alles uit en zo het pak in.

Daarna de opdracht gelezen, ze moesten sprookjes opnoemen waar een wolf in voor komt (zijn er meer dan ik dacht) en ben het bos ingelopen om mij te verstoppen, moet ook niet te gemakkelijk gevonden worden.

Een beetje verscholen in de struiken passeerde soms een groepje, een enkele die oplette vond me toch, opdracht uitvoeren en gingen weer verder.

Opeens zag ik een rode schim verschijnen, helemaal alleen. Hm… een eenling die is de groep kwijt of ook een van de sprookjesfiguren. Ik sloop richting de persoon toe en zag een rode mantel met een capuchon aankomen kort rokje rode schoentjes, mandje, dat kon maar een figuur zijn.

Ik sprong tevoorschijn en riep "dag meisje waar ga jij naar toe"

Ze schrok, maar herstelde zich snel. Ik keek recht in die mooie helderblauwe ogen, ze straalde, Anne. Ze bleef in haar rol en zei "dag mijnheer de wolf, wat hebt u een grote, heu… een mooie mond".

"Daar kan ik goed mee zoenen", zei ik.

"En wat hebt u een mooie staart" en ze keek mij in mijn kruis.

"Hm… daar kan ik jou heerlijk mee verwennen", was mijn antwoord. "Maar Rondkapje wat zijn die rondingen in je bloes, en wat vind ik onder dat korte rokje", begon ik mijn vragen.

"Dat moet je maar eens komen voelen" zei ze. "Kom ik weet een jagershutje", zei ze " ik wil je, ik ben hartstikke geil, loop de hele morgen al met een natte pruim rond en die zit niet in mijn mandje".

Ze nam mijn hand en trok me een smal paadje in dat tot de rand van het bos liep, daar stond een schuilhut op palen. Ze liep naar de houten ladder en klom naar boven, toen ze een paar treden had genomen keek ik onder haar rokje en zag dat ze er verder niets onder had.

"Wacht eens" riep ik. Ze stopte keek me aan. Ik stak mijn tong uit en maakte lik-bewegingen. Ze snapte het direct, liet zich iets afzakken zodat ze op de juiste hoogte stond en ik haar heerlijke kutje voor mij zag. Ik dook meteen onder het rokje en begon haar te likken.

"Ja, mijn wolf" riep ze "lik mij klaar". Het vocht liep over mijn gezicht, ze smaakte verrukkelijk. Ze kreunde en haar ademhaling ging sneller, plots een gilletje en ik verdronk zowat in haar sappen. Ze liet zich verder zakken en zei, hier en nu “haal die pik uit je pak en neuk me.”

Dat was zo gebeurt, het gemak van geen kleren onder zo'n pak. Ze ging met de rug tegen de ladder staan en spreidde iets haar benen. Ik pakte haar bij haar billen tilde haar iets op en stootte met één beweging mijn paal bij haar naar binnen. Ze sloeg haar benen om mij heen en begon op mijn paal te schuiven. Steeds sneller ging ze op en neer, en al heel snel kwam het orgasme bij mij en bij haar opzetten. Ik spoot haar kutje vol met mijn sperma, ze klemde mij nog vaster tegen zich aan en sidderde en kreunde. Heerlijk zo samen klaar te komen.

Toen mijn pik slapper begon te worden en uit haar kutje floepte liet ze zich op de grond zakken, nam een paar servetjes uit haar mandje, en poetste haar benen schoon waar haar sappen en mijn sperma langs naar beneden liepen.

Na nog een heerlijke tongzoen besloten we het spel maar te vervolgen, ze zouden ons eens gaan missen. "Dag, mooie wolf, tot vanmiddag.”

"Dag Roodkapje" riep ik haar na.

Ze draaide zich even om, keek mij ondeugend aan en zei, “zeg maar Roodlipje, en die heb ik er nu twee."

BigJohn

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1710

EERSTE ECHTE VRIENDIN - 1

BigJohnGeplaatst door My 4Fingers di, november 08, 2016 12:58:04

EERSTE ECHTE VRIENDIN - 1

Het eerste wat me opviel toen ik haar zag waren haar heldere licht blauwe ogen. Ze stonden er als twee heldere sterren aan de hemel, zacht, lief, maar ook een beetje ondeugend.

Anne, was 18, één jaartje jonger dan ik, ze was een echte hinde. Lange benen, tenger, kleine borsten, al met al een heerlijke meid.

We speelden bij dezelfde handbalvereniging, maar waren elkaar daar nooit tegengekomen. Nu tijdens het verenigingsweekend, waarbij we met z'n allen, zo'n 40 jongeren in een jeugdherberg zaten, vonden we elkaar. De eerste dag was een spelletjes dag, we zaten niet in dezelfde team maar we hadden regelmatig oogcontact, later bij de bbq zat ze aan dezelfde tafel en 's avonds bij het kampvuur zat ze bij mij, met een flesje bier in ons hand, pratend en lachend over van alles.

Hoe later het werd, hoe dichter ze tegen mij aan kwam zitten, we voelden elkaars warmte. De aanrakingen werden steeds spannender, en tegen de tijd dat iedereen werd verzocht de slaapzaal op te zoeken waren we behoorlijk opgewonden.

De slaapzaal was een grote zolderruimte waar de jongens en de meiden ieder aan een kant zouden liggen. Overdag had ieder z'n spullen al neergelegd, maar nu moesten er toch wel wat spullen verplaatst worden, de avond had meer stelletjes gevormd die, ook al was er een scheiding, toch zo dicht mogelijk bij elkaar wilden liggen. Na het nodige gestoei bij de wasbakken waarbij een overvloed aan water werd uitgegoten over deze en gene zodat nachtkleding drijfnat was, werd besloten om zonder deze kleding maar de slaapzakken in te gaan. Ik geloof dat niemand dat heel erg vond.

De lampen werden uit gedaan en na een paar minuten hoorde je door heel de zaal geschuifel van slaapzakken en gegiechel. Jongens en meisjes waren weer op zoek naar hun liefje. Anne had ik snel gevonden, ik maakte haar en mijn slaapzak open ritsten ze aaneen en kropen in elkaars armen.

Onze lippen vonden elkaar en een lange tongzoen volgde, we streelde elkaars rug, maar al snel ging rug-streling over in verkenning van lichaam. Ik nam haar borsten vast, haar tepels priemden, en een zucht ontsnapte uit haar zoenende mond. Haar handen daalden ondertussen via mijn buik af naar beneden en vond mijn penis, die in vol ornaat klaar stond om bevredigd te worden. Mijn handen waren de zoektocht naar beneden ook begonnen. Ter hoogte van haar navel kwam er al een zucht en hoe verder ik naar beneden ging hoe sneller haar ademhaling ging. Ik voelde haar haartjes die plakkerig aanvoelde van haar opwinding. Een kreun ontsnapte toen ik haar natte lipjes aanraakte en een vinger glibberde haar grotje binnen. Langzaam vingerde ik haar naar een hoogtepunt, ze rilde van genot en beet in mijn schouder om het niet uit te gillen toen ze klaar kwam.

Nog nagenieten pakte ze mijn neukstaaf in haar handen waarvan het voorvocht al flink uit kwam lopen en begin er aan te trekken waardoor het nog natter werd. Ze liet zich in onze slaapzakken zakken, nam mijn pik in haar mond en begon er aan te zuigen of haar leven ervan afhing, al snel begon het bij mij te koken, ze voelde dat ik ging komen en nam hem nog dieper in haar mond. Spuitend vulde ik haar keel en mond, ze slikte alles door en met een rood hoofd kwam ze uit de slaapzak naar boven. Nog even lekker na-gezoend te hebben, zijn we als lepeltjes tegen mekaar gaan liggen.

Om ons heen hoorden we allerlei geluiden en we zeiden zachtjes tegen elkaar, “hoor er wordt meer gesnoept.”

Morgen horen we wel wie met wie, en dan snoepen we weer verder. Hoe verder, dat vertel ik een volgende keer.

BigJohn

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom BigJohn.

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1690