Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De straf

In LoveGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 20, 2017 12:19:10

DE STRAF.

Ik lig languit in de zetel. Het is vrijdagavond en ik heb je nog niet gezien. Ikzelf moest lang werken en tegen dat ik thuis was, was jij al weg. Mmm, ik heb zin in je. Maar je blijft zolang weg. Ik ga naar de slaapkamer en haal onze speelkoffer boven. Ook de lade sexy lingerie wordt opengetrokken. Ik trek rode lingerie aan met een rode kimono met kanten rug. Hij moest laat zaalvoetballen. Ze hebben de topper gewonnen en dus moest daar een pintje op gedronken worden.

Hij kijkt op zijn gsm en schrik dat het al zo laat is. Al een uur te laat. Snel zijn pintje opdrinken en richting huis. Hopend dat ik niet te kwaad ben. Hij loopt de trap op en stilletjes opent hij de deur. Thuis alle lichten uit gedaan en in de deuropening naar de gang van de slaapkamer gaan staan. In mijn hand heb ik een blinddoek, een zweepje en handboeien. Met zwarte hoge hakken in het donker wacht ik op jou.

Hij komt binnen en zet zijn zak opzij. Alles donker. ‘Oei, ze slaapt al denkt hij bij zichzelf. Spijtig, want ik had al heel de dag zin in haar’.

Hij steekt de lamp in de woonkamer aan en wil nog een pintje uit de koelkast halen. In zijn ooghoek ziet hij plots een schaduw. Hij kan me nog niet goed gezien en probeert.

“Ik ben al thuis, lieveling”.

"Al thuis?" zeg ik op een kwade toon. "Besef je wel hoe ongerust ik was? Ik denk dat jij nergens naartoe gaat. Enkel waar ik het zeg." Achter de zetel staat een stoel.

“Sorry, sorry. Ik was het uur uit het oog verloren" zegt hij. Hij blijft staan en kijkt in mijn richting. Hij ziet dat ik van alles in mijn hand heb. Hij vreest dat er wat zwaait.

“Wat bedoel je met nergens naartoe?” Ik doe één stap naar voor met mijn handen achter mijn rug.

"Kleed je langzaam uit" beveel ik. "Mij zo alleen laten." Hij ziet nu dat ik er ongelofelijk sexy uit zie. Maar ook wel kwaad. Hij vraagt zich af wat ik verberg.

“Het spijt mij echt” foetert hij nog. En langzaam trekt hij zijn T-shirt over zijn hoofd en gooit die op de zetel. “Echt alles?”

"Alles." Ik kijk je nog steeds kwaad aan. Met één van de linten van de handboeien klets ik op de grond. Hij schrikt even en beseft dat het menens is. Maar hij vindt het vooral spannend en opwindend. Hij doet de riem uit zijn broek en gooit die ook in de zetel. De rits gaat los en hij laat zijn broek op zijn enkels zakken. Hij stapt eruit. Hij draait zich om met zijn kont naar mij en laat zijn boxershort zakken. Hij stapt eruit en met zijn handen voor zijn licht groeiende pik draait hij zich terug om.

"Veel beter" lach ik je schalks toe. "Doe je handen eens weg." Ik bekijk je van top tot teen. "Ga maar voor de zetel staan met je rug naar mij toe en je handen op je rug." Hij trekt een gespeeld pruillipje en doet wat ik vraag. Eerst doet hij zijn handen naast zijn lichaam. Hij draait zich om, wandelt naar de zetel en houdt zijn handen achter zijn rug. Ik sluit de handboeien om je handen en laat het lint over de rugleuning glijden tot aan de stoel. Met het zweepje klets ik zachtjes op je kont.

“Wat doe je nu? Zo laat was ik toch niet?” foetert hij nog. Maar in werkelijkheid vindt hij het super opwindend. De handboeien en die klets bezorgen hem een zalige spanning en een groeiende pik.

"Niet zo laat? Je was 1u later dan je had gezegd. Zitten" beveel ik je terwijl in je nog een klets bij geef op je kont. De handboeien maak ik vast aan de stoel die achter de zetel staat en ga op mijn knieën op de stoel zitten. Met mijn hoofd vlak naast het jouwe. Ook deze klets bezorgt hem weer opwinding. Hij doet nu braaf wat ik vraag en gaat zitten. Hij draait zijn hoofd een beetje naar mij en probeert me met een onschuldige blik aan te kijken. Ik kijk een beetje duivels terug, kom dichter naar je lippen toe en trek vlak voor je mond weer weg. Met het zweepje streel ik over je pik.

"Heb je zin in mij?" De streling met het zweepje zorgt ervoor dat zijn pik steeds stijver wordt.

"Fuck, is dat niet duidelijk?" antwoordt hij. Ik sla met het zweepje op je borst. "Jij hoeft zo’n toon niet aan te slaan. Jij liet mij wachten." Ik wandel van je weg en kom voor je staan. Met mijn handen maak ik de kimono los en laat deze op de grond vallen. "Heb je hier zin in?"

"Auw". Het zweepje maakt hem geil. Om van mij te zwijgen. Hij kijkt naar me met een blik vol goesting.

"Mm…" zegt hij en hij maakt zijn lippen vochtig met zijn tong.

"Jij hebt niks te willen." Ik kom dichterbij, buig voorover. Het lijkt alsof ik je een kus zal geven, maar trek vlak voor je mond weer weg. Ik zak door mijn knieën en lik zachtjes over je pik. Lachend kijk ik je aan. Ik sta terug recht, loop weer om de zetel en kom terug achter je zitten. Ik begin hem echt zot te maken. Hij verlangt naar mijn lippen op de zijne. En hij wordt steeds geiler. Hij kan niets doen. Zijn pik staat nu helemaal stijf. Hij wil me maar zegt niets meer. Zijn pik verraadt dat toch. Ik steek mijn duim in mijn mond en streel ermee over je lippen. Ik kruip over de zetel en kom naast jou zitten.

"Wil je iets van me zien? Mmm, eindelijk proef ik iets van jou."

"Tuurlijk" antwoordt hij eigenlijk iets te snel.

"Wat wil je zien?" vraag ik poeslief. Iets te lief. Hij gaat meteen voor de hoofdvogel.

"Je lekkere kutje" fluistert hij. Ik trek mijn string uit en leg deze naast de zetel neer. "Nu gelukkig?" Ondertussen leg ik mijn hand om je stijve. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht.

"Ooh lieverd please, ik wil je!". Ik had nog één attribuut in mijn hand. De blinddoek in mijn hand gaat nu over je ogen. Ik begin je stilletjes af te trekken, maar stop op het moment dat je harder begint te kreunen. "Jij dacht toch niet dat je straf al ten einde was." Ik buig voorover en neem je pik in mijn mond, zuig er een keer aan en laat dan weer los. Mijn bh maak ik ook los. Ik steek twee vingers in mijn kutje, haal ze er weer uit en steek ze in je mond.

Plots ziet hij niets meer. Hij geniet volop van de aanrakingen. Hij zucht van ontgoocheling als hij niets meer voelt. En dan die lekkere mond rond zijn pik. Heerlijk. Maar weer stop ik. Als mijn vingers in zijn mond komen, proeft hij meteen mijn sappen. Hij likt gretig. Mm... Weer zuig ik je pik naar binnen. Dit keer iets langer dan daarnet. Met mijn tong lik ik je eikel, maar stop dan weer. Ik blijf je gewoon even aankijken om te zien hoe je reageert. Hij bijt op zijn lippen van genot als ik hem pijp. En weer stop ik. Hij trekt een pruillipje, duw mijn heupen een beetje omhoog in de hoop me te voelen, maar voelt niets. Nogmaals volgt er een "please lieveling".

"Wat zei je? Ik heb je niet goed verstaan. Wat wil je van me?" zeg ik plagend. Met mijn hand streel ik over je ballen en je pik. Mijn vingers strelen over je eikel. Dan trek ik mijn hand weer weg. Hij is echt botergeil.

"Please please, pijp me" zegt hij smekend. Weer doe ik hetzelfde. Pik naar binnen zuigen, likjes op je eikel en weer stoppen. Ik zet me over je schoot. Met mijn hand streel ik je borst en door je haar. Ik haal de blinddoek van je gezicht en kijk recht in je ogen. Hij heeft het niet meer, snakt naar een heerlijk orgasme. Hij kijkt ondeugend terug in mijn ogen en maakt aanstalten om me te zoenen. Ik buig voorover en raak zachtjes je lippen. "Genoeg gestraft?"

"Ik zal volgende keer op tijd zijn". Zegt hij nonchalant.

"Oh, maar dan laat ik je zo nog maar even laten zitten." En ik maak aanstalten om van je schoot te gaan.

"Please schat, ik meen het echt! Ik hou van jou!" Mijn handen gaan nu over je armen en maken de handboeien los.

"Beter zo?" Hij antwoordt niet, maar streelt me onmiddellijk door mijn haren. Zachtjes over mijn rug naar beneden en legt zijn handen op mijn kont. Hij brengt zijn lippen op de mijne en begint me te zoenen. Na al die spanning hou ik het niet meer. Jouw lippen op de mijne zijn hemels. Ik leg mijn armen om je nek en zoek je passioneel terug. Mmm, wat een heerlijke zoen. Hij hoopt maar één ding nu. En dat is dat ik hem heerlijk zal berijden. Zo makkelijk komt hij er niet vanaf. Ik neem je pik vast en zet deze aan mijn kutje. Zachtjes laat ik je pik er voor een stukje in glijden en haal hem er weer uit. Dit vraagt ook van mij een flinke dosis discipline. Met pretoogjes kijk ik naar je. Wachtend tot je gek wordt. Zalig om in die pretoogjes te kijken. Hij kijkt smekend terug. Duwt zijn heupen wat omhoog. Hij wil mijn kutje rond zijn stijve.

"Neuk me" vraagt hij op smekende toon.

Ik denk bij mezelf "hoeveel zelfbeheersing heeft hij nog?" Weer steek ik zijn pik in mijn kutje om hem er dan weer volledig uit te halen. Hij zet zich recht en staat recht. Met mijn benen rond zijn middel en mijn armen om zijn hals wandelt hij naar de tafel. Hij zet me op de rand van de tafel, kijkt me ondeugend aan en duwt onmiddellijk zijn pik in mijn kutje. Een luid gekreun is het gevolg. Zalig is dit. Ik hou je stevig vast en kus je. Mijn tong zoekt de jouwe om me helemaal te geven.

Hij kust me hartstochtelijk. Verliest zijn beheersing. Hij geeft me likjes, beetjes in mijn hals, mijn oren. Hij begint me zalig te neuken. Afwisselend rustig en hard. Ik streel door je haren, krab over je rug. Ook mijn zelfbeheersing ben ik volledig kwijt. "Nog, neuk me."

Veel rustig is er niet meer bij. Hij neukt me vol passie in een stevig ritme. Alle controle kwijt, want zijn lichaam en pik worden super gevoelig. Dit hou hij niet lang meer vol zonder heerlijk klaar te komen. Ook mijn gekreun wordt onregelmatig. Mijn lichaam weet niet meer wat het moet doen. Met één langgerekte, luide kreun kom ik zalig klaar. Mijn ritme gaat naar omlaag. Ik duw nog enkele malen mijn pik diep naar binnen en ook ik kom zalig klaar. Dit is echt de zaligste straf die ik mij kon indenken.

"De volgende keer laat je me niet zolang wachten hé" vraag ik zacht.

"Nee, dan genieten we nog langer van elkaar" en hij geeft me een liefdevolle zoen.

Met vriendelijke groeten

Inlove

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1881

De thuiskomst

In LoveGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 01, 2017 13:38:14

DE THUISKOMST

Het is 23.30. Nog geen berichtje. Ik had gevraagd om iets te laten weten als hij bijna thuis was. Vrijdagmiddag is hij op mannenweekend vertrokken. Tijd om hem op gepaste wijze welkom te heten. Ik kruip nog snel even onder de douche. Terwijl het water over mijn lichaam stroomt, denk ik al aan hem. Ik krijg al fluwelen benen bij het idee dat hij zijn handen over mijn lichaam laat glijden. Wat zal ik blij zijn als hij er weer is. Ik stap uit de douche en op het moment dat ik volledig ben afgedroogd, krijg ik een sms.

-Over 10 minuten ben ik weer bij jou-

Mijn hart maakt een sprongetje. Maar antwoorden doe ik niet. Uit de kast haal ik een zwart, kanten babydoll met de bijpassende string. Een bh lijkt me overbodig. Nadat ik deze heb aangetrokken, bekijk ik mezelf in de spiegel. Dit zal hij graag zien. Ik kruip in bed, het laken over 1 been. Op dat moment hoor ik de sleutel in het sleutelgat. De deur gaat open en ik sluit snel mijn ogen. Hij is duidelijk teleurgesteld dat ik al 'slaap'. Ik voel hoe hij mij van top tot teen bekijkt. Volgens mij vindt hij het mooi. Hij kleedt zich uit en kruipt in zijn boxershort bij in bed. Hij legt zich op zijn zij en kijkt naar mij. Ik voel hoe één arm om mijn middel wordt gelegd. Ik draai me om en fluister.

"Je dacht toch echt niet dat ik zou slapen voor jij thuis bent." Hij lacht en kruipt dicht tegen me aan. Mijn lippen vinden de zijne en we zoenen passioneel. Onze tongen strelen elkaar. Mijn handen gaan door zijn haar en over zijn rug, terwijl de zijne mijn huid strelen, zoekend naar mijn borsten. Zachtjes speelt hij met mijn intussen hard geworden tepels. Zijn handen vervolgen hun weg tot aan mijn kont. Hij neemt me stevig vast en draait zich op zijn rug zodat ik bovenop hem kom zitten. Hij steekt het licht aan zodat hij me goed kan bekijken.

Zijn handen blijven niet braaf. De babydoll wordt vooraan losgemaakt en mijn borsten worden zichtbaar. Hij zet zich recht en neemt een harde tepel in zijn mond. Terwijl hij zuigt en likt, voel ik zijn pik groeien in zijn boxershort. Dat maakt mijn kutje ook geil en nat. Ik neem met mijn handen zijn gezicht vast en kus hem zacht. De babydoll vliegt door de slaapkamer. Hij legt zich terug neer en dat is voor mij het teken om hem te verwennen. Een zoentje in zijn nek maakt hem al gek, maar de weg kusjes vervolgt zich naar beneden. Tot aan zijn boxershort. Mijn handen spelen nog even met de rand, maar al snel verdwijnt de boxershort. Een sexy, vooruitstekende pik is wat er overblijft.

Met het puntje van mijn tong lik ik het voorvocht van zijn eikel. Om dan mijn lippen aan zijn pik te zetten en steeds meer naar binnen te zuigen. Hij kreunt goedkeurend en de hand op mijn achterhoofd moedigt aan om verder te gaan. Met mijn rechterhand speel ik met zijn ballen, terwijl er in een hoger tempo wordt gezogen. Ik laat zijn pik even uit mijn mond glijden, kijk hem uitdagend aan en zuig enkel zijn eikel naar binnen. Zo ga ik nog wel even door tot ik merk dat hij bijna klaarkomt. Op dat moment stop ik. Hij kijkt me beteuterd aan, maar ik wil hem in mij voelen.

Ik ga naast hem zitten en probeer zo sexy mogelijk mijn string uit te doen. Hij kijkt naar mijn kaalgeschoren kutje en kan niet wachten om me te neuken. Ik kruip terug op hem en laat mijn kutje over zijn pik zakken. Heel langzaam zodat ik goed kan voelen hoe hij me opvult. Eens helemaal gevuld, berijd ik hem zachtjes. Hij steekt zijn armen onder zijn hoofd en geniet van de beweging en het uitzicht. Terwijl mijn heupen heen en weer wiegen voel ik mijn klitje telkens tegen zijn onderbuik schuren. Dit windt me zo op dat ik spontaan met m'n borsten en tepels begin te spelen.

"Mm…, nog" en "meer" is wat er naast gekreun nog uit zijn mond komt. Ik berijd hem met elke beweging een beetje sneller en het schuren van mijn klitje zorgt ervoor dat een orgasme niet meer veraf is. Ook hij zet zicht recht en neemt met stevig vast. "Nog, schat" is het laatste wat ik kan verstaan, want mij orgasme giert door mijn hele lijf. Ook hij houdt het niet meer en ik voel hem diep in mijn kutje klaarkomen. Uitgeput ploffen we allebei neer.

"Mijn God, wat heb ik jou gemist, lieverd.

Met vriendelijke groeten

In Love

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1870

POGING TOT SAMEN KOKEN

In LoveGeplaatst door My 4Fingers do, april 20, 2017 10:00:53

POGING TOT SAMEN KOKEN

Zaterdagavond. Ik had mezelf weer eens een hoop werk gegeven door hapjes te maken voor een feestje. Hij staat mee in de keuken om te helpen.

“Wat maken we?” Vraagt hij.

“We maken hapjes voor het feestje.” Ik heb een lange schort aan met daaronder een topje en een short. Hij draagt een T-shirts en een korte broek. Hij helpt me even met alles klaar te maken, maar kan het niet laten om toch al even te proeven. Ik sla speels op zijn hand.

“Awel, afblijven.” Ik ga even naar de badkamer en kom terug zonder short aan.

“Auw!” Hij wrijft speels met zijn ene hand over de andere. Terwijl ik naar de badkamer ging heeft dat hapje toch opgegeten. Als ik terug binnenkom, maakt hij aanstalten om een zoen te geven. Ik duik speels weg en kijk naar de schotel hapjes. Met een gespeelde boze blik kijk ik hem aan. Oeps. Betrapt. Maar hij speelt de vermoorde onschuld en kijkt speels links en rechts over zijn schouder.

“Nee, er is niemand anders. En dan nog kusjes vragen. Phuh!” Mijn ogen staan op wraak. Hij trekt een pruillipje en zegt op een smekende toon. “Zeg maar wat ik moet doen om het goed te maken?”

“Niks.” En gespeeld boos draai ik mijn rug naar hem. Hij kijkt stiekem naar mijn kont en komt dichtbij. Hij legt een hand op mijn kont. Ik schud mijn hoofd.

“Alleen kijken.” Ik blijf voor hem staan en trek het topje ook uit. “Oeps, geen beha meer aan”. Nu luistert hij wel en hij houd zijn handjes braaf achter zijn lichaam. Alsof er niets aan de hand is, kook ik verder. Maar op het ritme van de muziek beweegt mijn kont. Mijn wraak is zeer zoet. Hij houdt nog steeds zijn handjes braaf thuis, maar dat wordt steeds moeilijker. Hij wil mijn borsten voelen. En proeven ook. Zijn erectie wordt stilaan zichtbaar in zijn broek. Ik ga hem nog even laten lijden. Ik doe de ijskast open en haal helemaal onderaan iets uit de ijskast dat ik eigenlijk niet nodig heb.

“Mmm, wat een sexy zicht.” Zijn ogen weten niet waar eerst te kijken. Hij kan het echt niet laten om me een speelse klets op mijn kont te geven. Ik duw je zachtjes achteruit, kijk je aan en steek mijn vingers achter mijn string. Deze valt zo op de grond. Ik stap er uit en gooi deze opzij. Hij leunt nu tegen het aanrecht en kijkt me aan met een brede smile. Hij doet zijn short uit waardoor hij nu nog enkel een boxershort en een T-shirt draagt.

“Is dat alles wat je uitdoet? Mag ik niets van jou zien? Jij hebt nog iets goed te maken hé.” Eerst trekt hij zijn T-shirt over zijn hoofd. Hij kijkt me speels aan en ziet dat ik nog meer wil. Hij draait zich om en laat langzaam zijn boxershort op de grond zakken. Hij blijft met zijn kont in mijn richting staan. Ik kom naar hem toe en trek de blinddoek over zijn ogen.

“Omdraaien” beveel ik al fluisterend in zijn oor. Hij ziet niets meer en gehoorzaamt me ‘blindelings’. Mijn handen gaan op ontdekkingstocht. Ze strelen zijn gezicht, borst, buik, zijn heupen, kont, benen, tot in zijn lies. Mijn lippen geven een klein kusje ter hoogte van zijn navel. Dit geeft echt tintelingen in heel zijn lichaam. Zalig om zo gestreeld en gekust te worden. Ik geef kusjes over zijn borst waarbij ik zachtjes aan zijn tepels lik. Mijn weg vervolgt zich naar beneden samen met mijn handen. Alles krijgt aandacht behalve zijn stijve. Hij geniet volop van de likjes aan zijn tepels. Terwijl ik hem overal streel en lik, wordt hij mega geil. Mijn handen blijven rond zijn stijve strelen terwijl ik heel zachtjes mijn lippen bijna niet voelbaar op de zijne plaats. Ik verras hem compleet. Zalig om zijn lippen te proeven. Automatisch opent hij zijn mond een beetje. Ik trek mijn mond terug en kus in zijn nek en bijt in zijn oorlel. Mijn weg gaat weer meer naar beneden. Hij kreunt lichtjes, zo hard geniet hij. Zijn lichaam kan hij amper stil houden. Nog even, en hij smeekt me om zijn pik te verwennen. Ik geef één klein likje aan zijn pik en geef weer kusjes op zijn heupen en benen. ‘Mmm, eindelijk raakt ze mijn pik aan,’ denkt hij. Maar ook die kusjes op de heupen en benen vindt hij zalig. Hij kan het niet laten om toch met een hand naar zijn stijve te grijpen. Ik neem zijn hand vast en verwijder deze.

“Jij blijft overal af”. Als straf blijf ik nog een beetje rond zijn pik kusjes geven en streel met mijn handen langs zijn lies en aan de binnenkant van zijn benen. Ik hoor hem zachtjes zuchten en kreunen.

“Verdomme” hoor ik hem zeggen. Weer geef ik één likje over zijn pik. Dit is voor hem teveel. “Please, ik ben genoeg gestraft.” Daar heeft hij wel gelijk in en quasi onmiddellijk sluit ik mijn mond om zijn stijve en zuig deze naar binnen. Een kreun van genot en opluchting gaat door de keuken. Meteen voel ik twee handen in mijn haar. Ik blijf zuigen zonder mijn handen te gebruiken. Ik voel dat hij niet veel meer nodig heeft om klaar te komen. Ik pijp nog even verder en gebruik mijn tong voor de gevoeligste delen van zijn pik. Vlak voor hij gaat klaar komen, stop ik met pijpen. Ik zie aan zijn gezicht dat hij hier niet blij mee is.

“Rustig schattie, nog even geduld.” Zachtjes streel ik over zijn armen en neem hem mee tot aan de zetel. Vlak voor de zetel blijven we staan. Ik doe de schort uit en sta nu volledig naakt voor hem, maar dat weet hij nog niet. Ik leg zijn twee handen op mijn borsten en ontdek een lachje op zijn gezicht. Hij doet een stap dichterbij en streelt mijn borsten. Met twee vingers beroert hij mijn tepels. Door het pijpen ben ik al bloedgeil geworden. Door de aanrakingen kreun ik zachtjes. Zijn handen verplaatsen zich naar onder en hij voelt dat mijn kutje drijfnat is.

“Mm…, ik wil je neuken” fluistert hij hees en geil in mijn oor.

“Waar wil je me? In de zetel of op de keukentafel?” Antwoord ik. Hij antwoordt niet meer, maar trekt de blinddoek van zijn gezicht, tilt me op zodat mijn benen rond zijn middel klemmen en zet me op de rand van de keukentafel. Ik kijk hem lachend aan. Zijn ogen zitten vol van verlangen en zin in mij. Ik voel zijn pik tegen mijn kutje duwen en laat dit gewillig naar binnen glijden. We slaken allebei een zucht van genot. Stilaan neukt hij me, terwijl mijn armen om zijn middel rusten. Nu het tempo nog zachtjes gaat, vraag ik om een zoen. Hij slaat een hand om mijn gezicht en kust me eerst teder om me dan van zijn tong te laten proeven. Onze lippen lossen en het neuktempo gaat omhoog. De kamer vult zich met gekreun en gezucht. Mijn lichaam vult zich met tintelingen en uit het niets giert er een zalig orgasme door mijn lijf. En niet alleen bij mij. Ik voel hoe zijn pik opzwelt en tenslotte in mijn kutje klaarkomt. Hij slaat zijn armen om me heen en zegt. “Jij bent gek”.

Met een brede lach antwoord ik. “Ja, op jou”.

In Love

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1794

De Verrassing

In LoveGeplaatst door My 4Fingers di, maart 28, 2017 11:49:48

DE VERRASSING

Ik was gaan trainen en had besloten om op tijd naar huis te komen. Hij ligt languit in de zetel naar de voetbal te kijken op tv. Hij kijkt naar me als ik binnenkom en doet teken om naast hem te komen liggen. Ik laat mijn sporttas van mijn schouder glijden en doe mijn jas uit. Ik kom naar hem toe en geef hem een zoen voordat ik me bij hem leg. “Zalig om je weer bij mij te hebben.” Zegt hij terwijl hij door mijn haren en langs mijn gezicht streelt. “Je ruikt weer lekker.” Hij geeft een zoentje op mijn voorhoofd en zegt zachtjes. “Ik heb een kleine verrassing voor mijn sportvrouwtje.” Ik kijk hem lachend en hoofdschuddend aan.

“Wat heb je smiley?” Hij staat recht en zegt. “De verrassing is in de slaapkamer prinses. maar daarvoor heb je net iets teveel kleren aan”. Hij neemt mijn hand vast en trekt me recht tot vlak voor hem. Ik krijg een zoen op mijn mond. Ik steek mijn handen in zijn achterzakken terwijl ik zijn zoen aanneem. Met mijn tong lik ik zacht over zijn lippen. “Hoeveel moet ik uitdoen?”

“Je ondergoed moet je nog aanhouden.” Hij opent lichtjes zijn mond. Zijn handen strelen mijn rug en één hand verdwijnt onder mijn T-shirt. De open mond beantwoord ik met een tongzoen. Voor de rest laat ik me verrassen. Hij neemt mijn T-shirt onderaan vast en trekt die langzaam over mijn hoofd uit. Opnieuw geeft hij me een tongzoen. Zijn handen strelen opnieuw mijn rug en zakken naar beneden om met de rand van mijn broek te spelen. “Mm…,” ik duw me dichter tegen hem. Heerlijk, die zachte aanrakingen. Ik word meer en meer benieuwd naar die verrassing. Ik moet nog heel eventjes wachten. Terwijl hij streelt met de ene hand, maakt de andere hand mijn rits los. Hij duwt de broek naar beneden en ziet een sexy string tevoorschijn komen. Het wordt stilletjes aan tijd voor de verrassing. Ik trap mijn broek uit. Ik kijk hem aan met mijn ondeugende blik. Terwijl hij die zalige ondeugende blik beantwoord met een brede glimlach gaat zijn hand in zijn eigen broekzak en neemt er een blinddoek uit. Als hij die laat zien wordt zijn blik ook heel ondeugend. Mijn glinsterende ogen verraden dat ik er wel opgewonden van geraak. Ik laat me gewillig commanderen. Hij trekt de blinddoek over die glinsterende oogjes en geeft me meteen een lekkere tongzoen. Hij neemt mijn hand vast en begeleidt me richting slaapkamer. Nu brand ik van nieuwsgierigheid. Mijn hele lijf krijgt het warm. Al word ik stilaan echt geil. Hij wandelt tot vlak voor ons bed en komt vlak achter mij staan en zijn handen strelen mijn lichaam. Zachtjes langs mijn schouders, borsten en buik. Een beetje spelen met die string. Hij fluistert in mijn oren.

“Wil je je verrassing zien?” Ik knik, omdat ik door de aanrakingen er geen woord meer kan uitbrengen. Mm…, ik word echt geil. Op het bed heeft hij enkele witte handdoeken gelegd. Op de nachtkastjes, bed leuningen en voor het venster branden allemaal kaarsjes. Op de nachtkastjes ligt massage olie, een veer en een vibrator. Langzaam doet hij die blinddoek af.

“Wow, wat is dit?” Met grote ogen kijk de kamer rond. Er verschijnt een lachje op mijn gezicht. Hij ziet aan mijn gezicht dat ik tevreden ben. Hij vraagt me om te gaan liggen op het bed. Ik kruip op het bed maar kan het niet laten om met mijn kont naar jou te schudden smiley

“Hoe wil je me smiley?” Vraag ik met een knipoog.

Hij geeft me een speelse klets op mijn sexy kont en vraagt om op mijn buik te gaan liggen. Ik kijk hem ondeugend aan en leg me op mijn buik in het midden van het bed. Hij gaat naast mij staan en doet nu langzaam de knopjes van zijn hemd los. Hij kijkt recht in mijn ogen terwijl hij dit doet. Zijn hemd vliegt de kamer door en hij kruipt op het bed. “Mm..., ik zal die broek ook maar los maken.” Zegt hij.

Ik blijf hem met verlekkerde, geile ogen aankijken. Wat een heerlijk zicht. De verrassing is nu al goed. Maar lang niet compleet. De rits gaat naar beneden. Ik zie meteen hoe geil hij is. Hij trekt de broek uit maar laat zijn onderbroek nog aan. Hij streelt door mijn haren en neemt de massage olie. Mm…, ik geniet elke keer opnieuw van zijn aanrakingen. Ik blijf met die geile ogen naar zijn onderbroek kijken. Hij streelt over mijn rug en maakt mijn beha los. Hij kijkt me aan en ziet naar waar die geile ogen kijken. Hij besluit om me nog een beter zicht te geven. Hij doet zijn onderbroek uit en gaat naast mijn gezicht zitten. Ik bijt op mijn lip en wil een beetje dichter liggen. Hij buigt wat voorover en begint me in te wrijven met de olie. Zijn handen wrijven over mijn ganse bovenlichaam en masseert zachtjes mijn schouders, nek, boven-rug, en steeds lager. Als hij bij mijn kont aankomt, zit er nog een string een beetje in de weg. Bij het uitrekken van de string merkt hij direct hoe nat die is. Ik kom een beetje recht en lik met mijn tong over zijn stijve en zuig zachtjes aan zijn eikel. Een heerlijk gevoel gaat door zijn lijf. Hij laat me doen. Zijn hand verdwijnt tussen mijn benen en wrijft lichtjes over mijn kutje. Ik kreun zachtjes en zet hem dan recht, zodat hij op zijn knieën voor mij zit. Ik zet me rechter en ga door met pijpen.

Met mijn ene hand trek ik hem af, terwijl mijn andere hand zijn ballen masseert. Hij vindt het zalig om zo verwend te worden. Zijn handen strelen m’n haren en een licht kreuntje ontsnapt hem. Niet alleen het pijpen is zalig. Ook mijn hand aan zijn ballen geeft een heerlijk gevoel. Ik blijf hem zo verwennen, maar verhoog het tempo. Ook mijn tong helpt nu bij de verwennerij. Af en toe zuig ik enkel aan zijn eikel. Het is echt puur genieten voor hem. Ik bijt af en toe op mijn lippen. Zijn pik wordt steeds gevoeliger. En niet alleen zijn pik. Heel zijn lichaam wordt gevoeliger en hij begint lichtjes te trillen. Ik ga nog even door en kijk hem ondertussen ondeugend aan. Zijn plan is helemaal mislukt. Hij wilde mij zalig verwennen, maar ik heb de rollen omgedraaid.

Hij begint luider te kreunen. Hij zit nu letterlijk met knikkende knieën voor mij. Hij probeert zo lang mogelijk zijn orgasme uit te stellen maar gaat nu toch overheerlijk klaarkomen. Ik blijf pijpen, want ik gun het hem om in mijn mond klaar te komen. Hij kan het niet meer houden en komt zalig klaar in mijn mondje. Hij zakt door zijn trillende knieën op het bed. Ik spuw alles in een handdoek en geef hem een zoen. Hij geeft me een lekkere tongzoen en al snel verdwijnt zijn hand weer tussen mijn benen. Ik trek hem dicht tegen me aan en laat me achterover op het bed vallen. Hij blijft me lekker zoenen. Zijn vingers wrijven over mijn klitje en plots duwt hij twee vingers in mijn kutje. Mijn heupen bewegen naar boven en een kreun blijft niet uit. Oh fuck! Mijn handen begraaf ik in de lakens.

“Jij bent echt goddelijk.” Met mijn heupen geef ik aan dat ik meer wil. Hij begint me nu te vingeren. Zijn twee vingers glijden steeds weer terug in en uit mijn kutje. Af en toe versnelt hij stevig, en dan weer even rustig of wrijvend langs mijn klitje. Zijn andere hand speelt met mijn tepels. Ik weet met mezelf geen blijf meer. Dit is hemels. Ik kan enkel kreunen.

“Ja, nog…” is al wat er uitkomt. Hij wil me proeven en haalt de vingers heel even uit mijn kutje. Hij likt zijn vingers en duw ze terug diep in mijn kutje. Hij voert het tempo snel op nu. Intussen geeft hij me opnieuw een tongzoentje. Ik wil wel terug zoenen, maar kreun gewoon te snel achter elkaar.

“Fuck, ik wil je in mij. Please neuk mij!” Hij draait zich nu bovenop mij en duwt zonder aarzelen zijn pik diep in mijn kutje. Steunend op zijn ellebogen duwt hij zijn heupen in een snel tempo heen en weer. Ik neem zijn gezicht vast, geef hem een zoen en rol ons om, zodat ik bovenop hem kom zitten. Ik berijd hem met een stevig tempo. Tegelijk speel ik met mijn borsten. Hij beweegt zijn heupen lichtjes mee op en neer op mijn tempo. Het is een fantastisch zicht om zijn sexy tijgerin zo bezig te zien. Ik hou het niet lang meer uit. Een kreun uitbrengen lukt niet meer. Een zalig orgasme is het gevolg. Ook hij houdt het niet meer en komt opnieuw zalig klaar. Hij sluit mij in zijn armen om heerlijk na te genieten.

“Zo mag je mij nog verrassen.

Met vriendelijke groeten

In Love

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1774

ONDEUGEND IDEE

In LoveGeplaatst door My 4Fingers do, maart 09, 2017 12:21:23

ONDEUGEND IDEE

Het is een regenachtige vrijdagochtend. Ik kom net terug thuis, nadat ik mijn zoon op school had afgezet. Het huis is leeg, want ook mijn man is gaan werken. Terwijl ik mijn jas uitdoe, kijk ik naar onze foto aan de muur. Ik bedenk mij wat een lucky girl ik ben met een man als hij. Misschien moet ik hem eens verrassen. Maar waarmee? Ik wandel al denkend naar de badkamer. Voor de spiegel doe ik mijn kleren uit. Naakt kijk ik naar mezelf. Dat diëten loont, want mijn lichaam ziet er vrij goed uit. Ik stap onder de douche. Door het stromende water streel ik over mijn buik en borsten. Mmm, de gedachte aan mijn liefste maakt me geil. Zachtjes begin ik met mezelf te spelen. Klaarkomen doe ik nog niet. Dat bewaar ik voor hem. Ik weet waarmee ik hem ga verrassen. Met mezelf. Ik stap uit de douche en droog me af. In de slaapkamer ga ik op zoek naar een leuk kleedje. Uiteindelijk kies ik voor kort een donkerblauw kleedje met een open hals. Nu nog lingerie. Zonder twijfelen kies ik voor een zwarte push-up bh met bijpassende string en jarretels. Rustig trek ik de jarretelleskousen aan en maak ze vast. Ik kies voor zachte perzikkleurige oogschaduw met grijze mascara. Mijn lippen krijgen frambozenrode lippenstift. Aan mijn voeten doe ik zwarte hoge naaldhakken. Ik keur mezelf in de spiegel en stijl mijn haar nog een keer. Klaar om mijn man te verwennen.

Ik stap in de auto en onderweg stijgt de zin in hem al. Aan zijn werk aangekomen is mijn string al volledig nat. Dus besluit ik om zonder string naar binnen te gaan. Die zal ik toch niet lang nodig hebben. Een beetje nerveus wandel ik naar zijn bureau. De deur staat open, maar hij is er niet. Fijn, dat maakt de verrassing compleet. Ik zet mij op zijn bureau met mijn benen over elkaar. En nu maar wachten. Gelukkig duurt het wachten niet lang. Als hij binnenkomt, kijkt hij me breed lachend aan.

“Wat doe jij hier?” vraagt hij terwijl ik een heerlijke zoen krijg.

“Jou verrassen. Ik miste je thuis, dus kom ik maar naar jou”. Hij stapt naar de deur en doet deze op slot. Met één vinger gebaar ik dat hij op zijn stoel moet gaan zitten. Terwijl hij dat doet, trek ik mijn kleedje een beetje ophoog zodat de rand van de jarretels zichtbaar wordt. Hij slikt zichtbaar en kijkt met grote, glinsterende ogen naar mijn benen. Hij wil rechtstaan om me aan te raken, maar dat mag niet.

“Broek uit!” beveel ik hem. Hij gehoorzaamt gedwee. Met één vloeiende beweging schuif ik van het bureau op de grond. Met een ondeugende blik kom ik dichterbij. Mijn handen strelen over zijn benen en schuiven naar zijn half-stijve pik. Zachtjes begin ik te masseren tot ik mijn mond aan je pik zet en mijn lippen erover schuif. Een lichte kreun ontsnapt hem.

“Waar heb ik dit aan verdiend?” hoor ik hem zeggen. Ik lach een keer verliefd naar hem en ga door met zijn pijpbeurt. Nu gebruik ik ook mijn tong om zijn eikel te verwennen. Twee handen door mijn haren bevestigen dat de verwennerij het goed doet. Hij zakt verder onderuit zodat ik met mijn handen zijn buik kan strelen. Ondertussen beweegt mijn mond sneller over zijn pik. Ik zuig hem nu echt naar binnen. Zo nu en dan zuig ik alleen op zijn eikel. Dat maakt hem helemaal gek. Mijn handen zorgen ervoor dat het niet meer lang duurt voor hij klaarkomt. Het moet wel deugd hebben gedaan, want hij rilt over zijn hele lichaam. Ik zet me recht en kruip opnieuw op zijn bureau. Deze keer met mijn benen open. Als hij bekomen is, rolt hij zijn stoel dichter naar mij toe en kijkt me lachend aan.

“Mijn ondeugende schat” fluistert hij me toe. Hij kan zijn handen niet bedwingen en streelt zachtjes langs mijn heupen. Ik laat hem doen en streel door zijn haren terwijl ik naar hem kijk. Zijn blik verraadt hoe sexy hij me vindt. Hij legt een hand op mijn benen en met de andere hand streelt hij me naar boven toe. Langs mijn zij, naar mijn hals, mijn gezicht en door mijn haren.

Ik leg mijn hoofd in zijn hand en sluit mijn ogen. Zo heerlijk is het om bij hem te zijn. Hij zoent me zachtjes op mijn lippen. Ik geniet van zijn zoen. Mijn handen leg ik op zijn heupen en streel onder zijn T-shirt over zijn rug. Zijn handen glijden nu langs mijn zij. Daarbij raakt hij de zijkant van mijn borsten af en toe lichtjes. Ik krijg nu een langere, intensere zoen. Hierdoor doe ik mijn benen uit elkaar en trek hel dichter tegen me aan. De ene hand blijft hem strelen, terwijl de andere op zijn achterwerk rust. Hij legt zijn armen nu om mijn rug en streelt me. Eén hand glijdt naar beneden en streelt mijn kont, terwijl hij met de andere mijn kleedje losmaakt achter mijn rug. Ik kijk hem aan en vraag om een zoen. Ik leg één hand om zijn gezicht en streel met mijn duim zijn wang. Hij zet zijn lippen op de mijne en duwt zijn tong in mijn mond. Het kleedje is los vanachter en zijn hand streelt mijn blote rug. Ik beantwoord zijn zoen en geniet van de aanraking op mijn rug. Ondertussen maak ik zijn broek los en duw deze naar beneden. Hij helpt een beetje en de broek zakt tot op zijn enkels. Hij doet de bandjes van mijn kleedje af mijn schouders glijden. Zijn handen strelen opnieuw mijn rug, terwijl hij me kusjes geeft op mijn wang, in mijn hals en op mijn schouder. Met mijn voeten streel ik de achterkant van zijn benen. Ik leg mijn hoofd in mijn nek en geniet. Hij schuift mijn kleedje naar beneden en knoopt mijn beha los. Hij zoent mijn hals en steeds iets lager. Nu geeft hij kusjes tussen mijn borsten. Mmm, ik kreun zacht.

“Ik wil je”. Hij begint mijn borsten te masseren met zijn handen. Met zijn tong begint hij de top van mijn tepels te likken. En likt in cirkeltjes rond mijn tepels. Mijn kreuntjes worden er niet minder op. Mijn handen gaan door zijn haar. Dan plaats ik ze achter mij op het bureau. Mmm, wat ben ik geil. Hij zuigt nu ook aan mijn tepels. Zijn handen grijpen mijn kleedje en hij trekt het verder naar beneden. Even mijn kont lichten en hop, dat is uit. Hij zit intussen met een fameuze bult in zijn onderbroek. Ik heb nu enkel nog sexy panty ‘s aan. Die onderbroek moet snel uit. Met mijn voeten trek ik deze naar beneden. Ik fluister in zijn oor dat ik geil ben.

“Dat geloof ik niet” fluistert hij terug. Hij raakt zachtjes mijn kutje. Hij voelt al direct dat ik toch de waarheid sprak. Hij speelt even met mijn klitje en duwt dan zijn middel tussen mijn benen en zachtjes duwt hij zijn pik naar binnen. Ik kreun onmiddellijk. Iets harder dan bedoeld. Ik sla mijn armen om hem heen.

“Vrijen met jou is zalig.” Hij bouwt langzaam op. Af en toe duwt hij iets dieper en sneller en dan weer zachtjes en sensueel. Hij kijkt me aan met een blik vol begeerte. Door al die aanrakingen heb ik niet veel meer nodig. Mijn orgasme begint bezit te nemen van mijn lichaam. Ook zijn lichaam wordt steeds gevoeliger en zit vol tintelingen. Hij kreunt nu ook zachtjes en stoot steeds harder. Hij trekt me dicht tegen hem aan. Mijn heupen bewegen nog even op jouw ritme om dan zalig klaar te komen. Ook hij komt zalig klaar en geeft mij nog een dikke tongzoen. In een innige omhelzing blijven we nog even staan om ons daarna weer aan te kleden. Ik geef hem nog een dikke zoen.

“Tot straks, lieverd.”

In love

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1761

PASSIONELE LIEFDE

In LoveGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 20, 2017 15:22:15

PASSIONELE LIEFDE

Het is vrijdagavond en mijn liefste en ik zijn een avond alleen thuis. Hij had al de hele week lieve dingen gedaan en zat nu onderuitgezakt in de zetel naar voetbal te kijken, dus werd het tijd om hem eens te verwennen en uit te dagen. Ik loop rond in een zwarte, kante string met zijn voetbaltruitje. In de keuken haal ik een glas wijn en begeef me naar de living waar ik mijn glas niet toevallig naast de tv neerzet.

“Wat zijn we van plan?” vraagt hij lachend. Zonder iets te zeggen kruip ik naar hem toe en ontdoe hem van zijn broek en onderbroek. Ook doe ik zijn trui en T-shirt ook uit en begin een beetje voor zijn neus paraderen, een beetje opgeilen. Het stoute meisje uithangen. Dat opgeilen lukt goed.

“Ik hou van die zalige ondeugendheid” zegt hij. Hij kijkt naar me met glinsterende oogjes. Zijn groeiende pik verraadt dat ik hem geil maakt. Ik negeer hem, maar kom wel dichterbij. Ik laat expres iets vallen en raap het weer op. ‘Ik krijg een leuk zicht op je sexy kont cadeau’ zie ik hem denken. Hij wordt steeds geiler en kan het niet laten om met één hand zijn pik vast te grijpen. Ik blijf hem plagen en negeren. Maar word zelf ook geiler. Mijn tepels staan ondertussen ook stijf in het truitje.

Hij verlangt naar me, wil me voelen. Hij stapt naar me toe en legt zijn handen op mijn heupen. Hij neemt het truitje vast, klaar om het uit te trekken. ‘Mmm, als ik nog zou plagen, zou ik dan straf krijgen?’ vraag ik mezelf af. Ik duw mijn heupen naar achter en plaag hem nog met mijn kont. Zijn handen op mijn lichaam voelen hemels.

“Mm… stoute prinses”. Fluistert hij. Hij geeft een klets op mijn kont en komt achter me staan. Zijn hand glijdt nu onder het truitje en grijpt mijn borst. Terwijl zijn vingers met de tepel spelen, krijg ik door zijn andere hand opnieuw een klets op mijn kont. Ik kreun zachtjes en leg mijn hoofd tegen zijn schouder.

“Is dat de enige straf?” ik kreun in zijn oor en probeer me los te maken om hem nog verder te plagen. De ondeugende blik zegt genoeg. Hij laat me los en wandelt naar het nachtkastje. Daar neemt hij een paar handboeien en stapt op me af.

“Ik heb hier iets voor stoute meisjes” zegt hij op een speelse toon en grijpt mijn hand vast.

“Ik stout?” vraag ik met een onschuldige stem. Maar ik laat alles gewillig toe. Die string raakt steeds natter. Maar ik probeer te verstoppen dat ik geil ben. Hij doet de handboeien om achter mijn rug en gaat achter me staan. Hij geeft mij kusjes in mijn nek. Zijn handen gaan onder het shirt en spelen met mijn borsten. Zijn stijve raakt mijn vastgebonden handen. Met mijn vingertoppen begin ik zijn stijve te strelen. Mijn tepels worden harder. Ik geniet van zijn aanrakingen. Eén van zijn handen glijdt nu zachtjes naar beneden. Langs mijn buik steeds lager en zo tussen mijn benen. Hij begint zachtjes over mijn kutje te strelen. Zijn stijve wordt steeds harder. Ik probeer die stijve vast te grijpen en ermee te spelen. Mijn ogen sluiten automatisch. Verbergen dat ik geil ben, kan nu niet meer. Plots zet hij een stap opzij en geeft me een klets op mijn kont. “Ik heb je toch niet gezegd dat je daar al mag mee spelen”. Hij kom nu voor me staan. Terwijl hij ondeugend in mijn ogen kijkt, glijdt zijn hand in mijn string en langzaam verdwijnt een vinger in het kletsnatte kutje. Ik wil een pruillip trekken, omdat ik niet meer met zijn lul mag spelen. Maar door die vinger in mijn kutje kreun ik zachtjes. Ik bijt op mijn lip en sluit opnieuw mijn ogen. Langzaam duwt hij een tweede vinger in mijn kutje en laat die langzaam op en neer bewegen. Hij voert het tempo al snel op en iets later gaat hij op zijn knieën zitten en geeft kusjes net boven mijn klitje. Die zachte kreuntjes maken plaats voor harder gekreun. Mijn benen beginnen stilaan te verslappen. Het feit dat ik hem niet kan vasthouden maakt me gek en nog geiler. Nu begint hij me ook met mijn tong verwennen. Hij voert het tempo steeds op. Door al dat plagen en de vastgebonden handen zal dat klaarkomen niet lang duren. Ik kreun enkel: “Liefje, nog, zalig, bijna.” “Fuck, wat doet dit goed”: gaat er door mijn hoofd. Zijn vingers blijven op en neer gaan en zijn tong likt en zuigt aan mijn klitje. Wat is dit lekker. En zalig om zo te genieten. Ik bijt op mijn lip, knijp in mijn handen. Net niet gillend kom ik klaar. Het orgasme is zo overweldigend dat ik niet meer op mijn benen kan staan en er dus doorzak. Hij zet zich op zijn knieën naast mij en maakt de handboeien los. Ik krijg een zachte, liefdevolle kus op mijn lippen. Ik beantwoord zijn kus met mijn armen om hem heen. Stevig trek ik hem tegen me aan. Onze zoen wordt een tongzoen. Mijn handen strelen in zijn nek, over zijn buik, naar zijn stijve pik. Zachtjes begin ik ermee te spelen. Ik fluister in zijn oor dat mijn honger nog is gestild. Ik wil hem voelen. Ik wil geneukt worden. “Ik wil je ook neuken”: fluistert hij me toe. “Ik ben mega geil”. Hij trekt het truitje uit over mijn hoofd. “Doe maar wat je wil, neuk me zoals je wil.” Ik ga op zijn schoot zitten en sla mijn armen om zijn nek. Doordat ik zo geil ben, schuift mijn kutje makkelijk over zijn stijve. Ik beweeg zachtjes heen en weer. Met mijn handen masseer ik mijn borsten vlak voor zijn neus. “Speel maar met je borsten, dat maakt mij nóg geiler dan ik al ben”: is zijn reactie. Hij legt zijn handen op mijn kont en geniet volop. Mijn heupen bewegen sneller. Een tweede orgasme is niet veraf. Ik kreun, adem sneller, begin stilaan de controle te verliezen. Ook zijn pik wordt steeds gevoeliger. Kreuntjes ontsnappen hem. Hij bijt op zijn lippen van genot. Af en toe geeft hij me een speelse klets op die sexy kont. Die klets op mijn kont was er teveel aan. Ik kom al kreunend en bibberend klaar. God, wat is Sex met hem toch zalig. Zijn pik is gewoon te gevoelig geworden en samen met mij krijgt hij een zalig orgasme. Hij trekt me naar zich toe en zoent me passioneel. Ik hou hem stevig vast en fluister dat ik van hem hou! Maar ik kan niet beloven dat ik lang van hem zal kunnen afblijven. “Hopelijk niet”: antwoordt hij met een smile op zijn gezicht. Ik hou ook van jou, liefste!

In Love

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom In Love

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1750