Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

MIJN ZIELENMEISJE

Wil-lieGeplaatst door My 4Fingers do, maart 02, 2017 12:31:40

MIJN ZIELENMEISJE

Ik ken al heel wat jaren een meisje waarvan ik weet dat ze mijn zielenmeisje is. Elke keer als ze bij mij is dan is er een magische aantrekkingskracht tussen mij en haar aan het werk. Het is alsof we het met elkaar willen doen, met elkaar willen vrijen, alleen weten we niet hoe. Alsof we allebei nog nooit gevreeën hebben. Maar dat is wel zo, alleen niet met elkaar. Dat komt omdat er iets tussen ons in staat, alleen staat dat nu niet meer in de weg. Ze is 9 jaar jonger dan ik. Toen ik haar leerde kennen was ze 16. Ze draagt een kort ruiten rokje. Een Schotse mini noemen ze dat geloof ik. Ik heb het steeds het gevoel dat ik daaronder wil kijken. Naar haar kontje. En naar haar poesje. Ze heeft slanke benen en draagt van die hoge ruiten sokken. Ik fantaseer soms over dat ik seks met haar heb terwijl ze haar sokken aan houdt. Alleen het blijft wel bij fantaseren, want dat is beter voor ons. Alleen is dat eigenlijk niet zo.

Ze heeft ook een poosje voor mij gewerkt. Ik heb als ze bij mij is het gevoel dat ze zich altijd mooi maakt. Dat ze speciaal voor mij mooie kleren aantrekt en er op haar best uit ziet. Als ze van mij vandaan loopt kijk ik naar haar billen. Haar billen trekken mij om de een of andere reden heel erg aan. Haar borsten trekken mij ook heel erg aan, en ik heb het gevoel dat ze heel graag wil dat haar borsten aangeraakt worden. Maar ik krijg daarbij zelf dan het gevoel dat ik haar borsten expres niet wil aanraken. Ik heb ook het gevoel dat ze niet zo vaak vrijt met het vriendje dat ze momenteel heeft. Misschien kunnen we wel een geheim seksafspraakje hebben denk ik.

Haar vriendje lijkt veel op mij, maar ik heb een voorgevoel dat haar vriendje niet zo seksueel actief is. Als ze een strakke spijkerbroek aantrekt dan raak ik helemaal opgewonden van haar. Een keer liep ze voor mij uit de trap op en heb ik onafgebroken naar haar billen gekeken. Vier verdiepingen omhoog. Ik heb het gevoel dat ze als ze bij mij is heel bewust haar billen aan mij wil laten zien. Alsof ze heel graag wil dat ik met haar vrij in haar kontje. Op een avond, nadat we bij elkaar waren en ik steeds naar haar billen heb gekeken, krijg ik een fantasie.

We zijn samen op kantoor. Ik heb het gevoel dat we allebei druk aan het werk zijn, maar blijkbaar heeft zij geen zin meer om te werken. Ze doet de lamellen dicht en komt naar mij toe. Ik heb het eerst nog niet door. Ze begint mijn nek zacht te masseren. Alsof ze heel expliciet zegt; ik wil nu met je vrijen. Ik reageer een soort van onbewust, draai me om en begin haar buik te strelen en pak haar haar zachtjes in haar middel vast, want ik word in korte tijd heel erg verrast en raak heel erg opgewonden van wat ze doet en van haar. We zeggen niets tegen elkaar. Ik begin haar poesje aan te raken. En zij masseert mijn schouders. Ik voel dat haar poesje heel warm aanvoelt. Echt heel warm. Ik raak daar echt enorm opgewonden van. Bijna direct krijg ik een heel stijf geslachtsdeel.

Ik maak het knoopje van haar broek los en trek voorzichtig haar strakke spijkerbroek naar beneden. Ze draagt een mooi wit slipje waarin je heel goed de omlijningen van haar poesje kan zien. Haar poesje is al vochtig. Ik kan dat zien omdat ik een vochtig plekje in haar slipje zie. Ik voel echt heel sterk dat ze wil dat ik haar slipje naar beneden trek. Ik sta voor een keuze, want mijn eigen geslachtsdeel voelt zo stijf aan dat ik niet weet of ik eerst mijn eigen broek naar beneden moet doen of haar slipje naar beneden moet doen. Ik besluit om eerst haar slipje omlaag te doen. Haar slipje hangt nu op haar knieën samen met haar spijkerbroek. Ik zie dat haar poesje rood gekleurd is. Van warmte.

Ik kus haar poesje een paar keer met mijn lippen. Wat voelt haar poesje warm. Er zitten helemaal geen haartjes op haar poesje en dat vind ik zo mooi. Ik kan eigenlijk niet langer wachten met het naar beneden doen van mijn eigen broek en boxershort. Maar, in een seconde denk ik; ik wil eerst haar billen zien. Op dat moment denk ik ook: ik raak haar poesje maar niet meer aan.

Ze zegt niets, maar ik voel dat ze echt enorm opgewonden is. Zo opgewonden is ze nog niet eerder geweest voor mijn gevoel. Ik kan dat gewoon voelen. Maar ik kan dat niet weten. Ik draai haar voorzichtig om. Ik zit zelf nog op mijn stoel en zij staat voor mij. Ze buigt wat voorover en ik kan onafgebroken haar billen aanraken met mijn handen en naar haar billen kijken. Ze buigt wat meer voorover en ik kan nu ook haar gaatje tussen haar billen heel goed zien. Al mijn zintuigen zijn vanaf dat moment op haar gaatje gericht.

Ik kan nu ook niet meer wachten met het naar beneden trekken van mijn eigen broek. Dus dat doe ik. Ik maak mijn middelvinger wat vochtig met mijn mond en begin daarna zachtjes rondjes op haar gaatje te draaien. Ik voel dat haar gaatje vanzelf wat zachter wordt. Dat haar gaatje vanzelf wat wijder wordt. Ik heb ook het gevoel dat ze nu zelf niet meer wil dat haar poesje aangeraakt wordt. Het is alsof haar poesje vanzelf voor een constante tinteling zorgt terwijl we dadelijk aan het vrijen zijn. Mijn geslachtsdeel is echt enorm stijf. Ik heb het gevoel dat mijn geslachtsdeel nog nooit zo stijf is geweest. Alsof er bijna spontaan iets kan gebeuren.

Ik sta nu zelf op van mijn stoel en maak samen met haar een voorzichtige draaiende beweging naar de zijkant van mijn bureau. Dat gaat niet zo gemakkelijk, want ze heeft haar slipje en haar strakke spijkerbroek nog voor de helft aan. Ze bukt uit zichzelf voorover en legt haar armen op mijn bureau. Mijn gevoel zegt me dat mijn bureau wat hard is voor haar armen, dus ik trek mijn trui en mijn T-shirt uit en leg ze onder haar armen. Ik heb zelf alleen mijn grijze sokken nog aan. Verder ben ik helemaal naakt. Ik duw mijn geslachtsdeel zachtjes tegen haar gaatje aan. Ik voel dat mijn nootje warm wordt. Ik ben niet zo groot geschapen dus ik vind het woord nootje ondeugender. En ik begin zachtjes tegen haar gaatje te duwen. Ik ben echt heel erg opgewonden en ik voel dat zij dat ook is. En ineens begint ze wat tegen me te praten.

“Lekker Dennis”. Ik duw iets harder tegen haar gaatje en ik voel dat haar gaatje nog verder open gaat staan dan dat haar gaatje al open stond. Ik kan nu met mijn nootje haar gaatje binnenkomen en ik voel dat dat heel gemakkelijk gaat. Ik voel wel nog dat het een beetje droog aanvoelt van binnen. Dus ik trek mijn geslachtsdeel voorzichtig terug.

Ik zak, terwijl ik enorm opgewonden ben, door mijn knieën, pak met mijn handen zachtjes haar billen vast, en beweeg een paar keer met mijn neus over haar openstaande gaatje. Ik maak wat speeksel aan in mijn mond en terwijl ik met mijn tong haar gaatje streel breng ik wat speeksel bij haar naar binnen. Ik sta weer op en begin met haar te vrijen in haar kontje. Ze begint zachtjes te kreunen. Ik voel mijn nootje al behoorlijk tintelen. Dit gaat heel snel denk ik, dat wil ik helemaal niet. Ik wil voorkomen dat ik nu al klaarkom. Ik wil voorkomen dat er nu al iets uit komt. Terwijl ik haar op haar rug kietel stroop ik haar strakke topje wat op. Haar borsten zijn nu nog bedekt door haar topje, maar ik voel dat ik haar borsten wil ontbloten. Omdat ik haar wil plagen. Ik had namelijk al eerder opgemerkt dat ze geen beha draagt. En ik had van binnen gevoeld dat ze heel graag wil dat ik haar borsten betast en masseer.

Ik vrij nog even met haar in haar kontje. En wat voelt dat lekker. Het voelt heel zacht en warm van binnen. En mijn nootje tintelt bijna constant. Ik heb nu ineens echt een heel sterk gevoel van binnen dat ik haar borsten wil ontbloten. Ik kan daar niet meer mee wachten. Ik buig mezelf rustig naar rechts om haar heen en ga ondertussen door met het vrijen in haar kontje. Ik stroop haar strakke topje op. Dat gaat een beetje moeizaam want haar topje zit echt strak om haar borsten heen. Haar tepeltjes kun je er goed doorheen zien. Haar topje zit nu om haar nek. Ik kijk naar haar borsten en merk dat ik er enorm opgewonden van raak. En ik was al zo opgewonden.

Ik merk dat ik nu echt bijna klaarkom. En ik wil haar borsten aanraken denk ik. Ik wil er niet vanaf blijven. Dus dat doe ik ook. Maar ik wil haar ook plagen. Ik kan het plagen niet volhouden. Ik merk dat het mijn geslachtsdeel iets ontlast. Terwijl ik heerlijk met haar in haar kontje aan het vrijen ben masseer ik zachtjes haar borsten. En wat voelen ze heerlijk zacht. Dat gaat denk ik nog zo'n vijftien minuten door. Mijn zielenmeisje komt meerdere keren spontaan klaar. Want ze kreunt zachtjes en zegt meerdere keren tegen mij dat ze het heel erg lekker vind.

Ik voel bij mezelf nu ook echt een hoogtepunt ontstaan. Ik kan mezelf niet meer inhouden. Mijn gevoel zegt me dat ik heel erg graag in haar kontje wil klaarkomen. Maar ik moet mijn zielenmeisje ook plagen denk ik weer. Dus trek ik voorzichtig mijn geslachtsdeel uit haar kontje en terwijl ik dat doe kom ik klaar op haar gaatje. Dat had ik niet bedacht denk ik. Ik had heel graag op haar billen willen klaarkomen. Ze heeft zulke mooie billen denk ik weer. Ze voelen zo zacht aan. En ze zijn zo mooi rond.

Ze komt nu rechtop staan. Ik masseer zacht haar borsten en leg mijn kin op haar linker schouder. Ik had van haar borsten af willen blijven maar het lukte me echt niet. Ze heeft haar broek en haar slipje nog op haar knieën. Ik zak door mijn knieën en terwijl ik dat doe kietel ik haar in haar zij. Ik doe voorzichtig haar slipje omhoog en masseer zachtjes tegen haar gaatje door haar slipje heen. Ik voel dat haar slipje hierdoor nat wordt. Ik doe mijn broek aan, mijn onderbroek vergeet ik omdat ik nog helemaal in de wolken ben, en ga op mijn stoel zitten. Ze komt bij mij op schoot zitten met haar broek nog op haar knieën en ze kust mij drie keer op mijn mond.

Wil-lie

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1757

MEISJE UIT DE SHOARMAZAAK

Wil-lieGeplaatst door My 4Fingers wo, februari 22, 2017 13:02:01

MEISJE UIT DE SHOARMAZAAK

Ik kom de shoarmazaak binnenlopen en zie je achter de toonbank staan. Klein, jong en vooral erg mooi. Ik denk dat je net 18 bent, of misschien ook wel niet. Misschien rij je nog wel scooter. Je begroet mij lief. Je draagt een zwart topje. De kleur van je topje is zwart, maar je ziet er toch mooi de contouren van je borsten doorheen. Niet te klein, niet te groot en ze zijn vooral heel mooi rond, je borsten. Je draagt een blauwe strakke spijkerbroek. Wat kan je er mooi de rondingen van je billen in zien. Ik ben je billen aan het bekijken wanneer je met je rug naar mij staat toe gekeerd. Ze zijn zo mooi vol en rond, maar je lichaam is helemaal niet dik of volslank. Je lichaam is echt mooi. Je bent bijna volmaakt.

Het duurt eventjes voordat ik geholpen word. Ik word door jouw baas geholpen. Een aardige man volgens mij is mijn eerste indruk. En als ik hem nog even observeer bevestigt mijn gevoel dat. Ik bestel een broodje Super Shoarma en een Cola Light. Ik denk aan een heel groot broodje, maar dat blijkt niet te kloppen. Het broodje is wat klein. Ik krijg wel veel shoarmavlees, lekker hoor. Jouw baas vertelt mij dat ik een mooi plekje in de zaak mag opzoeken om lekker te gaan zitten.

Jij brengt mij mijn cola. Steeds kijk ik naar je. Naar je gezicht, wat heb je een lieve uitstraling, maar vooral ook naar je lichaam. Je komt naar mij toegelopen. Ik kan nu ook de contouren van je poesje goed zien in je spijkerbroek. Wat heb je een mooi poesje. En ik fantaseer over wat jij nu lekkerder vind: langs voor of achterom. Vrijen in je poesje of in je kontje. Ik kom op basis van mijn gevoel tot de conclusie dat dat allebei moet zijn. Maar het gevoel wat ik daarbij wel krijg is dat je zacht en teder in je kontje genomen wilt worden. Je vind zowel vrijen in je poesje als in je kontje dus lekker. Wat een lief meisje denk ik weer. En wat een mooi lichaam. Ik wil best een keer met je vrijen.

Je zegt “alstublieft” tegen mij wanneer je het colaatje op tafel zet en wat voel ik me een hele volwassen man. Je loopt weer van me weg en ik vang nog 100 blikken van je mooie ronde billen op.

Het lijkt me echt heel fijn en lekker om daarmee te spelen. Met jouw mooie ronde billen. Om je billen zacht te strelen en te masseren. Om je gaatje zachtjes te strelen. Om je gaatje vochtig te maken met mijn vochtige tong en wat speeksel en om vervolgens mijn vinger bij jouw gaatje van jouw billen heel voorzichtig naar binnen te brengen. En wat lijkt het mij fijn om mijn stijve geslachtsdeel met mijn eikel daarna zachtjes tegen jouw gaatje aan te drukken. En dat gerust 5 of 10 minuten met je te vol te houden terwijl ik je aan het kussen en strelen ben, je aan het kietelen ben en je borsten zachtjes aan het masseren ben. En om vervolgens jouw kontje zachtjes binnen te gaan en achterom met jou te vrijen.

Niet veel later brengt jouw collega Bas me mijn broodje en ik vraag hem gelijk nog om een Cola Light. Jouw naam weet ik helaas niet, dat vind ik wel jammer.

Terwijl ik mijn broodje aan het opeten ben sta jij steeds achter de toonbank. Ik ben je aan het begluren. Je hebt rode wangetjes. Het lijkt alsof je bloost, maar het is gewoon erg warm. Wat doe je je werk serieus.

Je komt richting mij gelopen en weer kan ik je goed bekijken. Wat heb je mooie borsten en wat heb je een mooi poesje. Ik wil je borsten wel strelen, kietelen en zacht masseren denk ik. En ik wil je poesje wel aanraken en strelen met mijn wijsvinger.

Je gaat alle kaarsjes op tafel aansteken. Maar op mijn tafel durf je dat niet te doen. Dat voel ik. Je bedenkt iets slims. Je steekt een kaarsje op een andere tafel aan en verruilt dat met het kaarsje op mijn tafel. “Eet smakelijk” zeg je tegen mij. En ik zeg op een hele lieve en vrolijke toon “dankjewel”.

Wat zijn je billen toch mooi denk ik weer en ik kan ze steeds heel goed bekijken. Het duurt voor mijn gevoel wel een minuut lang dat ik onafgebroken naar je billen kan kijken. Naar de rondingen en naar hoe jouw spijkerbroek zich strak tussen de twee helften van jouw billen bevindt.

Als ik mijn broodje op heb ga ik naar je toe. Je wilt mij gelijk helpen. Mag ik afrekenen vraag ik aan je met een lieve toon. En je hebt al ja gezegd voordat ik mijn vraag volledig kan stellen. Ik geef je een fooi, want ik vind dat ik dat moet doen. Dat voel ik zo. En ik vraag je waar ik nog even naar het toilet kan gaan. Ik voel me daar echt een beetje ongemakkelijk bij, want ik wil onze ontmoeting leuk afsluiten. Maar je wijst me direct de weg.

Wanner ik de zaak verlaat heb jij mij al gedag en een fijne avond gewenst voordat ik jou een fijne avond kan wensen. En je lacht erg lief naar me. Ik voel me gelukkig.

Misschien kom ik binnenkort wel weer een broodje bij je eten. Misschien kom ik dan je naam wel te weten.

Wil-lie

Dit verhaal stond eerder op deze site onder een andere auteursnaam. De betrokkene heeft gevraagd om deze auteursnaam te veranderen in Wil-lie. Spijtig dat daardoor wel twee mooie reacties verdwijnen. Dat kan technisch niet anders.
Welkom Wil-lie.

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1752