Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

John - 2

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 29, 2017 09:37:30

John - 2

Zoals in mijn vorige verhaal verteld hebben wij een leuke vent ontmoet, John die wel wat bi- nieuwsgierig was en waar wij een spetterende avond mee beleefden. Wel het was ons allemaal goed bevallen, we zijn allemaal hedonistisch ingesteld. John had mijn mailadres en stuurde me drie weken later een mailtje dat mij ontzettend verbaasde.

Hij stelde voor om nog eens een avond te komen voor ongebreidelde seks, maar nu zijn vader mee te nemen! Zijn vader!! Aangezien John net over de veertig was, moest zijn vader dus een zestiger wezen. Ik besprak het met mijn vrouw en die reageerde tot mijn verbazing niet afwijzend.

"Laat hij maar een foto van zijn vader sturen," zei ze. Ik mailde dat verzoek aan John en twee dagen later ontving ik drie foto's in de mail, zonder verder commentaar.

Zijn vader bleek op een sportschool te zitten, hij was kaal geschoren en gespierd met een stoppelbaard en poseerde op twee foto's met zwembroekje aan in een bodybuilders pose. Op de derde foto hetzelfde, maar nu naakt en met een enorme erectie. Ik riep mijn vrouw naar boven die reageerde, met "wauw, die zou ik wel eens willen proeven."

We spraken meteen voor zaterdagavond af. Om tien uur ging de bel en kwam John binnen, met zijn vader, die tweeënzestig bleek te wezen. Hij was groot, zeker langer dan 1m90 en ook groter dan John zelf. Hij had echter een zachte stem, die niet echt bij hem paste. Ik nam John apart en vroeg hem of zijn vader wist van zijn biseksualiteit. Nee, zei hij, en ik heb hem ook niet over jou verteld, alleen dat je vrouw een super geil ding is en voor alles in. We dronken samen wat en liet hem over zichzelf vertellen. Zijn vrouw was tien jaar geleden overleden en sindsdien bezocht hij, steeds fanatieker een sportschool. Ook vertelde hij dat hij in Frankrijk wel eens naar een bekend naaktstrand aan de Middellandse Zee ging, waarvan hij wist dat er ongeremd geneukt werd. Hij vertelde zijn avonturen dat zo kleurrijk met zijn zachte stem dat ik merkte dat mijn vrouw langzaam op de bank begon te schuiven, wat altijd een teken is dat ze geil is.

Ze kapte vaderlief, die Mark bleek te heten af en zei.

"Ik wil wel eens controleren of die foto die John stuurde klopt met de werkelijkheid, Mark. Kom hier voor me staan."

Mark stond op en torende boven haar uit. Ze maakte zijn riem los, trok zijn rits en boxer omlaag en haalde zijn pik tevoorschijn. Hij was onbesneden, anders dan John, en mat naar mijn schatting in half harde toestand al tegen de twintig centimeter.

“Wauw,” zei Linda, mijn vrouw “jij bent zwaarder geschapen dan John, Mark.” Ze trok zijn broek helemaal omlaag en Mark stapte eruit. Het was een beetje stom gezicht, zijn schoenen en sokken nog aan, en een overhemd waar zijn lul onder vandaan hing. Dat vond Linda ook en ze hielp hem de rest ook uit te trekken. Ze knielde voor hem en drukte haar gezicht in zijn schaamhaar.

“Ok” zei ze, “je hebt gedoucht, je ruikt lekker.”

“Jawel,” antwoordde hij, “ik heb er aftershave op gespoten voor vanavond.” Mijn vrouw nam hem ter hand en begon hem te likken. Ik zag zijn eikel opzwellen en langzaam naar buiten komen, tot hij glimmend en wel in de lucht stond. Je kon zien dat hij niet de jongste meer was, zijn pik stond niet omhoog, maar rechtuit. Ik had vanuit mijn ooghoek gezien dat John zich ook had uitgekleed. Hij stond op en hurkte achter Linda, die hij begon uit te kleden. Toen ze naakt was, knielde ze weer voor zijn vader en begon hem te pijpen. Ik zag dat ze haar blote kont uitdagend naar achteren drukte. John knielde en smeerde wat spuug aan zijn pik, die hij tussen de door haar hielen gespreide billen drukte. Zo begon hij langzaam over haar anus te wrijven met zijn eikel. Ik had ondertussen mijn pik uit mijn broek gehaald. Stijf was hij al, dus ik begon mezelf langzaam af te trekken.

"Schat,” zei mijn vrouw “haal jij even wat glijmiddel uit de slaapkamer voor John?"

Ik deed het en kleedde me daar ook tegelijk uit. Ook haalde ik nog een blikje bier voor mijzelf uit de keuken. Toen ik terug kwam waren de posities wat gewijzigd. Mark lag met opgetrokken knieën op de bank, zodat zijn billen over de rand heen staken. Linda zat op John's gezicht en bereed zijn mond, terwijl ze met een hand Mark aftrok en hem tegelijk aan zijn anus likte.

"Christus,” mompelde Mark, “wat geil, dat heeft je moeder nog nooit bij me gedaan, jongen.” John was druk met Linda te beffen en maakte natte geluiden. Ik knielde over hem heen en begon de borsten van mijn vrouw te masseren. Tegelijk liet ik met mijn billen op John's recht tegen zijn buik staand apparaat zakken en begon zijn pik met mijn kont te masseren. Hierbij gleed hij natuurlijk steeds over mijn kontgaatje, wat me vreselijk geil maakte. Ik pakte de tube glijmiddel van de grond en smeerde met een hand wat aan zijn pik en met de andere aan mijn anus. Ik smeerde mijn handen verder in en begon opnieuw mijn vrouw’ s tieten te masseren. John begreep wat ik wilde, met een hand zocht hij mijn rectum en begon het te masseren tot zijn vinger er kon. Linda maakte nu slobberende geluiden, terwijl ze het nu tot volle oorlogssterkte gekomen apparaat van Mark likte. Het ding moest vijfentwintig centimeter geworden zijn, en ik keek over haar schouder van dichtbij wat ze deed. Ze raakte steeds net niet zijn eikel, waar nu overvloedig voorvocht uit de openstaande roze gleuf stroomde.

Nu voelde ik hoe John zijn pik richtte en tegen mijn poepgaatje drukte. Langzaam liet ik mezelf zakken, me aan de B-cups van Linda vasthoudend. Eerst wat pijn, en toen dat heerlijke gevoel toen hij mijn prostaat raakte. Langzaam begon ik zijn pik te berijden. Mark keek met grote ogen wat ik deed, alhoewel hij geen zicht op John.

"Wat doe jij nou,” gromde hij zacht.

“Ik word door jouw zoon in mijn aars geneukt,” Mark, antwoordde ik. “Daar ben jij te lang voor, ouwe.” Hij sloot zijn ogen even en zei toen tegen Linda.

"Maak me klaar, vrouw en slik mijn zaad!” Linda nam zijn eikel nu vol in haar mond en hij begon zichzelf snel af te trekken. In seconden kwam hij klaar en mijn vrouw liet zijn zaad uit haar mond over zijn pik lopen. Het droop langs zijn ballen en over zijn nog steeds gepresenteerde anus op ons bankstel, dat gelukkig van leer is. John kon tussen Linda gespreide dijen door zien wat er gebeurde, het sperma van zijn vader droop op zijn voorhoofd. Ik voelde hem krampen en zijn warme lading in mij spuiten.

Vader en zoon waren nu beide klaar, maar mijn vrouw zowel als ik nog steeds onbevredigd. Ik trok haar naar achteren van, John's gezicht af en stootte zonder veel omhaal in haar kletsnatte gleufje, begon haar als een bezetene te neuken. Binnen de minuut kwamen we beide tegelijk klaar.

Hoe de avond verder verliep komt in een volgend relaas.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1924

JOHN 1

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 22, 2017 13:28:54

JOHN 1

Uit mijn voorgaande verhalen is ondertussen gebleken dat ik tamelijk biseksueel ben. Ook mijn vrouw heeft dit nu ontdekt, en na veel ruzie en getwijfel heeft zij geaccepteerd hoe ik ben. Dit heeft ons seksleven vele malen spannender gemaakt, vooral omdat ik niet jaloers ben ingesteld en haar ook haar plezier gun, zodat we af en toe, soms in een cuckold situatie belanden, waarbij ik alleen toekijk, terwijl zij stoeit met een wildvreemde man. (die wel door mij zelf is uitgezocht) Ik krijg, door mijzelf maar lang genoeg in te houden de meest intense orgasmes, een maal zelfs ‘handsfree spoot in dat geval vanaf de stoel naast het bed de eerste twee ontladingen op de zwetende, neukende lijven voor mij.

Maar genoeg over onze huidige situatie. Het is mij gebleken, wanneer wij samen op internet een geschikte minnaar voor haar zochten, zij veel interesse had voor jonge (soms heel jonge) jongens. We hebben ons daar eens aan gewaagd, sportschooltype, zonnebank bruin en geheel geschoren, maar hij kon, ondanks zijn fantastisch apparaat zijn klaarkomen geen vijf minuten inhouden. Ongecontroleerd begon hij, zonder mijn vrouw zelfs maar gepenetreerd te hebben te spuiten, waarna zijn pik niet meer voor actie op te pijpen viel.

Omdat ik nu aan de beurt was voor een uitzonderlijke avond, gingen we samen akkoord op een andere hunk, maar wel een wat oudere, in de hoop dat hij wat meer stamina had. Hij gaf aan ook wel bi-nieuwsgierig te wezen, een eerste keer. Hij gaf zijn leeftijd aan als vijfendertig. Op zaterdagavond meldde hij zich bij ons thuis, en de ‘vijfendertig’ bleek iets meer te wezen, meer ‘vijfenveertig’. Maar hij zag er goed uit, zoals op de gemailde foto, gebronsd, en gespierd.

We dronken samen wat, mijn vrouw whisky, ik een biertje, en hij een baco. Mijn vrouw drinkt van tevoren altijd een glas whisky, wat haar geil maakt, zegt ze. Ze zat inderdaad voortdurend met John (geen idee wat zijn echte naam is) te sjansen, en deed met enige regelmaat haar gekruiste benen van elkaar, zodat hij een vluchtige blik op haar kutje kreeg; ze droeg geen slipje. Ze stond een keer op om zichzelf bij te schenken en ik zag een natte plek op het leer van de bank, ze liep al te soppen. Ik stond op en, omdat ik in alleen maar een mooie nieuwe boxer rondliep, was mijn erectie goed te zien. Ik ging pal naast ‘John’ staan, mijn bobbel vlak naast zijn gezicht en fluisterde.

“Zie je dat ze al lekt?” Hij draaide zijn hoofd en antwoordde.

“Jij anders ook.” Ik had al een grote kring voorvocht opgebouwd.

“Vooruit,” zei ik, “ik wil je pik zien.” Hij stond op en trok eerst zijn T-shirt uit. Toen kwam mijn vrouw terug uit de keuken en zei.

‘Ik wil die broek uit doen.” Ze zette haar glas neer, ging op haar knieën en maakte zijn riem los. Toen trok ze in een ruk zijn broek en slipje omlaag. Zijn pik sprong eruit, en wat voor een! Hij mat ruim twintig cm. en was besneden. Geen rare kromme piemel, maar rechtuit en pal omhoog, ondanks zijn leeftijd nog bijna strak tegen zijn buik. Zijn eikel reikte tot ruim voorbij zijn navel. Hij was zelfs groter dan we op de foto hadden gezien, en enorm dik. Mijn vrouw pakte hem beet en kon hem nauwelijks omvatten. Gebiologeerd keek ze naar zijn apparaat (en vroeg zich vermoedelijk af of ze zoiets zou kunnen verwerken) en, nog terwijl ze niets had gedaan, welde er een druppel voorvocht uit zijn pisgleuf. Ze wreef hem met haar duim over zijn pikriempje en boog zich toen voorover. Ik stapte snel uit mijn boxer en knielde achter haar, trok haar rokje omhoog en schoof mijn pik tussen haar billen, mijn eikel tussen haar schaamlippen. Voor de rest bleef ik stil zitten en keek toe hoe ze John begon te pijpen. Tot mijn verbazing keek hij niet omlaag, maar keek mij in de ogen. Zijn ogen twinkelden, en hij knipoogde, terwijl hij langzaam zijn tong langs zijn lippen haalde. Ik duwde mijn pik langzaam op en neer tussen de kletsnatte schaamlippen van mijn vrouw, en gleed af en toe heel even met mijn eikel bij haar naar binnen. Ze begon met nog meer overgave John’s pik te bewerken, likte zijn ballen, terwijl ze met haar duim zijn eikel masseerde. Toen deed ze iets wat ze bij mij nog nooit had gedaan. Ze stopte, keek omhoog en zei met schorre stem; "draai je om en buk je."

Hij deed het, en daar, vlak voor mijn gezicht begon mijn eigen vrouw een wildvreemde vent aan zijn anus te likken. Ze stak haar hand tussen zijn dijen en vond zijn paal weer. Terwijl ze hem rimde trok ze hem langzaam af! Ik hield me niet meer in, maar duwde mijn pik in haar gleuf en begon haar te neuken, zodat ze met ieder stoot haar tong in zijn aars drukte.

“Stop,” zei John, “anders begin ik te spuiten.” Ze hield gelijk op en stond op, waarbij mijn lul zich met een zuigend geluid uit haar grot trok. Ze trok haar kleren uit en beduidde John hetzelfde te doen. Ze duwde hem achterover op de bank, waar hij nog gauw een kussen onder zijn hoofd trok zodat hij kon zien wat er gebeurde. Mijn vrouw beklom de bank en ging op zijn mond zitten, haar gezicht naar mij toe en zei tegen mij. "Hij is nu van jou, maar handsfree!"

Ik ging op mijn knieën naast de bank, legde mijn handen op mijn rug en nam zijn nu enorm gezwollen apparaat in mijn mond. De aderen stonden dik op zijn stam en zijn zak was helemaal teruggetrokken van geilheid. Hij begon mijn vrouw met natte geluiden te beffen, terwijl ik hem pijpte. Al na een minuut of zo kwam mijn vrouw hijgend en vloekend klaar. Haar kutvocht spoot over zijn kin op zijn borst. Of plaste ze hem onder? Ik kon het niet zien van opzij.

“Stop,” zei hij weer, “anders kom ik klaar. We moeten even wisselen.” Hij schoof mijn vrouw omlaag, die draaide zich om en liet zich, met een been op de grond over zijn paal zakken. Ikzelf nam nu haar plaats in en schoof mijn van het voorvocht en het geil van mijn vrouw druipend geslacht in John’s mond. Ik voelde de handen van mijn vrouw op mijn heupen en ze gaf nu het tempo aan, waarmee ik hem in zijn mond neukte. Zeg het als je komt, zei ze, ik houd mezelf in. Dat was heel snel, ik kreunde en dat was het teken voor haar om ook klaar te komen, ze schreeuwde, terwijl ik mijn zaad in zijn mond spoot. Maar, omdat hij zich blijkbaar ook had ingehouden, stikte hij bijna in mijn sperma, terwijl hij zelf klaar kwam en zijn lading in mijn vrouw pompte.

We hebben na afloop gedoucht, ik eerst en daarna John, samen met mijn vrouw. Ze gebood mij op de toiletpot te gaan zitten en te kijken hoe zij John onder de stromende douche op haar knieën weer stijf pijpte. Toen hij zover was en zijn pik weer met kloppende aderen zachtjes stond te wippen ging ze staan en draaide zich om. Ze drukte zijn stam tussen haar billen en schaamlippen door, zodat hij ter hoogte van haar klitje weer tevoorschijn kwam. Hij begon haar langzaam op die manier te neuken, steeds tussen haar schaamlippen door schuivend. Ik vermoedde dat hij ook af en toe zijn eikel tegen haar kontgaatje drukte.

“Kom hier,” zei ze, “lik me.” Ik draaide de nog steeds lopende douche dicht en knielde voor de douchebak (die gelukkig bij ons geen opstaande rand heeft) Ik begon afwisselend mijn vrouw ‘s klit te likken en liet John pik ook in mijn mond glijden. Het duurde lang, maar uiteindelijk kwam ze weer klaar. Ook hier had hij zich weten in te houden (iets waar ik niet toe in staat ben) en toen mijn vrouw begon te kreunen en hem in zijn dijbeen kneep, begon hij zijn sperma in mijn mond te spuiten. Ik slikte het niet door, maar liet het uit mijn mond over mijn borst druipen. We stonden hijgend op en mijn vrouw boog zich voorover en likte zijn zaad van mijn borst!

We besloten onze geile avond met nog een drankje en spraken af dit te herhalen.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1920

Kom maar

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers do, juni 01, 2017 16:28:59

KOM MAAR

Zoals al eerder gemeld hebben mijn vrouw Meta en ik, op haar initiatief via een BDSM spelletje nu een vaste huisvriend, Danny geheten. Hij is jong, en een sportschool type, vol testosteron dus. Ook is hij net als ikzelf biseksueel aangelegd. Buiten dit feit hebben mijn vrouw en ik allebei een nogal kinky inslag, en krijg ik na cuckolding spelletjes veelal een extreem orgasme. Dit alles opgeteld levert ons een enorme variatie aan seksbeleving op. Soms gaat Meta op een zaterdagavond af en toe op kroegentocht, en komt dan thuis om mij haar avonturen te vertellen. Het bewijs mag ik dan met mijn vingers uit haar gleuf halen.

Maar onlangs heeft ze, naar een idee van Danny, iets nieuws uitgevonden. Ik kreeg weer een stevig glas whisky en werd mee genomen naar onze slaapkamer. Voor het bed stond een oude ijzeren tuinstoel, zo een met een grof gevlochten zitting. Het ding staat al jaren ter decoratie in de tuin en is stijf verroest. Meta liet me er op plaats nemen maar zo, dat mijn pik en ballen door een van de gaten in de zitting staken. Ze trok mijn benen wijd en maakte mijn enkels vast met klittenband aan de achterste poten van de stoel, mijn handen op mijn rug, achter de rugleuning. Ik zat zo heel ongemakkelijk, op het puntje van de stoel, mijn tenen net op de grond aan de achterpoten en mijn hele zaakje wat afgekneld onder de zitting. Het was het effect van een cockring! Ik werd alleen gelaten en hoorde na een tijdje dat ze mensen binnen liet. Ik hoorde gelach in de woonkamer. Toen kwam er iemand de trap op. Het was Danny. Hij ging op zijn hurken naast mij zitten en zei.

“Beneden zitten wat lui van mijn sportschool, die allemaal met Meta mogen.” Ik klaagde over mijn pik en ballen, klem onder de zitting.

“Als het te erg word geef je me een seintje, dan maak ik je zelf los,” zei hij. Hij zoende me op mijn mond en ging weer naar beneden. Ik hoorde de douche lopen en daar kwamen, naast Danny, nog drie jonge jongens spiernaakt en met fris gewassen haar binnen. Ze kwamen om mij heen staan en begonnen me een beetje te treiteren. Ze hielden hun penis vlakbij mijn gezicht en vertelden dat ze mijn vrouwtje in al haar gaten gingen neuken. Toen kwam mijn vrouw binnen, gevolgd door een jonge meid, ik schatte haar rond de dertig. In ieder geval ouder dan de jongens. Meta had een wit kanten setje aan, met push-up beha die haar tepels vrij lieten, en een miniem tangaatje. Het meisje was een volslagen lekker ding, zonnebank bruin en zo te zien ook een bodybuilder. Ze was spiernaakt en had een jongenskontje, maar een paar lekker C-cup tieten, die niet hingen, maar recht vooruit stonden

Onze slaapkamer, die toch niet klein is, was nu bijna vol met naakte lijven. Meta kwam naar me toe en zoende me op mijn mond. Toen trok ze een van de knapen aan zijn pik naar zich toe en begon hem precies ter hoogte van mijn gezicht stijf te pijpen. Het meisje knielde naast me en bukte zich om mijn zaakje te bestuderen, ze nam het in haar hand en trok aan mijn half stijve lul. Omdat ik zo op de rand zat, staken mijn billen naar achteren uit en waren extreem gespreid. Ze maakte een vinger nat en beroerde mijn anus.

“Lekker, ouwe,” zei ze? Toen draaide ze zich om en nam een van de andere jongens, een rossig type met een baard in haar mond. Aan beide kanten, op nog geen twintig cm. van mijn gezicht werd er iemand hard gemaakt, terwijl Danny en de laatste jongen zichzelf op het bed aan het aftrekken waren. Toen de twee jongens naast mijn stoel hard waren (ik noteerde dat ze blijkbaar uitgezocht waren op de afmetingen van hun pik, ze waren, net als Danny ruim over de twintig cm. en allemaal kaal geschoren) stonden Meta en het vrouwtje op. Het vrouwtje zei.

“Ik vind dat hij even mag voorproeven.” Ze dwong mijn mond open en duwde de vent die ze had stijf gemaakt met zijn pik in mijn mond. “Zuigen” fluisterde Meta, “dat vind je toch lekker?” Ik voelde dat ik rood werd, waar zoveel mensen bij waren een man moeten afzuigen. Ik deed mijn ogen dicht en begon hem te pijpen. Hij trok terug en ik kreeg de andere pik op mijn tong. Zo moest ik iedere pik even afzuigen, ook die van Danny, die ik kende.

Er werden twee jongens op het bed gedirigeerd en Meta en het vrouwtje (ze bleek Vera te heten) kropen 69 over hen heen, hun kont naar mij toe. De twee overgebleven knapen positioneerden zich voor hen om gepijpt te worden, terwijl de kerels tussen hun gespreide dijen hun kut, klit en kontgaatje begonnen te likken. Ik had vol uitzicht op de voorbereidingen, al gauw werden er eerst een en toen twee vingers bij allebei in hun anus gedrukt. Het viel me nu pas op, anders dan mijn vrouw, die zoals velen een bruin poepgaatje heeft, dat Vera haar anus had laten bleken. Ze was daar roze en geschoren, terwijl mijn eigen vrouw weliswaar een geschoren kutje heeft, maar wel nog donker haar rond haar kontgaatje. Hoe dan ook, ze werden inderdaad voorbereid om in ieder van hun openingen geneukt te worden. Na een tijdje werd er van plek gewisseld, en konden de nieuwe jongens hun tong al ruim in de openstaande aarsjes duwen. Ik was ondertussen natuurlijk keihard geworden, mijn pik lag strak tegen de onderkant van de stoel en mijn eikel stak net aan de voorkant onder de rand uit. Ik lekte in een onafgebroken stroom voorvocht op het rubber matje dat onder stoel lag om ons hoogpolig tapijt te beschermen.

De vrouwen kwamen van de jongens af en namen hun plaats in, de kerels wijdbeens over hen heen, hun pik boven hun gezicht. Toen zei Danny zacht iets tegen de jongens, en kreeg ik in de gaten wat ze gingen doen. De vrouwtjes schoven naar achteren, zodat hun hoofd net over de bedrand stak, en de kerels lieten hun gespreide billen op de mond van de vrouwen zakken: ze gingen hen rimmen. Af en toe liet Meta haar hoofd zakken en keek mij in de ogen.

“Jaloers?” Zei ze, toen ze de stroom voorgeil uit mijn pisgleuf zag druipen. De jongens werden van hun ballen, over hun perineum naar hun anus gelikt, terwijl ze met een hand werden afgetrokken. Ook wurmden de meiden een vinger in hun aars, wat als effect had dat de jongens uitriepen te stoppen, omdat ze anders klaar kwamen. Er werd van plek gewisseld en de anderen werden onder tong en handen genomen. De vrouwen werden ondertussen gebeft tussen hun dijen. Het lukte mij niet meer mezelf in te houden en begon zonder aankondiging handsfree te ejaculeren. Het was de eerste keer en ik spoot zo hard dat mijn zaad op het tapijt voor de rubbermat op het tapijt terecht kwam.

Vera zag mij klaar komen en kwam overeind.

“Wie heeft jou toestemming gegeven om klaar te komen?” Ze stapte naar mijn stoel en zette een voet op mijn knie, drukte haar kut naar voren op mijn mond en liet zich zo even uitlikken. Haar gleufje, met kleine schaamlipjes rook naar het speeksel van de jongens. Het enige waar ik bij kon was haar klit, waar ik op zoog.

“Wauw! Dat doe je lekker. Als beloning mag je me smeren.” Ze draaide zich om, trok haar billen uiteen en drukte haar nu open staande anus op mijn mond. Ik stak mijn tong bij haar naar binnen en likte zo de binnenkant van haar darm. Ik voelde mijn pik weer zwellen, en had geen last meer van mijn vreemde houding.

“Zo”, zei mijn vrouw, “genoeg gespeeld, ik wil harde pikken in me hebben en wel meerdere.” Ze kroop op Danny en leidde hem in haar van het kutvocht glimmende gleuf. Een van de jongens naam plaats achter haar, hurkte en drukte zijn stam langzaam in haar kont. Vera knielde naast haar en kreeg direct een pik in zich geduwd. Ze begon Meta 's klitje te wrijven. Deze bereed Danny, zoals ik dat al meer gezien had. De jongen in haar aars hoefde niets te doen, iedere keer als ze terugtrok van Danny 's pik (haar schaamlippen stulpten dan naar buiten, een geil gezicht), spietste ze zichzelf op de pik in haar kont. Binnen 5 minuten kwam ze, zoals altijd, schreeuwend en vloekend klaar. Waarschijnlijk door haar samentrekkende kringspier kreeg de jongen in haar kont ook zijn orgasme.

“Oh ja,” vloekte ze toen ze het voelde, ze leunde voorover, haar hoofd naast Danny en drukte haar gat tegen zijn stam. “Spuit me vol, schoft. Spuit mijn aars vol met je gore zaad.”

“Waauw,” zei Vera, “dat was blijkbaar lekker. Ik wil ook een sandwich, schuif eens op.” De jongen trok terug en met een blubberend geluid liep zijn sperma uit haar gat, over de zak van Danny. Meta kwam van Danny af, de rest van het zaad droop over zijn pik, die hard tegen zijn buik aan stond. Hij reikte tot ruim boven zijn navel! Vera nam haar plaats in, en, gesmeerd door het sperma gleed hij in zijn volle lengte in haar. De jongen die haar al die tijd langzaam geneukt had nam zijn positie in en drukte zijn eikel in haar poepgaatje.

“Auw, langzaam,” zei ze; blijkbaar had ze minder ervaring dan Meta met kontneuken. Maar al gauw zat ook hij met zijn (later gemeten) 23 cm. in haar poepert. Ook zij begon Danny te berijden, maar moest wat wennen, ze vertrok af en toe haar gezicht. De overgebleven, blonde god kroop over Danny' s gezicht en drukte zijn dikke stam met blauwe aders in haar mond, zodat nu al haar gaten gevuld waren. Langzaam kregen ze het tempo te pakken, net als Meta stulpte haar mond om de aangeboden pik, terwijl ze Danny bereed en pijpte de man voor haar in hetzelfde tempo. Ze kwam twee keer kort achter elkaar klaar, en stikte bijna in het zaad dat in haar keel werd gespoten. Ze liet het eruit druipen op Danny ‘s gezicht, die geen spier vertrok, hij wist hoe zaad smaakt. Ook de rossige jongen met de baard in haar gat kwam klaar, hij trok gelijk terug. Vera kwam overeind en liet gehurkt zijn sperma over Danny 's pik en buik lopen.

“Jij houdt het lang uit,” zei Vera.

“Daarom mag hij hier ook komen,” zei Meta, “hij kan uren doorgaan, zonder te komen, en ook daarna blijft hij nog hard genoeg voor een tweede keer. Maar nu krijgt hij zijn beloning!” Ze had de hele tijd op haar zij liggen kijken hoe Vera geneukt werd, maar rolde nu van het bed en kwam naar me toe. Ze maakte het klittenband los. Ik kwam moeizaam overeind en masseerde mijn enkels, polsen en mijn zak. De enige die nog lag was Danny, de rest zat op de rand van het bed, uit te druipen op onze lakens. Meta nam me mee en liet me op mijn knieën naast Danny op het bed zitten. Maak hem klaar, gebood ze.

“Wacht even,” zei Vera, je mannetje is toch een cuckold? Geen creampy eten, toch creampy eten” en ze dwong mijn hoofd voorover, wreef mijn gezicht over de buik en pik van Danny, die onder het zaad van twee mannen zat. Ik moest hem schoon likken en kokhalsde wel een beetje. Toen pakte ze zijn stam, trok hem overeind en drukte mijn mond er op. Ik moest hem, waar iedereen bij was, klaar zuigen. Danny had medelijden en zei zacht, "Toe maar".

Ik bande de rest uit mijn geest en deed net of ik hem zoals vaker, klaar pijpte. Ik voelde de hand van Meta aan mijn eigen pik, ze begon me snel af te trekken. Het duurde nu niet lang, met de smaak van twee kutjes in mijn mond explodeerde hij, en ik liet het op zijn buik druipen en kwam zelf klaar in de hand van mijn vrouw. Ik kwam overeind, “kijk” zei ze, “zie je wel dat ik om je geef,” en ze likte mijn sperma van haar hand.

“Och wat lief” zei Vera, “ze houdt van haar geiletertje. Nou, ik ook hoor,” ze bukte en zoog de rest uit mijn lul, kwam overeind en zoende toen Meta op haar mond, zodat ze mijn zaad deelden. “Dat is nou snowballing,” zei ze.

We waren allemaal verzadigd van de seks. De meiden douchten samen, en ook de jongens gingen onder de douche. Danny bleef wat achter, en de rest vertrok. Hij liep nog steeds naakt en kwam naar me toe. Hij zoende me en zei.

“Zullen we nu eens samen met jouw Meta onder de douche sandwichen?” Ik vond dat een prima idee, ik had nog wel een beetje zaad over. Danny riep mijn vrouw, die beneden in haar badjas rondliep. Ze kwam met een kop thee in haar hand de trap op. “Wij willen dat je ons schoonmaakt onder de douche.” Wij bezitten gelukkig een ruime inloop douche. Danny en ik stapten er onder en mijn vrouw zeepte ons in. Danny drukte zijn billen tegen mijn pik en wreef mij er mee weer stijf. Langzaam zakte hij steeds een beetje door zijn knieën en wreef zijn anus langs mijn weer hard wordende stam. Meta draaide de douche dicht en nam Danny in haar hand, terwijl ze hem uitgebreid tongde. Onze van de zeep gladde lijven gleden langs elkaar. Ik rekte Danny ‘s anus wat op. Meta had ondertussen een been om hem heen geslagen, en hij gleed in haar kut. Ik masseerde zijn billen en hij fluisterde. “Kom maar.”

Ik drukte mijn pik in zijn kont en langzaam vonden wij ons ritme. Hij neukte Meta, terwijl ik hem tussen zijn zachte billen stootte. Ik kwam snel klaar en trok terug, maar hij hield zichzelf in. Ik knielde naast het neukende stel, duwde een vinger in mijn vrouw ‘s kont en masseerde Danny ‘s ballen. Nu kwamen ze al gauw, bijna tegelijk. Hij trok haar billen tegen zich aan, zodat hij diep in haar spoot. Ik voelde aan het samentrekken van haar anus dat ook zij klaar kwam, haar mond op de zijne.

We stonden alle drie met knikkende knieën van de inspanning en Meta draaide de douche weer open om de zeep en het resultaat van onze laatste ejaculatie weg te spoelen. We zijn met z'n drieën in bed gekropen en hebben tot diep in de volgende ochtend in elkaars armen liggen slapen. Wat is het toch fijn als je biseksueel en niet jaloers van aard bent, maar elkaar alleen maar genot wenst!

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1824

MIJN EERSTE TRIO

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers do, mei 04, 2017 14:09:38

MIJN EERSTE TRIO

Dit maakte ik mee lang voor dat ik getrouwd was en nog studeerde. Ik heb het ook aan mijn vrouw verteld, die er super geil van werd. Ik woonde in een studentenflat in Diemen en ging bijna elke zaterdagavond naar het café beneden. In die tijd liep iedere jongen met een erectie rond tussen de studentes daar, je kon de testosteron zowat ruiken. Er werd in de torens dan ook heel wat gerotzooid.

Ik had twee jonge meiden ontmoet, Lieske en José en samen op mijn kosten nogal wat tequila met bier gedronken. De meisjes werden giechelig en fluisterden af en toe met elkaar. Ik trok de stoute schoenen aan en zei zacht tegen ze, dat ik hun lange benen bewonderde. Ze bedankten met een kleine buiging en ik voegde toe dat ik graag, daar waar die benen samen kwamen mijn tong eens in wilde steken. Ze keken elkaar aan, en Lieske zei." ga door...”

“Ik zou ook mijn tong in jullie kontgaatje stoppen,” wist ik uit te brengen.

“Ja, en?” Zei een nu rood aangelopen Lieske.

“Wel, ook nog een hard heet stuk van mijzelf,” fluisterde ik.

“Waar,” vroeg José, en ik zei “bij mij”.

“Dan gaan we nu,” zei ze, “ik heb wel zin in een lekkere pik” en ze kneep in mijn kruis. “Mm…” Zei ze, “voel eens” En ook Lieske voelde aan mijn stijve. Ze hadden er zin in. Grinnikend en fluisterend volgden ze me naar mijn appartementje op de 4e verdieping. Ze liepen gelijk naar het bed en gingen zitten.

"Kom maar hier, we willen hem nu zien ook,” zei Lieske. Toen ik voor ze stond maakten ze snel mijn broek los en trokken alles omlaag. Mijn steigerende penis schoot eruit en ze bestudeerden hem van dichtbij.

“Yummie,” zei José en likte er aan. Lieske nam de andere kant en samen likten ze omlaag naar mijn ballen. Lieske likte aan mijn eikelriempje en meteen kwam er al een druppel helder voorvocht uit mijn pisgleuf. Ze wreef het over mijn eikel uit en likte haar duim af. José stond op, trok haar jurkje over haar hoofd en haakte haar bh los. Ze had zware borsten, met kleine donkere tepels. Ook stapte ze uit haar bloemetjesslipje. Ze had tamelijk veel schaamhaar. Lieske volgde haar en deed haar broek en truitje uit. Ze had heel kleine borstjes en geen bh. Wel droeg ze een zwart tangaatje, wat in die tijd nieuw was en eigenlijk alleen bij de sekswinkel werd verkocht. Ze deed het omlaag en ik zag dat ze geschoren was, met een dun streepje op haar onderbuik. We keken allebei naar de kut van José en Lieske zei.

"Dat kan zo echt niet, meid. We gaan je scheren”. Ik haalde eerst met de tondeuse van mijn scheerapparaat de meeste krullen weg. Toen werd ze achterover op mijn bed gelegd met een handdoek onder haar billen. Ik zeepte haar kut in en Lieske schoor haar helemaal kaal. Toen drukte ze haar benen naar achteren en haalde ook het zwarte haar rond haar anus weg.

We droogden haar af en Lieske drukte haar benen nog verder naar achteren.

“Zo,” zei ze, “laat maar eens zien wat je kan”. Ik knielde achter het bed en begon uitgebreid haar donkere kontgaatje te likken. Daarna omhoog, tussen haar schaamlippen en naar haar klit, die ik naar binnen zoog. Haar klit was groot, met als haar buitenste schaamlippen. Ze drukte van geilheid naar anus naar buiten, zodat ik nu de roze binnenkant zag. Er liep wat wit slijm uit haar openstaande kut naar haar anus, en Lieske die ernaast hurkte maakte haar vinger ermee nat en drukte hem erin. Ik ging verder met José te beffen, waarbij ik af en toe mijn tong in haar gleuf stak en aan haar pis opening likte. Lieske neukte ondertussen met één, en al gauw met twee vingers in haar kont. Ze voelde met een hand aan mijn harde lid en zei.

“Zo, nu wil ik zien hoe je daar in schuift”. Ik knielde op het bed en Lieske richtte mijn eikel, die ik langzaam bij José in haar poepert drukte. Ze vertrok even naar gezicht, maar al snel zei ze, "toe maar, helemaal”. Ik gleed, gesmeerd door het omlaag druipende kutvocht, nu makkelijk in haar kont en begon haar met lange halen te neuken. Ze begon over haar kut te wrijven en stopte een vinger in haar opening. Het voelde zalig, zo'n lekker strak meisjeskontje om mijn pik. Ze kwam hijgend en vloekend klaar en ik trok mijn stam met een floppend geluid uit haar anus. Ze rolde opzij en begon te huilen.

“Ach, wat is er,” zei Lieske. “Deed net pijn?”

“Nee,” snikte José, “het is vies, maar ik vond het lekker”.

“Niks is vies,” zei Lieske, “kijk maar”. Ze bukte zich over mijn pik en nam hem in haar mond. “Zo,” zei ze, “direct uit jouw kontje schat, en ik proef je, niks vies”.

Ze ging nu zelf op haar rug liggen en gebood, “nou ik, geile hengst”.

Ik schoof op en begon nu haar magere jongenskontje te likken. Ik schoof via haar perineum omhoog naar haar bijna helemaal gesloten kut. Haar schaamlipjes waren nauwelijks zichtbaar. Ze had een mooi roze kontgaatje en ook zij drukte haar kringspier naar buiten. José was op een arm naast haar komen liggen en grinnikte bij het zien. Met haar anus pakte ze het puntje van mijn tong beet. José bukte zich en likte eerst aan haar klitje en toen omhoog, via haar navel naar haar kleine puntige tepels. Ze begon uitgebreid aan haar kleine tietjes te zuigen en liet een vinger in haar kut verdwijnen. Zelf begon ik nu haar anus voor te bereiden op mijn pik. Na vijf minuten had ik twee vingers in haar kont, die nu open bleef staan. Ik stak mijn tong diep in haar gat en ze zuchtte diep.

“Oh mijn god, wat lekker. Neuk me daar, stop die pik in me en neuk me”. Ik knielde tussen haar gespreide dijen en drukte mijn pik langzaam in haar poepert. Toen ik er in zat begon ik ook haar met lange halen te neuken, terwijl haar vriendin snel haar kut vingerde.

"Ik ga zo klaar komen” zei ik.

“Toe maar” zei José, “spuit haar vol. Spuit je room in haar gat”. Lieske kwam hijgend klaar en rolde haar hoofd van de ene naar de andere kant. Ik voelde haar kringspier krampen en trok net op tijd terug om mijn lading sperma over de hand van José te spuiten, die nog steeds met twee vingers in haar kutje zat. Lieske opende haar ogen weer en keek omlaag.

“Wat een hoop,” zei ze. José trok haar vingers uit haar, keek haar aan en likte toen mijn zaad van haar hand.

“Kijk,” zei ze tegen Lieske "niet vies! Alles aan seks is lekker” en ze bood haar hand aan haar vriendin, die de rest van mijn sperma en haar eigen kutslijm van haar hand likte. Ik liet me naast haar vallen. Ze zoende me op mijn mond, ik proefde nog wat van mijn eigen zaad. José bukte zich over mijn pik en nam hem vol in haar mond, ze zoog al ons lichaamsvocht van mijn nog steeds half hard geslacht. Ze keek op en zei.

“Hij kan nog wel een keer, en kom op mij.” Het vergde wat moeite, maar ik zat toch al snel in haar haar. Ze begon mij te berijden en ik voelde mezelf weer hard worden. Al gauw nam ik het initiatief over en begon in haar te stoten. Lieske kroop achter haar en ik voelde haar hand aan mijn ballen en noteerde dat ze José van achteren vingerde. José kwam weer klaar en rolde van mij af.

“Ben jij ook gevoelig van achteren,” vroeg Lieske en toen ik bevestigde drukte ze mijn knieën naar achteren zodat mijn billen zich spreidden.

"Lekker kontje” zei ze, en liet wat spuug op mijn anus druipen. Ze drukte langzaam haar middelvinger in mijn kont. Ik gaf haar aanwijzingen om mijn prostaat te vinden. Ze begon me in mijn gat te vinger-neuken en likte aan mijn eikelriempje. Zonder enige waarschuwing kwam mijn tweede zaadlozing op gang en ik spoot alles op mijn buik.

“Zo,” zei ze, “dus mannen vinden dat ook lekker. Daarom neuken gays elkaar in hun kont!” Ze boog zich over mijn buik en veegde mijn sperma op met haar hand, smeerde het over haar borstjes.

“Eiwit,” zei ze, “goed voor mijn huid”.

We hebben nog samen gedoucht en zijn met zijn drieën op mijn bed in slaap gevallen.

Het is lang geleden, maar ik heb het nooit vergeten, en bij het opschrijven kwamen alle geile details ook weer boven.

Pjotra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1804

WIJ ONTDEKKEN BDSM

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers zo, april 23, 2017 15:43:15

WIJ ONTDEKKEN BDSM

Nadat mijn vrouw Meta en ik beide ontdekt hadden biseksueel te zijn, en ikzelf opgewonden raakte van het aanschouwen van de penetratie van mijn vrouw door andere mannen, gebeurde er iets dat ons weer een heel andere richting uitstuurde.

Mijn vrouw had al eens geëxperimenteerd met cyberseks, waarbij ik gedwongen toekeek. Zijzelf raakte dan geil alleen al door het feit dat ikzelf niet klaar mocht komen. Ik werd zelfs al eens gedwongen tussen haar gespreide dijen te zitten, handen op mijn rug gebonden en haar met mijn tong te bevredigen, terwijl zij online opdrachten gaf aan een ander stel. Ze had tot dat doel zelfs een tweede webcam op de tafelrand geklemd, zodat mijn gelik zichtbaar was voor de anderen.

Hierbij was ze een stel tegen gekomen dat aan BDSM deed, en haar hiervan getuige lieten zijn. Ik was daar zelf niet bij geweest, maar ze vertelde erover in bed, en wel terwijl wij gewoon neukten. Ze wilde zelf ook een dergelijke ruimte inrichten en maakte een plan voor mij om onze kelder te verbouwen. Ik vond dat zelf ook wel spannend, alhoewel ik het ontvangen van pijn niet zo zag zitten. Op haar instructie bestelde ik via internet materiaal, zoals twee kruisen voor aan de muur, een Japanse love swing en een toestel dat leek op een met kunststof overtrokken massagetafel met gaten.

Toen alles klaar was vertelde ze dat ze mij ging inwijden. Ik kreeg een stevige borrel en kreeg toen ik mij uitgekleed had een blinddoek voor mijn ogen. Ik werd naar beneden geleid en ik voelde, tegen een van de kruisen gezet. Het was een Andreaskruis en ik stond dus wijdbeens, en mijn armen gespreid boven mijn hoofd. Ik voelde de koude muur tegen mijn billen en had niet direct een geil gevoel bij dit alles. Ook stond ik op mijn tenen, wat ongemakkelijk was. Het werd een tijd stil en toen hoorde ik weer mensen de trap af komen. Een hand in een rubber handschoen trok mij af tot ik stijf was en toen werden mijn ballen afgebonden, om mij stijf te houden. Na vijf minuten werd mijn blinddoek afgedaan. Daar stond mijn vrouw, geheel in zwarte latex op laarzen. Haar kut en billen waren vrij gehouden en ook haar borsten staken naakt uit het rubber. Naast haar stond een wat oudere vrouw van in de veertig, geheel in leer gekleed, maar ook met gaten op de bekende plekken. Anders dan mijn vrouw had ze zware borsten met grote bruine tepels met ringen erdoor. Grote schaamlippen hingen tussen haar dijen en door haar enorme klit was ook een ring aangebracht. Ze droeg een zwart masker. Aan een ketting had ze een jonge knul, van nog geen twintig, spiernaakt. Goed gebouwd en gespierd. Hij stond daar al met een enorme erectie van meer dan twintig cm. Om zijn ballen zat een leren veter geknoopt, zodat zijn zak strak stond. Ik noteerde dat hij geheel geschoren was. Hij had een blinddoek voor. De vrouwen leidden hem naar de massage tafel en lieten hem er op kruipen. Zijn pik paste precies in de opening van de tafel en stak er zo onder uit.

De tafel werd om zijn as gekanteld en wat omlaag gedraaid, zodat hij nu op zijn rug lag. De vrouw in het leer liet zich met haar kut op zijn gezicht zakken. Hij begon haar netjes te likken. Af en toe wreef ze haar kut en anus over zijn neus. Toen gebeurde het; Meta pakte uit een vaasje in de hoek wat groene takjes, het leek op peterselie. Maar toen ik goed keek zag ik dat het brandnetels waren! Ze beroerde er eerst zijn kloten mee. De jongen wilde gillen, maar zijn geluid werd gesmoord in de kut op zijn mond. Toen wreef ze met de netels over de lengte van zijn schacht tot aan zijn eikel. Ze maakte de veter los en klom op de tafel. Binnen een minuut begon zijn penis en ballen op te zwellen. Zijn pik kreeg belachelijke afmetingen, langer dan 25cm en rood opgezwollen tot de dikte van mijn pols. Zijn eikel leek wel een kloppende tennisbal. Terwijl ze mij bleef aankijken liet mijn vrouw zich op zijn enorme apparaat zakken, tot hij helemaal in haar kutje zat. Door de dikte leek het alsof ze zou uitscheuren. Langzaam begon ze hem te berijden, en al gauw kwam ze klaar.

Ze stond op en er liep een dikke straal kutvocht uit haar gleuf op de stijf overeind staande paardenlul. De vrouw kwam nu ook klaar en kwam van hem af. Ze bleef staan en nam zijn pik ter hand, trok hem langzaam af. God wat een effect zei ze, zo groot heb ik ze nog nooit gezien bij een blanke.

Ik werd los gemaakt en mijn vrouw bekeek mijn pik, die druipend van het voorvocht overeind stond. Ik moest bukken en ze duwde een kontplug in mijn aars. Ik werd naar de tafel geleid en met mijn mond op de wanstaltige pik gedrukt, ik moest hem pijpen. Ik kreeg hem nauwelijks in mijn mond, kwam niet verder dan zijn eikel en proefde mijn vrouw aan hem. De vrouw trok de kontplug uit mij en duwde haar vinger naar binnen. Dat voelde goed, ze wist mijn plekje direct te vinden. Ik duwde mijn billen naar achteren en kreeg al gauw twee en daarna 3 vingers in mijn rectum. Toen werd het even stil. Ik legde mijn hoofd op de buik van de jongen, direct naast zijn erectie. Toen voelde ik het. Ik kreeg een voorbinddildo in mijn aars geschoven. Hij was ingevet en schoof er helemaal in. Ik werd geneukt, maar wist niet door wie. Het bleek later mijn vrouw te zijn geweest, die de grof gebouwde vrouw niet met mijn kontje vertrouwde. Het voelde lekker, maar klaarkomen kon ik zo niet.

Na 10 minuten neuken trok ze terug. De tafel werd aan het voeteneinde omlaag gedraaid en de jongen werd van zijn door kutslijm kletsnatte blinddoek ontdaan. Ik moest voor zijn hoofd gaan staan en hij werd gedwongen mij omgekeerd te pijpen. Dat gaf het gewenste effect, ik kwam snel klaar en spoot mijn zaad in zijn mond. De grote vrouw had zichzelf ondertussen ook een ritje op zijn lul gegund en was nogmaals klaar gekomen. Ze stond op, hurkte boven hem en piste zijn geslacht onder, zodat het van de tafel op mijn mooie linoleum vloer droop.

“Zo,” zei Meta, “nu krijgt hij zijn beloning”. Ze smeerde zijn pik in met iets uit een flesje. Dat had meteen effect, zijn pik kreeg weer de normale lengte van toch nog twintig cm. Ze maakte hem netjes schoon met een washandje. Toen werd hij losgemaakt en tegen de muur gezet. Hij bleef wat bibberig overeind. Mijn vrouw liet wat olie op haar gehandschoende hand lopen en knielde voor hem. Ze had haar gezicht vlakbij zijn pik, voelde aan zijn billen. Ze spreidde zijn enkels en likte even aan zijn nu knalrode eikel. Ze schoof een vinger in zijn anus en begon hem te vinger-neuken. Hij wilde zichzelf aftrekken, maar de andere vrouw bond zijn handen vast.

“Kom maar, schatje” kirde ze, “spuit je slagroom maar, kom maar”. Er trok een siddering door de knaap hij gooide zijn hoofd achterover en brulde: Aa… Argh… Ik kom!” Meteen begon zijn pik ongecontroleerd te spuiten. Zijn getergde ballen spoten enorme hoeveelheden crèmekleurig zaad over het gezicht en de borsten van mijn vrouw, er zaten klodders in haar haar en het sperma droop langs haar latex buik omlaag. De ruimte rook naar zweet, urine en sperma, kortom, naar seks. Ze draaide zich om, het zaad contrasteerde met haar zwarte latex huid.

Ik voelde de hand van de vrouw in het leer in mijn nek. Meta kwam wijdbeens voor mij staan en ik werd met mijn gezicht door het sperma van de jongen geveegd. “Schoonmaken, cuckold,” siste de vrouw. Ik begon het zaad van het gladde latex te likken. Toen werd ik omlaag gedrukt en moest haar nog na-lekkende kutje uitlikken.

De vrouwen verdwenen zonder een woord te zeggen en deden het licht uit. In het donker zei ik, “hoe heet je?”

“Danny,” zei hij. Ik ging op de tast naar hem toe en maakte zijn handen los.

“Ben jij hetero,” vroeg ik hem.

“Nee,” zei hij “een beetje van allebei”. Ik drukte mezelf in het donker tegen hem aan en bevoelde hem, trok hem met zijn billen tegen me aan, zodat onze pikken tegen ons beider buik drukte.

“Mag ik je zoenen,” fluisterde hij. Ik drukte als antwoord mijn mond op de zijne en we tongden elkaar heftig. Ons beider geslacht werd stijf en klemde tussen ons in. Ik ging op mijn knieën en nam in hem in het donker in mijn mond. Hij kreunde zacht en zei,” wil je me neuken?” Ik kwam weer overeind en leidde hem in het stikdonker naar de kletsnatte tafel. Hij boog zich voorover, zijn borst in de gemengde urine en het kutvocht van de twee vrouwen, onze ‘meesteressen’. Ik knielde nogmaals, spreidde zijn zijdezachte billen, en zocht zijn aars. Die stond nog open van het vingeren van mijn vrouw en ik stak mijn tong in hem. Toen nam ik mijn pik en drukte hem in zijn aars.

Plotseling ging het licht aan en daalden de twee vrouwen, nu allebei naakt de trap af.

“Hé jongens, is het lekker zo'n pik in je aars” schamperde de vrouw.

“Laat ze,” zei Meta, “ik vind het zelf geil om twee mannen bezig te zien. Toe maar schat,” tegen mij, “spuit hem maar vol, dat lekkere jonge kontje”.

Ze knielde, pakte de jongen bij zijn pik en, terwijl ze van dichtbij keek hoe ik hem neukte, trok ze hem met een hand af. Ik voelde dat hij ging komen, zijn anus trok samen en dat was voldoende voor mij om mij zaad in zijn kont te spuiten. Ik kwam nog tot 5 ontladingen, niet gek na zoiets.

De vrouw knielde aan de andere kant en zei tegen Meta dat ze het inderdaad een geil gezicht vond, van dichtbij een mannenkont gepenetreerd te zien worden. Ik trok terug en met een blubberend geluid liep mijn sperma uit zijn poepgaatje langs zijn dijen. Zijn eigen plas sperma lag tussen zijn voeten. Meta nam wat van het zaad op de grond en mengde het met dat van mij, dat langs zijn dijen droop.

“Kijk eens,” zei ze tegen niemand in het bijzonder en ze wreef de enorme tieten van de vrouw in met het zaadmengsel. Toen drukte ze zich tegen haar aan en ze begonnen uitgebreid te tongen, waarbij Meta haar tussen haar enorme schaamlippen vingerde. Wij leunden tegen de tafel. Ik zag de handen van de vrouw naar Meta's jongenskontje voelen, haar billen spreiden en een vinger in haar aarsgaatje drukken. Ze begonnen allebei te hijgen, likten om beurten in elkaars oren en vingerden elkaar tot de vrouw kreunend voor de derde keer een orgasme kreeg.

Toen ze klaar was nam ze mijn vrouw mee naar het kruis en bond haar wijdbeens vast op de plek waar ik gestaan had. Ze ging op haar knieën en begon Meta vanaf haar tenen omhoog af te likken. Haar gat stak in de lucht en we keken tegen haar openstaande kut en bijna zwarte aarsgat aan. Ik keek Danny aan en we knikten.

We knielden naast haar en terwijl ik drie vingers in haar gladde kut stopte, begon Danny haar anus te bewerken. Ze drukte geil haar billen naar achteren.

“Jij mag eerst” zei Danny, “jij bent minder groot”.

“Nee,” zei ik, “laat haar maar voelen hoe zo'n pik als die van jou voelt”. Ze wilde protesteren, maar ik pakte haar in naar nek en drukte haar mond op de kut van mijn vrouw. Danny besteeg haar en drukte in een keer zijn volle twintig cm. in haar bruine poepgat. Ze kermde, en we lachten.

“Voelt lekker strak,” zei hij. Ik kon ondertussen mijn volle hand in haar kut kwijt, en, terwijl Danny haar nu heel snel in haar aars neukte, vuist-neukte ik de opgerekte en lekkende kut. Blijkbaar beet ze in de kut van mijn vrouw, die eerst AUW riep en vervolgens huilend klaar kwam.

“Christus,” riep Danny “ik kom weer,” hij trok zijn penis terug, en masturbeerde zichzelf snel. Ik trok mijn vuist terug en zag hem van dichtbij opnieuw spuiten, nu over de rug en dikke kont van de vrouw. Ik kon het niet nalaten en smeerde zijn zaad over haars aars en kutlippen, stak even twee vingers in haar openstaande gat. Dat bleek voldoende, vloekend en gore taal uitslaand kreeg ze een orgasme.

We waren nu allen uitgeput en wij beide mannen liepen rond met een slappe, na-druipende lul. We hebben gedoucht, de vrouw heb ik niet meer gezien. Maar op verzoek van mijn vrouw is Danny onze huisvriend geworden. Hij mag haar neuken wanneer hij wil, soms met, soms zonder mij erbij als toeschouwer.

En Meta staat toe dat wij af en toe de herenliefde bedrijven, maar alleen als zij mag toekijken en soms assisteren! Danny wil ook nog wel eens een BDSM spelletje meedoen, maar alleen als er geen brandnetels meer aan te pas komen. Een echt nieuw hoofdstuk in ons seksleven, "never a dull moment".

Hiervan later, op verzoek een verslag.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1795

EEN NIEUWE INVALSHOEK (het vervolg 3)

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers wo, april 12, 2017 15:41:38

EEN NIEUWE INVALSHOEK (het vervolg 3)
Na de lesbische ervaring van mijn vrouw Meta (zie Het Vervolg 2) en mijn assistentie daarbij, ontdekte ons vriendinnetje Gina dat ze zelf, gegeven de juiste man, ook biseksueel was, net als wij.

Mijn vrouw had als erotische droom een ontmoeting met een vader en zoon gehad, en Gina was ermee akkoord gegaan om mee te doen ook haar leek het een spannende ervaring. We hadden haar uitgenodigd om bij ons te komen eten, om te zien hoe we het zouden aanpakken. Ze meldde zich op de afgesproken dag en al onder de borrel voor het eten zei mijn vrouw.

“Ik heb al wat voorwerk verricht op internet, maar zo komen we er niet. Er zijn geen vader/zoon koppels die zich voor seks aanbieden.”

“Wel,” constateerde Gina, “dan zullen we een advertentie moeten plaatsen.” Nadat we gegeten hadden stelden de twee vrouwen samen een concept op. Toen ze klaar waren stond mijn vrouw op en zei tegen mij; “je moet een paar geile foto ‘s van ons maken om er bij te plaatsen, anders reageert er geen hond.”

Ze kleedde zich beide uit en ik maakte drie foto ‘s, een van achteren genomen, waarbij ze wijdbeens hun billen spreiden, een van voren waarop hun kutjes te zien waren, en een waarop ze elkaar zoenden. In mijn Fotoshop programma maakte ik de gezichten vaag, zette het op een stickje en wilde dat aan mijn vrouw geven. Toen ik weer beneden in de woonkamer kwam, lag Gina wijdbeens op de bank met mijn vrouw tussen haar dijen, waar ze haar uitgebreid befte.

“Zo,” zei ik, “jij hebt de smaak ook te pakken.” Ze keken op en Gina zei.

“Gut, arme jongen, kom hier.” Ik ging naast haar staan en ze maakte mijn broekriem los, trok mijn boxer omlaag en nam mijn pik in haar mond.

“Mm…,” zei ze, “een echte mannenlucht, zweet tussen je ballen”. Ze begon me te pijpen, en ver voordat ze zelf klaarkwam spoot ik al in haar mond.

Toen ze hijgend onder de mond van mijn vrouw was klaargekomen, gaf ik hen de stick met de foto’s, die ze giechelend op de pc bekeken. Toen werden er 3 advertenties gezet op verschillende seks sites. Gina vertrok en na iets meer dan een week hadden we 5 reacties, ieder met, zoals verzocht een algemene foto en een close up van beider erectie. Mijn vrouw belde Gina en toen ze 's avonds kwam gingen ze gezellig samen achter de pc zitten. Al gauw hoorde ik gegiechel, maar ik bemoeide mij er niet mee, het was tenslotte voor het plezier van de vrouwen. Toen Meta de pc wilde afsluiten riep ik; ”mag ik jullie keus misschien zien? Ze keken elkaar aan, en zeiden bijna in koor; NEE! Het is een verrassing”. Het enige dat ze kwijt wilden was dat er voor de volgende zaterdag een afspraak was gemaakt om 11 uur 's avonds, ze moesten van ver komen.

Op de bewuste zaterdag had Gina bij ons gegeten, en hadden we afgesproken wat porno te kijken om in de stemming te komen, maar verder niet aan elkaar te zitten. De meiden zochten de filmpjes uit, en ze gingen allemaal over zwarte kerels met enorme penissen, die blanke vrouwen, onder het toeziend oog van hun echtgenoten verwenden. Het waren cuckold films, de mannen waren soms vastgebonden, zodat ze niet bij hun pik konden en soms voorzien van een kuisheidsgordel voor mannen. Ik zei niets, maar werd er wel onrustig van.

Om kwart over elf ging de bel, en de meiden gingen samen open doen. En tja, ik had het kunnen weten, ze kwamen binnen met twee enorme negers, inderdaad zichtbaar vader en zoon. De vader schatte ik wat ouder dan ik, hij had grijze krulletjes, de jongen was rond de twintig. Ze werden op hun gemak gesteld en Meta legde uit dat ik een dienende rol had. Denkend aan de cuckold filmpjes protesteerde ik, maar Gina zei, “doe nu maar gewoon wat wij zeggen, anders mag je niet eens kijken. Ga je nu braaf uit kleden en breng ons een fles whisky, een fles port en glazen”. Ik wilde dit niet missen, dus deed ik als gezegd, kleedde me in de keuken uit en kwam terug met de alcohol.

De vrouwen zaten op de bank te te kijken hoe de twee zwarten zich uitkleden. De vader beschikte over een dikke buik, die omlaag hing op zijn monsterlijk grote geslacht. Het ding mat ruim 25 cm. en was zo dik als mijn pols. De jongen was minder zwaar gebouwd en had een dunne pik van, nog steeds slap, ca. 20cm. Terwijl ik inschonk begon het me te dagen, ze waren uitgezocht door de meiden met het oog op een sandwich, ze wilden van achteren niet uitscheuren door zo'n zwarte paardenpik. Toen iedereen zijn borrel had, Gina weer port, gebood Meta me te blijven staan en zei; “speel het spel nu maar mee, dan krijg je straks je verrassing”.

Niet alleen stak mijn witte vel af bij de twee kerels, ook mijn penis haalde het niet bij die van hen. Ik kreeg het gevoel dat mijn pik verschrompelde bij het zien van zoveel mannelijk geweld. De meisjes trokken de twee kerels naar zich toe, en doopten hun piemel in de whisky. Toen namen ze er beide een in hun mond om ze stijf te zuigen. Dat nam wat tijd, want een penis van zo'n lengte is niet gemakkelijk helemaal stijf rechtop te krijgen. Toen dat uiteindelijk gelukt was, kleedden de vrouwen zich ook uit en troonden de negers mee naar onze slaapkamer Meta gebaarde mij naar de stoel in de hoek en fluisterde; “en niet stiekem aftrekken, je blijft van je piemel af totdat wij het zeggen.”

Toen gingen ze allebei op bed liggen , met opgetrokken knieën en gaven de mannen opdracht hun best te doen met hun tong. Dat deden ze met overgave, rekten met hun vingers bij allebei hun kutjes en aarsjes op, en toen ze achter ver genoeg open stonden staken ze hun tong diep in hun poepgaatje.

“Glad, dit is lekker,” zei Gina, “nu, mag je komen helpen”.

Ik stond op en Meta zei; “verwen die jongens eens, zoals ik weet dat je dat goed kan.”

Ik kroop, net als de twee negers op mijn knieën tussen hen in en nam van allebei hun pik ter hand, om ze langzaam af te trekken. Maar na een paar minuten al zei Gina.

“Je vrouw heeft me verteld dat je ook nog andere manieren weet om een man te plezieren. En we hebben allebei een supergeile hengst nodig. Allé, met je mond!” Dat vond ik, alhoewel vernederend, niet echt erg.

Ik spreidde de knieën van de jongen en wurmde mij onder hem. Ik spreidde zijn stevige zwarte billen en begon hem van zijn anus naar zijn ballen te likken. Ik zag dat zijn kontgat nog donkerder was dan zijn billen, maar hij rook een smaakte ook naar deo-spray. Zijn pik reageerde direct, en ik schoof wat naar boven, zodat ik bij zijn nu geheel ontblote eikel kon. Ik nam zijn pikriempje in mijn mond en zoog er hard aan. Het gevolg was een stroom voorvocht uit zijn roze pisgleuf. Ik wisselde met zijn vader en herhaalde de oefening. Zijn pik mat stijf zeker 28 cm. en naar ik schatte 8cm in dikte. Ik hoorde Gina klaar komen.

Mijn vrouw duwde de vader tussen haar dijen vandaan en gebood hem op bed te gaan liggen, dat onder zijn gewicht kraakte. Ze nam plaats op zijn dikke buik. Gina rolde op haar zij en nam de superpik in haar handen, smeerde hem in met glijmiddel, dat ze van het nachtkastje pakte. Toen richtte ze hem overeind en mijn vrouw liet zich langzaam op hem zakken. Ze stopte en boog voorover, het zat er voor iets over de helft in, maar mijn God, het bleek wel of hij haar zou uitscheuren. Haar schaamlippen stonden ver naar buiten en waren dun uitgerekt. Gina smeerde glijmiddel aan en in haar openstaande anus en gebood de zoon, die er duidelijk zin in had, zijn stam reikte tot ver boven zijn navel, om haar van achteren te penetreren.

“Maar voorzichtig hè,” zei ze. Hij plaatste zijn eikel en gleed moeiteloos tussen de billen van mijn vrouw. Maar ook hier was hij te groot geschapen om helemaal te worden opgenomen. Ik ging er naast zitten om te kijken, bevredigen was niet nodig, het voorvocht stroomde al rijkelijk uit mijn pik. Gina nam de balzak van de vader ter hand, terwijl Meta hem begon te berijden. Langzaamaan verdween er meer van hem in haar kut en ook de zoon had al gauw zijn hele schacht in haar anus, die bij ieder terugtrekken naar buiten stulpte en de roze binnenkant van haar darm toonde. Het was ongelofelijk, maar na een eerste keer schreeuwend klaar komen, duwde mijn vrouw haar kont nu zo ver naar achteren dat de volle 28cm pik in haar vagina verdween, en de zoon met zijn buik tegen haar billen stootte. Ze kwam vloekend een tweede keer klaar en bleef hijgend op het dikke lijf van de man liggen.

De kamer rook sterk naar vers zweet, maar de mannen waren nog niet klaar gekomen. Ze trok zich terug, wat een slurpend geluid maakte uit haar beide openingen, en Gina nam haar plaats in. ‘Geen condoom, Gina,’ dacht ik bij mezelf? Er bestond waarschijnlijk ook geen maat condoom voor zo'n formaat penis. Omdat Gina's kut wijder was dan die van mijn vrouwtje schoof ze zonder veel problemen de hele paal naar binnen. Ook de jongen verdween, gestuurd door mijn vrouw geheel in haar kont.

“Oh Christus” zuchtte ze en begon zichzelf te neuken met de twee pikken. Zoals ik al gemerkt had kwam ze sneller klaar dan mijn vrouw. De mannen konden het samen krampen van haar kut en kont spieren niet langer verdragen en de een na de ander pompte zijn lading zaad in haar grotjes.

Ik hield net niet langer, ik zat met gekruiste benen naast het stel, en zonder dat ik ook maar een keer aan mijn pik was geweest begon ik spontaan klaar te komen. De eerste straal spoot tegen de buik van de man, de rest droop gewoon golf na golf langs mijn schacht omlaag in mijn kruis, waar het zich verzamelde tot een plasje draderig wit.

Gina klom van de man af en liet met een vies geluid het zaad uit haar kontgaatje en wijd openstaande kut op de dikke zwarte buik tussen haar dijen lopen. Toen liet ze zich van hem af rollen, tegen mij aan, zodat ik mijn benen moest spreiden en mijn sperma op de lakens liep. Ze eindigde met haar hoofd naast mijn nog redelijk stijf orgaan, mompelde iets van “je bent lief” en nam mijn natte pik in haar mond, ze likte me helemaal schoon. “Ik ben niet vies van je, en ik mag je vrouwtje met je delen, dat maakt ons eigenlijk familie hè.

We bleven allemaal nog een tijdje liggen, tot Meta zei.

“Je bent zo goed geweest vanavond, nu komt de verrassing.” Ze gebaarde de jongen, die naast me knielde en zei; “ik ben ook bi, zal ik je verwennen,” en zonder te wachten op mijn antwoord nam hij mij nu, slappe pik in zijn mond om mij weer hard te maken. Na 5 minuten pijpen, waarbij mijn vrouw mijn ballen masseerde, zei hij.

“Wil je mij nu nemen, alsjeblieft?” Hij ging voorover gebogen naast het bed staan, de twee vrouwen op de grond ernaast, en spreidde met twee handen zijn billen. Gina smeerde mijn eikel en zijn anus in en ik drukte langzaam mijn eikel bij hem naar binnen. Voor het eerst van mijn leven ging ik een man neuken! Het voelde goed, toen ik langzaam doordrukte tot ik helemaal in hem zat, strakker dan de kut van mijn vrouw, dan wel welke vrouw ik ooit had gepenetreerd. Langzaam voerde ik mijn tempo, en daarmee mijn geilheid op. Ik voelde de handen van mijn vrouw aan mijn billen, haar vinger zocht mijn anus en ik merkte dat ze hem glad gemaakt had. Ze drong in mij en verhoogde zo mijn genot, ze hoefde har hand alleen maar stil te houden, als ik terugtrok duwde ik zelf mijn kont en daarmee mijn prostaat tegen haar vinger. Met haar andere hand trok ze de lange negerjongens lul af. Hij vond het allemaal lekker, en duwde zijn kont tegen mijn buik.

Zijn vader zat wijdbeens op bed, waar Gina de man aan het aftrekken was, terwijl hij toezag hoe zijn zoon door mij geneukt werd. Omdat ik net al eens gekomen was duurde het even, maar na een tijdje kreeg de geilheid, vooral door de vinger van mijn vrouw in mijn kont, de overheid en ik kwam voor de eerste keer van mijn leven klaar in een jongenskont. Hij voelde mij spuiten en niet lang daarna kwam hij ook en spoot zijn tweede lading zaad op de vloerbedekking naast het bed. Ik trok terug en mijn sperma kwam blubberend uit zijn gapende anus en droop langs zijn dijen.

“Ga maar lekker douchen,” zei Meta, en hij vertrok naar de badkamer. Ik ging met een na-druipende, nu slap geworden lul op de rand van het bed zitten. De ouwe werd nog steeds afgetrokken, terwijl hij zelf Gina's dikke schaamlippen vingerde. Zijn enorme stam stond weer fier overeind ondertussen en Meta kroop tussen zijn dijen en nam zijn eikel zo groot als een golfbal in haar mond. Na twee minuten werd het hem teveel, hij kreunde en Meta trok snel haar mond terug. Spuiten deed hij niet meer maar er liep wel een nog steeds enorme hoeveelheid crème kleurig zaad langs zijn schacht omlaag op het laken.

“Nou, zei ze laconiek, die kunnen ook wel weer in de was,” waarop we allemaal in lachen uitbarsten.

Na allemaal te hebben gedoucht hebben we samen nog wat gedronken en een taxi gebeld voor de zwarte dekhengsten van de vrouwen. Gina bleef voor de gelegenheid slapen in de logeerkamer, het was te laat om haar naar huis te laten gaan.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1786

Een nieuwe invalshoek (het vervolg 2)

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers wo, april 05, 2017 15:27:27

EEN NIEUWE INVALSHOEK. (Het Vervolg 2)

Zoals uit mijn vorige verslagen van ons herontdekte seksleven (Een Tropische Vakantie 1 en 2, en Onze eerste Orgie) bleek heeft het feit dat mijn vrouw Meta graag door meerdere mannen bediend wordt en tevens opgewonden raakt door mijn in de praktijk gebrachte biseksualiteit veel veranderingen in ons seksleven gebracht. Gewoon op en neer doen we nog wel eens, als we beiden geil zijn, maar het echte genot ondervinden we tijdens onze weekenden, waarbij we steevast via internetadvertenties ontdekte zonder financiële bedoelingen, meerdere aantrekkelijke sekspartners uitnodigen in ons ruime huis. Omdat wij elkaar vaak vlak voor het neuken onze geile dromen vertelden, wisten we van elkaar dat niets vies was, alleen maar geil. Omdat mijn vrouw mij graag bezig gezien had met een man, en mij ook van dichtbij gepenetreerd zag worden, zou ik haar wel eens met een lekkere jonge meid bezig willen zien. Van haar kant vertelde ze het wel eens met een zeer wel geschapen vader en zoon te willen doen. Om dit geheel gelijktijdig te doen plaatsvinden was nogal ingewikkeld; de vader en zoon waren wel te vinden, maar of een lesbisch meisje bij zo'n feestje wilde meehelpen was de vraag. Er stonden op internet niet al teveel biseksuele meiden vermeld. Mijn vrouw wist een oplossing, ze zou op zaterdagavond alleen naar een gay café gaan en er een naar haar smaak lekker ding oppikken. Ze zou haar meenemen naar huis, en ik zou mezelf verborgen houden. Wanneer ze geil genoeg was, zou mijn vrouw de vraag stellen wat ze ervan zou vinden de liefde te bedrijven wanneer er een of misschien meerdere mannen toekeken.

Het volgende weekend heb ik op vrijdagvond een camera geïnstalleerd in onze slaapkamer, met een wifi verbinding naar de tv in de woonkamer, waarop ik alles kon volgen. De camera had zelfs een afstandsbediening en een zoomfunctie voor mijn genot. De volgende avond vertrok Meta rond een uur of 11 naar de door haar uitgekozen homo kroeg. Ze vertelde me later dat het nog niet zo eenvoudig was geweest om iets anders dan een ‘mannetje’ te vinden) Hoe dan ook, toen ze mij ons afgesproken sms stuurde, trok in me terug in onze studeerkamer, in afwachting van haar terugkomst.

Het was ondertussen al laat geworden, na enen. Mijn vrouw nam haar eerst mee naar de woonkamer en schonk haar een glas port in en complimenteerde haar op haar lichaam. Ik zag later dat het inderdaad een lekkere halfbloed meid was, met grote borsten (Meta heeft erg kleine tieten) en een smal jongenskontje met een diepe bilspleet. Ze verhuisden naar de slaapkamer, zodat ik naar de woonkamer kon gaan en de tv aanzetten. Ik kleedde mij geheel naakt uit, legde de tube met glijmiddel op de salontafel, zette de koptelefoon op. Ik legde mijn voeten op tafel en keek wat er zou gebeuren.

Tegen de tijd dat ik mij had geïnstalleerd, waren de beide vrouwen al naakt en lagen op bed tegen elkaar aan. Mijn hetero kant kwam naar boven en bezorgde mij een forse erectie. Na wat tongzoenen daalde mijn vrouw af naar de c-cup borsten met grote bruine tepels, die ze beide stijf likte. Het meisje, ik schatte haar halverwege de 20 en de 30, duwde haar hoofd omlaag, en zei met lage stem, “zuig me daar, Meta”.

Mijn vrouw keek in de camera en knipoogde naar me. Toen boog ze zich over de tamelijk uitstaande schaamlippen en begon haar te beffen. Terwijl ze haar klitje zoog vingerde ze in haar grotje en al gauw kon ik soppende geluiden horen. Vervolgens ging het soixante neuf verder, en omdat Rina (zo bleek ze te heten) haar tong in mijn vrouw ’s anus drukte, deed deze, na haar tegen de knieholten gedrukt te hebben hetzelfde. Ik keek, wanneer Meta haar hoofd optilde recht tegen de kut en bruine anus van Gina aan. Het meisje kwam schokkend klaar, en Meta ging even naast haar liggen, haar twee vingers nog steeds diep in Gina' s kut.

Ik hoorde mijn vrouw zeggen. “Mis je niet een lekkere stijve pik af en toe?”

“Ach,” antwoordde Gina, “ik neuk ook wel met mannen hoor, als ik erg geil ben.”

“Heb je het wel eens met meerder mannen tegelijk gedaan,” zei mijn vrouw.

“Neen,” was het antwoord, “jij wel dan?”

“Zeker,” zei Meta, “wel met 5 kerels, inclusief mijn eigen man”.

“Tjee,” zei Gina, “vindt hij dat goed?”

“Hij wordt er super geil van, als hij mij bezig ziet met een andere kerel, gegeven dat hij hem heeft goedgekeurd, we willen alleen lekkere lijven, en grote pikken. Wat zou je er van vinden om nu eens lekker geneukt te worden?”

“Heb je dan een voorbinddildo?”

“Nee, maar ik kan wel mijn geile mannetje vragen om, terwijl ik je bef, jou van achteren te nemen”.

Ze kwam overeind. “Jezus, bedoel je dat je man thuis is?”

“Ja, en hij zit op dit moment zichzelf te bevredigen terwijl hij naar ons kijkt”.

“Shit, was de reactie, jullie filmen mij?”

“Jawel, maar alleen om zichzelf klaar te maken voor ons.”

“Ok,” zei ze, “maar alleen met een condoom, geen bareback alsjeblieft.”

“Goed zo, meid, je zult hem niet eens zien, alleen maar voelen.” Dat was voor mij het teken, ik stond op en nam een condoom en de tube glijmiddel mee. Ik liep zacht naar de slaapkamer, en deed de deur open.

Op bed lag nu Meta onder en Gina drukte haar geweldig grote schaamlippen op haar likkende mond. Ik knielde zacht op de grond achter het vrijende stel en gaf voorzichtig een lik aan de bruine poeperd van het halfbloed meisje. Deze sidderde, maar zei niets. Ik ging verder met likken, tussen haar fantastische billen, van het begin van haar bilspleet, over haar anus tot haar kut, waar mijn vrouw mij de gelegenheid bood mijn tong in haar gleuf te duwen.

“Oh God,” zei Gina, “wie is dit, jij of hij”.

“Hij” zei Meta. “Zeg maar wanneer je klaar bent hem te ontvangen schat.”

Ik ging verder met haar te rimmen, en wilde mijn tong in haar gat duwen. Dat lukte niet, dus ik smeerde wat van haar kutvocht aan mijn vinger en duwde hem in haar anus. Na twee vingers bleef die open staan en kon ik mijn tong in haar gat steken, ik neukte haar van achteren zo met mijn tong, terwijl Meta aan haar klit zoog en haar tong in haar gleuf stak en zo aan haar pisbuis likte.

“Oh, Christus,” hijgde Gina, “kom maar, steek hem erin, ik wil een pik diep in me”. Ik rolde het condoom af, zoals ze gevraagd had en Meta richtte mijn eikel. Ik duwde hem in een keer door en begon meteen haar ritmisch te stoten, af en toe van de zijkant voor de afwisseling, terwijl mijn vrouw haar klit bleef tongen. Na twee minuten voelde ik haar krampen en kwam ze klaar. Ik trok terug, zelf nog niet zover.

“Wil je hem ook eens in je kontje voelen, schat?”

“Verrek,” hijgde ze, “vooruit, ik ben nog steeds geil.” Ik deed het condoom af en smeerde mijn pik in. En wederom hielp mijn vrouw mijn eikel, nu in haar gapende anus te duwen. Ik ging op mijn hurken op haar billen zitten om zo de hoek van mijn, pik te wijzigen, waarvan ik van Meta wist dat het lekker was voor een vrouw. Al weer heel snel voelde ik haar kringspier krampen en nu kon ik mezelf niet meer inhouden, ik spoot met kracht mijn zaad in haar darmen. Kreunend drukte ze haar kont naar achteren en pakte als het ware mijn stam met haar anus beet. Ik trok terug en ze kneep alle sperma uit mijn eikel.

“Je hebt het condoom afgedaan hè,” vroeg ze.

“Ja,” zei Meta, “was het lekker?”

“Goddelijk” zei Gina, “ik voelde hem spuiten.”

“Laat het maar lopen,” zei mijn vrouw.

“Weet je het zeker, vind je dat niet vies?”

“Dacht je dat ik ondertussen niet wist hoe het zaad van mijn man smaakt?” Gina spande haar kontje en drukte mijn zaad in de open mond van mijn vrouw die het doorslikte. Gina keek om, en keek direct naar mijn pik.

“Dank je wel,” zei ze, “dat was lekker.”

Ook Meta kwam overeind en zei;” zou je het met ons tweeën en nog wat meer mannen ook doen?

“Nu wel,” zei ze, “ik denk dat ik toch wel bi en niet alleen lesbisch ben. Ik vind zijn pik wel mooi ook, om te zien”.

“Proef hem maar eens,” zei Meta, en Gina nam voorzichtig mijn slap wordend geslacht in haar mond.

“Lekker zacht,” zei ze, “en wel een geil gevoel, eigenlijk”.

We gingen naar beneden en dronken een glas, Gina weer port. Meta ging op haar knieën voor haar zitten en vertelde van haar erotische droom om eens door een vader en zoon genomen te worden. “Mijn man kijkt dan toe en bevredigd zichzelf, of hij doet mee. Zie je dat voor je? Ik gesandwicht en mijn man die jou neukt, of dat jij hem afzuigt, terwijl jullie samen kijken hoe ik zelf in mijn twee gaten geneukt wordt.”

Gina dacht er over na, maar, nadat ik haar nog een derde glas port had ingeschonken zei ze “ok, ik doe mee. Maar ik wil wel een stem hebben wie het worden, het moeten wel appetijtelijke kerels zijn, en niet te oud. Ik weet dat mijn nichtje soms geneukt wordt door mijn oom, vreselijk!”

We gingen samen onder onze ruime inloopdouche, zeepten elkaar in en spoelden elkaar af. Meta kon het weer niet laten en ging op haar knieën voor me, om me te pijpen.

“Ik ga me afdrogen” zei Gina.

“Nee,” bracht mijn vrouw in, “hier neem het maar over van mij”.

“Weet je het zeker, het is wel je eigen man die ik bevredig waar jij bij bent?”

“Wij zijn niet jaloers hè, geile Gerrit,” zei ze. Gina knielde en naam mijn nu weer stijf apparaat in haar mond. Meta knielde naast haar en tussen haar billen en mijn dijen door begon ze haar (naar ze later vertelde) afwisselend in haar kut en nog steeds van mijn penetratie openstaande anus te vingeren. Dat maakte haar enthousiaster en na 5 minuten vroeg ze; “doe ik het lekker?”

“Heerlijk” zei ik.

“Oh, shit” zei ze tegen Meta, “ga door, ik kom zo weer klaar”.

“Mag hij in je mond spuiten,” zei mijn vrouw.

“Oh, shit, ja, als je maar door gaat, ook van achteren”. (Meta gebruikte een vinger voor, en een achter vertelde ze later in bed) Ik nam mijn pik ter hand en begon te masturberen, waarbij ik Gina diep in de ogen bleef kijken. Ze zag hoe ik steeds meer opgewonden raakte, het voorvocht droop nu met stralen uit mijn pisgleuf, die iedere keer zijn roze binnenste liet zien. Ze opende haar mond en stak haar tong uit. Ik kwam en spoot mijn, sperma op haar tong. Op hetzelfde moment kwam ze zelf klaar, sloot haar ogen en haar mond en slikte mijn zaad door.

Toen, ze weer op de wereld was stond mijn vrouw op. Ze zoende Gina op haar mond en zei, “dat was toch niet zo vies hè, in ruil voor een lekker orgasme? Hier schat, proef ons nieuwe vriendinnetje maar,” en ze liet me haar beide vingers aflikken.

“God,” zei Gina, “vind je dat niet vies, ze heeft in mijn poepgaatje gezeten”.

“Vies kennen we hier niet,” antwoordde ik, “alleen geil, genot en lekker van elkaars lijf genieten. We droogden ons zelf af en nodigden haar uit om halverwege de week te komen eten, zodat we samen een keus konden maken uit onze vader-en-zoon partners.

Maar dat is een ander verhaal.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1780

HET VERVOLG - 1

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers wo, maart 29, 2017 13:48:54

HET VERVOLG - 1

Nadat mijn vrouw had ontdekt veel genot te kunnen krijgen van meerdere mannen en ikzelf had uitgevonden biseksueel te zijn (Een Tropische Vakantie 1 en 2), had ons seksleven een enorme boost gekregen. We hebben overlegd of we ons huwelijk open zouden gooien en elkaar vrij laten bij het kiezen van een seks partner. We hadden vervolgens beide allerlei relaties geprobeerd, zonder dat de ander erbij was, maar hadden geconcludeerd dat het ons beide veel meer opwond om de ander met een vreemde seks te zien bedrijven. Wel hielpen wij daarbij elkaar natuurlijk wel om meer genot te hebben. We bezochten parenclubs, en vonden daar uit dat terwijl mijn vrouw geneukt werd, het haar gek maakte van geilheid als ik daarbij een vinger in haar kontgaatje inbracht. Maar daar had ik, met mijn nieuw ontdekte biseksualiteit natuurlijk niets aan, in parenclubs lopen niet veel bi-mannen en ruim denkende vrouwen rond. We besloten daarom om via internet een aantal mannen met het juiste (bi-)profiel te selecteren. Ze moesten dus zowel aan de eisen van mijn vrouw als van mijzelf voldoen. En wat bleek, we waren allebei geïnteresseerd in de door ons geëiste close-ups van hun piemels, en wel in opgewonden toestand. Toen we onze eerste keus hadden gemaakt legden we een avond vast voor onze huis orgie.

In totaal zouden er vier goed gebouwde en gebruinde bi-mannen komen, waarvan eentje, speciaal om Meta achterlangs te plezieren, met een lang maar dun geslacht. En allemaal jong, van 23 tot 18 jaar! Op de afgesproken avond meldde iedereen zich om 10.00 uur bij ons thuis. Er waren een lange slanke neger, die in zijn cv vermeld had dat hij af en toe ook als bull bij een cuckold stel kwam; een tamelijk magere zwarte jongen (die met die dunne pik) en twee blonde sportschool types, een lang en eentje niet groter dan 1m60, maar beide flink gespierd.

Ik zorgde voor drankjes, en mijn vrouw deelde aan ons allemaal een Viagra pilletje uit. Na een half uurtje gepraat te hebben zette ik onze tv aan met een pornofilm in de dvd speler. Ik voelde de Viagra zijn werk beginnen te doen, ging vlak voor de lange blonde jongen staan, die naast mijn vrouw zat en trok mijn broek omlaag. Mijn vrouw boog naar hem toe en likte hem in zijn oor.

“Zuigen jong,” zei ze, en hij boog zich voorover om mijn overeind staand geslacht in zijn mond te nemen. Dit was een teken voor de rest om zich uit te kleden en zich aan mijn vrouw te presenteren, met gekromde rug boden ze hun pik aan. Meta koos de lange neger, die door haar was geselecteerd op zijn 25cm lange gereedschap, dat besneden steigerend tot voorbij zijn navel reikte. Ze nam zijn eikel tussen duim en wijsvinger en begon van onderaan zijn zak omhoog te likken. Toen nam ze hem vol in haar mond, en nam de beide andere pikken in elk een hand om ze af te trekken.

Ik pakte echter de jonge jongen bij een arm en trok hem naar me toe. Ik bukte opzij en nam nu zelf zijn dunne piemel in mijn mond. Langzaam begon ik zijn gitzwarte pik te pijpen, terwijl ik met mijn rechterhand aan zijn billen voelde. Ik liet mijn hand tussen zijn bilnaad glijden en begon zijn anus te masseren. De Viagra deed zijn werk goed, ik had de hele tijd het gevoel dat ik zou klaar komen, maar het bleef steeds net onder de rand. Ik vroeg me zelfs af of er vanavond eigenlijk wel sperma gespoten zou worden. Mijn vrouw pakte me bij mijn schouder. Ze trok me mee en liet me op de hoekbank liggen, waar ze over me heen kroop, haar klit op mijn mond drukkend.

Toen nam de zwarte paardenpik achter haar plaats en schoof, op twee cm van mijn gezicht zijn natte stam langzaam tussen haar vulva. Ik kon het bijna niet geloven, maar ze nam zijn volle 25 cm op in haar kutje, dat super-strak om zijn stam zat. Ik begon haar klitje te likken, en de neger begon haar met lange halen te neuken. Al gauw begon er slijm uit haar kut te komen en met iedere stoot pompte hij er meer uit, dat over mijn lippen droop, het smaakte naar man en naar vrouw. Ik liet haar klitje even met rust en begon de samengetrokken zak van de neger te likken. Ook vonden mijn beide handen zijn billen, en ik hielp hem steeds zijn stoot diep te plaatsen. Meta kreunde, vloekte.

“Kom op hengst, neuk me diep, spuit me vol, kom op zwarte-lul, spuiten! Geef me je zaad.” Dit had ik nog nooit van haar meegemaakt, het was op het dierlijke af! Toen begon ze te krijsen, en ik zag haar kut samentrekken. Tegelijk trokken zijn ballen samen en ik zag van dichtbij hoe hij haar begon vol te spuiten met zijn zaad. Bij ieder keer zwol zijn pisbuis op, en ik telde zeker zes stralen. Toen trok hij terug en door de Viagra zwiepte zijn paal weer omhoog tegen zijn natte buik. Omdat ik onder lag kon ik geen kant uit, Meta lag met haar hoofd in mijn kruis en ik zag hoe ze haar kut samenperste en zijn zaad over mijn gezicht liet lopen. Het was veel, heel veel en het liep in mijn haar en mijn oren. Ik proefde er voorzichtig aan, en vond het niet vies.

Mijn vrouw kwam overeind, bukte zich en kust mij op mijn met zaad besmeurt gezicht. “Vuile slet” mompelde ik en ze antwoordde; “we zullen eens zien wie er hier een sletje is, liefje”.

Ik kwam overeind, en constateerde dat er inderdaad bi-mannen op onze oproep waren afgekomen. De jongen zat op de bank en een van de twee 'bodybuilders', de kleinste, zat tussen zijn benen en pijpte hem, terwijl de ander op de bank naast hem zat, en ze elkaar hartstochtelijk tongden. Net op dat moment drukte de kleine zijn knieën omhoog en begon uitgebreid van zijn anus tot zijn ballen te likken. Mijn vrouw reikte mij haar slipje en zei; hier, maak je gezicht schoon. Ik veegde het sperma van de neger af, de geur maakte mij nog geiler. Ik ging wijdbeens naast het jochie op de bank zitten en spreidde mijn dijen uitnodigend.

Meta knielde naast mij en trok mijn knieën tegen mijn borst. Ze gebaarde de vent die de jongen aan het zoenen was achter mij te knielen. Op zijn beurt volgde hij het voorbeeld van zijn maat en begon mij te rimmen. Mijn vrouw nam mijn hoofd in haar handen en begon mij onderwijl te tongzoenen. DIT was geil! Mijn kont gelikt door een atletische gebruinde vent, terwijl mijn eigen vrouw mij zoende!

Ik voelde hoe hij mijn pik in zijn mond nam en eerst één en daarna twee vingers in mijn aars drukte om mij op te rekken. Hij pijpte me niet alleen, hij likte over mijn buik naar mijn tepels. Toen stond mijn vrouw op en pakte een tube glijmiddel, die nog ongeopend op de salontafel lag en smeerde zowel mijn nu openstaande anus, als de pik van de jonge jongen in. Toen knielde ze naast hem en bracht haar gezicht vlakbij zijn stam.

“Toe maar”, zei ze en hij drukte zijn eikel in mijn kont. Het deed geen pijn en door het glijmiddel gleed hij moeiteloos in mij. Toen klom Meta weer naast me en stopte haar tong in mijn mond, terwijl ik door de jongen geneukt werd. Ik voelde (ik had mijn ogen gesloten) hoe ze mijn pik pakte en me begon af te trekken met het restje glijmiddel aan haar hand. Door wellicht de Viagra had ik ongeveer 5 minuten nodig, maar toen ik kwam was het overweldigend. Ik bleef straal na straal op mijn buik en borst spuiten, waarbij de eerste heftige zelfs tussen mijn tepels belandde. Doordat mij anus mee krampte met ieder stoot zaad, kneep ik zo in de pik van de blonde god, en hij gaf een luide kreun, zei “Godverdomme” en spoot zijn lading heet sperma in mijn kont.

Beide nahijgend, liet Meta mijn mond met rust en knielde weer naast mijn gespreide billen. Hij zat nog in mij, maar ze legde haar hand op zijn buik en duwde hem naar achteren, zodat hij met een slobberend geluid uit mij schoot. Ze duwde hem opzij en stak twee vingers in mijn gapende kont. Toen ze terugtrok waren ze nat van het zaad. Ze haalde haar vingers door mijn eigen sperma op mijn borst en trok de jongen aan zijn nog steeds stijve lul naar zich toe.

“Hier, neukslet, aflikken!” Gebood ze hem. Hij protesteerde met “ga weg”, maar ze antwoordde; “als je me straks wil neuken, lik je nu het resultaat van jullie liefde van mijn vingers, lekkere hengst van me,” waarbij ze hem aan zijn erectie trok en de laatste druppels zaad over haar hand liepen. Hij gehoorzaamde met een vies gezicht, maar likte toch het zaad van haar vingers.

“Viel dat mee?” Vroeg ze. Hij knikte. De grote neger had zichzelf van een grote whisky voorzien en zat op de bank tegenover ons toe te kijken, terwijl hij zichzelf genietend aftrok. Ik stond op en voelde het zaad uit mijn anus langs mijn dijen lopen. Ik pakte haar slipje weer van de tafel en veegde mijn benen af. Gelukkig had ik mijn benen geschoren, want zaad is lastig als het opgedroogd in je haar blijft zitten.

Nu was het weer de beurt van mijn vrouw. Ze gebaarde de jongen die mij geneukt had te gaan liggen, en kroop op hem.

“Help eens” zei ze, en ik leidde zijn nog immer harde stam tussen haar lipjes. Gelukzalig liet ze zich op hem zakken. Ze gebaarde de kleine naast haar te knielen en boog voorover om zijn pik in haar mond te nemen. Hierbij boog haar kont naar achteren. De jongste had geen aanwijzingen nodig, hij knielde tussen de benen van de vent die in haar zat en begon haar kont te likken, waarbij hij de langzame neukbewegingen van de jonge god volgde. Ze stopte even met pijpen, keek achterom en zei; “rek me maar een beetje op, als je erbij wilt”. Hij deed als gevraagd, waarbij ik hem wat smeermiddel op zijn vingers drukte uit de tube, en hij begon haar heerlijke bruine kontgaatje te vingeren. Ik bedacht dat het misschien een idee was om haar anus eens te laten bleken. Al snel stond ze open en ze zei, “kom maar”, wat hij zich geen twee keer liet zeggen, hij duwde enthousiast zijn lange dunne geslacht in haar nu gapende kont.

Zoals ik bij een vorige keer (zie een Tropische vakantie 2) al had kunnen constateren, toen ze werd gesandwicht, hoefde geen van beide partners iets te doen; terwijl ze de pik in haar kut bereed, duwde ze zelf steeds haar kont tegen de buik van de jongen. De kleine man, die nu niet meer gepijpt werd had een hand aan haar tepels, terwijl hij zich met zijn rechter aftrok. Al gauw kwam Meta vloekend en kreunend klaar, maar de Viagra hield bij haar beide sekspartners het zaad nog tegen, zodat ze bleef doorrijden en een tweede en derde keer kwam? Uiteindelijk spoten beide jongens, kort achter elkaar haar hijgend vol. Ze bleven nog even liggen, maar toen duwde ze de jongen weg, die met een blubberend geluid uit haar gat kwam, en ze stond op van de liggende jongen.

“Jij,” zei ze tegen de kleine, terwijl ze op haar knieën ging. “Eerst schoonmaken en dan mag je me nemen”. Hij knielde gehoorzaam, achter haar en begon haar kont en kut van het zaad te ontdoen. Ik knielde ernaast en nam zijn omlaag hangend geslacht, dat voor zo'n kleine man toch wel fors was, groter dan de mijne ook, in mijn hand, en terwijl hij mijn vrouw befte en rimde, bevredigde ik hem langzaam. Hij begon al gauw voorvocht te lekken, dat ik met mijn duim over zijn eikel smeerde, hem voorbereidend op de penetratie van mijn vrouw. We waren beiden de wereldse jaloersheid voorbij, en wilden elkaar alleen maar zoveel mogelijk genot en geilheid schenken.

“Kom hier,” zei ze en ik ging op mijn knieën voor haar. “Toe maar” zei ze tegen de kleine atleet en hij gleed moeiteloos in haar gleuf. Terwijl ze mij pijpte op zijn stootritme voelde ik aan haar borstjes, kneep in haar harde tepels. Ze begon te hijgen en zei; “nu eentje hoger, schat”. Hij moest op zijn hurken gaan zitten om in haar kontgaatje te komen, maar neukte daarna onvermoeibaar door. Omdat ze steeds zwaarder begon te hijgen kon ze mij niet meer afzuigen, dus nam ik mijn eigen geslacht ter hand. Ze kwam nu heel lang achter elkaar klaar, hijgend steunend en smerige taal uitslaand. Ook dat wondt mij op en ik voelde mijn laatste lading opbouwen in mijn ballen. Ik knikte de kleine man toe, hij sloot zijn ogen en, bijna gelijk kwamen we klaar. Hij kreunde diep en drukte zijn buik tegen de billen van Meta, zijn sperma diep in haar darmen spuitend. Ik zelf trok mezelf heel snel af en spoot nog een geringe lading in de nu hijgend openstaande mond van mijn vrouw.

Iedereen was nu een keer klaar gekomen, mijn vrouw ondertussen ontelbare keren. Het mannetje trok, alweer met een soppend geluid zijn pik uit haar kontje en veegde hem af aan haar billen. Hij boog voorover en zei; “bedankt vrouwtje, en zoende haar vol op de mond. Gotver…” zei hij toen hij mijn zaad proefde. We lachten allebei en Meta zei; “zo nu weet je ook hoe mijn man smaakt”.

Omdat de Viagra ondertussen was uitgewerkt hebben we samen, de mannen met een slappe pik en rode eikel, mijn vrouw met rode opgezette schaamlippen en een beurs gevoel aan haar kontje, nog een biertje gedronken en de jongens na een douche weer uitgelaten.

In bed hebben we nog gezoend en zijn allebei als een blok in slaap gevallen, blij met onze ontdekking van ons beider seksualiteit.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1775

EEN TROPISCHE VAKANTIE (2)

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers do, maart 23, 2017 10:51:23

EEN TROPISCHE VAKANTIE (2)

In het eerste gedeelte van dit verhaal vertelde ik hoe ik mijn homo-erotische kant ontdekte. Ik werd ontmaagd door een Thaise jongen, met de hulp van zijn oudere vriendin.

Toen ik weer wat was bij gekomen klom ik van de tafel. Er was een douche, en toen ik er in wilde stappen kwam het meisje, nog steeds naakt bij me staan. Ze zeepte me in en masseerde me nogmaals overal, terwijl ze nog een keer mijn pik stijf maakte. Ze keek me vragend aan en toen ik knikte ging ze op haar knieën en gaf me een geweldige pijpbeurt. Voor de tweede keer zocht haar vingertje mijn kont en terwijl ze me afzoog, neukte ze met haar vinger mijn anus. Ik kwam voor de tweede maal en spoot alles in haar mond. Ze stond op, omarmde me en drukte haar mond op de mijne, zodat we mijn eigen zaad deelden.

Toen we afgedroogd waren verliet ik de hut, na haar en vette fooi te hebben gegeven.

Ik slenterde naar onze kamer terug, terwijl het ondertussen donker was geworden. Omdat ik trek had gekregen wandelde ik naar het restaurantje. Van veraf zag ik mijn vrouw aan de bar zitten, omringd door vier zeer jonge, gebronsde sportschool types. Het waren nog net geen bodybuilders maar hadden wel stuk voor stuk een atletisch lichaam. Een was een neger, de rest blonde jongens. Ik schatte hun leeftijd rond de twintig. Mijn vrouw zat in bikini, de jongens hadden strakke zwemslips aan, op de neger na, die een bermuda droeg. Het bleek later de bartender te wezen. Bijna alle jongens zaten af en toe aan mijn vrouw, die daar blijkbaar geen problemen mee had. Ik kon zien dat de jongens op haar lichaam geilden, ze hadden stuk voor stuk een dikke bobbel in hun broekje, en verdomd, bij eentje stak zijn eikel boven zijn zwembroekje uit! Om beurten zaten ze aan de billen en borsten van mijn vrouw, die nu af en toe een hand op een van de rond haar staande penissen legde er even kneep. Omdat ik in het donker stond konden ze mij vanuit de verlichte bar niet zien. Mijn vrouw kwam bij de jongen aan, wiens eikel nu zichtbaar was. Ze keek omlaag en kwam van haar kruk af. Ze knielde voor de jongen en likte aan zijn eikel. De anderen klapten.

“Go on” riepen ze, “go on! Ze trok nu zijn slipje omlaag en ontblootte zo zijn hele geslacht. Hij was helemaal geschoren, vanaf zijn navel omlaag. Zijn pik sprong vooruit en ik concludeerde dat hij niet erg zwaar geschapen was, zijn piemel was zelfs aan de dunne kant. Desondanks begon Meta, mijn vrouw hem enthousiast te pijpen, terwijl ze hem gelijktijdig aftrok. De neger knielde achter haar, maakte de touwtjes opzij van haar bikinibroekje los en trok het opzij zodat ze nu in haar blote kont, midden van vier vreemde jonge jongens op haar knieën zat. De neger liet zijn bermuda zakken, wat weer applaus ontlokte, en terecht, de vent beschikte over een formaat paardenpik, die half stijf al tegen de 25cm mat.

Hij hurkte achter Meta en schoof zijn zwarte pik tussen haar billen. Ze spreidde haar dijen en hij begon met zijn eikel langs haar anus en tussen haar schaamlippen door te wrijven. Zijn pik was zo lang dat hij met gemak aan de voorkant tussen haar kutlipjes weer tevoorschijn schoof; nu geheel stijf was er een lichtroze eikel zichtbaar geworden. De andere jongens trokken nu ook hun zwembroek uit en stonden allemaal met een erectie rond mijn vrouw. De overgebleven twee jongens waren zwaarder gebouwd dan ik, net over de twintig cm. Een was besneden de ander niet, maar deze beschikte over een extreem dik geslacht zeker zo dik als mijn pols.

“How about us” zeiden ze in koor en een duwde de jongen opzij die ze bezig was te pijpen. Ze bekeek de twee aangeboden pikken en trok toen eerst de besneden jongen aan zijn pik naar zich toe. De stam van de neger glom ondertussen van haar sap; ze wipte iets omhoog en liet zichzelf toen langzaam op de zwarte pik zakken. Beetje bij beetje verdween hij in haar, maar omdat hij haar van achteren benaderde ging zijn volle lengte er niet in. Ze drukte haar billen tegen zijn buik en hij begon haar te neuken. Toen nam ze met gesloten ogen de pik voor haar neus ter hand en sloot haar lippen om zijn eikel.

De twee overige pakte beide een hand en legde hem om hun stam. Ze bediende nu vier man. Een werd zonder handen gepijpt, twee trok ze af en een stootte langzaam zijn enorme pik tussen haar kutlipjes; iedere keer wanneer hij terugtrok klonk er een soppende geluid van de door haar geproduceerde hoeveel vocht, dat nu tussen haar gespreide dijen op de grond droop.

Ik was van het gezicht nu zelf bloedgeil geworden, misschien wel bij het zien van zoveel ontblootte mannelijkheid. Ik begon mezelf af te trekken. Er werd weer gewisseld en ze probeerde nu de dikke paal in haar mond te krijgen, maar door de omvang kwam ze niet verder dan zijn eikel, die bleek roze tevoorschijn was gefloept. De neger had ondertussen haar bikinitopje los gemaakt, zodat ze nu spiernaakt tussen vier zwetende testosteronbommen hurkte. De neger trok zijn stam met een zuigend geluid uit haar kut, stond op en met drie vier halen aan zijn monstergeslacht spoot hij zijn zaad over haar rug. Het was zo veel, dat het omlaag droop tussen haar billen. Hij nam een stap en maakte een tafel vrij. Daarna trok hij haar overeind en legde haar erop.

“Lets give the slut a sandwich, boys,” zei hij. Hij knielde voor de tafel en drukte haar knieën omhoog, zodat haar jongenskontje vrijkwam. Hij boog voorover en begon bekwaam haar bruine kontgaatje te likken. De jongen met de besneden pik klom op de tafel en soixante-neuf over haar heen; hij begroef zijn gezicht in haar kutje en begon enthousiast aan haar klitje en schaamlippen te zuigen. Toen gebeurde er iets, wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ze trok de jongen bij zijn heupen omlaag en begon hem over zijn scrotum, naar zijn anus toe te likken, terwijl ze hem tegelijk met een hand aftrok. Mijn eigen vrouw, mijn eigen Meta, lag een wildvreemde te rimmen; iets wat ze bij mij nog nooit had gedaan. En nog wel een tiener! Ik zag hoe ze haar tong IN zijn anus trachtte te drukken, de slet! De neger had ondertussen zijn tong verwisseld voor een vinger, en al gauw paste er twee vingers in haar kontgaatje. Hij duwde de jongen die haar befte vaan haar af en gaf instructies.

De jongen met de dikke pik klom op de tafel, zijn benen hingen omlaag. Toen beklom Meta hem, nam zijn pik ter hand en ze liet zich op hem zakken. Zijn dikke stam deden haar schaamlippen uitpuilen, maar omdat ze zo nat was, gleed hij er gemakkelijk in. Ze boog voorover en bood zo haar kontje aan de jongen met de dunne pik, die achter haar was gaan staan. Voorzichtig drukte hij zijn eikel in haar openstaande anus, en gleed toen soepel naar binnen. Langzaam begon zij de dikke pik te berijden, waarbij haar schaamlippen wijd uitgestulpt mee bewogen. De staande jongen hoefde niets te doen, ieder keer als zij zich liet zakken spietste ze zichzelf met haar kont op zijn stam. Ik kon het niet langer houden, het voorvocht droop nu met stralen uit mijn pisgleuf en ik stapte de lichtcirkel binnen.

“Hé man, zei de neger, “Who are you?”

“I am her husband,” antwoorde ik. “But, please continue”. Meta keek om en werd rood. “Oh, hi, zei ze. Ik dacht dat je nog in bed lag.”

“En je kreeg last van acute geilheid,” antwoorde ik, “en je dacht, kom ik probeer eens een paar andere pikken uit. Wel geeft niks schat, ik heb vandaag ook iets ontdekt.” En ik vertelde kort van mijn ontmaagding door het vriendje. “Maar, ga door, zei ik, “ik amuseer me ook prima”.

“It s ok then, fucking your wife? Zei de jongen die nu met een druipend geslacht achter haar stond. Ik deed een stap naar voren, stak even mijn vinger in haar gapende anus, voelde aan de zak van de vent die nog steeds in haar zat en pakte toen de dunne pik van de jongen achter haar, om hem opnieuw in haar anus te geleiden. Ze boog weer voorover en begon de twee te berijden. Al gauw kwam ze hijgend en vloekend klaar, en bijna tegelijk kreunde de staande jongen en spoot schokkend zijn zaad in haar darmen. Hij trok met een slobberend geluid terug en zijn sperma droop uit haar kont op de ballen van de vent die zij bereed. Zij kwam overeind en zei tegen de jongens.

“My husband says he found out he likes boys as wel. Now you can do me a favour, and let him do you a favour eh?” En tegen mij zei ze, terwijl ze dicht tegen mij aan kwam staan en mijn hand greep; voel eens schat, en ze drukte mijn hand tussen haar billen. Ze was daar kletsnat van het zaad en haar kont stond nog steeds wijd open. “Voel me daar eens” fluisterde ze, en ik drukte twee vingers in haar anus, die vanbinnen kletsnat was. “Als ik daar gevoelig ben, ben jij het denk ik ook wel. Ik wil zien hoe je door een van mijn vriendjes geneukt word.” Ik trok mijn vingers terug en ze gebood; “ruiken en aflikken”. Ik deed het, het was een gemengde geur van sperma, zweet en een beetje van haar poep. Ik was zo geil dat het me alleen maar opwond.

Ze liep naar de neger en fluisterde hem iets in het oor. Hij moest bukken, want zij is niet groot en hij mat tegen de twee meter. Toen ging ze op haar knieën voor hem en beduide mij hetzelfde te doen. Samen namen we zijn slappe lul tussen onze monden en begonnen hem van zijn eikel tot zijn ballen te likken, tot hij zich weer in zijn volle lengte oprichtte. “Zo, benen wijd” gebood ze en schoof onder mij. “Pijp hem,” zei ze, en ik voelde hoe ze mij begon nat te maken met haar tong en toen een vinger in mij duwde. Ik nam de enorme zwarte pik ter hand, masseerde zijn kloten en begon aan zijn eikel te zuigen. De andere jongens knielden om ons heen en maakten voor mij vernederende opmerkingen. Ik voelde een tweede vinger in mijn kont, mijn eigen vrouw was bezig mij voor te bereiden op de penetratie door een jongen!

De jongens stonden ondertussen zichzelf af te trekken en na korte tijd spoot, die met de dikke pik, een lading sperma op mijn schouder, die in mijn borsthaar droop. Meta stond op en gebaarde de besneden jongen achter mij plaats te nemen. Ze richtte zelf zijn stam en ik voelde hoe zich langzaam in mij drukte. Zijn eikel passeerde mijn prostaat en ik werd weer supergeil, wat de jongen aanvoelde want hij pakte mij bij mijn heupen en begon mij steeds sneller in mijn gat te neuken. Ik was er bijna, toen de neger zijn stam uit mijn mond trok en zichzelf snel begon af te trekken. Meta dwong mijn mond open! Ik kwam klaar en spoot op de grond tussen mijn knieën. Doordat mij anus samen kromp kwam de jongen die mij neukte ook klaar, ik voelde zijn hete zaad in mijn darmen spuiten. Toen kwam de neger voor de tweede keer en spoot zijn lading in mijn openstaande mond. Toen hij klaar was veegde hij zijn eikel, aan mijn gezicht af.

Mijn vrouw draaide mijn hoofd en zoende mij vol op mijn mond, waarbij we het sperma van de bartender deelden.

Dit was teveel voor de jongen met de dunne pik, hij deed een stap tussen ons in en spoot zijn tweede kwak zaad over onze gezamenlijke gezichten. We keken elkaar aan en begonnen te lachen, bij ons beide droop er zaad over ons gezicht. “De ene slet met de andere getrouwd,” zei ze en kuste me nog eens liefdevol op de mond.

Het hele avontuur heeft een enorme boost aan ons seksleven gegeven en sinds die vakantie halen we regelmatig jonge mannen in huis om ons beider lage lusten te bevredigen.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1770

EEN TROPISCHE VAKANTIE (1)

PjotrAGeplaatst door My 4Fingers do, maart 16, 2017 15:45:51

EEN TROPISCHE VAKANTIE (1), eerste bi ervaring

Ik ben bijna 25 jaar getrouwd en mijn vrouw Meta is aanmerkelijk wat jonger dan ik, we schelen 12 jaar. Ik ben zelf de 50 net gepasseerd, en zie er, al zeg ik het zelf nog redelijk uit. Ik heb mijn wekelijkse sportschool, en maar en heel klein buikje. Mijn vrouw ziet er met haar 38 jaar prima uit, kort blond haar, kleine borsten en een vreselijk lekker kontje, met een diepe spleet tussen haar billen, waar ik af en toe lekker mijn pik tussen kan schuiven.

We hadden mijn 50ste verjaardag weliswaar uitgebreid gevierd, maar hadden besloten onszelf een warme wintervakantie cadeau te doen. We boekten een ticket naar Thailand, en namen een aansluiting naar het zuiden van het land, waar we op een tropisch eiland een klein resort geboekt hadden. Na een week zon en snorkelen kreeg echter een dysenteriebacterie mij te pakken en was mijn enige plek het bed, met veel water en een korte afstand naar het toilet. Na twee dagen begon mijn vrouw zich te vervelen en ik zei haar iets leuks te gaan doen. Ze verdween een dag lang en kwam s avonds pas rond 11 uur terug. Ze vertelde met een bootje weg geweest te zijn om te snorkelen, had geluncht op een strandje en was ‘s avonds uitgenodigd door wat jongens die ze op de boot had leren kennen, om een hapje te eten. Daarna hadden ze nog een bar bezocht, wat haar late thuiskomst verklaarde.

Ik leefde nog steeds op water en Norit, maar, nadat ze de volgende ochtend weer vertrokken was, ging het rond de middag een stuk beter en kon ik zelfs wat vast eten naar binnen werken in de vorm van een clubsandwich, waarna ik me eigenlijk weer prima voelde.

Ik liep langs het strand naar het volgende resort en passeerde een massage-hut, waar een bloedmooi jong meisje buiten zat. Ik besloot mezelf met een massage te verwennen, voor de prijs hoefde ik het niet te laten en ik vond dat ik het na 3 dagen ziek zijn wel verdiend had.

Ik werd mee naar binnen genomen, waar een houten tafel met een dunne matras van kunststof op lag. Ze zei me in gebroken Engels mezelf helemaal uit te kleden en gaf me een handdoek om rond mijn middel te slaan. Ik hing mijn kleren over een stoel en klom op de tafel, waarna het meisje weer terug kwam. Ze was erg klein van stuk, niet langer dan 1m50, maar verder goed gebouwd. Ze goot olie op mijn rug en schouders en begon me heerlijk te masseren. Ik sukkelde zachtjes van de wereld. Na een tijdje kwam ik weer wat bij doordat mijn geslacht in de knoop was geraakt, ik lag op mijn pik, die trachtte tot volle wasdom te komen. De reden was gelijk duidelijk, de handdoek op mijn billen was verdwenen, en het meisje was geraffineerd bezig aan de zijkanten van mijn ballen te masseren. Ik wipte mijn kont omhoog, om mijn erectie wat ruimte bieden. Ik ben niet erg zwaar geschapen maar de 18cm haal ik toch wel.

Dit vatte het meisje op als een uitnodiging, want ze goot meteen wat olie tussen mijn bilspleet en zocht mijn anus met haar vingertje. Christus, dat was lekker, en ik drukte mijn kont weer omhoog. Ze stopte even, en toen ik, opzij keek, zag ik dat ze uit haar sarong gestapt was en nu spiernaakt naast me stond. Ze was jong, met kleine borsten, nog kleiner dan die van mijn vrouw, en ik, zag dat ze geschoren was.

“You like?” Glimlachte ze. Ik knikte, met een droge mond. Ze verdween weer uit beeld en ik voelde opnieuw haar vingertje mijn kontgaatje binnendringen, waar ze direct mijn prostaat vond. Ze begon me zachtjes in mijn kont te neuken, eerst met een en toen met twee vingers. Het was grandioos, en ik drukte mijn gat tegen haar hand, zodat haar vingers nu geheel in mijn anus verdwenen. Plotseling was haar hoofd naast mijn oor en ze fluisterde.

“You also like boys hé...” en dit keer klonk er geen vraagteken, het was een conclusie. Ik had daar zelf nooit bij stil gestaan en had altijd een keurig hetero leven geleid, maar de vraag zette me aan het denken. Ze trok haar sarong weer aan en voordat ik iets te berde kon brengen, verdween ze. Na vijf minuten kwam ze weer terug, gevolgd door een mooie jonge Thaise jongen, ook in sarong gekleed. Ze zei iets tegen hem en voordat ik het wist stonden ze beide naakt naast mij. Ik wilde protesteren, maar ze antwoordde alleen met “This my boyfriend”. Ze kwam naast mijn hoofd staan, pakte mijn hand en leidde hem naar haar spleetje. Ik voelde weer twee vingers in mijn anus, maar nu van de jongen. De geilheid sloeg opnieuw toe, en ik drukte mijn billen weer omhoog, nu met gespreide dijen, en ik voelde dat hij met zijn andere hand mijn lid beetpakte en naar achteren trok.

Ik liet mijn vinger in het meisje glijden die al aardig nat was, en bewerkte met mijn duim haar klitje. Ik voelde hoe de mond van de jongen zich om mijn eikel sloot en hij mij van achteren af begon af te zuigen. Ik werd steeds geiler en met een met haar eigen kutsap natgemaakte vinger drong ik nu haar anus binnen. Ze zuchtte diep en keek me diep in de ogen. Haar arm was opzij naar achteren, en toen ik hem met mijn blik volgde zag ik, dat ze haar vriend, die voorovergebogen mijn eikel pijpte, met een slank handje langzaam aftrok. Zijn geslacht had tot mijn stomme verbazing enorme afmetingen aangenomen, zeker voor zo’n kleine jongen. Hij mat zeker 22cm en was nog niet helemaal stijf. Ik kon het niet langer aanzien en drukte mezelf op mijn knieën, mijn kont omhoog, klaar om door een van mijn eigen geslacht geneukt te worden.

Het meisje kroop op de tafel en wurmde haar kutje onder mijn gezicht. Ik voelde de tong van de jongen in mijn gapend aarsgat, en begroef mijn mond in de sappige meisjeskut. Toen kwam het, hij klom op de tafel en drukte zijn stam langzaam in mijn anus. Ik dacht dat ik gek werd van geilheid, beet en sabbelde aan haar schaamlippen, stak mijn tong diep in haar grotje en toen de jongen helemaal in mij zat kwam ik met een niet te tellen aantal ontladingen klaar op de matras. De jongen trok zijn stam langzaam uit mijn anus. Ik beet het meisje in haar klitje, wat een verrassend effect had. Ze bokte met haar bekken, drukte haar kutje tegen mijn mond en kwam zuchtend klaar.

Na wat nazinderen liet ze zich van de tafel glijden, en ook de jongen klom er af. Hij stond met een kloppende erectie naast mij. De aderen lagen dik op zijn stam, en zijn eikel was helemaal zichtbaar. Er liep voorvocht uit zijn pisgleufje. Het meisje pakte hem om zijn middel en duwde hem tot bij mijn hoofd. “You thank him”, zei ze en wees op zijn pik. Als in een waas bracht ik mijn hoofd naar voren en zij leidde zijn harde stam in mijn mond. De jongen legde een arm om het middel van het meisje en kromde zijn rug, waardoor zijn pik naar voren kwam. Het meisje leidde hem naar mijn mond een zonder na te denken opende ik die om voor het eerst van mijn leven een pik te proeven. Voorzichtig legde hij zijn eikel op mijn tong. Ik proefde zijn zoutige voorvocht, ik proefde mijzelf...

Ik likte aan zijn eikelriempje en omsloot zijn pik. Langzaam, maar steeds sneller begon hij mij in mijn mond te neuken. Ik probeerde hem genot te geven en gebruikte af en toe mijn tanden. Toen kreunde hij en begon te spuiten. Vier stralen dik zaad spoot hij in mijn mond; ik liet het er uit lopen toen hij terugtrok. Het meisje hurkte en likte het sperma van haar vriendje van mijn kin en lippen.

Toen gingen ze allebei zachtjes weg. Ik bleef nog een tijd alleen op de tafel liggen, diep nadenkend over mijn blijkbaar biseksuele instelling, en of ik mijn ervaring met mijn vrouw zou delen...

PjotrA

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1765