Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

MADDY L

MickeyGeplaatst door My 4Fingers di, december 05, 2017 11:39:58

MADDY L, mijn eigen oktoberfeestje…

Omdat mijn werk mij voor een paar dagen naar München dirigeert heb ik besloten het weekend ervoor af te reizen om het Oktoberfest eens te bezoeken. Ik heb er van vrienden al veel over gehoord. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld.

Na in mijn hotel te hebben ingecheckt loop ik de straten van het centrum van München in. Er is een soort optocht aan de gang. Karren met paarden, marcherende blaaskapellen en loopgroepen trekken aan de vele lederhosen en dirndl jurken voorbij. Snorren en blonde vlechten domineren. Het lijkt of ik in het decor loop van een typische Duitse seksfilm uit de jaren 80. Maar het is ontegenzeglijk een gezellige boel.

In een wirwar van kleine straatjes schuifel ik met de menigte mee. Ergens in een straatje blijf ik staan kijken. Omdat het zo smal is sta ik met mijn rug letterlijk tegen de muur. Voor mij komt een groep vrouwen in dirndl jurken staan. Kennelijk vriendinnen, ze zijn druk en hebben enorme pret met elkaar. Eén van hen valt mij op, om meerdere redenen. Ik schat haar begin veertig. Niet al te groot, bruin gebrande huid, donkerbruin opgestoken haar wat haar slanke hals accentueert. Haar kledendracht verraad grote, volle borsten en prachtige ronde billen.

Als ze omkijkt zie ik een mooie glimlach. Haar billen in het dunne jurkje drukken nadrukkelijk tegen mijn heup, wat ik overigens niet erg vind. Ze kijkt nogmaals verleidelijk om en zegt.

“Entschuldigen Sie, bitte…” als de voorbijkomende stoet ons bijna door de muur drukt, waarbij haar linkerhand langs mijn kruis schuurt.

Ik glimlach terug en zeg: “Macht nichts, Das Vergnügen war meinerseids…”

Onmiddellijk draait ze zich om en lacht weer. “Betrapt”, zegt zij in het Nederlands. “Inderdaad”, zeg ik, “maar dat is geheel wederzijds… ben jij hier ook voor het Oktoberfest naar toe gekomen uit Nederland?”

“Nee,” zegt zij, terwijl zij zich naar mij omdraait, “Ik woon al jaren in München. Madeleine Leander”, stelt zij zich voor, “ik kom elk jaar met mijn Duitse vriendinnen hier feest vieren”.

Als onderdeel van de optocht komt er nu een grote platte kar voorbij met een blaaskapel erop. Bijna te breed voor dit straatje. Madeleine wordt weer tegen mij aangedrukt, met haar voorkant tegen mijn zij. Op deze manier voel ik tegelijk zeer aanwezige borsten tegen mijn borst, een hand op mijn billen en een hand zwervend over mijn buik en kruis. Daarbij kijken twee paar mooie glanzende donkere ogen mij van dichtbij aan. Ze bijt op haar onderlip. Ik word hard. Ook dat wordt vastgesteld door de zwervende handen.

Na deze ‘plezierige kennismaking’ zetten wij ons gesprek voort, bijna schreeuwend om boven de muziek uit te komen. Zij blijkt uit Ede te komen, is jaren geleden naar München gekomen door haar huwelijk met een Duitse chirurg, van wie zij is gescheiden inmiddels. Maar vanwege haar twee kinderen die natuurlijk ‘Duits’ zijn opgegroeid en in Duitsland studeren is Madeleine hier gebleven. Zij werkt in een Seniorenheim, zoals zij het noemt. Het gesprek wordt nog geanimeerder als ik vertel oorspronkelijk uit dezelfde regio te komen. Ik ken Ede en omgeving goed. De Ginkelse heide, Landgoed Kernhem, het Edese Bos, ik heb er vele voetstappen liggen. Deze plekken weer te horen noemen maakt Madeleine zelfs ietwat melancholiek, maar dat lacht ze gelijk weer weg. Ze heeft vrolijke ogen.

Madeleine vertelt enthousiast en beantwoordt ook al mijn vragen over het Oktoberfest. Haar vriendinnen begrijpen inmiddels dat een landgenoot voor haar wel speciaal is en laten haar met rust, nadat ik aan alle dames ben voorgesteld. Bij het voorstelrondje krijg ik het gevoel dat de dames prettig geïnteresseerd zijn. Hoewel we beleefd converseren over de kinderen, ons werk en zo verder, heb ik het gevoel dat dit ook een ander soort kennismaking is. Er hangt een lekkere onderhuidse spanning. Maddy, zoals zij liever wordt genoemd, draait zich doorlopend naar mij om, waarbij haar tepels langs mijn arm strijken. Wanneer zij mij iets vertelt kijkt zij mij doordringend aan en legt daarbij haar hand op mijn bovenarm. De sierlijke hand met lange rode nagels werkt enigszins erotiserend op mij. Op de oppervlakte beleefd, eronder ontstaat langzaam een lekker soort lichte opgewondenheid.

Na de optocht loop ik met dit jolige groepje dames mee naar iets dat ze ‘der Wiesn’ noemen. Ik word als een soort van mascotte (of trofee?) door de vriendinnen opgenomen en meegevoerd. Ik ben benieuwd. Onderweg informeert Maddy mij over alles. Het blijkt de Theresienwiese te zijn, een speciaal voor het Oktoberfest bestemd terrein. We lopen langs een groot bronzen beeld, Frau Bavaria, die Beieren blijkt te symboliseren. Overal muziek van live spelende blaaskapellen. Op het terrein staat een kermis en enkele enorm grote maar mooi aangeklede tenten met er om heen een soort terrastuinen met grote houten tafels. Biergarten, hoor ik. Bij één ervan nemen we plaats. Direct worden er enorme glazen bier besteld. Ik denk dat er makkelijk een liter bier ingaat per glas. De dames drinken dapper, haken in en deinen mee met de muziek.

Er wordt veel gelachen en gepraat. Opnieuw, net zo als eerder vanmiddag, heb ik het bizarre gevoel dat er onder de oppervlakte iets anders gebeurt dan dat je kunt waarnemen. Ik word constant aan alle kanten aangeraakt, niet stiekem, maar wel opvallend. De dirndl jurkjes helpen niet mee. Kijk ik links dan kijk ik, gezien mijn lengte, in een decolleté, wat rechts nog meer het geval is. Bij één vriendin aan de overkant van de tafel zie ik bijna haar tepels. En kijk ik richting mijn enorme bierpul, dan zie ik opgekropen jurkjes en lekkere blote en vaak gebruinde dijbenen. Ik zie tanden die bijten in een onderlip, tongen die lippen natmaken, slanke vingers die over een hals strelen, ik zie haren die achter oren worden gestreken. En ik voel Maddy’s hand geregeld op mijn bovenbeen. Ik kijk en zie rode nagels op vale spijkerstof. Geil beeld. Het bier heeft zijn bekende uitwerking op mij. Als ik opsta om een toilet te zoeken staat Maddy ook op.

“Ik weet een toilet dat je niet hoeft te delen met de duizenden anderen”, zegt ze. Even later blijkt dat ze de manager van de grootste biertent waar we naar binnen gaan kennelijk kent. Ze praat kort met hem en hij knikt. Dan pakt ze mijn hand en loopt een gang achter de bar in. Zij wijst mij een kamer met een toilet en een douche, die van elkaar worden gescheiden door een bad gordijn. En met een. “Als je mij nodig hebt ben ik in de buurt…”, trekt zij het gordijn dicht dat het toilet van de rest van de ruimte afsluit, maar niet helemaal.

Ze gaat tegen de deur staan met zicht op mij. Eén been gebogen tegen de deur geplaatst en met haar handen achter zich. Ok, een showtje dus… Ik schuif mijn schoenen van mijn blote voeten. Haar aankijkend knoop ik mijn jeans open en laat hem langzaam van mijn benen glijden en trek hem over mijn voeten. Ik sta in een strak T shirt en mijn boxer. Ik schuif heel even met mijn hand mijn T shirt een beetje omhoog, subtiel mijn buik strelend. Haar vingers glijden langs haar nek, de nagels zacht krassend over haar huid. Ik draai mij om met mijn rug naar haar toe, steek mijn vingers achter het elastiek van mijn boxer en schuif hem van mijn billen. Mijn half stijve, zware penis valt naar beneden en is nu van achteren tussen mijn benen door in volle glorie te zien. Daarna doe ik datgene waarvoor ik hier ben.

Dan draai ik mij langzaam om. Maddy heeft haar armen over elkaar geslagen om te verbergen dat haar vingers van één hand over haar tepel draait en er zachtjes aan trekt. Voor mij is het echter goed zichtbaar en mijn penis schokt langzaam en zichtbaar voor haar naar een erectie. Gebiologeerd kijken we naar elkaar. Ik trek mijn boxer op maar laat mijn balzak en mijn penis er buiten hangen, waardoor mijn erectie nog strakker trekt en mijn eikel ontbloot wordt. Zij kijkt terwijl zij langzaam haar wijsvinger in haar mond steekt en haar wangen een beetje inzuigt. Dan loopt Maddy naar mij toe. Met haar nagels trekt zij zachtjes een spoor over mijn erectie wat mij bijna doet klaarkomen. Daarna neemt ze haar plaats weer in, één been weer opgetrokken tegen de deur.

Terwijl ik mijn boxer langzaam optrek tekent mijn erectie zich duidelijk af. Op dat moment zie ik dat zij één keer hard aan haar tepels trekt en vervolgens met haar andere hand over haar jurk wrijft ter hoogte van haar kruis. Ze zucht en komt klaar. Stil en heftig. Een beetje in elkaar gedoken hangt ze een paar tellen tegen de deur. Wat een enorm opwindende situatie is dit. Ze lacht, komt naar mij toe en fluistert.

“we kunnen misschien straks lekker de biergeuren van ons afspoelen nu we weten dat er hier een douche is”. Haar vingers glijden over de boxer naar mijn billen, eerst van links naar rechts en dan langzaam van beneden naar boven, waarbij een paar vingers door mijn bilspleet glijden en zacht krassen over mijn ster. Ik sta op springen op dat moment.

Ze kreunt een beetje en bijt op haar lip. Haar handen strelen over mijn boxer ter hoogte van mijn heupen en krassen net boven mijn erectie; daarna glijden haar handen via de zijkant naar beneden en krast ze zacht met haar prachtige rode nagels over mijn zak. Daarna legt zij haar handpalm over de lengte van mijn geslacht. Ze voelt hem kloppen. “Lijkt mij lekker”, zegt ze terwijl ze haar armen tegen elkaar aandrukt, waardoor haar borsten tegen elkaar en naar boven worden gedrukt. Daarna schuift ze met twee vingers onder de band van mijn boxer en wrijft over mijn toompje, met de andere hand wrijvend over de hele lengte van mijn ingepakte erectie. Zuchtend kom ik klaar en spuit een paar stralen sperma in de boxer. Trillend sta ik mijn best te doen niet te hard te kreunen. Ze knipoogt.

“We kunnen straks allebei wel een frisse douche gebruiken”. Ik besluit mijn boxer uit te laten.

“Naast Ede hebben we nu nog iets gemeen”, zegt Maddy, terwijl zij langzaam haar dirndle jurkje optrekt. Een prachtig glad gleufje wordt zichtbaar. Ze is supervochtig want supergeil. Dit tafereel duwt mij over de rand. Ik loop op haar toe en pin haar vast tegen de deur, haar polsen vastpakkend boven haar hoofd met mijn linkerhand. De vingers van mijn rechterhand glijden over haar lichaam. Langs haar wangen, langs haar lippen.

“Zuig op mijn vingers” zeg ik. Ik voel haar warme, zachte tong rondjes draaien om mijn vingers. Langzaam streel ik haar langs haar kin, haar kaaklijn, haar oren en haar hals. En zij kan niets doen. Dan open ik met één hand de rits op haar rug en laat haar polsen even los. Haar jurk glijdt van haar af en ze staat in haar naakte schoonheid voor mij.

Ik houd haar polsen weer boven haar hoofd vast, waardoor haar borsten omhoog worden geduwd. Mijn hand draait om haar borsten, strelend. Ik stimuleer haar tepels zachtjes. Ze strekken zich uit naar mijn vingers. Ik leg mijn wijsvinger achter mijn duim en laat hem schieten tegen haar tepel. Niet hard, maar hard genoeg om haar voor het eerst licht te laten kreunen. Mijn hand glijdt terug naar haar gezicht en ik streel haar wangen met de rug van mijn vingers. Haar tong komt uit haar geopende mond en probeert mijn vingers te vangen, wat haar niet lukt. Opnieuw glij ik zachtjes met mijn vingers over haar lichaam, via haar borsten, waar ik weer tegen haar tepels tik, naar haar buik, elke centimeter nauwkeurig bestrijkend.

Bij de gootjes van haar lendenen nemen mijn krassende nagels het over en ik glij met mijn nagels in de V-vorm van haar lendenen naar beneden. Mijn vingers glijden over de randen van haar openstaande gleufje, zonder haar clit te raken. Dan glij ik door via de binnenkant van haar benen. Onderwijl zoenen we, nat en diep, waarbij ik zachtjes bijt in haar onderlip. Dan verken ik de route van haar lichaam met mijn tong en lippen. Mijn tong draait eindeloos rondjes om haar tepels, mijn lippen zuigen, mijn tanden bijten zachtjes. Ondertussen voelt ze mijn vingers bij haar gleufje. Ik streel de contouren van haar opengesperde lipjes. Haar clit is nog steeds niet aangeraakt maar staat stijf overeind. Maddy is druipnat.

Ik hurk tussen haar benen. Ze drukt haar handen op mijn achterhoofd en duwt mijn gezicht vaster tegen haar schoot. Ik blaas zacht op haar kutje en bijt dan zachtjes in haar clit. Ze kreunt harder. Mijn tong draait rondjes aan de binnenkant van haar lipjes om vervolgens diep naar binnen te gaan. Ik zuig en bijt op Maddy’s clitje en ze gromt. Ik sta op en mijn erectie staat schuin omhoog tegen haar buik. Dan buig ik een beetje door mijn knieën.

Ik ga met mijn eikel over de buitenkant van haar kutje en haar clit. Ik wrijf al haar vocht uit over haar clit; ze glimt helemaal. Dan gaat mijn eikel naar binnen. Maddy’s lipjes staan er strak om heen. Zo wacht ik even, om haar te plagen. Ik knijp in haar tepels en ze kreunt weer. Mijn vingers schuiven in haar mond en ze draait haar tong er om heen. Dan pas schuif ik in één keer naar binnen. Terwijl ik Maddy neuk kus ik haar hard. Onze tongen draaien geil om elkaar heen.

Haar gretige gleufje zuigt mij naar binnen. Ik voel de wanden van haar tunnel om mijn stam sluiten. Steeds trek ik mij bijna uit haar tot haar lipjes gespannen om mijn eikel staan. En dan pas schuif ik weer naar binnen. Steeds sneller. Voor het eerst zegt Maddy iets; “het duurt niet lang meer…”

Ze bijt op haar onderlip en gromt. Ze steunt en kreunt en gaat gigantisch komen. Ze klapt twee keer een soort van dubbel tegen mij aan. En ze komt. Hard en hevig. En opeens raast in mij een niet te controleren storm. Totaal niet synchroon met Maddy. Haar linkerhand vouwt ze nu om mijn van zaad kolkende ballen. Ze moet het voelen razen daar.

Met diepe stoten neuk ik haar meedogenloos. Geen tijd voor tederheid. Ik trek haar hoofd aan haar haar naar achter om haar te dwingen mij aan te kijken. Ik kijk diep in haar bruine ogen. En zij kijkt intens terug in de mijne. Naar haar kijken is klaarkomen. Dit is genieten. Door haar blik, de nagels om mijn balzak, het hoge tempo. Ik weet niet wat het is, maar, het is enorm urgent opeens. Wat geil dit. Ik beuk nu richting klaarkomen. Alles is nu gericht op bevrijding. En die komt als ik hard klaarkom, diep in Maddy. Ik kreun en mijn ballen exploderen. Drie, vier krachtige stralen spatten diep in haar uit elkaar. Zij lacht terwijl we uithijgen.

“Ik zei toch al dat we straks allebei wel een frisse douche kunnen gebruiken”.

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1946

LUCKY BASTARD

MickeyGeplaatst door My 4Fingers do, september 28, 2017 13:58:17

LUCKY BASTARD

Na een plezierige kennismaking met Merel, een vriendin van Sunshine, lopen we gedrieën over een zonnig Noordwijks strand, op weg naar het naaktstrand. De dames praten vrolijk terwijl wij slalommen om spelende kinderen in de branding. En ik loop achter ze te zeulen met een koelbox, maar met een juichend hart. Daar waar ik gisteren nog wat weemoedig werd van het probleemloos mee kunnen zingen van een nummer uit de jaren zeventig, klinkt nu het opgetogen in mijn hoofd: Let the Sunshine, let the Sunshine in… Toch ook eind jaren zestig, begin jaren zeventig, denk ik glimlachend bij mijzelf.

Een juichend hart is iets anders dan verliefd zijn, want dat ben ik niet. Het komt bij mij door het genieten van de ander en weten dat jij die ander ook kunt laten genieten zonder verplichtingen en gedoe. Omdat die ander je herkent en toelaat. Zielsverwantschap. Elkaar aandacht, warmte en bandeloos genot schenken zonder daar iets voor terug te willen. Omdat je het beiden nodig hebt en elkaar daarin herkent en erkent. Liefdevol voorzien in een behoefte. Een ontmoeting met zo”n gelijkgestemde persoon is uiterst zeldzaam, weet ik uit ervaring. En het laat mijn hart dus juichen, ik ben nu eenmaal een romanticus.

En een geluksvogel ook, denk ik grijnzend bij mijzelf. Voor mij uit lopen twee aantrekkelijke vrouwen. Mooie blote bruine ruggen. Daaronder verleidelijke ronde billen in vrolijke sarongs heen en weer dansend bij elke kanteling van hun heupen. Deze twee hebben het begrip verleiding uitgevonden. Verleiding zoals het hoort; subtiel. Schijnbaar onbewust en onschuldig weten zij mijn hormoonspiegel doorlopend op een hoog peil te houden. Er wordt veel gelachen en gepraat door de dames maar onder de oppervlakte gebeurt doorlopend ook iets anders dan datgene wat je aan de oppervlakte kunt waarnemen. Als het strand wat minder bevolkt raakt kom ik tussen hen inlopen. Blote bruine borsten dansen met iedere stap lichtjes heen en weer. Hun door de zachte zeewind hard geworden tepels strijken nu en dan tegen mijn armen als ze zich naar mij toedraaien. De fysieke signalen corresponderen absoluut niet met hun vrolijke conversatie. Terwijl Sunshine mij vertelt over haar werk glijdt haar hand suggestief over mijn in een bermuda gehulde billen. Een heerlijk geraffineerd spel waarvan ik geniet.

Na de laatste strandtent wordt het rustig. Het is nog een eind lopen naar het naaktstrand. Ik word constant aan beide zijden aangeraakt, niet langer stiekem nu, nog wel steeds subtiel. Ik zie ogen die mij lachend aankijken terwijl tanden bijten in een onderlip, tongen die lippen natmaken, slanke vingers met mooie gelakte nagels die over een hals strelen, ik zie haren die achter oren worden gestreken. En ondertussen voel ik langzamerhand overal handen, borsten en opgerichte tepels, lijkt het wel. De geile stemming wordt langzaam maar zeker opgevoerd door deze prachtige vrouwen. En ze hebben er plezier in. Ik ook trouwens.

Het naaktstrand is traditioneel veel minder bevolkt dan het ‘gewone’ strand en dat geldt ook voor vandaag. Toch lopen we langs de her en der in paartjes, groepjes en individueel verspreide mensen tot we een behoorlijk verlaten plek hebben gevonden. We spreiden de grote zachte badlakens met het ingeweven logo van Huis ter Duin uit. Sunshine en Merel zitten naast elkaar en ik kies een plek aan hun voeten. Twee aantrekkelijke gezichten, twee paar mooie volle borsten en twee kaalgeschoren kutjes. Wat een lekker uitzicht. De grote koelbox die het hotel ons heeft meegegeven zet ik naast mij neer. Hij blijkt gevuld met twee flessen water, twee flessen rosé, fruit en andere hapjes. Nu begrijp ik waarom hij zo zwaar is. Hiermee kunnen we voorlopig vooruit vanmiddag.

Omdat ik dol ben op handen met mooi gelakte nagels is er voor mij extra veel te genieten, waar de dames overigens kennelijk van harte aan meewerken. Overdreven langzaam wrijven Sunshine en Merel afwisselend met hun slanke handen vermeend zand van hun borsten, mij daarbij geregeld recht aankijkend. Sunshine ‘s borsten zijn behalve mooi ook van behoorlijk formaat en staan pront rechtop. Met haar vingers glijdt ze onder haar borsten door, ertussen in. Haar rode nagels steken geil af tegen het bruin van haar huid. Langzaam draait ze rondjes om de harde knoppen. Ik heb het niet meer en vind het supergeil. Ze doet het argeloos alsof het niet voor mij was bedoeld is, maar ik weet wel beter. Wat een geil dier, deze leuke vrouw.

Merel gaat een stap verder. Ze zit rechtop in kleermakerszit. Na het ritueel met en rond haar eveneens prachtige bruine borsten gaan haar handen langzaam over haar strakke buik, nog steeds denkbeeldig zand afvegend. Ook haar benen krijgen die behandeling. Daarna haar kruis. Zo geraffineerd dat ik tegen een glad en een beetje openstaand glinsterend poesje aankijk waarbij haar vingers met de lange roze nagels ook langzaam over haar lipjes vegen. Een fantastische voorstelling voor een heel select publiek, namelijk alleen ik. Dan kijk ik tegen de knokkels van haar gekromde hand aan terwijl ze kort haar clitoris bewerkt. Ze kijkt mij recht aan en bijt op haar lip.

Mijn pik is tijdens dit gedoe inmiddels half hard geworden. Sunshine kijkt er naar en lacht.

“Weet je wat ik enorm geil vind,” zegt ze. “Ik vind het heel opwindend als een man zijn piemel aftrekt op een langzame manier. Zachtjes zijn voorhuid naar achteren trekt zodat zijn eikel mooi te zien is en die dan weer verstopt...” Dat zij expliciet kon zijn wist ik al. “Is dat een uitnodiging?” Vraag ik glimlachend. Zij kijkt mij aan met een stoute blik.

“Ja, dat denk ik wel. Vind je het leuk dat voor mij te doen?” Haar stem wordt een beetje hees. Een teken dat ze opgewonden raakt, weet ik sinds gisteren.

Ik neem dezelfde houding aan als Merel die geïnteresseerd meekijkt, rechtop en in kleermakerszit. Met mijn wijsvinger ga ik een aantal keren van mijn eikel langzaam naar mijn balzak, op mijn beurt nu de dames beurtelings strak aankijkend. Ik vind het geil om dit te doen wetend dat het Sunshine opwindt. Dan draai ik met mijn duim en twee vingers van bovenaf om mijn eikel, mijn voorhuid om mijn eikel trekkend en daarna weer naar beneden duwend. Mijn andere hand gaat over mijn tepels.

Sunshine gaat onbewust met haar tong langs haar lippen. Haar handen glijden langzaam heen en weer over haar dijen. Ik pak met dezelfde drie vingers mijn pik halverwege vast zodat Sunshine goed zicht heeft op mijn eikel. Langzaam duw ik mijn voorhuid weer over mijn eikel en trek hem weer terug, waarbij een druppel voorvocht naar buiten wordt gestuwd. Tergend langzaam wrijf ik het uit over mijn eikel die ervan glimt. Dan herhaal ik een aantal keer dezelfde handelingen.

“Vind je het geil om te zien?” vraag ik plagend. Haar mondhoeken krullen licht naar boven en zij lacht haar nauwelijks waarneembare maar enorm geile lachje. Ze knikt. “Wil je dat ik doorga?” vraag ik. Weer knikt Sunshine. Terwijl ik langzaam mijn voorhuid steeds weer op en neer schuif over mijn eikel zeg ik; “ik ga alleen door als jij met je tepels speelt.”

Alsof ze er op gewacht heeft glijden haar handen direct om haar mooie borsten heen. Het kost mij nu moeite om de beweging bij mezelf langzaam te houden. Terwijl ze gebiologeerd naar mijn pik kijkt waarvan mijn eikel nog steeds langzaam verdwijnt en weer tevoorschijn komt, gaat Sunshine met haar handen naar haar tepels. Haar duim en vingertop trekt aan haar tepels, rekt ze uit, draait ze een slag en laat ze weer terugschieten. “Hm…” kreunt zij daarbij. Wat een geil gezicht. Mijn eikel is drijfnat van mijn voorvocht. Ze drukt ze haar borsten omhoog en ze knijpt er in met haar vingers, waarbij zij hijgt. En weer draaien haar vingers haar tepels een slag en laat zij ze terugspringen. En weer dat geile kreuntje direct er na.

“Weet je hoe hard ze zijn?” Fluistert ze hees terwijl zij mij nu opgewonden aankijkt.

Dit geile spel heeft Merel niet onberoerd gelaten.

“Wil je niet meedoen met ons spelletje?” Vraag ik terwijl haar aankijk. Mijn vraag lijkt haar terug te roepen in de realiteit.

“Ja, wat ongelofelijk opwindend is dit,” zegt Merel.

“Laat mij je kutje eens zien” zeg ik.

“Zo?” Vraagt zij met nu ook hoorbare opwinding in haar stem terwijl zij met twee vingers een omgekeerde V maakt over haar clitje en haar lipjes uit elkaar trekt. Een glimmend roze grotje wordt zichtbaar waarbij haar clitje voorzichtig uit haar behuizing piept.

“Eh… ja” was alles wat ik kon zeggen.

“Zo, bedoel je toch?” Vraagt Merel, nu overduidelijk botergeil. Haar wijs- en ringvinger vormen nu de V met haar middelvinger gaat ze heen en weer door haar roze grotje. De kreuntjes en hese zuchtjes van Sunshine komen korter op elkaar en zij kijkt beurtelings opzij en naar mij. We komen alle drie ogen te kort.

“Vind je het lekker?” Vraagt Merel licht hijgend aan mij, ondertussen met haar middelvinger door drijfnatte gleufje glijdend.

“Megageil” kreun ik terug. Merel brengt haar glimmende natte vingers naar haar mond en likte ze schoon. Dan hervat zij haar geile vingerwerk. Intussen duwt Sunshine haar borst naar haar mond en zuigt haar tepel naar binnen. Dat zag ik gisteren voor het eerst en weer is het bloedgeil om te zien. Ze strekt haar roze tong uit en glijdt ermee over haar tepel. Aan het pulseren van mijn pik voel dat ik dit niet lang meer ga volhouden. Maar ook Merel kreunt zich nu een weg naar een orgasme, zie ik aan de snelheid waarmee haar vingers hard over haar clitje wrijven. Als Sunshine mij met grote ogen geil aankijkt terwijl haar handen haar borsten ondersteunen en haar tepels naar mij laat wijzen terwijl zij er nog een keer kreunend aan trekt gutst mijn zaad uit mijn pik. Naar mijn zaadlozing kijken is genoeg voor Merel om ook schokkend klaar te komen.

Uit hijgend moeten we alle drie grinniken.

“Tja, dit kon niet uitblijven na vanochtend natuurlijk”, zegt Sunshine. “Gelukkig zal het voor eventueel publiek vanuit de verte de schijn hebben gehad dat we gewoon een gesprek hadden.”

“Nou lieverd, daar zijn jouw borsten ook van een afstand te groot voor,” grapt Merel. “Dan vertrouw ik er maar op dat ze genoten hebben” zegt Sunshine op haar ongecompliceerde manier. We staan alle drie op en lopen met de armen om elkaar heengeslagen naar de zee om af te spoelen en af te koelen. Teruggekomen schenk ik voor ons een glas koele rosé in en we eten een paar van de heerlijke Huis ter Duin- hapjes. Daarna valt er een stilte. Na een tijdje slaapt Merel, Sunshine leest en ik lig op mijn buik te genieten van het heerlijke uitzicht, om ten slotte ook heerlijk weg te dommelen.

Ik word wakker van een hoge kreun. Als ik opkijk zie ik nog net twee vingers van Sunshine in haar kutje verdwijnen. Ze hijgt zwaar en haar lipjes glinsteren. Afwisselend glijden twee vingers door haar kutje met haar clitje ertussen er geil tussendoor piepend. Dan gaat ze weer met twee vingers naar binnen. Met een derde vinger erbij gaat ze snel en dan weer langzaam in en uit. Daarna door haar natte spleet over haar lipjes naar haar clit. Ik lig eerste rij, kijk toe en geniet. Afwisselend hoor ik een hoge “hm…” en een lagere “ooh…” Wat maakt ze toch opwindende geluiden. Dan slaat ze met een gekromde hand met vlakke vingers een aantal keer op haar kutje. Ook de petsen klinken nat en geil.

Sunshine gaat met haar rechterhand achterlangs naar haar sterretje. Verrassend soepel glijdt een vinger naar binnen en ze vingert zich daar verder. Ik zie haar duim tussen haar sterretje en kutje heen en weer gaan en het effect van haar rode nagel is bij mij direct merkbaar. Zij hijgt hees door. Zachtjes klinkt haar “aah…”. Dan glijdt haar hand weer via haar lies naar haar kutje en ze draait rondjes met haar wijs- en middelvinger op haar clitje. Het zacht soppende geluid is opwindend. Ik zie haar linkerhand weer spelen met haar tepel, geil kreunend en zuchtend er aan trekken en draaien. Haar vlakke hand slaat nog een paar keer op haar kutje. Ze hijgt nu duidelijk richting klaarkomen. Als dat gebeurt, kreunt ze hees en diep vanuit haar keel. Haar heupen krampen een paar keer.

Als ze bijgekomen is steunt Sunshine op haar ellenbogen om even op te kijken en kijkt verbaasd recht in mijn lachende gezicht.

“Sorry, ongevraagd voyeurisme” zeg ik.

“Ik vind het heerlijk dat je kijkt. Heb je genoten?” Vraagt zij lief lachend.

“Onwijs genoten, fijne geile vrouw, zowel van beeld als geluid,” zeg ik naar waarheid. “Dit moest echt even, na jullie opwindende showtjes” zegt ze.

“Ik klaag er niet over,” zeg ik. Ik sta op en strek mijn handen uit om haar overeind te helpen.

“Kom, dan koelen we nog even af” zeg ik. “Daarna drinken we nog een glas rosé”. Terwijl we naast elkaar naar zee lopen slaat Sunshine haar armen om mij heen, drukt zich tegen mij aan en zegt.

“Ik ben blij dat wij elkaar letterlijk tegen het lijf zijn gelopen”, terwijl haar grote blauwe ogen vrolijk naar mij opkijken. Wat een leuk en fijn mens is dit. Ik voel mij een lucky bastard dat ik haar mag kennen. Mijn hart juicht: Let the Sunshine, let the Sunshine in…

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1905

SUNSHINE ON MY SHOULDERS.3

MickeyGeplaatst door My 4Fingers ma, september 25, 2017 15:53:53

SUNSHINE ON MY SHOULDERS.3

Sunshine. Mooie, aantrekkelijke, lieve, vrolijke vrouw. Komt uit Amsterdam en logeert een weekend in hotel Huis ter Duin in Noordwijk, kennelijk om even weg te zijn van de hectiek in haar leven. En komt daardoor onverwachts het mijne inlopen. Midden dertig, bruin gebrand, bruin opgestoken haar. Grote fijne borsten en fijne ronde billen, prachtige rode nagels. Ik heb haar ontmoet in de Beach club van het hotel op een hete augustusdag. Heet blijkt vervolgens multi interpretabel. Na mijn neiging om vanwege ons leeftijdsverschil alleen al geen seksuele avances te maken maar wel van haar gezelschap te genieten komen we er beiden achter dat het de moeite waard is om een behoorlijk leeftijdsverschil toch maar te negeren. Of liever gezegd; om moeite te doen het te onderzoeken. Want ze blijkt heerlijk onbevooroordeeld en stout. Heerlijk stout…

Na onze heftige zaterdagavond vraagt Sunshine mij te blijven slapen en ik zeg geen nee tegen het voorstel. Het blijft prachtig weer dus een nieuwe stranddag morgen is welkom, maar de gedachte dat we nog een hele nacht en een dag van elkaar kunnen genieten overheerst. Na onze intense balkonscène daalt de rust even neer. Ik zit op een ligstoel op haar terras en kijk uit over zee. Sunshine heeft nog een fles rosé laten komen. Ze zit ontspannen met haar rug tegen mij aan. Haar fijne handen strelen mijn benen. Mijn armen heb ik om haar heen geslagen. Hoewel ik niet anders zou willen is er ook geen mogelijkheid om haar borsten te ontwijken dus ik heb mijn handen er maar omheen gelegd en streel ze zachtjes. Haar tepels blijven hard. Flarden van de jazzy muziek vanaf het ondergelegen terras waaien over het balkon. Rust, rosé en tevredenheid.

Voor even. Want de ondeugende blik in de grote blauwe ogen van deze geile vrouw die naar mij omhoog kijkt kruist de mijne.

“Blijf je morgen nog?” Vraagt ze.

“Als je mij om je heen wil hebben graag”, zeg ik.

“Ik vind het fijn om bij je te zijn”. Een tevreden zuchtje stijgt op van tussen mijn benen. Sunshine is enthousiast over het feit dat ik graag blijf. Ze vertelt mij dat ze op zondag heeft afgesproken met een vriendin maar dat dit geen reden is voor mij om te vertrekken. “Sterker nog”, zegt ze dubbelzinnig glimlachend, “je zou wel eens blij verrast kunnen zijn met haar komst”. Mijn hemel, wat een seksuele energie heeft deze vrouw.

We praten gedempt verder de nacht in. We vertellen elkaar over ons leven en wat daarin allemaal gebeurt en wat gebeurd is. Wat bijzonder dat je in één dag zo een vertrouwensband kunt hebben. Maar lang blijft het niet rustig met deze vrouw.

“Zullen we gaan zwemmen?” Vraagt ze. Dat is lang geleden, een nachtelijke zwempartij in zee. Met niets anders aan dan een comfortabele badjas lopen we via de grote hal direct het strand op. De nachtportier kijkt kennelijk niet op van zwemmers op dit late uur. Het strand ligt er verlaten bij. Van verder naar rechts dringt vaag het geluid van het Noordwijkse uitgaansleven door. Maar dichterbij de branding wordt het overstemd door het ruisen van de aanspoelende golven. Maanlicht schittert over de zee.

We laten onze badjassen vallen op het zand en lopen hand in hand het nog lekker lauwe water in. Het duurt een tijdje voordat het zand zodanig afloopt dat we voor driekwart onder water staan.

“Wat ben je lekker” zeg ik terwijl ik achter haar sta.

“En wat ben ik geil” zegt ze. Ik kus haar nek. Ze voelt mijn pik tegen de bovenkant van haar billen. Ze kreunt een beetje. Ondertussen glijden mijn handen over haar bovenbenen, haar lendenen en naar voren onder haar armen door. Mijn vingers draaien rondjes om haar borsten, ik strijk over haar tepels.

“Voel je hoe hard ze worden?” Vraagt Sunshine. Ze tilt een borst op, zuigt op haar tepel en likt er geil overheen. Met stip één van de geilste dingen die ik ooit heb gezien. Wat een heerlijke vrouw. De route die mijn vingers volgen gaat verder via haar buik en haar heupen naar haar billen. Datzelfde parcours leggen mijn handen rustig een aantal keren achter elkaar af, erogene zones strelend zonder echt direct alle alarmknoppen aan te raken. Ze ademt zwaarder. Mijn lippen strelen haar schouders en haar nek, haar oren.

Sunshine zucht geil. “Ik wil je in mij”, zegt ze en pakt achter haar rug mijn pik vast. Ik stap achteruit.

“Rustig aan” zeg ik lachend. Zij is niet de enige die kan plagen. Ik stap iets naar rechts zodat mijn erectie tegen haar zij drukt. Met mijn linkerhand houd ik achter Sunshine “s rug haar beide polsen rustig vast, mijn rechterhand heeft nu even alleen aandacht voor haar borsten. Over de bovenkant, langs de zijkant, onderkant en tussendoor weer naar boven, haar opgezette en harde tepels steeds vermijdend. Ook dat parcours herhaal ik een paar keer langzaam. Over haar schouder zie ik haar tepels opgezwollen naar mijn vingers zoeken, maar ze niet bereiken. Ze kreunt nu echt.

“Raak je zelf aan”, fluister ik in haar oor. “Wil je met je tepels spelen?”

“Ja”, kreunt ze.

Ik ga weer van achter tegen haar aanstaan. Mijn ballen tegen haar billen, mijn pik tegen haar rug. Ik laat haar handen los. De mijne dwalen af naar haar billen, heupen, buik, venusheuvel. Terug naar haar billen. Mijn vingers glijden door haar bilspleet en over haar sterretje. Ze kreunt weer. Over haar schouder zie ik Sunshine ‘s handen spelen met haar borsten en tepels. Tussen duim en wijsvinger draait ze haar nu kegelvormige tepels, trekt er aan en draait ze weer. Dan glijden haar handen tot onder haar borsten, duwen ze omhoog terwijl de toppen van haar wijsvingers haar tepels blijven manipuleren. Weer zuigt en likt ze. Mm… Het is zo sexy om te zien in het maanlicht, die mooie grote natte borsten die behandeld worden door de vingers met roodgelakte nagels en haar eigen tong. Onder water voel ik dat ze haar benen nu tegen elkaar klemt.

“Help me dan”, kreunt ze.

“Waarmee?” Vraag ik semi onschuldig. “Mijn clitje. Raak het aan. Laat me klaarkomen”. “Waarom doe je het zelf niet?” Blaas ik zacht in haar oor? Haar rechterhand glijdt naar beneden over haar buik en via haar liezen naar haar kutje. Sunshine heeft haast. Ze wrijft als een razende over haar knopje, haar linkerhand klauwt in haar grote borsten en trekt aan haar tepels. Ik ga iets door mijn knieën, pak haar benen vast en leg ze gespreid over de mijne. Dan kom ik in één keer in haar. Ik omklem haar met mijn rechterarm onder haar borsten en mijn linkerarm om haar buik geslagen. Ik voel de onderkant van mijn eikel over haar gezwollen sponsachtige verdikking heen en weer glijden. Haar hand gaat als bezeten over haar clit. Ik voel haar verkrampen in mijn armen, nog een keer en nog een keer. Sunshine jammert een langgerekt “oh… ho…” en komt klaar. En ik kom ook. Ik voel mijn zaad met drie, vier stralen in haar schieten. Zij leunt zwaar tegen mijn borst en hijgt.

Langzaam draait ze zich om waardoor ik van haar loskom en we zoenen met open mond. Onze tongen draaien langzame natte rondjes rond elkaar. Man, wat heftig. Mijn handen glijden langzaam over haar rug en billen, terwijl mijn erectie zich langzaam buigt tot normale proporties. Onze hartstocht neemt langzaam af terwijl we nog wat ronddobberen, leunend tegen elkaar en kijkend naar een sfeervol verlichte Huis ter Duin. Dan lopen we het water uit en doen de badjassen aan. In de hal kijkt de nachtportier opnieuw niet op of om. We douchen, stappen in een lekker bed en Sunshine kust mij intens.

“Dank je voor een fijne dag” zegt zij lief. Dan draait ze zich om en kruipt dicht tegen mij aan. Mijn armen trekt zij om zich heen en ze legt mijn handen op haar borsten. Binnen vijf minuten vertelt haar gelijkmatige ademhaling mij dat ze slaapt. Alweer een buitengewoon aangenaam avontuur met Sunshine, deze zwempartij.

De volgende ochtend ontmoeten wij in de lobby Sunshine ‘s vriendin, Merel. Zij lijkt eind dertig, een super strak figuur, geaccentueerd door een strak aansluitend jurkje. Haar borsten vallen bijna uit haar decolleté en ik kan geen aftekening van een slip zien. Blond, even groot als Sunshine en even bruin. Als ze lacht zie ik mooie witte tanden. Ze houdt mijn hand iets te lang vast en daarmee mijn attentie ook. Prettige ogen. Mooie roze nagels. Ik zie Merel achter haar hand iets zeggen tegen Sunshine dat ik niet kan verstaan. Die lacht en knikt. Merel legt haar hand in mijn nek, trekt mij naar zich toe en kust mij. Ik voel haar harde tepels tegen mijn borst. Wat een prettige kennismaking.

We drinken koffie op het terras van Huis ter Duin. De dames hebben een vrolijk onderonsje. Zij zitten zij aan zij naar mij toegedraaid. Zowel Sunshine als Merel kijken mij strak aan en doen als op commando hun benen uit elkaar. Beiden geen ondergoed; ik slik. Gisteren nog een twijfelende vijftiger, nu kennelijk een lustobject. Dat kan nog wat worden vandaag, met deze vrije en onconventionele vrouwen, denk ik bij mijzelf. Sunshine lacht haar verleidelijke lach. “We hebben afgesproken vandaag naar het naaktstrand te gaan” zegt ze.

“Ik zie het” zeg ik, mijzelf herpakkend. We besluiten te vertrekken en Sunshine wil haar strandtas uit haar kamer halen. Merel loopt met haar mee richting de lift. Als ik blijf zitten, wenkt Sunshine mij.

Op de kamer aangekomen wil Merel zich na haar reis graag even opfrissen. Sunshine en ik gaan in de zon zitten op het terras. Na een poosje roept Merel ons. Ik ben niet verrast door wat ik zie eigenlijk, als wij de badkamer inlopen. In de grote inloopdouche staat een lachende Merel te douchen. Het beeld van de mooie natte bruingebrande vrouw werkt op mij in. Sunshine laat snel haar jurkje vallen, loopt naar haar toe, stapt de douche binnen en zoent haar vol op haar mond. Dan kijkt zij ondeugend om en vraagt mij of ik niet ook nog eventjes wil douchen. “Plaats genoeg”, zegt zij. Merel kijkt mij aan en lacht.

“Net bij het koffie drinken hebben Sunshine en ik al vastgesteld dat er al minimaal dat één vrijpartij met jou moest zijn voordat we naar het strand gaan”. Let op het woordje al, denk ik bij mezelf. Kennelijk wordt mij geen keus gelaten, maar ik klaag niet. Ook ik kleed mij graag uit en stap naar binnen.

Sunshine gaat achter mij staan en ik voel haar volle borsten tegen mijn rug, haar handen glijden over mijn billen. Merel kijkt mij aan grijpt mijn snel rijzende pik vast. Een sierlijke hand met lange roze nagels om mijn pik, de vingers van haar andere hand glijden rondjes om de eikelrand. Sunshine masseert mijn rug en glijdt met haar handen door mijn bilspleet. Haar handen gaan weer naar boven en onder mijn armen door en ze streelt langzaam en gekmakend over mijn tepels, mij ondertussen tussen mijn schouderbladen kussend. Merel biedt mij haar borsten aan door ze te ondersteunen met haar handen. Ik buig mij voorover en ga met mijn tong over haar borsten, haar tepels naar binnenzuigend. Zachtjes bijt ik in een tepel. Merel gooit haar mooie hoofd in haar nek en kreunt. Ik kus haar nek. Sunshine ‘s armen glijden om mij heen en gaan over Merels buik naar haar borsten. Ze knijpt hard in haar tepels en trekt. Weer kreunt Merel. Ik draai me om en kus Sunshine met open mond. Ze zuigt mijn tong naar binnen. Mijn handen glijden langs haar lichaam naar beneden. Ik voel ik haar gladde en warme natte kruis.

Ik zet Sunshine met haar rug tegen de muur en hurk voor haar. Terwijl het water op ons neerkomt open ik haar grotje met mijn vingers. Het roze van de binnenkant steekt lekker af bij haar bruine huid. Ik lik met lange halen langs haar lippen terwijl mijn duim rondjes draait om haar clit. Haar handen liggen op mijn achterhoofd. Ik moet oppassen niet te verdrinken in het water dat langs haar buik stroomt. Merel komt naast haar staan en zoent haar geil. Haar mooie handen glijden over het natte lichaam. Terwijl ik mijn aandacht verplaats naar Merel kutje daalt haar mond af naar Sunshine ‘s borsten en zij zuigt haar harde tepels in haar mond. Mijn tong gaat zo diep mogelijk in Merel ‘s kutje en ik proef warm, zoet vocht. Sunshine vingert zichzelf. Haar vingers glijden om haar clitje heen wat daarbij uit de behuizing piept, om vervolgens met drie vingers diep in haar kutje te glijden. Af en toe slaat ze met haar platte hand vol op haar lipjes en haar clit terwijl ze erbij kreunt. Goeiedag wat een geil gezicht en geluid, die pets en dan die kreun erna.

Moeizaam kom ik overeind, terwijl Merel naar beneden glijdt en gaat op haar knieën gaat zitten. Sunshine trekt mij naar zich toe en kust mij. Haar nagels krassen over mijn tepels. Mijn pik wordt vastgepakt en ik voel Merels lippen die zich om mijn eikel sluiten. Haar nagels krassen over mijn billen. Merels tong draait rondjes om mijn eikel en haar hand trekt mij af terwijl haar andere hand mijn zak masseert. Ze glijdt van daar door naar mijn bilspleet en wrijft met haar vingers over mijn ster, tegelijkertijd mijn pik diep in haar mond zuigend. En terwijl Sunshine mij uitgebreid en heerlijk staat te kussen kom ik met hete stralen klaar in Merels mond. Lachend kijken we elkaar aan.

“Heel prettig kennis te maken”, zeg ik, haar overeind helpend. We spoelen elkaar af en zoenen. Ook Sunshine en Merel kussen elkaar uitgebreid. Eindelijk kunnen we naar het strand. Ik klaag niet. Zoals Stevie Wonder het zo mooi zei; you are the Sunshine of my life… In ieder geval dit hele fijne weekend lang…

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1903

SUNSHINE ON MY SHOULDERS - 2

MickeyGeplaatst door My 4Fingers di, september 19, 2017 15:32:32

SUNSHINE ON MY SHOULDERS 2

Sunshine. Mooie, aantrekkelijke, lieve, vrolijke vrouw. Komt uit Amsterdam en logeert een weekend in hotel Huis ter Duin in Noordwijk, kennelijk om even weg te zijn van de hectiek in haar leven. En komt daardoor onverwachts het mijne inlopen. Midden dertig, bruin gebrand, bruin opgestoken haar. Grote fijne borsten en fijne ronde billen, prachtige rode nagels. Ik heb haar ontmoet in de Beach club van het hotel op een hete augustusdag. ‘Heet,’ blijkt vervolgens multi-interpretabel. Na mijn neiging om vanwege ons leeftijdsverschil alleen al geen seksuele avances te maken maar wel van haar gezelschap te genieten kwamen we er beiden achter dat het de moeite waard is om een behoorlijk leeftijdsverschil toch maar te negeren. Of liever gezegd: om moeite te doen het te onderzoeken. Want ze blijkt heerlijk onbevooroordeeld en stout. Heerlijk stout…

Nadat we gedoucht hebben en ik geil gevreeën heb met haar zitten we naakt in de zon op het terras van haar hotelkamer. We drinken een droge rosé die ze via roomservice heeft besteld. Het geroezemoes van het strand wordt op deze hoogte overstemd door het ruisen van de zee. Sunshine pakt mijn hand en lacht lief naar me.

“Wat was het lekker”, zegt ze. “En zo onverwacht…”

Ik lach. “Onverwacht was het zeker” zeg ik.

“En lekker ook”. Haar bruin verbrande hand met die geile nagels aait over mijn arm en zij kijkt mij onschuldig aan met haar grote blauwe ogen. Onschuld die niet overeenstemt met haar wulpse uitstraling. Dat is het geile. Het begint mij weer langzaam op te winden.

Ze kust mij. En ik kus haar terug. Onze lippen strijken over elkaar en er wordt zachtjes gebeten, met tongen gestreeld. Haar hand krast zachtjes over mijn bovenbeen.

“Wat ik zo fijn aan je vind is je rust”, zegt ze. “Mannen van mijn leeftijd hadden hun eigen genot al lang opgeëist.”

“Ik wil van je genieten en laat dus het initiatief aan jou”, zeg ik. “Ons leeftijdsverschil maakt mij zelfverzekerd en tegelijkertijd onzeker. Je bent de natte droom van iedere man en je zit hier met mij. Ik wil alleen maar doen wat jij fijn vindt. Want zolang jij plezier hebt in mij heb ik jou…”

“Nou, dan zal ik mijn plezier maar eens goed onderzoeken”, zegt ze, terwijl haar hand naar boven kruipt op mijn been. Sunshine gaat op haar knieën voor mij zitten. Haar mooie bruine handen strelen over mijn bovenbenen. Haar glanzende brandweerrode nagels trekken een spoor naar mijn liezen. Ik word langzaam hard. Ze neemt mij in haar hand. Haar mooie lippen drukken zachtjes kussen op mijn benen, mijn balzak, mijn perineum. Ze geeft een kusje op mijn eikel en likt het voorvocht weg, ondeugend naar mij opkijkend. Haar tong gaat van mijn eikel naar mijn ballen en van mijn ballen trekt ze een nat spoor terug naar mijn eikel. Haar rechterhand trekt mij langzaam af. Haar duim gaat heen en weer over mijn toompje.

Dan sluit ze haar lippen om mijn pik. Ze heeft een mond en een tong, gecreëerd door god om te pijpen. Zijdezacht gaan haar lippen om mijn erectie op en neer, steeds dieper. Haar tong draait natte rondjes om mijn eikel. Ze gebruikt haar handen om in mijn tepels te knijpen. Haar nagels trekken lichte sporen over mijn borst en buik. Ze zuigt mij steeds dieper in zich, in een rustig tempo, zodat ik optimaal geniet. Terwijl haar geile nagels zich weer om mijn ballen sluiten en die zachtjes heen en weer laten rollen voel ik mij in haar keel glijden. Deep throat, ook dat nog…

En opeens raast in mij een niet te controleren storm. Totaal niet synchroon met haar tempo. Haar linkerhand is om mijn ballen gevouwen. Schijnbaar onschuldig kijkt ze op. Naar haar kijken is klaarkomen. Dit is genieten. Ik kom spontaan bijna klaar als ze haar wijsvinger eerst nat maakt in haar wulpse mond en er vervolgens mee over mijn ster gaat. Door haar blik, de nagels om mijn pik, het trage tempo, weet niet wat het is, maar het is enorm urgent opeens. Ik trek mij uit haar mond terug. Zij trekt mij af terwijl ze mij aankijkt. Ik kreun en drie, vier krachtige stralen spatten op haar grote borsten die tussen mijn benen bungelen. Wat geil dit.

Geil glimlachend smeert ze mijn zaad over haar borsten uit. Haar ogen vertellen mij dat ze opgewonden is. Ze laat haar mooie vingers in haar mond glijden en ik zie haar tong tussen haar vingers door. Mijn hemel, waar heb ik deze vrouw aan verdiend? Ik neem mij voor dit samenzijn zo lang mogelijk te rekken dit weekend, als zij dat wil tenminste. Na klaarkomen is het altijd afwachten of het voor de ander daarmee over is. Maar in dit geval kennelijk nog niet. Sunshine trekt mij omhoog uit mijn stoel en we gaan weer douchen.

Na weer een geile was-partij onder haar lekkere douche blijkt het inmiddels bijna avond te zijn geworden. Vanwege het overslaan van de lunch nodig ik haar uit voor een diner. Gelukkig heb ik nog een jasje in mijn auto liggen. Terwijl ik dat ophaal maakt Sunshine zich klaar. Als ik op haar kamerdeur klop doet een opwindende verschijning open. Licht opgemaakt, bruine haren weer opgestoken wat haar slanke hals accentueert. Een grijze glitterjurk zit als een tweede huid om haar heen. Een diep decolleté grijnst mij tegemoet. Zwarte lakpumps maken het af. Ouderwetse stiletto’s, heerlijk. Ik glimlach goedkeurend. Ik complimenteer haar met plezier, zoen haar op haar wang en vraag of ze klaar is om te gaan. Op weg naar de lift blijkt de jurk een blote rug te hebben die tot net boven haar lekkere billen reikt. Stijlvol en sexy, helemaal mijn combinatie.

Als we uit de lift komen en de grote lobby inlopen komen ons flarden muziek tegemoet. Op het terras van het restaurant blijkt een band jazzy muziek te spelen, inclusief een zangeres met een zwoele stem.

“Zo klink jij ongeveer als je klaarkomt” fluister ik in Sunshine ‘s oor, terwijl mijn hand haar aan haar ellenboog naar onze tafel begeleidt. Ze glimlacht geil. Terwijl we naar onze tafel lopen glijdt mijn hand van haar ellenboog via haar rug naar haar billen. Ik voel geen lingerie. Met een opgetrokken wenkbrauw kijk ik haar aan. Weer die geile glimlach. Ik schuif haar stoel aan en neem tegenover haar plaats. Wat een feest, deze vrouw.

Onze tafel is wat achteraf en zicht er op wordt belemmerd door een aantal palmplanten in potten. Via openslaande deuren komt de muziek gedoseerd binnen. Over de leuning van het balkon kleurt de hemel donkerblauw. Discreet personeel loopt oplettend rond. Geroezemoes van stemmen. Een heerlijke sfeer. Met een heerlijke vrouw tegenover me. Op dit moment zorgt het leven goed voor mij.

“Wil je dansen?” Vraag ik.

“Graag” antwoordt ze charmant. Buiten speelt de band een lui jazz nummer. Sunshine danst heerlijk. Dicht tegen mij aan, één been tussen mijn benen, mijn hand op haar rug en haar andere hand in de mijne tegen mijn borst. Haar andere hand ligt in mijn nek, haar nagels strelen me. Haar bh-loze borsten wiebelen tegen mijn borst. Mijn hemel, wat voel ik mij goed.

Ze leunt met haar hoofd tegen mijn borst. Haar grote blauwe ogen kijken me tevreden glanzend aan. Maar haar pelvis zendt een heel andere boodschap. Ik realiseer mij dat dit precies is wat mij zo aan haar opwindt; voor de buitenwereld een lieve charmante vrouw en tegelijkertijd voor mij een lekker geil dier. De warmte van haar schoot dringt door mijn broek heen en zorgt voor een half harde erectie. Ze zucht geil. De adem die ze uitblaast glijdt langs mijn oor en zorgt voor een geile rilling over mijn rug. We dansen, maar in gedachten bedrijven we de liefde.

Na nog een dans blijkt ons voorgerecht gearriveerd te zijn. Met spijt begeleid ik Sunshine naar onze tafel. We hebben een heerlijk gesprek terwijl we eten. Over hoe het is om elkaar te hebben leren kennen en wat ons in de ogen van de ander aantrekkelijk maakt. Ook nu weer is de conversatie keurig gedempt en op het oog heel beschaafd, terwijl de inhoud ervan ongelofelijk opwindend is. Sunshine beschrijft gedetailleerd, expliciet en beeldend wat ze vanavond met mij van plan is. En wat ze van mij verwacht. Ik kan niet wachten en word hard.

Dat wordt even later ook door Sunshine vastgesteld, als ze met haar blote voet over de binnenkant van mijn bovenbeen glijdt, op weg naar mijn kruis. Ze praat rustig door terwijl ze mij met haar voet masseert. Ze becommentarieert mijn gestel alsof ze het heeft over de kwaliteit van de zalm op ons bord. Terwijl ze haar zwoele lachje laat horen gaat haar hand onder tafel. Twee vochtige vingers komen weer tevoorschijn en ze laat mij proeven hoe ze smaakt. Sweet and sticky, heerlijk. Ik blijf haar hand vasthouden met de mijne en laat mijn tong een geil spel spelen met haar vingers. Ze kreunt en bijt op de onderlip van haar Marilyn Monroe mond.

Zo spelen we de hele avond met elkaar. De dansen tussen de gangen door zijn een beschaafde vorm van de paringsdans die we beiden in gedachten hebben. We gedragen ons en we gedragen ons niet tegelijkertijd. We geilen elkaar op tot grote hoogte. Hoewel we eigenlijk niet kunnen wachten stellen we een terugkeer naar haar kamer zo lang mogelijk uit, genietend van ons geile spel.

Uiteindelijk belanden we daar wel. Sunshine opent de balkondeuren om nog wat van de muziek te kunnen genieten. Ik volg haar op het balkon, pak haar vast en druk haar met haar rug tegen de muur. Ik plant één been tussen haar benen met mijn bovenbeen in haar kruis en zoen haar heftig, nat en diep. En zij mij. Onze tongen glijden langs elkaar en buitelen over elkaar heen. Haar nagels gaan over mijn rug naar mijn billen en ze trekt mij dicht tegen zich aan. Mijn hand gaan over haar borsten en ik voel haar tepels door haar jurk in mijn handpalmen prikken. Ik knijp in haar tepels, gulzig. Haar grote borsten schudden in haar jurk en maken mij nog geiler. Mijn hand glijdt over haar bovenbeen naar blote billen. Met mijn andere hand trek ik ruw haar decolleté opzij. Beurtelings zuig ik hard aan allebei haar tepels. Sunshine kromt haar rug om haar borsten nog meer aan mij aan te bieden.

Mijn hand verdwijnt in haar druipnatte geile heiligheid. Haar handen knopen mijn gulp open en schuiven mijn broek en mijn boxer in één ruk omlaag. Ze trekt mij af, haar nagels glanzen geil om mijn pik. Er is geen tijd meer voor subtiliteit. Het moet hier en nu en direct. We hebben elkaar te zeer opgegeild de hele avond. Ik buig haar voorover over de tafel van het zitje. Haar benen in die geile stiletto ‘s spreidt ze wijd. Haar borsten worden geplet tegen het tafelblad en ik schuif in één keer naar binnen. Met diepe stoten neuk ik haar meedogenloos. Geen tijd voor tederheid. Sunshine wringt haar hand tussen haar lichaam en de tafel en ik voel haar snel over haar clitje wrijven. De andere hand wringt zich een weg naar haar borsten. Ik trek haar hoofd aan haar haar naar achter om haar te helpen haar tepels te bereiken.

We weten van geiligheid niet meer wat we doen, maar volgen ons instinct. Het mijne laat mij Sunshine een paar petsen op haar billen geven terwijl ik mijn pik diep in haar ram. Mijn duim gaat over haar sterretje en ze gromt. Dus druk ik door en neuk haar zo ook met mijn duim. Het duurt niet lang, we zijn te opgewonden. We hijgen en ik tril op mijn benen. Sunshine ‘s handen maken overuren over haar clit en haar tepels. Bijna dierlijk grommend komt ze klaar. En ik ook. Terwijl ik haar hoofd aan haar haren naar achteren trek spuit ik mijn zaad diep in haar. Dan val ik voorover op haar rug en kus haar nek. We lachen, kreunen en hijgen uit tegelijkertijd.

Onze langzame sensuele avond is geëxplodeerd in een heerlijke rechttoe rechtaan neukpartij. Later vast weer tijd voor tederheid. Beneden ons zingt een zwoele stem; “ain’t no Sunshine when she’s gone…” Maar ze is er nog, in ieder geval het hele weekend…

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1900

SUNSHINE ON MY SHOULDERS

MickeyGeplaatst door My 4Fingers wo, september 13, 2017 15:50:42

SUNSHINE ON MY SHOULDERS

Augustus, een zinderend hete dag is gisteravond aangekondigd. Ik besluit vroeg op te staan en naar het strand te gaan. Een dagje compromisloos in de zon. Even niets. Op de radio in de auto is een stokoud nummer te horen: Sunshine on my shoulders, John Denver. Het maakt mij wat melancholiek dat ik probleemloos de woorden mee kan zingen van een nummer uit de zeventiger jaren. “Sunshine on my shoulders makes me happy, Sunshine in my eyes can make me cry, Sunshine on the water looks so lovely, Sunshine almost always makes me high…” Tjonge, waar blijft de tijd…

In Noordwijk aangekomen besluit ik bij Huis ter Duin mijn plek te zoeken. Bedje geregeld, cappuccino, muziekje in mijn oren, ik ben helemaal ok. Na een uurtje te hebben gelezen, besluit ik een duik te nemen. Terwijl ik in de branding langs haar loop zegt een aantrekkelijke vrouw vrolijk.

“heerlijk vandaag, hé?” Ik beaam het. Nadat ik een stukje dieper gelopen ben, draai ik om naar het strandgewoel te kijken. Maar mijn blik wordt direct getrokken naar die vrouw. Ik schat haar eind dertig. Niet al te groot, bruin gebrande huid, donkerbruin opgestoken haar wat haar slanke hals accentueert. Grote, volle borsten en prachtige ronde billen. Ze waadt wat door het water en lijkt het naar haar zin te hebben. Op de één of andere manier word ik weer overvallen door melancholie. Ze is gewoon aardig en vrolijk tegen mij. Maar ik word wat triestig dat ik waarschijnlijk door haar nooit direct als seksuele optie zou worden gezien. Terwijl ik het wel ben als het aan mij ligt… Midlife crisis waarschijnlijk, de zoveelste inmiddels.

Na een stuk gezwommen te hebben vlij ik mij weer op mijn bedje. De aantrekkelijke dame ligt bijna naast mij. Ik kijk en zij glimlacht haar vriendelijke en mooie glimlach. “Heerlijk water vandaag, hé?” zegt zij vrolijk. Ik vind het aangenaam om zonder stemverheffing of moeite met haar te kunnen praten op de één of andere manier. “Inderdaad heerlijk”, zeg ik. “Hebt u niet gezwommen?”

Ze lacht haar mooie lach en zegt. “Zou ik niet u tegen u moeten zeggen, in plaats van andersom?” Ik grijns terug en zeg.

“Andere generatie, andere gewoontes, ik ben Mickey, wie ben jij?”

“Ik laat mij graag Sunshine noemen”, zegt ze vrolijk.

Sunshine, dat past eigenlijk wel heel goed bij haar, denk ik en dring niet verder aan. “Kom je uit Noorwijk?” vraag ik. Terwijl ze haar bruine benen sierlijk insmeert met zonnecrème, vertelt dat zij uit Amsterdam komt en zichzelf op een weekendje Huis ter Duin heeft getrakteerd om een beetje bij te komen van een heleboel hectiek in haar leven op dit moment. Ik besluit niet verder te vragen. Het valt mij op dat ze mooie handen heeft, met heerlijke roodgelakte lange nagels. Geil, denk ik stiekem.

Gedurende de ochtend voeren we tussen het lezen door wat gesprekjes, zonder echt een thema, gewoon chit chat. Ze is behalve vriendelijk en vrolijk ook empathisch en vraagt veel, zonder opdringerig te zijn. Daarnaast kan ze enthousiast vertellen. Gewoon heerlijk gezelschap voor zo’n dag als deze. Toch laat haar verschijning ook een sluimerend geil gevoel ontstaan. Haar mond bijvoorbeeld; perfect gevormde lippen die mij heerlijk lijken om te kussen laat staan het beeld op mijn netvlies van mijn erectie tussen die prachtige lippen… Marilyn Monroe- mond. Ik moet oppassen het niet te laten merken, denk ik bij mezelf, want anders ben ik dit leuke gezelschap waarschijnlijk snel kwijt.

Dan draait ze zich om, de zon in haar rug. Ze kijkt mij vrolijk aan.

“Standaardsituatie natuurlijk, wil je mijn schouders even insmeren?” Ik lach en kom overeind. Graag voldoe ik aan haar verzoek. Ik probeer stevig maar niet erotisch te smeren, wat nog niet eenvoudig is op deze bruine warme huid. Ze ligt met haar hoofd op haar armen en ik zie weer die geile, glanzende nagels. Ik was al warm van de zon, maar er verspreidt zich nu ook een aangename warmte in mij… Mezelf tot de orde roepend ga ik weer zitten op mijn bedje, terwijl ze mij bedankt.

“Dat deed je lekker”, zegt ze zonder bijbedoeling. Althans dat denk ik.

Ik zou haar vader kunnen zijn met een beetje moeite, dus ik probeer een smeulend vuurtje in mij te blussen met een koud biertje. Desgevraagd doet Sunshine mee. We zitten op onze bedjes met onze lichamen naar elkaar toe. Haar grote borsten winden mij op. Ik doe mijn uiterste best om niet te kijken en schiet van de weeromstuit in de lach. Ze vraagt mij wat er is. Om wat zinnigs te kunnen zeggen dat de waarheid verhult zeg ik.

“Canochtend hoorde ik op de radio een liedje, waarbij de eerste regel is. “Sunshine on my shoulders makes me happy…” en hoewel het eerste deel andersom was, namelijk ik op Sunshine ‘s shoulders, klopte het tweede deel wel.” Ze moet ook lachen.

Er volgt een gesprek waarin ik uitleg dat het mij melancholiek maakte om een liedje van 40 jaar geleden probleemloos mee te kunnen zingen.

“Waarom?” vraagt ze lief. Wat een empathische vrouw. Ik leg uit dat er vaak een enorm verschil is tussen de ‘gangbare’ indeling qua leeftijd, ten opzichte van wat mensen soms in hun hart voelen en in hun hoofd denken en dat helaas vaak betekent dat je geen optie meer bent voor een avontuur voor jongere fysiek aantrekkelijkere mensen. Dan vertel ik haar ook mijn gedachte over haar, eerder op het strand.

Opeens keert de stemming om. Daar waar het eerst luchtig en vrolijk was, lijkt er nu iets bedachtzaams over haar te komen. ‘Sukkel’, denk ik bij mezelf, ‘jouw eerlijkheid keert zich weer eens tegen je’. Maar niets blijkt minder waar.

“Ik vind je heel aantrekkelijk”, zegt ze.

“Lieverd, ik wil geen medelijden want er is niets om medelijden mee te hebben, ik vertelde je gewoon wat ik dacht…”, zeg ik.

“Aantrekkingskracht heeft voor mij niets met leeftijd te maken, wel met de gedachten en de uitstraling die iemand heeft…”

“Maar fysiek dan,” zeg ik, “speelt dat niet mee? Voor mij wel namelijk… Ik win het natuurlijk nooit meer van jonge kerels op dat vlak, terwijl jij zo aantrekkelijk bent”

“Nee, dat is zo”, zegt Sunshine, “maar jouw voordeel is je hoffelijkheid en ervaring…” Bijna argeloos dank ik haar voor het compliment, maar de reikwijdte van wat ze net heeft gezegd ontgaat mij eigenlijk volledig.

Een totaal andere stemming is langzaam ontstaan. Maar zeker geen onprettige. Het lijkt of iedere blik en elk gebaar dat Sunshine nu maakt een erotische lading krijgen. Althans zo komt het op mij over. Terwijl ze haar borsten overdreven ‘goed legt’ in haar bovenstukje door met haar hand bijna onder haar borst te gaan, strijkt haar duim over haar tepels. De combinatie van bruine huid, mooie borsten en die nagels drijven mij innerlijk bijna tot waanzin maar voorlopig besluit ik niets te laten merken, stiekem hopend op meer van haar heerlijke erotische vermaak. Ik ga op mijn buik liggen en zonder dat ik iets vraag, biedt leuke Sunshine aan mijn rug ook in te smeren.

“Je weet wel”, zegt ze, “Sunshine on your shoulders…” en lacht plagerig naar me.

Ze smeert goddelijk in… Als ze begint bij mijn nek eindigt ze steeds met zachtjes krassende nagels op mijn achterhoofd. Haar warme handen glijden over mijn schouders en mijn rug. Langs de zijkant weer naar boven. Nog een keer. Helaas stopt ze net boven mijn billen. Het lijkt wel een massage. Dan vraagt ze of ze de achterkant van mijn benen ook zal doen. Ik zeg dat ik dat een heel goed idee vind. Diezelfde sexy handen glijden nu van mijn enkels richting mijn knieholtes en terug. Het heeft allemaal weinig meer met insmeren te maken, dit is liefhebben. Van mijn knieholtes naar boven waarbij haar handen sensueel in mijn bermuda glijden tot waar mijn billen beginnen. Dan glijden als laatste haar handen via mijn bilinzet naar de buitenkant. Als ik Sunshine bedank voor deze heerlijke insmeerbeurt zegt ze dat ze nog niet helemaal klaar is.

Weer verdwijnen haar handen bijna achteloos in mijn bermuda pijpen, alleen nu trekt ze kleine lekkere spoortjes met haar nagels. Als ze weer bij mijn bilinzet is trekt ze mijn billen een beetje uit elkaar en ik voel een vinger tussen mijn benen glijden en via mijn eikel over mijn balzak door mijn bilnaad eventjes mijn ster beroeren. Het is goed dat ik op mijn buik lig. Terwijl ze weer plaatsneemt op haar eigen bedje knipoogt ze sensueel. Haar tanden bijten even in haar onderlip. Het knettert opeens. Heerlijk.

Het is een uurtje later als ik de leuke Sunshine een lunch aanbied. Dat vindt ze een goed idee.

“Heel graag, leuk. Maar Huis ter Duin is wel wat chique, daar kunnen we niet in zwemkleding op het terras”, zegt ze.

“Ik heb mijn kleding hier, dus kan mij omkleden terwijl jij even naar je kamer gaat”, zeg ik.

“Nee, dat is niet fijn, zo ziltig en zanderig. Weet je wat, je kunt wel even mijn douche gebruiken…”.

Ok, wat gaat hier nu opeens gebeuren? Of is het gewoon lief en empathisch, zoals ik haar heb leren kennen? Ik besluit af te wachten en vooral geen initiatief te nemen met het risico afgewezen te worden.

In de lift glimlachen we naar elkaar. Er is geen spanning meer voelbaar zoals op het strand, dus ik neem aan dat het aanbod om bij Sunshine te douchen niet erotisch bedoeld is. Eenmaal in haar kamer stelt zij voor eerst even zelf te douchen, zodat ze zich kan aankleden als ik er onder sta.

“Prima”, zeg ik. Ik geniet van het uitzicht tot Scheveningen en tot Zandvoort aan de andere kant. Totdat ze mij roept. In de veronderstelling dat Sunshine klaar is, klop ik aan op de half open deur. Ze blijkt nog onder de inloop douche te staan met haar ronde billen naar mij toegedraaid, onder een grote douche kop.

“We kunnen net zo goed samen douchen, het is groot genoeg, gezellig en we kunnen de zonnebrandcrème gelijk even van elkaars rug wassen”, zegt ze, terwijl ze haar hoofd omdraait en naar mij kijkt.

Ze is prachtig. Terwijl ze mij uitnodigt kijkt ze mij met grote onschuldige blauwe ogen aan. In niets blijkt een erotische bedoeling. Als het wel zo is, speelt zij het spel meesterlijk. Ze schuimt van top tot teen. Prachtig wit romig schuim op een bruine huid. Ik kleed me uit en stap bij haar onder de douche. Ze vraagt mij haar rug te wassen. Ondanks mijn voornemen niets te laten blijken kan ik het niet. Ze is te lekker en te dichtbij. Ik was haar rug in langzame, steeds groter kringen, Glij, geholpen door het schuim, langs haar zijkanten weer omhoog waarbij ik nonchalant langs de zijkant van haar borsten strijk. Zij maakt een geluidje en duwt haar heupen wat naar achter. Mijn half harde pik wordt zo gevangen tussen die mooie volle billen.

Ik accepteer graag deze overduidelijke uitnodiging en doe dus maar een stap naar voren en ga tegen Sunshine ‘s rug staan. Mijn pik staat omhoog tussen haar fijne billen. Mijn handen glijden over haar lekkere lijf. Over haar buik, langs haar liezen en via de zijkant weer omhoog. Ik vermijd bewust haar kutje en haar tepels. Hoewel erotisch, is het ook teder allemaal. Dan draait ze zich om en ik verdrink in grote blauwe ogen. Ze plet haar borsten tegen mijn buik, legt haar handen in mijn nek en kijkt omhoog. Met haar hoofd buiten de waterstraal kussen we. Ze kust heerlijk. Haar tong verkent mijn mond. Haar nagels trekken krassen over mijn borst. Mijn hemel wat is dit lekker.

Haar gezicht bevindt zich ter hoogte van mijn borst en ze kust mijn tepels, waarbij ze zachtjes bijt. Mijn handen glijden over haar rug en over haar mooie billen. Door haar bilspleet trek ik met mijn vingers een spoortje. Ik word een soort van gek. Een mooie vrouw, die technisch gezien mijn dochter had kunnen zijn, zo opgewonden door mij en ik zo opgewonden door haar. Ze verdient meer dan een soort grijpgrage douche, besluit ik. Ik draai de kraan dicht en Sunshine kijkt me vragend aan. Ik lach en til haar op, kletsnat. Ik draag haar naar het riante bed en leg haar neer.

Ik kniel naast haar en begin haar te strelen. Haar mooie grote borsten, er om heen, via haar buik naar haar liezen en via haar zijkanten weer terug naar boven. Naar haar hals, haar kin en haar gulzige mond. Ze wil mijn vingers. Wacht maar, denk ik, dat komt nog. Haar mooie handen met de rood gelakte lange nagels zoeken naar mijn harde pik, dus ik kies een andere positie; ik kniel tussen Sunshine ‘s benen zodat ze nergens bij kan. Ik hoor een gefrustreerd protestje…

Maar deze mooie, fijne en vooral leuke vrouw ga ik verwennen is mijn voornemen en dan kan ik geen fijn gefriemel aan mijn pik hebben, want dat leidt af. Met mijn armen druk ik haar knieën naar buiten. Ze ligt maximaal gespreid en ze kneed haar heerlijke borsten in anticipatie van wat misschien komen gaat. Tussen mijn duimen en wijsvingers pak ik haar buitenste schaamlippen en trek ze naar buiten, terwijl ik ze masseer. De bloem gaat open. Ik wrijf terwijl ik trek. Sunshine is overgegaan tot het vrij hard trekken aan haar tepels, ze laat haar geweldige borsten ermee schudden, geil om te zien. Ik buig naar voren en Sunshine siddert, ze voelt mijn adem over haar openstaande kutje. Mijn tong gaat langs de randen van haar schaamlippen en ik vermijd zorgvuldig haar clitje. Ze kreunt.

Dan doe ik hetzelfde met haar binnenste lipjes. Tussen duim en wijsvinger wrijf ik ze zachtjes en trek ze voorzichtig naar buiten. Een pulserende druipnatte vochtige roze bloem ontvouwt zich nu helemaal waarbij haar clitje uit zijn behuizing piept en zich verlangend uitstrekt. Mijn tong draait rondjes in de geile bloem en verkent de wanden, terwijl mijn handen over Sunshine ‘s heerlijke billen dwalen. Nog steeds raak ik haar clitje niet aan. Ik streel haar bilspleet en blijf hangen bij haar sterretje. Dat vindt ze heerlijk, merk ik. Ze rolt haar tepels heen en weer tussen haar vingers. Geil om ze te zien worden uitgerekt tussen haar rode nagels. Wat een heerlijk geile vrouw.

Mijn handen dwalen over haar buik en haar liezen terwijl mijn tong haar clitje zoekt en mijn lippen zich er om sluiten. Zachtjes zuig ik het in mijn mond terwijl mijn tong er overheen flits. Mijn kin is druipnat van haar nu overvloedige geile vochtafscheiding. Ik breng een vinger in die haar sponsachtige plekje kietelt. Een tweede vinger volgt en wordt naar binnen gezogen door haar gretige kutje. Mijn tong maakt overuren en zo te horen gaat Sunshine zo ontploffen. Ik breng dus een derde vinger in en ga nu hard heen en weer. Ze laat haar mooie borsten schudden. Mijn duim helpt mijn tong op haar clitje. Dan bijt ik zachtjes, terwijl ik hard zuig. Haar rug kromt zich en ze komt kreunend klaar. Haar bekken trekt samen. Haar benen slaat ze over mijn schouders om mij zo nog dichter naar zich toe te trekken. Ze geniet. En ik ook. Sunshine on my shoulders makes me high…

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(5)//blog.4fingers.be/#post1896

Stranddag in Cadaqués 3

MickeyGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 02, 2017 11:35:08

Stranddag in Cadaqués 3

Het feest ter ere van Maria’s hemelvaart is in volle gang. De band speelt en er wordt gedanst. Een specifieke dans, de Sardana. Een Catalaanse volksdans leer ik, die gedanst wordt op speciale hoog-tonige muziek. Ik ben niet zo van volksdansen maar hier is geen ontkomen aan. Meegetrokken door Wilma en Maria haak ik in bij een groep van een man of twintig. Mannen en vrouwen om en om, de handen in elkaar geslagen en met de armen omhoog volg ik de moeilijke passen. Tussen Maria en Wilma dans ik mee en na een tijdje begin ik het te leren. Dus heb ik tijd om mijn blik te verplaatsen van mijn voeten naar de kring.

En ik kijk recht in de lachende ogen van de oudere Spaanse dame met wie ik gisteren op het strand nog wederzijdse bevrediging vond. Ze glimlacht en knikt charmant. Ze is stijlvol en traditioneel gekleed in het zwart en met een behoorlijk decolleté. Ook vallen mij de zwarte lak-stiletto’s op die ze draagt. Ze ziet er elegant en toch ook lekker uit. En het spel dat volgt is pure verleidingskunst. De oudere man naast haar zal haar echtgenoot zijn en heeft niets in de gaten. Zij kijkt mij aan en likt subtiel over haar lippen. Ze draait met haar heupen op een sensuele manier. Omdat de dans bestaat uit allerlei pasjes in een bepaald patroon golven haar borsten mee wat ze accentueert met haar lichaamsbeweging. Ik krijg het nog warmer dan ik het al had. Wat een leuke, geile dame.

Ik maak gebruik van het eerste het beste moment om mij uit de kring te bevrijden en opgelucht loop ik terug naar de tafel. My heeft de belangstelling van twee lokale jongemannen en lijkt het leuk te hebben dus daar hoef ik voorlopig niet op te letten. Wilma en Maria hebben in mijn plaats snel een nieuwe kandidaat gevonden en hebben veel plezier. De porron met moscatel gaat nog vrolijk rond en er wordt overal gelachen, gedanst en gedronken. Er hangt een heerlijk zomers sfeertje.

Ik sta het geheel een beetje achteraf te aanschouwen als ik op mijn schouder wordt getikt. Ik draai mij om en zie de oude dame voor mij staan.

“Usted olvidó ayer me beso - U bent vergeten mij te kussen gisteren”. Dat klopt. Een hete kus met een weliswaar mooie, charmante, elegante, maar toch ook aanzienlijk oudere dame is gisteren tijdens ons onderwaterspel niet in mij opgekomen. Maar ze ziet er vastberaden uit. En trekt mij aan mijn hand mee uit het licht. Ze loopt naar een straatje verderop en trekt mij snel een huisdeur binnen. Ok…

Dat de oude dame geil was wist ik al. Bij binnenkomst duwt ze mij tegen de dichte deur. Ze kust me intens en duwt met haar tong mijn lippen uit elkaar. Dan draait ze haar tong om de mijne. Ze kust eigenlijk best lekker. Maar ze heeft nog meer plannen. Haar vingers met lange rode nagels openen mijn shirt. Haar gezicht gaat over mijn borst en likt uitgebreid mijn tepels. Ze pakt mijn handen en slaat ze om haar billen terwijl zij met haar borsten tegen mijn buik aan duwt. Ze wil dat ik haar rok omhoog schuif.

Terwijl ik dat doe knoopt ze mijn jeans open. Haar sierlijke hand schuift over mijn boxer. Ook al is ze veel ouder en vind ik het spannend of haar man haar komt zoeken. Het is eigenlijk ook heel geil en ik besluit om nu welwillend mee te werken. ‘En des te eerder is het klaar’, bedenk ik mij hypocriet. Ik schuif haar rok omhoog en tot mijn verbazing draagt ze geen ondergoed. Dus mijn hand glijdt direct over haar naakte billen. Ze kreunt als ik even over haar ster ga met mijn vinger, terwijl haar tong en haar vingers nog steeds uitgebreid spelen met mijn tepels en mijn pik. Ze likt, zuigt, bijt en draait natte rondjes om mijn tepels en haar mooie lange nagels krassen over mijn pik en ballen. Het maakt mij bloedgeil.

Dan neemt ze plaats op een houten stoel die in de hal staat. Ze schuift met haar handen haar rok aan de voorkant omhoog, zodat een onverwacht glad kutje tevoorschijn komt. Vanwege haar lengte bevindt haar gezicht zich ter hoogte van mijn kruis. Zij zit als een man, benen wijd. Haar voeten in de geile stiletto’s staan aan weerszijden van de stoel. De mooie oude dame gaat met haar gelakte nagels over mijn boxer naar de band. Geil en elegant tegelijk is haar stijl. Ik ben er dol op.

Mijn half harde pik valt naar buiten als ze de band van mijn boxer naar beneden trekt. Ze likt aan het topje terwijl zij mij aankijkt. En dan neemt ze mij direct achter in haar mond. Terwijl zij mij pijpt word ik in haar mond pas echt hard wat een heerlijk gevoel is. Met haar getuite lippen duwt zij mijn voorhuid naar achteren terwijl zij mij stijf zuigt. Haar tong draait nat en warm rond mijn eikel.

Ondertussen doet ze met haar handen haar bovenstuk uit. Er is ook geen bh, dat had ik tijdens het dansen al vastgesteld. De grote borsten ken ik al van gisteren. Ik weet dat ze het fijn vindt wanneer er hard met haar tepels wordt gespeeld dus doe ik dat. Ze gromt goedkeurend en pijpt goddelijk. Haar handen spelen met haar kutje. Het maakt een zacht soppend geluid wat absoluut bijdraagt aan de feestvreugde. Ze wisselt diep in zichzelf af met glijden over haar lippen naar haar clit. En zij heeft haast, waarschijnlijk vanwege dezelfde bedenkingen die ik heb over haar man die thuis kan komen.

En toch heeft zij nog meer plannen. Zij staat op en buigt zich over de zitting steunend op de armleuningen. Haar benen staan wijd gespreid. Meer aanwijzingen heb ik niet nodig. Ik ga achter haar staan en kom in haar. Ze is verrassend strak en glad. Dit gaat niet lang duren weet ik. Vanwege de geilheid en zeker vanwege de spanning. Ik schuif helemaal in haar en neuk haar in een snel tempo terwijl mijn heupen tegen haar billen stoten. Haar heupen heb ik vast. Ik laat mijn handen om haar enorme borsten glijden en masseer ze, afgewisseld met het trekken aan haar tepels waarvan ze gisteren zo genoot.

We racen nu beiden naar het einde. Ze kreunt heftig en laat haar spieren zich spannen om mijn keiharde pik. Ik word in haar gemasseerd en het is goddelijk. Dan kan ik het niet meer houden en ik laat het gaan, diep in haar. Mijn vingers trekken aan haar tepels en rekken ze uit. En ik voel haar ook klaarkomen door de manier waarop ze schokt. Hijgend hang ik over haar rug. Dit was bizar veel lekkerder dan ik ooit voor mogelijk zou hebben gehouden. Ze komt overeind, draait zich naar mij om en kust mij bijna teder dit keer.

“Gracias, guapo” zegt ze. En nog een keer. “Gracias, guapo”.

“Me gustaría darle las gracias” zeg ik, mij fatsoenerend. “Ik wil graag u bedanken”. Opgelucht en toch ook met spijt dat het voorbij is glip ik de deur uit terug naar het plein.

Daar is het feest in volle gang. Er wordt gedanst, gezongen en gedronken. Niemand schijnt ons te hebben gemist dus is er ook niets uit te leggen. Als even later de oude dame weer keurig opgemaakt verschijnt knipoogt zij en krijg ik een charmant kushandje toegeworpen. Om even uit blazen van alle heftigheid neem ik nog een biertje en ga op het strand op de rand van een oude vissersboot zitten. ‘Tjonge, wat heeft dit dorp mij een geile pret bezorgd de afgelopen dagen’, bedenk ik mij.

En kennelijk is het nog niet afgelopen. Wilma komt naar mij toegelopen en kust mij meer lief dan geil. Ze gaat naast mij zitten en vraagt mij wat mijn plannen zijn. Ik zeg dat ik nog een week in Roses blijf en dan terug ga naar Nederland. Tot mijn verbazing vraagt zij mij of het een idee is om die week bij haar door te brengen.

“Je hebt verteld dat het daar in je eentje wat saai is en hier kunnen we samen plezier maken want ik heb volgende week vrij genomen omdat My er is”.

“Ik vind het een super idee, heel graag!” zeg ik enthousiast. Wilma vraagt of ik vannacht al wil blijven slapen omdat ik eigenlijk al te veel gedronken heb om nog veilig terug te rijden.

Waarin zij gelijk heeft. Omdat ik mij toch al niet verheugde op de nachtelijke terugtocht via de onverlichte bergweg stem ik ook graag in met dit idee. We spreken af om de volgende ochtend de auto terug te brengen en mijn spullen op te halen.

“Daarna kunnen we er een rustige stranddag van maken, want Maria neemt My mee op een boottocht langs de kust” zegt Wilma. Ik wacht dat ‘rustig’ maar rustig af, denk ik bij mezelf.

“Prima plan, ik ga de buren even informeren over hun auto”, zeg ik en ga op zoek naar een telefoon.

Nadat ik de buren gerustgesteld heb ga ik terug naar de ramblas. Het feest loopt op zijn einde. Iedereen heeft zich verzameld op het strand en een waanzinnig vuurwerk begint net als ik het strand op stap. Ik ben onder de indruk van het effect van de prachtige explosies van kleur aan de hemel boven de baai. Elke keer als er weer een pijl ontploft kijk ik in het schijnsel ervan waar de vrouwen zijn. Ik vind ze, zittend op het strand. Ik ga er bij zitten en voel me supergoed in het vooruitzicht dat ik meer tijd ga doorbrengen met deze leuke mensen.

Na het vuurwerk is het echt afgelopen. De tafels worden afgeruimd, de band pakt in. Met z’n vieren lopen we door de straatjes omhoog naar Wilma’s huis. Maria gaat voor de gezelligheid nog even mee. Wilma woont in een leuk wit huisje met een veranda. Een blauwe voordeur geeft direct toegang tot een kleine en gezellige woonkamer. We nemen nog een koud biertje en praten wat na. My vertrekt al snel naar bed. Maria en Wilma hebben enorme pret in het Spaans. Het gaat mij te snel om te volgen. Ik vraag aan Wilma of ik even kan douchen.

“Ik heb een buitendouche” zegt ze en neemt mij mee.

Via de keuken komen we op een gezellige ommuurde binnenplaats. Een lange houten tafel, een paar banken er om heen in mooie vale kleuren geverfd. Veel oude en verweerde spiegels tussen druivenranken aan de muren. Een aantal openslaande deuren waarvan er één wijd open staat. Op een paar plekken staan tussen de grote grijze tegels een paar olijfbomen her en der verspreid. In de hoek een houten vlonder. Een grote douchekop hangt erboven. En daar weer boven de sterrenhemel. Spectaculair. Wilma zegt dat ze een handdoek voor mij gaat halen. Ik kleed mij uit en stap onder de douche. Lauw koud water. Heerlijk.

Achter de geopende deuren zie ik My zich uitkleden. Haar silhouet wordt door een lamp achter haar uitgelicht tegen de vitrage die zachtjes heen en weer gaat door een zuchtje wind af en toe. Af en toe waait het open. Het beeld is sereen, past bij de mystieke My. Dan zie ik nog een silhouet. Wilma. Ze staat achter My en kust haar nek terwijl haar handen over de armen van My strijken. Met één hand tilt My haar staart op en houdt die tegen haar achterhoofd. Ze buigt haar hoofd en staat stil en geniet kennelijk. En langzaam ontvouwt zich een opwindend schouwspel.

Wilma’s handen glijden over My’s borsten en buik. Dan weer naar boven. My draait haar hoofd en ze kussen elkaar. Ze slaat haar armen achter zich om Wilma heen. Ze liefkoost haar billen. Ik kijk er naar terwijl het heerlijke lauwe water over mij heen spoelt. Een bijna onwerkelijke sfeer op die binnenplaats.

Het is sereen en opwindend tegelijk omdat ik niet alles duidelijk kan zien en delen ervan moet raden. Ze vrijen langzaam met elkaar. Het is geen hitsig spel waarbij ze gericht op elkaars gevoelige plekken naar een orgasme toe werken. Het is meer een soort geile tevredenheid. Mooi om te zien. En voor mij wordt het nog mooier…

Maria komt uit de keuken. Ze leunt tegen de tafel en kijkt naar mij en dan naar de twee vrijende vrouwen. Ze glimlacht.

“Geven ze je een slow motion show?” vraagt ze, terwijl ze achter haar rug de rits van haar jurk openmaakt. De jurk glijdt van haar af en ze is naakt. Bruine huid, mooie grote rechtopstaande borsten waar ze kort haar handen op legt. Haar roze gelakte nagels steken af tegen de prachtige en rechtopstaande donkerbruine tepels.

“Mag ik erbij komen?” vraagt ze.

“Graag” zeg ik. “De douchekop is groot genoeg voor ons tweeën”.

Ze stapt de vlonder op en komt onder de douche staan, legt haar hoofd in haar nek en geniet even met gesloten ogen van het water. Dan kijkt ze kijkt mij aan. Ze trekt mij dicht tegen haar aan en zoent mij op mijn mond. Ik voel haar handen op mijn achterhoofd en haar tong glijdt naar binnen en verkent mijn mond. Ze zuigt zacht mijn tong naar binnen. Langzaam kussen we geil en beloftevol. Ik voel haar borsten tegen mijn borst en zij voelt mij me schoksgewijs oprichten. Haar strakke tepels schuiven over mijn borstkas. Mijn handen glijden als vanzelf langs haar lendenen, over haar rug, naar haar mooie billen.

Maria biedt mij haar borsten aan, door ze te ondersteunen met haar handen. Ik buig mij voorover en ga met mijn tong over haar borsten, haar tepels naar binnenzuigend. Zachtjes bijt ik in een tepel terwijl de douche regent langs mijn gezicht en over Maria’s borsten. Ze gooit haar mooie hoofd in haar nek en kreunt. Mijn handen glijden langs haar lichaam naar beneden. Daar voel ik een glad en warm kruis.

Maria gaat in de waterstraal achter mij dicht tegen mijn rug aan staan. Ik voel haar volle borsten tegen mijn rug, haar handen glijden over mijn billen. Eén sierlijke hand met lange roze nagels slaat ze om mij heen om mijn pik, de andere masseert mijn nek, mijn rug en glijdt door mijn bilspleet. Haar hand gaat weer naar boven en onder mijn armen door en ze streelt langzaam en gekmakend over mijn tepels, mij ondertussen tussen mijn schouderbladen kussend terwijl zij over mijn schouder meekijkt naar de twee vrouwen. We zijn twee vrijende voyeurs.

Mijn hand glijdt achter mijn rug over haar lies naar Maria’s kruis, mijn vingers door haar vochtige kutlipjes, warm contrasterend met het lauw koude douchewater. Ik wrijf met de muis van mijn hand over haar klitje en vinger haar langzaam en geil. Ik voel haar vochtige warmte ondanks de douche. Ze wrijft haar rechtopstaande tepels over mijn natte rug.

Wilma ligt inmiddels op een bed. Eén been is gebogen en haar voet rust op de matras. My ligt op haar, gebogen met haar gezicht in Wilma’s kruis, haar eigen kruis op Wilma’s gezicht. Ik zie Wilma’s rug zich krommen. Ze legt haar hoofd in haar nek. My’s handen glijden over Wilma’s buik naar haar borsten. Ik kan alleen maar raden wat er gebeurt. En ondertussen vlinderen Maria’s handen over mijn lichaam in hetzelfde tempo als waarmee dat wederzijds gebeurt bij de twee vrouwen die wij staan te bekijken.

Mijn hand schuift in en uit Maria. Ik voel de sponsachtige verdikking en wrijf er langs. Ze kreunt. Tussen mijn omhoog glijdende vingers vang ik iedere keer haar clit. Haar harde tepels glijden over mijn rug, er tussen druipt water. Ik kijk naar beneden en zie haar bruine hand om mijn pik. Langzaam trekt ze mijn voorhuid over mijn eikel en weer terug. Dan weer vlinderen haar vingertoppen rond mijn eikelrand en glijden haar roze nagels naar beneden en om mijn ballen. Gekmakend geil dit…

Inmiddels zijn Wilma en My kennelijk beiden tevredengesteld. Ineengestrengeld liggen ze na te genieten. Onder de douche is het spel nog niet gespeeld. Maria glijdt achter mij naar beneden en hurkt waarbij haar handen over mijn rug naar mijn billen glijden. Ze worden uitgebreid door Maria’s slanke vingers gemasseerd. Ze trekt ze uit elkaar, duwt ze naar elkaar toe. Haar wijsvinger glijdt onderzoekend door mijn bilspleet. Ik kreun. Haar slanke handen glijden tussen mijn benen door. Haar vingers glijden delicaat om mijn eikel. De mooie bruine handen met glanzend gelakte nagels winden mij enorm op.

Haar handen trekken zich terug tussen mijn benen. Mijn billen krijgen weer alle aandacht. Maria’s vinger glijdt over mijn ster. Ik voel haar lippen en haar tong. Haar handen glijden weer tussen mijn benen door en masseren mijn pik en ballen. Dan trekt ze mijn pik helemaal naar achteren tussen mijn benen door en ik voel haar lippen zich om mijn eikel vouwen. Haar tong draait fijne rondjes. Ik duw mijn billen meer naar achteren. Terwijl ze mij pijpt voel ik weer haar wijsvinger heen en weer gaan in mijn bilspleet. Wat een geil gevoel.

Ik buig door mijn knieën en leun nog iets meer voorover en kan zo goed bij haar kutje tussen mijn benen door. Ik breng een vinger in. Een tweede vinger. Mijn duim stimuleert Maria’s clit. Terwijl het water nog steeds op ons neer komt open ik haar grotje met mijn vingers. Het roze van de binnenkant steekt lekker af bij haar bruine huid. Ik moet oppassen niet te verdrinken in het water dat langs mijn gezicht stroomt. Ik breng een derde vinger in en ga hard en diep heen en weer in haar. Ze kreunt met mijn pik diep in haar mond. We rammen nu richting klaarkomen. Nog niet eenvoudig met dit acrobatische standje. Maar alles is nu gericht op verlichting. En die komt, krampend. En vrijwel tegelijkertijd.

Ik kom moeizaam overeind, draai mij om naar Maria en help haar omhoog. We zoenen langzaam en intens. Handen blijven nog even over borsten en billen en mijn pik strelen. Ik voel mij diep tevreden. Wat een dag en wat een dorp, dit Cadaqués. En mijn laatste vakantieweek ga ik doorbrengen in het gezelschap van deze geile mooie dames. Nu al voel ik mij bevoorrecht en het avontuur moet eigenlijk nog echt beginnen. Ik ga het allemaal meemaken.

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1852

STRANDDAG IN CADAQUÉS 2

MickeyGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 25, 2017 14:09:39

STRANDDAG IN CADAQUÉS 2

Mijmerend zit ik in de haven op een terras met een biertje en een schaal calamaris voor mij. Ik probeer de dag nog even terug te halen in mijn hoofd. Op aanraden van buren ben ik vandaag naar Cadaqués geweest. Het bleek een pittoresk dorp aan een prachtige baai. En wat mij betreft ook een soort lustoord. Verschillende opwindende avonturen op één stranddag op één strand. Phew… Maar goed, spannend was het zeker. En dat was ook wel nodig. Ik logeer in het huis van vrienden van mijn ouders en alleen is maar alleen, zeker zonder vervoer. Ik vier vakantie in de buurt van Roses, Costa Brava, de laatste vakantie voordat ik ga studeren. Twintig jaar, bruinverbrand, gebleekte haren, een lichaam gevormd door fanatiek sporten. En uitermate relaxed. De afgeladen toeristische stranden in de buurt heb ik wel gezien en veel bruiner kan ik toch niet worden. En dat nummer brandt in mijn broekzak…

Tijdens een wandeling vandaag door het dorpje ben ik in een winkel op een leuke vrouw gestuit, Wilma. Omdat zij er werkt en ik als doel een stranddag had was er niets meer tussen ons dan een leuk gesprek. Maar toen ik aan het eind van de dag langs een terras liep werd ik geroepen door dezelfde mooie vrouw die er zat met twee aantrekkelijke vriendinnen. En kreeg ik een briefje met haar nummer en het verzoek om haar toch echt te bellen.

Wat ik nu dus ook doe. En enthousiast nodigt zij mij uit om te komen eten de volgende avond. Er blijkt één of ander groot feest te zijn in Cadaqués. Als ik bij mijn pensionado buren nog een keer ga bedelen om hun oude auto, wat direct lief akkoord is, vertellen zij er meer over. La Asunción de la Virgen wordt groots gevierd met zang en dans hoor ik. Het blijkt de Hemelvaart van Maria te zijn. Nu Wilma en ik nog.

En zo draai ik voor de tweede keer in 36 uur in het oude grijze fiatje de bergweg op richting Cadaqués. Aangekomen in het dorpje realiseer ik mij bij het parkeren dat we niet hebben afgesproken waar we elkaar gaan ontmoeten. En dus slenter ik naar de ramblas, het centrale pleintje bij het strand. Ik zal wel zien. In een verwassen jeans, wit overhemd en met espadrilles aan mijn blote voeten ben ik overal wel klaar voor vind ik.

Op het plein is de bedrijvigheid enorm ondanks dat het aan het einde van de warme middag is. Mensen slepen met tafels, er wordt een klein podium gebouwd, lampen worden opgehangen. Ook is er enige activiteit op het strand maar ik kan niet goed zien wat er gebeurt. Mannen zijn in ieder geval druk aan de kustlijn. Ik ga zitten op een terras en bestel een San Miguel. En terwijl ik de drukte gadesla en mijn biertje drink voel ik opeens twee koele handen voor mijn ogen. Een heldere, vrolijke stem zegt: “Buenas tardes, guapo!”

Ik pak de handen vast en draai mij om. Wilma staat achter mij. Ik schat eind twintig, begin dertig. Olijfkleurige huid, diepbruine vrolijke en brutale ogen en halflang bruin haar. Zoals veel Spaanse vrouwen mooi en elegant. Niet te groot en aan haar decolleté te zien met duidelijk aanwezige borsten. Terwijl ik haar twee kussen op haar wangen geef legt ze haar sierlijke hand in mijn nek, trekt mij daarmee naar haar toe en de derde is vol op mijn mond. Ik zou zweren zelfs heel kort haar tong te voelen. Ok, ze heeft er kennelijk zin in vanavond…

We praten even over de avond die voor ons ligt en wat de traditionele elementen van dit feest zijn. De processie door de nauwe straatjes voorafgaand aan het feest. De tafels met voedsel van iedereen en voor iedereen. De traditionele groepsdans daarna op het plein en natuurlijk het vuurwerk op het strand. Wilma’s vriendinnen zullen er ook zijn en schijnen nieuwsgierig te zijn naar mij. Ik zeg dat ik niet wist dat ik nu al onderwerp van gesprek was. “Ze hebben je zien lopen toen ze met mij op het terras zaten en “erg sexy” was het eerste oordeel”. Ik ga een echte Spaanse avond meemaken en ben zeer benieuwd en niet alleen naar de avond…

Na een half uurtje sluiten twee vriendinnen aan. Maria is een elegante vrouw, heeft de leeftijd van Wilma en hetzelfde figuur. Ze spreekt rap Spaans met Wilma en het gaat over mij kennelijk. Ze lacht aanstekelijk. Aangezien ik bij haar met mijn basis Spaans niet wegkom spreken we Engels. Zij met een heerlijk Spaans accent, waarbij ze bij alles wat ze mij vertelt vertrouwelijk naar mij toe leunt en haar slanke hand met roze gelakte nagels op mijn arm legt. En mij daarmee tegelijk een veelbelovend kijkje geeft in een diep decolleté.

De andere vriendin is Aziatisch. Mooi, sereen, klein, haar zwarte haren in een staart gebonden. En Belgisch. Gelukkig, zodat we Vlaams kunnen spreken. Ze zal midden dertig zijn. Als ze zich voorstelt zegt ze: “My”. Ik zeg dat ik altijd begrepen heb dat het “amai!” was als iets je verbaasde. Ze lacht en zegt: “nee, mijn naam is My. Dat is de naam die ik bij mijn geboorte in Azië kreeg en ik verkies hem te gebruiken boven de naam die mijn Belgische adoptie ouders mij later hebben gegeven. En ik ben niet verbaasd, wel aangenaam verrast”. Grappig, een prachtige oosterse vrouw met een Vlaams accent. Maar dat is in haar uitstraling ook het enige Belgische. Mooie, mystieke en stijlvolle vrouw. Ze heeft Wilma een paar jaar geleden leren kennen op een vakantie en komt ieder jaar een paar weken op bezoek in de zomer.

We drinken nog wat en maken verder met elkaar kennis. Na een half uurtje ben ik er wel uit. Twee grappige en vrolijke Spaanse driftkikkers en een oosterse beetje verlegen “kat uit de boom” kijker. Later op de avond zal ze bewijzen dat stille wateren diepe gronden kunnen hebben. Maar we gaan eerst naar de processie kijken. Het dorp is een wirwar van witte huizen in kleine straatjes die uiteindelijk leiden naar de kerk bovenaan. Ergens in een straatje blijven we staan kijken hoe veelal oudere en serieuze dorpelingen in een optocht achter een aantal priesters aanlopen. Omdat het zo smal is en ik veel langer ben dan de dames sta ik met mijn rug letterlijk tegen de muur.

Voor mij staat Wilma. Haar billen in het dunne zomerjurkje drukken nadrukkelijk tegen mijn heup, wat ik overigens niet erg vind. Naast haar staat Maria. Zij duwt even nadrukkelijk met haar billen tegen mijn rechter heup. Kijkt verleidelijk om en zegt sorry als de voorbijkomende stoet ons bijna door de muur drukt, waarbij haar linkerhand langs mijn kruis schuurt. “The game is on”, denk ik.

Als onderdeel van de processie komt er nu een groot houten kruis voorbij, gedragen door zeker tien mensen en bijna te breed voor dit straatje. Om zich zo klein mogelijk te maken draaien de dames zich allebei om en niet toevallig met hun voorkant tegen mijn zij. Op deze manier voel ik tegelijk vier zeer aanwezige borsten tegen mijn borst, twee verschillende handen op mijn billen en twee handen zwervend over mijn buik en kruis. Daarbij kijken twee paar mooie glanzende donkere ogen mij van dichtbij aan. Ze bijten als op commando allebei op hun onderlip. Ze beloven stilzwijgend een agenda voor vanavond. En ik word hard. Ook dat wordt vastgesteld door zwervende handen.

My is niet in het complot betrokken kennelijk. Zij staat aan de zijkant en heeft geen idee van wat zich net subtiel heeft afgespeeld. Ik heb ook tot nu toe geen hoogte gekregen van wat ze wil en of ze wel wat wil. Ik vind haar wel intrigerend. Een stil soort van sexy. Ik besluit de avond te verdelen in twee kampen voor zover ik het voor het zeggen heb. Wilma en Maria met hun duidelijke dubbelspel en My, single en buitengesloten door hun taal maar wel de mijne sprekend. Beide wedstrijden ga ik proberen te spelen. Mijn ambitie is altijd al mijn valkuil geweest.

Weer afgedaald naar het plein bij het strand heeft er zich een soort band op een klein podium verzameld. Een man of twaalf met sommige herkenbare instrumenten zoals een trompet, een trombone en een contrabas maar ook instrumenten die ik nog nooit heb gezien. Ze maken zich klaar om te gaan spelen. Er staan lange gedekte tafels klaar met heerlijke gerechten klaar. We eten en de gesprekken zijn eerst algemeen maar worden steeds specifieker. Dat zal te maken hebben met het plaatselijke gebruik.

Een soort glazen gieter, verpakt in riet, kennelijk een zogenaamde porron, met een dunne tuit en gevuld met zoete wijn, moscatel, gaat vrolijk rond. De bedoeling is dat je die in je hand houdt en de straal langzamerhand vanaf je mond met gestrekte arm over je lippen in je mond laat gieten. Het gaat vaak mis en je krijgt als het goed gaat ook veel binnen. Ik vraag mij af of ik nog terug ga rijden vanavond. Ik denk het niet. De dames laten zich ook niet onbetuigd. De porron gaat vrolijk rond.

My zit naast mij en ontdooit. Dat is niet aardig gezegd, want ze was nooit bevroren maar ze laat meer van zichzelf zien. En wat ik zie is leuk. Ze vertelt enthousiast over haar werk. Ze is beheerder van een erotische internetsite in België die ze heeft overgenomen van een vriendin die kort daarna is overleden. Hoewel het verhaal niet vrolijk is, is ons gesprek dat wel. Ze vertelt over een goede groep vrienden die elkaar steunden in die tijd. En die altijd feestten in een bepaalde kroeg waar het met vooral na sluitingstijd behoorlijk los kon gaan. Dus weinig gêne of juist veel opwinding als anderen zagen wat je allemaal uitspookte. Ok. Kennelijk toch niet zo verlegen als ze doet voorkomen. “Kijk maar eens op mijn site als je wil” zegt ze en geeft mij haar visite kaartje. 4fingers.be zie ik.

En ik word geil. Onverklaarbaar maar waar. En dat zeg ik haar ook. “Alleen de naam al”, zeg ik. Ze lacht lief en raakt mijn wang aan met haar hand. Ze speelt ineens van harte mee. Haar sierlijke vingers glijden rond mijn mond. Ik heb de neiging om ze in mijn mond te nemen. Onbezonnen als ik me voel doe ik dat ook. Haar wijs- en middelvinger spelen opeens een spannend spel met mijn tong. Zo spannend dat we alles vergeten. Ze kijkt mij intens aan met haar donkere ogen. Dan kussen we ineens rusteloos, terwijl we gewoon aan tafel zitten. Uit mijn ooghoek zie ik dat de twee Spaanse dames goedkeurend toekijken. Hun vingers glijden langs hun hals. My beantwoordt mijn kus ook passievol. Haar handen wrijven over mijn bovenbenen. We moeten zien waar we dit kunnen voortzetten want er is haast opeens.

Ik herinner mij van gisteren het douche gebouwtje op het strand. Ik sta op en trek haar mee. Struikelend en giechelig aan elkaar friemelend bereiken we het douchegebouwtje. Binnen duw ik My tegen de muur. Het lijkt of er een golf van niets ontziende geilheid over ons heen is gespoeld. We kussen heftig, onze tongen draaien om elkaar heen en onze handen grijpen en trekken aan kledingstukken. My’s handen zoeken de knopen van mijn spijkerbroek.

Nog voordat mijn gulp helemaal open is glijdt haar hand naar binnen. Ik heb inmiddels haar T shirt omhoog getrokken en wrijf met mijn hand om haar kleine borsten en over haar tepels. Zij masseert mijn pik over de stof van mijn boxer. Het is pure lust. Ze duwt mij tegen de muur en knielt. Haar handen trekken mijn spijkerbroek naar beneden en gaan over mijn erectie. Ook mijn boxer wordt naar beneden getrokken. Met mijn hoofd in mijn nek en met mijn handen tegen de muur voel ik haar lippen sluiten om mijn eikel. Haar kleine handen om mijn stam.

Dan zie ik twee schaduwen naderen. Geschrokken wil ik My omhoog trekken en zie dan dat het Wilma en Maria zijn. Ze komen binnen en gaan staan tegen de muur tegenover ons. Dit gaat mij wel wat ver, kijkers erbij, maar ik ben al te ver heen, te geil. En ik moet toegeven, het verhoogt de feestvreugde wel. Toekijkend hoe My mij intens pijpt zoenen ze elkaar langzaam en geil. Dan leunt Wilma tegen de muur en trekt Maria met haar rug tegen zich aan. Beiden kijken toe. En beiden glijden met hun mooie handen over elkaars benen, hun jurken omhoog schuivend. Ik zie bruine handen met geil gelakte nagels over bruine benen krassen.

Ondertussen voel ik My’s warme natte mond. Haar tong cirkelt over mijn eikel. Haar handen glijden over mijn billen, haar vingers door mijn bilspleet. De vrouwen tegenover mij zitten nu in elkaars string en vingeren elkaar. De bewegingen van opbollende knokkels door de stof van de strings heen laten subtiel zien wat ze bij elkaar doen terwijl ze ons bekijken. Wilma’s rechterhand speelt met Maria’s borsten. Ik kijk naar beneden en zie dat My haar string opzij geschoven heeft en met zichzelf speelt, terwijl mijn pik langs haar lekkere lippen glijdt.

Ik kijk rond en zie naast ons een houten onderhoudskast met precies de goede hoogte. Ik til My omhoog onder haar oksels en in één beweging door zet ik haar met haar billen op de kast. Nu ziet zij de toekijkende vrouwen ook en kreunt. Haar handen zoeken haar borsten en haar tong maakt haar lippen nog natter. Mijn handen glijden over haar geopende bovenbenen die ze over mijn schouders laat hangen. Ik trek haar aan haar heupen iets naar onder. Een glanzend kaal kutje ligt open voor mij. Ik trek haar lipjes uit elkaar en zie in de vage verlichting vanaf het strand een vochtige roze heerlijkheid. Mijn tong glijdt door haar spleetje en ze huivert. Ze is zijdezacht en druipnat en smaakt heerlijk zoet. Ik lik vanaf haar clitje naar beneden tot haar sterretje en weer omhoog en draai vervolgens rondjes over haar clitje. Die combinatie laat haar nog meer kreunen. Met haar handen duwt zij mijn hoofd dichter tegen zich aan.

Dan voel ik handen op mijn billen. Ze glijden om mij heen en trekken aan mijn pik. Ik krijg kusjes op mijn billen terwijl mijn hand My binnenglijdt. Mijn duim stimuleert haar clit en mijn vingers glijden in haar op en neer. Naar beneden kijkend zie ik dat Maria zich gehurkt tussen de kast en mijn benen positioneert. Ze pakt mijn pik vast die vlak voor haar gezicht staat. En ik voel haar natte mond die mij naar binnen zuigt. Achter mij zit Wilma ook gehurkt. Allebei hebben ze hun benen wijd gespreid en met één hand vingeren ze elkaar. Maria’s andere hand ligt rond mijn pik. Ik voel dat Wilma mijn billen uit elkaar trekt en ik voel haar tong rond mijn ster dansen. Een hand liefkoost mijn ballen. Hoe geil kan een mens het hebben?

Ik richt mij weer op My. Mijn vingers glijden aan haar binnenkant over de sponsachtige verdikking. Mijn vingers zijn nat van haar vocht. Mijn tong draait natte rondjes rond haar clitje. Ik lik, ik zuig, ik bijt zachtjes. Zij jammert, ook zachtjes. Maria trekt mijn heupen naar zich toe en neemt mij diep in haar keel. Terwijl ik mij probeer te focussen op het genot van My wordt mijn ster door een tong gepenetreerd. Ik voel af en toe harde tepels aan zowel de voorkant als de achterkant langs mijn bovenbenen schuren. Als ik langs mijn pik naar beneden kijk zie ik twee kruislings tussen mijn benen door gestoken handen die wederzijds spelen met elkaars kutje. Mijn hemel.

We zijn een bandeloze kluwen handen en monden geworden. Als iemand zou toekijken in de schemerige verlichting vanaf het strand moet het een supergeil tableau de vivre zijn. De gehurkte meisjes kreunen, net als ik. Daartussen door jammert My zachtjes. Eén groot feest van geilheid. Terwijl Maria met haar hand nu mijn voorhuid snel heen en weer schuift, komt My schokkend klaar en wordt mijn mond overspoeld met sweet sticky stuff. En ook ik kom krampend klaar en vul Maria’s mond met stralen sperma terwijl mijn ster gelikt wordt door Wilma’s tong.

Hijgend en giechelend hangen My en ik tegen elkaar. Maria wurmt zich onder mij vandaan trekt Wilma overeind. Ze kussen elkaar en kennelijk laten ze mij aan elkaar proeven. Ook My wordt gekust en daarna ik. De zinderende geilheid is hiermee niet weggenomen. Handen blijven over lichamen glijden en we lachen opgewonden. We fatsoeneren zoveel mogelijk onze kleren en de meisjes vegen straaltjes zweet en natte haren uit elkaars gezicht. De muziek is inmiddels gaan spelen. Meeslepende hoge klanken. We gaan dansen. En dan het vuurwerk nog straks. Wat een avond. Maria’s hemelvaart? Het was die van ons allemaal, naar de 7e hemel.

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(4)//blog.4fingers.be/#post1846

PASO DOBLE.

MickeyGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 18, 2017 15:36:20

PASO DOBLE.

Je zit geconcentreerd te werken achter je bureau. Je hebt het druk. Ik kijk naar je slanke nek. Ik heb zin om je daar te kussen. Wat ik dan ook doe. Mijn handen glijden onder je armen door en ik pak je borsten vast, terwijl je mijn adem en mijn lippen voelt. Je tepels worden hard…

Je laat merken dat je het lekker vindt. Je ademt dieper. En je vingers blijven hangen boven je toetsenbord. Mijn handen verdwijnen onder je shirt. Mijn vingers glijden over je tepels. Rond je borsten. Langzaam word je geil…

Afgeleid door deze aanraking leg je jouw hoofd op de leuning en zakt wat onderuit, genietend van mijn handen en lippen...

Ik draai je bureaustoel om en trek je shirt omhoog. Mijn lippen strijken langs je tepels. Plagerig. Dan kus ik je vol passie. Ik kniel tussen je benen. En terwijl we kussen glijden mijn handen onder je rokje. Ik trek je string opzij en glijd met mijn duim door je kutje. Je bent nat…

De focus op je werk ben je nu totaal kwijt. Genietend van mijn duim die jouw kutje gek maakt. Jouw geile sappen vloeien rijkelijk op je stoel. Het genot rond jouw tepels neemt de overhand. Het verlangen zorgt dat je de pijn prikkeling niet meer voelt…

Terwijl mijn duim rondjes draait door je kutje, zuig ik op je tepels. Ik bijt zachtjes en trek met mijn tanden je tepels voorzichtig naar mij toe. De knoppen worden nog harder en mijn natte tong draait er in cirkels omheen…

Mijn duim verkent uitgebreid de binnenkant van je kutje. Terwijl ik uitgebreid alle wanden masseer zuig ik hard op je tepels, zodat ze spenen worden. Om daarna weer even te bijten, te trekken, te likken…

Je drukt met je handen op mijn schouders want je wil dat ik met mijn mond met je kutje ga spelen. Via je buik en je lendenen ga ik naar beneden. Kennelijk heb jij haast, aan de druk van je handen te merken. Ik niet… Wetende dat ik alle tijd neem laat jij je haast varen en geniet van mijn tong. Ik trek met mijn handen je lipjes ver uit elkaar. Lekker. En duw mijn tong naar binnen…

Mijn vingers houden je kutje open terwijl mijn tong rondjes draait aan de binnenkant. Je lekkere vocht druipt uit je kutje. Ik open en sluit je lipjes en wrijf ze zo over elkaar. Dan duw ik de huid om je clit naar boven, zodat deze vrij komt. Zachtjes lik ik…

Mijn mond sluit zich om je kutje, zodat mijn tong helemaal naar binnen kan. Mijn handen verdwijnen weer onder je shirt en ik streel je borsten. Mijn vingers draaien rondjes om je tepels…

Je zet je voeten op de stoel, zodat je nu helemaal open bent en ik ook bij je kontje kan. Met grote halen lik ik over je lipjes, je kut, naar je sterretje. Je kreunt…

Ik sta op, zodat de stand van mijn hand lijkt op de jouwe als je je vingert. Ik doe alle variaties waarvan ik heb gezien dat je ze fijn vindt als je met jezelf speelt. Mijn twee vingers glijden door je kutje met je clitje ertussen. Dan ga ik met twee vingers naar binnen…

Met een derde vinger erbij ga ik snel en dan weer langzaam in en uit. Daarna door je natte spleet over je lipjes naar je clit. Jouw vingers spelen met je borsten…

Je biedt je borsten aan mij aan, door ze met je handen te ondersteunen waarbij je duimen op je tepels liggen. Ik buig mij voorover en sluit mijn mond over een tepel, terwijl jouw duim in mijn mond met je tepel en mijn tong tegelijk speelt…

Mijn drie vingers bewegen diep in je heen en weer, omklemd door jouw natte gang. Mijn handpalm wrijft over je clitje. Dan glijd ik weer uit je en wrijf over je sterretje. Eventjes erin. Mijn hand glijd naar boven door je spleet en ik wrijf snel over je clit. En dan glijden drie vingers weer diep in je…

Je maakt nu de korte steunende geluiden die ik herken en je bent druipnat rondom je kutje en je sterretje. Je eigen vingers gaan als een razende over je clit. Mijn duim vingert je kutje snel terwijl ik over je sterretje wrijf met mijn middelvinger en je daar begin te vingeren. Dat is genoeg voor je. Mijn tanden trekken aan je tepel terwijl je met krampen klaar komt…

Als je wat bijgekomen bent door mijn zachte strelen kussen we lekker en nat. Ik sta nog steeds naast je. Langzaam knoop ik mijn spijkerbroek open. Mijn pik tekent zich af in mijn boxer. Je glijdt erover heen met je vinger van mijn eikel tot mijn balzak, langzaam. Sensueel lik je je lippen en je bijt op je onderlip terwijl je mij geil aankijkt…

Jouw nagels krassen over mijn boxer over de onderkant van mijn eikel, precies op het punt waar het het lekkerste is. Je ziet voorvocht verschijnen. Je tong likt ertegen. Je glijdt heen en weer met mijn pik geklemd tussen je vingers. Het wordt lastig dit lang uit te houden. Je zit nog steeds met je voeten opgetrokken en je string naar één kant getrokken. Het ziet er geil uit…

Langzaam schuif je je vingers achter mijn boxer terwijl je mij aankijkt. En langzaam schuif je hem over mijn pik naar beneden. Mijn eikel wijst naar je mond. Nu ga je met je vingers over mijn huid, zachtjes krassend. Mijn pik steigert een paar keer doordat ik mijn sluitspier aanspan. Terwijl je mij blijft aankijken open je je mond en je draait je stoel zodat ik recht voor je kom te staan…

Terwijl je één hand om mijn billen slaat, krommen je sierlijke vingers zich om mijn paal. Zachtjes trek je mijn voorhuid helemaal naar achteren. Je steekt je tong uit en likt met het puntje mijn plasgaatje…

Het ziet er sexy uit, je mooie vingers die mij in slow motion aftrekken. Mijn voorhuid schuift heen en weer over mijn eikel en je blijft mij aankijken. Langzaam draait je tong rondjes om mijn eikel, terwijl de vingertoppen van je andere hand over mijn bilspleet glijden…

Dan zet je lippen achter mijn eikel en ben ik in je natte mond. Tegelijk met mijn pik steek je je wijsvinger in je mond. Dan gaat je hand naar je borst en draai je rondjes om je tepel, mij nog steeds aankijkend. Ik volg het van close up en zie je tepel zich oprichten onder je vinger…

Je pijpt mij zonder je handen te gebruiken want je weet dat ik dat lekker vind, net zo lekker als jou je tepels te zien manipuleren met je gelakte nagels. Je tikt met je nagel tegen je stijve tepel terwijl je mij aankijkt. Je vingers glijden door mijn bilspleet van boven naar beneden en weet terug. Je glijdt over mijn ster zonder er te blijven hangen. Je mond is warm en nat…

Je zuigt op mijn eikel en draait je tong er langzaam om heen. Je hand glijdt nu van voren om mijn ballen heen en langs mijn ster. Dan draaien je handen mij om en sta ik met mijn billen naar je toe. Ik voel je lippen en je tong terwijl je hand door mijn benen mij af blijft trekken. De vingers van je andere hand spreiden mijn billen en ik buig een beetje voor over. Je tong glijdt sensueel over en rondom mijn ster...

Ik wil tussen mijn benen door je borsten strelen, maar je duwt mijn handen weg. Vandaag doe je alles zelf. Ik voel je lekkere tong met het puntje in mijn ster gaan. Je vingers glijden aan de onderkant van mijn pik van mijn ballen naar de bovenkant van mijn eikel. Je vingertoppen strelen de rand…

Het is allemaal net te langzaam om klaar te komen en waanzinnig geil. Je rolt mijn ballen tussen je vingers…

Dan draai je mij weer om en neemt mij in je mond. Je ene hand glijdt over je borsten en je buik en je streelt jezelf, de ander gaat weer naar mijn billen, die je streelt. Af en toe voel ik je nagels. Je grote ogen kijken mij weer aan. Je werkt aan mijn genot, maar ook aan dat van jezelf. Dit is een seksuele dans. Je zuigt mij naar binnen, onder druk van je hand op mijn billen. Ik zit diep in je open mond en zie je tong kringelen om mijn pik…

Ik voel je vingers om mijn ballen. Dan glijdt je hand verder. Je andere hand glijdt over je kutje. Ik zie je lipjes opbollen als je vingers naar beneden gaan en je clitoris verschijnen als je vochtige vingers daar omheen weer naar boven glijden…

Je sluit je getuite lippen om mijn pik. Je hand op mijn billen zorgt er voor dat ik nu in een sneller ritme je mond neuk terwijl jij mij afzuigt. In het zelfde ritme draaien drie kletsnatte vingers over je clitje. Dan weer trek je mijn pik diep in je mond op hetzelfde moment dat je drie vingers diep bij jezelf inbrengt. Jij laat mij je mond precies hetzelfde neuken als jouw hand jezelf neukt…

Je drie vingers masseren de binnenkant van je clitoris nu hard en diep. Je hijgt door je neus, waarbij je neusvleugels opbollen. Je trekt in het zelfde ritme met je vingers mij diep in je mond. Dan dansen je vingers weer rondjes over je clit aan de buitenkant, terwijl alleen mijn eikel nog maar in je mond is en wordt afgezogen. Mijn stam glanst net zo van je mond als jouw vingers van jouw kutvocht glimmen. Je voert de perfecte Paso doble uit…

Ik hoor aan je adem dat je klaar gaat komen en jij hoort het aan de mijne. Je vingers glijden over mijn billen naar mijn ballen die je kort streelt. En dan naar je eigen tepels waar je hetzelfde doet. Je vingers gaan nog één keer diep bij je naar binnen, net zoals mijn pik in je mond. Dan wrijf je hard over je clitje, waarbij je geil aan je tepels trekt. Ik zie je uitgerekte tepels tussen je gekleurde nagels. Ik trek mijzelf af terwijl je tong over mijn eikel danst. Je kreunt precies op hetzelfde moment als ik. Dan komen we klaar, beiden schokkend van genot. Wat een dans wat dit…

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?

Elke gelijkenis tussen bestaande personages en situaties berust op louter toeval.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1837

Afspraak

MickeyGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 11, 2017 16:35:03

AFSPRAAK

We hebben elkaar voor het eerst in het echt ontmoet. Ik heb die avond een hotel bij het vliegveld omdat ik de volgende dag vroeg moet vliegen. Hoewel we hebben afgesproken het bij koffie te houden deze eerste keer vraag je bij het afscheid of je even mee mag naar mijn kamer. Als ik wil weten wat de reden is zeg je dat je wil weten hoe ik zoen. We zoenen in de kamer wat onwennig maar lekker. Je handen glijden langzaam over mijn kleding. Ik breek onze zoen af en herinner je aan de afspraak. Je lacht lief en zegt dat je je hebt bedacht.

“Ik bied me aan” zeg jij.

“Weet je het heel zeker? vraag ik, “de afspraak was koffie en niets meer, alleen om elkaar eens te zien”.

“Ja, je weet het zeker” zeg je. “Ik bied mij aan, net zo als jij die keer op de mail”.

Ik zeg dat ik je dan graag wil gaan verkennen. “Hoe?” vraag je. Ik vraag je plaats te nemen op de enige luie stoel op de kamer.

“Trek je string uit” zeg ik. Dat doe je. “Open je voor me” vraag ik, tegenover je zittend op de rand van een bureau. Je spreidt langzaam je benen. “Zak wat onderuit en sla je benen over de leuningen” zeg ik. “Speel met jezelf”. Langzaam streel je over je dijen met je geil gelakte glanzende nagels. Je kijkt mij aan met een onzekere blik.

Je vingers glijden langs en door je kutje. Af en toe zie ik je clitje opduiken tussen je nu vochtige vingers. Ik hoor het geluid dat ik ken van je filmpjes.

“Open jezelf voor me, zo wijd mogelijk” zeg ik. Je vingers trekken je lipjes uit elkaar, zodat ik bij je binnen kan kijken. Ik vraag je je verder uit te kleden. Je doet een soort striptease, maar je geniet er niet van, zie ik. Je weet nog niet of je dit wilt. Ik glimlach geruststellend.

“Ga weer zitten. Streel jezelf”. Je doet wat ik je vraag.

“Wat vind je lekker om te doen?”, vraag ik. “Vertel het mij terwijl je het laat zien”. Je gaat met je handen over je borsten en stimuleert met je vingers je tepels. Je laat ze rollen tussen je duimen en je wijsvingers. Nog steeds lig je zo ver mogelijk gespreid en totaal geopend. Omdat je onderuitgezakt ligt, kan ik je open kutje zien. Een straaltje van je vocht druppelt uit je kutje langzaam over je sterretje. Uit mijn koffer pak ik 4 zachte koorden. Je enkels bind ik vast aan de stoelpoten. Maximaal gespreid lig je, met je billen over de rand. Daarna bind ik je polsen vast aan de achterpoten. Daardoor liggen je armen naar achter en je borsten naar voren. Je hoofd ligt comfortabel gekanteld op de rand van de zachte dikke rugleuning.

“Heb vertrouwen” zeg ik als je mij onzeker aankijkt. Mijn vingers glijden over je lichaam. Langs je wangen, langs je lippen. “Zuig op mijn vingers,” zeg ik. Ik voel je warme, zachte tong rondjes draaien om mijn vingers. Langzaam langs je kin, je kaaklijn, je oren, je hals streel ik je. En je kunt niets doen. Mijn handen draaien om je borsten, strelend. Ik stimuleer je tepels zachtjes. Ze strekken zich uit naar mijn vingers. Ik leg mijn wijsvingers achter mijn duimen en laat ze schieten tegen je tepels. Niet hard, maar hard genoeg om je voor het eerst licht te laten kreunen. Mijn handen glijden terug naar je gezicht en ik streel je wangen met de rug van mijn vingers. Je tong komt uit je geopende mond en je probeert mijn vingers te vangen, wat je niet lukt. Opnieuw glij ik zachtjes met mijn vingers over je lichaam, via je borsten, waar ik weer tegen je tepels tik, naar je buik, elke centimeter nauwkeurig bestrijkend.

Bij de gootjes van je lendenen nemen mijn krassende nagels het over en ik glij met mijn nagels in de V-vorm van je lendenen naar beneden. Mijn vingers glijden over de randen van je openstaande kutje, zonder je clit te raken. Dan glij ik door via de binnenkant van je benen. Ik streel je overal, je benen, knieholtes, kuiten. En via de achterkant kom ik uit bij je billen, die over de rand van de stoel hangen. Ik wrijf lichtjes over je sterretje en het stukje huid tussen je sterretje en je kutje. Je hijgt en verkrampt een beetje. Je probeert je heupen op te tillen zodat ik je aan kan raken waar jij dat graag wil. Maar je vastgebonden enkels voorkomen dat.

Ik buig voorover en blaas over je druipnatte kutje. Je ziet mijn mond dichterbij komen en je hoopt. Helaas, mijn vingers nemen het weer over en glijden over je buik naar je borsten. Nu neem ik je tepels tussen mijn duim en wijsvingers en rol ze heen en weer. Ik knijp tegelijkertijd een beetje. Je ademt sissend in tussen je tanden.

Ik pak uit mijn koffer een blinddoek en doe je hem om. Ik kleed mij uit en dat hoor je. Ik ga met mijn benen naast jouw heupen op de stoel staan, met mijn rug naar je toe. Dan glij ik met mijn balzak over je gezicht.

“Lik mij,” zeg ik. En dat doe je. Ik zeg: “steek je tong uit”. En ik ga met mijn sterretje over je tong, mijn ballen tikkend tegen je kin. “Neuk mij met je tong”. Wat je doet. Je steekt je tong in mijn sterretje, terwijl mijn hand van voren over je tepels wrijft. Dan duw ik mijn pik tussen mijn benen door naar achter. “Pijp mij”, zeg ik. Ik zie je uitgestoken tong rond mijn eikel gaan. Ik duw mijn pik even naar binnen en je zuigt.

Ik stap van de stoel af en zoen je, nat en diep, waarbij ik zachtjes bijt in je onderlip. Dan volg ik de bekende route van jouw lichaam met mijn tong en lippen. Mijn tong draait eindeloos rondjes om je tepels, mijn lippen zuigen, mijn tanden bijten zachtjes. Ondertussen voel je mijn vingers bij je kutje. Ik streel de contouren van je opengesperde lipjes. Je clit is nog steeds niet aangeraakt maar staat stijf overeind. Nog steeds ben je druipnat.

Ik hurk tussen je benen. Ik blaas zachtjes op je kutje en bijt dan zachtjes in je clit. Je kreunt harder. Dan ga ik met mijn tong in je kutje, Mijn tong draait rondjes aan de binnenkant van je lipjes om vervolgens diep naar binnen te gaan. Ik zuig en bijt op je clitje, je gromt. Mijn tong daalt af naar het stukje tussen je sterretje en je kutje. Ik lik zacht en nat. Dan lik ik over je sterretje en steek mijn tong een beetje naar binnen. Zo neuk ik je daar eventjes. Je kreunt harder nu. Mijn mond sluit over je clit en ik draai langzaam rondjes met mijn tong. Ik zuig en bijt nog een keer. Mijn vinger draait om je sterretje en schuift een kootje naar binnen.

Dan kom ik overeind en ga weer boven je staan, met mijn voorkant naar je toe dit keer. “Doe je mond open en steek je tong uit” zeg ik. Wat je doet. Over je tong glij ik naar binnen. Diep.

“Zuig” zeg ik. Wat je doet. Braaf meisje ben je.

“Kan ik in je keel” vraag ik. Je schudt nee. Maar omdat de stand van je hoofd achterover gebogen is en ik over je uitgestrekte tong glijd, ga ik behoorlijk diep, zonder dat je moet kokhalzen. Heerlijk. Ik neuk je open mond en mijn pik glanst. Bij het diep naar binnengaan gaat je ver uitgestoken tong tegen mijn ballen aan.

Ik sta op en maak je handen los. Ik kniel weer voor je. Ik vertel je je kontje te vingeren en kijk naar beneden tussen je benen door. Je hand draait om je been en je kunt er net bij. Langzaam zie ik een sierlijke gelakte, glanzende nagel naar binnen schuiven. Ik ga met mijn eikel over de buitenkant van je kutje en je clit. Ik wrijf al je vocht uit over je clit en je glimt helemaal. Dan gaat mijn eikel naar binnen. Je lipjes staan er strak om heen. Zo wacht ik even, om je te plagen. Ik knijp in je tepels en je kreunt weer. Mijn vingers schuiven in je mond en je draait je tong er om heen. Dan pas schuif ik in één keer naar binnen. Terwijl ik je neuk kus ik je hard. Onze tongen draaien geil om elkaar heen. En je bent nog steeds weerloos. Er is niets dat je kan doen of niet doen.

Maar je gretige kut zuigt mij naar binnen en ik vul je. Ik voel de wanden van je tunnel om mijn stam sluiten. Steeds trek ik mij uit je tot mijn eikel gespannen om je lipjes staat. Omdat ik dan achterover leun kan ik met je mond en je tepels spelen. De pijn aan je tepels is al lang overgegaan in blind genot. De pijn is nu een bijdrage geworden. En dan pas schuif ik weer naar binnen. Steeds sneller. Voor het eerst zeg je iets.

“Het duurt niet lang meer…” Het zweet druipt tussen je borsten door. Je ligt een beetje gebogen om bij je kontje te kunnen. Je andere hand houd ik met één hand vast boven je hoofd, dat heen en weer draait. Je bijt op je onderlip en gromt. Ik voel je vingertop langs het lekkere plekje aan de achterkant onderaan mijn eikel schuiven. Je steunt en kreunt en gaat gigantisch komen. Je klapt twee keer een soort van dubbel tegen mij aan. En je komt. Hard en hevig.

Ik ga uit je en sta overeind. “Zuig” zeg ik. Je handen zijn op mijn billen en trekken mij je open mond in, diep achterin. Je ademt hard door je neus, zuigt hard en je tong verricht overwerk. Met één hand glij je over mijn buik naar boven en gaat over mijn tepels. Je strekt je tong ver uit en ik glij in en uit jou. Mijn hand ligt op je achterhoofd om mijzelf nog vaster in je te duwen. Dan voel ik dat ik ga komen. Ik wil uit je gaan maar je laat het niet toe, mijn billen dichter tegen je aan trekkend. En ook ik kom. Ik spuit in je keel.

We hijgen beiden en samen uit. Ik maak je enkels ook los. We kussen warm en nat. Ik trek je mee onder de douche. Eindelijk een hotel met goede douchegel. Ritualen. Ik zeep je in met glad en romig schuim. Mijn handen gaan over je borsten, over je rug naar je billen. Ik glij met mijn handen vol schuim over je hele lichaam, terwijl ik je nek kus. Met name je billen hebben mijn aandacht. Ze passen goed in mijn handen. Terwijl mijn vingers weer door je bilspleet glijden zucht je. Je wordt weer geil.

Je zegt. “Nu is het mijn tijd om jou te verkennen”. Je duwt mijn handen weg en legt ze in mijn nek. Dan duw je mij tegen de muur. Je geeft mijn borst kusjes en likt over mijn tepels. Je zuigt er op, bijt er in. Je blijft daar lang hangen. Heerlijk. Je schuimende handen gaan langs mijn zij naar beneden. Je gaat over mijn billen. Mijn pik komt met schokjes omhoog. Je draait mij om met mijn gezicht naar de muur. Ik steun op mijn handen en automatisch gaan mijn billen naar achteren. Je hurkt. Je gezicht is nu ter hoogte van mijn billen, die uitgebreid door jouw slanke vingers worden gemasseerd. Je trekt ze uit elkaar, duwt ze naar elkaar toe. Het windt me op te weten dat je er van zo dichtbij naar kijkt. Je wijsvinger glijdt onderzoekend door mijn bilspleet. Ik kreun. Dan zijn mijn benen aan de beurt.

Langzaam glijden je handen aan de binnenkant van mijn bovenbenen via mijn knieën naar mijn kuiten. En langzaam weer omhoog, waarbij je nagels krassen op mijn huid. Je komt weer uit bij mijn billen. Je slanke handen glijden tussen mijn benen door. Als ik naar beneden kijk zie ik jouw hand vol schuim mijn pik masseren. Je andere hand gaat over mijn balzak. Je rolt ze als knikkers heen en weer in je hand. Je vingers glijden delicaat om mijn eikel. De mooie handen met glanzend gelakte nagels winden mij op. Je wijsvinger glijdt over mijn toompje en langs mijn eikelrand. Langzaam. Lekker. Dan trekken je handen zich terug tussen mijn benen. Mijn billen krijgen weer alle aandacht. Je vinger glijdt over mijn ster. Ik ben een beetje benauwd dat je in mij zal komen, want dat lijkt mij niets. Maar mijn gevoel van onbehagen is voor niets geweest. Je begrijpt wat ik lekker vindt en wat niet. Je blijft aaien en dan voel ik je lippen en je tong. Lekker.

Zeker als je handen tussen mijn benen door mijn pik en ballen weer masseren. En dan trek je mijn pik helemaal naar achteren en ik voel je lippen er om heen. Ik voel je neus tegen mijn bilspleet en je tong draait hele fijne rondjes. Ik druk mijn billen nog meer naar achteren. Ik kom dieper in je mond en je zuigt. Ik voel je tong tegen mijn plasgaatje. Terwijl je mij pijpt voel ik weer je wijsvinger die heen en weer gaat in mijn bilspleet. Man wat lekker is dit. Je trekt mij af met je lippen en ik voel dat het niet lang meer gaat duren.

Dan stop je, sta je op. Je draait mij om en kust mij. Jouw hand pakt de mijne en brengt hem naar je kruis. Je wil dat ik je vinger. Ik leun iets voorover en breng een vinger in. De muis van mijn hand stimuleert je clit. Een tweede vinger. Ik voel de verdikking in je en wrijf er langs. Je pakt met je hand mijn pols beet en trekt mijn hand in je. Je wil hard kennelijk. Ik breng een derde vinger in en ga hard en diep heen en weer in je. Je ademt diep door je neus, je mond nog op de mijne. Onze tongen draaien om elkaar. Je pakt mijn pik en trekt mij af. Je andere hand in mijn nek. We beuken nu richting klaarkomen. Alles is nu gericht op bevrijding. We zoenen met open ogen. Dan sluit je de jouwe en komt klaar, krampend. En tegelijkertijd ik, heerlijk in je hand. We leunen tegen elkaar aan en kijken elkaar lachend aan. Afspraak is afspraak?

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1831

BLACK ROCK

MickeyGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 05, 2017 08:13:54

BLACK ROCK

Eén keer per jaar los. Echt los. Los van conventies, los van je wereld. Eén keer per jaar ga ik naar Burning man in Nevada. Het festival der festivals. Midden in Black Rock Desert, Nevada, USA.

Burning man, het meest bizarre evenement dat ik ken. Creatieve festivalgangers van over de hele wereld komen er samen. Ze verkeren 24/7 in één grote roes van muziek, kunst, vrije liefde en zelfexpressie. De ultieme plek voor mensen om zichzelf te zijn. Het dankt zijn naam aan het absolute hoogtepunt waar gedurende zeven dagen naartoe wordt gefeest; het verbranden van een metershoge pop. De Burning Man.

Omdat het begint op de laatste maandag van augustus en eindigt op de eerste maandag van september meld ik mij ‘s zaterdags op Schiphol, ruim op tijd voor de vlucht naar Reno. Bij de gate staat bij het boarden een groepje mensen voor mij. Het blijken drie stellen te zijn en ik vang opgewonden verhalen op van een vorige editie van het festival. Zij gaan kennelijk ook.

Eén vrouw valt mij op: niet al te groot, blond kort haar, sproeten, grote groen blauwe ogen. Ergens tussen de veertig en de vijftig. Een vale afgeknipte spijkerbroek toont mooie slank gespierde benen. Erboven een shirtje dat haar afgetrainde buikspieren laat zien. Een aantrekkelijke en zichtbaar fitte verschijning. Vrolijke harde tepels verraden stevige kleine borsten en enige opgewondenheid. Het zal te maken hebben met de reis en het einddoel. Ze is druk en opgetogen en vol energie en beweegt veel met haar sierlijke handen…

…en blijkt naast mij te zitten in het vliegtuig. Vriendelijk zegt ze goedendag om zich direct weer naar haar reisgenoten te richten. Een grappig opgewonden standje, deze vrouw. Uren later raken we aan de praat. Ze blijkt Chantal te heten. Als ze hoort dat mijn reisdoel ook Burning man is heb ik haar volle aandacht. Zij is er één keer eerder geweest. Ik vertel haar dat ik daar ieder jaar een groep vrienden tref om mee te feesten. Als ze hoort hoe oud ik ben, is ze even verbaasd.

“Vrije liefde kent geen leeftijdsgrens, het zit in je hoofd en in je hart” lach ik. Ze lacht met me mee met glinsterende ogen. Een prettige lach, vanuit haar keel.

Nog weer later vertelt ze dat ze inderdaad met drie stellen zijn, uit één grote vrienden groep, die zich vooral kenmerkt door openheid en tolerantie.

“Uit ervaring weet ik dat je dat ook wel nodig hebt bij een bezoek aan Burning man” zeg ik en grinnik. “Hoe gaat jouw vriend daarmee om?” Ze zegt dat hij zelfverzekerd genoeg is. Zo ziet hij er ook uit.

“En we gunnen elkaar veel, zonder jaloezie. Dat is wel zo prettig.” Ze legt vertrouwelijk haar hand op mijn arm. Mooie, sierlijke hand met groengelakte nagels. Welke ervaringen ik zoal heb opgedaan bij Burning man? Als ik wat verhalen vertel zegt ze: “geil”. Haar veranderende woordkeus verraadt dat ons oppervlakkige contact langzaam een wending krijgt.

Na de maaltijd worden dekens uitgedeeld en de lichten worden gedimd. Langzaam komt de cabine tot rust. Ook de groep vrienden slaapt. Ze ligt met haar gezicht naar mij toegedraaid. ‘Mooie mond’, denk ik, ‘benieuwd hoe ze kust’. Opeens slaat ze haar groen blauwe ogen op en ben ik betrapt. Ze lacht geluidloos. Haar wijsvinger strijkt over mijn lippen terwijl ik haar blijf aankijken. En glijdt mijn mond in om rondjes te draaien om mijn tong. Dan doet ze haar lippen van elkaar en glijdt met de wijsvinger om haar eigen tong.

“Lekker” zegt ze. En dan met een vragende blik: “Nog eens?” Haar hand glijdt om mijn nek, haar nagels zacht krassend. Ze trekt mijn gezicht naar zich toe.

“Waarom wachten? Laat het festival maar vast beginnen” blaast ze zacht in mijn oor. Dan voel ik die mooie lippen op mijn mond. Haar tong duwt de mijne van elkaar en glijdt naar binnen. Draait trage, natte cirkels om de mijne.

Haar linkerhand glijdt onder de deken, haar lange vingers onder mijn shirt omhoog over mijn borst en langs mijn tepels. Daar word ik geil van. Ik draai mij van het raampje weg naar mijn linkerzij in de te kleine vliegtuigstoel. Ook ik laat mijn hand onder de deken en onder haar topje glijden. Mijn vingers gaan langs de contouren van haar kleine borsten en draaien zacht rondjes rond haar rechtopstaande tepels. Ze kreunt en zuigt mijn tong naar binnen. Ze bijt zachtjes in mijn onderlip. Ondertussen glijden onze handen wederzijds langs tepels. Als ik zachtjes draai en trek kreunt ze weer.

“Hier moeten we maar stoppen” zegt ze zachtjes. “Voordat er iemand wakker wordt. Welterusten”.

“Sweet dreams” zeg ik terug.

Ze neemt lang de tijd om een goede houding te vinden onder de deken. Ik kijk er glimlachend naar. Een hoop beweging om eindelijk goed te liggen. Althans dat denk ik. Want weer kijkt ze mij aan en trekt mijn rechterhand onder haar deken en legt hem op haar platte buik. En terwijl ik met mijn nagels over haar buik streel, voel ik geen jeans meer. Ze kijkt mij ondeugend aan. Mijn nagels glijden heen weer langs haar rechterlies, steeds lager, zachtjes krassend. Ik vermijd haar clitje en haar lipjes en streel de binnenkant van haar benen, steeds hoger. Chantal zakt iets verder onderuit. Haar mooie billen hangen nu over de zitting en ze spreidt haar benen zover mogelijk.

Mijn vingers gaan langzaam langs haar lipjes. Mijn wijs- en ringvinger openen haar kutje een beetje, terwijl mijn middelvinger door haar natje lipjes glijdt tot net onder haar clitje en terug. Ik masseer het stukje zachte huid tussen haar kutje en haar sterretje. Dan gaat mijn natte middelvinger over haar sterretje en ze siddert een beetje, terwijl ze scherp inademt tussen haar tanden. Als ik het nogmaals doe zet ze haar tanden in haar onderlip.

Mijn wijsvinger glijdt haar kutje in. Ik doe er een tweede vinger bij. Ze is kletsnat en heet van binnen. Mijn vingers glijden over de sponsachtige verdikking achter haar clitje terwijl mijn duim daar nu lichtjes overheen wrijft aan de buitenkant. Haar handen vouwt ze om mijn pols, mijn vingers diep bij haar naar binnentrekkend. Ik verhoog de snelheid en de druk van mijn vingers. Ze knijpt haar benen bij elkaar met mijn hand ertussen en komt klaar zonder geluid te maken. En glimlacht naar mij. Langzaam laat ik mijn vingers uit haar glijden. Met mijn pols nog steeds omklemd brengt ze mijn vingers naar mijn mond. Zoet en sticky stuff. Heerlijk.

Aan de hoeveelheid acrobatiek onder de deken te oordelen heeft Chantal zich weer gefatsoeneerd. We liggen een beetje loom naar elkaar te kijken in de schemering van de gedimde lichten van de cabine tot ze zich naar mij toedraait op haar rechterzij. Het ziet eruit als definitieve poging om in slaap te vallen. Niets blijkt minder waar. Haar linkerhand glijdt over mijn kruis en ze kijkt mij ondeugend aan. Ze heeft moeite met mijn riem, maar uiteindelijk lukt het. Ze opent tergend langzaam één voor één de knopen. Dan schuift haar hand in mijn boxer. Handig vist ze mijn ballen op en trekt ze over de elastieken rand waardoor ook mijn half harde pik nu naar mijn buik wijst. Haar zachte vingers glijden over de achterkant. Eindeloos langzaam glijdt ze over mijn pik, draait met haar wijsvinger kleine rondjes over mijn eikel en verspreidt het voorvocht. Dan glijdt ze terug tot aan mijn ballen en wrijft erover met haar wijsvinger.

Harder dan nu ga ik niet worden en geiler ook niet. Mijn onbedwingbare verlangen om klaar te komen wordt door Chantal nog even op de proef gesteld. En dat terwijl ik toch al weinig zelfdiscipline heb op dat vlak. Ze kijkt mij aan met geopende mond en haar tong maakt bewegingen alsof ze mij pijpt, terwijl haar vingers het nadoen op mijn pik. Het is echt megageil. Haar rechterhand glijdt nu over de leuning zodat haar vingers over mijn eikel liggen. Haar linkerhand klemt zich vast om mijn pik. Ze trekt mij nu snel af, terwijl haar vingers heen en weer glijden over mijn eikel en het toompje. Ik spuit meerdere stralen in de deken.

Als we de deken hebben gebruikt om onszelf enigszins op te knappen en we na elkaar het toilet hebben bezocht om dat af te maken stelt ze fluisterend vast dat we moeten zorgen dat we dit een vervolg gaan geven in Black Rock desert. Ik ben voor. Chantal heeft haar eigen versie van Burning man gecreëerd.

Mickey

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1825
Volgende »