Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

TOEKOMSTMUZIEK

OriolusGeplaatst door My 4Fingers do, september 14, 2017 15:00:22

TOEKOMSTMUZIEK

Binnen enkele weken is het eindelijk zover. Ik kijk er al lang naar uit, maar pas dan ga ik mijn plannetje uitvoeren. Elke keer als ik er al aan denk slaat mijn hoofd op hol. Dan word ik geil en verschijnt er een bult in mijn onderbroek. Als ik er al één aan heb.

Want dan denk ik aan haar, mijn grote liefde. Haar glinsterende oogjes en haar sensuele lippen. Aan haar lange blonde haren en haar sexy borstjes en tepeltjes. Aan haar sexy kontje en haar overheerlijke kutje.

Het is intussen al een paar weken geleden dat we elkaar gezien hebben en sinds die dag is mijn verlangen om haar terug te zien elke dag toegenomen. De laatste weken is het dus enkel bij fantaseren gebleven en ik kan je verzekeren dat mijn douche al heeft afgezien. Maar daar komt binnen enkele weken eindelijk verandering in. Ze speelt elk weekend competitie volleybal. En ik heb haar beloofd dat ik wel eens zou komen zien. En dat is wat ik binnen enkele weken ga doen. Maar mijn plannetje is uiteraard veel meer dan alleen maar komen zien.

Als de wedstrijd al een halfuurtje bezig is zal ik de sporthal binnenwandelen. Ongetwijfeld met de nodige spanning die door mijn lijf giert. Ik zal in de deuropening van de zaal blijven staan. Er zullen veel knappe vrouwen rondlopen op het volleybalveld, maar mijn ogen zullen maar op één iemand gericht zijn. Ik blijf in de deuropening staan tot op de moment dat we oogcontact maken. Tot op de moment dat ik er zeker van ben dat ze mij gezien heeft. En dan verdwijn ik in de gang.

Nu weet ze wat haar te doen staat. Ze zal na de wedstrijd niet meteen gaan douchen, maar ze zal iets moeten verzinnen waardoor ze als allerlaatste gaat douchen. Als de andere vrouwen al omgekleed zijn. En ze weet dat als ze als enige in de kleedkamer is overgebleven, ze mij een berichtje moet sturen.

De tijd zal langzaam wegtikken. Waarschijnlijk zal ik toch nog minstens een uur moeten wachten vooraleer ik een berichtje krijg. Ik zet me neer in de ontvangstruimte met een spannend boek. En dan zal de moment komen.

“biep-biep”. Ik kijk op het scherm van mijn telefoon en lees: “Ik wacht op je lieverd. Xxx”.

Mijn hart slaat over. Ik begeef me richting de kleedkamer. Ik kom langzaam binnen en hoor het water stromen, want ze zal onder de douche staan. Ik speel op veilig en draai de deur achter mij op slot. De douche zelf kan ik niet zien want er staat een muurtje tussen de douche en de omkleedruimte. Ik kleed me langzaam uit. Als ik volledig naakt ben zet ik mij op de bank en ik wacht geduldig af. Ik voel de spanning in heel mijn lijf, want ik verlang zo hard naar jou.

Plots stopt de douche. Ik zal nog even moeten wachten, want ik weet dat ze zichzelf nu aan het afdrogen is. En ik weet ook dat ze even hard naar mij verlangt als ik naar haar, anders had ze me geen berichtje gestuurd. Met haar handdoek rond haar lichaam gewikkeld zal ze dan sensueel uit de douche stappen. Ze kijkt me ondeugend en vol verlangen van kop tot teen aan. Ook ik, vanop mijn bankje zo’n vijf meter verder, heb een gelijkaardige ondeugende blik op mijn gezicht staan. Onze blikken kruisen elkaar en de ruimte hangt vol erotische spanning. We zeggen helemaal niets. Sensueel draait ze anderhalve toer rond haar eigen as en dan laat ze langzaam de handdoek van haar lichaam glijden.

Ze duwt haar sexy kont een beetje naar achteren om mij helemaal gek van verlangen te maken. Dan zal ze zich omdraaien en zachtjes met haar borsten spelen. Ze maakt me daar mega geil mee en mijn pik komt stilaan rechtop te staan. Bij het zien van mijn groeiende pik zal ze plots door haar knieën op de grond zakken en als een echte tijgerin op mij af kruipen. Ze geeft me kusjes en likjes op mijn knieën en ik open mijn benen waardoor ze al kussend kan verder kruipen tot aan mijn pik. Zonder aarzelen zuigt ze mijn pik meteen naar binnen. Ik kan niet anders dan meteen goedkeurend kreunen. Ze zuigt mijn pik enkele malen zo ver mogelijk naar binnen in haar lekkere, warme mondje. Daarna brengt ze ook een hand aan mijn pik en begint mij zachtjes af te trekken. Tegelijkertijd zal ze met haar tong mijn eikel zalig verwennen. Afwisselend draait ze met haar tong cirkeltjes rond mijn eikel en zuigt ze er stevig aan.

Ikzelf verlies meer en meer de controle over mijn lichaam. Haar pijpbeurt bezorgt me een ongelofelijk genot over heel mijn lichaam. Mijn handen strelen haar blonde haren. Ik leg ze geregeld terug achter haar hoofdje zodat ik een super geil zicht heb ook.

Haar hand stopt nu even met mij af te trekken en ze zuigt mijn stijve opnieuw zo ver mogelijk in haar mondje. Terwijl ze mij zo begint te pijpen glijdt haar hand over mijn lies richting mijn ballen. Ze neemt mijn ballen in haar zachte, warme handen en begint ze te masseren. Terwijl haar hand mijn ballen blijft masseren, concentreert haar tong zich weer op mijn eikel.

Mijn gekreun wordt luider en luider. Het opbouwende genot in mijn lichaam zorgt ervoor dat ik amper kan blijven stilzitten. Ze doet heel mijn lichaam beven van genot en als ik voel dat een overheerlijk orgasme niet meer veraf is zal ik kreunend roepen.

“Ik kom, ik kom”.

En dan zal ze zich op haar knieën rechtzetten en haar borsten trots aan mij tonen. Ik trek nog enkele malen aan mijn pik en ik spuit mijn warme zaad op die sexy borsten.

Dan zal ze recht komen en op mijn schoot komen zitten. Onze lippen worden automatisch naar elkaar toegezogen en er zal een lange passionele tongzoen volgen.

Daarna zal ze zich terug richting haar handdoek begeven. Ze spreidt de handdoek op de vloer en leunend op haar ellenbogen legt ze zich op haar rug neer. Met haar benen gesloten kijkt ze mij ondeugend aan. Heel langzaam opent ze dan haar benen, steeds een beetje verder en verder. Tot dat ik haar kutje zie verschijnen.

En ik zie al meteen dat haar kutje lekker nat is geworden. Dat verbaast me uiteraard totaal niet. Ik weet al veel langer dat ze botergeil wordt als ze mij een lekkere pijpbeurt geeft.

Terwijl haar benen langzaam verder openen speelt ze al met één hand met haar borsten. Die hand glijdt dan langzaam naar omlaag en tegen wanneer ik haar kutje helemaal kan bekijken wrijft ze al zachtjes heen en weer over haar kutje. Dan speelt ze even met haar klitje en al snel duwt ze twee vingers naar binnen.

Dan is het aan mij om op mijn beurt op mijn knieën te zakken. Dan zal ik het zijn die nu naar haar toe kruipt. Ook ik geef volop kusjes langs haar voeten, haar benen en haar dijen. En al snel geef ik kusjes vlak naast haar kutje. Zij heeft zich intussen volledig op haar rug neergelegd. En als ze voelt dat mijn lippen haar kusjes geven vlakbij haar kutje, brengt ze die twee vingers tot aan mijn lippen. Ik open mijn mond en zuig haar lekkere natte vingers in mijn mond. Mmm, dat smaakt naar meer, en het duurt niet lang vooraleer mijn tong zich tussen haar benen begeeft. Eerst lik ik heel zachtjes langs haar schaamlipjes heen en weer. Ze is echt kletsnat. Dan ga ik op zoek naar haar klitje. Als ik haar klitje zachtjes beroer met de tip van mijn tong hoor ik al onmiddellijk een luider kreuntje. Ik probeer haar gek te maken door met mijn tong cirkeltjes rond haar klitje te beschrijven. Ik voel haar handen in mijn haar en dat is voor mij het teken om het tempo op te drijven. Mijn tong gaat nu hevig tekeer en ik verwen haar duidelijk want ze begint steeds luider te kreunen.

“Nog, nog” hoor ik nu en ik breng nu ook twee vingers in haar kutje. Terwijl mijn vingers haar nu neuken blijf ik haar klitje aan een stevig tempo likken. Ze kreunt nu nog luider en kreunt “ik kom, ik kom”. En terwijl haar handen aan mijn haren trekken komt ook zij nu overheerlijk klaar.

Langzaam komen we samen overeind en er volgt opnieuw een overheerlijke tongzoen. Samen begeven we ons naar de douche waar we nagenieten van elkaars verwennerijen.

Wat er daarna onder de douche gaat gebeuren kan ik nog niet met zekerheid vertellen. Maar jullie zullen er zich wel iets bij kunnen voorstellen vermoed ik.

De toekomst klinkt als muziek in de oren.

Oriolus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1897

Nieuwe man?

OriolusGeplaatst door My 4Fingers wo, augustus 16, 2017 16:42:17

NIEUWE MAN?

Het is maandagavond. Mijn vriendin werkt met de late en heeft pas om acht uur gedaan met werken. Haar zoontje is bij mij en rond acht uur leg ik hem in bed. Als hij slaapt is het tijd voor op te ruimen. Eerst ruim ik de living op en daarna nog de badkamer, aangezien ik hem nog in bad gezet heb. Terwijl ik in de badkamer bezig ben hoor ik de deur opengaan en weet ik dat ze thuis is. "Het eten staat in de oven" roep ik, en ik ruim alles verder op.

Ik hoop dat ze blij is om in een proper opgeruimd huis thuis te komen. Als de badkamer terug blinkt, besluit ik om te gaan kijken wat ze aan het doen is. Ik verwachtte dat ze aan tafel zat om te eten, maar ze heeft zich in de zetel neergelegd met haar voetjes omhoog. In haar hand heeft ze een glaasje wijn vast, waarvan ze nipt op het moment dat ik binnenkom. Ik geef haar een zoen op de wang.

"Zware dag?" vraag ik zachtjes. Ik krijg niet direct antwoord. Ik kniel en begin zachtjes haar voeten te masseren. Ik kijk haar aan en ze sluit haar ogen. Ik zie dat ze begint te genieten. Ik begin zachtjes de voeten te kneden en af en toe geef ik kusjes op haar tenen en voeten. Ik kijk even op en zie dat haar glaasje wijn intussen leeg is. Mijn handen beginnen haar benen te strelen. Langzaam naar haar dijen toe. Mijn hoofd volgt en ik geef haar kusjes tot ik aan haar dijen ben. Dan leg ik mij naast haar in de zetel. Mijn handen blijven wel verder strelen. Ze verdwijnen onder haar rokje en ik streel langs de rand van haar string. ‘Pets’

Plagerig slaat ze mijn hand weg. Maar ik krijg wel een kusje op mijn mond. Ze slaat haar armen rond mijn nek en trekt mij dicht tegen zich aan. Ik kijk haar aan in haar oogjes. Glinsterende oogjes, vol ondeugendheid. Nu ben ik het die haar een zoen geef. Ze beantwoordt mijn zoen passioneel en al snel dansen onze tongen in elkaars mond. Ik voel haar ene hand door mijn haren glijden en de andere langs de rand van mijn broek strelen. Die lekkere tongzoen maakt mij alsmaar geiler. Plots zet ze zich recht en neemt de fles wijn in haar hand. Ze drinkt een slokje recht van de fles en vraagt mij plagerig of ik ook nog zin heb. Ik neem de fles en drink ook een slokje. Maar in gedachten heb ik zin in iets heel anders gekregen. Gelukkig blijk ik niet alleen te zijn want ze legt zich terug neer, lekker dicht tegen mij aan. IK leg me op mijn zij en streel zachtjes met mijn vingers langs haar gezicht. Langs haar hals en zo naar haar borsten toe. Intussen voel ik haar handen langs de rand van mijn broek glijden. En even later steekt ze haar hand onder mijn t-shirt en glijdt haar hand over mijn buik. Ook mijn hand glijdt onder haar topje en al snel speel ik met de rand van haar beha. Als haar handen plots met mijn broeksriem beginnen te spelen vraagt ze lachend.

“Heb je die nog nodig lieverd?” Ze doet de riem uit en gooit hem op de grond.

“Alleen als je stout bent” antwoord ik plagend.

“Ik ben nooit stout” zegt ze op een wel heel ondeugende toon. Terwijl ze dit zegt maakt ze de knop en ritssluiting van mijn broek los. Ze zet zich rechtop en heel langzaam en sensueel trek ze haar topje uit over haar hoofd. Ik aarzel niet en trek haar dicht tegen mij aan. Mijn handen verdwijnen achter haar rug en ik knip haar beha los. Even later ligt ook die beha ergens op de grond in de woonkamer. Er volgt een zacht kusje. Ik streel met één hand over haar rug en met de andere hand langs haar welgevormde borsten. Terwijl ik wat speel met haar stijf wordende tepeltjes voel ik haar hand over mijn kruis glijden. Ze voelt in ieder geval de bult in mijn broek, want ik ben fameus geil geworden. Net op het moment dat ik verwacht dat ze mijn stijve pik uit mijn broek zal halen, verrast ze mij. Ze staat plots recht, zet een paar stappen opzij en schudt met haar sexy kontje. Ze laat traag haar rokje zakken en stapt eruit. Ze draait zich even om en ziet mijn geile blik. Ze draait zich weer om en met enkel nog een string aan wandelt ze tot aan de stereo-installatie. Ze zet een zacht achtergrondmuziekje op. Intussen maak ik van de gelegenheid gebruik om snel mijn broek uit te doen. Ik lig nu in de zetel met enkel mijn boxershort aan. Ze wandelt nu wel heel ondeugend naar mij toe en zegt.

“Is dat alles wat je uit doet?”

Ik steek speels mijn tong uit en doe dan heel traag mijn boxershort uit. Daar lig ik nu, poedelnaakt met een stijve pik in de zetel. Ze stapt op mij toe, buigt zich voorover en al wat ze doet is ook speels haar tong uitsteken. Ze maakt me werkelijk gek van verlangen. Plots denk ik terug aan die riem en hij ligt nog binnen handbereik. Ik geef haar een licht duwtje op de schouder waardoor ze een stap terugzet.

“Ach zo, we zijn stout” zeg ik op een strenge toon. Ik neem de riem van de grond, vouw hem dubbel en sla er hard mee in mijn handpalm.

“Op je knieën” beveel ik streng.

Alweer trekt ze een ondeugend gezichtje maar ze luistert toch braafjes. Ze zet zich tussen mijn benen op haar knieën. Ik zie ze ondeugend kijken naar mijn stijve pik en ik weet dat ze mij maar al te graag wil pijpen nu. Maar dat plezier gun ik haar (en mezelf) nog even niet. Ik buig me voorover en geef ze een kort zoentje op haar lippen.

“Draai je om en buig je voorover” fluister ik nu. Ze kijkt naar mijn pik en trekt een speels pruillipje. Daarna doet ze braaf wat ik vraag en ze zit nu op haar handen en knieën op de grond voor mij. Met haar sexy kontje in mijn richting.

‘Pets’ Ik sla met mijn hand op haar linker bil.

‘Pets’ Ik sla met mijn hand op haar rechter bil.

Ze geeft geen kik. Ik wrijf met mijn handen nu zachtjes over haar kont. Tussendoor geef ik nog tweemaal een zacht tikje op haar billen. Eén hand glijdt nu tussen haar billen en mijn vingers wrijven nu zachtjes langs haar kutje. Ze is werkelijk kletsnat. Ik hoor een goedkeurend kreuntje en automatisch opent ze haar benen een beetje verder. Ik wrijf nog enkele malen over haar kutje heen en weer en stop dan plots. Ik blijf geruisloos in de zetel zitten en wacht rustig af tot wanneer ze iets doet. Het duurt maar een minuutje ofzo en ze kijkt speels over haar schouder naar mij.

“Wat wil je dat ik doe? Vraagt ze lachend.

“Draai je maar terug om en kom terug op je knieën voor mij zitten”. Ze doet onmiddellijk braaf wat ik haar vraag en kijkt met een hongerige blik naar mijn stijve pik.

“Sluit je ogen en open je mondje maar” vraag ik. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht en ze sluit haar ogen en opent haar mondje. Ik besluit haar toch nog heel even te plagen. Ik schuif de twee vingers die daarnet nog langs haar kutje wreven langzaam in haar mondje. Ze zuigt mijn vingers werkelijk naar binnen. Ze is echt mega geil. Ze opent haar oogjes en kijkt me nu wel héél ondeugend aan. Ik neem haar hand vast en breng die tot aan mijn pik. Ik kijk haar aan met een blik die maar aan ding vertelt: “it’s all yours”

Ze begint mij nu zachtjes af te trekken. Ze kijkt me aan met een sexy blik en bijt zachtjes op haar onderlip. Ik geniet en streel zachtjes langs haar blonde haren. Mmm, ik wil meer en plots opent ze haar mondje en zuigt ze mijn pik naar binnen. Zalig! Terwijl ze mijn pik zachtjes blijft masseren, verwent ze met haar tong mijn eikel. Ik slaak onmiddellijk een kreuntje. Die tong doet mij heerlijk genieten. Langzaam verhoogt ze het tempo en nu is het mijn beurt om op mijn lip te bijten. Bijna onverstaanbaar kreun ik.

“Ik wil je neuken”.

Ze aarzelt geen seconde en stopt met pijpen. Als een echte tijgerin kruipt ze op mijn schoot. Ik geef haar onmiddellijk een lekkere tongzoen en mijn handen masseren haar borsten even. Ze neemt mijn pik vast en schuift haar natte kutje er langzaam over. Ze begint haar heupen zachtjes heen en weer te bewegen.

“Zo, is dit wat je wilt” vraagt ze zachtjes kreunend.

“Mm.., mm…” en mijn pretoogjes zijn een veelzeggend antwoord. Ze legt haar handen op mijn gezicht en geeft een kusje. Ik beweeg mijn heupen zachtjes mee en streel met mijn handen haar rug. Het tempo wordt gestaag opgevoerd en mijn lichaam begint steeds gevoeliger te worden. Ik duw mijn heupen ook steeds heviger mee omhoog. Ook zij raakt duidelijk overgevoelig want van zacht kreunen is nu geen sprake meer. Plots verlies ik alle controle. Overheerlijk kom ik klaar, diep in haar lekkere kutje. En ik ben niet alleen. Ze zet haar nagels in mijn borstkas en luid kreunend komt ook zij klaar.

Moe en uiterst voldaan legt ze haar hoofdje op mijn schouder en kust me in mijn nek.

“Ik hou van jou” fluister ik zachtjes.

“Ik ook van jou” fluistert ze terug.

En we genieten nog lange tijd na van onze heerlijke vrijpartij.

Oriolus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(4)//blog.4fingers.be/#post1879

EINDELIJK WEEKEND

OriolusGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 01, 2017 11:08:56

EINDELIJK WEEKEND

Het is vrijdagnamiddag. Zoals elke week heb ik dan vroeger gedaan met werken. Mijn vriendin werkt ook en zij heeft wisselende uren. Ze werkt in een 4/5e systeem. Die vrijdag heeft ze toevallig haar vrije dag. Vlak voor ik gedaan heb met werken stuurt ze mij nog een mysterieus berichtje. Met de vraag of ik zo snel mogelijk naar huis wil komen. Er wacht een verrassing voor mij.

Tijdens mijn rit naar huis flitsen er allerlei scenario’s door mijn hoofd. Een etentje? Is er onverwachts bezoek? Of heeft ze misschien ondeugende plannen? Dat laatste zou wel kunnen natuurlijk, want haar zoontje zit nog heel de namiddag op school en zo vaak zijn we overdag dus niet alleen.

Als ik de deur open en naar binnen ga zie ik haar meteen zitten in de zetel. Ze leest een boek en op de salontafel staat een half glaasje Limoncello. Ze kijkt op van haar boek en ik zie direct aan haar ogen en haar lach dat ze ondeugende plannen heeft. En dat vind ik geweldig want ik verlang al heel de dag naar haar. Ik doe mijn vest uit en wandel naar haar toe. Ik geef ze een korte zoen op haar lippen waarna ze haar boek op de salontafel legt. Ik kijk naar het boek en zie dat het één van de boeken van Sylvia Day is. Er verschijnt een speelse glimlach op mijn gezicht en ik wil haar opnieuw zoenen, maar nu passioneler. Ze trekt echter snel haar hoofd naar achteren, lacht en zegt dan.

“Eerst heb ik een verrassing voor jou.” Ze staat recht uit de zetel en wandelt naar mij toe. Ze ziet er echt geweldig sexy uit. Hoge hakken, lange oorbellen, een blouse met voldoende inkijk op haar welgevormde borsten en een sexy kort rokje. “Draai je eens om en sluit je ogen” zegt ze terwijl haar oogjes nu wel heel veel ondeugendheid uitstralen. Ik doe onmiddellijk wat ze mij vraagt en draai mij dus om. Ik hoor de lade van de dressoir openschuiven en dan weer haar mooie stem. “Doe je handen eens achter je rug.” Ik luister opnieuw braaf en wat ik begin te vermoeden gebeurt ook. Ze maakt mijn handen achter mijn rug vast met handboeien. Tot nu toe vind ik de verrassing in elk geval heel geslaagd. We hebben al wel eens handboeien gebruikt, maar toen was het wel andersom.

Ik draai mij om en kijk haar aan. Eerst recht in haar fonkelende oogjes, maar daarna kijk ik met hongerige ogen naar haar hele lijf. Mijn gedachten worden steeds geiler en ik kleed haar in gedachten uit. Dat heeft ze heel duidelijk ook zo begrepen en ze zet een stap naar achteren. Plots zegt ze.

“Kleed mij uit lieverd.” Ik kijk speels verontwaardigd over mijn schouder naar mijn geboeide handen. Ze lacht naar mij en zegt “die mag je niet gebruiken, kleed mij uit.”

Ik kom naar haar toe en geef haar kusjes en likjes in haar hals. Eerst wil ik die blouse uit en dat lukt vrij vlot omdat ze gelukkig toch ook een beetje helpt. Met mijn tanden knip ik haar beha los en de rest is kinderspel. Ik geef haar nu overal kusjes. Ik lik eventjes zachtjes aan de top van haar tepels en doe dan verder met mijn opdracht. Dat sexy rokje moet ook uit. Met mijn tanden open ik de ritssluiting en dan trek ik beetje na beetje de rok naar beneden. Met mijn gezicht zo dicht bij haar lekker kutje is het logische gevolg dat het serieus begint te wringen in mijn broek. Ze stapt uit de rok. Het enige wat ze nu nog draagt is een sexy string. Ik zit nu op mijn knieën en geef kusjes op haar voeten. Ik begeef me langzaam naar boven met likjes langs haar benen, haar dijen. Mmm, die string moet natuurlijk ook nog uit. Ik lik haar langs de heupen, langs haar string en kus haar billen. Ik hoor steeds meer goedkeurende kreuntjes. Ze geniet volop, dat is duidelijk. Mijn tong glijdt zelfs even tussen haar billen en mijn tanden grijpen dan de string beet. Even later is die uit en ik weet genoeg. Mijn tijgerin is mega geil want die string was drijfnat. En ze is uiteraard niet alleen. Mijn stijve pik zit nu wel heel ongemakkelijk in mijn broek, maar die kan ik die dus zelf niet verlossen.

Ik ga langzaam weer rechtop staan en kijk opnieuw in die ondeugende blauwe ogen. Ik zeg niets. Ik doe niets. Zij is aan zet en ik zie het onmiddellijk aan haar blik: dat is precies wat ze wil. Terwijl ze mij blijft aankijken begint ze nu langzaam de knoopjes van mijn hemd los te maken. Na het losmaken van het laatste knoopje glijden haar handen zachtjes van haar buik richting mijn broek. Ze doet mijn broeksriem uit en knoopt mijn broek los. Terwijl mijn broek en mijn onderbroek tot op mijn enkels zakken springt mijn stijve pik tevoorschijn. Eindelijk verlost. Ze geeft me nu kusjes op mijn borst en op mijn buik en zakt door haar knieën verder naar omlaag.

Ze kijkt nog even ondeugend naar boven en opent haar mond. Mijn pik verdwijnt in haar lekkere, warme mond. Haar handen zijn wél vrij en daar maakt ze nu ook volop gebruik van. Terwijl haar tong mijn eikel zalig verwent, begint ze mij af te trekken. Mijn pik wordt steeds gevoeliger en ik bijt op mijn lippen. Zalig! Als ze hoort dat ik lichtjes begin te kreunen versnelt ze nog haar tempo. Heel mijn lichaam begint te tintelen en ik sta nu echt te beven op mijn benen. Nog even en ik ga zalig klaarkomen. Ze wil het nog even uitstellen en pijpt me eventjes trager terwijl ze mijn handen los maakt. Dan gaat het tempo weer de hoogte in tot ik mijn orgasme niet meer kan uitstellen. Ik grijp mijn pik en spuit mijn zaad over haar sexy borsten.

Ik help haar recht en breng mijn lippen op de hare. Ik duw mijn tong in haar mond en mijn hand verdwijnt tussen haar benen. Met mijn vingers raak ik zachtjes haar kutje aan. En dat is niet alleen kletsnat maar ook heel gevoelig want er ontsnapt onmiddellijk een kreuntje. Ik kus haar passioneel in haar nek en lik afwisselend haar tepels. Tegelijkertijd begin ik met mijn vingers steeds heviger langs haar kutje te wrijven. Ze is nu echt mega geil en zet haar handen tegen de muur. Intussen verdwijnen twee vingers voorzichtig in haar lekkere kutje. Terwijl ik door mijn knieën zak geef ik haar overal kusjes en dan begin ik haar klitje te likken. Met mijn tong draai ik cirkeltjes en mijn vingers beginnen steeds sneller en dieper in haar kutje op en neer te bewegen. Ze kromt haar rug en met één hand streelt ze door mijn haren. Met de andere hand speelt ze met haar borsten. Mm…, wat is haar kutje toch ongelofelijk lekker!

En zij vindt mijn likken en vingeren ook duidelijk super lekker want ze kan niet meer stoppen met kreunen. Ik wil blijven doorgaan tot ze minstens even zalig klaarkomt als ik zonet. Mijn vingers gaan steeds heviger op en neer en mijn tong likt steeds sneller haar klitje. Ik hoor haar ademhaling steeds versnellen en het kreunen wordt steeds luider. Haar hele lichaam zit vol tintelingen en ze speelt steeds feller met haar borsten.

“Nog, nog!” en “Neuk mij!” is het enige wat ze nog kan uitbrengen.

Mijn tong baant zich terug een weg naar boven en ik begin te zuigen aan haar stijve tepels. Mijn handen duwen haar benen een beetje uiteen en ik duw mijn inmiddels weer stijve paal voorzichtig in haar lekkere kutje. Steeds dieper tot hij helemaal verdwenen is. Ik trek mijn heupen terug en duw hem opnieuw helemaal naar binnen. Steeds een beetje sneller. Ik ga mijn tijgerin zalig neuken. Ze slaat haar armen om mij heen, legt één been om mijn middel en kreunt zachtjes in mijn oor. Terwijl ik haar neuk spelen mijn handen af en toe met haar tepels en borsten. En ik kus haar passioneel op haar mond in haar nek. Ik neuk haar soms zachtjes, maar ook geregeld met stevige tempoversnellingen. Veel nadenken is er niet meer bij, het is pure passie en lust. Kreunend fluistert ze in mijn oor.

“Til me op en zet je op het bed.” Ze begint me te zoenen en haar tong vindt de mijne. Er volgt een passionele tongzoen. Ik zet me op het bed met mijn sexy, blonde prinses boven op mij. Ze begint zachtjes met haar heupen naar voren en naar achteren te bewegen. Haar armen blijven rond mijn nek want ze wil mij dicht bij haar. Ik begin mijn heupen lichtjes mee te bewegen op haar ritme, en dat wordt steeds sneller. Ik begin weer op mijn lippen te bijten want heel mijn lijf wordt weer gevoeliger en gevoeliger. En ik ben niet alleen, want ze begint nu ook steeds feller te kreunen. “Nog, nog” schreeuwt ze uit en terwijl ik zalig klaarkom, diep in haar kutje krijgt ook zij een heerlijk orgasme. Ze vleit zich in mijn armen om nog even na te genieten van onze liefde en onze lust. Het is echt ongelofelijk wat zij met mij doet.

Ik ben echt crazy in love.

Oriolus

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Oriolus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1801