Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

DE VAKANTIE AAN GARDAMEER 1.1

BrunoGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 08, 2017 15:48:22

DE VAKANTIE AAN GARDAMEER 1.1

Dag allen,

Laat ik me voorstellen, ik ben Bruno (valse naam), nu al 43 jaar, maar lang geleden, ik was toen maar 18 en had nog niet veel ervaring in de geneugten van het vrouwen lichaam. Des te meer in de geneugten van de rechterhand, maar ja wat kan je doen als puber als je nood bent?

Deze vakantie die trouwens nog met mijn ouders was, een van de laatste, correctie de laatste, begon eigenlijk ongelofelijk. We kwamen na een 12u eindelijk aan, je kent wel zo een rit, saai, warm in de auto, ... Dus wanneer we aankwamen was het feit dat er een zwembad was een heel leuke zaak. Meer gezegd we wilden er onmiddellijk in. Dus na het inchecken hebben we ons niet veel aangetrokken van de kamer en met zwembroek aan onmiddellijk naar het zwembad gelopen. Dat had je moeten zien vier pubers -negentien jaar mijn oudste broer ik zeventien jaar, volgende veertien jaar en twaalf jaar-, alle vier met hetzelfde idee afkoelen. Dat was dan niet door de hormonen maar die automonen.

Daar kwam heel snel verandering in want we hadden een aangename verassing in de lobby. Je geloofd het of niet maar er was een heel bekende familie in de lobby die aan het afspreken was met de man aan de receptie om hun rekening te betalen. Je hoort het goed zij vertrokken wij kwamen aan. Dat is niet belangrijk, ‘toch een beetje’ maar die hadden twee heel mooie dochters beide in de fleur van hun leven. Eentje achttien en de andere 14, die stonden ook in de receptie, en vonden het ook leuk dat wij daar waren. Wij wisselden enkele vlugge zoenen en handdrukken, momentje op de kaak he ‘nu nog’. Wetende dat we in het zwembad gingen wisselden ze een vlugge blik en vroegen dan aan hun ouders of ze mee mochten. Die ouders van geen kwaad bewust zegden ja, en zochten mijn ouders op om nog een drankje te nemen. Ik vertelde vlug aan die ouders dat we zeker enkele uren in het zwembad zouden zitten, maar daar hadden ze geen bezwaar op.

Nu het stuk in het zwembad, alle vier sprongen we zoals het noemt als een bommetje in het zwembad, waar bij mijn twee vriendinnetjes kletsnat werden. Nog niet waar jullie denken hé. Kropen ze alle twee langs de ladder in het water. Ik wilde grappig zijn, en nam de oudste van de trap en trok ze onder water. Zij kwam proestend boven water en nam mij met beide armen rond mijn nek vast. Ik voelde haar borsten, die nog jong vol zacht waren, en als bij toverslag stond mijn lul direct stijf, dat was niet normaal. Ze had nog haar armen rond mij en eigenlijk ook haar benen, net boven mijn lul. Op het moment dat ze me wilde loslaten voelde ik haar poep naar beneden zakken en stootte ze met haar poes tegen mijn lul. In plaats van verder los te laten keek ze me indringend aan zonder een woord, en zag ik een twinkel in haar ogen. Dat wist ik toen niet maar nu wel. Zonder ook maar een woord te zeggen liet ze haar benen los en duwde ze haar onderbuik naar mij toe. Ik werd nog wilder en sloot mijn armen rond haar. Jullie denken nu wat er rond ons aan het gebeuren was maar daar trokken we ons niet veel van aan. Ik liet mijn hand eerst zakken en voelde aan haar borsten, eerst haar linkse, waarbij ik door de badstof direct de stijve tepel voelde. Ik was nog niet zo ervaren, maar ik liet de rug van mijn hand erover glijden. Ik zag haar ogen dicht gaan en een haar mondhoeken draaiden naar boven. Daarna deed ik het zelfde met mijn andere hand, waarbij ze een zachte zucht liet gaan in mijn nek. Ik kreeg daar de rillingen van, zeker niet van de kou, en mijn lul begon te trillen op bijna het ritme van mijn hart. Zij voelde dat en duwde met haar onderbuik nog harder tegen mijn lul aan. Die geraakte wel gekneld, maar daar had ik niets op tegen, want mijn lul was zo hard dat ik eerder de indruk had dat ik haar wegduwde.

Gedreven door haar reactie verdween mijn rechterhand langs haar buik, nog een rilling van haar, en een zucht in mijn oor. Het leek alsof ze me zonder het te vragen wilde dat ik nog lager ging. Terwijl we nog altijd niet hadden gezoend. Ik liet mijn hand verder zakken en voelde haar heuveltje. Wanneer ik daar aankwam was het alsof een schok door haar heen ging. Ze liet mijn nek los en werd helemaal rood in haar gezicht. Ik was natuurlijk volledig van mijn lood en dacht nu is het gedaan. Maar niets was minder waar. Ze zwom naar haar zus en mijn broers en zei tegen hen dat ze nog iets moest doen en dat ik moest helpen daarmee. Ik wist niet wat ik hoorde. Maar liet niets merken, dat denk ik toch maar gelukkig was het donker en denk ik dat ik redelijk normaal reageerde. Wij liepen beide redelijk normaal, ik iets minder met mijn lat maar ja het was donker en had een zwemshort aan, dus dat was minder een probleem. In plaats van ook maar iets te zeggen gingen we rechtstreeks naar de lift waar we alleen in stonden, en het moment dat de deur dicht ging nam ze mijn staaf in de hand en gaf me een geweldige tongzoen. Ik was niet van mijn melk en nam haar vast terwijl ik mijn hand al op haar borst had. Ze fluisterde na die zoen, dat ze hier op had gewacht vanaf dat ze mijn lul had gevoeld en wilde het nu dolgraag verder zetten. Ook vertelde ze me dat haar poes nat was van enkel de gedachte van wat er kon komen. Ik liet me niet kennen en voor ze het wist had ik mijn hand aan haar kruis en stroopte haar badpak opzij. Daar voelde ik niet wat ik verwachte de vochtigheid van het water maar het vrouwelijk geil van een hete poes.

Voor het we beide goed en wel beseften ging de deur open. We stapten zo normaal mogelijk naar buiten, en gingen naar haar kamer die ze deelde met haar zus. Beide hadden we teveel zin om na te denken over het feit dat haar zus zou komen en ontdeden ons van onze zwem kleren. Mijn vriendinnetje ‘Stephanie fictieve naam’, werd bloedrood, want ze had van de lift tot haar kamer met haar foef bloot gelopen. Ik lachte en zei tegen haar laat ik eens kijken of het wel duidelijk was. Zij lachte en had niet door wat ik bedoelde, maar voegde de daad bij het woord en ging op mijn knieën zodat ik aan haar poes kon en duwde haar op het bed. Zij keek me vol ongeloof aan en zei dit is de eerste keer dat een jongen me daar likt. Waarop ik zei, “wauw, dan kan ik het alleen maar goed doen,” en ze lachte.

Wanneer mijn gezicht daar aangekomen was zag ik onmiddellijk haar clit die, niet dat die groot was maar ze was zo geil. Ik nam ervan gebruik om het een klein likje te geven. Zij kreeg een schok door heel haar lichaam, en stamelde iets onverstaanbaars. Ik voelde mij goed en likte aan haar linkse lip dan aan haar rechtse lip. Waarna mijn tong diep in haar poes ging. Terug kwam die schok daar en een schijnbaar eindeloze zucht. Ik liet mijn vingers komen en doopte die in haar poes en mijn tong richting clit. Ik voelde haar poes verkrampen en zij kronkelde alle richtingen uit waarbij ze zei, in hijgen en kreunen wat gebeurt er met mij. Ik kon met bijna zekerheid zeggen, “Stephanie je bent klaargekomen.”

Ze keek me aan met ongeloof, waarbij ik op hetzelfde moment mijn paal bij haar naar binnen bracht. Na enkele trage penetratie zei ik verleidelijk tegen haar, “mag ik wat harder je bent geen maagd meer”. Waarop zij zei, “neuk me ik wil je voelen spuit in mij, ik neem toch de pil”. Waarop ik de daad bij het woord voegde, geleidelijk voerde ik het tempo op waarbij ik de volledige lengte van mijn pik gebruikte. Ik was geil maar ik had mijn ballen nog onder controle, ze waren wel gespannen. Maar ik had me voorgenomen om niet te spuiten tot ik ze zag klaarkomen. Ik had al eens gelezen dat je eikel over een clit wrijven veel helpt dus deed ik dat. Zij steunde begon terug te kronkelen en haar cut spieren begonnen terug te trekken. Dat was voor mij het sein om weer verder te doen in haar poes. Wat er toen gebeurde kun je wel raden ik schoot in haar poes. Waarbij zei, een kussen nam en het uitriep in haar kussen zoals ik nog nooit had gehoord. Ik bleef maar door doen want mijn pik bleef spuiten. Eenmaal uitgespoten, was Stephanie nog altijd aan het kronkelen met een spastische stoot ertussen. Dat duurde ‘een tijdje’ niet getimed want ik was ook aan het nagenieten met een geweldige hartslag. Zij draaide zich naar mij en zei me in mijn oor.

“Ik ben voor de eerste keer klaargekomen door een man anders moet ik het altijd zelf doen”.

Met zo een zelf voldaan gevoel deed ik mijn zwembroek aan zij haar badpak, zonder haar poes af te reinigen en fluisterde, ik voel het eruit lopen en wil er nog wat van genieten.

Terug aan het zwembad zei ze heel nonchalant, terwijl we beiden in het zwembad gingen, “dat is dan ook opgelost” met een knipoog naar mij.

Bruno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?



  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1874