Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Pakjestijd

LidnaëGeplaatst door My 4Fingers za, december 23, 2017 10:21:34

PAKJESTIJD

Mijn telefoon, liggend tussen de enorme hoeveelheid make-up slaakt een klein giecheltje. Ik open de app en zie het berichtje van mijn vriend Mike.

‘Eet nog ff snel wat. Kom daarna naar huis, zal wat langer duren met de sneeuw. L’

“Perfect. We hebben nog een uur”, zeg ik tegen de poedelnaakte vrouw naast me voor de spiegel. Mike weet wel dat ik cadeautjes gekocht heb voor kerst maar de verrassing die hem vanavond te wachten staat zal hem nog lang heugen.

Als antwoord glimlacht Floor alleen maar. Ze pakt me aan mijn schouders en drukt me op een kruk voor de spiegel. Met een tondeuse scheert ze een zijkant van mijn hoofd tot niet langer dan een millimeter. De donkerrode krullen op mijn hoofd vallen sexy de andere kant op. Mijn amandelvormige ogen krijgen een diepzwarte omlijning die wat uitloopt. Vuurrode glanslippen maken mijn verschijning compleet.

Als Floor met me klaar is doe ik hetzelfde bij haar, afgezien van het verschil dat ik haar haar in een strakke paardenstaart trek. Met veel lak plak ik haar haren vast bovenop haar hoofd. Floor heeft van die sexy groene kattenogen waar ik bijzonder jaloers op ben, zeker vanwege de geile uitstraling die het haar nu geeft.

Na het doen van haar en make-up – scheren en smeren hebben we vanmiddag al gedaan - is het tijd voor het uitzoeken van m’n lingerie. Mijn kast is meer dan goed gevuld met ‘sexy underwear’, het leven is nou eenmaal te kort voor saai ondergoed. ‘Dress for the occasion, Bente’, slaat Floor de spijker op zijn kop vanaf de badkamer. Zij heeft haar outfit voor vanavond van thuis meegenomen en staat nu als eerste haar hold-ups vakkundig over haar lange gladde benen te trekken: zwarte satijnen kousen, aan de achterkant open maar bijeengehouden door een geregen veter. Een excellente keuze al zeg ik het zelf. Daarboven draagt ze een kanten string met bijpassend bustier met open cups. Als verdoofd blijf ik naar de roze knopjes staren mezelf nauwelijks bedwingend er niet in te bijten.

Dan terug naar mijn eigen look, ik ga voor een rode g-string, tussen mijn billen niet meer dan een klein lijntje, horizontaal loopt het naar voren uit op drie touwtjes die een klein driehoekje voor mijn lipjes op zijn plaats houden. Een diamantje geeft de string een liefelijke uitstraling. De bijpassende rode brallette, een kledingstuk zonder beugels die feitelijk bestaat uit drie rode wetlook banden met daartussen doorschijnend mesh wat een goed zicht geeft op mijn borsten. De bijpassende halsband, aan de voorkant vastgemaakt aan de top geeft mee een wulpse uitstraling.

Zonder een spoor van géne keuren Floor en ik elkaar. Ik voel me zelfs al warm worden in de onderbuik als ik naar haar kijk. Dit gaat een memorabele kerstavond worden. Een korte blik op de knop leert me dat we nog een half uurtje hebben. In onze lingerie lakken Floor en ik elkaars vinger- en teennagels in uitdagend roze. Ik kan het niet laten en druk een kus op Floor ‘s lippen. Mijn zoen wordt gulzig beantwoord. Niet geil of lustig maar romantisch. Even verliezen we ons in het moment, onze handen glijden over elkaars lijven en het kussen word intenser. Op de tast vind ik een tepel en knijp er zachtjes is. Floor laat me een seconde begaan en trekt zich dan terug.

“Niet te hard van stapel lopen Bente, we hebben nog heel de avond.”

Ik weet dat ze gelijk heeft maar ik wil haar zo graag! Hand in hand lopen we naar beneden, daar staan wat flessen wijn, de tv staat op de haardvuur app en als kers op de taart liggen er zorgvuldig uitgezochte cadeautjes. De bank is voor de gelegenheid verwijderd, slechts een stoel met smalle rugleuning staat nog voor de tv. Op de grond ligt een hoogpolig warm kleed. In kleermakerszit drinken ik en Floor een glaasje wijn terwijl we kletsen over koetjes en kalfjes. Gek eigenlijk, in sexy lingerie zit ik hier wijn te nippen met een vriendin van me, en straks lig ik met diezelfde meid te seksen. Niet voor het eerst maar dat is een ander verhaal. Ik hoor sleutels in het slot gestoken worden en veer recht, Floor kruipt in een hoekje en blijft nog even uit het zicht. Ik schiet de gang in waar mijn vriend Mike met een vlaag sneeuw de gang binnenwaait.

“Tering wat een weer”, zegt hij zonder mij gezien te hebben. Mike kijkt op en zijn mond valt open van verbazing. “Tjeetje Bente, fijne kerst”, stamelt hij. Ik trek mijn vriend naar me toe en help hem uit zijn jas, daarna uit zijn trui en shirt, en zijn schoenen. Als volgende begin ik aan zijn riem te wriemelen. Al snel zakt zijn broek op zijn enkels. Als hij is bijgekomen van zijn verrassing glijden zijn handen nu over mijn billen en drukt hij zijn mond tegen de mijne. Maar ik houd de controle en druk hem tegen de muur. In één ruk trek ik zijn boxershort naar beneden. Mike ‘s harde pik floept er uit als een duveltje uit een doosje. Met mijn handen druk ik tegen Mike ‘s benen en houd hem tegen de muur. Mijn mond vouwt zich rond zijn eikel en begin erop te zuigen. Mike kreunt en probeert zich dieper mijn mond in te duwen, iets wat ik niet toelaat. Ik ga door tot Mike bijna komt, dan houd ik abrupt op en trek hem mee de woonkamer in. Omdat Floor nog even uit het zicht moet blijven houd ik alle aandacht van Mike op mij gericht. Dat er daarbij hard in mijn tiet geknepen word en ik een flinke klets op mijn billen krijg neem ik graag voor lief.

Ik duw Mike op de stoel voor de ‘haard’ en geef hem het eerste cadeautje terwijl ik bij hem op schoot kruip. Typisch. Mannen! Mike is direct afgeleid door het gekleurde pakje en lijkt mij vergeten terwijl hij het uitpakt. Tot zijn verbazing zijn het handboeien. “Zullen we het wat meer kinky maken vanavond?” Als antwoord krijg ik een flinke grijns.

Ik pak Mike ‘s handen en boei ze vast achter de rugleuning van de stoel.

“Tijd voor je volgende pakje”, glimlach ik. Dit is het moment waarop Floor aangelopen komt en zich in mijn omarming nestelt. Mike ‘s mond valt open van pure geilheid.

“Echt waar”, vraagt hij hees. Beide dames knikken. Maar als Mike denkt dat hij nu alle aandacht krijgt dan is hij even mis. Floor en ik pakken een volgend pakje erbij en gaan het samen openmaken. Uiteraard liggen alle pakjes voor ons op volgorde. In de eerste zitten trileitjes. Deze eitjes gaan trillen zodra ze op lichaamstemperatuur zijn. En waar zouden ze die snel kunnen bereiken? Ik duw Floor op haar rug, trek haar stringetje opzij en de balletjes tegen haar lipjes. Het verbaast me niet dat ze al vochtig en de toy gemakkelijk in zich neemt. Floor klemt de mijne tussen haar tanden en nodigt me uit. Nu trek ik mijn eigen string opzij en hang mezelf boven Floor ‘s gezicht. Gezeten op handen en knieën zorg ik dat Mike vanaf zijn stoel een mooi uitzicht heeft op wat zijn dames van vanavond met elkaar doen.

Ik voel terwijl ik naar beneden zak de balletjes in mijn poesje glijden, Floor ‘s neus drukt op mijn klit. Zodra de balletjes verdwenen zijn begint haar tong zijn werk te doen. Floor laat haar tong tussen mijn lipjes doorgaan. Ik kreun, misschien harder dan nodig maar ik zal Mike eens flink opgeilen. Ruim voordat ik klaarkom ga ik van Floor af en trek haar terug in een zittende houding. Met onze stringetjes weer op hun plek steken we onze tongen naar elkaar uit en beginnen buiten onze monden te tongen. Ik houd één oog op Mike gericht en zie hem bijna overlopen van geilheid. Dan het twee pakje, Floor weet wat er komt en gaat alvast op haar buik liggen.

Hetgeen dat ik uitpak is een palet. Een langgekoesterde fantasie komt eindelijk uit.

Floor ligt op haar buik met haar ronde billen parmantig omhoog. Dat ik op haar rug zit waardoor haar ademhaling enigszins bekneld word vindt ze alleen maar extra geil. Met een flinke pets laat ik de palet op haar billen neerkomen, direct een rode plek achterlatend. Floor kreunt. Ik sla opnieuw en Floor kreunt nogmaals.

“Mocht je zoveel geluid maken”, vraag ik gedecideerd aan de vrouw onder me.

“Nee”, mompelt ze.

“Ik hoor je niet”, zeg ik en sla opnieuw. Floor kreunt en zegt opnieuw nee.

“Toch doe je het”, zeg ik volledig opgaand in ons spel. “Misschien moet ik maar op een andere manier zorgen dat je stil wordt.” Uiteraard is dit allemaal doorgestoken kaart want ik weet allang wat er in het pakje zit wat ik nu uitpak. Al snel zit bij Floor de mondknevel op zijn plek, de leren band loopt achter haar hoofd en houdt de bal in haar mond op zijn plek. Ik draai Floor zo dat Mike haar vanaf de zijkant ziet en zet haar op haar ellebogen en knieën. Voor Mike gezien ga ik achter haar zitten en neem de palet opnieuw ter hand. Ik houd mijn blik op Mike gericht terwijl ik Floor de afranseling geef waar ze zo van houdt. Al snel zijn haar beide billen helemaal rood en loopt het vocht zowat uit haar string. En toch kreunt ze van teleurstelling als ik de palet wegleg en de mondknevel losmaak. Met geurende olie smeer ik haar billen zodat ze tenminste nog kan zitten vanavond.

“Wat zou er toch in het volgende pakje zitten, he Bente”, vraagt ze me koket. Op de achtergrond knettert het haardvuur op de tv lustig verder.

“Geen idee Floor, slokje wijn eerst doen?”

“Nee, niet stoppen!” Roep Mike zo ongeveer. En juist daarom drinken Floor en Bente wel een glaasje wijn. De balletjes trillen nu echt stevig door en ik ben blij dat de cadeautjes nu toch bijna op zijn.

In het volgende zit een cockring. Nippend aan het laatste restje wijn kijk ik toe hoe Floor het paarse ding bij Mike omschuift met haar mond. Dat hij daarbij niet klaarkomt mag een kerstwonder heten. Tergend langzaam gaat Floor ‘s hoofd naar beneden. Ik zet mijn lege glas aan de kant en laat mijn hand in mijn string glijden. Ik vinger mezelf terwijl ik kijk hoe Floor mijn vriend martelt met haar mond. Als de ring op zijn plek zit trekt Floor haar hoofd net zo langzaam terug, al die tijd kijk ik vingerend toe.

“Zal ik het volgende dan maar open maken?” Het is van Floor meer een mededeling dan een vraag. In twee seconde heeft ze de anaalvibrator uit de verpakking gescheurd en komt ze op me af gekropen. Met twee handen trekt ze mijn string uit, smeert de trilstaaf in met dezelfde olie als die op haar billen en brengt het speeltje bij me in. Als haar tong dan ook nog als een wervelwind over mijn pareltje stormt heb ik het bijna niet meer. Ik gil het zowat uit als ik kom en voel het vocht uit mijn poes stromen. Met glimmende wangen en lippen komt Floor grijnzend omhoog tussen mijn benen en kruipt over me heen om me te kussen. Ik kan haar niet meer dan halfslachtig terug kussen omdat ik zo onder de indruk ben van het orgasme dat me gegeven heeft.

Daarna is het “time to return the favor”. Oppassend om haar geile satijnen kousen niet te beschadigen zet ik Floor op haar voeten en ontdoe haar van haar string. Ze staat met haar billen naar Mike toe, een eindje voorovergebogen zodat Mike goed tussen haar benen kan kijken. Zonder moeite laat ik twee vingers tussen haar roze lipjes doorglijden terwijl ik nu haar klitje met mijn tong verwen. Als mij vingers goed vochtig zijn geworden van haar, haal ik er eentje uit haar poesje en laat die haar kontje inschuiven. Floor ‘s nagels woelen door mijn haar en trekken krassen in mijn hoofdhuid terwijl ze tegen mijn gezicht oprijdt. Ook bij Floor duurt het niet lang voordat ze in een golf van warm vocht over mijn vingers en gezicht klaarkomt. Net zo overmand als ik door het tri-orgasme wat haar overkomen is zakt Floor hijgend naast me en laat zich in mijn armen zakken.

Dan word het toch tijd voor Mike. Met zijn tweeën kruipen we op mijn geboeide vriend af en knielen aan weerszijden van hem. Eigenlijk kussen Floor en ik meer met elkaar dan dat we hem pijpen maar we krijgen de klus geklaard. Het duurt niet echt lang voor het zaad uit zijn eikel vloeit. Samen likken Floor en ik alles op waarbij we intenser beginnen te kussen.

Dan mag Mike wel los. Met zijn drieën drinken we een glaasje wijn. Floor nog in open bh en haar hold-ups, Mike naakt en ik met mijn brallette en halsband. Nog voor ons glas leeg is staat die van Mike al fier overeind. Omdat ik toch wel medelijden heb met hem pijp ik hem nog kort terwijl hij op de tepels van Floor sabbelt. Schijnbaar was ik niet de enige die Floor ‘s tepels wel kon waarderen. Mike is hard en warm in mijn mond maar ik wil wat anders. Ik laat hem uit mijn mond gaan en draai me naar Floor. Met een korte ruk trek ik de balletjes uit haar en fluister in haar oor wat ik van haar wil. Grijnzend knikt ze. Ferm drukt ze Mike op zijn rug en laat zich over hem zakken. Moeiteloos glijdt zijn dikke schacht in haar. In een lekker tempo begint mijn beste vriendin mijn man te neuken. Ik loop wat rondjes rond kijk toe vanuit verschillende hoeken hoe Floor ‘s tieten op en neer schudden en hoe Mike zijn handen over haar heupen gaan, op haar billen slaan en aan Floor ‘s haren trekken.

Gulzig scheur ik het volgende pakje open, een kleine staafvibrator. Het kleine apparaatje doet wonderen op mijn klitje, al snel ben ik weer behoorlijk op gang. Intussen hebben Floor en Mike van plaats gewisseld. Floor zit terug op haar knieën en wordt op zijn hondjes genomen door Mike. Dit zegt me dat het tijd is voor het laatste pakje. Hoewel ik ze liever niet stoor zal het toch even moeten. Met wat moeite krijg ik de enkelbanden om bij Floor. Nu kunnen haar benen niet meer uit elkaar. Dit is echt bijzonder lekker wanneer Mike haar op haar rug legt en haar zowat dubbel vouwt. Vanaf de zijkant heb ik geweldig uitzicht op de lange schacht van Mike die tussen de lipjes van Floor op en neer gaat. Floor ‘s kutje en billen zijn al behoorlijk rood van de stevige behandeling die ze nu krijgt. Maar zolang ze bij iedere stoot nog een harde “ah…” laat horen ga ik ervan uit dat ze dat helemaal niet erg vindt.

Ik mis iets in me, de balletjes zijn niet groot genoeg om me goed genoeg te vullen dus ik steek de vibrator erbij. Met opgetrokken benen neuk ik mezelf met het speeltje terwijl Mike Floor hard neemt op het tapijt voor het haardvuur op de tv. Met een gil komt Floor klaar, ze schokt over heel haar lijf. Apathisch van het klaarkomen kronkelt ze vanonder Mike om uitgeput te blijven liggen. Ook Mike zit zomaar stil en ik ben bang dat hij ook al gekomen is. Maar plots ontwaakt hij uit zijn verstarring en trekt me bij hem. Floor maakt haar enkelbanden los en mompelt iets wat lijkt op, “genoeg gehad, ga douchen, tot straks.” Wankelend gaat ze de deur uit en laat me alleen met Mike. Die zit nog op zijn kont op het tapijt.

Ik gooi mijn brallette uit, leg de speeltjes aan de kant en ga bij hem op schoot zitten. Langzaam, heel anders dan daarnet bij Floor glijdt hij in me. Zittend op zijn schoot, zoenend en rollend met mijn heupen zitten we voor het digitale haardvuur. Dan legt Mike me zachtjes neer, half op mijn zij met één been opgetrokken. Onze handen glijden over onze lichamen, na alle geilheid en lust van eerder deze avond is er nu romantiek. Zacht maar met lange halen glijdt Mike in en uit me. Ergens in de verste hoor ik water stromen, Floor staat onder de douche. Wie weet gaan we straks nog wel bij haar staan maar voor nu zijn Mike en ik één hier op het kleed.

Onze orgasmes komen dan ook tegelijk. Ik voel zijn zaad in mijn mandje vloeien terwijl ik zelf ook kom. Teder kussen we elkaar terwijl Mike steeds slapper wordt en uit me glijdt.

“Zalig kerstfeest Bente,” fluistert hij in mijn oor.

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1958

Halloween

LidnaëGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 30, 2017 14:46:15

Na zijn laatste stukje vroeg Lidnaë of er verzoeknummers waren. Prompt reageerde ik met Halloween als toekomstproject. En Lidnaë liet er geen gras over groeien. Hieronder zijn Halloweenbijdrage voor een dankbare My en tot genoegen van alle lezers.


HALLOWEEN,

Deze avond betekent voor veel mensen niks, voor kinderen is het een feest van verkleden en snoepjes scoren. Net als voor mij. Vervuld van een warme en sensuele spanning bel ik aan bij het onooglijke huis van drie verdiepingen, midden in een keurige woonwijk aan de rand van de stad. Niemand die hier voorbij zou lopen kan zelfs maar een vermoeden hebben van hetgeen zich achter de voordeur afspeelt. Het huis is, ook vanaf buitenaf niet te zien, samengetrokken met het huis ernaast. Ruimte zat voor onze ‘grote mensen spelletjes’. Ik druk mijn wijsvinger, opgesierd met een roodgelakte nagel op de ouderwetse koperen bel. Zoals gewoonlijk hoor ik geen geluid maar in de deur schuift een klein luikje open. Twee donkerblauwe ogen staren me aan, er wordt niks gezegd. Ik weet dat de enige conversatie nu van mij moet komen. ‘secretum desideriis,” fluister ik, mijn stem nu al hees van spanning. Met een klik gaat het luikje terug dicht. Even ben ik bang dat de toegangscode veranderd is en ik daar niks van weet. Maar na enkele - toch wel zenuwslopende – seconden gaat de deur open. Dezelfde donkerblauwe ogen kijken me opnieuw aan, vriendelijker dit keer. Ze horen bij een stevige, breedgeschouderde man in smoking met, speciaal voor deze gelegenheid, een hoge hoed en rond zijn mond een overdreven kaak- en tandenlijn geschminkt.

“Goedenavond mejuffrouw.” Vriendelijk knik ik de portier, die in mijn gedachten ‘Henk’ heet toe en overhandig hem mijn lange stoffen jas. Vooralsnog ben ik gekleed in een simpele jeans met daarboven een warm vest. Mijn outfit voor deze avond heb ik bij me in een tas, met wat daarin zat durfde ik niet over straat, wat eigenlijk ook niet gewenst is door het genootschap dat deze avonden runt. Met uitzondering van zorgvuldig uitgezochte leden blijven ze liever geheim. Na nog een vriendelijk knikje van mijn kant naar Henk open ik de deur naar de ruime, overal van spiegels voorziene kleedkamer. Zoals altijd dwalen mijn gedachten af naar de vraag wat er allemaal al gebeurd is in deze kleedkamer. De vraag of ik nu misschien wel begluurd of zelfs wel gefilmd word komt opeens bij me op. Maar tot mijn verbazing zou me dat niet kunnen deren, het lijkt me eigenlijk wel opwindend. Zodoende kleed ik me casual uit tot op mijn Eva’s kostuum. Poedelnaakt neem ik de tijd mijn lichaam te bekijken. Lange benen ondersteunen vrouwelijk brede heupen waar op hun beurt weer, al zeg ik het zelf lekkere billen aanhangen. Aan de voorkant heb ik voor vanavond gekozen om een klein streepje te laten staan. Normaal kies ik voor het gemak en haal ik alles eraf, maar verandering van spijs doet eten is mij verteld. En wat daar betreft ben ik vanavond een ‘all you can eat’. Mijn buik en C-cup hadden wat strakker mogen zijn maar eerlijk gezegd mag ik niet klagen. Voor mij geen modellenlook. Ik ben een vrouw, geen strijkplank. Nog steeds naakt neem ik plaats op de met velours beklede kruk voor de kaptafel. Ik begin met mijn haren. Met zilverspray maak ik lange banen in mijn zwarte lokken voor ik het in een strakke vlecht knoop. Mijn lippen voorzie ik van een sensuele rode kleur. Omdat ik de rest van de avond een masker zal dragen wat het grootste gedeelte van mijn gezicht verbergen zal, laat ik verdere make-up achterwege.

Dan de kleding. Met als thema Halloween is het verleidelijk om als heks voor de dag te komen maar ik heb toch besloten voor iets schattiger. Als eerste rol ik witte hold-ups met bovenaan een brede strook kant tot ver boven mijn knieën. Voor vanavond heb ik twee strings bij. Allebei zijn het zeer kleine broekjes maar het verschil tussen de twee is dat eentje een open kruis heeft. Na enig aarzelen verdwijnt dat broekje terug in de tas. Het fijne witte lijntje wat tussen mijn billen doorloopt, noch het kleine lapje aan de voorkant voel ik echt zitten als ik het aanheb. Nu is het tijd voor de blikvanger van vanavond. Het pakje is nog nieuw, de stof en baleinen nog stug dus het kost wat worstelen voor ik het korset met rokje eraan over mijn hoofd getrokken heb maar daar is ze dan: Roodkapje. Het bovenlijfje bestaat uit een wit korset met zwarte sierveters, rode mouwtjes en cups die eraf kunnen. De onderkant is een wijd uitlopend rood rokje met veel witte tule en nog meer kant. Met het vlechtje koket over mijn schouder gedrapeerd en om mijn voetjes zwarte lakschoentjes zie ik er, al zeg ik het zelf, schattig maar om te neuken uit. Opgewonden trillend prop ik mijn andere kleding terug in mijn tas en zet snel mijn witte masker op. Net voor ik mijn hand op de deurklink leg om deze te openen zie ik een spreuk op de deur die me nog niet eerder opgevallen was - Preuts zijn doen we thuis! - Het staat er in sierlijke gouden letters, net alsof het de enige regel is die vanavond geldt. En ergens is dat misschien ook wel zo. Op feesten zoals dit doet namelijk iedereen wat ie wel met wie ie wil, zo lang het maar anoniem blijft.

Ik open de deur en loop terug de ontvangsthal in, daar geef ik mijn tas aan Henk, die er, en dat weet ik uit ervaring, prima op zal passen. Zonder verder te dralen loop ik direct de deur door die leidt naar de grote zaal. Zoals altijd is het licht gedempt, speelt er zachte loungemuziek en is het een lekkere drukte. Overal om me heen liggen, zitten of lopen mensen met maar één doel, een avond vol romantiek en lust.

Direct na binnenkomst krijg ik van een ober, gekleed in een kleine boxer, manchetknopen en uiteraard gemaskerd, een glas champagne in mijn handen gedrukt. Mijn ogen fixeren zich op het wasbordje van de man. Goeie genade, da’s lekker zeg! Voorzichtig nip ik van mijn champagne terwijl ik de ober op zijn strakke kontje nakijk terwijl hij wegloopt. Ik heb nog even nodig om de kat uit de boom te kijken en te bedenken wat ik wil vanavond. Soms heb ik het de gehele avond gezellig met slechts één persoon en soms ga ik zo ongeveer van hand tot hand. Voor vanavond weet ik het nog niet. Opgaand in de menigte loop ik door de grote zaal langs deuren die via de gang toegang geven tot kleinere kamertjes voor, indien gewenst meer intimiteit. Ik loop langs een bank waar een vrouw, gekleed in een charmant kattenpakje twee blote mannen – op hun maskers na uiteraard - met haar mond en handen aan het verwennen is. De heren staan er een beetje bij alsof ze op de bus staan te wachten, totdat de ene schokt en in een seconde haar lading achterlaat in “katje” haar mond. “Verloren, eikel!” Roept de andere kerel joviaal. De zojuist klaargekomen man aarzelt zichtbaar maar zoent katje dan toch vol op de mond. Leuk spelletje, misschien wat puberaal maar wel grappig. Zachtjes nippend loop ik verder langs een rond bed waar een Superman en Wonderwoman romantisch liggen te knuffelen, hun handen bezig aan een, zo lijkt het, nimmer eindigende zoektocht naar elkaars genot. Ik overweeg even om er bij te gaan liggen maar besluit ze alleen te laten. Ze hebben zo te zien genoeg aan elkaar. Net als ik verder wil lopen word ik ruw tegen de muur gedrukt. Direct voel ik tanden die mijn onderlip vastpakken en eraan trekken. Deze ken ik. Ik sla mijn armen om haar heen en bijt terug. Aangezien niemand elkaars echte naam weet noem ik haar in gedachten altijd: “Kelly”. Als je een wilde avond zoekt en niet bang bent voor een blauwe plek of bijtafdruk dan moet je bij haar zijn. Het zou niet voor het eerst zijn dat ik de volgende ochtend nog een herinnering aan haar heb. Kelly bijt nog wat harder in mijn onderlip en ik proef bloed, soms is ze wat té wild. Met twee handen duw ik haar wat van me af. Onder haar masker grijnst ze naar me en ik zie door de gaatjes haar bruine ogen twinkelen. Op haar hoofd draagt ze een klein hoedje wat het kroontje van een pompoen voor moet stellen. Verder draagt ze een oranje bh, oranje string, jarretels en kousen. Vol trots draait ze zich om en laat haar billen zien. Die zijn met oranje en lichtbruine verf geschminkt tot een pompoen. Serieus?, denk ik maar ik vertel haar maar dat ik het prachtig vind. Als ze er uitdagend mee schudt geef ik er met mijn vlakke hand een lekkere pets op. Ze grijnst nog eens en loopt dan zonder een verder woord van me weg. Twee andere mannen lopen voorbij en ik hoor ze praten over een danseres in een van de afgezonderde kamers. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik loop ik er naartoe.

Al snel heb ik de juiste kamer gevonden. In schaars licht zit op de grond, met haar rug naar me toe een vrouw in een tutu. Zodra ik binnenstap begint zachtjes muziek te spelen. Gracieus komt de vrouw overeind en begint, nog steeds met haar rug naar me toe aan haar dans. Lenig beweegt ze haar armen langs haar lichaam en boven haar hoofd. Dit is een ballerina, dat kan niet anders. Getriggerd door nieuwsgierigheid zet ik enkele stappen dichterbij. Als de muziek indringender word draait ze zich om. En zelfs in het schaarse licht schrik ik. “Ballerina” draagt geen masker maar heeft haar gezicht met zwarte en witte schmink onherkenbaar gemaakt. Haar gezicht is wit gemaakt maar haar ogen zijn dik zwart omrand, een traan eronder getekend. De mond van deze ballerina met een fijn, meisjesachtig lichaam, is door de zwarte verf vertekend tot een grote droevige mond. De muziek wordt sneller, evenals haar dans. Ze vlijt zich tegen me aan en kronkelt haar lijf om het mijne. Haar dans is een combinatie van verleiding en kunst. Ik kan niet anders dan verstijfd staan als haar lichaam met de kleine borstjes langs het mijne schuurt. Mijn tepels worden hard en prikken in de cups van mijn Roodkapje-pakje. Ik wil haar aanraken maar durf me niet te bewegen uit angst haar kwijt te raken daardoor. Als de muziek enkele tellen stopt om vervolgens weer langzaam op gang te komen tilt ze één been diagonaal de lucht in. Ballerina houdt haar hoofd schuin en kijkt me aan. Het droevig geschminkte gezicht staat in schril contrast met de gracieuze bewegingen die ze maakt. Ik kan het niet helpen om onder haar tutu te gluren. Haar benen zijn gestoken in een roomwitte panty. Maar anders dan ik heeft Ballerina er wel voor gekozen om geen onderbroek te dragen. En zo komt het dat ik erbij sta als een standbeeld, volledig verloren in de tijd. Starend naar het poesje van een droevige ballerina. Ik had veel verwacht van deze avond maar dit niet. Opeens stopt de muziek en licht geschrokken kom ik terug in het heden. Of het is als dank of uit lust weet ik niet maar ik kniel neer voor Ballerina, haar been zakt over mijn schouder. Teder geef ik haar een kus op haar gladde lipjes. Ik wil er direct nog één achteraan geven maar ik word door haar weggeduwd. Ballerina schudt nee en knikt naar me, daarna draait ze zich om en gaat met haar rug naar me toe op de grond zitten waar ze ook zat toen ik binnenkwam. Totaal overdonderd loop ik de kamer uit. Dit was raar, echt raar. Ik weet niet meer waar ik mijn eerste glas champagne gelaten heb maar ik heb een tweede nodig. Dit tweede glas klok ik in één keer achterover.

In de grote zaal zie ik Kelly terug. Maar zo te zien heeft ze het druk. Ze zit op handen en knieën op de vloer met voor haar een naakte man die zijn penis in haar mond heeft. Met zijn hand op haar achterhoofd bepaalt hij het tempo waarop haar hoofd op en neer gaat. Onderwijl wordt ze achterlangs genomen. Haar string afgestroopt tot op haar knieën waardoor haar benen niet al te ver uit elkaar kunnen. Ik grinnik toch even als ik zie hoe de pik van de man achter haar in de geschilderde pompoen verdwijnt. Ik blijf nog een paar minuutjes kijken en besluit dan zelf ook maar eens op zoek te gaan naar iets wat me kan verwennen. Die heb ik al snel gevonden. In de gang kom ik een ietwat slungelige man tegen, zijn benen in een politiebroek gestoken, zijn bovenlijf ontbloot op een politie-like vestje na. Zijn gezicht weggestoken achter een leren boevenmasker, een politiepet maakt zijn verkleding compleet. Ik herken hem zowel aan de tattoo op zijn linkerschouder en arm als aan zijn slungelige loopje. In mijn gedachten heet hij “Lassie”. Het laat zich raden waarom. Hij is misschien wat excentriek maar hij is zeker een van mijn favorieten. Nog voor hij me bereikt heeft sta ik al te grijnzen en wordt mijn stringetje vochtig. Mijn grijnzen word als uitnodiging ervaren want Lassie zakt voor me op een knie, trekt het kleine stukje stof van voor mijn gleufje en begint me direct wild te likken. En dit is dus waarom ik hem Lassie noem. Zelfs een vrouw, die over het algemeen toch weet wat ze moet doen, kan me niet raken zoals hij het nu doet. Lassie vindt een perfecte mix tussen likken aan mijn clitoris, lipjes en dijen. Misschien is het dat wel wat hem zo speciaal maakt. Hij richt zich niet alleen op mijn vagina maar ook op de zones erlangs. Zo nu en dan doet hij zelfs de stof van mijn string terug op zijn plek en graast door de stof heen. Zodra Lassie merkt dat mijn orgasme niet ver meer weg kan zijn, tilt hij me, met meer kracht die je in die kleine armpjes zou verwachten een stukje van de vloer en begraaft zijn gezicht tussen mijn dijen. Vanwege mijn roodkapje rok kan ik zijn hoofd niet zien maar dat maakt het des te lekkerder. Ondanks dat ik mijn komen voel naderen overvalt de heftigheid ervan me toch nog. Door mijn rok heen duw ik Lassies gezicht zowat bij me naar binnen terwijl hij me nog steeds van de grond getild houdt. Tollend op mijn benen krijg ik een paar minuten om letterlijk en figuurlijk terug op aarde te landen, maar dan is het toch echt tijd voor genoegdoening voor mijn verwenner. Met twee handen til ik mijn rok wat op en laat hem zijn gang gaan. Met zijn linkerhand houdt Lassie mijn string een stukje van mijn lijf vandaan en begint zichzelf af te trekken. Dit is het excentrieke gedeelte, geen pijpbeurt, niet neuken, niks van dat alles. Al hijgende in mijn nek staat hij zich in mijn string klaar te rukken. Op het moment dat ik wat lauwwarm speeksel in mijn nek voel druppelen voel ik ook het zaad van de man die me daarnet nog zó heerlijk aan het likken was door het kleine beetje schaamhaar dat ik heb vloeien. Teder doet Lassie mijn string weer op zijn plek, kust me op de wang en loopt weg. Waarschijnlijk op zoek naar een volgende verovering, volgens mij kan die man het wel acht keer op een avond.

Nog steeds onder de indruk van het zojuist verkregen orgasme zwalk ik door de gang op weg naar de volgende kamer. Na mijn eerste orgasme heb ik nog lang niet genoeg, in tegendeel, ik wil meer, veel meer en ik wil iets anders dan anders. En daarvoor weet ik precies waar ik moet zijn. Na twee keer linksaf slaan vind ik de juiste deur. Dit is een van de grootste kamers en ik kom hier maar zelden. Wat hier gebeurd is eigenlijk niet mijn ding maar vanavond wil ik het anders dan anders. Tegen de, vanaf de deur gezien, verste muur staat een man vastgeketend. Naakt op zijn masker na dan. Zijn penis hangt in een bosje donker schaamhaar slap naar beneden. Voor hem, op een rond bed zit een man verkleed als duivel. De man op bed is gekleed in niet meer dan een lange zwartgrijze mantel en zijn rode masker wat een duivelstronie uitbeeld. Zijn gladgeschoren lid staat al overeind. In het schaarse licht zie ik zijn roze eikel lichtjes glimmen. Onzeker over wat er van me verwacht word struikel ik bijna over mijn eigen gelakte schoentjes als ik op hem afloop. De hand van de man die me hopelijk over slechts enkele minuten genadeloos aan het neuken is gaat naar zijn penis. Met zijn hand kneedt hij zijn eikel en tot mijn verrassing wordt zijn penis nog wat groter en dikker. Speels steek ik mijn wijsvinger een stukje in mijn mond probeer meisjesachtig te glimlachen. Als antwoord krijg ik een diepe grom terug. Mezelf duidelijk binnen handbereik opstellend schop ik eerst mijn schoentjes uit, daarna draai ik me om en trek voorover bukkend in één haal mijn string tot op mijn enkels en stap eruit. Ik laat het kleine kledingstukje liggen waar het ligt. Net alsof ik me niet bewust was van het feit dat de man op bed alles kon zien onder mijn roodkapje jurkje draai ik mijn hoofd over mijn schouder en steek opnieuw mijn vinger in mijn mond.

“Diablo” wenkt me en wijst op zijn penis. Dus zo gaat het gespeeld worden, zonder conversatie. Als hij het zo wil kan hij het zo krijgen. Maar deze Roodkapje laat zich niet zomaar opvreten. Met ferme passen loop ik op hem af en duw de man met het duivelsmasker achterover op bed. Met mijn rechterhand houd ik zijn penis goed horizontaal en laat me, nog nat van de heerlijke lik-beurt van daarnet, in een haal in me verdwijnen. Zonder moeite gaat de harde pik tussen mijn hemelpoortjes door en stoot tegen mijn baarmoedermond. Door de snelle manier waarop mijn mandje compleet opgevuld word hap ik naar adem. Licht voorover zittend neem ik direct een lekker tempo aan. Met lange halen laat ik de vleselijke lust van de man onder me in en uit me slieren. Handen klauwen naar mijn borsten en proberen mijn tepels te bereiken. Met twee ferme halen ruk ik de afneembare cups los en smijt ze weg. Diablo ziet direct zijn kans schoon en pakt tussen duim en wijsvinger en rolt het roze harde knopje ertussen heen en weer. Gedreven door deze nieuwe impuls schroef ik het tempo hoger op. Dit heeft wel als resultaat dat ik nog natter word en minder voel van de lul die in me stoot. Mijn medespeler merkt dit ook want ik word zo ongeveer gelanceerd wanneer hij me van zich afgooit. Door het zachte bed kom ik niet hard neer maar toch krijg ik geen tijd om me voor te bereiden op de verrassing die me wacht. Ik word vastgegrepen aan beide benen en naar de rand van het ronde bed gesleurd. Diablo pakt mijn benen rond één arm en vouwt me zo ongeveer dubbel. Het duurt maar een enkele seconde voor hij weer terug in me zit. Als ik hem aankijk zie ik dat hij niet terugkijkt maar zijn blik gericht heeft op het steekspel tussen onze genitaliën. Ik kan het me voorstellen. Ik lig met mijn benen dicht en lipjes wijd omhoog gericht. Voor een man zijn er maar weinig dingen meer opwindend dan toekijken hoe hij daar zichzelf naar binnen kan stoten. Vanwege mijn ligging, met mijn benen dicht trekt mijn poesje lekker samen, daardoor voel ik de pik nog beter in en uit me slieren. Een kreet doet me mijn hoofd met een ruk achterwaarts draaien. Shit, dat is waar, de geketende man is er ook nog. Die laat zich vrijwillig straffen en mag alleen maar toekijken. Maar dan moet hij wel iets hebben om op toe te zien. Op deze manier ziet hij niks. Laat ik hem dan maar eens een plezier doen. Ik werk me vanonder Diablo en trek hem op bed. Zonder woorden maar met druk van mijn handen leg ik hem op zijn rug en ga opnieuw op hem zitten. Niet met mijn gezicht naar hem toe zoals eerst maar dit keer met mijn rug naar zijn gezicht. Om de geketende man nog wat extra uitzicht te geven trek ik mijn rokje wat op en neem de ‘Italiaanse kroonluchter positie’ aan. Nu kan de man tegenover me, met zijn armen nog steeds vastgebonden op schouderhoogte goed zien hoe de harde penis van de man onder in mij glijdt. Seks met meerderen is me niet vreemd maar om op deze manier bekeken te worden is me compleet nieuw. Het maakt me nog geiler dan ik al ben. Anders dan dat kan ik het niet omschrijven. Zo ver mogelijk achterover leunend en steunend op mijn handen laat ik me onderlangs nemen. Ik word niet hard genomen zoals daarnet maar langzaam en met lange halen. Diablo neemt zijn tijd voor me. Ik voel zijn handen over mijn lichaam glijden, aan mijn tepels trekken en zich een weg zoeken naar het pareltje tussen mijn lipjes. Hij schiet uit me en in plaats van hem direct terug te stoppen drukt hij zijn glimmende paal tussen mijn lipjes en wrijft er mee over mijn clitoris. Even ben ik bang dat hij al gaat komen maar mijn vrees is ongegrond. Met één ferme stoot komt hij terug in me en begint me weer te neuken, harder en sneller dit keer. Ook mijn clitje krijgt nu aandacht. Met twee vingers drukt hij er al pulserend op, zijn andere hand kneedt nog steeds een tiet. Mijn ademhaling versnelt van gejaagd naar gehijg. Het orgasme wat volgt is verpletterend en ik kan niet anders dan als een zoutzak op de man onder me neervallen. Volgens mij kreun ik terwijl ik kom, ik kan het niet eens met zekerheid zeggen. Vaag voel ik hoe de penis uit me schuift en in het schaarse licht vormt zich een gestalte boven me. Diablo begint zichzelf af te trekken op mijn borsten. Lekker, denk ik bij mezelf. De een komt in m’n string klaar, de ander op m’n tieten. Komt er vanavond ook nog iemand in me klaar? Het duurt niet lang voordat ik het warme zaad van de man die me zojuist nog aan het nemen was over mijn tepels voel vloeien. Tijdens zijn orgasme maakt hij geen geluid maar ik hoor zijn adem tegen het rubberen masker slaan. Opeens uitgeput valt hij naast me en ik neem hem in mijn armen. Zo liggen we tien minuutjes, of misschien wel langer lekker te doezelen. Dan is het tijd om op te staan.

Een nieuw stelletje komt al zoenend en knuffelend de kamer binnen om de vastgebonden man een show te geven. Tot mijn grote verbazing voel ik opeens iets van géne. Snel raap ik de afgerukte cups op en trek mijn string en schoenen terug aan. Met mijn neukpartner van daarstraks in mijn kielzog verlaat ik de kamer en ga terug naar de gemeenschappelijke hal. Daar is het inmiddels drukker geworden. De muziek staat wat harder, mensen hebben wat meer gedronken en er wordt gedanst. Alhoewel, gedanst? Het is meer een beetje ritmisch tegen elkaar oprijden. Sommigen zijn naakt, anderen dragen nog kleding of alleen lingerie. Een beetje moeilijk lopend van mijn ervaring van zojuist waggel ik naar de bar en neem een nieuw glas bubbels. In twee teugen gaat het achterover, direct bestel ik er nog een. Nippend van mijn inmiddels al vierde glas stevige champagne stijgt het toch enigszins naar mijn hoofd. Ik merk dat ik stoutmoediger word en al snel sta ik tussen twee donkere, gemaskerde heren, beiden in een bijzonder strakke slip in te dansen. Ze schamen zich niet om aan me te zitten en bij de ene begint de slip zelfs nog meer te spannen. Als ik stevig in de bobbel in zijn broek knijpt grijnst hij en slaat me stevig onder mijn rokje op m’n blote billen. Maar aan al het goede komt een eind en voor ik het weet hebben twee andere gemaskerde dames in lange jurken mijn danspartners afgepakt en ben ik alleen. Maar ik laat me niet kennen en blijf ritmisch meebewegen op de zwoele loungemuziek. Tot ik tot mijn grote verrassing een bekende aan de bar zie. Op een kruk zit de ballerina die me eerder deze avond zo het hoofd op hol bracht. Nieuwsgierig ga ik naast haar zitten. Ze lacht naar me maar zegt verder niks. Vanuit het niks drukt ze een kus op mijn lippen. Ik proef champagne op haar lippen. Nu pas valt de tattoo van een kousenband onder haar witte maillot me op. Ik probeer een gesprek aan te knopen maar meer als lief lachen en af en toe knikken of schudden doet ze niet.

Van het een op het andere moment gaat het licht uit, enkele mensen gillen maar na enkele seconden is het stil. De portier, Henk komt binnen en roept iets over doorgeslagen stoppen en kalm blijven. Als na ongeveer een minuut de lichten weer aan gaan zie ik als eerste dat sommige mensen van het donker gebruik gemaakt hebben om een stapje verder te gaan dan zomaar dansen. Wat me ook op valt is dat de ballerina weg is. Tot mijn ontsteltenis ligt haar glas gebroken op de bar en ligt er een redelijke hoeveelheid bloed. Zou ze zich gesneden hebben? Henk komt eraan en begint direct het rode vocht weg te poetsen. Als ik vraag wat er gebeurd is krijg ik geen antwoord, sterker nog, ik word totaal genegeerd. Versuft door nog een glas alcohol maak ik me er verder ook niet al te druk om. Ze zal zich wel gesneden hebben en Henk komt wel vaker nors over. Zou ik ook zijn als ik hier alleen maar de portier was. Ik vertrek uit de hoofdzaal maar besluit toch nog even langs de kamer te lopen waar ik de ballerina voor het eerst zag. Maar ze is nergens meer te bekennen. Een vreemd gevoel bekruipt me maar ik kies ervoor het te negeren.

Ik besluit te gaan kijken in de arena. Dat is een plek waar ik graag mag komen. Het is een soort van peepshow, net als met de geketende man daarstraks. Verschil hier is dat rondom een soort van kuil verschillende kleine afgesloten balkonnetjes hangen van waaruit je alleen of met zijn tweeën kan kijken. Negen van de tien keer draait het op zo’n balkon natuurlijk ook op seks uit. Ik heb geluk, er is er nog eentje vrij. Het enige wat ik nog moet doen is beslissen wat ik binnen laat, een man of een vrouw. Omdat ik even genoeg heb van sperma wat overal kruipt besluit ik het vrouwen-icoontje op de deur te hangen alvorens ik die achter me sluit. Op de zachte bank ga ik zitten kijken naar beneden. Er is al een heerlijk schouwspel aan de gang. Twee vrouwen met, allebei hun gezichten als doodshoofd geschminkt, gekleed in lange zwarte panty’s en om hun bovenlijf een kledingstuk wat niet meer is dan twee mouwtjes die over de schouders doorlopen, bewerken mondeling elk een man in een skelettenpak wat ook hun hoofd volledig bedekt. Er is slechts een gat gemaakt waardoor hun penis naar buiten steekt. Terwijl ik toekijk, hoe beide dames hun hoofd met een weelderige bos bruine krullen op en neer bewegen, merk ik dat mijn string opnieuw vochtig word. Ik krijg, aangezien ik nog geen gezelschap heb, de neiging de hand al aan mezelf te slaan maar weet me – nog – te beheersen. Intussen verandert het tafereel in de kuil. Beide dames hebben schijnbaar genoeg van pijpen want ze kruipen allebei, schouder aan schouder zittend op hun knieën op een kruk. Als ik zie hoe de vrouwen allebei achterlangs genomen worden en beginnen te zoenen kan ik het echt niet laten om mijn string opzij te schuiven en twee vingers bij mezelf naar binnen te laten glijden. Achteroverleunend druk en glijd ik met mijn vingers over mijn g-spot terwijl ik toekijk hoe beide dames van houding wisselen. Met hun handen in hun knieholten om hun benen omhoog te houden zitten ze nu op hun kont en worden voorlangs genomen. Beide mannen houden hun handen op hun rug, alleen hun penis doet het werk. En van waar ik zit kan ik die helaas niet zien.

Achter mij gaat de deur een klein stukje open en snel weer dicht. Om me te laten verrassen doe ik mijn ogen dicht. Al snel voel ik een hand mijn cup ingaan en naar mijn tepel zoeken. Ik had aangegeven dat ik vrouwelijk gezelschap wilde. Maar, of dit zo is kan ik vanwege mijn gesloten ogen nog niet zeggen. Ik sidder als een tong door mijn oorschelp gaat. Mijn tepel is ontdekt, zachtjes wordt er in geknepen, de tong gaat verder door mijn oor en daalt af naar mijn nek en ontblootte schouders. Met twee handen trek ik vliegensvlug mijn string uit. De uitnodiging blijft niet onopgemerkt want bijna direct voel ik twee onbekende vingers naar binnen schuiven. Een duim wordt op mijn clitje gedrukt. Mijn rug kronkelt onder deze drukkende aanraking. Ik sta in vuur en vlam. Ik gooi m’n ogen open en kijk aan tegen een vrouwengezicht met gouden masker wat versierd is met kleine roosjes. In haar grote pijpenkrullen zitten meer roosjes gevlochten. “Roosje”, zoals ze in mijn gedachten meteen gedoopt wordt komt voor me staan, haar vingers nog steeds ritmisch heen en weer gaan in me en op mijn pareltje. Ze steekt speels haar tong naar me uit en dit keer is het aan mij om haar uitnodiging te beantwoorden. Ik steek tevens mijn tong naar haar uit en elkaar diep in de ogen kijkend worstelen de twee natte spieren in de blote lucht met elkaar. Mijn handen glijden intussen over het goud met zwarten lijfje wat “Roosje” haar slanke taille benadrukt. De gouden jurk staat bol en laat me, tot mijn frustratie, nog in het ongewisse over dat wat ik zo mooi vind aan een vrouw. Haar billen en benen. Roosje wordt enthousiaster, haar twee vingers die in mij zijn bewegen zich nu los van elkaar en raken al mijn gevoeligste plekjes. Mijn temperatuur loopt op en ik verwacht dat weldra mijn ketel zal overlopen. Ik trek “Roosjes” tong mijn mond in en laat haar ook wild door mijn mond gaan. Haar linkerhand, die tot nog nu buiten spel gebleven was zoekt zich opnieuw een weg naar mijn tepels. Graag help ik haar en voor de tweede keer deze avond worden de cups van mijn roodkapje pak door mij eraf getrokken en landen op de grond. Roosje laat mijn mond los en zakt af naar mijn tepels. Ze neemt er een tussen haar tanden en gaat er vliegensvlug met haar tong over. Dit is de genadeklap. Terwijl ik haar hoofd in mijn armen neem en ferm aan mijn boezem druk kom ik klaar op haar vingers. Nat, wild, kreunend en kronkelend laat ik voor de derde keer deze avond het warme weldadige gevoel van een orgasme door mijn lichaam stromen. Roosje grijnst als ik enigszins bijgekomen ben en gaat naast me zitten. Samen kijken we naar het vierluik in de kuil schuin beneden ons. Beide dames liggen nu met het gezicht naar elkaar op hun zij en worden lepeltje-lepeltje achterlangs genomen. Of we zitten te kijken naar een anale voorstelling of dat ze nog in hun poesjes genomen worden kan ik niet zien. Daarvoor heb ik net teveel gemist. Roosje begint weer aan mijn oor te sabbelen en fluistert de vraag wat ik voor haar in petto heb. Voor ik antwoord kan geven is ze alweer in mijn nek aan het kussen en ligt haar hand op mijn borsten. Ik houd mijn ogen nog even op het schouwspel in de kuil. Beide dames zitten nu op één man, de ene op zijn pik de ander op zijn gezicht, hun gezichten naar elkaar toe en druk in de weer met elkaars borsten. De tweede man houdt zich op de in de schaduwen aan de rand van de kuil en zal hoogstwaarschijnlijk straks zijn opwachting weer maken. Zonder Roosje te gaan vertellen wat ik van plan ben duw ik haar achterover op de bank en kruip onder haar lange rok. En wat ik zie bevalt me wel. Haar lange slanke benen zijn in een netpanty met open kruis gestoken. Normaal draagt een vrouw nog een onderbroek hieronder. Ikzelf zou altijd voor een g-string gaan maar wat Roosje aanheeft kan ik ook wel waarderen. Helemaal niets namelijk. Slechts een klein touwtje komt tussen haar lipjes vandaan. Het zal toch niet dat ze deze tijd van de maand zonder melding hier rondloopt. Toch steek ik zonder aarzelen mijn vinger in haar. Al snel stoot ik op iets hards. Het harde voorwerp tikt tegen iets anders. Jij stouterd, denk ik bij mezelf. Genotsballetjes. Knap als je daar de hele avond mee rond kan lopen. Speels tik ik enkele keren met mijn middelvinger tegen de balletjes en laat het puntje van mijn tong over de binnenkant van haar dijen gaan. De zware stof van Roosje haar jurk benauwt me maar ik houd niet in. Overal waar ik met het puntje van mijn tong haar benen en dijen aanraak verandert haar huid in kippenvel. Mijn vinger speelt onvermoeibaar verder met de balletjes in haar grotje en af en toe hoor ik een gedempte kreun. Ik besluit dat het tijd is haar niet langer te laten wachten en ga met mijn mond naar haar kale poes. Haar lipjes staan al een mooi eindje uit elkaar en trots maar afwachtend parelt haar knopje ertussen. Ik tik het aan met het puntje van mijn tong. De reactie is niet mis. Roosje krul zich direct op onder mijn aanraking. Ik ga harder nu, ik gebruik meer tong en lik haar wild en snel. Hoewel ik degene ben die het genot geeft is het Roosje die de controle houdt. Dat merk ik wanneer ze haar benen samendrukt, met mijn hoofd ertussen en op haar zij rolt. Aangezien ik geen slangenmens ben moet ik wel meedraaien. Geklemd tussen haar dijen lig ik haar nu op mijn zij te likken. Ik kan mijn hoofd slechts een klein beetje op en neer bewegen, iets waar ik gretig gebruik van maak om Roosje nog meer genot te schenken. Ook duw ik een tweede vinger in haar en laat de balletjes nog harder rondgaan. Een gejaagde ademhaling klinkt gedempt. Roosje begint nu tegen mijn gezicht op te rijden en ik moet eigenlijk alleen mijn tong nog maar uitsteken om haar clit te verwennen. Wel krijgt ze een extra vinger van me. Gladgemaakt door haar eigen vocht verplaats ik één vinger uit haar poesje naar haar kont. Het strakke gaatje klemt om mijn vinger maar de zucht die ik hoor zegt me dat Roosje het fijn vindt. Ik trek mijn beide vingers in de verschillende gaatjes naar elkaar toe en ontspan, en trek ze weer naar elkaar toe. En dan ligt Roosje opeens doodstil. Plotseling bevangen door paniek kom ik van onder haar jurk maar mijn vrees is voor niets. Roosje huilt maar grijnst me wel toe.

“Dat gebeurt altijd als ik heel heftig kom.” Haar stem klinkt dik van inspanning. Ik had niet eens gemerkt dat ze klaarkwam maar schijnbaar moet het voor haar heel heftig geweest zijn. Ik kruip over haar heen en bevangen door tederheid neem ik haar in mijn armen. Zacht druk ik kusjes in haar hals en op haar wang terwijl we samen kijken naar het weinig romantische gebeuren in de kuil. Als makke schaapjes zitten beide vrouwen op hun knieën en grijnzen terwijl de heren zich staan af te trekken. Na elkaar lozen ze hun witte lading in het gezicht van de vrouw die voor hen geknield zit. En aan de grijns van beide dames te zien willen ze ook niets liever. Ieder zijn ding, denk ik maar. Als de mannen in de skelettenpakken hun lading gelost hebben vallen de dames aan op elkaars gezicht. Wild likkend proberen ze zoveel mogelijk zaad uit elkaars gezicht te krijgen. Er zijn ongetwijfeld mensen die dit kunnen waarderen maar mijn ding is het niet. Ik ben dan ook eigenlijk blij dat het licht uitgaat en de kuil donker is. Roosje kijkt me vragend aan. Haar vraag is me duidelijk, zou ik nog een ronde willen. Nou dat wil ik wel. Ik help haar uit haar jurk en gooi ook mijn eigen pakje uit. Roosje heeft niet alleen geen onderbroekje aan, zelfs een bh is achterwege gebleven. En dat terwijl ze toch rijkelijk beloond is door moeder natuur.

Gretig duik ik op haar af en druk haar achterover. Wild kronkelend vinden onze tongen opnieuw, onze handen verkennen elk plekje van elkaars lichaam. Roosje duwt me achterover en drukt mijn benen uit elkaar. Lenig kruipt ze ertussen, draait haar onderlijf wat opzij en drukt haar poes tegen de mijne. ‘Scharen’ nog zoiets wat ik nog nooit eerder gedaan had. Nu heb ik pas echt spijt dat ik mijn eigen genotsballetjes in mijn nachtkastje heb laten liggen. Iets om te onthouden voor de volgende keer, misschien? Roosje verhoogt de druk en ik zie dat zij inderdaad meer plezier heeft dan ik. Ik leg twee vingers op mijn clit en begin mezelf te vingeren. De vrouw tegenover me volgt mijn voorbeeld. Gezamenlijk vingeren en scharen we tot we té geil zijn om van elkaar af te blijven. Niet voor het eerst deze avond kruip ik over Roosje heen. Maar ik word tot mijn verrassing achterover geduwd. Het voortouw nemend loopt ze langs me heen, haar benen en heupen nog steeds opgesierd door de zwarte netpanty, en gaat op mijn gezicht zitten. In 69-houding likken onze tongen dit keer niet aan elkaar maar glijden tussen elkanders lipjes door en tikken tegen onze pareltjes. Ook nu weer laat ik een vinger vanachter in mijn tegenspeelster glijden, zij doet hetzelfde. Al snel worden de bewegingen van beide kanten meer en meer ongecontroleerd. Ik moet al mijn aandacht houden bij het werk dat mijn tong verricht. Na nog even verder gegaan te zijn merken we beiden dat het niet gaat lukken de ander klaar te maken. We kruipen van elkaar af en gaan naast elkaar liggen. Onze handen glijden naar beneden, niet naar de geslachtsdelen van de ander maar naar die van onszelf. Zoenend en strelend met onze vrije hand vingeren we onszelf tot een nieuw hoogtepunt, wat bijna tegelijktijdig komt. Doezelend kijk ik in haar heldere ogen. Pas nu valt me op dat ze groen zijn, iets wat je bijna nooit tegenkomt. We kroelen nog even en kleden ons dan op het gemakje aan. Zoals het prinsesjes betaamt helpen we elkaar met onze haren. Na nog een afscheidskus gaan we ieder ons eigen weg.

Ik loop nog langs de ruimte waar ik ballerina eerder deze avond zag dansen maar afgezien van een man en een vrouw die zo te zien niet op mij zitten te wachten is er niemand. De champagne is intussen wat gezakt en ik besluit een nieuw glas te nemen aan de bar. Ook hier geen Ballerina. Wel komt Kelly naast me zitten. Haar oranje bh is ze kwijtgespeeld, het kokette hoedje wat een pompoenkroontje voor moet stellen heeft ze nog wel. Haar oranje panty’s zitten vol met ladders. Ze legt haar volle boezem plompverloren op de bar. In het zwakke neonlicht zie ik over heel haar lijf spetters die zachtjes opglimmen.

“Wilde avond gehad,” vraag ik retorisch.

“Sodeju, ik kan morgen vast en zeker niet lopen. Maar het was het waard”, zegt ze terwijl ze een flinke slok neemt van een felgekleurde cocktail. Remco zal zich morgen wel afvragen waarom ik zo stijf, bont en blauw ben.” “Wie is Remco?” Ik weet dat ik de vraag niet moet stellen maar ik doe het toch. Dat is mijn man. Of en slap aftreksel daarvan dan toch.”

“En die weet niet waar je nu bent?” Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen.

“Die eikel komt waarschijnlijk klaar zodra ie binnenstapt en gaat dan een beetje liggen aaien de rest van de avond. Ik kom hier om een goede beurt te krijgen, of beurten, dat is nog beter. Remco denkt dat ik vrijwilligerswerk aan ‘t doen ben. Hij trapt er al maanden in.”

“Bedrog komt altijd uit pompoentje,” zeg ik. Met een ruk draait ze haar hoofd naar me om.

“Ik mag jou omdat we een paar keer een lekker avontuurtje gehad hebben, dat betekend niet dat ik sentimentele hartsvriendinnen wil worden, kapje.” Haar antwoord is fel en doortrokken van boosheid, of misschien wel agressie. Ik mompel een “sorry” en draai mijn hoofd af. Kelly zucht hoorbaar en mompelt eenzelfde excuus terug. Stilzwijgend zitten we naast elkaar tot twee mannen om ons heen komen te draaien maar ik geef aan geen interesse te hebben. In tegenstelling tot Kelly die slaat haar cocktail achterover en laat zich gewillig meevoeren door de twee als vampier verkleedde mannen terwijl ze op haar blote billen slaan. Haar string heeft ze tenminste nog wel denk ik ironisch. Nippend aan een volgend glas champagne probeer ik te bedenken wat ik nu ga doen, het is half twaalf in de avond. In principe heb ik mijn gram gehaald, meerdere orgasmes achter de rug en zoals Kelly het zou zeggen: een goede beurt gehad.

Lustig rondkijkend word mijn aandacht getrokken door iets wat op de grond ligt. Dat heb ik eerder gezien, het is een stuk van een tutu. Bij mijn weten heb ik maar één persoon gezien deze avond die zo’n kledingstuk droeg. Nog terwijl ik vol verwondering en vol vragen naar het stuk stof zit te kijken word ik op m’n schouder getikt. Bijna slaak ik een gil van schrik.

De clown “Pennywise” uit de bijzonder slechte film “It” staat achter me. Breed grijnzend kijkt hij me aan. De trekken van zijn gezicht en zijn postuur komen me bekend voor maar doordat iedereen altijd gemaskerd of onherkenbaar geschminkt is, is het lastig om bekenden op te pikken. “Penny”, zoals ik hem besluit te noemen vanavond moet mijn twijfel hebben opgemerkt. Alsof ik zo licht ben als een veertje tilt hij me van mijn kruk en gooit me over zijn schouder. Me vasthoudend met zijn linkerarm slaat hij me met zijn rechter op mijn billen. Daar ken ik hem dus van, de ideale combinatie tussen hard en zacht. Ik ben direct om, ik ga nog niet naar huis maar laat me op de schouder van Penny meevoeren naar een kleine kamer apart waar een ouderwets gietijzeren bed staat. Hardhandig word ik neergekwakt op ben en van al mijn kledingstukken behalve mijn string ontdaan. Dat is iets wat Penny altijd doet. Mijn string niet uit maar opzijschuiven. Met gepaste druk word ik op handen en knieën neergezet met mijn gezicht naar Penny toe. Met vlugge vingers knoopt hij zijn wijde zijden broek los en laat hem zakken. Zijn schoenen had ie bij binnenkomst al uitgeschopt. Terwijl hij zijn bovenkleding uitdoet stapt hij uit de broek. Steunend op mijn linkerhand pak ik met de rechter zijn pik vast. Penny heeft een grote gladgeschoren zak en net boven zijn penis staat een klein plukje donker schaamhaar. Ik vouw mijn lippen om mijn tanden en laat zijn harde pik mijn mond in glijden. ik kokhals bijna als zijn flinke apparaat tot ver achter in mijn keel schuift, maar ik ben een grote meid en laat me niet kennen. Toch moet ik alle zijlen bijzetten als Penny voorover buigt waardoor ik nog dieper in mijn mond genomen word. Penny buigt voorover zodat hij me goed kan raken op mijn billen. Met zijn vlakke hand petst hij tegen het zachte roze vlees. Speeksel loopt langs mijn mondhoeken over Penny’s zak. Ik kan het gewoon allemaal niet binnen houden. Ik probeer mijn hoofd wat terug te trekken maar de hand op mijn achterhoofd verhinderd dat. In plaats daarvan trekt hij zijn bekken achteruit. Gretig zuig ik een flinke ademteug naar binnen. In de tussentijd regent het nieuwe slagen op mijn billen, ik voel ze steeds meer en meer opgloeien onder zijn harde aanpak. En alsof hij het aanvoelt, net op het moment dat het me teveel dreigt te worden laat Penny me los en gooit me op mijn rug en trekt mijn string tot naast mijn lipjes. Daarna pakt hij met elke hand een enkel en hij houdt mijn benen in de lucht. Zonder handen haalt hij zijn eikel tussen mijn lipjes door. Ik help hem door met één hand zijn penis richting mijn clit te sturen en hem daar lekker over te laten glijden. Ik laat hem gaan tot ik nat genoeg ben, daarna begeleid ik met mijn hand eerst zijn kopje en daarna de rest van zijn lans tussen mijn hemelpoortjes door bij me naar binnen. Binnen een seconde heeft hij zich diep in me genesteld. Mijn enkels nog steeds de lucht inhoudend, houdt hij stil en even ben ik bang dat hij er al is. Maar dan grijnst Penny, met lange maar langzame halen begint hij me te neuken. Om hem extra te kunnen voelen span ik mijn bekkenspieren aan.

“Vinger jezelf” hijgt hij. Gedwee doe ik wat hij zegt en met twee vingers wrijf ik over mijn clitoris. Om hem meer genot te schenken kantel ik zo nu en dan mijn bekken. Het heeft effect want iedere keer als ik dat doe zucht de clown. Na wat voor mijn gevoel wel een hemels uur is laat hij mijn enkels los en komt bovenop me liggen. Niet zwaar en log maar teder. Zachtjes raken zijn lippen de mijne. En dat vind ik zo fijn aan deze man, een man die ik helemaal niet ken maar die me toch zo in extase kan brengen. Wie weet is hij me straks weer keihard aan het neuken maar op dit moment bedrijft hij de liefde met me. Aanzienlijk sneller maar niet te hard glijdt hij in en uit me terwijl hij tussen mijn benen ligt. Onze lippen sabbelen aan elkaar, zijn rode lippenstift zich vermengend met de mijne. Mijn handen woelen door zijn haar, krauwen over zijn rug en knijpen in zijn gespierde billen. Wat me bijna nooit gebeurt, overkomt me nu wel, alleen door een penis in me kom ik klaar. De heftigheid van het orgasme overvalt me zelfs. Nog terwijl ik aan het komen ben gaat Penny uit me. Me diep in mijn ogen kijkend nestelt hij zich op zijn knieën voor het bed en trekt me aan mijn benen naar hem toe. Orale verwennerij, ook dat kan er nog wel bij, denk ik verlekkerd. Penny’s gelik is precies wat ik nodig heb om even op adem te komen. Het houdt me geil en klaar voor de tweede ronde. In deze tweede ronde is het tijd voor mij om het initiatief te nemen. Ik duw het clownshoofd van tussen mijn benen, waar de witte schmink afgegeven heeft zo te zien en duw de man, versierd met rode krullen en dito neus zittend op de rand van het bed. Mezelf zo ver mogelijk voorover buigend laat ik me staand over hem heen zakken en leg zijn handen op mijn heupen. Zo kan Penny het ritme aangeven waarin hij wil dat ik hem berijd. Zo nu en dan dwaalt een van zijn handen van mijn heupen weg en geeft me een nieuwe tik op een bil. Mijn benen verzuren en ik weet dat ik dit niet vol kan houden tot hij komt. Daarom draai ik me om en duw Penny plat op zijn rug. Zittend op mijn knieën neem ik hem opnieuw in me. Maar niet helemaal dit keer. Slechts zijn eikel laat ik in me. Met mijn geoefende spieren, die ik span en ontspan geef ik zijn eikel een kutmassage. De clown vecht, met man en macht verzet hij zich tegen zijn orgasme terwijl zijn nagels rode striemen over mijn billen trekken. Dan laat ik me vallen en is het klaar. Ik voel zijn warme zaad in me vloeien terwijl hij, misschien harder dan me lief is nog eenmaal op mijn billen slaat. Daarna ligt hij enkele seconden stil, dan komt de lievigheid bij hem terug en begint hij – met mij nog bovenop hem - mijn billen, rug en schouders te masseren terwijl hij – al kussend - langzaam slapper wordt en uit me glijdt. Zelfs daarna blijven we nog even liggen kussen. Maar dan is het tijd om op te staan. Voor hij me helpt aankleden trekt Penny mijn string terug op zijn plek. De tederheid en zorgzaamheid die hij nu aan de dag legt staat in schril contrast met de harde hand die hij me daarnet liet voelen. God, wat zou ik deze man graag mee naar huis nemen!

Misschien een kwartier later verlaat ik, omgekleed en wankel op mijn pootjes het pand. Om de twee auto’s met blauwe zwaailichten die voorbijrazen bekommer ik me geen moment.

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1925

ONVERWACHTE DATE 3

LidnaëGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 10, 2017 09:38:22

ONVERWACHTE DATE 3,

Zaterdag

Mijn date met Frank blijkt een heel weekend te gaan duren. Na een heerlijke middag en avond gisteren heb ik vannacht heerlijk geslapen. Wel ben ik enigszins benieuwd hoe ik met moet kleden. Frank me beloofd dat hij passende kleding, ondergoed en schoenen voor me heeft. Tot nu toe ben ik nog zeker niet teleurgesteld maar toch bekruipt me het gevoel dat ik er met een beetje pech de rest van het weekend als stripster of pin-up bij zal lopen. Aan de andere kant. Ik ben gisteren vijf of zes keer klaar gekomen, heb met een vrouw gevreeën en heb al twee mooie nieuwe lingeriesetjes gescoord. En dat allemaal in een van de mooiste hotels waar ik ooit in verbleven heb. Hoe noemde Frank dit trouwens ook alweer? O, ja, een herenclub. Ik moet hem nog eens vragen wat ie daar precies mee bedoelde. Al doezelend en nieuwsgierig peinzend over hetgeen deze dag me gaat brengen gaat de deur van de badkamer open. Frank is al gedoucht en aangekleed. En ik mocht niet eens mee… Voor vandaag gaat hij gekleed in een casual blouse met spijkerbroek. Geen dure etensafspraak dus. Frank komt naast me zitten op bed en trekt me overeind. Een vluchtig kusje wordt op mijn voorhoofd gedrukt. Ik ruik Franks aftershave, de sterke lucht geeft me, zo vroeg op de ochtend een warm gevoel in m”n onderbuik. Met kundige vingers begint Frank mijn ravenzwarte haren in twee speelse vlechtjes bijeen te binden. Ik ga zo op in hetgeen dat hij aan het doen is dat ik nogal schrik wanneer er op de deur geklopt word.

“Ontbijt”, zegt Frank. Hij staat op om de deur open te doen, zich niet bekommerend om het feit dat ik alleen een kanten slipje aanheb en rolt daarna een wagentje met etenswaren binnen. Ik wil direct aanvallen maar moet nog enkele minuutjes wachten tot Frank klaar is met mijn haar. Daarna ontbijten we op bed. Speels en flirterig voeren we elkaar stukjes croissant, fruit en chocoladebroodjes. Al snel zijn onze buikje gevuld en kroelen we al zoenende over het king-size bed. Hoe lekker het vrijen en de soms wat ruige seks van gisteren ook was, deze ochtend genieten we allebei net zoveel van het intieme zoenen strelen en knuffelen, maar toch willen we meer. Frank trekt na verloop van tijd zijn broek open. Omdat er ‘iets’ klem zit zegt ie. Omdat hij waarschijnlijk zal denken dat er bij mij ook wat klem zit helpt hij mij uit mijn slipje. Geknield tussen mijn benen trekt hij het zwarte kanten kledingstuk naar beneden en laat het op de grond vallen. Grijnzend kruipt hij daarna terug naar boven en komt op zijn zij naast me liggen. Zo liggen we daar, kussend. Soms met tong, soms plagerig bijtend maar constant als geliefden.

Op dat moment weet ik het zeker, Frank is gepromoveerd van los-vaste scharrel naar mijn partner. Frank gaat verliggen en even ben ik bang dat het moment voorbij is, maar ik heb het mis. Ik voel twee vingers van zijn rechterhand op mijn lipjes landen. Na wat langzame, zachte massagebewegingen voel ik me direct vloeien. Frank vindt intussen mijn pareltje en wrijft er zachtjes over. Ongewild bijt ik in zijn lip, harder dan me lief is. Frank bijt terug en trekt met zijn tanden aan mijn onderlip. De combi zacht van onder en ruig van boven maakt me warm. In slechts luttele tellen ben ik van soezerig opgewonden naar dierlijk geil gegaan. Mijn hand zakt nu ook af en vind moeiteloos Franks penis. Met mij gehele hand omvat ik de schat en trek mijn hand terug naar boven, mijn nagels zachtjes over zijn huid schrapend. Frank kromt zich en tot mijn niet geringe vreugde krijg ik een tweede hand erbij. Hij duwt langzaam twee vingers van zijn linkerhand bij me naar binnen en zet druk op mijn g-spot. En dat is een bijzonder gevoelig plekje voor me. Zelf kom ik er slechts zelden aan, misschien soms met een vibrator maar meestal heb ik genoeg aan mijn clitoris. De spuitorgasmes die ik ervaar als ik daar geraakt word zijn zo intens.. maar ik laat Frank deze ochtend begaan, en is straks het gehele bed straks doortrokken van mijn vocht, ze zijn hier vast wel gekker gewend.

Voortgestuwd door de wind van opwinding in mijn rug begin ik Frank harder te trekken. Te laat denk ik dat mijn bewegingen misschien wat ongecontroleerd zijn en daarom voor hem minder lekker. Ik probeer me beter te concentreren en maak van mijn vijf vingers een soort kommetje. Dat laat ik van bovenaf over zijn pik zakken en haal mijn hand langzaam op en neer. Zijn voorhuid rolt onder mijn vingers door en als mijn hand dan helemaal over zijn penis gezakt is knijp ik met de palm van mijn hand nog zachtjes in zijn eikel, iets wat me nieuwe beetjes in mijn onderlip oplevert. Ik kruip wat dichter naar Frank, die nog steeds zijn blouse aanheeft, even heb ik de neiging om het ding van zijn lijf te rukken maar kan me beheersen, in plaats daarvan heeft hij ook wel een tweede hand verdiend, dacht ik zo. Met mijn linkerhand pak ik zijn gladde zak en knijp erin. Frank gromt in mijn mond. Ik laat mijn nagels over de achterkant van zijn zak gaan tot bijna tussen zijn billen. Hij vindt het lekker merk ik aangezien nu zijn bewegingen ook van zacht naar wild gaan. Hij laat een vinger uit mijn poesje glijden en drukt deze tegen mijn andere gaatje. Ik laat mijn bekken wat ontspannen en verwelkom zijn wijsvinger in mijn kont. Franks ademhaling versnelt, ik weet niet of hij al bijna bij zijn hoogtepunt is maar dat wil ik wel. Ik concentreer me nu meer op hem en merk inderdaad dat hij er bijna is. Onze zoenen zijn nu veranderd in buiten de mond tongen, als wilde honden liggen we aan elkaar te likken, tot Frank me opeens weer bijt en ik zijn warme zaad op mijn buik voel landen. Kreunend perst hij er nog wat spetters van zijn zaadjes uit en doet zijn best ook mij klaar te vingeren. Maar zijn aanrakingen zijn na zijn orgasme slap en krachteloos. Evenals zijn beste maatje wat ik nog in mijn handen heb. Ik voel dat ik niet ga komen, en dat geeft niet. Met zachte druk haal ik zijn handen van me af. Ik zie de teleurstelling in zijn ogen. Met twee handen pak ik zijn gezicht vast en kijk hem doordringend aan.

“Zelfs al was ik nog tien keer gekomen nu, er meer van genoten hebben dan dat ik nu gedaan heb zou niet kunnen.” Om mijn woorden kracht bij te zetten druk ik nu hém een kus op het voorhoofd. Frank lijkt gerustgesteld. “Ik ga me douchen, goed?”

“Je kleren liggen klaar.” Aan zijn grijns zie ik dat het weer goed zit, of zou er misschien een latex Catwoman pakje voor me klaarliggen.

Als ik zie wat Frank voor me heeft uitgezocht barst ik toch wel in lachen uit. Roze Nikes, witte kniekousen, een wit getailleerd bloesje en een rood-zwart geruit rokje tot net boven de knie. Vandaar ook de vlechtjes, vandaag mag ik het stoute schoolmeisje uithangen. In een doosje ligt mijn ondergoed voor vandaag. Een witte super push up bh. Ik wist niet eens dat ze zulke dingen maakten. De vullingen in die cups zullen mijn borsten waarschijnlijk tot tegen m’n kin aanduwen. Het beeld van Pamela Anderson in een lang vergane aflevering van “Baywatch” schiet aan mijn geestesoog voorbij. Even denk ik dat er geen onderbroekje bij zit. Maar dan vind ik onderin het lingeriedoosje een kleine g-string. Prima, ziet eruit als niks, voelt als niks. Voor ik me aan kan kleden zal ik toch nog even moeten douchen. Dat vind ik sowieso al lekker ‘s ochtends en al helemaal met spetters zaad op mijn buik. Die was ik er onder het warme water als eerste af, gevolgd door de rest van mijn lijf. De neiging bekruipt me om mezelf alsnog te voorzien van een orgasme met mijn vingers. Ik weet niet waarom maar ik houd me in. Na het douchen, waarbij ik mijn vlechtjes droog heb kunnen houden kleed ik me aan en doe mijn make-up. Ik weet dat Frank zo’n uitlopend lijntje bij mijn ogen heel sexy vind dus dat breng ik dan ook met plezier aan.

Als ik aangekleed ben gebaart Frank dat ik voor hem door de deur mag. De pets op mijn billen had ik al van mijlenver aan zien komen. We komen op onze weg naar buiten slechts enkele mensen tegen maar de steelse blikken die sommige mannen, inclusief de portier op me werpen doen me toch blozen. Het bordes aflopend, de toch nog frisse ochtendlucht in, heb ik al de neiging die super push-up bh uit te gooien. Ik heb een C-cup dus waar is het nog voor nodig. Maar als Frank me op deze manier sexyer vindt dan schik ik mij in mijn lot. Frank pakt me bij de hand en leidt me weg van het hotel, niet richting de parkeerplaats maar juist weg ervan. Naar een enorm bos zo blijkt. Hand in hand wandelen we door het bos en genieten van de natuur om ons heen. Maar al die tijd wacht ik af tot ik onvermijdelijk besprongen word door Frank. En tot mijn verbazing houdt hij zich nog lang in. We zijn volgens mij al op de terugweg als ik opeens ruggelings tegen een boom geduwd word.

Zonder verdere omhaal of introductie zakt Frank op zijn knieën, trekt mijn stringetje opzij en begint me wild te likken. Alsof zijn leven ervan afhangt glijd zijn tong tussen mijn lipjes, over mijn clitje met als kers op de taart dat hij me even dichter naar zich toe trekt en zijn tong een stukje mijn grotje induwt. Doordat mijn rokje op zijn hoofd ligt kan ik niet zien wat hij doet, ik voel het alleen maar, en dat maakt me nog geiler. Met mijn rug tegen de boom, mijn hand – op het rokje – op zijn hoofd met mijn knieën naar buiten gebogen berijd ik Franks gezicht. Ik neem zijn likken gulzig in me op en al snel kan ik niet anders dan me laten gaan in een spetternat orgasme, volgens mij moet mijn vocht tot achter Franks oren zitten. Moeiteloos veert Frank op en vouwt mijn handen achterwaarts rond de boom.

“Als je je handen weghaalt stop ik.” Zijn stem is resoluut. Ik kan niet zegen dat ik helemaal lekker sta zo maar de druk op mijn schouders verhoogt wel het gevoel tussen mijn benen. Frank hurkt opnieuw voor me neer en haakt zijn handen om de horizontale bandjes van de g-string die hij daarnet niet uitgedaan heeft maar simpelweg opzij getrokken had. Nu gaat het kledingstukje wel uit. Het verdwijnt in de kontzak van zijn broek. Ik vraag me af of er nu niet iets klem zit maar voor ik mijn mond open kan doen heeft de zijne zich alweer op mijn poesje gestort. Minder wild maar niet minder intens word ik voor de tweede keer, nog voor de middag, in een bos heerlijk gebeft. Met mijn handen achter me, rond de boom kronkel ik mijn onderlijf wanneer Frank met niet meer dan het puntje van zijn tong tussen mijn hemelpoortjes doorglijd om stil te houden op mijn clitoris. Als vanzelf gaat mijn rechterhand naar Franks hoofd en houd hem vast met de bedoeling hem nooit meer los te laten. Maar Frank is een man van zijn woord en hij stopt inderdaad direct en wacht tot ik mijn hand weghaal. Met zijn hoofd onder mijn rokje gaat hij maar door en ik word helemaal zot daar tegen die boom. Ik word verscheurd tussen het verlangen om hem in me te voelen en mezelf te laten klaarkomen op zijn tong. Het eerste wint. Ruwer dan ik eigenlijk van plan was duw ik hem achterover.

Geschrokken kijkend rolt Frank tot op zijn rug. Direct zit ik op hem. Met mijn kont naar hem toe zit ik op zijn borst en begin zijn broek open te knopen. Als een vuurpijl die gelanceerd wordt springt zijn harde roze lul eruit. Ik verspil geen tijd aan het verder uitkleden want ik wil maar één ding: zijn ding, in me. Met mijn linkerhand houd ik zijn penis omhoog en laat mezelf erover schuiven. Moeiteloos werk ik hem naar binnen. Dat mijn sexy witte kniekousjes nu vuil worden interesseert me geen biet. Op een lekker tempo begin ik hem, voorover zittend en met mijn kont naar hem toe te bereiden. Ik voel me goed gevuld en verwelkom als extra stimulans de slagen van zijn vlakke hand op mijn billen. Uitdagend en uitnodigend schuif ik mijn rokje omhoog zodat hij het vlees kan zien waar hij op petst. Ik buig verder voorover zodat Frank nu met zijn lid pal tegen mijn baarmoederhals stoot. Net als ik denk dat ik uren zo kan blijven doorgaan trekt Frank me achterover, en lig ik met mijn rug op zijn borst. Ik word nu niet meer geneukt en hij zit minder diep in me maar zijn vaardige vingers maken veel goed. Ik laat hem begaan tot hij zijn vingers, die nat zijn van mijzelf in mijn mond stopt. Gretig en geil sabbel ik op zijn vingers en ga weer rechtop zitten. Nu mezelf over mijn clitoris spelend en af en toe plagerig aan zijn zak trekkend zit ik recht op Frank. Hij doet mijn bh onder mijn bloesje los. Eindelijk denk ik. Het is een verademing dat mijn borsten gewoon mee kunnen deinen op het ritme en niet meer klem zitten in hun cups. Al neukende knoop ik de blouse los en ontbloot mijn bovenlijf. Frank kan het natuurlijk niet laten om recht te komen zitten en naar mijn tepels te graaien. Ik stop met op en neer gaan en rol alleen nog maar met mijn bekken terwijl Frank met mijn tepels speelt. Hij trekt eraan, draait eraan en knijpt er in. Soms voel ik een steek van pijn als hij wat te wild is maar die neem ik graag voor lief. Ik merk dat mijn knieën nu echt zeer gaan doen, tijd voor andere actie. Ik laat me van Frank afrollen en ga op mijn rug liggen. Met mijn handen houd ik mijn benen in de lucht en ga zo, heel uitdagend besef ik liggen wachten.

Ik hoef niet lang geduld te hebben. Al snel heeft Frank zijn armen rond mijn onderrug gevouwen zodat mijn billen los zijn van de grond. Zittend op zijn knieën komt hij in één keer diep in me en ik voel zijn eikel opnieuw tegen mijn baarmoedermond stoten. Van schrik kom ik gewoon klaar! Ik lig daarna niet te trillen of heb geen geluidje gemaakt maar ik ben nu totaal versuft. Ik weet niet eens of Frank het gemerkt heeft. Ik denk het niet anders zou hij vast en zeker niet meer zo hard en diep in me stoten. Al mijn gevoel voor tijd is nu echt verloren gegaan en ik voel alleen nog maar Frank in en uit me schuiven. Steunend op mijn schouderbladen kantel ik mijn bekken nog iets naar boven en zoek Franks blik. Het is een blik die ik ken, hij is er bijna.

“Niet doen, niet komen”, hijg ik.

“Waarom niet”, vraagt hij verschrikt.

“In mijn mond”, hoor ik mezelf zeggen. En dat hoef ik geen twee keer te zeggen. Voor ik het doorheb zit ik half hurkend, half op mijn knieën en staat Frank naast me. Heel zijn pik glimt in het ochtendzonnetje gewoon van mijn vocht. Van mijn mond maak ik een halve O en laat daarop Franks gevaarte langzaam mijn mond in glijden. Ik trek m’n wangen samen en zuig hem hard af. Langzaam laat ik mijn hoofd kleine stukjes op en neer gaan. Frank kreunt en schokt als hij zijn lading in mijn mond laat vloeien. Eigenlijk had ik hem liever in mijn poesje laten komen maar als je nog naar huis moet lopen is dat niet zo praktisch. In twee keer slik ik zijn warme spul door. Uitgeteld zakt hij naast me op de grond en terwijl zijn penis langzaam slapper word help ik hem zijn broek dicht doen en fatsoeneer mijn eigen kleren.

“Waar is mijn string?”, vraag ik als de rest weer redelijk in orde is.

“In mijn broekzak”, zegt hij terwijl hij opstaat en wegloopt. Het zal wel de straf zijn voor het stoute schoolmeisje van wie de vlechtjes nogal in de war zijn dat ze zonder onderbroekje terug naar huis moet lopen. Wankel kom ik recht op mijn pootjes en haal Frank in, die al onderweg is naar het hotel.

Was getekend,

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

P.S. eventuele verzoeknummertjes zie ik graag terug in de reacties -X-  • Reacties(6)//blog.4fingers.be/#post1914

ONVERWACHTE DATE 2

LidnaëGeplaatst door My 4Fingers ma, september 11, 2017 15:40:44

ONVERWACHTE DATE 2

De dichtslaande deur doet me wakker schrikken. Het duurt enkele seconden en oogknipperen eer ik weet waar ik ben. Rond me heen kijkend neem ik de details in me op. De met donkerhouten lambrisering versierde witte muren, het diepdonkerrode dikke tapijt wat warmte uitwasemt en het knusse meubilair. Over elk stuk van de inrichting is zorgvuldig nagedacht, alles moet niet alleen warmte uitstralen maar de tijdelijke bewoners ook een warm gevoel geven. Behalve het bed, dat is met zijn spijlen aan het hoofdeinde, de stevige matras, dikke dekbed en vele kussens bedoelt voor seks. Langzaam kom ik overeind en heb, ondanks mijn naaktheid de neiging achter Frank de deur uit te gaan. Aangezien ik hem niet zie in de kamer neem ik aan dat hij weg is. Ik besluit toch maar eerst in de badkamer te gaan kijken. Ook daar geen Frank, maar wel wat anders. Aan een kapstok aan het plafond van de badkamer hangt een jurk waarvan ik zelfs niet had verwacht te dragen op mijn eigen bruiloft zo mooi. Een donkerpaars kanten lijfje boven een lange glimmende satijnen jurk. Ik houd de jurk voor mijn lijf en bekijk mezelf in de spiegel. Zo op het eerste gezicht zou hij moeten passen. Hoe Frank mijn maten heeft geraden is een raadsel. Nu pas valt mijn oog op het briefje en de drie papieren pakjes die op de wastafel naast mijn make-up liggen. Als eerste wil ik eigenlijk alle pakjes open maken, zo erg brand ik van nieuwsgierigheid maar ik besluit toch maar eerst het briefje te lezen.

-Eef, hopelijk vind je de jurk mooi. Hierbij – hopelijk – iets moois voor eronder. Ik wacht op je beneden. Frank-

Spannend hoor! Als eerste scheur ik de wikkel van rond het bovenste pakje, om direct in de lach te schieten. In mijn handen heb ik een nietszeggende huidkleurige slip en bh.

-Je ticket naar huis J - Staat er op het briefje wat er uitvalt. Achteloos leg ik pakje nummer één terug. Ik ben meer een vrouw van vrouwelijk ondergoed zeg maar. En dat is precies wat ik vind in pakje nummer twee. Een roomwitte beugel bh, versierd met kleine roze strikjes, dito roomwitte string, ook nog met kant en voor volledige sexy uitstraling een bijpassende jarretelgordel met witte kousen. Enthousiast over de mooie lingerie trek ik het aan. Mijn C-cup wordt mooi vormgegeven in de stevige bh. De string voel ik zoals meestal helemaal niet zitten en de jarretelgordel, waarvan ik had verwacht dat deze me in mijn bewegingen zou belemmeren zit eigenlijk best comfortabel. Zou ik dit aanhouden, denk ik terwijl ik, zittend op de badrand over mijn lange in witte kousen gestoken been wrijf. Of toch maar pakje drie eens onderzoeken. Dit is het grootste van de drie. Al snel ligt de verpakking op de vloer. Hm, dit is wat anders als de andere twee, wat stouter zeg maar. Ik had er wel al eens van gehoord maar eigenlijk nog nooit eentje gezien. Een parelstring… niets meer dan een kanten horizontaal lijntje met tussen mijn lipjes en mijn billen door een parelkettinkje. Het “broekje” tussen duimen en wijsvingers voor me houdend sta ik behoorlijk in dubio wat ik ermee moet. Nog mijmerend leg ik het broekje even weg en bekijk de bijbehorende bustier. Die is van wet-look stof, afgewisseld met witte stroken kant. Ben ik in een echt stoute bui, vraag ik mezelf af. Ja, dat ben ik vanavond. Zorgvuldig trek ik de witte lingerie uit, vouw het netjes op en bekijk mezelf, voor ik de jurk aandoe in de grote spiegel. Die toilettas staat daar inderdaad niet voor niets. Frank zal nog een beetje langer moeten wachten. Eerst douchen, scheren en smeren. Onder de douche geef ik mijn oksels, benen en daartussen een snelle scheerbeurt en na het afdrogen smeer ik me van top tot teen in met body lotion. Mijn ravenzwarte haar föhn ik droog waardoor het krult. Frank heeft zelfs aan make-up gedacht. Al snel worden mijn ogen gesierd door een uitlopend zwart lijntje, mijn lippen voorzien van een roze glimmend laagje glossy, nog wat foundation om het af te maken en mijn gezicht is klaar. Ik houd de make-up binnen de perken, Frank zit vast niet te wachten op een vrouw die eruitziet alsof een stukadoor langs geweest is. Dan is het tijd om aan te kleden, als eerste trek ik het bustier aan. Push-up, net waar ik dol op ben, niet dus. Ik vind mijn C-cup prima bij me passen, van mij hoeven ze echt niet extra geaccentueerd te worden. Maar dit is geen moment om over zulke dingen te klagen dus dat zal ik zeker niet doen. Dan de parelstring, bang om het ding direct stuk te maken schuif ik het langzaam omhoog. Alsof mijn lichaam weet wat zo”n broekje uitstraalt voel ik een sexy prikkeling op de momenten dat het mijn benen raakt. En als ik het aanheb zit het verrassend lekker. De pareltjes die tussen mijn hemelpoortjes en billen doorlopen geven me direct een gevoel van opwinding. Dit gaat een lange avond worden… nog voor ik enkele stappen gezet heb voel ik de pareltjes al over mijn eigen pareltje schuren. Als ik niet stil blijf zitten kom ik straks nog klaar aan tafel! Trouwens, waarom wachten tot ik aan tafel zit. Nog steeds bang om het lingeriestuk te beschadigen trek ik het weer uit. Met alleen de bustier nog aan loop ik terug naar de badkamer. Wie weet heb ik wel een cadeautje van Frank over het hoofd gezien? Als ik alleen ben heb ik meestal meer trek in een speeltje, waarvan ik een rijk arsenaal heb dan in mijn eigen hand. Maar helaas, zo snel kan ik niks vinden wat op een vibrator lijkt. Niet dat dat alle pret mag drukken.

Ik maak het mezelf gemakkelijk op het bed. Wat kussens in mijn rug zorgen voor een half zittende houding waardoor ik goed bij mijn poesje kan. Ik hoop dat Frank nog even geduld heeft, denk ik terwijl mijn rechterhand naar beneden glijdt. Ik begin met één vinger, de middelste, deze laat ik rondjes draaien over mijn langzaam maar zeker opzwellende clitoris. Al snel voel ik meer vocht tussen mijn lipjes doorvloeien. Om mijn aanzwellende geilheid nog verder aan te wakkeren neem ik mijn wijsvinger erbij. Nu komt ook mijn linkerhand eraan te pas, hiermee houd ik mijn schaamlippen uit elkaar zodat ik mijn twee vingers er goed tussendoor kan laten glijden. Mijn vingers glijden net wat te ver door en raken mijn sterretje aan. Na de anale ervaring van gisteren, die nieuw voor me was, ben ik eigenlijk hongerig naar meer hiervan. Toch besluit ik het bij mijn poesje te houden. Mijn hand glijdt terug naar mijn clitje. Samen met mijn ademhaling versnelt nu ook het tempo van mijn vingers. Ik duw mijn onderlijf tegen mijn vingers aan terwijl ze wild over mijn gevoelige pareltje gaan. Als ik er bijna ben laat ik nog snel twee vingers terug mijn grotje inglijden. Ik moet mijn onderlijf krommen om goed bij mijn G-spot te kunnen maar dat is het zeker waard. Op het moment dat mijn orgasme niet ver weg meer is, haal ik mijn vingers weer uit me en maak het af op mijn clitoris. Nog terwijl mijn orgasme wegebt, kan ik het niet laten mijn vingers langs mijn mond te halen. Hoewel ik nog nooit gevreeën heb met een vrouw ben ik er zeker nieuwsgierig naar, ik heb dan ook een bijzondere voorliefde voor mijn eigen vocht. Ik realiseer me dat het nu echt tijd is om naar beneden te gaan, Frank zal zich wel afvragen waar ik blijf. Nog vochtig trek ik mijn string en de paarse pumps aan. Als laatste gooi ik de jurk over mijn hoofd. Als ik niet beter zou weten zou ik zeggen dat het kledingstuk op maat gemaakt was voor mij. In de badkamer kijk ik nog één keer naar het totaalplaatje. Ik mag er zijn! Het kanten lijfje schijnt helemaal van boven net genoeg door om de bovenkant van mijn borsten enigszins te laten zien, maar niet zoveel dat het té bloot wordt. Naarmate de kant dichter bij mijn middel komt wordt hij dichter en minder doorschijnend, en dat is maar goed ook, anders zou het wit van de bustier nogal afsteken. De satijnen rok ritselt als ik loop en valt ruim. Al met al zie ik er, al zeg ik het zelf meer dan goed uit. Iemand heeft me ooit wel eens verteld dat een vrouw er nooit zo mooi uitziet als wanneer ze zelfverzekerd is, nou in deze galajurk voel ik me ultra zelfverzekerd. Als een zonnestraal sluit ik dan ook de deur van de hotelkamer achter me en loop de trap af richting het restaurant.

Beneden aangekomen word ik al opgewacht door een kelner in donkergroen colbert met bijpassende broek en strikje.

“Goedenavond madame”, word ik uiterst vriendelijk begroet. “Als u mij wilt volgen.” Zonder antwoord van mij draait de man zich om en escorteert me naar onze tafel. Daaraan zit Frank al met een wat oudere, grijsharige man, gekleed in klassieke smoking. Aan zijn rechterhand zit een donkere schoonheid waar ik wel naar móet staren. Haar korte zwarte kroeshaar laat heel haar vrouwelijke gezicht vrij. Haar volle lippen hebben door de lippenstift een wat vreemde kleur maar dat staat haar eigenlijk wel. Net als ik draagt ze een jurk maar door het dikke tafelkleed wat tot bijna op de grond hangt kan ik niet zien of deze lang of kort is. Wel kan ik zien dat haar imposante boezem bijna uit haar jurk valt. Terwijl ik naar haar kijk besef ik dat ik meer van haar zou willen.

“Dag Eef, fijn dat je er bent,” zegt Frank, me uit mijn overpeinzingen trekkend. Hij veert recht, schuift een stoel naar achteren en helpt me aan tafel. Intussen komt de oudere man half recht, pakt mijn hand en drukt er een kus op. Hij stelt zich voor als Antoine en aan zijn accent kan ik horen dat hij Frans is. Ietwat ongemakkelijk onder zijn ongegeneerd starende blik en zijn kleffe lippen op mijn hand, die trouwens net nog goede diensten deed aan mijn vagina trek ik deze terug. De donkere schoonheid stelt zich kort voor als Marie, ze lijkt wat gesloten maar misschien is ze gewoon zenuwachtig. Ik kan het niet laten om aan het bestek te zitten, het zilver weegt zwaar in mijn hand. De tafel is ook vernuftig gemaakt, door de ovaal-ronde vorm zit er niemand recht tegenover de ander of naast iemand maar zit iedereen schuin tegenover elkaar. Al snel komt de eerste gang, een lichte bouillon van paddenstoelen. Deze wordt opgevolgd door een kleine salade met gerookte zalm. Al tijdens de eerste gang praten Frank en Antoine over zakendeals, kosten en prognoses. Mij gaat het allemaal al snel boven de pet maar Marie weet schijnbaar precies wat ze moet zeggen wat in het begin kletst ze nog vrolijk mee. Totdat ze van Antoine een doorzichtig seintje krijgt dat hij liever heeft dat ze zich er niet meer mee bemoeit. Hierna richt ze haar aandacht op mij en al snel hebben we het best gezellig. Marie en ik praten over van alles. Na de salade met zalm krijgen we een tweede glas wijn en een overheerlijk hoofdgerecht van kalfsvlees. Het tweede glas wijn wordt opgevolgd door een derde en ik merk dat ik wat losser word. Niet dat de wijn nu direct naar mij hoofd stijgt maar ik voel me gewoon wat meer vrij.

Als ik dan opeens een voet tegen de binnenkant van mijn kuit voel, ben ik slechts heel even schichtig. Het is toch niet Antoine die me nu zit te betasten maar die excuseert zich net voor een toiletbezoek dus die kan het niet wezen. Ervan uitgaande dat het Frank is doe ik onder tafel mijn jurk wat omhoog en mijn benen een stukje uit elkaar. De voet kruipt langzaam naar boven tot tussen mijn knieën. Om de voet van Frank wat te helpen zak ik wat onderuit en trek mijn jurk nog verder op. Nou krijg ik misschien toch nog een orgasme aan tafel! Als de tenen zich een weg banen tussen mijn dijen naar de verzameling pareltjes ben ik er zeker van, ik ga niet van tafel zonder klaargekomen te zijn. De kabouter is bij zijn schat aanbeland. Ik neem, om een zucht van opwinding te verdoezelen een slokje wijn en laat de grote teen mijn clit beroeren. Mijn ogen zoeken die van Frank en mijn blik is intens, hij grijnst terug en neemt ook nog een slokje wijn. De kabouter die tussen mijn benen bezig is weet precies waar hij moet zijn en wat hij moet doen. Met precies de juiste druk wordt mijn clitoris beroert. Inmiddels is Antoine terug aangeschoven maar ik heb geen oog voor de oude man, al mijn aandacht is op Frank en op zijn teen gevestigd. Als ik dan voel dat mijn genotsbrenger zich terugtrekt slaat de paniek toe. Als Frank het niet afmaakt doe ik het verdorie hier en nu zelf. Dat ging eerder vanavond ook prima. Fronsend kijk ik naar Frank en hij kijkt me verbaasd terug aan, zich van geen kwaad bewust lijkt het wel. Maar het resultaat is er, de teen komt terug. De pauze was misschien juist goed, want nu kom ik juist heel gemakkelijk, het is een geen orgasme waar ik wazig van ga zien maar dat is maar goed ook. Er zitten meer mensen in het restaurant.

Alsof er niets gebeurd is eet ik de rest van mijn kalfsvlees op en wacht met een vers glas wijn en een na-dampende poes op het dessert. Frank en Antoine zijn inmiddels uitgepraat over hun zakelijke besognes en nu praten we met zijn vieren over alles en nog wat. En nu pas verbaas ik me erover dat Frank best ver weg zit van me, heeft hij echt zulke lange benen?

Na het dessert – loodzware chocolademuffin met bladgoud - gaat iedereen direct van tafel, Antoine en Marie schijnen hier ook te logeren maar moeten in een andere vleugel zijn. Onze wegen scheiden dus direct na de deuren van het restaurant. Nu pas verteld Frank dat er een lift is, daar ben ik dankbaar voor wat nu zit de wijn toch wel enigszins in mijn hoofd. Aan Franks arm loop ik door de dubbele liftdeuren. Om nog voor ze dicht zijn te grazen genomen te worden. Frank drukt me tegen zich aan en drukt zijn lippen op de mijne. Door de dunne stof van zijn broek voel ik zijn opkomende erectie.

“Je maakt me zo geil in die jurk. Ik brand van verlangen naar wat je eronder hebt.” “Pakketje één”, giechel ik. Franks blik verraadt dat hij me niet gelooft. Zijn tong verdwijnt intussen in mijn monden en zijn beide handen omvatten nu mijn billen. Ik kan me niet meer bewegen, ik heb me nu al aan hem overgegeven. Het spijt me dan ook verschrikkelijk dat de liftdeuren opengaan. Frank heeft nu haast, hij sleurt me mee de gang door en opent de deur.

“Is die niet op slot,” vraag ik. “Niet nodig, gasten en personeel zijn discreet hier.” Nog voor ik goed en wel binnen ben is Frank de jurk al over mijn hoofd aan het stropen en sta ik in mijn ondergoed. Franks erectie tekent zich nu goed af in zijn broek. Ik besluit het voortouw te nemen. Franks overhemd is al snel losgeknoopt. Met mijn rechterhand maak ik zijn broek los en laat mijn hand erin glijden. Ruw kneed ik zijn harde gladde penis. Hij gromt terwijl hij op mijn lip bijt. Ik duw hem achterover en help de broek van zijn benen af en gooi het kledingstuk achteloos op de grond, al snel gevolgd door zijn zwarte slip. Ik kruip over mijn bedpartner heen, maak mijn haar los en laat het over zijn gezicht kietelen terwijl mijn hand naar beneden gaat en zijn pik opnieuw omsluit.

“Of heb je ook liever een foot-job?”

“Hoezo ook?” Hij kijkt oprecht verbaasd. Ik schiet direct rechtop.

“Was jij dat dan niet daarnet onder tafel?” Frank schiet keihard in de lach.

“Nee mop, daar kon ik toch niet bij. Dat moet Marie geweest zijn.”

“De vriendin van die oude viezerik?” Nu lacht Frank nog veel harder.

“Marie is níet Franks vriendin. Marie is een escortgirl, bedoeld om Franks arm te sieren. Waarschijnlijk dacht ze dat jij een collega was, en wilde ze je een pleziertje gunnen. Kwam je klaar?” Het lukt me niet om dat te ontkennen.

“Nou dat is in ieder geval nog één van jullie tweeën.”

“Maar als Marie Antoine ‘s escort is, dan doen ze het toch ook vanavond.”

Frank schudt nu helemaal van het lachen. “Volgens mij is die ouwe zo impotent als een sok. Hij stond ook al behoorlijk wankel op zijn pootjes toen ze naar boven gingen.” De gedachte voor escort aangezien te zijn stoort me tot mijn verbazing niet, in tegendeel het windt me juist wat op.

“Maar genoeg over die twee,” zegt Frank terwijl hij met twee handen op mijn billen slaat, genoeg over die twee, volgens mij parelt er hier iemand van verlangen naar seks”, zegt Frank terwijl hij zijn duim onder de pareltjes tussen mijn billen doorhaalt. Met meer spierkracht dan ik achter hem gezocht zou hebben, gaat hij rechtzitten en duwt zijn borst tegen de mijne. Zijn handen woelen door mijn haar terwijl zijn mond opnieuw de mijne zoekt. Onze tongen raken verstrengeld in een hartstochtelijke tango waar de vonken van afspatten. Ik druk mijn nagels in Franks schouderbladen terwijl zijn handen over mijn lichaam gaan. Zijn erectie klopt en druk zich boomhard tegen mijn onderbuik aan. Al mijn geilheid is al aangewakkerd, ik wil nog maar één ding; harde seks. Alsof Frank dit aan me geroken heeft wordt hij ruwer. Zijn tanden duwen zich in mijn oorlel en in mijn nek.

“Je bent van mij.” Franks opmerking verrast me maar toch knik ik van ja. Dit resulteert erin dat Frank mij van zich afgooit en van het bed afstapt. Met zijn imposante lid, roze en hard vooruitstekend loopt hij om het bed, bukt zich en haalt er een koffertje vanonder. Daar had ik daarnet dus niet gekeken.

“Ga je me weer vastbinden?” Mijn stem klink wat onzeker.

“Ik heb je vandaag liever wat flexibeler. Als ik te ver ga wil ik dat je het zegt, dan stop ik.” Nu word ik eigenlijk wat ongerust maar ik laat het over me heenkomen. Frank zet het koffertje op het bureau en ik heb nu zicht op zijn rug. Mijn blik zakt naar een stuk daaronder en alsof ik een klein bakvisje ben krijg ik de neiging om erin te knijpen. Als hij zich omdraait heeft hij een roodleren flogger in zijn hand. Dat is wat anders dan een pets op mijn billen.

“Draai je om.” Franks stem klinkt hees. Ik draai op mijn buik en wacht af. “Op je knieën”, klinkt het korte bevel. Gedwee ga ik op handen en knieën zitten, mijn kont parmantig omhoog. Slechts een tel later voel ik voor het eerst de leren lintjes op mijn billen neerkomen. En nog eens, en nog eens. Dit windt me meer op dan gewone slaag en al snel geef ik kreunend toe dat ik meer wil. En juist op dat moment houdt Frank op. Zijn handen glijden over mijn heupen en als hij dichterbij komt zitten voel ik zijn gezwollen eikel tegen mijn lipjes drukken. Voor ik het weet word mijn wereld zwart. Een blinddoek, spannend! Frank trekt de pareltjes opzij en duwt zich in één lange haal bij me naar binnen en even ben ik bang dat hij zich niet zal kunnen beheersen en het alsnog een vluggertje gaat worden. Maar na enkele stoten glijdt hij uit me. Ik word terug omgerold en in een zittende houding geduwd. Ik voel maar zie niet hoe er aan de cups van mijn bustier gewriemeld word. Met een geluid als van klittenband rukt Frank de cups van de bustier, iets waarvan ik niet doorhad dat het kon.

“Heb ik je al eens verteld dat je prachtige tieten hebt?” Klinkt het hees. Schaapachtig schud ik van nee. Eerst voel ik Franks handen er in knijpen maar nadat ik terug op mijn rug geduwd word voel ik zijn mond die eerst de ene en daarna de andere liefkoost. Ik kronkel onder zijn aanrakingen, zeker als Frank zijn tanden meer gaat gebruiken en ermee aan mijn tepels trekt. Vol verlangen kreun ik als Frank mijn borsten laat voor wat ze zijn en zijn weg zoekt naar beneden. Als hij zijn adem laat ontsnappen over mijn gezwollen roze lipjes heb ik het bijna niet meer. Ik grijp een vuist vol haar en wil zijn hoofd zo ongeveer bij me naar binnen trekken. Franks slaat, voor mij onverwachts, mijn hand weg.

“Je doet wat ik zeg dat je moet doen anders bind ik je alsnog vast!” Braaf leg ik mijn handen langs mijn lichaam terug op de matras. Frank laat zijn tong nu langs het rijtje pareltjes over mijn natte lipjes gaan. Maar mijn hemelse genot is van korte duur want véél eerder dan me lief is stopt Frank met likken en voel ik de flogger op mijn borsten neerkomen. Weer iets nieuws, borstenkoek in plaats van billenkoek. Frank pakt mijn hand en legt deze, met mijn arm nog langs mijn lichaam op mijn kruis. Ik begrijp de hint en begin terwijl ik nieuwe, plagerige slagen op mijn borsten krijg mezelf voor de tweede keer deze avond te vingeren. Mijn hoofd draait achterover en ik bijt op mijn lip als mijn opwinding tot grote hoogten stijgt. Franks volgende move is net zo onverwacht als zijn vorigen. Voor ik het weet lig weer op mijn buik en voel ik iets kouds tussen mijn billen vloeien. Hij trekt mijn string eenvoudig naar beneden over mijn voeten en duwt mijn benen uit elkaar. Ik kreun nog harder als eerst wanneer hij de dubbele dildo in allebei mijn ingangen duwt. Frank duwt een paar keer op het speeltje wat me doet sidderen. “Lekker?” Ik knik. Mijn antwoord levert me nieuwe tikken van de flogger op. Frank trekt me van het bed, onzacht kom ik op de vloer neer.

“Ga op je knieën zitten,” beveelt Frank. Nog voor ik goed en wel op mijn knieën zit voel ik Franks eikel al tegen mijn mond drukken. Ik pak zijn penis met mijn rechterhand vast en zijn balzak met mijn linker. Knedend met beide handen begin ik op zijn gezwollen kop te zuigen en neem hem verder en verder naar binnen. Zover dat er geen plek meer is voor mijn hand en ik die weg moet halen, betekend niet dat ik zijn balzak niet enthousiast blijf masseren.

“Mist je poesje niks?” Vraagt hij. Mijn vrije rechterhand baant zich weer een weg naar beneden en ik duw en trek wat aan de dildo die me nog steeds compleet vult. Mijn hoofd laat ik nu wilder op en neer gaan, terwijl ik nu ook mijn linkerhand van Franks geslacht afhaal en mijn eigen stijve tepels begin te masseren. Frank gromt goedkeurend. Wat mij betreft mag hij eigenlijk nu wel al komen maar meneer heeft andere plannen. Ik word terug op handen en knieën op het bed gezet waarna Frank zijn penis weer in mijn mond schuift. Met een luide klets komt de flogger opnieuw op me neer, dit keer op mijn onderrug en billen. Het is een ware hagel van slagen die op mijn onderrug en billen neerdaalt. Franks hand op mijn achterhoofd bepaalt het tempo. Wat is dit een genot, Frank mag wel denken dat hij de dominante is maar eigenlijk ben ik degene die bepaalt wat er gebeurt. Zodoende trek ik geheel zonder opdracht het speeltje uit me, rol op mijn rug en houd uitdagend mijn lipjes voor Frank open. Binnen een tel voel ik zijn keiharde lul in me schuiven. Het handvat van de flogger wordt overdwars in mijn mond gestopt. Half zittend, met Frank staand voor het bed word ik lekker hard genomen. Hier wacht ik al heel de avond op. Mijn linkerhand heb ik nodig om te steunen maar mijn rechter is vrij en gaat afwisselend over mijn clitoris, in Franks mond en door zijn haar.

“Maak het af met je mond”, hijgt hij in mijn oor, zijn toon smekend. Ik aarzel geen moment, trek de flogger uit mijn mond, hem uit me en ga geblinddoekt op de tast op zoek naar zijn pik. Als eerste proef ik, helemaal niet erg, mijn eigen vocht en gulzig zuig ik dit eraf. En dan besluit ik dat ik genoeg werk verzet heb. Dit keer is het mijn beurt Franks hand naar zijn geslachtsdelen te dirigeren. Met zijn eikel nog in mijn mond voel ik zijn vingers tegen mijn kin en bovenlip aanstoten als hij zich aftrekt. Zijn warme zaag vloeit moeiteloos mijn keelgat in.

Ik laat hem even bijkomen en nodig hem dan uit om me opnieuw te likken. Terwijl hij dat doet schuift iets wat nog groter en harder is dan Franks pik bij me naar binnen. Het handvat van de flogger waarschijnlijk. Nu is het mijn beurt om klaar te komen en niet voor de eerste keer vandaag gaat me dat niet moeilijk af. Frank komt bij me liggen en drukt me een kus op mijn voorhoofd.

“Verzadigt?” Vraagt hij.

“Bijna”, giechel ik. Voor ik het weet hang ik al in Franks armen en draagt hij me naar de badkamer. Hij zet me onder de regendouche die direct lekker warm is. Mijn handen worden met de palmen op de muur gedrukt, Frank knielt achter me. Met twee vingers glijdt hij mijn poes binnen. Daar binnenin zet hij druk op mijn ó zo geliefde g-spot. Ik kan de afloop hiervan wel raden en ben eerlijk gezegd blij dat hij dit onder de douche met me doet. Langzaam maar hard drukkend word ik op mijn g-spot gevingerd tot ik opnieuw een heftig orgasme beleef. Het wordt me compleet wazig voor de ogen als ik Frank onderspuit en ik val dan ook als een lappenpop in elkaar. Frank neemt me al zittende in zijn armen en wast me van onder tot boven. Nu ben ik verzadigd.

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1894

ONVERWACHTE DATE

LidnaëGeplaatst door My 4Fingers zo, september 10, 2017 12:59:22

ONVERWACHTE DATE

Nog enigszins beduusd zit ik naast mijn los-vaste scharrel Frank in de auto. Zijn Volvo station rijdt intussen rustig de straat uit.

“Waar gaan we heen?” Mijn nieuwsgierigheid is sowieso al niet mis maar als ik op vrijdag na mijn werk zonder bericht vooraf opgehaald word stijgt deze naar grote hoogtes.

“O gewoon, stukje rijden.” Franks nietszeggende antwoord helpt me ook geen steek verder. Zuchtend zet ik m’n zonnebril op mijn neus en schik me in het feit dat mijn nieuwsgierigheid voorlopig nog onbevredigd blijft. Al snel heeft Frank ons de stad uit geloodst en koersen we richting snelweg.

“Heb je wel wat anders voor me om aan te trekken voor wat je ook van plan bent?” Probeer ik het gesprek weer op gang te krijgen.

“O, wees maar niet bang schatje, om je kleding moet je je niet druk maken, ik heb voor alles gezorgd.” En dat is maar goed ook, met mijn afgewassen spijkerbroek en lekker zittende maar niet echt flatteuze trui maak je zomaar niet de blits natuurlijk.

“Mag ik het echt niet weten, wat we gaan doen bedoel ik?” Probeer ik het nog één keer. “Gewoon, lekker even weg, plezier met werk combineren. Zo spannend zal het allemaal niet worden. Weet je Eef. Als het tussen ons serieuzer zou worden kan ik voor honderd procent voor jou zorgen.” Deze opmerking schiet me direct in het verkeerde keelgat, mijn reactie is dan ook fel.

“Kom ik op jou over als de eerste de beste bimbo die je zoet kan met seks en prosecco? Ik heb meer in mijn mars Frank!” De blik in zijn ogen verraadt de schrik.

“Shit Eef, zo bedoelde ik het toch niet, ik wilde alleen… ach laat het maar zitten ook.” Hij richt zijn aandacht weer op het verkeer en voegt in op de snelweg. De stilte die nu in de auto hangt is verpletterend. Natuurlijk had hij het niet bedoeld zoals ik het opvatte. “Frank”, begin ik voorzichtig.

“Hm”, is zijn antwoord, met niet eens aankijkend.

“Sorry.”

“Geeft niks Eef”, ik hoor het gekwetste in zijn stem en besluit de situatie maar even te laten voor wat hij is. Als we beiden even afkoelen komen we vast wel tot een oplossing. Zodoende rijden we stilzwijgend verder. Frank wisselt nog eens van snelweg en ik zie op de navigatie dat we deze nog ruim vijfendertig kilometer moeten volgen. Bij mij heeft het schuldgevoel zijn intrede gedaan, voor mijn gevoel is het aan mij om het weer goed te maken, laat ik daar nou toevallig een trucje voor hebben wat zo ongeveer altijd werkt. Het is de eerste keer dat ik dit in de auto toepas maar het lijkt me eigenlijk wel eens geil om te doen. Ik doe de kruislingse gordel achter mijn rug en vouw mezelf dubbel tot ik met mijn hoofd tussen Frank zijn stuur en zijn kruis uitkom. Niet geheel toevallig komt de band van de roze kanten string die ik aanheb boven mijn spijkerbroek uit. Voor Frank door heeft wat ik van plan ben heb ik zijn broek al losgeknoopt en gulp naar beneden geritst. Met mijn rechterhand neem ik zijn netjes geschoren pik, die al wat harder aan het worden is uit zijn boxershort en in mijn mond. Nu wordt ie pas echt stijf en ik moet mijn hoofd wat terugtrekken om geen kokhalsreflex te krijgen van zijn flinke knaap. Gehinderd in mijn bewegingsruimte doe ik vooral sabbelen en werk met mijn tong.

“O fuck Eef”, hoor ik Frank zuchten. Hij zakt wat opzij en laat zijn hand over mijn heupen gaan. Met een hand krijg ik het voor elkaar om mijn spijkerbroek los te maken en wurm het ding wat naar beneden. Frank schiet direct met zijn hand mijn string in. Hij knijpt mijn lipjes ruw samen en begint ze daarna wat zachter te kneden. Ik voel, terwijl mijn tong nu wild over Franks pik gaat mijn broekje nat worden. Mijn clitje krijgt nu weer de aandacht, met zijn middelvinger geeft Frank er kleine snelle duwtjes op. Het is nog lang niet genoeg voor mij om te komen maar alles bij elkaar vind ik het een behoorlijk geile bedoening hier in de auto. En waar ik nog te weinig stimulans heb geldt dit niet voor Frank. Hij slaakt, slechts een halve seconde voor hij mijn mond volspuit een klein kreetje. Even ben ik verrast en een deel van zijn zaad drupt uit mijn mond zó terug op zijn gladde zak. De rest van het witte vocht verdwijnt achter mijn kiezen. Frank is bij mij ook meteen stilgevallen, dat mag hij later goedmaken.

Ik duw zijn hand weg en ga terug rechtop zitten, mijn broek schuif ik nu helemaal over mijn voeten. Ik draai een kwartslag tot ik met mijn gezicht naar hem toe zit en trek mijn string opzij. Ik laat eerst mijn wijs- en ringvinger in m’n behoorlijk natte grotje glijden, als ik mijn bekken wat kantel kan ik precies bij mijn g-spot. Deze beroer ik dan ook lekker met mijn vingers. Als ik mijn orgasme voel naderen trek ik mijn vingers uit me, het lijkt me niet handig om Franks auto vanbinnen helemaal onder te squirten. De man achter het stuur heeft intussen de grootste moeite zijn aandacht bij de weg te houden. Ook al is het levensgevaarlijk wat we nu doen, ik ga echt niet meer stoppen nu ik zo dicht bij een orgasme ben. Met twee vingers houd ik mijn lipjes ietwat uitlekeer en met twee andere vinger ik mijn gevoeligste knopje. Al snel voel ik de warmte die voorafgaat aan het echte klaarkomen al door mijn lijf trekken. Ik laat me volledig gaan nu, ik hijg en kreun en voel me prima. Nog buiten adem trek ik mijn string weer aan, m’n broek laat ik nog even uit. En mijn trucje heeft gewerkt want Frank grijnst en geeft me een kus. Ik klap m’n stoel wat achterover en leg m’n voeten op het dashboard, laat Frank nog maar even naar me loeren.

“Eef, ik bedoelde net niet…”

“Weet ik schat”, zeg ik loom, enigszins doezelend zelfs. Het is nog steeds stil in de auto, maar nu is de stilte anders, het is er een van tevredenheid. Langzaam zakken mijn ogen dicht in de avondzon.

“Eef, broek aandoen.” De por van Frank in mijn zij doet me wakker schrikken, we rijden inmiddels over een verharde b-weg onder een dicht bladerdak door, de zon is al een redelijk eind gezakt.

“Uhm, heeft iemand me gezien zo?”

“We stonden zelfs nog even in de file.” Franks grijns is van oor tot oor, ach wat zou het ook, ik had m’n benen vanochtend nog geschoren.

“We zijn er zo, kleed je aan.” Een spijkerbroek aandoen in de auto is lastiger dan en spijkerbroek uitdoen ondervind ik nu. Slechts halvelings krijg ik de lichtblauwe stof over mijn billen, mijn string er ongemakkelijk tussen trekkend. Als we de parkeerplaats oprijden stap ik dan ook al uit voor we goed en wel stilstaan. Trekkend en sjorrend manoeuvreer ik alles weer in positie.

“Mag ik dan nu weten waar we zijn?”

“Ons verblijf voor het weekend natuurlijk. Ik heb vanavond nog een zakendiner maar dat zal wel los lopen. Kom.” Besluit hij zijn nietszeggende antwoord. In zijn linkerhand heeft hij een klein tasje en ik vraag me weer behoorlijk nieuwsgierig af wat waar in zit, maar ik kan me inhouden ernaar te vragen. Ik pak Franks rechterhand en loop me hem het grindpad af een bocht om. Wat ik daar aanschouw doet me stilstaan. Een riant landhuis, meer een kasteel verscholen tussen de bossen met een prachtig aangelegde tuin.

“Is dat een hotel?”

“Meer een… herenclub.” Frank aarzelt ietwat met zijn antwoord maar ik ben te overdonderd om het op te merken. Aan de voordeur worden we begroet door een portier die Franks autosleutels aanneemt en hem een andere sleutel toestopt. Alsof het niet de eerste keer is dat Frank hier komt loopt hij doelbewust door de gang, de trap en verder door een gang tot hij blijft staan voor een deur. Het valt me op dat er vrij weinig deuren zijn, de kamers moeten vast groot zijn. Frank opent de deur, ik volg hem naar binnen. De ruimte is mooi, niet zomaar mooi maar kunstig mooi. Maar nog voor ik de kans heb gehad eens goed rond te kijken ben ik al op bed gesmeten.

“Mij zomaar een beetje zitten opgeilen in de auto, hé.”

“Je kwam wel lekker, kaats ik terug.” Enthousiast is hij intussen al zijn broek aan het losknopen. Hij grijnst en helpt me, nadat hij zijn eigen kleren uitheeft, uit mijn trui en broek. Uit het tasje waar ik al eerder zo nieuwsgierig naar was betreffende de inhoud haalt hij twee bekende leren banden. Waarschijnlijk worden het de spijlen van het bed. En jawel, al snel lig ik met alleen mijn string nog om mijn heupen op bed. Frank heeft mijn polsen aan elkaar gekneveld en vanaf daaruit uit ketting aan het bed verbonden, op deze manier kan ik ook op mijn rug gedraaid worden, wat hij ook doet. Met zijn vlakke hand slaat Frank hard op mijn billen en een kreun ontsnapt aan mijn mond. Nieuwe slagen ontvang ik nog wellustiger als de eerste. Ruw word ik weer omgedraaid en trekt Frank mijn string tot aan m’n knieën naar beneden. Mijn benen worden door één van zijn sterke armen in de lucht getild en ik voel zijn tong tussen mijn lipjes. Het vocht moet nu rijkelijk uit mijn poesje vloeien want ik knap bijna uit elkaar van geilheid. In mijn boeien probeer ik naar beneden te kruipen en mijn poes nog dichter tegen zijn gezicht aan te duwen. Mijn orgasme overvalt mij zelfs, volgens mij heeft het nog geen minuut geduurd voor ik klaarkom tegen Franks gezicht. Dit betekent niet dat Frank stopt met likken, in tegendeel, nog wilder gaat zijn tong nu tekeer tussen mijn openstaande lippen.

“Ik wil je in me voelen”, hoor ik mezelf fluisteren. “Neem me”, zeg ik als ik niet direct krijg wat ik wil. Frank gaat op zijn knieën voor me zitten en houd zijn eikel voor de ingang, er plagerig tegenaan maar geen centimeter erin. En ik kan echt niet meer verder naar beneden! Me strak aankijkend haalt Frank zijn eikel tussen mijn roze lipjes door maar weigert vooralsnog om me te nemen, iets waar ik nu intens naar verlang.

Tot hij opeens zonder dat ik het aan zag komen in me is. Ik hap naar adem als ik de kop van zijn lul tegen mijn baarmoedermond voel stoten. Mijn string verlaat nu mijn knieën en landt op de grond. Hard word ik genomen, Franks stevige heupen kletsen tegen mijn billen als hij me – zelf zittend op zijn knieën - met wat optilt en in me blijft stoten. Ik kan niet anders dan bij iedere diepe stoot en keelgeluidje laten ontsnappen. Nu mijn benen vrij zijn wil ik hem daarmee aanraken, aangezien het met mijn handen niet kan. Mijn tegen kriebelen langs zijn oren. Maar dat is van korte duur. Frank gaat uit me en gooit me op mijn zij. Lepeltje-lepeltje komen we te liggen. Zijn eikel zoekt opnieuw zijn weg tussen mijn lipjes maar schuift dit keer verder door. Tegen mijn anus aan houdt hij stil. Ik wacht af, tot ik merk dat hij op mij wacht.

Ik knik en langzaam schuift hij een stukje bij me naar binnen. Zijn penis is dan wel glad van mijn vocht maar misschien was wat glijmiddel toch wel een goed idee geweest. Neemt niet weg dat ik het fijn vind langs achter genomen te worden. Franks rechterhand glijdt af naar mijn clitoris en later naar binnen. Met de palm van zijn hand op mijn clitoris, twee vingers een klein stukje in mijn grotje en zijn penis voor de helft in mijn kont beleef ik een ongekend heftig orgasme. Ik ben dan ook dankbaar dat Frank direct al zijn ‘instrumenten’ terugtrekt. Ik voel het eigenlijk maar half hoe Frank zichzelf klaarmaakt. Pas als zijn warme zaad over mijn schaamlippen vloeit heb ik door dat hij zich afgetrokken heeft tussen mijn benen.

“En dit is slechts het begin”, is het laatste wat ik hoor voor ik wegdoezel.

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

Met veel plezier verwelkomen wij bij de redactie weer een nieuwe auteur en hopen dat er fijne reacties volgen

My

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1893