Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Ten hemel varen op bedrijfsfeestje

ZoraGeplaatst door My 4Fingers vr, juni 23, 2017 10:34:27

Ten hemel varen op bedrijfsfeestje

Hoi allemaal, mijn naam is Zorra, ik ben 40 jaar en werk bij een bedrijf met zo'n 700 andere mensen. Een paar maanden geleden zat ik in de kantine toevallig bij een nieuwe collega die er pas twee weken werkte. Hij was behoorlijk groot en stevig en hoewel zo'n jaar of 20 jonger, ging mijn fantasie vrij snel haar eigen gang. Ik fantaseerde steeds vaker over hoe het met hem zou zijn zonder dit uiteraard tegen mijn man te vertellen. Deze merkte echter tot zijn genoegen dat ik de laatste maanden toch wat vaker in 'the mood' was. Iedere keer als ik seks had met mijn man moest ik echter aan hem denken en bij alles wat we deden deed ik net of ik het met hem deed.

Ondertussen probeerde ik op het werk mijn collega te ontlopen omdat ik mij toch wel schaamde dat hij me zo opwond. Gelukkig was het een groot bedrijf en zagen we elkaar niet al te vaak, meestal alleen als we elkaar toevallig op de gang tegen kwamen. Ik had blijkbaar ook op hem indruk gemaakt want hij probeerde altijd in mijn ogen te kijken en te lachen als ik hem tegenkwam. Op deze manier werd de seksuele spanning die er al vanaf het eerste moment was steeds hoger opgevoerd. Ik had alleen nooit gedacht dat het echt tot een ontlading zou komen, maar dat gebeurde dus toch. De donderdag voor Pasen hadden we namelijk een bedrijfsfeestje. Daar mijn man geen tijd had om te komen was ik er dus in mijn eentje. Bovendien was ik een van de eerste en was het dus nog erg leeg. Ik ging bij een paar mensen in de buurt van een tafel staan en nam wat te drinken. Het begon langzaam drukker te worden en opeens zag ik ook hem in de deuropening staan.

Hij zag er fantastisch uit in zijn eigen outfit in plaats van die suffe bedrijfskleding. Dit had wel gevolgen voor mijn hormoon huishouding want ik voelde dat ik natter werd tussen mijn benen. Ik besloot hem maar een beetje te ontwijken, maar kon niet helpen af en toe zijn kant op te kijken. Hij had dit duidelijk door en na een tijdje kwam hij naar me toe lopen. Ik wist niet wat ik moest doen maar de spanning groeide met iedere meter die hij dichterbij kwam. Hij begroette me vriendelijk en ik groette terug. Ik was ontzettend zenuwachtig en ook hij leek te beseffen wat er vroeg of laat toch zou gebeuren. Het gesprek stelde dan ook weinig voor.

Na een tijdje trok hij echter de stoute schoenen aan en zei dat hij mij heel erg aantrekkelijk vond en sinds onze eerste ontmoeting vaak aan me had moeten denken. Voor ik er erg in had zei ik dat ik dezelfde gevoelens had over hem. Ik schrok ervan maar toen hij voorstelde om een rustigere plek op te zoeken om wat stoom af te blazen won mijn geilheid het van mijn verstand.

We gingen naar een van de kantoren ruim buiten het feestgewoel. Eenmaal binnen begonnen we gelijk te zoenen. Ik genoot van zijn stevige handen over mijn lichaam en protesteerde dan ook niet toen hij mijn jurkje omhoog begon te schuiven en met zijn hand over mijn kruis begon te wrijven. Met zijn andere hand bevrijdde hij mijn borsten en zijn mond bewoog nu naar mijn tepels. Deze stonden al stijf en hij begon ze langzaam te likken. Na allebei mijn tepels te hebben gelikt tilde hij me op en legde me op het bureau. Hij zakte door zijn knieën, schoof mijn slipje opzij en begon me tergend langzaam te likken. Bij iedere aanraking ging een siddering door me heen en hij merkte dit ook duidelijk. Hij trok mijn slipje uit en begon nu echt te beffen.

Of hij zo goed was of dat ik zo verschrikkelijk geil was weet ik niet maar ik was nog nooit zo lekker gelikt. Ik kwam dan ook vrij snel klaar, maar hij likte gewoon door. Ik had het niet verwacht maar het was te lekker om er tegen in te gaan. Ik werd al heel snel weer bloedgeil. Hij voelde dit perfect aan en stond op. Hij liet zien broek zakken zodat ik zijn stijve pik kon zien. Hij was niet bijzonder groot, gewoon normaal maar dat maakte mij niks uit.

Hij tilde me op en liet me over zijn pik zakken. Zijn handen onder mijn kontje en voor de rest hing ik op zijn pik die daardoor heerlijk diep in mijn kutje zat. Hij is behoorlijk stevig en ik ben nogal klein van stuk en dat is waarschijnlijk de reden dat hij dit gewoon volhield. ik genoot van iedere stoot die hij gaf. Hij begon steeds meer te schokken wat zijn bewegingen wat ongecontroleerd maakte maar die via zijn pik mij een heerlijk gevoel gaven. Toen voelde ik hem verstijven en zijn warme zaad mijn kut in spuiten. Dit gevoel bracht mij weer tot een orgasme.

Nog nagenietend zat ik op zijn slapper wordende pik en we zoende heftig.

We fatsoeneerden ons en spraken af dat we geen verplichtingen hadden ten opzichte van elkaar en geen relatie wilde en wel zouden zien hoe het ging lopen. Gisteren kwam ik hem weer tegen. We keken elkaar aan en lachten naar elkaar en ik weet zeker dat we allebei het lot een handje zullen gaan helpen.

Zora  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1845

Dubbel spel

ZoraGeplaatst door My 4Fingers wo, maart 09, 2016 14:13:27

DUBBEL SPEL

Het was bijna een haar geleden dat ik Agnes voor het laatst gezien had. Na onze ontmoeting in een hotel in Marokko, waar ik met mijn toenmalige vriend op vakantie was en zij met de hare, hadden we afgesproken dat we elkaar in België zouden opzoeken. Maar ook al woonden we beiden in Antwerpen, het kwam er gewoon niet van. Wel kreeg ik nog een kaartje van haar, waaruit ik begreep dat ze een andere vriend had en zich prima vermaakte. Enige tijd later ging ook mijn relatie uit en toen ik al weer zo’n drie maanden vrijgezel was, stond opeens Agnes voor de deur. Ze zag er oogverblindend uit (ze is half Belg, half Vietnamees en dat maakt dat ze een bijzonder uiterlijk heeft). Ze vertelde mij dat ze al weer een tijdje met een Arabische jongen samenwoonde. Toen ze hoorde van mijn vrijgezellenbestaan, nodigde ze mij spontaan uit om die vrijdag te komen eten. Toen ik op haar adres aankwam, bleek ze in een luxueus appartement aan een van de mooiste grachten van Antwerpen te wonen. Achmed, haar vriend, bleek erg charmant en hij stelde mij meteen op mijn gemak. Ik vond het een enorme leuke jongen dat ik het niet kon helpen dat ik zo nu en dan wat steelse blikken op zijn wel erg lekkere lichaam wierp. In gedachten herhaalde ik het gesprek met Agnes van enkele dagen geleden. Ze had mij giechelend verteld dat haar vriend enorm goed gebouwd was en in bed zeer onstuimig was. Als ik hem zo bekeek, kon ik dat in mijn fantasie volledig voorstellen. Na lekker met zijn drietjes te hebben gegeten en flink wat wijn te hebben gedronken, raakte ik ineens tot mijn eigen verbazing enorm opgewonden. Dit versterkte zich nog doordat Achmed steeds vaker heimelijk naar mijn borsten keek. Gelukkig had Agnes niet door dat er een broeierige situatie tussen mij en haar vriend aan het ontstaan was. Voordat ik mij echter ongemakkelijk begon te voelen, vertelde hij dat hij een afspraak buiten de deur had en pas laat terug zou komen. We namen afscheid van hem en installeerden ons daarna gezellig voor de open haard. Al vlug voelde ik mij heerlijk loom en aangeschoten en voordat ik het wist, zaten we zeer openhartig over van alles te praten.

Agnes vertelde mij dat Achmed een heerlijke minnaar was die geduld en passie perfect met elkaar kon combineren. Ongegeneerd vertelde ze mij dat hij haar gemakkelijk drie tot vier keer tot een orgasme kon likken. Ik had al drie maanden geen vriendje meer gehad en ben niet zo dol op masturberen, dus je zult begrijpen dat deze verhalen mij erg opwonden. Doordat onze gesprekken allengs intiemer werden en ik gemakkelijk wilde zitten, deed ik mijn pumps uit en nestelde mij op hun dikke tapijt voor de open haard. Voordat ik er erg in had, masseerde Agnes mijn voeten en vroeg mij na een tijdje met een enigszins hese stem of ik geen zin had in een massage. Zonder mijn antwoord af te wachten, stak ze haar handen naar mij uit en begon mijn nek te masseren. Toen ze mijn bloes uit mijn rok probeerde te halen, protesteerde ik zachtjes. Agnes duldde echter geen protest en ontdeed mij van mijn rok en bloes. Tot mijn verbazing reageerde mijn lichaam heel sterk op haar strelingen. Omdat ik niet wist tot hoever ik wilde gaan, liet ik haar alleen mijn beha uitdoen. Terwijl ze zelf nog aangekleed was, kwam ze achter me zitten en masseerde mijn borsten. Al snel werden mijn tepels keihard, vooral omdat Agnes doorkreeg dat ik ervan hield als er af en toe hard in geknepen werd. In de tussentijd was ik erg vochtig geworden, zelfs zo vochtig dat mijn slipje kletsnat werd en ik mezelf naar seks vond ruiken. Ook Agnes kreeg dit door. Ze trok mijn laatste bescherming uit en legde mij op mijn rug op het tapijt. Nadat ze zichzelf eveneens had uitgekleed, begon ze mij te kussen op mijn mond. Het was een rare gewaarwording, maar ik moet zeggen dat ze het erg vakkundig deed. Daarna nam ze mijn tepels in haar mond; ze likte en beet erop. Hierna pakte ze mijn handen en geleidde die naar haar eigen borsten. Agnes heeft een heel meisjesachtig lichaam. Wel voluptueus, maar nog heerlijk zacht en onschuldig aandoend. Haar tepels waren dan ook eerst nog verzonken in haar peervormige borsten. Niet lang daarna werden ze hard en ze verhieven zich. Op de een of andere manier was ik toen ik dat zag een beetje trots op mezelf. Lang om erover na te denken kreeg ik niet omdat Agnes mijn hoofd met lichte druk naar beneden probeerde te manoeuvreren. Ik had mij nu volledig aan mijn geilheid overgegeven en tergend langzaam gleed ik met mijn tong langs haar navel. Pas na een minuut of twee maakte ik aanstalten om haar dijen te likken. Ondertussen maakte Agnes geluiden als van een gewond dier en hief ze haar bekken in de richting van mijn mond. Ze was heel weinig behaard en haar schaamlippen stonden wijd open. Ze rook heerlijk en voordat ik er zelf erg in had, sabbelde ik aan haar enigszins geprononceerde clitoris. Agnes werd wild en duwde mijn hoofd ertegenaan. Onder de strelingen van mijn tong groeide haar klitje. Ik werd erg opgewonden toen ik zag dat die op een gegeven moment zo gegroeid was dat het bijna leek op een klein pikje. Verlekkerd zoog ik het geheel in mijn mond. Agnes ’s lichaam schokte en ze maakte wilde geluiden. Toch bleef ik doorgaan met zuigen; zelfs nadat ze probeerde mijn mond van haar klit af te halen.

Pas nadat ze de ingang van haar kutje beschermde met haar hand hield ik op.

“Oh, wat leer jij gauw, je beft mij zalig,” zei ze.

We kwamen even op adem en nu wilde zij mij verwennen. Als een klein stofzuigertje bewoog ze met haar mond naar mijn kut. Ze begon mij uitgebreid te likken en terwijl ze even later zachtjes in mijn klit beet, stak ze een vinger in mijn kutje. Hier werd ik zo heet van dat ik haar benen op zo’n manier naar me toetrok dat we in standje 69 lagen. Ik kon op deze manier weer verder gaan met het beffen van mijn vriendin. Agnes haalde haar vinger uit mijn poesje en likte mij door mijn hele spleet. Toen kreeg ik de schok van mijn leven; ze likte zonder enige aarzeling mijn anus. Terwijl Agnes haar tong in mijn kontgaatje probeerde te persen, zoog ik haar inmiddels gezwollen clitoris in mijn mond. Doordat ik zo aan het genieten was, had ik niet door dat Achmed ondertussen was teruggekeerd. Compleet naakt, met zijn pik in zijn hand, stond hij zich af te trekken vlak voor mijn gezicht. Zijn lul bleek een fraai exemplaar te zijn. Minstens 20 centimeter lang en zo dik als ik nog nooit eerder in mijn leven had gezien. Voordat ik iets tegen Agnes kon zeggen, klemde ze zich met haar benen om mijn gezicht en ze reed met haar kutje tegen mijn mond. Met hese stem vervolgde ze.

“Neuk me in mijn kont, Achmed.” Achmed smeerde een glijmiddel op zijn lul en zette hem tegen haar nauwe kontgaatje aan. Ik kon alles van dichtbij meemaken omdat het zich maar enkele centimeters boven mijn gezicht afspeelde. In één beweging penetreerde hij haar en ik voelde haar schokken. Ondertussen beet ze in mijn clitoris, zo hard dat het bijna pijn deed, en stopte een vinger in mijn nog maagdelijke aarsje. Het verbaasde mij dat Agnes niet werd uitgescheurd door dat kanon van Achmed. Hij stopte hem er namelijk helemaal in en pompte als een bezetene. Toen ze gillend klaarkwam, trok Achmed met een ruk zijn pik uit haar kontje en rolde Agnes van mij af. Achmed stond op, waste zich even in de keuken, kwam terug en voordat ik er erg in had zette hij zijn keiharde paal voor mijn spleet. Toen hij bij mij binnendrong, wist ik niet hoe ik het had. Nog nooit had ik mij zo opgevuld gevoeld. Ondanks het feit dat ik door de hele situatie kletsnat was geworden, kostte het hem toch enige moeite om bij mij binnen te dringen. Gelukkig was ik al snel aan zijn formaat gewend en klemde mij aan hem vast. Zonder zijn lul eruit te halen draaide hij mij op mijn knieën, zodat hij mij achterlangs kon nemen. Terwijl hij mij afwisselend op mijn billen sloeg en in mijn borsten kneep, bleef hij mij keihard neuken. Zelfs toen ik al een keer was klaargekomen ging hij gewoon door. Pas nadat ik voor de tweede keer een orgasme had gekregen, trok zijn lul samen en spoot hij zijn zaad bij mij naar binnen.

Ondertussen was Agnes al weer bij haar positieven gekomen en zoog slurpend het zaad op dat langzaam uit mijn kut sijpelde. Vervolgens ging ze door waar ze daarstraks gebleven was. Ze stootte met twee vingers op en neer in mijn enigszins pijnlijke aars en zoog met haar mond rond mijn klit. Op het moment dat ik weer klaarkwam stak ze er nog een vinger bij en zei.

“Je weet niet wat je mist als je je niet door Achmed in je kont laat neuken.” Gelukkig was Achmed op dat moment niet in staat om haar woorden om te zetten in de daad. En ondanks het feit dat we inmiddels al meerdere zeer bevredigende triootjes hebben gehad, heb ik mij nog altijd niet laten ompraten door Agnes om mij door Achmed in mijn kontje te laten nemen. Agnes kan overigens niet anders, ze is Islamitisch opgevoed en heeft nog steeds het waanidee dat ze maagd moet blijven. Voor Achmed is deze situatie ideaal; hij neukt Agnes van achteren en mij van voren.

Zorra

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1563

Ten hemel varen op bedrijfsfeestje

ZoraGeplaatst door My 4Fingers za, mei 31, 2014 16:24:10

Hoi allemaal, mijn naam is Zorra, ik ben 40 jaar en werk bij een bedrijf met zo'n 700 andere mensen. Een paar maanden geleden zat ik in de kantine toevallig bij een nieuwe collega die er pas twee weken werkte. Hij was behoorlijk groot en stevig en hoewel zo'n jaar of 20 jonger, ging mijn fantasie vrij snel haar eigen gang. Ik fantaseerde steeds vaker over hoe het met hem zou zijn zonder dit uiteraard tegen mijn man te vertellen. Deze merkte echter tot zijn genoegen dat ik de laatste maanden toch wat vaker in 'the mood' was. Iedere keer als ik seks had met mijn man moest ik echter aan hem denken en bij alles wat we deden deed ik net of ik het met hem deed.

Ondertussen probeerde ik op het werk mijn collega te ontlopen omdat ik mij toch wel schaamde dat hij me zo opwond. Gelukkig was het een groot bedrijf en zagen we elkaar niet al te vaak, meestal alleen als we elkaar toevallig op de gang tegen kwamen. Ik had blijkbaar ook op hem indruk gemaakt want hij probeerde altijd in mijn ogen te kijken en te lachen als ik hem tegenkwam. Op deze manier werd de seksuele spanning die er al vanaf het eerste moment was steeds hoger opgevoerd. Ik had alleen nooit gedacht dat het echt tot een ontlading zou komen, maar dat gebeurde dus toch. De donderdag voor Pasen hadden we namelijk een bedrijfsfeestje. Daar mijn man geen tijd had om te komen was ik er dus in mijn eentje. Bovendien was ik een van de eerste en was het dus nog erg leeg. Ik ging bij een paar mensen in de buurt van een tafel staan en nam wat te drinken. Het begon langzaam drukker te worden en opeens zag ik ook hem in de deuropening staan.

Hij zag er fantastisch uit in zijn eigen outfit in plaats van die suffe bedrijfskleding. Dit had wel gevolgen voor mijn hormoon huishouding want ik voelde dat ik natter werd tussen mijn benen. Ik besloot hem maar een beetje te ontwijken, maar kon niet helpen af en toe zijn kant op te kijken. Hij had dit duidelijk door en na een tijdje kwam hij naar me toe lopen. Ik wist niet wat ik moest doen maar de spanning groeide met iedere meter die hij dichterbij kwam. Hij begroette me vriendelijk en ik groette terug. Ik was ontzettend zenuwachtig en ook hij leek te beseffen wat er vroeg of laat toch zou gebeuren. Het gesprek stelde dan ook weinig voor.

Na een tijdje trok hij echter de stoute schoenen aan en zei dat hij mij heel erg aantrekkelijk vond en sinds onze eerste ontmoeting vaak aan me had moeten denken. Voor ik er erg in had zei ik dat ik dezelfde gevoelens had over hem. Ik schrok ervan maar toen hij voorstelde om een rustigere plek op te zoeken om wat stoom af te blazen won mijn geilheid het van mijn verstand.

We gingen naar een van de kantoren ruim buiten het feestgewoel. Eenmaal binnen begonnen we gelijk te zoenen. Ik genoot van zijn stevige handen over mijn lichaam en protesteerde dan ook niet toen hij mijn jurkje omhoog begon te schuiven en met zijn hand over mijn kruis begon te wrijven. Met zijn andere hand bevrijdde hij mijn borsten en zijn mond bewoog nu naar mijn tepels. Deze stonden al stijf en hij begon ze langzaam te likken. Na allebei mijn tepels te hebben gelikt tilde hij me op en legde me op het bureau. Hij zakte door zijn knieën, schoof mijn slipje opzij en begon me tergend langzaam te likken. Bij iedere aanraking ging een siddering door me heen en hij merkte dit ook duidelijk. Hij trok mijn slipje uit en begon nu echt te beffen.

Of hij zo goed was of dat ik zo verschrikkelijk geil was weet ik niet maar ik was nog nooit zo lekker gelikt. Ik kwam dan ook vrij snel klaar, maar hij likte gewoon door. Ik had het niet verwacht maar het was te lekker om er tegen in te gaan. Ik werd al heel snel weer bloedgeil. Hij voelde dit perfect aan en stond op. Hij liet zien broek zakken zodat ik zijn stijve pik kon zien. Hij was niet bijzonder groot, gewoon normaal maar dat maakte mij niks uit.

Hij tilde me op en liet me over zijn pik zakken. Zijn handen onder mijn kontje en voor de rest hing ik op zijn pik die daardoor heerlijk diep in mijn kutje zat. Hij is behoorlijk stevig en ik ben nogal klein van stuk en dat is waarschijnlijk de reden dat hij dit gewoon volhield. ik genoot van iedere stoot die hij gaf. Hij begon steeds meer te schokken wat zijn bewegingen wat ongecontroleerd maakte maar die via zijn pik mij een heerlijk gevoel gaven. Toen voelde ik hem verstijven en zijn warme zaad mijn kut in spuiten. Dit gevoel bracht mij weer tot een orgasme.

Nog nagenietend zat ik op zijn slapper wordende pik en we zoende heftig.

We fatsoeneerden ons en spraken af dat we geen verplichtingen hadden ten opzichte van elkaar en geen relatie wilde en wel zouden zien hoe het ging lopen. Gisteren kwam ik hem weer tegen. We keken elkaar aan en lachten naar elkaar en ik weet zeker dat we allebei het lot een handje zullen gaan helpen.

Zora  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1189

Mijn cadeau

ZoraGeplaatst door My 4Fingers di, april 16, 2013 22:56:36

Noortje een lekkere jonge meid van bijna achttien hoopte dat haar vriend zijn belofte zou nakomen als ze achttien werd. Hij, Theo, had haar iets speciaals beloofd. Noortje wist eigenlijk wel wat het zou zijn. Al vaak hadden ze erover gesproken dat alleen vingeren bij seks niet alles was en dat het maar eens echt zou moeten gebeuren. Theo had dan gezegd wacht nog maar even, het is bijna zover. Dus Noortje verwachtte dat het wel zou gebeuren als ze jarig zou zijn. En ze verwachtte er veel van; tenminste was ze dan ontmaagd en vrouw geworden.

Het leek wel of de dagen voorbij kropen tot het eindelijk zover was dat ze jarig was.

Theo haalde haar thuis af en onderweg naar zijn woning merkte hij op; "je weet zeker al wat je cadeau zal zijn?"

"Dat weet ik wel bijna zeker want anders waren we wel bij ons. Trouwens dat zie je wel als we bij jou thuis zijn. Ik weet heus wel wat jij van plan bent."

Nog maar amper had ze de deur van zijn woning dicht gedaan of Noortje begon zich van haar kleren te ontdoen.

"Schiet op want ik heb haast", zei ze.

"Ja dat zie ik" grijnsde Theo. Er zat niets anders op voor hem dan ook maar uit de kleren te gaan.

"Waar wenst de dame op haar verjaardag ontmaagd te worden" vroeg Theo.

"Dat maakt mij niets uit, als het nu maar gebeurt." Lispelde ze zacht.

Ze stond poedelnaakt voor hem. Theo liet wellustig zijn blikken over haar lichaam gaan. Noortje had haar ogen gesloten, de mond een weinig geopend. Haar blonde krullen lagen als een krans om haar gelaat. De zachtjes op en neer gaande boezem met de omhoog wijzende bruine tepels, haar smalle taille en haar venusheuvel overgaand in een zalig en begeerlijk kutje maakten Theo nogal opgewonden en het bezorgde hem al een stijve penis. Hij nam haar op en legde haar op de zitbank. Hij deed haar dijen wat uiteen. Maar haar kutje was nog verborgen achter het blonde krullende haar. Theo legde zijn handen op haar dijen en begon van daaruit zijn opwindende streelpartij.

Heel teder beroerde hij de satijn zachte gebruinde huid. Zijn handen gingen naar boven tot ze de fraaie borsten hadden bereikt. Met hun tepels die geleidelijk harder begonnen te worden. Noortje raakte opgewonden en daarom zakte hij met zijn handen langzaam over haar lichaam naar beneden tot hij bij het schaamhaar aankwam. Eer hij de warmte uitstralende spleet zou bereiken streelde hij nog haar kleine klitje. Onder zijn strelende en plagende vingers voelde hij haar lichaam ongeduldig worden. Ze begon met haar heupen te draaien en haar hijgende ademhaling zei hem dat het tijd begon te worden om haar grotje onderhanden te nemen. Hij deed het behoedzaam en teder en vergat niet daarbij gelijktijdig haar kittelaartje stevig te bewerken. Soms drukte hij wat harder wat meteen een hevige reactie bij Noortje veroorzaakte.

"Ah, ga door ja," hijgde ze met een van wellust verstikte stem. Theo voldeed graag aan haar smeekbede en masseerde het nu harde klitje flink stevig. Steeds wilder begon ze met haar onderlijf te draaien. Zijn vingers gingen nu naar haar neukspleetje. Als vanzelf gleed zijn vinger in het drijfnatte kutje. Haar kutje was nog heel erg nauw, ook al om dat ze nog maagd was. Een tweede vinger duwde hij er voorzichtig in tot ze beiden niet verder konden. Even schokte haar onderlijf. De bewegende vingers veroorzaakten een soppend geluid wat Theo als muziek in de oren klonk.

Het voor haar, maar ook voor hem, opwindend spel had hem al een harde stijve lul bezorgd en zijn ballen begonnen te tintelen. Hij trok zijn vingers uit haar natte kutje en schoof dichter naar haar toe.

Hij duwde nu zijn eikel tussen de geile natte schaamlippen. Noortje trok op dat moment haar benen omhoog. En legde deze op z'n schouders. Deze houding gaf hem de gelegenheid om zijn lid verder in haar te brengen. Hij hoopte maar dat haar maagdenvlies niet te hard en te nauw was, dan bezorgde het haar tenminste niet zoveel pijn. Maar nu reageerde Noortje.

"Duw hem erin ik wil nu je lul helemaal voelen".

Theo duwde nu met kracht zijn harde paal in haar, naar ontmaagding snakkende kut. Noortje gaf een luide gil en wilde zich van hem wegtrekken. Theo had daarop gerekend en hield haar stevig vast.

"Allemachtig dat deed pijn" en Noortje voelde nu dat het nat werd tussen haar benen. Ze wist dat ze nu een vrouw was geworden.

De pijn nam af, zeker toen Theo langzaam met zijn lul op en neer ging en nu steeds dieper in haar ontmaagd kutje. Hij begon nu ook harder en sneller te pompen. Noortje 's kreunen en haar geile geluiden werden nu steeds luider en ook Theo liet zich op dat gebied niet onbetuigd.

"Ja, ja!" Gilde Noortje telkens als zijn ballen op haar billen kletsten.

IJverig ramde Theo steeds opnieuw de dikke staaf in het van geil overlopende neukspleet. Toen was het zover: hij spoot. Er scheen geen einde te komen aan de zaadlozing.

Toen het ophield liet hij zich toch wel uitgeput voorover op Noortje 's lichaam vallen, haar stevig omklemmend. Noortje deed onmiddellijk haar benen om zijn achterwerk. Ze wou de lekkere lul die nog in haar ontmaagd kutje zat niet loslaten. Zo ineengestrengeld bleven ze geruime tijd liggen.

"Theo het was geweldig; in een woord fantastisch. "Dit vind ik voor mij een geweldig verjaardagscadeau."

Samen gingen ze nu onder de douche en speelden wat met elkaar en gingen daarna in Theo 's slaapkamer op bed liggen. Hij wist niet hoelang ze hadden geslapen maar hij was nu klaarwakker want hij voelde een hand tussen zijn badmantel en die hand speelde met zijn slappe pik.

"He, geile meid ben je een beetje bijgekomen" was Theo 's reactie.

Noortje was inderdaad opgeknapt want ze werd meteen agressief. Gewillig liet hij zich door haar ontkleden. Noortje was nog steeds naakt en met welgevallen keek hij naar haar ronde borsten waarvan de tepels al weer groter werden. Hij liet haar even in de waan dat hij zich aan haar had overgeleverd. Toen worstelde hij zich los en greep haar waar hij maar kon. Hij kneep en betaste haar hele goddelijke lijf. Maar ook Noortje draaide en kronkelde zich om aan zijn tastende handen te ontkomen en om gelijktijd hem overal te pakken. Opeens hield Theo op, pakte haar vast, tilde haar van het bed en zette haar op een stoel zonder leuning.

"Oeps dat voelt koud aan" gilde ze.

Noortje spreidde haar benen en riep "wie komt er in mijn huisje?"

Theo kroop op z'n knieën naar haar toe en schoof prompt zijn reeds door de geile stoeipartij hard geworden lul tussen de uitnodigende kutlipjes.

Noortje deed direct haar benen om zijn middel. Met haar hielen drukte ze tegen zijn naakte achterwerk en spoorde hem aan diep in haar te komen. Ze liet zich wat onderuit zakken en als vanzelf schoof ze haar hete en natte spleet over zijn dikke eikel.

"Het lijkt wel of hij steeds langer en dikker wordt" zei ze tegen Theo. "Ik voel hem helemaal tot hier" en wees op een plekje iets onder haar navel.

Theo drukte als reactie hem hard en diep in haar en Noortje gilde.

"Oh ja dieper, dat is het helemaal. Ja! Duw door! Mijn kut brandt van verlangen en mijn buik staat in vuur en vlam. Toe doe er iets aan spuit me vol en blus die brand" gilde Noortje weer.

Theo liet zich niet onbetuigd en begon als een wilde te naaien. Door de hevige stoten moest ze zich goed vast houden anders gleed ze van de stoel. Theo voelde haar geile sappen langs zijn paal lopen. Noortje 's gelaat vertrok zich en ze riep luid. "Dieper, harder, ja neuk heel mijn kut van begin tot heel diep, oh wat geil is deze houding." Haar hoofd viel opzij en ze liet zich helemaal gaan.

Nog een harde stoot en zijn sperma spoot voor de tweede maal diep in het flink genaaid kutje. Haar orgasme was ook ongekend hevig en zeer luidruchtig.

Theo trok zijn uitgewerkte stamper uit haar kutje. Op dat moment golfde het ingespoten sap samen met haar geil uit haar kutje en de straal liep tussen haar benen door tot op de stoel. Beiden waren zozeer voldaan dat ze besloten deze nacht bij elkaar te blijven slapen.

"Je weet maar nooit wat er dan nog allemaal gebeurd." Zei Noortje lachend.

Zora  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post971

Overspel

ZoraGeplaatst door My 4Fingers do, mei 17, 2012 23:54:33

Hallo,

U kent mij als Zora, een getrouwde vrouw van even in de dertig, die met medeweten van haar man, nou ja ook maar een klein beetje, lekker op stap gaat en de seksavonturen niet uit de weg gaat. Ik kan er ook niets aan doen. Sinds de kinderen naar school gaan, verveel ik me wat en ben de wereld om me heen gaan ontdekken, zeg maar. Ik ben seks steeds lekkerder gaan vinden. Met mijn eigen man neuk ik het liefst elke dag en kom steeds heerlijk klaar en af en toe een avontuur met een andere vent vind ik echt heerlijk.

Vorig jaar zomer beleefde ik het volgende avontuur.

Mijn vriendin en ik, onze mannen mochten ook mee maar gingen niet, waren uitgenodigd om bij een bekende stapper en dorpsgenoot zijn veertigste verjaardag te komen vieren. Het zou een groots tuinfeest worden en daar hadden mijn vriendin en ik wel zin in. We gingen op de fiets zodat we lekker konden drinken en we hadden echt zin om eens lekker door te zakken. We kwamen aan om een uur of tien. Het begon al wat te schemeren en het was een heerlijke warme zwoele zomeravond. We werden direct al door de gastheer ontvangen met een hartelijke kus en een glas champagne. Er waren al veel mensen maar er kwamen er ook nog steeds aan. Het viel mij op dat er veel singles aanwezig waren. Sommigen waren wel getrouwd maar dan waren de partners niet aanwezig. Er waren veel mensen van het bekende uitgaanswereldje. Maar dat zou de sfeer alleen maar losser maken. Het feest werd zowel in de tuin als in het huis gehouden. In de tuin was een barbecue, een bierhoek, een open vuur en in huis waren de drankjes en hapjes. Met mijn vriendin liepen we heerlijk rond en genoten van de belangstelling en leuke attenties die we kregen. Het sfeertje werd steeds meer ontspannen en natuurlijk kreeg ik steeds meer drank in mijn lijf.

Bij het open vuur in de tuin leerde ik Adrian kennen een leuke vlotte jonge vent van even in de dertig, beetje donkere huid en heerlijk breed in zijn schouders. We stonden bij het vuur maar ook een beetje aan de zijkant van de tuin half achter een struik. De mensen konden ons vanaf een kant zien en aan de andere kant van ons was het donker. Daar lag een groot bos van een landgoed. We raakten in een lekker gesprek waarvan ik niet meer weet waar ’t over ging. Wel voelde ik zijn hand op mijn zij die langs mijn broekrand naar mijn rug kroop en daar langzaam afdaalde. Dit spelletje vond ik wel leuk. Over koetjes en kalfjes praten en dan stiekem je hand over je partners lijf laten gaan.

Omdat we half in het donker stonden, konden de anderen niets van zijn strelingen zien. Hij vond in mijn broek op mijn rug, de bovenkant van mijn tanga. Ik voelde de druk op mijn kutje en klitje toenemen want de stof liep precies over mijn klitje en kutje. Hij trok en liet weer los, trok en liet weer los. Shit of eigenlijk heerlijk. Dit was heerlijk. Al pratende ging hij gewoon door met aan mijn slipje trekken en ik voelde de geiligheid in mijn lijf opkomen. Mijn klitje werd heerlijk gemasseerd door mijn eigen slipje waar een vreemde vent aan stond te trekken terwijl er veel mensen om ons heen stonden. Spannend. Hij moet de opkomende geiligheid in mijn ogen gezien hebben want hij ging nog even door.

Opeens liet hij los en zijn hand ging onder mijn truitje. Hij deed dat aan de onverlichte kant van de tuin waardoor het niet opviel. Hij ging naar mijn borsten en wipte simpel mijn beha omhoog en omvatte mijn borst. Mijn borst werd rustig gemasseerd en mijn tepel gestreeld.

Nadat hij weer een drankje voor ons had gehaald, iets met whisky on the rocks, stelde hij voor om andersom te gaan staan. De drank explodeerde in mijn hoofd en zijn hand ging nu mijn andere borst bewerken. Hij masseerde zachtjes mijn andere tepel en ik voelde mijn kutje zeiknat worden. Ik kreeg zin in meer. We schoven iets uit de lichtkring achter een struik en daar zoende hij me lekker en heftig. Adrian, schoof nu een hand over mijn buik naar mijn kutje. Tegenover elkaar staande gaat dat niet zo makkelijk en hij kwam dan ook niet verder dan mijn schaamhaartjes en een vinger op mijn klitje.

"Zullen we een ander plekje zoeken" stelde hij voor.

"Goed" zei ik en volgde hem.

We liepen naar het huis, ik voelde mijn kutje soppen en de spanning in mijn buik groeien. Het was overal druk zodat we hier en daar een praatje maakten. In een onbewaakt moment liepen we de trap op, op zoek naar een rustig plekje. Er lag een kind te slapen in de eerste slaapkamer die we open maakten. In de tweede slaapkamer ook. Ja, onze gasten hadden ook kinderen. In de derde slaapkamer lag al een ander stel heftig te wippen. Ze hadden ons niet gezien en gingen wild door. We keken even toe en zagen slechts zijn blote kont heen en weer gaan tussen een paar benen, die wijd en hoog in de lucht staken. Een heleboel gekreun en gehijg begeleidde deze bewegingen. Ik voelde mijn buik samentrekken en wilde ook.

Alleen de WC was vrij en daar trok Adrian me in. We zoende heftig en hij maakte mijn broek los. Zijn hand schoof nu ongehinderd naar mijn klitje en ik genoot van die strelende en masserende hand. Adrian voelde langs mijn lipjes, haalde een vinger door mijn natte spleetje en raakte mijn lipjes weer aan. Hij schoof nu mijn broek wat naar beneden wat hem een betere toegang tot mijn kutje gaf. Hij vingerde stevig door, ik legde mijn armen om zijn hals en genoot.

Bekende kronkels kwamen omhoog, ik voelde een hand naar mijn borst gaan in mijn tepel knijpen en een andere hand die precies op het goede plekje van mijn klitje lekker tekeer ging. Ja! Daar kwam het opzetten en luid kermend kwam ik staande klaar. Heerlijk.

Adrian zijn beurt. Hij trok mijn broek en tangaslip uit en duwde me op de WC bril. Adrian stond voor me en U snapt wel op welke hoogte ik tegen hem aan keek. Ik maakte zijn broek los en trok broek en onderbroek in een ruk naar beneden. Een grote dikke lul was dicht voor mijn gezicht en ik hapte er in. Een grote lul in mijn mond. Ik sloot hem op in mijn mond en zoog er hard aan. Met mijn tong speelde ik langs zijn eikel en maakte ondertussen een pompende beweging over zijn lul. Met mijn vrije hand kneedde ik in zijn zak en speelde met zijn ballen. Hij kreunde en vond het heerlijk. Ik zoog harder en sloot mijn vrije hand om de basis van zijn lul en rukte hem voorzichtig af. Met mijn mond bewerkte ik zijn eikel. Hij kreunde nu heftig.

"Ik kom, ik kom" kreunde hij. Mijn gezicht deed ik opzij en rukte heftig door. Zijn lul zag ik voor mijn gezicht gaan spuiten en hij spoot zijn zaad op mijn schouder en truitje. Heerlijk, maar de spanning was niet over. Zijn lul bleef stokstijf vooruit staan en hij trok zelf zijn broek en onderbroek helemaal uit. Hij knielde en ging op zijn knieën voor me zitten. En ja, ik zat ook nog in mijn blote kont waardoor zijn natte lul voor mijn natte kutje kwam.

Ik zette mijn benen schrap tegen de deurstijl en ging wat onderuit.

Langzaam drukte hij zijn lul tussen mijn lipjes en drukte door naar mijn diepste verlangen. De basis van zijn lul stootte tegen mijn buik en zijn schaamhaar kwam in mijn schaamhaar. Hij trok zijn lul weer langzaam terug tot de kop van zijn lul tussen mijn schaamlippen zat. Ik keek hem geil aan. We hadden lekker oogcontact en hij begon te bewegen. Zijn lul begon tussen mijn lipjes lekker in mijn kutje te stoten. Ik lag vrijwel achterover op de WC bril, mijn benen tegen de deurstijl. Niet echt comfortabel maar de spanning in mijn onderlijf samenkomend in mijn kutje was de moeite waard. Ondertussen werd Adrian een dekhengst. Hij ramde zijn lul maar in mijn kutje heen en weer. Wij kreunden samen heerlijk.

"Ah, oh! Ik kom ik kom weer" kreunde Adrian en ik voelde zijn schokkende lul het zaad diep in mijn kutje ergens tegen mijn baarmoeder spuiten.

Hij liet zich voorover zakken en kneep in mijn borst. Heerlijk. Ik was er ook toe om weer lekker klaar te komen. Ik had Adrian zijn gang laten gaan, en ik hoopte op een stevige likbeurt. Adrian richtte zijn bovenlichaam weer op werd wat onrustig. Hij wilde gaan staan.

"Hé, mij niet vergeten hé" zei ik tegen hem. Hij keek me vragend aan. Ik greep hem bij zijn haardos en trok zijn hoofd richting van mijn kutje. Ik duwde zijn hoofd tegen mijn kutje.

"Likken" kreunde ik.

"Ja, maar je bent zo nat" fluisterde Adrian.

"Het is jouw zaad, je likt het er maar uit" fluisterde ik terug. Ik trok heftig aan zijn haar en duwde zijn hoofd tussen mijn benen.

"Lik, lik" fluisterde ik hem toe en ja daar voelde ik zijn zoekende tong.

Eerst langs mijn schaamlipjes, de randjes en daarna tussen mijn schaamlippen. Hij duwde zijn tong diep in mijn kut, blies een beetje en likte door en door. Heerlijk. Het hoogtepunt moest maar beginnen.

"Stop twee vingers in mijn kutje en lik mijn klitje" fluisterde ik hem toe. Ik trok weer aan z’n haardos en hij deed wat ik hem vroeg. Hij pompte twee vingers in mijn kutje. Ik voelde de volheid van z’n vingers die heerlijk ronddwaalden.

"Onder mijn schaambeen heen en weer en wat sneller." Weer rukte ik aan z’n haardos.

"Lik, lik," nu kreunde ik en ja, ah daar kwam dat machtige gevoel weer. Ik kreunde, nee schreeuwde terwijl ik klaarkwam en zakte mijn benen terugtrekkend bijna in de WC pot. Het was heerlijk.

We zoenden nog even, keken elkaar geil aan, kleden ons aan en fatsoeneerden ons weer een beetje.

Wat een machtige avond, weer een lekker avontuur.

Zora  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post805

Verslaafd

ZoraGeplaatst door My 4Fingers di, juli 05, 2011 00:11:27

Verslaafd

Hallo iedereen. Ik ben Zora, ooit 21 jaar jong en verslaaft aan seks. Als laatstejaarsstudente psychologie ben ik goed geplaatst om te oordelen wat verslaving betekent. Ik heb inderdaad een onoverwinbare drang naar seks en ben bijna elk uur van de dag verzonken in de gedachte om tot een orgasme te komen. Al van jonge leeftijd af had ik leuke sekservaringen. Wat ooit begon met mezelf onder de douche of onder de lakens te verkennen dreef ik op 18-jarige leeftijd al door tot echte seks. Sinds de dag dat ik werd ontmaagd ontdekte ik de echte voldoening van goede seks. Ik ging ik steeds frequenter op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dit resulteerde in een absoluut niet monogaam gedrag en de sekspartners wisselden veel sneller dan mijn echte liefdesrelaties. Ik raakte echt geboeid door de onderlinge verschillen in het seksuele gedrag van mannen en vooral in de ultieme contrasten van hun seksorganen.

Op 21-jarige leeftijd, durf ik grif toe te geven dat ik minimaal met vijftig verschillende mannen en jongens seks heb gehad, maar ook al proefde van lesbische seks. Ik hou van de meeste seksuele facetten met uitzondering van extremiteiten zoals SM, poep- en plasseks. De enige uitdaging die me nog rest, maar waarschijnlijk nooit zal bereiken, is seks met verschillende partners op hetzelfde moment. Groepsseks dus.

Naast alle aspecten die met seksuele interactie tussen man en vrouw of tussen vrouw en vrouw te maken hebben hou ik ervan om veelvuldig te masturberen. Met mezelf spelen ervaar ik ondanks andere geweldige ervaringen nog steeds als het ultieme genot. Niemand is beter geplaatst om mezelf tot een beter hoogtepunt te brengen dan ikzelf. Ook hou ik van naaktheid in het algemeen. Ik heb mijn eigen lichaam leren appreciëren en ook al voel ik me niet helemaal perfect dan nog blijk ik er toch steeds in te slagen om vele mannen hun hoofd te laten draaien wanneer ik voorbij stap.

Met mijn 1.68 meter, 54 kilogram, lange donkerbruine haren en een volle c cup weet ik dat ik voor vele anderen een mooie verschijning ben. Ik masturbeer dus graag maar vooral veel. Ik weet dat ik op dit vlak helemaal geen uitzondering ben. Ik vrees dat we zouden versteld staan hoeveel mensen (mannen en vrouwen) dagelijks de hand aan zichzelf slaan en dit op de meest waarschijnlijke en onwaarschijnlijke plaatsen. Ikzelf ben hierop helemaal geen uitzondering. Het enige mogelijke verschil met de ‘Jan modaal’ is misschien dat ik masturberen altijd associeer met volledige naaktheid. Het dragen van kleren tijdens het masturberen ervaar ik als hinderlijk en aangezien ik het toch bijna dagelijks met mezelf doe kan je jezelf perfect inbeelden welke taferelen er zich soms afspelen. Temeer daar ik het op alle mogelijke momenten en plekken doe.

Een van mijn favoriete plekjes zijn toiletten en die vind je echt overal. Op de campus, in een cafeetje of restaurant, het station, … noem maar op, maar ook in mijn wagentje op een parkeerplaats of gewoon langs de weg vind ik het enorm boeiend. Een verhoogde kans om betrapt of gehoord te worden geeft me maar al te vaak een nog sterker orgasme...of misschien zit dat me gewoon tussen m’n oren…of misschien is dit wel de exhibitionist in me.

Sinds ik vier jaar geleden het ouderlijke huis verliet en me in mijn ‘studentenkot’ vestigde begon ik ook te experimenteren met allerlei ‘toys’. Dit vond ik zo bevredigend dat ik ondertussen een ware collectie aan vibrators en dildo’s heb verzameld. Net zoveel ik van neukpartner wisselde heb ik bijna gewisseld van speelgoedje. Het enige verschil is dat ik die leuke speeltjes gewoon in een kastje bewaar. Het is eveneens gebruikelijk geworden dat ik steeds minivibrator of dito dildo op zak heb wanneer ik buiten huis ben…en net zo beleefde ik enige weekjes geleden dé seksuele ervaring van mijn nog jonge leven.

Het was nog vroeg in de namiddag. Tijdens de cursus in de aula daalden mijn gedachten onherroepelijk af in de richting van hete seks. Ik kon het niet laten en begon stiekem doorheen mijn jeans over mijn kutje te wrijven. Ik ging ervan uit, was er eigenlijk van overtuigd, dat niemand dit ooit zou kunnen opmerken. Ik had die dag opnieuw geen slipje aangetrokken en al snel voelde ik de jeans rond mijn kruis behoorlijk vochtig worden. Mijn poesje had aandacht nodig. In gedachten lag ik languit onder een stoere bink die in een zalig tempo zijn keiharde lul in en uit mijn kutje pompte terwijl ik steeds opnieuw klaarkwam. Een fantasietje dat wel meer vrouwen kennen denk ik. Ik bleef heel discreet met mijn indexvinger mijn kutje stimuleren en wist dat ik op dit tempo ongetwijfeld een orgasme zou bereiken, maar ik wilde zoals steeds naakt zijn. Ik wachtte het einde van de les af en maakte gebruik van de profwissel om ervan tussen te glippen. Met mijn cursus en handtasje vertrok ik onopgemerkt in de richting van de sanitaire blok. De gang was helemaal verlaten en net voordat ik het gedeelte voor de dames binnenstapte bedacht ik me.

Waarom niet bij de heren? Er was toch niemand en de gedachte aan mannelijk naakt deden me binnenstappen. Ik keek vluchtig om me heen, maar er was niemand te zien. De WC boxen waren schijnbaar pas onderhouden en gekuist. Ik stapte het laatste ‘hokje’ binnen en plaatste mijn cursus map opzij. Het klerenhangertje hing er uitnodigend bij en al gauw ontdeed ik me van alle kledingstukken. Nu ja, veel had ik niet aan die dag. M’n jeans, bloesje, bh en schoenen. Ik nam plaats en duwde mijn voeten tegen de uiteinden van het hokje. Onmiddellijk ging mijn handje in de richting van mijn kutje dat door de geniepige acties van daareven al lekker glom. Mijn klitje voelde gespannen aan en ik wist dat, indien ik de tijd zou nemen, ik opnieuw lekker tot een hoogtepunt zou komen.

Terwijl ik langzaamaan mijn kutje begon te vingeren begon ik aan mijn super gevoelige tepeltjes te draaien. Net toen mijn kutje onder het vingergeweld lekkere geluidjes begon te maken werd de omgevingsstilte doorbroken door iemand die in het toilet binnenstapte. Ik bleef doodstil zitten en op dat zelfde moment merkte ik op dat ik de deur niet had vergrendeld met het slotje. Door mijn zithouding kon ik evenmin onmiddellijk bij de grendel. De voetstappen kwamen korter bij en het onvermijdelijke gebeurde. De deur ging met een zwaai open en plotseling stond ik oog in oog met een jongen die ik nog nooit eerder opmerkte. Erger dan ikzelf was die knaap behoorlijk geschrokken. Toen hij me stilzwijgend aanstaarde besefte ik pas wat hij voor ogen kreeg. Ik zat daar volledig naakt met mijn kutje te spelen. Zijn verbaasde blik veranderde al snel in een geile blik toen hij recht naar mijn kutje keek. Ik kreeg geen woord over mijn lippen en zat erbij als verstijfd. Hij zette een stap naar voren en stond stil tussen mijn benen. In een beweging trok hij de deur dicht. Door de beperkte bewegingsruimte in het hokje stond hij eigenlijk vlak voor me. Mijn steeds geile fantasieën en mijn initiatief op seksueel gebied verstijfden helemaal toen hij zijn broek losknoopte. In een vlotte beweging duwde hij zijn jeansbroek en onderbroek naar beneden en voor ik het goed doorhad had hij zijn al stijve lul in zijn hand. Ik was zodanig met verstomming geslagen dat ik helemaal niet reageerde. Zelfs toen ik eventjes besefte dat er een jonge - niet onaantrekkelijke, maar totaal onbekende - kerel in ‘ready position’ voor mijn gespreide benen stond liet ik alles op me afkomen.

Toen hij een paar seconden later voorover kwam gebogen en met zijn hand zijn erectie tegen mijn kutje duwde sloot ik enkel mij ogen. Ik begreep dat dit realiteit was en dat dit helemaal niet gepland was, maar tegelijk vergewiste ik me dat ik nog nooit eerder ‘neen’ had gezegd tegen een neukbeurt dus besloot ik er gewoon van te genieten. Nadat hij voorzichtig zijn eikel tussen mijn lipjes had geschoven duwde hij zijn volledige lul in mijn kutje. Zijn erectie voelde als middelmatig aan, maar veel tijd om daarover te piekeren gaf hij me niet. Hij begon zijn pik bruut in en uit m’n vagina te duwen en omdat ik al lekker nat stond ging dit behoorlijk gemakkelijk. Met zijn beide handen boven me op het waterreservoir van het toilet begon hij me best lekker te neuken. Ik had wel op comfortabelere plekjes seks gehad en ik wist dat de houding van die jonge onbekende ook niet zo vanzelfsprekend was, maar desondanks deed hij het niet slecht.

Ik merkte al snel dat die kerel helemaal niet ervaren was maar ‘what the fuck'? Het kon me geen moer schelen. Ondertussen werd ik wel nog eens lekker geneukt. Ik voelde me als een hoer die eventjes een klant binnen deed maar misschien was ik wel gewoon een sletje. Hij begon steeds harder te stoten en steeds ploften zijn ballen hard tegen mijn kutje. Uit reflex omarmde ik hem om zo gelijk het tempo te bepalen, maar dat bleek zinloos te zijn. Een paar tellen later zag ik hoe hij rood opliep en zwaar begon te ademen. Ik wist dat hij zou gaan klaarkomen terwijl ikzelf nog niet eens bijna in de buurt van een orgasme scheen te komen. Ik duwde hem van me af omdat ik zeker niet wou dat hij in me zou gaan spuiten en net op datzelfde moment begon hij met scherp te schieten. Een dikke straal sperma ketste af tegen mijn borsten en vervolgens melkte hij zijn erectie tot de laatste druppel uit op mijn kutje.

Ik kroop recht en wilde nog eventjes zijn eikel verwennen met mijn mondje (gewoon omdat ik van de smaak van sperma hou) maar hij dacht er anders over. In geen tijd trok hij zijn jeans omhoog, knoopte hij zijn riem vast en haastte zich naar buiten. Dit had ik me zelfs in mijn slechtste dromen niet kunnen inbeelden. Ik deed het met een totale vreemde, zelfs zijn naam kende ik niet. En nog nooit eerder vluchtte iemand weg nadat hij me geneukt had. En zeg nu zelf. Welke man wil niet eventjes afgezogen worden?

Hierna vergrendelde ik wel degelijk de deur. Daarop begon ik mezelf tot een zalig hoogtepunt te vingeren. Nadat ik dat bereikt had veegde ik mezelf schoon met toiletpapier en ik vertrok ongezien uit het herentoilet om terug plaats te nemen voor het vervolg van de cursus.

Nu, drie weken later, heb ik die jongen nog steeds niet teruggezien en eerlijk gezegd heb ik er helemaal geen behoefte aan.

Zora  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post589

Hallo Allemaal

ZoraGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 25, 2011 02:18:07

Hallo allemaal.

Ik ben Roos en ik ben 18 jaar. Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik was op een avond thuis helemaal alleen. Mijn ouders waren een weekendje weg. Mijn vriend zou langs komen en ik had een spannende verrassing voor hem. Hij droomde vaak over een trio maar ik wees het steeds af omdat ik er nog niet zeker van was. Een paar weken geleden heb ik een meisje leren kennen.

Martinne, een mooi meisje, ze had lang blond haar mooie blauwe ogen slank een mooie C cup en een mooi kaal kutje. Ik was meteen verkocht aan haar. Ik had stiekem met haar afgesproken en het klikte meteen. Na een heerlijke nacht met haar stelde ik een trio voor met mijn vriend. En ze wou niks liever dan zich door mijn vriend laten nemen.

Dat weekend vertelde ik aan Lorant dat ik uit wilde en daarna iets spannends wou doen. Het was nog erg vroeg maar ik wou dat het al avond was. Lorant zou komen eten en daarna zouden we gaan stappen. Ik ging maar douchen want het duurde mij te lang. Ik werd al erg geil onder de douche en ik had echt zin om Martinne te likken en te laten neuken door Lorant. Lorant had de sleutel van het huis en ik hoorde hem niet binnen komen. Ineens stond hij naakt voor mij. Ik wou hem eigenlijk laten wachten tot vanavond maar ik was zo geil dat ik zijn pik in mijn kut wou. Ik pakte hem beet en trok hem onder de douche. Ik begon hem overal te zoenen en te likken over zijn lekkere lijf. Ik kwam aan bij zijn pik en nam hem in mijn mond. Die was zo lekker dat ik steeds sneller ging. Lorant kon het niet lang vol houden zo geil was hij. Hij spoot mij helemaal onder dat was zo lekker dat ik gewoon gelikt wilde worden.

Lorant zakte door zijn knieën en begon mij stevig te likken. Ik was zo geil dat ik kreunde als een gek. En kwam ook heel snel klaar.

We hebben ons nog even afgespoeld onder de douche en we gingen ons aan kleden. Ik trok een heel kort wit rokje aan met een iets te klein slipje. Een mooie witte bh en een wit topje waar mijn borsten bijna uit vielen. Lorant kon zijn ogen niet van mij af houden en wist nog steeds niet wat er ging gebeuren. Na dat we gegeten hadden hebben we de taxi naar de stad genomen. We gingen naar onze discotheek waar we altijd uit gingen. Al onze vrienden zouden ook komen dus ik kon ook tijd vrij maken voor Martinne.

Het was bijna 11 uur toen we de discotheek binnen kwamen. Er werd veel naar mij gekeken en dat vond ik heerlijk. Lorant vond het erg geil als er mannen of vrouwen naar mij kijken. Ik had om half 12 met Martinne afgesproken bij de deur. Want ze was hier nog nooit geweest. Ik zag haar al aan komen en Lorant kwam bij mij staan. Hij bleef maar vragen op wie ik stond te wachten. Ik zei dat hij het zo wel zo merken. Martinne en ik waren samen de stad in geweest om kleding te kopen voor deze avond en ze zag er geweldig uit. Een mooi erg kort rokje met een bijpassend truitje. Haar haardos had ze opgestoken en het zag er erg goed uit. Ik was wel een klein beetje jaloers. Maar ik mocht haar ook lekker verwennen vannacht dus ik kom niks tekort.

Ze stapte binnen en ik kreeg een kus van haar. Ik stelde haar voor aan al mijn vrienden. Ze konden hun ogen niet van haar afhouden. Zelfs mijn beste vriendin niet die een hekel had aan meisjes die biseksueel zijn. En dat wist ze al. Het werd steeds gezelliger. Lorant moest zich goed inhouden want hij was erg geil merkte we samen al. Ik had nog niets verteld en Martinne ook niet. We liepen samen even naar het toilet het was erg rustig. Martinne zoende me vol op mijn mond het was zo lekker dat ik er al erg geil van werd. Ik trok haar mee de wc in en streelde haar tussen haar benen ze was al erg nat dat voelde ik door haar slipje heen. Ze kreunde iets te hard iedereen kon het horen in het toilet maar dat interesseerde haar niet. Ik zakte door mijn knieën en begon haar te likken. Ze was erg geil en kwam snel klaar. Ik zoende haar nog een keer en we gingen terug.

Lorant vroeg waarom het zo lang duurde dus ik zei dat het druk was maar hij wist wel beter. Het was al 3 uur en ik wou graag weg. Ik vroeg aan Lorant of Martinne nog even mee mocht en dat vond hij best. We belden een taxi en gingen naar huis toe. Toen we thuis kwamen had ik alles al klaar gezet. Een lekker wijntje en speeltjes verstopt zodat Lorant niets zou merken. Lorant schonk thuis een wijntje in voor ons en kwam tussen ons in zitten. Ik had mijn schoenen uit gedaan en Martinne volgde mijn voorbeeld. We praten wat en lachten veel. Uit eindelijk kwam het onderwerp seks. En Lorant wist niet wat die hoorde. Martinne die biseksueel was. Ik begon hem te zoenen en zei dat ik een verrassing had. Martinne viel zijn broek aan. Zijn pik was al aardig gegroeid. Terwijl Lorant mij begon uit te kleden deed Martinne dat bij hem. Hij zoende mijn borsten en Martinne begon hem te pijpen. Ik werd er zo geil van dat ik Martinne begon uit te kleden. Toen ze helemaal naakt zat begon ik haar te likken. Ze kreunde als een gek en was zo geil. Lorant was helemaal in de hemel hij werd gepijpt terwijl zijn vriendin een ander meisje likte. We legde Lorant op de grond en hij werd nu helemaal uit gekleed.

Martinne deed een condoom om bij hem en ging boven hem zitten. Zijn lul zakte langzaam bij haar naar binnen. Ik werd zo geil dat ik de dildo pakte die bij mij in de buurt lag en begon mezelf te verwennen. Martinne was aan het kreunen als een gek Toen wilde ze steeds sneller geneukt worden door Lorant. Lorant zag dat en draaide Martinne om.

Hij legde mij op de bank neer zodat ik met mijn mond bij het kutje van Martinne kon komen terwijl ik hard geneukt werd door Lorant.

Ik kon het niet meer houden en moest gewoon klaar komen. Martinne kwam ook met schokken klaar.

Ik deed het condoom af bij Lorant en we gingen hem samen pijpen. Snel en afwisselend langzaam. Hij was zo geil dat hij al snel onze mondjes vulde met sperma. Dat was zo geil dat Martinne en ik elkaar aflikten.

Lorant lag uitgeput op de grond terwijl Martinne en ik elkaar in standje 69 lekker likten. We kwamen snel nog een keer klaar.

We lagen met zijn drieën uitgeput op de grond.

En we doen het nog vaak over.

Zora  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post553

Een geile zomernacht

ZoraGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 02, 2010 00:28:52

Een geile zomernacht

Hallo! Ik ben Maaike en afgelopen zomer heb ik echt een onwijs geile nacht beleefd met mijn vriendje Tim en zijn beste vriend Steven.

Het was begin augustus en we waren met zijn drieën naar Dance Valley geweest.

Na afloop gingen we naar mijn huis toe, mijn ouders waren op vakantie en dus ik had het huis lekker voor mij alleen. Erg relaxt want zo konden we na afloop lekker ongestoord afteren bij mij thuis. Die hele dag hing er al een spanning tussen ons en 's middags vertelde ik Tim, toen ik flink uit mijn dak was, dat ik al een tijdje fantaseerde om met hun samen naar bed te gaan.

We gaan vaak met ons drie naar party's en knuffelen dan altijd met elkaar en bovendien had ik al een paar keer met Steven gezoend.

Tim vertelde tot mijn verbazing dat ze het er 's ochtend samen over hadden gehad dat ik er zo lekker uitzag en dat ze hadden afgesproken dat ze me straks thuis lekker samen zouden verwennen. Dat verklaarde dus waarom er al de hele dag zo'n spanning hing; we hadden alle 3 hetzelfde plan voor vanavond!

Het zat er al wel een beetje aan te komen maar toch...Mijn hart bonkte in mijn keel van opwinding.

De rest van de avond zoende ik ongegeneerd met ze en ik kon niet wachten tot we naar huis zouden gaan! Plagerig zaten ze aan me en ik voelde hun erecties als ze tegen me aan reden.

Tegen een uur of tien gingen we weg en we kwamen zo rond half twaalf aan bij mijn huis. We waren alle drie gek van geilheid, vooral ook omdat we nog flink uit ons dak waren. Mijn lichaam tintelde van opwinding!

Ik sprong even snel onder de douche, droogde me af en trok een slipje en een klein T shirt aan. Toen ik na een paar minuten in de huiskamer kwam zaten de jongens in hun boxers op de bank en ik kroop tussen ze in.

Hun handen gleden direct over mijn lichaam en ik zoende één voor één met ze.

Terwijl ik zoende met Steven trok Tim mijn shirtje omhoog en begon mijn kleine tietjes te likken. Mijn tepeltjes priemden hard naar voren en Steven likte mijn oorlel. Tim's tong gleed naar beneden en hij likte mijn buik, navel en kwam weer omhoog en beet zachtjes in mijn harde tepel.

Ik rilde van genot.

Terwijl Steven nu begon mijn tietjes te likken, trok Tim mijn slipje uit en begon me zachtjes tussen mijn benen te likken.

Brutaal duwde ik Steven ook naar beneden en deed mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. Gulzig likten ze me samen; het was heerlijk om die twee tongen zo over mijn kutje te voelen glijden! Het duurde niet lang of ik voelde ook hun vingers naar binnen gaan. Ze zaten elkaar een beetje in de weg en likten me af alsof het een wedstrijd was.

Ik was nu echt kletsnat!

Na een poosje stond Tim op en trok zijn boxer uit.

Zijn pik was ongelooflijk hard en ik boog me iets naar voren om eraan te likken. Ik zag hoe Steven omhoog gluurde om te zien hoe ik Tim zachtjes aan zijn opgezwollen eikel likte. Het duurde niet lang voor ook hij opstond en hij trok zijn boxer uit. Hij had echt een ongelofelijk grote pik, niet meer normaal.

Zijn lul stond recht omhoog, bijna plat tegen zijn buik en ik voelde een tinteling van geilheid door mijn lichaam gaan.

Ik draaide mijn hoofd naar links, nam nu zijn pik in mijn mond en begon Tim tegelijkertijd af te trekken.

Om beurten wisselde ik en ze kreunden van genot.

Ik stond op, trok mijn T-shirt uit en vroeg de jongens om boven het matras van mijn ouders te pakken, zodat we deze midden in de huiskamer konden leggen en we daar lekker op konden liggen.

Het was een heerlijk gezicht om die jongens zo met die stijve pikken door het huis te zien lopen.

Na wat gestuntel lag de matras op zijn plek en we doken er bovenop. Ik begon Steven te pijpen, zodat Tim mij het eerst kon neuken, omdat ik het toch wel een beetje eng vond allemaal.

Steven zat op zijn knieën naast mijn hoofd en ik lag op mijn zij aan zijn enorme pik te zuigen. Tim neukte me rustig en vertrouwd en ik zag Steven kijken hoe Tim in en uit me gleed. Hij strekte zijn arm en begon me zachtjes over mijn kutje te wrijven terwijl Tim me neukte.

Ondertussen zoog ik hem lekker af en ik voelde hoe hij een vinger in en uit mijn kut liet glijden. Ik werd nu geneukt en gevingerd tegelijk, wat echt een heerlijk gevoel was. Het kippenvel stond op mijn lichaam en ik begon te kreunen van genot.

De jongens wisselden nu van plek en zachtjes duwde Steven zijn eikel bij me naar binnen. Hij keek me geil aan en duwde zijn lul iets verder naar binnen.

Ik begon zachtjes kreunen. Direct haalde hij zijn pik er weer uit en stak deze er onmiddellijk weer in, nog iets dieper ditmaal. Hij herhaalde dit enkele malen en ik kreunde van genot iedere keer dat hij zijn lul naar binnen stak.

Ik keek hoe zijn grote dikke lul in en uit me gleed, terwijl Tim ondersteboven naast me kwam liggen, zodat ik hem kon pijpen.

Met zijn hoofd ging hij tussen mijn benen en hij begon me te likken terwijl Steven in me op en neer bewoog. Ik kreunde van genot en voelde dat ik klaar ging komen. Een tong en een pik tussen mijn benen was echt te geil gewoon!

Net nadat ik klaar was gekomen kon Steven zich niet meer inhouden en hij trok zijn pik uit me. Tim was ondertussen omhoog gekomen en zat op zijn knieën naast me en keek toe hoe Steven met twee handen aan zijn enorme pik trok en een gigantische lading zaad over me heen sproeide.

Hij kreunde heftig, zijn lichaam schokte heen en weer en ik rilde van genot om hem zo te zien klaarkomen. Steven ging snel opzij zodat Tim zich nu kon klaar neuken. Snel ging hij op en neer en niet veel later spoot ook hij zijn pik leeg over mijn lichaam. Ik zat echt helemaal onder; mijn gezicht, mijn kleine tietjes maar vooral mijn buik en het dunne zaad droop letterlijk van mijn lichaam af. Mijn God!

Ik zag dat de jongens er hard op geilden om mij daar zo te zien liggen.

Tim stond op om te douchen en ik vroeg Steven of hij een handdoek wilde pakken, om mijn lichaam een beetje schoon te vegen.

Hij kwam terug en ik zag dat zijn grote pik nog steeds keihard was, zijn eikel glom van het zaad en ik merkte dat ik nog steeds botergeil was.

Het verbaasde me dat zijn pik nog steeds bewegingsloos en kaarsrecht omhoog stond; hij was al zeker vijf minuten geleden klaargekomen en had

zijn pik sindsdien met geen vinger meer aangeraakt!

Hij veegde me schoon en ik zei dat hij moest gaan liggen.

Ik ging boven op hem zitten en begon zachtjes op zijn grote lul te rijden, terwijl ik mijn vinger in zijn mond stopte, waar hij zachtjes aan begon te zuigen. Iets sneller ging ik nu op en neer want ik wilde klaar zijn voordat Tim terug kwam.

Steven trok me opzij, zodat ik op mijn rug lag en deed mijn benen uit elkaar.

Steven stak zijn grote pik in me en begon me hard te neuken; driftig ging hij op en neer en hij begon te hijgen als een gek. Ik voelde dat hij opnieuw ging klaarkomen.

Voordat hij zijn pik uit me kon trekken, pakte ik hem beet en trok hem tegen me aan, waardoor ie kreunend in me klaarkwam. Zijn lichaam schokte.

"Je bent lekker" zei Steven en ik giechelde. Hij bleef nog even lekker in me en we zoenden elkaar. Daarna rolde hij van me af en stak een sigaret op.

Niet veel later kwam Tim nietsvermoedend binnen en Steven vroeg of hij ook even een douche mocht nemen.

"Natuurlijk" zei ik en hij liep de kamer uit.

Tim kwam naast me liggen en begon me te zoenen.

Hij vroeg of ik het lekker had gevonden en ik zei dat ik nog steeds bloedgeil was en kwam op een ondeugend idee. Ik keek hem geil aan en zei dat ik nog even gelikt wilde worden.

Hij duwde mijn benen uit elkaar en begon gulzig maar zachtjes mijn kut te likken.

"Jezus! Maaike wat ben jij lekker nat" zei hij en hij liet zijn tong af en toe naar binnen glijden. Hij begon steeds heftiger te likken en ik hoorde zijn tong soppen in mijn poesje.

Het idee dat Tim het zaad van Steven uit mijn kutje lag te slurpen maakte me helemaal gek, ik kon me nauwelijks meer inhouden en kwam met een piepend geluid klaar.

Hij kwam omhoog om me te zoenen en ik proefde direct de zoutige smaak van het zaad dat hij opgelikt had.

Tim stond op, zijn pik was hard en hij keek me geil aan.

Ik ging op mijn knieën zitten, begon hem te pijpen en, omdat ik weinig tijd had, tegelijk met lange halen af te trekken.

Ik wilde niet dat Steven ons zou zien. Al na een minuut of drie voelde ik z'n lichaam schokken en ik proefde hoe hij een warme lading zaad in mijn mond spoot.

Ik stond op en liep naar de douche.

Steven was net klaar met douchen en ik pakte hem beet. Met het zaad van Tim nog in mijn mond begon ik hem geil op zijn mond te zoenen.

Het vocht droop langs zijn kin.

Ik likte zijn gezicht schoon, gaf hem een knipoog en sprong onder de douche.

Ze moesten eens weten!

Zora  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post323

Rijk en rijp

ZoraGeplaatst door My 4Fingers do, maart 04, 2010 01:13:16

Rijk en rijp

Ik leefde er lustig op los. Ik ben een rijpe vrouw die eigenlijk niets heeft om echt voor te leven, maar maakte desondanks dit deprimerende bestaan, er toch het beste van maakte. Ik had veel geld. Dat had ik niet zelf verdiend, het was mij nagelaten door een suikeroompje.

Ik had de man jarenlang intens seksueel verwend en dit was dus na zijn dood zijn “dank je wel”. Niet dat ik wil klagen. Het geld was vanzelfsprekend welkom, nu kon ik echt doen en laten wat ik wilde. Alleen de seks.

Die man was zo ongelooflijk goed in bed geweest. Hij was achter in de 40 geweest en had gewoon een zwak hart, waar hij totaal niets vanaf had geweten. Hij had dus een seksueel gat achtergelaten en het was nu net, alsof Ik het aan mijzelf verplicht was, dit gat te vullen, het liefst met een harde pik van minimaal 24 cm. Bij de gedachte alleen al moest ik een beetje in om mijzelf lachen en werd gelijk ook bijzonder geil.

Ik zat te wachten op de tuinman die vandaag voor het eerst langs zou komen. Misschien dat hij mijn noodkreet zou horen en bereid was om mij met de daad te verlossen. Het was dus gewoon afwachten. Daar ging de deurbel. Ik fatsoeneerde mijn haar nog even en deed een extra knoopje los van mijn blouse. Ik opende de deur en daar stond niet de tuinman, maar de buurman! Hij keek recht in inkijk tussen mijn borsten en zijn mond viel open.

“Wil je het gewoon weer proberen buurman?” Vroeg ik op verveelde toon.

De buurman knikte en begon als een idioot zijn broek los te maken. Hij was al een paar keer aan de deur geweest om mij eens lekker te neuken. Waren zijn eigen woorden, maar telkens als het zover was, kreeg hij de deur tegen zijn snikkel. Maar nu was zijn broek al los en wachtte mij een aangename verrassing.

“Jezus, buurman. Wat een grote mixer! Kom gauw binnen.”

Snel trok de buurman zijn jasje uit en daar viel uit de binnenzak een doosje Viagra pillen op de grond. Ik moest wel een beetje lachen, maar was wel erg blij met de enorme paal van de buurman die mijn rijpe warme kutje zou gaan vullen. Hij liet er ook absoluut geen gras over groeien en drukte zijn gereedschap, zodra we op bed lagen, diep in mijn druipende kutje. God, wat ging hij tekeer. Ik voelde zijn volle ballen tegen haar kutje kletsen. Maar echt genieten was er niet bij. Hij kwam veel te snel klaar en spoot hij zijn warme zaad over mijn nauwelijks ontblote buik.

“Wel, buurman. Zit ik daar nu zolang op te wachten? Ga weg en kom voorlopig maar niet meer langs.”

Aangeslagen en daardoor niet ad rem genoeg om te beantwoorden, trok de buurman zijn kleren weer aan, pakte zijn doosje Viagra van de vloer en vertrok schoorvoetend huiswaarts.

“Wat een sukkel.” Ik was echt geïrriteerd door het voorval en terwijl ik mijn buik afveegde en mezelf waste, werd er weer aangebeld. Een beetje chagrijnig opende ik de voordeur. Al gauw verdween mijn slechte bui toen ik zag dat het een goddelijk gebouwde jongeman was, die zichzelf voorstelde als de nieuwe tuinman. In alle haast was ik vergeten mij aan te kleden en ik stond dus alleen maar in mijn tanga voor de tuinman, die erg cool bleef.

“Ben ik hier voor het tuinieren, of heeft u liever dat ik andere werkzaamheden verricht.”

“Goed, het is nu toch niet meer nodig om alles voorzichtig aan te pakken. Ik wil dat je me neukt. Ik wil je harde pik diep in mij voelen en ik wil genieten.”

“Geen probleem.”

Ik mocht de jonge Adonis wel. Hij had een kalme maar krachtige uitstraling, waardoor ik, opnieuw, ontzettend geil werd. De tuinman tilde me op en drukte mij tegen de muur, wat me machteloos maakte, maar het voelde wel fijn. Ik voelde mezelf totaal in controle. Ik wilde neuken, hij ging erin mee. Hij schoof mijn slip opzij en drukte twee krachtige vingers diep in mijn kutje. Ik slaakte een geil kreetje en voelde mij even heftig verrast. Met één hand hield mij vast nu en met de andere vingerde hij mij. Het duurde niet lang of hij trok zijn vingers terug en tilde mij met mijn kutje tot bij zijn tong en begon hij mij, tegen de muur op, te likken! Fantastisch voelde dat. Zijn sterke tong drong zich diep naar binnen en ik voelde hoe hij af en toe op mijn schaamlipjes beet.

“Oh, ga door. Hm…, wat doe je dat lekker!” Kreunend genoot ik van de heerlijk likkende tong. Nu tilde hij mij op. Weg van de muur, en zette mij even neer. Hij deed zijn broeken uit, tilde mij weer op en liet mijn sappige kutje op zijn penis zakken, terwijl hij mij op en neer liet bewegen.

Deze keer kwam ik erg snel klaar. Ik schreeuwde en gilde zo luid en genotvol, dat de buurman dit zeker zou horen. Dit hele geile gebeuren ging een tijdje door. De tuinman liep met mij naar de keukentafel en liet mij erop leunen met mijn bovenlichaam, mijn rijpe kontje naar hem toegedraaid. Nu neukte hij me genadeloos van achteren in mijn kutje en weer kwam ik weer heerlijk klaar.

De tuinman begon nu ook te kreunen en het duurde niet lang, of hij trok zijn paal uit mijn kutje en spoot zijn lading over mijn rug. Samen gingen we een eeuwigheid douchen.

Daar heb ik de tuinman nog heerlijk afgezogen en zijn warme zaad doorgeslikt. Deze tuinman wilde ik dolgraag houden en samen met hem zou ik nog meerdere avonturen beleven in bed en op andere plekken.

Wat is het toch heerlijk om een rijke rijpe vrouw te zijn en zo’n jonge kerel te nemen.

Zora  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post247

Er op of er onder...

ZoraGeplaatst door My 4Fingers di, januari 05, 2010 00:27:48
Erop of eronder Ik had er echt mijn best voor gedaan. De hele namiddag en avond heb ik er op gezwoegd. Maar, het lukte echt niet om het van buiten te leren. Eén blik op het blad en ik wist genoeg, dit wordt een echte ramp. Het examen ging super slecht. Nadien praat ik zoals gewoonlijk nog wat na met enkele klasgenoten. Het nieuwe meisje die er sinds Pasen is bijgekomen komt er ook bij staan. Lucia heet zij. Ze had het als gemakkelijk ervaren. Daar dacht ik en enkele vriendinnen van mij wel anders over. Iedereen vertrok om het volgende examen te gaan studeren, wiskunde. Behalve Lucia, die liep nog een stukje met me mee. Zij moest dezelfde kant uit als ik. “Morgen wiskunde,” zei ik, “vind jij dat ook zo’n rotvak?” “Valt wel mee, eens je het door hebt is het niet zo moeilijk.” “Ja, maar hoe die leerkrachten het uitleggen snap ik er niks van.” “ Wat zou je ervan denken als ik je kom helpen” vroeg Lucia? “Dat kan ik toch niet van je vragen, je zal zelf al werk genoeg hebben.” “Samen gaat het leren veel vlotter, dan kunnen we elkaar helpen. Als je liever alleen studeert mag je het ook zeggen hoor. Ik zou het een eer vinden om samen met jou te mogen leren. Waar wil je het liefst gaan studeren, bij mij thuis of bij jou?” “Liefst bij jou, dan worden we niet lastiggevallen door mijn broers.” “Bel je moeder dan maar om haar te verwittigen. Je kan ook bij ons blijven eten vanmiddag, er is toch niemand thuis.”Ik bedankte haar en we liepen naar Lucia’s huis. Een beetje ongerust stelde ik vast dat ze naast mijn gewezen vriendje woonde waar het nog maar een paar dagen mee uit was. “Snel naar binnen, Lucia.” En ik vertelde in twee woorden waarom.

Eens we binnen waren voelde ik mij veilig en gerust. Zei ging voor het eten zorgen. “Je lust toch pizza?” “ Ja, natuurlijk, wie lust dat nu niet.” “Cola om te drinken?” “Ja graag.” Geduldig bleef ik in de woonkamer wachten. Nadat zij de pizza’s in de oven had gelegd kwam Lucia terug. Zij kwam achter me staan en begon mijn schouders te masseren. “Wat doe je nu?” “Een massage zal je ontspannen en dan kan je straks beter leren.” “Ah zo, en wie masseert jou dan elke dag voor je moet gaan studeren?” “Niemand, maar jij verdient dat”Ik voelde het, ik begon te blozen, “dat is lief van je.” Ondertussen waren de pizza’s klaar en gingen we dus eten. Tijdens het eten praatte we nog wat verder en leerden we elkaar wat beter kennen. Het was heel gezellig, maar het werd nu echt wel tijd om te gaan leren. “Kom, we gaan op mijn kamer leren, als er dan toch plots iemand thuis komt worden we niet gestoord.” “Goed,” en ik volgde haar de trap op. Ik mocht aan het bureau zitten en zelf ging zij op het bed. “Als je iets niet snapt roep je me maar.” Een tijdje later begreep ik een hoofdstuk totaal niet, dus riep ik Lucia. Zij kwam achter me staan en leunde over me heen. Terwijl zij het uitlegde kreeg ik het enorm warm, zij stond ook zo dichtbij me. Ik kreeg echt een onbeschrijflijk raar gevoel. “Begrijp je het nu wel?” vroeg Lucia. “Ja, dank je.” “Graag gedaan, ik ben hier om jou te helpen hé Zora.”

Opnieuw begon zij mijn schouders te masseren, dat was een zalig gevoel. Zij nam me vast rond mijn middel en gaf me een kus op mijn wang. Ik schrok en ging opzij. “Sorry, dat had ik niet moeten doen” zei zij. “Nee, dat is het niet, ik schrok alleen even.” “Vond je het erg?” “Nee, integendeel.” “Zora, ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen, maar ik voel me wel goed bij jou.” Terwijl had zij nog steeds haar armen om me heen. We keken elkaar aan en bleven enkele minuten in elkaars ogen kijken. We kusten elkaar. Het was zalig en duurde enkele minuten lang. “We kunnen nu best nog wat verder leren,” zei Lucia na onze hartstochtelijke kus.

Enkele uren later waren we eindelijk klaar. “ Zo! Morgenvroeg nog even overlezen en dan met goede moed naar het examen.” “Het eerste sinds tijden dat ik zie zitten, dankzij jou Lucia. Dankzij jou begrijp ik alles.”beter zei ik. “Dat is lief van je. Kom anders even naast me zitten op het bed, dan kunnen we nog wat praten voor je naar huis moet.” Dat moest zij me geen twee keer zeggen. Ik heb haar graag en ben graag dicht in haar buurt. Toch ging ik op het voeteinde van het bed zitten, terwijl zij aan het hoofdeinde zat. Meteen naast haar gaan zitten durfde ik niet. Na een tijdje gepraat te hebben kwam Lucia dichter bij me zitten. Zij sloeg haar arm om me heen en ik legde mijn hoofd op haar schouder. “Ik heb je echt graag, voel me heel goed bij jou.” “Jij beschrijft nu juist helemaal hoe ik me voel,” zei Lucia. Ik kreeg kriebels in mijn buik en die werden met de minuut erger. Ik bood mijn lippen aan en ze kuste mij hartstochtelijk. Zo ging het een tijdje door. Terwijl we elkaar zachtjes kussen streel ik door haar haren.

Plots gaat zij zachtjes met haar tong over mijn lippen en even later streelt haar tong de mijne. Eerst heel rustig en dan plots veel heviger en ik krijg het er enorm warm van. Dus doe ik mijn trui uit. Lucia volgt me en doet die van haar ook uit. Zij streelt me over mijn nek en kust me op mijn wangen. Zo gaat zij verder en kust me achtereen volgens op mijn voorhoofd, op mijn neus en oren. Dan geeft zij me zachte kusjes en likjes in mijn nek. Zij neemt me vast en trekt me mee naar achter en liggen we dus naast elkaar op het bed. Tijdens een innige knuffel strelen we elkaar lief door de haren. Tot Lucia afdwaalt langs mijn hals naar mijn borsten, die zij zachtjes begint te kneden en haar hand gaat onder mijn T-shirt. Strelend over mijn buik gaat zij traag terug naar mijn borsten. Een zalig gevoel geeft dat. Ik trek mijn stoute schoenen aan en help haar met haar T-shirt en BH uit te doen. Dan geef ik haar zachte kusjes op haar buik en begin ik aan haar tepels te likken. Zij geniet hier duidelijk van, want met haar ogen gesloten ligt zij te kreunen. Ik vind het geweldig om haar zo te zien genieten. Tot zij plots haar ogen opent en weer het heft in eigen handen neemt. Zij duwt me op mijn rug en komt boven op me zitten. Zo snel zij kan opent zij de knoopjes van mijn blouse en trekt ze uit. Gewillig laat ik haar doen. Zij doet de bandjes van mijn schouders naar beneden en maakt de sluiting vanachter los. Lucia doet de BH uit en gooit hem de kamer in. “Even wachten hè, niet gaan lopen hoor.” Zij gaat van me af en loopt naar de deur. Laat zij me hier nu liggen en gaat zij ervandoor speelt even door mijn hoofd. Al snel merk ik dat zij de deur op slot gaat doen. “Voor het geval dat er iemand thuiskomt en binnenstormt op mijn kamer.”

Lucia komt terug naar mij toe, maar voor zij terug op me komt zitten doet zij eerst nog haar jeans uit. Waar was ik gebleven. Hier denk ik en ik nam haar handen en bracht ze naar mijn borst. “Mm…, ben je zeker? Ik dacht eerder dat ik hier moest zijn.” Met één van haar handen ging zij naar beneden en streelde even tussen mijn benen. “Als ik te ver ga moet je het me zeggen hè” “Nee hoor, je doet niets verkeerd.” “Beloof me dat je het wel zegt als het zo zou zijn. “Ja, belooft lieverd van me.” Nu begon zij te blozen. Lucia knoopte mijn broek los en ik trok ze over mijn billen en ging naast haar liggen. Om me te plagen streelde zij langs mijn benen en buik en negeerde even waar zij daarstraks even aanzat. Ik werd er enorm opgewonden van en streelde zachtjes over haar heuveltje. Het hele gebeuren liet haar blijkbaar ook niet onverschillig dat kon ik wel voelen. Zij kon het niet meer houden en streelde eerst zachtjes over mijn tanga. Na een tijdje steeds heviger, de tanga zat al voor een heel stuk tussen mijn schaamlippen. Ik ging ondertussen traag met mijn hand onder haar slipje en streelde zacht haar schaamlippen. Daar genoot zij wel van en trok snel mijn tanga uit. Ik deed hetzelfde met haar slipje. Nu lagen we dus naakt langs elkaar en allebei enorm opgewonden.

Ik streelde stevig over haar vulva en verdwaalde af en toe tussen de lipjes. Zij kreunde en ging met haar vinger langs mijn schaamlippen en streelde zachtjes mijn klitje. Na een tijdje stak zij een vinger in mijn vagina, zo diep als zij maar kon. Zalig gewoon, we lagen allebei enorm erg te genieten van elkaar. Dan gaf Lucia me nog een innige lange tongzoen voor zij naar beneden afzakte en tussen mijn benen ging zitten. Zij trok mijn schaamlippen open en begon me hard en snel te likken. Ik kreunde alsof mijn leven ervan af hing en dan hield zij plots op en stak deze keer twee vingers bij me naar binnen. Het was er al enorm nat dat hoorde je wel. Ik nam het initiatief van haar over en legde haar terug op haar rug. Haar lippen stonden gezwollen. “Wat ben je van plan?” vroeg zij op een speelse manier. “Dat zal je zo meteen wel merken:” En voegde meteen de daad bij mijn woord. Ik ging boven op haar liggen en drukte mij vulva tegen de hare. Ik begeleide haar zodat we schaarden en onze lippen elkaar beroerden. Aan haar gekreun te horen stond haar dat wel aan. “Oh ja Zora, zalig.” Ik bewoog zachtjes heen en weer. Ik genoot en ging steeds sneller bewegen. Lucia vroeg me uiteindelijk op een smekende manier om meer en om sneller te gaan. Wat ik dan ook deed. Zo stevig mogelijk liet ik onze klitjes elkaar opwinden wat een zalig gevoel gaf. Zij begon onverwacht mijn klitje te bewerken met haar vingers. Waardoor het niet lang meer duurde voor ik klaar kwam. Ook Lucia hield het niet meer uit en kwam zalig klaar.

“Dit was echt geweldig!” “Dat ben ik met je eens zei ik.” En we zoenden nog even om het af te leren. Ondertussen was het al vijf uur. We gingen we snel douchen voor ik naar huis ging. Daar hadden we het weer moeilijk om van elkaar af te blijven. Opnieuw lieten we ons gaan en lieten we elkaar klaarkomen. Daarna vroeg ik haar of zij graag had dat ik vannacht bij haar bleef. “Natuurlijk, ik wil niets liever, maar mag je dat wel?” Ik ga nu mijn moeder bellen en vraag haar of ik bij mijn vriendin mag blijven slapen, zodat we nog wat langer kunnen studeren. Zo gezegd zo gedaan. Even later lig ik in Lucia haar armen om te gaan slapen.

Die morgen word ik al vroeg wakker en aangezien we nog steeds naakt naast elkaar liggen begin ik haar opnieuw te strelen over haar borsten om haar wakker te maken. Wat al snel gebeurt, deze keer is het haar beurt om bovenop te kruipen vind zij. Zo gezegd zo gedaan en het scenario van gisteren herhaalt zich maar dan met Lucia bovenop en ik eronder.

Achteraf even een binnen-baantje om zeker Peter te ontlopen. Onderweg naar school overliepen we de leerstof nog even. Het was voor het eerst dat ik niet bang was toen ik mijn examen kreeg. Het verliep vlot en ik begreep bijna alles dankzij Lucia. Na het laatste examen en dus vele namiddagen met Lucia doorgebracht te hebben zaten de examens er eindelijk op. Langs de ene kant wel jammer, want nu kon ik niet meer elke namiddag naar haar toe. Maar het was bijna zomervakantie dus hadden we twee lange maanden tijd voor elkaar.

Na het laatste examen liep ik naar Lucia toe en fluisterde in haar oor dat ik haar nog moest betalen voor al de bijlessen die ik van haar kreeg en vroeg haar of het goed was als ik dat in nature zou doen. Zij werd vuurrood en zei dat het goed was. In de woonkamer kleedde we elkaar razendsnel uit, want we verlangden enorm naar elkaar. Van voorspel was deze keer geen sprake, daarvoor was het verlangen te groot. Toen we uitgekleed waren wilden we meteen bij elkaar meteen vingeren, zo erg was het verlangen. Dit keer konden we echt niet wachten tot we boven waren en besloten het gewoon in de woonkamer te doen. Het risico dat we liepen dat er plots een familielid van Lucia zou binnenkomen maakte het nog spannender en opwindender. Zij legde me op de zetel en haar vingers drongen meteen bij me naar binnen. Hevig en snel stootte zij in en uit me en even later kwam spuiten over haar vingers klaar. Het voelde geweldig en daardoor kwam ik ook zalig klaar. We gingen samen douchen en deden het nog een keer.

De volgende dag op school was spannend, we krijgen vandaag ons rapport. Men zou ook meteen zeggen wie er wel en niet geslaagd is. Alfabetisch riepen ze dan de namen af. Toen mijn naam aan de beurt was hield ik stevig Lucia haar hand vast. Ik ben geslaagd, een enorme opluchting. Ik had zelfs een 90 voor wiskunde, waar ik eerst niks van begreep. Het enige slechte examen was aardrijkskunde, tja toen had ik de goede hulp van Lucia nog niet hè. We gingen het die avond samen vieren en gingen iets drinken. Mijn moeder had ik verteld dat ik met een paar vriendinnen zou gaan vieren dat ik geslaagd ben en dan bij hen bleef slapen. Dat was dus ook al geregeld. Maar dat had ik nog niet verklapt. Maar er was iets tussen ons en Lucia reageerde ook een beetje snel en zenuwachtig. Na een uurtje op café te zitten vroeg Lucia me plots om hoe laat ik thuis moest zijn. Ik fluisterde haar toe dat het vandaag niet hoefde te zijn en keek haar ondeugend in de ogen. Ze voelde blijkbaar dat er wat aan de hand was met mij. “Zullen we maar vertrekken?” Vroeg ik. “Ja,” zei zij snel. Na afscheid te hebben genomen van mijn vriendinnen gingen we door. Op haar kamer aangekomen, vroeg zij me wat er scheelde. Ik zei, er is niks, maar zij geloofde me niet. Zij kende me blijkbaar al beter dan dat.

Uiteindelijk vertelde ik haar wat er aan de hand is. “Normaal gezien moet ik nu mijn maandstonden hebben.” Het werd even stil en zij zei, “dan knuffelen we toch gewoon vandaag. Dat is toch niet zo erg.” Ik zei dat zij het verkeerd begreep en dat ik over tijd was. Zij schrok even. “Bedoel je dat het mogelijk is dat je zwanger bent?” “Ja, dat bedoel ik.” Het werd ineens erg stil. Alsof de natuur zijn adem in hield en net als ik op het antwoord wachtte. Het duurde te lang ik kon het niet meer houden. “Ga je me nu laten vallen?” “Hey Zora, natuurlijk niet. Als het zo blijkt te zijn, zal ik heel goed voor je zorgen. En welke beslissing je dan ook neemt: om het te houden of niet, ik zal je blijven steunen.” Ik viel huilend van opluchting in haar armen. “Dank je. Zou je het erg vinden om samen met mij een kind te krijgen?” Meteen antwoordde zij, zonder erover te moeten nadenken. “Zeker niet! Ik zou het een hele eer vinden om samen met jou een kind te krijgen. Weet je wat? Zullen we morgen samen een test gaan halen lieverd?”

Ik zei dat het goed was en na nog een zalige en zwoele nacht samen viel ik in haar armen in slaap. We zijn echt enorm gelukkig samen. Deze keer werd Lucia als eerste wakker. Zij kleedde zich aan en ging naar de bakker. Even later kwam zij boven met ontbijt op bed, zij had zelfs vers geperst sinaasappelsap bij. Na samen lekker gegeten te hebben, besloten we om nog eens van elkaar te gaan genieten. Dit keer kozen we voor de achtertuin en aangezien zij nogal nieuwsgierige buren heeft was dat best spannend. Ik lag zoals laatst onder haar en zag vanuit mijn ooghoek dat er iemand van de buren ons aan het bespieden was. Ik zag dat het een jongen was en fluisterde het in Lucia haar oor. “Ah, dat zal Peter de buur…jongen zijn” Even fantaseerde ik dat hij erbij was en we met zijn drieën bezig waren. Alsof zij mijn gedachten kon lezen begon Lucia er plots ook over. “Is hij…? “Ja.” Zou jij…? En zo fantaseerden we nog even door. Het is vast iets om eens uit te proberen besloten we samen. Want als hij zou weten… Maar eerst moesten we natuurlijk nog naar de apotheker voor een zwangerschapstest, dus dat eventuele triootje zou nog even moeten wachten.

Hete kusjes,

Zora.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post182
Volgende »