Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

EEN KEER IS GENOEG

AnjaGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 27, 2017 14:17:31

EEN KEER IS GENOEG

Dinsdagavond, kwart over zes. De dag zit er eindelijk op.

"Stond je weer in de file?" vroeg Sabine toen ik de huiskamer binnen kwam.

"Zoals gewoonlijk, de laatste tijd" bromde ik, gaf haar een kusje en schoof aan tafel waar de dampende schalen met eten al klaar stonden.

"Ga je vanavond nog badmintonnen?" vroeg ik haar voordat ik een volle lepel met sperzieboontjes mijn mond in schoof.

"Zeker, maar vanavond ga ik ergens anders spelen" antwoordde ze nadrukkelijk.

"Zo? Waar dan?" Vroeg ik nieuwsgierig terwijl ik haar vragend aankeek.

"In Duffel." Antwoordde ze kortaf.

"Moet je een wedstrijd spelen?" Grapte ik terwijl ik wist dat dat niet zo was.

"Nee, Dirk belde vanmorgen en vroeg of ik vanavond bij hem in de sporthal wilde komen spelen."

"Zo? Ik dacht dat je daar niet zo'n zin in had" ging ik verder, nog niet tevreden met haar antwoord.

"Hij drong zo aan dat ik maar voor een keertje ja heb gezegd. Dat heb ik hem ook verteld, dat het maar voor een keer is. Dat vind je toch niet erg?"

"Nee hoor, je moet het zelf weten" beëindigde ik de discussie, hoewel ik me toch afvroeg wat er allemaal gezegd was over de telefoon. We aten zwijgend verder en toen we na lang stilzwijgen klaar waren met eten deden de jongens en ik nog een spelletje ‘Mens Erger Je Niet’ voordat ze naar bed moesten. Sabine deed vlug de afwas, ik kon merken dat ze haast had, ze keek onder het afwassen terloops op de klok.

"Hoe laat beginnen ze?" Vroeg ik terwijl Peter met een zwaai mijn verste pion van het bord afschoof.

"Acht uur, maar voordat ik er ben, het is rot weer." Ik keek op, de regen kletterde tegen het keukenraam, het was me nog niet opgevallen dat het was gaan regenen.

"Dat je met dit weer nog op pad gaat" mompelde ik terwijl ik weer op het spel lette, het was een verloren partij want de jongens hadden allebei al een paar pionnetjes binnen, terwijl ik er nog geen een binnen had.

"Oh, dat maakt me niets uit, de auto zit lekker warm en droog" zei ze en schoof de afwasspullen in het aanrechtkastje, liep langs ons heen en legde haar hand in mijn nek, hield hem daar even en liep toen de kamer uit. "Ik ga even mijn spullen pakken" zei ze en sloot de deur achter zich, liep gehaast de trap op. Ik keek op de klok. Kwart over zeven. Ik vond dat ze wel erg veel haast had. Ze stommelde de trap af, ik hoorde hoe ze haar jas aantrok en daar kwam binnen, klaar om weg te gaan.

"Ga je al?" Vroeg ik licht geïrriteerd.

"Dan zie ik Mieke ook nog even" zei ze en boog zich naar me toe, kuste me licht op de mond en gaf de jongens een zoen. "Lief gaan slapen jongens" beval ze.

"Ja mama, doei" antwoordde Peter gevat. Ze zei nog een keer gedag en vertrok. Sabine startte de auto en reed weg, voelde dat de auto nog lekker warm was van Arnoud zijn ritje naar huis. Hij vond het kennelijk niet zo leuk dat ze wegging, maar het was dinsdagavond, haar gebruikelijke badminton-avondje. De regen hield aan toen ze Lier binnenreed, echt Belgisch herfstweer, dacht ze bij zichzelf en draaide behendig de afrit naar Duffel in, was binnen de kortstee tijd in de Dorpsstraat waar ze de auto om de hoek parkeerde en vlug bij Dirk aanbelde.

"Kom gauw binnen" begroette Mieke haar en hield de deur voor haar open. "We hebben net gegeten.”

“Papa is boven zijn spullen aan het pakken" kwetterde Bieke, die nog op was en aan kwam gerend.

"Dan ga ik maar weer" zei ze en deed alsof ze wegging.

"Neen, hij komt zo" tetterde Bieke luid en pakte haar hand vast.

"Oh, nou dan wacht ik maar eventjes" zei ze en ging in het kuipstoeltje zitten. Na een paar tellen hoorde ze hoe Dirk de trap af kwam bonken.

"Hallo Sabine" begroette hij haar toen hij de kamer binnen kwam "ik dacht al dat je niet zou komen met dit weer."

"Oh, dan had ik wel even gebeld" zei ze.

"Dat is waar, heb ik niet aan gedacht. Zullen we dan maar gaan? Dan hebben we tenminste gauw een baan. Na achten wordt het meestal drukker."

"Oké" antwoordde ze en stond op. "Gauw naar bed gaan hoor" zei ze kwassie streng tegen Bieke."

"Jaja" sprong Bieke en pakte Dirk zijn hand vast "kusje papa." Dirk kuste haar op de wang "welterusten" en zei Mieke gedag "tot straks" en ze liepen naar buiten.

"Laten we maar met mijn auto gaan" zei hij haar en ze liepen naar de plaats waar hij de gele Golf geparkeerd had. "Dat is de eerste keer dat we samen op stap gaan" zei hij toen hij de wagen startte en met een behoorlijke gang achteruit reed, goed op de lantaarnpaal lettend die aan de overkant op de weg stond. "En misschien ook wel de laatste" antwoordde Sabine gevat.

Dirk keek haar aan "dan mag je wel van me winnen vanavond" zei hij lief.

"Dat doe ik toch wel" antwoordde ze beslist. Ze reden naar de sporthal en ze kleedde zich om in de dames kleedkamer, toen ze eruit kwam stond Dirk al op haar te wachten. "Je ziet er leuk uit" merkte hij op en ze zag zijn ogen over haar lichaam gaan. "Zullen we meteen maar gaan douchen?" vroeg hij ondeugend. Ze bloosde "nee!" en sloeg haar ogen neer.

"Jammer, dat is leuker dan badminton" ging hij verder toen ze langs hem liep, de sporthal in. Het was niet druk en ze konden meteen spelen. Dat was beter dan bij haar in het dorp waar ze regelmatig een half uurtje moest wachten. Dirk speelde wel aardig maar ze kon merken dat hij het niet zo vaak deed, sloeg vaak mis en zat meer naar haar te kijken dan dat hij op de shuttle lette. Het zou ook wel door zijn behoorlijke buik komen, dacht ze bij zichzelf, het viel haar nu pas op hoe opgezet zijn maag was, maar het paste wel bij zijn hele postuur. Kort maar stevig. Ze voelde zich in vorm vanavond, het was een prettige afwisseling om eens ergens anders te spelen, het was toch wel een beetje saai om iedere dinsdagavond tegen dezelfde personen te moeten spelen. Ze sloeg bijna geen enkele misser en liet Dirk het hele veld gebruiken, ze zag hoe de zweetdruppels langzaam maar zeker zijn voorhoofd bedekten, het ging hem duidelijk niet zo gemakkelijk af als hij had doen overkomen. Ze voelde zich voldaan, hij zou zich nog wel twee keer bedenken voordat hij haar weer uitnodigde om te komen spelen.

"21-15" riep ze triomfantelijk toen ze haar laatste punt scoorde met een volleerde smash. "Hier valt niet tegen te spelen" gaf hij ronduit toe en kwam naar het net gelopen, trok het omhoog en liep eronder door. "Je hebt gewonnen. Gefeliciteerd." en voor ze er erg in had kuste hij haar stevig op de mond. Ze stond even verbouwereerd maar liet het niet blijken.

"Is dat mijn prijsje?" Vroeg ze schijnbaar teleurgesteld en duwde hem wat van zich af. "Je kunt als je wilt ook wat anders krijgen, zoals je kunt zien draag ik de eerste prijs ook bij me" zei hij dubbelzinnig en knipoogde. Sabine 's ogen flitsten omlaag en bleven even rusten op de bult in zijn strakgespannen sportbroekje, toen ze opkeek zag ze hoe hij begon te glimlachen, haar bevestigend dat hij dat bedoelde. Ze voelde hoe ze weer begon te blozen.

"Laten we nog maar een potje gaan spelen" zei ze vlug alsof ze zich betrapt voelde.

"Als ik jou twee mooie prijsjes mag winnen" antwoordde hij haar en ze zag dat hij naar haar borsten keek toen hij dit zei. Sabine voelde het bloed naar haar wangen stijgen toen hij zo nadrukkelijk naar haar borsten keek, ze merkte met schrik dat haar tepels verstijfden onder zijn blik en dat voor hem zichtbaar was door haar strakke shirtje. "Laten we eerst maar wat gaan drinken, ik heb dorst" stelde ze voor om haar spanning te verbergen en ze draaide zich om, liep de zaal door in de richting van de bar. Ze zocht een kruk uit en ging zitten, hij kwam naast haar zitten en vroeg wat ze wilde drinken. "Doe maar een glas witte wijn" sprak ze en merkte dat haar gespannenheid alweer wegebde. Het zou wel komen door de inspanning van daarstraks, bedacht ze, dat ze zich net zo opgelaten voelde. Ze praatten wat over sport, zijn wekelijkse trainingen met hardlopen en het volleyballen waaraan ze sinds korte tijd meedeed. Terwijl ze enthousiast vertelde hoe leuk ze het vond om naast het huishouden actief met sport bezig te zijn voelde ze plotseling dat hij zijn hand op haar blote bovenbeen legde. Ze deed alsof ze niets merkte en praatte vrolijk door, zich bewust van de lichte druk van zijn hand op haar been, de vingertoppen kwamen voorzichtig tot leven en begonnen licht naar de binnenkant van haar been te strelen. Het was niet onprettig wat hij deed, lichte jeukende tintelingen trokken door haar been op de plaats waar zijn vingers bewogen en ze onderdrukte de impuls om zijn hand weg te duwen, geleid door het prettige gevoel dat in haar onderbuik opwelde.

"Wil je nog een drankje voor me bestellen?" Onderbrak ze haar verhaal, hem haar lege glas aanreikend terwijl ze hem aankeek en bemerkte dat hij strak naar haar zat te kijken. Zijn strelende hand stopte abrupt en gleed van haar been.

"Natuurlijk" antwoordde hij, riep de jongen achter de bar en bestelde nog wat voor hen beide. Ze nam een slok uit haar glas en voelde hoe het haar van binnen verwarmde, begon hem uit te horen over zijn werk. Het duurde niet lang of ze voelde hoe hij zijn hand weer op haar been legde, hoger nu, vlak onder haar sportbroekje, en ze verlangde naar dat prettige gevoel van zo-even, probeerde haar verlangen over te brengen op zijn vingers die hun strelende werk weer vervolgden. Haar hart versnelde door de sterke tinteling die door haar bovenbeen naar haar onderbuik trok, probeerde zijn gesprek te volgen maar richtte haar aandacht op zijn heerlijke vingers die met steeds grotere cirkels over haar been dwaalden, haar broekje beroerden en er af en toe onder belandden, weer terug schoven naar de binnenkant van haar been en er, zo leek het, licht op drukten. Ze begreep de wens van die verrukkelijke vingers en spreidde haar benen een beetje, als op commando, voelde hoe de tintelingen toe namen toen die heerlijke strelende vingertopjes steeds vaker in haar broekspijpje schoven op zoek naar dat ene, dat warme plekje dat steeds warmer werd, langzaam begon te gloeien toen een van die vingertopjes het bereikt had en het voorzichtig beroerde, niet meer wegschoof. Dirk was opgehouden met praten en boog zich wat naar haar toe, concentreerde zich nu volledig op die ene vinger van zijn rechterhand die nu in het linker-pijpje van haar broek verborgen zat en op haar warme vochtig aanvoelende slipje ruste. Sabine had haar benen nu wijd uitstaan en hij zag aan haar ogen dat ze wat afwezig was, met haar gedachten met andere dingen bezig was, ogenschijnlijk genoot van zijn strelende vinger.

"Hallo Dirk, uitgespeeld?" Gevolgd door een stevige por tegen zijn schouders maakte hem weer bewust waar hij was en hij schrok, trok vlug zijn hand uit haar broek en draaide zich om. Sabine knipperde met haar ogen als kwam ze uit een trance en keek naar de knul die met Dirk stond te praten. Ze kende hem niet en keek om zich heen, de mensen stroomden uit de sporthal de bar binnen, de partijen waren zeker net weer afgelopen en ze keek op de klok. Half tien. Ze was zeker even afwezig geweest en kon zich niet meer herinneren waar Dirk over gesproken had maar voelde nog wel die prettige warme tinteling tussen haar benen. Dirk stond op en klopte die knul op zijn schouder.

"Ik ga nog even een partijtje spelen" keek haar toen aan "krijg ik nog een kansje?" Met een glimlach om zijn mond. Ze knikte en stond op van haar kruk, liep achter hem aan de sporthal in. Ze speelden nog twee partijtjes, maar Sabine had een beetje haar concentratie verloren en het spel verliep niet meer zo voorspoedig als voor de pauze, ze had het warm en wilde er eigenlijk mee ophouden, nog wat drinken en naar huis gaan. Dirk had in de gaten dat haar spel niet meer zo goed was en stelde voor om te stoppen. Ze liepen weer naar de bar en zochten naar een plek om te zitten, alle krukken waren echter in gebruik.

"Zullen we maar naar huis gaan?" Stelde Dirk voor. Sabine knikte en ze liepen naar de kleedkamers, trokken hun trainingspakken aan en verlieten de sporthal. Ze reden zwijgend naar huis. Sabine had niet zoveel zin om te praten, was een beetje verward door wat er door haar heen ging, realiseerde zich wat Dirk bij haar gedaan had en dat ze het prettig had gevonden. Nou ja wat dan nog, er is toch niks gebeurt, dacht ze bij zichzelf.

"Ga je gelijk naar huis of kom je nog even binnen? Misschien is Mieke nog op" verbrak Dirk haar stilzwijgen toen ze de Dorpsstraat inreden en Dirk de auto de parkeerplaats opdraaide. Sabine keek op het klokje van het dashboard. Elf uur.

"Eventjes dan" antwoordde ze, bedacht zich dat Mieke nog wel op zou zijn en ze had wel even zin om met haar te kletsen. Ze stapten uit, het was inmiddels opgehouden met regenen, en liepen naar Dirk zijn huis. Ze trok haar jas uit en hing hem aan de kapstok, hield haar trainingspak aan omdat ze maar even zou blijven, liep naar binnen de huiskamer in. Dirk zat op de bank, ze liep naar de keuken maar Mieke was nergens te bekennen.

"Mieke was moe, ze is vroeg naar bed gegaan" zei Dirk toen ze naar de zithoek liep waar hij een notitieblaadje zat te lezen. Ze haalde haar schouders op, ze was er nou toch, ging op het andere bankje zitten.

"Dan rook ik nog even een sigaretje en ga ik daarna naar huis" sprak ze wat teleurgesteld, viste haar pakje tabak uit haar sporttas en begon een sigaret te draaien. Dirk stond op.

"Wil je nog wat drinken? Ik heb nog een lekker wijntje in de koelkast liggen." Ze dacht even na en twijfelde, ze had toch wel een beetje dorst.

"Eentje dan maar" en stak haar sigaret aan. Dirk liep naar achteren en Sabine hoorde het gerinkel van glazen en de deur van de koelkast die dichtsloeg, even later gevolgd door het gebonk van zijn voetstappen toen hij er weer aan kwam gelopen. Ze trok haar trainingsjasje uit, had het toch wel warm gekregen van het sporten, keek toe hoe Dirk de goudgele licht-mousserende drank in de glazen goot die hij op het tafeltje had neergezet en nam een teug van haar sigaret. Dirk bleef even staan alsof hij stond na te denken, begon toen zijn trainingspak uit te trekken.

"Je hebt een mooi pak" zei ze complimenteus en keek hoe hij het stond uit te trekken. "Dat heb ik vorige week bij Sportmens gekocht" antwoordde hij en reikte haar het jasje aan "het zit ook wel lekker". Ze voelde aan de glanzende zachte stof en bekeek de afwerking, zag in haar ooghoek hoe Dirk zijn broek stond uit te trekken. Hij tilde zijn been even hoog op om eruit te stappen en de rechterpijp van zijn sportbroekje viel wagenwijd open. In een flits zag ze zijn zwaar behaarde teelballen die in zijn ruim-zittende onderbroekje heen en weer schudden en ze voelde hoe er een schok door haar heenging.

"Het is warm hier" zei hij terwijl hij de broek netjes opvouwde en het jasje weer van haar aanpakte "heb jij er geen last van?"

"Valt wel mee" zei ze, pakte haar glas op en nam vlug een slokje wijn om haar verwarring niet te laten merken. Dirk ging weer op het andere bankje zitten en ze praatten wat over de buren maar het gesprek kwam niet echt op gang, ze merkte dat hij een beetje onrustig aan zijn vingers zat te pulken alsof hij ergens mee zat, onder het praten zat hij maar naar haar borsten te kijken waarvan de ronde vormen duidelijk te zien waren wist ze. Toen hij zijn glas leeg had stond hij vlug op en keek naar haar glas dat nog halfvol zat.

"Ik maak nog even een nieuwe fles los” zei hij en liep naar achteren, Ze vroeg zich af wat hem zo bezighield en de herinnering aan zijn strelende vingers schoot plotseling als een vlam door haar onderbuik, realiseerde zich nu dat ze alleen met hem was en wist plotseling wat hem zo bezighield. Ze voelde de spanning weer in haar lichaam toenemen en kreeg het warm, wilde in een opwelling opstaan en Dirk zeggen dat ze toch maar naar huis ging, alsof ze bang was voor herhaling. Stel je toch niet zo aan, vermande ze zich zelf, en nam weer een slokje van haar wijn, probeerde zich te ontspannen en de gedachte uit haar hoofd te zetten. Ze rookte nog een peukje en dan ging ze naar huis besloot ze. Ze hoorde Dirk er aan komen lopen en pakte vlug haar baaltje shag en begon weer een nieuwe sigaret te rollen. Dirk bleef voor haar staan en keek naar haar, hield de aansteker voor zodat ze haar sigaret aan kon steken. Ze keek op, zag dat hij een behoorlijke bult in zijn sportbroekje had.

"Wil je je trainingsbroek even uittrekken?" Vroeg hij met schorre stem terwijl hij haar ogen ontweek. Haar adem stokte, overrompeld door zijn directe vraag.

"Waarom?" Vroeg ze terwijl ze de rook uitblies en hem bleef aankijken, wachtend op zijn antwoord terwijl ze dat eigenlijk al wist.

"Ik zou graag je benen weer even aanraken" mompelde hij terwijl hij haar kort aankeek en toen vlug weer de andere kant opkeek, maar ze had zijn verlangen naar haar erin gelezen en haar hart begon wild te bonzen. Ze moest aan Mieke denken die boven alleen in bed lag en niet wist dat ze met Dirk alleen was en ze aarzelde, voelde de heftige tweestrijd in haar, verlangde naar die prettige tinteling tussen haar benen op haar plekje dat alweer warm aanvoelde bij de gedachte eraan, wilde daar ook eigenlijk niet aan toegeven maar het was zo'n prettig gevoel, alhoewel. Ze hakte de knoop door en stond langzaam op, voelde hoe haar benen licht trilden, peuterde het koord van haar broek los, pakte het elastiek beet en trok het iets naar buiten, begon langzaam haar broek omlaag te schuiven. Dirk keek weer naar haar, verbouwereerd dat ze voldeed aan zijn verzoek en zag hoe ze hem aanstaarde terwijl ze haar broek omlaag schoof, over haar sportbroekje, haar benen half ontblotend, hem toen losliet waarna hij vanzelf omlaag gleed over haar knieën.

"Wil je mijn gymschoenen even uittrekken? Anders krijg ik mijn broek niet uit" vroeg ze hem fluisterend. Ze kon nauwelijks praten door het bonzen van haar hart. Hij liep vlug op haar toe en knielde voor haar neer, trok onhandig de veters een voor een los en ze tilde haar voeten op. Hij trok haar gymschoenen uit en stroopte de broek over haar voeten, schoof hem opzij. Ze bleef zo staan, haar benen trilden nog steeds, met hem voor haar op zijn hurken. Hij liet zijn blik langzaam langs haar blote benen omhoog glijden, haar benen strelend met zijn ogen, en verder omhoog totdat zijn ogen rusten op haar kruis dat hij nu recht voor zich had, verborgen onder haar korte wijdvallende sportbroekje. Sabine had hem gadegeslagen toen hij haar zo in zich op zat te nemen en voelde dat het bloed haar naar de wangen steeg doordat hij haar zo bekeek. De spanning in haar lichaam nam toe terwijl ze zo voor hem stond, haar borsten leken te groeien onder zijn starende blik en toen ontmoette ze zijn ogen die haar aankeken.

"Zo goed?" Mompelde ze zachtjes en ging zitten. Dirk knikte en ging in een opwelling naast haar zitten, voelde een schok door hem heen gaan toen hun blote benen elkaar raakten. Sabine hoorde hoe een gespannen zucht uit zijn keel ontsnapte en ze draaide zich naar hem toe, legde haar arm op de rugleuning van de bank. Dirk keek haar aan, ze zag dat zijn ogen weer even omlaag flitsten naar haar borsten en toen weer voor zich uit staarden en plotseling, als in een reflex, legde hij zijn hand weer op haar blote bovenbeen zoals daarstraks in de bar. Ze voelde hoe de warmte van zijn hand door haar bovenbeen trok toen hij hem daar hield en ze duwde hem niet weg, durfde zich nauwelijks te bewegen alsof ze bang was dat hij zou schrikken en hem weg zou halen, denkend aan de sensaties die zijn vingers bij haar teweeg hadden gebracht eerder op de avond.

Ze hoorde hoe zijn ademhaling wat vlugger ging toen hij zijn hand langzaam verschoof, stukje voor stukje, heel langzaam in de richting naar boven naar dat wachtende jeukende plekje en ze sloot haar ogen, dacht alleen maar aan die zoekende hand die nu schuchter, haast strelend, haar broekspijpje in schoof op weg naar haar warme broeierige heuveltje. Behalve het geluid van zijn haast hijgende ademhaling was het doodstil in de kamer en ze hoorde hoe haar hart bonkte, zakte wat onderuit en spreidde haar benen een beetje om het die hand wat makkelijker te maken en daar voelde ze hoe zijn vingers haar tintelende heuveltje bereikt hadden en het voorzichtig beroerden, aftasten, streelden. Dirk hoorde haar zuchten en durfde weer naar haar te kijken, zag hoe ze daar half onderuit gezakt met gesloten ogen naast hem zat met zijn hand verborgen in haar sportbroekje. Hij draaide zich naar haar toe en gleed van de bank, knielde voor haar terwijl hij zijn hand in haar broekje hield, duwde met zijn andere hand licht tegen haar been die ze gewillig opzij deed en hij pakte voorzichtig haar broekspijpje beet. Ze opende haar ogen en hij zag de gesmoorde blik erin toen hij haar broekspijpje langzaam omhoog begon te trekken, met zijn verborgen hand haar kruis beroerde toen hij haar broek opzij trok, haar slipje zichtbaar makend. Ze hoorde hoe zijn ademhaling vlugger ging terwijl hij zo met haar bezig was en ze keek naar hem, genietend van alles wat er nu met haar gebeurde, zijn gezicht kwam dichterbij zodat hij haar kruis goed kon bekijken en ze voelde hoe zijn adem over haar benen blies.

"Wil je mijn broek even uittrekken?" Fluisterde ze schor, "het elastiek knelt een beetje." Dirk schrok, verrast door haar stem die de stilte verbrak, en wachtte even, trok zijn hand uit haar broek en boog zich over haar heen, pakte het elastiek van haar sportbroekje beet. Sabine deed haar benen bij elkaar en lichtte haar billen wat op. Dirk trok haar sportbroekje naar beneden, met spanning kijkend naar haar onderlichaam, haar onderbroekje werd zichtbaar voor zijn ogen en hij bekeek het kleurige rode driehoekige stukje katoen dat nauwelijks haar schaamstreek bedekte, zag door de stukjes ingezette kant haar schaamharen schemeren, Hij schoof haar broek verder omlaag over haar knieën, tot op haar voeten die ze optilde om hem te helpen en ze stapte eruit, spreidde haar benen weer als vanzelf, haar schaamstreek aan zijn ogen aanbiedend. Hij bekeek haar met uitpuilende ogen, zag het fijne krullende schaamhaar dat aan de binnenkant van haar dijen groeide en niet bedekt werd door haar rode slipje. Haar bollende heuveltje onder die rode fijnmazige stof waardoor haar overvloedige schaamhaar naar buiten kroelde, en waartussen hij, verborgen in de donkere vlek van die ruige bos haar, het middelpunt van zijn verlangen, haar wachtende warme vochtige vleestunneltje wist. De aanblik van haar half ontblote lichaam benam hem de adem en hij voelde hoe zijn hart als een razende tekeer ging, zijn lul begon te verstijven, nam toe tot grote omvang en raakte bekneld in zijn broek. Hij was sprakeloos en staarde naar haar rode slipje. Sabine voelde met groeiende opwinding zijn ogen op haar kruis gericht, dat steeds meer begon te jeuken onder zijn brandende ogen, het leek wel of haar slipje steeds strakker ging zitten tussen haar benen en ze verlangde ernaar dat Dirk het uittrok, wilde haar onbedekte schaamstreek tonen aan die smachtende ogen en hief haar billen weer omhoog, kuchte even terwijl ze hem strak aankeek. Dirk zag hoe ze haar billen wat ophief en keek haar aan, begreep wat ze verlangde, pakte het elastiek van haar slipje beet en trok het langzaam omlaag, gespannen wachtend op het moment dat hij haar kutje zou ontbloten. Haar schaamharen kwamen er bovenuit gekropen toen het rode lapje katoen omlaag rolde, de bos werd steeds groter en zijn keel werd kurkdroog toen haar schaamlippen langzaam zichtbaar werden, helemaal tevoorschijn kwamen en naar buiten krulden. Ze waren groter dan hij had vermoed, hingen als twee malse stukjes roodgekleurd vochtig vlees tussen die grote bos breeduit groeiend blond krullend haar dat omlaag ging tot in de kloof van haar billen. Hij zag hoe die twee lekkere schaamlippen wat bewogen, door de spanning waarmee ze haar onderlichaam wat opgeheven hield, en langzaam als een mossel opengingen, de binnenkant glom van haar vocht en de rozerode ingang naar haar donkere tunneltje trok wat voor hem open. De zoete prikkelende geur van haar kutje drong zijn neus binnen en hij snoof het diep op, proefde bijna haar geur in zijn mond. Hij likte zijn lippen af en slikte, trok vlug haar slipje uit en hield het even voor zijn gezicht, liet nog een keer haar geur, die nu nog wat pittiger was, in zich door dringen en liet haar onderbroekje toen naast haar voeten op de grond vallen.

Sabine had met toenemende opwinding toegekeken hoe Dirk haar broeken uitgetrokken had, zijn zichtbare opwinding bij het zien van eerst haar onderbroekje en daarna haar onbedekte onderlichaam was op haar overgeslagen en ook bij haar groeide de spanning in haar lichaam naarmate hij haar langzaam uitgekleed had. Het gaf haar een gigantisch zalig gevoel om zo met haar kutje bloot voor hem te liggen, het liefst had ze zich nu helemaal voor hem uitgekleed zodat hij haar helemaal naakt zou zien, haar kut, haar tieten haar tepels. Ze probeerde zich voor te stellen hoe stijf zijn pik nu was bij het zien van haar naakte kut en hoe die zou smaken als ze hem in haar mondje nam, zag weer zijn zwaaiende teelballen in gedachten. Ze likte haar lippen af alsof ze hem in haar mond had gehad en kreunde zachtjes, spreidde haar benen zover ze kon, haar blote kut aan hem aanbiedend, liet haar handen naast zich neervallen en duwde haar billen nog verder omhoog zodat haar grotje zich nog verder opende voor zijn smachtende ogen.

"Vind je mijn kutje mooi?" Vroeg ze met gesmoorde stem. Dirk kon zich nauwelijks meer beheersen door de geile klank in haar stem en kon met moeite een paar woorden uit zijn keel krijgen.

"Je hebt een verrukkelijke mooie kut" zei hij nauwelijks hoorbaar "een prachtig mooie blonde geile kut." Ze kreunde weer even toen hij dat zei, kon zich nu niet langer meer inhouden en kruiste haar armen vlug over haar borsten, pakte haar shirtje beet, trok het met een ruk over haar hoofd en gooide het naast zich op de bank, keek weer naar zijn vurige ogen die nu op haar in haar rode behaatje gehulde vooruitstekende tieten gericht waren.

"Je maakt me zo geil, het is jouw schuld" sprak ze haast beschuldigend "met die geile ogen van je en die opwindende vingers die me dat jeukende gevoel in mijn kutje geven, waarom doe je dat toch, je hebt Mieke toch?"

"Jij bent anders" begon hij, merkend dat hij wat makkelijker kon praten nu ze de stilte verbroken had. "Ik hou van Mieke maar ik verlang erg naar jou, denk vaak aan wat ik doen zou als ik met je alleen zou zijn."

"Waar denk je dan aan?" Vroeg ze met schorre gespannen stem. Hij stond op terwijl hij haar strak aankeek, pakte zijn sportbroek beet en trok het zonder te aarzelen maar niet te vlug naar beneden tot op zijn knieën, onthulde zijn onderbroek die nauwelijks zijn schuin tegen zijn lichaam aangedrukte dikke stijve penis bedekte.

"Wil je zien wat er steeds bij me gebeurt als ik aan je denk?" Vroeg hij met trillende stem, verlangend zijn kloppende lid aan haar te tonen.

"Ja!" Zei ze nadrukkelijk en keek met verwachtingsvolle ogen naar die stijve verborgen knots die hij zo dadelijk voor haar zou ontbloten, voelde hoe haar hart wild tekeer ging, haast ongeduldig. Dirk pakte zijn onderbroekje beet en trok het wat naar voren, als bevrijd schoot zijn pik omhoog, half uit zijn onderbroek naar buiten, en ze zag hoe hij nog verder groeide. Met een ruk trok hij zijn broekje verder omlaag tot op zijn sportbroekje dat op zijn knieën hing, pakte dat ook beet en schoof ze allebei helemaal omlaag en stapte eruit, richtte zich weer op zodat zijn enorme kloppende licht bewegende penis met die volle ballen eronder nu in haar richting wees.

Sabine slikte even en haalde diep adem, kwam langzaam naar voren met haar ogen op zijn enorme orgaan gericht dat trillend omhoog stond, ze voelde hoe haar keel droog werd bij het zien van die grote stijve verlangende pik met die zware balzak eronder, bedekt met bruin krullend haar, die mooie dikke bewegende lul, die haar wenkte, betoverde, en ze strekte haar hand uit en bracht hem in de richting van die dikke licht bewegende worst, sloot haar vingers er omheen en pakte hem stevig beet. Ze kon hem nauwelijks met haar vingers omvatten, voelde hoe warm hij was en klopte in haar hand die ze nu langzaam omlaag schoof, de lengte ervan metend alsof ze niet wilde geloven dat hij zo groot was en ze voelde haar kutspieren samentrekken. Ze kwam nog wat dichterbij en bukte voorover, geobsedeerd door die grote worst die haar hand vulde, schoof de huid naar beneden zodat het topje van zijn eikel eruit tevoorschijn kwam, schoof het langzaam verder en keek gespannen toe hoe ze die glanzende rood-paarse dikke knop ontblootte, die als een rijpe vrucht op zijn penis gegroeid leek. Ze sloot haar ogen en opende haar mond, nam die vrucht in haar mond, sloot haar lippen erom heen en slokte hem naar binnen terwijl ze haar vingers als een ring om die zijdeachtig aanvoelende stam sloot, begon eraan te likken, proefde de gladheid, proefde de zoete smaak van het vocht dat uit dat kleine spleetje op die heerlijke vrucht, die haar mond vulde, opwelde. Ze zoog hem hard naar binnen tot hij achterin tegen haar keel kwam, begon haar mond er vlugger overheen te bewegen, met smakkende geluiden, haar kutje begon te jeuken terwijl die dikke worst steeds sneller haar mond in en uit schoof, zo lekker, alsof hij haar in haar mondje neukte, smachtend om die heerlijke witte schuimende room in haar mond te lozen.

Dirk keek omlaag en zag haar blonde hoofd over zijn pik schuiven, met daaronder die zwoegende borsten die maar nauwelijks in haar rode beha pasten, voelde hoe zijn gloeiende eikel steeds tegen haar keel tot stilstand kwam, waarna ze haar lippen er weer omklemde en hem belette dat hij uit haar mond floepte en hij legde zijn handen achter haar hoofd en duwde het naar hem toe, zijn pik diep in haar mond stotend, zag hoe zijn pik glansde van haar speeksel dat haar mond vulde. Het jeukende gevoel dat haar zuigende mond in zijn eikel veroorzaakte werd steeds heviger en trok omlaag door zijn pik en zijn ballen die opzwollen, hij zag hoe haar tieten groeiden door haar inspanning en hij boog zich wat over haar heen, pakte de sluiting van haar bustehouder beet, begon eraan te sjorren om hem los te krijgen en trok hem met een ruk van haar af.

Sabine bracht haar armen omhoog zodat hij de schouderbandjes erover heen kon schuiven. Hij gooide het naast zich op de grond en pakte haar hoofd beet, bevrijdde het van zijn gloeiende pik, voelde hoe zijn kokende sperma in hem opborrelde maar hij wilde nog niet in haar mond klaarkomen, wilde haar natte warme kutje erom heen voelen, pakte haar bij de oksels en trok haar omhoog. Ze stond langzaam op en Dirk deed een stap naar achteren, bewonderde met gulzige ogen haar licht zwaaiende tieten met die lange stijve spenen van haar tepels, die mooie grote ronde tieten waarnaar hij verlangde en hij legde zijn handen erop, pakte ze stevig beet en begon ze te betasten, te kneden, hield ze eronder en voelde hoe het gewicht ervan op zijn handen rustte, schoof ze er weer overheen zodat ze zijn handen vulden.

"Pak ze maar stevig vast" kreunde ze en Dirk deed wat ze van hem verlangde, kneedde ze stevig, die lekkere warme stevige ballen van haar, hij hoorde hoe haar ademhaling hijgend uit haar keel ontsnapte en voelde hoe ze zijn pik weer vastgreep en er stevig aan begon te rukken, hem af en toe loslatend en de zware balzak in haar hand nemend, pakte zijn ballen een voor een beet en kneedde ze om beurt zoals hij haar borsten kneedde. Hij liet haar ene borst los en sloeg zijn arm om haar heen, drukte haar hard tegen zich aan. Ze voelde hoe hij haar andere borst vastgeklemd hield terwijl hij met zijn mond de hare zocht, duwde met zijn tong haar lippen van elkaar en stootte hem diep in haar mond, vond haar tong en begon er als een wilde met zijn tong overheen te gaan. Hij benam haar bijna de adem met zijn aanval terwijl hij haar tegen zich aangedrukt hield en ze liet zijn pik los en legde haar handen op zijn blote billen, drukte hem nog harder tegen haar aan zodat ze zijn keiharde vleespaal tegen haar onderbuik voelde drukken, begon langzaam met haar onderlichaam er tegen aan te wrijven, voelde hoe die grote worst in haar buik porde terwijl die kogelronde zware ballen van hem over haar kutlippen rolden.

Ze spreidde haar benen wat en bewoog haar billen naar achteren, maakte ruimte vrij voor haar hand die ze weer tussen hen in schoof, op zoek naar zijn penis, pakte hem beet en bracht hem in de richting van haar gloeiende hete verlangende kut, zocht even naar de opening tussen haar schaamlippen en duwde hem erin, spreidde haar benen nog verder en voelde met een intens genot hoe die kolossale pik langzaam maar zeker, gesmeerd door haar overvloedige kutsappen, een stukje naar binnen gleed, kreunde luid toen hij met een harde stoot zijn pik in haar kut wilde drijven maar toen niet verder kon omdat hij bekneld raakte in haar nauwe schede.

Ze voelde hoe ze vastgenageld zat op die grote ronde knop van zijn eikel die haar kut bijna openscheurde, haar kut brandde door de pijn die de knellende druk veroorzaakte en ze duwde zich weer omhoog, bevrijdde zich van zijn penis.

"Het gaat niet, het doet zo zeer", hijgde ze met gesmoorde stem "ik wil hem er zo graag in hebben maar je bent zo groot", en ze kreunde nogmaals, teleurgesteld dat het niet lukte, terwijl haar kutje er zo naar verlangde. Dirk kuste haar op de mond en liefkoosde haar borsten, liet zijn vingers strelend over haar gevoelige tepels glijden.

"Ga maar even op de grond liggen dan proberen we het nog even anders." Fluisterde hij in haar oor, pakte haar tepels even beet en kneep er zachtjes in, liet ze toen los. Ze zakte vlug door haar knieën en ging op haar rug op het tapijt liggen, spreidde haar benen zo ver ze kon en strekte haar armen naar hem uit.

"Kom, neuk me nou, ik wil je stijve lul in me voelen" smeekte ze hem en ze keek naar hem zoals hij daar voor haar stond.

"Daar denk ik steeds aan als ik aan jou denk," sprak hij met koortsige stem tegen haar "je naakte lichaam met die mooie geile opgerichte tieten, je wijd geopende benen, je dichtbegroeide warme kletsnatte kutje dat ligt te wachten op mijn kloppende lul" en hij pakte zijn pik beet onderaan de gezwollen harde schacht en spreidde zijn benen, duwde zijn onderlichaam naar voren zodat hij nog groter leek en liep naar haar toe, ging boven haar staan en liet zijn pik los, bewoog een beetje zodat zijn pik heen en weer zwiepte in haar richting.

"Daar denk ik steeds aan als ik aan jou denk," ging hij verder terwijl hij langzaam door zijn benen zakte zodat zijn zwaaiende stam steeds dichter bij haar gezicht kwam, "dat je verlangd naar mijn gloeiende lul die stijf staat voor jou" en haar ogen sperden zich wagenwijd open bij het naderen van die kolossale penis, fixeerden zich als gehypnotiseerd op die grote knop bovenaan de lange schacht. "Daar denk ik steeds aan als ik aan jou denk," kwam het steunend uit zijn keel, "dat ik je neuk en mijn gloeiende pik in jouw kutje ram!" Hij hield die massale penis nu vlak voor haar gezicht, ze zag hoe zijn aders opgezwollen waren onder de dunne huid, die onder zijn eikel ophield, strak gespannen was om zijn trillende orgaan.

"Neuk me dan met die knots van je" begon Sabine te hijgen, "ram die paal dan in mijn natte kut, ik wil dat je me pijn doet als je hem in me schuift, doe dan wat je wil en wacht niet langer, toe Dirk neuk me nou." Kreunde ze luid en greep zijn pik vast, duwde hem omlaag in de richting van haar gloeiende oventje. Hij zakte omlaag en kroop tussen haar benen, steunde op zijn handen en bracht zijn penis in de richting van haar gapende kutje dat ze met haar handen wijd open hield om hem te ontvangen, duwde hem er voorzichtig in, voelde hoe haar schaamlippen hem als een handschoen omklemden. Hij duwde wat harder en trok weer een beetje terug, haar vagina wijder makend met iedere stoot die erop volgde. Ze begon te kreunen, eerst zachtjes, hijgend, maar steeds luider, vergetend waar ze was. Dirk schrok en legde zijn hand op haar mond omdat hij bang was dat Mieke haar zou horen, duwde zijn wijsvinger erin om haar gekreun te smoren en ze begon er als een hongerig kind op te sabbelen, kreunend van pijn terwijl hij zwoegend probeerde zijn pik steeds dieper in haar kutje te drijven, haar lichaam omhoog duwend met zijn borende stoten.

Ze hield haar ogen krampachtig gesloten en spreidde haar benen zo ver mogelijk, legde haar handen onder haar billen en duwde ze omhoog om de schroeiende pijn in haar kutje wat te verzachten, voelde hoe die dikke worst er bij iedere stoot een stukje verder inschoof totdat hij ineens wat gemakkelijker naar binnen gleed, vlugger nu, schurend langs haar gevoelige schaamlippen totdat hij niet verder kon en met die gloeiende kogel tegen haar baarmoeder aandrukte. Zijn ballen drukten tegen haar kruis en ze realiseerde zich dat hij die kolossale dikke pik van hem helemaal in haar kut geschoven had, haar aan zich vastgenageld had. Ze zuchtte diep en Dirk bleef even zo liggen, nahijgend, had niet verwacht dat ze zo nauw was en zijn pik voelde gloeiend aan door de wrijving van haar strakke kut er omheen.

Hij merkte dat haar ademhaling weer wat tot rust kwam en begon langzaam te bewegen, voorzichtig terugtrekkend, haar lichaam meezuigend, en weer erin, makkelijker nu hij haar wat opgerekt had en weer eruit, steeds harder, erin en eruit met ritmische bewegingen, gesmeerd door haar overvloedige vocht dat zich uit haar vagina afscheidde. "Doet je kutje nog zeer?" Vroeg hij haar fluisterend in haar oor.

"Mm…mm…" kreunde ze, "hij gloeit zo, maar het is zo lekker, zo eindeloos lekker, die grote lul, neuk me met die lekkere lul" en ze begon plotseling mee te bewegen, duwde haar onderlichaam naar hem toe toen hij toestootte, zijn penis in haar ramde, niet meer voorzichtig nu maar woest, steeds sneller. Haar lichaam beukte tegen hem aan, hij gleed zo lekker borend bij haar naar binnen, ze hoorde de soppende geluiden als hij haar grotje bijna verliet en weer met een ruwe stoot in haar drong. De beweging van zijn lichaam werd steeds sneller, ze voelde alleen nog maar die heerlijk gloeiende tunnel onderaan haar lichaam en die woeste paal die hij er steeds weer in dreef, stoot na stoot, er leek geen eind aan te komen, de warme gloed trok door haar buik naar haar borsten en tepels die begonnen te tintelen, verstijfden, ten teken dat haar climax naderde, voelde hoe die brandende knop van zijn eikel die haar kut in vuur en vlam zette opzwol door dat witte schuimende vuur dat zo dadelijk haar oventje zou vullen.

Het zware lichaam op haar verstarde even, het leek of die hete bol in haar ontplofte, hete kogels in haar schoot en ze voelde schokken door haar lichaam trekken, lange golven van genot vanuit haar clitoris omhoog naar de stijve knoppen van haar tepels, hield haar lichaam in een langdurige orgastische kramp waar geen eind aan leek te komen, gevoed door die gloeiendhete vuurspuwende staaf tussen haar benen en ze verloor even haar bewustzijn door de aanhoudende golf van extatisch genot die haar te veel werd.

Dirk bleef bewegingloos op haar liggen, zijn bonkende hartslag drong door tot in haar lichaam maar werd allengs weer wat rustiger en Sabine opende haar ogen, voelde zich rillerig door de afnemende spanning in haar lichaam, zijn lichaam begon zwaar aan te voelen en ze duwde tegen zijn zij. Dirk trok zich uit haar en ze zag dat zijn voorhoofd en borst glom van zijn transpiratie, zijn penis was nog half verstijfd en druppels sperma vermengd met wat bloed druppelden in slierten op haar buik waar het een grijsrood gevlekt plasje vormde.

Ze kwam overeind en veegde het sperma met zijn onderbroekje van haar buik, pakte haar behaatje en liep naar de bank waar haar kleren op een hoopje lagen, voelde hoe haar poesje pijnlijk schrijnde en ze begon zich zwijgend aan te kleden. Dirk keek naar haar terwijl ze in haar onderbroekje stapte en haar kutje aan zijn ogen onttrok, haar borsten weer bedekte met haar beha, en hij begon zich ook aan te kleden, terugdenkend aan haar aanvankelijk afwijzende houding in de sporthal en haar daarna overweldigende overgave aan zijn vurige verlangen naar haar.

Ze plofte op de bank en begon nog steeds zwijgend een sigaret te rollen. Dirk ging naast haar zitten en legde een arm om haar schouders, merkte verbaasd dat zijn gevoelige pik alweer begon te reageren door de aanraking van haar nog nagloeiende lichaam.

"Kom je volgende week weer?" Vroeg hij zacht, hoopvol. Sabine schudde haar hoofd en blies een straaltje rook uit, stond op en liep naar de kamerdeur, opende hem en keek hem even aan.

"Een keer is genoeg" zei ze zachtjes en sloot de deur zachtjes achter zich.

Anja

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1755

Ze zou het nooit ‘weten’

AnjaGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 14, 2014 17:26:38

Ze zou het nooit ‘weten’ - hetero - overige

Ze sliep niet echt toen ze voelde hoe zijn vingers voorzichtig en uiterst licht een weg zochten naar haar geslacht, onder de smalle rand van haar tanga door. Dat was iets wat hij vroeger wel vaker deed, haar heel behoedzaam, terwijl ze sliep of deed alsof, beginnen te strelen in haar intiemste plooien.

Dit was nu echt een aards paradijs. Vlak voor het einde van hun zomervakantie hadden ze de plek ontdekt op een van hun dagtochten die ze te voet maakten. Soms trokken ze dwars door de natuur, als dat mogelijk was, zo niet, dan volgden ze de gemarkeerde wandelpaden. Peter droeg een rugzak van dun, stevig nylon. Erin zaten twee anderhalve literflessen van plastic. Eén met bronwater gevuld, de andere met wijn, allebei ter bescherming in een handdoek gewikkeld. Ook in de rugzak zaten een in tweeën gesneden stokbrood en een homp geitenkaas in folie. Al stappend aten ze een appel. Tania en Peter waren geoefende trekkers. Doelbewust en met plezier beoefenden ze het wandelen. Niet alleen omwille van hun gezondheid, maar ook om intenser landschappen te leren kennen dan alleen maar vanuit de auto. Dit was nu al hun derde vakantie van twee weken in deze ruige, bloeiende streek. De eerste week hadden ze vooral gerust en gezond. Op het heetst van de dag zaten ze gewoonlijk in een landelijk restaurantje onder een luchtige pergola. Het leven was zon, bruinen, de mediterrane sfeer. Tania hield niet van koude en sneeuw. Ze was geen wintertype en dus namen ze meestal vakanties in de warmere maanden en in het zuiden dat hun aan het hart lag.

Op de twaalfde dag deden ze een ongelooflijke ontdekking. Op aanraden van de waardin van het onaanzienlijke, maar goedkope dorpsrestaurantje waren ze op zoek gegaan naar het kleine bergriviertje. Midden in een ruig gebied, zonder wegen of huizen, ontvouwde zich, net op de middag en dus tijd voor een siësta, een adembenemend mooie plek. Het bergstroompje, dat ze al gedurende twee uren stroomopwaarts hadden gevolgd over door erosie omgevallen of door onweer gevelde boomstammen heen, gaf ineens uit op een klein poeltje. Dat lag aan de voet van drie kleine watervalletjes. Het ene was een veertigtal centimeters boven de andere gelegen. De kleine klaterende stroomversnellingen waren glashelder. Tussen de rotsen langs de oevers, torenden enorme dennen. Sommige scheefgezakt en kennelijk het lot beschoren van hun voorgangers die dwars over en in het riviertje waren gevallen. Op het kabbelen van het water na was het er doodstil. Tania wees met een uitroep op twee turquoisekleurige vlinders die vlak achter elkaar grillig boven het glinsterende water fladderden. Dergelijke vlinders hadden ze nog nooit gezien.

“Dit hier is het helemaal!” zei Peter. “Wat een mooie plek, haast onwezenlijk. Hier blijven we. Er is schaduw en de kleine poel is net groot genoeg voor twee. Kijk, het water komt maar tot je knieën.” Hij gooide zijn kaki zonnehoed op een rotsblok en wiste met de voorarm het zweet van zijn voorhoofd. Tania stond al in het water.

“Kijk, kijk!” Fluisterde Peter, als om ze niet af te schrikken, wijzend naar vier reuzen-libellen die als vliegende juwelen achter elkaar aan dansten. “Wat een prachtig miniatuurballet!”

Hij was al verderop, voorzichtig zijn voeten zettend om niet uit te glijden op de talloze keien van de meest bizarre vormen en kleuren. Dit was een echt paradijs, dacht Tania. Ze kon zich niet herinneren dat ze tijdens een andere vakantie ooit al zo’n intiem, afgelegen en schilderachtig plekje hadden gezien. Ze keek om zich heen en zocht schaduw op waar ze de rugzak in legde, half onder een overhellende rots. Toen trok ze haar perzikkleurige T-shirtje uit. Haar blote borsten bobbelden onder de opgetrokken onderrand uit. Ze legde het hemdje naast de rugzak. Vervolgens deed ze haar witte shorts uit. Eronder had ze een zwarte tanga- badslip aan. Ze speurde naar een vlakke plek om te zonnen. Een beetje van het waterloopje weg, zag ze een lichtelijk afhellend glad, effen rotsblok, half verscholen achter een fijn-gebladerde struik. Ze keek op haar polshorloge. Eerst picknicken.

“Peter?” Hij was al uit het zicht verdwenen, maar ze hoorde hem antwoorden.

“Ik kom!” Na de picknick legde Peter de plastic waterfles tussen twee stenen gekneld in het water, zodat de tuit er bovenuit stak. De wijn miste zijn weldadige uitwerking niet en allebei strekten ze zich uit voor de siësta. Een beetje soezen.

Peter lag in de volle schaduw van de rotswand die aan één kant van de grillige bedding oprees. Tania lag in de zon, behalve haar hoofd, dat overschaduwd werd door het gebladerte van een haar onbekende boom. Ze lag op haar buik, met het hoofd op haar rechter-voorarm. Even richtte ze zich op om te zien hoe Peter lag. Hij lag op een kleine tien meter van haar op zijn rug en staarde naar de lucht. Zaligheid en voldaanheid namen bezit van haar. Ze glimlachte. Ze sliep niet echt toen ze een poosje nadien voelde hoe zijn vingers voorzichtig en uiterst licht een weg zochten naar haar geslacht, onder de smalle rand van haar tanga door. Dat was iets wat hij vroeger wel vaker deed, haar heel behoedzaam, terwijl ze sliep of net deed alsof, beginnen te strelen in haar intiemste plooien. Nooit zou ze de eerste keer vergeten dat haar dat overkwam.

Ze kenden elkaar twee weken. Zijn ouders waren voor het weekend naar de Ardennen. Eerst had hij haar zijn kamer getoond. Nadien lag ze in de woonkamer op de canapé, de knieën zedig opgetrokken onder haar wijde zomer-rok, terwijl hij het late avondnieuws op de radio beluisterde. Ze had de ogen gesloten en rustte in halfslaap. Natuurlijk hadden ze al wel eerder gevrijd. In de auto. Een tweede keer gevogeld op haar kamer, die ze huurde in een akelige buitenwijk. Ze werkte er in de buurt als typiste bij een klein verzekeringskantoor.

Maar wat er toen op de divan gebeurde, was iets nieuws, dat kende ze niet. Dit heimelijke friemelen wond haar hoe langer hoe meer op, terwijl ze zich slapend hield. Wellicht vermoedde hij dat ze deed alsof. Het maakte deel uit van dit ragfijne en intieme spel. Een oeroud spel van instincten. Ze spande zich in om haar ademhaling te beheersen, iets wat zij had geleerd van de sport die zij in haar jeugd had beoefend: grond-turnen. Hoe langer zijn twee middelste vingers traag heen en weer gingen in haar plooien tussen haar grote en kleine schaamlippen, hoe heviger zij geprikkeld werd. Toen, net als nu.

Het verliep identiek, alsof ze het pas voor het eerst meemaakte. Ook later had hij dit geregeld gedaan, het was iets pervers dat hem boeide en dat zij wellustig onderging, dat haar ongewoon opwond door de stille heimelijkheid ervan. Krampachtig hield ze de oogleden gesloten terwijl ze intussen vermoedde hoe hij gretig haar gezicht in het oog hield, wachtend op kleine tekens die onthulden wat er bij haar gaande was. Hij had nu haar geslacht vanonder haar tanga vrijgemaakt. Hij keek ernaar. Ze wist het. Ze hoorde zijn ademhaling nerveuzer en zwaarder worden. Haar achterwerk kwam instinctief omhoog als om tegemoet te komen aan wat er gebeurde. In haar ‘droom’ werkt ze nu mee, dacht hij.

Ook hij was nu verschrikkelijk opgewonden. Maar, hij negeerde zijn erectie en hij concentreerde zich alleen op haar. Behoedzaam vermeed hij bruuske bewegingen. Traag en ritmisch wreef hij verder op en neer, en masseerde haar clitoris die nu dik en uitgesproken was. Hij verslikte zich en vreesde dat zij het half-bedwongen klokken in zijn keel had gehoord. Maar ze bleef stil. Toen zag hij de eerste tekenen. Haar voorhoofd en oren liepen rood aan. Haast onmerkbaar bewoog haar kin en haar keel leek op te zetten. Toen hoorde hij een lange, onderdrukte zucht ontsnappen.

Zij hoopte dat ze zich genoeg had kunnen beheersen om hem in de waan te laten dat zij echt sliep en in haar droom was klaargekomen. Hitsig speelde zij dit mee, dit vertrouwde spelletje. Hoewel haar halsslagaders nog heftig klopten, was het nu al eenvoudiger om zich slapend te houden. Een zoete rust van voldaanheid had zich van haar meester gemaakt.

Zijn vingers trokken nu voorzichtig de onderrand van haar slipje over haar glimmende geslacht. Een takje kraakte onder zijn voet en een keitje of een steentje rolde weg, terwijl hij zich kennelijk onopvallend terugtrok op zijn schaduwplek. Diezelfde avond zou hij haar benaderen om te vrijen en te neuken. Dan zou hij haar een tweede keer doen klaarkomen. En dit wond hem veel meer op dan de directe voldoening nu meteen. Vanavond zal ik een tweede keer klaarkomen, dacht zij.

Toen de romige wolk uit haar was weggeëbd en haar ademhaling kalmer was dan ooit, werd haar geest opnieuw helder. Glashelder, als het kabbelende bergstroompje. Ze rustte met een sterk gevoel van positivisme verder uit en sliep alweer bijna in. Als dit geen vakantie was. Een glimlach gleed over haar nu geheel ontspannen gezicht. Even later hoorde ze hem lichtjes snurken. Hoewel hij het liever tot nadien uitstelde, had hij misschien zelf een orgasme niet kunnen tegenhouden. Van minder dan van zijn zware ademhaling zou haar aandacht ook wel gewekt zijn, zeker zoals ze daar nu lag, midden in de wilde natuur van het zomerse zuiden. De zon priemde nu in haar rug. Een beetje stram ging ze op haar zij liggen. Wat was dat? Er lag een klein papiertje. Zij fronste de wenkbrauwen en las de stuntelige drukletters.

-demain meme heure-.

Beduusd ging ze rechtop zitten en keek wild om zich heen. Er viel niets ongewoons te bespeuren. Peter sliep. De plastic wijnfles lag wat verder. Ineens herinnerde ze zich het kraken van een twijgje. Of was het een tak geweest? Nu pas gaf ze zich er echt rekenschap van dat ze vlakbij het struikgewas lag. Die ene licht-gebladerde struik bij haar platte rots was nog geen anderhalve meter verwijderd en vormde een soort camouflerend scherm tussen haar ligplaats en die van Peter verderop. De turquoise-kleurige vlinders fladderden opnieuw dansend voorbij en eentje raakte haar voorhoofd waar nu zweet op parelde.

Ze trok het papiertje naar zich toe en bestudeerde het alsof het een maansteen was die uit het niets daar vlak bij haar was ingeslagen. Het was een afgescheurd vodje en de letters waren er met een vlekkerige balpen opgekrabbeld. Ze draaide het om, maar de achterkant was leeg. Ze staarde naar Peter die zachtjes lag te snurken met halfopen mond. Terwijl ze het stukje papier verfrommelde tot een minuscuul balletje dat ze onder het grind stopte, tuurde ze scherp maar zo onopvallend mogelijk de omgeving af. Zou…? Ze verdrong de stuitende gedachte. Het was natuurlijk een Freudiaans grapje van Peter geweest. Ze kon een glimlach niet tegenhouden. Ze kende hem al te goed. Zoiets was typisch voor Peter. Van die kleine perversiteiten, daar was-ie sterk in. En die vormen, nu juist de saus waarmee hun intense liefdesleven gekruid was. Al van toen ze nog vrijden, had hij altijd een bizarre verbeelding en ongewone geraffineerdheid aan de dag gelegd. Saai was het met hem nooit geweest. En hoewel ze vaak dacht dat ze niet echt aan een vrij-beurt toe was, was ze telkens verrast dat ze weer eens door een diepe niet te stuiten hartstocht werd meegesleurd en door een onverbiddelijk, krachtig orgasme overweldigd. Niet klaarkomen was er met Peter niet bij.

De zon was intussen opgeschoven, zodat er geen schaduw meer op haar viel. Gehurkt kroop ze een meter verder tot bij de rots die nu haar bovenlichaam schaduw bood, terwijl ze daar zo zittend haar gestrekte benen verder kon laten bruinen. Oppervlakkig peinzend bekeek ze intussen de rijke verscheidenheid van de struiken in haar omgeving. Vaag vroeg ze zich af, hoe ze vanavond in bed, of misschien al meteen in het gehuurde landhuisje, Peter kon afwijzen, want dan zou hij op zijn beurt aan zijn trekken willen komen. Tijd brengt raad, dacht ze. Straks zou ze er misschien al opnieuw zin in krijgen, als hij eenmaal met haar bezig was. Onwillekeurig begon ze te soezen. Haar hoofd zakte stilaan dieper en dieper naar voren.

Moeizaam opende ze de ogen toen ze Peter hoorde vragen.

“Ook een slokje wijn?”

“O nee, ik kan mijn ogen zo al niet open houden.”

Peter grinnikte: “Er is nog één derde in de fles, dus we hebben daarstraks bij de lunch ieder een halve liter gedronken.” “Zullen we nog eens naar het idyllische plekje van gisteren gaan?” had hij de andere ochtend voorgesteld. “Het was daar paradijselijk en bovendien lekker fris en rustig.”

“Tot nu toe hebben we geen geschiktere en mooiere plek gevonden”, beaamde zij. “Aan zee heb je wel zwemgelegenheid, maar haast geen schaduw en altijd mensen om je heen. Klierende, zand-stuivende kinderen en dollende of je badgoed pissende honden, en lawaai en drukte. Waar zouden we beter de laatste dag van onze vakantie kunnen doorbrengen, nu we dat hebben ontdekt?”

Eerder dan ze dachten, waren ze bij het bergstroompje aangekomen.

“Vreemd he, we hebben precies dezelfde weg gevolgd,” zei Tania, terwijl ze net als Peter de joggingschoenen en dikke witkatoenen sokken uitdeed en bij het rugzakje legde. In zijn rode mini-slip waadde hij in het ondiepe riviertje. Zijn rug glom van het van het zweet. Tania verkende eerst nauwlettend de omgeving en trok toen haar Lacoste- tennishemd uit, waar ze, zoals altijd als ze met vakantie was, geen beha onder droeg. Zich bukkend om haar short uit te trekken, voelde ze een heel zachte bries het zweet onder haar vrij-hangende borsten afkoelen. Ze rechtte de romp en duwde haar borsten een paar maal op om ze te luchten. Vervolgens trok ze haar zwarte zwemtanga wat hoger. Ze boog zich over het rugzakje en haalde er de handdoek uit waar ze op zou liggen. Terwijl ze zo stond, kwam Peter naar haar toe en neuriede veelbetekenend.

“Kijk niet zo, je kent ze nu toch al wel, ‘t is toch niet de eerste keer dat je mijn borsten ziet?”

“Ze blijven mij boeien, je moet er blij om zijn. De meeste mannen gunnen hun vrouw zoveel aandacht niet meer, raken ze nog nauwelijks aan.”

“Daar heb ik met jou geen gebrek aan,” mompelde ze. Hij grinnikte, knielde voor haar en sloeg zijn armen om haar warme heupen. Voorzichtig kuste hij haar dijen en sterk gewelfde buik, terwijl hij van onder tegen haar borsten opkeek. Haar tepels, die van het zonnen donkerder waren dan voor de vakantie, staken uit en hij zag ze afgetekend tegen het felle blauw van de lucht. Tania krauwde hem op de schedel in zijn dunner geworden haar en zei plagend.

“Braaf, braaf, ja braaf. Kom, zei ze dan, “genoeg geweest!” En duwde zijn armen weg. “Ik weet een leuk spelletje!” fluisterde hij. Zij schudde haar hoofd van nee en zocht al kuierend een schaduwrijk plekje dat mogelijk lekkerder lag dan dat van de vorige dag. Maar ze vond niets beters. Ze spreidde de grote handdoek uit en ging er ruggelings op liggen, half opgericht, steunend op de ellebogen. Ze staarde dromerig naar de zacht stromende minibeekjes, die wat verderop samenvloeiden in de kniediepe plas. Peter was bezig met een fototoestelletje dat hij instelde en voor zijn spiedend oog bracht. Hij kwam dichterbij en kiekte haar. Haar borsten bolden opzij van haar borstkas uit, zoals ze daar steunend op de ellebogen lag. Dat zou op de foto goed te zien zijn terwijl de omkaderende natuur er niettemin duidelijk mee opstond. Daarna borg hij het cameraatje weer op en haalde de wijnfles en de twee plastic bekertjes naar boven. Tania zag dat hij halvelings een erectie had. Toen ze hun lunchpakket hadden verorberd, sloeg de loomheid door de dikke landwijn toe. Nu was het weliswaar bijzonder heet. Veel drukkender dan de dag ervoor. Tania probeerde tegen de slaap te vechten, maar gaf het op. Het was immers hun laatste vakantiedag en ook de laatste siësta. Eenmaal terug thuis was een middagdutje nog slechte een abstract begrip. De middagpauze op het werk duurde maar een half uur. De lucht was nu zwoel en Tania sufte. Ze was niet meer in staat te denken en het leek of haar benen honderd kilo wogen. Misschien hing er onweer in de lucht.

Ze werd onscherp wakker en heel geleidelijk, alsof ze nog half in haar wulpse droom bleef hangen. Maar de droom bleek verder te gaan dan de realiteit. Of hadden de vederlichte vingers die behoedzaam bewogen in haar kruis, de droom veroorzaakt? Dit keer was het echt in haar slaap dat hij… en niet in een slaap die zij voorwendde. Ze merkte verrast dat zij flink gestimuleerd was. Ze was al nat, voelde ze verwonderd. Hij was erin geslaagd haar zonder dat ze het wist heet te maken. Haar lippen waren gezwollen. Een verschrikkelijke hitsigheid was bezig haar mee te slepen naar meer. Ze hield zich doodstil. Maar de wellust die haar onderbewustzijn al een poosje in zijn greep hield, was nu zo sterk dat ze met moeite het stuwende hijgen en zuchten kon terugdringen. Toen ging er ineens een lichte schok door haar: het beeld van het briefje. Ze liep warm en rood aan tot achter de oren, wist ze. Wat een heet-zak, haar Peter. Hij ensceneerde het voor haar. Een eerste hittewolk trok door haar hoofd, vervolgens door haar lijf recht naar beneden, waar het spel zich afspeelde. Daar leek de wolk zich te verspreiden. Nieuwe hittekracht echter begon nu vandaar opnieuw uit te zwermen. Ze voelde de wolk al komen, maar die was nog heel ver.

En achter de hitte in haar hoofd zag ze ineens een visioen van een gebeuren toen ze zestien was; ze lag op haar rug, bloot, in een laag sheltertje van het Amerikaanse leger en haar even oude vriendje lag op haar maar durfde haast niet in haar te bewegen, uit angst meteen klaar te komen en daarom durfde zij evenmin te bewegen, hoewel ze zich van de drift nauwelijks kon bedwingen.

Ze opende heel even haar ogen, tuurde door haar wimpers over zijn rug heen en zag toen de vingers die twee van de drukknopen van de tentsluiting hadden losgemaakt. En dat ene opengesperde oog. Ze was als verlamd en fluisterde in zijn oor: “er staat een vent te loeren.”

Nee, dat was zij niet, dat was het verhaal van haar beste vriendin Marianne, die had het haar zo gespannen verteld dat ze dit toen gek genoeg had ervaren als had zij het zelf meegemaakt. Bij een geschikt liefdesplekje in de vrije natuur zit er altijd wel een boer verborgen. Die kerels deinzen voor niets terug; ze kennen de omgeving als hun broekzak.

Krampachtig onderdrukte zij de kreten die van diep onderhuids opwelden, terwijl de hittewolk nu van onderen naar boven trok en onder haar schedel een uitweg zocht. Het leek of haar hersenen zouden openspatten. Met haast bovenmenselijk e beheersing spande ze zich in om niet te laten merkte dat ze haar gezicht, verwrongen als het was, in het grofkorrelige zand perste, zo diep... zo diep.

Haar kut leek opengesperd en het fijne en snelle trillen verwekte er een verschrikkelijke schokgolf van het hevigste genot, die zich meedogenloos stuwend door haar verspreidde, eindeloos en oeverloos. Toen het ergste was weggetrokken, besefte ze dat ze deze keer een reeks schokjes niet had kunnen onderdrukken. En ze kon zich nu al voorstellen hoe hij met een van drift en perverse spanning verkrampte glimlach om zijn mond en haar intiemste eigenheden gulzig gadesloeg, scherp wetend wat er met haar gebeurde.

Haar hersens waren nog deels verdoofd toen ze merkte dat hij zijn hand voorzichtig tussen haar dijen terugtrok. Ze hoorde hem nu achteruit sluipen. In de loden verlamming waarin ze nog gevangen zat, bleven haar ogen weerloos dicht. Ze werd één met het bonzen van het bloed in haar slagaders. Een poosje later pas was ze in staat de ogen op te slaan. Vanuit haar liggende houding loerde ze naar Peter. Hij lag ook op zijn buik en scheen te slapen. Voorzichtig krabbelde ze overeind en stak een vinger onder het zoompje van haar tanga. Daar was het wak en glibberig. Toen zag ze aan haar voeten het papiertje. Het was kleiner dan het vorige en onregelmatig afgescheurd. Met een nog half vertroebelde blik keek ze ernaar.

-Demain meme heure- , stond er weer opgekrabbeld. Ze pakte het op, rolde er een balletje van en gooide het naar Peter. Maar het bereikte hem niet en viel in een miniwatervalletje. De stroming voerde het buiten gezichtsbereik. In het poeltje hurkte ze voorzichtig en waste haar geslacht. Vervolgens ging ze languit in het ondiepe water liggen, steunend op de ellebogen en met de kin in net boven het water uit. Ze dompelde het hoofd achterwaarts onder. Stilaan werd ze weer fris en helder.

Het was vijf uur toen ze hun spullen pakten. Zo zouden ze tegen zeven uur terug in de bungalow zijn, en mooi op tijd om in het enige dorpsrestaurantje het “Menu du jour” te bestellen. Op het smalle en kronkelige paadje liep Peter voorop.

“Bonjour!” Hoorde ze hem ineens zeggen. Ze keek langs Peter maar zag niemand. Toen pas bemerkte ze de boer die een beetje van de weg af op een rots stond, en tiental meter hoger dan het pad. Hij knikte groetend en glimlachte.

In het restaurantje streelde Peter haar vingers en drukte er een kus op.

“Weet je dat ik ongelooflijk gek op je ben?” Vroeg hij. “Hier met vakantie is het of ik opnieuw twintig ben. Je windt mij op. Ik wil straks met je vrijen, ik ben zo opgeladen als wat.”

Na het restaurantje was het al wat minder heet in hun lage slaapkamertje. Onder het vrijen hoorden ze eentonige kikkers in de verte. Ik zal moeten simuleren, dacht ze. Na een orgasme zoals ik vanmiddag heb gehad kan ik. Maar niet veel later werd ze voor de tweede keer die dag, nu haast grof, meegesleurd door withete draaikolken die haar verscheurden en bijna letterlijk buiten westen brachten. Opnieuw kwam ze klaar, onverbiddelijk en daverend over heel haar lichaam en ledematen.

“Is dat wel gezond, zo hard klaarkomen?” Vroeg ze zwakjes. “Soms is het net alsof ik erin zal blijven.”

“Daarom”, grinnikte hij, “noemen de Fransen het ook “La petite mort, de kleine dood.” Ze hielden elkaars hand vast, de vingers verstrengeld. Terwijl ze tot rust kwamen en door het raam naar de volle maan en de sterren lagen te kijken, dacht ze: ‘Nog steeds heeft hij niets insinuerend gezegd. Zelfs niet in het heetst van het vrijen, wanneer soms dingen gezegd worden, die alleen in ultieme wellust opwellen. Die perverse lieverd geniet ervan mij in onzekerheid te laten en te zien hoe ik er niet over durf te beginnen. Hij zal denken: die geile trut liet zich ondanks het briefje blindelings bevredigen. In gedachten door een vreemde. Of door mij. En ze rept er met geen woord over. Maar aan de andere kant, zal hij misschien denken, kent zij onze vertrouwde spelletjes. Stel dat ik het hem toch vraag en de briefjes waren echt niet van hem. Ik durf er niet aan te denken. En evengoed heeft hij ze wel geschreven, maar blijft dit ontkennen en speelt welbewust het perverse spelletje dat hij op het oog had. Ineens zei ze zacht: “Peter.” Toen zweeg ze.

“Ja?” vroeg hij, “wat?” Zij kon geen woorden vinden. Toen, gedempt, alsof er anderen in de buurt waren die het niet mochten horen: “Je bent een deugniet.” Ze wachtte hoopvol. Er kwam geen antwoord. “Echt pervers.” Weer wachtte ze gespannen.

“Ik hou van je,” zei ze ten einde raad.

Hij knikte zelfbewust, terwijl zij zich gekweld afvroeg hoe ze het ooit te weten kon komen.

Anja

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1247

In het ouderlijke huis

AnjaGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 16, 2011 23:31:25

In het ouderlijke huis…

Zuchtend sloeg ze rechtsaf, de straat in. Bijna thuis, godzijdank. Ze versnelde haar pas en zocht alvast naar haar sleutels.

"Verdorie, waar zijn die krengen?" Mompelde ze in zichzelf. Wat een rotdag had ze achter de rug. Een mopperende baas, een computer die niet meewerkte, chagrijnige collega's en irritante telefoontjes. Terwijl ze eindelijk haar sleutels gevonden had, stonden haar ogen vol tranen van frustratie. Gelukkig waren haar ouders niet thuis, dan kon ze zich even lekker laten gaan.

Agressief maakte ze de voordeur open en keilde haar tas op de grond. Haar moeder had wel eens even mogen stofzuigen. Wat voor troep ligt er in hemelsnaam op de grond? Wild veegde ze de tranen uit haar ogen zodat ze beter kon zien wat er lag. Ze knielde, zag ze dit nou goed? Voorzichtig pakte ze iets op en bekeek het van dichtbij. Het was een rozenblaadje! Zo te zien vormden ze een spoor. Het leidde naar boven. Voorzichtig liep ze naar boven terwijl haar ogen de blaadjes bleven volgen. Ze ving een geur op terwijl ze haar weg vervolgde, maar ze had geen idee wat ze precies rook. Haar neus was natuurlijk nog verstopt door de tranen van net. De blaadjes gingen naar haar kamerdeur en er onderdoor.

Zacht opende ze haar kamerdeur in de veronderstelling Johan daar aan zou treffen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Een lichte teleurstelling overviel haar. Maar meteen daarna voelde ze een sluier van geluk over zich heen vallen. Haar kamer was omgetoverd tot een romantisch paradijsje.

Overal stonden kaarsjes die verleidelijk roken. Haar bed was bezaaid met de rozenblaadjes die haar beneden ook al verrast hadden. Maar, het spoor liep niet naar haar bed. Het leidde haar naar haar stoel waar een setje kleren klaarlagen waar weer een cadeautje op lag. Voorzichtig maakte ze het open. Er lag een gloednieuw sexy lingeriesetje in haar handen. Erbovenop rustte een briefje.

"Ga eerst maar even douchen, trek daarna dit setje en je andere kleren aan. Je merkt wel wat er volgt."

Glimlachend nam ze het setje mee richting douche, deed de radio aan, pakte een handdoek, draaide de kraan aan, trok haar kleren uit, pakte wat douchespullen en ging onder het warme weldadige water staan. Een minuutlang bewoog ze zich niet terwijl het water bezit van haar nam.

Ze waste haar haren zorgvuldig en spoelde het met zorg uit. Ze liet wat doucheschuim op haar handpalm lopen en maakte er wat schuim van door met haar handen tegen elkaar te wrijven. Daarna liet ze haar handen over haar lichaam glijden, eerst in haar hals, daarna zeepte ze met liefde haar borsten in, ging over haar buik en masseerde haar benen.

Ze pakte de douchekop en liet het schuim van haar afspoelen. Het warme water ontspande haar en liet haar gedachten naar haar vriend afdwalen. Onwillekeurig gleed haar hand naar beneden. Heerlijk. Haar onderbuik kriebelde.

Haar vingers streelden haar gevoelige plekje totdat ze ineens besefte…

Snel draaide ze de kraan toe en droogde zich af. Ze ging haar kamer binnen en bekeek het lingeriesetje eens nauwkeurig.

"Mm… het is wel heel erg sexy." Ze trok het aan en bekeek zichzelf in de spiegel. Wat ze zag beviel haar wel. Het liefst zou ze zo naar beneden gaan, maar ze besloot zich braaf aan de opdracht te houden en trok ook de andere kleding die klaarlag aan.

Ze stak haar haren op en maakte zich licht op. Nog één keer keurde ze zichzelf in de spiegel. Het kon ermee door.

Het spoor was er nog steeds. Beneden aangekomen was er wel iets veranderd. Het leidde nu naar de keukendeur. Op die keukendeur zat een briefje geplakt.

"Open dadelijk de keukendeur, maar hou je ogen dicht."

Even twijfelde ze, bleef ze stil staan. Genietende van de spanning die zich opbouwde in haar vlinderkooitje. Dan… Met de knop van de open deur in de hand…

Mm… wat ruikt het hier lekker. Was het eerste wat ze dacht. Toen voelde ze hoe een hand haar meenam. Zijn vertrouwde geur, unieke manier van zoenen. Hij geleidde haar ergens naartoe, ze dacht naar de eettafel, maar zeker weten deed ze het niet.

"Doe je ogen maar open lieverd," fluisterde Johan.

Wat ze zag zorgde ervoor dat haar ogen zich meteen vulden met tranen. Wat ontzettend lief!

Voor zich zag ze de eettafel waarop een aantal kaarsen stonden die de hele ruimte verlichtten. Ook de tafel was deels bezaaid met rozenblaadjes.

Zacht hoorde ze achtergrondmuziek waar ze kippenvel van kreeg. "Summertime…"

Een traan rolde over haar wang.

"Dank je wel lieverd," zei ze met verstikte stem.

"Kom, we gaan aan tafel," antwoordde hij terwijl hij haar de liefste blik ooit toewierp. Hij had heerlijk gekookt. Nooit zou ze hem meer plagen met zijn kooktalent. Mm… tja 'nooit' is zo'n belegen woord hè.

Na het eten samen afwassen. Samen in de keuken… op dat moment vond ze alles romantisch.

Toen zei hij tegen haar dat ze lekker even op de bank kon gaan luieren terwijl hij eventjes ging douchen. Maar in plaats van de bank ging ze liever op haar met rozenblaadjes bezaaide bed liggen. Dus toen hij al boven was, liep ze stiekem daar naartoe, stak opnieuw de kaarsjes aan en zette een cd op. Om hem nu een kleine verrassing te bezorgen trok ze haar kleding uit, maar hield het lingeriesetje aan. Zo ging ze op bed liggen. Ze was echt wel moe. De warmte maakte haar loom, de vermoeidheid kreeg de overhand zodat ze in slaap viel zonder het zelf te willen.

"Die verrassing was geslaagd,"dacht hij lachend terwijl hij zich afdroogde.

"Zo meteen deel twee."

Hij liep naar beneden en liep de huiskamer in, maar daar was ze niet.

"Foei, ze is gevlucht."

Ver of lang zoeken moest hij niet.

Zo te zien is ze in slaap gevallen, dacht hij vertederd. Maar wat ziet ze er sexy uit in dat nieuwe setje. Hij besloot toch door te gaan met zijn plan ondanks het feit dat ze sliep. Voorzichtig ging hij naast haar zitten en streek haar haren uit haar gezicht. Hij wilde haar een kus geven, maar ze mocht niet wakker worden dus deed hij dat maar niet. Hij stond op en pakte een flesje massageolie. Hij warmde er wat van op in zijn handen en legde zijn handen even op haar buik om daarna zacht te gaan masseren zonder het setje aan te raken. Zacht kreunde ze in haar slaap.

Dat geluid wond hem zoals altijd op. Iets steviger masseerde hij door in de hoop dat ze hier wakker van zou worden, maar dat gebeurde niet. Wel kreunde ze nog enkele malen waardoor hij haar alleen maar meer wilde. Dat kon hij natuurlijk niet maken terwijl ze sliep. Zacht zoende hij haar nek en sabbelde heel eventjes aan haar oor. Blijkbaar sliep ze nogal vast, want ook nu werd ze niet wakker. Wel maakte ze steeds meer geluid waardoor hij alleen maar meer opgewonden werd.

Hij wilde nog maar één ding en dat was zorgen dat ze wakker werd en samen de sterren van de hemel vrijen.

Maar, hoe kreeg hij haar op een fijne, romantische manier wakker??

Hij deed zo voorzichtig mogelijk haar bh bandjes omlaag om te zorgen dat ze daar niet wakker van werd. Hij ontblootte vervolgens haar borsten en zag dat haar tepels hard waren van opwinding.

"Ga door lieverd," hoorde hij haar ineens zeggen.

Verschrikt keek hij op, maar ze leek toch echt te slapen. Het leek er op dat ze opwindend aan het dromen was, door dat idee zat zijn boxershort ineens veel te strak en hij trok hem hardhandig uit.

Ze had hem een enorme erectie bezorgd zonder zich ergens bewust van te zijn. Zacht sabbelde hij aan haar tepels terwijl zijn handen heel voorzichtig haar slipje naar beneden deden. Ze bewoog heel eventjes maar leek nog steeds te slapen.

Ze kraamde in haar slaap ondertussen allerlei geile zinnetjes uit die hem al deden hijgen van genot. Haar slipje had hij nagenoeg verwijderd en met één hand ging hij voorzichtig tussen haar benen. Hij voelde dat ze enorm opgewonden was. Zijn geweten vroeg hem of dit wel kon terwijl ze sliep. Leek dit niet op aanranding? Hij besloot haar eerst wakker te maken voordat hij verder zou gaan. Hij zoende haar op de mond zodat ze wakker werd en hij zoende vervolgens haar hele lichaam. Ook wakker kreunde ze, vroeg ze hem smekend om door te gaan.

Met zijn vingers cirkelde hij rondom haar gevoelige plekje zodat ze gek werd van verlangen.

"Ik wil je in me voelen," kreunde ze. Plagerig liet hij één vinger een heel klein stukje in haar glijden en cirkelde een beetje rond. Ze kreunde en zei zacht smekend.

"Ik wil je proeven." Waarop hij hijgend antwoordde.

"Maar ik wil nu niet met mijn vinger stoppen."

Zacht rolde hij haar op haar zij en ging zelf op zijn zij naast haar liggen op zo'n manier dat ze beiden hun zin kregen. Hij voelde hoe zij zacht aan z'n lid begon te sabbelen en hij sidderde van genot..

Maar hij vergat haar niet en zijn vingers beroerden haar daar waar zij het nu wilde. Toen hij bijna gek werd van genot stopte ze.

"Ik wil niet dat je nu komt, straks pas, in me." fluisterde ze.

Hij draaide zich om en rolde haar opnieuw op haar rug. Nu vond hij het zijn beurt om haar met zijn tong te verwennen. Hij deed het op zo'n manier dat ze kronkelde onder zijn handen en steeds vaker ging kreunen totdat ze het topje van de berg bereikt had. Haar blik nodigde hem uit en soepel gleed hij in haar. Ze begonnen teder en zacht, maar langzaam voerden ze het tempo op. Zijn geile blik wond haar opnieuw ontzettend op. Hij gleed lekker in en uit haar natte grotje en het soppende geluid maakte hem nog geiler.

Ze voelde dat hij al zijn spieren spande, dat het moment niet ver meer weg was en zette haar nagels in zijn rug. Een laatste kreun van hem, zijn moment was daar!

Hijgend ging hij op haar liggen en ontspande.

Zo bleven ze enkele minuten liggen totdat hij naast haar neerplofte. Een handdoek om op te ruimen gaf ze hem. Daarna rolde hij haar opnieuw op haar zij en nam haar in zijn armen om zo samen vredig in slaap te vallen.

Deze verrassing was meer dan geslaagd.

En dan te bedenken dat hij op niet meer dan slechts een massage voor haar had gerekend.

Anja

HOME - BDSM - BI SEKS - BUITENSEKS - EERSTE KEER - GEDICHTEN

GROEPSSEKS - HETERO - OVERSPEL - OP WERK - OVERIGE MASTURBEREN

LESBISCH - HOMOFIEL - TIENERS+18 - BTW-pagina - INSTUREN
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post620

Sybersex

AnjaGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 27, 2009 06:42:55

Cybersex

Een van de populairdere aspecten van chatten op Internet is dat wat computergebruikers vaak liefkozend "cybersex" noemen. Meestal zijn de fantasieen die het toetsenbord verlaten tamelijk openhartig, soms zelfs banaal van aard.

Alhoewel: zoals hieronder te lezen is, is een van de twee cybersexers in het transcript hieronder niet helemaal op de hoogte van de spelregels van cybersex. Maar misschien ook wel...

Goedhart: "Hallo Lieverd. Hoe zie je er uit?" smiley

Lieverd: "Ik draag een rode, satijnen blouse, een minirokje en hoge hakken. Ik ben slank, doe aan fitness en ben lekker egaal gekleurd van de zonnebank. Hoe zie jij eruit?" smiley

Goedhart: "Ik ben 1 meter 84 lang en weeg ongeveer 120 kilo. Ik draag een bril met een hoornen montuur en ik heb een blauwe broek aan die ik net bij de Zeeman gekocht heb. Daarboven draag ik al een paar dagen een T-shirt met een paar barbecue-vlekken. Het ruikt wel een beetje raar. smiley

Lieverd: "Ik wil je! Heb je zin om me te neuken?" smiley

Goedhart: "Oke." smiley

Lieverd: "We zijn in mijn slaapkamer. Uit de stereo klinkt zachte muziek en er branden kaarsen op het nachtkastje en in de vensterbank. Ik kijk in je ogen en glimlach. Langzaam gaat mijn hand naar jouw kruis en ik begin te spelen met je grote gezwollen mannelijkheid." smiley

Goedhart: "Ik begin een beetje te zweten." smiley

Lieverd: Ik trek je shirt uit en begin zachtjes je borstkas te kussen." smiley

Goedhart: "Ik pak je blouse vast en trek hem zachtjes uit." smiley

Lieverd: "Ik sla mijn hoofd achterover van genot. De koude satijn glijdt langs mijn warme huid. Ik masseer je hete roede sneller, trekken en masseren." smiley

Goedhart: "Mijn hand maakt een plotselinge spastische beweging en ik maak per ongeluk een gat in je blouse. Sorry." smiley

Lieverd: "Maak je maar niet druk. Ik draag een zwarte, kanten BH. Mijn zachte borsten dansen op en neer met mijn ademhaling." smiley

Goedhart: "Ik zit te vrotten met de sluiting van je BH. Volgens mij zit hij vast. Heb je misschien een schaar?" smiley

Lieverd: "Ik pak je hand en kus hem teder. Ondertussen maak ik met mijn andere hand de sluitng van mijn BH los. De BH glijdt van mijn borsten en de lucht liefkoost mijn borsten. Mijn tepels worden hard." smiley

Goedhart: "Hoe deed je dat nou? Ik pak de BH en inspecteer de sluiting. Ik snap er niks van." smiley

Lieverd: "Ik krom mijn rug. Ooh, schatje. Ik wil je tong over mijn hele lichaam voelen." smiley

Goedhart: "Ik laat de BH vallen en begin, nouja, ik begin je borsten te likken. Ze zijn leuk! Allebei." smiley

Lieverd: "Ik trek langzaam je broek uit en streel je gloeiende instrument." smiley

Goedhart: "Ik schreeuw als een klein kind. Mijn god, wat heb je koude handen!" smiley

Lieverd: "Ik trek mijn rokje uit. Trek mijn panties uit." smiley

Goedhart: "Ik trek je panties naar beneden. Mijn tong is overal. Likkend en knabbelend en... Eeh... Wacht even." smiley

Lieverd: "Wat is er?" smiley

Goedhart: "Er zit een schaamhaar in mijn keel. Ik kokhals. Ik hoest en mijn gezicht wordt rood." smiley

Lieverd: "Kan ik wat doen?" smiley

Goedhart: "Ik ren naar de keuken en zoek wanhopig naar een kopje. Waar staan de kopjes?" smiley

Lieverd: "In het rechter bovenkastje." smiley

Goedhart: "Ik drink een kopje water. Dat is beter." smiley

Lieverd: "Kom terug naar bed, lieveling." smiley

Goedhart: "Ik loop terug naar de slaapkamer. Wacht. Het is donker. Ik ben verdwaald. Waar ben ik? Waar is de slaapkamer?" smiley

Lieverd: "De laatste deur aan de linkerkant van de gang, schatje." smiley

Goedhart: "Gevonden!" smiley

Lieverd: "Ik trek je broek helemaal uit. Ik kreun. Ik wil je zo graag!" smiley

Goedhart: "Ik ook." smiley

Lieverd: Gepassioneerd kus ik je. Onze naakte lichamen drukken tegen elkaar." smiley

Goedhart: "Auw. Je gezicht drukt mijn bril in mijn gezicht. Het doet pijn." smiley

Lieverd: "Waarom doe je hem niet af?" smiley

Goedhart: "Nou oke dan. Maar ik zie niet veel zonder bril. Ik leg de bril op het nachtkastje." smiley

Lieverd: "Ik buig me voorover. Pak me!" smiley

Goedhart: "Wacht even. Ik moet plassen. Op de tast vind ik mijn weg naar de WC."

Lieverd: "smileyKom snel terug, schattebout."

Goedhart: "Ik heb de WC gevonden. Het is donker. Op de tast vind ik de bril. Ik doe hem omhoog." smiley

Lieverd: "Ik wacht smachtend op je terugkeer." smiley

Goedhart: "Klaar. Ik ga op de tast op zoek naar de spoelknop, maar ik kan hem niet vinden. Ohoh.

Lieverd: "Wat nu weer?" smiley

Goedhart: "Ik kom er net achter dat ik in de wasmand geplast heb. Sorry. Op de tast vind ik de slaapkamer weer." smiley

Lieverd: "Jaah! Kom hier!" smiley

Goedhart: "Okee. Nu doe ik mijn eh, mannetjesding in jouw eh, vrouwtjesding." smiley

Lieverd: "Ja! Pak me!" smiley

Goedhart: "Oh Jezus. Nee he? Hij doet het niet." smiley

Lieverd: "Wat? smiley

"Goedhart: Ik kijk een beetje schaapachtig om me heen. Mijn piemel is helemaal slap. Ik ga op zoek naar mijn bril op het nachtkastje om eens te zien wat er mis is." smiley

Lieverd: "Laat maar. Ik kleed me weer aan." smiley

Goedhart: "Nee wacht! Loensend ga ik op zoek naar het nachtkastje. De telefoon valt, daarna raak ik ook een fotolijstje en een kandelaar." smiley

Lieverd: "Mijn ondergoed heb ik al aan. Ik doe nu de knoopjes van mijn blouse dicht en trek mijn schoenen aan." smiley

Goedhart: "Ik heb mijn bril gevonden en zet hem op. Mijn god! Een van de gordijnen staat in de fik. Geschokt wijs ik er naar, met open mond." smiley

Lieverd: "Loop naar de hel. Ik ga er vandoor. Loser!" smiley

Goedhart: "Ook het tapijt staat nu in brand. Oh nee!!! smiley  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post131