Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Morgen zelfde tijd

RogerGeplaatst door My 4Fingers vr, februari 19, 2010 00:34:13

Morgen, zelfde tijd.

Zo wat 20 jaar geleden gaf ik rijles. Autorijles om precies te zijn. In die tijd waren de reglementen nog anders dan heden ten dagen. Toen diende men minimum 8 uren rijles te volgen. Indien men volgens de instructeur, want zo noemde men de lesgever in die tijd, voldoende kon rijden dan kreeg men een L op de achterruit. Met die witte letter op blauwe achtergrond moest men dan een jaar rijden. Veroorzaakte men in die periode geen ongeval dan kreeg men een rijbewijs. De instructeur was een belangrijk persoon. Zo een pakket van 8 uren koste toen al gauw zestienduizend frank. Voor een doorsnee burger toch een behoorlijk bedrag. De instructeur zat gedurende die 8 uren alleen met de leerling. Een goede instructeur keek zorgvuldig toe. Vaak was het moeilijk om de beslissing te nemen of de leerling geslaagd was. Voor het geld moest een instructeur het niet doen, bij manier van spreken. Want de leerlingen stonden aan te schuiven. Maar het zou totaal onverantwoord zijn iemand door te laten gaan met de L als de leerling een gevaar betekende voor de samenleving. Om het maar eens met geleerde woorden te zeggen. Zelf had ik er veel moeite mee om tegen iemand die niet bemiddeld was te zeggen dat hij of zij nog meer lessen moest nemen.

Op een dag kreeg ik een leerlinge. Ze zag er nog jong uit. Er ging een zekere uitstraling van uit. Ik ben God niet. Ik kreeg liever een knappe jonge dame naast me dan een lelijke vent, bij manier van spreken. Volgens het formulier heette ze Linda en was 28 jaar. Op het eerste zicht schatte ik haar amper twintig. Zoals het in die tijd de gewoonte was reed ik tot we aan een strook weg kwamen waar de eerste les kon beginnen. Die strook weg was een verlenging van een brug, die na 500 meter in een bos liep. De ingenieurs hadden verkeerd gemeten. De andere kant van de brug lag 50 meter meer naar links. Dankbaar maakten we gebruik van die vergissing. Een concurrent gebruikte de andere kant. Meer dan tien pogingen had mooie Linda nodig eer ze de auto in beweging kreeg. De 500 meter legde ze goed af. Geen stuurcorrecties of dergelijke. Nog een paar keer liet ik haar vertrekken. Telkens had ze er verscheidene pogingen voor nodig. Na een uur vond ik dat Linda goed genoeg kon rijden. Alleen het vertrekken liet te wensen over.

De volgend vier lessen liet ik haar over de gewone weg rijden. Natuurlijk nog niet over drukke wegen, tot ze voldeed. Zolang de jonge vrouw kon blijven rijden ging alles goed. Tijdens de korte pauzes, praatten we over alles en nog wat. Zo vernam ik dat ze pas een maand getrouwd was. Bij de voorlaatste les gebeurde er iets dat me nog nooit eerder was voorgekomen. Omdat het vertrekken nog altijd niet naar wens verliep liet ik haar naar die verloren gelegde strook rijden.

“Ik weet het, rijden lukt me wel.” begon mooie Linda het gesprek. Dat beaamde ik. “Alleen het vertrekken, daar maak ik me nog zorgen over.” zei ik.

Met in haar mooie blonde achterhoofd de gedachte dat er meer lessen zouden volgen bekeek ze me. Plots voelde ik haar hand op mijn dij.

“Moet ik nog lessen bijnemen?” vroeg ze met een onschuldig gezicht om een kind jaloers te maken. Ze zag me twijfelen. Daardoor ging haar hand iets hoger. Amper vijf centimeter scheidde haar hand van mijn penis. Die liet weten aanwezig te zijn. Niet dat hij zijn maximum grootte al bereikte. Zeg maar dat hij bij de pinken was. Of misschien wel op vinkenslag lag. Zelfzeker keek ik recht in haar diepblauwe ogen.

“Ik twijfel nog.” gaf ik grif toe. Om van deze gelegenheid gebruik, zeg maar misbruik, te maken leek me niet moeilijk. Hoewel ik een avontuurtje niet gemakkelijk uit de weg ga. Toch wil ik geen misbruik maken van mijn macht. Bij het beoordelen van de leerlingen wil ik consequent blijven. In andere omstandigheden moest deze knappe jonge vrouw het geen twee keer vragen. Terwijl onze ogen een spel speelden vroeg ze zacht.“Zal ik je pijpen?”

Tussen mijn benen riep er iemand: “ja!”

“Luistert eens Linda, dat zal geen enkele invloed hebben op mijn beoordeling.” zei ik naar waarheid. De hand op mijn dij ging hoger, ze raakte mijn bobbel. Zacht wreef ze er over. Waarschijnlijk in een poging me op andere gedachten te brengen. Even kreeg ik het lastig. Bijna bezweek ik voor het voorstel. Toch kon ik me beheersen. Eenvoudig was dat zeker niet.

“Kom laat ons verder rijden. Probeer maar eens achteruit tot over de brug te rijden.” zei ik. Tegen haar zin in verliet haar hand mijn tegenpruttelde penis. Die oefening eiste haar volledige concentratie. Misschien had ik ze daar wel voor gekozen. Na een tijdje reden we terug naar het de rijschool. Met een glimlach nam ik afscheid.

“Tot morgen.” zei ik uiterlijk kalm. Innerlijk lag het anders.

“Morgen de laatste les?” Vroeg Linda. In haar stem lag duidelijk dat haar voorstel nog gelde.

De volgende dag verscheen de mooie jonge vrouw voor het eerst met een rok aan. Een heel korte trouwens. Waarschijnlijk had ik tijdens de pauze wel eens laten horen dat ik liever een rok dan een jeans zie. De losse wollen trui, die de grote van haar borsten verborgen hield had ze vervangen door een strak T-shirt. Daardoor kon ik zien dat Linda heel stevige, ietwat kleine borstjes had. Tijdens het gebruikelijke handjes schudden zag ik hoe de tepels in het T-shirt priemden.

“Goed vertrek maar.” Zei ik op een rustige toon. Mijn zichtbaar ontspannen zijn deed haar twijfelen. Linda hoopte nog steeds dat ik haar voorstel zou aannemen. We reden naar de doodlopende strook.

“Wat we nu gaan doen is om de 10 meter stoppen en terug vertrekken.” zei ik.

“Neen, dat niet.' zei ze op een toon die allesbehalve optimisme uitstraalde.

“Ben je niet om te praten?” Deed Linda een poging.

“Rij nu maar.” antwoordde ik op een ietwat strenge toon.

“Ben ik niet mooi genoeg?” probeerde de knappe vrouw. Ik antwoordde niet.

“Weet je, ik stap uit en kijk van op de weg hoe je het doet.” zei ik.

Mijn bedoeling was om het probleem uit de weg te gaan. Voor mij was het al duidelijk dat ze kost wat kost haar L wou halen. Aangezien ze op de weg, in de straten goed reed leek het me hoogstwaarschijnlijk dat extra lessen niet nodig waren. Weer sukkelde de jonge vrouw met het vertrekken. Het zweet brak haar uit. Daardoor werd het witte T-shirt nat rond haar kleine borstjes. Na 10 verwoede pogingen om in 1 keer te vertrekken legde Linda de motor stil. Ze stapte uit de leswagen. In een wanhoopspoging sloeg ze haar armen rond mijn nek. Even liet ik haar betijen.

“Ik weet wel dat je me extra lessen gaat aansmeren.” snikte ze. Ik streelde haar vochtige rug.

“En thuis met onze auto lukte het gisteren bijna elke keer.” zuchtte ze. Ik had zin om haar te geloven. Misschien waren het de zenuwen wel die haar vaak deden mislukken.

“Ik wil me aan jou geven, helemaal.” fluisterde de wanhopige mooie jonge vrouw. Haar hoofd lag op mijn schouder. Ik troostte haar zoveel ik kon. De stijve tepels boorden in mijn borstkas. De indruk dat haar poesje zich tegen mijn toch wel alerte penis aanwreef was aanwezig.

“Laten we even rusten. Wacht ik haal een deken uit de koffer zodat we op het gras kunnen zitten.” voegde ik er aan toe.

“Oh ja.” zuchtte Linda. Waarschijnlijk dacht ze dat ik door mijn knieën zou gaan. Het Schots geruite deken legde ik op een strook gras. Ik zette me neer en stak een sigaret op. Iets dat ik nooit deed tijdens de rustpauze. Linda nam plaats recht tegenover mij. Aanvankelijk liet ze haar fraaie benen op de deken liggen. Om daarna langzaam, alsof ze een striptease gaf haar benen op te trekken. Niet alleen zag ik de welgevormde dijen, er kwam meer. Traag gingen haar dijen uit mekaar. Plots zag ik dat de jonge vrouw, die warempel nog maar een maand gehuwd was, geen slipje droeg. Doen alsof ik het niet zag zou de waarheid geweld aan doen.

“Heb ik geen mooi poesje?' vroeg ze uitdagend. Daarbij gleden haar handen langs de dijen. Het nog prille kutje opende zich. De robijnrode lippen glommen een beetje. In mijn broek voelde ik leven komen. Daar wou hij ook bij zijn. Iets wat zenuwachtig trok ik voor het laatst aan de sigaret.

“Zullen we even?” nodigde ze me uit, terwijl een vinger het knopje van haar poesje beroerde.

“Wel kijk Linda, ik heb een voorstel.” Begon ik.

Ze liet een diepe zucht ontsnappen.

“Of je bijkomende lessen moet nemen hangt van 1 ding af.” ging ik verder. Weer slaakte ze een zucht. Linda dacht waarschijnlijk haar slag al thuisgehaald te hebben. “Ik wil met jou natuurlijk een lekker potje vrijen.” gaf ik toe.

“Nu?” Vroeg ze op een zeemzoete toon.

“Nee, nu niet.” floot ik haar terug. De flikkering in haar prachtige ogen verflauwde een iets.

“Kijk Linda laat ons duidelijk zijn.” Zei ik om na een korte pauze verder te gaan. “Ik wil absoluut niet dat je de L krijgt dank zij seks. Je moet het verdienen. Zo dadelijk krijg je een kans om je te bewijzen. Je mag nog vijf keren vertrekken, stoppen en terug vertrekken. Ik blijf hier zitten. Denk maar dat ik er niet ben.” gaf ik uitleg.

De jonge vrouw bekeek me. “En dan wil je met me vrijen?”

“Nee, laat ons morgen afspreken in hotel 'bienvenue’ daar zullen we seks hebben. Let wel, zelfs al slaag je dadelijk in de test, dan blijft mijn aanbod geldig. Ik wil seks en werk gescheiden houden. Het staat je vrij om morgen niet te komen.” legde ik haar uit.

Tien minuten later had ze met glans de proef doorstaan. Blij gezind reden we naar de rijschool waar ik de nodige formaliteiten vervulde. Ze kon het niet nalaten om me een kus op de wang te geven. Niemand nam daar aanstoot aan. Zulke reactie gebeurde wel vaker bij leerlingen die hun L kregen. Linda lag s' avonds in haar bed. Alhoewel ze met haar echtgenoot seks had was ze er met haar gedachten niet bij. Ze dacht aan de volgende dag. In het hotel zou ze het met mij uitgebreider doen. Om te beginnen zou ze me lekker pijpen. Terwijl ik haar nat poesje zou likken. Daarna zou ze me berijden als een volwaardige amazone. Ze droomde er al van om samen een hoogtepunt te bereiken. Klokslag 10 uur kwam Linda het hotel binnen. Weer droeg ze het korte rokje.

“Kom laat ons eerst iets drinken.” Stelde ik voor. We dronken een koffie.

“Kijk Linda, ik heb nog eens goed nagedacht.”

“En?” Vroeg ze terwijl ze mijn arm streelde.

“Ik denk dat we het vandaag niet mogen doen. Ik begrijp dat je blij bent met de L. Misschien wil je nu met mij naar bed uit euforie. Daarom stel ik voor om binnen drie maanden hier terug samen te komen. Dan zie je het waarschijnlijk anders.” Zei ik op een vriendelijke toon.

“Je bent een schat.” Liet Linda zich ontvallen. Na een kwartier namen we afscheid

Drie maanden later was ik Linda bijna vergeten. Door ziekte van een leerling had in onverwacht enkel uren vrij. Mijn echtgenote moest nog wel enkele uren werken. Omdat ik toch niets om handen had, reed ik langs het hotel. Je weet wel, waar Linda en ik een afspraak hadden. Niet dat ik haar daar verwachte. Mooie Linda zal waarschijnlijk onze afspraak vergeten hebben. Dat dacht ik toch. Iets voor twee uur in de namiddag stapte ik het hotel binnen. Ik zocht een tafeltje uit dat wat afgelegen was. Zo wat uit het zicht. Op die manier hoopte ik nieuwsgierige blikken te ontwijken. De man achter de balie wenkte me.

“Is het voor een rendez-vous?” vroeg hij met een begrijpende glimlach. Ik knikte alleen maar. Even dacht ik er aan om hem de waarheid te zeggen. Stel dat gebeurt wat ik verwacht, dat Linda niet komt opdagen, dan sta ik voor schut.

“Dan heb ik wel iets voor u mijnheer.” Zei de man. Daarbij kwam hij vanachter de balie. Met een gebaar hem te volgen liep de man elegant naar een hoek van het hotel. De plaats die hij me wees bood inderdaad een zekere vorm van intimiteit. Nadat de gedienstige man mijn bestelling, koffie, opnam liep hij waardig terug. Vanuit de gemakkelijke zetel, kon ik de voordeur goed zien. Nog maar net had de man mijn koffie gebracht of de voordeur ging open. Ik nipte van de hete koffie. Warempel, het was de mooie, jonge Linda. Ook zij keek even rond. Weer sprak de man achter de balie haar aan.

“Wenst de juffrouw een kamer? Of hebt u een afspraak?” Vroeg hij zacht.

“Een afspraak.” Fluisterde Linda.

Ik zag dat de man in mijn richting keek. Waardoor ik me rechtzette. Linda knikte en kwam naar me toe. Ze droeg een keurig mantelpak. Toen ze bijna bij mij was stond ik recht. Om haar te begroeten stak ik een hand uit. Langer dan bij een gewone begroeting hielden we mekaars handen vast. De jonge knappe vrouw bracht haar hoofd naar voor, als uitnodiging tot een zoen. Onze lippen vonden elkaar. Onze gulzige tongen ook. Minutenlang bleven we rechtstaande vurig tongkussen. Linda nestelde zich stevig tegen me aan. Met haar kruis maakte ze schurende bewegingen zodat mijn jongeheer het moeilijk kreeg. Hij wou recht vooruit.

“Kom laat ons gaan zitten.” Zei ik bij een adempauze. Gedwee volgde ze me naar de driezitbank. Niemand kon ons zien. Opnieuw zochten onze tongen elkaar gretig op. De drie knoopjes die het vestje van het mantelpak gesloten hielden waren vlug los. Onder het vestje droeg Linda een kanten blouse. De tepels van haar kleine borstjes priemden naar voor als een kleine piemel. Duidelijk droeg ze geen beha. Mijn hand schoof onder de blouse. Er ontsnapte een zucht bij Linda toen ik met mijn duim over de harde tepel wreef. Daarna masseerde ik het borstje zacht. Soms nam ik de tepel tussen duim en wijsvinger. De hand van de knappe jonge vrouw zocht mijn kruis op. Gelukkig opende ze snel de rits van mijn broek. Mijn jongeheer kon het in de te beperkte ruimte niet uithouden. De eikel stak boven de rand van mijn slip uit.

Net op het moment dat ze zacht over de eikel wreef, liet ik mijn hand onder het rokje gaan. Tergend langzaam ging die hand vanaf haar knie langs de dij omhoog. Met een vinger maakte ik kringetjes rond haar spleetje. Linda haalde mijn kloppende penis uit de slip. Ze sloot haar hand rond mijn bevrijde penis. Heel traag en zacht masseerde ze hem. Terwijl mijn vinger over haar slipje heen heel even het kutje beroerde. Met mijn andere hand had ik, met enige moeite, de blouse opengemaakt. Mijn mond verliet de hare en zocht een stijve tepel op. Als een hongerige baby zoog ik gulzig aan de tepel. De bewegingen van Linda's hand rond mijn stijve penis werden sneller. Een beetje schoof de jonge vrouw onderuit. Daardoor had mijn hand meer kans om te bewegen. Het slipje voelde behoorlijk vochtig aan. Nog even liet ik een vinger over de stof heen haar kutje in de volle lengte strelen. Af en toe voerde ik de druk een iets op. Linda kreunde zacht. Toen ik mijn vinger langs de zijkant van het slipje, naar haar nat kutje liet gluipen moest ze veel moeite doen om zich in te houden. Wellicht ging dat niet te best, waardoor ze op een oorlel beet. Het ritme waarmee ze mijn jongeheer afspeelde verhoogde zeer snel. Ondertussen begon het sap uit haar kutje te druipen. Meer nog toen ik een vinger er in liet schuiven. Helemaal verdween de vinger in het speelhokje. Daardoor kwam de muis van mijn hand tegen haar kittelaartje. Telkens ik de vinger na het terughalen, diep in haar lekkende poes liet schuiven, en de stevig vooruitstekende kittelaar raakte, moest ze zich bedwingen om het niet uit te schreeuwen van genot.

Plots hield Linda het niet meer uit. Schrijlings kwam ze op me zitten. Haar slipje duwde ze opzij. Langzaam zakte ze op mijn jongeling. Gretig schoof hij in haar nauwe kutje. Helemaal verdween hij er in. Even bleef Linda stil rechtop zitten. Waardoor ik een stijve tepel in mijn mond kon nemen. Zachtjes beet ik er in. De jonge vrouw had alle moeite van de wereld om de kreunende geluiden te onderdrukken. Ik nam haar middel stevig beet en begon haar op en neer te bewegen. Op mijn ritme schoof mijn penis in het lekkende kutje. Lang kon ik dat niet volhouden, want Linda nam het commando duidelijk over. Ik loste de greep om haar middel. Een hand streelde haar bezwete kontje. Door de voor heen ging mijn vinger op zoek naar het kontgaatje. Linda plande haar geopende mond op de mijne toen ik mijn kleinste vinger in het kontgaatje liet glijden. De borstjes deden een poging om op en neer te wippen. Iets waar ze maar half in slaagden. Het leek meer op het dansen op 1 steen. Doordat Linda zo hevig begon op mijn penis te rijden moest mijn pink zijn stelling verlaten. Sneller en sneller wipte Linda op en neer. Het zaad in mijn ballen begon te borrelen. Onder en luidde: “Ja, oh ja,o ja, ja, oh.” Kwam Linda klaar.

Gelukkig stierf haar kreet uit in mijn mond. Vlug nam ik het van haar over. Mijn kloppende penis ramde zeer snel in haar druipende kutje. Enkele tellen later liet ze opnieuw een klaarkomkreet in mijn mond sterven. Net op het moment dat mijn sperma diep in haar werd gekatapulteerd. Minutenlang bleef de knappe jonge vrouw roerloos op me zitten. Daarna schoof ze van me af. We fatsoeneerden onze kleren. Ik drukte op het belletje dat op de tafel stond. Het was niet de man van achter de balie die kwam. Een mooie jonge vrouw kwam de bestelling opnemen. Beiden bestelden we koffie. Onder het genot van de koffie spraken we af, om het drie maanden later nog eens over te doen. Linda liep blij gezind buiten. Ik betaalde de rekening. Onder aan het bonnetje stond: “Morgen zelfde tijd?”

Roger  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post234

Een zwoele zomeravond..

RogerGeplaatst door My 4Fingers do, januari 07, 2010 18:17:42

Een zwoele avond en…

Het was zo’n zwoele zomeravond in de maand juli, een avond eigenlijk zoals zo vele.

Mijn vrouw Martin en ik hadden nog geen zin om te gaan slapen, en het was zulk mooi weer dat we besloten om ergens een terrasje te gaan pakken, zo vaak kunnen we immers niet genieten van het heerlijke weer. Dus Martin en ik liepen naar de stad om een gezellig terrasje te gaan zoeken, al gauw hadden we een heerlijk terras gevonden en we bestelden een fles rosé met twee glazen erbij.

De eerste fles maakte we al snel soldaat, het viel me op dat er in mijn ooghoek nog een stel zat die kennelijk hetzelfde plan hadden als wij. Ook een stel net zoals wij van tegen de veertig.

Het werd later en later en de gezelligheid nam ook toe, het viel mij op dat het stel was opgeschoven naar het tafeltje naast ons en ook steeds onze kant op zat te kijken.

Ik merkte het op tegen Martin. Ja, zei ze dat was mij ook al opgevallen. Leuk stel trouwens zei Martin mysterieus. Het duurde dan ook niet lang meer of we kwamen met het andere stel in contact en al snel zaten we gezamenlijk aan één tafel en bestelde nog maar een fles rosé, maar nu met vier glazen erbij.

Na even over het weer en andere koetjes en kalfjes gepraat te hebben, werd het gesprek toch steeds wat uitdagender. Martin zei dat ze naar de wc moest, en Linda (zo heette de dame van het andere stel) zei wacht even dan ga ik met je mee. Dus de dames gingen naar de wc en ik bleef achter met Eric. Goedkeurend staarden we samen de dames na.

“Je vrouw ziet er goed uit Romain.”

“Dank je, jouw vrouw mag er anders ook wezen,” zei ik hem. Voor ik er erg in had flapte ik eruit dat ik met haar wel eens een beschuitje zou willen eten.

Alsof hij mijn gedachten kon lezen antwoordde Eric, “dat wou ik net ook gaan zeggen over jouw vrouw.”

Eric en ik droomden samen nog even verder over het ruilen van onze vrouwen, en kwamen al snel tot de conclusie dat de meiden dit nooit zouden doen. En als ze het wel zouden willen hoe zouden we het dan moeten brengen.

Net op dat moment kwamen de dames het terras weer oplopen en hadden het laatste wat wij zeiden nog meegekregen.

“Wat bedoel je, met - hoe zouden we dat moeten brengen - Romain” zei Linda heel ontdeugend tegen mij alsof ze wist waar we het over gehad hadden.

“Euh, niets Linda” was het enige wat ik op dat moment nog kon uitbrengen. Maar daar nam Linda geen genoegen mee en ze nam plaats naast me en vroeg me fluisterend in me oor waar Eric en ik het over gehad hadden. In mijn ooghoek zag ik dat Martin ondertussen plaats had genomen naast Eric en dat zij ook in een zeer onderhoudend en spannend gesprek verzeild waren.

“Ik weet niet waar jullie het samen over gehad hebben in het toilet, maar als ik het zo zie is het zeker niet verkeerd voor ons” zei ik.

Linda was degene die de stoute schoenen aantrok en begon te vertellen waar de meiden het over gehad hadden in het toilet. Dat bleek precies hetzelfde te zijn waar Eric en ik het over gehad hadden.

Dus ik zei tegen Linda dat wij daar ook over gedroomd hadden.

“Maar hoe gaan we dat aanpakken,” zei Eric, in ‘t algemeen.

Ook hier waren de meiden ons al een stap voor geweest.

Zei hadden gepland dat de mannen met de vrouwen mee naar hun huis zouden gaan, en dat we elkaar dan hier morgenavond rond dezelfde tijd weer zien. Dan kunnen we er vannacht en morgen in alle rust goed van genieten.

Dus zo gezegd zo gedaan. We rekenden af en ik ging met Linda mee naar hun huis, wat heel dicht bij ons huis bleek te liggen. Onderweg stopten we een paar keer om alvast in de stemming te komen zullen we maar zeggen, en we stonden op straat elkaar op te geilen als een stel pubers. Aangekomen bij haar huis begeleide Linda mij naar de woonkamer.

“Zullen we eerst nog maar even wat drinken Romain? We hebben immers tijd genoeg.

“Dat is goed,” zei ik en zei liep naar de keuken om een fles rosé te pakken. Nadat we een glas gedronken hadden begon de stemming al snel een stuk losser te worden, dan deze al was en Linda en ik begonnen elkaar zeer heftig te zoenen.

Ondertussen gingen onze handen op onderzoek uit bij elkaars lichaam. Nadat we enige tijd met elkaar aan het vrijen waren geweest op de bank in de woonkamer, stond Linda op en liep voor me uit naar de verdieping. Het leek haar geil om met mij samen in het bubbelbad te gaan liggen.

In de badkamer liet Linda het bubbelbad vol lopen en begon zichzelf ondertussen heel sensueel voor me uit te kleden. Wat een heerlijk lichaam had ze. Het viel me direct op.

Ik wou hetzelfde gaan doen maar ik moest wachten.

Nadat Linda geheel naakt voor me stond kwam ze op me af, en begon me heel langzaam uit te kleden. Eerst deed ze mijn hemd uit en begon daarna me tepels te likken totdat deze van totale opwinding helemaal stijf vooruit stonden. Daarna begon ze me weer te zoenen, zodat ik gelukkig ook op onderzoek kon gaan bij haar heerlijke borsten.

Aan haar tepels te voelen had dit alles haar niet in het ongewis gelaten, haar tepels stonden werkelijk keihard vooruit van totale geilheid.

Nadat ik haar borsten en haar tepels had gestreeld, gelikt en er zachtjes in gebeten had wou ik verder op onderzoek gaan over haar mooie en geile lichaam in de richting van haar geile kutje. Weer moest ik wachten. Niet zo snel alles op zijn tijd.

Linda ging nu verder met het uitrekken van me broek. Bij mijn gulp aangekomen was het haar gelijk duidelijk dat ik me ondertussen ook in de opperste staat van geilheid bevond. De bobbel die ze in me broek zag was wat dat betreft wel duidelijk genoeg. Eerst begon ze over de bobbel in me broek te strelen zodat ik het bijna niet meer hield en toen ging ze langzaam aan verder met het uittrekken van mijn broek. Nadat ze mijn rits geopend had ging ze gelijk op haar doel af en pakte direct de op klappen staande lul van mij met haar hand beet.

“Mm… dat ziet er nog eens lekker uit daar wil ik wel eens van proeven.” Ze nam me lul in haar mond en begon me werkelijk heerlijk te pijpen, ze ging hierin werkelijk all the way, en nam me lul werkelijk helemaal in haar mond, wat was dat heerlijk zo’n deep troat. Ze bleef nog even doorgaan met pijpen en al snel merkte ik op dat ik bijna ging komen.

Het leek wel alsof dat een toverwoord voor haar was, want ze begon me nu te pijpen alsof haar leven ervan af hing en al snel voelde ik het opkomen en spoot haar hele mond vol. Ze slikte werkelijk alles door, en alsof dat nog niet genoeg was begon ze daarna me hele lul nog schoon te likken ook.

“Zo dat hebben we alvast gehad” zei ze.

Ze leidde me naar het bubbelbad, waar we direct opnieuw begonnen te vrijen.

“Zo en nu is het mij beurt,” zei Linda en ze ging op de rand van het bad zitten met haar benen wijd. Ik had nu een werkelijk fantastisch uitzicht op haar kaalgeschoren kutje.

Heel langzaam begon ik haar te likken, eerst haar lipjes, toen haar klitje. Ik merkte dat ze hier helemaal gek van werd. Daarna ging ik verder naar beneden en stak me tong diep in haar hete, en erg natte kutje, en bleef haar heftig likken. Met mijn vingers verwende ik haar ondertussen ook en het duurde dan ook niet lang voordat ze riep dat ze bijna ging komen. Wat voor mij een teken was om haar net nog even wat meer te verwennen.

Wat me toen is overkomen dat had ik tot aan dat moment nog nooit eerder meegemaakt. Linda kwam spuitend in me gezicht klaar. Wat een supergeil gevoel gaf. Ik probeerde zoveel mogelijk van haar geile sappen op te likken.

Mijn lul was inmiddels door al dit geils alweer op volledige oorlogssterkte gekomen, en ik fluisterde in haar oor dat ik haar wilde neuken.

We liepen naar haar slaapkamer waar we nog geheel nat op het bed plofte en al snel lag ik boven op haar en begon haar te neuken. Ik neukte haar super hete en natte kutje alsof me leven ervan af hing, en ze fluisterde in me oor dat ze me wou voelen in al haar gaatjes, hetgeen me nog geiler maakte. Het duurde dan ook niet lang voordat ik voor de tweede keer klaar kwam en haar hele kut vol met me hete sperma spoot.

Hierna vielen we moe maar voldaan in elkaars armen in slaap en werden de volgende ochtend na een hele korte nacht op dezelfde wijze wakker.

Na een hele geile zoen zei ze me dat ze eerst even een bak koffie zou gaan halen, want ze moest eerst even goed wakker worden. En ik moest van haar ook goed wakker worden want ze was nog heel veel met mij van plan zei ze me.

Ze kwam terug met de koffie en met een glas water, ik keek haar vragend aan wat ze bedoelde met het glas water, maar daar zou ik snel genoeg achter komen. Ze haalde uit haar nachtkastje een pilletje en gaf deze aan mij en zei me deze te nemen, ik keek haar vragend aan.

Ze antwoordde, “dit is een soort Viagra die gebruiken wij af en toe als we zin hebben in een lange en geile dag.”

Ik zei haar dat ik dit nog nooit eerder gedaan had en dat ik hier eigenlijk op tegen was en dat ik van die verhalen gehoord had dat het kwaad kon enzovoorts…

Maar ze stelde me gerust. Ze zei me dat dit een hele lichte soort Viagra was, die het allemaal net even wat leuker maakte en verder geen kwaad zou kunnen. Nadat ze me overtuigd had nam ik het pilletje toch maar in. Ik hou nu eenmaal wel van wat spanning en wil alles graag een keer mee gemaakt hebben.

Nadat we de koffie op hadden begonnen we opnieuw heerlijk te vrijen en al snel was ze me alweer volop aan het pijpen, en ik merkte al snel dat het pilletje zijn uitwerking niet gemist had. Mijn lul stond alweer snel volledig stijf.

“Mm…,” kreunde ze.

“Zo mag ik het graag zien,” en ze ging bovenop me zitten en begon me als een volleerd amazone te berijden. Al snel begon ze me steeds wilder te berijden en ik merkte dat ze op het punt stond om klaar te komen. Het duurde dan ook niet lang meer en ze kwam spuitend klaar op me stijve lul.

Het voordeel van het pilletje werd me gelijk duidelijk het duurde een stuk langer voordat ik klaar kwam en al snel was ik haar op zijn hondjes aan het neuken. Toen ze voor de tweede keer klaar kwam zei ze me dat ze me lul in haar kont wilde voelen, iets wat ik maar al te graag deed.

Al het geil van haar op me lul maakte het dat ik zo in haar kontje naar binnen gleed, dit was zo heerlijk dat het niet lang duurde en dat ik zeer heftig klaar kwam. Ik spoot haar darmen vol met mijn hete sperma.

Nadat ik me lul uit haar kontje had laten glijden begon ze hem met haar mond schoon te likken, en ze vroeg me geil, “en? Spijt van het pilletje?”

“Neen,” antwoordde ik hierop.

Mooi zei Linda want ik ben nog niet klaar met je vandaag, en we hebben nog tot vanavond en ik wil volop van je genieten.

“Maar nu moet ik eerst naar de wc” en ik zei voor de gein “Mm… lekker!”

“Goed!” zei ze hierop. “Kom maar mee, dan laat ik je genieten van mijn hete plas.

In de badkamer aangekomen zei ze me dat ik in het bubbelbad moest gaan liggen. Ze kwam gehurkt boven me hangen en begon me onder te plassen, wat heerlijk zo’n golden shower.

Dit was iets dat ik werkelijk nog nooit mee had gemaakt. Ik zou het zeker een keer tegen Martin zeggen dat ze dat ook een keer bij mij moest doen. Nadat ze was uitgeplast zei ze me dat ik haar kutje moest schoonlikken wat ik maar al te graag deed.

Wat een heerlijke ervaring was dit.

“En nou is het jouw beurt,” en ze ging in het bubbelbad zitten. Ze wilde dat ik haar onder ging plassen, hetgeen ik maar al te graag deed. Ik begon te plassen en tot mijn grote verbazing deed ze haar mond open en zei me dat ik in haar mondje moest plassen wat ik natuurlijk maar al te graag deed.

Deze dag ging helaas te snel voorbij we hebben werkelijk de hele dag van elkaar genoten. Toen het bijna tijd was om naar het terras te gaan kleden we ons pas aan. Ze trok een werkelijk zeer uitdagend jurkje aan zonder er iets onder aan te trekken, en ze fluisterde dat we dit vaker moesten doen. Althans als het Eric en Martin ook zo goed bevallen is. Misschien kunnen we dan zelf wel een keer met zijn vieren tegelijk de nacht doorbrengen, zei ze tegen me.

Aangekomen op het terras, zag ik al snel aan Martin dat het haar ook zeer goed bevallen was. Zij zag er oogverblindend uit.

We bestelden nog een fles rosé met zijn vieren en namen na een paar uur afscheid van elkaar.

Thuis aangekomen vertelden we elkaar onze ervaringen en het bleek dat Martin ook weer diverse ervaringen rijker was geworden.

We genoten die nacht heerlijk van elkaar en het leek alsof we weer compleet opnieuw verliefd op elkaar waren geworden.

Na deze eerste spontane ontmoeting hebben er nog vele gevolgd zowel met zijn vieren als met zijn tweeën en ook de dames hebben elkaar regelmatig ontmoet en dan niet alleen om te gaan winkelen om het zo maar te zeggen.

We zijn ondertussen een vier eenheid geworden en genieten zeer regelmatig van elkaar.

Roger  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post185

Groen licht

RogerGeplaatst door My 4Fingers wo, december 16, 2009 19:28:20

Emancipatie

Het licht springt op groen en langzaam naderen we elkaar. Het voorste grietje roept iets over haar schouder. Als ze een paar meter voor me zijn gebeurt het. Het voorste grietje opent haar benen zo wijd mogelijk en trekt tegelijk haar rokje omhoog. Ik kijk recht in haar kruis, of eigenlijk zo'n beetje recht in kut, wat ze draagt geen broekje! Ook het achterste meisje trekt haar rokje zo hoog mogelijk op en toont een bloot kutje aan mijn blikken. Veel te snel zijn we elkaar gepasseerd, maar dit kan ik niet laten lopen! Twee grieten die midden op een kruispunt hun kutje aan me tonen... Ik draai snel om en ga in de achtervolging. Gelukkig rijdt zo'n brommertje met twee mensen erop niet zo hard, dus al snel heb ik ze ingehaald. Ik leg een hand op de schouder van het voorste meisje.

"Hà, schoonheden... Klopt het dat jullie iets van me willen..."

Het achterste grietje reageert meteen en grijpt in mijn kruis, waar ze een half-stijve lul kan voelen.

"Mmhh... Dat hangt ervan af of jij ook iets voor ons hebt..."

Het voorste grietje roept lachend: "Kom maar mee..."

Ik volg de meiden naar het park waar ze al snel stoppen op een rustig plekje waar een bankje staat. De brommer en mijn fiets zijn snel geparkeerd en voor ik het weet zijn de meiden al aan mijn kleren te sjorren. Ze trekken allebei hun rokje om hun middel en kleden me dan snel uit. Mijn pik reageert op de twee blote kutjes die onder de rokjes vandaan komen. Twee strakke, blonde poesjes, keurig getrimd. Als ze samen mijn broek en slip over mijn heupen trekken, springt mijn lul hard en stijf vooruit. Beide meisjes slaken een kreetje en vallen op hun knieën voor me neer. Mijn lul verdwijnt afwisselend in beide mondjes en ze likken mijn hele kruis. Mijn lul groeit nog wat en staat nu werkelijk maximaal gestrekt. Het ene meisje komt overeind en wenkt me naar het bankje toe. Het andere grietje trekt mijn broek over mijn voeten, zodat ik helemaal naakt ben. Het grietje bij de bank leunt er overheen en steekt uitnodigend haar kutje naar me toe.

"Kom je die heerlijke lul in mijn doosje schuiven? Ik hou van snel, hard en diep! Probeer me maar uit... Ik kan ertegen!"

Ik sta achter haar en zet mijn lul tegen haar spleet. Ze houdt met twee vingers haar lipjes vaneen en ik druk mijn lul in haar geile doos. Met een paar stoten steekt mijn harde neuklat tot aan de wortel in haar poesje. Ze is prima gesmeerd en mijn lul schuift soepel in haar nauwe tunneltje. Ik begin te stoten en voer mijn tempo langzaam op. Ze is blijkbaar ongeduldig want ze roept over haar schouder: "Hard en diep, zei ik toch... Kom op!"

Ik geef gehoor aan haar roep en stoot harder in haar kutje. Ik grijp haar bij haar slanke heupen zodat ik goed kan toestoten. Steeds harder stoot ik toe en mijn lul verdwijnt in hoog tempo in en uit haar nauwe doosje. Ze kreunt nu goedkeurend en ik ga door. Sneller en harder neuk ik haar en ze moet moeite doen om staande te blijven. Ik grijp haar steviger beet en duw haar meer over de leuning van het bankje. Ze kan nu geen kant op en ik voer mijn tempo nog verder op. Ik ga als een razende tekeer in haar nauwe grotje en probeer haar kutje in tweeën te stoten. Ze kreunt en hijgt van genot. Het kan haar blijkbaar echt niet hard genoeg. Ik voel dat ik het niet lang kan houden, en na nog enkele stoten ontplof ik diep in haar geile buikje. In harde stralen schiet ik mijn kokende zaad diep in haar poesje. Ze ontvangt het hijgend van genot en hangt uitgeput over de bank.

Nu trekt het andere meisje aan mijn arm.

"Nu ik!"

Ik trek mijn lul uit het druipende kutje van haar vriendin en wijd me nu aan het ander meisje. Zij gaat onderuit op het bankje zitten en spreidt haar benen maximaal voor me.

"Druk 'm er maar snel in, voordat 'ie slap valt..."

Ik geef maar al te graag gehoor aan haar uitnodiging en al snel zit mijn pik in een nieuw warm poesje. Ze is net zo strak als haar vriendin, maar haar kutje is minder diep, want ik voel mijn eikel op de bodem stoten. Ze kijkt me zwoel aan en fluistert, "Dat hard en diep vind ik maar vulgair... Ik geniet er liever van... Dus doe mij maar op het gemakje: langzaam, maar wel diep..."

Ik begin opnieuw te bewegen en ontdek dat ze heerlijk met haar spieren knijpt. Mijn lul krijgt de kans niet om slap te worden in dit heerlijke poesje. Ze masseert mijn stijve lat op een heerlijke manier, terwijl ik rustig aan beweeg. Steeds als ik mijn lul diep in haar doosje schuif stoot ik op de bodem van haar kutje en iedere keer slaakt ze een kreun of een kreetje. Intussen kruipt het eerste grietje bovenop de bank en hurkt boven het gezicht van haar vriendin.

"Lik jij me even klaar, schat, want daar had hij geen tijd voor... Hij had alleen maar aandacht voor zijn spuitertje, zodat ik niet eens een orgasme heb gehad... Regel jij dat even...?"

Ze plant haar druipende grotje op het gezicht van haar vriendin en begint bijna meteen weer te kreunen als ze de tong van haar vriendin in haar gleufje voelt schuiven. Ik schuif een hand in het kruis van het liggende meisje en ga op zoek naar haar gleufje. Al snel vind ik haar stijve klitje en ik masseer het zachtjes. Bijna meteen begint het grietje te kreunen van geilheid en ik voel haar kutspieren zich hard samentrekken rond mijn dikke lul. Schokkend met haar heupen beleeft ze haar eerste orgasme en ik voel haar kutje zich vullen met haar geil. Mijn lul verdrinkt bijna in haar grotje. Langzaam blijf ik bewegen door dit perfecte glijmiddel. Even is ze stil maar al snel begint ze weer met haar spieren te werken. Ook mijn genot stijgt alweer, want ze doet het echt heerlijk. Ik blijf langzaam en diep in haar buikje stoten en tegelijk haar kutje en haar klitje strelen. Ook het andere meisje laat inmiddels van zich horen. Het likken en zuigen van haar vriendin brengt haar dus dicht bij een orgasme... Ik voel het bijna weer komen. Ik schuif een hand onder het meisje door en streel haar sterretje. Dan druk ik langzaam een vinger ik haar kontje, terwijl ik tegelijk haar klitje masseer met mijn andere hand en mijn lul in en uit haar kutje blijf schuiven. Dit is de druppel. Krampachtig trekken haar spieren zich samen rond mijn harde neuklat en dat is voldoende voor me om tot een nieuwe explosie te komen. Tegelijk komt het grietje zelf fantastisch voor de tweede keer klaar. Haar heupen schokken en haar kutje klampt. Een nieuwe golf geil stroomt door haar doosje en dan schiet ik mijn zaad erbij. Kreunend kom ik hevig klaar en in lange stralen los ik een flinke vracht geil in haar nauwe grotje. Ook het ander grietje beleeft een orgasme door het beffen van haar vriendin.

Even later als we weer wat bijgekomen zijn, maken we ons langzaam van elkaar los.

Mijn lul zwemt uit haar druipende kut en mijn vinger verlaat haar kontgaatje. Langzaam komen de meiden ook overeind en kijken mekaar aan.

"Nou!" zegt Hard en Diep, "die van een paar straten terug vond ik beter..."

"Ik niet hoor, deze kerel was veel lekkerder!"

Snel staan ze nu op en klimmen op de brommer. Voor ik het weet sta ik alleen in het park, volledig naakt en met een helemaal leeg geneukte lul. In de verte verdwijnt het achterlicht van de brommer. Ik zoek mijn kleren bij elkaar en kleed me snel aan.

Dan ga ook ik naar huis...

Roger  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post163

Vakantie

RogerGeplaatst door My 4Fingers di, november 03, 2009 00:13:17

Vakantie!

Hallo!

Het verhaal dat ik jullie laat lezen gaat over één van mijn geilste vakanties.

Toen ik 18 jaar was, ging ik met mijn ouders en zus op vakantie naar Portugal. We logeerden in een rustig hotelletje aan de kust. Het was een klein hotel met een klein aantal kamers, zodat er nooit veel volk aan het zwembad lag. Elke dag lag er aan het zwembad een ongelooflijk knappe Italiaanse vrouw: zwart lang haar, een knap gezichtje, slank, een lekker strak kontje en een paar prachtige, grote borsten. Iedereen kent Monica Bellucci? Wel daar leek ze op. Ik schat dat ze een jaar of dertig moet geweest zijn. Blijkbaar was ze alleen, want er was nooit een man in haar buurt te bekennen.

Ik was de jongste man in het hotel, maar ik zag dat de andere oudere mannen (met kinderen) hun ogen niet van haar konden afhouden, ik ook niet trouwens. Ze liet niemand onberoerd en ik zag vele mannen met een stijve lul in hun zwembroek naar haar kijken. Ze daagde natuurlijk uit, want ze had steeds een minuscuul zwart bikinietje aan. Je weet wel: minuscule driehoekjes die nauwelijks haar tepels bedekten en een broekje dat je aan de zijkanten moet vastbinden met koordjes. Ik heb me meerdere malen met haar in mijn gedachte afgerukt.

Op een snikhete dag, at ze een ijsje. Het rare was dat ze dat ijskoude ijzeren bekertje tussen haar benen zette, zodat ze met haar andere hand toch nog een magazine kon vasthouden om te lezen. Het koude bekertje raakte haar broekje aan en ik zag dat ze er stijve tepels van kreeg. Ik zat haar vanachter mijn boek aan te kijken toen er van haar lepeltje een paar druppels gesmolten ijs vielen. Ze gilde zachtjes van het verschieten.

Toen ze zag dat ik haar stond aan te kijken, veegde ze het ijs weg met haar vinger en likte het langzaam af. Ondertussen bleef ze naar mij kijken en glimlachte ze. Ik kreeg er een stijven van en een rode kop. Daarna dommelde ik even in en droomde hoe het zou zijn om deze prachtige vrouw te neuken.

Toen ik weer wakker werd, zag ik dat ze zich klaarmaakte om op te stappen. Toen ze met haar waggelende kontje weg stapte, zag ik dat ze haar zonnemelk vergeten had. Ik snelde haar achterna met de zonnemelk. Net op tijd, want de deuren van de lift gingen al toe. Hijgend stond ik met haar alleen in de lift. Toen ik haar de zonnemelk gaf, zei ze “gracie” en gaf me een zoen. Toen we echter op haar verdieping aankwamen, gebaarde ze me om met haar mee te gaan. Mijn hart begon sneller te kloppen toen ze mijn hand vastpakte en mij naar haar kamer bracht.

Daar aangekomen, kwam mijn droom uit. Ze begon met zacht te kussen en ik kuste haar hevig terug. Ze gebaarde me op het bed te gaan liggen en dat deed ik maar. Ze deed haar bikini en broekje uit een kwam bij me liggen. Ze was helemaal kaal geschoren! Deze schone begon me te kussen en te likken, heel zachtjes, ze wou duidelijk haar tijd nemen. Op dat moment werd ik op haar verliefd. Langzaam ging haar tong naar beneden tot ze aan mijn zwembroek kwam.

Mijn stijve paal was duidelijk te zien in mijn strakke broek. Ik was dan ook opgelucht toen ze me daarvan bevrijde. Ze pakte mijn paal beet en begon er zachte kusjes en likjes op te geven. Haar tong ging langs mijn pisgaatje en het was heerlijk.

Daarna nam ze mijn paal in haar mond en begon me met veel zorg te pijpen. Langzaam laat ze hem in haar mond verdwijnen en begint mij met lange halen te pijpen terwijl ze mij met grote ogen blijft aankijken.

Wat een heerlijk gevoel was het om haar tong en lippen rond mijn kloppende paal te voelen. Haar hoofd ging op en neer en tegelijkertijd slaakte gaf ze met geluiden aan dat ze genoot.

Af en toe stopte ze met zuigen om mijn pik tot aan mijn ballen te likken. Ze kwam iets omhoog liggen en duwde haar lekker grote borsten tegen mijn pik aan. Mijn pik kwam er tussen in terecht en met haar borsten masseerde ze mijn paal.

Met mijn eikel wreef ze over haar tepels.

Daarna pijpte ze me weer met volle overgave. Dit ging ik niet lang volhouden en ik maakte er haar op attent.

In plaats van te stoppen begon ze net sneller en heviger te pijpen. Ik hield het niet vol een al kreunend spoot ik slierten warm zaad in haar mond. Ze slikte alles door en daarna likte ze mijn lul helemaal schoon.

Ik wist dat het nu mijn beurt was om haar te verwennen. Ze ging op haar rug liggen en ze spreidde haar benen voor me uit. Ik ging met mij tong op verkenning.

Haar heerlijk borsten hadden stijve tepels gekregen en ik nam ze één voor één in mijn mond en zoog en likte eraan. Ik pakte ze met beide handen vast, ze waren groter dan die van mijn vorige liefjes.

Ondertussen ging ik met mijn hand naar beneden en voelde hoe haar natte kutje op mij zat te wachten. Strelend tussen haar dijen voelden mijn vingers voorzichtig aan haar lipjes en toen ik ze aanraakte begon ze zachtjes te kreunen. Dit deed me verder gaan en ik zakte naar beneden om haar kutje en klitje lekker te likken. Ze trok haar benen iets op en vouwde ze open; zodat ik een magnifiek uitzicht had op haar perzikje.

Gladgeschoren, mooie roze lippen en een hard klitje. Ik spreidde haar lippen en ze glommen van het vocht. Haar sappen proefde zoet en toen ik een vinger in haar kutje stak, begon ze heviger te hijgen. Ik bleef haar klitje zuigen en likken en toen ik een tweede vinger naar binnen bracht, duwde ze mijn hoofd tegen haar kut aan.

Ze maakt heupwiegende bewegingen over mijn mond en tong. Kort daarna begon ze te schokken en te kronkelen. Dit was een heerlijk zicht, want bij elke beweging bengelden haar grote borsten mee. Ik hoorde en voelde aan haar dat ze klaar zou komen, gretig als ik was, begon ik harder te zuigen op haar harde klitje.

Ik voelde haar kutspieren samentrekken en opeens kwam ze zonder zich in te houden klaar met een luide gil.

Haar sappen stroomden nu nog rijkelijker en ik probeerde zoveel mogelijk op te likken, maar een deel vloeide langs haar benen naar beneden. Ik bleef nog wat likken, en ze is zowat een paar minuten van de wereld geweest. Wat was het heerlijk om deze vrouw te laten genieten.

Toen ze bijkwam, was mijn paal al opnieuw op sterkte en ik duwde mijn eikel langzaam naar binnen. Wat was haar liefdesgrotje warm en vochtig. Ik stootte mijn zachtjes naar binnen tot hij er helemaal in zat.

Daarna begon ik haar heel langzaam en met lange halen te neuken. Ondertussen zoenden we, en ik streelde haar borsten. Ik begin nu ritmisch in en uit te stoten en het enige wat we nu nog horen is gekreun en het soppende geluid van mijn pik in haar natte liefdesgrotje. Ik dreef het tempo op en ze stemde in met een geil gekreun.

“Si, si”, kermde ze in het Italiaans.

Ik stootte harder en ondertussen stimuleerde ze met een hand haar klitje. Ik voelde mijn zaad opnieuw opborrelen, maar wilde nog niet klaarkomen.

Ik gleed uit haar natte kut en ging op mijn rug liggen. Ze had het meteen door, en ze zette haar kletsnatte poesje op mijn stijve pik. Heel langzaam gleed ze naar beneden en daarna begon ze met te berijden. Ik speelde met haar borsten die bij elke beweging meegolfden. Ze begon steeds luider te kreunen en ik voelde dat ik ook ging komen. Ik stimuleerde met mijn hand haar klitje en even later barstte bij haar weer een orgasme los. Haar samentrekkende kut masseerde mijn lul en ook ik schoot mijn lading zaad diep in haar natte poes.

Uitgeput kroop ze van mij af en we begonnen te tongen en te knuffelen. Ik voelde de zachte warme huid tegen mijn gezicht. Ik kon het niet laten om met mijn hoofd op haar rijpe borsten in slaap te vallen.

Toen we weer wakker werden hebben we ons samen gedoucht en afscheid genomen. Ik hoopte haar de volgende dagen weer te zien, maar ze had het hotel blijkbaar verlaten.

Roger  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post136