Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

ZES ZWETENDE ZWEDEN

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers do, mei 21, 2015 13:53:48

ZES ZWETENDE ZWEDEN

In februari gingen Corinne en ik op wintersport naar Italië. We zaten in een gebied met veel aprês-skifestijn en maakten daar dan ook meteen gebruik van. We hadden een eigen appartement ergens midden in het dorp. Overdag waren we natuurlijk lekker aan het skiën. Corinne had een mooie strakke beige skioveral die haar lichaam prachtig accentueerde. Corinne zou tijdens die vakantie 26 worden. Aangezien we met zijn tweetjes waren, hadden we besloten haar verjaardag lekker te gaan eten en daarna uit te gaan. Tijdens het diner ging de wijn er al snel door en we waren allebei in een uitbundige stemming. Corinne had zich feestelijk aangekleed en had een strak zwart rokje aan met daarop een zwarte blouse en strakke hoge laarzen met hoge hak. Na het diner liepen we naar een soort discotheek, waar aan het geluid te horen was, dat er al behoorlijk gefeest werd. Er was een grote dansvloer en daar was het feest in volle gang. Iedereen danste uitbundig, na het skiën was er nooit veel alcohol voor nodig. Al gauw dansten Corinne en ik ook en we stonden nog maar net te dansen of iemand liet zijn oog al op Corinne vallen. De bijna 2 meter lange gozer stoorde zich helemaal niet aan mij en probeerde op de dansvloer steeds meer tegenover Corinne te komen. Corinne leek zich wel te amuseren en keek mij verleidelijk aan. Toen het nummer afgelopen was stopte ik met dansen en Corinne kwam naast me staan. We keken allebei naar de dansvloer en de grote blonde gozer had zich weer bij zijn eigen vrienden gevoegd, maar hield Corinne goed in de gaten.

Corinne zei me provocerend in mijn oor dat ik flinke concurrentie had. Ik zei haar dat zij het natuurlijk wel best vond. Ze bekende dat het best een ‘lekker stuk’ was en herinnerde me eraan dat het haar verjaardag was. Ik keek haar vragend aan en zij haalde haar wenkbrauwen op. Ik liet het even over me heen komen en bedacht me dat het best eens een leuke avond zou kunnen worden. Toen trok Corinne me alweer op de dansvloer, omdat er een leuk nummer begon. We dansten en Corinne manoeuvreerde zich langzaam richting de blonde reus. De spanning leek bij ons beide te stijgen en de gozer wendde zich langzaam richting Corinne. Hij was begin twintig en hoorde bij een groep even oude vrienden. De rest keek ook even verlekkerd naar Corinne, maar hield het bij een veilige afstand. De gozer danste nu achter Corinne en begon tegen haar aan te rijden. Corinne liet zich een beetje tegen hem aan hangen en zat geil met haar kontje te draaien. Ik hield het even voor gezien en besloot het allemaal maar even van de zijkant te aanschouwen. Corinne liet zich helemaal gaan en ze zaten nu gewoon geil tegen elkaar op te rijden. De vrienden van de gozer zaten het gniffelt te observeren.

Toen het nummer afgelopen was liep Corinne van de dansvloer en zei me dat ze naar de wc ging. Ik zei haar dat ze volgens mij bloedgeil was en ze knikte bevestigend met een ondeugend gezicht, waarna ze naar de wc liep. De grote gozer baalde dat ze weg was, want hij keek zoekend rond. Toen liep hij van de dansvloer af en hij wurmde zich zoekend door de feestende mensen. Hij kwam langzaam bij mij in de buurt en mijn hart begon te bonzen. Toen besloot ik de avond eens naar mijn hand te draaien en hield hem tegen. Hij keek me verbaasd aan, maar aangezien hij een kop groter was en een enorme klerenkast was hij absoluut niet bang voor me. Ik wende me richting zijn oor en vroeg waar hij vandaan kwam. Hij bleek een Zweed te zijn en in het Engels stelde ik me toen voor als “Steven, de vriend van het grietje dat hij nu waarschijnlijk zocht.”

Hij stelde zich voor als Jorg en keek me afwachtend aan. Toen vertelde ik wat ik in mijn hoofd had en hij luisterde vol interesse. Nadat ik alles verteld had gaf hij me een hand en liep naar zijn vrienden. Corinne kwam weer terug van het toilet en zocht de dansvloer af. Daar kon ze nog net zien dat de blonde reus met zijn vrienden richting uitgang liepen. Ik legde mijn hand op haar bil en kuste haar in haar nek.

“Zullen wij jouw feestje nu maar eens thuis voortzetten?” Vroeg ik.

“Ok,” zei Corinne verleidelijk en we liepen naar onze jassen. Buiten liepen we dicht tegen elkaar aan en Corinne was duidelijk geil geworden van alle aandacht. Eenmaal in het appartement wilde Corinne even warm douchen en dan moest ik maar bij haar komen. Toen Corinne onder de douche stond werd er op de buitendeur geklopt. Met hartkloppingen liep ik naar de deur en deed open. Daar stond Jorg en achter hem keken verbaasd vijf paar ogen van zijn vrienden. Ik schrok en wist niet dat zijn groep zo groot was, maar liet ze snel binnen. Ik stuurde ze naar de keuken en zei dat ze zich maar helemaal uit moesten kleden, maar vooral stil moesten blijven. Ik hoorde Corinne de douche uitzetten en ging snel naar de slaapkamer en deed een klein lampje aan. Ik had in de gang één van onze sjaals meegenomen en legde die onder het bed en ging er zelf op liggen. Corinne kwam de badkamer uit en liep sexy naar mij toe. Ze kwam ook op het bed liggen en we kusten elkaar lang. Ik streelde haar overal en Corinne was net zo bloedgeil als ik. Ze duwde me achterover en begon me te pijpen. Ik liet het even gebeuren en duwde haar toen op haar buik. Ik pakte de sjaal en trok deze voor haar ogen langs en bond hem achterop haar hoofd vast. Ze kreunde geheimzinnig wat ik wel niet aan het doen was. Ik gleed met mijn tong over haar rug en stapte van het bed af. “Steven, waar blijf je nou?” Zei ze geil en begon zichzelf verleidelijk over haar kontje te strelen. Ik flitste naar de keuken en daar stonden zes Zweedse palen in de aanslag. Ze liepen meteen achter me aan en gingen om het bed staan. Ik pakte een nog onaangebroken pak van 24 condooms uit mijn koffer, terwijl Jorg al op het bed kroop en Corinne vanaf haar enkel langs haar been naar boven begon te likken. Corinne kreunde opgegeild en spreidde haar benen nog meer. Het andere been volgde en toen ging hij vanaf haar bilspleet omhoog naar haar schouders.

De andere vijf en ikzelf stonden al aan onze pikken te trekken en Corinne wist nog steeds niet beter of ze was met mij alleen. Nu kwam Jorg weer terug bij haar bilspleet en zakte nu verder af richting anus en kutje. Hij likte haar anus even en tilde haar heupen iets op. Nu kon hij beter bij haar spleetje en Corinne ging op haar knieën zitten. Hij begon haar stevig te beffen en trok haar billen van elkaar. Toen ging hij ook op zijn knieën zitten en hield zijn al even reusachtige paal voor haar open kutje. Ik gaf hem een condoom wat hij snel om deed en toen drukte hij zijn paal langzaam naar binnen. Corinne gaf een kreet en had blijkbaar niet op zoiets groots gerekend. Hij begon haar stevig te neuken en Corinne kreunde hard. Hij kon het niet lang ophouden, want al snel spoot hij het condoom kreunend vol.

“Oei, schatje, kwam je al zo snel klaar,” zei Corinne. “Weet je zeker dat je nu al wil stoppen?” Zei ze met een verleidelijk stemmetje toen Jorg zich naast haar op het bed liet vallen. Nu stapte de volgende Zweed ook op het bed en Corinne hield verschrikt haar adem in. Voor dat ze iets kon zeggen drukte hij zijn pik al naar binnen. Corinne kreunde verschrikt en taste met haar hand naar rechts, waar ik volgens haar zou moeten liggen. Ze voelde daar een lichaam, maar miste direct borsthaar op de borst. Jorg pakte haar hand en leidde deze richting zijn paal. Corinne hield haar adem nog in en nu klom er ook een Zweed aan de andere kant op het bed. Nu werd het haar te veel en ze trok de sjaal van haar hoofd en keek verbaasd door de kamer. Daar zag ze mij met drie anderen staan en naast zich haar blonde reus en de Zweed achter haar die onverstoord door bleef neuken.

“Van harte gefeliciteerd, schatje!” Zei ik. “Speciaal voor je verjaardag krijg je zes Zweedse lullen,” zei ik zenuwachtig hoe ze nu ging reageren.

Het duurde maar heel even of Corinne bedacht zich dat ze hier best wel zin in had. Terwijl ze mij aan bleef kijken pakte ze de lul van de derde Zweed op het bed en trok hem daarmee naar zich toe. Hij ging voor haar langs liggen en draaide op zijn rug waarna Corinne hem meteen begon te pijpen. Jorg bleef niet passief liggen, nadat ze hem blijkbaar even vergeten had en knielde naast Corinne. Hij begon over haar kontje te strelen en trok haar billen wijd uit elkaar. Ik pakte de fles glijmiddel uit mijn koffer en spoot een flinke hoeveelheid over haar kontje. Jorg maakte er meteen gebruik van en duwde een vinger bij haar kontje naar binnen. De grote Zweed begon er meteen werk van te maken zoveel mogelijk vingers naar binnen te werken en Corinne onderbrak soms even kreunend haar pijpwerk.

De andere Zweden waren ondertussen dichterbij gekomen, maar bleven vooralsnog passief toekijken. De Zweed die Corinne aan het neuken was kwam op het punt te gaan spuiten. Met een verbeten blik begon hij steeds harder te neuken en toen kwam ook hij op zijn hoogtepunt.

Hij was nog nauwelijks uitgespoten of één van de anderen duwde hem achter Corinne weg en nam zijn plaats in. Jorg trok zijn vingers uit Corinne ’s kontje en de jongen zette zijn eikel tegen haar kleine gaatje aan. Toen drukte hij langzaam door, waarbij Corinne hardop kermde. Langzaam begon hij te neuken, maar hij liep meteen rood aan. Hij begon al bijna direct te sidderen en volgens kwam hij al naar zo’n 5 keer stoten klaar in haar kontje. Volledig in zichzelf gekeerd trok hij zich terug en ging met het condoom nog aan zijn lul op een stoel in de kamer zitten. Eén van de Zweden die nog op zijn beurt had zitten wachten, duwde Corinne op haar rug. Hij werkte zich tussen haar benen en drukte zijn lul in haar kutje. Met opgetrokken benen liet Corinne zich door hem neuken. De anderen kwamen dichterbij en drie Zweden probeerden hun lul boven Corinne ‘s gezicht te krijgen. Corinne probeerde geen van drie achter te stellen en zoog en trok alsof haar leven er van af hing. Jorg was druk bezig met haar tepels en borsten. Alleen ikzelf had Corinne nog nauwelijks aan kunnen raken. Ik besloot daar verandering in te brengen en die gelegenheid meteen te gebruiken om nog één van Corinne ‘s kwaliteiten te tonen.

Ik duwde de neukende Zweed en Corinne voorzichtig meer op hun zij. De anderen pasten hun positie snel aan. Toen ging ik achter haar liggen en bracht mijn lul in positie voor haar kontje. De neukende Zweed begon te snuiven bij het idee wat ik ging doen en trok haar bovenste knie op. Toen duwde ik mijn lul bij Corinne ‘s kontje naar binnen. Eén van de Zweden die zijn lul boven Corinne ‘s gezicht had werd het te geil en hij spoot zijn lading over Corinne ‘s gezicht in haar nek en zelfs nog over Jorg heen, welke verschrikt opkeek.

Nu kwam ook één van de anderen en hij spoot bijna recht in Corinne ’s open mond en de rest over haar gezicht. De neukende Zweed tegenover mij volgende snel met zoveel geils en kwam toen ook kreunend klaar. Jorg wilde weer, deed snel een nieuw condoom om en rolde Corinne toen bovenop mijn buik, waarbij ik door zoveel kracht ongevraagd op mijn rug kwam te liggen. Mijn paal floepte ongewild uit Corinne ’s kontje, maar dat was snel weer hersteld. Jorg klom tussen onze benen en trok Corinne ’s benen over zijn armen omhoog. Toen penetreerde hij haar kutje, wat langzaam moest gebeuren, gezien zijn formaat en het feit dat ik haar kontje al opgevuld had. Corinne gooide haar hoofd achterover naast de mijne en gilde bijna, maar vond het duidelijk super geil. Ik kneedde haar borsten en de derde Zweed bij haar gezicht ging nu half over haar gezicht heen hangen om Corinne nu flink in de mond te neuken.

Corinne bleef er bijna in, met zoveel lul-vlees in al haar lichaamsopeningen. Ik krijg bijna ademnood, toen de ene Zweed zijn paal uit Corinne ’s mond trok en over haar gezicht en nek spoot. Jorg kwam ook dichtbij en ging met zijn volle gewicht op Corinne liggen en daarmee op mij. In een plotseling overlevingsgevecht naar lucht was ik verder weg van een orgasme dan ooit en het had niet veel gescheeld als Jorg niet met een kreet klaar kwam en gelukkig uitgeput van ons beide afrolde.

Nu moest ik toch echt ook eens, want Corinne kwam inmiddels doorlopend klaar. Ik rolde ons twee om en toen Corinne op haar buik lag en haar benen flink spreidde, maakte ik mijn neukbeurt in haar kont met flinke halen af om haar vervolgens te vullen met mijn hete zaad.

Eén van de Zweden gooide het doosje met condooms leeg op de tafel en concludeerde dat er nog flink wat in zaten. Hij zei iets in het Zweeds en de rest zei iets bevestigends terug.

“We never fucked a girl in her ass, so we have to do it now”, zei hij toen tegen mij, waarbij ik toen van Corinne af rolde. Hij pakte de fles glijmiddel en spoot een flinke hoeveelheid over Corinne ’s kontje.

Corinne duwde haar kontje iets in de lucht en de Zweed ging naast haar op het bed zitten en begon de glijpasta uit te smeren over haar nu glimmende reetje. Al gauw verdwenen er enkele vingers in haar aarsje en hij verwaarloosde haar kutje ook niet. Eén van de andere Zweden, die alleen nog maar kennis gemaakt had met Corinne ’s mond, stond op en deed een condoom om. Corinne ging op haar knieën zitten en de jongen ging achter haar staan op het bed. Hij leidde zijn lul richting haar kontje en de andere Zweed hield haar kontje vast. Toen drukte hij zijn eikel naar binnen, waarbij Corinne hard kreunde. Heel langzaam duwde hij door tot hij vrijwel helemaal naar binnen was en begon haar toen met langzame halen te neuken. De rest keek verlekkerd toe en Corinne kreunde hard. De zittende Zweed begon onder haar buik langs haar klitje te wrijven. De neukende Zweed begon steeds feller te neuken en door de strakke pasvorm had hij niet veel tijd nodig.

Eén van de anderen stond nu ook op en deed alvast een condoom om. De Zweed begin luid te snuiven en steeds harder en dieper te neuken. Toen kwam hij trillend en ongecontroleerd bewegend klaar.

De volgende Zweed klom ook op het bed en nam direct de plaats in, nadat de één zich terug trok en een glimmend open gapend kontje achter liet. Zo werd Corinne na hem nog twee keer in haar kontje geneukt tot alleen Jorg haar anus nog niet gevoeld had. Hoewel hij al twee keer gekomen was, had hij alweer een enorme stijve paal en wilde ook hij nu wel eens. Hij nam dezelfde positie als de anderen in en zette zijn eikel tegen Corinne ’s rood uitziende aars. Corinne keek angstig achterom naar zijn formaat, maar was nu wel lekker soepel geneukt door de rest. Jorg wachtte ook geen extra toestemming af en duwde zijn eikel een stukje naar binnen. Corinne hield haar adem in en sloot haar ogen. Langzaam stukje bij beetje duwde Jorg door en toen hij de helft naar binnen had, hield hij even stil om vervolgens met meer kracht plotseling in één keer door te duwen tot hij er helemaal in zat. Corinne schreeuwde verschrikt en sperde haar ogen wijd open, maar Jorg begon haar meteen met stevige lange halen te neuken. Corinne kreunde luid en terwijl één van de andere Zweden aan haar klitje zat te wrijven kwam ze in een doorlopend orgasme terecht. Doordat Jorg al twee keer klaar gekomen was duurde het nu een stuk langer, maar hij bleef haar met dezelfde stevige halen neuken. Op Jorg en de Zweed die haar klitje wreef na lag iedereen uitgeput door de kamer toe te kijken. Het leek wel een half uur te duren, maar het bleef een geil gezicht om Corinne met zo’n gigantische paal in haar kontje te zien.

Toen kwam Jorg voor de derde keer, terwijl Corinne inmiddels al nagenoeg op haar buik lag. Hij rolde van haar af en bleef een minuut of vijf naast haar liggen.

Na mijn “Thanks guys, for your help!” Kleden de Zweden zich snel aan en gaven ze te kennen dat ze blij waren dat ze me hadden konden helpen. Toen ze weg waren bleven Corinne en ik nog nagenieten en het ‘contact’ met de Zweden zou die vakantie niet bij die ene keer blijven.

Corinne vind het onwijs lekker om uitvoerig gebruikt te worden, en ik vind het onwijs geil te zien hoe ze genomen word door meerdere, verschillende mannen

Joris Den Boris

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1401

De bal

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers do, juli 10, 2014 16:29:52

DE BAL - hetero- tieners+18

Nu het wereldkampioenschap op toeren draait vind ik het een goed moment om jullie een belevenis voor te schotelen die zijn oorsprong heeft bij ‘de bal’.

Toen we in een weekend aan een gemengd voetbaltoernooi deelnamen dat 3 dagen duurde en waarbij we ‘s nachts bleven slapen in tentjes is er iets ontzettend geils gebeurd.

De eerste dag tijdens de wedstrijden zat er de hele tijd een ontzettend knap meisje met een geweldig lichaam naar me te kijken. Ze staarde haast mijn kleren van m’n lijf. Ik ging naar haar toe en vroeg hoe ze heette.

“Ik ben Corinne,“ zei ze, “kom je vanavond ook naar het feest?” Die avond was er namelijk een feest bij het toernooi.

“Tuurlijk, hoe laat kom je?”

“Zullen we afspreken om 9 uur?” Vroeg Corinne.

“Oké. O, ja, hoe heet je trouwens,“ vroeg ze.

Ik antwoordde dat ik Joris heette, terwijl ik nog snel een blik wierp op haar mooie, strakke borsten, die voor haar leeftijd, ongeveer 19 jaar denk ik, best groot waren.

Die avond stond ik al vanaf 20.30u te wachten. Het was midden in de zomer, dus het was buiten nog licht. Toen ze eindelijk aankwam merkte ik dat ze geen bh onder haar strakke naveltruitje aan had. Ze had zich opgemaakt en ze had een kort rokje aan, waardoor ik de prachtige omtrekken van haar mooi gevormde billen kon zien. Terwijl we naar binnen liepen vroeg ik of ze iets van me wilde drinken. Ze zei dat ze wel een biertje lustte. Ik nam er ook een. Het was ondertussen al behoorlijk druk geworden. Er stond een rustig schuifelnummer op. We begonnen te dansen en ik voelde haar zachte borsten tegen me aan gedrukt. We schoven steeds dichter naar elkaar toe en plotseling stonden we te tongzoenen. Deze avond begon al goed! Rond omstreeks middernacht besloten we even naar buiten te gaan. Het was al donker geworden.

Opeens omarmde ze me stevig en begon me heftig te zoenen. Ze zei dat ze tijdens het dansen een wilde fantasie over ons tweeën had gehad en dat ze ontzettend graag met me naar bed wilde. Ik schoof mijn hand voorzichtig over haar mooie billen heen onder haar rokje door. Ik werkte mijn vingers om het slipje heen en streelde haar schaamlippen. Ik voelde dat ze zich lekker glad geschoren had. Ze vond het erg lekker en ze zei dat ik door moest gaan.

Mijn lul was ondertussen helemaal stijf geworden. Ze bevochtigde haar vingers met spuug en deed haar hand ik mijn broek, ze begon mijn eikel te strelen. Ik zei dat we naar mijn tentje konden gaan, daar was toch niemand. Want iedereen was op het feest. Mijn tentje had zo’n klein voorstukje en daarachter een rits waarna de echte tent begon. Toen we binnen waren ging ze gelijk op het luchtbed liggen en deed ze haar naveltruitje uit. Inderdaad, ze had geen bh aan. Haar borsten waren, zoals ik al gedacht had, vrij groot. Ik deed ook mijn T-shirt uit. Ik deed mijn hand in haar rokje en werkte haar slipje omlaag. Het was al helemaal nat geworden van haar geil. Ze deed mijn broek uit en begon hevig aan mijn stijve lul te likken en te zuigen. Na een halve minuut kon ik het al niet meer houden en kwam met een zachte kreun klaar in haar mond.

Ze veegde haar mond af met de rug van haar hand en ik stopte nu mijn hoofd tussen haar benen onder haar rokje, dat ze nog aan had. Het rokje scheurde en maar ze vond het niet erg. Ze deed het gelijk helemaal uit. We waren nu allebei helemaal naakt. Ik stopte mijn tong tussen haar schaamlippen en likte aan haar clitoris. Ze trilde helemaal. Haar kut was al helemaal nat geworden van haar geil en mijn spuug.

Ik bleef ondertussen maar aan haar clitoris likken en na en paar keer kwam ze klaar.

We lagen allebei hijgend op het luchtbed. Dit was voor ons allebei de eerste keer dat we iets met een onbekende gedaan hadden. Ik had al wel een paar keer een gemakkelijke meid gehad die ik al lang kende en die een beetje verliefd op me was, en zij was duidelijk ook niet aan haar proefstuk bezig. Maar dit was toch de absolute sensatie. Ze vroeg of ik nog een keer wilde. Dat wilde ik zeker wel! Ze ging op haar rug liggen met haar benen wijd gespreid. Haar kut lag zo open en bloot, wachtend op een harde lul om erin te glijden.

Ik ging er bovenop zitten en stak mijn penis voorzichtig tussen haar schaamlippen door. Het zat een beetje strak en bij haar deed het ook een beetje pijn, maar ze zei niks. Met schokken bewoog ik mijn lul heen en weer in haar vagina en ze bewoog ook mee. Bij mij deed het nog een beetje pijn omdat ik net al was klaargekomen. Ik masseerde ondertussen haar mooie borsten en kneep in haar perfecte tepels. Ik voelde ze flink opzwellen. We bewogen steeds heviger heen en weer en mijn lul verdween helemaal in haar kut. Ten slotte kwamen we allebei met veel gehijg en gesteun klaar. Mijn sperma spoot in haar vagina en toen ik mijn lul eruit haalde drupte er nog wat langs haar dijbeen af.

Terwijl we daar zo bezig waren zag ik dat ze toch eigenlijk ook wel een lekker kontje had. Ik vroeg of ze het lekker zou vinden als ik haar van achteren neukte. Ze zei het wel een beetje eng vond. Ik eigenlijk ook. Ik probeerde het eerst met een natte vinger. Ik stak hem steeds verder in haar kleine holletje. Hij gleed er vrij gemakkelijk in. Toen ik hem er weer uithaalde, verwachtte ik eigenlijk een helemaal bruine vinger, maar dat viel best mee. Hij stonk wel een beetje. Ik besloot het ook eens met mijn lul te proberen.

Ik vroeg of ze hem eerst nat wilde likken. Dat wilde ze wel. Net als bij mijn eerste pijpbeurt nam ze hem in haar mond en begon te likken. Toen hij helemaal nat en sappig was haalde ik hem er weer uit. Ik vroeg haar voor me te knielen. Ik ging achter haar zitten en stak voorzichtig mijn penis in haar anus. Dit ging eerst vrij moeilijk, maar toen er eenmaal een stuk inzat ging het steeds makkelijker. Ik raakte er helemaal opgewonden van en trilde over mijn hele lichaam.

En toen kwam mijn teamgenoot het voortentje binnen... Daar hadden we namelijk de drank staan. Hij pakte een fles safari en Corinne en ik hielden onze adem in...

Gelukkig vertrok hij weer zonder iets gemerkt te hebben. Dat bracht me op een idee. Ik wachtte tot hij weg was en pakte toen een fles goedkope schuimwijn uit het voortentje. Ik goot ongeveer de helft uit over de kut, buik en borsten van Corinne en begon het op te likken. Ze vond het erg opwindend. Ondertussen begon ze zichzelf te vingeren en bewoog ritmisch heen en weer. Ik wilde weer verder gaan met haar hol, maar zij wilde eerst nog schuimwijn over mij uitgieten. Ik ging op mijn buik liggen en ze goot het over mijn rug en billen heen. Ze ging met haar kut vlakbij mijn hoofd gehurkt zitten en begon de drank op te likken, steeds verder naar mijn hol toe. Daar aangekomen begon ze met haar tong rondjes te draaien om mijn sluitspier en ik werd er steeds geiler van. Tenslotte hield ze met haar vingers mijn hol open en probeerde de bubbels erin te gieten, wat niet echt lukte. Toen deed ze een vinger in mijn poepgat en begon rondjes te draaien, toen ineens twee vingers. Het paste maar net.

Ik werd er helemaal geil van en wilde niks liever dan haar snel van achteren nemen. Dat zei ik tegen haar en ze vond het goed.

Ze ging liggen en ik stak mijn lul waar nog wat sperma aan zat weer in haar achterste. We gingen nog even door maar ik was zo moe dat ik na het klaarkomen echt niet nog een keer kon. Corinne vond het ook wel genoeg geweest.

Na een lange tongzoen verliet ze mijn tentje en ik viel voldaan in slaap. Of hoe je door de bal uit de bol gaat in een hol.

Joris den Boris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1225

Afgedwongen pret

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers do, november 28, 2013 22:45:25

Afgedwongen pret

Dirk sloeg het toneeltje geamuseerd gade. Twee mensen die hij vaag kende van de afdeling boekhouding stonden in de veronderstelling dat ze alleen waren een beetje te vozen in de kopieerruimte. Zij was een lekker blond ding, met een paar mooie grote tieten en mooie vormen. Hij had haar bollen door de bloes heen vast en kneedde ze stevig. Dirk hield zich schuil en wachtte af wat er ging gebeuren.

"Pijp me, Chris! Durf je dat?" Fluisterde hij en het meisje keek hem even aan. Ze had haar hand op zijn gulp en kneedde de verharding die daar zichtbaar was. Ze knikte aarzelend en ging toen door haar knieën. Dirk zag hoe ze de gulp open ritste, en de pik naar buiten wurmde door de opening. De man hield zijn broek wel aan! De lul stond al heel hard naar voren toen ze hem zachtjes begon af te trekken. Hij duwde haar hoofd tegen zijn pik en ze opende haar mond. Dirk voelde zijn eigen pik verstijven, toen hij die dikke stang in dat mooie mondje zag verdwijnen. Ze nam hem gewillig helemaal in haar mond en zelfs in haar keel. Zachtjes bewoog ze haar hoofd op en neer over de harde schacht en hij stond zichtbaar op het punt om klaar te komen. Toen liet ze de pik uit haar mond glijden en fluisterde.

"Vanmiddag mag je mee, dan kun je me een uitgebreide beurt geven!" Hij keek wat teleurgesteld, maar borg zijn gereedschap toch zonder morren op. Snel greep hij haar nog even bij de borsten en toen deden ze hun kleding goed. Even later waren ze verdwenen. Dirk glimlachte even.

Die middag ging Dirk wat vroeger naar huis, alleen om zijn bivakmuts, zijn revolver en zijn camera op te halen. Hij verkleedde zich nog snel even in zijn leren pak met de leuke extraatjes en stak voor de zekerheid ook nog maar een mes bij zich. Rond kwart voor vijf zag hij ze het kantoor verlaten op de fiets. Snel reed hij met zijn auto een stuk vooruit, en daar kwamen ze samen door het natuurgebied gefietst, de ideale plek voor een hinderlaag. Dirk hoorde haar al van ver giechelen en vertrok zijn gezicht onder de muts in een grijns en stopte snel de stem- vervormer in zijn mond. Even later kwamen ze traag de hoek om gefietst, hand in hand en druk kletsend. Dirk ging breeduit op de weg staan en zorgde ervoor dat zijn pistool goed zichtbaar was. Pas toen ze heel dichtbij waren hadden ze door wat er aan de hand was. Hun monden zakte open en hij probeerde wat te zeggen. Dirk snauwde dat ze af moesten stappen. Met een aantal korte gebaren wees hij hen het pad dat verder het natuurgebied inleidde. Hun fietsen werden verstopt en ze liepen verder tot ze tenslotte op een beschutte open plek in het bos kwamen. Dirk ging tegenover hen op een boomstronk zitten. Hij liet hen even bangig staan en wees toen dat de man moest gaan zitten.

"Het meisje blijft staan" zei hij en maakte toen een kort gebaar.

"Doe je bloes uit, liefje" zei hij en gebaarde de man te blijven zitten. Ze keek hem even hulpeloos aan en begon toen zuchtend haar witte, kanten bloesje open te doen. Dirk keek begerig toe hoe ze het uit haar rokje trok en tenslotte over haar schouders liet glijden. Toen stond ze in haar bh en Dirk zag haar tepels schemeren door de dunne stof. Hij gebaarde dat ze de bh ook uit moest doen en ze gehoorzaamde gedwee. Toen ze de sluiting opende zag Dirk de bollen iets zakken, maar tot zijn grote vreugde bleven ze fier rechtop staan. Ze liet ook de bh over haar schouders glijden en haar bovenlichaam was nu helemaal ontbloot. Beschaamd had ze haar handen over de borsten geslagen, maar Dirk gebaarde dat ze die moest laten zakken. Toen zag hij de stevige tieten voor het eerst in volle glorie en ze bevielen hem zeer. Hij maakte een foto en gebaarde haar nu ook het rokje uit te doen. Weer keek ze hulpeloos naar de man. Die haalde berustend zijn schouders op en zuchtend trok ze de rits open. Het knoopje volgde en de rok viel op de grond. Ze droeg een klein, wit slipje en had verder blote benen en Dirk was verrukt van haar. Ze had halflang, blond haar en een mooi regelmatig gezichtje. Haar blote borsten waren vrij groot en stevig en getooid met een mooie roze tepel. Hij popelde om haar kutje te zien en zei.

"Doe de rest ook maar uit, wijfje!" En maakte een obsceen gebaar. Berustend trok ze ook het slipje naar beneden en stroopte dit van haar benen. Dirk zag dat het kutje ook blond behaard was, al was het wat donkerder en dat het schaamhaar mooi regelmatig was. Hij voelde eens even aan zijn dikker wordende pik in het pak, maakte een foto en overlegde met zichzelf wat hij zou gaan doen. De man zat intussen rusteloos naar het toneel te kijken, maar hij durfde zich niet te verroeren. Het pistool van Dirk was duidelijk zichtbaar en wees losjes in zijn richting. Dirk wees hem naar een boomstomp iets verder.

"Broek en onderbroek laten zakken, helemaal op de enkels, maar niet verder!" Snauwde hij hem toe. Het voordeel hiervan was dat de man nooit iets kon ondernemen, want hij kon zich nu niet goed bewegen! Toen zijn bevel was opgevolgd en de man zat, zag Dirk dat hij ondanks alles toch wel onder de indruk was. Zijn pik was niet helemaal slap meer en hij zat een beetje met zijn kont te draaien om dit te verbergen.

"Wat vind je van de pik van je vriendje, liefje?" Vroeg hij plotseling en keek het verschrikte blote meisje nieuwsgierig aan. Ze stamelde wat, tot hij zijn vraag herhaalde en zei toen.

"Wel mooi geloof ik" en keek verlegen naar de grond. Dirk keek genietend naar haar en zei toen met onverholen leedvermaak.

"We zullen zien hoe mooi je hem vind. Je pijpt dat ding net als vanmorgen tot hij helemaal stijf is! Kunnen we gelijk zien wat je vriendje van jouw lekkere rondingen vindt!" Het meisje was perplex en ook de man wist eigenlijk niet waar hij kijken moest. Ze ging aarzelend naar hem toe en Dirk zag dat zijn lul ondanks alles groeide. Hij was duidelijk zo geil als boter, want hij had haar nog niet genaaid! Ze knielde voor hem neer en Dirk stond op om het tafereel wat beter te kunnen zien. Ze keek hem even aarzelend aan, maar toen hij een kort gebaar maakte opende ze haar mond. Toen ze de halfstijve pik beet pakte zag Dirk dat deze in haar hand nog dikker werd. Ze bracht voorzichtig de eikel naar haar lippen en nam hem toen in haar mond. De man kreunde even licht en Dirk voelde zijn eigen pik verstijven. Hij maakte wat foto's van het mooie regelmatige kopje, dat langzaam op en neer ging over de nu keiharde pik in haar mond. Ze pijpte de man duidelijk erg lekker, hij zat te draaien met zijn kont en had moeite niet meer actie te ondernemen. Dirk ging achter het meisje staan en bukte zich. Toen greep hij naar haar blote tieten, achter langs onder haar schouders door. Ze schrok even, maar ging toen door met pijpen. Dirk graaide met zijn vrije hand in de stevige borstpartij van het lekkere blonde stuk. Toen liet hij zijn hand zakken en streelde even haar billen. Ze keek weer even half om en hij had nu haal bilspleet bereikt. Hij liet zijn hand hier doorheen glijden en even op haar anus rusten. Ze bewoog zich wat onrustig, maar ging toch door met pijpen. Toen had Dirk haar kutje bereikt. Hij wrong met zijn hand haar benen iets uit elkaar en siste toen.

"Omhoog, op handen en voeten! Pijpen kan je dan ook! Laat die lul trouwens eens wat dieper in je keel verdwijnen!" Het meisje ging gehoorzaam op haar knieën en de lul verdween nog dieper in haar keel. Dirk voelde tussen haar benen en merkte dat het kutje een beetje nat was geworden! Hij trok de klep van zijn leren pak open en zijn pik kwam floepend naar buiten schieten. Hij koesterde hem even en ging toen achter het meisje zitten. De revolver nog steeds in zijn linkerhand houdend kneedde hij met zijn andere hand waarderend haar billen.

"Je hebt lekkere billen lieverd! Heerlijk zelfs, ben benieuwd of je kontgaatje ook zo lekker is, maar dat merken we straks wel!" Hij lachte even om haar verschrikte gezicht, maar beval haar door te pijpen. Toen gaf hij haar een aantal keiharde petsen op haar billen, zodat de tranen in haar ogen schoten. Het blanke, licht gebruinde vlees werd enigszins rood en zijn pik werd nog iets stijver. Toen bracht hij hem tussen haar dijen en wurmde even zijn eikel in de opening. Vervolgens schoof hij het harde ding haar kutje in. Ze zuchtte even gesmoord en hij voelde hoe ze ondanks alles met haar kutspieren zijn penis masseerde. Ze pijpte verwoed verder en hij begon zachtjes te bewegen. Ze was lekker strak, precies een goed kutje voor een meisje van haar leeftijd. Dirk gaf even een aantal harde stoten in haar kut en voelde hoe ze nog gladder werd, een teken dat ze het lekker vond. De man begon nu kreunende geluiden te maken en Dirk begreep dat hij elk moment klaar kon komen. Hij beval haar.

"Slikken meisje! Slik zijn hele kwakje maar lekker door!" Ze werd wat bleekjes, maar pijpte dapper verder, terwijl Dirk langzaam zijn harde penis door haar kutje haalde. De man kon zich niet meer inhouden en met een kreun kwam hij klaar. Het meisje probeerde zijn zaadstralen door te slikken, maar dat lukte slechts ten dele. Af en toe liep er een gulp uit een van haar mondhoeken. Dit werd mede veroorzaakt doordat Dirk haar even fel zijn pik liet voelen. Petsend kwam hij steeds tegen haar billen met zijn buik bij elke stoot. Intussen maakte hij zo goed en zo kwaad als het ging een paar foto's. Toen de man zijn complete lading verschoten had keek het meisje even om naar Daan. Het zaad glom op haar gezicht en ze liet het in kleine straaltjes uit haar mondhoeken lopen. Dirk vond dit een zeldzaam geil gezicht en drukte snel af. Hij wenkte de man wat verder weg te gaan zitten en trok zijn pik uit de kletsnatte muts van het meisje.

"Zo, lieverd en dan is het nu tijd om je kontje eens te proberen!" Riep hij haar monter toe. Ze huiverde licht, maar bleef passief zitten in de hondjeshouding. Dirk kneedde de lekkere billen nog even en gaf er weer een pets op. Wat waren die dingen toch lekker bruin!

"Je zont zeker vaak naakt, wijfje?" Vroeg hij en ze knikte schuchter.

"En waar doe je dat dan?" Vroeg hij nieuwsgierig.

"Op het strand en in de tuin" Mompelde ze.

"Leuk voor de buurjongens!" Zei hij en weer knikte ze. Hij werd nieuwsgierig en vroeg toen. "Laat je jezelf wel eens zien aan de buurjongens?" Waarop ze weer knikte. "Vertel eens wat meer!" Vroeg hij nieuwsgierig.

"Ik zon meestal achter in de tuin" vertelde ze, "en dan zitten ze met verrekijkers voor de ramen naar me te gluren."

"Maar vind je dat dan niet vervelend?" Vroeg hij weer en ze schudde haar hoofd. "Soms vinger ik me zelfs wel eens" vertelde ze met een rood hoofd, "of ik maak me klaar met een vibrator of zo en een keer heb ik me door de knapste van het stel in de tuin laten neuken! Al die jongens trekken zich af bij het zien van mijn lichaam en dat vind ik wel prikkelend!" Vervolgde ze. Dirk voelde ook nieuwe prikkels door zijn pik trekken.

"En verder, doe je verder wel eens wat met ze?" Vroeg hij weer nieuwsgierig.

"Soms trek ik er wel eens een af en een enkele keer pijp ik er een, maar dat doe ik liever niet! Voor je het weet komen ze dan elke dag en daar heb ik geen zin in! Vertelde ze.

"En op het strand? Maak je daar wel eens wat mee?" Vroeg Dirk weer nieuwsgierig en hij keek haar nieuwsgierig aan. Vanuit haar onderdanige houding keek ze even om, hem in het gezicht en zei toen.

"Zat! Vooral in de duinen heb ik al vaak geneukt! Het is erg prikkelend om elk moment te kunnen worden betrapt, dat geeft je iets extra's, zodat je lekkerder klaar komt!"

"En heeft een van die kerels je wel eens een keer in je kont genaaid, hm? Lekker met zijn pik in je poepgatje?" Zei hij op prikkelende toon. Ze begon te blozen en fluisterde. "Vrij vaak, maar ik hou er eigenlijk niet zo van. Het doet vaak zo'n pijn! Vooral als ze je met z'n tweeën tegelijk nemen!"

"Maar het is voor je partner een genot!" Zei Dirk en voelde even aan haar anus, "niets is lekkerder als een knap meisje aan je vast te steken in haar reet, niets! Vervolgde hij enthousiast. Ze keek hem verward aan en mompelde.

"Ja, dat zal dan wel." Hij stak nu de middelvinger van zijn vrije hand in haar kontgaatje en bewoog die op en neer. Ze boog even het hoofd, waardoor haar mooie blonde haar als een sluier om haar hoofd hing.

"En die sandwiches, hoe vind je die? Word je graag door twee of meer kerels tegelijk geneukt, lekker geil kreng!" Vroeg hij fel en ze haalde haar schouders op.

"Soms heeft het wel wat, het is heel intens, maar meestal ook heel vernederend. De meeste mannen zijn er op uit om me te vernederen en zich lekker vast te steken. Maar soms vind ik het wel lekker om vernederd te worden!" Mompelde ze, terwijl ze het hoofd boog. Ze gaf een kleine kreun toen hij zijn vinger op en neer bewoog in haar kontgaatje en intussen zijn harde lul weer in haar kutje schoof.

Hij gaf even een paar felle stoten in het kleine knijpkutje en trok hem er toen weer uit. De pik was nat van het kutsap en klopte licht van geilheid. Dirk trok zijn vinger uit haar nu enigszins openstaande anus. Uit zijn ooghoek zag hij de man ademloos toekijken en hij ging iets over haar heen hangen. Toen hij zijn eikel even langs haar anus wreef zuchtte ze even licht en hij voelde hoe ze zich schrap zette. Toen drukte hij voorzichtig de eikel tegen het gaatje aan en hij voelde de weerstand. Hij verhoogde de druk licht en ineens stulpte de kleine opening zich om zijn pik. Ze gaf een klein gilletje en hij keek even naar beneden. Hij zag zijn harde penis en het kleine tipje in haar kontgaatje. Toen drukte hij voorzichtig verder en de hele eikel was verdwenen. Ze huiverde weer licht en Dirk genoot van haar onderdanige, heerlijke lijf. Hij streelde haar billen en haar rug en pakte toen haar mooie blonde haar vast. Plotseling stootte hij zijn leuter een flink stuk naar binnen, waarbij hij hard aan haar haren trok. Het meisje dreigde voorover te vallen door de bruuske beweging, maar doordat hij aan haar haren trok bleef ze op de been. Haar zware borsten zwaaiden en ze gaf een gesmoorde kreet.

"Je vindt het toch wel lekker, hm?" Vroeg Dirk sarcastisch en hij voelde hoe lekker strak haar endeldarm om zijn penis knelde.

"Ik hé… ik ho, ja!" Riep ze, terwijl Dirk zijn pik weer een stukje naar binnen drukte.

"Je bent een lekker geil wijf! Jouw reet is de lekkerste die ik in tijden aan mijn pik heb gehad!" Riep hij enthousiast en greep nu haar schouders. Met een laatste stoot dreef hij zijn pik nu helemaal naar binnen en hij voelde haar billen tegen zijn buik. Ze gaf weer een klein gilletje en Dirk zag uit zijn ooghoek hoe de pik van haar vriendje weer was gaan staan.

"En, hoe vind je het? Lekker hè, zo'n stijve pik die diep in je kont zit gestoken! Dat is weer eens wat anders als dat gewone geneuk!" Riep Dirk enthousiast en trok zijn pik een klein stukje naar buiten om hem er vervolgens weer tot aan de ballen in te stampen. "Oh, ik. oh, ik heb dit mm... nog niet vaak gedaan en het ah... het voelt heel bijzonder!" Steunde het meisje. Dirk zag dat haar vriendje weer een keiharde pik had gekregen en deze zachtjes aftrok. Hij trok zijn lul uit haar anus en wendde zich tot de man. "Lekker gezicht, hè, zo'n wijf wat in haar reet wordt genaaid! Stop hem er zelf maar eens in, dan kun je ook eens voelen hoe het is!" De man schrok duidelijk, maar een blik op het blonde wijf, dat op handen en voeten zat, opengesperde anus naar boven, overtuigde hem. Langzaam stond hij op en kwam duidelijk gegeneerd naderbij. Dirk hield wat afstand, want je kon immers nooit weten.

"Sorry, Christa, maar je ziet er ook zo lekker uit!" mompelde hij, waarop Dirk snauwde: "Kop dicht en naaien die hap!"

De forse penis van de man stond weer keihard recht naar voren en hij betastte even haar malse billen. Toen leunde hij voorzichtig over haar heen en hij bracht zijn pik in stelling. Het poepgaatje keek hem uitnodigend aan en met een geile zucht bracht hij zijn eikel in. Met een forse haal spietste hij zijn kersverse vriendinnetje aan zijn pik, die meteen tot aan de zak in haar reet verdween. Ze kreunde van pijn en genot en ook hij gromde even bij het gevoel van de strakke darm om zijn pik. Dirk genoot van het aanzicht en joeg het stel nog wat op. "Kom, neuk die kont! Rag eens lekker op en neer in dat geile wijf! En ik wil je zien klaarkomen! Het sperma moet er zichtbaar uit spuiten!" De man zette zijn handen stevig op de billen van het meisje en begon toen onmiddellijk in een hoog tempo te stoten in haar lekkere strakke reet. Dirk zag bij elke terugtrekkende beweging de anus om 's mans pik stulpen. Wanneer hij hem er weer in ramde zag hij Christa 's gezicht in een grimas vertrekken. Ze trachtte zo goed mogelijk haar hondjesstand te bewaren, terwijl haar borsten zwaaiden van de stoten van haar vriendje. Haar gekreun en gejammer ging plotseling over in een langgerekt "Oh…" En ze kwam verschrikkelijk klaar. Dirk zag hoe ze rilde en met haar hoofd heen en weer sloeg, terwijl de man rustig doorging met stoten. Ineens begon ook de man te kreunen en hij trok zijn pik uit Christa 's kont. Met een snelle beweging draaide hij het meisje, zodat ze op haar open geneukte kont kwam te zitten. Het volgende moment schoten de stralen uit zijn pik en kwamen kletsend op de tieten en in het gezicht van Christa.

"Mm… ik had nooit gedacht dat ik mijn pik nog eens in die geile kont van jou zou kunnen steken! Voortaan wil ik je alleen nog maar in die strakke, geile reet naaien!" Kreunde hij, terwijl hij de laatste druppels uit zijn pik kneep. Ondanks dat het al de tweede keer was kwam hij toch heel intens klaar. Dirk zat achterover op de grond, een beetje met zijn revolver te spelen. Hij genoot van het kijken naar het neukende stel en naar het gezicht van het meisje, dat bij elke haal van de pik in haar kontgat vertrok. Toen de man was klaargekomen wenkte hij haar.

"Kom hier, ik wil dat je mij klaar neukt met je reet! Laat je maar eens lekker over mijn stang heen zakken, totdat hij weer tot aan de ballen in je kont steekt!" Het meisje was al min of meer blasé geworden en kwam langzaam op hem toe lopen. Ze wilde met haar gezicht naar hem toe komen zitten, maar hij wenkte dat hij dat niet wilde. Toen draaide ze zich om en hij keek weer naar haar geile kont. Gauw gaf hij er nog eens harde klets op en toen hing ze boven zijn pik. Voorzichtig wurmde ze de eikel in haar kontgaatje en drukte toen voorzichtig naar beneden. Dirk greep haar vast en gaf een wilde stoot omhoog, waardoor het ding vanzelf naar binnen verdween. Ze gaf even een gilletje en zat toen op zijn schoot. Langzaam begon ze te bewegen en Dirk voelde weer het strakke geile gevoel, dat zo kenmerkend was voor kontneuken. Ze bewoog vrij voorzichtig, waarschijnlijk omdat haar kont min of meer rauw geneukt was. Dirk besloot echter dat het tijd werd om eens lekker klaar te komen. Hij liet haar draaien, zodat ze op haar buik kwam te liggen en spreidde weer haar billen. Toen ging hij bovenop haar liggen en spietste haar weer lekker aan zijn stijve lat. Christa kreunde en hij voelde de anus pulseren om zijn penis. Hij gaf een reeks harde stoten in het gaatje en voelde dat het zaad aan de rand stond. Hij trok zijn lul uit haar reet en zei toen.

"Op je knieën meisje, en pijp me dan maar eens lekker klaar! Ik wil de stralen sperma over je heen zien kletsen!" Christa ging gehoorzaam op haar knieën voor hem zitten en opende haar mond. De lul van Dirk stak recht naar voren en hij voelde dat het elk moment kon gebeuren. Ze stulpte haar mond over de dikke eikel en even later gleed de harde stang in haar mond. Dirk greep haar krullenbol en drukte hem vervolgens in haar keel. Met een kreet kwam hij plotseling klaar en liet de lul exploderen. Proestend moest Christa de lul uit haar mond laten glippen en terwijl een straal sperma uit haar mondhoek liep spatte de volgende lading in haar gezicht. Ze trok voorzichtig aan de schokkende lul en Dirk liet het orgasme over zich heen denderen. Het was al enige tijd geleden dat hij voor het laatst klaar was gekomen en daarom spoot de een na de andere straal over het meisje heen, totdat haar gezicht, haar en borsten onder zaten, van het zaad van beide mannen. De 'vriend' van Christa had er met intense geilheid naar zitten kijken en peinsde er duidelijk niet over om in te grijpen. Zijn pik was warempel al weer half stijf geworden. Christa zag er een beetje treurig uit, haar mooie lichaam was nogal kleverig van het zaad, maar haar ogen straalden! Dirk hoorde haar iets mompelen en zijn ogen werden groot, toen hij zag dat ze haar ogen sloot en haar benen spreidde. Ze bracht haar hand tussen haar benen en begon enthousiast haar kittelaar te strelen. Dirk bedacht zich geen moment en wenkte haar vriendje.

"Lik dat meisje eens lekker! Dat heeft ze wel verdiend, dacht ik!" De man bedacht zich niet, maar dook tussen de benen van Christa. Dirk zag hoe hij haar schaamlippen opensperde en haar glimmende kittelaar begon te bewerken. Christa kreunde luid en gooide haar hoofd in haar nek. Met een wilde beweging van haar onderlichaam kwam ze weer klaar. Dirk keek er met onverholen geilheid naar en zijn pik kroop weer omhoog. Hij ging op zijn knieën naast het meisje zitten en meteen greep ze zijn halfstijve pik. Enthousiast trok ze de voorhuid naar achteren en schoof de kleverige eikel in haar mond. Dirk graaide in haar blonde haar en naar haar tieten, terwijl hij neukende bewegingen in haar mond maakte. Toen zijn pik weer keihard was geworden gebaarde hij de man achterover te gaan liggen. Christa wist meteen wat de bedoeling was en ging wijdbeens over hem heen zitten. Het volgende moment schoof de harde pik van de man in haar kutje en wild wipte ze op en neer. Toen keek ze achterom en Dirk zag haar ogen schitteren van geilheid. "Steek hem weer in mijn kont! Een ruwe sandwich, dat is lekker!" En uitnodigend draaide ze met haar kontje. Dirk ging over haar heen hangen en leunde eerst zwaar op haar rug. Achterlangs greep hij haar borsten vast en kneedde de ballen even. Toen trok hij haar strakke billen van elkaar en het kontgaatje glom hem alweer tegemoet. Met een stoot verdween zijn pik weer in het voorgeneukte gaatje en Christa gilde van pijn en genot. Ruw begonnen de mannen heen en weer te stoten in haar gaten en Christa zwaaide en sloeg met haar hoofd. Ineens kwam ze verschrikkelijk klaar, met een "ah! O, ja, meer," en de mannen lieten zich ook gaan. Christa 's vriend schoot zijn derde lading in haar kut en terwijl de twee kronkelden en draaiden in hun orgasme kwam ook Dirk voor de tweede keer klaar. Wild stootte hij zijn paal in en uit haar anus en toen denderde het zaad in haar darmen. Kreunend en gillend liet Dirk zich gaan, het meisje intussen wild neukend.

Na afloop zat Dirk in de auto naar huis en bedacht zich dat ze nooit zouden weten wie hen dat geflikt had, maar er nog jaren over zouden praten.

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1085

Mijn foldermeisje

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 06, 2012 19:35:12

Mijn foldermeisje

Al maanden zag ik ze lopen. Ieder dag langs de deuren om een foldertje in de brievenbus te stoppen. Een mooie meid van een jaar of 18.

Ik had inmiddels al gehoord dat ze Vera heette, dus vanaf toen was ze voor mij 'Vera het foldermeisje." Vera is een mooie meid. Lang blond haar,mooie ogen, prachtige volle lippen, lange benen en een schitterend kontje.

Het was winter dus ze had een dikke jas aan. Ik kon de rest dus niet zo goed zien. Vaak heb ik over haar gefantaseerd dat ze mij een foldertje bracht en dat ze bij me binnen zou komen, de rest is te raden en regelmatig heb ik mezelf geholpen bij de gedachte aan haar.

Inmiddels was het zomer geworden en eindelijk zag ik wat ik de hele winter gemist had. Iedere dag zag ik haar lopen in een kort rokje en een strak topje. Ze heeft echt een adembenemend figuur en ze had een paar mooie stevige borsten. Dat werd dus weer, hm… 'fantaseren' geblazen. Tot die bewuste zondag.

Ik was met een vriend op mijn motor gaan toeren en reed naar huis.

In de polder zag ik een meisje lopen met d'r fiets aan haar hand. En ja... het was Vera. Ik stopte bij haar en vroeg wat er aan de hand was. Ze had een lekke band en moest nog zo'n 5 km lopen naar huis. Ik vroeg of ze een lift wilde en dat wilde ze graag. Ze had het bloed heet gekregen van dat lopen in die brandende zon en wilde wel even uitwaaien. Gelukkig had ik een extra helm bij me.

Dus Vera achterop, compleet met kort rokje en topje. Ik zei "als je zo graag wilt uitwaaien kunnen we beter naar het strand gaan" en dat vond ze een goed idee.

We gingen op pad en ze sloeg haar armen om me heen om me stevig vast te houden. Ik kreeg het warm bij het idee dat ze met d'r borsten tegen mijn rug aanduwde. Blijkbaar had ze dit door, want ze pakte me resoluut in mijn kruis waar inmiddels mijn pik gestaag was gegroeid.

"Ben je geil" vroeg ze. Ik antwoordde dat dit door haar kwam. Ze lachte erom. Onderweg streelde ik met mijn hand langs d'r blote been en ging zo ver mogelijk omhoog.

Eenmaal op het strand aangekomen bleken de meeste mensen al weg te zijn. We stonden bij het water te kijken en ze vroeg of ik mee ging zwemmen. Voor ik kon antwoorden deed ze haar rokje uit, haar topje volgde en haar prachtige tieten sprongen te voorschijn. Ze had alleen nog maar een strak wit slipje aan en rende het water in. Ik volgde snel en eenmaal in het water kwam ze naar me toe en sloeg d'r armen om mijn nek.

Mijn pik groeide weer enorm door haar lekkere borsten die d'r stijve tepels over mijn borstkast wreven. Ze zoende me vol op mijn mond en ik streelde haar lekkere billen. Ze zakte met haar handen naar beneden en trok mijn short uit. Ze voelde aan mijn pik en sloeg toen d'r benen om me heen.

Opeens liet ze me los en ze deed haar slipje uit. Weer kwam ze om me heen. Ze pakte mijn pik beet en wreef die over haar geile kutje. Ze bewoog wat omhoog en liet toen langzaam mijn harde paal in haar spleetje verdwijnen.

Langzaam en alsmaar zoenend neukten we elkaar in het koude water tot we beide klaarkwamen.

Alle mensen waren inmiddels weg en we gingen het water uit. In de laatste zonnestralen van deze dag lieten we ons opdrogen op het strand. Even lagen we stil na te genieten maar al snel lag ze weer met mijn paal te spelen die al snel hard werd.

"Je hebt er zin in" zei ze en ik bevestigde dat door aan haar spleetje te voelen. Mm… het voelde heerlijk. Ze was geschoren en ik voelde haar volle schaamlippen met het natte vlees ertussen. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam zuchtend klaar.

We kleden ons aan en liepen door de duinen richting parkeerplaats om de motor op te zoeken en op huis aan te gaan. Ze had haar slipje niet aangedaan en steeds ging ze voor me lopen met haar rokje omhoog. We klommen over een hekje en liepen wat dieper de duinen in. Na een paar minuten lopen hoorden we een zacht gekreun wat heel bekend voor kwam. Voorzichtig keken we over het duin en wat we toen zagen overtrof onze stoutste verwachtingen.

Er lag een meisje van een jaar of 22 op een groot kleed. Helemaal naakt met d'r benen wijd en ze lag zich te verwennen met een behoorlijk grote vibrator in d'r kutje. We keken even toe en werden beide bloedgeil.

"Zullen we er heen gaan" vroeg ik. Maar Vera vond dat niet verstandig. Ze deed al haar kleren uit en liep zachtjes op het meisje af.

Het meisje lag met d'r ogen dicht en zag Vera niet aankomen.

Vera knielde tussen haar benen en nam de vibrator van haar over. Het meisje schrok zichtbaar, maar toen ze Vera zag gaf ze zich over.

Vera boog tussen haar benen en terwijl ze met de vibrator in haar kutje bleef pompen likte ze het klitje van deze mooie meid die dan ook snel klaar kwam.

Het was ook een prachtmeid. Slank, kort donker haar en voor zo ver ik kon zien een mooie C-cup. Vera draaide om en ging met haar kutje op het gezicht van het meisje zitten die haar dankbaar begon te likken. Vera keek me aan en wenkte me dat ik moest komen. Ik had mijn kleren inmiddels uitgedaan en sloop met mijn enorm harde pik naar de meisjes toe. Vera gebaarde me dat ik tussen de benen van het meisje moest komen zitten en op haar teken schoof ik mijn paal in haar natte spleet. Weer schrok ze, maar ze kon geen kant op omdat Vera op haar zat.

Ze kreeg al snel door wat de bedoeling was en ging door met het verwennen van de poes van Vera.

Ondertussen ramde ik als een bezetene in haar sappige spleet. Toen ik bijna klaar kwam moest ik stoppen van Vera en ze ging van het meisje af.

Ze gaven elkaar een dikke tongzoen en vingerden elkaar nogmaals klaar terwijl ik het toekijken had. Toen ze bij gekomen waren vonden ze beide dat ik wel aan de beurt was en ze kwamen met hun geile mondjes naar mijn op springen staande paal.

Om en om likten en zogen ze aan mijn harde stengel en het duurde niet lang of mijn pik explodeerde. Een enorme hoeveelheid zaad spoot in hun mondjes en over hun tieten.

We hebben zo'n 10 minuten bij liggen komen toen we elkaar voorstelde. Dora heette ze. Ze was 21 en het was net uit met haar vriend. Om even alleen te zijn besloot ze naar het strand te gaan en zo even d'r gedachte te verzetten. De dildo die ze bij d'r had had ze meegenomen onder het mom van "je weet maar nooit."

Ze vertelde dat ze 5 km van het strand af woonde en dat ze leuk zou vinden als we bij haar kwamen eten.

Gesnoept dat we hebben! Tieten,kutjes, kutgeil en sperma. We hebben ons de hele avond met elkaar vermaakt.

Nog steeds zie ik Vera regelmatig. Ze brengt geen folders meer rond en heeft nu en vriend.

We hebben het nooit meer over deze dag gehad, want het is ons geheim en ze blijft 'mijn foldermeisje.'

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post740

Natuurliefhebben

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers vr, februari 03, 2012 00:06:34

Natuur lief hebber(n)

Ik ben een groot natuurliefhebber en ik breng bijna al mijn vrije dagen door in geurige dennenwouden. Op mooie zomerse dagen, wanneer de bomen in hun fraaiste tooi gekleed gaan en de vogels een loflied zingen, voel ik mij gelukkig. Een zalig gevoel van vrijheid doortrekt mijn wezen en ik voel mij een ogenblik verlost van de spanningen, die inherent zijn aan het leven in een grote stad. Wanneer dat zo uitkomt, troon ik een meisje mee en ik kan u verzekeren, dat er niets gaat boven bedrijven van de liefde in de vrije natuur. Ik heb veel schoonheden geneukt terwijl de zon met zijn koesterende stralen op mijn kont scheen. De warmtestralen van de zon, gecombineerd met de geheimzinnige warmte van een hartstochtelijk, sidderend vrouwenlijf, vormt een extra dimensie aan het toch al zo overweldigend genot van de eenwording in het neuken. Sommige liefjes, die ik in dit bos de kracht van mijn penis liet voelen, waren wel eens een beetje bang, beloerd te worden.

Het is waarschijnlijk te danken aan een exhibitionistische trek in mijn karakter, dat deze mogelijkheid mijn zinnen zelfs enigszins opzweept en mijn neukvermogen vergroot.

Ik heb eens met een pas getrouwd vrouwtje een hele dag in het bos doorgebracht. Ik heb haar tien keer geneukt en bij de tiende keer genoot ik nog net zo hevig als bij de eerste. Ik heb zelden een wijfje meegemaakt, dat zo mateloos opging in het genot van de paring. Haar man was overigens geen partij voor haar, vandaar haar bereidheid tot het plegen van wat men noemt: 'overspel'.

Tweemaal heb ik in deze bekoorlijke omgeving een jong meisje ontmaagd en daarmee de basis gelegd voor de rest van haar seksuele leven. Men moet met maagden overigens niet te hard van stapel lopen, dat schrikt dikwijls af.

Het grootste genot kan je putten uit seksueel ervaren vrouwen, die kijken niet zo nauw en willen nog wel eens een beetje extra hun best doen. Een vrouw hoeft bij mij niet altijd uit te blinken in schoonheid, een lelijke vrouw geeft dikwijls meer dan een mooie vrouw.

Op een warme zomermiddag wandelde ik weer in mijn geliefde omgeving. De zware dennengeur maakte me slaperig en ik zocht een rustig plaatsje uit om even een dutje te doen. Op zeker moment ontdekte ik een groep sparrenbomen, zodanig gegroepeerd, dat zich aan de binnenkant van deze bomen een soort prieeltje gevormd had, dat kon dienen als schuilplaats tegen onbescheiden blikken. Ik vleide me vermoeid neer op het geurige mos en sloot de ogen. Al gauw viel ik in slaap. Hoe lang ik geslapen had, weet ik niet. Plotseling werd ik wakker. Ik keek even versuft om me heen en moest mij even oriënteren.

Toen hoorde ik meisjesstemmen. Ik keek door een kleine opening van het bladerdak en ontdekte nog geen meter van mij vandaan twee aantrekkelijke wezentjes. Ik kon duidelijk horen waarover ze spraken.

"Ik heb een poosje verkering gehad met Hans," zei het ene meisje, een blonde schoonheid. Het andere kind, een donkere duivelin, met een bijzonder goed ontwikkeld stel borsten, begon te lachen.

"Dan heb je wel wat moeten verduren. Hans is nogal zwaar geschapen."

Het gesprek begon belangwekkend te worden, er zijn weinig mannen, die ooit een paar vrouwen over de liefde hoorden kletsen. Ik schuifelde een beetje naar voren, om het antwoord van het blondje te horen.

"Hoe weet jij dat, of heb je misschien ook wat met 'm gehad?" Het zwartje knikte. "Hij heeft mij wel honderd keer geneukt, Linda. Ik had nog nooit wat met een jongen gedaan, toen ik hem leerde kennen. Lieve hemel, wat heb ik me bij hem aangesteld. Hij ging steeds verder en heeft mij dingen laten doen, die ik niet voor mogelijk hield."

"Heb jij soms ook...?" Linda het blondje durfde de zin niet te voltooien. Haar vriendin begon te lachen. "Spreek vrijuit liefje, inderdaad, ik heb zijn dikke penis vaak in mijn mond gehad en als ik eerlijk ben, moet ik bekennen, dat ik het fijn vond."

"Dus jij ook," mompelde Linda, "ik dacht dat ik de enige was, Christel."

"Och. En dan nog. Ook Sofie heeft hij zo gek gekregen."

Ik vond het een boeiend gesprek en luisterde verder met intense belangstelling. Die Hans, waarover de meiden praatte, was kennelijk een gladde jongen. Ondertussen was mijn lul uitgegroeid tot een harde knobbel, die zich slecht liet plaatsen in de bekrompen ruimte van mijn slipje. Hij deed me zeer. Ik maakte de knopen van mijn gulp los en haalde het gevaarte naar buiten. Inmiddels gingen de meisjes verder met hetzelfde onderwerp. De warmte van de zon, de zwoele geur van de bomen en het onderwerp, waarover de liefjes spraken, werkte bepaald zinnenprikkelend op de meisjes. Als vrouwenkenner hoorde ik aan een geringe trilling in de klank van hun stemmen, dat hun kutje zich begon te roeren. Hun stemmen klonken minder onbevangen en het feit, dat ze dezelfde genotvolle herinneringen hadden met Hans, bewerkte een omkering in hun geslachtelijke voorkeur. Deze seksueel ervaren geliefde was in al zijn afwezigheid, aanwezig, in en aan de meisjes kleefde als het ware de geadoreerde Hans.

Geruime tijd lagen ze zwijgend naast elkaar. Geen van beiden durfde de eerste stap te wagen. Toen trok Christel zogenaamd onbewust haar toch al korte rokje omhoog. "Linda? Vind je dat ik mooie dijen heb?' Linda knikte. Toen trok ze eveneens haar rok omhoog. "Ze zijn geloof ik dikker dan de mijne."

Alsof ze het afgesproken hadden, wierpen de meisjes zich in elkaars armen en begonnen hartstochtelijk met elkaar te vrijen. Ik voelde als het ware hun borsten zich in elkaar wegdrongen en mijn geilheid nam buitensporige proporties aan. Desondanks bleef ik afwachten. Ik was nieuwsgierig hoe dit zich verder zou ontwikkelen. Ik hoefde gelukkig niet lang te wachten. Christel nam het initiatief en kuste Linda smakkend op haar blanke dijen. Haar hand gleed daarna wriemelend omhoog, naar het kruisje van haar vriendin. Linda kreunde zacht. Toen trok ze het kleine broekje van het meisje naar beneden en keek met brandende ogen naar het behaarde kutje van haar vriendin.

Reken maar, dat ik m'n best deed, niets van dit liefdesspel te missen, hoewel het mij een buitensporige inspanning kostte, mijn enorme geilheid in toom te houden. Het liefst was ik als een brullende gorilla op de meisjes toegesprongen en had ze geneukt, dat de spaanders er van af vlogen. Mijn nieuwsgierigheid won het echter van mijn geilheid. Linda wou niet achterblijven en ontdeed Christel eveneens van haar kleine broekje. Daarna begonnen de geile meiden elkaar te vingeren en ze deden dat met een dergelijk overgave, dat ze alles om zich heen vergaten. Plotseling zag ik, dat Linda haar lichaam samentrok in een spanning, die er op wees, dat ze klaar- kwam en in een weldadige zucht onderging ze het grote genot van de klimaks. Christel had wat langer nodig, doch na verloop van tijd ontsnapte ook haar een zucht van bevrediging, ten teken, dat ook zij was klaargekomen.

Toen kon ik me niet langer bedwingen. Ik duwde de takken van de bomen opzij en stond een ogenblik later voor de verschrikte meisjes. Mijn lul stond als een paal omhoog. Ik wendde mij tot beide meisjes met de bestraffende woorden.

"Foei! Meisjes, hoe komen jullie er toe, jullie dingetjes op een dergelijk onnatuurlijke wijze te misbruiken."

Ik wees op mijn voldragen penis en, zoals een marktkoopman zijn waar aanprijst, maakte ik propaganda voor de solide kwaliteit van mijn orgaan.

Angstig hadden ze hun rokjes weer naar beneden getrokken en ze keken naar me op met een dieprode blos van schaamte.

"Laat mij een ogenblik tussen jullie in liggen, dan zal ik jullie bevredigen op een wijze, die jullie nooit meer zullen vergeten."

De daad bij het woord voegende liet ik mijn geile lichaam neervallen tussen de twee in. Aanvankelijk waren ze wat schuw, doch al spoedig kwamen ze tot inzicht, dat ik niet van het verkrachters type was.

Ik kuste eerst Christel en daarna Linda stevig op de mond. Ik was niet verbaasd dat het ijs tussen ons spoedig gebroken was. Ik trok de rokjes weer omhoog en keek met verlangen neer op de smakelijke kutjes. Toen begon ik ze tegelijk te vingeren. Ze kreunden van wellust en, alsof ze het samen hadden afgesproken, grepen ze gelijktijdig naar mijn penis. Tot mijn genoegen, sloten ze een compromis. Linda nam mijn lul in haar kleine handje, terwijl Christel deskundig mijn ballen bewerkte. Inmiddels begon ik weer met animo in de kutjes te roeren. Tenslotte werd ik zo geil als een beer. Ik wierp me met een onderdrukte kreet op Linda en neukte haar met razende hartstocht. Er kwam een vlies voor mijn ogen, toen mijn lul haar kutje binnendrong. Christel bleef niet werkloos toezien, doch bleef uiterst geraffineerd mijn harde zak betasten. Met een paar lange, heftige stoten kwam ik klaar.

Ik liet me van haar afvallen, keerde me om en wierp me op Christel, die mij verlangend opwachtte. Ik begon het meisje hartstochtelijk te kussen, ik was immers net klaargekomen en nog niet in staat tot een volgende neukpartij. Ik wist ook drommels goed, dat ik spoedig weer even geil zou zijn als voordien.

Christel bewoog haar lichaam met soepele bewegingen heen en weer en het duurde niet lang of mijn begeerte was weer net zo intens als bij de eerste neukpartij.

Opnieuw stak ik mijn wapen in een kutje en ik merkte tot mijn genoegen, dat Christel een beetje nauwer was geschapen dan Linda. De spieren van haar vagina omsloten mijn lul en nestelden zich er omheen als een zachte wollen deken. Mijn teelballen tintelden als vanouds en al spoedig bereikte ik het eindpunt. Met een met niets te vergelijken gevoel van zaligheid plonsde mijn zak heen en weer tegen de stevige kontwangen van Christel 's achterwerk. Het schatje knarste met haar tanden van heetheid en bewoog haar lijf in dolle extase op en neer. Als een krankzinnige stootte ik toe, al mijn krachten geconcentreerd op de verrukkelijke finale. Met uithalen van gillend genot stroomde het zaad schoksgewijs naar buiten en in vervoering onderging ik voor de tweede keer de goddelijke hoedanigheid van de klimaks.

We hebben later nog ettelijke geile spelletjes gedaan, waarbij de verbeeldingskracht van de meisjes mij prettige diensten bewees. Ook onderling speelden de wijfjes een heet spelletje, want, laten we eerlijk zijn, een seksueel capabel vrouwtje is tot veel grotere prestaties in staat, dan een man en ik had met twee uiterst talentvolle dames te maken.

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post738

Lore, Hilde en Joris

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers zo, december 11, 2011 18:51:00

Lore, Hilde en Joris

Hallo. Mijn naam is Joris, 33 jaar, ondernemer en woonachtig in de Dilbeek. Ik ben nu 9 jaar getrouwd met mijn aller eerste vriendinnetje Lore die ik nu dus mijn vrouw mag noemen en dat dan ook vol trots doe omdat ik geweldig veel van haar hou. Lore is 31, donkerblond, slank, geweldig mooie groene ogen, strak lichaam, cup B en een paar mooie billen. Qua karakter is het de liefste vrouw die ik ken, maar tevens kan ze ook van zich af bijten, zowel tegen mij maar ook tegen anderen. Ons seksleven is eigenlijk altijd wel goed geweest. Wij zitten gezien de laatste cijfers, boven het Belgische gemiddelde als het gaat om hoe vaak wij het doen, al houden wij ook erg van strelen en kussen voor het slapen gaan, zonder dat we het dus altijd doen. Wij hebben niks te klagen als het gaat over seks. Gezamenlijk hebben Lore en ik al een lange tijd de wens om eens het bed te delen met een ander meisje. Lore is biseksueel en heeft toen ze wat jonger was wel eens wat gedaan met een vriendin, al was dat volgens haar erg onschuldig. Ze zou nu graag een stapje verder willen, samen met mij, wat mij in het begin wel eens verbaasde aangezien ze jaloers is aangelegd. Toen ik haar hierover aansprak zei ze dat zolang ze er bij is, het haar juist wel spannend leek met zijn drietjes. Elke man hoopt op zo’n instelling van zijn vrouw dus vond ik het ook wel erg leuk te horen, al spraken we wel af dat Lore degene zou zijn die op zoek zou gaan omdat ze toch ergens wel bang was dat ik tijdens het zoeken een andere vrouw leuker zou vinden dan haar. Dit vond ik prima en zo begon Lore haar zoektocht naar een leuke meid. Andere stellen zullen het vast herkennen dat zo’n zoektocht erg moeizaam is. Lore probeerde het eigenlijk uitsluitend via chat en op dat soort sites schijnen toch helaas een hele hoop aan bluffers te zitten. Zo af en toe polste ik haar hoe de zoektocht ging, of gingen we samen op internet kijken. Maar nooit zat er echt iemand bij waarbij Lore een goed gevoel kreeg.

Tot een maand of drie geleden, toen Lore via een website een meisje leerde kennen dat net als wij op zoek was naar een ander meisje. Lore en Hilde, zo heette het meisje, hadden een leuk eerst gesprek en zonder dat ze wat van elkaar verwachtten voegden ze elkaar toe op MSN, waar volgens Lore vele gezellige en leuke chat gesprekken volgden. Lore was erg enthousiast over dit meisje en baalde er stiekem wel een beetje van dat ze een vriendje had, maar ze liet mij na een tijdje via MSN kennis maken met dit meisje. Ook ik kon het erg goed vinden met Hilde die erg volwassen klonk ondanks haar jonge leeftijd en vond het ook een erg aantrekkelijk meisje. Ik begreep van Lore dat Hilde en Lore geregeld stoute gesprekken voerde waarin ze geen geheimen voor elkaar kenden en zo voor het slapen gaan vertelde Lore me soms wat details waardoor we eigenlijk alle twee alleen maar enthousiaster werden om dit meisje.

Een week of twee geleden stuurde Hilde Lore een sms’je met de vraag of ze online wilde komen aangezien ze graag met haar wilde chatten. Lore kroop snel achter de PC en vond daar een meisje die getroost diende te worden. Het vriendje van Hilde was namelijk vreemd gegaan en dat was aanleiding geweest voor haar om het uit te maken. Enigszins wat verward moest ze haar gevoelens kwijt en door alle gesprekken bleek Lore hier een ideaal doelwit voor te zijn, die het overigens helemaal niet erg vond aangezien ze Hilde graag wilde troosten omdat ze haar toch een beetje als vriendin zag. Puur vanuit een troosthouding nodigde Lore Hilde uit bij ons thuis, wanneer ze maar wilde, zodat ze elkaar nu eens echt konden ontmoeten maar meteen ook haar een beetje kon troosten. Hilde hield logischerwijs de boot een beetje af en na een urenlange chat ging ze naar bed. Lore leefde echt met haar mee en terwijl we in bed lagen, was ze ergens enorm boos op het bedriegende ex-vriendje. Ik beken eerlijk dat ik nu ook wel een beetje meeleefde maar toch eerlijk ook wel andere gedachtes had. Ik durfde deze nu niet uit te spreken gezien de felheid van Lore.

Twee dagen later troffen Lore en Hilde elkaar weer op MSN en ondanks dat Hilde nog erg veel verdriet leek te hebben van haar ex, was ze toch al weer wat opgefleurd en kwam ze zelf ineens terug op de uitnodiging die Lore haar twee dagen eerder had gedaan. Lore zei dat deze nog steeds openstond en dat ze altijd welkom was, zonder enige bedoelingen, waarop Hilde spontaan zei dat ze daar wel gebruik van wilde maken omdat ze Lore nu wel eens echt wilde ontmoeten. Beide dames hebben toen de agenda gepakt en spraken af voor afgelopen vrijdag rond drie uur, een dag dat Lore overdag vrij is en Hilde vrij had van school, ik moest gewoon werken. Lore had vrijdagochtend erg veel zin in de ontmoeting met Hilde en ook ik was wel nieuwsgierig naar haar al zou ik haar waarschijnlijk pas ontmoeten na mijn werk.

Rond een uur of drie was Hilde er en volgens Lore was het erg gezellig. Totaal geen gespannen sfeer en snaterend maakten de dames de tijd vol alsof ze elkaar al jaren kenden. Rond half zes kwam ik thuis en zag bij binnenkomst de dames gezellig op de bank hangen pratend over schaatsen. Lore deed het vroeger Hilde nog steeds, ik weet er niets van. Lore stelde mij netjes voor aan Hilde, en de drie bijgaande zoenen op de wang van Hilde was ook voor mij ijsbrekend alsof ik haar allang kende. Ik had haar natuurlijk al even bekeken en kon niet anders constateren dat ze nog mooier was dan op de foto’s en camcorder. Een klein meisje, brunette, ietwat getint, bruine ogen, mooi slank, een goede bilpartij die goed te zien was door haar strakke spijkerbroek en grote, volle borsten, die ook duidelijk zichtbaar waren door haar topje met diep decolleté. Na de kennismaking en het inschenken van een drankje ging ik bij de dames zitten en probeerde mee te praten, maar zoals ik al zei weet ik helemaal niets van schaatsen dus liet de discussie grotendeels aan mij voorbij gaan. Na de discussie van de schaatsen, wat op een gegeven moment sport in het algemeen werd, werd het gespreksstof tussen de dames ineens haar ex, waar ze dus blijkbaar nog niet over gesproken hadden. Zelf begon Hilde ineens over het feit dat ze de seks toch wel erg mistte, aangezien ze wel een passievol seksleven hadden, zo zei ze. Wat grappend, redelijk ondoordacht, zei ik dat ze de seks niet hoeft te missen hoor, waarna ik eigenlijk me direct schaamde voor mijn opmerking en ook meteen een klap kreeg van Lore die het ook geen geweldige opmerking vond. Ik verontschuldigde mij meteen maar Hilde was eigenlijk net zoals op de chat en reageerde direct dat ik me niet hoefde te verontschuldigen en vroeg meteen wat ik bedoelde met mijn opmerking.

Ik voelde de spanning stijgen en dacht dat dit mijn kans was. Dus zei ik openhartig tegen haar dat er in dit huis genoeg mensen waren die haar van het "gebrek aan seks" probleem konden verhelpen. Lore keek wat blozend weg terwijl Hilde uitdagend terug vroeg.

"Is dat zo?"

Ik antwoordde met een volmondig ja, waarna Hilde de vraag nog eens stelde.

"Is dat echt zo, Lore?"

De altijd praatgrage Lore was al enige tijd stil maar keek mij eerst aan, vol geilheid in haar ogen, en knikte vervolgens instemmend naar Hilde. Ik trok nu de stoute schoenen aan en vroeg aan Hilde of het haar wat zou lijken met ons. Ik voelde mijn hart flink bonken en voelde ook dat het tegen mij aanleunende lijf van Lore zenuwachtig was, maar dat bleek al snel nergens voor nodig, gezien de reactie van de op het oog ontspannen Hilde.

"Waar wachten we dan nog op?" Ik kon mijn oren bijna niet geloven en zag Hilde opstaan uit de bank en onze richting uit lopen. Ze ging naast Lore zitten, keek haar diep in de ogen aan, waarna beide meiden elkaars lippen kuste. Lore met haar ogen dicht, Hilde met haar ogen uitdagend naar mij kijkend. Ik werd enorm opgewonden want ik droomde stiekem al zo lang om mijn vrouw met een andere te zien en nu zoende deze twee mooie vrouwen elkaar.

Hilde stopte de zoen, leunde wat over Lore heen en zocht nu naar mijn mond, waarna ik haar zoende, tongen met elkaar spelend, terwijl ik zag dat Lore Hilde op haar wang zoende. Dit voelde goed, maar op het moment dat ik me dat bedacht, stopte de initiatief hebbende Hilde de zoen, waarna ze Lore ’s hoofd naar de mijne duwde, bijna zeggende van: jullie moeten elkaar ook kussen, wat we dan ook maar deden, terwijl Hilde ons bekeek. Na de zoen zei ik.

"Dames, mag ik jullie vragen om mee naar boven te gaan, aangezien iedereen hier ons kan zien," waarna ik mijn beide handen uitstak en een hand kreeg van deze twee beauty’s. Vol geil liepen we met zijn drietjes naar onze slaapkamer waarna ik de beide dames afzette op ons bed. Terwijl ik nog stond waren de meiden al weer hevig aan het zoenen, totaal geen oog meer hebbend voor mij, wat ik wel even prima vond zodat ik kon kijken naar dit mooie schouwspel.

Ze begonnen zittend met zoenen, maar al snel vielen ze om, waarna mijn mooie Lore op haar rug op bed lag, terwijl Hilde op haar lag, nog altijd zoenend. Ik keek naar de handen van Lore die over de spijkerbroek streelde van de op haar liggende Hilde, die met haar handen door de mooie blonde lokken van mijn vrouw gingen. Ik voelde mijn lul groeien en kon mijn ogen niet afhouden van de twee mooie vrouwen op mijn bed. Na de innige hevige zoen, ging Hilde een beetje op Lore zitten, waarna Lore haar heupen streelde. Hilde glimlachte wat en pakte met haar handen de onderkant van haar topje en trok die langzaam plagend over haar hoofd heen en gooide deze naar mij toe, ongeveer op een meter afstand naar de dames kijkend. Hilde was nu van boven slechts gehuld in een mooie witte beha waarna het helemaal duidelijk werd dat ze enorme borsten had, wat mij nog geiler maakte. Zoals te verwachten kon het truitje van Lore niet achterblijven en wederom was het Hilde die een kledingsstuk vasthad. Daar waar ze haar eigen topje langzaam uit deed, trok ze het bovenlichaam van Lore iets omhoog en trok bijna in één beweging haar topje uit, zodat zij de tweede dame was met alleen een beha.

De borsten van mijn vrouw ken ik als geen ander en een snelle blik naar haar beha deed mij al vermoeden wat ik hoopte. Ze was geil. Ik zag haar tepels bijna door haar beha heen priemen. Daar waar Hilde haar eigen truitje nog gericht naar mij gooide, had Hilde nu even geen oog voor mij en leek zich alleen te focussen op de priemende tepels van mijn vrouw waardoor ze het shirt van Lore gewoon op het bed gooide.

Ik vond het een heerlijk zicht om deze vrouwen zo samen te zien spelen, en bij elke beweging voelde ik mijn lul wat harder tegen mijn broek drukken, iets waar de dames geen oog voor hadden aangezien ze alleen maar oog voor elkaar hadden. Gespannen keek ik het schouwspel aan, wachtende op de volgende beweging van één van de dames.

Nu was het Lore die omhoog kwam met haar bovenlichaam om wederom met haar zachte lippen, de lippen van haar nieuwe vriendinnetje te kussen, waardoor de dames body to body tegen elkaar drukten, met enkel nog de dunne stof van beha’s die hun blote lichamen van elkaar deden scheiden. Tijdens de zoen gleden de handen van Lore over de rug van Hilde, die in navolging van Lore, hetzelfde deed. Beiden vrouwen zochten kort naar de sluitingen van elkanders beha, en wisten deze redelijk snel van elkaar te vinden, waarna eerst de sluiting van de beha van Hilde het moest ontgelden, kort gevolgd door de sluiting van de beha van mijn vrouw.

Doordat de dames nog steeds body to body aan het zoenden, kreeg ik nog geen blik op de blote borsten, waar ik niet op kon wachten. Bijna gedachten lezende leken de vrouwen mijn verlangen op te vangen en beëindigden de lange innige kus.

De mooie sexy vrouwenlichamen splitsten van elkaar, nieuwsgierig naar elkaars bijna ontblote bovenlichaam. De beha van Lore gleed meteen af waardoor Hilde en ik meteen goed zicht hadden op de harde tepels van mijn vrouw. Omdat de borsten van Hilde iets groter waren dan die van Lore, bleef de beha van Hilde op haar borsten hangen. Door oplettendheid van Lore, werd ook dit probleem opgelost doordat Lore de beha uittrok en deze op het bed liet vallen. Ik keek nu naar twee voor mij bekende opgewonden borsten/tepels en twee nieuwe grote, aangename en onbekende borsten waarvan het tepelhof een stukje groter was dan die van mijn vrouw, met twee enorm harde tepels, die ook de geilheid van Hilde verraadde. Dat Lore al opgewonden was, was me al eerder duidelijk, maar na de ontboezeming van Hilde, nam voor het eerst Lore het initiatief.

De handen van mijn vrouw bewogen zich naar mooie gebruinde ronde borsten van Hilde en de vingers van Lore speelden met de harde tepels van Hilde, die geil toekeek wat Lore allemaal met haar deed. Terwijl Lore haar ogen niet weg kon nemen van haar nieuwste veroveringen. Al snel volgde Hilde het voorbeeld van Lore, en plaatste haar beide handen op de kleinere, maar fraaie borsten van mijn vrouw en nu zat ik dus te kijken naar twee vrouwen die met hun beide handen de borsten van de ander ontdekte, wat een geweldig mooi gezicht is voor iemand als ik.

Lore had blijkbaar de smaak goed te pakken en keek na enig oogcontact tussen haar en Hilde, met haar hoofd richting de borsten van haar vriendinnetje, die haar borsten vol aanbood aan mijn vrouw door wat achterover te leunen waardoor Lore ’s hoofd op dezelfde hoogte was als de borsten van Hilde. Voor het eerst sinds lange tijd, keek na deze beweging Lore weer eens naar mij, vragend voor goedkeuring. Zonder dat ik iets zei of deed, keek ze al weer terug naar Hilde en kuste haar beide tepels met haar mond terwijl ze blijvend met haar handen over de borst en tepel gleed. Hilde liet haar hoofd wat naar achteren hangen bij de eerste aanraking tussen haar tepel en de mond van Hilde. Ze sloot tegelijkertijd haar ogen en leek zich zodoende compleet over te geven aan mijn vrouw die na de voorzichtige kusjes nu ook al met haar tong en plagende tanden over de tepels heen bewoog. Het geweldige schouwspel zette zich voort toen tijdens de verwenning aan haar borsten. Hilde liet zich achterover vallen, zodoende lag ze met haar rug op bed, met Lore half over haar heen hangend. Lore zette haar ontdekkingstocht verder, door middel van steeds lager met haar mond te gaan. Na de enorme borsten, ging haar onschuldige, aantrekkelijke gezicht naar beneden richting de navel van Hilde, om vervolgens nog zuidelijker te gaan waar ze werd gestopt door een stuk textiel in de vorm van een spijkerrokje. Terwijl Hilde nog steeds haar ogen dicht had en met haar rechter hand over haar eigen borsten streelde, ontdeed mijn vrouw in speertempo Hilde van haar rokje en liet dit op het bed vallen. Onze gaste, die nog steeds haar eigen borsten verwende, lag nu in alleen een witte, niets verhullende string, op ons bed. Ik kon mijn ogen niet van dit mooie meisje afhouden, met haar getinte lichaam, en bedacht me dat alles tot nu toe perfect was gegaan. Lore streelde met haar rechterhand over de dunne stof van de witte string van Hilde, en hing met haar hoofd vlak boven de nog bedekte venusheuvel van Hilde, op slechts enkele centimeters. Ik kon door de stof van de string zien dat Hilde ’s lipjes wat naar buiten stonden en dat de string niet helemaal droog meer was. Na de strelingen met haar hand, kuste Lore nu het stof van de string op de hoogte van de vagina. Blijkbaar wilde ze de vagina van Hilde dichterbij voelen, waardoor het niet lang duurde voor ze met haar beide handen de string van Hilde uitdeed, zodat onze verovering helemaal naakt op bed lag. Ik keek meteen naar het jonge meiden poesje van Hilde dat er nog strak uitzag, lipjes wat naar buiten getuit, iets lichtere huid rondom de vaginastreek dan de rest van haar lichaam en een kale, goed verzorgde, geschoren schaamstreek. Het zien van deze blote kut bereikte mijn toppunt van geilheid, en ik moest me er tegen verzetten om niet meteen mijn megastijve lul uit mijn broek te halen en hem bij Hilde naar binnen te duwen. In de plaats daarvan besloot ik te genieten van het schouwspel wat voor me gebeurde, want zoals te verwachten, ging dit mooi verder, doordat Lore nu met haar hoofd van heel dicht bij de venusheuvel van Hilde wilde ontdekken. Ze kuste zachtjes en voorzichtig op haar lipjes, en rond haar lipjes en al snel zag ik haar tong uit de mond komen om plagerig over haar lipjes te likken.

Hilde kreunde zachtjes bij elke beweging van de tong van Lore en had nu haar ogen open gedaan om eens goed te kijken welke schoonheid tussen haar benen lag te spelen met haar poes. Hilde keek vervolgens mij aan vanuit haar ooghoek, en leek bijna een beetje te schrikken. Even was ik bang dat tijdens dit spel met Lore, ze was vergeten dat er ook nog een man in de kamer was. Gelukkig bleek deze angst nergens op gebaseerd, doordat ze oogcontact met me maakte en tussen het lichte kreunen door, mij verzocht om naar het bed te lopen, wat ik gehoorzaam deed.

Bij het bed keek ik nog eens goed naar het berengeile lichaam van dit jonge mooie meisje en zag tevens dat Lore zich niet had kunnen inhouden en dit strakke kutje vol overgave aan het beffen was. Ik keek vervolgens in de ogen van Hilde die wat harder begon te kreunen en zag pure geilheid in haar ogen. Aangezien ik blijkbaar niet dichtbij genoeg stond voor haar trok ze me aan mijn broek dichter naar haar toe en begon vervolgens te friemelen met mijn knoop van mijn broek. Ze probeerde mijn knoop los te maken, maar had hier moeite mee, waardoor ik besloot zelf de knoop los maakte. Terwijl ik dat deed streelde ze over mijn dikke bobbel in mijn broek en haar ogen verraadde dat ze mijn geilheid wel kon waarderen. Na de knoop, ritste Hilde mijn rits naar beneden en trok langzaam mijn broek naar beneden, zodat mijn stijve lul gehuld in mijn strakke boxers, eindelijk bevrijd was van mijn broek, wat een erg fijn gevoel was.

Het was een kwestie van seconden voordat deze geile slet ook mijn boxers naar beneden trok, waardoor mijn Janneman tevoorschijn werd getoverd. Mijn vrouw leek hier totaal geen oog voor te hebben omdat ze heerlijk aan het beffen was. Hilde pakte mijn dikke lul meteen vast en streelde over mijn ballen en harde stam. Vervolgens pakte ze mijn lul wat harder vast en trok hem als het ware als een stok, dichter naar haar hoofd toe. Ik stond nu voor haar met mijn keiharde lul op oog, en belangrijker, mondhoogte waardoor Hilde de tweede vrouw was vandaag die zin leek te hebben in orale seks. Ze kuste mijn geschoren ballen, gaf een plagend kusje op mijn eikel, en stopte vervolgens mijn lul in haar mooie Indonesische pijpmondje en begon me heerlijk te pijpen.

Wat was dit lekker bedacht ik me, terwijl ik met mijn rechterhand naar de linkerborst van Hilde ging om nu eindelijk eens kennis te maken met deze heerlijke heuvels. Ik gleed over haar zachte borst en nam haar harde tepel tussen mijn duim en wijsvinger. Hierdoor ging Hilde nog meer kreunen, waardoor Lore even opkeek wat er allemaal gebeurde. Ik zag dat ze keek naar de mond van Hilde die om mijn lul heen zat. Ze keek mij vervolgens aan met een enorme uitdagende grijns op haar poezelige gezicht, waardoor ik zeker wist dat dit goed was en niet achteraf zou uitmonden in een ruzie. De tijdelijke befpauze beviel Hilde blijkbaar niet, want met mijn lul in haar mond, greep ze naar Lore ’s hoofd en duwde deze weer tegen haar natte kutje aan. Lore begreep de hint en ging haar beffen en duwde ook af en toe plagend een vinger in het kutje van Hilde. Hilde ging steeds harder kreunen en ik voelde dat Lore haar naar een orgasme aan het beffen en vingeren was. Ik nam zodoende mijn lul uit haar mond, zodat ik het jonge meisje lekker hard kon horen kreunen. Terwijl Hilde echt harder en sneller ging kreunen, deed ik mijn shirt uit, zodat ik net als Hilde ook helemaal naakt was, en zakte door mijn knieën op borsthoogte van Hilde. Ik wilde zo graag deze harde spenen in mijn mond hebben en deed dat dan ook. Het was voor het eerst in mijn leven dat ik zulke grote borsten ter beschikking had en ik verwende ze dan ook zoals ze verwende diende te worden.

Hilde riep nu uit dat we niet moesten stoppen met wat we deden en dat ze zo ging klaarkomen. Dat was uiteraard een sein voor mij en Lore om nog beter ons best te doen. Die inspanning leidde al snel naar een orgasme van onze gaste, wiens lichaam samentrok en piep geluidjes uitkraamde. Hilde kon niks anders uit haar mond brengen dan een geil "oh" en "ah" waarna ik mijn vrouw wilde belonen door middel van haar te zoenen.

Ik zakte wat af en op de hoogte van de natte poes van Hilde kuste ik mijn vrouw. Ik kuste daarna het kutje van Hilde, likte haar vocht en zoende daarna mijn vrouw weer. De ogen van mijn vrouw waren vol trots want dit was pas de eerste keer dat ze iemand gebeft had, en ze had het meteen voor elkaar gekregen om haar eerste verovering meteen klaar te laten komen.

Lore wilde na mijn zoen, Hilde kussen en klom naar Hilde, die bij aan het komen was van haar orgasme, waarna de twee vrouwen elkaar zoende. Tot mijn grote verbazing had Lore nog steeds haar broek aan. Terwijl ze aan het zoenen was met Hilde, nam ik de taak op me, om Lore als laatste van ons drie ook naakt te krijgen. Ik trok haar broek en string tegelijkertijd uit en zag de meiden wat giechelen terwijl ik dat deed. Hilde, die inmiddels wat bekomen was, zei nu tegen Lore, met haar heerlijke blozende wangetjes, dat ze mijn lul klaar voor gebruik had gepijpt en leek bijna te zeggen, nu is het jullie beurt.

Lore keek Hilde vragend aan, maar leek de hint wel te begrijpen. Ze rolde van Hilde af zodat de dames zij aan zij op bed lagen.

Ik snapte de hint ook direct en verplaatste me naar mijn vrouw. Ik tilde haar beide benen in de lucht, zodat ik goede ingang kreeg voor mijn harde staaf om naar binnen te gaan in dit goed verzorgde kale poesje. Terwijl ik mijn dikke lul zachtjes en geleidelijk in de natte poes van mijn vrouw duwde, zag ik dat Hilde op haar zij ging liggen. Met haar linkerborst leunende ze op het lichaam van Lore waarna ze met haar rechterhand over linkerborst van Lore gleed en haar tegelijkertijd waar innig zoende. Terwijl de meisjes lekker met elkaar bezig waren, was ik mijn vrouw heerlijk aan het neuken. Doordat de dames zo in elkaar verstrengeld waren, zag ik bij elke stoot van mij, vier borsten heen en weer schudden. Wat me op mijn beurt, weer extra geil maakte. Ik neukte Lore flink hard, wat ze lekker vind, en zodoende was Lore de tweede meid vandaag die ik lekker zou horen kreunen.

Hilde was ondertussen afgezakt naar de borsten van Lore die ze vol genot aan het verwennen was. Mooie Lore genoot bij alles wat Hilde en ik met haar deden. Na enkele tijd flink hard neuken, merkte ik dat Lore zich moeilijk staande kon houden met twee mensen die haar verwende en voelde dat ook haar orgasme naderde.

Ik pompte nog flink door en voelde de lipjes van mijn vrouw dichttrekken, waarna een kreun van genot door de kamer galmde, waardoor ik wist dat ik Lore naar haar orgasme had geneukt.

Hilde beloonde Lore ’s orgasme met een dikke zoen, waarna ik langzaam mijn nog altijd keiharde lul uit de zeiknatte poes van mijn vrouw haalde. Na de kus met Lore, kreeg ik ook een zachte warme kus van Hilde, die op haar beurt weer bijgekomen leek van haar eerdere orgasme een kwartier of wat geleden. Hilde was blijkbaar weer danig op stoom gekomen. Na onze kus, dook ze meteen naar mijn lul, die smachtte om ook lekker klaar te komen. Ze nam hem snel in de mond en ging gewoon verder waar ze enige tijd geleden mee was gestopt. Ze begon lekker te zuigen aan mijn neukstaaf.

Ik keek naar mijn vrouw die alles op een halve meter aan het bekijken was en zag dat ze er totaal geen probleem mee had dat ik werd gepijpt door een ander meisje. Sterker nog, haar ogen straalde enorme geilheid uit, alsof ze het me leek te gunnen. Terwijl Hilde zonder aandacht voor Lore, mij pijpte, leek Lore wat aangesterkt. Klaar om mij te bevredigen zoals we openlijk wel eens over gefantaseerd hadden: door twee vrouwen gepijpt worden.

Lore ging naast Hilde zitten, die mijn lul meteen uit haar mond nam en in de mond van Lore duwde, terwijl ze zelf aan mijn ballen begon te zuigen. Twee geile meiden die gezamenlijk mijn lul in de mond hadden en hun hete hangende ietwat bezwete borsten maakte me in razend snel tempo zo megageil dat ook ik voelde dat mijn zaadlozing nabij was. Ik waarschuwde de dames dat ik bijna zou spuiten, aangezien ik niet wist of Hilde hier van gediend was. Alsof ze het niet wilde horen, pijpten de twee heerlijk door. Terwijl Lore aan mijn eikel zoog, spoot ik mijn eerste spermastraal in de warme mond van Hilde.

Ik trok mijn lul uit de mond van Hilde en mikte op het hoofd van Lore, die met stralende ogen zat te verlangen naar zaad op haar gezicht. Na ook wat zaad gespoten te hebben op mijn vrouw, mikte ik weer op ons nieuwe vriendinnetje dat echt een zaadsletje leek te zijn doordat ze mijn lul weer in de mond nam en mijn zaad er echt uit leek te zuigen.

Terwijl ik echt genoot van dit heerlijke gevoel en mijn lul al voelde verslappen, likte Lore de sperma rond de mond van Hilde af, die daarna hetzelfde deed bij Lore. De twee vrouwen likten elkaars engelgezichten af, en daarna klommen ze omhoog.

De meiden zoende voor mijn neus elkaar nog eens, en om de beurt zoende ze mij, waarna ik de twee dames tegen me aan drukte en nagenoot van het gevoel van vier warme harde tepels tegen mijn buik.

Nadien bedankte ik de dames voor het lekkerste wat me ooit is overkomen. De dames giebelde nog wat na, waarna Lore aanbood.

"Zullen we met zijn drieën lekker gaan douchen om na te genieten?"

Onder de douche hebben we een after party gehouden waarna Lore Hilde aanbood om bij ons te blijven slapen, wat ze ook gedaan heeft en waar we nog een klein feestje gehouden hebben.

Het was een geweldig avontuur en belooft veel goeds voor de toekomst!

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post701

Sonja en Madelaine

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers wo, oktober 19, 2011 23:56:57

Sonja en Madelaine

Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Joris. Ik ben 20 jaar en ik ging pas in mijn eentje naar een jongerencamping. Nu is het niet zo dat ik zo weinig vrienden heb, maar ik wilde er een tijdje tussenuit. Bovendien was dit niet zomaar een camping. Het ligt in de buurt van de Mont Ventoux in Frankrijk, en was ooit opgericht met een spirituele ondertoon. In de loop der tijd is die toon uitgevlakt tot een combinatie van nudistisch ingestelde mensen en echte vrijdenkers. Toen ik de advertentie las dacht ik ook dat hier alleen maar van die oude lelijke mensen kwamen. Maar dat probleem werd uit de lucht geholpen doordat er een jongerenweek was georganiseerd. Hierbij werden dan alleen jongeren tussen 18 en 24 op de camping toegelaten. Het idee sprak me direct aan, en zo kon ik misschien mijn seksuele activiteiten op gewenst peil brengen.

Niets was minder waar; stop een aantal oversekste pubers bij elkaar op een camping en de sfeer is gezet. Het was ook niet echt druk op de camping, waardoor je echt moest zoeken naar mooie meisjes. Er waren er gelukkig wel genoeg, alleen waren er nog meer jongens. Dat hoeft dit niet meteen een probleem te zijn, aangezien ik niet de lelijkste persoon ben. De camping was niet alleen maar voor zo’n doeleinden, want in het hoogseizoen was het voor iedereen toegankelijk, waardoor er voldoende faciliteiten waren zoals een klein subtropisch zwembad en voldoende recreatiemogelijkheden.

Bij aankomst mocht ik zelf bepalen waar ik mijn tent wilde neerzetten. Over de camping struinend zag ik verscheidene mooie meiden en gelukkig was ik voor een aantal van hun een groet waardig. Bijna niemand scheen bij de schaarse tenten aanwezig te zijn, dit maakte de keuze van mij tentplaats moeilijk. Uiteindelijk plaatste ik me naast twee iglotentjes waar kleine kanten slipjes aan een waslijn hingen.

Toen ik me had neergezet voor mijn tent, en mijn eerste glas wijn dronk, zag ik leven verschijnen bij de iglotenten. Het waren vier meiden van rond de achttien jaar. Een blond meisje dat me iets jonger leek dan de anderen liep naar de waslijn. Ze had net als de anderen slechts een slipje aan. Toen ze naar de waslijn reikte, kwamen haar jonge borsten iets omhoog wat een mooi gezicht was. Twee mooie best grote borsten, met van die kleine tepeltjes. Ze zag mijn nu ook, en ze beantwoordde mijn blik met een vriendelijke groet. Waarna ze een beetje verlegen een ingehouden glimlach prijsgaf. Zolang ze niet lesbisch is, zag ik hier wel een mooi doelwit.

De andere meiden waren ook wel mooi, maar niet zo speciaal als deze. De andere leken me iets meer ordinair. Ze heette blijkbaar Sonja, want zo werd ze weggeroepen door een meisje dat een bikinibroekje aan het trekken was.

Zij had lang donkerbruin haar en een kaalgeschoren poesje. Ze gingen blijkbaar zwemmen. Sonja ging daardoor wat haastiger te werk waardoor een slipje op de grond viel. Zij bukte zich om het op te pakken. Zo kreeg ik een mooi uitzicht op haar lekker kontje; ze had een lichtblauwe string aan waarbij een paar kleine haartjes langs het stofje staken. Ook zag ik een beetje van haar kleine schaamlipjes door het dunne stofje heen priemen.

Die andere meid zag dat ik naar Sonja keek, en ze zei iets tegen haar. Sonja draaide zich om, zag mijn blik en ging snel in haar tent om zich klaar te maken voor het zwemmen.

Ik voelde me een beetje onfris van de reis, en dus besloot ik om te gaan douchen. Er waren geen aparte douches maar in plaats daarvan was er gezamenlijke doucheruimte. Ik zag alleen een meisje met lange pikzwarte haren, en een slank figuur, ze was naakt en streelde met één hand haar volle borsten en met de andere gleed ze met snelle bewegingen in haar grotje.

“Kan ik je ergens mee helpen?” vroeg ik.

Ze was niet bijzonder van haar stuk gebracht. En reageerde even openhartig als de meeste mensen hier. Ze was Frans waardoor het gesprek ietsjes moeizaam verliep. Ik schudde haar hand die nog vochtig was van haar lichaamsgeil. Ze heette Madelaine en was negentien jaar, ze was hier met haar vriend die nu met een ander meisje aan het flirten was, zei ze een beetje geagiteerd. Maar ze hadden een vrije relatie wat haar wel beviel.

Ik ben wel zo preuts om een zwembroek aan te hebben, maar de paal die ik van haar eerste aangezicht had gekregen, was toch zichtbaar. Tijdens het gesprek was ze half doorgegaan met vingeren, en begon een beetje met haar stijve tepels te spelen om haar zo te helpen. Toen het gesprek een beetje doodviel, nadat ze het over haar vrije relatie had gehad drukte ze haar volle Franse lipjes op mijn mond en ze begon me te zoenen. Haar lichaam stond niet echt meer stevig op de grond, en ze liet steeds sneller haar vingers over haar klitje wrijven.

Toen ze kreunend klaarkwam vleide ze zich tevreden tegen mijn lichaam aan. Haar grote borsten drukten tegen me aan, waardoor haar harde tepels zich in mijn huid staken. Ik legde mijn handen op haar billen en zo bleven we even staan. Terwijl zij opgelucht was zat ik nu met een knijpende pijn in mijn te stijve paal.

Ze moest met haar buik mijn kloppende lul gevoeld hebben. Ze maakte zich los en trok mijn zwembroek uit. Ze scheen niet bijzonder verbaasd van het grote formaat van mijn pik en begon deze eerst een beetje plagend te strelen met haar hand. Ze gebaarde me op de grond te gaan zitten, waarna ze zelf op haar hurken ging zitten. Ze boog zich voorover en nam met haar mond mijn staaf in haar mond.

Ze begon eerst heel rustig op en neer te gaan waarbij haar tong beweeglijk over mijn paal likte. Daarna sloot ze haar lippen heel strak om mijn paal en begon me met een heerlijk snel tempo te pijpen. Dat was pas een lekker gezicht dat gezichtje dat me heerlijk verwende, en haar kontje dat mooi te bewonderen was van hieruit gezien.

Plots kwam er een naakte kerel met een erg jong meisje binnen. Ik schatte haar leeftijd op 18 of zo, maar ze was wel bijzonder knap. Ze had kleine puntige borstjes die toch al snel een “handje vol” waren en het mooiste aan haar waren misschien wel haar ogen, die waren groot en helderblauw.

De jongen had een enorme paal, hij was nog niet eens helemaal stijf en was nu al enorm groot. Hij zei wat in het Frans tegen Madelaine maar zij ging gewoon door met pijpen. Ik begreep nu waarom ze niet zo verbaasd was van mijn formaat lul, en beredeneerde dat haar vriend best veel aanspraak zou hebben op de camping.

Hij was blijkbaar toch jaloers op Madelaine en mij waardoor hij zijn paal tegen haar kontje duwde, en duwde de inmiddels stijf geworden paal in haar kontgat.

Hij duwde hem in één ruk ver in haar anus. Hij kwam nog niet eens helemaal erin, maar toch was het reden genoeg voor Madelaine om het uit te gillen van de pijn. Daar zat ik dus weer met mijn stijve.

Madelaine kreunde ondertussen weer van genot en begon me verder te pijpen. Het duurde niet lang of ik kwam met harde stralen in haar mond klaar. Ik stond op en liet hun verder van elkaar genieten.

Het jonge meisje met de blauwe ogen liep naar me toe, en drukte haar kontje tegen mijn slap geworden staaf aan. Samen keken we naar het schouwspel, terwijl zij me probeerde op te geilen met haar kontje. Dit lukte aardig en ik kreeg langzaam weer een stijve. Madelaine kwam gillend klaar en hij kreunde van genot toen hij zijn paal uit het kontje nam en de inhoud over haar lichaam leegspoot.

De jongen keek om en met een enigszins vaderlijke toon zei hij in het Frans, dat zij zijn zusje was en nog te jong was voor seks. Het meisje liep daarop kwaad weg en teleurgesteld besloot ik maar weer terug te gaan naar mijn tent.

Rond etenstijd kwamen mijn buurmeiden weer terug. Ze waren in een lollige stemming en waren al snel aan de wijn begonnen. Behalve Sonja had iedereen het bikinibroekje uitgetrokken. Ze waren blijkbaar ontevreden over iets van Sonja. Ze zetten haar in een stoel, en de bruinharige meid trok Sonja ’s bikinibroekje uit. Toen een van de andere meiden naakt uit een tent kwam begreep ik het. Deze had een scheermesje en scheerschuim in haar handen en liep richting Sonja. Iedereen lag in een deuk, “kom op Sonja spreid je benen maar” riep de bruinharige.

Sonja deed wat haar werd gevraagd en schoof haar benen weid uit elkaar.

Ik kon het vanaf hieruit niet echt goed zien, maar ik zag wel dat ze een blond bosje haartjes had staan. Ze zei dat ze het niet helemaal kaal wilde hebben, maar een klein streepje vond ze wel mooi. De meiden hadden er duidelijk plezier in.

Sonja liep met haar versgekapte poesje een beetje onwennig rond. De bruinharige riep jubelend.

“Nu moet je nog geneukt worden, dan is jouw vakantie in elk geval geslaagd.”

Hier reageerde Sonja minder vrolijk op, en vertoonde een slappe glimlach. Er kwamen twee jongens langs en ze werden letterlijk van de straat geplukt en aan Sonja gepresenteerd.

“Welke van de twee wil je hebben?” vroegen ze.

“Geen van beide!” zei ze, en liep geïrriteerd weg. De jongens vonden het eventjes erg, maar werden gewillig meegesleurd in de twee iglotentjes.

“Ga jij even met je zusje praten, Mieke?” klonk het nog. En de bruinharige ging haar zoeken.

s´Avonds was er nog een themafeest in het restaurant waar ik heen wilde gaan. Aangekomen op dit feest was ik duidelijk 'underdressed,' of juist 'overdressed." Het is maar hoe je het wil opvatten.

Ik werd dan ook aangehouden bij de ingang en moest mijn kleren daar laten. In plaats daarvan kreeg ik een toga, eigenlijk een simpel beddenlaken.

Dit zag er zo niet uit dus ik plukte een krans van de muur, die eigenlijk ter decoratie voor dit feest diende, en zette hem op mijn kop.

Sommige mensen hadden er echt werk van gemaakt om er mooi en sexy uit te zien. Hierbij is het woord kleding eigenlijk overbodig. En er was ook een bijzonder mooi meisje dat de dansvloer in beslag had genomen. Ze had haar perfect ronde borsten besprenkeld met glitters en had alleen een klein rokje aan met daaronder niets aan. Maar ja, ze was al omringd door een aantal jongens, waar er sowieso al teveel van aanwezig waren. Het feestje begon saai. Ik begon na een tijdje iets te dollen met de barkeepster die helaas geen speciale outfit aanhad, maar wel bereid was om een leuke mix aan me weg te geven.

Terwijl ik een beetje aan het 'barhangen' was kwamen mijn vier buurmeisjes aanzetten. Meteen was er feest in de tent. Ze hadden allemaal een wit kanten string en een truitje gemaakt van geknipt wit laken waarbij soms een tepel te zien was, wanneer ze genoeg hadden gedanst.

Dat maakte hun niets uit, ze flirtten zowat met alles wat los en vast zat. Sonja was ook weer vrolijk, ze kwam naast me aan de bar zitten. Ze vroeg mijn advies bij het bestellen van een cocktail. Ik liet haar even proeven van mijn cocktail, en met een tevreden lach bestelde ze er vier. Haar zus had ons gadegeslagen en kwam even later naar mij toe. Stelde zichzelf eerst voor als Mieke en vroeg aan me wat ik van Sonja vond. Ik zei tegen haar dat ik haar een leuk en knap meisje vind. Mieke vertelde me vervolgens dat ze met zijn vieren op vakantie waren, om lekker onbesuisd te kunnen neuken. Sonja was pas 18 en ze wilde perse mee om ontmaagd te worden. Maar tot nu toe was ze nog een beetje terughoudend geweest. Ik zei tegen haar dat ik vanmiddag wel een erg ruwe afwijzing had gezien. Waarop Mieke toegaf dat Sonja soms een beetje heetgebakerd kan zijn, maar dat ze een beetje verliefd op mij was.

“Hoe kan dat nu we hebben elkaar amper gezien?” vroeg ik. Mieke zei dat ze mij wel had zien kijken naar Sonja, en Sonja viel dat ook op. Zij ziet gewoon net als ik een leuke jongen staan. Mieke vroeg me dus eigenlijk botweg of ik haar zusje wilde neuken. Waarop ik dus alleen maar “ja, is goed” op kon beantwoorden.

Zogezegd zo gedaan, we keken om maar zagen Sonja boos wegrennen. Een andere vriendin vertelde ons dat ze ons hadden zien praten, en daardoor boos was geworden. Op teken van Mieke, liep ik haar achterna. Buiten was ze nergens te bekennen. Ze zit vast bij de tent. Daar zag ik Sonja boos zitten, bijna in tranen uitbarstend.

“Ga weg” riep ze. Ik zei dat ik het met Mieke alleen maar over haar had gehad.

“Wel! En!” snauwde ze.

"Ik heb net tegen je zus verteld dat ik je heel leuk vind."

“Meen je dat?” snikte ze, en ze kuste me nu vol op de mond. Ik voelde een traan van haar over mijn wangen glijden. Ze begeleidde mijn hand naar haar borst. Ik schoof het witte stofje opzij, en ik streelde haar grote borsten.

Haar tepels werden snel hard tussen mijn vingers. Ze gebaarde me om in haar tent verder te gaan. Terwijl ze binnenstapte trok ze haar topje uit, waardoor ik haar blote rug zag en alleen nog maar het kleine witte string zag.

Bij de ingang bukte ze voorover en ik kreeg weer dat mooie kontje te zien maar nu zonder uitstekende haartjes. Genietend van dit uitzicht kroop ik snel achter haar aan, en ik begon haar gladde billen te kussen terwijl we op het luchtbed kropen. Ik kuste door het stofje heen op haar schaamlippen, en gaf haar een ferme lik. Dit resulteerde in een genietend “OH ja, ga door!”

Ik trok haar string uit en likte haar kale kutje. Zij ging op de rug liggen en spreidde haar benen zodat ik er beter bij kon. Met snelle afwisselende likjes bewerkte ik haar kittelaar, terwijl ik langzaam een vinger bij haar naar binnen bracht. Haar kutje zoog zich vast aan mijn vinger, wat haar hevig deed kreunen.

Ik probeerde achtereenvolgens twee en drie vingers waarbij drie eigenlijk net iets teveel was. Ik moest haar kutje alvast een beetje oprekken voor wat er hierna kwam.

Schokkend en ingetogen kwam ze klaar waardoor het geil letterlijk uit haar grot stroomde, toen ik mijn vingers uit haar nam.

Ik trok mijn broek uit en pakte mijn kloppende paal vast. Ik streek wat geil van haar kut op mijn staaf. Toen ze dit zag ging ze zitten en nam mijn paal in haar mondje. Met haar lippen en tong pijpte ze mijn pik helemaal stijf en glom deze van het vocht. Ze ging nu voorover op haar hurken zitten en stak haar glimmende kut in de lucht. Ik duwde haar schaamlipjes aan de kant en perste mijn paal bij haar naar binnen. Halverwege hoorde ik haar kreunen van de pijn, en ik stopte even. Maar zij wilde doorgaan en duwde haar kontje met een ruk naar achteren. Ze spietste mijn hele paal in één keer, en mijn ballen klotsten tegen haar schaamlipjes.

Nu schreeuwde ze het werkelijk uit van de pijn. Maar blijkbaar wilde ze nog steeds doorgaan. Ze keek me in de ogen en zei me “neuk me gewoon, zo hard als je wil.” Hierop trok ik mijn paal een stuk terug, waarna ik haar volop stootte.

In snel tempo neukte ik nu haar strakke kutje mij ballen klotsten telkens weer tegen haar kontje aan. Ik raakte even haar grote borsten en voelde weer even aan die heerlijk roze tepels. Zij kreunde nog steeds heel hard bij elke stoot. Maar het klonk steeds meer als kreten van genot. Ze ging helemaal op in mijn paal. Met haar hand voelde ze hoe in welk tempo mijn lul in haar doordrong.

“Oh ja, dit is echt heerlijk”. Ze kwam hijgend klaar en ik spoot werkelijk mijn hele zak leeg. Door de hoeveelheid die er uitkwam moest ik nog een aantal keren stoten voordat ik klaar was. Samen vielen we hierna in een heerlijk diepe slaap.

Ik werd wakker gemaakt door Sonja. Zij was al een tijdje op en vond dat ik al lang genoeg had geslapen. Ze waren net begonnen met een ontbijt en ik sloot me aan bij de groep. Omdat ik zag dat niemand de moeite had genomen om kleren aan te trekken liet ik dit ook maar. Er waren maar vier stoelen en Sonja ging bij mij op schoot zitten.

De andere meiden zagen er ook uit alsof ze weinig hadden geslapen en iets te veel hadden gedronken. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk, want ik voelde mijn ochtendpaal opkomen. Dit werd natuurlijk meteen opgemerkt en iedereen schoot meteen in de lach. Mieke riep “neuken.”

Sonja pakte mijn staaf vast en begon er een beetje mee te spelen. Toen hij stijf was liet ze mijn paal in haar spleetje glijden.

Nu waren we niet echt in de stemming om te gaan neuken. Maar dit gaf wel een lekker gevoel om mijn ochtendmaatje tevreden te houden.

We gingen gewoon door met ontbijten, maar doordat ze steeds bewegingen maakte om broodjes te smeren, neukten we eigenlijk in een langzaam tempo.

“Niet in haar komen hé?” zij haar zus.

Allebei waren we botergeil en nu was Sonja mij met kleine snelle bewegingen aan het bereiden, terwijl ze zich vasthield aan de tafel.

De tafel schokte mee en iedereen was gedwongen om mee te kijken. De meiden hadden ondertussen geen van allen de handen boven tafel, en ik voelde mijn hoogtepunt naderen.

Sonja kwam al hijgend klaar en stond nu op van mijn pik. Ze hurkte nu voor me en begon me lekker snel af te trekken.

Ik voelde hoe het zaad nu langzaam opborrelde, en zij merkte het ook aan mijn gekreun. Met haar andere hand pakte ze nu een broodje van de tafel en hield het voor mijn eikel. Ik spoot een grote klodder zaad op het broodje en de meiden jubelden van plezier.

Wie ging het broodje opeten, niemand bood zich direct aan. Maar Sonja zei snel “niet ziens”. De anderen volgden snel. Het meisje met rode haren was het laatste, en werd snel het broodje voor de neus gesnoven. Ze pakte het vast en nam een hap, aan haar gezicht te zien vond ze het lekker en ze at het hele broodje op.

Na het ontbijt ging ik met Sonja naar het zwembad. Het was nog vroeg, waardoor het bad zo goed als uitgestorven leek. Eerst gingen we naar de glijbaan waar we een trap op moesten klimmen.

Er was nog iemand anders naar boven aan het klimmen en ik zag dat het dat Franse meisje was met die grote blauwe ogen. Zij had niet eens een bikinibroekje aan ik zag het kleine donsvelletje waaronder twee kleine schaamlipjes staken. Zij was bij de glijbaan aangekomen en groette me even in het Frans. Ik groette haar terug en liet mijn hand even over het kontje van Sonja gaan. Ze had een smal kanten slipje aangetrokken in plaats van haar bikinibroekje.

Ik ging als eerste naar beneden en Sonja volgde me snel. De glijbaan was niet echt goed gemaakt want halverwege zaten we opeens stil. Hier moest men dus een stukje kruipen om verder te komen. Ik voelde al snel twee benen tegen mijn rug opbotsen. Sonja was ook aangekomen en keek om. Daar zat ze dan met haar benen wijd, haar kanten slipje was nu doordrenkt van het water. Ze moest giechelen om de beroerde glijbaan, en ze leunde achterover om eventjes te benadrukken dat we niet bewogen. Ik draaide me om begon haar benen te strelen, rustig opwaarts naar haar schaamlipjes. Door het lichte slipje zag je zelfs het geknipte streepje haar zitten. Ik schoof het opzij waardoor ik recht in haar grot keek. Ze begon te sidderen van geilheid zodra ik mijn tong over haar kittelaar liet gaan, en ik kon haar heerlijke kutje lekker beffen.

Net nu ik op gang was gekomen, botste iemand tegen Sonja aan; het was dat Franse meisje weer. Sonja was een beetje geïrriteerd, niet vanwege de botsing maar vanwege de onderbreking. Het meisje klom achterwaarts over Sonja en gleed even uit. Hierdoor kwam ze met een klap op Sonja terecht en nu zag Sonja haar belager. In plaats van irritatie kwam er nu een kleine glimlach. Het meisje klom van Sonja af en dook met haar hoofdje tussen de benen van Sonja.

Voordat Sonja er iets van kon zeggen, begon ze hard te kreunen. Het meisje was er schijnbaar heel bedreven in. Ik legde meteen de link tussen haar en de vriendin van haar broer, Madelaine.

Sonja kreeg een lang en hevig orgasme, waarna het meisje tegen haar twee gespreide benen aan ging liggen. Nu keek ik in de gezichten van twee fantastische mooie meiden die allebei hun blik op mijn zwembroek hadden gericht, waar mijn enorm harde staaf bekneld zat.

Het meisje spreidde haar benen en legde ze over die van Sonja zodat ze echt enorm haar poesje presenteerde. Sonja pakte de handjes van haar vast en begon de lekker borstjes van het meisje te likken. Ik kroop naar hun toe en gooide mijn broek verderop in de glijbaan waardoor deze weggleed. Mijn trotse paal stak fier in de lucht, en ik boog me over het meisje. Ik drukte eerst het topje van mijn eikel tegen de vochtige opening, en maakte er draaiende bewegingen mee.

Dit was voor ons allebei ondraaglijk geil, met moeite hield ik me in om niet direct in haar de stoten. Nadat het vocht een beetje op mijn staaf begon te druppelen, duwde ik hem strak naar binnen.

Ik voelde de weerstand binnen in haar kut maar ik drukte hard door. Het kutje stond nu strak gespannen om mijn lul, en leek wel mijn paal af te knijpen. Ik duwde zo ver door als het kon en zij kneep hard in de handen van Sonja, maar zonder enig geluid te maken.

Toen ik mijn staaf weer half terughaalde zag ik dat ze wat meer ontspande, en ik begon haar lekker te neuken. Ze liet nog steeds niets horen maar drukte haar lipjes op elkaar en liet af en toe haar tong eroverheen glijden.

Nu voerde ik het tempo goed op waardoor mijn oerstijve paal in en uit zag glijden nat van het geil. Haar orgasme kwam met een kreun die het hele zwembad moest hebben gehoord, en haar kutje stond nu nog strakker. Ik spoot zoals ik nog nooit had gedaan, en met stralen kwam ik in haar klaar. Doordat het kutje zo strak stond, sprong mijn stijve paal met kracht eruit, en de resterende stralen spoten met kracht over de twee lichamen heen.

Het meisje viel uitgeput achterover, en ik zorgde ook voor mijn nodige rust. Naar mijn menig lagen we nu al weer te lang hier en ik trok aan de benen van Sonja zodat we met ons drieën naar beneden gleden. Met een plons kwamen we naar beneden en we zwommen naar de kant. Nu hoorden we iemand anders in de glijbaan stappen. Het was de grote broer van het meisje, die had vast gehoord hoe hard ze was klaargekomen in de glijbaan. Hij riep iets van “Michelle…” en was niet bepaald blij. Michelle werd lijkbleek en wilde op de kant klimmen. Haar broer hield haar vast en duwde haar half over de rand met voor hem het kleine kontje. Michelle schreeuwde “Non” maar kon niets inbrengen tegen hem. Ik probeerde hem tegenhouden maar kreeg een harde stomp in mijn maag.

Sonja ging naar de broer en vroeg of ik haar wilde vertalen. Zij wilde de plaats van Michelle wel vervangen als hij Michelle met rust liet.

Ik stond perplex van haar moed, want het was echt een enorme paal die de Franse gozer had. De Fransoos stemde er met een lachje mee in, en ik probeerde Sonja nog even de consequenties van haar beslissing duidelijk te maken.

Ze hield voet bij stuk, en ze duwde mij tegen de kant. Ze trok het slipje uit dat nog half om haar lichaam zat en begon eerst mij op te geilen.

Nu begreep ik wat ze wilde ik pakte haar grote borsten vast, en zoog aan haar stijve tepels, ze had er wel zin in blijkbaar. Met een hand begon ze mijn staaf te masseren zodat deze sneller stijf werd. Met de andere hand voelde ze achter haar waar de Fransoos inmiddels aan zijn pik begon te sjorren.

Sonja pakte nu beide pikken vast en zorgde ervoor dat wij snel opgewonden werden. Sonja pakte zich vast aan mijn schouders en klemde haar benen om mijn middel. Ze liet haar kutje heerlijk zakken om mijn grote paal. Dit was ze inmiddels wel gewend en begon een beetje te rijden.

De Fransoos naderde haar van achteren en pakte haar kontje stevig vast. Hij zette zijn enorme knots tegen haar rozetje en ramde in één keer bij haar naar binnen. Niet alleen Sonja schreeuwde het uit van de pijn, maar ook ik want ik voelde door de wand heen hoe die enorme paal binnendrong en daarbij mijn paal schampte. Ik merkte dat hij er helemaal in moest zijn gegaan, en Sonja keek me een beetje verdrietig aan; ze wilde daar waarschijnlijk door mij worden ontmaagd.

We kregen geen kans om elkaar te kussen, want al snel begon de Fransoos in een snel tempo te penetreren. Door zijn kracht was hij degene die het tempo bepaalde. Sonja liet bij elke stoot een felle kreun, en liet zich helemaal meeslepen door wat er met haar gebeurde.

Ze begon nu ook snel te genieten en ze zij iets waarmee ze duidelijk maakte dat ze zich een beetje een slet voelde met twee gigantische lullen in haar lichaam.

Haar kontje ging bij elke stoot weer een stukje omhoog waarna ze weer omlaag zakte. Ik kwam als eerste klaar en spoot haar kutje vol. Terwijl ik nog aan het spuiten was kwam hij ook opeens klaar en hij stootte met tussenpozen diep in haar. Hierdoor slaakte Sonja een laatste gil en bleef op mijn paal zitten.

De broer van Michelle trok zich terug en verliet het water. Het maakte hem verder niets meer uit wat Michelle deed, maar zij liep hem wel nog achterna.

Dit waren de heerlijkste dagen van mijn hele leven en Sonja sliep elke avond bij mij in de tent.

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post666

Bezoek van mijn schoonzuster

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers wo, juli 20, 2011 23:14:15

Bezoek van mijn schoonzuster

Het was zo ver; mijn schoonzusje zou enkele weken bij ons op bezoek komen. Het is de enige zus van mijn vrouw. Dertig jaar, slank, 1,75m lang en blonde haren. Stevige borsten als ik moet schatten maat 85 C en bruine ogen. Van buitenlandse afkomst maar spreekt perfect Engels. Sinds enige maanden is haar verkering uit, vandaar dat ze nu wat langer wou blijven.

Op een avond, mijn vrouw was weg naar een vriendin. Ik kwam thuis van een vergadering en zag bij binnenkomst dat ze een seksfilm had aangezet op Canal +. Ze kreeg of had al een rood hoofd dat weet ik niet precies meer.

Ik ging mij douchen en ging haar zeggen dat ik naar bed ging. Ze had de TV ondertussen al op een ander programma gezet. Ik vertelde haar dat, omdat ik weer vroeg op moest. Waarna mijn schoonzus vertelde dat ze op mijn vrouw wou wachten.

Ik heb boven nog wat TV liggen kijken en schakelde over op de satelliet omdat ik wou weten of mijn schoonzus weer naar die porno film zat te kijken en jawel hoor hij was al weer overgeschakeld waardoor ik het zeker wist. Ze had echter het geluid heel zacht gezet want dat hoorde ik niet.

Ik besloot ook te kijken en hierbij het geluid heel hard te zetten. Daardoor wist ze dat ik een spelletje speelde. Na enige tijd hoorde ik beneden geluiden en de geluiden van het huis vertelden mij dat mijn schoonzus blootsvoets de trap op kwam.

Ik lag languit helemaal naakt op bed een beetje met mijn pik te spelen en daar kwam ze op handen en voeten naar de slaapkamerdeur geslopen in de gedachte dat ik haar nog niet had gezien. Ik vond het erg spannend om zou bekeken te worden en rukte nog wat harder.

Opeens zei ik tegen haar, ”wil jij het soms even overnemen?”

Waarna mijn schoonzus met alleen haar tangaslip en push-up BH mij erg geil aankeek en zich hierna direct over mijn pik ontfermde.

Ik ging op zoek naar haar gleufje welk ik snel gevonden had en het viel op dat die echt zeiknat was, ongelofelijk. Ik ging met twee vingers in haar kut en merkte dat ze toch erg groot geschapen was daar, iets wat ik zeker niet had verwacht, ik vergeleek haar immers met mijn vrouw.

Ik moet zeggen ze pijpte of haar leven ervan afhing. Daarbij merkte ik ook dat ze ontzettend geil was. Aan haar geluiden te horen merkte ik dat ze het bijzonder lekker vond als ik haar wat harder aanpakte. Zo gezegd zo gedaan. Ik vingerde haar ondertussen met drie vingers terwijl ik mijn duim tegen haar aars aandrukte klaarblijkelijk vond ze dit erg lekker want ze maakte bijna dierlijke geluiden toen ik haar stevig vingerde.

We lagen te kronkelen op het bed en waren in standje 69 aangekomen.

Ik besloot haar eens stevig te beffen terwijl zij mijn ballen likte. Ik merkte dat ze mijn aars met haar tong bewerkte waarna ze net zoals ik eerder gedaan had haar duim in mijn aars wrong.

Ik pakte haar klitje tussen mijn lippen en zoog er hard aan, dit hield ik even aan omdat ik merkte dat ze klaar begon te komen. Ik kreeg een lading kutsap te verwerken! Tjonge! Ze spoot gewoon haar geile sap in mijn mond, ongelofelijk was dat.

Ze vroeg me of ik haar hard op zijn hondjes wilde neuken. Ik ging achter haar zitten en ramde ineen keer mijn hele staaf van 23 cm in haar genotsleufje en ramde in een uit haar kut.

Na enige tijd haalde ik mijn apparaat eruit en zette hem voor haar kont en ook hierin ramde ik in een keer naar binnen. Ze slaakte een kreet. Maar, vond het erg lekker, zo te voelen.

Opeens voelde ik iets tegen mijn aars aandrukken, keek om en zag mijn eigen vrouw met een knots van een voorbindpenis achter mij zitten.

“Zo jongen kon jij je niet bedwingen en ben je maar op mijn zus gekropen. Jij geile beer. Dan zullen wij jou eens laten voelen wat het is om in je kont geneukt te worden. Ik ram hem er net zo hard bij jouw in als dat jij bij die geile zus van mij gedaan hebt.”

Ik voelde ineens een ongelofelijk pijnschut en dacht mijn hele reet scheurt open. Gelukkig ging het snel over in genotspijn.

Na twee minuten hield ik het echter niet meer en spoot alle geil in de kut van mijn schoonzus.

Moe maar voldaan trok ik mij na enige minuten uit haar kut terug. Mijn vrouw zij tegen mijn zus, ”en? Is hij niet lekker geil die kerel van mij.”

Waarop ze alleen maar nog geiler keek naar ons beide.

“Zo dan zal ik nu die kut van jou eens leegzuigen want ik wil het zaad van mijn eigen vent eens proeven uit een andere kut.”

Zoiets had ik mijn vrouw nog nooit horen zeggen maar ze deed het echt en lag te zuigen op de kut van haar eigen zus of ze niets anders gewend was.

Na enige tijd was mijn gereedschap ook weer paraat en ik ging boven het gezicht van mijn schoonzus zitten waarna ze mij weer begon te zuigen en ik mijn eigen vrouw befte.

Zo gingen we nog enige tijd door tot wel alle drie volkomen bevredigd gingen douchen.

Dit belooft nog wat voor de komende weken.

Wie weet kom ik nog eens met een real story hierover

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post600

Op ontdekking

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers di, juli 12, 2011 08:14:02

Op ontdekking

Dit verhaal overkwam mij vorige zomer. Ik zag op vrijdag in mijn agenda dat ik die avond een strandfeest had. Daar had ik eigenlijk geen zin in, maar s 'avonds dacht ik, wie weet wat ik daar nog tegen kom. Er loopt meestal heel wat lekkers rond op dergelijke feestjes en het was tenslotte alweer een tijd geleden dat ik iets leuks had beleefd.

Dus ik dook toch maar onder de douche, alles glad geschoren en strak in het pak.

Toen ik er eenmaal was had ik er zeker geen spijt van. Wat een leuk meiden liepen daar rond zeg, de een nog mooier dan de ander.

Ik had een tijd rondgekeken en met verschillende stukken gedanst toen mijn oog viel op toch wel een heel aantrekkelijke vrouw. Blond haar, strak truitje over een paar heerlijke borsten. Een strak kort rokje en een paar lange benen op hoge hakken. Kortom een perfecte vrouw. Ik dacht, die is hier vast niet alleen, maar na een tijdje was ik erachter dat ze hier was met een vriendin.

Daardoor besloot ik mijn kans te wagen. Ik schuifelde naar haar toe, stelde mezelf voor en na de gebruikelijke praatjes wilde ze wel even dansen.

Op de dansvloer gingen we lekker tekeer en na een aantal nummers speelde ze eindelijk een heel langzame.

Ik trok haar stevig tegen me aan. Ik had al gezien dat ze onder haar truitje niets droeg, er prikte twee harde tepels door de stof heen. Ik streelde onder het dansen over haar rug en zakte langzaam naar beneden, naar haar rokje en ging met wijsvinger heel langzaam over haar kontje om te ontdekken wat ze eronder droeg. Ze duwde zich nog steviger tegen me aan en fluisterde in mijn oor

"Lekker hé, nu je weet dat ik helemaal niets eronder aan hebt."

Ik voelde gelijk een erectie opkomen.

”Zullen we daar in die hoek even rustig verder praten.”

Enige gesmaakte liefkozingen brachten ons bij een geile tongzoen en ik ging met mijn hand onder haar rokje.

Daar wachtte mij weer een verrassing. Ze was net als ik ook super glad geschoren en al erg nat. Ze beet op haar lip en kreunde toen ik over haar klitje streelde en langzaam een vinger tussen haar lippen duwde. Ik haalde mijn hand terug en likte mijn vinger af, wat ze een geil gezicht vond.

Ze kneep zachtjes in mijn kruis, maakte mijn rits los en probeerde mijn keiharde paal tevoorschijn te halen, wat gezien de situatie ondoenbaar was. Daarom stelde ik voor om op het strand verder te gaan.

We liepen een eind het strand op en na weer een hete tongzoen maakte ze mijn overhemd los, ging met haar tong over mijn tepels en beet er zachtjes in. Ze zakte op haar knieën en maakte eindelijk mijn broek los. Fluweelzacht pakte ze met een hand mijn paal en ging met haar tong over mijn eikel. Met haar andere hand pakte ze mijn ballen en trok die flink naar beneden. Ze deed haar mond ver open en begon me te pijpen.

Wat deed ze dat lekker. Ik wist dat ik dit niet lang vol kon houden. Toen ze met haar lange nagels over mijn billen kraste en ze een vinger bij mij naar binnen duwde kreunde ik en smeekte of ze wilde stoppen. Maar het was te laat, ik kwam in haar lekkere mond klaar, ik dacht dat er geen eind aan kwam.

Ik trok haar omhoog, maakt haar borsten vrij en nam een harde tepel in mijn mond. Ik sabbelde er flink op en blies ze telkens weer droog waardoor ze nog gevoeliger werden. Ik zakte likkend via haar navel naar beneden, deed haar rokje uit, begon haar klitje te likken en probeerde mijn tong zover mogelijk naar binnen te krijgen.

Ze kreunde dat ze ging komen. Ik stopte en toen ze weer wat rustiger was begon ik opnieuw. Ik draaide haar om en begon haar heerlijke kontje te strelen en te likken. Ze rilde toen ik haar sterretje aanraakte en wilde dat ik haar kletsnatte kut likte. Wat ik gretig deed. Ze trok haar lippen zover mogelijk van elkaar, zodat ik haar heel diep kon uitlikken ze kondigde aan dat ze nu echt ging komen maar weer stopte ik.

Ik hield haar handen vast omdat ze zichzelf klaar wilde maken. Ze gilde het uit dat ze klaar wilde komen. Ik moest doorgaan!

Ik perste mijn mond op haar kut en likte haar zo diep mogelijk. Ik liet haar handen los en pakte haar kont beet. Ze trok zowat mijn haar uit mij hoofd toen ik een vinger tegen haar sterretje drukte en toen die erin ging kwam ze zo klaar, ze gilde het uit. Haar geil liep over mijn gezicht, en even dacht ik dat ik zou stikken in haar vocht, zo geweldig kwam ze klaar.

Uitgeput zakte ze op haar knieën en we zoenden elkaar nog eens lekker. We hielpen ons kleren bij elkaar te zoeken en gingen weer terug naar het feest. Er keken er wel een paar vreemd op, want we zagen er geloof ik nogal vreemd uit. Na een drankje ben ik met haar naar huis gegaan en na een douche hebben we nog een wilde nacht gehad.

Ik was achteraf maar wat blij dat ik toch naar dat strandfeest was gegaan en ondertussen heb ik met haar al een aantal dingen beleefd.

Ze is echt iets aparts en heeft een grenzeloze fantasie.

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post593

Goede buurvrouw

Joris den BorisGeplaatst door My 4Fingers di, maart 08, 2011 23:53:43

Goede buurvrouw

Vorig jaar tijdens de zomervakantie, kwam ik even terug om de thuis de post te controleren ik was namelijk in afwachting op voor mij belangrijke post. Ik kwam een buurvrouw tegen die een paar verdiepingen hoger woont en ze vertelde mij dat door onderhoud de lift deze middag niet werkte. Ik bood haar aan om haar tassen mee naar boven te dragen, al pratend vertelde ik waarom ik terug kwam en zij bood aan de post voor mij te contoleren tot het einde van mijn vakantie.

We liepen naar mijn appartement, dan kon ik haar de sleutel van de brievenbus geven, eenmaal binnen vroeg ik terloops of zij eventueel eenmalig een keer ook voor de planten kon zorgen dat vond ze geen enkel probleem, ik liet mijn huis zien en vertelde waar alles stond. Tijdens deze rondgang kwamen we ook bij een kamer, welke ik gebruik als fotostudio en waar een paar palmsoorten staan die juist geen water mochten hebben, geïnteresseerd vroeg mijn buurvrouw wat ik zoal fotografeerde en vertelde haar dat ik een aantal postorderbedrijven als vaste klant had, en het meeste gewoon zomer- en winter kleding foto's nam. Ik vertelde haar dat ik geregeld een model nodig had en vroeg of zij het leuk zou vinden om het eens te proberen ze had immers een prachtig figuur met perfecte maten. Ze voelde zich duidelijk gevleid en zou hierover nadenken.

Na drie dagen belde ze mij op mijn mobiel dat er post was aangekomen van het bedrijf waar ik op wachtte, ik vroeg haar of ze de post wilde openen en bij mij thuis dit naar mijn vakantieadres wilde faxen, dat vond ze geen probleem. Bij terugkomst van mijn vakantie meldde ik mij bij haar met een grote bos bloemen als dank, en nodigde ik haar uit om samen het haar man een borrel te komen drinken. Hierop vertelde ze mij dat haar man, als deze geen avond of nachtdienst had, hij wel in de sportkantine zat, maar dat zijzelf graag van mijn uitnodiging gebruik wilde maken. Dezelfde avond na het eten ging de bel, ik liet haar binnen en vertelde haar dat ze er beeldschoon uitzag. Ik merkte dat deze aandacht haar goed deed, want ze fleurde helemaal op. Eenmaal aan de wijn kwam dit lekkertje helemaal los en zei dat ze onbedoeld meerdere mannenbladen tijdens mijn vakantie in mijn huiskamer op tafel had zien liggen, of ik deze ook soms had gefotografeerd. Hierbij pakte ze als voorbeeld een Penthouse uit mijn krantenbak en vertelde mij dat haar man deze ook altijd kocht. Ik vertelde haar dat dit helaas niet het geval was en met een grijns zei ik, dat ik daar te veel hetero voor was, en dus mogelijk een gevaar voor het model.

Toen ik uit de keuken kwam met een tweede fles wijn zat de buurvrouw uitdagend op de bank, het bovenstukje van het jurkje was zo open dat ik zonder moeite haar grote borsten kon bewonderen en ze had één been opgetrokken. Ook tussen haar benen had ik meer dan prettige inkijk en kon tegen haar witte slipje aankijken. Ze keek hierbij een beetje ondeugend en vroeg mij, of ik haar zo zou willen fotograferen.

Ik vertelde haar dat ik haar ontzettend graag zou vastleggen maar dan zonder wijn en dat het misschien beter was dat haar man erbij zou zijn, loog ik. Dat wilde mijn buurvrouwtje niet, ze was juist nu in de "mood" en als het mooie foto's worden kon zij haar man ermee verrassen, dan kon hij een keer trekken op zijn eigen vrouw, ze schrok geloof ik van haar eigen woorden.

Ik stond nu toch echt met een behoorlijke lul in mijn broek, en zei dat ze moest blijven zitten.

Ik pakte mijn fototoestel, om een voorbeeld shoot te maken of ze wel genoeg fotogeniek was. Snel pakte ik mijn camera en begon een serie te schieten, eerst voorzichtig wat totaalplaatjes, en na nog een wijntje tussendoor wat meer close up 's, ze ging perfect op in haar nieuwe rol. Toen ik vroeg om lekker geil te kijken, deed zij dit direct en pakte zelf een borst uit haar BH en trok aan haar tepel. Nu kwam ze echt los en haar benen gingen steeds verder uit elkaar. Ik pakte haar slipje en schoof het opzij waardoor haar geschoren kutje zichtbaar werd, zonder tegenwerking liet ze mij dit begaan, en ik schoot er oplos.

Nu vroeg ik haar om haar benen zo wijd mogelijk te doen en met zichzelf zogenaamd voor de foto te spelen. Dit was niet tegen dovemans oren gezegd. Wild begon zij zich te vingeren en hierbij verdween haar halve hand. Het was tijd om haar een handje te helpen en ik trok haar natte slipje uit. Geil bleef ze doorgaan waar ze mee bezig was. Ik ging nu voor haar zitten en befte haar naar een hoogtepunt.

Ik liet haar even bijkomen en pakte het geheugen kaartje uit de camera en stopte deze in mijn pc, en liet haar direct de foto's zien. Zittend op de bank vertelde ik dat ik van haar ontzettend geil was geworden dat het nu mijn beurt was hierbij haalde ik mijn leuter uit mijn broek en pakte haar beide borsten en stak om de beurt een tepel in mijn mond om hierop heerlijk te sabbelen.

Nu begon mijn geile buurvrouwtje een beetje tegen te stribbelen en vertelde dat ze zich door de drank had laten gaan. Ik liet haar de laatste foto's zien waarbij ze zich vingerde en zei dat dit toch echt wel een heel geil gezicht was. Ik schonk haar nog een wijntje in pakte nu weer een dikke tiet en trok aan haar speen. Met mijn andere hand begon ik langzaam tussen haar benen omhoog manoeuvrerend haar kutje te zoeken. Dat was niet moeilijk, de binnenkant van haar dijen waren nog nat evenals haar kale kut. Ik spreidde haar benen en liet haar nog steeds naar haar eigen foto's kijken.

Ik begon over haar kittelaar te wrijven terwijl ik haar schaamlippen uit uilkaar trok. Dit was voldoende voor haar om weer zwaar te kreunen. Ze moest nu van mij omgekeerd op de bank gaan liggen het haar benen in de lucht, hierdoor kon ik haar nog beter vingeren. Ik zei dat ik gepijpt wilde worden maar dat wilde ze niet, vertelde ze. Daar nam ik geen genoegen mee, ik had haar even hiervoor heerlijk gebeft dat vond ze ook goed. Dus propte ik mijn dikke staaf tussen haar lippen en begon in haar mond te neuken.

Door dit lekkere standje kon ik met gemak bij haar poes en begon haar weer te likken. Ze gilde dat ze weer bijna klaar ging komen.

Nu haalde ik mijn lul uit haar mond, ging over de bank heen, trok haar omhoog en draaide haar om. Nu lag ze over de rugleuning met haar gigantische reet omhoog.

Haar kut stond wagenwijd open en in één keer stootte ik mijn staaf tot aan mijn ballen ik haar. Ik ramde haar wild achterlangs. Tijdens het raggen liet ik mijn lul soms uit haar flamoes floepen om hem daarna even door haar billen te laten glijden over haar anus, zodat het daar ook lekker nat werd.

Haar sterretje zag er nu zo lekker uit dat ik mijn duim er tegen drukte en met een beetje tegendruk kon ik mijn duim naar binnen persen.

Nu werd mijn buurtje echt heet en begon wild te snuiven als teken dat ze op ontploffen stond. Ik wilde nog even genieten en haalde mijn lul en mijn duim uit haar lichaam.

Met een geil stemmetje vroeg ze waarom ik niet door ging en ik vertelde haar dat ze zo lekker neukt dat ik er langer van wilde genieten. Ze pakte nu uit zichzelf mijn lul en begon ze mij zalig te pijpen. Ze slikte bijna mijn hele gevaarte naar binnen en melkend kneep de zo hard achter mijn eikel dat ik in een keer diep in haar keel klaar kwam. Ze slurpte mijn hele staaf leeg en ging door met likken, totdat deze weer op volle grote was.

Ze had er nu blijkbaar geen bezwaar meer mee want ze geleide mijn snikkel zelf weer naar haar neukgat. Na wat likwerk merkte ik dat het niet lang zou duren en propte mijn pik weer in haar kut. Doordat ze zo nat was, was het een zalig gevoel haar wild te nemen en kon ik het niet laten haar weer te vingeren in haar kontgaatje dat uitnodigend open stond.

Ik trok mijn lul uit haar kut en plaatste mijn dikke eikel tegen haar anus. Tijdens het bewerken van haar clitoris, drukte ik nu door. Met een schreeuw van pijn van haar zat ik halverwege haar poepertje. Toen ze weer klaarkwam drukte ik helemaal door tot aan mijn zak en spoot diep in haar darmen.

Uitgeput keken we later nog even alle foto's door, en selecteerde de "netste."

Deze zou ik voor haar man professioneel laten printen en er voor zorgen dat ze een aangepaste Penthouse kreeg met haar als midden meisje met de bekende nietjes in haar tieten. De andere foto's mocht ik van haar bewaren als aandenken en wie weet wou zij ze zelf nog wel eens inzien. Daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen!

Later op de avond liep mijn buurvrouwtje moeilijk, maar voldaan naar huis, want haar man kon ongeveer thuis komen.

Joris DenBoris  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post539
Volgende »