Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Blinde date

MandusGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 12, 2017 11:23:16

BLIND DATE

Via e-mail hadden we afgesproken in een klein afgelegen hotelletje midden in de bossen. Ik kwam het restaurant binnen en zag haar direct zitten aan het raam. Een blonde sexy vrouw van een dertig jaar, recht vooruit staande borsten die haar bloesje wellustig deden opbollen. Ik kreeg al een droge mond van hetgeen kon gebeuren. Na een korte babbel namen we onze sleutel en gingen met de lift naar de eerste verdieping. Ze leunde dicht tegen me aan en ik nam borsten in mijn handen, terwijl ik haar geil tongzoende en mijn tong door haar mond liet dwalen. Mijn lul sprong op in mijn broek, wilde naar buiten. "Nog even wachten," hijgde ze in mijn mond en liet haar hand lichtjes boven op mijn gespannen onderdaan rusten.

Na met moeite de kamerdeur geopend te hebben, lieten we onze handen wellustig over elkaars lichaam dwalen, hemd en bloes, broek en rok, alles verdween rondom in de kamer. Achter haar staande, met mijn lul intiem tegen haar poesje aan, hield ik mijn handen onder een paar prachtige ronde borsten, bekroond met twee grote rechtopstaande tepels, die qua stijfheid konden wedijveren met mijn kleine jongen, en die ik ondertussen tussen mijn vingers liet rollen, wat haar blijkbaar naar adem liet snakken en waarvan ik de gevolgen op mijn lul kon voelen. Hij werd stilletjes omsloten door vochtige kutlipjes, die zich trachtten om mijn eikel te sluiten.

Zij draaide zich plots om, liet zich op haar knieën zakken en hapte mijn rode eikel tussen haar lippen. Wellustig liet ze haar lippen over de stam naar beneden zakken, kwam terug omhoog en likte onder de eikel rond mijn lul, waarna ze haar lippen er terug rond sloot en hem zachtjes in haar mond liet zakken. Begrijpelijk dat ik, door de plotse overgang, een beetje in ademnood kwam. Wat kon die pijpen! Nog wat dieper gaand nam ze mijn lul, die keihard geworden was, tot achter in haar keel, wat een ongelooflijk gevoel gaf. Ze liet hem terug uit haar mond komen en liet haar tong van de eikel, langs de zaadbuis, tot aan mijn ballen dalen en terug omhoog. Ik nam haar op en drapeerde haar lichaam over het bed. Ik kon haar kutje lichtjes zien openstaan, glinsterend van het geil. Mijn tong gleed langzaam langs haar kutlipjes naar boven, kleine plaagstootjes uitdelend zodat hij een beetje binnendrong, tot aan haar gezwollen klit, waaronder ik mijn tong liet dwalen, er zachtjes druk op uitoefenend.

"Jézus", hoorde ik haar kreunen terwijl ze haar rug spande als een boog.

"Zo'n sappige kut ben ik nog niet vlug tegengekomen" gaf ik haar als antwoord. Langzaam sloot ik mijn mond over haar gehele, kaalgeschoren poes, mijn tong naar binnen brengend. Even later lag ik op mijn rug, haar kut boven mijn lippen, mijn lul lekker tussen haar zwoele lippen. Zij op en neer likkend, ik diep in haar doordringend.

"Ik hou dat niet meer uit" en ze draaide zich om en bracht haar druipende grot recht boven mijn snikkel, liet zich langzaam zakken, mijn eikel groef zich gemakkelijk tussen haar kutlippen, een beetje naar binnen.

"Dit is mijn geliefkoosde standje", zei ik "kan ik lekker met je mooie borsten doen wat ik wil." Namelijk met mijn handen over haar tepels gaan, lichtjes eraan trekken zodat haar tepels uit de tepelhoven werden getrokken. Ze werd er zo heet van dat ze zich ineens over mijn paal naar beneden liet zakken, hem volledig begravend in een toch nog smal, heet, vochtig kanaal. Ik kneedde haar borsten zacht verder, terwijl zij op en neer ging, haar ogen sluitend, haar tanden in haar lip begravend. Het op en neer gaan werd afgewisseld met het kantelen van haar bekken, een schuiven over mijn lul waardoor haar klit werd gemasseerd. Mijn bovenlichaam naar voor brengend hapte ik haar stijve tepels in mijn mond, hen naar binnen zuigend of rondom likkend. Dit laatste was er voor haar en mij teveel aan. Schokkend kwam ik klaar. Mijn sperma diep in haar krampende kut spuitend. Een kut die melkend rond mijn lul trok, zij eveneens klaar komend, het geil uit haar poes stromend. Ik was doornat van haar sappen. Langzaam liet ze zich voorover zakken, tegen mijn borst aan. Zo lagen we even nahijgend.

"Laten we samen een heerlijke douche nemen" zei ik na enkele minuten.

Mandus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1915

Zussen

MandusGeplaatst door My 4Fingers zo, september 17, 2017 14:01:01

ZUSSEN

Dit verhaal is echt gebeurd. Dat lees je wel vaker als je op een site zoals deze komt. Soms zal dat echt waar zijn, vaak denk ik ook niet. In mijn geval ben ik net zo geloofwaardig als al die andere mensen die dit beweren, maar dit verhaal “is echt gebeurd”. Ik heb in mijn leven twee keer echt iets heel bijzonders meegemaakt op seksueel gebied. Dit is het eerste.

Mijn vriendin Els had een zusje dat drie jaar jonger was. Ik had een langdurige relatie met Els en ging er ook vanuit dat het nog wel even zou standhouden. We hielden van elkaar en zagen de toekomst rooskleurig tegemoet. Uiteindelijk zou het toch uitgaan, maar dat was pas twee jaar na hetgeen ik jullie nu ga vertellen. Al tijdens de beginperiode van onze relatie had ik een vrij slechte band met de zus van mijn vriendin. Ik vond Veerle niet leuk, niet aardig. Ze was heel populair, ze had veel vrienden en vriendinnetjes. Er werd altijd op verjaardagen hard om haar gelachen. Ze was vaak het middelpunt. Ik vond dat op zich prima, alleen stond Els altijd in de schaduw van haar jongere zusje. Daarbij was Veerle vervelend en vaak pesterig tegen Els. Tegen mij en andere vreemden deed ze vaak alsof ze achterlijk was en mensen trapten er met open ogen in. Verschrikkelijk irritant vond ik dat, ze zat mensen gewoon in de maling te nemen. Ik had dat wel door. En zij had door, dat ik dat door had. Op het moment dat ik net wat met Els had gekregen en ik voor de eerste paar keren bij haar kwam, was Veerle nog een echte puber. Zeventien was ze.

Ik en Els lagen wel is te zoenen en te friemelen op het bed of de bank en dan had Veerle vaak de gewoonte om stilletjes de trap op te komen en dan vanuit het niets de deur open te maken. Wij lagen er dan ongemakkelijk bij zoals je voor kunt stellen en zij had de grootste lol. Wij waren dan boos, zij vond het geweldig. Even voor de duidelijkheid. Dit waren absoluut geen seksuele acties van haar, dit vond ze gewoon leuk. De boel een beetje opfokken. Daarna was er vaak herrie in de tent, was allemaal heel erg vervelend en op een gegeven moment gingen we zelfs stoelen voor de deuren zetten etc. Als we maar niet betrapt werden door Veerle. Dit gedrag verdween daardoor langzaam.

Het was sowieso vreemd om te zien hoe de twee zusjes verschilden van elkaar. Els was een klein lief engeltje en Veerle was veel meer een echte bitch. Niet alleen qua karakter, zeker ook qua uiterlijk. Ze liep er op die leeftijd al vaak bij op een manier waarvan ik niet snapte dat haar ouders dat goed vonden. Maar goed, dat is mijn zaak niet. Na een paar jaar (Els was 22, Veerle 19) was het contact tussen zowel de zusjes onderling, als tussen mij en Veerle sterk beter geworden. Ik was nog steeds geen fan van haar, maar het ging al een stuk beter. Wat ik zeker merkte was dat ze me interessant vond. Ze zat vaak naar me te kijken, en reageerde geprikkeld als Els en ik heel verliefd aan het doen waren.

Op een woensdagmiddag was Els vaak alleen thuis en kwam ik bij haar langs. Uiteraard hadden we (niet meer zoveel als in het begin) nog steeds, redelijk veel seks. Dit keer waren we bezig op de bank in de slaapkamer van mijn vriendin. Ik lag in de lengte tegen de bank aan en Els lag voor me in dezelfde positie (lepeltje, lepeltje zou je kunnen zeggen) maar ze lag wel met haar bovenlichaam niet op de bank, maar hangend op de grond. Ik neukte haar zo hard dat ze half buiten de bank belandde met haar handen op de grond om zichzelf te ondersteunen. Haar gezicht was naar beneden gericht. Ze kreunde hard en was totaal niet meer bij de tijd.

Ik zie nog voor me dat Veerle met nieuwe kleding in haar een tas (ze had geshopt) binnenstapt. In een flits van een seconde doe ik of ik haar niet zie. Els had sowieso niets door, die werd hard geneukt. Veerle bleef staan en deed de deur op een kier. Ze bleef kijken!?!? Dit was geen puber meer, dus voor de grap deed ze dit niet. Daarbij zou het als grapje bedoeld zijn, dan zou ze allang heel duidelijk hebben laten merken dat ze er was, zodat wij ons konden gaan schamen. Ik neukte mijn vriendin en de lekkere jongere zusje stond te kijken. Geil man! Zij vond het zeker ook een boeiend schouwspel, want anders zou ze wel weggaan. Ik kan me hier overigens niks bij voorstellen. Ik heb een broer en zus, en als ik die seks zou zien hebben met hun partner, zou ik me direct omdraaien en het meteen uit mijn geheugen wissen.

Ik neukte Els harder en harder, mede om indruk te maken op Veerle. Snel dacht ik na. Ik wilde nog meer indruk maken, hoe kon ik dit doen? Ik wilde dat ze mijn imposante geslacht zou zien. Ik wist dat als ik m’n lul uit Els haalde ze zich zou oprichten en Veerle waarschijnlijk zou zien. Toch wilde ik m’n lul laten zien aan Veerle, en dus haalde ik m uit Els d’r drijfnatte kut en sloeg r wild mee op d’r billen. Els smeekte met harde stem dat ik m er weer in moest stoppen. Ik deed dit niet. Els trok zichzelf omhoog en zei linea recta “de deur is open”. Ze stond wiebelend op en achter de deur stond Veerle. Een ruzie ontstond. “Hoe lang stond je er al?” Veerle loog en zei dat ze niks had gezien

en later, toen Els doorvroeg, dat ze het gezien had en meteen omgedraaid was.

Ik wist natuurlijk dat dat niet waar was, maar ik deed alsof ik van niets wist.

Sindsdien heb ik vaak seks gehad op de woensdagmiddag en gehoopt op weer zo’n ontmoeting. Het is vaker gebeurd, enkele keren dat Els het ook doorhad, dat Veerle ons zag neuken. Vaak ging ik zo zitten of liggen dat Els de deur niet kon zien en ik wel. Altijd deed ik alsof ik gek was en niks zag. Ik weet niet of Veerle het doorhad dat ik haar zag, het wilde doorhebben? Geen idee…

Het was in ieder geval heel geil. Ik wilde mijn vriendin geen pijn doen, maar de d’rang ondertussen om ooit haar jongere zus te neuken was groot. En een ding was duidelijk; zij vond me in ieder geval interessant.

Het was zomer van 2013 en we gingen naar een plas in het Noorden van het land. Eerst zou ik met Els alleen gaan, maar op het laatste moment ging Veerle ook mee. Het was een zeer warme dag en we lagen nog geen half uur of Els werd gebeld door haar werk. Ze hadden een zieke en vroegen of ze kon invallen. Els vond haar werk leuk, en ze had net een hele leuke collega leren kennen waar ze zeer vriendschappelijk mee omging. Ze vroeg aan mij of ik het erg zou vinden of ze zou gaan werken. Ik liet dat volledig in haar handen.

“Als je wilt werken, moet je lekker gaan werken” zei ik.

“En jullie dan?” Was haar reactie.

“Naja, ik blijf sowieso toch wel liggen,” zei ik tegen haar. Veerle reageerde amper. Ze durfde niets te zeggen.

“Ja, dan ga je toch werken,” zij ze op een gegeven moment twijfelend. Zo gezegd zo gedaan. Els was vertrokken.

Ik lag alleen met lekkere Veerle. Een lekker, jong meisje, waar ik qua omgang, maar net mee door een deur kon, maar die ik mede daarom zo graag keihard zou willen neuken. Ik maakte een opmerking, je ziet er goed uit Vé!” Ze werd verlegen maar probeerde een bijdehandse opmerking te maken. Dat lukte niet, en dat had ze zelf ook in de gaten. Vreemd om te zien dat zo’n meisje met grote bek nu zo stil was. Als ik wat wilde moest ik het initiatief nemen. Ik kwam met mijn handdoek dichterbij liggen, smeerde haar rug in. Lekker, fijn, maar nog lang niet waar ik wilde zijn. Ik wist ook dat ik het op het gras bij de plas niet te gek kon maken, er kwamen hier veel bekenden van mij, m’n vriendin en Veerle. Ik besloot na een klein uurtje over koetjes en kalfjes gepraat te hebben actie te ondernemen.

“Ga je mee zwemmen” vroeg ik? Ze reageerde echt heel enthousiast en zei meteen; “gaan we wel wat verder het water in, want in het ondiepe gedeelte is het veel te d’ruk.” Ook dat klonk me als muziek in de oren. Wij liepen het water in en gingen meteen naar een relatief rustig stuk. Ik had expres de bal meegenomen waarmee we normaal mee op het veldje gingen ballen. In het water daagde ik haar vrijwel meteen uit de bal te pakken. Ja… dit ging lukken. Meteen, maar dan ook meteen kwam ze op me af om zogenaamd voor de lol die bal af te pakken. Ik ben langer en sterker dan haar en hou de bal hoog. Ze schuurt tegen me aan. Springt tegen me aan. Af en toe gaf ik de bal. En kon ik zonder schroom op mijn beurt aan haar zitten. Voordat ik het wist zat ik vol met mijn hand in d’r lekkere kontje te knijpen. Ze zag er lekker uit. Lekkere kont, lekker geil bekkie. Redelijk dikke tieten. Lang haar, grote dellerige oorbellen. Ik wilde m’n lul in d’r steken. Ik zat met m’n handen aan d’r reet. Ze zei niks en deed nog net alsof ze de bal wilde beschermen. Ze stak d’r kont naar achter. Ik ging met m’n vingers in d’r slipje. en Ondertussen kneedde ik met hetzelfde gemak al d’r tieten. Ik zat in d’r slipje vanachter en zocht haar schaamlippen op. Ik stak twee vingers in d’r kut. Ik moest wat zeggen.

“Dit wil je al heel lang he!? Ik ook,” zei ik! Ze reageerde kreunend en instemmend. “Ik wil je gewoon in een kamer, op een bed,” zei ik tegen haar. “Niet dit moeilijk gedoe in het water.” Haar hand ging naar mijn kruis. Hij was groot, hard en enorm opgezwollen. Ik was in jaren zo geil geweest als nu! De bal dreef ondertussen weg, die was ik kwijt. Lekker belangrijk. Haar hand pakte ik beet en deed m’n broek iets naar beneden. Ze had hem al vaker gezien zei ze!!

Ik zei; “ja, dat weet ik! Ik wil in je zijn,” zuchtte ik in d’r nek. Ik wilde niet dat we hier onderwater aan t kloten waren. Ik wilde haar benen spreiden, d’r kut bekijken, d’r kont neuken. Weet ik veel, maar niet dit gepruts. Ik zei dit ook tegen haar. Nadat we even onderwater elkaar een kus hadden gegeven liepen we weer het water uit. Ik zei nog dat ze vlak voor me moest lopen omdat in mijn broek echt een enorme bobbel zichtbaar was geworden. Dat deed ze netjes. We waren allebei in een hele geile stemming en maakte geen grapjes meer. Snel droogden we ons af. Aangezien ik veel te geil was om eerst twintig minuten te fietsen alvorens Veerle te kunnen neuken zei ik tegen haar dat we snel weg zouden gaan en de eerste de beste plek die rustig was zouden aangrijpen om te

neuken.

Snel opgedroogd fietsten we het drukke recreatiegebied uit. Al snel waren er meerder mogelijkheden op het vrij drukke fietspad om af te slaan de bossen in. Dit deden we dan ook. Binnen vijf minuten waren we van het drukke veldje in het rustige bos beland. We hadden daar een zijpad genomen, de fietsen neer geflikkerd en al aan haar zittend liepen we met handdoeken naar een rustig plekje met redelijk wat ruimte en veel bebossing. Dat was makkelijk gegaan! Niemand zou hier ons vinden. Oh! Ik zou haar een ongekende

beurt geven. Meteen nadat we de handdoeken hadden neergelegd begon ik haar te zoenen. Lang en stevig. Niet lief meer. Ik pakte haar overal beet en trok d’r kleding snel uit, het was binnen ogenblikken of ze stond naakt voor me. Ik liet haar mijn broek uittrekken. Zo’n geil gevoel om die onbekende handen een beetje klunzig en onwennig aan die grote pik van me te voelen en zien trekken. Ik zat ondertussen met vingers in d’r kut. Het was zo nat daar dat ik makkelijk ook vingers in d’r kont kon steken met het geil uit haar kutje.

Ik legde haar neer en spreidde haar benen zo ver mogelijk. Ze had zulke lange benen en d’r kutje was heel anders dan van d’r zusje. Strakker, kleiner. Ik ging haar likken maar

ze was oprecht zo nat dat ze me al 2 x heel snel liet stoppen omdat ze op het punt stond klaar te komen. De derde keer ging ik ondanks haar vraag te stoppen wel door. Ik wilde haar graag klaarmaken, maar nog liever wilde ik haar ruw en hard neuken en zeker; ze moest en zou me diep pijpen. Eerst zij, dacht ik bij mezelf en likte door over haar lekkere geile clitje. Dit alles afwisselend met vingers in d’r kut, in d’r gaatje, en in d’r kontje. M’n tong ging ook haar kutje in. Hm… Dit was echt erg lekker.

“Ik kom klaar,” zei ze al hortend en stotend.

Ze schokte zeer, zeer heftig en kwam superlang klaar. Het leek wel een minuut te duren. Ik nam nog meer het heft in handen door tegen haar te zeggen dat het nu mijn beurt was. Ze was nog helemaal versuft, maar ik pakte haar beet en zette haar direct in zo’n positie neer dat m’n lul voor haar mondje klaarstond om afgezogen te worden. Ze wilde wel, dat was duidelijk, maar ik wilde het hard! Grof! Diep! D’r haar deed ik opzij zodat ik ‘t goed kon bekijken en pakte haar zeer oneerbiedig beet bij haar nek. Ik duwde haar naar beneden en drukte haar mond die wijd openstond zo diep mogelijk om m’n opgezwollen lul heen.

“Zuig me af Vé! Harder, oh… ho, dit is lekker!” ‘t Ging te hard, te ruw. Maar ik kon

feitelijk alles doen. Niet alleen ik, maar ook zij kon dit nooit aan iemand vertellen. Dit gaf me enorm veel mogelijkheden. “Pijp me diep en hard! Laat m zover mogelijk je keel ingaan,” gebood ik haar. Al kokhalzend gaf ik haar wat rust. “Ik ga je neuken,” zei ik tegen haar. Ik legde haar wederom op d’r rug. “Doe je benen wijd” zei ik tegen haar. Gewillig maar vermoeid deed ze dit. Ik drukte m’n eikel tegen d’r gaatje. Soepel gleed ik een keer helemaal naar binnen. Haar gelaatsuitdrukking toen ik er tot en met m’n stam helemaal inzat bij haar maakte me bloedgeil. Wild en onbehouwen begon ik te pompen! Ik hield dit ook niet lang meer. Veerle begon er ondertussen weer erg veel zin in te krijgen. Ze kreunde hard, en harder en even leek het alsof ik Els lag te naaien. Ze maakte soms hetzelfde geluid als Els!

“Even nog,” zei ze, terwijl ik juist zei het niet meer lang vol te houden! Ik neukte op iets rustiger tempo en weer kwam het lekkere meisje klaar. Dit keer inwendig, en dus nog heftiger. Anders ook! Het werd nu echt tijd voor mij! Ik ging met m’n rug tegen de dichts bijstaande boom zitten en trok Veerle tegen me aan. Ze trok me af en zoende me. Ze keek bewonderend naar m’n lul die echt heel groot was geworden. Ik ging spuiten, en veel ook! Hoe wilde ik klaarkomen! In d’r gezicht spuiten, me laten klaar trekken zoals we nu zitten? In d’r mond!? Of stop ik m nog even snel in d’r kont en spuit die vol!? Dan heb ik meteen alle gaatjes gehad. Ik kon niet meer denken.

Ik pakte haar weer bij haar nek en duwde m’n lul dwingend bij haar naar binnen. Diep in

d’r mond was het nog een kwestie van twee, drie stoten of ik voelde mijn lul al samenspannen om mijn zaad in dat geile bekkie van d’r te lozen. Diep stootte ik door. Ik ging spuiten! Nu! Meteen moest Veerle hoesten, ik spoot t achter in haar keel, maar hield d’r mond op dezelfde plek zodat ik die door kon neuken. Heerlijk voelde het, ik kwam diep in d’r mond en keel klaar. De helft van mijn sperma kreeg ze weg, de andere helft had ze zich in verslikt en liep uit d’r mond…

Hm…, dit was lekker. Met haar handdoekje veegde ik haar gezicht schoon. Keek nog een keer naar d’r kutje. We hadden meteen afgesproken dit eens, maar nooit meer te doen. We wilden Els geen pijn doen. Uiteindelijk fietste we snel terug naar de plas. Hebben daar nog even gezwommen en gingen naar huis!

Uiteindelijk had ik nog twee jaar een relatie met Els en ben ik nog één keer met Veerle naar bed geweest. Natuurlijk voelde ik me schuldig, maar hier was bijna niet tegen op te boksen. Dit was zo lekker, ik zal het niet snel vergeten!

Mandus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1898

Emmy &

MandusGeplaatst door My 4Fingers zo, september 03, 2017 20:15:14

Emmy & …

Emmy is een eenentwintig jarige studente uit Antwerpen met een lieve snoet die speels haar studententijd doorbrengt. Ze gaat soms uit tot ’s morgens vroeg, gaat zich dan douchen, wat eten en trekt naar de faculteit om daar in slaap te vallen. Ik kwam haar tegen in een van haar stamcafés. Het klikte direct tussen haar en mij, omdat we allebei graag lachen en plezier maken. Samen gaan we al eens wat jonge mannen verleiden. Emmy en ik hebben geen geheimen voor elkaar. Ze weet dat ik een lieve vriend heb die lange dagen moet maken. Ik wacht vaak op hem in het café en als Emmy dan binnenkomt, zit de sfeer er direct in. Ik nodigde haar eens uit om bij ons op ons appartementje te komen slapen voor een weekendje. Ik haalde haar vrijdagnamiddag af op het station. Het eten stond ons al op te wachten.

Met zijn drieën hadden we een gezellige avond. We kaarten wat, maar ik ben daar een dikke nul in. Ik lag er zoals gewoonlijk snel uit en ging terwijl zij en mijn vriend Manu verder speelde opruimen. Na een lekkere koffie praatten we over het dagelijkse leven en gingen de gesprekken de pikante toer op. We wilden het spelletje spelen waarbij er vragen over het seksleven eerlijk beantwoord moesten worden. Zo leerden we van elkaar wat we opwindend vinden en kwamen we van elkaar de diepste geheimen te weten. Het was mijn beurt om een vraag te stellen aan mijn vriend Manu. Hij geeft me al eens een erotische massage en ik vroeg hem daarom of hij tijdens het masseren al wel eens gefantaseerd had dat hij een ander meisje aan het masseren was. Manu moest aarzelend toegeven.

"Is dat meisje ook al eens Emmy geweest?" Vroeg ik hier direct op. Manu protesteerde dat ik maar één vraag mocht stellen dat het nu aan Emmy was om een vraag te stellen. Emmy speelde hier direct op in want ze vroeg.

"En, ben ik dat al eens geweest?" Manu was het hier niet mee eens.

"Dat is niet eerlijk, jullie spannen samen tegen mij!" Emmy moest niet nadenken.

"Ik heb daar anders wel zin in!" Manu blufte.

"Ok, jullie met een grote mond, leg jullie maar klaar, maar naakt he!" denkend dat de twee meiden dit toch niet zouden durven. Emmy en ik sprongen echter recht, kleedden ons uit en gingen naakt op bed liggen en riepen.

"Komt er nog wat van Manu!" Manu stond ons aan te staren van verbazing, het leek wel of hij elk moment kon flauwvallen. "En vergeet de massagemelk niet he!" riep Emmy om hem nog wat meer uit te dagen. Manu stond eindelijk recht en haalde de massagemelk en kwam tussen ons beiden zitten. Zijn warme handen gleden zacht over onze benen, onze rug, ons kontje (daar kneedde hij stevig in) en zocht onze prikkelende plaatsjes op. Dan draaiden we ons en genoten van zijn grote handen die over onze borsten wreven. Hij vond het heerlijk twee verschillende borsten te strelen en te masseren. Emmy en ik keken elkaar aan met een zalige glimlach en sloten onze ogen. We lieten Manu zijn gang gaan en na het lang masseren van onze borsten ging hij verder naar onze buik en dijen. Daar bleef hij op en neer gaan met zijn hand, zowel langs de binnenkant als de buitenkant. Vooral als hij aan de binnenkant van onze dijen wreef hadden wij het verlangen naar meer. Ik streelde zijn been en Emmy deed net hetzelfde. Als hij in de buurt kwam van mijn gevoelige streek ging mijn hand tot vlakbij zijn teelballen en inmiddels stijve penis. Hij voelde dat we beiden met een hete en natte spleet zaten te wachten op een massage van onze klit. Ik voelde aan dat hij van plan was om ons eerst te doen smachten. Eindelijk voelde ik zijn vinger over mijn schaamlippen wrijven en dan heel even over mijn gezwollen klitje. Manu nam nog wat massagemelk en bewerkte onze gevoelige plaatsen, maar liet ons klitje haast onaangeroerd! Wij riepen het bijna uit om ons te doen klaarkomen. Onze lichamen kromden van de spanningen en ik nam Manu zijn teelballen vast.

Ook Emmy wilden iets in haar handen hebben en greep naar Manu zijn pik. Met stevige rukken trok ze hem af, terwijl ik stevig zijn teelballen masseerden. Manu kreeg het zo warm dat hij om beurt mijn poes en die van Emmy ging aflikken. Mijn tepels werden twee torentjes en mijn spleetje nog natter door het verlangen naar een penetratie. Ik trok Emmy haar hand tot bij mijn spleet en zij vingerde mij lekker wild. Manu was Emmy aan het beffen en ze werd hierdoor steeds wilder en wilder. Haar vingers gingen in een supersnel tempo over en weer op mijn klitje. Ik voelde dat ik dit niet lang meer kon uithouden en kneep stevig in Manu zijn teelballen en schreeuwde het uit. Emmy voelde hoe mijn lichaam hevig schudde en ze trok hard aan Manu zijn pik. Manu gaf een kreet, zijn teelballen waren zo stijf geworden dat ze een grote lading sperma loosden. Hij spoot de volle laag over Emmy haar lichaam die hiervan zo geil werd dat ze het ook moest uitschreeuwen van genot.

Daar lagen we dan uitgeput bij elkaar. Na een minuut of tien zijn we ons samen gaan douchen. Heerlijk was het om elkaar in te zepen en af te spoelen, elkaar nog wat te zoenen, te likken en af te zuigen. Nadien kropen we heerlijk bij elkaar in bed om na nog wat te hebben nagepraat, langzaam in slaap te vallen.

De volgende dag groetten we Manu met een ik aan zijn teelballen en zuigen aan zijn nog slapende piemel. Maar deze was snel wakker en rekte zich lang uit. We beleefden dolle pret toen Manu merkte dat hij door ons vastgebonden was aan het bed en dus volledig aan ons was overgeleverd. Hij moest onze fantasie ondergaan. We masturbeerden hem en als hij begon te kreunen hielden wij hiermee op. Emmy en ik gingen tegenover elkaar staan en zoenden elkaar zeer hartstochtelijk en gingen met een natte vinger op zoek naar elkaars gevoelige plaatsen. Al gauw vond ik haar klein opstaand klitje. Ik ging door de knieën en duwde haar schaamlippen uit elkaar. Ze steunde met haar rug tegen de muur met haar benen wijd open. Geil likte ik haar sappen op en ging met mijn tong diep in haar kut. Ik bleef doorlikken en stak eerst twee vingers in haar spleetje en daarna drie. Ze keek iets of wat plagend uitdagend naar Manu die vastgebonden lag met een enorme stijve pik en moest toekijken hoe wij elkaar verwenden en zelf niets kon beginnen. Dit uitdagend spelletje vond Emmy zo opwindend dat ze snel moest klaarkomen. Haar hele lijf rilde, ze ging door haar knieën en ze schreeuwde het uit. Ik likte haar laatste geile sappen op en zoende haar. Ze nam zelf van haar sappen en proefde hoe die waren, heerlijk zoet.

Ik ging met mijn handen tegen de muur staan en stak mijn kontje zo ver mogelijk naar achteren. Zij kroop onder mij en begon met een zacht strelende vinger mijn klitje te betasten. Stak dan een vinger in mijn kletsnatte kutje, een tweede en derde vinger volgde snel. In haar andere hand had ze mijn dildo vast die we er hadden bijgehaald Emmy likte heel verleidelijk aan de dildo terwijl ze Manu diep in de ogen keek. Likte dan ook eens aan mijn spleetje en nam dan de dildo en duwde die tegen mijn kontgaatje. Ze ging zo zitten dat ze mijn klitje kon likken en met de dildo in mijn kutje kon spelen, want mijn kontgaatje liet de dildo niet binnen. Door zo’n vurig gelik en gestamp in mijn kutje kreunde ik hevig. Ze haalde de dildo uit mijn kutje en met veel speeksel probeerde ze nog eens de dildo in mijn kontgaatje te duwen.

Ik was relax door haar gelik en voelde hoe ze de dildo wilde binnenduwen. Maar het lukte niet. Manu had me al eens in mijn kontje genomen. En door de pijn heen was het eigenlijk wel opwindend geweest. Emmy had gehoord tijdens het spelletje van de vorige avond dat ik dat nog wel eens wilde voelen. Ik gaf haar een tube met glijmiddel en ze smeerde de dildo ermee in. Dan nam ze veel gel op haar vinger en duwde die in mijn kontgaatje. Stilletjes aan rekte ze mij open en duwde dan de dildo heel zacht in mijn kontje. Het voelde eigenaardig aan, toch deed het goed want de dildo had een kleine diameter. Steeds dieper duwde ze door in mijn kontje terwijl ze mij verder likte. Dit was gewoon het einde, ik schreeuwde het uit terwijl ik snakkend naar adem klaarkwam. Emmy likte met veel smaak mijn sappen op. Dan keerde ze zich plots om en begon Manu aan te vallen. Nog half duizelig van het klaarkomen likte ik mee aan Manu zijn teelballen. Emmy zoog vol energie aan Manu zijn stokstijve penis. Manu kon door alles wat hij had gezien zich niet meer ophouden en spoot Emmy haar mondje vol. De penis van Manu was overgevoelig. Maar toch bleef Emmy nog een hele tijd na-pijpen om Manu heel hard te horen kreunen en te horen smeken om te stoppen. Emmy hield eindelijk op en maakte met geacteerd medelijden Manu los.

Manu greep haar echter vast zodra hij los was, bond haar vast en neukte haar als een wilde stier. Met hevige stoten ging hij in en uit haar. Haar hele lichaam schokte ervan en haar stevige tieten zwierden wild in het rond. Ik speelde ondertussen met Manu zijn teelballen om hem nog wilder te maken. Voor een tweede keer kwamen Manu en Emmy klaar. Totaal voldaan maar volledig uitgeput vielen we op elkaar. Wat een ontwaken was dat!

Mandus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1889

Vrije relatie

MandusGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 24, 2017 14:19:52

VRIJE RELATIE

Mijn vrouw en ik hebben seksueel gezien een redelijk vrije relatie. Echter met de afspraak vreemd gaan doen we samen, dus in een parenclub of partnerruil en niet zo maar in het wilde weg neuken!

Er woont bij ons in de straat een stel waar de man een ware macho is en het vrouwtje een leuk blond maar wat timide persoon is. Haar figuur is wat mollig zonder dik te zijn , met een c-cup schat ik en een stevige bil-maat zonder dat hij hangt. Het viel mij op dat hij regelmatig om mijn vrouw heen draaide en zij hem ook wel aantrekkelijk vond. Op de vraag van mijn vrouw of ze een afspraakje kon regelen antwoordde ik.

“Is goed maar ik wil wel Anita neuken en bij haar thuis, niet in een ruimte want ik mag hem niet zo”. Drie dagen later had hij weer een suggestieve opmerking gemaakt en had mijn vrouw hem het voorstel gedaan waar hij grif op in ging. Op de vraag of zijn vrouw ook wilde zij hij. “Ze heeft niets te willen!”

Die zaterdag was het zover, van 8 tot 14uur zouden we van huis ruilen! Om precies 8 uur opende ik de tuindeur van Anita die met betraande ogen op de bank zat. Vragend keek ik haar aan en ze barstte los; denk maar niet dat ik dit leuk vind, wie denk je wel dat je bent dat je mij zomaar wil pakken, ik wil dit niet, ik ben geen hoer! Op mijn antwoord dat haar man dit geregeld had antwoordde ze. “Mij is niks gevraagd, mijn huis uit!” Koel antwoordde ik. “Jouw man ligt wel mijn vrouw te krikken dus ik heb ook recht op een poesje om te pakken!” Anita trok haar rok omhoog en haar Sloggie kwam tevoorschijn, “Ram hem er maar in, als je maar snel klaar bent dan kan je oprotten, hoerenloper!”

Dit was voor mij het sein om erg kwaad te worden , ik greep haar arm en trok haar naar de trap. “Naar boven jij ,wie denk je wel dat je bent kutwijf!” Riep ik. Ik kon nog net haar klap afweren en gaf er meteen een terug midden in haar gezicht! “Naar boven nu!” Snikkend sjokte ze naar boven waar ik haar de badcel in joeg met de boodschap zich op te knappen en mooi te maken! In de slaapkamer trok ik de linnenkast open en al snel vond ik wat ik zocht; Sexy lingerie in verschillende soorten, van hoerig tot mooi. Ik zocht een setje uit bestaande uit een bh met kwart cup waar haar tepels mooi uit zouden komen wippen, een slipje geen string maar hoog op gesneden met daar overheen een lange duster van dezelfde donkerrode satijn die met een knoop bij de nek vast zit. Ook vond ik tussen haar spullen zwarte kousen met zo een elastieken bovenkant en zwarte pumps met een leuke hak. Ik gooide het naar binnen in de badcel en riep “aantrekken!” Zo kleedde ik mij uit en ging in mijn onderbroek op bed liggen kijken naar een pornootje wat ik boven in de kast had gevonden. Na 15 minuten kwam ze uit de badcel en inderdaad ze was mooi opgemaakt, haar haar zat leuk en ze had de lingerie aangetrokken. Nu konden we beginnen.

“Zo schat dat ziet er beter uit, ga je nu luisteren naar Pedro?”

Ze keek naar de grond en mompelde. “Ja, ik luister”.

“Goed zo haal nu maar die fles champagne die ik beneden heb neer gezet en 2 glazen!” Plop deed de kurk en ik schonk voor ons beide een glas in en proostte.

“Dat je maar goed je best zal doen vanavond dan hebben we beide lol.” Anita zweeg. “Ga eens staan mop, met je benen iets wijd en laat je maar eens bekijken door mij, ja doe die cape maar af, goed zo en draai je om en buk maar zodat ik je reet kan bekijken. Anita bukte en ik had een mooi uitzicht op haar stevige billen die strak gespannen in haar slipje zaten. Met mijn vinger schoof ik haar broekje tussen haar bilnaad en streelde haar billen. “Eigenlijk moet je nog straf hebben voor net” en ik laat mijn vlakke hand kletsend op haar kont neer dalen. Terwijl ik haar met een hand bij haar schouder vast houd geef ik er met de andere hand een stevige spanking. Ze kreunt bij elke klap maar zegt niets. Als haar billen behoorlijk rood zijn stop ik maar laat haar wel gebukt staan, ik kijk naar het uitzicht, een rode kont met een slip in de bilnaad in bij passende kleur, prachtig! Ik streel nu haar bil en mijn vinger kruipt tussen haar benen naar haar lipjes toe, en ik vind daar een drijfnat spleetje, dus dit wind haar op! Haar klit is snel gevonden en terwijl ik haar neuk met mijn ene hand speel ik ruw met haar klitje, Ik penetreer haar met vier vingers en ze zakt iets door haar benen om meer ruimte te maken, dan zit mijn hand in haar kut en kermend komt ze klaar, mijn hand drijfnat maken met haar kutsap! Ik trek mijn handen terug en laat haar mijn natte hand likken, wat ze gulzig doet. Zo! Ik zeg. “Ik en haal mijn apparaat uit mijn slip jij blijft voorover staan”

Ik duw mijn paal in haar natte grot, en neuk haar hard en diep terwijl ik met een hand haar slip opzij houd geef ik haar met de andere ferme tikken op haar al rode billen geef. Ik voel het zaad zich een weg banen naar buiten en spuit haar baarmoeder vol! Ook Anita haar kutje voel ik krampen tijdens haar orgasme, kreunend zakt ze op de grond terwijl het zaad uit haar grotje druipt. Ze wankelt naar de badcel en komt even later terug waarna we samen nog een glas champagne drinken. Ik zoen haar op haar mond en onze tongen versmelten. “Je kan het wel” zeg ik, “als je maar wilt!” Ik voel haar handen naar mijn kruis glijden en terwijl ze mijn tepels likt masseert haar hand mijn ballen en pik. “Pijp me” grom ik, “zuig me lekker” en gehoorzaam zakt haar mond naar mijn lul die weer keihard word van haar aanraking. Ze gaat met haar tong langs mijn eikel en gaatje voor haar lippen zich om mijn staaf sluiten en ze hem diep in haar mond neemt en mij op een hemelse manier afzuigt. Ik trek haar benen naar mijn hoofd en trek haar slipje uit. Ze heeft een mooi behaard poesje en ja ze is echt blond! Ze slaat haar been over mijn hoofd en gaat over mij heen zitten terwijl ze gewoon door gaat met pijpen. Ik lik haar lippen en zoek met mijn tong haar klitje en begin dat te bewerken. Mijn handen spelen beurtelings met haar lipjes of knijpen stevig in haar kont en ook haar aarsje wordt niet vergeten.

Ze kreunt wellustig, “ga door… oh… lik me… ik ga komen… ja… ja… ja, ik kom… ah…!” En ik voel haar kutje knijpen terwijl ze in mijn lul bijt, “au dat doet zeer!”

Ze draait zich om en gaat over mij heen zitten en laat zich over mijn paal heen zakken en begint te rijden als een wilde, ik trek haar bh naar beneden en bewerk haar tieten hardhandig, ik trek aan haar tepels en knijp in haar borsten, het maakt haar alleen wilder en weer komt ze klaar, door haar wilde gedoe schiet mijn lul uit haar kut en ik duw mijn natte staaf tegen haar anus waar hij glad als hij is soepel in glijdt en ze rijd wellustig verder met mijn pik in haar strakke kontje. Opeens trekt ze hem eruit en gaat op haar knieën zitten terwijl ze haar openstaande aars aan me aanbied.

“Neuk me daar en sla me alsjeblieft!”

Mijn pik verdwijnt tot de wortel in haar gat en als een dolle pomp ik haar in haar reet, mijn hand kletst over haar billen en ik trek haar hoofd naar achter aan haar korte blonde haren! Op het moment dat ik het niet meer houd gilt ze uit van geiligheid en komt klaar terwijl ik haar darmen vol spuit. Uitgeput bleven we liggen tot we samen onder de douche gingen en elkaar uitgebreid wassen, maar we zijn te moe om nog wat te doen!

Om 14uur loop ik naar huis waar ik mijn vrouw in bed aantref. Ik kruip naast haar en vraag: “Hoe was het?”

“Klote hij kon maar een keer ik ben niet eens fatsoenlijk klaar gekomen! Heb jij je wel vermaakt?”

“Ik wel en ze komt ook wel eens een avondje hier bij ons samen langs!”

“Leuk,” is het antwoord “maar heb jij nog zin in een toetje?”

“Morgen weer” mompel ik terwijl ik wegzak in een diepe slaap

Mandus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1865

Schoonzus

MandusGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 16, 2017 15:06:50

SCHOONZUS

Ik moest me haasten want over een uur moest ik op het gemeentehuis zijn. Mijn broer ging vandaag trouwen en het hele huis stond op zijn kop. Mijn broer was de eerste die trouwde dus mijn ouders waren behoorlijk zenuwachtig. De gelukkige bruid was Lieve. Ik was nieuwsgierig hoe ze eruit zou zien. Op het gemeentehuis aangekomen keek ik mijn ogen uit, ze was prachtig in haar witte trouwjurk. Na de plechtigheid vertrokken wij naar de feestzaal terwijl het kersverse echtpaar foto' s ging maken.

Ik was best een beetje jaloers op mijn broer met zo’n mooie dame, maar ik was nog maar net achttien en wie weet zou ik de ware ook nog tegenkomen. Toen het bruidspaar arriveerde konden we aan tafel en werd er gegeten en gedronken. Eindelijk kon het echte feest beginnen. Er speelde een leuk bandje en er werd volop gedanst. Ik werd ook vereerd met een dansje met de bruid. Op een gegeven moment had ik de bruid al een tijdje niet gezien en besloot haar te zoeken. Ik liep door een lange gang en keek in de aangrenzende ruimtes. Ze zat op een stoel in de derde kamer waar ik keek.

“Wat is er Lieve, waarom zit je hier zo helemaal alleen”.

“Even de rust opzoeken” zei Lieve, “ik heb het eventjes gehad”. Ik ging achter haar staan en masseerde haar blote schouders die toch wel gespannen aanvoelde.

“Ah,… dat doe je lekker, dat lucht op” zei Lieve. Ik masseerde nog lekker door en Lieve leunde met haar hoofd achterover tegen me aan. Ik keek even naar beneden en had zicht op haar decolleté en zag een mooie witte beha verscholen onder haar jurk.

“Gaat het weer een beetje Lieve,” ik bukte en wilde haar een kus op haar wang geven maar doordat ze haar hoofd draaide kwam ik op haar mond terecht. Ik gaf toch maar het kusje en voelde verrast hoe ze terug kuste en de kus ging over in een tongzoen. Dit kon echt niet, op de trouwdag van mijn broer sta ik te zoenen met de kersverse vrouw van mijn broer. Het was een hevige kus ondanks de rare houding ik stond immers achter haar. Ik ging op in het liefdes spel en mijn hand verdween onder haar jurk en ik voelde de zachte stof van haar beha. Onder de stof werd haar tepel langzaam harder. Op dat moment werd er op de deur geklopt, “schat ben je hier klonk het uit de gang”.

“Vlug verstop je” siste Lieve. Ze stond op en ik kroop onder haar grote hoepelrok.

“Ja schat,” hoorde ik Lieve roepen en mijn broer kwam de kamer in. Ik hoorde hoe hij dichterbij kwam en hij moest nu vlak voor Lieve staan. Ik zag zijn donkere schaduw door de stof van de rok heen. Door het vele licht in de kamer had ik goed zicht en keek naar boven. Lieve droeg een kanten witte string. Ik hoorde mijn broer zijn vrouw kussen. Ik kon de verleiding niet weerstaan. Ik begon zachtjes over haar slipje te wrijven. Lieve deed haar benen iets uit elkaar. Lieve legde uit aan mijn broer dat ze even de rust op had gezocht terwijl ik haar slip opzij schoof en haar lipjes kon zien. Met één vinger gleed ik langs haar spleetje en voelde nattigheid. Langzaam boorde ik mijn vinger bij Lieve naar binnen, de toon waarop ze tegen mijn broer sprak veranderde.

“Dat is toch goed lief” zei mijn broer en ik hoorde ze weer kussen nu likte ik Lieve aan haar klitje en ze kreunde. Ik begon iets harder aan het knopje te zuigen en ze kreunde weer even.

“We moeten wachten tot na de bruiloft” zei mij broer tegen Lieve. Hij was in de veronderstelling dat ze door hem kreunde. Hij gaf haar nog een kus en ik stak twee vingers tegelijk in Lieve, hier schrok ze van en kuchte om nog een kreun te onderdrukken.

“Kom je zo dan weer” zei mijn broer en ik hoorde hem de kamer uitlopen. Ik likte gewoon door en toen de deur achter mijn broer was dichtgevallen bleef Lieve gewoon staan en deed haar benen nog wijder. Ik likte haar knopje en vingerde haar met twee vingers. Lieve kreunde maar zei nog steeds niets. Weer ging de deur open en ik hoorde de stem van haar moeder.

“Gaat het meisje of is er iets. Je moet je niet zo druk maken of je de juiste beslissing hebt genomen. Je hebt nu een fijne man”.

Zacht zei Lieve “ja mam ik weet het”. Ik wreef nu met mijn volle hand over haar poes en het voelde zacht en nat. “Laat me maar even alleen mam, ik kom zo ik wilde alleen even uitrusten”.

“Goed kindje tot zo dan en laat de gasten niet te lang wachten”.

Toen haar moeder weg was liep ze van haar plek en ik zat ineens niet meer onder haar jurk. In de deur zat een sleutel en Lieve deed de deur op slot. Ze liep naar me toe. Ik was inmiddels gaan staan en keek haar in haar ogen. Ze zoende me heftig dan daarvoor en duwde haar lichaam tegen me aan. Voor het eerst in mijn leven stond ik te zoenen met een vrouw in een trouwjurk. Ik maakte me los uit onze kus en pakte haar hand. Ik nam haar mee naar een grote tafel in de kamer. Ze begreep mijn bedoeling en ging over de tafel heen liggen met haar bovenlijf. Vanachter deed ik haar grote rok omhoog en zag haar mooie kontje. Haar slip zat nog steeds opzij geschoven en haar poesje was glimmend nat. Ik maakte mijn broek los en deze zakte naar mijn enkels. Ik ging vlak achter haar staan en duwde mijn stijve piemel in haar. Nu waren echt alle grenzen overschreden en ik stond de bruid van mijn broer te neuken, nog voor de huwelijksnacht. Ik duwde diep in Lieve en hield even stil om te genieten van het gevoel van haar kutje om mijn pik. Mijn handen wreven over haar billen en ik begon haar lekker te neuken. Lieve was echt vreselijk opgewonden en kreunde aan één stuk door. Ze was nog erg nauw viel me op en het leek wel of ik werd vacuüm gezogen.

“Oh wat heb ik dit gemist” riep ze uit. En voor ik er erg in had was ze al klaar gekomen ook. Door der orgasme was ze nog gevoeliger geworden en ik bleef gewoon door-neuken. Ze wiebelde haar kontje zalig heen en weer en kwam weer klaar, dit was zo opwindend dat ik in één keer alles diep in haar spoot. Toen ik uit haar was kwam ze van tafel af en zoende me weer.

“Dit is ons geheim” zei Lieve “wil je nog een geheimpje weten?” Ik knikte, “mijn zusje is helemaal weg van je” zei Lieve.

Ik keek haar verbaasd aan, “echt waar”?

“Ze wil vanavond met je dansen ga maar gauw ik kom zo”. Ik trok mijn broek vlug aan en liep naar de feestzaal. Ik zag het zusje van Lieve al staan en toen ik op haar afliep zette de band een rustig nummer in.

“Hoi, Susan” zei ik opgewekt, “zullen we dansen?”

Susan ‘s ogen straalden en liep met me mee naar de dansvloer. Innig dansten we op de muziek. Toen het nummer was afgelopen liet ze me niet eens meer los.

“Kom je” zei ik “ik weet nog een rustig plekje”.

Mandus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1860

Zijn dromen bedrog?

MandusGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 31, 2017 14:23:17

ZIJN DROMEN BEDROG?

Toen ik die middag van unif thuis kwam, wist ik dat Penny in haar tuin bezig zou zijn. Penny en haar man waren Australiërs. Penny is de vrouw in mijn leven. Niet omdat zij zo’n verblindende schoonheid is, hoewel verre van lelijk, maar omdat Penny letterlijk geilheid uitstraalt. En daar is een negentienjarige jongen nu eenmaal supergevoelig voor. En zoals ik gehoopt had, kwam zij zodra zij mij zag naar de heg om een praatje te maken. Niet omdat zij mij zo aantrekkelijk vindt, maar dat doet zij bij iedereen, om zo snel mogelijk Nederlands te leren spreken. Vrolijk pratend, vroeg Penny mij de Nederlandse namen van de bloemen en planten in de tuin. Mij ondertussen alle gelegenheid gevend om met volle teugen van haar opwindende vrouwelijkheid te genieten. Zij droeg een bikini, die minstens twee maten te groot was en duidelijk meer bedoeld voor het comfort dan voor de show. Voor mij echter, was deze bikini de ideale dracht. Voor beide doeleinden! Over de heg leunend, gunde Penny mij een royale inkijk in haar veel te ruime bikini top. Dood nerveus werd ik ervan zoals Penny mij gewoon uitnodigde om haar borsten te bewonderen. Kleine, wat zachte, maar oh zo opwindende borsten, met forse tepels in brede, gezwollen kokardes. Zelfs de ijle kring van kroezende krulharen eromheen, vochtig glanzend van warm, geurend zweet, schreeuwden om alsjeblieft gezien te worden. Plagerig schudde zij haar schouders om haar borsten onder mijn wijd starende ogen te laten slingeren. Toen ging zij glimlachend weer rechtop staan, want zij had nog veel te doen voor het aankomende onweer zou losbarsten. In een vertwijfelde poging om nog langer van haar aanwezigheid en aandacht te mogen genieten, stelde ik voor om het gras voor haar te maaien. Wat Penny met een waarderende glimlach beloonde. Zij wees mij waar ik de grasmaaier kon vinden en verdween heupwiegend door de keukendeur.

Maar niet voordat zij mij, met een hese, lage stem had toegeroepen.“Als je klaar bent, kom je dan binnen? Daar wacht een beloning op je!”

Even later stond ik bij haar in de gang. Het enige geluid dat ik hoorde, kwam uit de huiskamer waar de TV nogal hard aanstond. Ik klopte op de deur en stapte de huiskamer binnen. De gordijnen waren gesloten en een paar seconden moest ik, na het felle licht in de tuin, wennen aan de duisternis. Toen zag ik Penny. Ze zat op de bank te kijken naar de TV. Volledig naakt! En het programma, waar zij naar keek was duidelijk geen Nederland 1 of 2, maar een pornofilm op video. Geschrokken wilde ik mij omdraaien, maar Penny nodigde mij met een ongeduldig gebaar uit om naast haar op de bank te gaan zitten. Verontschuldigend legde zij uit, dat pornovideo’s in Australië verboden zijn. Daarom konden zij en haar man, nu zij in België waren, er bijna niet genoeg van krijgen. Nieuwsgierig keek Penny mij met een schuin oog aan en vroeg, of ik wel eens naar pornofilms keek. Nee, mijn ouders voelden daar niet zoveel voor. En of ik het opwindend vond? Waarop ik schaapachtig moest bekennen, dat ik er niet helemaal ongevoelig voor was. Lachend riep Penny.

“Je moest eens voelen hoe nat ik ben!” Begrijpend, dat ik daar nooit de moed toe zou hebben, pakte zij mijn hand en drukte die tussen haar gekruiste benen. Dat zij nat was, was beslist niet overdreven. En hoe opwindend dat dozijn of wat mensen op het scherm ook bezig waren, ik had er totaal geen belangstelling meer voor. Het enige waar ik belangstelling voor had, was de verbazing wekkende hoeveelheid glibberig nat vlees en kleverig haar, waar mijn vingers letterlijk in verdwaalden.

Penny gebaarde, dat ik voor haar op de grond moest gaan zitten, waarna zij zonder enige schaamte haar dijen opende, om mij te laten delen in haar overdadige vrouwelijkheid. En geilheid! Genietend van mijn opgewonden bewondering, rukte zij uitnodigend aan de lange lellen om haar kut nog verder te openen. Ik begreep dat zelfs twee vingers niet voldoende zouden zijn voor die gapende tunnel. Drie, vier en tenslotte vijf vingers gleden moeiteloos naar binnen. Om fel gemasseerd te worden door de hongerig kampende kut! Maar zelfs vijf, wroetende en wentelende vingers waren voor Penny nog niet voldoende. Hijgend smeekte zij mij om mijn hele hand in haar kut te persen. Mijn oren niet gelovend keek ik Penny aan. Waarop Penny verzekerde, dat zij met gemak en vaak genoeg, haar hele hand bij zichzelf naar binnen stak. Ook haar man had het geprobeerd, maar de hand van een bijna twee meter grote man was toch iets teveel van het goede. Maar mijn hand wel!

Ongeduldig greep zij met een snelle beweging mijn arm. Een rauwe kreet. Toen keken wij beiden met grote starende ogen naar de uitgerekte kutlippen, die als vlezige manchetten mijn pols omsloten! Mijn God! Ik voelde mijn lul alarmerend verstijven om het borrelende zaad naar buiten te spuiten. En mijn lul zat nog steeds in mijn broek! Als een bokser die door de gong gered wordt, voelde ik hoe iemand mij net op tijd wakker schudde. Net op tijd om niet in mijn broek klaar te komen! Wakker schudden? Geschrokken opende ik mijn ogen. Om in het lachende gezicht van Penny te kijken. En in haar nonchalant openhangende bikini top! Zij moest gezien hebben, hoe ik staarde naar de losjes slingerende borstjes met de verbazingwekkend gezwollen tepels. Maar zij glimlachte mij alleen bemoedigend toe.

“Wakker worden, luiaard! Je hebt beloofd om het gras te maaien, weet je nog wel? Je mag wel opschieten voor het onweer losbarst!” Verlegen begon ik te blozen. En het werd een vurige blos, toen Penny spottend naar de dikke bult in mijn broek keek. “Ik weet niet waar jij van droomde, maar het moet best leuk en opwindend geweest zijn!” Toen draaide zij zich om en verdween heupwiegend door de keukendeur. Maar niet voordat zij met een lage, hese stem had toegeroepen.

“Als je klaar bent, kom je dan binnen? Daar wacht een beloning op je.”

Mandus

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1776

SCHO(O)N(E) BROER

MandusGeplaatst door My 4Fingers do, januari 12, 2017 15:13:59

SCHO(O)N(E) BROER

Hallo, ik ben Marc en ik wil jullie graag vertellen over mijn liefde voor dameskleding. Ik ben gek op die kleding en het spannendste vind ik het om me als meisje te kleden. Hoe het komt weet ik niet maar ik ben nu 18 en toen ik 16 was ben ik ermee begonnen. Ik gebruik altijd de kleding van mijn zus en maak me ook vaak op met haar spulletjes als ze niet thuis. Dit gebeurde niet zo lang geleden. Het was zaterdagmiddag en ik was alleen thuis, ik liep de kamer van mijn zus in. Ze is bijna twintig en voelt zich een echte vrouw. Het is een beetje rommelig ze had zeker weer eens haast gehad. Ik ging op haar bed zitten en zag een slip op de grond liggen. Het was een witte normale slip. Ik pakte hem op en keek in het kruisje. He, deze was niet schoon meer. Ik rook er aan en snoof de lucht op. Dit was echt wel geil. Ik rook mijn eigen zusje toen ik haar broekje besnuffelde. Voorzichtig likte ik de binnenkant van het broekje. Wow! Wat een mazzel, dit was perfect zo een gedragen slip dit moet ik vaker doen. Ik maakte haar kast open en zag haar kleding keurig gevouwen in de kast. Ik kleedde me uit en trok eerst de gedragen slip aan. Kicken dat mijn zus deze gister zelf nog aan had. Ik kreeg een geweldig idee, de wasmand, misschien zaten daar nog meer gedragen slips in. Ik hobbelde naar de badkamer en kiepte de wasmand leeg. Het geluk was met me want er lag een mooi setje in. Ik rook aan het broekje maar deze was niet vies. Ik keek er eens goed naar en bedacht me dat ik dit broekje niet eerder had gezien. Het was vast een nieuw setje wat eerst gewassen moest worden voor ze het zou dragen.

Ik nam mijn vondst mee naar mijn zus der kamer en trok het voor de spiegel aan. Ik had nu een gele kanten beha aan met bijpassende string. Ik trok de slip lekker hoog en voelde het koordje lekker langs mijn kont. Mijn stijve piemel stak boven de rand van het slipje uit. Ik pakte een panty en trok deze aan. Zalig was dat gevoel van nylon over mijn benen. Ik had zelfs mijn benen geschoren om het nog prettiger te kunnen vinden. Ik ging verder met de verkleedpartij en trok een spannend kort rokje aan. Ik had het geluk dat ik maar een mager scharminkel was en paste mijn ook niet zo dikke zusje der kleren gemakkelijk. Nadat ik een leuk truitje had uitgezocht stond ik mezelf te bewonderen voor haar spiegel. Ik wist niet hoe laat er iemand thuis kwam. Dus besloot ik mij niet op te maken omdat ik mezelf niet zo snel schoon zou kunnen maken. Ik ging op mijn zus der bed liggen en ging lekker aan het gedragen slipje liggen ruiken. Ondertussen werd mijn piemel stijver en stijver. Ik schoof onder de panty de slip opzij zodat mijn piemel door de panty heen goed zichtbaar werd. Ik kon heerlijk geil worden van dat nylon over mijn piemel. Ik trok de kleren weer uit want ik wilde me aftrekken en haar spulletjes niet vies maken. Ik lag naakt op het bed van mijn zus met mijn piemel te spelen toen ineens haar vriend binnenkwam.

“Zo oversekste puber lig je je zus der bed te vervuilen”.

Ik schrok me wezenloos wat moest die eikel nou weer hier. “Gaat dat jou iets aan soms” snauwde ik.

“Ja, zeker mannetje want nu ik dit weet kan ik het haar ook vertellen.”

“Dat laat je maar lekker uit je hoofd, trouwens ze gelooft je toch niet” verdedigde ik me. “Ik sta hier al een tijdje” ging haar vriend verder, “je zag er best lekker uit in haar kleren.” Shit! Dacht ik. Die hufter heeft alles gezien.

“Ik deed dat vroeger ook wel” gaf hij ruiterlijk toe. Ik haalde opgelucht adem, een bekentenis beter kan niet. “Ik vond het dan zo jammer dat ik zelf moest rukken.” Ik knikte dat was mijn probleem ook. “Ik zal het goed met je maken ging hij door, ik zal niets tegen je zus zeggen als ik mijn gang mag gaan.”

“Je gaat je gang maar” sprak ik een beetje blij. “Wat ga je doen” een vraag die ik niet had hoeven stellen want ik merkte het meteen. De vriend van mijn zus nam mijn piemel in zijn mond en begon me zalig af te zuigen. Dus mijn zus der vriendje viel ook op mannen. Oh als ze dat toch eens wist.

“Zeg mag ik jou ook even zuigen” vroeg ik een beetje dwingend.

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen” zei hij en schoof zijn broek naar beneden. Ik schrok eerst even bij het zien van die enorme paal maar liet me niet kennen. Eventjes later lagen we elkaar heerlijk te zuigen op het bed van mijn zus. Ik zoog en streelde die grote pik en liet me het goed smaken. Ik raakte in extase toen ik de tong van mijn zus der vriend over mijn poepgaatje voelde gaan. Dezelfde tong waarmee hij met mijn zuster had getongd en waarmee hij waarschijnlijk haar kutje had gelikt. Ik voelde me supergeil worden en was in alle staten. Ik voelde zijn tong door mijn hele bilnaad glijden terwijl hij me hard aan het aftrekken was.

“Ik zou wel iets willen doen wat bij je zus niet mag” zei hij.

“Het is jouw geluksdag” was mijn antwoord.

“Goed dan ga ik je kont ontmaagden draai je maar om”.

“Het is goed maar dan wil ik eerst in je mond klaarkomen”. Het idee dat mijn zus straks zou zoenen met haar vriend terwijl hij mijn kont had gelikt en er sperma van mij in zijn mond had gezeten maakte me helemaal gek. Ik ging op bed zitten en hij begon me wreed te zuigen. Hij pakte mijn ballen stevig vast en ik voelde het opkomen. Ik probeerde het uit te stellen maar dit was te veel. Ik spoot de volle lading in zijn mond en hield met twee handen zijn hoofd vast zodat mijn piemel in zijn mond bleef.

“Slik je wel” riep ik triomfantelijk. Toen ik er zeker van was liet ik hem weer los.

“Ik zal je krijgen” brieste hij. Wild gooide hij me op mijn buik. Ik duwde mijn kont omhoog en voelde zijn harde eikel tegen mijn kleine poepgaatje aan.

“Hé! Zo niet!” Riep ik “wel even glijmiddel gebruiken”.

“Dat heb ik niet” zei hij lachend en spuwde in zijn handen. Hij smeerde de spuug aan zijn pik en stootte bij me binnen. Ik kreeg het gevoel of mijn kont in de fik stond en beet hard in het dekbed. Hij duwde en duwde tot zijn hele pik binnen was.

“Ah… dat voelt goed” riep hij uit. Tranen sprongen in mijn ogen maar ik gaf geen kik. Ik liet me neuken en hoopte op een snel orgasme. Ik had mazzel want de spanning zorgde ervoor dat hij vroegtijdig begon te spuiten.

“Heb je genoten” vroeg hij. Ik knikte ja maar dacht nog effe nee. “Naarmate je het vaker doet wordt het wel lekkerder knul” sprak hij op een wijze toon. Ik had in ieder geval het geluk dat ik gewoon de kleren van mijn zus kon blijven dragen en dat maakte een hoop goed. En eigenlijk was het best wel lekker met een jongen voor de rest. Toen mijn zus der vriend de kamer weer uit wilde lopen riep ik hem nog na, “als mijn zus ongesteld is kom je maar bij mij hoor”.

Mandus

Graag jouw waardering voor dit verhaal als reactie  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1729

BUURVROUW EN ZUS

MandusGeplaatst door My 4Fingers di, januari 10, 2017 14:59:13

BUURVROUW EN ZUS

Nadat het huis naast ons na een half jaar weer bewoond werd, was ik natuurlijk heel benieuwd wie er in kwamen te wonen. Nou daar kwam ik ook gauw genoeg achter. Een jong echtpaar de man vierentwintig en vrouw drieëntwintig, daar was ik dus al heel blij mee, omdat daarvoor altijd oude mensen naast mij gewoond hadden. Toen ze erin trokken was ik al naar buiten gegaan om te vragen of ik ze een handje kon helpen, wat ze erg waardeerde. Na een dag hard sjouwen waren alle spullen op hun plaats, dus was het tijd voor wat verfrissing. Ik had in de tussentijd al bemerkt dat mijn buurvrouw een heel leuk uitziende vrouw was. Tijdens het drinken geraakten we wat aan de praat en kwam ik erachter dat mijn nieuwe buurman vrachtwagenchauffeur was en vaak dagen van huis was om vrachten af te leveren. Aan eind van de avond was ik een stuk wijzer geworden over mijn buren en zij over mij. Toen ik richting de deur liep vroeg ik natuurlijk of ze ook een keertje bij mij langs kwamen voor een borrel, wat met groot plezier werd bevestigd.

Maar op een dag, een zonnige zomerdag van ongeveer 28-30 graden, lag ik daar in mijn tuintje te zonnen. Ik viel al bijna in slaap, toen opeens ik voetstappen hoorde naderen. Ik hief mijn hoofd en keek in de richting vanwaar het geluid weg kwam, ik zag dat mijn buurvrouw er aan kwam, in bikini en met een handdoek in d'r hand.

"Zo, ook even lekker van de zon genieten."

"Ja, nu mijn man voor 2 weken naar het buitenland is, heb ik alle tijd voor mezelf." antwoorde ze terug, en vervolgde "is het goed als ik naast je kom liggen?" Ik keek haar aan en zag dat ze er echt heel pikant uit zag, het topje van haar bikini kon maar nauwelijks haar middelgrote borsten bedekken, en onder haar minuscule broekje kwamen een aantal donker bruine haartjes vandaan.

"Tuurlijk." zei ik, met een brede glimlach, "geen enkel probleem, kunnen we nog even wat lekker praten en slapen." Ze ging rustig liggen op haar buik met haar hoofd naar mij toe gericht en glimlachte, waarop ik terug lachte. Na een tijdje zo te hebben gelegen vroeg ze mij of ik haar rug wou insmeren met zonnebrandolie, wat ik natuurlijk graag wou doen bij zon voortreffelijk uitziende vrouw. Ze maakte haar topje los terwijl ik de olie pakte. Ik spoot wat olie op mijn handen en wreef het rustig uit op haar rug, ik begon bij haar ruggenwervel en zo naar buiten toe telkens wanneer ik wat dichter bij haar lekker uitziende kont kwam begon ze wat te kreunen, waarop ik dus steeds wat lager ging en op den duur haar broekje half over haar achterste heen had gedrukt. Daarna begon ik haar armen nog wat in te smeren. Daarna hebben we nog een tijdje zo in de zon gelegen. Op een gegeven moment draait ze zich om en vraagt of ik deze kant ook nog even in wil wrijven. Ik kijk half versuft op, lag al bijna te slapen, en zeg mompelend van ja, en begin dan haar olie weer op te zoeken.

Wanneer ik dit gevonden heb, kijk ik naar haar en zie dat ze haar topje afgedaan heeft en ik recht tegen haar fantastische borsten aankijk. Ze ziet dat ik ietwat geschrokken aarzel. Waarop ze, met een brede grijns op haar gezicht, zegt.

"Je hoeft niet te schrikken hoor, iedere vrouw heeft ze".

"Ja… ja… ja," stamel ik eruit, "dat weet ik, maar…" En ze begint geheimzinnig te giechelen. Nadat ik weer wat bij mijn positieven ben spuit ik wat olie op haar buik, het koude olie heeft duidelijk effect want ik zie haar tepel wat hoger beginnen te staan. Ik wrijf de olie rustig uit over haar buik en hoe meer ik over haar borsten heen wrijf hoe harder worden haar tepels en ze begint te kirren.

"Lekker?" Vraag ik haar.

"Oh… oh… hm… ga door, oh… mm… mijn man is al zolang weg… ah… oh… mm…", waarop ik nog meer over haar borsten begin te wrijven. Na een aantal minuten begin ik weer wat op haar buik te wrijven en ga steeds lager totdat ik het randje van haar broekje bereik. Hierop gaat ze wat met haar kont omhoog, waardoor ik met mijn vingers door haar zachte schaamhaar kom. Door dit sein dacht ik om er maar dieper in te gaan en haar broekje ook verwijderen, wat ze heel graag toeliet. Als door een bliksem getroffen steeg de bloedsomloop in mijn lul tot grote hoogte, mijn buurvrouw had dit gezien en wreef met haar nagels over mijn lul heen, waardoor deze steeds stijver werd. Terwijl zij mijn broekje liet zakken en klaarblijkelijk schrok van de omvang van mijn lul, aan haar grote ogen te zien, was ik met mijn vingers wat aan het spelen in haar al nat geworden kutje. Ik wreef met mijn duim veelvuldig over haar clitoris waarop deze harder en harder en groter en groter werd. Mijn buurvrouw was nu zo heet dat ze helemaal de controle verloor en gigantisch klaar kwam. Ze ging rechtop zitten, pakte mijn vol op de mond en gaf mijn een lange en diepe tongzoen.

Vervolgens begon ik weer aan haar borsten te wrijven wat zijn uitwerking aldra liet zien door de terug opstijvende tepels. Ik wou nu aan haar borsten beginnen te zuigen maar ze hield mijn tegen en drukte mijn achterover in het gras. Ze kuste mijn weer vol op de mond en al kussend gleed ze naar beneden. Bij mijn borst aan gekomen ging ze met haar tong over mijn tepels heen om vervolgens naar mijn navel af te zakken. Hier aangekomen stak ze haar tong in mijn navel wat mijn waanzinnig maakte. Al kussend ging ze verder omlaag en gaf een kus op mijn grote rood-paarse eikel. Vervolgens deed ze haar lippen wijd uit elkaar en hapte naar mijn lul en verslond half mijn lul om in een 2de en 3de keer mijn lul helemaal in haar mond te laten verdwijnen. Ik dacht dat ik ondertussen in de hemel terecht gekomen was. Jezus! Wat een pijpkoningin. Ze pijpte en pijpte maar door en mijn gehele lul verdween in haar strottenhoofd. Ik kwam bijna tot mijn hoogtepunt toen ik haar van mijn afdrukte en haar op haar rug legde om vervolgens haar kut volledig uit te hollen. Dit liet ze maar al te graag toe, te zien aan haar gapende kut. Wat was ze nat. De Niagara is daarbij nog maar een kleintje. Ik drukte mijn eikel tegen haar kutopening en ging stukje bij beetje bij haar naar binnen. En wat was het een lekker strak kutje zeg. Toen ik mijn lul helemaal tot aan de wortel in haar had gekregen ging ik rustig heen en weer, waardoor ze steeds harder begon te kreunen. Opeens bedacht ik iets om haar nog heter te krijgen en hield mijn lul uit haar kut, en ging ermee over haar snee heen en steeds zoveel mogelijk haar klitje te raken.

Nou de uitwerking was er zeer zeker, ze smeekte mijn om mijn lul weer in haar te steken en haar op beestachtige wijze te nemen. Dit deed ik dan ook maar en bereed haar als een volleerd ruiter op z’n paard. Na een kwartiertje kwamen we tegelijk klaar en vielen uitgeput in elkaars armen en zoenden elkaar.

"Wauw" zei mijn buurvrouw. "Zo ben ik nog nooit geneukt, wat een veldslag".

"Ik hoop dat je het voor een herhaling vatbaar vindt", zei ik tegen haar, waarop ze hevig knikkend bevestigde door mij een hele hete zoen te geven.

Na ongeveer een maandje was haar man weer op pad, en dus bezochten we elkaar weer regelmatig. Tot ik op een dag was blijven slapen en er onverwacht de deur open werd gedaan. Daar stond mijn buurvrouw ‘s 18-jarig zusje stokstijf verbaasd in de deuropening met der mond wijd open. Wat bleek nou, het zusje wist waar de reservesleutel lag en had die gebruikt om binnen te komen en wilde mijn buurvrouw verrassen, nou en dat was dus precies wat ze deed.

"’t Is niet wat je denkt", stamelde mijn buurvrouw.

"Nee, dat zal wel niet”, zei het bijdehandse meisje gauw. "Maar. Ik weet wel iets waardoor ik dit voorval zal vergeten", vervolgde ze.

"En dat is?" Vroegen de buurvrouw en ik.

"Wanneer ik mee mag doen met jullie spelletjes dan zal ik het alles vergeten wat ik hier zie" zei het zusje. Verbaasd en beschaamd keken wij elkaar aan en ik kreeg aardig grote ogen, want ondanks dat het meisje maar 18 jaar was, was ze heel goed gebouwd. Hierdoor begon mijn buurvrouw maar ja te knikken waarop het zusje zich van haar kleren ontdeed en snel bij ons voegde. En ik had het niet verkeerd gezien.

Zo had dat meisje al lekkere borsten en zelfs een kaal kutje! Ik schoof een eindje op zodat ik in het midden kwam te liggen tussen deze beide lekkere scheten. Al gauw voelde ik een warme hand over mijn lul gaan en dat moest wel de hand van het zusje zijn. Dus draaide ik mijn hoofd naar haar toe en gaf haar een lange tongzoen, waarop zei nog wilder reageerde en heftiger over de schaft van mijn penis wreef. Mijn buurvrouw werd ook heter van dit schouwspel en begaf zich richting het venusheuveltje van haar zusje en begon furieus te likken aan haar kale kutje, waardoor het meisje nog harder begon te wrijven aan mijn lul. Ik pakte een tepel van het meisje in mijn mond en begon met mijn tong kleine rondjes te draaien. Dit liet ze zich vol overgave ondergaan, en ze werd steeds geiler want haar tepeltjes groeiden inmiddels tot een enorm formaat. Mijn buurvrouw was intussen nog steeds heftig aan het likken waardoor het zusje hevig schokkend klaar kwam.

Hierna was het de beurt aan mijn buurvrouw die zich achterover liet vallen in de zachte dekens. Het zusje begon samen met mij aan haar kutje te zuigen wat mijn buurvrouw vreselijk geil maakte en ze al ras klaar kwam. Ik was hier echter nog niet klaar mee en begon verder te likken aan haar kutje en stak een vinger in haar aars. Het zusje had wel genoeg van mijn buurvrouw 's kutje op het moment en ging met haar kale kut boven mijn buurvrouw 's kut zitten zodat ik kijk had op twee geile poezen en beide kutjes flink onder handen nam. Nadat beide meiden nog twee keer klaar waren gekomen was het mijn beurt om klaar te komen.

Dus liet ik mijn achterovervallen en vielen beide meisjes op lul aan. Dit was een enorm genot om te zien; twee geile meiden zuigend aan mijn lul. Na een tijdje legde ik mijn buurvrouw ‘s zusje op haar rug en ging ik met mijn lul voor haar kutje en schoof rustig naar binnen, want het bleek dat ze nog maagd was. Rustig schoof ik mijn lul verder en verder naar binnen en wat een genot, zo lekker krap heb ik een kutje nog nooit gehad. Toen ik helemaal met mijn lul in haar zat moest ik ook even diep adem halen om vervolgens mijn lul er weer voor de helft eruit te halen. Waarna ik hem weer met harde stoten tot aan de wortel in haar geil liet verdwijnen. Dit schouwspel vervolgde zo voor enkele minuten, waarop mijn buurvrouw haar kutje boven haar zusjes mondje zette waarop deze begon te likken aan haar kutje. Door deze scene werd ik ook nog heter en begon nog harder in en uit het meisje te stoten.

Ik was zo in het schouwspel van de meisjes opgegaan, dat ik in een ogenblik van onoplettendheid in één keer mijn hele lul een gaatje lager pompte. Ik zat vreselijk strak in het poepertje van het zusje. Hierdoor had ze een luide gil gegeven, en sprongen tranen in haar ogen, maar doordat het zo lekker strak aanvoelde ging ik rustig door met het stoten waardoor het meisje gewend raakte aan mijn lul in haar aarsje en begon te genieten van de geile opwindingen van de lekkere neukbewegingen en het geile likken van mijn buurvrouw ‘s kutje.

Na een tijdje kwamen we alle drie gigantisch klaar en ik spoot mijn gehele lading in het geile kontje van het zusje. Hierna bleven we alle drie rustig liggen op het bed en vielen in slaap.

Mandus

Graag jouw waardering voor dit verhaal als reactie hier onder.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1728

GELUKKIGE HENGST

MandusGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 18, 2016 11:59:25

GELUKKIGE HENGST

Het was een fijne vakantie. Ik was samen met mijn toenmalige vriendin, Brenda, en haar moeder neergestreken op een rustige camping in Frankrijk. Eerst hadden we het plan om een beetje rond te trekken, maar toen alles stond en de camping en omgeving erg aangenaam bleken te zijn, besloten we unaniem om te blijven.

Brenda en ik hadden op dat moment nog maar enkele maanden een relatie. Ze was een aantrekkelijke meid van 1.70m hoog. Haar bruine golvende haar streek net neer op haar schouders, en haar blauwe ogen straalden bijna altijd. Het 18-jarige lijf was slank van bouw en had een mooi figuur. Haar lange benen liepen uit in een mooie kont, waarna haar taille weer slank was om vervolgens te verbreden bij haar b-cup. Ze was altijd modieus gekleed en had hierbij een voorkeur voor zwart.

Ze leek eigenlijk veel op haar moeder qua figuur. Haar moeder had na te zijn bevallen van twee kinderen (het jongere broertje woonde bij hun vader) nog een mooi figuur gehouden. Ze was dan 37, maar dat viel niet te zien. Het grootste verschil met Brenda was haar blond haar. Dat was een beetje golvend en tot achter haar oren. Ze was een gezellige moeder waar we het goed konden mee vinden.

Op een avond zaten we weer zoals gewoonlijk in de voortent wijn te drinken. Brenda was redelijk moe en voelde de wijn dan ook al snel hangen. Hierop besloot ze al vroeg naar bed te gaan. Teleurgesteld bleef ik in de voortent. Brenda sliep altijd in twee seconden na wijn. Toen ik dan vijf minuten later even bezocht in ons tentje, wat los stond van de caravan, sliep ze al. Ik wenste haar nog even zacht welterusten, maar dat hoorde ze waarschijnlijk nog niet.

Terug in de caravan, het was immers nog maar tien uur, ging ik gezellig verder met wijn drinken met haar moeder. We praatten gezellig over van alles en nog wat. De fles was dan ook weer snel leeg. We besloten er nog een open te maken. Ik ging hem openen, waarna haar moeder, Clara, zei dat ze alvast haar nachtkleding ging aandoen. Het was een warme dag geweest, dus deze kleding plakte. Ze liep daarom even snel naar het douchblok voor een korte opfrisbeurt.

Na tien minuten kwam ze terug in haar nachthemd. De wijn stond al klaar voor haar. Ze dropte de kleding in de caravan, waar zij sliep, en kwam weer bij me zitten. Tijdens het praten liete ik mijn ogen over haar lichaam gaan. Ik had het vermoeden dat ze geen bh aan had, omdat ik haar tepels vrij duidelijk kon zien. De aanblik maakte me wel nieuwsgierig.

De gesprekken gingen verder, waarbij ook het onderwerp seks niet werd overgeslagen. Clara vertelde dat de seks misschien de enige goede herinnering was aan de vader van Brenda. Dat miste ze nu wel. Soms had ze wel een date met een man, maar goede seks was er vaak niet bij. Tijdens dit gesprek zag ik haar tepels nog harder worden. De stof kon ze nu niet meer verbergen.

Ik voelde haar voeten af en toe langs mijn benen. Het voelde zacht en aangenaam, maar het leek meer dat ze dit per ongeluk deed. Toen de fles half leeg was, vroeg ze of ik zin had in chips. Door de alcohol had ik daar wel trek in. Ze stond op en liep richting de kastjes. Haar benen waren net als die van Brenda slank en lang. Het korte nachthemdje verhulde de onderkant van haar billen. Ze had geen slip aan. Aangezien ze net niet bij de chips kon omdat ik die op de kastjes had gelegd, stond ik op om haar te helpen. Ik liep naar haar toe waarbij ze nog een uiterste strekking deed. Het stofje kroop nu nog verder omhoog. Mijn pik klopte in mijn broek. Ze daagde me uit en ze kon me krijgen. Gezien Brenda en ik vrij open waren met de seks (ik mocht bijvoorbeeld met haar vriendinnen neuken, soms met haar erbij en andersom), besloot ik in dit geval mijn stoute schoenen aan te doen.

Op het moment dat ik naast haar kwam staan, pakte ik met een hand de chips, terwijl ik mijn andere op haar heup legde. Clara draaide zich naar me toe en keek me aan. Met een zwoele stem vroeg ik of ze altijd zonder ondergoed sliep. Dat bevestigde ze. Hierop gaf ik een zacht tikje tegen haar billen met de woorden dat het ook logisch was omdat ze haar mooie rondingen ook niet hoefde te verbergen. Even bleef ze staan. Ik pakte de chips en liep naar de tafel.

“Vind je,” hoorde ik. Ik antwoordde bevestigend met als toevoeging dat ik het anders niet zou zeggen. Clara kwam terug naar de tafel. In plaats van op haar eigen plaats te gaan zitten, ging ze bij mij op schoot zitten. Haar hemdje schoof nu verder omhoog. Ze vroeg me geil of ik dat normaal vond om mijn schoonmoeder zo te benaderen. Ik liet mijn hand over haar dij omhoog glijden en zei haar dat ze dat volgens mij niet erg vond. Mijn hand gleed ondertussen verder en veelzeggend zette ze haar benen iets uit elkaar. Ik voelde haar kortgeschoren kutje. Haar volle schaamlippen waren al erg nat. Clara bracht haar mond nu naar me toe en stuurde haar tong richting de mijne. Ik begroette dit met een warme tongzoen. Drie vingers sopte gemakkelijk in haar rijpe doos. Mijn pik werd keihard, Dat voelde Clara waarop ze van mij af ging. Mijn vingers gleden uit haar kut terwijl zij mijn broek opende. Samen met mijn boxer trok ze deze omlaag. Wat was dit heerlijk. Mijn pik stond fier overeind.

Haar hand greep mijn ballen en begon ze te masseren. Dit deed ze voortreffelijk. Met haar andere hand verwijderde ze haar nachthemd helemaal, waardoor ik zicht kreeg op haar mooie borsten. Haar b-cup was gezegend met twee mooi tepels die al flink hard stonden. Geil zei ze dat ze niet langer wilde wachten. Ze liep naar het aanrecht en ging daar tegen staan. Met haar rug naar mij toe en haar benen gespreid had ze geen woorden nodig. Ik begreep wat mij te doen stond.

Ik kwam van mijn stoel en liep met een harde pik in haar richting. Mijn pik had geen moeite om haar liefdesgrot binnen te dringen. Hij schoof meteen diep in haar. Ze verwelkomde dit met een lichte kreun. Diep begon ik haar te neuken. Ik voelde haar tepels. Haar borsten voelde heerlijk zacht. Zachtjes schudde ze mee. Ik voerde het tempo op en duwde haar iets verder voorover. Ruw pakte ik haar bij haar haren waarop ze me nog meer aanspoorde. Toen ik even mijn pik uit haar haalde, draaide ze zich snel om. Haar billen drukte nu tegen het aanrecht en ze trok me naar haar toe. Mijn pik vond een weg naar binnen. Clara sloeg een been om me en bewoog flink mee met mijn stoten. Heupwiegend neukte ze me nu terug. Haar borsten deinsden mooi mee. Haar tepels staken mooi omhoog. Met haar been stimuleerde ze me om haar dieper te neuken. Dit werd me te veel. Voor Clara ook. Ze begon met haar ogen te rollen en ik voelde haar kutje samentrekken. Ik trok mijn pik uit haar en spoot direct mijn lading over haar buik en venusheuvel. Nahijgend keek ze me aan.

“Wat heeft mijn dochter toch geluk met zo’n hengst...”

Mandus

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1677

GEMENGD SPORTEN

MandusGeplaatst door My 4Fingers do, september 22, 2016 14:06:59

GEMENGD SPORTEN

Ik ben Mandus, ben 45, getrouwd en zie er voor mijn leeftijd erg goed uit, maar ja dat is ook niet zo vreemd want ik zit 4 dagen per week in de fitness. Dat doe ik al vanaf mijn achttien, dus dan mag je er wel naar behoren uitzien. Omdat ik werk heb ik overdag weinig tijd en train meestal laat in de middag of in de avonduren. Mijn vrouw werkt ook drie avonden in de week, dus heb ik rustig de tijd om goed te trainen en dat doe ik met veel plezier.

Zo was ik ook een paar weken geleden ook weer goed bezig. Ik had mijn training er bijna op zitten toen er een paar meiden binnen kwamen die hier nog nooit waren geweest. Ik had ze even bekeken en was tot de conclusie gekomen dat ze er erg goed uitzagen. Een jaar of 20 met alles op en aan. Eén van de dames had lang blond haar tot op haar schouders en een mooi strak gezichtje, vrolijke ogen en volle lippen. De andere had bruin haar ook tot op haar schouders, en ook zij keek heel vrolijk de wereld in. Iets minder volle lippen maar wel erg goed verzorgt. Ze hadden alle twee mooie blauwe ogen en de figuurtjes mochten er echt wel zijn. De brunette iets voller maar zeker niet te vol eigenlijk zoals elke man een vrouw graag zou willen hebben. Ik was weer verder gegaan met de training en was de dames al lang vergeten. Totdat de eigenaar mij riep en vroeg of ik de meisjes even wilde begeleiden bij hun eerste dag. Ik deed dat wel vaker want tja, na vijfentwintig jaar fitness wist je er wel genoeg vanaf om mensen een beetje doordachte begeleiding te geven. Mijn training zat er toch op dus ik zei; “dat is goed ik hou wel een oogje in het zeil.” Ik liep naar de meisjes toe en stelde mezelf even voor en de meisjes stelde zich ook voor.

De blonde heette Petra en de brunette heette Mona. Ik vertelde hun dat ik de begeleiding overnam omdat de normale begeleider weg moest. Dus als ze ergens mee zaten of vragen hadden ze die aan mij konden stellen. Mona zei; “wij willen wat aan ons figuur doen! Een beetje de strakke lijn er weer inbrengen. Wat raad jij ons aan om te gaan doen?”

Ik keek hun aan en zei; “eigenlijk hoeven jullie niets aan die lijn te doen! Het ziet er erg netjes en strak uit, maar als jullie dat toch willen dan zal ik een programmaatje voor jullie maken.”

“Bedankt voor het compliment maar wij willen eigenlijk ook een beetje onze lichamen wat groter laten worden, een beetje bodybuilding eigenlijk. Een beetje meer spiermassa dat lijkt ons wel heel erg mooi.”

“Oké, dan zijn jullie op het goede adres,” antwoordde ik, “alleen zal dat niet in een korte tijd gerealiseerd worden, daar gaat wel een hele tijd overheen. Maar ik zal beginnen om jullie een oefenprogramma te geven zodat jullie een inzicht krijgen wat het inhoud om te gaan trainen en te werken aan een gespierder lichaam, dit is een beginprogramma, als het jullie bevalt en het gaat goed dan passen we dat binnenkort aan en gaan dan over tot het echte werk de zogenaamde bodybuilding.” Ik liet de dames plaats nemen op de apparaten en begeleide ze met hun training.

Toen ze een uurtje later vertrokken zeiden ze dat ze er alle twee veel zin in hadden en zeker deze week zouden terug komen om echt te gaan beginnen. Toen Danny de uitbater terug kwam vroeg hij, “en hoe waren de dames? Een beetje enthousiast of zien we die niet meer terug?”

“Ik denk dat die nog veel terug gaan komen, ze hadden er echt zin in.”

“Oké, we zullen zien.”

Ik liep naar de kleedkamer en nam een douche en ging daarna huis. De volgende avond waren de dames er niet. Eigenlijk was ik ze al weer vergeten. Toen ik twee avonden later weer op de school aankwam zei Danny; “die dames waren hier gisteren, je had gelijk ze zijn echt heel gedreven om door te gaan. Trouwens, ze vroegen naar jou! Ik heb ze maar gezegd dat jij gisteren je rustdag had en er vandaag weer zou zijn. Ze zeiden dat ze vanavond weer zouden komen.”

Ik was een half uurtje hard aan het trainen toen de dames binnen kwamen lopen. Danny kwam naar me toe en vroeg of ik de dames weer wilde begeleiden?

“Dat is goed,” zei ik, “mijn training is toch bijna klaar, dan heb ik alle tijd voor de dames.” De dames kwamen even later binnen in hun sporttenue, ik legde net de laatste hand aan mijn oefeningen ik moest nu alleen nog wat buikspieroefeningen en onderarmen doen. Die kan je namelijk altijd doen want de spier zegt vanzelf tot hier en niet verder. Ik zei tegen de dames; “als jullie alvast beginnen met opwarmoefeningen dan zal ik jullie zo aan het werk zetten.”

Vijf minuten later was ik klaar en liep naar de meisjes toe.

“Oké dames, we gaan beginnen met wat borstspieroefeningen.” Ik deed de oefening even voor en liet Petra toen als eerste gaan liggen, ik hielp haar om goed te gaan liggen, zodat ze er geen blessures aan over zou houden. Ze deed haar best maar ik moest toch een paar keer wat corrigeren in de houding en daarbij moest ik haar wel aanraken, dat veroorzaakte bij mij een lichte erotische tinteling. De rest van de avond begeleide ik de dames en als het goed bij hun ging deed ik ondertussen wat buikspieroefeningen. Als ik even tijd had draaide ik mezelf naar de grote spiegels toe, spande mijn spieren lekker strak aan en nam wat poses aan. Ik liet mijn spieren goed uitkomen en die mochten er echt wel zijn. Even lette ik niet op de dames maar die deden dat wel op mij, ze keken met bewondering naar mijn lichaam. Normaal had ik tijdens het trainen altijd een wijd shirtje aan maar had dat nu voor de spiegel even uitgedaan. Ik zag toen ik in de gaten kreeg dat ze mij stonden te bewonderen dat er goedkeurring uit hun ogen straalde.

Ze gingen daarna weer verder met hun training en waren na een half uurtje ook klaar. Er was niemand meer in de zaal. Danny had de buitendeur al gesloten. Hij keek mij aan en vroeg; “sluit jij dadelijk af Mandus? Dan houd ik het voor gezien, ik ga vast naar boven.” “Is goed, Danny, ik zie je morgen weer. De dames wilde even wat drinken.” Ik schonk hun een drankje in en vroeg; “gaan jullie ook nog onder de douche of doen jullie dat thuis? Want dan wacht ik even. Anders laat ik jullie er eerst even uit. Dan ga ik nog even lekker douchen.”

“Als je het niet erg vindt dan willen wij eerst nog even douchen is wel zo fris om dat te doen.”

“Ja, dat is zeker zo fris.” Ze maakte hun glas leeg, stonden op en liepen naar de kleedkamer toe. Ik ruimde de glazen even op en ging ook naar de kleedkamer. Ik gooide mijn sportkleding uit en liep naar de douche, zette hem aan en stapte er onder. Ik had me net ingezeept toen de deur open ging en er een hoofd om de deur kwam en die vroeg; “mogen wij hier douchen want bij ons is het water steenkoud.”

Ik schrok even en dacht; ‘kan dit wel?’ Maar gelijk zei ik; “als je het niet erg vind dat ik hier ook in mijn blote kont sta kom dan gerust binnen.”

Ze lachte even en stapten toen naar binnen. Ze draaide de andere kraan open en deden hun laatste kledingstukjes uit, en stapte naakt onder het water. Ik moest even slikken want ze zagen er in hun blote billen wel heel erg mooi uit. Het bezorgde mij toch wat groei prikkels in mijn onderlijf. Ik probeerde ergens anders aan te denken en draaide me om zodat ik die heerlijke lijven niet zag. Dat lukte mij ook aardig totdat ik ineens een paar handen op mijn rug voelde. Een stem vroeg; “mogen wij jouw rug en de rest wassen?”

Ik wist niet wat ik moest zeggen en knikte alleen maar en gelijk begonnen ze mij te wassen. Zachtjes gleden er een paar handen over mijn rug elke spier kreeg een goede beurt. Een paar andere handen voelde ik over mijn billen gaan, ook die kreeg net z’n lekkere beurt als mijn rug. Dat had als gevolg dat mijn lul zich in alle hevigheid had opgericht. Mona kwam voor me staan en gaf elke spier in mijn lichaam aan de voorkant een ontspannende beurt. Toen ze met haar handen bij mijn lul aankwam keek ze me met een paar hele geile ogen aan en vroeg; “hebben wij dit veroorzaakt?”

Ik knikte, keek haar aan en gaf haar zonder dat ik wist wat ik deed een zoen. Zij beantwoorde die gelijk en haar lippen gingen een stukje uiteen en mijn tong vond moeiteloos haar tong. Onze tongen streelde elkaar langs de volledige lengte, ze zoende vreselijk lekker. Petra was wat afgezakt en bewerkte met haar tong mijn rug wat me een heerlijke rilling bezorgde, ze zakte verder naar beneden en ook mijn kont kreeg dezelfde behandeling. Ik voelde het genot zich met sprongen opwerken in mijn lichaam. Ik wist dat als zij zo door zou gaan, en Mona zou met haar handen bezig blijven, dan ga ik binnen een minuut klaarkomen.

De dames hadden dit in de gaten en lieten mij los en pakte elkaar beet en begonnen elkaar te zoenen, hun handen speelde met elkaars borsten. Dit had ik nog nooit gezien en werd er alleen maar geiler van. Ik had het gevoel dat ik op ontploffen stond. Even bleef ik staan kijken en deed een stap dichterbij. Ik liet mij tussen hun benen in zaken. Zachtjes draaide ik hun lichaam een beetje naar me toe, nu had ik een prachtig uitzicht op twee van die mooie kutjes. Ik liet mijn vingers over hun benen gaan en raakte heel even de lipjes van hun kutje aan. Ik drukte mijn lippen op een bovenbeen en al likend ging ik naar boven. Elke dame dezelfde aandacht gevend. Ik kwam met mijn tong bij hun kutje en likte langs de lipjes en nam even het klitje tussen mijn lippen. Dat was voor Mona te veel en met een luide kreun kwam ze hevig schokkend klaar, ze duwde haar kutje tegen mijn mond en beet op haar eigen arm om maar geen geluid te hoeven te maken. Ze kwam weer een beetje op adem, trok haar kutje terug, en drukte haar mond weer op de mond van Petra. Ik richtte mijn aandacht op Petra haar heerlijke kutje. Mijn tong gleed van onder haar dijbeen naar boven. Ze zette haar benen verder uit elkaar en gelijk raakte mijn tong haar gezwollen klitje. Dat was precies wat ze nodig had, haar ademhaling ging gejaagd en ze siste; “ja… ja… ga door! O, wat is dit lekker! O, ja… mm… ja… mm… laat mij genieten mm...” Ze sloeg haar handen voor haar gezicht, beet haar lippen op elkaar en kwam luid kreunend en schokkend tot een hoogtepunt.

Ze trokken mij omhoog en gaven mij ieder een heerlijke tongzoen. Mona zakte naar beneden en elk stukje lichaam wat ze tegen kwam zoende ze. Haar hand had ze rond mijn lul gelegd en trok er heel zachtjes aan. Ze kwam met haar mond bij mijn lul en liet die in een keer helemaal in haar keel verdwijnen. Ze likte er zachtjes aan en haalde hem al likkend uit haar mond, ze ging met haar tong langs de buitenkant van mijn lul naar mijn ballen en nam die een voor een in haar mond. Petra zakte ook naar beneden en die nam nu mijn lul in haar mond. Zachtjes likte ze er aan, Mona kwam weer omhoog en bij mijn lul kwam ze de tong van haar vriendin tegen. Rond mijn lul streelde ze elkaar tong. Dit was zo heerlijk dat ik het niet lang meer wist uit te houden. Ik pakte hun hoofden vast en beet op mijn lip en kreunde.

“O… dames ik ga komen, wat is dit lekker, ho, oh… ja… ha… ja!” Met luide kreun en schokken van mijn onderlichaam spoot ik mijn zaad in de mond van Petra, die haalde hem uit haar mond gelijk nam Mona hem in haar mond en die kreeg de volgend schokgolf. Ze liet hem uit haar mond glijden en ik loosde mijn laatste restje zaad op hun gezicht. Ik keek naar onder en moest toegeven dat het een overheerlijk geil gezicht was zoals de dames er nu uitzagen. Ik zakte door mijn benen heen en gaf de dames een zoen.

Even later toen we een beetje op adem waren gekomen, maakte we onze douchebeurt af. We droogden elkaar af en kleedde ons aan. We konden ook niet te lang beneden blijven want Danny kon precies zien wanneer we weg gingen. Toen we de boel hadden opgeruimd liepen we naar de deur en gingen naar buiten. Ik liep nog even met de dames mee naar hun auto en toen vroegen ze; “is het ‘s avonds altijd zo rustig? Dit was namelijk zo heerlijk dat we het graag een vervolg willen laten krijgen, tenminste als jij dat ook wilt natuurlijk.”

“Ik wil dat heel graag, het is voor het eerst dat ik seks heb met twee van die heerlijke dames, maar het is de rest van de week niet zo rustig, alleen deze avond, dit is altijd een avond dat er maar heel weinig mensen zijn en zeker om deze tijd dan is er gewoon niemand meer. Dan ben ik altijd de laatste die weggaat.”

“Nee hoor,” zei Mona, “dan zijn wij er in het vervolg op deze avond ook altijd en sluiten wij met zijn drieën de deur.” “Dat is zeker,” zei Petra.

Zij stapten in de auto en reden weg. En ik liep heel voldaan naar huis en hoopte dat de week weer snel voorbij zou zijn wat dit was mij toch wel erg goed bevallen.

Mandus

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1663
Volgende »