Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

NOU MOE?

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers di, september 26, 2017 15:11:21

NOU MOE?

Op een mooie zonnige middag zat ik in de tuin bij mijn beste vriend Hans. Hans en ik kenden elkaar al van de middelbare school en daarna hebben we samen gestudeerd. Nu we begin dertig zijn heeft onze vriendschap nog niets aan kracht ingeboet. Ook niet door de vele vriendinnen die in de loop der jaren voorbij zijn gekomen. Hoewel ik het toch nooit echt leuk heb gevonden dat hij Leentje ‘kreeg'. Ook ik had een oogje op haar.

Hans en ik zaten samen met Leentje, zijn vrouw, in de tuin koffie te drinken en wat te praten over koetjes en kalfjes. Leentje was een aantrekkelijke blondine met bruine ogen en kort haar. Ze was gekleed in een zwarte bikini met daarover half- open een lichtblauw overhemd van Hans. Ze zag er zeer opwindend uit. Hans en Leentje kregen tijdens hun studententijd een relatie. Het was me nog steeds niet duidelijk waarom ze voor hem had gekozen en niet voor mij. Of wist ze niet dat ik toen verliefd op haar was? Dat kon toch bijna niet.

Plotseling ging de telefoon. Hans griste zijn mobiel uit zijn borstzakje alsof hij op het belletje zat te wachten. Het gesprek was kort en eindigde met “Ik kom er zo aan”. “Sorry, jongens, ik moet weg, dat krijg je als eigen baas” zei Hans en weg was hij.

“Dat gebeurt nu zo vaak. Uren blijft hij weg”, verzuchtte Leentje. “Hoe kan hij nu zo’n mooie vrouw lang alleen laten”, vroeg ik ironisch.

“En dan nog wel met zijn beste vriend!” Antwoordde Leentje schalks.

“Jij nog wat drinken?” Zonder mijn antwoord af te wachten pakte ze de glazen en liep naar de keuken. Ik keek haar na. Leentje was nog steeds een mooie vrouw. Slanke benen met lekkere stevige billen, een sensuele mond en naar verhouding grote borsten.. Het leek alsof ze voelde dat ik naar haar keek, net of ze met opzet draaide met haar kontje. Ik verzonk in gedachten; ‘Ach... had ik toen maar, jaren terug op dat feest.’

Ik schrok op toen Leentje terugkwam met twee flesjes bier. Haar borsten schommelden toen ze terugliep naar haar stoel. Toen ze me het flesje aanreikte zag ik dat ze haar bikini had uitgedaan. De bovenste knoopjes van haar blouse waren los en ze gunde me een blik op haar gebruinde borsten. Ik slikte.

“Proost” zei ze en ze nam een slok uit het flesje, daarna likte ze langs de hals.

“Proost en ik nam gauw een slok. ‘Ik droom toch niet? Het lijkt net of ze me hier zit op te geilen” dacht ik bij mezelf’. Ze trok haar benen op en zette haar hielen bij elkaar op de rand van het zitgedeelte van de bank. Ze zat met de knieën van me af en ik zag haar mooie benen. Ik begon het warm te krijgen.

“Mag ik je een vraag stellen?”

“Ga je gang” antwoordde ik.

“Waarom heb jij eigenlijk geen nieuwe vriendin, na Sylvia?” De directheid van de vraag overviel me en ik verslikte me bijna in mijn bier. Leentje zag het en zei. “Het verbaast me, zo’n leuke vent als jij”. Daarbij keek ze me recht in mij ogen om vervolgens me van top tot teen op te nemen.

“Sylvia was heel bijzonder, we hadden het heerlijk samen in alle opzichten. Maar ja, uiteindelijk voelde ze zich toch meer aangetrokken tot een vrouw. Ze wilde dat niet combineren met een relatie met mij.” Het verbaasde me dat ik dit zomaar aan haar kon vertellen. Sylvia had me deze mededeling zo’n jaar geleden gedaan en was vervolgens vertrokken. Voor welke vrouw wist ik nog steeds niet. “Bovendien”, vervolgde ik “hebben mijn vrienden, en met name Hans, inmiddels alle mooie vrouwen ingepikt.”

“Nou ja gepikt,” zei ze, “ik kan nog wel wat hebben hoor.” Ze keek me aan met een geile blik.

Ze ging voor me staan en knoopte langzaam haar blouse verder open. “Volgens mij ben jij een echte borstenman” zei ze en ze duwde haar stevige bollen in mijn gezicht. Ik twijfelde even, maar toen ze langzaam haar borsten heen en weer schudde kon ik me niet meer bedwingen. Ik drukte ze tegen elkaar met mijn handen begon haar tepels om beurten te likken. Ik beet zachtjes in haar harde knoppen en draaide ze rond tussen duim en wijsvinger. ‘Ja, ik ben een borstenman’, dacht ik bij mezelf. Ze kreunde zachtjes en fluisterde.

“Ga eens staan.” Ik stond op. Leentje trok mijn poloshirt over mijn hoofd. We keken elkaar in de ogen en onze monden raakten elkaar. Onze tongen stoeiden, haar handen streelden mijn rug. Ik trok haar blouse over haar armen omlaag en ging met mijn nagels over haar ruggengraat Ik streelde haar billen en drukte haar onderlichaam dichter tegen me aan. Onze monden maakten zich los.

“Oh Leentje ik..”

“Ssh… ssttt… fluisterde ze, “niets zeggen”. Ze zoende mijn hals, haar handen streelden mijn schouders en daarna mijn rug. Mijn handen gingen via haar billen over haar buik omhoog naar haar borsten. Ik ‘woog’ ze met mijn handen om ze daarna te verkennen met mijn duimen over haar tepels. Leentje streelde mijn borst en mijn tepels. Die zijn zeer gevoelig. Ze likte aan mijn linker tepel en zoog zachtjes.

“Hm… lekker.” Terwijl ze met mijn tepels speelde knoopte ze mijn broek los. Ze trok de broek gelijk met mijn slip op mijn enkels. Ik stapte eruit. Ze drukte haar harde tepels tegen mijn borst en met haar linkerhand streelde ze mijn zak en ballen. Langzaam schoof ze naar beneden. Haar harde tepels streelden mijn lijf. Een heerlijke sensatie. Ondertussen bleef ze mijn tepels masseren met haar duim en wijsvinger. Ik had veel fantasieën over Leentje gehad, maar dit overtrof alles. Ze ging verder naar beneden en nam mijn harde paal tussen haar borsten. Ik drukte ze bij elkaar en maakte voorzichtig stoot bewegingen.

“Ja… ah, toe dan”, spoorde ze me aan en ze kneep daarbij in mijn tepels. Ik stootte harder en mijn pik zwol verder. Oh… oh… oh… wat was dit lekker. Het leek alsof ze precies wist wat ik lekker vond. ‘Die Hans boft’, dacht ik bij mezelf. Ze liet zich op haar knieën zakken en begon mijn paal te likken. Ze nam mijn eikel tussen haar warme lippen en zoog mijn paal dieper haar mondje in. Met haar linkerhand kon ze nog net mijn linker tepel strelen, haar rechterhand kneedde mijn ballen. Ik nam haar harde tepels tussen duim en wijsvinger en draaide ze rond. Ze pijpte me op het ritme van mijn draaien. Precies zoals ik het graag had. Mijn pik begon te kloppen.

“Oh Leentje, ik ga komen”, kreunde ik. Ik wilde me terugtrekken, maar ze liet het niet toe. Ze legde haar handen op mijn billen en begon me sneller en harder te pijpen. Ik greep me vast in haar korte haren en na een paar korte felle stoten kwam ik klaar. Mijn zaad spoot haar mondje in en ze slikte. Mijn pik klopte na en ze kneep ook de laatste druppels eruit. Ze zoog en likte mijn eikel schoon. Ze keek omhoog en haar ogen glimlachten.

Leentje liet zich achterover vallen in het gras. Goddelijk lag ze daar. Leentje, de vrouw waar ik altijd naar had verlangd. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en duwde zachtjes haar benen uit elkaar. Ik streelde met mijn nagels de binnenkant van haar dijen. Ze kreunde. Ik had voor het eerst uitzicht op haar kutje. Geschoren, met aan de bovenkant nog een plukje haar. Prachtig. Haar geil druppelde op haar lipjes. Mijn nagels gingen wat harder over haar dijen. Ze kreeg kippenvel Mijn armen schoven onder haar benen door over haar buik richting haar borsten. Ik zoende en likte de binnenkant van haar linkerdij. Ik gaf een kusje op haar kutje en begon haar borsten te kneden. Mijn tong ging door haarlipjes en over haar clitje. Ze sidderde even.

“Oh… oh… ho… , lekker”, fluisterde ze. Ik zoog aan haar clitje. Daarna gleed mijn tong weer door haar speeltje. Ik trok zachtjes aan haar tepels. Ik neukte haar met mijn tong en nam haar clitje vervolgen tussen mijn lippen. Ik wisselde af en speelde met d’r. Leentje begon zwaarder te ademen en heftiger te kreunen. Het puntje van mijn tong flitste over haar clit en ze begin te schokken. Haar spieren spanden zich en ze drukte haarbenen bij elkaar. Mij hoofd zat klem, maar ik bleef likken. “Ja… ah… oh… ho… oh ja… mm… mm… ”. Even later ontspande ze en trok me aan mij haren naar haar toe.

“Lekker”, fluisterde ze, “bedankt”.

“Jij ook bedankt” zei ik zacht. Haar hand gleed richting mijn pik. Die was inmiddels al weer hard geworden.

“Ik vind het zeer opwindend een vrouw te bevredigen, “ zei ik.

“Ik weet het”, antwoordde ze. Als je me wilt neuken, moeten we naar binnen, want daar liggen de condooms”. Voordat ik van verbazing was bekomen, was ze al bijna in het huis.

Ik liep snel achter haar aan. Ik begreep er niks van. Ze was altijd enigszins afstandelijk tegen me geweest en nu verleidde ze me, de beste vriend van haar man. Waarom? Kwam ze tekort bij Hans? Toen ik haar slaapkamer binnenkwam zat ze op haar knieën met haar benen wijd. Ze lachte naar me.

“Kom maar mannetje, ik weet wel wat jij wilt”. Ik stond aan de rand van het bed. “Hm… die moet nog wat harder” en ze begon me te pijpen. Ik kneedde haar heerlijke tieten. Ik voelde haar tepels verstijven. Ze stopte met pijpen en vroeg me te gaan liggen. Ze nam een condoom uit het nachtkastje en maakte de verpakking open.

“Sorry, lieve Jan, maar ik gebruik geen pil en ik wil geen kindjes.”

“Maakt niet uit,” antwoordde ik. Routineus rolde ze het condoom over mijn paal. Vervolgens ging ze schrijlings op mij zitten, pakte mijn pik leidde hem naar binnen. Even stopte ze toen ik helemaal in haar was en daarna begon ze zachtjes te rijden. Ze sloot haar ogen en rechtte haar rug. Op die manier zat ik zo diep mogelijk in haar. Haar tieten priemden naar voren. Ze versnelde wat en haar prachtige grote borsten deinden. Ik pakte die heerlijke prammen.

“Ik zei toch; een borstenman,” kreunde ze. Met haar linkerhand streelde ze mijn buik. Haar rechterhand speelde met mijn ballen. Ik duwde mijn duim tegen haar clit aan. Ze kreunde opnieuw en begon me sneller te neuken. Want dat was het, zij neukte mij op een manier die ik het liefste had. ‘She’s the boss,’ flitste door mijn hoofd. Ze zette haar handen naast mijn schouders. Haar borsten bungelden voor mijn gezicht heen en weer. Ze liet mijn paal bijna uit haar kutje gaan om hem vervolgens weer diep in haar te laten dringen. Ik pakte haar billen en verhoogde het tempo nog wat. Ze begon sneller te ademen, haar mond open en haar ogen gesloten.

“Hm… mm…, lekker”, smoorde ze. Haar tong ging langs haar lippen. Ik trok haar billen wat uit elkaar en sloeg erop.

“Oh… ja… ha… ja…, toe dan.” Met mijn wijsvinger streelde ik haar aarsje. Ik duwde mijn vinger zachtjes in haar kontgaatje. Haar kutje spande zich en met een gil kwam ze klaar. Ik stootte nog twee keer en toen liet ze zich uitgeput op me vallen.

“Oh Jan, wat lekker. Ik wist dat het lekker zou zijn met je, maar dit”.

“Ik ben nog niet klaar met je wijfje,” fluisterde ik. “Ooit heb ik mijn kans laten lopen, maar gebeurt me geen tweede keer.”

“Toen op het feest bedoel je?” Leentje keek me tegelijk vragend, uitdagend en geil aan. “Ga eens op je handen en knieën”, zei ik. Ze deed wat ik vroeg. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn pik opnieuw in haar natte spleetje. Ik trok haar aan haar heupen naar me toe. Haar borsten schommelden. Wat een heerlijk geil gezicht. Nu eindelijk neukte ik haar in plaats van omgekeerd. Ik neukte met lange rustige halen. Ik wilde lang genieten van haar, van Leentje, de vrouw die ik heimelijk al zo lang begeerde. Bij elke stoot gaf Leentje wat tegendruk door haar kontje naar achteren te duwen. Ik trok haar billen wat van elkaar en streelde met mijn duim langs haar kontgaatje. Ik masseerde het gaatje en duwde mijn duim voorzichtig naar binnen.

“Oh ja… Jan, neuk me alsjeblieft in mijn kontje.” Ik trok mijn pik uit haar kutje en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje. Ze duwde haar kontje achteruit en langzaam schoof het topje van mijn eikel naar binnen. Ik pakte haar heupen en trok haar voorzichtig verder over mijn paal. Toen ik helemaal binnen was wachtte ik even. Langzaam begon ik te stoten. Hijgend en kreunend zei ze.

“Jan, ah… ha… ha, het nachtkastje.” Ik trok het deurtje open en zag een enorme dildo liggen. Ik begreep wat ze wilde. Ik pakte de dildo en hield hem voor haar natte poes. Toen ik hard in haar kontje stootte, duwde ik de dildo in haar natte kutje. Ik neukte haar met lange halen in haar kontje en met snelle bewegingen neukte ik met de dildo haar kutje. Ze gilde, kreunde, vloekte en smeekte. Het leek alsof golven van orgasmen door haar lijf sidderden. Ik hield het ook niet lang meer.

“Oh Leentje, wat lekker. Ik ga komen,” kreunde ik.

“Nee, wacht nog even... Ik wil dat je het echt lekker hebt.” Ze trok de dildo uit haar kutje en schoof naar voren. Mijn keiharde paal floepte uit haar kontje. Ze pakte het condoom en rolde het van mijn pik.

“Kom... tussen mijn tieten”, hijgde ze. Ze ging op haar rug liggen en ik ging schrijlings over haar heen zitten. Ik legde mijn pik tussen haar borsten. Ze duwde haar borsten bij elkaar en ik begon met lange halen te stoten. Steeds als mijn kloppende eikel boven haar borsten uitkwam, probeerde zeer even aan te likken. Het was net of Leentje mijn seksvoorkeuren kende. Mijn pik begon te kloppen en na een paar stoten kwam ik klaar. De klodders sperma kwamen over het gezicht van Leentje en in haar haar. Ze kneep de druppels uit mijn eikel en likte hem schoon.

“Oh… Leentje dat was zalig, zo lekker heb ik nog nooit gevreeën.”

“Ook niet met Sylvia,” vroeg ze, maar de vraag drong nauwelijks tot me door. Ik liet me naast haar op het bed vallen.

“Had ik maar doorgepakt op dat feest”, verzuchtte ik.

“Nee Jan, dat was niks geworden” hoorde ik haarzeggen.

“Maar waarom nu dan wel? Omdat je tekort komt bij Hans?” Vroeg ik verbaasd en een beetje beledigd.

“Wil je het echt weten?” vroeg ze zacht.

“Ja natuurlijk wil ik het weten.”

“Ik ben de vrouw waarvoor Sylvia je heeft verlaten” zei ze. Ik staarde haar verbijsterd aan.

“Ze heeft me verteld over jullie vrijpartijen, wat jij deed om het haar naar de zin te maken en ze heeft me alles verteld over je voorkeursplekjes en zo. Ze is niet weggegaan omdat het vrijen niet goed was. Om de een of andere reden kon ze je niet delen, denk ik.”

Ik wist niet wat is moest zeggen. Ik had geneukt met de vrouw van mijn dromen, op een manier die ik nooit had durven dromen en ze blijkt mijn concurrent op liefdesgebied te zijn. Ik staarde voor me uit. Leentje pakte mijn hoofd tussen haar handen en zoende me. “Ik heb het hier van tevoren met Sylvia over gehad, ze wilde graag dat ik dit deed. En ik wilde het ook graag. En het was heerlijk.”

Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik ben de kamer uitgelopen, heb mijn kleren uit de tuin gepakt en ben weggegaan. Tot op de dag van vandaag heb ik Sylvia, Leentje en Hans niet meer gezien of gesproken.

Stiekemerd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1904

Bedkindom

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers do, mei 18, 2017 13:54:33

BEDKINGDOM

Ik heb een nieuw bed nodig en ben via een site bij een beddenwinkel terecht gekomen. Al hoewel het bijna sluitingstijd is kan ik gewoon rond lopen en kijken volgens een van de verkopers. Indien nodig willen ze graag helpen. Als ik maar snel ophoepel denk ik bij mezelf.

Ondanks dat ik al diversen sites heb bekeken en de nodige informatie heb bestudeerd is het nu toch een twijfel tussen drie verschillende soorten van matrassen. Ik besluit hulp te gaan zoeken.

“Eh… mevrouw,” zeg ik tegen een van de dames. “Kunt u me helpen?”

“Ja natuurlijk,” zegt de vrouw die zich omdraait terwijl ik op mijn horloge kijk. “Over de tijd hoeft u zich niet druk te maken!” Ik herken haar van de site en zij moet dan Monique zijn, de eigenaresse van deze winkel. We stellen ons voor en ik blijk inderdaad gelijk te hebben. Met een kopje thee praten we verder ondanks dat de tijd van sluiten al even is geweest. Uiteindelijk is het een half uurtje later dan de sluitingstijd.

“Ik geef u deze informatie mee,” zegt ze terwijl ze een van de mannelijke collega wenkt die is gebleven en vraagt om alles af te sluiten. “U gaat thuis even nadenken over wat ik u heb aangeboden. Als u interesse heeft gaan we kijken of het inderdaad een bed voor u is.”

Met mijn werk is lastig op de tijd iets af te spreken en daarom stel ik voor dat ik bel voor een vervolgafspraak. Monique begrijpt het na de nodige uitleg en stemt in op mijn voorstel. Eigenlijk is het haar idee dat eventuele klanten teruggebeld worden alleen nu maakt ze dan de uitzondering om te wachten. Een aantal weken gaan voorbij en ik weet in welke bed-systemen ik verder wil. Een belletje en wat afspreken is zo gedaan. Aankomende woensdag eind van de dag. Twee dagen later loop ik de winkel weer in.

“Ah meneer Derboven,” wordt er al geroepen vanuit een hoek in de winkel. “Ik kom eraan!” Gelijk zie ik Monique met een gestrekte arm om te begroeten op me afkomen lopen.

“Goedemiddag,” zeg ik en pak de uitgestoken hand van Monique. “Ik ben eruit!”

“Zullen we eerst even gaan zitten,” zegt Monique terwijl ze een stoel in de hoek waarvan ze kwam gelopen aanwijst. “Iets drinken? Thee, koffie of wat fris?”

“Doe maar een kopje thee alstublieft,” zeg ik terwijl ik de stoel naar achteren trek.”

Een paar minuten later komt Monique weer terug met thee en een paar koekjes. “U mocht wel gaan zitten hoor,” zegt ze met een glimlach terwijl ze de thee neerzet. “Hoe is het met u?”

“Goed,” zeg ik en nadat Monique is gaan zitten ga ik ook direct zitten. “En met u?” “Prima,” zegt ze terwijl ze een dun kladblokje openslaat. “Zo, u heeft wat op het oog!”

Ik leg uit wat ik had gelezen en inmiddels ook al wat verhalen heb gehoord over het ene systeem. Het andere systeem zag er mooi uit maar is vrij onbekend blijkt tenzij iedereen die ik erna vraagde het onder een andere naam kent.

“Het lijkt mij wijs als we gaan proberen,” zegt Monique die aanstalten maakt om op te staan. “Ik moet even de deur afsluiten. Dan kan mijn collega ook naar huis.”

“Sorry,” zeg ik en sta ook gelijk op. “Dat ik zo vervelend ben met deze rottijden!”

“Och,” zegt ze half omkijkend en lachend. “Het valt wel mee hoor!” Haar collega, een aantrekkelijke brunette glimlacht naar me. Ze kijkt nog even om naar mij en ik zie haar samen met Monique richting de deuren lopen en smoezen. “Weet je het zeker,” hoor ik de brunette zeggen als ik even mijn benen strek en half in de richting van het tweetal loop.

“Ja joh,” zegt Monique lachend. “Ik kan hem wel aan. Zie je morgen, Kity!” Ze draait de deur op slot en loopt weer richting mij. “Zullen we eerst bij het eerste systeem gaan kijken,” zegt ze wijzend in de richting van de andere zijde ten opzichten van de zithoek waar we net zaten. “Het staat aan deze kant!” Luisterend naar de uitleg van Monique neem ik plaats op een zijde van het door aangewezen bed. Draaiend en wiegend meld ik dat dit systeem inderdaad goed ligt. Er blijkt nog een bijna hetzelfde systeem alleen goedkoper iets verder door te staan. Ook dit test ik uitgebreid wat volgens mij beter ligt dan de eerste duurdere versie. Lachend om mijn opmerkingen lopen we een trap op.

“Het tweede en volgens zeggen een onbekend systeem” staat op de verdieping. Ik volg Monique die op haar hakken bijzonder snel trap kan lopen. Bovenaan word ik bijna verblind door een felle lamp die recht in mijn gezicht schijnt. Daardoor draai ik mijn hoofd iets. Nog net zie ik door de felle lamp en het dunne rokje de silhouet van haar stevige bovenbenen. ‘Wow’ denk ik bij mezelf en de aandacht voor de uitleg van Monique verlies. ‘Wat een mooi paar benen zijn dat.’ Monique blijft door praten en lijkt niets van mijn afwezigheid te merken.

“Nou ga maar eens liggen,” zegt ze en een transparant matje onder mijn voeten schuift als ik ga liggen. “En?”

“Heerlijk,” zeg ik terwijl ik snel naar de benen van Monique kijk die voorover buigt om iets op te pakken. Helaas net niet ver genoeg om meer te kunnen zien. “En hoe bevalt het,” vraagt ze weer.

“Oh eh,” zeg ik en iets ga verliggen in de hoop mijn aandacht bij de test te houden. “Het ligt goed. Maar toch.”

“We hebben nog een bed op uw lijst je staan,” zegt ze terwijl ze haar rokje goed trekt na het zitten. “Dat staat beneden!” Vol over haar uitleg en haar benen kijk ik haar aan. Steeds als ze even de andere kant op kijkt kijk ik snel haar benen. ‘Jeetje’ denk ik terwijl Monique maar doorratelt. ‘Tussen die benen zou ik wel even willen liggen’.

Trouwens ze ziet er best wel helemaal lekker uit. Blond haar wat met grove slagen tot net over haar schouders valt. Donkerblauw grijzige ogen met een licht kleurtje make-up. Een smalle mond met volgens mij een lichte lipstift. Smalle schouders, redelijke tieten, netjes in verhouding met haar lichaam en haar redelijk stevige kont. En dan haar heerlijke benen waar ik heel even en…

“Zullen we beneden kijken,” dringt Monique ineens tot me door en gelijk verder gaat.

“Ja natuurlijk,” zeg ik met volgens mij een beginnend roodhoofd. “Het derde systeem staat dus beneden?”

“Ehm… ja,” antwoordt ze. “Vlakbij de spreekhoek!”

Zonder mijn nek te breken komen we bij het derde en laatste bed-systeem waar ik interesse in heb. Het ligt lang niet zo lekker als de tweede, die boven staat. Na nog wat draaien en wiebelen gaan we weer naar boven om toch nog eens een ander systeem te bekijken. Dit op een beetje aandringen van Monique. Volgens haar is dit dan een nog beter systeem dan waar ik op heb gelegen. Vreemd dat ze dit dan niet gelijk aanprees toen we nog boven waren. Weer hetzelfde ritueel op de trap en nu struikel ik toch bijna wel. Met de nodige verontschuldigingen en toch het nodige sarcasme helpt Monique mij volkomen onnodig overeind. ‘Verdomme,’ denk ik. ‘Als ik beter had opgelet en niet zo naar haar benen keek was dit niet gebeurt’.

“Zo,” zegt Monique en weer zo voetenmatje neerlegt. “Hier mag u wel gaan liggen!”

“Nou eindelijk,” zeg ik met een beetje zelfspot. “Die vloeren van u liggen niet zo comfortabel als dit bed.”

Monique gaat op het bed ernaast zitten en vergeet waarschijnlijk dat ik lig en zijzelf een rokje draagt. Tot ver onder haar rokje kijk ik over haar bovenbeen. Direct merkt ze haar fout en draait ze haar benen zo dat ik geen inkijk meer heb. Alsof er niets is gebeurt, vertelt ze over de voor en nadelen van dit systeem. Natuurlijk zijn er veel meer voordelen dan nadelen.

“Heel eerlijk gezegd,” onderbreek ik Monique op een ogenblik en met mijn hand over mijn schouder wijzend, “ligt dat andere systeem hierboven lekkerder. Mag ik daar nog eens op liggen?”

“Natuurlijk,” zegt Monique die gelijk opstaat. “Mag ik u dan een andere opstelling laten zien met precies hetzelfde systeem. Het voordeel bij deze opstelling is dat ik u een ingesproken stuk tekst kan laten horen. Het duurt ongeveer vijf minuten en is van de fabrikant!”

“Prima,” zeg ik terwijl ik in een beweging naast haar sta. “Laat maar zien!”

Met een paar passen zijn we bij de opstelling die Monique bedoelde. “Gaat u maar liggen, zegt ze en weer herhaald zich hetzelfde ritueel.

“En hiermee bedient u het volume!” Ik krijg een afstandsbediening aan een krulsnoer in mijn handen geduwd met twee knopen erop. “Terwijl u hier ligt te luisteren ga even iets doen,” zegt ze. “Als u mij nodig heeft kunt u gewoon een gil geven. Er is verder niemand dus… Is dit goed?”

“Prima,” zeg ik en druk op de startknop. “Ik zie u zo wel weer!”

Wel jammer dat ze weg loopt. Maar, gelijk ook leuk. Ik kan haar stevige billen extra lang bekijken terwijl ze van mij wegloopt. Jammer dat ik nu haar kan bekijken terwijl ze bij me zit. Met vijf minuten is inderdaad de tekst afgelopen en Monique komt bijna direct erna weer aangelopen.

“En,” vraagt ze terwijl ze nu wel oplet met het gaan zitten?!

“Veelbelovend,” zeg ik en wip even op en neer. “Misschien een hele gekke en idiote vraag. Waarschijnlijk hoor je het wel meer. Maar, heu… Zou je eens naast me willen gaan liggen?”

“Zo idiote vraag is het niet hoor,” zegt Monique terwijl ze lachend opstaat en naar de andere zijde van het bed loopt. “We horen wel vaker dit soort vragen!” Ze gaat eerst zitten en dan gaat ze liggen terwijl ik haar bekijk. “Zo en nu,” zegt ze. Met een glimlach draait ze op haar zij. “Wat denkt of vindt u er nu van?!”

Ik wiebel even heen en weer. “Nu we toch zo bezig zijn,” zeg ik met een glimlach. Kunt u dit wiebelen misschien ook eens doen?”

“Ja natuurlijk,” zegt ze terwijl ze gelijk mijn vraag uitvoert. “Zo goed of wilt u nog meer proberen?”

“Nou nee, zeg ik.”

Gelijk vliegen de gedachten om het bovenop Monique nog een paar keer te proberen. Liefst andere dingen. Maar we zijn tenslotte nog steeds in een winkel. Er is weliswaar niemand meer maar toch.

“Zeker weten,” zegt Monique nog steeds op haar zij liggend en een glimlach van oor tot oor heeft. “Nu kan het!”

“Nou… eh… ja… nee,” zeg ik twijfelend met een vraag in mijn hoofd.

“Ja? Nee? Vraagt ze lachend. “Ik ben wel wat gewend hoor!”

“Oké,” zeg ik dan lachend. “Kan je… euh… Hoe voelt het als… ik heu… Kan het systeem… Je weet wel?” Gelijk maak ik met een arm heen en weer gaand het bekende gebaar.

“Het bed-systeem,” zegt Monique lachend en het gebaar ook maak, “kan dit ook aan. Het lijkt een slap systeem maar onder de rand voelt u een goed en degelijk frame. Dus u kunt u zeker… uitleven zal ik maar zeggen!”

“Oké, als u het zegt,” zeg ik en ook op een zij draai.

“Wilt u misschien even oefenen,” zegt Monique ineens. Na een paar tellen stilte. Ik kijk haar aan en denk zal ze bedoelen wat ik denk. Of begrijp ik het verkeerd. Moet ik hier niet op in gaan om een flater te voorkomen.

“Nou,” zegt ze en terwijl ze zich uitrekt. “Wilt u nog nadenken of zo?”

“Ik… heu… begrijp u niet helemaal,” zeg ik toch erg twijfelend.

“Zou ik een hint geven,” zegt ze vragend. Zonder antwoordt af te wachten legt haar hand op mijn knopenrits. “Nu wel duidelijk,” zegt ze terwijl er onder haar hand een flinke bult in mijn broek komt. “Volgens mij wel.” Ze knijpt in de bult in mijn broek!

“Ik… heu…” stotter ik volkomen van de wijs!

“He,” zegt Monique direct terwijl ze mijn broek met een ruk open trekt. “Ik ga geen relatie met je aan of zo. Jij wilde het bed testen en ik heb er wel trek in. Dus wat wil je!” Gelijk duwt ze haar hand in mijn boxer en begint over mijn stijve te wrijven.

“Hm…” likt ze langs haar mond. “Ik wil hem wel even goed beethouden.” Weer zonder antwoordt af te wachten trekt ze mijn boxer verder omlaag terwijl ze met haar andere hand mijn broek nog verder omlaag duwt. Even kijkt ze naar mijn glimmende eikel en trekt verder. “En bevalt het… eh bed,” zegt ze met een lach.

“Ja, heerlijk,” zucht ik terwijl ik op mijn knieën ga zitten en Monique zich op haar rug draait. “Ik...”

Haar telefoon die op het nachtkastje naast het bed ligt begint te zoemen. Met een uitgerekt arm pakt ze haar mobieltje terwijl ze mijn stijve niet loslaat. “Even stil aub,” zegt ze terwijl ze rustig door blijft trekken en mij aankijkt. “Het is mijn man!”

“Wat,” roep ik en wil terug trekken.

“Sssttt,” doet Monique en terwijl ze duidelijk zichtbaar op opnemen drukt en ze met een wat stevigere greep aan mijn pik blijft trekken. “Hoi schat!” Stil en steeds geiler wordend van deze situatie laat ik Monique doortrekken. Monique blijft rustig doortrekken en kneden in mijn zak terwijl ze met haar man een gesprek heeft. “Ja, schat ik schiet op, zegt ze en een knipoog naar mij geeft. Ik kom zo snel mogelijk naar huis! Dag lief!”

Nadat ze nog een keer kijkt op ze daadwerkelijk op de juiste knop heeft geduwd draait ze zich weer naar mij.

“Je had geen relatie,” zeg ik gelijk!

“Ik ga geen relatie aan,” zegt ze lachend. “Ik zeg toch niet dat ik nog geen relatie heb. “Sorry hoor,” zegt ze en met twee handen mijn pik begint te bewerken. “Maar ik wil gewoon even lekker een avontuurtje. Alleen moeten we nu opschieten. Mijn man vindt dat ik te lang doorga met de administratie bijhouden!”

“Administratie bijhouden,” zeg ik lachend.

“Ja,” zegt Monique lachend die iets onderuit gaat zitten. “Ik moet toch wat verzinnen om een lekkere kerel als jij te pakken te krijgen. En volgens mij zit jij er ook niet echt mee als ik even diep buk!” Gelijk buigt Monique nog verder voorover en neemt ze mijn eikel in haar mond.

“Oh ja… ah,” hijg ik als ik voel hoe Monique rustig mijn lul verder in haar mond laat glijden terwijl ze mijn zak kneed. “Oh ja… ah pijp me maar!” Met lange en rustige bewegingen glijdt Monique met haar tong draaiend over mijn lul heen en weer. Trekkend aan mijn stijve als ze rond mijn eikel draait om vervolgens klemmend met haar lippen om mijn stijve weer diep terug te glijden. “Oh… Ja… ah,” hijg ik en Monique aan haar haren nog iets verder over mijn stijve duw. “Oh…ho… ja… ah… ik oh…ho… ga zo… oh… komen!”

“Kom maar,” hijgt Monique die trekkend aan mijn lul haar mond open houd. “Spuit maar!” Gelijk met pulsende klodders spuit ik in haar gezicht en mond. “Hm…mm…”, likt Monique. “Ik wil meer van dit!” Ik duw haar op haar rug en schuif gelijk haar rokje omhoog terwijl ik mijn pik stijf hou.

“Oh… nee,” zegt ze en haar rokje terugtrekt. “Niet nu!”

“Niet nu,” vraag ik verbaasd. “Jij wilde toch…?”

“Ja, maar niet nu,” zegt ze terwijl ze mijn hand op haar been legt. “Je mag me klaar likken maar niet neuken!” Gelijk trekt ze haar string onder haar rokje vandaan en schuift ze haar rokje weer iets omhoog. “Graag of niet,” zegt ze terwijl ze zich uitnodigend uitrekt! Ik zak kussend tussen haar benen en kijkend hoe ze reageert schuif ik onder haar rokje. “Oh… Kom maar,” zucht ze als ik haar middel beetpak en hoog op haar dijbeen een kus geef. “Kom lik me maar klaar!” Onder mijn neus zie ik een bijna kaal kutje met een kleine glinstering van haar vocht. Even wrijf ik met mijn duim lichtjes over haar kutje naar haar klitje. “Mm… Ja… ah,” kreunt ze terwijl ze mij aan mijn haren omlaag duw. “Bef me!” Likkend en vingerend ga ik tussen haar wijd opgetrokken benen liggen. “Mm… Ja… ah…ha… lekker,” kreunt Monique als ik over haar brede streep haren over haar klitje omlaag lik en gelijk mijn vinger diep in haar duw. “Oh… Ja… ah… ga… ah… ha… door! Ik oh… ga… ah… ko… komen!” Gelijk begint ze rond mijn vinger te knijpen en met een diepe zucht laat ze zich slap neer vallen.

“Oh, dat was lekker,” zucht ze terwijl ze met haar hand haar string zoekt. “Wanneer heb je pfff… weer tijd?”

“Weet ik nu even geen antwoordt op te geven,” zeg ik terwijl ik mijn broek dichtknoop. “Zal ik bellen?”

“Ja fijn,” zucht ze en met een draai staat ze weer naast het bed. “Ik wil je graag… hm… nog een keer zien!”

“Ja, ik ook,” zeg ik en met een glimlach erachter aan. “Zorg je dan wel voor meer tijd voor je boekhouding!” Lachend lopen we naar beneden en wacht ik even tot Monique alles af heeft gesloten. “Hopelijk tot snel dan,” zegt ze terwijl ze in haar auto stapt.

Twee maanden later stap ik na afgesproken te hebben de winkel weer in. Het is zoals afgesproken ook weer net voor de sluitingstijden en dit keer op de zaterdag.

“Oh meneer Derboven,” zegt een collega. “U heeft een afspraak?”

“Euh… Ja” zeg ik tegen de man. “Met Monique!”

“Eh ja,” zegt de man dat klopt. “Wilt u wat drinken terwijl ik even bel?”

“Neen dank u meneer,” zeg ik netjes en neem weer plaats aan de spreektafel. “Ik wacht wel even!” Na een paar minuten is de man weer terug alleen in een regenpak. Alsof ik de man niet geloof door zijn regenpak kijk ik achterom naar de entree. Een grote regenmassa is het buiten.

“U kunt naar boven lopen als u wilt,” zegt de man terwijl hij lopend een sleutel aan zijn sleutelbos zoekt. Kunt u misschien gelijk doorgeven dat ik de deur al op slot doe.”

“Ja natuurlijk,” zeg ik en bij de trap blijf ik wachten tot de man de deur op slot draait. ‘Zo en nu Monique,’ zeg ik in mezelf en loop de trap op. Ben benieuwd wat ze in petto heeft. Nadat we hebben afgesproken voor vandaag kreeg ik later een berichtje om niet te twijfelen. Twijfelen in wat had ik gevraagd. ‘Zie je wel als het zover is’ kreeg ik als antwoordt weer terug. Zorg er ook voor dat er verder niemand meer is. Nou die meneer van daarnet was de laatste die deur uitging. Dus ben ik nu benieuwd.

“Hallo,” roep ik hard en luister naar een reactie. “Waar ben je?” Geen antwoordt. En dit herhaalt zich nog een paar keer. Dan ineens hoor ik beneden wat. Beetje twijfelend loop ik de trap af richting het geluid achter in de winkel. Een briefje ligt op de grond met daarop geschreven.

‘Ga op het bed liggen en maak je broek open.’

Ik trek mijn broek open en ga op het bed liggen. Ineens zie ik achter het kamerscherm in de hoek van deze opstelling een gedaante. Eerst schrik ik even maar gelijk besef ik dat Monique een spelletje wil spelen. “Trek jezelf af”, hoor ik en ik doe wat er gevraagd wordt. Dan wordt er een stuk scherm opzij geduwd en staat die vrouwelijke collega, die Kity werd genoemd daar. Ik schrik me rot natuurlijk en gelijk wordt me duidelijk gemaakt dat dit niet nodig is.

“Monique heeft mij verteld dat je nog een paar bedden met haar wilde testen,” zegt ze direct om mij duidelijk te maken dat ze meer weet. En als onnodig bewijs trapt ze haar hakken uit en gaat wijdbeens over mijn benen zitten. “En inderdaad, jij hebt het juiste gereedschap ervoor.” Gelijk buigt ze voorover en rukt ze met een hand mijn boxer onder mijn ballen. Gelijk pakt ze met haar andere hand mijn half stijve en sluit ze haar mond erover.

“Oh jeeh!” hijg ik bij het geweldig zuigende gevoel op mijn eikel. “Oh…ho… ja…ah… lekker. Oh…ho… ja… ah!” Binnen een paar tellen is mijn stijve nog harder gezogen. “Lekker?” vraagt de Brunette waarvan ik alleen nog weet dat ze Kity werd genoemd. “Of wil je gelijk neuken?” Wat de vrouwen in deze winkel hebben weet ik niet maar ik vindt het wel best.

“Nee heu… Kity,” zucht ik en ik hou mijn stijve voor haar mond. “Dit is heerlijk!” “Kathleen heet ik”, zegt ze terwijl ze aan mijn eikel likt. “Maar iedereen zegt Kity!”

“Oh…ho… ja… Kity,” hijg ik als mijn stijve weer diep in haar mond verdwijnt. “Oh… jee Kity! Ik ga je, oh…ho… mondje oh… vol spuiten Kity!”

“Ja…ah,” hijgt Kathleen hees terwijl ze aan mijn stijve sjort. “Spuit mijn mondje vol!” Gelijk woord bij daad voegend spuit ik diep in haar mond.

“Mm…,” hijgt Kathleen. “Monique heeft mm… gelijk. Heerlijke lul heb je!”

“Ja Kity,” hijg ik als ze mijn pik schoon likt. “Heb jij dan net zo lekker kutje als Monique?”

“Nog lekkerder,” hijgt Kathleen die haar bloesje openmaakt en van het bed stapt. “En ook lekkerdere tieten!”

Ik sta ook op en schuif haar bloesje van haar schouders. Een zwart kanten bh mooi gevuld met lekkere tieten laat ze me zien. “Mooi?” vraagt ze terwijl ze haar haren met een draai van haar hoofd opzij gooit.

“En je kutje,” zeg ik terwijl ik haar tieten beetpak en even stevig kneed.

“Mm…,” kreunt Kathleen zwaar terwijl ze tegen mij aan draait. “Die is nog lekkerder!” “Oh ja,” zeg ik en schuif haar rok omhoog over de zwarte nylon terwijl ik met mijn andere hand de tepels door de bh heen bewerk. “Laat eens voelen!”

“Doe je best maar,” hijgt Kathleen die stevig met haar billen tegen mijn weer stijve leuter begint te rijden. Ze pakt mijn handen beet en knijpt erin. “Hm…,” hijgt ze. “Ik ben oh… niet van hm… mm… suiker hoor!”

Ik schuif haar rokje helemaal omhoog. Een zwarte jarretel houdt de nylons omhoog. Gelijk draai ik met mijn hand onder haar string. “Mm… een kaal kutje,” hijg ik en gelijk steek ik een vinger tussen haar natte lippen. “En lekker nat!”

“Oh,” hijgt Kathleen. “Ik ben oh… ho… de hele dag al oh… geil! Wachten op oh… ha… jou geilde me op!” Ze duwt me naar achteren en buigt gelijk voorover. Ik trek haar rokje op haar billen en schuif gelijk haar string opzij. Kathleen zet een voet op de rand van het bed en ik begeleid mijn lul onder haar billen door. “Ja! Ah… ha,” kreunt Kathleen als ik met een stoot diep in haar verdwijn. Oh…ho… Ja… ah… ha… oh… oh… ha… oh… ja… ah… oh! Ik ga… ah… oh… ko… komen! Oh… ho… ha… ja… ah!”

“Shit zeg,” hijg ik en probeer door te stoten. “Jij bent me nat!”

“Ja,” hijgt Kathleen terwijl ze op de rand van het bed gaat zitten en mijn broek nog verder oplaag duwt. “Ik was al geil na het verhaal van Monique.”

“Heeft ze alles verteld,” vraag ik.”

“Ja, joh en vandaag was ik bijna de hele dag al nat,” zegt Kathleen terwijl ze verder het bed opschuift. “Ik had verdomme bijna Jasper een beurt gegeven. Maar deze lekkere dikke jongen maakt alles goed. Kom neuk me eens lekker hard!”

“Jij bent echt supergeil he,” zeg ik lachend”.

“Altijd,” zegt Kathleen. “Maar alleen als ik zo lekkere paal kan krijgen!”

Ik ga voor Kathleen op mijn knieën zitten terwijl zij haar benen ver uiteen spreid. Haar kutje opent bijna voor me als ik mijn paal iets omlaag duw.

“Weet je het zeker,” lach ik, terwijl ik mijn eikel tegen haar soppende kutje zet! Als antwoordt legt ze haar benen op mijn schouders en duwt me gelijk omlaag terwijl ze languit gaat liggen.

“Nou kom op,” kreunt ze en met twee vingers duwt ze haar kutje open. Erin met die leuter van je! En ah… ah…ha… ho… ja…ah,” gilt ze als ik hard ik haar stoot. “Diep!”

Met harde lange en diepe stoten neuk ik Kathleen naar nog een hoogtepunt. “Nee ik ah…ah… ja… ah wil niet ah… ho… hm…hm… klaar oh… kom… men… ah… ha… ho,” gilt ze en kneed zelf hard in haar eigen tieten. “Ik oh… ha… ho… oh… kom… mm… mm!”

Gelijk spuit ik ook mezelf weer leeg. “Hoeveel oh… bedden staan hier denk je,” zucht Kathleen terwijl ze zich omdraait.”

“Weet ik niet,” hijg ik terwijl ik op mijn rug draai.

“Genoeg,” hijgt Kathleen “om maandag niet meer te kunnen lopen! Heb je plannen voor dit weekend?”

“Nu wel” zeg ik en ik trek Kathleen op me.

Stiekemerd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1814

Dubbele verrassing

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 27, 2017 12:41:28

DUBBELE VERRASSING

Het was vorig jaar augustus toen ik met mijn vriendin Chana naar Spanje ging. We gingen met zijn tweetjes lekker twaalf dagen naar een appartement. De eerste avond kwam ik er achter dat dat ‘met zijn tweetjes’ iets anders uit ging pakken.
Aangekomen in het appartement eerst onze spulletjes uitpakken, en daarna dadelijk lekker op het strand liggen. Na een tijdje kregen we zin om op ons grote tweepersoons luchtbed op zee te gaan dobberen. Omdat nu toch niemand ons zag besloot Chana haar bikini topje uit te doen, haar prachtige B tietjes stonden in volle glorie in ‘t zonnetje.
We begonnen wat te strelen en te zoenen, zachtjes kuste ik haar in haar nek, en zij begon door mijn haar te wrijven. Ze fluisterde in mijn oor, dat ze al twee weken van gedroomd had om aan zee wilde seks te hebben. Ik vertelde haar, dat ik haar droom wel uit wilde laten komen.

Eerst ging ik haar lekker insmeren met zonnebrand, zacht streelde ik over haar rug en haar kontje, en ging met mijn hand onder haar bikinibroekje en ging met mijn vinger langs haar kontgaatje. Een zacht geil kreunen kwam uit haar mond. Langzaam deed ik haar broekje uit, en haar heerlijk strakke kontje kwam tevoorschijn.
Toen ik haar rug en benen helemaal ingesmeerd had was ‘t tijd voor haar geile borstjes. Sensueel smeerde ik ze in, en draaide rondjes om haar tepels. Dit vond ze zichtbaar leuk, Chana keek ontzettend geil uit haar ogen en slaakte een lichte kreun. Toen trok ze me naar zich toe en we begonnen wild te tongzoenen, met haar handen gin ze over mijn rug en in een beweging deed ze met handen en voeten mijn zwembroek uit. Ze zei dat ze een verassing voor me had maar dat ik daar vanzelf achter zou komen. Langzaam begon ik haar tietjes te kneden en zag haar duidelijk genieten. Met haar hand wreef ze zachtjes over haar mooie kale poesje. Al kussend ging ik van haar tietjes naar beneden en kwam bij haar inmiddels aardig vochtige lipjes aan.

“Bef me, schat” riep ze. En met mijn tong begon ik haar hele poesje van boven tot onder te likken. Luid kruinend genoot ze van mij tongbewegingen. “Oh schat, wat is dat lekker, ga door, je maakt me bloedgeil”. Inmiddels was Chana met beide handen haar prachtige glinsterende tietjes aan ’t masseren, een enorm geil gezicht is het om je vriendin te zien genieten terwijl ze zichzelf nog verder opgeilt. Haar orgasme liet nu niet lang meer op zich wachten, “ga door” zei ze, en met mijn hele tong begon ik nu wild haar clitje te stimuleren, dit was voor haar teveel en luid kreunend kwam ze klaar op mijn tong.

Nadat ze een beetje bijgekomen was, zei ze dat het tijd was voor de verrassing. Ze zei dat Marieke, haar beste vriendin ook hier in Spanje was met een ander meisje. En zonder dat ik het in de gaten had, bleek dat deze twee meiden al geruime tijd van een afstand ons zaten te bekijken. Ze hadden samen afgesproken dat na een tijdje ze naar ons toe zouden komen. Ik wist niet wat me overkwam. En al helemaal niet toen deze twee meiden, topless op hun luchtbedje naar ons toe gezwommen kwamen.

Marieke was net zo oud als Chana maar iets groter. Ze had een prachtig figuur en mooie volle borsten, iets groter dan die van Chana. Chana zei ineens, nu is het wel tijd om hem zij verrassing te geven. Niet wetend wat er zou gebeuren, begonnen Chana en Marieke hevig met elkaar te zoenen en te strelen. Wat was dit een geil gezicht zeg, je vriendin die voor je neus met haar beste vriendin aan ’t vrijen gaat.

Chana riep ineens ”Chantal (zo heette het derde meisje schijnbaar), zorg jij voor mijn lekkere vent”.

Zonder aarzeling kwam ze naar me toe gezwommen en drukte zich met haar kleine maar mooie tietjes tegen me aan. Wild begonnen we te zoenen. Voordat ik het wist had ze mijn inmiddels keihard geworden staaf in handen. Marieke en Chana waren inmiddels het water ingegaan zodat ik en Chantal op het luchtbed konden gaan liggen. Met haar mond kwam ze richting mijn kloppende lul, en nam hem in haar mond. Gulzig begon ze eraan te zuigen, ik was verbaasd over hoever hij in haar mondje ging, ik voelde haar keel over mijn eikel gaan.

Chana en Marieke kwamen er nu ook bij liggen, Marieke ging met haar strak geschoren poesje boven mijn gezicht zitten, en vroeg of ik haar wilde beffen. Dat deed ik meteen, Chana vond het geweldig om te zien hoe haar vriendinnen met mij seks hadden. Chana ging met haar handen naar het poesje van Chantal die nog steeds mij als een bezetene aan ‘t pijpen was. Na een tijdje zei Chana, “nu wil ik dat je haar gaat neuken schat”. Marieke ging op haar knieën voor me zitten, en in een soepele beweging schoof mijn lul erin. Het ging kennelijk niet hard genoeg en ze riep ”neuk me maar lekker hard schat, ik wil je zaad in me voelen.” Hard begon ik in haar kutje op en neer te stoten, en na enkele minuten werd ‘t mij teveel. Ik haalde mijn lul eruit, en gulzig begonnen Chana en Chantal eraan te likken. Spuitend kwam ik in hun gezicht klaar. Wat een enorm geil wijf is mijn vriendin toch.

Toen was het tijd voor Chana om klaar te komen. Met mijn tong ging ik naar haar clitje en begon haar heerlijk te beffen. Chantal en Marieke begonnen nu ook heftig met elkaar te vrijen. Toen mijn lul weer klaar was voor gebruik, zei Chantal met een geile stem ”ik wil je lul in mij kontje hebben, dit heb ik nog nooit gehad, en het lijkt me supergeil”. Chana maakt met haar tong het kontgaatje van Chantal nat terwijl Marieke mijn lul keihard aan ‘t pijpen was. Toen ging ik met mijn lul richting het vochtige sterretje van Chantal, langzaam schoof ik hem erin, het ging makkelijker dan ik dacht. Voorzichtig begon ik te stoten. En na een tijdje kwam ik spuitend in haar kontje klaar.

We besloten dat het tijd was om terug te gaan naar het appartement. En vond je het een leuke verassing zeiden Chantal en Marieke. Ik zei dat ik nog nooit zoiets iets moois had meegemaakt. ´s Avonds heb ik mijn vriendin nog op gepaste wijze bedankt voor de verrassing. Die vakantie hebben we nog 3 keer met z’n vieren heerlijke seks gehad. Wat een vakantie zeg!

Stiekemerd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1773

ZACHT EN GEHEIMZINNIG

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers zo, november 13, 2016 13:30:39

ZACHT EN GEHEIMZINNIG

Eindelijk was het èn een mooie dag èn was ik vrij. Een zeldzame combinatie voor deze zomer. Ik had me net geïnstalleerd in mijn achtertuin, in zwembroek en met pilsje en sigaret, toen er aan de voordeur gebeld werd. In mijn tuin kon ik dat net horen en ik riep: “Kom maar verder.” Even later stapte Mia de hoek van het huis om.

“Hoi,” zei ze, “is Dorien er ook?” Ik schudde mijn hoofd. “Nee,” antwoordde ik, “die is dit weekend bij haar moeder.” Mia keek, zoals gebruikelijk, teleurgesteld. Ze zei niets, maar bleef wat besluiteloos op het terras staan.

Mia is een wat vreemd meisje. Al jarenlang komt ze op de meest ongeregelde momenten langs om met mijn dochter te spelen. Op zich niets op tegen, behalve dat ze wel zes jaar schelen. Eigenlijk denk ik dat Mia meer om mij komt dan om mijn dochter. Ze komt uit een heel welgestelde familie, en dat werkt niet in haar voordeel. Andere kinderen wilden nooit met Mia spelen. Ze vonden haar te bekakt en waren bang om mee te gaan naar het grote huis aan de Parklaan. Je kon altijd aan Mia zien dat ze vreselijk eenzaam was en bij ons was een van de weinige plekken waar ze echt welkom was. Ik kende haar nu zo’n beetje vanaf dat ze tien was. Naarmate ze haar puberteit inging kwam ze vaker en wilde altijd spelen, was het niet met mijn dochter Dorien, dan was het wel met mij. Beetje stoeien, altijd proberen me aan te raken. Het was haar manier om wat aandacht te krijgen. Van haar ouders kreeg ze het in ieder geval niet. In de tuin wat dollen, daar was ze echt gek op. Naarmate ze wat ouder werd kreeg ik het daar wel eens wat moeilijk mee, want ze ontwikkelde zich ook nog tot een prachtig meisje. Lang krullend donkerbruin haar, een vlekkeloos ovaal gezichtje, lange slanke benen. En vanaf haar dertiende begonnen haar borsten zich behoorlijk te ontwikkelen. Ik had haar moeder wel een paar keer gezien en die had ook een heel indrukwekkende boezem. Als ze dan zo over me heen lag, haar lichaam over mijn kruis wrijvend, dan hield ik ‘m niet altijd even slap. Tijdens zo’n stoeipartij had ik wel eens mijn hand onder haar shirt geschoven en haar rug gestreeld en zo rond haar dertiende had ik een keer het aarzelende begin van haar borstjes gevoeld. En ze had zelfs een keer, half achteloos, in mijn geslacht geknepen door mijn spijkerbroek heen - maar verder was het nooit gegaan. Daarvoor was ze te jong. Maar als ze dan weg was, dan moest ik toch wel regelmatig even met ouderwets handwerk een einde maken aan de onrust in mijn broek.

Maar nu stond ze daar, een beetje aarzelend te kijken naar mijn zwembroek. Ze droeg een lichtgroen topje en een kort zwart broekje. Haar benen waren zongebruind en als zo vaak was ze blootsvoets. Een jaar of achttien moest ze nu zijn. Ik vroeg of ze wat wilde drinken.

“Graag,” antwoordde ze en plofte in de tuinstoel naast me. Ik bracht haar wat frisdrank en keek weer indringend naar mijn kruis.

“Pfff… wat is ‘t warm zeg,” zuchtte ze en wapperde met de onderkant van haar topje. Ik zag een prachtig bruin strak buikje, en ook de piercing in haar navel.

“Doe maar uit hoor,” zei ik, “je hebt er toch een beha onder?” Ze knikte en trok het shirtje over haar hoofd. Een duidelijk te klein zwart behaatje hield haar inderdaad al goed gevulde borsten in bedwang. Ik voelde het al een beetje kriebelen in de onderbuik. Plots sprong ze op en greep naar haar oksel.

“Auuu,” riep ze en begon wild met haar armen te zwaaien. “Ik ben gestoken, een wesp denk ik.”

“Laat eens kijken,” zei ik en ik tilde haar arm op. Ze trok haar behaatje een beetje weg en ik zag een vurig rode plek op de zijkant van haar rechterborst. “Wacht,” zei ik, “ik zuig het wel uit.” Maar echt goed kon ik er niet bij. Ze had door dat het niet ging en haakte haar beha los. Ze liet ‘m in het gras vallen en hield haar handen voor haar borsten. Zo ging het beter. Ik sloot mijn lippen op haar borst en zoog het gif eruit. Toen ik het uitspoog liet ze haar armen naar beneden en ik zag haar prachtige, stevige borsten. Al lekker gevuld, met opvallend grote, donkere tepels. Ik word altijd geil van donkere tepels, zeker als ze lekker stijf kunnen worden. De hare waren heerlijk puntig en staken behoorlijk uit.

“Vind je ze mooi,” vroeg ze een beetje aarzelend. Ik knikte en boog me voorover. Zonder verder wat te zeggen nam ik een van haar tepels in mijn mond. Ik zoog zachtjes, toen wat harder. Ze kreunde. Met mijn tong trok ik rondjes om haar nu knalharde tepel. Ik zoog zoveel als mogelijk naar binnen. Met mijn hand speelde ik met haar andere borst. Ik kneep in haar tepel, draaide er een beetje aan, en trok hem wat verder naar buiten, al die tijd op haar andere tepel zuigend. “Lekker,” kreunde ze.

Ik ging rechtop staan en keek haar aan. Ze deed een stap naar voren en we gleden tegen elkaar aan. Toen ik haar kuste, deed ze meteen haar mond open. Ze rook zo heerlijk fris, zo jong nog. Haar mond was pepermunt. Haar tongetje snel en flitsend. Ik streelde haar naakte rug, schoof mijn hand van achteren in haar broekje, omvatte haar billen. Ze duwde haar kruis tegen het mijne en voelde mijn gezwollen geslacht. Ze duwde haar hand tussen onze onderlichamen en schoof ‘m in mijn zwembroek. Haar kleine, koele hand om mijn hete lul voelde fantastisch. Ze begon mijn zwembroek naar beneden te duwen en ging op haar knieën voor me zitten. Tot mijn verbijstering nam ze zonder wat te zeggen het puntje van mijn paal in haar mond. Toen de hele eikel en even later pijpte ze me alsof ze nooit anders had gedaan. Haar rechterhand speelde met mijn ballen, kneedde ze zachtjes. Mijn lul gleed in en uit haar natte, warme mond.

Plots hield ze op en liet zich achterover vallen in het gras. Haar jonge, lekkere tieten bleven stevig overeind staan. Met een snel gebaar schoof ze haar korte broek uit en een seconde later haar slipje. Ze spreidde haar benen en ik keek recht in een negentienjarig meisjeskutje. Ze had opvallend veel, donker krulletjes. Ze wreef door haar spleetje en haar lipjes openden zich. Ik ging tussen haar benen zitten, mijn lul strak en hard vooruitstekend. Ze keek me aan en fluisterde.

”Ik wil je in me, kom op, steek ‘m erin. Ik wil geneukt worden.” Ik wilde haar eerst likken, maar ze greep mijn lul en trok ‘m naar haar uitnodigend openstaande kut. Ik haalde m’n eikel door haar lipjes en voelde hoe nat ze was. Ik kon mezelf niet meer tegenhouden en schoof mijn hele pik in een keer naar binnen. Ze was glad, warm en nat. En nauw, op een heerlijke manier. Ik boog over haar heen en kuste haar, intussen diep in haar bewegend. Ze sloeg haar benen om mij heen en begon wild te beuken met haar onderlijf. Een grommend geluid kwam uit haar keel.

“Neuken, kom op. Hard met die lul in me, toe harder, sneller.” Ik ramde nu zo snel als ik kon en voelde dat ik al zowat aan het klaar komen was. Snel trok ik me uit haar. Ze was zo verdomde nauw, als ik in haar bleef had ik haar hele pruim zo volgespoten. Ik pakte haar heupen en draaide haar om. Ze ging als vanzelf op haar knieën zitten. Ik trok haar billen uit elkaar en keek recht in prachtig donker kontgaatje, omgeven door kleine, donkere haartjes. Mijn lul verdween met vaart weer in haar natte kut en ik maakte mijn duim nat met spuug. Ik duwde tegen haar kontje en duwde mijn vinger iets naar binnen. Ze kreunde weer en duwde wat verder door. Mijn duim zat nu voor de helft in haar kont, terwijl ik haar nog steeds stevig doorneukte. Ik duwde mijn duim nu helemaal naar binnen. Haar nauwe kut zoog intussen zowat het zaad uit m’n ballen. Ik trok me uit haar en haalde mijn duim uit haar kontje. Een grote klodder spuug liet ik op haar wat geopende aarsje vallen. Toen duwde ik mijn eikel stevig tegen haar kontgaatje.

“Wat doe je?” Hoorde ik een angstig stemmetje.

“Rustig maar,” zei ik en duwde mijn eikel langzaam naar binnen.

“Ah…ha…” kreunde ze en mijn pik verdween nog verder. Ik begon haar langzaam in haar kontje te neuken, steeds verder naar binnen duwend. Na een paar minuten verdween m’n hele stijve paal in haar ongelooflijk nauwe gat. Plots trok ze helemaal samen en maakte een hoog geluid. Haar hele lijf begon te schokken en ze kwam ongelooflijk klaar. Ik wist dat ik het ook niet lang meer zou kunnen tegenhouden en trok met tegenzin mijn lul uit haar kont.

Ik boog me over haar heen en begon haar kontje en daarna haar kutje te likken. Ze draaide zich om en liet zich op haar rug vallen. Mijn tong verdween in haar kut en ik proefde haar verrukkelijke sappen. Wat smaakt zo’n jonge meid toch heerlijk. Ze kreunde nu zo hard dat de hele buurt het wel kon horen. Ze trok aan mijn been en ik gleed over haar heen. In dat heerlijke standje 69 nam ze mijn lul in haar mond terwijl mijn tong diep in haar kutje zat. Met mijn wijsvinger was ik intussen haar kontje aan het masseren. Haar jonge, harde tieten met die harde donkere tepels schuurden tegen mijn borst. Ik duwde mijn pik dieper haar mond in. Ze zoog zo hard, zo lekker dat ik het zaad omhoog voelde komen. Er was geen houden meer aan. Ik trok me uit haar terug, maar ze hield me tegen. Daar spoten de eerste klodders met kracht in haar keel. Ik was zo geil, ik bleef maar spuiten. Ik zag hoe het zaad aan de zijkanten van haar mond over haar kin haar hals in liep.

Ze slikte aardig wat door, maar kon niet alles verwerken. Met mijn tong ging ik door op haar klitje en ik voelde hoe ook zij weer klaarkwam. Haar hele onderlijf schokte heen en weer. Ik liet me naast haar in het gras vallen.

“Allemachtig,” zei ik, “daar heb je ervaring mee, zeg.”

Ze lachte zacht en geheimzinnig, maar antwoorden heeft ze nooit gedaan.

Stiekemerd

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1693

Voor de TV

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 28, 2013 00:50:14

Voor de TV

Het is zomer en ik ben juist cd's gaan kopen in een mega grote cd-winkel in Lier, en aangezien mijn nicht in Lier woont, dacht ik, waarom breng ik haar eens geen bezoekje. Terwijl ik naar haar toe fiets geef ik even een beschrijving. Mijn nicht is even oud als ik, 19 jaar. Ze is volslank, niet echt dik maar ze heeft toch een d cup. Vanachter is ze ook fors maar mooi geschapen: een zware, maar hete en lekkere kont. Ze is ongeveer 1 meter 65 groot, en weegt rond de 65 à 70 kilo. Ze heeft donkerbruin haar, tot iets voorbij haar schouders. Ze is niet echt knap, maar lelijk toch ook niet. Ik was al een paar keer met haar weggeweest, en dan had ze telkens een strak topje aan. Telkens ook stonden haar grote tepels in haar bloesje gedrukt. Als ze haar armen in de lucht steekt worden de grote donkere bosjes onder haar armen zichtbaar. Ik had al dikwijls over haar poes gefantaseerd, hoe begroeid die wel mocht zijn. Ondertussen draai ik de straat in waar ze woont en arriveer ik aan haar huis. Ik parkeer mijn fiets tegen de gevel. Als ik naar de deur wandel, kom ik voorbij het raam van de woonkamer. Ik kijk even naar binnen, ze is tv aan het kijken. Door de gordijnen kan ik niet zien naar wat. Ze ligt onderuitgezakt in de zetel, maar ik zie haar rechtstaan als ik bel. Ik ga terug voor de deur staan. Ze doet open en begroet me.

"Ah, dat is lang geleden. Kom binnen. Alles goed?"

"Natuurlijk" antwoord ik. Ik doe mijn schoenen rap uit. Ik vraag haar hetzelfde en we wandelen ondertussen naar de woonkamer. De tv staat af. Nieuwsgierig vraag ik haar naar wat ze aan het zien was.

"Oh, niets, maar wat aan het zappen."

Ook nu weer draagt ze zo'n spannend bloesje, en een zwarte tamelijk spannende broek. En zelfs wanneer haar armen tegen haar lijf hangen gedrukt, kan ik zien dat de grote bosjes okselhaar er nog steeds staan. Enkele haartjes komen langs beide oksels, geplet tussen haar armen en haar lichaam naar buiten piepen. Dat heeft me altijd wel wat opgewonden, en ook nu voel ik mijn lul weer groeien bij het aanschouwen van haar bosjes. Als ze rechtstaat om drinken te gaan halen, achter in het huis, merk ik het kleine natte plekje op haar kont. Als ze uit de woonkamer weg is, kan ik het niet laten de tv terug op te zetten, om te zien naar wat ze aan het kijken was. Nu valt het me ook plots op dat de video nog aan het lopen is. Ik zet de tv op en, zoals ik verwachtte, hoopte misschien ook was het een pornofilm. Twee mannen nemen tegelijk een pracht van een vrouw. Maar, dan komt ze plots de kamer terug binnen, en ik ben te verstomd om de tv terug af te zetten. Ze ziet het en wordt rood.

"Jij hebt ook wel al naar een pornofilm gekeken zeker?" Zegt ze verlegen en verstrooid, hopend dat ik ja zal zeggen. En dat zeg ik ook. Wie niet trouwens?

Ze zet het drinken op de tafel en begint te babbelen. De film staat nog altijd op.

"Ik zit al een jaar zonder vriend, en het is nog langer geleden dat ik nog gevreeën heb. Dan moet ik af en toe de hand aan mezelf slaan, om af te stomen."

Mijn paal staat ondertussen op z'n grootst.

"Vind je die vrouw heet" vraagt ze.

"Bwa…" antwoord ik. Ze komt tegen me aan zitten en vraagt hoe het gesteld is met mijn seksleven. Ik beken dat ik nog steeds maagd ben, en dat ik buiten aan borsten nog nergens anders heb gezeten. Ik geef ook toe dat ik me net als zij mezelf bevredig. Ze draait haar hoofd en kijkt me recht in de ogen.

"Wil je nog lang maagd te blijven" vraagt ze en ze blijft me aanstaren. Ik word helemaal geil van haar blik. Ook zij staat supergeil denk ik. Ik antwoord, "tot iemand me de vraag stelt of ze me mag ontmaagden."

Ze kijkt nog steeds met haar grote ogen in de mijn. Ze komt dichter met haar hoofd en zet haar lippen op de mijn. Ze kust me zacht op mijn lippen, trekt haar hoofd even terug en vraagt dan waarop ik gehoopt had."Wil je me neuken en je maagdelijkheid verliezen?"

Ik knik. Ze komt terug met haar lippen naar de mijn. We openen onze monden, en ik voel haar tong in mijn keel dringen. Ze blijft me kussen en komt op mijn schoot zitten. Ondertussen voel ik haar handen onder mijn T-shirt gaan. Ze wrijft over mijn buik. Dan zakt ze met één hand af, het andere komt op mijn bil te liggen. Ik leg mijn handen op haar kont en begin erover te wrijven. Ze gaat met haar hand in mijn broek en voelt mijn grote stijve paal.

"Die wil ik straks in mijn kut hebben," fluistert ze in mijn oor.

Ik lik met mijn tong aan haar oorlelletje. Ik zie dat ze daar rillingen van krijgt en doe verder. Ik knoop ondertussen haar broek los en ga terug naar haar kont. Nu geraak ik veel dieper in haar broek, en tast met mijn middelvinger naar haar kontopening. Zij zit nog altijd met haar hand rond mijn lul. Ik voel ze nog steeds rillen en dus blijf ik door gaan met aan haar oorlel te zuigen. Mijn vinger komt in haar kontopening- zone. Ik voel kleine haartjes rond mijn vingers krioelen. Naarmate ik dichter naar haar kontopening toekom, worden de haartjes langer. En daar is ze dan, de ingang van haar hete kont.

Ik steek mijn middenvinger erin, tot mijn eerste vingerkootje verdwenen is in haar achterste. Ik schuif rustig verder tot ongeveer het tweede kootje. Dan blijf ik tot daar en maak een 'kom hier- gebaar'. Ze staat op ontploffen denk ik, want ze begint harder en zonder ritme in mijn lul te knijpen. Ik verhoog mijn vingertempo, en inderdaad, ze komt schokkend klaar.

Ze bekomt een vijftal seconden en ik trek mijn vinger terug. Ze zet haar mond op de mijne en we beginnen weer wild te tongen. Ze trekt haar hand uit mijn broek en neemt de mijn vast. Ze likt mijn drie middelste vingers schoon, niet wetende welke in haar kont heeft gestoken. Ze staat recht en begint zich sensueel uit te kleden. Ze laat eerst haar broek zakken, dan trekt ze haar bloesje over haar hoofd. Zo'n mooi zicht op haar okselbont had ik nog nooit gehad. Waarom scheer je ze niet vraag ik haar.

"Ik heb het vroeger een paar keer gedaan, maar ik vind mezelf mooier zo."

Ze doet nu ook haar bh, en sokken uit. Ik zeg haar dat ik haar oksels zo eveneens veel heter vind. Ik trek ondertussen mijn T-shirt uit, en kijk op. Ze staat daar recht voor mij, enkel nog in slip. Een grote zwarte, laag uitgesneden slip. Het klassieke model zou je kunnen zeggen. Ik sta recht en laat mijn broek zakken. Ook mijn boxershort en kousen doe ik ineens uit. Ik zet een stap vooruit en leg mijn handen opnieuw op haar kont. Zij legt de haar handen in mijn nek. We kijken in elkaars ogen, sluiten ze dan en we kussen elkaar. Lang duurt dit niet. Ze duwt me zacht van haar weg en doet haar slip uit. Haar schaamhaar is juist zoals ik me het voorgesteld had: een donkerbruine en dichtbegroeide vacht.

Haar haartjes krullen hevig in het rond en haar bos ligt zeer woelig. Ze gaat op de zetel liggen, met haar benen wijd open. Het schaamhaar groeit door naar haar spleet toe, en zelfs nog verder naar haar kont. Maar dat laatste had ik al gevoeld. Haar kutlipjes zijn bedekt met een bruin donsje, ook enkele centimeters er rond staat nog zo'n vachtje. Kom, zegt ze, leg je hoofd tussen mijn benen en lik mijn poesje. Ik doe wat me gezegd wordt. Eerst ga ik met mijn tong over haar dichte kutbos. Dan zak ik af naar haar spleetje. Dat staat al ver open, en er stroomt wat kutvocht uit. Ik steek mijn tong tussen haar kutlipjes en lik over haar knobbeltje.

Ik zal maar doen net zoals gewoon tongen denk ik en het helpt, want ze begint weer te schokken. Ik blijf doorgaan en na een minuutje of twee komt ze alweer.

"Nu wil ik je lul in me hebben kreunt ze," en ik ga naar boven. Het lukt me niet direct en ze komt me helpen. Met één hand steekt ze mijn paal tot mijn eikel in haar poes. Dan gaat ze terug achterover liggen en met één beweging van haar zware heupen zit ik tot aan mijn ballen in de neukgrot van mijn nicht. Instinctief begin ik zacht te stoten. Na verloop van tijd worden mijn stoten harder. Ze legt haar handen op mijn rug, maar ik vraag haar direct van ze achteruit te leggen, zodat ik haar okselvacht kan zien. Dat wind me op en ik voel mijn lul koken. Kort daarna spuit ik haar kutje vol met mijn warme sperma. Ik bleef op haar liggen, en ze sluit haar armen om mijn lijf.

"Was 't goed tot hiertoe" vraagt ze.

"Schitterend" antwoord ik vermoeit.

We blijven zo nog een vijftal minuten liggen en napraten. Dan trek ik me terug uit haar warme grotje. Als ze ziet dat ik aanstalten maak om me weer aan te kleden, is ze verontwaardigd. Ze zet zich recht.

"Heb je er al genoeg van" vraagt ze.

"Natuurlijk niet" antwoord ik, "maar als je moeder straks thuiskomt."

Ze stelt me gerust. "Die blijft heel de avond weg."

Ik ga naast haar op de zetel zitten. Zij kruipt eraf en gaat voor me op haar knieën zitten. Ze hapt mijn slappe lul in haar mond en begint me te pijpen. Ze zuigt hard aan mijn penis en in geen tijd staat die dan ook weer rechter dan recht. Ze komt op mijn paal zitten. Haar borsten hangen recht voor mijn gezicht en ik hap er dan ook één in mijn mond. Mijn handen liggen op haar heupen, en masseren die zacht. Ze komt echter terug van mijn lul en zet zich weer op haar knieën. Dit keer in de zetel, en met haar kont naar mij toe. Ik kijk even naar haar behaarde achterkant en weet wat ik moet doen. Ik ram mijn lul in haar spleet en neem haar op z'n hondjes. Ze geniet en kreunt. Ik blijf haar zo neuken tot ze een derde keer klaarkomt. Dan vraagt ze me om van gaatje te wisselen. Ik denk bij mezelf: moet mijn lul in dat gaatje, daarstraks kon mijn vinger er amper in. Ik besluit het toch te proberen.

Eerst lik ik met mijn tong over en rond haar kontopening. Af en toe steek ik er een vinger in. Na een paar minuten acht ik het moment gekomen. Ik neem mijn lul vast en steek mijn eikel in haar kont. Ze kreunt even zacht. Dan leg ik mijn handen op haar kont en zet me schrap. Met één wilde en harde stoot boor ik in haar kont. Ze schreeuwt het uit van de pijn.

"Moet ik eruit" vraag ik. Maar ze roept om dat vooral niet te doen. Ik duw om het kleine resterende stuk nog te overbruggen. Ik zit nu tot aan mijn ballen in haar kont. Ik stoot een eerste keer. Ze kreunt harder. Niet moeilijk denk ik, ik zit 16 cm diep in haar endeldarm. Ik vind de gedachte in haar stront te zitten boren eigenlijk wel vies, maar haar nauwe kontopening zo strak rond mijn lul dat ik bij elke stoot supergeil word, maakt alles goed.

Ik stoot een tweede keer, nu iets harder. Ze kreunt opnieuw. Ik stoot weer en blijf dat ritme aanhouden. Ik ben juist vijf seconden bezig en ze komt opnieuw hevig schokkend en kreunend klaar. Ik voel al haar spieren samentrekken ook die van haar kont rond mijn lul en ik kom ook klaar. Uitgeput trek ik me terug. Een striem sperma volgt mijn lul naar buiten.

Ze draait zich om en zet zich recht. Er komt sperma uit haar kontopening gelopen. Ik leg me languit op de zetel. Ze komt op me liggen en begint me te kussen. Eerst in mijn nek, dan komt ze naar mijn mond. Ze duwt opnieuw haar tong in mijn keel. Ondertussen masseer ik haar kont met beide handen. Haar borsten worden platgedrukt op mijn borstkas. Ik voel haar beide tepels terug zachter worden. Het haar van haar poes kittelt mijn ballen en mijn lul. Ik voel me weer heet worden, maar te moe om iets te ondernemen. Ik vraag haar of ze me wil klaar zuigen. Ze komt van me af en legt zich dan terug op me, nu in de andere richting. Haar poes ligt op een paar centimeter van mijn hoofd. Ik richt mijn kop op en ga er met mijn mond en tong naartoe. Ik voel haar mond nu rond mijn nog halfharde lul gaan. Ze zuigt er met passie aan. Alsof haar leven ervan afhangt. Haar handen blijven ook niet stil. Ze schuift een halve vinger in mijn reet. Dat doet beestig deugt en ik slaak een diepe zucht. Haar andere hand masseert mijn ballen. Ik steek mijn tong in haar spleet. Ik voel dat ze nog nauwkeuriger begint te pijpen. Na een minuutje stopt ze even met zuigen. Ik voel haar weer rillen, en ja hoor, ze komt een volgende keer. Er druipen wat kutsappen uit haar spleetje, en wat ik niet kan oplikken, valt op mijn kin.

Ze begint nu terug haar taak te vervullen. Ik voel mijn nog resterende sperma koken. Ik kom klaar in haar mond. Een dikke maar ongeveer laatste klodder spuit ik in haar mond. Ze haalt mijn lul uit haar mond en likt hem proper. Ze kruipt nu van me af en ik zie nog een druppeltje sperma aan haar kin hangen. Ze voelt het zelf ook en likt het weg met haar tong.

Ik ga recht zitten en bedank haar voor de 'heerlijkste ervaring van mijn leven'.

Ze lacht. Jij was ook geweldig hoor, en dat voor een eerste keer. Ze trekt haar slip weer aan. Ik begin me ook terug aan te kleden. Even later hebben we beide alles terug aan. Ik stap op haar af en kus haar nog een laatste keer hevig. Ik neem haar bij haar polsen en breng haar armen in de lucht. Dan ga ik met mijn neus en vervolgens tong door haar okselbosje. Dat heb ik altijd al willen doen zeg ik haar. Ze lacht opnieuw. Haar ogen glunderen en stralen.

Ik neem het zakje met mijn cd's en zeg haar dat ik moet vertrekken.

"Doen we dit nog een keer" vraagt ze.

"Ik wil niet liever" zeg ik en ik open de livingdeur en wandel door de gang. Ik trek mijn schoenen aan en vertrek. Op de fiets denk ik heel de weg terug aan die heerlijke, bangelijke neukpartij.

Was het maar al die volgende keer.

Stiekemerd  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post941

Ik beken....

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers do, september 13, 2012 20:00:39

Ik beken…

Ik ben geschift dat ik dit doe maar ik moet het aan iemand kwijt. Het onderstaande verhaal is waar gebeurt en het is de eerste keer dat me zoiets overkomt. Daarom heb ik de personen en locaties iets veranderd anders komen er mensen in de problemen.

Mijn zwager Dieter is getrouwd met de zus van mijn vrouw. Zij hebben in korte tijd veel meegemaakt en ook daardoor gaat hun relatie niet zo lekker. Die van mij en mijn echtgenote ook niet. Mijn vrouw heeft vele fysieke, maar vooral psychische problemen eigenlijk al zolang ik haar ken. Dieter heeft ook psychische problemen. Ik ben 27 jaar en 3 jaar getrouwd, we kennen elkaar al 8 jaar. Dieter is nog geen jaar getrouwd maar heeft al wel een kind met mijn schoonzuster.

Het was afgelopen zaterdag dat ik met Dieter een avondje zou gaan stappen, zonder de meiden. We zouden het er eens lekker uit feesten. Eerst gezellig uit eten en daarna stappen. Het was nog wat vroeg voor disco of danscafé dus eerst maar eens lekker borrelen. Hiervoor kozen wij een mooi grand café uit, zoals er vele zijn hier in de stad. Staande, midden in het café, druk pratende over carrière, vrouwen, onze vrouwen viel mij op dat er twee meisjes (jonge vrouwen) naar ons giechelden. Ik praat graag en gemakkelijk met andere vrouwen dus ik besluit kennis te maken. We raken gezellig aan de praat en het valt de dames natuurlijk meteen op dat wij beiden een ring dragen.

Trots vertellen wij een leugenachtig verhaal over hoe fijn het is getrouwd te zijn. De meiden, Sonja en Mieke zijn onder de indruk en voelen zich zichtbaar op hun gemak als ze merken dat wij alleen op een gezellige avond uit zijn en niet meer dan dat.

Al snel raken we twee aan twee aan de praat. Ik eerst met Mieke, een echte blondine met een leuk gezicht. Ze is ongeveer 180cm heeft een gezonde borstpartij en heeft een iets te kort strak beige truitje aan.

In het voorbijgaan kan ik zo maar een stukje haar broek in kijken en haar zwart satijnen slipje zien. Helaas geen string. Ze heeft lieve blonde haartjes op haar onderrug. We praten over wat ons hier brengt en wat onze plannen zijn. Ze is vanuit de naburige stad en ongeveer 25 jaar.

Later spreek ik met Sonja, ik voel me tot haar aangetrokken. Ze is kleiner dan Mieke, 175cm schat ik, 26 jaar en brunette. Ze heeft speelse krullen en een echte vrouwelijke lijn in haar lichaam. Hoe goed ik de breedte van haar contouren ook kan zien, ze is echt mooi slank. Het mooiste aan haar is haar lach, werkelijk betoverend, ik ben direct verkocht! Ze is mooi, ze heeft een donker coltruitje aan, haar borsten zijn klein maar zien er stevig uit. Maar ik zie alleen die lach... Wat een lach zeg! Van oor tot oor, echt gemeend!

Een echte lach maar..., alleen naar mij. Sonja zit een beetje stuk in haar relatie, maar wil hem niet verlaten. Ze geeft veel om hem. Maar vanavond is ze uit met haar oude hartsvriendin Mieke. Ze is niet van hier, ze heeft een fijne zachte 'G', vanavond blijft ze slapen bij Mieke. We kletsen de avond weg. Dieter en Mieke amuseren zich ook. Ik stel voor te gaan dansen.

We gaan en eindigen in een danscafé. Heerlijk feestend en zingend gaan we tekeer. Ik dans met Mieke, Rob, Sonja, ander meiden uit de kroeg, ik sla helemaal los. Dan komt Sonja naar me toe. Ze gaat dicht bij mij staan. Opeens gaat bij mij het licht uit, we kussen! Even weet ik niet wat er gebeurt (ook nu kan ik het me niet herinneren). Ze kust zacht, ze weet precies wat ze wil, haar tong is de baas, heel voorzichtig zoenen wij elkaar. Mijn handen gaan over haar armen. Gespierde armen, naar haar schouders, over haar rug naar haar billen. Ze is sterk maar tegelijkertijd zacht en warm. Mijn maag keert zich om, ik tril op mijn benen, mijn pik barst uit mijn broek! Mijn hersenen functioneren niet meer laat staan mijn verstand.

Maar we dansen verder. We zoenen ook verder, dan kijkt ze me aan en weer zo'n fantastische lach. Ze heeft mijn erectie duidelijk gevoeld en aait snel over mijn bobbel in mijn broek. Niemand heeft het gezien. Ze kriebelt aan mijn buik. De glimlach wordt nog breder, ze zegt: "volgens mij vind je me leuk…"

Ik kan geen woord uitbrengen, maar ik vind haar super! Ik lach terug.

We dansen nog wat en dan vlug op zoek naar Dieter en Mieke voordat ze ons missen. Mieke wil naar huis, ik hoor Dieter voorstellen nog een borreltje bij haar te halen. Dat doen we.

Boven in het appartement van Mieke komt Sonja tegen mij aanzitten, tussen mijn benen. We liggen/zitten half op de grond. Gevoelig masseer ik haar schouders. Sonja geniet, haar ogen dicht en haar mond ietsje open. Ook Dieter en Mieke zitten aan elkaar, maar dan laat Mieke duidelijk blijken dat het genoeg is geweest. Ergens ben ik blij. Stel je voor een getrouwde man met een meid die al 8 jaar een relatie heeft, samenwoont en net een huis heeft gekocht met haar vriend.

Mieke laat ons uit, Dieter loopt voorop naar zijn fiets, zachtjes kus ik Sonja voor de laatste keer. Nee toch!

Ik verzamel al mijn moed en zeg. "Ga nog niet bij de deur weg, ik kom zo terug." Sonja kijkt me aan en lacht, "goed..." zegt ze "...ik wacht".

Rob en ik fietsen weg. Dan zegt Rob. "O.K. laten wij even de verhalen afstemmen, de laatste kroeg die we bezocht hebben is de Zuip, we zijn hier nooit geweest, en die meiden zijn we nooit tegen gekomen." Ik stem in, niet wetende welk avontuur mij nog te wachten staat.

Rob gaat rechts, ik fiets linksaf. Twintig meter, dan kijk ik om of hij al de bocht om is. Ik draai om en fiets terug naar het huis van Mieke, Sonja staat in de deuropening. Snel ga ik naar binnen, we lopen naar de fietsenkelder, we kussen hartstochtelijk in de gang. Later in een aangrenzende ruimte en tot slot een afgelegen kamertje. We belanden toevallig op een bankje, er is niemand. Ik friemel aan haar truitje en vecht me een weg naar haar borsten. Ik masseer ze, ik kus ze. Ze heeft mooie kleine tepels. Kleine puntjes er op. Ik kan ze goed in mijn mond nemen. Sonja voert haar borst aan mij. Ik sabbel er heerlijk op. In mijn gedachte duurt dat uren. We zitten verstrengeld van lust in elkaar vast. We strelen elkaars lichamen en trillen van elkaars aanraking.

Dan duwt ze me terug. Ze maakt mijn broek los en weer krijg ik een zet naar achter. Behendig haalt ze mijn flinke paal uit zijn gevangenis. Ze kijkt er even naar en haalt zachtjes mijn voorhuid op en neer. Ze kust er op, heel voorzichtig. Dan neemt ze me in haar mond. Heel zachtjes, net als die eerste zoen. Heerlijk zacht, het voelt nat. Het voelt warm, spannend, en heel compleet. Ik ben gelukkig.

Dan gaat ze op het bankje liggen, ze heeft haar broek en broekje snel uit gedaan. Ik wil aan haar kutje likken. Heerlijk! Helaas is het te donker om goed te zien, maar ze smaakt geweldig. Fantastisch! Ze heeft een mooi kutje met kleine schaamlipjes. Ze is keurig geschoren aan de zijkanten, alleen op haar onderbuik staat een streepje haar. Ik krijg er geen genoeg van om aan haar clitje te sabbelen. Ze vindt het heerlijk, ze gromt en drukt mijn ijverige tong en lippen tegen haar draaiende onderlijf. Fantastisch! Dan kruip ik op haar, ik wil haar penetreren.

Snel pakt ze mijn lul in haar warme hand en brengt hem naar haar poesje.

Langzaam glij ik naar binnen. Ik voel alle details van haar tunneltje, het voorstukje, daarna dat stukje wat zo lekker nauw is, als een roosje. Het roosje opent en omsluit mijn penis met gemak maar met een heerlijke soepele weerstand. Sonja geeft een klein gilletje. Dan duw ik voorzichtig verder tot ik helemaal in haar ben. Haar nauwte zit om het begin van mijn dikke paal. Langzaam ga ik heen en weer. We genieten, kijken elkaar aan en voelen ons één. Zo intens neukte ik nog nooit.

Even later veranderen we van positie. Ik zit op de bank, ze pijpt mijn pik nog even extra nat. "Hm..." zegt ze, "ik vind het lekker om mezelf aan jou te proeven."

Dan komt ze omhoog en gaat met één knie aan weerszijde over mij heen zitten. Langzaam zakt ze over me heen en berijdt ons beiden naar een geweldig hoogtepunt. Ik vinger over haar clitje en zij gaat wild over mijn gezicht met haar mond. Ze hijgt in mijn oor en fluistert lieve woordjes. Ze gaat komen. Ze knijpt me fijn met al haar kracht. Het voelt heerlijk. Ze komt! Ik voel hoe alle kracht uit mijn lichaam verdwijnt om de vrijgekomen energie te bundelen voor één geweldig orgasme. Ik voel de stralen heet zaad uit mijn stengel spuiten.

O! O, ja! Het duurt een eeuwigheid voordat mijn extase voorbij is. Zij voelt het ook glibberen en glijden. Ze trilt en schud helemaal terwijl ze nog een keer komt. Langzaam komen we weer tot ons zelf. We zijn verliefd.

We leven weer.

Twee dagen later bel ik haar. Het gevoel is onveranderd. Ik ben ziek van verlangen en hevig verliefd, zij ook. Ik ben gebonden, zij ook. Ik wil haar zien, zij wil mij zien. Ik heb niemand iets verteld, zij ook niet. We hebben een affaire. Ik denk dat ik wil scheiden... zij ook...

Stiekemerd  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post880

Een avondje dansen

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 06, 2012 19:41:55

Een avondje dansen.

We besloten om na lange tijd onze beentjes nog eens uit te slaan en te gaan dansen. Een gewone dancing is met onze 40 jaartjes niet meer aan ons besteed. We zochten via het internet naar een fuif met muziek van de vervlogen jaren en vonden deze ook. Het was een fuif voor vrijgezellen, maar dat wij een koppel waren, weerhield ons niet om er toch naar toe te gaan. We zochten een gezellig tafeltje op in een hoekje om af en toe wat te zitten en iets rustig te drinken.

Het ging er bijzonder leuk aan toe en raakten met andere mensen in gesprek. We werden opgenomen in een groepje bestaande uit zowel vrouwen als mannen van onze leeftijd. Vooral Linda en Yolande leken een stelletje geile spetters. Er werd heel wat afgedronken, gelachen als dansjes geplaatst.

Naarmate de avond vorderde, deed de drank ook zijn werk en werden sommige licht in het hoofd. Een pracht van een slow, die konden we niet laten gaan. Toen we recht stonden om naar de dansvloer te gaan, bemerkte ik dat enkele mannen in de duisternis rond een tafeltje stonden. Het viel me op en vermoedde dat er iets gaande was. Nieuwsgierig ging ik kijken en keek over hun schouder mee en zag een heerlijk spektakel.

Linda lag stomdronken voorover gebogen op een tafel en werd langs achter geneukt door een man. Ze beleefde zo te zien, niets van het gebeuren. Zo dronken was ze. Yolande daarentegen, leek ook dronken, maar wist goed wat ze deed. Een man zat met zijn broek op de enkels op een stoel en zij bereed hem achterwaarts. Je kon ondanks de duisternis duidelijk zijn lul in haar kut heen en weer schuiven. Tot overmaat was ze nog iemand aan het pijpen.

Mijn vrouw, Jessy, keek even mee, schrok en trok me daarna mee naar de dansvloer. Het zicht had me niet onberoerd gelaten en had er een stijve van gekregen. Dat voelde ze natuurlijk tijdens de dans en het onderwerp van het gesprek kan je al raden. Ze vroeg; “Ze zijn dronken en weten blijkbaar niet meer wat ze doen. Moeten we ze niet gaan helpen?”

“Niet meer weten wat ze doen? Zo te zien wist Yolande maar al te goed waar ze mee bezig was en wat zou je doen om ze te helpen?”

“Zou jij me dan niet komen helpen mocht ik daar zo liggen?”

“Tuurlijk schat, ik zou je zeker komen helpen om klaar te komen.”

“Jij zou me dus gewoon door die vreemden verder laten neuken? Jij zou daar niets op tegen hebben?”

“Nee, ik zou je verder laten neuken en genieten, het is toch maar seks en niet uit liefde?”

“Dat geloof ik niet!”, antwoordde ze weerom.

“Moet je dan eens proberen hé.”

“Daag me niet uit hé”; zei ze.

Ik beantwoordde opgehitst door de gedachte alleen al.

“Wel ik daag je uit. Van zodra er eentje zijn broek laat vallen ben jij al weg.” “Ik ga” zei ze resoluut en stapte het kringetje in.

Er had zich al iemand anders achter Linda geïnstalleerd en pompte met heftige stoten in haar kut. Jessy ging er naast staan, fluisterde iets in zijn oor. Hij trok zich uit haar terug en zij nam zijn lat in haar mond. Linda haar sappen en het sperma van zijn voorgangers moeten er nog aan gehangen hebben. Ze zoog eraan alsof het een lolly was. Ze keek daarbij eens naar mij, met ogen de woorden leken te spreken van; “zie je nou wel en niet jaloers?”

Ik trad op haar toe, tilde haar rokje omhoog en stripte haar broekje naar beneden. Met mijn tong likte ik haar poesje. Ik voelde dat ze al behoorlijk heet stond. Ik proefde haar sappen. Yolande stopte met haar bezigheden en keek naar haar.

Jessy maakte zich los van mij, draaide zich om, nam de stijve van die man in haar hand en geleidde hem naar haar kut. Daar stond ze voorover gebogen te neuken met een vreemde. Ze werd eveneens langs achter genomen. Tussen het hijgen door zei ze; “ga jij maar naar Yolande en neuk haar ook maar eens flink.”

Alsof Yolande het had gehoord, trok ze me dichter, duwde me op de zetelbank en ging bovenop mij zitten. Mijn stijve lat floepte direct in haar natte spleet. Deze was reeds goed gesmeerd met haar sappen en sperma van ik weet niet hoeveel mannen. Ik zag hoe een andere man al rukkend op Jessy toe trad en zijn paal in haar mond plantte. Ze werd langs achter geneukt en zoog terwijl een andere naar het hoogtepunt als een ervaren hoer. Hij trok haar bloesje over het hoofd en ontdeed haar van haar bh.

Daar stond ze met opgetrokken rok en ontbloot bovenlijf te neuken en te zuigen in een danszaal. Haar borsten kletsten heen en weer bij iedere stoot in haar pruim. Nog een andere man nam ze in zijn handen terwijl hij zich stond af te rukken. Het duurde niet lang of hij spoot op haar rug. Even later kwam de ene klaar in haar mond. Ze had problemen om het allemaal door te slikken. Dit was net iets te veel voor me en ik spoot mijn lading in een vreemde kut. Oh! Wat deed dat deugd en was het een prachtig zicht. Gelijktijdig met Jessy haar hoogtepunt kwam de man klaar in haar kut. Hij kromp samen en trok zich terug. Al even snel stond daar een vervanger, die opnieuw hevige stoten haar grotje vulde. Deze hield het minder lang vol en spoot al na enkele stoten. Ik bekeek haar verder vanuit het kringetje.

Ze heeft nog drie lullen in haar gehad alvorens ze het voor bekeken hield.

Van dansen is niet veel meer in huis gekomen. Wat een avond.

Stiekemerd  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post819

De meeste dromen zijn bedrog

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers di, april 03, 2012 23:11:12

De meeste dromen zijn bedrog…

Al sinds ik mijn vriendin Veronique ken gaan we regelmatig zwemmen met een goede vriendin, eerst van haar maar tegenwoordig zeker ook van mij. Ze heet Linda en heeft een geweldig lekker lichaam. Een stevige ronde kont, een paar heerlijk lange benen en een stel strakke tieten om van te smullen. Zoals gezegd is ze inmiddels ook mijn vriendin en dat kun je in het zwembad goed merken. We beginnen steeds met een kilometer lang baantjes trekken, aangezien Linda en ik ongeveer hetzelfde tempo zwemmen ga ik meestal achter haar zwemmen, zodat ik mooi uitzicht heb op haar achterste. Vooral als ze schoolslag zwemt is dat een heerlijk uitzicht.

Na de kilometer gaan we meestal nog even in een van de bubbelbaden zitten en Linda komt dan eigenlijk altijd naast me zitten. Laatst had ik last van mijn nek en Linda wilde me wel even masseren en zo eindigde ik liggend in het bubbelbad met haar lekkere bollen stevig tegen mijn rug. Veronique zat tegenover me en keek toe hoe ik lag te genieten. Geil knipoogde ze naar me en ik wist wel wat er ging gebeuren als we thuis waren.

Linda was intussen klaar met mijn nek en kroop achter me vandaan. Ik vond dat ze wel iets terug verdiende dus ik wilde haar bij haar middel pakken en met haar rug naar me toe trekken. Omdat zij nog naar voren ging kwamen mijn handen hoger uit dan bedoelt, waardoor ik haar volle borsten in mijn handen voelde. Omdat ik wist dat Linda dat niet zo erg zou vinden liet ik mijn handen gewoon liggen en trok Linda op schoot. Veronique bleef al die tijd geil toekijken en zakte met een hand tussen haar benen, de andere ging naar haar borsten. De plaats van mijn handen liet Linda ook niet koud en ik voelde haar tepels stijf worden, terwijl ze haar kontje lekker tegen mijn stijve lul liet draaien. Met een hand pakte Linda mijn hand en leidde hem tussen haar benen. Zelf schoof ze iets naar voren en met haar andere hand haalde ze mijn stijve uit mijn zwembroek. Nadat we een tijdje met elkaar gespeeld hadden kondigde de redder aan dat het bad zo ging sluiten.

We fatsoeneerden onze badkleding en bleven even naast elkaar zitten om een beetje af te koelen. Na het omkleden gebeurde er niets meer en met onze eigen geile gedachten gingen we naar huis.

Toen Veronique en ik thuiskwamen was het meteen prijs. Veronique drukte zich tegen me aan en begon me stevig te tongen. We strompelden naar de slaapkamer en kleedden elkaar onderweg uit. Veronique ging op het bed liggen en trok me naast haar.

“Zo, geile vent en wat wilde je nou allemaal doen met Linda?” Ik wilde gaan antwoorden, maar Veronique onderbrak me.

“Ik speel voor Linda en jij doet met mij wat je met haar zou willen doen.” Ik wist niet wat ik hoorde maar begon toch maar. Terwijl ik bezig was vertelde ik wat ik ging doen en deed alsof ik met Linda in bed lag. Ik begon de tieten van Veronique te masseren. Nu heeft Veronique een DD-cup dus het kostte wat fantasie om daar de C-cup van Linda van te maken.

Langzaam zakte ik af naar Veronique 's gleufje en begon haar te likken. Al snel lag ze te kronkelen en toen het puntje van mijn tong haar klitje raakte kwam ze hevig schokkend klaar, terwijl haar sappen uit haar kutje spoten. Langzaam likte ik weer een weg naar boven en stopte meteen mijn harde paal bij haar naar binnen. Ze kreunde terwijl ik stevig begon te stoten. Ik pakte haar enkels vast en duwde ze zover mogelijk omhoog zodat ik lekker diep in haar kon komen. Toen ik mijn tempo verhoogde kwam Veronique met een harde kreun voor de tweede keer klaar. Ik ging nog even door maar toen mijn zaad begon te borrelen en mijn zak samentrok stopte ik. Ik hoorde iets achter me en keek om.

Bij de deur van de slaapkamer stond Linda met het rokje wat ze die avond aanhad opgestroopt rond haar middel en haar hand in haar slipje. Linda heeft een sleutel van ons omdat ze de planten verzorgt als wij met vakantie zijn.

“Ik was zo geil van het zwemmen, dus ik dacht laten we het met zijn drieën gezellig maken.” Veronique lag nog bij te komen van daarnet dus ik stond op van het bed en liep naar Linda toe, en zei.

“Je bent nog op tijd” en begon haar te tongen. Mijn handen gingen naar haar tieten en ik voelde verbaasd dat ze geen BH aan had. Ze keek me lachend aan.

“Niet zo verbaasd, ik zei toch dat ik geil was en dit wil je toch al lang?”

Ik pakte haar shirtje vast en trok het uit. Haar stevige gebruinde bollen wipten onder haar shirtje uit. De tepels stonden brutaal recht vooruit en ik begon ze om beurten te likken. Linda zuchtte en begon zelf de rest van haar kleren uit te trekken. Veronique was weer bijgekomen en zat zich op het bed lekker te vingeren. Linda trok me mee naar het bed.

“Zo ga je me nu lekker neuken?”

Ik keek naar Veronique maar die knikte alleen maar terwijl ze met zichzelf speelde. Linda begon me weer te zoenen en zakte achterover. Ik kuste nog even haar tepels en zakte af naar haar gleufje. Langzaam begon ik haar poesje te likken en Linda begon te kronkelen. Even duwde ze mijn hoofd weg en draaide zich om zodat haar hoofd bij mijn stijve kwam te liggen. Terwijl ik haar weer begon te likken voelde ik haar warme vochtige lippen over mijn pik glijden. Veronique kan mijn pik maar gedeeltelijk in haar mond krijgen maar Linda gleed verder en verder. Even voelde ik haar slikken en toen zat ik tot mij ballen in haar mondje. Aangezien dit mijn eerste deepthroat was wist ik dat ik snel zou gaan komen, maar aan het draaien van Linda 's kontje wist ik dat zij er ook niet lang meer over zou doen. Ik waarschuwde nog even maar ze bleef stevig doorzuigen en begon nog meer te draaien met haar kont. Toen ik haar kutvocht over mijn gezicht voelde hield ik het niet meer en begon haar keel vol te spuiten. Ze haalde mijn pik een stukje terug zodat ze mijn zaad in haar mond kon opvangen. Even liet ze mijn pik los om met Veronique mijn zaad uit te wisselen.

Door het geile uitzicht van de twee tongzoenende vrouwen sprong mijn pik weer omhoog. Voor het tongen was Linda op haar knieën gaan zitten, dus ik schoof op mijn knieën achter haar en pakte haar stevige bollen van achteren vast.

“Oh ja, pak me van achteren” kreunde ze en duwde haar kontje tegen mijn stijve pik. Ik ging wat naar achter pakte mijn pik en duwde hem tegen haar lipjes aan. Met een lange stoot schoof ik mijn lul tot aan mijn zak in haar. Mijn beweging verraste haar en ze viel naar voren. Veronique nam daarop meteen haar kans en begon Linda 's tepels te likken. Ik nam Linda op haar heupen vast en begon stevig te stoten. Mijn zak klapte steeds tegen haar klitje aan. Linda begon zwaar te ademen en vroeg mij of ik haar andere gaatje ook wou gebruiken. Veronique houdt niet zo van anaal dus, "ja, zei graag."

Over Veronique gesproken die had zich inmiddels onder Linda gewurmd en likte over mijn lul terwijl die in en uit Linda ging. Linda had Veronique 's kutje gevonden en was ook volop aan het likken. Na nog een paar stevige stoten haalde ik mijn pik uit Linda en ging even met mijn hand door haar kutje zodat ik met mijn hand haar kontgaatje glad kon maken. Mijn pik ging meteen weer in haar sneetje. Eerst een vinger naar binnen, maar al snel zaten er drie van mijn vingers in Linda haar reetje. Toen ze genoeg op gerekt was haalde ik weer mijn pik uit haar en wisselde van gat. Het eerste stuk ging wat moeizaam maar al snel vroeg Linda om haar harder te neuken.

Ik pakte haar tieten en stootte mijn pik diep in haar. Het strakke kontje van Linda en de tong van Veronique die af en toe over mijn zak likte lieten mijn zaad al snel weer koken. De beide dames begonnen ook aardig op stoom te komen en door Veronique 's tong op haar klit en mijn dikke pik in haar kont kwam Linda als eerste klaar. Haar knijpende kontje was teveel voor me en kreunend spoot ik mijn lading in haar darmen. Ons gekreun en het feit dat ik haar vriendin volspoot lieten Veronique ook weer komen. Uitgeput viel Veronique in slaap maar Linda en ik waren nog klaarwakker.

Linda nam mijn wat slap geworden pik in haar mond en begon hem schoon te likken. Ze keek me geil aan.

“En bevalt het?” Ter beantwoording trok ik haar gezicht naar het mijne en gaf haar een lange intense tongzoen.

“Nu moet je nog een gaatje vullen” en draaide zich op haar rug. Ik ging naast haar liggen en begon met haar tieten te spelen en haar te kussen. Zo lagen we een tijdje en langzaam maar zeker begon mijn pik weer in vorm te komen. Mijn droom om Linda een keer te neuken kwam vanavond toch wel heel erg lekker uit. Mijn hand was alweer afgedaald naar Linda 's intieme plekje en haar lipjes werden weer nat onder mijn vingers. Ze spreidde haar benen en langzaam ging ik op haar liggen, bijna vanzelf schoof ik in haar. Zachtjes om Veronique niet te wekken begonnen we te bewegen. Als ik stootte, stootte Linda in een perfect ritme terug. We voelden de spanning in elkaars lichaam toenemen en onze bewegingen werden steeds feller. Het kon ons niet meer schelen of Veronique wakker zou worden en Linda spreidde haar benen echt heel wijd zodat ik diep in haar kwam. Ik voelde mijn eikel steeds tegen haar baarmoeder aanstoten. We kreunden hevig en Linda begon geil tegen me te praten.

“Dit wou je toch graag, mijn kutje volpompen met je geile zaadjes, kom dan... Spuit dan”

“Wel, hier komt het dan, lekker ding” en samen kwamen we kreunend klaar.

Veronique werd niet echt wakker maar kroop lekker tegen ons aan en met zijn drieën vielen we in slaap met heerlijke dromen

Stiekemerd  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post776

Zondag. Ten huize van...

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 11, 2011 22:47:24

Zondag, ten huize van…

Toen we nog jong getrouwd waren hielden Laure en ik ervan om af en toe fotograaf en model te spelen. We hadden al wel computers in die tijd maar digitale camera’s bestonden nog niet. Dat maakte alles natuurlijk des te spannender. Je wist dus dat er toch wel enkele personen waren die sowieso in contact kwamen met een spiernaakte Laure in tal van uitdagende poses. We lieten de foto’s steeds ontwikkelen met manuele bijsturing. Dit procedé was iets duurder maar de kleuren waren veel mooier en, we waren ervan overtuigd dat een of andere onbekende toch wel enige tijd actief bezig was met de foto’s. Misschien ’s nachts wel droomde van Laure? De fotograaf waar we de foto’s ophaalden was iemand die zeer begaan was met zijn job. Telkens iemand foto’s ophaalde, werden ze even uit de enveloppe gehaald om na te gaan of het wel de juiste foto’s waren. Laure heeft het nooit aangedurfd om zelf de foto’s op te halen in de winkel. Dat moest ik altijd doen. Maar het gegeven dat er toch minstens 2 personen haar foto’s konden bewonderen wond haar zo mogelijk nog meer op dan dat het mij opwond.

Ik speelde nog bij een amateurvoetbalploeg in die tijd. We speelden telkens op zondagochtend, van 9 tot 11h. Daarna bleven we uiteraard nog hangen in de bar, soms wel tot twee uur in de namiddag. In het begin, en voor we getrouwd waren ging Laure altijd mee naar het voetbal. De laatste tijd bleef ze vaker thuis en ze kon er niet altijd om lachen wanneer ik pas in de namiddag terug verscheen. Op een zondag in mei, drukte ze me op het hart om toch maar onmiddellijk na de match terug naar huis te komen. Om mijn protest in de kiem te smoren zei ze me dat ze als model, de hele fotostudio al wel zou klaarzetten in de woonkamer. Ik werd er onmiddellijk behoorlijk opgewonden van en zei haar dat ik onmiddellijk na de match, zelfs zonder te douchen terug naar huis zou komen.

Niet echter zonder eerst Rolf te hebben afgezet. Maar dan moest het fotomateriaal zeker klaarstaan en het model moest een zeer verrassende outfit dragen.

Ik haalde Rolf op en vertelde hem dat we na de match geen tijd zouden hebben om te douchen of om iets te drinken. Hij zou onmiddellijk met mij terug moeten vertrekken. Spijtig, vond Rolf, maar verder kon hij daar moeilijk iets op tegen hebben. Hij was blij dat hij voor elke match, thuis of op verplaatsing, met mij kon meerijden. Het werd een zeer matte match die eindigde in een 0-1 nederlaag. Iedereen had de hele tijd als versuft over het terrein gelopen behalve ik. Ik had energie voor tien doordat ik behoorlijk opgewonden was. Het kon voor mij niet snel genoeg gaan. De hele match had ik lopen denken aan wat me te wachten stond en er had zich in mij een nieuwe fantasie ontwikkeld. En die moest ik die dag realiseren. Ik was al bloedgeil toen ik na de match Rolf aanzette om zich haasten. Het was zeer mooi weer, dus lieten we onze trainers uit en vertrokken we in ons voetbaltenue. In de wagen vroeg Rolf me waarom ik zo vroeg thuis moest zijn. Ik zei dat ik dacht dat Laure de wagen nodig had om naar haar moeder te rijden. Maar Rolf kon gerust bij ons een pint blijven drinken. Laure zou niet lang wegblijven en ik kon hem daarna toch terug thuis brengen. Rolf vond dat een prima idee, tenminste toch een alternatief voor de pintjes in het clubhuis. Het eerste deel van mijn plan was gelukt.

Maar hoe zou ik mij verder uit de slag en uit mijn leugens trekken? We woonden drie hoog, en ik wist dat in de tijd die verstreek tussen mijn aanbellen beneden en het via de trap naar boven lopen, Laure zich tot op haar meest sexy lingerie zou uitkleden om mij boven te verrassen. Ik liet Rolf voorlopen. De deur van ons appartement stond tegen, Rolf opende de deur, we liepen de woonkamer binnen en werden onmiddellijk verrast op een schaars geklede Laure die ons begroette met een luide: "Tadaaa!!" Gevolgd door een onbegrijpende gil. Ze liep onmiddellijk gillend naar de slaapkamer. Ze had een kort wit half doorschijnend hemdje aan. Daaronder een witte string die vooraan helemaal doorschijnend was. Tijdens haar "Tadaa" had ze haar armen presenterend in de hoogte gestoken en haar heup uitdagend opzij. In een flits hadden we toch de omtrekken van haar donkere tepels gezien. Aan het doorschijnende broekje viel niets te zien omdat Laure zich altijd zeer netjes overal schoor. Toen ze naar de kamer liep konden Rolf en ik haar prachtige billetjespartij bewonderen.

Ik liet de bewonderende Rolf alleen in de living en liep achter haar aan de slaapkamer in.

"Schatje, sorry, dit had ik echt niet verwacht," probeerde ik haar te sussen.

Ze was woedend.

"We hadden dit toch afgesproken. Waarom ben je anders zo vroeg thuis?"

"Ik dacht dat het een smoesje van je was, en dat ik in werkelijkheid thuis moest zijn, zodat jij naar je moeder zou kunnen gaan. Dat doe je toch meer?"

Ze keek me ongelovig aan.

"Die Rolf moet nogal iets van mij denken."

"Rolf stond je vol bewondering aan te kijken. Overigens, niemand heeft een detail kunnen zien."

"En wat moet hij niet denken dat we van plan waren, met al dat fotomateriaal dat klaar staat in de woonkamer?"

"Schat, iedereen speelt zijn spelletjes, ik leg hem gewoon uit wat we regelmatig uitspoken. Kom trek je kamerjas aan en kom mee iets drinken."

"Dit verhaal zal nogal de ronde gaan," ging ze verder terwijl ze haar kamerjas aantrok.

Ik stapte lachend terug de living in en verontschuldigde mij bij Rolf. Laure kwam er ook bijzitten en verontschuldigde zich eveneens, maar gaf mij wel de schuld.

Rolf vond uiteraard dat er helemaal niets te verontschuldigen viel en grapte dat hij zo wel overal ontvangen zou willen worden. Dat geloofden we best. Laure zat nog wat te mokken in de zetel. Ik schonk haar een porto in en voor ons ieder een ijskoude pint. Rolf sloeg die in een keer achterover. Natuurlijk de dorst na het voetbal en de onverwachte opwinding na de ontvangst hier... Ik schonk voor hem en voor mij een tweede pint uit en zette me ook in de zetel.

"Sorry jongen," begon ik, "sorry Laure, ik heb het echt niet met opzet gedaan. Rolf zal het overigens wel heel snel vergeten en zal hierover zeer discreet zijn."

"Dat tweede beloof ik," grapte Rolf, "maar of ik het snel zal vergeten dat weet ik zo niet. Ik denk dat ik binnen 20 jaar nog terugdenk aan die hemelse verwelkoming."

Laure kon er voorzichtig al een beetje om glimlachen.

"Het is allemaal zijn schuld, beet ze in mijn richting."

"Maar schatje, vergissen is menselijk, en zo erg is dat toch niet."

Ik schonk een volgende porto uit. Haar gemoed werd stilaan gesust.

"Rolf, spelen jullie nooit zo van die spelletjes," vroeg ik op de man af.

Een beetje verveeld antwoordde Rolf dat zoiets toch niet het geval was en dat zijn seksleven de laatste jaren ongelooflijk saai was geworden. Hij benijdde ons wel. Ik vertelde dat wij regelmatig het spel van fotograaf en model speelden, dat het ons ongelooflijk opwond en dat het altijd eindigde met een goede vrijpartij.

"Hoe laten jullie die foto’s dan ontwikkelen?" Vroeg Rolf.

"Gewoon bij de fotograaf" antwoordde ik.

Laure was duidelijk al wat bekomen want ze mengde zich in de discussie.

"Dat is nu juist het spannende" zei ze, "het idee dat anderen die foto’s ook te zien krijgen."

"Dat is een beetje exhibitionistisch" merkt Rolf op.

"Kan zijn," zei ik, "maar het geeft ons echt wel een kick."

Zo praatten en dronken we wat verder. Toen Laure aan haar derde porto was, en ik zo ongeveer aan mijn vijfde pint vond ik dat het tijd werd voor het ultieme deel van mijn plan.

Ik schraapte mijn keel, trachtte mijn opwinding te onderdrukken en gooide mijn steen in de kikkerpoel.

"Oke, Laure, ben je klaar voor de sessie?"

Ze bekeek mij vol ongeloof.

"Hoe bedoel je? Ik moet toch niet poseren waar Rolf bij is."

Rolf keek mij eveneens vol ongeloof aan maar zei; "Ik maak geen bezwaar hoor."

"Kijk Laure, jij vindt het even opwindend als ik dat andere mensen jou foto’s zien. Waarom mag er dan niet eens iemand bijzijn als die foto’s genomen worden?"

"Ja, maar, Rolf is een bekende van ons."

"So watt? Dat maakt het nog spannender."

Laure dacht even na, stapte vervolgens naar de slaapkamer en zei; "Goed, maar dan tot op het slipje en niet verder."

Daar gingen we beiden mee akkoord. Laure kwam terug uit de slaapkamer zonder kamerjas en in haar witte lingerie. Ze hield haar armen nog beschermend over haar borsten en liep naar de ligbank. Ze legde zich languit in de ligbank, benen licht gekruist, een hand over haar venusheuvel en een arm over haar borsten die nog in haar hemdje verpakt zaten. Ik mocht beginnen fotograferen zei ze. Ik nam enkele foto’s in die pose, stapte vervolgens op haar toe en legde haar arm weg van voor haar borsten. Ze glimlachte maar kreeg tegelijkertijd toch een kleurtje. Ze keek even tersluiks en ondeugend naar Rolf die het hele gebeuren vanuit zijn zetel, pint in de hand, zat te bewonderen. Haar bruine tepeltjes waren nu duidelijk zichtbaar onder de witte doorschijnende stof. Haar opwinding was duidelijk te merken aan de stijfheid van haar knopjes. Ik nam opnieuw enkele foto’s en vroeg haar na een tijdje om haar bloesje wat omhoog te trekken tot net onder haar tieten. Een opname verder werd een tiet ontbloot. De tepel stond fier overeind en tekende zich zeer mooi af tegen de bleke ongebruinde huid. Rolf bewoog een hand naar zijn voetbalshorts.

Zijn pint was hij al vergeten. Laure keek, verlegen maar opgewonden, afwisselend naar mij en naar Rolf. Ik voelde aan hoe geilheid en opwinding doorheen haar hele lijf gierden. Toen ging het hemdje helemaal uit. Haar twee tieten werden nu open en bloot aan Rolf en mij geëxposeerd. Laure begon wat sensueel te bewegen, terwijl ik foto’s trok begon ze haar borsten te masseren, ze nam haar tepels tussen duim en wijsvinger, kneep erin, en trachtte met haar tong haar tepels te likken. Haar ogen gingen van Rolf naar mij en terug. Ze begon ook zachtjes te hijgen, wat ik een hoopvol teken voor meer vond. Zelf bonkte mijn hart in mijn keel. Ik was vreselijk opgewonden dat mijn vrouw zich hier liet gaan voor een andere man. Dat ze in haar tepels kneep voor zijn ogen.

"Oké zei ik, nu..."

Ze onderbrak me,

"Neen, ik heb gezegd dat ik het slipje niet uitdoe."

Ik was ontgoocheld in haar reactie maar zette toch door.

"Dat wilde ik niet vragen schatje, ik wilde je gewoon vragen even je hand in je broekje te steken."

Ze deed wat ik vroeg en begon nog meer met haar benen te bewegen. Haar hand ging onder de doorzichtige stof heen en weer in en rond haar kutje. Details kregen we – zelfs doorheen de stof niet te zien vanwege onze positie.

Noch Rolf in zijn zetel, noch ik achter het toestel. Dat was immers aan het voeteneinde van de sofa gepositioneerd. Laure begon steeds intenser te bewegen. Juist op dit ogenblik moest ik een nieuw filmpje op het toestel steken. Een slechter moment had ik niet kunnen kiezen.

De ingelaste pauze doorbrak de hele sfeer. Laure wilde zich al terug naar de slaapkamer begeven om zich om te kleden.

"Wacht nog even schat, het is nog niet gedaan."

"Hoezo, je hebt nu toch alle foto’s en ik heb gezegd dat ik mijn slipje niet wil uitdoen."

"Neen, maar we kunnen zo ook nog even verder doen, het filmpje zit er al op. Rolf vind je ook niet dat we nog even kunnen verder doen?"

Die beaamde natuurlijk. Hij had zich ondertussen, waarschijnlijk ter afkoeling, snel een nieuwe pint ingeschonken. Ik vroeg Laure om even op haar knieën in de ligbank plaats te nemen. Gezicht naar de rug toe, kont naar ons toe.

"Goed zo, en nu een kwart draai maken." Laure deed wat haar gevraagd werd en zo kregen we haar borsten opnieuw in zicht terwijl we eveneens konden genieten van de string en vooral van haar romige bleke billen. Spreid je knieën een beetje, ga nu opnieuw met je hand in je broekje en speel wat met jezelf. We zagen haar vingers tussen haar billen verschijnen en we meenden ook af en toe een stukje lip te kunnen zien. Haar opwinding kwam nu tot uiting in het naar voren en naar achteren bewegen van haar kontje. Ik zag haar ademhaling zwaarder worden. Rolf zat gebiologeerd te kijken. Hij lette niet meer op mij en had ondertussen zijn hand reeds in zijn voetbalshorts gestoken.

"Oké schatje, haal nu je slipje naar beneden tot halverwege je dijen."

Ze bleef zichzelf doorvingeren. Van haar voornemens was geen sprake meer. Ze deed haar broekje niet zachtjes uit maar rukte het met haar andere hand ongeduldig naar beneden. Haar ademen werd zwaar. Ik mocht haar niet te ver laten gaan.

Ik wilde haar toch nog frontaal fotograferen. Mijn stem werd zachter en heser.

"Doe maar rustig verder schatje, laat je gerust in de zetel vallen en schop je slipje uit."

We hadden duidelijk enkele grenzen verlegd. Ze lag nu in de zetel, haar knieën wijd open en opgetrokken. Haar hele natte grotje zichtbaar voor mijn lens. Terwijl ze als een razende twee tot soms drie vingers in en uit haar natte poes bewoog kneedde ze met haar andere hand haar borsten en tepels. Ik bleef fotograferen maar moedigde haar ook aan.

"ja lekker, doe maar verder, laat ons je lekkere poes zien."

Ik deed teken naar Rolf dat die in de andere zetel dichter bij mij, moest plaatsnemen waardoor hij ook een beter zicht op haar speeltuintje kreeg. In stilte, maar zonder aarzelen, haastte hij zich naar de andere zetel. Ik kan me niet precies herinneren of hij daarbij zelfs maar even zijn hand uit zijn shorts haalde. Rolf kon nu alles ook in close up bekijken. Hoe ze haar natte en kale spleet beroerde. Hoe haar kutlippen mee bewogen met haar vingers. Hoe haar overige vingers beletten dat haar wijs en middenvinger nog dieper in haar kut zouden kunnen gaan.

De foto’s vlogen erdoor. Ik was opnieuw aan een nieuw filmpje toe net op het ogenblik dat Laure haar eerste orgasme kreeg. Ze was totaal niet meer beschaamd en hijgde en kreunde als bezeten. Rolf speelde nog steeds met "kleine Rolf" in zijn shorts, maar deed dat zachtjes. Ik denk niet dat hij zich ongedwongen, in ons bijzijn zou durven masturberen. Ikzelf stond op exploderen, gewoon door het gegeven dat mijn vrouw zich helemaal gaf in zijn bijzijn.

Toen besloot ik nog een stap verder te gaan. Een stap die ik zelf niet voorzien of gepland had. Maar hoe kon dit spektakel anders eindigen. Zonder het vooraf te willen zou ik mijn vrouw hier gaan uitlenen aan een ploegmaat van mij. De drang was zoveel groter dan mijn verstand.

Laure lag nog na te hijgen op de ligbank.

"Ziezo, dat was het dan, hebben jullie ervan genoten?" Vroeg ze, met die dominantie toon zo eigen aan vrouwelijke strippers tegenover hun publiek.

"Absoluut," reageerden wij.

Rolf had inderhaast zijn hand uit zijn shorts gehaald.

"Goed, dan ga ik me nu even omkleden."

"Neen, wacht nog even. We nemen gewoon nog enkele foto’s als afsluitertje, gewoon voor de lol."

"Hoezo? Je hebt al 100 keer meer gekregen dan we hadden afgesproken."

"Ja, maar ik wil nog wat leuke foto’s van jou met Rolf erbij..."

De kogel was door de kerk. Laure lachte ongelovig.

"Wablief?"

Rolf lachte wat verlegen en onwennig.

"Zeg, ik moet hier toch ook niet uit de kleren gaan."

"En waarom jij niet?" Vroeg Laure verbolgen. "Waarom moet ik alleen maar uit de kleren? Typisch mannelijk!"

Lachend bracht ik hen tot bedaren.

"Hé ho, zover wil ik het niet drijven. Laure, ga gewoon even op de knie van Rolf zitten."

Met een, "als het dat maar is," zette Laure zich, in haar hele pure blootje op de knie van Rolf. Alleen deed ze dat schrijlings en met haar rug naar hem.

Het ene been langs de ene kant het andere langs de andere kant zodat haar natte plekje op zijn knie rustte.

Ik begon opnieuw te fotograferen. Laure schoof wat heen en weer op zijn knie en rekte zich daarbij ook uit zodat ik door de lens van de camera duidelijk haar gespreide kutlipjes op zijn knie kon ontwaren. Bij het over en weer schuiven begon ze opnieuw haar ogen te sluiten en zwaarder adem te halen.

Ik moedigde hen verder aan.

"Laure ga nu even op Rolf 's schoot zitten, neen, met je gezicht naar mij."

Ik zag Rolf zich wat verder onderuit in de sofa zetten zodat Laure ’s kontje recht op zijn paal terecht kon komen. Laure kantelde haar bekken een beetje zodat haar spleet enkel nog door een shorts van Rolf 's paal gescheiden was.

"Wohoow, kirde Laure, wat voel ik daar?"

Nu ging ik verder tot de eindstreep. Ik beval Laure om Rolf 's lul uit zijn broek te halen, wat ze onmiddellijk deed. Ik haalde de camera van het statief en ging naar hen toe om wat close ups te maken. Laure likte met haar tong over zijn eikel, en net onder de rand van de eikel. Ik begon opnieuw te fotograferen. Ik fotografeerde haar terwijl ze zijn ballen likte, terwijl ze zijn staaf in haar mond bracht en ondertussen haar hand over diezelfde staaf liet glijden. Na een tijdje hoefde ik niet meer te regisseren. Alles verliep als vanzelf. Nadat Laure hem een beetje gepijpt had trok Rolf, nog steeds in de zetel zittend, Laure haar benen langs zijn nek naar omhoog zodat hij haar kutje kon beginnen leeg lebberen. Laure hing ondertussen met haar hoofd naar beneden. Het fototoestel klikte onophoudelijk. Net voor Laure begon te schokken en een orgasme wilde opbouwen duwde Rolf haar opnieuw in de zetel en ramde hij zijn lul bij haar naar binnen. Na enkele wilde stoten reeds loste hij zijn hele lading in haar.

Omdat Laure nog nood had aan een nieuw orgasme heb ik daarna zijn job afgemaakt. Het was zijn beurt om foto’s te nemen. Het hele gebeuren had me zo ongelooflijk geil gemaakt dat ik er me niets van aantrok om zijn zaad in de spleet van mijn vrouw te voelen. Ik neukte haar gewoon te pletter en ik prees me gelukkig met zo’n tof en heet vrouwtje.

Toen ik de foto’s enkele dagen later ging ophalen bij de fotograaf…

Stiekemerd  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post660

Lina op haar best...

StiekemerdGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 29, 2011 00:19:38

Linda op haar best.

Toen we nog jong getrouwd waren hielden Linda en ik ervan om af en toe fotograaf en model te spelen. We hadden al wel computers in die tijd maar digitale camera’s bestonden nog niet. Dat maakte alles natuurlijk des te spannender. Je wist dus dat er toch wel enkele personen waren die sowieso in contact kwamen met een spiernaakte Linda in tal van uitdagende poses. We lieten de foto’s steeds ontwikkelen met manuele bijsturing. Dit procedé was iets duurder maar de kleuren waren veel mooier én, we waren ervan overtuigd dat een of andere onbekende toch wel enige tijd actief bezig was met de foto’s. Misschien ’s nachts wel droomde van Linda?

De fotograaf waar we de foto’s ophaalden was iemand die zeer begaan was met z’n job. Telkens iemand foto’s ophaalde, werden ze even uit de enveloppe gehaald om na te gaan of het wel de juiste foto’s waren.

Linda heeft het nooit aangedurfd om zelf de foto’s op te halen in de winkel. Dat moest ik altijd doen. Maar het gegeven dat er toch minstens 2 personen haar foto’s konden bewonderen wond haar zo mogelijk nog meer op dan dat het mij opwond.

Ik speelde nog bij een amateurvoetbalploeg in die tijd. We speelden telkens op zondagochtend, van 9 tot 11h. Daarna bleven we uiteraard nog hangen in de bar, soms wel tot twee uur in de namiddag. In het begin, en voor we getrouwd waren ging Linda altijd mee naar het voetbal. De laatste tijd bleef ze vaker thuis en ze kon er niet altijd om lachen wanneer ik pas in de namiddag terug verscheen.

Op een zondag in mei trok ik m’n voetbalplunje aan. Ze lag nog in bed en drukte me op het hart om toch maar onmiddellijk na de match terug naar huis te komen. Om mijn protest in de kiem te smoren zei ze me dat ze als model, de hele fotostudio al wel zou klaarzetten in de woonkamer. Ik werd er onmiddellijk behoorlijk opgewonden van en zei haar dat ik onmiddellijk na de match, zelfs zonder te douchen terug naar huis zou komen. Niet echter zonder eerst Robert te hebben afgezet. Hm… En daar ontplooide zich in de verte…

Ik haalde Robert op en vertelde hem dat we na de match geen tijd zouden hebben om te douchen of om iets te drinken. Hij zou onmiddellijk met mij terug moeten vertrekken. Spijtig, vond Robert, maar verder kon hij daar moeilijk iets op tegen hebben. Hij was blij dat hij voor elke match, thuis of op verplaatsing, met mij kon meerijden.

Het werd een zeer matte match die eindigde in een 0-1 nederlaag. Iedereen had de hele tijd als versuft over het terrein gelopen behalve ik. Ik had energie voor tien doordat ik behoorlijk opgewonden was. Het kon voor mij niet snel genoeg gaan. De hele match had ik lopen denken aan wat me te wachten stond en er had zich in mij een nieuwe fantasie ontwikkeld. Die moest ik die dag realiseren. Ik was al bloedgeil toen ik na de match Robert aanzette om zich haasten.

Het was zeer mooi weer, dus lieten we onze trainingspakken uit en vertrokken we in ons voetbaltenue. In de wagen vroeg Robert me waarom ik zo vroeg thuis moest zijn. Ik zei dat ik dacht dat Linda de wagen nodig had om naar haar moeder te rijden. Maar Robert kon gerust bij ons een pint blijven drinken. Linda zou niet lang wegblijven en ik kon hem daarna toch terug thuis brengen. Robert vond dat een prima idee, tenminste toch een alternatief voor de dorstlessers in het clubhuis. Het eerste deel van mijn plan was gelukt.

Maar hoe zou ik mij verder uit de slag en uit mijn leugens trekken? We woonden drie hoog, en ik wist dat in de tijd die verstreek tussen mijn aanbellen beneden en het via de trap naar boven lopen, Linda zich tot op haar meest sexy lingerie zou uitkleden om mij boven te verrassen. Ik liet Robert voorlopen. De deur van ons appartement stond tegen, Robert opende de deur, we liepen de woonkamer binnen en werden onmiddellijk verrast op een schaars geklede Linda die ons begroette met een luide: Tadaaa!! Gevolgd door een onbegrijpende gil.

Ze liep onmiddellijk gillend naar de slaapkamer. Ze had een kort wit half doorschijnend hemdje aan. Daaronder een witte string die vooraan helemaal doorschijnend was. Tijdens haar Tadaa had ze haar armen presenterend in de hoogte gestoken en haar heup uitdagend opzij. In een flits hadden we toch de omtrekken van haar donkere tepels gezien. Aan het doorschijnende broekje viel niets te zien omdat Linda zich altijd zeer netjes overal schoor. Toen ze naar de kamer liep konden Robert en ik haar prachtige billetjespartij bewonderen.

Ik liet de bewonderende Robert alleen in de woonkamer en liep achter haar aan de slaapkamer in.

"Schatje, sorry, dit had ik echt niet verwacht," probeerde ik haar te sussen.

Ze was woedend.

"We hadden dit toch afgesproken. Waarom ben je anders zo vroeg thuis?"

"Ik dacht dat het een smoesje van je was, en dat ik in werkelijkheid thuis moest zijn, zodat jij naar je moeder zou kunnen gaan. Dat doe je toch meer?"

Ze keek me ongelovig aan.

"Die Robert moet nogal iets van mij denken."

"Robert stond je vol bewondering aan te kijken. Overigens, niemand heeft een detail kunnen zien."

"En wat moet hij niet denken dat we van plan waren, met al dat fotomateriaal dat klaar staat in de woonkamer?"

"Schat, iedereen speelt zijn spelletjes, ik leg hem gewoon uit wat we regelmatig uitspoken. Kom trek je kamerjas aan en kom mee iets drinken."

"Dit verhaal zal nogal de ronde gaan," ging ze verder terwijl ze haar kamerjas aantrok.

Ik stapte lachend terug de woonkamer in en verontschuldigde mij bij Robert. Linda kwam er ook bijzitten en verontschuldigde zich eveneens, maar gaf mij wel de schuld.

Robert vond uiteraard dat er helemaal niets te verontschuldigen viel en grapte dat hij zo wel overal ontvangen zou willen worden. Dat geloofden we best. Linda zat nog wat te mokken in de zetel. Ik schonk haar een porto in en voor ons ieder een ijskoude pint. Robert sloeg die in een keer achterover. Natuurlijk de dorst na het voetbal en de onverwachte opwinding na de ontvangst hier... Ik schonk voor hem en voor mij een tweede pint uit en zette me ook in de zetel.

"Sorry jongen" begon ik, "sorry Linda, ik heb het echt niet met opzet gedaan. Robert zal het overigens wel heel snel vergeten en zal hierover zeer discreet zijn."

"Dat tweede beloof ik," grapte Robert, "maar of ik het snel zal vergeten dat weet ik zo niet. Ik denk dat ik binnen 20 jaar nog terugdenk aan die hemelse verwelkoming."

Linda kon er voorzichtig al een beetje om glimlachen.

"Het is allemaal zijn schuld, beet ze in mijn richting."

"Maar schatje, vergissen is menselijk, en zo erg is dat toch niet."

Ik schonk haar een nieuwe porto uit. Haar gemoed werd stilaan gesust.

"Robert, spelen jullie nooit zo van die spelletjes," vroeg ik op de man af.

Een beetje verveeld antwoordde Robert dat het toch niet het geval was en dat zijn seksleven de laatste jaren ongelooflijk saai was geworden. Hij benijdde ons wel. Ik vertelde dat wij regelmatig het spel van fotograaf en model speelden, dat het ons ongelooflijk opwond en dat het altijd eindigde met een goede vrijpartij.

"Hoe laten jullie die foto’s dan ontwikkelen?" Vroeg Robert.

"Gewoon bij de fotograaf" antwoordde ik.

Linda was duidelijk al wat bekomen want ze mengde zich in de discussie:

"Dat is nu juist het spannende, de idee dat anderen die foto’s ook te zien krijgen."

"Dat is een beetje exhibitionistisch," merkt Robert op.

"Kan zijn," zei ik, "maar het geeft ons echt wel een kick."

Zo praatten en dronken we wat verder. Toen Linda aan haar derde porto was, en ik zo ongeveer aan mijn vijfde pint vond ik dat het tijd werd voor het ultieme deel van mijn plan.

Ik schraapte mijn keel, trachtte mijn opwinding te onderdrukken en gooide mijn steen in de kikkerpoel.

"Oke, Linda, ben je klaar voor de sessie?"

Ze bekeek mij vol ongeloof.

"Hoe bedoel je? Ik moet toch niet poseren waar Robert bij is."

Robert keek mij eveneens vol ongeloof aan maar zei:

"Ik maak geen bezwaar hoor."

"Kijk Linda, je vindt het even opwindend als ik dat andere mensen jou foto’s zien. Waarom mag er dan niet eens iemand bijzijn als die foto’s genomen worden?"

"Ja. Maar, Robert is een bekende van ons."

"So watt? Dat maakt het nog spannender," zei ik.

Linda dacht even na, stapte vervolgens naar de slaapkamer en zei:

"Goed, maar dan tot op het slipje en niet verder."

Daar gingen we beiden mee akkoord. Linda kwam terug uit de slaapkamer zonder kamerjas en in haar witte lingerie. Ze hield haar armen nog beschermend over haar borsten en liep naar de ligbank. Ze legde zich languit in de ligbank, benen licht gekruist, een hand over haar venusheuvel en een arm over haar borsten die nog in haar hemdje verpakt zaten. Ik mocht beginnen fotograferen zei ze.

Ik nam enkele foto’s in die pose, stapte vervolgens op haar toe en legde haar arm weg van voor haar borsten. Ze glimlachte maar kreeg tegelijkertijd toch een kleurtje. Ze keek even tersluiks en ondeugend naar Robert die het hele gebeuren vanuit zijn zetel, pint in de hand, zat te bewonderen. Haar bruine tepeltjes waren nu duidelijk zichtbaar onder de witte doorschijnende stof. Haar opwinding was duidelijk te merken aan de stijfheid van haar knopjes.

Ik nam opnieuw enkele foto’s en vroeg haar na een tijdje om haar bloesje wat omhoog te trekken tot net onder haar tieten. Een opname verder werd een tiet ontbloot. De tepel stond fier overeind en tekende zich zeer mooi af tegen de bleke ongebruinde huid. Robert bewoog een hand naar zijn voetbalshorts.

Zijn pint was hij al vergeten.

Linda keek, verlegen maar opgewonden, afwisselend naar mij en naar Robert. Ik voelde aan hoe geilheid en opwinding doorheen haar hele lijf gierden. Toen ging het hemdje helemaal uit. Haar twee tieten werden nu open en bloot aan Robert en mij geëxposeerd. Linda begon wat sensueel te bewegen, terwijl ik foto’s trok begon ze haar borsten te masseren, ze nam haar tepels tussen duim en wijsvinger, kneep erin, en trachtte met haar tong haar tepels te likken. Haar ogen gingen van Robert naar mij en terug. Ze begon ook zachtjes te hijgen, wat ik een hoopvol teken voor meer vond. Zelf bonkte mijn hart in mijn keel. Ik was vreselijk opgewonden dat mijn vrouw zich hier liet gaan voor een andere man. Dat ze in haar tepels kneep voor zijn ogen.

"Oké zei ik, nu..."

Ze onderbrak me,

"Neen, ik heb gezegd dat ik het slipje niet uitdoe."

Ik was ontgoocheld in haar reactie maar zette toch door:

"Dat wilde ik niet vragen schatje, ik wilde je gewoon vragen even je hand in je broekje te steken."

Ze deed wat ik vroeg en begon nog meer met haar benen te bewegen. Haar hand ging onder de doorzichtige stof heen en weer in en rond haar kutje. Details kregen we – zelfs doorheen de stof niet te zien vanwege onze positie.

Noch Robert in zijn zetel, noch ik achter het toestel, was immers aan het voeteneinde van de sofa gepositioneerd. Linda begon steeds intenser te bewegen. Juist op dit ogenblik moest ik een nieuw filmpje op het toestel steken. Een slechter moment had ik niet kunnen kiezen.

De ingelaste pauze doorbrak de hele sfeer. Linda wilde zich al terug naar de slaapkamer begeven om zich om te kleden.

"Wacht nog even schat, het is nog niet gedaan."

"Hoezo, je hebt nu toch alle foto’s en ik heb gezegd dat ik mijn slipje niet wil uitdoen."

"Neen, maar we kunnen zo ook nog even verder doen," opperde ik, "kijk, het filmpje zit er al op. Robert vind je ook niet dat we nog even kunnen verder doen?"

Die beaamde natuurlijk. Hij had zich ondertussen, waarschijnlijk ter afkoeling, snel een nieuwe pint ingeschonken. Ik vroeg Linda om even op haar knieën in de ligbank plaats te nemen. Gezicht naar de rug toe, kont naar ons toe.

"Goed zo, en nu een kwart draai maken."

Linda deed wat haar gevraagd werd en zo kregen we haar borsten opnieuw in zicht terwijl we eveneens konden genieten van de string en vooral van haar romige bleke billen.

"Spreid je knieën een beetje, ga nu opnieuw met je hand in je broekje en speel wat met jezelf." We zagen haar vingers tussen haar billen verschijnen en we meenden ook af en toe een stukje kutlip te kunnen zien.

Haar opwinding kwam nu tot uiting in het naar voren en naar achteren bewegen van haar kontje. Ik zag haar ademhaling zwaarder worden. Robert zat gebiologeerd te kijken. Hij lette niet meer op mij en had ondertussen zijn hand reeds in zijn voetbalshorts gestoken.

"Oké schatje, haal nu je slipje naar beneden tot halverwege je dijen."

Ze bleef zichzelf doorvingeren. Van haar voornemens was geen sprake meer. Ze deed haar broekje niet zachtjes uit maar rukte het met haar andere hand ongeduldig naar beneden. Haar ademen werd zwaar. Ik mocht haar niet te ver laten gaan.

Ik wilde haar toch nog frontaal fotograferen. Mijn stem werd zachter en heser.

"Doe maar rustig verder schatje (het fototoestel klikte door), laat je gerust in de zetel vallen en schop je slipje uit."

We hadden duidelijk enkele grenzen verlegd. Ze lag nu in de zetel, haar knieën wijd open en opgetrokken. Haar hele natte kut zichtbaar voor mijn lens. Terwijl ze als een razende twee tot soms drie vingers in en uit haar natte poes bewoog kneedde ze met haar andere hand haar borsten en tepels. Ik bleef fotograferen maar moedigde haar ook aan.

"Ja lekker, doe maar verder, laat ons je lekkere poes zien."

Ik deed teken naar Robert dat die in de andere zetel dichter bij mij, moest plaatsnemen waardoor hij ook een beter zicht op haar kut kreeg. In stilte, maar zonder aarzelen, haastte hij zich naar de andere zetel. Ik kan me niet precies herinneren of hij daarbij zelfs maar even zijn hand uit zijn shorts haalde. Robert kon nu alles ook in close up bekijken. Hoe ze haar natte en kale spleet beroerde. Hoe haar kutlippen mee bewogen met haar vingers. Hoe haar overige vingers beletten dat haar wijs- en middenvinger nog dieper in haar kut zouden kunnen gaan.

De foto’s vlogen erdoor. Ik was opnieuw aan een nieuw filmpje toe net op het ogenblik dat Linda haar eerste orgasme kreeg. Ze was totaal niet meer beschaamd en hijgde en kreunde als bezeten. Robert speelde nog steeds met zijn lul in zijn shorts, maar deed dat zachtjes.

Ik denk niet dat hij zich ongedwongen, in ons bijzijn zou hebben durven masturberen. Ikzelf stond op exploderen, gewoon door het gegeven dat mijn vrouw zich helemaal gaf in zijn bijzijn.

Toen besloot ik nog een stap verder te gaan. Een stap die ik zelf niet voorzien of gepland had. Maar hoe kon dit spektakel anders eindigen. Zonder het vooraf te willen zou ik mijn vrouw hier gaan uitlenen aan een ploegmaat van mij. De drang was zoveel groter dan mijn verstand.

Linda lag nog na te hijgen op de ligbank.

"Ziezo, dat was het dan, hebben jullie ervan genoten?" Vroeg ze, met die dominantie toon zo eigen aan vrouwelijke strippers tegenover hun publiek.

"Absoluut," reageerden wij.

Robert had inderhaast zijn hand uit zijn shorts gehaald.

"Goed," zei ze, "dan ga ik me nu even omkleden."

"Neen, wacht nog even," zei ik. "We nemen gewoon nog enkele foto’s als afsluitertje, gewoon voor de gein.

"Hoezo? Je hebt al 100 keer meer gekregen dan we hadden afgesproken."

"Ja, maar ik wil nog wat leuke foto’s van jou met Robert erbij..."

De kogel was door de kerk. Linda lachte ongelovig.

"Wablief?"

Robert lachte wat verlegen en onwennig.

"Zeg, ik moet hier toch ook niet uit de kleren gaan."

"En waarom jij niet?" Vroeg Linda verbolgen. "Waarom moet ik alleen maar uit de kleren? Typisch mannelijk!"

Lachend bracht ik hen tot bedaren.

"Hé ho, zover wil ik het niet drijven. Linda, ga gewoon even op de knie van Robert zitten."

Met een, "als het dat maar is," zette Linda zich, in haar hele pure blootje op de knie van Robert. Alleen deed ze dat schrijlings en met haar rug naar hem.

Het ene been langs de ene kant het andere langs de andere kant zodat haar natte kutje op zijn knie rustte. Ik begon opnieuw te fotograferen. Linda schoof wat heen en weer op zijn knie en rekte zich daarbij ook uit zodat ik door de lens van de camera duidelijk haar gespreide kutlipjes op zijn knie kon ontwaren. Bij het over en weer schuiven begon ze opnieuw haar ogen te sluiten en zwaarder adem te halen.

Ik moedigde hen verder aan.

"Linda ga nu even op Robert 's schoot zitten, neen, met je gezicht naar mij."

Ik zag Robert zich wat verder onderuit in de sofa zetten zodat Linda ’s kontje recht op zijn paal terecht kon komen. Linda kantelde haar bekken een beetje zodat haar spleet enkel nog door een shorts van Robert 's paal gescheiden was.

"Wow," kirde Linda, "wat voel ik daar?"

Nu ging ik verder tot de eindstreep. Ik beval Linda om Robert 's lul uit zijn broek te halen, wat ze onmiddellijk deed. Ik haalde de camera van het statief en ging naar hen toe om wat close ups te maken. Linda likte met haar tong over zijn eikel, en net onder de rand van de eikel. Ik begon opnieuw te fotograferen. Ik fotografeerde haar terwijl ze zijn ballen likte, terwijl ze zijn staaf in haar mond bracht en ondertussen haar hand over diezelfde staaf liet glijden. Na een tijdje hoefde ik niet meer te regisseren. Alles verliep als vanzelf. Nadat Linda hem een beetje gepijpt had trok Robert, nog steeds in de zetel zittend, Linda haar benen langs zijn nek naar omhoog zodat hij haar kutje kon beginnen leeg lebberen. Linda hing ondertussen met haar hoofd naar beneden. Het fototoestel klikte onophoudelijk. Net voor Linda begon te schokken en een orgasme wilde opbouwen duwde Robert haar opnieuw in de ligstoel en ramde hij zijn lul bij haar naar binnen. Na enkele wilde stoten reeds loste hij zijn hele lading in haar.

Omdat Linda nog nood had aan een nieuw orgasme heb ik daarna zijn job afgemaakt. Het was zijn beurt om foto’s te nemen. Het hele gebeuren had me zo ongelooflijk geil gemaakt dat ik er me niets van aantrok om zijn zaad in de spleet van mijn vrouw te voelen. Ik neukte haar gewoon te pletter en ik prees me gelukkig met zo’n tof en heet vrouwtje.

Stiekemerd  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post629
Volgende »