Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De insluiper

EvelienGeplaatst door My 4Fingers do, november 23, 2017 15:06:49

INSLUIPER

Een man sluipt bij jullie binnen en overmeestert jullie.

Je man wordt naakt in een stoel gezet zijn armen op zijn rug over de rugleuning aan de stoel vastgebonden, zijn benen over de armleuningen ook aan de stoel vastgebonden en zijn mond afgeplakt zodat hij niets anders kan doen dan kijken.

Jouw handen worden op je rug bij elkaar gebonden en zo dat ze omhoog wijzen. Daarna worden je ellebogen bij elkaar gebonden zodat je borsten flink vooruit staan. Dan loopt hij een paar keer om je heen, je lichaam betastend en geeft op je billen en borsten en tik of twee.

Hij zegt tegen jou dat jullie eens wat pret gaan hebben en dat jij precies gaat doen wat hij wil. Terwijl hij dit zegt streelt hij met een rijzweep je gezicht, zakt af naar je nek en over je rug naar je billen, daar aan gekomen vraagt hij jou of je dat begrepen hebt, en zonder je antwoord af te wachten krijg je met die zweep een tik op je rechter bil. Niet echt hart maar wel zo hard dat je even naar adem hapt, en omdat je daardoor niet antwoord vraagt hij het noch een keer maar slaat dan op je linker bil. Dan laat hij je even staan, loopt naar de keuken en komt terug met een fles olijfolie.

Hij legt de zweep net buiten jou zicht, neemt de fles en begint je in te smeren. Eerst je nek dan je borsten, waarbij hij je tepels een even tussen duim en wijsvinger neemt en er in knijpt, dan je buik tot aan de schaamstreek. Nu glimt je voorkant en gaat hij naar je rug en de armen die daar op liggen. Als hij bij je billen is zegt hij dat je moet bukken. Terwijl hij dit zegt krijg je een tikje met de zweep op je rechter tepel. Dan laat hij olie over en tussen je billen lopen. Eerst word de olie over je billen uitgesmeerd vergezeld met een paar lichte tikken met zijn hand dan tussen je billen en hij oefent even met een vinger wat druk uit op je achterdeurtje. Als hij daar mee klaar is zegt hij je dat je gebukt moet blijven staan en je benen moet spreiden. Hij smeert je benen in en als laatste neemt hij een flinke hoeveelheid olie op zijn hand en grijpt van achteren in je kruis waar hij de olie in masseert en een paar keer een of twee vingers bij je naar binnen laat glijden. Als dat goed glijd laat hij drie vingers in je poes glijden, steekt zijn duim in je kontje en laat hij zijn hand flink draaien en heen en weer bewegen. Ineens stopt hij net voor je orgasme. Hij pakt zijn zweep en je krijgt een tik op je linker tepel met het bevel dat je moet staan.

Hij pakt hij een tepelkettinkje met klemmen en plaatst die op je tepels, trekt zacht aan het kettinkje geeft je een tik op je billen. Hij laat je voor je man een paar keer heen en weer lopen sturend met het kettinkje en op je billen tikkend met de zweep zodat je moet blijven lopen. Terwijl hij tegen je man zegt dat je een glimmende geile slet bent en je maar eens flink gebruikt en misbruikt moet worden.

Hij laat je recht voor hem stoppen speelt wat met je borsten en trekt een beekje aan het kettinkje. Dan draait hij je om en trekt aan het kettinkje zo dat je moet bukken en je met je kontje naar je man staat zodat hij een goed uitzicht heeft. Hij streelt je billen en laat zijn hand door de bilspleet naar je kutje glijden, spreid met duim en pink je lippen, steekt de overige drie vingers in je kut en pompt die een paar keer op en neer. Hij haalt zijn vingers er weer uit en gaat omhoog naar je kontje, laat daar eerst een en even later twee vingers in glijden.

Hij pompt en draait daar een paar keer, haalt zijn vingers er weer uit, pakt een aarsplug en steekt die in je kontje. Hij laat je dan rechtop staan door je aan het tepelkettinkje omhoog te trekken. Dan pakt hij een stoel en een lange riem. Jij moet op de stoel plaats nemen en je benen hoog op tillen, hij doet de riem achter je rug en onder je handen om je benen en trekt deze zo aan dat je knieën net naast je borsten zitten. Dan laat hij je even zo zitten en pakt ondertussen een tweede tepelketting met knijpertjes.

De ene kant plaatst hij op je kietelaar en trekt er een paar keer zachtjes aan om te kijken dat hij ook goed vast zit. Het andere einde doet hij over het ander kettinkje heen en zet hem dan met een klein beekje spanning op het tweede vast, zo dat er een Y tussen je borsten en je kietelaar ontstaat. Hij controleert of alles goed vast zit door aan kruising een paar keer zachtjes te trekken. Zo laat hij je weer even zitten terwijl hij zich achter je rug rustig uit kleed. Hij rookt zwijgend een sigaret. Dan pakt hij het zweepje weer en komt naast je staan draait je hoofd naar hem toe en zegt.

“Zo slet, nu ga jij mij eens lekker pijpen en als je, je tanden gebruikt dan zwaait er wat”.

Om deze woorden kracht bij te zetten geeft hij een tik op een bil, waardoor jij je mond opent en hij zijn eikel in je mond steekt, je een tik op je andere bil geeft en zegt. “Zuigen slet”.

Terwijl jij hem pijpt speelt hij met de zweep over je lichaam, streelt de binnenkant van je dijen, buik en borsten en hij tikt tegen de tepelkettingen zodat je die tikjes op drie punten tegelijk voelt. Na enige tijd haalt hij zijn lul uit je mond, gaat voor je zitten en steekt hem heel zachtjes in je kutje. Hij haalt zijn lul een paar keer zeer langzaam heen en weer dan stopt hij even met alleen zijn eikel in je kutje. Dan stoot in een beweging hard in je kut zodat je borsten een sprongetje maken. Wat natuurlijk nog een ander effect heeft. Vervolgens weer een aantal keer heel langzaam en dan weer een harde en hier blijft hij mee doorgaan zonder zich ook maar iets van jou aan te trekken. Tot hij zijn lol aan jou heeft gehad. Dan vult hij je kutje met een dildo en zegt tegen jou dat er nu nog een ding volgt.

Hij pakt je op uit de stoel zonder iets los te maken en zet je voor je man en wel zo dat je alleen met je tong bij zijn eikel kan komen. Dan zegt hij dat je hem een orgasme moet bezorgen. Ondertussen kleed hij zich weer aan en als het je gelukt om je mannetje een orgasme te bezorgen maakt hij zijn handen los en verdwijnt.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1939

BONTE AVOND

EvelienGeplaatst door My 4Fingers zo, april 10, 2016 15:16:38

BONTE AVOND

Die avond was Lidia in een zeldzaam geile stemming. Ze zou naar een vriendin van haar gaan, die wat collega’s uit had genodigd om over seks te praten. Over seks te praten! Net of het de gewoonste zaak van de wereld was om dat met je collega’s te doen! Maar afijn, Lidia had toegestemd en ze wist haast zeker waar het op uit zou draaien. Ze besloot de stemming wat te verhogen, door haar kleding op het onderwerp aan te passen.

Ze had het kortste rokje aangetrokken, dat ze in huis had en daarop droeg ze een laag uitgesneden, dun kanten bloesje, waardoorheen haar bruine tepels duidelijk te zien waren. Ze had haar haar losjes, op een pikante manier opgestoken en droeg hoge hakjes. Die avond was ze nog meer perplex als ze zelf had verwacht. Monica had maar liefst zeven collega’s uitgenodigd en het waren allemaal mannen. Ze had bij minstens twee ervan duidelijk kunnen zien, dat ze niet voor een babbeltje waren gekomen, want die liepen met een duidelijke harde pik in hun broek! Toen Lidia binnenkwam klonk er een bewonderend gefluit. Ze keek eens rond en zag tot haar welbehagen, dat ze allemaal meer dan het aanzien waard waren. Er was van alles bij, blonde stukken, donkerharige figuren en zelfs donkerhuidige figuren. Lidia voelde haar poesje jeuken, toen ze dacht aan de mogelijkheden voor die avond. Ze was Monica eigenlijk best dankbaar, want het was alweer even geleden dat ze door een echt stuk was geneukt.

Ondanks alles liep de avond in het begin nog vrij normaal, er werd over van alles gepraat en vooral vrijmoedig over seks. Mannen bekenden haar een geil stuk te vinden, zij bekende een aantal mannen dat ze hen ook wel de moeite waard vond. Monica zat op een bepaald moment tussen twee van haar collega’s in en ineens begon de ene haar bloesje open te knopen. Enkele tellen later zat ze in haar blote tieten en van twee kanten werden die gekneed. Lidia keek hoe Monica haar tong in de mond van een van de twee stak. Even later zat ze met haar rug tegen zijn schouder; hij kneedde haar borsten en de andere collega was druk bezig haar broek uit te krijgen. Onder gejuich trok hij haar spijkerbroek uit en even later haar slipje. Monica was nu naakt en iedereen begon opmerkingen te maken over haar figuur en zoentechniek.

De man die haar broek had uitgetrokken was nu begonnen haar kutje te likken en met een zucht zakte ze achterover, haar borsten nog steeds in de handen van de man achter haar, haar ene been over de leuning en haar andere op de grond. Lidia zag hoe de man haar poesje opensperde en met zijn tong haar kittelaartje bewerkte. Monica gromde en duwde haar kutje tegen zijn mond aan.

Een derde collega besloot zich ermee te gaan bemoeien en Lidia keek geïnteresseerd toe hoe hij zijn broek uittrok. Hij haalde een flinke grote pik tevoorschijn en bood die Monica aan.

“Zo, nu wil ik eindelijk wel eens door je gepijpt worden, lekkertje” zei hij tegen haar en toen ze gewillig haar mond opensperde schoof hij zijn lul gelijk naar binnen. Een van de mannen naast Lidia vroeg; “wat vindt jij nou de lekkerste vorm van seks?” Terwijl hij zijn broek openmaakte en er een stijve leuter uithaalde.

Hij begon er zachtjes aan te trekken en Lidia werd zo geil als boter. Ze keek naar Monica, die nu hevig aan het pijpen was gegaan en die ritmisch haar onderlijf bewoog om maar zoveel mogelijk de tong van de andere man op haar klitje te voelen.

Lidia keek de man even heel geil aan en opeens flapte ze eruit; “het lekkerste vind ik het om door een hele knappe man genomen te worden, en dan het liefst in mijn kont! Een echte vent zal me een ontzettende beurt in mijn reetje geven, tot ik er bij neerval, met een rauw geneukte anus!”

Van verbazing vielen de monden open en ze vielen zo mogelijk nog verder open, toen ze een grote, donkere kerel aanwees en zei.

“Jij bent knap genoeg, jongen!” En vervolgens naar hem toe liep. Ze ging op zijn knieën zitten en hij knoopte onmiddellijk haar kanten bloesje open. Ademloos keek de rest van het gezelschap toe hoe hij haar grote tieten onthulde en ze in zijn handen nam. Hij kneedde de ballen even en trok toen het bloesje helemaal uit. Vervolgens zette hij haar op de grond en het gezelschap floot, toen hij haar rokje omhoog trok en haar kleine slipje onthulde. Een tel later was ze helemaal naakt en had hij haar al op handen en voeten gezet. Hij had maar een minuutje nodig om ook zelf uit de kleren te kruipen en Lidia zag tot haar voldoening dat zijn pik niet alleen keihard was, maar bovendien behoorlijk groot. Ze wilde overeind komen, maar hij snauwde: ”Op handen en voeten, wijf!”

Hij ging achter haar staan en gaf een pets op haar stevige billen. Even trok hij de billen van elkaar en gaf er toen weer een pets op. Het volgende moment stak hij zijn duim tussen de heuvels en streelde haar anus. Toen duwde hij de duim even in het gaatje en haalde hem heen en weer. Lidia kreunde en hij haalde de duim er weer uit. Met beide handen trok hij haar hammen van elkaar en liet een druppel spuug op haar rozet lopen. Het hele gezelschap keek echt muisstil toe hoe hij het spuug in haar anus masseerde en met zijn vinger de opening oprekte. Toen ging hij zo achter haar staan, dat zijn pik voor haar anale opening bungelde en iedereen het goed kon zien. Lidia voelde zich vernederd en botergeil, ze wist dat er nu een pijnlijk moment kwam, maar ze had het zelf gezocht! De man hield nu haar billen ver van elkaar en zijn eikel tegen het uiterst kleine kontgaatje van het blonde meisje. Het volgende moment duwde hij hem een centimeter naar binnen, terwijl Lidia hevig kreunde. Pure wellust glom op het gezicht van de toeschouwers, toen hij zijn lul in het meisje stak en enkele mannen zaten zonder gene met hun pik te spelen. Hij drukte nu met een stoot de grote pik half in haar kont en Lidia gilde het uit. Toen duwde hij hem er helemaal in en het gegil van het meisje ging over in gebrom. De toeschouwers zagen het blonde stuk, op handen en voeten en haar grote borsten bungelend, terwijl er een lul tot aan de wortel in haar reet stak. De man trok nu zijn pik iets terug en doordat hij de billen nog steeds van elkaar hield, kon iedereen zien hoe de anus van het meisje om zijn penis zat gestulpt. Hij trok hem er bijna uit en stootte hem er vervolgens met een stoot weer in.

Lidia gilde en verloor bijna haar evenwicht, terwijl de man nu langzaam begon te neuken. Stoot na stoot verdween zijn lul in haar darmkanaal en Lidia voelde hoe het harde stuk pik keer op keer bij haar binnendrong. Ze voelde zich aan de ene kant vreselijk geil, doordat ze iets deed wat ze al jaren in stilte had gehoopt, namelijk op een geile manier vernederd worden in gezelschap door een lekker stuk. Aan de andere kant was het natuurlijk niet niks, zo’n grote lul in je kontje.

De anderen waren nu ook tot actie overgegaan, alle mannen zaten met hun leuter bloot en de meesten waren ook naakt. Het beeld van het knappe, blonde meisje dat in een vernederende houding een vreselijke beurt in haar kont kreeg was dermate opwindend, dat echt iedereen een harde pik had.

Monica zat nu schrijlings over de man heen die haar borsten daarnet had bewerkt, zijn pik in haar kutje had gestoken. Nummer twee boog over haar rug heen en duwde net zijn kloppende apparaat in haar anus. Monica steunde, terwijl het gevaarte in haar kontje schoof, maar tegelijk werd weer de pik in haar mond geduwd, die ze al eerder had gepijpt. De man stond echter op het punt van klaarkomen. Opeens greep hij het donkere, korte haar van Monica, die het al moeilijk genoeg had met de twee pikken in haar lichaam, en kwam klaar. Monica wilde haar hoofd terugtrekken, maar hij hield haar vast zodat zijn spuitende zaad in haar mond en keel terecht kwam. Proestend verwerkte Monica de zaadstroom, die in haar keel werd losgelaten.

Intussen werd Lidia nog steeds opgezeten door de grote blonde kerel, die nu tekenen van een naderende explosie toonde. Hij stootte in zeer hoog tempo zijn stang in en uit haar getergde reet, terwijl hij haar blonde haar als teugels vasthad. Bij elke stoot trok hij aan haar haar, waardoor de tegenstoot nog krachtiger werd. Ineens kwam hij rillend klaar en al steunend en pompend spoot hij zijn zaad in haar kont. Toen hij uitgespoten was trok hij zijn pik uit haar achterwerk en keek met welgevallen naar de wijd openstaande opening, waaruit nog wat zaad liep. Zijn pik glom van het zaad en ook Lidia’s anus glom. Hij liep nu om het meisje heen en bood haar zijn natte leuter aan. Lidia wilde weigeren, omdat ze dat ding dat net in haar kontje had gezeten maar vies vond. Ze had echter niets te vertellen, want hij wrong haar mond open en of ze wilde of niet, ze moest hem wel schoonlikken.

Intussen was er al een andere kerel die de plaats van de eerste aan haar anderen kant had ingenomen. Deze was zeker twee meter lang, een donker, Indisch type en hij had een keiharde stijve leuter, die zeker 25 centimeter stijf naar voren wees. Zonder op haar gesmoorde protesten te letten duwde hij haar naar beneden, zodat ze met haar buik op de grond kwam te liggen. Onmiddellijk kwam hij boven op haar liggen en schoof zijn paal met een haal in haar nog gladde kontgaatje. Even bleef hij zo vast gestoken liggen, om haar in het oor te fluisteren; “ik zal jou eens een echte ruige beurt geven, meisje! Na mij zal je niet zo snel meer iemand zijn lul in je reet laten steken!” En hij trok even zijn paal iets uit haar hol om hem er vervolgens weer in zijn volle lengte in te steken. Lidia wist niet wat haar overkwam! Ze had nog maar zelden met zo’n apparaat geneukt en zeker niet in haar kontgaatje!

De andere man was nu tevreden met zijn schoongelikte lul en keek geïnteresseerd toe hoe de donkere haar neukte. Hij lag met zijn volle gewicht op het blonde meisje, haar borsten platgedrukt op de grond. Steeds trok hij zijn paal uit het kontje van Lidia, waardoor haar anus om zijn lul heen gestulpt mee naar buiten werd getrokken. Vervolgens drukte hij hem er dan weer voor de volle vijfentwintig centimeter in. Lidia lag met haar hoofd te schudden van de pijn en de sensatie. Ineens kon ze zich niet meer inhouden en rillend kwam ze klaar. De donkere reageerde hierop, door zijn pik even sneller in en uit haar anus te laten glijden, zodat het orgasme van Lidia werd versterkt. Steunend kwam ze meteen nog een keer klaar en nog een keer.

Monica werd intussen nog steeds ongenadig genaaid door de twee kerels, die in haar kut en kont zaten. De man in haar kontje kwam éérst klaar, krampend spoot hij zijn zaad in haar darmen. Toen hij zijn pik leeggespoten uit haar lijf trok werd zijn plaats onmiddellijk door een van de anderen ingenomen. Ook die man stak zonder plichtplegingen zijn leuter in haar kont en ging vrolijk verder. De anale seks vierde vanavond hoogtij. Na een paar uur stevig neuken, waren allen enigszins uitgeput en de meisjes volledig gaar geneukt. Lidia kon haast niet meer zitten, want ze hadden haar allemaal een keer in haar reet genaaid. Monica was ook door alle mannen genomen, in haar kutje, mond en kontje, net welk gat er vrij was. Maar ze waren het er over eens dat het de moeite waard was geweest!

Evelien

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1584

OP DOKTERSADVIES,

EvelienGeplaatst door My 4Fingers do, februari 04, 2016 15:44:50

OP DOKTERSADVIES,

Zuchtend keek Ria naar de pillen en neusdruppels op haar nachtkastje. De dokter had haar bevolen om minstens een week in bed te blijven, en nu waren er pas drie dagen om. De eerste dag had het een weelde geleken, zomaar in bed te mogen liggen, en heerlijk te kunnen luieren en lezen, maar nu begon de verveling toe te slaan. Ze deed haar nachtkastje open en inspecteerde de rommelige inhoud. Ze kon die troep eigenlijk best eens opruimen. Ze graaide in het kastje en gooide alles wat erin zat op de vloer naast het bed. Ria begon te lachen; het was beslist lang geleden, dat ze het kastje voor het laatst had opgeruimd. Een bonte verzameling spullen was tevoorschijn gekomen; allerlei bladen, sieraden, boeken, kousen, slipjes en zelfs een doos bonbons, die ze een jaar geleden voor haar verjaardag had gekregen. Ze rommelde wat tussen de slipjes en besloot, dat ze allemaal rijp waren voor de vuilnisbak. Het waren wulpse gevalletjes, sommige helemaal zonder kruisje en allemaal heel klein en met strookjes en kantjes. In het begin van haar huwelijk met Fernand had ze er nog weleens een aangetrokken, maar Fernand was helaas oerdegelijk, en had haar gezegd, dat ze die onzin niet moest dragen, omdat ze anders beslist een blaasontsteking zou krijgen. Bovendien vond hij, zo zei hij, een broekje zonder kruisje onhygiënisch. Ria pakte een uiterst minuscuul slipje beet, twijfelde even, maar trok dan resoluut haar pyjamabroek en onderbroek uit, en het slipje aan. Het zwarte satijn stak prachtig af bij het roze kutje. Zachtjes streelde Ria over de gladde stof en als vanzelf gleed haar hand naar haar spleetje. O, wat voelde dat zalig aan. Vlug trok ze nu ook het pyjamajasje uit en gooide het naast het bed. Haar handen gingen naar haar borsten, die ze zachtjes begon te kneden. Ze voelde de wellust in zich oplaaien. Hoe lang was het eigenlijk geleden, dat ze met zichzelf gespeeld had? Voor haar huwelijk met Fernand had ze zichzelf vaak bevredigd, maar als getrouwde vrouw had ze het nooit gedurfd. Eén keer onder de douche had ze zich er bijna aan overgegeven, maar de gedachten aan haar man had gemaakt, dat ze zich zo schuldig voelde, dat ze haar spel gestaakt had. Fernand hield beslist niet van zulke dingen, en als hij haar betrapt zou hebben zouden ze wekenlang ruzie gehad hebben.

Hoewel haar man geen beste minnaar was, had hij haar toch wel vaak bevredigd, vroeger. De laatste maanden echter gingen zij steeds minder vaak met elkaar naar bed, en Ria, die van nature een hete vrouw was, werd nu erg geil van haar eigen aanrakingen. Ze zette de gedachte aan haar man resoluut uit haar hoofd en begon zich met ervaren handen te vingeren. Terwijl haar vingers door haar natte spleet sopten, kreeg zij wilde seks fantasieën. In gedachten liep zij naar de garage om de auto te pakken. Ze maakte de deur open en liep de garage binnen. Toen ze in de auto zat en het sleuteltje in het contactslot had gestoken, hoorde ze opeens geluid achter zich. Twee mannen waren de garage binnen gekomen, en trokken de deur dicht. Een van de mannen liep op de auto af en maakte de deur open. Hij pakte haar bij haar arm en trok haar de auto uit.

“We gaan rijden, lekker wijfje, maar niet met de auto.” De man deed haar truitje en beha omhoog en kneep wellustig in haar volle borsten.

“Kijk eens, Vigo, wat een stuk. Dit teefje moet nodig een grote beurt hebben, vind je ook niet?” De andere man lachte en ging achter Ria staan, terwijl hij zijn arm stevig om haar middel legde. Met zijn andere hand trok hij haar rok omhoog. Ria voelde zijn stijve pik tegen haar billen aan. Haar broekje werd naar beneden getrokken en ze voelde een hand op haar kut. Al haar kleren werden uitgetrokken en de twee mannen bevoelden haar overal. Ria rilde van genot, en begon zachtjes te kreunen. De mannen duwde haar op de grond en de ene kwam op haar liggen en zijn paal drong haar kutje binnen. De andere man kwam bij haar hoofd zitten, en terwijl hij haar met twee handen vasthield duwde hij zijn grote pik in haar mond.

“Zuig hoer!” Hijgde hij. Ria zoog met wellust op zijn lid, terwijl zij haar onderlichaam wild bewoog onder de hevige stoten van de andere man. Terwijl de twee mannen hevig met haar tekeer gingen, kwam Ria luid gillend klaar. Langzaam kwam Ria weer bij haar positieven. Er waren blosjes op haar wangen, en ze voelde zich heerlijk. Ze schrok, toen de bel ging. Haastig trok ze haar pyjamajasje weer aan en liep naar de deur. “Goeiemorgen, mevrouw Van der Velde, ik ben Manders, controle ziektewet. Mag ik binnenkomen?”

“Ja, natuurlijk”, stamelde Ria. Dit bezoek viel haar koud op haar dak. Ze verkeerde nog een beetje in hogere sferen. Het was maanden geleden dat ze zo lekker klaargekomen was. Ze deed de deur wat verder open om de man binnen te laten.

“Komt u binnen”, zei ze, en keek de controleur aan. Deze staarde naar beneden. Ria keek nu zelf ook naar beneden en werd vuurrood. Ze had vergeten haar pyjamabroek weer aan te doen en stond in haar zwarte satijnen minislipje waar het blote kutje doorheen stak, voor de man. Snel draaide ze zich om en liep naar de slaapkamer, waar ze in bed ging liggen en de dekens hoog over zich heentrok. Ze wist niets te zeggen, en durfde de man ook niet aan te kijken. Deze kwam naast haar op het bed zitten.

“Schatje, je hoeft je voor mij echt niet te schamen hoor. Je bent een mooie vrouw, en in zulke sexy kleding kom je veel beter uit dan in die saaie pyjama, waarvan je de broek gelukkig niet aan hebt. Kijk me eens aan, hoelang is het eigenlijk geleden, dat een man tegen je gezegd heeft, dat je prachtig bent?” Zachtjes legde hij zijn hand onder haar kin en draaide haar hoofd naar zich toe. Hulpeloos keek Ria hem aan.

“Het was echt niet mijn bedoeling om u zo te ontvangen”, zei ze zachtjes, “het ging per ongeluk. Ik doe zoiets nooit.”

“Ik geloof dat het beter voor je zou zijn, als je zoiets af en toe wel zou doen. Als ik zo in je lieve ogen kijk, mis je veel.” Hij boog zich voorover en drukte zijn mond op de hare. Even wilde Ria hem van zich afduwen, maar zijn tong vond de hare en dat veroorzaakte een ongekende wellust in haar lichaam. Ze sloeg haar armen om hem heen en perste haar lippen op de zijne, terwijl ze zich overgaf aan de wilde hartstocht, die nu door haar lichaam woedde. Toen hij haar ademloos losliet, keek ze hem met troebele, geile ogen aan. Haar handen gingen naar haar pyjamajasje, en vlug maakte ze de knoopjes los, zodat hij haar mooie, volle borsten kon zien.

“Neem me,” fluisterde ze heet, “ik ben helemaal van jou. Neuk me, ik heb er zo’n behoefte aan.” Hij trok het jasje uit, terwijl hij haar borsten streelde. Ria deed hijgend haar ogen dicht, zich overgevend aan zijn strelende handen. Hij trok de dekens van haar benen af en zijn handen gleden over haar dijen. Ze liet zich willoos achterover zakken en kreunde van genot.

“Ga eens op je buik liggen, ik wil die lekkere kont van je zien,” hijgde hij. Ze draaide zich om en begon verhit met haar billen te draaien. Haar slipje bedekte haar kont voor de helft. Zijn hand gleed erin en hij duwde een vinger in haar poepgaatje. Zij reageerde met een geil gesteun, en hij greep naar haar borst en begon er wild in te knijpen, wat haar nog meer ophitste. Ze draaide zich om en maakte bevend zijn kleren los. Zijn stijve pik, die wel 23 cm lang was, ontlokte haar een verrukt “O, oh. Wat een grote paal heb jij, wat een prachtig ding. En zo dik. Zou ik die wel kunnen hebben? Mag ik hem likken?”

“Jij mag alles, lekker wijfje. Verwen mij maar eens lekker.” Gretig nam Ria zijn penis in haar handen en sloot haar mond om zijn rode, kloppende eikel. Terwijl ze de voorhuid langzaam heen en weer haalde, likte ze zijn pik van onder tot boven. Ook zijn ballen nam ze voorzichtig in haar mond, terwijl ze alsmaar kreunde van genot. Haar handen lagen nu om zijn billen, en haar nagels trokken strepen in zijn vlees. Hij duwde haar weer achterover op bed, en trok haar benen omhoog. Toen voelde ze zijn mond op haar schaamlippen.

“Ja, lik me, heerlijk is dat, oh, wat brandt m’n kutje.” Ze gooide haar hoofd heen en weer in extase. Zijn tong gleed over haar schaamlippen en kittelaar. Het geil liep uit haar kut, en hij likte het op, waarbij hij zijn tong diep in haar neukgat duwde. Weer likte hij haar kittelaar en opeens begon haar kutje nog heviger te krampen en gillend bereikte Ria haar hoogtepunt. Met vochtige verwarde haren en gespreide benen lag ze voor hem klaar. Hij trok het kleine slipje uit en liet zijn hand weer door haar spleetje gaan. Zachtjes beet hij op haar tepels. Ze sloeg haar ogen op en trok zijn hoofd naar zich toe.

“Je bent zo goed voor me”, fluisterde ze, “nu zal ik ook goed voor jou zijn. Neuk me. Neuk me net zo ruw en hard als je met de eerste de beste hoer zou doen. Ik ben helemaal van jou, mijn jongen.”

Zij voelde zijn harde lid tegen haar kutje branden. Nog nooit had ze zo’n grote pik in zich gehad. Toen hij zijn pik in haar bracht, hield ze even de adem in. Wat een geweldig neukapparaat, ze had het gevoel, alsof ze helemaal vol met pik zat. Haar hete kutje zoog zich aan zijn paal vast. Nog nooit had ze er zo’n heerlijk gevoel in gehad. Zijn handen gingen om haar billen en bij elke stoot drukte hij haar hard tegen zich aan. Ze gaf zich woest bewegend aan hem over. Haar hele lichaam trilde en har nagels drongen diep in zijn rug. Zijn stoten werden steeds feller en hij greep haar borsten, waar hij hard in begon te knijpen.

“Neuk me”, kermde ze, “spuit me vol met je geile zaad. Ja, spuit me vol met die heerlijke pik van je.” Ze voelde, dat ze ging komen, en klemde zich nog vaster tegen hem aan. Half huilend kwam ze tot een hevig orgasme. Haar kutje trok samen en haar lichaam bewoog schokkend onder hem. Toen hield hij zich niet langer in, en hard in haar stotend, terwijl hij haar borsten blauw kneep, spoot hij zijn sperma tegen haar baarmoeder aan. Hun bezwete lichamen kwamen tot rust. Vijf minuten later deed hij zijn ogen open en streek het vochtige haar uit haar ogen.

“Je bent ontzettend lief, weet je dat? Ik heb zelden zo heerlijk geneukt. Heb je behoefte aan een douche, of mag je dat niet van de dokter? Want ik weet eigenlijk helemaal nog niet wat je mankeert, en daar kwam ik tenslotte voor. Tussen twee haakjes, ik heet Bert.”

Ria moest glimlachen om de situatie. Daar lag ze met de controleur van de ziektewet nog half in zich. Ze streelde hem over zijn gezicht en kuste hem op zijn ogen.

“Ik heet Ria,” zei ze tussen twee liefkozingen door, “ik heb griep en moet nog vier dagen in bed blijven. En ik wil best onder de douche, maar dan wel samen met jou.”

Na nog een beetje gevrij gingen ze een douche nemen. Ze zeepten elkaar in, waarbij extra veel aandacht aan de gevoelige plekjes werd besteed. Toen Ria zijn lul en ballen met veel gewrijf waste, ging Bert zijn lul weer overeind staan.

“Je bent een ontzettend lekker wijf. Kom eens op me zitten.” Het warme water stroomde over hun lichamen. Bert ging op de vloer liggen en trok haar op zich. Ze deed haar benen wijd en schoof haar kutje op zijn paal. Langzaam liet ze hem in zich glijden, totdat de grote penis haar hele kut vulde. Een nieuwe golf van wellust ging door haar lichaam. Ze begon hem te berijden. Haar borsten deinden op en neer. Hij pakte haar kont beet en hielp haar met de bewegingen. Steeds wilder ging ze op hem tekeer, hun lichamen bonkten op de vloer. Plotseling begon Bert vlugger te stoten. Ria voelde dat hij ging komen en ook zij gaf zich gillend en schreeuwend aan een nieuw orgasme over. Bijna bewusteloos bleef zij op me liggen, terwijl het heerlijke, warme water over hun lichamen liep. Een half uurtje later zat Ria in bed. Haar hoofd lag op de schouder van Bert, en ze zag er stralend gelukkig uit.

“Weet je, Ria, toen ik je daar zo in die deur zag staan, met die blosjes op je wangen en dat geile slipje aan, toen voelde ik dat ik je wel moest neuken. En ik moet eerlijk zeggen, dat ik nog nooit zo’n heerlijk geil wijf als jij heb gehad. Je bent een geweldige neukster. Als mijn pik in jouw heerlijke lijfje zit, voel ik me in het paradijs. Helaas moet ik me nu weer aan mijn plichten gaan wijden, maar als het aan mij lag bleef ik de hele dag bij jou. Heb jij ook een beetje genoten, of heb je er spijt van?” Ria keek hem verliefd aan.

“Spijt? Geen haar op mijn hoofd. Ik heb in jaren niet zo genoten. En toevallig had ik vandaag voor het eerst in jaren mezelf weer eens bevredigd, daardoor had ik van die blosjes op mijn gezicht. Ik begrijp nu niet hoe ik het al die jaren zonder iemand zoals jij heb uitgehouden. Nee, spijt heb ik helemaal niet. Het enige, wat me zou spijten, zou zijn als ik jou nooit meer zag. Maar zelfs dan hou ik alleen maar een heerlijke herinnering aan deze dag over.”

“Als je mij nooit meer zag, meid, ben je gek geworden? Nu ik je gevonden heb hou je mij als minnaar zolang als je wilt. Om te beginnen had ik gedacht, dat jij een patiënt bent, die beslist elke dag door de ziektewet, dus door mij, gecontroleerd moet worden. Vind je ook niet, lekker hoertje van me?”

“Ja dokter,” antwoordde ze en drukte een kus op zijn oor.

Evelien

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1534

OP ONTDEKKING

EvelienGeplaatst door My 4Fingers di, januari 05, 2016 15:13:38

OP ONTDEKKING

De hele tijd dacht ik aan die kus en bedacht hoe lekker ik gekust was door een vrouw. Ik wilde het niet lekker vinden en probeerde mezelf wijs te makken dat het ook helemaal niet lekker was maar wie hield ik nu voor de gek. Ik probeerde zo normaal mogelijk te reageren tegen Ria. We dronken een aantal wijntjes en praatte over allerlei dingen. Ondertussen was het alweer 5 uur en Ria en ik besloten naar huis te gaan, dus lieten we een taxi komen, aangezien ik dichterbij woonde besloten we eerst naar mijn huis te gaan. Hier aangekomen keek Ria me aan en vroeg me of alles goed met me ging, voor ik kon reageren betaalde Ria de taxichauffeur en stapte uit.

Ze liep met me mee naar de voordeur en zei dat ze mijn andere kleding wat ik had gekocht ook wel wilde zien, vervolgens liep ze achter mij aan de gang in. Ze sloot de deur en liep de woonkamer in. “Zo waar heb je al die mooie kleding” vroeg ze en ik vertelde haar dat alles op mijn bed lag in de slaapkamer.

“Dan gaan we daar toch even kijken” zei Ria en liep richting mijn slaapkamer. Hier aangekomen begon ze alles te bekijken en hield zich een aantal kledingstukken voor om vervolgens in de spiegel te bekijken. Een aantal rokjes wilde ze wel een keer lenen, vertelde ze me en plots viel haar oog op het tasje van de lingeriewinkel. Ze opende het en Ria begon alles aandachtig te bekijken. Ik liet Ria de hele tijd haar gang gaan en dacht nog steeds aan die kus zonder ook maar te horen wat Ria allemaal zei ‘het zal de drank wel geweest zijn’ dacht ik nog maar dat kon helemaal niet want ik had op dat moment nog niks gedronken.

Plots schrok ik op uit mijn gedachten doordat ik Ria hoorde zeggen; “hé… ben je er nog… wat vind je ervan”.

Ik keek op en zag Ria voor me staan in een rood satijnen setje dat ik eerder die dag had gekocht. Ik vroeg haar waar ze mee bezig was en Ria vertelde me dat ze met had gevraagd of ik het erg vond als ze het setje even zou passen.

“Wat is er met je aan de hand” vroeg ze me en het enige wat ik kon zeggen was “die kus”.

Ria keek me aan en begon te lachen en zei “zit je daar nu nog steeds over in, dat was alleen om die vervelende mannen bij ons vandaan te houden… daar zijn we toch vriendinnen voor”. En weer vroeg Ria hoe ik het setje bij haar vond staan dus keek ik naar haar en vond de rode kleur mooi bij haar rode haren en blanke huid staan, dit vertelde ik haar en Ria bloosde iets.

“Mag ik ook het witte setje passen” vroeg ze en ik zei “doe wat je niet laten kan”. Ria trok de rode BH uit en ontdeed zich van het rode stringetje, helemaal naakt stond ze voor me en ik kon zien hoe mooi haar borsten waren en hoe ze haar rode schaamhaartjes netjes in een streepje had geschoren. Ria trok het witte setje aan maar dit stond niet zo mooi bij haar dus trok ze het weer uit “wat heb je nog meer gekocht” vroeg ze me.

Ik toonde haar een groen setje waarvan ze vond dat dit ook niet haar kleur was. “En een zwart setje dat ik nu aan heb “vertelde ik haar.

“O…ho… laat zien” zei ze en Ria ging op het bed zitten. Ik dacht even na en bedacht dat ik Ria nu naakt gezien had en dat het preuts zal staan als ik zoiets niet durfde, dus begon ik mijn jasje uit te trekken. Ik begon weer te denken aan die ene kus en aan het feit dat ik mezelf voor de ogen van mijn vriendin aan het uitkleden was. Dit alles begon me nu toch wel een beetje op te winden, mijn tepels begonnen nu iets harder te worden en ook mijn kutje begon hierop te reageren. Na mijn laarzen, shirt en rokje uit te hebben getrokken stond ik voor Ria met alleen nog mijn BH, stringetje en kousen aan.

Ria zei “wat ziet dat setje er mooi uit… mag ik het eens passen”. En dus trok ik mijn BH uit waardoor mijn stijve tepels te zien waren ook mijn slipje trok ik uit en gaf ik aan Ria. Ria keek me ondeugend aan en ik vroeg haar wat er aan de hand was.

“Wat is dit lieverd” zei ze en wees naar het natte kruisje van de string “ben je opgewonden” vroeg ze me. Ik kreeg een rode kop en durfde haar niet aan te kijken.

Ria tilde met een hand mijn hoofd iets omhoog en ik keek haar aan en kon zien dat ze het aan het stringetje begon te ruiken.

“Je ruikt lekker schat” zei ze en voor ik iets kon zeggen vertelde ze me dat ze al een hele tijd op dit moment heeft gewacht.

Ik zei “maar je bent toch geen pot” en ineens bedacht ik dat Ria eigenlijk nooit echt een vriend heeft gehad. Daar stond ik dan met mijn beste vriendin in de slaapkamer met alleen nog mijn zwarte kousen aan en mijn naakte vriendin tegenover me met mijn slipje tegen haar neus houdend.

Ria kwam naar me toe en streelde mijn schouders en zakte langzaam af met haar handen naar mijn borsten om vervolgens mijn tepels te strelen. Ze kwam met haar mond voor mijn mond en kuste me teder om mijn lippen. Allerlei gedachtes gingen door mijn hoofd en uiteindelijk besloot ik haar terug te kussen, het duurde niet lang of onze tongen hadden elkaar weer gevonden. Ria der handen gleden over mijn rug richting mijn kont welke ze begon te masseren, al die tijd had ik daar gestaan zonder haar aan te raken en uiteindelijk besloot ik haar ook te strelen en voorzichtig liet ik mijn handen over haar heupen glijden.

Ria ademde heel zwaar en trok me op bed, ze ging naast me liggen en kuste me weer op mijn mond. Haar handen gleden over mijn lichaam richting mijn kale kutje.

“Geil hoor, zo’n kaal spleetje” zei ze en gleed met haar handen over mijn kale heuveltje om vervolgens steeds haar vinger iets door mijn lipjes te laten glijden. Elke keer dat ze dit deed werden mijn lipjes steeds vochtiger zodat haar vingers steeds makkelijker door mijn lipjes gleden, elke keer weer werd mijn klitje gestreeld waardoor ik steeds geiler werd. Ria begon nu ook op mijn tepels te zuigen en steeds beet ze er zachtjes op waardoor ik mijn hoogtepunt niet lang meer uit kon stellen.

De combinatie van het bijten op mijn tepels en het strelen van mijn klitje werd me teveel. Plots kwam ik ook met een harde kreun klaar.

“Was dit lekkerder dan met een man of niet “ vroeg Ria.

Ik moest bekennen dat een man zoiets nog nooit zo lekker bij me had gedaan.

“Dit is nog niet alles lieverd” zei Ria en ze duwde mijn benen verder uit elkaar om zo makkelijker bij mijn natte kutje te kunnen. Ria ging met haar hoofd tussen mijn benen liggen, kuste zachtjes mijn kutje en begon mijn klitje nu te likken. Dit was zo lekker dat ik mijn benen iets sloot en zo Ria der hoofd tussen mijn benen te klemmen zodat ze mij moest blijven likken. Haar tong gleed in en uit mijn kutje en steeds zoog ze op mijn gevoeligste plekje, zo ging het even een tijdje door tot ik een vinger naar binnen voelde glijden en het duurde ook niet lang of een tweede vinger volgde. Ik werd op dit moment heerlijk gevingerd en plots tilde Ria mijn kont iets op en legde er een kussen onder zodat ze overal wat beter bij kon. Nu voelde ik iets wat voor mij nog helemaal onbekend was, een tong gleed langs mijn sterretje en likte me heerlijk aan mijn ‘verboden’ plekje. Een tweede hoogtepunt naderde en ik kwam weer heerlijk klaar.

Ria kwam tussen mijn benen vandaan en kwam naast me liggen, “wil jij het ook proberen” vroeg ze.

Ik vroeg haar wat ze bedoelde.

“Nou bij mij” zei ze en keek me in mijn ogen. Allerlei gedachtes gingen door mijn hoofd en ik bedacht ‘wie A zegt moet ook B zeggen’ en ik vertelde ik haar dat ik graag wilde ontdekken hoe het zou zijn…

Evelien

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1515

STRANDGENOEGENS

EvelienGeplaatst door My 4Fingers di, december 15, 2015 17:00:24

STRANDGENOEGENS

Linda stak haar hoofd om de deur en riep; “kom op Sandrine, nou niet langer zitten simmen - je gaat vanavond gewoon mee! Nee hé, niet weer dat gezeur.”

Al een paar weken probeerde Linda me over te halen weer mee uit te gaan.

“Toe joh,” voegde ze er aan toe, “dat is die knul gewoon niet waard. Er zijn genoeg leuke jongens op de wereld.”

Ja, ja, dat wist ik ook wel, maar toch baalde ik nog flink van Erik’s plotselinge besluit een eind aan onze relatie te maken. Meestal besloot ik er maar een punt achter te zetten, maar nu was Erik me voor geweest. Erik, wat een naam toch, bedacht ik voor de zoveelste maal, maar kon het niet laten met enig verlangen aan zijn atletische lichaam te denken. Rugby speelde hij in zijn vrije tijd, en dat kon je wel zien ook. Zo’n lekker wasbordje, geen grammetje teveel.

“Sandrine...” begon Linda weer, “trek nou wat leuks aan en dan gaan we naar de stranddisco. Ronny gaat trouwens ook mee, leuk toch?”

Ronny? Och ja, dat was die kameraad van Linda ‘s huidige vriendje steven. Echt voor de geest kon ik hem niet meer halen, maar als ik het me goed herinner was er niets mis mee.

Linda stapte mijn kamer binnen, al helemaal opgedoft voor een warme avond op het strand. Zo’n jaar of tien waren we nu bevriend, vanaf het moment dat we allebei op de rietveld-academie begonnen. Zij wilde gaan schilderen, ik grafisch vormgeving. Nou ja... Vanaf het begin waren we eigenlijk hartsvriendinnen. Overal gingen we samen naar toe, liepen talloze tentoonstellingen af, gingen samen op vakantie. Eerst met z’n tweeën, later met vriendjes. Wel steeds wisselende, maar ach, wat maakt het uit. In onze omgeving dacht men soms dat we lesbisch waren, maar dat was pure jaloezie. We sliepen wel eens in één bed, als dat zo uitkwam, en we hadden elkaar vaak genoeg naakt gezien, maar verder was er niks. Eén keer hebben we een triootje meegemaakt, toen we samen in Portugal op vakantie waren. We kregen een lift van een vrachtwagenchauffeur, die werkelijk geen woord Duits of Engels of Frans sprak. En ons Portugees was nou ook niet bepaald geweldig. Maar wat-ie wilde was overduidelijk. Het was trouwens wel een heel lekker ding. Met zo’n kort hemdje aan, en een korte broek. Al na een minuut of tien kon-ie z’n handen niet van Linda ‘s benen afhouden, maar die zat ‘m dan behoorlijk op te geilen met haar bloesje halfopen en natuurlijk niets eronder. En haar rokje hield ook zo’n beetje op net onder haar kont. Ze keek me even schuin aan en knipoogde en begon toen ook zijn blote, behaarde benen te strelen. Na een paar minuten gaf ze een gilletje en riep: “San... Moet je kijken!” Ik keek over haar schouder en zag die knul z’n eikel uit de rechterpijp van z’n korte broek steken! Al dat gevoel en gestreel had ‘m kennelijk goed geil gemaakt. Linda maakte haar vingers nat en begon zijn eikel voorzichtig te bevoelen. Hij kreunde en je zag zijn paal in zijn broekje groeien. Zonder omhaal ritste Linda zijn broek los en trok met enige moeite zijn pik eruit. Hij kreunde weer luid toen ze ‘m in haar hand nam en ‘m stevig begon af te trekken.

“Allemachtig Sandrine, kijk eens, wat een gevaarte,” hijgde Linda. Toen boog ze zich voorover en nam ‘m pardoes in haar mond. Ik schrok wel even, wist niet dat ze zo voortvarend kon zijn. Je zag haar blonde koppie fiks op en neer gaan, en die knul begon met zijn rechterhand tussen haar benen te kruipen. Ze ging op haar knieën zitten en ik keek zo tegen haar kont aan, met niet meer dan een tangaatje aan. Hij wurmde zijn hand tussen haar billen en trok het touwtje opzij. Zo keek ik recht in haar kut. Natuurlijk had ik haar eerder naakt gezien, maar nog nooit van zo dichtbij haar blond behaarde spleetje. Al rijdende en gepijpt wordend duwde hij zijn vinger in tussen haar schaamlippen en ik zag hoe nat ze al was. Hij begon haar stevig te vingeren terwijl ze onverminderd doorging met pijpen. Ik wist niet zo goed waar ik moest kijken, maar voelde wel dat ik zelf ook al goed opgewonden werd. Nog geen minuut later begon hij nogal dierlijke geluiden te maken en begon Linda te hoesten. Ze ging overeind zitten en keek me lachend aan. Slierten zaad liepen over haar kin in haar hals. Met haar tong likte ze langs haar lippen. Jemig, ik wist niet dat ze zo geil kon zijn.

Die avond sliepen we met z’n drieën in de cabine van de vrachtwagen. Dat was een heel gepas en gemeet, want daar was die wagen niet op berekend. Josè, want z’n naam wisten we intussen, wilde wel naast mij liggen. Nog geen minuut later voelde ik zijn hand onder mijn T-shirtje kruipen. Ik aarzelde. Nog steeds wat opgewonden van die middag, had ik half zin. Hij kneedde mijn borsten en het voelde eigenlijk wel lekker. Vooral mijn tepels kregen veel aandacht en dat vind ik altijd heerlijk. Toen voelde ik dat-ie alweer behoorlijk geil aan het worden was, want zijn pik schoof behoorlijk gezwollen tegen mijn bovenbeen. Zijn hand schoof naar beneden, over mijn buik, en verdween in een keer in mijn slipje. Tsja, moeilijk te verhullen dat ik al behoorlijk nat was. Hij gromde in mijn oor, prutste wat aan zijn broekje, draaide op me en meteen voelde ik zijn harde lul tegen mijn kutje aanduwen. Eigenlijk had ik gewoon zin en spreidde mijn benen. In één keer schoof-ie in me. Hij begon meteen fors tempo te maken en ik was intussen zo geil dat ik het wel prima vond. Nog geen minuut later spoot-ie zijn hele zakje in me leeg. Dat was dus minder prima. Maar gelukkig schoof hij meteen naar beneden en begon me te likken. Mijn hemel, wat kon die jongen beffen. Precies op de goede plekjes, precies het juiste tempo. Ik werd echt helemaal botergeil. Toen zag ik Linda op de grond glijden en tussen zijn benen gaan met haar gezicht. Ja hoor, die moest ‘m zo nodig weer pijpen. Kennelijk kwam hij weer snel op krachten wat ik hoorde Linda vergenoegd kreunen en slobberen. Het duurde niet lang of ik kwam luid kreunend klaar waarop Linda ons chauffeurtje naar beneden trok en op ‘m ging zitten. Ze begon hem als een bezetene te berijden, terwijl ik nog na lag te genieten van die heerlijke befpartij. Echt geslapen hebben we die nacht niet zo, want ik geloof dat ik nog wel een keer of drie ben klaargekomen. Onvermoeibaar was die knul, hoewel het spuiten na een tijdje niet meer zo ging.

Sinds die tijd veranderde het gesprek tussen Linda en mij nogal en hadden we het wezenloos vaak over seks. Nooit meer hebben we elkaar in actie gezien, maar des te meer lulden we erover. Alles, maar dan ook echt alles, bespraken we met elkaar. Met wie, hoe, hoe vaak, hoe lang, hoe lekker... Alles kwam aan bod.

Maar goed, met z’n vieren naar de stranddisco. Ik besloot toch maar mee te gaan. Als het niks was kon ik altijd eerder weggaan. Ik trok m’n klerenkast open en zuchtte. Tsja, wat nu... Linda trok meteen het een en ander uit de kast en hield het me voor. Het werd een lekker strak groen topje, behoorlijk diep uitgesneden zodat mijn fors uitgevallen boezem mooi uitkwam, en een kort, ook groen, broekje. Gympjes erbij en klaar was Sandrine. Mijn haar was een groter probleem, want ik moest nodig naar de kapper om die bos kastanjebruine krullen eens bij te laten werken. Maar op het strand maakte het toch allemaal niet uit. Linda zag er natuurlijk weer oogverblindend uit. Met haar lange blonde haar kreeg ze sowieso al veel bekijks. Lekker zongebruind, minuscuul rokje, en een wit bloesje, halfopen, dat tot net onder haar borsten kwam. Even bukken en je kon Zo’n beetje tot haar navel kijken. Ze heeft een fors stel tieten, mag je wel zeggen. Net ietsje meer dan ik, en met m’n cup c mag ik er toch ook wel zijn. Maar wat jongens echt uit hun broek doet springen zijn haar tepels. Die zijn eigenlijk veel te groot en staan daarom helemaal bol vooruit. Niet normaal zo geil is dat en Linda heeft me een keer verteld over een knul die spontaan klaarkwam toen ze haar shirtje uittrok en haar borsten begon te strelen. Tot mijn verbazing droeg ze vandaag een wit behaatje, geen idee waarom. Die van mij was deze zomer nog niet aan geweest. Ik mag dat wel, al dat bekijks als mannen mijn puntige, bruine tepels in een half-doorzichtig shirtje te zien krijgen.

We sprongen in haar golf en scheurden naar het strand. Het was al tegen tienen toen we daar aankwamen. Steven en Ronny stonden ons op te wachten bij de grote strandtent. Vandaar was het twintig minuten lopen over het strand naar waar de openluchtdisco werd gehouden. Ronny bleek meteen behoorlijk geïnteresseerd en wilde na vijf minuten zijn arm al om me heen slaan en voelde ik zijn hand op de zijkant van mijn borst, maar dat werd me te gek. Hij zag er wel lekker uit moet ik zeggen, maar dat ging me toch wat te snel. Gelukkig nam- ie het sportief op en even later zaten we op het strand aan het bier. Het werd al snel drukker en de muziek was luid. Linda en ik dansten als zo vaak veel samen en we zagen veel jongens jaloers kijken. Moet ook wel een geil gezicht geweest zijn, twee jonge meiden die zelfs samen slowen, de een in een rokje en behaatje (vandaar dus...), de ander in het kortste rokje ter wereld en een beetje erg klein topje. We genoten van al die aandacht en begonnen ons steeds geiler te gedragen. Linda begon haar tieten tegen de mijne aan te schuren en ik duwde de bandjes van haar schouders. Haar bovenbeen verdween tussen de mijne en ik voelde haar kruis tegen het mijne. Enigszins wazig van de drank trok ik nu haar beha helemaal naar beneden. Ik voelde voor het eerst haar zachte borsten in mijn handen. De menigte om ons heen begon te joelen en het werd dus tijd om te stoppen. Linda liet haar beha gewoon uit en liep met ontbloot bovenlijf naar Steven. Die lachte wat en begon haar te zoenen. Hè, daar was Ronny. Met een pilsje, dus dat kwam goed uit. Het was nog steeds warm en dorstig weer. Ook Ronny wilde zoenen en ik liet hem. Natuurlijk zijn handen meteen in mijn bloes en kneden maar. Ik had intussen zoveel op dat ik het wel lekker vond. Toen ik om me heen keek, zag ik dat we niet de enigen waren.

“Kom,” fluisterde Ronny in m’n oor, “we gaan naar die tent daar.”

Gewillig liep ik mee richting bungalowtent. Binnen was al een stel flink tekeer aan het gaan, maar Ronny sleurde me meteen een van de slaaptentjes binnen. Ik liet me op de slaapzak vallen en Ronny trok zijn shirt en broek uit. Nou, ik moet zeggen, hij had meteen mijn volle aandacht. Joho, wat een paal. Nog maar half-stijf, en nu al verrukkelijk dik. Dat vind ik nou echt lekker, niet al te lang, maar wel heel erg lekker dik. Ik greep er meteen naar, en gewillig liet hij me begaan. Ik begon stevig te trekken en hij groeide als kool in mijn hand. God, wat een lekker dik ding. Ik kon het niet laten en trok hem richting mijn mond. Even likken over de eikel, langs zijn dikke paal en lekker zuigen op zijn zak. Tsjonge, ook een stel lekkere ballen zeg. Ik zoog er eentje in mijn mond en hij kreunde hard. Toen nam ik hem vol in mijn mond, propte zoveel mogelijk hard pikvlees in mijn mond. Ronny kreunde nog een beetje luider en ik begon vol overgave te pijpen. Ik kan er niets aan doen, maar blijf zo’n dikke lul in mijn mond heerlijk vinden. Na een tijdje wilde ik echter ook wel eens wat meer, dus liet ik zijn paal uit mijn mond schieten en ging achterover liggen.

Ronny bedacht zich niet en begon me meteen uit te kleden. Hij kreunde weer bij het zien van mijn volle borsten en viel met zijn mond op mijn tepels aan. Ook die van mij vragen altijd veel aandacht, lekker donker en behoorlijk groot. Als ze stijf worden, dan kunnen de punten ver uitsteken en alle jongens vinden dat altijd heel geil. Ronny was geen uitzondering en hij zoog ze tot volle lengte. Toen ging zijn aandacht naar mijn kruis en even later voelde ik zijn tong tussen mijn schaamlippen. Ik was al helemaal kletsnat toen hij daaraan begon en had meer zin in zijn dikke lul. Ik trok ‘m aan zijn haren omhoog en kreunde; “kom op, steek hem er maar in, gaan we lekker neuken.”

Hij aarzelde even en met meer verstand dan ik pakte hij een condoom uit zijn broek. Goed zeg, maar als het aan mij had geleden had-ie ‘m er zo in mogen rammen. Jezus, wat was ik geil.

Woeha, wat een joekel had die knul toch. Met enige moeite schoof hij die dikke worst naar binnen. Een maand uit training, en nu al moeilijkheden... Maar hij deed het lief, en het voelde heerlijk. Hij begon lekker langzaam, helemaal in en uit, me te neuken. Met z’n vinger speelde hij met m’n clitje en in no-time kwam ik klaar. Hij merkte het nauwelijks en neukte stevig door. Lekker vind ik dat en dus liet ik ‘m. Hij trok zich uit me en draaide me op mijn buik. Ik begreep de bedoeling en duwde mijn kont omhoog. Hij trok m’n billen uit elkaar en stak zijn paal van achteren in mijn spleet. Heerlijk standje blijft dat toch en hij neukte me heerlijk diep. Hij hield het behoorlijk lang vol, maar plots trok hij zich uit me en draaide me weer om. Ik zag dat hij de condoom van zijn lul aftrok en hij vroeg zachtjes: “wil je me klaar-pijpen?”

“Tuurlijk knul, kom maar hier.” Hij kroop over me heen en ik nam zijn lul in mijn mond. Hij zat nauwelijks in me, of hij kwam klaar. Eigenlijk was ik nog steeds vreselijk geil, dus ik vond het nog lekker ook. Ik slikte het moedig door en hij genoot dubbel. Toen liet hij zich naast me vallen.

Toen we bij waren gekomen hoorden we behoorlijk geile geluiden uit de slaaptent naast ons komen.

“Kom,” fluisterde ik, “we gaan kijken.” Ik stak mijn hoofd om de hoek en zag Linda en Steven in standje 69 met elkaar bezig. Ik werd acuut weer geil. Ik had een mooi zicht op Stevens lange lul, die behoorlijk diep in Linda’s mondje verdween. Ook Ronny keek voorzichtig mee en ik voelde zijn hand op mijn kont. Terwijl ik naar m’n vrienden lag toe loeren, voelde ik zijn vinger tegen mijn kontgaatje duwen en zelfs iets erin. Mijn kreun verraadde me en Linda keek op. Ze moest lachen, onze twee hoofden om de hoek van de tent... Ze wenkte met haar vinger en samen kropen Ronny en ik bij hen in de tent.

Ik zag Linda’s ogen groot worden toen ze die onvoorstelbaar dikke pik van Ronny zag. Ze keek me even aan, rustig door-pijpend, en knipperde met haar ogen. Ik lachte terug en wees op Stevens lul. Linda liet ‘m uit haar mond glippen en (absoluut de alcohol, geen twijfel mogelijk) ik bukte me en nam Stevens paal in mijn mond. Hij merkte het niet eens en kreunde gewoon door. Ronny begon aan Linda’s kont te voelen, maar die is daar niet van gediend en duwde hem weg. Zonder aarzeling kroop hij daarom naar mij toe en begon weer met m’n kontje te spelen. Eerst met zijn vinger, toen met z’n tong. Hij maakte me daar kletsnat. Ik was wel eerder in mijn holletje geneukt en hoewel het eerst altijd wat pijnlijk is kan ik dat ongelooflijk geil vinden. Ongemerkt schoof Ronny meer achter me en even later voelde ik iets tegen mijn kontje aan duwen, wat zeker niet zijn vinger was. Kletsnat van zijn spuug stond ik al wat open en ja hoor, daar gleed zijn eikel al naar binnen. Ik ontspande me en hij schoof behoorlijk ver door. Het stak wat en toen hij begon te bewegen deed het ook iets pijn. Waarschijnlijk beet ik van de weeromstuit even in Stevens lange lul, want die schreeuwde het uit. Toen had hij door dat niet zijn vriendin, maar ik ‘m aan het pijpen was.

Hij gromde diep en zei; “ga eens door, maar wel voorzichtig hé.” Om ‘m stil te houden duwde Linda haar kut over zijn gezicht en begon z’n mond te berijden. Ronny ging steeds sneller te keer en ik begon te genieten.

Ik greep Stevens lul en wist dat ik die in mijn kut wilde voelen. Gekkenwerk, natuurlijk, maar ik moest en zou die twee lullen tegelijk voelen. Ik schoof naar voren en Ronny ‘s pik schoof uit mijn kont. Toen ging ik boven Stevens stijve zitten en gleed over hem heen. Linda keek verbijsterd toe. Ik liet me voorover vallen, half tussen Linda’s benen en gebaarde naar Ronny. Die begreep de hint en ging achter me zitten. Weer voelde ik zijn lul tegen mijn kontje. Oei, daar schoof hij in me. Waanzinnig, wat een gevoel! Een lul in mijn kont en een lul in mijn kut.

Ik riep; “stilhouden jongens!” en begon zelf langzaam te bewegen. Toppunt van geilheid, zo helemaal gevuld te zijn van onderen. Intussen keek ik recht in Linda’s kutje, waar Stevens tong half in verdween. Alles begon om me heen te draaien en ik voelde een daverend orgasme opkomen. De hele tent begon om me heen te draaien en ik hoorde mezelf schreeuwen. Een golf van geilheid stroomde van mijn tenen omhoog en denderde door mijn hele lijf. Mijn tepels trokken samen, net als mijn kut en ik kwam harder klaar dan ooit... Ik trok me van die twee af en liet me op mijn rug vallen. Linda nam het meteen over en begon afwisselend beide heren te pijpen, intussen de andere aftrekkend. Steven kwam als eerste en spoot Linda’s mond helemaal vol met z’n zaad. Toen begon ook Ronny te grommen en plensde het zaad tegen haar gezicht en over haar dikke borsten. Geil begon ze het over die twee tieten uit te smeren en zich met natte vingers te masturberen. Het duurde niet lang of ook zij kwam luidruchtig klaar.

De dagen erna had ik nog wat last met zitten, dat kan ik niet ontkennen. Maar iedere keer als ik me die heerlijke dubbele neukpartij herinner word ik weer geil!

Evelien

De lezers waardeerde dit stukje met smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1504

DE LEURDER

EvelienGeplaatst door My 4Fingers ma, april 13, 2015 19:41:57

DE LEURDER

Een maand geleden nam mijn vriend de benen. Een rotstreek, anders kan ik het niet noemen. Nadat we vier jaar het bed - en nog meer - hadden gedeeld, liep hij tegen een dommig maar wel erg knap verkoopstertje in een schoenenwinkel op. Ze verkocht hem een duur paar schoenen en deed zichzelf erbij cadeau. Ik was natuurlijk woedend op mijn ontrouwe vriend, die zo zwak in zijn oude schoenen had gestaan, maar ik kon hem niet tegenhouden. Dat wilde ik ook niet, want vroeg of laat komt er dan toch weer narigheid. Mannen? Ik kon ze wel schieten!

Toen mijn ergste woede gezakt was besloot ik wraak te nemen op alle mannen die in m’n buurt kwamen. Ik gedroeg me als een lellebel, maar kwam nooit aan m’n trekken. Wat? Nee, ik had geen mannen nodig. Ik kocht een stel prachtige dildo ‘s, die zo nu en dan m’n flamoes mochten vullen, pikte mannen op of liet me versieren. Stakkers van mannen, want bij mij kwamen ze niet aan hun gerief. Ik beloofde veel, maar ze kregen niets! Dat kon natuurlijk nooit lang goed gaan, dat wist ik ook best. Het was voor mij een spel dat als volgt verliep.

Ik nam een kerel mee naar huis of ging met hem naar zijn flat of huis. Dan werd er uitgebreid gespeeld en ik liet me overal betasten en likken... Als dan het grote gezwollen apparaat van de man in kwestie bij me naar binnen wilde glippen stopte ik beentjes dicht en afgelopen. Kun je je voorstellen hoe de mannen dat spelletje vonden? Het liep altijd goed af voor mij, maar de spelletjes wonden me wel op. Nadat de teleurgestelde man afgenokt was, ging ik me lekker bevredigen met een dildo.

Een halfjaar hield ik dat vol, maar toen had ik er schoon genoeg van. Ik besloot te stoppen en dacht er serieus over om opnieuw een vaste vriend te nemen. Geen Adonis. Nee, een gewone knul, niet te lelijk, niet te knap. Een knul die naar vastigheid verlangde, geen rokkenjager die iedere week op een andere kut lag te raggen.

Net toen ik dat belangrijke besluit had genomen, ik had een vrije dag, belde er een man bij me aan. Je zou zeggen dat die als geroepen kwam. Maar nee, het was een verkoper. Geen potloodventer, maar een man die dekens aan de man of vrouw trachtte te brengen. Nu had ik vaak horen verkondigen dat die lui met gestolen waar leurden, dus nooit kopen. Deze kerel zag er betrouwbaar uit en gedroeg zich bepaald niet als een dief die een partij dekens had gestolen. Ze waren goedkoop, maar ook weer niet zo spotgoedkoop dat je aan diefstal dacht. Hij gedroeg zich ook goed. Vriendelijk en niet opdringerig.

“Wil mevrouw misschien een mooie warme deken voor de winter kopen?” Vroeg hij. De dekens zagen er goed uit. Dit was een mooie kwaliteit, dat zag ik direct.

“Ze komen uit en failliete boedel,” verklaarde hij.”Mijn baas, tijdelijke baas dan, heeft tienduizend van die krengen gekocht en ik moet er per week honderd verkopen, anders kan ik naar de sociale dienst gaan.”

“Dat is geen prettig vooruitzicht,” zei ik. ”Maar zulke dekens raak je toch altijd kwijt?”

“Dat had je gedroomd,” zei de man zuchtend. “Ik loop nu al vier dagen met die krengen te leuren. Tien verkocht.”

“Ik zou graag twee dekens willen kopen, maar ik verdien ook geen kapitalen.”

“U weet nog niet wat ik er voor moet hebben,” zei hij.

“Voor vijfentwintig euro per stuk neem ik er twee,” zei ik.

“Vijfenveertig piek per stuk, absolute bodemprijs,” zei de man spijtig.

“Dan neem ik er toch eentje?”

“Dat is prima. Elf dekens verkocht.”

“Ik zal u de adressen van mijn vriendinnen geven, die kopen vast ook wel. Een van m’n vriendinnen zei vorige week net dat ze er hard aan toe was. Aan nieuwe dekens dus. Ze heeft drie kinderen en alle dekens worden slecht. Die neemt er wel een stuk of vier. Ik zal haar even bellen.”

“Als mevrouw die moeite wil nemen...”

Ik vond het een aardige kerel. Nee, niet knap, maar hij kwam gewoon sympathiek over.

“Welke zal ik kiezen?” Vroeg ik me af, “hij moet wel bij m’n slaapkamer passen. Ik heb net alles nieuw behangen en geverfd, dus...”

“We kunnen de proef op de som nemen,” zei hij enthousiast. “Ik adviseer wel meer dames en dat gaat altijd goed.”

Ik kreeg een idee. Ondeugend, ik weet het, maar eenmaal op de slaapkamer... Hij was een man en hij zou onderweg best eens trek krijgen. Of hij moest niet van blondjes houden... Maar dat doen de meeste mannen wel. Trouwens, als er maar een gat in zit! En dat gat van mij mocht er best wezen! Verdorie, liefhebbers genoeg. Ik leek wel gek om mezelf zo frustrerend te gedragen. Ik besloot dus mijn gat weer open te stellen voor mannelijke bezoekers. Naar boven en... De dekens werden een voor een op mijn brede bed gedrapeerd en de beslissing was moeilijk. Ik had alle hulp van de man, dat moet gezegd. Gelukkig was ik op het grote avontuur gekleed: een klein tangaslipje, geen beha, een kort rokje en een truitje dat zeer onthullend was als ik me voorover boog. Ik trok ten strijde en ieder aan een kant van het bed begonnen we de dekens uit te leggen, waarbij ik dus lekker bukte en lang gebukt bleef staan. Zo was er alle gelegenheid voor het mannelijk oog om te zien wat ik voor hem had; kleine harde tietjes. Nu maar hopen dat hij niet op grote prammen viel, want dan viel er geen eer voor me te behalen. Ik had beet! Terwijl ik voorover stond en de zoveelste deken op het bed uitlegde zag ik dat de man in m’n truitje loerde. En met zeer grote belangstelling. Nu kwam hij om het bed heen en zei; “ik vind dit wel de mooiste deken. En als ik het zeggen mag, dit lijkt me een prima bed.”

“Om op te slapen wel,” zei ik. ”Maar verder... Als je eens lekker wilt ravotten met je man dan val je zo overboord.”

“Heb je een man? Ik neem aan van wel.”

“Nee, ik doe aan los-vaste verhoudingen. M’n laatste vriend is er vandoor. Maar ik red me wel hoor.”

“Ja, met zo’n lekker lichaam moet dat niet moeilijk zijn,” zei hij en hij stak een hand naar me uit. Hij kneep lachend in mijn kont en zei; “dat zit wel goed bij jou. Zeg eens eerlijk, zijn we hier werkelijk alleen maar om te kijken of die dekens passen?”

“Ja, zou je soms iets anders willen doen?” Vroeg ik uitdagend. “Buiten in m’n billen knijpen dus?”

“Ik weet wel iets, maar als ik dat zeg... Ik krijg wel vaker een aanbod, maar meestal zijn dat vrouwen die nog te lelijk zijn om je te laten afrukken.”

“Zo? En hoe klasseer je mij dan wel?” Vroeg ik.

“Topklasse, super-heet en lekker. Ik denk... Nee, ik weet het wel zeker dat je een heet stuk bent. Ik vergis me niet vaak als ik dat van een vrouw zeg. Volgens mij heb je al een maand of wat niet lekker geneukt.”

“Dat gaat jou niets aan, maar je hebt gelijk,” zei ik. ”Je hebt mensenkennis, of moet ik vrouwkennis zeggen?”

Hij grinnikte en begon me warempel uit te kleden. Daar was hij handig in, dat moet ik zeggen. Terwijl hij me uit de kleren pelde zat hij overal aan en toen ik achteloos aan zijn gulp voelde zat daar een flinke paal achter. Dat was mooi meegenomen. Hij schoof een hand in mijn broekje en betastte mijn billen. Ik hoorde zijn adem steeds sneller gaan en gaf hem alle gelegenheid alles te keuren. Hij was zo brutaal als een hond, maar ik vond het opwindend om me door een wildvreemde kerel te laten bevoelen. Hijgend kneedde hijgend mijn billen. “Dit mag niet van m’n baas, maar, wat niet weet niet deert. Hij komt er toch niet achter en ik weet zeker dat jij dit op prijs stelt, wijfje. Oei, wat een lekker kontje heb jij.”

Rits… daar ging zijn gulp open en ik tastte toe. Ik had zijn pik zo gevonden, hij was volledig tot wasdom gekomen en ik wurmde de enorme neukstaaf naar buiten door de gulp van zijn slip. Dat was een ferme knaap! Ik trok er een beetje aan en schoof het pik-vel een eindje over de eikel, die glom van genoegen.

In geen tijd waren allebei spiernaakt en toen ik mijn schoenen wilde uitschoppen zei hij; “niet doen, dat vind ik mateloos geil.”

“Mij best,” zei ik lachend. Ik keek bewonderend naar zijn grote mast. Ik had nog maar zelden zo’n fiere toeter gezien en ook wat er in de zak onder het apparaat hing mocht gezien worden. Ik nam het zaakje in beide handen en voelde hoe m’n spleet zich opende. De lul rook naar lul, als je begrijpt wat ik bedoel. Niet penetrant, maar dat prikkelende aroma van een lul die wel iedere dag gewassen wordt. Er blijft desondanks altijd een bepaalde geur aan, een lucht die me altijd aantrekt en heet maakt.

“Hij is groot en stijf,” zei ik, wetend hoe graag mannen dat horen uit een vrouwenmond. “Het is een echte neuklul, dat moet ik zeggen.”

“Ga eens op het nachtkastje,” zei hij, zijn leuter tegen mijn buik drukkend, wat een heerlijk gevoel was. Ik kriebelde onder zijn teelballen en rilde van genot toen een vinger tussen mijn schaamlippen drong en het neukgat zocht.

“Het is toch wel safe?” Vroeg ik.

“Bij mij wel. En bij jou? Kijk eens, ik neuk heus niet iedere hitsige huisvrouw die ik tegenkom.”

“En ik laat me niet door iedere leverancier pakken,” zei ik.

“Nou, dan zit het dus wel goed, lekker dier. Ik hoop tenminste dat m’n lul er lekker in mag.”

“Hij moet,” zei ik verlangend. “Je weet niet half hoe frustrerend het is als je vriend weggelopen is.”

“Nou, voor zo’n mooie meid is dat toch geen probleem? Jij kunt wel tien kerels aan iedere vinger krijgen.”

“Ja, maar ik ben geen type die met iedere vent tussen de lakens schiet als ik jeuk heb. Tot vandaag heb ik me moeten redden met dildo en vibrator. Ik voel me vandaag pas weer in staat om met een man naar bed te gaan.”

“Ik wil de lacune in je leven best opvullen,” zei hij en hij hielp me op het nachtkastje.

Toen begon hij piano te spelen. Ja, met vijf vingers bewerkte hij mijn klavier en ik moet zeggen dat hij de gevoelige snaar zonder moeite wist te raken. De muziek die ik voortbracht moet inspirerend zijn geweest want ik voelde hoe zijn zaadknuppel tegen mijn billen drukte en me nat maakte. Een voor een sopten zijn vingers in mijn schede rond en met zijn andere hand deed hij leuke dingen met mijn borsten, zodat ik mijn hele lijf voelde tintelen. Het geil liep me af en ik was zo heet dat ik met die friemelende vingers klaarkwam en schokkend van het kastje viel. Of bijna dan, want deken-mans wist me op mijn plaats te houden en vingerde welgemoed door. Ik trilde van top tot teen en liet me ongeremd gaan op de golven van het schroeiende genot, dat zich scheen te concentreren in de omgeving van mijn kittelaar. Slap viel ik tegen de koopman aan en nu drukte zijn leuter als de loop van een pistool tegen mijn naad. Die wilde natuurlijk graag naar binnen. Loom fluisterde ik; “hij mag zo in m’n kutje, maar ik wil eerst de smaak proeven... Ik wil je pijpen en met je ballen knikkeren. Je moet me beloven dat je niet in m’n mond klaarkomt.”

“Prima,” zei hij schor. ”Als je maar niet te lang aan m’n lul zuigt, want dan krijg ik het moeilijk.”

We voelden elkaar goed aan. Ik ging met m’n reet op het nachtkastje zitten en nam zijn speer behoedzaam tussen m’n lippen, waarna ik kalm begon te pijpen. Het was een heerlijke piemel; stijf en groot, dik en mals als een biefstuk, zodat ik me in m’n element voelde toen ik het hete ding langzaam in en uit m’n mond liet glijden, waarbij ik m’n lippen lekker strak hield. O, die machtige eikel! De kerel piepte het uit toen ik m’n tong over de gladde kop bewoog en m’n wangen hol zoog. Dat voelde hij in z’n ruggengraat, zeker weten. Maar terwijl ik aan zijn speer zoog groeide in me het besef dat ik er niet goed aan had gedaan om meteen al, na zo’n lange tijd van onthouding, zo tekeer te gaan met een man. Het gemis aan echte erotiek, aan heerlijke ontspannen seks met een man waarvoor je meer dan geilheid voelt, deed zich nu gelden. De wellust die ik voelde was zo hevig dat ik m’n orgasme niet meer kon tegenhouden. Snel liet ik de paal los en zei hijgend; ”nu moet ie er als de sodemieter in, anders kom ik zonder meer klaar.”

“Je bent een hete,” zei de dekenverkoper lachend. “Zo heb ik de vrouwtjes het liefst.” Hij wachtte tot ik m’n benen had opgetrokken en ging voor me staan, de grote druipende lul op mijn kut gericht. O, wat zou die er heerlijk diep inglijden! Hij greep m’n benen en nestelde de punt van zijn snikkel tussen mijn schaamlipjes, drukte de rode kop naar binnen en bewoog hem zachtjes neukend in en uit. Meer dan de eikel kreeg ik er niet in, maar het gevoel was zalig. Het apparaat streelde de ingang van m’n neukertje, de schaamlippen en maakte me zo bloedheet dat ik niet meer nodig had dan die vurige lul-kop. De man keek me aan en fluisterde; ”is dat geen lekkere leuter voor een vrouwtje als jou? Voel je ‘m goed? Of wil je alles in je hete kutje hebben.”

“Mm…,” kermde ik en daar trokken mijn schede- spieren krampachtig samen. Ik kwam als een idioot, schreeuwde het uit en liet alle remmen los. Het was een hevig en zeer kort orgasme, maar zeker niet minder lekker dan een lang. In ieder geval was het bevredigender dan een orgasme dat ik bij mezelf opwekte met dildo of vibrator.

Toen ik er bijna was porde de kerel zijn lul met een enorme stoot helemaal in m’n flamoes en een laatste schroeiende wellustscheut daverde door mijn buik. Nu neukte de man flink door, zodat mijn snee floppende en zuigende geluiden begon te maken. Hij lette goed op mijn gezicht en mijn kreten, en pas toen ik helemaal rustig was geworden trok hij zijn spuiter terug uit mijn druipende liefdesgrotje.

”Dat was kort maar krachtig,” zei hij lachend. “Was het een beetje lekker?”

“Nou, dat heb je zeker wel gehoord!” Riep ik uit. “Dit was misschien een beetje te vlug, maar daar kon ik niets aan doen. Als je zo lang niet hebt geneukt kom je nu eenmaal sneller dan een vrouw die ‘m er iedere nacht in krijgt.”

“De mijne kun je er ook wel vaker in krijgen,” zei hij gul.

”Ja, dat snap ik nog wel! Als het maar gratis is!”

“Ja, betalen doe ik niet,” zei hij, opeens een beetje stug. “Dan kan ik ook wel naar de hoeren gaan en aangezien dat tegen m’n principes is...”

”Hebben mannen dan principes als het op vrouwen aankomt?” Daar gaf hij geen antwoord op. Zijn principes interesseerden me ook niets, ik was lekker klaargekomen en dat was het belangrijkste, nietwaar?

Al heel snel was ik weer opgewarmd en toen ging meneer er eens flink tegenaan. Op het nachtkastje, jazeker! Hij schoof zijn hete paal langzaam in mijn neukertje en begon in een gestaag ritme te neuken. In, uit, in, uit, langzaam maar onverbiddelijk in me stotend. Soppen en zuigen, dat deed m’n kut. De ballen van de kerel sloegen kletsend tegen mijn billen en ook dat was een heerlijk stimulerend geluid. Ik voelde de jeuk weer aangloeien in m’n schaamlippen en kittelaar. Ik kermde het uit bij iedere stoot van de eikel tegen m’n baarmoeder. Die aanraking was een genot, een elektrische schok door je buik, elke keer weer. Was het een wonder dat ik binnen enkele minuten een nieuwe climax bereikte? Een lang orgasme was het deze maal en ik kromde m’n tenen en rug toen de hete golven door me heen schoten. Het was alsof een polsdikke paal in en uit m’n kutgat werd gedreven, zo diep dat ik bijna bang was dat hij me zou beschadigen. Maar het genot was zo hevig dat ik er niet lang over nadacht. Ik genoot van het laaiende genot, dat als een vuur in me brandde en heviger en heviger werd. Tot ik het weg voelde ebben, snel en onregelmatig. Gelijk op met de stotende leuter van de hijgende kerel. O, ik kreeg wel een beurt zoals ik die in jaren niet had gehad, zelfs niet toen ik nog een man in huis had. Het orgasme vloeide als een langzame, zacht nagloeiende jeuk weg en geknakt lag ik op het nachtkastje, de hete leuter nog ferm in me stotend.

”Ga maar door,” fluisterde ik. ”Neuk maar tot ik weer klaarkom, ik wil niet dat je stopt.”

“Zo lekker?” Vroeg hij.

”Mm…, nog nooit zo lekker geweest,” lispelde ik en nam zijn kloten in mijn ene hand. Hij haalde zijn lul even uit mijn bijna gevoelloze snee en droogde het ding af aan mijn slipje. Lekkere knoeiboel, maar enfin, met al die uitstekende wasmiddelen van de t.v. Was dat geen enkel probleem...

Toen het apparaat droog was schoof hij het weer naar binnen, maakte snelle rukkende neukbewegingen en streelde mijn harde knopjes. Langzaam maar zeker begon het weer te komen, dat fijne, haast hemelse gevoel in m’n neukdoosje. Ik liet me gaan en kneedde de ballen van de geile kerel wellustig tussen mijn vingers. Wat een kloten had die vent, ik had ze nog niet zo groot in m’n vingers gehad. En dan die machtige fluit, die hengst leuter! Hij ging nu zo snel dat zijn grote snikkel uit m’n spekgladde snee floepte. Ik keek naar het enorme ding en zei; ”wil je van achteren? Lekker tussen m’n billen, dan kom ik niet zo snel klaar. Zie je, als ik in dit tempo blijf komen ben ik straks helemaal beurs. En dan hoef ik de eerste dagen geen pik meer!”

“Zoals je wilt,” zei hij. “Lekker in je reetje, ook fijn voor de ware liefhebber.”

“En dat ben jij wel,” zei ik.

Ik bood hem mijn aars aan en die vulde hij heerlijk met zijn fruitige staaf. Vullen? Ja, ik was vol. Ik had nu het gevoel dat er een boomstammetje in me aan het werk was. Ik kreeg het er benauwd van toen hij begon te poken. Hij streelde me al neukend overal. Vooral m’n klitje en schaamlippen werden nijver bevingerd. Ik raakte in extase, dat moet ik eerlijk bekennen. Maar het was opwindend, geil. Ik kwam niet klaar, maar dat vond ik niet erg. Pas toen de koene kutridder aankondigde dat hij gewoon op me wilde liggen voelde ik het weer gloeien. Hij nam me heerlijk terwijl ik op m’n rug lag, fijn ontspannen en in de stemming. Hij zoende me op m’n mond en we tongden grommend terwijl we naar de eruptie gleden. Hij was attent en toen hij merkte dat ik het moment suprême naderde hield hij zelf in en wachtte tot de orkaan in me losbrak. Toen stootte hij snel in me, diep in m’n pulserende vagina wroetend met zijn lul, die nog dikker en groter aanvoelde nu hij zijn zaadexplosie naderde. Ik voelde het komen en wist welk risico ik nam. Maar ik wilde het sperma in me voelen sprietsen en hield mijn adem in toen dat gebeurde. Warm en dik, zo spoot het in m’n kut en duidelijk voelde ik de leuter krampen. Het was een geweldige ervaring voor me en van de weeromstuit kreeg ik ook nog een toegift in de vorm van een klein en snel orgasme.

De kerel trok zijn lul terug uit mijn neukgrot en liet me snel trekkend zien hoe de rest van de smurrie uit het apparaat sprong en op mijn edele delen landde. Ook dat was om een kick van te krijgen en die kreeg ik dan ook wel. Nee, geen orgasme, maar het zien van die spuitende pik was even heerlijk als een orgasme. En ik had immers al meer dan genoeg gehad?

”Meid, wat een prachtige deken!” Riep mijn vriendin Wendy uit.

”Aan de deur gekocht,” zei ik niet zonder trots. ”En een koopje hoor.”

“Zestig piek,” zei Wendy lachend.

“Nee, vijfenveertig,” zei ik verbaasd.

“O, ik heb zestig piek moeten betalen.”

Ik beschreef de kerel die me de deken had verkocht en dacht aan het zalige nummer dat we gemaakt hadden.

“Ja, dan hebben we van dezelfde kerel gekocht,” zei Wendy.

“Maar waarom jij zo goedkoop? O, misschien omdat je zo’n stuk bent!”

“Nee, ik denk dat ik een beter nummertje heb gemaakt,” zei ik fijntjes.

En toen, keek ze me toch ze vreemd aan! Toen ze van de schrik bekomen was begon ze te lachen.

“Heb jij dan ook met hem geneukt?”

“Ja. En hij zou nog eens langskomen.”

“Bij mij ook,” zei Wendy. “Ik wil best weer met hem neuken maar dan moet ik een deken gratis en voor nop hebben!”

Evelien

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1378

KLANTENBINDING

EvelienGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 28, 2015 01:16:37

KLANTENBINDING - werk

Ik heb langzamerhand genoeg van die uitzendbaantjes in de horeca! Het lijkt allemaal wel gezellig en afwisselend maar na twee jaar serveren en achter de bar staan heb ik het wel gezien. Oké, je ontmoet er veel mensen maar veel stellen die contacten niet voor. Die mooie horecajongens hebben wel veel praatjes maar als het puntje bij het paaltje komt geven ze niet thuis. En aan mij ligt het niet!

Ik ben 25 jaar en ik zie er heel goed uit! Ik ben lang, slank en heb lang en zeer blond haar. Aan aandacht van de heren ontbreekt het dan ook niet maar het blijft een beetje bij risicoloos flirten. Terwijl ik vaak naar een heerlijke vrijpartij verlang! Het is dat ik nog wel eens een spannend seksavontuur beleef met mijn vriendin Veronique en met Arn!

In de Streekkrant zag ik laatst een advertentie voor een “assistent-accountmanager” bij beleggingsmaatschappij ‘Safe-Invest.’ Hun motto is ‘wij investeren in onze klanten.’

De beleggingswereld is weliswaar een heel andere dan de horeca maar op zich sluiten de functie-eisen voor deze baan wel goed aan bij mijn opleiding. Niet geschoten altijd mis, dus gewoon proberen!

Kort daarop word ik voor een oriënterend gesprek uitgenodigd. Ik besluit me voor deze gelegenheid ‘representatief’ te kleden; dit soort bedrijven zijn doorgaans nogal behoudend. Ik trek een rokje aan (misschien iets te kort?) en een goed combinerend strak gesneden jasje. Ik kies voor mijn hoogste hakken en trek een beetje spannende kousen aan. Ik maak me met extra aandacht op, verf mijn lippen mooi rood en gebruik mijn geraffineerdste parfum. Mijn lange blonde haar valt golvend over mijn schouders. Ik ben zeer tevreden met het resultaat; ik zie er uit als een eigentijdse zakenvrouw, zakelijk en uitdagend tegelijk.

Zelfverzekerd stap ik op het sollicitatiegesprek af. Het kantoor van de beleggingsmaatschappij is in een fraai herenhuis in een lommerrijk deel van de stad gelegen. Ik heb een afspraak met een directielid en één van de accountmanagers van het bedrijf. Ik meld me bij de receptioniste en even later komt de directiesecretaresse mij ophalen.

“Goedemiddag, u komt voor het gesprek met de heer Van Velzen en één van onze managers, loopt u even met mij mee?”

De secretaresse is van Oosterse afkomst, ze is bijzonder tenger gebouwd. Ze is werkelijk superslank, ze heeft een prachtige grote ogen en haar lang gitzwarte haar valt ruim over haar schouders. In de kamer van de heer Van Velzen word ik opgewacht door twee heren.

“Goedemiddag, en welkom” zegt de oudste van hen, “mijn naam is Van Velzen en dit is de heer De Vries, accountmanager.”

Ik geef beide heren een hand en de heer De Vries stelt zich voor als Frank de Vries. Frank zit in een strak in een mooi pak met een mooie das. Het is een heel knappe man van nog geen 30 jaar. De heer Van Velzen schat ik 20 jaar ouder, draagt een bijzonder fraai driedelig pak met een mooie zijden das, ziet er zeer verzorgd uit en oogt zeer charmant en energiek. Hij regelt snel koffie en stelt voor plaats te nemen. Ik mag plaatsnemen in een lage stoel terwijl de beide heren tegenover mij plaats nemen op de leren bank. Hier ben ik niet zo blij mee want mijn rokje was qua lengte al op het randje en nu moet ik me in bochten wringen om beide heren niet te veel ‘inkijk’ te geven. De secretaresse komt koffie brengen. De heer Van Velzen vraagt haar of ze het komende uur alle telefoontjes op zijn toestel wil opvangen waarna hij het gesprek opent. Hij geeft een beeld van de activiteiten van de firma waarna Frank de werkzaamheden van de accountmanager toelicht. Daarna mag ik vertellen over mijn opleiding en mijn werkervaring tot nu.

Als ik over mijn werkervaring in de horeca vertel merk ik dat de heren niet echt luisteren maar vooral aandacht voor mijn in zwarte kousen gestoken benen hebben. Benen waar steeds meer van te zien is want door de ongemakkelijke houding in de leren fauteuil kruipt mijn rokje telkens omhoog en dreigt ook de roodkanten boord van mijn kousen zichtbaar te worden!

Ik merk echter ook dat de twee paar ogen die bijna permanent op mijn benen en mijn kruis gericht zijn mij verschrikkelijk opwinden! Ik voel een golf van geilheid door mijn lichaam vloeien en kan niet anders dan aan dit gevoel toegeven! Ik staak mijn pogingen mijn rokje telkens te fatsoeneren en plaats mijn benen nu brutaal naast elkaar zodat Frank en de heer Van Velzen bijna een vrij uitzicht op haar kruis hebben!

“Wel heren, u bent geloof ik even niet zo professioneel bezig want ik merk dat u beiden vooral wilt weten wat er onder mijn rokje schuil gaat, zal ik de sluier daarom maar wat verder oplichten?” Zeg ik, terwijl ik met beide handen over mijn benen strijk. Zonder een antwoord af te wachten plaats ik mijn voeten in de pikante hoge hakken op de tafel tussen mij en mijn gesprekspartners en ik trek langzaam mijn rokje omhoog zodat eerst de roodkanten boorden van mijn zwarte kousen tevoorschijn komen en daarna mijn roodkanten slipje! Beide heren kijken sprakeloos van verbazing toe hoe deze heerlijke blondine zich langzaam maar zeker begint uit te kleden!

“Hm…” kreun ik terwijl ik schaamteloos over mijn natte slipje wrijf, “m’n kutje is helemaal nat geworden van jullie blikken. Vinden jullie dat lekker om naar te kijken als ik zo over m’n natte slipje wrijf? Hebben jullie al een harde paal? Die wil ik ook wel zien! M’n kut is namelijk ook heel erg hongerig geworden.”

Ik ga nog meer onderuit in de fauteuil zitten en duw mijn slipje opzij; ik toon de heren ongegeneerd mijn volle behaarde kut met mijn van kutvocht glinsterende gezwollen kutlippen.

“O... oh…” kreun ik als ik mijn gelakte nagels tussen mijn kutlippen laat glijden en mezelf ga vinger-neuken.

“Als jullie geen actie ondernemen moet ik het zelf maar doen” zeg ik uitdagend als ik ongegeneerd met mijn kut lig te spelen. De beide heren zijn inmiddels weer bij hun positieven; ze hebben inmiddels hun pik de ruimte gegeven en zitten nu beiden aan hun pik te trekken.

“Ja heren, zo mag ik het zien” reageer ik enthousiast, “hm… wat een heerlijke palen hebben jullie!, hm… trek er maar lekker aan, maak ze maar lekker hard want dat kan m’n kutje wel gebruiken. Ik zal jullie een nog betere blik op mijn geile kut geven” zeg ik als ik mijn slipje uit doe, met mijn benen wijd uiteen weer in de stoel plaatsneem en met mijn handen mijn kutlippen spreid.

“Mm… ho… kijk maar lekker naar m’n bloedgeile kut! M’n kut is zo geil, nat en heet! Wanneer gaat iemand me nu eens heerlijk deze kut likken?” Schreeuw ik.

Beide heren zetten zich nu in beweging; Frank gaat op zijn knieën voor mij zitten en begint mijn kut te likken.

“Hm… ja… heerlijk is dat, steek je tong maar lekker in die geile doos van me, oh… ja… ah… je doet het goed zo!”

“Wat een heerlijke geil ding ben jij” weet de heer Van Velzen eindelijk uit te brengen als hij mijn blouse losknoopt en over mijn borsten begint te wrijven.

“Oh…ho… ja… ah… lik ook aan m’n tepels, ze zijn zo hard, bijt er voorzichtig in.” Van Velzen buigt zich voorover en begint aan een van mijn borsten te zuigen.

“O… oh… ho… wat een heerlijke baan is dit” kreun ik als Frank heerlijk mijn klit tussen z’n lippen laat glijden en Van Velzen aan een tepel zuigt.

Van Velzen zijn lange slanke pik heb ik onder handbereik, ik pak hem en begin er heerlijk aan te likken, hm… mm… het is een heerlijk lekker lange lul.

“Ja, zuig maar lekker aan mijn lul, neem hem diep in je mond, jezus wat een heerlijk geil wijf ben jij, wat mij betreft ben je aangenomen” kreunt Van Velzen als ik hard aan zijn pik zuig.

Frank’ s tong is ondertussen moe van het likken geworden. “Ben je klaar voor het echte werk?” Vraagt hij als hij zijn pik in zijn hand neemt, “wil je deze paal diep in je natte gleuf voelen?”

Ik stop met Van Velzen te pijpen en reageer verontwaardigd op de woorden van Frank “je vraagt naar de bekende weg kreng, ja neuk me heerlijk diep en hard met die dikke paal van je.”

“Oké, ga maar even op je rug op het bureau liggen” zegt Frank.

Zo gezegd, zo gedaan en even later lig ik geheel naakt met een gapende kut wijdbeens op het bureau van Van Velzen terwijl Frank met die heerlijke lul in de aanslag voor mij staat en mijn benen bij mijn enkels vasthoudt.

Ik voel me zo machteloos en zo waanzinnig geil, golven geiligheid trekken door mijn lichaam, ik voel krampen door mijn kut trekken en scheuten kutvocht maken mij kut drijfnat.

“Oh… oh… doe het dan” smeek ik Frank, “stoot die heerlijke neukstaaf diep in mijn geile kut, doe het hard en snel, ik heb het nodig!” Als Frank zijn paal tussen mijn natte volle kutlippen laat glijden kreun ik van genot “hm… mm… oh… ja… aai… wat voelt je pik heerlijk in mijn kut.”

Frank’ s paal glijdt heerlijk in mijn natte doos terwijl hij mijn borsten kneedt. Aan de andere kant van het bureau brengt de heer Van Velzen zijn lange pik naar mijn mond. Ik aarzel geen moment en begin weer aan die lange lul van hem te zuigen.

“Oh…ho… Evy” kreunt Frank terwijl hij zijn neuk-paal heerlijk in en uit mijn natte doos laat glijden en met zijn vingers mijn tepels masseert, “wat een heerlijke kut heb je.” Dan gaat op het bureau een mobieltje.

“Hé verdomme” zegt Frank terwijl hij mij gewoon doorgaat met neuken “moet dat nu?” Het blijkt een klant te zijn die zijn privé-nummer heeft gebeld.

“De Vries. Ja, mevrouw Van den Berg ik kom binnenkort bij u langs om uw beleggingen met u te bespreken. Neen, nu schikt het even niet, ik zit in een sollicitatiegesprek… ja, het is een aantrekkelijke blonde vrouw… ja als ze aangenomen wordt neem ik haar mee… dag mevrouw Van den Berg.”

Wat ongelooflijk opwindend dat hier gewoon neukend zaken gedaan worden! Dan komt plotseling de secretaresse binnen.

“Zo, dacht ik het niet” zegt ze enigszins beledigd, “ik word tegenwoordig ook overal buiten gelaten”

“Sorry, juffrouw My” verontschuldigd Van Velzen zich “maar het ging allemaal nogal snel. Maar buig je maar even lekker over de bank en trek je rokje maar omhoog want mijn paal heeft nu ook wel zin in een lekkere kut.”

“Oh… h… meneer Van Velzen, u bent echt een fantastisch sociale baas. U weet waar ik behoefte aan heb” kirt Juffrouw My terwijl ze zich tegen de bank aandrukt, haar rokje omhoog doet en ze haar blote kont en kaalgeschoren strakke kut laat zien! “Hm…mm…” kreunt ze, “ik heb me al een half uur achter mijn bureau zitten vingeren, m’n kut is zeiknat en ik wil nu wel eens heerlijk van achteren in m’n kut geneukt worden, kom meneer Van Velzen, stoot uw heerlijke lange lat diep in mijn strakke Oosterse kut!”

Van Velzen staat al achter Juffrouw My en heeft zijn paal in de aanslag

“Oké, Juffrouw My, ik ga je hard en diep in je nauwe kut naaien!”

“Ja, doe het dan!” gilt Juffrouw My van opwinding “laat me die paal voelen!” Van Velzen stoot zijn lange neuk-lat in één keer diep in Juffrouw My’ s natte strakke doos

“Juffrouw My, wat heb je toch een heerlijk strakke doos!, wat zit je kut heerlijk strak om m’n paal!, heerlijk!” Kreunt Van Velzen.

“Ja… heer… lijk…” gilt My, “ga door! Neuk me hard! Naai me diep!”

Frank staat mij nog steeds heerlijk te neuken! Met lange hard stoten komt hij diep in mijn hongerige kut. Ik kom bijna klaar als hij zijn paal uit m’n kut terugtrekt. Hij stelt voor dat ik op m’n buik op het bureau ga liggen. Als ik voorover gebogen over het bureau hang begint hij heerlijk m’n billen te kneden. Dan gaat hij met z’n tong naar m’n anus en likt deze heerlijk. O wat is dit geil, hij likt nu over mijn anus; mijn kontje staat bijna in brand van geilheid! “O… oh… ho… god, wat is dit zalig! Wat verwen je m’n kontje lekker!” Frank trekt m’n billen ver uit elkaar en steekt dan z’n tong diep in m’n holletje! Ik wordt hier verschrikkelijk geil van! “Ja heerlijk Frank, o… oh… wat gaat je tong heerlijk diep in m’n kontje! Oh…ho… god, vul m’n kontje met je vingers, vinger me in m’n anus!, naai me in m’n kont, ja… ah… ha…”

“Oké Evy, je hebt erom gevraagd” zegt Frank als hij twee vingers diep in m’n hongerige kont laat glijden! O… oh… ho… mijn god… mijn kont kan dit maar net hebben, het is pijnlijk en zalig tegelijk! Als hij een poosje twee vingers in en uit mijn anus laat glijden gaat het pijnlijke weg en blijft er alleen een heerlijk gevoel over! Frank doet er dan een schepje bovenop door nu drie vingers in m’n anus te stoppen. Heerlijk!

“Zet je nu maar even schrap dame” zegt Frank “want nu komt het echte werk.”

“O… oh… ho…” kreun ik van genot en spanning als Frank z’n dikke paal naar mijn anus brengt. “Doe het voorzichtig en langzaam” zeg ik een beetje angstig als Frank zijn dikke neukstaaf in m’n anus drukt. O… oh… wat is die paal dik! Mijn kontje voelt fantastisch als hij zijn paal helemaal in mijn kont is verdwenen. Dan begint Frank neukbewegingen te maken, m’n kont is goed nat en na een paar bewegingen glijdt Frank’ s pik soepel in en uit mijn kont!

“O… oh… ho… ja… ah… ha… Frank, ga door, naai me lekker in mijn kont, oh… heerlijk... zalig… doe het harder, geef mijn anus een goeie beurt!”

Terwijl ik Frank’ s pik heerlijk in m’n kont voel glijden zie ik hoe Van Velzen met zijn lange neuk-lat in de strakke kut van zijn bloedmooie en bloedgeile secretaresse Juffrouw My staat te pompen. Hij heeft nu haar nu helemaal uitgekleed en masseert nu tevens met zijn handen de kleine maar mooie borsten van Juffrouw My.

Ho… hm... wat een heerlijk geil kantoor is dit! Juffrouw My gaat uit haar dak van opwinding.

“Heerlijk, oh… ja… aai” gilt ze telkens als Van Velzen lat diep in haar kut verdwijnt.

“O ja” merkt ze tussen de bedrijven door op “uw vrouw heeft een paar maal gebeld, ze kan zo weer zo bellen, ja… ga door!”

Het duurt inderdaad niet lang of Van Vlezen mobieltje gaat. Hij neemt op; het is inderdaad zijn vrouw!

“Ja schat,” zegt hij terwijl hij zijn pik diep in My’ s kut blijft stoten. “Ja, je stoort inderdaad… ik zit in een bijeenkomst en het gaat nogal diep… ja een lunchbijeenkomst… ja... die geluiden, oh dat is Frank die zit een beetje te smakken… nee, het zal wat later worden vanavond… druk hé... ja dag!”

“O meneer Van Velzen, ik word daar zo geil van als u me neukt en tegelijk met uw vrouw belt, heerlijk gewoon, ja ga door… heerlijk!” Kreunt Juffrouw My.

Frank begint nu wat luider te kreunen, hij staat op het punt klaar te komen.

“Evy, ik ga komen, ik spuit je kontje helemaal vol!”

“Oh… ho… oh… ja… ah… heerlijk, toe stoot nog eens diep in mijn nauwe kontje, ja spuit mijn kont maar lekker vol met je zaad, ik wil je warme zaad diep in me voelen stromen… leeg je ballen in me… spuit me vol met je zaad… oh… ja… ah… ha…!”

Grommend en kreunend komt Frank vervolgens in me klaar; ik voel zijn golven sperma diep in mijn kont stromen!

Kort daarop lijkt ook het directielid zijn hoogtepunt te bereiken.

“Ik hou het niet meer Juffrouw My” zegt Van Velzen, “je kut krijgt de volle laag, ik ga in je spuiten!”

“Oh… ho… ik melk u helemaal leeg met mijn kut, ja… spuit al uw zaad diep in m’n strakke kut, hm… mm… heerlijk!” Met korte heftige stoten loost Van Velzen luid kreunend zijn zaad in Juffrouw My.

De heren zijn goed aan hun trekken gekomen maar Juffrouw My en ik zijn niet klaargekomen.

“Kom My” zeg ik, “zullen wij elkaars klitjes eens heerlijk verwennen?”

“Wat een heerlijke nieuwe collega” zegt Juffrouw My die inmiddels met haar benen gespreid op de bank is gaan liggen.

Ik ga in 69- positie op haar liggen en wrijf over haar benen en haar doorweekte kut. “Hm… mm… My, ik ga het sperma van de heer Van Velzen uit je kut likken!” Ik lik heerlijk de nauwe kut van My terwijl ik tegelijkertijd haar heerlijke tong in mijn kut voel roeren.

“Oh… ho… My, dit is goddelijk, ga zo door…” gil ik. Ik lik het sperma van Van Velzen uit My’ s kut wat beide heren bijzonder opwind. Hun pikken beginnen zich namelijk alweer hard te worden. Het is echter even niet het feestje van de heren; ik lik geconcentreerd aan Juffrouw My’ s klit, neem hem tussen mijn lippen en begin er afwisselend zacht en hard aan te zuigen.

“O… oh… ho…” hoor ik Juffrouw My kreunen “dit is zo… heerlijk… ga door… alsjeblieft!” Omdat My op haar beurt ook heerlijk aan mijn klit likt voel ik een orgasme aankomen. Als Juffrouw My dan ook nog drie vingers diep in mijn kont op en neer laat glijden gaan zowel bij mij als bij Juf My tegelijk ‘de sluizen open’ en komen we bijna gelijk op een heerlijke manier hevig steunend en kreunend klaar!

De beide heren zijn zo opgewonden geraakt van onze 69-vrijpartij dat hun pikken weer in slagorde staan. Ze staan beide hevig aan hun palen te trekken en binnen de kortste keren komen ze nogmaals klaar en landt hun sperma op onze borsten!

We kunnen ons in het privétoilet van Van Velzen weer opknappen, er moet immers nog een sollicitatie afgerond worden. Als Van Velzen weer het heertje is zegt hij “voor het geval het nog niet duidelijk was Evy, maar wat ons betreft ben je aangenomen, je hebt precies de kwaliteiten die wij voor onze firma zochten! Wanneer kun je beginnen?” “Desnoods morgen want ik werk via een uitzendbureau” zeg ik, “maar nu we toch zakelijk bezig zijn; wat ga ik hier eigenlijk verdienen?”

Van Velzen noemt het aanvangssalaris en dat is bijna een verdubbeling van mijn horeca-inkomen! “It’ s a deal!” We spreken af dat ik zo spoedig mogelijk bij het uitzendbureau opzeg en volgende week bij “Safe-Invest” ga beginnen.

Die maandagochtend ben ik tegen 8.30 uur op het kantoor van “Safe-Invest”. Er zijn nog weinig medewerkers aanwezig. Ik word door de weer beeldschone Juffrouw My opgewacht, ze brengt me naar mijn kamer. Een kamer voor mijzelf met een prachtig uitzicht op een park, wel even wat anders dan een rokerige horecazaak! Juffrouw My vertelt me wat praktische kwesties met betrekking tot de firma en het kantoorgebouw. Ik vraag haar of Frank en de heer Van Velzen aanwezig zijn.

“Nee” zegt Juffrouw My “die beginnen zoals de meeste medewerkers veel later.”

“Je bent echt heel erg mooi Juffrouw My, ik kan me goed voorstellen dat Van Velzen regelmatig met je wil neuken.”

“Dank je Evy” zegt Juffrouw My “maar ik vind jou ook heel mooi. Je hebt lange en slanke benen, strakke billen, en mooi golvend blond lang haar. En dan heb ik het nog niet over je heerlijke borsten en je mooie volle kut.”

“Daar mag je het van mij wel over hebben hoor” zeg ik uitdagend, “of liever nog, je mag er wel even aan voelen.”

“Hm… mm… je bent net zo’n geil sletje als ik Evy” zegt My terwijl ze met een hand over mijn rokje in mijn kruis wrijft. “Wordt je hier al een beetje nat van Evy?” Vraagt ze.

Ik kan niet antwoorden want ze brengt haar mond naar mijn mond en we beginnen heerlijk geil te tongzoenen. Tegelijk brengt ze haar hand onder mijn rokje en voelt aan m’n slip die inderdaad al een beetje vochtig is geworden.

“O… oh…ho… Evy hm… mm… die heerlijke kut van je is al nat!, ik heb zin om mijn tong in je geile natte gleuf te steken en ik wil aan je klit te zuigen” fluistert ze hees en geil in m’n oor. “Ga maar even op je bureau zitten en trek je rokje omhoog” zegt ze, “dan zal ik je heerlijk geile kutje eens verwennen.”

M’n hormonen dansen heftig door m’n buik en kut als ik op m’n bureau ga zitten, m’n rokje optil en Juffrouw My geil over m’n natte slipje likt! O… oh… ho... wat geil en dat op de vroege maandagmorgen!

“O… oh… ho… My wat is dit geil; toe trek m’n slip opzij en voel met je tong in mijn hete natte kut” kreun ik. Juffrouw My trekt met haar tanden m’n slipje opzij en zuigt én geil aan m’n klit én neukt me met drie vingers snel in m’n zeiknatte kut. Oh m’n god ja… ah… ho… dit is zo heerlijk! Haar tong flitst razend snel langs mijn klit waardoor ik al snel een orgasme aan voel komen.

“O… oh…ha… My dit is zo goddelijk fantastisch” kreun ik, “ik ga zo ko… ko… komen!” Enkele seconden later is het al zo ver, ik kom met een luid kermend “wo… oh… ho… ha… ja… ah…ha…” heerlijk heftig klaar!

“Dat was werkelijk fantastisch My” zeg ik als ik mijn kleren weer schik, “ik zal je binnenkort ook eens heerlijk verwennen.”

“Dat lijkt me heerlijk” zegt Juffrouw My “mijn nauwe kut wil ook wel eens door een vrouw verwend worden.” Juffrouw My gaat naar haar kamer en ik neem voor het eerst plaats achter mijn bureau en begin de informatie te lezen die eerder door Frank en Juffrouw My op mijn bureau is gelegd. Na een half uur komt Frank even binnen.

“Hallo Evy, welkom op je eerste werkdag. Is alles een beetje naar wens tot nu toe?” Informeert hij. Ik lach een beetje een geheimzinnig lachje en zeg “Frank mijn ervaringen tot nu toe is in alle opzichten bijzonder prettig, en…” voeg ik daar aan toe “... ook bijzonder bevredigend zijn.”

Frank kijkt een beetje vreemd op van deze omschrijving maar vraagt niet om verduidelijking.

“Wel” zegt Frank, “deze ochtend kun je jezelf wel vermaken met de informatie op je bureau. Na de lunch heb ik een afspraak met mevrouw Van den Berg bij haar thuis, je weet wel, die dame die ons tijdens het sollicitatiegesprek stoorde. Het lijkt me wel goed als je mee gaat, al was het maar om te zien hoe wij werken, oké?”

“Ja, natuurlijk Frank, dat lijkt me een prima idee.”

Na de lunch meld ik me bij Frank op zijn kamer en gaan we met Frank’ s sportieve cabriolet naar mevrouw Van den Berg. In de auto praat Frank me een beetje bij over de ‘relatie’ van mevrouw Van den Berg met onze firma.

“Eigenlijk” zegt Frank, “staat mevrouw Van den Berg model voor de klant van “Safe Invest,” het gaat vaak om oudere mensen die veel geld maar weinig contacten hebben, laat staan intieme contacten. De persoonlijke aandacht die wij hen geven doet hen vaak hun geld via “Safe Invest” beleggen. Die persoonlijke aandacht gaat soms bijzonder ver” voegt hij er geheimzinnig glimlachend aan toe.

“Hm…” reageer ik peinzend, gaat die aandacht net zo ver als tijdens ons sollicitatiegesprek?”

“Je pikt het snel op Evy” zegt Frank lachend. “Die mevrouw Van den Berg is een verschrikkelijk geil mens. Ze heeft bovendien een ‘meid’ die ook overal voor in is dus een beetje ‘versterking’ kan ik wel gebruiken.”

“Er wordt in deze functie wel veel van jou en je heerlijk paal gevraagd Frank” zeg ik terwijl ik met mijn linkerhand over zijn kruis wrijf. “Maar aan de andere kant” zeg ik plagend, “als er iemand is die dit kan dan ben jij het wel.” Ik voel dat zijn pik hard geworden is. Mijn kutje heeft ook wat ruimte nodig en ik plaats mijn high heels tegen het dashboardkastje en trek m’n rok omhoog zodat Frank m’n natte slipje kan zien. Ik wrijf met m’n linkerhand over Frank’ s kruis en met m’n rechterhand over m’n drijfnatte slipje. “Kun je je aandacht zo nog wel bij het verkeer houden Frank” vraag ik hem plagend terwijl ik hem geil aankijk.

“Hm… heerlijk is dat Evy” zegt Frank, “ik denk inderdaad dat ik de auto maar beter even kan parkeren.”

Als we de lommerrijke buurt waar mevrouw Van den Berg woont naderen stuurt Frank de auto een klein bosweggetje in. Hij rijdt een stukje door tot we volledig uit het zicht van de autoweg zijn.

“Waar waren we gebleven?” Zegt Frank als hij het contact omdraait en we alleen het gekwetter van de vogels horen.

“Volgens mij ongeveer hier” zeg ik als ik mijn hand weer over zijn kruis laat glijden en we heerlijk beginnen te tongen.

“Hm… mm…” hoor ik Frank kreunen als ik zijn paal door zijn broek begin te kneden. Ik open zijn broek en haal die heerlijke paal van hem tevoorschijn. Ik klem mijn hand stevig om zijn paal en begin hem langzaam af te trekken.

“Oh… ho… heerlijk is dit Evy” kreunt Frank, “maar pijp me ook eens lekker met je mooie mond.” Ik buig me voorover naar Frank’ s kruis en laat zijn glimmende paarse eikel tussen mijn rode lippen glijden. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden en zuig heerlijk aan die paarse knobbel. Dan laat ik die dikke paal zo diep mogelijk in mijn keel glijden en klem mijn rode lippen stevig om Frank’ s neukstaaf. Wat heeft die kersverse collega een zalige tamp! De krampen schieten door mijn geile natte kut.

“Toe Frank, neuk me alsjeblieft” smeek ik als ik zijn paal weer de vrijheid geef, “mijn kutje smacht naar deze heerlijke lul!”

“Dat hoort allemaal bij het ‘inwerken’ Evy” zegt Frank “kom, dat doe we niet in maar op de auto.”

We stappen uit de auto en Frank gebaart me op de motorkap van de auto te gaan liggen. “Oké Evy” zegt Frank “ik ga je weer even ‘inrijden’. Trek je rokje maar even omhoog.”

Ik lig even later van geiligheid te kronkelen op de motorkap van Frank’ s cabriolet met mijn rokje omhoog als Frank over mijn slipje wrijft.

“Hm… mm…” zegt Frank, “je bent al behoorlijk nat, wat een heerlijk geile collega ben je toch.” Hij trekt m’n slipje uit en begint vervolgens heerlijk over mijn kut te likken; dat is al de tweede keer vandaag dat mijn kutje gelikt wordt!

“Hm… mm… heerlijk doe je dat Frank” zeg ik, “maar m’n kutje heeft iets ‘steviger’ nodig. Kom, stoot die heerlijke paal diep in mijn geile doos.”

Frank pakt mij vervolgens bij mijn enkels, spreid mijn benen zo wijd mogelijk en brengt zijn snaarharde lul voor mijn hete natte kut.

“Jouw wens is voor mijn een bel Evy” zegt hij als hij die heerlijke lul in mijn hongerige grot stoot! O… oh…oh… ha… hemel wat heerlijk voelt dat aan die dikke paal in mijn dampende kut! Dit had ik zo verschrikkelijk nodig!

“Ja… ah… ha… ho… Frank” moedig ik hem aan, “geef me een heerlijke stevige beurt, neuk me diep, naai me hard! Ik wil je zaad diep ik mijn kut voelen stromen!”

Frank staat me heerlijk hard en diep te neuken op zijn auto in het bos en mijn kut jubelt van geiligheid.

“Hm… mm… m’n god Evy wat is dit heerlijk, wat heb je toch een heerlijke onverzadigbare kut” zegt Frank terwijl hij mij goddelijk staat te neuken. “O… oh…ho…” kreunt Frank dan, “ik hou het niet veel langer, ik ga komen!”

“O… oh… ha… ja... ja… Frank” kreun ik, “toe maar, spuit je ballen in mijn kut leeg, spuit je zaad diep in mijn doos!” Dan voel ik een spasme door zijn lul schieten en komt hij hevig schokkend en kreunend in mij klaar: “oh… ha… ho… ja… ah… ” kreunt Frank als hij zijn zaad diep in mijn kut spuit.

“Mijn god Frank wat kan jij heerlijk neuken” zeg ik als hij zijn pik weer uit terugtrekt. “Dank je Evy maar jij hebt ook een heerlijk inspirerend lichaam” zegt Frank.

We liggen daarna nog even heerlijk te zoenen op de motorkap waarna we weer in de auto stappen richting mevrouw Van den Berg. Mevrouw Van den Berg blijkt er warmpjes bij te zitten. Ze bewoont een imponerend landgoed en de woning is een fantastische villa. We worden door een bediende binnen gelaten; we mogen in de bezoekerskamer plaatsnemen. Deze kamer is bijzonder ruim en ook zeer smaakvol ingericht; oude en moderne kunst wisselen elkaar af. We nemen plaats op de bijzonder fraaie klassieke stoelen en kort daarop verschijnt mevrouw Van den Berg op het toneel. Haar ‘opkomst’ is luidruchtig en nadrukkelijk.

“Hallo! Lieve Frankieboy!” Begroet ze Frank. “Heerlijk dat je tijd voor mij vrij kon maken lekkere jongen van me” waarop ze met gespreide armen op Frank afloopt en hem met drie kussen verwelkomt.

Als ze mij opmerkt roept ze uit “A, ha…ho! Heel goed van je Frankieboy dat je je nieuwe collega meegenomen hebt, wat een heerlijke dame is dat, ja met je smaak is niets mis Frankieboy.”

Frank stelt ons aan elkaar voor; “mevrouw Van den Berg, dit is mijn nieuwe collega Evy; Evy: mevrouw Van den Berg.”

“Meer dan aangenaam Evy” zegt mevrouw Van den Berg als ze mij een hand geeft, “je bent werkelijk heel mooi.” Mevrouw Van den Berg mag dan tegen de 50 lopen maar ze ziet er voor haar leeftijd erg goed uit. Ze heeft haar lichaam goed verzorgd. Ze is lang en slank, ze heeft nog mooi halflang zwart haar en ze heeft een mooi regelmatig gezicht. Ze is uitdagend gekleed; ze heeft een strak rood truitje waarin haar borsten sterk geaccentueerd worden gecombineerd met een spannend kort zwart rokje. Ze loopt op rode high heels en is een beetje sletterig opgemaakt.

“Wel mevrouw Van den Berg” vervolgt Frank, “wat uw financiële fondsen betreft…” Maar hij wordt al snel door mevrouw Van den Berg in de rede gevallen.

“Doe nou niet direct zo zakelijk Frankieboy van me” interrumpeert mevrouw Van den Berg. Ze neemt plaats op een mooi klassiek bankje en wenkt mij; “kom eens hier naast mij zitten lieve meid dan kunnen we eens beter kennis met elkaar maken.”

Duidelijk is dat alleen mevrouw Van den Berg de regie hier in handen heeft. Ze belt de bediende en vraagt hem of hij Anja een fles champagne wil laten brengen.

De entree van Anja is mogelijk nog opmerkelijker dan die van mevrouw Van den Berg. Anja is beeldschoon Zuiders getint; ze heeft gitzwart glanzend lang haar en donkere ogen, ze heeft een beeldschoon rond gezicht met volle rode lippen en haar lange nagels zijn rood geverfd. Ze draagt een roodgelakte high heels, rode netkousen die tot haar billen reiken, een roodkanten ‘bediendenschortje’ en daarboven louter een eveneens roodkanten push-up BH waardoor haar borsten fier vooruit steken. Wow!, ik begin er al weer jeuk van in m’n kutje te krijgen; wat een heerlijke slet!

“Dank je Anja” zegt mevrouw Van den Berg, “schenk even in en ga er ook even bij zitten.” Ik kan mijn ogen niet van Anja afhouden als ze voorovergebogen de champagne inschenkt en haar heerlijke borsten bijna uit haar minuscule BH vallen.

Mevrouw Van den Berg fluistert in mijn oor “Anja is een verschrikkelijk geile hulp, ze doet echt de geilste dingen hoor.”

“Hallo Anja” zegt Frank, “kom eens even bij me zitten.”

“Hallo Frank, wel hm… mm… graag hoor” zegt Anja uitdagend, “ik weet namelijk wat je me te bieden hebt.” Ze gaat op Frank’ s schoot zitten en Frank spreid Anja’ s benen. “Eens even kijken wat je daar onder dat schortje verborgen hebt Anja” zegt Paul als hij schortje omhoogtrekt en een heerlijke volle geschoren kut tevoorschijn komt.

“Oh… ho… Frank, toe speel met mijn kutje” smeekt Anja, “dat doe je altijd zo heerlijk.” Frank heeft inmiddels haar volle natte kutlippen gespreid waardoor Anja’ s heerlijk natte kut open en bloot ligt. Dan zoekt hij met zijn vingers haar klit en begint over haar klit te wrijven.

“O… oh… mm… heerlijk Frank, je speelt heerlijk met mijn klitje” kreunt Anja.

“Vind je dat niet heerlijk om te zien Evy, hoe je collega mijn Anja ligt te vingeren” zegt mevrouw Van den Berg, “mijn kut wordt er altijd verschrikkelijk nat van.” Om haar woorden kracht bij te zetten tilt ze haar rokje omhoog en toont ze een drijfnat kanten slipje! Daar weet ik inmiddels wel raad mee; ik buig mij naar haar kruis en begin haar slipje te likken tot grote verrukking van mevrouw Van den Berg, “oh… oh… ho… heerlijk geil is dit!, wat heb je een fantastisch geile collega Frank, heerlijk!”

“Dit is nog maar het begin mevrouw Van den Berg” zeg ik als ik haar slipje uittrek en een volle behaarde zeiknatte kut zichtbaar wordt. Ik stop drie vingers diep in haar kut en begin haar snel en hard te vingeren.

“O! Ja… ha… ja, zo heb ik het graag, hard en snel, ja heerlijk, ga door, ik doe alles voor je als je me klaar laat komen!” Kreunt mevrouw Van den Berg.

Jezus! Wat een geil wijf, ik lik en vinger haar hevig en al snel begint haar lichaam te verkrampen.

“O! Oh… ha… mm… god wat doe je dat goed, mijn kut explodeert, ja… ah… ho… mm, ik ga ko… omen” gilt ze. Als ze komt voel ik haar kutsappen over vingers en tong vloeien. “Hm… hm… mm… heerlijk was dat liefje” zegt ze als ze van haar orgasme is bijgekomen, “zeg eens; hoe kan ik jou verwennen?”

“Wel” zeg ik, “lik Frank’ s sperma maar uit mijn kut; hij heeft me tien minuten geleden heerlijk in het bos geneukt.”

“Deze dame overtreft mijn stoutste verwachtingen Frank, wat is dit een verschrikkelijk geil ding!” Zegt mevrouw Van den Berg. Ik ga op mijn rug liggen en trek mijn rokje omhoog en mijn slipje uit, mijn kut ligt open en bloot voor mevrouw Van den Berg.

“Toe maar” zeg ik, “lik Frank’ s zaad uit mijn natte kut!” Ze is niet kinderachtig die mevrouw Van den Berg als ze mijn kutlippen uit elkaar haalt en haar tong in mijn van kutsappen en sperma zeiknatte gleuf steekt.

“O! Oh… kindje” stamelt ze, “wat een heerlijke kut heb je en wat geil om Frank’ s zaad uit deze heerlijke doos te likken!” Ze roert heerlijk met haar tong door mijn geile gleuf, ik kom er bijna van klaar; dit is al de derde keer vandaag dat mijn kut heerlijk gelikt wordt. Tussen Frank en Anja voltrekt zich ook een bloedgeil spel. Terwijl Frank Anja’ s borsten kneedt en zuigt gebruikt Anja de champagnefles als dildo. Ze laat die enorme fles op en neer in haar geweldige kut glijden; dieper en dieper! Niet diep genoeg echter naar de zin van Anja want op enig moment loopt ze naar een kast welke echt boordevol met seksartikelen hangt. Ze pakt een enorme zwarte dildo en stopt die verschrikkelijk diep in haar doos.

“Oh… ho… ha… heerlijk” kreunt ze als ze geil Frank aankijkt, “toe Frank, neuk me heerlijk in m’n andere gaatje, naai me hard en diep in m’n kont, je weet dat ik het kan hebben, naai mijn anus!”

Ze gaat op handen en knieën zitten en trekt haar billen ver uit elkaar, haar kont priemt in de lucht. Frank heeft zijn neukstaaf al in de aanslag en duwt tegen haar roze gaatje. “Plaag me niet Frank, doe het hard en snel; naai me als een geile teef!” Gilt Anja.

“Oké, geile slet,” zegt Frank al hij in één keer diep zijn pik in Anja’ s kont stoot, “je kunt het krijgen zoals je het hebben wilt.” Zonder pardon naait Frank Anja hard, snel en ruw in haar nauwe kontgaatje terwijl Anja ligt te kermen en kreunen van pijn en genot.

“Ja… ah… ha… oh… ha… wat doet dit lekker en wat doet het zeer” kreunt en steunt Anja terwijl Frank zonder pardon als een hengst zijn dikke lid diep in haar achterste ramt.

In de kast waar Anja een dildo uit gehaald heeft vind ik een voorbinddildo. Ik gesp hem snel om en kijk mevrouw Van den Berg geil aan.

“Tijd voor een lekkere neukbeurt dacht ik zo, neem maar even een voorbeeld aan Anja dan neuk ik u hard met deze heerlijke dildo” zeg ik tegen mevrouw Van den Berg.

“O! Oh… ho, ja… ah… ha… dat ding is zo heerlijk dik en lang, stoot hem maar diep in mijn gretige kut liefje” zegt mevrouw Van den Berg.

Even later zijn Frank en ik onze ‘klanten’ heerlijk aan het neuken. Frank naait Anja in haar reet tot ze gillend klaarkomt en ik naai mevrouw Van den Berg helemaal suf.

Een sterk staaltje ‘klantenbinding’ op mijn eerste werkdag.

Evelien

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1337

DE HOME PARTY

EvelienGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 07, 2014 22:43:07

DE HOME PARTY – masturberen – lesbisch - overige

Ik geniet graag met volle teugen van alle lekkers wat het leven te bieden heeft. Mijn top drie? Neuken, neuken en neuken, in die volgorde. Nou ja, er zijn nog heel wat andere zaken die ik best leuk vind. Muziek, film, mooie kleren, avondje stappen, heerlijk gaan dansen om er een paar te noemen. Maar god, volgens mij hebben ze allemaal wel iets te maken met erotiek en seks of draaien ze er op uit. Ik ben een heel lichamelijk iemand. Ik wil me goed voelen in mijn lijf, met al mijn zintuigen leven en dat doe ik nog altijd het meest intens al neukend. Als iemand een betere manier kent, mag hij me die gelijk komen tonen en dat doe ik het misschien wel eens een keertje. Maar volgens mij is er geen activiteit zo leuk of ze valt te combineren met neuken.

Waar ik eigenlijk naar toe wil is dat je voor heel wat leuke dingen geld nodig hebt. Als je nog studeert zoals ik, is dat dikwijls een zorg. Pa en ma zijn niet zuinig met hun weekgeld, maar willen ook niet ophoesten voor al mijn grillen en dat zijn er nog al wat. Ze vinden bovendien dat het voor een tiener karaktervormend is om zelf wat bij te klussen. Oer-lui als ik ben vond ik dat natuurlijk onzin. Nu ben ik echter blij dat ze voet bij stuk hielden, want het zette me ertoe aan mijn niet geringe creativiteit in te zetten om aan extra geld te raken.

Geen haar op mijn getrimde kut dat er aan dacht zomaar een domme job als in een grootwarenhuis of dienster in een restaurant te aanvaarden. Ik paar graag het aangename aan het aangename. Kortom, ik paar graag. Maar dat hadden jullie al begrepen, geloof ik. Met die leidraad voor ogen stapte ik mijn favoriete vrouwvriendelijke erotheek binnen. Ik stelde voor op basis van commissie hun spulletjes aan de man - of beter gezegd de vrouw - te brengen. Daar hadden ze wel oren naar. Het hoe werd aan mij overgelaten. Ik loste dat op door in de krant een zoekertje te laten opnemen. Daarin stelde ik voor bij en voor vrouwen thuis een ‘erotische tupperware party’ (fuckerware met andere woorden) te houden. De volgende dagen maakte mijn hart een sprongetje telkens wanneer het melodietje van mijn mobiele telefoon begon te spelen. Vergeefs echter. Ik had de moed al opgegeven, toen na een week de eerste kandidate zich eindelijk meldde. Sonja bleek een gehuwde thuiswerkende vrouw van een jaar of vijftig te zijn. Een paar buurvrouwen en zij hadden een gemeenschappelijke passie voor erotiek ontdekt. Zij zelf en Beth (dat was kandidate nummer twee) hadden het seksueel best naar hun zin met hun vaste partner. Reuzenporties vrijen ‘s avonds, ‘s ochtends, tijdens de vakantie en in het weekeinde waren echter niet in staat hun honger te stillen. Naar eigen zeggen kon Sonja rustig de klok rond neuken en hetzelfde gold voor Beth. Lenie, de derde van het rijtje, bleek er ook pap van te lusten. Helaas had ze sinds haar man haar en haar twee kinderen in de steek had gelaten geen pap meer gehad. Voor alle drie leken seksspeeltjes een leuk alternatief voor een slippertje of algemene kut-verkommering. Ze hadden al overwogen om met zijn drietjes naar de seksshop te stappen. De vrees herkend te worden, de harde sfeer en al die nare mannen die er rondliepen, hadden hen tot nu toe echter afgeschrikt. Mijn advertentie kwam dus als geroepen.

Twee dagen later belde ik met twee flink geladen koffers aan bij Sonja thuis. Ik had lang nagedacht over mijn kleding en tenslotte geopteerd voor een vrij klassiek ogend mantelpak, met heel kort strak om de kont zittend rokje en rode pumps om voor wat kleur te zorgen. Mijn haar droeg ik hoog en had ik met een kokertje in een fonteinkapsel gestileerd. Mijn bedoeling was er tegelijkertijd zakelijk en sexy uit te zien. Ik leek ook ouder dan ik was, wat mijn geloofwaardigheid enkel ten goede kon komen.

Sonja begeleidde me naar de salon, waar de andere twee leden van het gezelschap me zaten op te wachten. Enkel het buur-zijn kon drie zo verschillende vrouwen bij elkaar gebracht hebben. Beth was de jongste en leek me vooral voor de lol mee te spelen. Ze had roodbruin haar dat ze in twee zijwaartse vlechten droeg, wat haar in combinatie met haar sproetig gezicht een beetje een Pipi Langkous-look gaf. De knaloranje langharige wollen trui, die haar buik en gepiercet navel vrijliet, en de hippe broek met olifantenpijpen waren evenveel bewijzen van het te gekke imago dat ze zich wou aanmeten. Dertiger Lenie had een ondankbaar gezicht, dat maakt dat vrouwen als zij zich na verloop van tijd onverschillig gaan kleden omdat ze denken dat hun gezicht de belofte van hun lichaam toch niet kan waarmaken. Mij maakte dat vastbesloten het lijf onder die slobbertrui en jeans een kans te geven. Sonja beantwoordde aan het beeld dat ik mij via de telefoon van haar gevormd had. Haar gezicht was van het type dat de tand des tijd doorstaat. Het had niet dat zachte, zoete dat aantrekkelijk is bij zoveel jonge meisjes, maar met het ouder worden verwelkt. Neen, Sonja” s gezicht zou nog lang mooi blijven, omdat het structuur had, ‘bones’ zoals de Amerikanen zeggen, iets waaraan ik altijd de voorkeur heb gegeven. Dat is de reden waarom ik een vrouw als Barbra Streisand - o ja - stukken knapper vind dan pakweg Pamela Anderson, misschien net omdat ik eerder tot haar type behoor.

Lenie installeerde zich naast Sonja en Beth op de sofa, terwijl ik in de zetel tegenover ze ging zitten. Ik sloeg de benen hoog over elkaar, zodat ze een ruim stuk dij, de bovenrand van mijn kous en een stukje jarretel te zien kregen. Dat was meteen het aanknopingspunt voor mijn eerste thema.

“Zullen we het eerst over lingerie hebben, dames” stelde ik voor. “Dat is onvoorstelbaar belangrijk voor je zelf-imago. Om het even hoe je erbij gekleed loopt, om het even wat je aan het doen bent, hoe vervelend ook, knappe lingerie maakt dat je jezelf in alle omstandigheden vrouw gaat voelen.” Tijdens mijn uiteenzetting was ik rechtgekomen en kleedde me al pratend uit. Bij mijn laatste woorden stond ik voor ze in sexy kousen, stringslip en roodzwarte lakjarretelbustier met vetersluiting.

“Zo voel ik me” zei ik, de haren losmakend en vrij schuddend zodat ze me tot de billen vielen, op top of the world.”

“Hoe voel jij je?” Sprak ik Lenie als eerste aan. Ze kwam overeind en deed allereerst haar jeans uit. Ik kon meteen vaststellen dat ze een prachtig stel benen had. Toen ze haar trui over haar hoofd trok, werd die eerste indruk echter volledig te niet gedaan door de afgrijselijke vleeskleurige bh en slip zien die ze droeg.

“Voel jij je zo slecht?” Vroeg ik haar. “Kom, trek snel uit die ondingen.”

Gehoorzaam deed ze wat haar gevraagd werd. Ik nam haar ondergoed van haar over, liep ermee naar de open haard en gooide ze erin. Onmiddellijk schoot het synthetisch spul in de fik.

“Wat doe je nou toch” riep ze ontsteld. Woest beende ik naar haar toe. “Ik bewijs je daar een dienst mee, snap je dat dan niet. Het maakt me woest een prachtlijf als het jouwe zo te zien verminken.” Beet ik haar toe. Dat mijn boosheid haar oorsprong vond in mijn respect voor haar schoonheid, beurde haar geweldig op, dat kon ik zo merken. Ik overdreef trouwens niet. Ze had onbetwistbaar een mooi lichaam, met een stel goeie benen en vooral een paar arrogante kegeltieten, die je normaal gesproken enkel bij jonge negerinnen zag en waar ik geweldig op geilde. Dat agressieve in haar lichaam wou ik doortrekken naar haar persoonlijkheid. Uit mijn lingeriekoffertje gooide ik haar een paar zwarte kousen met brede kanten band toe en een zwart latexsetje, dat bestond uit bh, slip en jarretelgordel. Terwijl zij zich aankleedde, zette ik mijn uiteenzetting verder.

“Ik trek ‘s morgens altijd vrij veel tijd uit om me aan te kleden. Ik begrijp mensen niet die snel in de kleren schieten. Je kleden is een ervaring op zich en dan nog wel een heel belangrijke. Wat je gaat dragen, bepaalt immers wie je die dag zal zijn. Ik voel hoe ik verander terwijl ik me kleed naar mijn personage van de dag. Heel wat vrouwen hebben geen psycholoog nodig, maar een goede kleer-meester. Als ik me ‘s morgens soms neerslachtig voel, dan tut ik me helemaal op in sexy lingerie, hoge hakken, ultra kort en diep uitgesneden stretch jurkje. Dat is voor mij pas een karaktermassage. Ik ga me vrouw voelen tot in de puntjes van mijn tieten en de ochtenddepressie valt zo van me af. Wanneer ik op straat ga en merk dat mensen zich naar me omdraaien en vreugde scheppen uit mijn schoonheid, voel ik de adrenaline door me stuwen en jubel ik binnenin.”

Om mijn woorden te illustreren wees ik naar Lenie, die in de latex-outfit onbetwistbaar een pak meer zelfzekerheid uitstraalde.

“Eens kijken wat we met jou kunnen doen” richtte ik me vervolgens tot Beth. Die had haar boven kledij al verwijderd. Haar ondergoed zou niet het ongenadige lot als dat van Lenie ondergaan. De sportieve katoenen korf-bh en slip pasten perfect bij haar spring-in-het-veld-uiterlijk. Ik nam haar even van kop tot teen op. Mijn eerste ingreep bestond in het verwijderen van haar vlechten, zodat haar haar tot op schouderlengte kwam te hangen. Haar gezicht kreeg meteen iets ernstiger en rijper over zich. Toen liet ik haar strippen. Ze had eerder kleine tieten, wat me deed besluiten een ‘Magic push-up’ bh te kiezen, zodat haar borsten ophoog geduwd en tegen mekaar gedrukt werden. Ik liet haar het Clea vage-effect bewonderen in mijn handspiegel. Na Beth opgevampt te hebben, kwam Sonja als laatste aan beurt. Haar broekkostuum was heel stijlvol en hetzelfde gold ook voor haar lingerie. Ik vond het net iets te braaf zodat ik haar in een strakke mouwloze visnetbody stak, die haar dat tikje vulgaire gaf dat ze nodig had. Aan de verbeelding liet het kledijstuk niets over, maar wie had verbeelding nodig bij een lijf als het hare?

“Zo dames” vatte ik de draad weer op, “ik ben zeker dat jullie je totaal anders voelen. Van voelen gesproken, wat ik zo fijn vind bij lingerie is het puur lichamelijke genot van de stof die in aanraking komt met mijn lijf. Het afrollen van zijden kousen over mijn benen, de sensatie als ik mijn benen kruis, mijn string die spant tussen mijn billen mm… het is een manier mezelf te strelen, èèn van de zovele en dikwijls word ik bij het aantrekken zo heet dat ik me nog op een andere manier ga strelen, met mijn handen of met deze bijvoorbeeld...”

Een handige overgang vond ik van mezelf, terwijl ik mijn tweede koffertje openklapte, waarin een ruim aanbod seksspeeltjes was uitgestald: vibrators, dildo’s, massagestaven, liefdesvlinders, voorbindpenissen, anaalpluggen, voor elk wat wils. De dames keken zich de ogen uit de kop bij al dat fraais. Lenie zuchtte diep toen ik haar de dikste en langste vibrator in de handen legde en haar in geuren en kleuren vertelde welke sensaties die allemaal kon opwekken.

“Deze wil ik, god ja” kreunde ze, het kleinood (nou ja) tegen haar boezem drukkend. “Beslis niet zo snel schatje” pakte ik haar het speelgoed weer af, “ik heb nog niets over de rest verteld.”

Geduldig ging ik heel het rijtje af en gaf bij elk apparaat wat deskundige uitleg. Moeilijk was dat niet, ik had ze immers allemaal uitgeprobeerd. Lenie en Sonja luisterden geboeid, maar jammer genoeg voor mijn verdere plannetjes veel te passief. Gelukkig was er Beth nog. Zij liet het verlossend woord vallen.

“Allemaal heel interessant wat je daar vertelt” merkte ze op. “Hoe weet ik echter of het allemaal waar is. Verkoopsters van andere apparaten geven altijd een demonstratie. Jij niet?” Probeerde ze me in verlegenheid te brengen.

“Een demonstratie? Graag” nam ik de uitdaging aan “Sonja is het oké om je kamer te gebruiken?.”

“Ja hoor” hapte ze toe, razend benieuwd naar de demonstratie.

De omvang van haar bed en de spiegels rondom lieten er geen twijfel over bestaan. Sonja was een hete. Zo heet als ik? Dat viel nog te bezien. Ik klikte de klemmen van mijn jarretels los en stroopte mijn broekje naar beneden.

“He, wat is dit” deed ik schijnverbaasd over het eindje touw dat uit mijn poesje stak. Ik trok eraan en gelijk kwamen mijn geishaballetjes te voorschijn.

“Deze doe ik praktisch elke dag in. Ze trillen lekker in je kutje wanneer je wandelt. Je kunt er elke sport mee beoefenen, je kan ermee joggen of paardrijden of benjispringen. Of om dichter bij huis te blijven: stofzuigen zal nooit meer hetzelfde zijn, eenmaal je deze hebt ingehad. Je huishoudtaken worden iets om naar uit te kijken en wanneer je ermee klaar bent, is de pret niet voorbij. Neen integendeel. Dan is het tijd er lekker bij te gaan liggen en jezelf pas echt te gaan verwennen.”

Languit installeerde ik me op het bed, een paar kussen onder mijn rug proppend zodat ik hoog genoeg kwam te liggen om mezelf te kunnen bekijken. Ik knoopte de rijgsluiting van mijn bustier los, mijn tieten bevrijdend. Met volle handen tilde ik ze op en begon ze te kneden. Ik zuchtte wellustig. Ondertussen praatte ik lustig verder.

“Sonja, Lenie, Beth, ik weet best dat jullie me in de eerste plaats hebben uitgenodigd omdat jullie op zoek zijn naar een aangenaam tijdverdrijf in afwezigheid van jullie partner of bij gebrek eraan.” Bij die laatste woorden bloosde Lenie. Ik praatte rustig over haar verlegenheid heen.

“Dat idee wil ik jullie uit het hoofd praten.” Ik rolde mijn tepels tussen twee vingers. “Jezelf strelen mag geen noodoplossing zijn. Een frustratieorgasme interesseert me geen reet” Mijn handen daalden af langs mijn middenrif en buik.

“Ik bedrijf de liefde met mezelf omdat ik van mezelf houd en ik mezelf dolgraag vertroetel.” Mijn vingers vlinderden over de zachte binnenkant van mijn dijen. Ik deed mijn benen van elkaar, zodat mijn glanslippen zich openden en mijn neukspleetje te voorschijn kwam. “Ik mag mezelf er graag bij bekijken.” Ik ging op handen en knieën zitten. Met één handen trok ik mijn billenhelften van mekaar. Onder mijn lichaam door staarde ik mezelf van tussen mijn neer-bengelende tieten en mijn dijen in de ogen en had ik bovendien een prachtzicht op mijn lekkere kont, mijn poepertje, mijn kutlippen en het binnenste van mijn pruim.

“Oh wat geil” zuchtte ik met moeizamer wordende stem. Ik draaide me weer om op mijn rug. “Maar ik laat me er ook dolgraag bij bekijken.” Ik lichtte mijn achterste lichtjes op. Langs onder stak ik de middenvinger van mijn rechterhand tot voorbij mijn sluitspier, terwijl ik die van mijn linker diep in mijn spleetje duwde. “Ik word er razend heet van als mijn partner toekijkt wanneer ik me vinger en mezelf genot geef.” Gelijk begonnen mijn vingers ritmisch in en uit mijn kut en kont te gaan. “Jezelf strelen is geen vervangmiddel voor neuken en een vibrator hoef je heus niet als een ersatzpik te zien. Mijn rechterhand kwam van tussen mijn reet en greep één van mijn lievelingsvibrators, met vibrerende top, roterende pareltjes, clit-stimulator met twee lipjes om dat liefdesknobbeltje te omhelzen en anaalstaaf.

“Je kan er heel wat mee doen dat je met een gewone piemel niet kan.” Ik liet de kop roteren en ging er masserend mee over en langs mijn tieten. “Verrukkelijk” steunde ik. “Maar niets belet je natuurlijk hem wel als pik te gebruiken.” Meteen begon ik het ding in mijn kut te duwen, de anaalverwenner tegelijk in mijn aarsgat leidend. De trillingen in mijn kut, in mijn kont, tegen mijn schaamlippen en tegen mijn klit maakten me al snel door het dolle heen. “En god, wat word ik er geil van als ik me voor iemands ogen klaarmaak.” Ik kwam. Ik kwam en hoe ik kwam.

“Ik kan het niet meer houden. Toe, toe!” Brulde ik het uit, “ah, eindelijk ik kom hemeltje toch ik kom wat fijn toch oh mm...”

Het duurde een hele tijd eer mijn orgasme tot bedaren was gekomen.

“Zo, vonden jullie de demonstratie overtuigend” richtte ik me opnieuw tot mijn publiek. Beth hoefde ik niets te vragen. Die had haar ene hand in haar slipje en stond zich ongegeneerd te vingeren. Lenie en Sonja hadden een ferme blos en glazige ogen gekregen. Ze knikten alleen maar. Alsof ik dat niet zag, ging ik verder.

“Misschien denken jullie dat ik het jullie allemaal maar voor-gehuicheld heb. Stoort me niet hoor. Jullie mogen de toestelletjes heus zelf eens uitproberen.”

Daar zagen ze wel wat in.

“Kom Sonja, leg je maar lekker naast me op bed. Plek zat.” Mijn gastvrouw strekte zich naast me uit. Ik nam een grote baas uit mijn kit, sterk-geaderd en met zijn 32 cm lengte en 8 cm doorsnee niet anders dan enorm te noemen. Ik opende haar body aan de kruissluiting en perste de vibrator bij haar naar binnen. Het openstulpen van haar kut door de druk van het gevaarte weerspiegelde zich in haar steeds verder opensperrende mond. Een rauwe kreet ontsnapte haar. Het was een ongemeen obsceen zicht, dat monsterachtige ding in die rijhuisjeskut van Sonja. Toen ik de vibrator in gang zette, ging ze meteen onweerstaanbaar aan het gillen. Haar onderlichaam kronkelde en schokte over de matras heen.

“De volgende graag” nodigde ik Beth uit. Die had zich al uitgekleed en kon nauwelijks wachten welk speeltje ik had zou toebedelen. Ze vleide zich naast Sonja en met de Magic- massage die ik haar in de hand stopte, spartelde ze al even snel, zodat ik eindelijk vrij was al mijn aandacht aan Lenie te besteden.

Ze kwam naast me liggen en liet me haar bh en slipje uitdoen. Ze was drijfnat. Haar tepels waren erg gezwollen en ze ademde zwaar. Ik moest mezelf bedwingen om me niet onmiddellijk op haar te storten en aan haar tieten en flamoes te gaan zuigen en likken. Ik plaatste haar dan maar een borst-vergroter op haar twee prammen, niet dat die moesten vergroot worden. De nevenwerking van de apparaten vormde echter hun grote aantrekkingskracht. Telkens wanneer ze in de pompjes kneep, zogen die immers alle lucht weg, waardoor het leek op er daadwerkelijk iemand aan haar memmen zoog. Haar tepels werden er sterk door geprikkeld. Ook voor haar kutje regelde ik iets soortgelijks. Ik bracht een gel kut-likker aan op haar vochtig pruimpje. Dit pompje bediende ik. Door erop te duwen, zoog het toestel zich vast aan haar kutlippen, drukte die uiteen, haar vagina openend en haar klit naar buiten zuigend zodat het aanvoelde alsof haar kittelaar keer op keer nat en hongerig gekust werd. Ik zette de vibratie-eenheid aan, die haar kut en klit aan het trillen bracht. Ze hield ervan, dat was duidelijk. We lagen op onze zij, elkaar aankijkend. Haar lichaam helde steeds meer naar het mijne over, haar hoofd kwam alsmaar dichter, haar lippen openden zich. Ik kon de elektriciteit tussen ons voelen. Haar hete adem sloeg me in het gezicht. Feeks als ik was doorbrak ik de spanning net toen onze lippen elkaar zouden raken.

“Til één been op” hijgde ik haar toe. Met deze zal je jezelf nog zaliger gaan voelen. Ik nam een anaalstreng met pareltjes en bracht die in. Bij elk bolletje dat voorbij haar sluitspier schoof, slaakte ze reeks steeds hogere gilletjes. Haar orgasme was niet meer veraf. Toen het doorbrak trok ik de anusstaaf in een vlotte beweging weer naar buiten. Dat bracht haar helemaal buiten zichzelf.

“O! Oh, ja! Dit is het! Oh ja, zo heerlijk klaarkomen en mijn kontje, wow! Ik wist niet dat dit bestond mm...”

Sonja, Beth hadden hun climax al achter de rug en keken samen met mij gefascineerd toe hoe Lenie klaarkwam.

“Wie heeft na al dit nog nood aan een vent” zei Sonja toen Lenie kreten waren weggestorven.

“Waarom jezelf iets ontzeggen” repliceerde ik, “je kan beide toch combineren. Ik vind het zalig me langs achter te laten nemen en ondertussen mijn kut en klit te bespelen met een vibrator of visa versa. Zal ik even de man spelen om het te tonen?” Stelde ik voor. Het cruciale moment was aangebroken. Tot nog toe hadden de dames enkel met zichzelf gespeeld. Nu stelde ik echter in nauwelijks bedekte termen voor eentje van hen te neuken. Ze waren zo ver weg dat ze er niets op tegen hadden en zich alle drie dolenthousiast als proefkonijn aandienden. Ik vond het niet meer dan rechtvaardig Lenie als eerste aan beurt te laten komen. Naar Sonja ’s zeggen bij ons contacttelefoontje was het al een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. Ik nam een neukharnas met binnen- (waarom zou ik mezelf ook niet wat gunnen) en buitenwaarts gerichte pik.

“Dat is alvast iets dat een man niet kan” zei ik, terwijl ik de binnen lul in mijn gleuf gleed en het harnas aangespte “zichzelf en een ander neuken tegelijkertijd.”

Lenie keek met hongerige ogen naar het extra dikke en lange geval dat ik had uitgekozen. Ik liet haar op handen en voeten in de lengte van het bed plaatsnemen, zodat ze zichzelf goed kon bekijken in de spiegel aan de wand tegenover ons. Ik knielde achter haar, trok haar dijen nog wat verder uit elkaar en legde dan mijn rechterborst in haar billenspleet.

“Nog iets dat een man niet kan” kreunde ik, mijn tiet stevig tegen haar vochtige en warme kutlippen wrijvend. Ik duwde mijn stijve tepel in haar kont-rozetje. Er ging een geweldige siddering door me heen, die ik tot in mijn tenen voelde.

“Oh, wat geweldig, je tepel in mijn reet” steunde ze, “maar neuk me nu, neuk me asjeblieft, toe neuk me, neuk me goed en hard, neuk me, ik heb het zo hard nodig.” Ze was zo nat dat het ganse gevaarte moeiteloos in Lenie ’s poesje schoof.

“O ja, dit is het ware. Ik was haast vergeten hoe het voelde een pik in me te hebben” stamelde Lenie.

“Dit zal je niet zo gauw vergeten” verzekerde ik haar terwijl ik fors begon te stoten. “Mm…, lekker hard, lekker rammen, zacht kan straks nog altijd, maar nu wil ik geneukt worden” zette ze me tot een strakker tempo aan.

“Reik haar de orgasmevibrator even aan” vroeg ik Sonja. Zij wist het speeltje moeiteloos te vinden en overhandigde het aan Lenie. “Dit toestelletje het lang dun staafje en ovaalvormige top kan je gemakkelijk tussen jouw lichaam en dat van je partner inhouden terwijl jullie neuken” techno babbelde ik deskundig, “hou het tegen je klit of je schaamlippen, lieve Lenie.” Ze sloeg mijn goede raad niet in de wind.

“Oh ja, uiterst lekker” moest ze snel toegeven. Toch legde ze de vibrator snel opzij, omdat het haar aandacht afleidde van het geneukt worden. Daar wou ze zich op concentreren en na de lange periode van onvrijwillige neukdeprivatie die ze achter de rug had kon ik daar best inkomen. Ik kon me heel goed in haar inleven. Me in haar uitleven ging me nog beter af. Wat maakten we een leven! Ik zette mijn scherpe nagels diep in haar billen, wat haar nog verder ophitste.

“Toe ja, nijp maar lekker in mijn kont.” Bij elke stoot gingen haar tieten aan het dansen. “Wat heb ik toch een prachtig stel” bewonderde ze zichzelf in de spiegel. “Kwam er maar iemand met ze spelen” pruilde ze. Blij terug een actief aandeel te kunnen spelen, schoven Sonja en Beth op hun rug tussen Lenie ’s armen, die zij wat verder uit mekaar had gezet. Hun benen bengelden over de rand van het bed. Ze zogen zich elk op een verschillende tiet vast. Lenie en ik hadden een prachtzicht op hun open kutjes en kontrozetjes, die nog eens een keertje weerspiegeld werden in de wand tegenover ons. “Toe vinger elkaar” geilde Lenie. “Elkaar, niet jezelf had ik gezegd” corrigeerde ze toen Sonja en Beth een vinger in de eigen kut staken. Sonja ’s rechter- en Beth ’s linkerhand kruisten en vingerden mekaars spleetje, terwijl ze de middenvinger van hun andere hand in hun anus staken. Beide verplaatsten ze hun aandacht naar Lenie ’s linkerborst. Ze zogen zich erop vast. Spoedig legden ze zich op de tepel toe. Hun spitse tongen speelden verstoppertje met elkaar, zichzelf aan één kant schuilhoudend, mekaar plots achterna rennend rond Lenie ’s tepel heen, mekaar ontwijkend en tenslotte toch op mekaar stotend. Ze tongden elkaar over en langs de tepel heen. Hun lippen vonden mekaar en zogen die schrijnende tepel in hun gemeenschappelijke mondholte. Lenie wist niet meer waar ze had van dat geile schouwspel.

“Jeetje, ik ga klaarkomen” kondigde ze haast ongelovig aan. Ik beet haar hard in de schouder.

“Ah, oh! Ah ja! Mm…” gilde ze. De schokken in haar onderlichaam plantten zich tot diep in het mijne verder. Ze kwam klaar met een ontzagwekkende intensiteit. Voor weinig dingen heb ik zoveel respect als voor een orgasme.

“Ik ben gelukkig” bleef ze aanhoudend gillen. Haar climax bleef lang aanhouden. Op het ogenblik dat ik de kunstpik uit haar begon terug te trekken duwde ze haar bekken wild achteruit, wat haar een tweede orgasme bezorgde dat het eerste overlapte en versterkte. Toen ik nog eens extra hard in haar doorstootte, kwam daar nog een derde vloedgolf bovenop. Ze duldde niet dat ik uit haar gleed.

“Toe asjeblieft blijf in me, ik heb het zolang moeten missen” bedelde ze.

“Wil ik je eens een keertje in je kont neuken? Wat zou je daarvan vinden?” Stelde ik voor. “Moet je dat nou nog vragen” antwoordde ze me, haar achterste alweer verwachtingsvol in de hoogte stekend.

“Vragen is beleeft zijn” zei ik, mijn pik voorlopig voor mezelf houdend.

“Beleeft zijn” smaalde ze ongeduldig, “ik heb maling aan beleeft zijn, ik wil beleefd hebben. Steek in godsnaam je lul in mijn reet.”

Toen stond ze me uiteindelijk toe haar te verlaten, enkel om de ene opening voor de andere te kunnen omruilen. Nu ik uit haar was, wou ik haar zomaar niet geven wat ze wou. “Straks” lachte ik, “ik wil je aars eerst lekker smeren, anders doe ik je nog pijn.” “Komaan dan” gaf ze toe, nog steeds voorovergebogen, haar hoofd tussen haar ellebogen. Sonja en Beth waren al een tijdje van onder haar weg gegleden. Ze plunderden mijn valiesje en gingen elkaar en zichzelf met overgave te lijf met alle beschikbare hulpstukken.

Lenie werd ongeduldig toen ik niet onmiddellijk werk maakte van haar kont.

“Ik wil je opgeilen” zuchtte ik, de zool van haar voeten likkend en zoenend.

“Ik kan niet geiler” verzekerde ze me.

“Wedden dat?” Mijn tong dartelde tussen en langs haar tenen, zoog op de vetknobbeltjes. Ik deed mijn pumps uit, trok haar voeten ietsje naar achter en naar omhoog en perste ze in mijn schoenen. Ik likte het glanzende rode leer. De stiletto’s wezen agressief naar me toe. Ik liet mijn tong over de top en langs de linker naaldhak gaan, zoog die tenslotte diep in mijn mond, me inbeeldend dat het een pik was.

“Wat doe je toch” hoorde ik haar zeggen. Haar protestkreten deden me niets, pas toen ik zelf het moment rijp achtte, maakte ik mijn mond los en richtte mijn hoofd op. Mijn handen streelden over de bovenranden van haar kousen, waar die in het meegevende vlees van haar billen beten. De poriën van mijn vingertoppen verkenden de textuur van de stof, de strakke gladheid van het nylon en de zachte gladheid van haar dijen. Mijn gezicht bevond zich op een paar centimeter van haar geslacht. De essentie van haar orgasme vervluchtigde in mijn neusgaten, verzadigde hun poreuze membranen met de smaak en de geur van haar vrouwelijkheid. Ik ademde lichtjes tegen haar lippen, die ze onder haar lichaam door met wijs- en middenvinger van haar rechterhand van mekaar trok. Ik staarde gefascineerd in haar kut. Met de nagels van mijn duimen kraste ik aan de buitenranden van haar kontrozetje.

“Oh” ontsnapte het haar. Mijn tong danste als een evenwichtskunstenaar over de smalle balk tussen haar aarsgat en de trechter van haar kut. Ik kleefde mijn lippen tegen haar anus, hem naar buiten zuigend. Mijn middenvinger glipte tussen haar vliezen. Beladen met haar geil masseerde ik hem in haar reet, terwijl mijn duim cirkelende beweginkjes maakte tegen de binnenwand van haar kut. Haar bekken begon draaiende en achterwaarts stotende neukbewegingen te maken. Dat was voor mij het signaal dat het tijd was. Ik bevrijdde mijn vingers.

“Toe nou, waarom stop je alweer” jammerde ze klaaglijk, het was net zo lekker.”

“Mij goed, ik dacht anders dat je wou dat ik je in je reet naaide” antwoordde ik.

“Ja, oh, ja, ik wil het.”

Ik kwam overeind op mijn knieën, legde mijn handen stevig op haar achterste en duwde de kop van mijn kunstlul tegen haar aarsopening. De monsterachtig dikke eikel perste haar anus langzaam maar zeker open en drong in haar darmkanaal. Ze keek me over haar schouder aan. Pijn en genot streden om voorrang op haar gezicht, maar ze beval me niet op te houden tot de ganse lengte in haar kont was gegleden. Ik begon haar aars te neuken. Ze bemoeilijkte het terugtrekken door de dildo telkens af te knellen met haar sluitspier. Wanneer ik naar voren stootte, ontspande ze die echter zodat ik in een vloeiende beweging ongemeen diep binnendrong.

“Wauw. Ga lekker door” kraaide ze uitzinnig. Toch was het nog niet heel zoals ze het wenste. “Mijn kutje voelt zo leeg en verwaarloosd” beklaagde ze zich.

“Nou juf, jij bent ook niet snel tevreden zeg.”

Ik vorderde Beth op, die Sonja aan het poken was met een voorbinddildo, Sonja ’s benen heel hoog over haar schouders. Ze bevrijdde zich meteen, “sorry noodgeval” prevelend tegen de misnoegde Sonja.

Ik was op mijn zij gegleden, steunend op mijn elleboog, het lichaam driekwartslag naar achter. Lenie leunde heel dicht tegen me aan, haar achterhoofd tussen mijn borsten. Ze tilde haar linkerbeen over de mijne heen en plantte het stevig achter mijn gebogen knieën. Zo lag ze wijd open. Twee vingers van mijn vrije hand trokken haar kutlippen nog verder uit elkaar. Mijn middenvinger duwde op haar klit.

“Wat een lekker kutje” kraaide Beth verrukt. Ze plaatste haar handen aan weerszijden van Lenie en mijn middel en duwde de dildo, glinsterend van Sonja ’s sappen, vlot naar binnen. Ze neukte erg bedreven, afwisselend met lange halen of korte stoten, soms enkel de eikel tussen Lenie ’s kutlippen roterend. Beth was zelf zo opgewonden dat ze onbeschaamd in Lenie ’s bek lag te kwijlen. Lenie draaide haar hoofd alle kanten op. Nog steeds had ze niet genoeg.

“Ik wil een pik in mijn mond” raaskalde ze. Ook Sonja schoot nu in een harnas en knielde voor Lenie, de lange dildo tegen haar lippen duwend. Die ging erop zuigen alsof het een echte pik was. Haar tong likte over de met speeksel bevochtigde eikel.

“Wat wou ik dat je zou ejaculeren, dat je een halssnoer van sperma rond mijn hals zou spuiten.” Dat beeld deed het tenslotte.

“O, ja! Ja! Ik ben er! Ik ben er! Ja toch! God het is zo zalig, ik kom klaar met mijn kut mijn kont en mijn klit. Mm…”

“Nou dames, ik moet jullie gelukwensen hoor” zei ik toen ons liefdeskluwen zich had ontrafeld. “Ik zie echt dat jullie het meeste van deze speeltjes weten te maken. Zullen we de demonstratie verder zetten? We hebben heus nog niet alles getest.”

Het was eigenlijk niet meer nodig de fictie van de demonstratie hoog te houden. Ik vond het echter lekker geil dat raamwerk te gebruiken om hen mee te sleuren in een draaikolk van steeds wildere uitspattingen.

“Met deze kunnen we gemakkelijk met zijn vieren neuken” toverde ik drie zwarte ‘dongs’ tevoorschijn uit mijn onuitputtelijke trukendoos. Ik vroeg Beth op haar zij te gaan liggen en haar ene been wat op te tillen. Het ene uiteinde van de dong wurmde ik in haar reet. Vervolgens ging Lenie op haar andere zij liggen, met haar rug tegen Beth aan. Het andere uiteinde van de dong dreef ik in haar kont. Sonja en ik vatten respectievelijk voor Beth en Lenie post. Met de tweede dong verbond ik Lenie ’s muis aan de mijne, terwijl Sonja met de derde hetzelfde deed tussen haar en Beth. Zo werd het huwelijk tussen konten en kutten bezegeld. Ik bewoog de stang heen en weer tussen mijn en Lenie ’s lichaam. Door achteruit te stoten reet naaiden zij en Beth zichzelf en elkaar. Ik duwde mijn tieten tegen die van Lenie. Mijn tepels liet ik rondjes draaien rond de hare. Ze stak het puntje van haar tong tussen haar lippen. Met open mond zoende ik haar. Haar tong mond neukte me wild. We kusten en kusten en kusten, ons enkel losmakend om adem te halen en toen we klaarkwamen schreeuwden we ons orgasme in mekaars keel. We maakten ons los, verwijderde de dildo’s en ontdeden ons van de laatste kledijstukken, kousen, jarretels en in Sonja ’s geval de visnetbody.

Eindelijk waren we vrij en naakt, onze lichamen glanzend van liefdessap en liefdeszweet. Achteruit leunend in kussens tegen het hoofdeinde van het bed, namen we de tijd mekaars lichaam schaamteloos te bekijken. We kruisten en ont-kruisten onze benen in de spiegel tegenover ons in een ballet van openbloeiende en zich dichtvouwende kutten, een caleidoscoop van inwendige landschappen. Vooral Beth vond ik een prachtig pruimpje hebben. Haar kaalgeschoren kutje was nog erg jong. Als ze de benen dicht had lagen de gladde lipjes braafjes tegen elkaar aan, schattig gewoonweg, maar als ze zich opende...”

“Wat een mooie kut heb jij” richtte ik me tot haar.

“Zou je denken?” Lachte ze wellustig, zich nog verder voor me openend.

“Zeker weten! Ik zou je er graag mee willen zien spelen. Toe, vinger je voor me.”

“Neen, niet op het bed” zei ik toen ze haar hand naar haar kut bracht, “vlak voor de spiegel. Dan kan je jezelf lekker van heel dichtbij in je kut kijken. Dat is veel geiler.”

We kwamen alle drie van het bed af. Beth installeerde zich in hurkzit voor de spiegel, de dijen ver uit elkaar. Wij drieën namen in een halve cirkel rond haar plaats.

“Komaan, toon ons je klitje” onderrichtte ik haar, “mm… ja wat heb jij een grote kittelaar zeg, net een kleine pik, toe, ja! Doe hem vibreren. Wat opwindend. Ik word er helemaal nat van. Stop even, kom asjeblieft nog niet klaar, ik weet nog iets veel heter.”

Ik haalde een enorme dubbele dildo te voorschijn, die ik met een zuignap op de planken vloer vastmaakte. Nog steeds gehurkt, maar met de handen achter zich op de grond, bewoog ze haar onderlijf naar het ding toe en spietste er zich langzaam op vast.

“Beeld je in dat er twee kleine cameraatjes in de toppen van die dildo zitten” begeleidde ik haar ophitsend, “beeld je in dat je op een gesplitst grootscherm vanuit kikvorsperspectief kan zien hoe je natte pruim en de halve manen van je billen en je kontgaatje op die dubbele pik afstevenen. Zie je het voor je? Hoe je kutlippen en je anus open geperst worden? Stel je voor dat je van binnenin kan zien hoe dat ding zich voorbij je sluitspier perst, hoe de wanden van je flamoes er langs glijden, beeld je in dat je van binnenuit kan zien hoe je klaarkomt, dat je het samentrekken van je kutspieren kan zien.”

“Houd op” zei ze met hortende stem, “je maakt me zo verschrikkelijk heet.”

“Nou en dan, wil je dat dan niet soms? Je moet met je hoofd en met je kut klaarkomen.” “O, klaarkomen. Ja, ik wil klaarkomen.” Sonja legde haar handen op Beth ’s heupen, ik de mijne op haar schouders. Samen deden we haar heel hard en hevig op een neer gaan. “Zie die tietjes toch eens schudden” hijgde ik haar in het oor, “knijp erin.”

Ze ging haar borstjes heel stevig masseren. Dat deed haar orgasme eindelijk doorbreken “Oh! Ik kom klaar. O! Mijn kutje voelt toch zo goed! Wat voel ik me daar zo lekker” brieste ze loeiend hard.

“Ik dacht dat ik wist wat een orgasme was,” zuchtte ze na afloop, “maar ‘s jonge, bleek ik me vergist te hebben. Als wat ik vroeger voelde een orgasme was, hoe moet ik dit dan noemen. God ik de hemel. Ik wil nog een keertje en dan nog eens en nog eens.”

Ze begon alweer over de dildo heen en weer te schuiven.

“Jij ook” beval ze me. Ik vatte post naast haar, eveneens in hurkzit. Mijn losse haren hingen me tot op mijn kont. Onder mijn lichaam door nam ik één streng in mijn hand en trok die tussen mijn billen en mijn kut-spleet door. Lekker!

“Lik mijn kut” riep ik Lenie naderbij. Die ging op haar rug liggen en schoof tussen mijn uit elkaar geplaatste voeten tot onder mijn bekken. Ik ging op mijn knieën steunen zodat mijn onderlichaam vlak boven haar hoofd zweefde. Ze sabbelde begerig uit mijn gezwollen kutlippen. Ze trok haar benen in en plooide de knieën naar buiten, wat haar kutje mooi opensperde. Sonja ging gretig op die onuitgesproken invitatie in, gespte een neukharnas aan en schoof in één beweging bij Lenie naar binnen. Telkens wanneer Sonja doorstootte en haar bovenlichaam vooruitschoof raakten onze uitgestoken tongen elkaar en ging er een elektrische schok door ons heen. Hoe wilder Sonja Lenie neukte, hoe razender die aan mijn kut likte. Ik was drijfnat en voelde als het ware mijn geil op Lenie ’s tong druipen. Mijn anus voelde verschrikkelijk leeg aan en ik smeekte Lenie een vinger naar binnen te brengen. Het topje van haar vinger maakte draaiende bewegingen in mijn darm terwijl het kootje voortdurend doorheen mijn kringspier gleed. Ze likte haar tong door heel mijn spleetje en tikte telkens even tegen mijn stijve klit.

“Oh!” Mijn climax kwam snel dichterbij en het wilde gehijg tegen mijn pruim aan maakte me duidelijk dat ook Lenie niet meer ver verwijderd was van haar eigen orgasme. Toen het kwam brulde ze het uit en ik voelde haar kreet vibreren tot diep in mijn binnenste.

Ik liet mezelf nu ook gaan en wentelde mezelf van Lenie af, evenals Sonja trouwens, die zich op de rug draaide. Daarvan maakte Beth gebruik om zich van haar dubbele dildo los te wrikken, zich op Sonja vast te spietsen en als een waanzinnige op haar te gaan rijden. Ik ging tegen Lenie aan liggen. We draaiden ons naar elkaar toe. Haar gezicht was kletsnat van mijn sappen.

“Mm… schatje, wat heb je me laten genieten” fluisterde ik haar toe terwijl ik mezelf van haar gezicht aflikte. Mijn orgasme had me niet bevredigd, verre van. Het had me een geweldige honger naar meer gegeven. Ik trok Lenie bovenop me. Zij stak een dij tussen mijn benen en ik één tussen de hare. Spoedig lagen we als nazenden tegen elkaar aan te wrijven, terwijl onze monden met elkaar leken te zijn versmolten. Ik was die namiddag nog haast niet geneukt geworden en god ik kon niet langer wachten.

“Neuk me, lieve Lenie, toe, wil je” kreunde ik haar in haar oor, op haar zachte lelletje zuigend. Ze maakte zich van me los en deed de langste kunstpenis van mijn collectie om, een monster van maar liefst veertig centimeter. Toen ze hem aanhad, legde ze er haar twee handen omheen, op me neerkijkend

“Wat vind je van mijn pik” geilde ze me op, “heb je al ooit zo een grote gezien.”

“O schatje, kom snel, ik wil hem in me.”

Ik snelde naar het bed, dat ik nu voor me alleen had. Ik deed de benen zo ver mogelijk van elkaar zodat ik open en kwetsbaar voor haar lag. Met deinende penis kwam ze op me afgestapt. Ze streelde haar handen langs de ganse flink dooraderde schacht omhoog en kreunde zachtjes, alsof het haar eigen piemel was die ze aanraakte. Ze ging over me heen zitten, met gestrekte armen en dreef de immens lange pik tussen mijn borsten tot voor mijn mond.

“Zuigen” fleemde ze, haar tong rond haar lippen krullend. Ik nam de eikel tussen mijn lippen en meteen ging zij neukbewegingen in mijn mond maken. Uiteindelijk trok ze zich terug, de top van de kunstpik glimmend van mijn speeksel. “Toe Lenie, toe, ik houd het niet meer” jankte ik nu, “neem me neem me langzaam ik wil dat het een eeuwigheid duurt.”

Ze duwde de eikel plagerig tegen mijn kutlippen aan, slechts het tipje naar binnen schuivend en dan weer naar buiten trekkend. Ongeduldig stootte ik mijn bekken vooruit, maar zij trok zich meteen terug. Tenslotte kreeg ze toch medelijden met me en gleed ze naar binnen. Het ding was zo geweldig groot, dat ik naar adem moest happen. De wanden van mijn kut werden opgerekt door het zacht harde materiaal en ik voelde het uiteinde tot tegen mijn baarmoederhals. Haar tieten raakten de mijne aan de tepels. Ze leken wel in mekaar over te vloeien, twee helften van een zandloper. Ik lachte en ik krijste en ik riep Lenie de liefste woorden toe terwijl ze me neukte.

Ik heb graag dat mijn partner mijn plezier ziet en in haar geval nog meer net omdat ik wist dat ze ondanks haar pocherig optreden van zonet nog steeds onzeker was in zichzelf was en welke betere manier haar zelfvertrouwen te geven dan haar te laten merken hoezeer ze me deed genieten. Golven lust tilden me op, sloegen over me heen. Ik legde mijn benen hoog over haar schouders zodat ze nog dieper in me kon komen. Nog nooit was iemand zo diep in me binnengedrongen en god wat spijtig dat ze geen echte pik had, want ik had wat graag gevoeld hoe haar eikel in me opzwol. Toen mijn orgasme me inhaalde, beeldde ik me in dat ze zich leegschoot in me, dat ik de golven romige sperma zag uiteenspatten tegen mijn kampende kut-wanden. Ik kreunde heel langdurig toen ik klaarkwam. Zij strekte zich bovenop me uit. Ik streelde haar rug en schouders terwijl ik bleef samentrekken rond die enorme pik in mijn binnenste.

Naar Beth en Sonja zag ik die namiddag niet meer om. Lenie en ik gingen totaal in mekaar op. We vreeën de ganse namiddag en het was reeds vier uur toen Sonja toevallig op haar uurwerk keek.

“God, al zo laat. Mijn man komt binnen een uurtje terug van zijn werk.” Ik voelde me zo weldadig in Lenie ’s armen dat ik weinig zin had uit bed te komen. Nog minder zin had ik in het afhandelen van de zakelijke transacties, waaraan Beth me trouwens moest herinneren, anders was ik zo het huis uitgestapt. Maar ik krikte mijn humeur al snel op. Het was een zalige dag geweest. Ik zou naar huis toe gaan met een gevuld orderboekje, mijn drie eerste klanten beloofden me voor de nodige mond aan mond, of moet ik zeggen kut aan kut reclame te zorgen, we hadden zalige uren seks en erotiek gehad en - daar was ik zeker van - Lenie en ik hadden nog iets intenser met elkaar gedeeld.

Wij zouden mekaar terugzien dat was duidelijk.

Evelien  • Reacties(5)//blog.4fingers.be/#post1242

En hij kwam…

EvelienGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 02, 2014 22:45:25

En hij kwam…

Mijn echtgenoot kwam op een vrijdagavond thuis en had voor mij een cadeau meegebracht. Toen ik de doos open maakte zaten er 5 attributen in, 2 polsbanden, 2 enkelbanden en een masker. Ik vroeg hem.

"Wat wil je hiermee doen."

"Ik bind je vast op het bed en blindeer je. Wat er verder dan gebeurd is een verrassing."

Die avond moest ik naakt op mijn rug op het bed gaan liggen, mijn benen zover als het kon uit elkaar, de enkelbanden werden omgedaan en door middel van een touw onder het bed door aan elkaar vastgemaakt. Ook met mijn armen werd hetzelfde gedaan. Ik kon geen kant meer op. Tenslotte werd ik geblinddoekt en liet hij mij daar enkele minuten zo liggen. Ik hoorde van alles maar ik zag niets.

Ineens voelde ik hoe ik gestreeld werd over mijn benen naar mijn kutje toe. Het idee dat het iedereen kon zijn maakte me ontzettend geil.

Opeens stopte hij, ik merkte dat hij opstond en hoorde gerommel in het nachtkastje. Hij kwam weer op het bed en nam plaats tussen mijn benen. Hij streelde mijn lippen en voelde dat ik kletsnat was. Zijn handen gingen over mijn buik naar mijn borsten en naar mijn tepels, hij rolde de tepels tussen zijn vingers door en ze werden keihard.

Toen werd er iets over mijn tepels heen geschoven en zachtjes aangetrokken. Ik voelde hoe mijn tepels harder werden, later bleek dat het schuivende tepelklemmen waren die met een ketting aan elkaar waren verbonden. Terwijl hij mijn klitje begon te likken, trok hij zachtjes aan deze ketting, het was een gevoel of er twee mensen aan je tepels aan het trekken waren. Ik werd steeds geiler.

"Kom op! Oh neuk me, ik wil je pik voelen!"

Hij stopte met het trekken aan de ketting maar likte nog steeds mijn kutje, ineens voelde ik iets tegen mijn lippen aandrukken, ik kreunde.

"Ja, neuk me!"

Terwijl hij doorging met aan mijn klitje te zuigen duwde hij een dikke kunstlul in mijn kutje. Met een hand begon hij aan de ketting te trekken, met zijn andere hand ramde hij die dikke lul heen en weer in mijn kut en met zijn tong likte hij over mijn klit. Ik kwam heerlijk klaar en voelde zelfs dat ik spoot.

Hij liet me zo liggen met die dikke lul in mijn kut, kwam over me heen zitten en duwde zijn eikel tegen mijn mond aan. Ik opende mijn mond en pijpte hem heerlijk klaar. Het geil spoot achter in mijn keel en ik slikte alles door. Ik werd losgemaakt en hij vroeg.

"Wat vond je hiervan?"

Ik zei dat ik dit erg geil vond. "Doordat je niets ziet is het net of een vreemde met je bezig is.

Een paar weken later bood hij me aan het nog een keer te doen. Ik stemde hiermee gelijk in. We gingen naar boven en ik werd weer op dezelfde manier vastgebonden op het bed en geblinddoekt. Ik hoorde dat hij de deur van de slaapkamer opende en ik vroeg.

"Waar ga je heen?

"Ik moet nog even wat pakken beneden" antwoordde hij.

Het duurde wel vijf minuten voordat ik weer wat hoorde en de slaapkamerdeur weer open ging. Weer begon hij mij te strelen en likte met zijn tong over mijn buik en kutje. Mijn tepels werden ook weer hard gemaakt door er aan te zuigen, en toen ze weer recht overeind stonden werden de schuifjes weer over mijn tepels gedaan en zachtjes aangetrokken. Hij kwam weer boven me zitten en terwijl hij aan het kettinkje trok wreef hij met zijn eikel langs mijn mond. Ik opende mijn mond en begon met mijn tong langs zijn eikel te likken. Ik hoorde hem kreunen van genot. Terwijl ik hem aan het pijpen was en hij ondertussen mijn borsten streelde met zijn beide handen, voelde ik een hand over mijn bovenbeen wrijven. Direct had ik in de gaten dat dit niet kon, mijn man was met twee handen met mijn borsten bezig en kon dus nooit over mijn been heen wrijven. Ik trok een beetje in paniek aan de touwen en vroeg wat er gebeurde.

"Rustig maar, geniet, en laat je fantasie werkelijkheid worden."

Eerst stribbelde ik een beetje tegen maar het idee dat er meerdere met me bezig waren maakte me steeds geiler. Mijn man bleef met mijn borsten bezig en ik pijpte hem nog steeds. De hand die over mijn been aan het wrijven was ging hoger en raakte mijn kutje aan, ik voelde dat er vingers langs mijn lippen gingen en mijn kut werd steeds natter. Ik lag te kronkelen van genot en vond het dan ook niet leuk dat er plotseling gestopt werd. Ik kreunde.

"O! Ga door, ik ben bloedgeil."

Ik merkte dat er iemand tussen mijn benen ging zitten maar wist niet wie het was. Ik werd op elk bovenbeen een hand gelegd en die gingen langzaam richting mijn kutje. Zover het mogelijk was kwam ik met mijn kontje omhoog en genoot van die strelingen. Er werd weer gestopt en er werd wat gefluisterd. De touwen werden strakker aangehaald en ik lag nu zover met mijn benen uit elkaar dat het bijna pijn deed. Er kwam weer iemand tussen mijn benen zitten en ik voelde een lul langs mijn schaamlippen gaan. Ik kreunde.

"Ga door! Ik wil geneukt worden."

Ik werd gelijk op mijn wenken bediend en voelde dat een lul bij me naar binnen schoof. Ik zei al dat ik kletsnat was maar ik merkte wel dat het moeizaam was om die lul bij me naar binnen te krijgen. Het was dus niet mijn man, deze pik was duidelijk veel groter. De vreemde neukte me en mijn eigen man duwde zijn pik in mijn mond. Ik werd aan twee kanten geneukt. Ik hoorde de vreemde kreunen dat hij bijna kwam, ik voelde het bij mij ook komen en toen mijn man zich leegspoot in mijn mond, kwam ik zo lekker klaar dat ik even dacht dat ik bewusteloos raakte. Toen begon de vreemde harder te kreunen en kwam klaar in mijn kutje, ik voelde hoe zijn pik dikker werd in mijn kut en kwam daardoor nog een keer.

Mijn man zei.

"Blijf maar even lekker liggen, dan kun je nog even nagenieten, dan laat ik ondertussen onze gast even uit."

Toen hij terugkwam heeft hij me los gemaakt en vroeg aan me wat ik er van gevonden had. Ik heb hem verteld dat dit wat mij betreft voor herhaling vatbaar was. Wel heb ik aan hem gevraagd waarom ik onze gast niet mocht zien. Hij vertelde dat dit spannender was en ik zou hem toch niet aantrekkelijk vinden. Ik antwoordde hierop dat hij misschien wel gelijk had maar ik wel de volgende keer zijn lul wilde voelen. Hij zei.

"Schrik dan maar niet want zo'n grote lul had ik ook nog nooit in het echt gezien en ik was eerst bang dat hij er niet in zou kunnen, maar je kutje was zo nat dat hij er helemaal in verdween."

"Ja" zei ik "het voelde ook heerlijk aan en toen hij klaarkwam werd zijn lul nog dikker, daardoor kwam ik spontaan ook nog een keer."

En met een hete zoen gingen we samen de nacht in.

Evelien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1133

Torenpoepers

EvelienGeplaatst door My 4Fingers wo, oktober 30, 2013 01:24:59

Torenpoepers

Hallo. Ik ben Evelien een gezonde Vlaamse vrouw, goed voorzien van alle vrouwelijke attributen en zonder handleiding. Naar ik begrepen heb van Nederlanders heeft het woord 'poepen' smileyin Nederland een andere invulling dan in het Vlaams dialect. Toch is de titel juist gekozen vind ik We hebben niets vervuild en 'het' dus dialectisch gedaan.smiley
Het samengesteld woord heeft in Vlaanderen ook enige gniffelende politieke bijklank gekregen.
Alle gelijkenissen met bestaande personen en situaties zijn dus uiteraard puur toeval.smiley

We werken beide in het onderwijs en daardoor hebben we enkele korte vakanties, die we bij voorkeur aan zee doorbrengen.

Op een mooie zonnige voorjaarsdag zaten we in Heist aan de brunch. Na het eten grabbelden we onze spullen bij elkaar en gingen op weg naar het strand. We waren allebei al in een hitsige stemming. Onderweg had hij langs een verlaten landweggetje al wat sexy foto's van me gemaakt en vertelt dat hij een aangename verassing voor me had. Toen we langs de vloedlijn liepen waren we elkaar al weer aardig aan het opwarmen en we stonden af en toe stil om lekker te tongen en te strelen. Ik merkte alweer een aardige bult in zijn broek en verwachtte dat hij me zou meetronen om me in een duinpannetje te verleiden. Maar dat bleek niet zo te zijn.

Toen we een eind over het bijna verlaten strand gelopen hadden nam hij me bij de hand en trok me mee naar de voet van een vuurtoren buiten gebruik. Uiteraard was deze afgesloten, maar toen hij me aankeek en vroeg of ik mee naar binnen wilde vermoedde ik wat er komen ging en knikte ik van ja. Ik had best zin in een avontuur in de vuurtoren maar was ook bang ontdekt te worden. Deze spanning, om mogelijk betrapt te worden droeg zeker bij aan de opwinding! We klommen over het hek, kropen, via een op een kiertje, langs het openstaand raampje naar binnen en liepen de lange wenteltrap op, een gelegenheid die hij benutte om mijn dijen te strelen, mijn billen te knijpen en te kneden. Eenmaal helemaal boven gekomen was het uitzicht fantastisch.

We stonden op ons gemak tegen de hoge leuning geleund, met wapperende haren en onze neus in de wind, van het uitzicht te genieten over het bijna uitgestorven strand. Hij sloeg zijn arm liefdevol om me heen ging even later achter me staan. Hij streelde en kneedde mijn borsten en begon een hele serie van kleine kusjes in mijn hals en ook achter mijn oren te geven. Hij wist mijn hete plekjes uitstekend te vinden! Ik legde mijn hoofd achterover op zijn schouder, voelde hoe hij zijn lichaam tegen me aandrukte en merkte ter hoogte van zijn kruis een verdacht dikke bult. Ik draaide met mijn heupen, drukte mijn billen tegen zijn kruis. Ik hoorde hem zacht kreunen en even later grommen. Hij fluisterde in mijn oor.

"Ben je in voor de ervaring van iets spannends, iets nieuws?" Ik verwachtte een lekker achterommetje, kantelde mijn bekken en maakte hem zo duidelijk dat ik daar klaar voor was. Ik wilde zo graag zijn harde kloppende lul in me voelen, ik wilde hem zo graag mijn kutje geven! Spoedig zou ik ervaren dat hij iets heel anders van plan was.

Hij zette me met mijn buik tegen de reling en drukte me voorovergebogen over de rand. Ik zag het strand onder ons, een stuk van de golven en de branding. Ik voelde hoe hij mijn lange wikkelrok opzij liet vallen en mijn slipje over mijn enkels schoof. Dit gevoel alleen al, de wetenschap van wat er komen ging, maakte me al wild van verlangen. Ik voelde zijn vingers tussen mijn schaamlipjes glijden en even later in mijn drijfnat geworden kutje glijden. Ik kreunde genietend toen hij op zijn gemak in en uit me pompte. De vreemde omgeving, de frisse buitenlucht, de mogelijkheid dat iemand ons kon zien, het was allemaal zo bloedgeil!

Hij haalde iets uit zijn zak dat achteraf een tube 'Play O' gel bleek te zijn en smeerde zijn vingers daar mee in. Tot mijn verrassing voelde ik zijn zoekende vingers door mijn bilspleet glijden en begon hij mijn kleine achterste gaatje daarmee in te smeren. Opeens drong het tot me door wat er ging gebeuren. Ik keek angstig achterom. Maar toen ik eenmaal zijn vingers zacht, voorzichtig en liefdevol in mijn kontje voelde glijden gaf ik me over en kreunde.

"Oh! Ja..." Het was het meest intense gevoel dat ik ooit beleefd had, te voelen hoe zacht en behoedzaam zijn vingers in en uit mijn kontje gleden. Hij fluisterde in mijn oor

"Ben je er klaar voor?"

"Mm…, ja, toe maar. Doe wel voorzichtig met me, hè?" Kreunde ik en voelde hoe hij zijn vingers terugtrok, mijn billen spreidde en zijn eikel tegen mijn gaatje drukte. Ik was doodsbenauwd voor wat komen ging maar tegelijkertijd gek van verlangen hem eindelijk in mijn kontje te voelen. Ik voelde dat hij niet doordrukte en geduldig bleef wachten tot ik aan het nieuwe gevoel gewend was en enigszins ontspande. Ik was trots op hem, op zijn geduld, ondanks zijn honger naar deze ervaring, hij had hier duidelijk al lang op gewacht.

Hij nam me bij mijn heupen, drukte me tegen de reling en zacht duwde hij door tot zijn eikel een klein stukje naar binnen gleed. Mijn sluitspier kneep zich dicht achter zijn eikel en weer voelde ik dat hij even wachtte. Langzaam maar zeker voelde ik hem diep naar binnen glijden. Het gevoel was zo intens dat ik het uitschreeuwde, niet van pijn maar van genot! Zijn knalharde lul voelde enorm aan in mijn kleine strakke gaatje.

Het heeft geen moment pijn gedaan of zelfs maar onprettig gevoeld, er was alleen maar diep en intens genot. Toen hij dieper en harder begon te stoten merkte ik aan zijn gierende ademhaling dat hij zijn orgasme aan het opbouwen was. Ik kreunde dat ik hem graag wilde laten klaarkomen en zijn sperma in me wilde voelen spuiten. Mij dat horen zeggen wond hem zo op dat hij vrijwel meteen klaar kwam en dat was zo'n hemels gevoel dat ik prompt ook klaarkwam. Het was niet eens nodig geweest mijn klitje te stimuleren! Het was het meest intense orgasme dat ik sinds jaren beleefd had.

We zijn nog steeds samen en anale seks is een vast onderdeel van ons seksleven gebleven. Het is een van de meest lekkere en verbindende dingen die we samen kunnen doen, maar altijd zullen we de kracht en het genot van die eerste keer op de omgang van de vuurtoren blijven herinneren.

Evelien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1068
Volgende »