Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

TUSSENDOORTJE

DorienGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 06, 2017 14:22:17

TUSSENDOORTJE

Voor het feest heb ik een elegant grijs pak aangetrokken. In de keuken zie ik een dweil liggen, die precies dezelfde kleur heeft als mijn kleding. De dweil is droog. Ik pak het ding, rol het op en sla het om mijn hoofd, knoop de uiteinden vast in mijn nek en schik mijn haar erover heen. Het ziet er werkelijk fantastisch uit; het lijkt wel een design-hoofddeksel. ‘Elegant,’ zeg ik goedkeurend tegen mijn spiegelbeeld. ‘Dat mist Leo nu allemaal!’ Als ik binnenkom op het feest, drukt de gastvrouw me een of ander exotische cocktail in mijn hand.

“Hoe is het er nu mee?” vraagt ze nieuwsgierig. Daarmee doelt ze op de Ellendige Zaak, zo noem ik dat in gedachten sinds Leo mij een jaar geleden heeft verlaten voor een jongere vrouw. Het ergste aan de hele kwestie is dat ik, in mijn hondstrouwe onnozelheid, niet in de gaten heb gehad dat hij me al drie jaar met haar bedroog.

“Je ziet er goed uit.” Ik knik en zie dat zij niet de enige is, die dat is opgevallen. Een kleine enigszins gezette man grijnst begeerlijk naar me.

Laat op de avond, raak ik met hem in gesprek. Hij heet Arie en is beslist geen knap exemplaar, maar heeft iets aantrekkelijks. Ik geniet ervan dat hij met zijn status schermt en me ervan poogt te overtuigen dat hij een Belangrijk & Interessant beroep heeft. Hij lijkt te willen uitschreeuwen.

“Ik verdien veel geld en reis de hele aardbol af. Als je eens wist wat ik allemaal heb meegemaakt. Dit heeft mij gevormd tot een doorleefd en gesloten mens – ik heb al heel wat lijken gezien-; welk schepsel Gods weet tot mij door te dringen?”

Hoe dan ook… hij prikkelt me. Een aantal cocktails verder, sta ik midden in de kamer met Arie te zoenen. Hij vraagt of ik met hem mee wil en trekt een dure overjas aan.

De taxichauffeur bekijkt me ondeugend, alsof hij direct ziet dat ik een dweil om mijn hoofd heb en categoriseert door middel van één blik mijn metgezel. We gaan achterin zitten. Arie is erg dronken en zit aan me. De taxichauffeur, knipoogt naar me via de autospiegel. Mijn partner noemt een straatnaam.

“Kom,” zegt hij, “wat vind je ervan, zullen we eerst nog even ergens wat coke gaan scoren?” De taxichauffeur kijkt smalend achterom. Je kunt zijn minachting bijna ruiken. “U zegt het maar, waar we naar toe moeten.”

“Nou vind je ervan?”

“Als jij coke wil, mij best. Ik hoef niet, heb al genoeg gezopen.” Enigszins teleurgesteld kijkt Arie mij aan, ik haal mijn schouders op. In Zuid stoppen we voor zijn woning. Mijn partner betaalt en stapt uit. De taxichauffeur loopt om de auto heen en doet de deur voor me open, als ik uitstap, fluistert hij me toe.

“Nou meid, veel succes vanavond met die dweil.” En hij knikt in de richting van mijn metgezel.

“Ik dacht even dat u mijn haarband bedoelde,” fluister ik terug. “Ik heb een dweil om mijn hoofd. Echt, kijk maar.”

“Verrek,” zegt de chauffeur.

De grootte van de woonkamer, de smaakvolle meubels imponeren me. Arie loopt op me af en begint me te zoenen. Woest trekt hij aan mijn kleren. De knopen springen van mijn grijze jasje. Snel glijden al onze kleren op de grond en gaan we naar de slaapkamer. Als we op bed liggen zegt hij.

“Naakt bevalt me niet. Ga naar de kamer en trek je jasje aan.” Zijn toon is zo bevelend dat mijn hart opspringt en ik hem subiet gehoorzaam. Met mijn jasje aan, kom ik binnen. “Het is nog niet goed,” zegt Arie terwijl hij me hijgend bekijkt. “Ga naar de kamer en doe je broek aan.” Weer gehoorzaam ik direct, ik hoor hem kreunen. En als ik weer binnen kom fluistert hij schor.

“Je hakken, je vergeet je schoenen.” Ik loop de woonkamer binnen en trek mijn schoenen aan. Op mijn hakken wandel ik de slaapkamer binnen. Hij ligt op bed aan zijn geslacht te trekken.

“Kom boven me staan!” beveelt hij. “Schuif je jasje eens opzij. Ik wil je borsten zien. Doe je broek los. Ja, goed zo. Vinger jezelf.” Ik mag hem wel zeker een half uur niet aanraken, alleen maar aan mezelf zitten en absoluut geen kledingstukken uitdoen. Hij komt dichtbij, ruikt aan me, beweegt met mijn bewegingen mee, maar raakt me geen moment aan.

“Je wilt te graag,” zegt hij. “Niet willen! Nee, niet willen.” Verstijfd val ik uiteindelijk voorover op mijn buik. Ik wil zo graag. En dan eindelijk als slotakkoord, stroopt hij hardhandig mijn broek van mijn lijf; duwt mijn armen met geweld op mijn rug, waardoor ik mijn lichaam moet strekken en laat dan mijn polsen los, waardoor ik zucht en me ontspan, niet op hem bedacht – op dat moment penetreert hij me, en als ik kreun van genot, verlaat hij plotseling mijn lichaam. Ik brom teleurgesteld waarop hij me als een dolle hond begint te likken. Zijn kwijl loopt in een spoor over mijn benen naar mijn geslacht. Het gaat maar voort; wel – niet, even- dan weer wat langer. Weer dringt hij binnen. Ik voel zijn tanden in mijn schouderblad. De vlammen slaan uit mijn kruis, ik zou best zo willen sterven, en opeens stort hij zijn zaad, onverwachts, en hij brult als een beest. Schokkend kom ik klaar alsof ik de slappe lach heb, hikkend, met korte stoten, in eindeloos getril. Zo extreem dat de aders in mijn gehele lijf kloppen en op de raarste plekken plotseling steken.

Mijn kleren plakken, mijn lichaam glimt van het zweet. Ik trek mijn kleren uit om te gaan slapen, echter, kan de slaap niet vatten. Ik draai onrustig in het grote bed en kijk naar de man naast mij. Hij snurkt en dat doet me plezier, meestal ben ik degene die snurkt en direct na de daad in slaap valt. Zijn gezicht is verweerd en pokdalig, zijn mond hangt open. Ik klim voorzichtig over hem heen en haal mijn sigaretten en een asbak uit de woonkamer. Even wordt hij wakker als ik me naast hem installeer met een sigaret. Hij kijkt op en slaapt weer verder. Ik rook en ben zo moe. Met Leo in mijn gedachten, glij ik weg in een rusteloze slaap.

Het duurt even tot ik begrijp waar ik ben. Arie trekt boos aan mijn arm en slaat met iets op de matras, de kamer is gevuld met rook. Dan begrijp ik wat er gebeurd is, ik ben met een brandende sigaret in slaap gevallen en de matras heeft vlam gevat. De smeulende matras is zo gedoofd, alleen zit er nu een gat in het laken. Als het raam open staat, trekt de rook zo weg. Al met al valt het reuze mee en weldra vallen we allebei in slaap.

De volgende morgen ontbijten we uitgebreid met croissants en koffie. Ik blader op mijn IPhone door de erotisch advertenties en vraag. “Zeg, ga je eigenlijk vaak naar de hoeren?” Arie kijkt me aan, alsof hij me niet begrijpt. “Kom,” zeg ik, “Je bent zo handig met condooms. Je hoeft je toch nergens voor te schamen?” En ik leg de meest hartelijke en begripsvolle intonatie die ik voorhanden heb in mijn stem, in de hoop dat hij mijn nieuwsgierigheid bevredigt.

“In België…”, aarzelt hij, “… niet zo vaak.” Hij kijkt schuchter.

“In Zuid-Amerika veel vaker,” raad ik en aan zijn blik zie ik dat het een schot in de roos was. Ik knipoog en zwiep verder. Arie en ik praten, tussen de koffie en croissants over kunst en politiek. Heel oppervlakkig, heel prettig. Ik voel me bij hem op mijn gemak. Uit zijn woorden begrijp ik dat mijn bezoek een eenmalige aangelegenheid is en dat kwetst me. Het lijkt me het verstandigst om me er voorlopig bij neer te leggen. Ik kom hem beslist nog wel eens tegen. Bovendien heb ik mijn sporen al achtergelaten; een gat in zijn lakens, een dweil in de badkamer…

Dorien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1743

OCHTENDKOFFIE

DorienGeplaatst door My 4Fingers vr, december 23, 2016 11:57:48

OCHTENDKOFFIE

Al een paar jaar ben ik hulp in de huishouding, drie ochtenden per week, bij een echtpaar, waarvan de man vorig jaar z'n bedrijf verkocht. Hij is 43 en zij is iets jonger. Hij werkt nu veel thuis en heeft daarnaast een aantal baantjes als adviseur. Ze wonen in een mooi ruim vrijstaand huis, met een grote tuin. Ik ben getrouwd, 34 jaar en zie er best goed uit, maar vind mezelf niet echt knap. Wel heb ik een goed lichaam, waar ik trots en zuinig op ben. Om een uur of tien zorg ik altijd voor koffie in de werkkamer van Arnulf. Vaak is Veronique op stap en dan drinken we koffie met z'n tweeën, waarbij we het over van alles hebben. Net zoals bij Bruno en mij is bij Arnulf en Veronique het huwelijk eigenlijk een sleur geworden en daarover hebben Arnulf en ik het af en toe. Een paar weken geleden hadden we het er weer over en Arnulf vertelde dat de seks nu toch wel teruggebracht was tot een enkel verplicht nummer. Ik vertelde hem, dat bij ons dat ook al een paar jaar zo was, maar dat ik er mee had leren leven.

“Dat is toch te gek,” zei Arnulf, “je bent jong en ziet er toch prima uit. Misschien moeten wij elkaar maar af en toe verwennen.”

Hij stond op en kwam naar me toe. Ik bloosde en zag een behoorlijke bobbel in z'n broek. Hij stond voor me, maar ik was verward en zei, dat ik daar niets voor voelde.

“Ik respecteer je wens” zei Arnulf, “maar ik vind het wel jammer, ik wil je eigenlijk heel graag.” Ik pakte de kopjes en vluchtte naar de keuken. In een roes maakte ik m'n werk af en ging naar huis. Ik rende de trap op en in onze slaapkamer plofte ik op het bed. Ik probeerde m'n gedachten te ordenen en stelde me voor hoe het met Arnulf zou zijn. Ik had een branderig gevoel in m'n kutje en begon mezelf te vingeren. In gedachten zag ik Arnulf naakt voor me staan en zichzelf aftrekken. Het wond me zo op dat ik al snel schokkend klaar kwam en m'n geil over m'n vingers glibberde, terwijl ik met m'n andere hand hard in m'n tepels kneep.

Die hele week kon ik aan niks anders meer denken en fantaseerde hoe het met Arnulf zou zijn. Eigenlijk wilde ik al die verhalen op 4Fingers, die ik stiekem las met hem beleven. Hoe vaak ik mezelf naar een orgasme heb gevingerd die week weet ik niet meer, maar ik wist wel dat er geen ontkomen aan zou zijn. Alleen de gedachte aan Arnulf maakte me al supergeil. Met veel aandacht koos ik die week iets verleidelijkere kleding en kocht zelfs nieuwe lingerie. M'n poesje had ik keurig bijgewerkt, zodat er nog maar een klein toefje schaamhaar overbleef. Zo was ik voorbereid op de dingen die zeker zouden gaan komen. Ik durfde hem alleen niets te laten merken en hij sneed tijdens de koffie uurtjes het onderwerp ook niet meer aan.

Op een ochtend enige dagen later zei Veronique toen ik binnen kwam, dat Arnulf heel laat thuis gekomen was van een vergadering aan de andere kant van het land en daarom uitsliep. Zij ging tennissen en vertrok. Om tien uur zette ik koffie en zat alleen in de keuken met sigaretje, toen Arnulf in z'n ochtendjas binnen kwam, zo te zien net onder de douche vandaan.

“Krijg ik koffie meer,” vroeg hij. Ik schonk hem snel een kopje in en keek eens goed naar hem. Hij zag er fris en opgewekt uit.

“Veronique is al weg,” zei ik en voelde hoe ik weer begon te blozen.

“Is er iets,” vroeg Arnulf.

“Nou, heu… hm… sinds die ochtend dat je me vroeg of ik met je naar bed wilde, heb ik niets anders meer kunnen denken en eigenlijk wil ik dat heel graag.” Vertederd keek hij me aan, zette z'n koffie neer en liep naar me toe. Hij trok me overeind en kuste me voorzichtig. Ik voelde hoe m'n tepels keihard werden en hoe het vocht uit m'n kutje begon te sijpelen, m'n slipje werd helemaal vochtig. Ik trilde op m'n benen van de spanning. Onze tongen dansten om elkaar, terwijl onze handen aan vanzelf aan hun zoektocht begonnen. Arnulf kneep zachtjes in m'n tepel en een elektrische schok ging door m'n lichaam. Z'n andere hand dwaalde verder af naar beneden en streelde m'n dijen onder m'n rokje. Langzaam ging hij naar boven en voelde hoe nat ik was.

“Opgewonden,” vroeg hij.

“Dood zenuwachtig, laten we hier niet blijven staan.”

Hij trok me mee naar de logeerkamer. Terwijl we de trap opliepen, kon hij niet van me afblijven en ik stopte even. Hij duwde me voorover en schoof m'n rokje omhoog. Het slipje trok hij naar beneden en hij kuste m'n billen. Met z'n tong trok hij een spoor door m'n naad, terwijl hij met z'n handen m'n billen uit elkaar hield. Bij m'n kontgaatje aangekomen, stak hij z'n tong er in en toen hij met z'n vingers hard in m'n klitje kneep, kwam ik meteen gierend klaar. Arnulf dronk gul mijn sappen op.

We liepen verder naar boven en hij kuste me, waarbij ik m'n eigen sappen proefde. We stuntelden de logeerkamer binnen en ploften op het grote bed. Daarbij viel de ochtendjas van Arnulf open en ik zag voor het eerst zijn staalharde erectie. Wat zag dat er anders uit dan die van Bruno. Bruno heeft een lange dunne, maar die van Arnulf was misschien wel korter, maar beslist ook dikker en hij was besneden. Een druppel voorvocht stond op de prachtige eikel, ik boog me voorover en proefde het heerlijke zoutige nat. Daarna nam ik hem helemaal in m'n mond en begon eraan te zuigen, hij smaakte heerlijk. Voorzichtig likte ik aan z'n zak en zoog aan z'n ballen. Arnulf werd helemaal gek en begon te kreunen. Ik stopte en kroop omhoog om hem te kussen. Hij deed ondertussen z'n ochtendjas uit en ik kleedde me ook snel uit. Ik stond voor hem en hij keek naar me.

“Wat heb je een prachtig lijf, mooier dan in alle fantasieën die over je heb.” Hij trok me weer op het bed, deed m'n benen uit elkaar en dook met z'n mond op m'n grotje. Hij likte met lange halen over m'n schaamlippen en zoog zich vast aan m'n klitje. Met z'n vingers gleed hij bij me naar binnen en het volgende orgasme diende zich aan. M'n kut stond in brand en ik ontplofte, schokkend kwam ik klaar en trok hem aan z'n haren naar boven. Soepel gleed hij in me en vulde me heerlijk op. Tot aan z'n ballen ramde hij naar binnen en de spanning bouwde zich alweer op. Ik kneep hard in z'n ballen en pakte daarna z'n tepels, die heel gevoelig bleken. Met een schreeuw pompte hij z'n warme zaad in me. Ik voelde hoe golf na golf me opvulde. Toen hij in mijn tepels kneep ging ik weer af als een raket.

We bleven zo stil liggen en langzaam voelde ik zijn lid iets verslappen. Hij gleed uit me en keek me glimlachend aan. Ik strekte me loom uit en voelde me heerlijk. Arnulf stapte van het bed, stak twee vingers in m'n druipende opening, proefde onze sappen en liet mij ook proeven. Z'n lans was alweer helemaal op oorlogssterkte en hij draaide me om. “Ik wil je op z'n hondjes, ik wil je in je kontje neuken.” Dat had ik nog nooit gedaan en ik was bang dat het erg pijn zou doen. Nadat hij z'n pik in m'n grotje een paar keer heen en weer had laten gaan, smeerde hij m'n kontgaatje met ons geil. Z'n dikke eikel drukte hij tegen m'n anus en ik voelde een pijnscheut. Langzaam drukte hij door en ik voelde de vreemde sensatie van pijn die overging in puur genot. Hij was heel voorzichtig en nadat ik aan zijn vulling gewend was begon hij in en uit te bewegen.

Ik pakte mijn knopje en begon het op te wrijven, terwijl Arnulf houvast zocht aan mijn tepels. Met m'n andere hand omklemde ik zijn ballen en zette een beetje druk. We hielden het allebei niet meer en kwamen gierend klaar. Arnulf zaad kwam langs z'n pik weer naar buiten en hij floepte uit me. We kusten elkaar nog een keer uitgebreid, waarna Arnulf zich uit de voeten maakte om te douchen. Ik wilde alle geile sappen zo lang mogelijk bij me houden en kleedde me weer aan, nadat ik me zo goed als het ging gewassen had.

Toen ik goed en wel weer aan het werk was, hoorde ik de auto van Veronique. Inmiddels heeft Arnulf aan mij veel meer dan een hulp in de huishouding.

Dorien
Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1716

ZONNEN AAN HET ZWEMBAD

DorienGeplaatst door My 4Fingers di, januari 06, 2015 14:45:53

ZONNEN AAN HET ZWEMBAD

Ik was boven op mijn kamer nog bezig met de vibrator toen de zoemer ging. Ja, we hebben een intercom in dit fantastische vakantiehuis! Of ik zo meteen naar beneden wilde komen, want het bezoek was gearriveerd. Nu was ik helemaal niet zo blij met die indringers. Het was een collega van mijn vader, met zijn vrouw en enig kind. Niet dat ik mensenschuw was, maar ik had het huis graag voor onszelf alleen. Kon je tenminste in je blootje heen en weer rennen. Nu zou ik me weer moeten aankleden. Ik stond voor de kleedspiegel, met die vibrator in mijn hand en bekeek mezelf.

Ik mocht niet ontevreden zijn. Mijn borsten waren flink en stevig, met grote, donkere tepels en tussen mijn benen glooide een mooi heuveltje. Het bosje haar had ik met de schaar getrimd, want helemaal kaal zou niet gaan in dit huis. Ik aarzelde of ik meteen al naar beneden zou gaan of… Ik zette de vibrator aan en beroerde met de dikke kop even mijn linker tepel. Shit! Veel liever was ik doorgegaan met mijn spelletje. Ik was heel bedreven geraakt in zelfbevrediging, want veel anders was er hier niet te doen, behalve dan af en toe in het zwembad spartelen. Bijna dagelijks gebruikte ik de vibrator, of gewoon mijn vingers en soms ook andere dingen. Al vanaf mijn elfde jaar heb ik gemasturbeerd, in het begin bijna altijd met mijn broekje aan. Dan trok ik aan de bovenkant van het broekje zodat de stof in mijn sneetje drong en als ik dan mijn benen stijf samenkneep… Ik ging dichter bij de spiegel staan en liet opnieuw de vibrator tegen mijn tepel trillen, die nu mooi hard vooruitstak. Mijn andere hand ging onwillekeurig naar mijn kruis om daar mijn poesje te aaien. Intussen keek ik mezelf diep in mijn donkere ogen. Zo’n beetje geilen op mezelf. Lekker. Ik besloot toch maar naar beden te gaan. Het was een warme dag, dus het bikinibroekje en een lang T-shirt was best verantwoord.

Een handje was snel gegeven. Die mensen interesseerden mij totaal niet. Rebecca, zo heette het dochtertje, was ‘m ook al gesmeerd. Die was skeeleren op het weggetje bij ons huis. Met een flinke fles zonnebrandcrème vertrok ik naar de tuin. Het water in de pool zag er verleidelijk uit, maar ik wilde eerst een uurtje zonnen. Lullig dat die mensen er waren, nu moest ik mijn bikini wel aanhouden. De tuin was omgeven door een hoge schutting tegen inkijk, maar vanuit de zitkamer had je door de open schuifdeuren alles in zicht. Ik lag nauwelijks tien minuten in het gras of Rebecca verscheen op het terras. Ze zag er leuk uit voor haar achttien jaar. Lange, blonde haren wapperend in de wind rond een lief gezichtje met grote blauwe ogen. Donker gebruinde benen met knotsen van kniebeschermers kwamen onder een spierwit rokje uit.

Nu ben ik, geloof ik, helemaal niet lesbisch, aangelegd. Ik heb zat jongens gehad. Maar Rebecca deed me iets. Ik voelde een lichte trilling in mijn buik.

“Hoi”, zei ze, “jij bent zeker Dorien?” Ik knikte. Ze gooide de skeelers, die ze in haar hand hield, in het gras en kwam naast me zitten, de knieën opgetrokken. Ik zag een glimp van een lichtblauw katoenen slipje.

“Dus jij bent Rebecca?”

“Zeg maar Becca, zo noemt iedereen me.” Ze keek om zich heen. “Supermooi zwembad, zeg. Maar verder is het hier wel eenzaam, er is geen kip te zien op de weg.”

Ik begon uit te leggen dat het dichtstbijzijnde dorp vier kilometer weg was, toen mijn ouders verschenen. Ze wilden hun gasten de omgeving laten zien en of we meegingen? Becca keek me aan en trok een vies gezicht, met haar mondhoeken naar beneden.

“Ik blijf liever hier want ik heb alles al gezien,” zei ik, “Becca gaat misschien ook veel liever zwemmen.” Rebecca sprong op. “Ja veel liever!”

Nou goed, maar dan moesten we wel zelf wat uit de koelkast halen om te eten, want zij zouden gaan eten in de stad.

Zodra iedereen weg was, knoopte ik het topje van mijn bikini los, want ik wil nu eenmaal graag overal bruin worden. Rebecca wierp niet meer dan een snelle blik op mijn borsten en babbelde toen verder over de vakantie, haar school en de hond die ze in een dierenpension hadden moeten doen omdat hij niet te vertrouwen was met kinderen. Ik vroeg of ze ook niet lekker wilde zonnen. Ze aarzelde even, maar trok toen haar blouse uit. Een beha droeg ze niet, en had ze ook niet nodig. Haar tietjes waren klein, maar goed gevormd en voorzien van de mooiste roze tepels die je je voor kunt stellen. Ik pakte een paar kussens van een tuinstoel en legde die voor haar in het gras. Ze deed haar kniebeschermers af en stilletjes hoopte ik dat ze ook haar spierwitte broekje zou uittrekken en misschien... Ik wist niet hoe ze zou reageren, maar besloot het erop te wagen.

“Meestal lig ik helemaal in m’n blootje te zonnen. Vind je het erg als ik…? We zijn tenslotte meisjes onder elkaar.”

“Alleen als ik het ook mag,” zei ze. Ik schoof mijn bikinibroekje uit en legde het naast me in het gras. Ik zag een klein nat plekje en dat verbaasde me niet, want ik werd aardig opgewonden door haar.

Becca stond op, stapte snel uit haar broekje en schoof haar blauwe slipje omlaag. Even kreeg ik de kans haar poesje te zien. Het lag lief en open en perfect gevormd tussen haar dunne dijen, bekroond met een beginnende schaduw van kleine blonde krulhaartjes. Ik kreeg het nu behoorlijk te pakken. Ik kon ‘t niet laten om even aan mijn eigen kutje te voelen. Ja hoor, ik was nu echt nat. Becca zag wat ik deed. Ze staarde even naar mijn poesje en verbeeldde ik ‘t me, of gleed er een glimlachje over haar gezicht? Toen ging ze op haar buik liggen, het hoofd op haar armen.

“Mm… lekker weer, lekker zonnetje.” Zei ze. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze had een mooi rond kontje en het lange haar golfde over haar rug, glanzend als goud, bijna tot op haar dunne middeltje. Onwilkeurig gingen mijn gedachten terug naar die ochtend in het zwembad, jaren geleden, toen ik voor het eerst gevingerd werd door een meisje uit een hogere klas. Ik moest toen ongeveer zo oud zijn geweest als Becca nu. Die ervaring had me eerst in verwarring gebracht, maar achteraf was ik blij dat het gebeurd was. Het had me op het spoor gezet van al die heerlijke uurtjes die ik sindsdien met masturberen heb doorgebracht. En het had niet lang geduurd voor ik de eerste jongen tussen mijn benen had gevoeld. Toch wist ik wel bijna zeker, dat ik nooit met Becca zou durven doen wat toen mij was aangedaan. Ik had verder geen enkele ervaring met meisjes gehad. Maar wat zou ik graag even… eventjes maar, dat verleidelijk wezen naast me strelen.

“Wil je mijn rug niet insmeren?” Zei Becca.

“Ja natuurlijk. Op voorwaarde dat je daarna mij een beurt geeft.” Ik had ‘t eruit geflapt voor ik het wist. Hoe zou ze dat opvatten? Maar ze zei heel onschuldig dat ze dat zeker zou doen, als ik nu maar een beetje zou voortmaken, want ze wilde niet verbranden. Intussen stond ik al in brand vanaf het moment dat ze haar slipje had uitgetrokken! Ik pakte de fles en kneep een flinke streep olie op mijn vingers. Ik masseerde het gladde goedje in haar rug. Haar velletje was nog zachter dan ik ‘t me had voorgesteld. Becca kreunde zacht terwijl ik haar schouders insmeerde. Ze strekte haar armen uit en toen ik me bukte om ook die in te smeren, schoven mijn tepels even over haar rug. Nu zag ik toch echt een glimlachje bij Rebecca! Ik werd er nerveus van, zo verlangde ik naar haar. Ik draaide me om, zodat ik haar benen kon doen. Zou ze het goed vinden als ik haar billen…? Alleen de zijkanten, of ook in het spleetje? Zou ze dat toelaten, of zou ze opspringen en hard weglopen? Ik begon bij haar voeten, de tenen een voor een, tussen haar tenen. Het liefst had ik haar tenen gekust en gezogen, maar het minste wat ik kon doen was zachtjes die teentjes masseren. Ik hoopte dat ze dat net zo prettig zou vinden als ikzelf. Daarna omhoog langs haar kuiten, de zachte glooiing van haar dijen, steeds dichter bij haar kontje. Nerveus spoot ik een nieuwe lading lotion op mijn hand en begon haar billetjes te bewerken, eerst de zijkanten en dan langzaam masserend naar binnen toe, tussen haar spleet.

“Mm… je doet het net als Marlies”, zei Becca.

“Marlies?”

“Ja, mijn vriendin van school. Die smeert me ook altijd zo lekker overal in. Ze plaagt me altijd een beetje.”

“Hoe bedoel je?”

“Nou, je weet wel. Ze doet haar hand tussen mijn benen en speelt een beetje met me. Soms denk ik dat ze lesbisch is, maar ze zegt dat ze ook van jongens houdt. Ik denk dat jij Marlies heel aardig zult vinden.”

“Dat denk ik ook! Zeker weten!” Ik kon mijn oren niet geloven. Becca liet zich aanraken door een vriendinnetje? Ik voelde me in de zevende hemel. Het vooruitzicht op seks werd steeds beter! Als ik geen harde pik in me kon krijgen, zou Becca ‘s tong toch minstens zo lekker zijn. Ik werd duizelig van geil verlangen. Ik deed opnieuw een paar druppDorien olie op mijn hand en wreef het over haar billen. Toen mijn vingers in haar spleet gleden, spreidde Becca haar benen. Langzaam verkende ik de binnenkant van haar bilspleetje tot het topje van mijn vinger haar nauwe kontgaatje beroerde. Mijn hart bonsde zo hard dat ik zeker weet dat ze het kon horen. Ik bewoog mijn hand naar beneden en smeerde de lotion op de binnenkant van haar dijen. Met ingehouden adem liet ik een vinger langs haar poesje glijden. Ze was zo zacht, haar kutlipjes waren teer als bloemblaadjes. Ik moest me met alle macht inhouden, of ik was bij haar naar binnen gegaan.

Ik had nu alles van haar lichaam gehad. Alles zat onder de zonnebrandolie. Alles wat ik nu verder zou doen zou neerkomen op het molesteren van een minderjarige! Op het moment dat dat tot me doordrong, draaide Becca zich om en lachte tegen me. Ze strekte haar armen uit.

“Nu is mijn voorkant aan de beurt!”

“Vind je het prettig als je vriendinnetje met je speelt?” Vroeg ik.

“Ik vind het heerlijk”, zei ze en ze sloot haar ogen. “Het voelt zo lekker! Supergaaf gewoon!”

“En speel jij ooit met haar? Je weet toch wat ik bedoel?”

“Zeker weten. Maar meestal laat ik gewoon Marlies haar gang gaan. Alles wat ze wil is haar vingers in me steken.” Ze giechelde en stak haar hand tussen haar benen. Ze wreef haar kutje. Gefascineerd keek ik toe.

“Marlies slaapt dikwijls uit in het weekend. Als mijn moeder naar bed gaat, blijven wij nog op en kijken tv. Marlies speelt graag met me, dus dan liggen we op de bank en we doen het heel lang.”

“Heeft je moeder jullie ooit betrapt?”

“Ja, een keer na schooltijd. Marlies was bij me op de kamer en mijn moeder was vroeg thuis en kwam mijn kamer binnen terwijl we bezig waren.”

“Bezig met wat?” Vroeg ik. Mijn kutje was op hol geslagen.

“We lagen op bed en Marlies had haar hand in mijn broekje.”

“Was je moeder boos?” “Eerst wel, maar later zei ze dat we gewoon voorzichtig moesten zijn.”

“Voorzichtig?”

“Nou, je weet wel. Als we wilden experimenteren moesten we dat met elkaar doen en niet met jongens. Omdat je dan zwanger kunt worden.”

“En jullie gingen dus gewoon door?”

“Ja hoor. Marlies zei dat we nu alles mochten en ze heeft mijn broekje uitgetrokken en heeft heel lang met me gespeeld. Het was echt te gek!”

Becca raakte opnieuw haar kutje aan. Ik vroeg me af of ze besefte hoe geil ze me maakte. Mijn poes speelde zo op, dat ik mijn benen tegen elkaar moest klemmen.

Ik haalde diep adem, spoot opnieuw olie op mijn handen en legde ze op haar buik. Eerst wreef ik haar heupen en zijden in. Zou ze het goed vinden als ik haar borsten aanraakte? Ik bewoog mijn handen dichter en dichter naar die prachtige ronde tietjes. Ik had haar kontje al gehad, en heel even haar kutje. En ze zei dat haar vriendinnetje dat regelmatig deed. Dus waarom niet? Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was bij meisjes onder elkaar, wreef ik met mijn glibberige handen over haar borsten. Haar tepDorien werden harde knopjes onder mijn gretige vingers.

Becca glimlachte. “Dat voelt heel lekker!”

Wrijvend over haar borsten en platte buikje, gleed mijn blik naar dat verleidelijke plekje tussen haar benen. Mijn hand ging omlaag en speelde even met het poezelige dons. Ik wreef de binnenkant van haar dijen. Ze deed haar ogen dicht en spreidde haar benen, alsof ze me wilde zeggen dat ik door moest gaan. Langzaam bewoog ik mijn hand omhoog tot ik haar aanraakte. Ik moest het kalm aan doen, om haar niet af te schrikken, dus wreef ik heel oppervlakkig, net genoeg om de olie aan te brengen. Haar reactie was een zacht gekreun en ze spreidde haar benen nog verder open.

Ik legde mijn hand nu vol op haar poesje en aaide het zachtjes, terwijl mijn middenvinger langs haar sneetje gleed. Daarna stak ik mijn vinger wat dieper tussen haar lipjes. Ze was zo warm en nat, en ze reageerde door tegen mijn hand aan te drukken. Ik keek naar haar gezicht toen mijn vinger in haar verdween. Mijn andere hand was al druk in de weer tussen mijn eigen benen.

Becca opende haar mond en zuchtte. Eén hand ging omhoog om met haar tepel te spelen. Toen draaide ze haar hoofd om zodat ze me kon zien masturberen. Op dat moment wisten we geloof ik allebei dat we samen klaar gingen komen. Ze legde haar hand op die van mij en speelde met mijn vingers die in en out mijn kutje gleden.

“Dat doe ik ook zo graag,” zei ze. “Ik doe het heel vaak.”

Ik stond op het punt mijn tempo te verhogen toen ze plotseling zei: “Kan ik nu jou een beurt geven?”

Nog een halve minuut, en ik zou ons allebei klaar gemaakt hebben. Maar ik stopte en haalde met tegenzin mijn vinger uit haar poes.

“Oké, Becca,” zei ik. Ik ging op mijn rug liggen en rook aan mijn vinger. Een golf van heet verlangen sloeg door mijn lichaam toen ik haar geurtje binnenkreeg. Ze knielde naast me neer, met een flinke lading zonnebrandolie op de palmen van beide handen. “Waar denk je aan?” Vroeg ze.

“Aan een film die ik eens gezien heb. Het speelde in Japan. Een meisje kwam voor een massage bij een geisha, en weet je wat die deed? Zij smeerde eerst zichzelf in en ging toen op het meisje liggen om zo de olie op haar over te brengen”

Becca dacht even na. “Wauw, dat lijkt me gaaf, zeg! Kan ik dat bij jou doen?”

“Dat is nou net wat ik hoopte, “ zei ik met mijn hart helemaal op hol.

Ze knielde tussen mijn voeten, smeerde de olie over haar borsten en kneep nog eens flink in de fles om een nieuwe lading over zich heen te spuiten. Toen ze de glibber goed verspreid had, kroop ze naar voren tot haar glimmende tietjes boven mijn heupen zweefden. Ze liet zich zakken en begon langzaam heen en weer te schuiven om de lotion met haar borsten over mijn buik te verdelen. “Zoiets?”, vroeg ze, mij lachend aankijkend.

“Net zo, schat.” Mijn ademhaling werd sneller toen onze tepels elkaar aanraakten en haar zachte borstjes tegen de mijne aandrukten.

“Wat deden die twee daarna… in die film bedoel ik?”

“Nou, ze kusten elkaar,” zei ik, recht in haar blauwe ogen kijkend.

“Marlies en ik zoenen ook.” Ze wrikte net zo lang met haar heupen tot onze kutjes op elkaars dijen drukten. Ze deed geen enkele moeite om te verbergen dat op mijn been lag te neuken. Het kostte me moeite om nog een woord uit brengen. Ik trok haar gezicht naar het mijne en we zoenden lang en diep, terwijl we met soppende kutjes op elkaars dijen reden. Haar lange blonde haar viel over mijn gezicht en haar geur was bedwelmend. Onze wederzijdse masturbatie werd steeds intenser en binnen nauwelijks een minuut kwamen we snel achter elkaar allebei klaar. Ik voelde haar warme sap op mijn been stromen terwijl haar lijf schokte en verstijfde. Haar hoofd viel achterover en ze kneep haar ogen stijf dicht, terwijl ze haar poes zo hard als ze tegen mijn dij perste. Op hetzelfde moment duwde ze haar been omlaag. Mijn kut kreeg krampjes van puur genot en een siddering trok door me heen. Nu was het mijn beurt om haar been te kutsap te besproeien.

Het duurde even voor we allebei weer bij normaal konden ademhalen. We rustten in elkaars armen uit, voordat we in het zwembad sprongen. We hadden nog een heel weekend voor de boeg!

Dorien

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1323

De bedwongen vrouw

DorienGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 16, 2014 15:28:56

Bedwongen vrouw

Op een dag kwam Linda laat thuis van college. Buiten was het al donker. Toen zij de woonkamer binnen stapte was het licht uit. Ze dacht dat Christa en Donna de stad in waren. Haar vingers zochten naar de lichtknop. De stemmige lamp aan het plafond wierp een zachte gloed over de kamer. Het volgende moment stond Linda als aan de grond genageld. Ze kon haar ogen niet geloven! Christa en Donna waren helemaal niet uitgegaan.

Donna lag languit op haar bed, met haar benen wijd gespreid. Christa zat er op haar knieën tussen en haar hoofd zat begraven tussen de trillende dijen van het andere meisje.

Linda kon haar ogen niet afwenden. Het bloed klopte aan haar slapen.

Zodra het licht aanging keken de twee medestudenten op. Ze maakten geen aanstalten om iets aan hun schaamteloze te veranderen.

"Hallo, Linda da's ook onverwachts?" Glimlachte Donna. "Je ziet, we zijn even bezig. We hadden je nog niet thuis verwacht. Toe kijk niet zo geschrokken, liefje we doen niets kwaads hoor."

Nu pas duwde ze Christa bij zich vandaan. Ze gleed van het bed af en kwam met wiebelende borsten naar Linda toe.

"Of wil je soms ook even op mijn tieten zuigen, schatje? Nou van mij mag je, toe maar!" Zij duwde haar blote borsten uitdagend vooruit.

Linda keek ongelovig naar de grote naakte tieten van haar medestudente. God wat had die meid ballen. En wat stonden haar dikke bruine tepels er stijf bovenop! Linda schudde afwerend haar hoofd. Ze was er niet aan toe om zomaar met het lesbische liefdesspel van de twee jonge vrouwen mee te doen.

"Kom terug, Donna" beval Christa vanaf het bed. "Laat haar, wij waren samen bezig."

Donna stapte heupwiegend terug naar het bed. Linda zag hoe wulps ze haar stevige billen ronddraaide. De twee studentes vielen direct weer in elkaars armen en zette onbeschaamd hun erotische avontuur voort. Linda wist zich met haar figuur geen raad. Ze ging maar gauw naar de badkamer en nam een hete douche. Toen ze terug kwam in de woonkamer, waren Christa en Donna nog steeds met elkaar aan de gang. Linda wist niets beters te doen dan in haar eigen bed te kruipen aan de andere kant van de kamer. Zij draaide haar rug naar het vrijende tweetal toe en viel in slaap.

Linda schrok wakker. Ze keek de kamer in Christa en Donna zaten naakt op de bank. Ze hadden iets te drinken ingeschonken. Linda deed als of ze hen niet zag. Doch toen klonk Christa's gebiedende stem.

"Linda kom hier, doe niet alsof je slaapt. We weten dat je wakker bent. Nou vooruit kom hier!" Linda gehoorzaamde alsof ze in trance was en gehypnotiseerd door de dwingende stem van Christa. In haar dunne doorschijnende nachthemd dat nog net tot onder haar lekkere kontje reikte liep ze naar het bankstel toe. Christa en Donna keken met begerige blikken naar het mooie meisjeslichaam. Ze zagen de stevige ronde borsten wippen bij elke stap.

"Kom bij mij staan!" Beval Christa. Linda stond nu tussen de twee vrouwen in. Ze schrok toen Donna ineens haar nachthemd omhoog trok en het over haar hoofd uitdeed. Nu stond ze naakt voor Christa.

"Beloof je dat je alles doet wat wij willen?" Vroeg Christa. Linda schudde schuchter haar hoofd. Ze wilde niet toegeven. Op dat moment knikte Christa met haar hoofd naar Donna. Die was sterker en groter dan Linda. Zij greep het meisje van achteren beet en nam haar in een onontkoombare omklemming. Zo voerde ze Linda naar het bed in de hoek. Ook al stribbelde ze tegen, het hielp Linda niet. Ze werd met dikke witte koorden aan het bed vastgebonden. Haar handen aan de twee posten van het hoofdeinde. Haar benen werden wijd uiteen getrokken, en Donna knoopte haar voeten aan de twee buizen van het voeteneinde vast. Nu was ze helemaal overgeleverd aan de twee jonge vrouwen. Die konden nu ook zonder haar toestemming met haar doen wat ze wilden. Christa stond dichtbij haar. Ze glimlachte triomfantelijk.

"O, wat ben je mooi! Kijk eens hoe je blote tieten wiebelen. Ja wurm maar met je hete kontje. Je komt toch niet los! Verrukkelijk, wat een zalig dotje haar zit er op je lieflijk kutje!" Christa boog voorover en begon de strakke tieten van het meisje te strelen. Haar tepels werden stijf, lachend kneep Christa er in. Donna richtte zich op Linda's kut. Ze trok de stramme lippen uiteen en stak brutaal een vinger in de glibberige spleet. Met haar andere hand betastte Donna de lichte welving van Linda's buik. Ze kietelde de navel. Haar vingers gleden traag langs de draaiende heupen.

"Heb je het al eens eerder met een andere vrouw gedaan?" Sprak Christa. Gelijktijdig drukte ze een natte zoen op Linda's weerspannige lippen.

"Ik ben heet en geil" lachte Donna. "Ik heb net Christa klaar gebeft, maar ben zelf nog niet aan mijn trekken gekomen. Dat moet nu met jou!"

Met die woorden kroop Donna bij Linda op bed. Ze knielde schrijlings boven het gezicht van de gebonden kamergenote. Haar poes was slechts enkele centimeters van Linda's mond verwijderd. Zuchtend van opwinding liet Donna haar schedemond langzaam zakken. Christa hield Linda's hoofd onwrikbaar vast. Het volgende moment begon Donna haar natte pruim brutaal over Linda's mond te wrijven. Voor het eerst in haar leven proefde het meisje de smaak van een andere vrouw. Ze snakte naar adem. Het duizelde haar. Dat kon Donna en Christa echter niet schelen. Christa's handen gleden over Linda's borsten. Ze bracht haar mond er naar toe. Haar lippen sloten gulzig om de tepels. Ze begon er uitgebreid aan te zuigen. Met haar tanden trok ze de bruine knoppen ver uit de aureolen. Linda kermde. Donna ging nog steeds haar gleufje over Linda's mond. Ze bewoog zich zo, dat haar dikke klit heerlijk werd gemasseerd. Kreunend zat ze op het willoze slachtoffer. Haar strakke billen schoven steeds achteruit. Linda proefde het geil dat de jonge vrouw in overvloed afscheidde. Onwillekeurig likte ze haar lippen af. Ze schaamde zich ervoor, dat ze dit moment heel opwindend vond.

"Nou ga eens opzij!" Sprak Christa even later tegen Donna. Met omfloerste ogen keek Linda haar aan. Zij had een dildo om haar heupen gebonden. Het lid stak dreigend uit haar schaamhaar vooruit. Linda kon haar ogen niet geloven. Wat was dat ding groot en dik!

"Schiet op, Donna. Kniel op handen en knieën voorover tussen Linda's dijen en ga stevig aan haar kut zuigen! Dan zal ik hem van achter af in je pruim stoten. Maar eerst moet Linda de staaf afzuigen, zodat hij lekker nat wordt!"

En terwijl Donna met flitsende tong aan Linda's schaamspleet begon te likken duwde Christa de plastic staaf tussen Linda's lippen. Ze dwong het meisje om op de harde namaakroede te zuigen en voor meer dan de helft nat te maken met haar speeksel. Het meisje stikte er haast in. Ze was blij toen Christa hem eindelijk wegtrok. Linda voelde dat haar schaamlipjes open werden getrokken. Donna's tong gleed op en neer door haar vurige spleet. Het volgende moment raakte ze haar verstijfde klit aan. Het leek wel of er elektrische vonken door haar buik schoten. O, dat vond ze best fijn. Ze begon met haar bekken te draaien en haar kontje wipte driftig op en neer. Christa stelde zich hurkend achter Donna's billen op en plaatste de dikke staaf tussen Donna's dijen door, pal voor haar sponzige gleuf. Impulsief stuwde Donna haar achterste omhoog zodat haar vriendin nu gemakkelijk bij haar kon binnen komen. De jonge vrouw in het midden kreunde luid toen de harde staaf door haar vaginatube gleed. Haar gebogen lichaam schokte vooruit. Met nog meer inzet begon ze Linda te beffen. Die zou nu het liefst Donna's hoofd hebben vast gegrepen, om haar nog dichter tegen haar schoot te drukken. Maar haar handen waren onwrikbaar vast gebonden. Haar machteloze positie versterkte op een wonderlijke manier haar sensuele gevoelens. Het was net of ze er nu nog meer van genoot. Ze kronkelde wulps heen en weer. Donna tilde even haar hoofd op en zei tegen Christa.

"O meid, wat pook je dat ding lekker wild in mijn kutje! Ja, ik ben je geile hoer! Ik zal mijn kont nog steviger rond draaien." Daarna drukte ze haar mond weer op Linda's schede. Christa lachte triomfantelijk. Bij elke stoot die ze aan haar vriendin gaf, wipten haar borsten fel heen en weer. Haar donkere spenen staken ver uit de ronde tepelvlekken, ten teken van haar wellust. Ze bonkte vooruit en zorgde er voor dat Donna steeds vinniger op Linda's gleuf zoog. Het vastgebonden meisje begon ingehouden te grommen. Haar kittelaar werd zo intens gestimuleerd dat ze langzaam maar zeker naar het hoogtepunt toe werd gedreven.

"Ga door, Donna!" Moedigde Christa haar minnares aan. "Ze begint te komen!"

"Ja! Ga door," hijgde Linda smachtend. Ze wilde nu klaar komen. En ze kwam! Haar naakte lichaam spartelde in allerlei bochten. Haar tieten draaide rond. Ze trok hard aan de koorden. Met een rood aangelopen hoofd beleefde ze haar eerste lesbische climax. Linda voelde zich erg licht in het hoofd worden en viel bewusteloos. De meisjes maakten haar snel los en gaven haar iets te drinken.

"Vond je het leuk" vroeg Christa. Linda knikte licht en zei.

"Ja, het was wel leuk, maar ik vind het nu wel genoeg." De beide meisjes begrepen haar wel en lachten.

"Ga maar lekker slapen we doen het nog weleens over. Je vond het nu lekker; dan doen we het zonder je vast te binden."

"Christa gaan wij ons nu nog even vermaken?" Zei Donna.

Linda voelde zich zo uitgeput dat ze zich omdraaide en in een diepe slaap weg zakte. De beide andere meisjes gingen nog heel lang samen verder.

Dorien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1125

Soms voel je het gewoon.

DorienGeplaatst door My 4Fingers do, november 21, 2013 19:49:53

Soms voel je het gewoon.

Ik voelde dat het weer eens tijd was. Soms voel je dat gewoon. En net nu was mijn vriend weer eens voor enkele dagen op zakenreis. Dat was hij de laatste tijd steeds vaker en ik moet zeggen dat dit waarschijnlijk wel bijdraagt tot mijn frequente vreemdgaan.

Ik werk op een groot kantoor, als secretaresse, waar ik al altijd keurig verzorgt en gekleed zit. Ik was net klaar met werken. Niemand van mijn collega's of mijn werkgevers weten dat ik eigenlijk diep van binnen een beest ben, en dat het beest in me regelmatig even naar buiten gelaten moet worden om te zorgen dat ik me in het gewone dagelijkse leven een stuk beter kan gedragen. Toen ik dus van mijn werk kwam voelde ik de bekende drang in mijn onderbuik dat ik echt even wat seksuele aandacht kon gebruiken. Ik besloot volledig toe te gaan geven aan elk verlangen dat ik verder ook zou hebben.

Ik parkeerde thuis, en rende praktisch naar binnen. Snel at ik wat, en sprong onder de douche. De warme stralen deden het geile gevoel wat ik had alleen maar toenemen. Ik schoor mijn kutje en mijn lipjes, zodat alles glad en fris was, als ik iemand zou oppikken. Ik stapte daarna uit de douche en keek in mijn kleerkast wat ik aan zou trekken. Net op dat moment ging mijn mobiel. Ik keek op de display, zag dat het mijn vriend was en zette de telefoon op speaker. Terwijl ik naakt voor mijn kast stond, hadden we een gesprek over 'hoe het vandaag op het werk was.' Ik probeerde mijn toon neutraal te houden, maar kon me niet altijd bedwingen. Hij vroeg me wat ik die avond ging doen. Zelf ging hij een filmpje kijken op zijn laptop, en vroeg slapen, morgen had hij weer een vergadering. Ik antwoordde hem heel rustig dat ik waarschijnlijk even langs mijn moeder zou gaan, en ook vroeg in bed zou kruipen. Maar in werkelijkheid had ik hele andere plannen. Terwijl mijn vriend, die lamme lul die zich teveel door zijn werk liet opslokken, me verwaarloosde trok ik lekker uitdagende kleren aan.

Ik pakte eerst een paars topje, met een laag uitgesneden hals, en spaghettibandjes. Het liet een aardig deel van mijn stevige borsten vrij. Daarna schoot ik in een kort rokje, zonder dat ik ondergoed aanhad. Vanavond ging ik op jacht, en ik wilde dat dit duidelijk was. Mijn kutje schreeuwde bijna om lekker gestreeld te worden, maar ik onderdrukte de neiging. Dat zou vanzelf wel gebeuren.

Nadat mijn vriend had opgehangen maakte ik mijn toilet af. Ik liep, schaars gekleed en geil, de trap weer af en pakte een lange jas. Ik had geen zin om de buren te laten zien wat ik allemaal van plan was. Mijn auto, een gewone Audi A1 zou niet opvallen. Ik stapte in en reed een half uurtje lang op een autosnelweg. Ik ga voor mijn avontuurtjes altijd een flink eind uit de buurt, ik heb er namelijk niet zo'n zin in geconfronteerd te worden met vrienden of collega's. Na ene half uurtje flink doorrijden op de autosnelweg, had ik het idee dat ik ver genoeg weg was, en ik besloot de afslag richting de stad te nemen. Nu was het parkeren en op zoek gaan. Hoewel mijn lijf in brand stond, hard op zoek was naar bevrediging en ik me ook eigenlijk wel een flinke slet voelde was ik niet van plan om me door de eerste de beste te laten neuken. Ik heb namelijk nog wel iets van stijl. Ik wil wel iets speciaals. Het was lekker weer, een mooie zomeravond. De zon ging onder, maar het laatste straaltje streelden mijn gezicht nog, voegde een extra dimensie toe aan het spel wat ik aan het spelen was. De wijk waardoor ik liep was best stijlvol en ik hoopte al min of meer dat ik èèn of ander kerel in een jaguar tegen zou komen om me op te pikken. Maar helaas voor mij gebeurde dat niet. Ondanks dat was het wandelen zeer aangenaam en de laarzen die ik aanhad zeer comfortabel. Ik had er dus geen enkel probleem mee om nog even door te lopen en het moment van bevrediging uit te stellen. Er waren hier trouwens maar weinig mannen op straat. Ik sloeg nog een paar keer een hoek om, en opeens stond ik oog in oog met iets wat waarschijnlijk een mooi huis zou worden. Het stond nu echter nog vol in de aanbouw. Eigenlijk stond er alleen nog maar een paar muren, en een dak. Het zou nog wel verder afgewerkt moeten worden. Op een aantal emmers zaten een drietal mannen, koffie te drinken en een sigaretje te roken. Afgenokt na een zware werkdag en nu genietend van een laatste sigaret voor ze met hun camionette naar huis op konden. Of? Tja…hm… ook dat was mogelijk.

Twee van hen waren grote stevige kerels, van rond de dertig jaar. Ze hadden spijkerbroeken en shirts aan. De derde was een stuk jonger, nog maar een jaar of achttien. Hij was goed gebouwd, maar niet zo breed als de andere twee en was bloot van boven. Hij had korte blonde borsthaartjes en een ketting met een kruisje om. Ik was onmiddellijk geïnteresseerd in alle drie.

"Goed heren, arbeidsinspectie. Voor wie werkt u?" Zei ik zo autoritair mogelijk.

De drie mannen sprongen bijna overeind. Zonder twijfel waren het zwartwerkers, die zo een centje bij wilden verdienen en waren ze nu bang voor een boete. De twee oudere kerels grijnsden onmiddellijk toen ze me zagen, alsof ze konden ruiken wat ik van plan was. Het jongere gastje echter, werd wat rood en begon te stotteren.

"Eu…mm… mevrouw. Dit is het huis. Wij werken voor…eu… we bouwen…" Zijn maten begonnen hardop te lachen.

"Hé Jan, heb je al ooit een controleur gezien van de arbeidsinspectie die er zo lekker uitziet? Dat zijn altijd mannen." Bulderend sloeg hij de jongen op de schouder, die onmiddellijk de helft van zijn koffie morste. De jongen werd zo nodig nog roder en stamelde een soort van verontschuldiging. Ik kreeg toch wel wat medelijden met hem.

"Ach ventje, ik kwam eigenlijk alleen vragen of ik een sigaretje met jullie mee mocht roken. Alleen is maar alleen." Eén van de twee ouderen bood me een Marlboro aan, die ik accepteerde. Ik boog me voorover om het vuurtje te gebruiken wat ze me aanboden, waarbij ik zorgde dat ze alle drie een goed zicht hadden op mijn borsten. We rookten en praatten een tijdje. De oudere twee kerels, Bob en Gust, maakten steeds toespelingen en hints op wat ik mogelijk zou willen. Zij hadden allang door dat ik op zoek was naar een lekkere beurt. De jongere kerel, Jan, was echter niet zo door de wol geverfd. Hij had in elk geval niet door wat ik deed. Toen zijn koffie en de sigaret op waren zei hij zelfs, heel lief.

"Wil je verder nog iets anders, mevrouw?" Ik nam de laatste trek van mijn eigen sigaret, ademde de rook in, en wenkte hem. Terwijl ik langzaam uitblies fluisterde ik in zijn oor.

"Ik wil weten of jij en je maten me willen neuken?" Daarna keek ik hem aan. Het was echt alsof hij water zag branden, zo keek hij. Verschrikt, maar direct, ook heel erg geil. Bob en Gust kwamen dichterbij.

"Je moet het Jan maar niet kwalijk nemen, juffertje," zei Bob. "Jan is nog maagd. Maar we zullen jou en hem graag helpen, of niet, Gust."

De toon in zijn stem, de nabijheid van drie stoere kerels, het was teveel voor me. Ik wilde Jan vol op zijn jongensbek pakken, maar Gust zei.

"Niet hier. Als ze ons zien krijgen we gezeik. Binnen in de slaapkamer, daar liggen ook dekens, dat is wel zo fijn voor iedereen."

Zo gezegd zo gedaan. De drie stoere binken namen me mee naar een slaapkamer. Die bestond, net als het huis, alleen uit muur. Een plafond zat er niet in, dus keek ik recht tegen de dakkapel op. Niet dat ik daar veel interesse in toonde. Liever pakte ik Jan eens lekker op zijn bek. Ik drukte mijn vrouwelijke, weelderige lijf, tegen hem aan en kuste hem lekker op de mond. Hij mocht dan nog maagd zijn, lekker zoenen kon hij wel. Onze onderlijven schuurden tegen elkaar en ik voelde zijn strakgespannen jeans. Gust en Bob lieten zich ook niet onbetuigd. Ze stonden achter me en hun ruwe handen gleden over mijn lijf. Ze besteedden extra aandacht aan mijn billen en onder mijn truitje, maar omdat ik zo lekker tegen Jan aanstond konden ze niet rechtreeks bij mijn tieten. Ik voelde echter wel dat iemand zijn hand achterlangs mijn benen omhoog liet glijden en tussen mijn benen uitkwam. Mijn lipjes stonden al lekker wijd uiteen en waren vochtig.

"Ze is echt een geil beest, jongens." Hoorde ik achter me. Zo te horen was het Bob weer. Een hand wrong zich over mijn schouder, tussen Jan en mij, en kneedde mijn tieten. Het was ruw, maar niet pijnlijk. Jan liet me los, en begon mijn borsten ook te kneden. Hij schoof mijn topje naar buiten.

Mijn tieten zo buiten bungelend, de hand van een vreemde man tussen mijn benen, nu voel ik me pas geil. Zeker toen Jan op mijn tieten begon te zuigen, terwijl ik vanachter door vier handen betast werd. Deze lui wisten echt hoe ze een meid als ik moesten bevredigen. Ze pakten me stevig aan, maar niet zo stevig dat ik pijn voelde. Wat ik wel voelde was lust en een groot verlangen naar pik. Ik wilde er een, liefst in mijn kut, maar pikken voelen in mijn hand of mond, daar zou ik het ook voor doen. Ik knielde neer, en wilde Jans broek losmaken. Ik had zo'n zin om te zien of zijn pik net zo lekker zou zijn als zijn lippen. Maar de jongen werd achteruit geduwd.

"Nog niet juffertje", hoorde ik Bob zeggen. "Geef eerst ons maar eens een lekker pijpbeurt."

Bob en Gust gingen naast me staan. Ze hadden hun broeken al uitgetrokken, en hielden hun stijve pikken valk voor mijn gezicht. Het was een geweldig machtig gezicht om die twee stijve lullen daar te zien. Ik pakte die van Gust beet en begon hem lekker te trekken. Maar Bob kreeg eerst een kort likje van me voordat ik zijn pik echt in mijn mond nam. Ik zoog alsof mijn leven ervan afhing. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel gaan. Ik proefde vaag een druppel voorvocht. Blijkbaar was die Bob niet zo cool als hij zich voordeed. Ik liet zijn pik uit mijn mond glippen en begon Gust dus maar te zuigen. Ik vind dat in seksfilms altijd zo geil, als zo'n meid twee kerels afwisselend pijpt. Ik keek hen ook aan, vanuit de zittende positie naar boven, omdat ik weet dat mannen dat geil vinden. En ik ook. Ik was hierheen gegaan, als een ordinaire slet, gekleed in nauwelijks iets om me als een beest te gaan gedragen. En dat deed ik nu! Een pik in mijn hand, een pik in mijn mond, er was nog een derde voor mijn spleet. Maar het was geen pik die in mijn gloeiend natje kutje verdween. Ik voelde iets warms en zachts. Jan was tussen mijn benen gekropen en lag op zijn rug me te beffen. Ook dat kon hij goed. Hij besteedde uitgebreid aandacht aan mijn gevoelige lipjes, maar ook aan de zachte binnenkant van mijn kut, waar hij zo goed bij kon. Ik liet even de pik van Bob los, die ik nu weer pijpte, zodat ik mijn venusheuvel strak kon trekken. Dat zette mijn clit altijd zo lekker spanning, en Jan reageerde instinctief goed door me daar ook te likken. Ik bleef doorgaan met pijpen en trekken, maar kon het ook niet laten om af toe naar Jan te kijken die me probeerde te likken alsof zijn leven ervan afhing. Zijn handen had hij gebruikt om zijn eigen pik te voorschijn te halen, en hij was ook lekker met zijn pik aan het spelen. Het was een flink geval, in grootte en dikte nauwelijks onderdeed voor die van de oudere kerels. Het verlangen om die pik ook te proeven kwam in me op en ik liet Gust en Bob los, zodat ik me voorover kon storten op Jans lul. Dat had als voordeel dat mijn kut nu beter boven Jans mond kwam, en hij me lekkerder kon beffen. Ik wilde hem met gelijke munt terug betalen en zoog zijn pik als een gek mijn mond binnen. Daarna liet ik hem eruit floepen, spuugde er op, en likte het op. Ik voelde me echt heerlijk geil. Bob trok me half overeind.

"Ons niet vergeten, lekker sletje, " zei hij terwijl hij zijn pik in mijn mond duwde. "Wij vinden je ook lekker." Ik zoog braaf aan zijn pik, terwijl ik die van Jan onder me aftrok. Ook Gust kwam ernaast staan en dwong me hem te pijpen. Ze grepen omlaag naar mijn bungelende borsten en kneden ze.

"Wel, pijp dat jochie maar. Ik weet iets veel beters." Hij gebaarde Jan anders te gaan liggen. Die kroop onder me uit, maar ik was nog steeds geobsedeerd door zijn pik. Ik zoog hem weer naar binnen. Hoewel ik niet meer werd beloond door zijn warme tong in mijn natte spleet. Hij zat tegen de muur en streelde mijn haar terwijl ik naar hem opkeek. Mijn achterlijf stak in de lucht en ik wist wat er ging gebeuren. Ik voelde weer drie vier handen over mijn billen gaan. Een van hen gaf me een lekkere pets! Ik kreunde een beetje. Niet van de pijn, maar van genot.

"Kijk toch eens jongens hoe die slet erbij ligt, terwijl ze hem pijpt. Volgens mij vraagt ze er gewoon om." Dat was Gust. "Ik weet niet of ze er echt om vraagt, Gust. Laten we eens kijken." Hij boog zich voorover en fluisterde in mijn oor.

"Wil jij geneukt worden?" Met mijn lippen nog steeds om Jans pik knikte ik.

"Dan moet je er netjes om vragen, dat moeten alle sletjes hier"

"Alsjeblieft" fluisterde ik.

"Alsjeblieft wat?"

"Neuk me, alsjeblieft."

"Dat vond ik niet echt duidelijk, jij wel Gust?" Ik zag uit een ooghoek dat Gust zijn hoofd schudde.

"Gust en ik vinden dat je het best beter kan vragen, zoals sletjes dat altijd goed kunnen." Ik maakte nog een lekkere lange lik over Jans lul richtte me trots op en zei.

"Neuk me. Steek een lekkere harde pik in mijn geile kut. Een sletje als ik heeft dat toch wel verdient."

Ik wilde me weer buigen naar Jan 's pik, maar hij hielde me tegen. Ik zag zijn pik kloppen en pulseren, en het voorvocht zich vermengend met mijn spuug. De jongen stond op het moment om te komen, en als ik zijn pik alleen al aanraakte had ik een mond vol sperma, dat wist ik zeker. In plaats daarvan richtte ik me tot Gust, die ook nog een flinke pik had, die lekker gepijpt kon worden. Maar terwijl ik hem begon te zuigen voelde ik hoe Bob achter me plaatsnam. Met één beweging stootte hij zijn pik tot aan de wortel in mijn verlangende kut. Hij begon me lekker te neuken, op zijn hondjes, terwijl ik nog steeds bij zijn maat aan de pik zoog. Jan zat naast ons en keek af en toe terwijl hij zich aftrok. Hoewel hij ook vaak zijn pik met rust liet om niet te komen. De hele situatie maakte ons allemaal zo geil en het gekreun en gehijg was niet van de lucht. Als ik zo geil was liet ik een man graag in mijn mond komen, maar het voelde ook geweldig om te hem te laten klaarkomen tussen mijn benen, diep in mijn geile spleet, om dan zelf klaar te komen met zijn zaad in me. Ik hoefde nu niet eens te kiezen hoe ik het wou. Ik begon ze lekker uit te dagen. Ik stootte mijn kont terug iedere keer als Bob zijn pik in me duwde en keek Gust zo geil mogelijk aan.

"Neuk me jongens. Neuk me steltje geile beren. Ik wil die pikken voelen spuiten. Ik wil die pikken laten spuiten!"

"Ah! Fuck! Je bent zo geil, slet." Bob pakte mijn heupen en begon me stevig te neuken. Het was duidelijk dat hij maar één ding wilde en dat was klaarkomen. Ik vergat Gust te pijpen en keek achterom. Zijn gezicht was vertrokken en hij gooide zijn hoofd in zijn nek. Zijn pik zwol op en duwde tegen de wanden van mijn kut, ik voelde de stralen sperma spuiten diep in me. Ik was zelf net op de grens van een orgasme. Een of twee stoten meer en ik was ook gekomen. Maar gelukkig was er nog iemand.

"Neuk me Jan, het is vast lekker in mijn kut!" Beval ik de arme jongen bijna. Ik zag hem opstaan, en begon Gust weer te pijpen en af te trekken. Ook hij was door dit hele tafereel botergeil en ik voelde ook hem klaar komen in mijn mond. Als een braaf sletje slikte ik alles in en genoot van de pik die me begon te neuken.

"Ja, dat is het Jan!" Neuken! Neuken die kut!"

Jan spatte van pure geilheid uit elkaar. Hij gromde, schreeuwde bijna en ramde me gewoon. Dit was geen neuken meer te noemen, maar het was zo verdomde heerlijk, zo lekker smerig, ik kwam er gewoon van klaar. Terwijl Jan spoot en zijn zaad met dat van Bob vermengde melkte mijn kut hem helemaal leeg.

Ik sidderde even na en dacht aan mijn vriend, die ik zijn verwaarlozing behoorlijk betaald had gezet.

Dorien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1081

Gang Banging op Lesbos

DorienGeplaatst door My 4Fingers di, november 12, 2013 22:01:57

Gang Banging op Lesbos

Hoi, ik ben Dorien. Als ongetrouwde vrouw van veertig ben ik gezegend met een slank figuurtje, blauwe ogen, kort en pittig rood haar, kleine stevige borsten en ook mijn billen mogen er nog zijn. Ik ga graag spontaan zo nu en dan eens op vakantie. Ik moet er dan gewoon tussenuit om de sleur in dit apenlandje te doorbreken. Mijn laatste reisbestemming was Turkije en met mijn rugzak en sporttas werd ik door mijn vriend op Zaventem afgezet.

“Tot over 4 weken”. Zei ik en na een laatste zoen liep ik door de douane. Antalia was mijn eerste bestemming. De reis ging voorspoedig maar na een paar dagen had ik het er wel gezien. Ik had gehoord dat het op de Griekse eilanden goed vertoeven was en dus boekte ik een boottrip naar Lesbos. Daar aangekomen bleek het echt een droomeiland te zijn. Witte stranden, leuke ressorts met bamboehutten dicht bij het strand, een eiland dat goed met de scooter te berijden was, en alles wat je hart begeert in de buurt. Ik trok in een van de bamboehutten bij het strand en installeerde me voor een week of twee heerlijk relaxen in de tropische zon. De bevolking was vriendelijk en geheel ingesteld op het toerisme, vooral duiktoerisme, want het water rond het eiland is een El Dorado voor onderwater- liefhebbers. De eerste dagen hield ik me bezig met het verkennen van het eiland. Van de ene kant naar de andere en ’s avonds lekker een hapje eten en een borreltje drinken in de bar van het ressort. Als vrouw alleen heb je dan al snel de aandacht van de mannen die er rondlopen. Natuurlijk willen ze allemaal een praatje beginnen, maar ik wilde de eerste dagen echt even tot mezelf komen. Het was halverwege de eerste week dat ik na het eten weer even een biertje ging drinken.

Ik zat alleen aan een tafeltje, toen ik werd aangesproken door een door de zon gebruinde man. Hij vroeg of hij en zijn maat even bij me mochten komen zitten. Ze zagen er leuk en sportief uit, ergens midden in de dertig. Ze bleken uit Nederland te komen en waren hier verzeild geraakt om te duiken. Johan en Erwin. Na eerst gewoon wat gebabbeld te hebben vertelde Johan dat ik ze al eerder was opgevallen en natuurlijk wilden ze weten wat een vrouw alleen op dit eiland zocht. Ik vertelde dat ik gewoon even een paar weekjes tussenuit was voor een lekkere vakantie. Van het ene biertje kwam het andere en na verloop van tijd vroegen ze me of ik wel eens een jointje had gerookt.

“Daar ben ik niet vies van” zei ik. We konden dat alleen niet aan de bar doen dus we besloten even naar het strand te lopen op twee minuten afstand. Even later zaten we in het witte warme zand onder de sterrenhemel te genieten van een heerlijke joint. En natuurlijk werden we er steeds vrolijker en frivoler van.

"We gaan even zwemmen," zeiden de mannen en voor ik het wist stonden ze naakt voor me en liepen naar het water.

"Kom je ook?" Ach, waarom ook niet dacht ik en liet mijn kleding ook in het zand glijden. We doken in het aangename water. Een voor een kwamen de mannen naar mij toe en we stoeiden wat. Wat een lekker gevoel was dat, zo aangeraakt te worden onder water en als je het eerlijk aan me vroeg, ik was wel weer toe aan een lekkere vent. Johan hield me vast en deed net alsof hij me onder water wilde duwen. Hij stond achter me met zijn armen om mij heen.

“Hulpeloos” spartelde ik tegen. Erwin had het een beetje aangekeken en zwom ook naar ons toe. Hij dook voor me op uit het water en stond toen plotseling voor me. Een man achter me, die mij een beetje vasthield, de ander vlak voor me. En alle drie waren we lekker stoned… De armen van Johan lagen nog steeds om mij heen en ondertussen had hij zijn handen op mijn borsten gelegd. Ik voelde dat zijn lul was gaan groeien en voelde hem tegen mijn billen aan. En voor mij nog zo’n heerlijke bink van wie het lid ook groter werd. Ik stond in een sandwich tussen twee mannen in de branding. Wat een zalig gevoel. Twee stevige mannenlichamen tegen mij aan. Ze begonnen me langzaam te betasten en ik liet het natuurlijk toe. Ik werd heerlijk geil van, van al die aandacht. De handen gingen over mijn tepels, mijn buik, billen en onder water langs mijn kutlippen. We zoenden, kronkelden tegen elkaar aan en ik pakte de twee lullen stevig in mijn handen.

"Kom naar het strand," zei ik. "Dan zal ik jullie eens lekker verwennen." Met de armen van de twee mannen om mij heen liepen we naar onze kleren.

"Kom maar schatten" zei ik en ging voor hen op mijn knieën zitten. Met de twee heerlijk grote fallussen nog steeds in mijn handen begon ik ze zacht op hun eikel te zoenen. Wat een heerlijke palen hadden die twee. Ik sloot mijn lippen om de erectie van Erwin en begon hem te pijpen, terwijl ik Johan zijn ballen masseerde. Toen Johan. De eikel schoof in mijn mond en ik zoog er aan. Ik bewoog mijn hoofd op en neer en neukte zijn staaf met mijn mond. Ik wisselde af en om de beurt pijpte ik de twee heerlijke knotsen. Harder, dieper en sneller en ik voelde ze alsmaar groter en steviger worden. Ik kneedde hun ballen en de zakken werden steeds strakker.

"Shit! Dorientje, wat ben jij en lekkere pijpslet" zei Johan. "Gewoon een lekkere snol." Ik voelde dat hij zowat op klappen stond en deed er nog een schepje bovenop. Hij begon te kreunen en hoe meer geluid hij gaf, hoe beter ik mijn best deed. Ik voelde de paal tegen mijn huig, zoog er flink aan en toen… Een enorme straal zilt zaad spoot mijn mond in, en nog eens en nog eens. Het droop langs mijn kin en nek naar mijn borsten. Hij spoot zichzelf helemaal leeg. Erwin, ook bijna tegen het hoogtepunt, stond aan zijn stam te rukken. Ik sloot mijn mond om zijn knots en kreeg ook van hem de volle lading. Zes stralen spoot hij in mijn mond en gezicht. Het sperma van de twee binken droop van me af, het smaakte geweldig… en naar meer. Want nu zij hun eerste lozing hadden gehad, was ook ik wel toe aan een lekker orgasme, maakte me verder niet uit hoe… Ik wist alleen dat ik nu een lul in mijn natte kut wilde voelen.

"OK lieverds, wie van jullie gaat Dorien nu verwennen?” Vroeg ik. En dat hoefde ik maar een keer te zeggen. Ik werd door Erwin opgetild die mij zacht op mijn rug op het strand legde. Hij spreidde mijn benen en zijn mond zocht een weg naar mijn neukgrotje. Zijn tong drong tussen mijn schaamlippen en vond als snel mijn clitoris. Hij begon te zuigen en te likken. Ik merkte hoe het bloed naar mijn schaamlippen vloeide en voelde ze langzaam zwellen. Dan weer lange halen langs mijn schaamlippen, dan weer korte stootjes mijn zijn tong voor mijn geopende schede. En ondertussen kneedde Johan mijn hard geworden borsten en tepels en zoende hij me waar hij maar kon. Ik stond op klappen en wist dat ik snel tot een eerste orgasme zou komen. Onverwacht stak Erwin twee vingers in mijn schede naar binnen en begon me als bezeten te vingeren terwijl hij ondertussen mijn klit met zijn tong teisterde. Steeds dieper duwde hij zijn vingers in mijn kut. Ik kermde, kreunde, voelde mijn buik verkrampen en het inwendige kut- vlees zwellen. Ik kermde het uit en explodeerde… Een enorme straal vocht spoot uit mijn vagina. En nog een en nog een. Ik had een verschrikkelijk orgasme en ik ejaculeerde. Keer op keer. De mannen juichten bijna toen ze de straal uit mijn kut zagen schieten. Mijn kut en billen dropen van het vocht en ik wilde meer…

"Johan, ga op je rug liggen. Kom, ik wil boven op jouw lul zitten."

De staaf van Johan torende nog steeds omhoog en toen hij daar op zijn rug lag was er maar een ding wat ik wilde doen. Mijn favoriete houding… Ik ging op mijn hurken over hem heen zitten, trok mijn schaamlippen uit elkaar en liet mijn schacht over zijn harde paal zakken. Eerst de eikel, even lekker voorin in mijn kutje, toen wat dieper en daarna… Ik zakte met een ruk over zijn harde paal en voelde hoe hij tot diep in mijn kut penetreerde.

Ho! Wow!" Riep ik uit… "Ja, ah…" Langzaam veerde ik op en neer over de genot- knots die in mij verankerd zat. Steeds sneller met ritmische bewegingen. Ik liet mijn kut ver over zijn paal zakken tot ik helemaal op zijn ballen zat en kwam dan weer overeind om hem daarna opnieuw in mijn kut- vlees te vangen. Erwin was ondertussen achter mij gekropen en ik voelde hoe hij me beetpakte. Hij veranderde mijn houding en even later lag ik plat voorover op Johan met zijn lul nog diep in mijn kut. Mijn benen gespreid en mijn kontje omhoog. Ik droop van het sap dat uit mijn kut stroomde. Erwin kneedde mijn billen en ik voelde hoe hij ze uit elkaar trok. Met zijn vinger bewerkte hij mijn anus. Hij schoof hem langzaam naar binnen en vingerde zacht mijn poepgaatje terwijl ik nog steeds over Johan zijn staaf lag te bewegen. Ik keek achterom en zag hoe hij achter mij knielde met een enorme staaf in zijn hand. Hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde dat hij zijn staaf tegen mijn nauwe sterretje duwde. Zacht, toen iets meer druk en langzaam gleed de eikel achterlangs bij me naar binnen. Met kleine haaltjes zakte hij steeds verder in mijn tweede neukholletje. Ik voelde het een beetje oprekken maar het was geen onprettig gevoel. Na een minuut was ook hij verankerd in me en lag ik met twee lullen in mijn neukopeningen tussen twee mannen. Erwin begon me te neuken. Johan duwde van onderen zijn bekken ritmisch op en neer en schoof zijn fallus in mijn kut.

Oh… kolere…. Wat een zalig gevoel. Ik werd genaaid door twee heerlijke mannen. Ik werd gillend gek en was zo geil als een pakje boter.

"Neuk me mannen, neuk jullie geile hoer Dorien, naai me helemaal schraal," riep ik uit. Keer op keer voelde ik de palen in mijn onderbuik stoten. Ik kon er niet genoeg van krijgen. Maar ondertussen voelde ik alweer een hoogtepunt naderen. Was het net al een geweldig orgasme geweest, volgens mij zou er nu een aankomen dat alles zou overtreffen. Ik kreeg het heet en koud tegelijk, alles begon aan me te verkrampen. Mijn onderbuik werd als van steen. Door de zwelling van binnen voelde ik de twee lullen nog beter. Ik werd heet van binnen, mijn kut- vlees begon te gloeien en toen.

"OH! JA! Wow, ja!" Ik explodeerde, voor de tweede keer. Ik voelde hoe het kutsap uit mijn schede spoot, straal na straal. Het bleef komen en bij iedere kramp in mijn kut spoot er weer een vloed naar buiten. Ook de mannen hielden het niet meer en schokten. Terwijl ik mijn kutsap eruit spoot, spoten zijn golven heet zaad in mijn schede en kontgaatje. Aan alle kanten perste het neuksap uit mijn openingen. Toen vielen we, alsof het was afgesproken, alle drie stil. Een zwaar, warm leeggespoten mannenlichaam boven op me, en een er onder. We hadden het even gehad. Erwin trok langzaam zijn fallus van achteren uit het foedraal en ging naast ons liggen. Voorzichtig schoof ik de lul van Johan uit mijn kut en kroop van hem af. Daar zaten we, moe, voldaan en helemaal plat geneukt. Het duurde een minuut of wat toen Erwin mijn optilde en naar het water droeg, hij zette me voorzichtig in het lauwe water en spoelde met liefde mijn kutje af. Na nog een sigaretje brachten ze me met de armen om mij heen naar mijn bamboehut waar ik onder de klamboe direct in slaap viel. Morgen zou ik wel weer zien. En daarbij, ik had nog tien dagen op dit zalige eiland dat voor mij de rest van mijn leven het neukeiland bij uitstek zou blijven.

Het was al weer twee dagen geleden dat ik Johan en Erwin had ontmoet en een geil avondje op het strand met hen had beleefd. Ik moest er de volgende dag toch wel even van bijkomen. En niet alleen van de seks die we hadden gehad maar ook de drank en de joint hadden me een behoorlijke koppijn bezorgd. Ik kwam die vrijdagmiddag net terug van een tripje dat ik had gemaakt op het eiland met een leuke Engelse vrouw die ik daags daarvoor had ontmoet. Nog even een drankje aan de bar, want met deze temperatuur moet je er wel voor zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft.

“Hé, hallo!” hoorde ik achter me. Ik draaide me om en zag Erwin die net terug kwam van het strand. We wisselden een paar kussen uit en hij kwam naast me zitten aan de bar. Met een schalkse blik in zijn ogen vroeg hij me of ik 'er nog last van had gehad'.

“Nee hoor”, verzekerde ik hem en bood hem een drankje aan. “Ik heb er echt van genoten en zal dat avondje niet zo snel vergeten.” We praatten wat over de dingen die we de laatste twee dagen hadden ondernomen en Erwin vertelde me dat ze gisteren hadden gedoken. Vandaag een rustdag, luieren op het strand maar voor morgen hadden ze met een paar anderen een boot gehuurd om nog eens te gaan duiken op een andere locatie. Hij nodigde me uit om een dagje mee de zee op te gaan. Ik vertelde hem, dat ik nog nooit had gedoken, maar dat een boottripje wel een aangename afwisseling zou zijn.

“OK, dan zie ik je morgenochtend om een uur of tien aan de pier. Het is een wit motorjacht, je kan er niet omheen.” Met een kus namen we afscheid en we spraken af voor de volgende morgen.

Het was weer prachtig weer en al lekker warm toen ik naar de pier liep. Voor een dagje op zee had ik niet veel nodig en ik had me gekleed in mijn bikini, een dunne omslagdoek die ik als jurkje om mij heen had geknoopt en een paar platte sandalen, die ik op de plaatselijke markt had gekocht. Aan het einde van de pier lag een jacht dat er wezen mocht. Ik heb geen verstand van boten dus vraag me niet wat voor type het was. Wel zag ik dat het gauw een meter of 12 lang was. Johan stond bij de reling en hielp me aan boord. Met een kus begroetten we elkaar en hij stelde me meteen voor aan de anderen die al aan boord waren. Er was een ander Nederlands echtpaar, Willem en Willemina. Hij was duiker, zij niet. Ze waren achter in de dertig en zagen er allebei leuk uit, hij redelijk goed in vorm en zij blond en een leuk lichaam. De ander die ik nog niet kende was een Deen, Björn. Na alle plichtplegingen en begroetingen gooide Johan het touw los en kozen we het ruime sop. De zon was heerlijk op het dek en we genoten er allemaal van. Willemina en ik lagen al in onze bikini en de mannen hadden ook alleen nog maar hun zwembroek aan.

Na een half uurtje varen uit de kust minderden we vaart en kregen we te horen dat we op de plek van bestemming waren. De mannen gingen hun duikspullen klaarmaken en Willemina stelde mij voor om samen even te gaan snorkelen. Zo gezegd, zo gedaan en een paar minuten later lagen we op onze buik in het water. De mannen waren ondertussen klaar en lieten zich een kwartier later ook in het water glijden voor hun eerste duik van een half uur. Tijd voor ons om weer aan boord te gaan. Willemina en ik gingen weer languit boven op de boot liggen maar omdat we echt wilden bruinen besloten we onze bikini uit te trekken. Daar lagen we dan, twee geschoren kutjes naast elkaar. Ik had mijn ogen dicht en voelde na een paar minuten ineens een hand op mijn borst. Willemina was op haar buik gedraaid en keek naar me. Ze vond me leuk zei ze en zou graag even met me willen kroelen. En aangezien ik dat ook een aardig idee vond duurde het niet lang of onze monden hadden elkaar gevonden en zoenden we elkaar. Heerlijk geil, zo met een leuke vrouw. Onze handen streelden elkaars lichaam, zacht en teder, anders als mannen dat doen en we vonden elkaars intiemste plekje. Onze vingers speelden met de schaamlippen en clitorissen, gleden zachtjes bij elkaar naar binnen en we vingerden elkaar. En daar bleef het niet bij… Ook met onze tong lieten we elkaar genieten van het heerlijke gevoel als je kutje wordt gezoend en gelikt. Hoe lang we bezig zijn geweest, ik weet het niet maar opeens kwamen er vier duikers boven water die het schouwspel aanzagen. We deden alsof we het niet in de gaten hadden en gingen gewoon door. Johan was de eerste die zich van zijn flessen had ontdaan en naar ons toe kwam. Hij had voor het gemak ook zijn zwembroek maar uit gedaan en stond in volle glorie bij ons.

“Zo dames, genieten jullie een beetje," vroeg hij. "Als ik dit zo zie heb ik wel zin om even mee te doen.” En de daad bij het woord voegend kwam hij tussen ons in zitten en pakje mij bij mijn knieën. Hij duwde ze licht uit elkaar en spreidde zo mijn benen. “Zal ik eens afmaken waar we van de week mee bezig waren?” Zei hij.

Voor ik het goed wist, lag hij boven op me. Ik voelde zijn erectie in mijn vagina naar binnen glijden. Hij had er zin in en zonder mij maar tijd te gunnen er op te reageren neukte hij er stevig op los. Ook de drie andere mannen waren ondertussen klaar en hadden zich ontdaan van hun duikspullen en zwembroeken. Zes naakte lichamen bemanden nu de boot. Willemina nodigde de drie mannen uit om bij haar te komen en ging op haar knieën zitten. Ze pakte een voor een de lullen in haar handen en mond en begon ze stijf te maken. De fallussen groeiden uit tot flinke neukstaven en in mijn ooghoeken zag ik dat de Deense lul wel echt enorm was. Zeker een centimeter of 25. Wat een leuter… Ondertussen lag Johan nog steeds zijn penis in mijn inmiddels natte kut te stoten.

“Ik geloof dat ze klaar zijn,” hoorde ik Willemina zeggen, niet wetende wat ze er mee bedoelde. Johan keek op en trok langzaam zijn pik uit me.

“OK,”zei hij. “Ik heb jullie verteld hoe we dit lekkere hoertje Dorien van de week een flinke beurt op het strand hebben gegeven. Ik heb haar natuurlijk niet zo maar uitgenodigd, want volgens mij lust ze er wel pap van. We gaan haar vandaag eens lekker met z’n allen een paar lekkere pikken laten voelen.”

Ik was verbaasd toen ik dit hoorde. Hadden ze me met voorbedachten rade uitgenodigd? Ik ging rechtop zitten en zag dat ze alle vier lachend voor me stonden. Erwin en Willem kwamen naar me toe en pakten me op. Wat ging er gebeuren? Ze legden me op mijn rug op het dak van de kajuit en lieten mijn benen over de rand hangen. Willemina zat naast me op het dak en pakte me zachtjes vast. De mannen trokken mijn benen uit elkaar zodat ze ertussen konden staan. Mijn natte kut stond open en Erwin was de eerste die er gretig op af kwam. Hij stond tussen mijn benen, drukte zijn eikel tegen het voorportaal en stootte zijn fallus in mijn schede. Willemina hield nog steeds mijn handen vast en ik werd, geheel weerloos, geneukt… Minutenlang voelde ik hem in mijn onderbuik stoten. Keer op keer.

“Dat is lange genoeg,” zei Willem, terwijl hij de plaats van Erwin in nam. “Kom maar eens hier lekkere slet. Ik zal je wel eens laten voelen om echt als een hoer genaaid te worden.” En met een ram priemde zijn pik bij me naar binnen. Als een bezetene boorde hij zijn paal in mijn kut- vlees. Forse stoten, zijn ballen sloegen tegen mijn billen. Hij gromde, kreunde en na een paar minuten voelde ik de eerste spermagolf in mijn kut naar binnen schieten. Hij trok hem er uit en duwde meteen Björn met zijn enorme paal tussen mijn benen. Die had al een poosje staan rukken en hij was echt enorm en hard geworden. Zonder moeite wist hij mijn ondertussen zaadlekkende neukgat te vinden en duwde voorzichtig de halve lengte naar binnen. Ik voelde de eikel langs mijn kut- wand binnendringen. De bijna polsdikke lul werd er weer een beetje uitgetrokken en opnieuw ingestopt. Nu weer wat dieper. Hij herhaalde dat nog een paar keer en toen… Met een forse stoot voelde ik de hem naar binnen schieten. Hij moest zo’n beetje in mijn baarmoeder zitten, ik voelde de enorme druk van binnen tegen mijn buikwand. Met lange halen bewoog hij zijn fallus in mijn vagina op en neer. Steeds er bijna uit en dan weer helemaal er in.

Johan was ondertussen naast mijn hoofd komen zitten en dwong mijn mond open te doen. Zijn glimmende eikel plaatste hij voor mijn lippen en ik kon niet anders dan er aan te gaan zuigen. Met kleine neukbewegingen bewoog hij hem in mijn mond. Björn stootte onverstoord verder. Hij had mijn heupen vast en iedere keer als hij bij me binnendrong drukte hij me nog steviger op zijn paal. Het gevaarte zat diep in me verankerd en aan de blik in zijn ogen, zag ik dat hij bijna klaar kwam. Nog een keer, erg diep voelde ik hem in mij komen. Hij hield me vast, op zijn paal gespietst en toen… Een enorme lading heet zaad werd mijn buik in gespoten, ik voelde het langs zijn paal naar buiten persen, zo veel… Door het constante pompen in mijn vagina was ik ook zo ver en liet mijn eerste orgasme de vrije loop. De dikke paal die in mijn kut en het sperma dat er in spoot en toen! De kramp in mijn onderlichaam. Ik kronkelde en slaakte een gil op het ogenblik dat Björn hem er uit trok. Daarbij liet ik mijn kutsappen lopen. Een straal warm vocht spoot tegen zijn buik. Ik kwam klaar alsof ik lag te pissen. Erwin ook niet gek, zag het gebeuren, duwde Björn weg en plantte direct zijn pik in mijn klampende, nog ejaculerende vagina. Hij deed het nog eens dunnetjes over en stootte zijn pik diep in me. Ik had het niet meer… Dit orgasme ging niet over, zolang hij in me bewoog, moest ik komen… Hij naaide me helemaal gaar, mijn kut was zeiknat. Vermoeid en naschokkend gaf ik me over aan zijn stotenregen. Mijn lichaam was even willoos en de pik in me deed zijn werk. Opnieuw voelde ik een boom in mij zwellen, opnieuw kwam een van de mannen in me klaar. Een derde zaadgolf zocht zijn weg naar binnen. De enige die nog geen orgasme had gehad was Johan. Nadat Erwin zijn pik uit me had getrokken was hij de vierde die me neukte tot hij klaarkwam. Willemina ontfermde zich over me terwijl de mannen een biertje gingen drinken. Ze hielp me bij het opstaan, maar dat ging bijna niet. Mijn knieën knikten, waren week als pudding. Uit mijn schede voelde ik traag het sperma langs mijn benen naar buiten sijpelen. Ze pakte een handdoek en liet me er op zitten. Met de punt veegde ze de kleverige massa van mijn benen af.

“Hoe voelt dat nou?” Vroeg ze. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Ik was volkomen overrompeld. Twintig minuten lang hadden vier mannen mijn kut helemaal schraal genaaid en hun sperma in me gespoten. Ik vertelde haar, dat ik in eerste instantie wel was geschrokken van wat er ging gebeuren, maar toen ze eenmaal bezig waren ik er zelf ook steeds geiler van was geworden. Anders had ik nooit zo’n orgasme gehad. Willemina lachte en vertelde me, dat het haar met dit ploegje ook was overkomen.

“Ze doen het er om, dit is net zoveel sport als dat duiken. Het hoort er gewoon bij. En als jij er vandaag niet was geweest, hadden ze mij weer de volle lading gegeven. Ze zochten gewoon weer ‘nieuw bloed’ aan boord en volgens mij heb je de vuurdoop doorstaan.” Nu moest ik ook lachen.

We deden een plonsje in de zee om schoon te worden, trokken een biertje open en wachtten af wat de rest van dit boottripje ons beiden nog zou brengen. Het werd nog warmer en ik heter. Hoewel ze nog flink geil waren, die vier lekkere spetters, lieten ze mij en Willemina het uurtje daarna lekker even relaxen. Dat was wel nodig ook, want mijn kutje stond nog steeds in brand. Even lekker zonnen, een hapje eten en een koud biertje. Het deed wonderen. Ik voelde me weer helemaal bijkomen. De duikflessen waren inmiddels verdwenen naar binnen en achter op het dek hadden we voldoende ruimte om even te luieren in de brandende tropenzon. Willemina en ik zaten dicht bij elkaar en de mannen hadden goed zicht op onze gebruinde, naakte lichamen. Om ze te plagen deed ik regelmatig mijn benen een stukje uit elkaar, waardoor ze zicht hadden op dat plekje waar ze me graag weer even zouden pakken. Het was ook wel een lekker gevoel die brandende zon zo op mijn schaamlipjes te laten inwerken. Een heerlijk warm gevoel gaf dat. Het vrijpartijtje eerder deze dag met Willemina had me wel bevallen en ik schoof een klein beetje dichter naar haar toe. Ik legde mijn hand op haar ene dij en begon zachtjes te wrijven. Ze had meteen in de gaten waar ik op uit was, deed haar benen iets uit elkaar en leunde loom achterover. Haar geschoren kutje was binnen mijn bereik en ik wreef met twee vingers langs haar. Ze genoot van de lichte massage en het duurde ook niet lang of haar genotgrotje werd al een beetje vochtig. Onze kleine vrijage bleef niet onopgemerkt door de mannen die het op een afstandje zaten aan te kijken.

“Is ze al een beetje nat?” Vroeg Johan schalks. Hoewel het niet nodig was bevestigde ik hem dat het zo was en vroeg hem of hij alweer een beetje hard was. Hij kwam naar ons toe en terwijl ik Willemina met mijn ene hand bleef masseren pakje ik Johan bij zijn groeiende lul.

“Ik zal hem nog even een beetje harder maken”, zei ik en sloot mijn lippen om de glanzende eikel. Ik gaf hem een stevige pijpbeurt tot hij klaar was voor het hunkerende kutje dat voor hem lag te wachten. Willemina, die vandaag nog geen lul in haar schede had gevoeld, ging er goed voor liggen en nodigde Johan uit. Die liet er geen gras over groeien en schoof zijn pik langzaam in haar naar binnen. Wat een geil gezicht was dat, die twee zo te zien liggen neuken. En hoewel ik er al een paar had gehad vandaag, was ook ik er wel weer klaar voor.

“Wie is het volgende slachtoffer?” vroeg ik. En drie mannen stonden bijna tegelijk op…

“Ho, ho, niet zo haastig, een tegelijk lijkt me om te beginnen genoeg!” lachte ik. “Dan ik maar,” zei Willem, “kom maar eens lekker bij mij op schoot zitten.” Hij zat klaar op de bank met zijn knots recht omhoog. Hij werd opgewonden bij het zien van Johan die zijn vrouw lag te neuken. Ik ging met mijn kontje naar hem toe staan, deed mijn benen uit elkaar en ging zitten. Meteen in de roos. Zijn fallus vond mijn roosje en ik liet me er bevallig over heen zakken. Mezelf even goed nestelen op de harde pik en dan… Heerlijk langzaam op de lekkere hengst rijden. Het begon al weer flink te kriebelen in mijn kut en er moest echt weer wat aan gedaan worden. Willem had zijn handen om mijn tieten gesloten, die hij zacht kneedde. Ik liet me langzaam achterover zakken tegen hem aan en bewoog mijn onderlichaam behoedzaam op en neer. Ik wilde niet dat hij er door een onverhoedse beweging uit zou schieten, nee hij moest in me blijven.

Björn had zich ondertussen naar Johan en Willemina begeven en gaf aan hem te willen aflossen. De pik schoof in haar naar binnen, ik had er goed zicht op, en Johan liet zich door haar verder lekker afzuigen. Bleef alleen mijn maatje Erwin nog over inmiddels ook wel trek had in een sappig kutje. In vol ornaat stond hij voor mij te kijken hoe ik Willem bevredigde. Hij ging op zijn knieën en begroef zijn hoofd tussen mijn dijen. Hij likte mijn clitoris en van dat zalige gevoel werd ik natuurlijk alleen maar geiler.

“Wil jij ook?” Vroeg ik. Domme vraag natuurlijk, waarom zou hij niet willen. Hij keek me glimlachend aan en zei een voorstel te hebben. Hij had gezien hoe de polsdikke lul van Björn zo gemakkelijk bij me naar binnen was gegaan en vroeg zich af of ik ook twee pikken tegelijk kon hebben. Dat was me nog nooit overkomen, maar het idee leek me heel opwindend. Ik stemde toe, leunde nog wat makkelijker achterover tegen Willem aan en met zijn pik nog diep in mijn roze neukvlees leunde Erwin over ons heen. Ik bood hem mijn kutje aan door mijn schaamlippen ver uit elkaar te trekken. Zijn erectie zag er geweldig uit. Hij plaatste hem voor het al gevulde gaatje en duwde zachtjes tegen het hete vlees. Ik was al knap nat en voor ik het in de gaten had zat hij al met zijn eikel binnen. Ik voelde het van onderen een beetje oprekken maar het was een heerlijk gevoel. Langzaam op en neer bewegend liet hij zich verder over mij heen zakken en schoof zijn penis langs die van Willem bij me naar binnen. Twee pikken in mijn kut, dat had ik nog nooit gehad. De mannen voelden elkaar aan en begonnen beurtelings hum lichamen te bewegen. Ze schoven hun heerlijke knotsen langs elkaar heen bij me naar binnen. Wat was dat zalig… Ze rekten me uit, maar het was een enorm bevredigend gevoel. Het moet een minuut of drie hebben geduurd. De neukbewegingen, handen over mijn lichaam, kussen in mijn nek en op mijn tepels… Ik werd er gillend gek van.

“Oh schatten! Jullie Dorien gaat zo meteen op een verschrikkelijke manier klaarkomen. Houd me vast…” Ze wilden niets liever. Ze hadden me al een paar keer zien spuiten en dat wilden ze weer. De bewegingen in mijn kut werden heviger. Ze deden er nog een flink schepje bovenop. Ik begon te hijgen en te steunen.

“Oh! Ja! Ah, ja! Naai me, neuk jullie geile sletje… Ik… oh, oh…” De krampen in mijn onderbuik werden heviger, ik voelde het van binnen weer zwellen, waardoor de twee pikken nog vaster in mij kwamen te zitten. En dat is het moment, dat ik het niet meer kan beheersen. En of de mannen het in de gaten hadden. Ze stootten nog een keer flink die in me en… Ik barstte uit elkaar. Liet mijn hete kutvocht lopen. Erwin trok zijn pik er snel uit en dook tussen mijn dijen. Het geile sap dat mijn schede verliet dronk hij met gulzige teugen. Met de pik van Willem nog diep in me likte hij mijn hele vagina totdat ik mijn laatste vocht er uit had geperst.

Ik liet me van Willem af op de bank glijden en lag uitgeput op mijn rug. Erwin en Willem stonden naast me, nog steeds met twee grote fallussen. Een voor een kwamen ze dichterbij en ik zag twee glanzend natte pikken boven mijn gezicht hangen. Ze stonden er stevig aan te rukken en het was duidelijk dat ze hun zaad nog een keer kwijt wilden. Ik zocht de glimmende eikels bij elkaar, opende mijn mond en dat was een uitnodiging die ze niet in de wind sloegen. Bijna tegelijk begonnen de twee hun zilte zaad te spuiten, zes zeven keer een dikke warme straal in mijn mond en gezicht… Ik likte, slikte en genoot van het orgasme dat de jongens hadden.

Willemina en de andere twee had ik eigenlijk niet meer zo in de gaten gehouden, maar ook die hadden het zo te zien goed gehad. Want ook van Willemina ’s gezicht dropen dikke, witte druppels sperma. Zo te zien waren ze op een idee gekomen en hadden haar ook een flinke sperma douche gegeven. Ze kwam naar me toe en kuste me vol op mijn mond. Onze gezichten waren nat en glad van het zaad en we wreven ze tegen elkaar. We likten elkaar af, zoenden en genoten nog even na van de heerlijke beurt die we hadden gehad.

Een paar pilsjes verder en een half uurtje later waren we al weer onderweg, terug naar het eiland. Terug waar het allemaal voor mij was begonnen en waar ik zeker nog een week zou verblijven, met alle verrassingen die het nog voor mijn in petto had.

Dorien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1076

Overuren

DorienGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 05, 2013 22:28:42

Overuren?

Mijn naam is Dorien en werk al 10 jaar bij een adviesbureau net buiten een klein dorp. Er werken 12 mensen bij het bureau allemaal in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Vier vrouwen en acht mannen. Ik ben 32 jaar jong, heb donker bruin haar en een lekker figuurtje. Ben vijf jaar getrouwd en heb nog geen kinderen. Mijn seksleven met mijn man is goed en ik kom niets tekort. We kijken vaak een ondeugend filmpje en vrijen daarna lekker met elkaar. Soms gebruiken we ook wat speeltjes om het vrijen spannender te maken. Ik ben van nature een rustig persoon maar heb mijn mondje ook bij me als dat nodig is.

Het was vrijdag. Ik had een rot week achter de rug en een hoop gezeur gehad van diverse klanten. Het is dat ik gezellige collega`s heb anders was ik al lang gestopt met dit werk. De dag kroop voorbij en ik werd er niet gezelliger op. Ik begon ook m`n collega`s af te snauwen. De normaal onschuldige geplaatste opmerkingen en pesterijen schoten verkeert. Normaal lachte ik erom en maakte een flauwe of harde opmerking terug. Soms liet een collega een pen vallen als hij zag dat je een kort rokje aan had en vroeg of ik hem kon oprapen al dat soort flauwe gedoe. De andere keer deed ik een wit stickertje onder z`n muis zodat hij deze niet kon gebruiken en dacht hij dat z`n muis kapot was. We waren allemaal nogal creatief in die dingen. Maar vandaag had ik een rot humeur. Er waren drie collega`s op vakantie waardoor het ook nog eens drukker was dan anders. Mijn baas was ook op vakantie waardoor iedereen de meeste dingen aan mij kwam vragen. Ik moest nog drie hele weken wachten voordat ik op vakantie kon.

Mijn collega`s hadden natuurlijk in de gaten dat mijn humeur niet al te best was en gingen gewoon door met hun grollen om te proberen me op te vrolijken, maar met weinig succes. Ik was gewoon aan vakantie toe.

Eindelijk vijf uur en de voordeur op slot. Op vrijdag doen we altijd een gezellige na borrel, dat is een vaste traditie hier. De deur ging op slot en iedereen kon een verdieping hoger in een aparte kamer wat drinken, darten of gezellig met elkaar kletsen. Ik was als enige nog niet klaar met mijn werk en kon helaas nog niet meedoen met de gezelligheid. Ik hoorde mijn collega`s al gezellig kletsen en lachen. Ik liep langs de deur van de kamer en struikelde met mijn hoge hakken over een bierdop die iemand had geprobeerd naar iemands kop te gooien. Ik liet een map met documenten vallen, vloekte en bukte om ze op te rapen. Ik was door mijn humeur vergeten dat ik een lekker klein rokje had aangetrokken en hoorde aan het gefluit uit de kamer dat mijn collega`s dit ook niet ontgaan was. Met al een paar drankjes op kon je de sfeer aanvoelen. Ik besefte dat ze direct uitzicht hadden op mijn string die ik vanmorgen aangetrokken had. Dat kleine dingetje verborg weinig dus ze hadden direct uitzicht op een paar kaalgeschoren lipjes.

"Welke eikel heeft dat bierdopje gegooid" vroeg ik. En kreeg als antwoord; dat het moeilijk gooien was met je eikel. Iedereen moest hier wel om lachen, maar ik op dat moment nog niet. Ik maakte eindelijk die dag een flauwe opmerking terug.

"Daar hebben jullie gelijk in, jullie eikels zijn zelf te klein om een bierdopje erop te hebben." Zo die zat dacht ik. Maar een van de collega`s reageerde.

"Te klein? Ik heb er een tatoeage op gezet met de letters PK." Zei Jeroen.

"Waar staan die letters dan voor" vroeg Cynthia aan de bar.

"Als hij uitgerekt is, staat er; 'PAS OP EXTRA DIK'."

Iedereen moest weer hard lachen en ik baalde wel een beetje van deze geplaatste opmerking. 2-1 dacht ik. Gelukkig, namen de dames het voor me op en Daniëlle zei "laat maar zien dan."

Oef, dacht ik daar heb je niet van terug Jeroen. Maar Jeroen was geslepen vandaag en antwoordde, alleen als jullie 3 dames samen hem op maximum lengte krijgen anders kan je de tekst nog niet goed lezen. De overige 5 heren hadden partij voor Jeroen gekozen en stonden lachend achter hem. Ja, wat nu dacht ik. Ik wou me gewonnen geven en weer verder gaan met mijn werk maar zag dat Cynthia door haar knieën ging, dat Daniëlle haar volgde en ze gingen met hun handen naar de rits van Jeroen. Ik kon niet meer terug en moest ook door de knieën want ik kon de dames niet afvallen. Ik dacht dat iedereen direct zou terug deinzen.

De heren achter Jeroen stonden nu verbaasd te kijken, maar niet Jeroen die wist al wat er ging gebeuren en bleef gewoon staan en liet ons onze gang gaan.

Cynthia deed zijn rits naar beneden en knoopte zijn knoop los. Zijn broek werd door Daniëlle naar beneden gedaan. Hij stond daar in z'n slip waar een grote bobbel in schuil ging. Dit gaat fout dacht ik. Maar het idee dat de heren zojuist mijn kaal geschoren lipjes hadden gezien en het aanzien van de bobbel in Jeroen zijn broek maakte me toch wat nieuwsgierig.

Jeroen keek lachend naar beneden. "Ja dames wat nu?"

Cynthia keek boos en trok zijn slip naar beneden. Een joekel van een lul kwam te voor schijn. Wauw. Waar staan de letters dan vroeg ik hem direct.

"Ik zei toch dat je hem op lengte moest maken voordat je de tekst kon lezen."

"Oh, ja" zei Daniëlle en pakte zijn enorme apparaat en nam hem richting haar mond. Mijn hemel dacht ik. Daniëlle is pas 20 jaar en net een jaartje bij ons in dienst en nam direct het initiatief in deze. Ze pakte de paal van Jeroen en nam zijn eikel in haar mond.

Cynthia was ook wat verbaasd en pakte nu ook met haar handen de staaf vast om er wat aan te trekken. Mijn mond viel open van verbazing. Ik moest op dat moment heel wat verwerken. Eerst de grote van Jeroen zijn lul op mijn netvlies en daarna het initiatief wat Daniëlle nam. Ik zat nog wat te dagdromen waardoor de andere heren ook hun broeken naar beneden hadden gedaan en naast ons kwamen staan. Ze konden ook moeilijk Jeroen afvallen.

Ik pakte in een opwelling twee pikken beet en begon hier aan te trekken. Niet dat het mijn bedoeling was maar het ging automatisch. Ik had dit nog nooit meegemaakt, maar vond de situatie ontzettend geil.

Klaas kwam bij me staan en stopte ze half slappe leuter in m`n mond. Ik begon direct lekker te zuigen aan zijn lul en voelde deze lekker opzwellen en hard worden. Ik voelde dat mijn rokje door een van de andere heren los werd gemaakt en zachtjes naar beneden werd geschoven. Mijn slipje hielden ze nog even aan.

Ik nam nu de lul van Casper in mijn mond en trok verder aan de lul van Klaas. Ik voelde iemand mijn slipje opzij duwen en een tong over mijn klit gaan. Het vocht in mijn klit was al aardig toegenomen en ik voelde mijn klit langzaam overstromen. Dit werd direct weggelikt door de tong van Bastiaan.

Als ik gedacht had aan mijn thuis situatie was ik meteen gestopt maar de lust nam controle over mijn lichaam. Heerlijk de gedachte dat je gelikt word en dat je tegelijk bezig bent om 2 andere lullen klaar te maken. Ik zag dat Cynthia en Daniëlle ook inmiddels ontdaan waren van hun kleding op hun ondergoed na. Cynthia is blond wat steviger dan ik en ongeveer 1m60 lang. Ze had een mooi glimmend zwart setje aan met halfronde cups waar haar tieten mooi uit staken. Ze had een mooie volle D cup en aan haar tepels te zien had ze het ontzettend naar haar zin. Ze staken fier vooruit en er werd mee gespeeld door de grote handen van Jeroen.

De slip van Cynthia was al verwijderd en je zag haar mooi geschoren glimmende kutje van het vocht. Daniëlle echter had was 1.80 lang had kastanje rood haar en had een sexy donker rood korset aan met eveneens een string eronder. Ze had een mooie C cup die mooi tot zijn recht kwam door haar korset. Het was een opwindend gezicht zo'n mooie jonge meid die zo bedeelt was.

Daniëlle werd ook van haar string ontdaan, ging op de bar zitten en vroeg aan Dirk of hij haar kale kutje wilde likken. Hier zei Dirk geen neen tegen. Hij ging op een barkruk zitten en begon heerlijk haar spleet te verkennen.

Tom was ondertussen ook om de bar gekropen en hield zijn lul zo voor Daniëlle haar gezicht dat ze hem lekker kon pijpen. Jeroen ging als eerst op z`n rug liggen en zag Cynthia op hem kruipen.

"Dat gaat pijn doen" riep ik naar Cynthia.

"Dat zien we dan wel" zei Cynthia en ging met haar 1.60 boven Jeroen staan en liet zich rustig zakken over de enorme lul. Jeroen had wel gelogen dat er geen letters op stonden maar over extra dik had hij niet gelogen. Cynthia zakte rustig over zijn lul en begon langzaam beetje bij beetje naar binnen te rijden. Na een paar minuten zat zijn lul helemaal in haar en begon ze luid te kreunen telkens als ze zakte op zijn lul.

"Ik word gek van die dikke lul diep in me" riep ze tegen Jeroen. "Hij vult heel mijn kut. Ze begon steeds harder te keer te gaan op de stam van Jeroen. Witte klodders geil bleven achter op zijn lul, zodat je goed kon zien wat deze lul met haar kut deed.

We waren allemaal een beetje van slag om te zien wat Cynthia aan het doen was. Ik riep om een gegeven moment; "hé, ik wil ook lekker geneukt worden."

Ik voelde gelijk twee handen van achter mijn heupen pakken en een eikel werd tegen mijn opening gezet. Klaas ramde in 1 keer zijn volledige lul in mijn kletsnatte kut. Heerlijk en ik moedigde Klaas aan om nog harder in me te stoten.

Ik pakte de lul van Casper en begon deze weer lekker te pijpen. Bastiaan kroop tussen de benen van Klaas door en begon mijn klit weer te likken. Goede genade wat was dit lekker. Ik kon het wel uit gillen maar de lul van Casper voorkwam dat. Daniëlle was ondertussen ook zo nat als het maar zijn kon. Ze stapte van de bar af en gebood Tom op de grond te gaan leggen. Ze nam plaats op zijn lul en begon hem direct op een lekker tempo te berijden. Ik dacht, als ze in dit tempo door gaat is Tom de eerste die zijn zaakje leegt in haar. Tom had duidelijk moeite met het tempo van Daniëlle. Na een paar minuten riep Daniëlle naar Bram dat ze er nog een lul bij wilde hebben in haar kut. Deze meid kon mij niet meer verbazen ze wist precies wat ze wilde. Twintig jaar jong en al zo'n geile slet. Casper kwam achter haar en duwde zijn lul naast die van Tom en begon ook te stoten in haar natte kut. Tom voerde het tempo nu ook op en begon eveneens hard in haar te stoten. Twee lullen had ze in zich die tekeer gingen als beesten. Het was te veel voor Tom en ik zag zijn gezicht verkrampen en heerlijk klaar komen in de kut van Daniëlle met de lul van Bram er nog steeds naast. Casper haalde zijn lul uit haar en zijn lul zat onder het zaad van Casper. Casper wist niet wat hij moest zeggen, maar Daniëlle stapte af van Tom en draaide zich, om vervolgend Casper zijn lul weer lekker schoon te likken. Het restant van het zaad van Tom liep langs haar benen naar beneden. Cynthia zag dit, kroop weg van Jeroen en kroop tussen Cynthia d`r benen om haar klit schoon te likken.

Ik werd nog steeds heerlijk vanachter genomen door Klaas en heerlijk gelikt door Bastiaan. Daniëlle ging op haar knieën zitten zodat Cynthia heerlijk haar klit kon likken. Cynthia lag nu op haar rug terwijl ze in haar kut gepakt werd door Casper. Wat een lekker schouwspel was dit om te zien. Klaas stopte met stoten in me en ging over Daniëlle heen staan en stopte z'n lul in de spleet van Daniëlle die op dat moment ook gelikt werd door Cynthia. Ik kroop richting Cynthia om te zien hoe Casper in haar kut bezig was. Casper stopte even met stoten en haalde z`n lul uit haar kut en hiel hem voor mijn mond. Ik nam hem in mijn mond en proefde de sappen van Cynthia. Heerlijk maar ook vreemd de eerste keer dat ik zoiets proefde. Ik voelde wederom wat tegen mijn opening gezet worden maar dit voelde anders. Het was Jeroen die achter me gekropen was en probeerde z`n gigantische lul bij mij erin te duwen.

"Ah!" Riep ik en Jeroen stopte even en duwde daarna langzaam iets verder. Wat een gevoel.

"Ah! Nog eens!" Steeds verder ging zijn stam bij me naar binnen. Het pijnlijke, Ah, ging over in Oh.

"Wat een enorme lul heb je" zei ik tegen Jeroen. "Ik werk al zolang hier en je hebt hier nooit geintjes overgemaakt jij smeerlap. Je wist wat onze reactie zou zijn zodra we je lul zagen."

Jeroen lachte en begon gestaag harder te stoten. Ook mijn kut begon witte stukken op Jeroen zijn lul achter te laten.

Bastiaan was voor Daniëlle gekropen en werd heerlijk gepijpt door haar. Het was één grote orgie van neukende mensen. Overal werd gelikt gestoten en gehijgd. Daniëlle kroop wat vooruit en ik nam plaats boven Cynthia. Ik had het nog nooit gedaan met een vrouw. Het voelde heel apart. Ik likte het klitje van Cynthia en zij likte mijn klitje terwijl we beide in ons grotje werden geneukt door twee lullen.

Daniëlle was ondertussen bezig met de ander vier heren. Ze kon ze gemakkelijk aan zo te zien. Ze werd sandwich gewijs geneukt en pijpte 2 lullen. De jongste van het stel nota bene. Toen begon ze toch echt te schokken en heerlijk klaar te komen. Op dat moment werd het ook te veel voor de heren en ze spoten haar gezicht vol. Ze probeerde driftig alles op te likken maar ze zat helemaal onder. Ook de beide heren in haar begonnen te kreunen en ik zag Bastiaan zijn lul legen in haar darmen. Ze kroop van Klaas af en zoog deze ook leeg. Ik voelde ook een trilling door de enorme staaf stuwen die in me beukte en voelde warme klodders sperma mijn kut ingeschoten worden. Door dat gevoel kwam ikzelf ook ontzettend lekker klaar.

Jeroen bleef nog even doorstoten terwijl ik mijn orgasme beleefde. Het duizelde voor mijn ogen. Wat een lul.

Casper stopte nu zijn lul tussen de tieten van Cynthia en begon haar heerlijk te neuken ertussen. Wat een geil gezicht en ook Casper kwam snel klaar en spoot haar tieten onder.

We waren allemaal uitgeput en liepen het keukentje in om al het geil van onze lichamen te halen. Ik was mijn slechte humeur direct kwijt. We hebben wel afgesproken dat dit tussen vier muren bleef en dat er een kleine kans was dat dit weer zou gebeuren. Misschien als volgend jaar precies dezelfde mensen op vakantie gaan.

Ik had er een lekker gevoel aan over gehouden en ik kom de komende 3 weken wel weer door. Ik hou nog steeds ontzettend van mijn man, maar het was op dat moment de lust die controle over m`n lichaam nam.

Dorien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post980

Vijtien is mijn geluksgetal

DorienGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 25, 2013 18:37:02

Vijftien is mijn geluksgetal

We zijn op 15 juli getrouwd (15 is namelijk mijn geluksnummer) en mijn man had de oppas geregeld voor 14 juni dat we een avondje voor ons zelf hadden. We gingen namelijk 15 juni met het hele gezin een dagje uit. M`n man wou me de dag ervoor verrassen. Het was al weer 6 maanden geleden dat ik eindelijk een goedkeuring had gegeven aan mijn man voor een erotische getint avondje uit. Hij had me al meerdere malen uitgedaagd om wat meer spanning in onze relatie te brengen. Het is toch een beetje geven en nemen in het huwelijk. Ik had er wel aan zitten denken (naakte bediening, erotisch getint eten of zoiets in die trend), maar had er verleden week niet bij stil gestaan dat het echt zover zou komen. We gingen namelijk eerst romantisch uit eten en hebben daarna nog lekker gewandeld op het strand. Daarna weer op weg naar huis. Ik ben niet zo'n fantastisch richtingsgevoel, dus het viel mij niet op dat we niet direct naar huis reden.

We stopten bij een eveneens gezellig uitziend restaurantje en ik vroeg aan mijn man waarom we hier stopte en hij vertelde dat het een verrassing was. We gingen naar binnen en ik las op een folder in de hal dat het een gemaskerd bal betrof wat er die avond op de agenda stond. Een gastvrouw wachtte ons op en vertelde ons dat de heren door de linker deur konden gaan en de vrouwen moesten door de rechter deur. We kregen allebei tevens een gesloten envelop mee die we pas mochten openmaken na de deur te zijn doorgegaan. De inhoud van de envelop mochten we niet doorvertellen. Ik ging een beetje nerveus de deur door omdat ik totaal niet wist wat me te wachten stond.

Eenmaal de deur door zag ik verscheidene vrouwen zich uitkleden en een zwart rubber masker over hun hoofd doen zodat je alleen hun ogen, neus en mond kon zien. Ook hadden ze zwarte rubberen lingerie aan waar alleen hun borsten en kruis doorheen te zien waren. Ik was op het eerste gezicht geschokt met de situatie die zich voor mij afspeelde, maar tegelijkertijd ging hetgeen ik zag mijn nieuwsgierigheid ook prikkelen. De gastvrouw was mij achterna gekomen en vertelde wat de bedoeling was en waar ik de rubberen lingerie kon vinden.

Ik opende de envelop om te kijken wat erin zat. Het betrof een kaartje met het nummer 15 erop. Dat is een goed teken dacht ik mijn geluksnummer! Ik besloot om me toch maar om te kleden daar ik in deze situatie ook mijn man niet achterna kon. Het rubberen pakje zat lekker en mijn borsten staken mooi uit de openingen. Er zaten halfronde cups in die zorgde dat mijn borsten mooi en stevig vooruit stonden.

Met wat meer zelfvertrouwen ging ik de tweede deur door en zag zo`n 40 mannen en vrouwen allemaal met een rubber masker over hun hoofd. Ik kon totaal niet zien of mijn man ook al omgekleed was. Niemand kon elkaar erkennen in deze situatie. Ik liep naar de bar toe om een drankje te bestellen, raakte aan de praat met een andere dame, die zo te zien ongeveer mijn leeftijd was. We praten wat en ik vroeg of ze dit al eens eerder meegemaakt had. Ze vertelde mij dat ze hier een paar jaar geleden ook geweest was met haar man, maar dat ze dit nog nooit eerder meegemaakt hadden met de maskers en de geheimzinnige envelop. Het gemoedelijke praatje bedaarde mij zenuwen een beetje. Er werd een loterij gestart.

Er werden nummers afgeroepen die vervolgens naar de omgeroepen kamer gingen.

De heren hadden de even nummers hadden en de vrouwen de oneven. Er waren meer dan tien kamers aan de omroepster te horen. Hoeveel kamers wist ik niet precies. Nummer 10 naar kamer 4 klonk het. En een man stond op en ging naar kamer 4. Vervolgens klonk het; nummer 13 naar kamer 4, en er stond een vrouw op en ging vervolgens ook kamer 4 binnen. Er volgende nog een paar nummers, totdat de omroepster riep; nummer 15 naar kamer 5.

Ik schrok en stond op en liep naar kamer 5. De zenuwen waren inmiddels weer aardig toegenomen en ik keek naar de mannen die nog niet waren omgeroepen of ik toch nog m`n man kon herkennen, maar helaas ze leken allemaal veel op mekaar met de maskers op. Op de enkele donker getinte mannen na. Ook hier waren er meer van om niet herkend te worden door hun eigen partners.

Toen ik de kamer binnen kwam stond er een groot bed en daaromheen zachte matrassen. Aan de wand hing een rek met diverse middeltjes en condooms. Ik had de deur nog niet dicht of er klonk uit de luidspreker nummer 2 naar kamer 5. Ik werd zenuwachtig en wachtte af wie binnen zou stappen.

De deur ging open en er stapte een man binnen van ongeveer 1.80 licht behaard en goed gebouwd. Hij stelde zich voor als Ricco en hij vroeg of ik van een massage hield, want hij zag dat ik duidelijk zenuwachtig was. Hij stelde me gerust dat ik rustig moest gaan liggen en afwachten wat er zou komen. Hij zou niks doen wat ik niet wilde.

Ik ging op m`n buik liggen. Ricco liep naar de wand en pakte een flesje van het rekje aan de muur. Hij kwam bij me zitten en begon me met een warm middeltje m`n schouders en langzaam naar beneden te masseren. Ik kon me nu volledig ontspannen waardoor ik na verloop van tijd de omroepster niet hoorde roepen; nummer 14 naar kamer 5.

Ik lag rustig te genieten van de massage toen plotseling de deur openging en er wederom een man binnen stapte. Ik schrok er van. Maar Ricco duwde me weer rustig op de matras om rustig verder te masseren.

De andere man stelde zich voor als Kor. Kor was een grote en lange negroïde man. Zijn masker had haast dezelfde kleur als zijn lichaam. Hij was behoorlijk gespierd en wat mij direct opviel hoef je natuurlijk niet te vragen. Ik kon mijn ogen van z`n broek niet af houden en was ontzettend benieuwd wat er achter dat stuk rubber schuil ging. Kor lachte naar me en begreep waar ik naar staarde. Ik liep wat rood aan hierdoor, maar door mijn masker zag je dit gelukkig niet. Ricco merkte het wel doordat hij bij m`n dijen aan het masseren was. Hij zei hij tegen Kor dat hij een goede eerste indruk maakte. Het vocht liep stilletjes langs het rubberen slipje op m`n benen. Kor vroeg aan me of ik wel eens eerder een neger in het echt naakt had gezien. Ik vertelde dat ik tot nu toe alleen met m`n man was geweest en dat dit een verrassing van hem was en dat het me allemaal overdonderde.

Kor kwam naast me staan en draaide me op m`n rug en legde m`n hand op z`n rubberen slip. De bult in z`n broek voelde net zo gespierd aan als z`n bovenarmen. Ik moest het nu ook 'weten', deed het rubberen broekje naar beneden en keek vol ongeloof naar wat er in het rubber verpakt had gezeten. Volgens mij had z`n lul flink beklemd gezeten in het rubber want er kwam een lap vlees te voorschijn. Ik had wel eens een neger lul gezien in een pornofilm, maar dacht altijd dat de camera dat soort dingen deed vergroten, maar mijn ongelijk werd hierbij direct aangetoond.

Ik vroeg of ik z`n lul mocht voelen. Natuurlijk zei Kor en deed z`n slip verder uit. Ik nam z`n lul in m`n hand en merkte dat hij nog niet eens op oorlogssterkte was. Ik kon niet met m`n vingers om z`n lul komen zo dik was z`n lul. Kor pakte m`n hand beet en bewoog hem zachtjes op en neer langs 25 cm zwart vlees. Dit voelde heel apart. Heel eventjes droomde ik weg bij het gevoel van z`n lul tot ik de warme tong voelde van Ricco die inmiddels m`n opening had gevonden in het rubber. Het voelde heerlijk.

Kor ging over me heen staan, bracht nu z`n lul richting mijn gezicht en vroeg of ik hem wilde pijpen. Ik nam langzaam zijn eikel in m`n mond en bewoog met twee handen z`n voorhuid heen en weer. Ik had grote moeite om dat apparaat in m`n mond te krijgen. Volgens mij deed ik het wel goed, want ik hoorde Kor licht kreunen. Ik had zelf ook moeite om m`n gedachte bij z`n lul te houden want wat Ricco met z`n tong deed was niet verkeerd. Dat ik nu met twee mannen bezig was maakte me wel zo verschrikkelijk geil dat ik al snel klaarkwam.

Ricco stopte met likken om me een beetje op adem te laten komen. Hij kwam naast me staan en deed ook z`n slip uit. Het was mij niet opgevallen zoals bij Kor, maar toen Ricco z`n lul te voorschijn haalde was deze ook niet mis. Hij kon niet tippen aan die van Kor maar hij was wel lekker dik. Ik nam nu met beide handen een lul in m`n hand en begon er aan te trekken en te likken. Ik ging op in m`n drukke werkzaamheden om beide op oorlogssterkte te krijgen. Je hoorde telkens wat nummers opgeroepen worden naar allerlei kamers waardoor ik geen notie gaf aan de oproep; nummer 18 naar kamer 5.

Ik was met beide lullen bezig toen de deur openging en er wederom een neger binnen stapte die zich voorstelde als Mike. Ik werd nu een beetje angstig, want dit werd een beetje te gek.

Voor ik wat kon zeggen zei Ricco, we doen niks wat je niet wilt! Hij stopte z`n lul weer in m`n mond en ik voelde met z`n hand aan m`n gleuf of m`n kut weer wat bij krachten was gekomen. Het angstige gevoel was gelijk weg en ik vroeg of Mike z`n broek uit wou doen.

Ricco liep inmiddels naar het rekje om wat condooms te pakken. Mike kwam naast me staan en bood z`n lul aan. Deze was nog redelijk slap, maar naar een paar keer trekken en eventjes likken groeide deze snel.

Goede genade, ik had na een aantal tellen 30 cm in m`n hand, de dikte was normaal, maar de lengte was aanzienlijk. Ik vroeg Kor en Mike of ze voorzichtig wilde zijn. Natuurlijk zeiden ze.

Op dat moment nam Ricco plaats tussen m`n benen en bracht z`n lul langzaam tussen m`n lippen. Ondanks z`n dikte gleed hij heerlijk naar binnen, na twee keer zat hij er helemaal in en begon met een ritme op en neer te gaan. Je hoorde allerlei soppende geluiden uit m`n kut komen. Heerlijk!

Ik bracht de beide zwarte staven weer naar m`n mond. Na een tijdje was het tijd voor Kor om eens m`n kut te gaan verkennen. Ricco haalde z`n lul uit me en ging weer naast me staan om gepijpt te worden. Kor nam dezelfde positie aan om z`n lul in me te stoppen maar gezien het formaat ging dit wat onwennig en ik vroeg hem op z`n rug te gaan liggen zodat ik boven op hem kwam zitten. Zo kon het ook minder pijn doen. Kor ging liggen en hield z`n lul omhoog.

Ik ben niet al te groot dus ik moet flink wijdbeens boven hem gaan staan om langzaam neer te zakken op z`n lul. Beetje bij beetje kwam z`n lul bij me naar binnen, maar goed dat Ricco de boel al wat had opgerekt. Na een aantal seconden had ik heel wat lul in me zitten en begon steeds harder op en neer te gaan op dit stuk vlees. Ik voelde de dik geaderde lul strak in m`n natte kut Je zag het geil langs m`n benen en langs z`n lul naar beneden lopen, wat een ongelofelijk gevoel was dit. Ik had even geen oog voor de beide andere lullen. Ik moest me volledig concentreren op dit apparaat. Na een paar minuten kwam ik klaar zoals ik nooit was gekomen. Ik liet me zakken op z`n lul en bleef trillend op z`n borstkast liggen.

Na een tijdje kwam ik weer wat bij en had nog z`n lul in me zitten. Ik draaide me om en nam nu met m`n rug naar z`n gezicht plaats en begon weer langzaam op en neer te gaan met nu z`n volledige lengte in me.

Mike en Ricco kwamen weer bij me staan en ik pakte de lullen weer beet en begon er aan te zuigen. Nu was het de beurt aan Mike om me eens lekker te verwennen. Ik kroop op m`n knieën, Mike nam plaats achter me en duwde z`n lul zonder problemen diep in me. De lengte deed wel wat pijn maar m`n kut stond nog open van Kor. Na Mike nam Ricco weer plaats achter me en begon te stoten. Ik zat nu met m`n knieën op het rand van het bed en Kor was onder me gekropen en begon m`n klit te likken terwijl Ricco in me pompte. Mike had wat spul uit een potje gepakt en begon met z`n vinger m`n sterretje te strelen. Ik vond het een beetje vies, maar het lekkere gevoel overheerste.

Ik had het weleens geprobeerd met m`n man maar dit was geen succes. Mike zorgde dat ik veel meer ontspande en daardoor was het veel lekkerder in plaats van pijnlijk. Hij deed z`n vinger met vaseline steeds iets verder en na verloop van tijd bracht hij twee vingers voorzichtig in me. Mike kwam daarna boven me kont hangen en Ricco veerde z`n rug iets naar achter zodat hij door kon stoten. Mike zette zijn lul tegen m`n sterretje en druk langzaam steeds iets verder. Als Mike iets duwde dan deed Ricco z`n lul iets terug totdat er een lekker ritme ontstond. Ik dacht dat ik gek werd. Een lul van 30 cm in me kont, een dikke lul in m`n kut en iemand die op dat moment ook nog m`n kletsnatte kut zat te likken.

Ik merkte een verandering. Ik keek naar voren en er stond wederom iemand op bed met z`n lul in ze hand zwaaiend voor m`n mond en vertelde dat nummer 8 was geroepen en dat het ook het laatste nummer was voor deze kamer.

Iedere kamer was gevuld met 5 mensen, of 4 mannen en 1 vrouw of 1 man en 4 vrouwen. Ik had dus geluk als eerste vrouw voor een kamer geroepen te worden. Hij stelde zich voor als Leo en ik kon moeilijk zijn lul weigeren in deze positie.

Vier mannen wie had dat kunnen dromen. Klets en kletsnat was ik. Allerlei standjes volgden. Een standje lag ik op Ricco met z`n lul in m`n kut en stopte Mike z`n lul vanachter erbij in m`n kut. De lul van Kor in m`n kont ging mij te ver, dit was nog niet mogelijk. Misschien als ik ooit in m`n leven ditzelfde meemaak zal ik een poging wagen, maar voor nu was m`n lichaam totaal uitgeput.

Het laatste standje lag ik op Kor met z`n lul in m`n kut en neukten Mike, Leo en Ricco me kont. Ze kwamen alle 3 klaar in me kont en over me kont en toen ik van Kor afstapte droop het sperma uit m`n natte kut. Ik had het sperma uit z`n condoom gedrukt door het bewegen op z`n lul.

Ze brachten me naar de vrouwenruimte om me te wassen want ik kon niet meer op m`n benen staan. Ik was een van de laatste vrouwen die uit de kamers was gekomen en m`n man stond me op te wachten.

"Ik hoef zeker niet te vragen of je in een kamer zat met 4 vrouwen en 1 man of in een kamer met 4 mannen en 1 vrouw."

"Ik heb hem een dikke zoen gegeven en gevraagd om ditmaal direct naar huis te gaan. Ik had nog een paar uurtjes nodig om te herstellen.

15 is nog steeds m`n geluksgetal.

Dorien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post950

De verloren avond

DorienGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 30, 2012 23:33:10

De verloren avond

Op haar horloge was het nu al kwart over acht. Hij was weer eens te laat. Of zou hij het deze keer vergeten zijn. Dat zou dan ook niet de eerste maal zijn. Ze zat een beetje verveeld rond te kijken.

'Ik zal de ober maar eens roepen, en al iets bestellen om te drinken', dacht ze bij zichzelf. Ze bestelde een gin-tonic, haar lievelingsdrankje. Een fijne mix die haar normaal gezien altijd in de juiste stemming kon brengen. Maar deze keer was het anders. Het ging niet zo goed de laatste tijd. Pieter had steeds minder tijd en aandacht voor haar getoond. En dat begon snel te vervelen. Het nu geplande etentje was dan ook een soort van laatste poging. Pieter had erom gevraagd en natuurlijk had ze toegestemd. Ze had zelfs een aantal extra inspanningen geleverd.

Ze was die dag nog naar de kapper geweest en had zich een nieuw kapsel laten aanmeten. Een beetje ondeugend, een beetje speels. Half opgestoken zwart haar met wijnrode lokken die een beetje staken. Ze vond het er zelf heel mooi en uitdagend uitzien. Ook qua kleding had ze een extra tandje bij gestoken. Een kort zwart jurkje, netkousen met een fantasietekeningetje geen beha en de strakste zwarte string die ze had kunnen vinden. Eigenlijk zou ze geen slipje mogen dragen, dat had hij het liefst, maar wees nu eerlijk, zo zonder slip in een korte jurk, je vraagt toch om problemen, wat weten mannen daar nu van.

Voor ze vertrokken was had ze het eindresultaat rustig bekeken in de spiegel. Het was een prachtig schouwspel, vond ze zelf, een mooi resultaat. De zwarte, voorgevormde jurk, ondersteunde lichtjes haar volle boezem, waardoor die nog beter naar voren kwam. Een fijne toets make-up maakte het geheel compleet. Eigenlijk was ze een beetje opgewonden. Dat was ze altijd als ze zich zo opmaakte. Daarom sloot ze snel de gordijnen van het appartement en trok haar string uit.

Dan ging ze opnieuw voor de spiegel staan, wijdbeens. Wat een zicht. Door de strakke vorm van het kleedje zag ze de golvingen van haar venusheuvel lichtjes opbollen. Snel pakte ze een stoel en zette er zich voorwaarts op. De spreiding van haar benen opende lichtjes haar reeds vochtige lipjes. Ze geraakte nu pas echt opgewonden. Met haar ene hand streelde ze de binnenkant van haar lange benen, met de andere hand streelde ze zachtjes over de aangename stof van het jurkje. Door de opwinding en de daarop volgende strelingen prononceerden haar tepels zich nog feller door het jurkje. Steeds sneller flitsten haar handen over haar lichaam. De zenuwuiteinden strekten zich ten top. Kleine stroompjes vol spanning schoten door haar vingers en prikkelden haar hete kittelaartje. De verlossing was kort maar hevig. Voldoening maakte zich meester van haar lichaam. En korte knal en het orgasme brak door.

Eindresultaat, een bevredigd gevoel en rode wangen. Nee, de opwinding was nog niet verdwenen. Snel pakte ze haar slipje, trok het aan, nam haar jas en trotseerde ze de kou van deze heerlijke novemberavond, op weg naar het restaurant.

Haar gedachten waren afgedwaald toen het verhaaltje van daarstraks weer door haar hoofd speelde, een glimlach had zich op haar lippen genesteld.

De gedachten waarop ze zich nu al verheugde, de felle stoten van Pieter, hadden de hevige gevoelens weer doen oplaaien. Ze was er helemaal klaar voor. Plots ontwaakte ze bruusk uit haar gedachten. Een ober stond voor haar tafeltje en vroeg of hij iets voor haar kon doen. Vluchtig keek ze naar haar horloge: twintig voor negen. Verdomme, die kootzak was niet komen opdagen. Nu ja, pech voor hem. Snel bestelde ze nog een drankje en vroeg aan de ober of hij haar de menukaart wou brengen. Snel iets eten, een beetje genieten van het perfect bereidde voedsel en dan. Ja, dat zou ze nog wel zien.

Toen ze naar het gezicht van de ober keek, sloeg die snel zijn ogen neer. Hij had duidelijk naar haar borsten staan staren, en dat verbaasde haar niets. Het feit dat ze geen beha droeg was voor de meeste mannen in ieder geval al een opwindende vaststelling, zeker als je volle borsten had. Maar dat die twee speeltuigen bekroond werden met forse stijve tepels trok de blikken van zelfs de meest verstokte asceet.

Ze schaamde zich toch wel een beetje, maar tegelijkertijd deed het haar deugd en vond ze het best spannend. Ze schonk de jonge knaap een warme glimlach en herhaalde haar vragen. De ober knikte en maakte zich snel uit de voeten. Ze kon het niet nalaten een klein lachje te produceren. Hij keek kort om en was dan verdwenen achter de grote bar.

Karen werd zich nu wat meer bewust van haar omgeving. Het restaurantje waar ze zat was haar voorgesteld door een collega op het werk nadat ze gevraagd had of iemand een romantisch, sfeervol restaurantje kende, waar je lekker kon eten en waar de ambiance uitnodigde tot intieme conversaties met de persoon van je keuze. Anne wist dit adresje op te duikelen uit haar portefeuille en eerlijk is eerlijk de plaats had echt wel iets. Gedempt licht, gedempte gesprekken, hoge plafonds en prachtige decoraties. Het was allemaal doordacht en met veel smaak ingericht. Een klein succesje ook blijkbaar, want alle tafeltjes zaten vol en toen ze arriveerde stonden er in de hal nog een aantal mensen te wachten tot er een tafeltje vrij kwam. Gelukkig had ze gereserveerd en kon ze snel naar binnen.

Daar kwam de ober alweer, met de juiste bestelling en de kaart in zijn handen. Hij overhandigde het menu en vertelde wat de suggesties van de chef waren deze avond. Hij pochte over de filosofie van het eethuisje en de nadruk op verse biologisch geteelde en gekweekte ingrediënten. Verder dan dat hoorde ze niet wat hij zei. Ze geraakt betoverd door zijn stem.

Deze knaap, ouder dan twintig kon hij toch niet zijn, had een fluwelen stemgeluid. Het leek wel alsof ze naar de radio luisterde, zo mooi. Hij maakte schuchtere gebaren om zijn woorden te onderstrepen en half fluisterend somde hij de gerechten en hun specifieke kwaliteiten op.

"Ik vraag me af over welke kwaliteiten je nog beschikt?"

De ober verslikte in zijn woorden en daardoor besefte Karen dat ze de vraag die zich in haar hoofd gevormd had, ook daadwerkelijk had uitgesproken. De jongen kon de zaak niet herstellen en met rode wangen en terneergeslagen ogen stond hij stilzwijgend af te wachten. Om enigszins de situatie een beetje te redden maakte ze snel een grapje en vroeg ze hem zelf iets samen te stellen. Een voorgerechtje en natuurlijk vis als hoofdgerecht.

"Verras me maar." Had ze gezegd en ze eindigde die frase met een vette knipoog en een hartverscheurende glimlach. De jongen geraakte steeds meer in de war en schuifelend en half knikkend liep hij weg. Ze vroeg zich af wat er nu zou gebeuren. Eigenlijk was ze toch wel te ver gegaan en zou ze haar excuses moeten aanbieden. Maar een klein stemmetje in haar achterhoofd riep die gedachte een halt toe. Had ze wel gezien hoe leuk hij eruit zag. Had ze de schattige kuiltjes in zijn wangen opgemerkt als hij zijn lippen tuitte. Had ze dan niet zijn lijzige stem gehoord, als het geluid van een vink in het schemerwoud. Natuurlijk wel. Ze had ook het fijne lichaam gezien. Het enige probleem was waarschijnlijk zijn leeftijd. Met haar 29 jaar kon je moeilijk zeggen dat hij de juiste leeftijd had, maar om een spelletje te spelen, nu, daar was ze altijd voor te vinden. Het duurde lang voor hij terug verscheen. Eigenlijk had ze gedacht hem niet meer terug te zien, toen hij plots met een dampend bord voor haar stond. Hij zette het neer, waarschuwde haar dat het bord nog erg warm was en wenste haar smakelijk eten. Hij zou haar achteraf wel zeggen wat het was en hoopte dat het haar zou smaken.

Dat deed het ook, en ook het hoofdgerecht, een creatie van gestoomde zalm, Sint- Jakobsschelpen en mosseltjes omringd door bospadenstoeltjes en afgewerkt met een zalig gekruide saus. Ook schonk hij haar een overheerlijk wijntje, dat hij zelf geselecteerd had. Als hij in alles zo'n goede smaak had, dacht ze bij zichzelf. Hij kwam nu ook vaker langs. Dus kon ze hem goed bekijken. Hij stak goed in het vel. Trotse schouders, een leuk gezicht, een mooi kontje en als de zwelling in zijn broek de 'slapende toestand' was dan hield dat toch ook allerlei beloftes in. Ze geraakte weer opgewonden, iets waaraan ook de zware wijn verantwoordelijk was. Ze riep hem weer bij zich en vroeg hem of hij ook een dessert voorzien had. Tot zijn grote spijt moest hij bekennen dat hij daaraan niet gedacht had, maar dat hij snel iets zou gaan halen. Ze speelde teleurstelling en zei dat het niet hoefde, maar dat hij wel de rekening mocht brengen. Dit deed hij snel, hoewel ze precies toch enige weemoedige blik in zijn ogen meende te zien. Ze betaalde en gaf een leuke fooi. Toen vroeg ze of hij even haar jas wou gaan halen. Hij draafde weer snel weg. Toen hij terugkwam, stond ze al klaar aan de uitgang en hij deed haar heel elegant haar jas om. Toen hij zich wou omdraaien om de deur voor haar open te doen, hield ze hem tegen, stopte haar adres in zijn hand en zei hem dat ze op hem zou wachten tot na zijn shift en dat hij haar dan maar een dessert moest komen brengen.

Daarbij keek ze veelbetekenend naar zijn kruis en liet er geen enkel misverstand over bestaan, wat ze daarmee wou zeggen. Zonder een antwoord af te wachten, stapte ze kordaat de deur uit. Ze zou wel zien of hij genoeg verleid was om iets van zich te laten horen.

Ze had hem niet voor 1 uur 's nachts op haar appartement verwacht, als hij al zou komen. Het was nu half twaalf, tijd genoeg om er iets gezelligs van te maken. Heel de flat was gehuld in het licht van tientallen theelichtjes. Een lekker geurtje werd verspreid door strategisch geplaatste geurkaarsen, en zijzelf had na een geruststellende douche een leuk zijden nachthemd en een fijn geurtje opgedaan. Alles was bijna klaar, enkel nog eventjes een rood wijntje ontkurken en dan mocht hij komen.

Tien over twaalf. Er werd zachtjes op de deur geklopt. Het was nog te vroeg voor hem. Plots flitste Pieter door haar hoofd. Hier had ze nu echt geen zin in. Niet alleen was hij erin geslaagd haar te vergeten, nu zou hij ook nog haar avondje komen verprutsen. Verveeld liep ze op de deur af en trok hem met een felle ruk open terwijl ze luidkeels. "Wat nu weer?" Zei.

Voor haar neus stond de schuchtere ober. Helemaal van zijn stuk gebracht door haar felle uitval en het openrukken van de deur. Snel herstelde ze de situatie en trok hem naar binnen. Ze verontschuldigde zich uitvoerig en vertelde wie ze eigenlijk verwacht had. Maar dat hij heel welkom was. Hij toonde haar het dessert wat hij meegebracht had. Een klein geschenkje, zo noemde hij het. Een schaal Tiramisu. Ze nam beleefd de schaal aan en vroeg zijn naam. Chris. Ze stelde hem een glaasje wijn voor en vertelde hem dat ze Karen was. Het stond op haar bel, dus het had geen zin iets anders te zeggen. Meestal hield ze wel van een beetje anonimiteit, maar deze jonge gast deed haar toch iets. Ze voelde het een beetje kriebelen van binnen en had beslist met hem een leuke nacht door te brengen. Ze vertelde wat over zichzelf en lokte hem een beetje uit zijn tent. Eens hij op dreef was, vertelde hij dat hij 20 was, student en op kot zat. Maar omdat studeren toch wel duur was, verdiende hij wat bij door in het restaurant te werken. De wijn vloeide ruimschoots en het gesprek werd af en toe behoorlijk pikant. Ze merkte dat hij steeds vrijer naar haar boezem staarde en ook geregeld zijn ogen langs haar benen omhoog liet glijden. Door het korte jurkje moest hij af en toe toch een glimp van haar kruis kunnen opvangen, dit bracht haar op een ideetje. Het werd tijd voor een beetje actie. Wat werkte op Pieter zou hoogstwaarschijnlijk wel voor een heel aantal mannen gelden. Ze verontschuldigde zich snel en liep naar het toilet. Toen ze terugkwam had hij nog eens bijgeschonken en zijn trui uitgetrokken. In T-shirt zat hij op de sofa. Hij zei dat het hier toch wel erg warm was en dat hij hoopte dat ze het niet erg vond. En of?

Ze kwam terug naast hem zitten en draaide zich een beetje naar hem toe. Ze trok haar linkerbeen half op de zetel en reikte naar haar glas wijn op de salontafel. Door in deze houding schuin voorover te leunen krijg Chris een perfect zicht op het kleine plannetje dat ze voorbereid had. Ze droeg geen slipje meer. Te snel draaide ze terug, daardoor kon Chris niet verbergen dat hij recht tegen haar lipjes had gekeken. Zijn kaken vlamden op en in zijn kruis was ook enige reactie spoorbaar. Hierop vond Karen de tijd gekomen om tot actie over te gaan. Ze nam Chris 's hoofd vast en drukte stevig haar lippen op de zijne. Ook hij liet zich niet onbetuigd en met zijn tong baande hij een weg in haar mond. Een hevig gevecht speelde zich af in de warme vochtigheid van hun monden. De opwinding bij Karen, duidelijk overgedragen op Chris speelde meer door hun hoofd dan het gezonde verstand. Binnen de kortste keren had Karen zich uit haar nauwe jurkje gewurmd en tijdens het zoenen, betasten en strelen, wist ze ook Chris 's kleren een voor een van zijn lijf te verwijderen. Ze losten de laatste zoen en nam een beetje afstand. Het resultaat mocht er zijn. Ondanks zijn jonge leeftijd mocht het lichaam van deze kerel echt wel tellen. Ontwikkelde borstkas, een fijne taille en stevige benen. En ook zijn apparaat mocht er wezen. Puntig wees hij naar voren, uitdagend, verleidelijk. Een goede achttien centimeter, maar met een beetje extra aandacht was daar nog meer uit te halen. Hij glinsterde al van het vocht. Zijn mond verplaatste zich naar haar hals. Hij was misschien jong, maar zeker niet onervaren, hij kuste de juiste plaatsjes op haar borsten en op haar buik. Karen vleide zich languit op de zetel, hem de kans gevend nog verder te gaan. Maar hij stokte enigszins bij haar schaamstreek. Haar perfect onderhouden spleetje was sterk getrimd en de zwarte haartjes leidden uitdagend naar de lichtjes gespreide opening. Hij kwam recht. Wat gebeurde er?

Hij gaf toe dat hij al uitvoerig vrouwenlichamen had verkend, maar dat hij nog nooit verder was geweest. Hij complimenteerde haar met haar prachtig gebouwde lichaam en verontschuldigde zich voor deze teleurstelling. Ze moest er eens om lachen.

"Laat je toch gaan, jongen. Je doet het uitstekend, ik zal je wel een beetje begeleiden."

Hij ging voort waar hij het had afgelaten. Met zijn kussende mond en ijle tong verkende hij de bovenkant van haar benen en vervolgde hij de weg naar haar kutje. Hij kuste het teder en zacht en ging speurend op zoek naar de gevoelige plekjes. Chris was een natuurtalent, automatisch vond hij de meest prikkelbare zones en hij hoorde en voelde aan haar reacties waar hij verder kon gaan en wanneer iets uitgebreid verwend mocht worden. Hij nam er zijn tijd voor en dat kon Karen echt wel appreciëren. Toen was het tijd om nog verder te gaan. Ze draaide zich handig onder hem uit, liet hem op zijn rug plaatsnemen op de ruime sofa en bood haar kutje opnieuw aan. Zelf strekte ze zich over hem uit en bekeek van dicht bij zijn penis. Die stond strak gespannen omhoog te wijzen. Het was een dunne maar lange lul, die vroeg, smeekte, om onder handen genomen te worden.

Met beide handen nam ze stam en zak zachtjes vast en masseerde, streelde hem kordaat. Dit had duidelijk uitwerking op Chris, want regelmatig moest hij bij haar stoppen om op adem te komen. Ze leidde het puntje van zijn penis naar haar lippen. Ze kuste hem uitvoerig, likte op en neer, maar nam opzettelijk de penis zelf niet in haar mond. Ze plaagde hem en hij vond het zalig. Hij murmelde iets in de stijl van "zo lekker ben ik nog nooit verwend" maar ze drukte haar poesje stevig tegen zijn mond en maande hem aan mee te doen met het spelletje. Hij vond als bij gelukkig toeval haar knobbeltje en beetje er zachtjes in met zijn tanden. Ze wipte omhoog van genot en liet zijn penis diep in haar mond floepen. Hij kreunde van genot. Ze voelde zijn spieren verstrakken. Hij genoot overduidelijk. Met forse halen liet ze het topje in en ut bewegen en af en toe beet ze lichtjes net achter de eikel. Het had effect. Chris verhevigde zijn inspanningen op haar spleetje, hij zette alle wapens bij. Met één hand spreidde hij haar lipjes om dieper door te kunnen dringen. Met de andere kneedde hij haar kontje. Ze voelde zijn penis nog harder reageren. Ze herkende de voortekenen, hij ging komen. Ze bereed steeds heviger zijn tong met haar kutje om zo ook bij haar het orgasme te bespoedigen. Ze was heel opgewonden, had zichzelf al wat voorspel gegeven en de wij deed de rest. Ze verhoogde haar orale inspanningen op het moment dat ze zelf bij haar het orgasme voelde aanzetten. Ze had nog een wapen achter de hand gehouden. Steeds dieper gleed de penis in haar mond. Ze kende de uitwerking van deze behandeling bij mannen. De lul stak in haar keel en steeds feller voelde ze Chris onder haar schokken.

Plots kwam hij klaar. Ze loste de greep op zijn penis een beetje, zodat ze het zaad er kon uitzuigen, de zilte smaak was het laatste wat ze zelf nodig had. Haar orgasme kondigde zich plots versneld aan. Ze kreunde luidkeels, maar liet zijn penis niet ontsnappen. Tot het laatste druppeltje eruit was en de laatste stuiptrekking gekalmeerd. Nu mocht hij ontsnappen. Ook bij haar was de warme sensatie nu gezakt. Ze maakte zich van hem los, draaide zich naar hem om en slikte zichtbaar alles door. Ze wist dat de meeste mannen hier een kick van kregen. Ook bij Chris leek dit zo te zijn. Ze wou hem aanzetten tot verdere deelname aan de nacht, stond op en nodigde hem mee naar de slaapkamer.

Voor het verder zetten van hun spelletje.

Dorien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post899

Dit is wat ik wil

DorienGeplaatst door My 4Fingers wo, juli 04, 2012 23:48:01

Dit is wat ik wil!

Ik ben een getrouwde vrouw van 28 jaar gelukkig getrouwd met een goede lieve man. Neen, ik heb niks te klagen, ik word zeker drie soms wel vier keer per week geneukt door mijn man. Maar hij wil nooit iets extreems. Gewoon elke keer weer een tongzoen, wat met mijn borsten spelen, vingertje in mijn kut en dan zijn pik naar binnen en pompen tot hij klaarkomt.

"Welterusten schat" en dat is dat.

Ik had het laatste jaar een heel andere fantasie. Ik kon het niet uit mijn gedachte zetten. Ik wou harde en ruige seks, en niet 'schatje van hier en daar' maar lekkere geile praat tijdens het neuken. Ik wou mijn man niet bedriegen maar na ongeveer een jaar had ik het niet meer en er moest en zou wat gebeuren. Maar hoe moest ik in contact komen met geile mannen.

Via bemiddeling met vriendinnen kwam het tot een afspraak met drie geile vrijgezellen die niets liever deden dan neuken.

Eindelijk was het zover. Mijn man moest op zakenreis, de kinderen naar oma en ik naar mijn afspraak. Ik had lekker hoerige kleding gekocht en droeg een jurk met vooraan een hele rij drukkers zodat die zo uit kon, en geen slip of bh. Ik was er klaar voor. Een uurtje rijden en mijn droom zou in vervulling gaan.

Op het adres aangekomen bij een oud boerderijtje belde ik aan, gespannen maar ook ontzettend geil. Ik werd binnen gelaten en de deur ging dadelijk achter me dicht. De man gaf me een hand, stelde zich voor, trok mij gelijk naar hem toe en ik kreeg een tongzoen. Heerlijk zoals hij met zijn tong speelde en gelijk mijn borsten betastte.

"Zo, hier is onze geile Marina, kom verder sletje er wachten er nog meer op een geil wijfje."

Een kamertje verder zaten twee andere mannen aan een tafel met flesje bier en wat muziek.

"Zo geil teefje, kom eens bij mij op schoot." Ik ging achterstevoren op zijn schoot zitten en hij begon ook met een tongzoen. Hij trok mijn jurk open en draaide met mijn borsten.

"Kom zij hij." Hij ging staan, ik ook. Mijn jurk ging vlot uit en hij trok zijn broek uit. "Kom slet, pijp mijn tijger." Ik ging op mijn knieën en zoog en likte zijn grote pik en ballen.

"Opstaan" zij hij, pakte me bij mijn middel en draaide me rond, om met mijn natte kut bij zijn gezicht te komen zodat ik hem verder kon pijpen en hij met zijn tong lekker mijn kutje kon bewerken. Met ondertussen twee of drie vingers in mijn kont kwam ik hijgend klaar.

Nu kwamen ook de andere in actie. Ik moest er een pijpen, kreeg een grote lul in mijn kut en een in mijn kont. Zo had ik nog nooit geneukt en riep. "Harder! Harder! Meer! Ja!"

"Geile slet! Wij zullen jou eens laten zien wat neuken is!" Gromden ze.

Ik voelde ze tegen mijn baarmoeder stoten en ze spoten mijn lijf helemaal vol zaad.

"Zo hoertje van ons, dat is het begin."

Ik moest op een tafel gaan liggen werd tussen mijn tieten geneukt en voelde wel vier vingers in mijn kut.

"Vind je dit lekker geil sletje? Teefje! Neukkonijn!"

"Ja!" Riep ik. "Heerlijk dit is wat ik wil, er kan nog meer in!"

Toen draaide hij zijn handen met de bovenkant naar elkaar toe en stopte zo acht vingers in mijn kletsnatte kut. Ik had het niet meer en kwam weer klaar. Ik ging van de tafel af en ging krom staan. Daarop ramde ze weer een enorme lul in mijn kont. Nu schoof er een onder mij op tafel en ook mijn kut werd weer gevuld, o, wat was ik nog steeds geil. Ze kwamen weer in mij klaar. Daarna kwam een van de drie naar mij toe.

"Wat past er toch lekker veel in zo'n grote natte geile kut, ik denk wel een heel hand," en gelijk stootte hij zijn hele hand in mijn kut. De andere trokken mijn benen omhoog en mijn kut stond helemaal open. Even later, terwijl die hand in mijn kut bleef bewegen kreeg ik ook nog een maïskolf in mijn kont.

"Zo, lekker hoertje, wij hebben genoten en als je nog meer in je kut wilt kom je maar eens terug. Nu drinken wij nog wat en sletjes die willen drinken moeten pijpen en zaad slikken.

Ik had dorst! Alle drie heb ik ze nog gepijpt, ik droop van het zaad.

Na een gewone douche (water) deed ik mijn jurk terug aan en heb nog afscheid genomen met een tongzoen. Ze grepen mij nog eens tussen mijn benen en vroegen of ik nog eens terug kwam.

Ik riep, "graag, zelfs zo snel mogelijk"

Dit is wat ik wil. Wat heb ik heerlijk geneukt en als ik de kans weer krijg ga ik er weer naartoe.

Dorien  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post839
Volgende »