Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

EEN PRETTIGE VALSTRIK

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers di, juni 07, 2016 13:37:18

EEN PRETTIGE VALSTRIK

Het is een regenachtige dag als ik bij de voordeur sta van het grote huis in Berchem. Ik ben een man van 35 jaar. Ik werk freelance en heb nog absoluut niet de behoefte om een vaste relatie te beginnen. Om mensen te ontmoeten, plaats ik soms een advertentie. Zo heb ik onlangs een advertentie in de Streekkrant gezet: Discrete man zoekt contact met gehuwde vrouwen, die net als ik op zoek zijn naar het verloren avontuur.

Bij het huis van Linda, een van de vrouwen die heeft gereageerd, bel ik aan. Linda blijkt een mooie, ongeveer dertigjarige vrouw met donker haar. Terwijl ik haar de bos bloemen overhandig die ik heb meegenomen, laat ze mij binnen. Natuurlijk zijn we allebei toch wel wat zenuwachtig, tenslotte kennen we elkaar nog niet. We drinken even een glaasje wijn en kletsen wat om het ijs te breken en aan de situatie te wennen. Al spoedig gaan we echter toch over op wat we beiden uiteindelijk willen. We omhelzen elkaar midden in de grote woonkamer. Onze lippen en tongen gaan heet met elkaar tekeer. Het duurt niet lang of we zijn verhuisd naar de slaapkamer.

Onze kleding ligt binnen luttele seconden op de grond. Vol ijver zetten we onze vrijpartij voort. Ik kus haar prachtige stevige borsten, haar tepels, haar buik en begraaf mijn gezicht vervolgens in haar kutje. Ik zuig de schaamlipjes een voor een in mijn mond en laat mijn tong over haar kittelaar dartelen. Linda begint steeds wilder te hijgen en te bewegen, maar ze krijgt ook zelf zin in actie. Ze vraagt mij op mijn rug te gaan liggen en komt in negenenzestig positie bovenop mij liggen. Vol overgave begint ze mijn lul af te zuigen, ondertussen haar kutje stevig op mijn mond duwend. Ze ligt niet bepaald stil; ze zit meer verwoed met haar kutje tegen mijn gezicht op te rijden dan dat ik haar echt kan likken.

Terwijl Linda met haar hele gewicht op mij ligt en ik niets kan zien omdat mijn hoofd tussen haar benen zit, voel ik plots dat mijn handen beetgepakt worden. Iemand bindt ze vast aan de spijlen van het bed. Tevergeefs probeer ik mij los te worstelen. Als mijn handen eenmaal stevig vastzitten, richt Linda zich op. Het is afgesproken werk.

Naast het bed staat de man van Linda, die zich aan mij voorstelt als Karel.

“Zo, dus jij plaatst advertenties om vrouwen tot overspel te verleiden? Dat zullen we je eens afleren”, zegt hij met een brede grijns. Hij en Linda hebben duidelijk plezier omdat ik in hun val gelopen ben. Na mij bespot te hebben, gaat Linda bovenop mijn nog steeds stijve lul zitten en begint mij enthousiast te neuken. Karel heeft zich inmiddels ook uitgekleed.

“Als jij zo graag mijn vrouw neukt, dan moet je mijn pik nu ook maar eens afzuigen!” Ik deins terug. Ik heb nog nooit iets met een man gehad, laat staan iemand afgezogen. Maar nu dwingt hij mij hem af te zuigen terwijl hij langzaam mijn mond neukt. Na een tijdje wisselen Linda en Karel van positie. Linda komt op mijn hoofd zitten en zij dwingt mij afwisselend haar kutje en haar kontgaatje te likken. Tegelijk voel ik hoe haar man een kussen onder mijn billen legt, mijn benen omhoog duwt en langzaam zijn met speeksel natgemaakte lul bij mij naar binnen duwt. Eerst langzaam, dan steeds wilder gaat hij tekeer.

Na enige tijd glijdt Linda van mijn gezicht af. Karel trekt zijn pik uit mijn anus en begint voor mijn ogen met zijn vrouwtje te neuken. Half op mij liggen ze wild in elkaar verstrengeld. Ik moet machteloos toezien. Vlak voor mijn ogen zie ik hoe zij elkaar klaarmaken. Ze zijn onnoemlijk geil geworden van de bizarre situatie. Linda ’s kutje wordt tot de rand toe volgespoten, het sperma druipt aan alle kanten langs haar benen. Na even uitgerust te hebben komt Linda met haar volgespoten spleetje weer op mij zitten en dwingt mij haar helemaal schoon en leeg te likken.

“Zo”, zegt ze tevreden, “dat was lekker. Nu hoop jij natuurlijk dat we jou ook laten klaarkomen. Maar vergeet dat maar. We zullen je losmaken, je gaat in de hoek van de kamer staan en voor onze ogen trek je je maar eens stevig af. Daarna doe je je kleren aan en je verdwijnt ogenblikkelijk.”

Gedwee volg ik Linda’s bevel op, en trek me af voor de ogen van het geile echtpaar. Daarna jagen ze mij op, buiten adem en met mijn broek bij wijze van spreken nog op mijn knieën ren ik het huis uit.

Met een vreemd gevoel sta ik enkele ogenblikken later in de frisse buitenlucht. De zon is inmiddels gaan schijnen. Overigens heeft dit verhaal nog een vervolg. Als ik uitgeput thuiskom, rinkelt de telefoon. Het is Linda. Zij en haar man willen me vaker zien. sinds die tijd zien we elkaar regelmatig en brengen de avonden soms met zijn tweeën, dan weer met zijn drieën door.

Scorpio

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1622

Haar wens

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 20, 2013 00:14:18

Haar wens

Mijn vrouwtje wou weer eens wat afwisseling in ons seksleven en stelde voor om eens een triootje te proberen. Aangezien ik voor alles opensta wat seks betreft had ik er geen probleem mee, zolang we er allebei maar van genoten. Ze vroeg of ze alles mocht regelen en uiteraard liet ik haar begaan. Een week later zou het dan gaan gebeuren bij ons thuis. De kinderen waren uit huis en alles was klaar voor het grote trio debuut. Om negen uur 's avonds werd er aangebeld. Bleek dat mijn vrouwtje mijn beste vriend had uitgenodigd!

Aangezien mijn vriend al een tijdje geen vriendin meer had en dus waarschijnlijk wat tekort kwam op seksueel vlak vond ik het zelfs heel edelmoedig van haar. Hij was zeer verzorgd en had een heerlijke geur bij van dure eau de toilet. Ik schudde hem natuurlijk een beetje verrast de hand en leidde hem binnen in de woonkamer waar mijn vrouwtje hem hartelijk ontving met een glimlach en drie zoenen. We dronken natuurlijk eerst samen iets totdat mijn vrouw het initiatief nam en voorstelde om naar de slaapkamer te gaan.

Ik was langs de ene kant gerust dat het mijn beste vriend was maar langs de andere kant was ik toch wel gespannen omdat ik niet goed wist hoe alles zou verlopen. In onze lekkere warme slaapkamer begon mijn vrouw zich zeer langzaam en verleidelijk uit te kleden, terwijl ze ons om beurt geil in de ogen keek.

Eerst ontdeed ze zich van haar schoenen, haar korte rokje en spannende blouse zodat ze daar nu stond in uitdagende witte lingerie. Om ons nog verder op te warmen begon ze haar borsten te strelen en ging haar hand af en toe over haar venusheuvel. Dat was voor ons het moment om ons te ontdoen van onze kleren. In een minimum van tijd stonden wij allebei in adamskostuum en kon mijn vrouwtje zien dat het zicht dat ze ons gaf ons niet onberoerd liet. Ik zag nu ook voor het eerst mijn beste vriend in vol ornaat en ik moet zeggen dat hij er niet onknap uitzag.

Mijn vrouwtje ontdeed zich nu ook van de laatste kleine textielstofjes en zat behoorlijk opgewonden te wachten op bed. Ze deed met haar vinger teken aan mijn vriend dat hij moest dichterbij komen. Hij ging recht voor haar staan. Zij nam zijn stijve lul verkennend in haar handen en begon te wrijven over zijn eikel en ballen. Ze keek hem even glimlachend aan en nam toen zijn lul helemaal in haar mond.

Mijn vriend liet een zucht van genot toen ze hem zo lekker aan 't pijpen was. Ik was serieus opgewonden om te zien hoe mijn vrouwtje een andere man aan 't afzuigen was. Ze ging zo een tijdje door met likken en zuigen totdat ze teken deed dat ik ook moest dichterbij komen. Ik ging naast mijn vriend staan en dacht dat ze nu mij een pijpbeurt ging geven. Ze nam zijn lul uit haar mond, keek mij aan en gebood mij om mijn vriend verder te pijpen.

Ik schrok enorm, net zoals mijn vriend trouwens, maar toen hij knikkend instemde wou ik het toch doen om mijn vrouw een plezier te gunnen.

Ik ging op de plaats van mijn vrouw zitten terwijl zij zich iets achteruit tegen de bedrand zette om toe te kijken. Onwennig nam ik zijn lul in mijn handen. Dat was trouwens de eerste keer dat ik een andere volwassen, stijve lul in mijn handen had. Voorzichtig likte ik eerst wat aan de eikel om vervolgens zijn lul zo ver mogelijk in mijn mond te nemen. Het smaakte een beetje zout, zoals verwacht, maar zeker niet slecht. Daarna liet ik mijn fantasie werken en deed ik al wat ik zelf prettig vind als mijn vrouwtje mij pijpt. Ik likte de lul van aan de balzak tot aan te eikel, liet mijn tong rond de eikelrand gaan, liet de lul afwisselend wild en rustig in mijn mond gaan en stopte soms om hem wat af te trekken. Mijn vrouwtje zat zichzelf ondertussen te verwennen met haar vibrator terwijl ze toekeek. Ik vroeg haar of ik het goed deed. Ze knikte, kwam dichterbij en begon mij te pijpen terwijl ik mijn beste vriend aan 't pijpen was.

Dat ging zo nog door tot mijn vrouw het tijd vond voor iets anders. Ze ging op haar rug liggen en gebood mijn vriend om haar te ‘pakken' terwijl ik op mijn knieën naast haar hoofd moest zitten zodat ze mij verder kon pijpen. Mijn vriend stak zijn lul in haar ondertussen kletsnatte kut en begon in haar te pompen. Na een tijdje vroeg hij haar op handen en knieën te zitten zodat hij haar langs achter kon penetreren. Hij nam haar vast bij haar heupen om haar zo op zijn lul te trekken bij elke stoot die hij deed. Af en toe liet hij zijn handen glijden over haar rug om zo haar wiebelende borsten vast te pakken en te kneden. Ondertussen was zij mij nog altijd aan 't pijpen maar ik wou nu ook eens een andere stand. Ik ging onder haar liggen en vroeg mijn vriend zijn lul terug te trekken zodat ik haar kutje eens kon neuken.

Mijn lul gleed in haar botergeile kut en ik begon haar te tongzoenen. Mijn vrouwtje wou niet dat mijn vriend werkloos was en vroeg hem zijn lul heel voorzichtig in haar kontje te steken. Dat ging niet echt gemakkelijk als er al een lul in haar kutje stak, maar toch slaagde hij erin zijn hele lul te laten verdwijnen in haar kontje. Ik voelde de lul van mijn vriend wrijven tegen mijn eigen lul, wat niet echt slecht voelde. Zo probeerden mijn vriend en ik een ritme te vinden om beurt in haar te pompen, ik in haar kutje en hij in haar kontje. De gedachte alleen al deed mij bijna klaarkomen... Ze vroeg ons te stoppen en onze lullen even terug te trekken. Ik moest onderuit komen en in de plaats van mijn vriend haar verder nemen in haar kontje. Mijn vriend vroeg ze om mij te nemen in mijn kont! Weer schrokken we beiden maar we waren allemaal zo geil dat we alle taboe 's lieten gaan en gedwee gehoorzaamden aan mijn vrouwtje.

Aangezien ik op dat gebied nog maagd was wou ik toch het zekere voor het onzekere nemen en gebruik te maken van een glijmiddel. Heel voorzichtig voelde ik hoe hij zijn eikel steeds dieper in mijn kont stak. In het begin dacht ik dat ik ging scheuren maar eenmaal zijn eikel er helemaal instak voelde ik zijn lekkere warme lul steeds dieper in mij en dat gaf een enorm aangenaam gevoel. Ik liet mij gewoon gaan zodat elke stoot die mijn vriend gaf met zijn lul, resulteerde in een stoot van mijn lul in het kontje van mijn vrouw.

Ik had mij met mijn borstkas op de rug van mijn vrouw gelegd en had haar borsten vast. Met gesloten ogen onderging ik de stoten in mijn kont terwijl mijn lul in de kont van mijn vrouw heen en weer ging. Mijn vriend hield het niet langer uit en vroeg of hij mocht klaarkomen.

Mijn vrouwtje gebood toen onmiddellijk om van houding te veranderen wou ze wou absoluut mijn vriend van kortbij zien klaarkomen. Langzaam trok hij zijn lul uit mijn kont en ik mijn lul uit haar kont. Ze draaide zich om en gebood mijn vriend om klaar te komen in haar gezicht. Ook ik was zo ver en samen trok ik en mijn vriend ons verder af boven haar gezicht. Toen ik mijn vriend zag spuiten in haar gezicht en op haar borsten kwam ik ook geweldig klaar en spoot ook mijn sperma over haar gezicht en borsten. Met haar tong likte ze gretig haar lippen af. Met één hand smeerde ze de rest van ons sperma uit over haar borsten terwijl ze zich verder vingerde met haar andere hand en kort daarna ook schokkend klaarkwam.

Alle drie waren we zo bevredigd dat we al lachend besloten om dit later nog eens over te doen.

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1028

over inkijkers, kontjes...

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers vr, december 28, 2012 17:43:39

Over inkijkers, kontjes en…

Achter de computer kon hij zich nog wel beheersen, maar als hij face-to-face met haar in gesprek raakte moest hij met alle geweld onderdrukken steeds naar haar tieten te kijken. Sinds hij bij het bedrijf ging werken had hij al een oogje op haar gehad. Maar, helaas had ze al een vriendje en ze woonde samen. Dit kon echter niet weg nemen, dat hij wel flink verliefd op haar was en dit bij vlagen maar moeilijk in de hand kon houden. Hij had regelmatig rechtstreeks met haar te maken en moest dan luchtig en lacherig doen, terwijl hij haar het liefst zou willen betasten. Ze had de neiging zich niets aan te trekken van eventuele 'inkijkers', wanneer ze een bloesje aanhad dat wat ver openstond. Zodoende lette hij altijd op, of ze soms bukte en wanneer ze dat dan deed had hij al meerdere malen een duidelijke blik op haar borsten kunnen werpen.

Die avond moest er overgewerkt worden en het lot wilde, dat naast hem en haar er niemand meer in het gebouw was. Hij was helemaal zenuwachtig bij het idee met haar alleen in een ruimte te zijn en hoopte dat ze er niet te uitdagend uit zou zien. 'Helaas' voor hem had ze die avond besloten zich luchtig te kleden. Hij slikte even toen ze binnenkwam en haar jas uitdeed.

Ze droeg een hele strakke spijkerbroek, zoals meestal, met daarop een half doorzichtige, wit bloesje, waarin hij haar grote ballen duidelijk zag zitten. Toen het overleg begon ging ze niet tegenover hem zitten, zoals anders, maar naast hem. "Veel gezelliger", was haar commentaar en ze keek hem lief aan.

Hij voelde zijn pik zwellen en moest even slikken.

"Ja, eh… Ja natuurlijk," mompelde hij en keek prompt weer naar haar borsten en niet in haar gezicht. Hij schrok, want ze zat enigszins voorover, zodat hij haar rechterborst duidelijk in zijn volle glorie zag zitten. Hij werd wat rood en dat werd nog erger.

"Warm, hij?" Merkte ze op, terwijl ze haar bloesje begon open te knopen. Het was nu wel duidelijk dat zij hem ook wel zag zitten en hij wist niet wat hij ermee aan moest. Ze maakte het laatste knoopje open en vouwde toen het bloesje open. Hij wilde niet kijken, maar zijn blik werd automatisch naar haar toegetrokken en hij zag haar mooie borsten voor het eerst in volle glorie. Ze waren redelijk groot, vrij stevig en getooid met een mooie, bruine tepel. Ze lachte naar hem.

"Dacht je dat ik je nog nooit in de gaten had gehad? Je kijkt het mooi haast van mijn borsten af, als je met me praat! Kom, dan kun je ze eindelijk aanraken!"

Dat laatste veroorzaakte een soort schok door hem heen en hij voelde hoe zijn harde lul protesteerde tegen de nu veel te strakke broek. Hij stond op en keek haar recht in de ogen. Ze keek hem lachend aan en even later had hij zijn armen om haar heen en waren ze volop aan het tongzoenen. Haar tong maakte vrolijke, geile bewegingen in zijn mond en hij beantwoordde haar kus hevig. Zijn handen tastten intussen naar haar memmen en even later had hij in elke hand een van haar stevige, grote borsten en kneedde die hevig. Ze kreunde, toen hij haar tepels tussen zijn vingers rolde en hij voelde hoe haar handen naar zijn pik tastten.

Enkele seconden later had ze zijn broek open en wipte de lul eruit.

"Oh, wat een grote," mompelde ze en hij voelde haar koele, slanke hand om zijn harde pik. Hij moest zich inhouden om niet meteen klaar te komen, want van dit moment wilde hij zo lang mogelijk genieten!

Ze ging door haar knieën en zat even later voor hem op de grond. Enkele seconden later gebeurde, wat hij nooit voor mogelijk had gehouden, ze stulpte haar mooie rode lippen om zijn eikel en liet vervolgens zijn leuter in haar mondje verdwijnen. Meer dan de helft gleed in haar mond, voordat ze hem weer naar buiten liet glippen, om hem vervolgens weer op te happen. Hij begon voorzichtige neukbewegingen te maken in haar mond en keek neer op haar hoofd, met de korte blonde haren, de pijpende mond en daaronder haar schommelende borsten. Het was zo'n magnifiek gezicht, dat alleen daarom hij al bijna klaar kon komen!

Ze begon nu te spelen met zijn ballen en wriemelde met haar handen door het schaamhaar. De pik verdween nu bijna helemaal in haar mond en daarna een stukje in haar keel. Hij ontmoette steeds even een weerstand als hij bij haar keel kwam en drukte hem vervolgens naar binnen. Zijn leuter was nu echt keihard geworden en hij was tot het uiterste geprikkeld. Na nog enkele stevige zuigbewegingen stond ze op en kwam voor hem staan. Hij keek recht in haar mooie ogen en zag hoe ze geil langs haar glimmende lippen likte, de lippen die net nog om zijn penis zaten gestulpt. Hij nam een van haar volle borsten in elk van zijn handen en maakte knedende bewegingen terwijl hij haar recht in de ogen bleef kijken. Ze kreunde zacht.

"Ik wil dat je me nu neukt, met dat harde ding van je!"

Hij liet haar borsten los en trok de rits van haar spijkerbroek naar beneden. Ook de knoop ging los en hij stak zijn linkerhand in haar broek en in het slipje. Het schaamhaar kriebelde tegen zijn vingers en hij voelde de warmte van haar lichaam. Toen voelde hij het vochtige begin van haar schaamlippen en even later had hij haar kittelaar te pakken. Ze kreunde ongegeneerd en wreef haar klitje tegen zijn vinger aan. Hij zakte prompt nog lager en even later verdween zijn wijsvinger in haar natte kutje, terwijl zijn duim haar kittelaar bleef rollen.

Ze draaide nu met haar kontje en probeerde zoveel mogelijk te bewegen tegen zijn neukende hand. Hij had intussen weer een van haar borsten te pakken en beet zachtjes in de tepel, terwijl hij haar kutje met zijn hand bleef bewerken.

"Neuk me nou! Ik ben bloedgeil op je!"

Hij besloot dat het inderdaad tijd werd voor een goede beurt. Hij trok zijn hand uit haar broek en sjorde de strakke spijkerbroek van haar kont, samen met het kleine slipje. Ze schopte de broeken uit en keek hem smachtend aan. Hij keek nog even naar haar mooie, blonde kutje en voelde zijn pik weer steigeren. Ze ging bij het bureau staan en bukte, met haar handen op de bureaurand, haar kont naar achteren. Hij ging achter haar staan, voelde met zijn hand even in haar drijfnatte kutje en bracht toen zijn stang in stelling.

Met een stoot was hij binnen in het kletsnatte kutje en ze kreunde van opwinding. Hij greep haar borsten achterlangs beet en begon haar al knedend met forse halen te naaien. Ze kraaide van vreugde en maakte mee neukende bewegingen tegen zijn pik in. Plotseling kwam ze hevig klaar en rillend liet ze het orgasme door zich heen stromen. Hij liet haar borsten los en greep haar billen vast, zodat hij haar nog steviger kon neuken.

Als een sater dreef hij steeds weer zijn penis in het kletsnatte kutje van het blonde grietje, dat hij al zo lang had willen naaien. Hij keek naar de deinende billen en besloot toen haar nog verder op te geilen. Hij begon met zijn wijsvinger de rand van haar anus te bewerken en bereikte hiermee, dat ze weer klaar kwam. Terwijl ze nog narilde van de sensatie stak hij nu zijn vinger in haar anus. Het was een geil gezicht, hoe zijn vinger in het kleine gaatje heen en weer ging, terwijl daar onder zijn lul haar meutje bewerkte.

"In mijn kont!", riep ze plotseling en maakte een gebaar naar achteren. Hij dacht even, dat hij het verkeerd begreep, maar ze riep weer.

"Stop dat ding in mijn reet, neuk me in mijn anus!" en hij begreep dat hij straks helemaal niet meer zou weten hoe hij het had. Hij trok nu zijn wippende leuter uit haar kutje en onmiddellijk ging ze op handen en voeten op de grond zitten. Ze keek even achterom en hij zag hoe haar ogen dreven van geiligheid.

"Stop hem erin! Alsjeblieft!", kreunde ze en ze draaide met haar kont. Hij greep nu met beide handen haar billen en trok deze van elkaar. Haar anus glom vochtig en rozig en hij voelde weer een kramp door zijn keiharde lul heen trekken. Hij liet haar linkerbil los om zijn pik te geleiden en hield zijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Hij voelde hoe ze zich spande om zijn stoot op te vangen. Hij wurmde het puntje van zijn eikel in haar anus en verplaatste toen zijn linkerhand weer naar haar linkerbil. Met een klein stootje drukte hij zijn pik iets in haar anus, terwijl hij haar billen zover mogelijk van elkaar trok. Ze kreunde hevig en gaf een kreet toen hij zijn pik nog verder naar binnen drukte. Hij keek even genietend hoe haar anus om zijn pik spande, die voor meer dan de helft naar binnen stak en drukte toen in een stoot de rest naar binnen, tot hij met zijn buik tegen haar billen kletste. Ze draaide haar hoofd zijn kant op en hij zag hoe haar gezicht vertrokken was in een mengeling van pijn en genot. Ze liet een langgerekte kreun horen toen hij zijn pik iets terugtrok en hem vervolgens weer tot aan de ballen in haar kont schoof.

Ineens dacht hij een gerucht te horen. Zij hoorde helemaal niets, maar was alleen in opperste extase. Hij keek om en schrok hevig. Het afdelingshoofd stond achter hem, de benen iets gespreid en met een duidelijk zichtbare bobbel in zijn broek. Hij glimlachte schaapachtig en het hoofd glimlachte terug. Ook zij had nu iets in de gaten en draaide haar hoofd. Hij zag haar schrikken het volgende moment had ze de pik uit haar reetje verwijderd en zich omgedraaid. Toen begon ze te huilen. Het afdelingshoofd stapte dichterbij en draaide haar hoofdje naar zich toe. Ze durfde hem niet goed aan te kijken, maar hij dwong haar te kijken.

"Maar Dorien, waarom huil je nou? Je doet toch niets bijzonders?" Hij lachte naar de jongen en ritste vervolgens zijn broek open.

"Als ik mee kan doen is er niets aan de hand!" En trok haar vervolgens aan haar handen overeind. Dorien keek hem voorzichtig aan door haar betraande ogen, terwijl hij haar borsten begon te bevoelen. Ze stond nu vlak voor hem en hij kneedde ongegeneerd de mooie borsten van Dorien. De andere jongen maakte aanstalten om op te stappen, maar dat was niet naar de zin van het hoofd.

"Nee Bjorn, blijf jij nou ook, ik vond het een zeldzaam geil gezicht zoals je haar daarnet in haar kontje aan het naaien was!". Hij duwde Dorien nu naar beneden, op haar knieën en schopte zijn nette broek uit. Zijn penis was al half stijf en Dorien wist wat er van haar werd verlangd. Ze stak aarzelend een hand uit naar de pik van Raöel en stulpte toen haar lippen om de eikel. Ze voelde hoe de pik onmiddellijk verhardde in haar mond en groeide toen ze hem begon te pijpen. Raöel woelde intussen door haar korte haar en graaide naar haar tieten. Hij hield af en toe haar hoofd even stil om zijn lul helemaal in haar keel te kunnen schuiven. Hij voelde steeds even de weerstand als het meisje zich schrap zette voor het dikke ding in haar keel. Hij gebaarde naar Bjorn.

"Ga verder waar je gebleven was! Naai dat wijf eens lekker stevig!". Bjorn's pik zwol onmiddellijk weer tot de juiste proporties en hij ging weer achter Dorien staan. Die ging gehoorzaam weer op handen en voeten zitten en hij ging er weer op zijn knieën achter. Hij bevoelde weer even de vlezige billen en keek naar de rood geneukte anus en stak toen zijn lul weer naar binnen. Raöel zag hoe Bjorn in twee stoten zijn stijve pik over de volle lengte in haar kont ramde en trok zijn pik uit de mond van Dorien. Een onderdeel van een seconde later spoot zijn sperma in haar gezicht, terwijl hij haar hoofd vast bleef houden. Het meisje bleef gewillig haar mond open houden en straal na straal kletste in haar gezicht of werd in haar mond gespritst. Raöel maakte schokkende bewegingen en wreef zijn pik langs haar gezicht.

Bjorn had nu de billen van Dorien gespreid en haalde met kalme halen zijn harde lul heen en weer in haar kontgaatje. Dorien likte de lul van Raöel schoon en deze had zijn ogen gesloten. Toen de lul schoon was trok hij hem niet terug, maar begon weer heen en weer te schuiven. Ze voelde dat de pik niet slap werd, maar juist weer ging staan. Raöel haalde hem nu uit haar mond en ze zag dat het rode ding nog steeds keihard was.

"Zo, en nu is het mijn beurt", zei Raöel en maakte een gebaar naar Bjorn. Deze trok zijn pik uit de reet van het meisje en ging op zijn rug liggen. Raöel maakte het meisje duidelijk wat hij bedoelde en ze ging schrijlings over Bjorn heen zitten. Even later floepte diens pik in haar kletsnatte kutje en kwam Raöel achter haar staan. Die ging over haar heen leunen en trok haar billen van elkaar. Enkele seconden later stak zijn eikel in haar anus en met twee stoten stak zijn grote pik ook tot aan de ballen in haar kont. Het tengere blonde meisje had nu twee grote pikken in haar kut en in haar reet en die begonnen nu bovendien tegen elkaar in te neuken. Steeds als Raöel een haal maakte en zodoende zijn pik uit haar anus bewoog gaf Bjorn een forse stoot omhoog in haar kutje.

Dorien kwam achter elkaar klaar op de neukende pikken en was op een gegeven moment niet meer dan een van geiligheid drijvend vod. Raöel kneedde haar borsten achterlangs en gaf haar stoot na stoot in haar kontje, waarbij zijn pik steeds tot aan de ballen in haar achterste verdween. Ineens kon hij zich niet meer houden en terwijl hij haar billen van elkaar trok kwam hij krampend klaar en spoot het zaad in haar reet. Bjorn had hier op gewacht, want zo gauw als dat Raöel uitgespoten was en zijn druipende pik uit de reet van Dorien haalde, rolde hij haar om en trok zijn pik uit haar kutje. Vervolgens rolde hij haar weer terug, zodat ze weer op haar buik lag. "Haar kont is toch net even lekkerder", zei hij tegen Raöel en ging boven op haar liggen.

Even de juiste plaats bepalen en zijn pik verdween zuigend in haar kont. Weer onderging hij de sensatie van de strakke anus om zijn pik en nu kon hij zich ook niet meer beheersen. Met enkele felle stoten in haar kont, waarbij hij steeds kletsend tegen haar billen kwam, kwam hij kreunend klaar en spoot ook hij zijn zaad in darm van het tengere, blonde meisje, dat zo lekker genaaid kon worden. Raöel had ondertussen het meisje er toe bewogen zijn besmeurde pik te verzorgen en netjes likte en zoog ze het apparaat schoon. Toen ook Bjorn even later zijn pik aanbood werd ook die verzorgd, zodat de mannen geheel tevreden naar huis gingen.

Vanaf die dag werd Dorien vrijwel zonder uitzondering dagelijks door Raöel in haar reet genaaid, meestal voorover liggend op zijn bureau, met de rest van haar kleren aan. Hij haalde er een kick uit om haar vlak voor een belangrijke vergadering te nemen, om nieuwe energie op te doen. Dat zij tijdens die vergaderingen wel eens zat te draaien met haar kontje nam hij voor lief. Een keer was het voorgekomen, dat hij een zeer belangrijke klant had uit Duitsland. Dorien voelde de bui al hangen, toen ze bij hem op kantoor werd geroepen en de man er nog was. Eerst kreeg ze van Raöel een verschrikkelijke beurt in haar kontje, waarbij zijn grote pik haar anus helemaal bont en blauw naaide. Toen hij zijn lading in haar mond had gespritst was de klant voldoende opgewarmd om ook zijn portie te nemen en vervolgens werd ze ook nog door hem genomen. Hij had een wat kleinere pik, maar ze werd in alle standen door hem genaaid, zijn pik steeds tot aan de ballen in haar anus.

Zo kan het dus ook gaan op kantoren!

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post930

Lara, Karin en Betty

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers di, juli 24, 2012 19:44:35

Lara, Karin en Betty

Op een bepaalde dag zat ik met een meisje Lara genaamd te praten over vrijen en deze zei dat ze ooit wel eens met een meisje wou vrijen. Ik besteedde er toen niet veel aandacht aan omdat ik al wat meisjes kende die dit wel eens zeiden.

Die avond kwamen we bij een prachtig hotel aan. Maar goed ook. Iedereen wou wel eens vroeger gaan slapen omdat de vorige avond al heel vermoeiend was. Die avond kon ik toch de slaap niet vatten, dus besliste ik maar eens om een rondje te wandelen in de gangen om te kijken of er nog iemand anders wakker was. Op een bepaald moment horde ik gekreun. Ik liep wat verder en hoorde aan de deur van Karin en Betty (2 vriendinnen van mij) en hevig lawaai. Omdat de deur op een kier stond stapte ik gewoon binnen en wat ik daar zag was niet normaal.

Ik zag Karin een blond meisje met mooie echt dikke borsten in op handen en knieën zitten. Betty een prachtig gevormd meisje met een prachtig kontje met haar poesje in het gezicht van Karin en Lara waar ik mee gepraat had was de natte grot van Karin aan het bewerken met een dildo.

Ze hadden me niet opgemerkt en hierdoor kon ik dit schouwspel bekijken. Het soppende geluid van de dildo in het kutje van Karin deed mijn paal onmiddellijk verstijven. Ik kon het niet meer houden en haalde mijn lul uit mijn broek en begon te masturberen.

Lara die met geile ogen het kutje van Karin aan het bekijken was bewerkte zichzelf met een vibrator. Dit was wel wat anders dan 'vrijen'.

Omdat het gangetje niet zo groot was waar ik in stond stootte ik met mijn arm tegen de muur. Verschrikt keek Lara op maar toe ze zag dat ik naakt was keek ze mij eens geil aan en zei dat ik naar haar toe moest.

Dit deed ik dan ook. Lara deed teken dat ik verder moest doen met de dildo. Ik stak hem wat dieper waardoor Karin schreeuwde, "Ik wil hem dieper" Lara bukte zich en nam mijn lul in haar mond ze liet hem er uit en er in glijden, mijn God wat deed dit goed.

Toen ik bijna kwam stopte ze en deed teken dat ik mijn staaf in de kut van Karin moest stoppen. Ik trok mijn voorhuid naar achter, liet de dildo er uitglijden en liet daarna mijn lul met een soppend geluid er in zakken. Daardoor kreunde Karin haar longen eruit. Ze schrok gaf een gilletje en hierdoor keken beide meisjes die tot nu toe niets gemerkt hadden naar achter om te zien wie ik was.

Toen ze me zagen gebeurde het onmogelijke.

Karin begon met haar heupen te werken. Dit was voor mij als een signaal ik begon mijn lul in haar kutje te rammen. Ik pakte haar heerlijke tieten vast en begon er in te zuigen. Ineens kwam Betty van Karin af en zei dat ik haar moest nemen. Ze ging gewoon in neukstandje liggen en deed haar benen wijd open. Ik kroop op haar en begon haar te palen, dit was heerlijk, zo een spannend grotje had ik nog nooit gehad.

Toen ik weer bijna moest spuiten duwde ze me er af en begon met Karin 69 te doen.

Lara deed me op mijn rug liggen en begon te rijden, ze masseerde haar eigen borsten, ik werd zo geil omdat ik Karin terwijl het heerlijke kutje van Betty zag likken. Ik moest weer bijna komen maar ze stapte van mij af. Nu stonden ze allemaal recht en gingen alle drie naast elkaar liggen op het bed. Karin zei dat ze mijn lul wou voelen in haar mond. Dus kroop ik naar haar toe. In plaats mijn staaf in haar mond te steken begon ze met mijn lul tussen haar dikke tieten te steken. Ze begon ze te bewegen ik kon het niet meer houden. Dit had ze duidelijk gevoeld want ze gingen wat rechter zitten. Karin deed mijn voorhuid naar achter en ik spoot mijn hoopje heet zaad recht in haar mond.

Mijn voorraad was nog niet op en de rest kwam op haar tieten terecht. Dit likte de 2 andere onmiddellijk op. Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen.

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post856

Vakantieliefde

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers do, februari 16, 2012 00:29:37

Vakantieliefde

Het begon allemaal ongeveer een jaar geleden, in de zomervakantie. Ik was met mijn ouders op vakantie in Spanje, en had daar een hele groep jongeren leren kennen, waarmee we iedere dag gingen zwemmen en stappen. Bij deze groep zat ook Lore, een blonde mooie meid van 20 jaar. Ik was al gek op haar vanaf het moment dat ik haar voor de eerste keer zag. Ze had een supermooi figuurtje, prachtige, redelijk grote borsten en een heerlijk stel lange benen, met daarop een lekker strak kontje.

Helaas voor mij was ze samen op vakantie met haar vriend Richard. Ik kon goed opschieten met Richard, maar eigenlijk nog veel beter met Lore. In de twee weken dat ik op die camping was vertelde ze me dingen, die ik zelf aan niet veel mensen zou vertellen, zeker niet aan mensen die je pas twee weken kent. Toch voelde ik dat ik dat bij Lore wel kon, en dat gold andersom precies hetzelfde. Ik wilde dan ook niets anders dan haar proberen duidelijk te maken dat ze veel beter voor mij kon kiezen dan voor haar vriend. Uiteindelijk besloot ik dit toch maar niet te doen, omdat ik niet in hun relatie wilde stoken en omdat ik Richard zo'n goede kerel vond.

Na twee weken zon en plezier in Spanje nam ik afscheid van de groep en toch wel een beetje in het bijzonder van Lore. Ik sprak met haar af dat we contact zouden blijven houden.

Zoals zo vaak met dat soort dingen ebben die gevoelens weg zo gauw je thuis komt, maar toch bleven we elkaar schrijven en bellen de eerste paar weken. Al gauw werd het contact steeds meer sporadisch, en na twee maanden schreef ik haar een laatste brief. De laatste omdat ik van haar geen antwoord meer kreeg. Ik baalde hier eigenlijk wel van maar had er ook wel begrip voor.

Des te vreemder vond ik het dat mijn moeder me, bijna een jaar later, op een avond achter mijn computer vandaan riep, omdat er iemand voor mij aan de telefoon was.

Het was Lore. Zo gauw ze mijn stem hoorde en ik haar een beetje afwachtend groette, begon ze te huilen. Ze vertelde me dat het sinds een maand of twee heel slecht ging tussen haar en Richard, en dat hij het de dag ervoor 's avonds uit had gemaakt. Ze had niemand met wie ze erover kon en wilde praten en toen had ze mij gebeld.

Ik probeerde haar zo goed en zo kwaad als het ging gerust te stellen en na twee en een half uur aan de telefoon te hebben gehangen spraken we af dat ze eens langs zou komen. We spraken af in de eerste week van de zomer vakantie, met in mijn achterhoofd de gedachte dat mijn ouders dan op vakantie waren. Zo gezegd zo gedaan, en in de bewuste week reed ik op dinsdagmiddag naar de supermarkt om boodschappen te doen voor het eten die avond. Ik zette de boodschappen op de passagiersstoel en reed door naar het station waar ik Lore op zou pikken. Eindelijk zou ik haar, na een jaar, terugzien. Ik was een beetje bang voor hoe het verloop, maar tegelijkertijd liep mijn hart over van vreugde. Ik zette de radio lekker hard, en trapte het gaspedaal even flink in, ik was namelijk al aan de late kant.

Toen ik de oppikplaats voor het station opreed zag ik haar al staan. Ze had een kort rokje aan en een wit topje. Haar blonde haren droeg ze in een staart en terwijl ik langzaam dichterbij reed, zag ik dat ze nog net zo mooi, zelfs nog mooier, was als de laatste keer dat ik haar gezien had. Ik stopte op een leeg parkeerplekje vlakbij de plaats waar ze stond. Ik wilde toeteren maar ze had me al gezien, en zwaaide. Ik zwaaide terug en ze kwam naar de auto toegelopen met een zware weekendtas in de hand. Ik deed de deur aan de bijrijderkant van binnenuit open.

"Hoi", zei Lore.

"Hoi", zei ik terug. "Je zult wel even de boodschappen moeten pakken en op de achterbank neer moeten zetten, Lore."

"Ok, doe ik". Ze pakte de boodschappen en terwijl ze voorover bukte kon ik het niet nalaten in haar topje te kijken dat ver genoeg open hing om het grootste deel van haar borsten bloot te leggen. Ze kwam omhoog, en ik dacht even dat ze gevoeld had dat ik haar bekeek.

"Je ziet er goed uit zeg", zei ik haar, en onmiddellijk schoot het door me heen dat dit wel heel dubbelzinnig was. Maar ze antwoordde gewoon met "dank je wel", en liep naar de achterdeur. Ik opende de deur van binnenuit, en wachtte op het moment dat ze de boodschappen neer zou zetten. Verbeeldde ik het me nu, of bukte ze werkelijk verder voorover dan net.

"Zie ik er beter uit dan de vorige keer", zei Lore toen ze weer omhoog kwam en me met glinsteringen in haar ogen aankeek. Ik kreeg een ontzettende stijve van de manier waarop ze het zei, en al helemaal bij de gedachte dat ze het op de manier zou kunnen bedoelen, die ik hoopte dat ze bedoelde.

"Euh, zeker weten, je ziet er superlekker uit."

Ze knipoogde, zette haar tas op de bank en kwam langs me zitten.

"Wel, vlug naar jouw huis, want ik ben benieuwd naar je kookkunsten en ik sterf van de honger", zei ze.

Ik reed zo snel als ik kon naar huis, en thuis aangekomen pakte zij haar spullen uit de auto en ik de boodschappen. Ik wees haar waar ze zich op kon frissen en waar ze haar spullen kon laten, terwijl ik met het eten begon. Ik hoorde dat ze aan het douchen was, en na een kleine twintig minuten hoorde ik een haardroger. Juist toen ze klaar was met drogen, had ik de tafel gedekt.

Ik riep haar voor het eten, en bekeek haar eens goed toen ze de trap afkwam. Ze droeg een rokje dat nog korter was dan hetgeen dat ze die middag droeg, en daarop weer een topje, alleen was dit exemplaar een heel strak truitje, waardoor duidelijk de contouren van haar tepels te zien waren. Wat een stoot van een meid! Ik liet haar de kast zien waarin de drank stond.

"Zoek maar eens iets lekkers uit", zei ik, en ze kwam al vrij snel met een fles Passoa aan tafel. Ik pakte twee glazen en een pak sinaasappelsap, maar ze pakte alleen het glas en schonk het tot de rand toe vol met Passoa. "Veel lekkerder, puur", legde ze me uit, toen ze zag dat ik een beetje verbaasd zat toe te kijken.

Zelf schonk me een glas Passoa met sinaasappelsap in en we begonnen te eten. We praten wat onder het eten over van alles en nog wat en Lore bleef maar Passoa bijschenken bij zichzelf, terwijl ik net aan mijn tweede glas bezig was. We hadden ruim anderhalf uur aan tafel gezeten, toen we allebei voldaan achterover leunden. Ze zei me te blijven zitten en dat zij wel op zou ruimen. Ik zei haar dat ze alles gewoon in de vaatwasser kon zetten. Daarop stapelde ze de borden op en liep naar de vaatwasser, trok de klep open en bukte voorover om de borden er in te zetten. Ik kon net niet tegen haar kontje aan kijken en moest me inhouden om niet iets of wat te bukken zodat ik tegen haar slipje aan zou kunnen kijken. Toen ze de laatste pan in de vaatwasser had gezet en ik telkens van het prachtige uitzicht op haar kontje had kunnen genieten, ging ze tegen het aanrecht hangen met haar gezicht naar me toe.

"Wat gaan we vanavond allemaal nog doen", vroeg ze me, en terwijl ze dat zei, plaatste ze haar handen aan weerszijden van haar lichaam op het aanrecht, en hees zichzelf er zo bovenop. Ik bekeek haar eens en zag dat ze haar benen iets spreidde. "Nou, we zouden naar de bioscoop…" Mijn adem stokte in mijn keel want terwijl ik mijn ogen tussen haar benen liet glijden, zag ik niet het verwachtte slipje, nee ik zag een prachtig kaal gleufje!

"Wat zouden we kunnen gaan doen?" Vroeg ze me grinnikend. Ik stond op en liep naar haar toe, ik ging voor haar staan.

"Vertel jij het me maar, want ik heb zo het vermoeden dat jij al een planning hebt." Ze keek me met een geile blik aan. "Wat zou je ervan zeggen om eens lekker thuis te blijven, en elkaar te verwennen?" En voor ik het wist sloot ze haar benen om me heen. Ze trok ze me tegen haar ranke lijf aan om me hevig te zoenen.

Ik wist even niet wat me overkwam, maar ik was de schrik snel te boven, en deed toen vrolijk mee. Ik betastte haar borsten, en ze zei: "Toe maar, het mag."

Even dacht ik nog dat ik droomde maar ze haalde mijn lul uit mijn broek en trok me dichterbij. Met mijn grote eikel gleed ik langs haar gezwollen schaamlippen. Ze kreunde.

"Stop hem erin, ik heb zin in een flinke beurt," fluisterde ze zwoel. Ik kon mijn oren niet geloven. Was dit Lore, het lieve, knappe meisje van vorig jaar in Spanje? Maar weldra won mijn geilheid het van alle andere gedachten.

Ik ging niet in op haar verzoek, maar schoof haar rokje omhoog, vingerde haar, stopte mijn eikel in haar poesje, draaide een beetje en haalde hem er weer uit. Als zij mij zo gek wilde maken, dan kon ze het krijgen, maar wel pas nadat ik haar gek gemaakt had. En zo te merken was dat precies haar bedoeling. Lore maakte schokkende bewegingen naar voren om mijn pik in haar kutje te krijgen. Ze kreunde en werd helemaal gek. Dat zou haar leren mij zo gek te maken met dat geile lijf van haar.

"Ik wil eerst gepijpt worden, geil ding." Ze gehoorzaamde gewillig en liet zich van het keukenblad glijden om meteen door haar knieën te zakken. Ze nam mijn harde lul in haar hand en begon me af te trekken, terwijl ze haar warme adem over mijn penis blies. Wat een heerlijk gevoel gaf dat. Ze sloot haar hete lippen om mijn pulserende eikel terwijl ze me af bleef trekken. Dit zou ik niet lang vol houden. Steeds verder gleed mijn lul in haar mondje. Dit was iets wat ze vaker gedaan had. Ik kon de geilheid tot in mijn oren voelen. Oh, wat maakte ze me gek met dat geile mondje. Plotseling hield ze op.

"Lik mijn hete kutje, geile beer, ik wil dat je me helemaal leeg likt". Hier kon ik moeilijk neen tegen zeggen, ik wilde haar sappen proeven. Ik tilde haar terug op het aanrechtblad en ze spreidde haar benen. Ze trok haar lippen, een beetje op een hoerige manier, uit elkaar. Ik keek recht in haar heerlijk hete, kale kutje. Het enige wat ik nog moest doen om haar te kunnen likken, was mijn hoofd tussen haar volle dijen te steken. Mijn tong drong diep in haar kletsnatte poes en ik liet hem ritmisch met haar klitje spelen. Het enige waar ik op dat moment nog aan kon denken was dat ik haar helemaal leeg zou zuigen. Haar handen woelden wild door mijn haar, terwijl ik haar gewillige kutje befte, en ondertussen bewoog ze mijn hoofd en haar heupen op een manier die me nog heter maakte dan ik al was.

Ik likte haar met lange halen rond haar genotknopje. Ik verhoogde mijn tempo en liet mijn tong harder door haar natte geslacht gaan. Steeds harder begon ze te kreunen, en steeds schokkender klonk haar ademhaling. Ik duwde een vinger in haar kutje, en ze slaakte een diepe zucht. Ik bevoelde de hete wanden van haar vagina, en terwijl ik haar bleef likken, duwde ik er een tweede vinger bij. Ze begon nu te schokken en ze kondigde haar orgasme aan. Ik neukte haar met mijn vingers en likte haar hard. Ze hield het niet meer, en schokkend en kronkelend kwam ze tot haar orgasme.

Na enige seconden opende ze haar ogen en keek me geil aan. "Dat was heerlijk", zei ze. "Nu wil ik je in me voelen". Uitnodigend, ging ze, voorover over het aanrecht gebukt, voor me staan. Ze stak haar heerlijke kontje de lucht in. Vervolgens duwde ze de opening van haar kletsnatte gleuf ongeduldig tegen mijn paars aangelopen eikel aan. "Neem me hard. Pak me achter! Ik wil stevig geneukt worden", moedigde ze mij aan.

Ik pakte haar bij haar heupen en stootte mijn mannelijkheid rustig in haar kutje. Ik wilde haar helemaal, maar ik hield me nog even in. Langzaam duwde ik mijn pik verder in haar. Centimeter voor centimeter zag ik mijn paal tussen haar schaamlippen verdwijnen. Nu zat hij er helemaal in en ik begon haar met lange halen te neuken. Lore ving mijn bewegingen op door steeds als ik in haar stootte, haar kontje naar achter te duwen. Steeds sneller priemde ik mijn knots in haar vrouwelijkheid. Terwijl ik haar zo neukte, masseerde ik haar warme tieten, en ik voelde hoe ze mijn ballen masseerde en haar eigen gezwollen klitje vingerde.

Mijn ballen voelden zwaar aan. Ik ging bijna klaar komen. Aan haar gekreun te horen, zou het bij Lore ook niet lang meer duren.

"Ik ga komen", gilde Lore me toe, "kom op, neuk me, spuit mijn kutje vol."

"Ik spuit je vol, ik ah…" Was het enige wat ik nog uit kon brengen. Op het moment dat ik mijn zaad in haar lanceerde, slaakte Lore een diepe zucht en begon ze te schokken. Slap viel ze voorover en ik voelde haar kutspieren samentrekken. Met haar kutje melkte ze mijn pik helemaal leeg en ik liet me over haar lichaam heen vallen.

Zo bleven we een tijdje liggen. Toen we een beetje bijgekomen waren, stelde ik voor om samen te gaan douchen. Dat vond ze een goed idee. We namen een douche en vielen daarna in mijn bed tegen elkaar aan in slaap. Die week hebben we elkaars lichaam helemaal verkend, en we hebben nog vaak de liefde bedreven die dagen.

Ondanks de redelijke grote afstand tussen onze woonplaatsen, hebben we nu een (h)eerlijke en vrije relatie.

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post747

Weg uit het dorp

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers di, december 20, 2011 23:49:40

Weg uit het dorp

Samen met mijn maat Rudi ging ik een avondje stappen bij ons in de stad. Daar dat niet zo,n grote stad is kent iedereen een beetje iedereen, en blijft het toch gezellig zonder dat je van een dorp kunt spreken.

Die avond zaten wij in ons bruin café een biertje te drinken toen er twee meisjes binnenkwamen. Wij kende ze niet, ze kwamen niet uit onze stad. Ik zei tegen Rudi, "daar wil ik wel eens nader kennis mee maken."

Voor ik was uitgesproken was Rudi al opgestaan en liep op de dames af. Ik zag hem gebaren en al gauw kwam hij met de dames bij ons tafeltje aan.

"Scorpio, dit zijn Sofie en Annita''. Ik gaf ze een hand en bood ze wat te drinken aan. "Voor ons ook maar een biertje,'' zei Sofie. Het was een leuke meid met lichtblond haar, Annita had zwart haar wat ik toch minder mooi vind. Maar goed, ik haalde vier biertjes en ging weer zitten.

Annita was druk in gesprek met Rudi dus ik knoopte een gesprek aan met Sofie. Zij bleken allebei uit een dorp vlakbij te komen, en wilde wel eens ergens anders uit gaan. Hoe meer ik naar Sofie keek hoe liever ik meer met haar wilde, dat had ze door en ze schoof wat dichter naar mij toe.

"Ik wil met jou naar bed," zei ze ineens in mijn oor. Ik werd een beetje rood, zo'n directe vraag had ik niet verwacht, dat zag ze en ze zei, "daarvoor zijn wij uit dat boerendorp hier naartoe gekomen, daar is helemaal niks te beleven."

Ik zei dat ik vlakbij woonde en keek naar Rudi, die knikte naar mij. Ik rekende af en we gingen samen naar mijn huis. Onderweg kon Sofie al niet van mij afblijven en ik eigenlijk ook niet van haar. We kwamen bij mijn huis aan en gingen de woonkamer in. Rudi zei, "zullen wij naar boven gaan?"

Maar Annita zei toen; "nee jongens, laten we met z'n allen in de samen blijven, dat is net zo gezellig."

Dat deden we en Sofie zei tegen Annita "laten we een striptease voor de mannen doen, dan kunnen ze een beetje opwarmen."

Nu had ik niet zoveel warmte meer nodig maar dit kon er nog wel bij. Ik zette een rustig muziekje op en wachten wat komen zou. Rudi zat ook al met een rood gezicht te kijken, dit wond hem ook op.

Sofie en Annita giechelden en begonnen met de striptease. Sofie trok als eerste haar shirt uit en ik zag haar bh met mooie jonge borstjes erin. Annita trok ook haar shirt uit en ik zag een toch wel flinke cup tevoorschijn komen. Aan Rudi zijn blik zag ik dat het hem wel aanstond. De dames gingen nog een tijdje door tot ze helemaal naakt waren. Ze hadden allebei hun poesjes geschoren, dat vonden Rudi en ik erg lekker. Toen kwamen ze op ons af en gingen ons uit de kleren pellen. Toen wij ook naakt waren zag ik dat Rudi zich ook geschoren had. Ik scheer alleen altijd de stam van mijn lul en mijn balzak maar als je bij een ander ziet dat alles weggeschoren is, is dat toch wel een geil gezicht.

Ik legde Sofie op de grond en begon haar te likken over haar hele lichaam. Rudi deed hetzelfde met Annita. Om je vriend zo bezig te zien, dat wond mij toch wel op hoor. Ik likte Sofie naar een hoogtepunt en wachtte af wat zij ging ondernemen. Zij kwam boven mij en begon mij te pijpen dat het een lieve lust was.

Annita was dat al een tijdje aan het doen en Rudi nam achter haar plaats. Hij deed een condoom om en begon haar te neuken. Annita kreunde en schreeuwde toen Rudi zijn flink geschapen pik bij haar in haar poes drukte. Ik hield het niet meer, kwam onder Sofie vandaan, deed ook een condoom om, want veiligheid gaat voor alles.

Ik ramde in een keer mijn paal bij Sofie naar binnen en begon met lange halen te rammen. Rudi voelde zijn hoogtepunt naderen, hij deed het condoom af en kwam bij Annita boven haar gezicht. Annita pakte zijn paal en ging er als een beest aan trekken tot Rudi klaarkwam. Dikke stralen zaad schoten in haar gezicht.

Ondertussen was ik nog steeds aan het rammen in Sofie. Ik fluisterde in haar oor dat ik haar wel anaal wilde nemen, dat vond ze goed en ik deed een steviger rubber om mijn lul. Ik maakte haar sterretje nat met wat olie en zette mijn paal tegen haar aarsje aan. Sofie ontspande en met gemak gleed ik in haar kanaaltje. Ik had niet zo heel veel meer nodig om te komen, maar toen Sofie haar kontje aanspande kon ik het niet meer houden, ik trok me terug deed snel het rubbertje af en spoot mijn zaad, waar geen eind aan leek te komen in haar gezicht.

Dit was nog eens een leuk avondje uit, wat we nog vaker hebben overgedaan. Sterker nog, ik woon nu samen met Sofie en Rudi is getrouwd met Annita. Maar die avondjes daar volgden er nog meer van, nu nog steeds trouwens.

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post708

Na de afwas

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers wo, december 14, 2011 21:53:26

Na de afwas

Mijn vriendin ging samen met een collega op kraambezoek. Een van haar collega’s had een dochter gekregen en namens de overige collega’s zouden ze wat cadeautjes aanbieden. De collega die meeging was Reneé. Reneé was een leuke vrijgezelle meid van begin 30. Ze had lang bruin haar, mooie ogen en een lief snoetje. Verder bezat ze een heerlijk lijf en zalige borsten. Reneé behoorde tot het soort dat zich gemakkelijk liet verleiden en waarvan je als man zou verwachten dat ze altijd zin heeft in spannende dingen.

We hadden bij afgesproken om na het werk samen thuis wat te eten voor we naar de kraamkliniek zouden gaan. Na het eten deden we gezamenlijk de vaat. Mijn vriendin waste af, Reneé droogde af en ik ruimde op. Door deze volgorde was mijn vriendin het eerste klaar. Ze ging daarna direct naar boven om zich te douchen en zich daarna om te kleden.

Ik zette de laatste spullen weg en Reneé zei: "Zo we zijn weer klaar!"

Ik keek haar verbaasd aan en zei: "Nee hoor, wij tweeën zijn nog niet klaar." Ze keek me even onbegrepen aan maar toen ik dichterbij kwam werd haar blik minder vragend.

"We moeten snel zijn" zei ik. De keukenklok stond op 18:02.

Binnen 5 seconden stonden we in de keuken heftig te tongzoenen. Jezus! Wat was die Reneé toch een hitsige meid. Ik voelde haar warme en weelderige d cup tegen me aandrukken terwijl haar heupen een beetje draaiden. Ik zag op de keukenklok: 18:03.

Ik legde mijn handen op haar heupen, draaide Reneé om en duwde haar voorover. Haar bovenlichaam lag op het aanrecht. Ik tilde haar korte rok omhoog en trok haar roze slipje opzij. Even voelde ik aan haar glad geschoren lipjes. Mijn vingertop gleed een centimeter bij haar binnen en het sap stroomde naar buiten. Ik drukte door en mijn vinders werden gestreeld door eerste klas zachte en natte schaamlippen. Met mijn andere hand maakte ik snel mijn broek los en bevrijdde mijn stijve lul. Ik trok mijn vingers terug en likte ze af. Mm… heerlijk. Met mijn andere hand pakte ik mijn stijve neukstaaf vast en begeleide die richting haar intieme grot.18:04.

Reneé deed een hand naar achteren en trok haar bilspleet verder open. Ik duwde mijn pik vooruit en schoof moeiteloos haar natte en behoorlijk strakke kut binnen. Ik begon haar te neuken. Eerst met korte ondiepe stoten om even te wennen aan elkaar. Al snel werden de bewegingen iets langzamer maar wel dieper. Door Reneé zo diep te neuken en vooral ook door haar goddelijke natte gleuf maakte mijn keiharde lul een soppend geluid in haar warme doos. Ik had haar heupen stevig vast geklemd terwijl mijn ballen bij iedere stoot tegen haar slanke dijen ketsten. De klok versprong naar 18:05

Reneé begon zachtjes begon te kreunen. Ik verplaatste een hand naar haar onderbuik op zoek naar haar klit. Die vond ik al snel: groot, rond en vooral ook nat. Dit verhoogde haar genot nog verder. Op de achtergrond hoorde ik boven in de badkamer het water nog steeds op de vloer kletteren. We waren dus nog steeds veilig. Onze neukbewegingen gingen nog steeds voort. Mijn lul werd voortdurend gestreeld door een goddelijk natte en soepele genotsleuf. Door haar snel groter wordende opwinding, begonnen de kutspieren samen te trekken. Mijn lul werd hierdoor extra gestreeld. Ik moest me goed concentreren op wat ik deed want ik wilde Reneé niet zonder sperma laten gaan. Ik begon harder te stoten terwijl Reneé klaar begon te komen. Het zachte kreunen was overgegaan in hijgen en zelfs korte harde kreten. Ik luisterde goed en hoorde dat het water boven niet meer kletterde. Ik moest Reneé dus om stilte manen. Ik hield één hand voor haar mond en beval haar te zwijgen. Ze fluisterde hard: "Ja maar het is zo lekker!” 18:07

Ik moest nu mijn hoogtepunt gaan bereiken. Ik ramde nog harder tegen haar onderlijf. Reneé kwam klaar en met moeite hield ik haar stil. Ik stootte harder en harder en… ja! Mm… ik begon te spuiten. Ik had het gevoel dat mijn pik ontplofte in haar doos. Dikke stralen zaad spoot ik in haar. Ik ramde door en genoot enorm van haar. Ook Reneé genoot. Ze hijgde en kreunde zachtjes en ze streelde zelf haar weelderige borsten. Haar tepels prikten haast door haar bloesje heen.18:08.

Ik moest echt opschieten. Ik trok met veel tegenzin mijn lul uit haar kut. Een mengsel van mijn eigen zaad het kutsap van Reneé deed mijn lul glimmen. Ze zakte even door haar knieën en likte mijn lul schoon. Ik moest haar mond met tegenzin verlaten. Ik deed mijn half stijve lul met enige moeite terug in mijn broek, trok alles een beetje recht en ook Reneé fatsoeneerde haar kleding. Ze trok haar slipje recht, trok haar rokje omlaag en kamde haar haren een beetje.18:10

Even later kwam mijn vriendin naar beneden. Reneé en ik lazen de krant.

De volgende dag kreeg ik om 18:11 een sms-je: heerlijk! Wanneer heb je meer tijd?

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post704

Marjolijn en Christien

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers vr, september 02, 2011 00:28:31

Marjolijn en Christien

Ik was laatst met mijn vriendin Christien op een feestje van een vriendin, Marjolijn. Marjolijn is een vrouwtje wat ik al heel lang ken en ze ziet er gewoon wel lekker uit. Waarom het nog nooit wat met ons is geworden, is iedereen een raadsel.

Het was een erg gezellig feestje met veel drank en veel lol. Ik had gezegd tegen Marjolijn, dat we zouden blijven slapen, omdat we van ver kwamen. Marjolijn vond dat geen enkel probleem. Toen het feest was afgelopen en iedereen naar huis was, bleek dat alleen wij en de ouders van Marjolijn bleven slapen. Christien en ik moesten op de grond in de huiskamer liggen. Omdat de ouders van Marjolijn al wat op leeftijd waren, stelde Marjolijn voor om ook in de huiskamer te komen liggen. Ik had daar helemaal geen bezwaar tegen.

Christien lag al half te slapen. Ik probeerde nog wat te friemelen aan haar kontje, kutje en tieten, maar er kwam maar weinig reactie.

Ik was zo geil als boter en had wel zin om te spelen met haar natte kutje.

Marjolijn had hij ouders even geholpen in haar slaapkamer, toen ze, opeens nog aangekleed de kamer in kwam. Ze keek of wij al lagen te slapen.

Bij Christien wist ze het zeker en ik deed net als of. Kennelijk vrij goed, want ze mompelde, dat we wel erg snel sliepen. Door de spleetjes van mijn ogen, zag ik dat Marjolijn zich van haar bovenkleding ontdeed.

Daar stond ze dan in haar zwarte kanten slipje en dito bh'tje, die haar cup C omklemde.

Mijn pik begon al aardig hard te worden. Marjolijn pakte van de bank een matje en begon dat naast me uit te rollen. Zittend op haar hurken zat ze naast me. Ik keek nog steeds door mijn oogspleetjes richting haar kruisje. Ik zag een paar donkerblonde haartjes langs haar slipje steken. Dit wond mij bijzonder op en ik wilde eigenlijk alles zien. Toen ze ook haar slaapzak had neergelegd, stond ze weer op en trok nu haar bh uit. Haar mooie, rijpe, ronde tieten werden bevrijdt uit dat stukje textiel. Haar dikke bruine tepels stonden recht vooruit.

O, wat had ik een zin om daar aan te sabbelen. Christien was ook niet verkeerd, maar Marjolijn won het toch. Christien had ook cup C, maar haar tieten hingen al een beetje, maar haar kutje was des te strakker.

Marjolijn trok ook haar slipje uit en stond nu helemaal naakt. Ik durfde me niet te bewegen, want ik was bang dat ik klaar zou komen in mijn broek, zo geil was ik geworden van die aanblik.

Dat Marjolijn geen man of vriend had, verbaasde me. Ze was ook al 27.

Rustig liep ze weer naar de bank en bukte zich voorover om haar nachthemdje te pakken. Wat een uitzicht! Dat lekkere kontje met die lipjes eronder. Wat had ik een zin om haar zo te nemen, maar dat kon niet, want Christien lag naast me.

Op dat moment deed ik net alsof ik een beetje wakker werd en keek naar Marjolijn.

Ze bloosde niet eens, maar vroeg of het uitzicht beviel. Met wat hakkelen en stoten zei ik, dat ik het wel een geil gezicht vond. Marjolijn keek alleen maar en trok haar nachthemd aan. Ze kwam naar me liggen in haar eigen slaapzak. Voorzichtig probeerde ik met mijn hand in de slaapzak van Marjolijn te komen, maar ze duwde mijn hand steeds weer terug. We giechelden wat en daardoor werd Christien wakker. Marjolijn wilde dus niet zo veel met me. Maar Christien was wakker, dus kon ik bij haar weer even aan de slag.

Christien ging lekker op haar rug liggen en ik naast haar, zodat ik haar lekker uitgebreid kon vingeren en met haar klitje spelen. Maar in deze positie had ik nog wel een hand vrij, waarmee ik mijn eigen lul een beetje beroerde.

Christien vond dat ik het niet kon maken, om haar te neuken terwijl er iemand naast lag. Dus ik weer met mijn rechterhand naar de slaapzak van Marjolijn. Dit keer liet ze me begaan. Eerst aan die lekkere tieten van haar gezeten en toen naar dat lekkere kutje van haar. Ik lag te midden van 2 vrouwen die ik beide aan het bevredigen was. Lekker met 2 handen in 2 kutten graaien.

Na een tijdje hoorde ik Christien sneller ademen, haar orgasme was nabij. Terwijl Christien haar hoogtepunt bereikte, kwam ook Marjolijn klaar. Marjolijn kon zich niet meer inhouden en gaf een gilletje.

Nu was ik betrapt, nu wist Christien dat ik aan het kutje van Marjolijn had gezeten. Christien keek me boos aan en zei dat ik stout was geweest en dat ik voor straf moest doen, wat zij wilde.

Marjolijn was wat terughoudend, maar Christien wilde dat ik haar kutje en kontje befte. Ik meteen aan de slag.

Ik was al bloedgeil, maar de gedachten dat Marjolijn zat te kijken hoe ik mijn vriendin klaar befte, maakte me nog meer geil. Ik voelde dat mijn lul al wat vocht begon te verliezen. Marjolijn wilde mijn lul wel vastpakken, maar dat mocht niet van Christien.

Toen Christien twee keer was klaar gekomen, was het Marjolijn haar beurt.

Marjolijn ging wat onwennig met haar poesje op mijn gezicht zitten. Het leek er wel op of ze het niet gewoon was, om dit soort spelletjes te spelen. Ik likte haar lipjes en voelde een siddering door haar lichaam gaan. Ik likte door en ook aan haar kontgaatje, maar ze bleef rustig zitten.

Pas na wat aanwijzingen van Christien, begon ze zich te bewegen als een ervaren hm… dame. Na enige tijd kwam ze klaar. Haar kutsappen liepen langs mijn gezicht. Ik had moeite om de hoeveelheid op te slurpen. De gedachten dat ik al haar sappen doorslikte, maakte Marjolijn nog geiler. Met een schuldig gezicht keek ze naar Christien, maar die lachte alleen maar. Ik wilde nu ook wel een mijn zak legen in een kutje of een mondje, dus maakte ik aanstalten om Christien eens flink te naaien. Maar die dacht daar echter anders over.

Ze duwde me op mijn rug op de grond en gebood Marjolijn weer op mijn gezicht plaats te nemen. Dat uitzicht op die lekkere neukgrot en dat lekkere geile ronde kontje, deden mijn pik tot ongekende afmetingen groeien. Zo hard en groot was hij nog nooit geweest. Ik begon haar weer te likken en Christien zei tegen Marjolijn, dat ze mijn lul in haar mondje moest nemen.

Marjolijn aarzelde, maar nam hem toch in haar mond. Christien gaf haar verder aanwijzingen hoe ze moest pijpen. Al na enkele minuten voelde ik dat ik ging spuiten en ik deed niets liever, dan in dat mondje van Marjolijn mijn lading te lossen, maar Christien had het door en zei tegen Marjolijn dat ze nu moest stoppen.

Marjolijn gehoorzaamde en wachtte af. Het was nu Christien die mijn lul in haar mond nam. Ze zoog een paar minuten als intro en voelde aan mijn pik, dat het niet lang meer zou duren.

Ze liet mijn piemel uit haar mond glijden en maande Marjolijn om hem weer in haar mond te doen. Ik likte nog steeds Marjolijn aan haar lekkere grotje, waar de kutsappen flink uitstroomde. Marjolijn pakte mijn lul weer bij de schacht en bracht hem in haar mond.

Ze was een snelle leerling want ze pijpte me fantastisch. Nu kon ik het echt niet meer houden en spoot mijn hele lading in haar mond.

Marjolijn deed haar best om alles door te slikken, maar dat lukte niet. Dikke slierten sperma belandden in haar gezicht.

Christien likte de slierten uit haar gezicht en hun monden zochten elkaar. Marjolijn klom van me af en ging tegen Christien aanliggen. Ik lag lekker nog even na te genieten, toen ik opeens weer handen aan mijn ballen voelde. Christien zei plagerig, "we gaan nog niet slapen, want je hebt je straf nog niet gehad."

Ook Marjolijn wilde nog wel wat, dus zij kwam ook bij me. Met haar lekkere volle tieten in mijn gezicht, liet de reactie niet lang op zich wachten. Mijn pik werd weer paars en groeide weer flink.

Korte tijd later was hij weer op oorlogssterkte. Christien ging op haar rug liggen, met haar benen omhoog, zodat ik nog even aan haar lekkere kutje kon likken.

Het schouwspel van daarnet had haar behoorlijk geil gemaakt, want korte tijd later, kwam ze alweer klaar en smeekte me om haar te neuken.

Omdat ik wist hoe Christien het liefste werd genomen, neukte ik haar hard in haar nauwe naaigaatje en omdat ik net klaar was gekomen, kon ik lekker lang doorgaan. Marjolijn zat ons spel op een afstandje te bekijken en zat met zichzelf te spelen.

Na enige tijd kwam ik zwaar kreunend klaar en zakte moe op Christien.

Maar, zij had andere plannen met mij.

Ze legde me op me rug op het bed en begon langzaam mijn lul schoon te likken. Ook mijn ballen en mijn anus kregen een beurt. Ze ging hier behoorlijk lang mee door en had uiteindelijk succes. Mijn neukstaaf was weer paraat. Ze bleef me nog eventjes lekker pijpen. Ze wenkte Marjolijn naar ons toe. Marjolijn kwam voor me zitten.

Ik stelde voor om nog eens aan dat lekkere kutje van Marjolijn te likken, terwijl Christien aan mijn lul bleef lurken. De dames stemden in. Toen het zachte natte neukgaatje van Marjolijn lekker nat was, nam ze plaats op mijn knuppel.

Christien legde Marjolijn uit, hoe ze moest bewegen en al snel bewoog ze als slang. Ze neukte me als een bezetene. Wat ontzettend lekker. En weer vroeg ik me af, waarom zo'n lekker ding geen vent had.

Het aanzicht van het in en uit haar schuiven van mijn neukstaaf, wond me nog meer op. Ik pakte haar heupen beet en duwde haar weg.

Marjolijn keek een beetje teleurgesteld, want ze dacht dat ik haar niet meer wilde neuken, maar niets was minder waar. Ik zette haar op bed op haar knieën en liet haar op haar ellebogen steunen. Ik ramde m'n lul er in één keer in tot aan mijn ballen. Ik hoorde Marjolijn kreunen.

Terwijl ik haar hard in haar kutje stootte, zochten mijn handen naar haar klitje en haar tieten. Als een volleerd rodeorijder neukte ik Marjolijn geruime tijd.

Ik voelde haar kutje samentrekken. Haar kutsappen liepen langs mijn benen naar beneden. Ik voelde dat ik klaar moest komen en drukte mijn lul diep in haar. Mijn laatste stralen sperma pompte ik in dat lekkere lichaam.

Uitgeput zakte ik uit Marjolijn en viel terug op de grond.

Marjolijn en Christien kwamen bij me liggen en we vielen, moe maar voldaan in slaap. De volgende ochtend was ik als eerste wakker. Ik werd gewekt door de pijn aan mijn lul. Een erfenis van gisteravond, een avond die ik niet had willen missen.

En de ouders van Marjolijn? Die hebben niets gehoord, die hebben lekker geslapen. Ik kom nog steeds bij Marjolijn, wat vaker dan eerst, en blijf dan nog steeds slapen. Wat er dan gebeurt?

Daar mag jij over fantaseren, opschrijven en naar 4Fingers sturen.

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post633

Een prijsbeest deel 2

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers do, november 04, 2010 23:55:34

Een prijsbeest. 2.2

Alsof het zijn idee was geweest ons alle twee door haar te laten pijpen. Dina ging op de bedrand zitten en stelde Batoesh en mij tegenover elkaar op. Hij had de ogen gesloten omdat hij blijkbaar de illusie wilde behouden dat ze hem alléén afzoog. Mij kwam dat goed uit. Zo kon ik immers ongestoord kijken naar zijn gezicht, kon ik zien hoe zijn gelaatstrekken werden vertekend door het genot. Kijken naar zijn lekkere lijf en vooral naar zijn lul. Dina had een hand rond elk van onze pikken, ons beurtelings afzuigend en aftrekkend. Ze keek me aan met een blik waar de vonken van afsprongen. Ik kende haar lang genoeg om te weten dat ze wat van plan was. Wat, zag ik zodra ze onze pikken naar elkaar toeboog.

"Ja! O ja!" Hijgde ik vlak voor ze mijn eikel tegen die van Batoesh aanduwde. Zodra zijn lul de mijne raakte ging er een elektronische ontlading door me heen. Ik schreeuwde het uit van vreugde.

“Ik kom!” Mijn ejaculatie spatte in dikke klodders zaad uiteen tegen zijn eikel, tegen zijn lul, zijn buik, zijn ballen en joeg evenveel schokken door zijn bekken. Te zien dat hij daarvan klaarkwam gaf mij een fenomenale kick. Zijn gezicht brak open in een brede lach die onmiddellijk verkrampte tot de grijns van het orgasme. “I’m coming" echode hij mijn kreet. In een orgie van vreugde spoten we door en over elkaar heen. De zweepslagen van zijn hete sperma op mijn eikel en op mijn schacht bezorgden mij sensaties waarvan ik in de verste verte niet had kunnen dromen. Ik bleef aanhoudend ejaculeren tot ik mijn ballen volledig had leeggeschoten. Mijn zaad liep in straaltjes van zijn dijen, geile vette vegen achterlatend op zijn gebruinde huid. Dat was een verschrikkelijk zwoel zicht.

Batoesh had heel de tijd zijn ogen gesloten gehouden. Pas toen zijn orgasme in intensiteit begon te af te nemen, opende hij ze langzaam. Hij keek beetje verward en gedesoriënteerd alsof hij zich meer goed wist wie en waar hij was. Ik zette een stapje naar hem toe zodat mijn dijen de zijne raakten en mijn uitlekkende lul tussen onze lichamen in tegen die van hem aanwreef. Daar kreeg ik absoluut sensationele rillingen van. Er trok een felle vlaag van begeerte door me heen. Ik had op dat ogenblik zo een zin mijn handen op zijn strakke kont te leggen en hem tegen me aan te trekken, zin om mijn hete mond op de zijne te pletten en mijn pik stijf te voelen worden tegen zijn erectie. Durfde ik dat wel? Misschien ging hij er dan wel vandoor? Dina zag me twijfelen en maakte daar kordaat een einde aan. Met één zinnetje.

"My friend would like to fuck you," vroeg ze Batoesh op de man af. Mijn hart sloeg een slag over. Hoe zou hij reageren? Verontwaardigd. "No way! Geen denken aan dat ik me door een man laat neuken. That was not the deal. De afspraak was dat hij alleen zou toekijken en verder niets. En kijk nu. Hij heeft zich verdraaid op me leeggespoten."

Dat hij daarvan zo lekker was klaargekomen, wenste meneer blijkbaar te vergeten. Dina hield vol. “Neen” was voor haar geen optie.

"Come on honey. Don’t be such a tight ass. You’ll simply adore it. And anyway, I’ll make it worth your while" Daarbij maakte ze met duim en wijsvinger een knisperend gebaar als van geld tellen.

Zij had gemakkelijk beloven. Ik was het die moest betalen. Maar god, voor geen geld ter wereld zou ik dit stuk tussen mijn handen laten glippen. Ik wilde en ik zou hem hebben.

"How much to fuck you?" wilde ik weten. Ik twijfelde immers niet dat hij toe zou happen. De enige vraag die restte was hoe duur hij zijn vel zou verkopen. Duur dus. Heel erg duur. De astronomische som die hij noemde bracht me even van mijn stuk. Even slechts, want inderdaad: ik wou hem. Kost wat kost. Op een prachtlijf als het zijne kon je toch onmogelijk af gaan pingelen.? Welke dwaas zei er nog dat geld niet gelukkig maakt? Als ik zag wat ermee te koop was! Dat bronzen lijf, die machtige torso, die billen en die lul o ja die lul. Het was bijna met vreugde dat ik betaalde.

Dina had Batoesh ondertussen op zijn buik laten plaatsnemen, zijn gezicht opzij gedraaid, zijn geslacht tussen zijn benen door geplooid. Zij kwam boven zijn hoofd zitten, haar gelaat naar zijn voeten en naar mij toe. Voorover leunend masseerde ze zijn schouders, zijn rug en billen met haar zware borsten. Zijn erectie zwol zienderogen aan en nam nog toe toen zij met haar volle gewicht boven op hem kwam liggen, met het scherp van haar handen zijn billen doormidden spleet en zijn billenhelften van elkaar trok zodat ik regelrecht in zijn aars kon kijken. Dat nauwe gaatje deed mijn eikel tintelen van anticipatie. Warm en koud blazend in zijn anus, duwde ze als een soort voorproefje op mijn lul eerst één, daarna twee en tenslotte drie vingers bij hem naar binnen.

Hij kreunde verzaligd. Straks, wanneer ik mijn pik in zijn reet zou douwen, zou hij wel wat anders doen dan kreunen. Doen schreeuwen om meer, zou ik hem. Hoe lang zou ik daarop echter nog moeten wachten, vroeg ik me ongeduldig af. Dina moet wat hebben gemerkt van mijn groeiende ergernis, want ze rolde van hem af, liet Batoesh op zijn zij draaien en wenkte mij met een hoofdgebaar achter hem te komen liggen. Eindelijk.

Ik kroop dicht tegen hem aan, mijn lul heerlijk plettend tussen mijn buik en zijn billen. Zijn huid rook bedwelmend naar seks, naar zweet en naar Dina, die ondertussen naar beneden was gegleden en de huid van zijn schacht overdekte met verliefde kusjes. Terwijl zij de tip van zijn pik tussen haar lippen zoog, legde ze zijn bovenliggende been over haar schouder. Haar hand bracht ze tussen zijn dijen. Met haar pols plette ze zijn ballen hard tegen zijn schacht, de roodgelakte nagel van haar wijsvinger morrelde aan zijn aars.

Ik was lichtjes naar achteren geschoven en keek gefascineerd keek ik toe hoe zijn kontgaatje zich onder die aanraking ritmisch samentrok en opende. Deed hij dat maar rond mijn lul! Ik schoof weer naar voren en zette mijn eikel tegen zijn anus aan. Penetreren deed ik hem echter nog niet. Daarmee wachtte ik tot hij kermend over Dinas gezicht begon klaar te komen. "O. Oh. Ho Yes"

Toen drukte ik hard door, mijn pik in één beweging in hem duwend. Door het immense plezier van zijn orgasme ondervond hij daar geen enkele pijn van. Zolang hij klaarkwam, bleef ik roerloos in hem, volop genietend van het pulseren van zijn anus rondom mijn lul. De prikkelingen die dat me bezorgde waren ronduit fantastisch.

Pas nadat zijn climax finaal was weggestorven, leek hij te gaan beseffen dat mijn pik tot aan mijn ballen in zijn reet stak. Ik liet hem langzaam wennen aan dat voor hem nieuwe gevoel terwijl ik mijn hand strelend over zijn heupen liet gaan en hem teder op de schouder zoende. Dat deed hem onwillekeurig rillen. Dina was naast ons komen knielen en keek ons aan met een gezicht dat rood was aangelopen van de opwinding.

"Fuck him. Now," beet ze me toe.

Ik begon hem traag en met diepe halen te neuken. Telkens ik in hem drong, werd mijn huid over de hele lengte naar omlaag gestroopt. Het gevoel was onbeschrijflijk en viel nergens mee te vergelijken.

Mijn opwinding steeg nog toen hij niet langer bij machte was zijn stijgende opwinding voor ons en zichzelf verbergen en hij plots begon te kreunen.

"O yeah. Feels so good. Feels so fucking good."

Die aanmoediging had ik nét nodig. Ik legde mijn arm om zijn middel heen en drukte mijn hand tegen zijn ballen aan. Ze waren warm en zwaar. De huid rimpelde onder mijn aanraking en het was alsof ik zijn ballen tegen mijn hand voelde ademen. Ik kneep er zachtjes in en verplaatste mijn greep dan naar zijn lul, een vuist makend rond zijn schacht. Wat was het geil dat stijve ding te voelen kloppen in mijn hand. Mijn geluk kon niet meer op. Dat dacht ik althans. Tot hij zijn vingers met de mijne verstrengelde en hij zichzelf met mijn hand begon af te trekken.

"I wanna come. Make me come!" hijgde hij, zijn stem hees van opwinding.

Blijer dan blij trok ik, ging ik zijn aars nog harder naaien, als een wildeman op hem inbeukend, tot hij aan het gillen ging van pijn en wellust.

Aan zijn gejaagde ademhaling, aan zijn kreten, aan het trillen van zijn bekken, aan alles was te merken dat Batoesh niet ver van zijn orgasme was. Ik wou zo graag samen met hem klaarkomen.

"Come!" Beet ik hem hard in de hals. Alsof hij daadwerkelijk op dat signaal had gewacht om zich te laten gaan, begon hij onmiddellijk te spuiten. Overdadig als champagne schuimde zijn zaad over mijn hand terwijl ik mij gelijktijdig leegpompte in zijn aars. De gedachte aan mijn zaad dat straal na hete straal in zijn darmkanaal spoot, maakte mij enorm verhit. Ik was nog lang niet klaar met hem. Integendeel. Ik was maar pas goed begonnen.

Ik gaf hem geen respijt. Voor hij doorhad wat hem overkwam, had ik hem op zijn rug gedraaid. Was ik op handen en voeten over hem heen gaan zitten. Mijn pik hing zwaar in zijn gezicht terwijl de ik tegen de zijne aanstaarde. Yummy.

"Suck me," beet ik hem over mijn schouder toe voor ik het goede voorbeeld gaf en mijn neus in zijn ballen duwde. Ik liet me bedwelmen door hun muskusachtige geur, die me rechtstreeks naar het hoofd steeg.

Steunend op één elleboog, woelde ik mijn vingers plagerig door zijn schaamhaar. Het was stug en tegelijkertijd schilferig van opdrogend sperma, zowel dat van hem als dat van mij. Nu nam ik zijn ballen in de kom van mijn handen. Ik kneedde ze omhoog tegen zijn schacht aan. Tot mijn vreugde reageerde zijn geslacht onmiddellijk.

Voor mij zijn er weinig zaken in dit leven mooier dan een grote mannenpik die zich vult en zich opricht. Ernaar te kijken bracht me in vervoering, vervoering die overging in extase toen hij zijn handen op mijn billen legde en mijn eikel zoende.

Van pure opwinding beet hard ik in zijn lul, wat hem deed kermen en mij kreunen. Op hetzelfde ogenblik dat ik zijn pik beetpakte en mijn lippen erom heen stulpte, deed hij bij mij hetzelfde. Aanvankelijk hapte ik enkel de eikel naar binnen, er binnensmonds likjes op gevend. Langzaam zoog ik hem verder in mijn mond.

Het was grandioos te voelen hoe hij aanzwol, mijn kaken steeds wijder open wrikte en mijn mondholte helemaal vulde terwijl ik mijn eigen lul in zijn mond harder en dikker voelde worden. Zijn eikel schuurde tegen mijn verhemelte aan. Nadat ik een kortstondige neiging om te gaan kokhalzen had onderdrukt, schoof ik mijn mond nog verder over zijn pik, tot voorbij mijn huig, en slikte dan zijn eikel manhaftig door tot in mijn keel.

Ik ging hem roekeloos mondneuken en deepthroaten, zijn lul telkens tot aan zijn ballen naar binnen schuivend. Aan de schokbeweginkjes van zijn bekken en aan zijn gesmoorde kreungeluiden tegen mijn eikel aan, merkte ik dat hij sterk opgewonden was. Maar ik ontving minstens evenveel plezier als ik zelf gaf.

Ik had er moeite mee te geloven dat hij voor het eerst een andere man pijpte, zo bedreven was hij met zijn mond, zijn lippen, zijn tong en zijn handen. Toen hij een vinger in mijn anus duwde en mijn darmwand van binnenin ging prikkelen, wist ik niet of ik van genot moest lachen of huilen.

En waar was Dina gebleven?

Wel, die zat op haar knieën voor me en terwijl haar handen rusteloos over haar dijen, buik en borsten streelde, keek ze jaloers toe hoe ik hem pijpte.

“Zuigen, asjeblief Patrique, ik wil ook zuigen,” bedelde ze als een verwend kind om een stuk speelgoed. Als ze maar niet dacht dat ik dit stuk speelgoed zonder meer af zou laten pakken. Ogenschijnlijk legde ze zich daar bij neer, want zij boog zich voorover en zoog zich vast op zijn ballen. Toen ik mijn mond achteruitschoof over zijn schacht, was zij er echter vliegensvlug bij om haar lippen rond het vrijgekomen stukje te sluiten en weigerde het veroverde terrein opnieuw prijs te geven. Ik zag al snel in dat het zinloos was me nog langer te verzetten en liet zijn pik uit mijn mond floepen.

De tegenzin waarmee ik zijn lul vrijgaf was trouwens vlug vergeten eens we elkaar over en langs die machtige fallus aan het tongzoenen waren. Dina 's zin ging echter even snel als hij gekomen was. Wispelturig als ze was, kwam ze plots overeind en ging ze schrijlings op mijn rug zitten, haar poesje tegen me aanwrijvend. Ze deelde rake klappen uit aan mijn billen om die dan meedogenloos te gaan ranselen met haar met metalen kogeltjes verzwaarde kralenkapsel. Het branderig en tintelend gevoel dat ze mijn kont daarmee bezorgde, vertienvoudigde mijn genot.

Toen strekte ze haar bovenlichaam op me uit, tezelfdertijd naar achteren schuivend zodat ik de malse kussens van haar billen tegen mijn schouderbladen en de druk van haar borsten tegen mijn huid aan voelde. Haar tepels waren zo stijf en heet dat ze gaten leken te branden in mijn huid.

“Suck him, fuck him,” hijgde ze Batoesh toe en duwde een vinger naast de zijne in mijn anus. Die twee kronkelende vingers in mijn aars dreven me tot voorbij de waanzin. Ik was zo geil en zozeer in beslag genomen door mijn genot dat ik niet langer in staat was om Batoesh’s pik te pijpen. Enkel nog schreeuwen kon ik om dat orgasme waar ik zo hard aan toe was.

“Klaarkomen!”, was het enige woord dat ik nog wist en dat ik keer op keer gilde.

“Klaarkomen!”. Ik wilde Dina van me af, ik wilde me draaien, ik wilde zien hoe ik in Batoesh’s gezicht ejaculeerde.

Maar Dina besliste anders.

"Fok hem, fok hem godverdomme in zijn gore reet," brulde ze als een vulgair viswijf. O! Ja. Genaaid door hem worden, was mijn nieuwe dwanggedachte.

“Neuk me. Fuck me”, riep ik, mijn vorige kreet alweer vergeten.

Behendig wurmde Batoesh zich onder me vandaag en al spoedig voelde ik zijn stevige knuisten op mijn billen en zijn pik tegen mijn aarsopening aandringen. Met grote moeite slaagde hij erin zijn vuistdikke eikel tot voorbij mijn kringspier te persen en de kracht die hij daarachter zette, maakte dat zijn pik, eens hij zover was, in één beweging tot ver in mijn aars schoot.

Er ging een stekende pijn door me heen en een seconde lang vreesde ik zelfs dat hij mijn darm had ingescheurd, zo zwaar was hij geschapen. Maar daar maalde ik niet om, want voor geen pijn ter wereld had ik die onbeschrijflijke sensatie willen missen hem in me te hebben en zijn warme geslacht diep in mijn ingewanden me te voelen pulseren van leven, bloed, lust en zaad.

Mijn kont in de bankschroef van zijn handen klemmend, begon hij mij loeihard te rammen, daarbij luidkeels aangemoedigd door Dina, die ondertussen van mijn rug was afgestapt.

"Harder, harder," riep ze hem van op de zijlijn toe.

"Harder, harder," gilde ook ik uit volle borst met haar mee, want op dit ogenblik had ik geen behoefte aan tederheid, op dit ogenblik wilde ik alleen maar genomen worden en dan heb ik het graag hard, heel erg hard.

Batoesh loste niet alleen al mijn verwachtingen in, hij overtrof die zelfs. Zelden was ik zo lekker door een gozer genaaid. Wat genoot ik van het gevoel en het geluid waarmee zijn ballen tegen mijn billen kletsten, wat genoot ik van de kracht van zijn penetratie. Ik had mijn hoofd opzij gedraaid en keek over mijn schouders toe.

Hij was prachtig om aan te zien, zijn lichaam glom van de inspanning waarmee hij zijn pik keer op keer als een dolk in de wonde van mijn aars dreef. Me recht in de ogen kijkend, greep hij me bij de haren en bij elke dolkstoot snokte hij mijn hoofd hard naar achter. Ik schreeuwde het uit, van pijn jazeker, maar vooral van genot, onvoorstelbaar genot, genot dat uit zijn oevers trad en mijn hele lijf overspoelde toen hij voorover leunde en zijn bovenlichaam zwaar op mijn rug kwam te liggen. Het was zalig zijn gespierde lijf tegen me te voelen terwijl hij heet tegen mijn wang aanhijgde.

Hij legde zijn armen om mijn middel heen. Zij ene hand gleed naar mijn borst, waar hij onzacht met mijn tepels ging spelen, ze beurtelings tussen duim en wijsvinger uitrekkend of erin knijpend. Mijn ontreddering nam nog toe toen zijn andere hand zich rond mijn pik sloot en hij me begon af te trekken. Ik wist niet langer waar ik het had. Nog nooit in dit en al mijn vorige en toekomstige levens had ik me zo uitzinnig geil gevoeld. Mijn verlangen naar de verlossing van het orgasme streed met de wens dat dit zou blijven duren, eeuwig zou blijven duren. Dat ik nooit meer in de kille wereld zou hoeven te ontwaken uit deze coma van wellust.

Dina hitste me nog verder op door voor me te komen liggen, haar knieën opgetrokken aan weerszijden van de pijlers van mijn gestrekte armen, zodat ik regelrecht in haar opengesperde kut keek.

Hoe graag ik echter ook in die malse pruim van haar had willen bijten, ik had het te druk met schreeuwen van plezier. Dina had zich op één elleboog opgericht om toe te kijken hoe ik en Batoesh gefascineerd naar het bedrijvige vingerwerk waarmee ze zich voor ons masturbeerde staarden, maar vooral om toe te kijken hoe Batoesh me letterlijk de daver op het lijf joeg door zijn pik, zijn goddelijke pik zo hard in mijn reet te heien dat ik elk ogenblik verwachtte zijn eikel in mijn maag te zullen voelen doordringen.

Midden in een beweging verstolde hij plots, de onmiskenbare voorbode van zijn climax.

“Neen, asjeblief neen”, flitste het door me heen, “Nu nog niet”.

Maar het was te laat. Ik voelde Batoesh’s eikel uitzetten in mijn anus één tel voor hij oncontroleerbaar in me begon te ejaculeren. Het gevoel maar vooral de gedachte aan zijn hete zaad dat in en tegen mijn darmen spoot, joeg ook mij in vliegende vaart op mijn orgasme af en toen hij me in de zinsverbijstering van zijn climax bovendien hard in de schouder beet, was het zover.

Doordat we gelijktijdig klaarkwamen, was het voor mij alsof hij zich doorheen mijn pik leegspoot. Het was een ervaring zoals ik die nooit sindsdien meer heb meegemaakt en waaraan ik elke morgen bij het aankleden wordt herinnerd door het bleke litteken van zijn liefdesbeet dat me in de spiegel aanstaart en dat ik tot de dag van mijn dood met me zal meedragen.

Maar op dat ogenblik, was ik verder dan ooit aan elke gedachte aan de dood, op dat ogenblik was heel mijn bewustzijn vernauwd tot mijn magische orgasme, dat samensmolt en in intensiteit verdubbeld werd door het zijne, mijn orgasme dat jammer genoeg alweer voorbij was en waarvan ik toen in de ijdelheid van de jeugd niet kon vermoeden dat het nooit meer zo goed zou zijn als toen die dag.

Uitgeput maar tevreden liet ik me daarom op mijn buik en in de afkoelende plas van mijn zaad ploffen. Na het fenomenale orgasme van zonet, was mijn pik tijdelijk uitgeblust en hoe graag ik haar ook op haar wenken bediende, op dit ogenblik was ik althans niet in staat in zeven haasten een nieuwe erectie te voorschijn te toveren. Dina richtte haar hoop dan maar op Batoesh, die bewees de seksuele krachtpatser te zijn waarvoor hij zich uitgaf.

Hoewel hij verdraaid zopas had geëjaculeerd, viel er niet de geringste deuk te bespeuren in zijn erectie. Alsof hij aanvoelde van ze van hem verlangde, wentelde hij zich op zijn rug. Hij richtte zijn stijve lul met beide handen de hoogte in. Toch wist ze hem en mij nog te verbazen.

Voorspelbaar ging ze wijdbeens over zijn middel zitten, haar rug en haar kont naar zijn gezicht toegekeerd, al even voorspelbaar nam ze zijn pik van hem over, maar totaal niet te voorspellen liet ze niet haar kut maar haar anus over zijn gevaarte zakken.

Verbijsterd over haar eigen vermetelheid, brak ze uit in angstzweet en in pijntranen terwijl ik vol ontzag toekeek hoe zijn gezwollen geslacht millimeter na tergende millimeter in haar nauwe poepgaatje geperst te zien worden tot hij tot aan het gevest in haar kont stak.

Behoedzaam en met een gezicht dat was verkrampt in een grimas van lust en van pijn, liet ze zich achteroverkantelen zodat ze rug aan borst tegen hem kwam aan te liggen. Ruw pakte hij haar bij haar tieten, die hij scheen te willen uitpersen in zijn knuisten.

Dina gilde het uit, maar toen hij het wat zachter aan ging doen, legde zij haar handen over de zijne om hem duidelijk te maken dat ze best stevig wilde gekneed worden. Eenmaal die boodschap gebracht gingen haar handen naar onder, met de vingertoppen van de ene gaf ze korte tikjes tegen haar klit, met de andere graaide ze in zijn ballen, die ze tegen zijn schacht en tegen haar schaamlippen omhoog masseerde.

Batoesh liet haar borsten in de steek, pakte haar bij de brede heupen en op die manier deed hij haar over en weer gaan over zijn lul.

Het was een geweldig zicht die pik langzaam uit haar anus tevoorschijn te zien komen om er dan weer in te verdwijnen. Ik hield er een fenomenale erectie aan over. Terwijl ik bleef toekijken, kwam ik over haar heen staan en ging ik me recht boven haar kut aftrekken.

Het leek me ongemeen hitsig me over haar naakte lijf, haar gezicht, haar lekkere tieten, haar buik en haar kut, me over haar dijen en zijn dijen leeg te spuiten op het ogenblik dat zij kronkelend zou klaarkomen.

Dina keek me recht in de ogen vooraleer haar blik verschoof naar het brandpunt van mijn lul, naar mijn eikel.

“Neuk me”, kreunde ze, haar stem onherkenbaar van geilheid. “Ik wil jullie allebei”. Ik liet me door de knieën zakken en me op gestrekte ellebogen steunend, penetreerde ik haar.

Bij het binnendringen voelde ik door de dunne scheidingswand tussen haar anus en haar kut hoe mijn eikel over de ribbels en de aders van Batoesh’s pik gleden.

Batoesh was stil gebleven tot ik mijn lul helemaal in Dina had. Toen gingen we haar neuken, soms gelijktijdig stotend, soms tegendraads zodat ik stootte als hij zich terugtrok en omgekeerd. Dina had haar hoofd lichtjes zijwaarts gedraaid en daagde Batoesh’s tong uit met de hare. Ik boog mijn gezicht naar hen toe en spoedig waren we met zijn drieën aan het zoenen en kussen. Ongegeneerd kwijlde ik in Batoesh’s mond terwijl Dina haar nagels in mijn billen had gehaakt om me nog dieper in zich te trekken. Ik weet niet wat me het meest opwond, het gevoel van haar strakke kut die zich als een vuist rond mijn pik balde of het gevoel van Batoesh’s pik, die door haar vlies heen tegen de mijne pulseerde en klopte als een boor van vlees.

Het was alsof Dina ons verbond en het noodzakelijke bindteken tussen ons vormde. Een fysieke en emotionele high als deze had ik me in mijn wildste dromen niet kunnen inbeelden. Je moet het meegemaakt hebben om het te kunnen geloven. Het was miraculeus.

“Ik ga komen, I fucking kome!” Hijgde Dina, haar gecultiveerde accent geheel vergeten.

Meedogenloos als zuur vrat de geilheid door het laatste vernislaagje beschaving heen en spoelde dat van haar af. Weg was de geslaagde zakenvrouw, weg was de eelt van leugens en compromissen die zich door de jaren heen aan haar had vastgekoekt. De naakte en onbeschermde vrouw die achterbleef, maalde niet om geld en successen en wilde dat alles en zichzelf dolgraag vergeten in onze armen en in de omhelzing van het orgasme.

Stuiptrekkend kwam ze tussen ons in klaar.

Batoesh en ik bleven haar door haar orgasme heen neuken en pas toen zij van louter extase geen armen en geen benen meer dacht te hebben en eindelijk verstilde, lieten wij ons gaan en ejaculeerden we in haar, wat haar een tweede en nog sensationeler orgasme bezorgde.

"Hij is elke cent waard die je voor hem hebt betaald," zuchtte ze toen we uit laten te puffen.

"Mag ik hem houden?" Alsof het over een huisdier ging.

"Wat zal je man zeggen als je dat stuk mee naar huis brengt?" Ginnegapte ik.

"Are you talking about me?" onderbrak hij ons onderonsje.

"She wants to keep you," biechte ik.

"I’m not for sale. Only for rent," antwoordde hij streng, maar toen brak zijn gezicht open in een brede grijns. Oho, meneer bleek zowaar gevoel voor humor te hebben. “Anyway, can you afford me?” voegde hij er plagerig aan toe.

“Not anymore”, moest ik bekennen.

“Maar voor vannacht ben je helemaal de mijne, sorry, de onze”, lachte Dina terwijl ze toonde wat ze bedoelde door met haar hand de binnenkant van zijn dijen te gaan strelen.

Batoesh kreunde kort en zijn pik reageerde onmiddellijk.

Stil keken we toe hoe hij overeind kwam en majestueus tegen zijn buikwand aan ging staan.

“Jouw beurt of de mijne?”, vroegen haar ogen me even stilzwijgend als smachtend. “Jij dan maar,” Gaf ik Dina haar zin.

Zij had zich al op haar rug gedraaid. Met zijn knieën dwong Batoesh haar dijen apart en duwde hij zijn pik in haar.

“Hieraan zal ik nooit of te nimmer wennen. En hiervan kan ik nooit genoeg krijgen”, spinde ze als een krolse kat.

“Fuck that cunt, fuck that juicy cunt”, prevelde Batoesh als in trance voor zich heen. Ik had daarstraks te lang passief moeten toekijken om me nog langer in die rol te kunnen schikken. Dus ging ik pats over Dina 's gezicht heen zitten zodat ze mijn billenspleet en mijn anus kon likken en op mijn ballen kon zuigen terwijl ik mijn lul als een vuurhout tussen mijn handen wreef.

Toen ik lekker begon te smeulen ging ik een beetje naar achteren zitten en schoof mijn pik tussen haar geopende lippen. Ik neukte haar tot ver in de keel terwijl ze mijn strakke billen kneedde.

Opeens voelde ik ook Batoesh’s handen op mijn kont en toen ik even later het tipje van zijn tong aan mijn voelde frunniken, ging ik luid aan het kreunen.

Hoe onwijs lekker het ook was, toch vond ik het spijtig dat ik Batoesh niet kon zien. Daarom draaide ik me om, nog steeds bovenop Dina 's gezicht, maar naar Batoesh toe.

Hij had haar benen rond zijn middel gelegd en neukte haar aan een strak tempo, dat haar borsten zwaar deed schommelen. Ik keek een tijdje toe, greep Dina bij haar tieten, duwde ze tegen elkaar, wreef mijn eikel een paar keer over haar tepels heen wat haar zwaar deed zuchten en gleed mijn lul dan in de gleuf tussen haar borsten. Dat bracht Batoesh op ideeën want hij haalde zijn lul prompt uit Dina ’s kut en duwde hem van de andere kant tussen haar tieten. Telkens we toestaken, raakten onze eikels elkaar wat goddelijke sidderingen door mij en door Batoesh joeg. Ik had me zo graag naar mijn orgasme gereden toen ik Dina gesmoord, "ik wil kijken," tegen mijn kont aan hoorde hijgen.

Ik stapte van haar af zodat ze effectief kon zien hoe Batoesh haar tussen haar borsten neukte. O.O! Wat geil, kreunde ze. Batoesh’s lul was zo lang dat hij bij het doorstoten tot vlak voor haar mond schoof en zij er met haar tong behendig een likje over gaf voor hij zich weer terugtrok.

Dat ging zo een tijdje door. Ik had Batoesh’s plaats tussen haar dijen ingenomen en naaide haar met diepe, lange halen, roterend en stotend wat Dina ’s gekreun in gekerm deed overgaan.

"Fuck me," joelde ze. "O yeah fuck me." Dina zou me altijd blijven verbazen want het volgende wat ze vroeg was "Fuck him."

Wie ze daarmee bedoelde werd al snel duidelijk toen Batoesh opstand en achter me aanschoof. Ik trok zelf mijn billenhelften van elkaar om hem toegang te geven. De ervaring me door hem te laten penetreren en me binnenin helemaal te vullen, was al even overweldigend als daarstraks. Ik liet me voorover vallen en hij kwam zwaar bovenop me liggen. Ik gaf me totaal aan hem over. Ik was niet langer ik, ik was slechts een onderdeel van hem, ik was niet meer dan een verlengstuk van zijn lul, het hulpmiddel waarmee hij Dina in de vernieling neukte. Mijn pik was de huls van zijn pik, die door mijn lichaam heen als een dolk in het hare stak.

Telkens hij mijn pik in haar stootte veerde ze machteloos op tegen het gewicht van onze beiden lichamen. Haar ogen waren helemaal weggedraaid in haar kassen en ze bracht een onmenselijk gereutel uit dat zich in haar lichaam verder zette in al even vreselijke stuiptrekkingen.

Het leek wel alsof ze een epileptische aanval kreeg, zo fel schokte ze. Batoesh liet zich van haar afrollen en sleurde mij met zich mee, zich op zijn rug wentelend zodat ik boven en hij onder lag. Met forse bekkenbewegingen bleef hij in me stoten terwijl naast ons Dina nog steeds lag klaar te komen. Ze leek wel een rij orgasmen op elkaar te krijgen waarbij het ene de lont van het andere aanstak.

Batoesh pakte me bij mijn lul en trok me verwoed af. Het was heel ruige seks, maar daarom niet minder heerlijk. Integendeel. Om hem te laten zien en vooral voelen dat ik ook van wanten wist, bevrijdde ik me uit zijn omknelling en ging rechtop zitten, gezicht naar hem toe. Ik graaide naar zijn pik achter me en duwde die omhoog in mijn anus terwijl ik er mij tezelfdertijd liet over zakken. Hoe dieper zijn lul in me verdween, hoe dikker en stijver mijn eigen erectie werd tot mijn pik haast zo groot was als de zijne. Ik vreesde dat mijn eikel elk moment kon ontploffen, zo rijp was hij. Batoesh keek er gefascineerd naar terwijl ik hem bereed als een wild bokkende rodeostier. Dina was tot zichzelf gekomen, stelde ik vast toen ze bovenop zijn gezicht ging zitten.

"Zuig op mijn kut,” beval ze over haar schouder heen.

Dat Batoesh heus geen talenknobbel hoefde te zijn om dat te begrijpen werd al meteen duidelijk aan Dina 's enthousiaste kreetjes.

"O god lieve god hij zuigt mijn hele pruim in zijn bek. Chew on my pussy. Kauw op mijn kut, mijn geile kut." Gilde ze voor ze zich vooroverboog in een duikaanval op mijn pik die ze al spoedig achter de kiezen had.

Ik zette mijn handen aan weerszijden tegen haar slapen en deed haar hoofd als een bedrijvige jaknikker op en neer gaan. Haar warme mond rond me en Batoesh in me deden me mijn laatste greintje zelfbeheersing verliezen.

Ik pakte Dina aan haar haren en rukte haar hoofd brutaal achteruit zodat mijn pik uit haar mond floepte. Onmiddellijk begon ik te ejaculeren. Mijn zaad trok brede witte strepen over haar gebruinde gezicht terwijl ik nu ook Batoesh’s sperma door de schacht van zijn pik voelde bruisen en in een hete fontein in mijn darmen spuiten. Ik genoot er haast even sterk van als van mijn eigen orgasme.

Ik plette mijn mond tegen die van Dina, die mijn tong haast doorslikte toen ze op haar beurt klaarkwam.

We maakten ons los uit het kluwen van elkanders lichamen. Loom van het plezier vrijden we nog een tijdje na. Batoesh lag op zijn zij en wij waren aan weerskanten tegen hem aan komen liggen. Dina lag tegen zijn borst aan, ik tegen zijn rug. Ik zoende zijn schouders en zijn rug, zij zijn schouders en zijn borst. Zo sliepen we in. Mijn laatste gedachte voor ik insliep, was dat ik hem ’s morgens wakker zou pijpen, maar toen ik ’s ochtend mijn ogen opende, was hij al op en zag ik nog juist hoe hij zijn strakke billen en zijn zwaar geslacht in zijn broek hees.

“It was very enjoyable," zei ik smachtend.

“The pleasure was entirely mine”, antwoordde hij terwijl hij mijn portefeuille van het nachtkastje pakte, er de laatste biljetten uit plunderde en hem dan teruggooide. Leeg. Net als ik. Leeg.

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post438

Een prijsbeest 1.2

ScorpioGeplaatst door My 4Fingers do, november 04, 2010 00:31:30

Een prijsbeest. 1.2

Dina en ik lagen wat te zonnebaden toen hij als een naakte god uit zee kwam gestapt, de waterdruppels als overtollige kleren van zich afschuddend. Hij had een goed lijf en zijn gespierde schouders, gewelfde borst en platte buik vertelden dat hij het perfect in vorm hield. Neem daarbij schouderlang blauwzwart haar, een kaaklijn die in Hollywood furore zou maken, voeg er een strak kontje aan toe en je hebt een stuk.

Wat mij – en heus mij niet alleen – echter het meest opviel was zijn geslacht, dat zwaar tussen zijn dijen bengelde. Op mijn seksuele identiteitskaart staat in vet gedrukte en dubbel onderlijnde letters "hetero" te lezen, maar voor een fraaie en grote pik ben ik bereid mijn principes tijdelijk achter slot en grendel op te sluiten. Ik vroeg me af hoe het zou zijn toe te zien terwijl zijn lul overeind kwam. Hoe het zou zijn dat warme en kloppende mannenvlees mijn mondholte te laten vullen. Hoe het zou zijn hem te pijpen en hem te laten ejaculeren over mijn gezicht.

Onvermijdelijk kreeg ik een erectie, die ik trachtte te verbergen door me snel op mijn buik te rollen. Ik vermoedde dat hij hier elke morgen kwam zwemmen en aan de zonnebaadsters te tonen wat ze "niet noodzakelijk" hoefden te missen.

Haaien, zo noemde mijn Kroatische ex-vriendin Sonja macho’s als hem die ‘s zomers de stranden afschuimden om rijke en liefst ook mooie toeristen te versieren en zich door hen te laten verwennen. Niet dat de dames in kwestie bedrogen uitkwamen. Voor wat geld, wat nieuwe kleren en enkele lekkere dinertjes kregen zij een lekker mannenlijf en een ruime portie ongecompliceerde vakantieseks. Helemaal geen slechte ruil als je het mij vraagt.

Terwijl hij zich afdroogde liet hij de aanwezige grieten, mokkels, meiden en vrouwen vanuit alle mogelijke invalshoeken naar zijn koopwaar kijken. Er was er meer dan één die haar stijver wordende tepels vergeefs trachtte toe te schrijven aan het zeebriesje. Vanuit mijn ooghoek merkte ik dat ook Dina deze prijshengst aan het keuren was. Zij was weliswaar mijn minnares, maar we mochten wel wat van elkaar. Ze was dus niet in het minst geschokt of verbaasd toen ik haar vroeg "Heb je zin in hem?"

"En jij in hem?" kaatste ze de bal terug.

"Waarom zouden we hem niet kunnen delen?"

"Denk jij dat hij daarvoor in is?"

"Ik zal het hem gaan vragen"

"Ben je gek?"

"Ken jij een betere manier?"

Daar had ze me. Ze kwam overeind en stapte om hem af, de andere vrouwen jaloers makend met haar durf.

Ze ging erg dicht tegen hem staan, zodat haar tieten een lichte deuk kregen van zijn borstkas en haar venusheuvel tegen zijn pik aanwreef. Zag ik een trilling door zijn lul gaan of vergiste ik me?

Zich op haar teentippen oprichtend, fluisterde ze hem wat in het oor. Hij antwoordde kort. Van zijn gezicht kon ik hoegenaamd niet aflezen of hij instemde of afwees. Dina lispelde hem nog enkele zinnen toe, draaide zich om, kwam weer naar mij toe en liet zich naast me in het zand ploffen terwijl hij zijn boksershort aansjorde en zich onder smachtende blikken verwijderde.

"En?" Vroeg ik nieuwsgierig.

"En wat?" antwoordde Dina alsof ze niet wist waarover ik het had.

Ik maakte daar uit op dat hij ons voorstel afgewezen had en zo snel mogelijk wenste te vergeten dat ze een blauwtje had gelopen. Daarom drong ik ook niet verder aan. Zo erg was het trouwens niet. Tenslotte keken Dina en ik uit op tien zalige dagen in elkaars gezelschap voor haar zakenreis erop zat en ze terug moest naar man en hond. We zouden aan elkaar meer dan genoeg hebben. Die kerel zou niet meer dan een toetje geweest zijn, een zeer aardig toetje weliswaar, maar een toetje. Toen ik Dina ‘s avonds op een zeevruchten trakteerde in één van de binnenstraatjes was ik de hele zaak al lang vergeten. Voor mij was het een perfecte dag geweest, die ik straks hoopte af te ronden met een spetterende vrijpartij in onze kamer of op het strand. Haar te neuken terwijl de zoele golven over ons heen spoelden, leek me een natte droom.

Terwijl ik zo aan het mijmeren was, was het me niet ontgaan dat Dina om de paar minuten naar haar polshorloge keek. Ik vroeg me af vanwaar die zenuwachtigheid. We hadden immers toch heel de nacht voor ons. Was ze zo hitsig dat ze niet langer kon wachten? Of was het al later dan ik dacht? Ik keek naar mijn eigen uurwerk. “Tien uur pas. Nog zo vroeg. Heb je zin om ergens te gaan dansen of….”, legde ik mijn hand onder de tafel suggestief op haar blote dijbeen.

“Tien uur. Zo laat al,” kwam zij overeind. “Meer dan tijd om terug te keren naar ons pension.”

Met berustend schouderophalen, stond ik recht en volgde ik haar. “Jij je zin”, zei ik. “Ik mijn zin?" Bleef ze staan en keek me aan. “Het was verdraaid jouw idee?”

“Mijn idee?” Ik begreep er niets meer van.

“Ben je vanmorgen al vergeten?” Vanmorgen. Ze bedoelde toch niet? “Je bedoelt toch niet?”

“Ja toch wel. We hebben binnen een kwartier een afspraak met Batoesh.”

“Maar ik dacht dat hij je afgewezen had?”

“Ken je me dan niet beter. Heb wat meer vertrouwen in me.”

“Hoe heb je dat in godsnaam voor elkaar gekregen,” was ik toch wel nieuwsgierig geworden.

“Met mijn vrouwelijke charme natuurlijk,” antwoordde ze me om het dan uit te proesten. “Bovendien heb ik hem verteld dat jij er tevreden mee was toe te kijken en dat je daarbovenop nog bereid was voor dat plezier te betalen.”

"Wat! Jij duivelin."

Och ja, je hoeft er niet bij te blijven als je dat niet wilt," ging ze verder me te plagen. Ze wist deksels goed dat ik heet werd bij de gedachte voyeur te spelen terwijl zij zich door die dekhengst liet naaien. Trouwens, je wist maar nooit wat de nacht zou brengen. Misschien kreeg ik hem wel zover dat hij mijn reet zou bijspijkeren.

"Lekker," was ook wat ik dacht toen hij stipt op tijd op kwam dagen. In zijn kraagloze hemd en poffende broek zag hij er inderdaad om uit te kleden uit.

"This is Patrique," stelde Dina me voor. Ze had zich de moeite kunnen besparen. Zijn onverschillige gelaatsuitdrukking vertelde me beter dan woorden dat het hem geen ene moer kon schelen wie ik was, hoe ik heette en wat ik met Dina had. Het enige wat hij van mij wou, was betaald krijgen en dat was meteen de enige reden dat hij zijn hand naar me uitstak.

Och ja, ik hoefde hem helemaal niet aardig te vinden. Het enige wat me aan hem interesseerde was zijn lijf en al wat ik voor hem voelde was lust, niet door emoties verdunde lust. Lust, pure lust.

Het was de eerste keer in mijn leven dat ik voor seks betaalde en dat was een eigenaardige sensatie. Alsof ik zijn lichaam voor enkele uren huurde. Indien ik eerlijk met mezelf was, moest ik toegeven dat de gedachte me een vreemd gevoel van macht gaf en dat vond ik een erg geile sensatie.

Nadat ik mijn portefeuille te voorschijn had gehaald en er meer briefjes van eigenaar waren veranderd dan me lief was, kwam hij verder binnen.

Dina wenste geen tijd te verliezen met overbodige plichtplegingen zoals het aanbieden van een glaasje en wat ijdel gebabbel. Hij wist immers wat wij van hem verlangden en wij wisten waarvoor hij hier was. Daarom ging ze hem onmiddellijk voor naar de slaapkamer. Ze begon zich zonder verdere vertoon uit te kleden.

Ik keek toe vanuit de enige zetel. Ik had Dina al meer keren in haar blootje gezien dan ik me kon herinneren. Toch deed haar naakte lijf me telkens weer naar adem happen, zo geil vond ik haar. Meest van al kickte ik op de manier waarop de witte vlekken waar haar slipje en bh hadden gezeten, extra de aandacht vestigden op haar appelronde borsten, haar billen en op haar geslacht. Ik kon bitter weinig begrip opbrengen voor Dina 's zucht om zo snel mogelijk integraal te bruinen. Dàt maakte haar misschien wel mooier, maar geil was mij veel liever dan mooi.

Batoesh blijkbaar al evenzeer. Zijn ogen gleden als geconcentreerde lichtbundels over die twee bleke driehoeken op haar tieten en die éne tussen haar dijen. Het overkwam hem ongetwijfeld wel vaker tijdens zijn - vakantie job - dat hij een of andere verlepte dame op leeftijd moest voorliegen over haar lang vergane schoonheid terwijl hij zijn erectie trachtte op te peppen met de gedachte aan de stapel rimpelvrije bankbiljetten die ze hem na afloop zou toestoppen.

De gulzige blik waarmee hij Dina bekeek was overduidelijk niet gespeeld. Hij zette één stap in haar richting en wou haar in zijn armen nemen.

“Don’ be so impatient”, weerde ze zijn handen af. "You’ll have me in your arms soon enough. But first I want to undress that gorgeous bod of yours."

Met bedrijvige handen maakte ze zijn hemd los en trok het over zijn schouders. Daarna was het de beurt aan zijn broek die los op zijn voeten viel. Hij droeg een minuscuul klein slipje, waarin het reliëf van zijn geslacht zich scherp aftekende. Ze knielde voor hem, drukte een zoentje tegen het opbollend slipje en kraste door de stof heen over zijn pik.

Hij kreunde verrukt. Op haar knieën was Dina achter hem geschoven en stroopte zijn slip over zijn achterwerk naar omlaag. Zijn pik stond naar voren als een schuin geplante lans, de schacht vuistdik, de eikel een vuurrode speerpunt.

Voor één keer bleven mijn dromen achter bij de werkelijkheid. Jezus Christus! In realiteit bleek zijn erectie nog een stuk langer en dikker dan ik vanmorgen had gefantaseerd. Ik kreeg een felle steek van jaloezie maar die afgunst haalde het niet tegen mijn mateloos verlangen om hem af te zuigen en om zijn lul in mijn aars te laten heien.

Dina trok zijn billenhelften van elkaar en blies haar hete adem in zijn aars. Weer kreunde hij. Zij stak haar éne hand tussen zijn benen door en klemde zijn zware ballen in haar vuist, ze stevig knedend. Met haar andere hand ging ze om zijn heup heen, vatte ze zijn schacht en trok de huid zover mogelijk naar omlaag, de paars -purperen eikel ontblotend. Zich langs zijn ruggengraat omhoog kussend, kwam ze overeind en drukte zich dicht tegen hem aan, haar borsten plettend tegen zijn rug en met beide handen zijn borstspieren knedend. Zij spinde hoorbaar van genoegen.

Hij draaide zich om in haar omarming, ontlokte haar even een zucht door haar teder in de hals te kussen om dan een gigantische beet uit haar gezicht te nemen. Ik zag zijn kaken kauwende bewegingen maken en terwijl hij haar wild en hartstochtelijk zoende legde hij zijn handen over haar billen, tilde haar bij de kont omhoog en spietste haar.

In een extatische gil schoot Dina 's mond los van de zijne. Onwillekeurig kreunde ik mee. Het was alsof ik zelf de kracht van zijn penetratie voelde.

"Fuck me," schreeuwde Dina terwijl hij haar rechtop neukte.

"Fuck me," schreeuwde ze terwijl hij haar naar het bed droeg en haar erop neervlijde haar benen over de rand bengelend.

Batoesh gaf het beste van zichzelf, haar nu eens snel, dan weer diep en traag neukend, afwisselend met lange halen of roterend. Soms haalde hij zijn pik helemaal uit haar, wreef zijn eikel tegen haar klit. Tot ze hem erom smeekte zijn ding opnieuw in haar te stoppen.

"O God. Please put him in me again. Fuck me." Wat hij dan ook deed. En hoe!

Het samenspel van hun lichamen was ontzettend mooi. Het was een waar genot hem in haar te zien bewegen, te zien hoe zijn bilspieren zich samentrokken bij elke stoot, te zien hoe het zweet zijn lichaam omtoverde in een goed geoliede machine.

Als bij elke goede pornofilm werd het mij tenslotte te veel. Had ik er mij aanvankelijk mee tevreden gesteld tijdens het kijken over mijn kruis te wrijven, dan perste ik mijn lul nu uit mijn gulp en rukte eraan alsof mijn leven en mijn verdere toekomst er van afhingen. Ik was verschrikkelijk heet en met Dina was het al niet beter gesteld. Haar handen streelden koortsachtig over Batoesh’s schouders en rug om tenslotte de weerhaken van haar nagels in zijn billen te dringen en hem bij elke stoot dieper in zichzelf te drijven.

"O! Yeah. Fuck me! Fuck me with your big dick! Fuck my juicy cunt! Fuck my pussy!" Even trachtte ik mezelf wijs te maken dat enkel en alleen om mij op te jutten zo schreeuwde, maar bij één blik op haar moest ik die gedachte los laten. De hysterie van het genot had haar gezicht onherkenbaar vertekend. Ze wist niet meer waar of wie ze was en in haar hoofd was nog slechts plaats voor die ene obsessie.

"Fuck me. Fuck me good and hard." Zoals ze het wou kreeg ze het.

Hij voerde zijn ritme gestaag op, als een stormram op de bres van haar dijen inbeukend, zijn pik als een gigantische wig in haar kut drijvend tot ze doormidden spleet in een aardverschuivend orgasme.

Batoesh rolde van haar af alsof hij me beter wou laten zien wat een grandioze climax hij haar had bezorgd en wat een amateur ik in vergelijking met hem was.

Ondanks mezelf moest ik toegeven dat ik Dina nooit intenser had weten klaarkomen. Haar rug spande zich keer op keer als een boog, haar bekken werd geteisterd door een schier eindeloze reeks naschokken. Batoesh keek met een flinke scheut machismo op haar neer, gemengd zelfs met een tikje misprijzen.

Hoe hautain die buitenlandse vrouwen ook waren met hun mooie en dure lichamen, in zijn armen verdween die trots als sneeuw voor de zon en kermden ze al even schaamteloos als het eerste het beste snolletje dat zich liet naaien op de hooizolder.

Had hij voor haar misprijzen, voor mij had hij enkel onbegrip. Wie haalde het immers in zijn hoofd te betalen om een lekker wijf als Dina te laten naaien door een andere kerel?

"Was it good for you too?" Smaalde hij.

Ik liet het niet aan mijn hart komen.

"Reken maar van yes," antwoordde ik. Mijn hand maakte een laatste pompbeweging en toen pompte mijn pik in drie vier stralen een maaswerk van sperma over mijn zijden Armani -hemd.

Inmiddels was Dina met tegenzin tot zichzelf gekomen.

"That was fan-fucking-tastic," zuchtte ze tegen hem terwijl ze haar hoofd tegen zijn borst vleide en haar hand op zijn pik legde, die machtiger was dan ooit en glansde van haar sappen.

"Want some more?" Maakte hij al aanstalten om zich opnieuw boven op haar te hijsen en haar te enteren. Dina had echter andere plannen.

"No baby," kuste ze haar vinger tegen zijn lippen en liet haar tong veelzeggend de omtrek van haar geopende mond beschrijven. "You just lay back and enjoy. This fuck is on me."

Hij liet zich gewillig op de rug duwen en een paar kussen achter zijn schouders proppen waarna zij zich naar zijn bekken en naar zijn lul toeboog. Bij mij zou ze hoogstwaarschijnlijk alle tijd hebben genomen, een eeuwigheid lang de binnenkant van mijn dijen hebben gelikt gestreeld&gekust en mijn pik hebben getergd tot ik er haar om zou gesmeekt hebben me te pijpen, bij hem kon ze geen seconde aan de verleiding weerstaan om haar tanden in die knapperige vleesstengel te zetten. Ondertussen had ik mijn hemd en mijn broek uitgetrokken. Ik had één hand tussen mijn blote krent en de zetel geduwd, de wijsvinger diep in mijn anus terwijl ik met de andere als een heiden aan mijn lul zat te sleuren. Aangezien woorden onmogelijk kunnen weergeven hoe lekker dat was, zal ik dat ook niet proberen. Hoe geil het echter ook was, toch begon ik stilaan te vrezen dat ik de hele avond niets anders zou kunnen doen dan me masturberen en passief toekijken terwijl mijn minnares «The Time Of Her Life» had. Ik wilde niet langer op de reservebank blijven zitten. Ik wilde het terrein op. Ik wilde scoren. Alsof Dina had geraden wat er in me omging, liet ze Batoesh’s pik net lang genoeg uit haar mond ontsnappen om hem toe te fluisteren "I’d like to suck his cock too. Do you mind?"

"I don’t give a fuck as long as you keep sucking me…and as long as he keeps paying me," was het antwoord. Duidelijker kon niet.

Al even duidelijk was Dina's instructie naar mij toe "Pay the man Patrique!" Snel grabbelde ik in mijn broekzakken naar mijn portefeuille en wapperde met een flinke bundel geld voor zijn ogen. Tot ruim meer dan de helft moest ik op het nachtkastje naast hem neertellen voor hij zijn OK gaf.

"Eahhh baby, suck both of us!" Kreunde hij tegen Dina.

Скорпион  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post437
Volgende »