Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Werkervaring

SimGeplaatst door My 4Fingers wo, februari 01, 2012 19:49:12

Werkervaring

Hallo, mijn naam is Sim, ik ben 40 jaar en werk bij een bedrijf met zo'n 700 andere mensen. Een paar maanden geleden zat ik in de kantine toevallig bij een nieuwe collega die er pas twee weken werkte. Hij was behoorlijk groot en stevig en hoewel zo'n jaar of 20 jonger, mijn fantasie ging vrij snel haar eigen gang.

Ik fantaseerde steeds vaker over hoe het met hem zou zijn zonder dit uiteraard tegen mijn man te vertellen. Deze merkte echter tot zijn genoegen dat ik de laatste maanden toch wat vaker in 'the moud' was. Iedere keer als ik seks had met mijn man moest ik echter aan hem denken en bij alles wat we deden deed ik net of ik het met hem deed.

Ondertussen probeerde ik op het werk mijn collega te ontlopen omdat ik mij toch wel schaamde dat hij me zo opwond. Gelukkig was het een groot bedrijf en zagen we elkaar niet al te vaak, meestal alleen als we elkaar toevallig op de gang tegen kwamen.

Ik had blijkbaar ook op hem indruk gemaakt want hij probeerde altijd in mijn ogen te kijken en te lachen als ik hem tegenkwam. Op deze manier werd de seksuele spanning die er al vanaf het eerste moment was steeds hoger opgevoerd. Ik had alleen nooit gedacht dat het echt tot een ontlading zou komen, maar dat gebeurde dus toch.

De woensdag voor Hemelvaart hadden we namelijk een bedrijfsfeestje. Daar mijn man geen tijd had om te komen was ik er dus in mijn eentje. Bovendien was ik een van de eerste en was het dus nog erg leeg. Ik ging bij een paar mensen in de buurt van een tafel staan en nam wat te drinken. Het begon langzaam drukker te worden en opeens zag ik ook hem in de deuropening staan. Hij zag er fantastisch uit in zijn eigen outfit in plaats van die suffe bedrijfskleding. Dit had wel gevolgen voor mijn hormoon huishouding want ik voelde dat ik natter werd tussen mijn benen. Ik besloot hem maar een beetje te ontwijken, maar kon niet helpen af en toe zijn kant op te kijken. Hij had dit duidelijk door en na een tijdje kwam hij naar me toe lopen.

Ik wist niet wat ik moest doen maar de spanning groeide met iedere meter die hij dichterbij kwam. Hij begroette me vriendelijk en ik groette terug. Ik was ontzettend zenuwachtig en ook hij leek te beseffen wat er vroeg of laat toch zou gebeuren. Het gesprek stelde dan ook weinig voor. Na een tijdje trok hij echter de stoute schoenen aan en zei dat hij mij heel erg aantrekkelijk vond en sinds onze eerste ontmoeting vaak aan me had moeten denken.

Voor ik er erg in had zei ik dat ik dezelfde gevoelens had over hem. Ik schrok ervan maar toen hij voorstelde om een rustigere plek op te zoeken om wat stoom af te blazen won mijn geilheid het van mijn verstand. We gingen naar een van de kantoren ruim buiten het feestgewoel. Eenmaal binnen begonnen we gelijk te zoenen. Ik genoot van zijn stevige handen over mijn lichaam en protesteerde dan ook niet toen hij mijn jurkje omhoog begon te schuiven en met zijn hand over mijn kruis begon te wrijven. Met zijn andere hand bevrijdde hij mijn borsten en zijn mond bewoog nu naar mijn tepels. Deze stonden al stijf en hij begon ze langzaam te likken. Na allebei mijn tepels te hebben gelikt tilde hij me op en legde me op het bureau. Hij zakte door zijn knieën, schoof mijn slipje opzij en begon me tergend langzaam te likken. Bij iedere aanraking ging een siddering door me heen en hij merkte dit ook duidelijk.

Na even zo gelikt te zijn trok hij mijn slipje uit en begon nu echt te beffen. Of hij nou zou goed was of dat ik zo verschrikkelijk geil was weet ik niet maar ik was nog nooit zo lekker gelikt. Ik kwam dan ook vrij snel klaar, maar hij likte gewoon door. Ik had het niet verwacht maar het was te lekker om er tegen in te gaan. Ik werd al heel snel weer bloedgeil. Hij voelde dit perfect aan en stond op. Hij liet zien broek zakken zodat ik zijn stijve pik kon zien. Hij was niet bijzonder groot, gewoon normaal maar dat maakte mij niks uit.

Hij tilde me op en liet me over zijn pik zakken. Zijn handen onder mijn kontje en voor de rest hing ik op zijn pik die daardoor heerlijk diep in mijn kutje zat. Hij is behoorlijk stevig en ik ben nogal klein van stuk en dat is waarschijnlijk de reden dat hij dit gewoon volhield. Ik genoot van iedere stoot die hij gaf. Hij begon steeds meer te schokken wat zijn bewegingen wat ongecontroleerd maakte maar die via zijn pik mij een heerlijk gevoel gaven.

Toen voelde ik hem verstijven en zijn warme zaad mijn kut in spuiten. Dit gevoel bracht mij weer tot een orgasme. Nog nagenietend zat ik op zijn slapper wordende pik en tongden we heftig.

We fatsoeneerden ons en spraken af dat we geen verplichtingen hadden ten opzichte van elkaar en geen relatie wilde en wel zouden zien hoe het ging lopen.

Gisteren kwam ik hem weer tegen. We keken elkaar aan en lachten naar elkaar en ik weet zeker dat we allebei het lot een handje zullen gaan helpen.

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post737

De koppelcruise

SimGeplaatst door My 4Fingers di, november 22, 2011 00:40:02

De koppelcruise

Mijn naam is Brenda en woon al een paar jaartjes samen met Leo. Ik ben 25 en Leo is 29. We hebben beide een mooi figuur dat we op peil houden in de sportschool. Ons seksleven was tot vorige week best eentonig. Vroeger experimenteerde we nog wel eens met wat nieuws maar ons leventje werd steeds drukker dus kwam dat ook op een lager pitje te staan. Gelukkig gaan we goed met elkaar om en kunnen we hier ook goed over praten. We besloten om de aanstaande vakantie weer eens wat spannends te gaan doen met ons vakantiegeld wat ons seksleven weer een impuls zou geven. We hadden besloten om een keertje naar een parenclub te gaan en zien hoe dat zou bevallen. We hadden tot heden mekaar gehad maar vonden het toch ook wel spannend om meerdere personen te zien vrijen. We hadden een club uitgezocht waar we naar toe wilden gaan. Tot Leo thuis kwam met een seksboekje waar een gewaagde advertentie in stond.

De advertentie luidde: Voor het eerst in België 'De koppelcruise', erg luxe 3-daagse seksreis compleet verzorgt met 2 overnachtingen. Alleen koppels zonder taboes mochten reageren. Wees er snel bij want Vol=Vol. De prijs bedroeg 3000 euro per paar en was aan de forse kant.

Ik vond het veel geld maar was wel benieuwd wat het inhield. Ik vroeg Leo het nummer te bellen en te vragen wat het allemaal inhield. Leo belde het nummer en kreeg te horen dat ze niet verklapte wat de reis inhield. Er was nog 1 hut beschikbaar gekomen omdat iemand geannuleerd had. De persoon zei dat indien we mee wilden dit direct moesten laten weten anders was de kans zeer groot dat hij onmiddellijk volgeboekt was. Leo was nu ook nieuwsgierig geworden en keek mij aan. Ik knikte instemmend. Als tweeverdieners konden we ons wel eens wat veroorloven. Leo bevestigde de man dat we mee wilde met de reis en gaf onze gegevens door.

Zo vlogen de weken om en hadden we eindelijk vakantie. We reden naar de haven waar de boot lag en gingen aan boord. We werden hartelijk welkom geheten. Het organiserend stel liet onze hut zien. Deze was niet luxe maar eerder krap bemeten. Je had geen ruimte naast je bed. Het bed stond tussen 2 wanden in. Het was wel een kingsize bed dus het kon er mee door. We lieten onze bagage achter en gingen naar de bar. Aan de bar stelden we ons voor aan de andere koppels die al aan boord waren. De stellen zagen er goed uit. Allemaal netjes en goed verzorgt. Voor iedereen was het onbekend wat ons te wachten stond. Veel hadden al wel enige ervaring met parenclubs. Wij waren wat dat betreft groentjes. We hadden de eerste stap gezet dus zouden we er voor gaan ook.

Nadat iedereen aanboord was voelde we dat de boot vertrok. Er waren in totaal 10 paren aanboord en er werd gezellig gekletst aan de bar. Er werd na een uurtje verzocht ons te verkleden met de kleding die in de hut klaar gelegd was. We hadden bij de reservering onze maten doorgegeven en begreep nu waarom dat was.

Voor Leo lag er een leer broekje met een opening aan de voorkant waar z`n gereedschap doorheen kon. Voor mij lag er een ook een leer broekje met een open kruis en een BH met halve cups. Ik moet zeggen dat mijn mooie C cup hier prachtig geaccentueerd werd. Voor beide lagen er ook nog polsbandjes klaar. Leo begon al een beetje met m`n tepels te spelen omdat hij het erg geil vond staan. Z`n erectie kon hij moeilijk verbergen.

Toen we alles aan hadden voelde ik dat de boot ergens aanmeerde. Langs omroepsysteem werd iedereen verzocht om de heren vast te binden aan de ringen die boven de matras zaten. Ik bond Leo vast en moest wel lachen dat hij daar zo hulpeloos lag.

Na enkele minuten schoof de wand naast ons bed weg en merkte dat dit bij iedereen gebeurde waardoor ons bed nu direct grensde aan dat van onze buren en zo verder. Het waren nu 10 kingsize bedden naast elkaar. Het gezicht dat alle mannen vast lagen en sommige al een flinke erectie hadden wond mij verschrikkelijk op. Ik moet zeggen dat sommige goed bedeeld waren. Ik heb met Leo niet te klagen maar de knuppel van de man die naast me vastgebonden lag was behoorlijk dik.

Leo keek direct naar de andere vrouwen die er ook ontzettend lekker uit zagen. De meeste vrouwen hadden een B/C cup maar 2 hadden toch wel een D of E waar ik jaloers op werd toen ik zag hoe Leo er naar keek. Ik zag de lul van Leo spannen.

De vrouw die het organiseerde vertelde wat de bedoeling was. Als eerste zouden de mannen toe moeten kijken hoe de vrouwen warm zouden draaien en nat werden gemaakt. Er ging een deur open en 10 vrouwen kwamen binnen die er uitzagen als pornosterren. Ik ben zelf een hetero maar het wond me wel op hoe ze er uit zagen. Ik had nog geen ervaring gehad met vrouwen. De vrouwen verspreidde zich over de 10 bedden en 1 kwam onze kant op.

Een mooie jonge dame met donker bruin haar met een mooie D Cup schatte ik. Ze ging voor me zitten en stelde zich voor als Lucia. Ze vroeg of ik zin had om m`n man gek te maken van genot. Ik keek Leo aan en zag hem met grote ogen naar me kijken. Ik gaf hem een knipoog en zei tegen haar dat het goed was. Ik had het nog niet gezegd of ze kuste me vol op de mond en ik voelde een tong naar binnen gaan. Ik kon alleen maar reageren door met m`n tong te antwoorden. Het voelde best prettig zo`n zachte tong. Ik hoorde Leo "wauw" zeggen en zag dat z`n lul stijver was dan ooit te voren. Na een tijdje lekker gezoend en gelikt te hebben zakte Lucia af naar m`n kutje. Ik kreeg een complimentje over hoe mooi ik m`n kutje geschoren had en ze zag dat m`n kutje al behoorlijk nat was. Ze begon zachtjes met het likken van m`n klitje en het duurde niet lang voordat ik een orgasme bereikte.

"Zo" zei ze "ga jij nu eerst maar eens te keer op die lekkere staaf van je vriend dan zorg ik dat mijn kutje ook lekker gelikt wordt." Ze ging over Leo heen met haar been en drukte haar kut midden in z`n gezicht zodat hij alleen nog maar kon likken.

"Zo Leo, maak m`n kutje maar eens lekker nat met die tong van je dan hou ik me even bezig met het tongen van je vrouwtje zei Lucia." Ik zakte met m`n kletsnatte kut over Leo z`n stamper en de tongen van Lucia en mijzelf vonden elkaar weer. Terwijl ik lekker Leo aan het berijden was zat ik te spelen met de tepels van een andere vrouw en zij met die van mij. Lucia merkte aan de tong van Leo dat hij niet lang meer nodig had en vroeg me of ik wilde wisselen. Zo drukte ik m`n natte spleet op Leo z`n gezicht en begon Lucia Leo te berijden.

Terwijl ze Leo als een gek neukte zat ze met een vinger haar eigen kont te vingeren. Wat een geile meid was dit, hier kon ik nog veel van leren. Na een tijdje haalde ze z`n lul uit haar kut en liet ze haar kontje over z`n lul zakken. Ik deed mijn kutje een stuk omhoog zodat Leo kon zien wat er gebeurde.

"Wat een lekker gevoel is dat" kreunde hij tegen me. Ik drukte m`n kutje weer in z`n gezicht en vond dat hij genoeg had gezien. Ik keek om me heen en zag dat alle mannen om me heen hard geneukt werden door de vrouwen. De vrouw die de man naast me bereed had een pijnlijk gezicht. Ik keek naar onder en zag dat ze zijn dikke paal in haar kont had zitten en er ook flink op te keer ging. Wat een geil gezicht en met Leo aan m`n kutje likkend overkwam mij weer een heerlijk orgasme. Leo had moeite om het vocht weg te krijgen en ik voelde dat hij ook ging komen.

"Ah, ja! Oh! Ja, ik kom!" Klonk het en ik zag Leo z`n lichaam verkrampen. Lucia neukte gewoon door en ik zag dat het sperma langs z`n lul uit haar kont gedrukt werd. Lucia beleefde ook een orgasme toen Leo kwam. Aan Lucia te zien beleefde ze een heftig orgasme. Ik was wel benieuwd hoe het moest voelen om een orgasme te krijgen als je anaal genomen word.

Nadat we alle drie gekomen waren hoorden we om ons heen ook diverse geluiden dat er gespoten werd. Het leek wel of iedereen elkaar aanstak en er een kettingreactie plaats vond. Er werd ons verteld waar de douches waren en dat we daarna een badjas konden aantrekken en aan tafel konden gaan voor het diner.

Na heerlijk gegeten en verhalen uitgewisseld te hebben met de ander stellen merkte ik wederom dat we aanmeerden. De gastvrouw vroeg nu aan de heren of de heren nu de vrouwen konden vast binden voor het toetje. Ik werd vastgebonden maar bij de vrouwen werd ook een blinddoek voor gedaan. Ik hoorde de deur open gaan en hoorde wederom personen binnenkomen. Ik hoorde wat rumoer bij de heren en daarna direct de gastvrouw zie ze tot stilte maande. Na wat onverstaanbaar gefluister voelde ik dat er personen op het bed plaats namen. Ik werd gekust en ik voelde voor de twee keer een vreemde tong m`n mond in gaan. Ik beantwoordde deze direct met m`n eigen tong en voelde dat een paar vingers m`n kutlipjes opzij duwde en er een 2de tong m`n kutje begon te likken. De ene persoon stopte met tongen en ik voelde een lul m`n mond in geduwd worden. Het was een behoorlijke lul in m`n mond. Ik voelde dat hij nog niet goed stijf was en begon hier wat aan te doen. Wat een gevaarte was dit! Ik voelde hem stijver worden en merkte dat ik alleen ze eikel zat te pijpen. Wat een rot streek dat ik een blinddoek voor had. Ik voelde een vinger m`n kutje in gaan en Leo zeggen dat ik nat genoeg was.

M`n benen werden naar buiten gedrukt en met twee handen beet gehouden. Ik voelde dat er iets tegen m`n kut werd gedrukt en langzaam naar binnen gleed. Het moest de man zijn die net naast me lag dacht ik. Wat een lul was dit. M`n hele kut werd vol geduwd met lul. De lul begon nu heerlijk in me te bewegen en ik begon zachtjes te hijgen van genot.

Er werd weer een lul m`n mond in gestopt wat een zelfde formaat moest hebben als de lul die in m`n kut te keer ging. Ook deze pijpte ik op sterkte en hoorde aan het geluid van de man dat ik goed bezig was. Er werd nu een andere lul in m`n mond gestopt die een stuk minder dik was maar wel lekker lang, dit moest de pik van Leo zijn want die kende ik natuurlijk. Aan het geluid van Leo te horen klopte dit ook. De lekkere lul werd uit m`n kut gehaald en er werd een hand van me losgemaakt. Leo verzocht mij om op een persoon plaats te nemen die ik onder me voelde. Ik schoof weer over de dikke lul heen en begon nu hem te berijden. In m`n mond werd ook weer een dikke lul gestopt die niet die van Leo was. Wat was ik geil. Eén mega lul in m`n kut en één in m`n mond.

Ik voelde dat er wat op m`n kontje gesmeerd werd en het geplaagd werd met een vinger die telkens wat verder m`n kontje in ging. Met de grote lul in me stotend was ik lekker ontspannen en lied me gaan. Een tweede vinger voelde ik naar binnen glijden en voelde toch een beetje pijn die gelukkig direct weer wegtrok. De vingers gleden uit m`n kontje wat ik jammer vond. Kort daarna voelde ik een lul tegen m`n kontje drukken en de grote lul stopte even met het pompen in m`n kut. De lul ging steeds iets verder m`n kont in en voelde dat hij langzaam begon te stoten in m`n kont. Ik dacht dat ik gek werd, dit hadden we al veel eerder moeten doen. De lul in m`n kut begon z`n werk ook weer te doen. Drie lullen in me. Ah, wat werd ik lekker geneukt. De blinddoek werd afgedaan en ik zag dat Leo me in m`n kont aan het neuken was. De man die onder me lag en die ik aan het pijpen was waren twee negers die aan boord gekomen waren.

Er waren tien negers aan boord gekomen. Bij het zien van al het geneuk om me heen stopte ik met pijpen en kwam gillend klaar. Leo hield het ook niet meer en kwam schokkend klaar in m`n kont.

"Ah! Wat is dit heerlijk schat."

"Ja, zonde dat je al bent gekomen."

"Dat maakt niet uit" zei Leo. Deze heren houden je nog even bezig dan mag jij ondertussen m`n lul weer op sterkte krijgen.

Leo nam plaats voor me en stopte zijn half slappe lul die onder het zaad zat in m`n mond. De andere neger nam nu plaats achter me en Leo vroeg of hij voorzichtig wou zijn. M'n kontgat was nat van het zaad van Leo en ik voelde dat de neger zijn lul er tegen aan zette. Langzaam voelde ik de enorme lul mijn kont in gedrukt worden. Ik werd gek en had moeite om Leo te pijpen. De twee lullen verhoogde het tempo en begonnen me hard te neuken. Ik hoorde wel om me heen dat er klaar gekomen werd en diverse vrouwen gilden het uit. Maar, geen enkele had het zo bont gemaakt als ik. De stellen namen plaats rond me en zagen hoe de negers me neukten.

De neger in m`n kont begon zwaar te hijgen en ik voelde hoe hij z`n zaad m`n darmen in schoot. Na nog een paar stoten gegeven te hebben glipte zijn lul uit m`n kont. Leo spoot op dat moment ook voor de 2de keer dit keer in m`n mond en ik deed m`n best om alles te verwerken.

De neger onder me zei ook dat hij ging komen en vroeg of ik hem klaar wilde trekken. Ik stapte van hem af en begon aan zijn gigantische staaf te trekken. Korte tijd later spoot hij alles zo tussen m`n tieten in m`n halve cup BH. Ik nam beide neger lullen in m`n handen en likte ze netjes schoon. Ik gaf Leo nog een lekkere zoen en bedankte hem voor het toetje.

Het bleek dat één vrouw het wel een hele grote lul vond van de neger vandaar dat ik er één extra tot m`n beschikking had. Ook haar heb ik bedankt hiervoor. De twee dagen erna hebben we nog heerlijk geneukt me de andere stellen.

Het stel wat de eerste keer naast ons lag hebben we nog contact mee. Dat waren André en Fien. Op z`n tijd word ik nog heerlijk geneukt door André en Leo. Ik ben blij dat het klikt tussen hun en ons want de lul van André is heerlijk. Ze wonen niet zo erg ver bij ons vandaan. Soms kom ik thuis van m`n werk en krijgt Fien een beurt van beide heren. Je begrijpt wel dat ik dan direct aanschuif. Soms maken we de mannen ook wel eens gek en geven Fien en ik elkaar een heerlijke bef show. Ons seksleven is na deze trip nooit meer eentonig geweest. Bij de volgende afvaart zijn we natuurlijk weer van de partij. Misschien zien we jou ook wel.

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post688

Nieuwe vrienden

SimGeplaatst door My 4Fingers di, juli 05, 2011 20:26:24

Nieuwe vrienden.

Een Amerikaans adviesbureau heeft voor een half jaar een adviseur naar het bedrijf van Ronny gestuurd. Hij is zwart en noemt George. Ik had hem nog niet ontmoet en het blijkt dat hij en zijn vrouw een beetje geïsoleerd leven, geen contact hebben met andere mensen van hier. Daarom nodigde Ronny ze uit voor een avondje bij ons. Blijkt dat ze gek zijn op bridge. Ik niet zo maar Ronny heeft het vroeger vrij goed gespeeld en ik ben een goede volger.

Toen we dus op die bewuste woensdag avond George en Julia op visite hadden was het na het eten tijd voor bridge.

“We zullen ze maar laten winnen” zei Ronny in het Nederlands, “gewoon leuk voor ze.” En dus geschiede. Het was een gezellige avond en direct werd een nieuwe afspraak gemaakt.

Die avond, weer woensdag, zaten we na het eten wat te kletsen en George stelde weer een potje bridge voor. Ronny lachte.

“Maar nu wel echt, ik wed om je "pants" dat we je helemaal inmaken.” Met het spel van de voorgaande week in gedachten durfde George die weddenschap wel aan. Nu begreep ik pas dat Ronny dit toen al gepland had. Even liep het spel gelijk op maar toen kregen wij geluk en werd de voorsprong steeds groter en uiteindelijk onoverbrugbaar. Met een brede glimlach eiste Ronny nu George ‘s "pants". Met gespeelde tegenzin trok deze zijn jeans uit en overhandigde die aan Ronny.

“Neen,” zei Ronny, “je pants, dit zijn trousers. Hier,” en hij haalde het Engels woordenboek erbij. “De pants is dus de onderbroek.”

“No way,” was George ’s directe reactie. Maar Ronny hield vol en Julia, geholpen door wat drankjes vond ook dat George zijn pants moest inleveren.

Nu kan je niet echt zien of een neger bloost maar ik denk dat hij toch bloosde toen hij zijn onderbroek liet zakken en overhandigde. Hij had helemaal geen reden om zich te schamen. Ik denk dat ik misschien wel kwijlde zelfs toen ik zijn mooie dikke bruine paal tussen zijn benen zag hangen, zijn donkerpaarse eikel een beetje vochtig. Snel trok hij zijn jeans weer aan en ging ongemakkelijk zitten.

Julia had er wel lol in zo te zien en ze knipoogde naar hem en naar mij. Onwillekeurig bleef ik steeds naar zijn kruis kijken.

Toen ze eindelijk weg waren liet ik me dan ook meteen voor Ronny op de knieën zakken. Ik nam zijn staaf van genade in mijn mond, zoog hem in geen tijd naar volle oorlogssterkte om me daarna op mijn knieën en ellebogen, kontje omhoog, aan hem aan te bieden. Hij ragde mij en zichzelf naar een heerlijk hoogtepunt.

Een dag of tien later waren ze er weer. Weer werd het bridge na het eten. Fiches met een inzet van €10 per 200 punten. Het spel ging redelijk gelijk op en na een tijdje kregen George en Julia de smaak van winnen te pakken.

Ik begreep niet helemaal wat Ronny deed want ik zag dat we soms een hand lieten gaan die we best hadden kunnen hebben.

Plots zei hij dat het wat saai was om alleen om geld te spelen.

“Wat dacht je van een kledingstuk voor elke 100 punten?”

Dat durfde ze wel, immers vorige keer was puur geluk van Ronny. Het duurde niet lang of ik had alleen nog een bh, slipje en nylons aan, Ronny zijn broek en short, Julia zat in haar bh en slipje. Een leuk setje. Haar borsten werden goed opgehouden hoewel ze het volgens mij niet nodig hadden. Een klein bosje blonde haartjes piepten over de bovenkant van haar slipje. George zat alleen nog in zijn onderbroekje en 1 sok. Een lichte bobbel was zichtbaar. Wat zou ik graag die vette worst van hem weer zien en misschien wel vasthouden. Maar hij was wel geïrriteerd. Weer had Ronny de winnende hand. Hij bood ze echter een uitweg. “Zullen we het hier maar bij laten,” zei hij tot mijn teleurstelling.

“Goed idee” vond George.

“Nee!” Schreeuwde Julia. “Kijk” zei ze, op Ronny wijzend, “hij heeft nog maar twee kledingstukken, zo dichtbij zijn we nu om hem eens eindelijk de broek van zijn kont te laten zakken…”

Dus uit ging de sok en haar bh. We hadden nu vrij zicht op haar roze tepels en de romige tieten En even fantaseerde ik over hoe sexy haar blanke lichaam tegen de donkere body van George eruit zou zien.

Ze hadden geluk, Ronny zat nu in zijn slip en ik deed mijn nylons uit.

Daarna had ik de winnende hand en vol spanning keek ik naar George die langzaam en met tegenzin zijn broekje uitdeed. Met ingehouden adem zat ik hem onbeschaamd te bewonderen terwijl ook Julia haar laatste kledingstuk uitdeed. Ze had haar lipjes mooi geschoren zag ik met een toefje blond op haar heuveltje. Ze ging te snel weer aan de tafel zitten.

“Wel,” zei Ronny met een dikke knipoog naar Julia. “Je was er bijna. Misschien een volgende keer.”

“Wacht,” zei Julia, “nog een keertje en we hebben jou ook in je blote reet.” Ronny lachte. ”Jullie hebben niks meer om uit te doen maar wat dacht je hier van. De verliezer moet bij de volgende 200 punten doen wat de winnaar wil, en dat mag alles zijn, voor een half uur.”

Weer was het Julia die aandrong om door te gaan. Het was voor mij duidelijk dat ze zich zat op te geilen voor wat er kon gaan gebeuren. Haar tepels staken als spijkertjes vooruit, ze was misschien geil op Ronny bedacht ik me. Wel, ik was geil op die buitenmaatse zwarte heipaal. De spanning was te snijden.

Het was duidelijk dat dit tegen de zin van George was. Maar, wij waren alle drie gewoon geil en klaar waren voor de volgende stap.

Uiteraard speelde Ronny de kaarten goed en we verplaatsten ons naar onze zitkamer.

Ronny dirigeerde mij tussen Julia en George en gebood Julia mij te strelen en te kussen. Dat was wat anders dan ze verwacht had en met wat tegenzin begon ze me voorzichtig te strelen en te kussen op mijn arm, mijn wang mijn buik, ver van gevoelige delen.

Ik nam haar hoofd vast en drukte mijn lippen strak op de hare. Ronny duwde uitnodigend haar schaamlippen open en dadelijk vond ik haar knopje van genot. Ik voelde hoe ze zich langzaam ontspande.

Ronny speelde nu met mijn 'play' knopje en haar handen gleden om mijn borsten. Mijn tepels werden gemasseerd en zij liet een zucht van opwinding toen ik mijn vingers in haar natte gleuf liet glijden.

Al die tijd zat George naast ons, deed niks. Het deed hem echter wel wat, zijn pik was half opgericht, ik zag hoe op zijn bruine staaf donkerpaarse, bijna zwarte aderen, het bloed in zijn pik pompte. Zijn eikel had een druppel voorvocht.

Ook Ronny was opgewonden en begon naakt vlak voor ons aan zijn pik te trekken.

“Kom” zei hij, “hap hem op George.”

Julia kreunend, "geil! Happen George, toe pijp hem."

George’s lul kromp ineen. Hij duwde Ronny weg en zei hij alles wou doen behalve dat.

“Ik beloof je, dat je aan het einde van de avond me wel wil pijpen,” zei Ronny met een gemene glimlach.

Toen moest George mij in mijn mond neuken terwijl Julia mij likte. Dit wond George dusdanig op dat zijn paal in mijn mond al snel super dik werd en hij steeds actiever werd terwijl we zo speelden.

Eerst bleef George stil staan maar al snel nam hij mijn hoofd en neukte me echt in mijn bek, trok aan mijn haren en vond mijn tieten. Hij graaide naar mijn tepels en schreeuwde zijn vrouw toe me te neuken met haar tong. Mij te zuigen op mijn klit. Het werd hem te machtig.

Hij duwde haar weg en zijn grote lippen sloten zich om mijn speeltje terwijl hij onvermoeibaar in mijn mond door neukte. Toen nam hij mijn heupen vast en zijn eindeloos lekkere pik verdween in mijn speeldoosje. Zijn ballen sloegen tegen mijn kont, hij neukte diep en met lange halen.

Ronny was erbij gekomen en zijn pik verdween in de hongerige gleuf van Julia. Zijn handen masseerde haar stevige tieten en haar tepels waren nu donker rood. Het is geil om te zien hoe je man een andere vrouw neemt. Ik neem aan dat het omgekeerd ook geil is, te zien hoe je vrouw word genomen door een andere man en helemaal door een groot geschapen neger.

Ik kon me net zo draaien dat ik mijn hoofd tussen Julia’ s benen kon krijgen. Zo kon ik haar beffen en Ronny s ballen kneden terwijl ik werd geneukt door George.

Gierend kwam Ronny klaar. Ronny knielde naast Julia. Gretig nam ze zijn pik in haar mond om hem schoon te likken. George bleef door beuken en ik was super nat.

Opeens haalde hij zijn pik uit mijn vagina en duwde de eikel tegen mijn kontje. Ik duwde het verder omhoog als goedkeuring. Hij smeerde wat geil uit mijn grotje op mijn sterretje en duwde zichzelf zacht naar binnen.

Dit ging al snel over in een hoog tempo. Julia bewerkte ondertussen mijn speelknopje en snikkend kwam ik keer op keer klaar. Toen kwam ook voor George de finale reeks stoten.

Uitgeput vielen we met z’n drieën op de bank.

“Godver…!” bracht Julia opeens uit. Toen zagen we het pas.

Toen we met z’n drieën bezig waren had Ronny de video camera op de kast gelegd en die had alles opgenomen.

“Klote” zei George, “wat denk je wel niet.”

“Ho, ho” zei Ronny, “het half uur is nog niet om. Mijn half uur. Ik mag doen wat ik wil en ik heb nog 4 minuten. Dus als jij iets kan verzinnen wat ik zou willen waarmee ik dan denk dat jij de tape verdiend dan moet je het nu doen.”

Vragend keken George en Julia elkaar aan.

“Pijpen,” zei Julia zachtjes.

“Wat,” vroeg George.

“Je moet hem pijpen!” smeekte ze.

“Moet ik je pijpen?” Vroeg George.

“Als je het lief vraagt dan mag je me pijpen en als je het goed doet…”

Ronny had inmiddels de camera in de hand en zoemde in op George.

“Je wou wat vragen?”

Even vloekte George. Met nu een duidelijke blos op zijn gezicht vroeg hij zacht, “Ronny mag ik je lekker pijpen?”

“Harder en liever,” zei Ronny.

“Ronny?” Sprak George nu hardop, “mag ik je mooie stamper even lekker pijpen, alsjeblieft. Ik wil hem zo graag tussen mijn lippen.”

Toen duwde Ronny zijn stijve tegen de lippen van de zwarte man die voor hem op de knieën zat. Met de camera ingezoomd likte George aan Ronny ‘s eikel en zoog hem toen helemaal in zijn mond.

Er volgde een fantastische pijpbeurt waarbij George zelf ook een stijve kreeg. In de tussentijd zaten wij elkaar heerlijk te vingeren.

Samen hebben we George dankbaar gepijpt terwijl hij met steeds meer enthousiasme Ronny naar een hoogtepunt zoog. Ronny kreeg wat hij wou en beloofd had.

Dit was dus afgelopen zaterdag, wie weet volgt er meer. Wij hebben de tape nog en dat kan de inzet zijn voor ons volgend spelletje met de extra spanning van wat er gebeuren kan als wij verliezen...

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post590

Het mooie leven

SimGeplaatst door My 4Fingers vr, mei 27, 2011 00:36:46

Het mooi leven

Samen met mijn vriend Nico en een bevriend koppel gingen we voor een midweek vakantie naar het bekende bungalowpark in Lommel. We hadden een vier persoonsbungalow geboekt. Maar laat ik ons even voorstellen.

Ik ben negentien, mijn vriend Nico vijfentwintig en Bea en Bavo zijn allebei twintig jaar oud. Wij wonen in dezelfde buurt en ik ken Bea omdat we samen op school hebben gezeten.

Ik heb half bruin haar, meet 1meter 62 en weeg 52 kg. Wij kwamen samen in de Vossemeren rond 13h30. Omdat we pas om 15.00 uur onze bungalow binnen konden besloten we eerst wat rond te kuieren. Nadat we eindelijk toch onze spullen in de bungalow hadden uitgepakt gingen we naar het subtropisch zwembad.

Na een beetje gestoei in het water wilde ik uitrusten in een bubbelbad. Mijn vriend Nico wilde liever nog wat zwemmen en glijbaantjes uitproberen en dus ging ik alleen in een bubbelbad relaxen.

In zo 'n bubbelbad kun je met vijf of zes gemakkelijk zitten. Er zat al een ouder koppel in toen ik er aan kwam. Zij hadden er niets op tegen dat ik bij hen kwam zitten. Na een tijdje merkte ik dat twee jonge mannen steeds voorbij "mijn" bubbelbad wandelen en naar mij keken. Toen het ouder koppel het bad verlieten kwamen zij weer terug. Nu kwamen ze bij mij zitten.

Ze begonnen onmiddellijk tegen mij te praten, zo van "wie ben je, van waar kom je," en dergelijke. Maar weldra veranderden ze van onderwerp en begonnen over seks te praten. Zo van "wat een mooi slank figuur heb jij" en zo.

Ik was er niet gerust in en vroeg hen of ze me alleen wilden laten, maar ze antwoorden dat ze dolgraag bij mij wilden blijven zitten. Ze bleven me vleien met lieve woordjes over mijn lichaam en over mijn kapsel en zo. Eigenlijk vond ik dat wel tof. Ik voelde mij ook een beetje blozen.

Toen begonnen ze te zeggen dat ze mij heel sexy vonden in badpak, maar dat ze liever eens zouden willen kijken wat ik in mijn badpak te verstoppen had. Ze kwamen links en rechts naast me zitten.

Nadat ze nog enkele lieve woordjes zegden begonnen ze mij stilaan aan te raken. Eerst mijn hand, dan mijn arm, schouder, been en mijn rug. Langzaam gleed er een hand onder mijn oksel en verder langs de zijkant onder mijn badpak. Maar ik trok onmiddellijk zijn hand terug.

"Heb je dat niet graag" vroegen ze mij. Ik vertelde hen dat ik mij niet wilden laten bepotelen door twee wildvreemden. Daarop nam één van hen mijn hand beet en stak die in zijn zwembroek.

"Jij hebt een stijve!" riep ik. Waarop de andere vroeg om ook in zijn zwembroek eens te voelen. Hij had ook een stijve paal verdorie!

Nu moet je weten dat ik mijn vriend nog nooit bedrogen had, en dat ik mij had laten overhalen om in hun zwembroek te gaan leek mij achteraf onwaarschijnlijk, want ik ben geen losbandig type. Ik kan mij enkel herinneren dat ik enorm opgewonden geraakte. Om die reden bleef ik hun harde lullen vasthouden en zei voelden aan mijn tietjes. Daarna verdween er een vinger in mijn poesje en werd ik gevingerd. Even later vroegen ze of ik met hen mee wilde gaan om iets te doen. Ik zei dat ik hier was met mijn vriend en dat het onmogelijk was. Ik ging het bad uit en ging weg.

Zij konden het bad niet uit vanwege hun bubbel in hun zwembroek, haha!

De volgende dag wilde mijn vriend gaan tennissen met Bavo en Bea wilde naar het solarium gaan. Ik besloot wat te wandelen.

Het was 27 graden buiten, en ik had enkel een kort rood rokje aan en een geel sexy topje. Toen ik voorbij het minigolf terrein wandelde hoorde ik opeens mijn naam roepen. Ik draaide mij om en zag dat de twee mannen van gisteren in het bubbelbad aan het minigolven waren.

"Kom mee doen" riepen ze. Ik stapte naar hen toe.

"Hier, je mag in mijn plaats spelen" zei één van hen. Ik ben echter geen kei in minigolf en al snel bood hij zijn hulp aan. Hij ging achter mij staan en nam mijn polsen vast. Zo probeerde hij mij te leren minigolven. Maar bij elke bal die we speelden duwde hij zich steviger tegen mij aan en nam mij steeds hoger beet tot hij de onderkant van mijn topje voelde. Opnieuw begonnen ze mij te verleiden met lieve woordjes zoals "wat een mooie slanke sexy benen" en "wat een sexy topje heb jij aan."

Ik voelde mij gecharmeerd en ik kreeg opnieuw datzelfde geil gevoel van de dag voordien. Stilaan durfde ik ook al eens naar zijn kruis te pakken en dat gaf hem het signaal om mij mee te vragen naar hun bungalow. Toen we hun bungalow binnenstapten zag ik overal rommel liggen. Schoenen, T-shirts, zakjes, enz. Ze vertelden me dat ze met z'n vieren in deze bungalow sliepen, allen mannen tussen 25 en 32 jaar.

We besloten naar een slaapkamer te gaan en ik werd romantisch uitgekleed door de beide mannen. Toen zij hun broek lieten zakken kwamen er twee stijve pikken tevoorschijn. Ik knielde neer en pijpte hen om beurten. Daarna werd ik op bed gelegd en werd ik door de één gebeft terwijl de andere met mijn tietjes speelde. Na een tiental minuutjes verliet deze laatste de kamer om terug te komen met een pakje condooms. Hij gaf er één aan zijn vriend en deze deed hem om zijn lul, waarna hij zijn pik bij mij naar binnen duwde. Hij had niet zo'n grote lul, waarschijnlijk ronde de 15 centimeter. De andere liet zich verder door mij pijpen. Hij had een veel grotere pik, zeker twintig centimeter. Ze neukten mij om beurten, in verschillende standjes. Op mijn rug, op handen en knieën, hard, zacht en soms reed ik op hen.

Opeens hoorde ik de buitendeur open en dicht gaan.

"Er komt iemand binnen" fluisterde ik.

"Dat zullen onze vrienden wel zijn" zegden ze.

En inderdaad, het waren hun vrienden. Ze kwamen de slaapkamer binnen en bleven verwonderd kijken.

"Willen jullie meedoen?" vroeg diegene die mij net aan 't neuken was.

"Dat mag toch," vroeg hij onmiddellijk aan mij.

Ik wist niet wat in moest antwoorden.

"Zou je het niet geil vinden om met vier mannen te neuken?" vroeg hij nogmaals, terwijl hij mijn tietjes stevig kneedde en mij met enkele ferme stoten deed klaarkomen. Ik riep het uit van genot en knikte dat ze konden meedoen.

De man die me aan het neuken was kwam klaar met enkele krachtige stoten en haalde zijn lul uit mijn poesje. Hij liet me zijn volgespoten condoom bewonderen terwijl er een andere lul in mijn kut verdween.

Het was één van de twee nieuwelingen die mij op z'n hondjes begon te neuken. Terwijl pijpte ik de twee andere om beurten. De andere nieuweling had niet zo'n lange lul, maar wel een erg dikke. Een wc-rolletje zou er zeker niet rond kunnen dacht ik.

De vierde nieuweling stond zo heet dat hij niet kon wachten tot hij aan de beurt was om mij te neuken en hij kwam klaar in mijn mond en op mijn gezicht. Even later kwam ook de andere nieuweling die mij aan 't neuken was klaar met enkele ferme pikstoten.

Toen hij zijn lul uit mijn kutje haalde zag ik dat hij geen condoom aan had. Ik keek naar mijn spleetje en zag zijn sperma er zachtjes uitglijden.

Nu was het nog de beurt aan de laatste om klaar te komen. Hij deed een condoom rond zijn pik en kwam mijn poesje in.

Hij neukte mij heerlijk en spoot zijn condoom vol.

Ze waren allen voldaan en ik had ook meerdere orgasmen gehad.

Wat kan het leven mooi zijn.

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post586

Met de Paashaas...

SimGeplaatst door My 4Fingers wo, april 27, 2011 23:08:33

Met de Paashaas

Eindelijk een paar dagen vrij zonder vakantie te moeten nemen. Gelukkig kwam de zon ook langs dat maakt het alleen maar fijner. Op seks gebied mag ik echt niet klagen, krijg ik veel en doe veel.

Ik heb nu drie jaar een relatie, sinds een jaar wonen we samen en hebben al veel geëxperimenteerd. We zijn beide verzot op seksfilms en kijken veel op internet naar vieze films en plaatjes en lezen veel verhalen. Daardoor kwamen we ook hier terecht.

Ik draag graag uitdagende kleding en ben gek op seks.

Panty's, kousen, rokjes en strakke truitjes draag ik graag met geile gelakte laarzen eronder. Eigenlijk heeft Barry dus geluk met mij. Ik laat me graag vastbinden en laat me graag misbruiken. Zolang de seks maar lekker is. Zo wilde ik met dit lenteverlof ook weer eens wat anders proberen.

Goede vrijdag. Barry moest helaas werken en daardoor ging ik op stap met en goede vriend van me. Dimi is een vlotte kerel die van winkelen houd. Barry heeft wel eens gezegd; als hij de kans krijgt neemt hij je zo.

Stiekem mag dat wel een keer, denk ik dan stilletjes. Barry weet dit en heeft sinds kort de houding aangenomen van -geniet zolang het kan. Dus Dimi en ik gingen winkelen in Antwerpen.

Ik droeg een rokje met leuke kousen, hoge hakken en had mijn volle C cup strak in een T shirt onder een korte leren jasje. Mijn haren had ik net laten doen. Ik had er vlechten met nep haar laten tussen zetten. Zo had ik een volle bos blonde haren.

Ik liep met Dimi een schoen winkel in en wilde een paar laarzen passen. Een leuke verkoopster zou me helpen.

Ze zakte door haar knieën en hielp me een laars aan trekken. Ik was er bewust van dat ik geen string droeg en deze jonge dame keek dus recht tegen mijn heuveltje aan. Ik kon zien dat ze geen moeite deed dit niet te doen. Ze lachte zelfs naar me.

Ze droeg een shirtje dat wijd was aan de boven kant en ze liet mij, door uitdrukkelijk voorover te buigen, haar borsten zien. Shit, dat was wel geil.

Met uittrekken hielp ze me weer. Ik opende mijn benen wat meer en zo zag ze nu ook meer. Ze lachte weer naar me.

"Je hebt mooie en gladde … benen."

Ik lachte, bedankte haar en zei dat ze mooie borsten had. Ik kocht de laarzen niet maar kreeg van haar een GSM nummer.

"Bel me eens, kunnen we een keer wat leuks doen."

Dimi lag in een deuk. "Jezus, wat ben jij ook een geil ding."

Ik kocht nog wat vrouwenspulletjes en leuke shirtjes, een rokje, een strakke broek en ging weer naar huis. Dimi zou me misschien morgen nog bellen.

Barry belde dat hij later thuis zou komen in verband met een actie op zijn werk. Hij werkt bij de politie en het zou nachtwerk worden.

Ik vertelde van het meisje. Hij lachte.

"Och, bel haar. Wie weet. En je hebt het noodnummer bij de hand."

Ik twijfelde toch wel, maar besloot uiteindelijk om half zeven te bellen. Ik toetste het nummer en hoorde opgelucht haar stem.

"Hallo! Met Leen."

"Hallo, met Sandra ik was vanmiddag bij jou in de winkel."

"Hoi, wat leuk dat je zo snel belt."

We spraken wat en ik vroeg haar wat ze ging doen vanavond.

"Niets" zie ze. "Zin om wat af te spreken?" Dat was goed.

Cindy woont in Wilrijk en ik in Berchem, dat is vlak bij elkaar. Ze zou naar mij komen en ik moest wat spannend aantrekken dan zou zij het ook doen.

De zenuwen gierde door mijn lijf. Ik trok mijn nieuwe rokje aan met een kleine string en een truitje. Ik droeg geen schoeisel in huis en maakte me op.

Een uur later ging de bel. Ik deed open en wachtte op de lift. De liftdeur ging open en daar kwam Cindy.

Ze droeg een strak kort rokje en een paar mooie laarzen. Een kort jasje en daaronder een strak kort topje. Ik had nog nooit gedacht aan seks met een vrouw maar nu gierde de hormonen door mijn lichaam.

Cindy gaf me een zoen en we liepen naar binnen. Haar kontje was heel mooi te zien in dit strakke rokje. We dronken koffie en kletste wat over alles en nog wat.

Na enige tijd ging Cindy opvallend zo zitten dat ik onder haar rokje keek. Zo zag ik dat ze geen string droeg en ook een kaal kutje had. Ze lachte.

"Je hebt me vanmiddag goed opgewonden door je inkijk."

Ik lachte en zei ondeugend " 't Ja. Sorry."

Ik vroeg haar of ze lesbisch was, ze lachte.

"Neen, ik ben biseksueel."

"OK! Ook goed."

"Jij ook?" Vroeg ze.

"Weet ik niet, ik heb dat nog nooit gedaan."

"OK. Wat dan wel?"

Ik vertelde dat Barry en ik veel samen experimenteerden. Cindy lachte en zei OK.

"Wat heb jij dan gedaan?" Vroeg ik.

"Wel, een paar keer met een vrouw en drie keer met twee jongens tegelijk."

Ik moest lachen bij het idee en vroeg haar hoe dat was.

"Dat is mega geil. Twee pikken om je te verwennen. En met die vrouwen. Het begon met mijn buurvrouw van 38 jaar. Ik was toen 19 jaar oud. Dat was dus 2 jaar terug. Ik lag te zonnen in de tuin, mijn ouders waren op vakantie en mijn buurvrouw woonde net alleen. Om het verhaal kort te maken ze kwam bij mij liggen en smeerde mijn rug in en streelde mijn billen. We dronken een paar borrels en bij haar op de bank vroeg ze of ik wel eens seks had gehad met een vrouw. Ik lachte. Ik zat daar tenslotte alleen in mijn string bikini broekje. Voor dat ik het door had streelde ze mijn borsten en voelde ik een vinger in mijn kut. Ik heb een jaar lang wat met haar gedaan. Nu woont ze samen met een andere vrouw en die wil niet dat ze het met mij nog doet. De twee jongens kwam bij toeval door een vakantie op Kreta. Ik had ze leren kennen en kon niet kiezen. Toen ik genoeg had gedronken besloot ik om ze maar alle twee te nemen."

Ik lachte en luisterde met grote ogen. Twee mannen tegelijk lijken me echt heel geil. Terwijl ze vertelde hoe dat ging zag ik aan haar ogen dat ze weer heel geil werd. Ik keek weer tussen haar benen en zag een natte plek in haar rokje. Ik werd zelf ook geil en bleef naar haar staren. Ze merkte het. Ze spreidde haar benen en streelde haar lippen. Ik bleef kijken en werd zelf ook mega nat.

Ze kwam naast me zitten, streelde mijn bovenbeen.

"Twee lullen die je vullen en die je lekker neuken. Heerlijk is dat."

Ik hijgde licht, haar hand ging omhoog. Ik spreidde mijn benen en ze streelde mijn kruis. Ze trok mijn string opzij en ik voelde haar vingers door mijn kale natte lippen strelen.

Ze zoende me op mijn mond en we zoenden elkaar.

Shit! Ik was echt mega geil door haar. Ik bevrijdde haar borsten, trok haar shirt omhoog, greep een tepel en trok eraan.

Cindy hijgde, duwde twee vingers in mijn vagina en vingerde deze heerlijk terwijl ze haar duim gebruikte voor mijn klit.

De kleding vloog uit en we vielen naakt op bed. Ze streelde mijn tepels, zoog eraan. Ze zakte omlaag, duwde haar mond op mijn kletsnatte wellust en likte me helemaal gek.

Wauw! Wat was dit lekker. Een meisjesmond op mijn intimiteit. Ze vingerde mij en mijn sterretje. Likte me helemaal gek en ik kwam met een luide gil klaar.

Ze draaide over me heen en ik had haar klit boven mijn gezicht. Ik keek en zag hoe nat ze was. Ik speelde met haar lippen en klit en heel voorzichtig likte ik voor het eerst een vrouw. Dat was echt heel lekker. Het was net of ik een hormoon shot kreeg. Met haar aanwijzingen kreeg ik de techniek door. Ik vond het leuk en zoog mijn hele mond over haar vulva. Ik zoog haar geile sap op en likte haar naar een hoogtepunt terwijl zij steeds meer vingers in mijn vagina duwde.

We likten en vingerde elkaar helemaal gek en vielen na een uur of twee naast elkaar neer. Ze zoende me hartstochtelijk.

"Jij bent echt een heel geil ding."

Ze vroeg of mijn vriend dit niet erg vond.

Ik lachte en zie, "neen, echt niet dit vind dit wel geil."

Het was half twaalf en we besloten ons om te kleden en de stad in te gaan.

Het was niet heel druk maar wel gezellig en we dronken lekker veel Smirnoff. Beidde redelijk dronken kwamen we weer bij mij thuis en Barry was ook net thuis.

Ik stelde hem voor aan Cindy. Hij lachte vriendelijk en vroeg of we het leuk hadden gehad.

"Ja," knikte ik, begon Cindy doelbewust uitvoerig te strelen en keek hem uitdagend aan.

Hij lachte en bleef kijken hoe ik de borsten van Cindy bloot maakte en speelde met haar tepels.

Cindy boog voorover, opende de broek van Barry, haalde zijn stijve lul eruit en zoog deze terwijl ik haar stond te vingeren.

Barry lachte en zei, "OK. Dit wordt leuk, kom samen naar de hobbykamer"

We gingen met ze drieën naar de slaapkamer en iedereen ging naakt.

Cindy, zette zijn kepie op duwde haar kut op de mond van Barry en zei "likken kutflik."

Ik zoog zijn paal en Cindy vingerde mij uitvoerig.

Terwijl later Cindy over zijn lul op en neer gleed likte ik zijn oorlel en zei, "ik wil eens door twee mannen genomen worden. Twee vreemde mannen."

Barry hijgde en zei "wat je maar wil."

Cindy neukte Barry geil en ik likte haar terwijl zij zich anaal liet neuken.

Moe en voldaan vielen we in slaap. Ik werd de volgende morgen wakker met een hand op de borst van Cindy die haar hand op mijn kut had liggen.

Ik kroop uit bed en maakte een ontbijt klaar. Cindy kwam binnen in alleen een T-shirt van Barry en hielp mij. Later kwam Barry en we aten het ontbijt.

Tijdens het eten spraken over de nacht ervoor. Barry zei dat hij het wel een geil idee vond dat ik me liet neuken door twee vreemde mannen.

Zijn fantasie was uitgekomen. Seks met twee gewillige vrouwen. De natte droom van elke man.

Cindy lachte, "Vooruit Sandra ga ervoor."

Barry zei,"maar dan wel met twee negers die een stuk ouder zijn dan jij."

"Waarom?" vroeg ik.

"Dat lijkt mij gewoon een geil idee dat twee oudere mannen jou neuken.'

"Waarom dan negers?"

"Dat vind jij super dat weet ik. Zo'n twee mega grote zwarte lullen alleen voor jou"

"Tja, dat klopt. Ik heb altijd al eens gezegd dat ik een keer geneukt wil worden door een neger."

Barry lachte. "Waarom probeer je het eerst niet eens met Dimi. Ik ga zo werken en dan nodig je hem gewoon uit."

Cindy ging weg. Ze had een afspraak maar ze zou me snel weer bellen.

Barry ging zich klaar maken voor zijn werk en ik belde mijn beste vriend Dimi.

"Heb je zin om naar Catzand te gaan vroeg ik."

"Met jou altijd."

Ik droeg weer lichte kleding en was best nerveus. Op het strand genoot ik van de zon, de drankjes en van Dimi.

Ik vroeg hem na een paar uurtjes zonnen of hij zin had in een wandeling door de duinen. Hij lachte en stemde graag toe.

De drank, de zon en de vrijheid die ik had maakte me geil en ik wilde in de duinen wel seks met Dimi.

Ik liep een gedeelte in wat niet mocht en sleurde een protesterende Dimi mee.

We liepen een stukje door en we kwamen in een gedeelte waar je zo over zee kon kijken. Ik ging op mijn rug in de zon liggen en trok mijn topje omhoog en mijn borsten flopte uit mijn shirt. Even bruin worden lachte in en ik streelde mijn tepels. Dimi had moeite met niet te kijken.

Ik ging door en zei, "shit! Drank, zon en zee dat maakt me echt heel geil."

Ik liet een hand zakken, trok mijn rokje omhoog, mijn string weg en streelde mijn klets natte lippen.

Dimi keek nu zonder schaamte en vroeg.

"Lukt het?"

Ik lachte.

"Neen, ik wil een pik voelen dat is beter."

Dimi lachte, zei niets en bleef kijken. Ik vingerde steeds heftiger en staarde Dimi aan. Uiteindelijk gaf hij zich gewonnen. Hij lachte, streelde mijn borsten en zei hier heb ik jaren van gedroomd.

"Wel! Neuk me dan aub. Wees niet bang Barry vindt het goed."

Dimi trok zijn broek uit en kroop op me, duwde gelijk zijn lul in me en hijgde.

"Oh! Sandra!"

Shit. Dit was lekker. Hij begon me gelijk diep en hard te neuken.

Ik hijgde en riep, "neuk me hard ik ben nu van jou."

Ik kroop op mijn knieën en zei "neuk mijn kont ook aub."

Dat deed hij met plezier en hij naaide me helemaal gek. Ik kwam heerlijk klaar.

Ik zoog zijn penis en hij spoot zijn zaad als de kers op de taart, in mijn mond.

Thuis op de bank vingerde ik nog wat na terwijl ik Barry aan de mobiel had en vertelde wat er was gebeurd. Dat ik onwijs had genoten.

Barry lachte. "Wel, hij heeft lol gehad en jij ben er blij om. Hoe heeft hij je genomen."

"Anaal en vaginaal," hijgde ik.

"Geil. En het klaar komen?"

"In mijn mond." Hijgde ik in de hoorn terwijl ik mij voorstelde dat hij nu met een mega stamper in de patrouillewagen zou zitten.

"Jij bent echt een geile slet. Zie je straks geil ding."

Die nacht hebben we hard liggen neuken en binnen kort ga ik op zoek naar een geile neger die me uit gaat wonen.

Cindy komt straks weer langs en dan ga ik weer lekker geil doen met haar.

Leuke warme Pasen zo.

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post565

Zwemmen of...

SimGeplaatst door My 4Fingers wo, december 15, 2010 23:39:41

Zwemmen of…

Ik ben Sim en woon in een klein dorp op ongeveer een half uur fietsen van een grote stad. Mijn vriendinnen Dagmar en Lieve wonen in het zelfde dorp. We gaan ook naar dezelfde school en zitten in dezelfde klas. We zijn drie echte giechelmeiden en doen bijna alles samen. Zoals wel vaker hadden we vandaag afgesproken om na school nog even in de stad wat te gaan winkelen iets te gaan eten bij Mc Donalds om daarna naar het zwembad te gaan om nog een uurtje of twee lekker te gaan zwemmen.

Om half acht komen we bij het zwembad om en we gaan ons omkleden. Als ik in kleedhokje mijn tas uitpak blijkt dat ik mijn bikini ben vergeten. Ik loop naar de badjuf en vraag haar of ze misschien ergens een bikini of een badpak in mijn maat heeft liggen. De badjuf antwoordde dat ze geen extra badpak had liggen en dat ik naar huis moest om iets te gaan halen.

Ik legde haar uit dat ik dan een uur heen en terug moest fietsen en het geen zin had om dan nog te gaan zwemmen. De badjuf zei dat ze de situatie begreep en keek even naar bad waar op dat moment Dagmar en Lieve op het punt stonden in het water te duiken.

Erg druk was het verder niet. Er lagen nog vier vrouwen en drie mannen van ongeveer dertig jaar in het water. De badjuf keek weer naar mij en zei dat het vanavond wel niet veel drukker zou worden en dat ik dan maar naakt zou moeten gaan zwemmen als ik zo nodig zou willen zwemmen. Ik dus weer terug naar het kleedhokje waar ik mij uitkleedde. Ik stond in het kleedhokje te twijfelen wat ik zou doen toen Dagmar aankwam om te vragen of er wat aan de hand was want, ik bleef zo lang weg.

Ik vertelde Dagmar wat er aan de hand was. Ze twijfelde geen moment.

“Dan gaan we toch ook lekker naakt zwemmen”.

Zonder aarzelen trok ze haar bikini uit en ik zag tot mijn verbazing dat ze streeploos bruin was. Ze zag mij kijken.

“Dat is niet van de zonnebank hoor maar, wij zijn thuis naturisten en als het mooi weer is liggen we naakt in de tuin of gaan we naar het naaktstrand.”

“Daar had ik nooit iets van gemerkt” zei ik.

“Als de bel gaat trekken we ook altijd iets aan” zei Dagmar.

“Komt er nog wat van, ik wil weer gaan zwemmen en je zult merken dat het zonder bikini een stuk lekkerder is.”

Ik moest nu wel achter haar aan naar het zwembad. Bij het bad aangekomen probeerde ik mijn naaktheid nog een beetje schuchter te verbergen door tegen de badwand aan te blijven staan maar Dagmar toonde helmaal geen schaamte en begon te zwemmen. Schoolslag op haar rug waardoor iedereen een goede inkijk op haar tieten en haar kut had. Toen Dagmar haar baantje bijna had afgemaakt stond ik nog steeds tegen de wand en Dagmar dook onder water. Even later kwam ze langs mijn benen omhoog maar, niet zonder eerst mijn kutje te beroeren.

Lieve kwam al aanzwemmen en vroeg wat er aan de hand was. Dagmar vertelde Lieve dat ik mijn bikini vergeten was en naakt mocht zwemmen. Ze zij ook dat ze zelf ook van de situatie gebruik wilde maken en lekker naakt ging zwemmen. Lieve vond het maar raar en verklaarde dat ze dat nooit zou doen.

Een van de vrouwen die ook in het zwembad waren ging verhaal halen bij de badjuf die vertelde dat ze toestemming had gegeven en dat ze het helemaal niet erg vond. Verontwaardigd liep ze terug naar haar vriendinnen om ze vertellen wat er aan de hand was. Twee van haar vriendinnen moesten hartelijk lachen en ontdeden zich ter plekke van hun badpak uit.

De drie mannen die ook in het zwembad waren trokken spontaan hun zwembroek uit en vriendin nummer drie deed haar topje uit.

De eerste vrouw was beledigd en zei dat hun vriendschap over was en beende kwaad het zwembad uit op weg naar huis.

De badjuf keek dit alles lachend aan en begon zich nu ook uit te kleden. Alleen Lieve was nu nog in vol ornaat.

Ondertussen was Dagmar achter mij gaan staan. Met haar linkerhand masseerde ze mijn rechterborst terwijl haar rechterhand zich richting mijn poesje begon te wurmen. Lieve stond dit aan te kijken terwijl haar rechterhand in de richting van haar tieten ging. Ik spreidde ondertussen mijn benen een beetje om Dagmar wat meer ruimte te geven. Lieve vond blijkbaar dat haar topje toch teveel knelde want, die had ze ondertussen ook uit gedaan.

De drie over gebleven dames hadden nog niet echt in de gaten wat er aan de hand was want die zwommen aan de andere kant van het bad nog keuvelend hun baantjes.

Ik begon intussen behoorlijk opgewonden te raken en had mij ook al omgedraaid om Dagmar lekker te tongen. Die bleef mijn kut bewerken.

Ik had een vinger in haar kontgaatje gestopt dat bleek ze ook lekker te vinden. Lieve haar rechterhand had intussen haar weg naar beneden gevonden en zat te wroeten in haar broekje. Met mijn vrije hand trok ik het touwtje los waarmee haar broekje bij elkaar werd gehouden. Lieve stond nu dus ook naakt in het zwembad. De badjuf had inmiddels in de gaten wat er aan de hand was en kwam naar ons toe gelopen.

“Dames, dames dit is een zwembad en geen seksclub” zei ze.

Ik merkte echter dat ze het ook wel geil vond.

De aanwezige heren hadden de opmerking van de badjuf gehoord en waren op weg naar ons. Bij ons aangekomen kropen ze op de kant en begonnen ongegeneerd naar ons te kijken. Ik was zo opgewonden dat, dat mij het inmiddels niets meer kon schelen. Ondertussen voelde ik een orgasme bij opkomen.

Terwijl ik klaar kwam zag ik drie stijve pikken voor mij. Dagmar draaide zich om en ik begon haar poes te bewerken. Ondertussen nam Dagmar een van de drie stijve pikken in haar mond en begon aan een pijpbeurt.

Een van de mannen sprong in het water en pakte mij van achter beet. Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn kont aan schuren. Ik spreidde mijn benen een beetje, bukte een beetje voorover en liet mij op die manier, terwijl ik Dagmar nog steeds stond te vingeren, in mijn kont neuken.

Lieve was intussen op de kant geklommen en zat zich ongegeneerd met haar benen wijd te vingeren en stond op het punt van klaarkomen.

Ondertussen hadden de drie overgebleven vrouwen ook in de gaten dat er wat meer aan de hand was en kwamen ook aan gezwommen.

Man nummer drie ontfermde zich inmiddels over Lieve. De badjuf had zich ook bij de feiten neergelegd en deed lustig mee.

De drie dames die ondertussen alle drie naakt waren kwamen ook gearriveerd en vingerden elkaar dat het een lieve lust was.

De actie verplaatste zich langzamerhand van het zwembad naar het stukje kunstgras dat als een soort van parkje achter bad was aangelegd. Het rustig begonnen avondje was ondertussen uitgegroeid tot een orgie waarbij ik geen idee welke hand tiet, kut of lul bij wie hoorde. Wat bij wie hoorde was ook geen probleem meer, iedereen greep, vingerde en neukte dat het een lieve lust was en ik kwam dan ook meerdere keren klaar.

Sandra een van de dames lag met haar kont op de rand van een tafel en daar werd natuurlijk gebruik van gemaakt door een van de mannen die zijn lul in haar open liggende kut begon te rammen. De vrouwen stonden zich vingerend te vergapen. De mannen stonden zich intussen boven ons af te rukken. Ik, Sandra en de man kwamen ongeveer tegelijkertijd tot een geweldig hoogtepunt. Op hetzelfde moment voelde ik de klodders sperma tegen mijn lichaam opvliegen. Het sperma werd door Sandra, de badjuf en Dagmar op een geweldige manier van mijn lichaam afgelikt terwijl mijn kut door een van de jongens werd gevuld.

Aangemoedigd door dit resultaat begon alles weer van voor af aan. Na enige tijd zei de badjuf dat we nu toch wel een drankje verdiend hadden.

Hierna hebben we gezameld gedoucht waarbij zo af en toe nog wel geknuffeld werd maar verder kwam het niet. Omdat het al laat geworden was hebben we de badjuf ook nog even geholpen met het opruimen van de rommel.

Deze avond is onze vaste “zwemavond” geworden en als het niet druk is dan…

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post470

Kom je?

SimGeplaatst door My 4Fingers vr, mei 28, 2010 01:06:57

Kom je?

“Kom je?’ drong Bea aan, “alsjeblief?”

“Nou, als ik jullie niet in de weg loop.”

“Natuurlijk niet, jij bent hier altijd welkom, dat weet je.”

“Ja, dat weet ik wel,” zei ik met een zucht. “Toch wil ik jullie niet voor de voeten lopen hoor.”

Het was Koninginnedag. Zowat heel Nederland had een vrije dag. Mijn man echter niet. Die zat in zijn truck, ergens tussen Turkije en Armenië. Het is zijn baan, dat wist ik wel. Maar dat nam niet weg dat ik me op dagen als deze echt heel eenzaam kon voelen. Mijn beste vriendin wist dat beter dan wie ook en het was daarom dat ze me belde. Toch aarzelde ik nog. Ik wilde haar en haar man niet tot last zijn.

“Wel, Sim? Wat wordt het, kom je of kom je niet? ”

“Vindt Jan het ook goed?”

“Natuurlijk! Het is trouwens op zijn voorstel dat ik je bel. Je weet toch dat mijn mannetje jou graag mag?”

Dat laatste was absoluut waar en eigenlijk was dat ook wederzijds. Met Bea’ s man was ik net zo goed bevriend als met haar. Door de jaren was dat spontaan zo gegroeid. Als ze me allebei uitnodigden, waarom zou ik daar dan niet op ingaan? Ik zat anders toch maar alleen thuis.

“Oké dan, tot over een uurtje.”

“Hé Jongens!”

Zodra ik mijn Clio achter Jan’ s stationcar parkeerde, kwamen Bea’ s zoontjes al aangelopen. Vijf en drie waren ze, Jordi en Joep. Schatten van kinderen, om jaloers op te zijn. Soms benijde ik Bea om haar duo, al kon en mocht ik haar dat niet verwijten. Mijn onvruchtbaarheid was niet haar schuld, maar anderzijds…

Had ik zelf kinderen gehad, dan zou ik vast wat minder vaak eenzaam zijn als mijn man weer eens dagen en nachten aan een stuk van huis was. Die gedachten bande ik echter snel weer uit mijn hoofd. Het was een prachtige zonnige dag en tobben om wat niet is, dat paste daar niet bij.

Het kinderlijk enthousiasme werkte trouwens aanstekelijk en ik liet me door de jongens meesleuren. Achter het huis zaten Bea en Jan in de tuinstoelen van het zonnetje te genieten.

“Hoi,” sprong Jan meteen op. Hij kwam op me af en drukte me twee welgemeende zoenen op de wangen. “Fijn dat je er bent, Sim.”

De begroeting met Bea was al even hartelijk en als vanouds voelde ik me meteen op mijn gemak in hun gezinnetje. Ik was blij dat ze me uit mijn eenzaamheid verlosten. Ontspannen liet ik me in een vrijstaande stoel zakken en knikte bevestigend toen Bea voorstelde om ook voor mij een wijntje te halen.

“Zeg eens, schoonheid,” grapte Jan intussen, “waar zat je al die tijd? We zien jou zo weinig.”

“Ach, je weet hoe dat gaat hé. Zelfs als Rob thuis is, komen we nergens. Ofwel is hij te moe, ofwel moet hij ’s nachts alweer vertrekken.”

“Ja, ik vind het anders rot voor je hoor. Altijd alleen thuis wens je toch niemand toe.”

Ik zuchtte. Jans woorden klonken als een troost en ergens luchtte het me op dat hij me begreep. Ik liet me wat onderuit zakken en trok mijn rok een beetje op om op die manier wat meer melkwitte huid aan de zon prijs te geven. Ik zag dat Jan mijn beweging met belangstelling volgde en wellicht zou hij er een opmerking over hebben gemaakt als Bea op dat moment niet terug was gekomen. Ze gaf me het glas wijn en voor zichzelf en haar man schonk ze nog eens bij.

“Op jullie gezondheid,” zei Jan, “het gebeurt hoogst zelden dat ik twee zulke mooie dames voor mij alleen heb.”

Hij maakte het aloude gebaar van bewondering en Bea en ik lachten hartelijk om zijn puberachtig grapje. Jan keek verongelijkt en leek niet van plan om dat zomaar te laten gebeuren.

“Ik begrijp die man van jou soms niet, Sim. Wat zoekt hij in den vreemde als je thuis alles hebt wat je hartje begeerd?”

“Moet je hem horen,” lachte Bea. “Alsof hij zelf tekort komt.”

“Dat niet, lieve echtgenote van me,” klonk hij plots plechtig, “maar soms vraag ik me wel af wat voor leuke dames hij onderweg allemaal ontmoet.”

“Ja, dat zal wel,” antwoordde ik, goed wetend dat hij me zat te plagen. “Kijk eens hoe mooi de kinderen zitten te spelen,” probeerde ik de aandacht te verleggen.

“Ja,” zei Bea, “Jans idee om een zandbak te plaatsen, is een schot in de roos. Als het mooi weer is zitten ze daar altijd en hoeven we nauwelijks naar hen om te zien”.

“Hé, hé,” bracht Jan in, “nu werd het eens een leuk gesprek en meteen gaan de dames van onderwerp veranderen.”

“Ach man, zeur niet,” reageerde Bea. “Schenk ons liever nog eens in en kijk dan maar eens of de barbecue al op temperatuur is.”

Zodra haar man weg was, stond ook zij op om in huis de nodige spullen klaar te zetten. Alleen op het terras was ook maar niets en dus liep ik tot bij Jan. Hij stond de houtskool bij te vullen en op te poken. Hij zag me pas toen ik vlak naast hem stond. Glimlachend legde hij een arm om mijn schouder.

“Zijn we nog altijd goede maatjes, Sim?”

“Natuurlijk,” lachte ik terug, goed wetend waar dit op sloeg. Ik wist al langer dat hij meer voor me voelde dan louter vriendschap en eerlijk gezegd was dat andersom ook zo. In een onbewaakt moment, uiteraard met Bea ver uit de buurt, hadden we het daar een keertje over gehad. Allebei wisten we maar al te goed dat we daar niet aan mochten toegeven en van mijn kant uit was ik dat zeker ook niet van plan. Jan en Bea hadden zo’n mooi gezinnetje, daar wilde ik niet tussenkomen.

“Misschien later,” had ik geantwoord.

“Ja, later!” had Jan gegrapt, “later als we oud en versleten zijn.”

Daarna had hij, helemaal in de lijn van het nogal intieme gesprek, gevraagd of hij me een flinke knuffel mocht geven. Daar had ik geen bezwaar tegen gemaakt en het was fijn geweest om zijn sterke armen om me heen te voelen. Of het aan hem lag of aan mij, dat weet ik niet, maar de stevige knuffel had geleid tot een zoen. Een heuse tongzoen, lang uitgesponnen en heel opwindend.

Ondertussen waren we een paar jaar verder en gelukkig had die kus op geen enkele manier een vervolg gekregen. We spraken er trouwens ook nooit meer over, maar soms kon het gebeuren dat wanneer ik met Bea zat te praten, ik Jans blik op mij gericht voelde. Als ik hem dan aankeek, dan las ik in zijn ogen al te duidelijk dat hij dat intieme moment, net als ik trouwens, nog altijd niet was vergeten.

Plots dacht ik aan Bea. Nee, mijn beste vriendin hoefde mij hier niet zo te zien staan, met de arm van haar man om mijn schouder. Dat ene intieme moment, was een geheimpje tussen Jan en mij en daar hoefde Bea ook vandaag niet achter te komen. Met zachte dwang verplichtte ik hem om mij weer los te laten.

Het werd een gezellige middag en voor we er erg in hadden was het als zes uur. Ik was tijdens het eten in een opperbeste stemming geraakt. De aanwezigheid van de kinderen was daaraan niet vreemd. Ook zij hadden zich tegoed gedaan aan het gebraden vlees met de zwartgeblakerde randjes en met hun vrolijke kinderpraat hadden ze het gesprek van de volwassenen bij momenten heel luchtig gehouden.

Mijn droeve stemming was ik helemaal kwijt geraakt en dat was Bea en haar man niet ontgaan.

“Ik ben blij dat jij het naar je zin hebt, Sim,” zei Jan terwijl we met ons drie aan de afwas bezig waren. “Je ziet er een pak gelukkiger uit dan vanmiddag toen je hier kwam.”

“Ja, het is fijn om zulke goede vrienden te hebben.”

“Zo is dat.” Bea stak waarschuwend haar vinger op. “Als ik nog eens problemen heb met die dikke hier, dan kom ik naar jou, Sim.”

“Dikke, dikke? Zie wat je zegt, magere sprinkhaan.”

Jan kreeg last van een beginnend buikje, maar dat wilde hij in geen geval gezegd hebben. “Zeg eens eerlijk,” richtte hij zich tot mij, “vindt jij me ook te dik, Sim?”

Ik bekeek hem zogenaamd keurend en antwoordde dat hij inderdaad een aardig buikje kreeg, maar dat het hem absoluut niet misstond.

“Zie je wel!” Trots keek hij naar zijn vrouw. “Sim vindt mij wel aantrekkelijk.”

“Natuurlijk,” plaagde Bea verder. “Dat is niet moeilijk, zij hoeft niet iedere avond op jouw vadsige lijf te kijken.” Ze stak haar tong naar hem uit en Jan probeerde haar vast te pakken. Dat lukte echter niet omdat zijn vrouw snel om de tafel heen liep.

Ik had niet zo’n zin om getuige te zijn van een echtelijk welles-nietes spelletje.

“Jongens ik lust nog wel een ijsje, wie nog?” vroeg ik daarom maar.

Jordi en Joep hadden het gehoord en waren meteen enthousiast. Ook hun ouders lusten wel een ijsje, maar toen Jan in de bijkeuken de doos ijs uit de vrieskast had gehaald, bleek die zo goed als leeg te zijn.

“Hier kunnen we niet veel mee beginnen,” zei hij.

“Oh, dan loop je toch snel naar dat eetcafé, hier twee straten verder. Daar hebben ze vast wel ijsjes.”

“Mooi niet,” antwoordde haar man, “het is jouw fout dat we er geen meer in huis hebben. Ga zelf maar.”

“Daar zit wat in,” knikte Bea begrijpend. Ze nam haar portemonnee en zei dat ze zo terug zou zijn. Haastig liep ze via het tuinpad naar de straat.

Terwijl ik de laatste borden stond op te ruimen, zag ik dat de kinderen alvast niet op hun mama gingen zitten wachten. Die waren opnieuw flink in de zandbak in de weer. Jammer dat mij dat geluk van kinderen ontzegt was gebleven, dacht ik mijmerend, toen ik plots twee handen op mijn heupen voelde.

“Gekkie,” lachte ik, denkend dat Jan een grapje met me uithaalde. Ik keek om en zag hoe hij met een vertrokken gezicht naar me keek. Zijn ogen toonden een fonkeling die ik nooit eerder had gezien en tegelijk besefte ik dat dit geen grap was.

“Oh Sim,” kreunde hij, “ik ben zo ontzettend geil dat ik me niet langer kan beheersen.”

Hij drukte zijn heupen strak tegen mijn achterste en voor ik er erg in had schoof hij een hand onder mijn bloes. Of ik het nu wilde of niet, zijn hete vingers op mijn blote huid riepen een diepe sensatie in me op.

“Dit kan niet Jan,” protesteerde ik, “dit kunnen we niet doen.”

“Jawel,” hijgde hij bij mijn oor. “Ik wil het al zo lang, echt waar. Oh Sim, alsjeblief, laat me je even neuken.”

Het was lang geleden dat een man zulke geile woorden tegen mij gezegd had? Hoe lang was het geleden dat mijn man mij nog eens een flinke beurt had gegeven? Een maand? Zes weken? Ik wist het niet direct… Misschien lag het daaraan dat ik me plotseling zo heel erg opgewonden voelde. Toch probeerde ik hem nog af te weren, tenslotte was hij de man van mijn beste vriendin. Hij was echter te sterk, ik kon niet loskomen.

“Sim, lieve Sim,” hijgde hij nog zwaarder. Ik heb me de hele dag zitten opwinden over die mooie benen van je, jouw lekkere kontje en die goed gevulde bloes, dat ik het niet langer uithoud.”

De daad bij het woord voegend, maakte hij mijn bloes los en trok me strak tegen hem aan.

“Niet hier,” hoorde ik mezelf zeggen. “Hier kan het niet, de kinderen…”

Verbaasd om mezelf dat ik zo gemakkelijk toegaf, beantwoordde ik zijn kus. Een kus die hij echter snel weer afbrak.

“Kom mee! Vlug, naar de slaapkamer.” Hij nam me bij de hand en willoos liet ik me meetrekken.

“Denk je niet dat Bea al gauw terug zal zijn?” aarzelde ik nog.

“Ja.” Jan talmde dan ook niet. De kamer lag aan de straatzijde en met een drieste ruk schoof hij de gordijnen dicht. “Schiet op, schatje. Kleed je voor me uit.”

Blijkbaar vond hij me zo begeerlijk dat hij onwillekeurig met zijn tong langs zijn lippen likte.

Mijn bh knelde intussen zodanig om mijn gezwollen borsten dat ik het haakje amper los kon krijgen. Daarna viel mijn rok op de vloer en terwijl ik uit mijn slipje stapte, zag ik dat ook Jan al naakt was. Zijn behaarde borst alleen al deed mijn bloed sneller stromen, om nog maar te zwijgen van zijn flink uit de kluiten gewassen pik, die fier vooruit in mijn richting wees. Zijn blik, hitsig en een en al begeerte was op mij gericht. Het volgende moment hingen we in elkanders armen. De tongkus was kort maar heftig.

“Pijp me, schat!” gromde Jan. Hij drukte mijn hoofd naar beneden, zodat ik niet anders kon dan voor hem neer knielen. Ik stond op het punt iets te doen wat ik zelfs bij mijn eigen man nooit gedaan had, maar vreemd genoeg dacht ik er nu niet eens bij na. Het was alsof mijn lippen zich vanzelf openden en zijn lul gleed direct naar binnen. Een ogenblik kreeg ik het benauwd. Die hete lul diep in mijn mond voelde alsof hij me zou opensplijten. Om toch weer adem te krijgen slikte ik een paar keer. Dan zoog ik aarzelend op zijn harde lid, liet mijn tong strelend over de schacht gaan. Mijn hand streelde zacht de goed gevulde balzak.

“Oh…!Sim…!” Kreunde hij, “je bent fantastisch.”

Ik begon heftiger te zuigen en te likken, snel wennend aan het vreemde gevoel in mijn mond. Langzaam bewoog hij zijn onderlijf voor en achterwaarts, maar al gauw stootte hij steeds sneller naar me toe. Hij neukte me in de mond en ik… Ik liet het toe!

Blijkbaar wilde hij toch nog niet klaar komen, want met een verkrampt gebaar duwde hij me plots van hem af. Hij hielp me weer opstaan, waarna hij me achterover op het bed duwde. Met mijn benen buiten boord spreidde hij mijn dijen en knielde ertussen. Ik voelde hoe hij eerst eventjes de binnenkant van mijn dijen likte, maar dan perste hij zijn lippen krachtig op mijn hunkerende poesje. Het voelde meteen zo lekker dat ik onwillekeurig mijn heupen naar hem opdrukte.

“Oh…” kirde ik, Oh Jan, lik me…vreet me op…doe het!”

Jans flitsende tong schuurde zalig doorheen het gleufje tussen mijn lipjes en toen hij met zijn duim mijn knobbeltje masseerde, werd ik haast gek van geilheid.

Plots dacht ik aan Rob. Hoe zou mijn man dit vinden? Als hij zou zien hoe ik me de poes liet uitlikken door de man van mijn beste vriendin, dan kreeg ik vast de grootste problemen. Toch leek die gedachte mijn opwinding nog op te voeren.

“Vlug Jan,” vuurde ik hem aan. “Geef het me, lieverd. … Geef me die heerlijk pik van je, we moeten opschieten.”

“Je krijgt hem, schatje! Elke centimeter van mijn harde paal is voor jou!”

Zijn harde vlees drong diep in me, vulde mijn poesje ongelooflijk lekker en vanzelf trok ik mijn knieën op. Mijn handen hielden ze zover mogelijk uit elkaar om hem nog meer ruimte te geven. Met harde stoten van zijn gespierde lijf begon hij me meteen in een hoog tempo te naaien. Met krachtige heupslagen spijkerde hij me aan de matras, precies zoals ik het op dat moment wilde. Hard en snel, we hadden immers geen tijd te verliezen.

Heel eventjes dacht ik aan mijn vriendin en mezelf schuldig voelend wilde ik Jan van me afduwen, maar dat schuldgevoel verdween weer even snel als het opkwam. Ik was al te ver weg en in plaats van wegduwen, klemde ik me aan hem vast.

“Oh, Sim…,” kreunde hij in al zijn opwinding, “hier heb ik jaren van gedroomd.”

Zo geweldig als Jan nu tekeer ging, had nog nooit een man op me ingebeukt en ik had de grootste moeite om hem toch enigszins tegemoet te stoten. Maar mijn genot was nauwelijks te beschrijven en aan zijn grommen te horen genoot Jan net zo fel als ik. De hete scheuten gierden door mijn lijf, ook al omdat mijn harde maar oh zo gevoelige speentjes door zijn weelderig borsthaar ontzettend lekker werden geprikkeld.

Natuurlijk, dit kon nooit lang duren en al heel snel voelde ik mezelf verkrampen. Twee tellen later kwam ik ongelooflijk lekker klaar… wild kronkelend rond zijn pik en in een wolk van heerlijk heet sperma.

Tijd om op adem te komen of om na te genieten was er niet, mijn vriendin kon ieder ogenblik terug zijn. Na een simpel “dankjewel, schat” van hem, beantwoordt door een vluchtig kusje van mij, stonden we op en fatsoeneerden we het beddengoed. Snel wrongen we ons in onze kleren.

Ik dacht terug aan Bea’ s aandringen vanochtend aan de telefoon.

“Kom je?” had ze gevraagd.

Sim  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post320

Aanzoek 3.3

SimGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 19, 2010 00:50:01

Aanzoek 3.3

Ik liet zijn pik in me verslappen en kantelde mijn bovenlichaam achterover, voorzichtig zodat hij niet uit me gleed. Met mijn geoefende kutspieren kneedde ik zijn piemel en in elke vezel van mijn lijf scheen ik te voelen hoe hij zich met bloed en lust vulde en tegen mijn kut wanden aanzwol.

"Je aars samen knijpen.” Suggereerde ik hem. Meteen daarop voelde ik zijn pik extra aanzwellen. Dan weer wegebben. "Blijven doen,” beval ik hem, terwijl ik zelf zijn lul verder een kut massage bleef geven.

Sofie kwam op handen en voeten over me heen zitten, haar kut regelrecht boven mijn gezicht. Het water liep me in de mond, niet het mijn, maar het hare, want ze was drijfnat. Met haar tong likte ze langs de open gestulpte randen van mijn kut en over zijn stijve pik heen.

Mijn orgasmen kwamen die namiddag aan een verschrikkelijk snel tempo en al snel kwam ik voor de derde keer in nog geen kwartier klaar. Toen ik weer tot rust was gekomen, schoof ik achteruit, zodat Sofie zijn stijve lat in haar mond kon nemen.

Ik ging fervent aan haar pruim en haar anus likken. Mijn flitsende tong deed haar spoedig klaarkomen, waarna ik onder haar vandaan kroop.

Sofie draaide zich om, zodat ze in negenenzestig over Erik heen kwam te zitten, haar kut recht over zijn gezicht. Ik zoog me vast op zijn ballen, terwijl Sofie zijn pik tot in haar keel naar binnenschoof. Aan zijn gesteun te horen, was Erik niet ver meer van zijn climax verwijderd. Sofie voelde dat blijkbaar aan, want ze liet hem uit haar mond glippen en ging hem stevig pompen met haar hand. Ondertussen stak ze uitnodigend haar tong naar me uit. Ik kronkelde de tip van mijn tong rond de hare. Toen hij klaarkwam spoot zijn sperma tussen en langs onze likkende en zuigende tongen in het gezicht. We likten elkaar en hem schoon en bezorgden hem tegelijkertijd opnieuw een keiharde erectie.

Dan zogen we hem nog een keertje klaar, waarbij Sofie zelf, ook in zijn gezicht, haar climax de vrije loop liet.

"Jij bent een hele andere dan je moeder,” sprak Erik haar aan, toen we samen gezellig lagen na te genieten.

"Wat bedoel je daarmee?” vroeg ze.

"Nou ja, ze loopt er altijd zo streng en stuurs bij. Als ze vaker zou neuken, zou ze misschien minder zuur gaan kijken,” verduidelijkte hij zich.

"Vind jij dan dat mijn moeder een zuurpruim is, Sim?,” wendde ze zich tot mij.

"Daar heb ik deze morgen toen ik haar befte anders niks van gemerkt. Voor mij proefde ze gewoon naar meer,” ontkende ik.

"Wat! Heb jij met haar moeder?” kwam het ongelovig uit Erik zijn mond.

"Nee, niet Sim met mijn moeder, maar mijn moeder en ik met Sim.”

"Wat! Jullie beiden met haar,” vroeg Erik, van de ene verbazing in de andere tuimelend.

"Natuurlijk, mams en ik neuken Sim haast elke dag, en niet haar alleen of niet alleen haar,” vervolgde Sofie, daar op suggestieve toon aan toevoegend. "Wij delen alles en iedereen.”

"Mij ook?” bewees Erik de hint begrepen te hebben.

"Zeker en vast. Als je wil, kan je u nu meteen gaan vergewissen hoe zuur moeder kijkt wanneer je haar laat klaarkomen,” stelde Sofie voor.

Als één man of een vrouw veerden we recht. Zonder onze picknickmand te hebben uitgepakt, stapten we terug op de fiets en koersten in supersnel tempo op het huis van Ilse en Sofie aan.

Op de benedenverdieping aanbeland, bleken we echter niemand aan te treffen.

"Ze is er blijkbaar niet. Het zal voor een ander keertje zijn. Maar nu we hier zijn, kunnen we even goed nog wat gaan neuken in moeders slaapkamer. Ze heeft een reusachtig rond waterbed en heel geile spiegels aan het plafond.”

We haastten ons de trap op. Toen ik de slaapkamerdeur deed openzwaaien, kon ik vaststellen dat Ilse toch thuis was. Ze ging zo sterk in zichzelf op dat ze ons niet hoorde binnenkomen.

Ilse zat op een laag krukje voor een van de wandspiegels, haar voeten stevig op de grond geplant. Ze bekeek zichzelf terwijl ze op en neer bewoog over een monsterachtig grote zwarte dubbele dildo, die ze met een zuignap had vastgezet op het zitvlak. Het ene eind stak in haar kut, het andere in haar reet. Bovendien had ze ook nog een trilstaaf in de hand waarmee ze afwisselend haar tieten en haar klit streelde.

We keken gefascineerd toe. Er hing een doordringende geur van seks en zweet in de kamer. Dat, de wanordelijke staat waarin het bed verkeerde, plus de hele verzameling dildo's, aarsparels en vibrators die erop lagen uitgestald, deden ons vermoeden dat ze met zichzelf was bezig geweest sinds ik de deur achter me had gesloten.

"Ah, o Erik,” kermde ze. Nog altijd aan het fantaseren over Erik.

Voor ze merkte dat hij hier nu in vlees en bloed aanwezig was, wenkte ik hem snel de kamer te verlaten. Spoedig erop begon Ilse klaar te komen. Wilde schokken joegen door haar lichaam. Haar bekken ging in versneld tempo over de dildo. Door haar orgasme heen, kreunde ze "Erik, Erik, Erik, Erik.”

"A ha! Erik hé,” brak ik opeens in.

Met een ruk draaide ze zich om, nog steeds op en neer gaand over het enorme gevaarte dat zo obsceen in haar onderlichaam stak.

"Och Sim, je hebt me daarstraks zo heet gemaakt. Eens jullie het huis uit waren, kon ik niet ophouden te denken aan Erik, die jou en Sofie neukte. Erik die zijn pik in jullie kutje, in jullie kont stak. Erik die zich leegspoot in die geile smoelen van jullie. Oh…!” Terwijl ze zo bleef verder fantaseren kwam ze opnieuw klaar met gesloten ogen. Toen ze die opnieuw opende stond Erik in levende lijve voor haar.

Zonder ook maar een inleidend woord stortte ze zich op hem en wierp zich met hem op het bed. Ze scheurde hem de kleren van het lijf. Uitgehongerd naar huid was ze, hem bedelvend onder haar kussen en omhelzingen. Ze trok hem bovenop zich en leidde zijn gezwollen lid bij zich naar binnen. Zo heet was ze dat ze nogmaals klaarkwam, voor de derde maal in een paar minuten. Niet veel later nog een vierde maal en toen Erik zich in haar leegschoot nog een keertje.

Erik zou nooit meer denken dat Ilse zuur keek, dat stond vast. Het genot gaf haar gezicht integendeel een extatisch aanzicht. Ze straalde als het ware. Erik was ondertussen als een wilde op haar borsten aan het sabbelen.

"Toe, neuk me tussen mijn memmen,” moedigde ze hem aan. Ze duwde haar tieten tegen mekaar aan, zodat Erik zijn pik in die geul kon plaatsen. Hij was zo opgewonden dat hij al na vier à vijf stoten een enorme kwak zaad op haar kin en wangen spoot. Ze roomde het zaad met een vinger af en stak die verlekkerd in haar mond.

Ik had ook wel zin gekregen in dat lekkere wijf. Ik duwde Erik van het bed.

Sofie stripte voor hem, wat hem snel weer een stijve bezorgde, die hij even later langs achter bij haar naar binnenramde.

Ik ging op bed liggen en trok Ilse over me heen, met haar rug naar me toe. Ze legde mijn handen over de hare en plaatste die dan over haar borsten. Ik kneedde en kneep lekker in die tieten. Haar handen gingen naar beneden, tussen haar dijen, die ze wijd open gooide. Ook ik deed mijn benen van elkaar en aangezien ik een stuk langer was dan zij, kon ik nu in de spiegel boven ons, regelrecht in onze twee kutten binnenkijken.

Met haar ene hand ging ze zichzelf, met haar andere mij masturberen. Het was ongelooflijk geil, net alsof ik twee andere vrouwen begluurde terwijl ze elkaar vingerden.

Zo opgewonden was ik zelden geweest en toen die sappige kutten voor mijn ogen begonnen te krampen, was het alsof ik twee orgasmen had, het mijn en dat van mijn spiegelbeeld. Ilse wentelde zich bovenop me. We kusten intens, onze tieten tussen onze lijven in tegen elkaar wrijvend, terwijl we elk met een dijbeen tegen het poesje van de andere aan schuurden. Ilse kwam overeind op handen en voeten en schoof langzaam over me heen, zodat ik uitgebreid op haar tieten en navel kon zuigen, vooraleer ze met haar kutje bij mijn mond was aanbeland. Ze rechtte haar bovenlichaam en duwde haar dijen als een kussen onder mijn hoofd. Ik begon als een wilde op die malse kut te sabbelen en vingerde haar reet tezelfdertijd.

Van tussen haar tieten keek ze me in de ogen, die slechts even sluitend door ze klaarkwam. Meteen draaide ze zich om. Ze boog zich voorover zodat we zalig konden negenenzestigen.

In de spiegel keek ik mezelf van tussen haar majestueuze billen in de ogen en had een ongelooflijk mooi zicht op die kont en op haar haren die als een waaier over haar schouders en mijn dijen lagen. Opeens werd mijn blikveld echter verduisterd door Erik zijn pik, die ik plotseling voor mijn ogen, in de aars van Ilse zag verdwijnen.

Zij brulde het uit van genot en ging als een wilde aan mijn pruim sabbelen. Erik ruilde nu haar anus voor haar kut zodat ik zijn schacht tussen haar opengesperde kutlippen zag heen en weer schuiven.

Ik schoof lichtjes achteruit, om me in staat te stellen zijn ballen naar binnen te zuigen en stak een vinger in zijn reet. Lang duurde het niet of we bereikten alle drie een denderende climax.

Erik was de gelukkigste jongen ter wereld die dag. Drie hete vrouwen voor hem alleen.

"Zou je niet eens een keertje moeder en dochter tegelijkertijd willen neuken,” vroeg ik hem.

"Nou en of,” antwoordde hij enthousiast. Voor het hoe moest ik hem te hulp komen. Ik liet Sofie en haar moeder plaatsnemen in dezelfde houding als Ilse en ik daarstraks. Sofie op haar rug, haar moeder bovenop haar, eveneens op haar rug, allebei met de benen gespreid zodat hun kutten wijd open stonden. Erik hielp ik in een neukharnas, dat bestond uit een dikke plooibare kunstpik met een trilei en een ring waar hij zijn eigen pik kon doorsteken. Zo uitgerust kon hij het strijdperk betreden.

"Oh, neuk ons lekkere jongen,” gilden Sofie en Ilse tegelijk.

Zich op de ellebogen ondersteunend, schoof hij tussen hun dijen. Twee paar benen knelden zich om zijn rug. Zijn eigen pik verdween in de flamoes van Sofie. De zware kunstpik in die van Ilse en het trilei raakte bij elke stoot haar clitoris. Om beurten zoende hij moeders of dochters mond en soms dartelden alle drie hun tongen over en langs elkaar.

Ik genoot van het ongelooflijk opwindende schouwspel van die achttienjarige knul die de negentienjarige dochter en haar veertig -plus moeder in een beweging naaide. Ik ging over Sofie haar gezicht zitten.

"Kom aan steek die tong van je in mijn reet,” jankte ik.

"Komaan Erik, neuk die hete grieten.” Ik ging met mijn kut en mijn mond pendelen tussen de mond van Ilse en die van haar dochter. Ik leunde lichtjes voorover, zodat Erik telkens wanneer hij doorstootte het tipje van mijn tong kon likken of een kusje planten op mijn stijve gezwollen tepels. Ik voelde Ilse en Sofie hun hete adem tegen mijn kut. Zijn hoofd veerde ineens van tussen mijn tieten. Zijn lichaam verstarde en met een bovenmenselijke schreeuw kwam hij klaar.

Ilse en Sofie lieten zich helemaal gaan en ook ik kwam met hevig zuigende kut klaar. Erik kon er niet bij dat dit hem overkwam en alsof hij zelf niet geloofde dat hij zich zonet in zijn buurvrouw had leeggeschoten, pompte hij zijn pik met de hand snel weer bij en duwde hem opnieuw in de kut van Ilse.

Op die manier kwam hij nog twee keer in haar klaar vooraleer hij het wel geloofde en zich uitgeput en bevredigd van haar afrolde.

"Wow,” zuchtte hij, "dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

"Nee?” Vroeg ik met uitgestreken gezicht. " Wij doen dit anders elke dag hoor, zalig neuken, lekker vrijen, met zijn beidjes, met zijn drietjes, soms met paps en mams erbij, soms met klasgenoten lekker een orgie bouwen. Daar heb ik nu ook wel zin in trouwens. Er zijn een paar vriendinnen van me aan wie ik je dolgraag zou voorstellen Erik, eentje in het bijzonder. Fabiola, een Spaanse vriendin van me, met tieten als kokosnoten, een zuigmondje en verlekkerd op jonge knapen als jij.”

Daar kikkerde Erik zijn pik onmiddellijk van op. We bouwden die dag een spetterend seksfestijn, dat me tussen mijn ontelbare neukpartijen is bijgebleven om de verbluffende reden dat Ilse en ik elkaar toen vonden.

Inderdaad, tussen tien, zestien neukende, spuitende, klaarkomende lijven slaagden wij erin verliefd op elkaar te worden. Het was alsof we al die anderen die samen met ons aan het neuken waren niet meer zagen en wij alleen met mekaar waren.

Ik lag op mijn rug en Ilse, zoete, lieve Ilse bracht met haar tong en lippen mijn hele lichaam in kaart.

"Je bent zo mooi, liefste Sim,” smachtte ze, terwijl ze me overstelpte met haar kussen.

"Ik zou haast nieuwe woorden willen uitvinden voor jou alleen. Hoe kunnen woorden als borsten en billen, die al voor miljarden vrouwen zijn gebruikt nu op jou van toepassing zijn? Elk plekje van je lijf zou ik een naam willen geven, het holletje net boven je bekkenbeen, het kuiltje van je billen, elk van de haartjes op je zoete kut, elk van de plooitjes van je lieve kut.”

Haar woorden waren honig op mijn ziel, op mijn hart, op mijn kut, daar waar mijn hart het hevigste klopt. Ze ging op handen en voeten over me heen zitten en ging me heel vurig zoenen. Sofie schoof op haar buik tussen mijn dijen en haar moeders knieën door en befte me. Paps, die ook tot het gezelschap behoorde, plaatste zijn knieën aan weerszijden van Sofie haar benen, schoof op die manier tot achter Ilse en dreef zijn pik in haar kut naar binnen.

Ilse maakte haar mond los van de mijne en keek me heel de tijd aan. Ik las de liefde toen voor het eerst in haar ogen en zij in de mijne. Vreemd en onbegrijpelijk was dit. Sofie en paps waren ons aan het neuken en terwijl ze ons neukten, sloeg de vlam over en het was alsof niet zij maar wij elkaar aan het neuken waren, Ilse en ik.

"Sim, wil je bij me intrekken,” kreunde ze.

Mijn hart sloeg over en ik begon onweerstaanbaar klaar te komen. "Ja, ja, ja, ha ja…” Krijste ik door mijn orgasme heen.

"Ja!” schreeuwde ik Ilse toe, terwijl haar dochter me klaar likte.

"Ja!” schreeuwde Ilse dolgelukkig, terwijl mijn vaders pik haar nu ook deed klaarkomen.

"Ja!” schreeuwden we elkaar toe.

Ja!

Einde

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post260

Aanzoek 2.3

SimGeplaatst door My 4Fingers wo, maart 17, 2010 01:25:03

Aanzoek 2.3

Ilse was een verduiveld knappe vrouw en onbeschrijflijk heet op de koop toe. Het was me altijd een genoeg te neuken met iemand die zo ongegeneerd genoot en je liet zien en horen hoe ze genoot. Maar ja, je moet keuzes maken in het leven, en mijn korte termijn keuze was Erik.

Sofie en ik fristen ons snel even op en vulden dan de picknickmand. Snel onze fiets uit de garage, bij Erik even aanbellen, wachten tot hij zijn fiets genomen had en op weg waren we, Sofie als hekken sluitster, de picknickmand vastgemaakt op het bagagerek van haar fiets. Erik tussen ons in en ik als gids voorop.

Ik had een tangaslip aan, waarvan het dunne reepje stof nauwelijks zichtbaar was in mijn bilnaad, zodat Erik telkens wanneer de wind mijn korte rokje deed opwaaien mijn ogenschijnlijk blote kont te zien kreeg. Vast en zeker kreeg hij daarvan een bikkel harde kanjer en dat idee maakte mij dan weer bloedgeil. Tijdens het rijden schoof ik met mijn kutje lekker over het puntje van het zadel, zodat ik nog voor we op onze bestemming aan kwamen, al een denderend orgasme achter de kiezen had.

Ik had het perfecte plekje uitgekozen, een kleine open plek ietwat afgezonderd in het bos, met een klein vijvertje.

"Pf… Wat is het warm zeg, het eerste wat ik ga doen is een frisse duik nemen. Wat jullie?"

Ik gooide mijn fiets tegen de grond en begon zonder meer mijn kleren uit te trekken. Sofie volgde mijn voorbeeld en spoedig waren we poedelnaakt. Zalig gewoonweg, de zon en dat briesje op mijn huid. Ik spinde van tevredenheid en Erik... Wel ja Erik zijn ogen vielen bijna uit de kassen bij het zien van die tieten, billen en poesjes.

"Kom op, joh,” moedigde we hem aan.

"Gaan jullie al maar, ik kom zo meteen," bracht hij haperend en met blozend gezicht uit. Wij begrepen wel waarom Erik aarzelde. Al dat blote meisjesvlees had hem ongetwijfeld een gigantische stijve bezorgd en hij was waarschijnlijk beschaamd zich in die toestand voor ons te vertonen. Wist hij maar wat we voor hem in petto hadden. Sofie en ik beslisten ondertussen niet langer op hem te wachten en doken met een sierlijke sprong het water in.

"Kom dan toch,” nodigden we hem opnieuw uit, toen we boven water kwamen, "het water is heerlijk.” En dat was ook zo.

Erik kleedde zich uiteindelijk toch uit, met zijn rug naar ons toegedraaid, zodat ik gelegenheid had zijn knappe gebruinde kontje te bewonderen. Ik kon nauwelijks wachten om daar mijn tanden in te zetten. Erik ging een eindje van ons vandaan te water, om zijn gezwollen pik voor ons te verbergen. In het water voelde hij zich veiliger en hij ravotte en spatte lustig met water. Al dat gestoei was natuurlijk niet van nature om zijn stijve te bekoelen, zoals ik tot mijn tevredenheid kost vaststellen. Toen mijn bovenbeen tijdens het stoeien enkele keren 'onopzettelijk' langs zijn dijen en zijn opgerichte lul schuurde.

Na een halfuurtje hadden we er voorlopig genoeg van. Erik rende als eerste het water uit en plofte op zijn buik neer in het gras. De jongen deed echt al het mogelijke om zijn erectie te verstoppen. Niet voor lang meer. De aftelling was onherroepelijk ingegaan. Sofie had een grote badhanddoek meegebracht waarmee we elkaar afdroogden. Ik merkte dat Erik ons heel de tijd van tussen zijn haast gesloten wimpers zat te begluren. Toen we klaar waren, kleedden we ons natuurlijk niet opnieuw aan. We keken elkaar in de ogen met de stilzwijgende vraag wie Erik dan wel het eerst mocht hebben. Ik weet wel dat ik Sofie dit beloofd had, maar die belofte was ik vergeten, nu ik dat jonge mannenvlees vlakbij me had. Dat besefte Sofie ook wel en genereus als ze was, stelde ze voor "Zullen we tossen?”

De inzet zelf, Erik, begreep helemaal niet waarom we een muntje opwierpen. Hij zou het spoedig genoeg merken. Ik had altijd geluk, in het spel en in de liefde. Ook nu won ik weer. Onmiddellijk wijdde ik mijn aandacht aan Erik.

"Zal ik je even afdrogen?,” vroeg ik en huppelde meteen met wiebelende tieten op hem af. Ik knielde achter hem, begon aan zijn voeten en schoof schrijlings over zijn benen naar voren naarmate ik vorderde.

"Mm... Wat heb je toch een knap kontje,” floot ik, bij zijn achterste aangekomen en gaf er een flinke pets op, wat hem een verrast kreetje ontlokte. Ik droogde zijn billen en trok ze dan lichtjes van elkaar, zogezegd om beter bij de binnenkant van zijn dijen te kunnen, maar in werkelijkheid om een eerste blik te kunnen werpen op zijn poepgaatje en de achterkant van zijn ballen. Ik schoof verder omhoog, vleide mijn bips in de holte van zijn rug en deed zo de rest van zijn bovenlichaam en zijn haren. "Nu de voorkant,” zei ik zakelijk, "draai je om.”

Ik tilde gelijk mijn kont lichtjes op, zodat hij zich makkelijk tussen mijn gespreide knieën om kon wentelen. Op die manier bleef zijn onderlichaam aan mijn ogen onttrokken, niet meer voor lang echter. Zodra ik zijn borstkas had gedroogd en ik naar achter schoof, voelde ik de tip van zijn stijve pik tegen mijn lippen priemen. "Wat hebben we hier,” zei ik schijnverbaasd.

Ik reikte met mijn rechterhand achter me, nam zijn pik beet en duwde de eikel tegen mijn anusholletje. Eventjes maar, want ik liet hem meteen weer los, tilde me over zijn bekken heen en plantte mijn kont stevig op zijn bovenbenen, zodat ik eindelijk de jongeheer van jongeheer Erik te zien kreeg.

"God, ik kan het niet helpen, je bent zo ongelooflijk mooi Sim,” trachtte hij zijn toestand te verklaren.

"Niet mooier dan dit?,” vroeg ik schertsend, maar toch ook enigszins ontgoocheld door de omvang van zijn erectie. Nu hij die echter niet langer hoefde te onderdrukken, zwol ze echter tot mijn niet geringe vreugde snel aan tot meer dan behoorlijke afmetingen.

"Mm…, ik zie dat je me met de minuut mooier gaat vinden,” merkte ik op, "woorden kunnen bedriegen, maar een stijve pik nooit.”

Dat is ook zo. Ik meet mijn schoonheid aan de erectie van mijn minnaars. God, wat hou ik van lullen. Wat had ik graag in die periode geleefd toen de mannen heel strakke pantalons met een peniskoker droegen, die hun lid de hoogte in duwden en er nadrukkelijk de aandacht op vestigden. Een pik en vooral een stijve pik is immers immens mooi. Geen wonder dat de klassieke Grieken standbeelden voor ze oprichtten en die ook aanbaden. Als je het mij vroeg, voerde ik de falluscultus opnieuw in. Een God die je vereert door ermee te neuken, dat is pas een God. Maar goed, laat ik mijn aandacht terug wijden aan mijn verhaal en aan Erik zijn pik.

"Wat denk jij ervan,” wenkte ik Sofie dichterbij. "Mm…,” likkebaardde ze bij het zien van dat stijve ding.

"Kan jij begrijpen waarom hij dat die hele tijd voor ons heeft proberen te verbergen?,” vroeg ik haar.

"Nee, hoor,” schudde ze het hoofd, "hoewel. Jij hebt hem je kut toch ook nog niet laten zien.”

"Daar moet ik je gelijk geven,” gaf ik toe, "maar kom, ik zal er direct wat aan doen.” Ik ging over zijn kruis heen zitten en leunde lichtjes achteruit, op mijn handen steunend. Mijn bilspleet vormde een geul voor zijn paal, die lekker tegen mijn aarshol aandrukte.

"Kom, kijk lieve jonge, toe kijk,” nodigde ik Erik uit.

Hij krikte zich omhoog op zijn ellebogen en meteen deed ik mijn knieën zo wijd mogelijk van elkaar.

Dat meisjeslichaam dat zoeven nog zo gaaf en af leek, scheurde nu ineens voor zijn ogen aan de naad open, zodat hij mijn binnenste landschap te zien kreeg, mijn kut. "Mooi hé,” zei Sofie, die achter me was komen zitten. Met twee vingers trok ze mijn lippen nog verder uit elkaar en met een andere vinger bracht ze mijn klitje te voorschijn.

"Wel, je tong verloren? Vind je haar dan niet mooi?”

"Ja,” hakkelde Erik, wiens gezicht hoogrood was aangelopen.

"Is dat alles wat je te zeggen hebt,” jende Sofie hem verder, "toe zeg haar dan hoe geil je die flamoes van haar vind.”

"God ja,” bracht Erik verhit uit, "wat een lekker geile kut.”

"Eindelijk,” hitste Sofie hem verder op, "kijk eens hoe heet ze wordt wanneer je met dat kutje gaat spelen. Meteen stak ze twee vingers diep in mijn spleet en begon die traag in en uit te bewegen, terwijl ze tegelijkertijd mijn klitje streelde.

"Mm…,” zuchtte ik klaaglijk.

Nu Sofie achter me zat, had ik mijn handen niet langer nodig om op te steunen. Ik legde ze onder mijn borsten en masseerde die omhoog. Wat had ik graag op mijn eigen tieten en op mijn tepels willen zuigen. Ik boog mijn hoofd zijwaarts naar Sofie toe. Onze tongen kronkelden rond mekaar. Vanuit een ooghoek bleef ik ondertussen Erik observeren. Hij steunde zachtjes en zijn handen gingen ongedurig over zijn bovenlichaam. Er gingen kleine schokjes door zijn lul, die zich van mijn aarsgat tot mijn kutlippen voortplantten, wat me haast evenzeer opwond als de strelingen van Sofie. Ik was zo opgewonden van dat alles dat ik na nauwelijks een halve minuut mijn orgasme al voelde aankomen. Ik maakte mijn mond los en sloot mijn ogen, omdat ik al mijn aandacht nodig had voor mijn climax. Ik neem weinig zaken ernstig, maar mijn orgasmen zijn me heilig. "Ah, oh, ho, ha ja, ja, ja! Ik kom. Ik… klaar. Ik kom zo lekker klaar. Oh, mm…”

"Geef toe, er is niets zo mooi dat een vrouw die klaarkomt,” zei Sofie tegen Erik eens mijn kreten waren weggestorven. "Wil je nog wat zien?,” ging ze verder en zonder het antwoord af te wachten. "Geef het maar toe, ik heb je daarstraks wel naar dat achterste van haar zien gluren. Komaan Sim, draai je om, ga op handen en voeten over hem heen zitten, met je reet naar hem toe,” beval ze me.

"Heb je ooit zo een lekkere kont gezien. En niet alleen die billen." Ze kwam schrijlings over mijn rug staan en trok mijn bilhelften van elkaar.

"Kijk eens die kut en dat anusholletje.” Daarbij stak ze haar vinger in mijn poep en begon die in en uit te bewegen.

"Toe Sofie, ik kan niet meer,” smeekte ik, "ik wil hem in me.”

"Je bevelen zijn mijn wensen prinses,” antwoordde ze. Met beide handen duwde ze stevig op mijn kont, zodat mijn knieën naar achter en naar beneden werden geduwd en mijn onderlichaam tegen hem aan kwam te liggen, mijn bekken op zijn dijen, mijn benen naast zijn armen, de zijne tussen mijn ellebogen, waarop ik steunde. Sofie nam zijn pik in haar handen en plooide hem naar me toe.

"Je kunt,” seinde ze me, toen ze zijn lul in de juiste stand had gebracht.

Langzaam schoof ik mijn onderlichaam naar achter. "Je bent er bijna,” teemde Sofie me. De anticipatie maakte me zo geweldig nat, dat ik op het ogenblik dat zijn eikel in contact kwam met mijn kutlippen ogenblikkelijk klaarkwam. Ik kon het echt niet helpen. Ik neuk haast elke dag en ik zou niet uit het hoofd kunnen zeggen hoeveel kerels ik al in mijn kut gehad heb. Maar hoeveel het er ook geweest zijn en hoe dikwijls ik het ook doe, een penetratie is voor mij altijd opnieuw een wonder. Je lijf openstellen voor dat van een ander, een ander lichaam in het jouwe te laten binnendringen, dat is toch gewoonweg het meest intieme en ontzagwekkende wat een meisje kan doen. Op dat ogenblik woont God in mijn kut, daar ben ik van overtuigd.

Toen mijn orgasme was weggeëbd, schoof ik verder achteruit, duwde ik mijn kut over zijn pik heen, tot zijn schacht helemaal was verdwenen. Door met mijn bekken te stoten, schoof ik heen en weer over zijn pik. Erik kreunde extatisch en ook ik had het best naar mijn zin, om het zachtjes uit te drukken. Het leek alsof alle vezels van mijn kut een afzonderlijk bewustzijn hadden en duizenden individuele prikkels naar mijn hersenen doorseinden. Ik was gewoonweg mijn kut geworden en met de ogen van mijn kut zag ik dat hete vlees van hem gedurig langs mijn wanden glijden. Ik zoog een van zijn dikke tenen in mijn mond. "Ah, ik wou dat het je lul was,” hijgde ik van tussen mijn lippen.

Sofie kwam achter me zitten. Haar tong frunnikte aan mijn kontrozetje. Ik voelde me daar zo leeg.

"Vinger mijn aars,” smeekte ik. "Nog eentje, asjeblief,” voegde ik daar aan toe toen ze een vinger naar binnen had geduwd. Ik stak mijn linkerbeen in de hoogte en plooide het dan door, de kussentjes van mijn tenen tegen haar natte spleet aanwrijvend. "Ah,” zuchtte ze.

Toen liet ik mijn been terug zakken, zodat Erik haar geil van mijn tenen kon aflikken. Sofie veranderde blijkbaar van houding. Kort erop voelde ik immers haar kont tegen de mijn. Zij ging op mijn rechter dikke teen zuigen, terwijl hij de linker voor zijn rekening nam. Wat voelde ik me onvoorstelbaar goed. Ik stierf echter van verlangen om hem in de ogen te kijken, om het verlangen in zijn ogen te lezen, wanneer hij klaarkwam en wanneer ik klaar zou komen.

Ik schoof van zijn pik af, kwam overeind en vroeg Sofie plaats te maken. Ik ging schrijlings over hem heen zitten en nam zijn pik met stevige handen beet. Hij trilde en schokte in mijn handen van pure opwinding.

"Ik wil je zien wanneer je klaarkomt,” steunde ik.

Ik hou ervan een man te zien genieten, te zien wat een effect mijn lichaam op ze heeft. Laat er geen twijfel over bestaan. Met dan Goddelijke lijf van ons, met die tieten van ons, met die billen, die benen van ons, regeren wij vrouwen de wereld.”

Onwillekeurig dacht ik terug aan de film F for Fake. Daarin laat Orson Welles de onvoorstelbaar knappe moordgriet Oja Kader kortgerokt en langbenig door de straten van Parijs paraderen. Door de telelens zie je dan hoe alle mannen zich bij haar passage omdraaien en wordt hun uigehongerde blik close-up in beeld gebracht. Het is alsof je regelrecht in hun hoofd binnenkijkt en de hunkering naar de Vrouw ziet, dat onstilbare verlangen van ze, om zich tegen ons aan te wrijven in de ijdele hoop dat er iets van onze schoonheid aan ze zal blijven kleven. Er bestaat geen grotere kick voor me dan sexy gekleed door de straten te struinen en haast fysiek die pure lust van ze te voelen, die een erotisch spanningveld rond me opbouwt, te voelen hoe ze me willen, hoe hun pikken zich bij mijn doortocht oprichten als in een soort erehaag. En ik droom er wel eens van dat ze er fier voor uitkomen dat ik hun vlees hard maak van begeerte, dat ze zich de broek afstropen, dat ze zich open en bloot gaan aftrekken, tientallen, honderden, duizenden mannen, overal langs mijn pad, dat ze zich met zijn allen gelijktijdig ontladen, dat er waar ik ga, waar ik sta een blanke spermaregen op me neerdaalt, omdat ik vrouw ben, omdat ik vleesgeworden schoonheid ben. Ik heb die mannelijke lust nodig, om me er telkens opnieuw aan te herinneren hoe mooi ik wel ben. Dat onstilbare verlangen las ik nu ook in Erik' blik en in Erik' erectie, vooral toen ik me op hem begon vast te schroeven. Mannen appreciëren onze schoonheid, onze haren, lippen, wangen, borsten, billen, benen pas echt wanneer ze die letterlijk aan den lijve ondervinden, wanneer ze diep in ons verankerd zijn, wanneer ze hun pik in onze kut hebben.

"Neuk me, neuk me, oh! Neuk me toch asjeblief,” bleef hij alsmaar prevelen terwijl ik hem keihard bereed. Aan zachtheid had hij noch ik behoefte op dit ogenblik. Dit was primair en van een zelden geëvenaarde intensiteit. Ik liet mijn billen telkens met een harde smak op zijn ballen neerkomen.

"Ik wil dat je samen met me klaarkomt,” gilde ik, "oh ja, nu komaan dan, ho ja, spuit je leeg in mijn binnenste. Oh ja, dat lekkere hete zaad van je in mijn kut, oh, kom, wat goed oh.”

"Wow,” zuchtte ik toen mijn orgasme was uitgewaaid.

"Wow,” zuchtte ook hij, een beetje triest terug in de werkelijkheid te moeten ontwaken.

Sim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post258

Aanzoek 1.3

SimGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 15, 2010 01:44:13

Aanzoek 1.3

Vroeger was het voor mijn ouders een hele klus me tijdig uit bed te krijgen om naar school toe te gaan. Sinds een paar weken hoefde ik helemaal niet meer aangepord te worden. Ik was zelfs een flink uur vroeger uit de veren dan nodig was. Laat ik jullie maar meteen geruststellen voor jullie denken dat ik een aanval van plichtsbewustzijn had. Daar hoeven jullie de reden helemaal niet te zoeken. De waarheid is dat ik sinds kort iets had om naar uit te kijken.

Elke ochtend fietste ik met het hart in de keel naar het huis van mijn kersverse boezemvriendin Sofie. Steevast holde ik haar moeder Ilse, die de deur na mijn ongeduldig belletje opende, met een haastig toegeroepen hallo voorbij, gooide mijn kleren uit terwijl ik de trap oprende en stortte me poedelnaakt in bed bij Sofie, die me warm en geurig als een versgebakken broodje lag op te wachten voor ons ochtenduurtje liefdesspel.

Kan je een heerlijker manier voorstellen om de dag in te zetten? Lekkere zoenen, strelen, vrijen en elkaar intussen lieve woordjes influisteren? Moe werden we daar niet van, integendeel. Het gaf ons boordevol energie en we bleven op een meer dan aangename manier fit. Wanneer onderwijzers of klasgenoten ons vroegen hoe we het toch deden om iedere morgen zo blij en goedgemutst te verschijnen, vertelden we telkens weer giechelend dat een uurtje ochtendgymnastiek wonderen doet.

Het weekeinde betekende geen onderbreking, maar enkel een wijziging in ons vaste ritueel. Zaterdag en zondag konden we er immers langer over doen. Niet zelden brachten we heel de voormiddag tussen de lakens en in mekaars armen door. Op die dagen kroop ook Ilse meestal in bed bij ons. Moeder en dochter namen me dan tussen hen in en gaven me een heerlijke verwenbeurt. Waaraan ik dat verdiende? Beide waren dol op me, Sofie omdat ik haar op een zwoele zondagavond haar kutje had laten ontdekken, Ilse omdat ik haar diezelfde nacht het hare had helpen herontdekken. Ze waren me daar oneindig dankbaar voor en wisten me dat keer op keer weer te bewijzen door mij tot het middelpunt van hun seksuele wedijver te maken.

Dat was deze zaterdagochtend niet anders geweest. We hadden er een aller-zaligste vrijpartij opzitten. Sofie en ik lagen loom nog wat na te genieten van mekaars omhelzingen, terwijl Ilse beneden een uitgebreid ontbijt voor ons klaarmaakte. Spoedig zaten we dat heerlijks op te smullen onder de met klimrozen begroeide pergola.

Boven de meer dan manshoge haag die Sofie haar huis van dat de buren scheidde, zag ik de zwarte kuif en de gebruinde schouders uitsteken van een jonge man, nou ja een tiener eigenlijk, die de haag met een schaar snoeide. Hij wuifde vrolijk en riep ons een hartelijke goedemorgen toe.

"Knappe jongen. Heb je hem al gehad,” vroeg ik Sofie vrijmoedig.

"Erik, die is pas achttien,” antwoordde ze misprijzend.

"Hoor jou eens, je bent nauwelijks een jaartje ouder, net als ik trouwens." Dat snoerde haar de bek. Hoe lief ik haar ook had, kapsones kon ik niet dulden.

"Of denk je misschien dat hij nog groen is. Dat heeft mij er anders niet van afgehouden jou in mijn armen te lokken. Het was juist jouw onervarenheid die je zo aantrekkelijk voor me maakte. De gulzigheid waarmee jij in een nacht alles wou leren kennen, zal je nooit meer terugvinden en zal ik nooit vergeten. Zou jij niet dolgraag die blik in Erik' ogen zien als je hem voor het eerst je blote tieten laat zien en je lieve pruimpje, als je hem voor het eerst zijn pik in een meisjes laat steken, als je hem voor de allereerste keer doet klaarkomen, als je hem voor de allereerste keer iemand, jou laat klaarmaken?"

Als ik al schrik had gehad dat ik te belerend had geklonken, dan toonden haar van elkaar geweken lippen, de blos die heel haar gezicht tot in de haarwortels kleurde en de stijve tepeltjes in haar T-shirt me dat die vrees onterecht was. Mijn laatste twijfels werden weggenomen door het tedere kusje dat ze op mijn lippen gaf.

"Je maakt me ongelooflijk zwoel,” fluisterde ze me hees in het gezicht, "wat heb je me een zin gegeven Erik te naaien.” Dat bracht dan weer het duiveltje in me naar boven.

"Wat zeg ik nou toch, een lekkere knul als Erik heeft zijn kersje natuurlijk al lang laten plukken. Het zou me niks verbazen indien je moeder zich al aan dat jonge hapje had vergrepen.”

"Nee, maar je hebt me anders wel op een idee gebracht. Ik voel dat ik dringend aan zonnen toe ben. Deze namiddag bijvoorbeeld. Lekker in mijn nakie. Kan ik er wat aan doen dat de buurjongen toevallig de heg aan het snoeien is. Ik heb toch zeker het recht naakt te zijn in de privacy van mijn eigen tuin. Ik doe trouwens net of hij er niet is. Of nee, ik doe mijn zonnebril omhoog en spreek hem gewoon aan.

"He, knul, sta me niet zo aan te gapen, kom liever naar beneden, maak je nuttig en doe wat zonnebrand op me. Wedden dat het niet lang duurt of Erik smeert niet alleen mijn buitenkant. Maar ook mijn binnenkant, en heus niet met zonnebrand.” "Komt niks van in,” onderbrak ik haar verhitte dagdroom autoritair, "ik merk dat ik Erik tegen je moet beschermen. Een veertigjarige met een zestienjarige. Ben je mal. Kies iemand van je eigen leeftijd. Erik komt bij toe."

"Waarom bekvechten," bemiddelde Sofie. "Waarom roepen we hem niet tot hier? Dan kunnen we hem alle drie hebben. Nu, onmiddellijk!”

Ik speelde slechts eventjes met dat idee. Het was te gemakkelijk. Dat hield ik echter voor mezelf. Voorgevend op suggestie van Sofie in te gaan, kwam ik overeind, stapte op de heg af en bleef recht onder Erik staan.

"Hoi, ik ben Sim," stelde ik me voor. Van daar boven kon hij regelrecht in mijn los zittende topje kijken, wat hem een prachtzicht op de duizelingwekkende kloof tussen mijn tieten en op mijn stoottroepen zelf gaf.

"Hoi, Erik,” antwoordde hij, "maar dat hebben Ilse en Sofie je misschien al verteld. Leuk dat je eens dag komt zeggen, want ik zie jou haast elke morgen met de fiets voorrijden bij de buren."

"Ja, wij verbeteren gezamenlijk onze huistaken." Hij had eens moeten weten welke! "Van taken gesproken, ik dacht zo dat je na al dat harde werk wel zin zou hebben je wat te ontspannen. Sofie en ik gaan straks voor een kort fietstochtje en een picknick. Voel je er wat voor om mee te komen?"

"Lijkt me heel erg leuk,” ging Erik graag op de uitnodiging in.

"En?” Vroegen Sofie en Ilse, die niets van ons gesprekje hadden gehoord.

"Zeg me dat je hem gevraagd hem ons te komen neuken," bedelde Ilse. "Ik kan nauwelijks wachten. Ik drijf, voel maar.” Meteen nam ze mijn hand en duwde die onder haar rok tegen haar kruis. Inderdaad, haar broekje was kletsnat.

"Wel…" rekte ik de spanning, terwijl ik de bovenrand van haar slip brutaal omhoog rukte zodat de stof diep tussen haar billen en haar spleet werd getrokken en haar schaamlippen open geperst werden, "niet echt. Ik heb Erik gevraagd straks samen met ons te gaan fietsen en picknicken. En ons, daar bedoel ik Sofie en mezelf mee. Jij mag niet mee. Dat kan je toch begrijpen. Alsof Erik mijn uitnodiging aanvaard zou hebben, als ik hem vertelde dat iemands veertigjarige moeder meeging"

"Wat moet ik nou aanvangen," zuchtte Ilse vertwijfeld.

"Dit," zei ik krengerig, stak mijn hand in haar broekje en gleed met een vinger in haar spleet. "Je eenzaam liggen masturberen met je vinger of met een vibrator en je inbeelden dat het Erik's pik is. Je zelf inbeelden! In werkelijkheid zal dat naakte jongenslijf boven op mij liggen kronkelen. Zal ik die hete pik levensecht in de spleet hebben."

"Oh God,” kreunde Ilse, "wat maak je me heet." Ze wipte haar billen even van haar tuinstoel, trok haar slipje een eind over haar dijen naar beneden en deed die dan wijd van elkaar. Ik hoorde de stof scheuren. Daar maalde ze echter niet om. Nu ik de nodige bewegingsruimte had, ramde ik liefst drie vingers in haar open pruim. Ze begon met haar bekken achterwaarts en vooruit te wrijven over het zitvlak van de stoel, haar neukspleet telkens over mijn vingers duwend, terwijl ik ritmisch met mijn hand in haar kut kneep.

Aan het gehijg naast me te horen, was Sofie ook met zichzelf aan de slag gegaan en om niet achter te blijven ging ik mezelf met mijn vrije hand strelen. De hele tijd keken we met ingespannen blik naar de gebronsde schouders en bovenlichaam van Erik die nietsvermoedend van wat er zich nauwelijks een tiental meter van zich afspeelde, opging in zijn werk.

Ik ging ook op in mijn werk, lekker met de kut van Ilse en mijn eigen kutje spelen, terwijl ik voor mijn geestesoog dat strakke jongenskontje al bovenop me zag kronkelen.

"Oh, ik houd het niet meer," stamelde Ilse ineens. Ze veerde recht en stormde het huis in. Mijn woorden hadden haar kutje blijkbaar op hol gebracht, alleen... de verkeerde kant uit, weg van Erik. Was ik haar geweest, dan had ik me geen ene moer aangetrokken van de woorden van een zestienjarig wicht. Ik zou zelfverzekerd op Erik zijn afgestapt, mijn kleren hebben uitgegooid en hem hebben gevraagd of er nog wat van kwam. Niets van dit alles deed Ilse echter. Nieuwsgierig wat ze dan wel deed en ook een beetje ongerust - misschien had ik haar onderschat en wuifde ze poedelnaakt binnen enkele tellen Erik vanuit haar slaapkamervenster naar zich toe - rende ik haar achterna, op de voeten gevolgd door Sofie.

Ik hoefde me geen zorgen te maken. Ilse was inderdaad spiernaakt, niet aan het raam echter, maar op het bed en vingerde zich wijdbeens. Ik kwam nog net op tijd op te zien hoe ze haar benen kruiste, haar hand diep in de kut persend en met gekromde rug langdurig klaarkwam.

Dochterlief was ook in alle staten. Ze leunde tegen een muur, haar spijkerbroek en slipje op de voeten, het T-shirt tot boven haar borsten gesjord. Ze wist met zichzelf geen blijf. Haar handen knepen en streelden haar tieten en kut, terwijl ze vertwijfelt zuchtte.

Bij het zicht van haar hete dochter, was Ilse zich weer beginnen te masturberen. Ik liet moeder en dochter nog elk een keertje klaarkomen voor ik besliste dat het veilig was - voor mijn latere plannetjes wel te verstaan - om hen naar het raam te roepen.

"Kom hier. Kan je lekker naar Erik kijken terwijl ik jullie naai." Moeder en dochter haasten zich meteen naar het raam, de bovenarmen op de vensterbank steunend, de bips naar achter gericht. Ik stapte bij ze weg en gespte een van mijn voorbindlullen voor, die ik in Ilse haar nachtkastje bewaarde. Ik neukte de beide dames om beurten met lange halen, terwijl zij van het zicht genoten en zich overgaven aan wellustig gefantaseer en gemijmer.

"Oh, neuk me Erik, toe ja, maak dat ik me terug jong voel," zuchtte Ilse.

"Kijk me die jongen toch eens transpireren. Ik wou dat ik achter hem stond op dat trapladdertje en het zweet van zijn lijf kon likken, ik zou zijn riem los maken, zijn broek en zijn slipje naar omlaag willen stropen, dat zweet langs de kloof in zijn rug tussen zijn billenspleet tot in zijn aarsrozetje willen zien lopen en het daar gaan oplikken."

Ilse en Sofie waren zo door het dolle heen dat ze er geen ogenblik bij stilstonden dat ze slechts het raam hoefden te openen en hem toeroepen om hun wilde fantasieën meteen te verwezenlijken. In plaats daarvan hitsen ze elkaar en vooral zichzelf zodanig op met gore praat dat hun dialoog zich al spoedig beperkte tot steeds langgerekter o’s en a’s, die uitmondden in een waterval van steeds hogere gilletjes toen ze uiteindelijk gelijktijdig klaarkwamen.

"God wat wou ik dat het echt Erik was geweest die me neukte en niet jij,” zuchtte Sofie na afloop.

"Malle meid, ben je door al je geilheid dan vergeten dat we deze namiddag met hem op stap gaan. Straks heb je hem tussen je dijen, in je mond, tussen je tieten, in je aars. Kijk, hij komt al van zijn laddertje om zich klaar te maken, tijd voor ons om hetzelfde te doen."

"En ik dan," jammerde haar moeder.

"Nou, ik wens jullie nog veel plezier samen."

"Wij?"

"Ja, jij en je kut. Jullie zijn toch beste maatjes." Daarop trok ik deur achter mij en voor Ilse haar ontstelde gezicht dicht.

"Wat kan je soms toch een kreng zijn," verweet Sofie me half boos.

"Ja hé, komaan, ik maak het wel goed met je moeder. Dit is er eentje voor ons beiden.” Door de deur heen hoorden we het gekreun van Ilse, die ongetwijfeld weer met zichzelf aan het werk was gegaan.

Ik had haast zin om weer naar binnen te gaan en haar nog eens goed te nemen.

Sim  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post256
Volgende »