Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Panty Party 3.3

RemcoGeplaatst door My 4Fingers do, juni 24, 2010 00:19:20

Eerste wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar reactie op de vorige twee verhalen. Ik kon dus ook niet anders dan het vervolg wel snel schrijven. Ik ben blij dat er mensen zijn die genieten van mijn verhalen.

Panty Party 3.3

We kwamen uit de stad nadat we Anne gehaald hadden op haar werk en stapte uit de auto bij Inge voor de deur. We liepen van de auto naar de voordeur toen ik even opzij keek en een gordijn zag bewegen.

"Wie woont in dat 2de huis links van jou?" Vroeg ik aan Inge. Ze keek me aan en zij dat daar Leo en Anja woonde, "waarom vraag je dat?"

"Ik zag de gordijnen bewegen en volgens mij worden wij in de gaten gehouden."

"Dat zou best kunnen want zij heeft waarschijnlijk ook boven gestaan bij de buren. Laat maar lekker gaan ze doet geen vlieg kwaad."

We liepen verder en gingen bij Inge naar binnen. We liepen de kamer in en Anne keek even rond.

Inge stapte gelijk in haar rol, pakte Anne van achter beet, draaide haar om en gaf haar een zoen vol op de mond. Ik kon zien dat Inge haar tong de mond van Anne in liet glijden en dat ze allebei vol overgave zich met deze kus bezig hielden. Inge trok zich los van Anne en keek mij aan.

" Ga in de stoel zitten en blijf daar zitten tot ik aan geef dat je er van af mag komen."

Ik draaide me om en ging zoals ze gezegd had op de stoel zitten. Ik had een mooi uitzicht op 2 mooie vrouwen die in elkaars armen stonden.

Inge deed een stapje naar achter en nam Anne mee naar de tafel, ze zette haar tegen de tafel aan en begon Anne te strelen. Ze pakte eerst het hoofd van Anne vast en gaf haar weer een tongzoen.

Anne tilde haar handen van de tafel en wilde Inge haar hoofd vast pakken maar zover kwam het niet. Inge trok zich terug en gaf Anne een tik op haar handen.

"Heb ik gezegd dat jij je handen van de tafel mag halen?"

"Neen Inge, sorry maar ik kon me niet beheersen."

"Terug die handen en pas weer iets ondernemen als ik dat zeg."

Anne zetten haar handen weer terug op tafel en keek Inge in haar ogen. Inge pakte het hoofd van Anne en begon weer aan een tongzoen. Deze duurde zeker een minuut en beide dames hadden er zeker zin in. Inge trok zich los en stond even op adem te komen, ze keek even naar mij en kon me gedachte waarschijnlijk lezen.

"Jij mag niet aan jezelf zitten tot dat ik dat zeg, is dat duidelijk?"

"Ja Inge, jij bent de baas."

Inge keek weer naar Anne en zei dat ze nu wel eens wilde kijken hoe het gordeltje, halve BH en kousen stonden. Inge begon de knoopjes van de blouse van Anne los te knopen en liet de blouse over haar handen op de tafel vallen.

"Je mag je handen op tillen om de blouse verder uit te trekken."

Anne trok haar handen van tafel en gooide de blouse op de stoel, ze deed haar handen weer terug op tafel en keek Inge weer aan. Inge pakte de borsten van Anne beet en bracht haar mond naar haar tepels en nam deze een voor een in haar mond. Anne kon dit wel waarderen want ze sloot haar ogen en begon zacht te kreunen. Inge liet haar mond waar die was en begon met haar handen de rok van Anne los te maken. De rok bleef hangen omdat ze er op zat en daardoor niet op de grond kon vallen. Inge pakte de kont van Anne beet en trok deze even van de tafel zodat de rok verder viel. Daar stond Anne dan in volle glorie, in haar halve cup BH, zwarte gordel met zwarte kousen met lichte en donkere strepen en een string die haar kutje nog bedekte. Inge deed een stap naar achter en gaf Anne een compliment met haar lichaam en met wat ze aan had. Inge ging op haar knieën zitten en begon de string van Anne uit te trekken. Deze liet ze op de grond vallen en bracht haar mond tot op een centimeter of vijf van het kutje van Anne. Ze begon zachtjes te blazen en liet even snel haar tong over de lipjes glijden. Anne begon harder te kreunen en drukte haar kutje meer naar voren. Inge trok zich verder terug en gaf Anne een tik.

"Dat het lekker is begrijp ik, maar ik had net nog duidelijk gemaakt dat ik de baas was."

"Sorry, Inge ik zal me inhouden."

Inge bracht haar mond weer naar het kutje van Anne en begon hier nu ook haar handen bij te gebruiken. Ik kon niet precies zien wat ze deed omdat ik er van de zijkant tegen aan keek, wanneer ik Anne zo hoorde had Inge het klitje gevonden van Anne want ze begon nog harder te kreunen.

De dames hadden het naar hun zin en ik moet zeggen dat het mij verschrikkelijk veel moeite koste om niet aan mezelf te zitten of naar de dames te lopen en mee te gaan doen.

"Jezus! Inge wat doe je met me? Ik kan me niet meer stil houden, mag ik me laten gaan?"

"Ja doe maar. Vertel mij en Remco wel wat er met je gebeurd en hoever je bent."

"O! Inge ik ben nog nooit zo lekker gelikt… Ga door! Ik ga zo komen… Ja, steek een vinger in me poes, ja! Zo ja. O! Ja, zo… Steek er nog een vinger bij."

Inge begon nu ook haar hand te bewegen en dat deed genoeg met Anne om haar over de drempel te helpen. "

Ja! I…k…O! Ik…Ja! O! Ik ga klaar komen!" Klonk het uit de mond van Anne.

Inge pakte Anne nu beet anders zou ze door haar benen gezakt zijn, het orgasme denderde door het lichaam van Anne want het was goed zichtbaar. Ik had er nooit zo naar gekeken, maar het is werkelijk mooi om een vrouw een goed orgasme te zien ondergaan.

Inge keek opzij en met een glimlach op haar gezicht keek ze mij aan.

"Hoe was het om dit zo te zien?"

"Het is een prachtig gezicht om twee vrouwen met elkaar bezig te zien, ik had verschrikkelijk veel moeite om niet aan mezelf te zitten of om mee te doen. Ik moet zeggen dat ik me verheug op de rest van de avond."

"Ik ook, maar nu ben jij aan de beurt."

Inge stond op en gaf Anne een zoen.

"Zo schat die kwam volgens mij uit je tenen?"

"Ja, dat kun je wel zeggen, dit was de eerste keer dat ik door een vrouw klaar gemaakt ben. Maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn."

"Oké dan zijn jullie aan de beurt. Remco kom maar hier en ga net zo staan als Anne nu staat. Anne kom jij hier en laat Remco op jou plek staan."

Ik liep naar de tafel toe en liet mijn handen achter mij op de tafel zakken.

"Zo, Anne nu ga jij Remco uitkleden net als ik bij jou gedaan heb. Je mag aan en uitrekken wat je wilt maar vertel wel waarom je het doet."

"Oké, Inge ik zal deze opdracht uitvoeren zoals jij wilt."

"Dank je Anne daar ben ik blij mee, als je het goed doet dan krijg je wat meer vrijheid om dingen te doen."

"Anne keek naar Inge en draaide haar hoofd nu richting mij.

"Zo mannetje ik zal jou eens bewerken."

Inge liep naar de stoel waar ik net uit kwam en liet zich er in vallen.

Anne liep op me af en gaf me een zoen, haar tong bleef in haar mond en ik durfde mijn tong niet in haar mond te steken omdat ik niet wist of dit mocht.

"Goed zo mannetje, je leert snel want ik ben nu even de baas. Vanaf nu mag je jou tong gebruiken als we aan het zoenen zijn," ze kwam weer naar voren en mijn tong gleed haar mond binnen. Mijn tong vond de tong van Anne en begon hier mee te stoeien. Ik begreep nu dat Anne haar handen net niet op de tafel kon laten omdat ik hier ook veel moeite mee had. Mijn hand kwam wel omhoog maar kon me gelukkig op tijd beheersen. Het leek een eeuwigheid te duren voordat Anne zich terug trok en mij in mijn ogen keek. Ze had een glimlach op haar gezicht en zei, "Jezus wat kan jij lekker zoenen. Ik kan daar wel uren mee bezig zijn op deze manier. Inge ben jij het met me eens?"

Inge kon Anne alleen maar gelijk geven en dat deed ze dan ook. Anne pakte mijn T-shirt vast en trok deze omhoog, "steek je handen even omhoog zodat ik het T-shirt over je hoofd kan trekken."

Ik deed wat Anne zei en stak mijn handen omhoog, Anne trok mijn shirt uit en gooide het op de stoel naast ons. Ze liet haar handen over mij borst glijden en pakte mijn tepels vast, ze kneep er zachtjes in wat wel lekker aan voelde. Ze liet de tepels door haar vingers rollen en kneep er even hard in.

"Ow! Jezus! Dat doet pijn."

Anne keek me recht in de ogen en deed het nog een keer.

"Ga er maar aan wennen want ik wordt hier zo verschrikkelijk geil van." Ze had een grijns op haar gezicht die haar er wel erg geil liet uitzien. Ze liet me tepels los en kraste met haar nagels verder over mijn buik naar beneden. Ze knoopte mijn broek open en liet deze op de grond vallen, ze begon nu de panty die ik aan had te strelen en ze liet geen enkel plekje onberoerd. Mijn lul was al hard maar hij kon nog harder, ik had er last van en Anne pakte hem dan ook beet.

"Rustig aan, anders kom ik nu al klaar."

"Dat gaat zeker niet gebeuren, wat ik ook doe je mag nog niet klaar komen anders is het over vanavond. Inge voor jou, ik ga de panty van Remco uittrekken omdat ik hem een andere wil aantrekken."

"Waarom?" Vroeg Inge.

"Omdat ik in deze panty te weinig ruimte heb om zijn lul te pakken en deze recht naar voren te zetten. Ik wil hem namelijk pijpen met een panty aan."

"Oké doe maar" zei Inge.

Anne streelde me benen nog even en keek met geile ogen naar boven, wat een geluk had ik toch. Anne trok de panty naar beneden en mijn lul zwiepte naar voren.

Voor ik er erg in had was mijn lul voor het grootste gedeelte verdwenen in de mond van Anne. Ik ben met een lul van achttien centimeter niet echt klein geschapen maar ik voelde na korte tijd de neus van Anne tegen mijn lichaam. Anne trok zich terug en kwijlde een beetje.

"Jezus! Ik had niet gedacht dat ik zo’n lul helemaal in mijn mond kon nemen." Anne keek met een glimlach omhoog. Ik kon niet anders dan genietend naar beneden kijken en haar een compliment geven over het feit dat mijn lul helemaal in de mond van een vrouw gezeten had. Ze trok de panty verder uit en stond op om de andere panty te pakken.

Het was een Lila kleurige maar wel een grotere maat. Anne ging weer voor me zitten en begon de panty aan mijn ene voet aan te trekken, de andere erbij en langzaam werd de panty netjes omhoog geschoven. Voordat de panty mijn lul zou bedekken nam Anne hem nog even in haar mond en begon er hard aan te zuigen, ook maakte ze met haar hand trek bewegingen waardoor ik moeite had om niet klaar te komen. Ik was blij dat ik vandaag al een keer was klaargekomen anders had het echt niet kunnen houden.

"Alsjeblieft Anne wil je stoppen. Ik kan het anders niet houden, alsjeblieft… Anne stopte en keek me aan, "ik zal je even met rust laten anders moet ik je straf geven." Anne ging zich weer bezig houden met de panty, deze werd om mijn kont getrokken en alles werd netje in de panty gestopt.

Ik keek naar beneden en zag een Lila kleurige tent naar voren steken en het deed geen pijn. Ik zag ook Anne kijken en weer zag ik mijn Lila eikel in haar mond verdwijnen, dit was echt een ander gevoel dan net. Ik kon het eigenlijk niet vergelijken maar het pijpen zonder panty is qua gevoel lekkerder maar met een panty juist weer geiler.

Anne wist wat ze deed en kon heerlijk pijpen, ik had echt moeite om niet haar hoofd vast te pakken en deze verder mee te helpen. Ik keek even opzij naar Inge en wat ik daar zag was ook een heerlijk gezicht.

Inge lag onderuit gezakt in de stoel, haar rok lag op de grond voor de stoel en haar hand bewoog snel heen en weer over haar kutje. Wat een gezicht, de rode kousen met zwarte schoenen die over de leuningen hingen, het colbertje erboven stond open en haar andere hand kneden haar borsten. Er lag een rode godin zich zelf te vingeren en met gesloten ogen te genieten van het moment. Haar hand ging sneller en sneller en ik kon zien dat ze klaarkwam. Ze trilde helemaal en het was weer een mooi gezicht.

Ze deed haar ogen rustig open en keek me aan. Het was bloedgeil, mijn fantasie sloeg op hol en ik heb me heerlijk klaar gevingerd...bedankt Remco en natuurlijk Anne.

Ik keek Inge aan en zei dat ik ook van haar genoot en dat we er maar een mooie avond van moesten maken.

"Oké, dan nu hier komen jullie allebei want ook ik wil wel eens weten hoe het voelt om een lul in een panty te pijpen."

Ik liep naar Inge toe met aan mijn hand Anne.

"Wat wil je dat ik doe vroeg Anne?"

"Ik wil dat jij mijn kutje voorzichtig likt terwijl ik Remco ga pijpen." Anne ging tussen de benen van Inge zitten en begon aan haar likwerk.

Ik ging naast de stoel staan en bood mijn lul bij Inge aan, ze hapte hem naar binnen en begon me te pijpen. Ik wist nu niet wie er beter was maar dat maakte mij eigenlijk niets uit, ik werd gepijpt en hoe. Inge pakte me lul beet en begon er zachtjes in te bijten, ik schrok er van en trok automatisch mijn lul terug. Hierdoor bleven haar tanden achter mijn eikel hangen wat nog pijnlijker was. Ik stopte en de beet van Inge werd minder waardoor het dragelijk werd.

"Jeetje Inge, wil je dat eerst even van te voren aangeven, dat je er op gaat bijten?" "Waarom? Het kwam zomaar bij me op en ik moet zeggen dat ik er net als Anne ook geil van wordt. Nu jij nog."

Ik keek haar aan en zag dat Anne haar werk goed deed, haar oogjes werden steeds kleiner en ze kneep ze even dicht. Haar stem werd ook heser dan normaal waardoor ik begreep dat er weer een orgasme aan zat te komen. Inge was niet zo luidruchtig als Anne wanneer ze klaarkwam, wel kon ze lekkere geile taal uitkramen als ze lag te neuken en klaar ging komen.

Ik bood mijn lul weer aan bij Inge en ze hapte mijn lul weer naar binnen.

Opeens drukte Inge, Anne van zich af en stak haar handen naar mij uit. Ze pakte de panty en maakte er een gat in waar ze mijn lul doorheen haalde. Ze begon me weer te pijpen en trok het hoofd van Anne weer in haar schoot.

"Zo, dit is beter," hoorde ik Inge zeggen tussen de pijp bewegingen door. Zo stond ik daar een paar minuten met een geile mond om mijn lul en maar aan andere dingen te denken om maar niet klaar te komen. Ik wilde het uithouden totdat ik te horen kreeg dat ik mocht klaarkomen. Inge liet mijn lul los en spoorde Anne aan om ook haar handen te gebruiken en haar zo snel mogelijk naar een orgasme te likken. Ik was blij dat mijn lul even rust kreeg en deed een stap naar achter.

Inge was weer helemaal de weg kwijt toen ze klaarkwam, schokkend en trillend denderde dit orgasme door haar lichaam, zeker één minuut was Inge helemaal alleen en van de wereld. Ze deed haar ogen open en keek met een glimlach op haar geile snoet naar Anne en toen naar mij.

"Bedankte jongens, dit was werkelijk geweldig maar ik wil een andere fantasie ook nog uit laten komen. Anne wil je mij even omhoog helpen? Wij moeten even naar boven."

Anne hielp Inge omhoog en kuste haar.

"Oké Remco wat wil je? Deze panty aan houden of wil je jarretels met kousen aan?" Ik vroeg aan Anne of zij voor mij wou kiezen?

"Oké, dat wil ik wel, trek jij maar jarretels met kousen aan maar dan ook schoenen en de rok."

"Okidoki, ik zal aan jullie wens tegemoet komen" en ik maakte een diepe buiging. Anne en Inge liepen lachend en gearmd naar de deur en gingen giechelend naar boven.

Tid om even alles op een rijtje zetten.

Ik had geneukt eerst alleen met Inge, in jarretels met kousen en schoen.

Toen Anne er bij gehaald in een panty.

Een heerlijk schouwspel gezien van 2 vrouwen met elkaar.

Me laten uit en weer aankleden door een vrouw.

Ik was gepijpt met een panty aan.

Daarna had ik gezien hoe een vrouw elegant alleen kan klaarkomen.

Waarna ik nog eens gepijpt werd met mijn kont in een panty waar een gat in gemaakt was om mijn lul door te steken.

Nu moest ik me omkleden in jarretels, kousen met de schoenen en dan maar afwachten.

Kon het nog beter worden?

Het antwoord is ja.

Want niet alleen Inge haar fantasie kwam uit, ook de mijne.

Remco  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post339

Panty Party 2.3

RemcoGeplaatst door My 4Fingers di, juni 08, 2010 22:47:54

Panty Party 2.3

Kom gaan we douchen, al dat sperma gaat zo plakken.

Ik keek Inge aan en begon te lachen, ik kan niet geloven wat er allemaal gebeurd is, dit verzin je toch niet.

"Wat?" Vroeg Inge glimlachend, "ik heb hier wel meer fantasieën over, ik wil ze wel met je delen?"

"Graag," zij ik, "ik ben wel in voor meer van dit soort actie."

Ik had er aan geroken en wilde meer seks in nylon kousen. Ik liep achter Inge aan richting de douche en kon het niet laten om mijn hand onder haar rokje te steken. Een natte hand was het gevolg maar ik wilde nu wel eens weten hoe sperma vermengt met kut-vocht eigenlijk smaakte. Ik liet mijn vinger in mijn mond glijden en likte de vinger af, dit was eigenlijk wel erg geil.

Ik pakte Inge bij haar heupen en hield haar tegen, draaide haar om en duwde haar voorzichtig richting de trap. Ze stak haar handen naar achteren en leunde nu op de vierde tree. Ik ging op mijn knieën zitten en begon het heerlijke kutje van Inge met mijn tong te bewerken.

Aan de reactie van Inge te zien was het lekker en ik had de smaak te pakken, wat een heerlijk nectar. Ik had al het sperma uit de kut van Inge gelikt en had haar klitje niet vergeten. Ze was al weer een keer klaar gekomen toen ik opstond en haar met een natte mond een heerlijke tongzoen gaf. Ze keek me geil aan en vroeg of ik meer van dit soort onverwachte acties in petto had. Ik trok haar omhoog en draaide haar weer om, gaf een tik tegen haar kont en liep achter haar aan naar de douche.

Inge viel op bed en ik kleedde me uit, ik liep de douche in en zette de straal aan. Ik had zeker 10 minuten gedoucht toen Inge de badkamer in kwam.

"Die vrouw waar je het over had, Anne of Annie was dat een leuke vrouw om te zien?" Ik keek Inge aan en vroeg haar waarom ze dat wilde weten.

"O, zo maar ik was nieuwsgierig."

"Ja, tja, maar dat geloof ik niet, heeft dat te maken met jou fantasieën die je hebt." Ze begon te blozen en ik wist genoeg.

"Oké, ga lekker douchen en kom me dan vertellen wat je fantasie is."

Ik ging naakt op het bed zitten en overdacht even wat er allemaal gebeurd was. Ik had panty’s aangehad met een rokje en schoenen. Ik had een vrouw geneukt die hetzelfde aan had als ik en waar ik verschrikkelijk geil van werd. Ik zat nu naakt op bed bij die vrouw en ze ging me dadelijk haar fantasie vertellen over een andere vrouw.

Ik zat ook een beetje te fantaseren over wat Inge zou willen. Het zou geil zijn als ze een trio zou willen en mij daar ook in betrok. Ik zag het al voor me, seks in een panty of met kousen met twee vrouwen.

De gedachte alleen al bracht me in een ander sfeer want mijn lul begon zich weer rustig op te richten en ik had er weer zin in.

Inge kwam de slaapkamer in lopen met een handdoek om haar haren verder te drogen. Ze liep op me toe en gaf me een kus.

"Mijn fantasie is al uitgekomen en nu de volgende die op mijn lijstje staat." Haastig, om te voorkomen dat ze zich nog zou bedenken, vervolgde ze.

"Ik wil graag eens geneukte worden door een vrouw met een voorbind penis. Zo dat is er uit," zei ze met rode wangen.

Ik gaf haar een kus op haar wang, dan gaan we dat toch voor je regelen. Ze keek me aan en haar ogen begonnen te glinsteren.

"Hoe ga je dat dan regelen?"

"Ik weet het niet zeker maar daar moet toch wel een mouw aan te passen zijn. Ik begreep uit de reactie van Anne dat zij wel in was voor seks, of hier ook een vrouw bij betrokken was weet ik nog niet maar daar komen we zo achter."

"Hoe bedoel je dat?"

"Ze vroeg of ik terug kwam met een panty aan, dat vraag je niet zo maar. Ik denk dat Anne hetzelfde idee heeft als jij, seks met een man in panty’s.

Ze heeft ook gezien dat ik van de panty’s alles twee mee nam en zelfs dat ik kousen mee nam. Ook gaf ze aan dat het een leuke avond zou worden als ik haar in mijn zwarte panty zou ophalen. Dat belooft hè.

Wanneer ik haar aanspreek, geef ik aan dat jij er ook bij betrokken wil worden omdat er anders niets gebeurd. Het is kiezen of delen voor Anne." "Yes! Vanavond hebben wij seks en als Anne daar een partij bij is dan is dat prima maar jij bent mijn nummer één."

Inge pakte mijn hoofd en gaf me een lange tongzoen toen ze zich terug trok zei ze "kom we gaan Anne versieren."

Ik kreeg de zwarte panty aangereikt en Inge stond rustig te kijken hoe ik deze aan trok. Ik ging staan om de panty over mij kont te trekken toen ze naar me toe kwam.

"Wat wil je dat ik aantrek?"

"Mag ik het uitkiezen?"

"Ja, alles wat jij wilt." Ik liep naar de kast met lingerie en pakte voor Inge een rood torselletje van de hanger, ik pakte hier een paar rode kousen bij en een strakke rok die tot haar knieën kwam. Daarna koos ik voor een colbertje wat bij de rok past en gaf dit aan Inge.

Ze keek me bedenkelijk aan, "dat is iets wat ik een tijdje niet aangehad heb, ik zal kijken of het nog past."

Ik pakte mijn kleren en ging naar beneden, ik wilde haar niet zien als ze zich aan het aankleden was. Het was ondertussen vier uur geworden en ik wilde naar de stad om zeker niet te laat te komen. Ik wilde eigenlijk eerst met Inge Anne even onopgemerkt keuren.

"Kom je nog of moet ik even helpen?" Ik hoorde hakjes op de trap en liet het op mij af komen.

Jezus! Wat een geweldige verschijning kwam er door de deur. Ze was geweldig, in deze kleren kwam haar figuur geweldig tot zijn recht. Ze kon door gaan voor de strenge directrice van een Multinational.

Ze had voor zwarte schoenen met een hakje van ongeveer 5 cm gekozen welke goed afstaken tegen haar rode kousen. Ik wist niet waar ik moest kijken en kon niets uitbrengen. Inge keek me aan en zei dat mijn reactie genoeg vertelde.

Ik kon nog steeds niets normaal uit mijn mond krijgen, "Jezus Inge! Wat zie jij er… Geweldig uit." Het kwam er stotterend uit maar er kwam wat uit, Inge moest lachen en liep naar me toe.

"Oké ventje nu ben ik de baas en jij gaat zorgen dat ik vanavond krijg wat ik wil, is dat duidelijk?"

Ik keek haar aan en zag dat ze het meende maar ook dat er een ongedwongen Inge achter stond. "Alles mag, niets moet maar ik ben de baas, is dat duidelijk?"

"Ja Inge, jij bent de baas."

"Oké, dan gaan we nu zorgen dat Anne met ons mee gaat en dat zij mij gaat neuken met een voorbind penis."

Ik liep achter Inge aan en zo stapte we in mijn auto om naar V&D te gaan, Anne halen. Tijdens de rit naar de stad legde ik mijn hand op het been van Inge.

"Heb ik gevraagd of jij dit wilde doen?

Neen?

Wat neen?

"Neen Inge, hier heb je niet om gevraagd." Was mijn antwoord.

"Voor deze ene keer vind ik het niet erg, ik zal het deze keer door de vingers zien omdat we het hier nog niet over gehad hebben."

Ik liet mijn hand dan ook over haar been glijden en kon het niet tegen houden dat mij lul hierop reageerde. Hij begon te groeien en dat was voor Inge ook zichtbaar.

"Oké, haal nu je hand maar weg want anders hebben we wat uit te leggen aan de mensen die je zo zien met een stijve lul in je broek."

We waren aangekomen in de stad en ik zette de auto in de parkeergarage. We liepen daarna naar V&D omdat het al bijna kwart voor vijf was en dat was de tijd die Anne aangegeven had.

We liepen V&D in aan de voorkant, de kousen en de panty’s stonden in de hoek rechts achter. Ik liep met Inge in een omtrekkende beweging naar de panty’s omdat ik wilde kijken of Anne er al was. Ik liet mijn ogen de kost en zag haar aan komen lopen.

"Kijk daar loopt Anne," zei ik tegen Inge en ik wees voorzichtig naar Anne. Inge keek en zei, "jij blijft hier ik ga haar even van dichtbij bekijken. Ik wil niet dat ze je ziet dus doe voorzichtig."

"Ja Inge, ik zal voorzichtig doen."

Inge keek me lachend aan, " goed je gaat het al leren."

Inge liep naar de stellingen met kousen en panty’s en bleef steeds in de buurt van Anne. Ik zag haar kijken en Anne opnemen, ook sprak ze Anne aan en liet zich voorlichten. Ik zag Anne al wel rond kijken en ze leek wel te zoeken, ik keek op mijn horloge en zag dat het nu precies kwart voor vijf was, ze was op zoek naar mij. Ik denk dat Inge het ook door had en ze bedankte Anne voor de inlichtingen.

Inge liep mij kant weer op en kwam met haar mond richting mijn oor.

"Ik wil haar, regel het."

"Ja Inge, ik ga het regelen."

Nu liep ik met een bonzend hart richting de panty afdeling. Anne zag me aankomen en met een glimlach op haar mond vroeg ze of ze me kon helpen? "Ja, dat kunt u, ik heb een speciale opdracht voor u."

"Hallo! Fijn, zeg maar je hoor."

"Goed dan. Ik wil even vragen of je wilt controleren of ik de juiste been mode aan heb zoals je aangegeven heb."

Ze ging op haar hurken zitten en ik deed het zelfde, we zaten in het achterste pad en ze stak haar handen onder mijn broek en voelde aan mijn benen, "ja je hebt de panty aan die ik aangegeven heb."

"Ja. En wij gaan een leuke avond tegemoet. Maar, er is wel iets wat ik wil vertellen."

Ze keek me vragend aan,"wat dan?"

"Er komt wel iemand bij."

Anne keek me aan, "wie dan?"

"Val je op vrouwen?" Anne keek me aan,"ik heb er geen ervaring mee als je dat bedoelt?"

"Je begreep volgens mij wel dat ik de panty’s en de kousen niet alleen voor mij alleen meegenomen had of wel?"

"Neen, dat zeker niet en ik had er stiekem eigenlijk een beetje op gehoopt," Anne haar wangen begonnen te kleuren van deze openbaring.

"Oké dan, wat voor vrouwen vind je aantrekkelijk?"

"Jeetje! Dat is wat, ik kan zo snel niet op een naam komen van een vrouw waar ik iets zou mee willen."

"De vrouw waar je net stond mee te praten, is dat iets waarmee je iets zou kunnen?"

"Ja, die zag er wel leuk uit, wel wat streng maar een goed figuur."

Ik wist genoeg, "hoe lang moet je nog werken?"

Ze keek op haar klok en ze zei dat ze nu klaar was, het was vijf uur dus ze kon naar huis.

Ik ging weer staan en keek waar ik Inge zag. Ze zag me staan en kwam naar me toe. Anne gaf ik een hand om haar te helpen op te staan.

"Anne mag ik je voorstellen aan Inge, Inge mag ik je voorstellen aan Anne." Beide dames gaven elkaar een hand en begonnen elkaar op te nemen. Inge deed een stap naar voren en gaf Anne een zoen op haar wang, "hallo, Anne leuk je te ontmoeten. Wat heeft Remco je allemaal gezegd?" Anne keek me aan en ik zei niets.

"Nou dat we een leuke avond zouden krijgen maar dat er wel iemand bij zou komen. Dat ben jij dan mag ik aannemen."

"Ja, dat ben ik maar heeft hij meer gezegd?"

"Neen nog niet. Zover waren we nog niet, mis ik iets."

"Nou Remco mag zomaar alles doen wat hij wil, ik ben de baas en ik wil dat jij daar ook zo over denkt."

Inge boog zich naar Anne toe en fluisterde iets in haar oor. Anne haar ogen draaide naar mij toe en ze begonnen te glinsteren.

"Goed Inge, ik doe mee."

"Dan zullen jullie nu alles doen wat ik wil en neem maar van mij aan dat iedereen aan beurt komt."

"Anne, ga je omkleden hoe je wil. Maar, ik wil dat je een paar kousen aantrekt."

Inge liep naar het vak met kousen en pakte een paar die wij ook al hadden, de zwarte met strepen.

"Nu ga je naar de lingerie afdeling samen met Remco en ga je een gordeltje kopen," ik zag dat Anne schrok.

"Hier? Vroeg Anne.

"Ja. Hier."

"Goed Inge. Ik ga samen met Remco een gordeltje kopen.

"Inge? Heb jij nog een voorkeur welke kleur het moet worden?"

"Heel goed Remco dat is een goede vraag. Ik wil dat er een zwart gordeltje gekocht wordt met een zwarte halve cup BH en die moet ook aan.

Ik ga nu iets drinken op de bovenste verdieping en jullie hebben hier een half uur voor. Ik verwacht jullie om …vijf over half zes aan mijn tafel en dan is Anne gekleed in een rok met blouse en met het gekochte setje er onder. Anders gebeurt er niets vanavond."

Inge draaide zich om en liep weg.

Ik keek Anne aan en zei, "geef maar hier dan ga ik dit alvast afrekenen." We liepen naar de kassa toe en ik betaalde.

"Waar heb jij jouw kleren?"

Anne keek me aan, "ik heb mazzel vandaag. Ik heb een rok en een blouse in de kast hangen dus die ga ik snel even halen zodat we het gordeltje en de BH kunnen passen."

"Neen wacht, als je mij eerst helpt. Voor je jezelf gaat aankleden. Dan lijkt het of jij me helpt. Begrijp je? Dan kan je het setje meenemen en het bij mij in de kleedkamer aan trekken. Op die manier winnen we tijd en moet je het niet twee keer aan trekken."

"Jeetje! Heb je er over nagedacht of zo?" En we liepen lachend naar de lingerie afdeling.

Een gordeltje met een bijpassende string was snel gevonden alleen de BH was wat lastiger maar we konden er gelukkig toch één in de maat van Anne vinden. We liepen naar de paskamers, Anne keek om zich heen en sloop een paskamer in. Ik ging er voor staan en wachtte tot Anne iets zei.

"Wil je even kijken? Of mag dat niet?"

Ik deed het gordijn iets opzij en keek het pashokje in. Mijn adem stokte in mijn keel. Jezus! Anne was misschien nog mooier dan Inge, en die was al geweldig.

"Anne dit is echt geweldig, als er nog kousen onder zitten dan is het af. Heb je hier ook nog bijpassende schoenen bij?

"Neen niet hier. Bij me thuis wel."

"Trek snel uit we hebben niet zoveel tijd over en ik moet het nog betalen." Anne trok het setje uit en ik zag nu hoe Anne er naakt uitzag. Een mooi figuur met een streepje schaamhaar boven een kaal kutje waarvan de lipjes iets open stonden. Borsten die je mooi in een hand kan pakken en die voldoen aan de opmerking "Handje vol."

Ik kreeg de spullen van Anne aangereikt en ik moest me zelf aanzetten om naar de kassa te lopen en niet nog even te genieten van het figuur van Anne. Bij het betalen vroeg de dame achter de kassa of het wel de juiste maat was omdat een heleboel mannen BH’ s te groot kochten.

"Neen hoor. Dank u. Dit past perfect." Ik liep er mee naar de roltrap en gaf het pakje aan Anne en liep met haar mee. Onderweg naar de werknemers ingang vroeg ze mij even te wachten. Het leek wel uren te duren maar in het echt was het maar vijf minuten. Ik keek Anne aan en zag een gelukzalige blik.

"Het zit geweldig allemaal en het voelt allemaal heerlijk op mij lijf."

Mijn hand gleed over haar kont en ik kon het gordeltje voelen door de stof van haar rok heen. We stapte de lift in en drukte op de knop van de bovenste verdieping, de deuren gingen dicht en ik draaide me om naar Anne. Ik wilde

haar zoenen maar ze draaide haar hoofd weg, "mag niet van Inge. Nog niet." Ik keek haar aan en bukte iets, "nee ook niet met je hand onder mijn rok. Mag allemaal niet van Inge totdat zei zegt van wel."

We waren ondertussen op de 7de verdieping aangekomen en liepen het restaurant in. We zagen haar niet gelijk zitten dus liepen we de trap op en daar zat Inge in de hoek, iets verscholen maar zichtbaar.

"Zo, zijn jullie daar, net op tijd." Ik keek op mij klok en zag dat het 3 minuten over half 6 was. Ja inderdaad net op tijd.

"Anne jij komt hier zitten en Remco jij komt hier zitten." We zaten allebei naast Inge en ze had de touwtjes goed in handen.

"Oké, ik ga jullie zo iets vragen en het antwoord hierop zal bepalen wat er allemaal gaat gebeuren."

Ik keek Inge en Anne aan en ik wist het antwoord eigenlijk al, ik zal zeker ja zeggen. Inge begon.

"Ik ben de baas en bepaal wat er gebeurd. Zijn jullie het daar mee eens?"

"Ja Inge, was het antwoord wat zowel ik als Anne gaf.

"Ik mag alles met je doen of laten doen?"

"Ja Inge."

"Ook als je dat niet zo leuk vind?"

"Ja Inge."

"Je mag nu aangeven wat je beslist niet wil. Remco vertel het maar."

"Inge ik wil eigenlijk alles als het maar schoon is als je begrijpt wat ik bedoel."

"Ja Remco, dat begrijp ik."

"Goed Inge dan doe ik alles wat jij wilt."

"Anne? Voor jou zal het iets moeilijker zijn omdat je mij nog niet goed kent, wat wil jij zeggen."

"Inge ik sluit mij aan bij het antwoord van Remco."

"Dan is dat afgehandeld en dan gaan we nu naar huis, ik lust wel iets te eten."

Ik moest bekennen dat ik ook wel honger had.

"Wilde je wat halen of had nog iets thuis liggen?"

"Neen, ik heb trek in pizza dus we laten iets komen. Anne het voelt geweldig wat je aan hebt en trek nu die string maar uit, ik wil dat je deze aan Remco geeft voordat we van tafel gaan."

Ik zag Anne draaien en kronkelen. Met een grijns op haar mond gaf ze mij de zwarte string die ik had gezien in het pashokje.

"Goed, nu naar huis want ik heb trek."

"Ja Inge, we gaan mee."

Ik hoor graag wat jullie er weer van vonden en bij genoeg reacties volgt de zaterdag avond met veel verkleedpartijen en lekker seks.

Ik zie de reactie wel tegemoet.

Remco

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post328

Panty party 1.3

RemcoGeplaatst door My 4Fingers do, mei 13, 2010 00:38:54

Panty feest 1.3

Dinsdag. Het was koud. Min vijf graden.

Ik moest naar mijn werk in Den Haag. Een kwartier lopen naar het station. Bij de Kiosk een bak koffie gehaald waar ik mijn handen aan warmde. Ik stapte in en kon zitten. Niet druk vandaag. Ik pakte mijn Spits en was al snel verdiept in het krantje.

Opvallend luid klinkende hakken trekken mijn aandacht. Ik keek over mijn krant naar de hakkenvrouw. Wat ik zag moest ik even op me in laten werken. Een wollen muts en dikke sjaal om haar nek, haar gezicht was amper te zien. Een dikke jas zodat je niet kon zien wat voor vlees je in de kuip had en toen kwam het.

Een kort rokje met daaronder een panty met schoentjes die er prachtig bij stonden. Ik moest wel gestaard hebben want ze begon te lachen en vroeg of ze hier mocht zitten. Ik wist bijna niets uit te brengen maar een “ja natuurlijk” volgende erg snel (nadat ik me woorden had gevonden).

“Is het zo raar wat je ziet,” vroeg ze?

Ik herpakte me en zij dat ik het bovenste gedeelte verwacht had in deze kou maar de onderste helft mij enigszins verraste. Ze keek me lachend aan, “dat hoor ik wel meer.”

Ze deed haar muts af en haar sjaal volgde kort daarna, de jas ging open en ik zag een vrouw die niet knap maar zeker niet lelijk was, gewoon één van dertien in een dozijn.

Ik keek nog even naar haar benen en vroeg of ze het niet koud had? Ze zei dat het wel mee viel, panty’s zijn warmer dan je denkt. Ze keek even om en kwam naast me zitten, zachtjes fluisterde ze in mijn oor “moet je ook eens proberen zo’n panty.”

Ik keek haar aan en ze moest lachen. “Waarom kijk je zo raar? Daar is toch niets mis mee?”

Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en zei dat een man in een panty nou niet bepaald het straatbeeld sierde. Ze moest er wel om lachen.

“Ik wil je het verschil van panty’s wel laten zien als je dat wilt?” Ik keek haar aan en vroeg wat ze bedoelde. Zachtjes zei ze dat ze thuis een tuin had waar alleen de buren in konden kijken, deze buren waren op vakantie dus was het mogelijk om buiten te ervaren wat het dragen van een panty betekende. Ik keek haar aan en geloofde mijn oren niet.

“Dus jij wilt zeggen dat ik bij jou een panty aan doe en dan in de tuin ga lopen om te ervaren wat het is om in deze kou met een panty buiten te lopen?”

“Ja, zei ze, is dat geen goed idee? Ik loop er al een tijdje mee maar mijn vriend wilde het niet, wel in de slaapkamer maar niet buiten. Hij is nu weg en ik heb het rijk alleen. Het weekend is voor mij en als je wilt ook voor jou. Ik heet Inge en heet jij?”

Ik heet Remco en we moesten het maar doen. In de rit naar Den Haag legde ik mijn hand op haar knie en ze keek mij aan, “je moet wel nog wat dingen doen” zei Inge. “Geef me je email adres en dan hoor je het wel.”

Ik was volledig van de kaart, ik kon amper dingen uitvoeren zonder niet aan Inge te denken. Wat zou ze allemaal met me willen? Wat moest ik allemaal nog doen?

Ik hoefde niet lang te wachten of er verscheen een mail van Inge. Er stond alleen “welke schoenmaat heb je?” Meer niet. Ik las het nog eens en antwoorden toen, 44. Dat was het enige wat ik die dag nog van Inge vernomen had.

Shit… ik heb haar telefoonnummer niet, dat is niet slim.

Woensdag.

“Welke maat spijkerbroek heb je?” Ik vond de mailtjes maar vreemd. Waar wilde ze heen, ik had geen flauw idee. Ik antwoordde weer netjes en weer geen signaal verder van Inge.

Donderdag.

“Wat is je 06 nummer?”

Vrijdag.

“Nog één nachtje slapen en dan is het zo ver. Ik wil dat je morgen om 10 uur bij V&D een paar panty’s gaat halen. Ik laat aan jou over welke. Ik wil nog aangeven. Er moeten er van, 20, 60 en 100 denier, bij zitten. Voor jou een paar en voor mij een paar. Voor mij de maat 44-46 zijn en voor jezelf ga je daar maar vragen. Neem ook een paar kousen mee, ik verwacht hier wel wat variatie in want alles zwart is ook maar zwart. Zorg dat je telefoon aan staat en wacht daarna op mijn teken. Liefs Inge.”

Zaterdag D Day

Ik had de wekker gezet om er zeker van te zijn dat ik op tijd in de stad zou zijn om de bij V&D panty’s te gaan halen. Onder de douche en scheren van onder en van boven. Hoe zou Inge willen dat het er uitzag van onderen? Alles kaal of alleen mijn ballen en lul? Ik ging voor het laatste en bracht mijn schaamhaar met de tondeuse naar een korter formaat dat het was.

Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag een zenuwachtige man die niet goed wist wat hem te wachten stond.

Geschoren, gekleed en bewierookt, op het gemak naar V&D. Veel te vroeg kwam ik in de stad en ik liep nog even rond voor ik om vijf voor tien V&D in stapte.

Ik liep naar de afdeling van panty’s en kousen op de begane grond en begon rustig rond te kijken. Ik had bekijks, zoveel mannen zullen er niet zijn die voor hun vrouwen panty’s of kousen kopen. Ik had er lak aan en moest bekennen dat het een opwindend en geil gevoel gaf.

Nu nog nog achter mijn maat komen. Dus, ik zocht een dame op die daar werkte, “mag ik u iets vragen?”

“Natuurlijk” en ze draaide zich om. Anne stond er op het naamplaatje en ik keek haar aan met rode wangen.

“Welke maat zou ik moeten hebben voor een panty? Ik moet namelijk zwarte piet spelen en ik wil een panty.”

Het was er uit, maar mijn hoofd gloeide helemaal.

“Kom maar even mee” zei Anne. Ik liep achter haar aan en kwam tot de conclusie dat ze er niet verkeerd uit zag.

We stonden voor een rek met panty’s van 100 denier, deze zijn lekker dik en hierdoor zie je weinig tot geen huid. Ik kan deze aanprijzen, ik draag ze zelf ook. Ik keek naar beneden en zag dat je door haar panty heen kon kijken. “Nee joh, deze niet.” Deze is 20 denier. Ik wist genoeg. Ik moest ook 44-46 hebben zo bedankte Anne.

Ik liep nog wat rond en pakte voor mij en Inge zes paar panty’s. Eén zwarte, een paarse en een blauwe. Ik liep naar de kousen en zag daar een paar kousen liggen, zwart met dikke zwarte strepen van boven naar benden. Die moest ik ook hebben.

Ik pakte nog een paar witte kousen en liep met mijn handen vol naar de kassa. Onderweg kwam ik Anne nog tegen die me aankeek en zei; wanneer je de zwarte pieten panty aan hebt en mij om kwart voor vijf komt ophalen kan het nog wel een leuke avond worden. Zo liep ze weg. Maar ik had het eigenlijk wel gehad met het geheimzinnige gedoe, ik wilde weten waar ik aan toe was!

Ik had afgerekend en daar klonk mijn telefoon, een SMS.

“Zo heb je alles? Dan kan je nu hier heen komen en dan kunnen we kijken wat je allemaal gekocht hebt. Kom naar de Riouwstraat 67 zie je zo Inge XXX.”

Ik was snel in de Riouwstraat en liep naar nummer 67 toe, Inge deed open. Ze zag er geweldig uit, truitje wat erg strak zat (waardoor ik een goed beeld kreeg van haar borsten) een rokje wat lekker kort, met daaronder een netpanty met laarzen.

Ik stapte naar binnen met een kus en een bos bloemen

“Dank je wel. Terwijl ik de bloemen in het water zet kan jij naar boven lopen en de deur rechts in gaan. Daar liggen kleren die je alvast aan kan trekken dat schenk ik over vijf minuten de koffie in die we in de tuin zullen opdrinken.”

Ik liep rustig naar boven naar de kamer die ze aangegeven had. Haar slaapkamer, en op haar bed lagen de kleren.

Er lag een kort rokje (net als die van Inge) een netpanty en er stonden schoenen naast. Maat 44, het waren mooie rode pumps met eigenlijk wel hoge hakken. Ik twijfelde wat doen?

We zouden toch alleen panty’s passen maar dit was veel meer. Terwijl ik er over na dacht werd het opwindende gevoel wel sterker en ik werd er eigenlijk geil van. Gelukkig had ze er geen BH bij gedaan dat had ik niet prettig gevonden maar dit was het proberen waard.

Ik trok snel mijn kleren uit en pakte de netpanty. Ik stak mijn hand erin en voelde wat een vrouw dagelijks voelt als ze een panty aan trekt. Zij zullen het wel de normaalste zaak van de wereld vinden maar ik werd er geil van. Ik stak mijn been erin en trok de panty aan, nu mijn andere been en over mijn kont en penis. Ik streelde over de panty, dat liet mij niet onberoerd, mijn lul begon zich op te richten.

Ik stopte en trok het rokje aan. Nu restte alleen nog de schoenen die prima paste. Ik keek in de spiegel en moest wel even slikken. Daar stond ik dan in vrouwen kleding en het maakte me nog geil ook.

“Kooofffffiiiieeee” klonk het van beneden, “ik zit in de tuuuiiin!”

Ik keek nog even in de spiegel, ‘k wist niet waar ik aan begonnen was maar tot nu toe was het aangenaam.

Ik liep wat onwennig van de trap en moest me goed vast houden, lopen op hakken was niet mij dagelijkse bezigheid.

Ik kwam zonder te vallen beneden en liep wat wankelend naar de tuin. Trots deed ik de deur open en stapte de tuin in.

“Wow! Wat zie je er goed uit,” zei Inge, “kom hier naast me zitten. Hier je koffie.” ‘t Was een Haags bakkie. Kan er niet meer af vroeg ik?

“Wanneer we ons steeds omkleden en elke keer een bak koffie moeten nemen dan heb ik een koffie buik als we klaar zijn.”

Ik keek haar aan en vroeg waar ze nog meer over nagedacht had? Alles leek te kloppen, van de kleding, de schoenen, de koffie tot wat ze zei en deed.

Ze keek me aan en vroeg “en? Hoe voelt dat nu?”

Ik keek haar aan en zei dat het redelijk koud aanvoelde. Ze lachte en zei dat “klopt ook. Met deze netpanty heb je minder nylon om je benen maar toch geeft het iets van bedekking, je zult straks het verschil wel voelen. Kom” zei Inge “laten we eens kijken wat je allemaal meegenomen hebt.”

Ik gaf het zakje van V&D, “zo je heb je goed aan de opdracht gehouden. Laten we nu eerst de 20 denier panty’s eens aan gaan trekken, ga je mee?”

Ik liep als een klein kind achter Inge aan “zal ik eerst gaan?” was mijn vraag toen we bij de trap aangekomen waren.

Je laat een vrouw met een kort rokje niet voor gaan zodat je er onder kan kijken. Ze keek me aan en zei “ga je gang.” Ik liep naar boven en bedacht me dat nu Inge onder mijn rokje kon kijken en ik moest daar wel om lachen. “Wat lach je nu” vroeg Inge.

“Ik laat mezelf voor gaan en nu kan jij onder mijn rokje kijken.”

“Ja, precies, ik vind het niet erg hoor” zei Inge met een lach. We liepen verder naar de slaapkamer van Inge en pakte de panty’s uit de verpakking. Inge trok haar rokje omhoog en trok de netpanty uit, ze deed het zo geraffineerd dat voor ik het wist had ze de andere al weer aan.

Ik was nog bezig met het uitrekken van de netpanty.

Inge ging op het bed zitten en ik pakte ook de paarse panty. Ik stak met hand er weer in en moest toegeven dat deze toch lekkerder voelde, gladder en prettiger.

Mijn lul begon zich verder op te richten, verder dan hij al was toen ik de netpanty aan had. Dit werd door Inge nauwlettend in de gaten gehouden, ik kon er niets aan doen. Ik had intussen de panty aan en liet het rokje weer zakken. Ik keek Inge aan en zag dat deze panty haar beter stond dan de netpanty. Ik liep naar haar toe en betaste haar knie en keek haar aan. “Bedankt dat je dit met mij wilde doen, dat je mij dit aangeboden hebt.”

Ik kuste haar op de mond en ging staan.

Zo nu weer naar buiten, dan gaan we zien of dit anders aanvoelt als de netpanty. Ik zei dat ik deze panty lekkerder vond passen dan de netpanty en ook Inge had dat gevoel.

“Een netpanty is geiler in sommige gevallen maar daar komen we later wel op eerst deze maar eens voelen.” Ze gaf me een tik op mijn billen en we liepen weer naar beneden.

We hadden net de koffie op nadat we de 60 denier panty aanhadden en Inge zei dat het nu tijd was voor de 100 denier panty. Ik liep weer achter Inge aan maar nu bleef ik wachten onder aan de trap, Inge keek me aan en liep zonder wat te zeggen naar boven. Ik liep er vlak achter en keek omhoog, ik kon lekker onder haar rokje kijken en stak mijn hand uit. Ik wilde haar aanraken maar hield me in. Ik wist niet wat ze allemaal wel en niet wilde.

We kwamen boven en Inge draaide me zich om, “ik had wel een hand onder mijn rokje verwacht.”

“Ik wilde wel maar hield me in was mijn antwoord.”

“Mogelijk dat je het niet wilde en dan had ik een probleem. Het is lief van je er niet zomaar van uit gaan, dat vind ik leuk aan een man.

We deden onze panty’s uit en Inge deed nu ook eerst haar rokje omhoog en liet heel rustig haar panty zakken.

Ik keek tegen een kaal geschoren venusheuvel aan waar ik een druppeltje vocht dacht te zien. Ik kon even niets meer doen en stond te staren, ik herpakte me weer en deed het zelfde als zij.

Eerst de rok omhoog en daarna de panty heel rustig uit.

“Mijn lieveling” zei Inge toen ze de 100 denier panty pakte, “gladder bestaat niet, hij glanst lekker en hij is lekker warm.”

Ook ik trok de panty aan en moest zeggen dat dit ook mijn favoriet zou worden.

Jezus! Wat een geil gevoel was dat als je over de panty je lul streelde was het genot geweldig.

“Ho! Ho, nog niet klaarkomen. Daar is het nog veel te vroeg voor,” zei Inge. Ik stopte met strelen en keek Inge aan, “Jezus! Meid, ik zou hier wel elke dag in kunnen lopen.”

“Ja, hé, dat heb ik nou ook, vandaar dat ik ook in de winter in panty’s loop.” We liepen naar beneden en ik moest toegeven dat het minder koud was dan ik me had voorgesteld. Ik zei dit dan ook tegen Inge en ze streelde mijn benen.

Ik moest denken aan Anne bij V&D en zei dat het ook de favoriete panty was van haar en ik moest het hele verhaal vertellen. Inge begon te glimmen en zei dat we misschien vanmiddag de stad nog even in moesten.

We waren door de panty’s heen en Inge ging een broodje voor ons maken.

Ik zat even lekker en streelde mijn benen. Wat ik voelde was niet goed te beschrijven, ik voelde het nylon en tegelijkertijd het strelen van mijn been, twee keer dat gevoel aan hand en been.

Ik zat in de zon en had me ogen even dicht. Merkwaardig genoeg had ik nu het gevoel dat ik bekeken werd en opende me ogen voorzichtig.

Inge stond in de keuken en was bezig. Ik zocht achter de spleetjes van mijn oogleden de rest van de omgeving af en zag iemand achter het raam bij de buren staan. Ik schrok me rot en wilde eigenlijk gelijk op staan. Hoewel, ik vond het wel geil dat er naar me gekeken werd door iemand en die het leuk leek te vinden.

Ik maakte een beweging om aan te geven dat ik op zou staan en ik deed me ogen open. Ik keek even om me heen en daarna naar boven. Er was niemand te zien en ik moest lachen. Ik liep naar binnen en vroeg wat er nu in het verschiet lag.

“We gaan de kousen proberen zodat je ook daar mee buiten gelopen hebt.

Kunnen we in de kousen ons broodje op eten.”

Boven vroeg ik Inge of de buren echt weg waren.

“ Ja, dat weet ik zeker. Wat dan?”

“Ik zag iemand achter de het raam boven staan toen ik onderuit in de zon lag te genieten.”

“Jezus! Dat is de buurvrouw van de andere kant die de plantjes water geeft, hoe reageerde ze?”

“Ik weet het niet ze was weg toen ik deed op ik wakker werd. We zullen wel zien wat er van komt.”

We pakten de kousen met de zwarte strepen uit de verpakking. Inge zag dadelijk dat het jarretel kousen waren en geen zelf dragende. “Dan maar jarretel eraan.”

Ze haalde twee jarretel gordels uit en gaf er één aan mij. De ander trok ze zelf aan en maakte de kousen er aan vast. Ze kwam naar me toe om me te helpen met het vast maken van de kousen. Ik deed alles weer recht en zag dat mijn lul de rok een iets andere vorm gaf dan bij een vrouw.

Inge moest er wel om lachen en we keken elkaar daarom ook lachend aan. We liepen naar beneden. Ik was zo geil als wat geworden, ik wilde neuken. We gingen de tuin in en we aten ons broodje. Inge zat tegenover me en ik deed mijn benen iets wijd. Inge zag dit en deed hetzelfde. Mijn benen gingen verder en ook Inge deed mee.

Ik had mijn broodje op en pakte de hand van Inge en liep met haar naar binnen.

Bij de tafel keek ik haar recht in de ogen en vroeg zonder iets te zeggen of ik me gang mocht gaan.

Ze knikte. Ik pakte de sluiting van haar rok en maakte deze open. Ik liet de rok vallen en ze stapte eruit. Ik ging door mijn knieën en was met mijn mond op de hoogte van haar geschoren venusheuvel. Mijn tong streelde de lipjes en Inge zakte haast door haar benen. Ze begon te kreunen en pakte me hoofd.

“Lik me, ik wil je tong en lul voelen. Kom lik me…” Ik likte alsof mijn leven er vanaf hing en ik hoorde Inge alleen maar zwaarder kreunen.

“Kom lik die geil doos van je slet, neuk de kut van die hoer die voor je staat.” Ik schrok van het taalgebruik van Inge maar zag dat ze er helemaal in op ging. Ik wilde haar daar niet in storen want ze zat aardig tegen haar orgasme aan.

“Likken kreng, slet die je bent met je geile jarretels aan… neuken zal je mij. Jezus! Remco… ga door, ik ga zo komen, ja,a… ga… Ja! Door, o, ho, o, oh… ik kom… lik me klitje, steek een vinger in me kut…”

En daar raasde het orgasme door Inge. Ik ging snel staan om haar op te vangen anders zou ze gevallen zijn.

Ik legde haar op tafel en gaf een kusje op haar lipjes. Ik wilde niet gelijk mijn lul in haar kut steken omdat ik ook haar ervan wilde laten genieten.

Ze kwam weer een beetje bij en keek me lieftalig aan. “Jezus! Dat was een tijd geleden dat ik zo klaar gekomen ben, dit gaan we meer doen.”

Ik liet haar wat meer omhoog schuiven zodat ze met haar kont op de rand kwam te liggen. Ik pakte de in nylon kousen gehulde benen vast en bracht deze naar boven, op mijn schouders en positioneerde mijn harde penis voor haar hete kutje.

Ik drukte door en werd gek van het gevoel. Het hete kutje van Inge sloot geweldig om mijn paal heen en toen de ballen tegen haar kont kletsten voelde ik een geweldig gevoel door me heen gaan.

Eindelijk neukte ik een vrouw met kousen en jarretels die ik ook aan had. Dit was wel eens in mijn dromen voor gekomen maar je denkt niet dat het normaal is dus stop je het maar weg.

Ik trok me terug en duwde mijn lul weer helemaal naar binnen. Dit ging ik niet lang volhouden want mijn ballen begonnen al te borrelen.

Ik begon Inge dan ook sneller en harder te neuken waardoor ook Inge weer harder begon te kreunen. Zo dreven we elkaar op naar ons hoogte punt.

“Ja! Neuk me met die harde paal in mijn lekkende kutje…”

“Ja! Ik zal die kut van je volspuiten geile slet. Ik ben je panty slet… ik ga die kut van je spuitttteeeen…”

“Ja! Kom in die geil doos van me… ja! Kom klaar, dan doen we het samen…

Ik spoot met een paar stralen haar kut helemaal vol, het begon te lekken en alles zat binnen een mum van tijd onder het sperma.

Ik liet me voorzichtig op Inge zakken en begon haar te zoenen. Was het lekker vroeg ik?”

“Ja, het was heerlijk maar je bent nog niet van me af, het is nog geen maandag.”

Er zit een tweede deel aan te komen bij genoeg reactie, dan zal Anne ook een rol gaan spelen en misschien ook nog de buren.

Alle reacties zijn welkom maar wel graag om mij te helpen en niet omdat het onderwerp je niet bevalt.

Ik wil graag reacties van vrouwen omdat ik benieuwd ben hoe die dit verhaal beleefd hebben?

Is het iets waar vrouwen van dromen? Is dit iets waar je juist niet aan moet denken?

Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Remco  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post307

Grote fantasie

RemcoGeplaatst door My 4Fingers za, februari 13, 2010 16:27:30

Mijn grote fantasie

Ik loop al weer een tijdje met een verhaal in mijn hoofd wat ik kwijt wil. Ik hoop dat jullie hier weer van gaan genieten.

Ik loop eens lekker door de stad te slenteren en ik besluit bij V&D binnen te lopen. Ik ga maar weer eens bij de kousen en panty’s kijken, ik kan wel weer een nieuw paar gebruiken. Ik loop tussen de stellingen door als ik een vrouw, ik schat midden 40, op haar hurken zie zitten. Ze draagt een bontjas die vrij lang is en ik zie een paar laarzen, ik denk een glimp van haar zwarte panty op te vangen maar dat kan ook een waanidee zijn. Ik besluit wat rond te blijven hangen. Ze gaat verzitten en ik zie nu duidelijk een donkere panty om haar benen zitten. Ik wil eigenlijk wel ongeveer dezelfde hebben. Ik kijk even om me heen en zie dat we alleen zijn, ik twijfel maar besluit haar toch aan te spreken.

“Hallo, mag ik wat vragen? Ik ben op zoek naar een panty maar weet niet goed wat ik moet hebben,” vraag ik toch wel gespannen. Ze kijkt me aan en er verschijnt een glimlach op het lieve gezichtje van deze vrouw. Ik ben even bezig maar ik zal je zo helpen. Ik ga op mijn hurken naast haar zitten en kijk wat ze in haar handen heeft, een paar zwarte glimmende kousen met brede rand.

“Deze zijn mooi” zeg ik.

“Ja hè, ik denk dat ik deze maar ga nemen. Zo jongeman zeg het eens waarmee kan ik je helpen?”

“Ik wil een paar panty’s of kousen die donkerder zijn als de kousen die jij gaat kopen.”

Ze gaat even verzitten en haar jas glijd van haar benen, ik kijk nu naar een been gehuld in een donkere panty en ik zeg dat ik ook een dergelijke panty wil. Ze wil opstaan maar dreigt te vallen, ik pak haar arm beet en help haar overeind. Ik sta nu naast haar en zie dat zij ongeveer even groot is als ik, bijna 1.92. Ik vind dat geweldig omdat er maar weinig vrouwen zo groot zijn.

Ik kijk haar recht in de ogen en laat haar arm los, de jas voelde heerlijk aan. We lopen naar de panty’s en ze vraagt waar ik het voor nodig heb. Moet ik nu vertellen dat ze voor mezelf zijn of zal ik een smoes over een buurvrouw of vriendin vertellen. Ik besluit om haar te zeggen wat mijn bedoelingen zijn.

“Ze zijn voor mezelf,” ik kijk even om me heen maar zie niemand in mijn directe omgeving.

“Ik loop graag in panty’s of in kousen,” zo dat was eruit.

Ze kijkt me aan en zegt: “daar wil ik alles van weten. Maar nu eerst een panty kopen en dan gaan wij een kop koffie drinken.”

We komen bij de panty’s en ze pakt een paar panty’s van 60 den, deze zijn wat dikker en daardoor donkerder. Ik vind het prima, ik ga straks met deze mooie vrouw koffie drinken en gezien haar reactie misschien wel meer. Ze pakt ook een panty met een rode naad aan de achterkant.

“Deze vind ik wel mooi,” zegt ze.

“Hier deze moet je ook nemen en dan ook nog een paar kousen en dan zijn we klaar.” Ik loop achter haar aan en ze staat te dubben over een paar jarretel kousen of zelfdragende kousen, ze kijkt me aan en legt de zelfdragende terug.

Tijd voor koffie, en we gaan afrekenen. Ik sta achter haar en bekijk deze mooie vrouw van top tot teen. Jez..!! Wat ziet ze er lekker uit en dan heb ik haar nog niet eens zonder jas gezien. Ik reken mijn spullen af en loop naar haar toe, ik steek mijn hand uit en zeg; ”Ik ben Remco.”

Ze begint te lachen en zegt, ik ben Samantha maar noem me maar Sammie. Ze steek haar arm door de mijne en we lopen naar de lift. Boven aangekomen pak ik de koffie en zoekt Sammie een plaatsje. Ze is in een hoekje gaan zitten en ze geeft aan dat ik naast haar moet komen zitten. We zijn gesetteld en ze vraagt gelijk; Vertel. Ik ben reuze nieuwsgierig.” Ik begin te vertellen dat ik met mijn 16de jaar met kousen in aanraking kwam. Onder het vertellen leg ik heel voorzichtig een hand op haar been, ze blijft me aandachtig aankijken en luistert naar wat ik te vertellen heb. Ik besluit verder te gaan en ik steek mijn hand tussen de panden van haar jas door en beland op haar in nylon gehulde been. Ze kijkt me geil aan en laat het allemaal toe. Ik ben nu niet meer te houden en laat mijn hand rustig over haar been glijden, ik kom wel steeds hoger en merk dat ik nog geen rok ben tegen gekomen. Ik vraag tussen het vertellen door of ze een rok aan heeft. Ze lacht naar me en zegt;” Zoek dat zelf maar uit maar vertel wel door.” Ik vertel verder en laat mijn hand steeds hoger komen, ik voel een rand en een sluiting van een jarretel. Ze heeft kousen aan en ik voel nog steeds geen rok. Ik kom nu wel erg dicht in de buurt van haar kruisje.

“Even stoppen jongeman daar is later wel tijd voor.” Ik trek mijn hand terug tot aan haar dij en vertel verder.

Ik begon met vertellen.

In die tijd heb ik ook voor het eerst kousen met jarretels aan gehad, ik was 16 en ik logeerde bij Richard, zijn ouders waren op verjaardag bij de buren. We speelde verstoppertje met zijn kleine broertje Henk van 10, ik verstopte me in de kamer van zijn ouders. Ik deed de kastdeur open en deze bleek van zijn moeder te zijn, naast de jurken en blouses hingen er ook leuke lingerie setjes. Ik kon mijn handen er niet vanaf houden en heb de nodige setjes gevoeld. Het kleine broertje kwam de kamer op en vond me in de kast, hij rende naar beneden en ik had dus de tijd om nog even verder te kijken. Op een plank aan zijkant lagen meer lingeriesetjes waar mijn aandacht naar toe ging, er lag een rood jarretelgordeltje met rode kousen. In de kousen zat een ladder, hierdoor dacht ik dat ze hem niet zou missen. Ik heb het setje meegenomen en in mijn tas gedaan. Toen ik thuis kwam heb ik het jarretelgordeltje en de kousen aangedaan. Ik kreeg een niet te beschrijven gevoel. Nadat ik was klaargekomen, moest ik bekennen dat het de lekkerste keer was tot dan. Sindsdien ben ik nog meer gaan kijken en fantaseren over vrouwen met kousen aan. Ik werd gesnapt en vertelde wat er daarna gebeurde. Dat ik seks had gehad met de moeder van Richard, Anita en zijn nichtje Cindy.

Cindy ging douche en ik bleef op bed liggen met Anita, zo jongen kon je het zaad binnen houden? Het was moeilijk maar het is gelukt, als ik jou straks neuk weet ik zeker dat ik op hetzelfde moment me zeker niet kan beheersen. Ze gaf me een kus en zei dat er gegeten moest worden anders konden we vanavond niet zo lang door gaan, en zo gebeurde het dat we naar beneden gingen en Anita de keuken in verdween om iets eten klaar te maken en ik liet me op de bank vallen. Cindy kwam binnen en liep op me af, ze ging boven op me zitten en zoende me vol op de mond. De volgende keer dat we neuken zorg ik er voor dat het zaad in mijn kutje terecht komt, ik wil dat je volgende week zaterdag bij mij op de stoep staat. Ik wil je voor mezelf hebben. Ik gaf haar aan dat het de zaterdag daarop moest gebeuren omdat ik volgende week zaterdag een afspraak had die ik niet kon afzeggen. Ze keek me aan en vroeg welke vrouw het was. Ik zei haar niets over de vrouwen uit de schoenen winkel. Ik had nog geen afspraak maar ik had het voor mezelf al gepland. Ik gaf haar een lekkere tongzoen en tikte haar op haar kont, “haal voor die zaterdag ook een anaal vibrator zodat we lekker kunnen spelen.”

Ze keek me aan en gaf me een knipoog. Ze stond op gaf me een zoen en liep naar Anita, deze zoende ze ook op haar mond en stond nog even te smoezen. Ze liep de achterdeur uit.

Ik wachtte op Anita, deze kwam met een blad met stokbrood en Franse kaasjes aan. Zo nu eerst wat eten en dan gaan we weer genieten.

Ik stopte met vertellen en keek Sammie aan, die zat met geile ogen te kijken. Ze keek me recht in de ogen en zei: “Ik ga van jou genieten en ik niet alleen.” Ze kwam naar me toe en fluisterde: “Kan jij twee vrouwen aan?”

“Ik weet het niet. Maar als we het niet proberen zullen wij het nooit weten.” Ze begon te lachen en gaf me een zoen in mijn nek, “zo jongen we gaan richting huis maar niet voordat jij één van je aankopen hebt aangetrokken. Kom we gaan naar de mannen afdeling om een paskamer onveilig te maken.” Op de mannen afdeling aangekomen pakte Sammie een broek en liep gelijk door naar de paskamers.

“Zo en nu wil ik het tasje hebben met de kousen en panty’s, ik ga eens kijken wat jij nu maar eens moet aantrekken.” Ze geeft de panty met de rode naad en kijkt me geil aan. Ik doe het gordijntje van de paskamer dicht maar niet helemaal, ik zie dat Sammie zich zo opstelt dat alleen zij naar binnen kan kijken. Ik trek mijn schoenen, broek, sokken en onderbroek uit en draai mij zo dat Sammie zicht heeft op mijn lul. Deze is nog niet op volle oorlogssterkte maar dan nog is hij de moeite waard, dit laat ook Sammie horen. Ik pak de panty en trek deze aan, ik zorg dat de naad precies van mijn hiel tot aan mijn kont loopt. Ik bekijk mezelf in de spiegel, die rode naad maakt het wel geil hoor. Ik zie het gordijntje bewegen en zie dat Sammie de paskamer in komt. Ik blijf met mijn rug naar haar staan en voel een paar handen op mijn billen. Ze geeft me een compliment met het lekkere achterwerk en laat haar handen naar de voorkant glijden. Ze wrijft over mijn lul welke nu wel verder doorzet naar een optimale hardheid. Ik beweeg mijn handen naar achter en probeer haar jas los te maken. Het lukt niet helemaal maar ik draai me om en breng mijn tong bij haar naar binnen, onze tongen beginnen een gevecht welke Sammie dreigt te winnen. Ik ben inmiddels bezig om de jas van Sammie helemaal open te krijgen. Ik stop met zoenen en doe een stapje naar achteren en mijn mond blijft open staan. Sammie staat voor mij met alleen lingerie onder haar jas.

“Is het mooi?” Vraagt ze. Ik kan alleen maar knikken. Als je er wat mee wilt moet je jezelf nu weer aankleden en dan geen onderbroek en sokken aan, die neem ik wel mee. Ze knoopt haar jas dicht en loopt de paskamer uit. Daar sta ik dan in een panty in een paskamer van V&D een lul als een boomstam met de gedachte, dat er meer in zat als dit. Ik trek snel mijn kleren aan en loop ook naar buiten. We brengen de broek terug en lopen naar beneden via de roltrappen.

Buiten aangekomen geeft Sammie aan we wat haar betreft wel naar haar huis kunnen. Ik geef aan dat zij in controle is, “ik geef me over aan wat jij met me wil.” Ze kijkt me aan en zegt dat ik met dat soort uitspraken moet uitkijken omdat ze mij daaraan zal houden. Ik kijk haar aan en zeg “als het geen pijn doet vind ik alles goed.” Ze pakt me hand en zegt dat het wel goed komt. Een beetje pijn kan geen kwaad als het daarna maar overgaat in genot is het toch niet erg. Ik zal je niet slaan met een zweep of zo. We lopen hand in hand naar de parkeergarage en komen aan bij haar auto, een Volvo XC90. Dat ze geld heeft was al duidelijk maar deze auto benadrukt dit nogmaals. Ik mag nog niet instappen omdat ik nog iets moet doen. Ze komt naast me staan en zegt, je mag de auto in maar dan moet je broek uit. Ik kijk haar aan en zonder iets te zeggen maak ik mijn veters los en knop mijn broek open. Ik stap uit mijn schoenen en trek mijn broek nu helemaal uit, daar sta ik dan in een panty in de parkeergarage. Ik hoor stemmen die onze kant op komen en Sammie heeft geen haast om de auto open te maken. Ik hoor de twee stemmen nu wel heel dichtbij en een van de twee zegt: “het lijkt wel of die man een panty aan heeft. Nee hoor dat lijkt waarschijnlijk alleen maar zo.”

Ze lopen door en Sammie doet de auto open. We zitten in de auto en Sammie laat haar handen over mijn benen glijden en stopt vlak voor mijn inmiddels keihard geworden lul. Ze kijkt me geil aan en zegt dat ik een lekkere lul heb staan waar zij lekker van gaat genieten. Ze start de auto en rijdt de parkeergarage uit. Sammie zet haar toestel in de carkit en begint te bellen. Er wordt opgenomen, hoi met Caroline. “Hoi, met Sam hier, ik heb een speeltje opgedoken in de stad en hij zit hier nu naast me. Ik ben in controle dus ik heb de macht over hem, hij heeft al kledingstukken aan die jij wel ziet zitten. Ik verwacht je dan ook om vanavond zeven uur op de stoep en jij zorgt voor het eten, wat we eten maakt niet uit als het maar veel is omdat ik denk dat ik aan het eind van de middag wel honger als een paard heb. Ik ga alvast van deze jongen genieten.”

Caroline vraagt of ze nog iets speciaals moet aantrekken en Sammie zegt: “Als het maar geil is en er nylon kousen om je benen zitten verder zoek je het maar uit. Tot straks.”

Voor Caroline iets kan zeggen drukt Sammie de telefoon uit. Ze zegt niets en we rijden verder richting Aerdenhout waar we stoppen voor een groot huis met oprijlaan. De hekken gaan open en Sammie stuurt de Volvo het pad op. Ze rijdt een meter of 50 en er verschijnt een mooi groot huis met een pracht van een tuinhuis ernaast, welke ongeveer net zo groot is als mijn hele huis. We rijden de garage in en ze zet de auto uit.

Ik kijk opzij en wil wat vragen maar Sammie geeft aan dat ik niets mag zeggen. Ik hou mijn mond en wacht af, is haar man misschien nog thuis? Heeft zij kinderen die hier niets van mogen weten? Waarom moet ik stil zijn? Allemaal vragen die bij me opkomen, het is wel spannend. Sammie stapt de auto uit en loopt om de auto heen en doet de portier open en zegt heel lief: “Blijf zitten er komt straks iemand met schoenen en andere kleding die jij hier aan doet en laat je maar helpen door de persoon die dat komt brengen. Als ik hoor dat jij niet doet wat deze persoon vraagt of zegt dan krijg je straf. Waar dat uit bestaat zal je wel merken.” Ze sloeg het portier dicht en liep de deur door.

Ik heb zeker 10 minuten in spanning gewacht toen de deur open ging en er een vrouw in kamermeisjes uniform door de deur kwam. Het was best een knappe vrouw van ongeveer dertig jaar, het uniform was iets te klein want haar borsten kwamen er bijna uit en haar rokje liet niet veel te raden over. Ze had netkousen aan en wel erg hoge hakken voor iemand die het huishouden doet. Ze keek naar binnen en ik dacht dat ze enigszins verbaasd was om mij te zien zitten. Ze maakt het portier open en zei dat ik uit de auto moest komen. Ze had de spullen op een stoel neergelegd en gaf aan dat zij mij ging uitkleden. Ik moest op een kleedje komen staan. Ze ging op haar knieën voor me zitten en begon mijn benen te strelen, langzaam aan naar boven tot ze bij mijn kont aan kwam. Ze wilde haar vingers achter de panty zetten maar bedacht zich en bracht haar handen naar de voorkant. Ze pakte mijn lul door de panty heen en begon er zachtjes over te wrijven, hij werd weer hard en het kamermeisje begon zachtjes te kreunen. Ze gaf er een kusje op en ging weer staan. Ik keek haar aan en zag een geheimzinnige twinkeling in haar ogen, ik wist niet wat ik daar van moest denken.

Ze begon mijn uit te kleden en ik stond alleen nog in mijn panty voor het knappe dienstmeisje. Ze ging weer op haar knieën voor me zitten en vroeg welke maat ik had. Ik zei dat mijn schoenen maat 44 waren. De dienstmeid zei: “Nu begrijp ik waarvoor deze schoenen zo groot waren.” Ik vroeg haar wat ze bedoelde. Ze begon dat dit één keer in de twee, drie maanden voorkwam, dat er dan iemand in de auto zat die zij moest aankleden. Ik was de eerste man die ze tegenkwam die hakken en kousen aan kreeg, leer of latex was al wel voorgekomen. Ze pakte een rode schoen met een hak van ongeveer 6 cm, ik kon er in maar mijn tenen hadden niet veel ruimte. Ik vroeg om de andere schoen en het dienstmeisje pakte nu een zwarte met een iets hoger hakje, deze paste beter en zat ook best lekker. Ik moest er wel aan wennen om op een hoge dunne hak te staan, ik wiebelde een beetje. Zo dan gaan we nu de andere kleren er bij pakken. Ze deed mijn schoenen weer uit en pakte nu de panty vast en trok deze naar beneden. Ik stond nu helemaal naakt voor een vrouw die ik niet eens kende en liet me uit en aan kleden.

“Dan nu het rode jarretelgordeltje met de rode kousen en daaronder de zwarte schoenen. Wat mevrouw verder met je van plan is weet ik niet.” Ze deed een stap naar achter en bekeek me van top tot teen. Zo jongen het mag er wezen en tot dat mevrouw je roept mag ik nog even met je spelen. Kom hier zei ze streng. Ik liep op haar af en pakte haar bij haar middel en trok haar naar me toe, je doet wel streng maar je bent het niet en voor ze iets kon zeggen zoende ik haar vol op haar mond. Ik drukte met kracht mijn tong bij haar naar binnen en ik voelde dat ze tegenstribbelde maar haar weerstand stond op breken, ik liet mijn hand onder haar korte rokje glijden en voelde dat ze geen slipje aan had. Ik lag mijn hand vol op kutje en maakte zachte knijp bewegingen. Ze brak en haar tong begon een geil spel met de mijne, ook drukte ze haar kutje harder tegen mijn hand aan. Ik stopte met zoenen en wilde haar tegen de auto zetten om haar lichaam eens goed te verkennen. Stop! Hoorde ik achter me en ik bleef stil staan. “Anne dit hadden we niet afgesproken maar omdat je nog iets tegoed hebt mag je nog vijf minuten door gaan. Het zaad van Remco zal nu wel koken. Als ik straks bezig ben wil ik niet dat hij de eerste de beste keer dat ik zijn lul vast pak al klaarkomt. Dus Remco moet en jij mag klaarkomen.

Anne liet er geen gras over groeien en dwong me op mijn knieën, ik wil dat je me likt tot ik klaarkom. Ze zei het met zulke geile ogen dat ik niets anders kon doen dan haar rokje iets optillen en mijn mond op het lekkere geile kale kutje drukken wat er voor mijn ogen tevoorschijn kwam. Ik liet mijn handen over haar benen glijden en de netkousen voelde heerlijk geil aan, ik likte inmiddels het kutje van Anne en kreeg de nodige sappen in mijn mond. Wat een geil wijf was dit en wat een te gekke middag nu al en dan moest het met Sammie nog beginnen. Ik bleef maar likken en mijn handen waren overal, op haar benen en dan weer met twee vingers in haar kutje en dan weer aan die heerlijke billen. Ik voelde dat Anne zo ging klaarkomen dus pakte ik haar heupen goed en stevig vast en richten me helemaal op haar klitje. Ik hoorde Anne nu kreunen en tegen Sammie zeggen:” Wat kan die jongen beffen.” Anne begon nu zachtjes te gillen en kwam klaar, ik drukte mijn mond op haar kutje en dronk al de sappen op die haar kutje uitliepen. Sammie gaf aan dat Anne nog twee minuten had, ik wilde deze geile dienstmeid neuken. Lang zou het wel niet duren want ik stond op springen. Ik ging staan en pakte Anne bij haar billen en tilde haar iets op, ze klemde haar benen rond mijn heen en zo liepen we twee stappen naar de auto. Ik liet Anne er tegenaan leunen en met één hand bracht ik mijn lul voor haar kale kutje. Langzaam duwde ik mijn paal haar natte gleufje in, ik hoorde haar kreunen van genot en ze begon me aan te moedigen: “neuk die kale kut van me, spuit je zaad tot aan mijn baarmoeder, ik ben je neuk slaaf.” Ik begon nu te bewegen en ik voelde mijn zaad al opkomen, ik begon hard te stoten en na 10 stoten kwam ik geweldig klaar. Ik spoot wel vijf stralen sperma haar kutje in, het was heerlijk. Sammie nam nu de leiding en zei: “Remco nu op je knieën en lik het kutje van Anne schoon en Anne als hij daar mee klaar is lik jij de lul van Remco schoon zoals het hoort.” Ik ging op mijn knieën zitten en bracht mijn mond naar het lekkende kutje van Anne, ik proefde mijn en haar sappen door elkaar en likte het hele kutje schoon. Nu deze likpartij heeft Anne mijn lul schoon gelikt en liepen we met zijn drieën het huis in.

Sammie zei tegen Anne, “ga lekker naar huis, jou dag zit erop.” Anne keek mij een beetje zielig aan en dit zag Sammie ook.

“Wees niet bang, Remco zal zeker nog wel eens terug komen als jij ook aanwezig bent. Wat ik tot nu toe gezien heb is al voor herhaling vatbaar en dan heeft hij nog niet eens aan mij gezeten. Je hoeft niet te koken want Caroline komt en zij heeft de opdracht om voor het eten te zorgen.”

Ik kreeg een natte tongzoen van Anne en ze pakte mijn lul nog eens lekker vast, “deze jongen wil ik overal voelen” ze liet hem los en liep weg.

Ik bleef met Sammie achter en toen kreeg ik in de gaten wat Sammie eigenlijk aan had.

Ze droeg een zwarte bustier welke haar borsten mooi deden uitkomen, een nylon shirt met mouwen in dezelfde kleur als haar bustier. Daaronder droeg ze een zwarte panty met open kruis met een paar schoenen met een naaldhak van zeker 10 cm. Je moest goed kijken om de overgang van de bustier naar de panty te zien want ze hadden dezelfde kleur. De schoenen waren hoog en mooi afgewerkt, je moest goed kijken om te zien dat ze niet alleen hakken onder haar voeten had. Hier stond een vrouw die wist hoe je een mooi lichaam nog mooier kon maken met lingerie. Mijn lul begon alweer leven te geven wat door Sammie goed werd ontvangen.

“We gaan nu eerst eens wat drinken en elkaar wat beter leren kennen.”

We zaten op een bank naar elkaar toegedraaid, allebei een wijntje in ons hand. We vertelde elkaar over ons leven en toen vroeg Sammie:” Wat zou jij graag willen op seksgebied, wat wil jij morgen als je naar huis gaat gedaan hebben.”

Ik keek Sammie aan en begon een beetje verlegen te vertellen dat ik graag eens in mijn kont geneukt wilde worden door een vrouw. Ook wilde ik wel eens een onderdanig slaafje spelen maar volgens mij was dat al de bedoeling en één onderdeel is al uitgekomen en dat is de kleding. Het zou misschien nog wel wat meer mogen zijn dan alleen de jarretels, kousen en schoenen maar dat zou later wel komen. Sammie keek me aan en vroeg wat er meer aan kon. Ik vertelde dat een latex of nylon pak of iets dergelijks wel wat zou zijn, ik had wel eens een film gezien waarin de man gekleed was in een latex pak met masker en dat hij aan de voor en achterkant ritsen had. Sammie stond op en pakte mijn hand,” kom op dan gaan we kijken wat er te regelen valt.” We liepen door het huis naar een kamer welke seks uitstraalde, er hingen banden aan de muur en stokken aan het plafond. Er stond een soort paard met beugels, een stoel met beugels en nog meer. Ze liep naar een kast welke vol hing en lag met lingerie maar ook met andere sexy kleding stukken. Sammie pakte een latex rokje en hing deze voor me, ja deze ga jij zeker passen. Trek hem alvast maar aan. Sammie draaide zich om en ging verder met zoeken. Ik stond daar met een zwart latex rokje in mijn hand en liep naar de stoel om deze aan te doen. Ik was bezig toen Sammie aan kwam lopen met een nylon shirt welke mij te klein leek maar ik zou hem zo wel passen. Ik had het rokje aan en stond op, Sammie keek goedkeurend en zei dat het een mooie combinatie was. Ze gaf het shirt en deze leek mee te rekken zodat het lekker geil aanvoelde, nylon om mijn benen en nylon om mijn borst, heerlijk. Ik vroeg haar naar een latex pak want dit was niet helemaal wat ik zocht al voelde het wel geil aan. Dat pak ligt hier en dat zien wij vanavond wel, ik wil je eerst zo zien en tonen aan Caroline. Zo dan gaan we nu verder waar we gebleven waren en drinken wij ons wijntje op in afwachting van Caroline.

Als we op bank zitten begin ik over de benen van Sammie te wrijven, ze kijkt me geil aan en laat mij me gang gaan. Onder het strelen vraag ik aan Sammie wat haar man hier van vindt. Ze geeft aan dat haar man op dit moment een vrouw probeert of heeft veroverd. Elke 2 á 3 maanden gaan ze eens buiten de deur spelen, ik neem een man of vrouw mee naar huis en Herman doet dit met een vrouw. Diegene die het eerste thuis is neemt het huis en de laatste verblijft in tuinhuis. Herman zal wel weer met zijn secretaresse Dineke liggen rommelen, hij heeft een zwak voor haar. Ik zal wel vertellen hoe dat tot stand is gekomen.

We waren op een feest van de zaak en ik zag dat Herman en Dineke elkaar aanraakte wanneer dat maar toelaatbaar was. Ze danste veel en dan vooral de rustige nummers. Ik voelde geen jaloezie omdat ik wist dat Herman nog nooit iets met haar gedaan had, tegen mij kon hij niet liegen. Ik wachtte een rustig moment af en liep naar Dineke toe. Hoi, en danst hij lekker. Dineke kreeg een rode kleur en moest toegeven dat het wel aangenaam was om met Herman te dansen. Ik vroeg haar of het om het dansen ging of om de aanraking. Ze werd nog roder en begon een beetje te stotteren, ik moest een beetje lachen en begon met het uitvoeren van mijn plannetje. Ik nodig je volgende week zaterdag uit om bij ons te komen eten, ik zal er voor zorgen dat jij niets te kort komt. Ik verwacht je om 3 uur op de stoep en zorg voor de kleding. Zaterdag middag stond Dineke voor de deur en ik nam haar mee naar de sekskamer, ik liet Dineke een geil kort rokje aantrekken met kousen eronder, laarzen tot aan haar dijen, een bustier die haar kleine maar stevige borsten goed deden uitkomen. Toen ze aangekleed was liet ik haar in de kamer achter met de woorden dat ze zo haar verrassing ging krijgen. Ik belde Herman op om te vragen waar hij was en kreeg te horen dat hij met 5 minuten thuis was. Hij had Peter meegenomen die zou blijven eten. Ik schrok er wel van maar ik wilde Dineke haar verrassing niet ontnemen. Ik vertelde Herman dat ik in de sekskamer een verrassing voor hem had staan, en dat Peter maar in de woonkamer plaats moest nemen en dat ook hij een verrassing zou krijgen. Ik liep snel terug naar de sekskamer en vertelde dat de verrassing met 5 minuten zou arriveren, ik pakte een catsuit met hoge laarzen en ging richting de kamer.

Ik kleedde mij snel om hoorde de auto van Herman in de garage, ik ging verdekt opgesteld staan en hoorde Herman tegen Peter zeggen dat hij in de woonkamer een verrassing in ontvangst moest nemen. Hij ging even wat anders aantrekken en gaf aan dat het wel eventjes kon duren, neem het ervan. Herman liep door naar de sekskamer en deed de deur open, daar zag hij een silhouet staan en liep er zachtjes naar toe. Hij bracht zijn handen naar de voorkant en pakte de borsten beet, deze waren kleiner dan hij gewend was en het viel hem op dat het vrouwpersoon kleiner was dan zijn vrouw. Hij draaide de vrouw om en zag dat het Dineke was, hij pakte haar op en bracht haar naar de matrassen in de hoek. Hij legde Dineke voorzichtig neer en begroef zijn hoofd tussen haar benen, ze hadden nog niets gezegd en het eerste geluid wat door de kamer ging was een kreun van Dineke. Herman bleef tussen de benen van Dineke liggen tot zij was klaargekomen en vroeg om een harde lul in haar natte poesje. Herman trok zijn kleren uit en bracht zijn lul voor het kutje van Dineke. Dineke ontving de dikke lul van Herman in haar lichaam alsof ze voor elkaar gemaakt waren, Herman begon wild te stoten en liet Dineke nog een keer klaar komen voordat hij zijn zaad in haar kutje spoot. De lul van Herman bleef enigszins stijf en Dineke bleef met haar kutspieren knijpen tot hij weer hard was. Herman trok zijn lul terug en bracht hem naar de mond van Dineke, welke hem ontving als een lolly bij een klein kind.

Sammie pakte haar wijntje en nam een slokje, ik had het hele verhaal de benen van Sammie zitten strelen en ook af en toe haar kutje. De nylon panty voelde zo lekker aan dat mijn lul keihard onder mijn rokje stond, het latex voelde best geil aan. Ik vroeg haar hoe het was afgelopen met Peter. Ze vertelde dat hij verrast was om haar te zien en begon zich gelijk uit te kleden. Ze heeft hem gepijpt, geneukt en hem haar laten likken tot ze twee orgasme had gekregen. Herman en ik hadden het beide naar ons zin gehad en vertelde allebei ons verhaal, hierna besloten we dat ze dit elk kwartaal zouden overdoen, maar dan wel vertellen wat ze gedaan hadden en met wie, geen geheimen. En door die dag zit jij nu hier op mijn bank. En mag je nu eens laten zien dat je zo goed kan beffen zoals Anne zegt.

Ik ging op mijn knieën voor de bank zitten en pakte de rechtervoet van Sammie. Ik begon haar voet te liefkozen deed de schoen uit, ik nam haar nylon tenen in mijn mond en begon hier zachtjes op te zuigen. Sammie vond het fijn, ze begon haar tenen te bewegen en trok haar voet zachtjes terug. Ze liet haar voet over mijn mond glijden en ik stak mijn tong uit, ik likte haar zool en wreef. Ik masseerde haar kuiten en liet mijn tong rond haar enkels cirkelen. Ik stopte met haar rechter voet en pakte nu haar linker voet, hier liet ik de schoen aan zitten en nam de hak in mijn mond en begon daar op te zuigen. Ik ging rechtop zitten en bracht haar rechtervoet naar mijn schouder, ik bleef de linkerschoen likken en kussen. Na een minuutje of wat lagen beide voeten op mijn schouder en was mijn hoofd gevangen tussen de beide kuiten van Sammie. Ik streelde en likte beide benen en liet mijn hoofd verder zakken, het kutje van Sammie was lekker kaal met een streepje schaamhaar erboven. Ik stopte op ongeveer 5 cm van het natte poesje en begon zachtjes te blazen, er trok een rilling door Sammie heen. Ik bleef nog even blazen tot ik een hand achter mijn hoofd voelde die mij naar het kutje van Sammie duwde. Ik stak mijn tong uit en raakte de schaamlippen van Sammie, ze begon harder te kreunen en duwde mijn hoofd nu strak tegen haar poesje aan. Ik begon haar lipjes één voor één in mijn mond te nemen en erop te zuigen. De lipjes stond lekker open en er was een mooi zacht roze kutje te zien, erboven stond het klitje al lekker hard en ik nam hem tussen mijn tand en beet er heel voorzichtig op. Sammie begon te trillen en te schudden, ik pakte haar benen goed vast en drukte mijn mond harder over het klitje van Sammie heen. Ik likte nu stevig over het klitje van Sammie en het orgasme was daar. Sammie begon te kreunen en er kwam een gil over haar lippen die buiten echt te horen moest zijn. Ik bleef zachtjes door likken en liet mijn handen over haar buik naar haar borsten gaan. Ik kneedde haar borsten die nog lekker stevig aanvoelde, ik wilde deze borsten eens zonder bustier voelen. Ik gleed naar haar rug en maakte de sluiting los, ik trok de bustier uit en zag dat Sammie een catsuit aan had. Ik liet haar kutje voor wat het was en begon met haar borsten te spelen, ik liet mijn handen lekker over de catsuit glijden en nam haar borsten onder handen. Ik haalde één borst uit de catsuit en nam haar stijve tepel in mijn mond, ik begon er zachtjes op te bijten en te zuigen. Ik merkte dat het bijten Sammie een rilling bezorgde, ik ging hier wat verder door er iets harder in te bijten. Het kreunen en hijgen gave aan dat ze het lekker vond. “Remco neem die tepel tussen je tanden en bijt er lekker hard op,” ondertussen voelde ik een hand tussen onze lichamen in komen die op weg was naar haar kutje. Ze begon haar klitje te masseren en mij aan te moedigen om harder op haar tepels te bijten. Ik liet haar tepel tussen mijn tanden uitglijden en bracht mijn mond naar haar kutje. Ik wilde op haar klitje bijten om te kijken of ze dat ook lekker vond. Ik duwde haar hand opzij en begon zachtjes in haar klitje te bijten, dit was wat Sammie nog nodig had. Het orgasme rolde door haar lichaam en kwam tot ontlading in haar kutje. Ik dronk de sappen uit het kutje van Sammie alsof het een heerlijk koud biertje was in de zomer. Ik ging iets naar achter en pakte haar benen weer en begon deze te strelen, likken en kussen. Ik keek richting het gezicht van Sammie en zag dat ze genot uitstraalde. Ik had mijn best gedaan en het was goed ontvangen.

“Wat een geil schouwspel” hoorde ik achter me, ik schrok me dood. Ik draaide me om en zag een vrouw staan in de deuropening, ze had zwarte zelfdragende kousen met rode knie laarzen aan met daarboven een zwart latex stoeipakje die gegoten zat, ter hoogte van haar borsten zat een rond gat wat een mooi beeld op haar borsten gaf en om het af te maken had ze rode latex handschoenen aan. Een verschrikkelijk geile en mooie verschijning al zeg ik het zelf. Sammie kwam omhoog van de bank en deed haar borst weer in haar catsuit, ze pakte de bustier op en liep naar de deur. “Hoi schatje, mag ik je voorstellen aan Remco. Remco dit is Caroline en zij gaat vanavond meedoen en een beetje voor ons zorgen. Jij mag zeggen wat wij met haar gaan doen en wat zij bij ons moet doen.

Caroline kom eens bij Remco, ik wil voelen wat voor lichaam je hebt. Ze kwam zeer geil aan lopen en bleef voor me staan, ze zetten één voet op mijn schouder. Ik bracht mijn hand naar haar been en streelde de nylon kous en keek omhoog naar een in latex gehuld kruis. Ik zag geen enkel haartje eronderuit komen dus zal het kutje wel helemaal kaal zijn. Deze vrouw wist een man geil te maken.

Ik hoorde Sammie zeggen dat ze honger had dus Caroline moest de keuken in. Ik zette de voet van Caroline op de grond neer en keek naar Sammie, ze keek geil terug en gaf een knipoog. Ga eens staan zodat Caroline je goed kan zien, je ziet er geil genoeg uit. Ik stond op en ging voor Caroline staan, wat vindt je er van vroeg ik haar. Caroline deed een stap achteruit en nam me van top tot teen op. Ze keek achterom en zei tegen Sammie, “eindelijk een man die zich in kousen met een rokje durft te hijsen. Onze kerels verdomme het, hoe graag wij het ook zouden willen. Wat mag ik met hem doen?” was de vraag van Caroline.

“Dat maak ik wel uit,” zei Sammie. “Je moet ons gehoorzamen maar je komt echt wel aan je trekken, ik heb al met Remco gesproken en ik weet wat hij wil. Dit is ook wat jij wilt, daar ben ik zeker van. Nu help je mij even om mijn bustier aan te trekken en dan naar de keuken want ik heb honger.” Ik zat samen met Sammie op de bank en ik moest nu toch echt naar het toilet, ik stond op en gaf te kennen dat ik een plasje moest doen. Ik liep rustig richting WC toen ik licht gehijg en gesteun hoorde, hier moest ik het mijne van weten. Ik liep richting keuken en het gekreun werd harder. Ik kon door de kier zien dat Caroline op haar knieën zat voor een mij onbekende man en ze zat hem te pijpen. De man pakte Caroline bij haar hoofd en maakte neuk bewegingen, hij ging er wel erg ver in. Caroline had hier niet zoveel moeite mee. Ik liep snel terug naar de kamer en wenkte Sammie om mee te gaan en te kijken, ik gaf haar te kennen dat ze stil moest wezen. Ik keek door de kier en zag dat Caroline gebukt tegen het aanrecht stond en dat ze van achter geneukt werd, het was een geil gezicht. Ik liet Sammie kijken en ging achter haar staan. Ik hoorde Sammie zeggen dat het Herman was die ook thuis gekomen was,”hij gaat zo naar het tuinhuis maar hij pakt Caroline nog even mee. De slet zal hier voor boete, ik heb haar geen toestemming gegeven om een man te neuken, ze verdient straf.”

We hoorde Herman zeggen dat hij bijna ging komen en Caroline liet ze weer op haar knieën zakken en begon Herman verder af te zuigen. Aan Herman konden wij merken dat hij een hoogte punt ging krijgen want hij stond te wankelen op zijn benen. Caroline wilde alles door slikken maar Herman had andere gedachte, hij trok zijn lul uit de mond van Caroline en spoot zijn zaad over haar borsten en gezicht. Caroline was pissig want ze beet Herman toe dat ze nu aan ons moest uitleggen wat er gebeurd was. Herman lachte en zij dat ze straf zou krijgen maar dat ze dat wel lekker vond. Caroline stond op en gaf Herman een zoen en begon met het schoonmaken van haar kleding en gezicht. Sammie draaide zich om en vroeg of ik het ook zo geil vond, ik kon niets anders zeggen dan dat het bij mij ook wel wat gedaan heeft. Sammie liet een hand onder mij rokje glijden en voelde een keiharde lul staan die graag hetzelfde had gedaan. Sammie liet mij naar het toilet gaan en ging zelf terug naar de kamer. Ik heb mijn plasje gedaan en kom de kamer weer in waar ik Caroline voor Sammie zie zitten, ze kijkt onderdanig naar de grond en luistert. Ik hoor Sammie zeggen dat ze naar de sekskamer moet gaan en andere kleren aan moet trekken, deze liggen al klaar. Ik wil je daarna terug zien met eten en niet eerder.

Ik ga naast Sammie zitten en leg mijn hand op haar been, ik ben zo geil als boter en wil eigenlijk wel klaarkomen voor het eten zeg ik zacht. Ze kijkt me aan en er komt een glimlach op haar gezicht. Ga achter Caroline aan en neuk haar in de sekskamer, doe andere kleding aan en kom vertellen wat je gedaan hebt.

Ik sta op en loop naar de sekskamer en doe zacht de deur open, ik zie dat Caroline bijna klaar is en dat ze er vreselijk geil uitziet. Ze heeft een rood latexpak aan wat perfect rond haar lichaam zit. De borsten steken door gaten in het pak en haar kont is helemaal vrij van latex. Ze trekt net een paar zwarte laarzen aan die stoppen net boven haar knie. Ze heeft wat gehoord en kijkt richting de deur, ze ziet me staan en wenkt me verder te komen. Wat kan ik voor je doen vraagt ze onderdanig. Ik ruik mijn kans om eens lekker gepijpt te worden, ik zeg niets maar wijs alleen maar recht voor me. Caroline loopt op me af en gaat op haar knieën voor me zitten, ze tilt het rokje omhoog en pakt mijn lul. Ze geeft er een kusje op en laat haar tong over mijn eikel glijden. Het pisgaatje slaat ze niet over en probeert haar tong iets naar binnen te krijgen. Ze gaat nog even door met spelen en neemt daarna mijn lul in haar mond en begint er hard op te zuigen. De sterren komen voor mijn ogen en ik moet moeite doen om niet klaar te komen, ik trek mijn lul terug en zeg dat ze rustig aan moet doen anders ben ik genoodzaakt om haar straf te geven. Ze kijkt onderdanig naar de grond en zegt dat het haar spijt en dat het niet meer voor zal komen. Ik pak haar bij de haren en laat merken dat ik moet gaan staan, ze komt omhoog en ik pak haar bij haar middel, ik wil haar alleen nog maar neuken want de geiligheid is nu op een hoogtepunt. Ik pak haar hoofd en trek die naar de mijne en geef haar een lange stevige tongzoen, ze beantwoord gewillig en ik heb de tijd om haar borsten eens lekker te verkennen. Ik plaats mijn hand naar haar kont en trek deze naar voren zodat mijn lul tegen haar heuveltje drukt, er zit alleen wat latex tussen. Onze lichamen schuren nu tegen elkaar en de hitte is voelbaar. De tongen stoppen met vechten en ik kijk even om me heen, ik zie een soort paard staan uit het gymlokaal. Ik pak Caroline en dirigeer haar naar het paard, ik laat haar op haar buik plaats nemen en maak haar polsen vast aan handboeien die aan de poten zitten. Ze richtte haar hoofd iets omhoog om te kijken wat ik aan het doen was en voor ze het wist had ze mijn lul weer in haar mond. Ik neukte haar mondje voor ongeveer 10 seconden en trek mijn lul daarna weer terug. Ik liep om Caroline heen en wilde haar benen ook vast maken maar besloot het toch niet te doen, ik kon makkelijker tussen haar benen komen als haar benen wijder uit elkaar stond. Ik liep naar de kast en bekeek hier de spulletjes, mijn oog viel op een anaal dildo en glijmiddel. Ik pakte de spullen en liep terug naar Caroline. Ik liet wat glijmiddel op haar sterretje lopen en deze begon gelijk pulserende bewegingen te maken. Het glijmiddel was niet echt warm en daardoor reageerde haar sterretje hier wel leuk op. Ik smeerde met mijn vinger haar sterretje goed in en zette de dildo ertegen aan, ze begon al zachtjes te kreunen nog voor de dildo haar kont in verdween. Ik duwde de dildo in een keer naar binnen en hier had Caroline niet op gerekend, ze gaf een gil welke zeker door Sammie gehoord moest zijn. Ik trok de dildo terug en deed het nog een keer, het was nu minder pijnlijk omdat ze begon te kreunen. Ik begon de dildo nu zacht te bewegen en zo te horen was dit naar tevredenheid van Caroline, het kreunen werd luider en er kwam nu ook vocht uit haar kutje. Ik trok de dildo uit haar kont en trok mijn rokje omhoog, ik liep naar voren en drukte in 1 keer mijn eikel in haar kont. Mijn lul was twee keer zo dik als de dildo maar Caroline had hier geen moeite mee. Ik neukte Caroline nu hard in haar kont. Ze begon me aan te moedigen. “Neuk die geile slet in haar reet, spuit je zaad in darmen, laat dat lekkere wife eens genieten, neuk me reet geil kreng.” Ik werd hier beren geil van maar mijn zaad zou belanden in haar kutje, haar geile kale kutje wat al heerlijk vochtig was. Ik stootte nog een paar keer hard in haar darmen en trok mijn lul terug, ze begon tegen te spartelen want ze zat tegen een orgasme aan. Ik pakte de dildo en ramde deze weer in haar kontje, “jjjjjjaaaa dit is wat ik wil,” riep Caroline. Ik pakte mijn lul en bracht deze voor haar kutje, er was verder niets nodig om haar kutje te vullen dan alleen maar een stapje naar voren te doen. Ik ramde mijn penis in één keer haar neukgrotje binnen. Ik voelde door het stukje vlees tussen haar kutje en kontje de dildo zitten, wat een heerlijk gevoel. Ik trok me iets terug en begon rustig te stootten, de dildo deed een verwoede poging om het kontje van Caroline uit te komen maar ik hield de dildo tegen. Ik duwde mijn lul naar voren en de dildo ging mee in mijn beweging. Ik trok mijn lul weer terug en de dildo ging mee. Ik begon Caroline nu iets harder te neuken waardoor ook de dildo harder in haar kontje gedrukt werd. Aan Caroline te horen was dit naar haar zin, ze lag te kreunen en wartaal uit te kramen want er was geen touw aan vast te knopen. “Jjjjjaaaa neuk dit gaten, spuit je geil in mijn lichaam, neuk me, neuk me klootzak.” Ik voelde het zaad omhoog borrelen in mijn zak, het wilde eruit en had nog maar een klein zetje nodig. Ik voelde een hand op mijn kont en ik stopte met neuken, hierop begon Caroline te schreeuwen dat ik niet mocht ophouden. Ik keek Sammie recht in haar gezicht en ze gaf me een knipoog. Ze zakte door haar knieën en begon mijn benen te strelen, door de kousen voelde dit heerlijk aan waardoor ik weer zachtjes begon te bewegen. Ik voelde het sperma nu ophoog komen en het was nu niet meer te stoppen. Ik zette een eindspurt in en voelde het zaad als een kolkende lava stroom het kutje van Caroline in spuiten. Caroline voelde het ook en kreeg vlak na mij een geweldig orgasme, ze schreeuwde het uit en viel daarna voldaan over het paard.

Sammie streelde nog steeds mijn benen en dwong me om te draaien. Ze pakte het rokje en hield deze omhoog, ze pakte mijn lul en begon deze schoon te likken. Hij was erg gevoelig en ik zei dit ook tegen Sammie, ze keek me aan en nadat hij ontdaan was van het sperma duwde ze mij opzij. Ze kroop richting Caroline en likte het sperma uit haar kutje, welke lekker geil glom. Sammie stond op en hielp Caroline van het paard, “zo meid nu ben je lekker hard geneukt en nu aan je werk we hebben honger.” Caroline keek enigszins glazig richting Sammie maar gaf haar een kus en ze liep weg. Zo jongen kleed je maar eens uit dan gaan we voor jou eens andere kleren pakken.

Ze liep naar de kast en pakte een catsuit van het rek, hier pas deze eens. Ik kleedde me uit en pakte de catsuit, trok hem aan en voelde een geweldige sensatie. Mijn hele lichaam voelde het strakke nylon glijden en de tinteling die dit me gaf was aan mij penis te zien, deze stond weer stijf omhoog gestoken door het open kruis. Sammie kwam op me toelopen en pakte mijn penis vast en stopte deze onder de catsuit. Ik voelde dat hij er uit zou vallen als ik zou gaan lopen, “Sammie dit gaat volgens mij niet helemaal goed” en ze kijkt om. Ze begint te lachen en loopt weer naar de kast, hier trek aan. Er wordt een latex broekje naar me toe gegooid en ik trek het aan nadat ik mijn lul door de opening getrokken heb, mijn lul wordt nu tegen mijn lichaam gedrukt en het gevoel van latex op mijn lul deed deze weer groeien. Dit was toch wel pijnlijk want het latex gleed niet echt lekker mee. Sammie stond het van een afstandje te bekijken en moest er wel om lachen. Zo jongen nu zal je moeten uitkijken wanneer je een stijve krijgt en wanneer het broekje dus uit moet, maar voorlopig houd jij hem aan slaafje. Ze zei het met een grijns op haar gezicht, je krijgt van mij te horen wanneer het broekje uit mag.

We liepen samen naar de kamer waar Caroline de tafel had gedekt en het eten net op tafel zette. Ze zag er wel geil uit in haar rode latex pak, ik kan het niet laten om haar kont aan te raken. Ze kijkt om en geeft me een glimlach en een knipoog. Ze gaat terug naar de keuken en komt terug met de laatste spullen. We vallen aan en beginnen met eten.

We hadden lekker gegeten en Sammie en ik liepen naar de bank waar we ons in lieten ploffen, ze keek me aan en zei dat we maar eens moesten zorgen dat alle wensen van mij uit zouden komen. Sammie riep Caroline en ze kwam binnen met een voorbindpenis tussen haar benen,” zo slaafje ga maar eens op je knieën zitten en pijp tante Caroline,” ze gaf me een zet en ik liet me op mijn knieën vallen. Caroline kwam aan lopen met de penis in haar hand en ze hield hem recht naar voren, ik hoefde alleen maar mijn mond open te doen. Ze liet er geen gras over groeien en bracht de penis tussen mijn lippen.

“Pijp me maar kreng, je zal weten dat je Caroline geneukt hebt, nu zal ik jou eens neuken en meer.” Ze stopte de lul zo ver in mijn mond dat ik moest kokhalzen, “ik zal die hele penis in je mond duwen.”

Ze begon nu mijn hoofd vast te pakken en ik werd hier wel wat angstig van maar toch ook wel verschrikkelijk geil. Ik trok mijn hoofd even terug en kon adem halen maar voor ik het wist zat die lul weer tot aan mijn huig in mond, slikken kreng zei Caroline. Ik slikte en voelde dat de penis verder in mijn mond verdween. Weer moest ik kokken, Caroline duwde de penis in één keer achter in mijn keel. Ik werd zwart voor mijn ogen en probeerde mijn hoofd terug te trekken, ze liet me los en ik voelde alles uit mijn mond glijden. Sammie stond klaar met een glas water, hier zo drink op en ga op je knieën zitten. Ik dronk wat water en ging op mijn knieën zitten zoals bevolen, trek het broekje uit en blijf zo zitten. Na het uittrekken van het latex broekje voelde ik gelijk druppels vloeistof op mijn sterretje. Voor ik het wist, had ik twee vingers in mijn kont. Het voelde eerst wat pijnlijk maar het glijmiddel deed zijn werk. Ik voelde dat er een derde vinger bij gestoken werd. Mijn aarsje werd aardig opgerekt en begon er ook nog aan te wennen.

Iemand pakte mijn ballen vast en begon deze te masseren, ik dacht dat het Sammie moest wezen. Maar tot mijn verbazing kwam die voor me liggen en bood haar kutje aan, “likken kreng anders zal Caroline een vuist in je reed stoppen.” Ik had die aansporing niet nodig, ik likte maar wat graag het kutje van deze geile vrouw. Ik voelde dat Caroline nu met twee handen met mijn kont bezig was maar ik voelde ook een hand die met mijn ballen bezig was. Ik kwam iets omhoog en keek achterom en zag een vrouw die aan de omschrijving van Dineke voldeed. Jezus drie vrouwen was echt te veel, dat houd ik niet vol. Ik werd weer wreed op mijn werk gedrukt en begon het geile kutje van Sammie te likken. Caroline was bezig om mijn sterretje verder in te smeren met glijmiddel, het voelde heerlijk aan. Caroline was bedreven in het wijder maken van gleufjes en gaatjes. Ondertussen bleef Dineke mijn ballen masseren en begon ze zachtjes aan mijn lul te trekken. Ik werd hier zo vreselijk geil van dat ik stopte met likken, ik voelde gelijk een derde en vierde vinger in mijn reet maar het deed redelijk zeer. Ik deed mijn ogen open en keek in een boos gezicht van Sammie, “likken had ik gezegd en als het nog een keer gebeurd dan ramt ze echt een vuist in je reet.” Ik begon gelijk weer te likken en er verdween een vinger uit mijn gaatje, de drie overgebleven vingers voelde prettig aan. Ik voelde dat Dineke onder mij door kroop ze pakte mijn lul in haar hand en bracht deze naar haar mond. Ik moest nu echt moeite doen om niet klaar te komen. Er was niets over gezegd maar ik durfde het toch niet. Ik voelde dat de vingers uit mijn kont getrokken werden en gelijk voelde ik dat de voorbindpenis tegen mijn anus gezet werd. Mijn droom kwam uit ik werd in mijn reet geneukt door een vrouw, eigenlijk wilde ik nu ook Dineke wel neuken. Ik boven op Dineke, Caroline boven op mij en Sammie die haar kut aanbod. Ik kwam iets omhoog en zei wat ik wilde, Caroline ramde de dildo in mijn reet en ik gaf gil van de pijn. Wij bepalen wat er gebeurd niet jij slet dat je bent. Ik werd wel geil van die praat, ik voelde de pijn overgaan in genot. “O alstublieft laat mij een kutje neuken wanneer u mij in mijn sletten reet neukt, O meesteres luister naar mijn gebed.” Caroline stopte en trok de rubberen voorbindpenis uit mij reet, “liggen kreng” zei ze tegen Dineke, “laat die geil slet je kutje neuken.” Dineke deed haar benen wijd en ik bracht mijn lul bij Dineke naar binnen. Wat was ze lekker strak, geen wonder dat Herman dit wijf steeds wilde neuken. Ik begon langzaam te bewegen en Dineke begon met haar kutspieren te spelen, ik voelde nu ook weer de penis tegen mij kont aan en nu was de droom werkelijkheid. Sammie kwam voor me staan en bod haar kale gleuf aan welke nat was van haar eigen sappen en mijn likwerk van net. Ik likte maar kon me niet concentreren op het likwerk omdat het genot in mijn onderlichaam het overnam, ik voelde dat Sammie niet meer was waar ik haar verwachte en ik hoorde haar stem dicht bij me oor. Is dit wat je wilde of wil je verder dan dit, ik wist niet wat ik moest zeggen en mompelde maar wat. Ik neukte een krap kutje en had een voorbindpenis in mijn reet. Ik hoorde Sammie zeggen dat ik mijn mond open moest doen en laat het allemaal maar gebeuren, ik opende mijn mond zonder te denken en ik voelde een lul mijn mond in geschoven worden. Ik keek hier niet van op en ik begon aan die lul te zuigen als in een roes. Ik voelde dat ik ging klaar komen en begon harder aan die lul te zuigen, ook voelde ik dat Dineke een orgasme naderde. Ik begon harder te neuken en te zuigen en voor ik het wist voelde ik het sperma met drie harde stralen in het kutje van Dineke spuiten. Het leek wel afgesproken werk want op het zelfde moment kwam de lul in mijn mond ook klaar en moest ik slikken om niets uit mijn mond te doen ontsnappen. Ik voelde mijn armen slap worden en ik gleed zachtjes op Dineke en gaf haar een geile tongzoen met het sperma van Herman, deze stond geil te lachen terwijl Sammie zijn lul schoon likte. Ik was uit geteld en ging tegen de bank aan zitten, daar zat ik dan in een catsuit te kijken hoe Herman zijn eigen vrouw neukte en Caroline die Dineke onderhanden nam. Ik had een geslaagde avond en ik hoopte dat er meer zouden volgen.

Of hier een vervolg op komt ligt aan jullie, als er leuke reacties komen zal het zeker gebeuren. Laat ook eens horen wat er beter kan. Heb je ideeën voor een verhaal vertel ze en ik kijk wat ik kan doen.

Remco  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post228