Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Schoonzus

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 21, 2012 19:45:23

Schoonzus

Toen ik en mijn ex uit elkaar gingen had ik niet meer stil gestaan bij haar nicht tot ik een keer een mailtje van haar zag in de mailbox van mijn ex waar ik weleens een kijkje nam. Ik had haar toegevoegd op mijn msn (nieuwe hotmail adres natuurlijk. Ik stuurde haar mailtjes en probeerde via msn in contact te komen zonder mezelf bekend te maken. Dat lukte uiteindelijk zonder dat ze door had wie ik was.

Zij is 25 jaar en ze heeft een lekker lijf waar ik al jaren van droom om in mijn handen te krijgen. Ik begon met chatten en dat liep lekker en langzamerhand begon ze ook los te komen en over haar seksleven te vertellen. Na een paar maanden chat sessie vroeg ze mij hoe ik eruit zag en ik omschreef mezelf zoals ik was maar ze had me niet herkend. Tot ze een keer vroeg of ze langs mocht komen voor een drankje. Dat was iets waar ik al zolang op zat te wachten dat ik direct ja zei.

Ik wist dat ze zich rot zou schrikken maar dat weerhield me niet om haar uit te nodigen. Ik ken haar blikken van feestjes waar ik haar tegen kwam die vragen gewoon om zaad. Contact is er nooit gekomen vanwege mijn ex.

Maar nu praatte ze ronduit over alles met mij. Belangrijk is wel om te weten dat ze een vriend had maar ik weet dat ze al een keer met haar collega vreemd is geweest, puur en alleen voor de seks. Ze is niet echt groot, heeft een lekker lijf, volle borsten en heerlijk kont waar je zo in zou willen knijpen. Daarna je harde paal erin zou willen stoppen en haar keihard op zijn hondjes nemen.

Uiteindelijk was het zover. We hadden doordeweeks afgesproken zodat haar vriend niet achter zou komen ook omdat hij overdag werkte. Ik had express een losse trainingbroek aangetrokken en een T-shirt. Ik wist dat ze een bobbel in mijn broek zou zien en ik vroeg me af hoe ze daarop zou reageren.

De deurbel ging en ik kreeg toch wel even de zenuwen of ze niet na de eerste schrik zou weglopen. Ik woon zelf op de eerste verdieping in een portiekwoning. Ik deed de deur beneden en van mijn appartement open en ben express naar een kamer gelopen zodat ze zeker in de woonkamer terecht zou komen. Boven aangekomen riep ze "halo" en ik zei "kom maar binnen." Toen ze eenmaal in de woonkamer stond was de deur al dicht en die heb ik nog even voor de zekerheid op slot gedraaid. Ik wilde haar kost wat kost nemen zoals in mijn fantasieën voordat ze weg zou gaan.

Ik liep naar de woonkamer om te kijken hoe ze zou reageren en ik zag dat ze heel hard geschrokken was en ze wist even niets te zeggen. Ik begon met een excuus dat ik haar op die manier benaderd had maar dat ik gewoon wilde zien en een keer kletsen. Ik zag dat ze nu ook wat rustiger was geworden en haar reactie was, "ja, als je nou gewoon verteld had wie je was ik ook wel langs gekomen voor een drankje."

Dat was goed om te horen maar tegelijkertijd kreeg ik een stijve vanwege de gedachte dat ze misschien ook zin had om een lekkere wip te maken met mij. Ik ben vergeten te vertellen dat dit in een mooie zomer vorige jaar afspeelde. Ze was schaars gekleed, een korte rok die net over haar heerlijke billen viel ze droeg geen BH maar een topje waarin haar borsten goed tot hun recht kwamen.

Ik vroeg dus of ik haar iets te drinken kon aanbieden waarop ze vroeg of ik koude cola had. Toen ik terug in woonkamer kwam zag ik dat ze nu helemaal rustig was en nieuwsgierig om zich heen aan het kijken was. Ze zat lekker op de bank met de benen een beetje uit elkaar ik had net geen zicht op haar kutje, ik was heel erg nieuwsgierig wat ik daaronder zou tegen komen. Ik ging recht tegenover haar zitten een beetje onderuitgezakt in een poging om een glimp op te vangen maar ze was niet van plan om alles binnen een paar minuten te laten zien.

Ons gesprek begon over koetjes en kalfjes en kwam uit op mijn ex maar ik had helemaal geen zin om over mijn ex te praten terwijl ik haar zo snel mogelijk wilde uitkleden. Ze ging nog even door op ons contact wat heel oppervlakkig was en dat ze dat best jammer vond. Dat voelde goed om te horen natuurlijk. Ze zei eerlijk dat ze mij wel leuk vond maar niet durfde om een stap te zetten vanwege mijn ex, die was echt een kreng en bezitterig. Ze was bang geweest dat ze ruzie zou veroorzaken tussen ons.

Ik zei dat ik haar ook wel leuk vond maar omdat ze een vriend had wist niet hoe hij zou reageren. Daarop reageerde daarop dat hij geen probleem was. Toen kwamen we op onze gesprekken over seks aan.

Ze vertelde me dat ze ook wel nat werd toen we over seks hadden en dat ze ook weleens heeft gefantaseerd over mij toen ik nog met mijn ex was. Mijn bobbel groeide en groeide en dat zag ze op een gegeven moment ook wel. Ze vroeg of ik zin had in seks waarop ik natuurlijk ja zei. Ik had al in 2 maanden geen seks gehad.

Ik stond op, ging naast haar zit een en legde mijn hand op haar dijbeen om te kijken hoe ze zou reageren ze haalde niet mijn hand weg of zo wat voor mij een teken was om verder te gaan. Ik keek haar aan, gaf haar een zoen op haar mond waarop ze haar mond opende en ze stak haar tong in mijn mond. We hebben minuten lang zitten zoenen zonder elkaar aan te raken. Onze tongen waren in elkaar geweven en kwamen niet meer los, ik zoog op haar tong en wilde niet meer stoppen. We bleven denk ik zeker wel 20 minuten tongzoenen zonder aan te raken en te bewegen maar dat was hemels. Tot ze even op adem wilde komen. Ik liet haar los en keek of het goed zat. Haar ogen spraken boekdelen, ze wilde genomen worden.

Ik pakte na enkele seconden haar weer vast, trok ze naar me toe en begon weer te zoenen. Ze kwam dichterbij en sloeg haar armen om heen. Ik sloeg een arm om haar heen pakte eindelijk met mijn andere hand haar borst en begin rustig te kneden waarop ik haar lichte gekreun hoorde. Met mijn anderen hand ging ik over haar lichaam heen om daarna in haar kruis te belanden. Ik trok haar slip een beetje opzij en voelde dat haar kutje drijfnat was en glad geschoren alsof ze vandaag nog geschoren had. Ik raakte haar kutje aan en ik voelde dat er een siddering door haar heen ging. Ze begon met een hese stem mijn naam te fluisteren.

Ik deed haar kutje open, een vinger erin en begon ik haar klitje te masseren. Haar gekreun werd harder en ze begint te schokken. Ik masseerde sneller en sneller. Ze kwam geloof ik na 3 minuten al klaar, schokkend en kreunend. Het leek wel alsof ze al maanden geen seks had gehad. De spanning was haar teveel geworden ze kon zich niet meer in houden.

Daarna werd ze weer rustig, kwam tegen me aanleunen, bedankte me met een hese stem en zei dat ze al in maanden niet zo lekker klaar gekomen was. Ik zei dat ze haar shirt en rok moest uitrekken en dat deed ze. Ik zag haar heerlijk lijf naakt voor me staan. Ze draaide rond en ging heel uitdagend naar voren bukken zodat ze haar rok kon uit trekken. Ik keek recht in haar kutje en haar kontgat. Ze stond weer recht op, kwam weer naar me toe en zakte door haar knieën. Ze kwam tussen mijn benen zitten. Met haar tong ging ze over mijn broek heen totdat ze bij mijn pik voelde ze vroeg of ik mijn kleren ook uitdeed zodat ze mij ook kon zien.

Ik trok eerst mijn shirt uit en toen stond ik op om mijn broek en onderbroek uit te doen. Mijn paal kwam precies voor haar mond. Ze pakte gretig mijn paal vast met een hand en met haar tong begon ze mijn dijen te likken totdat ze bij mijn ballen terecht kwam.

Ze ging met haar tong eroverheen en nam toen mijn eikel in haar mond. Mijn God wat was dat lekker. Ik kon zo klaarkomen zonder dat ze nog iets gedaan had. Ik stond letterlijk op springen. Zacht begon ze mijn eikel te likken en te zuigen. Ik wilde dieper in haar mond en stootte in een keer mijn paal diep in haar keel. Ze pakte met haar handen mijn billen vast en ik kon in haar mond neuken. Ik begon eerst langzaam te stoten en dat ging steeds harder. Ik pakte haar vast en begon als een bezetene te bonken in haar mond.

Nog geen 5 minuten later kwam ik diep in haar mond klaar en ze slikte alles door zonder maar een druppel te verliezen.

Toen vroeg ze me om naar de slaapkamer te gaan. Ik begeleide haar naar de slaapkamer en we gingen naast elkaar op bed liggen zonder te bewegen. Ze vertelde dat het de eerste keer was dat iemand in haar mond gespoten had en dat ze het echt lekker vond.

Ze lag op haar buik. Ik begon haar rug te masseren en likte van boven naar onder eerst in haar nek en steeds lager totdat ik bij haar kruis was. Ik spreidde haar benen en met mijn tong likte ik haar klitje. Ze begon weer te kreunen en hijgen. Ik stopte op die plek en ben lager naar haar dijen en benen gegaan. Ondertussen begon ik haar tieten te masseren waardoor ze steeds harder ging kreunen.

Ik kwam weer heel rustig omhoog totdat ik weer bij haar klitje was en ik zoog en beet erop en stak 2 vingers in haar kut en begon te vingeren. Ze kwam vrij snel al klaar voor de 2de keer. Op het moment dat ze klaar kwam schreeuwde ze het uit van genot.

Haar vriend was meer een op en neer type erin eruit een beetje pompen en slapen. Ze genoot zo intens dat ik toen al wist dat ze nog regelmatig terug zou komen.

Toen kwam ze overeind pakte mijn lul beet en begon zachtjes te trekken. Dat bleef natuurlijk niet zonder resultaat en toen mijn paal weer klaar was nam ze hem weer in haar mond en begon langzaam te pijpen.

Ik voelde mijn sperma al weer borrelen maar ik wil nog niet klaar komen. Ik trok mijn pik uit haar en legde haar op haar rug neer op bed, ik ging tussen haar benen liggen ze spreidde haar gewillige benen en begeleidde mijn paal bij haar naar binnen.

Ik pompte langzaam in en uit, kneedde haar tepels en beet erop en likte en trok eraan. Al snel kwam ze voor de derde keer klaar.

Ik wilde haar in alle standjes neuken wat ik maar kon bedenken en ik wilde haar kont ook nog een goed gebeurt geven.

Ik vroeg haar om op handen en knieën te gaan zitten zodat ik haar van achterlangs kon nemen. Ik stak mijn paal erin en ze zakte met haar schouders op de kussen zodat ik nog dieper bij naar binnen kon en ik neukte haar eerst zachtjes en steeds sneller en sneller totdat ik op het punt stond om te gaan spuiten. Ik vroeg of ze pil gebruikte ze zei dat het allemaal goed zat en dat ik diep in haar kutje moest spuiten.

Dat was mijn droom dus ik drukte mijn paal diep in haar, ik trok haar bij haar heupen naar me toe en toen ik spoot voelde ik haar kronkelen van genot. Ze lag te vingeren en kwam tegelijkertijd klaar.

We zijn op bed geploft en vielen eventjes in slaap. Na een halfuurtje werden we allebei wakker en ik vroeg aan haar wat ze ervan vond. Zegt ze dat ze heel wat in te halen heeft op dat gebied. Dat ik haar maar moest leren. Ze was er helemaal klaar voor om nog een keer genomen te worden.

Ik vroeg of ze wel eens in haar kont geneukt was waarop zei neen antwoordde. Ik vroeg of ze dat wilde proberen ze knikte ja, maar voegde eraan toe dat ik heel voorzichtig moest zijn.

Ik begon weer te zoenen en nam haar borsten in mijn mond om haar tepels te likken, haar tepels werden hard en met mijn vinger zat ik in haar neukgrotje. Daar was het weer helemaal nat en ik smeerde haar vocht op mijn eikel en haar kontgaatje ik drukte zachtjes mijn eikel tegen haar kont aan en probeerde langzaam bij haar naar binnen te dringen.

Ze voelde de pijn, dat was te zien aan haar gezicht maar ze wilde niet dat ik stopte. Toen ik helemaal in haar zat vroeg ze om even niet te bewegen en op haar te blijven liggen.

Ik begon haar nek te kussen en haar borsten te strelen. Ze ging met haar vingers naar haar klitje om te strelen en ik begon langzaam haar kont te neuken. Ze kwam al vrij snel klaar en ik begon nu wel sneller en sneller te gaan ik hoorde aan haar ademhaling dat ze intens genoot van mijn paal in haar kont. Dat ze niets liever wilde dan nog uren zo geneukt te worden.

Ik vroeg haar weer om op haar knieën te gaan zitten zodat ik haar ook op zijn hondjes in haar kont kan neuken. Ik was nog niet van plan om te spuiten in haar darmen. Ik wilde nog steeds standjes proberen. Toen trok ik mijn paal terug. Die wilde ze liefst zo snel mogelijk weer terug in een van haar gaatjes hebben.

Toen ging ze met haar handen tegen de muur staan en stak haar kont naar achteren. Ik kwam achter haar staan en stak weer mijn paal in haar kont om hard te pompen. Ze vond het heel lekker om stevig genomen te worden.

Ik haalde toen mijn paal uit haar kont en stak deze in haar kutje en stak 2 vingers in haar kont. Nu neukte ik met mijn paal haar kutje en met mijn vingers haar kont zij streelt zelf haar klitje. Ondertussen voel ik weer dat ik bijna klaar kom en nu wil dat in haar kont spuiten. Ik steek mijn paal weer in haar kont om lekker hard te beuken. Zij is druk bezig om haar klitje te strelen en nu steekt ze zelf 3 vingers in haar kut en begint te vingeren.

We komen samen klaar en schreeuwen allebei uit van genot.

We zijn toen op bed neer geploft en rustig tegen elkaar aan blijven liggen. Aan haar gezicht te zien heeft ze genoten van de seksbeurt. We hebben samen gedoucht en onder de douche hebben we nog een keer gedaan.

Ze heeft gevraagd of ze vaker kan langskomen als ze zin heeft in een stevige beurt dat kan ik haar niet weigeren ze is tenslotte de nicht van mijn ex. Daarna zijn nog vele heerlijke middagen gevolgd.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post807

Miranda, de Spaanse secretaresse

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers do, januari 13, 2011 23:35:37

Miranda, de Spaanse secretaresse

Het volgende verhaal heb ik laatst meegemaakt op mijn werk. Ik noem de naam van het bedrijf niet omdat de kans er in zit dat het herkend wordt. Aan onze afdeling is een secretariaat gekoppeld waar twee secretaresses zitten.

Één van hen is een jonge meid van 25 jaar met een prachtig figuur en lang blond haar.

De andere is een van oorsprong Spaanse vrouw van bijna 50. Voor haar leeftijd ziet zij er ook nog erg goed uit vind ik. Wat me bij haar altijd opvalt, zijn haar volgens mij gigantische borsten.

Daarnaast vind ik dat ze alle twee een seksuele uitstraling hebben. Ik zie soms gewoon de geilheid in hun ogen.

Nu moet ik eerst even uitleggen wat voor soort relatie ik met deze twee vrouwen heb. Zelf ben ik 32 en werk alweer een tijdje bij dit bedrijf. De twee secretaressen ken ik eigenlijk ook al een tijdje. Langzaam is de verhouding van zakelijk gegroeid naar een wat meer persoonlijke. Waar eerst nog de gesprekken gingen over normale dingen zijn ze de laatste maanden steeds intiemer geworden. Zo gingen de gesprekken bijvoorbeeld over hun mannen of mijn vriendin, of waar je de beste lingerie kon kopen enz.

Ik werd gewoon betrokken bij deze gesprekken. Er werd ook steeds meer over seks gesproken. De dames grapten wel eens naar mij dat als ze mijn vriendin waren ze het wel zouden weten.

Daarnaast wist ik ook gewoon dat de secretaresse van 50, Miranda, thuis nog al wat te kort kwam. Met Sonja de 25 jarige gingen de gesprekken veel verder. Wij vertelden bijna in detail hoe we het deden. Zo hoorde ik dat zij het spannend vond om het in het openbaar te doen en dat zij het heerlijk vindt om anale seks te hebben. Haar fantasie is om met twee of meer mannen te neuken.

Als we het over dit soort dingen hadden dan zag ik altijd hoe verlegen en onwennig Miranda reageerde maar tegelijkertijd zag ik altijd weer die geile blik in hun ogen. Ik heb menig maal met een gigantische erectie aan het bureau daar gezeten en moeten wachten totdat deze weer een beetje afgenomen was voordat ik weer naar mijn werkplek kon gaan. Meestal kreeg ik de gedachten dan niet meer uit mijn hoofd en vetrok naar de WC om mijn zelf heerlijk af te trekken.

Afgelopen week was het weer eens zo'n dag. Het gesprek tussen mij en Sonja ging over het weekend. Zij vertelde dat ze met haar vriend een Porno DVD hadden gehuurd waarin een kerel voorkwam met een gigantische lul. Toen deze man klaarkwam spoot hij met grote kracht een gigantische hoeveelheid zaad.

Sonja vertelde hier zo vol overgave over dat ik gewoon aan haar zag dat ze weer geil werd. Ik keek zijdelings ook naar Miranda die ik ook stiekem zag genieten van het verhaal. Het viel mij op dat ik de harde tepels van Miranda door haar kleding heen kon zien.

Met de geile verhalen van Sonja en de verschrikkelijk lekker tieten van Miranda zat ik nu weer met een ongelooflijke harde pik in mijn broek. Tot overmaat van ramp, omdat ik eigenlijk weer naar mijn werkplek moest, begon Sonja te filosoferen over penismaten. Zij vertelde dat haar vriend een gemiddelde maat had maar dat zijn pik wel lekker dik was. Zonder schroom vroeg ze aan Miranda over de maat van haar man. Miranda kreeg een rood hoofd maar na een enkele aarzeling vertelde ze ons dat het lang geleden was dat ze de pik van haar man stijf had gezien, maar kon zich herinneren dat het een gemiddeld maatje was.

Waar ik al een beetje bang voor was gebeurde. Ik moest op de proppen komen met mijn maat. Toen ik vertelde dat mijn lul in erectie ongeveer 21cm was en ik de omtrek niet wist maar dit wel met mijn hand kon tonen, kreeg ik bewonderende blikken. Ik zag de geile nieuwsgierigheid in hun ogen. Toen Sonja hierbij ook nog grapte om even mee te lopen naar het toilet had ik het helemaal niet meer. Mijn nu wel hele stijve pik knapte zowat door mijn broek heen en ik voelde hoe mijn onderbroek nat werd van het voorvocht. Ik dacht bij mezelf dat dit echt niet kon. Ik probeerde het gesprek te draaien zodat mijn erectie iets afnam.

Intussen moest Sonja weg om een verslaglegging van een vergadering te doen. Eigenlijk moest ik ook weg want ik had daar al te lang gezeten. Ik besloot snel op te staan. Bij het opstaan waren nog duidelijk de contouren te zien van mijn halfstijve lul. Ik zag Miranda kijken en ze schrok, maar tegelijkertijd zag ik dat ze haar blik niet kon afwenden. Jezus, wat een geile blik zag ik in haar ogen. Ik moet nu echt weg zei ik tegen haar en liep de kamer af. Ik moet even stoom afblazen was al aar ik aan kon denken. Ik liep eerst naar mijn kamer waar ik tot de ontdekking kwam dat ik mijn agenda op het secretariaat had laten liggen. Ik besloot deze eerst maar op te halen om geen argwaan te scheppen. Vlak voordat ik daar terug kwam zag ik Miranda de toiletten ingaan.

Wat me overkwam weet ik niet maar ik besloot heel stil ook naar binnen te gaan. Ik zag dat een van de twee deuren op slot was. Mijn fantasie sloeg nu op hol. Ik dacht aan mezelf op een kantoor toilet neukende met twee heerlijke secretaresses. Ik sloot heel zacht de deur en legde mijn oor te luisteren. Ik moest nu ook echt mijn stijve pik uit mijn broek halen want het begon gewoon pijn te doen. Bij het eruit floepen van pik hingen de draden voorvocht naar beneden. Was mijn verbeelding nu zo op hol of hoorde ik zachte kreun geluiden.

Ik besloot om op de WC pot te gaan staan en heel voorzichtig over de muur naar de andere kant te kijken. Allemachtig, het was niet waar.

Ik zag Miranda met ontbloot onderlijf en een open blouse op de WC zitten. Voor het eerst had ik uitzicht op haar blote borsten. Ze waren nog groter dan dat ik dacht. Ze was duidelijk bezig zichzelf te bevredigen. Ik zag haar vinger glinsterend van het vocht in en uit haar kutje glijden. Tegelijkertijd ging ze met haar andere hand over haar klitje en dan weer over haar geweldige tepels. Ik hoorde haar fluisterend zeggen dat ze wel op die pik van 21 cm wil zitten.

Jezus, dacht ik bij mezelf, het gaat over mij. Ik kon het nu ook niet meer laten en begon met langzame halen aan mijn pik te trekken. Wat was dit geil zeg. Terwijl ik steeds meer moeite kreeg om me stil te houden zag ik Miranda steeds sneller met haar vingers over haar clitoris wrijven. Plots gooide ze in extase haar hoofd naar achter en keek me recht in het gezicht. Ze gaf een gil van schik en eigenlijk schrok ik zelf ook.

Met een rood hoofd verontschuldigden ze zich en wist niet hoe snel ze weg moest komen, maar ik dacht dit is mijn kans. Snel opende ik ook de deur en hield haar tegen.

Ik zei tegen haar dat ze zich niet moest verontschuldigen en dat ze een hele mooie en geile vrouw was. Tegelijkertijd trok ik haar mee terug de WC in.

"Tegen niemand iets zeggen hoor," was het eerste dat ze zei.

"Ik wil je zo graag," zei ik terug, waarop zei weer antwoordden dat ze nu door mij genomen wilde worden.

Het eerste dat in mijn opkwam was om haar blouse los te maken en die heerlijke tieten te likken en in mijn handen te houden. Ze waren gigantisch. Mijn pik was weer op volle sterkte.

"Je mag hem best pakken," zij ik tegen haar. Dat liet ze zich geen twee zeggen en greep naar mijn stijve lid. Er ging een tinteling door me heen toen ik zag dat deze vrouw vol bewondering mijn stijve pik vastpakte. Langzaam begon ze hem af te trekken maar het duurde niet lang voordat ze als een wildeman zat te sjorren. Tegelijkertijd was zij zichzelf diep aan het vingeren.

"Nu wil ik op je pik zitten," zei ze.

Ik plaatste me op de toiletpot en zag dat mijn lul gigantische proporties had aangenomen. Zo groot had ik hem zelf ook nog nooit gezien.

Miranda ging erboven staan en liet zich langzaam zakken over mijn lid. Langzaam begon zei op en neer te wippen. Maar net zoals daarnet voerde ze het tempo als snel op. Heerlijk voelde dit en met het zicht op haar heerlijk wippende borsten voelde dat ik dit niet lang kon volhouden.

"Ik ga zo komen," waarschuwde ik.

Daarop reageerde ze door te stoppen en op te staan. Ze draaide zich om en ging nu met haar kontje naar achteren.

"Neuk me in mijn kont," zij ze. Dit leek me zo geil. Bij mijn vriendin mocht dit nooit maar nu had ik de kans. Ik hield mijn lul voor haar kontgaatje en zag dat deze al helemaal vochtig was van het neuken.

Ik zag mijn lul langzaam verdwijnen in haar kont. Het voelde anders dan dat ik dacht, maar zeker zo lekker als een kut. Miranda wipte op en neer als een bezetenen. Aan de zijkant zag ik haar borsten gigantische sprongen maken. Haar vingers zaten diep in haar kutje. Plots hoorde ik een harde ontladende gil. Het was duidelijk dat ze klaar gekomen was. Ik dacht nog even dat iemand dit waarschijnlijk zou kunnen horen, maar ik was zo geil dat het me niet kon schelen.

"Ik kom!" Riep ik.

Snel schoot ze van mijn af, ging voor me zitten en pakte mijn pik.

"Ik wil alles in mijn mond," zei ze. Terwijl ze aan mijn pik rukte voelde ik het zaad omhoogkomen. Zonder waarschuwing schoot de eerste straal sperma met harde kracht over haar heen. De tweede straal spoot op haar tong en lippen uiteen. Daarna volgde er nog enkele golven die via haar kin op haar tieten dropen.

Heerlijk zeg, wat was ik gigantisch klaar gekomen. Ik zag in haar ogen dat ze er geen spijt van had en zei zachtjes dat ze dit nodig had. Nadat we onszelf hadden schoongemaakt zijn we na elkaar van het toilet afgekomen.

Dit is pas vorige week gebeurd en ik heb het idee dat er nog wel iets kan gebeuren. Misschien wel met Sonja.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post496

Een avond om niet te vergeten

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 14, 2010 23:15:43

Een avond om niet te vergeten

We besloten om na lange tijd onze beentjes nog eens uit te slaan en te gaan dansen.

Een gewone dancing is met onze 40 jaartjes niet meer aan ons besteed. We zochten via het internet naar een fuif met muziek van de vervlogen jaren en vonden deze ook. Het was een fuif voor vrijgezellen, maar dat wij een koppel waren, weerhield ons niet om er toch naar toe te gaan.

We zochten een gezellig tafeltje op in een hoekje om af en toe wat te zitten en iets rustig te drinken. Het ging er bijzonder leuk aan toe en we raakten met andere mensen in gesprek. We werden opgenomen in een groepje bestaande uit zowel vrouwen als mannen van onze leeftijd.

Er werd heel wat afgedronken, gelachen zowel als dansjes geplaatst. Naarmate de avond vorderde, deed de drank ook zijn werk en werden sommige licht in het hoofd. Een pracht van een slow, die konden we niet laten gaan. Toen we recht stonden om naar de dansvloer te gaan, bemerkte ik dat enkele mannen in de duisternis rond een tafeltje stonden. Het viel me op en vermoedde dat er iets gaande was. Nieuwsgierig ging ik kijken en keek over hun schouder mee en zag een heerlijk spektakel.

Marleen lag stomdronken voorover gebogen op een tafel en werd langs achter geneukt door een man. Ze beleefde zo te zien, niets van het gebeuren. Zo dronken was ze. Yvette daarentegen, leek ook dronken, maar wist goed wat ze deed. Een man zat met zijn broek op de enkels op een stoel en zij bereed hem achterwaarts. Je kon ondanks de duisternis duidelijk zijn lul in haar kut heen en weer zien schuiven. Tot overmaat was ze nog iemand aan het pijpen.

Mijn vrouw keek even mee, schrok en trok me daarna mee naar de dansvloer. Het zicht had me niet onberoerd gelaten en had er een stijve van gekregen. Dat voelde ze natuurlijk tijdens de dans en het onderwerp van het gesprek kan je al raden.

“Ze zijn dronken en weten blijkbaar niet meer wat ze doen. Moeten we ze niet gaan helpen?”

“Niet meer weten wat ze doen? Zo te zien wist Yvette maar al te goed waar ze mee bezig was en wat zou je doen om ze te helpen?”

“Zou jij me dan niet komen helpen mocht ik daar zo liggen?”

“Natuurlijk schat, ik zou je zeker komen helpen om klaar te komen.”

“Jij zou me dus gewoon door die vreemden verder laten neuken? Jij zou daar niets op tegen hebben?”

“Nee, ik zou je verder laten genieten, het is toch maar seks en niet uit liefde?”

“Dat geloof ik niet!”

“Moet je dan eens proberen hé.”

“Daag me niet uit!” Zei ze.

Ik beantwoordde opgehitst door de gedachte alleen al. “Wel ik daag je uit. Van zodra er eentje zijn broek laat vallen ben jij al weg.”

“Ik ga.” Zei ze resoluut en stapte het kringetje in.

Er had zich al iemand anders achter Marleen geïnstalleerd en pompte met heftige stoten in haar kut. Josephine ging er naast staan, fluisterde iets in zijn oor. Hij trok zich uit haar terug en zij nam zijn lat in haar mond. Marleen haar sappen en het sperma van zijn voorgangers moeten er nog aan gehangen hebben.

Ze zoog eraan alsof het een lolly was. Ze keek daarbij eens naar mij, met ogen de woorden leken te spreken van; “zie je nou wel en niet jaloers?”

Ik trad op haar toe, tilde haar rokje omhoog en stripte haar broekje naar beneden. Met mijn tong likte ik haar poesje. Ik voelde dat ze al behoorlijk heet stond. Ik proefde haar sappen.

Yvette stopte met haar bezigheden en keek naar haar.

Josephine maakte zich los van mij, draaide zich om, nam de stijve van die man in haar hand en geleidde hem naar haar kut.

Daar stond ze voorover gebogen te neuken met een vreemde. Ze werd eveneens langs achter genomen. Tussen het hijgen door zei ze. “Ga jij maar naar Yvette en neuk haar ook maar eens flink.”

Alsof Yvette het had gehoord trok ze me dichter, duwde me op de zetelbank en ging bovenop mij zitten. Mijn stijve lat floepte direct in haar natte spleet. Deze was al goed gesmeerd met haar sappen en sperma van wie weet hoeveel mannen.

Ik zag hoe een andere man al rukkend op Josephine toe trad en zijn paal in haar mond plantte. Ze werd langs achter geneukt en zoog terwijl een andere naar het hoogtepunt als een ervaren hoer. Hij trok haar bloesje over het hoofd en ontdeed haar van haar bh.

Daar stond ze met opgetrokken rok en ontbloot bovenlijf te neuken en te zuigen in een danszaal. Haar borsten kletsten heen en weer bij iedere stoot in haar pruim.

Nog een andere man nam ze in zijn handen terwijl hij zich stond af te rukken. Het duurde niet lang of hij spoot op haar rug. Even later kwam de ene klaar in haar mond. Ze had problemen om het allemaal door te slikken. Dit was net iets te veel voor me en ik spoot mijn lading in een vreemde kut.

Oh! Wat deed dat deugd en was het een prachtig zicht. Gelijktijdig met Josephine haar hoogtepunt kwam de man klaar in haar kut. Hij kromp samen en trok zich terug.

Al even snel stond daar een vervanger die opnieuw met hevige stoten haar grotje vulde. Deze hield het minder lang vol en spoot al na enkele stoten.

Ik bekeek haar verder vanuit het kringetje. Ze heeft daarna nog drie lullen in haar gehad alvorens ze het voor bekeken hield.

Van dansen is niet veel meer in huis gekomen.

Wat een avond.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post422

Een lekker glas wijn

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 14, 2010 00:04:25

Een lekker glas wijn en…

Ik zat in de woonkamer. De TV stond aan en mijn vriendin zou zo meteen thuiskomen. Ik had een seksvideo gehuurd en het verhaal was op zijn einde. Een standaard verhaaltje over een verwaarloosde echtgenote en een hard werkende man. De meid op de video was echter heerlijk, grote tieten en een kaalgeschoren kutje, wat volledig open en in close-up in beeld kwam. Ze werd helemaal suf geneukt door verschillende mannen en hoewel ik me niet kon voorstellen dat ze zoveel plezier kon beleven aan geneukt te worden vond ik haar hysterische gillen toch wel opwindend. Ik had een fles wijn gekocht en hoopte dat Sacha zin had om er gezellig wat van te drinken. Sacha kon namelijk niet zo goed tegen alcohol en uit ervaring wist ik dat ze er bijna altijd supergeil van werd. En dat is nooit weg natuurlijk, zeker vanavond niet, want ik was behoorlijk opgewarmd van de video.

Plotseling zwaaiden twee koplampen de oprit op, Sacha was terug. Snel deed ik de video uit en ruimde nog snel de tafel af. Een lekker CD 'tje erin en hoplakee.

Na enkele minuten kwam ze binnen, samen met een vriendin die ze voorstelde als Silvy. Ze kenden elkaar al bijna een jaar van aerobics. Hoewel ik mijn best deed het te verbergen, koste het mijn vriendin slechts drie seconden voordat ze de paal in mijn broek had opgemerkt. En wat ze zag maakte dat niet gemakkelijker.

Sacha had haar strakke aerobicspakje nog aan en zweette een beetje. Ze had zich schijnbaar nog niet gedoucht en omgekleed. Haar pakje plakte als een strakke lycra outfit om haar weelderige lichaam. Sacha had een prachtig lichaam zoals ze goed wist uiteraard, net niet superdun, maar wel met grote borsten die heerlijk strak naar voren priemden. Ze had hele grote tepels en ze stonden heerlijk door haar pakje naar voren. Als ze eerder geweten had dat zo'n pakje haar zo lekker stond...

Terwijl ze me een zoen gaf gleed haar hand vlug even over mijn gespannen broek. "Dag schat, heb je een leuke avond gehad?" Vroeg ze met een knipoog.

"Het warm water was op en toen zijn we maar hierheen gekomen. Wij hebben ten slotte twee douchen, niet?".

Verlegen keek ik naar Silvy, die de vlugge beweging over mijn broek schijnbaar niet gemist had, want ze keek met een stiekem lachje naar mijn gespannen lul.

"Wow," dacht ik stiekem bij mezelf. Die Silvy ziet er ook niet slecht uit...

Vanuit de keuken riep haar vriendin of ik Silvy even de douche boven wou wijzen, want ze zou zo opgehaald worden door haar vriend en een paar van zijn vrienden, die waren wezen voetballen. Ze zou zelf de douche beneden wel even nemen.

Ik vond het best en wees Silvy de trap naar boven.

Silvy had lang blond haar en terwijl ze me tersluiks een knipoogje gaf liep ik achter haar aan naar boven. Stiekem keek ik onder de ronde vormen van haar kontje door naar haar kruis, ze had mij tenslotte ook uitgebreid bekeken.

Ik schrok me wild. Onder haar pakje had ze een witte strakke slip aan, maar er zat een enorme natte plek in, precies in haar kruis. En precies daar leek het wel alsof ze geen slipje aanhad. Twee grote duidelijke lippen staarden me aan door haar natte pakje heen. Hoe kan haar kutje zo nat zijn geworden vroeg ik me af... ze zou toch niet... Neen!

Ik struikelde half over de traptreden en viel half tegen Silvy 's benen terwijl ik wanhopig probeerde overeind te blijven. Ze glimlachte en keek me uitdagend aan met haar mond een beetje open... Ik zweer dat ik haar tong even over haar lippen zag flitsen.

Boven aangekomen wees ik haar de badkamer en pakte een handdoek uit het kastje. Ik hoorde dat Sacha de kraan beneden aanzette en draaide me om Silvy het rijk alleen te geven.

Silvy had zich al bijna van haar pakje ontdaan en begon aan haar BH.

Wow, dat puilde flink uit zeg. Hoewel ze vrij klein van stuk was had ze toch een lekker figuur. Grote borsten, een strakke grote C, een smalle taille en heerlijk brede heupen die uitdagend naar achteren stonden. Ik heb altijd al gevallen op vrouwenkontjes en dit was niet mis. Ik probeerde me langs haar de badkamer uit te wringen maar net toen ik mezelf langs haar borsten had gemanoeuvreerd streelde iets mijn kont.

Ik kon het niet geloven, maar zacht fluisterde ze in m'n oor. "He, blijf jij eens hier mannetje, zo gemakkelijk kom je niet van me af."

Ik schrok me natuurlijk wezenloos en bleef stokstijf staan. Schijnbaar vatte ze dit op als aanmoediging want voor dat ik het wist streelde haar hand over mijn keihard geworden eikel, die net niet boven mijn broek uitstak.

"Jeetje, wat is ie groot" zei ze.

Hoewel ik inderdaad niet klein geschapen ben leek mijn lul inderdaad wel erg groot in haar kleine handje. Yep, mijn ego was gestreeld.

Ze bleef zachtjes verder strijken en terwijl ik even aan Sacha dacht die beneden aan het douchen was wist ik dat ik reddeloos verloren was.

In no time had Silvy me volledig uitgekleed en stapte zelf snel uit haar natte slipje, met een open kruis. Ik had het kunnen weten.

Ze zag mijn verraste blik en zei dat ze dat lekkerder vond met aerobics.

Langzaam draaide ze zich om en boog voorover, haar ene hand gebruikend als steun, de ander om haar schaamlippen uit elkaar te trekken.

Deze vrouw was geil, geil, geil.

Langzaam zakte ik door mijn knieën en manoeuvreerde mijn tong richting haar kutje, dat ze voor het grootste gedeelte had kaalgeschoren. Alleen een klein toefje sierde haar venusheuvel. Ik likte zacht haar schaamlippen en zoog ze een voor een sabbelend naar binnen. Ik voelde ze groeien onder de strelingen van mijn tong. Gespannen ging ik door, af en toe zachtjes bijtend, wat kleine zuchtjes van genot bij haar teweeg bracht.

Nu was het tijd om haar sapje te proeven. Gelukkig had ik me net een uurtje geleden geschoren en mijn tong gleed soepel door haar opgezwollen openstaande lippen heen. Jezus, wat had deze meid een lekkere kut zeg.

Ik stond op het punt mijn lul zachtjes achterlangs bij haar naar binnen te schuiven toen ze geil en hees zei.

"Schiet op! Stop die dikke lul van je snel in mijn kutje, en neuk me... Ik hou het niet meer!"

Nou, dat liet ik me geen twee keer zeggen en nadat ik (volledig onnodig) wat speeksel op mijn trots had gedaan ramde ik mijn twintig centimeter lange lul langzaam maar meteen zo diep mogelijk haar wijd opengesperde kutje binnen.

"Oef" kreunde ze, en begon haar kontje ritmisch naar achter en naar voren te bewegen, ondertussen pompend met haar spieren.

Ik weet niet waarom, maar ergens tussen het luide soppen van haar kut en haar amper ingehouden kreunen meende ik een deurbel te horen.

Na vier minuten beuken kreunde ze steeds harder. Opeens hijgde en kermde ze hard en hees en kwam schokkend en trillend klaar.

Maar goed dat ze beneden de muziek aan heb laten staan dacht ik nog.

Sacha liep richting douche. Bah, wat plakte ze. En dan nu die koude douche in achter de keuken. Gelukkig was het buiten niet koud, want er was geen verwarming daar. Wat je allemaal niet voor een goede vriendin over moet hebben. Op het aanrecht stond wat afwas, had Daniel die nou nog niet gedaan?

Er stond een fles wijn bij, nog bijna vol. Mm…, daar had ze wel zin in, Sacha hield van een lekker wijntje. Ze had dorst en het eerste glas klokte ze zo achterover. Ze schonk zichzelf nog een groot glas vol en zette de nu bijna lege fles weer terug op het aanrecht. Zo, en nu lekker douchen dacht ze. Terwijl ze het water warm liet worden nipte ze nog een beetje wijn.

De waterstralen masseerden haar lichaam heerlijk en al snel was de douche vochtig en warm van de hete waterdamp.

"Ik kan wel uren onder zo'n lekkere warme douche staan", dacht Sacha.

Een ander warm gevoel verspreidde zich ook door haar lichaam en ze wist wat het was. De wijn begon te werken. Wat een lekker gevoel zeg. Snel dronk ze haar glas leeg, voordat het al te warm werd. Terwijl ze net haar bovenlichaam lekker afgespoelde had ging opeens de bel.

"Shit," snel sloeg ze een handdoek om en rende naar de deur. Dit is vast Silvy 's vriend.

Ze deed de deur open en er stonden ineens vier mannen.

"Hoi" zei eentje die zich voorstelde als Barend, "is Silvy er? Ze zei dat ze haar hier op moest halen."

"Ja, ze is boven aan het douchen, maar kom gezellig binnen, ze is vast zo klaar. Iedereen een biertje?" Zeker, zeiden ze en ploften op de bank en de stoelen.

Terwijl ze naar de keuken liep hoorde ze ineens een paar gekke geluiden van boven door de muziek heen komen. Het leek wel of er iemand zachtjes aan het zingen was. Ze pakte vier biertjes uit de koelkast en schonk zichzelf het laatste restje wijn in.

Met de biertjes, het glas wijn en de handdoek om haar middel liep ze wankelend naar de kamer.

Van de vier waren er twee op de stoelen gaan zitten en twee op de bank. Er was nog maar een plekje vrij en terwijl ze worstelde met de handdoek gaf ze de mannen ieder een biertje. Ze draaide om weer naar de keuken te lopen toen eentje haar zachtjes naar het midden van de bank trok, naar de enige lege plek.

Ze probeerde nog te blijven staan maar de wijn begon te werken en ze schoof wankelend op de bank.

"Oeps", giechelde ze en de mannen lachten vrolijk. Spontaan schoot ze in een lachbui en viel giechelend tegen eentje aan. Daarbij schoot op de een of andere manier de handdoek enigszins scheef en ze bood de vier een open uitzicht op haar decolleté. Gelukkig merkte ze het snel en glimlachte gespannen terwijl ze hem snel weer over zich heen trok.

"Zo zo" zei eentje. "Dat zag er verdomd goed uit zeg".

Ze wist niet wat ze moest zeggen maar voelde me ondanks de ietwat vreemde situatie toch wel een beetje trots.

"Zo, vind je?" Bracht ze stamelend uit.

"Ja" zei de man volmondig, "mag ik ze nog eens zien, ze zijn werkelijk prachtig, en zo groot..."

"Nou ja zeg" zei ze, maar op de een of andere manier werd ze ineens supergeil.

Of het nu de wijn was of de geile blik van de mannen ze wist het niet, maar langzaam liet ze de handdoek zakken, een beetje giechelend en plagend, tot net onder haar fiere tepels, die ineens recht vooruitstaken.

"Wow, zo hard zijn ze normaal nooit" dacht ze bij zichzelf.

Terwijl de uitdager haar strak in de ogen keek voelde ze plotseling een hand zachtjes achter langs haar onderrug strelen, net tussen de handdoek door. Het was Silvy 's vriend Barend.

"Jezus, wat geil," er zitten hier vier mannen me te bewonderen en eentje probeert haar...

De hand bleef haar langzaam strelen, maar gleed langzaam maar zeker af naar haar kontje. Een van de andere vrienden zet de TV aan en draait het licht een beetje uit. Een nummer uit de TOP-40 of zo schalt door de kamer, over de andere muziek heen. De hand van Silvy 's vriend cirkelt om haar kontgaatje. Wat een lekker gevoel zeg. Ze doezelt half dronken, half genietend een paar seconden met haar ogen dicht weg en luister naar de muziek. Wat een onzin is dit zeg.

Plotseling voel ze een tong aan haar tepel zuigen. Geschokt komt ze overeind, maar een paar armen duwen me met kracht terug in de bank. Ze probeert te gillen maar een hand smoort haar stem. De man die haar vasthoudt fluistert in haar oor

"Je weet dat je dit lekker vind sletje, ga netjes lekker op je rug liggen en geniet ervan... Brave meid".

Ze weet niet wat haar overkomt. In haar eigen huis...

De tong schiet over haar borsten en een natte vinger duwt zachtjes tegen haar anus. Ze voelt haar kut drijfnat worden maar tegelijkertijd...

Dan is het nummer ineens afgelopen. Van boven komen de onmiskenbare geluiden van een hard kreunende vrouw. Zelfs het gehijg van haar Daniel hoort ze ineens intens door het huis vloeien.

Silvy 's vriend roept tegen haar.

"Zo, dus jouw vriend is mijn vriendin lekker aan het neuken. Nou, dan mag ik jou ook neuken. Voor wat hoort wat."

Eigenlijk kon het haar niets schelen, haar kut trok zo intens krampachtig samen dat niets haar lust meer kon intomen. Haar kut moest gewoon geneukt worden.

"Neuk me", stamelt ze. "Neuk me Barend!"

Half dronken spreid ze haar benen wijd uit elkaar, terwijl ze zijdelings op de bank gaat liggen, met haar hoofd op de schoot van de grootste man.

Snel duiktk een tong naar haar natte kut en begon rondom haar klitje te likken. Een lange kreun ontglipte haar en dat was het startsein voor meer.

Een hand graaide in haar kut en smeerde haar geil over haar strak gespannen kontje. Ze duwde het iets naar achter en een vinger schoof soepel haar anusgaatje in. Wat een goddelijk gevoel. Nooit geweten dat het zo lekker was. Ze ritste de broek van de man bij wie ze op schoot lag open en begon te sabbelen op zijn half overeind staande penis.

"Wow, die was bezig zeg."

Ze nam hem in haar mond en het ding bleef groeien totdat ie haar hele mond opvulde. "Mm…," kreunde ze en zoog hard en snel aan de dikke lul. Hier moest die Daniel het toch ruim tegen afleggen. Een lul gleed soepel bij naar binnen. Ze zag niet goed wie het nu was, maar eerlijk gezegd interesseerde haar dat ook niet echt.

Het duurde maar heel even, drie of vier slagen en een luide kreun gaf het einde aan van een veel te korte beurt.

Ze nam de lul uit haar mond en riep lallend, "is dat alles, ik wil een echte vent!" Weer graaide een hand in haar kut en smeerde het warme sperma op haar kontje. Een vinger duwde tergend tegen haar kontgaatje. Ze duwde haar kont weer naar achteren en zoog twee vingers snel naar binnen met haar anusspier.

Een beetje krap voelde het aan, maar wel lekker. De vingers begonnen tegen haar binnenkont te vingeren en langzaam in en uit te bewegen. Soms trokken ze haar anusspier een beetje open, steeds wijder. Ze merkte dat als ze haar anus geheel ontspande de vingers er veel soepeler in en uit schoven. Ook Barend, ze denkt tenminste dat hij het was, merkte dat en propte een derde vinger er diep in.

"Au," dat deed een beetje pijn, maar uit haar mond ontsnapte een luide kreun.

Dat kon ook niet anders want die enorme lul van die gozer ontnam me bijna haar adem. Opeens begon de man te schokken en de dikke lul spoot zijn zaad diep in haar keel. Ze slikte zo hard als ze kon, maar kon niet voorkomen dat de helft uit haar mond en langs haar nek naar beneden liep.

Ja, deze super lul moest en zou ze straks in haar kutje voelen.

Weer een lul gleed haar opengesperde kutje binnen en begon zachtjes in en uit te bewegen. Ze begon natuurlijk wild haar heupen te bewegen, want zo voelde ze niets. De man had het snel door want weldra begon hij het tempo en de kracht op te voeren. Ondertussen vingerde Barend haar anus nog. Na een minuutje of zo kwam ze luid kermend van genot klaar en ook de man spoot zijn lading sperma diep haar trillende kutje in. En dat zonder vingeren zeg, ze wist niet wat ze beleefde. Ze keek om haar heen en zag drie breed lachende mannen. De sperma droop uit haar openstaande gleuf op de bank. Barend hield snel zijn hand eronder en gebaarde dat ze op haar knieën op de bank moest gaan zitten. Dat deed ze maar al te graag en terwijl ze haar strakke kontje de lucht in stak voelde ze het warme sperma al weer over haar kontje glijden en erin. Drie vingers weer. Ze sloot haar ogen. Haar vingers graaide naar de man met de dikke lul en begon zachtjes zijn ballen te kneden.

Haar schaamlippen omsloten plotseling iets dat een beetje lauwe temperatuur had. Dat zal ze snel effe warmpompen dacht ze er terwijl haar anus gevingerd werd en ze de dikke lul weer voelde groeien in haar hand.

Ze opende haar kut zover mogelijk en het schoof naar binnen. Steeds dieper ging de lul. Maar het werd opeens hardstikke dik. Het past amper en haar lippen stresten zich zo ver mogelijk.

"Lekker wijntje he", roept de man die zo snel klaarkwam. "Die houdt het wel effe vol..." Nu wist ze het, en weer schoof het ding dieper in haar gerekte kut.

"Maar goed dat ze altijd zo donders nat wordt," flitst door haar hoofd. Ze kreunt harder. De gladde hals glijdt diep haar kutje in en uit.

"Zo is het genoeg" roept Barend ineens. Nu ben ik aan de beurt.

"Sacha, ze ga je nu in je kont neuken, of je het nu lekker vind of niet."

"O, " zegt ze, "en daar heb ik zeker niets over te zeggen?"

"Nee," zegt Barend resoluut en duwt haar in positie.

Ze zit op handen en voeten op de bank. Weer graait een hand in haar kut en schraapt haar geil eruit. De hand duwt door en verdwijnt bijna volledig in haar kut. "Jezus", denk ze. Hoe kan dat? Met een luid slurpend geluid trekt Barend zijn hand er weer uit en wrijft het voor de derde maal op haar kontje. Dan voel ze zijn lul zachtjes drukken tegen haar poepgaatje. Meer is niet nodig, want de lul floept zo naar binnen. Langzaam volgt de rest. Een intens geil gevoel maakt zich van haar meester en ritmisch beweeg ze haar kont op en neer. Steeds sneller gaat het, sneller, harder, sneller, dieper... Als in een roes beleeft ze de neukpartij en ze kreunt luid bij iedere stoot. Ze duizelt en valt bijna om maar twee paar handen pakken haar beet en houden haar overeind.

Ze realiseert dat ze ontzettend dronken is, maar het maakt me niets uit. Neuken zal ze tot ze erbij neerval.

"Harder" roep ze, "neuk me in mijn kont" en Barend begint haar nog harder te nemen.

Scherpe steken schieten door haar kont als iemand er hard op slaat. Het zweept haar nog meer op. Twee handen knijpen hard in haar tepels, die zo stijf en hard zijn geworden dat ze bijna niet meer indeuken door het knijpen. Nagels krassen op haar borsten en knijpen hard in haar tepels. Nog meer prikkels schieten door haar lichaam. Een hand begint haar te vingeren en ze raakt in een ongecontroleerde extase van genot. Hard schokkend kom ze klaar en ze hoor vaag Barend zijn luide kreun en kreet. Het duurt een eeuwigheid, ze trilt en ze schok en ze... het wordt zwart voor haar ogen.

Geil zoent Silvy me op mijn mond. "Dat was heerlijk Daniel", als je ooit weer zin hebt in me, Sacha heeft mijn telefoonnummer." Hij streelt haar klitje nog even na en neem de heerlijke schaamlippen nog een paar keer sabbelend in haar mond. Silvy kreunt zachtjes en zakt langzaam weer naar de bodem.

"We moeten zo weer naar beneden", zeg hij. "Je vriend komt vast zo en Sacha vraagt zich vast af waar we blijven".

"Je hebt gelijk", wacht even, ze douche effe snel, dan lopen we samen naar beneden. Sacha ligt op de bank, naakt en schijnbaar in slaap gevallen. Silvy 's vriend is nergens te bekennen, hoewel het toch ruim tijd is. Ze ploft naast Sacha neer en ziet opeens dat ze helemaal bezweet is. Sterker nog, straaltjes sperma lopen uit haar kont en door haar bilspleet naar haar kut, die ontzettende open staat. "wat is hier gebeurd!", vloek ze.

Silvy staat als versteend.

"Barend, gore klootzak", roept ze, terwijl ze naar Sacha 's druipende kontgaatje staart. Silvy en ik kijken elkaar aan...

"Nou, dat kunnen we niet op ons laten zitten".

Snel verdwijnen we naar boven...

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post421

Evelien en Brenda

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 10, 2010 23:19:29

Evelien en Brenda waren met het jeugdhuis op weekend. De eerste avond ontmoette Evelien Joris. En werd prompt 'ziek'. Het begin van een paar dolle dwaze dagen.

Evelien streelde met haar beide handen haar tintelende lichaam; haar borsten met alweer harde tepels, haar kutje met een klitje dat vroeg om bewerkt te worden, alles gloeide. Ze was al aardig op weg naar het vierde orgasme van die dag, toen ze gestoord werd door Brenda, haar kamergenote, die ook haar beste vriendin was.

Het was duidelijk dat ze in de stad aardig wat gedronken had, want ze was behoorlijk vrolijk. Ze vroeg hoe het met Evelien was, maar wachtte het antwoord niet eens af en kleedde zich uit om te gaan douchen. Evelien keek naar de stevige blonde meid met het lange krullende haar en toen ze haar beha uitdeed naar de grote Cup D borsten met de forse tepels. Brenda had best een aantrekkelijk figuur, bedacht ze, terwijl ze haar met wiebelende billen de in de badkamer zag verdwijnen.

Evelien stopte met strelen en wachtte tot Brenda uit de badkamer zou komen. Na een paar minuten zag ze haar vriendin, nu met een slip aan, op het bed afkomen. Ze sloeg het dekbed een eindje terug en ging naast Evelien zitten met haar arm over Evelien ’s lichaam heen. Evelien vroeg hoe het in de stad was en kreeg een heel verhaal te horen over leuke café ’s, “stukken”van jongens, enz.

"Niemand had iets gedaan hoor," zei Brenda er snel achteraan, maar Evelien merkte dat ze wel opgewonden was geworden van dat avondje stappen en die paar drankjes. Ze glimlachte naar Brenda en zei dat ze kon merken dat die wel wat meer had gewild. Brenda lachte terug en gaf haar plotseling een zacht kusje op haar mond.

“Misschien wel, ik ben best geil”, gaf ze toe, “maar er was niet veel tijd”.

Ze schoof naast haar in bed en legde haar hoofd tegen Evelien ’s borst. Die voelde het lange krullende haar tegen haar tepels glijden en werd daar weer opgewonden van. Ze sloeg haar arm om Brenda en begon haar rug te strelen, ze voelde de grote borsten tegen haar buik drukken en schoof nog iets dichter tegen haar aan.

Toen bekende ze dat ze helemaal niet ziek was, maar dat ze die avond een heerlijk avontuurtje had beleefd met een man, zonder verder in details te treden.

Brenda probeerde haar wel verder uit te horen, maar Evelien liet weinig los, behalve dat ze meerdere malen was klaargekomen en dat ze ontzettend genoten had.

Ongemerkt was Brenda ook begonnen Evelien te strelen, maar dan over haar buik en langs haar dijen, zonder in de buurt van haar kutje te komen.

Beide meiden werden opgewonden van aaien van elkaar, maar wisten zich eigenlijk geen raad met de situatie.

Brenda was geil, omdat ze die avond iets gemist had en Evelien omdat ze zich steeds maar die heerlijke vrijpartijen bleef herinneren.

Plotseling schoof Brenda één been zodanig tussen de benen van Evelien, dat haar kutje aan de bovenkant van het dijbeen terecht kwam. Ze begon als een bezetene heen en weer te schuiven. Haar borsten schuurden langs die van Evelien en ze drukte haar onderlijf steeds harder tegen haar vriendin aan. Evelien wist niet wat haar overkwam en wat ze moest doen, maar ze liet haar begaan, sterker nog ze werd er zelf ook erg heet van.

Brenda ’s rechter dijbeen schoof langs haar kutje en die grote borsten tegen haar borsten aan, was ook niet onprettig. Ze legde haar hand op de volle billen van Brenda en bewoog ze mee in het ritme.

Brenda was niet meer te houden en ze wipte en schoof steeds heftiger, begon te hijgen en te kreunen en kwam fel schokkend klaar. Ze bleef doorschuiven tot ze helemaal op was, net op het moment dat Evelien voelde dat ze ook ging komen.

Ze schoof snel haar hand tussen het dijbeen van Brenda en haar kutje, stopte er twee vingers in, bewerkte haar klitje met haar duim en binnen een paar seconde bereikte ze haar vierde hoogtepunt.

Verbluft keken de beide vriendinnen elkaar aan, toen ze weer bijgekomen waren. Ze begonnen zachtjes te grinniken, maar dat ging snel over in een hilarisch gelach. Dat ons dat zou overkomen, zeiden ze bijna tegelijk, dat hadden ze echt nooit gedacht. Maar ze zeiden er bij dat het wel erg lekker was.

De volgende dag is Evelien vroeg wakker en ze waagt het erop Joris op zijn mobiel te bellen. Die is nog in het hotel en neemt slaperig op, maar wordt direct wakker als hij hoort wie hem belt. Evelien vertelt hem fluisterend wat haar gisteravond is overkomen. Joris lacht zachtjes en zegt dat hij er graag bij had willen zijn, leek hem wel een geil gezicht die twee jonge meiden met elkaar. Hij zou zich ongetwijfeld afgetrokken hebben, of nog meer. . .

Evelien schiet hard in de lach, waardoor Brenda wakker wordt, ze zegt snel tegen Joris dat ze op moet hangen en dat ze later nog wel zal bellen.

“Was dat je vriendje van gisteren”, vroeg Brenda direct, “die zou ik ook wel eens willen zien”.

Evelien legt uit dat het haar wel eens erg tegen zou kunnen vallen, want ze heeft niet verteld hoe oud hij is. Maar Brenda gelooft haar niet en wil nu het hele verhaal horen. Evelien vertelt dan wat er allemaal al voorgevallen is, maar drukt haar op het hart het geheim te houden. Het gevolg is echter dat Brenda nog nieuwsgieriger wordt. Kan je niet vragen of we samen een afspraak kunnen maken, vraagt ze brutaal. Evelien denkt na en ze besluit Joris weer te bellen, een medezuster in het kwaad is nog niet zo slecht, denkt ze.

Als ze Joris aan de lijn krijgt, vraagt ze of hij nog een dag kan blijven, want ze wil die avond weer komen. En dan heeft ze ook nog een verrassing voor hem in petto. Hij hoeft geen seconde na te denken en begrijpt precies wat die verrassing inhoudt. Ze spreken laat in de middag af, want de beide meiden kunnen wel regelen dat ze iets eerder verdwijnen.

Evelien en Brenda hebben hun hoofd er absoluut niet bij die dag. ‘s Morgens moeten ze iets buiten in de natuur doen en in de middag moeten ze dat dan uitwerken op schrift. Ze kijken voortdurend op hun horloge, want de bus gaat om vijf over vijf. Om half vijf hebben ze hun stukken af en verdwijnen ze naar hun kamer om zich op te frissen en te verkleden.

Evelien merkt dat Brenda nerveus wordt, ze weet dat haar vriendin veel gaat stappen, maar echt veel ervaring op seksgebied heeft ze niet. Ze trekt hetzelfde spijkerrokje van gisteren aan, maar nu met een wit mouwloos hemdje.

Brenda draagt een strakke witte katoenen broek en een rood truitje dat zo strak zit, dat haar borsten er bijna uitpuilen. Tegen half zes stappen ze de bar van het hotel binnen.

Evelien schrikt, want ze ziet Joris nergens, maar dan bedenkt ze dat hij wel eens buiten op het terras achter het hotel kan zitten. Daar loopt ze recht op hem af en kijkt even om, nieuwsgierig naar de reactie van Brenda, maar die loopt gewoon achter haar aan.

Ze stelt de twee aan elkaar voor en gaat tegenover hem zitten met Brenda naast haar. Joris kijkt van de een naar de ander en glimlacht.

“Ik kan me voorstelen, dat je daar mee hebt liggen vrijen”, zegt hij zeer direct tegen Evelien. Brenda bloost, maar Evelien reageert snel.

”Het is hier erg warm, zullen we naar boven gaan, daar is airco”. Joris staat op en loopt naar de achterkant van het terras, hij heeft daar een achteringang gevonden, zodat ze ongezien naar boven kunnen. De twee volgen hem gedwee, al begint Brenda weer een beetje te beven. Joris ziet het en zegt: “Als je niet wilt, hoeft het niet hoor”, maar ze loopt door zonder iets te zeggen.

Joris wijst de meisjes de twee stoelen aan en vraagt of ze wat willen drinken. Zonder het antwoord af te wachten loopt hij naar de koelkast, haalt een fles champagne en drie glazen te voorschijn en schenkt de mousserende godendrank voor ze in en op bed zitten. Ze nemen alle drie een paar slokjes. Evelien schuift iets onderuit in de fauteuil, zodat haar toch al korte rokje nog verder optrekt. Dan ziet hij pas dat ze geen slipje aan heeft, want er is een glimp van haar spleetje te zien.

Joris wijst Brenda erop en zegt dat als ze zin heeft, ze daar wel mee mag spelen. En als ze aarzelt, trekt Evelien haar rokje helemaal op en zegt dat ze inderdaad wel lekker gelikt wil worden.

Joris komt van het bed en trekt Brenda op uit de stoel, drukt haar tegen zich aan begint haar voluit op haar mond te zoenen. Al snel beantwoordt ze zijn kus en hun tongen vinden elkaar in hun monden. Joris pakt haar kont en begint die te kneden, terwijl hij de grote borsten stevig tegen zich aan drukt. Achter hen begint Evelien te sputteren, maar Joris laat Brenda los en zegt dat wat ze met haar tong in zijn mond deed nu in Evelien ’s kutje mag doen. Evelien heeft haar truitje en rokje uitgedaan en haar benen gespreid, zodat Brenda er goed bij kan.

Die zakt op haar knieën en begint voorzichtig naar het spleetje van Evelien te likken.

Joris gaat achter hen staan kijken voelt dat zijn pik op volle sterkte begint te komen. Hij trekt zijn kleren uit en gaat met zijn harde staaf naast de stoel van Evelien staan, die direct begrijpt wat er moet gebeuren. Ze neemt zijn pik in haar hand en brengt het stijve apparaat naar haar mond.

Brenda kijkt even op, maar Joris maant haar door te gaan, want hij voelt aan de manier waarop ze aan zijn lul zuigt, dat Evelien behoorlijk opgewonden raakt.

Hij maakt haar beha los en kneedt haar borsten en tepels, wat Evelien in nog hoger sferen brengt.

Dan haalt hij zijn pik uit Evelien ’s mond gaat hij achter Brenda staan, buigt zich voorover, schuift het strakke truitje omhoog en klikt de beha los. Brenda ’s grote borsten vallen omlaag en hij begint ze met veel passie te kneden en de tepels bewerken.

Zijn stijve pik drukt hij tegen haar forse kont, waardoor er een vlek op haar broek ontstaat door het voorvocht dat al uit zijn eikel komt.

Brenda wordt nu ook opgewonden van de bewegingen met haar tieten en die harde lul tegen haar billen, want ze gaat steeds fanatieker zuigen en likken.

Voor Evelien is het dan niet meer te houden, want terwijl ze nu zelf haar borsten kneedt en met haar andere hand over haar klitje strijkt, komt ze hijgend en steunend klaar. Ze drukt haar onderbuik zo heftig omhoog dat Brenda terugwijkt en overeind komt.

Joris drukt haar direct hard tegen zich aan en gaat met zijn handen van haar borsten naar de knoop van haar broek. Hij hoeft geen moeite te doen, want Brenda helpt hem zo dat binnen paar seconden de broek en het slipje op de grond liggen.

Hij is zo geil geworden van die twee hete meiden dat hij haar meteen achterover op bed legt, haar benen spreidt en op haar duikt. Zijn lul vindt meteen haar natte kut en met een ferme beweging dringt hij haar binnen. Brenda gilt het uit en gaat als een bezetene bewegen in het ritme van zijn stoten.

Dan voelt hij dat Evelien achter hen is komen staan en zijn ballen begint te kneden. Dat is te veel, zijn eikel zwelt op, hij stoot nog een paar keer hard naar binnen en komt dan met een felle kreet klaar in Brenda. Hij is zo geil dat hij ook na zijn zaadlozing gewoon door blijft stoten, want hij wil dat Brenda ook zo snel mogelijk kan genieten. En dat lukt aardig, want het duurt nog geen halve minuut of er klinkt voor derde maal een oerkreet van genot door de kamer.

Evelien heeft zich intussen naast Brenda genesteld en begint haar uitgebreid op haar mond te kussen en vervolgens aan haar tepels te zuigen. Zo blijven ze nog een paar minuten doorspelen met elkaar, waarbij ze elkaars lichamen strelen en kussen. Dan staat Joris op van het bed en kijkt naar die twee zeventienjarige lichamen.

De een wat slanker met stevige ronde tieten en een heerlijk geschoren spleetje, dat nog steeds nat is, de ander met de grote volle borsten, de forse kont en het driehoekje blond schaamhaar boven een nog druipende kut. Hij vindt dat hij een mazzelaar is.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post418

Er was eens...Dolly

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers do, mei 27, 2010 02:37:47

Er was eens… Dolly.

Dolly, dochter van een Amerikaanse moeder en Vlaamse vader.

Vlammend rood haar, blauwe ogen die bijna indigo lijken en een prachtig lijf. We maakten kennis op humaniora waar ik mij diende voor te bereiden op universitaire studies. Schoolplicht was nog maar tot veertien, maar in die tijd had ik al door dat “studeren” het gedroomde alibi was om als “zoon van” zo veel mogelijk poen te pakken van mijn ouwe heer, er de kantjes af te lopen en verder het beest uit te hangen.

Ik was net achttien en een echte puber. Ik zette me af tegen mijn ouders, droeg altijd zwart, had lang haar en brede riemen, polsbanden met spikes...kortom, ik was een echte hardrocker!

Punkers kwamen bij ons in leer en we maakten reusachtige lol als we weer een boerenlul een speld in zijn neus konden boren zonder verdoving. Terwijl we er voor zorgden dan hij op een manshoge luidspreker was gebonden die met een paar honderd decibel hem weliswaar niet verdoofde maar wel iets deed waar het woord doof ook in voor kwam. Ze inspireerden ons tot de beste jam sessies waar de grootste sterren zich daarna op inspireerden. Waarna we zijn lief dicht naaiden zodat ze alleen nog kon plassen. Na de eerste bak Pale Alle ware we in staat iedereen te overtuigen dat we daarmee de wereld redde omdat zij dan niet zwanger kon worden van de volgende Hitler of was het Ghandi? Dat weet ik niet zo precies meer. Het leven laat sporen na, weet je wel.

Een keer hadden we “tegenslag”. Voor we “ze” dicht naaiden ter bescherming van de mensheid, moesten we ons natuurlijk overtuigen dat ze inderdaad in staat was tot zo’n weerzinwekkende daad.

We lieten haar dan door de meest geprevaleerde leden van ons clubje “onderzoeken” die dan gelijk testen deden naar de waterdichtheid van haar ingewanden.

Zolang het sperma niet overvloedig uit haar snollen grot liep, ter zuivering van al wie ons voor was gegaan, gingen we rustig onze gang. Door de bolletjes wist ze ofwel nauwelijks wat er gebeurde. Of, en dat vonden we de “betere soort”, werd ze zo geil dat we haar “spaarden” tot na de volgende thuiswedstrijd van onze voetbalploeg. Thuis waren we als voetbalploeg niet te kloppen.

Na zo’n “zuiveringskuur” werd er dan toch een zwanger. De hypocrieten die het toen voor het zeggen hadden, hebben ons clubje dan uit elkaar gekegeld met een paar goed geplaatste kegelballen en heel veel lawaai Allemaal om twee keer niets. Zelfs hun eigen verhaaltje over de onbevlekte ontvangenis schoven ze grijnzend of kotsend aan de kant.

Kortom de gewone, wat ondeugend, puberstreken van de bemiddelde student uit einde van de jaren zestig.

Het zal zo een maand of drie in het schooljaar zijn geweest toen Dolly in onze klas verscheen. Een ongelooflijke speling van het lot dat we aanwezig waren die dag. En ze “verscheen” echt!

Haar meer dan prachtige uiterlijk deed menig rocker watertanden en de kleding die ze droeg, een kort jurkje, netnylons en hoge hakken, zorgden bij ons allemaal zelfs voor een dikke bult in ons broek. En dat was geen leeg Cola flesje.

Dolly was negentien jaar, kwam recht uit de States en moest hier “instromen”. Dat korte jurkje heeft ze maar één keer echt gedragen als kledingstuk.

Dolly was ook ruig, hield van ruige muziek en kleedde zich net zo zwart als ik. De klik was er dus al snel. We werden goede vrienden, en we studeerden zelfs vaak samen. Als ik over “studeren met Dolly” spreek meen ik dat ook. We lachten samen, lunchten samen en brachten flink wat tijd samen door met ouwehoeren over alles wat ons bezig hield. In al die tijd was er niet één keer sprake dat we de grens tussen vriendschap en seks zouden overschrijden, neen, onze vriendschap was heilig. Voor het eerst was voor mij iets heilig.

Uiteraard hadden de andere er een heel andere idee over en volgens de geruchten hadden we al tientallen keren op het altaar van de plaatselijke kerk met elkaar de hosties en de wijn gedeeld.

Het jaar ging voorbij en we mochten allemaal door naar het volgende jaar omdat het voltallige lerarenkorps ons zo vlug mogelijk door schoof.

Dolly nodigde een hele hoop van haar klasgenoten uit voor een party "american style" bij haar ouders thuis toen die een avondje weg waren.

Haar vader kende een dj en die draaide de avond vol met plaatjes, meestal swingend maar soms, uiteraard, ook een lekkere slow dans plaat.

Dolly had her en der kussens neergelegd en in een hoekje lagen wij samen te lachen en te drinken. Opeens keek ze me aan en vroeg of ik wat voor haar wilde doen.

"Wat dan" vroeg ik en nam nog een slok bier.

"Niet hier, kom mee," zei ze mysterieus en ik volgde haar de trap op naar haar kamer. Daar deed ze de deur op slot, pakte me ineens beet en kuste me vol op mijn mond waarbij ze meteen, zonder enige aarzeling, haar tong mijn mond binnen duwde.

Ik aarzelde wel, heel even, maar greep haar toen ook beet en voor we het wisten lagen we trekkebekkend op haar bed te rollebollen. Ze was zeer ervaren en haar handen hadden mij in geen tijd geheel ontkleedt.

Mijn pik wees al fier omhoog en ze liet haar slanke handen er omheen glijden waarna ze me heel geraffineerd begon af te trekken. Dat was zo vreselijk lekker, haar handen waren warm en zacht.

Toen lieten haar handen mijn pik los, boog voorover en nam ze mijn lul in haar mond. Voor het eerst in mijn leven werd ik gepijpt en verdomd, door de mooiste meid uit de klas, ook de meest ervaren meid en zonder enige dwang of aansporing.

Ze pijpte bovendien alsof haar leven er vanaf hing. Heel diep in haar keel liet ze mijn paal glijden en dan weer helemaal er uit. Dat herhaalde ze en ik begon ongelooflijk te kreunen. Ik voelde dat het bijna ging komen. ‘k Wilde haar waarschuwen maar ze wuifde me weg. Toen ik kwam dronk ze al mijn zaad of het zuiver nectar was!

Nu ging ze op haar rug liggen en ze spreidde haar benen zo ver mogelijk. Ze wist wat ze wou hoor. Hierdoor bloeide haar roosje mooi open en ik kon zo haar heerlijkheid inkijken. Ze glom en rook geil. Ze begeleidde me en voor het eerst likte ik aan een echte kut die er om vroeg. Wat was dat heerlijk. Dat kleine knopje bovenin reageerde ongelooflijk en ik merkte dat ze er van stuiterde als ik het beroerde, dus dat deed ik herhaaldelijk.

Zo gebeurde het dat ze ineens mijn hoofd vastpakte en met een diepe langgerekte kreun me diep in haar kruis duwde en kreunde dat ze nog nooit zo "fucking well" klaargekomen was.

Ik voelde me vereerd en dat was nieuw voor mij. Dat gaf te denken, zodat we daarna geruime tijd stil in elkaars armen lagen.

Tot mijn pik weer klaar was voor de strijd. Snel rolde ze een condoom over mij stormram, drukte me achterover en liet zich over mijn pik zakken. Voor het eerst gleed ik in de bereidwillige hitte van een echte meiden kut. Wat voelde dat verdomd lekker.

Ik kreunde al snel toen ze haar rijtempo opvoerde en ik begon met haar opwippende borsten te spelen. Ze neukte maar door, ik voelde mijn ballen weer heftig krampen en daar kwam mijn tweede orgasme.

Kapot van het neuken en bezweet vielen we weer in elkaars armen.

"Ik moet even zeiken" zei ze nog geil en ze glipte snel de kamer uit. Even later was ze weer terug en we kropen weer tegen elkaar aan. Verdomd als je mij niet gelooft, maar mijn pik reageerde weer.

Nu stelde ze voor elkaar nog eens lekker oraal te verwennen en zo gingen we in standje 69 liggen. Een bijzondere sensatie, gepijpt worden terwijl je een natte, druppende kut likt. We waren zo al weer enige tijd bezig toen we wat giechelen hoorden en wat gesnuif.

Dolly en ik keken tegelijkertijd naar haar slaapkamerdeur en daar stonden alle klasgenoten met rode koontjes en harde broekknuppels te genieten van het schouwspel. Even keken Dolly en ik elkaar aan, toen lachten we en Dolly zei, "voor jullie geile rukkers, gaan we gewoon door, dus wie durft, blijft maar kijken!"

Door de toeschouwers werden we nog geiler en toen we klaar kwamen, deden we dat tegelijkertijd! En wat een orgasmen! Dolly schokte helemaal en gooide er de meest schunnige dingen uit, allemaal in het Amerikaans natuurlijk. En ik?

Mijn lul ontplofte zowat in haar gezicht en de klodders zaad vlogen in haar ogen, haren, neus en op het bed. Toen we uitgehijgd waren draaiden we om en keken in het gezicht van haar pa en ma. Die waren ondertussen binnen gekomen. Haar pa keek me strak aan maar haar ma lachte, ze zei tegen haar man dat hij niet zo schijnheilig moest dan want dat ze anders die films wel eens van zolder zou halen die ze van elkaar gemaakt hadden.

Hierna liepen haar ouders weg en haar moeder zei "take a nice and hot shower en show him off, dear. I will talk to your daddy, maybe seduce him myself hihi"

Dolly en ik bleven de gehele vakantie met elkaar omgaan. We hadden heel veel en heel heftige seks. Ze leerde me van alles, we keken stiekem naar de films die haar ouders hadden gemaakt van hun seksavontuurtjes en de vakantie vloog om. Daardoor werd ik ook niet geraakt bij het kegelspel en ontsprong de dans. Toen kwam het vervelende bericht.

Dolly en haar ouders gingen terug naar Amerika. We hebben nog één keer gebeld en een brief verstuurd maar toen werd het stil. We waren geen van beide hypocriet en namen het eerlijk zoals het zich aandiende.

En, verdomd, daar stond ze vorige week weer voor me. Ik herkende haar meteen en zij mij ook, ondanks dat we allebei ouder waren geworden, ik kaler en zij wat grijzer. Nu zijn we 43 en 46, zij is net als ik gescheiden en was voor een paar weken in Nederland. Toevallig in mijn woonplaats en toevallig kwamen we elkaar tegen.

Het laat je raden wat we samen, elke avond die ze vrij was, hebben gedaan! Inderdaad, we praatten en neukten heel erg veel.

Ik heb nu haar mobiele nummer, haar e-mailadres en msn. Nu onderhouden we nog regelmatig contact ...de ene keer voor mij diep in de nacht en de andere keer voor haar diep in de nacht, want er zit wel een hoop tijdsverschil tussen onze woonplaatsen.

Maar we denken nog vaak terug aan die allereerste keer en alles wat die met zich meebracht. Dan zitten we samen met een smile voor onze webcam en wat er dan gebeurd moet je er zelf maar bij bedenken en over schrijven naar My.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post319

De blonde stoot

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers wo, april 14, 2010 23:58:02

De blonde stoot

Twee keer per jaar hebben we op de zaak een grote inventarisatie. We zaten bijna aan het eind van het jaar en de tweede en tevens laatste inventarisatie zat eraan te komen. Een ieder wist wat hij/zij moest doen die dag. Niemand vond het een vervelende klus daar aan het eind van zo'n dag altijd een feestje georganiseerd werd. Rond negen uur zouden we van start gaan met het hele gebeuren en de schatting van de hogere heren was dat we tegen vijf uur gereed zouden zijn. Een aantal accountants telde en rekenden alles uit en kwamen dan om ongeveer zes uur met de uitslag van de inventarisatie. Natuurlijk waren er altijd wel kleine verschillen, maar die waren te verwaarlozen. Vanaf de eerste inventarisatie aan het begin van dit jaar hadden we ons voorgenomen ons stinkende best te doen om alle fouten zoveel mogelijk uit het systeem te halen zodat het resultaat voor de tweede inventarisatie goed tot zeer goed zou verlopen.

De eerste groep was tegen drie uur al gereed met alles en leverde de resultaten in bij de accountant.

De nette jongedame van rond de dertig nam de formulieren in ontvangst. Ze zag er opvallend goed uit. Lange blonde haren sierden haar schouders welke bedekt waren door een soort van roze satijnen sjaal. Een vriendelijke glimlach verscheen op haar gezicht en ze beloofde er direct mee aan de slag te gaan.

Ruim een half uur later melde de tweede groep zich al bij deze dame, nog één groep te gaan. Deze keer verliep alles gesmeerd. Nog nooit waren we zo snel, was het allemaal wel goed gegaan?

Eerder dan verwacht kwam de accountant de gezellig aangeklede kantine in waar we met zijn allen in spanning de resultaten afwachten. De klok leerde me dat het pas kwart na vier was! Licht zenuwachtig keken we elkaar allemaal wat onzeker aan, ook het gezicht van de boodschapper zagen er niet echt vrolijk uit.

"Mag ik even jullie aandacht?"... De mooie blonde stoot nam het woord. Het was even doodstil. Wat was de uitslag? Eigenlijk boeide het mij niet zo heel erg op dat moment. Ik zag alleen haar harde tepels in haar blouse, de mooie kuiten die onder haar lichtgrijze rok vandaan kwamen. Zou ze een string dragen?

"Beste mensen... de uitslag is geheel anders dan verwacht!"... Na wat geroezemoes opnieuw doodse stilte.

"Ik kan jullie vertellen dat..." Ze keek de kantine rond, één voor één keek ze ons even snel aan. Ik voelde me betrapt daar ik duidelijk met iets anders bezig was. Ze vervolgde, "de uitslag... ... FOUTLOOS IS!" ...

Ze lachte breeduit, parelwitte tanden sierden haar gezicht en ik dacht even dat ik ter plekke smoor en smoor verliefd op haar zou worden! Een applaus, iedereen blij en opgetogen en direct in de juiste stemming om het feest te beginnen. Direct daarna kwamen er een aantal dames en heren met gevulde schalen die verdeeld werden over de diverse tafels. Lekkere hapjes, dipsausjes, glazen gevuld met rookwaren. Ook de schalen met de welbekende warme hapjes als bitterballen e.d. werden niet vergeten. Aanvallen leek hier het motto.

Drankjes werden ingeschonken en kon men naar believen zelf afhalen bij een daarvoor speciaal ingerichte bar. Het duurde dan ook niet lang voordat iedereen begon te lopen, van tafel wisselde en de stoelen eigenlijk helemaal niet meer in gebruik waren. Daar zag ik haar weer staan, de mooie blonde stoot. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en liep op haar af.

"Zo, de uitslag was écht goed hé?"opende ik.

"Hallo, ja dat kun je wel stellen, ook wij zijn erg tevreden over de uitslag."

Ondanks dat ik bijna een meter van haar af stond, rook ik haar parfum. Het bedwelmde me enigszins en een geweldig gevoel van verlangen naar haar overviel me. Het liefst zou ik haar hier ter plekke nemen. Me aan haar vastklampen en eindeloos hard beuken.

"Tot hoe laat blijven jullie feestvieren?" vervolgde ze.

"Waarschijnlijk tot in de kleine uurtjes. De meesten zullen pas ruim na middernacht beschonken huiswaarts gaan" was mijn reactie.

"En jij?... Ben jij ook zo'n feestbeest wat doorgaat tot het eind?"

"Nee, ik ben niet vies van een feestje, maar vanavond wil ik lekker op tijd thuis zijn, me uitgebreid douchen en scheren en met een wijntje languit op de bank liggen, genieten van een leuke film en voor middernacht naar bed."

Ondertussen had ik een geweldige harde paal in mijn broek en genoot elke seconde van haar geur en lichaam. Als ze lachte en me sensueel aankeek met haar mooie kijkers, ging er iets door me heen. Ik had het zelden meegemaakt dat een vrouw me zoveel deed als zij.

"Dat klinkt erg aanlokkelijk! Je idee staat me wel aan, ik ga ook zo naar huis om me te douchen. Lekker avondje op de bank staat me wel aan."

"Je man of partner zal het op prijs stellen," zei ik. Even keek ze me aan en wist blijkbaar meteen waar ik op doelde met mijn opmerking.

"Ik moet je teleurstellen, of juist niet natuurlijk. Ik heb sinds een maand of vier geen partner meer. We zijn ruim vier jaar bij elkaar geweest, maar uiteindelijk is het niets geworden."

Een dikke druppel geil verliet traag mijn pisbuis en voelde mijn pik een paar keer wild aankloppen. Verdomme, duizend en één gedachten flitsten door mijn hoofd... Ze staat al ruim vier maand droog. Daarom staan haar tepels zo keihard omhoog natuurlijk. Ze is misschien wel geil en verschrikkelijk toe aan een stevige neukpartij. Ik ga haar gewoon vragen! Maar als ze nou niet wil? Heb niet echt zin om een blauwtje lopen. Ach, wat kan het mij ook schelen! Neen heb ik... ja kan ik krijgen.

"Dat is niet leuk voor je. Ik wil me niet opdringen, maar heb je zin om samen op de bank te hangen? Douchen mag je bij mij en we kunnen samen wel een leuke film uitkiezen" hoorde ik mezelf zeggen. Ik voelde me bij deze woorden warm worden en rood aanlopen. Spannend. De komende tien seconden leken uren te duren. Wat gaat ze zeggen? "Misschien toch niet zo'n goed idee" zei ik er maar snel achteraan.

"Leuk! Gaan we nu direct? Ik heb het wel gezien hier."

Mijn hartslag versnelde. Stop! Rustig aan... ik haalde me van alles in mijn hoofd en zij wou gewoon gezelligheid, avondje aanspraak. Meer niet!

"Woon je in de buurt?" vroeg ze.

"Neen, ik moet eerst nog ruim half uur rijden voordat we er zijn." In gedachten stelde ik me voor hoe ze achter me aan zou rijden, 30 lange minuten met een knalharde lul in mijn broek. Misschien haal ik 'm er onderweg wel even uit om wat druk van de ketel te halen.

"Kan ik met je meerijden dan? Ik ben vandaag met een collega meegereden en heb geen eigen vervoer dus. Als het kan...?"

Daar gaat mijn ideetje om onderweg de druk van de ketel halen! Maar daar tegenover zit ze wel aan dik half uur naast me lekker te ruiken en te lachen!

"Geen probleem met z'n tweetjes is gezelliger dan alleen toch?”

Niet veel later wisten we beide nagenoeg ongezien te ontsnappen van het feestje wat ondertussen in volle gang was. Bijna de hele weg spraken we geen woord. Zou ze spijt hebben van haar idee om met me mee te gaan? Wat is er loos?

"We zijn er bijna." Ik draaide nog twee keer naar links en stopte voor mijn huis. Als een echte dame bleef ze keurig zitten totdat ik haar portier opende. Langzaam kwam ze uit de wagen en gunde me een blik op haar prachtig gevormde benen. Benen die ik maar wat graag wou strelen, kussen...hm.

Ik ging haar voor en stak de sleutel in het slot. "Let even niet op de rommel aub, ik kom er niet altijd aan toe" verontschuldigde ik me.

"Moet je eens bij mij komen kijken" reageerde ze lachend. "Ik zal niet op je rommel letten als je me laat zien waar ik me even kan opfrissen."

Na een snelle tour door het huis verzekerde ze me dat ze de weg wel vond. Ze had niet zo lang werk met opfrissen zei ze.

"Prima, geef maar een gil als je gereed bent, ik ben ook wel toe aan een douche. Kan ik je ondertussen al iets te drinken inschenken?"

Ik liep terug de kamer in en hoorde haar de trap op gaan. Zorgvuldig dimde ik de lichten en schonk twee grote glazen rode wijn in. Ter voorbereiding keek ik alvast in mijn DVD collectie of er iets geschikts tussen zat. Misschien kon ik haar beter laten kiezen, het haar helemaal naar de zin maken. Ruim een half uur later hoorde ik haar roepen.

"Klaar! Jij kunt nu!"

Dat was niet tegen dovemans orden gezegd en ik snelde naar boven. Ondanks het seintje klopte ik toch maar netjes op de deur.

"Kom er maar in hoor." Daar stond ze, afgedroogd maar nog niet volledig aangekleed. Wat een goddelijk, lekker lichaam.

"Ben bijna klaar, en zo weg, dan kun je uw gang gaan."

Moest ik vast beginnen? Tenslotte gaf ze zich ook een weinig bloot aan mij.

"Prima,” ik liep even terug naar mijn slaapkamer en begon me vast uit te kleden. Alles? Ik liet mijn boxer maar aan. Gelukkig was er geen natte plek zichtbaar. Ik was sneller uit de kleren dan zij erin. Vol goede moed stapte ik opnieuw de douche binnen en zette de douche vast aan. "Kan het water vast warm worden."

Ze bleef me maar aankijken en leek te wachten tot mijn laatste kledingstuk uitging. "Ik heb een wijntje voor je ingeschonken, staat beneden op de salontafel. Ik ben zo bij je." Min of meer stuurde ik haar weg en ze had er gelukkig geen problemen mee. "Kijk anders even in de grote kast! Daar staan een aantal films in, zoek maar uit wat je leuk vind om samen te kijken."

Niet veel later repte ik me naar beneden in slechts een schone strakke boxer en een heerlijk zachte badmantel.

"Heb je geen bezwaar dat ik zo gekleed ben?"

"Zeker niet. Het is je eigen huis toch?" Opnieuw die blik. Wat een stoot!

"Wat heb jij ongelofelijk veel pornofilms in je collectie joh! Kijk ja daar veel naar?" Damn... ik kon wel door de grond! Ze lachte erom.

"Hoef je toch niet voor te schamen? Het is toch heerlijk om naar te kijken."

"Als je er zo over denkt, dan zoek maar wat leuks uit ha, ha, ha" Zonder veel omhaal pakte ze de eerste de beste uit de kast. "Alsjeblieft."

Met nog steeds een lichtrode kleur, een veel te hoge temperatuur en een keiharde lul van voorpret legde ik het schijfje in de speler en drukte de TV aan. Niet goed raad wetende hoe of wat te beginnen, plofte ik op de bank en maakte het mezelf gemakkelijk. Ik maakte een kloppend gebaar op de bank. “Kom er maar bij zitten hoor” Glimlachend streek ze naast me neer en legde haar hoofd op mijn schouder.

De film begon, en ook het groeien van mijn lul maakte een vliegende start. Steeds verder zag ik mijn badmantel op kruishoogte komen.

"Wat beweegt daar zo, met kleine schokjes?" Even keek ze me aan en schoof vervolgens de helften van mijn badmantel opzij. Beide hadden we nu vol zicht op mijn kruis. Mijn lul was ondertussen dusdanig gegroeid dat hij niet meer in de boxer paste... een natte dik opgezwollen eikel, nat van voorvocht, stak vervaarlijk en geil net boven de rand van de boxer uit.

Hm... een lichte kreun van verlangen verliet zacht haar mond. Plagend kraste ze met haar nagels langs de binnenkant van mijn bovenbenen. Hierdoor begon mijn keiharde pik nog harder en wilder te kloppen.

Wat zij kan, kan ik ook...

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post282

Rollenspel

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers wo, april 07, 2010 23:44:17

Rollenspel

Irene was er nog steeds niet aan gewend bevelen te geven, hoewel ze het meisje al een half jaar had. Rudy had het zo gewild, het gaf cachet aan het huis wanneer een in een zwart jurkje en klein wit schortje gekleed meisje de deur opende, vond hij. Bovendien was ze een schatje om te zien, hij zou best eens met dat blondje naar bed willen. Nora had echter nooit aanleiding gegeven en reageerde niet wanneer hij haar soms een speels klapje op de billen gaf. Nora was twintig, dus maar vijf jaar jonger dan Irene. Omdat Irene zo weinig zelfverzekerd was, had Nora soms meer te zeggen in huis. Irene hielp meestal mee met allerlei karweitjes waarbij Nora vaak zei wat er gedaan moest worden. Irene schepte er vaak een masochistisch behagen in zich te laten ringeloren door het kittige blondje. Op zekere dag zei ze, "Hoe zou jij je voelen als vrouw des huizes, Nora? En ik het dienstmeisje was dat je de hele dag kon commanderen."

"Het zou me wel lijken," meende Nora. Irene ging voorzichtig verder. "We moesten de rollen eens omdraaien," zei ze. "Ik wil wel eens ondervinden hoe het is te moeten gehoorzamen."

Irene bekeek de vormen van het meisje peinzend en vervolgde, "Je bent even groot als ik, mijn kleren zullen je wel passen. Ga eens met me mee."

Het meisje volgde haar naar de slaapkamer waar Irene de ruime klerenkast opende. "Trek die eens aan," zei ze en wierp een gebloemd jurkje van een dure stof op het bed. Nora deed haar schortje af en het zwarte jurkje uit. Irene keek naar de mollige rondingen van het meisje, dat nu slechts gekleed was in een eenvoudige wit katoenen slip en een eveneens witte bustehouder. Nora hees zich in de jurk en zag er nu verbijsterend mooi uit. Irene ontdeed zich van haar eigen jurk. Nora keek verlangend naar het gekleurde zijden ondergoed van haar werkgeefster. Irene trok het dienstbodejurkje aan en knoopte het witte schortje voor. Ze keek naar Nora's voeten en zag dat de platte schoenen niet stonden bij het jurkje, dat het meisje nu droeg. "Trek die schoenen uit en pas een paar van mij," zei ze.

Nora zocht een paar mooie schoentjes met hoge hakken uit waarna ze met een hooghartig gezicht heen en weer paradeerde. Ze begon zich in te leven in de rol die Irene haar opgedrongen had. Irene stapte in Nora's platte schoenen en leek nu een stuk kleiner. "Eigenlijk moet ik ook je ondergoed dragen", zei het meisje. "Ja", zei Irene, die aan het witte ondergoed van Nora dacht. "Zoek maar iets moois uit.”

Nora rommelde in de kast en pakte een zijdezacht broekje, alsmede een beha met fraai borduursel. Ze trok haar kleren uit en stond poedelnaakt voor Irene.

Deze staarde naar de volle, roomkleurige borsten van het meisje en liet haar blik over diens buik en venusheuvel glijden. Blond haar krulde daar op maar was enkele tellen later weer verdwenen achter het fleurige broekje. "Zeg me wat ik doen moet", zei Irene deemoedig.

Ze voelde zich opgewonden door de vertrouwelijkheid die tussen hen ontstaan was. Nora's naakte lichaam en het feit dat deze nu haar kleren droeg, gaf aan het geheel een zinnelijke achtergrond. Ook Nora leek daardoor opgewonden. "Ik heb vandaag weinig zin om iets te doen," zei ze. "Je moet me maar eens lekker verwennen meisje. Begin maar eens die kast op te ruimen."

Ze wees op de linnenkast waar stapeltjes ondergoed omgevallen waren en door elkaar geraakt waren toen ze naar Irene's ondergoed zocht. Irene gehoorzaamde en ging met een wellustig gevoel aan het werk. Nora zat lui op het bed en stak een sigaret op uit Irene's pakje dat met haar aansteker op het nachtkastje lag. Ze keek naar Irene's gebogen rug en genoot van haar macht. Later gaf ze Irene opdracht naar beneden te gaan en haar een glas Sherry in te schenken. Terwijl ze daar aan nipte beval ze Irene de kamer te stoffen. Irene gedroeg zich onderdanig en liet zich alles welgevallen. "Neem zelf ook maar een glaasje", zei Nora tenslotte. Irene dronk haar glas snel leeg, ze wist niet waartoe dit spel zou leiden maar wilde zich een lichte roes bezorgen om zover mogelijk te durven gaan. Na een paar glazen voelde ze zich zweverig.

Nora merkte de verandering in Irene's toestand en werd bekropen door een licht sadisme. "Irene, kom eens hier", riep ze.

Irene kwam heel nederig voor haar staan. "Trek je jurkje eens op," beval Nora. Irene gehoorzaamde, hees het zwarte jurkje op tot haar broekje zichtbaar werd. "Ik wil niet meer zien dat je mijn ondergoed draagt," zei Nora. "Trek het uit en doe je eigen broekje en beha aan."

Irene haalde diep adem en voelde het bloed sneller stromen. Onderworpen ging ze naar boven en verwisselde daar van ondergoed. Ze trok Nora's katoenen slip aan en perste haar borsten in de witte bustehouder. Haar eigen ondergoed legde ze in de wasmand. Ze meldde zich vervolgens bij Nora die haar opnieuw verzocht de jurk op te trekken.

Zodra ze zag, dat Irene inderdaad haar ondergoed aan had, knorde ze tevreden. Ze zette haar aan het voorbereiden van de warme maaltijd, Rudy zou tegen zessen thuiskomen. Irene werkte zich warm in de keuken en vroeg zich af, hoe ze dit spel moest beëindigen. Ermee doorgaan tot Rudy thuiskwam was toch onmogelijk! Dat moest Nora toch beseffen! Maar Nora dacht er niet aan te stoppen.

"Ik ben benieuwd wat je man zal zeggen", zei ze. Ze was vastbesloten de rolverwisseling tot het uiterste door te zetten. Ze wist dat Rudy haar zou willen naaien, zijn aanrakingen en opmerkingen waren duidelijk genoeg geweest. Als hij zou willen kon hij haar krijgen maar dan wel met medeweten van Irene. Deze voelde zich steeds zenuwachtiger worden naarmate het tijdstip naderde dat Rudy thuis zou komen. Om zich moed te verschaffen dronk ze snel nog een paar glazen Sherry. Toen ze zijn auto hoorde zei Nora. "Wil jij meneer even opendoen, Irene."

Irene gehoorzaamde, Rudy keek verbaasd naar zijn vrouw die in zwart jurkje en wit schortje de deur voor hem openhield.

"Wat is dat?" Vroeg hij en wilde Irene een zoen geven. Maar achter haar verscheen Nora, gekleed in een chique jurk en op hoge hakjes.

"Ho,ho", zei ze. "Begin je nu ook al het dienstmeisje te kussen?" Ze kwam naderbij en tuitte haar lippen waarmee ze Rudy een vluchtige kus gaf.

"Hebben jullie de rollen omgewisseld?" vroeg hij verrast en keek van de een naar de ander.

Irene gedroeg zich gedwee als het meisje dat ze moest voorstellen, terwijl Nora een air aannam alsof ze werkelijk de vrouw des huizes was.

"Kom, Rudy. We drinken een een borrel terwijl Irene verder gaat met het eten."

Hij streek met de vlakke hand over Nora's billen, zich afvragend wat de beide vrouwen in hun schild voerden. Hij zag zijn vrouw in de keuken verdwijnen terwijl Nora hem een drankje gaf. Zelf nam ze Sherry en ging naast hem op de bank zitten, zoals Irene in de regel placht te doen. Hij staarde naar Nora's over elkaar geslagen benen en zag een deel van haar stevige dijen. Voorzichtig streek hij er met een vinger over.

"Vertel eens, schat, heb je vandaag nog iets leuks beleefd?" vroeg ze, zich precies als Irene gedragend. Hij goot de borrel achterover in zijn keelgat en sloeg een arm om Nora heen. Haar tegen zich aandrukkend zoende hij haar hartstochtelijk. Dan duwde ze hem terug.

"Strakjes, schat, na het eten. Nu moet je even inhouden voor het meisje." Haar hand gleed tussen zijn benen en streelde langs zijn bovenbeen. Vluchtig raakte ze de in zijn broek verborgen harde penis aan.

"Je bent wat van plan", fluisterde ze. "Ik kan haast niet wachten." lrene kwam binnen en diende het eten op. Nora nam plaats tegenover Rudy en liet zich door Irene bedienen. Rudy voelde zich opgewonden door het feit dat hij kennelijk met het meisje zou eten en zijn vrouw als een gedwee dienstertje de schalen aangaf. Ze verdween naar de keuken waar ze, net als Nora anders deed, in haar eentje de maaltijd zou gebruiken. Ze dronken een fles wijn leeg, Nora en hij.

Irene kwam wankelend binnen, ze had een flinke slok op.

"Ruim jij de boel af", beval Nora. "Mijn man en ik trekken ons even terug." Ze ging met hem naar de slaapkamer, hij aarzelde nog, maar Irene hield hem niet tegen. Het leek alsof ze het spel tot het uiterste wilde doordrijven. Nora trok de jurk over haar hoofd en legde die netjes over een stoel. Hij zag, dat ze ook Irene's ondergoed droeg en kreeg een erectie bij het zien van haar naakte dijen en buik. Terwijl hij zich uitkleedde en zijn hoofd roezig was door de wijn, deed Nora de beha af en trok haar slipje uit. Het zien van de blond behaarde venusheuvel maakte hem wild. Hij sprong op haar af en rukte haar in bed. Hij greep heftig in haar borsten en betastte haar lichaam. Zijn pik stond als uit steen gehouwen voor hem uit. Hij rolde op Nora's naakte lijf en liet zijn penis in haar kut glijden. Ze was even vurig als hij en perste haar dijen om zijn heupen. Stampend neukte hij, terwijl Nora zijn stoten beantwoordde.

Irene had de tafel afgeruimd en liep de trap op. Ze wist eigenlijk niet waarom ze dat deed, ze wilde zien wat die twee deden hoewel ze heel goed wist wat er gebeurde. Ze opende de deur van de slaapkamer en zag het opengeslagen bed. Nora's dijen bewogen. Ertussen lag Rudy wiens lul ze in Nora's schede heen en weer zag schuiven. Zijn balzak ging mee met elke beweging. Beide neukten hijgden en kreunden, het was een hitsige paring die ze voor haar ogen zag gebeuren. Ze zakte op een stoel en keek toe hoe Nora door haar man geneukt werd. Ze besefte dat ze altijd had gewild dat dit gebeurde, dat Nora deel zou uitmaken van hun seksuele leven. Zelf was ze nogal schuchter en beducht voor nieuwe ontwikkelingen. Nora was veel zelfstandiger ondanks haar jeugdige leeftijd. Ze zag Nora's benen verkrampen en stuiptrekkend bewegen. Ze hoorde de orgasme kreten van het meisje en zag Rudy verstrakken, zijn onderlijf schokte toen hij zijn zaad in Nora pompte. hij zuchtte diep na het klaarkomen en streelde met beide handen haar mollige heupen en billen. Dan gleed hij van haar af en ging op de rug naast haar liggen. Gelijktijdig zagen ze Irene.

"Wat kom je doen, Irene? Wil je mijn man en mij begluren terwijl we neuken?"

Irene staarde in Nora's kruis. Haar ogen bleven onafgebroken gericht op de nog openstaande kut, op het ronde gat tussen de schaamlippen dat Rudy's lul erin geboord had en waaruit sperma lekte. Rudy hield de adem in, wachtend op Irene's verontwaardigde reactie. Maar die bleef uit.

"Ik wilde vragen ... of ik mijn eigen broekje weer aanmag. Het zit zo strak."

"Je bedoelt of je mijn broekjes en beha's weer mag dragen," zei Nora.

Ze wendde zich tot Rudy en legde hem uit, "Irene draagt mijn mooie witte katoenen goed. Laat maar eens zien, Irene."

Irene stond op en tilde haar jurkje op. Rudy zag tot zijn verbazing dat zijn vrouw inderdaad een goedkoop broekje droeg, stellig dat van Nora. Zelfs van ondergoed hadden ze gewisseld.

"Trek het maar uit, Irene, je mag van mij weer wat uitzoeken."

Irene begon zich gehoorzaam uit te kleden, deed het schortje af, het zwarte jurkje uit en ontgespte de beha. Ze stroopte het witte broekje langs haar benen en onthulde een gitzwarte bos schaamhaar. Het was de eerste keer dat Nora haar werkgeefster naakt zag. Ze hield de adem in. Irene was prachtig gebouwd en bezat mooie volle borsten.

"Blijf zo eens staan, Irene. Mijneer vindt het vast leuk je naakt te zien. Hij heeft vast wel eens verlangd je aan te raken en misschien wel met je naar bed te gaan."

Irene zag de hand van het meisje over Rudy's geslachtsdelen glijden. Ze trok aan zijn slappe penis die door de aanraking dikker werd. Ze voelde zich zo in haar rol dat het net leek of zij inderdaad het dienstmeisje was dat nog nooit met Rudy naar bed was geweest.

"Weet je wat", zei Nora. "Kom eens op mijn plaats liggen. Ik kan er wel tegen wanneer mijn man met het meisje vrijt en misschien wel een nummertje met haar maakt."

Ze schoof uit het bed en liet Irene haar plaats innemen. Irene voelde de warmte van Nora's lijf in de lakens. Haar ene bil werd nat, daarmee lag ze op de plek, waar Rudy's geil uit Nora's kut was gedropen. Ze lagen een beetje stijfjes naast elkaar, net of ze vreemden voor elkaar waren. Nora boog zich over hen heen en zoog Rudy's penis in de mond. Ze sabbelde erop en bracht hem tot een erectie. Haar vingers gleden langs de stijve lul, haar lippen lieten hem los waarna ze tegen Irene praatte. "Heb je wel eens op een penis gezogen?"

"Dat heeft ze nog nooit gedaan," hijgde Rudy, opgewonden door Nora's zuigen.

"Stil, wat weet jij daar nu van, je kent dat meisje niet." Ze legde haar hand op Irene's poes en streelde die.

Haar hand gleed tussen Irene's dijen, ze prikte met een vinger tussen de schaamlippen.

"En daar moet hij in, ik zal hem nog wat stijver zuigen."

Terwijl haar vinger in Irene's kut bewoog, likte ze Rudy's lul. Irene begon te hijgen toen Nora haar kittelaar raakte. Haar dijen trilden. Rudy boog zijn hoofd en zoog op Irene's tepel. Nora nam haar mond van Rudy's eikel weg en duwde haar gezicht tussen Irene's bovenbenen. Haar tong gleed op en neer langs de gleuf tussen de schaamlippen. Rudy kwam opgewonden overeind.

"Lik haar klaar," hijgde hij en knielde bij Irene's hoofd. Hij stak zijn lul in de mond van zijn vrouw en keek naar Nora's blonde haar dat over Irene's dijen en venusheuvel bewoog. Het meisje likte zijn vrouw terwijl hij haar tussen de lippen neukte.

Irene keek verschrikt, ze had zijn penis nog nooit tussen de lippen genomen. Maar, wat Nora daar beneden met haar uitvoerde was heerlijk. Ze gaf zich over en liet zich door het meisje beffen.

Rudy staarde met wellustige ogen naar Nora die Irene's kut likte. Hij zag zijn vrouw trillen, de spieren in haar buik bewegen en haar plotsklaps opschokken toen Nora's tong haar bevredigde. Terwijl ze sidderend klaarkwam spoot Rudy's sperma in Irene's mond. Genotzuchtig liet hij zich leeglopen en het zaad over haar tong stromen. Irene kokhalsde en bleef met bolle wangen liggen, de lippen stijf gesloten nadat hij zijn pik had teruggetrokken. Ze wilde opstaan. Nora zag dat ze moeite had met het sperma.

"Je hebt beslist je best gedaan. Je ziet hoe fijn mijn man het vindt en ik lust zijn papje wel. Maar ja... zo'n meisje als jij heeft natuurlijk nog niet veel meegemaakt. Geef mij het maar."

Ze drukte haar lippen op die van Irene en duwde tegen haar wangen. Irene aarzelde nog maar wilde de dikke, lijmige brij uit haar mond hebben. Ze opende haar lippen en liet het met speeksel vermengde sperma in Nora's mond lopen. Rudy staarde perplex aar die twee vrouwen, naar Nora die zijn geil uit Irene's mond zoog en naar Irene, die haar tieten tegen die van Nora drukte. Ze omarmden elkaar tijdens de wellustige zoen waarbij het zaad uit Irene overging in Nora. Nora's tong zoog de mond van haar meesteres schoon, ze likte het kleverige sperma eruit en slikte het in. "Nora, wat ben jij een geile meid, laat Irene jouw kut ook eens likken."

"Dat gaat ze wel doen straks maar ik moet hem eerst goed schoonmaken, hé, Irene? Hij zit nu nog vol sperma en daar houd je nog niet zo van, is 't wel?"

Irene schudde haar hoofd. "Ik leer het wel," zei ze met trillende stem.

Nora ging haar kut wassen en voegde zich weer bij het echtpaar.

"Nou doen we niet meer mevrouw en dienstmeisje, we zijn alle drie gelijk."

Rudy vond het best, hij had volop genoten van Irene's gedienstigheid en de wellust waarmee Nora zich aan hem had gegeven. Nora legde zich dwars over het bed en zocht met haar mond Irene's kut.

"Probeer het ook eens", zei ze tegen Irene. "Rudy, doe haar maar voor hoe het moet." Rudy boog zich gehoorzaam over Nora's kruis, ze lag met gebogen heupen. Hij likte de schaamlippen en duwde Irene's hoofd naar voren. Aarzelend stak ze haar tong uit en bewoog die op en neer langs Nora's schoongewassen spleet. Beurtelings zogen Rudy en zij op de vagina van hun dienstmeisje totdat Irene, opgezweept door Nora's zuigende mond de juiste slag te pakken had en het alleen afkon. Geanimeerd likte ze nu de kut van het meisje en zoog ze Nora's sappen in. Rudy's tong bewoog tussen Nora's billen, hij likte de diepe geul van haar reet en anus. Het meisje rilde onder de gecombineerde aanval op haar gevoelige plekjes. In haar wellust trok ze Irene's schaamlippen met de mond naar buiten en rekte ze uit tot lange, dunne lappen. Hij werd geil en knielde boven de twee zuigende meisjes, zijn knieën aan weerszijden van de tegen elkaar gedrukte lichamen. Nora en Irene staken elk een arm omhoog en streken met de handen langs zijn bovenbenen. Ze grepen zijn penis en balzak, hun vingers zweepten hem op en deden zijn penis zwellen. Intussen glibberden hun tongen in elkaars vochtige kutten en dropen hun lippen van het wederzijdse pruimensap. Rudy wrong zijn gezicht zo diep mogelijk in Nora's reet en likte haar billen met lange halen van zijn tong. Hij verlustigde zich aan de geile rondingen van haar kont en raakte Irene's hoofd wanneer ze dit, al zuigend op Nora's kut bewoog.

De meisjes werden wilder en hartstochtelijker. Smakkend drukten ze hun monden op de kut van de ander. Nora kwam huiverend en kreunend klaar, even later volgde Irene met een heftig rukken van haar lichaam. Nora trok aan Rudy's trillende lul. Hij was zo opgewonden door het orgasme van de vrouwen dat zijn zaad als een serie projectielen omlaag spoot. Hij loosde het sperma met krimpende ballen over de naakte lijven van de vrouwen. Het geil droop over hun borsten en buik, gleed tussen beider lichamen in zodat ze bij het tegen elkaar duwen aan elkaar kleefden.

Rudy keek naar wellustige tafereeltje en zag de vrouwen de buiken tegen elkaar wrijven om zijn zaad tussen beider lichamen te verspreiden. hij vond het een machtig gezicht dat ze zo met zijn sperma geilden en zich ermee insmeerden.

Het was helemaal mooi, dat zijn vrouw Nora had gelikt en de smaak van kut had geproefd. Ze lieten elkaar nu los, hun buiken en tieten glommen van het geil. Nora zette haar wellustige spel voort en begon Irene's borsten te likken.

Als een kat haalde ze haar tong langs de met sperma besmeurde huid en likte die schoon. Irene's tieten bewogen onder de druk van Nora's tong, haar tepels wipten heen en weer wanneer Nora hem er langs trok. Rudy zag dat Irene er opnieuw door geprikkeld werd. Ze kneep de ogen genotzuchtig dicht en duwde haar tieten tegen Nora's gezicht. Hij legde zijn hand in Irene's nek en duwde die omlaag tot haar mond vlak voor Nora's borsten was. Met de andere hand pakte hij een van die kleverige tieten en drukte die tegen Irene's lippen.

"Zuig," beval hij. "Zuig m'n geil eraf." Irene stak haar tong uit en likte, sloot de lippen om de tepel en zoog. Gaandeweg werd ze heter en likte uitbundig, mat lange halen van haar tong. Ze duwde Nora bruusk achterover en knielde boven haar, de buik van het meisje aflikkend. Ze zuiverde Nora's hele lijf van het geil dat er aan kleefde om tenslotte opnieuw de kut van het meisje te zuigen.

Ditmaal deed ze het met volle overtuiging, begerig en gulzig sabbelde ze op de druipende schaamlippen. Nora beantwoordde deze liefkozing met dezelfde handelingen. Haar armen gleden over Irene's billen terwijl haar gezicht wegdook tussen Irene's dijen. Elkaar stevig vasthoudend likten en zogen ze elkaar met trillende lijven. Ze hitsten elkaar op en voerden elkaar naar een climax.

Rudy genoot, nu hij niet deelnam aan de orgie, met volle teugen van het tafereeltje. Hij zat er naast en liet alleen zijn hand over de naakte lichamen glijden, nu eens een bil, dan weer een borst betastend. De kreunende, opgezweepte vrouwen kwamen sidderend klaar, de dijen om elkaars hoofden geklemd. Hun gezichten waren bedropen met geile sappen.

Rudy voelde een onweerstaanbare drang hun monden en wangen te likken en het geil eraf te zuigen. Hij boog zich beurtelings over naar Nora en Irene, rook de geur die aan hun gezichten hing en likte ze begerig. Dan kuste hij hen met lange tongzoenen, zijn mond verwisselde steeds van partner en zoog op de lippen van beiden. Terwijl hij daarmee bezig was groeide zijn lul en daarmee het verlangen die in een van de twee kutten te steken. Hij drukte hem tegen Irene's kont en daarna tegen Nora's billen.

De vrouwen voelden zijn gespannen penis, hun handen tastten ernaar en ontmoetten elkaar in zijn kruis. Ze grepen zijn ballen en trokken aan zijn zak. Met geraffineerde knijpbewegingen maakten ze hem zo geil, dat hij bijna op klaarkomen stond.

Hij liet de vrouwen boven op elkaar liggen, de gezichten naar elkaar toe. Nora lag onder, Irene bovenop haar.

Hij knielde tussen de gespreide benen van de meisjes en stak zijn lul in Irene's kut. Na hem daarin een paar maal heen en weer te hebben geschoven, verwisselde hij van schede en stak zijn pik in de kut van Nora. Zo prikkelde hij ze om beurten waarbij de vrouwen wellustig op elkaar kronkelden. Hij hield dit net zolang vol tot eerst Nora, daarna Irene, een orgasme kreeg. Dan begon hij wild te spuiten.

Nora kreeg de eerste lading in haar kut. Rudy trok zijn ejaculerende penis terug en stopte hem vervolgens in Irene's schede. Tijdens die beweging sprong het zaad eerst nog vrij in de lucht en spatte tegen de schaamlippen van beide vrouwen. Hun kutten dropen van het geil, het lekte uit Irene's kruis in dat van Nora. Met hete beenbewegingen wreven ze zich tegen elkaar en smeerden het zaad in hun huid. Rudy staarde naar de wellustig draaiende lijven, naar Irene's cirkelende kont en zag hoe ze schokkend klaar kwamen. Irene rolde van Nora af, het blonde schaamhaar van het meisje was besmeurd met geil en kleefde op haar buik. Ook Irene zag het, met begerige blik en gulzige lippen zoog ze het sperma uit Nora's poes.

Enkele ogenblikken later lagen ze weer op elkaars kutten te zuigen en likten ze het zaad van elkaars huid en schaamlippen. Tot slot maakte Irene zich meester van zijn lul en zoog ook die af, tot er geen druppel sperma meer aankleefde.

"Het is me goed bevallen met zijn drieën, en jullie?" zei Rudy.

De vrouwen zoenden hem om beurten en daarna, over zijn hoofd heen, elkaar. In hun hartstochtelijke tongkus zag hij het antwoord op zijn vraag.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post277

Gek op paarden

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers do, april 01, 2010 01:26:43

Gek op paarden?

Al vanaf mijn kindertijd ben ik gek op paarden. Ik vind het prachtige beesten, om naar te kijken, maar ook om te verzorgen. Mijn ouders hadden veel voor ons kinderen over in die tijd en zo kwam er dus ook een paard. Apentrots gingen we met zijn allen naar wedstrijden e.d. Mijn eerste was een Shetland pony…ik zal het nooit vergeten. Een enorm lief beest, maar supereigenwijs. Toen ik iets ouder was, werd de pony iets te klein. Ik verloor de interesse enigszins in het hele paarden wereldje maar mijn vader niet. Hij had veel tijd en geld in “ons” geïnvesteerd en kocht dus een paard. Wát een verschil met die kleine pony!

Ik moet toegeven, wanneer ik boven op het machtige dier zat, voelde ik me wel de koning te rijk. Ik hoorde het die ouwe nog zeggen.

"Je moet er wel elke dag op rijden hoor! Het is een Arabier, en die zijn zo vurig."

Elke dag op rijden zeg…ik had wel iets beters te doen. Ik werd in die tijd zelf ook steeds vuriger.

De allereerste keer dat ik met het grote dier richting de manege ging, om weer eens een saaie les te volgen, waren alle ogen op ons gericht. Wat een bekijks had ik met het dier. Ik was enorm trots, en op dat moment geweldig blij dat mijn ouwe heer toch doorgezet had. Deze feestvreugde duurde uiteraard niet lang. Na een aantal weken had ik het helemaal gezien. De ouwe natuurlijk woest.

"Wat denk je wel niet! Ik vraag wel iemand anders!"

Zo gezegd zo gedaan. Mijn Pa had een advertentie geplaatst in de regionale krant en had daar al veel reacties op gehad.

“Het is in orde hoor. Ik zie je dan rond een uur of drie vanmiddag. Tot dan," hoorde ik mijn vader zeggen. Mijn pa legde de telefoon neer.

"Wie was dat?" vroeg ik nieuwsgierig.

"Dat was iemand die gereageerd heeft op de advertentie, ze komt vanmiddag kennis maken."

Zonder er verder op te reageren liep ik naar de stallen richting Nero, de Arabier. Ik liet mijn radertjes goed werken en vroeg me af of ik werkelijk wilde stoppen met het paardrijden. Het was best een opgave! Al mijn vrienden lekker uit, en ik moest dan trainen met het beest. Nee, ik was wel overtuigd. Het hoefde niet meer voor mij. Maar goed, vanmiddag kwam er dus iemand kijken. En nog wel een “zij?” Zal wel een tienertje wezen die ook wil borstelen en teveel in de Tina gelezen heeft of zo.

Ik was boven op mijn kamer toen ik met veel kabaal een oude lelijke eend het erf op hoorde rijden. Door het dakraam had ik precies zicht op de parkeerruimte en wachtte gespannen af wat eruit zou komen. Het meisje zal wel met haar moeder gekomen zijn dacht ik toen.

De portier ging open en ik zag hoe een lange slanke den uit de auto stapte. Rijbroek aan en een donkerblauw shirt. Ze had zelfs laarzen aan."Dat zal de moeder wezen." mompelde ik in mezelf. Na een aantal minuten te hebben gewacht, ging er geen tweede deur open van de wagen.

Zou het dan toch geen tienertje zijn? Ik zag dat mijn vader ondertussen naar buiten was gekomen en haar tegemoet liep.

"Hallo. Je hebt het gevonden? Ik ben Gerard, de vader van Bert," mijn vader stelde zich aan haar voor en gaf haar glimlachend een hand.

"Hoi, ik ben Christel. Je hebt mij dus aan de telefoon gehad, en nee, het was niet moeilijk te vinden."

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik rende de trap af naar beneden. Buiten gekomen zag ik de twee nog net in de stallen verdwijnen en ging ook naar binnen. Mijn vader zag me binnenkomen en stelde me aan haar voor.

"Dit is Bert, hij heeft niet veel zin meer om elke dag op Nero te rijden, en ik moet zeggen tot mijn spijt…vandaar de advertentie. Nero moet elke dag even bereden worden."

Ik liep naar haar toe en gaf haar een hand "Hoi, ik ben Bert."

Ze glimlachte vriendelijk en nam me van top tot teen even snel op.

“Hallo. Ik ben Christel. Dus je hebt geen zin meer om te rijden?”

Geen zin meer om te rijden zei ze…wát een lekker wijf! Die wou ik nou wel een keertje rijden zeg. Ze kon hooguit een jaartje of drie á vier ouder zijn dan mij dacht ik. Na nog een half uurtje te hebben gepraat, liepen we naar binnen. Koffie drinkend aan de keukentafel hadden mijn vader en Christel afgesproken dat ze morgenmiddag terug zou komen om voor de eerste keer Nero te berijden. Die avond ging ik vrij vroeg naar bed en kon alleen nog maar aan Christel denken. Ze had het meest mooie kontje wat ik ooit in een strakke rijbroek gezien had. Haar haren droeg ze in, hoe kan het ook bijna anders, een lange gevlochten paardenstaart. Ze moest het wel geverfd hebben want ik had nog nooit zulk zwart haar gezien. Haar tanden staken daardoor extra af, dacht ik. Bijna onnatuurlijke witte tanden had ze. En een heel klein beetje lippenstift had ze gebruikt. Ze wou natuurlijk meteen een goede indruk maken. Nou, dat was haar wel gelukt! Het was me ook opgevallen dat ze niet zulke grote handen had. Toen ik haar hand schudde , viel het me gelijk op. Ik dacht toen nog, "die kan nooit én een zweep én de teugels vasthouden met één hand!" Morgenmiddag zouden we het zien. Ik had me in ieder geval voorgenomen dat ik thuis zou zijn. Snel daarna viel ik in slaap, dromend over hoe ik haar zou helpen met het optuigen van Nero.

Vroeger dan anders werd ik wakker en het eerste wat ik dacht was: Christel! Ik sprong even snel onder de douche en kleedde me aan. Terwijl de koffie aan het doorlopen was, pakte ik de krant van de deurmat en nam hem mee de keuken in. Mijn ouders lagen nog op bed. Het was zondagmorgen en dan sliepen ze vaak uit, moe van een hele week hard werken was dit de enige dag dat ze dat konden en ze waren er dan meestal ook niet uit te branden. Het leek wel of de uren voorbij kropen. Ongeduldig las ik de krant verder, maar wat ik las, nam ik totaal niet in me op. Ik zat op iets heel anders te wachten.

Het moet rond een uur of half tien geweest zijn toen ik de gammele eend van Christel hoorde. Opgewonden als een klein kind sprong ik van mijn stoel en zo zachtjes als ik kon ging ik door de zijdeur van de boerderij naar buiten.

"Hooi! Jij bent er vroeg bij zeg. Wil je me even wat verder wegwijs maken in de stallen?" vroeg Christel.

"Jij ook een goedemorgen ja! Ik ben altijd zo vroeg wakker." loog ik. Ik was namelijk nooit vroeg. Mijn moeder had ‘s morgens de grootste moeite om me wakker te krijgen. Na 10 keer roepen kwam ik dan met tegenzin uit bed, en moest me vervolgens vreselijk haasten om op tijd te komen. Onze boerderij lag idyllisch gelegen aan het eind van een lange oprijlaan. Omgeven van weilanden met daarin grazende koeien. Op een rustige avond, en als de wind gunstig stond, kon je de mensen een dorpje verderop hun jaarlijkse dorpsfeest horen vieren.

"Natuurlijk help ik je. Maar je hebt toch wel eens vaker een paard voorzien van een zadel?"

Christel lachte maar gaf ook gelijk toe dat ze het paard nog niet goed kende en een beetje nerveus was.

Och, dat moest je dus niet zijn bij Nero. Het dier voelde feilloos aan in wat voor stemming je verkeerde. Ik probeerde haar een beetje meer op gemak te laten voelen door iets tegen haar te zeggen.

"Dat hoeft toch niet, Nero is vast blij dat er ook eens een mooie meid op hem komt zitten!" Het was eruit voordat ik er erg in had.

"Dus jij vindt mij wel een mooie meid? " Oef…had ik mijn smoel maar gehouden, blijkbaar was deze jongedame niet op haar mondje gevallen. Dat moest ook niet in dit wereldje, en zeker niet als je een aantrekkelijke meid bent!

"Je ziet er erg goed uit hoor. Ik wou dat ik Nero voor een weekje was." Met een big smile maakte ik me er vanaf…dacht ik. Christel ging er gewoon op door.

"Dus je wilt eigenlijk wel dat ik een keertje op je rij? Zou het niet veel leuker zijn als het andersom was? Dat je een keertje op mij rijd?"

Even wist ik niet hoe ik het had en ik voelde gelijk dat ik een stijve pik kreeg. Wat een gedachte. Haar berijden leek me wel wat.

"Wil je dan ook een zadel op?" vroeg ik haar plagend.

"Nee, zonder zadel natuurlijk! Misschien wel een klein zweepje bij de hand houden.” Ze knipoogde naar me bij die laatste woorden.

Ik lachte wel, maar er ging van alles door me heen. Ik zag al voor me hoe ze op haar knieën zou gaan zitten met mij er bovenop!

"Ik kan het rijden nog wel even uitstellen hoor….of vindt je het nog te vroeg om mij te berijden?" Een rilling van spanning en adrenaline ging door me heen, en even dacht ik aan mijn ouders…stel dat ze wakker zouden worden. Ze zouden de auto van Christel zien en de stal in komen…die gedachte deed me even bedaren, maar Christel stond al voor me. De zenuwen gierden nu helemaal wel door mijn keel, maar ze bleef maar voor me staan. Het leek wel alsof ik aan de grond genageld was en de minuten leken uren.

Zonder dat ze iets tegen me zei, voelde ik haar tong langzaam in mijn mond verdwijnen, ze legde een hand op mijn rug, terwijl haar andere hand me door mijn haren streelde. Alles klopte en bonkte in mijn lichaam.

Wat gebeurde er allemaal…alles ging zo snel, ik had er bijna geen benul van…waar moest ik met mijn handen heen, waar moest ik ze laten? Ik beantwoorde haar strelen door met mijn handen over haar rug te gaan, tijdens het tongen kreeg ik meer moed en werd steeds geiler.

Christel trok me dichter naar haar toe, en ik had nog wel moeite gedaan om een beetje afstand te bewaren voor het geval ze zou voelen dat ik een stijve had. Als ze het nu niet voelde! Dat deed ze dus wel.

"Wat voel ik nu voor lekkers Bert?" Op het moment dat mijn pik haar buik beroerde, begon ze een beetje met haar onderlichaam te draaien en kreunde zacht. IK vond het een heerlijk gevoel en begon nu steeds iets steviger tegen haar te wrijven. Onze tongen begonnen nu ook sneller te bewegen.

Daar stonden we dan, midden in de stal lekker geil tegen elkaar aan te wrijven. Wat een heerlijke ervaring! Plots stopte Christel.

"Laten we het hooi induiken, dan kun je me berijden."

Zonder verder ook maar ergens over na te denken pakte ik haar hand en leidde haar naar het eind van de stallen. Daar stond een trap die naar de hooizolder ging.

"Ga jij maar eerst."

Christel beklom de trap en ik bewonderde opnieuw haar achterste. Ik pakte snel een grote deken uit één van de kasten en volgde haar naar boven. Om te voorkomen dat de paarden na het rijden verkouden worden, gebruiken we vaak een dekkleed of een deken. Nu zou het moeten voorkomen dat we niet onder de hooibultjes kwamen te zitten. Snel gooide ik de deken over een berg hooi, en streek alles een beetje glad zodat we fatsoenlijk konden liggen. Snel als we konden gingen we naast elkaar liggen en begonnen weer te vrijen. Dit keer wist ik wel raad met mijn handen. Ik liet ze hun gang gaan. Ik voelde hoe hard haar tepels werden van mijn strelingen en kneedde er flink op los. Die bh moest uit, ik wilde haar tieten betasten. Nadat ik een minuut of wat met het ding aan het klungelen was, besloot ze me een handje te helpen.

"Wacht maar even, ik zal je helpen." Christel ging rechtop zitten en trok haar shirtje uit. Haar prachtige tieten kwamen tevoorschijn en ik voelde hoe mijn hart sneller begon te slaan. Het leek wel of haar tepels dwars door het dunne stofje heen wilden. Ze gooide de bh af en zo snel als ik kon begon ik aan haar tepels te zuigen en te likken. Steeds strakker en stijver werden ze en ik hoorde hoe Christel meer en meer begon te genieten. Ze slaakte kleine kreetjes en ik voelde haar vingers nu wild door mijn haren strijken. Ik wreef nu ook over haar buik zonder haar tepels met rust te laten. Het verlangen om mijn hand naar haar kruis te laten gaan werd met de seconde groter en ik kon het ook niet langer ophouden.

Ik wilde haar overal kussen en strelen. Mij via haar buik en borsten een weg naar boven kussend, liet ik mijn tong weer in haar mond glijden. Ik proefde haar opwinding en hoe haar tong vol en nat mijn kussen beantwoorde. Weer had ik haar borsten gevonden, maar liet nu mijn hand verder naar beneden glijden. Aangekomen bij haar lekkerste plekje, voelde ik haar schaamlippen en dat de temperatuur er al licht gestegen was.

"Vindt je het OK als ik je rits los maak?" Ze gaf een lichte zucht als antwoord horen en ze liet me mijn gang gaan. Dit keer had ik geen hulp nodig. Even later lag ze naast me met alleen nog een paar sokken en een leuk rood slipje aan. Ik was benieuwd of ze haar haren nu geverfd had of niet en duwde haar slipje iets omlaag. Niet dus, ook haar schaamhaar was pikzwart. Behendig liet ik mijn hand haar slipje ingaan en ik voelde hoe nat ze was geworden van onze heerlijke vrijpartij. Ook mij had het niet onberoerd gelaten en had het gevoel dat mijn lul harder en stijver was dan ooit tevoren.

"Je bent al lekker nat geworden zeg." Bij het voelen van haar liefdesvocht was ik nog veel meer opgewonden geraakt, en kreeg zin om haar lekkere kutje te likken. Al die tijd had ze nog niet aan me gezeten, en dat was misschien beter ook. Mijn lul knalde zowat uit elkaar en voorvocht had mijn slip behoorlijk nat gemaakt. Ik stopte nu met haar te vingeren en kuste opnieuw haar borsten. Zachtjes knijpend in haar heerlijke strakke tietjes liet ik mijn tong over haar buik glijden. Steeds dichterbij komend rook ik de geile geur die haar kutje verspreide. Ik draaide verder bij en sloeg mijn handen onder haar billen door. Ik schoof haar slipje opzij en liet mijn tong heel langzaam langs haar schaamlippen gaan. Ik wilde ze nog niet aanraken, heel even wachten nog.

Christel begon nu iets meer te bewegen en ik merkte hoe haar handen onrustig op zoek gingen naar mijn kruis. Ze had het gevonden nu en ik voelde hoe ze met haar hand ongecontroleerd over mijn pik wreef. Af en toe kneep ze er even in.

"Help me even een handje met je broek Bert. Ik wil aan je geile pik trekken."

Ze klonk hees en haar donkerbruine ogen waren bijna niet meer te zien. Terwijl Christel haar slipje uit deed, ging ik even op mijn rug liggen en deed mijn broek los. Bij het zakken van de broek, zag ik de natte plek in mijn slip en hoe mijn pik er in aftekende.

"Die moet ook uit." Zei ze zacht, en ik volgde haar commando. Met twee handen duwde ik mijn slip omlaag en ik zag hoe mijn lul met kracht omhoog kwam. Door het ritme van mijn hartslag bewoog het harde vlees op en neer en mijn eikel was zo dik en nat. Ik kende mijn eigen pik niet weer.

Christel pakte me daar vast en bracht haar mond boven mijn lul. Rustig trekkend nam ze mijn eikel in haar mond en begon me ongelooflijk te pijpen. Half rechtop zittend zag ik wat ze aan het doen was en de aanblik van het geheel maakte me bijna gek.

"Stop eventjes wil je?" Wat een mond. Dit kon niet de eerste keer wezen dat ze een harde lul in haar mond had, ze had het ongetwijfeld vaker gedaan. Mij er verder geen gedachten over makend, draaide ik me om en begroef mijn gezicht tussen haar benen.

Als een bezetene begon ik haar drijfnatte spleetje te likken en te vingeren. Ondertussen had Christel mijn pik weer gevonden en ik voelde hoe strak ze haar lippen om de eikel spande. Het leek wel of ik een strak kutje beland was. Steeds sneller en wilder begon ze me te pijpen. Bijna hield ik het niet meer trok mijn pik uit haar mond.

"Ik zou je rijden, weet je nog? Als je zo doorgaat kun je het wel vergeten."

Ze gaf me gelijk, duwde me om en ging op me zitten.

"Eerst rijd ik jou, dan mag je mij." Christel was kledder en zonder probleem gleed ik in haar. Steeds zag ik mijn harde paal tussen haar donkere schaamhaar verdwijnen. Ondanks al haar geil, was haar kutje toch behoorlijk strak.

"Genoeg zo, nu is het mijn beurt."

Christel liet mijn lul uit haar glijden en draaide zich om. Nu op haar knieën zittend draaide ze haar hoofd om

"Kom maar, steek je lekkere geile neukstaaf maar in me."

Haar woorden wonden me nog meer op en met een van geil trillende lul ging ik achter haar zitten. Wat een heerlijk gezicht was dit. Christel's kutje stond op een kiertje en ik zag hoe haar geil haar schaamharen nat had gemaakt. Ik greep nu haar billen en duwde me met één ruk in haar. Zo diep als ik kon komen was ik in haar en begon haar stevig te neuken. Iedere keer dat ik tegen haar billen aanstootte, raakte ze met haar hand mijn ballen even aan. Hoe langer ik op haar kont keek, des te meer moest ik me beheersen om niet van gaatje te verwisselen.

Christel deed heftig met me mee en greep met haar handen in het hooi om zich op één of andere manier vast te houden. Ik voelde hoe ze haar kutspieren aanspande en het zou niet lang meer duren nu.

"Neuk me, neuk me! Wilder, sneller…!" Opgezweept door haar woorden verhoogde ik het tempo nog meer en voelde hoe mijn ballen omhoog kwamen. Ik kwam klaar! Snel trok ik mijn loeiharde pik uit haar en spoot al mijn geil over haar billen en rug. Na het uitknijpen van de laatste druppels geil, duwde ik mijn lul opnieuw in haar. Ik probeerde hetzelfde tempo weer te vinden en ondertussen vingerde ik haar klit.

"Ga door Bert! Maak me helemaal klaar!" Christel was dichtbij nu. Wild begon ze met haar kont te zwaaien en ik had moeite om hem erin te houden. Haar hele rug was nat en bezweet. Ze begon te schokken en te kermen van genot.

"Ja, Bert…ik ben er, ik kom…ja, ga door! Dieper! Harder. Ja! O, neen, ja! Nu!"

Op het moment van haar klaarkomen, gaf ik haar speels een paar tikken op haar kont en kneep even in haar tieten. Ik probeerde overal tegelijk te zijn, en zo te horen was me dat aardig gelukt ook.

Nazoenend en pratend kwamen we weer een beetje bij en hoorden hoe de deur van de boerderij met een klap open zwaaide.

"Bert!" Vader was wakker! Als idioten trokken we zo snel als kon onze kleren weer aan en ondertussen beantwoorde ik zijn roepen.

" Ja!…We zijn in de stallen!"

Net op het moment dat we de trap af gevlogen waren, kwam mijn ouwe heer de stal in gelopen.

"Ha, daar zijn jullie dus. Hallo Christel, je bent er al zie ik."

Goedkeurend keek hij haar aan en zag dat Nero al bijna gereed was om bereden te worden.

"Het opzadelen is je ook gelukt zie ik ja?" Snel legde ik uit dat ik haar een beetje geholpen had en keek en beetje verdwaasd om me heen.

"Wel, ik hoop maar dat je dan een beetje kunt rijden hé.” Vervolgde mijn pa.

Even kruisten onze blikken en met een glimlach zag ik hoe ze zittend op Nero's rug de stal verliet.

"Wat denk je jongen? Zou ze kunnen rijden?"

Lachend verliet ook ik de stal…op weg naar de bak en zei.

"We zullen zien pap, we zullen zien…"

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post272

Het mooie leven

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 12, 2010 03:16:31

Het mooie leven.

Zaterdagavond.

‘t Is donker, benauwd en druk in de discotheek. Je staat met een drankje in je hand aan de bar, gepropt tussen een flink gespierde dertiger en een Chinees vrouwtje dat druk doende is haar vriendin met handgebaren iets te vertellen. Ernstig geïrriteerd zoek je het publiek af naar je maat. Hij is er enkele minuten geleden met een vrouwtje vandoor is gegaan.

Dan maar even de dansvloer op, beetje zonde van het entreegeld om nu al weg te gaan. Met het glas nog in je hand baan je een weg over de dansvloer, hier en daar botsend tegen lichamen en wrijvend tegen lichaamsdelen die je eigenlijk best eens zonder kleding aan zou willen bevoelen.

Net als je een mooi plekje hebt gevonden, dat wil zeggen een plek waar je zonder iemand aan te stoten gewoon een slok kan nemen, valt je oog op een blonde meid die erg sensueel staat te dansen, zich niet bewust van haar omgeving.

Je lichaam reageert direct op haar bewegingen die weinig te wensen overlaten.

Haar slanke lijf straalt kracht en vrouwelijkheid uit, haar heupen lijken je te roepen. Zonder schaamte staar je een tijdje naar haar sensueel bewegende lichaam.

Compleet in trance door de keiharde beats beweegt ze haar lichaam op de muziek, zich niet bewust van het feit dat er iemand staat te staren.

Zodra de DJ door de muziek heen bralt, kijkt ze geïrriteerd op, waarom houdt die vent zijn kop niet! Haar ogen schieten naar de plek waar de stem vandaan komt, dat blijkt slechts de box te zijn. Ze haalt een hand door haar blond krullen en draait zich weg om de dansvloer te verlaten.

Achteloos werpt ze een blik op de mensen die ze voorbij komt, tot ze door een duw van een dansende elleboog naar voren geduwd wordt. Ze strompelt even tegen een jongen aan die haar verbazingwekkend handig opvangt.

Verontschuldigend kijkt ze omhoog, kijkt in een stel prachtige ogen die haar glimlachend aankijken en voelt een warme gloed door haar lichaam gaan. Verbaasd door de plotselinge overvloed aan gevoelens, slaat ze haar ogen neer, mompelt nog een excuus en baant zich een weg door de menigte.

Hevig balend van haar onzekere reactie op dat paar ogen, zoekt ze een plekje aan de bar en bestelt een glas water. Met het glas in haar hand draait ze zich om. Speurt de dansvloer af naar het lichaam dat bij de ogen hoorde. Er stapt een verzorgde en spontaan glimlachende jongen met glinsterende ogen op haar af.

Door het geurtje, en de blik in zijn ogen, weet ze dat het die jongen is. De jongeman die haar enkele minuten geleden heeft gered van een beschamende val op de dansvloer. Ze vermant zich, dwingt zichzelf hem uitdagend in de ogen te blijven kijken terwijl hij op haar afloopt.

Achteloos haalt ze haar hand door haar kapsel, zet haar lege glas op de bar en begint te bewegen op een top 40 nummer dat zojuist is begonnen.

Intussen is hij gestopt met lopen en beweegt zich ook ritmisch op de muziek, nog steeds langzaam op haar afkomend. Zijn ogen laten haar niet los. Ze voelt zich verplicht ook naar hem te kijken en begint genadeloos met hem te flirten. Met een meter tussen hen in voelen beide de spanning tussen hun lichamen oplopen, de hitte stijgt. Met hun ogen scheuren ze elkaar de kleren van het lijf.

Steeds iets dichterbij, de muziek lijkt steeds harder te klinken. Zijn ogen lijken steeds dieper, hun bewegingen stralen steeds meer erotiek uit. Ze voelt hoe haar lichaam lijkt te reageren op zijn aanrakingen. Strelingen die niet lichamelijk zijn. Verbazingwekkend hoeveel gevoel er kan schuilen in iemands ogen.

Ze weet dat ze iets moet doen voordat het moment wegebt, ze twijfelt, wil niet als een slet overkomen. Weet niet hoe hij gaat reageren, maar ze moet iets doen! Aarzelend beweegt ze dichterbij, haar heupen draaiend, haar armen langzaam naar hem uitstrekkend.

Aan zijn reactie merkt ze dat ook hij de hitte voelt, wil ontdekken waarom ze zo hevig op elkaar reageren. Tot op een centimeter van elkaar af raakt geen van beide de andere aan. Beide, bang om de betovering te verbreken. De muziek zwakt af, de DJ bralt er weer doorheen. Verd… Ze voelt dat ze iets moet doen om hem vast te houden, pakt in een reflex zijn handen en trekt hem naar haar toe.

Hij schrikt, zijn ogen worden groter, maar voor hij iets kan doen heeft ze haar warme lippen op de zijn gedrukt en zijn handen achter op haar billen gelegd. Ze slaat de armen om zijn nek, laat alle opgebouwde gevoelens gaan.

Een fractie van een seconde later voelt ze hoe hij eerst reageert, dan ontspant en hoe hij haar dichter tegen zich aandrukt. Jezus! Hij is geil! Zijn stijve lul prikt bijna door zijn broek heen tegen haar opgezwollen vrouwelijkheid.

Ze drukt haar heupen nog harder tegen hem aan en berijdt hem op de maat van de muziek, hun tongen verstrengelt in een passievolle kus. Zijn handen lijkt overal, woelen door het haar, bevoelen haar rug, strelen haar billen. Kreunend laat ze zich verwennen door de totaal vreemde man.

Zonder zijn lippen los te laten, trekt ze hem schuifelend mee naar een hoek van de bedompte ruimte waar de muziek nog steeds uitnodigt tot bewegen. Al botsend tegen dansende lichamen bereiken ze de muur achter een bar. Ze voelt het harde koude cement tegen haar rug en rilt.

Blijkbaar vat hij dat op als een aanmoediging want ze voelt zijn heupen iets feller tegen haar aanrijden. Uitdagend tilt ze een been op dat hij gretig beetpakt. Met zijn andere hand achter haar hoofd dwingt hij haar mond begerig op de zijn lippen.

Even schiet het door haar hoofd dat haar korte rokje nu wel erg ver omhoog kruipt en door haar wimpers checkt ze even het omringende publiek.

Opgelucht stelt ze vast dat niemand in de gaten heeft waar zij zo heftig mee bezig zijn.

Heftig ademend. Nog steeds bewegend op de muziek en opgewonden door de prachtige dame in zijn armen, voelt hij zijn bloed sneller stromen en zijn geilheid toenemen. Hij wil haar en wel hier en nu! Een stemmetje in zijn hoofd vraagt zich af hoe hij haar zover gaat krijgen. Zijn gevoelens nemen de overhand en hij geeft zich graag over.

Zacht duwt hij haar van zich af, kijkt haar indringend aan en ziet de geilheid in haar ogen. Bemoedigend door haar verlangende blik draait hij haar om en loopt dicht achter haar aan naar een donker hoekje waar wat lege barkrukken staan. Zodra ze half achter een pilaar staan, draait hij haar met enige aandrang om en duwt haar op een kruk. Hij gaat tussen haar benen staan waardoor haar rokje gedwongen naar boven schuift. Zijn handen pakken haar gezicht en brengen hun lippen dicht bij de zijne om haar opnieuw, nu wat romantischer, te zoenen. Hij voelt zijn lid kloppen, in afwachting van de gebeurtenissen die gaan komen. Hallo! Wat zoent ze lekker.

Hij laat zijn handen van haar schouders glijden, achter haar rug naar haar billen en met een directe beweging trekt hij haar naar voor zodat zijn stijve lul haar gevoeligste plekje raakt. Haar siddering van genot maakt hem heet genoeg om de volgende stap te durven nemen. Al rijdend kijkt hij haar aan, vragend, smekend om verder te mogen gaan.

Woorden zijn niet nodig, ze ziet in zijn ogen wat hij van haar wil en ze is enigszins verbaasd over haar reactie. Ze wil hem net zo graag!

Normaal is ze niet zo spontaan, maar hij maakt gevoelens in haar los die ze nog niet kende. Ze likt haar lippen en antwoord met haar ogen. Neem me. Hier. Nu!

Meer dan haar uitdagende blik heeft hij niet nodig.

Dit is de bevestiging waarop hij wachtte. Zonder schaamte brengt hij zijn handen onder haar rokje en bevoelt zacht het plekje dat vochtig op hem wacht. Haar hoofd schiet omhoog in een vlaag van genot.

Glimlachend maakt hij met één hand de knoopjes van zijn broek open, wurmt een beetje lastig zijn lid naar buiten. Hij trekt haar bekken naar zich toe en kijkt haar opnieuw rustig, zelfverzekerd aan.

Zonder haar tweede goedkeuring af te wachten, rolt hij haar rokje op haar heupen, duwt het slipje met een vinger opzij en laat zijn stijve staaf zijn gang gaan. Terwijl hij binnen glijd trekt hij haar naar voor zodat hij dieper in haar dringt.

Zijn tong vindt ondertussen de hare en bewegend op de muziek vinden ze hun ritme.

Ze tilt haar benen om zijn heupen, en duwt hem zo nog dichterbij. Wat een genot om je niets aan te trekken van mensen die je kunnen zien. Je gewoon te laten gaan in je geilheid. Ze kreunt als ze zijn siddering voelt. Hij moet zich inhouden om niet na een aantal stoten al klaar te komen.

Aangemoedigd door zijn zwakte, plaagt ze hem door haar handen om zijn billen te slaan en hem te dwingen met meer kracht in haar te stoten. Zijn adem stokt, hij kijkt haar smekend aan, schudt wanhopig neen. Nog niet. Neen! Nee!

Maar ze is niet meer te houden, ze wil hem bezitten net zo vurig als hij haar wil. Dus knikt ze. Jawel. Ja!

Ze likt uitdagend haar lippen en slaat haar ogen op door het intense gevoel dat haar onderdompelt in genot terwijl ze luid kreunend klaarkomt.

Totaal overmand door het gekreun van zijn sekspartner heeft hij geen andere keus dan zich te laten meestromen in het ritme dat ze samen hebben opgebouwd. Als hij voelt dat er geen weg meer terug is, duwt hij zijn lippen weer op de hare om het luide kreunen te smoren. Hij drukt haar stevig tegen zich aan om zijn orgasme volledig te kunnen voelen. Met een laatste zucht voelt hij de complete ontlading in haar stromen, schokkend zakt hij een beetje in elkaar, hangend tegen haar aan.

Hijgend, zwetend en genietend.

Enkele minuten later kijkt hij op. Hij fatsoeneert liefdevol haar kapsel, pakt haar kin om zacht een kus te geven als dank je voor de heerlijke ervaring.

Zij; glimlacht. Nog steeds geen woord. Ze trekt haar rokje recht en loopt met deinende heupbewegingen richting bar.

Hij; kijkt haar na met een glimlach.

Het leven is mooi.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post253